Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.24. 02:40 Fabius

Baloldal = már a humoristák sem értik a humort

Címkék: baloldal összefogás sajtószabadság szárszó

Egyszer volt, hol nem volt, itt vége fuss el véle. 

Mondtam már egy párszor, hogy néha úgy érzem meddő karakterpazarlás ezeknek bármit mondani. A hétvégén is összegyűltek a négyszázak, és a legérdekesebb ami történt, hogy az indexes újságírókat félidőben kivágták a francba. Jó, aki arra számított, hogy majd Teddy Leonidasnak öltözve hadba vezeti a négyszázakat, és hősiesen megverekszenek a nerhordával a kőröshegyi szorosban az nem ebben az országban él, de arra azért nem számítottunk igazán, hogy a humoristákkal bőven megtűzdelt társaság legnagyobb gondja a savanyújóskázás lesz. 

Pláne, ha olyan kardinális kérdésen megy a háborgás, mint a teddybudi kiposztolt képe

Borzalmas. Veszélyes. Rágondolni rossz mi lett volna, ha a cinikus szabotőrök még bele is kuláznak egy méreteset a posztolás előtt, és hasmarsot szimulálva hangos bélgázszonátával igyekeznek kelteni zavart az erőben. Mit képzelnek ezek? Meg amúgy is, mi ez a cinikus hozzáállás az egészhez? Vicceskedünk, gúnyolódunk, he? Az emberrel, akinek a saját lapjában gúnygejzír című rovat is van

panyi szabolcs szárszó.jpg

Jó. Azt sem mondom, hogy nem volt a szükségesnél pont eggyel több információ, hogy melyik firkásznak áll fel Vadai Ágnesre. De azt bizony állítom, hogy az "Orbán a sajtószabadságot csorbíccsa!!!" nótát fújó baloldalnak egy ilyen össznépi heppeningen ugyancsak figyelnie kéne rá, hogy a nóta közben kivágott újságíró bizony jelkép. Akkor is, ha szombaton hívatlanul érkezett - de gond nélkül bejutott - és nem érzi azt az emelkedett pátoszt amit szerintetek kéne, plusz van bőr a pofáján ironizálni és viccet csinálni az egészből. 

Ha ez nem lenne akkor talán a hétvége egyetlen közvéleményhez eljutott értelmes üzenete is nagyobb hangsúlyt kapna, bár azt hiszem Konrád György mondókája most nem túl népszerű se a szocik, se személyesen  Mesterházy szemében. Pedig igaza van azzal a tandemes tanmesével, amiben a vállalhatóbb  arc ül a kormánynál és a másik tapos. Konrád - és a baloldal egésze - pechje, hogy ezt szemmel láthatóan Bajnai sem érti, bármennyire is hangoztatja. Szerinte "fontos, hogy ki a vezetője az összefogásnak, de mindketten azt mondtuk, hogy az összefogást ne a személyi kérdésnek rendeljük alá".

Az a rossz hírem van gyerekek, hogy a kormányváltás reális esélyét bizony az összefogás személyi összetétele fogja eldönteni, és kb semmi más

Az összefogásban kiálló arcokat elnézve fogja a kormányváltást akaró, de ma még bizonytalan eldönteni, elhiszi vagy nem hiszi a névsornak - igen, nem csak a miniszterelnök jelöltnek, hanem az egész bagázsnak -  hogy az esetleges választási siker után tényleg kormányozni is fogtok, vagy csak egymással baszakodni és marakodni, amire ugye láttunk már példát eleget. A programokban és jelszavakban az eltérések nem túl hangsúlyosak, ráadásul az átlag magyar választó a tervek részletes olvasásával nem piszmog. Azt az elemzőknek, újságíróknak és nekünk, közélet iránt napi érdeklődést mutatóknak írjátok, a kormányváltáshoz szükséges tömeg nagyobbik részét ez hidegen hagyja. Nekik egy épkézláb személyi összetételű lista kell, amire bólintanak vagy legyintenek. 

Ideje lenne szembenézni ezzel. Mert a savanyújóskáskodással és piszmogással lassan teli van a hócipő. 

589 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr305375168

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Retyizsurnalizmus 2013.06.24. 20:25:36

Istenemre mondom, szeretem a vitriolt! Ha kell, tűzbe tenném a kezedet érte Kedves Olvasóm. Minden reggel ide van készítve ni, a kávé mellé egy külön kupicában. Mire megjelenik a napi idézet poszt, már le is küldtem az első kortyot, a kedvencek böngész...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eccer, régen a haverokkal becsempéztük magunkat egy falusi lagziba, igaz, mán előtte is ittunk jócskán, szóval ott termettünk, mint derült égbül a balegyenes, osztán élvesztük a felhozatalt kivilágos kivirrattig, de amikor a halacska fölkérte az örömapát menyasszony táncra, jómagam pedig orvul belehuggyosztam a tangóharmonikába, akkor a násznép egyöntetűen föllépett ellenünk és nemteccésüknek vasvellával igyekesztek eleget tenni.
nu, ez volt azon pontya életemnek, amikor a diktatúrával szembeni érzelmeim a tetőpontyukra hágtak, civil érzelmeim pediglen kivirágosztak, miként a kamélia januárba. fölsejlett előttem, hogy az elnyomatásnak annyi, mer a hattyú akkor mán nyitva vót és tuttam, aszt is, hogy a reterát mögött nyugottan okádhatok.
A humorista csak tartotta magát a régi mondáshoz: "Humorban nem ismerek tréfát"
Mesterházy meg tanulhatott volna Gyurcsány példájából: nem jó egy kézben tartani a ME és a pártelnöki posztot. Ez utoljára Hornnak sikerült, vele meg nincs egy súlycsoportban.
Egyébként vicces, ahogy az elmúlt hónapokban mást sem tesz Bajnai és Mesterházy, mint energiát spórol Orbánnak: elvégzik a karaktergyilkolászást egymáson, nem szükséges hozzá sem a Tömjén, sem a Csicska.
Már leírtam. Az Mszp szavazó rászavaz Bajnaira, de egy Bajnai szavazó nem biztos, hogy támogatja Mesterházyt. Mesterházy egyre ellenszenvesebb, mert azt gondolja, hogy van esélye. Pedig nincs tisztelt elnök úr. Ön sohasem lesz miniszterelnök. Ez lesz a második bukta, és 4 évig hallgathatja, hogy az ön önzésén múlott.
@hacsaturján:

ez így antrénak jól sikerült, ha a menüt is ecsetelnéd:)
Amiota a Uj Peter es a tobbi normalis ember elment 444.hu -ra, azota az index pol rovatanal csak vicceskedo hulyegyerekek maradtak.
@Link elek: Mi a baj azzal, ha lefotóztak egy wc-t? Én elolvastam a cikket, szerintem jó volt. Oké nem egy Pulitzer-díjas, de mégis. A Hvg cikkéhez képest igazi pozitívum volt.
Farkasházy hozzáállása nem teszi szimpatikusabbá a baloldalt.
mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/eloterben-a-maganerdek-1168611
Azért rendesek a szocik! Hatan voltak ott a tárgyaláson.Gratulálok. És ezekkel kellene összefogni?
Teddy már egy megfáradt, kiégett, idejétmúlt arc. Ilyenekkel nem szabad közösködni. Libsikkel pedig pláne nem, mert abból biztos bukta lesz...
@kekex: Mondasz valamit. ;)

"Viktor jól alszik. Sőt, Szárszó után, ahol teljes seregszemlét tartott a honi baloldal, egészen kitűnően. Mert hiába jött össze egy teambuildingre a demokrata hazafiak krémje, egyetlen értelmes momentumot nem lehetett feljegyezni a jegyzetfüzetbe a Miért kerüljenek ezek hatalomra? kérdés alá. Nem azért, mert a válaszaikat nem tartanám elég meggyőzőnek. Nem! Azért, mert ilyen kérdés fel sem merült.

Eltelt 10 év az utolsó szárszói találkozó után, de ugyanaz az a kádárizmussal impregnált, savanyú hónaljszag kering, amelyik magát a Modern Magyarország képviselőjeként akarja meghatározni, de csak a pisaszagú városligeti majálisok megidézésig jut mindig. Majdnem ugyanaz a társaság, csak öregebbek és fáradtabbak lettek 10 évvel. "

www.tutiblog.com/2013/06/jol-alszik-viktor.html?m=1
@Ocsetacsang Szencsukó Maculi: Most már az, az érzésem, hogy a szocikkal sem.
@V-PORT: Dölyfösgömböcék mérhetetlen bírhatnékukban baromi nagy öngólt rúgtak Simor kiszekálásával. Fehér ember nem felejt, még ha európai akkor sem... Matolcsy golyócskái bekerültek a csavarprésbe és egyúttal a pockosfocistának is főhet a feje a jegybanki tartalék lenyúlásának mikéntjém. Simicska talán most nem alszik oly nyugodtan:-)
@Link elek:
Tökéletesen illenek a mai politikusokhoz: Egyre inkább annak tűnnek azok is: "vicceskedő hülyegyerekek"
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Simor csak azért sem fog bosszút állni, szerintem. Ezt várják tőle, de van annyira jól nevelt, hogy az országot nézi, még ha a jobboldal le is hazaárulózza.
@V-PORT: Bár én sem hiszek, hogy ebből az egérnyi vajúdásból bármi is lesz, de azért az MNO-t régóta nem tudom elfogadni jiteles hírforrásnak, másrészt nagyon ellenpropaganda és lejáratási szaga van a cikknek... persze mint minden rágalomnak, ennek is boztos van hanygafasznyi igazságtartalma, de hogy a hangya elefánt nagyságú legyen, kétlem.
@V-PORT: "Fehér ember nem felejt, még ha európai akkor sem..." Lehet úgy genyónak lenni, hogy közben az ország érdeke van szem előtt tartva. Bármivel szívassa is meg ezt a rablóhordát, ott játszik az ország érdeke:-) Lesz itt még EBRD köpködés, EU gyarmatozés, Békemenet, ki- és berohanás, fenyegetőzés... szóval mozgalmas bank-pénzúgyi időszalnak nézünk elébe a hátralévő időszakban.
Mondom: hatalmas öngól...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem tudom, de nem vagyok benne biztos, hogy ez nem valóságos. A szociknak is az, az előnye, hogy gyenge legyen az E-PM. Én Mesterházyból bármit kinézek. Remélem Szigetvári a helyén lesz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nono. ezt az "egyetlent sem"-et nem írom alá. Mert Konrád elég világosan megmondta: ME hátra, Bajnai előre. És legalább egy fotó erejéig "össze is fogtak"
És lehet, hogy 10 évvel fáradtabbak: de 10 évvel tapasztaltabbak is. És ez még mindig az a csapat, amely háromszor is lemosta Orbánt...
"Kidobták az Indexet Szárszóról"
index.hu/belfold/2013/06/23/kidobtak_az_indexet_szarszorol/

Olvaastam az indexes cikkeket... közel sem voltak szellemesek és szinvonalasak. Mindamellett a Nagy Találkozó is önmagában elég röhejes... a Sas kabaréról már épp ideje lenne lecsavarodni... és bizony a jelenlévő tisztelt és kevésbé tisztelt vendégkörben is lehetett volna sokkal jobban szelektálni. Az sszetétel miatt az egész rendezvény kontraszelektálttá vált, önmagát herélte ki. És való igaz, hogy nem csak a Fidesznek adtak hatalmas municiót, de a változásokra várakozó embereknek sem nyújtott semmiféle távlati alternatívát. Inkább elriasztó volt a dolog, mint egységbe kovácsoló... az, ami ott volt, normális embernek elfogadhatatlan. Ha csak ennyit tud a szociálliberális oldal jejenlegi prominenciája felmutatni, akkor Orbánok nyugodtan hátradőlhetnek a hintaszékben és zabálhatsák a zsyros-kaviáros kenyeret, böföghetnek és finghatnak. Már ennyivel is behúzták 2014-et.
És ez egészen normális szöveg Bajnaitól:
"„Nem arról szól ez a választás, hogy a baloldal legyőzi a jobboldalt, vagy a jobboldal megtartja a pozícióját, hanem arról, hogy a normális országban élni akaró polgárok széles összefogása képes-e szembeszállni azzal a párezres, de nagyon nagy anyagi és jogi erőforrásokkal rendelkező csoporttal, amely megpróbálja ezt az országot kisajátítani”
Ha ERRE alapozzák a kampányt - akkor még akár sikerülhet is.
hvg.hu/itthon/20130624_Szijjarto_kulfoldi_utjai_eredmenyek
Szerintetek ez igaz? Nem hiszem, hogy ez nem egy újabb ballibsi hazugság. :))
@kekex: Öcsi! Tegnapról:
"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 21:30:49
@E.Csaba: már bocsánat, hogy beleugatok, de szerintem ezt a jobb-bal vlasztóvizet felejtőssé kellene tenni.. nem itt van jelenleg a választóvonal, hanem a bűnöző maffiózó elit és kiszolgálóik és a tisztességes emberek között... és ez már régen nem politikai kérdés, az csak a felszini ideológiai máz...
ahogy Bubó mondja, mafiakormány... és kivételesen igaza van... egy rablóbanda sajátította ki a gazdasági mellett mostmár a politiai hatalmat is. Emiatt a hagyományos politikai választókör nem működik. Nem véletlen a milliónyi választani képtelen ember. Rablót tolvajra cserélni, nem alternatíva. "
Jaj szegíny Indexes zúgírókat ki .... na hát??
Most akkor elmarad a rencer váttás. Há mér nem híjják vissza őket? A Izét .... meg a Na.... azt is és a Zottót a Fábiust .

Mert azért nélkülük még a .... na az sem lehet ám! ....főleg ha nincsenek ott.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Még mindig benne van a pakliban, hogy KÉT listán indulnak, és csak az egyéni helyeken fognak össze. Ezzel mérhetővé válhatnának az erőviszonyok az ellenzéken belül.
És még a listán is előfordulhat, hogy KÖZVETLENÜL a szavazás előtt léptetnek vissza egymás javára (mintha már a második forduló lenne)
@V-PORT: A cuppantott fejű lett az Arriva-arriva Seedy Gonzales és a Kengyelfutó Gyalogkakukk szerelmének gyümölcse. Mindezt a Coyote értelmi képességeivel teszi. Ilyen embereket a kormányba! Ezeret!
@tristen2005: és a Tömjén Zsófi még ezt is meg tudja fejelni a 23-ik Máltai Lovagrendi tagság totál adómentességével. Hiába, akinek az ég madarai és az Isten is a barátja...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nővérke (esetleg hugica, de csak ha több, mint 60 vagy!)
A tegnapi nap kommentje meg (rövidítve)
E.Csaba 2013.06.23. 23:04:23
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ...De engem mégsem ez akaszt ki a legjobban, hanem az hogy a fejedre szarnak és hülyének néznek és ehhez a többség még tapsol is...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

tegnap nagyon nyügös völtál, beléptél kiba..tad Gábrielt és már húztál is, rájöttem mit csináltál:)
nemkutya.com/like/77844
@kekex: még mindig van/volt 2,47 millió szavazó"polgár", aki szereti, ha a fején csurog le a trágyalé.
@kekex: Azért ez is jó lehetett. :)

Gyurcsány is pofára esett, aki talán most szembesült először azzal, hogy még a saját elvtársai is totál hülyének nézik. Pedig Ferenc nagy reményekkel érkezett a találkozóra. „Farkasházy szárszói kertjébe érkezünk. Köszönet neki, hogy újra együtt a balliberális értelmiség és politikusi kör jelentős része. A fanyalgókkal, a rosszindulatú silánysággal meg nem kell foglalkozni.” – írta még vasárnap délután a fészbúkján, amikor rózsaszín farmerban megérkezett a helyszínre. Aztán eltelt néhány óra, és Ferenc sértődötten távozott, mivel a kutya nem volt kíváncsi a szövegére.

A találkozón a meghívottak közül a házigazda kért fel egy-egy nagyon felvilágosult elvtársat, hogy ossza meg gondolatait a többiekkel. Így kapott szót Mesterházy Attila, Bajnai Gordon, Konrád György, Heller Ágnes és Paul Lendvai is. A jelenlévő DK-s elvtársak azt hitték, hogy a program során Ferenc is kifejtheti majd magvas gondolatait, de a végén döbbenten tapasztalták, hogy Farkasházy nem hívta fel a színpadra a pojácát. :)
@tristen2005: ááá az reggeli torna helyett volt. És nem nyűgösség. Írtam: jogos mentális önvédelem.
@tristen2005: Nem tudom mi volt a baja, pedig csak egy turista térkép részletet linkeltem. :)
"Százezres pluszteher panelban élőknek
Aki gáztűzhelyet használ, nyílászárói viszont műanyagból vannak, most kénytelen lesz egy speciális ventillátort is beszereltetni."

most.444.hu/2013/06/23/szazezres-pluszteher-panelban-eloknek/
Kommentem: Elmennek ám a büdös picsába! Indokom is van miért, de most velősen csak ennyit.
Amit az indexes fiúk elkövettek, az az újságírás, a humor, az irónia megcsúfolása. Egy szégyen. Rossz volt olvasni.
Ennél a Bors/Blikk is sokkal jobbat tud.
Én Spéder helyében azonnal kirúgtam volna őket.

Amit Teddy elkövetett, na az is a humor, és az önkritika teljes hiányáról árulkodik, bár soha egy percig se gondoltam, hogy ő egy humorista. Mintha rajtuk akarta volna leverni a rendezvény sikertelenségét.

Bizonyára voltak érdekes/fontos - kiscsoportos - beszélgetések, de messziről nézve, első blickre ez egy aszott díva visszatérési kísérletének látszik, egy rosszul sikerült botox-kezelés után.

Azt gondolom hiba volt elmenni Bajnainak, hiba volt meghívni politikusokat, hiba volt meghívni humortalan humoristákat, hiba volt koncepció nélkül összeröffenteni 400 embert.

Erről valóban nehéz jót írni, bár egy gyilkosan szellemes nekrológot lehetett volna.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

" És nem nyűgösség. Írtam: jogos mentális önvédelem."

Szerencséd van. Így most nem olvashattad legújabb gyöngyszemét. Ezzel most nálam is tele lett a pohár:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

gondolom, nem a nácik 37-45-ös útvonal terve volt?
Miért gondolja mindenki, hogy ez a szárszói piknik ez valami baloldali királyválasztó nagygyűlés volt? Farkasházy meghívta azokat, akiket húsz éve meg szokott hívni, ettek és politizáltak kicsit, de ennyiből következtetéseket levonni vagy akár új kormánynévsort felállítani, az nevetséges. Főleg, hogy PM-esekből én egyet sem láttam ott a cikkekben, azt pedig senki nem gondolhatja, hogy nélkülük lesz új kormány, ha lesz.

A Fidesz a születésnapjáról teljesen kizárta a sajtót. Az rendben volt? Farkasházy magánszemély, azt enged be, akit akar. Egyébként az indexet is csak a bunkó (nem politikai jellegű) poszt miatt dobták ki. A MN és a HírTV meg inkább el se indult volna. Majd ha beengedik A NOL-t az Orbánnal kvaterkázó Bayeres bulikba, akkor szólhatnak. De nem engedik. Legutóbb már a sajátjaikat se engedték. Pedig az hivatalos pártrendezvény, ez meg egy magánrendezvény, párttag meghívottakkal.
úgy értesültem, van olyan trafikos, nem is egy, aki most kezdi építeni a trafikját! szegyény takarítónő is fent van a vaterán, a súroló eszközeit dobja piacra,gipszkartonért cserébe:)

hvg.hu/gazdasag/20130624_Szep_osszeg_gyulik_ossze_a_Nemzeti_Dohany#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_6_24
tudod posztoló barétom..HA én meghívás nélkül is beengednélek és ezért cserébe szemétkednél bizony bizony humor helyett a szart is kiverném belőled..szemét kis patkány mindkét ifjonc szarzsák.. trafikra fáj a foguk?? vaj'h miért nem a találkozó érdemi részével foglalkoztak a budi helyett??
farkasházi humorista ???? :))))) bruhhahhahahhaha...

ő a humor makovece...
20 éven át sikerült megakadájoznia hogy normális emberek a humoripar közelébe jussanak...

farkasházi és a humor :))))))))) vicces felvetés...
@karajcsont: Huuu. Na mesélj, mi volt a találkozó "érdemi" része?? Csak nem erre gondoltál??? :)

fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1002800_3174784586464_2116064993_n.jpg
Felemás érzéseim vannak, az Index "tudósításán", már ha a laboratóriumi tisztaságú trollkodást annak lehet nevezni, helyenként én is felröhögtem, de ha őszinte akarok lenni, ha az én kertemben van a gyűlde, egy idő után valószínűleg én is meguntam volna.

Ami viszont a legidegesítőbb volt: nyilván nem a másodlagos frissességű politikus-garnitúráról beszélek, de a 400 vendég között azért akadtak páran, akik letettek már annyit az asztalra, hogy kissé irritáló legyen azt olvasni, amint két noname nethuszár azon poénkodik, hogy ez meg ki a lófasz?
OFF

Hát nem bájosak?? ;)

Még ebben a ciklusban új házszabályt készítenek a kormánypártok?

A lap azon felvetésére, miszerint a Fidesz-KDNP-kétharmad már elfogadott egy teljesen új alkotmányt az Orbán Viktor által megálmodott "centrális erőtér" megszilárdítására, és az új házszabály is nyilván a Fidesz által kívánatosnak tartott parlamenti "játéktér" kereteit biztosítaná, Gulyás Gergely úgy reagált: "Mindenki nyerni akar a választásokon. Ha most fogadunk el egy új házszabályt, annak az lenne az előnye, hogy még senki sem tudja, ki nyer, ki veszít".

atv.hu/cikk/20130624_meg_ebben_a_ciklusban_uj_hazszabalyt_keszitenek_a_kormanypartok?source=hirkereso

ON
@Virág et.: Az index továbbra is azt ír amit akar senki nem kérte a cikk visszavonását,viszont Teddy a saját házából kipenderített két hivatlan vendéget,akik miután bunkók voltak még ebédelni is szerettek volna.
Ha mondjuk hozzám hivatlan vendég érkezi,lefényképezi a wc-t és kirakja a netre, hogy ez az anyám és az én wcm,aztán leül az asztalomhoz enni,inni és még jól lekommunistáz, akkor azt ne dobjam ki ?
@Virág et.: Igazad van ,probálták volna ezt a fidesz összejövetelen,még az utcába sem engedték be öket!
Ez bárhonnan nézem egy magán találkozó volt. Jelzem a hőskorban még fideszes fütyik is elmentek. Persze lehet most már nem is hívják őket. De ismétlem a házigazda azt enged be akit akar. Az nem humor kérdése, hogy bunkókat eltűrök-e a kertemben. Röhögve vágom ki őket, vagy viccesen megteszi a kutyám.
Ettől még a társaság nem lett számomra kedvesebb.
@Dr. jenőke (jenőke): a fides csökkenti a rezsit

a (ágyús) víz és
a (könnyes) gáz
ÁRÁT CSÖKKENTIK !
@avanivi:
Ha valaki egy blogon trollkodik, vagy megtűrik, vagy sem.
Ha túlzásba esik, kirakják, de nem azért, mert nem hívta senki, csupán azért mert troll.
@Orica Középföldi: a zindex újságíró fikázni indultak az rögtön a felütésből látszott. ("Ha rangsorolni kellene, hogy jelenleg mi az a három helyszín, ahol a legtöbb kommunistát láthatjuk egyszerre, akkor azt mondanám, első az MSZP-kongresszus, második a Parlament és harmadik Farkasházy Tivadar balatonszárszói kertje." - thürmer most idegesen vakarózik ezen). az már csak a helyzet bája, hogy a farkasházy-házikonferncia szépen aláfeküdt az elképzeléseiknek.
van olyan hagyomány, amit meg kell őrizni. a szárszói találkozó esetén is vagyok a 10 éves meg nem tartással.
@Buga.Jakab:
Kísérleti stádiumban a vezeték nélküli könnygáz-elosztás és a fogyasztás számlakibocsátási megoldása.
@bella _ciao:
Igazad lehet Farkasházi olyan szórakozott volt, hogy majdnem meghívta Lendvay Ildikó volt munkatársát, valami Kövér Lászlót is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én úgy érzem, hogy nem kell minden gusztustalanságot azonnal kikommentelni, ami lejön reggel a körímélben.
www.origo.hu/itthon/20130621-meg-mindig-bozonytalan-sok-fideszes-jovoje.html#
Remélem lejátsszák!:)Szerencse, hogy a Fideszben nincs egzisztenciális megfontolás.
@Dr. jenőke (jenőke): tekintettel a várható nagymértékű felahasználásra a fidesmaflaálam úgy döntött, hogy kiépíti KÖZMŰKÉNT...

a főbb útvonalak alatt mind
a (könynyes) GÁZ, mind
a (ágyús) VÍZ hálózatot...

ezekre a a felszínen kialakított pontokon tudnak a rendvédelmi erők csatlakozni...

amugy tervasztalon van még
a (sokkolós) VILLAMOS ENERGIA hálózat
kiépítése is, bár itt felmerül gazdasági okokból a troli felsővezetékrencerének használata...
érthetetlen miért hasznája még mindenki a baloldal kifejezést. Magyarországon nincs olyan. aki ezt állítja az hazudik. van az elit és a raszolgák. viktor legalább nem titkolja, hogy mindenki rabszolgának tart és felkínál egy mindenki által egyszerűen érthető kitörési lehetőséget a rabszolgaságból: legyél jó fideszes.
sőt felmerült B tervként hogy a normál GÁZ és VÍZ hálózatokat hasznájják fel...
hiszen anynira kicsi a fizetőképes kereslet... azok iránt...
Mutyitrutyi mutyitrutyi hátán:

"NSZ: Fantomcég a fideszes polgármester telkén
2013. június 24., hétfő, 08:19
Szerző: hvg.hu

Címkék: cég; telephely; Jászapáti; fantomcég; Pócs János;

Kinyomtatom • Elküldöm
Saját cége telkét ajánlotta fel telephely létesítésére egy műanyag-feldolgozással is foglalkozó budapesti székhelyű cégnek Pócs János, Jászapáti fideszes polgármestere, országgyűlési képviselő. A vállalkozás uniós forrásokból 143 millió forint támogatást nyert, amelyből 36 millió forintot átutaltak a számlájára: csakhogy az ötven-hetven munkahelyet beígérő üzemből végül semmi sem lett - írja a Népszabadság."

hvg.hu/itthon/20130624_NSZ_Fantomceg_a_fideszes_polgarmester_tel

Címlapról a cikk secperc alatt eltüntetve...
Meghivas nelkul beallitani az meg lehet vagany dolog. De raadaskent parasztkodni es sertegetni a vendeglatot az mer tenyleg megerdemel egy nagy ivben kivagast. Akkor is kivagtak volna oket onnan, mint macskat szarni, ha meghivjak oket. Fabius neked pedig gondolkodni is kellene idonkent nem pedig azt sipitani rogton, hogy akkor ne kritizaljak a kormanyt a sajto elfojtasaert.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ez a polgi érdeklődött a trafikmutyi ügyben is, szerinte a jó polginak mindent tudni kell, ami a körzetében történik. belevaló gyerek, fejjel:)
Ilyen sza alákommentet... nem felült a kacsának a magyar kormány... ő ült a tojáson,kikeltette, csak utána ült fel Lovas csak meglovasította...
"Reding a magyar választók ellen tör? Sima egyszerű hisztériakeltés, csak a szokásos propagandista üzletmenet. Harrach pedig jó idomított majom módjára asszisztál... Borvirágorrú Levitézlett Delírumos frakciótársával.

Titkos informátor, világösszeesküvő csoport, angol luxusszálló, EU-biztos: célkeresztben – mi más – a jövő évi magyar választások. Az év politikai kacsájának a kormány és a sajtója is felült."

index.hu/kulfold/2013/06/24/a_magyar_valasztok_ellen_tor_viviane_reding/
@Dr. jenőke (jenőke): igen. már hányszor a fidesz fínok orra alá lett téve az mszmp tagok lsitája, akik náluk leledzenek.
@tristen2005: Jogos!!!!

"Trafikbotrány: Pócs János felesége is nyert az állami pályázaton

Pócs János fideszes országgyűlési képviselő, Jászapáti polgármesterének felesége is trafiküzemeltetési jogot nyert az állami pályázatokon. A dolog érdekessége, hogy Pócs Jánosné már két hónappal a döntések előtt felvette az általa vezetett két cég tevékenységi körei közé a dohányforgalmazást."
jasz.blog.hu/2013/04/27/trafikbotrany_pocs_janos_felesege_is_nyert_az_allami_palyazaton

Egy tiszta ember:-)

"Saját magát árulta el Pócs János?

Az országos médiában is nagy port kavart jászsági trafik-botrány kapcsán Pócs János több interjúban is úgy nyilatkozott, hogy „Jászapátin heten pályáztak, ebből kettő volt fideszes”. A polgármester, országgyűlési képviselő azonban nem tudhatná, hányan pályáztak Jászapátiról, hacsak nem látta a pályázók elvileg titkos listáját."
jasz.blog.hu/2013/05/26/sajat_magat_arulta_el_pocs_janos

"Nem elég a trafik, 15 milliót is kap Pócs János bizalmasa

Ismét a jászsági trafikmutyival van tele az országos sajtó. Mint kiderült, Borbás Zsolt jászsági Fidesz-politikus, Pócs János bizalmasa és politikai jobbkeze, a megyei közgyűlés alelnöke nemcsak trafikot, hanem 15 millió forint állami támogatást is kap. Az esetet a Blikk írta meg."
jasz.blog.hu/2013/06/17/nem_eleg_a_trafik_15_milliot_is_kap_pocs_janos_bizalmasa

És egy gerinces, tényszerű érdemleges válasz a tisztakezűtől:

"LEVELET KAPTAM A JÁSZBLOG-TÓL, CSATOLOM AZ ÜZENETET ÉS A VÁLASZT
2013. április 30. 08:47 >> Hírek
Tisztelt Képviselő és Polgármester Úr!

A trafikpályázatok kapcsán a JászBlog az alábbi kérdésekre várja szíves válaszait:

1. Az elmúlt napokban több helyi Fidesz-vezető is elismerte, hogy tettek javaslatot, kik nyerjenek helyben dohányárusítási koncessziót. Hadházy Ákos szekszárdi képviselő névvel is vállalta, hogy a tolnai megyeszékhelyen a polgármester a trafikpályázatok listájával érkezett a kormánypárti képviselők találkozójára, hogy véleményezzék azokat. Ön tett-e ilyen javaslatot? Volt-e bármilyen szerepe abban, hogy kik nyerjenek a Jászságban dohányárusítási koncessziót?2. Igaz-e, hogy a felesége az a Pócs Jánosné, aki Jászapátin trafiküzemeltetési jogot nyert az állami pályázaton?
3. Tud-e arról, hogy Pócs Jánosné összesen hány helyre nyújtott be pályázatot, és ebből mennyit nyert?
4. Tud-e arról, hogy Jászapátiról összesen hány pályázatot nyújtottak be?
5. Korábban az Ön, vagy a felesége érdekeltségébe tartozó cég, cégek foglalkoztak-e dohányárusítással?
a. Ha igen, miért csak most vették fel a cégek tevékenységi körébe a dohányforgalmazást?
b. Ha nem, miért épp most döntöttek úgy, hogy dohányárusításba kezdenek?
6. Milyen befektetéssel és milyen megtérülési mutatókkal számolnak?
7. Összességében hány embert kívánnak foglalkoztatni a trafikban?

Megtisztelő válaszait várva,
Üdvözlettel:
JászBlog Szerkesztősége"

pocsjanos.fidesz.hu/index.php?id_cikkgroup=515&page=3

Na kedves TROLLOK! Lehet jönni cáfolni ezerrel...
És egy hiperintelligens ( mi más lenne, hisz Fideszes) kemény riposzt a pógi Önnön tökönszúrt kezétől saját faszbúkjáról... a lények: Mer a Szekeres Imre anno kockalámpás Ladával gyütt mosmegmá szállodatulajdonos...

www.facebook.com/pocsjanos.jaszsag/posts/170877663071376
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Mint vendéglátó, F. nem nagyon tehetett mást. Szerintem bárki ezt tette volna, ha észreveszi, hogy a hölgyvendégeit folyamatosan posztolja ki két "vendég" egy hírportálon, "vicces" szöveg kíséretében.

Anno a hősidőkben a Stones tagjai is eljátszották, hogy betoppantak egy buliba, feltűnés nélkül összeszedték a kaját meg a piát, majd a hátsó kijáraton angolosan távoztak. De arra nem emlékszem, hogy utána még felfújták volna a ház oldalára, hogy: "Itt lúzerek laknak!".
"Joint venture
2013. június 19., szerda • Utolsó frissítés: 2013. június 19., szerda, 14:35
Szerző: Rádi Antónia, Vitéz F. Ibolya

A fideszes politikusrokonoknál is hatalmasabbat szakítottak a dohánybizniszből a kormánypárthoz kötődő cégcsoportok és hazai áruházláncok. A hatalom kegyéből sokasodó trafikos bt-k hálóját bogozva a Btk. is felsejlik.

A cikk teljes terjedelmében a hetilapban olvasható."
hvg.hu/hvgfriss/2013.25/201325_formalodo_dohanybirodalmak_joint_venture

Felrémlik a Btk. :-)))) Álmodik a nyomor....
Fábiusz most beszarsz :D
1993 -ben egy nagyon hasonló dolog történt szárszón :) Akkor nem az index hanem a szintén nem meghívott MTV újságíróját vágták ki onnan.
A következő évben az MDF kormány akkorát bukott mint kezdő alkoholista a kocsmaküszöbben :)
Pont ugyan ezt írta az akkori kormán sajtó. Szinte szó szerint :D

Érdekes képek arról a találkozóról.
www.szarszoitalalkozo.hu/1993-kep.html
Silvio (Orbán nagy barátja) úgy tűnik szopni fog (szó szerint):

"Ítélet jöhet Berlusconi nőügyében
MTI2013. 06. 24. 06:56

Hétfőn ítéletet hirdethetnek a Silvio Berlusconi ellen kiskorú prostitúcióra kényszerítése és hivatali hatalommal való visszaélés miatt indult perben. Az ügyészség hat év börtönt kért a volt olasz kormányfőre."
www.origo.hu/nagyvilag/20130624-iteletet-hirdethetnek-silvio-berlusconi-prostitucios-ugyeben.html

Igaz Al Caponét is egy sima adócsalásért tudták bekóterezni egy életre...
@tristen2005: Sopronban a SPAR alagsori parkolójában azon a helyen, ahol - a bejárat mellett - eddig a bevásárlókocsikat tárolták, most éppen falaznak egy izét, amire nagy betűkkel ki van írva, hogy itt nemzeti dohánybolt stb.
A bevásárlókocsikat elpaterolták a parkoló falához, viszonylag távol a bejárattól ....
Ha csak azt botra lehetne váltani, amit pénteken az ott dolgozó kőművesek kaptak megjegyzésként, tatárbifsztek lenne az összesből.(Nem a kőművesekből, hanem aki építteti, abból!)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az olasz bíróság valóban független.
A pedofil gecit be fogják varrni :D
Sajnos ugyan olyan luxusban lesz része mint a többi maffia főnöknek :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: oké, köcsi volt az index. ahogy olvasom, jönnek a hvg-sek is.

Ó, kommunista Kleopátra!

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130623_O_kommunista_Kleopatra#rss

vagy már igazodnak a lapok a jövő évi választási eredményekhez? itt egy érdekes mondat a nyúl által linkelt indexes cijkkből, ami reading-ügyet fejtegeti:

"Erre azért lehet szükség, mert az utóbbi hónapok közvélemény-kutatásaiból mind a hazai, mind az európai szereplők egyértelműen azt a következtetést vonták le, hogy a 2014-es választást a Fidesz-KDNP fogja megnyerni, a magyar kormány ellenfelei pedig ehhez alkalmazkodva kezdik el a választások elcsalásának témáját előtérbe tolni."
Látványos pótcselekvés... Borosnak már hamva sincs. Ezzel az erővel Attila sírját is kereshették volna...

"Lezárta a rendőrség a pesti Belváros egy részét
MTI2013. 06. 23. 10:47"

Több órára lezárta a rendőrség a budapesti Belváros több utcáját vasárnap délelőtt. Csak annyit közöltek, hogy egy nyomozás miatt van szükség minderre, feltehetően az Aranykéz utcai robbantás bizonyítási eljárása zajlott. Délre helyreállt a rend.

www.origo.hu/itthon/20130623-rendorsegi-akcio-kezdodott-budapest-belvarosaban.html

Höhhö... köröző körözött rendőrségi helikopter a helyszínen... kész szerencse, hogy nem fordult országhatárokon át nyúló autósüldözésbe a fantom kergetése...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

meg kellene keresni ezt a Rubi lányt, véletlenül nincs egy huga, (mert ő már nagykorú) a vitya számára:)
@Evezős: "Lázárék Sopronban a valutabizniszt is felforgatják
2013. április 29., hétfő, 19:44 • Utolsó frissítés: 2013. április 30., kedd, 08:49
Szerző: Szabó M. István

Címkék: Sopron; dohány kiskereskedelme; trafikmutyi;

A cigaretta mellett a valutázást is felbolygatja a kormány dohányértékesítési koncessziója. Sopronban mostantól a fideszes alpolgármester fia lesz az egyik góré."

hvg.hu/gazdasag/20130429_A_cigi_Sopron_valutaja
@tristen2005: Felesleges. Polt semmit nem tenne, a lány meg csak annyit vallana: azt mondta a bácsi, hogy azért olyan kicsi és puha, hogy ne fájjon...
@Evezős:

egy ismerős cég a héten kezd el vagy 10-15-öt, építését!
@bella _ciao:

Hm. Ágika ezen a képen tényleg elég megkapó. :DD
szily megközelítése a szárszói kitiltásról:

Hogyan dobta ki Farkasházy a két indexest? Sehol sem hallott morbid részletek!

cink.hu/hogyan-dobta-ki-farkashazy-a-ket-indexest-sehol-sem-ha-554140205
Kis emlékeztető:

"Alcsúti-felcsúti mutyi
2013 május 21. | Szerző: Kovács János

Érdekes. Jére Csaba és testvére Jére Attila 10 jogot szereztek az ország nagy városaiban, ez a listából is kiderül. A Jére testvérek alcsútdobozi illetőségűek, csakúgy, mint Mészáros Lőrinc Felcsút polgármestere. Az a Mészáros Lőrinc aki Orbán Viktor Jó barátja, a Puskás Akadémia elnöke, aki elhíresülten sok földet is szerzett a földbérleti pályázatokon. A Jére testvérek szoros baráti és üzleti kapcsolatot tartanak fent Mészáros Lőrinccel és testvérével Mészáros Jánossal.Korábban már 25 millió forint vissza nem térítendő támogatást kaptak Újbarok határában épült telephelyük kialakításához. Mészárosék is kb. 40 jogot szereztek a nyugati régióban."

"Hová lettek a cégadatok?
2013 május 21. | Szerző: Kovács János

Egy kedves olvasóm hívta fel a figyelmemet egy internetes lapra, amely Gyulay Zsolt mutyijáról ír.

Azt ugye már megírta minden lap, hogy Gyulay Zsolt, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. elnökének sógora is nyert koncessziós jogot a trafikpályázaton. Gyulay azt mondta, nincs benne a keze a dologban. Mondhatni ez a véletlen műve volt.
Ám az ujasz.hu talált egyezést Gyulay Zsolt és más nyertesek között is. Egy soproni és egy pesti koncesszió köthető Gyulay korábbi üzlettrásaihoz. Aztán a cégadatbázisból huss! törölték az említett adatokat.Mindenesetre érdekes."

Ki is ez a Retkes János?
"A szlovák kapcsolat
2013 május 21. | Szerző: Kovács János

A hvg.hu megtudta, hogy a szlovákiai Magyar Közösség Pártájnak párkányi elnöke, Retkes János két anyaországi koncesszió boldog tulajdonosa. Szinte biztos, hogy az illető NEM azért kapta a trafikokat, mert pártját a Fidesz támogatja erősen, hanem mert régi trafikos család sarja"

"Ceglédi mutyi reloded
2013 május 15. | Szerző: Kovács János

Érdekes hely lehet ez a Cegléd. A városban 19 dohányboltra adtak ki koncessziót.
Az érdekességek:
Dr. Kroó Mihály törteli(!) fogorvos, 2 trafikot nyithat Cegléden. Ő Földi László ceglédi polgármester, Fidesz választókerületi elnök és parlamenti képviselő házi fogorvosa. Mostanában jól megy a fogorvosoknak a Fideszben

Szebeni Erzsébet 3 trafikot nyithat. Ő jelenleg egy pálinka szaküzletet működtet Cegléden. A Ceglédért Független Egyesület vezetőségi tagja. Az Egyesületnek két képviselője van a 14 tagú ceglédi képviselő-testületben. Az Egyesület alelnöke, korábbi elnöke Horváth József. Az előző ciklusban ő is önkormányzati képviselő volt. Karriertörténete tipikus, a rendszerváltás előtt egyszerű sofőr volt, majd önkormányzati képviselő lett, egyik napról a másikra milliomossá vált, hasonlóan az egyesület több másik tagjához. Most a Ceglédi Vasutas Sportegyesület ügyvezető elnöke. A társadalmi elnök pedig Földi László. Az egyesület sok százmillióval gazdálkodik, lásd pl. a TAO átutalások.
Szebeni Erzsébet tehát feltehetően az Egyesület lobbierejének köszönheti a 3 trafikot."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az egyetlen pozitívuma szárszónak. csoda, hogy buktak rá?
"Orbán: Közép-Európa évtizede következik
És az EU problémáit is ez a térség fogja kezelni."

www.origo.hu/itthon/20130623-orban-viktor-kozep-europa-evtizede-kovetkezik.html
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

a képeket nézve a vitya elénekelhetné " józanság gyere haza"
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a közmédián ezerrel tolják azt a hírt, hogy a holland kormány is bírálta az unió szorosabbá tételének lehetőségét. európa minket másol... sőt a világ is - teszem hozzá.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: aranyköpés a cink kommentjeiből. csak neked, csak most!

"A bosszúálló buddhista már majdnem olyan mint a gyilkos vérnyúl."

(beebeer és rosszindulatú vászka beszélgetése)

cink.hu/le-koll-spriccolni-tomeny-szesszel-attol-eslkeral-min-546464917
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Első kézből származó info:
Amikor a dohánymutyiról döntöttek, az összes nyertes pályázót összerántották egy helyre. Bemenetel előtt mindent ki kellett pakolniuk a zsebükből, a mobilokból az akkumulátort kivenni, éppen csak testüregi motozás nem volt.
Benn az hangzott el, hogy a 10%-ra felemelt árrésből származó jövedelem 2%-át mindenkinek kötelező egy fideszes pártalapítványnak utalni. A koncesszio pont addig lesz érvényes, míg ezt megteszik.
Majd megköszönték a megjelenést és lehetett kint felvenni a zsebekből kipaterolt cuccokat.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: lehet, hogy azt kerestek, csak feltek, hogy a szlovakok ellbb megtalaljak es szlovakiaban ujratemetik...:)
@Evezős: Hát nem tudom, mit gondoljak erről! Egy ismerősöm nyert kezdeményezte, üljenek le, beszéljék meg, ki, hol nyit trafikot, ne szúrjanak ki egymással! Válaszra sem méltatták! Most 100 m belül, lesz 4 trafik! Ja ő nem fideszes, csak kereskedő! Azt, hogy, hogy nyert, nem kérdeztem!Nagyon sietett...
Már régebben volt egy felvetésem. Ha minden honnan tudunk igazolni légiós szövetségi kapitányokat, olyat nem lehetne, hogy külföldről hozunk szövetségiminiszterkapitányt, és pályaedzőminisztereket? A hazai áru felhozatalt nézve csak jobban járna a magyar népválogatott.
@Bakter: ne légy ennyire pesszimista foci ügyben. még a jobbikos lázadás alatt is ez volt a téma me. és a pe. között. meg van már profi játékvezetői stábunk is. a mennyország az mennyország.

Két kultúrember beszélget – Kövér megmondja, ki a bunkó

magyarnarancs.hu/narancsblog/ket-kulturember-beszelget-kover-megmondja-ki-a-bunko-85357

(geo már olvasta, kommentelte is)
Én nekem volna egy másik felvetésem. Miért nem csinál más baloldali/liberális gondolkozó ilyen dzsemborit? Valaki, aki halad a korral, aki meghív fiatalabbakat is. Nem lenne ilyen hatalmas beszélgetés, hanem kisebb, és, aki akar bekapcsolódhatna. Esetleg Fabius intézkedhetne.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
""Havasi Bertalan tájékoztatása szerint a miniszterelnök arról is egyeztetett a jelen lévő professzorokkal, hogy Kőszeget európai, illetve közép-európai oktatási-tudományos központtá kívánják fejleszteni.""

Hogy én mit kívánok, arról a kutya sem akar egyeztetni.
Egyébként, ma 60 éves, egy jobboldali, konzervativ, nem celeb!! A neve: Révész Sándor!
upsz!

Horn Gyula (1932-2013)

Vendégszerzőnk, Schmidt Mária történész, egyetemi tanár, a Terror Háza főigazgatójának írása.

mandiner.blog.hu/2013/06/24/horn_gyula_1932_715
@V-PORT:
Egy normális kultúrájú országban egy ilyesfajta, szárszói kezdeményezéshez hasonló eseményeknek lenne létjogosultsága. Ahol kötetlen formában összejönnének a politikai erők, közvélemény formáló újságírók, művészek, közszereplők prominensei, és protokoll nélkül cserélhetnének eszmét egymással. Ez egy darabig itt is működött. Aztán jött a "keresd a nőt, izé, viktort" scéne, oszt vége lett. Farkasházy valószínűleg most is jót akart, de a tudósítást és a fotókat elnézve korábbi önmaga paródiája lett ez az összejövetel.
hát ezek a humoristák sose értették a humort az a helyzet.
@Evezős: Hm, ezt ki kéne szellőztetni egy utánajárós sajtóorgánumnak is, mondjuk HVG és társai. Már amennyiben igaz.
Kétfarkú Kutya Párt

" “A névvalódiság követelménye szerint a szervezet nevében nem szerepelhet olyan kifejezés, amely a szervezet jelentőségét, vagy működését illetően megtévesztésre alkalmas.” – írja a végzés. Valószínűleg rájöhettek, hogy nincsenek kétfarkú kutyák. Kovács szerint viszont az lenne a megtévesztő, ha nem ezen a néven indulnának, hiszen nyolc éve így politizálnak. "

444.hu/2013/06/24/nem-indulhat-a-valasztasokon-a-ketfarku-kutya-part-mert-megteveszto-a-neve/
@doggfather: humoristák ?????

kire gondolsz???? arra a szánalmas farkasházira ????

30 éve mint egy dugó (mint mikovec az építészeten) ül a humor szakmán és elzárja a fiatalok előtt a páját...

most pár éve kilőtték a dugót... és a hejére került... a semmibe...

vénpo:cs...
humora az pont zéró !
@Bakter: Én Farkasházyval sok dologban nem értek egyet. Innen pedig hiányoltam a fiatalokat, és a valódi beszélgetéseket. Plusz nem minden baloldalit muszáj meghívni. Schmuck?
@bella _ciao: Ki lenne az a 1, akit mindenképpen meghívnál? Politikus, művész, stb.
bayer zsoca megmondta a tutit!

Képességtelen, ostoba fajankók gyülekezete az egész, akik egy dolgot tudnak pontosan: ez a négy év volt életük első és egyben utolsó dobása.

Bayer Zsolt újságíró a Jobbikról (Magyar Hírlap, június 22.)
@V-PORT: reading-et mindenképpen. na, viccen kívül, passz. hankiss elemér gondolatain máig el tudok merengeni.
@Buga.Jakab: nem is én, hanem a posztoló állította, hogy humorista. ;)
@V-PORT: ha Fabe szervezne akkor az minden lenne csak baloldali meg liberalis nem. Max zoldecske.:)
@bella _ciao: Nálam még belefér Czeglédi Zoltán, Hajós, Para, Kulka.
@doggfather: a humor nem farkasházinál kezdődik...

ellenben nála van vége...
Örvend a szívem, hogy nem lesz itt kormányváltás. Mikola elvtársnak igaza volt, 20 évre eldőlt minden.
@Buga.Jakab: el se jut a humor hozzá, nemhogy ott legyen vége.
@doggfather: elképesztő primitívség adódik ehhez...

elküldeni az Indexet az nem jó ómen...
kivenni az újságíró kezéből az ingyenkaját...
elképesztő butaság...

elvesztették a választást... az öregfiuk/lányok csapata hiába ált össze újra... 70+ os baloldal nem nyer:)
@bella _ciao: Nu, erre akkor is azt tudom mondani, hogy a Panyi, meg a tudjatököm ki orbitális bunkó volt... engem a budi helyett sokkal jobban érdekelt volna, ha arról írnak ilyen kihelyezett pennával, hogy Gyurcsány hogyállt, mik voltak a reakciók a jelenlétére, miért húzott a valagba időnek előtte... amit ez a két díszfasz leadott, az nagyjából az újságírás legalja volt... egy Blikkes bulvárból séróból leiskolaalázza őket... ez nem munka volt... főleg nem férfimunka... jópofizni bárki tud, korrekten leírni dolgokat, ahhot érdeklődés, felkészültség, és újságírói véna kell. Az itt jelenlévők 80 %-a, ( a maradék az idetévedő troll, szinvonalasabbat rittyentett volna 5 perc alatt a Farkasházy budiján ücsörögve, két fingás között, feltéve, ha működik a mobilinternete. Nagyjából Fideszes tempót követtek a fiúk, arra az asztalra szartak amelyikről előtte levették a perkeltes tányért. Mindemellett fenntartom, a szervezése arendezvénynek amatőr, a jelenlévől negligálták egymást, és a végeredmény az indexes cikktől függetlenül is siralmas. Ne keverjük a két dolgot. Az indexes két fütyi szénné égette magát, és más szempontból Farkasháziék is... és az utóbbi a szomorúbb... Két idétlen ujdondász fasz nélkül elvan az ország, normális ellenzék nélkül megdöglik.
a DK már azonnal közterület akar elnevezni a HÓHÉR horn pufajkás ügynökről...

javaslom rögtön az "Alkotmány utca" átnevezését... arra már nincs szükség úgyse...

vagy valami szennyvíz elvezető árok, vagy csatorna fedlapot...

a rohat büdös komcsik (fidesben is) ! hogy nem tudnak elpusztulni

mijjen ország az ahol a két nagy kommancs pl
boross péter és pozsgai imre egy pártban "szakért"
egy ojjan pártban ami nagyon komcsi ellnees:) kisztitkárpárt...

itt tisztító tűz kell... már más nem segít !!!
@Evezős: "Benn az hangzott el, hogy a 10%-ra felemelt árrésből származó jövedelem 2%-át mindenkinek kötelező egy fideszes pártalapítványnak utalni. A koncesszio pont addig lesz érvényes, míg ezt megteszik."

Pitiáner senkiházik! Én az árrés felett 15%-ot kértem volna. Ezek meg... beérik Lalikirály sztenderd 20%-ával? Mondom én, rohad ez az ország. Semmi bátorság, semmi betyárvirtus.
@tristen2005:

tuggya kérem, azér az elgondolkottató egy valami, ha szeretett hazánk és dicső népünk jövendője a teddy klozettyába nyer mekkfogalmazást, mer ekkora unortodoxiját én még csak nem is láttam. a hölgyek toalettye persze más kategórija, de a sajtószabaccság viszonylatába a bkv ellenőrök megjelenése se piskóta. más tészta, hogy polgárpukkasztási szempontból a teddy hejett én azér lezavartam vóna egy mázsás maflást is a tisztelt tudósító uraknak, mán csak az adrenalin szint mijatt is, mer kituggya?
@Bakter: "Már régebben volt egy felvetésem. Ha minden honnan tudunk igazolni légiós szövetségi kapitányokat, olyat nem lehetne, hogy külföldről hozunk szövetségiminiszterkapitányt, és pályaedzőminisztereket? A hazai áru felhozatalt nézve csak jobban járna a magyar népválogatott. "

Mazdmeg! Ezen gondolkoztam ma reggel... de el kellett mennem kis időre. Ezek szerint nem idióta ötlet! Népszavazás oszt felajánljuk a burkusoknak a magyar államvezetést... csak tartok tőle, hogy stancliék, ha ilyennel megkeresnénk őket, akkor ijedtükben Portugális legnyugatibb határáig szaladnának és szívrepesve várnák Kolumbárium Krisztofelt a hajóval, aki az újvilágba szállítja őket:-)
@Buga.Jakab:

én inkább rólad neveznék el minden uccát (szójjatok a tarlósnak!), mer ojan hüje vagy, hogy megáll benned a kanál.
@V-PORT: Egyre fixább ideám, hogy Fabiust benevezem miniszterelnökjelöltnek, mint polgári protozoon kezdeményt:-)
@Buga.Jakab: sőt, elküldi az újságírót, vagy be se engedi, majd jön 1-2 előadás, hogy nincs sajtószabadság.
@Dr. jenőke (jenőke): Ha Kőszeget ilyen szempontból meg kívánja menteni (tartok tőle, ha éppen Máriarekettyésen mond beszédet, ugyanezt mondja), akkor a Város elkezdhet kollektíve pakolhat az ekhós szekérre malacostúl, pereputtyostul, mert nagy sansszal Jurisics sorsára jut.
@Buga.Jakab: Horthy utcával nincs bajod?
@Bakter: felmerul a kerdes, hogy mennyire lehet a tudositasnak hinni. Az a cikk minden volt, csak elfogulatlan nem. Az index mar nemugyanaz az elfogulatlan mint 2010 elott volt.
@Mária Pirézia: Akitől az info származik, aszerint igaz és ismerve az illetőt, semmi okom kételkedni benne.
Utánajárni?
Jó lenne, bár gyanítom, még aki ott volt sem ismerné el, hogy egyáltalán lezajlott ilyen találkozó (kb. negyed óráig tartott), nemhogy azt, hogy ott ilyenről szó esett.
Az viszont biztos, hogy mindenre gondolnak, lásd a zsebből történő kipakolást.
@V-PORT: ????

van horti ucca? mégcsak mellszobrai vannak? nem? fej nélkül?

az más tészta az tissztességes magyar náci háborúsbűnös embör
@magándemokrata: Hehhe.. voltam a koncertjén... a múlt héten... érdekes volt... csak a saját szerzeményeitől mentsen meg az Isten:-) Viszont a gitáros csávó, akivel összeállt... egy zseni. A másik dolog, 60 évesen sem kopott meg a hangja... vonyítani ugyanúgy tud. Szóval eléggé vegyes volt a konklúzió.
@hacsaturján: ??? támogatod a "Horn Gyula géppuskafészek"

közterület elnevezést ????

legyen rögtön az áldozatok tömegsírja melleti közterület...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Szar szónak is egy a vége"

ezt én írtam tegnap

plagizálsz ! fidesznyik vagy mi? ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Ki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli!"
Gondolom, majd ha beindul az üzlet, emelnek az árrésen is. Mármint az alapítványoknak utalandón.
@V-PORT: "Ki lenne az a 1, akit mindenképpen meghívnál? Politikus, művész, stb. "
Pl. magam. Se művész, se politikusz, de ha egyszer én vagyok a rendező? :-)))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: evtizedes szunet utan akkor rantja ossze ezt a kis bulit az mszp vezetesevel mikor azon a heten ult le bajnai es mesterhazy programrol beszelgetni. Kicsit tul veletlen. Inkabb azt mondanam pr volt, az mszp-nek szantak. Szerintem ott se mindenki tapsol a nagykoalicionak. Ez nekik szolt. Arra meg tokeletes volt.
@bella _ciao: "hankiss elemér gondolatain máig el tudok merengeni."
Nos, ez a Te egyéni szociopata problémád:-) Megoldod egyedül, vagy küldjek segítséget:-)
@Buga.Jakab: Miért van Horn utca? Vagy Horn szobor? Vagy Horn kastély?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "ha Fabe szervezne akkor az minden lenne csak baloldali meg liberalis nem. Max zoldecske.:)
"

Má megbocsáss. Valszeg az időjárás, meg a HR tevékenység, kicsit megagylobosított... KevesebbCV, több emberismeret... csak szerényen:-) Másképp: orbitális zöldségeket beszélsz:-)
@ varanusz

Nem humor hanem szándékos provokáció. Maguk a szerzők ismerik el az eredeti cikkben hogy azon sajnálkoztak, hogy nem tiltottak ki őket.

Aztán ha nem jött össze akkor a MAGÁT hú de KOMOLYNAK< HITELESNEK TEKINTŐ Véleményvezéres (!) LEMEGY A BUDI SZINTJÉRE és akkor kitiltják őket.

Húrrá lehet jajongani, hogy kivágták őket
@V-PORT: épp most javasolták a kommancsok ! (fleto)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "csak a saját szerzeményeitől mentsen meg az Isten:-)" ezt nem értem! Talán az új előadás mód nem jött be? Mert szerintem az általa irt szövegekkel semmi baj!
@ és azért se humor, mert Orbán "szép" nejével azt megjátszani mar gyáva sz@rok mint Frakashazyevel.

De még Orbán tanácsadójával se merik azt mint Hellerrel, pedig Német Tamás színvonalán, hogy

"Közben próbálok jó képet készíteni", de hát csak egy "agyonszoláriumozott aszalt szilvát" talált csak a kánikulában...

hehehehe, hahahaha jáj de vicces hehehehe

hetek.hu/files/styles/cikk-belso-fekvo/public/2012/38/hegedus_zsuzsa.jpg?itok=-MTthfHe
@Kék az ég: hubaz... ez a kép nagyon....

heller = ferge ....

elképesztő... hol tartunk...
tényleg épüjjön gyorsan sok PIRAMIS
gyors szükség van rá !
Fabiusnak:" az indexes újságírókat félidőben kivágták a francba." Két bunkót vágtak ki, akik fikázták a házigazdát, miközben ették a kajáját.
"Borzalmas. Veszélyes. Rágondolni rossz mi lett volna, ha a cinikus szabotőrök még bele is kuláznak egy méreteset a posztolás előtt, és hasmarsot szimulálva hangos bélgázszonátával igyekeznek kelteni zavart az erőben. Mit képzelnek ezek?" Mert szerinted ez is beleférne egy tudósítás kereteibe. És azt humornak nevezni, hogy kiposztolják a házigazda WC-jét!
A "nóta közben kivágott újságíró bizony jelkép", de még mennyire. Ettől kezdve úgy tekintek rájuk, mint megalázott, nemes lovagokra. Mi van az ilyen ócska fogalmakkal, mint újságírói etika?
Szijjártó kétszer utazta körbe a Földet, minimális eredménnyel

hvg.hu/itthon/20130624_Szijjarto_kulfoldi_utjai_eredmenyek

ezek az firkászok! és az a sok wizzair pont, amit összegyűjt, az már smafu? abból utazik viktor inggyé!
@Buga.Jakab: Nem emlékszem, de ha így van ezer bocs, a jogdíjat az Árt is Jut-nak utalj, .-)
@bella _ciao: nem küldöm:-) Még berittyentenél, oszt itt üdögélnénk, a nagy büdösben:-)
A napokban értesültem arról, hogy földönkívüliekkel is lehet szexelni és nem kamu a dolog, mert egy angol szaktekintély igazolta és a mi P.(UFO) Attilánk is megerősítette a hírt.
Engem - a kapuzáráshoz közelítve - nagyon érdekel (tudományos és egyéb szempontból), hogy hol és milyen formában lehet felvenni a kapcsolatot a lehetséges alkalmi partnerekkel.
Vagy rendeznek valahol egy - nem pártkötődésű - emlékezetes találkozót?
Kérem és várom a konkrét információkat!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Panyi Szabolcséknek az a vicc akkor röhögjenek a pálinkásokon.

ja, hogy ahhoz már nem olyan cool vagányok, hanem betoji kisfiuk ?

faszkivan.blog.hu/2012/01/23/party_arcz

i1.ytimg.com/vi/x4rIhuWYcsk/mqdefault.jpg
@magándemokrata: Nos előadott néhány saját zenei zsengét... borzasztó volt... az első 20 percben erőteljesen gondolkodtam a hogyanelen....
@Buga.Jakab: nézd meg Orbánékat alább, róluk is lehet parti képeket csinálni "humoros" felirattal, hogy el vannak szállva a pálinkától, nem is csoda, hogy első dolguk volt törvénybe emelni...hehehehe, de vicces hahaha.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: már így is a posványban üldögélünk. elég büdös ez. akkor meg mit zavar téged egy kis ráadás? egyszerűen irígy vagy.
A TÉMÁHOZ szólva: köztudott, hogy az Indexeseknek nagy a humoruk! Én az első perctől humornak (humorosnak) vettem a WC- fotót... a többi most mellékes... :)
@hacsaturján:

" mer ojan hüje vagy, hogy megáll benned a kanál."

Majdnem mindíg szórakoztató vagy, de ez csúcsduma:)))))))))))))
@bella _ciao: "2014-es választást a Fidesz-KDNP fogja megnyerni, a magyar kormány ellenfelei pedig ehhez alkalmazkodva kezdik el a választások elcsalásának témáját előtérbe tolni." "

Nem kell ugyanis annyira TÉNY, hogy a Polti ügyészség se volt képes eltüntetni az ügyet.

Es MIT AD ISTEN LOVAS "INFÓJA" MÁSNAP JELENT MEG!

____________________________________

Fantomszavazókkal duzzasztotta fel a választókerületét Kocsis Máté apja

Index
2013. június 17., hétfő 13:56 |

A 2010-es önkormányzati választások előtti két hétben 30 százalékkal növekedett az Abaújlakra bejelentett választókorú lakosok száma.

Az ügyészség szerint szervezett keretek között történt a szavazóimport, melyben részt vett a Fidesz kommunikációs igazgatója, Kocsis Máté édesapja is

Az elkövetőket közokirat-hamisítás miatt részesítették megrovásban.

index.hu/belfold/2013/06/17/fantomszavazokkal_duzzasztotta_fel_a_valasztokeruletet_kocsis_mate_apja/
_____________________________________
@bella _ciao: Ha elküldemém, elveszteném az egyetlen identitászavaros csodafegyverem. Itten állanék egy szál csurdéban, 2 centis pőre farokkal, lekonyult füllel:-) Ezt nem kívánhatod! Ennyire nem lehetsz gonosz:-) Én Viktornak tartogatom a lyányságom:-) Mint Rozi néne Csuhajja:-)
1. Én bírom Farkasházyt, köpjetek le. Egyedül több esze van, mint az egész Fidesz frakciónak együttvéve.
2. A két Indexes kisköcsög azt kapta amit megérdemelt. Ők annak a generációnak és annak a mentalitásnak a képviselői, akik hatalomba szavazták a Fideszt. Meg is érdemlik.
@DR. INKVIZITOR:
Hiteles beszámolók százainak feldolgozása után a következőket tudjuk a földönkívüliek preferenciáiról: leginkább világos hajú és meztelenül alvó embereket visznek el direkt génkeverés céljából. Szoktak még zaklatni magányosan közlekedő, legális tudatmódosító által kiszolgáltatott és védtelen egyedeket. Hogy P.A. melyik, nem tudom.
Szal legyél szőke és/vagy részeg.
"Sablonszöveggel takargatják a győztes trafikosokat
ORIGO2013. 06. 24. 10:56

Semmi nem derül ki a trafikpályázatok elbírálásáról azokból az emlékeztetőkből, amelyeket a Nezeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. tett közzé a honlapján. Erre egyébként a koncessziós törvény kötelezi őket. A dokumentumok csak az általános elbírálási szempontokat írják le, valamint azt, hogy kik pályáztak és közülük kik nyertek."
www.origo.hu/itthon/20130624-kozzetettek-a-trafikpalyazatok-emlekeztetoit.html
Ez magyar hazánk. A teljes "elitet" el kellene zavarni a francba. Senkiházi, értéktelen, megalkuvó szarháziak tömege. Egyik sem élne meg a piacon egy napig sem. Mindegyik a közpénzen élősködik.

A gazdák/parasztok lezárták már az utakat? Ha nem, akkor mit akarnak?

A végére eljutunk oda, hogy vollner lesz a legvállalhatóbb arc.
@saravad: P.A-nak búzaszőke haja lenne, ha lenne... meztelenül alszik, mert mint tudjuk, tönkretett a svejcisapka és a rezsidémon, tudatmódosított használ a Kossuth díj óta, magányosan közlekedik, mert már a baráti köre is hülének nézi, kiszolgáltatott, mert nem bírja a küzdelmet saját démonaival... szóvan... nyugodtan lehet génmanipulálni... az eredmény csak jobb lehet:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
OFF
Mostanában rengeteg kastélyt/apátságot/templomot láttam. Gondoltam rád, itt biztos ellőnél vagy ezer képet naponta.
"Giró-Szász: Brüsszel kérte az újabb megszorítást
ORIGO2013. 06. 24. 10:30"
"Giró-Szász András szerint az Európai Unió kérte a június 17-én bejelentett Varga-csomagot, a kormány szerint e nélkül is teljesült volna a hiánycél, hogy kikerüljünk a túlzottdeficit-eljárás alól. Így viszont legalább van némi mozgástere a kormánynak, például van pénz a demográfiai programra, utalt rá a kormányszóvivő a Kossuth rádió 180 perc című műsorában."
www.origo.hu/gazdasag/20130624-giro-szasz-andras-a-legutobbi-varga-csomagrol.html

Sőőőt! Egyenesen a Bibendum kommandó, kormánybuktatási céllal... de még idejáben megjelent leleplezni az apokakollapszus Lovasa:-)
@Hiszékeny: Érdekes Panyi Szabolcs korábban azon vekengett hogy jaj egy nőt, hogy minősítenek.

Most hogy ő poenkodik nők kinézetén?

Fő a következetesség ugye.

kepviselofunky.blog.hu/2013/04/11/kim_lane_scheppele_csak_maradjon_csondben_mert_ronda
"Kövér László, az Országgyűlés elnöke azért vonta meg az egész Jobbik-frakciótól a belépési jogosultságot, mert a földtörvény zárószavazásakor a jobbikos képviselők elfoglalták a parlament elnöki pulpitusát."

Kitiltották a képviselői irodaházból a Jobbik-frakció dolgozóit. (Origo)

Kurva jó, ezt a kicsinyes k....öt, akarom mondani országgyűlési elnököt.
@sírbateszezazegész: Sajna a flansziák még nem igazán kerültek sorra... az érdekesebb részekre, Normandia, Dél-Frao, elég macerás eljutni egyrészt píz, másrészt idő hiányában. Nagy vágyam, talán egyszer... amit biztos szzeretnék: Normandia, Orrleány, Carcassone... francnemjut eszembe, és a nagy francia kateddrálisok... kárpótlásképpen 2 hét múlva DélSp.o... asszem az is elég lesz. Szeretném még Portugáliát kersztestül kasostul... az a másik álom. Érdekesmód a Loire völgy annyira nem vonzó...
@sírbateszezazegész: Amúgy ezeret nem, atóól jobban megy a fotózás, de cellumonként 30-40-et egész biztos:-) Főleg úgy, hogy már nem korlátoz a memóriakorlát... csak az akkuidő. Bár hozzáteszem, az utómunkák baromira fárasztóak... és az időjárástényezőtől időnként sírva fakadok. Esős szürke nap és egy napod van fotózni... és az eredmény... szép szúrke-barna színes képek... és összeomolsz...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ezek tényleg hülyének néznek bennünket.
Varga konkrétan azt mondta, azért kell, hogy jövőre se lépjük át a 3 %-ot. Akkor is ott állt mellette ez a tetű.
@CSENDES: jol ertem, hogy nem engedik be oket a munkahelyukre csak azert mert szabadon velemenyt nyilvanitottak?! Amire egyebkent minden allampolgarnak alkotmanyos joga van?! A kepviselonek meg plane, hisz o minket kepvisel?! Interszting velemeny. Legkozelebb a nemmel szavazokat nem fogjak beengedni?!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én keresztűl jöttem rajta. De Normandia és Bretagne az gyönyörű. Viszont minden faluban szinte van egy olyan templom, amitől otthon összefosnád magad :-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

érdekes az Indexen ugyanannak a cikknek a címe ez:
_________________________________________
Gazdaság
NEM IS Brüsszel miatt kellett a Varga-csomag

Index, Portfolio
2013. június 24., hétfő 09:01
____________________________________________
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nantes-ban olyan a díszítése a katedrális bejáratának, hogy ott elmenne 100 :-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
demografia-pogrom?

Nemzeti kufirc konzervativ katko modra?

Lanyom, hunyd be a szemed es gondolj a hazara!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Basszus, azt nem értem, hogy az Országgyűlés elnöke mit ugat bele a képviselői irodaház (fehérház) dolgaiba, hogy oda ki mehet be és ki nem.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

faszt macerás! emész normandiába, visszafele angers-nél fölülsz a loire-ra, onnan leereszkecc az n-9-en montpellierig, oszt ottan eldöntheted, hogy carcassone felé mész vagy aix-en porevence-nak.
@karajcsont:

Azt szívesen megnézném, ahogy éppen a szart próbálod kiverni belőlem.
ja, az eleje (ha mán katedrális), párizsbul chartres felé mész, onnan meg se állsz reimsig, ahunnan egy macskaugrás rouen, stb.
@élhetetlen:

...és mi van az olyan fogalmakkal, mint sajtószabadság? Tudod, amiért sírni teccünk, 24/24?

Ja, és mi van a Hócipő gúnygejzír rovatával? A gúny csak akkor "etikus újságírás", ha mi tesszük, ha velünk teszik az meg a skandallunm maga?

Remélem csak viccelsz.
@sírbateszezazegész:
az a baj ezekkel a templonyokkal, hogy lekktöbbjük román-kori (xi-xiii. sz.) :)))
@hacsaturján: Én indenrt megértek... csak addig el kell jutni... idő!!!! elmész 1200 km-t főlehajtva, amikor addig is 1000 csoda van. Szóval, macerás... Turistakörút, 10 nap, Teljes Franciaország+Portugália és a Kajmán szigetek! Na ez annyira nem vonz... Ha igaz, harmadszor megyünk idén Dél-Csehországba, alkalmanként 8-9 nap, oszt lófaszt se láttunk... (persze ez így nem igaz) szóval... időőőő....
@Fabius: skandallunm
Gondolom, a "nm" a végén csak elütés, de a skandalum csak egy ( 1 ) lö... Bocsika...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

hja, kérem! aki nem időmilliomos, az mennyen lacházára! :)))
Döntött a kormány a takarékszövetkezetek átalakításáról - 100 milliárd az átszervezésre

Ezzel kapcsolatban a kormány döntött arról, hogy 100 milliárd forintot biztosít a takarékszövetkezeti rendszer újjászervezéséhez, és megbízta a fejlesztési minisztert, hogy az állami vagyon értékesítése terhére biztosítsa az összeget - tette hozzá a szóvivő.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/dontott_a_kormany_a_takarekszovetkezetek_atalakitasarol_100_milliard_az_atszervezesre.557525.html

mit adnak el?
@Fabius:

uhhh! ez így is van! mer például, ha mekktilcsák a klozettbe kukkolást, sose tuggyuk meg, hogy kinek van a társaságbul aranyere?
@hacsaturján: egyébbként tényleg... ami nem valami világcsoda ott már meg sem akarsz állni:-), aztán egy kávézó, brasserie mégiscsak bevonz a faluba...:)
@sírbateszezazegész:

császkáltam ölöget franciahonba, lekktöbbször ojjan hejeken, ami még a térképen sincs rajta, oszt mégis! jó hely, no!
@Fabius: Nem viccelek. Sajnálom, hogy nem érted, és úgy látszik, nincs is értelme vitát nyitni. Be lehet menni, akkor is, ha nem hívtak, (lehet lesifotókat készíteni is a hercegnőről, és utána pereskedni), ez a sajtószabadság. Amit szerintem nem lehet: ha valahová azért megyek, mert nem értek egyet a házigazdávál, és a céljaival, és ezt akarom kicikizni, akkor nem ülök le az asztalához zabálni. Erre mondtam, hogy nem a két újságírót vágtak ki, hanem két bunkót, akik mellesleg újságírók.
@hacsaturján:

Merha topszíkret a klozet minek rája néccáz vendég meg a sajtónyilvánosság? Vaccsak szombaton topszíkret vasárnap meg nemaz.

Neborícski, mer'minnyá faszbúkfrontot nyitok Egymillióan a szabad klozetposztolásér!!! címen, he!
azért na! számíthatunk mi a demokratákra! nem lesz gáz!

Nem támogatja Moszkva a hazánkkal szembeni monitoring eljárást

hvg.hu/vilag/20130624_Nem_tamogatja_Moszkva_a_hazankkal_szemben
@élhetetlen:

Szerintem te nem érted.

3 éve az zeng, hogy korlátozott a sajtó és megölik a véleményt. Ha ezt kiáltozom akkor ekkora marhaságot nem csinálok és pont.

Elhiszem, hogy Teddy mackónak nem tetszett a dolog, és nem is lett volna muszáj szó nélkül hagyni sem. A saját gúnygejzír rovatában vagy fasztuggya hol ezer módon vehetett volna érte elegáns revansot.

Ha nem lenne ilyen következetlen savanyújóska.
@Fabius:

ez most riposzt akart lenni? mer annak ölég szar.
Ahogy èn látom moon most vannak akik:
1.) olyan igazi demokráciát akarnak, jogegyenlőség, átláthatóság, etc. (ők vannak legkevesebben, választani sem tudnak jelenleg a szar meg a fos közül);
2.) csak a másik oldal ne nyerjen, mert azt útálják, a mi vezetőnk rózsaillatút fingik, meg,ha a mieink lopnak... hát ilyen a politika (ők nem kevesen vannak, itt a blogon is akadnak, "nem baj ha szopás az élet, csak a bráner boldogabbik végén legyünk lehetőleg"-elvet vallják);
3.) a nagy többség magasról tesz az egész elitre, de már belefáradt mindenbe, nem szereti a diktatúrát, de nem is igényli a demokráciát, csak a vasárnapi szentháromság (húsleves-rántotthús-koviubi) biztosítva legyen, ha meg a válogatott néha nyer... akkó itt a magyar mennyország..
De ez csak az én véleményem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Vidiót? Mirűl? :-))

Verzió A:

Meglát és nem jön oda.

Verzió B:

Meglát, odajön és kifejti, nem gondolta hogy a hegyomlásnak és grizzly medvének lehet gyereke, és tulajdonképpen mi abszolút egyetértünk, és különben is killerezni ilyen melegben, ne mááááár.
@hacsaturján:

Riposzt? Á, nem. Ahhoz én nem érhetek fel.

Tilcsukbe. Hogy a komplett sajtót vagy a klozetposztolást, aszt döntsétek el ti.

Amúgy meg ha nem akarom mutogatni a budimat nem hívok rá vendéget. Eszse riposzt, csak úgy jár a pofám.
@sírbateszezazegész:

mit kavarsz a frankoknál, te vagy az 1házi szolgabíró, felméred a vagyont a vityának, mit lehet államosítani:) lehet valaki már követ is, számolja a basilika kilincseket:)
@V-PORT:

ezek nem EU tagok, mi a faszt kavar a tigris ölő az ejuba?
@V-PORT:

Meggyes Tonyónak lejárt a szavideje, szépen csendben beveszik a kirakatból. Pech, hogy az utódja sem sokkal jobb firma:

www.szeretgom.hu/content/60038-gyorgy-robert-es-a-santa-kutya-esete
@Fabius: Van a Fideszben jó firma?
@V-PORT:

B+, 89-ben meg kergetőzött velük! változnak, az évszakok?:)
@tristen2005:
Ez komolyabb egy rúdnál. Egy pitlák pitiáner pöcs paraszt húzása.
@tristen2005: hol legyek? Otthon? Ááh...
Itt is vannak gondok, nem jobb vagy okosabb emberek, nem dolgoznak többet/jobban, de MINDEGYIK citoyen-nek érzi magát (állampolgár).
Itt mindenért azonnal tüntetnek:-)
orbánt egy hét alatt.vágták volna ki, mint a macskát szarni:-)
de ez sem rossz!

Olcsó külföldi tejet isznak az utcára kizárt jobbikosok!

cink.hu/olcso-kulfoldi-tejet-isznak-az-utcara-kizart-jobbikosok-554838120

a galád budileső sajtó!
@Bakter:
mind a mellett, hogy nem csipázom a jobbikot, nálam a győkér szintén kővér:)
@Fabius: így van !

a buta nemhumorista fapofa farkasházi elhívja a zország összes médiákját... és akkor csodálkozik hogy a qva unalmas bulin a fotósok a budit is lekapják...

elképesztően szánalmas...
pont ott a heje ahol fletonak...
huzzák le magukat a budin !
Farkashazy viselkedese ha nem is volt szerencses, azert ertheto volt.
Az indexes fiukak olyan szinten voltak ostoban bunkon cinikusak, hogy en lehet meg is tenyereltem volna oket.
Probaltak volna kotsen ezt sztajlit hozni, a tek fektette volna meg oket.
@Fabius:

ha jól értelmeztem, itten zabálásbetiltás és kiutasítás esete forgott fönn. pillanatra se állítom, hogy a mandarinok nagyobb parasztok vótak nálamnál (ahogy aszt mán idézni méltósztattam), csakhogy ettül még forog a föld, szaporodnak a vombatok és tilcsák bea mán jóideje baszatlan.
@hacsaturján: anger olyan város, ha kihagyod nem tudod mit vesztesz... az a kastély...:-)
@bella _ciao:

szlovákot iszik és magyart prédikál...
@bella _ciao:

így én is letudok mondani, miután közölték velük, a Kárpát-medence géniusz lesz a főnökük, én is húznám a csíkot a Mimi boudoárig:)
@Melchi Zadok: az index KÖZISMERTEN ijjen....

nem volt Uj (péter) ez a jelenség !

farkasházi egy buta po:cs... humortalan fajankó,
aki ráadásul maga ellen cselekedett...

aranyszabáj, dakota első §:
médiákokkal nem ellenségeskedünk, hanem kinyajjuk a seggüket...
@bella _ciao: Lakto szlovák... én is azt iszom ! lila szlovák tehenekből felyik !

én szlovákot pré dukálok és azt is iszom !
@Dr. jenőke (jenőke): ;)

:))) az a Kalinka alkoholfokának a mértékegysége?

horn 1 liter Kalinkától rúgott be... ez az 1 horn-fokú ital...

ehhez képest a sör csak:
0,05 horn-fokú
(abból 20szor anynit kellett volna meginnia ha nem lett volna Kalinka elég...)
Nnna??? Fideszesek figyelem:-)

"Na hol van az ország legszebb szemetese? Miskolcon!
2013.06.23. 20:00 ~dá~

Ráadásul a vasútállomáson. És klasszul rendben van tartva. Én először azt hittem valami postaláda-féle, olyan tiszta volt, hogy majdnem a tetejére pakoltam a cuccaim. És több is van belőle."
urbanista.blog.hu/2013/06/23/na_hol_van_az_orszag_legszebb_szemetese_miskolcon
@sírbateszezazegész:

nem hagytam ki. ezér is merészeltem vérnyúlnak is javallani. de ő marad lacházánál.:)))
@Melchi Zadok:

Csöndben kérdezem, hogy a rendezvény nem éppen azt a célt szolgálta, hogy vannak a kötsei tekes vélemény és egyéb einstandos rohattelnyomók, meg vagyunk mi, a mindenben más demokraták?

Mer'ha nem, akkor a firkászröptetésnek nincs jelentősége. De ha igen, akkor van.
@Buga.Jakab: ezt fontos megvitatnunk, ne már hamis vádakkal illesd itt a tót atyafiakat. itt a bizonyíték, s elmondhatom a témában, csak búg a jakab, aztat sem tudja, mit iszik!

necipelje.hu/lakto-p-25637.html?cPath=597_655_824
@hacsaturján:

Nem jól érted. A klozetposzton sértődés esete áll fenn. Ráadásul vasárnap délután, amikor már sajtónyilvános volt a kismiújság.

Szombaton - a nem nyilvános részen - még senkinek nem volt baja azzal, hogy az ismert arcú panyiszabolcs Vadaival meg a grécizsolttal fotóckodott. Csak a klozet, na az ne lett vóna.
@tristen2005: hát csíkot azt többen húztak, látszot is mimi budoárjának az állapottyán.
@hacsaturján: ja, és sem megyek autópályán, kisvárosok, csak ötven km-s körzetben ismerik, de azért mindenhol van külön offisme tourist, ajánlók tömkelege, boltok helyi termékekkel... a szupermarketekben is külön nos product regiones... hihetetlen... minden nagyobb városnak külön helyi kedvezménykártyája...
@Fabius: Ilyen alapon hagyjuk az asztalra is szarni a két sudribunkót?
EGY KIS LAZÍTÁS:

maison.blog.hu/2013/06/23/disney_767#comment-form

És a hozzárendelt mondanivalóm:

"Nos, a Rendesebben elterjedt neve Bolond Lajos volt.. Nem mellesleg Sissy hercegnő unkatestvére volt kedves Lajosunk. És a hercegnő, akinek ugyi elég rendes kultusza van Maon... az sem volt mai szemmel százas.

Lajosubk amúgyiránt titokzatos véget ért, a mai napig nem tudni, hogy a halála előtti estén fogadott titokzatos látogatók távozása után, miért is ment ki az éjszaka kellős közepin a közeli tóhoz, vízbefullasztani magát:-)

Van még egy csudaépülete Németországban, az Urak szigetén, ez az osztrák német autopálya A1 német szakaszán található. Hajóval megközelíthetö, szakasztott kis Versailles. A hálószoba lirálykék, és asszem 14 kiló aranyfüst borítja. Az étkezőben a pincéből felvezetően lift van, mi nemcsak a kajákat, hanem a komplett ebédlőasztalt emelgette megterítve az összes garnirunggal. Sajátos az egyik szalon, mely évente egyszer, mert akkoriban ennyi volt az évi feredőzési norma, komplett fürdőszobává voltlett alakítható. A kastély a király sajnálatosan korai halála miaat sosem kszült el teljesen, de figyelemre méltó a félig kész, alagsori úszómedence, ami viszont a mai napig az újgazdagok álma lehetne. Köszönöm, hogy segíthettem:-)"
@poszt: "Azt sem mondom, hogy nem volt a szükségesnél pont eggyel több információ, hogy melyik firkásznak áll fel Vadai Ágnesre. De..."

tehát ha valakinél újságíró igazolvány van, akkor már odasazrhat az asztal közepére, ingyen ehet-ihat, és indenki tűrje el, akármilyen hangnemben is írkál. te vagy a 15., akinek ez a világtól elrugaszkodott, kitekert, erkölcsileg nullahulla elképzelése van.

ezek az indexesek nem újságírók, és innentől kezdd újra a logikai láncot, meg fogsz lepődni, hogy milyen más világkép jön ki rögtön.
@bella _ciao: én azt hittem a csehek azok egy megye a Nagy Szlovák Államban...
Hatan égtek meg a tűzjáró rendezvényen. A szervező szerint ez normális

A Mária Lovagrend szervezte Ősi Forrás programról hat tüzönjárót mentők vittek el.

cink.hu/hatan-egtek-meg-a-tuzon-jaro-rendezvenyen-a-szervezo-s-554689013

azt már el sem merem képzelni, mi lett volna, ha a hátrafelényilazás lett volna progromon.
@Fabius: a budi, sőőőt "mimi verte ki a biztosítékot" !
@Fabius: nagyon pontosan le van írva, hogy _ízléstelen_ volt, amit csináltak. semmi köze a politikához, a sajtószabadsághoz. igenis odaszartak az asztal közepére, politikamentesen, puszta frusztráltságból, hogy a hétvégén őket küldte a szerkesztő szopni. hülyegyerekek. már odafele felvették a 'komcsikat megyünk oltani' szemüvegeket, és jé, tényleg oltani való komcsikat találtak ezek után ott.
Fabius!
Nem sértődés volt.
Farkasházy rettegett a lebukástól.
A kert végében már készenállt a hadosztály-építés eszközrendszere.
Az újságírók a tiszti továbbképzőbe ütötték az orrukat.

www.mobilwckolcsonzes.hu/images/ksz_3.jpg@Fabius:
@sírbateszezazegész: NAszóval erre szokom mondani: Mit nekem a Világ. Európa is bőven elég. A világ nagy, émmeg kicsi vagyok.
Példaként: Köln, nem igazán világhírű a dómot kivéve.. és mégis: négy napot kóvályogtam, szemet szemre hányva, megnéztem kb 10 román temmplomot katedrálist, a római emlékeket, a Nagy Károly kultuszt, a csokimúzeumot, a kölnivíz székhelyét, ami nem is kölnivíz, a helytörténeti múzeumot, ettem csülköt, kolbászt ittam Kölnscht... és a Rajna túloldalátra át sem jutottam... és az egész úgy volt egy csoda, hogy csak de... és akkor??? mosmeg micsináljak?
Mellékesen, szerintetek hány ember tudja, hogy a függönykarnis leleménye inne ered és eredetileg koelnischnak nevezték? :-)))
@Buga.Jakab: Jahh és neki viszi magával az útlevelét a Passportu:-)
Nekem ez így elég kellemetlen, mert, hogy megint a hatalomhoz törleszkedem:-)
Kisstílű bosszú, pitiáner gyökérség, ha valakit akkor tiltasz ki, ha már nyilvános a hely... hány résztvevő ment el emiatt, szolidarításból...mint egy valódi demokrata... na ennyit a szárszón megjelentekről... farkasházy meg közszereplő...ha ő viccelődik egy politikus ruháján azt lehet... nekem ilyen ne ossza az észt... ő is tehet róla, hogy ilyen a mai magyar sajtó..
@Fabius:
Fabius!
Nem sértődés volt.
Farkasházy rettegett a lebukástól.
A kert végében már készenállt a hadosztály-építés eszközrendszere.
Az újságírók a tiszti továbbképzőbe ütötték az orrukat.

www.mobilwckolcsonzes.hu/images/ksz_3.jpg

Az előbb technikai hibáztam.
Elnézést!
@Buga.Jakab: valahogy úgy, egy megye a nagy szlovák álomban. szvatopluk legyen veled!
@sírbateszezazegész:

csak egy epizód angers kapcsán. 450 km távolságban angers-tül karrambáztam egyet, ott fönn, normandiában, saint-malo mmellett, egy antrain nevű kis faluban. nem volt vészes az eset, de egy bácsika, aki látta az esetet, odarohant hozzám és kijelentette, hogy ilyen összetört állapotban már ne menjek tovább (szürkület volt és az egyik fényszóróm kitört), hanemhát itt van a lányáék házának a kulcsa, elkísér és megmutatja hol a ház, aztán aludjak ott (a család nyaralni van) és csak reggel menjek tovább, nehogy megbűntessenek a betört fényszóró miatt. a cascom szerint angersbe kellett mennem, az ottani biztosító intézte volna az ügyemet. másnap leverettem angers-ba, fölkerestem a biztosítót, ahol persze nem tudtak semmit az én nemzetköti biztosításomról. az ügynök fölhívta párizsi központját, hátha csak ő rosszul informált, de párizsban sem tudtak az én cascomról semmit. sebaj, mondta a fószer, elmegyünk szépen az ő szerelőjéhez és megoldjuk a problémát. nos, a mester saját kezüleg cserélte ki a búrát, égőket és kért 40 franc-t. míg a zsebemben kotorásztam pénzért, addig a biztosítós kifizette a cehhet és elnézést kért a purparléért. estére meghívtam sörözni, de a kocsmából való távozáskor a garcon közölte velem, hogy a haverom már rendezte a számlát.
ennyit angers-ről, a magyaros vendégszeretetről meg a teddy klozettjéről.
@is:

Neked is elmondom: rohaggyon meg a sajtószabadság.

Idézek annak aki még mindig nem érti, és nem tud elvonatkoztatni Teddy mackó budijától:

"Szárszó nyitottsága lehetett volna Kötcsével szemben az egyetlen versenyelőny, ha a házigazda nem tartott volna fontosnak újságírókat kidobni a rendezvényről"

hvg.hu/itthon/20130624_Viktor_jol_alszik

Jah, merhogy nem csak az Indexesek ilyen alávalók, hanem Hont és Tóta is. Tilcsukbe, mondom.
@Fabius:

stílszerűen: leszarom, tillárom!
@Dr. jenőke (jenőke): nem zene sértődött be...

farkasházi azé haragudot a zsindexre mert nem a "vicces wct" fotozták...
bezzeg a 444 az megtalálta:

most.444.hu/assets/sites/2/f%C3%BClkefor.jpg
@Buga.Jakab: régen teddy is budizott, de az már régen vót!

Farkasházy címlapon viccelt más vécéjével

cink.hu/farkashazy-cimlapon-viccelt-mas-vecejevel-555029369
@hacsaturján: no nem... ez másik. Ezt én csa Nájsvanstaájnnak hívom... ha akarod előkeesem a rendes nevét a fustélynak.
azért az nagy vicc lesz amikor a dzsobbik nácipárt az EU hoz fordul a dr.K.László náci komcsi ügynök jogtiprása miatt :)))

az EU ellenes nácik között a zeu vág rendet:)
Aspektus evo-sok:

"Volt, aki még csodálkozott, hogy a Fidesz egyetlen törvénymódosítással képes volt gyakorlatilag megszüntetni a sajtófotózást Magyarországon. Nem tudom, miért csodálkoznak, amikor az ázsiai Fidesz európai ellenzékének is ez az ösztönös hozzáállása az újságírókhoz."

Van aki még tényleg mindig nem érti mi a baj ezzel?
Összefoglalom:

Farkasházynak volt egy emlékezetes mondása, és valahogy így szólt: ha Magyarországon csak annyi probléma van, amennyit egy orvosi-műszermúzeum igazgatója meg tud oldani, akkor itt nincs semmi probléma.

Most például az a legnagyobb probléma, hogy Farkasházy magán-vécéjével, vagy anélkül működik-e a demokratikus, független újságírói szabadságjog intézménye.
@hacsaturján: na itten van, amúgymeg lófaszt lacházának. keresem ezerrel és jegyzetelem, a kiugritt fiskanális ötleteivel együtt, Lacházát meghagyyok a felcsúti császár nyári lakolójának.-)

www.ongo.hu/galeriak/22403?req=galeriak%2F22403
@CSENDES:

A Jobbik bedarálta az új földtörvényt :)

Mint a párt már korábban jelezte, kedden délután megtartják az Anyaföldvédelmi Kerekasztalt, ahol szakértőkkel és civil szervezetekkel fognak a földtörvényről tárgyalni. A későbbiekben tüntetésekkel és egyéb akciókkal fogják felhívni a figyelmet arra, hogy a földtörvény jelenlegi formájában elfogadhatatlan, és az nem csak a vidékiek problémája, hanem a nagyvárosok lakóinak is hátrányos.

A párt országgyűlési képviselői a sajtótájékoztatót követően egy iratmegsemmisítővel ledarálták a törvénytervezetet, kifejezve ezzel, hogy nem tartják legitimnek annak elfogadását.

alfahir.hu/a_jobbik_bedaralta_az_uj_foldtorvenyt
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: na már miért? tudsz valamit? lacházán is stadion lesz? hej, ha stadler tudta volna, hogy divatot teremt, levédeti!
@Fabius:

nekem még mindig nem megy, tárd fel a valót, mert a tóta-hont cikkből sem jött át annak ellenére, hogy jót produkáltak.
@Fabius: ezzel lenne baj, csak azok a fiúk nem voltak újságírók. azok hülyegyerekek voltak, akik szereztek újságíróigazolványt. lehet, hogy még mindig nem érted?
"Ötezer fősre és nemzetközivé duzzadt a békemenetes Civil Összefogás Fóruma (CÖF) által létrehozott Szellemi Honvédelem mozgalom, amely szakmailag megalapozott érvekkel, tárgyilagossággal és hozzáértéssel készül szent háborút folytatni a Soros György - Hillary Clinton - Viviane Reding tengelyen formálódó Magyarország-ellenes nemzetközi összeesküvés ellen, vált vállnak vetve lengyel testvéreinkkel."

Hát hogy a zúristennesirasson, amikor a marhapörkőt odakozmál a tefál fazék aljához. Szellemi Honvédelem. Mi jön ezután, a Nemzeti Nemiidentitás Véderő? Gondolom kergerényi minimum tábornoki rangban véd hont. Szellemi vállát a másik szellemi vállának vetve.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
II. Lajos bajor király: az „Őrült Lajos”, „Der Verrückte König Ludwig"?
Ez gyönyörű, de korai, még adót sem terveztek a beszerzésére. Még csak az első Lajosnál tartunk, az is csak Simicska.
@Fabius: még mindig azt állítod, hogy azok ott újságírók voltak. Hontot és Tóta W.-t nem tiltották ki. keversz-kavarsz, csak hogy ne kelljen állást foglalnod arról, hogy a Pa nyi szerinted újságíró volt-e.

bármelyik más szakma képvislője így viselkedik munka közben, már a Homáron, meg a Praxison, meg a Munkahelyi terror blogon lenne. te meg bármit beszopsz valakitől, mert lobogtatja, hogy neki újságíróigazolványa van, meg az index nevű portáltól jött.

hát nem. erre a szintre sosem fogok lemenni, leírhatod ezerszer is, hogy de a sajtószabadság. a sajtónak is legyen gyerekszobája, és az ötéves korban megtanult dolgokat ő is tartsa be: mosunk kezet, nem szarunk vendégségben az asztal közepére semmilyen szempontból, főleg nem ezzel a céllal megyünk oda, nem gúnyolódunk csak és kizárólag a gúnyolódás kedvéért senkin.

ha még egyszr visszajössz a sajtószabadásggal, kénytelen leszlek kiröhögni.
@hacsaturján: st malo gyönyörű szintén...ott vannak az osztrigások, hihetetlen jó áron lehet venni a halászoktól/termelőktől
Viszont olyan szégyen még nem ért mo miatt, mint lyonban... soha sehol...
Röviden:
egy magyar "vállalkozó" munka ígéretével kihozott többeket lyonba, itt mondta meg, hogy a munka: koldúlni kell... srácok bementek a rendőrségre, elmesélik a történetet, felhívják a párizsi konzulátust, géphang, jöjjenek vissza másnap...megkérnek vigyem be őket, tolmácsoljak (semmilyen nyelven nem beszélnek), elesettek, egy cent nélkül, segítsek nekik, konzulátus, majd hazajuttatja őket valahogy, otthon kifizetik...gondoltam én... gondolta a lyoni rendőr is...faszomat
Felhívja a rendőr a konzulátust, elmondják a sztorijukat (de tényleg bajban voltak), személyesen a konzul a következőt mondta (telefon kihangosítva): ők annyit tudnak segíteni, hogy ha bemennek hozzájuk, akkor onnan ingyen telefonálhatnak haza, hogy valaki küldjön nekik pénzt!!!!.. ezek a srácok hajdúságból jöttek, 100€ ott hatalmas pénz, de ezen a körön már túl voltak, senki nem tudott nekik küldeni... mondták a konzulnak, aki erre közölte (!!!), azt nem hiszi el, hogy nincs olyan ismerősük, aki kölcsönadna nekik!!!!.... a rendőr látja, vörösödik a fejem, dagadnak ki rajta az erek, szerencsétlen meg közben könyörög a konzulnak, ők a segítséget ledolgozzák, kifizetik otthon, de ne hagyja itt őket... konzul közli neki ilyenre nincs kerete...lefordítom rendőrnek a beszélgetést, alig hiszi el...kérdi mi nem eu tagok vagyunk... mondom neki sajnálom... azt mondta, ne sajnáljam "ez nem az ön szégyene, ez a konzul és az ország szégyene"...majd telefonáltak, de mivel nem menekültek, meg eus állampolgárok nem fértek bele a rendszerbe...akkor leírták az egészet, pecsét/aláírás (az iromány tartalmazta, hogy a magyarok kifizetik a büntetést, ha otthon kiküldik nekik a csekket), kivittem őket az állomásra, felraktam a lyon-paris tgv-re, mondtam hol szálljanak át, és elmentek....a rendőrök hat órán keresutűl próbáltak segíteni/tekefonálni, de nem tudtak többet intézni.
Eddig sem voltam az adófizetés mellett, de ezekútán soha többett semmit egyetlen egy rohadt magyar kormánynak sem...ez a szégyen... ők senkit nem hagynak az út szélén
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

röhögni fox, de én mekkfogattam, hogy nem menek addig külföldre nézelődni, amíg nem tettem min. másfél millió lépést magyarországon. legútóbb a kies perőcsénybe vótam.
@Bakter: először összedugják a talpukat. aztán a vállukat. aztán a szellemüket (ki mit ért rajta).
bővebb irodalmat a polgarportal.hu-n találsz. jó önsanyargatást!
@sírbateszezazegész:

eeegen! ezek után télleg érdemes visszatérni a teddy klozettyébe!
@hacsaturján: @is:

Hagyjuk a francba.

Farkasházy lesz az árnyékszékminiszter, "is" az államtitkára aki rábökéses alapon megmutassa kicsoda újságíró ki meg nem az. A rábökéssel kiválasztott előre lép és őtet betilcsuk.

Demokraták, rulez.
@hacsaturján: hajaj! vörösmarty már látta teddy klotyóját. nemhiába írta:

"Húzd, ki tudja meddig húzhatod"
@is:

"keversz-kavarsz, csak hogy ne kelljen állást foglalnod arról, hogy a Pa nyi szerinted újságíró volt-e."

Hagyjál már a hülyeségeddel te, "demokrata":

index.hu/impresszum/

politika rovat, hogy ne kelljen sokat keresni.
@Fabius:

csaxólok, hogy amit taposol, az szar, nem pediglen tej. vaj sose lesz belüle, te pedig el fox fáradni előbb-utóbb.
Poszthoz:
Ki újságíró? bánó/mészáros/bolgár/avar az? Mitől? Mitől lesz más a fidesz útán, ha most ezt teszik? Narancs helyett szegfű? Ennyi a különbség? Mert én így látom. Ha kivágod a gyereket, akkor vágd ki szombaton, de ne a nyilvános részről tiltsd ki. És ha fikázni ment oda? Mért, nem a komcsi mentalitás volt ott, ami itt maradt '89 után?
@hacsaturján:
Csempeszkopács, Sóly, Edelény, Fenékpuszta?
Csináltam én is...
A régi Magyarország útikönyv sokkal hasznosabb volt a történelmi részét is tekintve, mint amit manapság kiadnak. És mellette még Vártúrák kalauza...
@hacsaturján:

Mifelénk ezt úgy monnyák a sztaniolba csomagolt szar is büdös, de mit értek én ilyen köjálos baszokhoz.
Bemásolom ide is, ennél jobban nem tudom megfogalmazni, amit gondolok:

Az ún. baloldali értelmiség a megmerevedett dogmáival, ál-toleranciájával, elfogultságával és narcisztikus fontoskodásával legalább annyit árt az országnak, mint a jobboldalnak álcázott nacionalizmus. Tisztelet a kivételnek.
Nincsenek előre vivő gondolatok, társadalmi párbeszéd, problémamegoldó felvetések, innováció ma a közéletben.

A programok és a jelszavak egy dolog, de ami számít, azok a tettek! Enyhén szólva nem támasztják alá a korszakváltás szándékát, amit műveltek eddig. Hatalmi játszmák, taktikázás, személyi ellentétek, populizmus, paternalizmus. Mintha ilyesmit láttunk volna már az utóbbi 20 évben. Mást sem.
@Dr. jenőke (jenőke): "Most például az a legnagyobb probléma, hogy Farkasházy magán-vécéjével, vagy anélkül működik-e a demokratikus, független újságírói szabadságjog intézménye."
Itt ezesetben nem arról van szó, hogy műxik-e a független szabadságjog intézménye, hanem arról, miért állít be meghívó nélkül két brahista, akik csak fikáztak és égettek gátlástalanul.
Ezzel a modorral kapun kívül a helyük, helyesen.
Farkasházynak több baja is van. 1. Gyűlöli Orbánt, és ezért nem lát reálisan. 2. Nem veszi észre, hogy 10 év eltelt, és nem lehet semmit ott folytatni, mint ha 10 óra telt volna el. 3. Túl haladta a kor. 4. Csak a másik "táborban" veszi észre a hibákat.
@sírbateszezazegész:

újságíró az, aki emelt fővel veszi tudomásul, hogy időnként elveszik a pörköltjét. (ritka faj)
@Fabius: Fabius, Hont és W cikke pont azt bizonyítja, hogy korrekt módon is el lehet mondani a kritikát, nem azon a dedós szinten amit az indexesek műveltek. Nem látod a minőségbeli differenciát az idős filozófusnő öltözéke meg a nyaraló wc-je fölött böfögő indexesek és Honték cikke között?
@hun-bug: akkor miért is kifogásolja a zindexesek kitíltását hont és tóta?

"Szárszó nyitottsága lehetett volna Kötcsével szemben az egyetlen versenyelőny, ha a házigazda nem tartott volna fontosnak újságírókat kidobni a rendezvényről, de erről később."
@Spániel:
Ha beállít, beállít.
Viszont ezek különös kegyetlenséggel, előre kitervelten csoportba tömörülve, trollkodást követtek el.
Igaz, nem helyben hangoskodással (mert magyar ember teli szájjal nem beszél), hanem írással valósították meg eléggé el nem ítélhető, a Btk. fedőlapjába ütköző cselekményüket.
@hacsaturján: ok. Lehet, hogy tahók voltak. De nyilvános részről már nem-demokrata sem tílt ki senkit. Még ha tahó, akkor sem. Ilyet nem csinálsz. Ennyi.
De persze ez szintén csak az én véleményem.
Másrészt pedig @Husz_János_Puszita: ídézetével tudok azonosulni.
@bella _ciao: Sajtószabadság címén hagyjuk-e a firkászt az asztalra hugyozni?
@hun-bug:

Látom a különbséget.

De ki vagy te, is, vagy akár Farkasházy, hogy megmond ki újságíró és hogy végezze a munkáját?

A sajtószabadság arról szól, hogy ő elvégzi ahogy akarja szabadon, a véleményszabadság meg arról, hogy utána te azt mondod erre: büdösköcsögök voltak.
@bella _ciao:

igen, ez a mondat rontotta kissé az amúgy jó darab előadását. én is észrevettem.
@hacsaturján:
Ha holnap Fábius nem ír új posztot, mert belédfárad, mehetünk trollkodni az indexre!
Farkasházy pont azt tette amiről ez a korszakváltás dolog szólni akar. Az, hogy ilyen mély az árok a két oldal között abban ő is benne van, keményen. Most példát mutathatott volna, ha beengedi a jobboldali újságírókat. Mit tudtak volna tenni 500 baloldali gondolkodóval?
@V-PORT: Helyesen: Farkasházy pont nem azt tette amiről ez a korszakváltás dolog szólni akar.
@Fabius: "...ő elvégzi ahogy akarja szabadon,..."

Nem. Vannak etikai normák. Ki lettek penderítve, megérdemelték.
@Fabius: Az nem gáz, hogy ezt már én is értem, de ők még mindig nem?? ;)
@hacsaturján: nem, nem állítom, hogy szellemileg sziprokáztak az indexesek. gyerekesek voltak, ahogy farkasházy reakciója is. de csak azért lett ügy belőle, mert a piknik annyit ért, amennyit a tótáék is leírtak. farkasházy a lovin hagyta az eleganciáját, ami nem is volt neki. rencerváltás márpedig akkor lesz, ha lengyel laci leveszi a szürke kardigánját!
@sírbateszezazegész:

Kösz. Saját magamat idéztem egy másik bloghoz írtam. :D
@Dr. jenőke (jenőke):

no ugyi! én meg majd megyek lagziba. ha nincs tangóharmonika, akkor majd föltalálom magam.
@hacsaturján:

Ebben az esetben talán tilcsunk be engem is :-D
@Fabius: Majd elmész irogatni a jobbegyenes blogra. ;)
@hun-bug:

Ennyiből Fabiust sem szabad hagyni írni. A baloldalnak is bírni kell, ha rajta köszörülik a nyelvüket, a gyilkos humort is, igen. Az már nem olyan vicces, mi? Amikor saját maguk a célpont.
@bella _ciao:

az eb tán ott van elhantolva, hogy ez az egész szarság "ügy" lett.
@Fabius:

reménytelen. a pörköltet köll betiltani!
@hun-bug:

Értem. Szóval vannak etikai normák, ugyi? De jó.

Mer'akkor az etikai normasértő Farkasházy penderüljön ki! Most!! Nemtom honnan, de a penderülés a lényeg!!!

cink.hu/farkashazy-cimlapon-viccelt-mas-vecejevel-555029369

Követeled velem a penderülést, vagy Teddynek lehet amit Panyinak nem?
Farkasházy etalon volt nekem gyerekszemnel. Fábry is. Abban, hogy ilyen az újságírás moon, ők is vastagon benne vannak. A fagyi visszanyalt. Aki meg magán nem tud nevetni, az tényleg annyit is ér.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na, te csak hallgass, baszki!

Ők most pont annyira nem értik ahogy te sem szoktad érteni ha a túloldali a nyakleves :-D :-D

Amúgy én ezt jobban nem értem, mint Teddy mackót: mi a faszért kell körömszakadtatokig védeni a legnagyobb baromságot is? Bazz, leszakad az ég, ha időnként azt mondja a mindenoldali, hogy ezt tényleg nem kellett volna?

Bátorság a baklövések beismeréséhez, a bocsesz kimondásához kell, a következetes tagadáshoz a hülyeség is elég.
@Dr. jenőke (jenőke): erről beszélek! Nyilván Farkasházynak is lett egy pont, amikor megelégelte, hogy belehugyoznak minden levesbe. Bárki mást is kipenderíthetett volna a saját telkéről, aki ősember módra viselkedik.

@bella _ciao: lengyellacinak sok egyforma kardigánja van, hiába vesz le egyet. EWz a kabalája, pedig megválhatna már télleg tőle, mert eddig egyetlen "jóslata" sem vált be. Rencerváltás pedig sohasem lesz, mert az éhes mszp kisgömböc benyeli az ártatlanul pislogó bajnait fél év alatt. Ahogy fletot kinyirták és kidobták, amikor már biztos volt a nyerés, ez fog következni 14 után is. Mszp meg a korrekt, tiszta, korrupciómentes politizálás, bruhahahaha.
@V-PORT:

Legalább verték volna meg őket, hogy mi is szórakozzunk. :D
Eközben meg "kreativ" népszavazási ötletek az OVB előtt.

Az országgyűlési képviselők vagyonelkobzásáról és kivégzésről tartottak volna népszavazást - feljelentik őket

"Az Országos Választási Bizottság (OVB) feljelenti egy népszavazás kezdeményezőjét, mert a magánszemély az egyik kérdésében gyilkosságra való felhívást fogalmazott meg. A testület hétfői budapesti ülésén ismét felmerült, minden eléjük kerülő, nyilvánvalóan értelmetlen vagy "őrült" beadvánnyal foglalkozniuk kell-e.

Egy magánszemély azt akarta elérni, fosszák meg vagyonától és 48 órán belül végezzék ki azokat az országgyűlési képviselőket, akik nem fogadják el az általa a Devizarabszolga nevű internetes oldalon megjelölt (a parlament által el nem fogadott) törvényt. A magánszemély egy másik kezdeményezésével pedig tízmillió forint vérdíjat fizettetne a kivégzés végrehajtójának."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én a saját kölykömre is rászólok, ha hülyeséget csinál, de ehhez nem kell minnyá a szomszéd Pistává alakulnom :-)
@Husz_János_Puszita: Pontosan. Mit tudtak volna tenni? Mivel itt értelmiségiek voltak, le tudták volna őket szerelni.
@Fabius: Pedig én már elég sokat fejlődtem a tolerancia tetrén. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szia:) fejlődtél tolerancia terén? mi van volner cégeinek adópapírjaival?:)
Ez az egész szárszói társaság egy borzalom. Orbán helyében csak ezt mutogatnám. Néhány normális arc mellett főleg jó szándékú és rosszindulatú idióták, öntelt nagybetűs értelmiségiek és korrupt gazemberek vannak köztük. (Ez akkor is igaz, ha művészként 1-2 arc valaha letett valamit az asztalra - kb. tucat ember és 20-30-40 éve) Vegyék már észre, hogy végük van. Ha Orbánt elzavarják az nem miattuk lesz, hanem a tevékenységük ellenére.
Én a PM-re szándékozom - ha már nincs jobb - szavazni, de ha sokat mutatkoznak ezzel a bandával kétfarkúkutya-szavazó leszek. OK, hogy OV eltűnjön össze kell fogni stb... stb.., de legalább fintorogva, gumikesztyűben tegyék és ne ezzel a retardált saskabarés bandával vigyorogva.
Amúgy Konrád György egy nagyképű majom. (akkor is, ha legalább neki van mire) Én is Bajnait tartom sokkal alkalmasabb miniszterelnöknek, de hogy jön ahhoz valaki (aki elvileg krv nagy demokrata), hogy egy párt demokratikusan megválasztott vezetőjét utasítgassa, kinek a javára lépjen vissza. Alapítsál pártot b.meg azzal fogsz össze akivel akarsz. Lehet, hogy azt gondolja Bajnait támogatja, de sokat árt neki.
Ja tudom, hogy a fidesz sleppje még ennél is kreténebb-gátlástalanabb-stb., de rájuk sem kívánok szavazni.
És ennek a szerencsétlen Bajnainak mondja már meg valaki - ha már a PM nem mert önálló listával nekivágni - hogy ezzel a szárszói bandával csak égeti magát. Ez olyan, mint amikor elénekeltették vele az internacionálét, vagy amikor Schmuk Andor odament haverkodni. Minden dicséret, amit itt kap és mindenki aki fényképeszkedik vele szavazatokat vesz el tőle. Vagy akkor lépjen be az mszp-be.
@Fabius: "Farkasházy lesz az árnyékszékminiszter"

akkor ő nem bársonyszéket kap... hanem khm...

árnyékszéket
@Fabius: Ezesetben Farkasházy egy fasz volt. Igaz a WC-zést nem politikai újságírás címén adta elő, mint az indexesek. De engem meg lehet győzni, hogy Farkasházy egy fasz és így szeretem. Selmeczivel sem beszélt vagy 15 évig valami hülyeség miatt.
A szárszói happeninget demonstratív és öncélú rendezvénynek lehet tekinteni, melynek már a közéletben nincs semmi jelentősége és hatása.
Amellett időben nagyon kései ahhoz, hogy egy ilyen összetételű, baloldali értelmiségiekből álló csapat megmutassa azt az arcát, amellyel a kormányt befolyásolni és orientálni tudná elit mivoltában.
Ez a társaság vezető politikusokból, a humán értelmiségből, közgazdászokból, politológusokból és a kultúrális élet vezető személyiségeiből áll, akiknek kezdettől észre kellett volna venni a Fidesz nem is titkolt szándékait. Ez a nem is leplezett akarat a Fidesz értelmiségellenes politikája, amellyel leépíti a kultúrális és szellemi életet.
Az értelmiség szellemiségében progresszív, és irányt mutat a közéletben, hatással van az emberek tudatára, éberen tartja a gondolkodást.
Nálunk még az értelmiség is megosztott, a megosztottság bizonytalanságot, ellenségeskedést okoz, emiatt a magyar értelmiség nem képes ennek a társdalmi küldetésének megfelelni.
A Farkasházy összejövetel résztvevői mindezt bizonyára jól tudták, tudják. Ennek a kötelezettségüknek eleget téve folyamatosan fel kellett volna lépniük a Fidesz kirekesztő szándékai ellen, különböző formákban hangjukat kellett volna hallatniuk ezügyben.
Miután nem tiltakoztak markánsan z értelmiséget elnyomó politika miatt, ez a szárszói szeánsz a társadalomnak nem mond semmit, csupán a baloldali értelmiségi elit hétvégi partyjának tekinthető.
@sírbateszezazegész: és ez hogy függ össze a toleranciával??? ;)
@Mariann19: a szárszói értelmiséget nem kellett orbánnak leépítenie. leépültek maguktól. értelmet nyert a negatív növekedés az esetükben.
@Mariann19: "Az értelmiség szellemiségében progresszív, és irányt mutat a közéletben, hatással van az emberek tudatára, éberen tartja a gondolkodást."
Először is szia! Amit írsz, az jó.
Amit idéztem, azzal kapcsolatban kire gondolsz, kit látsz klasszikusan értelmiségnek?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sehogy:) csak kérdem, mert nem tudom mi lett az ügyből.
(mellesleg te mindent pontosan értesz mindig, csak néha nem akarod:))
@hun-bug:

A torgyánjóska kijön a kerti budiból szarás után pont annyira politikai újságírás, mint a baloldal össznépijén kitenni a teddybudit.

Én nem mondtam, hogy te ne szeresd ezért. Azt mondtam jó nagy hülyeséget csinált. Ezt pedig tartom.
@Fabius: Te kit hívtál volna meg Szárszóra?
@Fabius: "tilcsunk be"

ne má... tiszta Aladár szöveg... ezt az írás módot elpalizáltad tőlem !

enyémek a jogok én loptam sitpáltól hamarabb !!!!
@Fabius: te nem olvasol, úgyhogy maradjon a kiröhögés.

:DDDDDDDDDDDDDDDDD

még egyszer: egy orvos így viselkedik, másnap a homáron köt ki. szerinted akkor az az orvos is OK, aki beszól a betegnek, hogy még 20 ezer, meg bunkó vele. szerintem pedig az ilyen nem orvos, Panyi pedig egy büdös bunkó, miattam akárhány impresszumban is megtalálod a nevét.

síkhülyének tettetted magad, és nekem már nem marad más választásom, mint hogy elfogadjam. síkhülye vagy, nem olvasol, csak a saját rögeszméidet tolod.
@Mariann19:

miért nem jöttél előbb, 8 óra szájtépést, megusztunk volna! Tiéd a +1
@Fabius: Neked is bemásolom a véleményemet.

Először is a sajtó egy része meg volt hívva, a másik nem. Az előbbi az Index volt, az utóbbi a jobboldali sajtó. Az Index hülyét akart csinálni, show-t ebből az eseményből Mimike illemhelyén keresztül. Ezt megvalósítván, bizony odaszart, de nem az illemhelyre, hanem az asztalra. By the way ennek megkorozásaként leült oda zabálni, ahová szart. Az ember, már a disztingváltabb, nem szarik oda ahol eszik. Ők ezt konkrétan megvalósították. Nem róvom meg őket érte, mert fiatalok. De azért a vendéglátó felróhatja nekik szvsz, mert neki kell felpucolnia a szart. Ő ezt mondta erre: Ő közéleti személyiség, Mimike meg nem. Mimikét támadták meg ezzel, csináltak belőle bohócot, szánt szándékkal. Szerintem a házigazda megvédheti a feleségét, aki nem közéleti személy, mégis rajta keresztül ütik a közéleti személyiséget.

Ez tehát ocsmányság. Ennyi.

Ja igen. Saját magát kiröhögtetheti, de nem élete párját, s főleg nem várható el, hogy támogatólag elfogadja, hogy a párját röhögjék ki. És hogy miért nem csinált neki márvány illemhelyet a megfelelő fenségességgel? Ami egy újságírót nem késztet arra, hogy erről tudósítson? Azt gondolom, ez a magánügye. Érted? Magánügy-Közügy.
Magánügy, milyen budid van. Közügy, hogy tartottál egy összejövetelt. Az utóbbi sajtótéma, az előbbi nem. Főleg kontextusba helyezve. De ha ez sem akarod megérteni, a baj nem az én készülékemben van.
@Fabius: És tényleg. Ez a mondatom az utolsó reagálásodra vonatkozik, Előzőekben már kifejtettem, miért.
@Fabius: "Azt mondtam jó nagy hülyeséget csinált."
Nem csinált hülyeséget. Adta, mi lényege.
Ők a másik meghatározó oldal. És ezt lehet majd várni tőlük.
És ez a mai posztod arra világít rá, hogy mit lehet majd várni tőlük egy esetleges sikeres '14 után. Ezt az eleganciát, ezt a nagyságot.
@Mariann19: szia. Szerintem is ez a Szárszón összegyült gittegylet olyan gagyi összejövetelféle volt, semmi tétje.
Ez a mai ellenzék jobb, ha csöndben marad, lapít még négy évet és akkor előrukkol valami világrengető változtatáscunamival, mert ami most megy, azzal tényleg csak orbán a reggelije mellé odakészített összefoglaló kivonatok teszik boldogabbá napjait. Nyugodtan és elégedetten röhög rajta jókat és csapkodja a térdét.
Én már összezavarodtam: valahogy úgy indult ez az összefogásosdi, hogy minden demokratikus ellenzéki, mert mindenkore szükség van. Aztán kiugrott Juhász Péter a bokorból, hogy az igaz, hogy minden dem. ellenzéki, kivéve Gyuircsány Ferencet. Később átgondolta és hozzátette, se Gyurcsány, se mszp.
Mostanra már mszp megszépült, megtisztult, a régi mutyisták a kardjukba dőltek vagy csak a szavazatok kellenek, de már mosolyogva leülnek egyenlő felekként azokkal, akiket vasököllel csaptak le még egy éve.
Ebből igazi korrekt összefogs ás szerintem soha sem fog kialakulni, illetve kialakul, de betarthatatlan.
És akkor kezdődik minden előlről. Tudom, tudom, mondja mindenki, ez a politika természetrajza, DE akkor senki se álljon ki lobogó tekintettel bejelentett teljesíthetetlen feltételekkel, mert kis idő alatt hiteltelen lesz.
@Melchi Zadok: Kötcsére be sem engedték őket. Gondolom a szégyenletes budi miatt:-))
@is: te sem szűkölködsz a guminyuszikban. az orvosos analógiádra akkor:

- most akkor panyi nemújságíró (nincsen papírja)
- panyi büdös bunkó, de újságíró(van papírja)
- panyi büdös bunkó nemújságíró

kérsz cigit, nyuszika?
@Fabius: "A sajtószabadság arról szól, hogy ő elvégzi ahogy akarja szabadon, a véleményszabadság meg arról, hogy utána te azt mondod erre: büdösköcsögök voltak."

Ez természetesen ólajtó méretű hülyeség. Az orvos nem bunkózhatja a beteget kezelés közben, a vízszerelő nem káromkodhat WC-szerelés közben, a kurvaanyámat szidva (ja, csak a WC-nek mondta). Márpedig Panyi ezt tette, és ezt nem vagy hajlandó felfogni. Nem végezheti úgy, ahogy akarja. Be kell tartani az emberi normákat, és nem tartotta be.

Nem elég utólag lebüdösköcsögözni, ennél több kell, az orvossal, a rendőrrel, és Panyival szemben is. Ti nagyon el vagytok kanászodva, mert hozzájutottatok némi megmondóemberi felülethez. Nem a végső igazságohoz jutottatok hozzá, és főleg nem a 'bunkó paraszt is lehetk, ha nekem úgy tetszik' engedélyhez jutottatok.

Vagy esetleg neked 5 éves korodban nem magyarázták el, amit most már sokadik kommentemben írtam, és fel se fogod, hogy miről beszélek, mi az az meberek közötti érintkezés minimálisan elvárt kulturális szintje. Előre, nem pedig azzal, hogy utólag tessék csak lebunkózni.
@bella _ciao: nem érdekel a papírja. biztos van neki, meg benne van az impresszumban, de az újságírót és az orvost sem csak a papírja teszi, hanem a viselkedése is. bizonyára megérted, ha még egyszer-kétszer nekifutsz.
@Buga.Jakab: Te pedig egy hülye érzéketlen seggfej vagy. Ismerhetnéd az általad piszkolt delikvenst. Minden a felesége. Ja, ez nem pozitív dolog? Hát, hol vannak azok a keresztényi értékek? Benned nyilván nincs egy szemernyi sem. Mimike nyilván reagált, nyilván nem sesett jól neki, a férje pedig úgy érezte, kötelessége megvédenie a feleségét. Hülye-e vagy?
@Fabius: Bocsi, de azt hiszem két malom vizén hajóztok. A Fidesz fotoellenes törvénye egy vont csövű csirkefogás.
Ettől azonban nem válik fotoriporterré mindenki, aki el tudja sütni a mobiltelefonját.
Ahogy attól sem, ha be bír jutni egy rendezványre, és kekec ovodáként képest összeírni valamit. Az ovis viselkeést különben a főszerkesztőjük erősítette meg, amikor csatlakozott hozzájuk a balatoni pancsihoz.
Az impresszumtól lehetnek sajtómunkatársak, de az újságíró más.
Teddy túlreagálta talán a WC-kérdést, de normális főszerkesztő a Teddy nejét belekeverő szöveggel együtt hajította volna ki a képet. Szárszó ugyanis csak akkor szól a WC-ről, ha az Index szarik az egészre.
Az újságírás a tények fellapátolásáról, a háttéradatok kibányászatáról, a mások által nem triviális összefüggések feltárásól, és ilyenekről szólik. Úgy általában.
Na mindegy, bocs a sok szövegért, mert nem zeretném, ha kioktatásnak tünne.
@Fabius: Még annyit, hogy amennyiben én beültem volna egy harmadik hajóba, akkor pláne bocs. Mobilról elég korlátosan olvastam vissza.
Az Index számít, szavazatokat hoz vagy visz. Teddymaci és az egész társasága nem számít gyakorlatilag semmit. Ha olyan hülyék, hogy a wc-jét fotózzák, talán azért teszik, mert egy magamutogató celebnek tartják és kiröhögik. Ő meg azt gondolja magáról, hogy az ország sorsát befolyásolni képes értelmiségi, aki lám-lám mennyi "híresember"-nek az ismerőse. Az igazság a kettő között lehet, de az indexéhez jóval közelebb.
@CSENDES:

Bunkónak lenni állampolgári jog.
@CSENDES: ?????

ha ijjen ambícióim lennének hogy a viccet tilcsam a magánéletem egyes részeivel kapcsolatban... pl hogy mekkora franciágyam van...

NEM HÍVOM EL AZ ORSZÁG ÖSSSZES MÉDIÁKJÁT !!!! újseggíróját...
A legtöbben azért mentek el, mert "mit fognak szólni, ha nem leszek ott". Én is elmentem volna, és megpróbáltam volna úgy tenni, mintha az egész nem lenne olyan kínos. Ez Farkasházy eddigi munkásságának, és Szárszónak szólt. Ha valaki elolvasta a megszellőztetett vendéglistát, láthatta, hogy mire számíthat. Talán jobb is így. Most már legalább nincs Szárszó utáni romantikus baloldali vágyakozás.
@CSENDES: ez nem úgy volt... hogy pár barom paparacci bekukucskált a kertkapu felett vayg beosont mimi budiját meglesni... hanem odahívták az ország ÖSSZES PAPARACCIÁJÁT és utána

csodálkoznak hogy azok körülnéztek...

b+

a dzsobbiknál meg szlováktejet fotóznak a nagy mutiellenes duma:)
@is: szerintem nem az indexesek a téma, hanem amit farkasházy tett. ahogy reagált. és amit az indexes taplók tettek abban a hócipő elmúlt húsz éve benne van. az volt a minta. csak normál országban emiatt a kitíltás miatt jövőre valamit magára adó személy nem megy el szárszóra.
@is: a sztori lényege farkasházy reakciója, nem panyi tette. egy gyerekes hülyeségre egy öreges hülyeség volt a válasz. te mentegeted teddyt, mert az indexes hülyeségre egy még hülyébb választ adott.
a szomorú az, hogy ebből a hétvégi giccsparádéból ez az egyetlen említésre méltó esemény.
@bella _ciao: Na, látod. Ez éppen a különbség. Közéleti személy budijával viccelünk ,vagy nem, ez itt a kérdés. Te4hát, hogy a közéleti személyiség feleségének budijával. A HÓCIPŐ nem ezt tette. Szily ezért is bunkó, mert nem tudja, vagy nem is akarja megérteni, miért is szakították el a jó magyar szürkemarha-pörkölttől, amit evett, míg odaszart az asztalra. Nem ez az első eset, hogy nemhogy visszavonulna egy-két sudribunkó újságíró, de befolyásolni kívánja a közvéleményt a hülyesége következményeit letagadván.
@sírbateszezazegész:

...és az ortodox szavazóiktól ugyanazt a vakhitet, ami nem visel el semmilyen kritikát.
@CSENDES: A saját szövegemben amit írtál:
"Ami nem jelentette azt, hogy a meghívottak minden esetben értelmezni tudták volna azt a sávot, ami közéleti eseményt és a rendező magánéletét elválasztja. Ennek volt köszönhető az Index munkatársainak hazazavarása. Az, hogy erre a szerkesztőség beszámolt munkatársaik balatoni pancsikálásáról, az nyilván az ő dolguk. Az is, ha ezzel kapcsolatban, beszólva a rendezvénynek, azt írják, hogy „nem hivatalosan úgy tudjuk, a jelenlevő újságírók közül nem kevesen cserélnének strandoló mártírjainkkal”. Kicsit kiskorú reakciónak tűnik, de ez tényleg legyen az ő problémájuk. "
A "szokott" helyen a top-poszt most.
@hun-bug: tisztaban vagy vele hany ember nem beszel a legkozelebbi hozzatartozojaval hulyesegek miatt?! Ettol nem fasz valaki, hanem egy makacs seggfej.
teddi untihumorista mögött orbán ál !!!!

elérte azt hogy érdemi ellenzéki érdemi beszéd ne jusson médiába...
az egész ország a MIMI BUDI járól beszél...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez engem hidegen hagy. Nem ezért döbbentett meg, hogy Kövér egy pöcs kisstílű módon reagált. Vagyok olyan demokrata, hogy ilyet nem tettem volna, még a Jobbikkal szemben sem. Azt ne hidd, hogy ettől Jobbik szimpatizánssá válnék. Egyszerűen nem tudom lenyelni, hogy parlamenti képviselőket az Országgyűlés elnöke akadályozzon a véleménynyilvánításban, valamint, hogy az Országgyűlés házát érintő dolgokat meghaladóan intézkedjen a képviselői ház rendjéről, azaz kitiltásról a képviselők munkatársainak vonatkozásában.
@is:

Egybites ostobaság orvost a firkásszal, gyógyítást az újságírással párhuzamba állítani.

De legyen kedved szerint, követeld az újságíró etikát itt is:

cink.hu/farkashazy-cimlapon-viccelt-mas-vecejevel-555029369

De ne gyere azzal, hogy a Torgyán szarni volt címlapon más megítélés alá esik, mint az itt szarnak a négyszázak cikkillusztráló fotó.

Ezen kívül képzeljük el együtt, ha Teddy mackót vagy valakit a brancsból kibaszták volna érte bármelyik sajtónyilvános eseményről. Azt a zokogva ordított diktatúrát, ugye, mer'ha Teddy gúnygezjzírezik az etikus és fain.
@Fabius: igen, és ennek szavazóik jó része meg is felel... ezért kérdem itt meg néha: "hát, mi, belgák, hova álljunk?"
dejóóóó:

"Tárgy: kellemetlen kormány eltávolítása
2013. június 24., hétfő, 13:32 • Utolsó frissítés: 2 órája
Szerző:
Tóta W. Árpád

Címkék: Európai Unió; korrupció; intervenció; Simicska Lajos; trafikmutyi;

Kinyomtatom • Elküldöm • Hozzászólások (#72)
Ha egy ennyire korrupt kormányt nem tud megbuktatni a Nyugat, akkor tényleg hanyatlik. Tóta W. Árpád írása."

hvg.hu/w/20130624_Targy_kellemetlen_kormany_eltavolitasa
@bella _ciao: @sírbateszezazegész:
Bocs, hogy mindkettőtöknek egyszerre válaszolok, de a két kérdésre egyben szeretném a válaszomat megadni.
"Kit látsz klasszikus értelmiségnek?"
Nem lenne célszerű lexikális értelemben a felsorolást elvégezni, hiszen nem a féleségeiről van szó, hanem a hazai értelmiség szerepfelfogásáról.
Kezdem azzal - maradva a szárszói happeningnél - hogy az egész látványos felvonulás a baloldali értelmiség szereptévesztéséről szól.
Amennyiben a szellemi elit felvonulását célozták meg, a politikusoknak ott nem volt helye. Ugyanis a jelen lévő pártok vezető politikussainak nem Balatonszárszón kell villogniuk, nekik ott a parlament, hogy kivédjék a magyar szellemi élet baloldali képviselőinek agyagba döngölését.
A humán és tudományos elitnek saját közösségükben kell tiltakozni a leépítésük elleni szándéknak.
Pl. a kormányhoz intézett írásban foglalt tiltakozással, a világ elé tárva, hogy háttérbe szorításuk miatt nincs mód értelmiségi küldetésüknek eleget tenniük.
Nem röhej, hogy nemzetközi tekintélyek harcolnak és tiltakoznak a hazai jogtiprások, az alkotmányosság durva megsértése ellen, a hazai értelmiség meg hallgat?
Megkérdezném az ottani fő szervezőktől, hogy összejövetelüknek mi volt a célja? Mi volt az a haladást megjelölő szempont, ami miatt szükség volt együtt lenniük?
Valahogyan erre két napja sem derült fény.
Vagy csak elég volt nekik megmutatniuk magukat a plebsnek, hogy mi vagyunk a fény az éjszakában?
Elnézést, de valaki segítsen már megtalálni, hogy hol szerepel Mimi neve, mert az indexes képaláírás a cikkben Teddy szárszói wc-je".
@CSENDES:

Mimi asszonyt Teddy tette láthatatlan közéleti szereplővé az elmúlt tizegynéhány évben, pluszbónusz jóval kellemetlenebb helyzetbe hozva őt a sztorizásokkal, mint ez a képaláírás.

Amit mellesleg levettek mikor szóvá tette.
Teddy budija egy tipikus '80-as fílingű, a papírtekercs tartója alapján... :)
Ha olyan sulok, hogy a bénázó Index-es firkászokat nem tudja humorral megfektetni, akkor talán nem kéne humoristának neveznie magát, hanem vallja magát ő is fidesznyik vérdemokratának. Az manapság amúgy is menő.
Ha humorral nem megy, akkor erőlködve szánalmassá válik TEDDY.

Amúgy csók mindenkinek, mikről maradtam le?
@sírbateszezazegész:

Levették, eredetileg szerepelt rajta a Mimi.
@tristen2005: A kedves szavaid miatt érdemes élni. Szárnyakat adsz a gondolataimnak. Kösz.
Amúgy mi a ciki egy budiban, segítsetek már megérteni?
@Fabius: Délelőtt már leírtam a véleményem. Azt hiszem, nagyban egyezik "csendes-ével.

Csak miheztartás végett megismétlem:

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.24. 11:35:37
@bella _ciao: Nu, erre akkor is azt tudom mondani, hogy a Panyi, meg a tudjatököm ki orbitális bunkó volt... engem a budi helyett sokkal jobban érdekelt volna, ha arról írnak ilyen kihelyezett pennával, hogy Gyurcsány hogyállt, mik voltak a reakciók a jelenlétére, miért húzott a valagba időnek előtte... amit ez a két díszfasz leadott, az nagyjából az újságírás legalja volt... egy Blikkes bulvárból séróból leiskolaalázza őket... ez nem munka volt... főleg nem férfimunka... jópofizni bárki tud, korrekten leírni dolgokat, ahhot érdeklődés, felkészültség, és újságírói véna kell. Az itt jelenlévők 80 %-a, ( a maradék az idetévedő troll, szinvonalasabbat rittyentett volna 5 perc alatt a Farkasházy budiján ücsörögve, két fingás között, feltéve, ha működik a mobilinternete. Nagyjából Fideszes tempót követtek a fiúk, arra az asztalra szartak amelyikről előtte levették a perkeltes tányért. Mindemellett fenntartom, a szervezése arendezvénynek amatőr, a jelenlévől negligálták egymást, és a végeredmény az indexes cikktől függetlenül is siralmas. Ne keverjük a két dolgot. Az indexes két fütyi szénné égette magát, és más szempontból Farkasháziék is... és az utóbbi a szomorúbb... Két idétlen ujdondász fasz nélkül elvan az ország, normális ellenzék nélkül megdöglik."
@V-PORT:

A Farkasházy helyében senkit. Én nem tartottam volna most ilyen szeánszot.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

korábban már beemeltem a varánusz blog parnasszusára. ez a tóta pédául egy újságíró, ami abbul is kitűnik, hogy az írásain egy csomó funkcionális analfabéta rágódik innen is, onnan is ( a kommentek blődlije egészen elkápráztató). mongyuk nem olyan sikeres, mint a teddy budija, de azért jó.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ha Farkasházy olvasta volna az Index-et tudta volna, hogy mire számítson. Inkább fényképezzék le a tiszta wc-met, mint, hogy odacsináljanak.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: beidéztél, délelőtt nem válaszoltam. a zindex azért szólt arról amiről, mert az egész dzsembori nem szólt semmiről. mág azt is aláírom, bunkók voltak a zindexesek. de farkasházy rekontrázott, s nyert. hogy képletes legyek, oda szart az asztalra, a zindexesek mellé, a poén az, hogy a saját asztala volt.
Szomorúan tapasztalom mivé lesz az a társadalom amelyik elkezd arról vitázni ki volt a kisebb bunkó/hibás/hazug/ízléstelen.
Nem most kezdődött az etika haldoklása.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nem olvastam a sajtótermést a szárszói buliról, csak a Gerőt a Galamuson, az tetszett.
A baloldali sajtót nem tiltották ki, ők mit írnak, sikerült megoldást találni az ország bajaira?
@Spániel: Szia Spániel!
"Tudom, tudom, mondja mindenki, ez a politika természetrajza."
Hasonló aranyköpésekkel engem ki lehet zavarni a világból, és valóban gyakran hallani ezt az idétlen mondást, hogy a politikában mindent szabad, és benne minden elfogadható.
Különösen a politikusok teszik sokszor ezt az önfelmentő kijelentést, mert ez alkalmas a kudarcok, vétkek bagatellizálására.
Orbán egy minapi külföldi interjúban kijelentette, hogy sikeres volt pártjának az ellenzék megosztása. Tényleg úgy néz ki az ellenzék tehetetlensége alapján.
Ezt befejezett tényként közölte Orbán, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy az ellenzék ezt folyamatában nem vette észre?
Akkor mi a fenének tetszeleg az ellenzék szerepében, amikor annak nincs végcélja, emiatt feladat sincs. Agyrém!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Hogy Panyiékról mi a véleményed az a te dolgod. Hogy a beszámolójukról mi a véleményed az is a te dolgod. (amúgy Gyurcsányról, fogadtatásról és lelépésről is írtak elegen)

De egy meghívott újságírót kibaszni azért, mert nem tetszik amit a rendezvényről írt szégyen. Vagy röhej. Vagy szégyenteljes röhej akkor, ha a kibaszótól ugyancsak nem idegen ez a fajta megnyilvánulás.
@Mariann19:

ha komoly lennék, akkor csókolnám a kegyed kisztihandját (csumidáznám a csóbrázliját, hogy nyelvtudományt is villancsak) ezért a megjegyzésért, de sajna most elmerültem a teddy budijába.
közkereplő-e
MIMI neve ?
és Colombus felesége?
és Mimi Budija ?
@Fabius: "Levették, eredetileg szerepelt rajta a Mimi. "

a fotón a budin nem szerepelt Mimi...
csak a kép címében: "Mimi budija" én még így láttam :)
@Fabius: Kicsi szösszenetemben aegy kuma szót nem ejtettem a kibaszásukról. A tevékenységüket minősítettem, egyben a szárszói rendezvényt... tőlem belenézhettek volna a Mimi valagába is, ha egy normális tájékoztató tájékoztatás keretén belül teszik. Tartom, amit előadtak az a bulvár és a trolkodás, és az ujságírás legalja volt...
@Mariann19: ezért kérdeztem. Szvsz ma nincs otthon mértékadó, független értelmiség..legfőképp azért nincs, mert soha nem álltak ki egymásért és a gondolkodás szabadságáért. Itt kezdődik egy ország halála.
@saravad:

bizony, bizony, ványadt ványadtovics vinyov! már az etika sem a régi már!
Látom, a meleg van, a sok rizsa mellett elikkadt mondanivalóm lényege. Persze, ha annyira nem jön ki, akkor természetesen az én seggembe a lófaszt.

Tehát: szerintem ez volt a lényeg:

"Mindemellett fenntartom, a szervezése arendezvénynek amatőr, a jelenlévől negligálták egymást, és a végeredmény az indexes cikktől függetlenül is siralmas. Ne keverjük a két dolgot. Az indexes két fütyi szénné égette magát, és más szempontból Farkasháziék is... és az utóbbi a szomorúbb... Két idétlen ujdondász fasz nélkül elvan az ország, normális ellenzék nélkül megdöglik."
@Mariann19: nem vette észre az ellenzék, mert másfél éve nem jöttek elő a fitneszteremből, ezerrel gyúrnak izomra, két levegővétel közben megkérdik egymástól: gyúrunk, vazze?
És most itt állunk a két kigyúrt izompacsirtával, az agyuk helyén egy verébagy és ugyanazt a gilisztát huzigálják - ami amúgy mi lennénk.
@Mariann19:

++++
ezt oszd be az összes hsz-edre vonatkozik
És mi van, ha mondjuk Bajnai vagy Mesterházy stikában lefotózta a budit, és most mutogatja?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ha mond ez neked valamit, akkor én kivont klozettkefével állok melletted, mint dugovics tifusz. fel belgrádra!
@sírbateszezazegész:

Úgy van és ez a lényeg. Aztán néznek nagy boci szemekkel, jéééé hogy züllöttek idáig a közállapotok? Meg is válaszolják rögtön maguknak: merafidesz és különben is rasszista többségi társadalom alattvalókkal.
@Mariann19: Na tesszék! Mosz lásszik kijis a Sztáj:-))) Meg szejintem is:-)
@hacsaturján: csak akkor fogadlak el, ha hozol tangóHerrMaunikát, és a klozetkeféről igazolod, ho ezzel pucolltad Szárszó 500 vendége után a Mimiklozetott:-))
nem egy nagy eresztés, de szerintem (vélemééééény!!!) ez a bede panyit szarik.

444.hu/2013/06/24/felelem-es-reszketes-a-magyar-sajtoban/
@hacsaturján: "hA KOMOLY LENNÉK, AKKOR CSÓKOLNÁM..."
Én most csak ezt a komoly mivoltodat veszem figyelembe magamra nézve, mert számomra ez nagyon megtisztelő.
Teddy budija sem smafu komolytalanságod tárgyának, de a belemerülést hagyd meg a partyjuk résztvevőinek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

háááát! ha természetes lojalitásomat ilyen feltételekkel vagy hajlandó elfogadni, akkor meggyőződésem félretéve csak annyit jegyeznék meg szerényen, hogy kicsinyes vagy, kákán is csomót kereső. (már majdnem azt mondtam, hogy kötcse, de pacalt fogok vacsorálni)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mi va? Nem tudtak leníomni a vízalá? Micsoda szerencsétlenség:-) Megsérkényosodtál? Királyi megvolt? meghúzogattad az absztiasszisztenciját? Mikorismész?
@hacsaturján: Na jó... nem kell igazolás. De hozd a hajnali falverő szomszédod is, mert szerintem roppant szórakoztató embör:-)
@sírbateszezazegész: "Itt kezdődik egy ország halála."
A hazai humán és tudományos értelmiségnek az is a hibája, hogy szakmákra tagolódnak, nincs kontaktus közöttük, emiatt nincs együttműködés sem.
Itt volt a felsőoktatás drámai helyzete, amely még nem is múlt el.
A veszélyhelyzet ebben a szituációban eléggé kiterjedt volt, több profilt, több szakmát és hivatást érintett.
Aki nem volt közvetlenül érdekelt az ügyben az elitből, hallgatott, még a partvonalról sem szólt be, hogy veszélyben a tudás, a kultúra, a progresszió.
@Mariann19:

amen! (de ha egyszer nem bírok jobbik énemmel...!!!)
@hacsaturján: az uzsiszsacsiról viszont én gondoskodom... ma mondjuk fehérboeos velencei máj polentával, esetleg rozmaringos sültkrumpli, pérmai sonkával göngyölt csirkesülttel. Hosszabb távra esetleg néhány elálló füstölt pisztráng a mellényzsebbe:-) Na?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

éppenséggel vihetem, bár szerintem ilyen bekötözött állapotban nem engedik el az ambulanciáról és mondhatom, neki most nincsen vidám hangulata.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia Vérnyúl, kedves barátom!
Már azt hittem, észre sem veszel.
Nem szándékozom prímhegedűsi státuszodat kockáztatni, belőled csak egy van. Nekem.
@hacsaturján: Sajnálatos a tény, de ha legközelebb mész, mondj neki néhány vígasztaló mondatot, pl. hogy már szereztél néhány kedves barátot és megszervezteted a szociállis temetésit:-) A fogat is rendbe, van, a pirosorrú is bevállalta a kordéhúzást:-)
@Mariann19: Dehogynem dehogynem. Csak megvártam második jelenésed, mert általában az utóbbi időben egyszerszólsz, oszt huss.-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

mióta a párom felfedzte nekem a szarvasgombás mangalica szalonnát, azóta gourmet-ségemet azon töltöm ki, így aztán nem vagyok megvesztegethető.
@Husz_János_Puszita: igazuk van abban, hogy rasszista és alattvaló...de ők is ilyenek...sőt ők ilyenek leginkább
@Mariann19: Már most szólok, hogy rakódik fel százvalahány vígasztaló, sok olyan, ami eddig seholsenem volt... majd mazsolázok, érdemes maradni:-)
@hacsaturján: nem megvesztegetésnek szántam, csak elemósiának a nagy útra... bedöcsük Nándor kapuzatás, mint Duginix Ticius anno a kürtyével:-)
@Mariann19: értelmiség egy és oszthatatlan...nincs humán és reál...aki nem így gondolja az eleve nem tagja (ez nem neked/rád szól/vonatkozik!)...ez természetesen szigorúan magánvélemény
@hacsaturján: há' csak barátkozásilag. Ha mégis odavesznél a csatában, legalább szépen emlékezzen Rád:-)
és hát, meg kell is a jókondi, hogy kitürjün a kontyosokon a kapuzárási pánik:-)
Rohatt náciburkus rendőtők! Beleavatkoztak Horvátország belügyeibe:-)

"Ausztriában elkapták a menekülő Ivo Sanadert
2010. december 10., péntek, 17:37 • Utolsó frissítés: 2010. december 10., péntek, 17:38
Szerző: MTI

Pénteken Ausztriában őrizetbe vették Ivo Sanader volt horvát miniszterelnököt, aki ellen hazája rendőrsége az Interpolon keresztül nemzetközi elfogatóparancsot adott ki - jelentette rendőrségi forrásokra hivatkozva a horvát televízió."
hvg.hu/vilag/20101210_sanader_elfogas_ausztria
@Husz_János_Puszita: Nagyon aranyos vagy, beosztom a sok +-t, mást sem teszek a mai világban csak beosztok, több kevesebb sikerrel.
Az utóbbi bohém lelkem negatív hozadéka.
Mármint sikertelen beosztási kisérleteim minuszait illetően.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

no, de ha egyik kezembe elemózsia, a másikban félholt szomszéd, akkor hogy a bánatba kapom el a kontyos buncsukját? nem vagyok én urológus.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Túléltük... 3 nap buli azért, ebben a korban... :)
Szombat (Június 29.) 9.30 M1. Remélem nem lehet felismerni rajta... Ottsevótam! :D
(Tudod mi melóm van abban, hogy megúsztam az interjút??? Győztem szállítani nekik az embereket, akik nyilatkoztak.)
@hacsaturján: Az elamózsiát, mint (t)rén én szállítmányozom. Te csak vitézkeggyél Bátor! Ha visszagyüsz a dekkung mögé a csata után, adok enni:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Az utóbbi időben egyszer szólsz, oszt huss."
Emlékszem, ott közbejött valami.
Te is eltűnsz néha a téma közepén, tessék végigvinni a csatát, nem lelépni!
"Majd mazsolázok, érdemes maradni."
Maradok is, pedig most folyik a társasházi vigalom, de inkább benneteket választottalak, nekem itt jobb.
OFF
Berlusconi 7 évet kapott. Most nyomta a CNN.
@sírbateszezazegész: Hasonlót fogalmaztam meg, amikor a szakosodott csoportokról szóltam.
@sírbateszezazegész: Nu akkor indíthat a RAI mellet valami melegebb pronocsatornát:-) Má csakhogy ne unatkozzon a kaptárban:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Majd ha hazaérek küldök képet... :D
Idén, ebben a mocsok melegben nem voltunk kifestve.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Közben csihuhu, meg prüntyög egy kicsit... Majd Napoleonként vezényli békehadait!
Mai nyereményünk:

"30 milliárdos közbeszerzést nyert a Közgép
Az eredetileg becsült 17,5 milliárd forintnál egy kicsivel drágábban épít utat a konzorcium."
index.hu/gazdasag/2013/06/24/30_milliardos_kozbeszerzest_nyert_a_kozgep/
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Azt hittem, hogy Rodoszt és Nápolyt semmi nem múlja felül, de a csehországi képeiden elámultam.
Gyönyörűség mind!!!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mert olyan kishitű itten MINDENKI!
Igen is, lehet szép vastagon számlázni, csak akarni kell! Eben tök profik.
Piktor gyerek hol is tanul külföldön? Nem olcsó a tandíj...
@Fabius: Azt gondolod,hogy kivégeztél egy csaknem 70 -75 éves asszonnyal szemben az érveiddel. Bocs de korlátolt vagy ebbe a témában. Egész egyszerűen nem vagy meggyőző!
@V-PORT: most komolyan. Ennyire gyermeteg senki se lehet mint ti itt sokan. Ekezitek az indexet a cikkert, de a tartalmat elhiszitek. Ez most tenyleg komoly?!:O
Vagy eleg annyi, hogy baloldal, vagy mszp es kesz, minden amit leir az index szentiras?! Hat ez legalabb megmagyarazza a ketharmadot.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: remelem Penike melyre asasaban. :) naggyon szemtelen. Kis pihi jot fog tenni:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ja...ja... ha annyit innék, én is úgy emlékeznék! :D
Mi lesz másodikán? Január másodikán??? Kevesebb répalét kolléga! :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mi a helyzet Penni cicával?
El-szem-te-le-ne-dett?
DULVA! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
hát azt így nem mondanám... csak rengeteg kiéhezett hiéna próbálta itten meghá...trálásra késztetni:-)
@hacsaturján:

Nem mondod, hogy nemdoktoron átrágtad magad????
@Orica Középföldi:
Szerintem az egyik rénje rágta át magát rajta, ő csak átlépett a maradékon...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

van az vagy 15-20 km. remélem hidat is épitenek, nem szeretném ha szűkebb hazám szűkséget szenvedne. az első rész is épült vagy 3 évig:
Na egyet mondjatok meg. Akkor most kire kell szavazni?

Valószínűleg a balos csapat még így sem annyira gáz, mint a fideszes. Viszont abszolút értelemben meg nagyon az. Akkor mi a teendő?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Offolás?
Még alig váltottunk szót, ami nekem eléggé nehezemre esik, de húzódjunk vissza, rendben.
Nehogy kikapjunk.
A csodákat köszi.
@Mariann19: engem nem zavar, sztem nem offoltok, ha ez számít.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mi a baj Penivel? Mindig bántjátok. Mit csinált? Rossz fát tett a tűzre?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ja, vmi melegebb csatorna:)... a viccet félretéve, akárhol vagyok, akármerre nézek (angol, francia, olasz, szlovén, horvát, cseh) korrupt, bűnt elkövető politikusokat ítélnek el, de úgy, hogy b+ senki nem áll melléjük.... nem divat.. otthon meg mindenki összezár... mert ezek egy kővet fúnak, hogy szorút vóna a fejük az annyukba inkább...
@sírbateszezazegész: "Szerintem nem offoltok, ha ez számít."
Számít! Az meg különösen, hogy a jóindulatodat
megfogalmaztad.
Néha kell egy kis színes a politika nehéz fajsúlyához.
Számomra a legnagyobb poén, amire Konrad is és Teddy is utalt, hogy itt a bicikli amit közösen vagy külön-külön el lehet tólni.
@Mariann19: köszönöm.
Habár nincs itt Knószossz, de Nyúlnak is írom, meg egy kicsit offolok is...
Kb. olyan a jelenlegi, élelmiszerre költhető keretem, mint egy itteni minimálbéresé (itt a minimálbér adó után 1200€, 35 óra/hét, ebből levonva rezsi, számlák stb, marad vagy 350-400€), de pl. a mai menű az egy helyi kolbászfajta volt (mindig helyi specialitást eszem, most a burkusoknál vagyok), sajt (époisses), egy kis diós kenyérrel meg (ez nem hely) borral, mert szeteztem egy hűtőtáskát, ami szivargyújtó/konnektor viszonylatban is működik... de ezt itt szért a menekülteken/koldusokon kívűl azért mindenki megengedheti magának... belegondolva, szörnyű a helyzet otthon... mikor elmondom egy 10-15 éve praktizáló orvos hivatalos jövedelmét, a szenegáli recepciós kiröhög a munkásszállón... azt mondja ennél ö is többet keres, pedig fekete, és azért itt is rasszizmus van keményen...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

" minden amit leir az index szentiras?! "

Nem értelek:))
Leírták, hogy meghívás nélkül érkeztek, kínálás nélkül kajáltak, ami elsózott volt, legérdekesebb Heller alulról fotózott hasa és Mimi WC-je, magányosak voltak, mint Medgyessy,unalmukat vagy a hőgutát viccesnek szánt, ámde nagyon szar szövegekkel próbálták oldani, Vadai kvázi leprásnak tekintette őket ( és milyen igaza volt:)), alig várták, hogy mehessenek fürdeni.

Ez szentírás, hogy így történt.

Ja, hogy nem ezért mentek? Semmi nem érdekelte őket? Hogy azt hiszik magukról, hogy újságírók? Hogy az alpfelvetést - itt van a legtöbb kommunista - meg sem próbálták indokolni?
Vagy eleve erről szólt a kiküldési megbízás?

Ők is leszerepeltek, Teddy is. És az egészben szó sincs a baloldalról.

Síma látlelet az újságírás és a sajtószabadság színvonaláról.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Szerintem az egyik rénje rágta át magát rajta, ő csak átlépett a maradékon... "

Megehette volna, mégha bele is pusztul:))
A médiamegjenenés drága, a búlvár van ingyen.
Hát én nem tudom, mi történt, mert nem voltam ott, de ha igaz, és Szily kollégának talán hihetünk, mert első kézből hallotta a sztorit az érintettektől, de

" odajött, hogy mit képzelünk hogy Mimit belerángatjuk ebbe. Épp evett a Panyi a finom pörköltből, és akkor odalépett, és elvette előle a tányért. .....
Farkasházy ezután remegő hangon kérdezte meg tőlük, hogy nem szégyellik-e magukat és hogy szerintük vicces-e a wc-t kirakni, az mégiscsak a privát szférájuk. Erre Panyi azt mondta, hogy aznap már vagy 400-an használták , úgyhogy nem olyan intim. Az olvasókat meg érdekelheti.Farkasházy azzal a hátborzongató mondattal vágott vissza, hogy : Igen az én vécém, meg a Mimi is használja meg az édesanyám is használta aki három hete halt meg. Mondta a Panyi, hogy nem igazán szép dolog ezt idehozni most, aztán pedig azt mondta, hogy jó lehet hogy nem vicces a wc, de a tegnapi showjuk a Selmeczivel, na AZ nem volt vicces. Az indexesek ezután leléptek."

a "leléptek" valahogy más ízű, mint a "kibaszta", "kidobta", stb.

Akkor most kibaszták a két faszparasztot, vagy valamely szégyenérzet hatására "leléptek" ?
Ha esetleg mégis utóbbi, és ebből valaki arra gondolna, hogy a valahai tisztességnek a csírája maradt volna bennük, annak felhivnám a figyelmét arra, hogy ez esetben a távozásukat állitották be úgy, hogy "ki lettek baszva".

Hányok.
de fönn vagytok akadva
sajtószabadság, sajtószabadosság, sajtószarság
van ilyen.

Tehát összegezve a komment folyamot, megállapítom, hogy mindenkinek igaza van.

Az újságírás klozettügybe keveredett. szarügy.
@sírbateszezazegész: az ottani 1.200,- ájrós minimálbérre reagálnék. Egy családtagom a vöröskeresztnél szocmunkás, br. 120, nettó 79 ! ezer Forintért, pótlék semmi. Sokszor egyedül van hatvan hajléktalannal. Törékeny, diplomás nő, van hogy leköpdösik. Nagyon el van keseredve, menekülne bárhová.
@jaegtoer:

"Az újságírás klozettügybe keveredett. szarügy.

jaaaa.... és hetven éve tart, vagy valami hátasló...
Kimaradt, elolvastam, biztos volt már, de azér ideteszem
nepszava.com/2013/06/velemeny/para-kovacs-imre-az-osszefogas-dala.html
Érdemes. A hvg tudósítás Szárszóról meg beszarás, ... már az, hogy azér van itt is aki ezt gondója...
Sose jutok haza... de így nem is akarok..
@is:
Induljunk ki ebből:
"A sajtószabadság arról szól, hogy ő elvégzi ahogy akarja szabadon, a véleményszabadság meg arról, hogy utána te azt mondod erre: büdösköcsögök voltak."

Aztán értelmezed ezt úgy, hogy;
„Ez természetesen ólajtó méretű hülyeség. Az orvos nem bunkózhatja a beteget kezelés közben, a vízszerelő nem káromkodhat WC-szerelés közben, a kurvaanyámat szidva”… etc.

Ez természetesen ólajtó méretű hülyeség! Ne keverd össze a sajtószabadságot az etikával.
A bíbísszí például bemongya a hírekben, hogy K. Lyános közösült a bodrival a kukoricagóré mellett. Ez tényszerű tájékoztatás, semmi komment, Lyános rárontott a csahosra oszt annyi, tette amit tett…
De azt mán nem komendálja, hogy jól esett-e neki (Lyánosnak), az ebről nem is beszélve.
Érteni véled?
Amúgy szerintem, ezt a szárszói szümposziont Fajkasházy elkújta és pont

Én ugye liberálbolsevista volnék… de nem éreztem volna jól magam, ezen a szellemidéző, spiritiszta szeánszon. Persze, ha választani kellene egy kihelyezett fidesz frakciózüllés és e-között, inkább kezelném Teddy faszenes barbecue sütőkészségét.
Ehhez csatolnám Mariann 16:37:32-es hozzászólását, melynek minden szavával egyetértek.
Nem tudok hozzátenni többet, legfeljebb ismételném őt.
@Mariann19:
Szia!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
@V-PORT:

mondom én hogy a klozett ügyek kora jött el.
@huzzadneki shakespeare: nagyon sok menekülttel beszélgetek itt, meg bevándorlóval (ahol megszállok, ott munkások laknak általában, meg az önkormányzatok helyezik el a menedékjogra várókat... dagesztáni, minden afrikai...balkáni összes ország minden lakójával beszéltem itt), meg valahogy minden nagyváros/kisváros arab-néger nyomor/vagy csak egyszerűen negyedébe bekeveredek (itt az arabok nem örülnek nekem, de nem bántanak - mondjuk minimum egy fejjel és 30 kilóval nagyobb vagyok náluk, meg nem is értelmiséginek nézek ki, de miután bem beszélem a franciát, látják nem le pen-fan vagyok, így megnyugodnak; uez a négereknél népünnepélyt okoz, hogy egy fehér beül hozzájuk enni -innentől általában vendég vagyok (mondjuk a szapora is elkapott már ilyen után:)), de sehol nem találkoztam senkivel aki elsőre elhitte volna a magyar átlagjövedelmet... a kelet-európai menekültek is röhögtek... egyedűl egy afgán mondta azt, hogy a békesség a legfontosabb.... majd megkérdezte, hogy lehet megélni ennyi pénzből és jól értette -e az összeget, mert nem túl jó az angolja..:-)
@huzzadneki shakespeare: @Mariann19: ma írtam, velem történt 14:53:01
érdemes elolvasni, de tényleg és nem azért mert én írtam
@Penivaldes: abszolúte..és te? Azt hallottam szemtelen és féltékeny vagy:-)
Jobbikos ismerős mondta 2006 körül, hogy ezek mind kommunisták, és mind egy követ fújnak. Akkor kiröhögtem, mert a Fideszen és a Jobbikon kívül mindenkit egy kalap alá vett.

Most látom az esemény fotóit, ahol Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy, Kuncze és még Herényi is helyet kapott, és úgy érzem, hogy ma már nem tudnám az ismerőst kiröhögni. Ha akkor nem is volt igaza, most már mindenképpen igaza van. 400 elkeseredett prolifióka összeszedte a játszós ruháját, és mentek sebet nyalogatni.
@sírbateszezazegész: ez tévedés, nekem van szemem. kettő is.
féltékeny? kire? tudod hogy én nem ismerem a konkurencia fogalmát:)
@tundrazuzmo: az, nyalogatni a sebeket melyeket maguknak szereztek
@Penivaldes: azt tudom kicsim, azt tudom... az nekem sem derűlt ki kire... olvasd el, amit kihagytál:-)...talán beugrik mit tették:-)
faszkivan

"Orbán Viktor levelét megírja
Mindenkinek személyesen számol be a túlzottdeficit-eljárás megszüntetésének örömhíréről."

index.hu/belfold/2013/06/24/orban_viktor_levelet_megirja/

és a szaros gumicsizmájával aláírja? mit képzel ez a bohóc magáról?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: elásatnál?? jól van, ezt megjegyeztem...most még nyuigodtan alszol, de lesz még idő amikor...)
@Knósszosz:
Az illegalitásban csak Tömény Nyaligátor a neved... :D
@sírbateszezazegész:
A 14.53-kor általad írt történetet korábban már olvastam, és visszaemlékeztem, hogy valakivel vitám volt abban a kérdésben, hogy manapság jó-e külföldön magyarnak lenni.Vitapartnerem arról győzködött, hogy a magyar emberben nem a kormány politikájának honi képviselőjét látják, hanem az egyént. Utalt Horn Gyula NDK-s bátorságára, korábbi sikereinkre, melyek meghatározták pozitív értelemben a hírnevünket.
Én úgy gondolom, hogy a nemzetközi közvélemény szemében mi úgy szerepelhetünk, mint egy visszatérő diktatúra áldozatai egyrészt, másrészt szegény ország szánalmas nincstelenjeinek a képviselőit látják bennünk.
Kb. mint régen, ahogyan mi pl. a román állampolgárokat sajnáltuk és szántuk.
Mint a példád mutatja a lyoni eseményeknél, nem csupán az általános megitélésünk drámai, hanem a saját országunktól elvárható segítség megtagadása is az állampolgárok semmibevételét mutatja be a kormány részéről.
Amit a kinti megélhetési lehetőségekről írsz, az lassan luxus életmódot jelent. Amennyiben így haladunk, az emberek szinte csak a munkaerejük újratermelését tudják majd a jövedelmükből fenntartani.
és vajon eldicsekszik a haverok és csicskavazallusok zsebébe közvetlenül berakott dobozonkénti 120 ft-os cigijudáspénzről, a telekomadó másfélszeresére növeléséről is?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: á dehogy ez olyan lesz mint egy iskolai fogalmazás. minden tökéletes, mi vagyunk a legjobbak
@Mariann19: ez négy-öt napja történt velem...és így történt, se hozzá, se el nem vettem belőle...most írtam le először...de felháborító
@jaegtoer: Szia jaegtoer!
Mindíg nagyon jó vagy hozzám, ma is bearanyoztad az estémet.
Már két napja gondolkoztam ezen a szárszói szeánszon, és ma leírtam, amit gondolok az egészről.
A tévében megy a "Szocalista kormányok alatt eladták a..."
1. Mocsok pénzt költenek erre a reklámra a kereskedelmi tévékben, egyfolytában ez folyik, állandóan - pénz, pénz, pénz.
2. Egy csomó hazugságra épül, alapjaiban - jöhetnek a Macisajt féle fizetett ribancok védeni ezt a fost.
3. Az ellenzék - ha lenne esze - egy az egyben a jelenlegi kormány ellen tudná fordítani! A szöveg kísértetiesen hasonló lenne, de a Közgép és az útépítések c. szöveggel, csak nem 10, hanem 50 százalékos árcsökkentést ígérhetne.
Ilyen ziccereket kellene lecsapni. Amíg erre is képtelenek, addig nulla a megjelenésük.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Válaszolhatok rá??? Lécci, lécci...
Lennének ötleteim! Iktatják? Merthogy én bevállalom, névvel. :D
"Akkor vágjunk bele!

HaFr
2013. június 24., hétfő 11:31 |
Mivel ez az egész a jelenlegi formájában úgy reménytelen, ahogy van, a politika kínálati gazdasága megfertőzi és tönkreteszi a magyar társadalom immunrendszerének maradékát, nő az apátia és a "kisebbik rossz" választására való pszichés ráhangolódás, kezdeményezek egy politikai mozgalmat Ez a Mi Hazánk elnevezéssel az etatista, közjó-ellenes, egyik oldalon főképp pimasz és gyorsan ölő, a másik oldalon főképp impotens és lassan ölő pártokkal szemben, de főkép valami mellett."

index.hu/bloghu/hafr/2013/06/24/akkor_vagjunk_bele_534

Email címek: ezamihazank@gmail.com, ezamihazank@yahoo.com, ezamihazank@freemail.hu

Facebook

Népgyűlést hirdetek 2013. szeptember 7-re Budapesten (helyszín még nincs). Mindenféle jellegű támogatásnak örülök/örülünk.
Bocs. Nem én...

1000 leütés blog

Menjünk előre, amíg még tehetjük. Ha már nem mehetünk, tudni fogjuk, ennyi volt az ország, és legalább nyugodtan halunk meg: megcselekedtük, amit megkövetelt a haza.

Béndek Péter... Ő
@sírbateszezazegész:
„A zorbánviktor maj’ tesz bele de csuhajja”
Hány (…) Rozika néni szintű van ebben az országban?

Pont annyi, amennyivel kevesebb kellene belőlük, egy európai, normális ország működéséhez.
Nem, nem kell kirúgni őket, hiszen ők is Magyarok.
Csak valahol a szélsőségekkel nem tudok azonosulni, ezekre van bőven turullosch példa.
A rovásírásos betűtészta nem játszik - csak az egészséges érzelmek – szóval egyszer ebben a kurva életben, saját magunkkal kellene végre konszenzusra jutni és nem hátrafelé nyilazni már, a kurva életbe! Fontos egy nemzet történelme, azt ápolni kell és tanulni a részleteit, de nem abból próbálni jövőt kovácsolni, mert az kurvára nem fog menni. A múlt ismerete persze része a jövő alakításának, de nem úgy, ahogyan ezt itt csináljuk//ják, bocs.

Ja, nem megy?
Hát, akkor nem nagyon marad más, mint elmenni innen a francba. Én szeretem ezt a helyet, szeretem a természeti szépségeit, meg sok minden mást is amit adott (írtam már valamikor), de egyre inkább e-le-gem van belőle!!
Köszönhetően 23 év szemetjének.

Rodeo próféta, ő azt mondta:
"ott a hazám, ahol jól érzem magam" - vagy valami ilyesmi.
Szerintem is.
Erről is beszámol makd? Csuhajja?

"30 milliárdért épít elkerülőt a Közgép
Ez majdnem a korábban becsült ár duplája."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hát, ezt nem hagytad volna ki semmi pézér, mi?
Amúgy kinek, miért?
Jóvan, nem felejtek bazmeg.

Jön még kajakba kalgony, mázsaszám... amitől e-sűllyed.
Sose leszel bisztonságba, te... te...
@Knósszosz: Szia Knósszosz!
Ugyan nem mondtam véleményt a szárszói ujságírók kiutasításának kapcsán, de volt egy két gondolatom. Ebből a lényegesebb az, hogy kezd gyakorlattá válni, hogy a kormány és az ellenzék kölcsönösen nem engedi be, vagy kitiltja az ellenfél ujságíróit, miközben a sajtószabadságról mond szívhezszóló szózatokat.
Miután azonos a magatartásuk ebben a kérdésben, nem lesz mit egymás szemére vetni.
Emiatt a teljes sajtószabadságot soha nem lehet megvalósítani, mert a politikusok a legnagyobb ellenségei a tiszta, egészséges médiának.
A tegnapi termésból kicsi zanza:

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 21:39:16
@E.Csaba: Ki kell ábrándítsalak. Nem tudok. Itt választásokkal nem lesz semmi változás. Érzésem szerint Orbánék simán behúzzák '14-et, kb. még 2 évig húzzák és rájuk omlik a szar. Na ezt nem szeretném itthon megvárni. Csúnya dolgok lesznek... "

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 21:46:38
@E.Csaba: és természetesen orbitális gazdasági totálkár... "

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 21:54:42
@Knósszosz: Nem vagyok benne biztos... lehet pont ennyire terveztek... kivéve Orbánt... de ő csak járulékos veszteség. beáldozható a dinasztikus álmaival együtt... "

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:00:05
@E.Csaba: Ez a társadalom sajnos minden elemében szétrohadt és erodálódott... és mindegy melyik garnitura mennyit tett ezért. Atomizált egyedekből, 20-30 fős konglomerátumoktól nem lehet változást várni... itt sajnos már csak egy alapjaiból újraépülő struktúra hozhat változást... és ez bizony sajnos nagyon fájni fog. A pillanat pedig akkor jön el, amikor a társadalom nagyobbik hányada eléri a tűrési küszöböt. És lehet hogy ez a határ egy 1 forintos benzináremelés lesz..."

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:01:36
@Knósszosz: Vona egy bohóc... egy Fidesz-habony kreatura... a szlsőségesek kontroll alatt tartására használják... jól elvan a homokozójában... percemberke. "

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:11:42
@E.Csaba: Persze, hogy nem. Sőt majdnem biztos, hogy nem. Akik tudnának tenni valamit, már elmentek, vagy el fognak menni... lesz itt még a jelenleginél is nagyobb exodus... a tehetetlenek, a nonkonvertálhatók, a korfa tetején csücsülők ittmmaradnak... és a turul felszálhat a Mátra csúcsára a szemétdombot büszkén szemlélgetni. "

" Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:29:09
@E.Csaba: Erre az átgondolásra már nemigen van sok időd... szarabb dolog sebtében egy vulkánfíber bőrönddel futni, mint szépn átcsordogálni a határon és néhány könnycseppet eldörzsölgetni a szemedben...

Tahótlanítok
Válasz erre
Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:32:41
@E.Csaba: én nem vagyok magunkfajta... morvai elvtársnő óta ez a fajta megközelítés számomra már nem működik... már önmagammal is atomizálódtam:-)
és én már megbizonyosodtam... kudarc lesz mindenképp... vagy így, vagy úgy. És ebben én már nem szeretnék szerepet vállalni. "...

Ebben minden benne van...
még kicsi böfögés:

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:52:07
@GeoCracker: Mesterházy valóban ugyanez. Amígy a Baja-Szekeres-Puch-Máté a háttérben igazgat... addig hiába próbál nagy mellényt felvenni... a másik bohóc, a másik oldalról... és azért azt se feledjük: felettük azért a szálak összeérnek... egy majom jobbról, egy másik balról jól pozicionálva... és Hawaii... "

Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:55:24
@E.Csaba: Ott ez a fajta előítélet ideiglenes, és legalábbis országa válogatja... itt viszont bármit teszel, örök lúzer és pária maradsz... feltéve, ha nem akarsz felülni a hullámvasútra, szemenköpve önnönmagad... a szülők tényleg nagy problémát jelentenek, de meg kell csinálni a költség-haszon számítást, és felmérni, hol tudsz segíteni többet-jobban.

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.23. 22:57:50
@E.Csaba: Igazán nagy szarban a +50-es korosztály van... se pénzük, se nyelvtudásuk, se jövőjük... viszont 15 év nyugdíjig, ebben a környezetben...

na télleg ennyi "
@Knósszosz: én is szeretem a hazám...de, ha az nem szeret engem, akkor mit tegyek? ha olyanok kezébe adja a vezetést mindig, akik arra érdemtelenek? akkor mit tegyek? dögöljek meg otthon? én nem azért vagyok itt, mert szeretem a sajtot, én szetnék otthon lenni. de, ha valaki azért jön el, mert máshol jobb, mert szabadabb, mégha el is veszti ezzel a múltját/identitását, tökéketesen megértem. többször leírtam, megismétkem: otthon nem lehetsz szabad, ott meghal a lelked.
@sírbateszezazegész: elolvastam a 14:53-kor kelt irásodat. Szomorú és tanúlgos, de sajnos nem egyedi eset. Ha azonban az ember közvetlem közelről szembesül ezekkel a dolgokkal és részesévé is válik, akkor kicsit megrázza a dolog. :-(
Nehogymár, itt a jószándék is a pokolba vezető út. :( Kapjuk már össze magunkat. Lehet, hogy volt már: a baloldal erőtlenségéről: magyarnarancs.hu/egotripp/adam-zoltan-kritikai-iskola-tul-a-rezsicsokkentesen-85108 A végén én is a Kétfarkú kutya pártra fogok szavazni, akárhogy hívják is.
@Penivaldes: nem. a kicsiket kell kimenteni elsőnek. amíg a többség nem érti meg, hogy otthon egyszerűen szar az élet. van még sok ilyen hely, de az .sten húzzon a f@szára mindenkit, b+ az únió polgárai vagyunk!! (az esetleges trágárság nem neked szólt, nem akarlak megbántani, csak kivagyok az egésztől.)
és az igazi mai magyar életérzés reakció:

"E.Csaba 2013.06.23. 23:04:23
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hát igen..Én is nehéznek érzem nem is ez a jó szó, hanem a kilátástalan, nekik biztosan még jobban az.De engem mégsem ez akaszt ki a legjobban, hanem az hogy a fejedre szarnak és hülyének néznek és ehhez a többség még tapsol is.Na mindegy, elteszem magam holnapra.Jó éjszakát! "
@Mariann19:
Szóval senkinek (egyik oldalnak) sem érdeke, hogy az igazság meg legyen írva.

Itt van a vak komondor elásva, azt hiszem.
Nyolc átalányossal ezt még én is csekkolom, ha nem is vagyok Alfonsine.
Ééés, semmi több, mert jön Boli az ő jelzőivel irányomban.
A mocsok...-:))
@huzzadneki shakespeare: nem akartam a srácoknak ártani, ezért nem beszéltem az "alkalmazottammal" (véleményem, minden, az adómból fizetett köztisztviselő az én alkalmazottam), de szívem szerint elmondtam volba neki mitgondolok róla, az anyjáról, meg annak foglalkozásáról...felháborító...mikor meghallják a 27% áfát, azt kérdik mit kapsz vissza...mondom ennyit...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sok benne van és sok nincs.
Baszki, meddig lehetne erről a szarhalmazról vitázni? Szerinted?
Persze libsiként más a nézettye a dolognak - ahhülyék szerint - mert aki a turultojást nem lájkolja, az büdös zsidó ésmegmég a franc tuggya micsoda nemzetellenes izé.

Leszarom a turult, leszarom az árpádsávos konyharuhát, leszarom Horthyt, Kádárt, Borosst, meg a mittudoménmégkit...
Szeretnék úgy élni... érted, élni... ahogyan egy szar, "sírbateszezazagész" kolléga által említett flanszija pógár.

Ajjaj, hát ott se van kóbászbúl a kerítéss - a francba, nem! De nem hiszem, hogy egy gall mosógépszerellő szag-munkás cserélne velem csavarhúzót.
Majd ha ez valósággá válik, akkor lehet jobban teljesítésről, meg egyéb szarházi hazugságokról rikácsolni, addig viszont menjenek a picsába!

Ámen
@Mariann19: Biztos, hogy "kiutasitották" őket? És nem "leléptek"?
(Ld Szily a 444-en)
@Knósszosz: Még annyit hozzátennék, hogy Farkasházy kissé komikussá vált ebben a szituációban.
A felesége méltóságát egy budiról készült fotó összefüggésében megvédeni komikus dolog.
Teddynek ebben a helyzetben mérlegelnie kellett volna, hogy izléses dolog-e Mimit, mint feleséget férji kardcsörtetéssel bebiztosítani a hitvesi hősiességről.
A hazai közvéleménynek láthatóan ez a témája, melyhez sokaknak a fotón látható WC kefe társul vizióként.
Ez tényleg egy humoristához illő esemény volt.
@DarthVader: Farkasházy most nyilatkozott a TV-ben, hogy aki a WC-t fotózza, az ne egyen a tányérjából. Valami ilyen fogalmazásban fordult az Index újságíróihoz.
@sírbateszezazegész:
Teljesen egyet értek veled, azt gondolom nem kell ezt erősítgetnem minden alkalommal, mikor dumálunk. Pontosan tudod te, mit gondolok erről az egész... izéről.

Szeretem Magyarországot, de nem így!!!
Alcsútbasznádi kondás nélkül, kövér disznó nélkül, szalonkamészáros, keresztény mosladék nélkül és... valahány gyökér nélkül, igen.
Arra még várni kell picit, de nem sok időm van, szóval ha tehetem, el fogok menni innen.

Itt hagyom a hencidai horthy szobrot, faragják Priaposz függelék formára és üljenek bele azok a seggfejek, akik ettől boldogok.
brühüyyy - hogy klasszikust idézzek
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Én attól kapok még hányingert, hogy ott áll az állam mindig lesben, lecsapjon rád, ha hibázol. A rendőr, az önkormányzat, a közterület felügyelő, a parkolóőr, az adóhivatal, a vámos, a cégnél ezerféle hatóság. Nincs figyelmeztetés, nincs kegyelem. A büntetés köszönő viszonyban nincs az átlagjövedelemmel. Eleve mocskos bűnözőként kezelnek.
@Knósszosz:
NEM IS! Dehogy! Há'vagyok én olyan? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ugyan dehogy!
Nem is értem, mi a francra gondolsz?
Ha bacogatlak akkor csak pipacsok a réten, kankalintenger, meg ilyesmi jut eszembe ha a válaszodra várok.
Csumidázláák drágászíp tezsvírem!!
@Mariann19: és azt is mondta, hogy menjenek el? Vagy csak az ingyenkaját vette el tőlük? :)
@Knósszosz: igen tudom...olyan kolbászokat eszek most itt a burkusoknál (burgundia)...meg helyi mustár (dijon)...azért az egy kis örömöt csempész napjaimba, hogy jól kibasztak velem, ide kényszerítettek:-)...miközben ők otthon kétpofára zabájják a jó kis szójás debrecenyit...(itt is van szójás cucc, de b+, azt látod azonnal, jelzik....olyan cuccokat tolnak a szavatossági idő lejárata miatt kedvezménybe, ami még egy hétig jó (sajt/hústermék/mirelitte árú)...sznob majmok, de a kereskedelemben, ha csak ránézel az árújára, olyan boldog...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: occó! teccék cak jól kitaposzott gőzgépessz utat járni.

Azért elgondolkodtató, hogy milyen felszereléssel is rendelkezik a gőzgép ehhez a munkához? Alapból elvárnám, ha valaki ígéri a műtétemet, autó javítást, etc., legyen meg hozzá a megfelelő szakembergárdája, tudása, stb. Egyébként labdába sem rúghasson. Normális országban persze, nem Abszurdisztánban.
@Fabius: valószínűleg igen. de ettől még nem érezném magam jófejnek, ha egy vendégségben az asztalra szarnék, sőt meg sem lepődnék, ha egy jól irányzott pofonnal ezt számonkérnék rajtam.
@DarthVader:
Ilyen részletesen nem fejtette ki, elég volt a menesztésről beszélni.
Mindenesetre a magyarázat elég erőtlenre sikerült.
@V-PORT: nekem még soha nem írt, remélem ezt a jó szokását a jövőben is megtartja :D
@sírbateszezazegész:
"Jól kibasztak velem" - ahha...-:)
Értelek és megértelek.
Hogy véletlenül se offoljunk (khmm), az autentikus ratatouille receptyétet elküldenéd idebele nekema zarcomba?

Na nem ma este pont, akármikor. Azt tudom, hogy az alapanyagokat külön-külön hőkezeléses olivaolajozzák, aztán kerül egy vájdlingba majd, de te mint "számkivetett" ennél nyilván többet tudsz a dologról.
Gyűjtöm a mediterráneum gasztronómiai csodáit, szóval egy ilyen recept az köll a gyűjteménybe, ezt el köll ismerned.

A "Coq au Vin is ilyen, de erről már beszéltünk a múút-kor.
Mmmmmhhhhhh...
@Husz_János_Puszita: a cél a megfélelmités, a bizonytalanságban tartás, az állam mindenhatóságának folyamatos bizonyítása. És a lázadás csírájában való letürése. Kádári hagyaték, bár szerintem régebbi. Itt nem állampolgárok vannak, hanem alattvalók. Kádárék idejében valamennyire ez és a szabadságmegvonás kompenzálva volt a létbiztonsággal. 1989 után a metódus megmaradt, de a kompenzáció egyre kevesebb... és most... retteghetsz és lófaszt sem kapsz cserébe... mi tőbb, a meglévő egzisztenciádat is féltheted. Ha állami alkalmazott vagy azért, ha külsős, akkor meg azért...már aki a körön kívül van.
@sírbateszezazegész: ismerős képek. Nem ennyire hangsúlyos, bár másik ország. A helyi Tesco-ban sem árulnak növényi eredetű(!) tejszínhabot! Pótkávéra vágysz? Leizzadsz, mire találsz, etc. A szintetikus (cukorszirup alapú, méhet sose látott mézet) feltűnően megkülönböztetik. Úgy hallom, magyarban többnyire csak ilyen mézek árulódnak:

hvg.hu/itthon/20081019_mezhamisitas_konkurenciaharc
@Knósszosz: el foglak szomorítani. Nemrég kezembe került egy közismert mosógépmárka többnyelvű könyve, amit minden géphez mellékelnek (rokony gépe).
Cseh nyelven azt írja, hogy a garancia 5 év, de ha kitöltöd azt a kis formulárt, kivágod a könyvből és elküldöd a megadott címre, akkor 8 évre(!) nő a gari, persze cserébe bombáznak mindenféle kaki reklámmal a postán át.
Ugyanezen könyv magyar oldalán ugyanerre a termékre már csak 1 év garancia jár.
No, erre inkább már nem is mondok semmit.
@Mariann19: Tudom, hogy nem nekem szólt, de azért Szárszó kicsit más. Mégiscsak egy magánbuli. Nem rovom fel Tedddynek, hogy nem hívott olyanokat, akik szakmányban anyázzák a lapjukban ( HetiVálasz, EchoTV, hirTV, stb.).
@Mariann19:
Fajkasházy sajnos az a kategória, ami Sas Józsi - mára.

Részemről szánalmasak már a megnyilvánulásai, bár azt meg kell jegyeznem, hogy valamikor kedveltem őt, ahogyan Fábryt is, ő is Hócipős volt.

Aztán Sanyi a fos kategóriába került nálam, mert aki kifogyva a poénokból a saját farkával dicsekszik, az szerintem szánalmas seggfej.
Teddy nem ez a kategória volt, ő másért lett radioaktív számomra.
Hagyjuk az előzményeket, az újraélesztett szárszó és az ott történtek elég bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy megindult a mentális leépülés a lóversenypályák környékén. Is.

Jó éjt Mariann, holnap itt! - ugye??
@1kivancsi:
Ne is mondj...
Levédiába az ipari hulladékot hozzák, ezt nem én állítom, ez olyan tény, amelyet egy prémium márka itteni vevőszolgálatának a főnöke mesélt el nekem.
Ismerem harminc éve, főnököm volt, jó ember és baszott csúcs szaki.
Hiszek neki, amúgy meg az én és a kollégáim tapasztalatai is megerősíti azt, hogy a mai gépek olyanok, mint az orbán.

Jó éjt!!-:)))
@sírbateszezazegész:

" többször leírtam, megismétlem: otthon nem lehetsz szabad, ott meghal a lelked. "

egy icipicit igazítok rajta:

otthon sem lehetsz szabad, ha ott meghal a lelked.
@Penivaldes: szia! Szerintem meg velük kell elindulni először. Ne szenvedjenek feleslegesen. Nekik egy országváltás még csak kirándulás, mint egy hosszúra nyúlt nyaralás. És 10 évre érvényes útlevéllel.

Ez egy 2010-es cikk:
www.gondolkodjunkegyutt.hu/spip.php?article746
Tegyünk helyre egy pár dolgot.

Ha a 'zember közszolga, akkor "a hivatásszerűen kérdező újságírónak köteles válaszolni". Aki aztán arról úgy ír, ahogy gondolja, lelkiismerete és a szakma szabályai szerint. Ez a sajtószabadság.

Ha a 'zember magánzó, és a magánbirtokára beenged egy firkászt - akit adott esetben, mint itt fentebb olvasom - meg se hívtak, akkor a helyzet azért kicsit más. Szegény Farkasházy azt hitte, hogy kultúrált emberekkel van dolga. Ehelyett kiderült, hogy egy újságírónak álcázott csürhe nyomult be a házába, egyedül azért, hogy őt és vendégeit nevetségessé tegye. Persze - nem humorosan, hanem útszéli bunkó módon.

Abszolút megértem, ha Teddy ezt nem tűrte, hanem "tahótlanított". Száz százalékig igaza volt. A maga és vendégei szempontjából egyaránt. A sajtószabadságot idekeverni teljes tévedés. Az indextől és a posztolótól egyaránt.
A hazai hallgatókkal csak problémák vannak, ezért a jövőben a külföldieket fogjuk okosítani, kedvelni és támogatni:
eduline.hu/felsooktatas/2013/6/24/Ot_ev_alatt_174_milliard_forintbol_finanszi_32BQ5Q
Éljen és virágozzék a megbonthatatlan szabadságharcos béketábor!
@Null Problemo: pontosan
ha valaki liberális az nem azt jelenti, hogy minden faszságot tűrnie kell!
ennek az ügynek semmi köze a sajtószabadsághoz.
ha jól tudom az index azt írt amit akart.
vagy farkasházy letiltott valami tudósítást?
én nem tudok róla, de javítsatok ki ha igen!
@Knósszosz: farkasházyt sas józsival egyszintre hozni...melyiket nem ismered?
fábryt meg a showder klubosok szívatják(jó tett helyébe jót várj),mert amióta elindította őket a saját útjukon azóta csak a szar poénjaikat adják oda neki:))) (a design center a hócipőben szerintem műfajteremtő és kiváló volt)
a jobbra tolódását nem tudom hova tenni.bár mondjuk inkább úgy, hogy a fidesz mellé állását.
Én nekem most esik le az, hogy hol van az egészben a hiba.

Nem az a baj, hogy nem lett meghívva a jobboldali sajtó. (Én se legitimálnám azt a munkát amit ok végeznek, egy ilyen meghívással.) És nem is az a gond, hogy kirúgták azt az újságírót aki az asztalra szart.
A gond ott van, hogy ezt az egészet Szárszón rendezték meg. És hogy Teddy tette.
Vegyük már észre, hogy el jött az az idő amikor ezt Fábiusnak (mint az egyik legolvasottabb ellenzéki blog írójának), vagy az átlátszó blogosiknak kellene megtennie, ahol a meghívottak az új és lehetséges modern jobb, bal és libelaeos oldal még be be nem futott, de tehetséges tagjai.
Ha az elit már elhasznàlódott és nem tud vezetni itt lenne az ideje a váltás ön gondolkodni.
Egy friss csapattal Orbán is, sokkal kevésbé tud mit kezdeni. Ezt pl a HaHa már bizonyította. Ha őket meg lehetne szervezni, lehet hogy végre létre jönne az az erő ami mutathatná az utat a XXI. században. És ami képes lehet támaszt nyújtani az Orbán váltáshoz, mint annak idején az első Szárszó a rendszerhez.
és még valami
Fabius! te hány embert vágtál már ki a blogodról?csak mert bunkó volt?
nem ezek a dolgok veszélyeztetik a szólásszabadságot!
@Melchi Zadok: ez a mondat mindent visz:
"Csak az érdekelne, miben különbözik a két indexes szerző, mondjuk egy Sas kabarétól…?!"
:)))))
@Fabius Te is itt csúsztál félre:
"Pláne, ha olyan kardinális kérdésen megy a háborgás, mint a teddybudi kiposztolt képe."

Mimi volt, meg erre egy riposzt Horn Gyula, de, hát már te is a módosított változatot használod, így kerek a vértelen Panyi-puca.
@huzzadneki shakespeare:
Ahol fát vágnak, ott hullik a fűrészpor. (hogy a francba porzik egy fűrész?)
A családtagod pedig legyen rá büszke, hogy ezzel az aszkétára valló életével is hozzájárul a legfontosabb tennivaló, a jövő puskásöcsijei felneveléséhez nélkülözhetetlen európai színvonalú stadionok építéséhez.
@alte trottel: nem büszke ő semmire, és nálam talán csak ő utálja jobban az Orbánt!
Ő egy közel negyven éves, nagyon szép nő. Egész életében tanult, a diplomán kívül még a következő képesítései vannak:

- vámügyintéző
- cukrász
- kereskedelmi
- cipőipari
- szoftverüzemeltető, meg mit tudom én még mi.

Nem tud egyről a kettőre jutni. Most valamiféle ápolói iskolát végez, amire nyugaton állítólag igen nagy a kereslet. Talán ott boldogulni fog!
@huzzadneki shakespeare:
Szóval a legapróbb nehézséget se meri vállalni a Mi Fényes Jövőnk érdekében! Büdös neki az áldozat! Dezertálni akar!

(De miért CSAK MOST jött meg az esze?)
Az én szűkebb családomban már csak pár nyugdíjas és az a néhány fiatal van itthon, aki még tanul.
@alte trottel: ja, és csak azért van ott, mert nem talált mást és jobbat.
süti beállítások módosítása