Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.12. 01:51 Fabius

Áder ne dumáljon bele az átlátszóságba

Címkék: fidesz korrupció közpénz elszámolás lex átlátszó

Picsába! Picsába, picsába, picsába! 

Detélleg!!!

Ez most komoly? Tiltásismétlős marhaságokkal kell töltenem a drága időt, János? Nem voltál te mindig ilyen kifogásokat kereső kapcabetyár, se annyira vakegér, hogy ne lásd meg, én mostan héroszi magasságokba emelkedve már lassan a vízen is járok, mintha Wesselényi és az Úrjézus szerelemgyereke lennék. Nem csak arra nem érek rá, hogy a kifogásaidat személyesen orvosoljam, de alig volt idő a kanmajmokat felhívni, hogy úgy cseréljenek ki néhány szót a lex átlátszóban, hogy azért kb ugyanazt jelentse amit eredetileg gondoltam. Mindezt egy kaszárnya dikón héderezve, a kifulladástól stabil oldalfekvésben, hogy a zihálásom is elmúljék a kolbászkarika vacsoráig egyúttal. 

orbán-áder.gif

Érted te, bakmacska?

Vagy soroljam még a kedvenc hiányszavaimat napestig, hogy felfogd: nem most kell a tökösgyereket eljátszani. Az jelenleg én vagyok és nem te, bibibí. Neked most annyi a dolgod, hogy szépen és főleg csendben megérted, a közérdekű adatok kiadásának önkényes korlátozását úgyis el fogom érni, te meg végig fogod nézni. Hidd el, eszedbe sem jut a minimális változtatásokkal ellátott szövegrészeket normakontrollra küldeni. Legalábbis, ha jót akarsz magadnak. Gondolom nem szeretnéd, hogy dagilaci Stumpfhoz hasonlóan rólad is kijelentse, a kurva jogászkodásod nélkül is faszán meglennénk. Tudod milyen, ha felpiszkálják simán képes megvonni akár jövedelmek egyharmadát is. Nyilván nem akarod te sem, ha a rossz ütemérzékű visszadobálásaidat a ház megsértésnek venné, és javasolná a szankciót kiterjeszteni rád is. 

Világos voltam most, ugye?

Nem kell részleteznem milyen következményekkel járna kiadni a trafikmutyi és a földbiznisz papírjait ránk nézve. Nekünk ez nem érdekünk, János. Úgy kell ide a mismásolás lehetősége, ahogy egy épkézláb gát kellett volna Győrújfaluba. Ott kitelepítettünk emitten meg kizárunk. De ki ám! Kizárjuk a sok kíváncsit és velük a több szem többet lát elvét a közpénzfelhasználás közeléből. Ne tuggya már meg akiakarja, hogy mit is mutyi meg hogy is mutyi minálunk. Majd én megmondom, hogy a minden kérelem visszaélésszerű adatigénylés, oszt'jónapot.

Ne, nekem ne gyere te se azzal, hogy ez így a korrupció melegágya! Különben is, nehogymá miniszterelnökként hideg ágyban aludjak! 

342 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr715356713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jóhogy. A Templeton hatalmasat kaszál a magyar állampapírokon. :D
A brókerszemüveg kicsit torzít, ha nem is annyira, mint a narancsos.
@Husz_János_Puszita: ez még nekem is alap, a hosszútávú vélekedései az érdekesek, az 5-7 év alatt ejró, meg a többi, amikkel már nem van olyan nagy nyeresége
ÓÓÓÓÓ, így már sok mindent értek. És van, akinek még ötven évesen sem nő be a fejelágya:

hvg.hu/panorama/20130612_43_eves_korukig_eretlenek_maradnak_a_ferf
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Érdekesek még a hosszú távú vélekedései az alap után?
Az euró bevezetése fikció. Neki érdeke ilyeneket nyilatkozni két szempontból is.
1. ne menjenek le nagyon a hozamok, de azért
2. maradjon meg a befektetői bizalom, egy államcsődön nagyon nagyot bukna.
@Husz_János_Puszita: "Csak egyvalami segít: ha hagyjuk a francba az „úri allűröket” és hajlandóak leszünk egyszerű munkásként dolgozni a politikai siker nevű terméken"

Ami soha nincs letisztázva, az a többes szám első személy mögött állók személye. A tapasztalat ugyanis az, hogy amikor írni kell, akkor "így kell csinálnunk", de ha a reakció "jó, akkor kezdd el" alakú, rögtön "én nem, ez nem az én dolgom" lesz belőle.
Pedig a politikusoknak hiába mondanak ilyeneket, szarnak azok bele nagy ívben...
Na ettől leestem a forgószékemről. Valami közös program, vízió a jövőről, az együttműködés mikéntje vagy legalább egy lázálom az elkövetkező négy évre, nem kéne?
Ha tényleg ezek a kiindulási alapok az mszp-nél, inkább neeeeeeeeeeeeeeee!
És ez a józan tag.

"Nem összefogni akarunk, hanem nyerni - összegzi a helyzetet a szocialista elnökség egyik józan tagja. Cimboraságban van az E2014 minden meghatározó szereplőjével, nem indulatok vezérlik, mint sok fiatalt a Jókai utcában. - Három kérdésben kell tiszta helyzetet teremtenünk: egyéni jelöltek, pártlista, miniszterelnök-jelölt. Időnk pedig már nincs sok, legkésőbb ősz elejére tiszta helyzetet kell teremtenünk a választók számára."

www.stop.hu/belfold/ami-osszefogas-legendaja-mogott-van-igy-keszul-az-ellenzek-az-orbantalanitasra/1155521/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a Mőbius-nak perszehogy ragyogó, arat anélkűl, hogy szántania és vetnie kellett volna

brühüyyy
kérdezd meg azt aki elment, Mercedes Benz?
@Spániel: nem tanulnak - de ami késik, nem múlik...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mark Mobius nyilatkozata láthatóan a saját befektetői státuszából indul ki.
Amikor arról szól, hogy a befektetők számára a magyar állampapírok hozama kimondottan vonzó, ezen nem lehet csodálkozni. Az ország jelenleg 6%-os hozammal dolgozik, míg az USA és az európai kamatok a O és 1% körül konvergálnak.
Magyarországról, mint piacról beszél, ami elviekben lehet cél egy olyan országban, ahol kereslet mutatkozik.
Az, hogy bízik az árfolyamalakulás állandóságában, valószínüleg azzal függ össze, hogy Matolcsy kilátásba helyezte azt, hogy stabil árfolyamot vezet be, ez az eurónál 306.- Ft lenne.
Mobius azzal számol, hogy a kormány nem valósít meg választási költekezést. Ez a reménye nem valószínű, hogy bejön. A kormány láthatóan a választás megnyerésére érdekében kockáztatni fog még úgyis, ha a költekezés a jövőbeni gazdaság alakulására kedvezőtlenül hat.
Gazdasági elemzők a 2015-2016-os évet jelölik meg a jelenlegi gazdaságpolitika negatív kicsúcsosodásának. Ez a pénzügyi befektetőkre nincs olyan hatással, mint akik beruháznak és nálunk kívánnak termeléssel és szolgáltatással
foglalkozni. Az országnak pedig inkább ezekre a befektetőkre lenne szüksége.
Ami az USA laza monetáris politikáját illeti, ezt az USA már be kívánja fejezni. A FED pénznyomással történő inflációgerjesztés náluk elérte a célját. Ugyanez a módszer egyidejűleg Európa megsegítését is szolgálta, viszont olyan döntés van folyamatban, mely az eddigi gyakorlatot megszünteti.
@Spániel: mindig is tudtam, hogy mi nők sokkal értelmesebbek vagyunk, csak tudjuk, hogy a férfiaknak kell, hogy azt higgyék ővék a világ, így elegénsan a háttérből irányítunk:)
@Légifarkas:

Cinci posztja az ellenzéki politikusokhoz és értelmiséghez szól konkrétan.
@Mariann19: "A kormány láthatóan a választás megnyerésére érdekében kockáztatni fog"

Ahogy itt alakulnak a dolgok, a kormánynak erre vagy nem lesz szüksége, vagy megoldja baráti segítségből (majd visszaadja kamatostul). Látni kéne, hogy a Fidesz egyáltalán nincs megszorítva, magukra a legnagyobb veszélyt igazából csak ők jelentik, nem az "ellenfelek".
@Spániel: ezeken túl kell lépni. nem tudnak semmit, csak vágynak a hatalom után.
@Husz_János_Puszita: azóta elolvastam, de ez így veszett fejsze nyele, vaknak mondják, merre virrad. Ha el is olvassák (amit kötve hiszek), csak annyit (és úgy) csemegéznek ki belőle, amennyi (és ahogy) jólesik.
Hisz' látod, az elbizakodottság töretlen...
@rodeo36:
"kizárólag nagyméretű egynyelvű szótár használható vagy sohasem fogsz megtanúlni egyetlen nyelvet sem"

Igazad van. Volt egyszer egy Oxford angol-angol szótáram, szerettem, használtam, kisfiam lenyúlta, nagyon nagy hasznát vette, azóta sem adja vissza :) most vállalt munkát a Siemensnél, mindenhol az angol kell neki, ergo a szótárt ezután sem fogom látni.
@Penivaldes: ez az összefogásosdi valahogy így néz ki:
két haver beszélget:
- úgy érzem, hogy az évek múlásával egyre összehangoltabbak vagyunk szexuális téren a feleségemmel.
- Tényleg?
- Igen. Már többször előfordult, hogy mindkettőnknek lefekvéskor fájt a feje.
"...bár emberekre lövöldözni randa dolog, de még ennél is randább, ha valakire származása, vallása, politikai hovatartozása miatt lövöldözünk, dobunk Molotov-koktélt.
Ezt nem szabad elmismásolni, mert a társadalom mindig tagjai között tudhat egy kisebb rakás idiótát, küldetéstudatos elmebeteget, akiket akár még miniszterelnöknek is választhatnak azok, akik nem ismerik fel, vagy tévesen diagnosztizálják a tüneteket - ezeket figyelmeztetni kell arra, hogy hol a határa a meggyőződésükből adódó cselekedeteknek."

www.nepszava.hu/blog/entries.php?id=5903
@Légifarkas: Szia Légifarkas!
"A kormány láthatóan a választás megnyerése érdekében kockáztatni fog."
Folytatnom kellett volna a mondatot: "akkor is, ha gazdaságpolitikájának, benne a választási költekezésnek súlyos következményei lesznek."
Miután elég jó esélyük van a választások megnyerésére és a gazdasági következményekkel is számolnak, náluk mindent felülír a hatalom további gyakorlása.
Mindíg van egy olyan érzésem, hogy Szíjjártó Péter világutazásában bízik a Fidesz, valami váratlan szerencsében és csodában, ami bombaként hat, és fellendíti az országot.
Ez különben nem lenne baj, de eddig csak Széles Gábor reményt keltő bombasztikus bejelentésében bíthatunk, abban, hogy ezáltal a haza fényre derül.
@Légifarkas:

Én olyat nem mondtam, hogy akinek inge magára is veszi. :D
Attól még jó poszt, nem csak a felszínt kapargatja.
@Mariann19: szia Mariann :-)
Én úgy látom, a Fidesz felkészült arra, hogy túró se lesz itt, nem hogy növekedés: kommunikálni fognak. Mint eddig, csak hatványra emelve. Nem érdekes az ellenzék, nem számítanak a bizonytalanok - a tábort kell csak egyben tartani, nemsoká Mesterházy izzad majd nyársvégen, a német kritikák az ottani választások miatt jórészt kiesnek (és ha balos váltás lesz, ahogy jósolgatják, abból a hazai propaganda megint csak fegyvert tud gyártani). Annyi költekezés kell majd, hogy a közszolgálatok ne dőljenek össze, decemberben jól eltúrja a havat az önkéntesek büszke (s később mindig elfeledett) hada, a legnagyobb hidegben kapunk gázt a tárolókból, tavaszi árvíz as usual, és a tábor rajong majd, mert az ország működik.
Lajossal meg úgyis rendezik a végén.
@Légifarkas: "Én úgy látom, a Fidesz felkészült arra, hogy túró se lesz itt, nemhogy növekedés."
A Fidesz láthatóan a költségvetési deficit kérdését helyezte előtérbe, a gazdasági növekedést az intézkedéseivel inkább korlátozta, minthogy gerjesztette volna. Holott a gazdasági növekedés megfelelő mértéke ugyanúgy biztosította volna a költségvetési deficit mérséklését, mint a számtalan megszorítás. A népet sujtó terheket azért jól kitalálták, hiszen azok közvetetten, áttételesen jelentek meg a lakosságnál, és nem volt olyan hangulati hatása, mintha direkt áremelésekben jelentek volna meg.
Ráadásul a gazdaság növelése hosszú távra szól, nem pillanatnyi érdekek kiszolgálására.
Most az a kérdés, hogy a Fidesznek milyen mozgástere lesz a választási költekezésben, mivel az idei hiányra is garanciákat igértünk be az eu-nak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"HVG: Orbán miatt elköltözik Áder"

mondhatnám, hogy menekülnek a patkányok a süllyedő hajóról, de hagyjuk.

nem lennék meglepve, ha minket is szívesen elcserélne. Vagy lehet, hogy meg is történt?
@Mariann19:
szép estét.
Tessen elmenni a Belga Sörözőbe és máris a 30 legfinomabb serital között válogathat.eccerre.
@Husz_János_Puszita:

nem konkurencia. egy hajóban eveznek egy irányba
@jaegtoer: Szia jaegtoer!
Ritkák ezek az alkalmak, mikor erre sor kerülne, de a tradicionális neveltetésem miatt nem teszem. Pedig néha jó lenne lazulni egy kicsit.
Gondold el, hogy imádom a kézilabdát, és a jó meccsek a Digin mennek, ami nekem nincs.
Lemehetnék a szomszéd presszóba, mennék is szívesen, de egyedül délután vagy este beülni...
Kár, hogy ilyen szokások dívnak még itt nálunk.
@Husz_János_Puszita: szerintem azért megy rossz irányba az egész, mert azt várjuk, hogy valaki magára vegye azt az inget... Inkább keresni kéne olyat, aki kifejezetten inget akar, és annak odaadni. Emezeket meg elfelejteni a búsba.
@Mariann19:

Háááááát a Belga nem is arra van kitalálva...
és oda be lehet menni szólóban is egy hölgynek. hamár.... bár szerintem porhintés esete forog fenn, már ami az egyedül szindrómát illeti, de nem okvetetlenkedek:-)
Knószosz? Nyúl? és más pernahajderek lovagi kíséret? rajta:

www.mosselen.hu/

Budapest XIII. Pannónia u. 14.
off on

@Mariann19: ha szerinted is jó lenne néha lazulni egy kicsit, akkor annak már nem a tradícionális neveltetésed az oka, hanem te magad :-) Állj a tükör elé, aztán a sarkadra, és mondd a szemébe, hogy "kuss, ma este szórakozni fogok!"; utólag megértőbb lesz a tükörkép, hidd el :-D

off off
@Légifarkas: oka == akadálya (kávét kell már innom...)
@Légifarkas: Igen, minden nap megkezded életed hátralévő részét. és megmondta az anyakirálynő is, hogy nincs annál rosszabb mint amikor a halálos ágyon rájössz, hogy sosem csináltál semmi őrültséget
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"cég mintegy 500 milliós éves forgalom mellett 420 milliós veszteséggel zárt, 2012-re pedig még 750 milliós szállítói tartozást is felhalmozott."

Jesszusom mi pénzt talicskázhattak ki onnan az elvtársak! Atyaég.
@Légifarkas:

Bokroson látom az inget, rá viszont semmi kereslet. Róla mi a véleményed?
Kirúgták Simon Andrást az MNB-ből
Simon András 2010 tavaszán, még Simor András elnökségének idején került a jegybankhoz és lett az MNB kommunikációs vezetője - írja az Origo.hu

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kirugtak_simon_andrast_az_mnb-bol.556424.html

:D

sirásó, 2013. június 12., szerda 19:28

akármilyen jó kommunikációs igazgató simon, képtelen volt matolcsyból értelmes, jómegjelenésű, szöke herceget csinálni!
@jaegtoer: @Légifarkas: Már kezdek aggódni, hogy úgy láttattam magam, mint egy finnyás csaj, de ez nem igaz!!!
Egyedül beülni valahova az azzal is járhat, hogy félreérthető a jelenlét.
Azért, hogy tudjátok, ha esti buli van, én éjfél után még szeretek belehasítani az éjszakába új helyet keresni hajnalig.
Télen szeretem a legjobban, amikor csúszkák vannak, amin nappal a gyerekek siklanak.
Ilyenkor szoktunk az éjszakába műkorcsolya versenyt rendezni az arra lakók legnagyobb gyönyörűségére. Az ugrások vagy bejönnek, vagy nem, de törések még nem voltak.
@jaegtoer: Knósszosz, Nyúl és a többi pernahajder kiséret. hajrá."
Sort lehet erre keríteni, de be kell mutatniuk egy beugrós libellét és egy ülőforgást.
A két mutatvány bizonyos fogyasztás után lenne aktuális.
Márcsak azért, hogy tudjanak lépést tartani.
@Mariann19:
sztem nem probléma, vállalják. mindkettőben rutinosak lehetnek, és még más 101 pozíciós mutatványra is képesek és hajlandók...ööö ájzé...ööö... már ami a sörivást illeti;-)
@jaegtoer: Kiváncsi vagyok, ha netán elolvassák a feltételeket, milyen mutatványokat tudnak még felajánlani.
Attól tartok, ha egyenként sörrel kell majd jutalmazni a mutatványaikat, el kell indulni a csehekhez valami sörgyárat privatizálni.
kicsit off, de bemásolom, mert elegem van a libázásból:

"____
Libatolvaj takarodj 2013.06.12. 19:11:14
Bajnai akkor lesz bajban amikor egy libatenyésztő özvegye kiáll a nyilvánosság elé és nyíltan kimondja amit gondol Bajnairól.

Akkor lesz neki politikailag vége.

Válasz erre
jaegtoer 2013.06.12. 19:53:08
@Libatolvaj takarodj:

no, te kedves libaszakértő akkor ízlelgesd ezt:

"Elsőként a Kajmán-szigeteken bejegyzett Hungary State Special Debt Fund kapott megbízást a letelepedési kötvények kibocsátására. A cég képviselője Lian Wang és Boros Attila.
A társaság mögött a Figyelő azt a Boros Attilát vélte felfedezni, aki a korábban felszámolt, s a kormányzat által jelenleg támadott Hajdú-Bét Baromfitermelő és Értékesítő Rt. vezérigazgatója volt 2000 és 2004 között. A volt cégvezető manapság Belgiumban él. Boros a hetilap adatai szerint 2007 táján a Waberer's vezető tisztségviselőjeként, igazgatósági tagként is szerepelt a cégregiszterben.
A lap kiderítette: egy máltai cég is részt vehet a kötvényprogramban, amelyhez Zsoldos János Demeter neve köthető, akit az a Bibó István Szakkollégium nevelt ki, amelyben Orbán Viktor kormányfő és Áder János köztársasági elnök is tanulmányokat folyatott. Bekerült a programba a ciprusi Innozone Holdings Limited is, amelynek Földvári Gábor ismert magánbefektető a képviselője. A több tucatnyi vállakozásban érdekelt Földvári elmondta: két országban, Ciprusban és Indiában lát fantáziát, a magyarországi letelepedést megkönnyítő kötvényt ott kínálná eladásra."

Tehát ezért nem mutogatják az özvegyeket.___"

csakhogy a libaszagértők is visszavehessenek az nagyra nőtt orcájukból.
@Mariann19: Neked! Naked:-)

"Happy trafikosok leveleit várja Gyulay Zsolt

5378 trafik nyertese kötött szerződést a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.-vel. A cég megható, családi sikertörténetekről szóló leveleket kap a dohányboltosoktól, és arra kéri őket, küldjenek még, osszák meg boldogságukat az állami dohánycég kollégáival.

hvg.hu/gazdasag/20130612_Happy_trafikosok_leveleit_varja_Gyulay_Zs "

Édesdrága Nemzetes Gyulai Zsolt Olimpiai Bajnok Nonprofit Úr!

Engedje meg, hogy ezúton hálálkodjunk Önnek a zárt- és szupertitkos trafikpályázaton, az Ön figyelő szeme által is védett Értékelő Bizottság által pozitívan minősített pályázatunk nyertessége okán. Ön, mint jótevőnk, biztosította a rezsidémon által meggyötört kis családunk csendes anyagi jólétét a jövőben, így ne is csodálkozzon, hogy leborulunk az Ön, és természetesen Sánta Lázár Urak alamizsnaosztó jósága előtt. Mielőtt még elvinne a TEK természetesen külön köszönet illeti Bíborbanszületett Mennyei Hatalmak Által Védett Miniszterelnökünket is, hogy rengeteg bokros teendős, a Dunával vívott heroikus küzdelme mellett volt ideje időt szakítani arra, hogy az ismételten hangsúlyozott csendes anyagi jólétünket, melyet a pályázat megírásával kívántunk megteremteni, kisebb habzsidözsivé varázsolta a kötelezően előírt árrés megemelésével. Mi tudjuk, hogy nem lehetünk elég hálásak ezért, és mindent megteszünk, hogy a rohadék dohányosok minél több zsét pengessenek ki mocskos szenvedélyükért, a jövedéki és fogyasztási, valamint ÁFA befizetésükkel is akaratukon kívül is erősítve a NER rendszerét, valamint vastagítva Méltóságos Simicska és Nyerges Urak amúgy is dudorodó nadrágzsebét.. Természetesen a Nemzeti Dohányboltjainkban kiemelt polcot foglalnak majd el a Nemzeti-Kontinentális (milyen szép is, már Nemzetileg, legalábbis antropomorfológiailag már földrésznyiek vagyunk) a Sánta-féle kapadohányok, melyek aromásításáról a Lázár fivérek által forgalmazott, lóistállókból származó szárított fermentumokkal gondoskodnak.

No, száz hálatelt szónak is egy a vége,
Puszi Pacsi,

Ángya nénéd, Julcsi húgod, a Géza sógór, meg a Nagyi.
@Mariann19: mongyuk az 1001 perverzió?

rögtön az első: Magyarországon élni....
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ui: Ha erre jársz, ugoj be egy nyalat fagyira, a gyereknek príma kölyökpezsgőt is tartunk, az asszonynak üzenjük, remek kínai pesszáriumok érkeztek:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az írás stílusa kisértetiesen hasonlít a nyúlfélék kissé cinikus, ámde általában találó szerkesztéséhez. Komolyra fordítva a szót, most hallottam a nyerő trafikosokhoz írt levelet, amelyben arra kérik őket többek között, hogy írjanak a boldogságukról is többek között. Ez nem vicc!
Szerettem volna szólni korábban, hogy be kell biztosítani a cigi készleteket, mert a napokban mégcsak 500 körüli volt azoknak a trafikoknak a száma, akik üzemszerűen elkezdhetik az árusítást.
Figyelmedbe ajánlom az Iskolagyümölcs KFT sztoriját. Lehet, hogy ti ismeritek, én ma olvastam róla. Nálam ez még a trafik mutyinál is gyomorforgatóbb.
Hogyan is voltak azok a római parti mutyik, 2001-ben?

"A Parlament Ifjúsági és sportbizottságának 2001. június 5-i ülésének jegyzőkönyve után az atlatszo.hu kikérte a bizottság Ellenőrző albizottságának 2001. szeptember 18.-i ülésén készült jegyzőkönyvet is. A Nánási úti Bowling Étteremben tartott kihelyezett ülés fő napirendi pontjának címe a "Római-parti csónakházak ügyében érkezett beadványok" volt; a civilek és a III. kerületi főépítész a Római-part hagyományait, a Sportfolió Kht. ügyvezető igazgatója az értékesítéseket védte."

atlatszo.blog.hu/2013/06/12/ujabb_jegyzokonyv_a_csonakhazakrol#comments

Basszátok meg, itt semmi sem változik, csak egyre nagyobb tétekben játsszák, egyre pofátlanabbak!
@Dr. jenőke (jenőke): Nagyon jó! Mosolyt fakasztottál.
@Mariann19: Szösszenetem elején beidézten Cirbi kolléga jóvoltából a hivatkozásod. Erre írtam a kis ömleményt.
Spájzolás nagyban megy, igaz ma 2 héten belül már megest megemelték 20 forinttal a dobozárat. Januárban 740 volt az annyi, most 890 szarmagyarforint, és ebben még nincs benne a 3%-ról 10%-ra emelendő kisker árrés...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: LUXUSPROLI!!!!!

"Nagy luxus lett a tengerpart
Húsz éve nem volt ilyen kevés foglalás. Csak az akciós nyaralásokra és a last minute-ra mozdulunk."
Nocsak!

"Török Gábor elemez Csapból is
Cseppet sem zavarta, hogy az autó hátsó ülésen ülve ország-világ előtt cseréli le zokniját, mintha csak egy valóságshow egyik szereplője lenne."

index.hu/bloghu/torokgaborelemez/2013/06/11/493_csapbol_is
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az áremelést az indokolja a kormányzati indoklás szerint, hogy sokba kerül a dohányosok egészségromlása miatti orvosi, kórházi kezelés, miegymás.
Arról nem beszélnek, hogy évek óta a dohányárakban árképző tényező az egészségügynek rendszeresen átutalt összeg, melyre egészségügyileg hivatkoznak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Eztet meg Neked Punczygamer!

"Nerdblog 18+ Először kóstoltam Puncit!
Bizsergető érzés. Mintha lejárt szavatosságú teát és romlott energiaitalt mixelnél csavarlazítóval."

index.hu/bloghu/nerdblog/2013/06/12/eloszor_kostoltam_puncit
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ehh semmi, csak a szokásos:

hvg.hu/itthon/20130612_HVG_Orban_miatt_elkoltozik_Ader

jahh, meg erről :D

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - 2013.06.12. 12:15:56
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ti elkoholocsiszkojok, Bajoréknál buli lesz, és minket ottan le akarnak itatni serrel, én nagyon nem ittam sert eddigi életemben, mi az amit vétek kihagyni mesteremberek?

Vendégek leszünk, már előre félek

Tanácsokat kérnék :D
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Baszki, ezt olvasd el, hihetetlen amit ez a jogászcsürhe csicska népség művel!
Ilyen ország nincs még egy!!! Rég lámpaoszlopon lenne a helyük...
vastagbor.blog.hu/2013/06/12/elvettek_a_margitszigetet_a_13_kerulettol_majd_megijedtek#more5354828
@rodeo36: ,,nem lehet iskolában nyelvet tanúlni és a nyelvtant is a nyelvvel együtt kell mert egy nyelv nélküli nyelvtannak nincs értelme sem''
Egyetértünk. Egyik ismerősömmel folyamatos vitáim voltak emiatt, mert szerinte a nyelvtan mindenek felett. Mire én:
--És a sok-sok millió írástudatlan ember hogyan tanulta/tanulja meg a nyelvét? Mert beszélik, ráadásul jobban mit ő, aki a grammatika császárának tartja magát. :)
Nyelvet legjobb élőben tanulni az adott országban, ha lehet. Millió olyan szófordulat, zsargon van, amit nyelvkönyvből, nyelvórán soha!
@Husz_János_Puszita: nem különösebben ismerem, önfeledt és világról nem tudó autószerelő voltam még, mikor ő ténykedett. Foszlányok: tömegközlekedéssel jár, szóba áll átlagemberekkel, a feje kicsit hörcsögös, és állítólag abból élt Orbán '98-tól, amit ő összehozott előtte. Ez utóbbit sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom. Mondjuk elsőre ennyi.
Nem tudom egész pontosan, mit jelent a "joviális öregúr" kifejezés, de ha Bokrost látom, mindig ez jut eszembe. Miniszterelnöknek szerintem alkalmatlan, nem szerencsés az, ha valaki képleteket lát társadalom helyett, de azokat is csak a szent tudomány lila ködén keresztül. Szakembernek érzem, akire csak és kizárólag szakmai feladatot szabad bízni, politikai / kommunikációs vonalat nem (ugyanezt mondtam egyébként mindig Bajnairól is).
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nekem ez a rossz emlékű 50-es évekre hajaz.
Sajnálom, de nem győzőtt meg. Olyan, mintha azt mondaná: holnap nyerni kell a lottón! hehe.
Szelvényre sincs píz... de majd nyerünk... :)
és minden lesz.
ehh. inkább eszem vmit.
@Mariann19:
Nem hát! Az agyhalottakra méretezett kommunikációba ez az infó lehet, hogy törést okozna! Bár, nem biztos... ezek sokkal primitívebbek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Ez az info lehet, hogy törést okozna! Bár, nem biztos... ezek sokkal primitívebbek."
Honnan is tudnák? Elhangzik ez egyáltalán? Pedig a trafiktörvény kapcsán legalább az ellenzék kihasználhatná ezt kommunikációs lehetőségként. Nem?
@Mariann19: milyen média felületen, nem sok van, és még kevesebb lesz
@Mariann19:
Bocsi, de nemdohányosként is tudom ezt, többször hivatkoztak rá, az adóemelések kapcsán az utóbbi években.
Talán a HVG még ki is fejtette és részletezte valamikor.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Zavarba lennék kimondani, mert azt mondják, a túlvilágon azt az orrodra húzzák majd... :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az ország lakosságának nagy része a közmédiából szerez információkat eleve, melyek a kormányzat szószólói, egyoldalú tájékoztatással.
@Mariann19:
Ráadásul napról-napra durvábban és szemérmetlenebbül torzítva, hazudozva. Apránként minden napra jut valami médiastikli, az emberek fel sem kapják már a fejüket. Nem is érdekli őket, nem is tudnak majd már róla... Véletlenül beleolvastam ma egy papír alapú szarba... Szánalom, amit a sok bértollnok, újságírás címen művel, szerintem inkább csak kurválkodás.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Nem dohányosként is tudom ezt."
Te tudod, efelől nincs kétség, de most lett volna aktualitása, hogy az igazság elhangozzon, és cáfolja az álságos indoklásokat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ezt figyeld!
Martonyi nyilatkozza, hogy Alaptörvényből törlik azt a részt, amely arról szól, hogy amennyiben az országnak a hibás működéséből eredő fizetési kötelezettségei keletkeznek, azt a lakosságtól adók módjára be kell hajtani.
Folytatja azzal, hogy a törlés miatt ezt "hozzájárulás" kivetésével fogja a kormány megoldani.
Szabad ennyire hülyének nézni az eu-t és az állampolgárokat is?
@Mariann19:
Jogászcsürhe... Pofátlan, cinikus férgek.
@Mariann19: "Figyelmedbe ajánlom az Iskolagyümölcs KFT sztoriját. Lehet, hogy ti ismeritek, én ma olvastam róla. Nálam ez még a trafik mutyinál is gyomorforgatóbb."

Nos, én úgy gondolom, hogy nagyobb a baj a Fidesz tájékán, mit azt Lázárék gondolnák. A trafikmutyival és annak kezelésével párton belül kiengedték a szellemet a palackból. A mezei talpasok is vérszemet kaptak és jussolni akarnak a koncból. Ha nagyon gyorsan nem lépnek Orbánék, kitör a parasztgyalázat a párton belül a jussoltak és a kussoltak között, ha pedig nem lépnek, akkor lesz itt ihaj olyan cudar világ, hogy 1945-ben a vetkőztetők úri zsúrfiúk voltak ezekhez képest. És ha már az utca szintjére megy le a szabadrablás, akkor az eddig bambán néző sok birka is elkezdi majd 10 körömmel védeni a nyomorult pénzéből vett télikabátját.

Úgy vélem, a mohósággal, óriási taktikai hibát követtek el. most kezd kilátszani a menyasszony ótvaras feneke... és ne feledjük... tényező még a kapuzárási pánik... gyorsan mindent, vagy ha nem is, akkor sokat.

lsd. margitsziget, római, gyümölcsöskosár, tv2, szemétszállítás, corvinus, tankönyvek szeptemberre etc...

mintha sűrűsödnének a hangok. Eddig elnyomta a Duna moraja... kiváncsian várok...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Egyre szűkebb a konc sávja. Egyre harapósabbak lesznek a tolvajok, sőt egymást is meglopják majd. Akkor lesznek szép szivárogtatások még.
Lehet, hogy az Átlátszón megjelent, 2001-es, római parti Tarlós féle mutyi is innen jött?

atlatszo.blog.hu/2013/06/12/ujabb_jegyzokonyv_a_csonakhazakrol
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Micsoda pitiánerség. Szerintem nem merték kiírni a nevét a munkatársak. Ilyen már többször előfordult.
Sör (és egyéb) ivóknak, tanulságos felirat egy Kosztolányi Dezső téri italbolt ajtaján:
Aki iszik meghal. Aki nem, az is!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ezt nem értem még...

6 milliós jutalom ezért a szarkupacért, ezért a mínuszért?

"Csaknem kilencmilliárd forint veszteséggel tervezi a BKV a 2013-as évet. Ez 5,7 milliárd forinttal több, mint a 2012-es 3,2 milliárdos veszteség."
hvg.hu/itthon/20130612_Kilencmilliardos_vesztesege_lesz_a_BKVna
Egyébként én nem hiszem, hogy Ádernek azért kell költöznie, mert Orbán MINISZTERELNÖKKÉNT akar a Sándor-palotába költözni. Pontosabban azt nem hiszem, hogy kiteszi magát egy választási hence-buncának. Azt pedig bebetonozva csakis az államfői székben kerülheti ki!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Unortodox felcsökkentés. Az ilyesmit díjazni kell!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ott követték el a kurva nagy hibát, hogy a mutyiküszöböt levitték a 10-20 milliós sávba, ami a mezei paraszt már képes felfoni és megérteni. Aki kpja az is, aki kimaradt, az is... és az utóbbinak az előbbi kurvára fáj, hisz a seggnyaláson kívül az sem tett érte semmit. Amíg az eliten belül tartották a lopást és milliárdos tétekkel játszottak, az nem érte el az egyszeriek ingerküszöbét. Ez viszont már igen. És itt már nem működik a zemmúttnyócévbajnaigyurcsányozás... és a havi 10 ezer rezsicsökkentés sem igazi kár?pótlás.

Ezt bizony, parasztosan szólva csúnyán elbaszták, finomabban, eltaktikázták. Még egy dolog: 3 millió dohányost szívatnak, aminek, mint tudjuk, a 2/3-a fideszes:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Kiváncsian várok."
Ami a közhangulatot érzelmileg is befolyásolni fogja ebben az ügyben, hogy az iskolás gyerekek gyümölcsellátását is kinézték terepnek.
A legkirívóbb magának az Iskolagyümölcs KFT-nek /április 17-én alakult/ az eddig iskolákba beszállító termelőkhöz eljuttatott szerződése. Ebben az áll, hogy alvállalkozói részvételük esetén az Iskolagyümölcs KFT-nek bevételük 10%-át le kell adniuk, és ebben az ügyben nem jelenhetnek meg pályázóként.
Ez az ügylet éves szinten 9 milliárdos bevételt jelent, melynek 10%-a akárhogyan számolom 900 millió Ft.
Ebben az ügyben is benne van Pusztaottlaka polgármestere, a Magyar Dinnyeszövetség alapító tagja, aki egyben országgyűlési képviselő is.
Ha én ennyi stafírt kaptam volna...
@Mariann19: A röpelemzéssel nagyjából egyetértc? Kicsit szedett vedett és nem szakmais, de így látom... A fődinnye pont beleillik a képbe...
@Mariann19:
A zsarolás és a piaci helyzettel való visszaélés nem állna meg?
Gusztustalan férgek, tolvaj csürhe ez!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ilyen lehet, amikor egy társadalom eléri a morális züllésnek azt a pontját, amikor szétesik. Lehet képzelődöm.
Jó lenne már a romeltakarításnál tartani. Bár láttam doku filmet a Róma bukása utáni időkről...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A röpelemzéshez.
Szkeptikus vagyok abban, hogy a Fideszen belül a konc miatt kiszabadulna a szellem a palackból.
Visszatekintve az utóbbi hónapokra, azt látni, hogy gondosan mérlegelve rendezték le a pártjukhoz tartozó parlamenti képviselőiket.
Járási Hivatalok vezetői, intézmények irányítói kaptak biztos egzisztenciát hosszú távra, vagy anyagi javakban részesültek.
Esetleg ott lehet szembenállásra ok, amikor már egyéni kezdeményezések indulnak, és ezekben nem kollektív pártérdekek vannak jelen.
Pontosan ilyen a trafik mutyi és az Iskolagyümölcs KFT ügy.
@Mariann19:

"Ha én ennyi stafírt kaptam volna... "

Nem maradtál le semmiről. Nem nézem ki belőled, hogy utána tükörbe tudnál nézni ( ez bók volt ).
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Itt sok visszaélés "megáll".
Az milyen elnevezésű mulasztás, ami most fog végbe menni a hulladékszállító befektetőkkel?
Egyszerűen felbontják velük a szerződéseket, és csá.
Mi lesz a gépi és jármű felszerelésekkel, a kialakított telephelyekkel.
Vagyon tekintetében a padlóra kerülnek.
Ilyen nincs a gazdasági életben, mert ez nem törvényszerű, hogy megfelelő működési színvonal ellenére megszüntetik a szerződéseket, hosszú távú befektetéseik elveszítik értéküket.
Mit szól majd ehhez az eu?
@Husz_János_Puszita:
Szerintem még mindig van lejjebb ezeknek a fostalicskáknak!
A "független ügyészség" - Polt elvtárssal - pedig nem tud semmiről, nem hall semmit, tudni meg végképp nem szeretne semmiről...
Szánalmas, tolvaj népség ez csak.
@Husz_János_Puszita:
Tényleg nem tudtam volna érdemtelenül semmit elfogadni.
A hiánygazdaságban szerencsére sikerült segítenem a ráérdemesült embereknek, de soha semmit el nem fogadtam volna.

Lázár biztos nem dicsérne meg, mondaná, hogy ennyit is érek, mivel nem tudom őt vagyonilag megközelíteni, mégcsak fel sem sejlek a háttérben.
@Mariann19:
Semmit, hisz csak egy kis jogászkodás, jogászi szemfényvesztés és fogalmazás kell csak hozzá.
A többi meg menni fog zsarolással, kényszerítéssel és ellehetetlenítéssel. A Párt megoldja!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Utoléri őket előbb-utóbb a mohóságuk, biztos vagyok benne. Meglátjátok.

Legyen ez a végszóm, jó éjt mindenkinek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A Párt megoldja."
Azt már megoldotta, hogy tömegesen vonulnak ki a külföldi befektetők. A felsorolásban láttam, hogy még a TVK is benne volt, bár ott csak a tulaj külhoni magyar.
Megyek aluba, ahogyan Boli szokott elmenni.
Mindenkinek jó éjt!
@Mariann19:

Még csak annyit: ha van tanulság, amit levontam életem során az az, hogy az egyenes út és az őszinteség utólag visszanézve mindig jó döntésnek bizonyult. Mindig az jött be végül anyagilag, amikor nem akartam feltétlenül ott és rögtön jól járni. Tapasztalatból mondom. Egy percig nem irigylem a pénzüket. A lelkükkel fizetnek érte. Mindig eljön az idő az ember életében, amikor szembe fog nézni a saját csúfságával. Önmaga elől nem tud hova bújni. Senki nem ússza meg.
@Husz_János_Puszita: A tegnapelőtti beszélgetésünkre válaszolnék, és valahol nem is baj, hogy vártunk egy napot.
"Senki nem ússza meg." -írtad.
Az egy nap várakozás arra jó, hogy a Csehországi politikusok példája alátámassza az elméletünket.
Azt, hogy van igazságosztó sors, hiszen valószínűsíthető hatalmi tébolyuk és a harácsolási vágy következménye őket is elérte.
süti beállítások módosítása