Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.02. 02:58 Fabius

Mesterházy bejelentkezett miniszterelnök jelöltnek

Címkék: mszp kormányváltás mesterházy attila

Kicsit nem figyelünk oda, mert elkápráztat a Kedves Vezető szülinapjára rendezett össznemzeti hálaünnep, és máris akad egy - igaz önjelölt - kihívója. Gondolom pech, hogy olyan, mint "szocialista zárt ülés" nem létezik, és az elhangzó információ hamarabb jut el a sajtóhoz, mint ahogy a nyilatkozni igyekvő politikus az székház aulába ér. Nekünk nem baj, ha megtudjuk időben miről is ábrándoznak ők a tágra zárt ajtók mögött, legalább képben vagyunk a kétkulacsosságukról. Ami "valahogy" az istennek se akar megváltozni, történhet itt bármi. 

Mesterházy Attila, 2013. 04. 27., a nyilvánosságnak szánva:

"Nem az a lényeg, hogy magamat mire tartom alkalmasnak, hanem a választók ezt hogyan látják."

Mesterházy Attila, 2013.06. 01., "zárt ülésen"

Mesterházy egyértelművé tette, hogy szocialistának kell lennie Orbán Viktor 2014-es kihívójának.(...) ezért az MSZP-nek mint az ellenzéki összefogás legerősebb pártjának kell  adnia a miniszterelnök-jelöltet. Hangsúlyozta, ő a jelenlegi pozíciójáért 2010 óta több alkalommal is megküzdött (két kongresszus is megválasztotta), így akár most is vállalja ezt a küzdelmet az ellenzéken belüli vetélkedésben is.

Mik vannak, mi? Ez lassan orbáni sebességű színeváltozás, próbáljuk meg kideríteni mi lehet az oka. Ennyire megváltozott volna a választók szemlélete egy hónap alatt? A Medián legutóbbi mérése szerint a Bajnai - Mesterházy szimpátiaharc 49-40-re, a miniszterelnöki alkalmassági 42 - 24-re áll a kormányváltást akarók között, vagyis ez nem indokolja azt a hurráoptimizmust. 

Akkor a trafikmutyi hatás jelentkezett volna erősödő szimpátia formájában a szociknál? Frászt, ők a harmadik köztársaság legnagyobb intézményesített mutyijából sem profitáltak eddig semmit, a Fidesz 3%-os népszerűségkopása is az E14-nél csapódott le, legalábbis a Tárki három napja közzétett jelentése szerint

Esetleg Viktorék vették őket komolyabban, csak nem figyeltünk és Mesterházyt tartva főellenségnek az ő nevét mantrázzák minden megszólalásuk alkalmából féltucatszor? Létrejött a Gyurcsány-Mesterházy szókapcsolat és már azt igyekeznek összemosva elcsépelni? Én nem hallottam ilyet, aki igen az linkelje kommentben, hátha csak figyelmetlen voltam. 

Szóval, Atikám, nekem úgy tűnik az önjelölt ellenzéki vezetőszerepbe igyekvés közben nekiszaladtál a zárt kapunak, és visszapattantál róla. 

mesterházy-zárt-kapu.gif

Legalább fájt? Mert a kérdések amiken gondolkodnod kéne biztosan fájdalmasak, nem szeretném, ha valami más sajgás hátráltatna a koncentrációban. Szóval:

1: Mi az, hogy az ellenzék vezérének szocialistának kell lenni? Mikor minden véleménykutatásból világosan az derül ki, hogy bár pillanatnyilag ti vagytok a legnagyobb ellenzéki párt, olyan miniszerelnök jelölttel nem rendelkeztek, aki - az ezek szerint szerintetek sem szocialista - Bajnait ilyen téren meg tudná szorítani. Te sem vagy ilyen, az ágaskodó ambíció ehhez kevés. 

2: Mi közünk hozzá, hogy téged hányszor választottak meg pártelnöknek a pártodban? Én speciel nem kétszer, de huszonkétszer szarok rá, hányszor. Ez magánügy, a ti magánügyetek. Ők megválasztottak téged, a vezetésed alatt nem tudtatok megújulni és profitálni Orbán legnagyobb elkúrásaiból sem. A megítélésetek nem változott semmit, a teljesítményed a népszerűségetek stagnálásához elég és semmi máshoz. Bajnaiék az októberi színrelépés óta egy stabil parlamenti küszöbugráshoz szükséges tömeget megszólítottak. Ti mit csináltatok ennyi idő alatt?

3: Állításod szerint nektek és az országnak élet-halál kérdés leváltani Orbánt. Én csak azt nem értem, hogy akkor miért nem tesztek valamit érte? Úgy értem olyat, amit évek óta várunk tőletek, és ami mérhető szimpátia és szavazótábor növekedést, vagy legalább az összefogás iránt csökkenő berzenkedést generálna? Igen, a személyi kérdésekről van szó megint, és arról lesz újra, meg újra és újra, amíg a molyette mamutokkal és mamelukjaikkal akartok kormányváltást csinálni, ami velük lehetetlen. Ezt egy ilyen büszke és nagyon alkalmas pártvezérnek illett volna már önállóan is felismerni.

Ahogy azt is, hogy hiába vagytok a legnagyobb ellenzéki párt, ha az önálló kormányváltáshoz szükséges tömeggel nem rendelkeztek. Így kénytelenek vagyok/lesztek minket, kormányváltást akaró, de titeket annyira nem szívlelőket megszólítani valahogy. Tudom szörnyű pech, de sajnos alkudozni is velünk kell, nem a potenciális szövetségesekkel. Mert hiába csapkodjátok egymás tenyerét, ha a megkötött deal nem tetszik, és nem szavazunk rátok. Ja, tudom, ilyenkor szoktam összefogást gáncsoló, Orbán szekértoló fideszbérenc lenni, de ne fáradjatok, lepereg. A hisztibe ölt energiát fordítsátok a magas lóról valóságközelbe esésből feltápászkodásra, és a helyzetetek meg a kormányváltás valós esélyeinek felmérésre. 

Kurvára ideje lenne. 

1082 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr745339698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Husz_János_Puszita:
Jó, bocsi, a cocik és a jobbik is csak a gyomrot rontaná el, ez igaz. Azért kell a whisky... :D
@Penivaldes:
A Laokoon csoport mintájára a nyakára tekeredett a gégecső... Most küzd, hogy elérje a billentyűzetet... Még messze van, de... A sört és a nyitót már elérte, de az a mocsok egér még... Bocsi, ez az egér, nem AZ AZ EGÉR! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez is kimaradt a média törvényből anno, most vissza taposták, szépen kezd összeállni a nagy mű:

Blokkolhatnak júliustól egyes internetes oldalakat itthon

A jövőben a bíróságok elrendelhetik egyes, külföldi szervereken lévő internetes adatok elérésének blokkolását. A büntető tárgyú törvények erről is szóló módosítását hétfőn a Fidesz-KDNP támogatásával fogadta el a parlament.

hvg.hu/itthon/20130603_blokkolas_internet_kulfoldi_szerver
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Salzburg a világ 7 csodáinak egyike

brühüyyy
@Penivaldes:
Te bántod, én kiemeltem, hogy nem AZ AZ EGÉR! :)
Az véregér - vérnyúllal egyszer összeereszteném, mi marad belőlük... :o)

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bekaphassák. Mondtam már??? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
elolvastam, a gond nem ezzel a seggfejjel van, hanem vannak olyanok akik egyáltalán válaszolnak neki a 90 oldal anyanyelvi fordítás 1300000Forint-ot ér a lektor ennek +60%-át veszi fel automatikusan azaz közel 2 millió ha valaki megcsinálta neki 3,25 dollárért az hülye ezek miatt nem lesz rendes jövedelem Magyarországon soha

brühüyyy

és ez mindenre igaz, az összes szarházi már tönkrement volna ha kitartanak
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
azért az hosszabb lista lenne, hogy ne dögölj bele a sárga irígységbe

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

nézd, én Thüringiában kaptam német tolmácsot akinek mikor beljebb mentünk az országba egy másik tolmácsot küldtek aki németről németre fordított és kurva sokat vitatkoztak egymás között...nagy élmény volt ez még az endékás időkben

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja igen... ha rúdtáncos izraeli tangás katonafiút keresnek, azt oldják meg maguk! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Whiskyt nem bírom már sajnos, de a Rodeonak csapolok egy Guiness-t tetszőleges kocsmában, ha bejön a jóslata, eltakarodik a Fidesz.
@rodeo36:
Nézd, nem kell olyan messze menni - Sopronban, gyerekkoromban a sváb öregasszonyok karattyolása is érthetetlen volt! :)
Magyarul is olyan akcentussal beszéltek, hogy azt is nehezen, nemhogy "auf deutsch"...
Esse'tudni... :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Külföldi oldalak blokkolva, utána kezdi a Médiatanács halomra büntetni a bloggereket. Kereskedelmi média reklámadóval megfélemlítve. Semmit nem csinálnak véletlenül ők.

Szerintem kezdjünk el gyűjteni Fabiusnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Erre jó a kummogás az ügynökaktákról. Kész haszon.
Nem mondjátok, hogy a fidesz a maszopot támogatja??? Na miben is??? :)

A parlament kormánypárti többsége elfogadta azt az MSZP-s módosító javaslatot, amely megengedné, hogy mégis kapjanak működési támogatást a pártok választási években, azaz jövőre is. Az Országgyűlés hétfőn határozott az új kampányfinanszírozási szabályokról szóló javaslat módosító indítványairól. A szocialista Molnár Zsolt és Tóbiás József szerint alkotmányellenes lett volna, ha a kampány évében kizárólag a kampányra kapnak a pártok pénzt, míg a működésre nem.

Tehát megszavazták maguknak, hogy jövőre ne "csak" a 700 milla legyen, hanem még mellé az éves költségvetési pénzt is megkapják. :)

A javaslatra csak a Jobbik szavazott nemmel.

index.hu/belfold/2013/06/03/mszp-s_javaslatot_tamogat_a_fidesz/
@Husz_János_Puszita:
Öreg hiba! Ráadásul Teacher's-ből majd egy üvegre vagyok hitelesítve!
Rodeo papa se semmi itókás, de ebben vállalnám a párbajt vele! (Másban nem biztos, mert hát a rutinja...)
Majd még egyszer összemérjük! :D
@Husz_János_Puszita:
Én felajánlok neki egy ötvenest! :)
Amíg ásványvizet iszik 50 forintot, ha a elviszik, akkor 50.000-et, az óvadékra! :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"ennek során tájékoztatni kell a külföldi államot arról, hogy ha egy hónapon belül nem tud eleget tenni az adatok törlésének, akkor a bíróság elrendeli a blokkolással történő végrehajtást."

ezt hogy???
magyar 2/3-al az egész világot akarják felügyelni???
milyen bíróság rendeli el???
ki fogja blokkolni?
személyesen a vezér?
fognak-e rajtuk röhögni nagyon???
@punkfrog:
Nem, dehogy... Valami olyasmit üzennek majd vissza még, aminek a lényege a NYASGEM.
Persze sokkal kifinomultabb formában (nem mindenki olyan állat, mint én), ráadásul lesz mellé valami bünti is... Persze Piktorunknak semmi sem drága...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Pedig olyan jóül indult a délután...
Ha off, legyen tripla!

A Rakéta porszívó baromság, 400 wattos volt, ma meg 1500-as szarokat lehet kapni, sőt!
Nem az számít, hogy mekkora a motorteljesítmény, hanem az, hogyan van megtervezve a szélkerék rencere. Van egy dán cég, amelyik olyan fél-ipari porszívókat gyárt, amiket szállodák használnak takarításra.
800W, a többit kalkuláld ki.

A többihez: valóban igaz a fogyasztással kapcsolatos izémizé, csakhogy, ha a tartósság oldaláról közelítünk a dologhoz kiderül, hogy nettó hazugság. Mér? Adva vagyon mondjuk egy tettű Wirlipulli, ne adj isten egy Inde-Sitt hipergigaszuper 6th érzékes szutyok kiindulópontként. A kábítás alaptézise igaz az esetükben (és sok más hasonló szaréban is), ugyanis az energiafogyasztásuk valóban barátságosabb, mint mondjuk egy tizenöt évvel ezelőtt gyártott elődjüké. Egy százhúsz literes kondérból hamarabb ugrik ki a kövér rákvörös seggel, amiben nyolcvan helyett csak negyven liter vizet melegítenek és ráadásul kevesebb alatta lángoló fahasáb kell a kívánt hőmérséklet eléréséhez. Bocsánat a plasztikus hasonlatért, de káábbé így energiatakarékosak a mai gépek is. Négy kila száraz ruhát mosnak annyi vízben, amennyi beletölthető egy felcsútrettenetesi, kerítésszaggató pálinkakóstoló stampedlibe. Eddig rendben volna.
Ami viszont nincs rendben, az az, hogy ezek a szarok ha négy - horribilis diktú - öt évig működnek, az már olyan teljesítmény, ami Guiness könyvekbe való. Négytagú család esetében ( két felnőtt-két gyerek ), ez az időtartam akár a felére is csökkenhet.
A cáratyuska milyen gépet használhat…? – mindegy.
Két-három éves makkinák vannak a bontóban, szóval nem tudom mi az olcsóbb? Keveset fogyaszt, de 100 ezerért vehetek négy év múlva újat, vagy zötyög tíz évig magasabb fogyasztással, de javítás igénye nélkül? Szar rablómese az egész, rubintréka szintű háziállatok (asszonyok) nak.
Rövid távon érzékelhető a spórellás, de ha kiszámolja az ember, nagyon sokkal nem jár jobban ezekkel a mai vackokkal, ha ki kell őket b@szni négy év után. Arról nem is beszélve, hogy a szemét globálisan csak szaporodik, e-hülye szemlélet következményeként.
Programozott halál – asztat hiszem, hogy beszéltünk már erről.

Fogyassz paraszt , ez a lényege a dolognak. Egy szar hűtő, vagy egy szar mosógép az szükséges bigyó a háztartásban, de nem egy ajnározott fétis. Végzi a dolgát, oszt kész. A PC vagy egy laptop az már más kérdés, lehet használni tanulásra, művelődésre és egyéb hasznos tevékenységre. Amitől viszont kiboroluk, az olyan „nélkülözhetetlen” baromságok, mint az LCD kijelzős vellanyberetva. Szájdbájszájd hűtőajtóban a tévé, az már lassan megszokott, de a borotva amelyik tájékoztat?? Miről?
-„Alarm-alarm!!! Idegen szőrzetmaradványok az ajaksörték között!!” – vagy mijalófasz?
Ha rögzíti is az eseményeket a cucc, akkor meg kész a lebukás, reggel megnézi asszony a naplófájlokat, oszt gyön a válóper.
Ja, és az ilyen szarok is mennek a levesbe nagyon hamar, szaporítani a mocskot a földön ezerrel, akár a mobiltelefonok.

Fel kéne végre ébredni, mert a szemétbe fog belepusztulni a Föld.
Meg a süket dumába…
SÖRT!
Ezen meg már csak röhögni tudok.:)

Gárdisták vernek cigányokat Hector Berlioz Faust elkárhozása (Fausts Verdammniss) című darabjának Stuttgarti előadásában.

youtu.be/ImXScXb2Bg0
youtu.be/XpP1oxcxkxA
@Knósszosz:

Ez olyan szép volt, mintha most érkeztél volna az LMP öko-konferenciájáról:))
@Knósszosz: asszem az Atlanti Óceán-on úszik egy szemétsziget, akkora mint az USA és nincs senki aki kihalászná és megsemmisítené vagy felhasználná, mert nagyrészt borzalmas műanyagok...és a fauna meg fogyasztja és a zember meg megeszi a saját szemetét halban vagy egébben

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az eredeti címe: Damnation de Faust

ha már elkárhozik nem mindegy neki?

és még ragyogó zene is ráadásúl és kurva jók a táncosok azoknak is élni kell nem úgy mint ezek itten a Zárpaattila szargeci alkalmazottyai

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te csak ne röhögj, az eredeti szöveg eleje (színhely a magyar puszta!!!)

Note: La page de titre du manuscrit autographe de la partition porte la note suivante de la main de Berlioz: "Les paroles du récitatif de Méphistophélès dans la cave de Leipzig, de la chanson latine des étudiants, du récitatif qui précède la danse des Follets, du Final de la 3ème partie, de toute la 4ème (à l’exception de la Romance de Marguerite) et de l’Epilogue, sont de M. H. Berlioz."

PREMIÈRE PARTIE

SCÈNE I

Plaines de Hongrie

FAUST (seul dans les champs au lever du soleil)

Le vieil hiver a fait place au printemps;
La nature s’est rajeunie;
Des cieux la coupole infinie
Laisse pleuvoir mille feux éclatants.
Je sens glisser dans l’air la brise matinale;
De ma poitrine ardente un souffle pur s’exhale.
J’entends autour de moi le réveil des oiseaux,
Le long bruissement des plantes et des eaux.
Oh! qu’il est doux de vivre au fond des solitudes,
Loin de la lutte humaine et loin des multitudes!

brühüyyy

csak hogy tájékozott légy nagy nemzeti magyar izé és abban van a Rákóczy Induló is az amit mi is elismerünk bár Kodály elvtárs belekomponált

www.youtube.com/watch?v=DMgjVh6zYOY

brühüyyy

Furtwängler
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
művelőggy egy icipicit

brühüyyy

magyar történelem
@rodeo36: Gondolom az az angol címe nem??? ;)
@Orica Középföldi:
Háát, én nem voltam egy kifejezetten grínpíszes alkat, de mióta látom azt a mérhetetlen szemétmennyiséget, ami plö egy mosógép-hűtőgép bontóban összejön, magamtól gondoltam újra a dolgot.

Ismerősöm ilyet üzemeltet, ezres nagyságrenben áll a hulladék a telepán. Hasznosítható cucc kibontva, de a többi...
Jó, nem kerül a bányatóba, mert elviszik hulladékhasznosítóba, de akkor sem lehet minden reciklikánnyi, bizonyos százalék szar az marad és szennyez.

Nézd csak meg a Ragadós Enyv Párt történetét.
Még ma is...
@rodeo36: Nem ezzel van a baj ugyebár, hanem a méretes hazugsággal és azzal, hogy a valósághoz nem sok köze van.:)

A darab eredetileg is Magyarországon kezdődik, a híres Rákóczi-induló és a paraszttáncokból ismert zenei motívumok teszik ezt egyértelművé, ezzel nincs is semmi baj. A stuttgarti színházban Andrea Moses által rendezett "drámai legenda" (ez a mű szerző általi meghatározása) azonban ennél hangsúlyosabban mutatja a modernizált, mai korba áthelyezett helyszínt: egy egész színpadot betöltő magyar lobogó a háttér, és előtte "békés" lakókocsis cigányok lakodalma látható. Az eleve vérlázító, hogy hazánkat így azonosítják (kvázi cigányországként), az viszont még inkább felháborítja a jóérzésű szemlélőt, hogy a darabban gárdista magyarok támadnak a békésen ünneplő cigányokra, feldúlják a lakókocsijukat, tönkreteszik a mulatságot, és az életükre törnek. Bakancsaikkal a fejükre lépnek, a szemüvegüket összetörik stb. A rendező ezzel is "tükrözi az aktuális magyar állapotokat", amelyek a csapból is folynak.

Röhej a köbön. :)
@rodeo36:
Vita nincs, pont erre gondoltam én is.
Oricának is írtam fentebb.

Az milyen, hogy Finnországban a sarkkör közeli tavakban hűtik magukat a Lappok, mert majd 30 czelzilyus van?
(ez két nappal ezelőtti, nem tom tart-e még)

Elképesztő, hogy megy szarrá a flóra és a fajuna. Persze szélsőségek mindig is voltak, úgy látszik megint belecsaptunk egy ilyesmibe, nem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te mindíg ilyen hülyeségeket "gondolsz"?

Berlioz francia és nem is akármilyen, a szöveg francia

az, hogy a damnation mind a két nyelven azonosan írandó de különbözően ejtendő

damnéischön (angol) damnació' (francia)

a Verdammnis az a német fordítás és a Tännhauser-ban találkozhacc vele...aki szintúgy elkárhozik

ez megint dzsobbikos szintre sikeredett kedves háziszárnyasunk még nem sütőben sűlve

brühüyyy
@rodeo36: Látom sikerült ismét megragadnod a lényeget. :)
@Knósszosz:
namost egy remény van -igaz tudósok vidáman röhögcsélve dumálnak róla- a TERMÉSZETET NEM LEHET ELPUSZTÍTANI, AZ ÉLET NEM PUSZTÍTHATÓ EL a Föld történet során sok sok katasztrófa volt de az élet megmaradt legfeljebb "embertelenítés" lesz, akkor dakoták sem lesznek, milyen boldogok lesznek a komondorok nem esik át rajtuk egy hülye sem

mire a zemberiség felébred már nem lesz emberiség

brühüyyy

a sok pénzért élünk és gazdaságosan mint írád a gépekről, egy Dyson porszívó -hét nyelven és 4 szólamban énekel és még port is szív- közel 1000 dollár, de senki sem említi meddig műxik szerviz vagy csere nélkűl, a magyar Hajdú mosógép amivel a barátnőm San Agustin-ban (Habana) mosott, akkor volt 25 éves és még tömítőgyűrűt sem kellett rajta cserélni és azóta eltelt 10 év és még műxik

brühüyyy

és nincs új munkaerő így sem mert automatizálnak meg kihelyezik már nem találsz Grundig meg Telefunken gépeket meg sok minden mást sem mert a technika fejlődik de még a német szakember is külföldre megy
www.tidal-audio.de/

nézd ezt meg ez német és ott is készűl...és veszik

pedig 6 számjegyű az ára euroban

brühüyyy

na ezt a zorbán szakemberei meg a kamara elnökének ötletei sohasem...csak segédmunka és a mercedes máris távozóban a többiek felkészűlnek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mint mindíg, tudhatnád...

a dzsobbik meg a gárda Stuttgartban táncol és gyilokolja a cigókat a színpadon mert már ott is ismerik már Hector berlioz is

brühüyyy
@rodeo36: Jaja és eközben:

"Elutazott tőlünk családunk egyik tagja, akit oly hőn szerettünk
Egy Valóság nevű nagybátyám
Sajnos már nincsen velünk" :)

youtu.be/u7VQqessHYA
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ez a valóság, csak nem tagadod, és ha teccik ez nekünk ha nem a világ így ismeri a magyart a magyar puszta (ami sohasem létezett csak egy sivatagos szikes megye) és a cigók a cigányzenével, Lavotta is a cigányzenét játszotta nincs is igazi mert mindíg is átjáróház volt és keresztbe basztak egyetlen "tiszta" faj sincs és nincs is rá szükség mert egészségtelen az emberiség fejlődése szempontjából kérdezd Tucano-t a brazil kékszemű platina szőke négerekről

a beltenyésztés és a szegregáció hozta létre ami van és ha ügyeskedünk -és ki nem szeret baszni egy kicsit- akkor még egy pár száz év és nem lesznek rasszok és akkor a dzsobbik is felakaszthattya magát mag a zorbán aki egyébként echte cigány és buta

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mér mit gondoltál?

megnézted a Sunray T1

brühüyyy

az zeng ami bemegy az ki is jön ez a lényege a jó hangfalnak mert a többiek megeszik a zene nagyrészét mert nem tuggyák visszajátszani
@rodeo36: Ennek taglalásába inkább ne menjünk bele. Jobban jár mindenki szerintem. Maradjunk csak annyiban, hogy hazudozni arrafelé is sárkányfűárus huncutság.:)
@rodeo36: De ha több pénzed lesz esetleg elviheted Bayreuthot a nappalidba is. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
www.tidal-audio.de/english/startenglish.htm
nyisd ki a gallery-t nézd végig és keresd meg a Sunray T1-egyet

brühüyyy

persze erőlködő és egyéb nyalánkságok is kellenek hozzá mert különben dísz a sarokban
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
minek? az ott jó ahol van, csodálatos

brühüyyy

és nem vagyok önző

10 évre előre le van kötve minden hely, csak úgy lehet bemenni ha valaki meghal és eladják a jegyét
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
akkor te nem is vagyol magyar?

mindenki így ismeri a "magyarokat" puszta, gulyás meg cigány a többi ...international

brühüyyy

fáj? tegyél ellene
@rodeo36: Mikor mész legközelebb előadásra a híres Festspielhaus-ba?? Nehogy azt mond, hogy várod valamelyik bérletes halálát??? ;)
@rodeo36: Te is magyar vagy nem? Téged is így ismernek?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja amit a képen lácc az egyik oldal két ilyenre van szüxég, hogy a stereo megvalósúljon...és egy pár elő és közép meg főerősítőre, egy collos kábelek és sok minden, de ha sötét van és megszólal

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

még nem tudom, Glyndeburne-be vágyom valami jó kis opera előadásra

brühüyyy
@rodeo36: Muszáj, hogy sötét legyen?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem engem nem mert én már mutattam mást is nem csak ezt a legendáriumot amit a nagy nemzeti kormány és a többi agyament idióta, és nevemen szólítanak csak úgy mert ismerjük egymást

brühüyyy

de ezért meg kellett ám dolgozni az emberek bizalmát és értékelismerését meg kell szerezni és az nem 2 perc

ja és olyan állandónak kell lenni mint a Kheopsz piramis mert különben elfelejtenek visszahívni...és ez kölcsönös

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a fények bennem vannak és a nappali fény zavaró, és a külső zaj is, a kutyu is tuggya, hogy ilyenkor lábhoz és hallgattya a felhangokat

brühüyyy
@rodeo36: Mi az amit te is pozitívumként élsz meg a magyarságoddal kapcsolatban egy teljesen idegen környezetben?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Richard Straus Ariadne és Mozart Figaro

www.youtube.com/watch?v=lKQVcJajJq8

Cotrubas, Te Kanawa, von Stade garancia bár ma már nem énekel egyik sem de ott a minőség garantált

brühüyyy

ezért mennék

és olyan mintha csak neked játszanának
A zemeszpé tekintetében kizárólag egy dolog növekszik: az Ati arca.
Az viszont teljes rejtély, hogy ugyan mire.
Ati pajtásnak fel kellene fogni, hogy nincs még itt az ő ideje. Ha nem képes visszafogni az arcából, a bicepszmutogatásból, akkor később sem fog eljönni az ő ideje.
Nem is tudom, hogy ennyire sz*r stratéga lenne, vagy mohóságában vett fel túlméretes mellényt.
@rodeo36:
Mostan amit mondasz, az szomorúú…
Mi nem fogjuk már látni áhítattal vagy nélküle, se perselyileg és ideológiailag átbaszva/megvezetve, hogyan pusztul el a kék golyhó.

Véleményem szerint törvényszerű lesz a dolog, főként az említett szennyezés-jövő felélés okán.
Ki a lófasznak képzelte magát például a zusa, amikor sok-sok évtizedre szétgórta a Bikini-atollt? Vallásos, keresztény alapon.
Nem sorolok ide többet, te pontosan tudod mire utalnék evvel az egész szarral kapcsolatban.
Igazad van, a kövérek a saját dagadt tetű fajtájukat pusztíttyák el, de ha nincs lakó, minek házmester? Kicsiben a nagybúl következésképp.
Seggfejek, de amíg világossá válik mindenki számára, addig lesz cumi, még sok szakajtóval.

A Tidal meg…
… kurva jó lehet, majd ha a zorbányviktor tesz a zsebembe, akkor csuhajla lesz meg Tidal is.
Addig meg csak merci negatív beruházás és a régióba gyövő cégek részéről levédia elkerülése.
Mert jobban tejjesít, azért.
És hálaadó mese is...
@rodeo36: Átruccansz Angliába és onnan már csak egy órácska repülés Budapest. :)
@rodeo36: Tiszta barna vagy foltos a drága?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ahol én járok, ott a rasszok feloldódnak...Liszt, Kodály, Bartók, Csontváry, az írók akiket lefordítottak, Mexico-ban az Esőisten kötelező olvasmány, de Déri Tibor is sokfelé, tudósaink és filozófusaink a világhoz mértek és elfogadottak mi politikáról keveset mert a művészet és tudomány meg ezek kombinációja elegendő a megismeréshez

ugye a művészet a művészet intenzív a tudomány analítikus

és egymásra épűlnek a művészet primátusával

előszőr van a gondolat és utána faragjuk ki

brühüyyy

ha nem tudod megragadni a valóságot akkor az nem is létezik vagy nem vagy ember
lásd a barlangrajzokat

az ősember hatalmat kapott a mammut fölött amikor fel tudta mázolni a barlang falára, megragadta és "tudta"

brühüyyy

de ez már nagydoktori
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én nem vagyok kíváncsi Budapestre a díszjárádáira és a koldusokra a díszjárdán én nem így szerettem meg és nem akarom lerombolni az emlékeimet és nem bírom elviselni a fidesz szagát

brühüyyy
@rodeo36: Akkor ezt megint eltaláltam. :) Nagyon édes lehet. A lányomnak most épp a Border Collie fajta a kedvence.

youtu.be/RmcTW_FgL_U

Azt hallottad, hogy a Facebook tulaj Zuckerberg is egy kutya miatt jött Magyarországra?? :)

index.hu/belfold/2013/06/03/izlett_a_retes_zuckerbergnek/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Zuckerberg valószínű ismer egy pár magyar matematikust és informatikust, a magyar puli meg hát világhírű, bár a hülye annyát neki a felesége levágta a szőrt a szeme előtt attól begyullad a kutyu szeme -meg is írtam neki hogy nem ért a kutyához- és a palacsinta is sajátságos amig nem hívod pancake-nek...mert akkor angol

brühüyyy

és van pénze tett egy körutat europában és belefért 3 nap hungary
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
2 1/2 óra de mondd meg senkinek

már repűltem ezt

brühüyyy
@rodeo36: Nekem ő volt a kutyim. Igaz keverék de nagyon szép volt szerintem. Sajnos már nincs velünk. :(

szegab.nincs.net/lujzi.jpg
@Knósszosz:
nézd, most megy a süket duma de ugyanazon az útvonalon 10 napon belűl megismétlődött a szélvihar és mindent lerombolt, mert nem tudnak (Oklahoma) építkezni csak kártyavárakat 20 évre vagy kevesebbre, és kiírtották az erdőiket meg letarolták a hegyeiket város nagyságú bulldózerekkel és 1000 köbkilóméteres krátereket hagyva maguk után meg sivatagot ahol vidáman tombol a szél meg a zápor...

ebben mélyen egyetértünk a kurvajó a mondásod: ha nincs lakó minek házmester

és körbejárnak a közelkeleten meg távolkeleten és az oroszoktól délre hogy körbefogják, mert ott van a kincs de nem az övék

de igaz ha nincs mire akkor minek bányászni...vonatközlekedésük szinte nulla csak tehervonat 150 vagon négy mozdonnyal és megy viszi a szajrét vagy uszályokon a folyókon amik már csak hajózásra alkalmasak nem tudom mit fognak inni

és a mexico-o vendégmunkás nélkűl a mezőgazdaságuk nulla

brühüyyy

a nagy világhatalom ha a dollár hegemóniája összeroppan és ez a cél akkor nekik végük
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez kedves.
Imádom a kutyákat, és macskáim is vannak. Őket is.
Szép kutty, sajnálom.
Tényleg.
Na ezt is megszavazták. Blokkolhatnak júliustól egyes internetes oldalakat itthon.

hvg.hu/itthon/20130603_blokkolas_internet_kulfoldi_szerver#rss
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem ismerem a nevét de ha nem foglalkoznak vele megbolondúl különben mint a méz a kenyéren

brühüyyy
@Knósszosz: Mi is sajnáljuk. Egyébként pont olyan szép volt belülről, mint kívülről. Igazi egyéniség és szeretetgombóc. :)
@rodeo36: Az okosok azt mondták Spitz és Border keverék lehetett. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
már annyira be vannak szarva, hogy drótkeritésbe öltöznének szögesdrót kalappal

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az amit tudok róla, hogy szuper intelligens az egyik vagy éppen a legintelligensebb kutyu de ha nem foglalkoznak vele és nem adnak neki feladatot akkor becsavarodik, csak éppen beszélni nem lehet megtanítani

brühüyyy
@rodeo36:
Na, én Ámerikát nem ismerem, ami lejön belőle annak alapján nem is nagyon akarom megismerni.
Karl May, Cooper az rendben volt, imádtam.
Ha egyszer oda enne a fene, akkor a Grand Canyon, a hullámzó préri és egyebek.

Totál leszarom a bazi nagy városaikat, meg a filmes szarakodásos háálivúúdos ezt-azt.

A nemzeti parkjaik, a természeti szépségeik érdekelnek. Azokban viszont nagyok, ahogyan ezeket őrzik. A jelósztón park gejzírrel meg egyebekkel és akkor mellette van még egy nagy csomó másik is..

Na, azért Ámerika, de másért nem.
Szarpicsafos, a természeti szépségein kívül - számomra.
Természetesen ez csak az én véleményem, erősen brühühühü-s
De akkor is...
@rodeo36: Igen én is pont ugyanezt hallottam a Border Collie fajtával kapcsolatban.
Nem baj 18-ra olyan marha fasza állapotok lesznek, hogy egy újgenerációs fasza párt egy mozdulattal szét rúgja mind két nagy párt seggét.

Kár, hogy addig az ország tönkre megy... Amúgy ezt már én se várom ki...
@Knósszosz:
a természeti szépségeivel is bánj csínján, a Gand Canyon, hacsak nem repűlsz fölötte semmilyen élményt nem ad közelről, az Appalache hegységet majdnem elhordták bányaszat címén, a Sziklás hegység Canada, California déli része San Diégo, LA, SF NYNY, Boston!!!! és mintha elvágták volna a közpepe süket préri ahol a tornádók pusztítanak évente többször, a Mississipi estelge egy hajózás erejéig...higyjél nekem semmit sem veszítesz ha sohasem mész, menj Délafrikába, Újzeelandra, Austrália néhány vidékére ott sem mindenhol, India Radzsasztán (Rajastan) és Mumbai, meg a Himalája déli lejtői a csúcsok nem embernek valók, és menj Coimbra-ba, O Porto-ba, Lisboa-ba Madrid, és catalunya, Andaluzía
Francia Province, Svájc és az angolok skócia

brühüyyy

van program bőven
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ez az Attila nyilvánvalóan nem a Hordeum nemzetségről kapta a nevét.
Hanem:patikapedia.hu/arpa
süti beállítások módosítása