Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.30. 03:37 Fabius

Legyőztük Brüsszelt. Mi, nem Orbán

Címkék: gazdaság fidesz túlzott deficit eljárás

Jippiájé, győzelem! Mit győzelem, G Y Ő Z E L E M  ! Lenyomtuk Brüsszelt , kokit osztottunk és feltartott középső ujjunkkal beintettünk a túlzott deficit eljárásnak. Mi ez, ha nem hurrá? Megcsináltuk, Feleim! Igen, mi, és nem a kormányunk, ezt azért nem baj, ha a születésnap cunamiban is észbe vésitek. 

Szögezzük le az elején, hogy a túlzott deficit eljárás alól kikerülni jó dolog. Akkor is, ha a körülményei olyanok, hogy a kormány propaganda zenekara húzza a csasztuskát Viktor félázsiai győztesturul táncához. 

orbán-szittya.gif

Kedves Vezetőnk ehhez a harchoz ugyanis nem hagyott választást. A kormányalakítás után menten kapott akkora sallert Barrózó Józsitól a költségvetési hiány elengedését emlegetve, hogy egyrészt hetekig csillagokat látott akkor is, ha uniós zászló nem volt a környékén, másrészt meg összezavarodott ijedtében és kirabolta a magánnyugdíj kasszát. Onnantól pedig nem volt megállás, dakota ló az istállóban nem tolat, csak egyenesen előre a győzelem felé.

Kerül amibe kerül. Nekünk, ugye, mert ki másnak?

Az egymásba érő megszorítások rád eső hozadékát te magad is kiszámolhatod otthon: nézd meg mennyivel emelkedtek a számlevezetésed díjai, mennyi tranzakciós illetéket nyögsz és hány forinttal fizetsz többet a mobiltelefonálásért percenként, és összesen havonta. Átlagold mennyivel nőttek a költségeid az áthárított közműadónak köszönhetően, kalkulálj az élelmiszerláncok különadójának hatásaival, és ha ezzel mind megvagy, akkor húzd alá és add össze. A végösszeg az a nemmegszorítás, amivel beszállsz ebbe a buliba havonta. Meglepődtél? Nem kéne. Viktor elégszer elmondta, legalább ezt a lengethető mutatót meg kell szerezni valahogy.

Kerül amibe kerül. Nekünk, ugye, mert ki másnak? 

Tavaly például hat darab Matolcsy csomagot varrtak a nyakunkba, ha meg a regnálásuk alatti összes megszorítást vesszük, akkor látjuk, hogy a két Bokros csomagnyin is réges régen túl vagyunk. Fejest ugrottunk Tündérmeseországba, de csak az elrugaszkodás után vettünk észre, hogy nincs a medencében víz, ráadásul a kolbászmintás mentőövet valamelyik éhes samesz tévedésből megette. Tavaly 8 nagyvállalat vitte el a termelését/szűnt meg  - Car-Inside, Sanyo, Béres Gyógyszergyár, MKB, Tiszai Vegyi Kombinát, Nokia, Sanshin, Budapest Airport - és hajtott végre csoportos létszámleépítést, most meg éppen a Dámész teszi ugyanezt, és Lézerjanó ötödöli a miniszterelnöki hivatal személyi állományát, mint római hadvezér a gyáva légiót. Hiába, szabadságharc nincs áldozatok nélkül, ezek a jómunkásemberek majd elmennek közmunkásnak vagy ócsai telepesnek, kicsiségekkel igazán kár bíbelődni ezekben a magasztos pillanatokban. 

Egy apró hajszál mégis csak van ennek a takonypürének a tetején: A Varga csomag 3., reklámadós elemére aszonták, hogy ha győzünk nem lesz rá szükség. Höhö, csak azzal nem számolt ez a Miska, hogy a Simicskanyerges üzleti tervben is hangsúlyosan szereplő tételről nem mondhat le csak úgy, önhatalmúlag. Mégis kicsoda egy nemzetgazdasági miniszter az oligarcha királyokhoz képest? Naugye. Szóval mégis lesz reklámadó, elvégre a kiszemelt TV2 jócskán veszít a piaci értékéből a rájuk kirótt legnagyobb mértékű sarc mellett. Simicskanyerges meg sokat nem szeret fizetni, pláne akkor nem, ha már a forgatókönyvbe passzoló, árletörő adónem gondolatát ennyire megszerették. 

Szóval lesz még itt móka kacagás, jöhet a kampányköltségvetés, indulhat az osztogatás amíg Brüsszelnek föl nem tűnik. Szükség is lesz rá, mert a trafikmutyihatás kezd látszani a közkutatás számain, bele kell túrni a felszabaduló kincsesládikába egy marék gyöngyért és a disznók elé kell vetni: itt van ártányok, káprázat, hadizsákmány a háborúból, tőlem, nektek, hogy örvendjetek! 

686 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr195333187

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Túlzott deficit eljárás az ellenzékkel szemben 2013.05.30. 20:36:48

Elegünk van a Bajnai-Mesterházy-Gyurcsány tengely folyamatos nyikorgásából! Elegünk van a véget nem érő brüsszeli csodavárásból! Elegünk van Paul Lendvaiból és a demokrácia-rettegő ballib megmondó emberekből! Valódi, hiteles és tettre kész ellenzéket a...

Trackback: Gondolatok az ajándék lóról 2013.05.30. 18:14:27

Orbán Viktor születésnapjára ajándékot kapott, szabadon felhasználhatja idehaza azt a politikai tőkét, amelyet az Unió kötelezettségszegési eljárásának várható felfüggesztésével be lehet seperni. A rulettasztalon – úgy tűnhet számára – bejött a vaban...

Trackback: Fociaréna Gazdagrét tetejére? 2013.05.30. 16:00:42

Az újbudai képviselők többsége május 30-án, rendkívüli ülésén döntött arról, hogy ~50 millió forinttal (az előterjesztő nem volt biztos az összegben) támogatja a Gazdagréti út 16. szám alatt megvalósuló nagyméretű műfüves focipályát. Előzetes körn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@kifordított nagyanyó: Nem nem és Troppauer Hümér vagyok a Csülkös alanyi költő, aki mellékállásban a nagy Levin:-)
@kifordított nagyanyó:
Te csak ne bizalmaskodj velem, hisz most tudtam meg rólad, hogy "te elég véres libsi vagy."
VEGYÉÉÉÉ'VISSZA! :D
@V-PORT: igen, nagyon kell vigyáznunk hogy ne tudjanak minket támadni a Brüsszelből bérelt szociálliberális ellenségek.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nono... Még behányok ettől az ecceritől! Megélhetési a lölköm, X-es pöcsköszörű.
Azt hiszi, hogy lesz VALAKI. Még nem esett le neki, hogy az marad, mint AMI eddig volt... :)
@Penivaldes: Teee! Olxan tájékozott nak tünsz. Hol lesz holnap a szoboravatás, ahol a nagy vezér kötőféken vezeti a semjén dakota vaklovát?
@kifordított nagyanyó: eldönthetnéd hogy most Moszkvának, vagy Brüsszelnek térdelsz e le....!
@kifordított nagyanyó: Bevallom, egy jobbikos szavazót nem szívesen sértegetek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Valamelyik eldugott Dél-Afrikai kolostorban frisshús-ministránsnak tökéletesen megfelel. Elvégre Valahol Amerikában szívta magába az Isteni szikrát alúlról, ott tért meg. Csak aztet nemértem, miért nem az Őrtoronyt árulja boszexben valamely aluljáróban. Pedig az társadalmilag hasznosabb lene, vagy legalábbis kevesebbe lenne nekünk:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tévedsz! Kötőféken a ló legnemesebb alkatrészét húzogatja maga után, amihez kicsit pöfög és huhog.
Már'ha beveszi a kis színes bogyóit.
Mert ha nem, akkor durvább lesz. :(
Vagyunk páran ebben az országban, akik egy csokorral kívánják neki és a többi szervilis seggdugasznak.
@Fejesrob: TEdd azt nyugodtan... ne tudd meg mit össze röhögtünk rajta a CV-s töketlenkedésén:-) És nem sértődött meg... ez is valahol ember, csak utána szélsőjobber féreg:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Csak ahogy védtél túlzottan.

@Fejesrob: A másik nevem:
Magna cum laude tigeri másztesz digríí
Csak ritkán használom,mert ebben a gépben ez van benne és egyszerűbb belépni.
A múltkor meg az egyik toleráns jött a másik blogon,hogy én ezzel a névvel véresszájú zsidózó voltam.
Komolyan a fideszesek,meg akik ellenük vannak,azok is ugyanazt mondják rólam.
Rosszul jártam.
Ha homokos lennék,és úgy lennék középen,akkor lehet jobban járnék.
De így nem.:))
@Fejesrob:
Pedig kéne! Nekem gyanús, néha komolyan libsibolsi színezete van, ráadásul még a cocikra is szavazott, ami azért már a perverzió határát súrolja.
Szóval gyanús a csóka, nem hinnék annyira neki...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én nem... a magam részéről szeretem a lovakat. Úgy ahogy a természet az ölünkbe rakta. Még téged is sajnálnálak, ha holnap a Te golyócskáiddal a kezében körmenetezne a saját lelki üdvéért:-) Télleg lesz hálaistentisztelet, hogy ez a Jehova ránkszabadította? Pedig szerintem, nem volt ekkora vétkünk, hogy ekkorát bűnhődjünk. Akkor már inkább a Gyehenna. AZ egy megbízható cég. NEm trükközik. A tűz tegnap is, mai is és holnap is ugyanaz.. Itt meg???
@Penivaldes:
Lehet, hogy élvezi, mint Vona ettárs a moszkvai komcsikat és elmebetegeket. Nem szeret domináns egyed lenni, így azután csak a vazelin kitartson... :)
@Penivaldes: Mindig büszke vagyok, hogy mennyire felül tudunk kerekedni az önzőségen. Szerencséje, hogy nem olyanok vagyunk mint ők. De hogyan is lehetnénk, amikor ilyen ember irányít minket. Tudom, tudom, már megint elragadtatom magam.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem, és azért mert tudtuk jól hogy támadtok, hiszen ezért fizetnek titeket.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
még egy buzi? csak nincs konkuerenciája a bencus kisasszonynak és a marcellának? vannak még néhányan az egész IX egy hímringyókupi drága pénzért

brühüyyy
@kifordított nagyanyó:
Backi, olyan vagy mint Ságvári... Hány neved van még, te véreres libsibolsi? :))
@Penivaldes: Ha kell,mindenkinek!:))

@Fejesrob: Így már jobb.

Na de most mennem kell.
Jóéjt mindenkinek!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: gyanús, nem vagyok a Jobbik híve mert őket is felbérelték, de szerintem ez a nagyanyó kettős ügynök
@sárkányfő:
""Orbánék 300 milliót adnak a Hajdú-Bét károsultjainak""

adjanak. alig várják az emberek. abban a pillanatban pereket kap a nyakába, tudniillik a gazdák magánszemélyek voltak. a hajdú-bét privát vállalkozás volt, állami rész nélkül. ha az állam KÁRTÉRÍTÉS jogcímen pénzt ad a hajdú-bétnek, vagy a szövetkezet tagjainak, abban a pillanatban megvalósul a hűtlen kezelés ténye, hiszen az állam és a hajdú-bét NEM állt jogi kapcsolatban egymással, ergo: aki kiadja az utasítást, az válogathat a nagy vagyon hűtlen kezelése, a választásra való tekintettel a megvesztegetés jogcímére és így tovább...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nyilván a kivülálló azt látja, amilyet ő láttatni akar és nekem egy elég primkó munkásőrnek tűnik, ez van.

Na ja, valamikor a fórumokon régen én is többes identitás voltam, de már régen meguntam. Amúgy is kitiltottak az összes nickemmel.
@rodeo36: Nem érdemes nagyon belemenni, de nem csak hőbörögnek és nem csak baromságokat. :)
Aki rajtam szórakozik,bekaphattya! :))
Na de télleg jóéjt!:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "szánalom a köbön" tényleg az...ezek tömegével ide rontottak, de egy sem irja le, hogy mi lesz most, miért jó ez nekünk, mit kell tenni....beszűkült szellem
@V-PORT: megértem, én is nehezen tudom magam tűrtöztetni amikor támadják a mi drága örökös miniszterelnökünket.
@Fejesrob: Vajon miért tiltottak ki?:))

A nevem megtévesztő,mert az asszonyé,aki egy "picit" idősebb.:))
De most már tényleg...!
@Penivaldes: Nem kell letérdelni egyiknek sem. :)
@Fejesrob:
Örök "szerelmem" - SSteffyke, a rohadék libsibolsik szerint - hanyagol a többes személyiségzavarával. El'vagyok kenődve. :(
Valami kis vigaszt max. ez a volt cocihívő, véreslibsi, jobbikos szavazó nyújt a gingergirls-ös oldalakon... :D
@Penivaldes: Most megyek készülök a holnapi napra. Teletöltöm szívem szeretettel és nézek egy kis EchoTv-t.
@Secnir:
Kicsinyes tucc lenni... Piktor a magánvagyonából jótékonykodik, ezt mindenki tuggya! A Gripen zséből telik rá!
@V-PORT:
Bőrszerkóban, maszkban és korbáccsal? Mert úgy érthető, de egyébként nem annyira... :)
@Secnir: Majd adnak a civilek útján. Lesz békemenet, ócsai lakópark mintájára libaotthon a károsult szárnyasoknak. Mindegy. A Fidesz ment. Jót tesz. Segít. A "mások" kárt okoztak, bántották a magyart. Ennyit kell tudni az ügyről.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: egyszer már írtam, hogy imádom a szellemi fricskáidat/biztos azért, mert nekem nincs/ de ez a kutyás történet -pláne az előzőekre vetítve -mindent visz
@shinichi:
Már ne is haragudj, de ha nekem is 60-as IQ lenne a víztornyomban, akkor én is vevő lennék arra fosra!
Kádár népe erre vágyik, megkapta, boldog és csóválja a ... csóválni valót.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nézd, ti vagytok Őfennsége ellenzéke pénzért mindent és még egy kicsit rája

szóval darab szar az eredmény

a többi szarkeverés különösen vonátok moszkvai alakítása törölte a történelemből ezt a bagázst

brühüyyy

én legalább kimondom
@V-PORT: Ja, én ATV-t szoktam. OK, Hitgyüli már nem megy, hiába gyúrok rá.
Úgy írják: túlzottdeficit-eljárás.
A helyesírási szabályzatban a mozgószabályok közt találsz rá, hogy miért.

Mondjuk egyébként is hemzseg a hibáktól a cikk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Vannak vagy másfél milliónyian akik vevők akarnak lenni erre. Nem 60 az iq-juk, de már annyiszor elmondták hogy a Vezér jó, a Vezérnek igaza van, hogy most már nem hátrálhatnak ki arcvesztés nélkül ebből az álláspontból.
@rodeo36:
Azért vedd figyelembe, hogy Vona csak kísérő volt ott, legalábbis az orosz tárgyaló partnerek nem nyilatkoztak másképp. Szóval csak a súlyának megfelelően kezelték.
A tárgyalópartnerek: Egy echte putyini seggnyalonc elmebeteg és a komcsi párt prominense, valami alibi poszt elnöke. Beleszólása a nagykutyák dolgába, mint csigának a fénysebességgel történő utazás megtervezésébe.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
jé te is ismered a kutyu lélektant...ez az én kedvencem, amikor felismeri, hogy hülye volt -nem úgy mint a dzsobbikosok- és ha még ki is röhögöm akkor dühös lesz rám és veszekedni kezd velem, azután mikor már nagyon pukkadozik akkor szoktam felkapni -még a németjuhászt is- és karbantartva megpusszantani...akkor még szégyellni is kezdi magát de tovább szeret

brühüyyy

csodálatos a kuty sok más élőlény helyett is ...beleértve emberszabásúakat mint a selejtes csimpi orbán és a vizolda trisztán tartandó nevű panyókásch
@shinichi:
A földön az IQ állandó. A népesség folyton gyarapszik...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Boli észrevetted, hogy a Vizolda Trisztán Tartandó eltűnt egy árva szó nélkűl?

leesett valami faszról és idehuppant? vagy mijafaszvolt a szájában?

ez olyan IX-es meg felismerte tuggyuk, hogy a deficit eltörlése a koporsójukon egy uccsó előtti szög

milyen ellensége lesz még ezután...nagyon kíváncsi vagyok a gömböc mit fog elővezetni pénteken vagy részeg lesz szülinapja kapcsán házikeritésszaggatóval

brühüyyy
@rodeo36:
Nem gondolod, hogy leereszkedik majd a halandókhoz, amikor a VEZÉR seggét is polírozhatja élesben, érdes nyelvével???
Olyan kis kekec tudsz lenni te is... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Áááá, ha ez igaz volna, akkor manapság például simán köztársasági elnök lehetne egy ...öööö.
@shinichi:
Őőőőőő... volt is... :S A NER dicsőseggére!
@V-PORT:
@Penivaldes:
Baccátok meg, ha nem tudnám .... :)))

Qrva jók vagytok!

Vagy csak fordítva vettétek be az (összes) foga(l)m(a)zás gátlót? :D
Csak, hogy e za zúj nemzetigyógyszerészetifaszomtudjakommandó meg ne talájja, ha rátok törik a zajtót?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
akkó' mijafasznak tó'tta ide a panyókáját a fassem kíváncsi az ilyen buzikra és ráadásúl olyan buták és terjesztik mint a náthát

brühüyyy

mi ez a nagy hallgatás sem mono sem mahír nem zeng dicsőítő zengzeteket a gömböc szenttéavatására?

megnyerte -igaz nem tuggya még hogy mit- de nyert hát glória vagy be vannak szarva esetleg nem kaptak iránymutatást hogy mi is a szöveg most?

szerintem kurva nagy bajban van a propaganda osztály az összes zsíros és zsírtalan meg agyament

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
születésemtől kezdve távollátó vagyok ...túllátok a horizonton

brühüyyy

rábasztál

egy sör reklámban valami agyament a Wagner Rajna Kincse nyitózenéjét tette be...pedig az többet érdemel (igaz annyit csak, hogy ne kelljen jogdíjat fizetni)
@Marcellusca:
nekem vannak itt -tartalékban- lila tablettáim...már nem tudom mire jók de itt rejtődzenek a GYERTEK most gyön érte? vagy értem?

brühüyyy
@Orica Középföldi:
Evvel én is vitatkoznék picit.
Előrebocsátom, hogy optimista vagyok, nem hülye.
(ezt valószínűsíthetőleg azonnal megcáfolja egy kedves kolléga – fel vagyok rá készülve-:)

Állandóan azon keseregtem (és ahogyan elnéztem rajtam kívül sokan még), hogy nem jutnak el az információk a cári adminisztráció ökörségeiről ahhoz a réteghez, amelynek koránál fogva felesleges és tanulhatatlan az ájtí világa, újságra nem költ, tévéből meg a kocsmából szerzi be az aktuális közéleti híreket. Ezt egyáltalán nem bántó szándékkal jegyzem meg, pusztán a valóságról beszélek.

Szóval, ahogy nem tudnak a balfasz döntésekről, úgy a „sikerről” sem fognak tudni vélhetően, legfeljebb egy-két tájékozottabb „városiba szakadt” gyerök világosítja fel a mamáját-papáját, hogy mitisírahogyishíjják. Az meg elmegy a krimóba és előadja szegény (egyem a szívét) az okosat, mint jól értesült, a világ dolgai iránt érdeklődő bácsika, akire felnéznek ezért. Sajnos az ő igyekezete is hiábavaló a valóság megismerésére, a tapintható sötétség mindent elnyel. Ez sem az ő hibájuk, de sajnos mégis az a mai valóság, hogy például az 500 fő lakosú Mályinkán a ”Becsületsüllyesztő” kocsmában, maximum olyan dialógus alakul ki a politizáló törzsvendégek között, hogyaszongya:
- ’napot szomszéd!
- ’napot magába is szomszéd! Nincs jobb dóga, mint itt szennyezni a levegőt?
- Lenne, de el akartam magának mesénni, hogy milyen ügyes gyerek ez a Viktor, mosmonta a rádijó, a Kosutti.
- ???
- Kézzejje, olyat csinát ez a mi Viktorunk, hogy attúl szűnik mán megfele a túlzott deficit eljárás!
- Ja…
Lássa, montamén magának, hogy ne igyon a sánta Kudlacsek Pista pálinkájábúl, mer attúl mindig kűffödiül kezd el beszénni, amit mi nem értünk meg sose.

Szóval nem kell azért attól félni, hogy most ezt a sikerrikácsolást feltétel nélkül mindenki beszívja. Sokan nem is értesülnek róla, akik meg követik az eseményeket, azok meg tudják miről szól a történet.
Legfeljebb hegyesebbet köpnek az eddiginél ha a focista nevét hallják. Az persze lehetséges, hogy minden faluba óriásplakátokat fognak kirakni Don Vittorio portréjával és minden lakos kap egy pár baromfi virslit meg egy pikoló kőbányait, ha dokumentálhatólag odamegy az utálatos kép alá zokogni, esetleg aláírni.
Van valami fotós haverja is a focistának, most legalább dolgozhatna is a pénzéért.

Rodeó írta, hogy evvel Brüsszel most kibaszott a törpével. Ha belegondolok, kurvára igaza van, nekem ez eszembe se jutott volna. A miért...
@Knósszosz:
dejszen te i sírod itten, hogy a mkirályi médija halogat és süket...máskor ennyi idő után már a sarki kóró is lángolt és füstjeleket eregettek a marslakóknak, most meg néma csend és hullaszag, ugyanúgy, mint mikor az OCHOA per volt Habana-ban és az egyik koronatanú és fővádlott (ott van halálbűntetés) elsírta magát és aszonta, hogy a tv nagy nyílvánossága előtt, hogy hát a Fidel is tudott róla akkor országos rövidzárlat és 3 napig sötétség csak a Központ Bizottság legfelső emeletén égett a villany éjjel nappal mert ott összedugták a fejüket, ez volt 1984-ben Angolában is elkapták a gyémánttolvajokat, csempészeket (még a zendéká titkosszolgálata STASI alakította ki a szétverhetetlen védelmet) amikor az egyik vádlott a legfőbb bíróság elnökségének elnöke előtt élőben az egyetlen csatornán azt mondta: az ügyben az egész politikai bizottság és a kormány is benne van kivéve -van 25 millió dollárom egy rejtett helyen és elmegyek érte- az Államelnököt, annak helyettesét és a Hadügyminisztert na ott akkor lett országos rövidzárlat és a tárgyalást soha többé nem folytatták az ürge tényleg eltűnt éjszaka egy előkészített repülővel, tudni kell, hogy otta börtön betonba van öntve a földben 3.5 méter mélyen csak felefelé lehet kijönni azon egy vasrács van lehegesztve és akkor iszik meg eszik ha visznek neki, 3 hét egy halálos ítélet

na most mi lesz levédiában orbánlandiában?

már este óta röhögök

brühüyyy
@rodeo36:
Hát, ez itten elég kétséges, hogy welness betonbunker, meg ápdét kéccersült szagos bruschettával.
A lóvéval kapcsolatban asszem egyet értünk, neki is lesz madara, amivel zabszemmel a seggében...
Csányiótépé elvtársnak van egy Falcon-ja.
www.flickr.com/photos/mcwear/5640567890/
Talán evvel, ha nem is Kajmánijáig de kerót készpézér kap bárhol. Hitelbe nem, mer minden repülőtéren ki lesz rakva a portréja addigra.
@rodeo36: Nekem is eszembe jutott, hogy most aztán kirántották a sámlit a csútitörpe alól.
Mer' mostanaztánmán mijajóbüdösfrancra fogja ráfogni a nemmegszorításait?
@rodeo36: Ezt az idézetet ismered???

"Sokan azt hiszik, gondolkodnak, pedig csak újrarendezik az előítéleteiket." William James

Érdemes lehet megszívlelni. :)
@Knósszosz: Ja, ja.
Ezt nem tudja kézzel megfogni a jónép, nem érzi a zsebén a hatását, ergo (Létezem! :D) nem lehet nagy csinnadrattával előadni, hogy mekkora faszányos gyerekek is vótak.
@Knósszosz:

Mivel vitatkozol?
És mit fog cáfolni a kolléga, az optimizmust vagy a hülyeséget?:)))

Persze igazad van abban,amit írtál. Nagyon sok olyan van. Ezért kell menni és menni Bajnainak.
Néztem Szfváron a nagygyűlést. Rengetegen voltak, sok fiatal, és jó volt Bajnai.

Kurva hosszú lesz neki ez az év, és nehéz. Vérszemet kapott a sok ostoba.
@Marcellusca:
De a kamunikáció minden eszköze a kezükben van, a sikereik országos szinten való kotkodácsolásához.
Lajos adja a felületet, II. Bajusz Szilárd átmegy röplap üzemmódba (a tankönyvek amúgysefontosak), a terjesztést meg megoldja a Posta.
Kormányszemetet már most is hordanak a kézbesítők, egyel több lesz, oszt?
@Orica Középföldi:
KÁTÉ (tiszteletem Neki)
"Ezzel Brüsszel megnyerte OV-nak a választást." - megállapításával.
'Sztán, hogy mit fog cáfolni a kolléga(?), azt szerintem hamarosan látni fogod.
Van egy olyan érzésem, hogy nem kedvez az idő mostanság egy bizonyos szabadtéri sporttevékenységnek, ezért aztán inkább a szobában lapít és figyel-:))

Aztán lecsap...
@rodeo36: Kezükben az ország energiaellátása. Az élmiszer-előállítás és forgalmazás jó része. A búfelejtő-ipar. A kultúra nem, max amit helyette használnak.
A nagyvilág meg, kelet-nyugat-szélrózsa, csak udvariasan fintorog.

A magyar meg még örül is, bár en nem ezt tapasztalom.
@Knósszosz: Valóban. Remélem az ő esetében különösen is bejön majd a közmondás a címerről. :)

Ezt azért még kukkold meg. :)

youtu.be/dKqbCxdYttg
@saravad:
Kultúra?
Kerényi-Kukori Imre hajtja a nyikorgó darálót, amivel a kultúrát...
De nem most kezdődött a dolog.
Picit előbb, de mégsem olyan régen.

A Goldmann György térből mi lett. Az újbudai szarházi fidesz csürhe addig ütötte a vasat, amíg összedöntötték a Zöld Pardont avval az ürüggyel, hogy ottan csodálatos országzászlós-turuloss-magyarosch parkot csinálnak. Mi van a helyén?
Az, igen: lófasz!
Gaztenger, teleszarva-hugyozva, a csövesek ott szűrik a kannásbort, oszt kész.
Nem számít, a lényeg az, hogy az akarat megvalósult. A ZP ment a levesbe.
Sok fiatal (és nem fiatal) átkozza ezért őket, ezt állítom.
Ötvenesként én is.

Búfelejtő ipar?
Ja, azt is lenyúlják és bebaszarintani majd úgy fogsz tudni, hogy a tetvek zsebébe teszel minden korty után húsz százalékot, miközben ásod a rokonod sírját költségcsökkentésbűl kifolyólag.

Hajrá Magyarock!
Pataky is jobban teljesít!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ne szívass, jó?
Van egy "Török Csillagok" bögrém, itt van az orrom előtt a polcon.

Alig várom az augusztust, bazz...
@Knósszosz: De egy picit arrébb ott van a régi új ZP. :)
@Knósszosz: Azt én is hallod. Remélem összefutunk Kecskeméten. :)

youtu.be/l9ymYhJFVkM
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az már (nekem) nem ugyanaz.
Kombinálok egyfolytában; hatalmas energiákat befektetve szétgórták a ZP-t, erre hogy-hogy nem elvtársak, következő tavasszal a híd pesti oldalán megnyitott a Budapest Park.

Koncepció ugyanaz, konténerekből épült izébigyó, üzletileg is tök hasonló az egész. Jegyek-árak-kaja-pia etc...
Kinek érte meg ez a dolog és ki tette zsebre a... namiért a namit?
Üldözési mániám van, azt hiszem.

Megyek is dögleni.
Jósszakát neked és mindenkinek!
@saravad: "Akkor olvass bayerzsoltot."

Nem véletlen nem teszem... Én legszívesebben mérsékelten ellenzéki forrásokból tájékozódok/nék - ha lenne ilyen. De ahogy közeledik a kampányhajrá, az ellenzéki blogszféra simán csak megőrült. Tökéletesen elvesztette az arány és igazságérzetét. Nem is beszélve az elegancia mégoly halovány tartásáról. Itt nettó gyűlöletvezérelt agitrop van.

S igen, igazatok van: miért olvasom akkor... hát egyre kevésbé olvasom. Pedig abból a kihaló fajtából való vagyok, aki még hisz benne, hogy egy nép, egy vér vagyunk még akkor is ha nem egy pártra szavazunk 4 évente, így szívesen érteném meg a gondolataitokat. Csak itt egyre kevésbé van mit megérteni... hiányoznak a gondolatok...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem az én zeném, de a szöveg nagy része rendben van nekem. Tényleg rohadt rövid az élet ahhoz hogy ilyen értelmetlen baromságokra pazaroljuk mint ami itt ma megszületett. Árokásás... tudomtudom, úgy kezdődött hogy visszaütöttetek...

Tisztelettel: bullshit. Énkérekelnézést...
@saravad:
ez így ugyanolyan perverz mint a Chancellor a George Lucas filmben: majd ha minden ellenfelet meg akit még akarunk kiírtottunk akkor béke lesz de addig nem

...ezek tényleg ki akarják írtani -a szó szoros értelmében- mindenkit aki nem ért velük egyet? ez a fasizmus legsötétebb időszaka az sem így kezdődött de ez 23 év alatt beérett mint még soha semmi, népírtás megy tömeges megsemmisítés akinek elveszik a megélhetését az meghal vagy elmegy, ha nem tud -bármi okból- akkor meghal és még a saját sírját is megásattyák vele

azért én ilyen esetben már 14 éves koromban ütöttem és rúgtam úgy kellett róla leszedniük, mert ölni tudok, tényleg képes vagyok rá és jogom van rá a kurva annyukat

ez a Vizolda Trisztán tartandó ma megjelent itt a panyókájában vagy gecis seggel de hamar alhúzta a szennyest mert olyanokat kapott amire nincs válasza kicsi senki buzi a drágám és még ebben a buzi nem is ítélendő el hacsak nem azért mert ők is kategorizálnak hát akkor én is annyuk picsáját

brühüyyy
@Ad Dio: volt már az úgy, hogy nem értettünk egyet, de most valahogy mégis. Én rendszeresen olvasok mindent, de szólni egyre kevesebb kedvem van, a kommentekből ömlő mocsok mennyiségével fordított arányban.
Az a szomorú, hogy pontosan az történik, amit vártam: a Fidesz-hívek felszabadultan bosszantják az ellenzéki híveket, azok meg napról napra durvábban vetkőznek ki magukból, a feltörő zsigeri gyűlölet és megvetés elmossa karakterükből az embert, megsemmisíti a józanul értékelni akarás leghalványabb szándékát is. És aki ebbe nem akar beleállni, az a "másik oldal" embere, dögöljön is meg, de ha lehet, rögtön.
Hihetetlen, hogy mennyien vannak, akik a tehetetlenséggel nem tudnak mit kezdeni, s emiatt önmagukon azzal állnak bosszút, hogy lemondanak a méltóságukról, a másikéról meg pláne, annak eleve nem is lehet olyanja, sőt, egyből a kurvaannyát is, a rutin kötelez. Szégyen, emberek, szégyen. Igaz, ez csak egy elfajzott autószerelő véleménye, nem pedig valami baloldali ikoné, tehát talán komolyan sem kell venni, "mindig ilyen faszságokkal jön a csávó, jump over, ahogy szoktuk".
Én bízom abban, hogy egyszer eljön még az értelmes párbeszéd ideje, tudjátok, ember az emberrel, érvek az érvekkel, meg ilyenek. A közeljövőre vonatkoztatva, és ezt kifejezetten szomorúan mondom, ezt teljesen esélytelennek ítélem.
@Légifarkas: "napról napra durvábban vetkőznek ki magukból, a feltörő zsigeri gyűlölet és megvetés elmossa karakterükből az embert"

Ez a minden oldali eftársak célja. Ezért nem szabad felülni a provokációnak. Árokásás, ellenség generálás, (minden körülmények között) szembenállás.

Érzelmek sorrendje, szerintem. 1. szeretem. 2. nem szeretem. 3. nem érdekel.

Mi következik ebből szerintem? Nem érdemes negatív érzelmeket táplálni egyetlen politikai oldal miatt sem. Ezek a "pártjaink" mind ellenünk vannak. Honnan tudom? Onnan hogy mind "árokásók".

Ki az a ormányviktor? Ki az a mesterházy?... Boccs, a mindenoldali eftársaktól, ha valakit kihagytam volna. Nem figyelmetlenség, csak minden jelentégtelenségre nem emlékezhetek.
@Azbej Tristan:

Magyarország jobban teljesít?

Nofene.

Ez már az, mikor az offshore lovag párttársadról is van véleményed? Vagy ennyire még nem teljesít jól Magyarország?

Mert akkor hajrá, húzzatok bele, érjük meg még ebben a ciklusban, hogy kerdemék megszólalnak a közbesz.biz elnök offshore mutyijáról és arról, hogy pofán hazudott egy országot, benne téged és az összes párttársadat.
Reklámadós történetben a legszebb az, hogy baromi nagy ellenállás ellenére meg fogják lépni, pedig az itteni számítás alapján saccra 8 milliárdról van csupán szó: mediapedia.hu/reklamado
Mikre is herdáltak/herdálnak el ennél minimum 1 nagyságrenddel többet?
@Légifarkas:

"a Fidesz-hívek felszabadultan bosszantják az ellenzéki híveket, azok meg napról napra durvábban vetkőznek ki magukból, a feltörő zsigeri gyűlölet és megvetés elmossa karakterükből az embert, megsemmisíti a józanul értékelni akarás leghalványabb szándékát is."

Azok a "Fidesz-hívek" akik ma felszabadultak, azok nem sokkal kisebb elmebetegek mint az epéthányó agyzsugorodásban szenvedő kommenetelők. De a hangnem a blogokon tényleg elért egy szintet ahol már nincs értelme belefolyni.

Szerencsére az a megfigyelésem, hogy ez a fajta ami itt tobzódik, messze túlreprezentált a weben. A valóságban kevesen, sőt egyre kevesebben vannak akik ilyen szélsőségekben tudnak csak gondolkodni. Az emberek ma hajlanak az árnyaltságra. Egy átlag magyarnak ma nehéz beadni, hogy a kormány MINDENT rosszul csinál. Mert szemmel láthatóan nem így van. Mint ahogy az ellenkezőjére sem hajlik akinek van egy csepp sütnivalója is. Lehetne ezt jobban is csinálni. Bizonyos okok miatt tényleg jobban teljesít az ország és ez mindőnk szerencséje, illetve teljesítménye. Hogy ebből mennyi múlik a Fideszen és mennyi a körülményeken, azt mindenki vérmérséklete alapján ítéli meg. De az emberek distingválnak. Nem nagyon lehet őket uszítani. Akit lehet az itt óbégat. Tegye. Zárt gumiszoba ez, amit lassan csak a zártosztályra valók látogatnak. Civilek itt már nincsenek.

Ez az epehányás ami itt folyik, amellett hogy egy iszonyat, szerintem kontraproduktív is. Gondolom az Index látogatottsága mérhető. Szinte biztos vagyok benne hogy esik visszafelé. És ez nem ok nélküli: a színvonal simán veri az MNO szintjét, ami nem semmi teljesítmény :-). Főleg úgy, hogy az Index mérsékelt ellenzékiségből indult pár éve (valójában szerintem egy nagy olvasottságra utazó médium épp ilyen kell legyen). Erre mi van most?

Vágy és indulatvezérelt hazudozás. Köszi. Már én sem innen tájékozódok.
@Ad Dio:

" Civilek itt már nincsenek."

Ettől nagyobbat akarva sem tévedhetnél.
@Fabius:

Vicces hogy pont erre az egyetlen mondatomra reagáltál. Tudod mit mondana erre egy agyturkász? ;-)
@Ad Dio: ÉN.....SEM !...HANEM MEGYEK OCCT FELNYITOM A WC-TETŐT....., BENÉZEK ODA, AHONNAN FÖLGGYÖN A SZAR..., ÉS CSAK NÉZEM...., NÉZEM...NÉZEM...ÉS TÁJÉKOZÓDOK !!!!! :o)
@kvadrillio: ...ÉS CSAK GYÖN..., GYÖN...FÖL A SZARÁRADAT...., MEGÁLLÍTHATATLANUL...., ÉS BÜDÖS..., BÜDÖS...FEKÁLIASZAG TERJENG..., KIBÍRHATATLANUL...., ÉS EZT MÁR NEM NYOMJA EL AZ AMBI PUR SEM !!!
Köszönöm a bemutatót. Erről a "jelenségről" beszéltünk Légifarkassal.

:-(
valamelyik pöcsfej válaszolt nekem idézem:

"Te barom, amit az állam átvállal azt mások, az adófizetők fizetik ki helyetted. Kurvára megéri nekem a te béna hiteledet is törleszteni."

nos ez az a szellemi magasság, ami miatt a mostani baloldal ott van a szárszói WC-ben..

ezzel a hozzáállással, és stílussal sajnos még egy ideig - míg ki nem haltok drágáim -
ennek a szar NER-nek nem lesz vége, és kénytelen vagyok többed-magamnmal elnézni, hogy ŐK vannak kormányon, és kb 2018-ig biztos, hogy ŐK is maradnak, mert TI annyira betegek vagytok, hogy reményeim szerint az elkövetkező 4 évben sok temetés lesz ...

ostobák pökhendik nagyarcok és mellesleg röhejesek vagytok, mert még mindig azt hiszitek, hogy TI tudtok valamit, nem tudtok TI semmit, csak a pesti szlenget

évek óta csúsztok az arcotokon, ezért nincs bőr rajta

na mindegy

jó étvágyat a keféhez
:O)
süti beállítások módosítása