Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.29. 05:03 Fabius

Papcsák: vendetta és jutalomosztás

Címkék: mszp zugló papcsák ferenc zék vagyonkezelő felügyelő bizottság

Nincs új a zuglói nap alatt. Itt Papcsákisztánban folytatódik a ciklushagyomány, polgármesterünk vendettázza az ellenszegülőket és jutalmazza azokat, aki csöndesen bólogatnak ötleteihez, mint megrogyó vaslépcső a frissen zugóiasított BVSC uszodában. A történetben ott van a válasz is a nemrég fölmerült rejtélyre, vajon miért akadt ki a helyi MSZP a nyilvánosan föltett kérdéstől: miért alakítottak telekbiznisz nagykoalíciót Papcsákkal? 

Emlékszünk, ugye

No, most annyi változott, hogy Ferink az ellenkező fideszes alpolgármestere után megrendszabályozta a BVSC ügyben szintén ellenszegülő Várnait és a fideszes renegát Füle Bernadettet azzal, hogy kirugdosta őket a Zuglói Vagyonkezelő felügyelő bizottságból, és a friss összefogásának tagjait, a vele szavazni hajlandó ex MSZDP, ex MSZP most éppen "civil" Tamás Lászlót és a szocik által delegált Hajdú Flóriánt ültette a helyükre. 

zugló-fb.gif

Ez a Hajdú srác volt már az FB tagja, és annyira de annyira felügyelte a rendet, hogy a Mazsu érában nem tűnt fel neki semmi az ég egy világon. Pedig az akkor történtekért az LMP és maga Papcsák is feljelentést tett, úgyhogy esetleg egy felügyelőnek is lehettek volna észrevételei. Mit tudom én mennyire megnyugtató, ha a telekbizniszelés után ez a könnyen lehet "vak és néma" arc ül vissza felügyelni a kerület pénzét. Az már csak hab a tortán, hogy Ferink a "spórolás" jegyében megemelte a létszámot, és innentől hatan vannak ezek a nagyszerűek. Dönteni vajon kő papír ollóval fognak döntetlen esetén? Vagy most már a személyi összetétel biztosítva van ahhoz, hogy Ferenc ötletein nem lesznek viták és ellenszavazatok? 

Egyrészt sajnos ez a módszer nem új. Várnai szépen összefoglalta a blogján milyen szokásjog szerint zajlik mifelénk az ilyen helyosztás, érdemes elolvasni. Másrészt érdekes lesz figyelni, hogy a túloldaliak pártlapja, a rendkívül objektív Népszava közöl-e írást arról, hogy a derék egykori és jelenlegi szocialista kádereket most akkor megvették kilóra Papcsákék? Mer'hogy mikor Várnai került az FB-be annak idején elempés létére, akkor ez volt a legnagyobb problémájuk. Hátha most is lesz egy karakán szerkesztő, aki a történtek tükrében föltesz bizonyos kérdéseket, hogy tompítson valamit az akkori erőlködéstől savanyú lábszagon. De ójaj, nem, ilyen biztosan nem lesz, hisz aki itt kérdéseket tesz föl morálisan ingoványos ügyekről és Papcsákkal pacsizásról az minimum egy rohattaljas összefogásbántó anarchista, hüpp, bizony, úgyhogy a célszerűség a seggünkbe dugott fejjel némán álldogálást kívánja Mesterházy Attila és Tóth Csaba kerületfőnök csúnyán összecsúszott homlokredőire pislogás helyett. Ne, tényleg ne fáradjatok gyerekek, objektivitást és valami tisztességfélét csak mi idealisták várunk ilyen helyzetben. 

Ilyen körülmények mellett már nem csodálkozunk, miért látszott az a szétrohadt uszodalépcső is márvány lajtorjának amihez mindenképpen ragaszkodni kell.  Meg azon sem, hogy a telekbiznisz csomag ellenállás nélkül suhant át a testületen. Ezek szerint csak nem mindegy, hogy az ember mezítlábas képviselő, vagy a bólogatásért cserébe polgármonsterünk által anyagilag megbecsült FB premium edition. Én már csak azt nem értem, ha ekkora a lávjú, ha meleg tenyér simul meleg tenyérbe, hogy akarják ezek Papcsákot leváltani? 

408 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr955331564

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.29. 11:26:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@sárkányfő: Na ja világválság. Gyurcsányék 2006-ban próbálták átbaszni Barrosoékat egy 8%-nak álcázott 13%-os államháztartási hiánnyal.

Az más tészta, hogy a 2008-ban érkező világválság adta meg a kegyelemdöfést Gyurcsányéknak. Az SZDSZ-re jellemző, hogy patkányként próbálta elhagyni a süllyedő hajót, szerencsére sorsukat ők sem kerülhették el, bár az elszámolás még hiányzik.
@Husz_János_Puszita:
azaz lényeges részek ebből hiányoznak, nem jellemző arra, amit ki akarunk számolni! ugye világos?

a gazdasáág nem csak ebből a kettőből tevődik össze

brühüyyy
@Fejesrob:
és akkor mi van? honnan tudod

nem vagyok tűnékeny

brühüyyy
@Fejesrob: LOL, gyönyörűen ellentmondtál magadnak maffidesztroll, előbb még szerinted nem volt külső erő, most meg szerinted volt világválság, szépen cáfolod saját magadat :D
mond csak miért gyűlöld a magyarokat? és miért menekülsz gyáván e kérdéstől? miért akartad hogy összeomoljon a hazánk 2009-ben? hogy lehet benned ennyi magyargyűlölet?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem magam miatt csinálom, bár nem az én dolgom lenne. Ha hagyjuk őket, ránk nőnek, mint látszik is. A széplelkű idealizmus és ráhagyás nem működik, sajnos nem szabad hagyni a patkányok elszaporodását.
@Husz_János_Puszita:
hogy egy nyelven beszéljünk:

Gross domestic product (GDP) is the market value of all officially recognized final goods and services produced within a country in a given period of time. GDP per capita is often considered an indicator of a country's standard of living;[2][3] GDP per capita is not a measure of personal income (See Standard of living and GDP). Under economic theory, GDP per capita exactly equals the gross domestic income (GDI) per capita (See Gross domestic income).

GDP is related to national accounts, a subject in macroeconomics. GDP is not to be confused with gross national product (GNP) which allocates production based on ownership.

brühüyyy
És Papcsákot még mindig nem akarja a Fidesz kidobni, mit tudhat ez az ember, és kiről tudhatja?!
@Husz_János_Puszita:
Nominal GDP and adjustments to GDP [edit]

The raw GDP figure as given by the equations above is called the nominal, historical, or current, GDP. When one compares GDP figures from one year to another, it is desirable to compensate for changes in the value of money – i.e., for the effects of inflation or deflation. To make it more meaningful for year-to-year comparisons, it may be multiplied by the ratio between the value of money in the year the GDP was measured and the value of money in a base year. For example, suppose a country's GDP in 1990 was $100 million and its GDP in 2000 was $300 million. Suppose also that inflation had halved the value of its currency over that period. To meaningfully compare its GDP in 2000 to its GDP in 1990, we could multiply the GDP in 2000 by one-half, to make it relative to 1990 as a base year. The result would be that the GDP in 2000 equals $300 million × one-half = $150 million, in 1990 monetary terms. We would see that the country's GDP had realistically increased 50 percent over that period, not 200 percent, as it might appear from the raw GDP data. The GDP adjusted for changes in money value in this way is called the real, or constant, GDP.

The factor used to convert GDP from current to constant values in this way is called the GDP deflator. Unlike consumer price index, which measures inflation or deflation in the price of household consumer goods, the GDP deflator measures changes in the prices of all domestically produced goods and services in an economy including investment goods and government services, as well as household consumption goods.[23]

Constant-GDP figures allow us to calculate a GDP growth rate, which indicates how much a country's production has increased (or decreased, if the growth rate is negative) compared to the previous year.

Real GDP growth rate for year n = [(Real GDP in year n) − (Real GDP in year n − 1)] / (Real GDP in year n − 1)
Another thing that it may be desirable to account for is population growth. If a country's GDP doubled over a certain period, but its population tripled, the increase in GDP may not mean that the standard of living increased for the country's residents; the average person in the country is producing less than they were before. Per-capita GDP is a measure to account for population growth.

brühüyyy
@Husz_János_Puszita:
olvasd amit bemásoltam

ez tananyag nem vitatéma

brühüyyy

azon az alapon ahogy a "táblád" számol semmi sem összevethető, kisebb nagobb számok túrórudi meg a lepkefing összehasonlítása melyik szinesebb?

brühüyyy
@le Látó: Azért vannak helyek ahova pár hónao után visszaveszik a link alakot.

@Penivaldes: Ze ott a belvárosi műkereskedésben hogy kerülsz össze erdélyiekkel?
Abból is van többféle amúgy.

@Bakter: A cigányozásra jött ide.
De olyat a jobbik is tudna,mint a szocik vagy a fidesz.
Nem válaszolok mindenkinek ,mert baszakszik a gépem,úgyhogy:

Nem
Nem
Igen
Nem!
@rodeo36:

Tudom mi a különbség a reál- és nominális GDP, a GNP, a GNI, az NNI között, de akkor sem jön ki nekem a 38 ezer milliárd.:D :D

Hagyjuk, annyira nem fontos, hogy itt untassuk a közönséget vele.
@Fejesrob: Ezt most komolyan mondod fideszbirka létedre?
@Fejesrob:
Most is így történik.
Az őszinteség komoly erény, bár nem biztos, hogy kifizetődő.

Aggodalomra semmi okod, hiszen te nem annak szántad, de ha mégis, úgy sem értenék az ápoltjaid.

Vajon mire gondolhattam...
@V-PORT:
"Bajnainak vége."
olvasd már el a felmérést:
megkérdeztek 1000 embert. 10.000.000-ból.
szerintem ezeket az embereket az intézet előtti főúton állították meg. vidéken biztos, hogy nem kérdeztek meg senkit. borsodban 100%, felénk sem nagyon, úgyhogy ne vegyél erre mérget.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: egymásnak ajándékozását?? hagyjál már ezzel. én nem ajándék vagyok pl díszdobozban
@sárkányfő: Milyen apróságoknak tudsz örülni hülyegyerek:)))

Gyurcsányt nem a világgazdasági válság végezte ki, épp ezt írtam. Az annyira amatőr volt, hogy kivégezte saját magát.

Persze a pióca opportunizmusával rendelkező SZDSZ-esekkel a hátán más is úgy járt volna.
@Secnir:

Ha igaz az, hogy vonalas telefonon kérdeznek a közvélemény kutatók, akkor eleve nem lehet reprezentatív a minta szerintem.
@kifordított nagyanyó: Most mi van? Valami nagyon megzavarta a pici kis munkásőragyadat.

Nem neked való ez, tisztogasd a kitüntetéseidet.
@Penivaldes: Bementek a boltba zoknit rádsózni?:))
Vagy valami pocsék árut?

De mondom ott is van fehér,cigány,román,székely.
Egy kettővel volt nekem is problémám.
Pékségekben gyakran előfordulnak.
@Fejesrob: Ja neeem.
Csak két hete még viktor seggét nyaltad.
Most vagy kezdesz megtérni/kiábrándulni,vagy csak vicceltél.
Nem tudom eldönteni.
@kifordított nagyanyó: jaj a zokni árusok, engem nem szoknak megtámadni.
nekem a "szegény" erdélyi magyarokkal van bajom
"Manapság a jövőről gondolkodó, a közügyekben elkötelezett közéleti szereplőket teljesen leköti az, hogy miképpen lehet meghaladni a jelenlegi kormány unortodox ostobaságait, hülyeségeit, aljasságait, bűneit. Ami annyiban helyes, hogy mindezeket meg kell majd tudni haladni. Annyiban azonban nem helyes, hogy nemcsak Orbán és Matolcsy rombolásait és bűneit kell tudni meghaladni, hanem a válság által megváltozott körülményekre is nem a régi „ortodox” módon kell tudni reagálni.

Izgalmas idők állnak előttünk. Nemcsak a múlt érdekvezérelt elhallgatásaival és szőnyeg alá söpört, a ma nyomorához vezető bűneivel, hibáival kell tudni szembesülni – hanem a jövő nehezen kiszámítható és komoly kihívásokat tartogató várható fejleményeivel is.

Mit mondjak, egyelőre mindkét irányban csak kevés nekigyűrkőzést lehet érzékelnünk e honban.
Krémer Balázs"

szuveren.hu/tarsadalom/unortodoxnak-lenni-muszaj

Ez egy nagyon jó írás.
@kifordított nagyanyó: Nem vicceltem, te vagy egyszerű.

Mondom, hogy ne agyalj rajta ennyit, nem kell mindent értened.
@Secnir: Én úgy értettem, hogy a Fidesz -3 az E14 +3, vagyis a Fidesz most nagyon berágott Bajnaira, és azért van vége. Azért érdekes, hogy Karsai is visszafogta magát.
@Fejesrob: rajtad röhög mindenki te szerencsétlen agyhalott. 50-es IQ fölött az emberek már képesek rá, hogy ne mondjanak tökéletesen ellent saját maguknak két egymást követő megszólalásukban, de te még erre sem vagy képes. ezzel (sokadjára) bizonyítottad, hogy nem vagy képes normális gondolkodásra, és hogy az IQ-d még 50 sincs.

és végig az országról meg a hitelről volt szó, csak a te kényszere gyurcsányfóbiád miatt értelmezel minden beszélgetést úgy hogy gyurcsányról szól. de hiába tetted magad még hülyébbnek mint amilyen vagy, a helyzet az, hogy a világválság juttatta válságba az országot, és hitel nélkül csődveszély lett volna. te pedig a csődöt választanád a hitel helyett, azaz az ország összeomlását. épp ezért te utolsó rohadék magyargyűlölő vagy. ez persze már abban is látszott amikor támogattad a magyarok kifosztását pl. a föld és dohány ügyekben.
@Penivaldes: Én leginkább csak melósokkal találkoztam.

@Fejesrob: Mert te magad vagy a fidesz.
@sárkányfő: Ez neked is.
Egyik héten ezt mondják,másik héten az ellenkezőjét.

Na jóéjt mindenkinek.
@sárkányfő: Na hogyne. Annyira röhög rajtam mindenki, hogy 2010-ben elsöprő mértékben rúgták seggbe kedvenceidet a választók és ma sem túl nagy kedvencek.

Hülye vagy te b+, ha Gyurcsányék nem halmoznak fel 8 és 13%-os hiányokat, talán még a válságot is tudták volna kezelni.

Nem tűnik fel, hogy Orbánék idejében is válság volt, ugyanakkor nekik volt annyi eszük, hogy a a hiányokat 3% alatt tartsák, el is kerülték az újabb IMF hitelt és persze befolyást.

Egy kiégett villanylámpa vagy, aki meg van arról győződve, hogy kurva nagy fényárral világít.
@kifordított nagyanyó: Dehogy. Már mondtam, hogy te vagy ilyen hülye. Nem is okosítanék rajtad, jó vagy te így:)
@Fejesrob: Bizony bizony, fideszribanc, ha ellentmondasz saját magadnak, akkor kiröhögnek, és hát teljesen igazuk is van.
Az, hogy szerinted azért nem röhögnek ki téged most, a mostani önellentmondó hülyeségeidért, mert 3 éve a gazdád pártja nyert, az annyira logikus, hogy mehetsz egyenesen a diliházba.

A válságot kezelte minden európai kormány, többségük hitellel, ahogy pl. a németek is. Az, hogy az elmúlt 80 év legnagyobb világgazdasági válságát is az akkori magyar kormány nyakába akarod varrni, az az agyhalálodon kívül csak a beteg gyűlöletedet bizonyítja.

Kár, hogy a magyarokat is gyűlölöd és inkább csődbe vitted volna az országot, mint hogy hitelt vegyünk fel és megússzuk a teljes összeomlást. Te rohadék magyargyűlölő.
Orbán meg csak lenyúlta a manyupot a magyaroktól, ennyit tud és passz, mellesleg te a lenyúlást szintén támogatod nyilván, te magyarellenes maffidesztroll.
@Fejesrob: Robika, nem volt Nostradamus a rokonaid között? Mert eccségsugarú szavazópógár, mint a többség, segédfinggal sem rendelkezett a zállamháztartás VALÓS helyzetérül. De Te, persze tudtad... Akkor azt nem tudtad, hogy Viktor még nagyobb bajt csinál??
Ennyit Orbán "művéről":

"Tavaly volt 7 százalékos a hiány"

"Az év végi egyszeri kiadások miatt a 2011-es költségvetési hiány a magánnyugdíjpénztári vagyon átvételével tisztítva elérheti a GDP 6,9%-át - áll az OTP elemzési központjának gyorsjelentésében, mely a tegnap megjelent költségvetési adatok alapján készült."

www.portfolio.hu/users/elofizetes_info.php?t=cikk&i=160883

Magyarul úgy elkúrták a költségvetést, hogy még a szocikat is sikerült alulmúlniuk, csak betömték az órási hiányt a tőlünk lenyúlt manyuppal, és most még verik a mellüket, hogy két év alatt elverték 11 év megtakarítását...
@sárkányfő: Ja, 2010-ben én is beintettem Ferinek.

Most, hogy mondod, a világgazdasági válságnak kellett volna. Szegény Feri, hagyta, hogy a világgazdasági válság kormányozzon helyette.

Hogy, hogy Orbán meg nem hagyja?

Mert azt még ilyen hülyegyerek mint te sem állíthatja, hogy a világgazdasági válság 2010-ben véget ért. (Persze te elég extrém vagy).
@Fejesrob:
Oké, akkor összegezzük:
- mivel magyargyűlölő vagy, csődöt akartál Magyarországnak
- annyi eszed van mint egy tyúknak és önmagad cáfolod.
- a maffidesz lopásait, a magyarok sorozatos kifosztását támogatod.
@Fejesrob:
Csak a próba kedvéért - hogy lássuk kivel vagy: a magyarokkal vagy a maffidesszel -, lássuk mit szólsz a mai nap két kibukott maffidesz-mutyijához?

1. Rogán szomszédja 7 trafikot nyert, ebből hármat mélyen a piaci ár alatt kap bérleménybe, egyiket Bp legzsírosabb helyén a Ferenciek terén. Azaz a magyarokat kifosztó módon, reális ár alatt játssza át Rogán a szomszédjának a köztulajdonban lévő ingatlant.

2. Simicska cégei már beékelődnek az állam a és a magánszféra közé, és innen is sápot szednek. State capture új dimenziója.

Annyira tudom mit fogsz válaszolni, dorid :D
@sárkányfő: Ja, 2010-ben én is beintettem Ferinek.

Most, hogy mondod, a világgazdasági válságnak kellett volna. Szegény Feri, hagyta, hogy a világgazdasági válság kormányozzon helyette.

Hogy, hogy Orbán meg nem hagyja?

Mert azt még ilyen hülyegyerek mint te sem állíthatja, hogy a világgazdasági válság 2010-ben véget ért. (Persze te elég extrém vagy).
@sárkányfő: Ne mérgelődj, ma már megtudtam, hogy a jobbik a lehetőség. Ezek ennyire setétek. Viktor az első vadulása idején is sikerrel baxta apró darabokra, azt a kevéske eredményt, amit az elődei összelapátoltak. Most megismételte a 1998-2002 közötti "bravúrt", ismét sikerült a ballibsiket mindenben! alulmúlni...
@rodeo36: Én úgy ismerem, hogy "Szergej fasza gyerek nem fázik, Éjjel-nappal tornázik".:) Amúgy hidd el nekem, hogy nem kell annyira beszarni a jobbiktól.
@Fejesrob:
:DD
Mi van papagáj, beakadt a lemez? :D Vagy váltás van a maffidesztroll-műszakban és az esti ügyeletes véletlenül ugyanazt küldte el még egyszer? :D

vazze eddig is idióta barmot csináltál magadból az önellentmondásaiddal, de ez még súlyosabb...
@Fejesrob: Robika, csiki dám! Szóval a válság nem ért véget 2010-ben?? Na ne viccelj! TE figyu, ha bármihez is értene O.V. és retardált csapata, akkor ott tartanátok, ahol mondjuk az osztrákok...
De mivel, baromi jól jött a zsebnaszád kapitánynak a válságos duma, amit ti nyeltetek mint a kacsa, vagy gyöngytyúk a taknyot, ezért a setét buksidban még mindíg Óceánia, Eurázsia főellensége, de a győzelem a küszöbön...
Csiki dám!
@sárkányfő: Te még mindig itt vagy kismajom?

Na majd holnap folytatjuk.
@nincs_itt: B+, micsoda párttagok vannak.
@Fejesrob: Robika, ne magadból indulj ki! Párttagok, piha, se trafikom, se fődem... Párttag az ilyen? Arra felétek, biztosan nem.
De nyugodj meg, minden rendben a termelés nő, Eurázsia örökös ellensége Óceániának, ami mindig így is volt. A Nagy Testvér figyel, rád is Robika.
A Győzelem gin-hez ne felejtsd el a Diadal cigarettát is kérvényezni!
Nem mondom, hogy babzsák feri egy korrupt ÉS idióta kisköcsög mert ez aljas becsületsértés lenne.
Mondjuk szemtől szembe esetleg változtatnék ezen a véleményemen.

"Frigyes"

(UI. Pereljbekicsköcsög)
az a mandri nem a zuglói joe peshi?

a magyar alma .. tommá, az almaszakértő

hogy a magyar alma elfoglalhassa méltó helyét
@rodeo36:

szia Rodeo!

a napokban olvastam, egy aáglius pasiról aki a prímszámok fontosságába van belegabalyodva, a neve nem jut az eszembe, be is akartam, linkelni, de valahol kódorogtál és amikor megjöttél akkor én már James Aldridge-be temetkeztem.
Na mindegy. most Finlandiába vagyok temetkezve Absolut, ez a rohatt U betű meg kiesett a helyéről mert kicsit belecsaptam, szóval ha erre jársz (Hu) akkor szólj... kell innunk egy néhány száz vagy ezer cseppet mert már minden annyira el van baszva, hogy jobb lenne ha szanálnánk kies Hazánkat, olvastam a Klapka interjút, hát az nem semmi.
Mindazonáltal egészségedre! Kicsit ki vagyok egyensúlyozva, mert egy ma adtam egy kis vért egy kollégám rokonának (mert nincs abból a ritka vércsoportból a SOTE Klinikájának és az az érzésem hiába minden, és olyan szomorú amikor egy fiatal nőnek el kell menni, mert nincs tovább..... nem mondom hogy brüüü stb.
Igyunk egyet de legalább hármat! Most!
@Fejesrob:
A "villanylámpa" tetszik!
Olyan retrós izé, köszi!

El is mentem a "Gyökér fideszesek röfögései" mappámba, nehogy elvesszen eme gyöngyszem.
Mondd, miért nem válaszolsz nekem, ó hatalmas barma a Nemzeti Együttműködés Rendszerének?

Nem érted az első, neked címzett kérdésemet?
Ne parázz, ez nem minősít téged.
Én vagyok meggondolatlan, hogy kérdezek tőled bármit is.

Csocsillak bucika!
@Fejesrob:

sárkányfőnek írtad:
"___...yen hülyegyerek mint te sem állíthatja, hogy a világgazdasági válság 2010-ben véget ért. (Persze te elég extrém vagy). ___"

bocs hogy beledadogok, extremitásban te sem szenvedsz hiányt ami azt illeti. csak megjegyzem.
aki tolvajokat véd az tettestárs, akár piros, akár narancs, akár madaras.
@V-PORT:
"Azért érdekes, hogy Karsai is visszafogta magát"

persze. karsai volt az, aki 2005 (2006?)-ban bedobta, hogy a hajdú-bét gazdái közül 9(!) akasztotta fel magát. ami először egy gazda volt, aztán három, aztán kilenc. mszp-s létére így próbált meg nyomást gyakorolni a szoci kormányra. aztán ezt a jól hangzó hírt (tömeges öngyilkosság, blablabla) átvette a magyar nemzet, a magyar hírlap, a hörrtévé - és bajnai pert nyert ellenük, mert egy öngyilkos gazdát sem tudtak felmutatni. illetve amikor azok a karsaira hivatkoztak, azt mondta a karsai hogy keressék meg a kilenc gazdát, ami közelebb menve már csak öt volt, meg egy, illetve az az egy is látott egy öngyilkost.
ezért tud folyamatosan pert nyerni bajnai, mert egy lufit rugdos a jobboldal.
@Penivaldes:

"milyen vércsoport?"

ufo vagyok.
@rodeo36: De ha leszarod őket, akkor minek írod, hogy fel kéne számolni?? :)
@Fejesrob:
"Nem tűnik fel, hogy Orbánék idejében is válság volt, ugyanakkor nekik volt annyi eszük, hogy a a hiányokat 3% alatt tartsák,"

nem. van valami linked róla?
Kissé föntebb, csörte alakult ki, mert elzárták valahol a vizet.

Ha nem zárják el, akkor annak se folyt volna tovább a csapja, aki a hasán spórolva, nehezen,de mégis fizeti a számlákat.

Amikor a mozgássérülttől elveszi a bank a házát, az természetes, ott nem hepciáskodik az ombudsman, pedig az egy cseppecskét durvább dolog!!
@Penivaldes:

megnéztem mit beszélek. nem is ritka. csak éppen nem volt a klinikán.

de mint ufo mltifnkcionális vagyok.
Már tdják a telefonszámomat, a nevemet, már felpakoltak a google mapsra ezt a vércsoport dolgot megtartom egyelőre. Bocsánat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: attól még leszarhatom?

brühüyyy

felszámolni és közben leszarni?
@Penivaldes:
Hidd el Peni, én sem.
De eszembe jut belőlük egy-kettő, néha.

Főként akkor, mikor Zuglóban dolgozom.
Papicsák Máté oligarcha reinkarnációja, akit elődje után szintén a rablógazdálkodás jellemez, meghatározó személyiség a Róna utca környékén.

Kár, hogy pár utcával arrébb, a gyanútlan autós a futóművével fizet a figyelmetlenségéért, mert miért nem néz a kereke elé?
Zugló ennél a szarládánál többet érdemel, fasza kerülete Pestnek, én mondom. Gyakorló utca is van panellel, meg egyéb más jellegű részei is kurvára élhető kertes milliővel, kedvelem.

Papcsákot aki szétbassza, azt nem.
Van egy hölgy, aki ismerősöm onnan. Választásokon is közre szokott működni, önkori-megami épp jön.
Hiába próbálom belőle kicsikarni a véleményét, nem mondja. Ez mindennél többet elárul számomra, a helyi maffia működéséről.

A Cházár András utcában sincs szólásszabadság.
Kurva annyukat!

És még kaját kell csinálnom, éhes vagyok.
@Fejesrob:

"___Egy kiégett villanylámpa vagy, aki meg van arról győződve, hogy kurva nagy fényárral világít. ___"

képzeddd eeeel a legrégibb villanylámpa kialutt és asztán csudák csudájára kigyulltt megint száz éve világít vagy több. útyhotty szekunda b+.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az az az az az! köszönöm. de ez a Rodeo megint eeee kujtorgott, remélem inni ment!
@Penivaldes:

ííígen. mindig rencceridegen vagyok. így születtem. valszeg genetikai mtáció. bocsánat az u betűm kijár batta meg.
@rodeo36:

Azok bázisviszonyszámok, 1960-as bázison.
Amúgy közgazda szemnek csemege, kösz hogy belinkelted.
@jaegtoer: Bízzunk benne, hogy tud majd rá időt szakítani. :)
jó éccakát Mindenkinek!
@Fejesrob: Épületes válasz, híven tükröz téged.

De a legárulkodóbb, hogy meg se próbáltál válaszolni a Nagya Tesztkérdése, amiből kiderült volna hogy a magyarokkal vagy, vagy a maffidesszel. Gyáva hallgatásod azonban elárul téged, hiába is próbálod elsunnyogni a választ.

És emlékeztetőül, ismét a kérdés amire gyáva vagy válaszolni:

sárkányfő 2013.05.29. 20:44:03
@Fejesrob:
Csak a próba kedvéért - hogy lássuk kivel vagy: a magyarokkal vagy a maffidesszel -, lássuk mit szólsz a mai nap két kibukott maffidesz-mutyijához?

1. Rogán szomszédja 7 trafikot nyert, ebből hármat mélyen a piaci ár alatt kap bérleménybe, egyiket Bp legzsírosabb helyén a Ferenciek terén. Azaz a magyarokat kifosztó módon, reális ár alatt játssza át Rogán a szomszédjának a köztulajdonban lévő ingatlant.

2. Simicska cégei már beékelődnek az állam a és a magánszféra közé, és innen is sápot szednek. State capture új dimenziója.
@jaegtoer:
Jajaja!!
Rodeot hagyjad inni ájsz polár vot-kát martinyival citrommal meg jéggel, békésen elszürcsölget és szeret zabálni is, szóval lehet az is, hogy rokonyom!-:))

Sok mosóporral tartozik amúgy, mert reggelente magamra köpöm a kávét sokszor ha olvasom, de ezt majd leverem rajta alkalmasint, ha erre eszi a fene!!
@jaegtoer: szia, a zí gaz ság abban rejtedzik, hogy te nem vagy csak bolyongsz mint a Haley vagy valami hasonló őrűlt jégneműlégnemű de tudtommal elektromosan töltött kerengő ami kisűl...nem kiderűl hanem kisűl és akkor van farka...nekem is van Polar-om kéznél meg olasz vermuth és spanyol Jerez, meg jég és tonic és megfelelő naccságú pohárka

szóval a matematika az csodálatos, alantabb valaki bedugta a linket most elolvastam seperc alatt, lehet, hogy a lényege az, hogy csakis primszámok létedzenek és az összes többi a primek mindenféle sexuális együttlétéből fakad? a zürge akinek meg elfelejtettem a nevét seperc alatt aszongya, hogy a neten keringtetnek infókat, hogy a public beletegye amit bele tud tenni és akkor valami új alakúlhat ki ezt én már régóta alkalmazom, a kettőnknek több esze ven mint nekem egyedűl hát rakjuk össze mindenképpen a legkisebb primszámnál nagyobb érték gyüvik ki...de ha tömegekről beszélünk akkor létrehozható egy 10000IQ -s izé akit nem lehet mexólítani mert süket de sok minden dumcsizik tehát mialatt hótt buta nagyon okos is...egyébként Dawkins a kedvencem és mióta a CERN az idő végét meg a basszameg nek a zannyát keresik azóta nem is olyan sympati kusak mert tömjénszaguk van...ismered te azt a weboldalat amit elektromos universe-nek hívnak?
www.thunderbolts.info/wp/

ettől sokan megizélnek meg beizélnek én meg aszondom, hogy arrafelé keresik a dolgokat ahol azok vannak és mióta a NASA elvtárs és a euja Viking-ekről hallgat mert olyanokat mondanak a vikingek, hogy nincs az a teremtő aki elférne arrafelé pedig még csak nyomakodnak oda neki bele telibe de már tuggyuk, hogy a Nap sugár az nem jön hanem megy befeléje és ott...szóval elemezd eztet is Polar van bőven most bontottam de mikor a második 4 dcl-es pohárkán túllépek akkor álmosság vesz rajtam erőt...szóval: halál a fideszre és a zorbánra is de arra duflán

brühüyyy
salúd
@Fejesrob:
Hogyan is van ez?
Hazudtok nappal, hazudtok éjjel... :))
Ejnye, ejnye...

"Állítólag rekordot döntött 2012-ben mind az működőtőke-beáramlás, mind a működőtőke-kiáramlás Magyarországon.

A kettő különbözetéből eredő pozitív érték pedig a válság óta nem volt olyan magas, mint tavaly. Mindez önmagában azt jelentené, hogy hazánkban minden szép és jó, a külföldi befektetők csak úgy hozzák ide a beruházásokra szánt tőkét. Az ördög azonban, mint oly sok esetben, a részletekben rejlik. És a részletekből az derül ki, hogy a Varga Mihály vezette minisztérium megpróbált mindenkit átverni!

Hiszen ha minden ilyen jó lenne, akkor elképzelhetetlen lett volna, hogy 2012-ben például történelmi mélypontra zuhan a beruházási ráta, és talán még a külföldi vállalatok sem panaszkodtak és fordultak volna Brüsszelhez az ijesztően magas különadók miatt. Sorra azt hallhattuk a gazdasági szakértőktől, hogy a gazdasági és beruházási környezet nagyon rossz Magyarországon, s ezt mi sem támasztotta jobban alá, minthogy az ősszel megjelent versenyképességi rangsorokban is jelentősen hátracsúsztunk.

Akkor mégis hogyan lehet az, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium által közölt "tények" szerint Magyarországon a külföldi befektetők közel 3000 milliárd forintot költöttek el, azaz a GDP több mint 10 százalékát?"
index.hu/bloghu/tenytar/2013/05/29/nem_3_ezer_hanem_300_milliard_forint_jott_es_meg_a_cegek_is_menekulnek

"Menekülő cégek

A gyenge gazdasági szerkezet, a kiszámíthatatlanság és a jogbiztonság hiánya miatt a külföldi vállalatok a szomszédos országokba viszik beruházásaikat. Mi több, sok hazánkban aktívan jelenlévő vállalat a legújabb fejlesztéseit is a környékbeli országokba viszi. Az E.On, a Daimler és a Bosch fontos beruházásokat és fejlesztéseket visz Romániába, utóbbi kettő pedig a kormány partnerének is tekinthető - legalábbis papíron. Románia egyes régiói egyre vonzóbbá válnak a külföldi befektetők szemében a humán tőke és az infrastruktúra javuló minősége miatt, miközben Magyarországon ezek a vállalatok kénytelen azzal szembesülni, hogy a félrekezelt oktatáspolitika leépíti a hazai humán tőkét. A 21. században a versenyképességet elsősorban már nem az adórendszer határozza meg - igaz az is fontos eleme -, hanem a humán tőke összetétele és minősége, az adott régióban található képzési központok, az infrastruktúra, a kiszámítható gazdasági klíma és jogrendszer, valamint az adott régióban található K+F tevékenységek."

No comment... Szánalom - persze az agyhalott, csekély értelmű bolsevik hívőknek halleluja, de ha egy kicsit gondolkoznátok...
@Knósszosz:
bosszú: ha megmondod, hogy amikor nincs B dúrban akkor miben van éppen a modulációk okán, akkor nyersz vekkert
www.youtube.com/watch?v=5SAzINMPtzs

polározok meg töröm a jeget de még a jégse tuggya

jégtör a bővérű

brühüyyy
@jaegtoer: a nap kommentje!:)))egészségedre!skol!nazdarovje!
@Husz_János_Puszita:
egyébként MNB vagy/és AKK adatok is vannak hasonlóan, és azokból jön az amit én írok, mert...a többit már mondtam

lényege a mondandómnak: 36 hónap alatt "eltűnt" 34000 vagy több milliárd HUF a magyar gazdaságból, a hiányszázalékok hazugságok meg érdektelenek a zejú is hülye, hogy azokat vizslattya vagy az csak a gömböc betegsége?

a zejú komplex elemzéseket csinál mint a Simor anno és abból sok minden kéken fehéren kigyüvik de ezt nem szeresse a zelqurcsi és gazdái

brühüyyy
@punkfrog:
health and wealth, salut, salute, salúd, saúde, Gesundheit

brühüyyy
@jaegtoer:
Nekem B- a vércsoportom, ha az segít. Viszonylag ritka.
@rodeo36:
'séggedre bazmeg!!
Na, nem szívass már engem dúrral, mollal, izével, nem vagyok zeneileg művelt. Két kathigoría van; tetszik/nem tetszik.

Amit most linkeltél, az érdekes. Kotta nélkül negyven percet? Pancser!
Na, ne bazzá meg, ez kurva jó, de tényleg!
Milyen dúr, azt én nem tudom, nem is fogom. Viszont van fülem, az meg aszondja, hogy rendben.

Van élet a rockon túl is, tudom, értem.
Iron Maiden, Mötley Crue, meg ilyesmi...
De pl. Orff műve is euforisztikus élményt okoz, bár mennyire is hihetetlen.

Ecce gratum... jó éjt és polar vodkát, meg mindent!!-:D
@Knósszosz: hát ha még elolvasnád Szabolcsy Bence Beethoven című könyvét, valamint Pernye Andrást zenéről, a maiakat nem ismerem de ezek olyanok mint a Kheopsz pyramis

brühüyyy
és már fogy is a polar...nagyon izgis a 2 literes palack ahogy...
@Knósszosz: és a címe: Hammerklavier azaz Kalapácszongora...de amit "szól" a legnagyobbak foglalkoznak vele, mert ebben Beethoven áttörte azt a határt amit az asztrofizikában a Heliosphera-nak hívunk...és onnan kívűlről kalapál ...
brühüyyy
@Knósszosz:
Így is van! Tetszik, vagy nem... Ennyi!
Én is mindenevő vagyok.
@rodeo36:
Kösz Rodi, isten vagy!
A nyelvem átlagos hosszúságú, nem izéé, csak...

Sok jó iccakát köszönhetek, szóval...
Bolival egyet értve, kurva szép álmokat néked, karib seggfej!!

Knósz oldalon kedvelnek, te izééé...
@Knósszosz:
Akit kedvelsz, azt seggfejezed, aki nem azt...?
Basszus, már csak az hiányzik, hogy nekiállj főzőcskézni.
Este 8-kor még edzésen voltam 9-ig, előtte vacsiztam, most meg mocsok éhes vagyok, nem, akkor se vacsizok - de minden állatságot összezabáltam már...
Aludnom kéne, mert kifosztom a hűtőszekrényt. :(
Olvastátok?

"Hahó, Unió! Nem a deficit a mi legfőbb gondunk, hanem hogy ellopják alólunk az országot!

Reklámadó márpedig lesz, függetlenül attól, hogy a túlzottdeficit-eljárás alól kikerültünk. További pénzbehajtásra tehát nem lenne szükség emiatt. Másra kell ez az adó. Ahogy az sejthető volt, ezt a törvényt is fordítva kezdték írni, pont úgy, ahogy a trafikmutyit rajzolta meg Lázár János és bűntársa."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130529_Mennek_lopni#rss

Mutyiland fővárosa? Tudom Felcsút, de a pöcs kivan...
Szánalmas ország vagyunk, tényleg.
Tegnap is ma feküdtem le, ma is holnap fogok! Na jó éjt mindenkinek. :)
@Knósszosz:
akkor valami:
www.youtube.com/watch?v=W0UrRWyIZ74

ebben minden fordítva van a lassú tétellel kezdődik és cisz moll és azután kezd dübörögni mikor már azt hinnéd elment a menterendszerű üstökös hátán és még hoz nyalánkságokat ha ez nem szerelem akkor semmi

brühüyyy
és egy ...ide gondolj valamit ami vagy aki neked nagyon
@Knósszosz:

"A Cházár András utcában sincs szólásszabadság."

Most jövök a Tihanyból, ott még van ilyen. Csak úgy verte vissza a panel a hangot.
@Fabius:
Tihany? Az rendben, de állj ki a Hortobágy közepére!
Nem értem a többes számot.
Legyőztük?
Papcsák is személyesen szokott előterjeszteni nagyszerűeket, vagy nem?
A kommentelhetetlen varanus.blog.hu/2013/05/30/legyoztuk_brusszelt_mi_nem_orban postnak kuldenem szeretettel, meg mindenkinek, aki szereti!

Mondjuk, ha a tv2 ezt a szanalmas szart nem tudja legalabb 1000 modon kitrukkozni par forintra, akkor meg is erdemli, hogy felzabaljak.

Amugymeg nincs mit aggodni, amig a zavaradott paraszt matronanak viktor penzt tesz a bugyellarisaba, addig az orszag boldog. Es pont.

Egyebkent most mi is az allas a kozgeptol elvont (visszatartott) EU penzekkel? Valami 900 milliard forint volt 2012.08. - 2013.04. kozott, de most mennyi is? Oho, lesz itt meg simicska sallerezes viktornak, hogy duplazhatja a gyogyszereit a vasari bohoc.
@Fejesrob: igen szánalmas érv, hogy úgy tartották 3% alatt a hiányt, hogy elkerülték az IMF hitelt. Milyen hitellel is kerülték el?...ja, hogy azt hozamnak hívják?
Ne okoskodj, mert ezen a blogon nem hülyék beszélgetnek
@Fabius:
Hát mer a Tihany az olyan. Visszhangos, ugye...-:))
Tegyük hozzà, hogy Hajdú Flóriàn, előbb a xv. kerületben, most pedig màr Fótliget egyik kulipintyójàban hatja àlomra a fejét. Persze miutàn megolvasta a kamionmosója bevételét.
Szóval tényleg kàr a gennyes sebről elhajtani a legyeket úgy is csak éhesebbek jönnek...
süti beállítások módosítása