Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "„Ez azt mutatja, hogyha normálisan viselkedik egy polgármester, és nem a különbözőségeket keresi ... (2024.04.18. 18:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.27. 14:03 Fabius

Kiderült miről beszélgettek Orbánék a parlamenti büfében

Címkék: fidesz continental sánta jános trafikmutyi

Mi Beavatatlanok éveken keresztül csak néztük az ülésteremből kiviharzó fideszes képviselők hátát, és találgattuk vajon hová mennek, ott mit csinálnak, és dolgoznak-e egyáltalán? Örvendjetek, Feleim, jómunkásembereink nem a lábukat lógatták addig sem amíg odakint várakoztak, hanem javában szőtték A Tervet. 

orbán cigi2.jpg

Milyen más ez így, ugye? Nem kell tovább gyötörjenek a rémképek, hogy a nagy büdös büféjében Tállai András éppen Honfoglalóban elfoglalja fél Magyarországot, hogy Pokorni kő-papír-ollót játszik dajcstomival, mert az csak ezt érti, hogy Rogán Tonyó szmájlit hímez a Vuitton tatyóra, és nem kell elképzelni innentől azt sem, hogy Cser Palkó másfél kilós kézi súlyzót markolva szuszogva edzi magát, hogy mokányabbnak tűnjön egy tízévesnél.

Hátra lehet dőlni és meg lehet nyugodni: atyánk fiai már akkor a forgatókönyvét írták a trafikmutyinak.

Hiába no, első a gondos tervezés. Időben megkérdezni a Nemzeti Kapadohányost, hogy tesókám te mit is szeretnél tulajdonképpen, mondd ügyesen szerinted hogy lenne a legjobb, csak arra ügyeljél, a mi embereinknek is jusson azért valami. 

orbán cigi.jpg

Én már csak azt nem értem, ha ilyen régen zajlott a tervezés, hogy nem akadt egy habonyárpi aki beírassa egy kussolj te hülye szemináriumra a Nemzeti Főcigist? Ahol megtanulhatta volna, hogy nem hivatkozunk Büsszelben dohánytörvényt írogató multikra akkor, mikor itthon mi magunk már akkor ezzel a tevékenységgel töltjük a drága időt, amikor a pártunk még kormányon sincs. 

Nem tudom van-e olyan dakota közmondás, miszerint: előrelátóké a trafikok országa, a hatalom és a dicsőség. Ja, és a megemelt garantált haszonkulcs. Ámen. 

380 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr745320380

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A fideszes törvények végső célja 2013.05.28. 19:22:09

A devizahitelesek megsegítésére szánt ócsai program nagyjából mindent elmond a kormányról. 2,36 milliárdból, tehát rózsadombi négyzetméter árakkal felépítettek 80 házat a semmi közepén, ahonnan minden legalább 4-5 km-re van (buszmegálló, bolt, óvoda,...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@nincs_itt: Hehhe tasli a hegyen... én már megelégednék egy debreceni hóhányóhegyen kiutalttal is...
@nincs_itt: Hogy legyen mire a kalapot akasztani, ha dolog ideje van:-)
nééémáááá, kritikál egy olyan genetikai hulladék, aki eme fogalmat hírből sem ismeri :D

hvg.hu/itthon/20130528_Kosa_Lajos_moralisan_nem_all_meg_Bajnai_v
"Eddig 2,36 milliárdot vitt el az ócsai lakópark
A nyolcvanból egyelőre húsz házba költözhetnek be a lakók."

Mik ezek? 100 millás kuxuxkecók? :-)
oops:
/kérem a téteket/

A földtörvénytől függ, Ángyán fideszes lesz-e

Júniusban valószínűleg kilép a Fidesz-frakcióból a kormányt többször is nyíltan bírálóló politikus. Szerinte a földtörvény a korábbi ígértekkel szemben nem a kisbirtoknak kedvez.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F28%2Fangyan_a_foldtorvenytol_teszi_fuggove_fideszes_marad-e%2F
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: figyi, ahol a gyorsház négyzetmétere üti az 500k huffot, ott ez aprópénz, főleg ha a világ végén a puszta közepén kell 24/24-ben őrizni a cuccot a DON_P-vel szoros kapcsolatban lévő bizti cégnek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mééé a főnöke az igazi polgár? Mindig röhögnöm kell ha eszembe jut, mi szerinte a polgári lét: Futbalszerelésben, gumicsizmában kolbászt tölteni és közben csurog a hurkalé a szája szélén.., időnként Anikó asszonnak bemosva egy maflás.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nekem mondod? Szakmás vagyok.. csak nézek ki a fejemből... persze a nyírségi árvízházak anno már megalapozták a kérdést:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és a legfőbb kulturprogram: félpicsarészegen bepálinkázva mondén katonanótákat gajdolni a Makk hetesben a négycsöcsű marissal, meg a Nemzet Nyomdászferijével, miután egy tuskóra ülve(Lázár) a bugylibicskával vagdosva elfogyasztotta a früstököt, a kaviárt jó vastagon a zsíroskenyérre kenve...
A nosztalgiázás jegyében :-)
endresy.blogspot.com/2013/05/egy-medvebe-rugo-cessna-emleke.html

Egyébként a cigipiacot, és általában a gazdaságot csak akkor érdemes lenyulni, ha biztos a vásárlókör. Ha az emberek nyomorban vannak, akkor egyre inkább a függőségek lefölözése az üzlet.
A trafikmutyi a maffiamódszereken kívülazt is jelzi, hogy a kormány nem számít valós fellendülésre.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én nem, én csak a házamat építettem fel, de sírtam amikor láttam a képeket, különösen a "központi" fűtés "rendszer" csövezési megoldásait, ahogy szépen kétkörösen megkerülik az ablakokat. Ehh nem is folytatom, mert felbaszom az agyam megint azon is.........
@nincs_itt: Pornóapátiról esezmbe jutott ez a réges régi írás (nem én követtem el :-)
euroastra.hu/node/27190
@rodeo36: Neten rendelt külföldi eredetű, külföldről behozott, kórházi-klinikai alkalmazásra szánt szer ,,megtalálása'' esetén csak a hatóságokra van bízva, hogy mekkora popsit kerekítenek az ügyből.
Emléxel az 50-es évek dollár-megtaláló házkutatós sztorijaira, amikor a nyomozók vitték magukkal a dollárt, h biztosan találjanak is...
1 évet sem adok neki, hogy lesz drogper politikailag kellemetlen személyek ellen!

Nem a drogtermesztőket, drogterjesztőket védem!
Dögöljenek bele!

Csak bárkihez, bármikor... akinek nagyobb patikája van otthon, mert hátha-nátha--és a magyarok többsége ilyen--az elvileg vádol6ó illegális gyógyszer-kereskedelemmel; merhogy minek neki annyi? Na ez meg a megfélemlítés oldala!
Tavares-jelentés: több ponton hibádzanak a kormány állításai civil szervezetek szerint

A hamarosan az Európai Parlament elé kerülő, a magyarországi alapjogi helyzet bemutatását elvégző ún. Tavares-jelentéshez a magyar kormány részletes észrevételeket fűzött. A Magyar Helsinki Bizottság, a Társaság a Szabadságjogokért és a Mérték Médiaelemző Műhely az Európai Parlament frakcióinak eljuttatott elemzésben reagált a kormány szerintük több ponton téves és megalapozatlan észrevételeire.

hvg.hu/itthon/20130528_Tavaresjelentes_tobb_ponton_hibadzanak_a

----------------

30 százalékos rezsicsökkentést tervez a Fidesz a választás előtt

Október 15-től újabb 10 százalékkal csökken a rezsi - közölte Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentési politikusa. Összességében 30 százalékos csökkentést akar a kormány - mondta.

hvg.hu/gazdasag/20130528_30_szazalekkal_csokkentene_a_gazarat_a_Fi

------------------
van itt pénz, ezzel a háttérrel a digitális bkk táblákban is nagyon ott vannak:

515 millióért vesz meg egy céget a Synergon

A Synergon cégcsoport 515 millió forintért megvásárolja a Navigátor Informatika Zrt.-t, valamint annak 100 százalékos leányvállalatát, a Vilati Zrt.-t - közölte a Synergon kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

hvg.hu/kkv/20130528_515_millioert_vesz_meg_egy_ceget_a_Synerg
@GeoCracker: érdekes a cikk, de szerintem néhány részét eltúlozták a nagyobb szenzáció miatt.

Kérdés, hogy hol szállt fel az egykori piskóta? :)
A cessna kisrepülőgépek egyike sem tud tankolás nélkül 1000 km-nél nagyobb távolságot megtenni.
hu.wikipedia.org/wiki/Cessna_175

Knósszosz vagyol?

hu.wikipedia.org/wiki/MiG%E2%80%933
,,...Odáig mentek, hogy két további próbát harcoltak ki Leningrád és Moszkva között, annak bebizonyítására, hogy a gép képes 1000 km-t repülni...''

Továbbra is kérdés, hol szállt fel?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jobbik vagy független, de szerintem inkább független. :)
@kifordított nagyanyó: én nem adok nekik esélyt, és vagy ők, vagy én, de ketten nem maradhatunk egy helyen
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mondtam amit megmondtam: Moszkva után Vona Gábor és a Jobbik számomra halott, nem léteznek

bye

ne feszegesd, nem nézem meg

brühüyyy
@GeoCracker: a cigi és egyebek kérdésében egyetértünk. A nyomasztó erőfölény tudatosítása folyik.
@kifordított nagyanyó: Ezen gondolatmeneten vegigevickelve akkor gyozzon a Lungo Drom, meg nem kormanyoztak, mindenkinek jar egy esely...
Basszatok meg, de hideg van itt is, mi a f*szom van Europaval???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hogy a tökömbe jutottatok el megint a jobbikhoz?
Tényleg sokkal jobbak vagytok azoknál,akiknek mindenről a zsidók jutnak eszébe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: micsoda szenzációs kutatási eredmények! :D

Ha összevetem azzal, hogy mi is volt eredetileg célja a közbeszerzési eljárásnak? Amiért a közbeszerzést kitalálták. ugyammá... :)))

hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6zbeszerz%C3%A9s
,,...A közbeszerzés célja az államháztartás kiadásainak ésszerűsítése, a közpénzek felhasználásának átláthatóvá tétele, széles körű nyilvános ellenőrizhetősége, továbbá a közbeszerzések során a verseny tisztaságának biztosítása...''
---- nyissz ----
Na itt dobja le az elmém maradéka a vezérmű láncot... m1ek és kv-ba ölöm magam! :)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mér'? Én is adtam a szociknak!

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Azér' túlzásokba nem essünk!
Van ott még valaki szabadlábon?
A poszthoz is:
Az elmúlt 3 év tevékenységein világosan látszott,hogy készek a kormányzásra.
Ez jól látszott a lenyúlásokon és egész pályás letámadásokon.
Volt rá 4 évük,hogy megtervezzék mit fognak ellopni.
Ezt a részét maradéktalanul végrehajtják.
Egyébként nem értem mit nem értetek ezen.
Mindez nyilvánvalóan bajnai miatt van.
2009-ben lett miniszterelnök bajnai.
Ő volt az EU előretolt helyőrsége itt nálunk.
Tehát miatta volt az egész.
Majd megmagyarázzák valahogy.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egész jó írás.
Még úgy is hogy nem olvastam végig rendesen.
(későbbi félreértések elkerülése végett) :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Természetesen.
Erre jogosítja fel őket a kétharmad!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :)))
Ejnye! A nyugdíjasnak kutya kötelessége lenne elégedettnek lennie és nem átesni a komondor másik oldalára! :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pedig egyre inkább megmondják. A mostani szitu csak enyhe utalgatás--nem pénzügyi. :)
index.hu/kulfold/2013/05/27/113_evesen_halt_meg_a_masodik_legidosebb_ember/
Részvétem a hozzátartozóknak!
Negyven éve volt nyugdíjas. Szentségelne is a nyugdíjhivatal Abszurdisztánban, az tutti! :))
@le Látó: Dehát...dehát...a zegykulcsos.amivel mindenki jól járt...

Amúgy nyilvánvalóan a bajnai által felbérelt emberek mondják azt,hogy nekik szarabbul megy.
Pedig igenis jól megy nekik.
Méghozzá a kormány miatt!
A mentelmi joguk felfüggesztését kérik a PM-es képviselők

Az Országgyűlés mentelmi bizottsága keddi ülésén nem támogatta a Párbeszéd Magyarországérthoz (PM) tartozó független képviselők mentelmi jogának felfüggesztését - mondta az MTI-nek Jávor Benedek. Az LMP több egykori és jelenlegi politikusa ellen a Közgép Zrt. tett feljelentést rágalmazásért.

hvg.hu/itthon/20130528_A_mentelmi_joguk_felfuggeszteset_kerik_a
www.napi.hu/forumtopic/magyarorszag_a_permanens_vagyonfeleles_stadiumaban_leledzik.18785.html

Egy hsz.:
<<ZalanIvan, 2013. május 28., kedd 8:15

"...a rendszerváltáskor 62-65 százalékos GDP-arányos adóssága volt az országnak, jelenleg az adósság 80 százalékos, de közben - a privatizációval - az ország felélte az állami vagyon 80-85 százalékát. A mostani kormány sem tudott csökkenteni érdemben a hiányon, miközben felélte a 3 ezer milliárd forintnyi magán-nyugdíjpénztári vagyon nagy részét..."

Lehet lihegni pro és kontra, ebben a pár mondatban benne van minden bajok eredője megcáfolhatatlanul. >>

Erről beszéltünk itt többen, többször is. Hogy nincs már valós mozgástér érdemi lépésekre. Eljátsszák a szokásos rablómeséket. A közönség pedig tapsol a színtársulatnak...

www.napi.hu/magyar_gazdasag/magyarorszag_kudarcra_iteltetett_igy_szipolyozzak_az_allamot_a_partok.554789.html
@kifordított nagyanyó: a zegykulcsos eleve elkésett és hibás lépés volt. Redszerváltás után kellett volna, áfonyával 1ütt azonos kulcsot alkalmazni. Monnyuk 18 szja, 18 áfonya, mindig, mindenre, mindenkinek, földre is. Kedvezmény = 0, kivéve gyes és nyugdíj.

Persze nem lett volna elég bevétel, így jött a szokásos magyar népmese. Hozzon is, meg ne is...

Amikor már kialakult az adóelkerülés hagyománya, akkor már késő volt, sőt! emeletes marhaság egy olyan országban bevezetni, ahol az állam úgy tekint polgáraira, mint adócsalókra.

Igen, csak ő lehet a hibás! Beszéltem olyannal akinek mondták, hogy látták őt, hogy ott volt Kun Béla mellett 1919-ben. :)))

Irányításhoz józan paraszti ész kellene. Józan és paraszt még csak lenne...
@le Látó: Már kezdtem azt hinni az a baja, hogy az utóbbi időben nem lehet buzifelvonulást tartani. :)
,,...hanem javában szőtték A Tervet...''

Sződd a tervet Nertárs! :D :D

Selymák! ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a melegeket én sem kedvelem, semmilyen formában. Különösen a nők közötti felbuzdulást ellenzem, mert a vadászható egyedek számát kettővel csökkenti. :)))
@le Látó: Megértem praktikus okaidat. :) Amúgy nekem nincs bajom a melegekkel, de azt náluk sem szeretem, ha átesnek a ló túlsó oldalára. :)
Nagy gyakorlatuk van az ettársaknak ebben is:

"Gőzerővel folyik a trafikpályázatok megsemmisítése"

A Demokratikus Koalíció szerint "gőzerővel folyik" a számítógépek lecserélése a fejlesztési minisztériumnál és a dohánykereskedelmi cégnél. Azokat a gépeket, amelyeken a pályázati előkészítése zajlott vagy lecserélik, vagy fejlesztés címén kicserélik az adathordozóikat - mondta Varju László.

hvg.hu/gazdasag/20130528_Gozerovel_folyik_a_trafikpalyazatok_megse
@le Látó: Én pont a lányokkal vagyok ebben elnézőbb.:))
Ha csak nézőnek bevennének harmadiknak...:P
a kommer moszkovita a lú melyik oldala???
Javallom neki is meg a látogatójának, a lú nemesbik szervét.
@le Látó: Ahol meglépték ott mást is csináltak mellette.

+a másikhoz.
Tisztán emlékszem,hogy ő hozta ránk a Besenyőket is!:))
@kifordított nagyanyó: :D
a lányok csak nézőnek, de a pasik? :) brrrrrrr.....

Maradnék a természet szépségeinél.

Ne másszon mindentől a falra:
www.caak.mn/downloads/images14/201302/sports%20women/devki-0050.jpg
ne legyen technikai analfabéta:
www.caak.mn/downloads/images14/201302/sports%20women/devki-0043.jpg
és kirándulás közben se nyafizzon:
www.caak.mn/downloads/images14/201302/sports%20women/devki-0024.jpg
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: vennék a selejtezésre váró gépeikből! Hová küldhetem a megbízottamat a gépekért?
@le Látó: Persze ha nem csak nézőnek vesznek be a LÁNYOK akkor még jobb.:P
@kifordított nagyanyó: szerintem aaaannyira forrón szeretik egymást, hogy kizárt. Levernének, mint kőműves a vakolatot :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: éljenek egymással boldogan. Én még egyszer sem voltam tüntetni, hogy férfi-nő kapcsolatban élek. :D
@le Látó: gyorsak:

hvg.hu/kkv/20130528_Cafol_az_OTP_nem_akarnak_kazah_bankot_ven

a gépekért meg mehetsz a köszgéphez, de láncot, vagy molinót ne vigyél, esetleg viktorosat ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem zörög a haraszt

a gőzgépnél meg ennek kortársát adnák esetleg

www.youtube.com/watch?v=v6MO8hU--Io
@kifordított nagyanyó: nem tudod mit mondott?

kár

olvassgassad

ez a párt mexűnt létezni

brühüyyy
@rodeo36: Ja,értem.
Azt hittem az volt a bajod hogy egyáltalán ott járt.
A szavazatom valószínűleg még mindig az övék (meg Bokrosé esetleg) de nem értem én sem miért kell baromságokat mondani?
Úgy látszik ez hozzátartozik egy politikushoz.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "...hogy mi, a nagyjából jövőtlen senkik óbégatunk itt leginkább a kialakult helyzet miatt, akiket meg igazán érintene, lapítanak."
Szeretném fellazítani busongó kedélyedet, ezért elmondom Neked, hogy én ezt hogyan látom.
Mi itt napi szinten betérünk ebbe a kedvenc politikai kávéházunkba azért, hogy a jelenlegi helyzetet sokszínűen, minél több szegmensből megvilágítva tárgyaljuk. A sokszínűséget fontosnak tartom, mert a résztvevők a társadalmi struktúrát reprezentálják, ezáltal a hazai gondolatiságot is tükrözik politikai kérdésekben is.
Más megvilágításban úgy is lehet szemlélni az általad "óbégatás"-nak nevezett véleménynyilvánításainkat, mint egy diagnózis felállítását a jobbító célok érdekében.
Az, hogy a terápia meghatározása és végrehajtása kinek a feladata, az itt a nagy kérdés, de az, hogy eszes emberek véleménye, netán útmutatása megjelenik, azt semmi esetre nem szabad hiábavalónak tekinteni.
Zökkenj ki ebből az édesbús melankóliádból, azért mert most hideg van és sötét, az ne tévesszen meg.
Több gondolati vitalitást várok egy üregi nyúltól, Tőled különösen.
@Mariann19: szép napot, kérhetnék egy szabad szellemi szárnyalást, rövid és hosszú távon? :D

Szárnyal a forint, 286 alatt az euró!
Visszatért a jókedv a piacokra és a holnapi brüsszeli bejelentés is fűtheti a forintot.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/ujra_visszapattant_a_forint.184460.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

----------------------------------

Tizedszerre is kamatot csökkentett az MNB

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa az elemzői várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal 4,50 százalékra csökkentette a jegybanki alapkamatot keddi kamatdöntő ülésén.

hvg.hu/gazdasag/20130528_Ujra_kamatot_csokkentett_az_MNB
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szia!
Tudod, hogy utána szoktam nézni a kérdéseknek, ezért lehet, hogy időbe telik a válaszom.
@le Látó: Igen. alapvetően kommunikációs hadviselést látok a kristálygömbben.

Az a Cessna állítólag 800 km-t repült. Ellentmondó adatokkal. Az Index anno azt írta, amit linkeltem, hogy radarvonal felett. Más adatok szerint azért rúgták a védelmi minisztert, mert radar alatt repülte végig.
A Vörös Tér 800 km-es körzetében viszint kevés szabad felhasználású nyugati reptér volt akkortájt.
Amennyiben valaki valamilyen elfogadható indokkal lemaradt volna, utoljára bátorkodunk ajánlani Trafikrablás-trilógiánk első két részét:
youtu.be/6-_0Mo9SjgE
és a második:
youtu.be/PcYy8Jlrz2I
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
csak abban az esetben hoz változást, ha nem csak shortolsz a kis bankbetéteddel és nyersz pár százezer HUF-ot, de az esedékes magyar törlesztések (azaz a kötvények képében felvett hitelek és járulékaik visszafizetése) kevésbé terheli a magyar költségvetést forintban, ami szerintem a GDP jelenlegi állásán még számottevő is lehet, a simlicskának adhat egy kis zsebpénzt

továbbra is az véleményem, a magyar állam hozzáállása miatt gazdaság tervezhetetlen és nem beruházó baráti és ez a változás egyes esetekben export pozíció romlást is eredményezhet, a belső pénzügyekben nem oszt nem szoroz

kíváncsi vagyok főkönyvelőnk álláspontjára

üdv Mariann hun voltál míg az ég zengett?

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: De gonosz vagy. A Paranoid skizofrénia állítólag elég jól karban tartható gyógyszerezéssel. Persze van aki szerint meg nem. :D
@Mariann19:
Amióta belengettem neki, hogy micsoda remek receptek vannak nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúlra, azóta valami összetört benne... :))

@komplikato:
Hááát, Piktorunk nem azt mutatja! Vagy másra gyógyszerezik.
Soy aqui por matar los trolls. Gejza, estas aqui?
És még mennyit fognak még ellopni...?

Hogy készül a magyaros rántotta?
Lopj 6 tojást...
Profiknál így megy. Előre terveznek.
@Fejesrob:
Bizony. Némethné hogyan is mondta a bizottsági meghallgatásán anno:
“Tisztelt Bíróság!”.
Ő is előre tervez... :D
ez a megallapitas hogy keszultek ra hulyeseg
akkor lenne igaz ha arrol lenne dokumentum hogy felosztottak egymas kozott, de nem, a linkelt cikkben csupan arrol van szo hogy keszult egy tanulmany
ilyen alapon van meg 500 masik tanulmany is, ami bizonyit mindenfelet...
A szánalom ingyen van. Az irigységért meg kell dolgozni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Azóta valami összetört benne."
Úgy látom, a lelkét valami titkos féreg foga rágja, szerettem volna helyrebiccenteni egy perspektivikusabb világképkialakítása felé, majd meglátjuk.
Bolikám! Most már remélem sikerül visszaállnom a helyes útra, és irogatni, mert eddig nem tehettem.
Az idétlen munkavállalásom miatt a pajzsmirigyem őrült pörgésbe kezdett, kissé le kell fékezni.
Erre kormányunkat követve duális terápiát találtam ki. Egyik része gyógyszeres.
A másik az lesz, hogy a félelmetes pörgés mérséklésére kérek a kormánytól egy-két féket és ellensúlyt, nekik úgysem kell, és minden visszaáll a rendes kerékvágásba.
Olvastalak benneteket néha, de amíg nem tért vissza a humorérzékem, addig az agyam sem úgy fogott. Most már biccenek a helyemre, Nyúl barátom pedig kövessen, és fésülje ki kócos lelkét.
@GeoCracker: egyetértünk. Úgy emléxem, h az akkori hírekben az volt a szenzáció, h a radar alatt tette meg. Egyes hírek ezt is felturbózták(!) NSZK-Moszkva repüléssel.
E fizikailag sem fér bele se ember, se gép teljesítőképességébe.

Utsó mondatoddal egyetértek. Szerintem ma sem nagyon akad. :) A cél az valószínűleg ,,lehet jó''.

Belegondolva: Hogyan frogadnának ma 1 Kossuth-térre leszálló repcsit? ;)
@Cifra Kaloda: Elfogadhatatlan, hogy csak most értesülök ilyen kiváló alkotásokról! :)))

Légy szíves ne habozz haladéktalanul értesíteni, ha hasonló termék lát napvilágot! Szóval kérek. Még! ilyet. Kiválló díz(el)deletelll!!! :))

Ciao! Bambino naplementino! :D
@le Látó: az eu baloldal provokációjaként, mellyel a szabadságharc lejáratása a cél :-)
mint emlitettem egy ilyen jellegu tanulmanyocskacska nem bizonyitek de van eleg sok idiota a fidesz haza tajan hogy a komolyabbakrol enekeljenek: hvg.hu/itthon/20130530_Meggyes_Esztergom_adossag_Fidesz
süti beállítások módosítása