Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.04. 02:43 Fabius

Szanyi - Zagyva cicaharcot most!

Címkék: mszp tüntetés jobbik szanyi tibor

Szanyi Tibor kigyúrta magát. Na nem fizikailag, mert nem a súlyokat nyomkodja kifele hanem a sulykot veti elfele. Szóval csak úgy fejben malmozik a gondolattal, hogy egyszer szegfű szagolgatás közben gamma sugárzás éri, és onnantól ha földühítik vagy lángoló kereszt álhírekkel szopatják akkor ő lesz a baloldal égővörös Hulkja. Aki odabasz. Úgy ám, de már nem puháskodva habszivacsból vágott lájkmintával ahogy eddig, hanem úgy igazán és keményen, megtörve és bepürésítve minden ellenséget. 

szanyi.bmp

Igazi demokrata hozzáállás ez a dolgokhoz Tibikém. Kár, hogy nem részletezted, kiszínezve még érdekesebb lett volna. Így nem tudhatjuk teljes alapossággal, hogy ezt a péppé verést te magad a saját kezeddel végeznéd, vagy esetleg a többnyire idősebb korosztályból kikerülő emeszpé mozgalmárokat küldenéd rá az árpádsávosokra hirigelni. Az sem világos, hogy a tömeget legalább nem szerint tervezed-e válogatni, vagy a nők pépesítése is megengedett és visztek magatokkal elég vak komondort. Szóval ebből a félmegoldásból nem derül ki, hogy a pacsirta izom álmodik, vagy az izompacsirta - muhaha - vágyja ennyire az anarchiát. 

Tudod kedves anarchiakapitány, ezt olvasva nálam te lettél a baloldal Zagyva Gyulája. Nála és a köreiben divat ez a verjük szét a másik tüntetését, pépesítsük az újságíró orrát mert az biztos vicces. Tavaly októberben mikor elküldtem a faszba ugyanúgy, ahogy most téged még nem gondoltam, hogy lesz még egy hasonló mentalitással bíró kretén. Most meg itt ülök, nézek ki a fejemből, és ha eszembe jut, hogy veled kéne összefogni ahogy hirdetve van akkor csak fölmerül a kérdés: mennyivel vagy te különb mentális állapotban Zagyva Gyulánál? Meg tulajdonképpen miért nem szerveztek ti ketten egymással egy cicaharcot ahogy az ultráknál divat, és meccselitek le egymással ezt a kölcsönös péniszméregető pépizét főműsoridőn kívül? 

cicaharc.gif

Mert mi többiek azért csak úgy gondoljuk, hogy bár a Jobbik állatsága ellen föl lehet és időnként föl is kell lépni, de erre se a péppé verés se az orbáni kézivezérléses tüntetéstiltás nem megengedhető és megfelelő eszköz. Legalábbis azok számára nem, akik nem csak pofáznak demokráciáról, jogállamról, szólásszabadságról, mert ezeket nem elég hirdetni, gyakorolni is tudni illene, tökfej. 

UPDATE:

Szanyi kapitány felizgatta magát és a seggemmel pettingelne. Ha hagynám. 

Varikám! 
(Ha már a Tibikéd vagyok.)

Értem én, hogy attól nagy blogger valaki, hogy álnéven jópofizik, amolyan "faszpicsaköcsög" fordulatokban dagonyázva, amint te most éppen "szopatjákodabaszkreténfaszba" szókészlettel próbálsz reklámot csinálni valami szélsőliberális agylövésednek.

Nos, Varikám, szerintem okosabb lenne, ha mindenekelőtt a szövegértéssel foglalkoznál, habár tudom, alaphelyzetben neked semmilyen tényszerű előzmėny nem szükséges ahhoz, hogy rávesd magad egy tetszőleges billentyűzetre.

Igen, Varikám, azt írtam, hogy szerintem "minden tüntetést engedélyezni kell". Eddig látszólag egyet is értünk. A kibontakozást viszont másként látjuk. Én kitartóan azt gondolom, hogy minden tüntetés addig tűrhető, amíg az üzenete nem csap át rasszizmusba. Konkrétan tehát a rasszisták tüntetéséről szóltam. Lehetett volna bővebb is a felsorolás, csak hát nem így történt. Ettől a tényszerűségtől rugaszkodtál el, s a mondanivalómat kiterjesztetted "minden ellenségre", "ultrákra", illetve en general a Jobbikra. Aztán eme hazugságaidra rá is vetődsz, és immár magadtól élesen elhatárolódva adsz egy igazán értelmezhetetlen alternatívát: "bár a Jobbik állatsága ellen föl lehet és időnként föl is kell lépni, de erre se a péppé verés se az orbáni kézivezérléses tüntetéstiltás nem megengedhető és megfelelő eszköz".

Hát, Varikám, sokra nem megyünk ezzel! Szóval szerinted fel lehet lépni. Hümm. Jó, akkor majd fellép valaki, aztán a fellépés közben majd csak kiderül a dolog hogyanja is. Mondjuk kisvártatva. Esetleg talán. Mindenesetre te adós maradtál némi gondolattal.

Ám Varikám, azért nem vagy túl bőkezű, minthogy te csak időnként lépnél fel. Én inkább mindig. Ez azért egy jelentős különbség kettőnk között, amint az is, hogy te engem tökfejnek tartasz, én viszont téged egy büdös bunkónak - csak hogy ne nagyon szakadjak el a stílusodtól!

Na, szóval azt találtam mondani, hogy a rasszisták tüntetését péppé kell verni. Kétségtelen, szebb lett volna, ha azt mondom, hogy fel kell oszlatni, habár céljaiban, eszközeiben a feloszlatás egy és ugyanaz a péppé veréssel. Mármint a tüntetésé. Tudniillik nem a rasszista résztvevők péppé verését szorgalmaztam, noha az se lenne ellenemre, de még mindig a tényszerűségnél maradva, a tüntetés péppé verésére tettem indítványt. Ez a gyakoratban annyit tesz, hogy szét kell oszlatni a rasszistákat, kvázi szétfolyatni a gyűlésüket, azaz idegen szóval: likvidálni őket, merthogy nem jó, ha ők jelentik az erőt.

Drága Varikám! Az a bajom veled, hogy miközben te évek óta osztod az észt a neten, addig én egy ritka sötét elmének gondollak téged. Tudod, miközben nekem minden nap, minden szavammal el kell számolnom a választópolgárok felé, addig te kényelmesen fingadozol a fedezékből. 

Nos, Varikám, az a tényszerű eltérés kettőnk dolgában, hogy te egy igazi gyáva szar vagy, az is csak virtuálisan, én viszont megfogható módon a nép képviselője. Ebbéli minőségemben küldöm neked szép középső ujjam világos üzenetét.

Mit lehet erre mondani? 

Igazad van Tibikém és én tévedtem. 

Te nem Zagyva szintű hülye vagy, hanem kemény munkával leküzdötted magad Rozgonyi Zoltán zuglói alpolgármester szintjére. Ő volt itt eddig az egyetlen, aki a választóit elküldte a picsába. Micsoda pech, hogy csak második lehetsz. 

Okos dolog ez? 

Mikor én állítok ki bizonyítványt rólad és működésedről, és nem te az enyémről. 

EZ a tényszerű eltérés kettőnk között, tökfej. 

Bizony én vagyok az a választópolgár akinek minden nap minden szavaddal el kell számolnod. Elszámoltál, és? Nem tetszik? Ne tetsszen. Háborodj fel és mutasd meg hogy kell olyan igazi tökös faszagyereknek lenni, aki mellett a legutóbb felháborodó és itt kommentelő Rogán egy kimért, udvarias kultúrembernek látszik. 

Asszem az összefogáson gondolkodók fejében ezzel a kis példabeszéddel képet festettél magadról és magatokról, meg úgy az összefogás életszerűségéről általában. 

458 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr805280294

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán újabb önkényeskedési próbálkozása 2013.05.04. 05:41:38

A hírhedt magyar miniszterelnöknek - feltehetően megfelelési kényszerből - látványosan nem tetszik egy zsidóellenes rendezvény, és a legszívesebben önkényesen betiltatná. Ez a hülye Orbán érvelésében többek között a magyar emberek értékrendjére hiva...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

És miután fabius nem a szocikra szavazott, valamint a szocik nincsenek hatalmon, Szanyinak természetesen NEM kell elszámolni fabiussal, mint választópolgárral. Ócska csúsztatás....
Na de hogy konstruktív is legyek: kedves fabius, akkor:

1. mit is kéne tenni a rasszistákkal?
2. és hogy kéne ezt tenni?

Várom válaszod!
@AKIsTUDATLAN: igazságot írtál! és mi választók is tehetünk arról, hogy itt tart ez az ország, mert a "kinyírást"süketen és vakon tudomásul vesszük.
Igaza van Szanyi kapitanynak! Soha elo nem fordult hogy egy kapitanyt megegreciroztatott egy megelhetesi blogger. Elkepzelhetetlen, hogy a Tenkes kapitanyat a labanc b@szogatta volna, vagy Nemo kapitanynak visszaszolnak a halak!
Szanyi kapitannyal nem lehet csak ugy kikukoricazni!
@genyamagyar:

Ez tény!
Kérdezz meg egy olyat aki tisztában vele! mindegyiknél kivétel nélkül mellette van a származása!
csak így tovább libbantak, nyomjátok a netes szájkaratét!

eközben a valóságban messze vezet a fidesz **
@wmiki:
A tapolcai meleg körökben is? Durva lehet...
Péppé verni??? A Túrót...legéppuskázni!
Nagy baj, hogy a csürhe jobbikos keménymag ott rohadt 2006 ban a Kossuth téren..mega TV székháznál...
Gyújtogattak, uszítottak AKKOR KELLETT VOLNA
GUMILÖVEDÉKEK HELYETT ÉLESSEL ADNI POFÁJUKNAK...MA NEM LENNÉNEK A PARLAMENTBEN!!!!!
@felcsutisuttyo:
Megnyugtató látni, hogy Szanyi ettársnak van egy biztos szavazója... :) Elgurult a gyógyszered???
Kommentem a Szanyi faszbukján:

"Tudod, miközben nekem minden nap, minden szavammal el kell számolnom a választópolgárok felé, addig te kényelmesen fingadozol a fedezékből. " Tibor, úgy sajnállak, patakokban folyik a könnyem, nehéz sors, annyi szent Ja, mondok neked valamit. Nem kell elszámolnod minden nap, a lőtéri kutyát nem fogod érdekelni, amint lemondasz a képviselőségről. Próbáld csak ki

Válasz:

Ilu Antalné: Keserű Csokoládé Miért nem vállalod Magad? É nem szoktam arctalan valakikkel szövegelni, de a Kapitányunk megérdemel annyi tiszteletet, hogy normálisan beszélj vele....A "Latrinák mélyéről" jöttél fel Te is ma??? A Tibor ember, igazi férfi, aki felvállalja az arcát és megválaszol mindenkinek, aki normálisan ír Neki, de Te ezt a szót, hogy "normális", nem ismered!!!! Miért is mondana le a képviselőségről? Gud Lak!
2 · 7 órája · Szerkesztve

Keserű Csokoládé: Ozsvári Jenő vagyok. Most jobb? A Tibor igazi férfi. Ja. Tele van velük az összes falusi kocsma Szemmel láthatóan szövegértési zavaraid vannak, ha nem világos számodra, miért mondjon le a képviselőségről. Fuss neki a kommentemnek még egyszer.
8 órája

És a lényeg:
Szanyi Tibor Kedves Jenő! Jelzem, hogy a sunyi beszólásod miatt töröllek, kisvártatva.
1 · 7 órája

Szóval Szanyi keptin számára ez sunyi beszólás. Ennyit Szanyi keptin toleranciájáról. A többi kommentben olyan fényesre van nyalva a segge, hogy a napba lehet nézni, de oda nem.

Hát eddig se volt valami nagy véleményem a keptinről, és a Gyurcsány kinyirásában is vitatott még a szerepe, de szerintem masszivan benne volt, úgyhogy én is tahótlanitom a keptint :)
Az első bekezdés valami zseniális. olyan szinten van jól megfogalmazva, hogy majdnem sírtam úgy nevettem..
De ez a Szanyi?!
Sose volt normális nah, az alkohol teljesen elvette az eszét neki.
@ifj. Ozsvári Jenő:

Jenokem, maskor ne kommentelj reszegen.
A fehér nem rasszistáknak üzenném, hogy ne ringassák magukat abban a hitben, hogy Őket a másik nem fehér ember szereti.
Szanyi szereplése szánalom, még akkor is, ha a coci kampányguruk szerint ez kell a csökkent értelmi képességekkel rendelkező választópolgároknak. A coci szavazók lelke rajta, miért csodálkozunk akkor, hogy egy Lázár Jankó féle cinikus, szervilis táskahordozó is megválasztható ebben az országban??
Az is persze egy szint, hogy ezzel az emberrel lehet nyerni ott!
A Fabiusnak adott válaszát nem szeretném minősíteni, hisz abban tipikusan benne van az a bullshit gyűjtemény, ami a "képviselői felelősség" c. fostalicska.
Szanyi a szánalom és a pökhendiség tipikus példája. Nem is érti a probléma felvetést.
A trafik- és földmutyiknál sem láttam aktívan politizálni, a kis habszivacs kezecskéjének az emelgetésén kívül, valamikor régen.
Netán nem ért rá??
Erre szokták mondani, akkor rá kell hajolni...
Úgy látom, mindenki csak fröcsög Szanyira, de hogy mit kéne tenni a rasszistákkal, arról ezeknek a fröcsögőknek fogalmuk sincs.

Na, ti agyhalott fröcsögők, akkor halljam a megoldást! Szanyi szerint péppé kell verni őket. Ő ezt javasolja.

És ti?
"Drága Varikám! Az a bajom veled, hogy miközben te évek óta osztod az észt a neten, addig én egy ritka sötét elmének gondollak téged. Tudod, miközben nekem minden nap, minden szavammal el kell számolnom a választópolgárok felé, addig te kényelmesen fingadozol a fedezékből.

Nos, Varikám, az a tényszerű eltérés kettőnk dolgában, hogy te egy igazi gyáva szar vagy, az is csak virtuálisan, én viszont megfogható módon a nép képviselője. "

Hm....
Csak a tények kedvéért.Több mint egy évtizede, szanyi képviselő úr is igencsak jeleskedett a netes észosztásban, fedezékből.
Aztán mikor lebukott és a fejére olvasták az Aktuálisban (az akkor még szépreményű Krizsó Szilvia) pl. az alábbi kreációit, eléggé zaklatottá vált:

Szanyi, 2001. 11. 28., 02:57 (9258)
„(...) Úgy gondolom, hogy Orbán egy szimpla bizánci típusú bajkeverő, aki merő szittyakeresztényi etno-bizniszlájk agyamentségében beveretett egy sorozat kokit a határon túli magyarok koponyájába. Ami a köztisztviselők vs. közalkalmazottak dolgát illeti, abban teljesen egyetértek Veled, s nagyon bánom, hogy a pártom ennyire béna a szolidaritás méltó kifejezésében. Csak egy példa: felemelték a tudományos szféra bérét, de ezenközben eltörölték a nyelvpótlékot. Vagyis: aki tud nyelveket, annak ma kevesebb a bére, aki nem, annak több. Fasza! Ez aztán az igazi kontraszelekció!”

Szanyi, 2001. 11. 28., 02:24 (9257)
„(...) »Ám ha te itt rólam, vagy Orbánról, vagy bárki másról azt állítod, hogy náci, tolvaj, terrorista stb., s mindezt nem tudod megfelelő bizonyítékokkal alátámasztani, az bizony rágalmazás.« Tévedsz. Az országgyűlési képviselő az ebbéli minőségében tett kijelentéseiért büntetőjogilag nem perelhető. Márpedig amíg képviselő vagy, addig nem vagy büntethető semmilyen mondatodért. Kivéve a polgári peres eljárásokat, de akkor a sértettnek kell indítania a pert, amit két képviselő között a bíróság soha nem szokott érdemben tárgyalni. Vagyis, ha O. V.-nek nem tetszik valami a mondataimból, akkor perelhet, kb. nulla eséllyel. Rólad meg nem mondtam semmi különösebbet, úgyhogy a Te bulid is coki. Egyébként innentől kezdve Te számomra tényleg egy zéró vagy, szvsz még egy kis ideig rontani fogod itt a levegőt, aztán úgy eltűnsz innen, hogy az emléked is csak annyi marad, mint az eddigi helyi értéked. Csá!”
[előzmény : (9256) feneszelid, 2001. 11. 28. 01:47]

Szanyi, 2001. 11. 27., 00:44 (9213)
„(...) Ha megengeditek, most nem reagálnék azokra az észrevételekre, amelyek engem krónikus alkoholistának állítanak be, s azokra sem, amelyek Orbánné elléseit vetik a szememre.”

Szanyi, 2001. 11. 17. 18:13 (8695)
„(...) A Fideszben meg egyenesen kényszerítik az embereket az ilyen vagy olyan szavazásra. Büntetik azt, aki nem szavaz, és büntetik azt is, ha a frakcióval ellentétesen szavaz. Ötvenezer forint darabonként a »mutatvány«! Na most ez viszont abszolút ellentétes a képviselői autonómiával. Amikor azt mondom, hogy Orbán Viktor bűnöző, akkor erre utalok, vagyis konkrétan ő a meghatározható figura, aki egyrészt előnyöket osztogat a jó fiúknak a szavazatokért, fordítva pedig anyagi hátrányt okoz azoknak, akik élnek a képviselői önállósággal. Mindkettő kimeríti a bétékát. Vagyis Orbán tényleges bűnöző. Ami pedig Medgyessyt illeti, ott halál világos az álláspontom. Azt gondolom, hogy ez a neten is forgalmazott szerződés valószínűleg hamisítvány...”

Szanyi, 2001. 11. 17., 13:54 (8684)
„Orbán Viktor kurva sok pénzt kap azért, hogy folyamatosan rávegye a fideszes, emdéefes és miépes képviselőtársait egy sor ügyben az ő és megbízói szája íze szerint szavazzanak. Orbán Viktor több rendben és több jogcímen pénzeket folyósít az érintett képviselőknek a megfelelő szavazataikért. Orbán Viktor tehát bűnöző.”

Szanyi, 2001. 11. 11., 16:29 (8257)
„Ugye, az volt a kérdés, hogy melyikük a legelvetemültebb? Nos, meglehet, hogy tényleg Orbán, ugyanis Hitlerről is meg Sztálinról is mondják, hogy amúgy szorongós emberek voltak. (Az ember kifejezés nem pontos.) Orbán pedig igen magabiztosnak látszik, vagyis skrupulusok nélkül működik. Időarányosan pedig jól áll, mert Hitler és Sztálin eleinte éppúgy foglalkozott a saját elvtársai börtönbe vetésével, mint most Orbán. (Ld. Szabadi vád nélkül volt sitten, illetve jelenleg házi őrizetben.) Szerencsére Orbán kormányfői napjai meg vannak számlálva (ld. visszaszámlálás), habár várjuk ki a végét (…).”

Végzetül néhány adat. Felhasználónév: Szanyi. E-mail cím: tibor.szanyi@mszp.parlament.hu.
@genyamagyar:
Én meg azt javaslom, hogy építsünk űrkikötőt az ufóknak!
Az még valami értelmes tevékenységet is feltételez, bár nem értelmetlenebb célért.
Az, hogy ki a rasszista, azt majd Szanyi elvtárs dönti el, vagy te?
Szanyi egy nagypofájú szájhős, a másik szánalom, a Novák Elődke tipikus tükörképe. Csak ott úgy látszik nincs senki, aki szájonkapja...
@genyamagyar: A rasszistáknak nevezett csoport magja, ahonnan a jellegzetes, mélymagyar rasszizmus párája termelődik, valószínűleg olyan kommunikációs háttéremberek gyülekezete akik egyszerre dolgoznak a jobbiknak, szdsz-nek, millának stb... akik megeszik az átlaluk termelt szart, inkább áldozatok mint rasszisták vagy épp ballibsik.
Ezt pedig Szanyi elvtárnak küldöm, szívből:

www.youtube.com/watch?v=8erf5wzIJ7k
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szóval neked sincs ötleted, hogy mit kéne kezdeni a rasszistákkal... Gondoltam.
@genyamagyar: ("akkor halljam a megoldást! Szanyi szerint péppé kell verni őket. Ő ezt javasolja.
És ti? ")

Értem.
Vagyis a rendőrség netán a bíróság engedélyez egy tüntetést.
Majd utána valaki azt mondja hogy "ezek rasszisták" és akkor máris lehet "péppé verni őket".
Világos.

Kérdés hogy ki mondja meg hogy ki a
"rasszista" és ki az aki azt mondja hogy "péppé kell verni őket".

Mert mikor ki, ugye.
És ez a bibi.Mert ma nekem, holnap neked- ahogy az közismert.
És ha ma én vagyok a "rasszista" akit péppé verhetnek akkor borítékolhatóan holnap te is lehetsz.
És ha az első esetnél még helyeslően örömködsz is..a másodiknál már garantáltan nem fogsz.Pedig.
És szanyi képviselő valamint a vele egyetértők is -jogosan- sérelmeznék ha őket valakik valamikor azon a címen hogy ők "bolsevik rasszisták" péppé veretésüket szorgalmazná.

Ugyanakkor. Nézzük Orbán esetét.
Helyes-e hogy egy bírói döntés után felszólította a belügyminisztert, akadályozza meg a tüntetést?
Nem, nem volt helyes, mint ahogy a belügyminiszter, nagyon helyesen, nem is akadályozta meg, hanem biztosította hogy incidens nélkül azt a kb. ezer fő azt megtarthassa.

Viszont Orbánnak ugyanakkor kötelessége volt megszólalnia.
Máskülönben, ugyanazt hallgathatta volna évekig mint Sólyom László az erkélye alatt esküt tevő gárdáról.
Így aztán, Orbán mondott is valamit meg nem is.
Cselekedett meg nem is.
Ez már a politika.
@genyamagyar:
Talán gondolkodj el, miért éri meg azoknak ott rasszizmust emlegetni. Szanyi elvtárs a rasszizmusból él meg, Vona elvtárs meg a zsidózásból és palesztinozásból. Ha nem lenne vevő az egyik fostalicska dumára sem, akkor éhen döglene mindegyik.
Ne már, hogy ebben a kurva országban, a rasszizmust kelljen ma, mint legnagyobb problémát megnevezni!
Vagy csak arra szolgál ez is, hogy addig se a gazdaság és a mindennapok megélhetési problémáival foglalkozzon a nép azon része, akik nyitottak még a közügyek és a társadalom problémái iránt.
Az egészségügy, az oktatás, a gazdaság, a kivándorlás... problémái ezek szerint sokkal kisebbek, mint a rasszista ügyek. ÉRTEM ÉN!
Akinek esze van, épp azért felejti el sürgősen Szanyiékat, mert az ország valós problémái helyett olyan mesterségeseket generálnak, amelyek megosztják az embereket.

Ha valaki leül 5 percre azonnal felfogja, mennyivel egyszerűbben és olcsóbban, viszont károsan politizálnak Szanyiék.

Hasonlítsuk már össze pld. az államháztartási hiányt pld. a mindennapok nácizmusával mint problémát. Ugye, hogy röhejes? De tőled Szanyiék nem azt várják el, hogy az alacsony államháztartási hiányt követeld, azt ők nem is tudják teljesíteni.

Tőled azt várják el, hogy "üldözd" a nácikat, vonulj fel a heti holorendezvényen, lihegj velük együtt a Jobbik és Fidesz ellen.
@dr kotász: nem nagyon volt topon a kapitány a videon.
Szanyi az igazi antidemokrata, Lenin-fiu formajat hozta.
Ha ezzel a retorikaval mennek neki a valasztasoknak, akkor a maszopistak nem fognak meg a parlamentbe se bejutni.
Tudomasul kellene venni, hogy minden velemenynek van helye, tuntetni meg szabad, mindenkinek joga van hozza.
Az nem egy europai megoldas, hogy mindent betiltunk, vagy engedelyezzuk es utana szetverjuk, vagy szemkilovessel, rendorterrorral langba boritjuk az orszagot.

Azt latom, hogy itt se a jobb, se a baloldal nem akar demokraciat, csak a sajat uralmukat akarjak megerositeni.
Most a maszop van a f@sz rossz vegen, ok szopnak, de ha ok kerulnek az elvezetesebb vegere, akkor meg a magyarok fognak szopni. Egy fikarcnyival sem jobbak, mint a FIDESZ.

Egy szabad orszagban az tuntet, aki akar, meg a rasszistak is. Ertve vagyok?

"próbálsz reklámot csinálni valami szélsőliberális agylövésednek" - én eddig azt hittem, hogy ilyen szelsoliberalisozasra csak a Jobbik kepes, de latom suttyo Szanyi is pont annyira kirekeszto, mint akik ellen tiltakozik, sot, meg kirekesztobb :)

Sajnalom, hogy nincs egy normalis part sem a palettan, igy nem lesz kormanyvaltas. Poszt-komcsi fideszesek vs. Lenin-fiuk, AVH-sok szellemi orokosei. Nagy meccs lesz itt 2014-ben, csak sajnos en egyik felnek sem tudok drukkolni.
@MACISAJT: Értem. Tehát mivel - szerinted - nincs aki eldönthetné, hogy ki a rasszista, ezért hagyni kell őket.

És ezt még komolyan is gondolod...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Na most akkor van ötleted a rasszisták megfékezésére vagy nincs? Esetleg hagyni kell őket, mint macisajt szerint.
Az országot rendszeresen bírálják a rasszizmusa és antiszemitizmusa miatt, de biztos Szanyi a hülye, mert ilyen nincs is.

Ti tényleg megérdemlitek Orbánt!
@genyamagyar: Nekem van ötletem. Nem is egy ötletem van.

Ott kezdeném, hogy Orbán egyetlen normális intézkedését továbbfejlesztve - a családi pótlék iskolába járásához kötött feltételére gondolok - általános iskolai és középiskolai oktatásban erre képzett szakemberekkel felzárkóztatási programot kell készíteni.

A kurva sok eu uniós pénzt alacsony szakképzettségű munkásokat igénylő, de sok pénzt és energiát és piaci marketinget igénylő bio-manufaktúrák kialakításához használnám szökökutak építése és a pajtások zsebeibe tömése helyett.

Politikai pártok jeles képviselőinek figyelmébe ajánlanám: dolgozni, gondolkodni nyüszítés és másra mutogatás helyett nekik is szabad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@genyamagyar: Röviden arról van szó hogy Szanyi módszere szítja a rasszizmust, és ez is a célja, a rasszizmust úgy fenntartani mintha küzdene is ellene. '90 óta tartják fenn ezt az álproblémát, MDF, SZDSZ, MSZP, Jobbik, Fidesz stb... és mostanra kezdi valódi problémává kinőni magát, ami miatt sok ezer átlag magyar, zsidó és cigány ember szenved. A Szanyi, Zagyva és a díszzsidó, díszcigány típusú emberek pedig dörzsölik a markukat, örülve a sikeres "kommunikációjuknak".
@genyamagyar: Lejárt lemez Öreg!

Ez a ki kit érdemelt meg duma már rég lejárt lemez.

Nem érdemeltem meg sem Orbánt, sem a szocikat.
@dr kotász: Igen, igazad van. Csak a sok ezert módosítanám sok százezerre.
@Fejesrob:
Orbánék bezzeg az ország valós problémáival foglalkoznak (pl fel fogják szentelni a Nemzeti Szinházat és hasonlók) sőt mi több meg is oldják őket igaz? Hiszen Magyarország jobban teljesít! Rezsicsökkenés! EU ellenes szabadságharc! Békemenet! És nem lopnak egy kanyit sem olyan becsületesek... :-(((

Ó anyám add el a házad, vegyél rajta sapkát... :-((((
@genyamagyar:
Orbán neked megfelelhet, nekem nem. Az a kettős beszéd, amit ő gyakorol és tűr, miközben másik oldalon kézivezérléssel tüntetéseket tilt be, pont ezt a világot erősítik. Vona sem véletlenül jött onnan, ahonnan.
Rasszizmus és idegen ellenesség mindenhol van. Annak a mértéke és a térnyerése nem mindegy. Egy egészséges és gazdaságilag prosperáló társadalomban, ahol a civil szervezetek erősek és önállóak, ott kicsi, mert a társadalmi párbeszéd eleve meghiúsítja.
Ott, ahol legyengül a gazdaság, a társadalom és a civil szervezetekre rátelepül a politika, a pártok és azok kreálnak echte "civil szervezeteket", ott a rasszizmus felerősödik és a politikusok kényszerének engedve kreál ellenségképeket.
Ha holnaptól egy zsidó, egy cigány, egy külföldi sem lenne az országban, akkor lenne bűnbak mondjuk a zöldszemű ember, mert az lenne az ellenség, minden jó elrontója.
A társadalom és a tudatlanság, a politikusok impotensségének egyik szépséges látlelete ez a felelősségáthárítás és bűnbakkeresés - nevezzük csak rasszizmusnak.
Hisz mégis csak egyszerűbb másra fogni a saját töketlenkedésünket, balfaszságunkat, mint azt mondani, hogy ennyire töketlenek és balfaszok vagyunk, ennyire telik csak belőlünk!
@Habakuk999: Amit javasolsz, ezt csinálják már húsz éve. A rasszizmus és antiszemitizmus meg csak nő.
@Habakuk999: igaz, túl jóindulatúan saccoltam
@genyamagyar: Tévedsz.

Semmit nem csinálnak már húsz éve.
Abszolút igaza van Dr Kotásznak, az összes pártnak érdekében áll a rasszista kártya napi politikai szinten tartása.
Kinek tehetetlen balfaszságból, kinek jól megtervezett stratégiából.

Csak elszúrták, a szellem kikerült a palackból.

Épp ezért nő. A nép, aki saját bőrén érzi a gondokat, a maga legegyszerűbb módján válaszol. Ezen nem csodálkozni és sipítozni kell, hanem dolgozni és konkrét megoldási stratégiákat végrehajtani.

A "verjük péppé őket" nem a megfelelő válasz, már megbocsáss.
@is:

Azt mondanám, hogy abszolút színvonalas. ha megnézed, Fabius mind tartalmilag, mind retorikailag fején találja a szöget. De nem akarok csontig nyalni, úgyhogy csak annyit: tetszik.

A konkrét bejegyzésnél maradva: Fabiusnak teljesen igaza van, amikor szóvá teszi Szanyi kapitány mi a szart keménykedik. "Péppé verni"? Ez lenne a fenenagy demokratikus értékrend, amit felkínálna? Én amondó vok, a szélsőjobb ajánlotta placebo meg a náci beszéd is a szólásszabadság része. Nem jogilag kell küzdeni ellene, pláne nem "péppé veréssel", hanem oktatással, felvilágosítással. Inkább amellett érveljen Szanyi, miért nem jó, mint hogy erősjánost játszik.
Azt pedig, hogy arra hivatkozik Szanyi, hogy ő képviselő, Fabius meg úgymond álnév mögé "bújik", ócska "érv", és mint ilyen minősíthetetlen. Aki nem képviselő, annak kevesebb joga van elmondani a véleményét? Mer' én képviselő vagyok ám, ám-lám, nem ám akárki? Oszt'? Ha Szanyi nem tud ellenérvet felhozni, akkor marad a régi trükk, beleköt a személybe.
@Habakuk999:

Orbán még a rendszerváltáskor azt a kifejezést használta, hogy "a kommunistákat meg az agyagba kell döngölni" ez mennyivel elegánsabb, különös tekintettel arra, hogy náluk kommunistább kommunista párt már nincsen Európában?

Ugyan, ugyan. Elhangzik egy mondat, miszerint a rasszista tünetetéseket (bár engedélyezni kell) péppé kell verni, ahogyan számos kulturországban teszik az emberek, és erre előjön mindenki olyan szövegekkel, mintha egész életében csak gomolyagokkal játszó kiscicákkal játszadozott volna , finomkodtok, kikéritek magatoknak jogállam így jogállam úgy. Hát nekem ne randalírozzon az utcán horogkeresztes csapat, és nem érdekel hogyan szüntetik meg őket. Volt itt egy két cúna dolog ennek a jelképnek az égisze alatt, szóval meglehetősen merevek az elveim ezzel kapcsolatban.
@P.mester:
Szerintem is jó volt Fabius írása.
Szanyi max. annyiban tér el Zagyvától, hogy nem akarta az újságírókat seggbek.rni. :)
@is:

Még valami:
És elég gáz, hogy egy képviselő agyban addig a "szofisztikált" megoldásig jutott csak el, hogy "verjük péppé". Üssük agyon őket, és akkor minden megoldódik? Attól nem változik meg semmi. A gondolkodásmódot kell megváltoztatni, és az nem megy azzal, hogy ha ilyen barbár kijelentéseket teszünk. Sőt még áldozatként is reprezentálhatják magukat.
@Farkasokkal táncoló: Nem erről van szó. Nem finomkodunk.
Meg akarjuk oldani a szégyenteljesen magas arányú rasszizmus problémáját.

Péppé veréssel fenyegetőzni az én olvasatomban ugyanaz, mint cigányozni és zsidózni.

Ez csak olaj a tűzre érted?

Megoldásokat követelek a politikától, legyen az akárki, maga a magasságos Bajnai - akire amúgy szavazni fogok nagy valószínűséggel -.

Elegem van a tehetetlenségből.
@genyamagyar: (" Értem. Tehát mivel - szerinted - nincs aki eldönthetné, hogy ki a rasszista, ezért hagyni kell őket.")

De bizony van aki eldönthetné.
És el is dönti.
Láthatóan kimaradt eddigi látókörödből a JOGÁLLAM egyik(sőt másik) fontos intézménye is.

Ha valaki(k) gyülekezni, tüntetni akarnak valami mellett, esetleg ellen.
Van erre törvény, jogszabály.
Rendőrség elbírálja a kérelmet.
Ha nem tetszik, akkor meg a bíróság mondja ki a jogerős verdiktet.
No ezt hívják JOGÁLLAMNAK.

Ha meg valakik(k)nek az nem tetszik hogy mások valamiért/valami ellen tüntetnek..akkor
nekik is jogukban áll ellentünteni, mint a tegnap a 30 darab mszp-snek(vagy 2001-ben a Vér és Becsület vs. Mazsihisz performansz.)

Ezt pedig DEMOKRÁCIÁNAK hívják.

És végezetül.
Nem a magyarok tartanak "világkongresszust"
a zsidók fővárosában.Hanem fordítva.
Ha érted a különbséget.
Borítékolható volt hogy ez a nyilvánvaló provokáció is kicsapja Magyarországon a biztosítékot.
Mint ahogy az is hogy Zazrivecz erre a hullámra is felül.
Mint ahogy az is hogy erre meg a szanyi hörög hogy "zúzzuk szét őket".

És dá kápó.
@Habakuk999:
Nézd.
Uriember nem zsidózik, a többieknek meg TILOS.

Ennyi. És meg van oldva. Sokáig fenn volt ez a szlogen a zindex fórumon, nem is volt annyi zsidózás, úgy kivágták az ilyeneket, minta macskát szarni. MOst meg jószerivel minden topic erről szól. Hamarosan eljutunk odáig, hogy majd az egyetemekről lerugdalják a zsidó fiatalokat. Tárgyalni, megoldani??? Mit??? Van ami tilos és kész.
@Farkasokkal táncoló: Szerintem engem nem nagyon lehet vádolni rasszizmussal.
Ugyanakkor úgy gondolom, nem megoldás a sima tiltás.
A sima tiltással csak még jobban kiélezed a kérdést.
Meg kell tudni indokolni, mi miért van, mi miért alakult ki.
Cigányozás, zsidózás, románozás - erdélyi magyarok a kárvallottjai-.

Nekem egészen ma reggelig lelkiismeret-furdalásom volt amiatt, hogy egy régi törzskommentelő elment a blogról, úgy vélem az én itteni tevékenységem miatt is.
De belebotlottam az ugyanolyan indulatos, ugyanolyan kirekesztő, ugyanolyan stupid, elvakult írásába, és megnyugodtam.

Az utcán esetleges vonulgató legények áldozatok. Ellenséges ideológiával ugyan, de nem ellenségek, hanem áldozatok.
Föl kell lépni ellenük. De a kirekesztésük semmit nem old meg, csak "háborút" generál.
ne szarakodjatok már! Ha egy szervezet egy tüntetést bejelent, akkor nem tilthatják be azon az alapon, hogy majd rasszista izé lesz. Ha várható, hogy valami csibészséget követ el tagjai által, - mert azért hülyék ugye nem vagyunk - akkor videóra kell venni a rendezvényt (mármint a hatóságnak) - de különben is, minden rendezvényt videóra lehet venni, ha nem történt semmi, akkor videó kuka - és ha valakik rasszista megnyilvánulásra ragadtatják magukat, akkor ugye:

BTK 269. § Aki nagy nyilvánosság előtt

a) a magyar nemzet,

b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen

gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Tehát körözést kell kiadni ellene, meg kell keresni - videó alapján nem nehéz - és le kell ültetni első ízben felfüggesztve, másodizben ténylegesen. Ez a jog szerinti eljárás. Mi a baj vele? Macerás? Az. Na és?
@Habakuk999:

Jó, hát próbáld meg kiszedni belőlük, hogy miafasz bajuk van a zsidókkel. A cigányozást még csak fel tudom fogni (nem helyeslem, utálom, de legalább agyilag értem mi van mögötte), a románozást is, mert ugye sokan vannak akik egyszerűen nem tudnak beletörődni Trianonba annak ellenére, hogy mára semmi jelentősége, na de akkor is - azt meg pláne nem bírják megemészteni, hogy ennek kőkeményen az akkori jobboldal volt az oka - de mi a bajuk a zsidókkal???? Zsidó kapedlis galerik verik a gyerekeket, leszedik a termést, hangoskodnak éjfélig, elveszik a tárcádat?

Nem. majd előállnak valami Izrael -Palesztinia dologgal, amihez az égvilágon semmi közünk nincsen, miért nem inkább huszik és Tutuk? Vagy tuszik és hutuk? Mindegy. Vagy miért nem Veezuela? Ott a jövőnk, figyeljétek csak Chavez elnököt koppintgatta Orbán, én szóltam. Most meg verik egymást a parlametben (minekutána elcsalták a választást természetesen a chavisták).
@Farkasokkal táncoló: Az angoloknak mi bajuk volt velük:
A középkor Európájának?
A cári Oroszország pogromjai miért lettek?
A németeknek?

Lesüllyedő, stabilizálatlan társadalmaknak, frusztrált rétegeknek bűnbak kell.

Ha nem a zsidók, akkor tényleg a zöld szeműek vagy a pocakosok.

Ezen változtatni jómóddal, valódi életcéllal tudsz.

Mindenben igazad van Orbánnal, nem vitatom.

Amiből kiindultunk: Szanyi e jeles mondása és Orbán két nyaklevese egy és ugyanaz.
@Habakuk999:
Ugyan az!
Pózolás cigánygyerek módjára, játékkarddal és játékpénzekkel - rajoskodnak.
Echte magyar politikusok... :(
@P.mester:

"Fabius mind tartalmilag, mind retorikailag fején találja a szöget. "

Fején találta bizony, Szanyi agyában ezért pukkant el a gőzszelep ennyire.

A "névtelenségre" hivatkozás külön szégyen egy olyan fasztól, aki névtelen szavazatok alapján jutott jusshoz ebben a négy évben is. Ha a moslékosdézsa névteleül is jó, a kritika is legyen jó pont ugyanúgy.

Amúgy anno mikor Zagyváék a Jégbüfénél akartak balhét csinálni előre bezengve akkor voltunk ott páran ilyen termetre zagyvafélék, hogy ha kell legyen akibe bele tudnak állni. Fabius ott volt akkor is, Szanyi meg a környéken sem.

Akkor ki is a gyáva szar, majomkapitány?
@genyamagyar:

"Szanyi szerint péppé kell verni őket. Ő ezt javasolja."

Én meg azt javaslom verjük péppé Szanyit. Meg esetleg téged. Hogy hangzik? Szerintem faszán, és nem kell hozzá a világon semmi más, csak egy címke amiért megtesszük.

Ha megtennénk önbíráskodó barmok lennénk? A logikátok szerint dehogy, szanyidemokraták lennénk, a jogállam elkötelezett hívei.
@Habakuk999:

"Megoldásokat követelek a politikától, legyen az akárki..."

3 általános iskolás gyerekem van. Tapasztalom minden nap, hogy az iskolákban milyen fokú zsidózás, cigányozás megy.
Míg én azt mondom a gyerekeimnek, hogy kerüld a verekedő, csúnyán beszélő gyerekek társaságát, addig mások a cigány gyerekektől tiltják az övéiket és gondolom minden egyéni nyomorukat a zsidókra fogják.
Mert bűnbak nélkül képtelenek élni, még véletlenül a saját felelősségükkel kellene szembenézniük (pl. esztelen mértékű hitelfelvételek).

A "fehér" gyerekekbe egész kicsi koruktól belenevelik a rasszizmust, ami felnőtt létükre már egy természetes életérzés lesz.
A cigány gyerek már jó korán megtanulja, hogy milyen kirekesztettnek lenni a származása miatt, emiatt mire felnőtt lesz már nem is akar beilleszkedni.
A zsidó gyerek felnőtt korára tele lesz sértettséggel, megtanulja a rejtőzködést, mindenre érzékenyebbre fog reagálni, mint amire "normál" esetben kellene. Mondjuk, hogy látszólag üldözési mániája lesz, csak sokan elfelejtik, hogy ez azért alakult ki, mert tényleg üldözték.

A politikának nagyon nagy szerepe van a rasszizmus kezelésében, de nem lehet a megoldást csak tőle várni. Főleg amikor nem is igazán áll érdekében.
Egyéni szinten, családon belül is bőven lenne feladat, de ez sem a politikának, sem az egyénnek nem érdeke tömegesen:((
"Mert mi többiek"

Legfeljebb te és kedves édesanyád.
@sírbateszezazegész:
" a devizahitelezés felfutása az mszp-vezette kormányok alatt történt.
semmit nem tettek ennek megakadályozására/szabályozására.
ezt nem lehet sem vitatni, sem másnak felróni. "

Ezt nem is vitatja senki, bár az okait (pl. a túl magasan tartott Ft-kamat) te is ismered. Viszont ha a gazdaságot nem verik szét szisztematikusan, és megmaradnak a munkahelyek, akkor nem lenne ez olyan égető probléma. Ebben pedig inkább ludas a Fidesz, mint az MSZP.
De ez csak az én véleményem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Persze. Ez is lehetett volna. De én az államtól csak annyit várok el, hogy kereteket adjon. Ne legyen tulajdonos, jogi kereteket/szabályozást adjon. Nem lehet rászabadítani egy teljesen "analfabéta" társadalomra egy ilyen hitelt. Mit nem lehet felismerni? A jenre milyen hatással van a magyar gazdaság? Mint a japán gazdaságra. Semennyire. Svájci frank/svájci gazdaság? Dettó. Maximum euro. De nem alapú! Ez a vezetés és a pszáf hibája volt.
A jen és a frank meg így is, úgy is elszállt volna.
De a fidesz hibája a többiben egyértelmű.
Nem őket védem.
Szanyi egyre gázabb... ilyenekkel választást nyerni!?!?!?!
@Ergosum: Nézd, nem a családok és nem a pedagógusok fogják megoldani a rasszizmus problematikáját.

Ugyanakkor szükség van politika által támogatott országot fejlesztő stratégiára, ez másképpen nem fog működni.

Az egyénnek is komoly szerepe van a gyerekei nevelésében, de én nem tudom elítélni azokat, akik nap mint nap a legnagyobb problémaként élik meg pl a cigánykérdést.

Az én három gyerekem nem lesz rasszista, az tuti.
De pusztán azért, mert szerencséjük volt.
most olvastam Szanyi valaszat, hat kedves Varikam...
bedoltel egy TROLLnak

Szanyinak igaza van o rendesen fogalmazott, te meg egy latens ellenfeleidet peppe vero vadbarom vagy
ennyi, meg egy bambi...
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe:

Kedves egybites.

Azon nem csodálkozom, hogy Szanyi nem képes szétválogatni a blog nevét a szerzőétől. Végül is ez egy olyan bonyolult feladat ami joggal haladja meg egy politikus szerény értelmi képességeit.

Ne de ez egy komment trollnak is ekkora feladat? Vagy amilyen a gazdi, olyan a kutyája?
Látom idetaláltak a fideszdroidok is a végére.
Elég a droid jelző. Tegnap a milla kiposztolta az fb-re ezt a balhét, valószínűleg inkább pár libadroid bukott rá a témára.
@Ergosum: Nem is az a probléma,hogy a cigók sokat megengedhetnek maguknak.

@dr kotász: Sok az ismert fideszbirka azért mondtam.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
9.00 Nem "vagy, hanem tényleg csak arra szolgál a rasszizmus, hogy addig se a gazdaság és a mindennapok megélhetési problémáival foglalkozzon a nép semelyik része.
Az egészségügy, az oktatás, a gazdaság, a kivándorlás... problémái nem kisebbek, mint a rasszista ügyek, viszont nehezen elválaszthatók egymástól. Sokan nem kizárólag gazdasági okból emigrálnak.
@Habakuk999:
Egyrészt Szanyi már retirált, amikor magyarázkodott a "péppé verés" fogalomkörében, másrészt meg a probléma akut, a nevelés meg évtizedekig is eltarthat, arra nem lehet - legalábbis közeljövőben hatásos - megoldási módokat alapozni.
Alkalmas lehetne a prágai módszer, ahol az érsek vezetésével BÉKÉS tömeg állta útját a náci felvonulásnak - saccold meg, hogy annak mennyi az esélye, hogy Erdővel az élen egy ilyen MAGYAR tömeget összeszedjél?!
A másik a jegyiroda és az Új színház előtti ellentüntetések - amelyek megint nem a "péppé verésről" szóltak.
Tehát tömegerőt (ahol maga a tömeg mérete az erő) kell felmutatni: mint az Opera előtt, ahol a Népszínház utcában ahhoz képest csak egy jelentéktelen kis csoportocska balhézott, vagy a Milla tüntetésén a Jégbüfénél szereplő "törpe minoritás"sal szemben.
De ilyen tömeg összeszedésének nem az a módja, hogy tagadjuk, vagy jelentéktelennek tüntetjük fel a problémát.
@kekex: Én pont nem az vagyok, aki jelentéktelennek tünteti fel a problémát.

Mi a francot jelent a retirál?
@Habakuk999:
Retirál: hátrál, megfutamodik, visszakozik, "rugalmasan elszakad"
És az ilyen esetekkel valamit meg kezdeni kellene:
www.hir24.hu/baleset-bunugy/2013/05/06/zsido-ferfit-fenyegetett-egy-gardamotoros/~~fokusz
Akármilyen humanista is vagyok, csak viszket ilyenek ellen - a sodrófám!
Szanyi egyébként olyan interpellációt írt, hogy Kövér egyből letiltotta:
hvg.hu/itthon/20130506_Szanyi_Kover_interpellacio
Nos, az Mszp-nek mindig is volt fenegyereke, Szanyit vegyétek pót-Karsainak. Van az a réteg, aki erre vevő.
@kekex:
Én végig olvastam az interpelláció szövegét, nem igazán értem, hogy mi az alpári a "haverok és csókosok" "álnok szöveg" "hamis ige" "vérbő disznóság" "dagadt hasú csókosok" "kisemmizett nyomorultak" "rabolhassanak" "nem sül le a bőr a képükről" részekben? Már eltekintve attól, hogy ilyesmiket napjában ontanak magukból a fideszesek is.
A fidesz hetilapja meg igen érdekesen ad címeket:
Csúnyán begorombult Gyurcsány: Kirohant a teremből - a főcím persze, hogy Orbán zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmussal szemben.
Ezzel szemben csak a hosszú szöveg végén említik Gyurcsányt:
"Jelen volt mások mellett Mesterházy Attila, az MSZP elnöke, valamint Bajnai Gordon, az Együtt 2014 társelnöke és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökök is. A Demokratikus Koalíció elnöke Orbán Viktor beszéde alatt elhagyta a közgyűlést."
Sem lenyelni, sem kiköpni nem tudják, a többieket meg éppen csak megemlítik a futottak még kategóriában. Hehe!
@kekex: A másik poszton már kipampogtam magam a cenzúra miatt.
2013.04.06. Fabius:
"Én meg azt mondom, ne kelljen egy fideszes aláírásgyűjtő aktivistanőnek se félni attól, hogy 190 centi vagyok és több, mint egy mázsa, utálom Viktort és ha eljár a kezem akkor nem mentőt kell hozzá hívni, hanem papot. Ő(k) hadd végezzék el szabadon, sértetlenül ami a dolguk, én meg majd bizonyítványosztás idején veletek együtt eldöntöm, mennyire tetszett vagy nem tetszett ez nekem. Ha majd ott tartunk, hogy Viktor elvitatta a szabad választáshoz való jogunkat, vagy a választási rendszert tette önmagára nézve kizárólagossá, akkor - és csakis akkor - veletek együtt erőteljesebben is hajlandó leszek megkérni a távozásra. De itt még nem tartunk, mondjon bárki bármit. A választási és választási eljárási törvény lejtős pálya ha felőlük nézed, és eszköz az nagyarányú elzavarásukra, ha felőlünk, mert kétharmadot szerezni egyszerűbben lehet vele, mint az eddigivel.

Izmosnak lenni majd akkor kell, ha meg kell emelni seggünket a fotelból és le kell hajolni ezért az elénk dobott eszközért, nem most, és főleg nem az ötvenéves, ötvenkilós aktivistanőkkel szemben. "

Hm.
@sörtelen:

Hát persze hogy ne kelljen félniük a fideszes aláírásgyűjtőknek, eddig igaza van Fabiusnak. De hadd ne kelljen már nekem sem félnem az útszéli hangú verbális támadásaiktól, amiért nem vagyok hajlandó aláírni a gyűjtőívet! Személyes tapasztalat, május 1, majális.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Nézd Csekély Értelmű, nem erről szól a nótám.
Idézem Fabiusunkat:
"... utálom Viktort és ha eljár a kezem akkor nem mentőt kell hozzá hívni, hanem papot..."; (...)
" le kell hajolni ezért az elénk dobott eszközért... "
Ezek a fabiusi péppé verés akaratának a szavai.
Varánusz "Péppéverő" Fabius (legyen ő bárki is) versus Szanyi "Péppéverő" Tibor (akiről tudjuk ki) harcában érdekelne sz ideológiai különbség levezetése.
Ő nem reagál.
Én viszont olvasom őt.
@sörtelen:

Úgy gondolom érdekes és izzadságszagú erőlködés pont egy erőszak és nőverés ellenes posztból kiragadni valamit.

De ha gondod akadt a szövegértéssel elmagyarázom: én Szanyival ellentétben 190 centi vagyok és egy mázsa, sportolgattam ezt azt vagy 20 évig, így jó erőben is vagyok puhakapitánnyal ellentétben, és ha betakarnék valakit akkor annak nem mentő kell, hanem pap.

Ennek ELLENÉRE gondolom, kedves erőlködve izzadó kötekedő, hogy a demokrácia - gyik: a fidesz választási törvénye - elénk dobott eszközével kell a Fideszt leváltani izmozás, betakarás és fizikai erőszak HELYETT.
@Fabius: Hogy melyikőnk irásainak milyen a szaga, azt most hagyjuk, mert felületes és lényegtelen megnyilvánulás lenne.

Ami fontos és érdekes, hogy te nem akárkit fenyegetsz agyonveréssel, hanem - ha szövegértéseim nagy általánosságban helytállóak, akkor legfőbb politikai ellenfeledet,- orbán Viktort: "... utálom Viktort és ha eljár a kezem akkor nem mentőt kell hozzá hívni, hanem papot..."
Ezt akár péppé veréssel elérő módszernek olvasni nem kell erőlködve izzadni.

Ez pedig "190 centi vagyok és egy mázsa, sportolgattam ezt azt vagy 20 évig, így jó erőben is vagyok ..." mulatságos és szánalmas szöveg az erőszakellnes attitűd alátámasztására. Mint amikor egy pasi apró testi hibáját nagy piros sportkocsival akarja elfedni. (Szövegértési probléma esetén részleteen kifejtem.)

A "tieidért" agyonütést is villogtatni helyes, de más az övéiért ilyet ne tehet? Noha a főellenség azonos? Hogy áll ez neked össze?
Egyszerűen utálod Szanyit. Oké.
De téged senki semminek nem választott meg, és te nem hívtad fel egy felismerten bármire képes elmebeteg-csoport figyelmét valós magadra.
Megaztán: a 190 centis egymázsás sportolók gyakran elfelejtik, hogy a puhakapitány mellett állhatnak 191 centis 105 kilós sportemberek.
Számomra a fotelbajnokok harciassága az, ami izzadságszagú és kötekedő.
@sörtelen:

Konkrétan szarok rá ki áll puhakapitány mellett. Azt viszont biztosan tudom hol nem voltál se te, se a kapitányod: az Operánál ahol beleálltak a tömegbe a nácik, meg a Jégbüfénél, ahol előre meghirdették a balhé szándékot. Mert én, veletek ellentétben bizony ott voltam.

Mellesleg ha ebből:

"Én meg azt mondom, ne kelljen egy fideszes aláírásgyűjtő aktivistanőnek se félni attól, hogy 190 centi vagyok és több, mint egy mázsa, utálom Viktort és ha eljár a kezem akkor nem mentőt kell hozzá hívni, hanem papot. Ő(k) hadd végezzék el szabadon, sértetlenül ami a dolguk, én meg majd bizonyítványosztás idején veletek együtt eldöntöm, mennyire tetszett vagy nem tetszett ez nekem."

...te azt olvasod ki, hogy én agyon akarom verni Orbánt vagy bárki mást, akkor a kapitányodnál is nagyobb kretén vagy.
@sörtelen:

Ezek szerint a "Hm"-ből nem jól fordítottam le, hogy mivel van a problémád az idézetben. Ettől függetlenül amit írtam, igaz. A többit meg vitatgassátok meg Fabiussal, úgysem győzitek meg egymást, de ebben a dologban én sem látom ördögnek Szanyit.
@Fabius: Régóta gyanakszom, hogy ezt a blogot nem egy ember írja.
Vagy te, aki itt-ott 190 centi, de az IQ-d pont egy nullával rövidebb, és van(nak?) aki(k) értelmes és érdemes posztokra képes(ek). Ezt a véleményemet is mindig jeleztem, elismerésem mellett.
Ez a"gyerekibazmegakocsmaelé" mentalitás biztos működik a Miskolc-Zugló tengelyen, nálam nem.
Miféle intellektus mond normál esetben ilyet: biztos nem voltam az Operánál? Gyerekes ostobaság, nem tudhatod; de speciel ott voltam.
Nekem Szanyi nem kapitányom, ha egyszer is olvastad volna a kommentjeimet, tudhatnád, hogy nem szeretem az MSZP-t; de őt veled egyenjogú szavazó polgárok ezrei válaszották képiselőjüknek. Ez pedig érték, ha demokrácia-gyíkkal (?) küzdesz orbán ellen. Téged pedig senki semminek. Kreténezhetsz amennyit akarsz - nagyhangú, erőszakos fráterként viselkedsz.
A fenyegetésed pedig ov. agyonverésével való nyilvánvaló fenyegetés - még ha az is csak a nagyhangú félrészeg kocsmai randalírozó hangja, akkor is.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Akarja rosseb meggyőzni. Ma az a helyzet, hogy egy darabig együtt kell menetelnem vele, mellette, s bizonyos szempontból hasznos alak; ezért is kezdem a napjaimat a blogjával.
Ami jó belőle - hesználom, ami nem, azt leírom.
@sörtelen:

Húzd ki a nyelved a seggemből, egyszerre nekem és szanyinak nem tudsz nyalni.

Ja, merhogy te annyira nemszereted a zemeszpét, hogy a két legvállalhatatlanabb faszt, legutóbb tóthcsabát és most a kapitányod is haladéktalanul megvéded.

Legyen világos: te nem menetelsz se velem se mellettem. Én ugyanis veletek egy métert nem megyek sehova.
@Fabius: Nyaljon neked a rosseb.
Te egyszerűen egy arrogáns, ostoba ember vagy 190 centijeiddel együtt.
Az Opera előtt széles az úttest. Nem a hozzád hasonló félkegyelműek fogják megszabni sem az irányt, sem az összetételt.
Egy ideig még oszthatod a hozzád hasonlóaknak az észt. Aztán mehetsz vissza orbitális önelégült egóddal ahonnan jöttél.

Kijafasz az a tóthcsaba? Felületes, csapkodó indulatos alak vagy.
Persze a magad módján mulatságos, engem szórakoztatsz. Ha ez banyalás a seggedbe - akkor érezd úgy.
@Fabius: valaszolt neked vagy a kijafaszom tudja nőstény blognak egy politikus
FELHIVTA A FIGYELMED, hogy majom voltal/ voltatok / az a nosteny az volt

ennek ellenere te meg mindig nem erted mirol van szo?
nem irta le hogy agyon kell verni barkit is, hanem a tuntetest kell megakadalyozni

mondom... Szanyi korrektul, birosag elott vedhetoen irta a dolgokat pont ugy mint anno Orban, amikor meg 2 napot lehetett gondolkodni par mondat kiagyalasan
@Fabius: elvarhato azert toled hogy a troll jelenteset ismerd?
tudod valaki allit valamit te meg tromfolsz mert nem ismered a szavak jelenteset?
Nagyon jókat mulatok a beírásokon mindig azon gondolkodom ugyan melyik dolgozott(hozott új értéket létre az életében) csak az írjon! A többi vulgaritásban kifejezhető....
Jaj majd elfelejtettem ez az állat "ugye", ami a nyálával fertőz. FJ
Varánusz
@mi vok én:
Mi van? Ezért fizetnek téged?
Ez qrva kevés elvtárs! :)
Ezzel a szinttel a helyi kisdedóvó kisegítő csoportjába lehet max. belépőjegyet nyerni.
Ha majd felnőttél és a párttitkár elvtárs seggéről lefeszegetted a nyelvedet, ráadásként valami értelmeset is tudsz röfögni, akkor vissza kéne jönnöd, hátha nem nézünk olyan hülyének, mint most.
Egyébként érdekelne, hogy akkor téged elsősorban a KISZ-es Piktor, a liberális Piktor, vagy a hóóóótkeresztényi Piktor ragadott meg?
Mármint homoerotikusan.
Merthogy valamelyikbe beleszerethettél...
Erről csak nyugodtam, csak nem talált a nyálas fertőző én nem dönthetem el, más mondja ki rólad.
A tudás az alázatot is jelent, szintén eldöntendő. A többi találgatásod a szűk keresztmetszetedet igazolja:-)
az "úrról" www.poly-mix.com
@mi vok én:
Ööööö... maradjunk annyiban, majd ha sikerült az általános iskolát elvégezned és a nyelv alapjait megértened, ráadásul egybefüggően, érthetően fogalmaznod, akkor próbálkozz. Addig csak ilyen, a fentihez hasonló förmedvényeket sikerül szülnöd, ami a hebegés-habogás kategóriát sem éri el.
Persze ha idősebb vagy, akkor reménytelen a dolog, ezzel az IQ-val és íráskészséggel valamelyik minisztériumban kéne próbálkoznod, ott simán beleférsz manapság.
Hagyd a francba, nem megy ez neked... :)
Auf deutsch geht's es besser? Oder auch so falsch? :(
Ciceróka a lábam görbesége a f...om nagysága vajh miért nem került szóba, ugyan vedd észre egy nagy gennyláda vagy, ha már az értékelésnél tartunk és akkor finom voltam. Iszonyattal tölt el az mélység ahová le kellene süllyedni a veled folytatott diskurzusba. Pusszantó zsenikém; szülőknek@sparklie: tanácsolom ne mutasd meg, vagy onnan kaptad ezt a nevelést.
@sparklie: Olvasva; valahol itt a legnagyobb baj, mert ezt az életérzést nagyon sokan osztják. De azok felelőssége, hogy ide tántorogtunk nem jelenik meg, mert olyan megélhetési politizálásban van az ország, meg sem hallani a józan közeget, hogy mit kell kellene csinálni amíg királyok voltak addig volt megoldás, de a most működő demokrácia egyetlen élhető, követhető, választ nem tud produkálni.
@mi vok én:
No'de Bucika... :))
A te szintedre én nem tudok lealacsonyodni, ahhoz sokat kéne hülyülnöm, meg innom. Szánalmas vagy... bár a te szinteden, hülyék közt, király is lehetsz ezzel!
Íme kikkel van az ember körülvéve, kéretlenke vagy sületlenke fa..héjas névvel.Ha marna
"hüjeséged" a hajad alatt, már régen nem kellene betűt fecsérelni rád!
süti beállítások módosítása