Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.01. 02:12 Fabius

Orbán: hagyjatok már nyugodtan lopni!

Címkék: fidesz korrupció közbeszerzés trafikmutyi átláthatatlanság

A nemzeti együttműködés géniusza eljutott a pontra, ahol a majré, a kétségbeesés már nagyobb, mint amekkora emberből önmaga. Pöttöm ilyenkor bedühödik és int a hordából két samesznak, hogyaszongya: A Cserpalkó meg a Vas mostazonnal írnak egy ködgyártó - szemfedő törvényt a szabad lopás érdekében. Nosza hamar hamar, mert ég a ház, és éppen nem latornak, hanem amatőr balfasznak látszik mellettünk az összes hagyómiklós meg a többi Nokiás dobozzal botorkáló pitiáner. 

Ezek meg írják: Mostantól az adatigényléstől kuss van, majd az ÁSZ és a KEH élére kinevezett Domonkos és Gaál Szabolcs Barna derék nertársak és vazallusok megmonnyák a kíváncsiaknak, hogy minden rendben van! Ők aztán vágják mi a stájsz, hisz mélyen kussoltak arról is hivatali kötelességük közben, hogy a 20 milliárdos szélessávú körzethálózat fejlesztés pályázatok fölött egyenesen a közbeszerzési bizottság elnöke vigyázta a tutit egy ciprusi offshore cég felügyelőbizottságából. Aztán az ügy kipattanása óta sem szólt neki egyik se, hogy töki, ugyan ezt teccettél hazudni:

 a felügyelőbizottsági tagságról való lemondását már 2012. július 10-én bejelentette a társaságnak, azzal, hogy az az új felügyelőbizottsági tag megválasztásával, de legkésőbb 2013. január 15-ével megszűnik. Így a tény az, hogy már nem vagyok a nevezett társaság felügyelőbizottsági tagja.

De ezzel szemben a céginformációs adatbázis szerint bizony tag vagy ma is, és a legfrissebb bejegyzés szerint 2014.05.24.-ig - vagyis a ciklus végéig - az is maradsz. 

ScreenShot091.bmp

Nem vették észre, nem volt elég szembeötlő, van ilyen. De lárifári, ettől nyilván elhisszük, hogy majd innentől minden másképp lesz, és mostaztánaztán nekidurálják magukat az átlátható tisztességnek, de télleg. A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal is most már ellenőrizni fog, istenuccse, mert rájuk égett a szégyen, hogy a szocialista kormányok alatt több eljárás indult tényleges korrupciós ügyekben, mint a kormányváltás óta, és Kovács Tamás főügyész jobban kiakasztotta Gyurcsányt, mint a poltpéter valaha fogja.  Pedig hol voltunk még akkor a kézivezérlésre átalakított mindentől, ugye. 

A szocik sem szerették kiadogatni az adatokat, de azért kisebb nagyobb huzavonák után csak nyilvánosak lettek - a teljesség igénye nélkül - Sukoró, Sávoly, a Margit-híd felújítás, a BKV ügyletek, az MVM és Istvánné Kocsis bizniszei, a tanácsadói szerződések Dodugló Pávelig bezárólag, és megismerhettük mire verték el a pénzünket. 

Na ezt  a rendszert számolja föl most az Orbán kormány. Nyilván megértjük miért:

1: Szabó Rebaka másodfokon is elérte, hogy a szupertitkos földpályázatok nyilvánosak legyenekEz az ismert körülményekkel önmagában akkora szopás, hogy rezsidémon legyen a talpán aki leszíjazza a szopóálarcot a földoligarchák és a nekik termőföldet mutyizók fejéről. 

2: A trafikmutyiban Szily László a cink.hu-n hiányolt egy darab tisztességes fideszest, aki mostanra meglett, beszélt, és ilyeneket mondott

A frakciótagok voltak jelen, és a végén a polgármester, a választókerületi elnök szólt, hogy itt van a jelöltek listája. Kérte: nézzük meg, ki az, akit ismerünk és ki az, aki megfelelő jelölt lehet. Jómagam ezen meglepődtem. Azt lehetett tudni, hogy vannak lobbik, de hogy ennyire nyíltan történjen, azon meglepődtem. Gyakorlatilag végigmentünk ezen a listán, megnéztük, ki ismeri a neveket, arról pedig, akit ismertünk, elmondtuk a véleményünket. Hogy ezután mi történt ezzel a listával, arról én már nem tudok, de hallva és olvasva a többi helyen megjelent eredményt, látva a helyieket is, úgy gondolom, hogy ez nem volt helyes eljárás.

Helyes kis térképen ismerkedhetsz meg az országos szintű mutyivalpályázatnyilvánosságot követel gyakorlatilag az összes ezzel foglalkozó szervezet, a komplett sajtó,  már utcán követelik ugyanezt a kiebrudalt régi trafikosokés már van ahol aláírást is gyűjtenek:

alairas1_1.jpg

3: Titkos háborút vívnak Brüsszellel Viktorék az operatív pályázati pénzek kifizetésén is. Akit bővebben érdekel annak Magyari Péter a 444.hu-n kivesézi a témát alaposan, de a lényeg ezúttal is a közbeszerzések körül van. Az NFÜ indoklása szerint azért akadozik a fizetés, mert: “a Bizottság auditorai az októberi ellenőrzések során diszkriminatív közbeszerzési gyakorlatot véltek felfedezni”

Végül is mit fedezzenek fel egy olyan országban, ahol alapértelmezett dologgá vált a mutyi, a lopás, és a korrupció elleni harcról a Gripennel mutyizó "szenátor" Selmeczi szólal meg, ha egyáltalán. Mit fedezzenek fel ott, ahol az "elszámoltatás" közröhejjé, az elmúttnyócéves elődök hányingerkeltő stiklijei gombokkal csencselő purdék csínytevéseivé silányultak a működésük ideje alatt? Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor jutunk el ide:

orbán-mutyi.gif

Nem sokkal egyszerűbb lenne hozni egy törvényt ami kimondja: Orbán Viktor és a Fidesz elszámolás és átláthatóság nélkül lophat el mindent ami megtetszik neki. Navracsics Tibor akkor is kifejezhetné sajnálkozását, és pont úgy elmehetne a halál faszára zsokénak, mint most, mikor egy ilyen törvény fölött igazságügy miniszerként a korrupcióellenes elkötelezettségét bizonygatja. 

 

 

518 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr345258820

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán Viktor vallása a Hatalom 2013.05.02. 04:53:47

Erkölcsös, hogy Orbán Viktor úgy váltja a világ és politikai nézeteit, mint a profi prostituáltak a partnereiket?

Trackback: Orbán és az államkassza 2013.05.02. 04:53:19

Orbán Viktor! Amit kivettetek tegyétek vissza, mert az elszámoltatás rátok is vonatkozni fog!

Trackback: Hittanon megmutatják, amit nem kellene tenni 2013.05.02. 04:52:50

"Bugyira és gatyára vetkőztetett két kisdiákot egy mélykúti katolikus hittantanár, majd a gyerekeknek meg kellett puszilniuk egymást. A férfi állítólag így szerette volna illusztrálni a paráznaságot." ...  A tanárt az egyház "felf...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Habakuk999:

Oké de akkor úgy mondd, hogy óccsóbb lesz a kenyér. Vagy elhiszik, vagy nem, mert olyan még sosem volt.
Vagy ÁFA kommandó.
@Husz_János_Puszita: mindenkinek a maga nyelvén, a népnek lehet mondani, óccsó, a szakmának pedig az érveket

jó szórakozást mindenkinek, kezdődik a meccs!
@Habakuk999: Dicső fb-s megnyilvánulások, arczzal vállalják magukat. Nagy arczzal
@Habakuk999:

Gondolod, hogy képesek a nép nyelvén beszélni? Azt se tudják mi az a nép, könyvekből olvastak róla.
@s.g.l.:
"jó érzésű ember köp egyet és szarik rájuk."

Ebben igazad van. És a jó érzésű ember (és az összes többi) hogyan él tovább? Nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy ne törődjünk velük, mert akkor magunkkal sem törődünk.
@sírbateszezazegész: Köszi. Először én is erre gondoltam.
@OPHELIA: Felesleges olyat mögé látnod, ami a részemről nem létezik. Egyébként az mókás volt, hogy a hajógyári sziget bejáratánál fideszesek települtek ki rezsicsökkentést aláíratni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: cöcö...

És aláírtad, ha nem vagyok túl indiszkrét?
@Fabius: És aztat nem lehetne, hogy választókerületenként mindegyik párt keres egy embert, megnézik, ki ismertebb, ki lehet elfogadottabb, tehát A SZEMÉLY, és nem a pártja. A pártszine meg olajfa. És azt inditják. És mindegyik párt beáll a koalícióba, odabent meg majd elosztják, mint a FIDESZ-KDNP. Hány KDNP-s jutott be pártlistán? Na ugye. Mégis elég sok mindent visznek.
Megállapodnak abban a minimumban, amivel mindenki egyetért, (választási rendszer,Alkotmány, adórendszer, oktatás - pl egyházi oktatási intézmények finanszirozása, világnézetileg semleges oktatás, stb) ezt megcsinálják, utána kiirnak egy "hagyományos" választást, és mehet a hirig.
@DarthVader:

Azt a hagyományos választást simán nyerné a Fidesz szerintem, a közvélemény kutatásokat nézve. Nem lennénk ki vele a vízből.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és másodjára? Előjött a szokásos? :-D
(nem volt korrekt, de nem bírtam kihagyni, bocs:))
@Husz_János_Puszita: hidd el, egy új kormány sokat változtatna az aktivitáson, most azért (is) sok a bizonytalan, mert nem látják, hogy lenne egyáltalán kormány. Ha megalakul, és működik, legalább néhány hónapig, akkor sok bizonytalan hajlandó lenne egy újabb választáson kiválasztani a neki tetszőt. (Arról már nem beszélve, hogy mi lenne a FIDESZ sorsa egy vereség után. Nagy marakodás venné kezdetét, azt hiszem.)
@épészmérnök:
tehát -kristálytiszta logikám alapján- Levédiában (Orvbánfőggye) is hasonlók várhatóak, a Zángyán nem oszt nem szoroz...kaszára kapára mert ez Orvbánfőggyén első generáció, tehát ha szívlapáttal megszívattyák a rablókat szót sem szólhatnak

a jogrencer meg a gépezete? hát lesz jogtalanság vagy gépezet nélküliség

szóval hatalmas nagy kalamajka...azt remélem nem haggyák mint amit anyámék kivárták míg hazaérek és elvszítettük a 4500 aranykorona értékre a kértérítést és még a pofámba is röhögött a picsa, hogy késő

na ezt nem és legyen újra hatalmas téeszcsék...mert az műxik...nem kell zsellér mert az nem termelékeny bár óccó

brühühühü

a barca küzd de el fog vérezni a messi nem hiányzik senkinek

mióta ugatom, hogy egy díszfasz
@DarthVader: egy vesztett választás utáni kampányban kevés mondanivalója lehetne a FIDESZ-nek, az "elmúltnyólcév" mega "Gyurcsányhazudik" lehet hogy kevés lenne :)
@DarthVader: @Husz_János_Puszita: Szerintem is ezt kellene. Valami "alkotmányozó nemzetgyűlés".
A következő választást meg, ha az "alkotmányozó" lemond nem nyerné a fidesz.
Csak azt az "alkotmányt" előre meg kell ismertetni. Egy minimum. Alapjogok, semmi ideológia. Kész. Meg egy új, demokratikus választási törvény.
@épészmérnök: a Barca halálos sebet kapott a Robben-től...és mit látnak szemeim, a kispadon a messi mellett Guardiola űcsörög...szép csöndben és gyászban

szóval...lehet, hogy lesz kis FARC és egyebek is Levédiában he nem is fognak azonnal lőni...

most tényleg megvonta a ZEU a pén (is) zizét?

nagy bajban lesz a simlicska nem lesz honnan lopnia és a cigány? mehet bazseválni? ja asse tud csak miniszterelnökösdit a homokozóban kis parlament nagy homokozó sok homokossal
maricónes

brühühühü
@DarthVader:
cigánytalanítás és romtalanítás és lomtalanítás ezzel elmenne 4 év 2018-ra meg is pusztúlna az egész csipicsóka hess picsába

brühühühü
@DarthVader:

Fidesz vereség után káosz fog uralkodni az utcákon, két perc alatt tudják összerántani a tábort. Nem emlékszel 2002.-re? Akkor kezdődött minden, akkor züllött le végképp a politika és a közbeszéd a legalja mocsok szintre. Nem lesz másképp a következő vereségnél sem, de most már ott ülnek a káderek minden kulcspozícióban, ott vannak a bombák az alaptörvényben. Csúnya világ lesz itt mindenképp.
@Husz_János_Puszita: Hát, lehet. De akkor ez az ország megérett a pusztulásra.
@sírbateszezazegész:

Nagyon meglepődnék, ha alkotmányozó kétharmaddal nyerne az ellenzék. Azt nem mondom, hogy nem lenne kellemes meglepetés.
@Husz_János_Puszita: Mondjuk, a kulcspozicióban ülő káderek hűségéért egy lyukas fillért nem adnék, a szervilizmusnak egyik jellemzője, hogy nincs iránya.
@rodeo36: és Messi 15 celsius fokban miért visel téli pufi kabátot??? :)
@DarthVader:

Nem, az ország ki fogja heverni a Fideszt is, csak kérdés, mikor? Nem jövőre, az biztos.
@Husz_János_Puszita:

Ha így veszem, akkor viszont Sírbatesznek lesz igaza. Ha már így is, úgy is csúnya világ vár ránk jövőre, miért ne elvek mentén tegyük le a voksunk? Mindig megalkudtunk a kisebbik rosszal, mire jutottunk vele?
@sírbateszezazegész: akár másodjára is, miközben megnyugtat, hogy az izraeli fiatalok, "életük élményéhez vezető úton az első lépést" az állítólagos náci Magyarországon tehetik meg.:)
@Husz_János_Puszita: Nem kell 2/3. Azzal ksmpányolsz, hogy itt van az alkotmány előre, nyerek, népszavazás, hogy legyen, meg egy új választási tv. és lemondok. Ha így nyersz 50+1-t, na akkor hivatkozhatsz a népakaratra. Elfogadod az új alkotmányt és feloszlatod magad. Aztán folytatódhat a hirig.
@sírbateszezazegész:

Érdekes kampány lenne, nem is rossz ötlet. Felkapnák a fejüket rá a kiábrándult választók.
Már csak egy ellenzék kell, aki megvalósítja. :D :D :D
@OPHELIA: Jut eszembe, ahogy korábban már említettem, lesz megint jobbik tűnti a fidesz ellen. Igazán csatlakozhatnának más ellenzékiek is.:)

"Volner János bejelentette, hogy a Jobbik jövő hét pénteken délután 5 órakor tiltakozó megmozdulást fog tartani a Fidesz Lendvay utcai székházánál. Mint elmondta, a tüntetést a trafiktörvény visszásságai és az offshore cégeknek juttatott állami támogatások miatt tartják. A képviselő emlékeztetett: a Fidesz ellenzéki pozícióból arról beszélt, hogy „offshore-lovagok” vannak Magyarországon, most pedig amikor kormányra kerültek, offshore cégeket juttat tömegével állami megrendelésekhez. Hozzátette, hogy a trafikpályázatnak sem arról kellett volna szólnia, hogy a kormány a saját érdekköreit támogatja belőle."

index.hu/belfold/2013/05/01/a_fidesz_szekhaznal_tuntet_a_jobbik/
@sírbateszezazegész: Nekem egyébként rémlik egy párt, akik már a 2010-es kampányban őszintén megmondták előre, hogy új alkotmányt szeretnének, széles társadalmi egyeztetéssel együtt (alkotmányozó nemzetgyűlés, stb.). :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az lehet, de ezt az alkotmányt az Aranybullából akarták eredeztetni, ha jól emlékszem, meg a szentkoronából. Miért nem a Talmudból? Az régebbi :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hát az nem a fidesz volt.
Látod az idióta zagyva, gyöngyösi meg az elfogadhatatlan válaszaitok miatt (tudod monománia:)) senki nem csatlakozik hozzátok, pedig a kezdeményezés nem rossz. De ezt az űrt magatoknak köszönhetitek. Persze az alkotmányozói folyamazba titeket is bevonnálak. De semmi ideológia, semmi trianon. Gondolom agylob is kerülgetne titeket:). Habár ahogy látom, tőletek a szexuális szabadságjogok biztosítása simán belefér. Önös érdek:D
@DarthVader:

" És aztat nem lehetne, hogy választókerületenként mindegyik párt keres egy embert,"

Hát ez lenne az ideális.

El tudod képzelni, hogy az, aki 4-8-12-16-20 éve bent ül - többnyire vagy mindig - listáról, az lemondana a helyéről?
Hát nem. Éhenhalna.

Dolgozni sose dolgozott, van akinek szakmája sincs, akinek van, de évek/évtizedek óta nem használja, elavult.
Ők két kézzel kapaszkodnak a listába. Nincs isten, hogy erről lemondjanak.

Ma a Ligetben tájékozódtam, hogy mi történt a szombati választmányi ülésen, a Bajnai-MA találkozón.
A HVG hangzatos című cikkét - Megizzasztották a felkészületlen Bajnait a szocialisták - el se olvastam, mert tudtam, olyan nem történhetett.
Nincs ott annyi IQ:))

Bekövetkezett amitől tartottam, bár lehetett rá számítani. MA kétségek nélkül elhitte,hogy erős. Ez nagy hiba!
Gondolom ez a mámor ragadtatta arra, hogy meghirdessen egy - akár - 2/3-os győzelmet, egyedül.

Komoly pofonokat kell kapnia ennek a fiúnak, hogy végre tükörbe nézzen.

Érdekes volt a mozgás a Ligetben,a szervezetek törzsgárdái és Schmuk Andor hömpölygése:))

Minden nehézség ellenére én még nem vagyok pesszimista:))))
@DarthVader: Azt hiszem nem a kor a fontos, hanem a mondanivaló és az élet szolgálata.
@DarthVader:

" Miért nem a Talmudból? Az régebbi :)"

Húúúúúúú, de gonosz vagy:)))))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: olvastam róla, kösz a szívélyes meghívást, de én ép bőrrel szeretnék maradni és egy ilyen tüntin nem biztos, hogy teljesül a kívánságom. Van egy jobbikos beosztottam, aki egy rendezvényen nem csinált semmit és hiába védték a jogvédőitek, hiába lobogtatta a Gaudi mobiltelefonját, elég kemény pénzbüntetést kapott, amit minimálbérből kellet ugye törlesztenie + az atrocitások, amik közben érték.
Majd ha arra szervezetek békés felvonulást, hogyan éljen meg egy család: minimálbéres apuka, ebből mínusz 1 gyerekre gyerektartás, gyeses anyuka potom 27 ezer + 1 bébire csp.
havonta 15 ezer a gyereknek orvosra és gyógyszerre. Majd akkor megyek, ha erre előre megkapom a választ
@Orica Középföldi: választási törvény reformja: AZONNAL!!!

bárki, bármikor bizalmatlansági alapon visszahívható, és az akit egyszer visszahívtak sohatöbbé ne is indúlhasson

EZ ALAPVETŐ ÉS ENÉLKŰL REND ÉS FEJLŐDÉS NEM LESZ SOHASEM

a többi játék a pisilővel a kiscsoportos óvodában és zokogás, hogy elvitték a kislapáttyát

brühühühü

ezzel minden probléma megoldódik automatikusan

a zorbán példáúl a 2002-es bukása után semmivé kellett volna váljon egy életre

a magyarok seggfejek és azok is maradnak ha ezt haggyák...ja...és meg is érdemlik

minden nép megérdemli a vezetőit

brühühühü
@DarthVader: Nem inkább aranybulára gondoltál? A rúdtáncos show kapcsán nekem inkább ez jön le.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:Jaja. Nektek a Talmudhoz meg most már ott a csanád is, nem?:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a barca öngyilkos lett
Bayern : Barca >>> 7:0

az öngól már érett az első félidőben is valamelyik dilinyós rálőtte a Valdes-re alig tudta elkapni, asszittem előszőr német de bárcás volt

egy nagy szar...volt és maradt

a messi meg egy fostömeg

brühühühü
@Orica Középföldi: Nem veszem gonoszságnak.:) Miért nem a Talmud?? Nekem valahogy szimpatikusabb a "szeresd felebarátodat", mint a "szemet szemért". A többi dolog meg mondjuk ezekért.

youtu.be/EoQxdxE1Uvw
youtu.be/Kg-xgd_QCBA
@rodeo36: Hatalomátvétel az európai futballban? Az eddigi uralkodó Waterlooja. Valami elkezdődött Münchenben! Egy újabb sörpuccs???:-D
@rodeo36: ez a "visszahívhatóság" tetszetős, csak eléggé kivitelezhetetlen.
Pl egyéniben bejutottat visszahívhatnak a választók, hiszen ők juttatták be, de hogyan? Aláírásgyűjtés? Új választás? Ki kezdeményezze? Mikor? Egy ciklusban hányszor? Hetente? Ha valakinek nem tetszik a pofája, már kezdeményezi is. Naponta 5-6 ember. Magyarok lennénk, vagy mi? Pártlistán bejutottnál? Nem is szavaztak rá.

Szerintem semmi értelme ezen molyolni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
rettegjetek...utána jön a british Mourinho költözik, Guardiola is akar...sok nyugdíjaskorú inglish edző van sőt a Heinkes is bár nem akar de nagyon piros ami valami gyógyszerre utal...leht, hogy folyékony és aranybarna?

brühühühü

neked nincs ebben dobásod...nekem se én csak röhögök

a Messi gyors emelkedése és méggyorsabb bukása...mijafaszt csinálnak vele 5 évig szerződtek vele a marhák

brühühühü

te húgy látod onnan alsódabasról?
@DarthVader:
ja, megszűntetni a listás helyeket csakis egyénileg megmért egyedeket választhatnak és bárki bármikor visszahívható legyen ha 5 naponta akkor 5 naponta de ne érezze, hogy őseggsége most elnyerte a LOTTOMAX 1500000000000 huf-ját annyapicsája a választókért van a parlament és sohasem fordítva

brühühühü

rend lesz eccer még ha neked nem is teccik
@rodeo36: Hát Óbudáról elég érdekesnek tűnik, bár megmondom őszintén, nem vagyok valami nagy focirajongó. :)
"a leverlek mint vak a poharat" szólás mától a kétharmad jegyében nem használható!!!

helyette az:
"elverlek mint vak komondor a fideszes Balogh képviselő feleséget" kötelező használni!!

Készül a FIDESZ AZ alkohol árusítás államosítására is. Készül az alkoholmutyi. Haverok, rokonok figyelem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
melyiket? a guardiolát a QPR élére?

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

akkor miért rajongsz? a csanádért? vagy Peres a pápával mutyizik?

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
képzeld, a keresztesek elfoglalják jeruzsálemet és a Peres visszavarrattya a f---ját....is

és lesz pálesz ti nanananana
majdanságoschan

brühühühü
@rodeo36: nagyon egymásra találtatok gábriellel!
zsák a foltját!hallgassatok együtt Wagnert!
@rodeo36: Én inkább azt a sportot kedvelem amit Castro is nagyon szeret. :)

youtu.be/wnjy-gcfDkA
@punkfrog: Hát elég sok alapvető dologban eltér a véleményünk, viszont való igaz, hogy van amiben egyetértek vele.

Ja és Wagner szerintem is egy zseni volt.:)
@punkfrog:
belőled süt a színtiszta irígység

assem tudod hogyan eszik késsel villával a wagner-t (vagy nem is ismered? pedig milyen fincsi?)

brühühühü
@rodeo36: nagytiszteletű Illés Zoltán képviselő úr harmadik éve nem jelzi választópolgárai felé ügyfélfogadásának heylét és idejét, hanem ahogy csak tud, menekül előlük. Nyilván szégyelli magát, röstelli pártja intézkedéseit, s nem mer már a szavazói szemébe nézni. Fél. Bujkál. Menekül. Lapít. Honlaptalan. Kellenek ilyen képviselők? Sose szavazzatok ilyenekre! Akik nem egyenes, gerinces emberek, akik csak pártérdekeket képviselnek, ne legyenek honatyák. Sőt! Szerintem egyáltalán nem kellenének egyéni képviselők, úgyis a pártfegyelem felülírja mind a racionalitást, mind a választóik érdekeit, mind a szakmaiságot, lelkiismeretet. Le velük, ki velük, el velük! Nem kellenek! Egy csomó pénzt is meg tudnánk így spórolni!
@V-PORT:

Fodor és Kuncze jelen állapotában konkrétan semmit.

Az MSZDP eddig is Kapolyi pénzét hozta helyért cserébe, szavazót szinte semmit. A Smukkandor bizniszel a TT szavazóival, ez legutóbb egy helyet ért neki az egykori MDF frakcióban. De miután őket is seggbe akasztották, az emberük miatt bomlott az a frakció, én összefogást rá sem alapoznék.
@rodeo36:

"milyen legális módszerek léteznek arra, hogy az elrabolt javakat az ország visszaszerezze?"

A jelenlegi jogi környezetben semmilyen. A visszaszerzést nyugodtan el kell felejteni, ha valamit akkor max a trafikmutyit és a földbizniszt lehet visszacsinálni, és semmi mást.
@rodeo36: szerinted miért ajánlottam nektek Wagnert?ismerlek mindhármótokat!
@kispisti:

Ha kommentelésért basztatnak hivatkozz arra, te csak átestél egy vak komondoron.

Az most úgyis menő és mindenre magyarázat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Ehhez arra van szüksége, hogy bennünket csürhének tudjon bemutatni"

...és a vonagábor meg a Jobbik megteszi neki azt a szívességet, hogy ez sikerüljön. Ügyesek vagytok baszod.

Kurvára rátok férne egy spindoktor, de mér' én mondjam meg mit kéne csinálnotok amiből jól is kijöhetnétek, és tüntetés is lenne. Pancserek :-))
@DarthVader:

De, lehetne. Sőt, én akár amcsi mintára az előválasztást is támogatnám.

A bibi annyi, ez kurvára nem érdeke ám senkinek. Már úgy értem rajtunk kívül.
@punkfrog: namost nem tudom engem pölö honnan ismersz azon kívűl, hogy itten néha beblogolok eztazt, többek között Richard Wagner zseniális zenéjéből is néhány szeletkét, a Parsifal-lal mi a gondod speciálisan tegnapi kapcsolat beadásom egyike...Richard Wagnert bárki "ismerheti" ha megtanúl bizonyos dolgokat és rászánja az időt, te ebből a béka dilinyósból hogyan leszel ilyen nem tudom...megpróbáltam lefordítani punkfrog-ot de semmi értelmes talán a legközelebbi a békafing lenne?

szóval nagy büszkén mondod, és hazucc...nem ismersz de assz'ed... a háziszárnyassal beszéld meg a többi részét, ha akar veled

brühühühühü

te kis kíváncsi...kielégítetlen
@Fabius:
nyönyörű...szóval elveszik a mindenemet és utána még csak...van megoldás de az ugyanolyan mint annak az oka...voltak már olyan változások egy országban amely után ...

szóval nincs igazság a földön és le kell nyelni

mongyuk a szívlapátos megoldás sem akármi csak megfelelő mennyiségű jófajta szívlapát kell hozzá...amikor tulajdonos nélkűl maradnak ezek a javak akkor el lehet azokat osztani

tulajdonostatlanítani kell

brühühühühü
@punkfrog: és melyik "wagner"-t ajánlod nekem pölö?

csak kíváncsiság

brühühühühü
@rodeo36: "assem tudod hogyan eszik késsel villával a wagner-t"

:-DDDDDD
@épészmérnök:

a vízoldáról meg hallgacc? kiszára'tt? vagy éppen trisztán tartyák?

ez nem szép

brühühühü

pedig miket kű'ttem neked zeneszobailag
Egyik Pártra Sem közösség megosztotta
1.249 ember kedveli · 4.139 ember beszél erről

www.facebook.com/EgyikPartraSem
Szórakoztató Valláskritika közösség megosztotta
7.485 ember kedveli · 6.678 ember beszél erről

www.facebook.com/szorakoztato.vallaskritika
A Firaizmus Filozófiai Iskolája közösség megosztotta
178.962 ember kedveli · 29.471 ember beszél erről

www.facebook.com/firaizmus
Ezt a tolvaj, gazember, bűnöző Nemzeti Szarokat CSAK FEGYVERREL LEHET LEGYŐZNI! Ne is álmodozzatok korrekt demokratikus választásról. A CSALÓ BANDÁVAL nem lehet máskép elbánni!
Fabius:"Szabó Rebaka"

Nem Csubakka ?

:D
@Airgüzü: "Nyilván szégyelli magát, röstelli pártja intézkedéseit, s nem mer már a szavazói szemébe nézni. Fél. Bujkál. Menekül. Lapít. Honlaptalan. Kellenek ilyen képviselők?"

Igen, a nép kétharmaddal ilyeneket akart, pedig tudta, hogy ilyenek (1998-2002).
Igen, honlaptalan. Nyilván nem akar többnek tűnni, mint a főnöke, hiszen Kubatov elvtárstól tudjuk, hogy a Kedves Vezető nem tud különbséget tenni az sms és az e-mail között.
@rodeo36: ne vegyél már mindent olyan komolyan!:)))
a punkfrognak meg tök egyszerű a magyarázata,de még nem olyan mély a kapcsolatunk, hogy ezt megosszam veled:))))
@rodeo36: van az a izéééééé, ööööö, naaaa, mondd már, tudod az aaaaa naaaaa mindjárt,ami azzal a kemény riffel kezdődik és marha hosszú gitárszoló van benne és több mint 5 órás!:))))
én nem szeretem Wagnert, ezért azt hallgatsz tőle amit akarsz.
" amatőr balfasznak látszik mellettünk az összes hagyómiklós meg a többi Nokiás dobozzal botorkáló pitiáner. "

Azok is voltak, mert a saját qrmányuk alatt le tudtak bukni :D

". A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal is most már ellenőrizni fog,"
Mosmééé'? Majd ellenőriz, és mindent rendben talál... Az nem gáz, hogy mindenki tudja, hogy mutyi volt... :D
De különben, adatigénylés korlátozása, teccenekmondani, a cégbíróságot i be fogják korlátozni? :D Már abból kiderül az egész kaki :S

Asz'szem erre jobb szó nincs, mint a szánalmas... amikor ellenzékben voltak, átláthatónak kellett lenni, most már kényelmetlen...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hmmm.. hogy te mennyire képben vagy az Izraelben közölt állásajánlatokban! marrán zsidónak tetszik lenni?
Ballibek: érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy minden lejáratási próbálkozásotok ellenére miért egyre népszerűbb a FIDESZ.

Talán azért, mert a magyar emberek már tudják, hogy ti egy mocskos, erkölcstelen és buta csőcselék vagytok!
Brüsszel nem utalja a pénzt Magyarországnak a nagy építkezések után, nagyon nagy a baj! DE erről a bóvli kormány mélyen hallgat!

Most a magyar állam hitelez egy csomó EU-s pályázatra pénzt
Ebből sokezermilliárd forint bukta is lehet, de a vak komondorokat ez nem érdekli.
A helyzet komoly, óriási pénzekről van szó. Egyre kényelmetlenebb a magyar államnak meghitelezni az EU-s pénzeket. Ha ez így marad, az a költségvetési hiánynak nagyon betehet, holott éppen most büszkélkedik a kormány, hogy tavaly csak 1,9 százalék volt a deficit.

Még aggasztóbb lenne, ha az eddig benyújtott számlákat tényleg soha nem fizetnék ki, mert Brüsszel megállapítaná, hogy ezek mind szabálytalan pályázatok voltak. Ilyenkor elvben a pénzt nem buknánk el, mert azt más pályázatokra át lehetne vinni. Csakhogy a költségvetési ciklus 2013 végén zárul. Amire addig nem sikerül leszerződni (és 2015 végéig meg is építeni) az a pénz elvész, vagyis rengeteg már elköltött pénz ragadhat így be, és ezek újbóli megpályáztatása a hátra lévő időben reménytelen.
Nagyon nagy a baj, fidesz banda takarodj!
"Nem sokkal egyszerűbb lenne hozni egy törvényt ami kimondja: Orbán Viktor és a Fidesz elszámolás és átláthatóság nélkül lophat el mindent ami megtetszik neki. "

Minek?? Tudják ők ezt törvény nélkül is csinálni, nem?!
@Lindalinda: neked is érdemes lenne,de ami nincs,azt nem tudod használni.az erkölcsösséget talán anyádnak emlegesd
@Husz_János_Puszita:
"Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis! Mért ne legyek tisztességes! Kiterítenek úgyis."
@Lindalinda:
Élő példája vagy a "mindenki magából indul ki" évezredes megfigyelésnek. Szóval: "mocskos, erkölcstelen és buta csőcselék". Stimmel.
@AKIsTUDATLAN:
Mert a manyup pénzt nem érezték a magukénak, a közbeszerzéseken akárki nyer - az őket nem érinti, no de cigit NAPONTA vesznek tömegek, és az 5-ére csökkent elárusítóhelyek, és az emelt árak tömegeket fognak KÖZVETLENÜL érinteni.
No: ez a különbség a közösből lopás és a zemberek szívatása között. Nincs az a PR kampány, amivel be lehetne dumálni a zemberekbe, hogy ez nekik most jóóóóó!
@kekex:
folyt: falvanként meg féltucat gazda foglalkozik komolyabban mezőgazdasággal, a többiek irigységét kiváltva, ezért a földmutyinál az alapállás a "dögöljön meg a másik tehene - neki ugyanis még van" - tehát sokkal többen közömbösek, vagy támogatják, mint ahányat negatívan érint. Szemben a cigivel.
Ezért hagyják Ángyánt - nem sok vizet zavar, aki ráfigyel párezer gazda és az értelmiség, akik alapból sem támogatják a populista pártot.
@aritus:
Illyés a Puszták népében különbeket is írt, szerinte eleve szolganépekkel jöttek be a magyarok, és ez a szolga-mentalitás nem változott az évszázadok alatt sem.
Talán csak azért tolerálták, mert az "úri közönség"nek meghagyta a hitet, hogy ők viszont származhattak az uralkodó rétegből is.
És persze, a baloldalt akarta felrugdosni a pocsolyában dagonyázásból, amire disznók esetében is egy a jó módszer: beléjük rúgni valami érzékeny részükön.
Hát tehetett róla, hogy a jobboldal is azonosította magát a baloldallal?
Azért hagy ne mosolyogjunk hozzá viki!
Addig örülj,míg hagyunk!
Orsósviktátor nyilvánvalóan teljesen nyugodtan lop-csal-hazudik immár közel két évtizede... kb onnantól kezdve, amikor befogadta a posztkommunista elit, mely a gengszterváltás óta fosztogatja, teljesen lerabolta és kivéreztette hazánkat. Orbánviktátor e hazaáruló nemzetnyomorítók közt nem csak bűnrészes, bűnsegéd, hanem főbűnös; eme nemzetellenes, szervezett, folytatólagos bűncselekménysorozatnak, melyen a halálos áldozatait ha meg lehetne számolni, milliós nagyságrend lenne az elmúlt 20 évben, tehát közvetett TÖMEGGYILKOSSÁG bűncselekményében is... ezek a társadalomellenes, tömeggyilkos bűnözők eme uszkve 20 év alatt, Orbánnal az élet, sok-sok milliárdot tulajdonítottak el és bitorolnak el mai napig a magyar néptől. Orsósviktátor hisztérikus ámokfutásában, amit az utóbbi években produkál, mintha azt érezném, jóvá próbálja tenni bűneit, a maga bomlott elméjével, azonban két fő probléma van itt. 1. ez jóvátehetetlen; az ebbe beledöglött milliókat hogy támasztod fel Viktor, a belenyomorodott, beteg embereket hogy gyógyítod meg Vikgor? (de ez még csak a hülyeség része, azaz mivel hülye: nem fogja ezt fel) 2. ez viszont a még az előbbinél is undorítóbb és szánalmasabb A KAPZSISÁG. Úgy akar rendbetenni mindent, hogy persze arról, amit elsíbolt magának az elmúlt 20 évben a világért sem mondana le, azt kuporgatja tovább, sőt még nyilvánvalóan most is lecsipeget folyamatosan a közpénzekből, a magyar nép pénzéből magának és gusztustalan hiéna-sleppjének, Szijj-ÁRTÓ féle parazita planktonoknak... hajrá Orbanisztán hajrá Abszurdisztán!
süti beállítások módosítása