Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.15. 03:46 Fabius

Van baj, Feri!

Címkék: oktatás fidesz óvoda zugló papcsák ferenc

Pártunk és kormányunk oktatásátszervezéséről lassan minden szülőnek a kínos régi vicc jut eszébe:

- Szerinted milyen az új rendszer?

- Szar!

- Bővebben?

- Kibaszott kurva szar!!!

Egy szülőnek sem könnyű ez ma, de igazi kitolásnak azok érezhetik akiket megáldott a jóisten egy olyan átgondolt, megfontolt őstehetség polgármesterrel, mint ez a mi Papcsák Ferink. Mert egy áldott jóember ez,  megfontol mindent alaposan. Nyilván ennek a gondosságnak, alaposságnak és jövőtervezésnek köszönhető, hogy a kerület bezárta és 5+5 évre bérbe adta a József Attila iskolát, most meg a sok gyereket nem tudják hová rakni. Nyilván az is ennek következménye, hogy nálunk nem csak az iskolakezdő gyerekek elhelyezésével, hanem az óvodásokéval is csak a baj van. Mert az óvodai beiratkozások május 6-10 között vannak, de ezek az átgondolt és megfontolt jómunkásemberek még április 25-én átszabják a körzethatárokat, mert valami sajátos logika szerint a kiszámíthatatlan káosz nélkül lehet élni, de minek? 

A Zuglói Szülők Közössége gyakorlatilag naponta bombázza ezeket a naccerűeket mindenféle levelekkel 

- Iskolai helyekről,

- Óvodai körzethatárokról,

...és nyilván figyelik árgus szemekkel, hogy a zuglói gyerekek elhelyezéséből lesz-e akkora kardinális kérdés, mint amekkora a BVSC ügyből kerekedett. Vajon lesz rendkívüli ülés a helyzet azonnali rendezése érdekében? A BVSC ügyében száját tépő Fidesz-Jobbik- ex MSZDP-MSZP-Tocsikozó SZDSZ utódcivil nagykoalíció összeáll megint, hogy megtegye amit kell? Vagy a gyerekekre nem lehet szállodát építeni így annyira nem lesznek fontosak? Esetleg kövessük a mintát és gyűjtsünk megint aláírást? Legyünk egy kicsit hangosabbak, mert a tervek kidolgozását és letagadását követő belső veszekedés lármájában hangunk nem hallatszik eléggé? Tudod, mi szívesen megtesszük újra, Feri. Aztán ha mi gyűjtünk valamit azt nem láthatatlan szorgos kezek teszik, hanem hús vér zuglóiak, akik elől megugrassz, elszaladsz ha felkeresnek, mint legutóbb. 

petíció-zugló.gif

Nem mondom, a hebegve magyarázkodó Biharyra a lábrázós frászt ráhozni mulatságnak sem utolsó, de éppen lenne jobb dolgunk. Ezért azt javaslom Ferikém, hogy lássál neki a szülők leveleiben foglaltak átgondolásának és a megoldás megkeresésének. Hogyhogyhogy? Ahogy egy ilyen országos hírű polihisztortól elvárható, pont úgy. A választási eljárási törvény módosításakor megmutattad, akár egyetlen éjszaka alatt is tudsz te módosítás helyett gyakorlatilag komplett új eljárást megfogalmazni 65 oldalon. Ugye nem akarod azt mondani, hogy a gyerekek elhelyezésre ennyi energia ráfordítás nem elvárható egy gondos, kedveslakossággal törődő polgármestertől. 

Dologra, aranyapám. Dolgozz meg a pénzedért, hogy legalább a gyerekek lássák valami hasznát annak, hogy még itt vagy egy kicsit. 

395 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr435223087

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.15. 18:52:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@guma: @Farkasokkal táncoló: @Bakter:

Nehogy már a ti képetek égjen egy ilyen ócska társaság miatt.

nepszava.com/2013/04/velemeny/para-kovacs-imre-ki-veluk-europabol.html

"Mi, köszönjük szépen, nem vagyunk egyedül, rengeteg értelmes ember él a világban, magyarok, németek, szlovákok, románok és portugálok, szót értünk velük, hasonlóképpen képzeljük el az életünket, európaiak vagyunk és azok is akarunk maradni, függetlenül az aktuális főpojáca egyéni érdekeitől és mániáitól. Minket Orbán Viktor nem fog kivezetni Európából, arra neki nincs hatalma, nincsenek eszközei, mert mi már akkor európaiak voltunk, amikor ő még csak az akart lenni, és akkor is azok maradunk, ha neki már büdös az etikett."
@Penivaldes: kizárt. Sikítva csimpaszodnál a nyakamba, ha 1 pillanatra is elengednélek.
Megtenném, mert gonosz valék! :)))
@Penivaldes: pedig Rád gondoltam Feneséges Hencegnőm! Teljesen összekuszálsz.
@le Látó: Ajjaj, ha Penire gondolsz, miközben otthun hazaffyjas kötelességed teljesíted, a zasszonnyal, akkor..IGAZ MAGYAR vagyol! :-D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): nem rontom el Nyúl boldogságát. :)

1 óra múlva itt vagyok :)
@Penivaldes: "A másik, hogy nem merek megállni."
A vizet taposni, az már a lassú úszás utáni fázis, egy kicsivel több magabiztosságot igényel.
Apukám tanított meg úszni, nálam a varázsszó a "lassú tempó" volt, és majdnem egyből ment.
Nem fogsz elsüllyedni lassú mozdulatokkal sem, csak n e félj.
@le Látó: Láng Vince..ismerjük jól, komenista volt a lelkem, rajt' a listán!
@le Látó: Én pl. úgy napozok, hogy fekszem a vizen szinte mozdulatlanul. Igen, egy kicsit a lábbal kell a szintet tartani.
"Tartsam a derekadat?"
Nem sok mindenben vagyok jó, de úszásban - apukám úszó volt - meglehetősen.
Közben nem kell a derekamat tartani, krallban is jó vagyok, kartempóban is, és vízközelben gyerekként sikerült annyi vízi kunsztot megtanulni, amennyit csak a gyerekek tudnak.
Imádom a szabad vizeket, a szerelmese vagyok.
@Mariann19: A deréktartás a miheztartás végett kell, önbizalom-növelőnek, nem tudtad?
@le Látó: " l óra múlva itt vagyok."
Aláírás: Láng Vince
@Penivaldes: Aranyos vagy. Megjegyezted, hogy Halak vagyok. Szív is.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"A deréktartás a miheztartás végett kell."
Inkább gerinctartásnak nevezném a miheztartáshoz illő pózt.
Mint említettem, a szabad vizeket szeretem, folyók, holtágak, bányatavak.
Elég vegyes, a tenger nem szerepel a kedvencek között.
@Mariann19: én a szelet szeretem, amikor hasít az arcomba
@Mariann19: Próbáld ki, érdemes! A súlytalansághoz hasonló érzés! :-)
@Fabius:
Jogos a kívánság, hogy helybéli legyen a pógi, de ez az ő esetében szerintem nem számít semmit sem.
Ha mondjuk Demecserben vagy Nyíregyházán lenne a májszter grande (azokhoz legalább köti valami), vagy valószínűséggel ott sem lenne más a helyzet.

Esetleg a XVII-ik kerület? Ha már ott lakik, miért nem ott?
A fracba, miért Zugló amit egyébként én nagyon kedvelek, ám sajnos csak a helyzet rosszabbodását tapasztalom ott (is), négy évre visszatekintve.
Két hete jártam a Gvadányi utcában, gyanútlanul közelítettem a Mogyoródi út felől a Fogarasi úthoz és a Bonyhádi út után szembesültem olyan apokaliptikus élménnyel, amellyel csak magyarországi autós találhatja szembe magát. Harminc centi mély kráterek átlag négy lépésenként, amelyek láthatatlanok voltak a két nappal azelőtt esett csapadék jóvoltából, a tavacskányi víz jótékonyan befedte az egész említett területet. Jelzem, hogy az inkriminált útszakasz nem a Miskolci út Fogarasi előtti része, hanem az avval párhuzamos szakasz, tehát az nyilván nem fővárosi kezelésű, szóval…?
Viszont van a Róna utca és a Kerepesi út kereszteződésénél a vellanyos rendőr előtt, szép ragyásírásos tábla, amin elbúcsúzik az autóstól Zugló.
Ezdeszép!

Valamivel kompenzálni köll, hogy autómentőn viszed haza a verdádat, te meg ballagsz utána, válladon a komplett jobb első futóművel, lengéscsillapítóstól, felnistől, gumistól.
Ez amúgy nem helyi feladat lenne? Ha az, akkor mit kívánhatna az ember szépet-jót Ferinek?
Én kívánom!!

Ja, hogy nem minden piszlicsáré szarral neki kellene foglakoznia? Ezt megértem. Viszont az általa irányított szemétdombon ő a főkakas, neki kell rendet tartani az adott területeket felügyelő alkakasok között. Ha ez esetleg nem megy, akkor egy megoldás van...
@Knósszosz: Szép, tárgyilagos hsz..vidd el hozzá, megoldja, okosba tán, nem?
@Penivaldes: Nem tudod, mit veszítesz, feltételezve persze, hogy megfelelő személlyel teszed!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Spiller is azt kérdezte, hogy ,,mondhatom, hogy Láng úr?''
@Mariann19: én egyedül tanultam a folyón. Addig pocsoltam, míg egyszer csak nem ért le a lábam.
Aztán tökélesítettem.
Szinkron bajnokságra azért nem jelentkeznék :)
@Penivaldes: "Én a szelet szeretem."
Vigyázz! Nehogy vihart arass Penikém!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Próbáld ki, érdemes."
Nem tudom lesz-e még módom, mert a forráshiány behatárolja a szándékot.
@Fabius:
Egyetértek. Én is tudok pár olyan helyi vezetőről, aki máshol lakik, mint ahol "kormányoz". Hát a jóédesanyja oda ne rohangáljon az ilyen "helybélinek". De annak a sok baromarcúnak is, aki ilyet választ a saját feje fölé. Főleg, ha csak azért, mert olyan színe van, mint a csúti főmarhának.
(Tisztelet a kivételnek, aki a fentiekben a foglalt ismérvek ellenére megfelelően és tudása legjavát adva irányítja az adott települést. Bízom benne, hogy ilyen is van.)
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Nekem ne ég a pofám csúti suttyó miatt. Legfeljebb csináltatok egay kitűzőt vagy ilyesmit, ha kűfődre megyek: "Magyar vagyok, nem orbanistani!!!)
@Mariann19:
A repülőműszaki főiskolán a végzős növendékeknek ünnepség vagyon.
Egy aggódó anyuka a fiának; - aztán lassan és alacsonyan repülj kisfiam! –
Amúgy igazad van, halacska!
@Bakter: hmmm eddig görögbe az vót a módi, leginkább kretén, hogy: bár németül beszélek, de magyer vagyk... az idén, valszeg a de-vel kezdődő rész már kimarad...
@Orica Középföldi:
Minél több hírt olvasok naponta, minél többet látom selcici, girnyószáz, ifjútitánmajom, szíjrágó, matócsi és főleg a főneurotik képét, sunyi módon belehazudva minden percben a pofámba, vigyorogva, arrogánsan, lekezelően - annál inkább csinálnám meg a fenti szendvicset. A tét csak az, hogy két fityeszes között legyen-e szoci is felszúrva a csőre.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
'Stét!
Én nem vinnék nekije (Fecónak) semmit se, van egy jelentős zuglói ügyfélköröm, akik úgy utálják, mint varnyú a rohatt tököt, mert szerintük egy mosladék szardarab, aki még az ég-világon semmilyen ígéretét nem tartotta be. Cserébe viszont betartott, de azt mindenkinek, aki nem állt be mögé hálelújázni.

Mi lett a Zuglói Lapok főszerkesztőjével?
Ismertem, azért kérdem.
Ja, ezt Fabtól kellene, bocs.
@Bakter:

Szóval azért kínos, akárhogyan is vesszük. Magamból indulok ki, itt vannak pl a lengyelek, akik jöttek ide a békamenetre erősíteni Orbánékat. Azóta valahogy nem érzem, hogy lengyel magyar dva bratinki, ha lengyelül hallok beszélni valakit inkább az az első gondolatom, hogy mentél volna haza a picsába vagy maradtál volna otthon, mi közöd a mi belügyeinkhez?

Meg mikoraz olaszok már nem is tudom hanyadszor választották ujra a másik bunkót, a Berlusconit, akkor is azt gondoltam, hogy micsoda primitív népség ez? Nincsen a magyarokra rátetoválva, hogy anno ki kire szavazott....
@Bakter:

Igazad van.
Csak annyit jeleztem a fene a gusztusoddal, hogy amitől hány az ember, azt nemigen szokta újra megkívánni:))
@Farkasokkal táncoló:
Beleképzelem magam az egyszeri német helyzetébe. Viszik a lovéját a lusta görögöknek. Most viszik a lóvéját az ügyeskedő ciprusiaknak. Aztán azt látja, hogy egy szimpla gyerekfilmecske miatt a magyar diplomácia szinte hadat üzen nekik, majd a paprikajancsi háztáji tévéje olyan válaszfilmecskét csinál az ő országáról, amit én itt nem is minősítenék, mert nem érdemes rá. És akkor felmerül, hogy esetleg hozzánk is hozzák a lóvéját mentésiből. Hát ez az egyszeri német nem lesz oktoberfesti hangulatban, az tuti, ha lát egy magyart.

Az import lengyel bértapsolók március 15.-én ízelítőt kaptak orbanistánból. Le se szarták őket a káoszban, amikor megjöttek, oszt még álltak is a hóban egy kicsit, tanulmányozva a kiváló, szakszerű mentést. Mert ők felelőtlenül útra keltek, by pintésanya.
@le Látó:
A kokimaki sallerfikusz csak a kocsmaajtóból kajak. Amikor belökik belülre, a Víg Hullamosóhoz nevű csehóba, és szembekerül Gőz Jenővel, Horog Janival meg a Durrbele Ferivel, akkor már nincs olyan nagy szája. (A folyamat hosszabb leírását több Rejtő regényben megtalálhatjátok.)

@Orica Középföldi:
Egy szóval sem mondtam, hogy azt a szendvicset én enném meg. Én gondolok az éhes krokodilokra is ám.

CCCakát!
@Bakter:

Hát szó ami szó, volt bennem egy kis káröröm mikor a lengyelek panaszkodtak, hogy mennyit fáztak az álló vonaton.... :-)

De teljesen igazad van az egyszeri német lelkiállapotát illetőleg. Orbán szabadságharca félő, hogy nagyon visszafelé fog elsülni, de ezt még nem vették észre a hívek, pillanatnyilag betölti az agyukat a REZSICSÖKKENTÉS. Ez egy olyan hosszú és összetett szó, hogy több karakter nem fér be mellé....
@Bakter:
„Az import lengyel bértapsolók március 15.-én ízelítőt kaptak orbanistánból”
Amúgy mindenki ezt kapja, aki hiszi, a picit.
Sajnálom, hogy voltak szívesek beszívni a saját kárukra, de az a helyzet, leszarom őket!

Nem, nem a lengyel népet, csak azokat, akiket sikerült fanatizálni közülük. A Lengyelek nem azonosak avval a pár vagonnyi széles szimpatizánssal, akik először ide voltak csábítva.
Két bit alatt persze igen, de…

A magam részéről elnézést kérek minden jó érzésű lengyel barátomtól ismeretlenül is, akiket azonosítanak azokkal, akik békemenetelni jöttek spontán szervezetten.
A Magyarok nagy többsége nem azonos azokkal, akiket vezetőikként aposztrofálnak. Akik megvezetik a szomszédaikat és próbálják Európát is.
@Knósszosz: Szia Knósszosz!
A Hal nénire emlékszel még?
Ez a Halacska azért jobban tetszik, kislányosabb.
@Mariann19:
Persze!
De nem folytatom, mert Boli reggel itt lesz, szóval...

Hogymérhal és mérazafavorit, azt majd megtudod.
Nem kötöm a Mosoni evezősök órára!!-:))
@Knósszosz: Kész lett reggel a két gép? Dolgoztál keményen. Remélem, meg lett a kézzel fogható jutalmad.
@Mariann19:
El is vitték ma délután, köszi!-:)
Be is szaladtam az Alexandrába, oszt vettem két olyan könyvet, amire hónapok óta fáj a fogam!!

Ritoók Zsigmond írta mindkettőt, a magamfajtának bibliák!
Nem sűrűn jutok ilyesmihez, a rohadt átkosban ez nem volt gond, a NER rendszerében viszont megtanultam megbecsülni az ilyesmit. Meg a farhátat is.
Meg a kurva anyjukat is.
@Knósszosz: Hűha! De megszaladt! A mai világban Alexandrában új könyvet venni...
Lassan már csak karácsonyra, akkor is ajándékba.
A 80-as években a könyvhéten ebédszünetben rohantunk ki megvenni a kiszemelt könyveket, mert elkapkodták volna.
5 -6 könyvet megvettünk.
Fizetési mód: kp
Ábrándos mosollyal gondolok vissza a könyves Kánaánra.
@Mariann19:
Én is, az volt bizony, kánaán!
Ma meggondolom, mire költsem a forintjaimat.

Nos, ha marad a büdzséből valami, azzal szaladok a "tangó"-ra, ott mindig nagyon jó áron találok kincseket.
A könyvtáram fele onnan van, a múzeum körúti antikváriumok árfekvésének a feléért.
Az is igaz, hogy harminc éve gyűjtögetek, szóval nem nagyképűsködök azokkal szemben, akiket most vert homlokon az olvasás szeretete. Majd rájönnek ők is...
@Knósszosz:

Én kaptam a lányomtól egy Kindle-t, ez egy elektromos könyvtár, 1500-2000 regényt képes tárolni, mióta ez van, nem kell könyvet vásárolnom..:-)
Nem ismeritek?
Szabad Papcsák polgármester úrnak azt mondani: drága aranyapám! Nem lesz ebből becsuletsertesi per?
@Fabius:
12.03 Nem vették a Zuglóiak figyelembe, hogy 2006-ban majd ez egész ország megnarancsult, és mivel a pártfinanszírozás nincs tisztességgel megoldva (hála a magasságos Orbánnak, aki leszavaztatta Gyurcsány javaslatát) az Mszp a néhány megmaradó helyről intenzívebben volt kénytelen ellátmányt zabrálni. Ugyanis nem esett le nekik, hogy a költségvetésből lehetne a "kormányt" propagálni, és nem a párt pénzéből.
Meg kellett volna nézni, hogy a fidesz mit művel a saját önkormányzataiban - és akkor nem lett volna ekkora meglepi!
Azt ugye Te sem hiszed, hogy egy főtér kövezése TÉNYLEG többszáz millióba vagy milliárdokba kerül? Tanácsadói szerződések ott is dőltek ki a szekrényből. Papcsák már jól kialakított technikákkal és klientúrával érkezett.
Most akkor nem kellene úgy tenni, mint a felcsinált leány, hogy "Pedig milyen szépeket ígért előtte"
@Fabius:
15.55 Csakhogy az ominózus utolsó tákolmánymódosítás azt is tartalmazza, hogy az AB NEM VEHETI FIGYELEMBE saját korábbi döntéseit, beleértve azt is, hogy a közszereplőnek vastagabb bőrrel kell rendelkeznie. Ezért most tesztelik az új határokat.
@Bakter:
16.47 Csak úgy beleképzeltetek már abba, hogy mi lett volna, ha a II.Vh-ban Churchill így állt volna a Szovjetunióhoz és a velük kötött szövetséghez? Hogy jó-jó, legyen összefogás, csak éppen a Szovjetunió első sora vállalhatatlan, és legyenek szívesek lecserélni Sztálint, Beriját és társaikat? Mi a francnak foglalkoztok az Mszp belügyeivel? Párttagok vagytok? Nem? Akkor kibicnek semmi sem drága.
Ha nem szeretnénk, ha itthon nem adózó nemzettestvéreink a határon túlról belepofázzanak a dolgainkba, elhihetnétek, hogy az Mszp is így áll a kívülről bekiabálókhoz.
KELL az összefogás? Kell? Akkor meg "koldus ne válogass!"
@épészmérnök:
17.01 De hiszen most is ezt mondja. Ráadásul ezt a programját őszintén és előre elmondta Orbán Kötcsén. Nincs a kultúrában többé kétfelé beszélés, van az egyedül üdvözítő sablon, tessék szépen beleférni. Ami kilóg, azt majd Prokrutész bácsi jól lemetéli!
@kekex:
már 5000 karakter? ki harcolta ki? lebasztátok a hülyéket?

brühühühühü
@CSENDES:
á gha tilla kijafasz?

dolgozzanak a fijjug mert leég Bounty

brühühühühü
@rodeo36:
Én is meglepődtem, de örülök. Szerintem Fabiusé az érdem.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
jellemző a zújrencerre, hogy az anno 10 évre épített panelek még mindíg teljesítik küldetésüket, mert sem nem akarnak sem nem tudnak mást amivel ki lehetne váltani...nincs magyar szociális lakásprogram és egyáltalán szocpol csak a rablás

brühühühühü

ja és a rezsidémon aki nem más mint Orbán fütyi aki a sok undorító adójával megdrágítja az energiát ő a démon
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
ha el kezdesz a vonatkozó számokkal játszani és azt az alaptételt teszed maga elé, mely szerint mindenkinek joga van munkához és ha ahhoz nem de megélhetéshez mindenképpen, azaz akkor is kell adni neki jövedelmet ha egyáltalán nem dolgozik vagy mert nem tud, mert nem adnak neki vagy nem is akar ez ebből a szempontból mindegy....ez nem szocializmus ez szocpol, mert a munkanélkülinek is lehet gyermeke és arra a gyermekre is szüksége van a társadalomnak és a munkanélküli is fogyaszt és az árakban adót is fizet

szóval a Kádárnak ez volt az alapeszméje és bekerítette ez lerontotta a munkamorált vagy nem a vezetőktől függött (nálunk nem, tudtunk disztingválni!!!)

szóval át kell ezt rágni

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

hülye vagy?
Open for applications on: 14 March 2013

Deadline for applications: 16 April 2013, 12.00 (Brussels time)

in a couple of hours the deadline is closed, I have my curriculum ready but it must be reworked for the specific purpose it needs about 48 hours
thaks, you naver change the same old hen forever

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
europa.eu/epso/apply/sample_test/index_en.htm

ez itt fenn önmagában legalább 3 nap!!!

europa.eu/epso/doc/epso_brochure_en.pdf

ez másik 3 nap

van az egészre 10 kerek órám, hát nem kedves tőled öreg háziszárnyas

te már csak ilyen maracc örökre

kotoljál inkább

brühhühühühü
@kekex: "Mi a francnak foglalkoztok az Mszp belügyeivel? Párttagok vagytok?"

Bocsi, de nem pártbelügy, hogy ki lesz miniszterelnökjelölt, és kik várhatók a kormányba győzelem esetén!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

addig is csináld meg ezt, rögtön tudod

angol, német vagy francia

brühühühü

europa.eu/epso/application/passport/quiz.cfm?comp_id=2

ebből sok mindent megtucc önmagadról
@Farkasokkal táncoló: Sokáig szemeztem a Kindle-vel, de drága volt nekem. Ebben a hónapban viszont valszeg megveszem.
A szakirodalomhoz fele áron lehet hozzájutni, és van "könyvkölcsönzés" is az Amazonon. Havi tíz dollárért egy hónapig olvasgathatsz könyveket, aztán a program automatikusan törli a Kindléről a szöveget.
@rodeo36: "az anno 10 évre épített panelek még mindíg teljesítik küldetésüket"

Chilében is építettek a szovjetek házgyárat Allende idején. Ezek az épületek azóta két óriási földrengést átvészeltek, úgy, hogy a hajuk szála sem görbült meg. :-)
@épészmérnök:
modern építkezés=brühühühühü

láttam a képeket amiket te is leközöltél de a világsajtó is nemcsak Chile de japán ugyanaz a dili még atomerőmű esetén is

anno azt mondtuk: benne van az anyag

ma meg nincs

brühühühühü
@kekex: gloria e honor a Fabius

brühühühühüh
Micsoda borzalom, ami Bostonban történik.
@guma:

hát a bogárnak a kurva annyát...Ferge óriási...gyanúmat visszavonom, mély tisztelettel

most rákényszerítettél arra hogy megnézzem

brühühühü
@rodeo36: Ferge nagyszerű, az összes politikus utálja.
@épészmérnök:
mintha valami oka lenne?

brühühühü
@épészmérnök:
ez azt jelenti, hogy az összes politikus szar, amikor a liberalizmus hiányáról és annak következményeiről beszél...

és akkor vannak afelkavart fideszesek akik azt ismétlik, hogy: libsibolsi és azt sem tuggyák mit és mirő beszélnek

és ezek között felelős gazdasági vezetők meg egyetemet végzettek is vannak

brühühühü
@épészmérnök:
kimész a sarki kispiszkosba és egy csirke egy bomba és két kézigránát meg csillagközi űrhajó friss meleg

most vitatják mit lehet és mit nem vásárolni

géppisztoly a kredencben gépágyú az előszobaszekrényben

brühühühü

kenyér nem fontos, lőjünk egyet
@épészmérnök:

ezek ócska utánzatai a hollywood-i filmecskéknek...méf majd oscar-t is fognak érte osztani?

brühühühü
@épészmérnök: biztos valami
ALKALOIDA csinálta beszappanozta és kihabosította, nem tudok sírni rajtuk...OSCAR- ra fel kell terjeszteni

lehet, hogy a sajtó nak már nagyon hiányzott valami friss meleg hír? az északkóreai atomtámadáson már mindenki halálra röhögte magát, se egy kis földrengés se egy kis hurrikán hát most van bombásmaratón

már keresnek is egy sötétbőrű idegenakcentussal beszélő férfit feketében fekete hátizsákkal..... nem fehér még véletlenűl sem.... a unibomber évfordulója közelg

van friss sajt és nincs pogácsa

brühühühü

a jólét ára?
@rodeo36: örömet szereztél:)

@épészmérnök:így van - nem ismer szájkosarat, de annál több tényt, és még logikus gondolkodással, tudományos rendszerezéssel, következtetéssel is bír valamint nem politikuselméletek szolgálója.

(jót kuncogtam, hogy még a nagy egoval megáldott riportert sem hagyta érvényesülni.
na erre mondom Kedves Vérnyúl, hogy buta vagyok.
ilyen emberektől elkábulok és napokig tudok csemegézni, élni egyszerű és közérthető tudásából.
elvarázsol és tisztelem a tudást, főleg ha gondolkodásra kényszerít plusz megerősít abban nem vagyok totál hülye, csak nincs ennyi ismeretem.)
@épészmérnök:

Most valljam be, hogy nekem mailben küldik az ismerősök a letölthető könyveket? :-)

Én nem tudom mennyire számít drágának, a lányom egy ismerőssel az államokból hozatta és 100 dollár volt, szerintem ez azért annyira nem kifizethetetlen összeg. Ha csak azt veszem, hogy a most megjelent Ken Follet trilologia , ami a XX. századról szól darabonként több mint 5000 ft és mindenképpen meg szerettem volna venni, így meg ingyen rápakoltam, már majdnem meg is van a fele. Szóval én melegen ajánlom olyanoknak, akik gyorsan és sokat olvasnak. Arról nem is beszélve, hogy pl ha az ember hosszú útra indul vagy kórházba vagy hasonló helyre ahol várakoni kell és legokosabb olvasással agyonütni az időt, ez a Kindle olyan kicsike és könnyű, hogy akár egy nagyobbfatja zsebben is tartható.

Igaz, nem lehet benne visszalapozni, meg nincsen friss könyvszaga, meg van egy pár olyan tulajdonsága amit meg kell szokni, de én rábeszélnélek! :-)
süti beállítások módosítása