Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.27. 03:57 Fabius

Kubatov a listájával már a spájzban van

Címkék: adatvédelem fidesz aláírásgyűjtés kubatov lista rezsidémon

Szeretem mikor ilyen határozottak a fiúk. Nincs lacafaca pöcsvakarás, ha a cél ki van tűzve akkor azt gyorsan, hatékonyan és ellentmondást nem tűrve végig kell vinni. Orbán visszakézből szájon vágja  leinti az okvetetlenkedő adatőr hivatalnokot, mégis kinek képzeli ez magát, hogy beleostobáskodik itt a nagyok dolgába, he? Nem lett megmondva világosan mivel - kivel - kell foglalkozni? Kocsis Máté is kussol ilyenkor adatvédelemről mélyen, nem visszhangzik felizgatott egérhangjától a csudák palotája, néz maga elé meredten és úgy szórja magából az igent, mint a fidesz.hu a kéretlen "kémprogamot". 

Ha a Főni aszonta, be köll menni egész a spejzig, és a gyünnek az oroszok reflexből a stelázsi alá bújt nagymamát is ki kell rángatni rezsidémon üldöző ívet aláírni, akkor annak meg kell lenni. 

orbán-kopog.gif

Adatvédelemről Magyarországon beszélni éppen olyan felesleges, mint magánszféráról. Mind a kettő addig létezik csak, amíg Kedves Vezetőnk nem találja alkalmasnak kampánycélú felhasználásra őket. Nem elég, hogy a postaládát teleszpemmelik, mert nekik Tényük van, tudod, de már akkor sem hagynak békén, ha egy munkanap után magadra zárnád az ajtót. Jönnek mert jöhetnek, megengedték maguknak, ők már csak ilyen rendesek. Magukkal. Mert téged és a pihenésed pont leszarják, az aláírásod kizárólag a kampánycélú önigazolásukat szolgálja, ugyanis a rezsicsökkentésről szavazni azt nem te fogsz, kedves álmos tekintetű alsógatyás ajtónyitó, hanem ők, pont ahogy eldöntötték nélküled. Te meló után hétköznap délután/este a söröd és a paprikás krumplid mellé csak aláírásgyűjtő aktivistát kapsz. No meg az illúziót, hogy most aztán piros csillagot rajzolnak a neved mellé a vonalkódos Kubatov listára, ha nem lófaszt rajzolsz a papírra és nem vágod ki emberüket visszakézből a húgyszagú lépcsőházba, mert pont beleugat a berényimiki nagymonológba. 

kubatov lista.jpg

Ha kétségeid lennének akkor nézd meg Gery Greyhound filmecskéjét, 10:20-tól elmagyarázza neked a listavezető kerves nertárs, milyen adatok és hogyan kerülnek a neved mellé. Esetleg jusson eszedbe, hogy amit a videón látsz azzal gyakorlatilag az akkor hatályos adatvédelmi és választási törvény összes pontját megsértették, viszont a videó nyilvánosságra kerülése után Péterfalvi Attila adatvédelmi tótumfaktum azt mondta: nincs ügy. 

Erre amit most csinálnak meg aszonta, ezt azért már mégse kéne, mert rutinból nyomjátok a negatív listázást, ami morálisan ingoványos és elítélendő dolog. Pfúj rossz, értem?!

Na ő az a súlya semmi ember, akit Viktorunk két haragos pislogásának szele tornádóként elsodort az útból, adatvédelmi hatóság főember a nerben bólogatásra, az adatbiznisz legitimálására van tartva és nem okvetetlenkedésre. Jó, hogy nem fogja elvégezni ami a dolga, még csak az kéne! Fizetést kap, törvényi feladatai vannak és ezeket el is lássa? Ideje tudomásul venni, hogy pártérdekű adat minden, amire a Nemzeti Szőlőbányász musttól ragadós mancsával rámutat.

De legyünk mértékletesek Feleim.

Ha a kelleténél jobban rápörög erre valaki, holnapra az alaptörvényben átírják a család definícióját szülő + gyerek + aláírásgyűjtő kérdezőbiztosra. Utóbbinak természetesen az aláírások továbbításának szüneteiben alkotmányos joga lesz a termosztátszabályzó gondnoksága alá vételére, és ő lesz a villanykapcsolók őre is. Lépjünk fel együtt a Rezsidémon ellen! Hajrá. 

1080 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1005174786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nabazmeg, tiszteletbeli tesómmá fogadlak innentől!!
Aki ismeri a sárgadinnye-pármai sonka kombót, az csak jó ember lehet!!
Hozzáteszem, a dinnye legyen jó hideg, a sonka hajszálvékony és ezt reggelire fogyasztani az maga a gyönyör.
A pármai sonka spanyol megfelelője a Jamon Serrano, (Rodeó tuggya), az is isteni, de Barcelonában a Choriso kalbász nekem túltett azon is, na.

Szóval tucc élni, ez nem kétséges!!-:))
Írtad az élményeid, de én a proccban nem érzem jól magam. Persze biztos kurva jó volt ottan éccak taljániában, semmi kéccségem felőle. Kipróbálnám én is, de nekem inkább egy sima kockás terítő, autentikus ízek, plusz belefér a diszkrét böfögés a másik asztal felől, ezt szeretem. Plö a Gundelben kurva feszélyezett lennék, nem bírom az ilyen sznob helyeket.
Kinti gyerekkori haverom haverjának az étterme (tavernája) Krétán, az valami. Dhimitrisz tavernája, a Horiatikó, eldugva a turhisták elől, igazi ízekkel, na… az valami.
www.greek-visiting.com/imgs/13061529121.jpg

Sajnos már nem Echte krétai a hely, a kaja minősége okán tele van kákabélű, bütyök áztató, német nyugdíjas turistákkal, szóval, szik tranzit glórilya mundi, de azért még mindig klassz, a tengerparti egyen-kajáldákhoz képest.

Talán jövőre megint meg leszek hívva… remélem.

Zabálj jót holnap, bazz!!
@Knósszosz:
Choriso, lófaszt; Chorizo.
@Knósszosz: böfögni olyan...ösztönből tartom el a kisujjam
@Knósszosz:
Azt hiszem Lidliben lehet néha olyant kapni, echte spanyol, nem is drága és finom.
@Penivaldes: édes élet. ágyban szeretem. :)
@Penivaldes:
Mitől tartod el a kisujjad??? :D
Dicnó! :D
@Knósszosz: Látszik, hogy nem ettél még sobrasada-t Katalóniában.

Na az még a szárított füstölt lénai lazacnál is finomabb, lelkecském.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én is, te kis hamm-is!
De kajában nem ismerek tréfát, szóval hagyjuk is, mert kapunk egy miselincsillag szobát, utalva arra, hogy... szóval, ja.
@Penivaldes: kedvencem az étcsokoládé, ami nincs elronva mindenféle marhasággal.
@Knósszosz:
Akik nem ismerik AZT a "sárgadinnye-pármai sonka kombót", azoknak magyarázhatod.
Az a dinnye csak ott olyan ízű (kár szépítgetni, itt nem olyan a legfinomabb sárgadinnye sem) és "az a pármai sonka" is csak ott olyan ízű (vannak itt is finom sonkák, de...) - ide a hulladék kerül csak, meg sem tudnánk a sok trükk és észérség miatt azt fizetni.
@Penivaldes: Ha már holnap nagypéntek, ezt a filmet láttad már? Nem egy egyszerű film, de érdemes lehet megnézni.

youtu.be/cpT85nGsdbs
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ott nem próbáltam.
Tudod van ottan Mortadella is (...) mostan nem hasonlítanám össze, az Itáliában kaphatóval.
Pedig a csomagolás, ugye.
Sejteti, hogy eredeti, de olyan mint a Lidl görög termékei. Eridanous a márkanév, a svábok gyártják. Na, kábé ennyi köze van az ott kapható Chorizo-nak a Spanyolokhoz, meg a Jamon Serrano-nak dettó.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tudod az igét, próbáltam magyarázni, de minek?-:))
@Penivaldes: mmmmm... :)) kívánós lettem :D
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Egyetértek. Engem is zavar a kivándorlás, de ez sajnos már csak az egyik tünete az egyre több sebből vérző ország bajainak. :(
@Knósszosz:
Amit én vettem, az spanyol volt. Finom is. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jól néz ki :D
vacsi volt már, és én meg bűzlök zöld hagyma, pari, paprika, szelethús, barna kenyér :D
@le Látó:
:)) Barna maci és a lépesméz tipikus esete...
@Penivaldes: kizárt.
Nem hiszed? Bizonyítékom van rá! :D
@Penivaldes: Én meg adok az enyémből, jó? :)
@Agafja_Karpovna:
Valóban nem, sajnos pont annyival kevesebb időt töltöttem Katalóniában, mint amennyivel többet szeretem volna/szeretnék.
Ezért aztán nem volt szerencsém minden gyönyört végig kóstálni, bár szerettem volna.
Sőt, Andalúziában meg nagyon-pláne!-:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Akkor ma este marad a blog, nem lesz pu... izé, puszi... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Guminőnek nincs szaglása, jelzem! :-P
Nekem nincs guminőm, azt is, gyorsan közbevetem..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem mondom, hogy minden szar.
Pusztán arra akartam utalni, hogy van különbség az án bográcsos marhaperkeltem és a kecskeméti kanszervgyár ugyanazon néven forgalomba hozott izéje között.
Kábé.

De, valóban, érik az embert néha meglepetések, nem vitatom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
igaza lehet, csak az óhaja irreális. Mindenki mindenki ellen játszik, mint a pókerben.
Hercegnőőőőőőm? :(
Pancsolsz a kádban?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Nézd, nekem a guminőről az jut az eszembe, amikor reggel 9kor, egy komplett matt részeg sárkányhajócsapat próbálta a néger guminőt felkötözni a sárkány orrára. Volt aki beesett a vízbe, volt akit úgy kellet berakni a hajóba. :D
A nyakamba is tuszkolták a csajt, meg fotóztak is vele. Viszont többek érdeke lehetett, hogy ez a fényképezőgép, a későbbiek folyamán, a folyóba essen... :))
index.hu/belfold/2013/03/28/dronokkal_figyeltetne_minket_a_kormany/

Nemazé, de egy hét alatt netről rendelhető anyagokból bárki összerak6 magának 1et.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Az hagymán, nekem a mai nap csucsa Gyuri nyilatkoszata volt.

Egy volt pénzügyminiszter ( bocsánat-nemzetiesch gazdasági...), most éppen MNB elnök, akinek illene tényszámokkal alátámasztani a jövőről való vízióit, unortodox balfaszként annyit sikerült kipréselnie a száján a jövő kilátásaival kapcsolatban: "jóra fog fordulni a dolog".

Van a családomnak egy nagyon régi ismerőse, orvos, befolyásos körökben mozog, mindent el tud(na) intézni, ha volna gyomrom hozzá.
Lehet, felkeresem.
Ha kiállítja a flepnit, mely szerint teljesen hülye vagyok, lehetek a matolcsy utódja?

Szerinted?
Bocs, már nem is kell összerakni, csak megvenni. Lemaradtam. 10 percig repül elektromos helikopter beépített kamerával, memóriakártyára vesz 2,4GHz-es távirányítóval 15k-ért házhoz viszik.
MJX T4
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Reggel kilenckor mattrészegek?
Olyan későn???
Amatőrök!-:)))
@Knósszosz: gerinc, nyelv, gyomor, bologato izom fejletseg, infrakontrolnuj nyomogato uj, ezen kerdesekre kello valasz eseten van esely a tovabb jutasodra ;)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Én ilyen "piccolo" méretű bögrékkel nem égetem magam! -:)))
@Knósszosz:
Mondom én, hogy visszafogott buli volt! :)) Ráadásul 75 csapatból... áááá... öregszenek ezek is!
Lelkecskéim-galambocskáim,
az imént találtam a spájzban esztet, és rögtön installáltam a gépecskémre. Nézegessétek meg, hátha nem csak itt, az Isten háta megett, Szibirijában löhet hasznos. Ha már listák, meg kukik, meg ilyenek.

www.abine.com/
@Agafja_Karpovna:
"Seth Rosenblatt, CNET" ????
Gábris berosál, ha meglátja... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szerintem tegnap óta absztinensek lettek.
Én sem aludtam jól, Vargamiska aszondta... (hüpp-hüpp...), azadórendszer átalakult végleg, mán csak hangolni köll aztat, de aszt mán télleg csak finoman.

És ha elbaszod, oszt hamisan fog szóllani?
Hát ez nem citera Misi!
Ez nem olyan, hogy ha a Zeneakadémián szarul szól, attól még jó lesz az alcsúti kocsmába közművelődésileg, bazmeg!

Szerencsére van még egy Stellám...
@Knósszosz:
Az egyik italnagykeres, a másik fogorvos, a harmadik ... :D
Illusztris társaság ez itt, Varga Misit leszarják nagy ívben, max. egy "qrva annyát" kaphat erre, beszittyantva meg kettőt.
Brühühühü...
Misike meg Kusza Szemmel max. fagottozni járnak Piktorhoz. Bár azt teli szájjal.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Nagyvonalú vagyok, szóval ezen most túllépek.
Viszont, ha már a Csehek felé kalandozoltál, akkor ezt érdemes megtekinteni:
iho.hu/hir/magyar-palyan-a-skoda-csoda-130326

Cseh remek, ja.
Hülyék! Képesek a saját maguk által gyártott, színvonalas termékkel a maguk piacán... barmok!
Ikarus, Ganz, etc... ezek nem tudják mi fán terem a siker anorthodox keserű diója.
Ha jön a aláírásgyűjtő narancsicska, akkor azt kell mantrázni, hogy "ahogy kövérlaca, én is utálom a kommunistákat, nem írok alá nekik semmit".
És ezt az ellentmondást ezek a nyomoronc marancs-csökevények már nem lesznek képesek feldolgozni.
@Knósszosz: Ha a németek megvették volna ezt, ebben a sorrendben..de nem vették meg, mama!:-(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jéé...
A vállalkozók nem értékelik ezt a... ezt ami van?
Hát, hogy?
Parragh is smafu nekik, netán? Hová fog ez vezetni?
Utóbbi "úriemberről" van két sztorim, de azt nem nyilvánosítom ki, szeretek soká aludni reggel, ha nincs tervben olyan meló, ami miatt korán kellene kelnem. De érdekes, ám!

Olyantól hallottam aki nála dolgozott, akkor, mikor még a kamara elnöki pozíciójától messze volt, csupán csempésként kereste a betevőjét, már akkoriban is igen 'szerény'-mértékben.

Többet nem, vigyék el az informátort, ne engem!
Ja, a srác azóta Tenerifén dolgozik és spanyol állampolgár, szóval... cumi.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Azért a Cseheknek jó lesz a saját iparuk terméke, meg nálunk is futáspróbázik, meg itt-ott.
Csak azt akartam mondani, hogy párhuzamba lehetne állítani a magyar elbaszott autóbuszgyártással, a cseh igyekezetet.
0:-4 az eredmény.
Persze én nem értek ehhez (sem), de az azért röhejes számomra, hogy itt mindent szétbasztak, viszont máshol a környékünkön igyekeznek valamit alkotni a hagyományaikból.

Nem biztos, hogy az sikertörténet lesz ( velünk szemben - brühühühü ), de legalább megpróbálják!
Ez szerintem jellemzi egy adott nép életrevalóságát és akkor most itt állok meg, mert nem akarok vitázni árpád sávos konyharuhás-turulos-féleszű marhákkal, ily kései órán.
@Knósszosz: Cseszki bratye... Batya cipőbolt még itt nálunk, Csibériában is van a főuccán.
Miért vadulnak el egyre jobban a molodci:

"A mind kényszeresebb politikai zsákmányszerzés során az orbánista vezetők együtt és egyenként is kiiratkoztak a demokratikus politikai közösségből; az utóbbi majd három évben olyannyira elköteleződtek az alkotmányos jogállam felszámolása mellett, hogy többé semmilyen más kormány nem tekintheti majd őket legitim szereplőnek. Eddig sem válogattak az eszközökben, de mára odáig „fokozták a helyzetet”, hogy 2014-ben a szó szoros értelmében mindenáron győzniük kell. Mert felmérték, hogy különben – látszólag betonba öntött pozícióik ellenére is –, így vagy úgy egész garnitúrájuk eltűnik a süllyesztőben.

Ez a kérlelhetetlen lélektani nyomás elsöpör minden józan megfontolást, s láthatóan teljesen feloldja a kormánypárt netán maradék gátlásait. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy az ellenzék valamennyi szervezete – és a társadalom kisemmizett többsége – még nem fogta fel teljes súlyában, mivel kell szembenéznie.

Nem az alkotmányellenes alkotmánymódosítás volt az Orbán-kormány utolsó merénylete a magyar demokrácia ellen."

www.168ora.hu/velemeny/scheppele-matolcsy-navracsics-orban-unortodox-alkotmany-111307.html
"– Sokan úgy érvelnek: a miniszterelnök azért jobb taktikus annál, mint hogy teljes fizetésképtelenségbe sodorja az országot. Mindig csak a falig megy el. S mielőtt besokallnának a piacok, bevezet egy régóta halogatott reformot. Olyan lépést tesz, amely tetszik az EU-nak.

– Igen, ez sokáig jellemző volt az orbáni politikára. De csak mostanáig. A negyedik alkotmánymódosítás üzenete határozottan az: a kormány átmegy a falon is. Már minden külső kontroll elveszett. Elég erősnek érzik magukat, hogy bármit megtegyenek."

www.168ora.hu/buxa/romlas-orszaga-111855.html
Népszámlálás: jelentősen visszaesett a vallásosak száma. Úgy tűnik, hogy a népek nem gerjednek arra a gülüszemű szőrös emberre. Másfél millió katkóval kevesebb.... Brühühühü....

"A katolikusok létszáma 10 év alatt 5,5-ről 3,9 millióra, a reformátusok létszáma 1,6 millióról 1,15 millióra, az evangélikusok létszáma pedig 304 ezerről 214 ezerre csökkent a 2001-bent mért adatokhoz viszonyítva.

A vallási közösséghez nem tartozók száma 1,5-ről 1,8 millióra nőtt.

2,7 millióan nem válaszoltak a vallási hovatartozásukat firtató kérdésre (2001-ben ez a szám mindössze 1,1 millió volt)."

www.168ora.hu/itthon/nepszamlalas-2011-adatok-ksh-nemzetiseg-vallas-nepesseg-112044.html
@Knósszosz: szassztok, nem hóttam mög csak minden új alapon most set up-polom a renceremet...és ahhoz meg -sajna- józanság kívántatik...tehát szárazság -nem mint sivatag- hanem delejnedű- nélküli....de már nem sokáig

most majd belerohanok ide a tömegbe addig is üdv a stábnak és halál a fideszre

brühühühühühü
@Agafja_Karpovna:

jelena...honnan a bánatból szedted össze ezeket a számokat? 500 év alatt összesen nem volt ennyi hülye = vallásos idióta levédiában

az 5.5 millió az több mint a bármikori felnőtt lakosság mennyisége

és a brühühühü meg copyright-olt ha nem tudnád nem plaguzélünk te kis
smucckarpa ága hullattya levelét

brühühühü

ez sok piádba kerűl azt tudod ugye
@Parajpuding:

pedig ez a megoldás, ragyogó ötlet

mint kövérelvtárs a kommenyistaeltársakat útálgya

brühühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

boli da??? szóval a fagott az egy nagy instrument de ahol belefúnak az olyan picike és olyan "delikát" hogy készletek vannak a fagottos zsebében játék közben is cserélni valami nádlemezke rezeg

ezért ha igazán ki akarsz és persze hogy akkor nargilét ajánlj nekik

hát a zeltolcsyelvti az egy nagy segg és a misike meg a dinnye csak nem jó ízű

a brühühühü plagizálása sokba kerűl neked is mint agafja nevű kanhölgynek
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

filmezzétek amint...háziszárnyas beroschál

brühühühühü
@Knósszosz:

nem lehecc...az nem hülye hanem egy rohadt tetű rabló és pofátlan baltát meg kötelet érdemel

a többi sem...azok is lámpavason száradhatnának már régen

brühühühü
süti beállítások módosítása