Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.16. 03:01 Fabius

A Magyar Nemzet kilistázott gyerekei

Címkék: magyar nemzet fidesz bayer zsolt diákönkormányzat listázás

""A HVG Magyar Nemzet közzétett egy listát. A listán a diákönkormányzati vezetők nevei olvashatók, s mellettük – a lap megfogalmazása szerint – a felsőoktatásban eltöltött idejük.

Most, amikor listázás ügyben tüntetés volt a Parlament előtt, ahol – ha csak egy rövid időre is, és eléggé ostobán – létrejött a „nagykoalíció", nos ezekben az időkben fölöttébb elképesztő és védhetetlen húzás ilyesféle listákkal előállni.

Illetve pontosítsuk mindjárt önmagunkat: nem elképesztő és nem védhetetlen. Ugyanis a Magyar Nemzet nyilvánvalóan teljesen tudatosan, a provokáció szándékával állt elő a maga listájával, és a Magyar Nemzet teljesen biztos lehet abban, hogy akik tüntetni mentek a Parlament elé a „zsidó listák" ellen, azok - egy része-  megvédik őket.

Ugyanis most nem zsidókat/keresztényeket listáznak.

Most diákokat, gyerekeket listáznak. Méghozzá egészen vérlázító módon. Egyebek között ilyesmiket olvashatunk a nevek mellett, mint hogy az illető melyik felsőoktatási intézmény hallgatója, és hány éve koptatja a padokat.

Muszáj feltennünk az ilyenkor szokásos, mondhatni obligát és persze teljesen ostoba kérdést: vajon a Magyar Nemzet gazember szerkesztője, gazember újságírója és az egész gárda odaírná azt is a listára, hogy Giró Szász Andrásnak miért tartott 12 évig végül nem doktorálni? Nem, nem írná oda.

Mert a Magyar Nemzet gárdája ebben az esetben a felvilágosodás, az emberi jogok, az európaiság, az egyetemes emberi értékek talaján állva felháborodottan utasítana vissza mindenféle listázást.

De mihelyt kormányszóvivő helyett tüntető diákönkormányzati vezetőkről van szó, ezek a gazemberek, Kun Béla szellemi-lelki örökösei nyomban felhatalmazva érzik magukat listák készítésére.

S e listákkal természetesen azt akarják bizonyítani, hogy akinek diákönkormányzati kötődése van, s amennyiben az a kötődés nem a nemzeti együttműködés kötődése, úgy az adott személy alkalmatlan feladata ellátására.

Nertelen kötődéssel nem lehet az ember diákönkormányzati vezető és kormányszóvivő, de még keresztény énekkari tag és ötös számú párttagkönyv tulajdonos sem, bibibí.

bayer-lista.gif

A Magyar Nemzet gazember gárdájának ocsmány akciójához kapcsolódik az a hír, amely a minap érkezett Magyarországról. Ott számtalan iskola diákjai jelentették be, hogy az idén nem Mikulás jött az intézménybe, hanem orbitális megszorító csomag, ezért – az idén és mostantól majd mindig – utcán, transzparensekkel és táblákkal bábelőadás lesz.

És Magyarország diákjai elküldték a Kedves vezetőt az anyjába, mire a cáratyuska kijelentette, hogy elhamarkodottan döntött. És a Mikulás ment. Mármint az iskolába. Ahogy a hagyományok szerint megy már évszázada.

Vegyünk példát Magyarország diákjairól.

Ideje elküldeni a Magyar Nemzet gazembereit az anyjukba.

Véget kell vetni ennek a világnak, de nagyon hamar.

Kun Béláék szellemi-lelki örökösei nagyon hamar meg kell tanulják és meg kell tapasztalják, hogy vége van listázásaik idejének. Akár így, akár úgy, de meg kell tapasztalják végre. Meg kell tapasztalják, hogy Európa és benne Magyarország – minden idióta próbálkozás ellenére ragaszkodik hagyományaihoz, ragaszkodik felnőtté válás és tanulás gyökereihez – ragaszkodik önmagához.
És hogy aki ilyen listákat tesz közzé, az számíthat a megvetésre, a tiltakozásra, a leköpésre.
Ha nem tetszik, akkor meg el lehet takarodni. Hátra se nézve, örökre – és vihetitek magatokkal az összes listátokat, gazem-berek.""

* akinek nem esett le miről is van itt nagybaszó, az kattintson ide, meg ide. Naugye. 

898 komment · 7 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr184967723

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ha a sz..t megkeverjük, az attól még sz.. marad! 2012.12.17. 09:21:29

Gírosz-Ász kormányszóvivő úr és Parragh (Parrot-papagáj-vagymi) László kormányszócső urak megkavarták azt a bizonyost azzal, hogy jókora gyanúsítgató személyeskedést vittek bele a tatárdúlás értékű keretszám-variálás és az általa kiváltott diákfelbolyd...

Trackback: Ami a listáról lemaradt 2012.12.16. 16:20:34

A Magyar Nemzet közzétett egy listát a diákvezetők felsőoktatásban eltöltött éveiről. Sajnos a nyomdában a tördelés során a lista eleje valamilyen érthetetlen oknál fogva lemaradt, ezt a hiányosságot szeretnénk ezen a helyen pótolni:   ...

Trackback: Orbán Viktor és a romkocsma 2012.12.16. 11:23:38

  A múlt héten fellázadt a "romkocsmák népének" utánpótlását nyújtó társadalmi réteg: az egyetemi hallgatók közössége. Emlékezetes, hogy a keretszám csökkentéssel egyidejű támogatáscsökkentést nem tudta ellensúlyozni az orbáni retorika, valamit...

Trackback: A hallgatók videóval válaszolnak Orbán Viktor szánalmasan gyenge próbálkozására 2012.12.16. 10:49:55

Az újabb kormányzati blöff remélhetőleg nem jön be. OVI megint szeretné eljátszani a gondoskodó apa szerepét, ő megnyugtat mindenkit, ő rendet tesz mindenhol, így lesz ez a felsőoktatási "reformmal" is, állítja. Hiszen minden csak félreértés, hiszen, h...

Trackback: Kinevetünk, Bayer Zsolti! 2012.12.16. 10:12:03

Mocskolódó SMS-t küldött Bayer, és azt hitte, hogy nem kerül ki azonnal a netre a gyűlölködő szitoközön, a köz derültségére, ami a telefonjáról az MSZP szóvivőjének a telefonjára érkezett? * “A Fidesz 5-ös számú tagkönyvének tulajdonosa küldte te...

Trackback: Kinevetünk, Bayer Zsolti! 2012.12.16. 10:10:03

Mocskolódó SMS-t küldött Bayer, és azt hitte, hogy nem kerül ki azonnal a netre a gyűlölködő szitoközön, a köz derültségére, ami a telefonjáról az MSZP szóvivőjének a telefonjára érkezett? * “A Fidesz 5-ös számú tagkönyvének tulajdonosa küldte te...

Trackback: Diákok! Mondassátok le Orbán Viktort! 2012.12.16. 09:58:57

Címlapra szerkeszttette vezetőitek személyes adatait a Lomnici Zoltánt a köztévés híradókból kiretusáltató Élő Gábor, aki jelenleg a Magyar Nemzet főszerkesztője. Ha én diák lennék, innentől nem a tandíjak mérsékléséért tüntetnék. Nem is a közpénzből f...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@bukszindeksz: jó. a bementnél mond meg, hogy 5 év múlva mire lesz szükség. rombold le gyermeked álmait azzal, hogy az anglisztika hülyeség, semmi haszna, nem kell a kutyának sem, pedig te rohadt jó megközelítéssel tudnád tolmácsolni a kölyköknek shakespear-t. valami ilyesmi hülyeséget sújkol parragh.
@a szív fészkei: Az én kutyám kérlek bolondot csinál az egész családból. Konkrétan az van, amit ő szeretne, és közben sajnálni is kell. Csak én állok itt a vártán, de ahogy hátat fordítok, egyből egész hadak szaladnak szerte kívánságait teljesítendő. Az én kutyám nem hogy gondolkodik, de konkrétan hülyét csinál egy perc alatt kiképzett kutyaidomárok seregéből :D
@miva?: Ha megnézed a nick-em melletti képet jobban, talán leugrasz erről a tőzsde témáról. A választott név pont annyira vagyok én, mint a fénykép... :-D
@bella _ciao: Akkor elmondom: Nyelvtudás, mély matematika tudás, rugalmas gondolkodás. Ennyi, nem több nem kevesebb.

A felvételin általában nem azért kívánalom a diploma, mert akkora szaktudást nyújt, hanem mert feltételezhető, hogy aki egy digitális vagy egy analóg szigorlatot le bírt tudni, az majd megbírkózik 2 hét alatt az épület fűtési rendszerének leírásával is.

Ezt nem érti kedves indexünk itten!
@bukszindeksz:
Egy jó német tanár nemcsak a nyelvtannal van tisztában!
Ki fogja a németet oktatni, ha nem lesz pl. germanisztikai tanszék???
Nem itt van a gond!

@miva?:
Van egy otthon belőle? A malátalé mellett??
Mázlista! :DD
@bella _ciao: Persze, hogy nem lehet 5 évre előre megmondani, miből mennyi kéne. De ha profikra bízzuk, azt talán meg tudják mondani, hogy kell-e 1470 kommunikáció szakos 5 év múlva, ha az előző 3 évben is ennyien végeztek és a következő évben is ennyi ilyen diploma kerül ki a főiskolákról.
@bukszindeksz: azért a kép meg a téma egybevág :D

No de hősömet hősödül választva igazán beláthatod, hogy a cipőüzletbe is jól jöhet egy hasba lyukat beszélni tudó bölcsész - feltéve hogy női cipő is kapható
@bukszindeksz: Ne haragudj, de mi a ferdítés abban, hogy jogtalanul idézett címlapon a Magyar Nemzet olyan adatokat, amik közzétételéhez a tulajdonosaik nem járultak hozzá?

Nem közszereplők, bármit mond Péterfalvi Attila, aki azt is lehazudná a FideSS kedvéért, hogy nappal világos van, éjjel meg sötét.

Ebből írta Fabius a posztot Bayer modorában, nem lehetett neki se könnyű... ;-P

De megfélemlítésből a pártlap első oldalán hozni azt, hogy x évet jártak ide meg oda, ezzel azt sugalmazni róluk, hogy szarszemét ingyenélő kis gecók, így amit mondanak, tehát semmit nem ér - ez aljasság.

De amíg nem volt köztük, HÖK-ösök és a FideSS közt balhé, sőőt - addig rohadtul nem zavarta népgazdasági szempontból a Magyar Nemzetet ez az állampénzen tanulgatásuk. Kilóg a lólába, ez a baj csupán. Meg Dajcs Tompika x féléve, ami szintén sokba van a népgazdaságnak. Meg a már unásig emlegetett szófosó Giroszéi.

TEK-es ötkertes álegyetemisták tanulmányi idejét ismerhetjük? Mert akkor őket is a címlapra, hisz ők az éceszgéberei Orvbűnnek, biztos nincs rejtegetnivalójuk és nem kérődznek állami csecseken!

DE még a nevüket se lehet tudni, a delegáltságuk okát, mikéntjét se - csak hogy golyóálló mellényt viselnek.
@miva?: "...Nyelvtudás, mély matematika tudás, rugalmas gondolkodás. Ennyi, nem több nem kevesebb..."
Nagyon jól leírtad, pont ezeket keresem, amikor felvételiztetek. És bizony nem érdekel, van-e diplomája, nyelvvizsgája.
@bukszindeksz: Bocs, de amit írsz, az egy közkeletű (populista) butaság:

1. Bármilyen magasabb szintű képzés szélesíti a végzett diák elhelyezkedési esélyeit. Egyszerűen azért, mert a látóköre szélesebb, az ismeretszerzési képességei jobbak;
2. A valós igények pont a magasabb képzettségek esetén becsülhetőek a legrosszabbak;
3. Ellenben pont ezen a szinten lehet a diák rugalmasabb;
4. A diplomás munkanélküli nem okvetlenül elkeseredett. Megfelelő önértékelés esetén alkalmas szakmát váltani, vagy akár havat is lapátolni (diploma nélkülcsak arra);
5. Ezek elsősorban a kppzőhely félkészültségétől és félkészítési potenciáljátólfügg. Ez sok egyetemen rossz, de megjegyzendő, hogy ma ugyanaz az akadémia ágál bologna ellen, amely akadémia anno erősen pártolta a bevezetését;
6. A képzőhely(ek) jelzett felkészületlenségéről, és a pedagógiai silányságról NEM a most középiskolásai tehetnek, hanem az az oktatáspolitika, melynek jelenleg Hoffmann Rózsa a gazdaasszonya;
@a szív fészkei: Most néztem meg a neten az Ötkert intézmény jellemzőit.
Csupán két jelző:legpatinásabb, legellentmondásosabb hely e Budapestnek.
Az árlapból itélve nem egyetemistáknak való unaloműző hely.
A legjobban az Orbánnal tárgyalók összetétele érdekelne és az, hogy ki hatalmazta fel őket az érdekképviseletre.
@Mariann19:
Személyesen Orbán Piktor!
Kell ennél nagyobb felhatalmazás?
Komolyan mondom, TE rossz vagy!!!!! :D
@a szív fészkei: Nem tényszerű, egyoldalú. Pont, mint bayer zsolt. Mitől különb akkor ez a blog, mint bármelyik árpádsávos gyűjtőhely? Ez probléma. Ha pontosan leírja, mi volt bzs cikkében és az miért problémás, az más. De csak hangulatkeltésre utazott.
@miva?: :-))) Szerintem gondolkodnak az állatok, ez abszolút így van - régen mondom. És ki is tudják fejezni.
@Mariann19: Sokakat érdekelne az, te kis kíváncsi fáncsi! ;-)))
@bukszindeksz: a felsőoktatás jelen finanszírozási rendszerben (az állandó elvonások miatt) nem képes ilyen rugalmasságra. még ha a szagértők meg is mondják a tutit.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ugye, nyertek a kézis csajok bronzot és egyből elkezdene Mariann eufórikusan kutakodni, szimatolni. Mintha otthon lenne az országban! Nagyon vad elképzelései vannak... ;-DD
@bukszindeksz:
Mi meg ilyen igénytelen parasztok vagyunk, ezt szeressük... :)
Miért nem a nagyon igényes Piroslapokat olvasgatod te is?
Brendel is megmondta, mi csak ilyen sutyerák, bunkó, IQ gyenge parasztok vagyunk. Ez a mi szintünk... Ez van, no...
@bukszindeksz: "Pedig pontosan tudjuk, hogy mennyire nincs értéke."

Akkor légy szíves, definiáld, mit jelent, hogy értékes egy diploma.

Utána meg bizonyítsd, hogy a diplomásokra nincs szükség.

Segítek: nem fog sikerülni. A munkanélküliség a diplomások között a legalacsonyabb, és a diplomások tudnak leggyorsabban elhelyezkedni, amikor állás nélkül vannak.
@bukszindeksz: De hát pont nem a kommunikáció szakosokat védeni gyöttünk itt egybe! Szerinted mi lesz, ha a villamosmérnök kap 2 év után egy koreai ajánlatot? Nem az lenne a lényeg, hogy hazajöjjön hamar? Nem! Az lenne a lényeg, hogy sikeresen boldoguljon bármerre, és ez idővel kitermelje a nemzetközi megbecsülést, ami bizonyos szakmákban most is megvan. Tudos-e, hogy mi a baj a CERN-beli magyar fizikusokkal? Nem buktatnak. A tudásuk meg a teherbíró képességük határtalan, de nem buktatnak. Kb. ilyen problémák legyenek az összes honi diplomással! A baj az, hogy a nagy, globális oktatási koncepció kidolgozásához nem Juhász Andrást meg Regőcs tanár urat, meg a hasonszőrű alakokat keresik meg, hanem megoldja viktor egyedül, és kilistázzák a gyerekeket a MNO-n. n két diplomát szerezhettem volna az egy megszerzett ideje alatt, de pl. elfogytak a felvehető tárgyak, mire megvédtem a tudományág teremtő diplomamunkámat. Dolgoztam vele 4-5 évet, de pillanatnyilag úgy tűnik, hogy a globális tudománytörténet szerint nem volt hiábavaló a mutatvány - ráadásul én majom az első félévet leszámítva végig komoly tandíjat fizettem :D
Nem létezik kaptafa! Most doktoráljak odahaza, ahol Smidt meg semjén doktor lehet?
Inkább ez számít!
Szóval vannak a hozzáértők, és ha nem kell heti 20 órát tartaniuk, esetleg megondják a dolgot. Emlékeztetnék rá, hogy az ELTE fizikus doktori iskolájának hallgatói anno az egész éves 10ezer forintos honoráriumukat felajánlották a könyvtár javára, amiből őrületes botrány született. Tán erre kellene fókuszálni, mivel itt vannak a szembetűnő hibák! Nem kevesebb pénz kell, hanem sokkal több! Majdnem annyi, amennyit Viktor a hobbijára költhet.
@bukszindeksz: Hová rekrutálsz? Csak nem a TEK-be??? ;-DDDDDDDD Oda kéne töri is, mert szeretnek hullákkal levelezni.
@bukszindeksz: "Ha a gyerekedbe azt sulykolják, hogy államilag támogatott 4 hetes tanfolyamon elsajátíthatja a zabhegyezést és ebből aztán majd megélhet élete végéig, akkor azért elgondolkodsz, nem? Ebben az esetben ki ver át kit? Jelenleg a felsőoktatás többnyire olyan végzősöket termel, akik aztán nem tudnak elhelyezkedni. "

Na most akkor előbb döntsd el, hogy a négy hetes tanfolyamokról vitatkozunk, vagy az egyetemről.
@a szív fészkei: gyer TEK be !!!!

beeeee beeee beee.... akolbeeeee ...
@miva?: kaptam 4 üveg zlaty bazant-ot, karácsonyi kiadás, barna, 15,2%. egyet becucáltam, lehiggadtam.
ott van index fejében -szerintem-, hogy meg kell változtatni a felsőoktatást valmi módon. de bedőlt a bayer-orbán-matócsnyi vaonalnak, ami a megoldást csak a forráselvonásban látja.
@épészmérnök: Sehol sem írtam, hogy nincs szükség diplomásokra. Az értékes diploma az olyan, amely birtokában normális életszínvonalat tudsz a magad és családod számára biztosítani.
@a szív fészkei:
Még nem, majd a bukta örömére csak... :DD
@bella _ciao: Így van, ahogy mondod. A megoldást a forráselvonásban látom: a fociból, a nézhetetlen filmekből, az amerikai magyarok 4 milliárdjából kell forrásokat elvonni és azt az oktatásra átcsoportosítani. Ezzel párhuzamosan, okos, hozzáértő emberek dolgozzák ki annak elosztásának módját.
Nem vagyok az a bedőlős típus, látod, a bloggernek sem dőltem be.
@bukszindeksz: igazad van, menjenek a halál f@széra a medikusok. sok millióba kerül a kiképzésük, oszt képesek nyomorogni, ha itthon maradnak
@bella _ciao: Hallatlan! Mennének inkább Norvégiába fagyási sérüléseket gyógyítani!

Nem érti az úr, hogy a munkaerőpiacot konkrétan hazavágja Gyurika, ezért nem tud elhelyezkedni a frissdiplomás. Volna itt mit javítani, de szerintem azt tudományáganként kitalálhatnák a szakemberek, a pedag meg pszichol ógusok keretet adhatnának a dologhoz, és hipp - hopp, máris az lenne a helyzet, hogy húzzuk az igát boldogan, mert a gyerekeinknek jobb lesz.

De nem. Itt inkább pillanatnyi ellenérzéseket kell kelteni! Szakajtsuk le a feltörekvő nemzedékről a haszontalanokat, majd bélyegezzük meg a többieket szívtelenséggel!

Én ennyit látok.
@bukszindeksz: Lesznek történelemkönyvek a jövőben is :D
@bukszindeksz: Lesznek történelemkönyvek a jövőben is :D
@bukszindeksz: Lesznek történelemkönyvek a jövőben is :D
Mik vannak! Az egyidejűség problematikája már egy blogon is ennyire jelen van?
@miva?: szarakodik az blogmotor?
jó-jó, szagértők, de ez nem két hét alatt történik, mint a közbiztonság megteremtése
Komolyan csak egyszer küldtem el. Igaz, hogy közben újra kellett indítanom a gépet, de hogy ilyent? Csudálatos!
@bukszindeksz: Annyira egy körben mozogtok abban a kérdésben, hogy hány diplomásra van szükség és milyen szakokon szükséges a felsőoktatás. Ahogyan forogtok körbe-körbe, látható, hogy a jelenlegi statikus állapotra építitek a véleményeteket.
Egy oktatási koncepciót nem taktikai manőverként kell kezelni, hanem stratégiában is. Egy diplomás ember életének munkaviszonyban eltöltött ideje kb. 37-40 év.
Folyamatos utánpótlásra van szükség valamennyi foglalkozást tekintve. Nem szólva arról, hogy számítani lehet a fejlődés megváltozandó irányaira is pl.,amikor a változások alkalmazására nem lesz elég egy érettségizett vélt felfogóképessége.
Lényeg, hogy az idevonatkozó tárgyban célszerű távlatokat is figyelembe venni.
@miva?: örökérvényű mondatok, háromszor bele az éterbe :)
@Mariann19: távlatokat emlegetsz miközben a jövő hetünket sem sejtjük. közben 21-én világvége. huh!
@bella _ciao: Akkor mára nem is okoskodnék többet :D

Nemsokára kezdődik a sífutás. Izgalom kell nekem!
Nincs valahol snooker? Vagy esetleg ógörög nyelvlecke?

Elköszönök

Jó éjt
tervezik ők régóta a zinternetet kikapcsolni...
csak sajna ahhoz a határokat is le kell zárni...
ahhoz meg ki kell lépni az eu ból...

majd a jövő héten ezt is megolgya...
ércséTEK meg ez a hét már sűrű volt...
a hetedik napon most megpihen...
Amelyik oktatási koncepciót 3 nap alatt át lehet alakítani úgy, hogy az jó legyen, az annyit is ér (az alakítójával együtt).

Nálunk civilizáltabb helyeken egy jó oktatási koncepció kidolgozása több évbe telik, aminek az eredménye egy Fehér Könyv, benne ajánlásokkal - ezt lehet szakmai, majd parlamenti vitára bocsájtani.

Mellesleg:
a felsőoktatás a középszintű oktatásból táplálkozik, az pedig az alapszintűből, ez pedig az óvodaiból (mert az óvoda is oktatási intézmény ám, Kedves fidesz), ergo az, ami most folyik, finoman szólva is problémás.

Az MN pedig nyaljon sót, ha az én fiaim nevét tenné közre, most pernek nézne elébe - és veszítene.

OFF:
Bravo lányok, ez szép volt, szívből gratulálok és köszönöm!
hvg.hu/kultura/20121213_Mire_jok_a_muveszek_a_kormanypofozasban

Markó a nagyon hülye:[...]"Mi a különbség a két háziművész, Markó Iván koreográfus és Fekete György lakberendező között? Semmi. Mindkettő jogi kérdésnek tartja, ha valaki kritizálja őket. Vagy éppen csak nem ismerik el. Fekete kikéri magának, hogy Aczél Györgyhöz hasonlítják, ez "perképes", mondja. Markó pedig bíróságon próbált elégtételt venni azért, mert a Revizor című kritikai lap megkérdőjelezte, hogy világhírű. A színház.hu beszámolója szerint "Markó idén novemberben első fokon veszített, fellebbezett; így másodfokon újra tárgyalták az ügyet, de a Fővárosi Ítélőtábla véleménynek nyilvánította a Markó Iván által sérelmezett bekezdéseket, így helybenhagyta az első fokú ítéletet." Vagyis tényleg nem világhírű.

A bíróságok felesleges lekötésére mindenképpen alkalmas a művész."

Fekete György lakberendező, ez nagggyon jóóóóóóóóóóó!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Személyesen Orbán Piktor." Mármint ő adta a felhatalmazást az egyetemistáknak, hogy tárgyaljanak vele. Hülye egy dramaturgia, de jól tervezett.Ez olyan, hogy valakit hátba támadok az utcán, aztán kedélyesen invitálom, hogy beszéljük meg. Jó a hasonlat? Mert a szituból nekem ez jön le.
Újabb csókoskonc a láthatáron

Drága budai telkekre csapott le az erdészet
A hivatal önkényesen erdőnek nyilvánított svábhegyi területeket, csak csereerődért lehet építkezni.

index.hu/belfold/2012/12/16/draga_svabhegyi_telkekre_csapott_le_az_erdeszet/

Van valahol határ? 45-ben a vetkőztetők tisztességesebbek voltak.
@De hol van Columbo felesége?: Mást se csinál a MN, csak veszít, de a te pénzedből fizet.
@Mariann19: Szerintem nem volt az invitálás annyira kedélyes, inkább rapport-szerű... De én is inkább beszélgetnék egy böcsületes bankrablóval, mint ezzel az ázalaggal.
@a szív fészkei: "Te kis kiváncsi fáncsi."
Te tudod a legjobban, hogy engem minden érdekel. A szerb karcsú fúvosok mellé ez is egy nemes terület, a miértjeiről még nem is szóltam.
@a szív fészkei: Lehet, hogy rapport szerű, de azért a kedvencekre is rá lehet parancsolni.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Ez nekem gyanús, mert a Friderikusz villa közelében történik - nota bene az eredeti tulaj, a szitává lőtt Fenyő nem volt nomen est omen, mert a természetvédelmi övezet kellős közepét irtatta ki a birtokáért, amit megvett Fridi az özvegytől.

De FS NY-ban él, és állítólag Orvbűn családja lakik ott most bérlőként. Lehet, hogy nem akarja, hogy oda épüljön a családja közelébe bármi. Pokémon bukik kicsit ezen, na und.
@Mariann19: Örülök, hogy ilyen lakadatlan az agyvelőd! ;-DD Lázár Ervin is örülne neked.
@bella _ciao: "Közben 21-én világ vége."
Jó Neked, hogy csak aznap fogod esetleg átérezni, hogy milyen is az. Ha ebben a tébolyban jobban beleérzek, nekem máris világvége hangulatom támad.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Egyébként, most az van, hogy gyakorlatilag minden építkezéssel minden zöldet kiirtanak fent. És ültetnek a helyükbe három nyamvadt tuját, ami az első hőségben ki is szárad.

Szóval valahol azért érthető - bár lehetne normálisan kivitelezni ezt - hogy visszaerdősítenék némileg a hegyet, mert akkora házak épülnek rajta, mint a Nagykörúton. Jónéhány persze eladó, mert nem lehet ekkorát belakni.

Pokémonotok eléggé szabadon kezeli a 20 % beépítettségi szabályt, még néha annyi zöld se marad egy kurva telken. És mondom, Fenyő in concretno leszart mindent - neki lehetett - és tarrá vágta a területet a szaros villájáért sans gens.
@Mariann19: Ja, kitüntetik akkor a Békemenetet. ;-DDDDDDD Pont jókor.
@bella _ciao: A söröd 15.2%-a mit fejez ki? Alkohol tartalmat?
Beszarááás: HArrach a FB-On: "A miniszterelnök elegáns megoldást talált. Nem lesz kis feladat elutasítani.
A felsőoktatás állapota azért olyan amilyen, mert évekig nem volt gazdája. Nem alakították, hanem alakult, azok érdeke szerint, akik erősebbek és ügyesebbek voltak."

Én istenem, ezek még létezhetnek a te világodban? OMG!
@a szív fészkei: Igen, a Gellértben lesz a kitüntetések átadásának színhelye, meg hálaadás a szponzoroknak. Nekünk is ott lenne helyünk, mint adózó állampolgároknak. Nem?
Na megszólalt a hüylebajusz: www.hirado.hu/Hirek/2012/12/16/20/Kover_Ezzel_nem_szamolt_a_kormany.aspx?source=hirkereso

"Kövér László szerint a kormány nem készítette elő a "politikai talajt" a felsőoktatás átalakításával kapcsolatban. "Fizetett forradalmárokhoz" hasonlította azokat, akik "hergelik" a hallgatókat."

Egyre jobb, felszínre úszik a szar és habik.
Bocsánat, de Esterházy idézek: "Anyád picsáját kedve" [..]"Kövér László "fizetett forradalmárokhoz" és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, akik most "hergelik" a hallgatókat. Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket "ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos érdekeinket, mint ahogy szerintem ma - tisztelet a kivételnek - nagyon sok HÖOK-vezető nem a valóságos érdekei szerint jár el azoknak, akiket elvileg képvisel". KI VOLT KISZ-TITKÁR??????? KIVÁLASZTOTTA ŐT MEG A TELEKI BLANKÁBAN??????? KINEK A VALÓSÁGOS ÉRDEKÉT KÉPVISELTE??????????????
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Most ugratsz? Még soha nem láttam ilyen adatot sörös üvegen. Mi benne a száraz?
@Mariann19: :-DDDD Van egy ötletem, mi történjék a Gellértben velük. Olvasd ezt az eszement bajuszcincért! Áll meg az eszem.
@a szív fészkei: Azt mondja, hogy:"ugyanúgy nem képviselték valóságos érdekeinket..."
Miért tette múlt időben, ő akkor is funkci volt, és most is. Nagy játékos, minden korban ő az ász.
Vannak tökösek: nol.hu/kult/korniss_is_kilepett_az_mma-bol

A most belelépők meg valahol szégyellhetik magukat: ezt a lakberendezői terrort legitimálni eddig elért eredményeikkel szánalmas dolog.
@Mariann19: Húzná a bajuszát a hétszűnyű kapanyáni monyók.
@a szív fészkei: Ma nem kaptunk képet, Boli megírta, hogy rossz vagyok, de hogy Te miért nem, azt képtelen vagyok felfogni.
Elolvastam a költségvetést, nem fogok tudni aludni.
@a szív fészkei: Kapanyáni monyóknak bajuszkötőt varrok mérgezett betéttel.
Megyek aludni, jó éjt.
A csaj is tökös, hajrá!!! nol.hu/kult/batyai_edina__a_puspok__a_jobbik_es_a_diszallat-kereskedo

[..]"Amikor még súgtak nekem a Fideszből, hallottam, hogy egy vasárnapi családi ebédnél is született egy megegyezés, hogy engem hogyan fognak majd leváltani, és 2012-ben a Dóm téren bemutatják A fejedelem című művet.

– Azt a musicalt, amelyet Kelemen Csaba bemutatott Egerben, de nem keltek el rá a jegyek?

– Pontosan. A mozaikokat szépen össze lehet rakni. Ki kinek a volt párttársa, haverja, keresztapja.

– De 2012-ben eddig ön volt az igazgató, és szóba sem került A fejedelem bemutatása.

Bátyai Edina: "Ezeknek a képviselőknek fogalmuk sincs, hogy amit elértünk, az nem magától lett, hanem nagyon kemény munka van mögötte."
Fotó - Délmagyarország/Karnok Csaba – Hát ez az. Most viszont nagyon összezárt a szegedi jobboldal, amelynek 15 képviselője ül a testületben, de a jól értesültek szerint legalább 4-5 klikkre szakadva. Úgy gondolom, a háttérben nem azok mozgatják a szálakat, akik a kulturális bizottságban a leváltásomat indítványozták. Ők csak szánalmas és haszonleső mellékszereplők a történetben, ráadásul nagyon rosszul játsszák a szerepüket. Ezek az emberek nem járnak színházba, képzőművészeti kiállításra, és nem olvasnak. Nemhogy szépirodalmat, de a jogszabályokat és a felügyelőbizottság jelentését sem. Kohári Nándornak fogalma sem volt, mi áll az előadó-művészeti törvényben: hogy kötelező megpályáztatni a posztot. Három negyedév alapján állítják, hogy veszteséges a szabadtéri, mert az egész éves eredmény alapján ezt már nem állíthatnák."

Ahogy FideSSisztánban mennek a dolgok. Tanulságos!!
@De hol van Columbo felesége?: lebecsülöd...

a dakota zseni agyában fél perc alatt lefutott ezer szakértő millió hatástanulmánya és kidobta a legoptimálisabb megoldást...

ne becsüld alá a szent2/3 istenét...
Jobbik foga fehérje: [..]" Ha jobban belegondolok, vannak. Nem hagytam, hogy a jobboldali potentátok rokonsága bevackoljon a szabadtéri szervezetébe. Volt képviselő, aki az unokaöccsét kommendálta hozzánk jogásznak. Mások a hivatalos, törvény által előírt eljárásokba szerettek volna beleszólni. A legkirívóbb ilyen eset az volt, amikor Keresztúri Farkas Csaba, a Jobbik képviselője, aki a mérleg nyelve szerepét játssza a közgyűlésben, meghívott a Városkép Kft. igazgatói irodájába, hogy beszélgessünk el arról: az Aradi vértanúk terén pályáztatás nélkül adjuk ki azt a vendéglátó területet, amelyet nyilvános pályázati úton a legtöbbet ígérőnek szoktunk kiadni. Ezt a területet a szabadtéri a szintén önkormányzati tulajdonban lévő Városkép Kft.-től szokta bérelni. A Városkép Kft. egyike annak a négy önkormányzati cégnek, amelyek vezetőit a Jobbik sugallatára nevezték ki, és azt hallani, Keresztúri Farkas Csaba kézi vezérléssel irányítja. Nem tudom, hogy ez igaz-e, mindenesetre tény, hogy miután azt mondtam a képviselő úrnak, hogy az önkormányzati törvény kötelez a nyílt pályázat kiírására, a Városkép Kft. nem adta bérbe a szabadtérinek a területet, így mi elestünk 1,7 millió forint bevételtől. Talán az is szerepet játszott, hogy miután a Reök-palota aljában lévő kávézó nem fizette a bérleti díjat, és már 20 millió forint tartozást halmozott föl, nem tűrtem tovább, és kezdeményeztem a cég felszámolását, amely mögött, úgy hírlik, egy jobboldali politikus áll…"
@Mariann19: Én csak annyit értek a dolgokból, hogy még szarabb lesz. Ez a Bátyai-riport húzott fel, hihetetlen primcsik.

Próbálj meg aludni, álmodj a várakkal! Rád várnak.
FB: "Egyre jobban drukkolok a fiataloknak. JÓ FEJEK!!!

A HaHa Pécs oldaláról:

Miniszterelnök Úr! Ta-gol-tan ír-juk, hogy meg-ért-se, mi nem csak a ke-ret-szám-ok csök-ken-té-se miatt til-ta-ko-zunk!!!

1) Vissza kéne tenni a felsőoktatás rendszerébe, az abból kivett 34 milliárdot.

2) Azonnali hatállyal törölni kell a hallgatói szerződéseket, és persze azokat is érvényteleníteni kell, amiket aláírtak a diákok.
3) A kancellárok kinevezését felejtse el, és ne korlátozza az egyetemek autonómiáját!
4) A kormányzat biztosítsa az esélyteremtő felsőoktatás kereteit.

Fél megoldások minket nem nagyon érdekelnek!

Oszd, hogy Miniszterelnök Úrhoz is eljusson!"
@bella _ciao: Kösz, nagyon nyami!!

Holnap 17:00-kor összágazati tüntetés az EMMI (Emberi Erőforrások Minisztériuma) épülete előtt (Szalay utca 10-14.)
Pedagógusok és diákok, egészségügyi dolgozók, a szociális szakma, kulturális terület képviselői, és mindenki, aki velük van, jelen lesz.

Én maródi vagyok sajna, de remélem, nagyon sokan lesznek!!
két hét alatt rend lett...

ehéten rendbe rakta a felsőoktatást...

jövőhéten vszínű eltörli a betegségeket

"Orbán Viktor vasárnap délután betegekkel beszélgetett az őket nyugtalanító dolgokról. A találkozó után bejelentette, hogy a legfőbb probléma a bizonytalanság és kiszámíthatatlanság: nem tudják a betegek, hogy vajon meggyógyulnak-e, és ha igen, mikor. A megoldás a problémák leegyszerűsítése. Mindenki, aki meg akar gyógyulni és eléri a gyógyuláshoz szükséges minőségi korlátokat vagy követelményeket, vagyis beszedi a számára felírt gyógyszereket, az meg fog gyógyulni - ismertette az új egészségügyi stratégia alapelveit. Felkérte az illetékes minisztert, hogy három napon belül készítse el a stratégia mielőbbi bevezetéséhez szükséges előterjesztést."

www.komment.hu/tartalom/20121216-kommentar-a-keretszamok-eltorleserol.html
@a szív fészkei: valami görög sziget lehet, hacsak nem fotóshop ami nagyon valószínű

brühühühühü

ott ahol elkaptad valamit csak írigáltak róla? nemde?
@Mariann19:" Most ugratsz? Még soha nem láttam ilyen adatot sörös üvegen. Mi benne a száraz?"

Valamiért a sörnél a szárazanyagtartalmat adják meg, nem az alkoholtartalmat.
Ez azt jelenti, hogy még az alkohollá alakulás előtt, mennyi a víz és nem víz aránya.
Miután kiforrt, nyilván más a helyzet, mert a cukor alkohollá bomlik.
De gondolj bele, ha egy bor 9-16 fok között van, ami alkoholtartalmat jelöl, akkor egy 24 Balling fokos sör kétszer annyi alkoholt tartalmaz? Egy üveg sörtől könnyebben berúgsz, mint egy üveg aszútól?
@rodeo36: Kerstem vlamit, de csak ez a kép volt. Jópofa, bár lehet valóban fotóshop, sőt valószínű. DE a virtuális nászúthoz pont jó! ;-)))
@Könnyen elkaptuk, uram!: Köszönöm Neked a pontos, kimerítő magyarázatot, most már világos a feltüntetett adat. Gyarapítottad az ismereteimet, most már látom, milyen naivnak tűnhetett a kérdésem. Üdv.
@a szív fészkei: Megyünk nászni oda, ahol a világ egyik csodája csak minket vár. Itt igazán el lehetne duruzsolni holtomoglan-holtodiglan, csak a Varánusz is legyen ott, ti meg bőszen írjatok nekünk. Olyan gondoskodó vagy, örök hála Neked ezért.
@Mariann19: Szívesen. Naiv kérdés nincs. Csak kérdés van. Ha mindenki mindent tudna...
@Könnyen elkaptuk, uram!: Megnyugtattál, kösz.
"Naív kérdés nincs.Csak kérdés van."
@Mariann19: filozófia elöadáson hallottam:
A világ legértelmesebb kérdése a miért ? Igen, amivel a gyerekek az örületbe kergetik a szüleiket. E nélkül semmit sem tudnánk a világról.
Könnyezve kérlek, szép jövőnk, ne légy ily sivár!

(Galkó Balázs a 2011 novemberi József Attila versmaratonon. A szobrot mégis eltávolították. Átkozottak legyenek!)

www.youtube.com/watch?v=WERIjZK5qW0
süti beállítások módosítása