Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.20. 05:04 Fabius

Orbán a sajtószabadság helyett egy besúgót támogat

Címkék: fidesz besúgó ügynök demonstráció tiszta kezek böröcz istván közmédia

Tovább folytatódik a Tiszta Kezek mozgalom vesszőfutása a Kunigunda utcában. Orbán Viktor kedvenc III/III-as besúgó védence, Böröcz István ismét úgy döntött elköltözteti a hírfotosoppolás ellen egy éve tiltakozókat a számukra kijelölt demonstrációs zónából. Természetesen a nerben meghonosodott módon, erőszakkal, mert hogy másképp? Tulajdonképpen még örülhetnek is, hogy Besúgó elvtárs nem sütötte el a III/III-as ügyosztály régi kedves viccét, hogyaszongya költöztök baszki Hatvanba, ja felhívjuk a SmittMarit, hogy nyisson meg egy pincét, oszt' az Andrássy hatvanba. 

Ehhez képest smafu a nőverő szerep ami a hivatalos közlemény szerint meg sem történt, hiába állítják, hogy: 

 "Lovas Zoltán facebook: Fizikailag is inzultálták az MTVA biztonsági emberei a sztrájkolókat, Gilicze Márta sztrájkoló lábán vérző sérülés keletkezett. A helyszínen tartózkodó rendőrök nem avatkoztak közbe. Folyamatos a dulakodás. Az utca le van zárva. Kb 40-50 biztonsági terrorizálja a jelenlévőket. A rendőrség felszólításra sem intézkedett"

 ...és bizonyára hallucinál az, aki a mentőben ápolt hölgyet látni véli

 

böröcz-istván-mtva.gif

 Ilyen nincs és nem is volt, a kommunizmus kísértete nem szédeleg a Kunigunda utcában. Bizonyíték kell? Tessék: ha megtörtént volna az eset, hogy itten kérem nőket vernek közhivatal előtt akkor Bábiné Szottfried Gabriella, Rónaszékiné Keresztes Mónika és a komplett Fidesz nőtagozat ott demonstrálna a hölgyet ért inzultus ellen, mert a hajhúzásért feljelentés papnői ilyen szégyent nem tűrnének el egy közhivatal előtt, komcsi besúgó által levezényelve. Ők bizony addig pofoznák az arcátlan pofáját a keményre tekert hatos kartonjával ahogy forradalmár nerleányokhoz illik, amíg le nem mond. Mert a NER nem tűri a nőket ért erőszakot, utálja a komcsikat. Kivéve, ha Orbán Viktor besúgó és kommunistabölény barátairól vagy szó, mert akkor nem a demonstrálás vagy tiltakozó közlemény, de még a homlok ráncolás is tilos. 

Navarrónak üzenem, legközelebb a helyszínre siető ellenzéki politikusokkal húzassátok meg valaki haját, az majd hír és tiltakozás értékű lesz. 

 Az abszurd helyzet és annak kezelése után a seggpöttyös besúgók őre majd magyarázkodhat odakint megint, hogy milyen köcsögre festett felcsúti hagyomány szerint kell a sajtószabadságért és hiteles tájékoztatásért demonstráló hírmunkásokat megveretni egy kádárkommisszárral. Most szólok, a Böjte kiállítás mesét ők sem fogják bekajálni, mert csak ránéznek a guglimapszra és máris világos, a Kunigunda utca nem éppen az a turisták által felkapott és sűrűn látogatott hely halálfasza külsőn, hogy egy kiállítást amit tényleg bemutatni akartok ott kelljen megrendezni, mert méltóbb helye máshol nincs. Külön gusztustalan, hogy Böjte Csabát használjátok indokként és tartjátok pajzsként magatok előtt.

 De az ügynök dédelgetése mellett legalább mindenkinek világos: ti a büdös életben soha nem fogjátok az ügynöklista nyilvánosságot megcsinálni, nem fogtok a komcsi nyugdíjakkal sem kezdeni semmit. A szátok akkora, hogy egyben leesik az ötágú vörös csillag a gyomrotokig, de aki egyszer és mindenkorra le akarja zárni a kommunista múltat, és hányingere van attól, hogy a közmédia egy besúgó kezén van a rendszerváltás után 22 évvel, annak sem marad más választása, mint elzavarni titeket a francba. 

 

 

 

909 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr594915865

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vezeklés kommunista műszakban 2012.11.20. 21:05:51

Két úr falat fest. Az egyik tanár, polgármester és országgyűlési képviselő. A másik a sportirányításban, multiknál szerzett gyakorlattal a háta mögött lett alpolgármester. Valószínűleg egy kósza PR ötlettől vezérelve, a fotós kedvéért festik az új okmá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei: Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó :-)
@a szív fészkei:

Nem tudom mi van most, de a tegnapi videókon lévők tuti nem TEKesek. Sima surmó droidok, a hivatásost megismerem a tartásáról, mozgásáról kilométerekről.

Böjte Csaba meg...jobb, ha nem mondok semmit. Tudod, ez a hallgatás az aminek súlya van.
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Amennyit ott az ezt elszenvedők elmondtak neki, annyit tud. Nem nagypn volt kíváncsi amúgy... A Márti ott bicebócázik, mert ő a koordinátoruk és nem ment haza pihizni. Tehát látható volt azért, hogy valami inzultus érte.

Tényeket írok, Nagy Navarro mondta nemrég a telefonba. Csak ezentúl ezen nem kell agyalni, hogy Böjtét csupán felhasználták-e tudtán kívül, vagy ő ebbe tudatosan belement. Belement, nyilatkozott a tévészékházban valamilyen műsorban és nem szolidarított. Ennyi. Az árvagyerekeknek most biztos megy külön pénz karácsonyra kormánykasszából.

Járai meg úgyis temetkezési bizniszben is utazik, hát gyártanak neki ehhez majd ügyfeleket is. Eléggé megtolják a temetések tarifáját és nem engednek hazavinni urnát.

Szóval szép ez a konzervéletstílus, hálát adok az égnek, hogy nem ilyennek neveltek. A komenyisták.
@Mariann19: Arany János. Az a kis skribler, aki azt a fűzfaverset írta a A Walesi bárdokról. ;-DDD Picinyt aktuális lett megint.

Megkeresem, mit írtál, bocs, elkerülte a figyelmem.
@Mariann19:

Valami kézilabda lobbiról volt itt, szó, csak már nem találom. Szóval abban deal, bármikor rávesszük az ásóst, hogy a vizisportok mellett kiemelt támogatást kapjon.

Engem IRL is ismer, hidd el, akkor gödröt nem akar ásni :-D
@dr. Balta$ár:

Látod, náluk a jelszó: amíg tart a gyomor. Szegény kis ideggyenge Kumin gyorsan elhullott itt a bloghun :-D
@orica: Jó vagy,ilyesmit mond az uram is egy ideje róla. Sőt csak ezt mondja róla.
@operett60: Egyetértünk sajnos. Kar, hogy a többségnek meg nem esett le a tantusz... De Viktor gondoskodni fog róla, hogy óriásit koppanjon.
@Andal:
Te mit tudsz? és azt honnan? Mert kurva magabiztosan nyilatkozol itt. Van történész,levéltáros ismerősöd? Magad vagy az?
Volt valakid, akiről jelentettek vagy épp beszerveztek? Vagy? Saját élmény? Ismersz valakit, aki látott valakit,akinek a bérmakeresztanyját megfigyelte a szomszéd fodrász? Honnan ez a tuti vélemény?

Mondj neveket, ha ennyi mindenről vagy jól informált. Mert ez addig csak puffogás.
@Fabius: Boli miniszterelnöksége esetén a vízisportokat nyomná pénzzel, jövőbeni alattvalóként kértem, hogy a kézibe is csorgasson, elkötelezett vagyok. Erre ajánlotta, hogy vegyem fel Veled a kapcsolatot.
Melyik a csapatod?
@Andal: Ó drága a D 209-es nem három per hármas volt. Amikor arról regélt, hogy a szadesz mennyire korrupt, rögtön az igazmondó juhász imádott főszerepe lett az övé jobboldalon, ezért nem izgatott akkor senkit, hogy ő volt a D 209-es, akit úgy le akartak anno váltani.
@a szív fészkei: A költőre nem gondoltam abszolute, azt hittem, egy itteni nick név tovább fejlesztett változata. Így már oké!
@Mariann19:
Annyi itt a megmondóember Kedvesem, manapság hülyének lenni rang. Képességeinket nem az határozza meg, a rács melyik végére vagyunk száműzve :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A magyar bíróság által eddig az egyetlen devizahitelezés miatt elítélt bank. A jó magyaros ügymenete miatt annyira magyar. Meg Csányi bácsit nem hagyja elszegényedni! Csányi bácsi meg kivel néz Vidi-meccseket és kivel avattat magyar húsüzemet? Vedd elő a világverő IQ-d!! :-DDD Ez a magyarság kritériuma: ki tejel Orvbűnnek? Járai, CBA, Csányi, Demján.
@Fabius:
Ja, Gödör To Vödör...
Kumin elvtárs tehetsége és szintje csak annyi amennyi, helyette vesznek billentyűdroidot kilóra, az meg nyomja csak a sületlenséget. :)

@a szív fészkei:
Azt az orbis szöveget mikor láthattam?
Zsír! :))
@Tetovált Pirospöttyöspopójú Csaknézek...: Mint a szenvedőkért felszentelt papnak. Ha jól értem a jézusi hitelveket. De én csak egy csóri zsidó vagyok.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: FB-ról loptam,ha az adózási ötletekre gondolsz... Igen, legyen járdakoptatási adó!! Képviselők, nari-keripártemberek,Orvbűn maga és a parkolási hiénák persze mentesek lennének.

Bajnai, Gyurcsány, mivel patások duplán kell, hogy fizessék, mert kétszeresen csiszolják.
@Mariann19: Tudod, drága, én nem kicsiben játszom. Ha kell itt, akkor kivágom a rezet. A Janival...
@a szív fészkei: Tudom, hogy nem vagy kispályás, van is tekintélyed itt köztünk.
@a szív fészkei: "Minden folyó a tengerbe tart." Megyek feléd.
@Mariann19: Boli nyomathatná a vízihokit is, jövőre Egerben lesz vagy a VB vagy az EB belőle. Víz alatt őrjöngenek hokizva. Kéne kis hájp, mert nem nagyon ismerik itthon.

Mi csak úgy hívjuk, hogy evicke.
Uram csinálta.
@a szív fészkei: @Mariann19:
Csókolomok!
Gondoltam még benézek aluka előtt. :O
@Mariann19: Még kicsit éljünk, bosszantani a fidesznyikeket! :-) És rád várnak a nyalka szerb fúvósok is!!
@saravad: Fordítva is igaz. Nem a képességeink határozzák meg, hogy a rács melyik oldalára kerülünk. De érdekes ez az oda-vissza igaz!
@Mariann19:

Nincs olyan, hogy a csapatom. "A kézilabda" van. Nálunk egy ilyen családi dolog. Anyám, apám, öcsém, én is nyomtuk évtizedeket, apósom meg 40 éve bíró :-)

Szóval a kézilabda úgy ahogy van a "miénk" minden csapatával.
@Mariann19:
Legyünk mink egy oldalon, abból én nem jövök ki rosszul. OK?
@a szív fészkei: @Mariann19: Arról, hogy anyám meg az Aaany Janó anyukája mikor kezdett vajúdni, biztos nem tehetek, ill. amikor én Skorpió idején igyekeztem kifele, nem Arannyal keltem-feküdtem a magzatvízben. ;-DD

De Sztálint is én váltottam. Ő ment (hálisten) én jöttem(hálisten???). Ugyan március ötödikén jelentették be a halálát, de pl. Ludmilla Ulicjkaja könyve szeriont már 2-án megmördelt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mész alukálni? Álmodj szépeket, aranyos vagy, hogy elköszönsz. Küldünk Neked egy jó éjt puszit.
@Fabius: Ideggyenge? Én lettem az, amikor olvastam: egynél többjét nem bírtam ki. Akkor még függetlennek adta elő magát. Attól estem a falnak.
@a szív fészkei: Remélem, kihúzzuk 2014-ig. akkor majd jöhet a két Markovics testvér a 200 fúvósával, az első sorból nézzük őket. Jó?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A billentyűdroid alapvetően nem baj. Pikk-pakk elcséplődnek a jelszavak amiket használnak, mert csak szórakozásból is időtöltésből is helyretesszük őket. Annyi eszük honnan legyen, hogy ezeket a kártyákat nem a választások előtt másfél évvel, hanem másfél hónappal kéne kijátszani?

Mire odajutunk a billentyűrdoidok minden puskaport ellőnek, és az unott ásításon íkvül aligha lesz reakció a sületlenségükre.
@Fabius: Én már most unom őket. Bajnai Rózsát piszkolni, nem szép.
@a szív fészkei:

Ő komolyan elhitte, hogy majd nála is vallásos transzba esnek, mint eleinte TG-nél, és isszák minden szavát.

Hááááát, ez eléggé nem így lett :-D :-D
@Mariann19: Húha... Én kétszer hallgattam őket élőben: 2002-ben a városháza tere mellett a Demszkyék hívták őket a kampányzárásukra.

És játszottak a hajdani ELTE előtti kis utcában ami már nem a komenista Pesti Barnabás mek.oszk.hu/00300/00355/html/ABC11587/12091.htm, hanem Papnevelde nevű; valamikor egy nyáron játszottak ott ingyen. Volt hangulat.
@Fabius: Valahogy én is így vagyok a kézivel, kivéve a nemzetközi mérkőzéseket. Játékosokkal hasonló a helyzet, összeállításban a védelmet értékelem jobban, ők a szürke eminenciások.
Az egész család játszott? Így akkor mindíg van téma.
A bajom az, hogy nincs Digi TV-m, és a nagy meccseket ott közvetítik most már rendszeresen.
@a szív fészkei:

"Te mit tudsz? és azt honnan? Mert kurva magabiztosan nyilatkozol itt. [...] Honnan ez a tuti vélemény?"

Egyszerű tényeket soroltam, másokkal ellentétben nem összeesküvés-elméleteket gyártottam, ha valami csak a véleményem, azt jeleztem (szvsz pl.), ha önhitt kinyilatkoztatásnak tűnt, elnézést érte. Netán hamisak az állításaim, nem létezett például átvilágítóbíróság, '97-ben Hornékat nem szólították fel lemondásra? Más országokban nem a főkolomposokat vették elő először, és csak utána kerítettek sort a "legalja" besúgókra?

"Mondj neveket, ha ennyi mindenről vagy jól informált. Mert ez addig csak puffogás."

Pontosan mire vagy kíváncsi? A komcsi felső vezetés névsora jól dokumentált, sosem volt titkos, az ő megítélésük lett volna szvsz fontos. Az ügynök-lista viszont mindig is nagy homály volt, valószínű már az is marad.

Medgyessy: neki már '97-ben volt afférja az ügynök-törvénnyel, mivel '87-89 között KB tag volt, a D-209-es ügy (III/II) 2002-ben jött elő.
@saravad: Nem is lehetsz a másik oldalon, hogyan is gondoltál erre. Eleve hívtalak kisérőmnek a Vigyorgóba, most egy órája kb.
@Fabius: Te a Tótán volt egy csaj - olyan lelkes és némileg fellengzős kis újságírótanonc vagy mi, az hujjogott erősen, hogy emberek, meg vagyunk mentve - ez a választási sokk után történt, amikor kezdétk legyalulni az országot a fijúk -, jön Kumin és megírja a blogjában a tutit!!! Ő a tiszta, a jó, a szakképzett!

Összenéztünk - Rodeo tán emlékszik a nőre, aki különböző színű tollakkal tanult mindig angolul, ahogy mesélte - , nekem Sólyom összes kezeként se volt szimpi pasi, de oké, elolvasom, ígértem, ahogy mások is...

Hát sugárhánytunk a függetlenségétől - kérdeztük is a csajt, hogy most ez mi? Meg volt zavarodva szegény nagyon.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Dögök vagyunk, de azért szeretsz minket, csak tőlünk köszöntél el. Na ugye!
@Andal: Gondolom, teljesen véletlenül összefüggésben a miniszterelnökségével. Nem előbb, nem később.

A kerekasztalon Orvbűn, Tölgyessy, Antall - szinte csupa jogász - ezekkel a pártführerekkel tárgyalt. Tudván tudva, ki milyen szerepet vitt. Hát akkor kellett volna lépniük ugyebár. Ha az volt a stájsz, hogy a vértelen, mondhatni sima átadásért cserében maradhattak, akkor ez volt a megegyezés. Nem tudom, csak mondom, hogy esetleg volt biznisz.

Hornnak meg nagyon nagy volt a nemzetközi respektje ugye. Ő talán ezzel a határnyitással - mondjuk a németek szemében - törlesztett a múltjáért. Feltételezések, én nem jelentek ki.
@Andal: Mint ötvenedszer írom, Orvbűn a lehető legjobb viszonyban volt Horváth belügyér elvtárs vejével. Aki még msot sem szerepel semmilyen megvizsgálandó névsorban, holott az ő utasítására gyalulták 89-től a papírokat a BM-ben. Végvári József www.youtube.com/watch?v=oavYnIQklSQ - azóta meghalt bennfentes mesélt erről.
@a szív fészkei: Még egy kicsi hátra van, amit küldtél, hallgatom. Kösz.
Végvári-féle Duna-gate. Érdekes volt, figyeld a dátumot. Ki volt uralmon?
@Mariann19:
Jaj, szétszórt vagyok, figyelmetlen. Épp külföldre készülök 1 db fogkefével, vagy itthon hasonló háttérrel, + család meg izé...

Zenét is hallgattam közbe'.
@a szív fészkei:

D-209 ügyet ha a kampányban robbantják, talán logikusabb lett volna, pont ezért nem szeretem az ilyen homályos ügynök-sztorikat.

"Hát akkor kellett volna lépniük ugyebár. Ha az volt a stájsz, hogy a vértelen, mondhatni sima átadásért cserében maradhattak, akkor ez volt a megegyezés. Nem tudom, csak mondom, hogy esetleg volt biznisz."

Nehéz ügy, mert még pont az mdf ígért tavaszi nagytakarítást, meg az szdsz is harcos antikomcsi szövegeket nyomott a kampányban. Antallék bénasága persze vitathatatlan, de megértőbb vagyok velük: utólag könnyű okoskodni, akkoriban, a tárgyalásoknál, azért nem volt 100%, hogy az oroszok kimennek, a kommunizmusnak végleg vége. A '94-re kiizzadott ügynök-törvény meg erőtlen volt szvsz, hogy ez azért lett volna, mert tele volt egy máig is titkos szervezet titkos ügynökeivel a parlament, vagy hogy Antallék tartották magukat a '89-es "nem lesz leszámolás" titkos ígéretükhöz a rendszerváltás után is, azt erősen kétlem.

Horn csak a hírvivő volt, nem ő nyitotta egyedül a határt, Némethék orroltak is rá a babér-aratásért :)
@a szív fészkei:

knausz, és tg-én osztja az észt, azt a baromi keveset:))
@orica: Ja igen, te nagyon nyested. Szegény, én valahol sajnáltam, annyira okos akart lenni.
@Andal: Csak a tekintélyes kisgazdák fele ügynök volt ugyebár. A nagy öregek...
@a szív fészkei:

Nem az zavart, hogy buta, hanem az eszement imádata TWÁ iránt taszított, de nagyon.
@orica: Szerintem csak be akarta nyalni magát, hogy aztán tündököljön ott ékkőként. Csak Árpád azért nem ennyire orvbűnista ;-DD ugyebár.

Fura egy madár volt, annyi szent.
Szrintem Rodeo sose hitte volna, hogy valamiben egyet fog érteni Semjénnel. :-DDD
@Fabius: "ezeket a kártyákat nem a választások előtt másfél évvel, hanem másfél hónappal kéne kijátszani"

Talán nincs semmi érdemleges feljegyzés, akta arról, akit gyaláznak, ezért késlekedés nélkül el kellett kezdeni a sulykolást.
Vagy van akta, és ami most megy, az a figyelmeztetés: ennél csak rosszabb lesz, ha nem száll ki.
Vagy mégsincs akta, de ami a rosszabb, a "szakértők" szerint nem is lehetne hitelesnek látszót hamisítani.

Tekintettel arra, hogy Orbán Bajnai első megnyilvánulása után rögtön úgy viselkedett, mint a befoglalt pokrócról morgó kiskutya, a második variációt ki is zárnám.
@a szív fészkei:
Bearanyozta az esténket. Most Toy Dollst hallgatunk, tudományos levezetésképpen.
@orica: knausz? Na, ha Tótát imádta, akkor ezt még fokozta Törökre... Sokszor olyan érzésem volt, hogy férjet fogna, akkorákat tudott nyalni.
@Légifarkas: Van neki katonatiszt jobboldali ura. De ezek szerintfelizgatják a blogoló pasik. Még az a Török is, akiről legutolsó sorban jutna eszembe, hogy férfi.
@a szív fészkei:
És igen! A fogkefe mellé bekerült a törölköző. Kösz, kockáról kockára, ahogy kell :)
@a szív fészkei: ez nem fotókiállítás hanem kibaszás

hircsarda.blog.hu/2012/11/19/semjen_en_nem_de_isten_tud_nemetul

kurvára be lehetnek szarva és dühösek, hogy semmire sem mennek a kurva nagy hatalmukkal még a bolha is kiröhögi őket mert olyan nevetségesek mint züld libafos a tányérjukon spenót helyett

ha a Nagy Navarro kitart és váltott lovakkal tudják ezt folytatni -még ott a zisten segge alatt a kunigundapicsáján is- akkor ezek átmennek tébolyba

nem lehet ezeket a szarokat felgyújtani?

brühühühühü
@a szív fészkei: ez a szar MOL akkor bukott amikor beorbánozták végleg és teljesen semmilyen okos beruházó egy fillért sem tesz olyan műintézetvbe amellyel egy idióta játszadozhat kényére kedvére már vételkor buktak mintegy 800 milliárdot és azóta tovább a részvények értéke 35%-kal vagy többel romlott és ott lebeg azon a szinten most INA-val még tovább majd értéktelenné válik...

brühühühühü
@a szív fészkei:
miben végülis? még csak most gyüttem vissza olvasni

brühühühü
@a szív fészkei:

ja....a knausz-ka...tanulni akart de csak azzal a metódussal amit ő talált ki...nekem a kuminttól hányingerem volt mindíg is ő meg ...mint írád....nem ez az egyetlen tévedése...én maradok TW híve meg még néhány "ÉS" íróéi

brühühü
@rodeo36:
Talán a rockzene fikázására gondolt Szív, bár Semjénnel egyetérteni komoly meghasonlás.
@saravad:
megvárom @szív magyarázatát még abban sem értek egyet tömjénnel amiben véletlenűl esetleg...a rockzene és még néhány más "dolog" számomra nem létezik...sem nem útálom sem nem ítélem el...van és nekem semmi közöm hozzá...egyszer nagyon régen a MOM-ban beszorúltam egy nagy hangfal mellé és kurva nehezen tudtam elszökni utána hetekig kezelték a fülemet...brühühühü
@a szív fészkei:
ha a vastagbőrben idézett izé a za doktori akkor bármi...szóval egy ilyen sekélyes szarért doktorit adni...hát az adományozót minősíti

szarból csak szar lesz legfeljebb kiszárad vagy elpárolog

brühühühü

borzalom
@Fabius: „ A törvényről

A törvény olyan, mint a pókháló, amely megfogja a kisebb állatokat, a nagyobbak azonban átjutnak rajta. A dongó beléje jutva széttépi, s kirepül belőle, a kis légy azonban fennakad benne.”

„hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek!” Bölcsességek könyve!
@a szív fészkei:

lömpöpő: úttalan utakon és mocsáron át tolatva balettcipőben

és van programjuk is...meg ők azután a kik isch? mind a 12-n mert ők nem még ha belegebednek sem a Fleto-val...és mással sem

szóval egyre unszibbak a zöldségesek meg nagyban tudományos tévedések

a Sandy egy ciklikus fenomenon maximális szintre futásának felfutó ága még lesz egészen 1 vagy több méteres tengerszint változás is...akik hozzásegítenek nem tesznek ellene mert nem hoz hasznot nekik a többiek meg szenvedik...majd most el kell dönteniük és nagyon gyorsan, hogy mire költenek vagy elveszítik területük 35 - 50 %-át...ami olyanná teheti őket mint ma Gáza

brühühühü
@Fabius:

"a billentyűrdoidok minden puskaport ellőnek, és az unott ásításon íkvül aligha lesz reakció a sületlenségükre."

"Szarból nem lehet ostort fonni." (Bohumil Hrabal)
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Borocz Jozsef meg sohasem perelt be senkit ragalmazasert, es nem kert helyreigazitast.

Leszarnam en is, de epp a kozszolgalati media legfobb vezetoje.

Erthetem ezt ugy, hogy te is az ugynokaktak nyilvanossagra hozatalat, es a volt partallami vezetok buntethetoseget, a politikabol valo kizarasat tamogatod?
@Fabius: amíg tart a gyomor

a következő fázisban nyáladz6nak új nagy hivatalér is...

sose felggyük hogy azok is voltak bevetésen akik most nagyok...

cserpalkó
navracsicska
arogán
stb
FB: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/547032_403759163029444_801144188_n.jpg "GAZA - Palestinian gunmen shot dead six alleged collaborators in the Gaza Strip who "were caught red-handed," according to a security source quoted by the Hamas Aqsa radio on Tuesday.

"They possessed hi-tech equipment and filming equipment to take footage of positions," it said.
The Hamas radio said the men, who were suspected of working for Israel, were shot. It did not elaborate.
Gunmen chained the body of one of the alleged collaborators to a motorcycle and dragged it throughout the main streets of Gaza City.."
@rodeo36: Életem a Rolling elítélésében. Bár, t nem azért, ami Sömjénke meg Menuhin. Tömjénzsótyesz láthatólag soha nem volt koncerten, pláne nem Rollingon szegény feje. te nem akartál, Menuhin meg ez a korosztály.

A BEatlesnek is voltak eszelősen zúzós számai, de tény, hogy ők mentek a lírai oldalra is, mert a korai felosztás szerint ők voltak a jófiúk, Jaggerek 50 éve a rosszak. Mellesleg neki is vannak sírnivalóan szép dalai. Pl. az Angie.

Én soha nem a Sátán rosszát éreztem belőlük, persze van ilyen számuk, hogy szimpátia vele - hanem az erőt és az élniakarást, a szexet: és fél évszázada ott van a topon és ma sem adják fel, indulnak turnézni a halom sok dollárjukon túl. Imádom őket, kétszer is zseniálsak voltak, ha most jönnének, megint elmennék boldogan.

Lehet, og ynem bachi harmóniákkal dolgoznak e valami őserővel és az is fontos. Nekem legalábbis, de ötven éve nem vagyok egyedül ezzel. Amitől meg a katkó egyház fél, az mindig világsiker: lásd Harry Potter, mert valami olyan számukra dühítő őszinteség és potencia van bennük, amitől beszarnak, mint Orvbűn Bajnaitól. Ez pláne tetszik!
Esz a kurva motor: szóval: Menuhin é te másért ítélik el a Rollingot, mint ez a templomi kornyadó kanóc. Te nem akartál koncertre járni, okézsoké, Menuhin meg nem az a korosztály, aki akarjon. Hogy meghívták nagy kóveddel, azt mutatja, hogy Jaggeréknek volt gyerekszobája, amúgy tényleg, középosztálybeli srác volt, kurva nagy IQ-val és jó neveléssel.
@rodeo36: Megpróbálják, mindjárt egy éve megy a tiltakozásuk. ezért ez az aránytalan befenyítés, belerángatva a papot is, aki hagyja. Mégis a pénz a legnagyobb úr, hiába prófétál a bankok ellen.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Én szeretnék hinni neki!" Én is szeretnék hinni neki, azonban én nem hiszek neki.

Miért nem? Sok okból. De ha már ügynökök és közélet. 2010-ben a szagértői kormányzása utolsó ogy. ülésnapján maszop + fityisz közösen leszavaztak ügynökös? mágnesszalag bizottságos? ügyet. Köszönöm, nem felejtem.

Mondok másik okot. Bajnai sokak szerint a csótány embere. Biztos ez? Nem lehet hogy fordítva?

Bajnai "üzleti" karrierje hamarabb indult mint csótányé. Bajnai már az átkosban valami amerikai? fiatal közgazdászok nemzetközi? szervezetének volt a magyarországi tagja? elnöke? Csótány akkor meg a láthatóan erodálódó kicben épített fő-fő kictitkári karriert. Így utólag melyik pálya volt a "kifizetődőbb"?

Szóval lehet hogy fletó szerepe pusztán csak annyi volt, hogy Bajnai szimpinek tűnjön. Ehhez 5-6 év ámokfutás, évi 6 mrd $ államadósság növelés igazán nem nagy ár, úgy különösen hogy Te, meg én fizettem, fizetem, fizetni fogom (egy klasszikus gazember után - 6.lenin - szabadon).
@shwarcz bácsi: Üdvözöllek a Bereznay András-t ismerők "klubbjában".

Mondtad: "Sajnos meg mindig többen vannak, mint kellene."

Kérdem, kik vannak többen?
"internetes oldalakon egymást érik a külföldön szerencsét próbáló magyarokkal készült interjúk és történeteik"

az özönvíz ezután várható... vagy gátszakadás...
uyganis a felfokozott érdeklődés azt mutatja hogy még nagyon sokan csak ELHATÁROZTÁK többé kevésbé, de fizikailag még itthon vannak...

ennek az orszgágnak harangoztak...
a többség döntött, mivel a fides mafia és vele az elmúlt 65 (/1012) év leválthatatlan, ezért aki csak bír (főleg akinek kis polgárosultabb beütése van, és ezek milliók) MENEKÜL...

már lukasenka is gratulált... viharos gyorsan épül a feudál náci kommenyizmus !

jajrá magyarok ! jajrá fides !
@saravad: "Épp külföldre készülök, egy fogkefével..."
Csak nem hagysz itt minket szomorú magányra kárhoztatva? Elmehetsz, de csak rövid időre, várunk vissza. Vásárfiát hozzál!
@rdos: A fideszdroidok. Ki az a bereznay Andras?
Szokták mondani, vannak hívők, és vannak keresztény emberek.

Mint az olasz maffia, templomba azok is jártak, géppisztollyal.
Valahogy nekem is ez az érzésem támad amikor Orbán és "keresztény" követőire gondolok.
süti beállítások módosítása