Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/a-kirugott-kantor-szerint-balog-zoltan-a-penzek-megszerzesevel-kovezte-ki-sajat-... (2024.04.24. 09:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.03. 05:17 Fabius

Egy besúgó elfoglalta a tévészékházat

Címkék: fidesz sajtószabadság tiszta kezek mtva

Édesjézus most segíts! Visszajöttek a kommunisták! Egy III/III-as besúgó vezeti őket és elkordonozták magukat a tévészékházban! Hol vagy hősünk, hol vagy ilyenkor mikor a szólít a haza, mert halaszthatatlan harcolni valód lenne a mocskoskomcsik ellen? Végre nem csak a száddal, hanem erős kezeddel és kordont bontó villáskulcsoddal is csilloghatnál, mint a haza megmentője.

De ilyenkor bezzeg nem vagy sehol.
Végül is miért lennél? Az ügynököt ti neveztétek ki, a ti nótátokat fújja, neked tesz szívességet mikor riportere eltéved a városban, és nem veszi észre a többtízezres tömeget az Operánál. Sebaj, ügynök elvtárs jóféle, ha a következő rezsim is kellően meg tudja fizetni érte, ugyanilyen skrupulusok nélkül fog a te fejedre is éppen úgy "zsákot húzatni", mint a Lomniciéra tette. Nem lepődsz majd meg, ugye? Gondolom olvastad a hatos kartonját (ha nem, ide kattogtassál) amin rajta van feketén fehéren: őt nem az ideológia iránti hűség hajtotta III/III-as korában sem, hanem a pénz szeretete. Ettől függetlenül a nép, az istenadta csak elvárta volna, hogy ha már kifejezetten a helyszínre hívják akkor egy antikommunista forradalmár előbb utóbb feltűnik a színen. Ők ismét tévedtek legalább akkorát, mint mikor az ügynöklista nyilvánosságot várták. 

böröcz---orbán---mtva.gif
Te meg saller, koki és miegyéb helyett adtál az embernek 77,4 milliárdot, hogy nesze tesó játsszál, csinálj belőle néhány akkora bukást, mint a Marslakók voltak. De aztán ne szerepeljek sehol felvéve, hogy az Operából oldalajtón menekülve a Multivanban leszakítom a majomfogó hálót, és a zihálástól keletkező belső vákuum alul kiszívja a színt a műbőrülésből. Ha meg Nagy Navarró Balázs és Szávuly Aranka véletlenül Szabad Sajtó Díjat kap valahol - nem itthon, még csak az kéne - akkor lökdössed elfele a bejárattól messzebb valahová, mert még megfertőzik a tisztességes fotosoppereket. 
Jut eszembe te fotelkuruc, Horváth Pista kapja még a kiemelt komcsi nyugdíjat? Hogyhogy melyik Horváth Pista? A Stumpf Pityu apósa, tudod, az egykori belügyminiszter, aki akkorát bukott végül a Dunagate-tel, hogy utórengéseit máig mérni tudja a szeizmológiai intézet. Tudod, aki az 1989 október 23-án megszületett új alkotmány ellenére is titkosszolgálati eszközökkel megfigyeltette az ellenzéket, és aki ennek a székházkordonozónak a jelentéseit olvasta. Mert, hogy piszmogtatok valamit ezekkel a nyugdíjakkal is, de aztán tényleg elvenni valahogy csak nem sikerült.
Nem is értjük vajon miért. 
Kérdezném a fideszes képviselőket, egykori és jelenlegi tagokat: Titeket hogy érint, hogy a megfigyeléseteket elrendelő Horváth kiemelt nyugdíját nem piszkálja végül senki, a jelentés írónak meg így felvitte az Úristen a dolgát, hogy már székházat kordonoz magának? Jó érzés ilyenkor fideszesnek lenni? Nem kerülget hányinger ha arra gondoltok, hogy huszonharmadikán Pozsgay elvtársnak azért csak eszébe jutott a tépett szájú, hasított körmű sok kis senkizés amit a Petőfi népében leírt? Ti meg ugye egy a zászló, egy az akol, egy a szarszag szarszag alatt közös ültök ezekkel az emberekkel? 
Drága Viktorunk! 2014 után úgyis kurvára rá fogsz érni, időd mint a tenger, esetleg írhatnál egy könyvet, hogy sikerült lenyomni a torkukon mindezt. Mert ha semmi másra már belőletek, erre azért kíváncsi lenne még a közvélemény. Ezt a módszertant szerintem tanítanák a politikusok és egyéb autokraták esti iskolájában, és ha már a történelemkönyvekbe nem sikerült, legalább egy tankönyv lapjaira bevonulhatnál nyomot hagyva magad után. 

506 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr894886409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei:
Stimm, én is így vagyok evvel. Az elébb mondtam, hogy harminc oldal után leteszem azt, amitől úgy érzem, hogy törött üvegcseréppel kapargatják a valagamat.
Lehet, a Potter is erre a sorsra jut, de mivel nem ismerem, nem tudok véleményt mondani róla. Annak idején istenítették Berkesit, hát belevágtam. Nem tetszett. Aztán fikázták Szilvásit, attól meg behaltam. Ma is imádom és újra olvasom a könyveit, pedig lenne bőven más újat is. Ez van, ízlések és orbán pofonok.
@a szív fészkei: Az lehet, de az ott lent nem is sörhas ám, hanem a mája ...
@komplikato:
SStefiboci és a többi agyhalott jól érezte magát??? :)
@saravad:
Hát az, hogy a bolsevik irodalom nem annyira olvasmányos és fordulatos...
Nekem a Sztalin összesből vagy 1 kötetem. :O
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jaj te....

NA helyzetjelentés frissiben: majmok a rács mögött - úgy állnak a deszkakerítés őrei a Kunigundában most is - hogy témánál maradjak. Nem tudni, honnan jöttek, nincs jelzésük, nem válaszolnak kérdésre... De pár egyenruhán láttak valamiféle logót a tüntetők, utánanéztek a neten és egy rég betiltott biztonsági cégre bukkantak. Na,ezek adnak most a tévének őrséget ugye...

A tévések közül sokan köszönnek jövet-menet - szóval ezzel Böröcz megint csak bakot lőtt, lehet, hogy belülről erjednek. Eddig 1-2 %-uk köszönt csak, most minden második bólint.

Hétfőn lehet, hogy jól lebasszák őket és megint morcizni kezdenek, mint mostanig. De maguktól még egyelőre emberségesek a maguk keretén belül. Legalább.
@a szív fészkei:
Dzsémszről hallottam, de nem tudom...
Aszongyák, hogy rendben van. Nem tudom.
Azért, mert valaki jól anyázik, káromkodik, uram bocsá' nem rönó jelvénynek nevezi a pinát hanem annak ami, attól még nem biztos, hogy jó író. Ez olyan, mint a heriplottyer. Akkor lehet véleményezni, ha olvasta az embör.
Van most egy könyv, amire rá vagyok gerjedve. Nem tudom a czímát csak azt, hogy Uliczkaja írta.
Van sejtésed?
Termékeny a csaj, ezért nem tudom melyik művéről írják a kritikoszok, hogy kurvajó.
Szóval?
@saravad:
Ájmtúú-:))
De lenint olvasni...
pfffff
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nekem is, a padláson. Sztálin: A leninizmus kérdései. Azt nem olvastam. Talán itt az ideje?
@dr. Balta$ár:

"első ország a világon ahol KÖZTÖRVÉNYES KORMÁNY van...
ahol a KÖZTÖRVÉNYES főbűnözők nem böriben, hanem a parlamentben és egyéb hivatalok élén tudnak tündökölni..."

Úgy tudom, hogy a minősített, jogi úton rendezett bűnesetek tekintetében is ti szocik meg libek vezettek.
Úgyhogy nem kéne ezt annyira nyomni
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Te kezdted, akkor zokogj!!
Ja, akkor sírnál igazán, ha a Szalon sört megkóstolnád.
Az bűncselekmény az ember ízlésvilága ellen.
-:(((
@saravad:
Manapság? Viccelsz?
Meg még a kis bajszos festő könyve is játszik mostanság... Piktor polcán is ott lehet.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Csak szomjas, kedves kolléga...
Sosem bántanék meg egy komló fetisisztát-:)
@a szív fészkei: Ennyi pici rózsaszín meg kék drazséval fog, hidd el. A kérdés az, elég gyorsan vagy sem.
@no successful: azt kérdezed hol vannak a komcsik ???? erről szól a pószter!

elég ha azt mondom hogy a bűnöző maszop-bajnai-mafia az a mostanihoz képest mini stráns volt?
@Knósszosz:
Már rég volt, de sztem muszáj hiteles forrásból tájékozódni. Ezért beleolvastam vmelyik Lenin műbe, Trockijba és egy Lvova nevű szovjet szerző kisregényét is elolvastam: Sarjadó erdő (kolhoz, szabotőrök, párt, katarzis).
Ugyanebben az időben Orwellt, Asimovot, Huxleyt korábban, szóval ezek alapján alkottam véleményt. Nem lettem kommunista és nem voltam a békemeneten.
@Knósszosz: Sokat írt, a legutolsó nagyregénye a sztálini évekről szól, nagyon hátborzongató. Mert visszaidézi a fiatalságomat meg lassan a a mai napokat is. Imago a címe: olvasoterem.com/index.php/2011/08/ulickaja-imago-reszlet/

Szeretem, de ha az ember elolvassa több művét, azért rájön, hogy szinte ugyanazokkal a szereplőkkel variál, kicsit változtatva a figurán. A másik nagy könyve - ahoj abortuszelítélők - a Kukockij esetei.
@komplikato: Nekem nem elég gyors sajna. Az országnak se.
@Knósszosz: OFF:
A "Nappali őrdés" c. ruszki fantasy könyvben van egy rész, ahol a fő gonosz és a fő jófiú jobbkezei leülnek együtt sörözni Prágában és megbeszélik, hogy a világon nincs olyan rossz sör, mint Magyarországon, felvetve, hogy legrosszabb savanykás bulgár sör is jobb.
Én mint sört nem ivó még nem tudtam eldönteni, hogy ez csak egy kiagyalt fantazmagória, orosz ármány nemzetünk ellen vagy tény? :D /OFF
Szerintetek jó ez a dagonya? Szerintem ez megy itt pár órája.
@no successful: No tényleg??? DE ez semmi összefüggés nincs azzal a ténnyel, hogy Polt be van betonozva főügyésznek, ugye? Mostanában mi is történt? Bugyula folyton bocsikát kér törvényes ítélet nyomán, már kiszárad a rózsabimbó ajaka neki ebben.
@komplikato: "Nappali őrség", kéne már egy kávé.
@a szív fészkei: Azok után amit volt pofája nyilatkozni a Dinnye Kartel ügyben akkor és legutóbb? Azért nem tud elégszer bocsánatot kérni.
@MACISAJT: Ezt is véded bazdmeg? Az elképzelhetetlen, hogy ha már valami teljességgel védhetetlen, akkor kussban maradsz? Hogy a jó istenbe lehet valaki ennyire takonygarincű szolgalalkű figura?
@saravad:
Az tetszik, hogy Huxley itt népszerű. Asimov is megér egy-két-kilenc misét, és ha valaki olvasott is tőlük, az biztossan nem azonosul a komenyista eszmékkel. A kövér disznó, meg a dajcs ezeket nem lapozta, úgy vélem...
@Knósszosz:
ez egy kicsit "én" lesz: ugye tudva, hogy tananyagként is meg őszinte érdeklődés kapcsán kurva sokat olvastam (2.75 dioptriámba került) és mindehhez egy csomó szakmai tudást is magamra kellett öntenem, hogy ne peregjen le mert az ember él is valamiből és amellett a hobby ami nagyobb mennyiség, mint az összes többi...szóval arra kellett rájönnöm, hogy egyre több újra az íróasztalomra kerülő mű visszaköszön...más szavakkal, stb de egyre inkább és sajnálatomra sekélyesebben, egyre sekélyesebben

azóta csakis partiturákat, tudományos folyóiratokat olvasok és ez igaz a zenére is, ha egy mű valamit ki akar fejezni és sikerűl neki akkor már a pszeudókat nem kívánom mert a régiekről jól tudom -mint régi kedves vagy szerelem- hol kell tapintani hogy azt érezze és azt érezzem...

szóval ez van

sajnos? nem tudom nincs hiányérzetem és ez is furcsa

brühühühühühü
@a szív fészkei:
Na, több véleményt hallottam Ljúúd milláról már, de kezd valóban érdekelni. Mit ajánlasz, mivel kezdjem?
@Knósszosz:
vannak emberszabásúak akik semmit sem olvasnak soha

minél butább annál jobb és

hisz

néha talán azt is, hogy benn van pedig áh, dehogy

brühühühühühü
@Knósszosz: Nem tudom. Pl. minden elsőéves bizonyos szakokon tanulja Weber hatalom-legitimációs elméletét. Van aki levonja belőle a következtetéseit, míg Orbánék megpróbálják megvalósítani az összeset, biztos ami ziher alapon.
@rodeo36:
Ez bazmeg nem sajnos, irigyellek, hogy azt csinálod ami neked teccik.
Értem a szarkasztikus humorodat ami mára védjeggyé vált (brühühühühü), nem mellesleg megtöltve olyan tartalommal, amitől reggelenként jól indul a napom. De mondd, van levéd író akit kedvelsz?
Nem piszkálásiból, tényleg érdekel.
Kortárs alcsútbasznádi nem játszik.
Szóval?
@Knósszosz: "és ha valaki olvasott is tőlük, az biztossan nem azonosul a komenyista eszmékkel."

Meh. Bajnait majdnem szenté avatták a bizonyos Asimov idézet miatt, amit meg Aszimov egy bizonyos görögtől idézett. :D
"Az tetszik, hogy Huxley itt népszerű."
Melyik Huxley?
@saravad:
Ezt én sem tudom, tekintettel arra, hogy ilyeneket nem oktattak nekem.
A piédzsdíről lemaradtam, szóval fel köll kötni az ismeretségeimet, ha érvényesülni akarok. Sokat tudnak rólam...
@komplikato:
Passz, ki volt az a görög?
@komplikato: Azok után, hogy mindenkit bíróág elé citál.
@Knósszosz: Én nem tudok tudományosan, olvasni, valahogy rám találnak a könyvek. Nem is sorrendben, ahogy esik, úgy puffan. Én Ulickajától először ezt a Kukockij eseteit olvastam, ami jó hosszú, mert nem egy tömör asszon. ;-D de nagyon szép történelmi ívet ad, rettentő okos és tájékozott, mert biológus volt anno. Tehát aprólékos millió adatot is belevont a sztoriba.

Bármelyikbe belecsapsz, mondom igurák, helyeztek visszaköszönnek, de kicsit megváltoztatva és megcsavarintva szóval érdekesen - és gyakorlatilag Szovjetunió történelmét is beveszed az olvasottakkal együtt tokkal-vonóval. De nem egy összecsapós könyv, rá kell időt szánni.
@Knósszosz: Ez olyan, mint a hangok: x számú hangjegy van, kevés melódia van,a mit még nem raktak össze belőle... Y számú emberi sztori lehet - a görögök sokezer éve minden jó poént lelőttek: anya fiával, mostohaanya nevelt fiával, gyerek megöli a papáját, király feleségét elcsábítják és háborúznak érte, mindenki mindenkivel szexel, háborúzik - ezek után tökújat megírni azóta?? Akkor jött Shakespeare, az is letarolt a témák közül szinte mindent: szerelmeseket annyira tiltják egymástól, hogy inkább meghalnak egymásért, királyfit zavarja hogy a papáját elteszi láb alól a testvére, hogy dughassa anyuját, Öreg király csalódik a lányaiban és a többi és a többi. Persze, hogy visszaköszönnek motívumok, az lenne csoda, ha nem.
@Knósszosz:
Nekem is föl kell kötni valamit, remélem nem magamat. Múltkor hárman is egyszerre voltunk állásinterjún diplomások: részmunkaidős pékségben. nem baj, szeretek dolgozni, tudok is. Az ár-érték viszonyok azonban arra késztetnek, hogy máshol próbálkozzak.
@Knósszosz: Szerintem a méreg poharas Szókratész életrajzi filmben hallottam azt a bizony "gyengék végső menedéke az erőszak" témát.
@a szív fészkei:
Az idő nem gond, én minden olvasmánynak úgy állok neki, hogy: na ezt emészteni köll.
Tele van a tököm a vallással, de Rapcsányi Athosz-át is legyűrtem. Pont ilyen meggondolásból nekiindulva. Nem bántam meg, kurva jó és tanulni lehet belőle. Írt egy hasonló terjedelmű művet Izraelről is, az sajna nincs meg. (még) Jeruzsálem a címe. Azt is szeretném a magaménak tunni, nem csak az olvasás élménye mijatt, hanem mert teljesen hülye gyűjtő is vagyok.
A tegnapi szerzeményem egy Juhász Árpád könyv, hát becsokizok rajta. Most olvasom...
Az Inkák története a téma.
Na mindegy, kell egy kis lazulás is.
Keresek pár vidiót a ljutubbon, hiányzik kozsó.
Szorulásom van, ő segít majd rajta.
@a szív fészkei: Na, halottak napja tiszteletére? országblamázs?
@a szív fészkei:
Mit is várunk? Tiszteletet, bizalmat?
Oszt' mire föl? Csakugyan van elég régi kultúránk. Tényleg európaiak vagyunk. Nincs mentségünk.
@a szív fészkei:
Prttyyy...
Epidauroszban láttam a Lüszisztratét, kurva jó díszlettel, görög nyelven. Akkor annyit tudtam kimondani, hogy: parakálo.
Lécci (egy-két sert).
De olyan volt az előadás, hogy fordítás nélkül is majdnem érthette az embör.
Jó, olvastam, de akkor is.
Ma Athénben vannak kurva jó és korhű előadások, A Heródes Atticus odeonjában.
Nem szeretnék eltávozni addig, míg egy olyat nem látok.
Jó éjt Anya, lefejelem a klavit már. Hajnal kettő óta fenn vagyok.
@saravad:
Feri-tél...
Jó éjt Neked, a magam fajta melósnak holnap is munkanap.
@Knósszosz: Pihenj jól, éjjel fél kettőhöz ahhoz képest, jól nyomtad mostanig. :-)) Vasárnap is melózol???
@Knósszosz:
He-he. Te olyan melós vagy akinek van munkája :)
@Knósszosz:

van sok...Inkákról inkább Passuth akit Mexico egyetemei kötelező tantárggyá tettek: Esőisten siratja Mexico-t, de nálam Örkény, és Déry Tibor...de olvasni az Aranyember

tudnod kell, hogy Jules Verne-n nőttem fel már amikor tudtam olvasni azt mind...többször is, és Robinson Cruseau legelső amit ronggyá olvastam

Kaffka, Thomas Mann, Beauvoir, Sartre, Camus de hadd ne mondjam mindet

és a görögök ugye az Oidipais (Oedipus)alapmű filozófiai alaptétel és lélekgyógyaszati is (orvosilag) és a többi

marad Shakespeare akit ugye oda vissza és a sonetteket ne feledd de próbálj eredetiben is, bár a magyar műfordítók zsenik...

brühühühühühü

és persze a zeneirodalom
@Knósszosz:

még valamit a múzeumokat sohase hagyd ki amit meg lehet szoborni azt nem lehet megzenésíteni és amit le lehet festeni azt arról nem lehet verset stb a művészeteket átjárhatatlan fal választja el csak a befogadó ember tudja önmagában (inherens) lerombolni és integrálni de az olyan mint 200 nyelven beszélni egyszerre

próbáld meg nagyon izgi

brühühühühü
@Knósszosz:

van egy titkom...(csak egy?) Gróf Monte Christo és a többi Dumas....de a gróf egyedi és hatalmas...zseniális krimi és mai napig egyetlen film sem tudta visszaadni azt ami le van írva és a magyar fordítás majdnem jobb mint az eredeti de legalábbis authentikus

brühühühühühü
@Knósszosz:

G.B. Shaw, Dickens, és a többiek...a britek pragmatikusak és tudják, hogy szükség van arra, hogy az ember jól kiröhögje önmagát aki ezt nem tudja...az sekélyes marad és sohasem ismeri meg önmagát

brühühühühühü
@rodeo36:
Nem csoda, hogy besírsz attól ami itt megy "magas" szinten.
www.youtube.com/watch?v=gLQrbo_i2Zw&feature=related

Inkákról inkább nem. Van elég (d)inka. :-(

Kedvencem, Forest Gump, meglehet dinka. De, emberből van. Tudom, ez csak egy film. Akkor is látom az emberi mércét.

Forest Gump-ot.

A 80-as iq-jával. Több ember van benne, mint ....
ez nagyon gyenge volt
@rdos:
a szempontod szerint jogos, de amit én sejtek ez semmi több semmi kevesebb, mint egy PC film a sokféle megkülönböztetés ellen, emlékezz a Tom Cruise és visszamaradott zseni bátyjáról szóló filmre az is semmi más és még sok van ilyen...didaktikus és sok romantika benne attól amerikai és a vödröket kiosztották előtte hogy a könnyeket lehessen...

brühühühühühü

az angolok ebben is jobbak emlékezz a Legyek Urára
@rodeo36: Hú azért Dustin Hoffmann esőemberként....

Na ez volt a Kunigundában: fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/579001_297249023724565_490382427_n.jpg

"A sor a lipcsei petíció aláírására várakozik. Köszönjük mindazoknak, akik meghallották a segélykiáltásunkat, gondoltak ránk, eljöttek, kiálltak mellettünk és velünk! Az este folyamán volt, aki forró kávét hozott nekünk, volt aki gázpalackot, volt aki kályhát, volt akiktől meleg vacsorát kaptunk. Voltak olyanok is, akik messzebbről jöttek és éjszaka értek ki, de mindenképpen szerették volna megszorítani a kezünket. KÖSZÖNJÜK !!!!!!!"
Még:"Délutáni helyzetkép az MTVA székház elől, friss --ha gondolod oszd meg kérlek, köszi ---

A sztrájktábort újra felverték, csak ezúttal nem a hermetikusan elzárt A, hanem a dolgozói bejáratként működő B porta elé. Áll a sátor, és jelenleg 10 fős a sztrájkőrség, a brit Guardian tudósítója is ott van. A délelőtti szerencsétlenkedő rendőrcsapat helyére egy másik, korrekt és szakszerű eljárást folytató csapat érkezett.
Sikerült pontosan tisztázni hogy mi történt hajnalban: 5:00-kor a sztrájksátorban éjszakázó fiatalembert hat kidobóember megragadta és szó szerint elhurcolták, miközben ő fennhangon tiltakozott ez ellen, az úttest túloldalán a sárba dobták le. Ezután a sztrájktábort verték szét, és a romokat is odaszórták mellé. Eközben a sztrájktáborhoz tartozó lakókocsik egyikében alvó és felriadó idősebb hölgyet nem engedték onnan kiszállni, majd miután kiengedték őt is a fenti módon dobták le az út túloldalán. Idő közben a helyszínre érkezett az egyik sztrájkőr, Gilicze Márta, akit szintén megragadtak, kezét kicsavarták.- Ő minderről hangfelvételt készített. Az ügy egész helyszíne gazdagon bekamerázott. A térfigyelő kamerák az MTVA tulajdonában állnak...

Az ily módon megszerzett területtel az MTVA egy 48,m2 millió forintba kerülő Budai hegyek című installációjának felépítésre van állítólag szükség. Az MTVA PR-ügyeit nemrégen annak a Várhelyi Attilának a cége kapta meg sok millió forintért, aki korábban a Fidesz magas rangú funkcionáriusa volt, s akit évekkel ezelőtt jogerősen elítéltek bűncselekményért. Az MTVA vezetője, nyilvánvalóan egyszemélyi felelős, az a Böröcz, aki korábban III/III-es ügynökként szolgált" (Lovas Zoltán beszámolója)
Ja, hogy a szobor ára honnan van: [..]"A közlemény szerint a műalkotás felállításának költségét pedig az MTVA Sales House teremtette elő, így közpénzt nem igényelt. Ez az érvelés azonban hibás, hiszen az MTVA közel 60 milliárd forintnyi közpénzből gazdálkodik évente, a reklámbevételek a költségvetés elenyésző részét képezik csak, arról nem is beszélve, hogy csak azért tudnak reklámokat értékesíteni, mert közpénzen készülő műsorokat készítenek."(Index)

Aranyos érvelés nem? Közpénzből megy a műsorozás, odacsatornáznak be reklámokat, és akkor azt a hirtelen éhgyomorra megcsinálandó szoborra költik ripsz-ropsz. Mert másra manapság nem is kell a közpénz. Főleg oda, ahol a madár se jár bár - most lesz érdeklődés és nemzetközi sajtó, Hála Böröcznek.
Milyen kár,hogy abból a közel 80 milliárdból a kézilabda BL magyar vonatkozású meccseire már nem futotta a keretből.......
Ez jó: www.blikk.hu/blikk_sport/gedeon-kiszurkolta-a-diadalt-2117711 Anyit libásozzák őket a különösen empatikus nácik, hogy akkor már miért ne legyen az a kabalaállatuk? Pláne Gedeon néven. (na kinek a kedvence a Gőgös Gúnár Gedeon?) :-DDD
Amikor nem kordont bont, vagy építtet -mikor mihez van kedve, családot pátyolgat BKK szinten. Hisz van és lesz ott pénz csattogós lepketologató unokaöcsijének kiszórni, mert csak ennyire visszafogottak lesznek a jegyárak: nol.hu/lap/allaspont/20121103-egyik_legszabalyosabb

A legdrágábbak a világban. borsonline.hu/20121102_negyed_orat_dolgozunk_az_emelt_bkvjegyert

Kurvannyukat, azt. Kövér pedig milliókért tankol.
@rodeo36: a FG-ban az a poén, h minden téren sikeres: milliárdos, megszerzi a nőt, megtalálja az igaz szerelmet, az igaz barátságot, megbékít embereket a sorsukkal, valamennyi elnökkel kezet fog; próféta és mester, ötletgazda, és mindezt úgy, hogy sosem lázad, ő a jó fiú, aki szófogadó és becsületes módon teljesíti a kötelességét - ikonikus figura.
@a szív fészkei:

Mostanában elsikkad nem egy dolog, hanem igen sok.

Itt van Lázár János esete, és a médiumok esete!

Egy újságíró sem képes megkérdezni ki a biztosítója a jogtalanul gépjárművet használó Lázár által PÁV-1-es soför vezette gépjárműnek?

Ki rendezi a gyakorlott vezető, asszony halálát okozta kárt. Totál káros Ford Fiesta és az asszony, ami nem mérhető pénzben. Melyik biztosító fizet a családnak, melyik a kormánynak?

Kik a biztosítók, miért ez a nagy csend?
@FIDES AGITÁTOR: Jó lenne, ha a kormánypártnak nem tennél fel ilyen kellemetlen kérdéseket. Jó hogy nem orbánviktorminiszterelnökúrnak tetted fel a kérdéseket.
Ez a szerencséd!
Előre közölve, hogy kedvtelve olvasom ezt a blogot és engem is elkeserít ami jelenleg Magyaroroszágon történik , de azt nézem, hogy ezt a több mint 400 kommentet olyan 20 ember hozta össze, abból is talán öten - nevezzük törzskommentelőknek - jegyzik legalább a felét.
Természetesen a többi blogon is így megy, nem a varánusz sajátossága ez.
Azon gondolkodom, hogy nem mi vagyunk-e kevesen , akik így látjuk a történéseket ill. nem azok vannak-e sokan, akik nem látják hogy mi folyik hazánkban ?

Mindenkinek további szép napot kívánok!
@Hertelendi: Normál állampolgárok esetében a két biztosító elvitatkozna, megkapják a számunkra "Szigorúan titkos" rendőri jelentést.

Most itt Lázár esetében nincs vita!

Na, de valaki csak fizeti a kárt, vagy nem? Az áldozat férje mélyen hallgat, vajon miért? Lázár nem győzködi a semmit sem érő embereket, vajon miért?

Kérdések és kérdések.
A poster ritka mocsok, mert a forrását nem meri megnevezni:
kuruc.info/r/2/73941/

Ez legalább olyan vérciki, mint a fülkeforradalmi kormány besúgói és kommunistái.
De egyik nélkül nem lenne másik, mert a kettős mérce tündöklésének ez a szemléletmód a feltétele.
Ez pedig jelen vagyon a politika minden szarbűzös bugyrában.
PC hagyomány.
@Éhes_ló: kuruc.info/r/2/103528/

A poster ritka mocsok, mert a kép forrását nem meri megnevezni...
@rodeo36: " a vödröket kiosztották előtte hogy a könnyeket lehessen..." :-).

Találó az álomgyárra.

Off
Tegnapi kulcsszavas keresésben a gúgli 2-3000 találatot adott, ma reggel már 12000-et.

Kulcsszó: "12-cv-04269-JBW-RML"

a 43 000 milliárd $-os bankárok elleni per iktatási? száma.
On
@FIDES AGITÁTOR: Jó kérdés, volt egyszer egy cikk, hogy nem is kell rájuk kötelező, vagy ilyesmi. Fogalmam sincs, hogy kompenzálják ezt a balesetet, amit olyan járművel követett el Lázár sofőrje, amit nem is használhattak volna. Kuss van erről is, mint minden ügyükről. Gondolom 500 évre titkosították.
@a szív fészkei:
Biztosan sokan vannak, akik csak olvassák a blogokat, sokáig én is csak azt tettem, nem kommenteltem, de meglepő volt végignézve a kommenteket ezzel szembesülni.
@vackor1: Ha azt nézzük, hogy én rendszeresen olvasom a Morgásjogát, a Poldit, a Kardot, a Mentálisdeficitet, a Kikellennekjönnit, a Pézsmát, a Michaelknightot ... de nem szoktam kommentelni őket, akkor biztosan így van. :)
@vackor1: de látják mi folyik, csak hogy szerintem az általános hogy egy blogon van egy törzs ami kommentel, meg vannak néha látogatók. Ebből nem kell levonni semmit.:)
@vackor1: Én is olvasóból lettem itt bloganyó, ahogy hívnak. Talán sok minden összeköt párunkat Orvbűn utálatán túl és jólesik itt kidumálni, marháskodni magunkat.

Nekem legalábbis, a többieket nem tudom... Ha olvasol itt sokszor, látod, hogy aztán elmegy a dolog főzésbe, ugratásba, zenéről, könyvről vitatkozásba, mindenbe. Olyan nagy baj ez? :-))
@Penivaldes: Már akit. :) Szerintem ahányszor csak meglátja ♥-et, mindig benyomja magának a "LIBBEEEER!!!" című dalt. :D
@Penivaldes: Aha, csak... :)

"A miniszterelnök úúúrnak ... SAJNOS NEM ÉRTEM SZAVÁT!
Mert miiinden egyes mondata ... JÓ NAGY BAROMSÁG!" XD
@Penivaldes: TEsz érte, hogy nőjön az antifanjai száma. De persze Stefi erős vár, sőt rés neki!
@Penivaldes: Shadow aktív, és most nincs kedvem visszarugdosni oda, ahova a fajtája való. :S és persze :)

@a szív fészkei: A szövegét is ismered? :O és :D
@King of Shadows: Nem. Műveltségem erősen foghíjas, mint a magyar lakosság. DE mentségemre legyen mondva utána néztem, semmit nem találtam. Bár van sejtésem, miről szólhat, ha róla jut eszébe. :-DDD

NA ez kis finomság a családbarátságukról: egyenlito.blog.hu/2012/11/04/sikkasztott_az_mvm-vezer_baji_csaba_ujabb_fotok
@a szív fészkei: Nem is fogod megtalálni, mert abban a formában nem létezik. :D Csak kicsit ... "átírattam" egy zeneszámot, hogy megfeleljen a célnak. :)

Ez az MVM csinálta volna az állami mobilt is, ha nem gáncsolják el? :O
@King of Shadows: :-D

Itt azt írják, indult érte. Nem figyeltem, hogy mi lett a vége. De az MVM már drága jó Kocsis elvtárs idején is nagy pénzszivattyú volt meg mindenét úgy használt a főnökség, mint a sajátját. www.origo.hu/itthon/20120810-vadat-emelt-a-fovarosi-fougyeszseg-az-mvmugyben.html
@Dr. jenőke (jenőke): Szerintem tévecc.
Kerényi hiszi a baromságait, akkor is, ha homlokegyenest az ellenkezője, mint pár tíz évvel azelőtt. De az aktuálisat hiszi.

Csanikáról nem vagyok meggyőződve...
süti beállítások módosítása