Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.24. 04:11 Fabius

Fideszes mosógépszerelő vs Horn Gyula hasonmás

Címkék: mszp fidesz szanyi tibor választás 2014

Kezd egyre érdekesebbé válni a kétpólusú politikai paletta. Narancs sarokban a Nemzet Autodidakta Háztartási Kisgépszerelője, piros sarokban a horngyulát leklónozni kívánó, ellenzékinek lenni szekszi , lájkolj babám, csak Tomcat át ne basszon megint Szanyi Tibor, a szocik egyszemélyes stratégiai fegyvere. Mulattató cicaharc lenne, ha hosszútávon nem a bőrünkre menne a játék.

A narancs gym edzésmódszert váltott, épeszűre fogalmazott, kivitelezhető gazdasági törvények helyett Murphy törvényével gyúrnak, miszerint ami elromolhat, az el is romlik. Úgyhogy csak ki kell várni amíg kapitulálnak a háztartási eszközök, és megoldódik a gazdaság recesszióból kilábalása magától. Ezzel a költségvetést kidobták, és a gazdaságpolitika megrekedt egy lejárt szavatosságú gálvölgyisó reklám szintjén, ahol a nemzet Lőkös Lajosa becsenget és azt mondja: Calgon nélkül mossá'má baszod, mert sose lesz vízköves az a rohadt fűtőszál! 

varga-mihály-mosógép.gif

Ezzel szemben a piros gymben horngyula leklónozásán megy a spekula, ami végül is érthető: csak kéne valaki, aki lebontja a köztük és a választók/közvélemény között lévő vasfüggönyt. Azt nem tette hozzá Szanyi, hogy a wannabe miniszterelnök jelölt horngyula hasonmásra is megvan az elképzelése, pedig a csúcspont az lett volna.

szanyi tibor.jpg

Szemmel láthatóan a frász kitöri a gondolattól is, hogy Bajnai miniszterelnök jelölt legyen, mikor ő maga már az összefogás stratégiáját is kidolgozta a blogján:

1: "Mind a 106 körzetben az MSZP állítson közösként támogatott jelöltet."

2: "Program vonatkozásában az MSZP ajánlatát tekintsük irányadónak, habár a szövetségbe társult szervezetek fenntarthatják külön véleményüket, legfőképp a következő ciklus javára."

 Egyszerű és nagyszerű, nem? Különösen, ha a nyilvánosságra került választási stratégia fényében nézegetjük. Ennyi erővel kérhetné, hogy legyünk MSZP tagok, mert az pont fasza lenne. Nekik. Azt gondolom továbbra sem sikerült felérni ésszel, hogy a választások óta - a statisztikai hibaszázalékot figyelembe véve - a népszerűségük és elfogadottságuk stagnál, megragadt azon a tízenpár százalékon, és az orbáni elkúrás ide, a jogállami normák letojása oda, csak nem akar az egekbe szökni, az amnéziára alapozott amnesztia elmaradni látszik Ha két év alatt nem sikerült tudatosítani magatokban, hogy a változatlanság mellett érdemi megújulás nélkül ez nem fog menni, akkor csináljatok bátran Szanyi Tiborból wannabe horngyulát. A töretlenül támogató tízenpár százaléknak meg fog felelni, de ekkora szavazóbázissal kormányváltásról álmodozni is felesleges. 

Röhejes látvány kormányunk és leváltására magát önjelölt alkalmasnak tartó ellenzéke egymás mellett, mégis a nevetségességétől szomorú ez az egész. Kedvünket tovább rontja, hogy a politikai paletta többi szereplőjében sem teng túl a kormányváltó potenciál. Nyakunkon a regisztráció, soha nem látott magasságban a bizonytalanok, mindenkiből elegük van szavazók tábora, és komolyan nem igyekszik megszólítani őket senki. Se a jelenlegi szereplők, se azok, akik most körmölnek szorgalmasan, hogy legalább a sorvezető meglegyen ehhez. Húzzatok bele gyerekek, mert ettől nagyobb szarban csak akkor leszünk, ha tényleg Nemzeti Murphy Kisgépszerelő és a Horngyula Hasonmásverseny győztese között kell regisztrálva eldöntenünk a cicaharcot 2014-ben.

Mi le akarjuk cserélni Orbán Viktort. De legyen alternatíva akire érdemes. 

619 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr704798708

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Butaság, erkölcstelenség, cinizmus 2012.09.24. 19:42:22

Ha három szóban kellene összefoglalni, hogy 2010-ben miért büntették a választópolgárok példátlan mértékben az MSZP-t és az SZDSZ-t akkor ez a három szó lenne az. És pontosan ugyanez lesz a Fidesz veszte is. 2002 és 2010 között évről évre fokozódóan t...

Trackback: Sírvaröhögős törvényjavaslat-paródiát nyújtott be az előzetes regisztrációhoz Szanyi Tibor 2012.09.24. 16:36:44

“E törvény erejénél fogva feliratkozottnak minősülnek azok, akik a korábbi kormányzati konzultációk során visszaküldött válaszaikban hiánytalanul eltalálták a Kormány előzetes szándékát, illetve minden kétséget kizáróan egyetértettek a Kormány el...

Trackback: Kádár frizsider-szocializmusától Varga Miska frizsider-kapitalizmusáig 2012.09.24. 16:26:07

A frizsider-szocializmus kifejezés a gulyáskommunizmus szinonimája volt. Arra utaltak vele, hogy a keleti blokk legvidámabb barakkjában nem utolsósorban éppen azért volt az élet csupa móka és kacagás, mert nem csak annak jutott rétes estére, aki egysze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@King of Shadows:
Én is húztam kajálni, pancsolni és aludni. Hosszú nap volt, nem érek rá egyfolytában gép előtt ülni, mint a baranyai parasztlányok.

Kedves kollégák!
A tagsági letölthető:

kepfeltoltes.hu/view/120924/stftagsagi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Knósszosz:
Most látom, foglalt.
Akkor a hetest, jó?
@Knósszosz:
Heteske lehetsz már csak... :))

Tagkönyvek:
0 - Boli
1 - Spániel
2 - Pennike
3 - Habakuk999
4 - Gyere Kurt, nekéresd magad... :D
5 - Cirbi csákó
6 - mamitirtok sír derék
7 - Knósszosz
8 -
9 -
.
.
.
99 - Herr Fabius

kepfeltoltes.hu/view/120924/stftagsagi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: "A HÍR TV a közvélekedéssel ellentétben nem pártmédium, teljesen független a Fidesztől."

EPIC
@King of Shadows: Bocsi de a tőlük való rettegést butaságnak tartom.Pedig pár éve nem érdekeltek.De most ennyi elég melózok még egy kicsit.
Ha nem jönnék ma vissza akkor jó éjt mindenkinek!
Az érthetőség kedvéért még egyszer megismétlem:

A HÍR TV egy üzleti vállalkozás, kereskedelmi televízió, amely csak azért működhet, mert komoly nézettsége van, igény van rá, hiszen a kereskedelmi televíziózást a piac szabályozza. A HÍR TV a közvélekedéssel ellentétben nem pártmédium, teljesen független a Fidesztől. A Népszabadság például egy pártlap, hiszen a MSZP pártalapítványa 27,69 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik benne.

Tehát:

MSZP = 1956 óta az MSZ(M)P pártlapja
HÍR TV = konzervatív szellemiségű pártfüggetlen hírcsatorna
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez tényleg annyira hülye akkor, mint amilyennek látszik! :DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Na, ezért iratkoztam fel Boli listájára.
Nyugodtabb napunk lesz holnap...
@Fabius:

:DD Nahát, még ilyent...
Még én is elhatárolódom... :)

kepfeltoltes.hu/view/120924/stftagsagi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

4.bp.blogspot.com/-4ireyOe6K7E/UGCvl2VIK1I/AAAAAAAAHPs/ut_Nat_tb_0/s1600/stefi-klub.gif

Tagkönyvek:
0 - Boli
1 - Spániel
2 - Pennike
3 - Habakuk999
4 - Gyere Kurt, nekéresd magad... :D
5 - Cirbi csákó
6 - mamitirtok sír derék
7 - Knósszosz
8 -
9 -
.
.
.
99 - Herr Fabius
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Legyél kedves elmagyarázni, hogy akkor egészen pontosan kicsoda is Liszkay Gábor.
@Fabius:

Előbb válaszolj a 20:56:35-kor feltett kérdéseimre. Ne menekülj, ne hidd, hogy kereket oldhatsz az érveim elől.
@Fabius:

Azt a tehenes gifet pedig azonnal távolítsd el, mert Isten látja lelkem én nem állok jót magamért!
@Fabius:
Már nem látom a pávián válaszát, de légy türelmes, amíg kiguglizza.
Ha kíváncsi vagy rá.
@Knósszosz:
Várunk együtt... :)
Pávián... Nem kéne a majmokat is becsmérelned! :D
@Zébácsi: Hát akárki jobb lenne a felcsúti rémnél. Talán a köteleskövért vagy a kijafaszomazadajcstompikát ? Egyik jobb mint a másik. Ja és a simlicska, szargyártó, budai, lúzerjani ? Van itt választék bőven a lámpavasra.
@kirsten:
Meggörbülne ennyi büdös, jóllakott budai paraszt alatt! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Egyébként semmi nem volt: egy szellemileg igénytelen, korlátolt majmot szellemileg igénytelen, korlátolt majomnak neveztem.

De nagyobb baj, hogy ki fog most Sárlizkás képeket linkelni a Mandinerre??? :(((
@Knósszosz:
4.bp.blogspot.com/-4ireyOe6K7E/UGCvl2VIK1I/AAAAAAAAHPs/ut_Nat_tb_0/s1600/stefi-klub.gif

Kolléga!
Maga szerint is eléggé árja és teuton ez a tehénke?
Vagy csak annyira, mint Dolfi bátyó volt? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Baszki! Te még mindig ott szórtad a gyöngyöt a disznók elé?? Áááá...
Majd linkelek nekik képeket én - a Kereszténydemokrata Internacionálé délelőtti, vezetőségi üléséről, Rómában, Piktorral a háttérben. Szerintem azok ott arra izgulnak, attól áll fel nekik!
Marha... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
-:D:D
Ezt láttam az elébb, a főnök linkelte be.
Azé másodszorra is lehet rötyögni rajta, persze csak annak, aki tuggya mirül szól.
Mi tuggyuk
brühühühühü....
@Knósszosz:
Fabius sem pihent! :))
Még ha inna is...
Stefi tehén. Legközelebb valami snájdig Wehrmacht uniformisos tehén képet keresek, stimmelni fog az is!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
-:D
shanemtanálsz, akkor öltöztessed fel a tehenyet a lotyó soppal!
Csudákat tud-:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez egy igazán lényegretörő, kendőzetlen stílusú felszólítás. Nem baszakszik izé... bocsika... légy oly kedves orális örömökben részesíteni a kedves szülédet - kérésekkel. Bele a közepibe! Mellesleg erről Szív anyámat is kérdezheted, szerintem.
Nem köntörfalazott az életét megkeserítő, lakásfelújító, anticocciális köcsög aposztrofálása tekintetében Ő sem.
Amúgy: jajaja!!
@no successful: Még az a jó, hogy Orvbűn politikája annyira nemzeti. Lásd a határon túliak megosztása és sikertelenségre ítélése a megosztottság révén, hazánk totális nemzetközi megvetettségének elérése baltás, Eu-s szabiharc, hazudozás árán stb., stb.

Még ez is égeti a faszt: atv.hu/cikk/20120924_zsidozas_a_parlamentben_felhordultek_a_jobbikos_hozzaszolasat_kovetoen?source=hirkereso Az ő kikelt kiscsibéi uszítanak a finnugor nyelvrokonság llen is a végtelen sötétségükben.
@Knósszosz:
Mert ti ... olyan ... kis vulgárisok tudtok lenni!!! ;))
@a szív fészkei:
Oszt lőn setítség! Gábris szerint ez az elitük ott. Képzeld el lejjebb... A sok atomfizikus, meg agysebész amikor összeül! Váááááá.... :D
@Knósszosz: Ne izgasd ezen fel magad. ez a dolga, állampolgári joga hülyének lenni,.Csak ezt gyakorolja. A jus primae noctis-t meg Orvbűne rajta. Kettős bünti.

Imádom őket!! www.millamedia.hu/2012/09/23/a-picsaba-kiszivargott-a-kampanystrategiank/

Orvbűn munkahelyteremtése: fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/391593_10151164154232048_1581232477_n.jpg
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: FB-ról: "Sok igazság van a dologban…
Miközben a falusi orvos egy 75 éves paraszt bácsi sérült kezét varrta össze, gondolta, beszélget egy kicsit az öreggel.
Valahogy Orbán Viktor került szóba.
Az öreg paraszt így szólt: “Tudja doktor úr, a Viktor egy cölöp-teknős.”
Az orvos nem értette a meghatározást, igy megkérdezte az öregembert, hogy mit jelent a “cölöp-teknős”.
“Hát… tudja, amikor az ember egy vidéki földúton haladva meglát egy kerítéshez rögzített cölöpöt, melynek tetején egy teknősbéka egyensúlyoz, az egy cölöp-teknős,” – magyarázta az öreg paraszt.
De mivel látta a doktor arcán, hogy nem érti a dolgot, tovább magyarázott.
“Tudja, doktor úr, a teknős nem került fel oda csak úgy magától, és az egyáltalán nem az ő helye. Valamint fogalma sincs arról, hogy mit csináljon, amíg ott fenn van, mivel sokkal magasabban van, mint amit képességei megengednek. És az ember egyébként is elgondolkozik azon, hogy ki volt az a hülye, aki a teknőst oda feltette.”
Ez volt az eddigi legjobb magyarázat Orbán Viktorra."

CÖLÖPTEKNŐC Csinálj ilyen tagságist is!!!
@kirsten:

Értelek, hidd el, de sajnos nem értettél meg, mint ahogy délutáni válasza alapján rodeo blogtársunk sem.

Akárki jobb lenne?
Súlyos tévedés, mondhatni nem más, mint az igény keltette vágy megtestesülése.

Ebben az állításban van ugyanis egy irtó nagy logikai hiba: lehet, hogy akárki jobb lenne, de akárki nem tudja leváltani Orbánt, csak VALAKI.

Pont ez a lényeg: amíg nincs VALAKI, addig Orbán van. S perpill nincs VALAKI, perpill kvázi senki sincs.

Ez van.
Bizonyosan nem örülsz ennek (hidd el, én sem), de a legjobb, ha szembenézel ezzel.

@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

"Ne menekülj, ne hidd, hogy kereket oldhatsz az érveim elől."

Komolyan azt hiszed, hogy jöhetsz ezzel?

Amikor egy sokkalta bagatelebb kérdésben TE csak egy kitérő, semmitmondó - sőt, mondjuk ki: HAZUG - választ bírtál csak kipréselni magadból? Mondjuk, azt is elég nehezen, hiszen nem vallhattad be azt, amit egyébként gondolsz, ezért gondolkodtál kicsit, hogyan bújj ki a kérdés alól, hogyan mássz ki abból a csapdából, amibe önnön szereplésed vitorlájába fújva navigáltalak?

Vicc.
@King of Shadows: Maradjanak is ott végleg!!! CSak akkoriban volt a zsidók emancipációja és Budapest meg a Monarchia általuk is való fellendülése. Szar lesz így Pörzsééknek , bárkitől lenézve a suttyóságuk miatt!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Törökül ülnek remélem össze, nem is ilyen halul vartyognak, mint mi.
@Knósszosz: Nem köntörfalazunk vele, az biztos! Az még hülyébb, mint Stefi, mert ő legalább már kért bocsikát párszor. Ez a tahó állat házi-Orvbűnünk soha, csak a rotációs kapát kaffogtatja a fogai közt.

Tényleg látni, hogy egy hat lakásos közösségben hogy alakul ki a cölöp-teknős kultusz, hátborzongató.
@a szív fészkei:
Nem izgulok mán, csak figyelek.
Meg megyek regelni, ha itt lesz az idő.
Meg okt 23 alkalmábul tüntetni.
Adjon a jó isten médiafigyelő elvtársak! Nem trotillal, csak hangos gigával, törpedöntő szándékkal.
..................................................................................................................................................Anyátokat!

(az űrlap elejét töltsétek ki Ti, én nem. Még majd elvisztek, lófaszt!)
beeee
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠:

Mióta szabsz te nekem feltételeket? Ma már egyszer kegyelmet kaptál. Miből gondolod, hogy van második dobásod?
@a szív fészkei:
Na jó... Lehetsz a nyolcaska. Okés???
Persze csak ha kéred a felvételedet!
Evégre rend és szigor is van a világon! :)

Tagkönyvek:
0 - Boli
1 - Spániel
2 - Pennike
3 - Habakuk999
4 - Gyere Kurt, nekéresd magad... :D
5 - Cirbi csákó
6 - mamitirtok sír derék
7 - Knósszosz
8 - a szív fészkei
9 -
.
.
.
99 - Herr Fabius

Volt kedves Fabius egy kis Stefike képpel is megörvendeztetni bennünket...

4.bp.blogspot.com/-4ireyOe6K7E/UGCvl2VIK1I/AAAAAAAAHPs/ut_Nat_tb_0/s1600/stefi-klub.gif

kepfeltoltes.hu/view/120924/stftagsagi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
@Fabius:
Az a lágy szíved... Látod...
Még mindig bízol a hülyékben? :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt mentem. Nálunk kettő azaz 2 db lakást izélget hasonló empátiával november óta.
@Fabius:

Most mit vétettem én, hogy ennyire büntetsz és kitiltással fenyegetsz? Itt már vitatkozni sem szabad? Kicsit megrészegültél a hatalomtól, drágám....
@a szív fészkei:
Nem tudom.
De az biztosra vehető, hogy szelypítősz szolárijum szökevények nem lessznek a környéken.
Biztonságban leszünk.
Megyek dögleni, jó éjt a kitűnő társaságnak!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: szó se róla, elég nehezen jutottatok el a házibohóctól a stefániavagdaltig... de legalább sikerült, grat :-)
@Knósszosz: Andrássy Gyula, a szép akasztott, ahogy a párizsi hölgyek becézték - mert itthon a szabadságharcos részvétele miatt távollétében ezt szabták ki rá - abszolút haladó, reformpárti modern szemléletű ember volt, aki " Azonnal bekapcsolódott a politikába, Deák Ferenc követőjeként.", nem ilyen naftalinhuszár görcsgéza, mint a majd rá tekintő Orvbűn cölöpteknőc. Aki visszavinné Cro Magnonba a magyarokat vagy fel a fára, ha már őt felrakták a cölöpre billegni..

hu.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A1ssy_Gyula_(politikus,_1823%E2%80%931890)
@Légifarkas:
Cirbi kollégához olyan alpári, baranyai parasztmódra röfögött ez a házi sértés, hogy nem bírtam ki, inkább tagságit adok a Stefiboci kitiltóknak... :)
Kilenceske akarsz- elenni??? :D
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Nincs okos telója, hogy kuncsaftra várván addig is elterjedjen itt? Minden pénzt elszedsz tőle? Szegény, nem csoda, ha ennyire ideges és hisztis.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
küldj egy linket mindeféle baromság jön be ...

lécci
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem, köszönöm. Olyan maradi vagyok, hogy még abba a szervezetbe sem lépek be, amelyikkel amúgy egyetértek :-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az SZTK-szemüvegtől eltekintve fasza!

Látjátok, amikor a szigorú József Attila Általános Iskolába jártam, és még élt Kádár elvtárs, nem volt ilyen:
index.hu/x.php?id=inxv&url=http%3A%2F%2Fvelvet.hu%2Fsztori%2F2012%2F09%2F24%2Fket_evet_kapott_a_diakjait_leitato_bedrogozo_megdugo_tanarno%2F

Sajnos.
@a szív fészkei: Lófaszt okostelefont neki! Még ma sem érti miért nem 4 csillagot kell beütni PIN kódnak.
@Fabius:

Tehát nem tudsz épkézláb módon válaszolni az általam feltett kérdésekre.

A veled folytatott eredménytelen és parttalan vitába belefáradva most villanyt oltok, megyek aludni.

A méltóságomat sértő tehenes gifet távolítsd el.

Jó éjszakát!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ahogy te azt téveded. Ismerek olyan korombelit, aki a gimis angoltanárnőjét vette el, miután bőven megismerkedtek... Jó lehet, hogy ott csak pia volt, fűből karika nem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Sőt volt egy nagyon szép francia film Annie Girardot-val erről a diákjával való szerelemről a hetvenes évekből. Most nem találom. Jó, ő tényleg nem a József Attilában tanított.
Markónak is megérte benyalni: index.hu/kultur/2012/09/24/kiakadtak_a_tancosok_markoek_tamogatasan/ Lehet hogy a következő zsidó vitéz ő lesz? Pedig micsoda csoda volt anno! Rossz nézni ezt.
Még nem lőtték le az összes focibírót??? totalsport.hu/hir/kiverte-a-biztositekot-paulo-sousa-nyilatkozata Botrány, pedig a Vidi ellen ítélnek. Remélem,nem sokáig!!
@a szív fészkei: bocsánatot kérek a szőnyegbombázás megszakítása miatt, csak annyit jegyeznék meg, hogy egyrészt ma már szinte minden a pénzről szól (élsport pláne), másrészt izgalmas kihívást jelenthet neki a szülőhazájába visszatérve versenyezni, harmadrészt pedig remélem, nem fogja a szurkolótábora (de senki más sem) szarrá anyázni, ha úgy dönt, megy.
Köszönöm a figyelmet, már itt se vagyok :-)
@Légifarkas: Minden a pénzről szól, ja. Csak akkor nem is kéne himnusszal meg ilyesmivel turbózni, mindenki képviselje magát. Én nem fogom anyázni, csak érdekesek a sasszék a nullák mentén ide-oda.

Ahogy olvastam, a férjét fogják szarrá anyázni az ott régebben élő, jobban teljesítő, szamárlétrát megjáró edzők, mert végülis, hiába nem az eltartott pasit akarja játszani, csakis a nője révén érte ezt el, semmi másért, Natasáért beveszik őt is a csomagba, egymagában szart se érne...

Igen, az is kiderül, hogy a hála se nem politikai se nem más milyen kategória manapság. Lapátoljon össze még több pénzt, engem nem zavar, én biztos nem tudnék, csak ilyen alapon a csóribb ország tehetsége simán mehet a gazdagabbhoz és akkor legalább lesz sportgyarmatosítás is.

Ha már ez a téma: www.samsungsport.hu/magyar-labdarugas/20120925/ujabb-botrany-a-vidi-valogatott-kozeppalyasa-okollel-utott-a-meccs-vegen/ Amihez ez az Orvbűn nyúl szarrá omlik és bűzlő kupac lesz.
@Légifarkas: Amúgy hogy értselek? Én szőnyegbombázok? Mindenki alszik, én fent vagyok felvetek témákat.
@a szív fészkei: Én megértem ha ez a kapcsolat tényleg igaz, és nem csak bulvárkamu. Lehet, hogy Theron besokallt attól, hogy eddig minden kapcsolata tönkrement, pedig mindig vonzó pasijai voltak. (állitólag erre szinte mániásan törekedett) aztán az összes ott hagyta. Meg ott van a kisfiú is. És lehet, hogy ez az Eric megtudja adni neki a biztonságot.
@Penivaldes: LEgyen boldog! Csak érdekes egy kicsit, hogy a világ egyik legszebb nője ide jut, hogy nem talál magához külsőben is méltó párt. Igen, őszintén én - aki seholse vagyok Charlize-hoz - szerettem, ha jó pasijaim vannak látványra is. Mégis kellemesebb az ilyet vizslatni téte á téte. :-DDD És azért egy jóküllemű még lehet igazi jó ember belül.
@a szív fészkei: Lehet, csak szegény Charlizenak eddig nagyon nem jöttek össze a dolgai. A legutóbbi Ryan Reynoldshoz sztorinak is az lett a vége, hogy a csávó lelépett, mert nem akart családot alapítani Charlizezzal. És most meg mi van? Annyi, hogy Reynolds mégiscsak elkezdett családot alapítani csak nem Theronnal, hanem Blake Livelyval, aki 12 évvel fiatalabb Charlizenál. Na most ez elég szar érzés lehet, főleg azután, hogy...
@Penivaldes: Nem voltunk a hálójukban, hogy pontosan mi történt. Az tény, ha egy faszit revolvereznek házasséggal, gyerekcsinálással, lefagy és menekül. Mégh Charlize is a revolvert fogó két dugás közt.

Azt sokan írták róla, monomániásan akart már családot - az ő gyerekkora szar volt, tehát érthető - de ez nem megy. Egy pasinak kell, hogy ő vadásszon, hogy ő akarja mindezt a szerelmétől; lehet, hogy ez a Blake ügyesebben akciózott. És a fiatalság előny ma a világban, te tudhatod, nem? ;-DDD

Blake Lively meg Di Capriot nem tudta betörni - szerintem ezek egymást heccölik, franc se tudja, mennyi PR és mennyi igazi love van a dologban.

De randa pasi is megcsalhat, szóval ha a nőben van valami taszító - nem a külsejében - akkor lehet, hogy ez is lelép mellőle.
@a szív fészkei: hát igen a fiatalság előny, meg a magasan sliccelt szoknya...:)))
@Penivaldes: Használd ki, hamar elmúlik sajna. :-( A fiatalság. Szoknya marad. Ha jó a combod viselheted még sokáig.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Azok is "bérrettegők" voltak, akik a Zorbántól féltek...
És szélsőjobb párt volt már kormányon a slotákoknál, láttuk mi lett belőle. Pedig ott egy pragmatikus párt volt a koalíciós partnerük, ami úgy-ahogy visszafogta őket a túlzásoktól. Meg náluk sokkal rosszabb a helyzet egy szélsőjobb párt számára.

De itt van például az Ataka en.wikipedia.org/wiki/Attack_%28political_party%29 . Ez is egy az egyben Jobbikság...
@Mariann19: Szia Mariann.. Még a Hotn Gyulás mosógépszerelős hozzászólásodra reagálok.. Néha picit megbántódom, mintha "evidenciákból" oktanának ki, pl. Te is.. De ha felülvizsgálom az érzést, inkább arról van szó, hogy 1 postban nyilván nem írtam le minden információt és gondolatot, amim van, - másrészt más is azt írja le, amit fontosnak és relevánsnak tart, néha függetlenül a mások hsz-aitól. Harmadrészt tényleg nem írok olyan tájékozottan és szofisztikáltan, mint néhányan, köztük Te is, mert napi 9-10 órát dolgozom, meg utazom meg háztartás, így csak valamennyit tudok tájékozódni... De ez inkább az én komplexusom azt hiszem, :) , nem a Te hozzáállásod

- bár egyébként elég központi meglátásom, hogy a szétszakítottságra szocializáló évtizedes kommunikáció (manipuláció) napi tünete, hogy keveset kérdezünk, inkább állítunk, és újra meg kéne tanulnunk kérdezni és nem kinyilatkoztatni... a kooperáció és annak a szinergikus hatása miatt. De szerintem ezt a nézetet Te osztod, csak elmondom..

Szóval egyetértek Veled: az EU támogatások lehívása hatékonyabb kellett volna, hogy legyen, még akár azért is, mert Simlicskáék zsebébe is az EU pénze folyik részben.

És az EU financiális politika harmonizálásáról is olvastam, és csak egyet tudok érteni vele a saját szakmai (folyamatszabályozási, minőségirányítási) tapasztalataim alapján.

Hiszen ha nagy a kényszer az output (EU financiális politikai eredményesség) minőségére, akkor elég nyilvánvaló, hogy azt az outputok kontrolljával és harmonizálásával lehet javítani, egyebek közt.

Más szóval, összehangolt financiális- és adópolitika nélkül EU-szintű hatékonyságnövekedést várni kb. olyan, mintha megbeszélnénk, hogy főzünk babgulyást:
én hozok babot, te málnalekvárt, a Józsi brokkolit, a Béla hoz csülköt és kolbászt 2 hét múlva, a répáról meg dumcsizunk.

Politikus nem vagyok, sajnoshálistennek, csak a hatékonysági vetületet látom.. és érzem a bőrömön. Néha azt gondolom, a minket libsinek titulálók buták, hogy nem látják, hogy a Fidesz szoc. pol-nál libertariánusabb szoc. pol. nincs - (fizetsz és nyugdíj és eü és oktatás vagy lesz vagy nem) - és hogy legalább az eutanázia jogát betehetnék az alkotmányba, az emberi méltóság megőrzésének mentsváraként - persze ez abszurd a mai kerszeténység-értelmezéssel... (ez elnagyolt fogalmazás, de biztos érted).

Szóval egyetértek. És megbecsülésem Neked, a felelős és tájékozott és mérsékelt hangú hozzászólásaidért.

Örültem :) Minden jót: w.
@Mariann19: Javítás: ha nagy a kényszer az output (EU financiális politikai eredményesség) minőségére, akkor elég nyilvánvaló, hogy azt az
INPUTOK
kontrolljával és harmonizálásával lehet javítani, egyebek közt.
@whatsoever: Valóban igazad van abban, hogy a napi kommunikációs gyakorlat nem a véleménycserék szintjén folyik, hanem a kérdéseket egyszemélyben eldöntő kinyilatkozás kiséri.Úgy tapasztalom, hogy gazdasági témáknál kultúráltabb az együttműködés, sőt nem egyszer örömmel szemlélem, hogy eltérő pértpreferenciájú emberek milyen békés hangnemben tárgyalják meg akár eltérő véleményeiket is.
Beszéltünk az eu-s pénzek lehívásának hiányáról. Ehhez azt tenném hozzá, hogy a saját erő hozzá rendelése nem lenne kizárt, ha a pénzfelhasználások során prioritásként jelölnék meg az eu-s támogatások saját tőkével való kiegészítését.Megindulhatnának a beruházások, oldódnának a foglalkoztatás gondjai és a GDP növekedése is bejönne.
De szép is lenne!
A föderációs tervek szerint a tagállamok költségvetését és a pénzügyeket is központosított formákban bonyolítanák, nem lenne önálló adópolitika. Úgy látom, Te is azt mondod, hogy egységben nem lehet működni eltérő akaratok mellett. Tényleg, a két tényező kizárja egymást.
Ahogyan utána olvastam, előnye az elképzeléseknek, hogy ott, ahol problematikus a jogbiztonság, a föderációs szervezés ezt is megoldaná.
Nagyobb tér nyilna a vállalkozások számára a határon kívül, az alkotó munka is terjeszkedhetne.
Amit viszont a mi kormányunk nagyon nem szeret, az a nemzeti szuverenitás korlátozása.
Még sokat kéne megtudnunk a föderációs tervekről ahhoz, hogy tisztán ttudjuk értékelni az elképzeléseket.
Végül megköszönöm Neked a megtiszteltetést, hogy reagáltál a kommentemre és a kedves szavaidat, nagyon jól estek.
Nagyon jól felkészült vagy, a jövőben biztosan találkozunk az oldalakon, szívesen beszélném meg az aktualitásokat Veled. Üdvözlettel!
süti beállítások módosítása