Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.16. 05:16 Fabius

A kormánynak fontosabb a párt PR, mint a népakarat

Címkék: fidesz rogán antal családon belüli erőszak

Fideszék belekavarták magukat ebbe a családon belüli erőszak ügybe, mint tüdőbeteg szúnyog a meleg takonyba. A napirendre vételtől húzódozás majd a mégis kitűzött vita időpontja és körülményei véleményesek, de legalább kiderült, hogy a hímsovinizmus él és virágzik a kormánykoalícióban. Felháborodás, meghátrálás, mára pedig arról szól a fáma, a családon belüli erőszak önálló tényállás lehet a Btk-ban. Hurrá, örvendezzünk, győzött a Rogán Cili lobbi és a népakarat, teljesül aminek teljesülnie kell, és ez így van jól. De ha kiörvendeztük magunkat azért álljunk meg egy pillanatra, ugyanis van itt egy lényegtelen apróság: a megegyezéssel kiderült az is, eddig mi volt a gátja. 

A Fidesz harcos pitbull módjára viselkedik mikor a jelszavairól van szó. A kutyaidomárok - gyik: a nép - ilyenkor feszítőfával sem tudják a lezárt állkapcsot szétfeszítve a koncot kiszedni a fogak közül. Így az ilyenkor célravezető - rágjad baszod - megoldást választják, ahogy most is történt. A verbális fétisként kezelt "család" kifejezés ugyanis nem használható együtt az erőszak kifejezéssel, mert az stipistop a Fideszé. Legyen inkább az önálló tényállás neve kapcsolati erőszak, mert biztos csak a kapcsolatban eshet meg olyan, ami családon belül soha. 

Vagyis az iszonyúan családbarát kormányunk a családon belüli testi és lelki erőszak kezelését simán dobta volna a "család" kifejezésért.

Mert az fontosabb, hogy a jelszó mellé ne társuljon negatív töltet, mint a súlyos helyzet, ami eléggé el nem ítélhető módon nagyon is jelen van magyar családokban is. Ha volt valami amivel rontani lehetett vargapista leplezetlen hímsovinizmusán, az ez a mentalitás. Ha a népi kezdeményezés lemond a család szó használatáról akkor minden rendben, úgy már semmi akadálya a dolognak, szabad mosolyogni a felállított munkacsoporton. Sajátos bája a dolognak, hogy az elbulvárosodott Rogán nem tudta kihagyni a aktivista lobbi felsorolásából a nejét, aki állítólag megfenyegette, ha nem támogatja az ügyet akkor bizony tüntetésre fog járni. Cili asszonyt és a meggyőző erejét pedig az ország világ elé tárt táskás férjnevelési szokások után nem célszerű figyelmen kívül hagyni, nem is értem annak idején a TV2 a Mr. és Mrs. alatt miért nem Rogánékból aknázta ki Ganxstáék helyett az ismerd fel mikor ütlegel a saját nejed geget. 

ganxsta.gif

269 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr174779688

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Semmi sem az, ami 2012.09.17. 07:42:53

Szórakoztató képes erkölcstan

Trackback: Minden nő szeretne apa lenni 2012.09.16. 23:16:12

...és bemenni a parlamentbe fröcsögni. Hogyaszongya: "Ha nekem sikerült haccor felcsinálni a zasszonyt, akkor másnak is legyen muszáj. És különben is akkora bráner vagyok, hogy nekem kéne lenni a miniszterelnöknek. Hö!" Bizony, kedves Viktor, job...

Trackback: Minden nő szeretne apa lenni 2012.09.16. 23:16:06

...és bemenni a parlamentbe fröcsögni. Hogyaszongya: "Ha nekem sikerült haccor felcsinálni a zasszonyt, akkor másnak is legyen muszáj. És különben is akkora bráner vagyok, hogy nekem kéne lenni a miniszterelnöknek. Hö!" Bizony, kedves Viktor, job...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tehát itt hagysz engem? Itt fogok magányosan heverni, és nem lesz aki vigyázzon rám, mert te lelépsz! Pedig nekem te voltál a vigyázóm. Feladod? :((((
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hínnye, megyek megkereslek benneteket a vastagbőrön, valami világraszóló történhetett ott, mert igen érdekes közelségbe kerültetek ;)
hmmm

Moszkva húzna hasznot az azeri baltás gyilkos kiadatásából?

"Valaki nagyon akarja ezt a háborút" az örmények és azeriek között.

index.hu/x.php?id=inxpfb&url=http%3A%2F%2Fwww.portfolio.hu%2Fgazdasag%2Fmoszkva_huzna_hasznot_az_azeri_baltas_gyilkos_kiadatasabol.172852.html
@Stefánia kisasszony ✠ teuto-nordikus parasztlány ✠:

Idióta büdösgyökér = Stefánia

Kivágtalak újra. Felesleges visszamászni, innentől külön szólogatás nélkül megteszem ahányszor meglátlak.
@aritus:
Bocs, muszáj beszólnom.
Van egy nagyon kedves barátnőm, aki miatt.
Egyetértek azokkal, akik ettől az egész képtelen baromságtól sugárban hánynak el Varga „úr” küszöbéig és nem utolsó sorban a szemei közé.
Pistánk elhangzott parlamenti beszéde után felmerül az emberben a kétség, hogy az ügyész és a bíró is aki elítélte Damu Rolandot, tulajdonképpen kókler seggfejek a szakmájukban. Damu áldozat! Sajnos nem az Aztékok gyakorlata értelmében, hanem Varga úr képtelen ökörsége folytán, amit (az általam) Kurvára Nem Tisztelt Házban sikerült kiröfögnie magából. Roli egész egyszerűen csak berágott, mert a NER szellemiségét semmibe vette Tímea, nem akarta öt kölyökkel megajándékozni őt. Valamit tudhatott a szegény pára…
Félre a hülyeséget; dögöljön meg, aki egy nőre kezet emel!
Ha ettől ”férfi”, hiába kotorászik a gatyájában. Legfeljebb barackmagot talál benne, abból meg hál’ isten nem lesz utód, aki akkora tetű mint ő.
Sajnos a gyakorlat ezt nem igazolja, ezért kell az ilyen parazitákat fényévekre kivonni a forgalomból.
A baj az, hogy napi nyolc rongy egy ilyen rohadék eltartása.
Nem is kérdezem, hogy…
De, ha már, akkor kétszemélyes zárka. Vidítsák fel egymást vargapistával. Szarban lesz a képviselő „úr”, Roland domina típusch…
@Penivaldes:
Szia Peni!
Én végig követtem a kedves barátnőm (nem is tudom hogyan fogalmazazk), szóval valóban barátom, esetét. A kedves férjeura nekifutásból rúgta hátba, ha olyanja volt. Ennél még súlyosabb esetek is voltak. Tőlem teljesen idegen bárminemű erőszak, de az különösen, hogy egy nőt bántani. Verbálisan lehet ha hülye (...), elküldeni Grönlandra, de fizikai "észhez térítés", az nekem nem fér bele. Az ilyenek fészbukkoljanak Klicskóval, oszt kérjék meg a feszültségük levezetésére. Ott lehetnek tökösök, de pofán vágni egy nőt, ne adj isten belerúgni...?
Nem megy ez nekem, nem tudom megérteni.
Pussz
@Knósszosz: Én sem tudom elfogadni. Erőszakkal élni állati dolog, és mi emberek vagyunk.
neked is üdv:)
@Stefánia kisasszony ✠ teuto-nordikus parasztlány ✠: Bogaram,
Varga István felszólalását nem lehetett félremagyarázni. Úgy volt tahó, ahogy kiesett a kapa a száján. endresy.blogspot.hu/2012/09/a-szulo-no-verve.html

Abban viszont sajnos van igazság, hogy a kislétszámú elaprózott rendezvények csak a Fideszt erősítik. Nem azért mert olyan baromi sok híve van, hanem mert az ellenzék nem tud demonstratív erőt felmutatni.
Ez a két dolog kedves sörissza Stefi, nem ugyanaz. Nagyon nem ugyanaz.
A blogok meg csak tükröt tartanak. Ez az ami Kumin elvtársadnak sem tetszik.
@Knósszosz: Igen, akik ilyet tesznek azokra dűhős vagyok, és főleg mert olyannal teszik aki megbízik bennük.
@GeoCracker: mert az ellenzék nem alkalmas rá. rossz az ellenzék.
@Knósszosz: Szokásom, még szóban is utálom a durvaságot.
@Knósszosz: Egerem. Nem tudom, szerintem kidőlt. Néha agódom miatta, hogy valami baj van vele. tudod mi nők szertjük óvni a barátunkat:)
@glaci ph 5.5 álompolgár: hát igen, ezen a blogon már sok érzelem megindult. most ez:))
@Penivaldes:
Nem csodálnám, ha az elmúlt hét eseményeitől (közélet), mély álomba merült volna.
Februárban visszatér, ha nem láttya a zárnyékát.
Nekünk is hibbernáni kellene magunkat, oszt akkor ébredni, mikor nincs már lókupecz.
@Knósszosz: Cincinünk most egy idegen világban pihen. ráfért. de ha visszajön akkor nem engedem el többet:)
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Én inkább egy flaska Stellára szavazódnék.
Ha szabad. Neked van-e?
@Knósszosz: kéne, én már próbáltam, de nem sikerült, torzszülött vagyok ebben..
@Penivaldes:
Szorítsad, ahogy Tonyó a czilikéjét! -:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hát, fejbe vágtak a zistenek engem is. Most a Kajukázusba vagyok láncolva egy sziklára, oszt csak lesek, hogy száguldoznak a reppelőgépek Baku fele, meg onnan vissza. Örmény személyzettel.
@Penivaldes:
Nem, én hűséges vagyok. Aki egyszer (sokszor)elvarázsolt, azt nem feledem-:D
@Knósszosz: ó köszike, hiába elbánok én akárhány pasival:))
Sziasztok! Először vagyok itt, de gondolom, nem utoljára...
Szóval Kedves Varga Úr! Ha maga annyit kapott volna törődésből, mint én, gondolom, maga sem egy gyereket szült volna...
Hogy miben hasonlítunk? Én is jártam már az ország kibaszott nagy házában... miben különbözünk? ÉN MEGÉRDEMELTEM.
Igaz, akkor még úttörőként... Kedves Varga úr! Maga mit tud felmutatni, amiért ott a helye?
Szerintem tök mindegy hány gyerek, ahogy elnézem, magának mindig lesz oka törődésre... csak vigyázzon nehogy véres legyen az a rózsaszín öltönye!!!!!!!!!!!!!!
"Rogán nem tudta kihagyni a aktivista lobbi felsorolásából a nejét, aki állítólag megfenyegette, ha nem támogatja az ügyet akkor bizony tüntetésre fog járni."

És "ebenguba" Pista neje mit mondott?... na azt azért meghallgattam volna... :-)) de azért ez a Rogán asszony legalább jó fej.
@Penivaldes:
Ahha... Hülász se gond? Ő a nimpháival azér bajba vót: Waterhouse képe alaptyán, nem lennék a helyibe, objektív okokbul kifolyólag: www.wilsonsalmanac.com/images/hylas_&_nymphs_by_waterhouse.jpg
@adi71: t olyan szépen fogalmaztál. Én a tökön rúgási tehetségemről tájékoztattam a héten... :-) Üdv köztünk! :-)
@lbm-NERtárs -): Valahol azt hiszem azt a véleményt artikuláltam, hogy Varga urnak a fejére kellene huzni egy óvszert. Egyrészt demonstrálná a szellemi képességeit, másrészt kb. 5 perc után már felszólalnia se kéne.
@lbm-NERtárs -): próbálkozás, hogy az ilyesmit kajolják a népek e vagy nem akarnak demokráciásdit jáccani, vagy mi ez má megint?

üdv adi :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A birodalmi média azt mondta este, hogy pár százan tüntettek. Uram szerint - ő ott volt - azért ennél sokkal többen.
@GeoCracker:
Belefulladna a… ?
Varga úr tipikus fószere, a fidesz non-lobotómia hitvallásának.
Nincs ebben semmi különleges, nem hazudnak. Ami nem létezik, azt nem lehet műteni.

Akkora óvszer meg nincs, amit rá lehet húúúzni.
Jöhet Rodeo...
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ómolnár rúgott is ki általam jól ismert embert az orvbűn antipátiájuk miatt.
@Knósszosz: Na pont a damu ügy nem ennyire egyértelmű, hozhattál volna más példát... damu szerintem megérdemli amit kapott, de nem feltétlenül az adott eset miatt... érdemes elolvasni róla mindent...

azzal persze egyet értek, hogy aki nőre kezet emel, az nem férfi... hanem valami más
@a szív fészkei:
Urad komenista, hamisít.
Hivatalos álláspont szerint (holnap - majd), kétszáz fős jelentéktelen minoritás verte a nyálát, a drága hamburger miatt. A sültkrumpliról nem is beszélve.
Csak, hogy tudd.
@leonito77:
Ha nem is sikerült, akkor is ironizáltam.
Azt gondolom, egyet értünk ebben.
@Knósszosz: És lehet, hogy jobban él, mint ezek: "Százezreket ítélt lassú éhhalálra a magyar kormány
Papírral pótolják ki a cipő talpát; találgatják, hogy a vizet vagy a villanyt kapcsoltassák-e ki; ha kell, elválnak a jövedelempótló támogatásért; évi két hónapot kénytelenek ingyen dolgozni - így él 200 ezer közmunkás Magyarországon. Az ő képviseletüket kívánja felvállalni a frissen alakult Közmunkás Szakszervezet, amelynek társelnöke és főtitkára országos toborzókörútra indult."

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=584693#null
Visszaolvasva oké, csak rossz volt a példa szerintem... de ezt ismeri mindenki...

Mellesleg mi lenne, ha mondjuk ált. iskolában lenne pár óra tanárnénivel, új bácsival, nénivel akik elmondják szép gyerek nyelven (mert értenek hozzá), hogy mit, hogyan... és akkor még elég képlékeny a nebuló... azt hiszem megelőzés, vagy valami hasonló szó... de á hagyjuk, a lényeg úgysem számít.

Teljesen mindegy, hogy van csbe, vagy nincs (vagy hívják bárhogy), nálunk csak az számít, hogy mekkora politikai hasznot lehet belőle húzni esetleg... a valódi probléma meg senkit nem érdekel.
@leonito77: @GeoCracker: Anyukájának ajánlották olasz hölgyek, hogy ha jobban megvalósítja magát, ma egy
Piftával kevesebb probléma lenne a földön.
@a szív fészkei:
Most vetetted el a sulykot, mellesleg le is vizsgáztál. Mi van a családon belüli erőszakkal?-:)))
Apócát elvered?
Anya, meg kell védenem a fatert, ha tetszik, ha nem!
(szolgálati közlemény: már szárazak a magok..)
Még nem teljesen, de majdnem vethetőek.
Jővőre-)
@a szív fészkei:

Ezzel csak egy nagyon nagy baj van. Nyakónál és Kordásnál lustább, semmitérőbb, kis kaliberűbb ember alig van. Ha ezek ketten ráülnek százezrek nyomorára, abból jó nem sül ki. Az ötlet nem saját kútfőből ered, de az se gondolta végig, aki kitalálta. Ez kurvára vissza fog ütni az ötletelőre. Egyik se tudja, ma mit jelenthet a szakszervezet.
Tényleg eldobom az agyam tőlük.
Geszti most kicsit idebiccenti a köbcentit: "Geszti Péter előszava:
Most, hogy országos elsötétülés van a fejekben, világosan ki kell mondani, hogy a nők fontosak. De nemcsak nőnapon, hervatag gerberát lengetve.
Ki kell mondani, hogy magát teszi nyomorulttá minden férfi, aki csak a mosogatórongy és a szülőszoba közötti sivár sikátorba képes bezárni a nőt, akivel él. Ki kell mondani, hogy suttyóságból jelesre vizsgázik, aki szerint egy férfi több mint egy nő. Ki kell mondani, hogy nincs sikeres társadalom Európában, amelyik nem képes a nők tehetségét, alkotó erejét felhasználni, elismerni és díjazni. Ki kell mondani, hogy alpári demagógia egyenlőségjelet tenni a nők egyenjogusági törekvése és a családokat fenyegető széthullás veszélye vagy éppen a szülési hajlandóság közé.
Ki kell mondani, hogy az emancipáció nem feminizmus, a sör nem bor, de a medve tényleg nem játék. Ki kell mondani, hogy a nőket nemcsak az ajtóban kell előre engedni, hanem az érvényesülésben is.
Mindannyian jobban fogunk boldogulni.

Geszti Péter
kétszeresen lányos apa"

Ez nátyon szép, nátyon mekvagyukk fele elékedve" de... Nem kéne másban is tökösebben kiállni?? ARC-cal???
@a szív fészkei: köszönöm a meghívást, ügyesek legyetek!
@orica: Igen, Nyakóról én is tudok egy s mást. Az MSZP mataharizik láthatólag ezzel meg a Mesterházy jelölésével. Önhasfelmetszés, brávó, kinyírják magukat, dől a bél, aminek semmi haszna, csak gusztustalanná teszi az egészet...
@Knósszosz: Nekem meg a parik még mindig helyben járva zöldülnek. Kettő érett meg!!! Nem verem, jó, csak ne hazudjon, az nem szép. :-)))
@a szív fészkei: Pifta anyuja szerintem most csuklik....

@Knósszosz: Valahol betettem már linket, de azt hiszem én is, hogy Varga csak egy tipikus marha a gyűjteményből.
TGM hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120915_TGM_Simogassatok_meg_oket#rss

Szóval mostantól hálásnak kell lenni egyet európainak tűnő mozzanatért is? Nem értem ezt az embert.
@GeoCracker:
Szürke?
Az hungarikum,ám! A baj az, hogy a rackajuhok sokan vannak. Kétharmadban. Azok meg szavaznak is. Oda.
Mi többen leszünk, ez nem csak óhaj. Két év van még, talán valóság is lesz.
Különben végünk.
@a szív fészkei: Én esztet nem hiszem el, mer nem.
Ha füllentős volna, már nem volna. Ez gyön le nekem rólad. Te füllentesz-:)))
@Knósszosz: Ahhoz az kell, hogy első körön mindenkit rábeszéni lehessen a regisztrációra. Utána bárki dönthet, ahogy akar. Ha már ez a barmulat rendszer van.
@Knósszosz:
Mindegy, a mag szárad, a zinstrukczilyókat meg meg kapod tavaszal.
Jó éjt, kaliníhta, buona notte, buenas noches és minden!!
@a szív fészkei:

sok hűhó semmiért, még jó hogy nem a faszát keresték benne...ilyen vádak alapján bárkit halálra lehet ítélni...tudod nekem alapállásom az, hogy az a bíró aki rosszúl dönt az szenvedje el a döntését 1:1-ben vita nélkűl

volt valami régi görög törvény: mindenki fizetett az orvosnak amíg egészséges volt amint beteg lett semmi...érdekes törvény?

brühühühühühü

a filmrendezőt meg a rajzolókat és újságírókat gyalázzák pedig azok akik azt a helyzetet teremtették, hogy a valásos őrűltek egymásnak essenek űl valami pentagon alaprajzú bilin és kurva nagy hat alma van meg anyatengerjáróval békét és deos no kráciát terjeszteni az mint lepra...

brühühühühühü
@Knósszosz:

lécci ne hasonlítsd vargát egy faszhoz, mert az néha daliás és őszinte meg zamatos és sokan tisztelik a vargát meg tisztelje a harapós ló és a zorbán vagy nyomorbán...

egyébként French Merlot

brühühühühühü
@Knósszosz:

porqué no hables español, te lo digo, ellos se pueden hacer una tortilla muy grande

es un dicho cubano jajajajajajaja si no puedes reír sobre ésto responed e iré explicarte en detalles saborosos

jajajajajajajaja
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Nyugodtan oszd meg velünk, milyen élményeid voltak a részeges nagybácsi és a bátyád által." - ezt kikérem magam és a nagybácsi nevében. Nem iszunk, csak bekokőzva szoktuk a hugit megkettyinteni.
@Stefánia kisasszony ✠ teuto-nordikus parasztlány ✠: ja, ja 2002-ben is ezt hitte a fidesz, az udvari közvélemény-kutató intézetek, a hívők, stb.

aztán egy medgyessy péter nyerni tudott. döbbenet.

sztem ez azért elgondolkodtató. persze nincs egy sszavam sem, a fidesz úgy tűnik észben tartja mindezt: regisztráció, lejtős választási törvény.
Remekül megosztja ez a kérdés a társadalmat. Újabb gumicsont, elterelendő a figyelmet. A bántalmazott nők ugranak neki a kifosztott, megvádolt férfiaknak. Remek.
@GeoCracker:
Az alap, hogy regisztráljon mindenki. De; borsodi zsákfalu például... Mari néni 86 évesen, RTL klubból tájékozódva, no net, szarik utazgatni Mályinkáról oda, ahol majd felírják. Ez ki van találva, rohadt gonoszul.
600 millióért ha olvassáto
k, sokan így gondoljuk, gyökerek!
@rodeo36:
vagy alcsútrettenesi balaufrankisch.. is
@rodeo36: azé nem beszélek spanyol mer nem tanútam
a többit maj' meg megértem
meg ma a klubredjóbe a Mario Lanza...
na az volt valami!
jo reggelt pajti!!
neked ott itt meg éccaka
@Knósszosz:

brühühühühü

már próbáltad? nekem nem lesz vele szerencsétlenségem nem járok -szándékomban sincs- arrafelé

megfejtetted a "tortilla"-t????
@rodeo36:
A totilla az a zén ösmeretem szerint ojan mint a pita
tészta izé amit teletömnek finom husokkal meg egyéb zőcségekkel oszt bele fele
nem?
@Knósszosz:

na akkor, csak neked a füledbe súgom, itt eme setét sarokban:

a "tortillera" cubai szleng-ben -szótár szerint rántotta sütő ... a zuccán meg Hylas is és a nymfák is lesbikusak azaz hatalmas nyelvcsapásokkal...Hylas még bombeiro nak sem lenne jó (a kép alapján) mert az meg -szintén ott az uccán- tomboy

brühühühühühühühühü
@rodeo36:
csikk a no
gracias a világosságér de itt levédiába mán setét vón
de nappal is mer kövér hüleségek vannak itten
szóval aluni megy a magyar gréjmarha meg a racka juh is
tüntetni csak későb
értve-e?
ja
jóó reggelt!!
@Knósszosz:

itt most 1501 van brühühühühühü napzik
@a szív fészkei: El volt foglalva a nemzeti vágtával. :)
dehát ez nem igaz! a családon belüli erőszak tényállását továbbra sem ismerik el! helyette a párkapcsolati erőszak tényállását ígérték be. csak tudnám, mit segít ez azokon, akiket a rokonai zaklatnak! és nem feltétlenül a párja. miért húzódozik a fidesz ilyen képmutatóan attól, hogy kimondja, a családon belül létezik erőszak!??
@rodeo36: Az nem kínai törvény a betegről és az orvosáról?
@rodeo36: Egytértek, ne degradáljátok ilyenhez hasonlítva, amivel egyidősek vagytok! Az érték, a természet csodája. :-DDD Szeresssük, a Vargát meg nem.
@Knósszosz: A paptya beregisztrálja, abban nem lesz hiba. Le is szavaz helyette.
@kamill77: Mert az egész pártcsaládjukat is erőszak köti össze. Félnek, hogy rájuk vetül rossz fény, tudat alatti rettegés az igazságtól. Csak TGM-et nem értem az örömködésében és baloldali média egyelésében Te igen?
@a szív fészkei:
én görög (Spárta???) -ként olvastam de ez nem jelenti azt, hogy párhuzamosan nem létezhetett ilyen pragmatikus rendszer

ez a családon belüli erőszak tipikus fidesz párt alaptörvény amit a saját családjukra is alkalmaznak...és természetesen a nemzetre

hogy nemzené meg őket a harapós ló

brühühühühühühü

ja, és ez nekik normális ám, csak hogy tudd
@a szív fészkei:

TGM mindig mindent újragondol, majd ezt is újraértelmezi, de azt gondolom, sokszor károsak a tévedései... a sajtó hallgatása (egy publi nagy nehezen leközlésre kerül) és a blogtársadalom hatalmas aktivitása(ömlenek az elemzések a témában) egymás mellett valóban furcsa... finoman szólva.
"A kormánynak fontosabb a párt PR, mint a népakarat"
És ehhez neked 2 és fél év kellett, hogy rájöjj? :)
@a szív fészkei: A HVG, az Index és az ATV szerint is 2-300 fő volt a téren.
tüdőbeteg szúnyog a meleg takonyba??!!??
Mekkora szánalmas gány vagy...
@Fabius:

Ezt a linket, ha megnézed megérted Simicska és Nyerges, na meg Habony vajon, miért nem tölt be éllami funkciót.

Megérne egy misét, ha tudnánk, milyen alapon dolgozik, tekint be anyagokba ez a szép triumvirátus.

www.nbf.hu/anyagok/szemelyi_biztonsag/c.pdf
Orbán családbarát!

Nem von meg semmit a családjától, még egy forintot sem!
Az ellenzéket nem zavarja, hogy a fidesz is elhatárolódott Vargától, és berakták a módosítás a törvénybe??
És azt sem értem, hogy voltak már hatalmon a ballibek eleget itthon, miért nem tettek többet a családon belüli erőszak ellen???
Vagy Orbán miatt lett két éve a családon belüli erőszak is??????????????????????
süti beállítások módosítása