Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.13. 04:59 Fabius

Én adtam ki a baltást, oszt?

Címkék: fidesz kumin ferenc baltás gyilkos

Szeretett hálátlan népem, kedves félázsiai csürhe!

A felháborodástól kitágult orrlyukakkal, de a mélységes csalódástól elcsukló hangon szólok most hozzátok. Ti nem gondoljátok, hogy elég már? Nektek nem lehet megfelelni? Nem lehet olyat mondani a baltás gyilkos kiadásának körülményeiről amit hajlandóak lennétek végre elhinni? Én magam is oda-vissza végighazudtam az összes létező variációt, a slepptagok külön külön is, de nektek semmi nem jó? Ha dörzsölt gazfickóknak sejtettük magunkat akkor becsületünket apróra váltó trógerek voltunk, majd mertünk hülyék lenni, áldozati bárányok a szemét Aliyev áldozati oltárán, ahol jóhiszeműségünket baltával becstelenítette meg ez a kaukázusi paraszt, de ez sem volt elég jó!

Elegem van! Ha közmunkások lennétek a szőlőbányáimban akkor ezt mondanám: anyátokpicsáját most már. De mivel nektek kéne valahogy újraválasztani ezért csak azt mondom: ejnye már, kedves népem, kétségeim támadtak, napok óta küzdök a gondolattal, hogy nem érdemeltek meg engem. Bizony. Hálátlanságotok nem ismeri a mértéket! Éjjel úgy hánykolódok alvás helyett ahogy utoljára a Teleki Blanka gimnázium tornatermében rendezett videó diszkós break táncversenyen hánykolódtam. Feritél helyett verítékben fürdök, mert ti minden verzióra csak hajtogatjátok, vadöfakk, vadöfakk?! Ácsi már, pubik! Tudjátok mit? 

Én engedtem szabadon a baltást, oszt? Jó lesz így? Különben is, közötök?

Remélem ez így a legkényesebb ízlésűeknek is megfelel, és nem rongálják tovább a személyzetem mentális állapotát. Nézzétek csak meg szegény Kumin Ferit ezen a videón, amint a Királyi tévémben teljesen szétcsúszva magyarázza a lehetetlent és annak ellenkezőjét is, egyszerre. Fecóka olyan lelkesedéssel mosná a féknyomos szennyest, mint félázsiai arcélemről álmodó teuto-nordikus baranyai sváb parasztlányok a kitérdelt tiroli kertésznadrágot a magyarhertelendi hőforrásnál, de így nem lehet. Ez a Szöllősi Györgyi is csak kérdez, csak kérdez, mintha Krizsó Szilvia és Mészáros Antónia szerelemgyereke lenne. Fel is írom magamnak, hogy el ne felejtsem megkérdezni: nem terveztünk még valami leépítést a közmédiában?

kumin-ferenc.gif

Nem azért csináltam a blogpolitológusból helyettes államtitkárt, hogy elrontsátok. A közvagyont rongáljátok, helló! Ferikém csöppem érzékeny lélek, azt se bírta sokáig ahogy a bloghus közönség egyelte, úgy kellett kimenteni előbb csöndesebb vizekre a hír24 blogfelületére, majd a nyugdíjasnak hitt bizalmi pozícióba. Úgyhogy ideje lenne felhagyni ezekkel az ostoba semmi se jó kifogásokkal. Különben is, már azt vizsgáljuk Kazahsztánnak milyen baltás gyilkosra lenne szüksége, hátha több szerencsénk lesz. Ezért ti, kedves népem foglalkozzatok azzal milyen remekül működik az ország. A TEK habozás nélkül rávetődik minden árnyékra, kicsavarják az engedély nélkül hordott játékpisztolyokat az összes tanuló kezéből, Varga Pista továbbgondolta SkiccPalink egykori örökbecsű kiszólását a lányok teste=biológiai vagyon témában, van most már kólája is külön a nemzetnek, hogy a bőr ragadjon a fogatokra végre tőle.

Uff, basszátok meg! 

....akarom mondani édeskedvesaranyos népem, mi csak értetek, a ti érdeketekben, a boldogulásotokért, a jólétetekért, a nyugalmatokért és minden olyan sablonért amit a kiborult kuminferi nem írt ide a lapra. Szóval értitek. 

 Csókpuszi!

705 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr34773957

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A TEK-en szúrt ország 2012.09.13. 09:24:36

A terrorizmus réme elérte hazánkat. Egyelőre nem tudni, hogy az azeri baltás gyilkos miatt felháborodott örmények, vagy a szíriai felkiszabadító akció kapcsán az Alka Ida valamely sejtje, vagy esetleg az Orbán Viktor megbuktatására készülő MOSZAT ügynö...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Ándi bácsi: ." Az EP az állásfoglalásban tudomásul veszi Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatát, miszerint Magyarország a nemzetközi kötelezettségeivel összhangban járt el."

Erre gondolsz? Ezt seni sem vitatta. Az EP kijelentette? Magyarország nem sértett jogot.
Kicsit más volt a kritika tárgya. de olyan szinten nem veszed tudomásul a tényeket, hogy kár beléd az IQ.
@téglagyár: Hűtőfürdőt javaslok, amíg holnap reggel irgalmas rokonaid elvisznek a területileg illetékes elmeosztályra. Na, hogy az OPNI-t bezáratta a szadesz, most látszik, mekkora balfékség volt. Azt ígérték, az ottani betegek ellátását megoldják egytől egyig. Te mégis kimaradtál Orvbűnnek együtt?? Ezért nem szeretem én se már a Szadeszt, valóban.
@GeoCracker: Csak 1 percem van a hozzád hasonló faszkarikákra.

'Jogellenesnek jogellenes,mivel a felelősség megosztás, és a hatalmi megosztás miatt az igazságügy a felelős. De olyan jogrendszerben, ahol nincs alkotmány, nyilvánvalóan alkotmányellenesség sincs.'

Első 2 mondatod.

- hatalom megosztás nincs a kormányban, sajnálom hogy tőlem hallod először, olvasd el talán az alaptv-t(vagy a régi alkotmányt), a ME egyszemélyben felelős a kormány munkájáért.

- 'De olyan jogrendszerben, ahol nincs alkotmány' - Erre mondom másodszor hogy szaladj az orvoshoz.
@Könnyen elkaptuk, uram!: Nemzetközi kötelezettség egy orvgyilkos megszállott rasszistát kiadni, akinek utcái, terei vannak hazájában, tehát eleve ezért a tettéért hősként ünneplik és évek óta készülnek a kiszabadítására és felmentésére?

Ándi bácsinak az. Felvették a TEK-hez? Rászolgált.
@batka manó: Megelőztél. De én a gulágot emberiességből kihagynám, csak rontana amúgy is igen bizarr szellemi állapotukon.

De mehetnek nagy barátunkhoz, az azeri Alijevhez, aki két perc alatt leromboltathatott házakat, mert az Euróvíziós Dalfesztiválfosnak útjában voltak. Aki tiltakozott, azóta börtönben kap fullextrás ellátást. Téglagyár imádná.
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=583960#null

[..]"Nagyra becsülöm Orbán Viktort azért, mert az azeri ügyben magára vállalta a teljes felelősséget. Emberemlékezet óta először férfiasan viselkedett. Nem kente rá az igazságügyek-, sem a külügyek minisztériumára, hanem megmondta, hogy minden figyelmeztetés és rosszallás dacára megtette, elengedte azt a gyilkost.
Persze, hogy még bátrabb lett volna, ha ezek után benyújtja lemondását, de első lépésként ez is nagyon szép és felemelő volt."
@a szív fészkei: ne becsuld ala a gyuloletemet! Az mindenhez erot ad!!! Az szdsz pedig a leggyuloltebb entitas az egesz vilagon! Minden rossz okozoja! Ezert meg nekunk ezert rettento bosszut kell alnunk!

VESSZEN AZ SZDSZ, VESSZEN ROZSA MIHALY!!!
Einstand Molnárnál: fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/545998_355533001199115_1476851973_n.jpg

Einstand Mattolcsynál: tenytar.blog.hu/2012/03/20/manyup_most_mar_biztos_hogy_hulyere_vett_orszag_vagyunk

Ebből is látszik, hogy a zsidók a kevésbé kártékonyak. ;-DDD Vigéckedek persze könnyen ezzel, mivel Stefi a kitiltás keserű kenyerét eszi és nem tud bikacsök éles érveivel térdre kényszeríteni.
@téglagyár:" A LIBERALZMUS IRMAGJAT IS KI KELL IRTANI, ES A VILAG UJRA SZEP LESZ!!!!!!!!! "

Hülyegyerek, ha a liberalizmust kiirtod, akkor ezt sem írhatod majd le. Jobbágy. Az vagy.
@téglagyár: bazmeg. viktor legalább 22 százalékkal több kárt tud okozni, egy időegység alatt az szdsznél, de lehet hogy van az 50 százalék is. vagy 51.
@téglagyár: A szerelmet és a gyűlöletet csak egy nagyon vékony határ választja el.

A bosszú már elért téged eléggé látványosan, amortizált is rendesen. De üvöltözz még,Fabius úgy látszik már durmol, hogy hagy itt tombolázni. Na én is unlak, csá.
@téglagyár: De mi köze az SZDSZ-nek a liberalizmushoz? Nem volna kedved kicsit olvasgatni, mielőtt égeted magad?
@Ándi bácsi: Csak modorológiailag megjegyzem, nem balfaszoztalak le. De ami késik, nem múlik :-)) Szakigazgatási hatalommegosztás van a kormányon belül. Ezért kellett Navracsicsra ráparancsolni, hogy írja alá a kiadatást. Például. Sajnálom, hogy tőlem hallod először, de a "ME egyszemélyben felelős a kormány munkájáért" mondat nem ekvivalens azzal, hogy:
ME egyszemélyben dönt a kormány hatáskörében előforduló minden kérdésről.

Mint korábban ez esetben is egy szép nagy szövegértelmezési csúsztatásban vagy.

S Alkotmány tényleg nincs, csak az az alatörvény, ami jogfolytonosna a '49-es alkotmányból vezeti le magát, ha jól emlékszem.
Kumin barátod mit mondott arról, hogy amennyiben a '49-esből vezeti le magát, akkor mi van azzal a kétharmaddal, ami egy ezek szerint el nem ismert Alkotmány alapján kapta meg a hatalmat?
@téglagyár: A gyűlölet forrása gyakran az elutasított szerelem. Akarsz róla beszélni? Keresd fel Ándi-bát.
@aritus: Jó cikk és már mind a két szereplőjét kibaszták a pártból. :)
@GeoCracker: Te mi most ketten kezeljük???;-DDD Risztelünk az óradíjon? Pár évig hallgattam az ELTE-n pszichológiát egy olyan részeg tanerőtől, hogy képtelen volt a saját szakmáját is kimondani. Cihológiáig futotta, aztán fel is adta a próbálkozásokat.

Szóval én alkalmas lennék. ;-))

Na ez mennyiben vicc? atv.hu/cikk/20120913_mesterhazy_bajnai_vagy_akar_rona?source=hirkereso
@GeoCracker: 'ME egyszemélyben dönt a kormány hatáskörében előforduló minden kérdésről.'

-Nem dönt csak döntHET. Mint a cégednél a főnök.

Mondták már hogy ha alapdolgokat sem tudsz, akkor ne használj olyan szavakat, hogy hatalommegosztás és szakigazgatás?

Mert ettől csak nevetségesebb leszel.
@Könnyen elkaptuk, uram!: mi koze az szdsznek a liberalizmushoz? Hogy mi koze? Hat bazdmeg, az szdsz az maga a liberalizmus! Gyakorlatilag az egyetlen part aki 100%ban liberalisnak vallja magat!!

VESSZEN AZ SZDSZ!!!
VESSZEN ROZSA MIHALY!!!
@GeoCracker: a gyulolet forrasa az szdsz, a rozsa mihaly, es a liberalizmus!!!

VESSZEN AZ SZDSZ!!!
VESSZEN ROZSA MIHALY!!!
A Nagyformátumú Politikus !
Ott is röptetnek: www.profession.hu/cikk/20120913/ezer-embert-kuld-el-az-opel/1420

De megmondta Orvbűn, hogy szarban vannak a németek. Na ugye.
GYULOLJETEK AZ SZDSZT TI IS!!!!! GONDOLJATOK MINDEN ROSSZRA AZ ELETETKBEN!!!! MINDENRE!!!! MINDENROL OK TEHETNEK, MINDENERT OK A FELELOSEK!!!!!!!!!! JFDKSGJISVUCXNVMXCLVJNKDSSDFJPEIOPFMDHGJFNCVXM,BNIFJDSGKLSVMCX.,YUFGHFJKDVPOASDGFAJDSKFHDJVNKSADJHDGG4-0TIAG-FJAJ9GFAJHGFDNARNGI4UOJFNGAKLGJF;AGJFADOBVJCXLVJHAOGHJASDOFGHFAG8FJH0[JWPOWPFJKOSDFDS[G[LS[';D'S\FSDKF0DS085KFL;ASDDS*)%jfksjfa9ASFASJFKAS$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@téglagyár:

Kedves Tomcat, az SZDSZ két éve elveszett. Cserébe a rózsamisi fóbia gyógyítható. Állítólag.
@Ándi bácsi: Mondták már nekd, hogy ha alapvető szövegértési problémáid vannak, akkor ne próbálkozz meg szövegértelmezéssel? Mert úgy jársz, mint az egyszeri a jereváni rádióval. Te Bakunak értenéd az tuti.
@a szív fészkei: Alkalmassági ügyben népnevelés helyett marajunk a kávézásnál :-)) Vagy a vodkánál. Az is rombolja az idegeket, de jobban esik olykor :-))

Rona már közölte, hogy köszöni ö nem kéri.
gepnarancs.hu/2012/09/rona-peter-nem-tud-arrol-hogy-felmerult-a-neve-miniszterelnok-jeloltkent/
@Ándi bácsi: Egyébként gy.k. (pl. csak neked) megismétlem. Ezt írtam:
"ME egyszemélyben felelős a kormány munkájáért" mondat nem ekvivalens azzal, hogy:
ME egyszemélyben dönt a kormány hatáskörében előforduló minden kérdésről.

Ebből a saját idézeted azonossághiánya nem esett le azzal, amit aztán kiemeltél. Különben jó fej vagy biztos. Jó kemény :-))
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Azonos stílus, egy toll. Szórakoztató is lehetnél ennyi ésszel, ha a lelked rendben lenne. De nem vagy.
@Fabius: :-) Pedig kezdtük már itt hand in hand kezelni. :-DDD Ennyi frusztrált őrült!
@GeoCracker: Felelőssége hol van??? Mutatott erre egyszer is példát? Hogy felel tényleg az embereiért. Ezt mondta Andrassew fentebb: ő szemelgette Alcsúton egyenként a Fidesz képviselőket is. És akkor Van egy Dr. Varga ugye. Azért lemondhatna, pl.
@Fabius: nektek is erezni kell a gyuloletet! Gondoljatok csak minden rosszra ami tortent! Biztos, hogy volt koze az szdszhez! Az osszes problemahoz, szemelyes tragediahoz koze van ezeknek a szemetladaknak! Mindenhol ott voltak!

Gondoljatok csak ezekre a nevekre: Kuncze, Peto, Mengelica, Retkes, Koka!!!! Engedjetek, hogy az ereitekben szetaradjon a gyulolet!!!!

VESSZEN AZ SZDSZ!!!
VESSZEN ROZSA MIHALY!!!
Azért ez durva. www.blikk.hu/blikk_aktualis/eltiltottak-a-cukormerot-elnezo-orvost-2108863

Egy vércukormérő készüléken megjelenik a HI felirat és egy rezidens orvos, nem érti, hogy az mit jelent? És szarik rá? Anyám fűtőtestjén is van HI ,M, L jelzés és felfogom.
@szilvesztermacska: Kicsi baba, ápolóid mind szabadnaposak? Kemény a helyzet az egészségügyben.
Hazafiságnak töltet: hungarianbeauty.com/wp-content/uploads/2011/08/Budapest-The-Prettiest-Girls-in-Eastern-Europe.pdf

Már mikor ezt tartották rólunk! 1967-ben publikálták ezt a cikket. Fénykoromkezdetén ;-)))))

A NYT-ban jelent meg és nő írta...
@a szív fészkei: Orbán? Sosem. Minden olyan helyzettől pánikol, amiben követlen felelőssége lenne.
És még valami elgondolkoztató:

"fikanick 2012.09.13. 17:15:22
@tarackos: Nem arrol van szo, hogy gyulolnem oket, arrol van szo, hogy olyan karos amit csinalnak, mint meg senki es semmi az utobbi 20 evben es ebbe beleertem Antallt es a kampanyat, amivel a szellemi elit ellen hangolta a hatorszagat es meghirdette a sajtohaborut, leven nem birta elviselni, hogy egy szabad sajto kritizalta ot.

Azota is ezt szenvedjuk, de nala meg legalabb voltak fekek. Mostanra, az Orban-fele narrativa teljesen elfogadhatova tette a belso korokben azt a nezetet, hogy nekik joguk van lecserelni a teljes nagypolgarsagot a partbol szarmazo emberekre, ezzel ratelepitve a partot a gazdasagi eletre es attetelesen fuggove teve a kozeposztalyt es a proletariatust is toluk.

Ez egyfajta modja a parancsuralmista, putyinista korporatizmusnak. Aki ezzel beket kot, az olyan, mint aki Leninnel keres alkut.

A mi (demokratak) szerencseje, hogy ez a rend magaban hordozza a sajat bukasat, leven nem hatekony rendszer, nincs benne ugyanis megujulasi kenyszer. A pechunk (pechetek, en nem itt keresem a jovedelmem), hogy ez a vergodes eltarthat meg 10-20 evig.

En ezzel nem fogok beket kotni, leven nem ulok fel a relativizalasuknak, ugyanis szerintem a gerinc bizonyos ponton tul nem osszevetes kerdese.

Ezen a ponton a Fidesz mar rettento sokszor athaladt.

Lelkuk rajta, ok meg meg fogjak elni, amikor ugy fognak rajuk tekinteni, mint ahogy a milosevicsi Szerbia vagy a mecsiari Szlovakia akkoriban fontos embereire tekintenek most arra.ˇ"

Szerintem a lényeget megfogta tökéletesen. És legyen is ez a sorsuk, amit vizionál nekik.

Amúgy nem olvastam ezeket az újtörököket, nem érdekel a vitájuk; egyáltalán, aki ma még Orvbűn szekerét tolja, az már valami olyan morális és szellemi deficittel és kihívással kell, hogy küzdjön, amit én fel sem fogok, hogy kibírható. Tehát nem érdekelnek, mert kártékonyak, és ezeken kumini "magaslatokon" szédülök az undortól. Őt is egyszer bírtam elolvasni az Indexen,soha többé, annyir akilógott a lólába.

De az a komment stimmt. Innen: fenteslent.blog.hu/2012/09/13/a_jobboldali_lenin_esete_a_mandinerrel
@Ándi bácsi: Nem a balodal tombol,hanem kövér elvtárs,hehe.Rögtön be is rágott rá a vezír,oszt kiderült hogy benzinpénzt is kap,a kurvaanyját!Szánalmas elvtelen suttyók vagytok akiket csak így lehet összeterelni,ha pofáztok ugrik az élethosszig tartó mézesbödön!
A mai kor véleményformálói jól dolgoztak. A legtöbbünknek fogalma sincs a valódi tényekről, de vélemény, megalapozatlan állítások oldaszámra elhangzanak fröcsögéssel, orbánozással, liberálbolsizással.
Nem kommentálom a történteket, de néhány kérdésem lenne.
1.) NATO nyelvtanfolyamon vettek részt az áldozat és gyilkos is. Vajon nem működött az előzetes kontroll?
2.) Vélhetően az akkor megismert hallgatók később is kapcsolatban álltak volna e szövetségi rendszerrel? Ennyire jól választottak? Ebben mi volt a magyarok és a szövetségesek szerepe?
3,) Ilyen esetben szokás-e ős ellenség népek fiait egy szobába / szomszéd helységekben elszállásolni?
4.) Egy - a NATO-hoz tartozó - katonai főiskolán oktatott növendék elsétál a TESCO-ba, baltát és fenőkövet vesz, majd símán beviszi a főiskolára?
5.) Mennyire életszerű történet az, hogy alszik két? férfi - örmény és magyar - egy szobában. Jő az azeri. Villanyt gyújt, megnézi, na ez az örmény, akkor sup, baltázzuk meg? E közben a magyar ébredezik. Nem próbálta lebeszélni, stb...
S ha igazságosak kívánunk lenni, vajon ezért is a mai kormányzat felel?
Kemény szavak, de most már fel valánk világositva, örök hála mester ;)
Csak jönne már az örmény terrorista és megszabadítana bennünket a Nemzeti Suttyó Gonosz törpétől.!!!!!!!!!!!!!!Nagyon várjuk!
A Nemzeti Gonosz Törpe temetésén Boldog hurrát üvöltenek majd az emberek!!!!! Magyarország fellélegzik, Europa tapsol!
@pharmacyli: "S ha igazságosak kívánunk lenni, vajon ezért is a mai kormányzat felel?"

Ez egy másik történet. Senki nem tette ezért felelőssé a mai kórmányt.

De ha már így elemezgeted a dolgokat, akkor hasonlóképp elemezhetnéd a 2006-os eseményeket is. Ott viszont a történet azonos volt.
@pharmacyli: Ki mondta hogy ezért a kormány felel ? Azért felel , mert elengedték . Fáj az igaz anonim ? Nekem tényem van ! Tanulj meg írni , addig nem reagálok !
@orica: Mi van a tollammal? A hugit meg ne basztasd, mert leszopatlak vele és életed végéig penicillin kurvára... izé... kurára fox lyárni! Na! Azé! Éljen a Párt, éljen a munkásosztály, éljen a világbéke!
Vesszenek a bankárok, a karvajtöke, globalizmus, stb.
@Ándi bácsi: Látom nem értetted meg amit írt. Nálad értelmesebb embereket is felbérelhetnének. Vagy ezt a szar melót már csak az olyan söpredék vállalja fel mint te?
Vagy a nagy eredeti tőkefelhalmozásban sajnálják rátok a pénzt?
@téglagyár: "Gyakorlatilag az egyetlen part aki 100%ban liberalisnak vallja magat!!" - Őőőő.. én emléxem még1re még 1990-1994 táján. melyik is?
@Ándi bácsi: " Az EU most állt ki mellette" - Jé! Milyen kettős mércétek van! Amíg a média törvényt basztatt az EU addig nem számított nketek a véleménye! Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy ilyen sokat fizetnek? A Ben Franklin nickeden normálisabb voltál. Mi változott? Drágább a gyógyszered? Nem fussa a keretből?
index.hu/kulfold/2012/09/13/elmarasztalta_azerbajdzsant_az_europai_parlament

Azerbajdzsánt elmarasztaló állásfoglalást fogadott el csütörtökön Strasbourgban az Európai Parlament (EP), miután a képviselők plenáris vitát folytattak a Magyarország által Azerbajdzsánnak átadott Ramil Safarov Azerbajdzsánban történt szabadon engedéséről.
...
Az Európai Parlament honlapján található dokumentáció tanúsága szerint Herczog Edit magyar és Véronique de Keyser belga szocialista EP-képviselő módosító indítványait ... leszavazták..

Magyarul az EP-ben tisztában vannak vele, hogy e nemzetközi jognak megfelelően járt el magyarország, és a baloldal önnön orzságának besározása ebben az esetben nem járt sikerrel.

Legalábbis Európában.
Itthon a ballib bloggerek mindent megtesznek, és megtettek az ügy érdekében.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Kettős mércét éppen ti alkalmaztok.

Az EP-ben elfogadott Magyarország elleni határozatok javarészét saját kezüleg jegyzik magyar képviselők.

De jelenleg még ez sem segített rajtatok. Most leszavazták őket.
@n.i.era: Az Európa Parlamentben úgy látták hogy történt garancia vállalás Azerbajdzsáni részről, melyet megszegtek.

Most erős a dilemám, hogy neked higgyek vajh, vagy az EP-nek.

Ennek az oka az, hogy úgy tinik, a hazai ballib bloggerek diplomácia kérdések megvitatásában tájékozottabbbak, az összes EP delegálttól Angliától, Németeken keresztül, a Görögökig cuzammen.

Legalábbis arc nagyságból, megkérdőjelezhetetlenségből kiindulva.
@Trompf: "Magyarul az EP-ben tisztában vannak vele, hogy e nemzetközi jognak megfelelően járt el magyarország, "

Ezt senki nem vitatta.

Ami jogszerű, az nem biztos, hogy erkölcsös is.
@félázsiai 2llkedő:
Hagy ne keressek vissza légyszi, hogy hány százan vitatták ezt.

Diplomácia kérdésből erkölcsi kérdést csinálni, szerintem értelmetlen.

Magyarul vagy kijelentjük diplomáciailag, hogy nem hiszünk nektek, és ezzel meglehetősen nagy leépítést indukálunk a célország tekintetében diplomáciai szempontból, vagy nem, és elhisszük amit diplomatáik állítanak.
@Trompf: "Hagy ne keressek vissza légyszi, hogy hány százan vitatták ezt."

Abból a hányszázból nyalván könnyen találsz egyet. Plíz!

"Diplomácia kérdésből erkölcsi kérdést csinálni, szerintem értelmetlen."

Erkölcs az erkölcs. Hazugság az hazugság. Kicsit nem lehet senkit se megölni.
@félázsiai 2llkedő:
@n.i.era: Itt ez pl..

De mivel követem a témát a kezdetektől, így a dokumentum (Azerbajdzsáni garanciavállalás) megjelenésétől kezdve tudom, hogy több százan magyarázták, hogy az nem is garancia.
Kb mind a 30 ballib blogban, ami mind címlapos volt.
@Trompf: Ennek mondjuk semmi köze ahhoz, hogy jogilag rendben volt-e a dolog. De rá se ránts!
@félázsiai 2llkedő: úgy sem akarja érteni, kár a borsóért, meg a falért is ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Érti ő, csak valahogyan a vesztésre allást legalább döntetlenre ki akarja hozni.
@Ándi bácsi: "Az EU most állt ki mellette"

Muhaha! Na mi van, idáig nem érdekelt benneteket az EU véleménye, most meg hirtelen érdekel?
Amúgy lófaszt állt ki mellette! Azt mondták, hogy a magyarok jóhiszeműen jártak el. Ami megint csak azt mutatja, hogy az "EU" lófaszt se tud az orbánotokról. Már régen kiderült, hogy jóhiszeműségről szó sem volt. Ezt az orbánotok mondta a saját kis szájával.

Mellesleg most ahogy látszik Magyarország semmit nem nyert a kiadatással (sőt!), mégis ki nyert vele? Csak nem az orbán vagyonkája gyarapodott? Na ezt cáfoljátok meg kisfácán, mert ez most a nagy kérdés!
Félve kérdem, mert Vincent már kitiltott ugyanezért, de ez a poszt meg mi a búbánatos rettenet?
Ennél sokkal de sokkal többre vagytok képesek.
@Trompf: "Azerbajdzsáni garanciavállalás"

Semmilyen azerbajdzsáni garanciavállalaás nem volt B+, ne vetíts!
A viktorkád a saját szájával mondta, hogy nagyon jól tudta ki fogják engedni. CSAK ABBAN BÍZOTT, hogy pár hónapig ez nem fog megtörténni. UTÓLAG jutott eszükbe, hogy talán erre kellett volna garanciát kérniük, B+!
Aki ebben nem talál semmi erkölcsi kivetnivalót, hát, én csak azt mondom az ilyen ne kerüljön soha a kormány közelébe se. Sajnos az orbán már ott van, és ha ebben nem voltak neki erkölcsi aggályai akkor hótziher, hogy másban sincsenek. Pl. a közpénzek lenyúlása tekintetében...
Fabius blogján, meg a többi Index-linkelt liberális blogon összesen párszáz fanatikus és pártpénzelt hozzászóló hergeli egymást Orbánék ellen. Ilyen erővel egymás farkát is kiverhetnétek, attól még a táborotok nem szaporodna fel. Meddők vagytok, basszátok meg!

A kutyát sem érdekli már a baltás, mindenki csak örül, hogy el lett takarítva innen, nem mi etetjük. Ha meg ezért majd egyszer még hálás is lesz az azeri diktátor, az csak hab a tortán. Egy normális magyar nem köpköd ezért Orbánékra.

Ti se tegyétek, mert a sok erőlködéstől már nem láttok ki a fejetekből a sok összekeveredett takony és nyál keverékétől!
@Kivlov: Hát ez az! Lenyúljuk a nyugdíjatokat? Lenyúljuk a befizetett adótokat? Kiengedjük a baltásgyilkost? Akkor meg mi van? Közötök? Oszt' jó nagyot!
@veracity: "Csak semmi buzulás!"
Muhaha!

"veracity 0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2010.07.12. óta tag."
This country is going straight to hell...
Oszt kész.
És még ezek a kis buzik (fidesz, kdnp és jobbik) akarnak súlyosabb ítéleteket, mikor teljesen rendben lévőnek találják, hogy az előre kitervelten, aljas szándékból elkövetett emberölésért magyar bíróság által elítélt baltás gyilkos büntetését orbán 9 évre csökkentse.
Az okok megértését segíti, ha megismeri a világ, mire képesek az örmények is:
sportgeza.hu/futball/hirek/2012/09/14/bocsanatot_kert_a_labdaszedot_megrugo_ormeny/
az index is kihúzhatná már a fejét a fidesz seggéből, naponta jelennek meg propagandacikkek.
676 ,pardon 677 komment! Na és mire jutottatok? Jól megmondtátok egymásnak, a világ meg megy tovább a maga "út ján", hogy klasszikusokat idézzek.Egyébként Miért kellene a mi adóforintjainkat költeni erre a figurára? De mint már valaki feltette ide a Franciák által kiadott 8 ember haláláért felelős Örményt, na az se börtönben folytatta. És még lehetne folytatni hány ilyen történet van a világban, és nem csináltak ekkora műbalhét miatta. De nekünk mindegy mi csak balhézni lehessen. Olyanok vagyunk mint a fradisták, csak nem kövekkel hanem billentyűvel. Na mindegy. Hamarosan biztos lesz valami új gumicsont, úgyhogy lazítsatok, ez már leszaladt.Itt a hétvége, tessék valami, jó programról gondoskodni a "zasszonynak":) Én megyek az unokáimért! És le van sz...a a politika!
@megtorolom: Teljesen felesleges volt akkor ideírnod. Meglettünk volna nélküled.
@veracity: Már megint ez a farok téma. Segg, farok, buzi, stb. Mindig ezek körül forognak a "gondolataid". Mi a baj? Nem szoptatott anyád kiskorodban, vagy molesztáltak?
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: Te szegény! Egyedül kell képviselned a családot?
@megtorolom: Műbalhé? 9 óra, megkezdődött a műszak a fideszpropaganda osztályon?
Bírom amikor a hülyék ahelyett, hogy vállalnák a tettük következményeit, még mélyebbre ássák magukat a fekáliába.
Az meg kimondottan élvezetes amikor még nem is értik miért...

"megtorolom 0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2012.08.26. óta tag."
@belekotty:
"Meglettünk volna nélküled"? Bakke egész éjszaka nem írtál egy sort sem, aludtál és most ijedtél fel? Dolgozni meg ki a túró fog ,ha már ilyenkor itt vered a bránert? Leírtam a véleményem. Tilos? Ja te vagy itt a főrendező? A kis "te" szándékos, mielőtt valaki nehezményezné. Még valami. Az EP-n ugye a baloldal el szerette volna érni, hogy elmarasztalás szülessen. Mutass még egy országot akinek a képviselői a hazájuk ellen lobbiznak?
@belekotty: Mert erre koncentrálsz, bocikám! Figyelj másra is, fontos dolgokra.
@Táskás Tóni: Várjál már! Mindenkit nem baszhatok agyon, mert akkor ki fog kiadni. Előre kell ám gondolkozni, nem úgy, mint ezek.
@megtorolom: "Az EP-n ugye a baloldal el szerette volna érni, hogy elmarasztalás szülessen. Mutass még egy országot akinek a képviselői a hazájuk ellen lobbiznak?"

A teljes baloldali EP-frakciót az MSZP delegálta? Nem mondom, van néhány pártkatonájuk ...
@Trompf:" Diplomácia kérdésből erkölcsi kérdést csinálni, szerintem értelmetlen."

Ja. Szerintem is. Például Meggyesi, Gyurcsány és a többi lejáratása. Miközben a Fidesz soraiban ha valaki kommunista múlttal rendelkezik, az rendben van. Az se baj, ha III/II-es volt. Ez ám az erkölcs!
@Trompf:" Magyarul vagy kijelentjük diplomáciailag, hogy nem hiszünk nektek, és ezzel meglehetősen nagy leépítést indukálunk a célország tekintetében diplomáciai szempontból, vagy nem, és elhisszük amit diplomatáik állítanak. "

Vagy nem elégszünk meg egy faxxal, hanem hivatalos iratot kérünk, esetleg átadjuk az ügyet az EU Biztonsági Bizottságának.

Az ugye megvan, hogy az iszlám szerint nem hívőt becsapni nem bűn?
Az ugye megvan, hogy Orbán egyszemélyben döntött, senkire sem hallgatva? Hogy a külügy, a belügy nem javasolta ezt?
@Trompf: Ne legyen dilemmád! Segítek: gondold azt, amit elfogadhatónak tartasz.
Én úgy tudom, hogy az Európa Parlament nem foglalkozott az üggyel, az Európai Parlament viszont igen. (Két különféle intézmény.)
De, úgy tudom, hogy mi nem hiszünk semmiféle hanyatló, pusztulatos nyugati népeknek, hiszen keleti szelek fújnak. Nemde???
Egyébként pedig ha fel is tesszük, hogy volt garancia-vállalás, akkor remek barátaink vannak, csak kicsit hazudósak. Vagy nem?
@veracity: farok, basszátok meg, takony, nyál..
milyen értelmes gondolatvilágod van.
Anyucid elhanyagolta a szocializációd? Kibaszott az uccára a csattogós lepkével, meg cumival a szádban asztán nőjjé fel? :-))
@Spániel: Részvétem, Téged elért amitől én a legjobban félek egész életemben. Nagyon sajnállak.
Nehéz kérdeznem, de ha úgy érzed van erőd, próbálj segíteni, mert én egyedül Téged tartalak kompetensnek:

Hogy kell állást foglalni az egyetemista tette ügyében?

Szituácó-függetlenül a legélesebb tiltás minden gyilkosság-gyanura, vagy a laikus környezetre kell bízni a reakciót, annak mértékét, a közösségi fellépést (rendőri akciót) pedig ennek alárendelten kell indítani, illetve megítélni?

Persze megértem, ha nem fogsz állást foglalni.
@dr Kangörény: Nagyon nem érek egyet ezzel a felfogással. A közpénzhez való felelőtlen hozzáállás melegágyának tartom.
A közpénzből fenntartott erőszak apparátusok fenntartási/működési költségeit nem lehet Csáky-szalmájaként kezelni. Ha társadalmilag jóváhagyott okból történik a felhasználása - nincs mit tenni, tűrni kell. De hogy egy magát jópofinak tartó faszfej (mert miért volt álruhában (fürdőköpenyben!) és tette ki a SW fegyverre egyáltalán nem, 12 lövetű Sztrecskinre annál inkább hasonlító fegyverimitációt a "tréfa" _előtt_?) baromsága miatt az egyáltalán nem 'virtuális' közpénzt költeni (benzin, apparátusi papír- és nem papíralapú adminisztráció, máshonnan elvont rendfenntartó kapacitás _stb._, miért kellene semminek tekinteni: ezt kellene megmagyaráznod.
Egy ország Rendőrségét nem a barmok viccei miatt ugráltatjuk. A telefonos bombafenyegetés a dolgozat elkerülése érdekében miért büntethető (persze a szülő, az esetek többségében) ez a kretén meg nem? Miért mert _egyetemista_? Ez mióta önálló minőség?
@téglagyár: Bazdmeg, ha már tegeződünk, az, hogy minek vallja magát az szdsz , az egy dolog.
A fidesz meg fiatal, demokrata és szövetség. A kdnp meg keresztény. te meg téglagyár vagy.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:

Ugyan már, nem vagy te kényes a szavakra!

Kúrt úrfi vagy. Mondod te. Csak az ékezetekkel állsz hadilábon:)

Érteni véllek, rá se ránts!
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
"Anyucid elhanyagolta a szocializációd? Kibaszott az uccára a csattogós lepkével, meg cumival a szádban asztán nőjjé fel? :-))"
Ez nagyon-nagyon-nagyon... :DD
Miért nem csodálkozom? A jelenlegi pol.elit meg a vörös párttagkönyvvel és annak a védernyője alatt nőtt fel.
Hugi jól van?
a fides mafia az erkolcsi válságra felkteszi a két pontot...

fojamatosan:
-vörösiszap adományok szétlopása...
-drlézerdzsonni az anynités minndeki amit összeharácsolt
-drsnittpálesz...
-drbaltás orvbűn a leendő AXE kormányfő
-drvarga fides vezérszónok, asszonyt megqrni és kidobni... kétlábonjáró inkubátorok...
....
...

és még nincs vége... ez csak a vég kezdete..
süti beállítások módosítása