Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.origo.hu/itthon/2024/04/ketmillios-noi-biciklivel-bohockodik-magyar-peter-foto Drága origo, m... (2024.04.23. 10:41) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.09.09. 05:25 Fabius

A jó IMF hitel meséje

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor imf kötse

Kedves Felebarátaim, Harcostársaim és egyéb Nertagok!

Azért gyűltünk itt össze, amiért minden évben: hogy csodáljatok! Ám idei szeánszunk rendhagyó lesz, mert az elmúlt napok eseményei miatt ugyan győzni jöttem, de jó lesz a kettes is. Úgy érzem magam, mintha a Legyen Ön is milliomos utolsó kérdése előtt állnék, és eljátszottam az összes segítségem: felhívtam interurbán Kínát de letették, felajánlottam Azerbajdzsánnak, hogy felezünk de Aliyev helyes válasz és/vagy készpénz helyett diplomáciai jegyzéket küldött, a szaudiaknál meg kiröhögött a közönség. Innentől tét a győzelem vagy a bukás. Otthon indulás előtt még a házi oltárnál elmormoltam egy imát, meghallgattam Anikó mai bölcseletét amivel utamra bocsátott: légy velük kíméletlenül őszinte!

orbán oltár.jpg

A kíméletlen őszinteség jegyében tartozom a vallomással: tegnap éjjel velőrózsahabos mangalicatortát nassoltam, felpuffadtam, és úgy fogja lepattintani rólam az inget a kidagadó bendő, mint Keresztes X anyó melle a két számmal kisebb szponzorlajbit

Na, most, hogy az őszinteségen túl vagyunk térjünk a lényegre. Az van édesdrágáim, hogy bár az érzéseim bizonytalanok, de tizenkilencre lapot húzunk, kijátsszuk a végjátékig és győzünk. Ezt talán már külön hangsúlyoznom sem kell, mert akiben bármi kétség ébredt efelől az nem ül ma itt. Mégis furcsa lehet nektek, hogy Varga Miska szerdán azt mondta, nem úszható meg az IMF program, de nem kell tőle félni, mire én csütörtökön, hogy így nem kell - a kifogáslistával lebuktam, de ezt ne firtassuk - ma pedig az imént hallhattátok Varga Miskától, Kusza Szemtől és Csaba Lászlótól, hogy mégis kell. Háhá! Hol van a kutya elásva? Ott, édeseim, hogy nekünk jó hitel kell és nem rossz hitel!

A jó hitel az olyan, hogy a felvett összeg után kamatot fizet negyedévente a hitelező, és amikor a törlesztőrészletért jönnek akkor Gyurka elküldi őket a francba. Ezt megköszönik, eljönnek a Nándorfehérváriba kezet csókolni, és mennek haza isten hírével. A futamidő letelte után pedig a világ összes gazdasági lapjában egész oldalas hirdetésben hálálkodnak, hogy hasznára lehettek az országnak. Abban nem értek egyet a nagy trióval, hogy nem kell azt a 2008-as hitelfelhasználást annyira firtatni, mert a végén előkerül ez a táblázat amiből kiderül, a nagyobb szelet hitelpénznek mi teccettünk a seggére verni. Kinek jó ez? A táblázat alján rajta van, hogy az Államadósság Kezelő Központ és az MTVA a forrás, ha erre azt mondom hazudtak engem is 10 millióra perelnek, mint a nemzetidegen Balaványt

ScreenShot292.bmp

De ne kalandozzunk ilyen mélyen a valóság nevű liberális fertőbe, törődjünk a holnapunkkal kedves rajongótáborom. A holnapunkban győzelmek egész sorát látom, személyesen fogom elkészíteni a Jó Hitel Terv-et, amit az IMF-nek benyújtunk. Ti addig se olvassatok cikket ördögi spirálokról és 600 milliárdos lyukról a költségvetésen, ne nyomasszátok magatokat a 2013-as költségvetés levezetésének adataival, és ne törődjetek vele, hogy Kusza Szem már a rendkívüli állapotra is felkészült. Lárifári. Tündérmese. A győzelem a miénk.

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, csókpuszi, szevasztok!

727 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr454763984

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vigyázat, mély víz! I. rész. 2012.09.10. 12:18:36

Többszörösen kifejező és hasonlatszagú a cím. Mivel víz nélkül nincs élet mégsem, hozzátok el az Ő vízét nékem! Mármint a vízszolgáltató által biztosított vezetékről a házba. Mikor belevágtunk eldöntöttük, vizsgálódás nélkül cseréljük a közművek vezeté...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@shinichi: + 1 De unom már én is a görög brühühühüt. Pirulna a cirkuszuk miatt Szophklésztól Aiszkhüloszig mindenki antikjuk!
Remélem már mindenki epekedve várja I. Viktorunk napirend előtti fellépését élő adásban. :)

ingyentv.hu/index.php/tvchannels/index/2/37/919/DUNA%20TV#tv
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Vitték ma Biszkut, most csinálnak valami ellenbaltás műsort, hogy ara figyeljen mindenki. Remélem, Csatáry bácsika se ússza meg.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nálunk sem sok :D

de majd az ilyenek ünnepélyes keretek között, kapnak egy szép színű papirlapot több névvel, de csak egy a vitya melletti hellyel, más részén a lapnak teflonos bevonattal, amire semmi nem ír, nem fog ;)
@keresztanya fabi(en): Na most kiengedem magamból a toporzékot: Ez egy hulladék véglény, egy rokihelyeken pöffeszkedő, a farka antiméretét bazi nagy böhöncékekkel és szilikonos macafeleséggel mutogatva palástoló nímand tetűűűűűűűű.

Hogy emberileg, szakmailag - tudja, mit jelent?,á nem - a mínusz tartományt se karcolja, az már ezer éve köztudott. Ha ez így volt - nem nézem az agysorvasztását - ahogy a HVG-s leírja, akkor ezer átok hulljon rá a legcifrábbakból azért, hogy a nézettségért olyan embereket, BETEG GYEREKET!!!! tálal fel nyersen tálcán, akiknek már semilyük se marad, csak a nyilvánosság reménye de HP még abba is belehány. Ez apa??? Milliárdos élősködő bélféreg.

Legyen egyszer ő ilyen és ilyenebb helyzetben! Gyurcsány meg ekkora barom, hogy ebbe belement? Akkor dögöljön éhen a Kossuth téren!
@a szív fészkei: Roussos új száma: Nehéz a boldogságtól búcsút venni. Majd megtanulja a szöveget... Túl nagy a hiszti én is azt hiszem, pedig nekem közelállóak.
A pénzügyi egyensúly (a sajátom) javítása okán, most meló.
@a szív fészkei: "Gyurcsány meg ekkora barom, hogy ebbe belement? Akkor dögöljön éhen a Kossuth téren!"

Nem lesz nekünk ekkora szerencsénk. :)
@a szív fészkei:
De mérgesnek teccen lenni-:(
Ez a Hajdú Péternek nevezett kommunális médiaszennyezés, már rég megérett arra, hogy picsán rúgják. Gusztustalan ordenáré módon sztárolja magát meg a kirakatlotyóját, minden földi jóban hónaljig turkálnak, akár olyan mocskos erkölcstelenségek árán is, amelyeket a cikk szerzője említ. Egyet értek!
De érdekes: "Egy kicsit könnyebb lesz lopni a MÁV-nál

Jenei Miklós
2012. szeptember 10., hétfő 07:16 |
|

Cégekre szabott közbeszerzések, drágán vásárolt zúzott kő, gyanús literes ásványvíz, papíron létező járda. A MÁV compliance osztályát nem rég hozták létre, máris tízmilliókat spórolt meg az állami vasúttársaságnak a kétes ügyek feltérképezésével, az új vezetés azonban hallani sem akar a közbeszerzések körül szaglászó társaságról. Dávid Ilona szeptembertől megszüntette az osztályt."

index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/10/mav/
@Knósszosz: Hát legalább ezt a médiabűnözőt kéne eltakarítani első körben a tisztább országért! De már nagyon bevásárolta oda magát. A TV2 meg fillére megvehető kurva, Stefi fénypászma hozzájuk képest.
@Knósszosz: Na ehhez én is csatlakozom. Egész szép nagykoalíció lett hirtelen a Hajdú félékkel kapcsolatban. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Dehogy szállt el.
Nem tudom, hány éves vagy, Kádár alatt "teljes foglalkoztatottságnak" hívták a gyárudvarokon történő lézengést.
A statisztika szép tudomány, sohasem csal, csak akik visszaélnek vele.
@rodeo36: Hogyan gondolod, hogy megkérdőjelezem, vagy nem hiszem. Egyébként is Neked a jövőben mindent elhiszek. A Markovics és a 200 fős orchester megkereséséért és elküldéséért a szivembe zártalak. Szevasz!!!@a szív fészkei:
@a szív fészkei:
Nézd... Piktor is futott nála. A szar meg a fos. Választhatunk... ?
@rodeo36: Megsúgott Maurice Andrét meghallgattam. Nagyon köszönöm!
@Habakuk999: tudom, és a duma is pont ez volt, kb. veled egyívású, majdnem 40 :D
@a szív fészkei: Örülök, hogy a 200 fős orchester bejött látványként is, lehet szemelgetni belőlük, egyik-másik megér egy-két ajtó csapkodást. Ám, nem hiszem, hogy nagyívű elmélkedést lehetne folytatni velük pl. az empiriokriticizmusról a búrájukat elnézve.
@a szív fészkei:
Evégre van fontossági sorrend is a világon! :)
Hidd el Piktornak a beszédében lesz szó Biszku elvtársról.
Az fontosabb... Sokkal.
@a szív fészkei: gondolom rakeszulnek, ha orban megint bukna es megint korhazbacsapna aniko asszonyt..:-)
Behaltok tőle...viktor elkezdte a dumcsit a parlamentben. :)
@Penivaldes:
Kis perverz! Hogy neked mik nem jutnak eszedbe ezekről!
Nekem kb ilyesmi...

m.blog.hu/be/bealvosfilm/image/bilincs.jpg
@Mariann19: Bennük van a zene, elég az. Irigylem ezért őket. :-)) De én a balkáninál azt szeretem, amikor a nagyon elhalkuló lassú átvált fergetegesre.

A klasszikus Kusturica-betétdalt,pl. www.youtube.com/watch?v=UigAe0_vtn0

Imádtam azt a filmet,zseniális, minden benne van rólunk is, azok a figurák egy az egyben a mi világunk basszus, hol vagyunk mi nyugattól?????
Viktor azt mondja készülünk a jövő év tavaszán várható nehéz világhelyzetre.
A végén a maffiózó szarba esése!?
Úhhhhhhhhhhhhhhhh, mint Orvbűn legmegfelelőbb helye.

Ha nagyon el vagyok keseredve, ez a jelenet megvigasztal.
@keresztanya fabi(en): Annak? Nem is volt. Háj és steksz tölti ki mindenét. Nejét a szilikon is. Szegény gyerekei, milyen súlyos karma vezette őket ehhez a két üres buta emberhez????
Viktor: "be kell vezetnünk egy új politikai életszabályt." :))
@a pontosság kedvéért: Felmérésre ez nem a legjobb módszer, mert ha 2-3 kommentben már szerepel reakció, akkor a többiek valszeg nem fognak reagálni, mondván: - mások már megtették, minek fűrészeljük a fingot.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ajjaj Béla bácsi. :)

"A főügyész elmondta, hogy Biszku lakásában a rendőrök lőszereket találtak, ami összefügghet évtizedes hobbijával, a vadászattal. Mivel azok tartására már nincs engedélye, ha a lőszerekről kiderül hogy élesek, újabb gyanúsítás következhet."

index.hu/belfold/2012/09/10/biszku_akar_eletfogytiglant_is_kaphat/
@rodeo36: és kérnek egy linket is az excel manual-hoz, mert a beépített súgója nem müxik. félő, h másként fogják használni, mint te. :DDD
indul az őszi hazugság cunami... kapaszkogygatok !

"...a költségvetési hiány csökkentése biztosítja, hogy az adóságállomány 2013-ban is csökkenni fog"

hihihii:)))) deficites költcségvetés és csökken az adósság:))))))

"A válság ellenére is fontos sikereket értünk el. Megvédtük a nyugdíjakat, évről évre az infláció mértékével növeltük, megőriztük a vásárlóerejét"

:))))) + +... érzik biztos, jobban élnek.. és a maynup is

"...milyen lépések kellenek ahhoz, hogy Európa válsága ne húzza le Magyarországot."

a rohadó nyugat:))))

ez a büdös rohat c... uppsz dakota... gebedne meg MOST
Vona felhozza hogy miért nem ejtett szót frakció társa Ángyán legutóbbi előadásáról.:)
Elsőként a Jobbik elnöke, Vona Gábor szólalt fel, ő kommunikációs trükknek minősítette a beszédet, ami arról szólt, hogy mindenki gyenge. "Ha viccelni akarnék, azt mondanám, nehéz helyzetben van az ország, ha már Gyurcsány Ferenc is sátorban lakik" - mondta. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ,,Rogán azt sem tartja kizártnak, hogy a feliratkozás bevezetése miatt módosítani kell az alaptörvényt.''

No, majd nyugodtan/nyugtalanul keressenek csak meg, hogy miért is nem iratkoztam fel, bojkottálva a Szép új Világ-ot...
@fletwwod_mac: de legalább kopogtatózás már nem lesz. Mármint a cédula gyűjtés kapcsán. :)
@fletwwod_mac: ,,...azoknak pedig felhívják a figyelmüket, akik még nem regisztráltak...''

hehe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkor most mennyi lesz. rodeo36-ot idézve

brühühühűűűűűűű
---
most sem tudja az egyik száj, mit mond a másik? úgy össze vagyok kuszálva! ne hagyjanak a tétova bizonytalanság mocsarában elsüllyedneeeeem!!!
@fletwwod_mac: lásd romániát pl. meg hát lesz itt olyan lista, még a reggeli végterméket is tartalmazni fogja.
Bár elsikkadt a parlamenti közvetítés miatt, de érdemes vetni rá egy pillantást. Ilyen az, amikor előre bejelentik: megyünk lopni.

www.origo.hu/gazdasag/20120910-heim-nem-kell-ennyi-devizatartalek.html

Bár maga a hír elborzasztó, Heim tényleg értelmesen adja elő a lehetőségeket, vázolja a megfontolandó dolgokat. Egyre szimpatikusabb nekem ez a csávó, úgy tűnik, mintha a Századvég eldöntötte volna: túl kívánja élni a Fideszt.
@shinichi: Hasonló téma. :)

Így úszhatja meg Orbán az IMF-et

www.origo.hu/gazdasag/20120907-a-kormanyzati-betetben-bizhat-a-kormany.html

Durván 7600 milliárd forintra van szüksége a kormánynak 2014 közepéig, vagyis a következő parlamenti választásokig ahhoz, hogy törlessze kötelezettségeit, és megújítsa a lejáró államadósságot. Ez akár a napokban bizonytalanabbá vált IMF- vagy uniós pénz nélkül is összeszedhető, ha a kormánynak mázlija lesz, és a nemzetközi befektetői hangulat kedvező marad. Az IMF-mentes forgatókönyv megvalósításához az is segítséget nyújthat, hogy hatalmas összeg pihen a kormány jegybankban lévő számláján.
@a szív fészkei: ilyenkor örül a szívem, hogy lilám sincs, miről beszélsz. Ebben a hónapban még nem kapcsoltam be a tv-t. Múlt hónapban 2x néztünk dvd-t. Kb.ebben ki is merül az érdeklődésem... úgy tűnik, nem sokat vesztettem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Penike olyan szemtelenül fiatal, hogy a kérdésed egyik szavát sem érti! :))
Rettenetes hét várhat ránk

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/rettenetes_het_varhat_rank.530619.html

Veszedelmes hetet kezdett az eurózóna: a német alkotmánybíróság szerdán mondja ki a verdiktet arról, hogy alkotmányos-e Németország részvétele az Európai Stabilitási Mechanizmusban (ESM), ugyanezen a napon tartanak előrehozott választásokat Hollandiában, pénteken a közös európai bankfelügyeletről tárgyalnak az eurózóna pénzügyminiszterei (eurócsoport) és egész héten folynak az egyeztetések az EU-ECB-IMF hármas és a görög kormány között.
@fletwwod_mac: Melyiket a bigét vagy a munkásőrt??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
még a recept sem változott. egykoron dollárt tettek a könyvbe házkutatás során. Ezzel a külföldi (nyugati) kapcsolat ténye automatice bizonyítottá vált.

Ha azért nem ítélték el, amivel vádolták, még mindig ott volt a dollár...

Csak én látok analógiát?

Ja ez a lőszer téma előrevetíti azt, hogy az egész csak kirakatper. Bélabá nem fog ülni, majd elengedik egészségügyi okokból, stb. de a lőszer miatt elkaszálják.
@shinichi: már megint?? megyünk lopni copyright by tóta, nem olyan régen
hvg.hu/w/20111216_lopni
@fletwwod_mac: én december óta nem kapcsoltam be (párom szokta)
F1-re és tudományos csatornákra vagyok hangolva
Amúgy a Frizbiről beszélgetünk Szívvel, mármint amit a HVG-ben írtak róla
@fletwwod_mac: Ja, ja.
Még azt is gondoltam volna, hogy (kinek-kinek ízlése szerint, végre) megb@szkurálják Biszkut, még ha ...

De, ezzel a lőszeres idiótasággal túlságosan színpadias, átlátszó az egész.
@a szív fészkei: "a lassú átvált fergetegesre", erre írtam, hogy archaikus, érzelemdús és lázadó."Minden Kusturica filmet megnéztem, ami módomban állt.A csodás hangulatteremtés mellett végig azt figyeltem, hogy milyen precízen, minden részletre kiterjedően rendezte meg ezt a filmet.A 200 fős fúvósok által előadott Guca c. mű az azonos című film kisérő zenéje volt. Láttad?
Teljesen tudok azonosulni Veled a pop zene szeretetében is. Kedvenc énekesem az akkori bandákból a Piramis vezér, Révész Sándor.
Mellékállásban egy Műv. Házban voltam gazdaságis, ott az akkori "menők" majdnem mindegyikével volt szerencsém személyesen találkozni, onnan a vonzódás.
Mondjuk a klasszikusok a nagy szerelmeim, ezekből is a zenekari művek. De szerettem volna e zenekarokban prímhegedűs lenni, de látod, mi lett belőlem!?
@Marcellusca: ha lett volna vér azon a bizonyos helyen, akkor az 1990-es évek elején kellett volna. Nemcsak őt, hanem a végrehajtókat, ítéletet hozókat, stb., szóval a közreműködőket is.
@fletwwod_mac: Ez a vég kezdetének az eleje. :)
Ahogy elnézem a mai parlamenti pengeváltást, lesz rendesen poszt témája Fabiusnak. :)
@fletwwod_mac: Én sem láttam, írta a HVG. És néha belenéztem a Férjem védelmében szünetében és sikítva elkapcsoltam.

Én szoktam tévézni, bármit, ami érdekel és van, amikor egész napokat kihagyok, ez nemek nem álláspont, hogy tévét semmit. ami szar, elkapcsolom.

DE ez a HP, hogy ilyen hozzáállással, mínusz emberséggel és undicsek kinézettel magyar hájpolt fő médiajelenség lehet, na az a szégyenteljes!!!
Orbán azt mondta, hogy az elempé mögött a külföldiek állnak és ezért egyszerűen csak labanc pártnak tartja őket. :)
@a szív fészkei: Tökéletesen egyetértek veled, bár tudom nem látod. :)
@Mariann19:Egy nagyon értékes lett belőled. :-)) Révész Sanyika - hát azért idén elfogadta a Vezér kezéből a kitüntetést. :-((( Szép fiú volt és érdekes hangú. Most állítólag boldog a legújabb, lánykorú nejével és a kislányával vidéken.

Én - ezerszer untatok itt mindenkit - Baksát imádtam, imádom: állítólag megzakkant Berlinben. Ezt Várúrtól hallottam két éve tán, aki agyament fideszfan, de erről tudtam vele emberileg értekezni, mert ismeri a famíliáját.

A popban óriási nagy mozgósító, összehozó erő van, amit Rodeo nem akar megérezni és átélni, ő csak a rombolás szellemét látja benne. Mert rombolt a pop valóban és direkte: régi idolokat, magatartásokat, sok mindent. De adott is. Nekem sokat is... Én sokszor átélhettem az eggyé válást a dalok alatt, pl. a két Rolling-koncerten; azokat, míg élnem adatik, el nem felejtem, akkora nagy ajándékok.

Kusturica zseni, de emberként előttem bukovári: nol.hu/kult/20110621-az_elfojtott_feszultseg_utjan Milosevicset támogatni bárhogy is hiteltelenné vágja a melóit[..]" Szarajevó 1992 és 1995 közötti ostroma során számos európai értelmiségi lépett fel a pusztítás ellen, eközben a szarajevói születésű Kusturica szerb pénzből filmeket forgatott, Szlobodan Milosevics akkori „jugoszláv” elnök, a harcok kirobbantója és karmestere közvetlen támogatásával."
@Marcellusca: vagy - ami szerintem is - jár6óbb út lenne, hogy történelmi eseményként kezelni egy adott évszám előtt történt dolgokat - ugyanúgy, mint pl. a tatárjárást. Nyilván, akkor nem lehetne újratemetni, szobrot emelni sem, stb.

Valahogy folyamatos revansizmus folyik a II. vh. óta minden oldalon és szvsz. ez nem jó mert túl sokba kerül.
@a szív fészkei: valahogy megundorodtam tőle. még az ismeretterjesztő műsorok szájbarágós történetei sem érdekelnek.
@a szív fészkei: A koncertek atmoszféráját volt szerencsém testközelben átélni. Elképesztő volt az az együvé tartozás érzet, amit tapasztaltam akkortájt.Pontosan az történt, amiről írtál. Ráadásul újszerű volt az, hogy a környező országokhoz viszonyítva megengedő módon jelen lehettek a fiatalság életében. Ezeket az együtteseket a média és a propaganda elitélő módon értékelte, de több bandát láttunk nálunk fellépni, soha alkoholt nem fogadtak el, még koncert után sem ittak, mindössze ásványvizet vagy tejet. Kivéve egyetlen együttes vezérét, Demjén Rózsit.Nem volt a koncerteken balhé, sem mentő autó.Igazi összeborulása volt a fiataloknak.
A szerbek mentalitása merőben eltér az európaitól, ennek egyik figurája lehet Kusturica is. Művészi zsenialitása azt feltételezné, hogy egyéb téren is ilyen kiemelkedő a szellemisége. azonban nála mindezt felírta az a fajta nacionalizmus és elvhűség, amely nálunk nehezen elfogadható. Különösen akkor, ha elvhűsége nemtelen attitűdökre irányul.Több dokumentum film alapján látható volt, hogy a Milosevics éra alatt az ország lakosságában olyan ideológiai különbségen alapuló szakadék keletkezett a társadalomban, mely nemcsak szembenállást, hanem ádáz gyűlöletet is keltett a két oldal között.Ütközött a nacionalizmus, a regnáló rezsim és a demokraták ideológiája. Ehhez járult a volt tagországok leszakadása, önállósodási törekvése. Mint tudjuk, a politikai erők a nacionalizmust és a vallást használták fel mindíg az ellentétek szítására, vagy a háborúk kirobbantására, ott is ez történt. Ebben a helyzetben Kusturica nem a helyes utat választotta, mert nem a korszerű ideológiák mellett döntött.
De jó lenne dr. Nógrády György professzor szakszerű magyarázata ehhez. Imádom!
www.youtube.com/watch?v=WO-lbBZbX24
Mindenkinek, aki meg akarja különböztetni a SENÉT a ZENÉTŐL.
Bár azt lehet, de az egy bődületes baromság.
P.s.:
www.youtube.com/watch?v=WO-lbBZbX24
@Mariann19: Szeretlek olvasni, mert a magad higgadt nagyon kulturált és intelligens módján azért azt mondod, mint én, az itt is zsigeri őrültnek elkönyvelt ösztönlény. Ilyenkor azért kicsit megnyugszom, hogy mégse vagyok totál reménytelen eset. Kösz!! :-)))

Na megyek anyázni.
@a szív fészkei: Azért tudnánk napokig egyfolytában - ahogyan Te mondod - eszmézni, mert nagyon egy húron pendülünk.Lassan féltékeny leszek, mert annyi híved van!
Hová mész anyázni, csak nem nézted a parlamentet?
Azt figyeltem, hogy Orbán Viktor a válaszadásban hangilag olyan magas frekvenciára emelkedett, hogy attól féltem, hogy emberi fül már nem lesz képes érzékelni.
@rodeo36: "amerika ingyen finanszírozása európai pénzzel..." Ezt írtad, melyhez adalékként hozzá tenném az alábbiakat: Mint ismert, az amerikai Goldman Sachs befektető és bank birodalom menedzsereinek felső szintjébe tartozott Lagard asszony, Monti, és a jelenlegi görög miniszterelnök is.Érdekes, hogy a két utóbbit tavaly ebből a körből választották ki, nem?
Amennyiben van kedved, a tavaly megalakult "Frankfurti Négyek"-ről szóló közleményeket is nézd meg, igen mélyreható következtetéseket lehet levonni a résztvevők nacionáléját illetően is. Alá leszel támasztva /helytelen magyarsággal/.
@a szív fészkei:
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nincsenek tapasztalataim.
Tévét csak akkor kapcsolok be, ha F-1 van éppen.
Filmem annyi van mint a szemét, egynegyedét se néztem még meg, a híreket meg a netről olvasom. Amit a médiafekália hömpölygéséből látok, azt azért, mert a nyugdíjas szüleim tévéznek és amikor átmegyek hozzájuk, na, akkor. Hajdú egy seggfej. Lehet stúdióból műsort csinálni, esetleg lehet akár nézhető is, de azért nem árt megmártózni az élet sűrűjében. Mondjuk Tvrtko vette a fáradtságot, és elment Észak-Koreába, meg a délszláv banzájba etc… Hajdút nem fogják seggbelőni ilyen helyszíneken, az biztos. Katinkája meg olyasmi nekem, mint a Rogán Cili.
Szécsi Pali: „Két összeillő ember” – ja,brühühühü... Az is úgy fogja Tónit lapátra tenni, ahogy köll. Nekem nem őszinte a mosolya, amikor a harminc kilós párja mellett feszeleg. Tonyó szoríccsa is rendesen, nehogy megugorgyon a vad. Neten vannak képek…
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha akarnak, bárkinél tarthatnak olyan házkutatást, hogy 3 rekesz géppuskalőszert, 8 aknavetőt, 4 gyalogsági taposóaknát találnak. Még nálad is... :))
A hat kiló fű mellett, amit az ágyad alá rejtettél!
Ez volt már?

"Leváltották Katus Gábort a MÁV Informatika Zrt. éléről, az új vezérigazgató Sánta Zoltán, tudta meg az Index, értesülésünket a MÁV is megerősítette. Sánta korábban a távközlési osztályt vezette a cégnél.

Bár a MÁV sajtóosztályán az előző vezér távozásának okairól nem adtak felvilágosítást - mindössze annyit közöltek, a MÁV vezetősége Sánta Zoltánnal képzeli el cég működtetését a jövőben - az Index úgy tudja, a cégen belül többek közt a Katus nevével fémjelzett szakmai kör is ellenezte azt a tűzfal-beszerzést, amelynek megfúrása miatt más forrásaink szerint a compliance osztály is elvérzett.

Mint azt hétfői cikkünkben megírtuk, a MÁV úgy akart 144 millió forintért egy új hardvert beszerezni, hogy aztán kiderült, raktáron is hever egy funkciójában egészen hasonló, amit már csak be kellene szerelni nagyjából ötmillió forintért. A tűzfalat eladásra kínáló cég pedig már zsebében érezte a megállapodást, még nem zárult le a pályázat, már a MÁV Informatika munkatársait oktatta az új rendszer használatáról.

Katusnak a beszerzés kapcsán szakmai kifogásai voltak, amelyet többek közt - az akkor még létező - compliance osztály felé is jelzett. Hogy az ügy kapcsolódik-e Katus mostani leváltásához, nem tudni. A cég honlapja szerint Katus az Infokommunikációs divízió igazgatója marad, a vezérigazgatói posztot 2011 novemberétől töltötte be."

Aki nem áll be a NER zsebműveleti hadosztályába, az kivégzik.
Még szerencse, hogy nincs korrupció és csak a cocik alatt voltak furcsa ügyletek! REMEK!
ÉLJEN A PÁRT!
CSAK A FIDESZ!
Anyáznék csak, de minek, ti is elmondtatok már mindent, a nagy gazvezir, meg megaszonta, minden igy jó ahogy van, nincs hiba egy csöpp sem
@Mariann19:

nem tudtam megállni, hogy némi szakmailag is pontos érvvel "válaszoljak" háziszárnyasnak, mert ugye ő most azért adta be a Soros cikket, hogy lássuk mennyire művelt és olvas sajtot amit más fordított magyarra de egy buznyák szót sem értett csak a lényegből...ha az általad is aláhúzottak nem mennének akkor a németek is élhetnének úgy, mint a görögök (persze tartozások rámagyarázása nélkűl) sőt lehetséges a magyarok is (bár a magyaroknak vannak politikusaik akik elhordanák még az anyjuk pinaszőrét is...) de ...és akkor aki itt kezdte olvasni lapozzon vissza

brühühühühühü
@Mariann19:

ja!!!!!!!! meg a főkérdésem: KINEKTARTOZIKAVILÁG? és miért? nézd a Fanny/Fredy ügyet, AIG...a többiből már neveztél...

brühühühühü
Úgy látom még megy a játszma, akkor tessék megnézni ezt a riportot, pártállástól függetlenül. Itt a Magyar kórkép!!!:
atv.hu/videotar/20120910_rendkivuli_interju_hannkiss_elemer_1_reszhttp://atv.hu/videotar/20120910_rendkivuli_interju_hannkiss_elemer_2_resz

DE KOMOLYAN!! Utána megbeszélhetjük!
@GeoCracker:
Láttam adásban, de megnéztem újra.Odaültetném a politikusokat a monitor elé, majd egyenként beleverném a fejüket.
@Mariann19: Nem, a magam darabos humorával arra utaltam, hogy anyámat nézem meg. Parlamentet, én? Naneeeee.

Amúgy annyi hívem van, hogy magánelvélben ezt írták ma rólam:[..]"Tudja, azt gondolom, a kommentje után és kapcsán, hogy ''Orvbűn'' közelebb áll Önhöz, szellemiségben és hozzáállásban mint gondolja." Na, ezt is elértem.

Vigyázz, nehogy ez legyen az egyhúr! Amúgy megtisztelsz. ;-)))

Orrát nem szokta vakarni? Most olvasom Salman Rushdie-tól, hogy Kasmírban azt tartották az öregek, az orr cimpája a belső és külső világ találkozóhelye. Ha az nagyon viszket, akkor az illető nincs békében önmagával, komoly gondjai vannak. Aki meg az orrát érinti, vakargatja beszéd közben az európaiak szerint is hazudozó.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja,új asszonykaseprű hogy elhajtotta a náthás halálba a korrupcióvizsgáló osztályt, ahogy azok felsőbb régiókhoz értek! Hogy nemkell tűzfal sokmilláért, amikor ott porosodik náluk egyért a pont olyan jó. De már volt gazdija a sokmillának, brühühühü...

Kicsit se feltűnő, hogy a MÁV mekkora pénzszivattyú és ez így is marad Dávid Ilona alatt is. Csókacsalád, na.
@a szív fészkei: Én dőre! Az anyázásról azt gondoltam, hogy a parlamentben hallottakon berágtál, és átmész a másik blogra az új témához.Én megnéztem, és a boncokhoz hasonlóan mormoltam végig, imamalom morzsolgatása helyett a karjaimat egy irányba emelgettem.Az a Húr ugye összhangzatban pendül, egyformán játszunk, ugye?
A Neked írt magánlevélről az egyik hipotézis a sértés szándéka lehet.A másik az, hogy vannak önmaguk által túlértékelt figurák, akik kiszemelnek egy emblematikus embert /ez vagy ebben az esetben Te, minősítik, és az a kényszerképzetük, hogy ebbe a körbe tartoznak, tehát így kompenzálják tudat alatti kisszerűségüket.
A harmadik verzió az uralkodó tipus sajátja.Kinéz a kommentelők közül olyan résztvevőt, akinek az oldalakon tekintélye van /ez látszik a válaszadók számából/, privát megkereséssel azonos szintre képzeli magát, és el kezd uralkodni. Despota!
Ilyenbe tenyereltem be a közelmúltban, nem vagyok rá büszke, túl vagyok rajta.
Remélem, a Téged megkereső ítésznek a véleménye hidegen hagy, mert Te is tudod az effélék lélektanát.
Az utolsó bekezdésedhez:A napokban egy kriminológus azt ecsetelte, hogy miként lehet a testbeszédből a hazugságot felismerni.Előttük ismert, hogy a hazugságot előadó ember a fejét mindíg a jobb oldalra fordítja. Gyanú esetén ezt figyeljük!
@rodeo36: Bocs a kései válaszért! A Fanny/Fredy levezetés csak alátámassza a Goldman Sachs birodalom nyomulását. Ugyanis erről a társaságról közismert, hogy a hitelezési politikája behálózó, nem egészen tisztességes.A világ kíváló szakemberi segítik azt az üzleti filozófiáját, hogy elmegy a falig, de pontosan tudja, hol kell megállni. Az amerikai eladósodás egyik központi vállalkozása ez volt.
Az USA kormányának kedvence, nem csoda, hogy Obama kampányára 6.9 millió dollárt dobott be a demokratáknak. Jelenleg 4.5 millió dollárral segíti a republikánusokat, a kedves Mittyt.Mikor ezt olvastam, arra gondoltam, hogy Szíjjártó jól választotta ki a jövő győztesét, mert a republikánusokat kereste meg, hiszen a Sachs támogatás mindíg a befutót jelenti.
A jelenlegi állás szerint viszont Romney 44%-on, Obama 49 %-on áll. No comment!
süti beállítások módosítása