Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.11. 06:06 Fabius

Párttitkár elvtársak költöznek a felsőoktatásba

Címkék: fidesz felsőoktatás párttitkár költségvetési biztos

Egyszer, volt, hol nem volt, volt egyszer egy olyan kor ebben az országban, amiben élni annyira nem szerettünk. Legalábbis erre utal a tény, hogy 22 éve rendszert váltottunk, a kor szellemét szertefoszlattuk, és azóta elhisszük, hogy mi aztán ugyanoda soha többé. Sőt, forgattunk erről a korról filmeket, együtt röhögtünk a kifigurázott helyzetkomikumokon, hányaveti magabiztossággal állítottuk, nem lehet ez már maga az élet. 

Aztán egyszer csak szembesülünk a ténnyel, hogy az egykori gimnáziumi KISZ titkár majd numero unó főforradalmár elvtársban föltámadt a nosztalgia, és újra lesz Magyarországon párttitkár rendszer. Hiába no, 22 év alatt rendszerváltó forradalmárokból előbb fülkeforradalmárok, majd félázsiai csürhe lettünk, akiket izmozással és megfelelő felügyelettel lehet csak kordában tartani. Úgyhogy pofa súlyba, jogászt és közgazdászt nem képzünk állami pénzen, mert sokkal jobb lenne az ötmillió esztergályos országának lenni újra. Aki ezt nem érti, és ennek ellenére a fizetőssé tett felsőoktatásba íratja a gyerekét az nézzen szépen szembe a ténnyel: Orbán Viktor sameszai majd jól szemmel tartják mire és hogyan használja az intézmény a romkocsmaértelmiség rémképét tápláló szponzorok - akiket máshol szülőknek hívnak - pénzét. 

1: egyetlen épkézláb gazdasági szakembert felmutatni sem tudnak, aki egy költségvetést meg tudna írni normálisan Kusza Szem helyett,

2: egy felsőoktatási intézmény gazdálkodásának áttekintése önmagában nem egyemberes feladat, így különösen cuki a gondolat, hogy majd most egy ember alá több intézmény is tartozhat.

 Az csak a bepunnyadt koktélcseresznye a takonypüré tetején, hogy költségvetési fő és alfelügyelőket véletlenül sem oda helyeznek ki, ahová értelme lenne: a közbeszerzéseket Közgépnek és csatolt részeinek szétosztók fölé, ahol milliárdok válnak köddé. Nem, ettől sokkal fontosabb, hogy a kirendelt párttitkár elvtársak személyében mindenhol legyen a pártnak szeme, és pórázt tartó keze, hogy a tóthmiklósok és a lasztovicza pártkáder gyerekek üzelmei ellen felszólalók tarkóján legyen aki meghúzza a bőrt. 

orbán-felsőoktatás.gif

Remélem a költségvetési felügyelő különítmény élére a megfelelő ember lesz kinevezve, akinél a hangulatjelentések a legjobb kezekben lesznek. Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi obsitos pont alkalmas lesz rá. Mégse unatkozzon tisztség nélkül a hátralévő kis időben.

 

373 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr444706485

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Tényleg létezik egy harmadik pólus? 2012.08.11. 12:28:13

Érdeklődéssel olvastuk az elmúlt hetekben a Milla blogon Csigó Péter új pólus kialakulásáról szóló posztjait. Bár a hozzászólásokban sokan megjegyezték, hogy kicsit erőltetett és „túlelemzett” az elmélet, a Nívó blog szerzői is találtak benne számtalan...

Trackback: Mit keres TGM a HVG-ben? 2012.08.11. 12:23:00

Szezonja van a balközép basztatásának, bárkik is legyenek azok, Tamás Gáspár Miklós például ki nem maradna belőle. Csak ő tudja, miféle morzsákat vet jutalmul az egykor jónevű filozófusnak a hatalom, ha csatlakozik a pampogókórushoz, amelyben olyan hit...

Trackback: Óriási razzia Ozorán - az elmúlt tíz évben mással voltak elfoglalva a rendőrök? 2012.08.11. 12:21:38

Megdöbbenéssel olvastam a fantasztikusnak beállított akcióról a híreket. Felkutattak, felderítettek, felgöngyölítettek, szuperül működött minden. Négy főt őrizetbe vett, 39 főt előállított és kábítószergyanús anyagokat, valamint kábítószer adagolásához...

Trackback: Orbán Viktor halni készül? 2012.08.11. 12:19:41

A megözvegyült Anikó asszony jólétét biztosítaná a törvénymódosító javaslat, amelyet Lázár János terjesztett be képviselői önálló indítvány formájában augusztus 10-én. Az indítványban az áll, hogy amennyiben a miniszterelnök a hivatali ideje alatt elha...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.08.11. 12:15:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ne aggódj, Fabius, eljön még az az idő is, amikor a NER szellemében tanfelügyelő komiszárokat fognak kinevezni minden iskolába!
@elmeherceg: Nem önkormányzatok és polgármesterek voltak akkortájt, hanem tanácsok és VB-titkárok.

VB - Végrehajtó Bizottság.

Hogy ilyen bizottság volt-e, vagy csak a pártnéni-bácsi, aki VB-titkár, azt mondják meg az idősebbek.
De asszem a tanácsrendszer már alakul - járás, vagy mi a tököm, a végrehajtó bizottságokat meg majd szépen odaküldi a fidesz a rokonyokból válogatva.
Van elég rokony, mert szapora népség ez a félázsiai.
a pontos meghatározás: politikai tiszt, csak a narancs világon, semmit sem annak nevezünk, ami
Azért azt be kell látnunk, hogy egyre nagyobb kalanddá válik ebben az országban élni. Persze, annyira azért nem, mint mondjuk egy afrikai országban, ami már mégis csak túlzás, vagy a Közel-Keleten, ami már büntetés volna, de azért a magunk félázsiai módján gondoskodunk a magunk szórakoztatásáról. Ilyenkor jó rohammentőzni Budapesten, amikor már az értelem szikrája sem pislákol a rendszerben, vagy tanárnak lenni vidéki suliban: evolúciót tanítani a teremtéshívőknek.
"22 év alatt rendszerváltó forradalmárokból előbb fülkeforradalmárok, majd félázsiai csürhe lettünk, akiket izmozással és megfelelő felügyelettel lehet csak kordában tartani."

Hát igen: lezüllesztett minket az elmúlt nyolc év, az erkölcsi és egzisztenciális válságok sora. Ezért van szükség most összefogásra egy erős vezetővel. Aki nem magától ilyen, hanem azért, mert a nép, a többség hatalommal ruházta fel: felhatalmazta, arra is, hogy éljen a hatalmával. Mi akartuk, hogy erős, cselekvőképes kormányunk legyen, egy erős, karizmatikus vezetővel az élen, aki kivezet minket a válságok sorából az ígéret földjére. Be kell látnunk, hogy Ő nem magától ilyen, mi, félázsiaiak tesszük őt ilyenné, mi _akarjuk_, hogy ilyen legyen, aki csak alázattal szolgálja népét. Rosszindulatú, rosszhiszemű rágalom, hogy a hatalommániás volna. Ám ez úgyis minden kétséget kizáróan kiderül majd, egyszer és mindenkorra, amikor bebizonyítja, hogy nem ragaszkodik mindenáron a kormánypálcához, és ország-világ előtt lemond a miniszterelnöki posztról a kis Gazsi vagy valamelyik veje javára, ő maga pedig, miután ünnepélyes keretek közt átadta a marsallbotot - érdemei elismerése mellett - szerényen, örökre távozik a köztársasági elnöki palotába, Felcsútra.
nos.
ha jól tudom, nem ez az első eset, hogy költségvetési felügyelőt helyeztek ki valahová:
www.osei.hu/hirek-aktualitasok/94-a-koeltsegvetesi-ffeluegyel-kirendelesevel-kapcsolatos-tajekoztatonk.html
kérdés az, hogy a fent említett három intézménynél bevált-e a dolog? érdemes lenen őket megkérdezni.

másrészt.
ha jól tudom, a felügyelő hatásköre az, hogy az adott intézmény ktsgvetését monitorozza, a minisztériumból érkező kérések alapján pedig szükség esetén megszorítsa azt. hatásköre nagy: az intézmény elkészíti a ktsgvetést, a felügyelő pedig, ha nem tetszik neki, nem írja alá. Értsd: ha nincs benne annyi megszorító elem, mint amit kér az adott PM (jelen esetben NGM), akkor aláírásának hiányában a PM nem fizet az intézménynek - visszatartja a pénzét.
Kellemes, nem? és nem kell szakmai alapon megindokolnia, egyszerűen rábök mondjuk a következő kiadásokra:
-takarítás
-bérek
-világítás
és közli, hogy 30% - 0.5%, 25% minusz legyen belőlük. nem érdekli a 'hogyan', meg az esetleges jogi háttér, ő ezt mondta és kész.

(mellesleg a franciáknál bevezették több intézményben és pár év alatt kibukott, hogy tarthatatlan a dolog. monnyuk az a hanyatló nyugat.)

szóval ezek alapján érdekes, hogy mit keres az esztergomi gyermekotthonban egy felügyelő (volna ötletem esztergom helyzetét ismerve, itt kívánok Tétényi Évának sok sikert, és erőt a munkájához), vagy a gyermekvédelmi szolgáltató központban. lehet, igaza van fabiusnak, hogy beültetnek egy sameszt, aztán ha valakit tolni kell, beszélnek a rektorral, hogy "aztán rendben van a következő évi költségvetés, józsikám?".
vagy csak van 12 ember, akinek hirtelen kellett egy fontos pozíció? Nem lennék meglepve, ha az egyik Tóth Miklós ex-dékán volna...
@Pantagruel:

Az a többség ami őt felruházta most inkább megruházná ezért. Az a 18% ami maradt nemigen fogja tudni megvédeni ettől.
@Fabius: az nem számít. ebből is látszik, hogy milyen bátor. itt az ideje, hogy a Nyugat megtanulja tisztelni az olyan embereket, mint Esperanza tábornok, akinek volt mersze szembeszállni a kommunista agresszióval. ráadásul vigyázz a szádra: nem azt mondta, hogy félázsiaiak vagyunk: félázsiai származékokról volt szó!
@Pantagruel:
ez olyan neo-ortodox félázsiai gondolkodásmód öregem...
@Secnir: Egy ilyen komisszár egyrészt eltéríti a tandíjakat Orbán zsebe irányába, mint a nyugdíjvédelmi biztos a magánnyugdíjpénztárok 400 milliárdját,

másrészt sok kis Gazsi és Ráhel áhítozza még a sikert a focisuliból a jogászképzésbe pottyanva,

úgyhogy kell a hátszél, mert ötösével nyőnek a gyerekek.
@Pantagruel:

Hááát, mit tudom én, azért Esperanza tábornok mikor kilépett a repülőből és így kiáltott: szabad vagyok! - kapott akkora lángost miheztartás végett, hogy visszakushadt a helyére menten.
@Secnir: Takarítás, világítás? Én a szakmai, tudományos sőt, gyógyító-ellátó tevékenység miatt aggódom inkább. Lsd. szegedi lézerproject.
@Fabius: Ugyanmár.
A Kossuth téren nincs táborozás.
A háborodottak nem spontánkodnak.

Orbán világraszóló szövetséget kötött a vasutasokkal meg a gazdaszövetséggel.

Orbán a fogai közt tartva viszi át a munkahelyeket a túlsó partra...

Inkább egy 40 méteres forgó aranyszobor érik Orbánnak.

Merjünk nagyot álmodni. Legyen 140 méteres.
@Pantagruel:
Amiről Te írsz, az félreértés.
A hivatkozott idegenvezető ugyanis nem jutott el - negyvenévi bolyongás (útkeresés) után - az ígéret földjére.
Másról van szó! Most vak vezet világtalan félázsiaiakat romkocsmák szegélyezte vakvágányon és sehol egy félszemű.
Vak vezetne világtalant. Csak nekem tűnik úgy, hogy ez a még talpon lévő, keretszámokból kiforgatott, tandíjas alapon működő karok tönkretételére irányul?
@Dr. jenőke (jenőke): de hát én teljesen az ígéretek földjén érzem magam! Na mindegy. MERT!

Megtalálni vélem a feltételezett magyar őshazát. Elképzelhető, hogy ez a Félázsia igazából Ciprus lehet (Abháziát és társait most egy pillanatra hanyagolnám), azt egyrészt Európához és Ázsiához is sorolják: földrajzilag Ázsia, politikai-kulturális tekintetben európai, másrészt fele török, fele görög, így feltételezhető, hogy, hogy átvitt értelemben itt ciprusi off-shore lovagok (ennek a titkos rendnek a mibenléte most lényegtelen) származékaira, leszármazottaira, örököseire utalt a beszéd, mégis csak egy vállalkozói konferencián hangzott el. Itt vágna rendet a haladó, progresszív, unortodox szellemiségű vezetés, amely kitakarítja ezt a disznóólat, megzabolázza ezt a barbár csürhét, azaz: az Orbánidák és udvartartásuk mitikus képzeletében a nemzet (amely nem lehet ellenzékben) őshazája Akrotíri és Dekélia környékén keresendő.
@saravad:
én csak pár egyszerű példát említettem, természetesen a skála tág.
@Fabius: 140 nem lehetne centi, és ólom, rendszerileg nincs messze az aúúúú tól, és akár forró is lehetne, ami célja nem csak a halló járat. Nem mellékesen nosztalgikus régvolt harcos, szittya magyar, díjteremtő nobeloszkáros is lehetne.@Dr. simonmondja.: nem 3000 az a 400?
@Pantagruel:
Igazad lehet. A földet adják, ha kérik, ha nem, de nem azoknak, akik jogszerűen kérik.
Ez a leendő vejek országa.
Ettől igazán ígéret az ígéret. Ugyanakkor se tej, se méz. Pedig sok a marha és a gyűjtögető.
Ígéret földje: terület, melyre vonatkozóan Ábrahám meghívásakor ezt az ígéretet kapta az Úrtól: „ezt a földet utódaidnak adom” (Ter 12,7). Ez a föld a tejjel-mézzel folyó Kánaán.
(Magyar Katolikus Lexikon)
@Cirbolya_sentinel: Az ólom nekünk nem egészséges. Tömjük ki és múzeumba vele:D
a rencer így nem tökéletes...a felügyelőket ki fogja felügyelni, mertugyehátha...összekacsintanak az áldozattal...az mégsem lehet, hogy a selejtes focista ki nem mondott gondolata is meg ne valósúlhasson...

hát Bástya Elvtársat már senki sem akarja lelőni vagy felkonncolni attateremtette félázsiai származékok

brühühühühühühühühü

neo-unortodox kackac
@Cirbolya_sentinel:

Nem lehetne az a 140 centi 14, és ilyen pöckölhető fejű műanyag? :-D
@rodeo36: A VB-titkárokat majd a besúgóhálózattal lehet kötőféken tartani.
A besúgóhálózatot pedig a kiváltságokkal.
Kiváltságokat pedig akkor adhatunk, ha a többiektől elvesszük.

Úgyhogy először nyomorba dönteni mindenkit, aztán, aki kap alamizsnát, az lesz a kiváltságos.

Először elvenni mindenkinek a jogát, aztán aki feliratkozik, az Orbán saját kezéből kaphat jogot - ha megérdemli.

Ezek mennek, meg az olimpia...
@Secnir: Igazad is van, a takarítás költségvetési tételt még a kirendelt káder is felfogja, míg a nemzetközi kutatás a fekélygyógyításban, vagy egy több éves társadalomtudományi hatásvizsgálat nem mond neki semmit.
@saravad: Bálnatenyésztésre pediglen nincs szükség - megmondta Pokorni, a Család egyetem-szakértője.

Piacképes tudás kell. Pálinka szakmérnök.
@Cirbolya_sentinel: 3000 milliárd lenne ?

Csak annyit mondjál, hogy az hány nokiás doboz :?

talicska ?
tocsik ?

zuschlág ?
@Dr. simonmondja.: Hoffmann megmondta, hogy az egyetem nem a középszernek való, csak akkor azt hihette az ember, hogy attól feljebb.
@Fabius: meg lehet győzni, de javaslom úgy keverve, bologatós fej, vezénylói test ;-)
és már csak a lezsírozott lada-skoda-varburg szentháromságot kell elővenni :-D
Csinálják az egymillió munkahelyet.A gond, hogy nem értékteremtő dolgokat, hanem pénzpazarló marhaságokat alkotnak.
@házelnök:
Most még így gondolod! Majd ha a te közeledben is ott lesz a Párt által Megbízott Meghízott, akkor lelkesen tapsolhatsz, mert aki nem elég lelkesen tapsol a reggeli Magyar Nemzet félóra felolvasásnál a munkahelyen, azt elviszik.
Hová? Azon még dolgoznak... :))
Lesz itt pillanatok alatt 1 millió munkahely.
1 millió narancskomcsi spicli már szépen kordában tudja tartani a népet.
November óta megy a felügyelet-orientált oktatásellenőrzés.
Mert attól lesz igazán több pénz. endresy.blogspot.hu/2012/08/felugyeletmozgalmarsag.html

A lovakat meg számolgattyák
Tegnap beszélgettem egy barátommal, aki 6 éve van Londonban, családostól. Most itthon és lejáróban az útlevél. Akkor gondolta igényelnek újat. Irány a Polgm.Hivatal. Egyrészt nem érti, miért dolgozik ott ennyi ember, hisz régebben nem voltak ennyien... Másrészt a stílus... Azt mondja, majdnem átnyúlt a pulton és legszívesebben kiemelte volna az 50 kilós agresszív kis faszkalap csávót, aki úgy beszélt vele és a családjával, mintha a ők lennének érte, a hivatalért. A flegmaság és a ráförmedés típusú ügyintézés tetőzött a gyerekkel való beszédben. Amúgy minden áron a gyorsított ügyintézésre akarta rábírni őket (+25.000/fő), merthogy 4 hét(!!!), mire meglesz így az útlevelük, ők meg csak 3 hetet lesznek. Végül, 10 percnyi tipródás után kiderült, hogy Londonban is átvehetik, a követségen...
Amikor eljöttek és beültek az autóba, a neje közölte vele, ha visszaérnek Londonba, beadják az angol állampolgársági igényt, vállalva az azzal járó költségeket, kötelességeket, de még egyszer egy ilyen szaros kis hivatalnok nem fog velük ilyen stílusban packázni.
Érdekes mód Angliában, mint kelet-európai bevándorlókkal soha, még csak hasonló stílusban sem beszéltek velük!
Hajrá, kellenek az irodakukacok, megy a jó hírünk velük a nagyvilágba, lesz itt még sok baromnak szép állami íróasztala, nem minimálbérért!
@Fabius:
Egyébként ha belegondolsz, mennyi rokonnak és igen "tehetséges" balfék hithű narancsosnak kell állás, persze nem fillérekért.
Egyik barátom mondta, hogy a gyereke most végzett az orvosin, kitűnő eredménnyel, sebészet.
93.000 forint lett a fizetése. Igazi megszállott, hisz ha elmenne ilyen seggnyalonc Szíjjártó, vagy Rogán pótléknak, szaros 1-2 misit kereshetne havonta. Erre ez a marha orvos lett. :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Sőt, ha nem változott sokat a rendszer, akkor az útlevélért haza sem ekll jönni talán. A hosszítását régen valami követségi betétlapszerűséggel oldották meg. (Egy kollegám anno Kanadában volt, amikor ott járt le nekije)
@Cirbolya_sentinel: Gonosz vagy, azzal az ólommal. A Vezért és kedvenc jobbkezét igenis aranyba kellene önteni.
Tudod háényan adakoznának a nemes cél érdekében. Sokan. Nagyon sokan.
Jo regglt hogyek,urak!
Sehol nem beszelnek olyan lekezelo stilusban europaban az emberrel mint itthon
@glaci ph 5.5 álompolgár: Egyébként a "versenyszférában is". A bankban "O"-val kezdődik, időnkénmt hülyét kapok, amikor szivességet tesznek a pénzemért.
@GeoCracker: csóró vagyok, de van néhány döglött cellazárlatos akkum. :-)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
nekem is van ilyen történet néhány, meg 62 éves altató órvos aki megy anglába, a nyugger férjével, mert itthon éheznek
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A köz eme szereptévesztett bárányai csak a verbális regulázásból értenek. A bosszankodásból fakadó agyvérzés mellett megvan a maga bája annak is, mikor te világosítod föl őt, hogy a jogszabályt amit köpnie kéne hol találja a szervezete honlapján:

varanus.blog.hu/2010/02/01/nem_becsuletesnek_valo_videk
@Fabius: Néha az sem zavarja az öntudatos dolgozót. Amikor az egyetem (felnőttképzés) tanulmányi osztálya szembe ment a saját vizsgaszabályzatukkal, és még a felülvizsgálati kérvényt sem volt hajlandó átvenni.... Mert "nem szokták" felülvizsgálni.... Na akkor jó, ha az ember eltöltött némi időt egyszerű szóhasználatú emberek között.
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Czintányér! Mikor iszunk? :)
Ezért a kalandvágy, mi?? Mi meg kalandvágyból idehaza... ha besokallok, lehet én is nekivágok.
Ha tudsz egy jó informatikus állást, szólhatsz! :))
@Fabius:
Verbális... Mármint a kuvvaanyázásra gondolva, végül is...
Leginkább abból értene, ha szájon kapnák, mert különben addig nem esik le neki, hogy mekkora paraszt.
@GeoCracker: nem tucc a lakasodtol 500 metert elmenni az elso kellemetlensegig.( jobbkezesuccaban lakom)
@GeoCracker:
Szép szó- és cselekménygyűjtemény összetételeket lehet ott összeszedni! Szép nyelv a magyar! :)
@GeoCracker:

Velem nem jut messzire a dolgozó a csupasz öntudatával. Ha jobban képben vagyok én az őt és tevékenységét szabályozó jogszabályi környezettel akkor nyugodtan fölkenheti a hajára.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A kurvaanyázás helyett én a leoltást használom, mert a nyilvános égésnél kínosabb dolog nincs :-))
@GeoCracker: nem tucc a lakasodtol 500 metert elmenni az elso kellemetlensegig.( jobbkezesuccaban lakom)
@Fabius: Magam sem csupán az öntudattal szoktam érvelni. Viszont rühellem, hogy olyan szolgáltatásért, információért ami alanyi jogon járna, revolverezni kelljen jogilag, sznobisztikailag.
Jobb szeretem azt a hozzáállást, amit pl. Frankfurtban tapasztaltam, amikor a (különben láthatóan vendégmunkás) peronőr, felmérve, hogy hülye külföldivel van dolga, kivette a pénzt a kezemből, kinyerte a metrojegyemet az automatából, és jó utat kivánva utamra igazított.
Tudom, itthon is van sok lyen dolgozó, csak mintha nem lenne természetes, hogy én fizetek, ős meg abból él, amit én fizetek.
@Fabius: edződtél az évek alatt, az látszik ebből is, meg az termeti adottságok is számítanak cseppet ;-)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Te folyamatosan vagy szomjas? Nekunk is indulora all a szenank! Kalandos az elet itt azsiaban, de en mar nem vagyom erre.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Gibraltárra és az írekhez keresetek, amikor utoljára vivódtam ilyen gondolatokkal. A linkek sajnos már nincsenek meg.
Hát soha nem fogynak el ezek az elhelyezendő, zsíros konchoz juttatandó fityesz szolgálattévők?! Már két éve szakadatlan folyik a "meghálálás".
Az igaz, hogy egyre vadabb ötleteik akadnak a kivitelezésre.
Amerre járnak mindenütt romok, pusztulás. Gyűlölik őket, meg persze félnek és kussolnak az emberek.
Ők pedig tobzódnak, mérhetetlenül elbizakodottak, azt hiszik, ez már mindig így lesz. Amellett, hogy jóvátehetetlen károkat okoznak, alant fortyogó utálat, gyűlölet tűzfészkeket raknak.
Ha egyszer "szikrát vet a szalma", pusztító lobbanás lesz.
@elmeherceg: az az idő már nincs messze. Jövőre az állam nevezi ki az igazgatókat.
a fidesz és jobbik trollok is kimenőn vannak? Csak komcsilibsi maradék szólogat?
@Rókakígyó: nehéz védeni a kommer stílust, meg a főcím sem az igazi még
Nem kell annyira kapkodni a fejeket. A jövő egyértelműen az, hogy nem lesznek semmilyen iskolák, mert mi a fenének. Aki tudja és akarja, az taníttatja a gyerekét, aki meg nem, az a leszakadt proli, aki dögöljön meg. Ilyen lesz a lakosság kilencven százaléka. Arra lehet fogadásokat kötni, hogy hajlandók lesznek-e szép csöndben megdögleni, vagy föllázadnak.
@AKIsTUDATLAN: Míg tart a gazdasági blöff, addig nem nagyon.

Matolcsy meg növeli a születések számát is :-)
endresy.blogspot.hu/2012/08/krizisgeneracios-nagyotmondas.html
@Rókakígyó:
" Csak komcsilibsi maradék szólogat? "

akkor biztosan tudsz a hozzászólásomban kommunista ÉS liberalista elemeket felmutatni.

én csak demokratikusokat tudok. de hátha tévedek. rajta hát!
Ez egy sokkal komolyabb folyamat része. Van egy egyre terjeszkedő mindent maga alá gyűrő állam (ez már magában is baj lenne), amely ráadásul egyre rosszabbul működik.
Egyszerre folyik az állam szerepének erőszakos növelése és az államigazgatás szétesése. Ez a kettő így együtt katasztrófa.
(Aki hozzám hasonlóan csóró közalkalmazott az tudja miröl beszélek - a közintézmények - iskolák, kórházak, múzeumok - fenntartása, irányítása maga a káosz (az előző évekhez is)
@nedudki74: Nemcsak a közigazgatás esik szét, hanem az egész társadalom, mert a közbizalom megszűnt, a szolidaritás meg ismeretlen fogalommá vált. Ilyen körülmények között nem is lehet más az eredmény, mint a szétesés.
@Dolgozónép: stimm, helyi kiskirályokkal, összességében a köznépnek anarchiával, morális, erkölcsi, jogi, gazdasági normák nélkül, jövő és jelen nélkül
A kormányzati óvodások nem ugyanez a trend?
@nedudki74:

Ezeket irányítja az - Emberi Erőforrás Minisztériuma -.

Szar ügy, de ezek csak erőforrásnak néznek minket.

Asszem, valami ufók a fidsznyikek és megszálltak, hogy kinyerjék az emberi erőforrást, aztán föltankolva továbbutazzanak az ájerba.
@Secnir: Esztergom maga az ország.
Szerintem értitek, hogy értem.
"nem ez az első eset, hogy költségvetési felügyelőt helyeztek ki valahova"
Olyan is volt, hogy költségvetési tanácsot kellett létrehozni, hogy felügyelje a kormány pénzköltését. Az nagy blama volt.
@Dolgozónép: "A jövő egyértelműen az, hogy nem lesznek semmilyen iskolák, mert mi a fenének."
Ezt mégis miből olvatad ki?
Már a nyolcvanas években szociológusok írkáltak arról, hogy a magyar társadalom az anómia állapotában van. A politikusok azóta sem olvasnak, és ráadásul süketek is, mert a saját szakértőikre sem hallgatnak. A helyzet pedig, olvtársak, mint a mellékelt ábra mutatja, fokozódik...
@Dolgozónép: "a közbizalom megszűnt"

A diktatúra alatt sem volt közbizalom. A fájdalmas ebben az, hogy a rendszerváltáskor mégiscsak támadt valamennyi, ez egyrészt erodálódott, másrészt szándékosan is rombolták netuddkik. Mostanra pedig teljesen megszűnt. Az itteni úri közönség sem mer megbízni már semelyik politikai csoportosulásban sem. Vajon mi kell ahhoz, hogy újból legyen közbizalom, és mennyi időbe telik? Gyanítom, egy új nemzedék kell hozzá.
@Pantagruel: Inkább a vadászmezőkre távozhatna, ha lehet kérni. Most, hogy már a miniszterelnöki fizetés jár a koszorús özvegyeknek, ha hivatali idő alatt huny/t/ik el a drága uruk...
@GeoCracker:
Egy némettel beszéltem én is tavaly, felhívott és Írországba keresett volna informatikába, 1000 €... Ne viccölj velem, idehaza is megkeresem ezt simán, nem fogok ennyiért elmenni - mondtam neki. Szóval azért kicsit hülyének szeretnének nézni.

@Dolgozónép:
No de kérem! Itt komoly összetartozás érzést ad majd a Párt és Narancsmaffia. Akinek ez nem tetszik, azt úgy, de úgy megvédik...
Fidesznyikek el vannak tévedve, kb. annyira, mint a vörös haverjaik '89 körül.
Értem én, hogy lezsírozva éreznek és tudnak mindent, szeretnék mindenen rajta tartani a mancsukat, de a tehetségtelenség, a hiteltelenség és a tudatlanságuk minden területen egyre inkább kiütközik.
Lopnak, csalnak, hazudnak, hülyítik a népet - egy darabig.
Ezzel a hozzáállással egy alapos pofánvágás néz ki nekik, bár a többi párttól nem, de a lenézett és kisemmizett nép egy egyszer csak elborul és rá találja a narancsosbolsikra borítani az asztalt meg az ajtót...
Akkor az ellenfülkeforradalom lesz, vagy csak a hülyéket rúgják pic.án?
Viktornak és csürhéjének szar lesz menekülnie, hisz a vidéki birtok, meg a jogászkodás sem segíti ki akkor...
@Expatblog: Ugyanmár. A teljes média és a teljes elit bizonygatja itt 22 éve, hogy Orbán Viktor elhozza a közösségi érzést.

Érzed már, ahogy a Nap delelőre hág /Sólyom/, és kiteljesedik rajtad a közösségi élmény ?
mijen rencerváltás ? ja 1990 ?
amikor a belügyes ügynökök a megállíthatatlan élére álltak...

ez egy demokrácia... egy félázsiai demokrácia...
@Dr. simonmondja.: hol voltál? a NERsötét vermerébe vetetTEK ?

(virág(et)nyelv)
@GeoCracker: Most azért - bár
Pokornit ojtogatni szoktam - azt meg kell hagyni, hogy az önkormányzatán eddig legalább nekem és a fiamnak csakis nagyon kellemes és meglepően európai színvonalú embereivel volt dolgunk. Mind fiatal, készséges, aranyos, udvarias volt.

Én speciel valamikor februárban döbbentem rá, hogy lejárt rég a személyim már jó ideje. Bedzsalok a teljesen átkalibrált, felújított irodába, ahol aranyos, szép fiatal csaj mondja: hát igen, igen, akkor igazoljam magam útlevéllel. Az is két éve lejárt. Jogsival. Az nincs.
És nem kezdett anyázni, stb. hanem állati kedvesen és hatékonyan segített mindenben. Fiam ugyanezt mesélte - a kedves gyors munkavégzést - jogsihosszabbítási ügyben.

Szóval ez azért valahol főnökfüggő, be kell látnom. Ha a polgimester valahol megköveteli a normális hangot és stílust, akkor az van ott.

Amúgy Lángh Júlia könyvében épp azt olvasom, hogy a francia bürokraták olyan szinten nyírják az emberek önérzetét, idegzetét, mintha csakis ezért fizetnék őket. Betelepülőkét pláne. Millió regény csak erről szól.

Angolok lehet, hogy nem, azt a világot nem ismerem.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Hát, istenkém, a Szervezett Bűnözés Elleni rendőrök nem csukták le a fideszt,

úgyhogy a szervezett bűnözés győzött.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem lészen semmi, mert egy elöregedő társadalom nem lázong és nem forrong, arra a kis időre minek, inkább tűr és csendben kezeket csókolgat hajlongva az új tekintetes úr elött, remélve némi alamizsnát
@GeoCracker: Körbejár és termékenyít? Ilyen borzalinókat hív a világra, mint ő????
@Fabius: ja :D, komoly film. látszik, h nem mindenkire bír egyformán nevelő hatással
@Rókakígyó: DE azok legalább nem pénzért. Te is lelkes önkéntes vagy?
Már tavaly novemberben kinevezték ezek első csapatát több egyetemre. Azt hiszem, hogy az 1 millió feletti költésekhez kell az aláírása.
@Diox: Volt anno Rákosi óvoda is.

@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tegnap Cirbivel egyszerre linkeltük. :-) Mi vagyunk az itteni szinkronúszó csapat, én speciel tényleg szépen tudok spiccelni... Valaha tanultam.

De tényleg minek üldözni a szervezett bűnt, amikor az maga a főnök?
@Dr. simonmondja.:
Siker, siker hátán... Az öreg MAF & FIA Co. nem felejt.
Azért sikerül a narancsbolsiknak egyre több megkeseredett és csalódott embert produkálniuk.
Akik azért majd, alkalomadtán, sikerrel törlesztenek.
A bosszú nem szép dolog, de jót tesz a tartásnak! :))
@Dr. simonmondja.: nem a járás a tanácsrendszer, az teljesen ok, hogy az állam nem 3200 helyen próbálkozik, normális országban pontosan ennyi önkormányzat van ennyi emberre, mitn nálunk a járások, leánykori nevükön kistérségek, lesznek.

hanem az, hogy az iskolaigazgatót, meg a kórházigazgatót, meg mindenkit egy városban a párt tudtával, és engedélyével a központból neveznek ki, na az a pártállami tanácsrendszer.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Ezzel a hozzáállással egy alapos pofánvágás néz ki nekik, bár a többi párttól nem, de a lenézett és kisemmizett nép..."

Ez kéne legyen akár a legutóbbi választás tanulsága, nemde? A zemberek változást akartak. Büntettek. Nagyjából ugyanez a nép szavazna legközelebb is. Legutóbb is biankót ikszeltek, és ha egyszer megtették...
@a szív fészkei: az okmányiroda külön világ (állami, központosított), bár kétségtelenül a polgin múlik, hogy hány ablak (~várakozási idő), és milyen embereket rak oda.
@a szív fészkei: minek is nyomozni, hisz az ellenfelek=ellenségek megvádolása alapból minősítve bűnszervezetben megvalósítva indul, a sajátoknak meg még egy ejnye bejnyével sem terhelten, tényleg fölös a rizikófaktort fenntartani ezekkel az esetleg önállosodó szervezetes emberekkel, független, önnálló gondolkodó sehol nem maradhat, csak seggnylonc bolinger droid
@a szív fészkei: @Cirbolya_sentinel:
Jajj, mert TI olyan kis ... "izékék" vagytok!
Stréberek??? :D
Csesszétek meg, mennyi időtök van! :))
Én dógozok - na jó, tegnap este speciel rég látott haverokkal züllöttünk, vacsiztunk, közben egy kerthelyiségben kézilabdát néztünk és megváltottuk a világot!
Nem mindig a gép előtt meresztegetni a ... hátsót!
most hogy már mindenhol fidesznyikek vannak...
mostmár egymást foglyák nyírni...
a fülkeforradalom felfajja saját gyermekeit...
off: "ettől sokkal fontosabb" magyarul "ennél sokkal fontosabb". Egyre gyakrabban látom ezt a ronda, hibás használatot, és a hideg futkos a hátamon tőle.
@Cirbolya_sentinel: Mint elöregedett társadalom kérdezlek, hogy ugyan hatvan körül hová a vérvörös lóalkatrész hegyére menjünk csapatosan? Amikor kint is nő a nyuggerkorhatár: 67, vagy 67? - gyűlölik is már az olaszok ezért a a németeket, nácizzák rendesen - nincs meló a helyi erőknek se annyira, pláne ilyen korban.

A lakáspiac pang, nemlehet eladni, ami értéked van egyáltalán, a kéglid, hgoy abból valamit elindíts. Lattóorvos kimehet mert rá van kereslet, de aki nem nemzetközi szakmás: IT, egészségügyi, mérnök, fizikai melós, az baszhatja a tetszőlegesesn kiválasztott állatot, mert nyomorra jut ki.

Kiba drága a lakás a szaros környékeken is - lányomék egy echte fekete negyedben kaptak barátnál szállást: halálian lepukkant kégli, 40 nm, 340 ezer forintnyi árért, de jött a figyu, hogy este már ne nagyon mászkáljanak. Most ilyen szituba én már nem mennék, köpjetek le a megalkuvásomért.

Innen azért eltűnt Rákosi, Kádár, el fog tűnni ez a takonypüré is, mert ő maga az. Valakinek itt kell maradni takarítani.

Ez a Lángh Júlia Kádár alatt dobbantott két gyerekkel, amikor még az elnyomásból menekülőket úgymond, kötelezően próbálta segíteni a kinti liberális társadalom... Jópofa, szórakoztató könyvben leginkább a nyomoráról regél, noha több nyelvű és egyetemet végzet asszony volt. De nem tudott betörni sitty-sutty oda, ahol itthon volt szellemi és társadalmi szinten. Pedig kapart keményen, minden melót elvégzett.

Én nem hiszek a kimegyek és azonnal itthoninál sokkal faszábban élek-mesékben, sajnálom, ahhoz túl sok valóban régen kint élőt hallgatok meg, akik nem vakítanak. A londoni kis rokonunk is hág fel a ranglétrán egy luxusszállóban, de ennek az az ára, hogy kint lakik a város szélén, épp ki tudja fizetni a lakását, bemenni oda, ahol az igazi élet zajlik négy-öt óra lenne, és arra már rohadt fáradt és kizsigerelt. Szinte nem is lát fehéreket, csak pakisztániakat, akikkel semmi gond, de mégis más kultúra.

Jönne haza vagy Rómába, ahol legalább süt a nap, de ott persze szintén szar van a palacsintába és nincs nagyon állás.
@Pantagruel:
Szavazna... Ha hagynák, de a másik komancs elvtársaik példáján tanulva a narancsbolsik nem hagyják majd, hogy mindenki csak úgy szavazzon. Viccelsz?
A véletlenre nem bízhatják, annál már többet loptak!
@a szív fészkei: "Angolok lehet, hogy nem, azt a világot nem ismerem."

Na ne!!! Douglas Adams? Galaxis Útikalauz Stopposoknak? Igenis, miniszter/elnök úr!??
@is: Nézd, éán, mint lakosság ezzel találkozom a mindennapokban. Aztán a beszedett adókkal, amitől nem repesek. Más dolgom egyelőre nincs velük. És az okmányirodát legalább emberivé tudták tenni, manapság már ez se semmi.
@Pantagruel: CSillagom, a miniszterelnök urat meg ezeket persze, hogy imádom, a Csengetettt Mylord-ot ötszázadszor is sikítva fetrengve nézem szombatonként, Monty Pythont dettó, de nem éltem ott, nem tudom hogy lehet ott létezni. Így értettem.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: az a sebész fiú mér' nem megy el füvet kaszálni + vaterán kereskedni?

Azzal többet lehet keresni.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igyekszem egészséges egyensúlyt tartani, de pl. vendéglőzni már nem nagyon fusssssssssa, nem úgy , mint neked, te tőkepénzes, bőrös alatt is vagyont rejtegető IT-s!! :-DDD Mindjárt lesz itt nyuggerlázadás, ha heccölsz! Jaj, jut eszembe egyszer hazafelé a boldogabb világ végéből Mosonmagyaróvárott megálltunk az út mellett valami nagyon zseniális olasz kajára. És az árak is igen barátiak voltak. Fiam meg evezett Doborgazon múlt héten, nagyon el van ragadtatva mindentől ott, a szlovák résztől már kevésbé.

Szóval néztem a kéziseket, sőt a pólósokat is - sajnos Bolt éremátadásáról lemaradtam, tünemény az a pasi - aztán a fekete négyszázas csajváltót is. Meg vasaltam, vacsiztattam, mosogattam, szóval a géphez tapadásom nem volt folyamatos...
DE ez a donpintéres hír két napja éjjel esett be, akkor virrasztottam itt.
@gnme:
Akkor már mehetne vasazni, vagy bodzázni, de még jobban jár, ha elmegy olyan takonygerincű politikusnak, mint az ELITÜNK! A fizetését is saját maga szavazhatná meg, 2 misinél kevesebbet soha nem vinne haza havonta.
@dr. Bubó: Na igazad van, a próféta szóljon belőled! Ugye lassan elfogytak a kinevezett bugyulás ellenségek: se a fonnyadt Heller mamába, se Gyurcsiba nem bírtak beleharapni, csak körbe köpködték őket, aztán visszahullt árjuk a nyálözön - viszont a foguk meg ki van köszörülve... Vért kívánnak, egymást kell enniük!
@a szív fészkei:
Az már a múlté. A belvárosban van a tulajnak msáféle étterme, előbb beszéltem vele... :))
A Szigetköz is szép, de a szlovák terület is valami csoda, pláne, hogy ott él a Duna és a víz!
@a szív fészkei: értem, drága csillagvirágszál, én meg úgy, hogy hát így:

- Magának is joga volt hozzá, hogy javaslatokat tegyen, vagy tiltakozást jelentsen be a kellő időben - jegyezte meg.
- A kellő időben, mi?! - süvöltötte Arthur. - A kellő időben? Akkor hallottam először az egészről, amikor beállított ide egy munkás tegnap. Megkérdeztem, azért jött-e, hogy megpucolja az ablakot, mire ő azt felelte, hogy nem, hanem azért, hogy szétrombolja a házat. Persze nem ezzel kezdte. Dehogy. Előbb letörölt pár ablakot, s megvágott öt fontra. Csak aztán mondta meg.
- De Mr. Dent, a tervek az elmúlt kilenc hónapban rendelkezésére álltak a helyi tervezőirodában!
- Ó, hogyne! Én is egyenesen odamentem, hogy megnézzem őket, mihelyst hallottam a dologról,
tehát tegnap délután. Maguk aztán nem erőlködtek valami nagyon, hogy felhívják rájuk a figyelmet, ugye? Úgy értem, hogy például szóltak volna valakinek, vagy ilyesmi.
- De hiszen a tervek ki voltak állítva.
- Ki voltak állítva? Éppenséggel a pincébe kellett lemennem, hogy megtaláljam őket.
- Ott van a kiállítási részleg.
- Zseblámpával.
- Talán leszakadt a villanyvezeték.
- Meg a lépcső.
- Nézze, végül is megtalálta a feljegyzést, nem?
- Ó, hogyne - felelte Arthur -, megtaláltam. Egy használaton kívüli vécében elsuvasztott, bezárt iratszekrény fenekén volt kiállítva, az ajtón a következő felirattal: Vigyázz! A leopárd harap!
@gnme: Őszintén, mondja már meg valaki, hogy lehet a vaterán jól keresni? Három tetves - és nagymárkás - cipőt nem bírtam eladni egész nyáron, pedig olcsón kínáltam. Venni szoktam, az jó is, de eladni??? Mikor ömlik minden bazi nagy tételben.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: vigyázz :-).. komoly pénz van a vasazásban! (mondja a vasazó)

De a fűnyírásban is van. Lásd a neszűrben dívik a parlagfű. Portánként egy húszast el lehet kérni. Egy nap alatt 40e adómentes forint nem rossz pénz.

..de sebésznek menni? Nyelveket beszélni?

Azt mi a *arnak magyarországon. Attól éhen maradsz rövidúton.
@Pantagruel: És ezek után azt akarod mondani, hogy nem vagyunk ide felzárkózva, sőt nem hagytuk már le a büszke brit birodalmat ebben??????

Emelt fővel vallom, hogy de!! Legfeljebb nem leopárd van kiírva, mert az itt tájidegen és arra azért adjunk a hétszázát nekije!
@gnme: Szent parlagfüvet írtani? Amikor az kiváló rákgyogyó, szent növény és mindenre jó? alternativgyogyaszat.network.hu/blog/gyogyitasrol-maskepp-klub-hirei/a-parlagfu-mint-csodaszer-egy-cikk-az-internetrol Ejnye. Ez csak a globálpisták ármánya, hogy beszedd a pirulkáikat, mert az allergia csak kitaláció.
@a szív fészkei: Nekem is rémképeim vannak. Mint Lázár és a holtdíj esetén is
endresy.blogspot.hu/2012/08/oligarchikuslexantallne.html

megyek is ebédelni :-))
@gnme: A fémgyűjtést le akarják fékezni, megjelölne a MÁV, BKV és még valami nagy cég a kábeleket, ami csak UV-fényben látszódna. És akkor talán megszünne a lopkovic nagyüzemileg.

Vasazni meg a kormány is elkezdett Károlyi szobrával.
Bodza idénre kifújt.
@a szív fészkei: nem akarom, nem kenyerem hisztizni. például a színházi cenzúrát 1968-ban törölték el az Egyesült Királyságban (Theater Act, 1968), ekkor volt Ovi ötéves. Vagyis nem sokkal később járt ott tanulni a liberalizmusról. Ergo olyanoktól tanulta a liberalizmust, akik még cenzúrázott színházba jártak, ahol pl. nem lehetett kimondani azt, hogy "ba7+", egy ilyen "szabad" ország levegőjével együtt szívta ezt a képlékeny izét magába. Miért rónék fel neki bármit?
@GeoCracker: Jó étvágyat - jó hír, hogy jut ebédre!! - de ha ez wannabe özvegyre is érvényes lenne, hát vegye-vigye!! Megérné. Ha ez reménysugár akarna lenni.
@Pantagruel: Az nagyon szép tőled, hogy feltételezed róla, színházakt járt ina szakadtával Soros pénzéből. Álmodj királyfi! :-DDD
@a szív fészkei: azt nem feltételeztem róla. szerintem végig be voltak állva, döngették a pakikat, hogy nem találtak haza. négykézláb vergődtek a folyosókon, fekvehányós partikat rendeztek stb.
@GeoCracker: Ja, ha azt tudná, amit remélek... De ezzel reményt ad másoknak is?? A Főnöke meg ezt eltűri? Kicsit illogikus.
@Pantagruel: Oxfordban ezzel volt elfoglalva? Legalább az oxfordi kocsmák is részesültek Soros vagyonából.

Hogy egyéb hatása nem lett Orvbánra, az egyre jobban látszik. Minden európai máz lehámlott róla, sőt dörzsivel le is vakarta.
@a szív fészkei: Azért inkább a dinasztia jelmezes főpróbája.
Arisztotelész meg csak néz ki a fekjéből :-)
Szeretne akár 30.000 Ft értékű nyereményhez hozzájutni egy 15 perces kérdőív kitöltésével? Ha ön alkalmazott, nincs más dolga, mint az alábbi kérdőívet kitölteni: docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFdnRDhmX1g2Tmk4VWJDN0RQbWktNmc6MQ
@a szív fészkei: pont ezt mondom, mindenki nem mehet el, vagy mehet, de akkor az aljadék marad, és itt Európa közepén, lesz egy belső afrikai törzsi /úgy is már keményen türközünk a parlamentben, és azon kívül is/ a fél ázsiai mellett elfér.
T. Köcsögmagyarválasztópolgár!

Úgy érzem, hogy az elmúlt napokban nyilvánosságra került adatokkal kapcsolatban, egy-két kérdés tisztázásra szorul. Az sejlik, hogy 17 évvel a rendszerváltás után, még mindig nem vagy tisztában a demokrácia játékszabályaival!

Igen, 299 Ft-ért ebédelek, és 18 millió a benzinpénzem.
És?
Egyrészt faszközöd van hozzá, másrészt meg ez nekem (legálisan) jár.
Hallom a rikácsolásod a társadalmi igazságosságról, meg az elosztásról, meg a sok bugyuta, idealista blablád, hogy nekem miért igen, neked meg miért nem.
Azé’ bazmeg, mert Te egy fingszita kis pöcs vagy, én meg az elit.
Azé’ bazmeg, mert én hozom a törvényeket! Magamnak. És ha megszopod, - mert én úgy gondolom, hogy meg kell, hogy szopd - akkor így jártál. Majd négy év múlva szavazol, anyádra.
Mit cincogsz? Visszahívás? Te kis fasz! Hát azt a telibabaszott alkotmányt is én írtam, gondolod, hogy megtettem neked azt a szívességet, hogy beleírtam, hogy visszahívhass?
Négy év, kis köcsög! Négy év. Ez a rendszer a négyéves diktatúrák sorozata. Buktam már meg az elmúlt tizenöt évben, egyszer is? Tessék? Láttál Te már időközi választást, ebben a kurva országban? Nem figyelsz, kis fasz!
Tényleg, kire szavaztál tavasszal? A komcsikra, vagy a Fideszre? Tudod miért kérdezem?
Mert még azt sem vetted észre, hogy ez is kurvára mindegy. Én bazmeg, ha megyek szavazni, beviszem a fülkébe a kutyám, rászaratom a szavazólapra és azt adom be. Mert mindegy, hogy ki mellé húzod az ikszet, érvényes-e a szavazatod vagy sem. Mindenképpen rám szavazol. Mert egyedül belőlem választhatsz. Én egy vagyok. Az elit. A Z E L I T!
Szociáldemokrata, liberális, szocialista, meg konzervatív. Ezt a szart is meg lehet veled etetni? Öcsém, hogy Te mekkora fasz vagy! Szerinted a büfében van jobbos és balos szendvics? Ugyanazt a kenyeret zabáljuk, ugyanazt a tehenet fejjük, csak a székházra teszünk ki más-más logót, hogy tudjad, éppen melyikünk szónokol, napirend előtt.
A világ nem vízszintesen van felosztva, jobb és baloldalra, hanem függőlegesen, fentre és lentre. Ja, a fent én vagyok, a lent meg Te, Te kis paraszt. „A törvény szerződés, gazdagok és szegények között.” – azt hitted vicc, mi?

Még pofáztol, hogy elkúrtuk, elkúrták az országot? És gondolod, hogy nem szarok bele vastagon? Engem addig érdekel a szaros hazád működőképessége, amíg az képes kitermelni a benzinpénzem, meg az illetményem. Az meg egyelőre nincs veszélyben. Zsé van, főnök és kontroll nincs. Ergo, szarunk bele!
Tudom, neked ez most nagyon nem tetszik. Há’ nyazsgem! Vagy tudod mit? Menj le tüntetni! Azt nem szarjuk le, gondolod? Menj le és rázd a nyálad a Kossuth téren, de ha nem tud elaludni tőled a gyerek, ígérem, szétbaszatom a fejed a Gergényivel. - Mellesleg, utálom ezt a seggnyaló csókát, de hát minden házba kell valaki, aki leviszi a szemetet. -

Visszatérve a benzinpénzemre, kurvára utálom ha a zsembe turkálnak. Igen, öt milliárdot basztunk el, majd' négyszázan. A vizitdíj meg 10 millió emberen hoz vagy másfél milliárdot. Igen bazmeg, spórolni kell! Gondoltad, hogy majd én kuporgatok? Ne kezdje el rinyálni, hogy a nyomorult nejeddel, és a két kibaszott kölyköddel éltek 120 nettóból! Unalmas. Közölöm veled, hogy kurvára beleszarok. A két szaros gyereked is csak annyira érdekel, hogy ne dögöljön éhen. Hogy legyen majd, akivel tíz év múlva is magamra tudok szavaztatni. Egyébként meg mit ugatsz? Nem tetszik a proliélet? Neked is áll a zászló, lehetsz Te is politikus! Ha nem, akkor meg kuss! Te választottad, szavad nem lehet.

Négyszázan. Igen, ennyien vagyok. Emlékszel még, hogy ezt a kampányt is (mint mindegyiket) úgy kezdtük, hogy most aztán kisebb parlament lesz? Lett? Na látod! Hogy a saját munkahelyemen csináljak létszámleépítést? Kekeke…
Miért, szerinted mi a faszt kezdenék a Laci fiammal, ha nem tudnám betolni képviselőnek? Legyen prolimunkásköcsög, mint Te? Viccelsz, ugye?

Szóval, Kedves Köcsögmagyarválasztópolgár!
Sajnálom, hogy ilyen módon és ilyen stílusban kellett tudomásodra hoznom, amire magadtól is rájöhettél volna. Mivel nem csak birka, hanem barom is vagy, erre a megoldásra miattad kényszerültem. Nem akartalak megbántani, és az önérzeted sem akartam agyonbaszni, de minekután Te akkora pöcs vagy, hogy képtelen voltál a tények segítségével a valóságos helyzeted meghatározni liberális demokráciánkban, így ez a levél nem más, mint a Te nyelvedre lefordított helyzetelemzés. Most, hogy tudod már, hogy hová sorold magad, szeretnélek megkérni, hogy a fentiek figyelembevételével a pofádat evésre használd, és most húzzál vissza dolgozni, köcsög!

2007 Budapest, Európa

Tisztelettel:

A politikai elit.
Itt áll a parlamenti képviselők névsora
@a szív fészkei: well, it is in vain to say igyá' inkább, fiam, jobban meglátszik rajtad, mintha tanulnál!
@nincs_itt:
Emlékszem... Majd emlékeztetjük még mi is őket! :)
az a tanulság, hogy ha egyszer majd véget akarunk vetni annak a pártállamnak amibe az a kétmillió tetves narancsos tekintetes-náci-komcsi szavazta vissza az országot, akkor nem szabad majd úgy elfinomkodni a dolgokat mint 90-ben, mert ezeknek a fajtájával nem elég félmunkát végezni
@Pantagruel: "Hát igen: lezüllesztett minket az elmúlt nyolc év,"

Hát titeket biztosan, 2002-ben újraszámolási hecc, a 100 napos program megszavazása, 2006-os hülyekampány, 2008-as hülyenépszavazás, 2010-es hülyekampány, és neked mindben aktívan részt kellett venni, erkölcsileg züllesztve magad.
Milyen embereket képeznek majd a felülvezérlt egyetemeken? Lesz-e értelmiség, mint olyan és milyen lesz? Vagy végképp el akarja Orvbán törülni? Mert neki csak lábtörlőnek kellene.

liget.org/cikk.php?cikk_id=2555
@Cirbolya_sentinel: Félázsia szerintem meg jönne ide Európába, lásd a törökök. Atatürk papa valahogy nem a sztyeppékre vetett vigyázó és parancsoló szemeit, hanem épp fordítva.
@GeoCracker: Asszony lesz az utóda, ha adja isten kegyes a sors velünk???? Mert a fia csak a bürkét kergeti elég visszhangtalanul.
Nem tudom ki mennyire olvasgatta a GDP prognozisokat tegnap? Ha jol emlekszem en 2 kulonbozo cikket is linkeltem.

m.portfolio.hu/gazdasag/tovabb_szakad_a_magyar_gazdasag.171263.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator

Ezt is csak azert masolom ujra(?), mert olyan finomsag tunt fel, ami folott siman elsiklik az ember.

Nos szamomra a cikk legeleje az erdekes:
"Az első negyedéves adatok publikálásakor felülvizsgált adatokból kiderült az is, negyedévről negyedévre stagnált a magyar GDP már a tavalyi év második félétől kezdve, majd a negyedik negyedévről az idei első negyedévre 1,2 százalékkal visszaesett."

A felulvizsgalt es a stagnalt szavakra hivnam fel a figyelmet!

A felulvizsgalt adatok alapjan tehat a reszertekek: 2011 Q1: 1.4%, Q2: -0.2%, Q3: 0%(!), Q4: 0%(!), 2012 Q1: -1.2%.

ES akkor a ketelyem: Vajon mennyire realis, hogy mikozben az elso negyedev utan nincs felmutathato pozitivum, a szamok alapjan ketszer is egymas utan 0%-os novekedes jott ki?!?!

Mert ha teszem azt barmelyik ertek mas, mint nulla akkor erdekes dolgoknak lettunk volna tanui.

- Pozitiv erteket publikalva, mindenki a KSH-n rohogott volna orszag-vilag, hiszen annyira hiteltelen let volna.
- Valamelyik negativ erteke eseten - legyen az Q2, vagy eppen Q3 - viszont a kormanyzat kap egy tamadasi feluletet, azzal, hogy mar tavaly novemberben (Q2<0%), illetve iden majusban (Q3<0%) hivatalosan is recessziot mutatnak ki a szamok.

Am mino veletlen, es szerencse, mindket negyedeves adat legalabbis nem csokkeno erteket mutat.

KSH, no persze.

Churchill meg a statisztika...

Probaltam hasonlo adatsorokat lelni korabbi adatkozlesekhez, hogy lassam a felulvizsgalat eredmenyet, vagyis mihez kepest kapta a KSH ezeket az ujabb ertekeket. De nagyon azert nem eroltettem.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tényleg, most mi van, hogy mindenki itt sütögeti a szaros pecsenyejét? Brókeres, ilyenes; ennyire komoly tényező lett a Varánusz, hogy rárepülnek hasznot remélve???
@simple observer 1.0: Most rúgtak ki egy csomó embert a már eddig nagyon leapasztott KSH-ból.
@a szív fészkei:
"Most rúgtak ki egy csomó embert a már eddig nagyon leapasztott KSH-ból."

Ha eleg pusztan hasrautve kiadni szamokat, akkor ahhoz valoban nem kell nagy szakertogarda.
@InterAnswer:
Anyáddal próbálkoztál? Pedig kéne! :))
@a szív fészkei:
Látod! Ennyi barom, akivel megetették, hogy az "internetes munkából" lesz milliomos...
Ezek meg befizették a pénzt és most olvasgatják a kottát, csodálkoznak, hogy anyuba küldik a "remek" gerillamarketingjükkel. :)
azért soha ne felejtsük: EZ AZ EL-ITTT, ELIT ÓVODÁBA, ISKOLÁBA ÉS NAGYON ELIT BIBÓ-KOLLÉGIUMBAN NEVELŐDÖTT, VALAMINT ELIT SOROS ÖSZTÖNDÍJJAL OKÍTOTTÁK ŐKET "PÁR PERCIG !" AMERIKÁBAN A VEZETÉS, TÁRSADALOM-GAZDASÁG ALAKÍTÁSRÓL. EZÉRT IS TUDTÁK EZ ALATT A 22 ÉV ALATT ILYEN JÓL KIALAKÍTANI MAGYARORSZÁGON AZ ABSZOLUT KORRUPCIÓT, ABSZOLUT OLIGARCHÁKAT, ABSZOLUT MUNKANÉLKÜLISÉGET, ABSZOLUT NYOMORT ÉS ABSZOLUT JOGFOSZTOTTSÁGOT !

A FENTI INTÉZKEDÉSEKEN MEG EZÉRT IS KÉRŐDZIK A FÉLREDIPLOMÁZTATOTT ÉRTELMISÉG ORBÁN ROM-KOCSMÁIBAN.....SEMMIBE RÉVEDŐ TEKINTETTEL.,....és elmélkednek azon, ez a fenti jelenlegi hatalom hogyan is juthatott ingyen oktatáshoz és vajon közülük hánynak írta be a rektor, dékán...egyebek....a nem létező jegyeiket......
@simple observer 1.0: Füllentés, nagy hazugság, statisztika. Ez ezeréves alapigazság.

Ez meg mutatja a magyar értelmiség tökéletes széttöredezettségét még egy oldalon is: kikellennekjonni.blog.hu/2012/08/11/majomparade_567 Na innen összefogni kivel és miért?
@kvadrillio: Amerikában azért ennyire nem lezárt a pálya az eliten kívülieknek. Épp, hogy semmit nem tanultak kint Orvbánék Soros vagy bárki pénzét költve, hanem élvezték az ingyen hawaiit - és hazajőve folytatták a kádári, előre leosztott lapokkal zsugázást. De még cinkeltebben csinálják. Ezért tényleg kár volt Hegyeshalmon túlra mennie.

@InterAnswer: Szűnj meg itt, lécci.
@simple observer 1.0:
MAJD VESZNEK FEL ÚJAKAT! Olyan kekeckedők vagytok!
Fiatalok és jól fizetettek lesznek. Ez fáj Nektek mi??? :)
@a szív fészkei:
A polgimesterekről: nekem a zuglói polg.mesteri hivatalban volt dolgom. Kinézek az ügyintéző ablakán, amely pont a parkolóvá átalakított udvarra néz: középen három vagy négy parkolóhelyre is hatalmas betűkkel kiírva, hogy "POLGÁRMESTER". Oda más ember nem állhat. Vajon mivel közlekedhet Papcsák? Hatlovas hintóval? Esküszöm, a kádár-rendszerben csak ezért az úrhatnám terpeszkedésért menesztették volna.
Anyád félázsiai... ;)
@simple observer 1.0: láttam olvastam, de minek, úgy is ötletelnek, és csesznek szét mindent:

Itt az újabb adójavaslat a kormánypárttól

A KDNP szerint a londoni olimpiai felveti a sporttörvény és az adótörvények további módosítását

www.napi.hu/ado/itt_az_ujabb_adojavaslat_a_kormanyparttol.528000.html
@a szív fészkei:
Viszonylag rendszeresen olvasom posztjait a Gepnarancson, de ezt mar ott sem ertettem igazan...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tolem akar a bolcsis kisunokaikat, vagy eppen a szenilis dedszoleiket is alkalmazhatjak. ;)
Csak a statisztikat NE CSALJAK el ilyen gyanusan!
@Cirbolya_sentinel: Az onfenyezes nem ujdonsag, mar vartuk par napja.

De azert vartam, hogy esetleg uj sportagakat is javasol az Olimpia programjara, mondjuk:
fedett palyas terden csuszas, vagy 4X100 meteres persely valto....
@Dr. simonmondja.: Piacképes tudás kell. Pálinka szakmérnök.

Mert úgy Pokorninak mint az egész fidesz bagázsnak természetesen piacképes a végzettsége.
Ref. lelkész, püspöki kar titkára,egy csomó Kádár alatt végzett kádergyerek jogász ( Orbán, Simicska, Áder,Handó , Völner és társaik ) teológia szak (Kiss Antal, a Schmitt tanácsadója), az ifikről ( fidelitas, iksz meg lerí, hogy gőzük sincs semmiről.
Ezek kérik számon a piacképes végzettséget.
OV-nak pl. piacképes végzettsége lenne, ha a Csákvári AG-ban kombájnt vezetne.
@nápolyi maszti: Parkolót nem figyeltem, de mintha ott is lennének egyenlők és egyenlőbbek.

Papcsák azért - amit olvasok róla - azért még az átlag fideszesnél is egy arasszal irritálóbb!
@a szív fészkei:
Na, azért akad a narancsbolsiknál is még pár arcz, akiket szívlapáttal kéne simogatni! :D
@simple observer 1.0: Amennyit én ebből levettem, hogy ha egy, a kádári-csaui időkben, igazán üldözött ember meg meri védeni a mindig mindenhol nagyon a puha talpára esőt ezt épp a magukat ellenállóknak hívő ballibek rójják fel neki, mint árulást.

Sólyom nekem semiben nem etalon, noha tisztelem TGM harcát, néha önmaga és a józan ész ellen is vív a ;-DD. Szóval, ha ő mondja, hgoy ez de nagy volt aszófői beszédnek, én akkor sem alélok, pont, mert Sólyom mindig engedelmes csinovnyikja volt az épp aktuálisnak. Jól fizetett csinovnyikja most már haláláig. Szóval, hogy most mondott valami ejnyebejnyét valahol, attól annyira nem esek hasra, de persze én nem voltam ellenálló meg ilyesmi.

Csak kínröhej valahol, hogy az orvbánutálók között is kitört az egymás utálat, pláne egy Sólyom miatt...
@nápolyi maszti:
Hatökör, nagyképernyős parasztnak csak 3-4 parkoló? Viccelsz?
Tulajdonképp az egész udvart is elfoglalhatná, szobrot állíttathatna magának és rózsaszín bőrtangában szambázhatna be a hivatalba naponta!
Amilyen kretén a választópolgár, akkor is újra választja.
Úgyhogy örüljetek, hogy "csak" 3-4...
@dr. Bubó: Melegben nem netezek, csakha
tóban ülve is összejön.
@is:
Dehát a kistérségi rendszer már működött!
Az hova lett?
Én nagyon le vagyok maradva, több brossúrával.:(((
@is: Majd meglátod, hogy ez egy tanácsrendszer lesz. Nálunk már 10 éve van egy űrközpont szerű önkormányzat, most meg lesz egy fidesznyik körömtépőhely is mellé.
FB-ról: "OZORA - szemtanú beszámolója

a dombrol néztem végig ahogy legalább 15 busznyi embert visznek
és nem bántak ám késztyüs kézzel
hát peti én le voltam döbbenve
a paradicsom pokol lett
és elbaszták az egészet
haza is jöttem reggel
simán mehetnek holnap is akár
és még 1 ilyet nem nézek végig
azt olvastam valahol, hogy azt vizsgálják, hogy zárathatják be
ja, megértem
hallod a porbol rángatták el az izraeli csávot a gyereke mellöl
és amikor a csávot becsukták a gyereket hagyták ott sirva a földön
a rengeteg kutyust akinek a gazdáját elvitték kb autokba zárták
mert azt ugye nem viszik a gazdájávak

ez nem kemény volt ez brutál ocsmány volt
mi közük van a mezitlábas izraeli koszos rasztának a bünözéshez ??
semmi
aki épp a nappali fő programon volt az nem is vágta ,hogy gáz van
csak ,hogy jaja vannak kint zsaruk ,de csak ugy nézelődnek

a meder járatban a nagy uton
végig vittek mindent mindenkit
ott álltak, és aki arra ment?
szerintem egy 4-500 ember kb
eleinte
csak felálltak
sok sok csoportba
és álltak
semmit nem is csináltak eleinte
viszont gondolom jött az uj parancs
mivel meg jött közben az eglsz vám és pénzügy
meg az antsz
meg mindenféle szervek
és azokra vártak
amikor megjöttek
egyből elkezdték a mini laborok felállitását
és amikor az is megvolt
már mentek is a kutyákkal
kb 100 kutyás rendőr ment
és ahol ugatott a kutya mentek és vágták szét a sátrat
ahol nem találtak benne embert ott vitték akkor a szomszédját
és ami a legdurvább peti
az az
hogy nagyon komolyan dokumentáltak
mindent
2 rendőr mellett mindig volt egy 3. aki videora vette
mindent
de frankon
még azt is ahogy hugyoznak meg vért vesznek
mindent.
komoly anyaguk lett
ez most nem volt amatőr játék
gsm az egyből ki lett nyomva
elvették a térerőt vagy nem tom
de senkit nem tudott hivni senki

az egész VIP kempinget elvitték
mindenkit kb
szoval amig ezeket a sátrakat basztatták addig a nagy völgyben ment a buli
legalább is mindenki ott akart maradni
mert gondolták ennyi embert csak nem basztatnak
de nem igy lett
egyre közelebb álltak egymáshoz
a csoport rendőrök
és ettől többen elindultak onnan
de épp ezaz
ezt akarták
mert a középső főutat totálba blokkolták
és aki arra ment az pisi

én is persze indultam ,hogy na jo akkor én lépek
hát látom bazze ahogy a sok kaja árus a kinai a belga a japán mind mind
szalad a vámosok elöl
na mondom ez estére fel lesz kerekitve
és az a vicc
hogy nem vonultak ám teljesen ki
ott van egy csomo az ozorai belötö uton
készenlétben
reggel már a vonat fele rengeteget láttam
csak ugy vannak és várnak
ilyen sosem volt

a reggel 7 es vonattal jöttem és kb már avval a vonattal 100 an eljöttek
és tegnap délután 2 orátol volt ez a para
aki tehette már akkor lépet
aki nem az ma
de hogy hétvégére nem fog lemenni senki és haza is jönnek majd többen az biztos

minden 2 . büfés civil zsaru
amikor mentem a büféhez érdeklődni
ismerős srác
minden évben ott van
ő mondta,hogy azon a napon sok mindenki volt oda rakva civilbe
és rá pár orára már fel is vette a mellényt
a civil ruhájára
goás ruha
és rendőr mellény
azért kicsit gáz
[:)]
fujj
mind1
elég ízléstelen"
amire a szerző gondol, az a politikai komisszár inzézménye inkább, nem a párttitkároké.
annak idején a szovjetek kuldtek komisszárokat a megbizhetetlannak itélt volt cári tisztek mellé.ők tudták kit kell legyőzni, a profi tisztek meg tudták, hogyan kell háborúzni.
"...maga... mindig tehetségtelen jogász volt... Ezért láttam: biztos karrier előtt áll..."

"...ez a világ a dilettánsoké..."

(Rejtő Jenő: Az ellopott futár)
Úgy tűnik, mostanra sikerült klónozni a semlecit, különben honnan lenne ennyi szakemberük?
@ursus artos:

Költségvetési Tanács ma is létezik. Csak nem működik, pedig megbízható pártkáderek ülnek benne.

Na ez a blama.
Orbán vasökle kíméletlenül lecsapott ozorai drogtanyára, a liberális véleménytorzító kórus pedig azonnal hajtépő ájvékolásba kezdett.

Az öt gyermeket nevelő Orbán Viktor nagyon helyes érzékkel ismerte fel, hogy a tiltott tudatmódosító szerek olyan pusztító hatású fegyverek a liberálisok fegyvertárásban, melyek az ifjúságra gyakorolt mételyező hatásukkal az egész magyar nemzet jövőjét dönthetik romba, és melyekkel szemben éppen ezért nincs helye egyezkedésnek és vitának, hanem csak feltétlen harcnak.

Orbán Viktor ismét bebizonyította, hogy nemcsak kiváló államférfi, de jó családapa is.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Te meg egy kretén vagy.

Amúgy olvastátok Vincentéket?

"Az az elemzés, amit tőled várnék, Orbán Viktor gondolatait mutatná be.

Ilyesféleképpen: szükségesnek látjuk a demokrácia korlátozását, mert megtapasztaltuk, például a 2008-as népszavazáson, milyen könnyű megdönteni egy kormányt, ha az ember a szegényeket mozgósítja („felelőtlen és teljességgel megalapozatlan döntéseket hoznak, pillanatnyi hangulatoknak, a pártok manipulációinak engedve”). Most nincs szükségünk a szegényekre, mert akadályozzák a kormányzást, például szeretnék biztosítva látni a megélhetésüket, amit megígértünk ugyan nekik, de csak azért, hogy megnyerjük a választást. Jobb lenne, ha nem kéne hazudnunk a következő választáson ekkorákat, csak simán a klientúrák között osztogatni, mert a népre úgysincs pénz. Ezért a népet hagyjuk már ki a demokráciából.

Ezen kívül zavar minket, hogy az úgynevezett bizonytalanok, akiket persze klasszikus cenzussal nem lehetne kirekeszteni, ezért jobb a regisztráció (és talán kevésbé kínos Európában, már amennyire ez minket érdekel). A helyzet az, hogy a 2010-es választást megnyertük úgy, hogy a választóink „felelőtlen és teljességgel megalapozatlan döntéseket hoztak, pillanatnyi hangulatoknak, a pártok manipulációinak engedve”, tudtuk, hogy simán megnyerhetjük így is, úgyhogy nem mondtunk semmit arról, mit is szándékoznánk csinálni.

De lassan csak szeretnénk világossá tenni, hogy mi a Fidesz iránya, és jó lenne, ha nem kéne eközben számolgatni, hogy hol veszítünk 3 százalékot ezzel. Ezért a magunk részéről, a saját középosztályi (vagy inkább közgépi) klientúránk védelmében szeretnénk, ha a bizonytalanok nem szavaznának. Még a végén leszavaznak a MSZP-re, a Jobbikra (amit még mindig nem sikerült bedarálnunk) vagy az LMP-re. Ez súlyos fenyegetés a mi középosztályunkra nézve (Simicska- és Nyerges-birodalom, valamint önkormányzati káderek)."

orulunkvincent.blog.hu/2012/08/11/kedves_baratomnak_fricz_tamasnak

Büdös narancsbolsik már kezdik magyarázni a megmagyarázhatatlant.
A reális hétköznapoktól elrugaszkodott, faszkalap, soha nem dolgozott kis pöcs "diplomás" elitünk kiket is és miért akar korlátozni?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Akiket lehet korlátozni, azokat kell is... ez alap...
@lima31:
A demokrácia jegyében.
Holnap meg majd csak adót fizethetek, de mivel utálom ezeket is és a cocikat is, szavazni sem mehetek, mert Őfőméltósága I. Orbányos Piktor úgy gondolja, hogy az nem lenne jó az ország érdekében, ha nem rájuk szavaznék.
Tényleg... Köszönöm...
Viszont külföldről bármilyen koszos cigány, aki állampolgárságot igényelt, az majd szavazhat.
Tényleg remek!
Én kérek bocsánatot!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Vincent az egyik legharciasabb cionista gyűlöletblog, mindent vehemens erővel támadnak, ami a haragtól eltorzult magyar- és keresztényellenes gondolatviláguk határain kívül esik. Ők a 21. századi Lenin-fiúk...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Adó.: Akitől el lehet venni, attól el is kell. Alap. Aki egy kicsit is utána olvasgat ezeknek a bizonyos fogalmaknak: áfa, kormány, állam és stb... tisztábban képes látni, még, ha nem is a teljes képet persze...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Erről a Lenin fiús témáról előbb egyeztess Kövér elvtársaddal, családi alapon tudna neked szépeket mesélni.
Te meg, mint aszott fapina, menjél baszki pasizni, addig sem írogatsz hülyeségeket.
Vagy hallgass Orbán beszédeket, amik a cionizmus és a hülyeség olyan szintjét viszik be életedbe, hogy ha lónak adnák be, injekcióba, szegény paci feldobná a patákat.
Már én is hülyülök.
"amik a cinizmus és a hülyeség olyan szintjét"...
Stefke, ha a cinizmust egyszer szobor alakba öntik, Viktorkád lesz a modell hozzá.
@a szív fészkei: szerintem a jövő aranyérmesei is ozorán nevelkednek. ;)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Az gondolom tökvéletlen, hogy Orbán vasökle nem arra a fesztiválra csapott le, ahol Ráhel nevű gyermeke aktív résztvevő volt.

napifix.postr.hu/jon-a-csalad-orban-rachel-es-szajer-fanni-nagy-belepoje

De azért csak kínzó a kérdés, ez a példás családapa hogy engedhette fesztiválfertőbe a jányát, mikor Rubintréka óta tudjuk, ott koszos körmű latorfaszok megujjazhatják?

www.youtube.com/watch?v=qeRDxZNU7xw

Milyen példás családapa az ilyen? Fel vagyok háborodva.
@Gábriel angyal:
Négy teljes embert elfogtak? Nem mondjátok! Ha a Sziget-et ilyen tempóban lerohannák, nem találnának ott is párat? Vagy valamelyik pesti szórakozóhely? Mind tiszta... Hihető! :))
@Fabius:
Amúgy is rád van indulva, Te meg még cukkolod a fapunit! :) Azért tudod...
@Cirbolya_sentinel:
NEM GENYÓZ! :))
Valld be, már dörgölőzöl Stefkéhez...?

Pedig aztán megszereztük a képét, de Te tudod...
t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTdScgR1RpaDbdCO6As8R4S9jyIOKejEN8oBDy2zKswtM5lRW8fqA
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Kövér László egy szegény református munkáscsaládból származik, amelyben a hazaszeretet keveredett a harcos osztálytudattal és a társadalmi felemelkedés bevallott vagy be nem vallott vágyával. A Kövér család tagjai saját bőrükön érezték a hanyatló magyar úri világ súlyát, és generációk alatt óriási feszültség, mérhetetlen gyűlölet halmozódott fel bennük a királyok, hercegek és grófok ellen, így fordulhatott elő, hogy Kövér nagypapája bedőlt a magyargyűlölő judeobolsevikok kommunisták hazugságinak, és beállt abba a menetbe, melyet a bolsevikok trükkösen osztályharcnak álcázták, de valójában véres magyarellenes forradalom volt.
@Fabius:

Ráhelt hagyd ki ebből!

Rasi egy kedves, szerény, katolikus hitben nevelt lány (vegyes házasságok esetében az a szokás, hogy gyermekek közül a fiúk apjuk, a lányok pedig anyjuk vallását követik. Tehát Gáspár református, a négy lány pedig katolikus) Rasi hívő (és templomba járó) leány, aki amellett, hogy segíti az édesanyja munkáját a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetben, még lelkigyakorlatos táborok szervezésében is részt vesz!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ma pedig, ez a nem szegény, komcsi családból származó Kövér narancsbolsi elvtárs és a hozzá hasonló, volt kommunista kedvezményezett családokból származó korántsem ifjú és korántsem demokrata bolsevikok kisajátítják és a magántulajdonukba veszik az ország javait.
Jogászkodnak, lopnak, csalnak és mindezt törvényekkel megtámogatják.
Ma a magyar családok tagjai saját bőrükön érezik a hanyatló, magyarkodó narancsos úri világ súlyát. Generációkra való óriási feszültség, mérhetetlen gyűlölet halmozódik fel pártelvtársak, a Szíjjártó és Rogán féle pártgecik ellen.
Így fordulhat elő, hogy abban a budiforradalomnak trükkösen álcázott, de valójában magyarellenes szabadrablásban félistennek kiáltottatok ki egy szaros lelkű és gumicsizmájú felcsúti parasztot, aki a nagyvárosban is csak a pökhendi és kivagyi tuskó maradt!
Ezek vagytok TI.
Nem, nem az ország, hanem az alja a plebsnek...
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Ma pedig, ez a nem szegény, komcsi családból származó Kövér narancsbolsi elvtárs és a hozzá hasonló, volt kommunista kedvezményezett családokból származó korántsem ifjú és korántsem demokrata bolsevikok kisajátítják és a magántulajdonukba veszik az ország javait.
Jogászkodnak, lopnak, csalnak és mindezt törvényekkel megtámogatják.
Ma a magyar családok tagjai saját bőrükön érezik a hanyatló, magyarkodó narancsos úri világ súlyát. Generációkra való óriási feszültség, mérhetetlen gyűlölet halmozódik fel pártelvtársak, a Szíjjártó és Rogán féle pártgecik ellen.
Így fordulhat elő, hogy abban a budiforradalomnak trükkösen álcázott, de valójában magyarellenes szabadrablásban félistennek kiáltottatok ki egy szaros lelkű és gumicsizmájú felcsúti parasztot, aki a nagyvárosban is csak a pökhendi és kivagyi tuskó maradt!
Ezek vagytok TI.
Nem, nem az ország, hanem az alja a plebsnek...
Tudsz valami tényleges negatívumot ezekről a biztosokról, kedves cikkíró? Én nem ismerem őket.

Az azonban biztos, hogy 2-3 kivételével minden felsőoktatási intézményünk negatívban van évek óta (erről volt egy cikk vagy fél éve, most nem találom). És itt intézményenként milliárdos tételekről van szó évente. Ez önmagában indokolja az odafigyelést, mert a helyi emberek egy-egy intézményben kéz kezet mos alapon sokat el tudnak sumákolni. Talán Pécsen volt ilyen balhé egy fél éve, ami ki is pattant és most páran vizsgálati fogságban várják a fejleményeket? De ismeretségi köreimből is kapok olyan információkat, hogy folyik sok célszerűtlen vagy egyenese korrupciógyanús ügy pár egyetemünkön.

A Kormány ez ellen akar tenni, ez jogos. Hogy van más terület is, ahova figyelem kellene, az igaz, de attól még ez sem mellőzendő terület. És egy olyan felügyelő, aki ismer pár tipikus stiklit, igenis le tud buktatni jónéhány helyi sumákolást. Nem kell ehhez zseninek lenni, csak egy kis gyakorlat és jogkör kell.

Aztán persze kiderülhet, hogy rosszul végzik a dolgukat, de ezt várjuk meg, ne előre hőbörögjünk.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: én genyóóó? te rád szállt az a kedves és szép, metsző sarki szél élességű elmével megáldott teremtés ;)

azért meg kell hagyni, ezen magyarázatot és mentegetést olvasó, de sok területen kihívásokkal küzdő, társas kapcsolatok minőségi kezelésével jellemezhető, cirkuszda porondmester, bizton megkönnyezné, és személyes emberévé tenné stefikuszt :D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
És nyilván a jó édes apucikájától tanulja a mesekönyvet, abból is a legfontosabb idézettel szunyókál el:
"ne lopj!"
Elmész te a picsába!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A barátod rossz helyen ment be önkormányzati ügyintézésileg.
Nálunk itten a szmóllpesti pampákon (üdítő kivételként), másként mennek a dolgok. Volt szerencsém két héttel ezelőtt megtapasztalni, forgattam is a fejem, mint Győzike a Széchényi Könyvtárben-ban?
(ennek még utána köll néznem…)
Az ügyintézés flott volt, emberi hangon szóltak hozzám, még a portás is lehelt egy verbális pusszantást a seggemre, és a vicc az egészben, hogy láthatóan nem esett nehezére.
Számomra teljesen érthetetlen volt a szituáció, fel is merült bennem, hogy akaratomon kívül a tér-idő kontinuumot elhagyva, egy Orbán utáni Magyarországra érkeztem a lineáris térben? Pedig nem! Mindösszesen arról volt szó, hogy így is lehet beszélni azokkal a polgárokkal, akik bőséges móringgal látják el az értük dolgozó hivatal adminisztrációját. Nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget a dolog kapcsán annak, hogy nálunk coccialista polgármester regnál, pusztán csak megjegyzem. Ebből adódóan van is törekvés rá (hallani lehet innen-onnan), hogy a választókörzetek átszabása bennünket komolyan érinteni fog.
Szóval, kellemes tapasztalat ide vagy oda, a barátoddal egyet értek.
Lennék (inkább) brit állampolgár…
@Fabius: Én azt nagyon jól tudom, hogy létezik, de a blama az, hogy volt egy olyan kormány, amelyik gazdálkodni sem tudott ezért kellett létrehozni a KT-t. Minta anya felügyelné azt, hogy a gyerek hogyan osztja be a zsebpénzt.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Soraidból metsző gyűlölet árad.

Tudod drágám, az efféle határtalan, beteges, mindent felemésztő gyűlölettel az a baj, hogy az emberi szellemre és teste gyakorolt hatásait tekintve nagyon hasonlít a drogokra. Kezdetben látszólag erőt ad, később viszont nagyon rövid idő alatt kiüresít, fásulttá tesz, és visszafordíthatatlan károkat okoz.

Aggódom érted.
@Knósszosz: nálunk is emberi itt a szomszédodban, a sakkozás és a szabályozás is feltételezhetőleg pont olyan lesz, mint nálatok, renitensség már csak ilyen, főleg ha a nagy narancsos nEerről van szó
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Hé, baszod aranyanyám, ne drágázz engem, mert leköpnek, azt hiszik még, hogy megdu.talak! :)
Nem vagy az esetem cica (MÚÚÚÚÚÚÚÚÚ STEFKE, MÚÚÚÚ), ne dörgölőzz!
Ezt a szép és pontos leírást a gyűlöletről, a gyűlöletbeszédről Viktor tüneteiből és a saját tapasztalataidból szedted?
Akkor megértem aggódásod... de kímélj, aggódnak értem nálad sokkal értékesebb MAGYAR emberek.
Nekem az elég, te meg a hozzád hasonló bolsevikok nem kellenek!
Inkább mondass imát Viktorod elmeállapotáért, vagy Matolcsyné férjének szemkiegyenesítéséért.
(Megsúgom, mindkettő reménytelen, azokon már az ima sem segít!)
@Knósszosz:
Amilyen hülye volt, szülővárosában, egy igazi fidesznyik irányítású, nyugat-magyarországi kisvárosban tette.
Nem fogja elkövetni többször ezt a hibát! :((
@Cirbolya_sentinel:
Na, valami elindult? Böskefalva, netán?
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Aha. Szóval Kövérnek is komplexusai vannak.
Értem.
Orbán meg egész véletlenül szintén komplezusos.
Azért a dinasztikus oligarcha alakul.
endresy.blogspot.hu/2012/08/orbanistadinasztia.html?m=1

Bár tényleg érdekes lehet, h. Lázár mit tudhat Viktorról. endresy.blogspot.hu/2012/08/oligarchikuslexantallne.html?m=1
Neked mit mondtak?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nyugat Levédiát kedvelem.
Az Őrség csodálatos, de lehet, hogy azt is elhagynám végleg-:((
BP nem érdekel, szarhalmaz, tele idegbeteg autósokkal, megcsömörlött emberekkel és a többi... utálom. Viszont a "vidék" még mindig élhetőbb, de már az sem lenne visszatartó erő ha anyagilag megtehetném, hogy itt hagyjam.
Ez van. Én szeretem ezt a medencét, de nem a kurultájos okádékai miatt, az körömpiszok.
Menjen a barátod, hazaffyasságból nem fogja a családot eltartani, igaza van.
Poszthoz, mert...

Ez a fél perzsa, fél türk-mén pasi ismét meglóbálta a szerszámát.
Nem a „népszava” kalapácsot, nem. Olyan eszközt ő nem ismer, amivel értékteremtő tevékenységet lehet folytatni.
Saját magát, mint a nemzet lófaszát rázta meg ismét, oszt a felgyülemlett hurutos köpetet belepökte a felsőoktatás rendszerét még működtetni képes, elkötelezett oktatók pofájába.
Majd ő ráültetet egy Trencsényi László nyakára valamiféle komisszárt, aki ha már szakmailag nem tudja elgáncsolni, akkor gazdasági oldalról akaszt be neki? Valóságos reinkarnációja ez a tetű, a volt (…) komenista rendszer értelmiség ellenes politikájának.
Egymillió kubikost, három milliót
Csináljatok, csináljatok!
A törekvés szép, de lesz akkor olyan IT-s, aki összesuszterol egy olyan programot, amivel a Kubatov-lista egy kattintásra lehozza a nemzetidegen ellenségeit? Ugyan mi az apja faszára fog támaszkodni, ha nem lesznek Rubik Ernők, csak Rubint Békák? Vartyogni ugyan tud, de attól semmiféle olyan hozzáadott érték nem teremtődik, amitől felnéznének bárhol is az országra.
„…egyetlen épkézláb gazdasági szakembert felmutatni sem tudnak, aki egy költségvetést meg tudna írni normálisan Kusza Szem helyett”
Hát nem, ő maga az etalon. Dr. Absoluto Zero nem az az ember, akit helyettesíthet akárki.
Oszt akkor itt is a vége az álmainknak?
Biztass, hogy nem, Moldova is reménykedik-:DD!
@Flúgatlan:

Tudsz valami tényleges pozitívumot az eddig ismert felügyelőkről? Bármelyikről?

- Selmeczi felügyelte a nyugdíjkasszát, ami ma már nincs.

- Budai felügyelte az elszámoltatást, eredmény pár elbukott per, kártérítés fizetés, és ma már - ilyen poszton - ő sincs. Amin van - agrár államtitkár - ott meg kiderült, hogy tudott arról kik és hogyan mutyiztak.

Na, az ilyen felügyelőkkel el lehet menni a faszba.

Arról nem beszélve, hogy mi szülők a felsőoktatási intézmények fenntartásából az államilag finanszírozott helyek drasztikus megvágásával ugyancsak kivesszük a részünket. Így, ha állami felügyelet kell, akkor teljes joggal követelhetjük, a mi pénzünk - mi felügyelőnk rendszert is. Legalábbis addig, amíg az adóm és járulékom befizetése mellett félévente 150 ezerbe kerül a gyerekem oktatása.
@ursus artos:

A KT felállítása az IMF megállapodás része volt. Javíts ki, ha tévedek, de ugyanez a kritérium az Orbán kormány alatt sem változott semmi.

Ellenben a szocik alatt Kopits irányításával tényleges - és hasznos - munkát is végeztek. Ma meg azon égünk, hogy ez elfogadott költségvetésen 600 milliárdos lyuk van, az adóbevételek egyharmada a pártkatona Domonkos László és a Számvevőszék szerint sincs alátámasztva sehogy.

Ezt hívják blamának. Mert úgy néz ki, Magyarországon senki, a KT sem tud egy költségvetést megírni rendesen. Vagyis a "magyar anya" annyira hülye, hogy a kölök zsebpénzét sem tudja beosztani, hogy a hasonlatnál maradjunk.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Már miért hagynám? Aki fesztiváldisznók közé keveredik azt kergetik a makkok. Lehet koszos körömmel. Hogy engedheti egy felelős családapa és egy ökomenikus segélyszervezetes családanya ezt? Hogy tehetik ki ilyen veszélynek?

Fertő. Fertő ez én mondom.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Civódnak a szerelmesek? Hozd fel a Szigetre, csak előtte súrolj körmöt :-D :-D
@Fabius:
Hülye azért nem vagyok!
Stefke féle fapinával nem kezdek! 8-)
Le sem köpném, nemhogy...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Pedig ez egy igazán szamaritánus tett volna a részedről, amiért igaz elborzadva, de őszintén csodálnánk :-D

Nagy szolgálatot tennél úgy a baranyaiaknak, mint a Hazának! Hősünk, áldozd fel magad és Fapinaország fényre derül! :-D :-D
\o/ Bronzérmes az öttusázó Marosi Ádám

Ezzel megvan a 17. magyar érem
well
stefani tehénúrhölgy megint itt van?
az nem probléma, de miért reagáltok rá?
alul ott a tahótlanítok gomb, oszt csá.
@Secnir: unatkoznak, és most pörgetik a csörgősipkást :D
@Cirbolya_sentinel:
Végre egy jó hír! Eddig csak a Stefke tehénkét próbálták a nyakamba varrni! :))

@Fabius:
Nem tudtok olyan visszautasíthatatlan ajánlatot tenni! :D
Nem kell a Hős Anya kitüntetés!
Max.szamárság lenne részemről, de annyit nem tudnék inni sem, hogy ezt a fapinát...
Viszont ha van önként jelentkező rá, beszállok és összedobhatunk nekik egy romantikus hétvégére pénzügyi alapot!
Hidd el, megérné, megnyugodna a Stefke féle fapuni, nem lennének azok az örökös kitörései, hullámzó kedélyállapota, azok az örökös hőhullámai és kedélyállapot ingadozásai... :D
@Secnir:
Mos'mé? Egy ilyen kretén nélkül tök unalmas lenne! Ha nagyon unom, én is kinyomom, de néha kell egy kis kikapcsolódás!
@Cirbolya_sentinel:
Mostnemazér, de:
Az is megér egy szót.
Nem gazdasági oldalról vizsgálva, hanem a magyarság életérzésének oldaláról közelítve. Valahogy nem azt érzi az ember, hogy optimista egy nemzet vagyunk, amikor ezt látjuk:
hungaropiac.hu/wp-content/plugins/rss-poster/cache/e0b51_erzsebet-utalvany-mol.jpg
Böske magába fordul, az arcán ott a brühühühühü, a lóvé viszont jelen.
Tökéletes a dizájn. Mint a himnusz. Ezek volnánk? Picsogás egyfolytában? Vicc.
Mondd meg, akkor min csodálkozunk??
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: ...tiltott tudatmódosító szerek...

csak a tiltott?
a teek vajon izzítja már a csapatszállítókat? :D

1995-ben a németek úton-útfélen egy számot nyomtak: a Smokie 1976-es Living next door to Alice paródiáját, a holland Gompie a refrént azzal a sorral spékelt meg: Who the fuck is Alice? . Ráadásul úgy találták ki, hogy a közönség torkaszakadtából ordítsa minden egyes ismétléskor. Azóta nem volt olyan fesztivál, ahol ne játszották volna el az ominózus dalt a kilencvenesekben, de még az ezredforduló környékén is. A ronggyá csépelt sláger fricskája felsejlett pénteken a Sziget Fesztiválon, amikor az Világzenei színpadon a német autójelű (D), de balkáni zenét játszó Shantel & The Bucovina Club Orkestar (D) énekese két örömzene között belekiabálta a mikrofonba, hogy „Viktor Asshole Orban!!!”.

hvg.hu/kultura/20120811_sziget_hallas
@Secnir:

Van bennem valami, aminek nem tudnak ellenállni. Nem akarják, nem tudják elfogadni a tényt, hogy egy egyszerű vidéki lány a szellemi fölényét és lelki előkelőségét felhasználva bármilyen vitában képes őket sarokba szorítani. Nem tudnak vitába szállni a sziklaszilárd érvrendszeremmel, páratlan tájokozottságommal, régi korok hangulatát idéző stílusommal.

Az undorító hímsoviniszta gőggel átitatott megjegyzéseikből pedig arra lehet következtetni, hogy amikor velem beszélnek, valami ősi hímösztön kerekedik felül rajtuk, amely teljesen elbódítja őket. Ilyenkor jön a fapinázás és a többi disznóság.

Tapasztalataim szerint a férfiak nem tudnak az okos nőknek ellenállni. A legkomolyabb férfi is hagyja magát elcsábítani egy okos asszonyszemély által. Nincs ellenállásuk, mert minden nőt kívánnak, azt hiszik, minden nő az övék kellene hogy legyen, de tudják, hogy az intelligens nőket nem könnyű megkapni.

Engem sem fognak soha megkapni.
@Flúgatlan:
Te arról beszélsz, hogy EZ a kormány fellép a korrupció és a stiklik ellen??

Most csendesen sírok. Ilyen nincs.
Van bennem valami, aminek nem tudnak ellenállni. Nem akarják, nem tudják elfogadni a tényt, hogy egy egyszerű vidéki lány a szellemi fölényét és lelki előkelőségét felhasználva bármilyen vitában képes őket sarokba szorítani. Nem tudnak vitába szállni a sziklaszilárd érvrendszeremmel, páratlan tájokozottságommal, régi korok hangulatát idéző stílusommal.

Az undorító hímsoviniszta gőggel átitatott megjegyzéseikből pedig arra lehet következtetni, hogy amikor velem beszélnek, valami ősi hímösztön kerekedik felül rajtuk, amely teljesen elbódítja őket. Ilyenkor jön a fapinázás és a többi disznóság.

Tapasztalataim szerint a férfiak nem tudnak az okos nőknek ellenállni. A legkomolyabb férfi is hagyja magát elcsábítani egy okos asszonyszemély által. Nincs ellenállásuk, mert minden nőt kívánnak, azt hiszik, minden nő az övék kellene hogy legyen, de tudják, hogy az intelligens nőket nem könnyű megkapni.

Engem sem fognak soha megkapni.
@Knósszosz: Ne is mond, már az elejétől kezdve ezen is ki vagyok akadva....
stefi, te hüle, annyira uncsi vagy már, cserélj karaktert ;)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Hősünk!

Nem is akarunk semmiféle ajánlatot tenni. Az önfeláldozás arról szól, hogy megteszed ezt magadtól a Hazáért, a Nemzetért, mind a 15 Millió Magyarért!

:-D :-D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Van bennem valami, aminek nem tudnak ellenállni."

A humorod nem mindennapi, lehengerlő, ellenállhatatlan, addiktív. Bár jómagam krónikus fasságfüggésben szenvedek, így a véleményem nem igazán mérvadó. Könnyen lehet, hogy mértéktartóbban kéne bánnom a jelzőkkel.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

De te se okos, se intelligencs nem vagy. Úgyhogy fejezd be a fanyalgást és kellesd magad amíg a Dunántúl Bikáját kapacitálom miattad.
Nem értelek titeket. Az ember fiatalon röptében a legyet is, idősebb korában pedig már ennyire sem válogatós. Aztán ha valaki volt katona, az tudja, vagy ha már lehúzott pár hónapot egy gyeplegelőn birkák közt, hol érdekli, miféle mézesbödönben kolompol a hancúrléccel? Más kérdés, hogy nekem meggyőződésem - vagy legyen fixa ideám - hogy Stefi kan. (Boldogítsa a makkra cuppanókat.)
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Hőőőőő, gyíííte... Múúúúúúú...
"Tapasztalataim szerint a férfiak nem tudnak az okos nőknek ellenállni."
Akkor már csak ezért is buktad...bébi!
Simán ellenállok, mint a partizánok Szmolenszknél!
Neked akkor AZÉRT lehet ellenállni?
Hőőőő, múúúúúúú, na húzzál be az ólba!

@Fabius:
kr.ván terelsz, csak terelsz... Nemrég még rád volt beindulva! Előbb utóbb leszakad majd.
Addig fényeskedjen neki az örök setítség az ól hátsó sarkában!
@Fabius:
Baszki bármit, csak ezt NEM!
Inkább belépek a Fideszbe is... :)
@Pantagruel:
Eme gyanúmnak már többször hangot adtam én is. Komoly biszexualitás lappang benne, nárcizmussal ötvözve.
Aminél már csak a szervilizmusa nagyobb! :D
Szóval röviden: tök hülye!
@Fabius:
látom kend is szidolt reggelizett

brühühühühühü

a stefke karaktere begyütt?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: attól a fejsímogatós élményétől nem csoda, ha azzá vált
@Fabius:

hát mióta csárlájz pattanásos lett...lehet, hogy a zegysima egy fordított is megoldás...mint IKSZ.éknél és a rétvári művésznőnél

brühühühühühü
@rodeo36:
Az semmi, de már ő is rám vetíti ki a Stefkével való kis khmmmm... izé, bizalmas viszonyát! :))

@Cirbolya_sentinel:
". A ronggyá csépelt sláger fricskája felsejlett pénteken a Sziget Fesztiválon, amikor az Világzenei színpadon a német autójelű (D), de balkáni zenét játszó Shantel & The Bucovina Club Orkestar (D) énekese két örömzene között belekiabálta a mikrofonba, hogy „Viktor Asshole Orban!!!”.

A tömeg kiabált. De nem nagyobb tűzzel mint előtte, olyasmi volt a reakció, mint Alice-nél: a többezres tomboló, táncoló, felszabadult népséget ugyanis egyáltalán nem érdekelte, ki a főszereplőpje a dalnak, jelen esetben a beszólásnak. A parádézó közönséget sokkal inkább izgatta, hogy a Disco Partisanit egyszer, vagy kétszer játssza majd el néhai Gödörbéli Balkan Beatek kedvence. Az Óbudai sziget egyetlen lankás részén a politikailag nem egészen korrekt bekiabálás nem csinált forradalmat. Mert a parádés hangulatban nem volt rá kíváncsi senki.

A balkáni állapotokból a csevapcsicsa és a talpalávaló mindenkinek kedves. A kosz, a káosz, meg a korrupció kevésbé. Magyarországon meg szépek a lányok, finom a gulyás. Ja, és van a Sziget."

Ezek után még idén van...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez egy hímnemű, aki szerepjátékot játszik, és élvezi saját hülyeségét is, meg a ti reakcióitokat is.
Elismerem, hogy következetesen, és jól játssza ezt a szerepet, de minek?
Mondjuk, én már nagyon unom.
@rodeo36:
Igyál inkább :)) - én is keresek erre a nagy ijedelemre valami töményet!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Többször felajánlottam már (amikor a testsúlyom volt az élcelődés tárgya), hogy bizonyítékképpen küldök magamról egy képet e-mailben, sőt egy személyes találkozástól sem zárkózóm el.

Kívül-belül valódi lány vagyok!
@AKIsTUDATLAN:
Szerintem még be is öltözik női ruhába hozzá, esetleg kifesti magát...
Erre tessék, átküldi a képét is! :DD

t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQAjr3C5W_bc6Fd78yPNJFOscXS_n0HjaM1OgOfTW6UfoIqEW3qKw
na fahéjjas erre varjál gombot!:) igazi randi
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Tényleg nem érdekel! Szakadj már le rólam, nem vagy az esetem bébi. Fabius már nem is elég neked??? :)
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Baszki, mégis csak el kell költöznöm az országból! :DD
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mér, hát olyan kifinomult stílusa van, biztosan tudnék tanulni tőle
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Na most tahótlanítalak ki!
Tényleg nem vagy az esetem, szakadj már le, nem ismerkedem sváb tehénkékkel!
FABIUS! Ez a te lelkeden szárad! A fapuni beindult... :DD
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha megsímogatnád a fejét, még királylány is lehetne belőle
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Az alkohol is drog.

Persze az illetékeseknek ez jó munka, a sok piti drogossal foglalkozni, aktát tologatni...

sok feka migráns meg a seggében csempészi be a drogot, ezzel teremtve meg az illegális itt tartózkodásának anyagi alapjait.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: ne légy nyúl!hogy akarsz forradalmat csinálni, ha ezt a boldogtalant sem vagy hajlandó megcsinányi? he? áldozatkészséged gdp közeli
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Bakker, erre a nagy ijedelemre megnéztem a hűtőben a Teacher's nevezetű maláta párlatot...
Hűűűű... na az valami!
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Mindent azért nem, finnyás vagyok, már megengedhetem magamnak! :)
Amúgy hagyjatok ezzel a forradalommal, ajánljátok fel Viktornak, csinálja meg ő!
@HowAreYouOneAVetésün?: azt tisztán lássad, hogy akit ott megfogtak, az behúzta magának az x-et. ezt viszi magával, amíg él
@Flúgatlan:
Igen?
Akkor mért nem rendelt ki Drágalátos Elmebetegetek azonnal, rögvest egy-egy felügyelőt pl. a kósarogánlázárok stb. mellé? A fityeszes megyei önkormányzatok mellé, amelyek kivétel nélkül tökig eladósították városukat, meg a megyéket.
Ehelyett szépen államosította az adóssághegyeket, ami azt jelenti, hogy mindnyájunk nyakába zúdította a fityesztrutymót. Mer' a haverok, meg az államosítás mutyi, az kedves a szívének.
Álságos, undorító, képmutató hazugok mind egy szálig.
@Knósszosz:
Ezt a biszex majmot csak így lehet elviselni!
Egy rendes malátás pohár és bele bő 2 ujjnyi malátalé...
Na így elbírom ezt a terrort! 8-)
@glaci ph 5.5 álompolgár:

elég képmutató demokráciáról beszélni úgy hogy előírják hogy milyen vegyületeket vehetek magamhoz

Nem akarják a legalizálással levágni az aranytojást tojó tyúkot az illetékesek ez a véleményem.
@HowAreYouOneAVetésün?: Ja és persze ez jobb és baloldaltól független dolog. O.Viktor nem akar kilógni a sorből mert nincs extra haszna, nemzetközi bonyodalom annál több lehet belőle.
@keresztanya fabi(en):
Nézd, én is csak egy kis skót whisky bevetésével bírom elviselni. Tudom, kész pazarlás, de valamit, valamiért!
ez Bolt kölök világcsúcsot futott 4x100-on
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Te, most nem azé', de konkrétan: mi köze Orbán Viktornak az ozorai razziához?
@HowAreYouOneAVetésün?: az lendítene az idegenforgalmon, főleg, hogy a hollandok bekeményítettek
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Emelem poharam, Rád!
Boli, a mazopista-:DD
Nekem nem megy, majd tréningezek.
De a ser az gyöhet-:)))
@rodeo36: ha már brühühű, amíg Stefike árulja magát, sasolásra terjesztem fel Brühühü (Cry Baby) nőjét, aki aztán tényleg dögös maca:

www.youtube.com/watch?v=mTu75hLSiU4
@glaci ph 5.5 álompolgár:
A Liszt Ferenc hegy tájékán, merről fúj(!)a szél? Nyugati az áramlás arra felé is? Az alcsúti passzát... khmm. Az sodorta el a MALÉV-ot is.
@Pantagruel: ozora rossz példa és gusztustalan is, mert ha nem akarok engedni egy triviálisan drogos rendezvényt, akkor odaküldöm a rendőröket és hazazavartatom a sok taknyost, nem megbélyegzem őket utólag. gusztustalan, de nagyon
@keresztanya fabi(en): @Knósszosz:
Ugye!? Nagy duzzogva...
Na jó, akkor egy Pilseni Ősforrás még elfér mellette! :) Amúgy hihetetlen, de a kék-fehér csíkos nagyboltban az üveges Lövenbräu 129,-Ft. Jobbulást!
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Viszont ez milyen jól mutat majd, hogy a kemény kezű vezető... Az, a Stefke féle agyhalottaknál müxik is!
@Knósszosz: fú itt mán mindenhonnan, nem győzöm kapkodni a buksimat
@glaci ph 5.5 álompolgár: ezt én értem, csak nem világos, hogy konkrétan mi köze hozzá Ovinak?
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Mi az irány? 31R?
Mindegy, a komló gyöhet Vecsés felől, vagy akár a másik oldalról, csak hideg legyen-:))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: ez az ami igazán felháborít. ha rendben lenne az ország és ezzel foglalkoznak ok, de nincs más dolguk ? törött árbóccal,kormány nélkül jobbak az esélyek, mint egy degenere kapitánnyal.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
És a Pennybe van ginisz, kétszáznemsokér.
Erre varlyá gombot!
@Knósszosz: a komló jöjjön északrul. Cseh v Tamási felöl:)
@Pantagruel: ő veri a habot a drogok ellen a legjobban
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
Csunya menyasszony a nászéjszakán
- ugye azért valami jó bennem is van?
- persze, egyvalami van. de ha felgyujtod a villamyt kiveszem.
@GeoCracker:
A Stefkével történő megismerkedéshez képest? Bolond vagy te!!! :DD

@Knósszosz:
A német, cseh pilseni típusú söröket preferálom inkább!
@GeoCracker:
Az rendben volna!
Budweiser például. De nem az ámerikai lopott, az eredeti!!
Bár erről késhegyik menő viták vannak, melyik az igazi. Nekem a cseh.
Utálom Amerikát.
@Knósszosz: mar vágom a centit. 23- án go to praha egy hosszú 7 végére. :)
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Komolyan nem rossz, de én kedvelem a kommersz vackokat.
Hajnal háromkor a Heineken nekem bejön. Meg délután kettőkor is. Szerintem az kurva jó sör, bár a sznoboknak már snassz. Nekem nem.
Hazabeszélek, de kaptam két üveg pils-típusú hazai nedűt, a haverom hozta Athénból. Fix Hellas a neve, vetekszik a Pilsner Urquell-féle szűrletekkel. Finom.
@glaci ph 5.5 álompolgár: azt verheti, ha erre van felhatalmazása, vagy ha nincs, mert közben meggondolta magát vagy változott a helyzet, vagy akármi. az oké, hogy érdekcsoportokat képvisel (pl. goa-, szintetikus drog- és xenofóbiás szülők) vagy egy törvényt ver keresztül a törvényhozáson, amit aztán a jogászok, ügyvédek, ügyészek, bírók, meg a rendőrség stb. tudomásul vesznek és értelmeznek, aztán eljárnak hivatalból, ha feljelentés érkezik. így működik a rendszer - elvileg, papíron. tartsuk fenn a látszatot, ha Ovi telefonál a rendőrségnek, hogy bajban vagyunk, kell a reklám, hogy rajta vagyunk a szeren, vagyis kézi irányításon van a rendőrség, na akkor van Viktatúra. vági? miért kérdem?
@GeoCracker:
Szerencsés vagy!!
A barátom húsz évig teljesített külszolgálatot ott, és nagyon kedveli őket. Illetve az országot. Egyet ne kérj cseh vendéglőben: sztrapacskát. Nem díjazzák, mert az tetű szlovák moslék. Viszont én imádom, szóval a csehek sem normálisak. Na...
@Knósszosz: szeretem a sztrapacsot, de a knédlit is :) a tanácsot köszi. :)
@Pantagruel: szerinted nem nyúlnak bele a legédesebb csuporba? a manyup ehhez képest bohócpénz
@GeoCracker: olyan sztrapacskát csinálok, hogy néha elájulok, mint a Vanek úr
@GeoCracker:
Ne kínozz!!!
Knedli za veselom ... mittudomén már. Nagyon állat, párolt zsírtalan tarjaszelettel, veres káposztával, ahh...
A sztrapacska ügy tapasztalat, azért ne vedd száz százaléknak. Engem két helyről utáltak ki, mert azt kértem. Szóval, óvatosan!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Orvbánék meg a XX. századiak. Vagy a tanáruk, Kéri szavaival ők a Kun Béla-fiúk.
@Fabius: Szórul szóra ez jutott eszembe Ozoráról. Ahogy Juhász Péter mondta (akinek a Fb oldaláról kopiztam az ozorai idillt) - két gyerekes családapa - ők mennek a Szigetre az alkoholisták közé.Alkohol ugye szintén tudatmódosító szer a javából. Lásd pályinkafőzés otthon.
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Ne izgass!!
Én emlékszem arra képre, ami be volt linkelve sztrapacska ügyben ide. Nem mostanában volt, pár hónapja. Fabius volt szíves a nyáltermelésemet csúcsra járatni vele. Nyilván utálja ő is.
Én meg olyan vagyok a sztrappal, mint a rántott hússal. Akár hetente háromszor is.
Éhes vagyok!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Aki ül a barátnőjével uszkve 16-17 évesen ereje teljében baszott nagy arcával a buszon, amikor felszáll egy teljesen rozoga öreglány a Délinél.
Rasikád, a keresztény kultúra eme illatos virágszála körülnéz, majd közli félhangosan, hogy juszt se állok fel. És nem is. Hála annak a kegyelemteljes neveltetésének. Én - akinek bőven a lánya lehetne Rasika,de hálisten, nem az!!!!! - álltam fel a néninek.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szóval inkább a Fidesz, értem....

NA a rossz hír az, hogy ott ez a küldetés már visszautasíthatatlan pártfeladat lesz :-D :-D
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Ja, annyira véresen mafgyarellenes, hogy közben megvédték a románoktól és a csehektől a magyarokat magyarellenességükben Kövér nagypapi vöröskatonai részvevésével.
@rodeo36:

Csárlájz nem drágámozza, lehet ez a baj :-))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Én is keresek erre a nagy ijedelemre egy kis töményet".

Már egy köbcenti helyre biccenti!

Somogyi Tóth L-től szabadon.
@Knósszosz: Nana, BP nem szarhalmaz. Most te is nyomod ezt a süket dumát? Idegbeteg autós csak bp-i lehet?És ha hülye eltévedt vidék - nem te Boli!! - vagy idegbeteg kertvárosi, agglomerációs? Te látod, ki őshonos? Mi pl. nem vagyunk idegbetegek kérlek hatvan év ittélés után se.

Ne bántsd már a szülőfalumat, mert harapok! Gyönyörű város, még ezt a szarcsimbók parádét is túl fogja élni!
@Flúgatlan: Kétféleképpen tudnak helyben működni ezek a jóemberek.
1. Keményen átvilágítva és átlátva a gazdálkodást rendetvágnak és akkor utálja majd mindenki őket, a kari napokon plusz pont lesz a kocsijuk kromofágozása.
2. Megpróbálnak beilleszkedni, hogy ne legyen pokol minden napjuk és akkor meg el kell nézniük mindenfélét és feleslegesen ülnek ott.
Az elsőre nincs sok esély, mert az esetleges pár ismert stiklit fel lehet fedezni, de utána mit csinál? Legfeljebb felügyeli, hogy a stiklik az általa kijelölt módon menjenek. Arra hogy átlássa ejtőernyősként a gazdálkodást nincs esély kintről.
A második esetben feleslegesen van ott, egy jó kádernek sikerült jól fizetett állást kreálni.
Amire szükség lehetne egy pár értelmes, képzett szakember aki ellenőrként körbejár az intézmények között. 3 ember egy hónap alatt átnézi a könyvelés nagyobb részét, a beszerzéseket, a megkötött szerződéseket, megjelöli a hibákat, a hibázókat példásan megbünteti és megy tovább. 5 ilyen brigád rendbe vághatna mindent, ha lenne ebben az országban 15 megfelelő ember. De nincs.
Így az intézmények pont olyan módon fognak üzemelni, mint eddig.
@Cirbolya_sentinel: :-) fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/378357_480150108664349_1711280861_n.jpg

Ez meg a baromság aranyérmese, de Tótát a mennyekbe viszi, büszke is rá Árpád.
www.magyarhirlap.hu/velemeny/az_igazi_baloldali_.html

[..]"Wblog
‎"Szamuely Tibor, Korvin Ottó, Marosán György, Aczél Endre, Kádár János, Lukács György, Heller Ágnes, Tóta W. Árpád, Szabó Ervin, Biszku Béla. " Illusztris társaság! Megvan a jegyem a Munkásmozgalmi Panteonba. Amúgy meg élénken emlékszem, ahogy szociális egyenlőséget követelve lengetem a vörös zászlót."
@glaci ph 5.5 álompolgár: öe-ket nem gyártanék, illúzióim sincsenek e téren, szóval ja, lehet, viszont képben sem vagyok, szóval írjatok, aztán tájolok. sztem g3ciség, ezért nem leszel rendőr, de a törvény az törvény. nem? :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Látod?? :-))

Pedig még el sem szavaltad neki, hogy:

Istennek hála, este lett,
mutasd meg barna testedet,
mert itt az alkalom,
amelyre várva vártam
e lila budoárban,
a sárga pamlagon.

S ha félig meztelenre
vetkőztél, add kezembe
kis, kurta válladat,
míg mellbimbód,
szerelmem
kemény, hegyes eperszem,
ha ajkam rátapad.

Ingecskédet lehúzom,
és egyre lejjebb csúszom
hasadon, köldököd
porcelán csészéjéhez,
s aztán lágyékod édes
hajában fölnyögök.
-"Még, még, még, még,
még"-mondod,
mikor szétnyíló combod
nyakamba öleled.

-"Még, még, még, még"-
zihálod,
ahogy elémbe tárod,
megringatod s riszálod
felborzolt öledet.

S mert rám is gondolsz
néha,
finom, keskeny és léha
kezeddel, asszonyom,
áldást osztón, szerényen
oda kapsz, hol szemérmem
ágaskodik kevélyen,
mint egy vörös torony.

Ha megteszed magodban tocsog majd a fél dunántúl :-D :-D :-D
@a szív fészkei: Heller Ágnesnek volt egy majdnem idézhető mondata, valahogy úgy szólt, hogy "nem jöttem rá semmire", ennyiben közös az életműve Árpiéval, aki rádöbbent, hogy zajt gyártunk közösen
@Fabius: Egy francia verssel alázod Stefikét???

A hit harcos leányát? Íme egy főpap életműve: magyarnarancs.hu/egotripp/parnacsata-65025

Ebből egy Stefike számréáa aktuális epigramma:"Gertrúdnak hívott téged Germánia földje -
Mert rúdnak szívós mestere vagy - csak ezért." Janus Pannonius
@rodeo36: Janus Pannonius is kétfelén vajazta a kenyerét. Na.""Hasztalanul hánytam régóta keresztet; a böjtöm,

Sok-sok ajándékom, s kárba veszett az imám.

Egyre erősebb volt a kísértés. Ámde mióta

Hágom a férfiakat: futnak az ördögeim."
@Pantagruel: Én szeretem Árpád zaját. Árpád zaja, höjjj!! ;-DDD Csak csapja.
@a szív fészkei:

Tehetek én róla, hogy a sváb költészet nem ilyen színes? Goethe, Az ifjú Werther szenvedéseit mégsem idézhettem, mert attól depressziós lesz a dunántúli hős és nem fickós.

:-D
@Fabius: Ja, Heine meg zsidó.

Keresztanya épp találkozó szervez IRL Stefivel. Nagy élmény lesz neki egy igazi teuton árja szépséggel élőben találkozni. Loreley jár köztünk? Szőke haja fénye cikkanása elveszi majd az eszünket????

Ez meg a Stefi imádta világszép Anikó asszonyhoz. fsp.nolblog.hu/archives/2012/08/11/Gyurkozz_Janos_rohanj_Janos/
@Fabius: Na ez nem annyira wertheres: Vadrózsa

Szerző: Johann Wolfgang von Goethe

Rózsát lát meg egy legény,
vadrózsát a réten;
szép, akár a hajnalfény,
fut a fiú könnyedén,
erre vágyik régen.
Piros rózsa, rózsaszál,
vadvirág a réten.

Fiú szól: Letörlek én,
vadvirág a réten!
Rózsa szól: Megszúrlak én,
nyúlhatsz százszor is felém,
nem szakítsz le mégsem.
Piros rózsa, rózsaszál,
vadvirág a réten.

A fiú letépi már
a rózsát a réten.
Jajgat, szúr a rózsaszál,
tolvajával szembeszáll,
nem menekszik mégsem.
Piros rózsa, rózsaszál,
vadvirág a réten.
Na és akkor kock outolok Stefinél: Ő en.wikipedia.org/wiki/Esther_Ofarim énekli ezt a Goethe-verset németül. www.youtube.com/watch?v=_j58CkDYomA

:-DDD
@a szív fészkei:

Szerepzavar van :-) Képzeld már el, hogy Boli szavalja ezt a verset Stefinek. Megvan? Na most képzeld el, ahogy a Verlaine-t szavalja. Megvan?

Érzed a különbséget, ugye?

Hagyd az udvarlás tudományát a férfiakra :-D
@Fabius: Jaj, dehogy akarom a dürrögés tudományát elvitatni tőletek! :-DD

Csak a drága sváb lelkébe beleéltem magam -amennyire nekem az megyen - és gondoltam ne egy trianonos, puhány, élveteg bikeksz francia versét susogjátok már neki, hanem valami tökös echte germánt! Ennyi fajelméletre csak járna neki.

De oké. Kushadok a témában. ;-))))))))))))
Ozorán a rendőrök tulképp csak magyar Boltokat akartak kreálni? hvg.hu/sport/20120811_usain_bolt_titka
@a szív fészkei: Te meg mindig fenn vagy?!

MAr csak Fabius tartja veled a lepest. ;)
@a szív fészkei:
a renascimento szó szerint a régi görög római és akár a kínai indiai kultúra újraszületése és a felismerés, hogy a sötét századok minő setétek voltak valójában...Europa kb 1000 éve a pokoli sötétségben és abetegségek meg a butaság fertőjében amit persze terjesztettek színtúgy mint a búbó pestist és többet ártott elérkezett a végéhez...ettől kezdve minimum a képmutatás megy mai napig vagy a nyílt tudoömányos tagadása a baromságoknak

a tömjénelvtárs és társai valamint a felcsútbgasznádi törpe baromságai a kökorszakba akarják taszajtani ezt a sok dilinyóst és ELÉRTÉK: UGYANAZ AZ EMBER AKI FŰVEL FÁVAL ÉS ÉJJEL NAPPAL AZ SZAVAIBAN PRŰD ÉS POFÁTLANÚL KÉPMUTATÓ ÉS -AMI A LEGROSSZABB- NEM IS VESZI ÉSZRE

na ezt kaptátok a törpétől és még sok várható hacsak meg nem taníttyátok lebegni

brühühühühühühühü

de sietnetek kell egy életetek van nektek is
A cikkíró elfelejti megemlíteni a felsőoktatás állapotát, hogy oda menni dolgozni nem nagyon van értelme, mert a piacon túlkínálat lesz a munkaerőből, és így leesnek a fizuk...

1., 120 ezer férőhelyre a következő 40 évben 15-20 ezer diák van... és... be kell csukni a 95%-át a felsőoktatási intézményeknek...

2., teljesen antiszociálissá nevelték a gyermekeket... ezen változtatni kell..

3., felelősségre kell vonni azokat a nevelőket, akik a teherbe esett diáklányok emberi mivoltát megtagadták, és megakadályozták terhesen az intézmény látogatását számukra... legalább 20 éves emberiség elleni bűncselekmény és nem évül el!

4., a magyar gazdaságot látva, és életszínvonalat le kell minden tanárt cserélni, mert csődöt mondtak... az oktatás hatékonysága egy nagy büdös nulla... nem tudták felkészíteni a gyermekeket az életre...

5., még mindig terrorrendszerű előadás-típusú oktatás van, a tanároktól elhatárolt differenciált csoporttanulás helyett! Miért?! Ezt tiltja az ENSZ... azokat a tanárokat akik így oktatnak le kell csukni a fenébe a nemzetközi jogi irányelveknek megfelelően!
@Fabius:

azért a Trubadúr IV. felvonásbeli Leonora áriánál szebb női szerenádot és vággyal teli vallomást kevesebbet találsz hacsak nem hallgatod meg a Csók áriát a Sámson és Delilá-ból Saint Saens-tól

brühühühühühühü

egyébként nem vitattam a mondandódat
1945ben Az idegen hatalom segítségével megint a buták, ostobák jutottak hatalomhoz. Ők lettek az új uralkodó osztály. A párthoz való hűség kellett a bármilyen vezetői poszt betöltéséhez is. Négy elemis megyei főispánokkal, akarták építeni az új mindennél fejlettebb társadalmat. Két év alatt lecserélték az egyetemi oktatói gárdát.Maguk embereit rakva helyükbe! Ma ezen "professzorok" neveltjei vannak vezető pozícíóban! Mivel a józanész ritka kincs, ma a demokrácia nevében a (buta) többség uralkodik. Megint csak felejtették Széchenyit, aki szerint „az önkény rendszerint karöltve jár az ostobasággal”.
Széchenyit megölték ezért, de az ő igazsága romba döntötte a Habsburg, a cári és a sztálini birodalmat. De sajnos ma is ezek a bölcsek neveltjei, akik a párt kegyelméből lettek valakik, rángatják dülöngélő szekerünket a végzete felé. „Mondd az ostobának, úr hogyan lehet/Meglásd ő hűségesen követ”. Írtam 1978-ban az ilyen emberekről.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Na ettől ijed meg egy igazi férfi. Addig jó amíg nem mutogatod magad. Legalábbis nekünk.
@Fabius:
Hát, bakker, az én nemi életemmel sem foglalkozott még ennyit senki...
Nincs semmi dolgotok???????????????????
Húzzatok mosogatni, vagy valami! :DDD
Stefke esélytelen nálam, már csak oktondisága miatt is. Lehet mellette a világ legjobb segge is (bár egyenlőre ebből csak annyi látszik, hogy azt a nyakán hordja), de hiába kepeszt, nem adom sem a lelkem, sem a testem! 8-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Tudod csibém, tegnap miről maradtál le? DÚÚÚÚÚÚÚÚRVA VOLT! A sváb bucika beindult, itt ajánlgatta magát, mint valami ribi - randi, fénykép, hasonlók. Majdnem elhánytam magam.
Ki kellett bontanom a skót malátát is a nagy ijedelemre!
(Fabius meg genyó romantikus hangulatban noszogatott, verset szavalt, élvezkedett... :)) kutya világ volt!)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: És Fabius nem vágtak ki a tramplit, mert rámászott a pasimra?! Nem is bánta, hogy Sefke dobta őt érted?! Már ez sem ér meg egy kivágást?!
Visszaolvastam. Egy kérdés felmerült bennem, nem érdekelné az ifjúságot jobban Jannus Pannonius pajzán versei, mint az uncsi mandulafás?:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem... Ezeket már csak a netes pornó érdekli, HD felbontásban. :)
@Han Duo: dehogy nincs 15 ember. De azokat a fidesz nem fogja alkalmazni, mert esetleg az nertársak disznóságait is leleplezik...
@glaci ph 5.5 álompolgár: Nemrég csináltam saját kezüleg sztrapacskát először. Én lepődtem meg legjobban milyen jól sikerült :-) Szerencsére a vendégeknek is izlett :-)
Levelek a szerkesztőségbe, hogy mindenki lássa, mi történik a rokkantnyugdíjasokkal. Mostani esetünkről három levél is érkezett.

1. levél:

"17 évesen volt az első mélyvénás trombózisom, amikor egy érfestés kiderítette az artériák csökevényes fejlődését és kóros összeköttetéseit a vénákkal. 20 éves korom tájt aztán elkezdődött az izomsorvadás a farizmok körül. Mára érinti a hátsó combizmot is. Mértéke totális, teljes. 27 évesen egy újabb trombózis után leszázalékoltak, mert addigra kifejlődtek nálam a vénás elégtelenség jelei is. 2002-ben lett megállapítva, hogy örökletes trombofília is hozzájárul a sorozatos rögösödéshez. Összesen az évek során 4 mélyvénás trombózis zajlott.
2009-ben rehabilitációs járadékos lettem. Elhelyezkedtem egy akkreditált foglalkoztatónál, ahol az ülő munka (szalagrendszer volt) következtében tüdőembóliát kaptam. Ennek okán felmondtam a cégnél és a rehabilitáció letelte előtt pár hónappal beadtam egy rokkantsági nyugdíjigényt. Ez 2011 októberében történt. Az I. fokú orvosi bizottságot nem hatotta meg a munkavégzés alatti embólia, százalékomat 53-ról 44-re csökkentette. Ezzel ki is pottyantam a nyugdíjrendszerből, ugyanis 2012-vel megszűnt az. Ettől függetlenül fellebbezést nyújtottam be.

A II. fokú vizsgálatról még nincs a kezemben az eredmény, de telefonon közölték: 43 százalék 36 hónapra. A bizottság rehabilitálhatónak véleményezett, holott térségünkben alig van munkalehetőség. 36 hónap múlva a nyílt munkaerő piacon találom majd magam. 54 évesen, óriásira dagadt lábbal, izomsorvadással és a veszéllyel, hogy bármikor kaphatok egy újabb vérrögöt. Most például egy hasi ultrahang megállapította, a vesémben is infarktus zajlott le a közelmúltban.

Fogalmam sincs, hogy fogok megélni a segélyszerű rehabilitációs ellátásból! Nincs férjem, nincs élettársam. Senki nincs, aki érdemben segíteni tudna anyagilag. El vagyok nyakig adósodva, hiszen 2012 januárjával megszűnt mindenfajta ellátásom. Az önkormányzat szánt meg havi 25.600 forinttal. Hát mit mondjak? Hogy fizessek én ebből lakásrezsit? Örülök, ha a legfontosabbat kifizetem, azt is a fiam segítségével."

2. levél:

"Valahová muszáj leírnom. Tegnap óta nagyon rosszul vagyok. Szívem össze-vissza ver, ájulásérzések jönnek rám. Biztos, hogy közrejátszik az idegesség. Ma kaptam kézhez a határozatot. Ebben leírták a négy fajta zavart, ami trombofíliához vezetett. Ez 30-40 százalék a táblázat szerint, és adtak 20 százalékot. Azt írja, az izomsorvadás súlyos fokú, a mozgásban 6 százalékban akadályoz."

3. levél:

"Most jövök a háziorvostól. A doktornő nagyon ideges lett. A tüdőembóliás eredményem meg lett hamisítva! Teljes egészében lehagyták az ultrahangos leletről azt a részt, ami jelezte a rögöt. Azt írták: jó kamra funkciók, stb. Holott az eredeti lelet úgy szólt: jobb kamrában fokozott nyomás, stb. Hát ilyen nincs! Ilyet orvos nem csinálhat!"
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ugye, hogy lehetne azonnal tíz- meg tízezer elszánt irodalombarátot produkálni??? A katonságnál is falták a népek Babits Eratoját.
@rodeo36: Életem, most kezdjünk felkoncolni? Lincselni, hogy legyünk olyanok, mint a csürhéje, aminek semmi nem drága, ha tombolhat?

Lázár jóelvtikéje tudhat valamit, mert nagyon nyomul a /még életben lévő de/ munkaideje alatt meghaló miniszerelnöki özvegyek nyugdíjemelésében. Gondolom, nem Antallné sanyarú sorsa ihleti, majd húsz év után erre. Reményhal!!!!!!!!!!
@a szív fészkei:
"A katonságnál is falták a népek Babits Eratoját."
Drága, fura elképzeléseid vannak neked akkor...
Nálunk anno (1988-89, ZMKMF, Őrkutya Század) a nyócáttalánnossa rendelkező őrkatonák, max. a kerítéskapitányon át történő dobbantás után, egy ferencvárosi becsületvesztőben "falták" a cefrét minél ócsóbb, annál jobb alapon.
Sok minden volt ott, csak Babits nem.
Olyan katonatársam is volt, aki olyan extrém nemi betegséget szedett össze, hogy az öreg profok is csak a régi tankönyvekből emlékeztek ilyesmire, ezért azután még a debreceni egyetemről is külön buszokkal hozták fel a medikákat, hogy megkukkolják a farkát! :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

A lehető legszélesebb körű képzésben részesítettük a sárkány herceged, önfeláldozástól költészetig, és ez a hála?

:-D :-D

Csalódott vagyok, Alfonz, mérhetetlenül csalódott!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nézd, én nem voltam ugyi katona, de férjem igen, még Czinege alatt és ugyanígy sok barátom is. Ők mesélték, hogy megvolt a körletük könyvtárában - Kalocsa, Cegléd - és biza, miután valaki hóttunalmában véletlenül kivette, elolvasta, utána erősen felszárnyalt az irodalombarátság.

Te kedves, már kiestél ebből a művelt pixisből ezek szerint. Ők a hetvenesek elején teljesítettek katonai szolgálatot.

Talán azért lehetett ez a betűkkel kielégülés, mert a fővárosiaknak hazaszökni vidéki laktanyákból elég strapás volt - az uram megoldotta párszor, mit mondjak, de nem nemibajt beszerezni ment haza. (akkor én még nem voltam képben, más sweet heartja volt.)
@Fabius:
GENYA VAGY, GENYA, DE NAGYON!
Ezek után, ha Stefke beindul rád, majd adjuk a lovat alá, meg segítünk neki, hogy felvegye a "kapcsolatot" veled... :))) Nem elugrani aztán!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: amikor én kaptam a magyar honvédségi kiképzést ('97), amikor már csak az volt katona, aki nem akarta elkerülni, és két századból - úgy emlékszem - 2-3 embernek volt gimis érettségije, többeknek szakközepe vagy szakmunkás végzettsége, zömmel 8 vagy kevesebb általános - de, ettől függetlenül sztem abszolút értelmes volt a társaság, nem lett volna gáz köztük / velük ledarálódni galambszarért. volt egy tucat orvos, akiknek, ugye, ez elkerülhetetlen - na ők egész nap be voltak állva kőkeményen, sorakozóra se tudták magukat összeszedni, s74rtak az egészre, a parancsnokság meg rájuk. úgyhogy nem hiszem, hogy a részegeskedés edukációfüggő a seregben. egyéb tapasztalataim sem támasztják alá ezt a sugalmat, aztán a matematikusok (ELTE) alkoholizmusra való fogékonyságáról meg legendák szólnak.
@Pantagruel:
Mi sorállományú őr- és ellátó század voltunk, egy katonai főiskolán. A feladatunk őrzés-védés, 24/24-ben és a konyhákra szakácsok. Ezt kellett bírni fizikailag és mentálisan.
A társaság egy része őrséget adott, a másik fele építette a sport- és lőpályát, karbantartási munkákat végzett. Azután csere. A szint: kb. 90% nyolc általános (teljesen korrekt emberek voltak, 1-2 kivételtől eltekintve, akiket nem értett senki, hogyan kerültek oda), 8% szakmunkás a belső munkák elvégzésére és kb. 2% érettségivel rendelkező... :)
Na, szóval mi így nyomtuk le Franczstadt-ban a 18 hónapot.
@a szív fészkei:
Mielőtt leharapnád a fejem-:))
Nem bántom a szülőfaludat hisz földiek vónánk, én is itt születtem. Megvannak a szépségei szerintem is, nem azokat akartam fikázni. Sőt, akár azt is állíthatom, hogy erősen lokálpatrióta volnék, már ami Kispestet illeti. Gyűjtök róla mindenféle irodalmat, retró cuccokat (fényképeket), ezt-azt. Nekem a város mentális egészségével van bajom. A szomszédunkban Pestszentlőrincen van egy jírosz sütögető. Marokkói srác, ide nősült harminc éve. Múltkor dumáltunk és azt kérdezte mi van velünk Magyarokkal? Húsz évvel ezelőtt nem voltunk ilyen idegesek, rosszkedvűek és a többi. Aziz is úgy látja, hogy valami nagyon rossz irányba mentünk el. Persze nem általánosítok, legfeljebb félreérthetően fogalmaztam. Szóval, sajnos igen is tele vagyunk idegbeteg emberekkel. Hozzátenném, hogy ez nem biztosan az ő hibájuk. Pénztelenség, kilátástalanság, neked soroljam? Ha valamitől, akkor ettől van tele mindenkinek és viselkedik úgy, ahogy. Sokszor magamon is tapasztalom, mi tagadás. Ha már a vidékieket emlegetted, rengeteget megfordultam Szegeden, kölyökkorom nyarait ott töltöttem és ma is járkálok még le. Tapintható a különbség, nyugisabb, hogy ne mondjam barátságosabb az egész. Bár az hozzá tartozik az igazsághoz, hogy húsz-huszonöt év alatt ott is sokat romlott a helyzet. Orbánmentesítő talán napra készebb e-tárgyban.
Szóval nem esnék kétségbe, ha „vidéki” lennék, állítom.
@Knósszosz: Értlek, csak unom ezt az egyszerűsítő "a pestiek mind hülye idegbeteg vadállatok, de bezzegavidékiek"... Millió frusztrált szar költözött ide fel, lásd Orvbűn-banda, amelyike erodál minket őslakosokat is.
Azonkívül a hangulat rajtunk is múlik, lehet egymásra mosolyogni, beszélgetni BKV-n, ezrét volt jó a kirúgott sofőr, mert vidámságot adott. A miénk, a Géza két perc alatt olyan csapatot kovácsol az egymás hegyén hátán, tipródó vicsorgó csordából, hogy csak na! A Délinél már jó, hogy nem csókolózunk a nagy szeretettől.

Hogy nem kell szétbaszni a cikkekkel, petpalackokkal a várost, azt is meg lehet otthon anyukától tanulni. Kiáll a primcis bótos vagy alkalmazottja a küszöbre és köpi a szaros cigijét a közös utcára a lábam elé. Ha én meg odahánynék a pultjára, mit szólna?

Párizsban reggel a legmanikűrözöttebb bombázó Miss France-szerű eladólány is felsikálja forró vízzel az üzlete előtt járdát. És este ugyanúgy. Párizsban, ahogy amúgy is folyik a víz a járdák tövén állandóan és nincs por és kosz annyira.

Remélem, Aziz is rendben tartja a boltja környékét! én nagyon kedves jófej emberekkel találkozom naponta, mert esetleg nem dulifuli módon közlekedek. A férjem se így vezet és láss csodát, vele is általában udvariasak általában. Ez akció-reakció.

EGy világváros mindig hektikusabb, mint a kisebbek, ott mindenféle náció megfordul, odatülekszik a hordalék - azért minden vidéki város kiutált csövese az én Nyugatimnál landol húgyban-szarban ugye, nem a szegediek dajkálják... A bűnözők dettó ide tódulnak, a roma áruscspatok - tévésopos bugyikát-melltartót tessék!!!, nem férek el tőlük a Moszkván - szóval könnyű úgy idillinek maradni, ha reszli meg itt tolong. Még Romániából is ide importálnak féllábú bénákat nagy tételben. Mindenki itt megy át, ha az ország másik végében van dolga. Persze, hogy hisztis, hisz eltéved, nem ismeri a várost, betart, kitart, stb.
eggyel kevesebb általában - de ez mindig felcseszi az agyamat, bocs.

Megnézném, mit szólna egy kisebb mézeskalács városka, ha én mennék őspestiként beléjük, ide-odarodeóznék benne leszarva a szabályokat, teliszarnám csikkel, palackkal, papírral és effektív ürülékkel-húggyal, kicsit befeküdnék bűzös hajléktalanként a legszebb tereire, kódulnék, mint állat egész napa frekventált helyein. Ja és végül odamennék ormányozni ennyire faszkalapul, orvi-módra kicsinálva őket...

Mert BP-tel ezt meg lehet büntetlenül csinálni.
@Knósszosz: Ja Azizékhez: ha ilyen szarul látja a helyzetet, miért nem húz el? Talán,mert megéri maradnia.
Én úgy látom pl., hogy a törökök kurvára megszállták a Szent István körutat, most nagyobbított a Visegrádi sarkán az egyik, amúgy is sorra nyitják a giroszosaikat - viszont lányomék szerint szarabb és sokkal drágább!!! az árujuk, mint a londoniaké, akik helyben sütik a pitát is - szóval talán a közel-keleti srácokat most nem fogom könnyeimmel öntözni a nagy szomorukban. Rohadtul megtalálják a számításukat itt idegbetegéknél. Mondom, úgy aratnak, hogy pocsékabb kivitelben adnak mindent.

Mert én nem élek ezzel, de Stuttgartból is úgy jött meg az uram, hogy eszelős képeket mutogatott a helyi szegény németek nyomoráról kebab és ilyen szinten: annyi pénzből, amit itt elkérnek 1 szolíd adagért nálunk az abroszfejűek, ott nem tudták befejezni a vacsit, annyit adtak a tányérra. Két jó étvágyú, 180 cm-n felüli felnőtt férfi lett full a kajával. Itthon még nekem is kevés lenne,nem is veszem, dühít az aránytalanság.

Szóval azért a keleti fiúk hamar megtanulták, hogy ide a szarabb is elég és jó drágán lehet eladni a hülyéknek. Lehet, hogy a te Azizod kivétel. Volt a Múzeum krt. mögött a szálló mellett egy arab hentes és giroszos régebben, az állítólag zseniális volt ízben és árban. Már nincs. Valakinek nem tetszett a működése.
@a szív fészkei:
Hűdepaprikásnakteccen lenni-:))
Szóval, gasztronómiai oldaláról vizsgálva a honi jírosz kérdést, én mint az atentikus eredetit kóstolt finnyás gourmet, az tudom tömören mondani az itt kapható utánzatokra: fos! Mind ízében, mind mennyiségében nem üti meg azt a színvonalat, amit egy utolsó görög lebujban kapni lehet. De a kérdés most nem ez.

Az „én Azizom” nem tudom kivétel-e, csupán párszor beszélgettem vele, ennyiben ki is merül a mi ismeretségünk. Azért citáltam ide, mert egy kívülálló véleménye is érdekes lehet adott esetben. Látszólag kedvel bennünket, pont ezért kérdezte azt amit. A gesztusai alapján nekem ez jött le, bár lehet, hogy tévedek. Az itteni Törökökről nem tudok semmit, ezért nem is minősítem őket. Árulnak amit árulnak, ahogyan a Kínaiak, Vietnámiak. Mondjuk egy szar minőségű pólótól nem kapsz fosmenést, kajától viszont akár sokkalta komolyabb nyavalyát is. Persze a Kínaiak is főzőcskéznek itt nekünk ezerrel, szóval azért ebben óvatos lennék. Török kajáldában egyszer voltam javítani, viszont kínai „éttermek” konyháiban számtalanszor megfordultam. Azóta kerülöm el nagy ívben az összes büféjüket és ajánlom mindenkinek ugyanezt! Nem kínai de keleti (Thai) a Westendben, ne ott csekkold a keleti konyhát, ha esetleg gusztusod támadna rá, jóindulatúlag mondom. Aszondod:
„Szóval azért a keleti fiúk hamar megtanulták, hogy ide a szarabb is elég és jó drágán lehet eladni a hülyéknek.” Tök igaz, egyetértek! Avval a kiegészítéssel, hogy ez igaz a nyugatiakra is. Hollandiában nem lehet olyan tartós fogyasztási cikket eladni (hűtő-mosógép), ami gyakorlatilag ipari hulladékként kerül le a gyártósorról. Márpedig, ide ezeket hozzák, ha tetszik valakinek, ha nem. Nem hordom a bölcsek kövét a zsebemben, a kollégáim szinte mindegyike a tapasztalásaik alapján ugyanezt mondják.
„Egy világváros mindig hektikusabb, mint a kisebbek, ott mindenféle náció megfordul, odatülekszik a hordalék” Evvel a megállapításoddal sem tudok vitázni, igaz. Ott van Athén példának okáért. Tele van szomáliai bevándorlókkal, cigányokkal és egyéb más nációk is képviseltetik magukat. Az utazási irodák nem győzik a turisták figyelmét felhívni, hogy fokozottan ügyeljenek az értékeikre. Az Omonia tér a legszarabb hely ebből a szempontból. Aki ellátogat a fővárosba, az nagy valószínűséggel megfordul ott és milyen élménnyel távozik? Az Evzónoszok őrségváltásáról annyi élményük marad, hogy épp akkor rabolták ki őket. Érthető okok miatt ez nekem fáj, de nem járok bekötött szemmel.
Tehát; az a helyzet mégis csak, hogy a vidék picit más. Szífnosz vagy Folegádrosz szigetén ez nincs (még), ahogyan nálunk is találsz Budapesttől távol eső tündéri kis falvakat, ahol nyugisabb az élet, figyelnek az emberek egymásra és nem kell páncélszekrénnyel a nyakadban közlekedni. Például Balatonedréd. Nagyon fasza kis hely, Zamárditól öt kilométerre, voltam, tapasztaltam. Kérdés meddig?
Ésss igen, lehetne ezt jó kedvvel, toleranciával Budapesten is úgy csinálni, hogy a közérzeted jó legyen. Mi a jó édes anyjukért kellett kirúgni azt a buszsofőrt, aki szórakoztatta az utazóközönséget? Ezek barmok, hát nem látják, hogy a BKV imágójának ez csak jót tett? Vitézi csak a fikaturkáláshoz ért, egyébként teljesen hülye! Orbán rokona szegről-végről, ugyan min is csodálkozom? Már a tarlóskék buszokon sem akadok fenn.

Szóval ne morcizz, nincs közöttünk áthághatatlan nézetkülönbség, csak másként fogalmazom meg a dolgokat. Írni meg sokáig tartott, mert egy tündéri kis kandúrt dobott be valami velejéig rohadt szemétláda a kertünkbe, akit le kellett halászni a diófáról. Úgy három hónapos lehet, zabálni való. Nekem van három, de levett a lábamról, marad! Egyszer kikapcsolta a gépet (az Alt+F4 négy lábbal jobban megy), de nincs szívem egy menhelyre beadni.

Bocs a szájmenésért, de ez van-:))
@Knósszosz: Örülök, hogy egyetértünk gíroszügyben is. :-DD Noha azt szerintem nem ettem Görögországban.

Vidék nyugisabb és gyakran pont a nyugija, a változatlansága érdekében sokkal kegyetlenebb is bír lenni. Zorba, megvan? Szép , maga a görögség megtestesülése, de azért valakit csak kicsinálnak benne, nem? A szent falu en bloc. Irene Papast. Sose felejtem el a szemét.

Írtad már a kínai konyha dzsuvásságát, én nagyon rég nem eszek már kínait. Anno az első itthoni, Andrássy úti vendéglőben ettem húsz éve, meg még a Márvány utcaiban, amikor ott nem Mongol kajálda volt, hanem elegáns kínai. Azóta nem, Párizsban ettem utoljára öt éve. És nem is izgat annyira. A nátriumglutamátos túlhabzásuk nem érdekel.

A töröknek nem a higiéniai szintjét hanem az ár-értékarányát vitatom két nyugati tapasztalat alapján. Hogy a drágább, felkapottabb városokban olcsóbbat, többet és sokkal finomabbat adnak. És ez akkor hogy?

A szar idehordása meg mindenben kiütközik, nem tudom, mi lett a magyar külkereskedelemmel és miért van így és meddig tűrjük?

Grat a macska-adoptáláshoz!! Menhelyek fullra járnak sajnos.
@a szív fészkei:
Tündéri ez a kis szarzsák:-)))
Imádom az állatokat, csak erről van szó.
Engem sem izgat a kínai kaja, egye aki akarja. Leszarom a szecsuáni parasztkolbászt, én inkább gerjedek a melanzane alla parmigiana-ra (ahh… istenien készíti az olasz sógornőm), a Chorizo kalbásszal bolondított paellára, meg a kuneli sztifádhóra.
Utálod Te is a mediterráneumot, mi?
brühühühühü…
Amúgy hagyjuk szerintem ezt a főváros-vidék izét, ez a világon mindenhol jelen van.
Rodeo mondta talán ma (vagy tegnap?), most élj!
Kurvára igaza van!
És ott van Zorba, amiben meg Neked. Akkor lehetne véleményem egy álmos görög szigeten való életről, ha eltöltenék egy évet ott. Persze Zorba esete más, az Kréta volt. Nem egy porszem, kétszázhetven kilameter a sziget kelet-nyugati hosszúsága. Van ott Ierapetrai mentalitás, meg Kisszámoszi is. Borsod-Vas, plö. Mindegy, közel az ötvenhez engem már nem változtat meg senki ebben a kérdésben. Spanyol-Olasz-Görög... nekem marad már.
Ez a "Fabius" nevű mérgezett agyú (Varánusz) blogger komolyan azt gondolja, hogy a felhangosított bolsevista posztkommunista retorikával, és egy laza ecsetkezeléssel, az egész bolsevista posztkommunista bűnposványt és mocskot egy karlendítéssel a Fideszre kenheti.

Te szerencsétlen "Fabius", amíg belőled, meg a fogyatékos haverjaidból dől ez a posztkommunista ronggyá koptatott retorika, addig miért gondolod, hogy ezt hallgatva vagy olvasván bárki is egy gondolattársítás eredményeként ezzel kapcsolatbana Fidesznél fog landolni.

Szánalmas figurák vagytok,és végtelenül ostobák.

A saját logikai struktúrátokba sem vagytok képesek - legalább a szükséges mértékű – elvi következetességet lehelni.
Jó ez a kis sötétvörös opció a poszt bal alsó sarkán: "Tahótlanítok".

Itt a szerzőt kéne "Tahótlanítani", mert stílusát, retorikáját, és tényfélremagyarázását illetően, ritka nagy tahó.
@Axxtro:

Na most aztán jómegmondtad.

"bolsevista posztkommunista bűnposványt és mocskot egy karlendítéssel a Fideszre kenheti."

Mondd, töki, ezt még Pozsgay és Szűrös elvtárs, Boross Imre és Böröcz István ügynökök faszával a szádban, vagy közvetlenül a kiköpés után sikerült kierőlködni magadból? Akik a kommunisták elzavarása után 22 évvel is a kommunistákkal haverkodnak, azok kommunisták. Kérdezd csak meg Viktor bajtársat mikor lesznek nyilvánosak az ügynökakták. A lefosott zokni látványától rájössz erre magad is, ha eddig nem volt világos.
@Fabius:

Hát, ezt meg aztán te mondtad meg, de aztán nagyon jól.

Nem látsz a vörös ködtől, nem tudod megkülönböztetni a szezont a fazontól, dől belőled az ostoba gyűlölet, meg a posztkommunista retorika, közben meg másokra mutogatsz.

A második hozzászólás arról szólt, hogy esetleg "tahótlanítani" kéne.

Visszavonom, téged nem lehet, mert genetikailag vagy az.

Aztán mielőtt megütne a guta, számold meg azt a néhány lúzert akinél bejön ez az ostoba és alpári duma.
@Axxtro:

A kommunistát meg tudom különböztetni bárkitől. Akkor különösen, ha államminiszter volt, MSZMP PB titkár, Népfront elnök, vagy moszkvai nagykövet. Sőt, az ügynökaktákat is el tudom olvasni.

De abban igazad van, sokkal inkább leszek tahó egy kommunista szemében, mint te, mint a rezsimszolgák seggét máig nyaló fülkeforradalmár.
@Fabius:

@Fabius:

Na kedves Fabius, úgy tűnik elbeszélünk egymás mellett, pontosabban szólva nem érted azokat a fogalmakat amiket használsz, azt meg végképp nem, hogy én mit írtam, és azt sem, hogy miért.

Felkérés nélkül nem szoktam előadásokat tartani, ingyeneset még inkább nem, de anélkül, hogy megszegném eme jó szokásomat, a tisztánlátás végett néhány dolgot érdemes a helyére tenni.

Az a politikai erő, aki ma Magyarországon baloldalinak mondja magát, jogutódja és eszmei örököse annak politikai erőnek aki 1949-ben külföldi haderő támogatásával került hatalomra és annak támogatása mellett évtizedeken keresztül hatalmon is maradt.

Ez a politikai erő ugyan először a "világ proletárjai" majd a magyar munkásosztály nevében lépett fel és annak nevében hazudozott évtizedeken át, ennek ellenére nem volt baloldali, viszont mélységesen nemzet és társadalomellenes volt.

Politikai identitás nélküli elvtelen érdekszövetség, aminek célja a közpénzek fölötti ellenőrzés megszerzése és megtartása, mindenféle politikai elvrendszer és erkölcsiség nélkül.

Nagyjából ez volna a "bolsi" vagy "kommunista" fogalom definíciója.
A "kommunista" azért nem jó kifejezés, ennek a jelenségnek a leírására, mert voltak tényleg baloldali, igazhitű kommunisták, akik ezt a fajta baloldaliságot komolyan gondolták.

Szolzsenyicin "a kommunistáról" való értekezése megtalálható a neten és tökéletesen leírja a jelenséget és személyiségkaraktert, amiről felismerhető és tettenérhető az ilyenfajta politikai hozzáállás.

Szolzsenyicin azért használja a "kommunista" kifejezést mert a Szovjetúnióban egy ilyen nevű pártba tömörülve terrorizálták a lakosságot a fent leírt szellemiségű véreskezű szélhámosok.

Ezek a politikai erők az „osztályharcra“ hivatkozva, gyakorlatilag (hideg) pogárháborút folytattak permanens módon a társadalom többi szegmense ellen, közben folyamatosan azt kommunikálták, hogy a nép, meg a munkásosztály nevében cselekszenek, és hatalmukat elcsalt és kikényszerített választásokkal, és reguláris haderővel tartották fenn.

A további félreértések elkerülése végett maradjunk a „bolsi“ kifejezésnél, magyarországi környezetben az alkalmas legjobban a jelenség leírására.

Itt meg kell említeni egy évtizedekig jól bevált, mára azonban már többnyire hatástalan, és nagy tömegek által már felismert bolsi taktikai elemet, ami az utóbbi időben egyre hangosabban és egyre agresszívabb módon próbálja uralni a közbeszédet.
Nevezetesen, hogy „a saját disznóságainkkal rágalmazzuk meg az ellenfelet, és ezzel váratlanul védekezésre kényszerírhetjük, és zavart okozhatunk annak kommunikációjában“.

Persze ez csak addig működik, amíg a külső szemlélők nem ismerik fel, és nem látják át ezt a taktikát. A magyar lakossság nagy része ezen már túl van, csak az ezt alkalmazóknak nem esik le a tantusz, és vélik azt. hogy ez még mindíg jó valamire.

Ezt a taktikát alkalmazzák az MSZP politikusai, propagandistái, mint Mesterházy Attila, Török Zsolt, Lendvai Ildikó, meg egy csomó másod és harmadrangú MSZP-és zavarkeltő.

Ugyanezt alkalmazza a DK, Gyurcsány, Bauer, Molnár Csaba, tehát a volt állampárt szellemi örökösei.

Ezekre a figurákra mind ráillik Szolzsenyicin jellemleírása.

És itt jön a poén kedves Fabius, te is pont ezzel próbálkozol a feljebb olvasható kis fércmunkádban.

A Fideszt lehet utálni, pokolra küldeni, rágalmazni, rossz színben feltünteni, csak egyet nem lehet, hitelesen elvek és erkölcsiség nélküli kommunistának vagy bolsinak minősíteni.

Ugyanis a fentebb fellsorolt politikai identitás nélküli urakkal szemben a Fidesz jól körülhatárolható következetes elvrendszer mentén működik, még akkor is ha egyesek ezt képtelenek felfogni.

Ugyanis a fentebb sorjázó karakterleírás leginkább a rágalmazókra illik.

Nincs szándékomban megváltoztatni az álláspontodat, ugyanis jó az ha az ellenzék a saját maga által szőtt ostobaság-hálóban vergődik, a célom csak annyi volt, hogy tudd, az ilyen írások véleménybefolyásoló képessége nagyjából nulla.

Üdv.: Axx
süti beállítások módosítása