Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.08. 04:51 Fabius

Orbán, az oligarcha barát és az adótartozás

Címkék: fidesz felcsút mutyi oligarcha közérdekű adat igénylés

Jó dolog lehet ma kormányoligarchának és Orbán Viktor barátjának lenni egyszerre. Igaz, hogy az ország a hűbérbirtok intézőjének néz polgármester helyett, de ki nem szarja le, ha közben dől a pályázati pénz, Simicska koma csurrant ezt azt a Közgépes érdi csatornaberuházásból, beesik egy kis vízvédmű építés, 1192 hektár bérelt föld is jut a vele járó támogatás milliókkal, és a törvények sem úgy vonatkoznak rád, ahogy a többi környékbeli parasztra. Jól is néznénk ki, ha a hűbérbirtok mindenese kiskert gondozás helyett holmi törvények betartásával és válaszolgatással töltené a drága idejét. Kinek a keze alatt nőne ki adókedvezményből épített többmilliárdos stadion Orbán kertje végében, hogy a hamarosan nyugdíjas Félázsiai Hordafőnök majd az ablakon bekacsintó holdvilág helyett a stadion reflektorainak pislákoló fényénél hajtsa álomra pici fejecskéjét?

Beláthatjuk, hogy Mészáros, a lakáj elfoglalt ember. Ennyi magánjellegű teendő mellett polgármestere is Felcsútnak, pluszbónusz a Puskás Akadémia irányítása is az övé. Nem illik olyan hülye kérdésekkel zavarni egy kormányoligarchát, hogyaszongya hová lett polgármesterré választásod után az a pár százezer forintnyi adótartozás, amivel a felcsúti önkormányzatnak tartoztál, he? A válasz elmaradásából is érteni kéne, és nem rázni a szemmel láthatóan üres felcsúti hivatal ablakán a rácsot csúnyaságot kiabálva: a válaszadás törvényi határideje egy hónapja letelt, most akkor mijafasz van? 

mészáros-lőrinc.gif

 Zajongással megzavarni a Nemzeti Oligarchák Rendszerét erősen antidemokratikus szokás, ráadásul veszélyes is. Mi lesz, ha a zajra megriad ez a szegény oligarcha, és ott helyben háromszáz százalékos impotenssé válik? Felkapja a fejét, megbotlik, estében tökön szúrja a talicska nyele amivel a fent részletezett forrásokból talicskázza haza a lóvét, kapkodna a szét repülő pénzkötegek után ezért nem tompít és eltörik mind a tíz ujja, ráadásul ijedtében elharapja a nyelvét is. Nincs az a csipszadó, amiből egy ilyen katasztrófa utáni nagygenerált finanszírozni lehet. 

 Egyébként is érdekes népek ezek a felcsútiak. Először is volt pofájuk megszentségteleníteni a nert, egyenesen leköpni a nenyit, és polgármesterré választani olyan valakit a Fényességes Fülkeforradalom után, akit nem Vityu kán jelölt ki nekik. Hónapokba telt kiagyalni, hogy lehetne Varga Györgyöt a székből kigolyózni, és újabb hónapokig tartó imádság kellett, hogy ez - a sok hasonló cipőben járó polgármesterhez hasonlóan - ne tűnjön föl neki.  A felcsútiak végre megválasztották vezetőjüknek akit kell, és mindenki boldog. Lenne. Ha nem került volna ez a hajszál a takonypüré tetejére. A végül fennálló köztartozás miatt kiebrudalt Varga György helyébe lépő Mészáros Lőrincnek a Celsius 96 Kft.-vel az önkormányzat felé fennálló tartozását elengedte a hivatal, legalábbis Kis Enikő adatigénylő szerint.  Az a hivatal, amelyiknek Varga távozása után alpolgármesterként teljes jogkörrel volt vezetője az adós cég ügyvezetőjeként.

Csoda, ha nem akarnak válaszolni semmit? Aztán mikor megteszik sincs benne sok köszönet. ( Jegyző úr tanulságos, teljes terjedelmű válaszáért katt ide.) De két dolog mégis kiderül belőle:


1: Jegyző úrnak szépen fejlett átlátszó.hu fóbiája van. Ha minden rendeben van vajon ez mire fel? Nem is értem ilyen esetben mi probléma lehet az átláthatósággal?

2: A felcsútiaknak nincs se joguk, se módjuk megtudni, hogy Mészáros Lőrinc cégének adótartozásának mi lett a sorsa, és főleg mikor. Azt volt joguk megtudni, hogy az általuk megválasztott Varga Györgyöt fennálló köztartozás miatt ebrudalták ki, de ahhoz már nincs közük, hogy a NER kettes rajtszámú oligarchájánál nem állt-e fent ugyanaz az összeférhetetlenséget jelentő tényező. Így megy ez Abszurfalván: a kedvesebbre vonatkozik az adótitok, a nem annyira kedvesre meg nem.


Egyenlő pályák, egyenlő esélyek, mi? Éljen a ner.

512 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr534701077

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ördöglakat 2012.08.08. 09:48:07

A Szegedi Csanád ügy, az EU-s pénzek osztogatása és a sokak által a szekrényből már hallani vélt további csontvázak ropogása miatt mostanában mindenki a Jobbik halálát vizionálja. Az anarchista Max Lamer objektívje nem látja ilyen optimistán a jövőt, é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@nandras01:
Erre rímel, amit egyszer a rádióban (Kossuth?) hallottam egy riportban, későn kapcsoltam, nem tudom a részleteket. A Nagy Imre újratemetésén résztvevőket interjúvolták. Állítólag az összes politikus résztvevő és párt megállapodott, hogy senki nem fog beszédet tartani, senki nem használja ki a temetést a saját céljaira. Na, ki nem tartotta be?
Mennem kell kedves társaság, mert holnap az öreg nénik és bácsik a munkahelyemen a mosolyomra várnak, nem pedig egy kialvatlan "bloghuszár"-ra. Ha már szeretnek, én is őket :-) Jó éjt nektek. Jó volt itt lenni. :-)
Orbánék olyanok mint aki kottából zongorázik, de köze nincs a zenéhez.
Hiteltelen, mert nem él meg érzelmileg semmit, hacsak nem a kicsinyességet.
@lbm:
fiúk lányok...hagyjátok már abba a szar elemzését, annak eredeti valósága: szar és nincs miről másról vele kapcsolatban csak az, hogy a megfelelő helyre kerűljön: a csatorna mélyére vagy az emésztőbe...a csótány is egy intelligens és túlélő rovar atomtámadást is képes túlélni de másra nem jó mint mint bennünket bosszantani és a megoldás eltaposni egy kemény sarokcsapással

brühühühühühü

a csatolt egyedek ugyanez a kategória és nem való hozzájuk tudomány...leváltani és megbüntetni kurva keményen ahogy Lajos bácsi a Karfiolos
@nandras01: nem ez arról szól, ami, ma, itt ,folyik
@rodeo36: megyek aludni, de azt már rég le akartam írni, hogy stefikén kívül még te vagy az az ember, akinek a kommentjeit akkor is megismerem, ha véletlenül elkerüli a figyelmemet a kommentelő nick-neve :-))) brühühühühühühühü :-)))

Tök aranyos :-))

Szia :-)
@Fabius:
Mily meglepő, egyet értek!
Nagyjából itt jön a képbe a viszonylag tájékozott szavazópolgárnak, hogy akkor most ki a faszra is ikszeljen. Az LMP eddigi akciói után azt vártam volna, hogy folytatják azt, amitől szimpatizáltam velük. De nem. Csalódás az egész, mert evvel a lépésükkel a Fidesznek tesznek olyan gesztust, amely túlmutat a saját maguk identitás keresésén. Mondom ezt azért, mert úgy néz ki, még nem tudják kik is ők maguk.
Megette a fene, ha a rendszerváltás (…) óta előkerült új párt is ekkora szarházi gittegylet lett.
Nem értem…
Valóban nincs alternatíva?
Szarban vagyunk, ha valóban így van.
@lbm:
próbáld meg azt a vonalat amit fabius és én hoztunk létre: tudományos és profi politizálás számszerű és eredménycentrikus alapon: a lehető legszélesebb tömegbázist megszólítva...vagy eltűnnek a süllyesztőben örökre... felkészületlenek és politikusi szakmai felkészűltségük kurvára hiányos

az IKSZ-ről legalább tudjuk, hogy mire vannak és miért és azt próbálják teljesíteni azokról ugyanaz a véleményem a szar gyermekei is szarok

brühühühühühühü
@rodeo36: a tudományos és számszerű politizálás nem fér bele a "profilomba". Az én blogom a munkaerőpiacról szól, olvasóim főleg munkavállalók, avagy állástalanok. Az ezzel kapcsolatos politikai háttér persze feldolgozásra kerül, de be vannak korlátozva a határaim némileg... :-) Amúgy ti jól megfogalmazzátok, és azt hiszem jobban is értitek a politikát. Én a "humánusabb" vonalat értem, de azt is inkább érzem. Abban tudok jót. De majd igyekszem :-)
@lbm:
még nem nyitottam be hozzád...javaslatom: ti tudtok egy kollektívát összehozni és önmagatok hasznára tevékenykedni, még ha voluntary lesz azaz ingyen...a piac nyitott és van ott helyetek -magad sem fogod elhinni mekkora sikereket lehet elérni egy jótékonysági kollektívával...ez a kapitalizmus egyik előnye nem a mások vállalkozásában kell keresgélni hanem csinálni vállalkozást

alapos profi ismereteket kell összeszedned és rendszerezned saját magatokról és meg fogsz lepődni...a félig munkaképesek is képesek valamire, ha akarnak és látják eredményét

mindezt 3 hónap alatt fel lehet építeni, nem kell bejelenteni sem nevet adni neki, hanem csinálni és látni hogyan lehet

bízzál magatokban

brühühühühühühü
@Knósszosz: lehet, hogy az LMP komolyan vette Debreczenit... csak nem merik kimondani. Talán pont attól félnek, ami a te reakciód is: döbbenettől, haragtól.
Alternatíva? Majd, ha létrehozzuk magunknak.
@Cirbolya_sentinel:
Lököttek!
Helyzet? Agyhalott narancsbolsik magyarázták, a nem is úgy volt... c.történetet? :DD
Mindenki hazudik, csak Viktor&Bandája az igazmondó?
Ejjj, de szíp is!
Alsóbivalybasznádon zabájják is a nípek...
@Knósszosz:

Tévúton jársz.

Egyszerű ez:

A közös jelölt tárgyalásról a szocik kimentek. Az LMP az országnak azon a részén kurva gyenge. Ha kimondják, ha nem. Ezért nem akarták eljátszani azt, ami Dunaújvárosban volt: alig szavazat, és mutogatás. Ha nincs jelölt, nincs garantált égés. Ami most nekik abszolút nem hiányzik.

Én nem ezt léptem volna, de ők tudják. Helyette Dunaújvárost próbálják helyrehozni, ott feljelentették a polgármestert, mert nem akarózik neki nyilvánosságra hozni a városgazdálkodás átvilágításáról készült jelentést.

Ennyi. Színtiszta politikai taktika.
@Knósszosz: Az LMP-nek számos olyan akciója volt, amire összeesküvéselméletként azt is mondatnám a Fidesz csináltatta velük. Optimistább forgatóknyvem az, hogy sik hülyék.
Beleértve különben a népszavazásos kampányt is.

Mert onnan is nézhető:
Megtámadták a demokráciát. Á dehogy, hiszen ott vannak az LMP-gardírozta rendezvények. Ja, hogy mind a százan ott voltak? Hát isntenkém. Nem demokrácia nincs, hanem csak komoly ellenvélemény nincs a kormánnyal szemben. Hiszen tütethetnek, de a kutyát sem érdekli.

Ehhez gyakorlatilag csak olyan hívószavakkal kell szervezni, amit az érdekeltek fele nem ért. S olyan népszavazási kérdőív, amit husz perc, mire megért az ember. stb.stb.stb.
S olyan szervezés, pl. az operaháznál, ami előzékenyen véget ér akkor, amikor bent Orbán megveregeti a saját vállát az alaptörvénnyel. Nehogy már valami kis konforntációcska, interferenciácska alakuljon ki a bent gazsulálókkal.... stb.stb.stb.
@lbm: Szvsz az LMP nem annyira más és nem annyira profi. Ezt az előbb leírtam.

Másrészt kicsit off, meg régi, de most bukkantam bele.
Biztos korábban is tudnom kellett volna, de meglepett, hogy joghatályos felmondás lehet e-mailben
"A felmondás új szabályai – amikor a felmondás e-mailben érkezik (1. rész)
http://munkajogportal.hu/cikkek/a-munkaviszony-megszuntetesenek-uj-szabalyai-1-resz"

Főleg, mert elképzeltem, amint spam-elők majd ezzel szórakoznak. Tudom, az már más blog témája lehetne.....
@Fabius:
Nem tudom... Ezek az LMP-s fiúkák tényleg ennyire langyosak és impotensek, vagy csak annak mutatják magukat?
Most komolyan, semmi kezdeményezőkészség nincs bennük?
Kreativitás ennyire nulla? A "Viktor mehetsz a balettba vissza ugrálni" c. dologgal ki is fújt minden?
Akkor tényleg sok fideszes megbízott épült be, mert maguktól ennyire semmitmondóvá és töketlenné válni az azért már művészet.
Ezért kár erőlködniük, max.aranyeret kapnak.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Amatőrök. Igen, ennyire. Amit akarnának nem volna hülyeség, ha a kivitelezés nem lenne ennyire nabazmeg időnként. Éppen ezért mondtam tegnap, hogy szakembergárda kéne nekik, mert akik most vannak azt hiszik, hogy, közbe meg dehogy.

Mondok példát:

A Lázárfalvai hülyeségről mindenki tud, ráadásul balfaszság is. A Dunaújvárosi feljelentésről - amiről írtam feljebb - és a Pusztaottlakai közmunkaprogram részleteinek, nyilvántartásának kiperléséről meg senki.

Taktikai érzék és kommunikáció nullás.

A megítélésüket itt olvashatod, magad is leírtad, közben meg az egyetlen párt ma az országban aki ténylegesen, feljelentésekkel, jogi eljárásokkal baszogatja Orbánékat.
@nandras01: Testméretre mini, egyébként egyre növőfélben a hasonmás kategóriában.
@Fabius:
Tudod, ez már nem hiba, ez már...
Azok, akik egy ilyen "vállalkozásra" adják fejüket és belevágnak a nagypolitikának nevezett fostalicska hajtásába, na, szóval ezek annyi fáradtságot ne vegyenek, hogy akkor legalább profin akarják csinálni, amit csinálnak... akkor francnak erőlködnek?
Hagyják a fenébe az egészet, menjenek vissza ezek is ugrálni a balettba, ne akarjanak olyannal foglalkozni ezen az amatőr szinten, amit nem képesek profi módon művelni!
Vagy csinálják szívvel és lélekkel, vagy hagyják a francba az egészet és húzzanak vissza piacgazdaság törvényei közé - bár ezzel a mentalitásukkal ott hamar éhen halnának, akár a narancsbolsik, maffiakapcsolataik nélkül! Szóval azoknak is nyasgem...
@lbm: :-) Mindig örülünk neked. Mondom fejedelmi többesben, de szerintem sokak nevében.
@Fabius: Pusztaottlakáról tegnap olvastam pár soros szösszenetet. Talán a földnyertes foglalkoztat közmunkásokat? vagy valamilyen másik prominens személy?
@keresztanya fabi(en):
Nem! Az nem lehet! A NER hívei és seggnyalói nem olyanok! Ááááá, dehogy! :DD
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szerintem meg beléjük kell verni, hogy profizmus nélkül ez nem fog menni. Én még próbálkozom. Mert ennél a faszkodásnál csak azt szeretném kevésbé, hogy még faszkodók se legyenek a maszop-fidesz kettős, meg a jobbik mellett.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: most mondjam a közhelyeket? Láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni, karón varjút, lopni sem szabad és mégis mennyien lopnak s milyen jól élnek... stb
@keresztanya fabi(en):

Azt ugye tudjuk, hogy a földnyertes és a prominens ( Simonka ) gyakran nem szétválasztható.

Ráadásul a munkakörülmények is finoman szólva véleményesek.

magyarinfo.blog.hu/2012/05/17/kozmunkasok_rabszolgasorban

www.beol.hu/bekes/kozelet/birosagra-vitte-a-pusztaottlakai-kozmunka-ugyet-az-lmp-455586
@Fabius:
Minek csinálják, ha nem képesek teljes mellszélességgel és profin felvállalni, képviselni az ügyeket, az elveiket?
Lehetnének a fidesz, vagy a cocik megtűrt, de szart kavaró tagozata, csillámporral leszórva és a bili széléről beköpködve.
Mert eddig ennyire telt csak nekik - egyéni arculat, karakteres igazi politikai megnyilvánulás és elvhűség még nem volt. Minden más, mármint szarkavarás, mellédumálás, magyarázkodás, okoskodás, a nulla osztása,... na, azok igen.
Faca, natyon faca... Inkább igyanak, akkor legalább arra foghatnák! :D
@Fabius: És ugye azt is tudjuk, hogy nem az egyedüli ilyen szutykos ügy ez.
Mikor túlöregszik a dinnye, punnyadt lesz, felénk azt szokták rá mondani, hogy beleesett a lőrinc(z)
@keresztanya fabi(en):
Igyekszik az ember... Amúgy Gábrielünknek hogyan tetszett a jobbik sajátos "megdobálom a saját magam fajtáját" c. akciója? :))
A cigók is ilyen hülyék voltak és megdobálták a sajátjaikat, vagy csak a jobbikosok?
@keresztanya fabi(en):
Melyik? A focisakadémijjás?
Labdástú, vagy csak belehuggyozik? :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:Pedig láccik, hogy akarják, hoznak egy kis színt az életbe a megmozdulásaikkal. Csak másnapra elfelejtik őket.
@saravad: Szerintem ő érzelmileg egyet bír megélni: a törlesztést mindenért mindenkinek mindig. Papának a pofonokért - de a nagyapja is a leghülyébb unokájának tartotta - fővárosiaknak a falusi mivoltjáért tart be, és így tovább.

Libsiknek azért, mert köztük kezdett és ismerik csemetefa korából, tudnak róla mindent.
@keresztanya fabi(en): Belepisilt a Lőrinc!! De jól nevelt környéken élsz, itt a bűnös Szodomában bezzeg nincs lelki finomság.

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: pláne, ha azzal eteti az akadémikust, akit elküldtek vele riportot csinálni, hogy ő fociöltözőkben tanult politizálni. Látjuk. Magyar fociöltözőkben.
@keresztanya fabi(en):
Tehát??? A tehetségük csak ennyit ér! Ezen sok magyarázni való nincs, a saját munkájukkal minősítik magukat... :(
Nem mindig a "más", a "körülmények" a hibásak. Először valahol saját magukban kéne elkezdeni a hibakereséseket, azután léphetnének tovább. Na, ezek a kiscsákok eddig még nem jutottak el.
@a szív fészkei: télleg úgy mondják, csak már kezdek amnéziás lenni
@a szív fészkei: valamint öltözködni és viselkedni is ott tanult tegyük hozzája
@keresztanya fabi(en): Nem, ez a brüsszeli csipkefinom lelked rezdülése. Mehetnél Morvai anyánk helyett havi három millát kaszálni engem képviselve. Meg a Kimit. :-))) Én kimondom az ilyet, nekem elég mocskos a szám....
@keresztanya fabi(en):
Mos'mé? Én szeretem feltenni a kérdéseket neki. :))
Igaz, szeret rendesen mellébeszélni és ha végképp bajban van a válasszal, szép nagyokat hallgatni, vagy a Bibliát idézgetni. Sokra nem megy vele, mert nekem megvan, több kiadásban is, olvastam is, de pl. hogy Csanádjuk mire menne vele, az már egy másik sztohasztikus rendszerelmélet alapjainak az iskoláját ágyazná meg! :)
@glaci ph 5.5 álompolgár: Miért, Beckham divatidol lett szintén focistaként. Szóüvbal nem kizáró ok a jó ízlésből, hogy ott is tengett-lengett a lábszagban.

A fiam is focizik hetente de attól még hótt udvarias, értelmes és jóízlésű. Orvbán még a peripatetikus filozófusok mellett is bírna kőbunkó lenni, róla minden lepereg, ami européer vonás.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Látod, látod, nekünk volt gyerekszobánk. (nekem sajnos nem, csak próbálták belém verni a más szemében a szálkát is meglátják, a sajátjukban pedig a gerendát sem címűt)
Pici pocik szeretnek repkedni:[..]"Vanuatu volt a legegzotikusabb célpont, ahová idén magyar kormánytisztviselő eljutott – derül ki abból azokból a válaszokból, amit a minisztériumok küldtek Józsa István MSZP-s képviselő megkeresésére. Mint összesítésünkből kiderül, az „unalmas” brüsszeli, berlini, londoni munkaértekezletek mellett jártak azért Thaiföldön, Indiában, Vanuatun is." hvg.hu/itthon/20120808_utazas_kormany_kozpenz Na de miért nem one way ticket-tel??????
@a szív fészkei:
MERT IRIGY KUTYA VAGY, AZÉRT REKLAMÁLSZ! :D
Én bezzeg a Parketta- és Tapéta Szigeteken nyaraltam, egy lazító lakásfelújítás keretében... Simán annyiban fájt, mint egy klassz nyaralás! :((
@a szív fészkei: De attól sem kell ugye jobban örülni? (nekem nem sikerül, és jogilag is neccesnek érzem)
@a szív fészkei: Tudod én a szorgos hangya típus vagyok, nem a rongyrázós, meg ész náélül pofázós. De azért én is tudok emnbert enni, ha muszáj. Bízom benne, hogy elboldogulnék bx-ben, de te alkalmasabb lennél rá. Nagyobb klenne ott a te habitusodra
@GeoCracker:
Majd ha válni is lehet sms-ben, akkor örömködj! :)) Neked sem jó semmi! Pedig ÉRTED is dolgozik Pártunk és Qrmányunk...
Most szerencsére nem annyira... ezért azután az árfolyamok is normalizálódtak... tehát be kell vásárolni a valutából, hogy majdan egy kicsit tőzsdecápáskodva, túl lehessen adni rajta, ha a fijjúk visszajönnek DÓGOZNI! :)) Szégyenlem is magam érte! :))
[..]"A pluszfedezetek között, a költségvetés bevételi oldalán feltűnt ugyan, szinte közvetelnül a zárószavazás előtt egy 160 milliárd forintos tétel, amit a NAV hatékonyabb adóbehajtásából remél a Matolcsy-minisztérium, ám a Költségvetési Tanács szerint ennek realitása erősen megkérdőjelezhető (az Origo korábban azt írta, a számot csak hasraütésszerűen írták be a költségvetésbe, mert az utolsó pillanatban vették észre az NGM-ben, hogy ennyi még hiányzik)." Lőrinc pisilhet nyugodtan, de adóznia nem kell, az ő pénze nem hiányzik annyira mégsem ezek szerint.
@a szív fészkei:
Perverz egy macsek vagy Te... Matolcsyt meg is vesszőznéd... Váááá, Te, Te... Üsssssd még! :)
@a szív fészkei: elbaszták az irányt, a galócásba kellet volna besétálniuk
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja Tuvalura lennék kíváncsi, de üsse kavics a másik kis izét a nagy sós lében!

Én mindig irigy, irigy. A te szép felújított kéglidre is, hogy ilyen ügyi vagy! Grat!
@a szív fészkei:
Jajj... én csak a parkettát dolgoztam fel. Szeretek ilyenek csinálni.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: jaja :-))
"
Legalább jól megérdemelt szabadságát nyugodtan töltheti az állam vezetése. S velük nyugodtan zajlik a gazdaság. Mármint a szabadságuk ideje alatt nyugodtan zajlik. Szinte már hiányzik is Matolcsy György esedékes nyilatkozata, mely nélkül csak erősödik a forint. Igazán felelőtlenség ez a mikrofonmentes nyugalom a gazdaságért felelős miniszter részéről. "
endresy.blogspot.hu/2012/08/varazsszamtan-es-tanevnyitas.html
@GeoCracker:
Nyaligátor... :)) Mindig dicsekszel, hogy Te MEGMONDTAD!! :O
@keresztanya fabi(en):
Nagyon fáintosan megcsináltam, még a lányomnak is tetszett! Körben szegély, ahogy a nagykönyvben meg van írva! :)
@keresztanya fabi(en): ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN? A két mp alatt robbani kész Zsába királynőjeként? Ha valami, diplomata alkat nem vagyok. Én szerintem tíz perc alatt négy vh-t bírnék oda se figyelve kirobbantani. Galócásba szájjal előre, ja. :-DD

@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak azért nem csapkodnám csalánnal, mert még jót tenne neki reuma ellen. Ennyire nincs nagy szívem... És azért Kásást elnézve egy Mattolcsy teste nagyon nem vonz pőrén. Brrrrrrrrrrr. Nézegesse a manyupos neje.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ügyes pasi vagy. Nálunk a hasonló felújításokat a fiúk csinálják, festés, mázolás, parketta, megy nekik, sőt a fiam már burkolni is megtanult. A vakolás, gázszerelés és tetőfedés van kihagyva csak, de lassan azt sem árt majd megtanulni. Víz is megy, villany is.

Jó éjt mindenkinek!
@a szív fészkei: Jól van na! Akkor megyek a kis aprópénzért, csak az Audit intézzétek már el, nehogy láncöltéssel kelljen kivarrnom, aztán falvédőbe csavarva képviseljelek benneteket
@keresztanya fabi(en): Mindig csak az Audi! Őszintén mondom - és egy autós berkekben nagyon hasító barátnőm is - hogy az audisoknak van egy olyan alfaja
- azok a hurkás tarkóban és fuxban erősek -, ami nem ad jó renomét a márkának, ahogy a BMW és Merci is megszívja a törzsvásárlói színvonalát...

DE a tiéd egyedi lesz.
@a szív fészkei: na, ez is elbaszta, először magát kellet volna agyonlőnie, akkor a többire már nem került volna sor. Agyabomlott népség
@keresztanya fabi(en): Gázt enged szerelni a gázművek házilagosan? Én úgy tudom, hogy nem. Igen, meg kell mindent tanulni, mert különben a gatyád rámegy. Ezrét jó pl. varrni tudni. Hímezni pláne! ;-)))

Szép álmokat neked is.
@keresztanya fabi(en): Tényleg ügyesek. Nekemnem mennek ezek a ház körüli dolgok. Szép és kevésbé szép emlékü technikatanáraim velem a gyakorlatban tapasztalták meg a viccet a fafaragásról és fogpiszkálóról.
@a szív fészkei: Bizisten, nekem nem hurkás a tarkóm, nagyon szép fejformám van. A fiam is örökölte tőlem, ahol még van mit 0-ás gépeznie ott meg is teszi.
@a szív fészkei: Anno 78-ban a gázkonvektorokat mi kötöttük be az egyik szibában sé a konyhában. 2 évvel később, mikor a gyerekek külön szobába költöztek, akkor is a férjem akarta megcsinálni. Jól kiosztottam a fejét, hogy tán mégis kéne szerelőt hívni, ne szórakozzunk. Elment a szerelő, 10 perc múlva már büdös volt és megcsináltuk. Azóta sem kellett hozzányúlni
Most már tényleg léptem, reggel 5.30 ébresztő
Mikor kér már bocsánatot a Szárnyas Fejvadász ezekért tényleg? magyarinfo.blog.hu/2012/08/08/hazudott_a_jobbik_kepviseloje_sajat_tuntetotarsai_dobtak_fejbe_devecseren

Ennyire ciki banda azért rég volt magyar pol. palettán.
@keresztanya fabi(en): Te vagy a kivétel, épp azt mondom, hogy nektek rongálja a renomét az a sok überbunkó, aki gond nélkül megveszi ezeket a méregdrágákat és ara használja az -Audit (BMW-t, Mercit) hogy menőzzön (kompenzáljon ) és alázzon bárhol,bármikor, bárkit. A múltkor is kikaptunk ilyent a balatoni úton: hihetetlen pöcs volt. Valahogy másfajta autókban nem tapasztaltam még ilyen arrogáns barmokat.

Ti biztos szépek és édesek vagytok, ehhez kétség sem fér! :-))
É-Korea, mint álomállam egyeseknek: ahol a Kedves Vezetőék habzsidőzsiznek, míg a nép, az istenadta nép effektív éhezik: www.borsonline.hu/20120808_meregdraga_taskaval_villogott_a_first_lady
www.blikk.hu/blikk_aktualis/szazmilliokert-osztjak-az-eszt-a-miniszteriumoknal-2101281

Századvégék már a mézesbödönön belül vannak: [..]"A legzsírosabb szerződése a Századvég cégcsoportnak van, amely 2014 végéig havi 87 millió forintért adhat tanácsokat a Nemzeti Fejlesztési Miniszté­riumnak." Kiscsillagok.
@lbm: Lehet más? Máshonnan kibukottakkal? Ne röhögtess!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Annak keretében az emlékparkot és az ahhoz kapcsolódó sétányokat alakították ki mintegy 55 millió forintos költségből. A kéthektáros területen létrehozott tanösvény megépítését a Magyar Kármentő Alap forrásaiból finanszírozta az önkormányzat. Elvégezték a 70 négyzetméteres fogadóépület külső-belső felújítását, kialakították az emlékparkot a sétányokkal, továbbá automata öntözőrendszert építettek ki."
naplo-online.hu/veszprem_hirek/20120718_kolontari_tanosveny
Erre gondoltál?
Vagy erre?
"az egészségügyi szűrőközpont bezárt Devecserben, de "az elmúlt hónapokban több beteg találkozott olyan problémával, amelyet egymástól függetlenül, különböző belgyógyász szakorvosok higanymérgezéssel azonosítanak". A higany szerintük a gallium előállítása során, technológiai hiányosságok miatt juthatott a környezetbe.

Véleményük szerint a IX-es tározó befedésére használt szürkesalakpernye mozgatása, szállítása miatt a sugárvédelmi rendelet előírja az egyéni sugárterhelés rendszeres ellenőrzését is a tározók környezetében.

Az Esélyt az Életre a Vörösiszap Után Egyesületet a katasztrófa után alapították az érintett településeken élő emberek érdekvédelme és érdekképviselete céljából devecseri, kolontári és somlóvásárhelyi lakosok. "
naplo-online.hu/iszapkatasztrofa/20120723_iszapkarosultak_egeszsegugyi_kockazatok
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Boli, bazmeg, ha ők nem csinálják, senki. Úgy csinálják, ahogy tudják, ahogy bírják. Ragaszkodnak a tiszta pártfinanszírozáshoz, ebből kifolyólag nincs lóvéjuk. Te már adakoztál nekik?

Basszus, szavamon kell fognom magamat. Holnap átutalok nekik egy kis pénzt.
@Expatblog: nem annyira a pénzügyi háttérről van szó, inkább a jelenlétről. Írogatnak pár blogot, holott pénz nélkül az volna a minimum, hogy mindenkinek van egy-egy, tükörmásolatokkal az összes ingyenes szolgáltatónál. Na és persze aktív részvétel a kommentelők között, mert most kicsit úgy tűnik, hogy leírják, egy pipa a rubrikába, napi/heti/havi penzum letudva.
Kismillió dolog van, amit pusztán az online jelenléttel meg lehetne tenni, lóvé nélkül is, csak bele kell feküdni, és akarni kell. Itt néhány blogger tízszer akkora melót végez, és sokszor akkora ismertséggel rendelkezik, nulla apparátus, nulla aktív szimpatizáns-tábor mellett, valami, már-már érthetetlen önszorgalomból, vagy talán jó adag mazochizmusból :-)

Adakozni? 249 milliót kaptak idén párttámogatásra, 80-at alapítványra, és tavalyról áthoztak 141 milliót, ezeken felül a parlamenti frakciójuknak jutott még 107 millió. Hadd' ne kelljen már ezeken túl a kisembernek a zsebébe nyúlni olyanokért, akik az adott kisembert nem is látják, hangját nem hallják, problémáira jellemzően nem, vagy nem jól reagálnak. Tanulják meg beosztani azt, amit kapnak; kormányon ugyanez a feladat, csak a kassza, és az igények nagysága változik. Szokjanak hozzá.
Mi kopogtatócédulával, meg szavazattal tudunk támogatni, aki egy küszöb fölötti szervezetben ülve ennél többet vár, az nagyon el van tájolva. Meg az is, aki azt hiszi, hogy a hozzájuk vágott tízezresek munkakedvet, kitartást, és hasonlókat generálnak.
@Veszett Fejsze:

"Na és persze aktív részvétel a kommentelők között"

Ez speciel itt megvan. Ki vállaltan, ki álnéven, de megfordulnak itt és vitázni is szoktak. Várd csak ki míg élesedik a mai poszt, lesz tűzijáték megint.
@Fabius: "Pusztaottlakai közmunkaprogram részleteinek, nyilvántartásának kiperléséről meg senki." (nem tud)
A pusztaottlakai polgármester dinnyepiaci konkurense a battonyai polgármester. Pár éve megpróbálta felnyomni, azzal, hogy a kábé 200, 18-60 év közötti munkanélküli ottlakai lakos majd' 100 %-a debilnek (rokkantnak)lett nyilvánítva, hogy a Idősek Klubjában végzett "munkájukért" napi 8000 Ft-os költségvetési támogatást az önkori felnyalja. Miközben - állította a bejelentő - az emberek a dinnyeföldön melóztak. Valami 72 milláról beszélt.

Szóval van itt egy-s-más, amiről nem tud senki. Lesz munkája Szép Bernadettnek. :)
@GeoCracker:
Azt írod:
„Nem demokrácia nincs, hanem csak komoly ellenvélemény nincs a kormánnyal szemben.”
Engedd meg, hogy vitába bocsátkozzam ezen kijelentéseddel.
Leszámítva az agyhalott, Obersnasszky riportokból tájékozódó seggfejeket, én jelentős többséget vélek felfedezni az ellenvéleményezők javára.
A kérdés az, hogy ebbe a ténybe miért nem tud belekapaszkodni az ellenzék??
Számomra felfoghatatlan.
@a szív fészkei:
Hiába, az anyai Szív-:)))
Köszi!!
@Knósszosz: szia! Félreértettél. Azt jeleztem volna, h.az lmp alapot ad a fidesz- retorikának a kiragadottra rimelô részére
@Knósszosz:
"A kérdés az, hogy ebbe a ténybe miért nem tud belekapaszkodni az ellenzék??
Számomra felfoghatatlan."
Én úgy okolom, hogy ez a helyzet egyértelmű bizonyítéka: azok a _személyek_ akik itt ellenvéleményt hivatalból kimondhatnak nem hitelesek az ellenvéleménnyel rendelkező tömegek számára.
Az "én igazamat" sem mondhatja ki bárki. Például a Jobbik, vagy Gyurcsány, avagy Schiffer. Ugyi.
Ezért is van ez a veszett "új arc" keresés...
Átfogóbban: ha egy társadalom nem érzi sajátjának az államát azzal bármit meg lehet tenni. Pölö már 1990-ben is.
- Jajjaj, jaja … jajaj …
- Mi van, Bécikém, megdöglött az elefánt?
- Jaj, dehogy, ajjaj … nincs annak semmi baja se … jaj …
- Hát akkor?
- Nincs alternatíva, Rezső, nincs alternatíva …
- Csak nem?
- Debizonyhogy!
- Milyen alternatíva?
- Hát politikai. Én úgy utálom az Orbánékat, de úgy … hogy azok miket csináltak gazdaságpolitikában, külpolitikában, korrupcióban, ostobaságban, az elmondhatatlan, Rezső. El-mond-ha-tat-lan. Értesz, Rezső? Mi lesz szegény gyerekeimmel, meg az unokáimmal … jaj …
- És? Jövőre az ellenzékre szavazol, oszt annyi.
- Azt nem lehet, Rezső. Hiteltelenek.
- Hogyhogy hiteltelenek?
- Hát hiteltelenek, na! Mindenki tuggya. Mit nem lehet ezen érteni?
- Oké, világos. Hiteltelenek. De ha nem szavazol rájuk, akkor Orbán marad a miniszterelnök.
- Ne is mondd, Rezső, jajjajjaj … jajjaj … jaj …
süti beállítások módosítása