Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/fn/gazdasag/2024/04/18/lounge-group-aremeles-balasy-gyula-rogan-antal-inflacio/ "Balásy Gyu... (2024.04.18. 08:06) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.08.08. 04:51 Fabius

Orbán, az oligarcha barát és az adótartozás

Címkék: fidesz felcsút mutyi oligarcha közérdekű adat igénylés

Jó dolog lehet ma kormányoligarchának és Orbán Viktor barátjának lenni egyszerre. Igaz, hogy az ország a hűbérbirtok intézőjének néz polgármester helyett, de ki nem szarja le, ha közben dől a pályázati pénz, Simicska koma csurrant ezt azt a Közgépes érdi csatornaberuházásból, beesik egy kis vízvédmű építés, 1192 hektár bérelt föld is jut a vele járó támogatás milliókkal, és a törvények sem úgy vonatkoznak rád, ahogy a többi környékbeli parasztra. Jól is néznénk ki, ha a hűbérbirtok mindenese kiskert gondozás helyett holmi törvények betartásával és válaszolgatással töltené a drága idejét. Kinek a keze alatt nőne ki adókedvezményből épített többmilliárdos stadion Orbán kertje végében, hogy a hamarosan nyugdíjas Félázsiai Hordafőnök majd az ablakon bekacsintó holdvilág helyett a stadion reflektorainak pislákoló fényénél hajtsa álomra pici fejecskéjét?

Beláthatjuk, hogy Mészáros, a lakáj elfoglalt ember. Ennyi magánjellegű teendő mellett polgármestere is Felcsútnak, pluszbónusz a Puskás Akadémia irányítása is az övé. Nem illik olyan hülye kérdésekkel zavarni egy kormányoligarchát, hogyaszongya hová lett polgármesterré választásod után az a pár százezer forintnyi adótartozás, amivel a felcsúti önkormányzatnak tartoztál, he? A válasz elmaradásából is érteni kéne, és nem rázni a szemmel láthatóan üres felcsúti hivatal ablakán a rácsot csúnyaságot kiabálva: a válaszadás törvényi határideje egy hónapja letelt, most akkor mijafasz van? 

mészáros-lőrinc.gif

 Zajongással megzavarni a Nemzeti Oligarchák Rendszerét erősen antidemokratikus szokás, ráadásul veszélyes is. Mi lesz, ha a zajra megriad ez a szegény oligarcha, és ott helyben háromszáz százalékos impotenssé válik? Felkapja a fejét, megbotlik, estében tökön szúrja a talicska nyele amivel a fent részletezett forrásokból talicskázza haza a lóvét, kapkodna a szét repülő pénzkötegek után ezért nem tompít és eltörik mind a tíz ujja, ráadásul ijedtében elharapja a nyelvét is. Nincs az a csipszadó, amiből egy ilyen katasztrófa utáni nagygenerált finanszírozni lehet. 

 Egyébként is érdekes népek ezek a felcsútiak. Először is volt pofájuk megszentségteleníteni a nert, egyenesen leköpni a nenyit, és polgármesterré választani olyan valakit a Fényességes Fülkeforradalom után, akit nem Vityu kán jelölt ki nekik. Hónapokba telt kiagyalni, hogy lehetne Varga Györgyöt a székből kigolyózni, és újabb hónapokig tartó imádság kellett, hogy ez - a sok hasonló cipőben járó polgármesterhez hasonlóan - ne tűnjön föl neki.  A felcsútiak végre megválasztották vezetőjüknek akit kell, és mindenki boldog. Lenne. Ha nem került volna ez a hajszál a takonypüré tetejére. A végül fennálló köztartozás miatt kiebrudalt Varga György helyébe lépő Mészáros Lőrincnek a Celsius 96 Kft.-vel az önkormányzat felé fennálló tartozását elengedte a hivatal, legalábbis Kis Enikő adatigénylő szerint.  Az a hivatal, amelyiknek Varga távozása után alpolgármesterként teljes jogkörrel volt vezetője az adós cég ügyvezetőjeként.

Csoda, ha nem akarnak válaszolni semmit? Aztán mikor megteszik sincs benne sok köszönet. ( Jegyző úr tanulságos, teljes terjedelmű válaszáért katt ide.) De két dolog mégis kiderül belőle:


1: Jegyző úrnak szépen fejlett átlátszó.hu fóbiája van. Ha minden rendeben van vajon ez mire fel? Nem is értem ilyen esetben mi probléma lehet az átláthatósággal?

2: A felcsútiaknak nincs se joguk, se módjuk megtudni, hogy Mészáros Lőrinc cégének adótartozásának mi lett a sorsa, és főleg mikor. Azt volt joguk megtudni, hogy az általuk megválasztott Varga Györgyöt fennálló köztartozás miatt ebrudalták ki, de ahhoz már nincs közük, hogy a NER kettes rajtszámú oligarchájánál nem állt-e fent ugyanaz az összeférhetetlenséget jelentő tényező. Így megy ez Abszurfalván: a kedvesebbre vonatkozik az adótitok, a nem annyira kedvesre meg nem.


Egyenlő pályák, egyenlő esélyek, mi? Éljen a ner.

512 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr804701077

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ördöglakat 2012.08.08. 09:48:07

A Szegedi Csanád ügy, az EU-s pénzek osztogatása és a sokak által a szekrényből már hallani vélt további csontvázak ropogása miatt mostanában mindenki a Jobbik halálát vizionálja. Az anarchista Max Lamer objektívje nem látja ilyen optimistán a jövőt, é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindez nagyon szép, láttam a teheneket, szépen nyammogtak...láttam néhány unatkozó legényt kergették egymást és egy focilabdát...egy valamit nem értek -nem igaz de ezt most aláhúzom- mijafasznak oda focipalota ahol nincs foci? nehogymá' elhitesse velem bárki is, hogy alcsútbasznádon vagy felcsútférgesen fociznak ...ott kergetik egymást és a lasztit de ezt máshol -ahol ismerik a focit, mint egy Real madrid-ban- nem hívják másnak mint a labdaszedő kölkek időtöltésének míg a focisták bevonúlnak

ez valahogy arra is hajaz ahogy a felcsútbasznádi törpe őfőkánsága kormányoz és amilyenné baszta szét Nagy Levédiát

brühühühühühühühühü
na ennek is meglendűlt az agya:
"(Szolgálati közlemény: Semjén Zsolt a Vatikán nevében követeli, hogy az olimpiák történetébe írják be a keresztény gyökereket. Elvárjuk, hogy az egészet az Európai Unió finanszírozza, még akkor is, ha kiléptünk onnan. Ha nem fizetnek, soha többé nem lépünk vissza."

nepszava.com/2012/08/velemeny/bartus-laszlo-a-mi-megnyitonk.html

erre már a brühühühühühühü nem is méltó
Amúgy tényleg, hol van itt foci? Ha már egyenló pályák, meg a vezényló ettárs hobbija... Azért, mert a másodosztályú focista szereti kergetni az illúziókat, ezért azután milliárdokat költ az ország hasonló falábú és fatökû focistákra, de pl. az eü- re "nem jut"... Hát a lenge erkölcsû édesanyját annak, aki szerint ez így normális! Beteg ország ez...
Kósa nomarkhész birodalmában, Debrecen határában, Apafán is gőzerővel épül egy ilyen "kis" ékszerdoboz. Meg majd lesz a Nagy Nagy Nagy Stadion. 14 milliárdért.
Sokba kerül nekünk is a vezér mániája, akárcsak, anno, ez:
hvg.hu/w/20120807_curiosity#rss

A jövőbeli eredmény azonban ebben az esetben erősen kétséges.
a jegyzői válasz kemény. viszont sokatmondó.
Amugy a történelmi áthallás már SimonL-lel indult, v. Elötte.
endresy.blogspot.hu/2012/06/athallasok.html?m=1
A oligarchodinasztikus rendszer is kiépülôben az Ereky tervvel
endresy.blogspot.hu/2012/08/orbanistadinasztia.html?m=1
mit csodáxunk?
@AKIsTUDATLAN: Hát, már épp itt az ideje, mert moilyen gáz már, hogy a dicső debreceni foci nem tud otthon ligameccseket tartani. (ja, hogy nem is fog? Az nem számít, a fő, hogy stadion legyen...)
sportgeza.hu/futball/2012/08/07/loki-bate/
A foci az kell. Legyen legalább cirkusz. S edzôpálya a kormányváltáskor bárhol bevethetö bközépnek a bközgép érdekében.
@rodeo36:
Na, de Rodeo! Ez csak karikatúra, még akkor is, ha tömjén képes bármire, és annak ellenkezőjére is. :O)))
Rugalmas tartozáskezelés a forradalmi célért.

És ezeket akarjátok ti szavazással lemosni ?

Akinek nem cél ennek a maffiának a kipiszkálása,
az benne van.
Ez már tuti.
hej a mi lobogónkat fényes szelek fújják, hej az van arra írva éljen assszabadság
@Cirbolya_sentinel:

Evvolt a pálinkaszabadságharc a fülkékben.

És elitünk ismét száguld ...

...

hvg.hu/itthon/20120805_Corvinus_palinkamester

Pálinkamestereket képez a Corvinus.

Akinek már van futballakadémiai diplomája, az pálinkamérnök képzésre mehet a Corvinusra.

SOTE futballdiplomások - irány a Corvinus.
@AKIsTUDATLAN:
Illés próféta nem lenne elég leírni mit érzek amikor meghallom a tömjénelvtárs nevét...kurva nagy szerencséje hogy sohasem találkoztam vele személyesen és tervbe sincs véve a következő 4000 évre

a DDT jó ellene? mit gondolsz?

brühühühühühühü
@K.Tomoceusz: Polgárháború lesz,nem szavazás.Azután meg jön be a kisantant,románok pesten szerbek szegeden,oszt jónapot...A jobboldali különlegesen okos és rátermett zsenik ott folytatják ahol az előző században már sikeresen megoldották többször is,harmadolják,utána meg visszaszerzés helyett teljesen elveszítik az országot.A haza nem lesz ellenzékben...
@Gábriel angyal: zemberek kibaszott gyorsak...máshol is nemcsak ezen a blogon

énkisgonosz: mi lenne ha átttelepűlnének ezek mind oda

mostanában minden hétre jut egy tömeggyilkosság, ugye a sarki vegyesboltban a krumpliszsákok között atombombát is lehet kapni de ahhoz már egy autóveuezetői igazolványt is kérhet a boltos ami nem olyan komplikált azt lehet vinni ha készpénzzel fizet

a detroiti-ről, -a legutolsó- nagy hallgatás megy mert a polgimajsztró ugyi Rahm Emmanuel

na ez a brühühühühühühühü

évente 12000 halott, a sebesűlteket nem számolják

az összes olajháború=demokráciaexport évente csekély 2500-3200...de az onnan hazatérő veteránok lesznek a tömeggyilkosok

ijjat és puzdrát meg nyilakat nem árúlnak...ők még nem értik a felcsútbasznádi focista filozófiáját

be kár
@K.Tomoceusz:
profi focista képzés nem lesz? az jó üzlet...ha megtanít focizni és nem a NER-t...akkor el lehet adni kilóra vagy lukméretre

a másodosztályú edzők között el lehetne sózni a felcsútbasznádi kondást is hátha valakinek megteccik...persze ha így folytattya már a kutyának sem kell pcakos és nem tud futni? persze a kövérség kell az idgeknek beágyazódnak zsírpárnába nem oylan könnyen ingerelhető....bár lassanként ki kell majd írni harapós eb

brühühühühühühü
@laci0011:

Jó, de hol vannak a polgárok ?

Itt ez az áporodott elit,

akik akadémiát nyitnak a focistának, a pálinkának meg a rendőrnek...

Mert ez a három a nemzeti tudomány.

És a többiek, akik 40 fölött mind közmunkások lesznek, bármi volt is a szakmájuk.
A nők az első gyerek után.

Ki fog itt polgárosodni ?

A sok kis fidesz-fattya az elitoviban ?

A nemzeti oldal a béka segge alatt van mind emberileg, mind szakmailag.
És maga alá gyűrte az egész országot.
@rodeo36: Már 10 éve van felcsúton Orbán féle futballakadémia.

Vagy nem vetted észre, hogy képzik őket ?

Ezek már a képzettek.

Erre a szinvonalra számíthat a többi képzés is, mert Orbán minden oktatást a maga csálémálé képére formáz.
De most tényleg, Fabius, hogy a fészkesben akarod ezt az Orbán-szisztémát szavazással megváltoztatni ?

Ők írják a szabályokat és ők nem tartják be.

Mit lehet itt még szavazni ?

Leléptetnek minden ellenjelöltet.

Ez itt nem lesz választás.
@K.Tomoceusz: hogy ne lenne? fidesz vagy fidesz2 /kdnp/ vagy fidesz3 /jobbklikk/
mert elöbb lesz koalatárs a jobbklikkbő mint a maszpból
hisz helyiben már van néhány
@K.Tomoceusz:
kösz eztet nem tuttam..akkor még rosszabb...egyetlen épkézláb focista sem termett ott az ugaron? kibaszott egy izé

pénzlopás vagy kidobás vagy mindkettő

brühühühühühühü
@rodeo36: Ez tényleg mókás írás volt. :) Különösen ez tetszett benne.

"Az önbecsapás nemzeti tömegsport, magam is rendszeresen edzek, és környezetemben mindenki, ami oda vezet, ahová: ide. Magunknak hazudni lehetetlennek tűnik, hiszen tudjuk az igazságot, legalábbis sejtjük, tehát ha az ellenkezőjét állítjuk, akkor lebukunk magunk előtt – gondolhatnánk, de nem hiába volt az evolúció, az emberi agy hosszú fejlődése (ami még ma is tart, és ha szerencsénk lesz, akkor évmilliók múlva is), megtanultuk áthidalni ezt az immár látszólagos ellentmondást, simán elhisszük, amit hazudunk, nincs az a hazugságvizsgáló, ami rajta kapna minket, amikor olyan állításokkal szórakoztatjuk magunkat, hogy mindenki utálja a Fideszt, nem történhet más két év múlva, mint csúfos bukás, és jön majd egy fess és fiatal politikus, aki mindent visszacsinál, miközben persze kijavítja az elmúltnyócév hibáit is, az özvegyeket és árvákat megvigasztalja, a megszomorítottakat felvidítja és pénzt osztogat."
@rodeo36: Aha. tényleg.

Már mindenki meghülyült.

Ennek az országnak egy párt, amelyik megoldja a problémákat ?

Egy messiás ?

Egy ilyen helyen, ahol a nemzeti óhaj kicsúcsosodik abban, hogy
- gyurcsánytakaroggy -?

Mégis milyen nyelven szóljon és melyik erőszélen a néphez ez a bizonyos messiás ?

És honnan tudjuk, hogy ő tudni fog mindent megoldani félkézzel ?

Mert mondja ?

És honnan tudjuk, hogy az ő kormányzása alatt mindenki fölhagy a lopással ?

Mert mondja ?

Legalább lángos csillag álljon fölötte.

Orbán is mondta és ő volt a Nap, amelyik delelőre hág /Sólyom/.

Ennyi nekünk a delelő.

Jól belaktak, most csak büfiznek.
@Gábriel angyal: jól látod, nincs megváltó politikus, nincs egy és igaz vezető, kontroll nélkül mind ugyan azok vagyunk, gyarló önző emberek, csak az arányok változnak

nekem meg ez tetszik:
Még ez is kompromisszumos álom részemről, mivel ideális esetben egyáltalán nem lenne az országgyűlésben Fidesz, MSZP, és Jobbik az országban sem, az eddig kudarcot vallott pártok elhúznának a vérbe, az összelopott pénz lassacskán visszacsorogna az államháztartásba, aztán néhány évtized múlva csak egy mókás közjátékot képeznének a XXI. század történelmét taglaló könyvekben.

----
kár hogy nincs értelmes párt, mert a maradék sem és egy lyukas garast sem, ez itt a dilettánsok országa, mindenki azt csinálja amihez nem ért, mert ha érti már rég nincs itt
@rodeo36:

Érdekes, hogy sokan mostanában jutnak el a felismerésig: "Oké, Orbán esetleg eltakarodik, na de mi lesz másnap, amikor ugyanúgy felkel a Nap?".

Kormányoligarchának lenni meg mindig is jó dolog volt, és az is lesz.
@Cirbolya_sentinel:

" mindenki azt csinálja amihez nem ért, mert ha érti már rég nincs itt

..."

Mert aki nem ünnepeli a nemzettel a világraszóló sikert könnyek között, szívhez szóló hozsannával,
az zsidó és húzzon el ebből az országból.

Ez a nemzeti minimum.
@Rufus78: De nem takarodik el.

22 éve itt lopkod, minek menne máshova ?
rohat bűnöző mafia banda: fides
@Rufus78: A Nap ugyan úgy kel fel.
Amiben nem hazudott kampányoló vezírünk: 2010. április 12.-én egy másik országban fogunk ébredni.
Megtörtént.
@K.Tomoceusz:

Szerintem azért, mert 10-15 év múlva ez az ország nem az a kellemesen élhető hely lesz, ahol a nyugdíjas éveit tengetni szeretné.

A magyar politikai kultúra (sok egyéb máshoz hasonlóan) olyan, mint az afrikai meg a dél-amerikai erdőégetéses földművelés: kiirtják a dzsungelt, aminek a tápanyagain pár évig termés van, aztán hagyják az egészet a picsába elsivatagosodni...
Szerintem ez a Lőrinc nevű bűnöző nem oligarcha, hanem stróman.
Én abban hiszek, hogy nem csak Lajos és János építkezik kockáról kockára, hanem Vitya is. A felcsúti stadion Lévai Anikó földjei mellett fekszik, Orbán apja is rendelkezik egy birtokkal (kastély, major? nem emlékszem). Ők a kis strómanok.
És egyébként ha az a teória, hogy Vitya a pénzre hajt (de ha nem akkor mire?), akkor nagy kaliberű strómanokra is szüksége van.
@keresztanya fabi(en): "A Nap ugyan úgy kel fel.
Amiben nem hazudott kampányoló vezírünk: 2010. április 12.-én egy másik országban fogunk ébredni.
Megtörtént."

Igen, csak a nagy többség úgy gondolta, hogy ez az ország nyugat felé fog húzni.

Erre kiderült, hogy van egy Felcsúti Ramszeszünk, Putyini aspirációkkal és beakadt stadionépítési kényszerrel.

Mintha a tisztelt választók fejéből kiverte volna az idő az első Orbán kormány csodás teljesítményét az idő...

És van akai újra akarja majd választani ezt a bandát 2014-ben...

Hajmeresztő
@Rufus78:
A pusztulás a lételemük.
Ezek a jobberek élvezik a katasztrófákat meg a nemzethalált és a nemzeti temetést.

Orbán a népszerűségét is egy nemzeti temetésen szerepelve szerezte.
@K.Tomoceusz: ezek nem jobberek...

mint jobboldali es liberalis ugy gondolom, ki kell kerjem magamnak azt, hogy a fideszt oda soroljatok ahol en vagyok...:-)

a fidesz sem gazdasagpolitika, sem ideologiai szempontbol nem jobboldali. egy erosen populista szelsobal inkabb. nemzeti szocialista...

de nem jobb.
@keresztanya fabi(en):

Ajánlom figyelmedbe, amit Para-Kovács írt az önbecsapásról, mint nemzeti sportról:).

Ez az ország nagyjából ugyanaz, nagyjából ugyanazok az emberek lakják, akik nagyjából ugyanúgy gondolkodnak, épületeiben, földrajzában nem sok változás történt.

Abban történt változás, hogy új kocsis ült az ország szekerére, aki az elődjétől eltérő módszerrel kívánja azt a szakadékba vinni. Az MSZP kivárásos totojázásával szemben a Fidesz "legalább" nyílegyenesen irányba fordította az országot, a mélység felé, hogy a lassú, reménykedős agónia helyett úgy csattanjunk szét a sziklákon, hogy amire észrevennénk, már túl is leszünk rajta.
@K.Tomoceusz: Sajna 1 szekta áldozatai vagyunk mostanság ráadásul kurva sok pénzhez is jutottak...
@Cirbolya_sentinel:
Látom, az a baj, hogy csak Fabiust olvassátok, a fároszt nem... :)

Egypicit előbb ezt írtam:
"sörtelen 2012.08.07 19:27:39
Ha az én feladatom lenne a tippty-adás, abból indulnék ki, hogy az összefogás alapja a közös vélemény (hagyjatok békén a közös érdekkel! Még mindig van aki hisz ennek összeboronáló erejében?)
Milyen elemei vannak?
1. A rendszerváltásnál ellopták az országot
2. A politikusok csak lopnak
3. A hatalmat a haverság adja
4. A csókosok minden megtehetnek, csak miránk vonatkoznak a törvények.

Milyen sikeres történelmi analógia segíthet?
Al Capone rács mögé juttatása. Gyilkos, rabló, maffiózó? Ezzel nem lehet megfogni. Akkor tehát mit tettek?
Alcatraz ADÓCSALÁSÉRT!

Summa summarum: létre kell hozni Magyar Vagyonvizsgáló Pártot.
Gazdasági programjának központi eleme az 1988 - 2012 közötti vagyonosodási vizsgálatok lefolytatása -a visszanyert források szociális ellátórendszerbe való visszaforgatásával.
Tutinyerő demagóg és populista program. Az "elveszem ami neked van de nekem nincs (elég)" elvnél nem létezik mozgósítóbb, lelkesítőbb program.
Nem kétharmad, de négyötöd lenne a győzelmi arány... Fogadunk?
sörtelen 2012.08.07 20:00:27
@Husz_János_Puszita: Nem. De biztos csak olyan lehetne, aki nem lopta betegre magát.
Komolyra fordítva: A "nem hülye vagy, hanem áldozat" üzenet a milliónyi csalódott embert tűzbe hozná.
_Csak ez_.
Szerintem."
Halálkomolyan hiszem, hogy az 55 % csak ezzel hozható mozgásba. Csak akkor nem, ha ebben az országban a 22 évvel ezelőtti felszabadulás óta mindenki törvénysértéssel jutott ahhoz amije van, "amennyit ér".
Persze ahogy elnézem, most is a Jobbik fog először ébredni, a dilettáns "baloldal" majd felismerve a dolog mozgósítő erejét, utána próbálja majd lenyúlni. Sok balfasz co-politikus.
@Gábriel angyal: Ezek mennek meg a bárányfelhők ugye.maria.blog.hu/2012/01/11/meghalnal_viktorert#comment-form ,ajánom figyelmedbe,nekem tetszett.
@Squid: Hála az égieknek túl sokan már nem akarják őket,zavar támadt az erőben,már hihetetlen baromságokat mondanak olykor már naponta,ezt meg csak lobotómiát szenvedettek veszik be csak...
@sörtelen:

Az "Az "elveszem ami neked van de nekem nincs (elég)" elvnél nem létezik mozgósítóbb, lelkesítőbb program." és a "A "nem hülye vagy, hanem áldozat" üzenet a milliónyi csalódott embert tűzbe hozná." részekhez csak annyit, hogy a Jobbik azért nem tud ezekben az ügyekben "felébredni", mert már eleve a komplett politikai programjuk a megalakulásuk óta erre a két dologra épül. Plusz fújbuzik.
Popper Péter egykor ezt írta zseniális ellemzésében Orbánról:

"Kisembersége kis üzletei által lepleződik le.
Egy igazi államférfi is lehet szélhámos, no de nagystílűen. Adja bérbe a Hortobágyot amerikai tehenészeknek, találjon olajat a Lágymányoson, és kiaknázására alapítson nemzetközi konzorciumot, kössön sok ezer tonna szotyola szállítására szerződést Pápua Új-Guineával, és építsen űrrepülőteret a zempléni hegyek között... - ez igen!

De, lakáscsere-üzelmek, apuka kőbányáinak propagálása, manipulációk a feleség szőleje körül, óvatos simicskázás, ahol nem jönnek rá, édes istenem..."

Ez az egy volt amiben Popper tévedett. Mentségére szólva, a NER előtt egy héttel meghalt. Azóta igazi nagystílű szélhámos lett az Orbán/Simicska/Nyergas maffiatriumvirátus vezéreként, akik már nem 600e-ért vett önkormányzati lakást ad el 60 millióért, nem(csak) állami megrendelésekkel hízlalja apuka kőbányáját vagy szerényen a második helyre pályázik a magának osztott pályázati pénzekért. A NER-ben az egész országot rabolják ki gátlástalanul. Nagystílű lett ugyan, de az államférfivá még hiányzik egy két akritérium.
@sörtelen: "A "nem hülye vagy, hanem áldozat" üzenet a milliónyi csalódott embert tűzbe hozná."

csak az a baj, hogy hamis tuz lenne az....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

És?! Ettől még például 2006 őszén kevésbé volt perzselő a lángja? Az öszödi hiszti talán nem ugyanerről szólt?
@Rufus78: tehat ugyanaz a kategoria akarsz lenni, mint 2006 csocseleke es utcai bunozoi?

en nem:-)

a modszerek minositenek. nem a celok. a modszerek a legszentebb celt is elerodaljak, ha mocskosak es tisztessegtelenek.

marpedig emberek szazezreinek hazudni es azzal ravenni oket utcai balhezasra mokcskos es tisztessegtelen dolog. fideszestempo.

az emberek nem aldozatok, hanem hulyek voltak. tanulni kell belole es nem csinalni ilyet tobbet. ha azt mondod, hogy aldozatok voltak akkor azt hiszik, ok mindent jol csinaltak akkor, amikor elkovettek azokat a hibakat aminek orbanviktor lett a vege. tehat megint es megint es megint es megint es megint el foggjak kovetni.

ezt kellene mar beleverni a kurva magyar fejekbe. nem aldozatok vagyunk, hanem europa bohocai. es vakarjuk mar le a sminket es vegyuk le a krumpliorrot, ha nem akarjuk, hogy a sirasunkon rohogjenek, ahogy rohognek mar evszazadok ota.

ha aldozatok vagyunk, akkor a sajat magunk aldozatai vagyunk...

ezzel a csocselkementalitassal nem lehet tisztesseges, felelos tyarsaddalmat kinevelni, csak az onmaga tevedhetetlensegeben hivo eroszakos csurhet, aki nem hajlando elfogadni a hibait es tanulni belole.

meg mindig ott tartunk agyban, mint ~800 eve muhinal...
azota sem tanultunk lofaszt se'...
@K.Tomoceusz: most ezzel mi bajod van? a pálinkafőzés is egy tudomány, nem árt érteni hozzá!:))))

amúgy nem értem, mi a baj a felcsúti stadionnal?! gondolom,
- a helyi orvosi rendelőben már minden műszer megvan a XXI. sz.-i gyógyítási színvonalhoz, sőt, már nem is a gyógyítás, hanem a preventív jelleg került előtérbe,
- a helyi általános iskolában minden gyerek XXI. sz.-i színvonalú oktatáshoz jut jól fizetett, magasan és folyamatosan képzett tanárok által,
- a helyi bölcsödébe nem kérnek hozzájárulást, viszont mindenkit kérdés nélkül felvesznek, és innen egyenes út vezet az óvodába, sőt, gyanítom,
- már valamennyi felcsúti lakóingatlan megfelel a "A" kategóriás energiahatékonysági besorolásnak...
...egyszerűen nem maradt más megoldás elkölteni 3,5 milliárd HUFot.
@biohouse:

"Szerintem ez a Lőrinc nevű bűnöző nem oligarcha, hanem stróman."

Nyivánvalóan az. A volt községi gázszerelő aligha tagja az Orbán-Simicska-Nyerges-Baldauf-Töröcskei-Pintér-Járai stb. oligarchamaffiának.
@biohouse: biztosan kell Orbánnak a pénz, aligha veti meg, de szerintem nem ezért csinálja, az neki csak egy eszköz a cél érdekében. Ő bele akart kerülni a történelemkönyvekbe, igazából az összes lapra egyszerre, glóriával, dicshimnusszal, a magyarság egyszemélyes megmentőjeként. Én úgy látom, maximálisan elhiszi, hogy ez az ő karmája.
Az a kapkodás, amit művel, pont azért lehetséges, mert az áhított sikerek csak nem akarnak jönni.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Akar a faszom:)!

Azt hittem, a "hiszti" szóból kiderül, de akkor pontosítok: pontosan ugyanúgy gondolom, mint te, vagyis hogy az önbecsapás helyett keresni kéne egy új nemzeti sportot... tőlem akár a foci is lehet az.

De ettől még, amíg az emberek jelentős százalékban inkább szeretnek áldozatok lenni, mint hülyék, addig ne becsüljük le ennek a módszernek az erejét, mert tök mindegy, hogy mi éppen mből tanultunk és mit veszünk le, ha a "nem hülye vagy, hanem áldozat" szöveggel egyszerre megnyugtatott és feldühített tömegek eltapossák, ami az útjukba kerül.

Szóval csak arra próbáltam utalni, hogy a hamis tűz éppen úgy tud pusztítani, mint az igazi... sőt!
@Rufus78: a 10. munkanapom kezdtem meg zsinorban..

meg van ketto.

faradok.

elnezest a felreertesert:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Részvétem. Nem vettem magamra, csak legalább a "friendly fire"-t tartsuk egészséges szinten:).
Kedveseim!
Nemrég értesültem arról, hogy a Felcsúti Másodosztályos Labdaszedő megállapodott külföldi sztáregyesületekkel kiváló játékosok klónozása ügyében. Cserébe pénzügyi-gazdasági szakemberek génjeit tudtuk rendelkezésre bocsátani. Az üzlet kalkulált haszna egyelőre 99 évre titkosítva.
Orbán a rosszfiúk között

Hevenyészett nyári unaloműzőként a Spiegel összeállítást készített azokról a politikusokról, akiket Európa legveszélyesebbjeinek tart.

nol.hu/kulfold/orban_a_rosszfiuk_kozott
A több ezermilliárdos lopások mellett fel sem tűnik pár százezer forint hiánya sajnos.
Időhiány, költségcsökkentés... Hoztak volna inkább egy valamirevaló kormányt külföldről...
www.origo.hu/itthon/20120808-kulfoldi-arcok-nepszerusitik-a-magyar-allasokat.html
"( Jegyző úr tanulságos, teljes terjedelmű válaszáért katt ide.)"

Googlee docs + bejelentkezés? Ezmeg hogyhogyhogy? Talán kirakhattad volna emészthetőbb formátumban is.

Az illetőről és az orbánékról meg csak annyit, hogy ezzel is el lesznek számoltatva...
@Subika: Az M1 hiradó reklámozta a pálinkamérnök kurzust.
Az óriásplakátokon meg az utak mentén az M1 Hakcion sorozatát reklámozzák közpénzen,
meg a

- Szeretem a munkám - munkahelyvédelmi akcióterv 2012,
meg a
- vásároljon gazdaságosan... vagy miafaszom van kiplakátolva.

Holnap már azt plakátolják, hogy

- cipőt a cipőboltból -.

A lényeg, hogy jól menjen a reklámpénz a magánzsebeikbe.
@K.Tomoceusz:

A Romkocsmákban elférnek ezek a viccdiplomás Pálinkamesterek a diplomás lovasok mellett.
Gondolom a lóról való nyilazás már doktorival, sőt, pofaszőri fokozattal jár.

"Lovaskultúra-oktató

Felvételi követelmények:

Bármilyen felsőfokú végzettséget igazoló diploma (hagyományos, BSc, BA, MSc, MA)
A felvételi vizsgán az A1-es díjlovagló feladat korrekt bemutatása
Házi- vagy sportorvos által igazolt, lovagláshoz megfelelő fizikai és egészségi állapot
Jelentkezési határidő: 2012. május 30. a júniusi felvételire, illetve augusztus 15. a pótfelvételire"
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azért próbáld megélni az apró örömöket! Még mindig jobban járunk a viktoros stadionokkal, mint ha Deutsch lenne a me, és luxusbordélyokat építtetne közpénzből.
@dr. mesterseges szinezek: "Még mindig jobban járunk a viktoros stadionokkal, mint ha Deutsch lenne a me, és luxusbordélyokat építtetne közpénzből. "

hmmm...
egeszen biztos vagy te ebben..?:-DDDD

kisebb lenne a frusztracios kvociens..:-)
@K.Tomoceusz:
Az hagyján, de a derága nemzeti félázsiaiak még magyar modelleket se találtak, úgyhogy külföldiek védik/szeretik a magyar munkahelyeket!
56 millából nem fussa magyar modellre, inkább odaadják a tsúnya karvalytőkés külföldieknek!
Az már meg se fordul a fejemben, hogy Simicska elvtársék esetleg kimehettek volna 1-2 építkezésre.
Már ha találnak még olyat kishazánkban!

"Külföldiek védik a magyar állásokat a Fidesz új plakátjain

Nem magyar dolgozók szerepelnek azokon az óriásplakátokon, amelyek a kormány munkahelyvédelmi akciótervét népszerűsítik - írja a Népszabadság.
Összesen több mint 1500 plakát- és 80 buszhirdetést vásároltak a kampányhoz, amely a Miniszterelnökség szerint 56 millió forintba kerül és egy tavaly márciusban közbeszerzési eljárás eredményeként létrejött keretszerződésből fedeznek. A hirdetéseket az InterMedia Group Kft. alvállalkozója, a Lounge Design Kft. készítette.

A Miniszterelnökségen a lapnak elárulták azt is, hogy a plakátokon nem magyar dolgozók szerepelnek, mert a produkciós idő és a költségek leszorítása érdekében "nemzetközi stockfotó-gyűjteményből történt" meg a szereplők kiválasztása."
hvg.hu/divat_design/20120808_munkahelyvedelmi_akcioterv_plakat
@rodeo36: "profi focista képzés nem lesz?"

A TF kiadhat erről diplomát. Templétes szakdolgozatok után, amelyeket feleletválasztós teszt kitöltésével kell megvédeni. Illetve ez csak a felsőfokú focista volna, amely után posztgradon meg lehetne szerezni a név elé egy prof. előtagot.
Adminisztráció nem akadály, rendszerhiba külön előny.
@Rufus78: Hááát... sajnos a pornó hullaházastul, állatkertestül, pöcegödröstül se tud annyira izgin perverz lenni, mint pl. egy évértékelő.
A minap a téréségben volt dolgom, szóba elegyedtem egy helyi őslakos emberrel.
Mészérosról?

"Fiatalember, ha maga egyszer beszélne vele, többé nem akarna - gerintelen egy mocsok az"

A földosztásról?

"Kajászón sok helyi igényelt földet, de egy se kapott, mind előre letutizott kezekbe került. A földek jó része már be volt vetve, mikor a pályázatokat el se bírálták - de végül persze azokhoz került, akik vetettek.
El nem tudja képzelni, micsoda felháborádást váltott ez ki a faluban."

Ha extrapoláljuk e szavakata az országra, és felszorozzuk mindazzal a lehetőséggel, amit a szerzésre vonatkoztathatunk, nem nehéz rájönni, mit is jelent e NER rendszere.

Új magyar elit kiépítése folyik - az ár, amibe ez kerül, nem számít.
Idéznék egy klasszikust: " Ne az emberekkel fizetessék meg..."

Arcpirító ocsmány hazugsághalmaz, ami itt folyik.
@dr. mesterseges szinezek:

Vajon Orbán elvtárs fociakadémiája milyen diplomát ad?
Diplomás, felsőfokú Romkocsma merengőt?

És vajon mennyi állami támogatást vesz fel erre az "oktatásra"?
@K.Tomoceusz: "Mégis milyen nyelven szóljon és melyik erőszélen a néphez ez a bizonyos messiás ?"

Ígéretet tehet arra, hogy kormányra kerülés esetén megmérgezi minden szomszéd tehenét.
@Putyilov gyári melós: De minek is kell 10milliókat költeni az orbánnak önreklámra? Csak nem az a probléma, hogy nem úgy alakulnak a dolgok ahogy a választóknak beígérték?
Mint tudjuk a cigány is a maga lovát dicséri. Úgy látszik ez nem történik másképp ha nem lókupecről, hanem csak egy miniszterelnökről van is szó...
@Putyilov gyári melós: Gondolom, két szakirány van, az A-közép, és B-közép, amelyből az utóbbi mellé jár magasabb ösztöndíj és alacsonyabb [EI]Q.
De mit keres Oszkó Péter a Wizzairben???

bio
@kovi1970: "De minek is kell 10milliókat költeni az orbánnak önreklámra? "

Félreérted a dolgot.
Kellemetlen már neki, hogy állandóan ötkilences arányokkal van támogatva, ezért jó sok pénzért megbízott hirdetőket, hogy bénán agitáljanak mellette, hátha ettől picit nyugati mércével is hihetőre csökken a támogatottsága.
Ne feledjük, hogy Viktor elsősorban szerény, mint Claudius!
Mi lehet a vörösiszap katasztófa áldozatainak összegyűjtött milliókkal????
Elszámolt már ez a féleszü félázsiai ???
Mert kunyerálni olyan gyorsan a kamerák elé penderedett.
Erről pedig eszmbe jut a "minden gyerek lakjon jól"több milla ,arról pedig a majdnemfrancia félázsiai szerzet hallgat nagyon.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: "Csak a volumen változott, a pitiánerség ugyanaz maradt."

A tanári kinevezés aláírásának halogatásánál nem kell élesebb kisszerűségi önarckép Viktorról.
A cikk alapján egyértelmű a tényállás. Nem adatkéréssel kell pöcsörészni , hanem hűtlen kezelésért fel kell jelenteni a fószert , ugyanis a köztartozás elengedésével megkárosította a falut. Esetleg hozzájöhet még egy kis hatalommal való visszaélés stb.
@Putyilov gyári melós: Én megértem, hogy stokfotó kellett.

A fideszesek nem ismernek senkit, akit dolgozni láttak volna.

Ez egy ilyen rezsim.

.
@Veszett Fejsze:

"Az a kapkodás, amit művel, pont azért lehetséges, mert az áhított sikerek csak nem akarnak jönni. "

Ilyenkor jön jól, ha nincs gólbíró, amely bevezetése - lássunk csodát! - Orbán Viktor véleményének ellenére történne (jaj neked, FIFA!).
@K.Tomoceusz: nem ördögtől való az ötlet. csak a megvalósításban nem bízom.
@bioLarzen: a fiúknak fütyijük, a lányoknak puncijuk van.
A biztos címlapra kerülés receptje az Indexen: a blog címe tartalmazza az "Orbán" valamint az "oligarcha" szavakat. Tartalom teljesen mellékes. :DDD
@anivivi:

Igen, te rohadt szarzsák, elszámoltak a pénzzel.

Orbán Viktor személyesen felügyelte a munkát, és ennek köszönhetően 9 hónap alatt teljesen újjáépült Kolontár és Devecser. Egyébként ebben a két faluban sok sváb lakik, tehát vérségi alapon én is érintett voltam az ügyben, ezért végig figyelemmel kísértem az újjáépítést.

Abból a pénzből gyönyörű új házak, utcák, közművek, parkok épültek Devecserben és Kolontáron, megtisztították a sérült természetet lúgtól( ez tizennégy milliárd forintba került, te kis pöcs). A Makovecz Imre építészirodája által tervezett házak csodálatosak, az emberek sírtak örömükben, amikor beköltöztettek.

Az kormány lehetetlenül rövid alatt, rendkívül magas színvonalon, profin menedzselte az újjáépítés bonyolult logisztikáját, a 250 ház elbontását, az új házak felépítését.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Deutsch Tamás kormánymegbízott építtette francia céggel az Orbán első stadionját a Budapest Sportcsarnok leégetése után pik-pak a Budapest Sportarénát.

Ezt se tudtátok ?
@Gatinho: Nyugodjál meg, majd ha Orbán legnagyobb tisztsége a felcsúti stadion lámpaoltogatói posztja lesz, nem fog érdekelni senkit, ha akármilyen címben szerepel.
Remélem, mielőbb bekövetkezik ez, hogy mielőbb relaxálhassál.
Aranyérmes a Kökény-Dombi páros!
@K.Tomoceusz: azért az nem semmi, hogy Skiccpál a heje-sírással foglalkoztt miközben sík-analfabéta, a csúti árja meg munkáról prédikál, miközben kezdő ügyvédként életében egy pert meg nem nyert se el nem veszített. Ez oszt a munkatapasztalat, kezdő ügyvéd miniszterelnöki tapasztalattal, miközben soha senki meg nem választotta.

Ezzel a logikával simán érteni lehet a lényegét amikor Gyurcsányt "beteges hazudozónak" nevezte (nevezhette volna annak ami)

Nem nagyon erőltetik meg magukat, azt vágják mások fejéhez amik épp saját jellemzőjük.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Azért a vörösiszap nyoma látszik a falakon, a fákon. és látszani is fog.
@dr. mesterseges szinezek: pár éven belül összeomlik, már láthatóan súlyosa az elmeállapota.
@Fabius: Vazzze 53 századdal nyertünk, kb 10 centivel. :)
@Gatinho: "jobbra?" Látom a Kövér család sok komenista csinovnyikhaja között összezavarodtál mint vasorrú bába a mágneses viharban.
Most a szél-bal az új jobb, csak azt kő mondani, hogy jobbódalivagyok.
@dr. mesterseges szinezek: amennyire a pletykákból tudom, a qrváink jobbak, mint a focistáink. Még ne írjük le dajcstomit.
@Penivaldes: Nyerjenek a csajok is kajak négyesben. :)
@saravad: Ilyen aspektusból nem néztem, de jogos. Debrecen visszavághat.
@Putyilov gyári melós: Etno-biznisz

Szépen haladunk, hogy egzotikus természeti nép legyünk, ahova szafarit szerveznek a túristák, hogy megnézzék, ahogy kilóg a seggünk a gatyából.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: Te lyány! Olyan jókat olvastam tőled mostanában a bőrön, nem lehetne itt is?

Csak megjegyzem, a pénzt a lakosok a károsultak számára gyűjtötték, nem a biztosítók meg a mal költségcsökkentésére. Műfüves focipálya.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:
" Te rohadt szarzsák ", csak a jobboldali szektatagok tudják ilyen inteligensen kezdeni a mondatot.
Nekem az is elég lett volna ha az elszámolást linkeled.
A női kajak négyes is aranyérmes! :-D
LÁNYOK IS ARANYAT NYERTEK !!!!
@Fabius: Akadnak pillanatok, amikor egy nacionalista tapló vagyok, és örülök neki, hogy az lehetek.
@dr. mesterseges szinezek: én is hasonlóképp, bár én szerintetek máskor is az vagyok, nem csak olimpián. :)
@Cirbolya_sentinel:
el kéne húzni, mielőtt engem és családomat is megvédenek. Még jó, hogy nincs vagyonom.
NŐI KAJAK 4-ES OLIMPIAI BAJNOK ! SÍROK ! SÍROK ! SÍROK ! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))9
@Gábriel angyal: Ha végig vezettek volna, tán aszondaná Énke, hogy "szerencsések, jó volt a startreflex", de így Énke pofája befogva.
@dr. mesterseges szinezek: Fantasztikusak voltak a lányok is. 20 év után ismét arany. Mindjárt szól a himnusz a kajak kettes srácoknak. :)
Na most akkor Hajrá Magyarok az Izlandiak ellen is.:)
@Cirbolya_sentinel:

Lesz olyan pillanat amikor Kósa Lajos is elesik a választás lehetőségétől. Ez az a pillanat lesz mikor el kell számolni a kósabeszéddtől a Latinovits erőműig mindennel.
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]:

Erről az elszámolásról van esetleg nyilvános és hiteles forrásod?
A foci két dolog miatt kell.
1. Jól lehet lopni belőle, és nem csak a stadionépítéssel.
2. IQ < 100 rétegben több szavazatot lehet nyerni vele, mint amennyit az ellentétes rétegben elriaszt.
@Fabius: "Lesz olyan pillanat amikor Kósa Lajos is elesik a választás lehetőségétől. "

kozugyektol eltiltas..:-)

de szep is lesz:-)
@Fabius: úgy legyen, reggel hallgattam a klubbon egy választási szakértőt, aki elsősorban a xx. század választásait, és szabályozásait kutatja, és benne a magyar választásokat, hát mit mondjak, összességében nem festett más képet hozzánk képest, csak hangulat beli eltérések voltam hozzánk képest.

Ami viszont nagyon bennem maradt, az az, hogy szerinte már alapvetően, és lényegesen nem fogják fideszék változtatni az elfogadott választási törvényeket. Mert amit tudtak, már megtettek a saját érdekükben, új öttletek már nincsenek, amik lényegesen megváltoztathatják a viszonyokat.

A jelenlegi rendszer a saját részükre biztosítja a 5-7% hátrány kompenzálását, ha ezt megugorja egy párt vagy pártszövetség /tehát minimum ennyit rá tud országosan verni/ akkor hatalmas lesz a pofára esésük, igaz ez lehet 2-6-x év múlva is. Feltéve, ha az általános demokratikus európai politikai/társadalmi elveket nem dobják túzre, mert akkor ez a fejtegetés, szart sem ér.

A másik félelmetes dolguk, meg az apátia/választási jogosultságok/életkorok/képzettségek/választási kerületek kavarása, átszabása, ami még szlogenek szintjén is, nem csak a tettek alapján, hű másolata a horthy korszaknak.

Igaz mi ez nekünk, az a zsenge 100 év vissza felé, nem kell panaszkodnunk, mert még sem 1000 év...
@dr. mesterseges szinezek:
én a labda gömbölyűségi együtthatóinak a röppályájára ható vektorairól aggódom, mert a csuka magától nem rúg gólt ahhoz aztat gyakorolni kell még mielőtt írásbeli teszten megtuggyák, hogy béna és süket...valamint kurva sok futkosás is beleszámít ha lúdtalpa van akkor sajgások jönnek közbe

szóval ez bonyibb mint egy krix krax tesztecske asztal megett hátszéllel

ugyanúgy mint egy ország kormányzása, nem elég a nagytermet dolgozószobának keresztelni és odaköltözni...hogy nem fél benne egyedűl???

brühühühühühühüh
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
minő kurva vagy...ilyet a hősnek a lovashuszár? ejnye bejnye

bazdmeg nemcsak a közügyektől, hanem az uccánjárástól is...nemdebár?

brühühühühühühühühühü
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

nincs is farka hogyan lehet farkas?

brühühühühühü

lásd emőke a zédibédikurucringyó
@Fabius:
mi van a vizilabdásainkkal csajok és a kanok? érmesek?
@Cirbolya_sentinel: Mondjuk szerintem nem kéne az összes szétlopott pénzt visszaadniuk, beérném az elmúlt 20 évben off-shore cégeken át kivitt "kis" összeggel, ami az államadósság sokszorosa ... annyiból már lehetne kezdeni valami értelmeset :)
@K.Tomoceusz:
nem lesz gatya, raffiaszoknya és kőbalta meg hujujujujujuj a hortobágyon a vadkecskéket hajkurászva

majd a NER

brühühühühühü
@rodeo36: a kozugyektol eltiltas mellekbuntetes szokott lenni..

pl 5 ev letoltendo boriben es 10 ev kozugyektol eltiltas. meg vagyonelkobzas, ofkoz...:-D
@rodeo36: Esetleg rá kell mutatni, hogy tündérmesékben csukák rúgják a legtöbb gólt.
12
Canada
1 4 8 13
13
Hungary
6 2 3 11
14
Belarus
3 2 4 9
15
New Zealand
3 1 5 9
16
Ukraine
3 0 6 9
17
Romania
2 5 2 9
18
Islamic Republic of Iran
4 3 1 8

ragyogó eredmények és még nincs vége...Iránnak 4 aranya van?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
novákemőke a dzsobbik hímnőse

nem tu'ttad?

brühühühühühü
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Bármit is mond, Csanád óta az a biztos, ha mindenkit hókon nyomnak, sose lehessen tudni...
@rodeo36: Allah bölcsessége végtelen - sajnos a végtelen többszörözhető.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

mingyá' más...aszittem csak köz ügyektől...

brühühühühühü
trehányság lenne

hideg kötél? gázlámpával megvilágított lámpavas?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

""Lesz olyan pillanat amikor Kósa Lajos is elesik a választás lehetőségétől. "

kozugyektol eltiltas..:-)

de szep is lesz:-)

Az almodozas az elet megrontoja. Ugyhogy erre ne vegyel merget!

Mindenesetre jelzeserteku lesz, amikor Tunder Lali a biztos listas parlamenti kepviselo-jeloltseget fogja valasztani...

Es meg kesobb is kitudja mikor nem fogja mar vedeni a Part. A szocik mutatjak remekul, hogy meg egy szetbombazott, megroggyant part is kepes a jelen allapotok kozott komoly ero lenni. Marpedig a Fidesz-maffia most akkora hattervagyont halmoz fel, hogy abbol meg joideig tudjak mukodtetni fedoszervezetuket; a Partot.
@Penivaldes: A hivatalos verzió még iszonyúbb: beépített cigány a Jobbikban...
@simple observer 1.0: "kozugyektol eltiltas..:-)"

Lehetetlen. Az ügyek 20%-ába követeli a beleszólást.
@dr. mesterseges szinezek: szentmogyoró! nem elég, hogy a Moszad beépült, meg a ninja teknősök, már ez is?...
@K.Tomoceusz: Azok csak inni tudják, csinálni nem. Jobb is, legalább nincs tele a hiradó, hogy ez és az felrobbantotta magát páleszfőzés közben:D
@rodeo36: jaaaa

hat az tenyleg buzi lesz, azert ilyen gorcsos, mert nem kepes szembenezni magaval.

kulonoskeppen nincs a melegekkel bajom, sot, majdnem mentem pride-ra is felvonulni, mert volt csajom aki most szinten csajozik hivott, menjek veluk. aztan inkabb frt rallyt valasztottam helyette, nem is ertem miert...;-)))

de az biztos, hogy ha egy buzi azt hazudja maganak, hogy nem buzi, akkor ritka egy tetves szemet troger lesz belole...
barkit hajlando megkinozni, megolni, tonkretenni, csak ne kelljen szembeneznie sajat magvaval.
Minek kellett reklám spotot csinálni a mindennapos testnevelésből? Azt mondja: "Szeptembertől az iskolákban." Már készítik rá a kölyköket?
Vagy összefügg ez is a felcsúti Mészáros projekttel?
Nyomhatnák a kölyköknek azt is: Várnak már a matematika tankönyvek. Még egy hónap... És szívtok az iskolapadban...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Hát igen, rég nevettem ekkorát, és szívből jövőt. Mi lesz így a jobbikból, gárdából? Hát már a kutya se vizeli le őket, max ők a lámpavasat?! :D
Lehet, hogy nem is a cigányok ellen,hanem maguk ellen vonultak, és jól megdobálták magukat kővel, a sok büdős beépített cionista ügynököt?:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: bárhonnan támadhat az ellenség. mert mi van ha egy szwegény jobbikos rájön, hogy önmaga egy beépített ügynök...
@simple observer 1.0: jelenlegi szituacioban 3 megoldast latok..

- orbanek bortonbe, vagy egyeb zart intezetbe kerulnek egy demokratikus valasztast koveto bukasuk utan, jogallami modszerekkel

- orbanek bortonbe, vagy egyeb zart intezetbe kerulnek egy nem demokratikus valasztas utan, nem egeszen jogallami modszerekkel

- kilepunk az eubol es jon belovengrija. es nem. a munkataborok es egyeb atnevelohelyek nem paranoia. ha abbol indulunk ki, hogy mar most kotelezo az agymosas az altalanos iskolakban, akkor lathatjuk, hogy itt bizony durvan, sokevtizedes diktatorikus rendet akarnak kiepiteni, aholis az orban-dinasztia fogja uralni az orszagot generaciokon at.
@bella _ciao: Nincs is annál jobb, ha a gyerekként valami kretén felnőtt már augusztus elején örömködik a sulinak. Még jó hogy nem számol vissza, hogy mennyi van még hátra.
De amúgy nem pont odaillik? Hiszen az oktatási reform is erről szól. Mindenki legyen olyan okos mint egy futballista.:D
@Penivaldes: Akkor széttöri a fején a betontömböt és leadja a párttagkönyvet.:D:D:D
Viccen kívül, ez komoly probléma, mert látod, csancika is bebizniszelte magát a naaaaagy maaaagyaaaar bizniszbe. De most jól megtanulja, sose állj össze neonácival.:D
Ulláccik, a kézis srácoknak is mohácsközeli élmény kell.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
a magyar futballista esetén nincs az a felejtés ami ezt lehetővé tenné

brühühühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a jövőben majd körbenéznek a jelöltek körül...:DDD
@Penivaldes: Jaja, felébrednek az alvó ügynökök. :D
Fazekasról nehogy kiderüljön a teszten, hogy részben polip génjeiből épül fel.
@dr. mesterseges szinezek:
Elnezest, de a sok idezojelbe belegabalyodtam!

A kozugyes felvetes meg Sipitol szarmazik. En is azert valaszoltam a kesobbieket.
Amugy a 20% nagyon ult. ;)
@rodeo36: Akkor ők majd felcsúti akadémián "tanulnak". Ha ott nem lesznek olyan értelmesek, mint egy focista, akkor nem a focipályán a helyük.:D
@Penivaldes: Á, élnek-halnak az ilyesmiért. Ne sajnáljuk tőlük, hogy sajátos módon ilyen leváltósdival dobják fel az uborkaszezont.
@rodeo36: pont ezert tobb a latens meleg a radikalisok kozott...

az onmagukkal valo szembenezesre valo keptelenseg teszi oket duvadda.
@komplikato: mostv nem lennék a helyükben. fekszenek a meleg ágyukban, és hirtelen beléjük hasít a felsimerés..:))
Kirakatper a Putyin-rezsim sokadik évében...

"... rámutattak például arra, hogy a vád tanúinak vallomásaiban ugyanazok a helyesírási hibák szerepelnek, ami arra utal, hogy központilag gyártották a vallomásokat ..."
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
ez a cikkből, Róna Péter:

"Bár a kilencvenes évek közepére a James D. Wolfensohn és a Joseph Stiglitz nevével fémjelzett Világbank feladta az előző 40 évben uralkodó neoliberális képletet – miszerint a gazdasági felzárkózás motorja a külföldi tőke és a helyi olcsó munkaerő kombinációja –, a magyar gazdaságpolitika a mai napig ragaszkodik ehhez a gyakorlatban rég megbukott recepthez. Miközben a kormány Európát és a multikat ócsárolja, valójában nem tesz mást, mint a fejlett világ helyébe fejletlenebbet – tehát Kínát, Kazahsztánt, Törökországot, általában Ázsiát – jelöl meg mint tőkeforrást, és az alacsonyabb technológiai tartalmat hordozó ázsiai tőkéhez képzetlenebb magyar munkaerőt rendel. A képlet – olcsó munkaerő plusz külföldi tőke – marad, de a kombináció hozzáadottérték-termelő képessége a még eddiginél is alacsonyabb lépcsőfokra kerül."

brühühühühühü
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Szerintem egyik verzio sem tul valoszinu:

1. Ha nyer az ellenzek, akkor (remenyeim szerint Bajnai, vagy valami hasonlo habitusu/technokracia-fele hajlo szemelyisegu figuraval, aligha fogjak Viktorekat basztatni. Ha lesz, meg a kulonbseg sem tunik akkoranak,hogy ebbol eleg erotmeritsenek egy ilyen intezkedeshez.

2. Na ekkor speciel a Fidesz felhatalmazva erezne magat egy puccs, polgarhaboru kirobbantasahoz, amit 2006-ban nem mertek vegigvinni.

3. Az Eu-bol nem lephet ki, mert akkor osszeszakad az egesz orszag. Ezt, az utobbi evek(evtized) egyetlen oszinte beszedeben el is mondta valamelyik agyament Jobbikos hoborgonek a Parlamentben. Meg valamelyik HVG videoba is belevagtak...
Ha volna még hajam, beleőszülnék ebbe a meccsbe.
olvassátok és ne tépjétek a hajatokat miatta...leváltani a törpét: (Róna Péter:)
a külföldi tőke lehet éppúgy kedvező, mint kedvezőtlen hatással a befogadó gazdaság számára. Minél inkább támaszkodik termelési folyamata a helyi beszállítókra és képességekre, minél inkább hozzájárul azok szellemi/technológiai tartalmának növeléséhez, annál kedvezőbb hatással van a helyi gazdaság fejlődésére. Ennek biztosítása nem a multi, hanem a befogadó ország kormányának a feladata. Az Orbán-kormány gazdaságpolitikája – ideértve a most bejelentett munkahelyvédő akciót – pont ellenkező: a még olcsóbb, még alacsonyabb értéket termelő gazdasági szerkezet kiépítésének irányába mutat.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Legalábbis fasisztoidnak, sajnos.
De az almúlt két percben egyre inkább jobbikra hajazok.
@simple observer 1.0: Ha a meccs végéig egyszer csak megszűnök jelentkezni, tanúim vagytok, hogy a csapat miatt szorulok pészmékerre.
A rejtveny megfejtese az hogy mar nem Orban iranyitja az orszagot. O mar csak kirakatnak kell, Simicskaek atvettek a valodi hatalmat.
Orban kap egy gumicsontot, sajat falut meg focipalyat es ezzel eljatszogat, felolvassa amit leirnak neki egy papirra etc.
A valasztasokra meg majd felebrelnek 1 millio romant akik levelben beszavazzak oket az ujabb ketharmadba.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Baszki! Senki nem dolgozik?"

En azon csodalkozm, hogy a NER szellemeben nem rendeltek el orszagos rendkivuli olimpiai szunetet a kenu futamokra, es a meccs idejere. ;)
@dr. mesterseges szinezek:
"Ha a meccs végéig egyszer csak megszűnök jelentkezni, tanúim vagytok, hogy a csapat miatt szorulok pészmékerre."

Ha mar itt tartasz, gondoskodj rola, hogy legyen valaki a kozeledben! Nehogy aztan meg a vegen epp csak alkalmad ne legyen a peszmeker beultetesere!
@Rufus78: Hm. Igazad lehet, ezért is életveszélyes a helyzet.
Bár a Jobbik-program olyan, mint a tökös-mákos rétes.
Ezek az izlandiak cselgáncsban se rosszak. Ezt tenné egy szigetország?
és még van képe mosolyogni, miközben agonizálok
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Dehogynem! Én a félázsiakra jellemző szorgalommal és alázattal építem Orbánisztánt. A kötelező reggeli torna után.
Na mi van? Ilyenkor bezzeg jó magyarnak lenni varANUSZnak is ugyeugye? Mások sportolnak, gyereket nevelnek, dolgoznak, adóznak mások meg blogot írnak és a dicsőségére ráulnek a bajban pedig puffognak és okoskodnak.
Elárulom hogy az igazi hazafi v legalább jó ember a bajban fog össze a masikkal és keresi a közös pontot. Ja hogy a rats menekül ha baj van. Ez ilyen. Ocsu-búza... Nézzetek magatokba klaviaturalovagok. Mit adtok ennek az országnak? MagyariPetit? Romkocsmak, és Mariska nagy barátját? Gratulálok!
@yatumux: Mostan meg fogok fordulni a damaszkuszi úton, nem leszek anonim, nem blogolok, és I {} Viktort tetováltatok a karszalagom fölé.
@dr. mesterseges szinezek:
Hat persze! Belegondoltam, hogy eletbiztositaskent lemesz a kozeli kesdobaloba.

Cseberbol vederbe...
@yatumux:

bucika nefelejtsd téged is mi adtunk be a közösbe...nélkülünk lófasz maradtál volna

brühühühühühü
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"... kinevelni..."
Sipi! Mindennek megvan a maga ideje. Ha ég a házad: oltsd, ne a csipkefüggöny szakadását varrogasd!
@simple observer 1.0: Nagy L. utolsó másodperces mosolyára gondoltam, de nyilván nem véletlen, hogy sajátodnak látod az inget. :)
@Kakimaki0123456789:

lehet hogy nem is vagy olyan messze a valóságtól?

brühühühühühü

ezt a vityának is megmon'tad má'?
Ez a Fazekas melyik bolygorol, vagy dimeziobol erkezett hozzank?!
@yatumux:
"Elárulom hogy az igazi hazafi v legalább jó ember a bajban fog össze a masikkal és keresi a közös pontot."
A szöveged látva te se hazafi, se jó ember nem vagy.
@dr. mesterseges szinezek:
Ebben az esetben az angol szemlet volt megfelelobb ram:
If the shoe fits, wear it!

Persze ha a elmarado nev ott van a mondatban es nem teveszt meg, akkor nyilvan nem jelentkezek be erte... ;)
HIHHETETLEN!!!

En meg eletemben ilyet nem lattam!!!
B... sztem Londonig hallatszik az én idegen szívem tempója.

Adrenalinbő meccs, méltó ellenfél.
Gratula és köszönet!
Még egy ilyen meccs és szívonfarktust kapok. Ez a Nagy Laci nem semmi...
Négy között. Hihetetlen.
@simple observer 1.0: ESZMÉLETLEN!! KÉTSZERI HOSSZABBÍTÁS UTÁN KIVERTÜK IZLANDOT ÉS BENT VAGYUNK A NÉGYBEN!!! :))
@sörtelen: Küzdeni akarásból jelesre vizsgáztunk a "soha nem adom fel" mentalitásból pláne. Gratula az egész csapatnak. :)
@Gábriel angyal:
Igen!

Ilyen ketszeri hosszabbitasokat NHL meccseken mar lattam, de azokban nem jellemzo, hogy erdekeltek lennenk.

Masreszt, sajnos, nem tipikusan magyaros dolog, hogy ilyen meccseket MI nyerunk.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Gyilkolni persze nem kell, hazudozni sem. De a "nem, loptam, nem csaltam, nem hazudtam, mégis kilóg a seggem - emberek becsületét helyre kell állítani.
Ehhez vissza kell venni a hatalmat a rablóbandától. Először fel kell sorakozni a csatatéren. Ehhez hívószavak kellenek. Én erre tettem javaslatot.
_Vagyonelszámoltatást!_
Az majd véget vetne az oligarcháknak.
Egy időre biztosan.
Oszd meg a blogodat a mudizz.com közösségi oldalon is!
@sörtelen: "Ehhez hívószavak kellenek"

nem kellenek hivoszavak.

az manipulacio. atveres. becsapas.

az ugyanaz, mint amit orban csinal...

halgass meg egy orbanbeszedet, ha meg tudod tenni fizikai fajdalom nelkul...

"zsolozsmazsolozsma- NEMZET-zsolozsmazsolozsmazsolozsma-ELLENSEGEINK-zsolozsmazsolozsmazsolozsma-NEP-zsolozsmazsolozsmazsolozsma"

a hivoszavak modszere populista modszer. igen, tudom, hogy ez mukodik. ahogy a penzszerzesre is mukodik a betoreses lopas es a fegyveres rablas. csak az a baj, hogy a populista modszerek populistava tesznek ahogy abunozo modszerek bunozove.

igen. sokkal nehezebb becsuletesen es egyenesen csinalni. pont ez kell, hogy kulonbseg legyen kozottunk es a fideszesek kozott.
Sok hülye bolsilibsi, mint a hülye gyerek úgy hisz ennek a varánuszi hazugsággyárnak.

Mert ha egy szava is igaz lenne és a korrupció ténye fennállna, akkor nem itt nyáladzanának az elvtársak, hanem már rég nyomozati ügyről beszélnénk. Csak hogy nincs nyomozati ügy.

Arra viszont jó ez a blog, hogy ugyanaz az 5-6 terápiára szoruló beteg naponta idejár kezeltetni magát. Itt legalább még vizitdíjat se kell fizetniül.
Jól látom, hogy az ellenzék nem nagyon forszírozza a 2 GDP offshore pénzt, vagy csak lemaradtam róla?
@high up!: Szervusz high up! Isten hozott a terápiás csoportban, kicsit késtél, de lehet hogy a többiek beugranak később.
háj, uppp, üdv köztünk, mingyá jön a napi adag neked is :D
@Cirbolya_sentinel: Na hallod, a tananyag is olyan titkos lesz,hogy még a hallgatók se tudhatják meg.
@high up!: Az már biztos, hogy a nicked mögött nem a Keller mellé, a kispadra készülő Budai Gyula húzódik meg.
@high up!: gyrosan ird meg a jelentesed aztan siess vissza, mert lesz meg mit besugni ma ebben biztos vagyok..:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Hát nekem olyan is eszembe jut hívó szavakként, mint a maga idejében igen erőteljes:
"munkát-kenyeret" vagy "Isten, Haza, család"
Avagy "szeretlek" - hogy személyessel is példálózzak.
Szóval nem kell csípőből tüzelni a gaz ellenségre. :)

Egész más:
A kézimeccs 2. félidő utsó 40" -e nem fillérre azt modellezi,amiről mi itt Debreczeni ürügyén filóztunk? Amikor nem léptek ki szorosra ("bojkottálták" Gundit)?

Bár lehet, kissé belehülyültem ebbe meccsbe.
És mi lesz itt még este? M1 19,40...
@high up!:

Igazad van büdös kretén. Ott van a cégkivonat feketén fehéren, ez a bivalybasznádi kiskirály elengedte a saját cége adótartozását, hogy nehogy összeférhetetlen legyen. A jegyző se azt mondja a nehezen felköhögött válaszban, hogy nem volt ilyen, hanem betakarózik az adótitokkal és csak azt hangoztatja, nem ő engedte el.

De a fajtádnak meglopni az államot nem bűn ugye? Az csak akkor bűn ha nem ti loptok.
Ja nem szoros, "nyitott" védekezés.
@high up!:
Milyen nyomozati ügy? Amikor még a Sátán Ferencet sem tudtátok elkapni. Pedig az ellenség, nem haver.

(Úllátom lefutottak az aktuális olimpiai számok, a sikereken felbuzdulva megújhodott erővel tört ki a pártház idomítottroll-vulkánja, és csak úgy öklendezi magából a narancssárga riposztot.)
@Penivaldes: Kollegina, épp időben. Páciensünk érkezett. Kissé agresszív, és tagadásban van. Milyen terápiát javasolsz?:D
@Cirbolya_sentinel: Egyre jár az agyunk.
Még ilyet, hát külföldiek?! Nem volt egy magyar se aki nekik ezt pénzért elvállalta volna?!:D Egy közmunkás se a csatorna partján?!
@Husz_János_Puszita:

Nem maradtál le. Naná, hogy nem hangoskodnak az az offshore jelentés kétezer tízig dolgozza csak föl az adatokat. Abban meg vastagabban vannak benne, mint a fideszesek. Ezek most hordják ki a lóvét, de ez még ezen a listán nem látszik.
@sörtelen: a "munkat-kenyeret" a kommunistak hivoszava volt, az "isten, haza, csalad" meg utoljara a rosszemleku torgyanpapaeke...:-)

nem hivoszavak kellenek, hidd el...
@Penivaldes: Csak megsebezné magát, mint egyszeri jobbikos demecserben.:D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Lemaradtam a meccsről itt meg berágat ez pofátlan bólogatójános akiről a poszt szól.

Eh.

:-D
@Husz_János_Puszita: hmm

te tudtad, hogy az off-shore teljesen legalis?:-)

tehat kurvara senkit nem erdekel egy legalis uzleti tranzakcio listaja. de kurva kibvancsi lennek, hogy ez a buflasfeju faszparaszt mi a tetves kurva anyjaert lopja az adot:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Azért Orbán ellen is szükség volna jó hívószóra.
Pl.: Doktor Kotász!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem vagdosnia kell magát, hanem belenéz a tükörbe, mint a történet szerint a bátor, nagyhangú ember, aki nem félt a szörnyektől, rémektől, amiket a sértett kísértetek ráküldtek. aztán egy fiatal kísértet tett-vett. és amikor éjjel az ember felkelt, hogy átforduljon a másik oldalára, olyan rémséget látott, hogy akkora sikoly tört ki belőle, amit addig csak másoktól hallott. és menekült kifelé a házból. sosem tudta meg, hogy a kísértet csak egy nagy álló tükröt rakott a szobájába.
na ezen alapul a terápiám.
:)
@dr. mesterseges szinezek: tudok egy parat..

demokracia

emberi jogok egyetemes nyilatkozata

koztarsasag

jok ezek ellene:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: legális hát, demján, csányi, lázárokok, nem csalnak, nem lopnak, nem törvényelleneskednek, ezt mindenki tudja, még te is, ÚÚÚÚgye? ;)

íme: www.napi.hu/ado/nehezebb_lesz_eltitkolni_a_kulfoldre_vitt_vagyont.527682.html

ugye, nincs kérdés, hogy kikkel szemben alkalmazza a NAViKa...
@kisbuddha: Ezek is rá vannak szorulva. Szó szerint az ország perselyére.
@Penivaldes: Most van egy passzív agresszívünk, a tükörterápiától lenne egy sikoltozó futóbolondunk.:D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Várjá má, te most toborozni szeretnél, vagy ördögöt űzni? .)
@Cirbolya_sentinel: de
csalnak, lopnak:-)

de az offshore akkor sem illegalis.

hogy ismet egy hetkoznapibb peldaval jojjek, ha valaki a fizeteset kolti sorre, vagy a rabolt penzet kolti sorre, teljesen mindegy, a sorvasarlas legalis. legfeljebb kifogasolhato, mert kolthetne tejre is, vagy allatmenhelyre.

tehat az off-shore legalis. en nem is azert szeretnem birosag elott latni a fent emlitetteket, mert off-shore vallalkozast uzemeltetnek, hanem mert lopnak, csalnak.

ez az off-shore-ozas porhintes a plebsnek.
ignoratio elenchi.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: de elfutna remetének, és bogyókon élne, ami egészséges életzmód:)
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Ki akar még mindig a szocikra szavazni? 2 GDP offshore gyerekek. Ausztria szintjén lennénk, ha az a gazdaságban marad, vagy csak a fele.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "ez az off-shore-ozas porhintes a plebsnek."

Azért annál kicsit több... volna, ha valami olyan országban élnénk, ahol illemről, illetlenségről, szégyenről és megszégyenülésről lehet beszélni.
Ui. nem csak nálunk veszi a szájára a végrehajtó hatalom az offsórt, de ahol a szájára veszi - ahelyett, hogy kodifikálná - ott ciki is szájra kerülni, és nem az osztjónapot kategóriájába esik.
@kisbuddha:
Hamarosan megkímélnek majd az utalás fáradalmaitól NERileg. Egy pógár nem foglalkozzon holmi, mihaszna pénzügyi bürokráciával, amikor a haza számára hasznosabb dolgokkal is eltöltheti az idejét. Pl kőtöréssel.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Sipi, valaki itt fordítva ül a lovon.
Ha a cél tisztességes, akkor is kell tömör, "frappáns", a hívandók valódi _szándékát_, akaratát kifejező jelszó. Ha ritmikusan előadható (skandálható) - még jobb.

A jól megválasztott jelszó (hívószó) a leghatásosabb aktuális identitás-nyújtó, közösségképző erő. Ha egy helyzetnek tömegigénye van, akkor az abba beálló egyénnek tisztában kell lennie a "tömegi funkciójával". Előtte : egyéniség; utána: egyéniség; alatta: egység az Egységben.
Mivel mindhárom tudatos cselekedet - felvállalható.
/Szójáték: egyÉNiség > többÉNiség. Hehe./
@Penivaldes: Ne álmodozz kislány, ez csak futóbolondnak lenne jó, remetének nem.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: micsoda lehetőségek, kell egy kamera, és mehet is a sóóóó :D

ez meg ha nem néznénk a számok mögé, még siker is lenne, így viszont már nem az...

hvg.hu/itthon/20120808_oep_tulkoltes
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Ugyanazért lopja az adót, mint az elődei. Nekem ne mondja senki, az mind legális pénz, mikor arányaiban messze az élen járunk a világban. Az 1,3 milliárd kínai kb. az ötszörösét produkálta, mint a 10 millió magyar. Legális, persze. Most már.
@Husz_János_Puszita: 10 éve egy Go Ahead Inc. kapargatása csak úgy végződött, hogy nincs itt semmi látnivaló, ma már nem valószínű, hogy ennyivel megúszná a felvető.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: igaz, de kérem szépen eszembe ötlött valami Somorozásos ofsorozás, ugye, az a fene emlékezet, meg a nertelenségünk :D
@Husz_János_Puszita: "Nekem ne mondja senki, az mind legális pénz"

Az abszurd az, hogy a pénzmosás elleni harc jegyében meg végigbasztatták a kizárólag munkabér átutalására és felhasználására létező számlák tulajdonosait, hogy igazolják magukat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a történet hőséről se hitték volna, hogy remete lesz félelmében:))
@Cirbolya_sentinel: Simornál is pont a szalonképesség volt a megkérdőjelezhető.

Egy olyan csávónál, akinek első, sőt csaknem egyetlen feladata az, hogy elhitesse a forintról, hogy annál jobb befektetés a világon nincs, legalábbis aggályos, ha a saját megtakarítását máshol fialtatja.
Audigyárosként BMW-t, sőt Fiatot vezetni.
@Fabius:

Minek írtad ezt a posztot?
Nem hinném, hogy annyira ütődött lennél, hogy nem tudnád, hogy egy jogi személy (pl. kft) tartozása nem azonos egy természetes személy (pl. a kft tulajdonosa) tartozásával. Attól, hogy a jogi személynek köztartozása van, az azt birtokló természetes személyt nem terheli a köztartozás. Így nem is lehet összeférhetetlenségről beszélni.
Azt sem hiszem, hogy annyira ütődött lennél, hogy nem néztél volna utána, hogy a Celsius 96 kft tulajdonviszonyaival mi a helyzet: szerintem te is tudod, hogy 2010. októberében tulajdonosváltás és székhelyváltoztatás volt. Az említett Mészáros Lőrincnek a megváltozott nevű és széhelyű cégben nincs tulajdonrésze és nem visel tisztséget. Akkor mi a fenének írsz róla itt?
(Voltaképpen teljesen egyetértenék veled, ha helytálló lenne az írásod tartalma: én is utálom a sumák, politikai hatalomhoz dörgölődző, és abból előnyöket élvező "vallalkozókat")
Na szóval, voltaképpen miért is írtad ezt a posztot?
@dr. mesterseges szinezek:

Most is ugyanazt csinálja a NAV, a kicsiket cseszteti, akik elég hülyék hozzá, hogy a telephelyükön munkával töltsék az idejüket.
@hümhüm: Valahogy csak eltűnt az az adótartozás.
@Penivaldes: Mert az nem volt fideszhívő. Ez meg az.:D
@Cirbolya_sentinel: Oda se neki. A lényeg, hogy kitalálták, megcsinálták, és nem működik. Nem meglepő. Majd megspórolják a szerencsétlen cukrosokon és a többieken.
Gusztustalanok, de azért lesz kövérnek privát hadserege, mert az meg köll és kész.
@Husz_János_Puszita: tehat azt mondod, hogy felcsut polgarmestere egy kozonseges tolvaj es adocsalo, akinek sitten lenne a helye.

es csak azert ussza meg, mert orban viktor stromanja.

jol ertettem?:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Ne add a számba, pereljenek engem rágalmazásért? :D

Nem kell ahhoz a miniszterelnök strómanjának lenni, a legtöbb önkormányzatnál, állami cégnél népszokás. Építési vállalkozók, egyéb szállítók hosszan mesélhetnének a jelenségről.
@sörtelen: tudod hol van anagy kulonbseg kettonk kozott felfogasban?

szerinted a valasztok tomege agyatlan massza, akiket be kell csapni. akkor is be kell csapni, ha jot akarunk. akkor is hazudni kell nekik. nem tudhatjak az igazat, mert retardaltak - ez kisse sarkositva van, de a lenyeg ez.

szerintem viszont a valasztokat tanitani, tajekoztatni kell. butasagban tartani a valasztokat, megvezetni oket meg a sajat erdekukben sem ildomos. sot, kifejezetten karos.

tudod, pontosan ez vezetett idaig, hogy mindenki hulyegyerekkent kezelte a valasztokat. akik bele is szoktak a hulyegyerek szerepbe. aztan joitt egy orban, aki ezt kihasznalta es a hazudozast, megvezetest, populizmust hitleri szintekre emelve atvette a hatalmat.

szoval ne akarjuk orbant a sajat fegyverevel legyozni. teremtsunk olyan szitut, a hola fegyvere nevetsegesse valik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ha csak magán hadsereg, de már magán sztadiony, magán országgal, magán néppel...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Hosszú távon mindenképp a tanítás és tájékoztatás mindenki jól felfogott érdeke.
@Husz_János_Puszita: van precedens erteku itelet arrol, hogy nekunk, egysegsugaru allampolgaroknak szabad ilyet:-)
@Cirbolya_sentinel: Hát igen, ilyet még az orosz milliárdosok se tudnak. Magán ország, magán néppel, magán hadsereggel állami pénzen. Mi ehhez képest az MU tulajdonlása?! Vagy egy jó kis yachté.
Kedves Fabius!
Szólj már légyszi a lömpöpös barátoknak, hogy ezzel a játékkal amit most játszanak, megint erősítik a gyanút az őfelsége ellenzéke betöltött szerepüket illetően:
" Nem indít saját jelöltet a hódmezővásárhelyi időközi polgármester-választáson az LMP, sőt az ökopártiak a többi ellenzéki jelölt egyikét sem fogják támogatni "
Marhák :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: és tovább a nagy elődök nyomdokain, rendőrség-honvédség..stb...
pedig őket már a maiak nevezték ki:

hvg.hu/itthon/20120808_nni_csizner_levaltas
@hümhüm:

"Az említett Mészáros Lőrincnek a megváltozott nevű és széhelyű cégben nincs tulajdonrésze és nem visel tisztséget."

Kaya Ibrahim reloaded?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

3 évet kér az ügyészség a punk lányokra, akik gitárral imádkoztak a templomban, vigye el a Putyint az ördög. Hamarosan itt is ilyen világ lesz.
@Husz_János_Puszita: Igen, már csak az a tökös együttes hiányzik, aki kiáll és elénekli.
@Cirbolya_sentinel: Biztos nem védte elég lelkesen a nemzeti oligarchák érdekeit.
@hümhüm: De ha utánanéztél volna, vagy lenne gyakorlati tudásod akkor két ténnyel tisztában lennél:
- a köztartozásért, mint minden más tartozásért a cég tulajdonosai kft esetén az üzletrészük erejéig magánvagyonukkal felelnek.
- régi kedves és bevált módszer az eladósodott céget elbugázni baleknek, így tiszta lappal indul, nem őt terheli a köztartozás, a felszámolás költsége. Sőt, gyakran megteszik, hogy nem fizetnek se adót, se járulékot, se semmit egyáltalán, csak amit lehet besöpörnek és utánuk a vízözön.
@Husz_János_Puszita:
Putyin pedig egy interjúban enyhe büntetést kért, ha jól hallottam. Bár minden relatív...
@Bakter:

A diktátor kegyet gyakorol? Inkább olyan világot akarok, ahol szabadon énekelhetek amit akarok.
@ob.szerver: :-DD

Sok Kaya Ibrahimok vagynak ezek szerint, lám akkor is mennyire a török irány felé vették az utat...

Ferenczi Krisztina legalább hajtja és basztatja őket: www.klubhalo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1013 Megérdemli,hogy ennyit tudjunk róla. Egyébként nagyon szép és tehetséges, izgalmas hangú színésznő is volt,amíg újságírónak nem állt jó régen...
@Husz_János_Puszita: nem mindenkinek.

latod, a jelenlegi kormany mar gyerekkorban elkezdi az agymosast, a nephulyitest es a szabad emberek nevelese helyett zombikat akar gyartatni az iskolakban.

lehet valasztani a papok altal tanitott hittan es erkolcstan kozott.

remek....

a vallas mindig is a tobbseg tudastol elzarasat, sotetsegben tartasat intezte a zsarnokoknak.
@sanyoka: Megzavarni Lázárlandet??? Te, te, kis felforgató!
@Husz_János_Puszita: Szerintem csak kicsit zavarja a nemzetközi cirkusz ekörül. most épp a jó atyuska ruhát vette elő a jelmezei közül.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: elég érdekes lett volna, ha anno a rohamozó szovjet sereg "Életemet és véremet is adom a szocialista Szovjetunióért, az SZKP KB tagjaiért, hősként elesett bajtársaimért, és a fasizmus ellen!" felkiáltással ugrott volna a németek nyakába. Ehelyett ordítottak egy harsány hurrá-t, feltöltődtek, és mentek.

Néha nagyon hasznos, és nagyon elég is egy-két rövid szó, vagy kifejezés.

Te magad is elismered, hogy hülyegyerek szerepébe beleszokott emberek tolták a csúcsra Orbánt. Voltak köztük ámenetileg hülyék, meg tartósan hülyék is, sőt, rajtuk kívül, más orientációval, ugyancsak nagyszámú hülye van. Namost, te ezeket letámadnád demokrácia, szabadságjogok stb. szövegekkel, és tanítani akarnád őket - igazad van, csak már nem nagyon érünk rá éveket tanítgatással tölteni, különösen nem ellenszélben, és különösen nem úgy, hogy a népek fogékonysága is erősen kérdéses (lásd pl. LMP, Milla "átütő" sikereit, fogadtatásukat).

Nem muszáj attól zsiványcsapásokra tévelyegni kormányzás közben, hogy előtte, kampányban, pár egyszerű, érdeklődést és akár indulatokat is keltő hívószóval operál az ember. Ha a nép hülyébbik részének ez kell, hát ez kell.
Kormányra kerülés után neki lehet feküdni a tanításuknak, ott lesz az egész apparátus ehhez.
Na varánuszi terápiás bolsilibsi kiscsoportom, kaptok még tőlem tíz percet, hogy bevégezzétek a napi "Döncsükmeg a rencert!" hőbörgést, meg hogy azt is felfedezzétek, hogy valójában Orbán lőtte le Kennedyt.

De ha tíz perc múlva se tudtok letenni egyetlen rendőségi feljelentést erről az állítólagos Jóllelepleztükakormányt-ról, akkor zavarlak vissza titeket a hidegzuhany alá, az éjszakás ápolónak meg megtiltom, hogy este meséket olvasson fel nektek.
@Bakter: "Putyin pedig egy interjúban enyhe büntetést kért,"

- Ne ők kapják a legtöbbet!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"latod, a jelenlegi kormany mar gyerekkorban elkezdi az agymosast, a nephulyitest es a szabad emberek nevelese helyett zombikat akar gyartatni az iskolakban."

Nem hiszem hogy a droidképzés lenne a cél. Értékválasztásról van szó + dilettantizmusról.
Azért ez dicséretes: www.smartsport.hu/vizisportok/20120808/meresz-nem-illik-a-jatekvezetessel-foglalkozni/ Valaki,aki nem másokra ken mindent. Le a kalappal, nem magyarspecifikus mentalitás! Mert úgy volt,ahogy mondja: begörcsöltek sajna és kurvasokat hibáztak.
@high up!: Te most itten Orbán Viktornak képzeled magad, hogy utasítgatsz?
Egészen eredeti elmebaj volna másik elmebetegnek képzelned magad.
@Veszett Fejsze:

Lehet találni más, pozitív és rövid hívószavakat is. A demokrácia, szabadságjogok nem izgatnak fel senkit, abban igazad van.
@Veszett Fejsze: nem
sajnos ez igy nem fog mukodni.

gyurcsany pontosan ebbe bukott bele.
orbanek szemrebbenes nelkuol a kovetkezo kormanyzat fejere fogjak olvasni, hogy felrevezette az istenverte nepet. majd megint kikuldik a csocseleket az utcara, aztan szemkilovetoznek a budos fattyak megint evekig.

nem jo ut. tuti bukas.
@Husz_János_Puszita: nezd, orban vktor kokemenyen vallasellenes vgolt, amig ra nem jott, hogy lehet vele az embereket manipulalni.

kizartnak tartom, hogy barmifele ertekrendje van a fidesznek, hacsak nem az, hogy hatalomert barmit. akar vallasosak is lesznek, akar az imf-et is leszopjak, akar az uniobol is kilepnek, akar kinanak is eladnak minket.

szoval nem. nincs itt semmi ertek. eroszakos terjesztes es butitas van.
Akinek van miből, támogathatja őket: fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/486553_274504495987221_1616532696_n.jpg

"Igazgyöngy Alapítvány - örökbefogadási akció

Az Igazgyöngy bajban van: segítségre szorul az a közel ötszáz gyerek, akik ősztől nem kapják meg a hátrányos helyzetűeknek járói normatívát. Rajtunk a sor." -írták a FB-ra.
Azóta "300, kedves, drága Támogatóink, 300, azaz HÁROMSZÁZ fölött járunk, és csak jönnek megállíthatatlanul a felajánlások - most először merünk arra gondolni, hogy meglesz tényleg, hogy együtt megcsináljuk, hogy vagyunk ennyien, akik láthatatlanul oda tudunk állni egy-egy gyerek mögé. Ezt az igazán felemelő pillanatot a 8 éves Vígh Adrienn alkotásával köszönjük meg."
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Azzal kell kampányolni, hogy "ígérem mindazt, amit a kampány során a Fidesz ígérni fog, és ígérek hozzá kevesebb cukrozott taknyot".
A felét biztosan be lehet tartani.
@high up!: Rólad most vették le a zubbonyt, hogy ennyit gépelhetsz kicsi csibe? És rögtön főnéninek hiszed magad? De durva.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Ha úgy van ahogy mondod, az viszont jó jel. Azt jelenti, csak tanultunk valamit ebből a populista istencsapásából. Kérdés, a politikusok, vajon ők is tanultak?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Orbán hagyja az egyházat szabadon garázdálkodni az oktatásban 30 ezüstért cserébe. Meg mert azt hiszi, igény van rá. Van is újabban. Ennyi autót sosem láttam vasárnap a templom előtt, mint az utóbbi két évben.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: az orbáni gyűlöletbeszédek ellen évtizedes társadalomfejlődés is kevésnek bizonyulhat. Ők addig fogják nyomatni ezt, míg ki nem halnak. Nem látom hát különösebb okát annak, hogy eltartott kisujjal próbáljunk ellenállni.
Én, ha a képét látom, csak annyit szoktam neki mondani: te akartad, bazmeg.
Gyurcsány gyenge vezető, azért bukott meg. Egy jó és erős vezető úgy tud akár erélyes és kíméletlen is lenni, hogy közben az esze a helyén marad - egyik főnököm erre a példa.
És ha csőcselék van az utcán, azt ütni kell. De ehhez, mármint a precíz, hibátlan végrehajtáshoz, nem igazán a kormánynak kellene fejlődnie, hanem a rendőrségnek, azt hiszem.
@Husz_János_Puszita: nem jo jel.

nem lehet populizmusban legyozni orbant. ahhoz, hogy megtedd, nagyobb szemetladanak kell lenni. ami elkepzelheto, de ha eghy nagyobbb szemetlada gyoz, akkor nagyobb bajban vagyunk..

erted?:-)

fleto azt akarta megcsinalni, amti te mondtal. jottek a populista hivoszavak, siket dumak, aztan neki akart allni dolgozni.

erre a fidesz mit tett? emlekszunk, ugye?:-)

persze, ehhez kellettek a cocik is, az a szily nevu olcso ribanc, kovacs a fostrici, megyo a ven geci meg a tobbi majomember. akik mikor lattak, hogy szo sem lesz itt lebecolasrol, meg hetvenharmincrol, hanemn munka lesz,kemenyen es tajekoztatas es rendes koltsegvetes, akkor rogton eladtak fletot kilora orbannak.

es pont azert volt eladhato kilora, mert ugyanazt csinalta, mint orban. szep volt a szandek. csak kszar volt az eszkoz. ab ovo bukasra volt itelve.

most sem tortenne maskent. es ne hidd, hogy ezt csak gyurcsannyal lehet eljatszani. sot. fleto a legtokosebb, mas nem huzna tizedannyi ideig sem.
@Husz_János_Puszita: "Ennyi autót sosem láttam vasárnap a templom előtt, mint az utóbbi két évben. "

ugyanez a plebs annakidejen kadarnakl integetett..

ilyenek ezek

nem birjak ha nem szaros a szajuk:-)
@Veszett Fejsze: A csőcseléket Orvbán hívta és küldte az utcára szervezetten. Most vele szemben nem élnek ilyen eszközökkel. Jó ez vagy rossz?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Illik most díszmagyarban feszíteni vasárnaponként a templomban, új urak megelégedésére.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nem is erről van szó szerintem csak: láttatni kell magukat az új hatalom mellett demonstrálni. FEltűnően, egyértelműen.
Mert ezt tartják életbiztinek az állásuk, a karrierjük, az életnívójuk bebetonozására. Kurzuskeresztények.

Akik akkoriban még kádárkurzososak voltak; neki egykutya: mindegy, kitől, csak jöjjön a parancs és a jutifali.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Meglátjuk. Érdekes műsor lesz mindenképp. Ha marad fityesz azért, ha nem akkor azért. Történelmi időket élünk, azt gondolom. A magyar nép ébredése.:D

Akárki győz, gazdaságilag 0 a mozgástér. 600 milliárdos Grandkanyon már jövőre a költségvetésben. Nincs már honnan pénzt szerezni. Az EU-ban recesszió jön. Eljő az igazság pillanata.
@a szív fészkei:

Látnád, hogy bírnak fontoskodni.:D
@high up!: Jól van! +nyuxik a beteg! Itt mi vagyunk az ápolók, és maga is lyobban lesz mingyá, amint +kaplya a dupla adag haloperidollyát.
@hümhüm: Ja hogy akkor nem is volt taggyűlés!
@Husz_János_Puszita: ha marad a fidesz ennek az orszagnak gyakorlatilag vege.

vagy azert, mert egyszeruen kikozositenek minket

vagy azert, mert polgarhaboru lesz

igy, vagy ugy, 50-70 ev lemaradast kell behozni, ha maradnak.
@Husz_János_Puszita: Ez igaz, valakit mindig neki is kell utálnia. És az olyan elcsépelt lenne számára most, hogy Orvbánt..
@belekotty: Hidegzuhany már nem játszik a kezelésben? :-DDD
@vitéz Thapóccay néma bárány: igaz hülye fityiszes mentalitás, még hülyébb hivatkozási alappal. A lopás szelleme leng mindent körülöttetek körül.

A kár amit csináltatok éas folytatólagosan okoztok reméhetőleg csak rajtatok verik le.
Országrontó pancserkormány.
@a szív fészkei: a hideg raz toluk...

az a baj, hogy lassan nem latok mast, mint ezek miatt lelepni innen.
Az országnak már 1990-ben befellegzett, ez a mostani maffiauralom csak a ráadás.
Mit nem lopott még el a Fidesz?! Orbán viktor eddig a legkorruptabb, és a hazánknak a legtöbb kárt okozó politikusunk. De előbb vagy utóbb lesz egy nagyon rossz napja..
Ahogy fentebb írtam..

"Csak" bő két év telt el a Fidesz hatalomra kerülése óta, tavaly ilyenkor már mindenkinek olyan dagály volt a hócipőjében, hogy csak na és ez azóta csak rosszabb lett.

Hogyan és miképp fogja a kormány kihúzni a következő két évet? Hogyan és miképpen gondolja a Fidesz és az itt praktizáló trollcsordája megnyerni a 2014-es választásokat?

Ki a halál fog rájuk szavazni? A társadalom minden rétege kevesebb pénzből több adót fizet és még hátravan 2 év, Mariana árok mélységű kráterekkel a költségvetésben?

Mekkora lehet a pánik és a rettegéssel összekötött harácsolás a kormánypártokon belül?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Nem, kérlek, nem.
Ez a különbség a saját felfogásod és a én véleményemről kialakított véleményed között.
Sipi=/ Sipi'
(Hogy a francba jelöljük az egyenlőtlenséget interneten?)
Fájlalom, hogy olyan alaknak írsz le aki agyatlan tömegnek tekinti a tömeget, és becsapni, csalni, hazudni akar.
Abszolút nem. De _tudom_, hogy a tömeg az nem az egyes egyének sokasága egy helyen.
Pl. a legutóbbi Milla - tömegesedés. Túlnyomó többségünk értelmes egyénként ment oda, céllal, eredménykövetelménnyel, közösségi élmény-igénnyel (!).
Nagyon másképp ítéljük meg egyén és a társadalom viszonyát. Az egyén szerepét, stb.
de azért jól elvagyunk, nemde? :)
@a szív fészkei:

TGM, tole meglepoen fura modon, szornyen felreerti az egesz szitut. Ugyanis a baloldaliak javaresze magasrol tesz arra, hogy mit vekeng MOST Solyom. Szamunkra (legalabbis reszemrol) o nem arulo, mert bar kritizalja a kormanyt, de az igazan fontos dolgokat nem mondja ki. (Meg hogy nem fasiszta, diktatorikus rendszer?! Meg igy is oruljunk, hogy az EU-ban komolyabban nem varialhat!)
Ahogy a HSZ-okat olvasgattam a temarol szolo poszt utan, arulonak csak nagyon kevesen tartjak. Leginkabb sertettnek, es igy beszedet egy bosszu-szeru oldalvagasnak.

Na de lepjunk is tul ezen. Nem volt ez olyan jelentosegu ugy, amin meg hetekig vakarozzunk!
@sörtelen:
Heuréka!
Pl így: =/=
Hahh.
@a szív fészkei: nincs jó csőcselék, de az sincs jól, hogy még egy aprócska beijesztésre sem futja a néptől. Kétmillió kurvaanyázó torokból elég jól megérthetne a hatalom pár dolgot, de én azért örülni szoktam, hogy ilyen balfasz ellenzékek mellett sosem megy ki kétmillió, mert ha ott valaki átesne a ló másik oldalára, nem volna megállás, égne minden.
@sörtelen: en ezt ertem, de akkor is az a gondom, hogy orban fegyveret rendes ember nem tudja jol hasznalni. bele fog bukni.

csak az tudja orbant legyozni ebben a mufajban, aki nala is nagyobb gecilada.

tehat nekunk mast kell csinalni.

ha megbantottalak, akkor bocsanat;-)
@Squid:

"Mekkora lehet a pánik és a rettegéssel összekötött harácsolás a kormánypártokon belül?"

Pont akkora amekkorának látszik. Minden lépésükkel az iszonyú nagy verés elkerülésére koncentrálnak és semmi másra.

A felsorolásod hosszan kiegészíthető még:

- a gazdaságot recesszióba fordították,
- a kincstár adóztatásának tervét már feladták (a lyuk 600 milliárd )
- simicskát meg kellett nevezni,
- úgy jár ide az OLAF a Közgéphez, mintha haza jönne,
- a határon túliak elküldték őket a faszba azzal a 85-15%-al, a szavazatmaximálásuk elúszni látszik,
-Gyurcsányt nem sittelhették,
- a népszerűségük lassan eléri a szocik mélységét,
- nyilvános, hogy kormányzati szinten tolták a földmutyit és a kartellezést,
- most Mészárossal kiderült, ők hogy gondolják az egyenlő választási feltételeket,

szóval minden okuk megvan, hogy be legyenek szarva. Nagyon.
@tamatomi:

Aha. Az a fideszes mentalitás mikor egy fideszest elküldök a picsába.

Elküldenélek most téged is, de mivel hülyének is ostoba vagy szerintem azt sem értenéd.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Az általad vázolt három megoldás egyike sem nyerte el a tetszésemet.
Ajánlanék figyelmedbe egy negyedik verziót, mert ugye a nagy magyar igazság, az 3+1.
A Kőbányahő Kft. rendelkezik a megfelelő infrastruktúrával, a kérdés magnyugtató rendezésének tárgyában. A Wiki azt írja, hogy van nekik:
„3 db hőhasznosító kazán 3 × 8,9 MW”-teljesítményben.
Gondolkozz-:)
@Fabius: "Pont akkora amekkorának látszik. Minden lépésükkel az iszonyú nagy verés elkerülésére koncentrálnak és semmi másra.

A felsorolásod hosszan kiegészíthető még:

- a gazdaságot recesszióba fordították,
- a kincstár adóztatásának tervét már feladták (a lyuk 600 milliárd )
- simicskát meg kellett nevezni,
- úgy jár ide az OLAF a Közgéphez, mintha haza jönne,
- a határon túliak elküldték őket a faszba azzal a 85-15%-al, a szavazatmaximálásuk elúszni látszik,
-Gyurcsányt nem sittelhették,
- a népszerűségük lassan eléri a szocik mélységét,
- nyilvános, hogy kormányzati szinten tolták a földmutyit és a kartellezést,
- most Mészárossal kiderült, ők hogy gondolják az egyenlő választási feltételeket,

szóval minden okuk megvan, hogy be legyenek szarva. Nagyon."

Igen igazad van!

A baj az, hogy a sarokba szorított állat/ember/stb nekimegy mindennek és mindenkinek, ha bepánikol..

Amikor Orbán finoman szólva kérdéses elmeállapotában szembesül azzal, hogy mekkora hihetetlen szarba keverte magát 2 kurta év alatt....

Nos akkor lesz baj és nem gondolom, hogy kicsi incidens tanúi leszünk!
@Fabius: "- úgy jár ide az OLAF a Közgéphez, mintha haza jönne"

Olaf, metál!
www.youtube.com/watch?v=LxE5G0cOC2I
@Squid:

Hogy fogja? Sehogy. Kik fognak rá szavazni? A maradék 800 ezer akiknek az arcára is szarhat meg vagy 50 ezer határon túli akik hálásak a szavazati jogért. Ezzel kb elérik a Jobbik 2010-es szintjét.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Hülyék vagytok alanyi jogon. Ezt a fertőt csak a jelenlegiek tudták varázsolni. Kissé undoritó. Erre büszkének lenni több mint balgaság.Ne kérkedjetek a szellemi képességekkel, mert nincs és kezdd nyugodtan felülről Orbán/Matolcsy....stb. a többi meg birka utánuk jön, már akiket még meg lehet vezetni, az otthon főzhető pálinkátoktól befolyásolva...Mint legfontosabb Fidesz vivmány, a mentalitás ebből jön.
@Squid:

A sarokba szorított állat is csak addig vicsorog amíg a bizonytalanságot és/vagy meghátrálást lát. Ha közelebb lépsz és nem félsz tőle, a szemébe nézve a kezedet fogja nyalni.

Ahogy minden politikus ezt fogja tenni, amelyik magyar választóktól akar enni kapni.
@tamatomi: ne nekem.. baranynak, mielott leszurkaljatok egymast ugyanazon barrikad mogott....:-D
@sörtelen: hát, kéhlek alássan, két érték esetén <>, ahol az összehasonlítás eredménye igaz vagy hamis logikai érték lészen
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
A focistánál nincs rosszabb "megoldás"!
Az ő fogatókönyve olyan a gazdaság rendbetételére, mint ha Koltay Gábor rendezte volna az Alien sorozatot. A dupla állkapcsú turul leköpi savval a rohattgyurcsányt, az meg meg eltorzult pofával figyeli, hogyan harapja le a fejét az alcsúti idegen. Aztán az LV 426-on (Levédia), hatalomra kerül a dupla fogsorú, négylábú focista, oszt bevezeti a regisztrációt.
Köll ez neked?
@ob.szerver:
"...Azóta igazi nagystílű szélhámos lett az Orbán..."

nem, popper nem tévedett. attól, hogy a lakásvindlihez képest nagyságrendekkel nagyobb összegeket menekít ki az államkasszából, még nem lett nagystílűbb.
éppen olyan piti kis svindler maradt, mint volt. ahhoz nem kell ész, hogy - mivel nála van a kamra kulcsa - ellopja a felakasztott fehérszalonnát.
@high up!:
Van a garázsodban egy szlovák rendszámú S 601-esed?
Szükséged lesz rá ha menekülni kell, amikor a vezéred alatt megreped a NER deszka budijának az ülőkéje és elmerül a saját maga által kreált nemzeti ganajban. 1:40-es keveréket állíts be, hogy a fokozott igénybevételt bírja a motor a határig.
Ja, a sógoréknál drága mulatság mindenféle orvosi kezelés, a pszichiátriai is.
Azért erre is gondolj!
Csókollak…
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: De rendet tenni azért nézz haza!

@simple observer 1.0: Persze, de szerintem TGM - bár valóban igen okos - rendszeresen félreért sok mindent. Amikor lefasisztázta Oriana Fallacit, akkor láttam be, hogy mi vele nagyon nem pályán játszunk - persze tudván, hogy nekem ezredannyi agyam és műveltségem nincs, mint neki ugye.. De hogy mire használja, az már más kérdés:pláne hogy elméleti szinten összeborult Thürmerrel is. www.kommunista.net/blog/ket-iranyzat-egy-eszmetgm-es-thurmer
@nandras01: + 1 A nagystílű nem azt jelenti hogy rettentő sokat rabol, sikít, csal. Hanem ahogy teszi, az elegáns-e? Hát a tahóméter már mikor kiakadt ennél, nem tudja a szót - elegancia - értelmezni se.

Piti snassz, még Bicska Maxitól is fényévekre van stílusban. www.youtube.com/watch?v=AbgzL_LTQjY&feature=related (Gábor Miklós volt Maxi, ő van öltönyben, Márkus László énekli a dalt, ő van egenruhában).

Kártételben bőven utolérte...
@Knósszosz: Csókolgasd, hátha szép öld és hasznos (legyeket és szúnyogot fogó
)levelibéka lesz, mert embernek elég hümmhümm minőség ez a high upocska...
@dr. mesterseges szinezek:
Ugyan már…
Van kilincsorrú kollaboráns is náluk. Ebből fakadóan Szegedihez képest egy cigány a vezetőségben Unikum.
De nem jégermájszter!
(inkább cigány, mint szedidetettűtetű...)
K...-a jó ! :-))))))) Aszongya: "Továbbá kérem, hogy kérelme benyújtásával egyidejűleg szíveskedjék... személyes adatait megadni... Természetesen az igény teljesítését, illetve a költségek megfizetését követően, az Ön adatait haladéktalanul töröljük..." Majd pedig kéri, hogy 24 órán belül tűnjön el az ominózus weblap tartalma, mivel ha nem : "...személyiségjogi pert fogok indítani ön ellen, jó hírnév megsértése miatt..."

Tehát NER-becs.szóra, törlik az igénylő adatait, csak azért jól jön az ha feljelentik...

Édes apám! Mekkora szar lehet ottan?!!! :-)))
Kedves Fabius! A napi belpolitikai sajtót olvasva, csak felk@rom magam, komolyan, de idejövök erre a blogra, és napi szinten értesülhetek mindenről, sokkal viccesebb formában. Azt hiszem nem veszek több újságot :-))
@Knósszosz: leirom megegysze Knosszi, ok?:-)

ha bekovetkezik a LEGROSSZABB, azaz marad A FOCISTA, akkor az en elkepzelesem szerint a 3 wcs kozul fog az egyik megvalosulni:-)
Amúgy az volt már, hogy " de a szocik..."? Csak kérdem, mer' akkor nem olvasok nagyon vissza :-))
@Knósszosz: "A dupla állkapcsú turul leköpi savval a rohattgyurcsányt..."

Szegény Gyurcsány, még hány bőrt húznak le róla.... Még az unokáim is az emúttnyócévet fogják hallgatni, és lassan lassan kiderül, hogy ebben az országban volt törökök, tatárok, oroszok, első meg második világháború, de az a nyócév meg az a Gyurcsány volt mind közül a legrosszabb... Majd csak figyeljétek meg! :-))
voltak... bocsi kimaradt a rag...
@a szív fészkei: ahogy mondod :)
orbán soha nem lenne képes pl. arra, amire "kedvenc" szélhámosom, anno...
történt, valamikor a két háború között, (vagy még az első előtt, mindegy) hogy szeged városa úgy határozott, hogy modernizálódni fognak, ezért kockaburkolattal kívánták ellátni a főutat. (valamelyik körutat? a történet szempontjából lényegtelen)
a baj csak az volt, hogy nem voltak bőviben a pénznek, azért kerestek valamilyen takarékos megoldást, és itt lép be a képbe a főhős.
történt, hogy megkereste a világvárosiadnó kívánó testületet, és ajánlotta, hogy kissé használt, de príma állapotú burkolatanyagot tud, igen kedvező áron szállítani. még mintát is mutatott.
az ajánlat elnyerte a vároatyák tetszését, és így az üzlet megköttetett.
lefektették a szállítási határidőt és az egyéb feltételeket, majd komoly összeget utaltak ki a reménybeli eladónak, előleg címén.
idáig sima az ügy, a mi kis svindlerünk zsebretette a pénzt, majd.... nem lépett le vele!
komótosan felutazott pest városába, ott felfogadott néhány jómunkásembert, beszerzett néhány útelzáró kordont, és az embereivel felszedette az andrássy út nemrég lerakott burkolatát.
az anyagot határidőre, pontosan és hiánytalanul leszállította szeged városának, felvette a neki járó pénzt, és most tűnt el.
(pesten, a lakosoknak egy idő után csak feltűnt, hogy mintha valami hiányozna az andrássy útról, így aztán kipattant a botrány, de ekkor emberünk már hét határon túl járt...)

na, ez a nagystílűség.
Szóval megvetés tárgya leszek már látom, de akkor is muszáj kiírnom magamból: elveszik a régi rendszer ma már nyugdíjas fejeseinek a nyugdíját. (ezt hallottam ). Azon túl, hogy hagyjuk már békén azokat a szegény öregeket, azon is túl, hogy ennyi erővel ha 40 év múlva majd ez a mai rendszer lesz a közutálat tárgya,( és valljuk be nagyon gyúrnak rá a maty meg az ovi) és esetleg ugyanígy járhatnak, fel merül bennem a kérdés, hogy, most komolyan ezek vonnak meg bárkitől bármit ÉS! Erkölcsi alapon!
Hát, édes úr istenem mit is mondhatnék még erre...
@nandras01: :-D :-D :-D Na ez az ember legalább kreatív volt! :-))) de ma már az sincs...
@nandras01: ő volt az igazi Trebits, nem?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Orbánt nem lehetne eladni titokban? Adnánk hozzá ajándékba egy matolcsyt, meg a simicskát
Egyet fizet hármat kap! :-)
@a szív fészkei:
Csókolgassa a harapós ló!
(szolgálati közlemény: száradnak a paradicsom magjaid stop, majmekkapod stop. most on stop.)
Na-:))
en.wikipedia.org/wiki/Ignaz_Trebitsch-Lincoln

de nem, bocs, Hamrák adta el a Rottenbiller utca burkolatát...
@lbm: szegény Rózsa... duplán nem kap nyögit
@a szív fészkei:
Nekem tukeppen ez a gondom TGM-mel.
Hihetetlenul muvelt, olvasott figura. Nem egy cikkenel kell gugliznom, hogy akkor most mirol is a mondatban.
Am azt fel nem foghatom, hogy ugyanakkor hogyan nem tudja a vilagot latni maga korul?
Mert ugyan ertem en, hogy a baloldalisaga mozgatja, es azert probal tenni, de az o marxizmusa (talan mondhatom ra, bar nalam ez nem szitokszo) annyira eletidegen, hogy dobbenet.
Eppen mi, magyarok, kozep-europai nepek bizonyitottuk, hogy az emberiseg meg nem erett meg az ilyen szintu (sot meg lightosabbra se) baloldalisagra. Es a vilagvalsag idejen is nem hogy a szolidaritas fele, hanem jobbra tert ki az inga.
Persze azt sem tudom, hogy egy szocialista/kommunista rendszer mennyire lenne jo, es hasznos...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Rendben, vettem…
A bajom az a kommenteddel, hogy:
„ha bekovetkezik a LEGROSSZABB, azaz marad A FOCISTA”…
Én kedvellek Téged, de ha ezt még egyszer leírod, akkor menj pályaedzőnek és nevezz át minden bal lábat, jó? Mondjuk az nem Te lennél, de fontold meg.
Van az a pénz!
Ja, hogy nem volnál olyan? – Hát, előfordulhat olyasmi, hogy a kálcium beépül egyes emberek gerincébe. Mostanában ritka, de azért nem lehetetlen.
Remélem nem értetted félre, azt gondolom ugyanazért tépjük a szánkat-:))
Amúgy a kazán nem elhanyagolandó alternatíva.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: jó! Akkor számlát sem adunk... :-))) de csitt! mer' minggyá jön a TEK- és kiTEKeri a nyakunkat... :-))
@saravad: kösz a javítást, én valamiért az andrássy útra emlékeztem.
mindenesetre, orbán soha nem fog sem az igazi trebics, sem pedig hamrák nyomdokaiba lépni.
marad az, ami: felkapaszkodott vidéki gumicsizmás akarnok, akire adhatnak frakkot és cilindert, akkor is csak tahó marad, aki a hagymát is hagymával eszi... bár, schneider úriember volt hozzá képest.
@simple observer 1.0: szerintem a rendszer elmélete tök jó. Mondhatni nagyszerű. Egy a probléma vele: emberek vannak benne... És az ember az sajna hibaforrás sok minden miatt. Ezért nem lehet kivitelezni, magát a kommunizmust-szocializmust. Az ember egyik alapvető tulajdonsága, hogy ki akar tűnni, valamiben több, kimagaslóbb akar lenni a többi embernél. Több pénzt, több hatalmat akar, hogy értékesebbnek érezze magát a többinél. Itt bukik a rendszer, pedig az alapgondolat egyáltalán nem rossz. Szerintem...
@simple observer 1.0:

"Persze azt sem tudom, hogy egy szocialista/kommunista rendszer mennyire lenne jo, es hasznos..."

Semennyire. Humánetológia. Maximum 30 felnőtt + gyerekek, akkora csoportban működik.
@simple observer 1.0: tgm- et nem érdekli a való világ.
ő elvek mentén alkotja meg a véleményét, mondhatni, doktriner módon.
ettől függetlenül, érdemes figyelni rá, mert mindig tud új szempontot bevetni, egy probléma megközelítése nála mindig izgalmas. nem mondom, hogy könnyű olvasmány az irományai, de érdemes megküzdeni velük.
a hvg- ben megjelent írása a sólyom beszédről is vitára ingerlő és heves egyet nem- értést indukáló, de az, hogy sólyom szempontjából vizsgálja a történést, és felfedezi, hogy milyen rettenetesen nehéz lehetett az útja sólyomnak, amíg eljutott a nevezetes beszédig - mindenképpen igaz.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Hát, én nem értek az ilyesmihez. Csak veszem a piacon való dumákat. A szemétládáknak le kellene ereszkedni odáig, hogy meghallgassák mit mond Jani bácsi a zöldségesnél, amikor kipengeti a karfiolt.
"Négyszáz? Tessék! Rohadjon meg a tetű!"
Fogalmam sincs mire gondol(...), de ilyesmit hallok.
Ha nem értenél kedves Sipi-:DDD!
@Knósszosz:

TGM-nek is el kellene néha menni a piacra karfiolt venni.
@Pantagruel: Köszi ... de hát ugye ...ez nem ugyanaz.
@nandras01: Azért személy szerint engem nem zavarna ha olyan miniszterelnökünk lenne, aki egyszerű, és akár nem is úriember/hölgy. Nem biztos, hogy az hátrány. Viktorunkkal nem ez a baj. Az van, hogy szegénykém, abba a típusba tartozik, aki felkapaszkodott, és ez nem bölcsességet adott neki, meg humanitást, hanem hatalmas egót, mert hogy ezt úgy éli meg, hogy ő maga "dolgozott" meg ezért, ő maga érte ezt el, és ezért mindenki csak felnézhet rá, a többi meg csak lúzer. Ezáltal pedig csak ő tudhatja a tutit, hisz nagy ember. Egy sznob, aki azzal ámítja magát, hogy ő tudja ám milyen itt lent, mert ő is így kezdte, és még talán azt is elhiszi magáról, hogy újra megállná a helyét idelent, ha úgy hozná a sors. pedig nem. Találkoztam már a civil életben is ilyenekkel, sőt a saját blogomon is. Abból éltette magát, hogy 20-30 éve ő milyen mélyen kezdte, és most bezzeg... és ő most is megállná a helyét. Hát! Ő sem... Mert ami most van az nem mérhető azzal, ami 30 éve volt. Ja! és vedd hozzá, hogy vikike beteg is némileg. Mentálisan. Egy sztálin-hitler keverék, csak civilizáltabb formában.
Úgyhogy az nem baj ha kolbászt töltöget, csak legalább ne lenne olyan primitív, mint amilyen... Az unintelligencia egőval keveredve olyan létformákat hoz létre mint viki.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Aha... ja!
Érted Te, csak a meleg... ugyebár.
Nem Kánnak írtam, ergo: értelem van a másik oldalon. Majd megbeszéljük holnap, én is fáradt volnék.
Jó éjt Neked!
egóval keveredve... ma este diszlexiás lettem...
@lbm: vagy csak a barna sör amit kortyolgatok... fene se tudja...:-)
@nandras01: schneider nem akart más lenni.

Van nekünk pár haver, régi cimbik, együtt buliztak, csajoztak. Most ők a közjogi méltóságok. Inkább olyanok mint schneiderné...
@glaci ph 5.5 álompolgár: de igen, ezt már tisztáztuk.
én tévedtem az utcát illetően - de a történetben nem az utca a lényeg :)
öld zöld akarna lenni

Hát ennyi a póló. :-((
@saravad: ezért írtam, hogy schneider orbánhoz képest úriember.
@saravad: Hogy nekem mért nincs egy miniszterelnök haverom?... Én megelégednék titkári munkával is. Elvégre úgy én is tudok írni mint Palibá, amint látjátok, még sört kortyolgatva is. Minek az a nyilvánosság... Jó meló, jó fizuért, a háttérben. De jó volna...
@Husz_János_Puszita:
TGM írásait kedveltem.
Kedveltem.
Valami mostanában nem tetszik bennük.
Más: Lázárlandban nem indít jelöltet az LMP és nem támogatja a Coccialistákat. Most akkor, hogy a francba képzelik a Fidesz eltakarítását? Kb. hasonlít nekem ez a hozzáállás TGM nem megmagyarázható dumáira.
Lehet, én vagyok túlságosan fanyalgó, de akkor is.
Akkor ki az az LMP?
És még egy gyöngyszem: Papcsák hitelközvetítő mivolta. Gyönyörű történet. Szerintem ez holnap poszt lesz, majd ott olvashatod.
Jó éjt!
@lbm: ehhez egy KDNP-s rokon is elég. Az sincs?
@lbm:orbán tahósága valóban nem lenne annyira zavaró - persze azért ne egye késsel a halat...-, ha nem párosulna azzal küldtéstudattal vegyült akarnoksággal.

elmesélek régi, de igaz történetet:

anno, még erősen a kilencvenes évek elején, amikor éppen túl voltunk a rendszerváltás eufóriáján, orbán még csak egy volt a tojásból frissen kikelt politikuspalánta közül, megesett, hogy a parlamenti képviselők focicsapatot alakítottak és jórészt a maguk szórakoztatására, vagy egy- egy, az ájult tisztelettől félmerev másik bulicsapattal sörmeccseket játszottak.
a kapus -egy szdsz- es, akkoriban teljesen ismeretlen képviselő, aki majd később, egészen az államtitkárságig vitte, de ez mellékes- az egyik meccsről tajtékozva tért vissza, és esküdött az ég minden szentjére, hogy az életben soha nem megy el egyetlen meccsre sem.
amikor nagy nehezen lehiggadt, elmondta, hogy mi is történt:
ezzel az orbánnal képtelenség játszani. rohangál a pályán mint a vakegér, és teljesen mindegy, hogy milyen helyzetben van, egyfolytában üvöltözi, hogy "ide! ide!", majd amikor megkapja a labdát, tökéletesen figyelmen kívül hagyva a többieket, mindenkin kíméletlenül átgázolva akar gólt lőni. eszébe sem jut, hogy adott esetben a játékostársa jobb helyzetben van, fel sem merül benne, hogy passzolni is lehetne- ha megkapta a labdát, akkor az az övé és mindenki másnak kuss.

ennyi a történet, de ma visszagondolva rá, nagyon sokminden érthetővé válik a mai orbán cselekedeteiből.
@nandras01: :-DD Vagy volt egy faszi talán a kilencvenesekben, aki eladta a Nyugatit. Szóval legyen valaki ha már, akkor már Arsene Lupin. www.port.hu/arsene_lupin_kalandjai_les_aventures_d_arscne_lupin/pls/fi/films.film_page?i_film_id=38773

De ne egy ilyen nevetséges - erőfölényével visszaélve - mindent rabló kisgömböc.
@nandras01: Ezt olvastam már valakitől, aki szintén játszott vele. Azt írta, ellenfélnek, de csapattársnak is genya volt.
ÉS úgyis maradt.
@Knósszosz: Az LMP meglepően következetes. Azt mondta lehet más a politika. Ezt azért mondta, mert elege lett az embereknek az MSZP-ből FIDESZ-ből stb.stb. Igazából magának mondana ellent, ha az MSZP-vel összejönne. Mármint ezt hiszik. Ugyanis még nem jöttek rá ( és én ezért gondolom, hogy annyira naivak, és fehérek mint egy bárányka), hogy 2014-ben még a parlamentbe sem jutnak be, ha nem lépnek kapcsolatba valakivel, és elhatárolódnak mindenkitől. Én nagyon értem az LMP-t, csak én meg azt is tudom, hogy ez a társadalom nem érett meg arra, hogy kiírtsa az agyából azt a feltétlen reflexet, hogy FIDESZ vagy MSZP. Az LMP pedig nem tud olyan erélyes lenni, hogy valóban felülkerekedjen e két párton. Pedig lehetnének önérzetesebbek, mivel pik-pakk bekerültek a parlamentbe, pedig alighogy megalakultak mint párt. de valahogy erőtlenül politizálnak és attól tartok eltűnnek 2014-ben. Pedig én itt vagyok, nem sok kéne, hogy megfogjanak, " könnyű katát ágyba vinni"-ük, mégsem sikerül nekik.
@a szív fészkei: mondok durvábbat is:
ano a parlamentben, a fideszes képviselők csak "kishitler", vagy "minihitler" néven szóltak róla- persze csak a háta mögött...
@nandras01: Hát ez valóban tanulságos, és kellően jellemzi ezt az embert. nem csapatjátékos. Annak akarja beállítani magát ( nemzeti konzultáció stb.), de nem megy neki, mert a csapatjátékot is úgy alakítja, hogy annak a végeredménye őt igazolja. Ez jó történet, és el kell higgyem, mert pont ilyennek látom.
@Knósszosz:

Meglehetősen béna fasz megoldás ez az LMP-től, még ha minden okuk meg is van rá. Itt üt vissza, hogy a szervezetépítésre nem fektetnek elég hangsúlyt, és a vidékkel - különösen az országnak ezzel a szegletével - nem törődnek eleget. De akár hogy is, én nem ezt húztam volna a lehetőség pakliból annyi más megoldás helyett.
@nandras01:
Erre rímel, amit egyszer a rádióban (Kossuth?) hallottam egy riportban, későn kapcsoltam, nem tudom a részleteket. A Nagy Imre újratemetésén résztvevőket interjúvolták. Állítólag az összes politikus résztvevő és párt megállapodott, hogy senki nem fog beszédet tartani, senki nem használja ki a temetést a saját céljaira. Na, ki nem tartotta be?
Mennem kell kedves társaság, mert holnap az öreg nénik és bácsik a munkahelyemen a mosolyomra várnak, nem pedig egy kialvatlan "bloghuszár"-ra. Ha már szeretnek, én is őket :-) Jó éjt nektek. Jó volt itt lenni. :-)
Orbánék olyanok mint aki kottából zongorázik, de köze nincs a zenéhez.
Hiteltelen, mert nem él meg érzelmileg semmit, hacsak nem a kicsinyességet.
@lbm:
fiúk lányok...hagyjátok már abba a szar elemzését, annak eredeti valósága: szar és nincs miről másról vele kapcsolatban csak az, hogy a megfelelő helyre kerűljön: a csatorna mélyére vagy az emésztőbe...a csótány is egy intelligens és túlélő rovar atomtámadást is képes túlélni de másra nem jó mint mint bennünket bosszantani és a megoldás eltaposni egy kemény sarokcsapással

brühühühühühü

a csatolt egyedek ugyanez a kategória és nem való hozzájuk tudomány...leváltani és megbüntetni kurva keményen ahogy Lajos bácsi a Karfiolos
@nandras01: nem ez arról szól, ami, ma, itt ,folyik
@rodeo36: megyek aludni, de azt már rég le akartam írni, hogy stefikén kívül még te vagy az az ember, akinek a kommentjeit akkor is megismerem, ha véletlenül elkerüli a figyelmemet a kommentelő nick-neve :-))) brühühühühühühühü :-)))

Tök aranyos :-))

Szia :-)
@Fabius:
Mily meglepő, egyet értek!
Nagyjából itt jön a képbe a viszonylag tájékozott szavazópolgárnak, hogy akkor most ki a faszra is ikszeljen. Az LMP eddigi akciói után azt vártam volna, hogy folytatják azt, amitől szimpatizáltam velük. De nem. Csalódás az egész, mert evvel a lépésükkel a Fidesznek tesznek olyan gesztust, amely túlmutat a saját maguk identitás keresésén. Mondom ezt azért, mert úgy néz ki, még nem tudják kik is ők maguk.
Megette a fene, ha a rendszerváltás (…) óta előkerült új párt is ekkora szarházi gittegylet lett.
Nem értem…
Valóban nincs alternatíva?
Szarban vagyunk, ha valóban így van.
@lbm:
próbáld meg azt a vonalat amit fabius és én hoztunk létre: tudományos és profi politizálás számszerű és eredménycentrikus alapon: a lehető legszélesebb tömegbázist megszólítva...vagy eltűnnek a süllyesztőben örökre... felkészületlenek és politikusi szakmai felkészűltségük kurvára hiányos

az IKSZ-ről legalább tudjuk, hogy mire vannak és miért és azt próbálják teljesíteni azokról ugyanaz a véleményem a szar gyermekei is szarok

brühühühühühühü
@rodeo36: a tudományos és számszerű politizálás nem fér bele a "profilomba". Az én blogom a munkaerőpiacról szól, olvasóim főleg munkavállalók, avagy állástalanok. Az ezzel kapcsolatos politikai háttér persze feldolgozásra kerül, de be vannak korlátozva a határaim némileg... :-) Amúgy ti jól megfogalmazzátok, és azt hiszem jobban is értitek a politikát. Én a "humánusabb" vonalat értem, de azt is inkább érzem. Abban tudok jót. De majd igyekszem :-)
@lbm:
még nem nyitottam be hozzád...javaslatom: ti tudtok egy kollektívát összehozni és önmagatok hasznára tevékenykedni, még ha voluntary lesz azaz ingyen...a piac nyitott és van ott helyetek -magad sem fogod elhinni mekkora sikereket lehet elérni egy jótékonysági kollektívával...ez a kapitalizmus egyik előnye nem a mások vállalkozásában kell keresgélni hanem csinálni vállalkozást

alapos profi ismereteket kell összeszedned és rendszerezned saját magatokról és meg fogsz lepődni...a félig munkaképesek is képesek valamire, ha akarnak és látják eredményét

mindezt 3 hónap alatt fel lehet építeni, nem kell bejelenteni sem nevet adni neki, hanem csinálni és látni hogyan lehet

bízzál magatokban

brühühühühühühü
@Knósszosz: lehet, hogy az LMP komolyan vette Debreczenit... csak nem merik kimondani. Talán pont attól félnek, ami a te reakciód is: döbbenettől, haragtól.
Alternatíva? Majd, ha létrehozzuk magunknak.
@Cirbolya_sentinel:
Lököttek!
Helyzet? Agyhalott narancsbolsik magyarázták, a nem is úgy volt... c.történetet? :DD
Mindenki hazudik, csak Viktor&Bandája az igazmondó?
Ejjj, de szíp is!
Alsóbivalybasznádon zabájják is a nípek...
@Knósszosz:

Tévúton jársz.

Egyszerű ez:

A közös jelölt tárgyalásról a szocik kimentek. Az LMP az országnak azon a részén kurva gyenge. Ha kimondják, ha nem. Ezért nem akarták eljátszani azt, ami Dunaújvárosban volt: alig szavazat, és mutogatás. Ha nincs jelölt, nincs garantált égés. Ami most nekik abszolút nem hiányzik.

Én nem ezt léptem volna, de ők tudják. Helyette Dunaújvárost próbálják helyrehozni, ott feljelentették a polgármestert, mert nem akarózik neki nyilvánosságra hozni a városgazdálkodás átvilágításáról készült jelentést.

Ennyi. Színtiszta politikai taktika.
@Knósszosz: Az LMP-nek számos olyan akciója volt, amire összeesküvéselméletként azt is mondatnám a Fidesz csináltatta velük. Optimistább forgatóknyvem az, hogy sik hülyék.
Beleértve különben a népszavazásos kampányt is.

Mert onnan is nézhető:
Megtámadták a demokráciát. Á dehogy, hiszen ott vannak az LMP-gardírozta rendezvények. Ja, hogy mind a százan ott voltak? Hát isntenkém. Nem demokrácia nincs, hanem csak komoly ellenvélemény nincs a kormánnyal szemben. Hiszen tütethetnek, de a kutyát sem érdekli.

Ehhez gyakorlatilag csak olyan hívószavakkal kell szervezni, amit az érdekeltek fele nem ért. S olyan népszavazási kérdőív, amit husz perc, mire megért az ember. stb.stb.stb.
S olyan szervezés, pl. az operaháznál, ami előzékenyen véget ér akkor, amikor bent Orbán megveregeti a saját vállát az alaptörvénnyel. Nehogy már valami kis konforntációcska, interferenciácska alakuljon ki a bent gazsulálókkal.... stb.stb.stb.
@lbm: Szvsz az LMP nem annyira más és nem annyira profi. Ezt az előbb leírtam.

Másrészt kicsit off, meg régi, de most bukkantam bele.
Biztos korábban is tudnom kellett volna, de meglepett, hogy joghatályos felmondás lehet e-mailben
"A felmondás új szabályai – amikor a felmondás e-mailben érkezik (1. rész)
http://munkajogportal.hu/cikkek/a-munkaviszony-megszuntetesenek-uj-szabalyai-1-resz"

Főleg, mert elképzeltem, amint spam-elők majd ezzel szórakoznak. Tudom, az már más blog témája lehetne.....
@Fabius:
Nem tudom... Ezek az LMP-s fiúkák tényleg ennyire langyosak és impotensek, vagy csak annak mutatják magukat?
Most komolyan, semmi kezdeményezőkészség nincs bennük?
Kreativitás ennyire nulla? A "Viktor mehetsz a balettba vissza ugrálni" c. dologgal ki is fújt minden?
Akkor tényleg sok fideszes megbízott épült be, mert maguktól ennyire semmitmondóvá és töketlenné válni az azért már művészet.
Ezért kár erőlködniük, max.aranyeret kapnak.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Amatőrök. Igen, ennyire. Amit akarnának nem volna hülyeség, ha a kivitelezés nem lenne ennyire nabazmeg időnként. Éppen ezért mondtam tegnap, hogy szakembergárda kéne nekik, mert akik most vannak azt hiszik, hogy, közbe meg dehogy.

Mondok példát:

A Lázárfalvai hülyeségről mindenki tud, ráadásul balfaszság is. A Dunaújvárosi feljelentésről - amiről írtam feljebb - és a Pusztaottlakai közmunkaprogram részleteinek, nyilvántartásának kiperléséről meg senki.

Taktikai érzék és kommunikáció nullás.

A megítélésüket itt olvashatod, magad is leírtad, közben meg az egyetlen párt ma az országban aki ténylegesen, feljelentésekkel, jogi eljárásokkal baszogatja Orbánékat.
@nandras01: Testméretre mini, egyébként egyre növőfélben a hasonmás kategóriában.
@Fabius:
Tudod, ez már nem hiba, ez már...
Azok, akik egy ilyen "vállalkozásra" adják fejüket és belevágnak a nagypolitikának nevezett fostalicska hajtásába, na, szóval ezek annyi fáradtságot ne vegyenek, hogy akkor legalább profin akarják csinálni, amit csinálnak... akkor francnak erőlködnek?
Hagyják a fenébe az egészet, menjenek vissza ezek is ugrálni a balettba, ne akarjanak olyannal foglalkozni ezen az amatőr szinten, amit nem képesek profi módon művelni!
Vagy csinálják szívvel és lélekkel, vagy hagyják a francba az egészet és húzzanak vissza piacgazdaság törvényei közé - bár ezzel a mentalitásukkal ott hamar éhen halnának, akár a narancsbolsik, maffiakapcsolataik nélkül! Szóval azoknak is nyasgem...
@lbm: :-) Mindig örülünk neked. Mondom fejedelmi többesben, de szerintem sokak nevében.
@Fabius: Pusztaottlakáról tegnap olvastam pár soros szösszenetet. Talán a földnyertes foglalkoztat közmunkásokat? vagy valamilyen másik prominens személy?
@keresztanya fabi(en):
Nem! Az nem lehet! A NER hívei és seggnyalói nem olyanok! Ááááá, dehogy! :DD
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szerintem meg beléjük kell verni, hogy profizmus nélkül ez nem fog menni. Én még próbálkozom. Mert ennél a faszkodásnál csak azt szeretném kevésbé, hogy még faszkodók se legyenek a maszop-fidesz kettős, meg a jobbik mellett.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: most mondjam a közhelyeket? Láttam én már éjjeliőrt nappal meghalni, karón varjút, lopni sem szabad és mégis mennyien lopnak s milyen jól élnek... stb
@keresztanya fabi(en):

Azt ugye tudjuk, hogy a földnyertes és a prominens ( Simonka ) gyakran nem szétválasztható.

Ráadásul a munkakörülmények is finoman szólva véleményesek.

magyarinfo.blog.hu/2012/05/17/kozmunkasok_rabszolgasorban

www.beol.hu/bekes/kozelet/birosagra-vitte-a-pusztaottlakai-kozmunka-ugyet-az-lmp-455586
@Fabius:
Minek csinálják, ha nem képesek teljes mellszélességgel és profin felvállalni, képviselni az ügyeket, az elveiket?
Lehetnének a fidesz, vagy a cocik megtűrt, de szart kavaró tagozata, csillámporral leszórva és a bili széléről beköpködve.
Mert eddig ennyire telt csak nekik - egyéni arculat, karakteres igazi politikai megnyilvánulás és elvhűség még nem volt. Minden más, mármint szarkavarás, mellédumálás, magyarázkodás, okoskodás, a nulla osztása,... na, azok igen.
Faca, natyon faca... Inkább igyanak, akkor legalább arra foghatnák! :D
@Fabius: És ugye azt is tudjuk, hogy nem az egyedüli ilyen szutykos ügy ez.
Mikor túlöregszik a dinnye, punnyadt lesz, felénk azt szokták rá mondani, hogy beleesett a lőrinc(z)
@keresztanya fabi(en):
Igyekszik az ember... Amúgy Gábrielünknek hogyan tetszett a jobbik sajátos "megdobálom a saját magam fajtáját" c. akciója? :))
A cigók is ilyen hülyék voltak és megdobálták a sajátjaikat, vagy csak a jobbikosok?
@keresztanya fabi(en):
Melyik? A focisakadémijjás?
Labdástú, vagy csak belehuggyozik? :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:Pedig láccik, hogy akarják, hoznak egy kis színt az életbe a megmozdulásaikkal. Csak másnapra elfelejtik őket.
@saravad: Szerintem ő érzelmileg egyet bír megélni: a törlesztést mindenért mindenkinek mindig. Papának a pofonokért - de a nagyapja is a leghülyébb unokájának tartotta - fővárosiaknak a falusi mivoltjáért tart be, és így tovább.

Libsiknek azért, mert köztük kezdett és ismerik csemetefa korából, tudnak róla mindent.
@keresztanya fabi(en): Belepisilt a Lőrinc!! De jól nevelt környéken élsz, itt a bűnös Szodomában bezzeg nincs lelki finomság.

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: pláne, ha azzal eteti az akadémikust, akit elküldtek vele riportot csinálni, hogy ő fociöltözőkben tanult politizálni. Látjuk. Magyar fociöltözőkben.
@keresztanya fabi(en):
Tehát??? A tehetségük csak ennyit ér! Ezen sok magyarázni való nincs, a saját munkájukkal minősítik magukat... :(
Nem mindig a "más", a "körülmények" a hibásak. Először valahol saját magukban kéne elkezdeni a hibakereséseket, azután léphetnének tovább. Na, ezek a kiscsákok eddig még nem jutottak el.
@a szív fészkei: télleg úgy mondják, csak már kezdek amnéziás lenni
@a szív fészkei: valamint öltözködni és viselkedni is ott tanult tegyük hozzája
@keresztanya fabi(en): Nem, ez a brüsszeli csipkefinom lelked rezdülése. Mehetnél Morvai anyánk helyett havi három millát kaszálni engem képviselve. Meg a Kimit. :-))) Én kimondom az ilyet, nekem elég mocskos a szám....
@keresztanya fabi(en):
Mos'mé? Én szeretem feltenni a kérdéseket neki. :))
Igaz, szeret rendesen mellébeszélni és ha végképp bajban van a válasszal, szép nagyokat hallgatni, vagy a Bibliát idézgetni. Sokra nem megy vele, mert nekem megvan, több kiadásban is, olvastam is, de pl. hogy Csanádjuk mire menne vele, az már egy másik sztohasztikus rendszerelmélet alapjainak az iskoláját ágyazná meg! :)
@glaci ph 5.5 álompolgár: Miért, Beckham divatidol lett szintén focistaként. Szóüvbal nem kizáró ok a jó ízlésből, hogy ott is tengett-lengett a lábszagban.

A fiam is focizik hetente de attól még hótt udvarias, értelmes és jóízlésű. Orvbán még a peripatetikus filozófusok mellett is bírna kőbunkó lenni, róla minden lepereg, ami européer vonás.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Látod, látod, nekünk volt gyerekszobánk. (nekem sajnos nem, csak próbálták belém verni a más szemében a szálkát is meglátják, a sajátjukban pedig a gerendát sem címűt)
Pici pocik szeretnek repkedni:[..]"Vanuatu volt a legegzotikusabb célpont, ahová idén magyar kormánytisztviselő eljutott – derül ki abból azokból a válaszokból, amit a minisztériumok küldtek Józsa István MSZP-s képviselő megkeresésére. Mint összesítésünkből kiderül, az „unalmas” brüsszeli, berlini, londoni munkaértekezletek mellett jártak azért Thaiföldön, Indiában, Vanuatun is." hvg.hu/itthon/20120808_utazas_kormany_kozpenz Na de miért nem one way ticket-tel??????
@a szív fészkei:
MERT IRIGY KUTYA VAGY, AZÉRT REKLAMÁLSZ! :D
Én bezzeg a Parketta- és Tapéta Szigeteken nyaraltam, egy lazító lakásfelújítás keretében... Simán annyiban fájt, mint egy klassz nyaralás! :((
@a szív fészkei: De attól sem kell ugye jobban örülni? (nekem nem sikerül, és jogilag is neccesnek érzem)
@a szív fészkei: Tudod én a szorgos hangya típus vagyok, nem a rongyrázós, meg ész náélül pofázós. De azért én is tudok emnbert enni, ha muszáj. Bízom benne, hogy elboldogulnék bx-ben, de te alkalmasabb lennél rá. Nagyobb klenne ott a te habitusodra
@GeoCracker:
Majd ha válni is lehet sms-ben, akkor örömködj! :)) Neked sem jó semmi! Pedig ÉRTED is dolgozik Pártunk és Qrmányunk...
Most szerencsére nem annyira... ezért azután az árfolyamok is normalizálódtak... tehát be kell vásárolni a valutából, hogy majdan egy kicsit tőzsdecápáskodva, túl lehessen adni rajta, ha a fijjúk visszajönnek DÓGOZNI! :)) Szégyenlem is magam érte! :))
[..]"A pluszfedezetek között, a költségvetés bevételi oldalán feltűnt ugyan, szinte közvetelnül a zárószavazás előtt egy 160 milliárd forintos tétel, amit a NAV hatékonyabb adóbehajtásából remél a Matolcsy-minisztérium, ám a Költségvetési Tanács szerint ennek realitása erősen megkérdőjelezhető (az Origo korábban azt írta, a számot csak hasraütésszerűen írták be a költségvetésbe, mert az utolsó pillanatban vették észre az NGM-ben, hogy ennyi még hiányzik)." Lőrinc pisilhet nyugodtan, de adóznia nem kell, az ő pénze nem hiányzik annyira mégsem ezek szerint.
@a szív fészkei:
Perverz egy macsek vagy Te... Matolcsyt meg is vesszőznéd... Váááá, Te, Te... Üsssssd még! :)
@a szív fészkei: elbaszták az irányt, a galócásba kellet volna besétálniuk
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja Tuvalura lennék kíváncsi, de üsse kavics a másik kis izét a nagy sós lében!

Én mindig irigy, irigy. A te szép felújított kéglidre is, hogy ilyen ügyi vagy! Grat!
@a szív fészkei:
Jajj... én csak a parkettát dolgoztam fel. Szeretek ilyenek csinálni.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: jaja :-))
"
Legalább jól megérdemelt szabadságát nyugodtan töltheti az állam vezetése. S velük nyugodtan zajlik a gazdaság. Mármint a szabadságuk ideje alatt nyugodtan zajlik. Szinte már hiányzik is Matolcsy György esedékes nyilatkozata, mely nélkül csak erősödik a forint. Igazán felelőtlenség ez a mikrofonmentes nyugalom a gazdaságért felelős miniszter részéről. "
endresy.blogspot.hu/2012/08/varazsszamtan-es-tanevnyitas.html
@GeoCracker:
Nyaligátor... :)) Mindig dicsekszel, hogy Te MEGMONDTAD!! :O
@keresztanya fabi(en):
Nagyon fáintosan megcsináltam, még a lányomnak is tetszett! Körben szegély, ahogy a nagykönyvben meg van írva! :)
@keresztanya fabi(en): ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN? A két mp alatt robbani kész Zsába királynőjeként? Ha valami, diplomata alkat nem vagyok. Én szerintem tíz perc alatt négy vh-t bírnék oda se figyelve kirobbantani. Galócásba szájjal előre, ja. :-DD

@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak azért nem csapkodnám csalánnal, mert még jót tenne neki reuma ellen. Ennyire nincs nagy szívem... És azért Kásást elnézve egy Mattolcsy teste nagyon nem vonz pőrén. Brrrrrrrrrrr. Nézegesse a manyupos neje.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ügyes pasi vagy. Nálunk a hasonló felújításokat a fiúk csinálják, festés, mázolás, parketta, megy nekik, sőt a fiam már burkolni is megtanult. A vakolás, gázszerelés és tetőfedés van kihagyva csak, de lassan azt sem árt majd megtanulni. Víz is megy, villany is.

Jó éjt mindenkinek!
@a szív fészkei: Jól van na! Akkor megyek a kis aprópénzért, csak az Audit intézzétek már el, nehogy láncöltéssel kelljen kivarrnom, aztán falvédőbe csavarva képviseljelek benneteket
@keresztanya fabi(en): Mindig csak az Audi! Őszintén mondom - és egy autós berkekben nagyon hasító barátnőm is - hogy az audisoknak van egy olyan alfaja
- azok a hurkás tarkóban és fuxban erősek -, ami nem ad jó renomét a márkának, ahogy a BMW és Merci is megszívja a törzsvásárlói színvonalát...

DE a tiéd egyedi lesz.
@a szív fészkei: na, ez is elbaszta, először magát kellet volna agyonlőnie, akkor a többire már nem került volna sor. Agyabomlott népség
@keresztanya fabi(en): Gázt enged szerelni a gázművek házilagosan? Én úgy tudom, hogy nem. Igen, meg kell mindent tanulni, mert különben a gatyád rámegy. Ezrét jó pl. varrni tudni. Hímezni pláne! ;-)))

Szép álmokat neked is.
@keresztanya fabi(en): Tényleg ügyesek. Nekemnem mennek ezek a ház körüli dolgok. Szép és kevésbé szép emlékü technikatanáraim velem a gyakorlatban tapasztalták meg a viccet a fafaragásról és fogpiszkálóról.
@a szív fészkei: Bizisten, nekem nem hurkás a tarkóm, nagyon szép fejformám van. A fiam is örökölte tőlem, ahol még van mit 0-ás gépeznie ott meg is teszi.
@a szív fészkei: Anno 78-ban a gázkonvektorokat mi kötöttük be az egyik szibában sé a konyhában. 2 évvel később, mikor a gyerekek külön szobába költöztek, akkor is a férjem akarta megcsinálni. Jól kiosztottam a fejét, hogy tán mégis kéne szerelőt hívni, ne szórakozzunk. Elment a szerelő, 10 perc múlva már büdös volt és megcsináltuk. Azóta sem kellett hozzányúlni
Most már tényleg léptem, reggel 5.30 ébresztő
Mikor kér már bocsánatot a Szárnyas Fejvadász ezekért tényleg? magyarinfo.blog.hu/2012/08/08/hazudott_a_jobbik_kepviseloje_sajat_tuntetotarsai_dobtak_fejbe_devecseren

Ennyire ciki banda azért rég volt magyar pol. palettán.
@keresztanya fabi(en): Te vagy a kivétel, épp azt mondom, hogy nektek rongálja a renomét az a sok überbunkó, aki gond nélkül megveszi ezeket a méregdrágákat és ara használja az -Audit (BMW-t, Mercit) hogy menőzzön (kompenzáljon ) és alázzon bárhol,bármikor, bárkit. A múltkor is kikaptunk ilyent a balatoni úton: hihetetlen pöcs volt. Valahogy másfajta autókban nem tapasztaltam még ilyen arrogáns barmokat.

Ti biztos szépek és édesek vagytok, ehhez kétség sem fér! :-))
É-Korea, mint álomállam egyeseknek: ahol a Kedves Vezetőék habzsidőzsiznek, míg a nép, az istenadta nép effektív éhezik: www.borsonline.hu/20120808_meregdraga_taskaval_villogott_a_first_lady
www.blikk.hu/blikk_aktualis/szazmilliokert-osztjak-az-eszt-a-miniszteriumoknal-2101281

Századvégék már a mézesbödönön belül vannak: [..]"A legzsírosabb szerződése a Századvég cégcsoportnak van, amely 2014 végéig havi 87 millió forintért adhat tanácsokat a Nemzeti Fejlesztési Miniszté­riumnak." Kiscsillagok.
@lbm: Lehet más? Máshonnan kibukottakkal? Ne röhögtess!
@Stefánia kisasszony [teuto-nordikus parasztlány]: "Annak keretében az emlékparkot és az ahhoz kapcsolódó sétányokat alakították ki mintegy 55 millió forintos költségből. A kéthektáros területen létrehozott tanösvény megépítését a Magyar Kármentő Alap forrásaiból finanszírozta az önkormányzat. Elvégezték a 70 négyzetméteres fogadóépület külső-belső felújítását, kialakították az emlékparkot a sétányokkal, továbbá automata öntözőrendszert építettek ki."
naplo-online.hu/veszprem_hirek/20120718_kolontari_tanosveny
Erre gondoltál?
Vagy erre?
"az egészségügyi szűrőközpont bezárt Devecserben, de "az elmúlt hónapokban több beteg találkozott olyan problémával, amelyet egymástól függetlenül, különböző belgyógyász szakorvosok higanymérgezéssel azonosítanak". A higany szerintük a gallium előállítása során, technológiai hiányosságok miatt juthatott a környezetbe.

Véleményük szerint a IX-es tározó befedésére használt szürkesalakpernye mozgatása, szállítása miatt a sugárvédelmi rendelet előírja az egyéni sugárterhelés rendszeres ellenőrzését is a tározók környezetében.

Az Esélyt az Életre a Vörösiszap Után Egyesületet a katasztrófa után alapították az érintett településeken élő emberek érdekvédelme és érdekképviselete céljából devecseri, kolontári és somlóvásárhelyi lakosok. "
naplo-online.hu/iszapkatasztrofa/20120723_iszapkarosultak_egeszsegugyi_kockazatok
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Boli, bazmeg, ha ők nem csinálják, senki. Úgy csinálják, ahogy tudják, ahogy bírják. Ragaszkodnak a tiszta pártfinanszírozáshoz, ebből kifolyólag nincs lóvéjuk. Te már adakoztál nekik?

Basszus, szavamon kell fognom magamat. Holnap átutalok nekik egy kis pénzt.
@Expatblog: nem annyira a pénzügyi háttérről van szó, inkább a jelenlétről. Írogatnak pár blogot, holott pénz nélkül az volna a minimum, hogy mindenkinek van egy-egy, tükörmásolatokkal az összes ingyenes szolgáltatónál. Na és persze aktív részvétel a kommentelők között, mert most kicsit úgy tűnik, hogy leírják, egy pipa a rubrikába, napi/heti/havi penzum letudva.
Kismillió dolog van, amit pusztán az online jelenléttel meg lehetne tenni, lóvé nélkül is, csak bele kell feküdni, és akarni kell. Itt néhány blogger tízszer akkora melót végez, és sokszor akkora ismertséggel rendelkezik, nulla apparátus, nulla aktív szimpatizáns-tábor mellett, valami, már-már érthetetlen önszorgalomból, vagy talán jó adag mazochizmusból :-)

Adakozni? 249 milliót kaptak idén párttámogatásra, 80-at alapítványra, és tavalyról áthoztak 141 milliót, ezeken felül a parlamenti frakciójuknak jutott még 107 millió. Hadd' ne kelljen már ezeken túl a kisembernek a zsebébe nyúlni olyanokért, akik az adott kisembert nem is látják, hangját nem hallják, problémáira jellemzően nem, vagy nem jól reagálnak. Tanulják meg beosztani azt, amit kapnak; kormányon ugyanez a feladat, csak a kassza, és az igények nagysága változik. Szokjanak hozzá.
Mi kopogtatócédulával, meg szavazattal tudunk támogatni, aki egy küszöb fölötti szervezetben ülve ennél többet vár, az nagyon el van tájolva. Meg az is, aki azt hiszi, hogy a hozzájuk vágott tízezresek munkakedvet, kitartást, és hasonlókat generálnak.
@Veszett Fejsze:

"Na és persze aktív részvétel a kommentelők között"

Ez speciel itt megvan. Ki vállaltan, ki álnéven, de megfordulnak itt és vitázni is szoktak. Várd csak ki míg élesedik a mai poszt, lesz tűzijáték megint.
@Fabius: "Pusztaottlakai közmunkaprogram részleteinek, nyilvántartásának kiperléséről meg senki." (nem tud)
A pusztaottlakai polgármester dinnyepiaci konkurense a battonyai polgármester. Pár éve megpróbálta felnyomni, azzal, hogy a kábé 200, 18-60 év közötti munkanélküli ottlakai lakos majd' 100 %-a debilnek (rokkantnak)lett nyilvánítva, hogy a Idősek Klubjában végzett "munkájukért" napi 8000 Ft-os költségvetési támogatást az önkori felnyalja. Miközben - állította a bejelentő - az emberek a dinnyeföldön melóztak. Valami 72 milláról beszélt.

Szóval van itt egy-s-más, amiről nem tud senki. Lesz munkája Szép Bernadettnek. :)
@GeoCracker:
Azt írod:
„Nem demokrácia nincs, hanem csak komoly ellenvélemény nincs a kormánnyal szemben.”
Engedd meg, hogy vitába bocsátkozzam ezen kijelentéseddel.
Leszámítva az agyhalott, Obersnasszky riportokból tájékozódó seggfejeket, én jelentős többséget vélek felfedezni az ellenvéleményezők javára.
A kérdés az, hogy ebbe a ténybe miért nem tud belekapaszkodni az ellenzék??
Számomra felfoghatatlan.
@a szív fészkei:
Hiába, az anyai Szív-:)))
Köszi!!
@Knósszosz: szia! Félreértettél. Azt jeleztem volna, h.az lmp alapot ad a fidesz- retorikának a kiragadottra rimelô részére
@Knósszosz:
"A kérdés az, hogy ebbe a ténybe miért nem tud belekapaszkodni az ellenzék??
Számomra felfoghatatlan."
Én úgy okolom, hogy ez a helyzet egyértelmű bizonyítéka: azok a _személyek_ akik itt ellenvéleményt hivatalból kimondhatnak nem hitelesek az ellenvéleménnyel rendelkező tömegek számára.
Az "én igazamat" sem mondhatja ki bárki. Például a Jobbik, vagy Gyurcsány, avagy Schiffer. Ugyi.
Ezért is van ez a veszett "új arc" keresés...
Átfogóbban: ha egy társadalom nem érzi sajátjának az államát azzal bármit meg lehet tenni. Pölö már 1990-ben is.
- Jajjaj, jaja … jajaj …
- Mi van, Bécikém, megdöglött az elefánt?
- Jaj, dehogy, ajjaj … nincs annak semmi baja se … jaj …
- Hát akkor?
- Nincs alternatíva, Rezső, nincs alternatíva …
- Csak nem?
- Debizonyhogy!
- Milyen alternatíva?
- Hát politikai. Én úgy utálom az Orbánékat, de úgy … hogy azok miket csináltak gazdaságpolitikában, külpolitikában, korrupcióban, ostobaságban, az elmondhatatlan, Rezső. El-mond-ha-tat-lan. Értesz, Rezső? Mi lesz szegény gyerekeimmel, meg az unokáimmal … jaj …
- És? Jövőre az ellenzékre szavazol, oszt annyi.
- Azt nem lehet, Rezső. Hiteltelenek.
- Hogyhogy hiteltelenek?
- Hát hiteltelenek, na! Mindenki tuggya. Mit nem lehet ezen érteni?
- Oké, világos. Hiteltelenek. De ha nem szavazol rájuk, akkor Orbán marad a miniszterelnök.
- Ne is mondd, Rezső, jajjajjaj … jajjaj … jaj …
süti beállítások módosítása