Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.29. 05:01 Fabius

A tusványosi bálvány meséje

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor tusványos

Mekkora bálvány, előtte az állvány, fogja a mikrofonját.

Gajdol a drága, az alsónadrágja összecsokizva rég.
Nagyon léha, valami lé ha néha lecsúszik a torkán,
Elmebajával úgy ragad magával, mint a legpusztítóbb orkán.

(via)

Te, Viktor, ez a hét lassan nekem kínos. Minden áldott napra szolgáltatsz valami röhögni valót, mert habonyárpi szabadság előtt elfelejtette a szájkosarat rád adni. Házhoz jársz a sallerért, mi meg kosztjuk ha ennyire kéred, nehogy csalódást okozzunk, hogy nem figyelünk rád kellően oda. Tudjuk azt is, hogy Tusványosra becsokizva mentél, mert a román önkormányzati választások eredménye sok jóval nem kecsegtetett akkor se, ha időközben az RMDSZ-nek letérdeltél. De aztán csak vitt az a félázsiai fejed, nem bírtad megállni, odataláltál a kísértésbe ismét. 

 Ha elrendezted volna az egészet ahogy szoktad - a Zúnióban kretének ülnek, ütnek vernek, gátolják a haladást mert olyan hülyék vagyunk, hogy a ránk testált pénzeket sem tudjuk mind lehívni,  és még a vágányok átállításához is hótthülyék, mert évtizedek óta egy irányba mennek. Ahelyett, hogy rólunk vennének példát, ahol egy félázsiai bakter a szentséges jobbkezével rángatja a váltót, a szerelvények cikáznak ide oda, hogy végül a postakocsit a Közgép szajoli átrakóállomásán megfelelő kezek gondosan tehermentesítsék. Ezt a nemzetek reneszánszának hívják amúgy, amiben mi sukárak vagyunk. Nem azért vagyunk utolsók minden tekintetben a térség országai közül, mert mi futunk utánuk, ez csak a látszat: mi csak tereljük őket a helyes irányba, mert nálunk a terelésnek ősi hagyománya van, ez a terelés meg a sor végéről történik, ugye.

Ha beérted volna ennyivel egy ásítással elintéztük volna a mesédet. De úrrá lett rajtad ismét a pusztai kiafaszagyerek, és elragadtattad magad. 

"Magyarországon is egyszerű a képlet: ha jönnek a szocialisták, összedől a gazdaság, aztán visszahívják a jobboldalt, hogy tegyék rendbe az országot."

Ez talált kiesni azon a kusza szádon, ezen pedig már az ATV-n szocializálódó kisnyugdíjasok is úgy röhögnek, hogy a szájukból csattogva esik ki a protkó, és térdig nyálas lesz rajtuk az otthonka. 

orbán-mentőcsomag01.gif

Pedig ők nem értik, ha fiskális fegyelemről beszél nekik valaki, de a recessziót tudják mit jelent, mikor drágabolgárúr beolvassa nekik a tévében. Márpedig itt egyébről sem hallani, csak erről. Az meg egészen biztos, - ha a saját és a pártod népszerűségi mutatóira ránézel neked is világos lesz - hogy nem ezért a fosfelhőért lettetek visszahívva. Nem gondolta azt itt senki, hogy a növekedési pályára tett ország számára szerintetek az lesz az unortodox gyógyír, hogy a gazdaságot elkezditek a gödörbe elásni, és Grandiózus Tervekből meg kamu győzelmi jelentésekből igyekeztek a gödör fölé papundekli pallót szerkeszteni, hogy ne látsszon ki milyen mély is a verem amibe az országot löktétek.

Igen, a szocialisták is felelősek, amit a Gyurcsány kormány 2008 őszétől 2009 tavaszáig válságkezelés címén csinált - pontosabban nem csinált - az minden kritikán aluli. Nem mentség erre az sem, hogy a nyugati országok GDP-jét ugyanabba a gödörbe lökte a válság, mint a miénket - a németek grafikonjáért katt - mert nem csináltak vele semmit. Nem mentség Gyurcsány számára, hogy az akkori szocialista frakció ott szívatta ahol tudta, hogy kéthetente jöttek elő a nagyszabású tervekkel kiáltozva, igen Feri, csináljuk Feri, aztán meg egy nap múlva kifaroltak belőle, mert a választások előtt megsértődött volna a megszorításon a nyugdíjas, közalkalmazott, és ki tudja még ki mindenki. Bohózatba fulladt az egész, Gyurcsány belebukott, de jött helyette a megszeppent kisdobosfejű Bajnai, aki rendet vágott a frakcióban és a gazdaságban is. Akkora rendet, amit már Viktor sem tudott odakint letagadni anélkül, hogy hülyének ne nézzék, így átesve a ló túloldalára inkább levilágbajnokozta a produktumot. Ha ránézünk a grafikonra - és emlékszünk az akkori cds felárra, a hitelminősítőknél lévő besorolásunkra, a piac szereplőinek véleményére - éppen volt is mit. 

 Ha csak annyit csináltok, hogy apróbb módosításokkal kellően nemzeti pátoszosra igazítjátok a szátok íze szerint amit elindított, akkor ma nem kéne magyarázkodnotok a régió sereghajtó helyért, a recesszióért. Nem kellett volna a manyup einstand, nem kellett volna a rekord áfa, nem kellett volna a kismillió ilyen olyan adó, nem kéne törni a fejeteket, hogy az egykulcsos lékén kiszivárgó évi 600 milliárdot hogy tömködjétek vissza, nem lenne a tripla bóvli sem, amire már szerintetek is bevallottan borsos felárat fizetünk. Szimplán lehetnél te a hős, Viktor, állandó forradalom és sallercunami nélkül. 

 De te sajnos ahhoz is hülye vagy, hogy félázsiai módra feledd a gesztenyét amit más kikapart neked. 

 

 

817 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr324684363

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.07.30. 10:42:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Nemzetek reneszánsza? Abcúg! 2012.07.29. 13:26:15

Mindenki adott rendre evő és ürítő csecsemőnek születik, a kulturális identitása jóval későbbi fejlemény. A nemzet fogalma líra („Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj, / s nem tudja, hol lakott itt Vörösmarty Mihály,”). Nem hiszek a nemzet, e szel...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.07.29. 11:43:16

Egy évnyi szociológus szakmai gyakorlata van, 24 éve agresszív, gátlástalan megélhetési politikus, aki 1990 óta ki se tette a lábát a Parlamentből, hogy körbenézzen a magyar valóságban. Szónoki képességei rendkívüliek, a politikai marketing és a tömegm...

Trackback: Paranoid téveszméket feltételez Orbánnál az ex-fideszes Fodor Gábor 2012.07.29. 11:42:14

Képzelt ellenségek, rettegő bizalmasok, az ellenállás megtorlása – a Fidesz alapítói közül nem Orbán az első, akin az elmebaj jeleit véli felfedezni a környezete. Fodor Gábor kijelentéseire azért érdemes odafigyelni, mert a Fidesz alapító tagjaké...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei: Látod, látod... magadból indulsz ki... Nem kellene, ti más "emberfaj" vagytok, ahogy mestered, marx is megmondta... :) Veled ellentétben nem mindenkinek a pénz az istene... Persze, te pénzt kapsz a fórumozásért, értem én... Én nem. Így van ez.
@jobbrolbandita: @GeoCracker:
Na, erről is lehet vitázni.
De mondjuk Kádár az ingoványos talaj. Már azért kötelet kapnék innen-onnan, mert olvastam róla pár könyvet. Nem etalon Jani bácsi nekem, de leszarom, majd megbeszéljük.
@Blogger Géza: A népnemzeti konzultáció és a választás nem egészen ugyanaz a műfaj azt hiszem.
Az egyikben korántsem titkos válaszadási rendszer működik, aminek a tisztasága eleve kérdéses. S amit tovább torzít, ha úgy akarják hivatkozási alapnak, hogy a Vezér orientál közben. Nincs ugyanis alternatív kérdéssor, ami ugyanúgy lenne kezelve van viszont tirkos feldolgozás, amiről azt hazudik amit akar (a legutóbbit kontroll nélkül most darálták be).

A választásokon elvben több jelölt van, és mindegyik kampányolhat, és a választás titkos. Bár kétségtelen, hogy ez Vakundok Áder Jánosnak nem tetszett anno, és Orbán is próbálkozik, de talán még nyomokban demokratikus.
@GeoCracker:

'Az MNB valutatartaléka jelenleg tudod mi? Egy hipotézis. S tudod miért? Mert jelenleg az adja a fedezetet az Orbán által uzsorafelárral eligért, és korábban eladott államkötvények mögé. Ugyanis nincs araynbányánk, gyémántlelőhelyün, olajkutunk, stb. Aminek a promer bevételéből fedezni lehessen. '

Aztán akkor amikor nem volt ilyen méretű devizatartalék az MNB-ben akkor mi adta a fedezetet?
Gyurcsány Feri aranyere?

El nem tudod képzelni, hogy mekkora maflaság ez a fedezetet emlegető dumád.
@Knósszosz: Én nem "olvastam róla pár könyvet", hanem éltem és felnőttem a debil, idióta, hazug, sunyi rendszerében. Régi ötletem, hogy jelöljünk ki egy megyét, kerítsük körbe, rendezzük be ott a "létező" kádárista szocializmust, és telpítsük oda a hozzád hasonló, "elméleti" baloldali kisgyerekeket... :) Két nap múlva sírva menekülnétek...:) :) !!!
@a szív fészkei:

Lehet, hogy az Index direkt akart kibaszni velünk, hogy egész nap kint hagyta.
Vagy már nyomoz minket a TEK.
@Knósszosz: Koromnál fogva ismertem azt a rendszert is. A konszolidált korszaka lényegesen kiszámíthatóbb volt pl. Orbánnál. De az meg nem egy szint.
De nem is ezt akartam mondani. Nekem egy listamentes közvetlen válaztásos parlament lenne pl. szimpatikusabb. Visszahívhatósággal. Ha tehát a képviselőm azzal nyer nálam, hogy kék fű nemesítéséért fog lobbizni, akkor hívhassam vissza, ha ellene szavaz. Ha pedig a gipszfaragó és gittrágószövetség nevében nyert, de átül az égboltekézők társaságába,akkor is, ha nekem azok progamja nem tetszik.
A töredék szavazat ugyanis humbug. Még egyetlen 0.8 tizednyi embert nem láttam a szavazófülkékben.
@jobbrolbandita:

Ha ennyire utálod Kádárt, nem egészen értem, mit eszel Orbánon.
@roki: Rád is érvényes egy másik olvtárs felvetése. Miből gondolod, hogy csak Orbán/Gyurcsány koordináták vannak? Vagy Neked csak ezek vannak? Sajnállak.
Attól, hogy Orbánt egy hataloméhes debilnek gondolom, még nem jelenti azt, higy Gyurcsány az isten.
Amúgy nem véletlen, hogy anno pont a valutatartalék "feltőkésítése" zajlott az IMF-pénzekből. Igen. Deficites volt a fedezet. De egyrészt Gyurcsány nem állt ki ezzel ország világ elé, mert ennél több esze volt. Másrészt igyekezett tartalékot képezni, mert ehhez is több esze volt. Bajnainak is.
Orbán jelenleg olyan, mint az ovodás aki megtalálta az egércspdába a sajtot.
@jobbrolbandita: Kádár rendszere élhető volt. Ismert játékszabályokkal. Kiismerhető játékszabályokkal.
@jobbrolbandita:
Akarok beszélni róla.
Az én rokonságomat a szcientológia vágta taccsra a szaros E-méterükkel, meg avval, hogy szét szakították a családot. Három lánya van a sógoromnak, abból egyet meg a feleségét a húgyagyú L.Ron Hugybard eszméi alapján kiszakították a normáis életből. Azóta egy maga a két kamasz lányát egyedül neveli, példásan. De ezért is megtámadták, mert micsoda dolog az, hogy egy ötvenes apuka a tizenéves lányaival egy fedél alatt?? Skandalum, mert ugye ez csak egy dolgot feltételez…
A szcientológus tetű banda egyfolytában igyekszik ellehetetleníteni oly annyira, hogy majdnem agyon verték, mikor hajnalban munkába indult. Kurva hosszú rendőrségi procedúra következett, aminek a vége természetesen az lett, ami nálunk szokott. Lezárták, nincs támadó, nincs semmi. Viszont a szcien-egyházat eközben „kiemelten közhasznú szervezetnek” minősítették, szóval hozzájuk sem lehet nyúlni. Szegény Veér András tudna mesélni róla, meg én is, mit műveltek a családommal. Ezek után engem piszkálsz a „scientológus haverjaim” dumával? Ha átélted volna azt ami evvel jár, nem röfögnél ilyen baromságokat.
Nem vagyok egy vulgáris hozzászóló és nem tahótlanítok senkit, de a baromságod érintettsége okán azt mondom, menj a kurva anyádba.
Tetű
@jobbrolbandita: Te is menekülni fogsz, nem baloldaliként.
Majd meglátod..
@GeoCracker: Igen? Nem veszem a bátorságot, hogy vitatkozzam veled... Ha számodra a kádárizmus volt a létező világok legjobbika, akkor lelked rajta.:) De akkor ne nagyon hivatkozz itt bármilyen "demokratizmusra", mert egy komcsi diktátor rajongójától az elég ciki...:) A "tartalékok" tekintetében pedig kicsit utána olvashattál volna. A legnagyobb tartalékokat ebben az évtizedben épp ez a kormány halmozta fel, a "hozzáértő" haverjaid ezt is rettentő hibaként sírják tele a netet...:) :)
@Knósszosz:

Hagyd a picsába azt a hülyegyereket. Szaros kis tini, aki valahol azt olvasta, hogy ez a stílus menő. Nem tud ez lófaszt se.
Bocs mindenkitől, de ez úgy érintett bennünket, mint a holokauszt. Nem tudok cizellált lenni.
Bocs még egyszer...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bocs Egér, kiakadtam picit. Nem szoktam ilyet, de ez konkrétan az életembe vág.
Nekem ne dumáljon egy turulfasznyelegető görény olyasmiről, amit soha nem tapasztalt meg.
Nem kívánom neki, de ha nem érti miről van szó, akkor fogja be a pofáját!
@Knósszosz: Hűűű... Akkor rossz helyen keresed az ellenséget, mert ha rajtam múlna, a scientológiai "egyház" be lenne tiltva szőröstül-xenustól! A jelenlegi vezetés épp próbálja helyrehozni, amit a balos és a scientológusok által fizetett elvbarátaid tönkretettek... Ez van. A jobboldaliak pedig sosem menekülnek, mert ők a "jobb"-ak, benne van a nevükben is, érted...:)! "Bal"...balsors, baleset, balfék... rossz jelző :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :) 43 éves tini vagyok, aki a ti elfuserált, hazug, ócska, hitvány szocializmusotokban nőtt fel, de annak ellenére érvényesült és jól van. Mivel ismerem azt a sunyi, lusta, ingyenélő rendszert, mindent megteszek, hogy ne kelljen a képviselői pofáját újra látnom :). Szóval: 1. Bajnai nem lesz miniszterelnök. 2. A következő választást is a Fidesz nyeri.
Ízlelgessétek... :)
@jobbrolbandita: Hány éves vagy? 12?
Takarodjál alukálni, unatkozó, szünidős debilke!
@GeoCracker: Itt is bárki kampányolhat bármelyik válaszlehetőség mellett.És a válaszadás természetesen titkos, ezért megy a feldolgozás utáni eldarálás is.
@jobbrolbandita: nem az átkozott rendszerben jártál ingyen suliba? szarházi
@jobbrolbandita: Ha ez igaz lenne, akkor tudnád, hogy viktorka pont ugyanazt akarja, amiben felnőttél.
Sőt!
Annál rosszabbat, ami az '50-es években volt.
@glaci ph 5.5 álompolgár: Miért is kéne...?! A scientológusok seggét nyaló bajnai kormány által kicsinált pszichiátria segíthetett volna, de a scientológusok pénzéért a pszichiátriát tönkretevő gyurcsány-bajnai rezsim miatt tönkretett sorsokért kérjen bocsánatot, a scientológusok pénzéért az ő hátsójukat nyaló gyurcsány-bajnai baloldali kormány és hívei! :) Rossz helyen keresgéltek ostoba fajankók :)
@Marcellusca: Hűűű...tényleg...?! Igaz:...újságírók tucatjait tartóztatták le és zárták börtönbe, ellenzéki politikusokat kényszerítettek emigrációba vagy kínoztak meg andrássy úti pincékben, tudósítókat lőttek agyon... Most komolyan...te tényleg elhiszed a saját hülyeséged?!
@jobbrolbandita:

Bocs. Akkor egy retardált 43 éves vagy, aki úgy fogalmaz, mint szakmunkástanuló.

Megj: ha tényleg éltél volna abban a rendszerben, akkor pontosan tudnád, kik Orbánék, és hogy kikre emlékeztetnek...

@Blogger Géza:
Látom nem adod fel, rángatod tovább a Nemzeti Inzultáció témát, mint foxi a lábtörlőt...:D
@glaci ph 5.5 álompolgár: "szarházi"...? kádárra gondoltál ugye...? vagy anyádra? az iskola persze nem volt ingyen akkor sem. de ha netán az unokád államilag finanszírozott képzésre járna, kérlek utasítsd vissza...! neked ne kelljen a "zorbánék" kegye és pénze...:)! ...lehúzós, sunyi komcsi...! :)
@jobbrolbandita: Te kotorászol rossz helyen.
Miért aposztrofáltál engem Tom Cruise-nek? Mit tudsz te rólam? Milyen alapon szcieneztél le?
Neked fogalmad sincs, mivel jár ennek a tetű bandának az ellened irányuló ellenszenve.
Mindegy, "elvbarátaim"-ról szólsz a válaszodban is. Te ez vagy. A véleményem nem változik, ha nyalni akarsz akkor sem. Mocsok szardarab vagy.
brühühühü...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én rántanék mást is, várom a bizonyítékot, hogy nincs demokrácia, de ez hogy hogy nem, elmaradt, csak a konzultáció részletkérdésein tudtok rugózni, ennyire telik. Ez persze nem lep meg...
@jobbrolbandita:

Az elmúlthuszonkétév egyetlen magyar miniszterelnöke, aki gyakorlatilag belengette, hogy adott esetben felszámolhatónak tartja a parlamentáris demokráciát, az egyedül Orbán. Pedig volt itt minielnök Horn, Medgyessy és Gyurcsány is.

Viktorhoz képest a Pufajkás "európai értelemben vett" államférfi volt.
Mondjuk komolyabban is vették, mint az elmebeteg főnöködet... :D
@Blogger Géza:

Bazmeg, veled vitázni olyan, mint higanyban úszni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szakmunkástanuló voltál? Nem baj az, ne szégyelld! Jó asztalosokra, hideg-burkolóra minden rendszernek szüksége van. Ha cipész voltál, mint néhány kádárista miniszter, az sem baj, hiányszakma, nosza... láss hozzá, sikeres vállalkozásod is lehet akár...:) Orbán Orbánra emlékeztet. Gyurcsány volt kisztitkár te szegény. Feri mestere grósz (fehérterror)károly volt...:) te nem emlékszel...? :)
@Knósszosz: Ne sírj szegénykém... Megértem, hogy elment az eszed, komcsinak lenni és a scientológusokkal hadakozni egyszerre tényleg kilátástalan lehet...:) Soha nem aposztrofáltalak Tom Cruis-nak, az valaki más lehetett, de tudom az üldözési mánia erős kötelem, összekeversz valakivel, de sebaj...ha ez megnyugtat, utálj ezért is engem...:) Nyaljon neked xenu és bajnai egyszerre május elsején a seeorg ócánjáróján...:) Csupán felidéztem, hogy a sci-k megerősödését a kapzsi, korrupt balos politikusoknak köszönheted. Egy dolog amiről épp nem a zorbán tehet...:) De tudod mit...hagyjuk. Pihenj.
@jobbrolbandita: Kövér, Matolcsy, Pintér, Deutsch, Rogán, Martonyi... Ők?
KISZ-MSZMP tagok. Az rendben?
Nyilván megvilágosodtak azóta, azért van olyan sötétség ...
Á, felesleges veled vitázni.
Teljesen hülye vagy.
Kaliníhta
@glaci ph 5.5 álompolgár: :) Én már kinyomtam őt szegénykét... Tudod a vitához kevés a gyomorsav és a dagadó ütőér :) Érvek és műveltség is kell oda, az pedig a baloldalon nincs. Sosem volt...:) Tudod azt a kádárkorban csak a családban lehetett elsajátítani, az úttörőmozgalomban, ahol te is szocializálódtál nem, sajna. :)
@Blogger Géza:

Hát veled szóba állni, az tényleg perverzió.
@jobbrolbandita: "Érvek és műveltség is kell oda,"

Nyehehehehehe...:D

Te már csak tudod... :D
@jobbrolbandita: Jó, megyek aludni.
Nincs harag részemről, bármily hihetetlen is.
Csak együtt húzzuk az igát, mindegy már ki rakta a nyakunkba. Jó éjt, aludj jól!
Tapernyák...
@Knósszosz: Most miről írsz...? Ki beszélt itt Kövérről...?! Tényleg meg vagy zavarodva... :) Igazad van, jó éjt...! Menj aludni, vedd be a nyugtatód és pihenj...:) Bár holnap (és soha) sem lesz bajnai a miniszterelnök, ebben ne reménykedj, legfeljebb álmodhatod, de ha szerencséd van, egy tökös jobbos kormány betiltja és elzavarja a scientológusokat mire felébredsz :)
@Blogger Géza: Egy vonalkódos cucc kb annyira anonim, mint a szolgáltatói internet. Hiheted, de nem az.

Valójában nem kampányolhatsz a válaszok mellett, mert egy adott kérdésre egy választáson ahány párt, annyi válasz. Itt a kérédseket és a válaszlehetőségeket egyearánt egy ember gründolja.

A magam részéről ebben azért érzek némi különbséget. De elfogadom, hogy az Orbán-hívőknek ez így jó. A magam részéről nem hiszek Orbánban, és Orbánnak is csak erős fenntartásokkal.
@Knósszosz: Na jó...visszaszívtam a pikírt megjegyzéseimet... Együtt érzek veled, és bocs, ha megbántottalak. És ne hidd, hogy én mindennel elégedett vagyok most...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Nyehehehehehe...:D" Te viszont tényleg tudod... :)
@jobbrolbandita: Sajnálom, hogy szövegértelmezési bajaid vannak. Szerinted az élhető világ = legjobbikkal?
Akkor már értem, hogy miért van Orbánnakennyi fanatikus, de egységsugarú híve.

Amúgy kedves rokonaid hol éltek? mErt ha itt, akkor az ő számukra is élhető volt az a korszak. Szemellenzős véleményed szerint azt hiszem Te csak állítod,hogy éltél akkortájt.
De végső soron magánügyed.
@jobbrolbandita: Ja, és remélem eljutott abba a burokba ami az agyadat körbeveszi, hogy választási rendszerről szóltam. A küldöttállítási rendszere nem volt demokratikus. De a visszahívhatóság sokkal jobban szolgálta a demokráciát, mint az a listalozungos ökörség, ami jelenleg van.

De rá se ránts. Higyj diktatórikus skizoid vezéredben nyugodtan.
@jobbrolbandita: Bántottak a scientologusok? Látom, komplexust okoztak Neked. Akarsz róla beszélni? Keresd fel Fidesz-összekötödet.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lassan már elviselhetetlen lesz ez a blog, ezzel a sok fasszal.
Eddig többnyire tényleg viták voltak érvekkel, de most már csak megy az anyázás, mint a mandineren kb.
Nem lehetne nem válaszolni a nyilvánvaló droidoknak, vagy elmeháborodottaknak?
Akkor csak megunják és elmennek.
Te blogger gézát, az egyik legsíkhülyébb kommentelőt akarod bármiről meggyőzni? Mintha vidékit vagy enricot akarnád:)))
@jobbrolbandita: Na milyen jó ötlet, szólok is a bloggazdának - ha magánál van a kézimeccs után - hogy utaljon már: kéne, mert erősen hó vége van! Igaz, ő nem állami Kumin-iroda, ahol titeket toboroznak, csak egy magánblogger, de talán megbízhatóbb, mint a jobb-bandátok, az igaz.
@Nahalat Tzadok:
még néhány ilyen dilinyós -mit szecc nagyon erős lehet?- mint te és máris helyreáll a világrend...csak a dilinyós őseggsége -nyald tovább nyugodtan- szédűl el a saját baromságait kotkodácsolva

brühühühühühü
@jobbrolbandita: Mikor, bogaram? A '970-es '980-as években biztos nem. 53-ban meg nem Kádár volt hatalmon. Ja, és Nagy Imre is a létező szocializmust akarta megreformálni.Mert a világ csak az egységsugár mentén fekete/fehér.
@jobbrolbandita: Kádár reinkarnációja Orvbán apánk. Aki szintén elég jól profitált abból a párttitkári rendszerből, mint káderbimbó. Na csináljatok tényleg egy ilyen dühöngőt a hozzá hasonlóknak. De akkor valami jobb ízlésűt rakjatok kultúrafelelősnek, mert a mostani kutyaütőit nagyon lenyomná Aczél emléke.

Ja és adjatok Viktorotoknak ott a karanténban kicsit fajsúlyosabb könyvet a Gőgös Gúnár Gedeonnál. Ötéves kisfiúnál jó ez a rajongás a gúnár irányába, ötven évesnél kicsit gáz.
@rodeo36: Mit szólsz, milyen delikát fiúk gyűltek össze ma?? ;-DDDD
@jobbrolbandita: Na, ez már alap a beszélgetésre, akkor én is visszavettem. Figyelj, nincs rá akarat, hogy a szcientológiát kitakarítsák innen. Nem nyavalyogtam, amit írtam az sajnos valóság és a családdal megtörtént. Ezért vagyok ordenáré, ha ez szóba kerül. Bocs még egyszer. De ettől függetlenül nem fújunk egy követ, bár azt gondolom ha ennek ellenére értelmes párbeszédeket lehetne folytatni, akkor jutnánk előre. Nem így gondolod? Győzd meg a közvetlen környezetedet, hogy ez fontos, ahogyan én is próbálom. Ha nem sikerül szót érteni bal és jobb között valamiféle cél érdekében, akkor csomagolhatunk mindketten. A többi csak rizsa.
Na, tényleg jóccakát, bár puhának leszek aposztrofálva ezért. Mindegy, a gondjainkat magunknak kell megoldani, jobbról-balról, de leginkább valamiféle erről-arról összefogással. Ha nem nő fel ehhez a politikai "elit", akkor nincs miről beszélni. Nem vagyok teljesen hülye, nem fűzök sok reményt a dologhoz. A büdös életben nem fogjátok elfogadni a ti oldalatokon, hogy Bajnai jól csinálta azt az egy évet. Most jön a riposzt: "és ti miért nem ismeritek el a..." -mit? A Fidesz kormányzás sikereit? Azokat elég nehéz felsorolni, szóval nem egyezünk, bármennyire is szeretném. Pedig más út nincs, de ezt is a történészek fogják papírra vetni harminc év múlva, mi meg beszopjuk. Ma.
NA csempészek ide valami értelmet és örömet is: fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/539204_10151170810405829_2068597033_n.jpg Olimpiai bajnok. És hálisten Slicc nem rongálta ott a hangulatot.
@jobbrolbandita: NA drága, mit akar helyrehozni a Fidesz? Hogy akar megszabadulni a sci-sektől? A drogpolitikájukat pl. sci-sektől veszik át: [..]"A Fidesz a drogstratégia 2000-es vitában jó tanácsadókra hallgatott, de most máshonnan merít. Ha Heintz Tamás (Fidesz) parlamenti felszólalásának szövegét elemezzük, kiderül, hogy érvei komoly hasonlóságot mutatnak a parlamenti eseti bizottság MDF által delegált szakértőjének, Szomor Katalinnak korábban hangoztatott érveivel (ilyen például az ártalomcsökkentést állítólag elítélő ENSZ nyilatkozat). (Szomor nemrég Spiák Ibolya fideszes képviselővel együtt jelent meg a Hír tv egyik műsorában, hogy az ártalomcsökkentés ellen hadakozzon, és a Btk. szigorításáról beszéljen.)

Az MDF-es képviselőnő rendszeresen szerepel a szcientológusok által alapított drogellenes szervezetek, például a Drogmentes Maraton rendezvényein, kiadványaiban. A mozgalom által terjesztett „drogprevenciós” füzetek áltudományos maszlaggal és a szcientológiát alapító L. Ron Hubbard idézeteivel tömik a gyerekek fejét – saját állításuk szerint eddig 1188 magyar iskolába sikerült beszivárogniuk és 312 ezer füzetecskét oszottak szét! A szcientológusok hagyományosan pszichiátriaellenesek, és a saját, szakmai körök által elítélt áltudományos módszereiket próbálják népszerűsíteni (pl. a Narconont, amely a drogfüggőséget szaunával és vitamintúladagolással „gyógyítja” – jó pénzért cserébe).

2008-ban egy szcientológiaellenes blog kiszivárogtatta a Drogmentes Maraton belső stratégiáját, amelyben célként szerepel, hogy a mozgalom jusson állami támogatáshoz, és legyen jelen a kábítószerügyi eseti bizottságban „szövetségesei” révén. Ebből úgy tűnik, számos multicég és iskola után a politika világába is sikerült beszivárogniuk. Honlapjuk szerint támogatóik közé tartozik Schmitt Pál, a Fidesz EP-képviselője is.

Szintén Szomor hangoztatta korábban a fideszes parlamenti képviselő azon érvét, hogy az OEP-nek nem szabad évente milliókat költeni a drogfüggők fenntartását célzó „heroinosztó” programokra, hiszen gyerekenként alig pár ezer forintos iskolai prevenciós programokkal drogmentessé lehetne tenni az ifjúságot. Ezt a sületlenséget persze csak olyan ember veheti komolyan, aki nem ismeri sem a hazai helyzetet, sem a vonatkozó szakirodalmat."

index.hu/velemeny/olvir/2009/11/30/taszdrog/

Vegyél vissza.
@Knósszosz: Hagyd, ne ne engedd, hogy kiborítson. Jó éjt!
A Fideszt itt sokan azért szidják mert antiszemiták és úgy gondolják a zsidók irányitják Orbánt. Na most lebuktatok !
@aritus: Érintve vagyok, ezért azt mondom nem fog előfordulni többé. Eddig sem tettem, ezután sem fogom. De ma nagyon kibuktam a sci-okán. A Hubbard-féle ganaj szétverte a családunkat, szóval van okom keményen fogalmazni. Aki nem tapasztalta meg, az csak kapkodja a fejét, mint Győzike a megyei könyvtárban, hová is került?
Bocs mégegyszer!
@a szív fészkei:
Köszi!
Száradnak a paradicsom magjaid, majd megbeszéljük hogyan kapod meg. Nekem egy tőn van vagy ngy kiló, nem győzöm zabálni és isteni!
Jó éjt!
Ahogy az ámokját el nézem,inkább Orvbán hasonlít sci-sekre: www.vg.hu/velemeny/elemzes/a-jogtisztelet-hianya-orban-gazdasagi-valsagkezeleset-bukasra-itelheti-381437

Mindenben autentikusnak és zseninek hiszi magát, vallásosan odaadó révületet vár el a hívektől, akiknek mindenben ő és csakis ő az iránymutató, mindenbe beleszól és mindent irányítani akar mások életében - sőt más országok életében ugye - , unortodox hülyeségekkel tömi mások fejét, csak a vakfegyelmet és az erőt hiszi módszernek, elszigeteli az embereket a normalitástól - vinné ki az országot az Eu-ból - , stb.stb.
@Knósszosz: Édes vagy, kösz! Nekem még csak pár nyamvadék virág kezd jövögetni... Termés??? Bahh, seholse.
@Knósszosz: Édes vagy, kösz! Nekem még csak pár nyamvadék virág kezd jövögetni... Termés??? Bahh, seholse.

@aritus: Szerintem, azért a baromságaikat, ha lehet, azonnal cáfolni kell: nem őket etetés miatt, de azok miatt, akik olvasnak és bizonytalanok is lehetnek a hülye propagandájuktól. Ez a cél, ezért szőnyegbombáznak folyton egy címlapnál és soha máskor...
@jobbrolbandita:

azalatt a rövidke 20 év alatt ugyanúgy kiélvezted a rencer előnyeit mint a zorbán és bandatársai...és ma is abból élsz vagy lopsz

kurva anyád hülye majom

brühühühühühü
@Nahalat Tzadok: Pedig ugye semmiképp sem azok, leszámítva George E. Birnbaum és Arthur Finkelsteint. :)

index.hu/belfold/2012/05/14/amerikaiak_es_izraeliek_a_magyar_politika_hattereben/
@a szív fészkei:
ez egy beteg galandféreg mint a droidjai és hívői is

brühühühühühühü
@rodeo36: Ja, nagyon jól leképezik a színvonalát, nem? ;-DDDD
@a szív fészkei:

melyik kanálisból másztak elő? és milyen hírre? a scientologia és a narancsosság ugyanazon az alapon műxik a törpe be van oda is szervezve? szerintem beépített ember aki belűlről kell romboljon...pénzért csinálja amit tőletek lop el kurva jó kis konteo?

szerintem igaz

brühühühühühühü

igazad van le kell ezeket is ugatni mert assziszik hogy még talán igazuk lehet

de olyanok mint a levéltetvek tapadnak és károsak
@a szív fészkei:

számomra nevetségesek vagy betegek és nevetségesek

brühühühühühü
@Knósszosz: Nézd, írni kell a szemétségekről, akár Orvbán, akár a scisek -egy kurva elnyomó baromságot jó pénzért hirdető és mindent kizsaroló vallás képviselői - száját hagyják is el azok. A módszereikről, hogy legyen mindenkinek fogalma róluk, ne legyünk velük szemben ennyire naivak és védtelenek!

Tom Cruise most kapott kicsit a pofájára azzal, hogy a lányát nem engedi a felesége beáldozni a vallásnak, inkább válik tőle és viszi a gyereket is. Travolta is nehezen hiteti el, hogy az, akinek sci-sként hazudja magát szegény. Hullik le a lepel és nagyon mocskos dolgok derülnek, akár akarják, akár nem. Tom Cruise erős bástyájuk volt, most lassan egy nevetséges pojáca lesz. Szomorú.

A South Park is keményen nekik ment, a Séf bácsi hangját adó pasi ezért ott is hagyta őket. hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A9f_b%C3%A1csi
Na, Európa megint irigy ránk, azhért húzkodja a hajunkat-nol.hu/kulfold/orban__europa_irigyli_magyarorszagot Ez az ember már nagyonsúlyos. Amilyen a Döbrögi-pocakja.

[..]"Ezután a miniszterelnök felsorolt néhány olyan kérdést, amely meglátása szerint az elmúlt időszakban állítássá vált. Például már nem kérdés szerinte, hogy a válság hosszabb és mélyebb, mint gondoltuk; ahogy az sem, hogy a válság inkább a Nyugatot sújtja. Hozzátette: nem kerülhető meg a kérdés, hogyan jutottunk ide." akkor miért oda rohan az 56 óta legtöbb hazáját elhagyó magyar? Ennyi hülye van?
@a szív fészkei: a Tom cruise sohasem volt senki csak felfújták...ma még a legjobban fizetett színész Holy Wood-ban...a bástyákat kell lerombolni -jól mondod- és a szél elfújja ezt a szart is

MINDEN VALLÁST BE KELL SZORíTANI A TEMPLOMAIKBA ÉS SEMMIT ONNAN KIHOZNI VAGY FELSZÁMOLNI A VALLÁST

NINCS MÁS MEGOLDÁS

brühühühühühühü

ez első lépés
@a szív fészkei:
jó hír ha Cseh Laci nem bassza el egy kézcsapásra volt hogy lehagyja Phelps-et...

ha az aranyakat 3 nak az ezüstöket 2 nek és a bronzokat 1 nek számoljuk akkor a helyzet más és az usa nem lesz sem második sem harmadik...

jogtalan az, hogy az aranyat ugyanannyi pontnak veszik mint a többit
érem érem mert az 550 amerikai tud kurva sok érmet de nem sok aranyat

brühühühühühü
Elmentek? Előjöhetek? Délután visszajövök a hosszú hétvégés strandról, képzeletben még mindig a saguinokat (ipt.olhares.com/data/big/388/3883754.jpg)etetem banánnal, erre itt is csupa majom. Percek alatt vissza tud rántani a rögvalóságba ez sok hivatásos hülye.
@roki: Lebőgtek a Fidesz jelöltjei a ma tartott időközi választásokon. Szakáldon két független után csak harmadik helyre futott be a Fidesz polgármester jelöltje - 6,2 százalékos eredménnyel.
Balmazújvárosban egy önkormányzati képviselői helyet szintén egy független jelölt nyert, itt a fideszes jelölt csak 23 százalékot szerzett. Pedig 2010-ben még 72 (!) százalékkal nyerte a Fidesz a körzetet.

mno.hu/belfold/gyoztek-a-fuggetlenek-1095410
@aritus:

Húszasával kéne őket kibaszkodni, mint a Vincenten, csak megunnák...

Egyébként jogos, amit mondasz, de dolgozzon meg a pénzéért a kis drón!

Nekem meg meg nem fáradság, a könyvből néha felnézve, félkézzel... :D
@nemecsek ernő áruló: Már előre látom, hogy az összes maszopos vagy libsi 2014-ben "független jelölt"-ként indul majd.:)
@rodeo36: Ezt a "vallás felszámolósdit" elég sokan megpróbálták már, de aztán szükségszerűen mindnyájan a történelem szemétdombján végezték.

Szerintem jobban jársz ha te sem próbálkozol vele. :)
@Gábriel angyal: Nem lesz rá szükség. A kékcédulák... pardon feliratkozás tesz róla, hogy Viktor papa még jó sokáig maradjon. Elvtársaid hathatós támogatásával persze.
@nemecsek ernő áruló: Érdekes lesz figyelni,hogy dolgozzák fel a kudarcot a fideszdroidok.Sokat lehet majd tanulni belőle.Minden esetre ez már komoly bukta volt.Várhatóan az unió sem ad nekik pénzt,muszáj lesz nekik tovább folytatni az ország fosztogatását,abból meg akkora bukta lesz,hogy végre le lehet majd sittelni az összes rendszerváltót!
@a szív fészkei:

Kis kiegészítés Orbán és Lázár önégetéséhez a félig gyengeelméjű, ámde kőgazdag hercegnő kastélyában:
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=572813
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szereti a postát Orvbán, hisz élete a levelezés... Ezek a Thurn undék megalapították annó 1500-as években a német postaszogáltatot. Szerintem ez a Gloria megérdemelné, hogy állandó levelekkel bombázza őt is.
@Blogger Géza: Tudod az Orbán-kormány intézkedései nem 2010 közepén kezdtek hatni, mert zömüket 2011 január 1-től vezették be, a 2010-es választások után bevezetettek hatása is lassabb. Ugyanis egy kormány nem termel GDP-t, csak a környezetet alakítja, amelyre a gazdasági szereplők reagálnak.
Egyébként meg a grafikonon rajta vannak az időpontok. Ha ezt tartod manipulatívnak, akkor adjál linket.
Addig maradjunk a KSH-nál: Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) az I. negyedévi stagnálás
és a II. negyedévi 1,0%-os bővülés után 2010 III. negyedévében 1,7%-kal
haladta meg az egy évvel korábbit. www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/jel/jel21010.pdf
@Blogger Géza: www.mnb.hu/Root/Dokumentumtar/MNB/Kiadvanyok/mnbhu_inflacio_hu/mnbhu_inflation_20101201/gdp_legyezoabra_20101201.xls
gondolom MB alatt az MNB-t értetted. Itt látod a helyzetet.
Emellett persze megnézheted a CDS, a forintárfolyam, a termelés, a vállalati csődök alakulását.
A mostani állítólagos 1-2%-os éves GDP-növekedés meg reálértékben csökkenés, mert most jóval magasabb az infláció, mint akkor volt.
Persze ez mind nem Neked szól, hanem a többi olvasónak. Hiszen Neked jól jövedelmezhet az Orbán-kormány, ha ennyire elégedett vagy.
@Kuviklacz: Látszik, hogy lövésed nincs a témához, a GDP növekedését mindig reálértékben számolják.

A grafikon önmagában nem manipulatív, nagyon szépen mutatja, hogy a Bajnai alatt kb 6%-kal esett a GDP. Ahogy kikerült a hatalomól, megindult a növekedés, és azóta kb 3%-ot nőtt a magyar gazdaság. Csak a szövegek, és azok elhelyezése hozzá manipulatív.

Mondjuk azt ne értem, miért egy előrejelzést linkeltél be, de ez már legyen a te bajod.
@Blogger Géza: Attól tartok, a pártirodai ügyeletesnek nincs lövése, aki kiadta Neked a szöveget. Nem előrejelzés, nézd meg a dátumot. Az előrejelzés része csak a legyező.
A GDP növekedéséről csak a FIDESZ-esek állíják, hogy reálértékben számolják, és bemutatják a nominálnövekedést mint reálnövekedést (ahogy Selmeczi nagysasszony összekeverte a reálhozamot a nominálhozammal).
@Blogger Géza: A FIDESZ-esek közül is csak a bálványimádók (A Matolcsizmustól lásd Mellár Tamás legújabb cikkét a HVG-ben - ő aztán vérbeli FIDESZ-es lenne, ha hagyták volna, és nem mellőzik több más volt FIDESZ-es miniszterrel és hasonló állami tisztségviselővel együtt - még Járainak sem tetszik amit csinálnak, márpedig ez nagy szó)
@Kuviklacz: "A GDP növekedéséről csak a FIDESZ-esek állíják, hogy reálértékben számolják" Meg bárki, aki ért hozzá. Nem tudom, te mihez értesz, de inkább ahhoz kommentelj, sok leégéstől kíméled meg magad...
@Blogger Géza: Nem is vagy Te blogger! Nincs is blogod.
Amúgy nem reagáltál arra, hogy a GDP nem attól változik, hogy a kormány hivatalba lép, hanem az intézkedésektől hosszabb távon.
Ennyit a hozzáértésről.
@Blogger Géza: Ja, és a KSH linkre sem reagáltál, pedig az elég egyértelmű (ráadásul szöveges, időszakhoz kapcsolódik, tehát nincs "manipuláció" és Orbán-konform).
@Kuviklacz: Miféle KSH linkre kéne reagálnom?
süti beállítások módosítása