Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.24. 04:56 Fabius

A Semmelweis Egyetemen ismét SkiccPlagi szelleme kísért

Címkék: fidesz felsőoktatás mutyi tóth miklós lasztovicza jenő

Ha nem lesz papír meghal a kampusz,

Nem lesz bor és nem lesz krampusz,
Nem lesz az égen szivárvány, 

Se admin jog se kiáltvány,
A közvélemény leüti a fejet,

Az idén is láttunk már mi ilyet,
Nem lesz virág és lóvé az ágyon:

Nagy bajban van a dékánom!

Baj van, nagy baj van
Baj van, nagy baj van
Baj van, nagy baj van
Nagy bajban van a dékánom!

 
Nagy bajban van a dékánom,

Nagy bajban van a dékánom
Nagy bajban van a dékánom
Nagy szarban van a paraszt!

(via)

Megint felültünk a NER terepes Ifára szerelt fluxuskondenzátorára, és repültünk vissza az időben vagy húsz évet. Mert mi - pontosabban rajongásig tisztelt, kádárizmusban szocializálódott fideszes képviselőink - nem vagyunk képesek leszakadni róla végleg, és ragaszkodunk ahhoz a kicsit dohos, bepállott, de remekül mutyizható ószagú világhoz. Ahol a kádergyerek volt az isten, mert kedvesédesapja a párttitkár valami eldugott dunántúli kisvárosban. Leváltottuk őket, de két évvel később egy Schmitt Pál nevű kókler kisdoktorit "írhatott", szabadon másolva bármit ami a keze ügyébe került. Ha elolvassuk Tokfalvi korrajzát az időszak mutyidiplomáztatóiról, és összevetjük a ma Lasztovicza botrányával akkor világos mindenkinek: egy tipegésnyit nem haladtunk előre az elmúlt húsz év alatt. 

lasztovicza jenő.jpg

Még a karakterek is közel azonosak: megjelenik a Semmelweis Egyetemen a ma sportügyeinek egyik felelőse, - Lasztovicza Jenő a parlament sport és turizmus bizottságának alelnöke, a sportlétesítmények fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozó albizottság tagja - és kér egy apró szívességet a TF dékánjától, Tóth Miklóstól: a gyerek és a két szobatárs annyira tanultak, hogy 21 jegyük hiányzik néhány aprósággal együtt, úgyhogy nem lesz meg a papír, és akkor nagyon szomorú leszek Miklóskám. Tóth Miklós igazi jómunkásember, hasznos tagja a nernek, érthető, hogy nem akar csalódást okozni. Meg le is kötelezték jókor időben, a Schmitt ügy vizsgálatának kellős közepén csináltak belőle MOB alelnököt, biztos ami tuti alapon, úgyhogy választása se nagyon maradt. 

 Ennek szellemében ez a remek ember előbb utasítja az egyetem tanulmányi osztályát, hogy a tudomására jutott - egyszerű bemondáson alapuló - jegyeket írják be az elektronikus rendszerbe. Mikor a tanulmányi osztály ahogy van az utolsó emberig feltartott középső ujjával jelezte, hogy ha a dékán úr nyelvével érintené Lasztovicza képviselő úr ánuszgyűrűjét, azt legyen kedves a sajátjával elvégezni, akkor Tóth Miklós admin jogot igényelt magának, és saját kezűleg - és nyelvűleg - végezte el a rá rótt nehéz feladatot. Így esett, hogy a Lasztovicza gyereknek és a szobatársaknak az államvizsga reggelén 8 órakor még nem volt meg a vizsgához szükséges jegye, délután egykor meg már megvolt. A feljelentésből kiderül, hogy ifj. Lasztovicza diplomáján nem az egyetem hagyományos pecsétje, hanem a dékán úr személyes bélyegzőjének lenyomata látható. Gondolom így kívánta jelezni, hogy a mór megtette kötelességét. 

 Mit csinál ilyenkor egy igazi fideszes? Amit SkiccPalitól és a főnökétől eltanult: nekiszalad fejjel a pofonfának, és csak rázza rázza, miközben jogi lépések megtételének megfontolásáról ordít. Pedig a "jogi lépések megfontolása" köztudottan annyit tesz a gyakorlatban, hogy otthon ül és üveges csirkeszemekkel bámulja a plafont, ómájfaszomat sóhajtozik, és nem csinál lófaszt se. Legfeljebb a Habony Árpád Kárelhárító és Biohulladék Hatástalanító Brigáddal egyeztet arról, mi legyen a mondás a közvélemény felé, mit kell a továbbiakban hazudni. 

Kíváncsi vagyok, hogy a felsőoktatás szégyenét, Tóth Miklós dékánt, és az ügy további szereplőit, Szalma László, Hamar Pál dékánhelyetteseket, Hrabacsik Mihály tanulmányi osztályvezetőt kiveti-e magából a felsőoktatás? A HVG-hez és a rendőrséghez eljuttatott feljelentés alapján mondhatjuk, az egyetem személyzete nem nagyon ért egyet ezekkel a módszerekkel, és nincs is mit csodálkozni rajta. SkiccPlagi odavert a tudományos élet hitelességének, Tóthék elintézték, hogy a TF diploma értéke is konvergáljon a nullához. Tóthnak ha egy kis esze van akkor azonnal lemond, így talán egérutat nyer a népharag elől.

Lasztoviczának viszont nincs ilyen szerencséje: róla - és a kormányáról, aki ezt az ügyeskedést elnézi szó nélkül - a bizonyítványt mi állítjuk ki 2014-ben. Érdemeitek szerint, posztkádári mutyista bagázs.

 

 

 

 

744 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr414674250

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kádár János szelleme kísérti Orbán Viktort 2012.07.24. 12:55:04

Orbán Viktor nem tudta megfejteni Kádár népszerűségének titkát, ezért kiment a temetőbe, hogy tanácsot kérjen az MSZMP egykori főtitkárától. Mit tanácsolt Kádár János szelleme Orbán Viktornak? A lentebbi képen látható: * *...

Trackback: Perverz módon szeret halottakkal kampányolni Orbán 2012.07.24. 12:52:35

Orbánék bizarr vonzódása a kegyeleti ceremóniákhoz, hogy azokból kegyeletsértő módon politikai tőkét kovácsoljanak, megmagyarázhatatlan. Csak három példa az elmúlt bő fél évből: - Kiposztolták a Facebookra a hurghadai buszbalesetben elhunyt áldozatok k...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fabius: Ha az elásás nem rettent el, akkor Stefke elrettent. Képzeld, még szűz, és te amolyan apafigura vagy itt...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

oda van írrigálva alája, hogy miniszterelnök....na ez a legrosszabb az egészben, majd ha az lesz, hogy elsőrendű vádlott...na akkor lesz miről beszélni

brühühühühühühü
@a szív fészkei:

Nem, sokkal jobban örülnék, ha találnál magadnak egy kifogást, és nem tennéd :-D

Ha politikus lennék és villamossal járnék én örülnék, ha odajönne valaki olyan mint te, és beszédbe elegyedne.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Senkinek ez is senki, de előle még titkoljuk :-D :-D :-D
@Fabius:
Mos'mé lettem megalkuvó? Mert nyalok a quinpinnek még... :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez se jött be sajnos, apafiguraságom miatt nem érdekelnek a szűzkislányok.

Sej, mikor lesz egyszer valami esélyetek? Se ásás, se árasztás, se Stefi, se maffia...hmmm.
@a szív fészkei:
Az nem, csak sima szopás és csicskáztatás! :)
@Gábriel angyal:

"Reggeli után terepasztalozok, ólomkatonázok. Fontos a sikerélmény, így például még soha nem kaptam ki Sztálingrádnál."

:-D :-D :-D
@Fabius: De te viszont érdekled.:D nincs is szebb, mikor egy gábriel nőben üldözi az embert a vágyaival.:D
Gonoszabbak és vadabbak vagyunk a fidesznél, szval nem kellene lekicsinyelned a maffiánkat. Mert tudunk ásni, távlőni, elárasztani, és üldözni. :D
@n.i.era:
Ismeretlenül is szia!
Aludni tértem vón' de de muszáj szólnom, legfeljebb nem olvasod el.
Rockenbauer sorozata nekem olyan volt, amit senki és semmilyen körülmények között nem tud felülírni. Már nem egészen kölyökként, de azért a felnőtt kortól innen élveztem a sorozatot.
Le is töltöttem amint net hozzáféréshez jutottam, ma is becsben tartom.
Most lehet, hogy nem fogsz velem egyet érteni, de akkor is azt mondom-kérdezem: ezt a csodás művet Bayer Zsoltnak kellett újragondolni?
Esetleg ha a Börzsönyben jár, és Márianosztrán a Kálvária hegyre menet az egyik stációra stikában szvasztikát fúj a fekete festék dezodorjával, az amolyan vicces csínytevés lesz a produkcióban, ahol a szponzorok beszúrnak egy reklámot?
Pali bácsi emlékét nem kellene meggyalázni ennek a ... ennek.
Ha nem is értesz egyet, a véleményem akkor sem változik. Vannak értékek, amelyek öröknek mondhatóak. Igaz, lehet nagy tisztelettel ápolni azokat, de ennek a sorozatnak a szellemiségét ne egy Bayer keltse már új életre!
Jó éjt!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Na látod, most elintézhetted volna egy Alfonz kijelentéssel, helyette megalkudtál ezzel kérdezősködéssel :-D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na te jószagú, már vérfertő leszen?

Szűzi erényét ne cikizzük ki. Olvastam a Borsban/Blikkben hogy egy 76 éves brit mama echte garantiert szűz - mindig onnan jönnek a leghülyébb hírek - megismerkedett élete szerelmével a fess 80-assal. És most lesz nagy virgonckodás, amire szegényke -anyukáját ápolta egész életében - nem is számított!! Szóval mindennek eljő az ő ideje.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Gonoszabbak és vadabbak vagyunk a fidesznél, szval nem kellene lekicsinyelned a maffiánkat. Mert tudunk ásni, távlőni, elárasztani, és üldözni. :D "

És mikor lesz a homokozóforradalom napja, mikor ezt a playmobil emberkéket félrerúgva egy élő ember méretűvel is megpróbáljátok, mint én?

:-D :-D

* a távlőni valami különleges harcászati esemény?
Ha szabad még egy sarkos vélemény a pécsi felvonulásról jövőnkös szemmel. :)

"Jó esély volt rá, hogy a társadalom érdektelensége végre kimozdul a holtpontból. Így is lehetett volna, ha az exhibicionista politikai analfabéták nem avatkoznak bele.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nemrégiben már végrehajtott egy bukfencet, több képviselőjük sorolt ugyanis a hazugságbotrányba keveredett Szegedi Csanádot mosdatók, sőt éljenzők táborába. Következetlenségük és megalkuvásuk ilyetén demonstrálása után, most bizonyságot tettek politikai analfabetizmusukról és gátlástalan önközpontúságukról is.

Képtelenek voltak kihagyni, hogy a pécsi lány halálát ne használják saját népszerűsítésükre, és ne üljenek rá egy olyan rendezvényre, melynek eredetéről és céljáról fogalmuk sem volt. (Ezek után azonban ne tiltakozzanak, ha manipulálhatónak és beugraszthatónak nevezzük az egész társaságot – lásd: 2006 ősze.)

Ha már a bejelentést intézők révén oda cseppentek, tették volna ezt magamutogatás, tacepaók, és főleg sör nélkül, megőrizve annak civil jellegét. A spontán társadalmi megmozdulás gyorsan vármegyés rendezvénnyé vált, betyár biztosítással, árpádsávval, omegával, és a minden lében kanál, de sérthetetlen Toroczkaival.

Lobogtatás, skandálás, sör és ordenáré cigányozás! Gratulálunk, szép reklám! Csak épp a rendezvény lényegét húzták át Sehallselát Dömötörék!"
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
honnan tudod, hogy feminin? az, hogy tapad fabius-ra az semmit sem jelent nőiségessége szepontyábúl

brühühühühü

figyeld ezt egy zsigamarcellán vagy rétvárikisasszonyon
@Knósszosz: Sajnos a Roki fia erre engedélyt adhatott, mint fideszes beltenyészet. Bayert elvből nem nézek, ne szennyezze a hazámat a szlovák rendszámú uszító. Bocs n.i.e.r.a!
@rodeo36: Ha nem az, annál jobb nekem.:D Egy heteró pasit ki lehet csinálni azzal, hogy imádja egy nem heteró pasi:D:D:D
@Fabius: Épp ezt mondom, nem örült, kurvára nem. Azonnal előkapta a lapját és belebújt. Azért ez eléggé erős metakommunikációs jelzés, hogy én most out of order apolitikus üzemmódból gyerekek, csókacsalád, hagyjatok békiben.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Gonoszabbak és vadabbak vagyunk a fidesznél,"

Na ja. :) Liberálisként indultak ők is, de a rendszerváltásnak nevezett szánalmas színjáték lezajlásában lezáró szerepet játszó Magyar Demokrata Fórum elgyengülésével párhuzamosan konzervatív irányba terelte hajóját Orbán. Tényszerűen annyira nemzeti-konzervatív a Fiatal Demokraták Szövetsége, mint a Magyar Demokrata Fórum volt. Nemzeties hangnemben folytatott és nemzetiként bemutatott témákban folytatott erélyes politikai kommunikáció, a politikai háttérerők vonakodó kiszolgálásával. A vonakodás a politikai haszonszerzésnek, kisebb mértékben a csekély létszámú nemzetérdekű döntéshozatali befolyásoló miatt állt és áll fent. A jól megkomponált móka magában foglalja a liberális demokráciák parlamenti bábszínházát, kellékesekkel és súgókkal együtt.:)
@a szív fészkei: Dehogy cikizem ki, de jó Fabiust húzni egy nem túl hamvas szűz szerelmével.:D
@Fabius: Van mesterlövészünk, Egér az. Úgy döntött ő jobban szeret távlőni. Szóval, ha Stefike nem üldöz a szerelmével, Boli nem ás el, vagy áraszt el, akkor még mindig ott van Egér, aki távlövész. És még nem tudom, hogy mit tesz a mi kis maffiánkhoz mamitirtok.:D
Add fel Fabius, itt nem nyerhetsz.:D
@a szív fészkei: ez kb. olyan mint, amikor mobilozást szimulálnak a képviselő "urak" ha mondjuk a parlamentben vagy irodaházban, ki-bejárás közben jönnek a riporterek. :)
@Fabius: Azt gyakoroltuk ifjakként, lehet, már az Alfonz(inák)nak is kötelező csuklógyakorlat mostanság?
@a szív fészkei:
Amúgy lehet, hogy a sittre próbáltak. Flórika és Viki.
Azt a részt szerencsére kivágták, amikor Flórika lehajolt a szappanért...
@Gábriel angyal: Na de kérlek, mi színtiszta maffia vagyunk.:D Csak épp másodállásban árnyékkormányt és harmadállásban árnyékparlamentet alapítottunk.
És én, mint Queenpin, úgy döntöttem te leszel a szervezet katonája. Szval, miben vagy a legjobb? :D
jav: a politikus üzemmódból, félreérthető egybeírva

@rodeo36: Az tényleg érdekes, hogy valami egyenfigurát klónoznak ezek a Lendvayban: alapanyag a Rogán volt szemügésen, és azóta ez a fazon fut. Ő meg mindig reklámozza a fene nagy családcentrikus férfiasságát a CEcillel súlyosbítva. Lehet valami igazad. Csupa ilyen nyáladzó, szemcsis - én is az vagyok - kesehajú, pengeszájú pubi van a truppjában az Orvbánnak a.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ahha. Szóval a homokozóforradalom napjának kitűzése helyett csak a mellébeszéd van. Nem vagy te politikus? :-D

Eh, ma se nőttek az esélyeitek egy kicsit se.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Agysorvasztásban. Vesd be bárhová, de sajna automatikusan elkezd majd zsidózni egy idő múlva témától függetlenül. Szóval, ragaszkodsz hozzá?
@Fabius: És te nőttél? :-DDD

Keressük a formatervezett fülkénket a forrcsihoz. www.toibox.hu/
@a szív fészkei: Persze. Valakinek be kell szednie a védelmi pénzt és meg kell félemlítenie a renitenseket.:D
@Fabius: De sürgős lett hirtelen.:):P Mondjuk aug. 1 20h megfelel?:D
Látom, van VIP. Na abban kirobbantjuk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pld. imádnak tahótlanítani. :) Mikor mentek halat enni?? :)
@Gábriel angyal: Csütörtök.:D
Ez Fabiusnál kevés lenne. Márpedig most őt kell eltenni láb alól. Mert tiszteletlen velem.:D
@Fabius: az én lányomat felvették. Magasan túlteljesítette a ponthatárt. Akkor ezek szerint mindkettőnk gyereke szuper:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mamitirt az örök ellenzék, így le lehet kenyerezni azért..:-)
Jójcak', legközelébb foly(t)atjuk!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Pláne eltanálja, ha ennyire kilátszik még az árvízből is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na, szép. Fabiust hidegre tennétek, az EGS is le van tojva, tényleg maffiastílus uralkodott el itt, királynővel megspékelve?
@Fabius: ez a felállás nekem is tecc:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem látja át ezt a megtiszteltetést. Aztán egyszer majd nemcsak hívjuk...
@Fabius: Gratula!
@aritus: Gratula!
@a szív fészkei: Simán. Nem értem miért nyakaskodik még mindig Fabius. Már vagy 5 módon tudunk elbánni vele.:D
@a szív fészkei: nem ELTE pszichológia, férjem nézte a ponthatárokat a felvi.hu-n, mert én művelődtem, színházban voltam, és aszonta ott volt a legmagasabb ponthatár, de ő még ezt is magasan túlteljesítette. Egy év alatt annyira megtanult olaszul, hogy letette a felsőfokot, ez azért az angol fesőfok mellett sokat dobott.
Na nem dicsekszem tovább, klassz kis csaj:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: én nagyon békés vagyok, valami más pozíció esetleg?? :)
@aritus: Majd elviszik a digó csákók Milányóba, oszt sírhacc utána!:-) vagyis :-(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): De engem cikizett. Ez tán elég ok a maffiásodásra?!
@a szív fészkei: Most nagyot csalódtunk benne.
@Gábriel angyal: A maffia nem hímzőszakkör. :P De ha bizonyítasz, akkor talán lehetsz majd könyvelő is...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: pont ez hiányzik a magyar borokból, a megbízható, jó, megfizethető átlagbor. Ugyanígy a magyar vendéglőkből is. Vam a nagyon szar szocialista múltból, leveskockával, mirelitből és társaival föző "olcsó" és utána a nagy semmi, majd a méregdrága flanc.
@aritus: Örülök!

Mit láttál? Ezer éve nem voltam színházban.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az alfonz egy sértés. Semmi alfonsine, semmi á, te nem lehetsz alfonz, ahhoz túl cuki vagy. Hát ezért.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :-) Pont rá a pénzügyeket? És majd mindent a MOSZAD-ra fog, ha nem stimmölnek a számai. Na neee.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Keresztanyával az lesz. Életveszélyt is vállalunk a másikon már megterveztük a valakiről hímzett pólójáért járó börtön kosztját is.
@Knósszosz: de hát nem is ment. Bejelentette, hogy megy, oszt folyton itt kolbászol a hülyeségeivel. Szerintem nem mer menni, már teljesen paranoid. Ellenforradalom, haha.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Cuki, én? Akkor leszek a geregád, vagy sweet melónod, jó?:-) Aluciklájámá', ahelyett, hogy Bolival ásatnád a sírt, ami ..:-P
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: de a legjobb ebben az index cikkben az egyik alcím, hogyaszongya:
Öreg partizán az úttörők előtt:)))
@a szív fészkei: Bableves legyen, ha kérhetem nekije, meg az őröknek! és a zárkatársaknak!:-P
@a szív fészkei: Karaván színtársulat, A show folytatódik volt a címe, interaktív előadás volt, egy 18 éves államigondozott cigányfiú feljön Pestre, hogy boldoguljon. Egész jó volt.
@a szív fészkei: a (fülke)forradalom felfalja gyermekeit.
@aritus: Ezt még a fülforradalom is okádva enné: www.blikk.hu/blikk_aktualis/visszavehetik-a-politikus-fianak-diplomajat-2098343 Hát hogy néz ez ki??? Ahogy kint, úgy bent. Blöááá.
@a szív fészkei: már aszittem mindenki alszik
@a szív fészkei: hú, ez tényleg súlyos.
És mi az hogy semmiről se tehetnek. Hogy voltak ők kollégisták? Szociálisan? Levelezősen? A többiről ugye most szót se ejtsünk.
@a szív fészkei: egyem a szivijit neki, csak két hete ismerte a dékánt, és a fija már le is diplomázott.
@aritus: Én virrasztok a hazáért, de mindjárt megyek azért. Most csorgatom a nyálam erre: www.blikk.hu/blikk_auto/beteptek-a-citroennel-ds5-dizelhibrid-2098037 Nagymogyoróknak szigorúan tilos! ;-D
@aritus: Na, nézd meg te is magadnak a dékánotokat, ajánlom. Hátha jövő héten a lányod már meg is kapja a dipot. Nem kell annyit lacafacázni ugye.
@aritus: Remélem, valami szép zöldövezeti koleszban Dunára néző szobát kaptak, szobaszervízt, házhoz kijáró kurvát, stb. Ez azért a minimum cucilisan ennyire rászorultaknál..
@rodeo36: Ez a kőszáli poloska jelzős szerkezet Nobel-csontesélyes. Kösz, lopom!!
@aritus:

Gratula nektek is! :-D

és természetesen köszi mindenkinek!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ha már ennyire eltolod akkor aug.20, 1 óra nem lehetne inkább? Csak praktikus okok miatt kérdem, a negyvenedik szülinapomat ünnepelhetném egy lemészárolt playmobil maffia készlettel, és hát azért ez nem volna mindegy, beláthatod.

:-D
@a szív fészkei:
most a TF dili helyett Pygmalion...a film 1938-ban készűlt...hát ha nem ismernéd ezt a kivitelt az angoljára érdemes figyelni...meg ahogy visszaadja ...a társadalmat

brühühühü
@Fabius: "a távlőni valami különleges harcászati esemény?"

sokkal nagyobb felkészülcséget kíván mint a hejbe lövés...

tudod a nácik ugy születnek hhogy kövérek lusták ésbuták...
a fotelből tuggyák főbe lőni az oda térdeletetett zsidókat...

a TÁVlövés az nagyon komoj... téma. futnak 100 métert és elindíttyák a gojót... az meg megy még 300 métert... így 400 méteres hatótávuk...
@Fabius: Sokba fog neked kerülni, de megbeszélem a Családdal. Aztán majd meglátjuk:P
mamitirtok sír derék (kommensevik): Alukáltam, és addig más dolgozott.:D Nem ez a dolga a maffiafőnöknek?:)))
a szív fészkei: Himzett póló? Nem értem, hogy nem került be az új btk-ba a divatbcs. Gábriel nem fog merni lopni. Mert nem is fog pénzt látni:D Az ő dolga az lesz, hogy ha behív az adóhivatal, akkor ő megy és csukják le adócsalásért.:D Nem megyünk ám böribe, mint Al Capone holmi adócsalás miatt.:D
@keresztanya fabi(en): Így kell bemelegíteni. KLátszik a csajszin, hogy agyilag is készül a futásra.
@Gábriel angyal:
Nagyon erdekes kerdes, hogy ki az atlag magyar:
Az aki atlagfizetesert, nemetjuhasz kutya kikepzese nelkul, egy parlamenti partot partfogolva es allaspontjat vedve magyaraz az interneten?
Vagy aki az atlagfizetes 10szereset keresi, olyan kikepzett nemetjuhasza van aki a bal es a jobb labat meg tudja kulonboztetni, es tudja melyik melyik (ami mondjuk egy parlamenti parttal szimpatizalo atlagmagyar anyjarol pl mar a legritkabban mondhato el), es tamdja az osszes partot azert mert ez ellen az atrocitas ellen nem kelt ki?

Nekem van tippem, hogy kettonk kozul melyikunk all kozelebb az atlagmagyarhoz... Es az is, hogy melyikunk segit alulrol es melyikunk felulrol ahhoz, hogy az a nizonyos atlag kialakuljon.

Az a baj, hogy nem hiszed el amit te mondasz, levezetem:
Azt mondod a rendorkutyat amugy is verik kinozzak igy tok OK hogy megint belerug valami frusztralt latenshetero haverod.
A magyar nepet is elegge regota sanyargattak meg sem tom OK hogy a zájemeff es az íjú most is gyotri.

Egy hipokrata fasztalicska vagy... A rendorseggel meg az a baj, hogy az atlagmagyart nem bassza szajba eleget. Atlag alatt ertelek teged, meg a melegfelvonulas tobbi resztvevojet. En sajnaltam hogy nem lottek ki meg tobb szemet, zavar hogy minden buzi (jobbikos mszps fideszes vagy homokos) szejjel barmolhatja a fovarost.

Kicsit kevesbbe kene veletek kesztyuskezzel banni... Talan egy ilyen buzi ha megvakult? Mar tucatszamra kellett volna halalra verni titeket.
@a szív fészkei: "Neki nem is kell pisilni, hogy kiderüljön, hamis a baba. Pont jó MOB-alelnöknek."

Hát igen. Egy ilyen országban ilyen MOB-alelnök kell! :(
Lasztovicza tovább hazudik a Naplóban:

index.hu/belfold/2012/07/25/lasztovicza_jeno_rendszerhiba_lehetett/

Renccerhiba, mi? Hibás a renccer mert kibukott a dolog. És milyen érdekes, a jogi lépésekről már egy árva hang sincs....
@n.i.era:
Elaludtam tegnap, de ha megtisztelsz, várom a véleményed! Köszönöm, jó éjt!
Ez a Lasztovicza-gyerek miféle?
Már úgy értem, agyilag?
süti beállítások módosítása