Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/19/hatarozatban-tagadja-a-srebrenicai-nepirtast-az-orbant-kitunteto-dodik-es-a-parl... (2024.04.19. 07:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.18. 05:12 Fabius

Orbán: semmi cicó, nálam van a slukker!

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor bankrendszer iparkamara

Mondtam én, hogy habonyárpi és a spindoktorgyár komoly bajban van Orbán megszólalásait illetően. De tegnaptól biztos, hogy ezt az egészet ők is unják, és azzal szórakoznak, hogy Orbánnal kimondatják ami ott helyben először eszébe jut. Ő meg kimondja, hisz bízik. Ezek meg fogadásokat kötnek, hogy a kibuggyanó szó nem lesz a pina, se a megszentségteleníthetetlenségeskedéseimért, - mondjuk a Gyurcsányt 2:1 -re adják, de ez érthető - Viktor pedig váratlanul hátba támadja őket egy "a bankrendszer 50%-a magyar kézben legyen"-nel, amivel összedönti az odssokat. 

De ez csak a kisebbik baj. A nagyobbik, hogy ezzel ismét hülyének látszik. Mert a gazdasági portálok gyors fejszámolást végezve nagyjából egy perc múlva kérdezik: ugyan honnan teccenél venni ehhez 15 ezer milliárdot most hirtelen, mikor az IMF éppen arról gondolkodik, Lyukasgatya Nagyfőnöknek adjon-e valami kis hitelkét? Ezzel pedig mértékadó politikusból vígjátékbeli fantasztává válik abban a pillanatban, és ott találja magát a helyzetben, mint a Woody Allen a Fogd a pénzt és fuss-ban. Állnak körülötte az irodában, ő meg magyarázza, nem cicó ez hanem cécó, nem slukker hanem stukker, hagyámá-maragyámá

orbán woody.jpg

Az iparkamarát is úgy meglepte ezzel, hogy Parragh László néhány pillanatig nyalni is elfelejtett, pedig. A döbbenetből először ocsúdók a második percben már azt találgatták, milyen verziók várhatóak a kivitelezésre pénzeszközök híján, és hogy akkor most Kedves Vezetőnknek a Közgép üzletkötőjének, Csányi és Spéder urak magyarságvizsgáztatójának, vagy labancbank üldözőnek teccik-e majd lenni. Igen, Viktor ezzel tovább csúszott lefelé a lejtőn, és máris az emlegetett film szappanpisztoly jelenetében találta magát, ahogy a szakadó esőben a kezére habzó, visszafelé elsülő blöff fegyvert bámulta ázott kutya tekintettel. 

orbán woody1.jpg

Azt mondták Viktor szabadságon lesz, mert a lemerült akkumulátorokat tölteni kell. Ehhez képest ezt a klasszikus one man show-t nyomja, túl minden röhejhatáron. Én végül is nem bánom, ha az uborkaszezon nem telik unalmasan, és a Nemzet Bohóca minden napra készül nekünk valami kis előadással. Így fokozva a hangulatot és licitálva önmagára napról napra előbb utóbb eljutunk a zenebohóc magánszámig, amiben már nem elég a csörgősipkát rázni, a fartájékra felszerelt cintányér rugdosását is várja majd a hálás közönség.

633 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr344663503

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Orbán Viktor szexuális élete 2012.07.18. 09:21:28

"Ha az IMF jön, én megyek." mondta Orbán Viktor 2011 novemberében. Ma az IMF megjött. Kémeink szerint ma Orbán Viktor el is ment. Titokban, az ország tudta nélkül. A sajtó a tévé és más médiák beszámolóit nélkülözve. Elment. Anikó asszony kezei közöt...

Trackback: Orbán Viktor szexuális élete 2012.07.18. 09:21:06

"Ha az IMF jön, én megyek." mondta Orbán Viktor 2011 novemberében. Ma az IMF megjött. Kémeink szerint ma Orbán Viktor el is ment. Titokban, az ország tudta nélkül. A sajtó a tévé és más médiák beszámolóit nélkülözve. Elment. Anikó asszony kezei közöt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ennek tényleg elment az esze. A seggünk ki van a gatyából, de fél bankrendszert vennénk mert nem mindegy ki hitelezi a gazdaságot. Azt megkérdezte magától már, hogy a kéthavonta aktuális bankszopató csomagjai mellett ki az a hülye az európai anyabankokon kívül, aki ezermilliárdokat ruházna be itt bank tulajdonba?
Ez teljesen megőrült. Először a Kövér húz csilingelős sipkát a fejére, aztán a nagyvezér veszi elő a gumicsirkét.

16-17 ezer milliárd forint kicsit több, mint a költségvetés teljes összege. Ez ugye azt jelenti, hogy az adóforintokból sikeres nagyonmagyar tőkéseknek ennél még kevesebb van (egyelőre). Megvenni az állam tehát nem tudja. Ellopni sem (fájdalom, tudom), mivel a külföldi bankok magyar lánya semmit nem ér a külföldi anyabanki háttér nélkül. Ha hirtelen ki is kiáltanánk Észak-Koreát, akkor sem tudnánk működtetni pénz nélkül. Hála a különadóknak és a végtörlesztésnek a hazai leányvállalatok ma gyengék és tőkétlenek.

Az meg már csak hab a tortán, hogy ha magyar tulajdonba is kerül, az megint csak nem jelent semmit, mert magyar ember pontosan ugyanúgy a befektetését akarja megtéríteni, mint pl. a svájci, a francia vagy az amerikai. Ő sem fog ingyen hitelt adni, ő is piaci kamatot fog szedni és megválogatja kinek és hogyan ad pénzt.

Hogy a fenébe lehet, hogy még ma is van legalább egy millió félnótás, aki ezeket az eszement, nyáladzó őrülteket szeretné újraválasztani?
a vicc jut eszembe: Kohn meglátogattya a rabbit zokogva panaszkodván: atyám a kasszából hiányzik 15000 milliárd, mit tegyek? és a rabbi -nyugodtan és vigyorogva- válaszol: tedd vissza fiam!

már régóta zengem itt is, hogy az MNB 34000 milliárd devízatartaléka még nagyon messze van, főleg akkor ha percről percre kell oxigénsátorba vinni a gazdaságot és az a kölcsön amit a karvalytőke annyira gondolkodik hogy aggyone az csak valamivel több mint ami elég lenne a csődtelenítésre azaz arra, hogy a teljes ellopott összeget ami 22000 milliárd visszatalicskáztassa valaki velük a gazdaságba...lesz e ilyen valaki vagy csodák nincsenek és hagyják a kedves nedves vezetőt bohóckodni tovább hátha lejár teljesen és akkor már nem lehet mégegyszer felhúzni mint a búgócsigát...pedig milyen szép búg ...persze ha pörög

brühühühühühühü
Ugyan, mit ért a Viktor azon, hogy magyar ?Azt, hogy az övé.
Kézcsókra kell menjen hozzá a bankárok mindegyike,aztán majd meglátja, melyiknek a szolgálatait fogadja el.
Ez egy maffiarendszer.
Tisztelt Fabius!

Teljesen félreérted és félremagyarázod Bonsai Duce-t és az ő nagyságát.
Irányt mutat Európának és a nagyvilágnak.
Anno úgy mondták volna, hogy óriási pharos, vagy phallos ő, nem tudom melyik kifejezés a helyes.

Tisztelettel:
anonymand
Hogy valaki egyedül ekkor hülye legyen ehhez már tényleg tehetség kell! Meg a sok seggnyaló aki helyesel neki!
A Duce kimondta a varázsmondatot:
Magyar seggbe magyar lófaszt:DD
@anonymand:

Azt hiszem a magyarosult "fasz" alak használata lesz helyes.
a bonsai ducse és bandájának nagyságáról csak annyit: az északkóreai katonai vezérkar megkeverése nagybetús címeket generált a világsajtóban, mialatt magyarországról egyetlen apróbetűs hírecske: megtalálták az utolsó nácit magyarországon...semmi őbonsaisága naccságáról, zsenialitásáról meg a kíváló magyar ortodoxtalanított gazdasági eredmények vagy bármi még a cserebogarak felrebbenése sincs...valószínű mikor a karvalytőke levonúl mögest valami dilemma miatt, mert majd nem tuggyák eldönteni, hogy kapni karnak kölcsönt vagy adni akarnak kölcsönt...szóval dillematikus az egész

brühühühühühühü
"Azt mondták Viktor szabadságon lesz, mert a lemerült akkumulátorokat tölteni kell. "

tisztázzunk valamit fabius, mert fogalomzavarban szenved mindenki:
lemerülni az elem tud, az akkumulátor pedig kisülni. tehát viktor elemei lemerültek => nem lehet újratölteni, csak kicserélni. kicserélni egy elemet pedig csak szakember tud ;) az erre szakosodott intézményben.
@sanyoka: közben a szijjgyártó meg távol van és nem tuggya sikoltozni nekem is nekem is ide nekem a legnagyobbat

brühühühühühü

a nemzet hőse bevesz mindent ...
Csak 15 ezer milliárd kéne? Az nagyjából "csak" annyi mint a jövő évi költségvetés bevételi oldala. :)
@Secnir: a bonsai dúcse már régen kisűlt csak elfelejtették feltálalni citrommal a pofájában és ropogósra sütve...a zaksinal lemerűl a töltése mint a gyorsnaszád a mozdonnyal a horgonyán...csak merűl csak merűl amíg fenekére érkezik huppnva a ziszapban

brühühühühühü
"Ez egy kávéházi ország, melyben mindenkinek mindenről három különböző véleménye van, attól függően, hogy kivel beszélget, mert már eleve a vita is jól esik."

Mindenki magából indul ki. Mifelénk az ilyet jobb esetben egy simulékony majomnak tartják (aki mindenkinek azt mondja, amit hallani akar, elvtelenül és következetlenül), rosszabb esetben egy kötözködő hülyének.

De legalább kiderült, hogy Rogán kikötözése és Kövér paskolása mellett Orbán a vitára izgul fel.
Ez tényleg az udvari bolondja a zországnak. endresy.blogspot.hu/2012/07/kormanyzati-bolondcsapda.html?m=1 vagy lajának.
Vagy szimplán zárlatos
hvg.hu/gazdasag/20120717_orban_bankok_fele_magyar
"A bankrendszer tulajdonosi szerkezete, és az ehhez szükséges pénz alapján azonban ez a terv még erősen a vágy kategóriája alá esik. Amellett, hogy teljesen értelmetlen."
És itt a lényeg:
"Ez ugyanakkor felvet egy másik fontos szempontot is, amiért Orbán tervét nem nagyon értik a bankrendszer működésének ismerői: a GDP-hez való hozzájárulás felől nézve teljesen mindegy, hogy magyar vagy külföldi tulajdonú az a bank, amely hitelt ad egy vállalatnak. Az már fontosabb lenne, hogy külföldi forrrások helyett belföldi megtakarításokat helyezzenek ki a pénzintézetek, de ebben megint csak nem számítana, milyen bank utalná a pénzt a vállalkozásnak. Sokkal inkább az, hogy a vállalkozás ki tudja termelni a hitel költségét."
Csak már megint azt hiszi, hogy híveinek ez nagyon jól hangzik, hogy magyar embernek magyar bankot. És sajnos lehet, hogy be is jön neki.
Ahogy a nóta mondja:
"Plutokraták, demokraták igyák csak az angol teát, de az aki győzni akar, Plantát iszik monden magyar!" (Egy szerelem 3 éjszakája)
@Rufus78: a lesszéfer vezetô a legrosszabb (mindig az utsonak van igaza) . Orbán nem ilyen. Csak skizoid.
off
Ez volt már? tegnap nem követtem az eseményeket itt a blogon
Az AB döntésről:
hvg.hu/velemeny/20120717_ab_ekint
sajnos a cikk íróknak teljesen igazuk van:((((
sajnos a dolog lehet komoj is, nézzük a pénz nélküli lehetőségeket, amit pl a reklámiparban meg is csináltak...

1) szentkétharmad szabájozással ellehetetleníti a szektort, különös tekintettel a labanc felére...
2) a zoli garcha keresztapa tesz egy visszautasíthatatlan ajánlatot, amej egy jelképes összeg (pl 1Ft)
3) és még mindig jól jártak a labancok... mert lóghatnának is 2/3 dal...
4) mi pedig bizalommal szeretettel fordulunk a drsimicska bankhoz...
OFF:

Hegyalja fesztiválra tartó szállóvendég reggelije: 2 deci Smirnoff + 3 deci Bacardi korsóba összeöntve. Amíg a társaság megkávézott le is küldte, és nem esett össze. Na ez a valami nem az orbán viktor!

ON
@aritus: a tegnapi kommentekbôl rémlik. De tényleg ciki a coki az ab nek
megvédték a kórházakat is... mint a manyupot...

orulunkvincent.blog.hu/2012/07/16/idezet129
Már a költségvicc is számháború volt endresy.blogspot.hu/2012/06/szamhaboruk-varazspalcaval.html
Az infrastrukturára is kiterjesztik ezzel
@dr. Bubó:

Fasza képlet de egy dolog hiányzik belőle: a tőke. Elüldözöd? Oké. Itt hagyja a fiókjai ingatlanát? Oké. De tőke az honnan lesz bele? Azért az nem úgy megy, hogy takarocc labanc de a pézed marad.
@aritus: És ha netán 2014-ben lesz kormányváltás, és az új kormány jogállami keretek között szeretne működni, szeretné visszaállítani a jogbiztonságot, ez az összetételű AB nagyon nagy gondot okozhat majd, kerékkötő lehet. Gondoljatok bele, hogy az összes fideszes AB bíró (7 db, a fele a testületnek) mind a bírók kényszernyugdíjazása mellett érvelt, szavazott. Azért ez nagyon súlyos!
@aritus:
ha jól emlékszem, pokol és balsai nem is szavazhattak volna, mert ők is részt vettek anno a törvény kidolgozásában és szavaztak is róla.
vagy rosszul tudom?
néha érdemes úlyra-újranézni, főleg a csápoló tömeg a kedves...
optimizmusra ad okot... ojjan szép snájdig ember...
www.youtube.com/watch?v=rfLfBd7epI0

@vitéz Thapóccay néma bárány: hm... okos észrevétel... lezárni a határokat... mer ezek a rohat labancok "tuggyuk kik" kiviszik... igaz
@Secnir: hú, ennyire nem ismerem a részleteket, de úgy értelmezem, hogy szavaztak, mert 7-7 volt a szavazat állása, amikor is Paczolay, az elnök szavazata döntött, hogy mégiscsak ejnye-bejnyézik a kényszernyugdíjazást. És volt 7 különvélemény, amelyik mind azt magyarázta, hogy miért nincs a kényszernyugdíjazással semmi gond.
@vitéz Thapóccay néma bárány: a tôke már különadókra is rosszul reahált. Mondhatni, megy magától. S mi lesz az otp sk - val, ha szomszéd is ilyet lép? Vagy igy akarja a kivitt megtakaritásokat visszaszerezni? Hülyeség, mert ettôl nem hozzák vissza pénzt.
@dr. Bubó:
Nekem is hasonló jutott az eszembe, hogy a másik irányból lesz meg az 50%. Mert a külföldi bankok talán már hozzászoktak az itteni fostengerhez, de hogy a szél, ami Orbán véleményét fújja a kávéházban, felkorbácsolja a hullámokat, és az folyton az arcokba csapkod, ahhoz azért nehéz. Még egy pár bankadó, és kész...

Tényleg, elvtelen és gerinctelen, simulékony, csak a vita kedvéért vitázó emberek gyülevészetének tartani és mondani Magyarországot mennyivel jobb, mint azt mondani, hogy "kurvaország"?
@dr. Bubó: hihetetlen, hogy 2006 óta mennyire szétment ez a pasi. Akkor még egész ember formájú volt. A vicces pedig az, hogy amiket mond, azokat mintha a saját kormányzásukról mondaná. De egy az egyben.
Hiába a fikázás. A hálás, jobboldali-szélsőjobbos közönség hálásan tapsol az ötletért. Annyira bevették, hogy a multik kizsákmányolták őket a jelzáloghitellel dumát, hogy tetszik nekik.
@aritus: "megférfiasodot"

pocak toka szemalattitáskák... egy RONCS... ő már csak tuggya...
@GeoCracker: persze, sok akna lesz a 9 évre kinevezett fidesz csicskákkal, de a legsúlyosabbnak az AB tartom. Az AB-nak tényleg volt tekintélye, és a legjobban tudta megőrizni a függetlenség, jogállam örzője látszatát. Most már ez a látszat is oda van, viszont továbbra is az alkotmányosság őrzői. És egy olyan kormány, amelyik az alkotmányosságot tiszteletben tartva, sőt, azt visszaállítva akar működni, róka fogta csuka helyzetben lesz ezzel az AB-vel.
@GeoCracker: Harry Potteres hasonlattal inkább trágyagránát lesz az.:D
@vitéz Thapóccay néma bárány: Hát szerintem egy ilyen ötletért seccperc megnyúznák elevenen a németek és az osztrákok. Egyrészt azért, mert az egy része tényleg német, a másik meg az, hogy most támogatják meg a bankokat, ő meg einstandol?!
@aritus:
hagyd a 3.14csába az AB-t.
a következő kormány első rendelete az lesz, amely meghatározza, hogy az Alktománybíróság csak az Alkotmánnyal foglalkozhat. ennyi.
és létrehoz egy Alaptörvénybíróságot.
mert ugye papíron nincs alkotmányunk csak alaptörvényünk...
@dr. Bubó:
reconsider

a labanc bankok seperc alatt kivonúlhatnak, a kinnlevőségeiket majd nemzetközi bíróság behajtja vagy háborús ok?

a magyar bankok tőkéjének jó része külföldön van, azt nem lehet umbulda hazarendelni még akkor sem ha a főmuftit karanténba rakják, mert a bank igazgató tanácsa dönt amely külföldön van többséggel!!!

mire mindez jogilag lejátszódna már se pénz se posztó a talacska meg nem neki szánta -sohasem- a pénzét még akkor sem ha ajándékba zsarolta...

nagy egy kelepce ez a bonsaidúcsénak, rá is baszik a sompolygásra...hamarabb, mint gondolnád

brühühühühühü

hívd fel Köbükit az megmagyarázza
@aritus:
vagy az Alkotmánybírák nyugdíjkorhatárát leviszi 35 évre. minek 65 éves bíra, amikor az alkotmány akkor lesz kétéves...
@aritus: Nem is értem miért hablatyoltak arról, hogy az AB nem tudja hol a helye.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Lótúró lesz itt nem einstandolás. A belét kihúznák érte és abban a percben menne az Audi, Merci, Bosch és a többi labanc munkáltató. Oszt nem egymillió munkahely kéne hanem legalább kettő.
@Fabius:

Lüke vagy... ezen most jót röhögtem, köszi!
Elképzeltem Viktort, amint rugdossa a seggére szerelt cintányért.

:D

(Hozzáteszem, hogy csak ilyen kínos nevetés jöhet számba ilyenkor, mert emellett az ember döbbent és dühös is. Ha nem lennél, nehezebben lehetne röhögni rajta!)
a woody remekét orbáni remake-nek nevezni blaszfémia még akkor is, ha a csodálatos vezér a rágógumi automata kirablásával próbálja megvédeni a saját munkahely védelmi akciótervét (itten mán selmeczi kevés, hejába is ment szabira a vezér hejett), magyar jókedvvel köll itten szemlélni az önherélés aktuális stációját, mer az nem lehet, hogy annyi szív.... (pedig pont annyi szív!), kozultájjunk elvtársak, mer beszarunk! hát mit mongyak, beszartunk. (az imf szives közlése nyomán)
Off:

"Füstölt a metró késő este a Deák téren"

hvg.hu/itthon.baleset/20120718_metro_fustoles_deakter

Mikor lesz az első tragédia a metróban?
És miért kell ezt megvárni?

Merthogy csak idő kérdése az egész. :o(

On:

A cintányéros hasonlat ütős! :o)
@Virág et.:

Ne hülyülj! Tegnap este a szomszédasszonytól (ő elvileg nem politizál, de fideszes hátterű), megkaptam a napi mantrát, hogy hű de jó viccet hallott. Na csak hogy tudjátok:

Aki 40 éves koráig fideszes, annak nincs szíve, aki 40 éves korán túl még baloldali, nem fideszes, annak nincs esze.

Na mit szóltok? Jót röhögtetek? Mondjuk én még nem vagyok 40, szóval... :D

Azt mondtam neki, hogy akkor nekem sose lesz eszem, mert a Fidesz nem egy jobboldali, nem egy baloldali párt. (Magamban tettem hozzá, hogy ez egy pióca, jobboldali és adott esetben kommunista retorikával.)
Visszatérve a poszthoz. Azért az se volt semmi, mikor arról beszélt, hogy az idei (nemlétező) 300 milliárd munkahely és vállalkozás segítő csomagot jövőre 500 milliárdra emeli:))).
Versenyezzünk ki tud legtöbbet mondani! Én leszek a győztes, mert bárki bármit mond, én mindig eggyel nagyobbat fogok mondani!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Én most vagyok negyven, de a szomszédasszonyod egy idióta az biztos :-D
@aritus: hát... én megértem... ha ijjen sikeres és eredményes...

meg kell emelni...

jó az e-gyügyüknek... akik előre tuggyák... tanulmányok minden nélkül...
szerintem csak darabszámra gondolt, mert anál bonyolultabb gazdasági kifejezésekkel nem szeret foglalkozni. Akko rmeg a közgépnek kell gyorsan vagy 30-40 bankot bejegyeztetnie, esetleg megoszthatják a CBA-val, és máris megvan a feles.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: kössünk fogadásokat...

lesznek a BKV első halottai...
1) mikor ?
2) mijen jármű? (hajó, busz troli villamos metro stb)
3) hányan ?

tippjeim:
1) szeptember
2) hajó
3) 2 ember
@spinat: szerintem a bankok pénz nélküli felére gondolt...

az épületek? vagy a dolgozók? mindenképp megnézzük...

selgeci megvédi a bankokat... ban kár kormány...
@aritus:

A nem semmi ennek a 300 milliárdnak a kipótlása lesz. A jegybankra kivetett csekk adó számítások szerint 140 helyett 10-15 milliárdot hoz összvissz a sehogy nem adóztatható uniós pénzmozgások és költség hely kifizetések kiesésével.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): a fides az komcsi-náci-feudális denempárt hanem mafia
@aritus: ha megnézed Orbánék modszeresen szétvernek minden olyant, ami a centrumtól fuggetlen tekintélycentrum lehetne, és csökkenthetné a kiszolgáltatottságot. Ab, felsöoktatás, stb
@dr. Bubó:

"kössünk fogadásokat..."

Nem kötök.
Mert kevéssé ízléses fogadni erre.

TENNI kellene már valamit ebben az ügyben azoknak, akiknek lehetőségük/kötelességük lenne a járatok biztonságának fenntartása!

Ha a végtelenségig a "majdcsakmegússzukvalahogy", meg "ugyanmártökrebiztonságisametrócsakrémhíreketterjesztenekalávalónemzetelleneserők" a hozzáállás - márpedig most ez megy! -, annak csakis egy tragédia lehet a vége, semmi más!

És akkor jó magyar szokás szerint megy majd az egymásra mutogatás, meg az "áénnemtehetekróla".

S végül kiderítik, hogy Fű III. Józsi metrókarbantartó emberi hibája okozta a balesetet...
Fű III. Józsi életfogytot kap, mindenki tökre megnyugszik - egészen a következő tragédiáig...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: lexarom mi van...

SZÓRAKOZÁS nézni ahogy kínlódnak...

alkalmatlan gerinctelen HITVÁNY "vezetők"...

egyre rosszabb minél jobban akarnak valamit tenni...

debilország debilpártya... Debilia...
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: "csakis egy tragédia lehet a vége, semmi más"

és akkor majd én belinkelem a mostani kommentem:

"naugye én megmondtam"
@Virág et.: Hsz-ed kapcsán írom (újra), hogy tessék megtanulni mindenkinek orbánul.
Definiáltuk-e, hogy mi az hogy "bankrendszer"? Miért értelmezzük automatikusan mérlegfőösszegben? Miért nem darabban, vagy pénzforgalmilag?
Mi van, ha az orbáni anticipáció az MNB új szerepét vetíti előre: a Magyarországon bejegyzett vállalkozások kötelezően MNB-számlán történő vezetésének törvényesítését? Mint a rohattkommunisták idejében? Az MNB-tranzakciós díj is új értelmet nyerne...
A lakosság meg frissen gründolt állami lakossági bankszámlán számlán kaphatná csak a jövedelmét - amivel visszaállna az 1990 előtti _bankrendszer_.
És kész. Mekkora %-a ez a hazai pénzforgalomnak? Kiszámolná valaki?
@sörtelen: Figyelembe véve azt a hülyeséget, hogy a mérlegfőösszeget és a tulajdont megjelenítő vagyont zagyválni szégyellni való...
@anonymand: Tisztelt anonymand!

Mindkettő heles, mivel a pharos egyben phallikus színbólenyish!
Másrészrül: "De ez csak a kisebbik baj. A nagyobbik, hogy ezzel ismét hülyének látszik."

Nade ígyen támadni a Kárpát géniuszát már millen?
@sörtelen: ne adj ötleteket, amúgy meg ők nem kommenisták, ők dicső alkalmi széljobboldali szociálisan érzékeny antikapitalista maoisták :-)
azéé a visszapörgetett idő a tőke hiányát cseppet sem oldaná meg ;-)
@sörtelen:

Csak a közszféra bérével lehetne ezt meglépni, az meg nem sok. Magáncég, pláne külföldi és az alkalmazottai nem kötelezhetőek semmire.
@dr. Bubó:

"lexarom mi van...

SZÓRAKOZÁS nézni ahogy kínlódnak..."

Másról beszélünk.

A lexarási és szórakozási faktorod is drasztikusan megváltozna, ha egy napon azon kapnád magadat, hogy éppen abban a metrószerelvényben vagy, ami egyre jobban füstöl, ég, és nincs kijárat.
Akkor az is tök mindegy lenne még neked is, hogy éppen ki van kormányon.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: erre a szempontra is gondoltam...

tudok védekezni BKV balesetek ellen

SOHASEM járok bkv val...

csak nehogy rám dőjjön egy villamos... 0,0001% eséj...
@vitéz Thapóccay néma bárány: Valóra válna a turbómagyarok (rém)álma, a magyar adjon munkát magyarnak, azaz hogyan haljunk éhen fél év alatt látomása.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
"Aki 40 éves koráig fideszes, annak nincs szíve, aki 40 éves korán túl még baloldali, nem fideszes, annak nincs esze."

Ha leolvasztjuk róla a politikai mázat, akkor ez egy mély igazság.
40 éves korig "kapunk", abból könnyen oszt az ember. 40 év felett a "megszerzettből" kellene adni - no azt, már nem...
Az igazi kérdés: a 62 év feletti micsoda?
@GeoCracker: Vajon ennek a rengeteg nyugdíjasnak az elkövetkező 25-30 évben honnan vesszük a nyugdíját? Szavazóbázis építésnek marha szar ötlet.
@Cirbolya_sentinel: Ha valaki elmondja mi ebben a vicc, értékelném. Mert aki elmondta szerintem ő se tudta, hogy ez most vicc, vagy egy jó beszólás.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: mongyuk BKV járművön 0% eséj hogy baleset érjen...

hacsak nem zuhanok a hídról egy bkv halyóra...

de a viccet 1/2re téve...

dávid vitéznek nagy pekkje van, hogy pont nála lesz halott...
de majd ráfoglya a nyuszira, vagy a portásra...

szerintem az a szülő aki a ygerekét BKV val engedi iskolába az HAZÁRDŐR...
100% biztosan közeleg a halálos baleset is...
eddig rohattul megusztak mindent... "szerencsésen"
Szerintem amilyen szépen haladnak a dolgok nálunk,várom Orbán Viktor bejelentését,hogy 2014-re minden bank magyar kézbe kerül,valamint 2016-ra embert küldünk a marsra:))Parragh László ahogyan kereste Orbán Viktor tekintetét szép volt.Egy kis szines: ha valaki anno igy viselkedett a seregben az előljáróival annak piros zománcfestékkel festettük be a surranójának a talpát:)))
@vitéz Thapóccay néma bárány: hja, és ha kűfődi cég nincs, csak az állam, meg az állam az államban köszgép cébéjá féle vezényló zrt. akkó megyen a saját bankos szányla, pont mint a saját mobil, vagy a saját közszolgáltatás, és itten is van éjszak Korea, vagy anno csauland, éhezéssel, fázással, és minden más fődi jóval
Jaj gyerekek rossz oldaláról nézitek a dolgokat :-)

Az 50% -os részesedést úgy is el lehet ám érni hogy kipaterolják a többi bankot ezzel megszüntetve a kellemetlen konkurenciát az OTP számára.
Ja hogy közben a gazdaságot ledobják a padlola de dulván, az nem számít, de Csányi NER társ biztos örül hogy a konkurenciát eltakaritották.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Tisztelt mamitirtok sír derék (kommensevik)!

Félreértettél.
Én nem támadtam, hanem védtem.

Tisztelettel:
anonymand
@Cirbolya_sentinel: Ne tessen viccolni...
A bank működének beindítását jelentő első befektetésen túl a kötelezően odacsatornázott pénzforgalom "díjából" a komplett mai "bankrendszer" finanszírozható lenne.
Amúgy könyörgök: pont azt szeretném terjeszteni, hogy ez nem az "én" ötletem, az orbáni kommunikáció lényege. Ő már tudja ezt, akarja ezt, és tenni is fogja ezt, csak emígy vezeti elő.
A nyelv konszenzusos (ortodox) használatával szemben itt is érvényesíti az unortodoxiát: kihasználja a mindennapok konszenzuális fogalomrendszerének definiálatlanságát. Miként teszi ezt a _joggal_ is. orbán ezért nem "hazudik" soha. Mindig _átver_.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": lövésem sincs. Lassan nincs kivonható forrás. A jelenlegi elvonásba már éhenhalt volna vki, ha kaloribeteli analogia lenne.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Csak válaszképpen. Ha megfelelően szétcseszi a bankokat és a külföldi bankok elmenekülnek bármi áron, akkor éppen meg lehet venni szépen minden bankot. Ahogyan tahó társai megvették a videotont, az ikarust, meg az összes egyéb történetet még a szentantal józsi idején. Most miért nem működne? Vagy azóta valami változott? Nekünk itthonmaradóknak elég lenne simán a korrupciót a felére apasztani, azzal is meglenne a kőcségvetés mentve, még többlet is összejönne. Csak azt nem tudom, hogy hová a fenébe költik a zsilliárdokat? Ki teszi végül és milyen zsebbe? Na ez lenne érdekes.
@Dr. Di622: - 1 milla munkahely, de lessz szorgos kéz, a stadionokra, meg a haveros cigánymeggy szedésre köszmunkára
tényleg
köz(gép, munka, szolgáltatás, média, bank, stb.)
nemzeti(hitvallás, hírközlés, felügyelet, adó, stb.)
na
végignéztem a videót.
azon gondolkoztam, hogy Parraghnak orbán első megszólalása után (meg végig) miért volt olyan feje, mint aki citromot nyalogat és közben tekerik rajta a hereszorítót? alig bírt mondani valami udvariasat és közben csak brekegett össze-vissza...
@aritus: Emlékszem én amikor a 14.-15. havi nyugdíjakra licitáltak...
@anonymand: Én is, mint tán kitűnik, Fabius Urunk elvtelen és állandó támadásai b(h)á(b)torítottak fel erre!:-)
Ha szerencsénk van, akkor az alkotmánybíróság bíráit is elküldik kényszernyugdíjba, az esélyegyenlőség fényében :D:D Mert jelenleg védhetetlen, hogy a bírák, orvosok, dékánok mennek, de az alkotmánybírák nem, hamár ugye arra hivatkoztak, hogy végre nem lesznek kivételek :D:D
@pjm: pont arra stokkolnak amit leírsz, és azzal folytatják majd, amit @sörtelen: ír
/ jahh, és én nem viccölök, csak karakírozom, de a lényeget ti is leírjátok, sajnos látva vezényló csapatának eddigi működését nagy illúzioim nincsenek/
A magánnyugdíj pénztárakat már államosították. Most jönnek a bankok.
ijjen akkurátus álam kéne megint... mongyuk viki apánk ezen dolgozik...

"...a magyar hatóságok gépezete olyan módon működött, ahogy azt akkoriban más országokban működő egyéb hatóságok ritkán mondhatták volna el magukról... Az áldóját! Eddig azt hitted, hogy csak Németországban uralkodik az a bizonyos pontosság, és itt legalább ugyanazt a kínosan pontos akkurátusságot látod."

Vitéz Jaross Andor belügyminiszter alatt akkurátus +pontos +hatékony bürokrácia volt...

nagyon nagy szükség lenne most is erre... hatékony és jó jogszabájok és hivatalok...
@Virág et.: "magyar ember pontosan ugyanúgy a befektetését akarja megtéríteni, mint pl. a svájci, a francia vagy az amerikai"

Ebben nem vagyok olyan nagyon biztos ilyen kevéssel a Manyup-buli után. Valami homályos szándék biztosan van, de akarat?
Minden, amit tudni szerettél volna az IMF tárgyalásokról, de nem mertél megkérdezni, avagy elemi aktuálpolitikai közgazdaságtan:

IMF tárgyalások

IMF és magyar kormány:
Két elefánt összefeszül,
S bezárt ajtók mögül ormány-
-szkander nyögés hallik neszül.

Valaki most halkan visít.
Egyik elefánt tán egér,
Vagy csak nyúzzák Varga Misit?
Ez a kölcsön bármit megér?

Bármit-e? Pont erről tárgyal
Odabent sok fontos ember
S csapkodnak pár tompa tárggyal…
„I am F! Please do remember!”

„IMF vagy, emlékszem én,
Aki minket folyton megint.” -
- Látszik Varga Mihály szemén,
Nagyon elege van megint.

Elmondunk bár minden óhajt,
Feltételek kőkemények
S vége! Mihály nagyot sóhajt:
„Hazamennek a legények…”

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2012/07/imf-targyalasok.html
:)
nonprofit közművek is elég szocialista egy felvetés. az sem két filléres történet lenne.
szerintem minden magyar cég non-profi lesz... azaz amatőr...
"Mert a gazdasági portálok gyors fejszámolást végezve nagyjából egy perc múlva kérdezik: ugyan honnan teccenél venni ehhez 15 ezer milliárdot."

Kis naív posztíró. Még nem hallott az államosításról.
Nagyapámtól a kommunisták gyárat vettek el. Ha jók az információim, nem kapta meg a piaci értékét.
Kulák apósom elvett birtokaiért a kommunistáktól cserébe egy marhavagont kapott kölcsönbe, amibe az egész családot bepakolták és irány Hortobágy!

(Én már megfejtettem, az unortodox magyarul geci kommunistát jelent. :)
@aritus:

A kulcspozíciókba ültetett "fideszes" káderek csak addig a napig lesznek fideszesek, amíg az új kormány meg nem alakul.

Ahogy világos lesz nekik, hogy hová, kihez kell átállni a megélhetésük érdekében, egymást fogják taposni, hogy átálljanak.
Nem tucc Te semmit! A közgép lajcsi már belefullad a sok (köz)pénzbe. Valamit csinálni kéne vele. Csinálnak még1 bankot az otp mellé. 2014 után ez biztosítja majd az orbánéknak, hogy az életszínvonaluk ne csökkenjen.
Az meg, hogy legyen is forgalma majd az az 50% törvényileg biztosított részarány fogja biztosítani. Nem hülye a viktor (a lopáshoz és a szájkaratéhoz azért kivételes tehetsége van, majdnem azt mondtam a génjeiben van :) de azért néha előre elszólja magát...
@Secnir: Parragh elvtárs meg elmegy a k. anyjába!
Valami olyat bírt mondani az immáron orbáni, 2012-es kötelező kamarai tagság kapcsán, hogy "az a cég, amelyik nem regisztrált a határidőre a kamarában, az nem is létezik, ezért kezdeményezni kell a felszámolását a cégbíróságon."

Nos, én regisztráltam, kicsengettem az éves 5000 Ft-ot. És itt vége is a történetnek. Pont.
Ha valaki azt gondolná, hogy egy kibaszott szót, mondatot, levelet, bármit is kaptam volna cserébe, az téved.

Ezért én meg azt mondom, a köcsög Parraghnak, hogy "amelyik kamara nem csinál semmit A TAGDÍJÉRT CSERÉBE, az nem is létezik, ezért meg kell szüntetni! (továbbá a vezetője bassza meg a nénikéjét!)
@Secnir: "kicserélni egy elemet pedig csak szakember tud ;) az erre szakosodott intézményben. "

graz..?:-)
@No_Fidesz_No_Problem: Ismerek néhány fideszes kádert. Konkrétan, végigboltolták az "elmúltnyolcévet" a szociknál!
Arról már nem is beszélve, hogy ilyeneket legutóbb a tervgazdaság idejében mondtak, Viktor elfelejtette, hogy időközben - elvileg - piacgazdaság van, azaz majd ha lesz rá igény, lehetőség, tőke és gazdasági érdek, akkor lesz magyar bank, ha meg nem, akkor annak is örüljünk, h az a pár aki itt van, az nem megy még el jó messzire.

(mondjuk ha én bankvezér lennék az tuti, h a sarokban állna egy becsomagolt bőröndöm,mert ezek a szabályok és adók mindent tönkre vágnak, de nem védem én a bankokat, kicsit azért megérdemlik)

Vmelyik nap vég sétáltam városom főutcáján, kb. 3-4 bezárt bankfiók árválkodik üresen ebben a "kurva" nagy jólétben.

Úgyhogy Viktor inkább kussoljál, és ülj bele a töltőbe. Addig jó, míg áram alatt vagy. Remélem hamarosan a feszültségkapcsolót mi tekergetjük a töltőd végén!!!
@vitéz Thapóccay néma bárány: mondom, nem ment el az esze...
ne becsuljetek ala.

ez a fidesz-jobbik koalicio elokeszitese. agyazas a neonaciknak.

tegnap arkangyal majdnem iodeverte oromeben este a masik topicba, hogy jujjdejo, mekkora kiralysag, igenigenigen, legyen magyar a baknrendszer fele!

szoval nem orult, csak gatlastalan manipulator. ertem en, hogy mi atlatunk rajta, mert jelentosen okosabbak vagyunk mint egy egysegsugaru jobbikos, de barmennyire is orultsegnek hangzik, ez bizony politikai igeret a naciknak.

mondjuk teny, hogy orulteknek orultseget kell igerni:-)
@vitéz Thapóccay néma bárány: Rovásírással természetesen, mert kell minden szavazat.
Tiltakozom, a Nemzeth Bohócza bizony eddig Dr. Phd Snitt-Pál személyében testesült meg.
@Secnir: azért sikerült nyalni neki ezerrel (a féregnek), csak ott zavarodott bele, mikor grafikonokkal kellett volna ugazolni a a feritélt. Aztám gyorsan összekapta magát és ment a nyalás tovább.
De a leggusztustalanabb jelenet az volt, amikor Orbán kacagva odahajolt Parraghoz, és meglapogatta a vállát.
@No_Fidesz_No_Problem: de csak akkor, ha nagyon kikap a fidesz. Ha csak kicsit, az lesz, ami volt 2002-2010 között.
És arra , hogy nagyon kikapjon én nem sok esélyt látok, sajnos. Kitől?????
@aritus: Szerintem a kedves vezetőnk a grafikonoktól, számoktól, a gazdaságtól és egyéb bonyolult dolgoktól nagyon távol áll.

Ugye volt(lett volna) 8 évük tervezni, stratégiát kialakítani, de ő nem olyan. Ő tudta lesz kétharmad, akarattal meg majd irányítja a gazdaságot.

De nem megy. Egyre jobban szorítja. És a látványos bukását pont az fogja okozni, hogy akármilyen ügyes tolvaj, a gazdaság ránk fog szakadni.

Mert nem ért hozzá. És ugye keresett ehhez egy jó partnert a szent jobbot, a feritél megálmodóját.

Persze most idegesítő és elkeserítő akár csak a napi híreket olvasni, de ez az egész szar a nyaku(n)kba szakad hamarosan. Mi lesz azután magyarisztánban? Ha egyszer leszokunk a lopásról, akkor talán építhetnénk is valamit...

Bár lehet ez az én feritélem...
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): "Aki 40 éves koráig fideszes, annak nincs szíve, aki 40 éves korán túl még baloldali, nem fideszes, annak nincs esze."

Ez egy ismert idézet elferdítése, az eredeti így hangzik:
"Show me a young Conservative and I'll show you someone with no heart. Show me an old Liberal and I'll show you someone with no brains." - Winston Churchill

Mondjuk a FIDESZt nem nevezném sem jobboldalinak sem konzervatívnak (liberálisnak főként nem).
@vitéz Thapóccay néma bárány:
"Magáncég, pláne külföldi és az alkalmazottai nem kötelezhetőek semmire."

2/3-dal? Bármire, másnap pedig akár az ellenkezőjére is. Amikor éjszaka ülésezik a parlament, szerintem este még te sem tudod, másnap mire ébredsz. És ez a korábban elképzelhetetlen mértékű jogbizonytalanság szemmel láthatóan keveseket zavar. :(
@dr. Bubó: én ezzel nagyon nem dicsekednék a helyedben. Vitéz Jaross Andor belügyminiszter egy háborús bűnös, és aki ennyire elégedett volt az ő belügyminisztersége alatti magyar közigazgatás működésével, hatékonyságával, az maga Eichmann volt. Szóval nagyon gáz, amit írtál.
orulunkvincent.blog.hu/2012/07/17/tetlenul_nezte?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_07_18&utm_campaign=index
Nem akartam offolni, de ezt nem hagyhattam szó nélkül.
@aritus: Bezzeg ha Gerő Ernő vagy Münnich Ferenc alaposságát dicsérte volna meg sem mukkansz. :)
Pedig érti ám Orbán a gazdaságot. Ha magyar lenne minden második bank, akkor parancsba adhatná nekik, hogy "márpedig hitelezzetek a magyar vállalatoknak", és egyből felpörögne a gazdaság, kánaán, stb. Egyszerű, mint az 1x1. Meg mint miszter elnökünk.
@Secnir

"Parraghnak... miért volt olyan feje, mint aki citromot nyalogat és közben tekerik rajta a hereszorítót? "

Azért, mert egy sötét bunkó,de annyi esze van, hogy szaros szájjal nehéz lesz újraválasztatni magát.
nem kell hozza 15000 milliard.
eleg allamositani.
ahhoz minden rendelkezesre all, csak bele kell irni az alkotmanyba, hogy Mo-n csak olyan bank mukodhet, ami 51%-ban magyar tulajdonban van.
es meg kell sugni minden bankarnak, hogy magyar=simicska
A szomszédom az előbb azzal szólított meg, hogy jó megoldást tud a Lemerült Akkumulátorú rendbetételére: Töltse fel a nyári villám!
@DR. INKVIZITOR: Nekem meg ez a hatékony falusi spam szűrő rendszer tetszett nagyon. :)

www.biglol.eu/kep/2119-hatekony-spam-szures-falun/
@DR. INKVIZITOR: ha cellazárlatos, akkó aszhatod, akkor csak az marad, hogy jó messzire mész, mert nagyot fog robbanni :D

pont mint ez a Q_min:

Kumin Ferenc a FT cikkét sem hagyta szó nélkül és olvasói levélben (FT link, a levél angolul) magyarázza a kormánya álláspontját. A Népszava volt olyan kedves, és lefordította nekünk:

www.ft.com/cms/s/0/31073876-cf43-11e1-a1ae-00144feabdc0.html

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=570172&referer_id=toplist#null
a náci kormány letarttóztatta a náci csatárit...

ez is vicc.. a közigazgatás stb minősítése...
egyéve nyomoznak "ismeretlen tettes ellen"
aztán a víz-and-tál ír egyet oszt rögtön ugrik a TEK...

viccország maraggyunk annyiban... 16ezer embert megölni nem kellfélnetek...
Elkelkáposztásítottalanítottátok!!!- nyilatkozta O. Viktor külföldi újságírók előtt-
De ne higgyék, hogy emiatt késni fog a Lenin Mauzóleum újralinóleumozása! - tette még hozzá.

-Mert ne feledjétek kedves barátaim: AKI MÁSNAK KERBE KERÉZ, ANNAK FITYE, LETYME TYÜTYÜ!

(Síri csend, a sarokban eldurran egy reflektor)
@vitéz Thapóccay néma bárány:Hát orbánnál és seggnyalóinál a pénzeiket, tulajdonaikat be kell fagyasztani, őket meg el kell küldni közmunkára, hisz abból jól meg lehet élni. És akkor még túl humánus voltam. Teljes vagyon elkobzás, az jár nekik !
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A mauzóleumnak új lakója lesz, csak az a kérdés mikor?

Konszolidáció!!!!

-----------------

Nem eléggé brutális a piac Magyarországgal szemben (WSJ)

www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_elegge_brutalis_a_piac_magyarorszaggal_szemben_wsj_.525691.html
@Link Elek:
Azt nem lehet. Azt viszont igen, hogy "Harc a Magyar Bankért" elnevezésű kölcsön papírokat bocsátanak ki, és törvényben köteleznek mindenkit, hogy a szj.-jának megfelelő összeget minden hónapban fizessen be egy számlára, ami az ő nevét viseli. Így majd, ha megalakul a bank, akkor majd mindenki kap egy plecsnit, hogy közreműködött a magyar nép érdekeit szolgáló Magyar népi bank megalapításában. Lásd, MANYUP, lásd Békekölcsön.De az is lehet, hogy 2030-ban majd mindenki visszakapja, amit befizetett. Legalábbis Kusza erre az időre datálja a felzárkózást.
drzorvbán és selgeci megvédi a BANK okat !!!
Őrült beszéd, de van benne rendszer.
Talicska és Nyergesvontató megpedzették, hogy most már jól kézreálló, állam által gründolt bankháló is kéne nekik, mert tenger pénzzel bánni nehéz is, meg jól fialtatni is kellene.
Őrültünk pedig nekiugrott a problémának.
Ő nem ismer lehetetlent.
Viktor beszédeit, cselekedeteit nem kell elemezni, mert pszichopata. És mivel közveszélyes, egyszerűen be kel tenni egy elmegyógyintézetbe! De komolyan!!!
@AKIsTUDATLAN: stimm, párt(tákotmány, bank, média, hírgyár, bíróság, gyár, mezőgazdaság, rendőrség, katonaság, eü, oktatás, szolgáltatások, születés, munka, halál)
egy szóval=pártállam

van még kérdés?
Lehet, hogy darabra értette a felét. Mindenféle fiszfasz takarékszövetkezet összevásárlása kevesebből is kijön.
@dr. Bubó: Látod látod ebből is látszik, hogy nem Polt, hanem Zuroff az ügyészség főnöke.:) Egyébként meg min csodálkozol? A vizeltán központosok szintén erre élveznek, a csicska kormány pedig húzza nekik rendesen a gatya alá valót. :)

Persze ennek is az lesz a vége, hogy jogerősen felmentik de közben azért abban bíznak, hogy halálba kergethetnek ismét valakit.

Amúgy pedig a vizeltán központ nagy bajban van, ugyanis lassan kihalnak azok, akiket üldözhetnek és meghurcolhatnak, és persze ezért felvehetik a fizetésüket. Így a korabeli politikusok, katonák után sorra kerül mindenki más. Csendőrök, rendőrök, vasutasok, majd lassan mindenki, aki koránál fogva csak világon lehetett akkor. Persze mindezt úgy, hogy eközben minden nemzetet óriási tragédiák értek – ám egy sem liheg azóta is bosszútól, és főként senki nem csinál üzletet a történelmi tragédiájából. Kivéve őket.

Vajon a saját zsidó háborús bűnöseiket (mondjuk Shlomo Morelt) miért nem kutatták fel annak idején ugyanilyen vehemenciával?

kkbk.blog.hu/2009/08/21/schlomo_morell_amit_tudnia_kell_mindenkinek
mno.hu/migr_1834/izrael-nem-adja-ki-a-kommunista-tomeggyilkost-587939

Ja hogy ez is csak egy költői kérdés volt, bocsesz.:)
@Cirbolya_sentinel: Nem ismertem a storyt. Ennyi infó alapján nem tudok egyértelműen állást foglalni. Az mindenesetre lejön belőle, hogy mennyire gyarló emberek vagyunk, ítélkezni viszont nem szeretnék egyik oldal felé sem.
@Cirbolya_sentinel: Ha mások szenvedéseiről van szó, azt ők is mesterien tolják. :)
@Gábriel angyal: "úgy, hogy eközben minden nemzetet óriási tragédiák értek – ám egy sem liheg azóta is bosszútól, és főként senki nem csinál üzletet a történelmi tragédiájából"
Mondja ezt a Trianon revízióját állandóan firtató párt támogatója. Oh, sweet irony! :)
Na ez biztos izgi lesz. :))

Mi van Matolcsy fiókjában?

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/mi-van-matolcsy-fiokjaban-1092667

Szabad vállalkozási zónákat alakítanának ki az ország leghátrányosabb területein, s az ott működő cégeknek kedvezményeket adnának. Orbán Viktor által meghirdetett munkahelyvédelmi akciótervben eredetileg egy ilyen pont is szerepelt – értesült a Magyar Nemzet. Ez végül kimaradt a nyilvánosság előtt július elején bejelentett csomagból, de akár része lehet annak az ősszel bemutatandó beruházásösztönző tervnek, amelyre egy korábbi nyilatkozatában utalt a miniszterelnök.
@nemecsek ernő áruló: Nehogy a holobiznisz bevételeihez hasonlítsd, mert akkor jócskán mellé lőttél. :)
@Gábriel angyal: Nézd szerintem egy nép közel felének a szisztematikus kiírtása nagyobb tragédia, mint néhány kerítés felhúzása, bocs. Mindazzal együtt is így gondolom, hogy a vízentál központot egy rakás majomnak gondolom, és feleslegesnek érzem a létezését is.
@Gábriel angyal: stim: "hogy mennyire gyarló emberek vagyunk"

itt a lényeg, nincs semmi különbség, és ez nem függ vallástól, országtól, bőrszíntől, országtól, tudástól
Nem tudom, én nem tudok már ezekn a dolgokon röhögni.

Hazajöttem a nyaralásból, és mit olvasok, Kövér hülyeségeket beszél, fenyegeti az IMF, Vaerga azt mondja kell a hitel el is költjük, Viktor aszonyga, majd ő megmagyarázza nekünk, miért jó most az IMF.

Nem állítom, hogy ez Magyarország legszarabb kormánya, de ennyira nyílran hülyének még nem néztek minket, és ennyi idióta balfasz nem volt magas polcon.....

Kibaszott szomorú.
@nemecsek ernő áruló: Számháborúba nem akarok belemenni meg a téma további kifejtése sem igazán ide való ugyebár. :) A mondandód második része stimmt. :)

Shlomo papa "áldásos tevékenységét" olvastad??
@nemecsek ernő áruló: "Mondja ezt a Trianon revízióját állandóan firtató párt támogatója"

mindezt ugy, hogy trianon egy mertekeben eltulzott, de jogos buntetes volt

szemben a holocausttal, ami allami szintre emelt koztorvenyes bcs.

a legszebb, amikor a trianonbizniszelok holobizniszelnek..:-DDD
@Gábriel angyal: Abban a kérdésben nem vagyok komponens, és a számok sem fontosak, mindössze a tényre kívántam felhívni a figyelmedet, hogy néhány kerítés felhúzásával a magyar nép nem tud mit kezdeni, de lenézi a zsidóságot, amiért több százezer/millió férfi, nő, és gyermek, a sajátjaik szisztematikus legyilkolásával nem tudnak mit kezdeni. Nekem a családfámban csak hirtelen 4-5 ember ugrik be, aki ennek áldozatul esett.
Az erre kijelölt helyen relativizáljatok, pls.
Van olyan poszt, ami alatt nem kezdődik el a zsidózás? Ez már amolyan jó "magyar" szokássá vált?

Úgy látom elég ok mindig van rá....
Nem értem mi a probléma. Viktor nem mondta, hogy beszáll a bankrendszerbe 15 ezer milliárddal. Az 50% úgy is elérhető, hogy a bankrendszer nagy részét elpusztítja.
Aki ismeri Matolcsy korábbi munkásságát pl. a Sokk vagy kevés című könyvét, az nem lepődik meg ezen.
@leonito77: én már felajánlottam a másik helyszínt rá. :)
@Virág et.: Semmi gond, erre Viktor megszerzi a pénzt. Nem lesz nyugdíj, nem lesz a közszférába fizetés, még újabb sarcokat vet ki, és már is meg van a lóvé.
Magyar népnek magyar állami bankokat.
Ezek tényleg ennyire hülyék vagy csa annak tettetik magukat?
Sajnos lesznek illetve vannak olyanok akik még erre is tapsolni fognak.
@Gábriel angyal: te szerencsetlen hulye barom, hat csak bufogod a kurva anyad nyelvet?:-))

tudod miert van kulon az a szo, hogy jogos, meg eltulzott? azert, te elbaszott csimpanz, mert mast jelentenek. apad farkat miert nem a konektorba tolta inkabb...

szoval ertem en, hogy erre tanitottak otthon, hagy hazudozz, hamisits es metelyezz, de nalam nem jon be. eloszor is ab ovo nem hiszek neked. egy pszichoapata, gerinbctelen, szarkavaro, fajgyulolo untermensch vagy, akinek zartosztalyon lenne a helye, mert kozveszelyes. masodsorban ha felteszem azt, hogy emberkent kezellek es nem valamifele kartekony duvadkent, akkor is tisztaban vagyok vele, hogy mit jelent a jogos, jogtalan, eltulzott, elegseges, elegtelen, stb. erted amit ugatok, te hazug, demagog gecilada?

szoval ne is pronbalkozz nalam. tolem ezt kaphatod. szemem ele eloben meg plane ne kerulj.

megegyszer a jo kurva anyad, elmehetsz a francba, hazug csicska.

"beszlegetes" berekesztve
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ne erőlködj, úgysem fogok lemenni a te alja szintedre. :)
Nem értem én ezt a ballibbant felháborodást. Deklarálták, hogy győzött a forradalom, Európa elesett. Amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy eladták az ágyúinkat is gyorsan. Egy győztes forradalom meg azt teszt a kaszinókkal és bankokkal, amit akar. Fidel kurzus, első fél év, első nap, első óra. Ennyit pedig még matócsni is kibírt az gazdasági iskolában (az első szünetben eltanácsolták, de ez más mise).
@Gábriel angyal: ja, mert aki a nácit nem szereti, az a bolsira élvez.
Szerintem megint csak magadból indulsz ki, mert te valóban így vagy, azt hiszed, hogy nagy antikommunista vagy, és mentegeted a nácikat.
Vannak viszont olyan kifinomult, kényes erkölcsi érzékkel rendelkező emberek, mint pl én, akik semmilyen diktatúrát, ember ellenes rendszert nem támogatnak, nem relativizálják bűneiket.
Nekem Slachta Margit az egyik példaképem (ha már te annyira nagyon katolikus vagy, és a szeretről papolsz, közben ordas eszméket dédelgetsz), aki a nácizmust új pogányságnak, a gyűlölet vallásának nevezte, harcolt is ellene, de ugyanúgy a bolsevizmus ellen is.
OFF
Szolgalati kozlegeny:

BASSZA MEG A BLOGMOTOR!!!

Fabius, kuldtem egy hosszut a tegnapi posztra, az utolso valszodhoz, de a motor benyelte. Bar ZOLD szinnel valami olyasmi uzenetet irt ki, hogy az uzenet elkuldese sikerult (amit korabban meg sosem kaptam), de nem latom. Lehet, hogy ido kell hozza es megjelenik, de az biztos, hogy ujra nem irom be. Meg a (tolem) szokasostol is hosszabb lett kicsit, igy elvesztese utan nincs ingerenciam ujra bepotyogni. Mert most kicsit felhuzott ez a hiba.

BASSZA MEG A BLOGMOTOR!!!

ON
csatári egy nagyon rendes magyar ember...
nem is értem miért a kiemelt táborvezetői nyugdíjából kell tengetnie a zéletét...
kellett volna neki munkát adni,
pl lehetett volna óvóbácsi, gyerekfelügyeletben van gyakorlata...

egyébként meg a magyar hatóságok 1945 után senki komoj főbűnöst nem kaptak el... de még picikét se... 1956 utániak közül se... viccország
@Cirbolya_sentinel: én se tudok semmit, de a cikket olvasva, nekem úgy tünik, hogy ez egy modern, a reform katolikus vonalat képviselő érsek volt, és ez az ami baszta a Vatikán csőrét. Valószínüleg egy koncepciós eljárás áldozata.
Az hogy itt van az IMF,csődközeli helyzetet jelent!A többi csak mellébeszéd.Ekkora blamát épeszű ember nem hiheti,hogy ki tud dumálni.Sokan lesznek akik még hisznek,de nem elegen!
Ez a kedvenc képem Reinhardról. Linára, az imádott feleségére néz, miközben huncut mosoly bujkál szája szögletében. Nagyon kedves, meghitt pillanat, mentes mindenféle pátosztól, megrendezettségtől, politikai külsőségtől. Egy egyszerű német férfi a gyönyörű német feleségével.

i.imgur.com/ufPaW.jpg
@Cirbolya_sentinel: ez is mennyire szánalmas! Kormányszóvívő magyarázkodik egy újságcikkre. És ez nem az első, hanem a sokadik ilyen lépés. Nagykövetek, kormányszóvivők, államtitkárok folytatnak vad levelezést blogokkal, újságokkal, szinészekkel:)))
@Mérges 1234: morgómisi4321 ez a törpe hülyének született, illetve másszóval cigánykodásra, arra, hogy sohasem lehet tudni mit is akar tulképpen hacsak azt fel nem fedezed, hogy ki akar fosztani mert gazdag akar lenni munka nélkűl...a kurva elérte célját egy rohadt ribanc galandféreg a magyarok meg megérdemlik, vigyék haza és ajnározzák ha már megválasztottátok hát nem cuki? kis lókupec futballistának álcázva aki egyébként bárkinek eladja hab testét aki többet fizet... CAVEAT EMPTOR

brühühühühühü
@aritus:
mert nem üzenhetnek hadat, képzeld megint ugyanazt mint mikor a IIVH-ban Amerikának üzenték azóta is röhögnek és hendecuci csúzlival amiből kilopták a bugyigumit és az orgonaágat a bőrleffentyűre meg nem tudták rácérnázni a ...szóval egy disaster

brühühühühühü

az ellenség halálra röhögné magát
@simple observer 1.0: azonnal frissítened kellett volna vagy csak beírni egy krixkrax-ot és elküldeni akkor megjelenik
Sajnos az ilyeneket mint Orbán csak gyógyítani lehetne. Arra meg nem vállalkozik, ahhoz kellene a beleegyezése is.
@Virág et.: "Hogy a fenébe lehet, hogy még ma is van legalább egy millió félnótás, aki ezeket az eszement, nyáladzó őrülteket szeretné újraválasztani? "

Hát úgy, kérlek szépen, hogy nem értenek se a politikához, se a gazdasághoz. Egyik sem bűn. De elhiszik - mivel, mint azt az Animal Farm óta tudjuk, a Nép Fia a legjobban azt szereti, ha nem kell gondolkodnia, hanem kap valamit, amit vakon elhihet és ami megnyugtatja, elhiszi neki, hogy ez a dolog azt jelenti, hogy a gaz külföldi bankok pénze most majd a magyar bankok pénze lesz, vagyis, amit ő majd a bankba betesz, azt a horgas orrú karvalybankok nem lopják ki az országból, hanem itthon marad. Hogy ez teljes képtelenség és hülyeség, azt ő sosem tudja meg, mert honnan is... mint ahogy azt sem, hogy ez tulajdonképpen a jó öreg OTP-rendszer volna, ami már az átkosban is működött (úgy, ahogy...)

Persze, az meg ezek szerint Orbánnak nem esett le, hogy végső soron a Nép Fia majd ezt is úgy ítéli meg, hogy neki jobb vagy rosszabb-e, mint a korábbi volt... És onnantól akkor is bukó lenne a dolog, ha létrejönne (tudjuk, hogy sosem fog, nincs is ilyen szándék vélhetően, ez is csak egy szép szólam, és Orbántól tudjuk, nem azt kell nézni, hanem azt, amit csinál.)

bio
@rodeo36:
Na, na. Amerika igenis komolyan veszi a forradalmi fenyegetést, ami az atlanti partjait veszélyezteti. A múltkor is a fejemre esett egy dron, mert hős légvédelmünk lemerítette az akkuját. Főtőtve kellett a sosemhazudónak.
@aritus: "Vannak viszont olyan kifinomult, kényes erkölcsi érzékkel rendelkező emberek, mint pl én,"

ez valóban Schlachta Margiti szerénységre vall. :)
Vótmá.
-
-
-
-
-
1945-1949 között...
Átböngésztem a röfiket. Hülye vagyok, vagy tényleg nincsen egy szál röfi se ami védené Orbánnak ezt a húzását? Annyira váratlan volt Orbánnak ez a kijelentése hogy a propaganda gépezet még mindig nem készítette fel sleppet a válaszokkal?
Hol van Kalmár? Hol van Blogger Géza?
@belekotty: itt ők régen jártak, a többi éppen most gyorstalpal :-)
@belekotty:
Meglátogatták Vidékit.
@Cirbolya_sentinel: Kösz! Akkor kit kapunk? Lencsést?
@Bakter: :-)) Vidéki lehet kapott földet és azóta azon erőlködik hogy a búzát megkülönböztesse a napraforgótól.
@belekotty:

Bazmeg, hát a zacskóra rá van írva, melyik-melyik...
@belekotty:
Nem mindegy, ha termés nem lesz rajta, mert a másik kettő fogja kapálni. Állami támogatás a lényeg, nem a mag. Abból az kel ki, amit a ner meghatároz.
@Bakter: Hát abból a NER kompatibilis vetőmagból valamilyen király anyag kelhet ki
, mert általában nagyon el vannak szállva.
@belekotty:
Egy tündérmesében persze hogy el van varázsolva mindegyik. És nem az baj, hogy el vannak szállva, hanem hogy mindig landolnak. De mindig csak itt a 93 ezer négyzeten, és nem a Vezúv kráterében.
@belekotty:

"Minek mezőgazdaság, mikor ott a Tesco?" (Ismeretlen)
te is fiam te másik Viktor?

Napi.hu

14:25 Barroso: megingott a bizalom Romániában

14:19 Részlegesen visszaállították a román alkotmánybíróság hatáskörét
Többen felvetették az államosítást. Valóban mindenre képes egy elmeháborodott, és indokolt félelemmel fogadni bármely intézkedését. De az államosítás a bankok esetében kivitelezhetetlen. A kisebb takarékszövetkezeteket felvásárol(hat)ja, de ha nem képes feltôkésíteni ôket, nem tud érdemben beavatkozni a folyamatokba. A bankok részvénytársaságok, a tulajdonszerzéshez pénz kell, de annyi nincs a környéken sem, szerintem igaza van a cikkírónak. És akkor még az eladói hajlandóságot nem kalkuláltuk. Érdemes átfutni a magyarként számon tartott OTP tulajdonosi szerkezetét:
www.otpbank.hu/portal/hu/IR_Tulajdonosi_struktura

Virgil Starkwell eltökéltsége nagyon ül, de nekem egy másik bankrablás is beugrott – Quentin Montargis-ból:
videa.hu/videok/film-animacio/pofa-be-cmKp9SF8ZkY8m6MC
off
Bocs, hogy ilyen tájékozatlan vagyok, de mit jelent az, hogy "imho" ??
Kösz a választ.
on
@Cirbolya_sentinel:

Jelen pillanatban Barroso-tól tényleg csak a fizuját irigylem.
@Dig, Lazarus!: "De az államosítás a bankok esetében kivitelezhetetlen."

Csak akarni kell! Nem ezt mondta Viktor?
@2llkedő: Egy akarnok már csak tudja...
Na akkó" mostan figyejjetek!! Itt van az ÁJEMEF, mit is akar Dakota Kódis tőlük?? Igen!! Pénzt!! Hol a pénz, modern korunkban? Igen, a bankban!!
Vagyis, korszakos, világrengető ötlettel azt mondta, hogy aki BANK Magyarországon, annak a fele a zállamé! Vagyis az ÁJEMEF fele is a zállamé, er go Dakota Kódisból veri riccs men lesz!! Van még kérdés?? Pubik!
Be is rottyantottak ettől a harci kiáltástól, 1 óra után úgy elpucoltak, hogy csak na! A gyorsnaszád ágyúi pedig már célba vették az IMF roggyant bárkáját, hogy ezzel is megerősítsék a barátságot! Illetve meggyőzzék az elmaradott, NER-től még nem átjárt lényeket, hogy csak az ő érdekük, hogy Naszád-kapitány, ellentengerkicsinek átadják az 50%-os részvény-pakettjüket(amivel egyébként sem tudtak mit kezdeni)...
@nincs_itt: :)))

Itt hevert a megoldás a lábunk előtt, de nem láttuk a fától az erdőt.
A te kristálytiszta logikád kellett hozzá, hogy megértsük.

Egyébként pedig gyanús nekem Orbán túlzott szerénysége: 2/3-dal plusz az ő küldetéstudatával miért elégszik meg szaros 50%-kal, 100% lenne a méltó részesedése a zállamnak.
A Nemzet Bohóca! Ez kurva jó!:))))
@Ocsetacsang Szencsukó Maculi:
IMHO = In my humble opinion = szerény véleményem szerint
Az 50% legyen magyar kézben nem csak úgy érhető el, hogy hirtelen előteremtünk a piac felének megfelelő pénzt.

Elég az, ha piac 90%-át rávesszük arra, hogy húzzon el a rákba. Ehhez nem kell pénz..
@Adofizeto: ne szerénykedjetek!! Tudtátok Ti esztet is! Szóval ez az 50% pont elég, minek a 100%?? Csak a gond lenne vele, így a belepofázás mehet, mert ugyi csak 50 az az 50%, de ha elkúrnak vmit(elképzelhetetlen, ekkora lángelmék esetén, de ha mégis) akkor legyen kire mutogatni, a mááásik 50% a hibás, az! Na most már világos?? Ja és ezzel egyetlen lépéssel a felére csökkenti... mit is... jaaa, mindent!!
@littlebaby1971:

Ezzel egyúttal nekem meg a "szvsz"-t magyaráztad meg, amin már egy ideje törtem a fejem! :D

Na, akkor most nehezebb feladat jön:
Mit jelent a "matolcsy" mozaikszó?
@nincs_itt: erről nem adnak élő közvetítést mint a Tour de France-ról? völgybe le hegyre fel és ...

brühühühühühü
Rájöttem valamire. Nem gyorsnaszád vagyunk mi, hanem tapadóakna. És azért fizet(ne) nekünk önként és dalolva az ájemef, hogy végre lerázzon bennünket a komótos tengerjárójáról. Csak hát ez a forradalmár állandóan magával viszi szabadságra azt az asztalt, amihez ezeket a gyarmatosító bürokratákat "várja". Matócsni is dzsungelharcol valahol az őserdőben, így ezek a szerencsétlenek sose találják meg őket. Okos taktika.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
matolcsy >>> majom tahó ordas ló csycsa

feladom

brühühühühü
@rodeo36: mostan nem merlek követni, miről is nem adnak élőben közvetítést?? Az ÁJEMEF vs Varga tárgyalásról, csak 23 óra után lehet, mert az már felnőtt film kategória...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Teljes hasonulással képezzük a LOL (Laughing out loud), az OMFG (Oh my fucking God!) és az STFU (Shut the fuck up!) betűszavakból... :)
@littlebaby1971: jééé, ez nyelvtanfolyam?? de jó, akkor Qmin kollega is itt lesz valahol...
Nem mondtam,hogy Orbán Viktor nem normális,de azt sem,hogy igen,pedig nem.
@Cirbolya_sentinel: mit óvatoskodjak?? aszitte a Duce-bonsai, hogy olyan ez mint a reklámban, hogy a providentes ficsa ott áll az ajtóban és lobogtatja a zsét, amit bemondott telefonba a delikvens?? Aztán meg csodálkoznak, mint kezdő buzi a gőzben...: Jééé, a brének a rossz végén vagyunk főnök!!
@rodeo36:
"azonnal frissítened kellett volna vagy csak beírni egy krixkrax-ot és elküldeni akkor megjelenik"

Koszi. Legkozelebb igyekszem ezt tudva esznel lenni, es ugyesen reagalni.
@nincs_itt:
"ellentengerkicsi"

Gratula. Megjegyzem...
@nincs_itt:

Könnyű,
IMF = Incredible Mother Fuckers
EU = Elaborately undelivered (számunkra legalábbis)
@nincs_itt: A 100% helyett csak 50% nem operatív kérdés, egész egyszerűen Orbán "lelkivilágába" nem fér bele.

A politikai hitvallásába sem fér bele, ami valami olyasmi, hogy ha kinyírhatsz valakit, ne késlekedj egy pillanatig se.

50%-ot meghagyni AZ ELLENSÉGNEK, aztán arra várni, mikor puccsolják meg, na azt már nem!

Máshonnan közelítve, azt az 50%-ot elvenné a magyar elvtársi oligarcháitól, Csányitól meg a többiektől. Szinte megbocsájthatatlan bűn lenne.

Ja, hogy be fog dőlni az ország, az már egy első következmény, aminek a figyelembe vétele olyan rendszerszintű szemléletet feltételez, ami egy Fideszesben sincs meg.
@littlebaby1971: aha! választékosan?? a kézbesítetlen még csak, csak...
@Adofizeto: Stimmel, csak annyi az "ellenvetésem", hogy 50% egy azaz 1 kézben, a másik 50% sok kézben, elosztva. Vagyis, a rendszerszinten analfabéta, fidióta is tudja, hogy ez már gyakorlatilag teljhatalom. Más meg nem érdekli, csak a teljes, megkérdőjelezhetetlen HATALOM. Ki nem xarja le, hogy ebbe beledöglik egy ország?? Na nem mintha a többi "politikus" nem lenne igen hasonló... De legalább, megpróbálják elhitetni velem, hogy nem hasonlók, ők?? áááá, dehogy, soha!! De itt már nem is riszálják magukat, izomból a pofámba nyomnak bármit és másnap az ellenkezőjét...
@nincs_itt: Messze nem lehet azzal vádolni, hogy szoci szimpatizáns lennék, de emlékeztetlek, amikor a szocik számára világossá vált, hogy túlfeszítették a húrt, azonnal likvidálták Ferit és benyomták Bajnait, akivel némileg konszolidálták a helyzetet.
Ugyanezt el tudod képzelni a mostani szereplőkkel? Naugye!
@aritus: Na de te mit vártál volna Balsayéktól,komolyan? Fairy Tale-ezel te is??;-DD Hogy a talártól kapnak hirtelen eddig náluk sosem tapasztalt eszet-meszet a gerincükbe?
@nincs_itt: A szótár szerint "gondosan kidolgozva". (De elismerem, kicsit erőltetett...)
@Pincode: "ha szerencsénk lesz, ezeket is elküldik nyugdíjba" - nem hülyeség, ha a többi bírónak 62 évesen el kell mennie, menjenek ők is. Utánanéztem, a többség valóban nyugdíjba mehetne.

Balogh Elemér 1958 – 2014-ben 56 éves
Balsai István 1947 – 67 éves lesz
Bihari Mihály 1943 – 71 éves lesz
Bragyova András 1950 – 64 lesz
Dienes-Oehm Egon születési évet nem találtam, de öregfiú ő is
Kiss László 1951 – 63 éves lesz
Kovács Péter 1959 – 55 éves lesz
Lenkovics Barnabás 1950 – 64 lesz
Lévay Miklós 1954 – 60 éves lesz
Pokol Béla 1950 - 64 éves lesz
Stumpf István 1957 – 57 lesz
Szalay Péter 1960 – 54 éves lesz
Szívós Mária 1949 – 65 lesz

Öt maradhat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: egér, különösen formában vagy máma, azt a linóleumos mauzóleumát nékije! :-DDDD
@aritus: + 1 Aztán most meg mentegetjük szegény cekkeres Csatáry nácibácsikát, hogy jaj istenem,de nemtudta ő meg a hasonszőrűek, mihez is segített annyira puskatussal? Kurvaanyját mindenkinek, akinek ez tetszik!
És élje át nyugodtan azt az óraműpontosságú, németek elirigyelte működést a saját és b. családja esetében hasonló céllal.
@Gábriel angyal: Nem azt dicsérte. Te ne adj aritus szájába olyant, amiről halvány utalást sem tett. Persze,ha ezzel a nácikat-nyilasokat véded, az teljesen érthető: téged ezért tartanak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Mit jelent a "matolcsy" mozaikszó?"

Esse tudod? MAgyar TOlvay Csycskás.
Rengeteg hitel dőlt/dől be. Ha akarják, még több. Közüzemi tartozások is bőven vannak. Mondjuk, ha átveszi a bankok kintlévőségét jelképes összegért? Illetve megmenti a hiteleseket.
Aztán megvannak a módszerek, hogy behajtsák.

Na jó, ez már túlzás... meg addigra már úgyis végünk lenne. Hülyeség, de az az érzésem, hogy pénzt csak tőlünk lehet elvenni, már azt se sokat.
@Gábriel angyal: nem azt mondtam, hogy olyan vagyok, vagy olyan akarok lenni, mint Slachta, hanem azt, hogy tisztelem, példaképem, mert ő mindig a tisztesség, az erkölcs oldalán állt, sose relativizált. Amellett szociálisan is érzékenyen volt, valamint a rajongó hivő mellett nagyon is gyakorlatias, praktikus, jó szervező volt.
Egyébként irónia rulez.
@becike4: "Nem mondtam,hogy Orbán Viktor nem normális,de azt sem,hogy igen,pedig nem."

Bearanyoztad a napom, Béci :-DDDD
@Gábriel angyal: A világon lehetett és ölt, vagy ölésben segédkezett. Nektek ez bakfitty, ám ez titeket minősít kedvesem. Lehet Wiesenthalékat basztatani, minél hisztisebben estek nekik, annál biztosabb, hogy igazuk van: a 100 éves nácit is üldözni kell.

Attól mert öreg bácsikaként most édibédi, élete virágában egy mocskos , lelketlen gyilkos volt. És gyáva is,mert még vállalnise vállalja a hitét.

Jaj, be érdekes: cigánygyilkosról órákat zengünk habzó szájjal, halálbüntit hörögve, magyar gyilkosok meg mind megmentendők, hisz anno csak zsidókat mészároltak vagy küldtek mészárszékre állig fegyverben, az meg kit érdekel ma Magyarországon? Egyes körökben - a tidében - ez dicsőség és elismerést hoz.

Nincs kettős mércéd baba? És ha Bubó is így gondolkozik, akkor ő neki is melletted a helye, bármilyen szépen ír helytelenül.
@Cirbolya_sentinel: Az egyház kurva nagy biznisz,és slussz. Ez látszik a zsidók egymásevésén a Mazsihiszben, ez a szlovákoknál is: bármi adódik, előveszik és nyírják egymást, hogy több maradjon a mézesbödönben nekik. Undorító mindegyik.

Itthon származással zsarolnak, ott buzizással, gyönyörű,mit mondjak.
@a szív fészkei: "Nem azt dicsérte. Te ne adj aritus szájába olyant, amiről halvány utalást sem tett. Persze,ha ezzel a nácikat-nyilasokat véded, az teljesen érthető: téged ezért tartanak."

Bubóka dicsérte a Sztójay-kormány belügyminiszterének (Jaross) alaposságát, amire aritus egyből huhogott és a "gázos amit írtál" jelzőkkel illette. Erre írtam azt, hogyha komcsi belügyéreket dicsért volna bubo, akkor nem aggódott volna cseppet sem. Elég egyszerű szerintem a dolog, nem hiszem, hogy ne értenéd.:)

Ezek után az is egyértelmű, hogy ti kiket védtek az "azért tartanak" vehemenciával. :)
@a szív fészkei: szerintem ez itt off, és ne hagyjuk, hogy Gabriel megint sikeresen tematizálja a blogot. Vagy zsidózás vagy cigányozás felé viszi el a társalgást.
Bubót meg kell védenem, először én is berágtam rá, de aztán olvastam at örülünk vincenten a kommentjeit, és lebukott:)), tök normális.
De csitt, erről szót se többet itt, térjünk vissza a poszthoz, Orbán, az akarat diadalának hagymázas lázában ég. Ma 300 milliárd, holnap 500 milliárd, és még a bankok is a miénk, hurrá, elvtársak előre!
@Gábriel angyal: Tudod,van egy olyan akció Németországban, hogy ismerd meg, kik laktak a lakásodban anno? Te panelban laksz, de érdekelne hányan és hányan - akik persze nem üzletből, á nem - jelentettek fel zsidókat , küldték ezzel a biztos halálba őket, hogy megszerezzék a kéglijüket, üzletüket, mindenüket. Ki tudja, melyik kedves családtagod - ha ilyen mentalitásod van,valahonnan adódik nálad - hol lakik? Üzletet a mások halálából, elárulásából, alázásából a drága, hozzád hasonló magyrok csináltak. Slachta, Salkaházi pedig próbálta kiköszörülni ezt a borzasztó csorbát.
A bóvli kormány látja, hogy EU ellenes a rokkant nyugdíjak elvétele és terelése a nemlétező munka világába ezért le is állítja a felülvizsgálatokat. nem lehet elvenni visszamenőleg a rokinyugdíjat!

Csak ettől még nem oldódott meg minden, mert maradtak rokkantak, akiket munkaképesnek minősítettek, nem nézve, hogy van-e egyáltalán munkahely, ahol majd alkalmazzák őket.

Kinek kell egy süketnéma munkás? Egy asztmás, egy féllábú? Biztos kapkodni fognak értük, amikor beállítanak. Mert be fognak. Mert nem tudnak majd megélni a 28 ezer forintból, amit a felülvizsgálat után kapnak.

Én is ismerek olyat, aki csak az egyik szemével lát, azzal is alig. Akit fellöknek az utcán, akire undorral néznek, akit mindenki megpróbál átverni, miután rájött, hogy nem lát. Akinek egy csekk befizetése, egy egyszerű bevásárlás, egy buszozás erőn felüli teljesítmény. De azért „munkaképes”. Nyilván.

Bár igaz, azok is fogyatékkal élnek, akik az ilyen döntéseket meghozzák.

Csak nekik valamelyik másik testrészükben van a hiányosság.
@a szív fészkei: a belinkelt cikkből nekem az derült ki, hogy a most menesztett érsek egy tök jó fej, reformer lehetett, a hívők nagyon szerették. És a katolikus egyházon belüli konzerv-reform irányzatok belső hatalmi harcának áldozata. Most a Vatikánban a konzerveknek áll a zászló, a forradalom felfalja saját gyermekeit. Ez nemcsak a francia forradalomban volt így, ez így van minden központosított szervezetben.
Persze valójában semmit se tudok erről az ügyről, és a cikk se volt túl informatív, tehát amit írtam, az az én képzeletem szüleménye:))
@aritus: Igen, de sajnos ez a téma az, ahol egyenesen kell beszélni, mert bármit félre lehet érteni. ez gondolom, néha cél is... Ha Bubó normális,oké, elnézést tőle - de ez a téma sajnos már sehol sem off, mert Orvbánnak köszönhetően ez már átjárt méregként mindent.

És a bankározással,magyarnakmagyar bankot!-tal, stb. azért egy eléggé jól kifejlesztett kódot használ, amit ő kezdett naponta alkalmazni és most az IMF-tárgyalásra időzítve megint elővesz. Hogy a hívekértsék azért, mi a stájsz...

Hát nem hiába küldte Ádert Izraelbe mosakodni.
@a szív fészkei: Ha ti minden ölést elítélnétek, akkor mondjuk a zsidók kiadták volna Shlomokát is, mert ugye ti minden ilyesmit elítéltek és csak a nácik védik a saját gyilkosaikat. Ez veletek cseppet sem szokott előfordulni.

Egy szó mint száz ti minden gyilkost egyformán elítéltek még a zsidó háborús bűnösöket a múltban és persze a jelenben is.

mno.hu/migr_1834/izrael-nem-adja-ki-a-kommunista-tomeggyilkost-587939
@aritus: Megint picit el vagy varázsolva, mivel ismét nem én hoztam elő a témát. :)
@aritus: Lehet, de gondolom, ez az állás azért nem csak a veknikenyérről szól, hanem van ott lé rendesen.
Ha ezt így kivitték már a falak közül,képzeld mi folyt addig iszapbírkózásban??

Mondjuk legkevésbé a szlovák egyház vergődése érdekel, de minden ekkora konglomerátum felfalja a sajátjait, mert marakodnak a koncon.
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány):
"Ez a kedvenc képem Reinhardról. Linára, az imádott feleségére néz, miközben huncut mosoly bujkál szája szögletében."

értem én, de a bal fölső sarokban a kis bajszos miért néz úgy a nőre, hogy "ezt a pasit is elszerettem tőled, bébi!" ?
@Gábriel angyal: A kommunista gyakorlatot lehetőleg kérd számon Orvbánon percenként, pont most akar bankokat államosítani , most vezet be egyeduralmat, egypártrendszert, vidéken most húzza ki Simicska a még menő vállalkozók alól zsarolással és ellehetetlenítéssel a céget - azért nem tud vörösebb terrorba fogni,mert nincs itt mögötte a támogató Krasznaja Armija.

Gond nélkül kirobbantott volna véres polgárháborút 06-ban saját érdekében egymásnak uszítva a népet - mini 56-ot, ahogy delirálta.

Münnich és Gerő örököse leginkább ő.
@aritus: kimaradt a te, azaz Te rugózol rajta, én már kurvára unom a témát, téged meg annál is jobban, részemről befejeztem.
@a szív fészkei: Lehet, hogy gyurcsánynak sem ártana részt venni egy "ismerd meg, kik laktak a lakásodban anno" akcióban. Csak nem egy zsidóktól rekvirál kégli az is?
A francba, micsoda véletlenek ismét.:)

A panel amiben meg én élek az elég masszívan a 70-es évek végén épült. De lehet, hogy utána is volt zsidóktól rekvirálás - feljelentgetés után - csak megint lemaradtam valamiről.

Ne hagyd hogy a mai felmelegedés túlzottan befolyásoljon. :)
@aritus: A jövőben ha válaszolsz valamire én is rugózásnak hívom majd. :)
@a szív fészkei: szerintem nemcsak a koncon megy a marakodás, itt eszmék is összecsapnak. Modernizáljuk-e a katolikus egyházat vagy se. És ez szerintem nagyon fontos kérdés. Mert ha a nem kerül ki győztesen, akkor végképp egy avitt, a mai világ kérdéseire, problémáira reagálni, válaszolni képtelen egyház marad. Amit én személy szerint sajnálnék. Mert egy ekkora globális szervezet sok jót is tehetne.
@Gábriel angyal: Igen Gyurcsány kéglijének régi gazdáját nagyon a szíveteken viselitek. Ez olyan szép, hüpp, hüpp. De a Terror Házát is adják már vissza a jogos tulajának.
@Gábriel angyal: én minden ölést elítélek. nem érdekel a kor, és származás.
és nem gondolom az, hogy amit leírsz az mentség lehet bármire is. Hogy ezt lobogtatva védeni lehet bármely tettet is. Hogy az amit Izrael állam tesz ebben az esetben az feljogosít minekt arra, hogy hasonlóan cselekedjünk.
@aritus: Benedek alatt a modernség kikerülhet győztesen? Soha.Római barátnőm azt írja, ami rossz, sötét, maffianisztikus, undorító, az náluk egy szóv=Vatikán. A rendszámukat - SCV - is úgy olvassák ott: ha ezt Krisztus látná!
@Gábriel angyal: Amúgy igen, vegyen részt Gyurcsány is ebben a vállalkozásban.
@Itt az IMF, Orbán takarodsz végleg, azt igérted?: Ismerős mesélte, hogy zajlik az ilyen felülvizsgálat a Thököly úton. Már alapból alig lehet ott elférni a folyosón is, pláne tolószékkel, járókerettel, de van, akiket a legfelső emeleten vizsgálnak - hogy hol, nem tudja, ő másért ment valamit regisztrálni - de semmi nem segíti a rokkantak felfelé jutását. Csak valami dupla korlát áll, azon látott felhúzozkodni nyomorultakat. halálosan megalázzák is őket bónuszként.
@a szív fészkei: A Budapesti Zsidó Hitközségnek. Mert miután a tulajdonosa Perlmutter Izsák 1932.-ben elhunyt a házat a Budapesti Zsidó Hitközség jogelődje örökölte, a haszonélvezeti jog az elhunyt özvegyét (Foltány Gizella) és lányát.
@a szív fészkei: Tőlem visszaadhatnák azt is. Szép nagy família elférne benne, bár lehet, hogy szellemkastély lenne belőle.
@Gábriel angyal: nem tudom van e említés benne az eredeti tulajdonosokról? mert ha nem is adnák vissza, valami legyen ami emlékeztet arra, hogy kiké volt a ház.
Ez döbbenetes. Ez olyan hülye helyből, mint más nekifutásból. Egyébként ez a kétségbeesett vagdalkozás arra emlékeztet, amikor megígérte a 14. havi nyugdíjat.
Semmi nem érdekli, csak a saját híveinek produkálja magát. Semmi más nem lebeg a szeme előtt, csak az a néhány fafej, aki még hisz neki.
@a szív fészkei: Ne aggódj Krisztus látja a jót és a rosszat is. Persze nem csak a Katolikus egyházban. :)
@shinichi:
a 13. és 14. havi nyugdíjjal semmi bajom. egy kitételt fogalmaznék meg: csak tárgyhóban kaphatják meg a nyugdíjasok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát hiába tettek rendet a bírói karban? Itt az ideje az összes bírót nyugdíjba küldeni, és a Navracsics féle janicsárképzőből kikerültekkel feltölteni. Az, hogy ők nem jogot tanulnak majd ott, az, hogy mindez mégcsak jövő idő? Na és! Az akarat diadalának mindent lehet. Ha lehet visszamenőleg törvénykezni, eztán lehet majd előrefelé is! Aki ezt tagadja, az nemzetáruló komcsi labanc.
@Gábriel angyal: Látja, mi folyik - a szar - de kurvára hagyja tobzódni a Vatikánban. Erre utal mondás, nemén találtam ki,ott ez a néphumor. A keserű, dühös humor.
@a szív fészkei:
off
univerzális válasz, az összes érintettnél, ideológiatól függetlenül, íme:

Parancsra tettem

m.index.hu/belfold/2012/07/18/gyanusitottkent_hallgattak_ki_csataryt/
csak nekem van rossz érzésem, hogy ebből oltári nagy bukta lesz valakinek?

A lakossági állampapírok állománya 218 milliárd forinttal emelkedett az elmúlt év végéhez képest, és meghaladta a 691 milliárd forintot a július 16-i adatok szerint - közölte a Magyar Államkincstár (MÁK) szerdán az MTI-vel.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/bejott_a_kormany_huzasa_viszik_az_allampapirokat.525767.html
@Cirbolya_sentinel: szokásos válasz. egyéni felelőség ismeretlen ezen emberek számára.
@DR. INKVIZITOR:
"Töltse fel a nyári villám!"

Hát ez qrvajóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!
bocs, csak még1: Heti Válasz
Margit Wild, az SPD müncheni tartományi képviselője „botrányról" beszélt, s szerinte Orbán meghívása „sértő volt a vendégek számára". „Felőlem Gloria von Thurn und Taxis azt hív meg, akit akar, és tőlem még szimpatikusnak is találhatja Orbánt. Azt azonban nem hagyhatjuk, hogy a regensburgi fesztivált egy Európa-szerte megvetett ember dicsőítésére használják egyesek fel", utalt Orbán jelenlétére a politikus. „Orbán egy populista heccmester, a vélemény- és sajtószabadság ellensége", jellemezte őt Wild.

hetivalasz.hu/vilag/a-miniszterelnok-nem-egyedul-erkezett-a-bajor-varosba-51920
@saravad: ezt kurvára bírom, amikor olyannal házal a kormány, ami még csak homályos terv, se fedezet, se kidolgozás! Ma egésznap ezen őrjöngök, hogy aszongya Orbán, ma 300 milliárd, holnap 500!
És akkor ezzel már házalnal, dicsekszenek, úgy beszélnek róla, mint ami már VAN.
És azt hiszik, hogy az amcsi vállalatok ezt beveszik. Bár lehet, hogy én gondolom túl sokat ezekről a vállalat vezetőkről?
Fiúk/lányok ez óriási! Áder túlszárnyalta orbánt!
Ahol orbán megfordult, ott _másnap_ bukott a rendszer! Áder még el sem jött, tegnap lejattolt Bibivel, aki mára megbukott!!

"A magyarok vezetőitől ments meg Uram minket!"
@saravad: "és ezt a kapcsolatot "tovább kell építeni és időről időre meg kell erősíteni".

A majmoknál ezt a funkciót az ú.n. "rituális hágás" tölti be.

Kitartás, Petike!
@saravad: Úristen, Orbán mennyire élvezhette, hogy egy hercegnő nyalja a seggét! Igazi diadal!:))))
De nem értem a HV se NER kompatibilis? Hogyhogy megírta a lesujtó reakciókat is?! TEK-et rá!
@saravad:

Kurvajó, kurvajó, kurvajó!!! :DDDD

Orbán mint Paris Hilton!

"Orbán Lázár Jánost villantott!"

:DDDDDDDD
@aritus: nem tudom mit gondolsz róluk, de szerintem banánköztársaságok kiszipolyozása belefér nekik, viszont nem hülyék egyáltalán. Sztem akikkel Petya tárgyalgat, meg tudnák venni kishazánkat zsebből.
@Gábriel angyal:
A barátaid (kutykuruttyinfó) már vérdíjat fizet azoknak az adataiért akik egy náci tömeggyilkost kigúnyolnak? Oszt utána majd a Dunába lövitek őket ahogy szellemi elődeitek tették vala?
"Orbán mellett a díszvendégek között foglalt helyett a bajor szabadállam Európa-ügyi és kulturális minisztere, Claudia Effenberg, bulvármédia-sztár, Kari Gahiga, neves ruandai műkincskereskedő, valamint Horvátország korábbi vatikáni nagykövete, Emilio Marin."
Valamint az elvonóról együtt érkező David Hasselhoff és Lindsay Lohan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: neves ruandai műkincskereskedő

ez a kedvencem. Tök gonosz vagyok, de hogy is hívják ezt kicsiben? Orgazda?

Ruanda is feritél amúgy.
@saravad: Ezek közül a a bajor szabadállam kulturális minisztere, valamint Horvátország KORÁBBI vatikáni nagykövete a szó dajcstamási értelmében vett kiafaszok, Claudia Effenberg gondolom valami olyasmi, mint nálunk Liptay, Gahiga meg egy szimpla gengszter, aki bevásárolta magát a bálra, hogy kiposztolhassa a faszbúkra, hogy neki is vannak fehér barátai. :D

(Jó, szemétkedek, befejeztem! :D)
lényeg hogy a pannonpuma-gyorsnaszád megint nagyot ugrik...

index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/18/tomegevel_hullanak_a_cegek/#

az európai felszámolások 30%a magyarcég... (90ezerből 27ezer)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azért némi biznic is leeshet, főleg arisztokratáéknál műkincs-ügyben. ha gazdag, vesz, ha csak annak akar látszani, akkor elad. Na, én is befejeztem.
@a szív fészkei: ja hogy ilyenkor ne vegye figyelembe a szabad akaratot de máskor meg nagyon is?? :)
@Cirbolya_sentinel: ??????

épp hajszálra 30%

minek nézel drmatolcsinak? ok dr vagyok de debil nem...
@dr. Bubó: "Czibor Zsolt szerint még évekig el fog tartani ez a folyamat, ami egyben elkerülhetetlen tisztulás is"

Ja, biztos. Bár inkább elkerülhetetlen pusztulás...
@saravad: tisztulás:)))))

a válságkor is ezt monták... aztán fordítva történik... a legfehérebbek (a nagyon korrekten adózó ezért versenyképetelenek) hullanak ki... a végére maradnak a legfeketébbek...

sajna ez van... vagyis az adózás nem is emnnyiség arányosan csökken hanem drasztikusan...

ijjen értelemben is ADÓSPIRÁLBA kormányozta a fides mafia a gyorsnaszádot...
@sanyoka: 1. Minek írsz nekem ha a válaszom úgysem látod?

2. Nem azt mondta Fabius, hogy ez a téma a szögesdrótpettingbe való?? :)

3. Ugye te mint törvénytisztelő állampolgár nem támogatod a törvénytelenséget és a gyülekezési joggal való visszaélést?

4. Amúgy pedig nem a Dunába lövésre keresik a kutykuruttyon az áldozatokat, hanem ingyen nyaralást akarnak szervezni a legbuzgóbb törvénysértő tüntetőknek Izraelbe pld. az újszövetséget ocsmány könyvnek nevező és az azt széttépő parlamenti képviselőhöz.
@Gábriel angyal:

"Csatáry bácsi", hogy a pofátokról nem szakad le a bőr...
@Gábriel angyal: bocs h bele

jovonk.info/2011/11/11/hungarista-konyvegetes-magyarorszag-2011

Ez a társaság mióta ilyen érzékeny?

Amúgy sztem mind az ó-, mind az újszövetség elég rémes, sokkal bölcsebb könyveket írtak más emberek :))
Persze megrongálni ízléstelen.
@Cirbolya_sentinel: azt mondod hogy 27% kén elegyen... mert mi vagyunk európa áfája?

szóval a nettón a bruttó? a teher mi vagyunk? a közteher?
mekkora jóóóó.... ez világszám... végig nézte a helyszínelést is a két áldozata mellett :))))))

qva jó... nagyon magyar a sztori... a qva net buktatta le:)

"A kiérkező rendőrök a szálloda egyik személyzeti szobájában találtak rá a holttestekre. Bánt két nappal később, ugyanabban a szobában találták meg. Mint kiderült, a helyszínelés alatt is végig a szobában rejtőzött. Az buktatta le, hogy a gyilkosság felfedezésének másnapján frissítette Facebook-oldalát."

index.hu/kulfold/2012/07/18/eliteltek_a_magyar_kollegajat_megolo_londoni_magyart/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Csatáry bácsit szerintem vagy negyven éve kellett volna lefokozni, elítélni, a vár fokán felpofozni..oszt snitt!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tartok tőle, hogy neked meg akkor fog leszakadni a pofádról a bőr amikor őt is felmentik bizonyítékok hiányában mint Képírót. Gondolom utána az egész síp utcai kórus is elnézést kér a prejudikáció miatt.

Az ártatlanság vélelméről meg ugye már szó sem eshet. :)
@saravad: Nálad ezek szerint, mondjuk egy pornó újság azonos értékkel bír mint az Újszövetség?
@Gábriel angyal: A bizonyíték hiánya a felháborodást nem enyhíti!
Igaz, Skiccpali még az ártatlanság védelméről beszélt, ugye..
@Gábriel angyal: az ószövetség aberráltabb ebből a szempontból, de itt lezárom :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Hát a bérrettegőknél ezt még a jogerős felmentő ítélet sem enyhíti. Zuroffnak viszont nem számít, hogy ismét egy nagy pofonba fog beleszaladni, a pénzét így is megkapja és az a lényeg.
@Gábriel angyal: Egyébként meg Zuroff nem csak szánalmas hanem hülye is, ahogy ezt a témához igazán értő Karsai nyilatkozatai is alátámasztják. :)

"A történész emlékeztetett arra: 2004-ben a Zuroff-fal folytatott sajtópolémia során megjósolta neki, hogy Magyarországon nem talál egyetlen háborús bűnöst sem, akire a vádat be lehet bizonyítani, és ebben igaza lett, mert egyedül az Ausztráliában élő Zentai Károly - akire egyébként ő lelt rá Zuroff helyett - került elő."

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=55572
@saravad: Ebben van igazság de ugye az újszövetségben van igazán lefektetve Isten útja felénk. :)
@Gábriel angyal: Ajjaj, Jézus előtt nem is volt élet tán?
Nem, nekem egyik sem kenyerem, de égetni, no..micsoda dolog ez?
@Gábriel angyal: Másrészt nem Istennek kell megtalálnia az Utat felénk, hanem fordítva, amennyire emlékezem még ezekre..
@Gábriel angyal:
Először is: látom amit írsz mert a múltkoriban egész normálisan válaszoltál és visszakapcsoltalak. Egyébként is nem árt időnként röhögni egy fanatikus ..ci ömlengésein.A pontok helyére azt gondolsz amit akarsz :D Én nem a csúnyábbikra gondoltam.
Kurvára szeretem az ilyen szentfazekakat akik a jóisten seggéből magyarázzák a világot és próbálják téríteni a másképp gondolkodókat.
"Az ártatlanság vélelméről meg ugye már szó sem eshet. :) "
Ja, persze a háború utáni halálos ítélet, tanúvallomások azok nem alapozzák meg a gyanút, hogy egy tetűt védtek.
"3. Ugye te mint törvénytisztelő állampolgár nem támogatod a törvénytelenséget és a gyülekezési joggal való visszaélést?"
Na speciel ezt pont egy szélsőjobbos szájából hallani már kimeríti a pofátlanság fogalmát.
"2. Nem azt mondta Fabius, hogy ez a téma a szögesdrótpettingbe való?? :)"
Bocs de nem volt időm végigolvasni az összes hozzászólást mert azért időnként egy kis pénzt is kell keresni és nem érek rá egész nap a net előtt csücsülni.
Részemről ez a nyilas téma lezárva, dögöljön meg a pali a kínok kínjával és azok is akik védik őt.
Ámen.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az "én vagyok az út az igazság és az élet" még rémlik esetleg?? :)
@sanyoka: A tegnapelőtti perfomansz után Gabe angyalunk rád pirít, hogy van külön pettingszoba?!
@Gábriel angyal: ""És láttam egy nagy fehér trónust és a rajta ülõt... és láttam, hogy a halottak, nagyok és kicsinyek, a trónus elõtt állnak és könyvek nyittattak ki. Még egy könyv nyittatott ki, az élet könyve és a halottak a könyvbe írottak alapján ítéltettek meg cselekedeteik szerint." (Jel 20,11-12)"

Ha most íródna, vajon milyen operációs rendszert használna a nyilvántartásra?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Kivéve ha turáni magyar vagy, mert akkor a sumér izé alapján Isten keres téged.
@Gábriel angyal:

Nyilván Kanadából is véletlenül b.szták ki, mint a macskát.
@saravad: "Az a szolga, aki ismerte ura akaratát és nem fogott hozzá a teljesítéséhez, vagy nem cselekedett akarata szerint, sok verést kap. Aki viszont nem ismerte ura akaratát és úgy cselekedett verést érdemlõ dolgokat, az kevés verést kap. " (Lk 12,47-48).

ehh, elég...
@saravad: Asimovos robotika törvény, csak itt a robot rabszolga, vagy jobbágy, az ember pedig a hatalmaskodó urak és a papok ;-)
@sanyoka: Azt tudtad, hogy a bérrettegőkön még inkább lehet röhögni? :)
A térítést szintén rosszul látod. Én téged pláne nem akarlak megtéríteni. A jó Isten úgyis látja az életed, nekem az bőven elég. Ott vagy te is a szíve közepében, majd lép ha eljön az ideje.

Remélem a saját tetűidről szóló információkkal azért te is tisztába kerültél már azóta.

Pld. Shlomo Morel

"Egy zsidó származású amerikai történész professzor több európai országban végzett hétévi kutatómunkájával és kétszáz túlélő szóban és írásban tett vallomásának felhasználásával készült könyvéből való. A már elhunyt John Sack sok nehézség után 1993-ban tudta megjelentetni "Szemet szemért: Elhallgatott történetek a zsidók által a németek ellen 1945-ben elkövetett bosszúhadjáratról" című könyvét (vélemények a könyvről a hivatalos oldalon itt).

www.johnsack.com/dear_john_an_eye_for_an_eye.htm

A könyv Wrath of Solomon (Solomon bosszúja) nevű fejezete hosszan részletezi a túlélők visszaemlékezéseit Shlomo Morel kegyetlenkedéseire:

"Az őrök kisméretű kutyaházakba kényszerítettek a nőket és a gyerekeket, és megparancsolták nekik, hogy ugassanak, és aki nem ugatott elég hangosan, vagy engedély nélkül abbahagyta, azt ott helyben eszméletlenre verték, vagy agyonverték (...) Megparancsolták az embereknek, hogy a földön hason fekvő társaiknak a gerincére ugorjanak (...) Az egymás elleni bokszmeccseken addig kellett két németnek egymás véres orrát vernie, amíg az őrök megunták, és az is előfordult, hogy a sok ütéstől az egyik fogolynak kiesett az üvegszeme (...) . Rendszeresen a többi női fogoly szeme láttára tucatjával erőszakolták meg a német nőket, a zsidó őrök előtte hosszú sorban állva vártak a sorukra (...) Egy 14 éves fiú szőke haját benzinnel leöntötték és meggyújtották, a fiú életben maradt, de megőrült a fájdalomtól, és utána egy zárt intézetben élte le egész életét (...). Az őrök arra idomították a kutyákat, hogy a kikötözött öregembereknek és kisfiúknak rohanva széttépjék a nemi szervüket."

Ezeken az eseményeken Shlomo Morel személyesen vett részt, és vezette a tábor foglyainak kínzását. Az irányítása alatt állt koncentrációs tábor lakóinak több mint 80 százaléka nem élte túl a szadista embertelenségeket.

Közvetlenül a II. világháború után Lengyelországban 277 börtönben és 1255 kommunista koncentrációs táborban több mint 200 ezer német származású polgári személyt gyűjtöttek össze. Sztálin írásos parancsára a haláltáborok vezetőit szándékosan az addig üldözött zsidók közül válogatták, akik éheztetéssel, kínzásokkal és szadista kegyetlenkedésekkel 80 ezer német származású civilnek, többségében nőknek és gyerekeknek az életét oltották ki.

A legkegyetlenebb táborparancsnok a ma Izraelben élő (2007-ben meghalt) Shlomo Morel volt. Nevéhez válogatott kegyetlenkedések és ipari méretű emberkínzások köthetőek. Tettei haláláig büntetlenek maradtak."

Te figyu. Ezt a patkányt vajon miért nem kergették Zuroffék vagy miért nem adta őt ki Izrael állam??

"Lengyel forrásokból származó értesülések alapján annyit lehet tudni róla, hogy Tel-Avivban él, állítólag megváltoztatta a nevét, de nem folyamodott izraeli állampolgárságért. A többéves kiadatási eljárások alatt világossá vált az is, hogy a helyi hatóságok ismerik hollétét és személyazonosságát.
A nyomozásba időközben az Interpol is bekapcsolódott. A lengyelek röviddel Morel szökése után megindították az első kiadatási eljárást. A megismert tények alapján a hatóságok emberiesség elleni bűncselekmények miatt felelősségre is vonnák, ha kézre kerülne. Hiába azonban az igyekezet, tíz év alatt a zsidó állam két ízben is megakadályozta, hogy a tömeggyilkos elnyerje méltó büntetését. Először 1999-ben, majd tavaly decemberben utasították vissza a lengyel kérést."

mno.hu/migr_1834/izrael-nem-adja-ki-a-kommunista-tomeggyilkost-587939

De szót lehetne persze még említeni a múltbeli pufajkások, verőlegények, szájbavizelők, köröm-letépdesők, kereszt-döntögetők, papokat-ajtókra szögelők, kommunista pártfunkcionárusok, volt szovjet-talpnyaló miniszterek, Moszkva-bérenc külügyesek, pénzügyi szélhámosokról is. :(

Szóval patkányok szép számmal akadnak sajna odaát is.
@Gábriel angyal: A sors iróniája:

Amikor Képírót felmentették, nyugdíjügyben életben lételi(van ilyen) nyilatkozatot kértek egy közjegyzőtől, de mire a közjegyző aláírta volna meghalt... ilyen az élet? Vajon mi lesz a Csatáry bácsival? Megmondom, meghal természetes halállal és bár erkölcsileg felelősségre kell vonni, sajnos a vonat elment, mert 97 év leélt év után mi lehet a büntetés? Halál?

Aszt hiszem maga a szituáció meglehetősen groteszk és bármit is tesznek (jogosan mondjuk... bár a bíróság még nem döntött) maximum erkölcsi lesz az elégtétel és szerintem az is szegényes... sajnos... mint említettem ez a hajó jó régen elúszott és a bácsi leélte életét. (szeretnék..vagy nem addig élni)
@Gábriel angyal:

Csak egyet mondj meg kérlek: ez mennyiben menti Csatáry bácsit?
Talán nem csak én vagyok kis naiv:

A folyamat legfontosabb eleme a decentralizáció, amely az energiatermelésre is igaz. A zöld energiák területén is az a cél, hogy sok helyen valósuljon meg például az áramtermelés, egyre több ház tetején legyen napkollektor, álljon szélkerék az udvarán. Ahogyan az internet demokratizálta az információhoz való hozzáférést, hamarosan ez történik az energiaszektorral és a gyártással is. Ehhez azonban az kell, hogy a felhasználók és a döntéshozók ne nemzetpolitikai szempontok alapján gondolkozzanak, hanem geopolitikai szinten, és a határokon átnyúló közösségekre, kiváló képzettségű emberekre és tiszta szabályok megteremtésére összpontosítsanak.

www.piacesprofit.hu/klimablog/fenntarthato_fejlodes/a_harmadik_ipari_forradalom_kezdetet_eljuk.html
@leonito77: Következő életében talán megbűnhődik, giliszta lesz, estleg zsidő, a Jobbik regnálása idején cigó netán..
A franc aki megeszi ezt a zsidózást.

Kezdtem volna visszaszivárogni, de ugyanott tart az Angyal féle térítés, mint amikor beleuntam.

Kár érte, Fabius írásai sokkal többet érdemelnek ettől.

Szép nyarat továbbra is!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az lehet, de én arra gondolok, hogy ez már nem elégtétel senkinek, de jó arra, hogy megint előkerüljenek az antiszemiták, nácik, tiszta lelkűek stb...

Sajnos az igazság az, hogy a mai kor történései szempontjából az egész ügy nem releváns és az erkölcsi üzenete is minimális, ha van olyan... sajnos túl sok idő telt el és csoda, hogy még élnek felkutatható bűnösök,gyanúsítottak miközben vélt, vagy valós áldozataik jó része és azok rokonai már meghaltak.

Arra minden esetre jó, hogy gyűlölet hullámot indítson (szerintem nem fog)
@saravad: Ha bűnös semennyire. Ez azokról mondd el mindent, akik az egyik oldalon megélhetési szinten kiáltanak úton útfélen büntetésért, miközben a maguk szennyesét takargatják, még akkor is ha ugyanolyan vagy még nagyobb állatokról van szó.:(

Tehát aki háborús bűnöst kerget, - főleg pénzért - kergessen mindenkit, függetlenül attól, hogy zsidó, magyar, német vagy hottentotta bűnösről van szó.
@Gábriel angyal: Uncsi a téma, más nincs? Jézust is üldözték, ezek-azok, mégsem rombolhatjuk le Rómát, mert "azok" a népek foglalták el egykor a Szentföldet, mikor még nem is volt az, ugye?
@Habakuk999: Az feltűnt, hogy korábban pont én írtam, hogy ez a téma a másik szobába való? :) Én most csak a nekem feltett kérdésekre válaszolok.
@Cirbolya_sentinel: A szart átlapátolták a következő tiz évre....
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Dehogy nincs, beszélgessünk másról.:) De ha kérdeznek azért lehet válaszolni ugye?
@Gábriel angyal: Ezt Csatáry nevü mészárossegédet eccer már elitélték, csak meg sem állt külföldig. Nem érdkel, hogy hány éves. Egy gyilkos vagy segédgyilkos kétszáz év mulva is az.
Orbánnak elég szemét huzása, hogy az ezeknek is teret adó, és saját bevallása szerint is antiszemita horthy rehabilitációjához asszisztál. De ettől a kormányzattól erre fussa. A szavazatopzimalizálásért semmi sem elég drága.
Kiváncsi vagyok a szép jobbos uracsok mit szólnának Rákosi szobrához. Igaz, őt Orbán igyekszik pótolni személyesen.
@leonito77: Nézd meg a zenélő doboz című filmet, ha még nem láttad. Érdemes.
Úgy meghalni, hogy megvető hallgatás az osztályrésze, és egész életének ignorálása elég bünti lehet.
@aritus: Benjamin Netanyahu

Ez meg itt érdekes Kumin Szilágyi Örzsébetet megszégyenítő levelezési hevéről: vastagbor.blog.hu/2012/07/18/hugh_grant_utan_a_financial_times_is_megkapta

Teli is sírta???
@Gábriel angyal: Lehet, csak ne a Háború és Béke legyen a válasz lehetőleg!
index.hu/kulfold/2012/07/18/kiujultak_a_harcok_damaszkuszban/
"Az állami hírcsatorna szerint a védelmi miniszter "mártír" volt, akivel egy terrorista bombája végzett. Daúd Radzsha tábornok kevesebb mint egy éve lett kinevezve miniszternek, de rajta van az USA feketelistáján a lázadás eddigi elnyomásában vállalt szerepéért. Állítólag keresztény volt, ami különlegesnek számít a felsőbb vezetés köreben, amit az iszlám alavita irányzatához tartozó személyek alkotnak a szunnita többségű országban."
@Gábriel angyal:

Nem tűnt fel.
Nem érdekel, ki kinek húzta meg a a fülét először.

Van egy jó írás, erre megy a zsidózás és a Dunába lövöldözés.

Amire úgy látszik van igény, ez az én egyéni problémám, hogy ilyen kommentek nem érdekelnek.

Majd szeptemberben újra próbálkozom.:)
@Gábriel angyal:
„Tartok tőle, hogy neked meg akkor fog leszakadni a pofádról a bőr amikor őt is felmentik bizonyítékok hiányában mint Képírót. Gondolom utána az egész síp utcai kórus is elnézést kér a prejudikáció miatt.”
Én meg tartok tőle, hogy ezt nem gondoltad át alaposan, mielőtt magadra rántottad a klaviaturhát.
JPG-writer sanya, ferrumalbi, nyerőjózsi, meg az ottó (de) kár, azokasztánvóttak a primer szvasztikálisnagyongázos, zsidóseggbedugás úttörői, akiket most igyekeznek aranyosbácsizni a kurucon, meg más hasonló mosladék orgánumok honlapján.
Nem gondolod, hogy ici-picit seggfej volnál?
Te mit gondolsz arról a tetűről, aki tevőlegesen hozzásegített több ezer embert, a nem fakultatív auschwitzi welness hotel látogatásához?
Tudod, aki viccesen „holokamu”-zik, meg poénokat gyárt ebből, uram bocsá’ engedd meg, hogy söpredéknek aposztrofáljam.
Remélem erre a szintre nem süllyedsz, néha egész normális megszólalásaid vannak. De ennek a kommentednek a retorikája, hát… mémi kétségeket támaszt e-tárgyban bennem.
@Gábriel angyal:

beszélgessünk inkább az ipari forradalomról, az is van olyan unortodox, mint a munkahelymentés. (ez is mekkora baromság)
@saravad: Mijafasszal műkereskedik Ruandából??? Elefántcsontagyarral? Tuszi koponyával? Ó anyám, delikát lista. Neves műkereskedő volt Kahnweiler. en.wikipedia.org/wiki/Daniel-Henry_Kahnweiler
@a szív fészkei: Tök jó, mármint Kumin.
"agyarországon majdnem teljes konszenzus volt arról, hogy átfogó reformokra van szükség. Ezt mutatja, hogy a középjobb kétharmados parlamenti többséget szerzett a legutóbbi parlamenti választásokon, amely tényről a külföldi kommentátorok hajlamosak elfeledkezni."

De jön még kutyára ólajtó, úgy vélem! Középjobb? Röhög a vakbelem!
Majd, ha Vona lesz a Belügyminiszer, akkor nem fog..
@Knósszosz: Igen a háború utáni népbírósági perek csak úgy hemzsegtek a jogállamiságtól. :)
Söpredékről pedig az előbb írtam, nem érdemes ismételgetni, főleg, hogy már rég más témáról kéne ugye beszélgetni. :)
@Knósszosz: Kösz. Amikor a lényegre térünk, azt adja, csak, ami mozgatja. És ez az. Képíró elmentése azért nem dicsőségtáblára illő...

Derék nácik kicsit jobba állapotban érték meg az öregkort, mint az áldozataik és tanúk - hát mit mondjak, nagy csoda.

Na hagyjad Knósszosz, ez a tollashátú olyan, amilyen. mindig kibújik a szöge a zsákból.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne, most kezd izgatni!!! :-DDD.
@Gábriel angyal: A minap írtam, hogy egyik oldalon sem becsülöm az emberi hulladékokat. De a zgodai tábor, a gulag, usztyilimszk, recsk sem menti a többieket.
Ahogy normálisan Nürnbergben is ott ülhetett volna pár szövetségi tiszt is a vádlottak padján. Élen azzal aki nem rendelte el az auswitzi vasutvonalak bombázását.
Miközben olvasom a 97 éves Csatáry bácsi nyilvános meghurcolásáról szóló elkeserítő beszámolókat, melyek közül egyik-másik könnyeket csal a szemembe, Kerényi Imre mélyenszántó gondolatai jutnak az eszembe, amelyeket még Képíró Sándor perével kapcsolatban fogalmazott meg. Kerényi szerint a zsidó népet hosszú évszázadok indulatai, a kiszorítottság, illetve kitaszítottság kollektív élményei fűtik és feszítik, mint a túlfűtött kazánt. Kerényi ezt nevezte ószövetségi gyűlöletnek.

Sajnos szegény Csatáry bácsit is elérte a Bosszú Népének parázsló dühe...
@Gábriel angyal: nem egészen. Orbán módzserei kifejezetten Rákosit, propagandája Marosánt idézik több ponton.
@keresztanya fabi(en): Fél, hogy kiderül, vannak értelmes banki szakemberek is??
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány): Csatáry-bácsit éppen úgy kutykorbáccsal kellene megkergetni, ahogy ő megtette anno öreggel, gyerekkel egyaránt. De nem akarnék az ő szintjére ssülyedni.
Azt kívánom neki, hogy éljen. Sokáig. De nap nap után szembesülve azzal, hogy lesajnálják, megvetik, leköpik, levegőnek nézik.
Járai megpróbál visszatáncolni a múltkori kifakadása után? Talán még le is csukatná az ellenzéki tagokat?
@GeoCracker: Az Ószövetség szerint lehetne, az Újszövetség már megbocsájtóbb, valóban!
Én egyikben sem hiszek, így marad az, amit írtál!
@Habakuk999: Én már taplótanítlottam. Viszont a többiek hozzászólásaiból világosan lejön minden.
Gyere vissza.
@keresztanya fabi(en): Attól még felsővezető is lehetne a NER-ben!
Nálam is, ha lassan nem tűnnének el a trolik a városból..
@keresztanya fabi(en): Teljesen hülyének nézi az IMF-eseket? Magának okoz kellemetlen perceket, hisz ők is hülyének nézik joggal őt, hogy, hogy ezt az ámokot védi?? Szakmai tekintélye már rég nimolé külföldön. Most még adott egy tökönrúgást ennek. Brávó, ennyire megéri a temetkezési biznisze ezt?
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány): Csatáry bácsit ki kéne vinni a rakpartra, családjával együtt, és mondni nekik, hogy cipőt, kabátot levenni, közben egy puska závárzatát csattogtatni a háta mögött.
@keresztanya fabi(en): De miért nem megy kapálni, ha túlteng benne?
A Jobbik meg hová tűnt a parlag-fű írtási izéjével?
@a szív fészkei: Pedig megkapták az eligazítást. Éppen tólük nem vár ilyet az ember. Lehet, hogy mégsem jó az a temetkezési biznisz? Mindenkinek kezd fájni a foga a Simor helyére?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "de legalább paraszt, az igaz!"

Ne bántsd a parasztokat. A parasztok diplomaták, mert tudják, hogy az egész életüket ugyanazok között az emberek között kell leélniük, és jobb a békesség. Én legalábbis ezt tapasztaltam tizenév alatt, amit egy kis faluban éltem.
@épészmérnök: Nem úgy paraszt, ahogy a kenyér az, hanem pejoratíve!
Mondhatnám azt is, hogy tirpák, de a szabolcsiak kérnék ezt ki elsőképpen!
@épészmérnök:

Járai egy megbízhatatlan alak, aki az árulás határát súroló, olykor túl is lépő megjegyzéseivel és nyilatkozataival teljesen hiteltelenné vált. Járai tulajdonképpen nem egyéb, mint egy róka-ravaszságú bankár, aki agyafúrt módon képest volt a nemzeti oldal legfelső vezetésbe is befurakodni.

Egy gátlástalan karrierista, akiből hiányzik a Bogár László-féle vallásos odaadás.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): a lófaszt teng túl benne, nem a kapálás. Szted látott már igazi kapát vagy tehenet?
A parlagfüvet mindenki leszarja az allergiásokon kívül. Ha tényleg bünti lenne, akkor a pmesterünk meg a sleppje a gatyáját is ráfizetné.
Kíváncsi lennék rá, hogy az elmúlt egy évben mennyi forintocska folyt be ebből az államkasszába.
@GeoCracker: Jogos a felvetésed. Na vajon kik és miért nem engedték bombázni a vasútvonalakat?
@épészmérnök: Azok az igazi parasztemberek. A férjem is közülük származik, de ő nem azt az életformát választotta.
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány):
Tudod azon gondolkodik az ember amikor a kommentjeidet olavassa, hogy ki is vagy Te?
A mondatszerkesztésed és egyéb jellemzőid alapján nem volnál teljesen hülye.
Nem értem, hogy a kvalitásaid alapján mi a lófaszért csinálod azt, amit?
Na ne érts félre, nem leszel a kedvencem.
Pusztán azt szerettem volna közölni, hogy kibaszottul átlátszó amit itt csinálsz.
De sokan bekajálják, ergo: sikered van – vannak agyhalottak, akik lájkolnak.

Nekem viszont nyomhatod, nem vagyok vevő rád.
És (nem illik mondatot kezdeni vele), de hidd el bucika, az a törzsgárda aki itt elküld oda ahová való vagy, azokat nem tudod megetetni. Én nem tartozom oda, de ez nyilvános fórum, hát leírtam.
Amúgy tiszteletben tartom a véleményed, én demokrata vagyok, vitázzunk, jó?
De előrebocsájtom, hogy egy tetű vagy.

(nekem is vannak rossz napjaim)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): igaz, ők se keverték bele anno. A család elmehetne, ha nyilvánosan a földre löknék az öreget, és leköpnék az arcát.
@Knósszosz: Csak azért válaszolgatunk neki, hogy néha neki is legyen jó napja
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Parasztkenyeret rendelhetsz itten nálunk. Nagy ünnepek előtt regelsz a péknél, oszt három kilós isteni veknire befizethetsz.
Ha érdekel...
@keresztanya fabi(en):
Ja-ja!
El vagyunk kényeztetve, most jön a német, aztán a magyar futam.
Szóóóval.... ez Off, de azé nem bírtam ki-:)))
@shinichi: Nem, ezt már eljátszották a nácik és kiszolgálóik itthon, a hungarista férgek!
A közutálat éppen elég lenne ennek a vén szemétnek, ha tényleg rábizonyul egyszercsak, esmét..
@Knósszosz: Jó sűrű program lesz a fiúknak. Mégy a magyarra vagy tv-n nézed?
@Knósszosz: Oszt ki a tököm eszik meg annyit? Nem vagyok én sem fajmagyar, sem nemzetiségi annyira, hogy ekkora legyen a család!:-(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ja, köpnék le naponta háromszor. Lehet ennek családja? Mert nem szívesen lennék a helyükben.
@a szív fészkei:
Hagyd Te is!
Mindig azt gondolom, hogy ha valaki normálisan szólal meg néha, az normális is. Na, ezért vagyok teljesen hülye.
Értettem amit mondasz Öreganyám-:))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Abroszba betekered és 4 nap múlva is ehető, szemben a nagyüzemivel, meg sok kisüzemivel.
@keresztanya fabi(en):
Prénteken kimegyek Mogyoródra, van egy hely, ahunnan lehet picit látni, de nem az lényeg. Csak a hangért menek.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Akkor ne vegyél, Te nemzetidegen antilevéd szkheptikális akárki, jó?
Egyé csak szeletelt cébéás tósztkenyeret, az gazdaságos meg finom is, állítom-:))
@a szív fészkei: Aha, a György Zoli retyerutyája az Aquaplustól. Szép kis fityiszes fészekalja az első érától kezdve. Ők fúrták a Naturaqua ásványvíz kútját is
@Knósszosz:

Stöckhardt Stefánia, 24 éves, hajadon.

Végzettségemet tekintve kertészmérnök vagyok. Baranyában születtem, de a szüleim Tolna megyéből, a Hegyhát dombjaiból származnak. Az őseim Hessen környékéről vándoroltak be Magyarországra a 18. század második felében.

Mit akarsz még tudni?
@Knósszosz: 3 éve kint voltunka Renault napon, hát minket is a hang varázsolt el, a legszuperebb helyen ültünk egy F-3-as futam volt. Akkor értettük meg, mi a helyszíni varázsa. Az igazira sajna nem futja.
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány):
Mit?
1:Meddig csinálod a magad örömére
2:van az a pénz?
Hirtelen ennyi...
@Knósszosz: Pászka, keletlen tészta, ilyesm. Na, attól sem hugyoznék ugyan meredekebben..
@Knósszosz: Mindennek ellenére, én bírom a csákót, vagy picsát, vagy kit..mindig felpezsdíti a léget, ahol jár, másként , mint Gábriel a szarjaival..bocs, Gábriel!
A többieknek meg jó éjt, menek, hogy álmom elaltasson..
@keresztanya fabi(en):
Nekem sem futja, ezért csak a kerítésen kívül.
De fogunk mi még jegyet venni a paddockba, csak szavazz oda, ahová kell...
Bocs, istenemre mondom, nem akartalak megbántani.
brühühühü
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Joóó, de az világos, hogy nem az akinek igyekszik itten maszturbálni magát? Stimm, de maga hatalmas Efendi jön-megy, eltűnik hosszú napokra, aztán ossza iten az észet.
Ezmeg hogy volna?
Hiányójja a zember a Talas Börek kedvelőket, de mit lehet tenni hanemleseszarlya a blogott.
Ja, kaliníhta!
@Knósszosz: Remélem erre is sor kerül, de ezért nem fogok szavazatoz adni, inkább sok forintocskát.
Vígasztaljon az a tudat, hogy engem nehéz megbántani.

Jó éjt, ne brühühüzz, mert reggelre táskásak lesznek a szemeid. Én tudom. Ne sírd álomba magad, ha nem akarsz reggel zombiként ébredni.
@Knósszosz: én is ezen spilázok már régen, hogy mit keres itt stefi, de szerintem a saját közegében nem meri kimondani, amit itt. Olyan , mint egy kis pöcs, aki becsönget és elfut. Végülis örühetünk, szinte egyedül maradt a faszságaival, vidéki, kánkán, egerélyölyv már szépen kikopott innen.
@Knósszosz: Efendi időnként a való világban jácca meg magát és ossza az észtet, lyó?
Kali nikta, vagyis laku nóc!:-)
@Knósszosz: Másrészrül lehet, hogy valamely minitérijumi tiszt. visellő múlatja itten magát rajtankun átal, ha ölég nékije viselkednyi odabenn..
@keresztanya fabi(en):
Rendben, figyeld Te is a phutamot vasárnap!
Eszem ágában sincs megbántani, na!
Szurkojjá, meg legyen valami jó is azon kívül Neked! Tudom..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Gyó... akor mos én is mehetnék aludni, vagy várjammeg Jánost vecsésen a 31 right pálya mellett amíg leszáll abból az izrajelből?
Nem fogom, álmom engem is altat.. lasan.
Meg nem is bisztos hogy ma gyön, sőtt!
Jóccakát!!
@Spániel:
Ne örülj, a pestis szar dolog.
Olyan mint a lepra, vagy a kolera. Időnként felüti a fejét a civilizált világban újra és újra, amikor már azt hisszük, hogy ez soha többé nem fordulhat elő.
Itt a cáfolat: Fidesz kétharmad.
Négykor indulás melóba, jó éjt!
Ha szerencsém van, tízre itthon vagyok, oszt olvashatok megint.
@dr. Bubó: Pocak, toka, táskák + véreres szem!
Ez picinyeim rendszeres alkoholfogyasztás... Bármely belgyógyász megmondhassa.
Iszik a drága mint a kefekötő. Biztató jel.
endresy.blogspot.hu/2012/07/bankokat-nepnek_18.html

Aztán persze ott van az a politikai üzenet, ami mintha nem lenne tekintettel a valóságra. Akár arra, hogy a magyar banknak közismert OTP esetében, és mit most ne is figyeljünk a tényleges tulajdonosokra, leányvállalat működik külföldön. Vagy talán éppen arra számít Orbán Viktor, hogy például Szlovákia hasonló bankszöktetési akcióba kezd? Esetleg ezzel szeretné elérni, hogy a megtakarítások ne áramoljanak oda? Akár olyan áron, hogy megrendüljön a bizalom a teljes magyar bankrendszerbe? Már akkor, ha komolyan veszi azt, amit mondott, és ugyanazon a helyi értéken is kezeli, mint amin kezelheti a pénzügyi szektor. Mert lehet az is, a blöff-kategóriához visszatérve, hogy mindez nem több az IMF-tárgyalások idejére, a ringbe dobott újabb gumicsontnál. Talán csak olyan csalinak szánva, amin a tárgyalások fennakadhatnak. Elhárítva magáról az azok esetleges kudarcának felelősségét. Egyben persze megtéve bűnbaknak az IMF-et azért, ha a szélsőbb jobb felé tett gesztust elkaszálják. Mondván, hogy ő igazán akarta, de azok a szemét gyarmatosító, uzsorás, a pénzüket ránk tukmáló, és gazdasági racionalitásokat elváró tőkések nem engedték.
@aritus:
Benjamin Netanjahu (hebräisch ‏בנימין נתניהו‎, auch Binyamin Netanyahu, in Israel landläufig Bibi genannt; * 21. Oktober 1949 in Tel Aviv)
@Knósszosz: A Lehelen valami hatalmas kerek formát árulnak parasztkenyér címen. Nagyon finom foszlós.
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány): Hessenben most hánynának látványosan a náci mániáidtól. Botrányosnak tarották Regensburgban Orvbánod pávatáncát is, olvasgasd csak.
@GeoCracker: Így van, bankározik egyet - noch dazu, nem az OTP-t meszelte el egyedül eddig a bíróság a devizásokat basztató magatartásért?? www.devizahitelek.info/hirek/pert-nyert-elso-fokon-egy-devizahiteles-az-otp-ellen/ ; ennyire megbízható a fullnagymogyoró bank - , ezzel a valóban örökzöld gumicsonttal elengedi a veszett kutyáit hisztizni, mert addig megint nyer egy kis időt.

Csak ez a méretes görög azért fineszes figura, nehezen lehet átverni, mint szart palánkon: Ukrajna után sok újat maffiázásban nem tud neki Orvicsek mutogatni. Csak hülyébb figurát.
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány): Becsmérelsz egy igazi békési parasztgyerököt? Hogy gondolod???? azta kutyateremtette, fékomadta, ripityom! Legalább annyira paraszt Járai, mint te baranyai hamvas szeméremes szömörce!

Hogy igyekszik kivakarózni onnan és a Bond Streetről varrat öltönyt, az más dolog. Idolod még erre se képes, hogy legalább kinézzen valahogy - jó, találó Fabius szövege róla: hombárfejű téeszcséelnök-fazon a butább kiadásból. El kéne kérni számára Besenyő Pifta bácsi műbőrsapecát.
Off, de ha Stefike nácikat hájpolhat zavartalanul, akkor én meg a tegnapihoz: hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120718_ferfibun_varro

Mintha azt mondaná, amit én. Jé, de érdekes.
@a szív fészkei:

Igen, értesültem Orbán regensburgi diadalmenetéről. Melegséggel töltötte el a szívemet, hogy a Miniszterelnök Urat elkísérte Anikó asszony, aki az utóbbi időben egyre kevesebb nyilvános szereplést vállal. Anikó asszony szebb, mint valaha, és nekem szent meggyőződésem, hogy ez az csodálatos asszony a női tökéletesség kikristályozódására van kiválasztva. Az ünnepség alatt Anikó és Viktor erősen megszorították egymás kezét és szemük olyan meleg és tiszta fényben ragyogott, mint két csillag a nyári égbolton.
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány): Négy csillag, vagy félszeműek? Igaz, ami most van itt: az a tipikus vakok között félszemű a király.

Anikó szentasszony még csak kristályozódik - tehát még nem tökéletes - vagy már be is fejezte a megkövülését? Igazad van, elég merev az a nyomorult nő, egy normális reakciója nincs, csak a rettegés. De hát kárpótolja a felcsúti földbirtok.
hvg.hu/vilag/20120718_bulgaria_izraeli_autobusz

"Robbantás történt a Fekete-tenger partján található Burgaszban egy izraeli turistákat szállító buszon; hatan meghaltak, harmincketten pedig megsebesültek - közölte szerdán a bolgár külügyminisztérium. Benjamin Netanjahu Iránt vádolja és erőteljes válaszlépést ígér."
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány): "szemük olyan meleg és tiszta fényben ragyogott, mint két csillag a nyári égbolton."

Rossz a matek.

Vagy egyikük mindkét szeme csipás volt, vagy mindkettőjüknek az egyik szeme.
@a szív fészkei: A rohadt kurva életbe, dögöljön meg az ilyen szemétláda aljas senkiházi!
Burgaszban izraeli turistákat robbantani - szörnyeteg
@Adofizeto: Na ja, de ott volt "választék", mármint a szociknál. Olyan, amilyen, de volt... Most belegondoltam, fel is sírtam az éccaka, hogy ki jöhetne a generalliminusz után?? Csak az özönvíz!! Kósa, Lázár, Kövér, Stumpf, Bayer, Szijjártó, Rogán, Deutsch...??? Nem igazán látok hasonló "képességűt", ez azért szégyen...
@épészmérnök:
Majd jön angyalka és megindokolja, hogy milyen jogos dolog volt turistabuszt felrobbantani mert legalább pusztulnak a palesztingyilkosgyermekeketlelövőaljadéknépség és különben is amikor az Irgun robbantott 60 évvel ezelőtt a jeruzsálemi King David hotelben az is milyen egy aljas dolog volt.
@a szív fészkei: S még emlékszem a valamikori boritékpénz-perre is. Azért, továbbgondolva, ha a nyelvtörvény mintájára a szlovákok a bankoknál is boritanak, akkor a sok nemzeti padszövetségi mit fog szólni. Megy lázadni, hogy miért államositják az OTB Sk-t?
Meg látom előre, amint Simicska egyedüli udvari bankasztal-szállítóvá avanzsál.
hűűűbazzz, ez volt már?
/pofa az van, ellenvélemény az viszont nem lehet/

Levélben határolódott el Járai Zsigmond, az MNB Felügyelő Bizottságának elnöke a tesület nevében az ellenzéki pártok által delegált tagoktól, akik a Nemzetközi Valutaalappal kezdeményeztek tágyalást.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/18/jarai_ronaek_miatt_magyarazkodik_az_imf-nek/
nahhh, ezen ötlet másnak is a fejébe ötlött??

Vvezér Orbán Viktor titkos terve?

Elképzelhető, hogy az MNB devizatartalékából néhány magyar tulajdonú kisbankot, illetve az MFB-t juttatnák forráshoz és tőkéhez, ezen keresztül próbálva meg felpörgetni a gazdaságot.
ehhh, ellléééééggg, így korán reggelre...

A földtörvény tervezete alapvetően arra törekszik, hogy a földgazdálkodás minden lehetséges pontját ellenőrizze. A támogatható elemei mellett azonban többek szerint végiggondolatlan a várható gazdasági hatása, a bürokráciát erősíti, diszkriminatív és alkotmányossági aggályokat is felvet.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/irracionalis_otletek_orbanek_terveben_iparagak_tunhetnek_el.525788.html
@sanyoka: Mindenfajta terrorizmus aljas dolog. A busz és hotelrobbantások, de még tudósok felrobbantása is, függetlenül azok nemzetiségétől. :( Feltételezem, hogy te is így gondolod.
@Cirbolya_sentinel:
most nem lehet feltolni a zabszemet a vezérlónak=bonsaidúcse elvtárs, a bankszövetség, Róna Péter, és a saját maguk által kezdeményezett vizsgálatok élőben...szóval bármi lehet...a vezérló és bandája ellopott két év és egy pár hónap cca 27 hónap alatt 22000 milliárd forintot, ez átlagban sem rossz ez havi több mint 800 milliárd

és eredménye nulla nem is tudni, hová baszták el kinek a bankszámláján pihen?

brühühühühühü
@rodeo36: simlicska és társainál, és várja a helyet ahova tolhatják, lásd mint fenn:
-saját bank(ok)
-mezőgazdaság
-saját régió fejlesztési támogatás

na meg ez is:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megis_talalkozhat_matolcsyval_az_imf-kuldottseg.525807.html

---
erről a véleményed?

Viszi a lakosság az állampapírt, mint a cukrot

Az év első hat hónapjában soha nem látott mértékben, 173 milliárd forinttal emelkedett a lakossági állampapírok állománya, ami 40 százalék feletti...

www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/penzugy/viszi_a_lakossag_az_allampapirt_mint_a_cukrot.170305.html
oops :D

Paczolay óva intette a dacos Orbánt

A jogállamiság egyik legfontosabb kritériumának tartja az Alkotmánybíróság elnöke azt, hogy a testület döntéseit a törvényhozás végrehajtsa. Paczolay ezzel reagált a miniszterelnöknek arra a korábbi kijelentésére, hogy az Ab döntése ellenére tartják magukat ahhoz, hogy leszállítják a bírák nyugdíjkorhatárát.

www.origo.hu/itthon/20120719-a-gyors-tempo-miatt-bukott-el-a-birak-ido-elotti.html
@Cirbolya_sentinel: ez a Paczolay közel lakik hozzánk. Majd megveregetem a vállát. :)
@Cirbolya_sentinel: a bankügy endresy.blogspot.hu/2012/07/bankokat-nepnek_18.html?m=1 szvsz is gumicsont. Az allamkötvényt kamatostól kell maj visszafizetni. A sz.r átlapátolása inkább.
@Gábriel angyal: ok, de szerinted számít majd neki? nem akarom kisebbiteni az értékedet, de vannak kétségeim, kb. annyi, mint ha én próbálnám megpaskolni a hátát. Tényleg, őt nem a tekik védik, csak mert nem szeretném, ha túltengene bennünk az ólom ;)

Én nem értékelem túl eme tettét, de azért van üzenet értéke. Igaz, vezénylónk nagy ívben bélsaraz rá.
@Cirbolya_sentinel: Amikor otthon van mindig áll egy autó a házuk előtt 2 civil valakivel.:) Még az is lehet, hogy TEKesek.

Bár ez természetes valahol hiszen ha minden igaz ő is védett állami vezetőnek számít.
@Cirbolya_sentinel:
az állampapírok semmi más mint olyan forgótőke kivonás a lakosságtól ami egyébként sehol máshol nem jelenne meg...egyszerű adózás és felmérés arról, mennyire terhelhető a lakósság még az ilyen borzalmas adózás és elvonások mellett is kibaszás a lakóssággal...mivel a megigért kamatokon túl semmit sem kap holott ebből lehetne gazdaságot élénkíteni...de úgy tűnik nem is akar...csak elvonni...a matolcsy egy bohóc...

csak a saját zsebre játszást látom és semmi egyéb fejlődést...sem az adósság nem fogy -éppenséggel nőtt- a kamatterhek nőttek, a gazdaságot két három nagy vállalat viszi a többi pang vagy haldoklik és ez a rossz hír...el van baszva az egész...
@rodeo36: bakker, a forgó kivonásra én is gondoltam, de a terhelhetőség felmérésére nem, pedig ez tényleg jó lehetőség arra is, és önkéntesebb, és sikeresebb is, mint a papiros konzultáció.

ez sem véletlen:

www.napi.hu/magyar_vallalatok/milliardos_kft-ket_alapitott_demjan_cege.525824.html
kiemelés onnan:

Az új cégek tulajdonosai mind egyazon ciprusi címre bejegyzett, Demján érdekeltségébe tartozó társaságok.
@rodeo36:

hvg.hu/gazdasag/20120719_matolcsy_heti_valasz#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_7_19

Na látod. Nem látod?

"szakítani kell a globalizációval, a neoliberális politikákkal, a gazdasági növekedés hajszolásával, az alacsony adókkal, és a nemzetek egészsége megjavul".

Ehhez képest Matolcsy a coca-colával tárgyal, Szíjjártó usában bárkivel, aki szóba áll vele és globális, kuszaagy gazdaságnövelő varázsfőzetekkel bombáz minket 2 éve, az egykulcsos meg kőbevésve. Igaz, az nincs kőbevésve, hogy alacsony is lesz.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):Miért a hüppmagyarok szerint nem turáni-sumér-szirius származásuak vagyunk?!
@GeoCracker: Már többször bizonyították a fiúk, hogy még a sziklából is pénzt facsarnak. Legyen az manyup pénz, babakötvény, mnb tartalék (mert nem hagyják ott, azt tudjuk). Szóval az izgi rész az az, hogy most mire csapnak le?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": túl sok minden nem maradt. Lakossági, céges folyószámlák. A közszoli kötelezö magyar bankbakényszeritèse horror jutalékkal. Stb
Az a gáz, hogy semmi, de semmi eredmény nincs. Nem tudjuk-vagyis a hívek se tudják-miért is szívunk 2 éve. Magyar üzletlánc, magyar bözsi, szép-tervek, különadók, manyup, még adók, csökkentett ellátások, még csökkentett ellátások és mégcsak új szökőkutak sincsenek, nemhogy javulás.

Könyörgöm, csak 1-et mondjon valaki!
@saravad: alaptörvény asztala, szép irománnyal, és főleg a zéretségi mellé ;)
@épészmérnök: Gondolom, Jobbiknál örömünnep van. Szemét sunyi férgek terroristák - és akkor megy a mocskos rizsa itthon, hogy áááá, ez kitaláció, de ha nem, akkor is szent szabadságharcukat vívják így az abroszosok - ja, mint amikor a magyar humoristát, Szegedi-Molnárt nyomorították meg Bécsben a reptéren. Meg kiirtották az izraeli csapatot a müncheni olimpián.

Gondolom, ez volt a petting Londonra. Igen, persze itt ez is off. Csak Orvbánék félszemű csillaga nem az náci házaspárok ajnározásával körítve.
@sanyoka: Olvasd a szögesdrótban, hogyan mentegeti Csatáryt. Azt hiszem, feladom a vele való társalgást, most már kell halottgyalázásba fordulni a dolog és nem hozhatom ilyen helyzetbe a megöltjeimet.

Gábriel - mosoly ide vagy oda - konkrétan jelzi, hol áll. Vannak ilyenek, remélem azért a nagy pofájuk ellenére egyre kevesebben - de nekem tényleg nincs vele miről beszélnem. DE nem mondhatja senki, hogy te vagy én -érintettek és érzékenyek, ja, ha ciki, ha nem, vállalom - nem próbáltunk értekezni vele.

És basszus, aki ezt a témát annyira kurvára unja itt Orvbánfikázás alatt, az nagyon el van tévedve: mert sajnos a legszorosabban összefügg vele ez az egész kivirult mocsár lápvirága-kultúra. Hogy gőzölöghet szabadon, sőt támogatva, iskolai tananyagba foglalva.

Húsz éve azért ennél sokkal kevesebb is leverte az erkölcsi lécet - ahogy nyugaton, Németországban is!! egyenesen irtóznak ettől a náci habzástól, ami itt van - , de ő módszeresen, álságosan - előtolva a Vona-bandát - lebontotta, szétmarta, elsavazta a fékeket. Áder most sajnálkozik, baszd meg, aztán akkor mi van?
@Cirbolya_sentinel: Jé, kicsit spät reakcióik vannak, nem? Akkor, amikor eladták egy tál lencséért, a háromszáz forintos hangulathergelő vizitdíj szavazás engedélyezéskor magukat, akkor sápogott volna. onnantól kurvák.

És ahogy valamelyik linkben itt levezették, érdekesek a dátumok.
Na, amúgy a rendőrség mégsem annyira ász, sőt: www.life.hu/legykepben/20120719-kijatszotta-a-rendoroket-bandy-kata-gyilkosa-elmenekult-az-ot.html

Két hét alatt rend lesz - mondta volt a Don két éve. Pintér úrnál is érdekes az időszámítás...

Az lány tragikus véget ért, RIP, de hogy miért lett a Szolgálat Halottja, amikor nem a munkájával összefüggően halt hősi halált? Viszont az a rendőr, aki a spór miatt le nem cserélt tükörradiál gumik miatt halt szörnyet munkavégzés közben meg??? Annak a rokonai orrba-szájba perelhetnek, aztán sehol semmi, csak ez a hír volt: www.blikk.hu/blikk_aktualis/21-ezer-forint-jar-a-halott-rendorert-2029591
Ergo, Orvbánék ebből a halálból is PR-t csinálnak, ki népszerűségnövelés, miért is ne?
@a szív fészkei: igen, ezekről van szó, minden összefügg mindennel, és ez látszódik a rendszer szemléletű nézőpontból

mondja valaki, hogy ez is véletlen:

www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/joarasitottak_a_magyar_telekomot_most_kell_megvenni.170322.html

vezénylónak szeretettel:

www.napi.hu/ado/buntetne_a_bankado_atharitasat_a_szlovak_kormany.525845.html
hát, kérem szépen, itten van az eredmény, amit még egy ostoba púpos fóka is ki tudott volna költeni:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/19/mnb_fel_kell_elni_a_tartalekokat/

ennyit az állampapírok elkapkodásárul.
@a szív fészkei:
Részemről véglegesen tahótlanítom az említett firkálót. Beláttam, hogy egy zsigeri náci akkor is zsigeri náci marad ha cukormázba csomagolja a nézeteit. Igazából kezd a tököm tele lenni, hogy a magyarországi fórumokon ennyire elharapódzott a gyűlölködés. Kivétel nélkül! Számomra egyszerűen felfoghatatlan, hogyan lehet emberek csoportját megítélni származás bőrszín stb alapján. Ez nem az én gyomromnak való. Nekem sem igazán a kedvenc népcsoportom az arab, mégsem mondom azt, hogy mindegyik dögöljön meg. Köztük is vannak igen rendes emberek akiket nem sikerült a pólyás koruk óta tartó agymosás által fanatikusnak nevelni. Nem értem, hogy Magyarországon olyan emberek akik akkoriban nem is éltek és szüleik sem voltak érintve a Világháború és előzményeik borzalmaiban, hogyan tudnak ennyire elvakultan ítélkezni és dicsőíteni egy olyan rendszert amely ha ma is élne akkor ők vagy meg sem születtek volna vagy pedig jobbágyként a földesúr földjét túrnák. Na mindegy, ez van. :((
@hacsaturján: Nem mondom. Szóltál. Köszönöm.@sanyoka: Kleinék Csanádja (by Tóta W.) úgylátszik nem mesélt még eleget nagymamikája életéről a kukoricafosztóban. Hogy ő is hogyan is maradhatott életben, amikor egy koncláger nem arra lett kitalálva, és amit így annyira rossznéven vesznek jobberék?

Beérett az orvbáni, dr.borossi vetés.
@hacsaturján: A fóka legalább nem annyira hülye, hogy az összes zsírját is leszívja valami értelmetlen baromkodás miatt tél előtt.

Állatokat ne alázzunk orvbánhasolattal.
@a szív fészkei: @sanyoka: Index címlapon volt
magyarinfo.blog.hu/2012/07/18/hogyan_azonositsuk_az_igazi_nacikat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_07_19&utm_campaign=index

Ellátogattam a kurucinfora és megnéztem a hozzászólásokat. Bulimiások megsprórolhatnák a kihányni valót.

Ha valaki legjobban szeretné többszörös állítására hivatkozva, hogy NE LEGYEN JOBBIK,
ott is oszthatná az észt. Egy ilyen undorító társaságban kiemelt helye lenne, kamatoztathatná képességeit, nevelhetné a sok bunkót, hogy szebben adják már el magukat, az ő mosolygós virágnyelvén.
@saravad:
ezek a szavak többszörös önellentmondást hordoznak: az alacsony adók maszlag a GOP zászlóshajója és azt hazudják mögéje, hogy az olcsőbb államot indikálja, a gazdasági növekedés a hülye államvezetés hibáit hivatott kiegyenlíteni, namost ezeknek ellentmond de önmagának is...nem akarok belebonyolódni egy seggfej agyfosásának elemzésébe...ez egy galandféreg és állandóan hazudik, az Antall idejei tevékenysége megmutatja milyen pondró ott lerombolta az egészet és azóta isszuk a levét...nem is lehet helyreállítani...egy lehetőség van a jelenlegi politikai elit a bablevesbe és újak belépése az összes törvény megsemmisítésével alkotmány megsemmisítése...

brühühühühühühü
@GeoCracker: Ez a bankba kényszerítéses dolog nem biztos hogy működne. Egyrészt az Unióban szabad a pénzmozgás, tehát oda utalod ahová akarod. Másrészt ilyen szabályokkal nem lehet egyik-másik másik piaci szereplőnek kedvezni - még ha állami tulajdonú is - mert ez meg versenyellenes.
A magyar bankos dolognak semmi értelme. Kőbalta egyszerűségű propaganda. A szektor az utóbbi 10 évben kb. így is veszteségesség határán táncol, OTP-t leszámítva pedig nem is a határán.
Az állam nem tudna kedvezőbb feltételeket ajánlani az ügyfeleknek. Kigazdálkodni ők sem tudnák, hasonlóan a többi szereplőhöz, a költségvetésből megtámogatni a saját bank bizonyos termékeit meg a fent említett versenykorlátozás miatt problémás.

Az államosítás nem menne olyan könnyen. A manyup pénzeket ne feledd, mindenki saját jószántából, 'önként' adta. Nem államosították, csak felajánlották a visszalépés 'lehetőségét'. Egy külföldi anyavállalat leánybankját nem lehet csak úgy államosítani. A betétesek pénzét szintúgy. Ez azért egy elég komoly Rubikon. Ha ezt átlépik, egyenes utunk lenne a Észak-Koreai/Kambodzsai gazdasági társulásba.

Szóval egyszerű propaganda. Nekem van Fideszes ismerősöm, ő például meg van róla győződve, hogy az államadósság úgy keletkezett, hogy sok a multi, és kiviszik a hasznot. Ennyi. Nem akarja megérteni, hogy az államháztartáshoz ennek nincs köze. Ő elhatározta, hogy így van és kész. Na ez a bejelentés nekik szól. Mondhatta volna a vezér azt is, hogy magyar családnak magyar bankból magyar hitelt, magyar forintban magyar árura költsék el. Magyar söggbe magyar lufaszt! Oszt jónapot.
Tanulságos...

"Nehéz megérteni a Simicska-jelenséget. Valójában ugyanis nem az a kérdés, miért lopnak a Fideszesek, nem az okozza a kognitív nehézséget, hogy megmagyarázzuk, miért korrupt a rendszer, a megoldandó talány inkább az: miért volt, illetve van szükség arra, hogy valamennyi guruló forintot egy központi, kvázi Nemzeti Korrupciós Központ irányába csatornázzon be a rezsim. Orbán Viktor minapi kijelentése azonban talán némi bepillantást enged a nagy terv részleteibe. "

boldogokasajtkeszitok.blog.hu/2012/07/19/az_orszag_a_hatalom_es_a_dicsoseg_ja_es_a_penz?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_07_19&utm_campaign=index
@a szív fészkei: a cikkben téves az 5 - 6 milliárd forint azt EURO-nak kell olvasni...azaz cca 2000 milliárd forint

szerintem az lesz rossz ha adnak nekik egy buznyák vasat is azt is elbasszák mint minden mást is...ha államadósság csökkentésre használta volna amit 27 hónap alatt elbaszott 30 évre előre!!! akkor ma az adósságállomány messze 50 % alatt lenne

brühühühühühühü
Van női Kusza Szem is, pont úgy csálén lát és úgy hazudik szeme rebbenése nélkül , mint az ugyanilyen hímtag: hvg.hu/velemeny/20120306_schmidt_nemetorszag_martin
www.hirado.hu/Hirek/2012/07/19/07/Erre_senki_sem_szamitott_augusztustol_elszabadulhatnak_az_arak.aspx?source=hirkereso

[..]"Így most kemény alkufolyamat kell hogy következzék - mondta az elnök, aki 15 százalékos lisztáremelést jósol, ami kilónként 10-12 forintnyi drágulást hozhat augusztus elejétől. Így biztosan emelkedik a kenyárár is, ha ugyanis a termelői kör azt várja el, hogy a francia tőzsde lisztárait fizessük meg, a kenyér ára is francia szintű lesz - mondta el a szakember a Kossuth rádió hajnali magazinműsorában. Sem a lisztet, sem a kenyeret nem lehet szociális termékként kezelni – hangsúlyozta Lakatos, aki attól tart, a mostani áremelést újabb követheti, hiszen a búzaár is tovább nő."
@sanyoka: Azért az ne zavarjon, hogy kurvára nem ítélek el kollektive semmilyen embercsoportot, de csak told tovább a kötelező mantrát. :)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
a cikk érdekes de alapvetően téves, azért, mert ezek a bevételek (azaz az egész korrupciós centrálé) egyszeriek és megismételhetetlenek, az ország GDP-je 34000 milliárd évente plusz/mínusz 5%, az eddigi tőkefelhalmozás, hogy a cikket idézzem nem több, mint 8-9000 milliárd a ténylegesen elköltött vagy elbaszott 22000 vagy lehet hogy már 25000 milliárd elbaszott összegből, azaz kibaszott hatékonytalan másrészt a arra miről a cikk beszél évente 12000-16000 milliárdot folyamatosan el kell költeni de a jelenlegi pénzügyi (financiális) helyzetben ezt semmiképpen nem tudja megoldani még akkor sem ha az államkötvényeke vásárlása duplájára nő bármilyen okból azaz még a korrupciós centrálé hozzáférhető mozgótőkéje is töredéke annak mint amire szüksége van így ha bármiylen küldetése van azt 50 év alatt nem tudja megvalósítani

és addig a Dunán sok sok víz le fog folyni

úgyhogy nevetséges csak kicsinyes rablókról van szó, és mellette nem tudnak számolni

brühühühühühühühü
És hab a szartortán, azt a még kurvábbannyukat! tenytar.blog.hu/2012/07/19/lex_hodmezovasarhely_1_7_milliard_tamogatas_a_valasztas_elott

[..]"A nagyjából 20 milliárd forint adóssággal rendelkező Hódmezővásárhely az időközi választás előtt több jogcímen jelentős, a város vezetése szerint, hozzávetőleg 1,7 milliárdos állami támogatást tehetett zsebre. Ezek egyike egy 500 millió forintos rendkívüli támogatás volt, amelyet számos egyéb önkormányzat támogatása közé rejtett el a kormány.

A „baráti önkormányzatok” ilyen típusú támogatása egyáltalán nem új keletű megoldás. Hódmezővásárhely abból a szempontból jelent újdonságot, hogy ilyen mértékű „hozzájárulásra” eddig még nem nagyon volt példa. Így ez jól illeszkedik a kormány barátokat támogató, ellenségeit sújtó lexeinek sorába.[..]No persze értjük az okokat. A kormány, illetve az azt alkotó pártok népszerűsége folyamatosan csökken, de az egymással együttműködni képtelen ellenzéki pártok miatt, még mindig megnyerik az időközi választásokat. Erre pedig remekül lehet hivatkozni, amikor a csökkenő mutatókat firtatják.

Hódmezővásárhely ráadásul presztízs értékű a kormánypártok számára. A megyei jogú város a Fidesz egyik legnagyobb hatalomú politikusának irányítása alatt állt az elmúlt tíz évben. Meg kell tartani, nem vitás.

Borítékolható győzelem

Lázár helyére a Fidesz-KDNP támogatásával az eddigi alpolgármester, Almási István pályázik. A 68 éves magyar-ének-zene szakos tanár és népművelő a városi könyvtár éléről került előbb a város önkormányzati testületébe, majd onnan 2000-ben az alpolgármesteri székbe. A Jobbik Kovács Sándor autóalkatrész-kereskedőt, az MSZP Kis Andreát, a képviselő testület egyetlen szocialista tagját indítja. Nagy László függetlenként ugyan, de a Magyarok Szövetségének támogatásával indul.

Függetlenül az 1.7 milliárd forintos választási állami támogatástól, mi úgy látjuk: nincs valós kihívója a kormánypártok jelöltjének. Lázár János városa minden bizonnyal Fidesz-KDNP irányítás alatt marad. 2014-ig biztosan."
@keresztanya fabi(en):
Jó ötletet adtál mert éppen egy picit túl ettem magamat és nem férek bele a motoros ruhámba viszont viszonylag hosszabb útra kellene mennem. Mindjárt megnézem az általad említett szennylapot és remélem a hatása után már gond nélkül tudom becippzáraznom a motoros dzsekimet :DD
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: bakker, erről beszélünk mi is itt, szóról szóra ezt tudnám leírni én is

ebbe illeszkedik a t-s linkem, és lézer jani kirohanása a rájfájzen ellen, a Rodeoval kielemezett tőke bevonás, a haverok bank és biztosító alapításának felfuttatása, és az egészpályás letámadása az ellenségnek, minden fronton
@sanyoka: Jobb, ha nem nézed meg. Még fejre állsz, most olvastam bele.
@shinichi: sokban egyet értünk. Gyanitom egy gesztuskommunikácio zajlik tényleg, ahogy a korábbi linken is szó esik róla. Csak kezdek fêlni, h. Orbán is kezdi elhinni a saját média-hekkjeit.
@a szív fészkei: Állítólag ma pénteklacit poligráfra is rákötik. Tartok tőle, hogy ki fog akadni a műszer. :)
@keresztanya fabi(en): meddö gyogypedagogiai munka lenne. Lobotomia utan nem lehet nevelni.
@GeoCracker: Hát most hogy mondod... lehet hogy tényleg elhiszi. :)

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20120719-orban-arrol-beszelunk-hogy-milyen-nehez-pedig-dol-a-penz.html#

"Orbán Viktor azonban az uniós pályázati pénzekre utalva hangsúlyozta, hogy "miközben arról beszélünk, hogy milyen nehéz nekünk, közben dől a pénz - ma itt jókedvűnek kellene lennünk"."
@shinichi:
"
-Milyen hangulat tifelétek?
-hááát....
-Azt olvastam kitűnő.
-Hol olvastad?
-A hangulatjelentésben
-Akkor biztos kitűnő. "
@a szív fészkei: Ezt is érdemes átfutnod ha még nem tetted. :((

Beszélni nem tudó idős asszonyt is meg akart erőszakolni a gyilkos - állandóan lopott, kirabolta a barátnőjét is

index.hu/belfold/2012/07/19/ha_otthon_volt_figyeltek_a_rendorok/
"Lehet, hogy kiderülne a nagy nyilvánosság előtt is az, ami persze sejthető az egymásba fonódó üzleteikből, hogy a jobb és baloldali gazdasági háttéremberek valójában egy olyan egységes és oszthatatlan hálózatnak a tagjai, ahonnan kilépni nem, legfeljebb kihalni lehet."

Erről szól a történet.

hvg.hu/velemeny/20120718_mong_omerta
@keresztanya fabi(en): Hát, ja most ezt hogy lehet kiszúrni? Itt is lennének boldogan követői. Csodás az idegenforgalomnak meg a bizalomnak.

A másik fajivá tett ügyhöz: proszektura.blog.hu/2012/07/19/bayerrel_egyutt_elni?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_07_19&utm_campaign=index
@a szív fészkei:

@a szív fészkei:

Nagyon rácuppantál erre a tragédiára. Mindenekelőtt leszögezném, hogy a keresztény értékek és a jézusi evangélium nevében a leghatározottabban elítélem az ártatlan emberek ellen elkövette merényleteket, hiszen az emberi élet alapvető érték a keresztény világszemlélet számára, minden más emberi érték megvalósításának feltétele, DE nem tudom magamba fojtani a kérdést: Ugyanennyire felkavar téged az ártatlan palesztin gyerek tömeges, bestiális lemészárlása?
@Gábriel angyal:

Menj már a faszomba a folyamatos béroffolással.
@GeoCracker: A lobotómiát most kellene már elkezdeni rajtuk.
@a szív fészkei: Hát a követői menjenek ki a nagy üres pusztába, ahol a madár sem jár és ott gyakorolgassanak magukon. Ha nekik ez a kielégülés
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány): Már ezt megírtam x-szer. Ártatlan Hamaszod ne tegye a rakétakilövőit pünktlich ártatlan palesztin gyerekek bölcsije, ovija közvetlen közelébe, akkor nem érkeznek oda a válaszrakéták. Szóval beszéld meg a Hamasszal, hogy mennyire becsüli a népét, ha így harcol sunyin, ahogyan ez a genya is.
@keresztanya fabi(en): :-DDD Lélektársak. Van erre egy zsidó kifejezés, hadd hergeljem őket: egymásnak baserolta őket az Úr. Képződjenek csak: "A baserolás jiddis szó, Isten által történő elrendelést jelent. A kabbala szerint ugyanis Isten eleve kijelöli a (férfi és női) lelkek párjait" (netről)
@keresztanya fabi(en): Nem hinném magukat akarnák kinyírni. Hisz ők alkotják a világ vezető faját, mint nordikusan - Orvicsk esetében kivételsen turániasan - szíriuszi párthus hercegek/nők, vagy mifene.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne bomolj ez egy index cikk. Vagy már az sem jó nektek??? :)
@a szív fészkei: Te komolyan beszopod azt, hogy az összes gyermekáldozat az pünktlich épp hamasz bázis mellett volt???
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Egy olyan helyzetben, amikor a kihelyezett banki hitelek – mondjuk, egy családvédelmi kormánydöntés miatt gyakorlatilag behajthatatlanná válnak – az új, hazai bankok meglehetősen olcsón vásárolhatják fel ezeket a követeléseket.

én is ezt írtam tegnap. Tehát bármit kinézünk ezekből.
@saravad: Kinéz bármi ezekből és az eredmény hatalmas mélyszántás a naszáddal a tengerfenéken: www.mfor.hu/cikkek/41_ezer_dolgozo_tunt_el_a_maganszferabol_egy_ev_alatt.html:
Ahol, mint Harrach örökbecsűjéből tudjuk, a horgony a KDNP. Kiváló helyzetelemzés.
@keresztanya fabi(en): Újabb szíven szúrt áldozat, újabb fiatal női hulla. www.borsonline.hu/20120719_fel_nap_alatt_kaptak_el_a_gyilkost_a_rendorok Remélem, elindult a vad kampány a fehér ölő erőszakosok ellen jobb térfélen!

Valahogy billeg a mérleghinta.
@keresztanya fabi(en): lehet. Bár vmit már ogy is tettek humánummentesitési céllal.
@saravad: Ha végigviszik amire utalsz, akkor az a bennfentes kereskedelem és a hatalommal való visszaélés leggusztustalanabb kombinációja lenne. Ez sehol nem állna meg. Kettévágnák őket, és egyszerre állítanák bíróság elé a bandát Strasbourgban és Brüsszelben.
@a szív fészkei:
sohasem röhögik el magukat amikor kiadják magukat párthus hercegnek meg marslakónak vagy siriusinak ilyen alapon hoppszassza is lehetnek az tényleg OPNI eset

brühühühühühü

a nagy fülkeforradalom és a NER meg a NENYI csak tudnám mijafasztjelentenek
off

tisztelt egybegyültek, én ennyit tennék a vissza vissza térő szomorú témához:

Halálbüntetés, uszítás, gyűlölködés: Bándy Kata családja közleményt ad ki

A Pécsen meggyilkolt Bándy Kata családja semmilyen módon nem járul hozzá, hogy a lányuk nevét uszítás, gyűlölködés, vagy a halálbüntetés visszaállításának ürügyéül használják fel - tették közzé a Facebookon a lány emlékére virrasztást szervezők.

hvg.hu/itthon/20120719_bandy_kata_virrasztas
meg még ezt, pedig nincs megváltó váró hangulatom:

Magyarország tartósan leszakadó pályára került

A Haza és Haladás Alapítvány egy komplex gazdaságpolitikai programon dolgozik – mondta Oszkó Péter volt pénzügyminiszter

www.napi.hu/magyar_gazdasag/magyarorszag_tartosan_leszakado_palyara_kerult.525874.html
@a szív fészkei: erre bárki számíthatott. Az élelmiszer és az energia ára a világban nő, mégha néha ugrál is.
MOL, földek, MVM stb.
@a szív fészkei: "41 ezer dolgozó tűnt el a magánszférából"

Ufók! Ufók! :D

Engem itt hagytak, basszameg.
@Cirbolya_sentinel:
+ gazdasági szakemberek képzése csak fizetős formában, de aki az állami szférában fog elhelyezkedni, annak majd a zállam átvállalhatja a törlesztést.

Hely meg lesz a szférában.
@shinichi: Brüsszelt most győztük le, Strassbourg ítéleteit meg leszarjuk (ják).
@saravad: Na ja. De kezd olyan lenni, mintha tényleg nem érdekelné őket mi történik az országgal. Mintha tényleg nem is számítanának rá hogy visszakerülhetnek a hatalomba vagy - horribile - hatalmon maradnak. Mintha nem értenék, hogy előbb utóbb kormányozni is kéne ezt a kócerájt. Olybá tűnik, azt gondolják őket sosem ítélik majd el ezért. Pedig de.
@shinichi: szerintem meg nem számítanak arra, hogy kikerülnek a hatalomból.
Néha odavetnek valamit mindenkinek - lehetőleg csak szavakat - és kész. A kommunikációs stábot bátrabb diktatúrákban már tarkón is lőtték volna, itt meg a háló népe nem győzi követni a baromságokat.

Minden politikus beszél hülyeségeket, minden kormány hibázik (ajjaj, pláne itt), de ami itt megy, az tényleg tankönyvbe való. Elmekórtan.
@a szív fészkei: gesztus lehetne Pintér felajánlott lemondása, a polgármesteré, rendorfonoké. Pár helyen szokták a világban. ..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
csak nem vagy nélkülözhetetlen?
@rodeo36:

Úgy tűnik. Fizetésemelést kérek!

És egy kisebb trópusi szigetet.
@rodeo36: olyan ember nincs, lásd Demján ciprusozását ;)

már linkeltem, de megteszem megint, mert ebből is látszik a vezénylóék féle kettős mérce:

www.napi.hu/ingatlan/milliardos_kft-ket_alapitott_demjan_cege.525824.html
:O csak nem, akkor ezek szerint nincs akku. töltésen, jó ez a politikai PR., látszik mindenen, erősödünk minden téren, és mégis rossz előérzetem van,

hvg.hu/gazdasag/20120719_orban_volt_jegybankelnokok
@Cirbolya_sentinel:
hidd el van, csak a hülye kapitalista -együgyű gőgjében- kirúgja, majd felvesz helyette -mivel már bosszantotta, hogy többet tud mint ő maga- 4 kezdőt akikkel el kezd ordítozni, hogy dolgozzatok legények holnap lesz a vásár

brühühühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

én asszittem már van egy klassz szigeted Madagascar-tól keletre a Seychelle-ek környékén...vagy a Fülöp szigetek környékén? ezek az idióták nem adnak szigetet csak irígylik, hogy te azt is tudod amit ők nem

brühühühühühhü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Figyi, ezek az uufók Atteszra vannak cuppanva, azt vitték el. Vele lennél egy légtérben????
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kisebbet? Hová rakod ChT-t meg a srácát + anyuját??
@Knósszosz: Meglepetésem van számodra, hogy jobban élvezd a hangot.

gpticketshop.hu/
"Orbán Viktor július 16-i hatállyal felmentette miniszterelnöki biztosi tisztségéből a nemzeti konzultációk lebonyolításáért felelős, tavaly ősszel kinevezett Nyitrai Zsoltot"

szabin van, vagy nincs?
@saravad: Szabadságon is dolgozik. Nem aszonta valami bennfentes a múltkor, hogy halálra dolgozza magát?
@keresztanya fabi(en): KIMIntek tényleg? ekkora megszállottak vagytok? 5-ről indul. www.newhit.hu/
Kidobja a kanapét - Nyitrait a konzultációval - , mikor őt magát kéne szelektálni, de nem reciklába!!!
Miért nem a másik Woody Allen film, a "Amit tudni akarsz a szexről de nem mered megkérdezni" (1972) c. filmet idézgetjük?

www.youtube.com/watch?v=-x5MnicMpH0

Köpjetek le, vessetek a vérmókusok elé, de az IMF tárgyalásokról nekem ez jut az eszembe Viktor és csapata c. bandáról...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na most ki a rabbi, mi a disznóhús, ki a rabbiné, a kötözőcsaj és a náspángoló? :-DD
@keresztanya fabi(en):
Gyáááheee! Köszi!
No és Te? messze vagy a helyszíntől?
Öö, sokáig ne uffolj, mer az nem egésségesch-:)
erre azért vártam és jó, hogy kinyilvánították: "A Pécsen meggyilkolt Bándy Kata családja semmilyen módon nem járul hozzá, hogy a lányuk nevét uszítás, gyűlölködés, vagy a halálbüntetés visszaállításának ürügyéül használják fel - tették közzé a Facebookon a lány emlékére virrasztást szervezők." hvg.hu/itthon/20120719_bandy_kata_virrasztas
@keresztanya fabi(en): tudom, nálunk is ők szállítanak. Dehát ha ők szálltak be 2 mrd-al, ez van. Gondolom remélik h nem védik meg őket.
@Knósszosz: Má` miért lenne ez off? Kimi aztán echte nordikus kékszemű, az pedig itt slágertéma szokik lenni, nem? ;-))
@a szív fészkei: A vasárnapi jegy 9900-ért úgy, hogy a vonatjegy is benne van, nagyon megéri. Csak sajna nem tudok ennyi időt végig tántorogni, főleg melegben.
A Super Gold tribün bejönne (az orrod előtt dübörögnek a lóerők vááá), de közel egy százas. Onnan F-3-at láttam ingyen, kva klassz volt.
Knósszosz mondta tegnap, hogy pénteken elnéz arra a hang miatt, neki megérheti ennyiért látni a versenyt
@Knósszosz: add át csókjaimat Kiminek, meg Alonsonak. Mondd meg a rénszarvaskergetőnek, üzenem, hogy húzzon bele de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!
@keresztanya fabi(en): Nagyon tökös asszonyszemély vagy te, hallod!! Én meghaltam attól a zajtól, amit a West Endnél hallottam május elsején, amikor az Andrássyn döngetett valamelyik. Már fentem a bugylibicseszt, hogy kilyuggatom annak a marhának a gumijait, aki itt gyakorlatozik az utcában. Aztán tudtam meg, hogy ez mi volt...

Na hajrá nyelvrokon, bár nekem mindegy tulképp! A Schumacher nem szimpi, az biztos.
Jó sok éve, amikor volt még érdekeltségünk, akkor drukkoltam a Paris-Dakaron Pierre Lartigue-nak, mindent meg is nyert. De azt se néztem állandóan, unom, na.

Ez meg nagyon ott van: hvg.hu/velemeny/20120718_mong_omerta
@a szív fészkei:
Ef egy az szerelem, szeressük nézni. Én minden pilótának szurkolok, aki mutat értékelhető teljesítményt. Kimi az "más". Világbajnok volt, a tehetsége nem megkérdőjelezhető. Én azért bírom (szerintem Keraesztanya is), mert nem lehet egy lapon említeni a többiekkel. Az első F-1-es futamán úgy szedték össze a paddock-ból, mert a start előtt egy órával édesdeden szundikált, mert ugyan már ne piszkálják őt ilyen baromságokkal, hogy futam kezdődik, ahol mellesleg neki is részt kell vennie.
Beült a verdába és élete első futamán hatodik lett.
Na, ezért bírom Kimit.
Nekünk legyen egy ilyen halvérű vezetőnk, aki nem focista tróger, hanem teszi a dolgát.
Don Vittorio ismét azt teszi, ebben a pillanatban kezdődik a meccs Clovákiában, ahol a Videjó Thon töketlenkedik a Ficzo SC-vel szemben.
Nem hányiger??
@Knósszosz: Na akkor meghívjuk miniszterelnöknek. Ő legalább nem csak majmolja a sportot, vannak eredményei, egy kicsit jobbak mint a kétballábasnak
Ha jól láttam, ez még nem volt:

mandiner.hu/cikk/20120719_orban_magyarorszag_utja_a_stabilitasrol_szol

"Az EU-s forrásoknak az utolsó fillérig célba kell érkezniük, és ebben „semmilyen kompromisszumot nem fogadhatunk el” – emelte ki Orbán Viktor a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség rendezvényén, amelyen az Új Széchenyi Terv eredményeit összegezték."

Így is van!
Minden fillér célba ér!
Nyerges-vontatóval. (palizálás)
Kompromisszum valóban nincs!

(Ha bárki is a "célba érés" pontos definícióját firtatná - na, ja itt rejtezik az eb hantja...)

Másik gyöngyszem ugyanonnan:

"Orbán Viktor arra mutatott rá, hogy míg az EU legtöbb tagállamából naponta jönnek hírek durva megszorításokról, addig Magyarország útja a stabilitásról szól. Az ország egy sikeres, XXI. századi gazdasági modellt épít"

Qrvára megesett a szívem szegény, permanensen megszorított "legtöbb EU tagállamon..."
Milyen szar lehet nekik, velünk ellentétben, ahol a sikeres gazdasági modell jáccik!

Adakozzunk hát, mert nekünk VAN miből!
Stabilan van miből!

Ellenvélemény? :o)
@Knósszosz: Ennyire nem vagyok benne Kimi meg mások életében. :-DD Hogy így nyomon kövessem, de nektek jó mulatérozást rajta! Gondolom, megint aranyért adják ott a virslit, a sört meg az örömjányokat. ;-))
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Az a sok hülye innen meg kirohan a megszorítás kígyóölelésébe belehalni-roppanni??? Nem is értem.
@a szív fészkei:
Na ide figyelj!
Stefi lehet, hogy kék szemű, viszont mentségére szolgáljon, hogy teljesen hülye. Semmit sem ért az F-1-hez, de azt gondolom máshoz sem.
Amúgy kösz a tegnapi Tank linket, tetszett-:))
Orvbán minden magánvagyonát + Simicskáét is adakozom a német-francia kizsákmányoltaknak!!!
@saravad: Szabi, külföldi tartozkodás során szokta. Nem kell szembesülni a másikkal, csak izenni, és selyempertlit küldeni.
@Knósszosz: Nem szólt az Kimiről semmit - németeket hájpol mindig a bilikék szemükkel - , én csak az ő baranyai tajparaszti ekeszántotta nyomvonalán elindulva gondoltam, ha a nordikus itt menő mindig, akkor Kimi is menő így a hatszázadik komment felé.
@Knósszosz: :-) Örülök.Ilyen a zanyai szív, hogy tudd. Mindig küld finomságot. Na megjött az igazi fiam is. ;-))))
@keresztanya fabi(en):
Nem jó, szereti a piát.
Bár ha a mai itteni garniturhán végig nézek, azok nem vodkáznak, inkább keményen drogoznak. Szóval nem tudom melyik a jobb...
Azért inkább Kimi-:))
@a szív fészkei:

"Az a sok hülye innen meg kirohan a megszorítás kígyóölelésébe belehalni-roppanni??? Nem is értem."

Ez télleg borzalmatos!
Elképesztő, hogy az emúttnyócév mágikus utó-deleje még mindig oly sok megtévedt embert felelőtlenül a nyomorba taszajt!

Csak úgy kitántorognak szegények...

És az milyen durva má', hogy még ONNAN is képesek levlapokat meg méleket írni, hogy ott jobb.
Többet keresnek.
Nem basztatják őket annyira, mint itthon.

Vagyis megrekednek azon a szinten, amibe belebódultak.
Förtelmetes!
Valamit tenni kellene, hogy felébredjenek...
@a szív fészkei: Hát, hogy őszinte legyek, mint tegnap írtam, voltunk egy ingyenes Renault napon a Hungaroringen néhány évvel ezelőtt. A lízingelt unokámat vittük el, meg az egyik haverunk agitált bennünket, hogy biztosan jó lesz. Hát eléggé sokat vacilláltam a menésen, mert utálom a tömeget, sorban állást, nyakamba lihegést, tolongást, lökdösődét stb. Gondoltam, hoyg ingyenes lévén megjelenik a csürhe. Mikor megláttam, hogy mennyien vagyunk, majdnem fel kellet, hogy mosson a famili, legszívesebben visszafordultam volna. DE. Nagyon illedelmesen viselkedett a több 10ezer ember, kultúrált célközönség volt. Egy negatívum volt, hogy délutánra mindenütt elfogyott a sör. Gyerekeknek, felnőtteknek klassz programok, koncertek voltak, oldtimer felvonulások. Ésaz F-3-as verseny, 2 akkora bukással, hogy repültek a levegőben az autók. Szerencsére nem lett baja senkinek.
Akkor csapott meg a mozdony füstje után az F-1 szele igazán.
Schumit sosem szerettem, nekem az első kedvencem a Pique volt, Kimi meg egy bárgyú lélek, de érti , tudja, amit csinál
nol.hu/gazdasag/20120719-megsem_fizet_az_mnb_

[..]+Járai Zsigmond a levele szerint a sajtóból értesült a keddi találkozóról. Ezzel kapcsolatban Róna Péter jelezte, hogy ő a Népszabadságon kívül mással nem beszélt erről, és az internetet átböngészve sem találta nyomát annak, hogy nyilvánosságra került volna a találkozó ténye – egészen Járai leveléig." Érdekes, milyen jó szimatuk van.
@keresztanya fabi(en): Bírlak nagyon, simán elhiszem, hogy beleláttad a dologba, ami benne van,de én nem vagyok rá antennázva, tehát nem érzem át. Vezetni se tudok, jogsim sincs. Épp ezért létezik még a budapesti populáció többé-kevésbé. Hogy van önkritikám. ;-DD
@Knósszosz: Én is szeretem, miért baj az. Attól még nem alkoholista, azt mondja a finn beszállítónk (ők már találkoztak vele), nagyon tud mulatni, réneket hajtani. Én már voltam kint náluk, Helsinkiben diszkóban is. Kevés a pasi, sok a nő, iszonyatos a vadászat az ilyen szórakozóhelyeken. Inni és itatni is tudnak keményen. Van valami piájuk, ami förtelmes, hajdani a bocskorszíj nevű cukorkára hasonlít az íze, színe. Ha azzal kínálják az embert, az már a kibaszás. Aki azt megitta, még másnap is szaporította a Róka Rudi állományt. Grand Hotel ide vagy oda. Nagyon tudnak mulatni, kedves, aranyos emberek alapból.Olyan rénszarvasfilét az életben nem eszek többet, mint ott.
@a szív fészkei: délután hallottam, a rádióban, hogy kicsit elkésett Járai ezzel a levéllel, ugyanis addigra megtörtént Róna Péter találkozása az IMF-el. Azt nyilatkozta Járai, hogy Róna a magánvéleményét közölte az IMF-el a tranzakciós adóról.
Ha én tárgyalok valakivel, akkor ne akarja már más utólag megmagyarázni, hogy az az én véleményem volt, vagy az fb.-é. Ennyire fosnak??? Gondolom, hogy nem Róna kezdeményezte a beszélgetést. Az a bajuk, hogy az IMF nem szarta le az ügyet?
@keresztanya fabi(en):
A híveket nyugtatják... A felelősséget maszálják... A hülyeségüket takargatják...
Szabadon választható! :)
@keresztanya fabi(en):
Ugyan már, tudod, hogy én is bírom a csávót!! Ezt azoknak firkantottam ide, akik nem értik méér'? Há' azér, mer nem 2.03 ballábas focista.
Ja, remélem ottan bratyiszlava környékén elmossa a hidegfront a vezért. Ottan szurokol a videotonnak, tán vitt ficzónnak alcsúti kerítésszaggatót is, meg esetleg manghalicza kalbászt is. Azt mondta fidesz kommunikáció, hogy ott a sztadhiónba dolgozni is tudnak, ha már összejöttek. Kurva nagy meló lesz, az biztos.
Phűű, most Te meg én vagyunk a hülyék, vagy csak nem vesszünk be minden szarot? Vagy egyszerűen liberálbostevistákként kiragaggyuk aszámunkra elferdíthető szavakat az eredeti kohn-teksztusból?
Hát, nem tudom.
Az pisztos, hogy most eszem. S ha eszem, leszem. (Géza)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Egyre többen fognak kimenni. És sokan bárni áron, még 1.000 EUR fizetésért is, tróger munkára.
Én termelő üzemben dolgozom, a betanított munkások 85-90e Ft-ot keresnek, nem túl emberi körülmények között. A mérlegképes könyvelőink 100e-et, napi 9-10 órával. Ebből fizetnek rezsit, hitelt, gyerekeket iskoláztatnak, ami marad abból pedig "élnek". Az egyküknek, 3 gyermekes család, orvosi hanyagság miatt meghalt a5 5 hónapos kisfiuk. Mi adtuk össze a temetésre valót. Na erről sem írt a sajtó. Igaz, a szülőknek nincs pénzük ügyvédre, hogy pereljenek.
A híres Mercedes gyár is 105 ezer nettót fizet a betanított munkásainak. Együtt utazom velük, van aki 70 km-ről buszozik naponta, hogy legyen munkahelye. Szép ruhát kapnak az igaz, de csak a panasz dől belőlük, kivéve, mikor alszanak a buszon a fáradtságtól.
@Knósszosz: A meccsről, illetve az esetleges munkáról szívszaggatóan mondták, hogy vezírünk mindenkivel nyitott a tárgyalásra.
Ahogy az időképet nézem, kapják felülről a hűtést
@keresztanya fabi(en):

Keserű iróniámat félretéve: ezek azok a valódi életképek, amelyeket ugyan - szerencsémre - nem kell átélnem - egyelőre, de kituggya...? -, ám látom, hallom érzékelem.
Mindenhol honunkban!

És nem látszik fény - fény??? Hah! Még csak középsetét alternatíva sem! - ami a változás esélyével biztatna.

És a tehetetlen düh erősödik bennem (is, mint közületek sokakban!)!

Bégetik a tájékozatlan és/vagy buta és/vagy megfélemlített tömegek, hogy "négy láb jó, két láb rossz!"

És akárcsak Orwell látnoki művében, a bégető kórus azt sem veszi észre, ha naponta cserélődik a "két láb" és a "négy láb" pozitív/negatív aspektusa...

De nem borongok tovább, mert ragadós! :o)
@Cirbolya_sentinel: asszem minket megint elkerül, még 28 van árnyékban, illetve sötétben
@Knósszosz:

Súlyos tévedésben leledzel. Az én utolérhetetlen univerzális műveltségem a Formula 1 világára is kiterjed.

@a szív fészkei:

A finnek a nordikus rassz cigányai. Halszagú, alkoholista semmirekellők.
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: Szerencsére nekem sem kell még átélnem ezeket, de látom a beosztottaim és a többi dolgozónk csődjét. Egyik gyerekem már kimenekült, ő szerencsére jól keres, meg van a nettó 1500-1700 eurója, havi közel 300 órával. Itthon meg kapja hozzá a kiemelt szakmunkásbért Ft-ban. Mivel eléggé spártai életmódot él, így jelentő összeget tud megtakarítani. A munkatársai már viszik ki az asszonyt, sőt néhányan még a gyerekeket is. Jobban meg tudnak élni mint itthon, még úgy is, hogy lakást bérelnek. Ha ésszel gazdálkodnak, akkor minimum 1000 eurt félre tudnak tenni. A másik gyerekem minimálbérből és 67 ezer gyed-ből nevel egy gyereket. Ha nem támogatnánk őket, akkor pl. télen nem tudnának fűteni, ha elromlik valami, akkor nem tudják megcsináltatni. Most fizettem ki a kocsijukra 150e Ft-ot, ami muszáj volt, mert munkaeszköze a vejemnek. Védőoltások az enyémek, vannak eü problémák, szerencsére nem komolyak, de sajnos maszekul kell hordani, mert 2-3 hónap a várakozási idő mindenütt. De a7-8 ezer pénzecskéért egy héten belül tudnak fogadni.
@keresztanya fabi(en):

Vettel a kedvencem, bár fogcsikorgatva elismerem, hogy a lófejű Alosno a "legteljesebb" pilóta a mezőnyben.
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány):

Eljött a pillanat, amikor már én sem hiszlek el.

Tök jó - khm, khm... - blog-hack volt, gratula - khm, khm... -, némileg túlspiráztad, ideje befejezni.
Mert miképp többen rámutattak: unalmas.
Baszottul unalmas, amit írsz.

AZT fel sem merem tételezni, hogy valódi lennél.

Mert ha igen, akkor "érett" korom ellenére komolyan el kellene gondolkoznom azon, hogy érdemes lenne külföldre távoznom.
No smiley.

Csá, béjbi! :o)

(Következő beírásodnál tahómentesítelek)

Gyöjjék hát a coming out! :o)
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány):

Sajnálom, ez kevés, jobban meg kell dolgoznod a tahótlanító gombért, ha ez volt a szándékod.

Menni fog, én bízom benned! :o)

A másik út: a coming out.

Ha kérhetem: nyilvánvaló intellektuális fölényedet ne fitogtasd túlzottan, elég lesz középszinten.
Mert miként már oly sokszor megtörtént itt blogban, az a középszint is elég lesz mindenki számára, hogy láthassa: nem vagyunk egy súlycsoportban.

Hajrá, Stefi! :o)
@Vytézffy Tekyntetesffy Őméltóságosffy Csaknézek...: nem lehet valódi, mert minimum fél óráig szenved 2 kommentje között, hogy mit írjon le. Aztán biztosan 25x átolvassa, majd jóváhagyás után küldi el. Milyen sivár lenne az életünk nálküle. Stefike kérlek még, még!
Jó éjt, lekapcs, mert ideért a vihar szele.
@keresztanya fabi(en):

Sivár, persze hogy sivár!
Sivárságért sóvárgok! :o)

Ám hajrá Stefi! :o)
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány):
Valóban?
Akkor súgjad ide a fülembe, amikor Kimi világbajnok lett, akkor melyik futamon alázta szarrá Sumakker az utolsó körben megelőzve őt? Ne guglizz, lökjed! Amúgy igaza van egy előttem szólónak (tegnap én is utaltam rá), nem vagy te hülye LászlóBélaDani mittodomén.
Olyan vagy mint a pausz papír, ezt be is szívják sokan.
Te miért nem állsz ki a normális gazdaságpolitika mellett? Fizetnek érte, vagy csak szimplán barom vagy? Megélhetési hülye?
@keresztanya fabi(en):

"25x átolvassa"

25x???
Na ne má'!

Egy intellektuális überfraulein olyan felületes fércmunkát nem engedhet ki a klaviatúrája alól, hogy csak 25x!
Minimum 100x! :o)
@Knósszosz:

Kimit eddig minden komolyabb csapattársa csúnyán megverte, kizárólag Coulthardot és a szélsőségesen kövér Montoyát tudta konzisztensen maga mögé utasítani (a Massa balesete után beugró Luca Badoert és Fisichellát most nem számítom). A Saubernél még Heidfeld is megverte, a Ferrarinál Massa sokkal meggyőzőbb teljesítményt nyújtott(főleg az időmérőkön alázta meg az alkoholistát), idén pedig Grosjean egyértelműen gyorsabb.

Egy vesztesnek szurkolsz.
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány):
Szóval a Finnek gyökerek...
Meg gyökerek a fapapucsosok, meg a Britek, a Gallok és mindenki, aki nem turulszaros vadbarom. Néha a közepébe találsz a riposztjaiddal az aktuális témának, de engedd meg, hogy ezt ne kajáljam be. Lehet, hogy most elküldenek engem a francba, de azt gondolom, hogy intelligens vagy. Győzike színvonalán nem lehetne írni olyan provokatív szarságokat, amelyeket Te szoktál. A provokatív és egyben találó mondatszerkesztésed alapján kérdezem: miért vagy ekkora barom?
Mennyit fizetnek a demenciádért?
Ha van eszed, váltasz.
Szarban lesztek pofika...
@Knósszosz:

Hagyd a picsába. Igyál valamit, szívj el egy cigit, kapcsold ki a gépet. :DDD
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány):

Megértem hallgatásodat.

Mert miként a vakságból visszatérni vágyó, s a LÁTÁST szomjúhozó vándornak, akként nekem sem szabad azonnal a tiszta napfény megvilágosító erejében megmerítkeznem.
Mert elvakítana a sugárzó fény, mely spirituálisan sugárzó lényedből, intellektusodból, de főként utolérhetetlenül nagy parasztságodból áramlana felém!

Bécsukom hát vak-féliglátó szemeimet, és azért imádkozom, bárha csak ezredrészében oly tisztán látnám a világot, mint Te!
Esedezem hát Orbán Uralkodónkhoz, hogy velágosítson hát má' meg éngemet!

És midőn spirituális kalandom ippeg a magasztos szférák legtetejére hág, s áhítatom fokozhatatlan, félrelökhetetlenül és markánsan megfogalmazódik bennem a gondolat, nem először, de végleg:

Stefi, ugyan mennyé má' te a jó büdös picsába!

(Gomb nyom)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Azt hiszem igazad van!
Meg is fogadom, de mielőtt elszenderülnék, még hallgatok valamit, nézek valamit-:)))
Jó éjt pajti!!
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány):
Montojja kövér... ja.
Amúgy kire gondolsz? Valami délamerikalyisztárra egy sorozatba? Teljesen hülye vagy! Láttad Juan Pablót már képernyőn?
Nem, biztosan nem. Akkor nem mondanál ekkora baromságot.
Tekyintessfy kolléga szavaival élve: "Stefi, ugyan mennyé má' te a jó büdös picsába!"
Muhahahaha
@Knósszosz:

Mi van, fütyike? Szembesülnöd kellett a ténnyel, hogy még a saját területeden, a Forma 1-en belül is csuklóból lenyomlak? Valóban, nincs az életnek olyan területe, amelyben ne tudnálak bármikor játszi könnyedséggel megverni.
@Knósszosz: Amikor Torontóban jártam Indy futamon is voltunk. Le is róttuk a kegyeletünket, ennek a balesetnek a helyszínén. :(

youtu.be/kODJoZwik_E
@Knósszosz:

Menj a zeneszobába, linkeltem egy jó számot! :D
@Gábriel angyal:
Legyen!
Ez jó vót, én bármikor szívesen röpködök.
Nem csak vadászilag, hanem emígy is:
www.youtube.com/watch?v=2C_RK-5le-0
Tupi 154-es, landing in Ferihegy. A kedvenc gépem (volt), sokszor repültem vele. A Kuznyecov hajtómű hangját azt nem lehet überelni, akkor se, ha orosz volt. Muzsika, érted? A mai CFM csövek amik a B-737 NG-ket tolják, azok csendben végzik a feladatukat. Nincs orgazmus, amikor hallod felszállni őket Ferihegyről. Persze nem is zabálnak óránként másfél tonna kerót, teljes Fadec-es motorok, a számítógép optimalizálja a működésüket.
Na jó, ezt lesd meg, aztán menj aludni!
www.youtube.com/watch?v=KXtP7IXPtoE
Qrva jó, jó éjt!
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány):
El kell ismernem, te egy polihisztor vagy. Bármilyen témához hozzá tudsz szólni, ez igazán dicsérendő. Esetleg azt is tudod, hogy abból a kibaszott nagy szarból amit amit a közgép generált nekünk az ő háeresével, hogyan fogunk kimászni?
Faszorrú vagy te, csak guglizol pucuka. Nem értesz te semmihez, csak vered itt magad a földhöz, mekkora műveltséged van.
Vitakészséged zéró, de minek is baszom itt veled a rezet?
Nem végeztem eggyetemet, általánosból is kevés van, de a te szintedre nem szeretnék süllyedni. Nem győzikebunkóságra gondolok, hanem erkölcsi szemétbányára.
Érted te, csak nyomod a mantrát.
Átlátok rajtad, ne erőlködj!
Jó éjt
@Knósszosz: Ez a svájci cucc nagyon jól esett. Jó éjt neked is. :)
@Stefánia kisasszony (evangélikus sváb parasztlány): Te meg egy nagyon rossz vicc vagy. Szeretnék én úgy élni, mint ezek a halszagú semmirekellők.

@Knósszosz: Ez már egy túlhajtott abszurd. Volt egy francia író. Lafred Jarry és az ő hőse Übü király. www.drama.eoldal.hu/cikkek/dramak-_konyv_/ubu-kiraly.html Sinkó jártszotta, a feleségét Básti Juli anno a Katonában. Iszonyú aktuális, mert überübük alatt nyögünk:[..]"Übü király a megtestesült hatalmi téboly, az ostoba kapzsi önkény megtestesült jelképe, ami igaz a társadalomra is, amiben élünk. Jarry drámája a fesztelen, és képtelen dialogusaival az abszurd színház tiszteletlen klasszikusa. Amikor elősször bemutatták a drámát, a nézők fújoltak, és kivonultak a színházból. Ezek után Jarry lelkileg összetört, és nagyon fiatalon tuberkolózisban meghalt."

Stefike meg ezek kvintesszenciája itt a blogon. Becsüljük meg, a legjobb mérőműszere az orvbániságnak.
Alfred Jarry, bocs tőle az elírásért.
@keresztanya fabi(en): Nem, most az IMF-csalinak hála, megy le. 284 körüli.
www.facebook.com/MakutyiEnciklopedia Ez a
Pálffy nagyon súlyosan néz ki. A májcirózis erőteljesen jobban áll, mint ő.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csúnyák vagytok! "Értékes döntetlent harcolt ki a Videoton
A Videoton FC 1-1-es döntetlent játszott a szlovák Slovan Bratislava vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2. fordulójának csütörtöki, első mérkőzésén.
"
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=570859

Gazda szeme hízlalta.
vajon itt működik a kommentelés? az új posztnál nem
Fabius, az új posztnál nem lehet kommentelni... :-(
@épészmérnök:

Nekem megy a másik poszt alatt is, viszont a blog egy hétig töltődik be.
@épészmérnök:

Megnéztem, elvileg minden jó, a többieknek is megy. Próbálj ki majd visszalépni az indapassba, az sokszor megoldja.
süti beállítások módosítása