Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.08. 03:19 Fabius

Szalai Anomália kinevezésén hány aláírás van?

Címkék: fidesz klubrádió szalai annamária

Úgy járnak Orbánék ezzel a Klubrádió üggyel, mint az egyszeri ember aki maga köré szarik, majd egy lábon balettozik, hogy ne lépjen bele. Nem hittem, hogy tudják Szalai Anomáliát annál is kínosabb helyzetbe hozni, mint amit a kreatívok a Maradj talponban megírtak neki, - csodálatos videó, aki nincs strandon annak kötelező darab - de a legutóbbi klubrádiós kifogással kiérdemeltették vele a Leghülyébb Kifogás Díja Orbán Viktor Arcképével fokozatát is.

 Ugyanis az van, hogy a Klubrádió bíróságon is vitatott pályázata a lapok üres hátoldalán nincs megszámozva és aláírva. Ennek vonzatait Timár Gábor barátom blogposztjában kifejtette, ezért én most nem teszem.  Viszont van a posztban egy félmondat, amire természetesen felütötte fejét a vérszem, és vállalom miatta a mai: hogy szűzmariska fosson nyakon, mi ez az ugráló szar már megint? - kommenteket. 

Mert lássuk be, ha egy amúgy érvényes pályázatot vissza lehet vonni azért, mert a lapok hátoldalán nincs aláírás, akkor egyéb helyeken is fölmerülnek mindenféle kérdések:   schmitt-alkotmány-hátlap.gif

Bezony. Van aláírás az Alaptörvény hátlapján? Esetleg a 2010 évi XLIII törvény a központi államigazgatási szervekről, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról - törvényünk lapjainak hátoldalán? Nincs? Akkor viszont válltáska, jó volt veletek. Szalai Anomália kinevezésének hátlapján van aláírás? És ő maga aláírta a médiatanácsnokok kinevezését a hátoldalon? Mert emlékeim szerint nem.  szalai annamária.jpg

Tudom, a Klubrádió eriggyen' a talponállóba, az értelmiség meg a romkocsmába merengeni. Ti meg csak égessétek magatokat tovább ezzel az üggyel, mert így már nem csak azt igazoljátok kifelé a világnak amit a médiatörvény óta a fejetekre olvasnak, hanem azt is, hogy bármekkora állatságra is képesek vagytok ezért. Drágabolgárúr és a rádiója negyed ennyi kárt okozni nem tudott volna nektek. 

 

Ügyesek vagytok, csak így tovább!

288 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr214635411

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.07.08. 12:33:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes: M?eg az sem, ha gátlástalan fijatal lejánykák akarnák elcsábítani ősz fejemet..hát bírom én..ezt a "meleget"?!
@Penivaldes: Ha még élek -99 évesen - , majd arra tolatom magam a kerekesszékkel és veszek tőled.
@a szív fészkei: számoltam hány férfi autós lasít le. szerintem pár otthonban akkkor nagy feszkó volt. mert voltak akik a barátnőjük, feleségük mellett csinálták ezt.
én meg kuncogtam. .)))))))))))))
@épészmérnök:

Abszolút politikus volt. Mi más? Csak nem olyan. A „liberális” szót sem alkalmaznám rá politikailag. Félrevisz. Életvitelileg annál inkább, de abba minek ezt a szót keverni? Szabad szellemű, vagy egyszerűen csak szabad, jobb leírás róla ha nem politikai, hanem emberi értelemben használjuk.
fenteslent.blog.hu/2012/07/08/cim-nelkul_11263

Uncsi vonulás volt, ahogy ez a blog írja, szegény kigyúrtak, nem kapták, amit vártak, azt a borzongató fülledt romlottságot. Persze, hogy a kutyus itta meg a levét a nagy löttyös indulatjuknak!!
@Penivaldes: Kislány, ha Te tudnád, amit én tudok!
De ráérsz még, van rája 30-40 éved, ha minden igaz!:-D
@aritus: @épészmérnök:

Hehe, ez az elvárás megfogalmazó rész tényleg olyan, mintha én mondtam volna :-))
@épészmérnök: mert most ismét az oroszok a barátaink, és az amcsik az ellenségeink, nem tudod? Így szépen körbeértünk, és ott tartunk, mint 89 előtt.
@Penivaldes: Ja, anyukám azt úgy fogalmazta meg, hogy működik a vadászösztön.

Meg tényleg a legtöbb azt hiszi, ellenállhatatlan. Pláne géperejű járművükből kibazsalyogva. :-DD Édesek szegénykék a téveszméikkel.
@Fabius: ja, pontosan, te jutottál eszembe, hogy te is mindig ezt nyomatod:)) és milyen igazad van!
@aritus: Ebben lehet valami! Az ellenségünk ellensége a barátunk, ugye?
@a szív fészkei: van hogy integetek nekik egyet. .))))
azt hiszik ettől majd beájulunk...hogy a menő kocsijukból bazsaloygnak:)))))))))9
@sanyoka:

Ej, de csodálatos mikor egy kommnistából lett fideszes hazafiasságról pofázik...
@Penivaldes: Bal kéz kecsesen kinyújt, középső ujj elegántososan felemel..a többit nem írom le!:-D
@Fabius: Márcsak Pozsgai meg a Hazaffyas Nemzeti Front hiányzik, mi?:-)
@Fabius:

Csak azért lett moszkvai nagykövet, mert fiatal volt és kellett a pénz...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem megy:(((
mert ettől a gyűrűs és a mutatóujjam begörbül. a kisujjamat meg a hüvelykujjam eltartom.
@a szív fészkei: nem is azt írta a blog. Szerintem meg magyon felszabadult, és jóhangulatú volt. Én 2008 óta megyek, és eddig ezen éreztem magam a legjobban, a kurva meleg ellenére. Pedig még azt sem tudtam, hogy beállt a menetbe az amcsi nagykövet:)), ezt utána a hírekben olvastam.
Szerintem az zseniális ötlet volt, hogy egy piknikkel indult az egész, szerintem mr ez megadta az alaphangulatot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezt cáfolnám:Békásmegyeren hemzsegnek a denevérek, meg a szúnyogok is, itt békés egymás emellett élésben szarnak a galambok is mindent össze..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): a szúnyogok megtudják keseríteni az életed a folytonos beszédjükkel..
@Fabius:

Igen. Még a fülembe cseng amikor egy, ha jól emlékszek, Szabad Európa interjúban – 1988 vége, 1989 eleje lehetett és már ilyen is volt – ilyet szólt, amúgy kimódoltan: „Ez a mi pártunk, jó párt.” Iszonyú nevetségesen hangzott. Most is, ha eszembe jut.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ebből a kellett a pénz stimmel.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Azért az igazi cukiság lenne, ha Pozsi, Szűrös meg Stumpf Pityu elmenne Biszku háza elé tüntetni, hogy zárjuk le a kommunista múltat.
@Penivaldes: Próbáld meg két karral: kereszt alakban a két kar alsó 90 fokos szöget zár be a felkarral, másik szintén, mellmagasságban. Lehet hirtelen, be lehet lassú, megfontolt mozdulattal. Ugyanez variálható fentebb leírtakkal, kacér mosoly mellékleteként is..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): akkor is szétállnak az ujjaim. te ha lefogom a hüvelykujjammal a többit akkor jó.
különben nekem nem kell senkinek bemutatnom. azzal a tekintettel ami nekem néha van..azzal jégkorszakot lehet előidézni.
@ByA:

Nekem ilyenkor Pozsgay meg 86' jut eszembe, mikor megkérdezték tőle: ha úgy alakulna kit választanál? A népet vagy a pártot? A népet, mondta akkor, majd az MSZMP felbomlása után megalapította a jogutód MSZP-t, és rögtön az első államfőjelöltje lett még 89-ben.
@aritus: Ahogy én értettem, a botrányokozóktól finoman megszabadultak, akikre mindig boa-segg- és egyéb rázóként hivatkoznak az erkölcsvédők, hogy miattuk legyen tilos a menet. Bár egy évben egyszer farsangolni miért is ne lehetne nekik is?

Mindegy, akkor igazad van - én nem voltam soha, semmi kötődésem ehhez nincs is - csak a basztatásuk undorító és az ellen szólni kell. Ha jól érezted magad, akkor jó! ;-)))
@Fabius: Látnád, hogy meg van magával elégedve! Ő a folytonosság maga a két kommer éra közt.
@Fabius: Pozsgay egy síma hazug volt. Emlékszek egy megjelenésére diákok körében amikor – pletyka szinten – úgy konferálták be, mint valami alternatív személyt. Gusztustalanul beszélt mellé a bátor ember. Ez még bőven a Gorbacsov hatása alatti átalakusok előtt volt. Nem értem miből lett a nimbusza már akkor, hogy ő valami más, amikor ennek nyoma sem volt. Mintha párt körökben terjesztették volna ezt, ők tudják mi célból.
NHH mi a fasz van veled mondd csak
Beteg vagy vedd észre felment a lázad
Kábé…

Nekem (mint későn érő típusnak), most jött le, hogy valóban képesek elkaszálni a Klubrédiót. Azt gondoltam, hogy azért a nyomás csak hat rájuk. Mariskáék nyilatkozata, ezt cáfolni látszik. Nagy dolog, legfeljebb elküldik a krúzt, meg a klintonynét is megint a francba.
A lényeg: bolgárúr ne legyen drága, mákszimum olcsó pattanás a NER seggén, amit most megerőltetés nélkül kinyomhat, Don Vittorio legkisebb porontya is, ha arra támad gusztusa.
Jöhet a tipp mix? Mi lesz jövő csütörtökön?
Akkor lesz vége a rendkívüli nyári ülésszaknak, ott a pont, oszt lehet anyázni szeptemberig?
Mondjátok…
@Knósszosz: szeszi Knósszosz.
mindenkit képesek elkaszálni...
Na nekem most mennem kell nézni a szemem a tükörben.
kellemes éjt nektek. hegedüljetek, és egyetek!
@a szív fészkei: én egyébként először azért mentem, mert teljesen felháborított az a hecc kampány, ami a 2007-es pride ellen volt, majd a 2008-as előtt már hetekkel teljesen nyíltan szervezték a neten a gyűlölet kampányukat és támadásaikat a menet ellen. 2008-ban még a rendőrök odaengedték az Andrássyra a hülye állatokat (szerintem még ők sem voltak felkészülve arra, mire képesek ezek), és mi vonulók voltunk kordonok közé zárva, az út két szélén meg ezek. Akkor konkrétan halálfélelmem volt, mikor vége lett a menetnek, még kb 2 óráig nem tudtunk hazamenni, a rendőrök se tudták, hogyan fognak minket kimenekíteni. Borzalmas volt.
Szóval eleinte szolidarításból, meg felháborodásból mentem, de azóta kiderült, hogy a családban van érintett, azóta meg pláne megyek, akkor is ha 40 fok van:))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem nem. csak én a saját szemem rabja vagyok. a szürkéskék/szürke szemem rabja...ami este a legcsodásabb:))))))
@Penivaldes:
Egy link? esetleg?
Ne csigázzad itten a kiszáradt torkokat lyány!
@aritus: Ez egy szép kiállás, gratula! Igen, 06 után szabadult el a pokol, nem véletlenül persze, hogy dögölnének meg, akik ezt generálják máig!
@Penivaldes: Nézegeted a macskaszemed az alkotnyatban? Na te egy boldog ember vagy, hogy meg vagy magaddal elégedve!! :-)) Még Stefike is meg lenne veled nordikusan.
@ByA: Államelnöknek akarták. A szadesz népszavazása mentett meg tőle.
@a szív fészkei:

Félreértesz. Sokkal korábbanról beszéltem. Még messze nem volt más párt, mint a vörösök.
"gy a kormánynak valószínűleg új források után kell néznie, amire Orbán Viktor is utalt pénteken: „Nem akarok senkit sem ijesztgetni, de Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek az asztalfiókjában jó néhány terv lapul még" – mondta a kormányfő."

De kár, hogy elfogytak a libák...
Kedves Viktor, bazd meg, mutass rá az ujjaddal Matolcsynak csak egyetlen olyan ötletére, amelyik működött...
@aritus:

Hát, inkább száz meleg, mint egy azokból a mocskos nácikból, mondom ezt heteróként.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A középsővel sok olyat tud.
Amit beszívtál. Meg mindenki.
Mi kell még?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Te csak ne vicelőggy, amikor solyomszemék hjugrent után nyomoznak, jó? Több komolyságot, ha szabad kérnem!
@Knósszosz: Ko molyság? Az valami komenyista furfang? Voszem tezsvér, okíccs!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem, hetven nemigazán. Reggelente eléferdül azért még oly baki, mint bakfiskoromban!:-P
@Knósszosz:

De mi ez a "rengeteg ötlet van még a tarsolyában" duma, normális országokban a második hibát sem engedheti meg magának a pénzügyminiszter, ez meg itt szórakozik...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hibát? Hol látsz Te olyat? Gazda(g)ságunk virágzik, népünk szaporodik, Te meg gaz ellenforradalmár rettegő vagyol!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
El bhaszaríntosz, nem nyócszem, perdón! Csak a teketlenségrül (vagy) annak a profizmusárul emlékeztem meg.
Én nem vagyok nyugodt, tudod?
@Knósszosz: Én meg teljesen. Minden ordnung szerint alakul, lassan beérik a gazdasági csoda!
Vagy nem, de a mienk, ha kicsit sanyarú is!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kezdj rettegni, amit eddig a nyakunkba fosott, az Don Vittorio szavaiból Ítélve, csak lájtos kezdet volt. Vedd tele a kádat benzinnel-gázolajjal, liszt-cukor-tészta, ilyesmit szerezz be! Nem is vicc, lehet még szükség rá.
Marha jó ez a smitpalis gif! :DDD
@Knósszosz: Cukros benzin nem jó ómen, én már eccer befürödtem vele! A jó öreg Kalasnyikov, az köll a népnek, az mindig eladható valamelyestfelé!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ez nem köll, én inkébb az idei kolbászos uborka levit szeretem. Perkelthez passzol, tán?!
@Knósszosz: Sejtettem, hogy meleg vagyol, de én toleráncos lennék!
Szeressed a levit, de pont az uborkafáéktú'!?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Én nem vagyok radhikáliss, és utálom a cukros senza piombót! A gázolaj se játszik, viszont ajánlanék egy hűvös Dotmundert, hamá' ilyen hösék van.
Mennék dögleni, korán lesz a kelés. Élesztő nélkül. (is)
@Knósszosz: Mosakodni köll, oszt a keléssel nem lesz gond!
Gombaszás ellen is gyó a gyóccerészek szerént!
Jó dögöléstot!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ebbe az időbe mi lennék? Hűvösch nordkappi bisztosannem. E-talátad, most sütök. Mosmá jó alszolol? -:DDD
Bírom ezt a Pápai gyereket, ez tényleg nem ismer se istent sem embert:
apapai.blog.blikk.hu/files/2012/06/Csanad.jpg

:DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

:-D :-D :-D :-D :-D :-D

bazmeeeeeeeg....
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Nemzeti rock meg Dóra? Oszt' a száraz fenyőléccel törésbemutató ami csak másodikra ment, he? :-D :-D

Legközelebb mi lesz, nádsíp törés mert az tutira sikerül? :-))
@Fabius: Nemzetünk határait gyepű védi, ezer év óta, ezt sem tuggyák egyeskék..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Gyepű?

Na az itten biztosan nincsen, két okból:

1: Nyugaton azé nincs, mert befektető ide csak akkor jön, mikor a burgerlandi paraszt fia átrúgja a labdát, és érte jön a fater. Ha vóna gyepű, még akkor se jönne.

2: Keleten azé nincs, mer Csapról hazafele óvakodtába elbotolna benne a magyar cigicsempész, oszt odalenne a jövedéki adó mentes Priluki szállítmány.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Jól néznék ki, ha egy igazi vén kujonnal textilpettingelnénk Penivel.:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Nemzetünk határait gyepű védi, ezer év óta"

emiatt vagyunk olyan begyepesedettek...
@Penivaldes: Nekem meg az éjjeli barna lepkék borítják fel a lelkivilágomat, Már svarcisan öldöklök köztük, mert megőrülök a zizegésüktől, meg a félelemtől, hogy rám szállnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Már mióta! olyan rajzai vannak 94-ről Orvbánról, hogy a másikat a fal adta. Megjósolta ezt az egész ámokját három vonással.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az elég köztudott, de miből gondolod, hogy a jobbikosokat egy zeneszerző érdekli?

Mesélj Haiderrről és ilyen tökösmákosokról.
@Knósszosz: De legalább dúl a sajtószabadság. :(
Duplagondol, újbeszél, a szeretetminisztérium mikor jön?
süti beállítások módosítása