Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.07.06. 04:54 Fabius

Fideszbűnöző után nyomoznak Zuglóban

Címkék: fidesz korrupció zugló zsarolás pusztai péter papcsák ferenc

Szinte egy időben jelent meg tegnap ez a két hír: Zuglóban javul a közbiztonság, Papcsák embere után nyomoz a szervezett bűnözés elleni alosztály. Itt most a nyájas olvasó nem vihog, nem kezd el kárörvendve fetrengeni a röhögéstől azt kommentelve kétpercenként, hogy persze, nincs bűnöző az utcán haverek, hisz beválasztottátok őket a képviselő testületbe, hehe. 

Érdekes sztori az ami a hvg.hu birtokába jutott jegyzőkönyvből kiderül. Főleg azért, mert meglehetősen életszaga van. A hazai pártfinanszírozás mocskosságát ismerjük régen, így nem nehéz elképzelni ahogy helyi szervezet samesza fölkeresi az ismert és jól menő vállalkozót, hogyaszongya aszitted itt a NER épül? Lófaszt, mama! Mi itt a zuglói KGST-t építjük - azaz, kölcsönös gazdasági segítség tanácsát, utóbbiból adok is mindjárt egyet, hogy lásd, csupa baráti gesztus vagyok: vagy nagyon jóban leszel Papcsák Ferivel, vagy nagyon rosszban. Ha barátunk leszel megvédünk, a klubkártya beugrónak egy lakás a frissen épített lakóparkban pont megteszi. 

Itt azonban álljunk meg egy pillanatra. Az építési vállalkozó volt annyira szemérmes, hogy letiltotta a hvg-nek a cég nevének közlését. Aki itt lakik azonban tudja, hogy túl sokan nem szponzorálnak lakáshasználattal se olimpikonokat, se valóságsó hősöket.   olimpia_1.jpg

Innentől pedig be tudjuk lőni a Pusztai Péter által állítólag követelt védelmi pénz nagyságát is, ha a cég honlapján a lakásárakra kattintunk. Barátkozós ajánlatnak az a tízegynéhány millió nem gyenge. Külön bája a dolognak, hogy a cég szlogenje: itt a győztesek laknak! - talán Pusztai ezért esett pofára, és nem lakik ott végül. Mert a történet szerint a vállalkozó megkereste Papcsákot, hogy ő mennyit tud a megválasztott képviselőből lett önkormányzati társasház és közterület fenntartó  igazgató építési engedéllyel zsonglőrködéséről, és mennyire ért egyet az általa elmondottakkal:

"jól gondoljuk meg, mit fogunk válaszolni, mert ha nem működünk együtt, ha nem teljesítjük a most elmondott és a jövőben felmerülő igényeiket, akkor többek között arra is lehetőségük lesz, hogy az építési hatóságon keresztül ellehetetlenítsék az építkezéseinket, megtámadják a már kiadott engedélyeinket, megoldják, hogy több engedélyt ne kapjunk és ehhez hasonlók.” Papcsák Ferenc pedig „mindent meg tud oldani, erre számítsunk a jövőben mi is, és döntsük el, hogy Papcsák úrral vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz viszonyban szeretnénk lenni”.

 Papcsák megtette a feljelentést, a nyomozás elindult, a vállalkozót már zsarolás minősített esete miatt hallgatta meg a rendőrség a múlthónap végén. Érdekes dolog ez, olyan hiszem is meg nem is Papcsák ártatlanságát. Pusztai nem egy ma született bárány, a fakanalas szerelmi drámát máig röhögjük, és én simán kinézek belőle akár egy önálló akciót is. De nem tudok nem összefüggést látni a most kiderült építési engedélyek visszavonásával fenyegetőzés és a zuglóban érvénybe léptetett általános változtatási tilalom között. Ami ugye tiltott minden építkezést, felújítást. Ahogy azt sem tudom elképzelni, hogy ebben a pletykás kerültben ne jutott volna Papcsák füléig az ilyen esetek híre. A furcsaságok sorát növeli az önkormányzat vagyonkezelőjéből kiugrott fideszesek esete, és ugye Ferink külön kérésre importált alpolgármesterének alpolgármesteri posztról lemondása is. A narancsosoknál divatos hajós hasonlattal élve a zuglói gyorsnaszád süllyedni látszik, a patkányok már menekülnek az eresztékeken szivárgó víz elől, de a kapitány még kitart, a zenekar még játszik, és a szalonban is ott könyököl még a Patrióta Szopránosz az asztal körül. Pedig a bokájukat nyaldossa már a víz.    zuglói sopranos.jpg

346 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr344632309

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Politikusok rémálma 2012.07.06. 12:41:43

Előbb apránként, de aztán egyre gyarapodóbb tempóban érkeznek hírek Romániából arról, hogy hogyan gondolják újra a demokratikus közéletet arrafelé. A Transindex cikkében remek összefoglalót olvashatunk, innen szemezgetek előbb. Ponta és Băsescu azért ...

Trackback: Minek nevezzelek? – Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.07.06. 12:16:26

  Az Alcsúti Krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet ...

Trackback: Rossz nácik és jó kommunisták, esetleg fordítva? 2012.07.06. 11:34:50

Az önkényuralmi jelképek használata nagyon kényes kérdés Magyarországon, legalábbis bizonyos jelképeké, pedig itthon a BTk. nagyon is világosan fogalmaz. Mégis úgy tűnik, valami azért mégsem világos, se Strasbourgban, se itthon. Most akkor hogy is van ...

Trackback: Rossz nácik és jó kommunisták, esetleg fordítva? 2012.07.06. 11:34:25

Az önkényuralmi jelképek használata nagyon kényes kérdés Magyarországon, legalábbis bizonyos jelképeké, pedig itthon a BTk. nagyon is világosan fogalmaz. Mégis úgy tűnik, valami azért mégsem világos, se Strasbourgban, se itthon. Most akkor hogy is van ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@a szív fészkei:
Fogyasztói társadalom, szar anyag.
Nézd a fideszt.
Ennyi..
Jöhet rodeo klaszikusa-:D
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:

Például az iskolaállamosítás és fenntartás kérdésével átgyalogolna Hoffmannon és a többi demagóg idiótán.
@Fabius: Ifjú narancstetvek kiképzése fontosabb mint hagyni Pokornit beleszarni a levesbe.
@lbm:
Mai napig maradtál?
Nos, minden tiszteletem a tiéd, komolyan!
Tudod, az egész tetű rendszer azért nem omlott még össze, mert vannak olyan marhák (exjűz), akik életben tartják az egész szarhalmazt a küldetéstudatukkal. Ez nem csak az egészségügyre igaz, hanem minden államilag finanszírozott, alapvető ellátó rendszerre. Mentők, tűzoltók, katasztrófavédelem, sajt többi. Ezek a szemetek arra bazíroznak, hogy te akkor is elvégzed a munkádat, ha szarba sem vesznek. No meg arra, hogy seggbe rúgják azokat akik pofázni mernek, ezért kussolsz és teszed a dolgod.
Tetű egy rendszer ez, de ha nem emeled fel a szavad a budifülkében ha eljön az idő, akkor ne sírj! A távol maradás luxusa öngyilkosság, b@szdmeg!
Amúgy, lájk-:))
Azt tényleg komolyan gondolja ez a Papcsák, hogy lesz aki elhisz a nem tudomkáját? ha az embere így hajtott be pénzt ahogy a vallomásban szerepel akkor kizárt. Akkor közös volt a buli, csak lehet valami hangfelvétel vagy két tanú a vállalkozó kezében amiért muszáj volt a feljelentést megtenni.
@Fabius: Hát ezt a húzást sem ártana megakadályozni.

Fideszes oligarchák szerzik meg a felsőoktatási szolgáltatásokat is?

A menzákat, büféket és a sportlétesítményeket is államosítaná a kormány a felsőoktatási intézményekben. Hogy aztán újra kiadhassa a haveroknak.

barikad.hu/fideszes_oligarchak_szerzik_meg_a_felsooktatasi_szolgaltatasokat_is-20120706
@Gábriel angyal:
Komolyan nem látjátok, hogy ez a tesztelési fázis?
Ha nagy hőzöngés lesz, akkor kijelentik, hogy "szó sem volt ilyenről, csak a mocsok libsibolsik terjesztették!"
Ha lapít a birka nép, akkor meg meglépik, oszt annyi, a nincs is oligarcha meg... jól fog járni.
További kérdések? Narancsbolsik így működnek. Nem olyan bonyolult az elvtársak lelki világa és a pénzhez való viszonyuk.

Csekk cica volt erre??? :))
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
Ilyen Pokorni féle parasztokkal sokmindent kezdeni nem lehet, max. adnak neki pénzt, az meg elkú.ja.
Ha valaki nem emlékezne Pokorni tündöklésére...
Ez a figura a Fidesz egyik elitje... Szóval lejjebb mi van, azt nem is részletezném! :))
tv2.hu/mokka/video/csak-fizetos-szakok-a-felsooktatasban/player/embed

"Sajátos kijelentéseket tett Pokorni Zoltán volt fideszes oktatási miniszter a TV2 ma reggeli, - természetesen - Mokka (és nem Móka) című műsorában. A politikusnak Hoffmann Rózsa jelenlegi oktatási államtitkár egyik korábbi interjújában elmondott véleményéről kérték ki a véleményét, úgyis mint a Fidesz oktatáspolitikusáét, mint ex-miniszterét, a parlamenti bizottság elnökéét, s mint olyat is, aki köztudottan korábban is keveredett már ellentétbe a kereszténydemokrata államtitkárral. A kérdés az volt, hogy mire gondolhatott Hoffmann, milyen egyetemi és főiskolai szakok válhatnak a közeljövőben fizetőssé?

Pokorni erre a kérdésre válaszolta forradalmi hevületében az alábbiakat:
„…olyan szakok, amelyekre a magyar társadalom és annak képviseletében eljáró kormány a köz érdekére való tekintettel nem tart igényt."
A széles látókörű fideszes képviselő példát is hozott a műsorvezető kérésére: „ilyen a balneológia".

Miután Kárász Róbert, a Tv2 műsorvezetője nem tudta, hogy azt eszik-e vagy isszák, Pokorni tanár úr meg is magyarázta tehát készületlen „növendékének"; a kívánatos lelkesedéssel:
„a bálnatenyésztés az egy létező tudomány, Új-Zélandon és Ausztráliában van is gazdasági relevanciája, de Magyarországon igen kevés. Bálnatenyésztésben jártas professzorok lehetnek Magyarországon is, de nekünk erre igazán nincs szükségünk. Ne tiltsuk meg, hogy valaki ezt akarja tanulni a saját pénzét kockáztatva, de ne rendeljük meg" - fogalmazott az oktatási tárca korábbi vezetője.

Az egyetlen gondot ezek után már csak az a kicsiny probléma jelentheti, hogy a balneológia nem a bálnák szaporodásával, illetve tenyésztésével kapcsolatos tudományág - már ha létezik egyáltalán olyan ország, amely a bálnákat rendszeres tenyésztésbe fogta volna egyáltalán, egyetemi katedrát áldozva e nemes és igen értelmes, értékes lény létszámának növelésére.

Az elhanyagolható részletkérdésen túl, hogy Magyarországnak, amely igen büszke természetes gyógyforrásaira - talán - a balneológiára nagy szükség lenne, hiszen az a gyógyforrásoknak, gyógyvizeknek a gyógyfürdői alkalmazásával és hatásaival foglalkozó tudomány, magyarul gyógyfürdőtan.

Mit is lehetne erre a hatalmas égésre mondani? Talán azt, amit a régi magyar közmondás úgy fogalmazott meg: Tanár úr! Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul - hiszen nincs mi gyorsabban lelepleződne, mint a félműveltség.

Nem tudni, eláruljuk-e a Tanár úrnak, hogy a filatélia nem a filozófusok gyűjtésével és az urológia sem az urak természetével, s nem is Ur városával foglalkozik; de ez maradjon a mi titkunk; ne mondjuk el neki, hátba ezekre is hivatkozni szeretne a közeljövőben egy tévéfellépésén…"
@Knósszosz: Tudod megtisztelsz! De be kell vallanom, most egy pár évig kihagytam,( azért nem sokáig...) mert gyerek mellett három műszak nem ment, majd pedig keményen lebetegedtem. De jelenleg valóban húzom az igát az egészségügy világában, mert sikerült a betegségemmel kompetens munkakört találnom. Rosszul keresek, de (bizonyára hihetetlen amit most írok :-) ) nagyon boldog vagyok, újra a nénikék, bácsikák között :-) A fene enné meg, de szeretem a munkám :-))
Az olyan hozzászólások pedig mint amit te most írtál, azért nagyon nagyon jól esnek az embernek. Adnak némi tartást, főképp akkor amikor az állam kutyába sem veszi az embert. Tudod mit? Köszönöm neked! :-)
@Knósszosz: ja és a küldetéstudat... általános iskolában minden farsangon ápolónő voltam, első osztálytól :-)) Valódi mazochista vagyok :-))
a fides kérdés beugratós... hány ló van?

vissza kell kérdezni:
mennyi legyen Nertársak? mennyi a terv?
@lbm:
Ahogy olvaslak, csak a hozzád hasonló mániások miatt működik még az egészségügy. :))
Minden tiszteletem a TIÉTEK! Szerencsére kétszer kerültem még csak kapcsolatba az ellátó rendszerrel, de azok mindegyike vidám és aranyos volt - ujj műtét és térdszalag műtét.
Nem utolsó sorban a hasonló megszállott nővérkéknek, akik vették a lapot és helyretettek... :DD
Pedig ku..a rossz voltam! :D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Teszt-nem teszt...
Mondd, ha már mindent szétkúrtak, szerződést kötöttek az erdélyi sóbányákkal, akkor mi a lófaszt fognak mondani neked?
-Elhoztuk a tengert is neked kedves Boli, mer ez a Duna azé mégse a csöndes óczeán. Passaunál öntjük folyamatosan a nátriujumkloridot a dunyhába, mert mi figyelünk ám, tuggyuk ki vagy a varangyuszin te nemzetidegen izé, szóval örüjjé! Amíg teheted.
Evezhetsz önfeledten a NER tengerén, de azért ne feledd, hogy a nagy tezsvír nem szok aluszni.
Vigyázz a háccsódra, ha szabad bizalmaskodnom.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: a probléma az, hogy valóban szóról szóra ezt teszik amióta kormányon vannak. Az egyik élő példa erre a munkatörvénykönyv tervezete volt. Én a munkaerőpiacot vesézem már évek óta, így folyamatosan figyelemmel kísértem ezt a dolgot. A tervezet amikor nyilvánosságra került, és elkezdte a nép ütni vágni érte a kormányt, az olyan pontokat melyekért nagyon nagy lett a hőzöngés, megváltoztatták némileg ( ilyen volt a védett kor intézménye pl. ), amiért csak úgy húztuk a szánkat, azt bele tették. Bár hozzá kell tennem egy toalett papír az egész úgy ahogy van... de ne akarok off lenni... A lényeg, hogy ezt sok mindenben így csinálják. Te tudsz valamit... :-))
@dr. Bubó:
386 ló... Azaz minden napra jutna egy, ha ügyesen beosztanánk... :))
"Az országgyűlésben jelenleg 386 képviselő dolgozik. A Fidesz már korábban bejelentette, hogy csökkenteni akarja a parlamenti képviselők számát, és jelezték azt is, hogy az erről szóló alkotmánymódosítást az új parlament megalakulásakor benyújtják. A javaslat elfogadásához a képviselők kétharmadának támogatása kell, ami a 263 képviselőt adó fideszes és KDNP-s frakcióknak megvan."
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: az új parlament megalakulásakor... :-)) Ezek mekkora arcok :-)))
@lbm:
Ne nekem köszönd, azoknak a néniknek-bácsiknek, uram bocsá' azon huszonéveseknek, akik kaptak egy simogatást tőled, mielőtt mondjuk egy vacak mandulaműtétre betolták őket. Tudom, azt sem lehet szarba venni, de érted mit akarok mondani.
Belőletek sok kell, mert különben mehetünk a francba.
Ezt a büdös életben nem fogja fel soha, a szíjjártó-focista-szarosbajusz féle szennyes triumvirátus.
Kösz, jó éjt neked-:))
@lbm:
Hűűű... az pedig durva volt... :))
Utána magyarázták el, hogy a gerinces érzéstelenítés hatására néha nem elkókad az ember, hanem felpörög... Nekem 2 napig tartott. A műtét utáni éjjel olyan rosszak voltunk a szobatársammal, hogy éjjel egykor az ügyeletes nővérke berúgta az ajtót és elküldött a pi..ába (régi ismerős is volt..), hogy már marhára unja, hogy zeng a sebészet folyosója éjjel tőlünk, mert mi nem bírunk aludni... KUSS... Alszik... Majd kirohant... Na ezen is kb. 10 percig nyerítettünk még...
Le a kalappal, hogy elviseltek! :D
@sanyoka: Nagyon szépek lehetnek, ha ilyen pákosztos macska módján mosolyogsz rajtuk... ;))))
@lbm:
Az ilyen IQ bajnok hatástalanítása a "Tahótlanítok" gombocskával sokkal kifizetődőbb.
Nem jó oda lealacsonyodni, neki az hazai pálya...
@koccintós: Neki. Mert akkor rámutogathat az okozókra, a tudjukkikre, hisz jobbikosok megmondták, ahok tehetnek mindenről... És kerek egész lészen a csodás elméletük a szabdságról, nyugati rabiga ledöntáséről, párthus hercigekről..
@a szív fészkei:
Szerintem is. Hogy tetszik lenni? Hőség?
Nagyon ül a Hormon Egyház is... :((
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez amúgy nagy találmány, a parlamentbe is kellene a három gomb mellé.
@Gábriel angyal: Pl. az ott kezdődne, hogy használod a Boli által is felvetett macsekkörmöt idézésed jelzésére és kiírod, kitől idéztél és hol a link, amiből. A szellemi termék is magántulajdon, amit védeni kell.
@Knósszosz:
Mi a helyzet a görög szigetvilágban? :))
El ne kezdj főzőcskézni, valami folyadék kell csak.
Fröccs??? :DD
Görögök ismerik?
A fehérboruk nem jött be nekem Korfun... :(
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hőségesen tetszem. Vihar se hozott enyhet csak a dunsztot. Túlélésre játszunk drágám. Te mehetsz legalább vízre holnap majd valamikor. Én csak magamban úszok...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-))) Ez nagyon aranyos :-)) most én is szakadok a röhögéstől :-))
Annyi történetem lenne nekem is, főképp, hogy a pár évvel ezelőtti korházbezárásokkor az "én" kórházamat is bezárták, és sokat gondolok vissza, mivel ott kezdtem, és közel tíz évet ott húztam le. Olyan mintha bezárták volna a fiatalságomat (34 vagyok már...) De persze nem írogatok most ide ilyeneket, csak a sztorid előhozott bennem sok másikat :-) De jót nevettem :-))
@a szív fészkei:
Tényleg jó bulik voltak. Sajna már elmúlt és már nem a múlton hanem a jövőn kell gondolkodnunk. :(
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én nem láttam. Biztos elment lazulni a vizsgája után. Nem dumáltátok meg?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor osszad meg ezt mamitirtok kollégával, ebbe a nagy melegbe tán jól jöhet:
m.blog.hu/zo/zoldpardon/image/594943-20120625-2whU83.jpg
Ha nem, hát nem...
@a szív fészkei: nálunk is esik :-) és olyan jó :-)) a dunsztra majd később gondolok, amikor ez a kicsi eső eláll és az eufóriám is elmúlik...
@sanyoka:
Na, akkor képben vagy tesóóó!
Majd zenéljünk, Fabius csinál egy tárogató szobát nekünk.
@lbm: :-) Állítólag hetekig ilyen idő lesz.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: ez tök jó :-)) kipróbáltam, és működik :-) köszi :-))
Hogy én ma mi mindennek örülök itt :-))
@lbm:
Merre vagy, hol esik??
Küldj ide is picit, lécci!!!
@a szív fészkei: akkor ha sokáig nem írnék varánuszra, temessetek el virtuálisan, mert ezt az időt még hetekig nem élem túl... Nem európai embernek való ez. :-)
@a szív fészkei: Bocs hogy OFF de ez egy nagyon szép történet.

Rémálomból tündérmese

www.stylemagazin.hu/kiemelt-hir/Remalombol-tundermese/5569/
@Knósszosz: Gyulus? A nagy ellenálló, a harcosan jelentő? Ott lakott szemben velünk jutalomból. Már nem ki voltunk neki a jutalom, hanem a hely...
Amúgy kedves fickó volt, de neki se a gerinc a legfőbb jellegzetessége. Ahogy Arató dizsinek se.
@Knósszosz: Pest : ''''''''
''''''
''''
'''''
'''
'
@Knósszosz:
Mondom fröccs! :))
t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcBl_ULuOW9JsMsXfSEsMLKHMiJaB6zTCJT2iI8Vp5xI1VZu6CWg
Söröskorsóból van 5 literesem nekem is! :))
De ebben a kutya melegben nem sörözök.

t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTw8W4RhJw-wUmsn7oo5HdWe3n3HV6tRTsduD0Noj2v0En8EyAN

@lbm:
Tényleg hihetetlen a törődés, amit látok, láttam a nővérkéktől. Van pár ismerős, olyan is akik elhagyták a pályát, elmentek pl. fogorvosi asszisztensnek, de azokról az időkről, valami hihetetlen szenvedéllyel tudnak, tudtak mesélni... :)))
@a szív fészkei:
Akkor pár napja lazul már... :O
Én csak ilyenkor bírtam ideérni, a gép elé, a melók miatt. :(
@lbm: Nem temetünk, maradj!!! :-)) Lassan ilyn olaszos lesz a klímánk. Csak egy tengert fodrozzanak már ide!
@a szív fészkei:
Felénk, a nyugati határnál, már kimondottan kellemesen hűvös este van! :))
a lovakat számojják?

akkor mégiscsak kisegíti a kormány a bkv t?

vagy az egészségügyi átszervezés nagy távjait olgyák meg?
@Gábriel angyal:

Orbánból egyre inkább kúszik elő ez a mindent államosító büdöskommunista szellemiség. De ebben az esetben kézenfekvő a megoldás: ha áterőltetik a HH hagyja őket tönkremenni. Nem ott eszel, nem ott iszol pár hónapig és helló pénz, helló biznisz...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hja, a kis kivételezett! Nyugatról hozzád csak a jó gyűrűzik be. De ma láttam, locsolóautót munkában, Tarlósnak szólhattak, hogy dögletes kint az idő, csináljon már valamit.
Talán mert minden egészségügyben eltöltött nappal, többek leszünk. Többek egy beteg hálás mosolyával, vagy egy munkánk által felgyógyult ember arcával, és azt hiszem olyan élmények ezek, amikből egész életünkben "táplálkozhatunk". Nekem van egy barátnőm, aki 9 hónapig feküdt az osztályon ahol dolgoztam. Ennek 12 éve, most is beteg, de napi szintű barátok vagyunk. És már rég nem a nővér-beteg kapcsolat köt össze minket, hanem a barátság, de még most is sokat emlegetjük azt a 9 hónapot, és nem a betegség miatt. :-)
Ellenben valóban fel tudom idézni az arcokat, akik pedig már nincsenek az életemben. Tudom mi bajuk volt, mik történtek ott a kórházban vele. És ugyanakkor azért is élmény, mert az egészségügyben a jó munkához, nagyon nagy bizalom kell, és jó csapat. Ráadásul sokat dolgoznak a nővérek orvosok egyaránt, így szinte együtt élnek, ami pedig jó emlékeket ad :-)
Na jó, ennyit az egészségügy varázsáról! De így talán érthetőbb, hogy miért maradunk, mi tart minket ott :-) Vége! :-)
@a szív fészkei: Uhhh köszi, megmutatom neki. Nagyon imádná őket. :))
@a szív fészkei: az jutott eszembe, hogy vajon OV is ott vásárol? Ezt én el sem tudom képzelni...:-)
@a szív fészkei: állítólag 30 locsolókocsi van üzembe helyezve, és a lakótelepeket is locsolják. Csak a miénkre nem jöttek, de nem baj, nekem van itt eső :-))
@lbm:
Miért? Ahogy a kis szütyőjével, a remek minőségű, CBA-s saját termékeket beválogatná a kosárkájába...
Hejj, megsiratnánk azt! PR fotónak remek lenne.
@a szív fészkei:
Nem!!
Én nem gyulusra gondoltam itten, csak Radics emlékére. De azt jól nyomta gyulus, bár nem bírom nagyon, se kicsit. Bill is nyomta, tetszett, de ő is haknihuszár státuszt vett fel, kár érte. Az eredeti "bableves csülökkel" az kurva jó volt, de valami nála is kiégett. Ha meg is tosznak érte, nincs hiteles zenekar a mai éterbe. Tán Presser az, aki konstans minőséget hoz, persze ez ízlés dolga. Én kedvelem. De ha már itt tartunk, akkor emlékezzünk meg Lukácsékról, mert ők aztán nem politizéltek sose, viszont sikerült odabaszni a szövegeikkel a hatalomnak.
MAFV után azt gondoltam, beletrafálnak, de nem. Jött a hatalom nélküli rend (www.youtube.com/watch?v=tXLedB5G4MU), amiről azt hittem, hogy na ez oda rakja a szart, ahová való.
Nem rakta. A Tank továbbra sem politizál, ezért szeretem őket.
Na, beszéljünk gáspárlaciról, mert ezt a Fejes Tomi-műfajt, nyilván nem szereted.
Ööö.. bocs, gásrárlacival kapcsolatban, ne úútálj-:DD
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: :-))) Ov lelkesedésének köszönhetően, a múltkor, hosszú évek kihagyása után bementem egy ilyenbe. Lehet, hogy csak pont egy lepukkantabba jártam, de esküszöm, sírtam a tesco-ért... És akkor ezek után olyan árakat leltem, hogy némelyik még a spar becsületére is válhatna... Így állampolgári kötelességemet teljesítve, hagytam ott némi örzsébet-utalványt, majd távoztam azzal a gondolattal, hogy most már tudom mért nem járok cba-ba rendszeresen :-)
@lbm:
Ez bizony így van kérem. A leg lepusztultabb boltok közt előkelő helyen áll a CBA.
Felénk pont nem (1 éves, hiperizémizé, árakban kissé eltévedt), de Pestem én is szaladtam be olyanba, hogy még a dobozos üdítőt sem mertem benne megvenni!

Na jók legyetek, mindjárt jön Rodeo és főzni is fog talán... :))
@lbm: amúgy pedig most már haragszom is rájuk, mert azt olvastam, hogy miközben kollektíve utálnunk kell a multikat, a cba-ba több a minimálbérre bejelentett dolgozó, mint a normál bérért dolgozó. Azt már csak remélem, hogy legalább zsebbe kapnak valamit, bár azt is rühellem...
@lbm:
Egy húron pöndülünk, ne csak olvass, gyere többször!
@lbm: Esik itt is!! Szép csendesen. Nem kell locsolni méregdrágán legalább, ez lehetne naponta.
@lbm: Én meg soha. Remélem tehetem még, bár a környékbeli Matchnak véletlenül /?/ most bizgerálták meg a hűtőpultokat működtető áramelosztót vagy mit a tetején. És így negyven fokban semmi de semmi hűtést igénylő cuccost nem lehet kapni napok óta. Alul,felül CBA van. De én vagyok a mocsok konteos, tudom.
@lbm: Grat neked!:-) Jó, hogy vagy és vagytok ilyenek.

Orvbánnak biztos házhoz hozzák a kaját. Mit tudom én a hülye szokásait. Kádár is egyszer ment villamossal, akkor viszont kiürítették teljesen számára a 2-es villamost,lezárták az utat mellette stb. És el volt ragadtatva, hogy micsoda kurvajó ez a BKV: tisztaság, kényelem, helyek bőséggel. Ja.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: És majd lesz is, Burger Barna egymillió/hós házi udvari fotósa kattintásából.
@a szív fészkei: ha tudnád mi jutott eszembe... :-))) de le sem írom, mert még magam előtt is szégyenlem a rosszindulatomat. Minden esetre a match, tiszta, rendezett, nem a legolcsóbb, de a spar árszintjeit nem éri el. cba meg olyan amilyen, és alul felül az van...

Ez mennyire szép történet :-))
@Knósszosz: Kemény, mint a vídia, Tarr Bélának voltak a hetvenesekben ilyen filmjei. Amikor azért volt film még és abban társadalombírálat. Nem csak Eperjes szósszal...

Tudod, én kikért vadultam - Gyula a jól fizetett ügnyökösködésével amortizálta a nagy kétforintos ellenállóságát és kész. Akit megvesznek dekára, az ne hőzöngjön, ennyi.

Én sem tudok átütő zenekart, hát még mindig a régiekre mennek, megint Illés - hány bőrt húznak le magukról? _ aztán 50. Omega, stb. Nem érdekelnek. A fiam nem volt nagy koncertező - velem ellentétben - de amikor ment, Tankcsapdára ment, van is ilyen pólója még anno.
Mi van Gáspár Lacival? Nem az én műfajom az r&b, pláne, hagy agyoncsicsázzák.
@lbm: Ami új közért nyílik még a tágabb környéken is - az itt mind CBA. Vannak véletlenek, ja. Hát hogyne.
@a szív fészkei: nem szívesen Gyurcsányozom, de talán itt az egyik nagy különbség. A FIDESZ-félék, mint pl. Schmidt Mária élnek egy világban, és elhiszik azt, hogy az úgy van. Mária ugye mint a munkaerőpiacot "mélyen" ismerő emberke írta nemrég azt a tanulmányt amiben a munkavállalók szerinte lusták, nagyigényűek, elkényelmesedettek stb. Kitekintett szép világából és ezt látta, mert bocsánat de fogalma sincs, hogy milyen egy átlag dolgozó élete, munkahelyi körülményei, mivel nem ismeri azt a világot, nincs benne.
Gyurcsány pedig elmesélte, hogy az anyukája kórházban feküdt és azt mondta, tök jó az egészségügy. Feri meg elmondta, hogy mama!, de hogy jó, csak te a Gyurcsány Ferenc anyukája vagy...
Gondolom érted mire célzok. Még véletlenül sem emelem őt piedesztálra ( nem őt szeretném miniszterelnöknek a jövőben), csak, hogy van aki egy saját világból ítélkezik és igazából nem érdekli mi van azon kívül, és van aki viszont tudja, hogy van az ő világa és van a másé, a kettő pedig nagyban különbözik egymástól. Az utóbbi gondolkodásban jobban bízom.
Reggel négykor keltem ( "közeli" a munkahelyem...), így jelenleg már a kv sem segít. Ezért most vár az ágyam. Kommenteljetek csak mert imádom olvasni, és biztosak lehettek abban, hogy egy posztot és a hozzászólásait sem hagyom ki. Elrepül velük az a círka 1 óra 40 perc utam a munkahelyemig, és ugyanennyi vissza. Örülök, hogy én is részt vehettem most ebben. :-)
Jó éjt mindenkinek!
@Knósszosz:

Én csak húzom az igát...akarom mondani balra a második ajtó:

varanus.blog.hu/2012/07/07/zeneszoba_389
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ha ehhez a vacsorához, amire ezt a narancsos rablót feltálaljátok citrommal a szájában és sok fokhagymával spékelve jól beszabdalva vadászkéssel, hogy a zsírja kisűljön na ahhoz van receptem jó yucca vagy nyáme esetleg más fincsi krumplifajta netántán platano frito...ja nyárs is kell hozzá legalább 24 órán át lassú faszúnparázyon ropogósra sütve hogy a tepertője se vesszen el

brühühühühühühü
@a szív fészkei:
ez a zájemef lassan olyan lesz mint a Belfegor a Louvre-ban éjjente ...brühühühühühü
Más hangulatú de jó éjszakát mindenkinek. :)

youtu.be/GmOiT7je9Wk
@Gábriel angyal:

Direkt nem ezt tettem ki. Nem kell, hogy a zene is feltétlenül a politikáról szóljon.
@Fabius: Igazad van, tényleg nem kell. :)
Ja és egy Fekete István idézet a végére:

Nem kívánok ragyogást, pénzt, dicsőséget.
Csak egy tűzhelyet kívánok.
Hívó lámpa fényt, meleget azoknak, akiket szeretek.
Egy darab kenyeret, csendet, pár halk szót, jó könyvet,
és kevés embert.
De az aztán Ember legyen!"

youtu.be/CWIP0t4nu0Q
@Fabius:
Tudtam!
Csekkoltam és értem, bocs főnök, mea kulapa!
Azé a Tank jó-:)))
Akkor most gondókoggyá el, egy gasztrozárkában is, mer az is szügséges lészen, ha beindul a pavlovi reflekszijó eggyes kollégáknál! -:D
@sanyoka: Akkor én két évvel öregebb vagyok :-) Abból az évfolyamból nem sokakat ismertem.
@a szív fészkei: Akkorra én már kirepültem onnan (az én ottani tanulásomnl legalább két igazatóval későbbi,mert a miénk után egy férfi jött). De ha már erre , néztem a legutóbbi posztodat. Nem akarod megpróbálni: www.facebook.com/PolgLibGond
süti beállítások módosítása