Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.28. 05:25 Fabius

Fidesz, költségvetés, hazudozás

Címkék: fidesz áremelés költségvetés telefonadó hargitai jános

Napjaink leghaladóbb találmánya a mindenféle parlamenti közvetítés. Ha csak szimplán röhögni akarsz is nézheted, ha az "ómájfaszom, kikre bíztuk ezt az országot" lemez jön be, akkor is valamelyik csatorna előtt a helyed. A tegnapi költségvetési vita is érdekes fordulatot hozott. Mióta Kusza Szem kiadta a jelszót: feritél van, öcsém, feritél, azóta ezek megint hisznek a mesében, mint a gyerekek. Ne kérdezd hány évesek, indulj ki abból, hogy az Úrjézusban is hisznek - szóban, legalábbis - és készpénznek vesznek egy olyan költségvetést, amire még a Legjobb Embereink közül feltöltött Állami Számvevőszék is azt mondja, az adóbevételek egyharmada egyáltalán nem megalapozott. Hanem majd úgy lesz. Valahonnan. 

Úgy tartja a mondás, hogy a hit vak. Nem tudom mi igaz ebből, de, hogy a tündérmesehit látáskárosodást okoz a kormánykoalícióban az ziher, a tegnapi költségvetési vitából kiderült. Hargitai János kereszténydemokrata pénzpárti képviselő erőlködte ki magából a következőket: 

  "látom az adóterhek áthárításának kísérletét (pl. telefonadó), de látom, hogy sikertelenek ezek a próbálkozások."

 Látod, mi? Tudod én mit látok? A saját mobilszolgáltatóm - Vodafone - Általános Szerződési Feltételeinek áthárított adókról szóló, új árlistát tartalmazó mellékletét, cirka 149 oldalon részletezve.  Te ezt nem látod? Ja, várjál, lehet, hogy te Telenoros vagy, akkor itt van amit látnod kellene az áthárított adóból kifolyólag. Ne, ne gyere most azzal, hogy de a T-Mobile ő...mert de, náluk is vannak változások, amikről az összefoglalót itt, a részleteket meg a lehetőleg pontosan kiválasztott mellékletekben találod.

Neked nem fura, kedves Hargitai, hogy mennyire különböző dolgokat látunk mi ketten? Igaz, én kinőttem már a tündérmesehit korból, és a Számvevőszéki és költségvetési bizottság alelnöke sem vagyok egyéb más mellett, de lehet ez mind szükséges ahhoz az éleslátáshoz, amivel egyszerű választópolgárként felismerem az áthárított adókból származó áremelést, ha azt 149 oldalon részletezve elém tolják. Meg azt is, mikor egy ilyen megélhetési bólogató, mint te, megpróbál hülyének nézni. Isteni szerencse, hogy a bizonyítványodat mi  fogjuk kitölteni 2014-ben. Tippeld meg ekkora látáskárosodással mire találunk majd alkalmasnak.

De nem szívesen lennék most Matolcsy sem. Ha a tündérmesehit ilyen rohamos és ekkora mértékű látásromlással jár, az erősen amortizálja a frakció egészségét a hitelességével együtt. Sok ekkora blamázst, mint ez a nyilvános, könnyen és gyorsan cáfolható hazudozás már nem bír el a népszerűségi versenyben a szocik szintjére lecsúszott kormány. Ennek pedig következményei lesznek, és a jobbkéz megtanulja milyen az, mikor a gazdatest sallert oszt a ballal.

orbán-matolcsy-saller.gif

 

766 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr24615926

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hungarikumok pedig nincsenek? 2012.06.29. 10:46:01

A magyar gazdaság felvirágoztatásának lelkes híveiként mozgalmat indítottunk a Hungarikumok becsületének megvédése érdekében, mert nem akartunk felülni a balliberális sajtó újabb hisztériakeltésének, miszerint a Hungarikumok nem is Hungarikumok. Az Elv...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.28. 11:30:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@keresztanya fabi(en): A bors inkább elnézhető, mint mondjuk a sertéshús, vagy a vecsési savanyúban a szlovák káposzta.:D
@épészmérnök: Mekkora gáz egy 10-es listán, hogy szeremley is inkább külföldön boldogulna?!
@Knósszosz: Na akkor megint egy kis csemege nem csak nekünk. :)

youtu.be/x-ytNE_SUXc
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Egy igazi kapirgáló tanyasi csirke, egy olyan sertés, ami karácsonyra csak 80-90 kg körül lesz, mert táp nélkül hizlalják, sőt nagyon nem is hízik meg, nem állítható szembe a nagyüzemi tenyésztéssel. Ez lehet számomra hungarikum. De egy nagyüzemileg táppal felfújt magyar, dán, német jószág között nem érzek különbséget, úgy ahogy a vecsési módon savanyított magyar vagy szlovák káposzta között.
A mostani cirkusz az emberi fogyasztásra alkalmatlan hús miatt van, melyből nagy valószínűséggel többen-többet fogyasztottak a kispénzű emberek párizsi formájában, mint aki megengedheti magának a téliszalámit.
Sorompó nincs, határokon mintavétel nincs, a célállomáson vizsgálhatják a bejövő élelmiszereket. Ezt nem negatívumként írom, mert a tanyasi nénitől is megveheted a kikericssárga felpucolt csirkét, ami bizony tápot kapott egész életében. Az utolsó 2 hétben kiegészítve sárgarépával vagy éppen sütőtökkel. Olcsóbb, meg egyszerűbb a kurkuma. Nagyüzemben meg tudják, hogy kell forrázni a csirkét, hogy kicsit megsüljön a bőre napozás nélkül.
Szal teljesen mindegy honnan van, ha jó, jó. Ha át akarnak vágni, úgyis megteszik.
Létezik, hogy az Államkincstári tranzakciók megadóztatását úgy kell érteni, hogy azt az Államkincstár majd TELJES EGÉSZÉBEN áthárítja, legyen szó bejövő, vagy kimenő pénzről???
Mert ha igen, akkor Matolcsy megvalósította a kiskorúak megadóztatását (családi pótlék pl)
Nos, ez tényleg unortodox lenne.

(Az Államkincstár főbb feladatai:
www.allamkincstar.gov.hu/# )
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Meglásd rövidesen taní-tani fogják a gazdaságpolitikáját!
Fabius, ha esetleg nem láttad volna még, akkor itt az új klip, friss, ropogós:
www.quart.hu/quart/klipszemle/20120628-tankcsapda-hatalom-nelkuli-rend-videoklip-arpa-attila-rendezeseben.html
Jó lesz az új lemez, úgy vélem.
Egyben egy új korszak kezdete is, bár Cserkót nem fogom elfelejteni.
Sidi jó helyen van a bandában, ezt a Morczy-kertben megtapasztaltam (zorallok voltak a biztonságiak), de marha jó volt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az óvoda, iskola, kórház, múzeum stb. finanszírozásból vonódik le, nem? + csp, stb.
A VV-n olvasom, hogy az MNB-nél a kéthetes betétek (amit szintén adóztatna) 5 éve nem létező kategória.

Vajon az egyházakkal kapcs. tranzakciókat is érinti?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én pont úgy értem, a zállam kőcségét majd kifizeti a bank meg a zemberek közösbe, ma tócsi meg vigyorog és dörzsöli a markát
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Azért érdekes lenne ha Gabriel barátunk beszámolna, milyen pénzekből (Irán) finanszírozzák a márkatársaik tobzódását az országban? Milyen forrásokból lettek volna azok a milliárdok amit még a választások előtt a Bankházi repülőtér megvásárlására akartak fordítani.Kiképzés, marhatenyésztés volt a bevallott céljuk. Akkoriban nagyon emlegették, hogy pénz nem számít! Annyit azért közlök vele, hogy konkrét tudomásom volt az esetről amikor ezek az összegek megemlítésre kerültek.
@sanyoka: na csak várd ki, lesz ne mulass, lézer cébéjá sort és adócsaló tesók pénze is apró egy pártnak, kűfődi della nékű egyik se nincsen sehol :-)
@Secnir: "nem őt vitték el, pedig ugyanúgy mutogat, mint a bal felső sarokban a jeltolmács. csak a jeltolmács nem imbolyog]"

Secnir, imádlak! :-)
@a szív fészkei: Az Ipoly mentén is több helyen át lehet menni, gondolom, van nagyobb bank Ipolyságon is, 70 km a kettesen Bp-től, visszafele meg be lehet menni egy jót kajálni a berkenyei fogadóba.
@Knósszosz: "Hubba pedig a cár atyuska udvari borásza, nem?"

Most már azt hiszik, nincs szükségük a hasznos hülyékre. Ez ugyanaz pepitában, mint amilyen kíméletlenül és alja stílusban beszélt Tokody Ilonával Ómolnár.

Pedig erre nagyon ráb....hat a fidesz, mert ezek az emberek a maguk körein belül véleményvezérek.
"Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Költségvetési Főosztálya elrendelte a lovak megszámlálását a kórházakban – legalábbis erről kaptak levelet a minap a főigazgatók. A vezetői utasítás indoklása szerint a lovas ágazathoz jelenleg is jelentős vagyon tartozik, s e vagyonelemek összeírása nélkül nincs jó gazdálkodás. Ezért arra kérték a címzetteket, hogy mérjék fel a lovas ágazathoz tartozó állami ingatlant, földterületet, ingóságokat, lóállományt. A kórházi vezetők egy hetet kaptak lovaik megszámolására, a tenyészkancák, a mének, a csikók számbavételére, az eredmény jelentésére."
Tényleg megy az egészségügy átalakítás. :DDD
@épészmérnök: én is ezen agyaltam. Van kb. 20 000 párttag. Barátok külhonban:0. Mégis belerúgnak mindenkibe.
Régebben, '10 előtt azt hittem, hogy hatalmon majd rengeteg szíveséget kell visszahálálniuk a nyócév támogatásért. Hát nem. A hála nem politikai kategória - mondá Antall, és tényleg. Úgyhogy itthon is fogynak a barátok.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Van ugye, a családi költségvetés.
Vesz az asszony egy doboz Van Graaf tervezte tampont, ami után nekem megfizet X-százalék tuggyalófasz milyen adót. Namost, én adom neki a rávalót, amiből nekem finanszírozni kell, a smentruációs költségeit. Szóval akkor nekem ebből bevételem származik vala, ha komló hozzájárulás címén visszafizet nekem valamennyit a kocsmában?
Csak azé kérdezem, mer teljesen hülye vagyok a közgazdaság tanaihoz, akár lehetnék miniszter is.
@sanyoka: Na mesélj a titkos riál szállítmányokról Teherán és a Villányi út között. :)
@épészmérnök: A hasznos hülyék nélkül, szarban lesznek. A most "belső ellenzékként" működő elvtársakról is ki fog derülni, hogy egy jó előre megírt színdarab szereplői. Gondolom én barom, de, hogy gondolom? Ángyán rendben, de a többi reformer? Nincsenek illúzióim, de cáfoljon meg, aki jobban képben van.
@Knósszosz:
ha tanácsolhatom? koncentrálj kizárólag arra, miből és hogyan tudnak sarcolni de legfőképpen meddig?

ha otthonos vagy a számok világában, akkor könnyű...és látni fogod amit én itt már milliószór mondtam: mások túlrészletezték de a lényeg az, hogy ez egy érdekes görbével ábrázolható amely már metszette az "X" tengelyt és már a negatív negatív azaz IV. negyedben halad a végtelen felé...

brühühühühühühühühü
@rodeo36: Mint azt mondtam már, nem vagyok otthon a számok világában. Én csak azt tudom, hogy van nekünk itt a legnagyobb közös prosztó, akinek el köll hinni amit mond. Sikeredett szétszakítania a hungarolatrinát két részre, szóval vagy libsi vagyok, vagy nemzeti érzelmű.
Erre nehéz gombot varrni, mer a czérna az ő manufrax, manus fax, szóval ott készül. Az meg nem valami minőségi thermék.
Mosmicsinájjak?
brühühühühühü
@Knósszosz:
ja, má csak egymástul tunnak lopni, meddig?
hát ameddig haggyuk
www.vg.hu/gazdasag/onkormanyzatok/nem-fizet-az-allam-az-e-starnak-378897

Az állam nem fizet. Aztán meg nem lesz bevétel, meg szolgáltatás. Aztán jöhet az állami cég. Azt meg má mi nem fizetjük.
Azért cuki hely az én kerületem is. Látod Fabius simán lepipáljuk a te zuglódat. :))

"A Fidesz ifjúsági tagozata ugyanis közel egy évtizedes kiegyensúlyozott kapcsolatban állt Vizovickivel. A szervezet 2003-tól rendszeresen az ő tulajdonában lévő helyeken tartotta rendezvényeit. A Fidelitas visszajáró vendég volt például a Dokkban, a Hajógyári-szigeten. A szervezet rendezett itt tisztújító kongresszust, Fidesz-Fidelitas megállapodás-aláíró ceremóniát és laza bulikat is."

index.hu/belfold/2012/06/29/eltuntetett_penzekbol_rendori_mellekjovedelem/

és amikről még nem is tudunk semmit. :)
@Knósszosz: Én senem értem ezt az MNB megadóztatását (mongyuk vo't is egy UV-m makro-ökonomiából a fősulin :D).
Merugyi mivel is gazdálkodik, dolgozik az MNB és a Kincstár? Ha jól tévedek: adófrintokkal.
No, majd most jól megadóztatják a beszedett adóforintokat?

Tehát, ha otthon a családi kasszából egy ezrest átteszek egy másik fiókba, akkor mitől lesz több a konyhapénz?
@Marcellusca: tündeporoska agyával gondolkodva mindig a konyhapénzes fiókba tedd azt az ezrest. addig lesz ott, amíg a többi el nem fogyik
@Marcellusca:

Ha túladóztatod az MNB-t, és veszteséges lesz, akkor a jegybanktörvény alapján a hiányt a KÖVETKEZŐ KÖLTSÉGVETÉSI ÉVBEN kell pótolni.
Magyarul: most lenyúlunk x milliárdot az MNB-től, 2014-ig meg még a ló is megszólalhat (vagy jönnek az ufók, a világvége, vagy szarakodjon vele Mesterházy.)

Felelős Országgyűlés Pesten. :(
@Marcellusca: Hát épp ezt kérdezem én is, mer nem értek hozzá. Én csak azt tudom, hogy tennep vettem két jíroszt (mer szeretek zabálni), ma meg egyre telik. Egyszerű arccal ennyi jön le,uma ami ezt tálalja, abból van dögivel. A nagy többség meg ugyanezen elv alapján ítéli meg a szarháziakat, mennyit tudok zabálni és az farhát, vagy töltött dagadó. Egyszerű ez, csak viktorék képtelenek felfogni. De rá fognak baszni, mert lózungokból nem lehet jóllakni. Majd lesz fülkeforradalom, csak nem az ő szájuk íze szerint.
@Knósszosz: látod, látod, olyan vagy mint La Fontaine tücske. Tegnap elhegedülted a hétfői jíroszodat
@Knósszosz: Remélem, az F1-es zsével nem bánsz!!!!
@Gábriel angyal: De jó lenne ha a sok sötét bunkó különbséget tudna tenni a homoszexuális és a pedofil között.
Inkább azt kellene kitenni, hogy vigyázat, az országban sötét bunkó jobbikosok grasszálnak, vigyázzon maga és gyermeke szellemi és testi épségére.
@keresztanya fabi(en): A magyar gazdák mentalitását ismerve a legolcsóbb, és legkárosabb változatot fogják használni. Fura, hogy annak idején mikor még kislányként a nagymamám nevelte csirkét ettem, nem tudtam micsoda mázlista vagyok.:D
@keresztanya fabi(en): Nem, dehogy-:))
De jíroszt nem enné k a latrinoringen, drága. Meg olyan magyarosch is. Tavaly háromezeré?? Virsli ezeröté? Blokkot kettőt is adnak, nehogy ne tudd mán elszámolni. A NAV-nak ott kellene kotorászni, nem a nyugdíjas Józsi bácsit basztatni, aki megsarkallja a cipellődet. (még van ilyen)
Aki elmegy innen, azt megértem. Aki visszajön, azt nem.
@Knósszosz: Akár lehetne az is. De az holtziher, hogy többet tud a földről, mint a szedlák félék, és a műkörmös kislányok. Ezért szégyen ami történik.:D
@keresztanya fabi(en):

Mondjuk 2014-ben is még ők fognak vele szarakodni, mert ha jól olvastam, március 31-ig csengetni kell.
Bár gondolom 2/3-al a jegybanktörvényt is át lehet írni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Bár gondolom 2/3-al a jegybanktörvényt is át lehet írni."

át lehet. de akkor idehaza és külföldön is a faszuknál fogva lógatják föl a kormányt.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Az lehet, de szerelmetes hubámat nem tudom lájkolni, mert meglehetősen magas tannin tartalmú a nyála, azt meg úgy látszik szereti vik ánusza. Nekem nem jön be egyetlen seggnyaló sem, ha professzor is a vetésforgó témában, és csípőből vágja a fidesz cuvée keverési arányát.
Inkább lájk neked, az a biztos!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": és a nagyi csirkéjétől soha nem lettél szalmonellás. meg nem is vizsgálta senki. ha most lekap az állateü. a polcról egy előrecsomagolt baromfihúst és szalmonellát talál benne, 1,5 milla a büntetés. igaz 300e-nél kezdődik, DE. Amúgy baromfit tudomásom szerint sütve, főzve eszünk, gyaxi megölve a bacikat.
És azért köztudott, hogy a baromfit és a szalmonellát elválasztani egymástól nehezebb, mint azt a tündeporos jobbkezet levágni
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szóval, akkor ma már a jövőhónapban esedékes fizumból köllött vo'na tejet-kenyeret vennem?

@keresztanya fabi(en): De attól nem lesz új cipő a gyerök lábán. (Max., ha a polgimester fija rája nem taposik. :D)
@Marcellusca: "Szóval, akkor ma már a jövőhónapban esedékes fizumból köllött vo'na tejet-kenyeret vennem?"

Én évek óta ezt csinálom! :D
Csak én ezt felelőtlenségnek meg trógerizmusnak hívom, nem fairytail-nek.
@Knósszosz: hol van az a Józsi bácsi??? Nálunk az egész városban nincs egy sem. A gyorstalapalóban meg egy egész tábla lemezt használnak azért a pár négyzetcentiért. Néha felmerül a kérdés bennem, hogy 3 sarkalásért már papucsot is adnak.
@Secnir: "át lehet. de akkor idehaza és külföldön is a faszuknál fogva lógatják föl a kormányt."

Pedig látod, hogy folyamatosan próbálkoznak...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": @keresztanya fabi(en):
Óóó, Nagyanyám tanyasi csirkéi ...
Olyan finom tyúk húslevest sem ettem, azóta sem, mióta beköltöztek a tanyáról. :(
A tanya udvarán (na, jó, a környező szántóföldön is) kapirgáló, felnevelődött tyúkból, a kertben megtermett zöldségekkel, sparhelten megfőzve ...
Ja, (abszolute) házi , Nagyanyám keze általi, készítésű tésztával!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Én évek óta ezt csinálom! :D" - Én is. :(
Csak a Zasszony meg ne tuggya! :D
@Marcellusca: Azért ne vigyük túlzásba a nosztalgiát, MERT NYÁLCSORGATÁS LESZ
@keresztanya fabi(en):
Szűkebb pátriámban van Józsi bácsi. No nem a szomszédban, de Pestszenterzsébeten van. Öt perc autóval. Ne suszterkedjünk, inkább nyomassuk a következő futamot, jó? Kimi megint legyen dobogós!
@Knósszosz: No akkor kezdjünk el arra fókuszálni. Remélem Szív addig elintézi az audimat, mert az nagyot lökne a dolgokon
@keresztanya fabi(en):
Burzsuj-e vagy? Audi? Nohát, felülvizsgálom, kivel is beszélgetek-:)))
@Knósszosz: Külügyminiszternökségemnek be van ígérve. De csak A3, mert a méreteimhez az passzol
@Knósszosz: A boráról meg a politikai állásáról nem volt tudomásom. Csak a neve ismerős. De mekkora lobbi van a földért ha ő is csak az ötödét, hatodát kapja amit igényel...
@Marcellusca: Egyik nagynénim, isten áldja meg még mindig falun lakik, már vagy 73 éves, de olyan aranyszínű levest főz a saját nevelésű tyúkból. Tápot sose vesz, kukoricán tartja őket, meg amit lekaszál fű meg ilyesmit.:D Imádom.:D
Szív! Nagyon kéne már a kocsi! a Hungaroringes futamra meg kell, hogy legyen. Ha Knósszosz nem tudja elintézni Kiminek a dobogós helyet, valamivel fel kell löknöm
@keresztanya fabi(en): Hát, ha valaki nem jól kezeli a húst, könnyen kaphat fertőzést. Meg ha nem tudja mikor mit hogyan kell csinálni és pláne tárolni.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezek a perverz állatok élvezik. Ez a baj. :S
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": régen azt sárga levesnek hívták. sokáig nem tudtam mi az.( a jelentését)
@keresztanya fabi(en):
Akkor rendben, én sem vagyok valami hatalmas dzséniusz. Csak kiderülnek itten dolgok.:)))
@keresztanya fabi(en): Még a legbióbb, nem tápos csirkéből készült levesnek sincs olyan színe, az ízéről nem is beszélve. A múltkor a nővéremnek szülinapjára küldtünk videokat sydneybe. A karácsonyi levest elküldtük, sokat anyázott volna, ha nem egy az anyánk.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ne csináld már!
Nem tudtad Huba elkötelezettségét, a fenséges ánusz iránt? Azért te ennél nagyságrendekkel tájékozottabb vagy. Mindegy, nézz utána. De a nyelve hegyes, az biztos és feketeszedret érez, amikor kinyalja a cár seggét. Ez amolyan borász zsargon.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": De gonosz vagy!!
Majd éhen halok, és egy ajutentikus húslevesch... nincs neked szíved!
@Knósszosz: Tényleg nem tudtam. Amit a borászokról tudok az az, hogy valamelyik híres borászt csaláson kaptak. Ennyi.:D De persze nem lep meg amit írsz.
Miért, neki lehet karácsonykor tengerpartról küldözgetni képeket miközben dinnyetálat falatozik?! Majd kijelenti, hogy túl meleg van és unja a dinnyét... Ez is nagy szemétség.:D
@Knósszosz: Ha nem lenne szívem akkor feltenném a videot és belinkelném neked.:D Hidd el, 10000% hogy ott halnál éhen.:P
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Igazad van, de jellemzően és érdekes módon általában nem a hústól vannak a megbetegedések. Nálam szakmai ártalom a bevásárlás. A tárolási hőfokra oda kell figyelni, hogy kibírja a szavidőt. Ezt úgy adják meg, hogy gyártás és lejárat közötti eltarthatóságot megfejelheted 1/3-al, ennyi tartalék van benne. Boltokban nézni kell a hűtők kijelzőjét, sajna sok helyen már ott megszakad a hűtőlánc. Pedig a beszállítókat rohadtul ellenőrzik az átvételnél. Ha nem okés a hőfok, visszabasszák az egész szállítmányt.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Most képzeld el, mikor valaki egész életében eddig táposat evett, aztán megkóstolja az igazit. Sztem azt sem tudja mit eszik. Sütve még elmegy a tápos, jól be szoktam pácolni, levesnek, pörköltnek tanyáról veszem, árulnak gyöngyit is, na az aztán a leves!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Akkor ne!!
& nagyon jó éjt, korán kell szedálnom magam a hülyéktől. Adhío és köszi-:))
@keresztanya fabi(en): Te se csinájjad, jó? Aranyló húsleves... Kaliníhta neked is!
@Knósszosz: Ma már nem főzök, holnap gyümileves, marhaperkelt nokedlivel. Jó éjt.
@keresztanya fabi(en): Nekem a tejtermékkel van bajom. Azt rendszeresen kint felejtem. Kiscsalád folyamatosan pakolássza el a hűtőbe. Télen még nem gáz, de ilyen 30+ fokban nagyon gáz.:D
Én a disznóhúson szoktam érezni legjobban a különbséget.:D Lehet hogy azért, mert a csirkét mindig jó füszeresen, csípősen csinálunk meg. De a sertésnél brutál a különbség. volt, hogy évekig nem volt rokonnál disznóvágás, és utána nem értettem mitől olyan fura az íze, mitől annyival jobb.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Jaja ezért tartottak a budaörsi Herman Ottó általános iskolában is kihelyezett "kosárlabdameccset".:(
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A tejtermékeken nem veszed rögtön észre ha romlásnak indul, husinak már van szaga rögtön. Ha nem is büdös, de állott, avasodó, meg a tapintásán, fakóságán is észrevenni, ha kezd vele gond lenni.
A sertés az lottyadt, nagyon vizes. Én abból fasírtot, pácolt tarját, meg csülköt szoktam sütni, szintén jó fűszeresen. Ami még bejön, az a köröm és csülökpörkölt, de azt úgy csinálom, HOGY lehet kapni 190 g-os butánpalackkal kis gázpisztoly szerű melegítőt. Ezzel feketére pörkölöm, utána sikálom, mint a disznóvágásnál. nyam-nyam

Amúgy nálunk 2 hűtőszekrény van, az egyikben 0 fok, a másikba szedjük át mindig amit elfogyasztunk. Általában nem kell kidobni semmit, mert megromlik
@Knósszosz: Úgyúgy! :)
GO, KIMI, GO! :D
@épészmérnök: Ókovács. Ómolnár Story, Best - a házi sajtósuk, de nem alázta még Tokodyt eddig. Talmn odáig nem süllyed.
@Gábriel angyal: Nyári szünetben. Most magadat hülyíted? Nem hittem hogy lehetséges ez, komolyan, mert mást nem tudsz.
Várj, képzelem nyári szünetben nyüzsögnek ott a gyerekek. Tele van kamasz fiúkkal a folyosók, mert annnyira imádják a sulit, hogy a nyári szünetben is bejárnak. Nem strandra, nem a gép előtt neteznek, hanem a NYÁRI SZÜNETBEN ISKOLÁBA JÁRNAK?!
@keresztanya fabi(en): Az rém kellemetlen, ha kint savanyodik meg a tej, mikor reggel a kávédba akarsz önteni belőle.:D Vagy a túró megsavanyodik. A húst mindig mániásan elteszem, a blokk min 2 hétig megvan, ha bármi gond van, akkor vissza tudjam vinni. De a tej 5-ből 3 esetben kint savanyodik meg.:D
@keresztanya fabi(en): Mindig idézem a zseniális cseh könyvet, Páral: A százszázalékos nő-jét. Abban van, hogy vendéglősnél nincs kidobandó, minden romlottból leeht valamit kitalálni. Kell a kémia csodája is hozzá, na ja, de étel csak vendéghasba kerül!;-D
Nekem rohadt érzékeny a gyomrom - férjemen kívül mindenkimnek - mi nem merünk játszani a kajával. Megy a hiszti, hogy miazmá kidobni, de inkább, mint a kiszáradásig...

A mi Fagorunkban van 0 fokos fach, oda pakolom rögtön porcelánba áttéve és már bepácolva a husit legtöbbször. Akkor bírja egy darabig. Piacon viszonylag normálist adnak, azzal még nem volt baj. Kurkuma jó Alzheimer ellen, a csirke se fog semmit elfelejteni legalább.
@Gábriel angyal: Erre vagytok büszkék? Basszus, tudod te, hány bejegyzetten budapesti őslakos homoszexuális élhet a városodban? Csak Óbudán mindenkit leellenőrzöl, hogy biztonságban legyél vagy hogy csinálod? Te beteg vagy tényleg.

Eddig szaftos pedos botrány a jobbikgárdás Levente apuval volt, az bizgerálta a saját lányát évekig rendszeresen. Vona-baráti kör tagjaként.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Ha túladóztatod az MNB-t, és veszteséges lesz, akkor a jegybanktörvény alapján a hiányt a KÖVETKEZŐ KÖLTSÉGVETÉSI ÉVBEN kell pótolni.
Magyarul: most lenyúlunk x milliárdot az MNB-től, 2014-ig meg még a ló is megszólalhat (vagy jönnek az ufók, a világvége, vagy szarakodjon vele Mesterházy.)

Felelős Országgyűlés Pesten. :( "

Pontosan errol van szo!!
Mar megirtam tegnap, hogy errol szol a dolog, am akkor meg naivan viszonylag johiszemu voltam a Fidesszel szemben. A napi esemenyek alapjan viszont egyre inkabb ugy tunik, hogy egy hatalmas Barba-trukk szemtanui vagyunk. Merthogy egyre inkabb ugy tunik, a mai fejlemenyek utan meg meginkabb (200-240 milliard az allamkincstar es az MNB oldalarol, 1-1.5%-a a teljes beveteli oldalnak), hogy 2014 utan maradva ezt az osszeget egy egyszeru tolvonassal csak leirjak. (Ne felejtsuk, akkor mar a takaritoneni is Fideszes lesz a MNB-ben!!!)
Vagyis a klasszikus Matyas kiraly mese alapjan ki is vesznek penzt az MNB tartalekaibol, meg nem is....
Na persze ez majd jovore ilyenkor (feltetelezem, hogy jovore is a kampany ele hozzak nyarra a vitat) a koltsegvetes tervezetebol, illetve (akkori) veglegesnek hitt formajabol kiderul.

Az az otlet, hogy a kethetes beteteket is megadoztatnak (ami mar 5!!! eve nem letezik) mindent elmond a tarsasag kompetenciajarol, hozzaerteserol...
@keresztanya fabi(en): Én csak rajzolom a bankókat hozzá. Nem én vagyok a pénzügyér meg a miniszterelnök.
@Knósszosz: Aranyló húsleves, nem is ehetem már. Pedig tudom csinálni...

Mindegy hőségben jobb a gazpacho.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Hogy bírta ki eddig a nő? Scis, uramatyám, képzelem, mi ment agymosásban egész nap a férjétől!
@a szív fészkei: 6 évet lehúzni egy scientológus faszival óriási teljesítmény, az már tuti. Nagyon durva. Nem csodálom, hogy elválnak.
Gabriel barátunk annyira éleseszű, hogy rögtön átlátta mekkora veszélyt jelent pár meleg pasi egy üres iskolában az odajáró gyerekekre. Ezek saját magukra legveszélyesebbek.
Arra azért kiváncsi lennék, mit szeret Gabe-en a neje, mert nem az eszéért, az ziher.:D
vessünk számot...
rájött hogy a fides egy alkalmatlan gerinctelen HITVÁNY BŰN(mafia)szervezet
2010 ig 10 000 000 - 2 706292 = 7,3 millió ember
2012 ig leolvadt a fides zombirkák száma kb 800-900 ezerre, vagyis még 1,8 millió megvilágosodott
a birkák 40%-a szerint a fides rosszul ormányoz... vagyis
még mind a mai napig van 60%x900 = 540 ezer BAROM, aki azt (el)hiszi hogy a fides a kassza mexerzésén-megtartásán kívül vagyis a BŰNCSELEKMÉNYEKen túl... bármire is képes lenne...

540 ezer barom az nem kevés... ennek a zországnak harangoztak...
Na Kumin megszolgálja a pénzét: [..]"A magyar kormány nevében Kumin Ferenc nemzetközi kommunikációért felelős helyettes államtitkár válaszolt. Szerinte Grant információi hiányosak a témában, ezért mindent elkövetnek, hogy a jövőben részletes információhoz jusson a magyar sajtó működéséről."

comment.blog.hu/2012/06/29/palfy_beszolt_hugh_grantnek

Mecsoda karrier!
Bocsánat kimaradtam a mai hülyeség kampányból, vki felvilágosítana, hogy hány lófaszt találtak végül is a kórházakban, illetve Gábriel összejött-e már a távolsági seggrepacsizás nagyszervű izraeli csúcstartójával, vagy még libabőrözik/kéreti magát egy kicsit, mielőtt pucsítana?
Azt meg végképpen nem értem, hogy minek szivatják a pénzváltókat. Sajnos nem fizetnek a reklámért, de mondjuk felmegy az ember például a TorFX-re és banközi árfolyamon tud pénzt váltani, azaz ha nem cash kell izibe, akkor már megint pápá tranzakciós adó. Cserébe megint bezár egy iparág, illetve az arabok a heroin mellett visszatérnek a valutázáshoz, egyébként is jobb üzletemberek, mint a kormány tagjai. Még süldő koromban megtanultam a pénzpörgetés művészetét tőlük, zseniálisan egyszerű trükk, mert százból százszor át lehet verni mindenkit, aki kisebb és kevésbé izmos, mint a pénzváltó:)
@tucano: Azt a trükköt is tudod, hogy értéktelen papírhuszasokat vagy miket adnak át a hülye külföldinek normális pénz helyett? Vagy az maga pénzpörgetés? 89-ben úgy átvágták ezzel a trükkel az olasz vendégeinket, mint a ripityom, pedig ezerszer elmondtuk nekik, hogy utcán semmit ne váltsanak!
@tucano:
te csak ne izgúlj itten, egy olyan országban, ahol a Pénzügyminiszter helyett működő cerkófmajom az állam pénzügyi tranzakcióira is kivetne adót, ad absurdum a Magyar Nemzeti Bank tranzakcióira is, azokat behajtaná és és amikor szaldót csinál akkor ráfog jönni -na nem a híg fosás meg a búbópestis- hogy -ha a KÖZGÉP NEM KÓTYAVETYÉLTE EL- ez az összeg hiányzik, azaz negatív -kiadás- ként jelenik meg a költség vetésben...elvetettük a költséget de a kurva anyját nem akar gyökeret ereszteni és szárba szökni -mexökött- meg virágba borúlni csak felborúlt...a közmunkára kifizetett -bármennyi- bér is negatív mert nem az államhoz megy az ellenértéke hanem magánvállalkozásokhoz azaz a magánvállalkozások, mint KÖZGÉP, bérkiadásait az államfedezi ...

ha ügyeskedünk kijöhet -számszakilag- hogy az állam többet költ, mint amennyit bevesz bár azt a nagy hatalmas lófaszt amit bekapott már nem lehet felűlmúlni

ehhez még hozzáadódik a te általad részletezett kis kencefice vagy abrakadabra...és máris kész az államcsőd

brühühühühühühühü
@a szív fészkei: Az is kemény:)
A pörgetés az, hogy leszámolók a kezedbe úgy, mondjuk 10 db ezrest, hogy ha kell, akkor kétszer, háromszor is, hogy soha nem jössz rá, hogy csak 7-et kaptál. Persze a hamis pénz, meg a régi is működő trükk, de azt ugye inkább külföldieknek lehet eladni.

@rodeo36: que mim stressa de mais, que aqui em Pernambuco a económia nao vai ter crescimento de 12.5%, só 11.7!!! kkk
outro mundo.
@tucano:

isto é que deves dizer ao macaco quem assume atualmente o cargo de ministro de finanzas na terra dos doidos rsrsrsrsrsrs ou kkkk mas eu peço que a gente doida merece bem tudo o que fizeram para eles mismos o desenvolvimento na terra dos macacos seja negatíva pelos números de 1.25% até 3.58% se a gente não vâ trocar os macacos para burros kkkkkkk não sou envidioso congratulação espero que o gozes bem...as noticias desde la terra dos doidos é uma graça nenhuma outra coisinha
@rodeo36: a legjobb buli, hogy építesz vmit állami (köz-) pénzen, majd eladod, mondván, hogy "az állam a legrosszabb gazda", persze te veszed meg sz-hé, aztán kiveszed belőle a részed, majd mikor kiszipolyoztad, eladod az államnak, azzal, hogy, hiszen ez egy sikeres üzlet, miért ne profitálhatna belőle az állam? aztán, ha felpumpáltad közpénzen, megint eladod magadnak
@Pantagruel:
ez megy 23 éve...pontosan láttad meg...ha lenne működőképes adó és vámrendszer ezt nem lehetne megcsinálni...és még sok minden mást sem
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát tehetek én arról, hogy ahol voltunk ott volt belgiumi, holland család, dán öregasszony. svéd, norvég, de cseh nem volt?!:))
süti beállítások módosítása