Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.26. 13:54 Fabius

Romkocsmák helyett talponállót!

A Nemzeti Elhülyülés kormánya tegnap új irányt hirdetett Kedves Vezetőnk kirohanásával: romkocsmában merengő belvárosi értelmiség helyett vissza kell térni a klasszikus talponállók világába. Sör, virsli, vurstli, és ha Jávor Benedek tovább pofázik a nagy büdösben, akkor május elsejei felvonulás is lesz.

Mert a romkocsmai értelmiség közellenség. Ugyanis képes merengeni ahelyett, hogy inna. Elfelejti, hogy a Nagy Magyar Pálinkaforradalomnak mindjárt befellegzik, helyette a merengésben olyan kifejezések jutnak eszébe, mint a kaszárnyakapitalizmus és tudásalapú társadalom, ami Demján Sándor és Schmitt Mária szerint is minimum pfújrossz, mert felborítja az okosok és szorgalmasok kormányzati oligarchák által vágyott egyensúlyát. Úgyhogy le vele, de azonnal! Valaki építsen egy fluxuskondenzátort valamelyik máig pöfögő kétütemű Trabantból, és a társadalom időutazzon vissza abba a korba, ahol a talponállók népe volt az úr:

 

363 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr884612269

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hét tantárgyból bukott Hoffmann Rózsa 2012.06.26. 16:23:55

Elhasalt szegény a vizsgán, amit három hallgatói és oktatói hálózat szervezett neki, hogy megmutassa, mit tud. “Elégtelent adott Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár éves teljesítményére az Oktatói Hálózat, a Hallgatói Hálózat és a Hálózat a Tansz...

Trackback: Orbán a Dunába lövetné az állástalan diplomásokat 2012.06.26. 16:19:10

Jávor Benedek azonnali kérdésére adott pökhendi és arrogáns “romkocsmás-Dunarekesztős” válaszával a miniszterelnök átlépte azt a bizonyos határt. Tudjuk persze, hogy “nem úgy gondolta” ő a Duna elrekesztését az állástalan diplom...

Trackback: A "korrekt, fair rendszer" bukása 2012.06.26. 14:02:59

Az oktatási kormányzat beismerte a hibáját. Na, nem nyilvános fejre hamuszórással, bocsánatkéréssel, "elnézést, nem voltunk elég alaposak, körültekintőek" szöveggel, csak suttyomban, a "korrekt, fair rendszer" felsőoktatási keretszámainak módosításával...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak azért is éljenek a talponállók. :)
Aztaa lehet, hogy őket is a romkocsmák fertőzték meg?? :)

HAARETZ - haaretz.com
"Sami Michael neves izraeli író, aki országában a Polgárjogi Társulás elnöke, a haifai egyetemen tartott nemzetközi konferencián kijelentette, Izrael joggal versenghet a fejlett világban a legrasszistább állam címére. Az országban a rasszizmust a kormány és a törvényhozás tagjai, valamint a terjedő vallási szélsőségesség táplálja. Michael hozzátette, az izraeli gyerekeket arra nevelik, hogy a tőlük eltérőeket gyűlöljék. Az izraeli kultúra nem kevésbé mérgező, mint a fanatikus iszlám csoportosulások, jelentette ki. Leszögezte, a megszállás maga a megtestesült katasztrófa."
@Gábriel angyal:

Azta, lehet, hogy téged is a romkocsmák fertőztek meg, hogy sokadszorra sem vágod ennek melyik topikban van a helye?
@Fabius: Hát én azt hittem erre pont te utaltál, amikor felhoztad Jávort a témában. :) Amúgy meg már az is baj ha egy izraeli írót idézek?? :)
Na jó akkor maradjunk inkább a saját házunk táján. :)

A Kúria felmentette Budaházy Györgyöt

index.hu/belfold/2012/06/26/a_kuria_felmentette_budahazy_gyorgyot/
Napról-napra jobban szeretem Orbánt. Fantasztikus ez az ember, korunk legegyetemesebb intellektusa. Orbán matematikai precizitással megfogalmazott gondolata a romkocsmák értelmiségéről tökéletesen egybevágat mindazzal, amit én már hosszú ideje ismételgetek ezen a fórumon a belvárosi, göndör hajú, liberális értelmiségről.

Nagyon nyugtalanít, hogy ti képtelen vagytok felismerni Orbánban legnagyobb magyar államférfit.

„Nemzetek addig élnek és virulnak, amíg alkalmas férfiakat tudnak vezető helyre állítani. Az erős népek azok, amelyek felismerik a providenciális férfit és cselekvésre készen tömörülnek körülötte. A gyönge népek pedig azok, melyek a vezér kiválasztásánál nem az ország érdekét, hanem egyesek és pártcsoportok érdekét tartják szemük előtt."
ignor, mert elgurult a gyógyszerem, és nincs libernyákos hangulatom
egy a jelszónk a kocsma, melybe kongó fejjel bemegyünk és nagy magyar hazánkért halálra issszuk magunkat...éljen a párt, éljen a szocializmus, éljen alcsúti elvtárs és bandája örökkön örökké kenyéren és vizen

brühühühühühühühühü
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Látod, igazad van. Azért tartunk itt, mert orbánt választottuk, és nem olyat aki " alkalmas férfiakat tudnak vezető helyre állítani. Az erős népek azok, amelyek felismerik a providenciális férfit és cselekvésre készen tömörülnek körülötte. A gyönge népek pedig azok, melyek a vezér kiválasztásánál nem az ország érdekét, hanem egyesek és pártcsoportok érdekét tartják szemük előtt."

Nagyon rossz emberre biztuk magunkat, és azóta csak lefelé tartunk.
@rodeo36: Én sajnálom tőlük a vízet és a száraz kenyeret.:D
Épp elég sokáig pusztították mindkettőt.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):
most akkor providenciális vagy személyes érdekből bebaszott...mármint a hatalomba

brühühühühühühüh
@Fabius:

Újabb jó kis szösszenet. :)
Tetszik. A Nemzeti Ügyek Qrmánya azt szeretné, ha mindenki hülye lenne, semmihez se értene, de főleg a joghoz és közgazdaságtanhoz nem.
@Stefánia Kisasszony (nordic-teuton parasztlány):

Hihetetlenül szánalmas vagy. Egész nap itt gubbasztasz, szövöd a hálót, lesben állsz, mint egy pók, és csak arra vársz, hogy megjelenjek? Megteheted, mert nincs más dolgod. Orbán Viktor nagyszerű történelmi éleslátással pont a hozzád hasonló semmirekellő liberális köcsögöket ábrázolta.
Kisérteties, mert épp most írtam szakdogát a szakképzésről és annak gazdasági hatásairól. A rendszerváltás előtt favorizálták a munkásosztályt. A rendszerváltás előtt a lakosság 25%-ának volt érettségije, és főként a fiúgyermekeket szakiskola felé terelték.
Persze nem kell zseninek lenni, hogy belássuk, hogy a Stefike féle tudatlanok tömegét könnyebb kielégíteni. Nem jutnak túl magasra a Maslowi hierarchián. Csak kaja-pia legyen és való világ a tévében, no meg barátok közt.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

De egy műveletlen maradi vagy, eszemmegáll. Bariközt, mi? Mikor éppen felbomlik a Berényi kájefté:

hogyvolt.blog.hu/2012/06/26/baratok_kozt_6139-6142?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_06_26&utm_campaign=index

helyére meg jönnek a nerkompatibilis valóságsók, amiben teuto nordikus parasztlányokat keresnek gazdafeleségnek:

helyitipp.hu/lilu-vezeti-a-hazasodna-a-gazda-cimu-valosagshow-t

Jó lenne, ha lépést tartanál a trendekkel! :-D :-D
@Fabius: Francba, már a második eset ma! Tényleg, megyek és a Nerbe verem a fejem. Egész éjjel nerül fogok tanulni.:D:D:D
Szóval stefikékkel lesz megint tele a képernyő? Csak a karibi álomvilág helyett a disznóolban malaczkodnak?
Hülyülésnek tökéletes.
@Gábriel angyal:
"Sami Michael was born in Baghdad in 1926. As a high-school student he was active in the leftist movement in Iraq campaigning for human rights and at the same time he started his career as a journalist. Due to his political activity a warrant for his arrest was issued in 1948 and he was forced to flee to Iran. He came to Israel in 1949 and began working in the Arab press, becoming the first Jew in the editorial staff of the al-Itihad daily newspaper, where he was also a columnist"

Egy Iráni "zsidót" idézel, ez annyira szép hogy sírok.
Figyú már, nálatok a nem demokratikus szalon-náci jobbikban most mi a szitu?
Kerszténykonzervatívradikális izék vagytok vagy a muszlimok seggét nyaljátok ?
@Gábriel angyal: Azért jobb ha tudod hogy a muszlim "testvéreitek" legfőbb célja a hozzátok hasonló "radikális" emberkék kiirtása családostul.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): besétáltál a temitaizálásának a csapdájába, pont ezért kezdte ő és ezzel ;)

poszt kilőve, egy pipa ismét neki
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Csak ha hagyjuk neki!
Szóval akkor most ner kompatibilis vagyok, ha lekocogok a sarki kocsmába és áruló, ha a szimplában mulatok?
Ez egyszeruen siralmas. Szoval ez a fidesz tarsadalomkepe: nem baj, hogy az alkoholizmus es szovodmenyei mar most is mekkora egeszsegugyi es tarsadalmi katasztrofat jelentenek, menjen mindenki a kocsmaba! Persze a legtobb "vendeg" meg lebutitva is normalisabb mint orban, aki ezek szerint ilyen (kocsma) kozegben nott fel, onnan kapta a meghatarozo benyomasait, hiszen nyilvan ezert propagalja fenti otleteit!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Mert a fiataloknak jövőkép kell. Trendi vidéki élet.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

A nerlányok nem karibi hangulatról álmodnak, te, maradi, hanem arról, hogy feleségül kéri őket a mészároslőrinc.

Szerintem hamarosan érkezik az új rádiójáték is, Szabó család helyett Kanyok család címmel, és napi rendszerességgel tudósít majd a tiszaújvárosi önkormányzati képviselő Kanyok, és Mályi alpolgármestere Kavalec Anita BNPI pályázaton nyert földön boldogulásának történéseiről.
@saravad: Derékig sárban és szarban járni mióta trendi?:P
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Vazze, simahajút nem is ismersz????? Megyek le New Lipybe anyámat pásztorolni, bizisten statisztikát csinálok arról, hány göndörhajút látok ott. Spec velünk szemben van egy - nem rom- de eléggé kocsma, ott csupa kigyúrt kopasz állat mekeg folyton.
-no komment-

Továbbra sem vonzó hazánk

A német beruházók Csehországba mennének, de Lengyelországba és Szlovákiába is előbb, mint Magyarországra.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/cseh_lengyel_szlovak_sorrend_hazank_lemaradt.523589.html
@Stefánia Kisasszony (nordic-teuton parasztlány): Anyira jók vagytok ezzel az "álmomban két macska voltam és kergettem egymást"-tal , dőlök a röhögéstől, kösz!
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): "A gyönge népek pedig azok, melyek a vezér kiválasztásánál nem az ország érdekét, hanem egyesek és pártcsoportok érdekét tartják szemük előtt."

Stimmel, ezért vagyunk gecinagy szarban. Amúgy, ha a jelenleg aktív politikusok közt van igazi félművelt, ködevő romkocsmai műmájer okoska, az pont Orbán. (Őket tudta kitűnően a halálba parodizálni Woody Allen.)
A másik Szanyi.

@Gábriel angyal: Gondolom ezért vannak Izraelben nemzetiségi alapon szerveződő arab pártok, meg arab és izraeli közös szervezésű békemozgalmak.
@Fabius: ÉS Lilu benne a gummicsimmás műsorvezető? Anyám, borogasssssss! hazasodna-a-gazda.blogspot.hu/2012/05/hazasodna-gazda-lilu-fogja-vezetni-az.html Stefike, remélem így pucoválja ki a tehén alól a ganyét.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne szögesdrótozz! ;-)) Még kirak a Gazda a mi kis valóságshownkból...
@Fabius:

A tévében csak focit és pornót nézek, rádióban csak a Bartókot hallgatom. Így, ha nehezen is, de ki lehet bírni.
:DDD
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): :-DDD Azt nem tudom, miért ad be minden nap egy Bobby Fischer-idézetet. Őt mindenki ismeri.
@Fabius: A műkörmössel jobb lenne, az olyan emberközeli hősnő. És Papcsákról meg te írhatnál folytatásost - remélem eléggé limitált részeket - mármint azért limitált, mert elcsapjátok végülk, mint a tehen farka a legyet - hogy autentikusan baranyai legyek.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Derékig sárban és szarban járni mióta trendi?:P "

Pedig ezt szeretjük Magyarországban, ezt az igazi mordori hangulatot:
ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/2012/05/20/mi_a_jobb_1
A csávó gyakorlatilag észre sem veszi, hogy tulajdonképpen mit írt.
Gémeskút, malomalja, fokos.
@saravad: Van itt minden kérem, az internet a hibástól, büntetőjogi szigorig. Csak értelmes megoldás nincs.
@a szív fészkei:

Az OGY-közvetítés inkább egy Ionesco-dráma (szarul előadva).
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-DD A pasi meg szerintem pontosan tudja mit írt, Orvbán-himnuszt humorizálni próbálva. Fábry-utánérzés, még a vonalkódos rész is benne van, kicsi terjengős és pont a célcsoport nem érti.
"Sör, virsli, vurstli, és ha Jávor Benedek tovább pofázik a nagy büdösben, akkor május elsejei felvonulás is lesz."

*

A bilibe lógó kéz tipikus esete :)

A játékgépadó már megvolt, most jön majd a dohányfüst-adó meg a vizeletdíj, és ha Jávor Benedek tovább pofázik a nagy büdösben, akkor nem május elsejei felvonulás lesz, hanem a NAV fog kiszállni naponta háromszor ellenőrzésre.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Amúgy mintha nyugaton nem lenne vidék és ott egy másféle nyugisabb,. lassabb élet, csakis a magyari jobboldalon lehetne békés kiskocsma, nyíló izébigyóvirág, mariskai bögyök lengetése a harapnivaló ájerban, stb. stb. Menjen írókám Provence-ba, ott még jobban utálják a párizsit - mármint a lakost,nem a húsipari hulladékot - , mint itt.
Romkocsmások, figyelem!! [..]"Az oktatási államtitkár elmondta: az idei jelentkezési adatok feldolgozása után úgy döntöttek, ennyi férőhelyet átcsoportosítanak az eredetileg részösztöndíjas helyektől.

A módosítás értelmében 2400-al több hallgatót vesznek fel teljes állami támogatással műszaki képzésekre, kilencszázzal nő az informatikus, hétszázzal az agrárhelyek száma. Az egészségtudományok területén négyszázzal, a sporttudományok területén százötvennel emelkedik a keretszám."

privatbankar.hu/karrier/felsooktatas-plusz-5000-allami-hely-de-nem-a-kozgazdaszoknak-jogaszoknak-248429
Sporttudományok területén Slicc fog bolgárul és franciául oktatni.
Még jó, hogy a romkocsmákon felül pozicíonált helyek - Hajógyár és egyebek - annyira rendben vannak főnökileg, vendégileg... mandiner.hu/cikk/20120626_doszpot_mindenki_tudta_hogy_vizoviczki_mindent_vitt_az_ejszakaban
@Penivaldes: A mandulát speciel nagyon szeretem.

@Gábriel angyal: Na nem szögesdrótokkal kapcsiban, de ez is érdekes a felvetésedre: www.life.hu/tested-lelked/20120626-ongyilkos-lett-a-leszbikus-fitneszguru-angie-dowds.html Szóval reklámértékűen ép testben nem biztos, hogy ép a lélek is, ezért a napontai tesióra sem garancia erre.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Majd ha az értelmesebb magyar fiatalok (meg az idősebbek is) nem akarnak az autonómiájukat vesztett, drága magyar felsőoktatásba menni, hanem online elvégez bármit a világon... akkor ki lesz a hibás? Pedig ollyan szép minőségi oktatást rittyentett ide a Rózsa és tettestársai.
Kálcsőr form talponfekvő: www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/botranyt-okozott-tokody-ilona-2092897

Hírünk a nagyvilágban: Tokodyt kicsit többen ismerik, mint ez az Ókovács nevű izékét.
Most mért? Emlékezzünk vissza a kiskocsmákra, a melós munka után beugrik, és nagy értekezéseket folytat, az el nem ismert értelmiségivel... Nosztalgia szempontjából nincs nekem ezzel bajom, de a nosztalgia maradjon az ami: megszépült régmúlt emlékek, melyeken mosolygunk. :-) Jelenleg a valóságban viszont azért ennyire vissza mégse... Aztán jön az alkoholizmus mint "népi" hagyomány, a végén meg ott tartunk, hogy reggel 9-ig szesztilalom?... :-)
@a szív fészkei: Mármint a mandula, lásd Janus Pannonius:www.youtube.com/watch?v=SkE3fjozLUc

Néha beadok normális irodalmat is, legyen már alter tananyag is ebben a hígfosban, amíg át nem veszed a hatalmat, jó, Csekk?
@a szív fészkei: Ókovács meztelen futballhulligánhoz hasonlította Tokody Ilona Kossuth és Liszt Ferenc díjas operaénekest.
@Penivaldes: :-) Ahol napos és szélvédett helye van, megterem itthon is. Tihanyban is, azt hiszem Sajkodon. www.maximanet.hu/cikk.php?id=5&cid=437 (ez olyan karibi girl-ös hangvétel is)
@Penivaldes: Ókovácsot nincs mihez hasonlítsam, mert minden lény vérig - ha van neki vagy valamilyen folyadékjáig - sértődne!
Placido Domingo, jelena Obrazcova a jelek szerint szereti a focihuligánokat félpucéran is... www.youtube.com/watch?v=MyCj4X8iZ3g&feature=relmfu
Csupa kisstílű hülye persze egy Ókovácshoz kepest ,tudom.
@Penivaldes: Semmi emberi benne, pont jó arra, mire odataknyolták.
Hát ez meg milyen barbatrükk volt?

Leszóltak demján-hercegék a vörös központból, hogy le kell venni ezt az Index címlapról?
Hol van ez, mert a címlapról fő helyről tűnt el 3 perce, az biztos:

magyarinfo.blog.hu/2012/06/26/romkocsmak_nepe

Levették a címlapról, aztán itt van "helyette" ez, egy romkocsmás témájú másik, kb. ugyanoda, csak leesőbb helyre, hogy a felületes szemlélő azt higgye, az maradt itt?
Miről maradtam le, mi van ma, bolsevik puccs?

Juszt is ide copyzom a kiirtott másikról, amit vörös hercegékről írtam pár perce:

Hogy a mestert, magát Demján Sándort idézzem: „Magyarországon is mindenkiből tudóst, művészt akarnak faragni, olyanokat, akik a munkát ki akarják kerülni."

Tetszenek figyelni?! "Tudóst, művészt, akik a munkát ki akarják kerülni."

Íme a bolsevista vörös báró - mit báró, vörös herceg - agyának vöröslő mélye!

Mert "dolgozni csak" sarlóval és kalapáccsal lehet. (Meg persze a néptől elrabolt vagyonnal, ugye vörös hercegem?!)

Vörös agyba más munkafogalom nem fér bele. Rogán elvtárs nem létező nyakkendője sem fér bele, aztán az út végén majd a szemüveg sem fér bele, ahogyan a vörös kambodzsai elvtársak megöltek több millió, "semmirekellő", folyton csak olvasgató városlakót.

A magyar értelmiség szégyene, hogy 4 évtizednyi, idegen hadsereggel ránk kényszerített bolsevik diktatúra után most önként és dalolva söprögeti a járdát ugyanannak a népellenes, bolsevik bandának - csak mert egy kicsit átfestették az álarcot. Megérdemlik, megérdemeljük a sorsunkat, amennyiben tovább hagyjuk pusztítani ezt a folyamatot, ezeket a vöröslő szemléletű, nép- és értelmiségellenes rablókat!

Már utolsók lettünk az elsőkből az egykori "szocialista" tábor országai közt is! Mekkora "Mohács kell" nekünk, hogy fölébredjünk?!

Mindegy nekik, csak törésvonal legyen, amit szélesíteni "kell", amivel meg lehet osztani a népet, aztán uralkodni fölötte és kilopni a szemét!
@saravad: Vagy letiltjuk a netet, mert nehogy már a külföldi szemetet tanulja a diák.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :D Ha sokáig vagy egy szituban, már észre se veszed, hogy az milyen gáz. Természetessé válik.
@lbm: Én szoktam néha tradicionális italboltban megfordulni. A törzsvendégek világról alkotott véleménye szó szerint visszaköszön kormányunk szavaiban. Sajnos a tetteiben is. A szűk látókör nemzeti erény lett.
@a szív fészkei: Domingo? Hát az meg ki? Mi csak Ókovácsművészurat ismerjük..
:)
Amikor Magyarország miniszterelnöke ennyit bír kinyögni az értelmiségről, az már arcpirítóan szégyenletes. Amúgy utoljára, ha jól emlékszem a Kádár-rendszerben tekintették ellenségnek az értelmiséget.
Most akkor mi lesz munkás-paraszt szövetség megint?
@Nardainan: Az utolsó bekezdés előttről lemaradt:

Legfőbb fegyverük ugyanis a nép megosztása, pontosan úgy, ahogy Sztálin apjuktól tanulták. Várost a falu ellen, értelmiséget a kétkezi munkás ellen, budait a pesti ellen, fiatalt idős ellen "kell" hangolni!

Mindegy nekik, csak törésvonal legyen, amivel meg lehet osztani a népet, aztán uralkodni fölötte és kilopni a szemét!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Ciganyoknak ritkan van libernyakos hangulata.. Ez is baj veletek:(
@Fufo: és mire szövetkezzenek? Mert Kádár alatt dolgoztak (ok, tudom, volt baj a rencerrel).

Jobban jár Orbán, ha az értelmiség szövetkezik ellene, mint a munkás-parasztok.
@Penivaldes: "Ókovács meztelen futballhulligánhoz hasonlította Tokody Ilona Kossuth és Liszt Ferenc díjas operaénekest."

... és ezzel nem csak Tokodyt alázta meg, hanem az Operaénekesek Egyesületét is, amelynek nyilatkozatát Tokody felolvasta...

Mondom én, hogy Kínából a kulturális forradalmat hozták el.
@Nardainan: nagyon észnél kell lenni, és nem elhinni azt, hogy a másik az ellenség. Hogy aki a fővárosban él az vadbunkó, aki vidéken az műveletlen. az értelmiségi léhütő. és így tovább.
mert ha elhisszük, akkor szomorú sorsunk lesz.
@Fufo: Lesz valóban egyesült Európa, körbevéve kis szemétdombokkal, a tetejükön kapirgáló vörös diktátorokkal. Vasfüggöny is lesz újra, ha így "haladunk".
@Nardainan: Azt hiszem, itt most többről van szó, bár a megosztás szándéka is benne van. Ami ezenkívül mozgatja őket az a félelem. Félelem az értelmiségtől, mert az kérdez, gondolkodik és nem veszi be a hülye lózungokat.
Már csak azért is kulturális forradalom, mert pártállásra való tekintet nélkül einstandol, aláz, rugdos mindenkit, aki egy kicsit is autonóm.
Lásd pl. a Magyar Kultúra Alapítványt, ami igazán nem volt ellenséges velük, egy fillér állami pénzbe nem került, mert eltartotta magát, mégis, egy szempillantás alatt rekvirálták. Ez a helyes kifejezés, rekvirálták. A dolgozók még a fiókjaikat sem üríthették ki.
@épészmérnök: akkor semmisült meg a kínai értékek nagyrésze..
itt is ez lesz?
@saravad: vagy a kormányzati kiskocsmai szintet akarja a kormány törvénybe iktatni :-) Egyébiránt még az is lehet, hogy maga a kormány is ráébredt, az embereknek már lassan semmi sem marad, legalább had igyanak... mer' ugye gondoljunk a pálinkafőzési "szabadságharcra"... :-))
@Penivaldes: "akkor semmisült meg a kínai értékek nagyrésze..
itt is ez lesz? "

Kedves Peni, már van.
Ez az irányvonal és színvonal, Karinthy valóban zseni!

Így irtok ti-ből a Szabolcska Mihály-paródia:

"Egyszerűség

Nem hivalgó, cifra páva
Nem modern az én szivem.
Egyszerűség lakik benne
Mosolyogva szeliden.

Egyszerű, de tiszta nóták
Amiket én dalolok -
Mert a szívem súgja őket,
Nem is olyan nagy dolog.

Úgy csicsereg az én szívem
Egyszerűen, szabadon,
Mint a pintyőke madárka
Fönt a lombos ágakon.

Ami a szívemen fekszik
Azt dalolom, semmi mást:
Legelő, kicsiny birkáktól
Tanultam a versirást.

Egyszerű és tiszta nóta,
Gólyafészek, háztető -
Nincsen benne semmi, ámde
Az legalább érthető.

A jó Isten egyszerűnek
Alkotta az eszemet,
Nincsen abban nagy modernség
Csak szelídség, szeretet.

Kicsi kunyhó, szerető szív,
Messze égbolt, tiszta, kék -
Fulladjon meg Ady Endre
Lehetőleg máma még."
@Penivaldes: Én is arra gondoltam :) Az értelmiségi nem feltétlenül egyenlő a diplomással, de azt azt hiszem, felesleges magyarázni, mindenki tudja :)
@Penivaldes: már késő... nézz körbe a fórumokon...
Szegény Tokody, ha jól emlékszem, (ha nem, javítsatok ki) ott feszített Orbán mellett valamelyik nagygyűlésen. Az Operában is népnemzeti slingelt ingben olvasta fel a nyilatkozatot, de ez mind nem számít.
@a szív fészkei: azonnal lesz. ilyenkor kapok nevetőmániát. csoporttársak mesélték, hogy muzulmán, török barátnőjük magára vette a hacukát amit előírnak. alatta meg miniszoknya, kis top, és full smink.
egyébként a strandon belűl kinek köze ahhoz, hogy bikini van e rajt. étterembe, múzeumaba meg úgysem mész be bikiniben.
@Fufo: Egyébként ennyire nyíltan, mint a fideszes elvtársak, még a Kádár diktatúrában sem tekintették ellenségnek az értelmiséget az akkori elvtársak. Ahogyan Hofi mondta egykor: "Van ugye a munkás-paraszt hatalom osztálya, meg a ség. Az értelmi-ség."

@Penivaldes: A baj az, hogy hiába figyelünk. Ahol a média már a kezükben van, ott kényük-kedvük szerint hülyíthetik, uszíthatják a népet egymás ellen.
Bóvli kormány, bóvli ország, Magyarország én nem így szeretlek!

Orbán csürhe takarodj!
Ja, és az idősebbek gyűlöletének szítása is része a taktikának. Mert ha az idős ember nem butult el, akkor többet tud, mint a fiatal, hiszen emlékszik egy csomó mindenre, amit a fiatal eleve nem tudhat. És ez baromira, nagyon, de nagyon kényelmetlen tud lenni.
@Nardainan: ugyan! az ember ne váljon idomított állattá!
@épészmérnök: és visszafelé is, hogy az öreg is utálja a fiatalt.
@épészmérnök: tehát összegezve: utálni kell az öreget, a rokkantat, a munkanélkülit, és még az értelmiséget is... Akkor azt hiszem már meg vannak az "osztályok", ugyanis már csak a hasonszőrű szeretheti a hasonszőrűt, mert egyébként mindenki utál mindenkit... Még jó, hogy van NENYI-nk :-)
@lbm: a fórumokon a legtöbben csak eljátszák a nagyszájút. nem tőlük kell félni. sőt senkitől sem kell félni.
@Penivaldes: "tényleg? már elégettek pár régi iratot? "

Peni, a Vitukit az imént szüntették meg gyakorlatilag. Megszűnt a vízállásjelentés, ami alapvető az árvízi védekezéshez. Megszüntették a Földtani Intézetet. Még 98-02 között beolvasztották az Országos Műszaki Könyvtárat a BME könyvtárába. A Természettudományi Múzeumot elköltöztetik, nem tudni, hová.

Soroljam? Soroljátok. Van valahol a Facebook-on egy oldal, amely a kulturális örökség fideszes pusztításait szedi össze.
@Nardainan: "még a Kádár diktatúrában sem tekintették ennyire ellenségnek az értelmiséget az akkori elvtársak"

Azért azt hozzá kell tennem, hogy nem jószántukból tisztelték Kádárék jobban az értelmiséget. 1956-os forradalmunk eleven emléke miatt jobban féltek tőle, mint ma a megosztott értelmiségen nevető harmadikként röhögő, uralkodó Fidesz-kommunisták.
@Penivaldes: nem kell félni, csak azt vázoltam fel, hogy amit felsoroltál, mint "nem kell elhinni", azt már sokan rég elhitték...
Egyrészt semmi gond azzal a gondolattal, hogy miafasznak termelt az állam annyi használhatatlan diplomást drága pénzen, akik most feleslegesen, szomorúan és olykor ittasan merengenek, mert a kiképzésük révén ennyire fussa nekik.

Másrészt ezt a jelenséget a "romkocsma" szóval felcímkézni elég galád húzás :) Ugyanis, bár lehet, hogy a blogoszférán kattintók számára magától értetődő, hogy a romkocsma az mi az, viszont az ország nagy részének bizony fingja sincs róla, és ugye főleg annak a részének nincsen, aki Orbán főközönsége. Majd ők jól azt hiszik, hogy a kocsmák legrozzantabbjairól van szó itt, vagy hogy léteznek spéci kocsmák az olyen szétesett emberi romok számára, amilyen a fölöslegessé képzett értelmiségi. Talán még rosszabbat is kihozhat belőle a határtalan emberi fantázia, mindenesetre a rom, a kocsma és a merengés együtt nagyon hatásvadász képet adnak a vakvágányra futtatott diplomásról.
@Penivaldes: "Retteg a szegénytől a gazdag, és a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat..."
@pucros: romos ember ül a romos kocsmában. mállik a fal..
@pucros: "Egyrészt semmi gond azzal a gondolattal, hogy miafasznak termelt az állam annyi használhatatlan diplomást drága pénzen, akik most feleslegesen, szomorúan és olykor ittasan merengenek, mert a kiképzésük révén ennyire fussa nekik."

A probléma csak az, hogy a "nem diplomásnak" sincs munkája, így nem csak ő sír a kocsmában.
És bár most az a hír járja, hogy nem kellenek a diplomások, ugyanakkor a munkaerőpiacon a papír az isten... Tudom, mert írtam róla egy könyvet...
Akkor mégis milyen munkaerőt kéne termelni? Hiszen immár beszűkült a munkaerőpiac minden munkavállalónak, diplomásnak is meg a nem diplomásnak is...
@Nardainan: Blablablabla.... blabla Cuki vagy.
Csak nem az a baj, hogy neked nincs bolsi diplomád, míg a kollégáknak van?
@a szív fészkei: Azt hiszem kötelező olvasmány lesz a Gyűrűk ura, a Harry Potter és az Éhezők viadala.:D:D:D
@Nardainan: "nem jószántukból tisztelték Kádárék jobban az értelmiséget. "

A történeti igazság kedvéért tegyük hozzá, hogy a komenisták fel akarták emelni a népet, és ehhez szükségük volt az értelmiségre. Nyolc osztályos kötelező általános iskola (előtte négy volt a kötelező), 16 éves iskolakötelezettségi korhatár, a középfokú oktatás kiszélesítése. Közkönyvtári hálózat kiépítése. Művelődési házak az üzemekben és minden kerületben, településen. Államilag finanszírozott Operaház, és színházak. Nagyon olcsó könyvek. Az olcsó könyvtár sorozat darabjainak az ára a kenyér mindenkori árához volt igazítva. Egy kiló kenyér ára egy könyvecske.
Mások voltak a prioritások, és nem volt fogyasztói társadalom. Ünnepek előtt lehetett csak banánt és narancsot kapni, és a bélszín a többség számára ismeretlen csoda volt. Három évig kellett várni egy autóra.
Ne gyertek az eladósodással, mert az már csak a hetvenes évek végén kezdődött. Ezt a rendszert majd Rodeo elmagyarázza, hogy mi tartotta fenn.
@épészmérnök: Az klaffa lehet. Ahoy miniszterelnök. Már listába lehet szedni a pusztításukat?! Nem értem miért lep meg újra meg újra mikor szembesülök a pusztítás méreteivel.
@pucros: "miafasznak termelt az állam annyi használhatatlan diplomást drága pénzen, "

Ez egy kib---tt nagy hazugság, amit szemérmetlenül ismételgetnek a propagandisták. A friss diplomások legnagyobb része a felmérések szerint fél éven belül elhelyezkedik a szakmájában.
@Penivaldes: Kíméletlenek és szigorúak leszünk. Nincs több lustaság meg kivonat.:D:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem egészen értelek.
Ha van diplomám és nem bolsi, az melyik variáció?
Akkor szeretnem kell az "új"-komcsikat?
@épészmérnök: szerintem a kultúrát most is elérhetőbbé kéne tenni, és főképp az irodalmat. Mert amikor Daniel Steel-ekkel van tele a piac, az (bocsánat az írótól), de nem kultúra... Akinek pénze van az adhat ki könyvet, mert egyszerűen nincs pénz a kultúrára. Bár az is tény, ha a kultúra elérhető lenne mindenkinek, akkor nem lenne ennyi bírka, mert akkor ragadna a zemberekre valami, és nem hinnék el, hogy há' csak szavazz rám, mer' akkór jó lesz... Ehelyett most még a suliban is Nyírőt fognak olvasni a gyerekek...
@pucros: Hát igen, pont ez a lényege a retorikának. Az előző kormányok által kinevelt fölösleges diplomások támasztják a kocsmapultot és b@sznak dolgozni. Hát igen, ez remekül hangzik a vidéken élő alacsonyan iskolázott rétegeknek. Nekik azért rossz,mert a városi népek holmi romkocsmákban dorbézolnak ahelyett, hogy megfognák a kapa nyelét.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Kikerestem neked a facebook oldalt, ahol a kulturális pusztítást szedik össze:

www.facebook.com/groups/vesztessegek2011/
@Nardainan: "A magyar értelmiség szégyene, hogy 4 évtizednyi, idegen hadsereggel ránk kényszerített bolsevik diktatúra után most önként és dalolva söprögeti a járdát ugyanannak a népellenes, bolsevik bandának - csak mert egy kicsit átfestették az álarcot. Megérdemlik, megérdemeljük a sorsunkat, amennyiben tovább hagyjuk pusztítani ezt a folyamatot, ezeket a vöröslő szemléletű, nép- és értelmiségellenes rablókat!
"

De feledékeny tetszik lenni. Persze ezt a szöveget én is letagadnám.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Az alacsony képzettségű embernek nem az a baj, hogy a pesti diplomás nem fogja meg a kapa nyelét! Az ő baja az, hogy nincsen munkája, semmi más. Arról meg nem a diplomás tehet. Ha felesleges a sok diplomás, akkor hurrá, az alacsonyabb végzettségűeknek kinyílt a munkaerő piaci terep! De nem ez van. Sajnos az alacsonyabb képzettnek sincs munka meg a diplomásnak sincs. Egyáltalán nem az egyik veszi el a másik elől a lehetőségeket...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": És bocsi, nem téged akartalak letámadni, csak kijött :-))
@épészmérnök: Szomorú egy lista. Mintha egy gyászrovatot olvasnék.:(((
@lbm: Félig egyetértek. De ha bűnbak kell, és megvédjük a kisebbségeket, így viktorunk nem cigányozhat, zsidózhat, akkor új ellenség kell. Azt az ellentétet ami a diplomás és szakmunkás között húzódik vétek lenne neki nem kihasználni. Ha pedig viktor azt mondja, aki maga is diplomás és a kölkei is egyetemre járnak, hogy szerezzük vissza a kétkezi munka becsületét, ez kedves lesz fülüknek.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Én nem tagadnám le, minden szavával, szavammal változatlanul egyetértek!

Igen, barátaim, rokonaim, munkatársaim szégyene és igen, részben saját szégyenem is, hogy 22 évvel a leigázó hadsereg távozása után itt tarthat ez az ország. Szellemileg, mentálisan persze, de minden más baj is ebből származik.
Hülyére lettünk véve és hagytuk. Bizony szégyen, mindannyiunké, hogy ehhez a mostani szellemi leigázáshoz nem kellettek a világ második hadseregének tankhadosztályai, mint 56-ban. Ahogyan apáinknak viszont "kellettek", máskülönben normális országot teremtettek volna.
Ellentétben velünk, akik a magunk uraiként sem vagyunk képesek arra, hogy elzavarjuk a néphülyítő rablókat, hirdessék akár vörös, narancssárga, vagy bármilyen színű álarcban a kommunista "ideológiát"!
Kádárék az ipari munkásságot állították szembe az értelmiséggel és a parasztsággal. Utóbbival az volt a baj, azért kellett a "kulákokat" irtani, mert autonómok voltak.
Orbánéknál a jelek szerint a mezőgazdasági cselédek és idénymunkások "osztálya" az ideál. Azoknak se autonómiája, se öntudata.
@épészmérnök: Azt ne felejtsd, hogy bármennyire fájó is, de a csúcsértelmiség Kádár idejére már megpattant. Félig-meddig a kubai utat kellett bejárni a nullából felépíteni rendszerhű értelmiséget. Na, ebből a rendszerhű értelmiségből választódott ki az új csúcsértelmiség (európai szintű), akik már megint megszöktek. Nem akarok általánosítani, de igen nagy része.
@Nardainan: "hirdessék akár vörös, narancssárga, vagy bármilyen színű álarcban a kommunista "ideológiát"! "

Mióta kommunista ideológia a kétosztatú társadalom, amelyben egy elit birtokol mindent, és az többiek semmit? Se termelőeszközöket, se kulturális javakat, és nincs hozzáférése az oktatáshoz?
Ez színtiszta feudalizmus, barátom, nem kommunizmus.
@Nardainan: Le se tagadhatnád jobbikos eszméidet barátom.
@épészmérnök: Ahogy a klasszikus mondja, tudatlanság áldás. Nem kérdez, kicsi az igénye, sose fog holmi hatástanulmányok után érdeklődni, nem ejt ki a száján olyat, hogy társadalmi, szociológiai, demokratikus, választó, stb. Csak adj neki évente 1-2x sört és virslit, parádéztasd itt-ott (felvonulás tér, kossuth tér), és boldog lesz.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": :-) A munka becsületét? Olvastad Shmidt Mariskát? Olyan szépeket írt a munkaerőről, hogy csak no'...
Még az sem lenne baj, ha a munka becsületét hangoztatnák, és valahogy megteremtenék azt, de amikor olyanokat írnak, amit Mariska, akkor még bele is rúgnak az emberbe. A közmunkával Legalábbis úgy ahogy ma itt megy ez a program, pedig leértékelik a munkát. Annyira haragszom rájuk... (Csak zárójelben: igydolgozunk.blog.hu/2012/06/15/kedves_schmidt_maria_nyilt_level )
Ennyit Máriáról...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Csak adj neki évente 1-2x sört és virslit, parádéztasd itt-ott (felvonulás tér, kossuth tér), és boldog lesz."

Hogy ezt mennyire találóan megfogalmaztad :-)
Végig olvasva a hozzászólásokat, megállapítottam a stílus és a mondanivaló alapján, kár volt iskolába járatni néhány embert mert nem segített rajtuk (főleg a balos- liberális érzelműeken).
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": És szerintem ehhez pontosan egy jó lépés a kiskocsma idill...
@épészmérnök: Ilyen "finomságokba" tényleg nem mentem bele. Az, hogy a mai uralkodó mechanizmus elegye a kommunista mellett feudális alapelemeket is tartalmaz, nem vitatható. A nyugati, modern demokráciáktól mindkettő fényévekre van.

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Jobbikos?!! Én? Ezt érezhette Toldi, amikor leparasztozták.
@lbm: A diplomások között még mindig a legalacsonyabb a munkanélküliség. Igaz, sokan nem a tanult hivatásukban dolgoznak, de egy igazi tudásalapú társadalomban mindenki megtalálja a helyét és minden, de minden tudás érték.

Na, ebből nehezebb jól eladható szlogent gyártani, pláne mikor éppen az oktatáson akarják megspórolni amit a hülyeségekre el...
Ez már az a szint te semmirekellő fabius, ahol a másikat nem kell meghallgatni. Téged nem érdekel, mit mondott Viktor valójában. Ha odafigyelnél, nem tudnál ilyen hajmeresztően ostoba mondatokat leírni. Így könnyebb a kutyáknak vonyítani. Majd te kitalálod, hogy mivel szeretnél vitázni, és annak a szájába adod, akivel éppen gyalázkodni támad kedved.
Értéktelen firkász vagy!
@saravad: bizony megspórolják! Én egy ideig munka nélkül voltam. Elmentem beregisztráltattam magam a munkaügyi központba, és azt kértem, had tanulhassak, mert némileg elavultak a végzettségeim. Tehát nem otthon akartam várni a segélyt, hanem alkalmazkodni a munkaerőpaici elvárásokhoz. Lebeszéltek,kifogásokat kerestek, és amikor mindez nem jött be, elhajtottak, és konkrétan nem érdekelte őket... Csak azért nem linkelem be ide a posztot, mert nem ez a reklám helye, de azt hiszem akkor éreztem meg testközelből, hogy még azt sem preferálják, aki értelmesebb és megpróbál tenni azért hogy újra önnön lábán álljon. Pont ezért borít ki, ha közben a munkanélkülieket ütik-vágják...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Baszd le az izraeli Haaretzet is, hogy mer ilyet lehozni ok?? :) Ne légy már ennyire szánalmas. Neked már az a zsidó is náci aki kimondja az igazságot és mondjuk nem ért egyet a cionizmussal??
@Kalmár: "El lehet innen menni"
ha érted az áttételes és finom utalást:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Mindig ébernek kell lenni! A tudatlanságban tartott, kilátások nélküli, sör-virsli osztályokban is rendre felbukkannak gondolkodó és/vagy ambiciózus elemek.
Nem vagyok oda tömjénzsoltiért de ez egy támogatandó ötlet.

Méltó emléket kell állítani a magyarság mártírjainak

A Budapesten létrehozandó „magyar Jad Vasem Intézet" feladata lenne emléket állítani azoknak a szerbeknek, románoknak, szlovákoknak is, akik az üldöztetés idején segítő kezet nyújtottak a magyaroknak

www.erdely.ma/tarsmagyarsag.php?id=121450&cim=semjen_melto_emleket_kell_allitani_a_magyarsag_martirjainak
@Gábriel angyal: Kiscsillag, menj már a pokolba az állandó zsidózással, Izraelezéssel! Ez a poszt nem erről szól, mint ahogy sok másik sem, Te mégis állandóan ezekről akarsz beszélni.
@Fufo: Most értem haza és válaszoltam orbánmentesítőnek. Kb. ennyi.
Tudom, hogy a matek liberálkomcsi ármány, de néhány szám:

"a kormány valamiért úgy értelmezi a kínai példát, hogy a low-tech ágazatokban van a növekedési potenciál, és ebbe akarja bezárni a munkaerőt. Mintha Kína nem törekedne saját high-techre, és mintha a kínai low-techben 250 dollárért (közel az ominózus 47 ezer forinthoz) nem iPadeket raknának össze, hanem ásóbottal turkálnának. És mintha nem létezne a japán, a dél-koreai, a tajvani vagy a szingapúri high-tech modell.

Namost, ezzel szemben a valóság, amit a kormányon, a huszonéves kormánytanácsadókon és az egyéb módon fizetett szakértőkön (vö. ifjúsági szervezetek) kívül mindenki lát amúgy is, nagyon szépen kiderül a McKinsey munkaerő-piaci jelentéséből, amelynek fő megállapításai:

2020-ra mintegy 38-40 millió fő, azaz a kereslet 13%-a hiányozni fog a felsőfokú végzettséggel rendelkező munkavállalói csoportban. További 38 millió fő fog kiesni ugyanebből a csoportból nyugdíjazás miatt. Az öregedés drasztikusan fogja sújtani Kínát egyébként (és megtörheti a növekedést), de a hiány a fejlett országokban is 16-18 millió fő lesz.
Ez a hiánya felsőoktatásban részt vevők számának duplázásával kerülhető el, miközben növekszik a mérnöki-tudományos végzettségűek aránya. "

www.kapitalizmus.hu/content/jovokepet-kell-adni
@saravad: shhhhhhhhhhhhh. Halkabban, mert a végén itt már csak a papok fognak írni - olvasni, ha viktorunk ezt meghallja.:D
@Gábriel angyal: Ennyire nincs véleményed a témáról?! Ugyan már, valld be, imádod a romkocsmák liberális fertőjét.:D
@Kalmár: blablablabla. Uncsi vagy, mint egy talponálló nyitás után.
@lbm: Mária egy dolog. De üss a szádra, méghogy viktor apánk nem akarná visszaállítani a munka böcsületét, és megmenteni ifjúságunkat a liberális romkocsmák fertőjétől. Tudod azon romkocsmákétól, amikért odáig vannak a turisták is, és fogdmegje tarlós megpróbált kicsinálni.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Kedves drága Csekk. Már, hogy ne lenne véleményem. Enyém volt az első komment nem láttad?? :) Ott le is írtam, hogy én a talponállókat támogatom a bűzös belpesti romkocsmák helyett. :)
Tegnap, amikor ezt olvastam az indexen, totál kikészültem Orbánnak ettől az ótvar, értelmiségellenes dumájától. Úgyhogy kösz Fabius, hogy írtál róla posztot:)))
Hihetetlenül aljas, sunyi duma.
Valaki itt felsorolásba kezdett Orbánék kultúra ellenes, romboló lépéseiről, itt a következő, műemlékvédelem agyő:
epiteszforum.hu/node/21331
:D némmán főcím, és kirajzottak az egyszeriek, van ilyen, és mennyi sokk régi ismerős :D
off
Fabius, ezt a linket neked küldöm, volt erről egy vitánk itt a Varánuszon, te azt mondtad, ne aggódjak. Úgy látszik másnak is gyanús a dolog:
envezettem.blog.hu/2012/06/26/tarsadalombiztositas_volt_nincs?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_06_26&utm_campaign=index
@Gábriel angyal: talponálló..jó, hogy nem utasellátó!!!!!!!!!!!!!!
A Varánusz már a 3. napja van címlapon anélkül, hogy bármi érdemi bírálatot sikerülne megfogalmaznia.
@Penivaldes: kár beléjük, eleles még olvasni sem tud, fel sem tűnik neki, hogy más más poszt, de van ez így néhányaknál :D
Nem lehet, hogy Viktor a maga bumfordi módján csak vigasztalni akarta a diplomátlan munkanélkülieket, hogy "lám, a diplomásoknak sincs állásuk!"?
Közbe' meg dehogy nincs.

Meg hát az oktatástól elvett, és a Közgéphez átirányított milliárdokat is meg kellett ideologizálni.
"Szegedi Csanád elismerte, hogy zsidó
A Jobbik európai parlamenti képviselője a barikad.hu-nak nyilatkozott."
Úristen, már a "Jobbik" vezetésébe is befurakodtunk? :DDD
@sanyoka: Akkor én kitérek kandomblésnak...Majd Rodeo és tucano felkészítenek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az ekkora lopást a koleszbeni ivásztokban határozták el. Oda húz vissza szíve, bár nem tudom, a Gellérthegyen hogy volt kocsma, amibe beengedték őket. Szerintem kannás bort vettek a közértben valahol a Móricznál, oszt úgy maradtak..
@Nardainan: "Ilyen "finomságokba" tényleg nem mentem bele" - észrevettem, kedves.

Ismétlés a tudás anyja: a kommunista ideológia egyenlősítő, azt hirdeti, hogy mindenki szükségletei szerint részesedjen a társadalom egésze által megtermelt javakból.

Ha szerinted a fidesz-rendszer ilyen, akkor azt nagyon meg kellene indokolnod, különben furcsákat fogok gondolni rólad...
@a szív fészkei: költözzenek vissza a koliba, a annyira odavágynak!...
@sanyoka: Torquemada is az volt. Voldemort meg sárvérű.

Vannak rendes zsidók is? Noccsak. Párat mi is fel tudtunk volna sorolni, ha kérdezik.
@Gábriel angyal: Honnan a mélyismeret drága a bűzös romkocsmákról?! Nem mellesleg a talponállókról. Nem tüntél úgy, mint aki kocsmázik.:P
@a szív fészkei: Pedig fel is kell nőni egyszer. Mert nincs rosszabb mint egy 50-es kolista.:D
@Gábriel angyal:
Azért a Haaretz egy igazán kemény balos lap!
@saravad: Meg kell védenem Voldemortot. Ő félvér volt.:D Anyja boszorkány, apja mugli.:D Tessen kicsit jobban tisztelni a sötét nagyurat.:D:D:D
A címmel végülis egyetértek, sokkal gyakrabban szoktam enni, mint inni...:)
@saravad:
Azért ezek után kíváncsi lennék, hogy Zazrivetz merné vállalni a klotyóban való farokmutogatást? :D
@Fufo:
A "munkás-paraszt"ból én jelenleg a fidesz féle büdös parasztokat látom csak a hatalomban. Agresszívak, arcpirítóak, gátlástalanok.
MERT MEGTEHETIK. Még...
A büfészakon végzett liberrált "értelmiség" csak annyival jobb a cigányoknál, hogy nem fosztogatja hordában a lakosságot. Egyébként a társadalmi értékük illetve hasznuk ugyanúgy nulla.
@Kalmár: Ezt teszi valójában évtizedek óta: lenéz mindenkit,aki nem a marhaságait tapsikolja, úgy mint te... Most csak kibukott belőle, amit gondol az értelmesebb emberekről.

Na végre, hogy itt lelkesedsz érte, biztos örül a kicsi szívük, ha olvassák.
@az utolsó bögreharcos: És ezt te a Mariska bögrecsárdájából írod, ugye? Odavaló is vagy. Remélem Orvbán házipálinkájától vagy ennyire helykompatibilis.
@Penivaldes: Ó, nekem is mesélték Iránba diplomata rokonék, hogy annyi agresszíven vezető, hisztérikus nőt nem nagyon láttak, mint ott a csadorban. Ami alatt a legdrágább, szarszemétmocsokhanyaló nyugati divatházak cuccai voltak a legkihívóbb formában. Ötyézéskor egymást húzták, kinek van drágább holmija. Nem a hazait támogatták.
@épészmérnök: "Ez egy kib---tt nagy hazugság, amit szemérmetlenül ismételgetnek a propagandisták. A friss diplomások legnagyobb része a felmérések szerint fél éven belül elhelyezkedik a szakmájában."

Hazugság?

Nekem semmivel se propagandább, hogy félig üres a pohár, mint az, hogy félig tele. Ööö hát micsoda mennyi is pontosan valójában, és mennyi lenne a megfelelő inkább?

Arra tartjuk a politikust, hogy amit a felmérések kihoznak (pl. "fél éven belül, legnagyobb része"), azt a köznép számára értelmezze: elég-e vagy sem, sok-e vagy kevés :/
@Penivaldes: Hátha fontos ez is valakinek, az táplálja be az adatokat - Riska bögrecsárda az utolsó háztól Bivalybasznád felé jobbra, nagyon jobbra - a GPS-ébe, :-DDD hogy megtalálhassa szegénykét.
jav: Iránba delegált stb. rokonék, akik nem két percig voltak ott, évekig éltek ott Teheránban.
@lbm: Ja, Schmidt Marcsika a 100 leggazdagabb egyike, mélyen tudja a munkát, mint olyat. Pláne ahogy és amivel elérte a milliárdjait.
@az utolsó bögreharcos:
Aha... Az orvosok sem bírnak magukkal, mint értelmiségiek egy darabig csak merengenek, azután csak elmennek külföldre tömegesen inkább, minthogy... a romkocsmákban merengjenek! Gratulálok, okos gyerek vagy te!
@Penivaldes: Ha oda rúgsz ki a Szamosra,akkor megértem... Petőfi a kurta kocsmákat kedvelte,nem csoda, ha nyomatják a tantervben orrba-szájba.
@Lucky Larry Silverstein: És csak mostanra értél ide? Éberség, elvtárs, éberség!!
@az utolsó bögreharcos: Csak nem az oktatási tárca valamely szagértőjéhez van szerencsénk?
@az utolsó bögreharcos: Kit tekintesz "büfészakon végzett liberrált értemiség"-nek?
@Penivaldes: Olyan kocsma volt, amely csak az év egy részében üzemelt :)
@Penivaldes:
Szeva'Kukac! Illetve Kekecke... :)))

@Fufo:
Szerencsétlen majma honnan tudná, csak visszhangozza a korlátolt vidéki gyerek szavait. Most ez a trendi, feléjük, a pártházban. :))
@pucros:

Drága Viktorunk ugyan honnan tudná, hogy ezek a mi romkocsmáink például 3. helyet szereztek legutóbb a legfaszább helyek internetes szavazásán?

A felcsúti Videó presszó és a Puskás Akadémia büféje nem nyert semmit, így ez hírértékkel nem bírt.
@a szív fészkei: benne van a 100-ban? Na ezt nem is tudtam. Ha tudom, lehet, hogy ennyire nem dúlja fel a lelkem a tanulmánya, és még nyílt levelet sem írok neki, mivel így már röhejes a tanulmánya. Hogy unatkozhat... :-)
@a szív fészkei: Várható az Ötven Operaénekes Levele.
@a szív fészkei: Ha ki akarsz szúrni a rendszerrel, akkor lehetsz rasztafáriánus is! Ott kevesebb a kötelesség, mint a candombléban, illetve kevésbé nyomasztó:)Viszont ugyanolyan rebellis vallás és nőknek nem kötelező a dreadlock sem!
@az utolsó bögreharcos:

Te vagy a necc atlétás paraszt a fenti videóból. Kösz, hogy benéztél, tényleg. Igazolod Demján Sanya tételét, nem okos vagy de szorgalmas. Helyes, kell az egyensúly a nerbe.
@lbm:
"... Emlékezzünk vissza a kiskocsmákra ..." Nemigen járhattál kiskocsmába. Ma sem gyakran.

Elképesztően éles viharok zajlanak ott mostanában. Egyre több képzett ember jár (megint) kocsmába.
Eljön Breitschneiderék kora. Megint.
@Fufo: "Kit tekintesz "büfészakon végzett liberrált értemiség"-nek?"

A semmihez sem értő, kontraszelektált, balliberális trógereket.

Belőlük lesznek szadeszes-elempés politikusok, chartás söpredék, megélhetési cigányfajvédők, taszos-helsinki bizottságos-amnesty internationalos seggfejek, millás majmok, váccpáör picsák, liberrált bloggerek és a hasonszőrű idióták.

Ha eltűnnének, egyedül a romkocsma üzemeltetőknek hiányoznának. Persze nem ők, hanem az ott elkötött pénzük.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": ja tényleg! Üzenem a vámpírnak, hogy vártam az éjjel..aztán nem jött. pedig nyitva hagytam az ablakot is.
@Penivaldes: Igen, igen, tudjukkiét nem írjuk le és nem mondjuk ki.:D
@az utolsó bögreharcos: mert a FIDESZ az igazi értelmiség mi? szemben az lmp-s szadeszes politikusokkal. Hát mindíg is mondtam, hogy vannak akik megérdemlik ezt a mai kormányt. Komolyan...
@sanyoka: Akkor ez jó hír az ittenieknek, hiszen itt túlnyomó részt balos érzelműek írogatnak.:)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Most jön az én időm!!! :)
@Penivaldes:
A francba! Voltam, de akkor másik ablakon mentem be??? :(
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: A bolsi áruló.:D
@Penivaldes: Nekem sem. :D
@lbm: Nem lehetne őket egy szigetre kirakni, messze minden élőlénytől?! Akkor nyugtunk lenne.
@Kalmár:

Hallgatlak tökorrú. Kalmárkodj Viktor szavaival, regéld el mit értettünk félre abból amit mondott ez az általad rajongott messiás. Legyél te a napi Szijjártó aki lefordítja fideszról magyarra a mondanivalót. Szóval mesélj, magyarázz Mester.
@Gábriel angyal:
Aranyapám, te is voltál már itt zsidó, ha nem tévedek, meg rabbigyerek is!
Na annyira vagyok én is baloldali! :DD
Szegedi Csanád korunk Imrédy Bélája.

Rögtön hozzáteszem, hogy a rókaképű Imrédy arcberendezése meglehetősen árulkodó volt...
@Penivaldes:
Mi az az "irányítótű"? Tényleg nem tudom... :(
@Fabius:
"Nem a kiírásnak megfelelően dőltek el a pályázatok, csapott bele a földkérdésbe a szocialista Gőgös Zoltán. Azokról a földbérleti pályázatokon vesztes helyi gazdákról kérdezte Orbánt, akik levelet is írtak a kormányfőnek, de nem kaptak választ. Borsodi gazdákat említett, akik alig jutottak földhöz, miközben "3-4 (...) Fidesz-közeli érdekeltség vitte el a földterületek 80 százalékát". Gőgös szerint 8000 hektárt 11 nyertes között osztottak el - ez 727 hektáros átlag - miközben a kormányzati nylatkozatok szerint 37 hektáros a kiosztott birtokok átlagmérete.
A képviselő szerint Nagyesztergáron a "helyi magoszos vezetőnek kellett" 400 hektár, ezért zárták be az állattartó telepet. Illetve az a kaskantyúi gazdálkodó sem kapott választ, akitől elvették a családja által évtizedek óta művelt földet és egy 3 faluval odébb lakó lényegesen nagyobb gazdálkodónak adta át. A szocialista politikust az is érdekelte, mi a helyzet Felcsút környékén, a miniszterelnök szülőhelyén. Akar-e ezekben az ügyekben intézkedni Orbán? - kérdezte végül Gőgös.
Orbán válaszában egyetlen konkrét esetre sem reagált, inkább arról beszélt, hogy a Magyar Szocialista Párt a nagybirtok pártján áll, méghozzá meggyőződésből, a Fidesz viszont a kis- és középbirtokok megerősödését akarja. A Fidesz elképzelése szerint a nagybirtok ezek mellett "kiegészítő jellegű" lehet. Orbán hangsúlyozta, hogy maximum 1200 hektár lehet egy kézben, korábban ilyen előírások nem voltak. Számos szocialista időkben megkötött szerződés nulla-száz forintos aranykoronánkénti árat írt elő - mondta még Orbán, ehhez képest most egységesen 1250 forintot kell fizetni aranykoronánként. Ahol korábban egy bérlő volt, ott most 20-25-30 lett - állította a miniszterelnök."
Mi nem világos ezen? A falusi csávó vetít és cigánykodik. Most mondjam azt, hogy meglep? Itt max. a szövegértési nehézséggel küzdő narancsbolsi hívek értetlenek és hazudnak bele a világba!
@aritus:

Szerintem továbbra se aggódjál. Ezen ne.
@az utolsó bögreharcos: Az ott elköltött pénzük, amit megkeresnek állami támogatás nélkül!
Az élhetetlenek. Ezek képesek máshol is talpon maradni, egyébként, itt meg maradnak a bögreharcosok.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: vihar elötti csendet vélek, pangás van, és ez nem sok jót jelent...

szólok, ha igen ;)
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):
Attól függ, hogy hol... Ilyenkor megint zavarban vagyok, hogy melyik vagy. Bár nem fröcsögsz, úgyhogy téged kedvellek, nem vetekszel az én szuronyaimmal! :)
@Penivaldes:
Tökig zavarban vagyunk? Ki van még zavarban? Meddig érőben, mert én rövidben...
@Penivaldes:
Egy szál körömben vagy? Végül is jó idő van! :))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Orbán hangsúlyozta, hogy maximum 1200 hektár lehet egy kézben"

...és Mészáros Lőrincében azért lehet több, mert a jómunkásembernek KÉT keze van, mijafaszt nem lehet ezen megérteni?

Ehh...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: disznó!
térdig érő nadrágban, meg virágoa tunikában, és mezítláb
:)))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": és olyan, de olyan boldogok lennének :-)) együtt, megértésben, egyetértésben, a kiskocsmák boldog környezetében :-)))
@Fabius: Kettő? több! kettő a hozzánk hasonlóknak van.
@Fabius: te ember! Téged én nagyon bírlak :-))
Jó éjt mindenkinek! Reggel 4-kor kelek, mert lusta, igényes, ellustult munkavállaló vagyok...
Valójában lehet, hogy tényleg hiányzik nekem az a kiskocsma... :-))
@Fabius:
Elveszel a részletekben...
Hogyan is volt Viktor? Hazudtok éjjel, hazudtok nappal...
Tök mindegy, mert ennek a gerinctelen csürhének a hívői azt is örömmel veszik, ha a gazdájuk szarral keni be őket és le is nyalatja velük.
@lbm:
Mész hajnalban, a romkocsmába, ja... :))
@Penivaldes:
Ééééén? Mióta? Eddig csak mezei vámpírocska voltam... Pedig igyekszem! :)
na én is megyek. holnap is nap lesz.
jó éjt!
@Penivaldes:
Dögöljek meg, de még életemben nem voltam romkocsmában. Kocsmában is vagy 15 éve utoljára. Az meg már azt sem tudom, milyen régen volt, hogy egyszer gimi végén, öltönyben bementünk a legdurvább helyi késdobálóba, ahol az úri közönség trágyamintás gumicsimmában tengette napjait. Mindenki elnémult, mi kértünk a gyilkos pillantások közepette 3 vodkát, bevágtuk, majd köszöntünk és leléptünk... Na az durva volt!!! Szerintem évekig emlékeztek ránk! :D
@Penivaldes:
Ablak nyitva marad ugye? Valami jelölést tegyél már ki, mert megint mellémegyek! :D
@az utolsó bögreharcos: Ez egy igazán szinvonalas és széleskörű felsorolás, bár hiányoznak belőle a buzik, meg azok, akik angolul is tudnak. Hány boros kólát ittál meg, mielőtt így átgondoltad, felmérted, kategorizáltad?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Nekem is csak ilyenek maradtak meg!

@Penivaldes:
Még előtted az ÉLET drága! Miféle értelmiségi egyetemista vagy Te, hogy romkocsmába sem jártál? Mert felénk, vidéken, ahol a híreket is postagalambok viszik még csak-csak, de... :))
@zsocek:
Bolond vagy te! Karakterre fizetik. Bár manapság már pusztul a fajtája, de pénzért még bármire ráveszik őket. Olyanok, mint a másik ősi foglalkozás űzői...
Pár forintért szopnak, nyalnak, du... :))
Veled kéne kezdeni a diplomásokkal való Dunarekesztést viktor!
@Fabius:
elfelejtetted hozzátenni, most pótlom:

akurvaanyád
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Vannak tapasztalataim ifjú koromból, ezen intézmények működésének mikéntjéről. De ilyen mérvű hülyeség, egyetlen söntéspult mellett sem hangzott el. Legfeljebb annyira szorítkozott a pol-értelmiség mondanivalója, hogy Sanyi bácsi aszonta:
"ez a kádár egy szar, de mégszarabb lessz utánna"
Sanyi bácsi próféta volt. Én meg egy húsz évvel ezelőtti koloniál kocsmabútor, flash memóriával. Emlékszem rá, hogy annak idején, megvesztünk osztákiáért. Rendben, az maga a khánaán volt, nekünk. Ma majdnem szabadok vagyunk, de most nem osztrákia érdekel, hanem az osztrakhíszmosz. Van kiselejtezett cserepem, pár. Kalapács is. Szavazzunk?
@rodeo36:
Szerinted? Sok paraszt hogyan hallhatta volna, amikor a fejük Viki seggében, tökük pedig Viki kezében? :))
@Penivaldes: Le ne szarják az alkotmány asztalát a legyek
@rodeo36: Az szép, hogy Tokodi Ilonát elküldték a picsába? Mer megszólalt a nyilvánvaló kormányzati gané ellen? Mondd, a szevijai borbéj is politika lesz tetűék alatt?
Ehhez te értesz, csak kérdvényezem...
Örkény István
In Memoriam dr. K. H. G.

– Hölderlin ist Ihnen unbekannt? – kérdezte Dr. K. H. G., miközben a lódögnek a gödröt ásta.
– Ki volt az? – kérdezte a német őr.
– Aki a Hyperiont írta – magyarázta Dr. K. H. G. Nagyon szeretett magyarázni. – A német romantika legnagyobb alakja. És például Heine?
– Kik ezek? – kérdezte az őr.
– Költők – mondta Dr. K. H. G. – Schiller nevét sem ismeri?
– De ismerem – mondta a német őr.
– És Rilkét?
– Őt is – mondta a német őr, és paprikavörös lett, és lelőtte Dr. K. H. G.-t.
Olvastátok?

Gyurika számol... bebas.ott rendesen! :((
A Főnök hobbyját támogatni kell! Ne adj Isten, a következő kormányfőnk mondjuk Picasso gyűjtő lesz, akkor megszívtuk, rendesen. Bár... olcsóbb lesz az!

"A társasági adóbevételek mintegy negyedéről is lemond az állam. Rendkívül tanulságos, hogy az így elengedett 91 milliárd forint miből jön össze: a legnagyobb tétel a sportcélú adókedvezmény, amelynek értéke mintegy 25 milliárd forint. Az kormány idéntől tette lehetővé a cégeknek, hogy társasági adó fizetése helyett úgynevezett látvány-csapatsportágakat szponzoráljanak a be nem fizetett adóból. Összesen hat sportág sportegyesületei támogathatóak ily módon, de ezek közül egyértelmű kedvezményezettjei a rendszernek a hazai futballegyesületek."

Melyik majom mondta, hogy nincs itt pénz???
Jó dóga van Fabiusnak mert naponta önti ártunk és ormányunk nagyjai az ökörségeket.
"„A magyarság egy és oszthatatlan mint nemzet, de történelmi okokból kifolyólag, megkockáztatom a mondatot, hogy világnemzet lett, hiszen a világ minden részén élnek magyarok”, tette hozzá Semjén Zsolt.
a magyar nemzet Szent István óta nemcsak kultúrnemzet, hanem közjogi nemzet is, amelyet a közjog „acélabroncsa” akkor is egyben tartott, amikor politikai okokból és a történelem viharaiból következően pusztán a kulturális nemzet szétesett volna. „Ezt fejezi ki egyébként a Szent Koronához való kötődés”
Na b@szd meg ezt jól megaszondta:DD
@sanyoka: felhevült lelkiállapotban kicsúszik ilyesmi az ember száján. na
@sanyoka: és ennek a közjogi nemzetnek a legfőbb közjogi méltóságai suhanc koruk óta osztálytársak.
+ pár statiszta.
@saravad:
Ha Kéri L. ezen tárgyban tett interjúit olvasod, megérted és valahol mélyen, szánalmasnak is látod ezeket a "süttyőket".
@Knósszosz: "Tokodi Ilonát elküldték a picsába? Mer megszólalt a nyilvánvaló kormányzati gané ellen? "

Nem Tokody Ilonát küldték el, hanem az összes magyar operaénekest. Ugyanis Tokody az Operaénekesek Egyesületének a levelét olvasta fel.

Így becsülik a teljesítményt.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Direkt nem hivatkoztam vala görög tavernára, de mondjuk egy bodega, vagy egy risztorante, az élmény! Meg életforma is, nem úgy itt. Beülnek, zabálnak, kvaterkáznak tíztől hajnal háromig. Na, ez mediterrán és arrafelé van az élet. Itt nincs, csak szar. Evezni Krétán is lehet, meg Itáliában is vannak folyók északon, ahol szintén. Szar alak leszek, mert azt mondom: engem semmi nem köt ide. Persze ez nem teljesen igaz, mert a természeti szépségeink csodásak, imádom a Balatont, a Börzsönyt, sorolhatnám. Amiért utálom ezt a pöcegödröt, hát arról beszélünk itt.
@Knósszosz:
hogy tudd, a sevillai borbély Beaumarché(?) kurvára politikus darabja alapján készűlt, ugyanúgy a második rész a Figaró házassága amit Mozart követett el

Tokodi Ilona talpáig nem érnek fel mindösszesen akik ott űdögé'tek és sikoltoztak őróluk szólt a linkem...azaz csak katzenjammer...rohadt undorító alakok

még jó, hogy Bécs közel van és ki lehet ugrani a vonattal és vissza is amit annakidején a Kádárkorban a bécsiek csináltak a pesti Opera előadásaiért...sőt asszem Rákosi alatt is működött az Orient express és a bécsiek imádták a jó előadásokat egy Osváth Jüúlia aki előtt Toscanini térden állva járt Salzburgban mikor a Grófnőt énekelte a Figaróban (többek között) és a Rőzler, meg a Székely, Basilides, Báthy a nagy Verdi quartett amihez a Svéd Sándor alapozott mint egy Mount Everest...és akkor most jön ez a tetű és bandája...Pesten Máhler és a többi nagyok megtisteltetésnek vették a meghívást

szóval megy a magyar gyilkolás
@épészmérnök:
Igen! Ha történetesen Tokodi odaállna Kokó mellé egy kampány videóban, nem basztatnák. De ő nem, van saját véleménye. Ezért fekete seggű. Ez a fidesz kulurha politikája. Aki hosszú nyelvű az a mi kölykünk, akinek meg rövidre sikeredett, az mocsok liberális tetű.
Gondolod, hogy lesz itt változás? Ha lesz akkor mikor?
@Knósszosz: "Gondolod, hogy lesz itt változás? Ha lesz akkor mikor?"

Fogalmam sincs. A rendszernek az összes feszítési pontját bactatják, akármi lehet. Mindenesetre meg lennék lepve, ha 2014 tavaszáig minden ugyanígy menne tovább.
@rodeo36: Nem vagyok olyan műértő mint te, de ami csodás, az csodás:
www.youtube.com/watch?v=9cevHvPKmS8
Szóval az a segg, aki Tokodit fikázza, az menjen a Spitzbergákra, hosszú iccakákat álmodni! Elég finoman fogalmaztam..
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: @miva?: Huuuu ezeket a jobbikos zsidó családfa elemzéseket Boli imádja igazán. :)

"Az számít, hogy ki hogyan viszonyul a magyarság ügyéhez" - anyai ági zsidó származásáról nyilatkozik Szegedi Csanád

kuruc.info/r/6/97961/
@Gábriel angyal: Ez eléggé szembemegy a trollok szóhasználatával szerintem :D
@miva?:
ebből az az izgi, hogy kiderűlt, milyen politikai gennyládák irányítják az országot, a narancsosoktól nincs lejjebb, gimnáziumi és kollégiumi gittegyletek államhatalmi maffiává tudtak válni egy hullarablással és hazugságok tömkelegével, a jobbik meg szarkavarással, a lömpöpö meg fejetlen tömegbázis nélküli zsebcirkáló, a semjén és társai egy bűnbanda katliknak kotkodácsolva magukat a maszop meg hallgat mint a szar a füben és nem képes egységet meg tömeget mozgatni a demokraták meg olyan mint a bolha kutyán csak csíp de állandóan ugrál hogy nehogy valaki -tévedésből- elpurcantsa

brühühühühühühühühühühühü

szép magyar izé és ezeket kurvára megfizeti a magyar miközben éhezik miattuk...megérdemlik egymást
@rodeo36: meg, basszs! Olyan a politikai elitünk, amilyent választunk magunknak
@miva?:
Van Isten! Nekem ilyen, neki olyan... :DDD
Semjén is tiszta... mi is???
@Knósszosz:
és itt:
www.youtube.com/watch?v=7xAnc3Fo_tQ&feature=relmfu

mind a ketten a Ki Mit Tud győztesei voltak....a szociktól brühühühühühühü
a Scala de Milan örömmel látja mind a kettőt...
@épészmérnök:
Szerintem nem lesz változás. Fásult ez a nép, örül, hogy van luk a seggén. No, meg nem akarja kirúgatni magát, egy takarítói állásból. Tragédia-Levédia.
De ha nem baszunk oda, akkor jön a klozet, meg a csatorna. Én benne vagyok, hogy menjünk már az utcára, de még a közvetlen környezetem is csak dörzsöli a seggét a semlegesség aszfaltjához, amit meg tudok érteni. Eljutottunk odáig, hogy: "drága bolgár úr, a nevem le van adva a hölgyeknél" - és nem akar bemutatkozni. Persze Bolgárt hagyjuk, leírtam már a véleményem róla. De azért beszédes a dolog, nem?
Szarban vagyunk, itt már nem segít a légfrissítő, csak a teljes politikai elit cseréje. Na de... kire?
A választ, szerintem te sem tudod. Ha mégis, oszt meg velem, mert én tanácstalan vagyok, ebben a pillanatban.
@Gábriel angyal:
Mi az, hogy! Hisz szép is egy ilyen igaz magyar családfa!
Bár vérciki azoktól, akik ily sűrűn zsidóznak... :))
Igazából megszokhattuk, hogy azok zsidóznak, komcsiznak és magyarkodnak ebben az országban fennhangon, akik valahol ezekben a dolgokban "érintettek", vagy enyhén hiányosak... Nemdebár, Gábriel? :D
@Knósszosz: Halihó. Na akkor lazuljunk egy picit. :)

www.sonicbomb.com/modules.php name=Downloads&d_op=getit&lid=468
@Knósszosz: a politikai elitben is vannak jobb sorsra érdemes fazonok, egészen biztos.
Az LMP válaszút előtt áll, vagy megerősödve túlélik az anarchista ("semmi hatalmat senkinek") gyermekbetegséget, elfelejtik a bázisdemokráciát, és felépítik a vezetőiket, vagy eltűnnek.
Az összes zöld párt végigment ezeken a fejlődési fázisokon egyébként. Volt, amelyik komoly tényező lett (Németország, Ausztria, Svédország, Finnország, Colombia, és sorolhatnám), van, amelyik eltűnt.
Az LMP dolga különösen nehéz, mert nem csak a fidesz és a jobbik utazik rájuk, hanem a maszop is, amelyiknek az a fixa ideája, hogy egyedül akar maradni a piacon, nem hagy maga mellé felnőni másokat. Titkosszolgálati kapcsolatai pedig még biztos, hogy vannak, be tudnak b....ni, mint ahogy leharcolták Schiffert, a teljes szimpatizáns gárdájuk hathatós közreműködésével. Még a nénikéjét, meg a bácsikáját is bedobták.
Rámszállt a zorbán))) Ingyenreklám)))
@rodeo36: Grazie! Ez valami. Nem van széles phülem a komolyhoz, de pl. szeretem Verdit, és az istenek hárfáznak nekem, amikor a Recondita Armonia-t hallgatom Pavarotti előadásában, és b..meg Carrerastól is kiráz a hideg, amikor a Core n' grato-t énekli. Ne bassz le, én szeretem a rockot is, mert azon nőttem fel. De ami érték, az érték. Ezért van olyan olyan is, ami a komoly.
Nem sznobika, csak teccika.
Van még pár, irigyellek, hogy ebben nagyon otthon vagyolbaz...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Dehogy dolgozok. Húzok máris aludni. :)
@Gábriel angyal:
Azért ne izguljatok, Haider is egy buzibárból hazafelé egyenesített ki egy kanyart.:D Viszont így egy picit furcsán fog kijönni amikor szidja a zsidókat. :DD
@Gábriel angyal: Szia Angyal!
Ez meg mi akar lenni? Bocs, értékelem a megkeresést, de ha már küldesz linket, akkor legyen Theron kisasszony, jó?
Ezeket nem szeret-ném.
@Knósszosz: Nem hiszem, hogy lesz változás. A jelenlegi kormány az ilyen bögreharcos típusoknak tetszik. Ellenségképet ad, lehet gyűlölködni, lehet a saját sikertelen, kicsinyes, elb@szott életükért másokat hibáztatni és ami a legfontosabb: nem kell önállóan gondolkodni.
Mivel pedig ők vannak többségben, az eredmény sejthető :(
@Knósszosz: A második javított linket nézd. Repcsis nyugi. :)
@sanyoka:

Hát, ő már nem nagyon fogja szidni a zsidókat, miután meghalt.

Nem tudom, nem lehetne normálisabban, vagy emberségesebben...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kekeckedsz... :)) Hisz láthatod, mik derülnek ki. Nem mintha eddig nem lett volna ez tudott, csak most jött el az idő, hogy terítse "valaki"... Azt hiszik ezek, hogy nincs meg mindegyikről valahol egy papír, valamiről...
@Gábriel angyal:

Tudod, mi a bajom veled?
Kurva jó fej vagy, meg minden,
csak
Egy rakás, szintén tök jó fej, már nem is élne
ha
anno
Ti győztök.
Na tessék. Már csak ez hiányzott szegény Sipinek. :)

Gyurcsány: a Jobbik eltüntetése a stabilitást veszélyeztetné

Gyurcsány Ferenc százhalombattai fórumán kijelentette, ha a Fidesz megpróbálná a Jobbikot "levenni a politikai térképről" az veszélyeztetné Magyarország stabilitását.

youtu.be/IhMrosN3VzE
@Fufo: "A jelenlegi kormány az ilyen bögreharcos típusoknak tetszik. "

A legutóbbi felmérések szerint bögreharcosék már csak a lakosság úgy 12 százalékát alkotják. Orbán népszerűsége a béka feneke alatt van.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egyébként a "Zsidó felmenői miatt
mosakszik a Jobbik alelnöke" c. cikk sajnálatos lényege, hogy emiatt kell mosakodnia, nem pedig eddigi tettei, förmedvényei és "sikeres" politikai pályája miatt! A származása nem érdekel, csak a tette. Az alapján pedig eddig egy elég nulla volt. Most viszont már "valaki" lett...
Akár letelepedést is kérhet Izraelben! :))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Azt hiszik ezek, hogy nincs meg mindegyikről valahol egy papír, valamiről... "

Addig jár a korsó a kútra... azt hitték, hogy mivel nincs számukra érzékelhető ellenállás, ezért olyan messzire mehetnek, amennyire csak akarnak.
De az a 10-szeres árú vasútfelújítás a jelek szerint a fal, aminek nekimentek. Meglátjuk, totálkárosak lesznek-e.
@épészmérnök:
"a politikai elitben is vannak jobb sorsra érdemes fazonok, egészen biztos."
Nem vitatom, sőt, remélem. De nézz csak végig a palettán, hol látsz most ilyet? Én egy marha voltam, mert Ádernek szavaztam némi bizalmat. Kezeljük tényként, hogy eddig nem csinált baromságot. Aztán ott van Varga, ő is valami 'más'-t képvisel, mint amit eddig megszoptunk a fidesztől.
De: nem vagyok teljesen hülye, várok még picit. Nem ítélek már is, majd meglátjuk. Persze az alom ugyanaz, szóval...
A többség azt mondja, hogy szaros lesz a kezem, amikor kihúzom a biliből.
De azért szar egy dolog, ha már semmiben nem reménykedhetsz.
Na, majd jön Rodeó és jól elküld a picsába, mert hogyan gondolom én azt, hogy van a Kárpátija medencébe egyetlen hiteles ember, aki értem-miattam szarozza össze a parlament folyosóit, amiért fizetem. Amúgy meg tök igaza van!
brühühühühü
@épészmérnök:
:) Lesznek itt még cifrább dolgok is.
Ez csak egy apró fidesznyik törlesztés volt a III/x-es fideszes múltak kiteregetéséért... :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha én győztem volna még a kolbász is kerítésből lenne az tuti. :)

Ja és mindenki megkapná a magáét. Szív pld. egy raklap Lindt-et, Peni a örök szerelmet, Sipi egy aranyozott lámpavasat, Vlady egy koronát, Fabius egy post író robotot, Knosszosz egy egész éves repcsi bérletet, Boli meg egy ilyet. :)

index.hu/video/2012/06/23/attraktor_ptsz/
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Érdekes a dinamikája az ilyen öntúlértékelésnek. Annyira mindenek fölött valónak hiszik magukat, hogy megszűnik a valóságérzékelésük. Mindenkit lebecsülnek, azokat is, akiket nem kéne, és kikapcsol a veszélyérzetük.

Hála istennek.
@Fufo: Ha változást akarsz, akkor odamész mondjuk egy ellenzéki megmozdulásra, és azt mondod: az anyátok keservit, elég volt a puhapöcs sztájlból! Szedjétek össze magatokat és álljatok ki értem. Aztán jöhet a fidesz ostorozása, addig semmi. Ha ezeket a tetszhalott seggfejeket nem ébresztjük fel... mehetünk a picsába.
Most én is megyek a picsába, mert hrrrr-hrrrr.
@Gábriel angyal:
igen, ez valóban régi gondja a demokráciának.
nem tudja magát demokratikus eszközökkel megvédeni, a kellőképpen aljas és gátlástalan gazemberek ellen...
Fabius !

megsértődtem...

1) soha ne borícsd fel a posztok felrakási idelyét... ami hajnali 5

2) montam neked hogy sokkal jobb mondása a felcsúti aranylábú csodacsatár ramszesz dakotánnak hogy ÁTTÉR POLITIKAI KORMÁNYZÁSRA, mert a szakmaival már tele van a töke
@Knósszosz: Nem nagyon akarnak ébredezni. Sajnos.
@Gábriel angyal:

Nekilendültél...

Ez nem Trónok harca...

:DDD
@Fufo: Azért kell odabaszni. Az ellenzéknek. A másik oldaltól semmit nem várhatsz, be leszel betonozva. Csak az marad, hogy seggberúgod a tesze-tosza ellenzéket, hogy tegye már azt, ami a dolga. Ha nem...
akkor jön a következő fülkeforradalom, a nyakadba matolcsyval.
Meg a miénkbe.
Kérded ki mögé állj, amikor kurva kuss van és semmiféle nagyszabású megmozdulás sincs?
Hát, ezt kérdezzük millióan. De ha lesz, akkor emeld fel te is és menj, reklamálj, aztán kérj számon.
Más nincs.
Jó éjt, közel a meló.
@épészmérnök:
Nézd, ez egy folyamat eredménye. Te tudod jól, hogy ezért kôkeményen megdolgoztak, megdolgoznak ezek. Viktor személyisége jelenleg a legdurvább állatorvosi lóval vetekszik, tulajdonképp komoly kórtani eset. Bennünket is itt vizslatnak különbözô szervek, akiket ezúton is csókoltatok! :p
A papírok megvannak mindenkirôl. Ha kussol, tovább lophat, ha fecseg, akkor így üzen az öreg Maf, meg a fia. Nincsenek csodák, a történelemben sok hasonló elôfordult, ezek a fiúk is kottából játszanak. Igazából nagy meglepetések csak azokat érhetik, akik még túl fiatalok ahhoz, hogy ennek a csürhének a bolsevik mentalitását felfogják, megértsék, hogy csak a régi pártbeidegzôdések folynak tovább, egy nem coci államformában.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: a bolsevik mentalitás a politika vonatkozásában helytálló. Tartalmilag azonban nem. A bolsevikok nem akartak kapitalizmust, és nem gyűjtöttek nagy vagyonokat. Nem a nyolcvanas évekről beszélek, hanem a huszas-harmincasról.
@Knósszosz: "semmiféle nagyszabású megmozdulás sincs"

mitől lenne? Ki szervezze? Kiket szervezzen?
Te ellenzék vagy? Akkor saját magadat kell seggberúgnod, hogy ne légy olyan teszetosza. Ez a logikus, szerintem.
@Gábriel angyal:

Jééézus fasza!

Mostantól a Jobbik nem fogja azt mondani, hogy Gyurcsány egy állatbarom, aki mindig hülyeséget beszél?

Deszép pillanatok lesznek ezek :-D :-D :-D
@dr. Bubó:

A politikai kormányzós duma lejárt lemez, sokadszor süti el. Mikor először megtette poszt is lett belőle, vagymi.
a marslakok nézeccségi csúcsokat döntöget, pár ezer ember, alig 10..
gyakorlatilag a studioban élőben nézhetnék...
nem kéne a közvetítéssel pénzt pocsékolni....
@Fabius: igeen? akkor lyo... én se vagyok káptalan...

de ez nem teccik: "Jééézus fasza!" kicsit fogd vissza magad

ezt leszámítva nagy csodáálód vagyok:)
@dr. Bubó: "de ez nem teccik: "Jééézus fasza!" kicsit fogd vissza magad"

igen, Fabius az utóbbi időben mintha ingerültebb lenne... a meleg teszi? :-)
@épészmérnök: ez nem ing erülcség, hanem suttyóság...

kultúra kérdése...
eddig nem volt erre utaló jel. sőőt kifejezetten okosnak, logikausnak, normálisnak agya ki magát mindig...
@tucano: Én semmi tételesben nem hiszek, gondolhatod, hogy mennyire kell nekem 650 rigorózus, szerintem ebből nagyon sok elavult hülye parancs! :-DD

A kandomblé azért izgat, mert kislányként olvastam a Flor asszony két férjét meg egyéb Amadokat. ;-))))Nem gyereknek valók, de ott voltak a polcon és miért is ne???
@épészmérnök: Pedig a bögrecsárdákért életét és vérét hullatta a Falábú.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: + 1 Mert akkor hinnék el igazán, hogy kurvajó fejek. Nem zavarna be nekik az erőbe az a sok másik ugyebár.
@Gábriel angyal: Uramisten, még mindig ez van műsoron? Én nagyon örülnék, ha Szegedi Csanádnak semmi de semmi köze nem lenne a zsidósághoz, de ez nem kívánsághangverseny. Bassza meg, köztünk is van mindenféle pelyva. a legdudvábbakat odafújja a szél, ahová valók.

Hányás, komolyan, anyja helyébe megtépném magam, hogy ilyet neveltem.
@épészmérnök: Miklósa Erika, amióta látja és hirdeti a természetes orbánizmust, azóta elismerik. Sajnos, az a szép és tehetséges Solymosi Tamás is aláfeküdt ennek az alja Ókovácsnak /Fidesznek és nem állt fel és hagyta ott a balettigazgatói állását.

Tetűk ott mind, akik hagyták Tokodyt kigúnyolni egy ilyen senkitől.
@sanyoka: Szent István már valagba rugdalhatná ezeket.
@a szív fészkei: 10 pluszpont az Amado-k olvasásáért:D, most megy a Gabriela szoft pornó-western feldolgozása szappanoperának az O Globo-n, legalább gyönyörű képek vannak benne.

Ez a Szegedi sztori meg szerintem annyira, de annyira.... az alja mindennek.
az alkaida (fides mafia) buszt robbantott ?

ej ej... azok a fránya utak és buszok... elmútnyócév...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Figyelj, a gettót Budapesten kiárulják, bontják mult-kor.hu/20110415_aggodnak_a_civilek_a_pesti_zsidonegyed_hazaiert - sajnos keményen benne van a Maszihisz. Durva telekspekula zajlik ahelyett, hogy felújítanák a Kazinczy és egyéb utcák valaha szép, de az hatvan IKV-év alatt teljesen lepusztult házait, pedig Világörökségként védené az UNESCO.

Lakók nincsenek már bennük, mert tényleg romosak és így kezdtek nyílni bennük kocsmák, mert nem zavartak a bent lévők-dumálgatók, játszók, iszók senkit - csocsóasztalok ilyesmik vannak benne, a fiamtól tudom, járkál ilyenekbe. Mára ezeknek lett egy divatos feelingje, mivel nem drágák, van légkörük és amíg ott vannak, nem bonthatják a házakat. Már a módosabb külföldiek is felfedezték, mint unikumot - épp tegnap hallottam.

Ha erre jársz, nézz beléjük! romkocsmak.hu/
@tucano: Igen. De tudható, az öngyűlölő zsidó a legnagyobb zsidrákfaló. Nyomorultja.

Újra el kéne olvasnom Amadot, úgy sodort magával - Benyhe János fordította mindet- mint a hullám, nagyon megragadott, annyi élet forrt benne.
érdekes szegedi csanád is zsidó... nagyszerű... pont mint morvai...

akkor már gondolom vona is...

a tanácsközt, terrorook, ávh ávó is zsidók egymástirtásáról szólt...
Na búcsúzásúl kis oknyomi bulvár: www.blikk.hu/blikk_aktualis/ezutan-is-kaphat-foldet-a-politikus-2093081 Rogán képét a cikkben csak a legerősebb idegzetűek nézzék meg!!

Másik édibédiség: [..]" A parkolóra a KRESZ szabályai nem vonatkoznak – mondta a Blikknek Gálik Viktória, a Köztársasági Őrezred sajtószóvivője. – A kihelyezett táblák biztosítják, hogy rendezett legyen a közlekedés, de az előírások megsértésekor pénzbüntetés nem jár." www.blikk.hu/blikk_aktualis/zoldben-estilosban-parkolnak-ahonatyak-2093085

A jó kedves kerekperec anyukájukat, aki ilyenre formázta őket!
@a szív fészkei: senkinek nem jutott eszébe felgyújtani ezeket az ócskavasakat? nem kell hozzá sok egyet kell meggyújtani a tönni leég magától, mire a tűzoltók kiérnek híre hamva sincs autónak csak roncstelep

brühühühühühühühü
@vitéz Thapóccay néma bárány: Miért cikizitek a zsidókat és a feketéket ezzel a lénnyel?@rodeo36: Életem, ezek a mi autóink, hiszen adóinkból lettek a pohos seggük alá gyűrve.. A sajátunkat égessük?
@vitéz Thapóccay néma bárány: Szöveg hozzá: "Nevezzük át Tarlós Istvánt
Gyorshír:
Előkerült Szegedi Csanád kisiskolás emlékkönyve, amelyből világosan kiderült, hogy a szélsőjobboldali képviselő, élete első 10 évében kínai úttörő volt.
A Jobbik Európai Parlamenti frakciója válságértekezletet tart, és későbbre ígért tájékoztatást."
süti beállítások módosítása