Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.25. 05:52 Fabius

A jobbikos is ember: a melegben neki is bepállik a segge

Címkék: jobbik vona gábor szegedi csanád

Nagy újság van kedves Feleim, rám cáfolt a Jobbik. Az Emberarcú Vona Gábor portfólió első darabjai - Vona Gábor megsimogat egy őzikét, Vona Benedek roma kisfiúval játszik - után azt találgattam melyik emberarcú orca bemutatása lesz/lehet a következő menetben. És bár a nyugdíjasok biztos szomorúak azért, mert Magdi anyust a várakozásokkal ellentétben nem támasztotta fel a mi Gáborunk, utólag bevallom, a kivitelezett projekthez képes az én ötletem a kanyarban se volt. 

 Ugyanis a Jobbik fényképpel bizonyította, hogy Vona Gábor ember. 

 Nagy szó ez ebben a mai világban, ahol az ördöggel azonosítják őt sokan. De most itt a cáfolhatatlan bizonyíték: Vona Gábornak is bepálik a segge a hőségben. Ergo ördög nem lehet, mert a pokolbéliek jól bírják a meleget. Maga a Patás negyven fokban, szabadidejében a szőlőhegyen is hosszú farmerban nyomja, ehhez tessék a jövőben viszonyítani. Amíg a hölgy rajongók feleszmélnek Gábor térd, vádli villantásának letaglózó hatása alól, addig próbáljuk meg kitalálni mi lesz a következő projekt: én a bulihuligánkodásra szavazok. Mert Kusza Szem óta tudjuk, ez itt egy tündérmese, és aki nem akar a licitbörzén alulmaradni annak legalább egy ponyvaregényt villantani kell. 

vona-gif.gif

Apró szépséghiba, hogy amíg Vona a meztelen lábikrájával igyekezett elkápráztatni a nagyérdeműt, addig maga a párt minden botrány ellenére  Szegedi Csanád kezére játszotta borsod megyét. Ennek leginkább a szocialisták örülnek önfeledten, mert eddig senki nem hitte igazán, hogy a vasi tagbotrányukat alul lehet múlni, de a Jobbiknak csak sikerült. Külön bája a dolognak az ellenvetés és ellenjelölt nélküliség, Szegedi egyedül indulva 92%-os győzelmet aratott. Éljen a Radikális Népfont, vagy mit kell ilyenkor mondani. A friss elnök mindjárt szónokolt is egyet, hogyaszongya:

 "egy éven belül megkétszerezik a megyei szervezetek számát azért, hogy a megyének ne legyen olyan szeglete, ahol nincs magyar érdekképviselet".

 Fene tudja, én 35 évet éltem a megyében, de nekem valahogy nem tűnt fel, hogy ne magyarok képviseltek volna minket. Sebaj. Ha már ekkora a lendület, akkor javaslom először a  rakacai Jobbik alapszervezet felállítását, mert arrafelé akad egy kis probléma, amit képviselni lehetne. Ha nem világos segítek: a képviselet nem egyet jelent azzal, hogy 500 rendőr sorfala között elgaloppérozik 30 pucsító oroszlános, mintha a mélyszegénység ezzel meg lenne oldva. Helyette várják sok szeretettel a segítő jobbot, még ha rövidgatyóban érkezik is. Őzikét, simogatni való nyugdíjast, dömperezni vágyó gyereket játszópajtásnak biztosítunk, csak szóljatok.

 

904 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr824609204

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.25. 09:06:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fabius olyan vagy, megint bántod a jobbklikket, pedig ők olyan aranyosak, kedvesek, és emberiek. Jah, hogy agitpropban is régiesek, ez is csak azt bizonyítja, ők sem különbek a többitől /hogy mi nem vannak :-) /
Gatyákat felkötni, dzsobbik hívő tagozati védcsapat özön várható, az utolsó lehelletig harcolva az ártányos nem velük egyetértőkkel. ;-)
Tényleg, ezért itt fog lihegni a dzsobbik paraszttagozata 1000el, szimpla anyázások közepette. Csak ébredjenek fel... :D
Tegnap azért villogott az ATV mûsorában a Varánusz logo, úgyhogy ma sok új, "hivatalos" elvtársat is köszönthetünk majd.
Puszi a Pártnak, Csak a Fityesz!
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: fogadjátok őket kenyérrel és sóval, úgy magyarosan, ma napközben alig alig leszek, nehogy azt mondják hogy rosszul bánnak velük :-)
Mi itt a probléma??? Mindenki más éhen dögölhet de szegény svéd cserediákjaink akkor is meg kell, hogy kapják a segélyt még Rakacán is. Amúgy meg a tó királyság arrafelé. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Olyan mint az emberarcú cucilizmus és liberalizmus?? :)
azért én azt a bepállottat megtekintettem volna közelebbről is, hacsak nem másért, azért a perverz örömért, hogy láthattam egy dzsobbikos szentember tökei is vizilabdáznak, ha egy kis agitprop és Hazafias Népfront akció megnyeréséről van szó...

a madzsar madzsar gazdaságpolityika és a madzsar politika gazdaságtalansága nagyban alátett a dzsobbik sigereinek...zsigerből

brühühühühühühü
Őzikét simogat... ettől lesz rokonszenvesebb? Őzike, jaj, de édi-bédi! Agyára ment a média. Ezt a gusztustalan, férges, mocskos, rühes, nyüves bundájú rügyrágcsálót, ezt a kilőhető kártevőt? Ezt az ostoba, élhetetlen vadhálószaggatót zabáltatja? Miért nem szavaz meg neki mindjárt segélyt? Szóval ezzel a buta, segélyes kártevővel parádézik, ez fasz. Hát akkor szopja le a Győzike! Komolyan, ezt teszi az emberekkel a Walt Disney? Tompika, baz.
@Posthoz: Jut eszembe a mélyszegénységet és a videón is látható problémákat szintén az a garnitúra fogja megoldani, akik azt az elmúlt 22 évben is remekül orvosolták. ;)
@Pantagruel: a nagy alődök nyomdokán, őzes kép van a kicsi bajszosról is ;)
Mit mondjak? Mivel egy kávét ittam gonosz leszek.;)
Szegény Vona árnyékban izzadtabbnak tűnik, mint qrmányunk feje hosszú farmerban.
De 2014-ben arra a pártra fogok szavazni, aki nem neonáci és a legtöbb jóképű pasit fogja bejuttatni a parlamentbe. Olyan gáz, hogy csupa randa pasi van nálunk a parlamentben. Csupa nyomi, meg vén, meg hülye.
@Gábriel angyal: Biztos a gárda még nem járt rakacán, de ők se váltották meg a világot, bárhol is heileztek gáboruknak.:P
@Pantagruel: Meg most komolyan, őzike?! Hát ez azt se tudja, hogy most a pelyhes-sárga-rémcuki kiskacsa a nyerő?! Azzal kell pózolni, meg futni. Nem holmi Bambikkal.:D
Én nem értem ezt a posztot.
Mosmivaaa???
Csak bele kell rúgni a Jobbikba?
Mindegy, hogy miért, csak rúgjunk bele?
Vagy most hogy?

Jaaa, tudom már: Vonán nem volt sapka. :(
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ők nem világotmegváltani vannak, hanem figyelemfelkeltőnek és rendőrcsalogatónak.
Ezt sem tudtad?? ;)
@Gábriel angyal: Simán. De miért katolikusnak mennek?! Bevallom imádom a pasikat, de annyira nem, hogy egy katolikus papra fanyalodjak?! A jóképű papoknak engedni kellene, hogy házasodjanak, vagy viszonyba keveredjenek.:D
@Marcellusca: Már ne is haragudj! Hogy lehet ilyen csapzottan kiállni, mikor egy 50-es faszi egy másik képen jobban beöltözve maga a frissesség. Ráadásul a gatyáját a C&A női ruhaosztályáról szerezte? Az enyém is dettó így néz ki.
@Marcellusca: Semmi extra. Fabiusnak néha el kell eresztenie jobbikcikizős cikket is, mivel a jót ő sem írhatja meg róluk, max. néha kommentben. :)
Jobbik. Milyen találó név!
Alakítsunk pártot Szebbik néven!

És akkor helyben is vagyunk:
nepszava.com/2012/06/velemeny/para-kovacs-imre-magyarni-renduletlenul.html
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Az férfi gatyó. :)
És még az övet is jól vette fel hozzá. :P
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "De 2014-ben arra a pártra fogok szavazni, aki nem neonáci és a legtöbb jóképű pasit fogja bejuttatni a parlamentbe."

Én is már csak azt várom, hogy a Dior párttá alakuljon... fel is csapnék rögtön aktivistának...:D
@Gábriel angyal: Azt nem mondom, hogy jó, de alapvetően igazad van.
Ezért írtam: az a baj, hogy nincs rajta sapka. :D
@Marcellusca: Hát akkor a férfigatyót nem férfira adták.:P
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Dior? Ha összeállnak Jimmy Chooval én is belépek!:D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Látom, nem értitek, mi a problémám a poszttal. :(
Nincs semmi érdemi mondani valója!
Csak fikázza, cikizi Vonát, mert csak.

De maradjunk ezen a vonalon: a Nagyvezírt nem merte fikázni, hogy miben ment ki L. Simon birtokára? Nem volt begyűrve az inge. Hogy lehet ilyen pacuha módon megjelenni? (Egyáltalán azt kritizálta, hogy mit keres ott? Lásd: vastagbor.blog.hu/2012/06/22/gazdalkodjunk_okosan )
Vagy szarrágópetike frizuráját, Gyurcsány nyakkendőjét, Mesterházy séróját, esetleg Vágó Gábor arcszőrzetét, stb., stb. miért nem kritizálja???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na jó de akkor mondjuk Mesterházy és Kúrcsány igazán simogathatna pld. búzát nem?? :)

m.blog.hu/or/orkan/image/r%C3%A1kosi.jpg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ember arcú szocializmus már volt, most az emberarcú nácizmus ideológiájának megalapozása, kidolgozása történik.
nol.hu/velemeny/20120623-megjott_prohaszka
"Antiszemitának lenni a mai jobboldaliság megítélése szerint bocsánatos bűn. Nem is bűn, inkább botlás. Szeplő. Szépséghiba. Ha ugyan nem érdem. Antiszemitának lenni a mai magyar hivatalos „jobboldal” szemében annyit tesz, mint egy kis mellesleges fogyatékossággal bírni. „Jó ember volt, igaz, egy kicsit antiszemita.” „Rendes magyar volt, na jó, a zsidókat nemigen szerette, istenem."
"Hát ő meg antiszemita. De szorgos, dolgos, jó magyar. Jó író volt, remek tudós, derék pap.”

A poszthoz: tényleg az a legnagyobb baj a jobbikkal, hogy rövidnadrágban kampányol Vona, vagy a párttagság torkán lenyomták az egyik faszfejt? Mert a másik faszfej jobb lenne?
Hosszúnadrágban is ugyanazokat az ordas eszméket hirdetné a jobbik, ugyanúgy faji, etnikai alapon fogalmazná meg a problémákat, a megoldásokat, mint most.
És ami igazán ijesztővé teszi ezt a szellemiséget, az az, hogy lényegileg megkülönböztethetetlen a kormánypárt és főleg a hivei szellemiségétől. Itt ma egymást licitálják túl, jobbik, kormánypártok és sajnos gyakran a történelmi keresztényegyházak, hogy hogyan rehabilitálják, hogyan tegyék elfogadottá azokat az eszméket, politikát, ideológiát, ami egyszer már tragédiába vitte ezt az országot, aminek a vége az esztelen, gonosz háború és 1 millió magyar halott. És egy szétvert, tönkretett ország.
@Marcellusca: Miért vagy ilyen örömgyilkos?! Ha már olyan tétlen, hogy semmi másért nem lehet kritizálni?!
@Marcellusca: vona lete onmagaban elegendo ok a fikazasra.
es ha nem tetszik, el eleht menni a versenyszferaba dolgozni., de amig a kis 30 kilos kocsopgnek en vagyok a kenyerado gazdaja es ilyen faszsafgok turemkednek ki az ordenaroe szajan, amik, a legkevesebb, hogy cikizzuk. de oruljetek, hogy demokracia van, mert ha mi is ugy gondolkodnank, mint ti, vona is meg te is sittne lennel:-)

ugyhogy elvezd ki a disszonans helyzetet amit a demokracia teremt azzal, hogy bar te minden demokratat felakasztanal, mi csak viccet csinalunk beloletek, beszelo majmokbol:-)
a náci is ember...

de az aranyos a f@szbukkon: "magunkfajta"

rohat komcsi-náci fides mafia...
@Marcellusca: a rohat náci komcsi jobbik és fides ellen mindig aktuális fellépni...
@dr. Bubó: OK, ebben nincs vita!
Fikázzuk, kritizáljuk azért, amit csinált vagy éppen nem csinált.
De, ilyen módon "ürügyet" találni, csak azért, hogy beleköthessek, elég gyerekes, mondhatnám dedós.
@aritus: Ezzel kapcsolatban egy aktuális publicisztika. :)

Tiborc vs. Shylock

Állunk a szőnyeg szélén. Rosszak vagyunk, barbárok, gyűlölködők, kirekesztők, bezárkozók – és mindekelőtt és felett: antiszemiták. Hogy nem telhet el hónap a szélsőséges eszmék térhódításának világgá kürtölése nélkül, nos azt már megszoktuk. De most már hetente, sőt, naponta, félnaponta kapunk újabb intőt. A washingtoni nagytestvér tanár bácsis dorgálásától a hazai zsidóság vezetőinek szűkölésén át Vadai Ágnes véres habot vető szájáig széles skálán, majd’ minden hangnemben zúg a kórus.

És mi magyarázkodunk, elköteleződünk, elítélünk és elhatárolódunk. A trianoni évforduló felett néma harangokkal átsikló egyházak versenyt határoldónak el az antiszemitizmustól, az államfő első osztályú escortprostikat meghazudtoló gyorsasággal megy házhoz, s talán a képeslapgyűjtők és a sportgyaloglók körétől eltekintve széles e haza minden civil szervezete kifejezte aggodalmát és rosszallását.

Az indítóok Schweitzer József rabbi állítólagos szóbeli inzultálása, ami – ha valóban megtörtént – kétségtelenül feketeöves tahóság volt. Persze kilométereken keresztül lehetne sorolni, ki mindenkihez szaladhatna még Áder, hogy kifejezze együttérzését. A saját lányai szeme láttára lemészárolt Szögi Lajostól a brahiból agyonvert berzéki szobafestő családján keresztül a végkielégítés nélkül kirúgott malévosokig, vagy egyszerűen csak a cigány honfitársaink által naponta átlagban ötször lebüdösparasztozott borsodi és szabolcsi magyar emberekig irdatlanul hosszú volna ez a lista.

Csakhogy ebben az országban a politikai és szellemi elit két sor után bealszik Tiborc panaszán, de századszorra is párás szemekkel tapsol Shylock monológjának. Szépen, lassan, álnokul settenkedik be a mindennapjainkba az érzés: ebben az országban ahhoz, hogy a gyászod, szenvedésed, fájdalmad felhatoljon a hangszigetelt irodák magasába, ahhoz, hogy egyáltalán a létezésed számba legyen véve – ahhoz születni kell. És lehetőleg nem keresztény magyar embernek.

Ez a történet már a legelejétől kezdve pontosan erről szól. Hogy milyen koordinátarendszerben élünk, és ebben hol van kijelölve a helyünk. Ezért nem csökkenti egy decibellel sem a gajdolás hangerejét a tengernyi szervilis kinyilatkoztatás és könnyektől nedves együttérző üzenet. Szépen átveszik, aktába rendezik és irattárba hajítják őket. Nem erre megy ki a játék – a lelkünket akarják lefűzni abba a mappába, és nem nyugszanak, amíg mindannyian meg nem kapjuk a magunk politikailag korrekt iktatószámát.

Amíg bele nem törődünk, hogy a mi panaszunk senkit sem érdekel, amíg meg nem szokjuk, hogy itt még sírni is csak annak lehet joga, akinek pedigréje van hozzá. Őket viszont egyből tízen futnak vigasztalni, míg mi legfeljebb egy taknyos zsebkendőt kaphatunk a könnyeink mellé.

Mert mindig ez a mostohagyerekek sorsa. Azoké, akiknek lakcíme van, de otthona nincs. A megtűrteké, a fölöslegeseké. Ilyennek látnak ők minket, és most azon vannak, hogy mi is ilyennek lássuk magunkat. Csakhogy ebben a színházban Tiborc van itthon. És ha Shylock nem engedi fel a színpadra, majd a közönség felmegy és őt szedi le onnan. Nem kellene megvárni, míg bukik az egész darab...
@Marcellusca: tök mind1 miért sziggyuk a rohat büdös komcsi-nácikat

(fidest is beleértve)

lényeg hogy közösen kéz a kézben taszíccsuk ki a mafiát...
Erről pld. igazán írhatna egy postot Fabiusunk. :)

Hová lettek az uniós pénzeink?

index.hu/gazdasag/magyar/2012/06/25/unios_penzek/

Az elvesztegetett pénzügyi lehetőségek időszaka lehet Magyarországnak a jövőre véget érő hétéves uniós költségvetési ciklus. Hazánk 2007 és 2013 között 8200 milliárd forintot használhatna fel, de ebből eddig csupán 2500 milliárdot sikerült, azt is viszonylag rossz hatékonysággal, főleg kiemelt állami projektekre. A cégeknek alig jutott valami az EU-pénzből, a gazdaságfejlesztés sem volt sikertörténet.

Az előző kormány gyakorlatát vizsgáló számvevőszéki jelentés például megállapította, a kormányzati döntéshozatal a kiemelt projektek negyedét kitevő közutak – például a településeket összekötő, országos mellékúthálózat – esetében nem volt hatékony és szakmailag, műszaki, területi, regionális szempontból indokolt. Hogy a helyzet azóta mennyiben változott, kérdéses, legutóbb éppen a vasúti állagmegóvó beruházások kapcsán merült fel hasonló kritika. A szakértők szerint az uniós pénzek felhasználásának visszásságai leginkább a hazai erőforrásokat összehangoló, az ágazati terveket átfogó középtávú fejlesztési terv hiányát mutatják.
@Marcellusca: mondom
vona lete, hitvallasa onmagaban konstans ok a kigunyolasara...

neonacik a 21. szazadban? pucsitosoroszlanos menetelos, nagyrantotthusosterkepes-kesergos?
mit kepzeltek magatokrol, gyerekek?:-)

nem kellene vegre felnoni?
Fabius !

a felcsúti ramszesz nagy szövege megérne egy posztot....

ezt a szövegét kurvára csípem...

"eddig túl szakmai volt a kormányzás, mostantól politikai irányításra váltunk"

:))) bruhahahhaa:))) ez qva jo dakota szöveg...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: már többször mondta ezévben...

de legutóbb TEGNAP a zálamtitkár cserék kapcsán...
@Gábriel angyal: ne igyekezz, mert úgyse olvasom el, amit becopiztál.
Egyrészt ismerem a nézeteidet, hazugnak, hamisnak, kártékonynak tartom, mi a fenének olvassam el ugyanazt a baromságot sokadszorra.
Másrészt már a cím mindent elmond, amit közölni akartál, ergo mi a fenének olvassam tovább.
Tiborc= a szegény, kifosztott, elárult, becsületes magyar kisember
Shylock= a gazdag bankát zsidó, aki mindezt elköveti.
De örülhetsz Gabriel, mert ma Magyarország a te országod, itt most egyre inkább a te világod épül. Hogy mi lesz a vége? Azt már tudjuk, sírás, és fogak csikorgatása. De addig örülj, hogy mindez a te egyetértéseddel, támogatásoddal épül.
És ennek az eszmének, amit te boldogan és fennen hirdetsz a következménye, mit következménye, egyenesen belőle sarjad a teljesen jogfosztott közmunkások hada, a kriminalizált iskolai lógás, a jogbizonytalanság és a törvényelőtti egyenlőtlenség, a politika által az egyházak megfosztása az egyházi státusztól és a többi.
De te csak örülj, MOST neked jó itt. Örülj ennek a kegyelmi pillanatnak, mert nem sokáig fog tartani, és neked is nagyon szar lesz itt, mint mindenkinek.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Na mert az internacionálé éneklés meg a merjünk kicsik lenni szervilis meghunyászkodás aztán igazán jövőbe mutató. :)
Tényleg rövidnadrág volt rajta...
sosem láttam még ilyet, hogy nyáron valaki ne nagykabátban mászkált volna.
az a baj Fabius, hogy tul kifinomultan irsz...

latod, egyesek itt beleragadtak a felvezetesbe, hogy "dehatmerbajazhogyavonarovidgatyabavo't?"
qva jo szöveg és találó a vincenten...
a másik rohat náci, Náci Laci ról...

"Kövér László nem náci, nem antiszemita, csak egy rosszarcú titkosszolgálati bajkeverő, aki épp annyira szarja le a magyarokat határon innen, mint túl, valamint a határon. Viszont pont annyi esze van, hogy felkaroljon egy nyilas bajkeverést... Fideszes kutyából nem lesz demokratikus szalonna..."

dr kövér náci laci

rohat náci-komcsi fides mafia... lámpavas...
@Gábriel angyal: az ugyanolyan hülyeség, mint az oroszlánoscucban menetelés, és a sok bohóckodás.
@Penivaldes: varja'varja'...

amit o szervilis meghunyaszkodasnak hiv - en viszont kompromisszum- es targyalasi keszsegnek - az nem bohockodas;-)
dr bajusz náci laci megírta levelét...

"Kövér a június 21-i keltezésű levélben felhívta Wiesel figyelmét, hogy "a magyarországi kommunista propaganda, fenntartva a vádakat, négy évtizeden keresztül próbálta meg kitörölni Nyirőt a köztudatból", miközben még a Ceausescu-rendszer is elismert íróként kezelte, mert a hetvenes években nyugdíjtámogatást folyósított az özvegyének."

ja ha még ők is... akkor rendben van...
akkor Romániának van 4 millió elismert írója...
(akiknek özvegyi nyugdíjat fojósítottak /-anak)
@aritus: El vagy megint varázsolva. A sírást és a fogcsikorgatást pld. azok a politikai erők okozták ennek az országnak, akiket te is hájpolsz.(szoclibek) Ezek után neked kell elgondolkodni és nem nekem.

A másik kapitális hülyeséged az, hogy nekem itt MOST olyan jó lenne. Eleve nem lehet jó mivel a nagy többségnek sem jó, pld. a szoclibek és most az álnemzeti fidesz szarakodásai miatt.

Ja és ha már belekeverted az egyházakat, válaszolj már arra, hogy mondjuk a hitgyüli az milyen státuszától lett megfosztva, mert nekem velük kapcsolatban pld. eléggé más emlékeim vannak sajnos. :(
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
nem várok! a merjünk kicsik lenni, meg a jaj bocs hogy élünk, ugyanolyan mint a vad hadonászás, meg az, hogy mi szartuk ezt a világot, és mindent a magyarok csináltak.
.))
találjuk meg az egyensúlyt végre
:)
"1944. október 16-a után is „behívott erdélyi képviselőként" maradt tagja az úgynevezett nyilas parlamentnek, Budapest ostromát elkerülendő menekült a Szálasi-kormány tagjaival (és Wass Albert gróffal) Szombathelyre, később Sopronba és Kőszegre, majd a visszavonuló hitleri hadsereggel Bajorországba
aktív szerepet vállalt a nyilas-hungarista emigráció munkájában.
Nyírő 1952-ben a Hungarista Mozgalom Hírszolgálata felkérésére és támogatásával részt vett a clevelandi Kossuth Lajos Könyvkiadó megalapításában. Ugyanebben az évben a Nyugat-Németországban megalapított Magyar Szabadságharcos Szövetségnek (a horthysta, nyilas emigránsok szervezetének) az alelnökévé választották.... és még folytathatnám."

miez ha nem politikai-NÁCI tevékenység? ez az írói munkásság?

akor vonagabesz is nagy író, nem rohat nácikok
@Penivaldes: Szerintem is lehet rajta viccelődni de az ellen oldal van akkor marha, hogy rettegést sipákol miattuk. :) Korábban meg már leírtam, hogy szerintem miért tartják őket.
@dr. Bubó: Küldjek én is hasonló felsorolást pld. Lukács Györgyről?? :)
@Penivaldes: Aham. :) Ha megnézed korábban már írtam.
@Gábriel angyal: lexarom... azt se tudom ki az...

de most nyirő-vona-drkövér náci sorról van épp szó...
@Penivaldes: Nem. Azt írtam, hogy inkább figyelemfelkeltők és rendőrcsalogatók.:)
@dr. Bubó: Tudod őt is párhuzamba lehet hozni a Nyírős ajvékolás kapcsán. :)

"mint ahogy a zsidó származású 'magyar' filozófusnak, Lukács Györgynek sem az 1919-ben betöltött bolsevik komisszár tevékenysége és az 1945 utáni kommunista diktatúra kiépítésében és fenntartásában való jelentős szerepe, hanem iskolateremtő filozófusi munkája miatt jár elismerés". Kövér László rámutatott, hogy miközben Lukácsról (sajnos) utca van elnevezve Budapesten, Nyirőtől még azt is elvitatják, hogy a végakarata szerint a szülőföldjében nyugodhasson."

Bár vannak itt szép számmal olyanok akiknek a a vörös terror az nem is volt rémséges, sőt egyenesen kívánatos. :(
erdő szélén őzike.
körbe pislant: nézik-e?
ne félj tőlem, őzike!
nem bántalak, bazmeg!
Na végre, egyetértünk valamiben!

A Jobbik tényleg egy vicc...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ezt a képet, amikor először idetetted (ugye Te voltál) belinkeltem gabikának a facés őzikés képe alá, hogy tudják, milyen édi volt az ő ideológiai mestere is. De néhány másodperc után levették, nem is tudom, miért, nahát! Szerinted betegyem megint ide a rövidnacis alá? Díjaznák azok ottan?
@Gábriel angyal: Nahát, milyen szép kislány! (És kutya!) Tudtad? - nyilván tudtad -, hogy a border collie a legintelligensebb kutyafajta (meg az enyém), így a kislányod kap egy kis skót nevelést is, ami remélhetőleg enyhít kissé a "jó magyarrá" nevelésén;-)
@dr. Bubó (09:32):
"...köteles laci"

- csak tiszta forrásból:

"Mi csináltuk meg a "köteles akciót" is. Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó. Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés."

- gratulálok :-(
@dr. Bubó(10:24):

- TE mivel is lőnéd le? (feltéve, de meg nem engedve...)
@Gábriel angyal:

Nehéz ezt kimondani, de előbb szavaznék az LMP-re, mint erre a nevetséges nyilasproli bagázsra. Novák Előd fejét pedig legszívesebben hosszában kettészelném a népi motívumokkal gazdagon díszített fokosommal úgy, hogy két teljesen egyforma darabra essen széjjel.
@Gábriel angyal: Mindegy, hogy merünk-e kicsik lenni. Kicsik vagyunk.
Vagyis nem mindegy, mert ha ennek ellenére hazudunk magunknak, az szerinted hova vezet?

Nem a méret a lényeg.
Gabriel!
Te mint a magatok fajták és úgy általában a fajták nagy szakértője, próbáld nekem szegény együgyűnek elmagyarázni, hogy mi a különbség a magunkfajta zsidó származásúak és a magatokfajta humanoidok között? Mi az ami ennyire leegyszerűsíti nálatok az ember és ember közti különbséget? Mennyivel különb egy magatokfajta munkásember vagy egy magunkfajta gyári melós között? Mi indokolja, hogy amikor pogromokat szerveztetek és majd fogtok szervezni a magunkfajták ellen, hogy ki kell irtani, elkülöníteni stb a magunkfajtákat? Na erre adjál értelmes elfogadható tényekkel igazolt választ?
@excopp: es te erted is ami ide le van irva?
egyebkent szeretned hallani eredetiben koteleslacatol? nagyon tanulsagos:-)
@empatikus pszichopata: hehe
probaljuk meg:-DDDD

szerintem a kefebajszos wannabe muveszlelekrol is lesz rovidgatyos foto.. keressunk olyat is?:-DD
oops, van még kérdés, hogy minek a restaurációja folyik, és hogy milyen szoros kapcsolat van a fityesz és a jobbklikk között?

Magyarázatot vár Pintér Sándortól az MSZP
Provokációnak minősítette az MSZP-s Steiner Pál, hogy - egy hozzá késve eljutott meghívó szerint - Pintér Sándor egyeztetést hívott össze a csendőrség felállításáról; a szocialista képviselő magyarázatot vár a belügyminisztertől.
"Steiner Pál hétfőn sajtótájékoztatón felidézte, hogy a parlament alkotmányügyi bizottságában Pintér Sándor egy hónappal ezelőtti meghallgatásakor a jobbikos Gaudi-Nagy Tamás felvetésére szóba került a csendőrség felállításának a kérdése. A belügyminiszter személyes megbeszélésre invitálta a témáról a jobbikos képviselőt, majd az ugyancsak hozzászóló Steiner Pált, aki most azt mondta: késve kapott meghívót a múlt hétfőre tervezett egyeztetésre, de azon egyébként sem vett volna részt."

hvg.hu/itthon/20120625_pinter_mszp
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: mindjart meglepodok....

ugye amikor az uj naci szinhaz ellen ment a tuntetes a rendorsegnek akkro is ki volt adva, hogy arpadsavos kopaszok atmehetnek a lezart teruleten provokalni, vegyulni, balhezni, ellentutetni..

a jobbik a fidesz pitbullja. ok fognak majd verni minket gumibottal, bikacsokkel ha kilepunk az uniobol es orban igazi teljhatalmat kap:-)
ok fognak megpofozni mminket az utcan mert hosszu a hajunk. es ok fogjak rankkurni a vagonajtot.

igy szavazzunk fideszre/jobbikra:-)
"Fene tudja, én 35 évet éltem a megyében, de nekem valahogy nem tűnt fel, hogy ne magyarok képviseltek volna minket."

Itt nem arról beszélt, hogy nincs magyar képviselő, hanem arról, hogy senki sem képviseli a magyarok érdekeit. Ebben viszont igaza van, elég csak megnézni az elmúlt pár évtizedet. Minden fontosabb volt ebben az országban mint a magyarok.
@Gábriel angyal: Nagyon egyszerű a válasz. Lenyúlta a FIDESZ meg MSZP haveri klub.
@Marcellusca:

Nem figyeltél, segítek:

Ez az "emberarcú" Vona Gábor mutogatása csak vicces.

A probléma konkrétan Szegedi Csanáddal és a borsodi ügyeikkel van. A tag és alapszervezeti mutyi után egyetlen indulóként lesz megyei elnök? A felszámolt alapszervezetek helyett most csak kiépítjük az új alapszervezetekből azt a hálózatot, amit egy hónapja zártunk be, mert semmi mást nem szolgált a helyi Jobbik felaprózásán és Szegedi szavazatszerzésén kívül? Ráadásul ekkora állatsággal próbáljuk takargatni, mint amit a posztban idéztem?

A szocik meg Tóth Csaba visítva röhög rajtatok.
Hát, itt minálunk 12 évig szoci vezetésű önkormi volt, mostanra fidesz. A városnak nem volt adóssága, sőt tartalékolt is, a munkanélküliség rekord alacsony volt a cigányok között is. Vígan működhettek a jobboldali kultúregyesületek, még támogatást is kaptak. Közterületek rendben, minimálbéres közmunkásokkal.
Most végre a magyarság érdekei kerültek előtérbe. Kórházunkat bezárják (vagyis elfekvőt csinálnak belőle). Most kb 500 milla hitelnél tartunk, a negyvenhetes közmunkás is kevesebb, mint volt. Időnként a közintézményekben nincs papír, tisztítószer. Pedagógusnapra 1-1 szál virágot kaptak az érintettek, eddig volt egy kis pénz is.
Ingyen mehetnek a gyerekek parlamenti kirándulásra, ez jó. Csak az útiköltséget kellett kifizetni, a parlament meg ingyenes :).

Viszont lett Turul-szobor és több trianon-emlékhely. Szóval a magyarokat nézik. Csak nem az élőket.
@Fabius:
Olyan izé tudsz lenni! Ha a cociknak bevált ez, a jobbik minek változtatna ezen a technikán? Kekec vagy! :)
@Marcellusca:
Fején találtad a szöget!
A kép tanulsága szerint, pont szabálysértést követ el. A Közterület-fenntartó rendelete szerint (tekintettel az ilyenkor szokatlan forróságra), minden szemetet le kell takarni és rajta valóban nincs sapka. A rövidnaci meg, pusztán a tesztelés fázisban tartó kampánystratégia kelléke.
„Az idő oly gyorsan száll” – mire észbekapunk már is itt van 14, szóval ő csak előrelátó. Csak nehogy lavinát indítson el evvel, mert például Harrach a Balatonakali mólón fecskében, a közízlést súlyosan romboló hatású vizuális élmény lenne. Nem beszélve a Tisza-tó partján tangában kampányoló Selmeczi Gabikáról.
Nem ez az egyetlen, amin még jókat fogunk röhögni-:)
ideológia testvériség, a tanulmány utas irán:

Alkoholfogyasztásért ítéltek halálra két iránit

Többszörös visszaesőként elkövetett alkoholfogyasztásért halálra ítéltek két iránit az ország északkeleti részén - jelentette be hétfőn az iráni sajtóban egy helyi igazságügyi illetékes.

ugye nem hiszi senki, hogy az esetleges nagy szélsőséges muzulmán terjeszkedésnél, a hitetlen gyaurok nem lesznek egy kalap alá véve,
ugye nem hiszik a jobbklikkben sem, hogy őket majd békén hagyják,
ugye nem felejtették el az oszmán birodalom áldásait aurópában,
ugye nem hiszik, hogy most majd másképpen lesz,
ugye ha eljő az idő, nem fognak hitet váltani, mint egy másik vallás követői a vész időkben,
ugye akkor is kitartanak hitük mellett, amikor sorokban menetelnek az "igazhitüek" fegyveres sorfala között...
ugye nem hiszik, hogy ilyen korszak nem lesz, ugye nem ilyen naívak, vagy kiváltságosnak hiszik magukat, és netalántalán a saját érdekeik vezetik,
ugye akkor nem nemzet ellenesek,
ugye akkor nem maguk felé hajlik a kezük
...
most ez valami vicc? hogy a minidúcse többkulcsos szja t csinál?

akkor mégse volt nyerő?
@Knósszosz: na ez tényleg durva! Harrach az akali mólon fecskében..
@Penivaldes:
Vizuális típus vagyok, úgyhogy megyek is inkább dolgozni..
kedves feleim, tessenek sokat alkoholizálni, dohányozni, tankolgatni, mert betegség esetén nem lesz aki meggyógyítja önöket, lásd csipsz adó, és annak bevételei:
/közbevetem, alkalmazni kéne a fenti gyakorlatot, csökkenhetne az ellátást igénybe vevők köre, és a társadalmi jogkövető magatartást is előnyösen befolyásolná, és pintérék átnyergelhetnének, egy új jövedelmező üzletre/

Tovább emeli a jövedéki adót a kormány 2013-ban
2012. június 25. | 11:51

A jövedéki adó területén jövőre adóemelés jön, ami az egészségügyben a tervezett béremelések fedezeteként szolgál majd - mondta Banai Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára a Parlament költségvetési bizottságában az MTI beszámolója szerint.

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/tovabb_emeli_a_jovedeki_adot_a_kormany_2013-ban.169204.html
@Penivaldes: hja, a megszépítő múlt :D
ilyen alapon a mongolok is tesók, és kit érdekel a dúlásuk ;)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: A turán elmélet miatt tartanak minket tesónak. Amúgy ha ilyen alapján osztogatnának a tesókat akkor az osztrákok, csehek, románok lennének a legnagyobb tesók.
@Fabius: Na jó de azért múltkor az elempés drogos kurvás, szarkavarós belső levelezésen is sírva lehetett röhögni nem?? :)
@Penivaldes: " a merjünk kicsik lenni,"

kicsik vagyunk...

ez nem meres kerdese:-)
a vilag teljes nepessegenek - a ht magyarokkal egyutt - kevesebb, mint 2 ezreleket adjuk. nem szamitunk banatos lofaszt sem. nem vgayunk piac, nem vagyunk nyersanyagforras, meg mentalis fellegvar sem vagyunk, mert aki okos az elmegy innen es mashol csinal karriert. egyszerubb ezt tudomasul venni es ezt okosan megforgatni. ugyanis semmi sem elony, vagy hatrany addig, amig jol, vagy rosszul fel nem hasznalod:-)

tehat ha verjuk magunkat a foldhoz, hogy deminemvagyunkkicsik! akkor ki fognak rohogni, mint valami kemenykedo emost a gyuroteremben.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: marmint jobb esetben kirohognek..
rosszabb esetben a nyakunkra tekerik a rudat es ducktape-pel felragasztanak minket a falra egy szal pocsben.
@saravad: hol a lájk gomb?

Érdekes, néhány apró részlettől eltekintve igazak a leírtak bármely településünkre...
@Gábriel angyal: ideológia és gyűlölet mentesen is lehet, pl így:

2012. június 25., hétfő | 12:39

Volner János: "még Széles Gábor is elfordult önöktől"
Volner János (Jobbik) a kormány szemére hányta, hogy még saját pártjaikon belül, saját befolyásos támogatóikkal sem egyeztettek a költségvetési ügyben. Volner szerint az emebereket jobban érdekli, hogy fenntartható módon élnek-e. Az államháztartás konszolidációja csak egy dolog. Miközben a középosztálynak egy része leszakadóban van, és egyre többen élnek a létminimum körül. Volner kritizálja a devizahitel-mentést is: a "megmentett adósok" harminc-negyven százalékkal most többet fizet törlesztőrészletet, mint 2010 előtt. Az Európai Unió országai közül a beruházási rátát tekintve a három legnagyobb növekedést térségi országok mutatták be: Magyarország ennek a listának a végén szerepel.
@Gábriel angyal:

Belső levelezésetek éppen nektek is kering a neten. Akarunk sírva röhögni azon, hogy az "Útmutató Facebookhoz" című kiskáté 6. ábráján éppen az elempés Szabó Tímeára áll fel, akarom mondani rajta és a "több csinos nőt a jobboldalra" oldalon keresztül van szemléltetve a megosztás funkció?

Ha gondolod mazsolázhatunk, van még miből.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: és arról még nem hallottál aranyos barátom, kedves Sipi, hogy önbeteljesítő jóslat? ha azt mondjuk magunkban, hogy kicsik vagyunk, senkik vagyunk, akkor azok is maradunk, és akkor nem kár értünk ha elpusztulunk. nem a melldöngető ostobaságról van szó, hanem arról, hogy a becsüljük meg magunkat, és ha erre végre képesek leszünk, akkor várhatjuk a mások megbecsülsét is. addig valóban légypiszkok vagyunk a lapon, amig erre nem vagyunk képesek.
@Fabius: Legalább van mihez nyúlnod az elempén kívül is ha épp témahiányban szenvedsz nem??;) Nehogy már a saját kutyi kölykébe kelljen pont neked harapdálni.
@Gábriel angyal: "Na jó de azért múltkor az elempés drogos kurvás, szarkavarós belső levelezésen is sírva lehetett röhögni nem?? :)"

Mivanmivanmivan??? Link? :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Erről beszélek. Volner jó fej de vannak mások is. Én ezt a vonalat támogatom. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ott volt nem láttad?? :)

egyenlito.blog.hu/2011/06/29/drogos_kurvanak_szarkavaronak_es_politikai_prostitualtnak_nevezik_egymast_az_lmp_sek
@Gábriel angyal: néha nem ezt látom, de tudom bennem van a hiba ;)
/lásd mint fent/
@Penivaldes: felhivom figyelmedet arra, hogy EWZ MAR BETELJESEDETT

erted, ugye?:-)

tehat ebbol kell jatszani. nem az illuziokbol es vagyakbol, hanem abbol, hogy bolha faszan pattanasnak sem vagyunk eleg. ergo ezekbol a lapokbol kell jatszani akkor is, ha mast szeretnenk. nem onbeteljesito joslat ez, kisbaratnem, hanem a rogvalosag es ha nem veszel tudomast rola az arcodba fog robbanni:-)

de vegre kezdjunk el jatszni. valamit. barmit. mert ez a multbarevedos merenges, hogy "jajjkurvatrianon, m'enemmossaharomtenger", meg "dragaerdelyedesfelvidek" nem segitenek. kicsik vagyunk? hat jah. elegge. kevesen vagyunk? hat nem sokan.

nna.. akkor ebbol a kicsisegbol es kevessegbol kell jol jatszani. mert attol, hogy nem veszed tudomasula valosagot nem fopgunk felnoni. amdfe igen sok es nagyon, nagyon kellemetlen meglepetes szarmazik a valosag elutasitasabol:-)

a kicsiseget es senkiseget is jol meg lehet jatszani. de annak nincs ertelme, hogy hisztizzunk, hogy miert vagyunk kicsik es semmik es ez milyen igazsagtalan.
@Fabius:

Még a végén elgyengülök, és regisztrálok... :D
@Fabius:

Nem mondod, hogy titokban liberális csajokról fantáziál(l)nak? Jézus szent pénisze, mi lesz a következő?! Támogatni fogják a melegfelvonulást? :-D :-D :-D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Csak nem gondolod, hogy a médiák többsége a pozitívumokat is meg fogja mutatni a jobbikról vagy képviselőiről???
Pintér VI. 15. BM rendeletében (26/2012 BM rendelet) elrendeli a “Különleges jogrend bevezetésére történő felkészülés szabályai”-t.
Nofene! Ez csak nem a választásokra való felkészülés?
@Gábriel angyal: Úgy tűnik nekik több eszük van Gáboruknál, és nem csinálnak semmi rossz szájízt idéző dolgot.
@sanyoka: Arra is. :) De ne aggódj rátok továbbra is külön vigyáznak mint a hímes tojásokra. :)
@Gábriel angyal: amíg a nagatívumok azok amik, addig a pozitívumaik nálam nem számítanak, de velem nem kell törődni, úgy sem én számítok, hanem a tömeg, nekik meg bejönnek az agyamentségek bármelyik oldalról is jön, ólcsó ideológiák, mert ez kell, ezt is kapják ;)

@sanyoka: eszköz, végszükség esetére, a fijjuk nem fogják könnyen adni magukat ;)
@Gábriel angyal:

Nekem se kutyám se macskám az LMP. Te ugyanezt kijelentheted magadról és a Jobbikról? :-)
@Gábriel angyal: erről beszélek, na meg erről is, mert ez is érdemleges, még ha egy feketeseggű is mondja:

Tukacs Matolcsytól csikarna ki egy "tévedtem"-et

A mobilinternet kiesése után újra itt vagyunk: Tukacs István (MSZP) egy "tévedtem"-et akar kicsikarni Matolcsytől. Például amiattt, hogy az szja-módosítások nem jöttek be, a költségcsökkentés helyett inkább a bevételnövelést erőltette, vagy hogy nem foglalkoztak a munkanélküéiség növekedésével.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Nem mondod, hogy titokban liberális csajokról fantáziál(l)nak? Jézus szent pénisze, mi lesz a következő?! Támogatni fogják a melegfelvonulást? :-D :-D :-D"

Ó, kérem, ez egy teljesen természetes jelenség:

www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=izraeli%20k%C3%A9preg%C3%A9ny%20n%C3%A1ci%20domin%C3%A1k&source=web&cd=1&ved=0CFgQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.mult-kor.hu%2Fcikk.php%3Fid%3D20376&ei=tEfoT8eyIdHmtQbz7ITHAQ&usg=AFQjCNG8EIyIWS3P87sHHhlmK92_u_UkqA&cad=rja

:DDD
oops, honnan is ismerős ez nekem, jahh tudom már, azok a fránya malacok, meg a párt központ és tervek :D

Adathamisítás fedheti el a kínai gazdaság hanyatlását
2012. június 25. | 12:55

Kína gazdasága tovább pezseg, ám nyugati és kínai szakértők egyaránt állítják: bizonyíték van arra, hogy helyi és vidéki hivatalnokok hamisítják a gazdasági adatokat annak érdekében, hogy elfedjék a problémák valódi mélységeit - számolt be róla terjedelmes cikkében a The New York Times.

www.portfolio.hu/gazdasag/adathamisitas_fedheti_el_a_kinai_gazdasag_hanyatlasat.169209.html
@Gábriel angyal:
Nem aggódom mert engem nem igazán érint a dolog de azért a délelőtti kérdésemre igazán válaszolhatnál.
@Fabius: Mazsolázzunk! Mazsolázzunk! Én is akarok!:D Honnan lehet ilyen hozzáférést szerezni?:D Az olyan poén lenne de komolyan, oldaltól függően.:D
@vitéz Thapóccay néma bárány: Ki tudja hányan vannak ott kipingálva a felvonulók között?;)
@Gábriel angyal: Az is nagy poén volt. Mi lenne, ha együtt röhögnénk az összes párton? Lmp, jobbik, mszp, fidesz, kdnp. LOL lenne ha kiderülne, hogy mondjuk mesterházy a dúróra gerjed:D:D:D:D
@sanyoka: Szeretnék és fogok is, de ha megengeded picit később tudok rá sort keríteni.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Nemcsak ez benne a cuki, hanem az, hogy a tőzsdén lévő cégek adatai is neccesek, gyakran csalnak vele...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ezt Peni nem pont Kovács Lászlótól palizálta?! 2002 környékéről?!
@Fabius: Én spec örülök, hogy a jobbik alulmúlja az mszp-t. Megnyugtat.:D
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Hát mit nem tesz veled a szerelem?! Hát nem arra szavaznál, amiről úgy gondolod, hogy a szerelmed is szavazna?!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Az árnyékkormány már készülőben van nem? Csináljunk egy pártot is majd utána röhögjünk egymáson is. :D:D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Már megint nem érted amit leírtam. Bár ez nem szokatlan.
na sebaj, azért kapsz egy ilyet.
:)
@Gábriel angyal: Az csak akkor lenne baj, ha kiderülne a levelezésből, hogy a Dóra szexinek tartotta a szakálkáját.:D:D Szerelmi dráma a parlamentben, ott lehet ám fogócskázni.:D:D:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Egyébként épp most beszél Volner a költségvetésről. :)
@Gábriel angyal: pártot? most? amikor sötét felhők vannak az égen?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": na végre lenne egy kis izgalom:))
egyébként ki kell deríteni, hogy Előd vagy Mesterházy vágta le előbb a szakállát. mert az sok mindent elárulhat:)))
Az elmult 1-2 hetben lehetett az a HSz-om, melyben az MSZP es az LMP dolgairol vitazva, epp azt emlitettem, hogy mig a DK erosen felvallalja Gyurcsany kormanyzati "sikereit" (legaprobb pozitivan ertekelheto dolgait is), a Gyurcsany-parttol ez persze a minimum, addig az MSZP igyekezett a leheto legtavolabb tartani magatol azt az idoszakot (mikozben egyre erosodik az emberekben az ennelmeggyurcsanyidejenisjobbvolt erzes). Meg a 2010-es tudathasadasos kampanyukban (2 ciklust lehuzo kormany tiszta lappal indulna) sem vallaltak semmit abbol az idoszakbol.

De ennek vege!!!

"MSZP: nem most kezdődött az államháztartás rendbetétele
Az MSZP-s Burány Sándor szerint az államháztartás rendbetétele 2006-ban kezdődött, nem pedig 2010-ben. Mint mondta, a 2009/2010-es válságkezelést az összes uniós ország megköszönte."

Hat ha ehhez nem kell rinocerosz vastagsagi bor, akkor semmihez...
milyen igaz, jahh, hogy az tudja kiszámítani aki érti is, hát nem sokan vannak akkor:

Matolcsy: Van, aki érti ezt a gazdaságpolitikát

Eljött a kiszámítható gazdaságpolitika ideje, amennyiben a válság nem írja ezt felül. Nincs bal- és jobboldali közgazdásztársadalom, csak van, aki szereti és érti ezt a gazdaságpolitikát, van, aki nem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen olvastam korábban ezeket, meg egyebeket is, kb. egy éve volt az egyik blogon egy jó összeállítás, tanulságos volt

@Gábriel angyal: ő is, meg a többiek is, nekem az a lényeg, hogy mit mondanak, nem az, hogy ki ;)
@Gábriel angyal: Az árnyékkormány teljes nyilvánosság előtt fogja űzni a kis játékait.:)))
@Penivaldes: Gondolj bele, lehet hogy egy bajuszon múlott, hogy a kis gyerkőcnek novák lett az apja.... vagy ki tudja...,))))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Novák a szakálkáját akkor vágta le, amikor megszületett a gyerkőc. azzal az indokkal, hogy nem akarja szúrkálni a kislánya bababőrét.. na most ez elhiggyük vagy ne?!
a kis Hunórka egyébként a képek alapján hasonlít Elődre, úgyhogy semmi huncut gondolat!
:)
@aritus: ezt most én sem olvasom el, de ezt most elkaptam. amúgy a dráma címe nem az, hogy "A velencei zsidó", hanem az, hogy "A velencei kalmár" (tulképp a kereszténység humanista kritikáját kapjuk Shakespeare-től), a másiknak meg nem az, hogy Tiborc, hanem az, hogy Bánk Bán :) - szóval érdekesebb és hitelesebb volna egy Bánk Bán vs talján kalmárok, amihez viszont gógyi köll
@Penivaldes: Pedig micsoda románc lenne, igazi magyaros Romeó és Júlia.:D:D Akik a politika miatt nem lehetnek egymáséi.:D
Majd úgy csináljuk, hogy legyen. De ha te és Egér benne vagytok a kormányban, akkor nagy gond nem lesz az érdeklődésben;)
Csak hogy szokjuk ezt is. :(

Az új szabályok miatt könnyen elbukhatjuk a fizetésünket

www.origo.hu/gazdasag/20120624-igy-valtozik-az-elet-julius-1tol-jon-a-telefonado-az.html?beuszo
@Pantagruel: Szerintem van ott gógyi, de ezt te is látni fogod, ha elolvasod a cikket. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": ó igen, ott állt volna Dúró Dóra a Parlament erkélyén, a téren meg Mesterházy...
:))

mi Egérrel nem vagyunk közönségcsalogatók.))))
@Penivaldes: dehogynem ertettem:-)

azert irtam pontosan ezt, mert ertettem.
belatni valamit nem gyengeseg, nem szelsoseg es nem is lesz belole onbeteljesito joslat, mivel mar egy letezo dolgot kell elismerni:-)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
nem értetted, és most sem érted. teljesen másról kezdtél el csipogni:))
@Penivaldes: a kicsi a senki szinonímája lenne?
@sanyoka: ha ez így van, akkor tényleg csomagolni kell.
@Fabius:

Tévedsz. Az ő SZÁMUKRA te nem vagy magyar. Senki nem magyar, aki nem Jobbikos (vagy Fideszes, mert ne feledjük: minden onnan indult!).

Indult ez vala 2002-ben, áprilisban, Viktorunk árokásós, TF-es beszédével. Ő ott aszonta, hogy "aki magyar, velünk tart!" na ezóta tudjuk, hogy mi, akik nem tartunk velük, nem vagyunk (SZERINTÜK!) magyarok.

Ja. Nem is raktam ki egy zászlót se, és évekig még március 15-én se raktam ki kokárdát, nehogy összetévesszenek velük - egyszerűen ez a dolog, hogy magyarságunkat kisajátítják, külön főbelövéssel járó dolognak kellene lennie.

Úgyhogy Fabius, szerinted magyarok képviselnek minket. Szerintem is. De Gabika szerint nem. Biztos van valamilyen magyar nemzetiség itt Magyarországon belül - turullal. :D
@Penivaldes: Nagyon nagy bukta lesz abból, a piac törvényeit nem lehet a végtelenségig párthatározatokkal megerőszakolni.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
én meg azt mondom, hogy rakjuk ki a kokárdát ünnepek alkalmával. ne hagyjuk, hogy elvegyék tőlünk az érzést
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azt hiszik, hogy Kína örökre növekedni fog, pedig dehogy...
@Penivaldes: A kokárda manapság már inkább politikai nyilatkozat, semmint az ünnep tisztelete.
@Penivaldes: megint és megint, meglepődöm ismét, kérdeznék akkor kínáról:

Szerinted társadalom szociológiai, vagy gazdasági okok miatt?
Na ez lesz az utolsó szög az ejú koporsójában.

Berlin: Uniós kormánnyá kell átalakítani az Európai Bizottságot

mandiner.hu/cikk/20120625_sch_uble_unios_kormannya_kell_atalakitani_az_europai_bizottsagot
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: szerintem azért, mert nem lehet a végtelenségig akkora növekedést produkálni, mint amit a ferdeszemek felmutatnak. túl gyorsan nőnek, ahhoz, hogy én nyugidtan tudjam őket nézni.
Kína társadaomáról olvastam már. elég durva, és cseppet sem vonzóan embertelen.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ugye, hogy egy jó faszi nincs köztük? Nem is méltóak arra rabként se majd, hogy a bankvezéri hintómat huzivonázzák (figyeled a poént??? ;-))) Amit a miniszterelnökünk ajánlott fel a jövőre nézvést, magamtól eszembe se jutott!

Amúgy Vona nézése egy az egyben Szálasié. Kicsit zakkanósban adt/ják elő.
a virágnyelven történő társadalomkritikák országa.
viszont ha van eszük, akkor most alakítanak a politikai rendszerükön.
@a szív fészkei: Zakkantnak kell lenni ahhoz, hogy benáculjon.
De nem is huzatunk velük semmit, csak a csíkot el, igaz?:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: ja, biztos; lehetne eredetibb: etethetne krumplibogarat
@Gábriel angyal: ennek olyan mélyrenéző szeme van. mint a Tutanhamonnak.)
@Marcellusca: De hol van róla Burberry vágtázó-lándzsázó lovagja???????????
Na nesztek. Itt a megoldás - új fényes üstökösként - a hazai közélet komor egén. :)

dkkp.hu/
@Gábriel angyal: Jáááj csibém, ezt indították Pokorni ellen, teli volt vele minden, naneeeeeeeeeeee. Akkoriban olyan nézést hordott, mint Stefike vágyott baszó Wermacht-hadosztálya komplettírozva a Rommel-tankokkal.
@Penivaldes: Nehogy azt mond, hogy nem eléggé sármos és jóképű. :)
@a szív fészkei: Nem Pokorni, hanem Tarlós ellen. Ő főpolgármester jelölt volt. :) De most komolyan szerinted nem jóképű?? :)
@Gábriel angyal: szerintem meg nem szög, én támogatom az ötletet, nekem tetszik, kár hogy nagyon sok ellenlábasa van ennek is.

A jövő úgy is a nagy földrajzi politikai ÉS gazdasági régióké, abban lehet vita, hogy ki a vezetője a társulásoknak, de hogy nincs és nem lehet más megoldás a globális problémákra az biztos. Itt is igaz, hogy ha nem fognak össze az országok egymással, akkor az emberi társadalomnak hamar vége lesz. A legnagyobb ország is kevés, hogy megoldást találjon a fő problémákra. A folyamatok is erre mutatnak, ázsiai kereszkedelmi szövetségek /Kína, India, részben Oroszok, amerikai kereskedelmi szövetségek /Észak-Dél/, Európai kereskedelmi szövetség /a mai EU/ arab együttműködés, nyomokban afrikai együttműködés.

A meglévő előnyünket, meg kéne tartani ezzel a szorosabb együttműködéssel, mert ha szét esik európa, darabokra lesz szedve a többiektől, és mi biztosan nem fogunk a konszolidáltabb területekhez tartozni, mert orosz, muzulmán, esetleg kínai szatelit állammá válunk, röviden és tömören: gyarmattá. Azt a válasz pedig, hogy most is gyarmata vagyunk a nyugatnak, nem megnyugtató számomra, mert aki ezt mondja, az a többi geopolitikai vezető ország társadalmi viszonyaival nincs tisztában.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Gabika miért GABIKA?????? Eeeeevárnám, hogy névmagyarítást vigyenek véghez! Geyzara, minima.

Addig ne beszéljen magyar képviseletről.
Huuu most nézzétek a Duna TV-t. Volner kérdezi Viktort és már válaszolnia kell neki. :)
@Gábriel angyal: Ja, főségre ment? Ez a Staudt-kategória a Steficseké. Én azt szeretem, ha a jóképűsége emberségből is áll.

NA mondjuk, Oleg Fideszkosevojnál jobban néz ki, az tény, de hát annál még én is! :-DDD Pediglen szöszi se vagyok.
@Penivaldes: Te ne a közönséget csalogasd Egérrel, hanem az Eu-s pénzeket, jó? Az a dolgod. Egér adja hozzá a zöldséget. Állnátok a dióhéj csónakon a levélvitorla előtt kifeszülve????
@Gábriel angyal: olvasni való, és nem csak a sorok között ;)

pici részlet:

"A kormány megerősítette, hogy újraindítják a nagyprivatizációs programot, amit a válság miatt kedvezőtlenné vált árak miatt függesztettek fel. Idén és jövőre részvénypaketteket értékesítenek az ország tíz legnagyobb vállalatából, például a vezető Szbebankból és a második legnagyobb VTB bankból, az orosz államvasutakból, a legnagyobb hajózási vállalatból, a Rusznano nanotechnológiai cégből és több agrárvállalatból. Emellett 2016 végéig ezek közül többet 100 százalékig magántulajdonba adnak, még az Aeroflot légitársaságot és a Seremetyevo nemzetközi repülőteret is. A teljes programtól 30 milliárd dolláros bevételt várnak."

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ujraindul_az_orosz_nagyprivatizacio.523443.html
@a szív fészkei: Ja, elfelejtettem, hogy nálad egy jobbikos eleve nem lehet jó ember, bocsi. :(
@Gábriel angyal: Nézd kedvesem, meséltek a hökös dolgairól. Eleve vááááááá. Pláne amilyen plakátjai voltak, azok is eleve undorítottak. Stefike nyirkosodik az ilyen Wermacht-pofákra, én valahogy nem.
Te kérdeztél róla, én válaszoltam.
@aritus: + 1

Nem jössz kormányozni kicsit lazulásként? :-DD Megalakítottuk szombaton éhgyomorra a nagyon árnyékunkat. Te lehetnél cucilisügyek nagyasszonya. Peni a pénzügyminiszter, ad jó drága kocsikat, csak a tengeri flottán szarozik takarékosságból, de az pl. nekem - aki vagyok a MNB és Pénzjegynyomda - nem is kell. Csak egy felfújt matrac az Adrián valahol...
@dr. Bubó: Mármint az elmekórtan szabályai szerinti szakmai?
@Gábriel angyal: erről beszélek, amíg ez a kiadott pártdirektíva addig számomra hiteltelen és elfogadhatatlan a párt, függetlenül a nagyon ritka visszafogottabb képviselőitől /és ez csak egy szelete, nem is beszéltem egyéb érzékeny területekről/

2012. június 25., hétfő | 14:12

A Jobbik birodalmi érdekekről beszél

"Meddig megy el a Külügyminisztérium a nemzeti szuverenitás feladásában a gazdasági és politikai unió érdekében? - kérdezi Gyöngyösi Márton jobbikos képviselő. Gyöngyösi szerint az új EU-ban a nemzeti szuverenitást felülírja a "birodalmi érdek". A Jobbik ezt ellenzi. Gyöngyösi szerint csak a szuverén nemzeti államok együttműködése biztosítja a gazdasági fellendülést, nem pedig az EU."
@Marcellusca: Te figyi, a FidessBoss agárdi outfittje a sporipocak jótékony homályba hagyását célozta meg.

Most Fabius mást se nem csinál, csak Orvbán röhejdíjas külsejét tárja elénk a képeken - ezt szóban leírni már nem nagyon lehet. Már Varánusz-díjat is kiírt az ízléstelenségére.

Vona meg nagy FB-életet él, ahol valóban a zemberi orczáját mutogatja, ami azért elég APO-s, sőt rákosis felhangot ébreszt abban, aki tudja, ezek micsudák. Szerintem ezt zenésítette meg most. Hogy a semmit turbózza, a húdemodern lazazaza jófejségre játszik rá, hogy látszódjék, azért tulképp olyan kis modernek a molyírtó szag alatt, ami a kacagányos jelmezeiket belengi.

Nekem ez jött le. Amúgy mindegyik politikus röhejes, amikor ilyen "egy vagyok közületek"-játékot alakít.
@aritus: Szerintem meg pont azért hájpolják épp ezeket, mert antiszemitának lenni ma itt érdem - lásd kurzuskereszténység: értelme csak annyi=mutatni, hogy nem vagyok zsidó - de kimondani Eu és egyéb miatt még gáz ez. Keresnek hát az elvük reklámjához ilyen figurákat, akik írtak, keresztvetettek, ergo lehet rájuk kövéresen azt mondani, hogy hááá, izé, bigyó, nemcsak ez volt a dolguk 24/24-ben, szét kell választani az életművüket meg a mondanivalójukat...

Hisz lám: ezt a zsidózást fentiek hobbiból csinálták bár igen elszántan, tehát összekacsintós összetartásra direkte jók: hisz ha megyünk, DÜBÖRGÜNK mi az élcsapat sávosban ezeket koszorúzni, höhöhö, tudjuk, mit jelent, nem irodalomóra, annyi szent... Nem a regények, nem az imák miatt vagyunk a szobraik előtt oly lelkesek! De átbasztuk a világ fejét evvel. - gondolják ezek a farmerben oly globálpista-ellenesek.
@Gábriel angyal: Egyetértek Wolfgang Schäuble szavaival, föderációs párti vagyok, sajnálom. ;) Vagy ez, vagy ne legyen EU egyáltalán, mert ezt a szenvedést nézni is rossz. Más kérdés, hogy az EU felbomlásával mi a hímvesszőnek igencsak a rosszabbik végére kerülnénk. (Visszasírnánk még az időt, amikor a legnagyobb gondunk az volt, hogy Brüsszelben pampogtak a médiatörvény vélt, és valós hátrányai miatt)
\o/ majd ha nem ez a döntés, akkor ....

Elutasították Polt Péter ÉS-cikk miatti keresetét

Az ítélettel kapcsolatban a bíró kijelentette, hogy nem abban foglaltak állást, hogy Kis János írásában igazat állított-e vagy sem, hanem hogy Polt mint közszereplő az Alkotmánybíróság 1994-es határozatában foglaltak szerint el kell viselni ez élesebb hangú kritikai megjegyzéseket, és erre való tekintettel a bírtóság elutasította a keresetet.!!!!!!!!

Polt Pétert 75 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte a bíróság, amelyet 15 napon belül be kell fizetni.

hvg.hu/itthon/20120625_polt_peter_kereset
@Gábriel angyal:
"Volner kérdezi Viktort és már válaszolnia kell neki. :)"

elmismásolta. tóbiásét is.
de olyan flegmán, hogy szájbakaptam volna szívem szerint.
@saravad: És ha mentek a dedek tőletek Viktorsapit nézegetni, a jó Lévai Anikó sütött nekik hamuba sült pogit?? Régen biza ilyesmikkel várta a vándorokat. Több tonna lisztből hajnalban gyúrmázva biztos, azzal a két dolgos szolnoki kacsójával... index.hu/belfold/tegnapiujsag/2011/09/03/orban_viktor_felesege_pogacsat_sutott_a_nepnek/

Vonáné bír sütni? Magyarok magyar pogit akarnak!!!!
Vazze, ezek is emberléptékűek - sőt, léptékűbbek - voltak már 99-ben! Vonáné, ébresztőőőőőőőőőőő!!!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Éljen!!! Gyerekek, kurvára kíváncsi voltam, mi lesz: nem ezért lett-e Szájer peszeudoné kinevezve? És mégis tökösmákos a bíróság, azta.... Na meg Kis is.

A bírónak van életbiztije???
most hogy erőssebb a forint, már nem is olyan sűrgős, viktorka ima szerint: de sok van még a simor eltávig,

de akkor is kibírja, a kedves vezető, ha mi bele döglünk is....

www.portfolio.hu/gazdasag/tovabb_csuszhat_a_jegybanktorveny_elfogadasa_2.169215.html
@a szív fészkei: eszembe ötlött nekem is eme balga gondolat, de ez még nem oly fajsúlyos, itt még jó a PR, nem oszt nem szoroz.
Szebb így a leányzó fekvése, pont mint kádernál, igaz én csak hangosan gondolkodom, de ha én lennék ők, így csinálnám, és ezt. ;)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
és tudod miért perelt?
ezért:

"Tavaly megválasztották a legfőbb ügyészt, ő 2019-ig tölti be ezt a tisztséget. Előző hivatali ciklusa idején már bőségesen bizonyította, hogy hivatalát nem pártatlan közszolgaként, hanem megbízója kiszolgálójaként tölti be."
Ma lenne 125 éves KARINTHY FRIGYES. Erre legyetek büszkék, ilyen zseni - ahogy Kosztolányi mondta - tényleg nincs még egy.
:-((((((((( Sajna, nem arról szól, akit én is utolsóként látnék a fajából: www.femina.hu/terasz/holtan_talaltak_maganyos_george_ot
@a szív fészkei:

Montanában nagyon sokat beszélsz a szexről. Minden rendben van otthon?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na még ez is: www.stylemagazin.hu/hir/Nincs-tobbe-Yves-Saint-Laurent/5595/ (ez nem szétoffolás, mert láthatjuk, Vona trendérzékeny.)

Szerettem az öreg Ívest, tetszett a logója, van is egy ilyenből álló pulkám. Nem értem, miért kell nevet változtatni, az a cég sokévtizedes értéke, nem? Hát Rogánné Cecil kedvenc tatyója is "Tündérlala, a V" lesz egyszer?
@a szív fészkei:

Szerintem hazudsz. Most elmesélem, hogy mit gondolok én rólad.

Véleményem szerint nagyon hamar megöregedtél; az egykor oly szép és dús hajad erősen megritkult és őszbe vegyült, arcod gyanúsan fakó lett és beesett, tartásod megroggyant. Hangtalanabb és kedvetlenebb lettél, mint azelőtt, fáradt, agyonhajszolt; látszik rajtad, hogy a napi élet és gond annyira igénybe vesz, hogy már gondolatra se marad időd. A férjed fokozatosan megundorodott tőled, és most már külön ágyban alszotok. Ezért beszélsz állandóan a szexről.
@Penivaldes: konkurencia érkezett, profilozzon már engem is, ha annyira tud :D
@a szív fészkei: Én el tudom képzelni, hogy tud pogácsát sütni. Viszont lehet érdekel, itt blogolni is szokott. :)

lelekgardrob.blog.hu/
@a szív fészkei: Tényleg.:D Elfelejtettem.:D Milyen kozmogirl vagyok én?!
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Nem mindenki élhet többszörös személyiség alatt olyan csapongó szexuális életet, mint ti.
@Gábriel angyal: Bűbáj csaj lehet, aki minden, csak nem dolgozó nő, és nem társa a párjának. Ráadásul amolyan V kulcsár keresztezve kiskegyed irodalmi szintjén ír. Borzalmas.
Gábriel!
Ilyen nagyon nehéz összeszedni, hogy miért kell minket kollektíven utálni?
@Gábriel angyal: Miért nem azt linkelted amiben a cosma ítéletről ír, vagy a 7500 éves leletről, amiről azt feltételezik, hogy egy meleg pasié?! Az igazán bájos, a maga neonáci, korlátolt módján. Honnan veszi vajon a híreket? A Metro újságból?
@sanyoka: Csak nem beleolvastál te is?!:D:D:D
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Ha nem tudnám, mennyire rajongsz bloggazdánkért, azt mondanám, nem is. De így most össze vagyok zavarodva.
L. Simon válaszolt
Szerző: zero
- 2012.06.25. 15:45

L. Simon válaszolt a Heti Válasznak, mivel a "rabokkal dolgoztató fideszes gazdáról szóló hír a nyilvánosság több szegmensében is kiverte a biztosítékot".
Valamelyik nap linkeltem a HVG cikket erről :D
vastagbor.blog.hu/2012/06/25/l_simon_valaszolt
@Gábriel angyal: egyszer beleolvastam Kriszta asszony elmélkedésébe. hát nem fogott meg. de biztos gonosz lipótvárosi vagyok..
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": nem volt egy olyan rész amikor megtámadták Carriet. a csaj meg könyörgött, hogy elvehetik az óráját, ékszereit, csak a Manolo Blahnikot hagyják meg neki?
@sanyoka: ja, válaszolt. A HV-nek, ott nem merik lehányni.
@sanyoka: "Miniszterelnök úr nálunk tett látogatáskor az éppen a szőlőben dolgozó elítélteket is megnézte, röviden elbeszélgetett velük a helyzetükről és a munkájukról."

Majd megnézte a fogukat, és megkérte őket, énekeljenek valami szépet.

Bazmeg, ezek minden önkontrolljukat elvesztették.
@Pantagruel: de ha elolvasod Shakespeare drámáját, akkor tudod, hogy a velencei kalmár egy zsidó, nem egy levantei.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Buzi lenne???
akkor hiába igyekszem vele barátkozni:((((
akkor csomó felesleges időt pazaroltam rá!!!
:DDDD
@a szív fészkei: nekem adnátok a legnehezebb miniszterséget? A szegényeket? Akkor miből fogok meggazdagodni?????:)))))
@sanyoka: Kérésednek megfelelően igyekszem most válaszolni a kérdéseidre.

Én nem vagyok az emberi fajták vagy rasszok szakértője. Jómagam úgy tartom, hogy minden ember egyenlő. Nincs ilyen vagy olyan ember, hanem csak jó vagy rossz ember létezik, akiket elsősorban a tettei alapján lehet és kell megítélni.

Én nem szerveztem sosemm progromokat és ilyet a jövőben sem tervezek. Még akkor sem, ha ezt a ballib média tolja 1000L úton útfélen. Én senkit sem tudnék kiírtani és a jobbik sem erre szerveződött. Ahogy a többi pártnak vagy mozgalomnak, nyilván a jobbiknak is vannak céljai, amelyek egyértelműen ütközhetnek olyan eszmékkel, amelyeket én sem tartok üdvözítőnek és emiatt nyilván síkra is szállnak azok, akik hasonlóképpen látják a világ dolgait. Viszont ebben semmi különös nincs, hiszen a liberálisok ugyanúgy befojásra törekednek a közéletben is.

A probléma ott jelentkezik amikor egyes csoportok kizárólagosságra törekednek vagy korábbi szemvedéseiket is felnagyítva
valamint arra hivatkozva - hamis bűntudatot ébresztve próbálnak mások fölé kerekedni.
Gondolom arról is értesültél már, hogy én igyekszem keresztény szemmel nézni a világot. Ezek alapján szerintem az életben a legfontosabb a szeretet megvalósítása.

Ezt a a Bibliában gyakran agapénak nevezett ajándékozó, másokat boldogító szeretet, az önmegsokszorozás egyik formája, amely bizonyos fokban független a másik személyről rendelkezésre álló ismereteinktől és érzéseinktől, sőt gyakran ezek ellenére igyekszik a másik javát keresni. Ez más néven a krisztusi szeretet, egy tudatos, objektív (ismeretek) és szubjektív (érzelmek) körülményektől nem befolyásolt akaratmegnyilvánulás, amikor az ember a jót a jóért önmagáért cselekszi, nem azért, mert az esetleg jólesik. Az emberszeretet lényegét Jézus így foglalta össze: „Úgy bánjatok az emberekkel, ahogy akarjátok, hogy veletek is bánjanak. Mert ha csak azokat szeretitek, akik benneteket is szeretnek, milyen hálát várhattok érte? Hisz a bűnösök is szeretik azokat, akik őket szeretik. Mert ha azokkal tesztek jót, akik veletek is jót tesznek, milyen hálára számíthattok?" (Lk 6,31) - meghaladva az Ószövetség hasonló tartalmú tanítását, ami csak a rosszat tilalmazza: „Amit magadnak nem szeretnél, azt másnak se tedd." (Tób 4,16) - kiegészítve az ellenséggel szemben tanúsított méltányosság és emberség követelményével. Ez az egyik olyan gondolat, amely a krisztusi tant a talmudi judaizmus és általában a sémi vallások (zsidó, mohamedán) fölé emeli.

Nyilvánvaló, hogy a szeretet rendjében hozzánk közelebb állókat - hozzátartozóinkat, tágabb családunkat, nemzetünket - jobban kell szeretni, mint akik távolabb állnak tőlünk, esetleg ellenségesek velünk szemben.

A rosszat jóval legyőző homo christianus nem valamiféle superman, különleges, emberfeletti pszichés és fizikai tulajdonságokkal rendelkező lény, akit az egész világ csodál és tisztel - és aki ezt a csodálatot el is várja. A krisztusi ember, nem rendelkezik ámulatba ejtő képességekkel, nem kápráztatja el a világot öncélú mutatványokkal, különlegessége, „emberfelettisége" éppen tökéletes emberségében rejlik. Nem tolja magát mások fölé, nem azt nézi, mások mit tehetnének érte, hanem azt, hogy ő mit tudna tenni másokért, mindezt nem azért, hogy másokból csodálatot vagy hálát váltson ki, hanem önmagáért a jóért, Istenért. Jézus így intette a versengő tanítványokat, amikor azon vitatkoztak, ki is a nagyobb: „Tudjátok, hogy akiket a világ urainak tartanak, azok zsarnokoskodnak a népeken, s vezető embereik éreztetik velük hatalmukat. Közöttetek azonban ne így legyen. Ha valaki közületek nagy akar lenni, legyen a szolgátok, és ha valaki közületek első akar lenni, legyen mindenkinek a szolgája. Hisz az Emberfia nem azért jött, hogy szolgáljanak neki, hanem hogy ő szolgáljon, és életét adja váltságul sokakért." (Mk 10,42) Ezt Ő (Krisztus) valósította meg a legtökéletesebben, Isten választottai, a szentek pedig annyira, amennyire emberileg lehetséges, de minden keresztény előtt nyitva az út, hogy mindenkinek mindenévé váljon (1Kor 9,22), hogy mindenkit megnyerhessen Neki. Ezt a magasabb rendű embereszményt természetesen az ember önmagától nem tudja megvalósítani, csak Isten kegyelmével együttműködve, ahogy Mária is így válhatott alkalmassá arra, hogy magába fogadja Isten fiát, nem hiába köszöntötte az angyal is így: „üdvözlégy, kegyelemmel teljes" (Lk 1,28). Isten szabad akaratából és irántunk való szeretetéből ad egyes embereknek vagy csoportoknak kegyelmeket (lelki ajándékokat, képességeket, erőt, de kegyelem maga az élet is), de ezeket az adományokat sem kiérdemelni, sem bármilyen praktikával kikényszeríteni nem lehet. Legfeljebb alázatosan kérni. A költő, Reményik Sándor így vall erről:

„S akkor - magától - megnyílik az ég,
Mely nem tárult ki átokra, imára,
Erő, akarat, kétségbeesés,
Bűnbánat - hasztalanul ostromolták.

Akkor megnyílik magától az ég,
S egy pici csillag sétál szembe véled,
S olyan közel jön, szépen mosolyogva,
Hogy azt hiszed: a tenyeredbe hull.

Akkor - magától - szűnik a vihar,
Akkor - magától - minden elcsitul,
Akkor - magától - éled a remény.
Álomfáidnak minden aranyágán
Csak úgy magától - friss gyümölcs terem.

Ez a magától: ez a Kegyelem."

Csak és kizárólag rajtunk áll, hogy élünk-e a felajánlott lehetőséggel, együttműködünk-e Isten kegyelmével és hajlandóak vagyunk-e magunkat és ezen keresztül a minket körülvevő világot jobbá tenni. Isten nem erőszakolja rá senkire a jót, kegyelmével nem tolakodik akaratunk fölé és nem nyomja el azt. Megmutatta nekünk a helyes utat (kinyilatkoztatás), de az úton nekünk kell végigmenni - Ő azonban mindig kész fogni a kezünket és kegyelmével pótolni mindazt, ami belőlünk esetleg hiányzik. De akarnunk nekünk kell, nekünk kell mellette dönteni, igent mondani Istenre, úgy, ahogy a Szűzanya tette: „Íme, az Úr szolgálóleánya, legyen nekem a te igéd szerint." (Lk 1,38).

Hát ezt szeretném megélni akkor is ha sokszor gyarló és botladozó ember vagyok én is.
@aritus: megkapod őket közmunkásnak. A céged termékeit az illetékes kolléga hungarikumnak nyilvánítja, kapsz állami támogatást és kötelezővé tesszük a vásárlását, vagy exporttámogatást ha netán külföldön is versenyképes lennél (de minek). A cégalapítás uniós forrásokból lenne.

Mondjuk, én nem ugathatok bele, elvégre nem hirdettetek konzultációt...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez a kérdés mi alapján buggyant ki belőled?? :)
@saravad: nagyon köszönöm az ötleteket. Szépen összeszedted, hogy megy ez ma:(((
@Gábriel angyal: akkor nem hiába igyekszem. tudod gondolni kell a jövőre is.)
ha a te jobbikod előrelép akkor szükségem lesz egy segítőre...:DDD
@Penivaldes: Az megmagyarázná a pucér nős képet. Erre még hitler se gerjedne....
Tényleg, mikor a rabló úgy kéri el a cipőt, hogy a márkát mondja:D:D Imádom azt a részt amúgy.:D
@sanyoka: Ami a válasz olvastán kibukott belőlem, hát az nem volt nőies.:D
@Penivaldes: Gondolod, hogy te is kedvenc liberális barátnő vagy, mint Szív és én?:P
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": pucér nő? én nem szeretem a pucér embereket..az olyan..olyan szokványos:)
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Hát nézd, azt gondolsz rólam amit akarsz: de sajna, sajna, sosem volt dús hajam, azzal nem tudtam hódítani - maradt más. Őszbe vegyül már, az igaz, mert nem bírja a bőröm a festéket és nincs is olyan árnyalat, mint az igazi színem, meg nem zavar.
Tartásom nem roggyant, mert akkor nem tudnék magassarkúban bóklászni hosszú kilométereket naponta. Az arcom se fakó, sőt épp nagyon le van sülve és nem beesett, mert nem fogyókúrázok- hisz az rajta meg a melleken rögtön meglátszana. Rubint Réka tőlem éhen veszhetne a bizniszével... :-DD

Nem öregedtem hirtelen meg, általában sokkal kevesebbnek gondolnak, mint amennyi - 59, látod nem cicózom - vagyok. Orvbánba tényleg rohadtul belefáradtam, amúgy van energiám két háztartásra, amit viszek.
És másra is, de bocs, ez nem a Szex&Bp különkiadása ugyebár. Férjemről nem vettem észre, hogy épp annyira undorodna, de majd megkérdem, ha hazajön.

Ha teszerinted én egy boldogtalan, szexéhes öreg némber vagyok, akkor te gondold azt és örülj ennek. Az tény, mindig nyíltan beszéltem a szexről, nem szoktam szavakat kipontozni sem.

Hálaistennek nem a te véleményed a döntő számomra - szóval kb,. úgy találtál el, ahogy Fabiust. :-DD Az viszont igaz, nem a te teuton szépségideálod volnék, de ez eddig sem volt titok. Az a drága jó Zűrhajós elemezgetett ennyire, miért vagyok ilyen érdekfeszítő számotokra? :-)))
@sanyoka: Mert kollektíven tönkretettétek a világot. Most már abbahagyod ezt a témát?

@Penivaldes: Gyerekeid leendő apjára vadászol? :D

@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): A kedves személyiségeddel elüldözted az összes pácienst és most itt gyakorlod a hivatást?
@Penivaldes: Tudja Egér, hogy milyen kis opportunista vagy?:P
Pucér szőke csaj, náci karlengetéssel. Kéhlek, ez itt nem az édes-tündibündi Egérke anymore. Ez már a farkasok birodalma:P
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Tévedsz, mi Penivel beszélünk mindig a szexről. Amíg te azzal vagy elfoglalva, hogy eltávolítsd azt a nőt, akiről úgy gondolod, hogy Fabius és közted áll, addig mi lecsapunk az egyetlen madzsar pashira itt Penivel.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": NA egy tanügyér mindig megfelelő ismerteket adjon át. Cosmo girlség alaptananyag lesz, nem???
@a szív fészkei: Á, nem hiszem. Velünk nem lehet versenyre kelni. :))
@aritus: Ha elolvasom? Na ne szopass má'! :)

Ha elolvasom, akkor megtudom hogy 1) Shylock NEM KALMÁR, 2) NEM VELENCEI. Így nehezen lehet "velencei kalmár". Ha elolvasom, akkor megtudom, hogy ha Shylock nem kalmár, mert Velencében nem is lehet (ez a foglalkozás tiltott számukra, ahogy egy kivétellel minden más tevékenység is), akkor micsoda? - uzsorás, mert ez volt az egyetlen mesterség, amit zsidók űzhettek Velencében. Ha elolvasom, akkor megtudom, hogy épp az egyik legnagyobb problémája a gettóbeli zsidóknak, hogy jogilag nem számítanak velencei polgárnak. Akkor kicsoda "a velencei kalmár"? Antonio - of course.

Egyébként zsiráfot mikor etet vona dzsí? :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": na de kéhlek, én hű vagyok Egérhez. mindig rajta alszom el..:DDDD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem V.Kulcsár, inkább Schäffer Erzsébet light. Húha. Hasonlít a csaj fejre amúgy a Janza Katára.

De bocsika jobbikos szíveim, József Attilával logózni a blogunkat??? Miért nincs következetesség a világon? Vagy ha ő van neki "reklámként", akkor miért nem tiltakozik a szobra hurcilászása ellen?
@Gábriel angyal: lehet nekem is egy kérdésem? Az "Ezt a a Bibliában [...]" kezdetű bekezdés előtti részt (esetleg ezen bekezdés elejét is) te magad írtad, saját kútfőből, enkezeddel bepötyögve?
@Interlock:
Bolond vagyTEEE!! SchCopyPali haverja a csóka! :))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Véget kellene vetni egyszer s mindenkorra annak a széles körben elterjedt pletykának, mely szerint én valamiféle különös vonzalmat érzek Fabius iránt.

Nem vonzódom hozzá. Undorom tőle.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
De nem ám! Csekk CICA utolérhetetlen!
Újabb mailt is küldtem... :))
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Nézd én megértelek. Fabius erős, de igazságos vezetője a blognak és téged már számtalanul kivágott innen. Abszolút megértem, ha ez bejön neked. Nincs benne semmi szégyelni való;)) Sőt, egészségedre drágám, minden lánynak kell egy kis románc, soha rosszabb pasit, mint Fabius.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ó Edward, nem is tudom mit mondjak erre. Láttam a mélt,nincs felgyorsítva a felvétel? Nagyon kapkodják a lapátot.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Csak egy ponton van felgyorsítva, a többi úúúúúúgy megy! :))
Látjátok? Miattatok "keresztelkedtem" át...
@Penivaldes: Na, azért mint pénzügyérnek, kéne valami távolságot tartanod!!! Neki jut majd minden zsé????? Félálmodban aláírsz bármit neki?

@aritus: Ja, tulképp az az alapja a kormányalakulásunknak - mint a vsszaadott állami földnél érvelő fidesznyiknénak: a családomé volt régen föld, ergo nekem is jár kedvezményesen - hogy mije volt anno a családjainknak.
Csekknél volt tanfelügyelő nagypapi, nálam papírgyár, Peninél pénzügyminiszter. A miniszterelnök überelhetelennel jött: épészmérnöknek volt bohóc a családjában.

Ha te a kenyérosztó Szent Erzsébettől származol, már jó is vagy nekünk, és látod,egyáltalán nem csóri a tárcád, hisz adnak az EU-ban szegényeket, romákat felkaroló pályázatokra, csak azt szépen és mívesen kell ellopni. Vagy rabokkal dolgoztatsz, ahogy levezették; Peni ezt nagyon nehezen érti meg, hogy így kell majd a birtokán - amije lesz neki, miért is ne legyen - tennie.

Kocsit kapsz azonnal, csak ne valami szarral égess minket: pl. keresztanya a külügyérünk, (szereti Kimi Raikönnent és volt már Finnországban is)ő olyan igényes, hogy az Audikat mindig a kosztümje és a LV táskája színéhez kéri igazítani. Sőt Vuittonékkal terveztetünk neki kis összecsukható gyalogsági ásót - szintén színben tartva és brillekkel - ha felidegeli őt mondjuk, bilaterális tárgyalás során az az okvetetlenkedő Hillary, akkor rögtön eláshassa olyan bolisan.

Az államelnök Dr. Bubó, az repül magától, óccóba van. Szóvívő nyolc nyelven Rodeo.
@a szív fészkei: Na fene, nyirőnek nem akadt egy bukolikus idézete sem?! Se wass albertnek?! :D
@Penivaldes: Ennyire unod már szegény Egérkét?!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Edward! Edward!
Csekk hozzám képest senki törleszkedésben. amennyit én képes vagyok hízelegni...
:DDD
egyébként hiányzott nekem ön, Uram! kénytelen voltam Egér társaságában tölteni az estéket...
:DD
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): De mennyiszer kifejezd ezt - mint az ovisok: annak húzzák a haját, aki tetszik nekik...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": úgy értettem, hogy lehet hogy nappal elkóborloik tőle de este az övé vagyok.
igen ez a jó megfogalmazás!
@a szív fészkei: bizony ám. nem kell letagadni a vonzalmat Stefi!:)
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Látom ám. Meg is vagyok hatva rendesen.:D Végre egy szerethető Edward (A Jane Eyre Edwardján kívül;)).
Peni nem tudja gondolom, honnét az Edward?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jaj, valamiről tán lemaradtam itt a "bűnözői profilom" by Stefi olvasgatása közben? Le. Mért Edward? Léptettél fakó lovadon?
@Penivaldes: Te is elválasztod a hivatást és a magánéletet? Oké. Csak így tovább a lennoni úton!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": nem érdekel honnét van, annyira jól hangzik. olyan a fülemnek, ahogy kiejtem hogy Edward, mint a zengő bércek hangja.
annyira elegáns név, annyira finom. ne áruljátok el honnét van. hadd élvezem ki minden ízét a névnek!
:)
@aritus: Mi opportunista, korrupt kormány vagyunk, amiből nem is csinálunk titkot. Elsíbolunk mindent, és rokonokat teszünk jó helyekre. Jó pasikat teszünk a pénzeinkre, a jó fenekű pasik pedig érmén domboríthatják a hátsóikat. De szakértő kormány vagyunk, így muszáj tudni, mit csináltak a felmenőid, mert akkor te abban vagy a legjobb, meg az amúgy is jár neked, mert nem kárpótolt az állam.:D:D:D
Röviden: rajtad múlik, mit hozol ki a posztodból.
@Gábriel angyal:
"A probléma ott jelentkezik amikor egyes csoportok kizárólagosságra törekednek vagy korábbi szemvedéseiket is felnagyítva
valamint arra hivatkozva - hamis bűntudatot ébresztve próbálnak mások fölé kerekedni."
Aha, már értem. :DD
Valamit azért nem értek: Mi ez a kollektív megkülönböztetés? Tán a krisztusi szeretett nevében? Speciel én ismerek buzeráns Szebb Jövőst, mégsem mondom, hogy mind buzeránsok vagytok. Sőt van vagy volt nálatok egy pornós hölgyike mégsem lehet mondani, hogy minden nő nálatok kurva. Legfeljebb hiánya van férfihormonokból, hogy ilyen vonulgatós egyenruhás szórakozásokban vesz részt. :DD
@a szív fészkei: csak arról van szó, hogy szükségem van a férfiak támogatására, de érzéseim tiszták és hófehérek.
@Penivaldes: de Boli kiköpött Edward, nem?
Nagy, mindent elsöprő szerelem lesz ez Stefikénél Fabius iránt. Ha egy gyerekkori fejsimi ilyen rajongást vált ki, akkor mit váltana ki belőle egy kézfogás Fabiusszal?:D:D:D
@a szív fészkei: A pénzügyérünk nem hisz az Ügyünkben. Be akarja biztosítani a helyét Gábriel és a jobbik oldalán. Nem hittem volna, hogy képes ilyen árulásra.:D:D:D
@Penivaldes: Sose hittem volna, hogy az igaz szerelem itt is kibontakozhat. Olyan romantikus.
(Szerinted milyen messzire mehetek, mielőtt Fabius kivág?:D)
@sanyoka: Pont arról regéltem, hogy nincs kollektív megkülönböztetés. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": semmi kedvem vérem ontani. az annyira szokványos..hősnek lenni..:DDD
gondoskodnom kell a jövőről is, és nem hagyhatom, hogy szegény Egérnek baja essék. ezért igyekszem bebiztosítani a helyem Gábrielnél, ha bekövetkezne a szörnyűség.
:DDD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": ha kivág az annyit jelent, hogy.... (nem írom le, mert kivégez engem)
.DDD
na de nem gúnyolodunk Stefánia érzéseivel. lehet, hogy már a fokossal járja az erdőt, hogy titkos szerelmének kunyhót készítsen..
falevelekből készít ágyat neki..
és madártojásból főz vacsorát. majd a rokkához ül, és rokkázik. aztán énekelni kezd a folyókról.
@Penivaldes: Csak nem arra gondolsz, hogy Stefike érzelmei esetleg..... talán nem..... Te jó Ég! Igazad van, más oka nem lehet rá! Védi a sz..... Szerelem a szerelem..... Talán tényleg igaz Stefikénél, hogy a szerelem és gyűlölet között keskeny a határ....:D:D:D:D
Remélem hogy Stef tud olyan szép alpesi kunyhót faragni fokosával. Hát persze hogy tud, mit meg nem tesz az ember a szerelméért, nemde?:D:D:D:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": ó igen. a szerelem csodákra képes.
bevallom én Fabius helyében aggódnék. Stefi mindenre képes lehet, hogy megszerezze magának..
.D
sőt mi van ha a többi férfira is ráakar mászni a blogon????
látom nem maradtam le semmiről, a profilozónk is megpihent, világmegváltás sem történt meg, a kiválasztott nép is maradt a helyén :-)
@Penivaldes: Eszembe se jutott, hogy másmilyenek. Hófehérek, kis egérmintával. :-DDD
@Penivaldes: Elszánt és makacs nőszemély az már biztos. Ráadásul hárman is vannak, legalább!
Én Szívért, Cirbiért, Fabienért aggódom. Szívben potenciális ellenfelet lát, mi lesz ha rájuk támad?!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Semmi?! Egy szerelemre gyulladt lány már semmi?! Kettő is ha beleszámoljuk Peni fellángolását Gábrielünk iránt.:D
@Penivaldes:
Egér ennyire uncsi??? Gyere cica, olyant mutatok, hogy egérke elkullog! :)))
Egyébként a hétvégi bulin, versenyen ki voltunk dekorálva (szolidan a vámpír és a hat hetes vizihulla közti átmenetet mutattuk) az evezéshez. Meg is nyertük a legötletesebb öltözet kategóriát, ha már az evezést nem... :DD
Majd küldök képet. Csak neked! ;)
@Gábriel angyal:

Ezt elolvastad végig és megértetted amit mondani akart, vagy elég volt a "nemzetállamok fölé rendelt" passzusig, és onnantól "tudtad" mi van benne?
@Penivaldes: @'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Most már elég legyen ebből a komédiából! Undorom Fabiustól! Sajnálatosnak érzem és mélyen elítélem, hogy nemzetrontó politikai agitációt folytat, de a megjelenését is rendkívül visszataszítónak tartom. Fabiusnak csak abban az esetben lenne esélye nálam (politikai nézetkülönbségeink ellenére), ha úgy nézne ki, mint Tom Hardy:

i.imgur.com/D7SOS.jpg
Tisztelt cikkíró!

Amíg a magyar vállalkozások annyi adót fizetnek, hogy bepálik tőle a seggük, a külföldieknek meg a mindenkori magyar kormány a teljes adómentességgel felnyal tőseggig, hogy ha be is pálik máris legyen tiszta, addig a magyart nem képviseli a kutya sem...

Üdv...
@Gábriel angyal:

A harmadik kép fotosop, csak úgy mondom :-D :-D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Pénzügyérünk a legnagyobb erogénzónában - ezzel szerintem Stefi is egyetért - hisz, a bukszában. De hogy az a jobbikosoknál duzzad most a legjobban? Nem is tudtam. Irán kinyitotta pénzcsapokat?
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Meg kell hagyni, jó az ízlésed, a pasi nagyon yummie.
Amennyire én tudom, Fabius jóképű pasas, ráadásul 190 centi magas kb. Nem véletlenül írjuk, hogy jó ízlésed van, hogy Fabiust szemelted ki.
Látod, ha itt van Fabius, te is itt vagy, ez nem lehet véletlen, vele rezegsz.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Én egyfolytában lemaradok a Stefke tehén bőgéséről, mert mostanság azonnal kinyomom, ha beröffen erre.
Ez parasztság? :)))) Akkor jó!
@a szív fészkei:
Csekk cica és Kismac kinevezett, a "dögös" és enyhén hathetes vizihullára hajazó képem miatt! :((
@Penivaldes: Amik áradnak, mint az érzelmei. Akkor ide egy globálpistát vagyok kénytelen kopizni a nem nordikustól, a Tavaszi szél vizet áraszt-ot: www.youtube.com/watch?v=TqouPRe_9I4
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na neee, a hathetes már szét is esik, te meg mennyire egyben vagy! De az Edward - ha nem léptet a fakón és közben nem vérengz - akkor elegáns, valóban. Illik hozzád!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Egy hajszál választ el tőle. Egy nagyon nagyon vékony hajszál..
@Penivaldes: Nekem nincs ilyen gondom.:D De figyelmeztetlek, Gábriel kicsit durván szereti. Ezért szeret minket Szívvel.;)))
@a szív fészkei: Meg kell bíznunk benne, elvégre ő vezet el minket a nagy zsozsóhoz.:D
@Fabius: És ha Penivel a textilpetting szobában terveznénk a kis erdei románcotokat? Az vastagabb hajszál lenne?:D
@Fabius:

Ez már csakis igaz szerelem lehet...
:P
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Most öregasszonyozott le! A népmesékbe` ilyenkor hálából teljsítjük egy kívánságát. Legyen meg neki Tom Edward!! Hardy a nyeles gránát helyett! :-DD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Az egész világ egy nagy rezgés. És biza jó együtt rezegni, na megint miről írkálok itt???? :-DD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Illetve megteheti, hogy nyit kettejüknek egy külön PETTING LAKOSZTÁLYT, hogy úgy igazából, mindent "végigcsinálhassanak"! ;)
(Lehet, hogy mindketten repülünk???)
@Gábriel angyal: Hát kár érte. Vajon csak azért jobbikos, mert csak így kerülhet könnyen kapható lányok közelébe? Ő arra bukik. Amúgy az utsó kép brrrrrrrrrrrrrrr.
@Penivaldes: "nem hagyhatom, hogy szegény Egérnek baja essék."

Az biztos, hogy ezek mind rám vadásznának... :D
@Fabius: Áááá dehogy csak a zászlót néztem a piros-fehér csíkokkal. :)
@a szív fészkei: @Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Lehet hogy négyen:D:D:D:D
De ennyi kényelmetlenséget bevállalok, ha én lehetek az egyik koszorúslány.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": De azért jóképű nem?? Neked bejön? :) Peni valami fáraósan mély tekintetről beszélt. :)
@Fabius: Ezt a mámorpasi-fotó mire fel publikálják róla? Olyan kis hedonista, na... Mintha élvezné is, nemcsak irányítgatná az életet. Nem illik az imázsukba, akkor már inkább az öreg néne őzikéje.
Vajon Penit már ki is vágta Fabius? I wonder.
Kedveseim! Az árnyékkormány üléseket egy ilyenen tartjuk nem?? :)

tervlap.hu/cikk/show/id/1383
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Oszt milyenben vonulnák koszorúsként? Csukaszürkében vállaposan?
@Gábriel angyal: Én máshogy fogalmaznám meg, de még korán van, és tényleg büntibe tesz Romeó, ha leírom. De nagyon jóképű, meg kell hagyni.
@a szív fészkei: De hát ez nem a hivatalos imidzs, hanem valami blogger csinálta, mint pld. Fabius az anim gifeinket. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

A téma azonnali bezárása létfeltétele a további csacsogásnak. Az mégse járja, hogy a saját blogomon a hányinger kerülgessen.
@Gábriel angyal:
Favorizáljátok az osztrák zászlót?
Árpád apánk zászlója nem kellett nektek (tudjátok, az milyen volt?), helyette egy angol, illetve egyesek szerint egy Ibériából származó külföldi zászlót favorizáltok. Akkor meg?
Én a piros-fehér-zöldet tisztelem MAGYARNAK!
@Gábriel angyal: Nekem jó a meglévő eredeti is. De ha jön-megy a jó kis helyek között, miért is ne? Majd kijelentjük - ha kiszivárog - hogy mi Nyékládházán akartuk tartani, de valaki rákényszerített az ilyen szarszemét labanc izén való hullámozásra. Már ezért többletnapidíj jár, nekem kénye a gyomrom.
@Fabius: Ez amolyan blogger szado-mazó lenne?? :)
@a szív fészkei: Dehogy is! Amiben szeretnénk, csak csinos legyen. Én egy testhezsimuló, diszkrét dekoltázsú ruhát vennék, combközépig hasítékkal.:D
Az még szürkében is jól mutatna.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
NA jó, vívjatok meg .... palacsintasütővel! Lehet fahéjas is! :))
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Kivéve most, mert Edward a Queenpinekre bukik:P
@Fabius: Na jó, legyen, most az egyszer futni hagylak. De nem fair hogy a te szerelmi életed miatt én fizessek meg!
@Fabius:

Ejj-ejj... pedig egy édes kis SZŐKE, pirospozsgás, kéxemű, jó nagyseggű szélsőjobber parasztlyány az igazi a férfiembernek, gondolj bele!

Rózsafüzért morzsolgat közben!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
A váll lapok és a kitüntetések (majd feltűzöm én!) kicsit szöglegesítik a cuccost! De jól állhat rajtad! Stefke még RÁD izgul itt... :))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ha lesz hol. Mert Fabius bemorcult, hogy....:D:D:D
De te ugyis engem szeretsz, nem?;))
@Gábriel angyal: Én nem írhatom le, mert rezeg a léc, de olvass vissza. Érnek majd meglepik bőven téged is. Peni belédesett.:D
@Gábriel angyal: Nem ilyen a teste? Naaa, legalább legyen már ilyesmi.

De most, hogy töröm a bukóm, nem tudok jó pasit mondani semelyik szélről, na. Azt a Jávort eléggé volt időm megszemlézni, hát nagyon nem kéne. A szocik bájgúnárja, a Csabuci, brrrr, a hínárhajú napárdivo Dajcs Tompi, pláne brrr, Orvbántól isten mentsen, szadeszban nem is voltak jók szerintem.

A 4K-s srác se tetszik, szóval biztos nem zsigerileg választok majd. Főleg, hogy nincs is kik közül.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát ki vagyok én, Fabius mellett?! Amúgy sem vagyok kapható az édeshármasra...
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Te írtad, hogy rendezzük le, pedig Edward sose hagyná BELLA-t! :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": De hát Ő egérkéé nem? Vagy nagyon lemaradtam valamiről??
@Gábriel angyal: Ha ezt valamelyik prominens felveszi, akár vona, akár staudt és lesz róluk kép, isti bizi rájuk szavazok. :D:D
De valami okádék ez a ruci, nem?
@Gábriel angyal: Azt az Izrael-kéket levágnátok, remélem róla. :-))
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Hát de mernék én a SÁRKÁNYOK csatájába beavatkozni??? :))
@a szív fészkei:

Ha stefike odamenne Göröghonba, azonnal elmenekülne az összes görög. :)

(Egyébként a brazilok, a mexikóiak, spanyolok, stb. is morzsolgatják, de ők senkik, stefikéhez képest! :D)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Hát kiadná a formát. És szélesít. Tehát Széles Gábor is vegye fel!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nekem van egy ismerősöm, aki beöltözve volt reklámozni ezt a cuccot a tavalyi Sziget fesztiválon. Azt mondta csomó csajt össze lehet szedni egy ilyennel. :)

www.morphsuits.hu/morphsuits/mintas.html
@Gábriel angyal: Úgy tűnik, hogy már nem. Peni a győztest szereti.
@a szív fészkei: Csak nem egy édes titokra gondolsz, amit bloggazdánk rejteget előlünk?!
@Gábriel angyal:

Ez amolyan blogger rendcsinálás lesz pillanatokon belül.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Edward, most lovagoltál meg egy példányt (sárkányt) a hétvégén! Mi az neked?!

Pláne, hogy támad a VÉRFARKAS!

:D
@Gábriel angyal: A szigeten bárki össze tud szedni egy gyors menetre.:P Nagyon béndzsának kell lenni, vagy részegnek.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Én csak a ruhaötletedre reflektáltam a képpel, amiből már divat lett. De hogy egy ilyen lábvili miért a terhesség egyértelmű jelez az újságírók szerint?

Biztos neked is jól állna, ha hosszú combod van.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Az Fabius lesz, rövidesen kizár mindenkit a pic.ába, hogy offolunk, offolgatunk... :DD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

ÚÚúúúbaz. Aszittem a Stefánia gondolattól kell hánynom. Erre kiderül, hogy rejtett terhes vagyok és attól?

Baszki...
@a szív fészkei: Atyavilág!!! Ezt láttad már?? Szegény svájciakat már a kártyán is diszkriminálni akarják. :)

Robbant a snapszerszövetség: Stüszi vadászékat magyarokra cserélik?

nol.hu/belfold/robbantott_a_snapszerszovetseg__stuszi_vadaszekat_magyarokra_cserelik_
@Fabius: Totál igazad van! Ez itt már inkább egy pornóblog, mint politikai. Hiába szeretnék bővebben beszélgetni Staudt munkásságáról, csupa morphsuitsokat kapok, meg hasonló romantikus butaságokat! Ez nem mehet így tovább, ideje közéjük csapnod.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Egyesek szerint Edward meleg és gerjed Jacobra. De ki Jacob? F.. vagy Gabriel?
@Fabius:
Csak reggelente kergeted Vukkot, vagy napközben többször?
Én a magam, valamint a "Charlize Theron-t a 20 000 Forintosra! Polgári Kör" nevében szeretnék elhatárolódni az itt folyó offolástól!
@Fabius: Hát a jó hírek is stresszel járnak, valaki így reagál.:P
@a szív fészkei: Mert a terhességgel sok szép újságot lehet eladni. Egy hosszúlábú terhes nővel pláne. Ezért nem értem Fabiust.:D
@Fabius: Zeusz is kibírta. Milyen szép lányt szült és okosat is.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Fabius SOHA nem csinálna ilyet, megszámlálhatatlan posztját offoltuk már szét.

Emlékszel még, amikor először csináltunk árnyékkormányt? És a többire? Amikor megalapítottátok a Ch.T őrsöt? :D

Fabius nagyon szeret minket! Akkor is, ha néha rosszak vagyunk!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

FABIUS, csakis!
Hiszen én, mint BELLA, tudod, hogy mindkettőbe belezúgtam!

Úgyhogy télleg! Stefike elmehet messzire, majd Fabius imprintelget az Edward és én kislányunkkal!

:D:D:D:D
@Gábriel angyal: Ezen minden évben eltöprengek, de évről évre rosszabb a felhozatal a zenekaroknál. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Most csak úgy teszel, mintha te nem drukkolnál nekik!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Szerintem tényleg kapargatjuk a határait rendesen. :D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Na most őszintén a Jobbikról, Vonáról ennél többet hogy lehet érdemben? Ugyanolyanok, mint a többi - egyeduralom őzikézés közben.

A kormány komoly dolog, szegény aritus azóta is túrja fel a sifonért otthon, hogy az ősei jogosultságát előkeresse!
Szóval minden csajnak: az összes jópasi a blogon az enyém!

:)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Fúj, Fabius nem pedomaci, ő azokat a lányokat szereti, akik nagykorúak, mint St...... Stefi Graff.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Na nem! Én csak a lányokat szeretem! :)

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kuss! Lusta disznó! :))

@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Néha csak? Szerintem egyfolytában... :O
Néha már szégyenlem magam MIATTATOK! :D
@a szív fészkei:

Mintha nem tudnád, hogy minden pszichopata közel tud kerülni az ártatlan lényekhez, mint a kisállatok és kisgyerekek...
jó estét mindenkinek!
@Penivaldes: az fordítva szokott lenni, először énekel, utána rókázik :)
@a szív fészkei: De mi beszéltünk róla. Mrs vonáról is, hogy nincs stílusa (amit férjválasztása alapján már ugyis tudtunk), kibeszéltük staudtot is, hogy jó pasi, kár hogy benácult, de lehet hogy még van remény.:D Meg itt van a mi szoba orbán rajongó lányunk.
Már hogy offolnánk mi itt?!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Folyamatosan feszegeted azt a pofonos ládát! :)
Fabius atyai türelme határtalan... vagy elaludt! :))
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Az attól függ! A söröktől, amit nem hoztál, hogyan??? :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Tudod jól, hogy Fabius nem Gyurcsány fan, mit akarhatna ő egy öregecskedő feleségtől?
:P
Polt Péter beszopta:

-róla az állítani, hogy kiszolgálta Orbánt az a szabad véleménynyilvánításba belefér.

index.hu/belfold/2012/06/25/polt_peter_sajtopert_vesztett/

Az ÉS-nek és Kis Jánosnak nem kell fizetni, nem kell sajnálkozni.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fabius szeret engem, a kedvence vagyok, mert aranyos, kedves, élesnyelvű kislány vagyok.:))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A vámpírok, mint te is, csak az olyan ártatlan, cuki kislányokhoz tudnak közel kerülni, mint... ÉN!
:)

@Penivaldes:

Na mit kapsz ezért az én Edwardomtól...!
@Penivaldes: bocs, aszittem elgépelted, a sorrend akkor sem jó, nyel,dal, vuk
@Fabius: Tehát magyarul ítélet van arról, hogy politikai báb.:))))
@Fabius:
Viktorka meg hozza a szokásos formáját...
"Orbán: a romkocsmák értelmiségével Dunát lehetne rekeszteni
Az Orbán-kormány alatt a reálbérek csökkentek, a szociális ellátások csökkentek, kiszolgáltatottakká tették a munkavállalókat Jávor Benedek (LMP) szerint, aki úgy véli: ez a modell rövid távon sem hozza az eredményt. "Ez Magyarország jövőjének elárulása" - mondta Jávor.

Orbán Viktor válaszában elmondta, bár kérdés nincs, válaszol. Beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel Dunát lehetne rekeszteni."
Ez hülye, vagy hülye?
hvg.hu/itthon/20120625_parlament_percrol_percre_most/b33854#33854
Persze a 80-as IQ-jú hívőknek ez pont a megfelelő szint...
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): de ha egyszer nem tudom ki az!!?!
biztos a sarki boltos neje...
@a szív fészkei:
Bocs, hogy beleszólok a hölgyek dógába, Szegedi Csanád igazán karakteres, nem?
Persze a külső másodlagos, az igazi értékek azok mélyebben lakoznak. Ott az érkezési oldalán egy grizzly medvének, vélhetően.
Azért van benne valami, amit férfisszemmel is értékelek. Marha nagy meló valakinek leküzdenie magát, jól fizetett forradalmárrá, nem?
„Rohtteju aggyá pízt”
Tökös fickó…
…és jó segge is van!
Vagynem?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Váááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá.... :))
Penit elássam? Miután vérét szíttam...
Ki emlegette szentséges nevem?!
Bevallom... töredelmesen... hogy lebuktam.
Érzékenyen érint Fabius jólléte, a VarÁNUSZ blog gazdája iránt gyengéd érzelmeket táplálok...

Ne higgyetek a többi alteregómnak.

Ha már Vona Gabika, vagy Orbán Vikike nem lehet az enyém...

Fabius, ha a nickem mögé néz, láthatja érzelmes lelkem minden rezdülését.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Basszus, a félmilla+ álláskeresőnek úgy 5 %-a diplomás. Miről beszél ez az állat? És mennyien elhiszik!
@Penivaldes:
De meddig??? :)) Este ne csukd be az ablakot, JÖVÖK!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Gondolj bele, hogy így megszentségtelenítette a drága Charlize-t! Nem tudja, kijaz!

Na jó, megkegyelmezünk ezegyszer. :)
@Gábriel angyal:
varanus.blog.hu/2012/06/25/a_jobbikos_is_ember_a_melegben_neki_is_bepalik_a_segge#c17070049
Itt a cáfolat arra amit írtál.
Kb igy szokták indokolni azt amit kérdeztem.
A Bibliai idézeteket általában azért kihagyják:DDD
@saravad:
Kérem, a hülyeség és korlátoltság manapság dicsőség! :)
@saravad: ezekben az újnyilas időkben a Duna-rekesztés e hagyományos módját amúgy se emlegetném.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Igazából nem hiszek Neki, tudom, csak cukkol, hogy kirepüljek a napfényre!
@Knósszosz:
Te meg miket nézel pasikon... A franc tudja, én csak a csajokon szoktam elbambulni! :))
@Knósszosz: Mi felületesek vagyunk, nekünk a fiús csáb és a bugyihuzogató szemek jönnek be.:))
@Knósszosz: Szegedi......Csanád.....
olyan medvébe öltött pincér forma.
@Stefánia Kisasszony (nordic-teuton parasztlány):

Azta baszki! Udvarol egy troll.

Ez a táplálás még az előtt vagy az után keletkezett, hogy lerohant egy szakasz Wehrmacht nyugdíjas a Remeteréten?
@Fabius:

Fabius, te szerencsétlen! Egy csalóval beszélsz. Ő az egyik álStefi.

Én vagyok az eredeti.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most mé' vagy ilyen? Csak ajánlottam a blogot megszépítő hölgykoszorúnak egy alternatívát, dajcstomival szemben.
Megfejtettem a rejtélyt: KaraKán nem csak buzi lett időközben, de skizofrén is (Harcosok klubja megvan?)

Na, szóljatok máskor is, ha nem tudtok valamit.
@Fabius:
Látod, már tolonganak, sorban állnak a Stefkék érted! Van rád kereslet! :DD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Pff... Gyön Húlijó Igléziász, akkor?
Jó-jó, húzok mán-:D
@Interlock: Mit? Mit? Ha mocskos, oszd meg velünk!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tetszene egy ilyen szitu velünk hármasban? Azt elhiszem:P
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Szerelmi civódás, olyan cukiiiiii.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Bocs, egy pillanatra megtévedtem, nem offoltam! Olyan rossz vagy, lebuktatsz... :(
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Tudod, hogy nem lesz bajod, Edward, magától a napfénytől! Nem az pusztít el, hanem a Volturi, az effekt kb. így néz ki, ha kijössz:

www.youtube.com/watch?v=amWU7D6rc3U

0:29:00-tól.

Sajnos csak lengyelül találtam, de az effekt... :D:D:D:D:D:D
@Knósszosz: Nemsoká én húzok, kaptam már két figyelmeztetést. De ki tudja, most hogy itt van Stef, mással lesz Fabius elfoglalva.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): Tudjuk, hogy te vagy Fabiusnak az igazi. :D:D:D
@Penivaldes:
Keménygalléros náci?
Meg hülye?
Stimmt!
@Penivaldes: "kerüljenek csak a kezem közé! "

Jesszus, kik? :D

Meg ugye, milyen értelemben "kerüljenek a kezeid közé"? :D
@Stefánia Kisasszony (nordic-teuton parasztlány): Látom, kettészakadsz a nagy érzelemben. Dúl benned az elvek és szíved harca.:D:D:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem tudom, én sose vágytam egy lányra se, nemhogy kettőre:P:P:P
Amúgy én is kiestem az offolásból kicsit.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát te és Gábriel. Ki más kerülhetne Peni kezei közé?!
Apró dolgokból fel lehet ismerni az álStefiket..

Egy hozzám hasonló kifinomult stílussal és pengeéles humorérzékkel rendelkező szellemi óriás sosem sütne el olyan szánalmas gyenge szójátékokat, mint amilyen a "VarÁNUSZ"...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Igen, jól látod.
Nem tehetek róla, egyszerűen elragadnak heves érzelmeim. Fabius a számomra csak Viktorral lehet egyenértékű - ó, istenem, mikor megsimogatta az arcom....

Már alig várom, hogy Fabius felelevenítse bennem az élményt.
@Knósszosz: nem.
ha hosszan viszgálom...
abszolút kocsmai felszolgáló:)))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Na de kérem! Mint pasi, mi nem vetjük meg eme... hmmmm... malaczkodást! :) Két lány az több, mint egy!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azok akik rád vadásznak! adok nekik vadászatot! :)))
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány): De hát épp most sütötted el. Szóval ti ilyen játékokat játszottok Fabiusszal? Teljesen belepirultam. Méghogy mi beszélünk Szívvel a szexről! Mikor te meg, jaj ki se merem mondani.
@Stefánia Kisasszony (nordic-teuton parasztlány): Szerintem Fabius is alig várja.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": mit, mit... Azt. Meg amazt is. És hogy mocskos-e? Nem kicsit... pont azért töröltem :-)
@Stefánia Kisasszony (nordic-teuton parasztlány):
Szerintem egy méretes vízforralóval előbb eleveníted te azt fel magadban... :)
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

Azonnal követelem, hogy tűnj el, te névbitorló ál-Stefánia!

Ha te lennél a valódi, akkor EMLÉKEZNÉL a saját szellemi nagyságod termékére még régről, LEBUKTÁL, RIBANC!

Azonnal tűnj el, lerombolod azt a vonzalmat, amit nagy nehezen felépítettem Fabiusban!
@Interlock: Fabius és Stefi románcánál is mocskosabb?!
@Penivaldes: Nem úgy tünt, hogy csak megjátszod délután...:P:P
@Penivaldes:
AZ! És milyen jó! :)))

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Te, cica, én már belekeveredtem, melyik-merre... Fabius meg elmenekül és elfelejti még a hozzáférése jelszavát is, ha a Stefke lánycsapat tovább nyomul! :))
Igyunk egy pohár bort a szerelmesek egészségére!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Csekk!! Én az Egeret szer..tehát hozzá fűznak érzelmek! na!
a Gábriel csak amolyan társalkodó, de a többi férfi is az nekem.
ők tartják nekem a gombolyagot:))
@Penivaldes:
Ártatlan kislányok bele se gondoljanak? Fogadjunk, hogy te kevered a hot-dog sütővel!? Disznó!!! :D
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Perverz állat vagy! Azért!!! :)) Sör?
A túránkon osztrák Schwechater volt - mit mondjak, sokkal jobb, mint a hazai! :( Rohadék labancék, mi....
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Ha Edward nem lenne az enyém, akkor csokifiú lenne az enyém!

Különben is, mivel Jackob (Fabius) is az enyém, jogot formálok Csokifiúra is! A világ összes jópasija az enyém!

:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hacsak nem vág ki minket pár órára mint macskát sz@rni.:D De tehetünk róla, ha az igazi, egyetlen Stefi szeretőn félti.:D
@Penivaldes: Tudom, azért vagyunk jól meg együtt. Leosztottuk a pasikat egymás közt, a többi meg nem érdekes.:D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Edward, drágám, nézd meg az email postafiókodat.
Tudod, a múltkor vezettelek be ebbe a fenenagy modernségbe.

:)
@Penivaldes:
Na, mesélj, mi majd pirulunk! :)) Disznó!
@glaci ph 5.5 álompolgár: Pedig van pasim közöttük, Gabriel kedvenc libsi barátnője vagyok, és ma kibeszéltük, hogy micsoda kár az egyik jobbikosért, mert amúgy jó pasi, csak neonáci. Szóval nekem tuti jó helyem van, főként, ha távol tartom magam a papnövendékektől.;))
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: viszont vannak nagyon rossz kolbászkák! sokat mesélhetnék, de nem teszem....
@Penivaldes: Ha te gombolyagnak hívod drágám....:P:P
De tudod, hogy az istennő után én jövök nála?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Nézd, Edward több nővel kavar egyszerre, Fabiusért meg kell küzdened Stefikével, Csokifiúért meg megküzdünk. Márha túléled Stefikét.
@Fabius:

Fabius!

Én most a legkomolyabban felszólítalak, hogy azonnal intézkedj és a kialakult (TARTHATATLAN!!!) állapot megszüntetése érdekében töröld az összes álStefit a blogodról!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: hot dogot csináltunk vele.
meglepő?? :)))
mindig valami malacságra gondolsz, pedig tudod, hogy én soha nem , de soha nem kezdtem ki senkivel!!!
bizomy. őrzöm a lángot!
:)
@Fabius / Jackob:

Javítsd a poszt címét, mert a bepállik az két L, ha jól tudom. :)
Csak úgy megkérdem, nem kellene valami politikáról is szót ejteni? Mert magunkra maradtunk. Se Fabius, se a párja Stef, se Szív, Cirbi, se egy troll, de még Gabe se másol be semmit.:D:D:D Nagyon ki fogunk kapni.:D:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": istennő? Charlize Theron??????
elnyelem gúnyom.))))
nem is akarok a helyedre lépni.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Fene az ízlését-:D Azé szkhephtikuss lennék e-tárgyban. A ki-baszás nem egyenlő a meggel. Vagy nem? Na jó, ha fellőtték a hálósipkát, akkor gyó éjt!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Látom fast tracken vagy a kirúgáshoz. Nemcsak hogy Steffel szívatod, de még a hejje sírását is kritizálod. Szia Kismac, remélem holnap kiengednek a büntiből.
@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):

Így van, én is határozottan felszólítalak, hogy rúgd ki az alteregómat!

Ha nem teszed meg, nem tisztelem meg többé szentséges személyemmel blogodat!
@Knósszosz: Van akit Fabius ki és van akit meg fog b@szni.:D:D:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen elbújtatlak, hová szeretnél? ma kegyes vagyok veled! választhatsz!
@Penivaldes:
Az már a promiszkuitás durva foka, amit művelsz... :O
"Kolbászkák"... Cica, akkor te mégis csak szűz vagy!

@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Döbbenet! :)) De jó!!!

@Stefánia kisasszony (teuto-nordikus parasztlány):
Szerintem is, ez lesz az álnok! Ki vele! Daráljuk...
@Knósszosz: sőt van benne valami tábortűz szerű is...
na de félre a rémekkel!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ma olyan vonánés hangulatban vagyok:
"Kivül-belõl
leselkedõ halál elõl
(mint lukba megriadt egérke)
amíg hevülsz,
az asszonyhoz ugy menekülsz,
hogy óvjon karja, öle, térde."

J.A.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Ha nem tudnám, hogy nem vagy OLYAN, kénytelen lennék bizonyos tudatmódosítókra gyanakodni... :D
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: mi köze a nemi életnek az étkezséhez? kérdem én.
nem szűz, hanem mérleg vagyok!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Tudod jól, hogy Jackob is szereti BELLA-t, így aztán neki többet megenged... :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Kegyed nagyon vulgáris. Hol végzett, ha szabad kérdeznem? Kovi akadémiája volt a volt, ahová a dhiploma munkáját beadta?
Amúgy ne legyünk phrűdek, az jó-:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Zárd be a spájzba, kukoricára térdepeltetve! :) Majd Stefke kiszabadíthatja! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Csak jó kis karcos fehérbor.:D De volt olyan ami tán nem igaz?:O
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Hát, nem biztos hogy sokat.:D
@Knósszosz: én majd örködöm tisztességetek felett!
:DD
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

El is várom!
Hozzám hasonló szellemi nagyság ritkán vagy inkább sohasem fordul elő ezen a blognak nevezett fertőn!
@Knósszosz: Kicsit erős volt?:D Bocsesz. De ha finomítom, elveszti erejét.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Stefke? Remélem Fabius/Jacob előbb menti meg.:D
@Penivaldes:
Aztán a miénkkel mi lészen? Csak kérdezem?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Nem is tudom, mit mondjak döbbenetemben! Goni boszik vagytok!
@Knósszosz: mondom, hogy megőrizzük. semmi pánik. Peni tudja mit kell ilyenkor tenni.
@Penivaldes:
Kislány, ha Te azt tudnád! :)) Egér még nem mutatta??? :))
@Penivaldes: A tiéden kifog? Mert huncut kóficok ezek a srácok.
@Knósszosz:
Überbrutál tud lenni a bige! Az ciki, ha ilyen a gyengém? Néha tüzes vadmacs, a nyelve meg jól fel van vágva. Nem lehet unalmas mellette az élet! :DD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Cö-cö.. nem is tevóná, ha nem:)) Ez belefér, gőzgazdasági elemzés nélkül. Is. Ma volt a legnagyobb hjúmor a rádióba, aszonta matolcsy, hogy november mittoménhanyadikán, délután négy órakor(!!!) hárították el a sztenderdenpúrsz támadását!
15:58-kor mégy szarba voltunk, na de két perc múlva..
A sztendaposok a sublótfiókba sincsenek gyurihoz képest!
Könnyeztem:))
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": rajtam eddig nem fogott ki senki. Peni fejében olyan tervek vannak, hogy ihaj meg csuhaj! adom itt nektek az ártatlant...
:)))
@Penivaldes:
"őrködöm tisztességetek felett!" - nem kéne! :))
Különben is Fabius kezdte reggel a seggekkel...

MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!
@Knósszosz:

Ezt nem mondod komolyan...
Bár a Hungarian Fairytale után már nem csodálkozom. :)
@Knósszosz: Nagy viccmester a mi Tündérkirályfink. Jobban boldogulna a kabaréban, vagy a Showder klubban.:D
Ezt még leírom, oszt' utánam a vízözön. Ne olvassátok el, nem fog tetszeni...
Komolyan mondom, nem értelek benneteket. Van egy blog, ahol szinte mindenféle világnézetű ember szót kaphat, sokszor, sokan éltek is ezzel a lehetőséggel. Nézőpontok ütköztek, volt, aki alakult, és volt, aki alakított; ráadásul, szerintem igen pozitív módon, a beszélgetésbe a bloggazda is gyakran bekapcsolódott, ami azért nem túl jellemző más, értelmesebbnek mondható helyeken.
Erre bazmeg, a sokadik posztnál tudható le az utolsó száz, alapértelmezésként mutatott komment egyetlen hosszú, lusta görgetéssel, szemre megállapítva, hogy érdemi tartalma nulla. Félreértés ne essék: tisztában vagyok vele, hogy semmi közöm nincs hozzá, mindenki úgy és oda ír, ahogy és ahová akar. Majd elmagyarázom valahogy a blogra becsábított, csendesen olvasgató kollégáknak, cimboráknak, hogy volt ez másféle is, csak elkúródott. Biztos jól elhiszik nekem, aha, pont olyanok.
Nem értelek benneteket, tisztelt hölgyek és urak, nagyon nem. Oké, tudom, kiafasztérdekel. Be is fejeztem. Pihenj, folytasd tovább...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igazad van! És ő volt az aki ide bevonzotta Stefikét is az ellenállhatatlan sármjával!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Visszaéltek határtalan... vakságommal! Szeretni valóak vagytok! :)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Ne lássam morvaikrisztinát bőrtangában, ha nem így vót! Télleg! A kluprédió archivumában nézz utánna, kéccer hallgattam meg. Azóta mindeféle porokat szedek, mint Potrien őrmester.
Nem vicc!!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Jó hogy eszembe juttattad!

Ki mint él, úgy Fairy Tail!
Beszarás:
www.es.hu/_partinagy_;magyar_mesek;2012-06-20.html

:DDD

Na, politics!
@Knósszosz:

ENNYIRE nem lehetsz mazochista, hogy kétszer... szereted, ha ütnek? :D:D:D:D:D

A Nyilas Barbie-t nem szeretném bőrtangában látni. Inkább Sly-t és Kurt-öt.
@Interlock: :D nekem tetszett, de néha kell a népnek egy kis lazítás
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

És én is fogom befejezni. Kijátszottátok magatokat, innentől aki nem bírja abbahagyni az 1 napra csendszobába megy.

Uff.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Kérhetném tisztelettel, hogy fábryra ne tégy utalást? A vacsorámat reggel szeretném természetes úton távozni látni! Ha lennél oly kedves..
@Interlock:
EZEK ILYENEK! Néha erőtlen próbálkozást teszek, próbálok kitörni az offolásból, erre lehurrognak...
Olyan izék!
De tényleg!
Komolyan!
Dögök!
Ja!
..
:D
Na kezdjünk el viselkedni fiatalok, azt ajánlom.
@Interlock:

Valahol igazad van...
De ez még mindig jobb, hogy az első cca. 150-300 komment a posztról szól, mintha mindig más írná a posztot (ref.: Homár, Szakítshabírsz), na azt hogy szétoffolták.

Kb. a harmadik-tizedik kommentben megkérdezték: lehet már a posztolót?
@Penivaldes: Hát jobban mulatnánk, mint most. Az már egyszer ziher. Így mindenki komolyan veszi, és megcsinálják vicces ötleteit.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nincs is nagyobb mesemondó a mi gyurinknál. Valóságos háry jános ő, egy münchausen báró.:D
@Fabius: Én már ufftam, uffál te.:P
Figyelmeztetést vettem.;))
@Fabius:
Tényleg szörnyen komolytalan egy bagázs! Hihetetlen!

Miközben, "Sietve lemondott a görög pénzügyminiszter", ezek itt hancúroznak!

index.hu/kulfold/2012/06/25/lemondott_a_gorog_penzugyminiszter/

Meg "Elfogadta a parlament a kommunista nyugdíjak elvételét"
hvg.hu/itthon/20120625_kommunista_nyugdijak_parlament

Ez nekik smafu! Hihetetlenek! Komolyan!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Ez a Balog Ádám egy kibaszott okos gyerek lehet. Akkor se ismerné fel a SEPA szabályozást amihez csatlakoztunk, ha fölfestenék a tranzakcióadó korlátjára, és ütemesen veregetnék bele a fejét.

Gondolom nem véletlen, hogy nem a rettentően szakértő Cséfalvay államtitkát úr osztja az észt erről. Sokat vállal, de ez még neki is kínos lenne.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
No hát? Azt kell feltételeznem, hogy kedveled a filmet, amiben Sly azt böffentette:
"Szükség esetén, én és a seggem, itt vagyunk a szomszédban"
Feltételezem, erre gondoltál.
Ha félretrafáltam, akkor bocs!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Igen, teljes döbbenet. Én itt halál komolyan kommentelek, most is küldök egy linket, telis-tele politikával (válogassatok: index.hu/), és ez a hála?

Csendszoba?!

Jackob, már nem szerecc?!
;)
@Fabius:

Nem mondanál néhány szót a SEPA-ról?
Értem, hogy egységesítik a banki utalásokat, de ez vajon érinti a költségeket is?

Tehát ha fogom a pénzem meg a számlám és átmegyek Szlovákiába, akkor onnan ugyanannyiért utalok ide, Magyarországra, mint itthonról?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Elvették pozsgay nyugdíját?! Iszom még egy bort!
A görög pü min: Fut a gyáva!!!!
@Knósszosz:

OFF:
A francba. Te egy zseni vagy.
Ha igaz, akkor az idézet a Tango & Cash című műalkotásból van, ez esetben TELITALÁLAT! :)
ON
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Orbán, Kövér elvtárs és a fidesz frakció javának a komancs szülei elől is elhúzták a bödönt?
Hihetetlen! :)
@Fabius: Mi veszteni valójuk van, most őszintén? Majd megy bíróságra, aztán majd a köv kormány kifizeti ha meg ők lesznek azok, akkor nem ismerik el az ítéletet. Mi meg állunk bután, és fizetünk tovább.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem aggódom a kedves jó anyjuk és apjuk anyagi viszonyai miatt. Ki vannak azok jól párnázva, és tuti kapnak vigasz koncot is. Mondjuk egy kis földet, szőlőt, ilyesmit.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

boszorkányüldözés

"akiknek tevékenysége nem összeegyeztethető a demokratikus értékrenddel" '89 előtt. Nem is volt demokrácia! Csak az a népi.

A demokratikus értékrendről meg pont a beterjesztő Fidesz, meg a Jobbik vajon mit tud?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Védőkorlátok, eszem-fszom megáll!!
Rendkívül alacsony mértékű?

Aha. Mondják már mondjuk a nagyobb cégeknek, amiknél ez már megint milliós érték! És mondják már meg A Zembereknek, hogy miért drágult már megint minden, mert áthárítják a cégek (NAGYON HELYESEN!) a költségeiket!

Ezek akkora hülye barom állat, nyomoronc szemétláda hazaáruló nemzetgyilkosok...

GYEREKEK, KOMOLYAN INKÁBB OFFOLJUNK, azon legalább röhögtem!!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Nem bírsz magaddal! Ki leszel csukva!
Azután akkor egy egész napra marad a teuton lányka kiflicsücske csak! :)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Röviden és tömören: igen.

Vagyis arról van szó, hogy az Unió a SEPA pénzforgalmi rendszerben egységesíti a banki szolgáltatási díjakat. Ráadásul éppen a kisösszegű tranzakciókra különös tekintettel. A rendszer euró alapon már 2008-óta megy, sok bankunk most is tagja. De 2014-től ez kötelező tagsággá válik.

Vagyis onnantól mindegy, hogy az OTP vagy a Credit Andorra vezeti a számlád, az

a: lehet forint alapú,
b: ugyanannyiba kerül mondjuk egy Elmű csekk átutalása bármelyikből.

Innentől tiéd a döntés: ott bankolsz ahol a tranzakciós adó miatt magasabbak a költségeid, vagy mondjuk Párkányban, ahol a Tatra Bank netbankja magyarul is tud, a fiókban beszélnek hozzád a nyelveden, és minden sokkal olcsóbb lesz.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
De ez sima visszamenőleges, már megint. Nem védek gyilkosokat, meg ilyenek, de egy káder az akkori törvények és államrend szerint építgette a szocializmust. Aszt most leárulózzák, kifosztják, koncnak dobják, hogy védjék a főideológusokat?

Én '90-ben se akartam általános megtorlást.
- Mi lesz ebből a sok gyümölcsből édesapám?"
- Hát,ha anyád meggyógyul lekvár,ha nem akkor pálinka.." :)))
@Fabius:
Szerintem néhány kultúrországban ezt hívják szándékos károkozásnak.
A jobbik frakció hangnemében pedig HAZAÁRULÁSNAK?
Ez a csürhe tényleg ennyire hülye, vagy csak ügyesen tettetik?
@Gábriel angyal:
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!
OFF!

:DD
@Gábriel angyal: A happy hour-nak vége. Tessen megkomolyodni.:P
@saravad: '90-ben még a fityisz se akarta. De olyan jó konc az, kár lenne kihagyni. Ugyis mindenki utálja a szocikat, legyenek azok mszp-sek, vagy mszmpsek.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Igazából nem ez a baj: beterveztek belőle 200-300 milliárd bevételt, aminek a töredéke fog befolyni jövőre, 2014-ben meg teljesen ellehetetlenül.

Szerinted mit fognak csinálni jövő ilyenkor az újabb ekkora lyukkal? (mert ne feledjük, az egykulcsos minden évben 600 milliárd mínusz) Úgy van, majd valami faszsággal megpróbálják betömni. Ezt vagy mi fizetjük újabb és újabb/emelt fogyasztási adó formájában, vagy valamelyik piaci szereplőre rávarrják, és megint odabasznak a renoménak.
@Fabius: Gábriellel csendszobába, mert offol. Te meg figyelmeztettél mindenkit.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Már nem utálják annyian, ahányan a fityiszt. Hejj, de nehéz a választókat terelgetni! Asszem le is kell váltani a népet.
@Fabius:

Köszi!
Innentől már csak egy kérdés van: ki az, aki NEM viszi ki a pénzét?
Párkány itt van tőlem autóval cca. fél órára. Miért NE bankolnék onnan?

Azt szoktam mondani, hogy ezek azért se normálisak, mert lassan már nem csak az 50km-es körzetbe érdemes kimenni, de például Budapestről Ausztriába is.
Ez egy kis, aprócska ország. Semmibe nem kerül, hogy az ember kivigye a pénzét. Összességében meg, ha például BB bankos vagy, kiviszed a GE Money Bank másik részlegébe mondjuk Szlovákiába a pénzed, és a GE-nek megmaradnak a bevételei, igaz, hogy az a fura helyzet lesz, hogy belföldön legfeljebb készpénzforgalom lesz forintban, mert minden forint külföldön lesz. :)

Ezek TÖKÉLETESEN baromállatok, komolyan. Tényleg teljesen tönkre akarják tenni az országot?!
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Drága, egyetlen Edwardom, mintha nem tudnád, hogy ezek nemcsak hazaárulók (rombolva Magyarország jó hírnevét), de nemzetgyilkosok is - tekintve, hogy már egy év alatt is mérhetően csökkent a születésszám, szóval ezek ilyenek.
@Fabius: Hát nyugodtan lehet egy újabb kvizt indítani a gumivaránuszért. Hogy fognak betömni a mi kárunkra 600 milkás lyukat?
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak következetes vagyok.;)
@saravad: Ha bevált volna az új magyar a határon túl, akkor cserélnének. De így még maradunk.
@Friss fahéjas Edward Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Ez a csürhe tényleg ennyire hülye, vagy csak ügyesen tettetik?"

Muszáj valahogy év végéig megpuccsolniuk a Focistát. Muszáj. Ha ezekkel az eszement adókkal mennek neki 2013-nak, az tuti csőd.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): mondom, tőlem csinálhatjátok, baszki; nem az én blogom. Kábé ugyanazért nem álltam tovább szó nélkül, mint ami miatt a buszt teleordító ifjúságra is rászólunk néha, hogy legyen már szíves szolídabban - pedig az se a mi buszunk.
"De ez még mindig jobb" - tököm televan a folytonos megalkuvással. 2010-ig csak az ment, hogy a Fidesz még mindig jobb, mint; mostanra ez gyengült, itt az új dili, az MSZP még mindig jobb, mint című; csodálkozunk, hogy itt tart az ország, miközben ez a valamihez képest meghatározás (igen: a sokszor elítélt relativizálás) ennyire alapfelállásnak számít? Én már nem csodálkozom.
Na mindegy, leszarom.
@Interlock:

Én a lomposra szavaztam, de ettől még tisztában voltam vele, hogy EZEKNÉL még az is jobb lenne, ha a maszop folytatná.
Na, igazam lett, kurvára örülök.
@Interlock:

Nálam biztos nem az ment 2010-ben sem, hogy a Fidesz jobb bárminél. Rühellem őket már 2000 előttről.

És - baszki - már ne is haragudj, de az egész világ relativizál és azt mondja: na ez még mindig jobb. Na még mindig jobb helyzetben vagyok, mint az Etióp éhezők, például. Mindent relativizálunk.

Fogalmam sincs, hogy hány éves vagy, fogalmam sincs, milyen élettapasztalattal rendelkezel, lehet, hogy ezért van tele a tököd, mert mindig kénytelen vagy megalkudni, de sajnos ez az élet. Ha nem születtél Bill Gates fiának-lányának, vagy nem kaptál hatalmas vagyont, meg kell alkudnod. Az anyagi helyzettől az állásig, mindennel.

Sajnálom, hogy ez neked új. A politikában meg végképp az van, hogy ez még mindig jobb, mint a másik. Ha arra vársz, hogy jön majd a MEGMENTŐ párt és addig nem szavazol, akkor az egész ország rápacsál. Mert vagy a Fidesz jön ismét, vagy a demokratikus erő, de nem elég fölénnyel, ami szintén a Fideszt jelenti, ismét négy évig.

Nincs gond azzal, hogy ülünk és elképzeljük, hogy de jó lenne, de sajnos a realitások talaján maradva mindenki hasonlít és kénytelen vagy újra és újra megalkudni. Akkor is, ha tele van vele a tököd.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Azért ERRE nem számítottam.
Vagy igen.

De azért ez már...
Olyasmi, mint amikor bekövetkezik az, amitől félsz. Ismered az illetőt, tudod, mire számíthatsz... de mégis megdöbbent, ha kiderül, igazad volt.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Mögmondom: életadóval. Levegő adóval. Ha élsz, akkor lélegzel. Akkor x mennyiségű szén-dioxiddal károsítod a környezetet.

Fing-adóval. Megnézik az étkezésed. Ha sok puffasztót eszel, akkor sokat fingasz és akkor sok káros gázt eregetsz.

Ha meg még tehened is van?! Hűha, akkor halmozottan hátrányos helyzetű (HHH) vagy.

Jaj, nem akarok ötleteket adni! De ezeket simán be lehet szedni.

Igaz, hogy MINDEN magyar bejelentené magát külföldre, hogy ne itt fizessen. Vagy kivándorol. Ezek meg magukat adóztathatnák.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Add hozzá, hogy te egy magánszemély vagy.

Egy sima kkv vállalkozásnak a tranzakcióadó havi 30-50 ezer forintjába lenne, mert ugye arról ne nagyon álmodjunk, hogy majd a számlavezető fizeti ezt mind helyette.

Ha kiviszi a folyószámláját, akkor általában a betéti számlája sem marad itthon. Bukja a magyar bankrendszer a betétes kihelyezhető pénzét, bukja a szolgáltatásért beszedhető díjakat. Megtippelhető mekkora lesz a gazdaságélénkítő hitelezői kedv. Ja, a mostaninál is sokkal szarabb.
Kéretik az árnyékkormányba egy egészségügyi miniszter. Ma az SBO áldásos tevékenységét kellett megtapasztalnom, ahol csekély 6 óra alatt sikerült diagnózist felállítani és ágyat kapni ősömnek.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Érdekes lesz. Hacsak Varga Mihálynak nincs annyi tekintélye, hogy leintse a sok ostoba tulkot. Mert ő legalább már elkezdte hangoztatni ami én itt elmondtam. Arra küldték ezt a szakértő Balogot a korlátos marhaságával.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Off:
Szeretnék az lenni, de nem.
Tánc és készpénz, az hát!
Az volt:))
a kormány nem került még az árnyék világba?

drzorbán drkövérnáci laci drpintér drkósa drlézer stb

meggebedhetne már... csak a zország java miatt...

2 706 292 zombirka szív...

legközelebb 8,1 -2,7= 5,4 milliónak kéne gondolkozni...
csinájjanak szervezeteket vagy valami... a mafia ellenében...
@keresztanya fabi(en):

Mondtam én, hogy mivel apám orvos, anyám ápolónő, jómagam is általános ápolói végzettséggel (is) rendelkezem, nekem kellene lennem, de aszonták, a nagyszülők számítanak.

De... fabi(en)!
Nem vetted észre, hogy offolsz?!
Ejnye! Mindjárt jön a fejmosás! :D:D:D:D:D

ON
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Arra azért számítottam, hogy az elemi életösztön végül rákényszeríti őket arra, hogy lépjenek.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy Varga vagy egy Navracsics szó nélkül nézi két éve, amit Orbán meg Matolcsy művel.
De ez a több mint 300 milliárd tranzakciós adóból... na ez a fairy tail. Ezt épelméjű ember nem veheti egyszerűen komolyan. Ez már láthatóan Vargánál is megszólaltatta a vészcsengőt. Ebben reménykedhetünk, ha ez remény.
@Fabius:

Jaja.
És nem vizsgálják meg a következményeket. Nem nézik meg, hogy a degenerált mese-döntéseiknek milyen következményei lesznek.

Én nem is merem megjósolni.

El tudod képzelni, hogy az ÖSSZES multi kiviszi a bankszámláját külföldre?! Mennyi lesz a pénz-multiplikátor értékünk?!?!?!?! Ezt már első évben megtanítják a közgazdászoknak, sőt a mérlegképes könyvelőknek is.

Ismét felteszem a kérdést:
- ezek ENNYIRE degenerált hülye barmok, vagy
- ennyire gonoszak és szándékosan akarják teljesen tönkretenni az országot????????
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De akkor mit fognak kitalálni helyette? Mert a zsét be kell szedni.
@dr. Bubó:

Eszondom én már egy ideje, basszus! Annyi jóravaló, kedves, rendes 50-es pasi hal meg rákban, infarktusban, vagy stroke-ban, ez miért nem tud meggebedni a bandájával együtt????

Ezek miért élnek a szenilitásig? (Igaz az már most ott van, szóval...)
@Fabius:

Drága Jackob-om, tényleg javítsd a címben a pálik-ot pállik-ra, mert helyesen bepállik a segge, kipállik a szája. :)
@keresztanya fabi(en):

Na ilyen esetekben érdemes előrántani az ügyeletvezetőt, és megkérdezni tőle: a 47/2004. (V. 11.) ESzCsM rendelet 5.§ (2) miafaszvan, he?

Ez általában használ.
@Fabius:
Nem akarok itt okoskodni, de azt visszapörgethetik a tisztelt kommentelők, hogy veled értettem egyet Áder tekintetében. Persze voltak kétségeim, de én is adtam esélyt neki. Egyenlőre nem baszta el nagyon, de majd meglátjuk. Aztán itt van Misi, talán neki is adnék egy piros pontot, de fene tuggya? Te jobban képben vagy, csak arra akartam utalni, hogy szerénységemmel ketten volnánk azok, akik bizalmat szavaztak ezeknek.
Én nem számítok, de tudod mit? Legyen igazam, meg neked is!
Lehet Varga, lehet Ángyán (ő már letett valamit az asztalra), lehet Áder, csak végre másszunk ki a szarból!
Akár a Fideszt is tudnám támogatni, de a Cár Atyuskával a trónon, vajmi kevés esély van velük, egy élhető társadalom megteremtésére.
Én nem vagyok politikosz, csak paraszti ésszel gondolkodom.
A többség is, szerintem.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Egy fene, ha ettől megnyugszol. És felhagysz a Jakabozással.
@Fabius:

Hmmm... :)
Na jó, de csak itt, csak most, csak neked! :D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Hatástanulmány az nincs, természetesen.

Egyébként meg ennyire sötétek. Két hónapba telt, amíg végül valaki tényleg elolvasta azt a hülye SEPA szabályozást, és leesett neki: ez így nem fog menni. Na ő volt a Varga Mihály. A többi még nem tart itt.
@Fabius: Varga Mihályt nem véletlenül küldték szopránképzőbe az imf-hez. Túl okos a saját javára. :D
@Fabius: hatástanulmány?! Félnek tőle, mint Gábriel a csokilányok puszijától. Az az ördögtől való, ami rámutat hülyeségükre.
@Knósszosz:

Ahogy telik az idő, és ahogy haladunk amerre a gyorsnaszád visz, egyre többen lesznek köztük is akik kiabálni fognak: ácsi-ácsi-ácsi. Ezt el fogom ismerni mindig, akár Áder, akár Varga vagy Pokorni fogja megtenni.

De, hogy támogassam őket az kizárt. Orbánnal a kormánynál olyan tévedhetetlen egoizmus van jelen, amelyik képtelen belátni ha hibázik. Pedig ahol most tartunk politikailag is kisebb hullát csinálna belőlük egy tévedtünk, bocsesz, megpróbáltuk az egykulcsost és nem megy, most indulunk másfelé, mint a bezzegszlovákok.
@Fabius: az odajutással nem volt gond, 1 órán belül az SBO-n voltunk, onnantól volt a gáz, 4 orvos összesen, betegszállító kerekesszék, hordágyak nuku elegendő mennyiségben, betegek felét háziorvos is elláthatta volna. Pl. epegörccsel hamarabb szabadul a ho.-nál és nem foglalja a helyet a súlyos betegek elől és nem veri ki a balhét, ha nem kap elsőbbséget. Iszonyatosan szar a szervezésük, a rendelkezésre álló személyzet mennyisége. Mentségükre szolgáljon, hogy profin dolgoztak. Osztályon már minden oké volt, elmondtak mindent, intelligensek, kedvesek voltak nővérek és orvosok is.
Jó éjt mindenkinek, volt egy átvirrasztott iccakám, meg egy szar napom.
@keresztanya fabi(en):

A passzus amit citálni kell ilyenkor nem csak a riasztási-odajutási résszel foglalkozik: "beteg a legrövidebb idő alatt az egészségi állapota által indokolt progresszivitási szinten kerüljön ellátásra." Hanem ez alapján azzal is, hogy akit a háziorvos is elláthatna azzal szemben meglegyen a szükséges progresszivitás.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): "Sajnálom, hogy ez neked új"
Szó sincs arról, hogy új volna. Általános iskola elejétől, tehát cirka 31 éve, tökéletesen rájöttem arra, hogy mivel kell megalkudnom - és lassan, de biztosan kikristályosodik bennem az is, hogy mivel nem. Nem várok megmentő pártra, elég lenne egy olyan is, amire nem azért kellene szavazni, hogy másokat ne, de még csak nem is azért, mert a bennük található jó arcok aránya a seggfejeikhez képest úgy mutat 100 %-os növekményt a többi párthoz képest, hogy 1 helyett 2 van. Meg tudod nekem mondani, hogyan lehet az, hogy egyetlen olyan párt sincs, aminek mondjuk a fele normális, vállalható arc lenne? Megmondom én: nincs erre igény. A túlzásba vitt megalkuvás miatt nincs rá igény, amiatt. Én a cégnél egyszer hibázhatok akkorát, ami miatt lelép egy vevő, vagy nagy összegű kárt okozok, és úgy rúgnak picsán páros lábbal, hogy orbitális pályán jutok haza; hány politikus van még mindig a nyakunkon, vagy ácsingózik a székekre nem annyira a nyakunkon ülve azok közül, akiket a károkozásaikért réges-rég picsán kellett volna már rugdosni? Kismillió. És mi tartja őket - politikai értelemben véve - életben? A túlzásba vitt megalkuvás, az. Na, ezzel van tele a tököm, de egyre jobban. És ha nagyon megharagszom, bizony telibe fogom tojni azt, hogy rápacsál az ország, vagy sem, és nem megyek el szavazni, de azt is orrba rúgom, aki emiatt bűnösnek, vétkesnek kiált ki engem.
Nézzetek már rá a közvélemény-kutatások eredményére. Lassan feljön az MSZP a Fidesz mellé. Tettek érte valamit? Lószart. Bíznak a nagy és globális Orbán-utálatban, Orbán meg öntelt csökkentlátó módján ki is kaparja nekik a gesztenyét. Visszaszavazhatjátok őket, mer' a demokrácia, és így tovább; de jobb lesz? Megváltoztak, megváltoznak? Sosem. Amíg ti magatok ilyen könnyedén osztogatjátok a felmentő ítéleteket, amíg ennyire bátorítjátok őket a tét nélküli játékra, addig sosem. Kire relativizáltok négy év múlva, amikor azok is rászarnak a most sem kicsi halomra? Mikor kezdetek el úgy gondolkodni, hogy ha belülről képtelen egy párt megtisztulni, akkor, jobb híján, a szavazóbázis hangosabb részének kell megpróbálnia kikényszeríteni ezt? Itt az ideális alkalom, a mindenségit neki: súlytalan, döglött az ellenzék, tökmindegy, mi van velük. Ha máshogy nem megy, meg kell vonni tőlük még a megelőlegzett bizalmat is, földbe kell őket döngölni annyira, hogy összeszarják magukat a rettegéstől, igen, szó szerint szarják össze magukat, lehetetlen küldetésnek érezve az 5 %-os küszöb elérését, és akkor bátran eléjük lehet állni azzal, hogy szavazunk mi rátok, cserébe azonban ez és ez van. Amíg be nem keményítetek, épp, hogy ti hitegetitek őket a MEGMENTŐ párt szerepével, és magatoknak mesélitek be, hogy megment titeket, megmenti az országot.
@keresztanya fabi(en):

Mit mondhatnék?
Kisnővérként, amikor megvolt a reggeli eligazítás, meg a vizit, versenyt futottunk az infúziós állványokért. De még ágytál se volt elég... soroljam?

Már 18-19 évvel ezelőtt is a rokonok vették meg a gyógyszerek egy részét a betegeknek.
@keresztanya fabi(en):

Hihetsz neki, tudja mit beszél. A szemem láttára szólt be olyat Nagy Kálmán profnak (kdnp) a GYEK-ben, hogy kiszédül szájából a kaviáros szendvics. De az immunbeteg unokahúgom negyedórán belül oszályon volt.
@Fabius:
A gyorsanszád akkor fog jó irányba menni, ha Kusza megcsáklyázza a rohatteu bárkáját, oszt az behúz minket a kikötőbe, különben mehetünk mi a picsába. Sokan mondják, hogy ácsi, de nem elegen. Miskáékra én nem tennék túl nagy tétet, nem szeretek veszíteni. De mondd, ma mire tehetnél nagyobb összeget? A válaszod sejtem, nem is piszkállak, van jobb dolgod is.
Jó éjt!
@Knósszosz:
( a bezzegszlovákok, már most is körberöhögnek minket - szerintem )
@Knósszosz:

A tranzakcióadó Varga megszólalása után már legalább 70-30 ra áll. De ma még azt mondom beszopjuk szépen azt is.
@Fabius:
Be!
De nekem, mint (alul) qualifikált elemző véleménye, ez csak okoskodás.
Persze ha a pálinkaforradalom kimenetelét vizsgáljuk, ez tán nem is okoz meglepetést.
A sikereink magukért beszélnek:))
@Knósszosz:

A pálinkaforradalom a megvalósult hungarikum, a maga minden bájával :-D
@Interlock: Figyi.

Bocs, hogy lazítunk a sok szar közben. Kikarikírozzuk a kormányt meg ezt a rablógazdálkodást egyre vadabb ötletekkel. Röhögünk azon, hogy édibédi cuncimókusnak van leábrázolva egy embertelen ideológia helyi kiscézárja, mert kapar azért, hogy ne az látszódjék rajta, amit gondol és tenne...
Na most itt még mi kéne a jóból?

Húú, már vártam amúgy, mikor jön valaki és közénk cserdít ustorral, hogy érdemi semmi, csak locsifecsi!

Írj érdemit Szegedi Csanádról, erről az APO irányította emberarcúskodásról őzikével, erről az egész "hamis a baba"-dologról! De vazze olyat, amit mi még itt nem ragoztunk ezerszer!

Én hálás vagyok Csekkéknek, mert olyan jól röhögtem egész szombaton ezen a kormánymarhulásunkon, annyi poén jött össze, amikből pontosan érezni lehet, mivel van teli az emberek töke. Még Stefike - és össze kiadása bőrbe kötve - is beszállt.

Miért fáj ez neked? Nektek? Miért baj, hogy az ember kínjában röhög, túloz, ironizál és elmegy az abszurdig?
A barátaidat - te mondád - nem érdeklik a blogok. lenézik az ezt olvasókat, szófosó táposoknak tartják őket... Biztos velük nagyon alapos elemzéseket végeztél, na képzeld, mi meg így élvezkedtünk.

És én kurvára bírom, amikor mennek ide-oda a poénok, asszociációk és közben rengeteg fontos infó is felszínre kerül. Igen, én ezt 1 jópofa kellemes klubnak tartom, ahol megengedett a lazulás, csipkelődő személyeskedés, örömködés, minden. Ez nem Bajnai országmentése, Oszkó szakzsargonja, ez egy kurva szellemes ember magándühöngője, ahová beenged másokat is viháncolni.

Mert csak dühöngve vérkomolyan ti meg nem buktatjátok a szarcsimbókot. A vicctől félnek a legjobban.
@Interlock:

Ehhez nem nagyon lehet mit hozzátenni, 100%-osan egyetértek minden szavaddal, de ettől nem lesz jobb. Nem jön valaki, aki 100%-osan megbízható, aki nem lop és ilyenek.

Sajnos valóban igazad van, tényleg és VALÓBAN nem sokkal jobbak a szocik, tényleg olyan dolgokat tudok mondani csak, amik az egyes emberek szintjén nem érzékelhetőek, az ország politikai berendezkedése és külföldi megítélése viszont fontos, és ez a rablóbanda még ezt is elvette tőlünk.

Egyébként azért nem kell a szociknak túl sokat tenniük a népszerűség növekedéséért, mert az emberek rájönnek, hogy bazz, nem csinálták olyan rosszul ezek a hülye szocik! Például azon rinyáltam, hogy nem emelik a fizumat, nem azon, hogy kettő éve csökken a fizum! Vagy: a francba, nézd már, szarra se elég a fizetésem, mert olyan áremelkedés van, hogy több ezer forinttal van hónap végém, pedig a büdösrohattszocik alatt még kijöttem a pénzemből és nominálisan nem is csökkent!

Ha meg Gyöngyöspatán élek, azt is mondom: a francba, itt grasszálnak a nácik, bezzeg két éve még betiltották őket, mit csinál a kormány, miért hagy egyedül minket, miért nem véd meg ezektől?!?!

Ha meg még politizál is, picit rálát, még súlyosabb a helyzet, érzi-látja a külföld reakcióit, a hazai káderekkel-betelepítést, a pártalkotmányt, satöbbit. És rájön, hogy a fenébe, ezeknél NEM GYENGÉN volt jobb a büdösrohattszocik alatt, hanem 1000x.

Nem is kell semmit csinálniuk, az emberek rájönnek maguktól is. Azt szoktam mondani, hogy annyira szeretném, ha csak annyi lenne a kínom a politikával, mint 2010-ben, a költségvetés és egyéb teszetoszaságok kritikája, a jogbiztonságban, működő demokráciában, stb.

És jól is csinálják, hogy nem csinálnak semmit. Ha nyiltan ügyködnének, felszíthatnák az ellenérzéseket is újra.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Pusszantás, mondaná Hofi

Ha valamit nem bírok, a mindig karót nyelteket. Itt ma Karinthy szülinapján ne lehessen röhögni és vadulni???? Becsábított kollégák majd felveszik a tempót és kiderülhet, van humoruk, ki tudják figurázni az egészet és akkor már mindenki látja, hogy a király PUCÉÉÉÉÉR! És nagyon randa.
@Fabius: Csak ne fikázd, a siker az siker-:D
Igaz, akkorát nem üt a törköly, mint egy kövér beszéd a parlamentben, de ezt is meg kell becsülni! Nem vagyunk egy gazdag nemzet...
@Fabius: Hol a malacz69 , aki szerint mindenki hüle, aki szerint lukat vernek a költségvetésbe? Ha ő szórja a baromságait, az érdemi? :-DDDD
@a szív fészkei: "Húú, már vártam amúgy, mikor jön valaki és közénk cserdít ustorral, hogy érdemi semmi, csak locsifecsi!"
Sejtettem, hogy kellemetlen lesz nekem ez az önkéntes rendcsinálós beszólás, bejött.
Tévedsz, ha azt hiszed, hogy az, ami itt ment, nekem fáj. És tévedsz, ha azt a vagy kétszáz kommentet, ami miatt fel mertem emelni a szavamat, politikust félelemmel megtöltőként definiálod.
Lazítás, oké, felfogtam. Megígérem, hogy ezentúl megállom beszólás nélkül. Végül is, minden buszról le lehet szállni.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Beszéltem amerikaival, ő is pol.árvaházban érzi magát. Obama szerinte elcseszte a gazdaságot a túl balos - ott ez más azért, mint itt - dolgaival, a republikánusok minősíthetetlenek, még Romney kimagaslik közülük, de MA kormányzójaként ismerik, mint a rossz pénzt, tudják, mire képes. És annak nem örülnek...

Nem tudja az illető kire is kéne szavaznia. Obama nagyon okos de nem üzletember és fékezi a gazdaságot, magas a munkanélküliségük.

Na tehát ott sem tudnak rajzolni egy csodapolitikust, aki csiribi-csiribá, valami nagy jót teremt előugorva a semmiből. Pedig hol van ott Kuszaszem és bandája, a Rontópál brigád?

Akkor mi mit mondjunk? Hajtogassuk ötvenszer percenként, hogy ezek mind szarok - valóban - nincs senki, aki megfelelne de csináljon már mindenki valamit! Mert különben juhuhuuuu.

Hát épp tegnap volt az ATV-n, hogy a blogok lassan hatalmi tényezők lesznek, irányt szabnak és ezért bizony mindenhol sasolják őket.

Márpedig ha egy jó szó nincs a politikusokról bennük, akkor egyszer azért erről nekik is el kell gondolkozniuk, hogy ácsi.

Nem lehet itt forradalom, mert a kutya se jön ide abban segíteni, a rombolást helyrerakni utána. Mi - ahogy Sipi megírta korábban - szart se számítunk,a kisujját nem mozdítja senki értünk. Fel kéne ébredni a hagymázainkból, hogy belőlünk fújnak a passzátszelek ibolyaillatot.
@Interlock:
Ha szabadna kérnem, ne szállj le!
Én bírom a kommentjeidet (ha ez számít), egyszerűen ma picit negatívan látod a világot, szerintem. Ez nem a BKV, és a bérleted érvényes, ha nem is vitézzy írta alá eská.
Na:)
@Interlock: Szóljál b, de akkor vagy a job. ha kiadod a humorod. Ennyi.

Ha már busz... Kirúgták a vicces buszsofőrt, hát én meg kitüntetném. Mert röhögni létfontosságú, a humor, mondták a régi görögök, az a keringő nedvesség, ami életben tart, megtart. Nem vagyunk kérlek egyformák.
@Knósszosz: De azért bocsika, ha a cím az , hogy "....bepállik a segge",akkor azért lehessen már ereszd el a hajamozás!

Sőt megkockáztatom, hogy mi ihlettük Fabiust a tegnap pénzverdés ötleteinkben jobbnál jobb férfipopókat idecitálva. :-DDDDDDDDD
@Fabius: Ez erősen posztgyanús, de azt gondolom megérné.
Nekem csak szánalmas ez az erőlködés, ráadásul olyan átlátszó, mint győzike érettségi bizonyítványának a megléte.
@a szív fészkei:

A politikusok mindenütt politikusok.
Erre szoktam mondani az újak bedarálását, és hogy mindegyik ugyanolyan.

Ismét ajánlanám a két referencia sorozat megtekintését:

1,) Drót (The Wire) 4-5. évad
2,) Igenis, Miniszter Úr! és Igenis, Miniszterelnök Úr!

Főleg utóbbi sorozatból jöttem rá, hogy bazz... tényleg egyformák (például a kórház esete, ahol nuku beteg, de 600 adminisztrátor és azt mondják, áhh, a betegek csak zavarnának)!
@Knósszosz:

+1! Szerintem is jók a kommentjei.

@a szív fészkei:

Na EZ mekkora aljadék húzás volt már, basszus! Hát kinek ártott az a srác?! Miért kellett ilyen szemét módon csinálni???
@Fabius: Na tudod, nekem ez a mosakodás százszor undorítóbb, mint ezer off Kurt Russel hátsójáról. Hisz tudjuk, mindenki tudja, miért Nyirő lett a liebling Wass umellett és miért nem a már általam sokszor említett Kuncz Aladár. Aki erdélyi, akit ráadásul tökártatlanul, met épp ott volt turista egy kis faluban a vh kitörésekor franciák aláztak halálra fogolyként Trianon előtt a háborúban. De Kuncz nem zsidózott ízesen.

Miért nincs ekkora hájp Karinthyról drágáim? Évfordulós, de ki nem szarja le ugye?? Miért nincs szobor Móriczról? Csak én verem a nyálam erre ugye mióta. Mekkora gigászok, nem ez az xvonalbeli izé, akit elő lehet rángatni, mert vele lehet - hiszik ők - rejtetten zsidózni. Jó volt Wiesel, higgadtan beszélt és igaza volt tegnap. Nem a magyar népet de ezt a fasisztabarát szar hozzáállást kéri ki magának.
És Wallenberg nevében én is. Kövér ne szennyezze annak nemes mártírnak - mert az oroszok lett mártírja ugye, nem úgy mint ez a KISZ-es, vöröskatonás banda, amelyik komenyistázik folyton, noha azok hátán kapaszkodott idáig - az emlékét a mocskos jelenlétével! Izrael ezt akarja, és igaza van!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Jaj, a másodikat láttam és kivevés nélkül imádtam! Azt írta egy csaj, hogy politológus hallgatóknak kötelező anyag. Csodás és zseniális. És kéne ilyen itt is. Normálisabb hely lennénk.
@a szív fészkei: Csatlakozom! Jól aludtam, egész iccaka férfi hátsókkal álmodtam, Segg orbán, segg matolcsy, segg navracsöcs, s valahány segg a naptárba'..
@a szív fészkei:

Fene tudja miért, de az adónemek tételes lebontásának követelése után, mikor megkapta valahogy elszállt belőle a vitakedv :-D
@Knósszosz: Volt női szakasz is, ne túlozz! :-DDD Volt aki Monica Belluccit beadta aktban, mi kéne még??? Én imádtam a csajok dumáit, na.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Igen!
Nem lehet folyamatosan hozni a formáját senkinek sem, ha mégoly jó fej is. Itten a hungarolatrinában egy dolog konstans: a hülyeség. Értem: kormányzati szinten.
Átmeneti a dolog, biztos vagyok benne.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): "Annyi jóravaló, kedves, rendes 50-es pasi hal meg rákban, infarktusban, vagy stroke-ban, "

A pszichopata/szociopata egyik jellemzője, hogy nem szorong. Az általad említett betegségek hátterében megtalálható a HPA-tengely (stresszhormonok stb.) csúcsrajáratása. A pszichopatánál ilyen problema nincs.
@keresztanya fabi(en): Vártam volna erre anyósnyelvet, aki, és ez sajna nem vicces - ahogy kivettem sok kommentjéből - erősen érintett, talán a látásával van nagy gond és elvesznek tőle minden könnyítést, úgyhogy ötlete sincs, mi lesz vele ezek után. Nem tudom, hol van, remélem nincs baja.
@épészmérnök: De ugye nem él örökké???????????? Igaz a mese a mindent elpusztító majd a behabzsoltaktól felrobbanó Kis Gömböcről?
@a szív fészkei: Jóvanna, én nem követtem végig, mert szurkoltam az Azzurriknak. Meg tele volt a fejem olyan apróságokkal, hogy mi a túróból fogom befizetni a kölykömet, a zéreccségi után a következő suliba. Nem tudod matolcsy mélcímét? Megkérdezném tőle, meg mást is:(((
@a szív fészkei:

Teljesen mindegy mit tudunk mi. Egy a lényeg: a jobboldali sajtóban legyen egy hang, aki ki meri mondani: elkúrtátok bazmeg! Megérte?
@keresztanya fabi(en): Jobbulást!!! Nekem a szoci érában öt éve volt eszeveszett csörtém a pénzzel jól kibélelt - emberség nuku - Honvéd kórházzal - van valami komoly neve Ahol Massát rendbehozták, de az anyámat kibaszták decemberben sztrókosan, fél oldalára bénultan a mínusz 10-be éjjel egykor, vigyük ahová akarjuk jelszóval.
Este fél hattól volt ott bent, de még egy kurva leletet se kaptunk vele.Másnap úgy kellett - a lepattant Nyírő Gyula kórház kérésére, ahová éjjel szó nélkül bevették - kibalhézni azt is. Mi vittük be a hárommilliárdért felújított kórházba a CD-t, amire nagy kegyesen ráírták, hogy mégis az agy melyik része sérült, hogy elkezdhessék kezelni a félhalottunkat...

Ez sajnos nem pártfüggő, ez ótvarszar hatvan éve, drága Rákosinak köszönhetően. Most szabad a hálapénz utólag, de nem lehet kikényszeríteni, mert az bűncselekemény.
@Fabius: Nem fogják fel, nekik ez az álságos beteg hangnemlétszükséglet most már. Bánccsa őket Izrael, na lehet erre erre mindent majd ráhúzni ezentúl. Ezt elérték, azt hiszed, ez olyan kevés?

Undorító, látszott Wieselen is, hogy irtózik ezektől.
@Knósszosz: A férjem tudta a Mattolcsy teloszámát. Valami üzleti ügyből.

Kapsz sok 54 ezrest tőlünk - szt jól lehet váltani - ne félj, hisz mediterránügyi államtitkár leszel, mindig sóznod kell a tengert!!
@épészmérnök: De ha nem szorong, akkor mit csinál Grazban? Miért van ott, ha nincs betegség- és bajtudata?
@a szív fészkei: "ez ótvarszar hatvan éve, drága Rákosinak köszönhetően"

Álljon meg a díszlépés. Rákosi előtt mit gondolsz, mi vót? Mi történt a milliónyi tébécéssel? Meg az anya- és csecsemőhalálozással?

Bocsesz, de az állami népegészségügy volt az, amelyikben kötelező lett a tüdőszűrés, és a tébécések ingyen gyógyultak a szanatóriumokban. A tébécé a rendszerváltás után kezdett újból elterjedni. Rákosi idején épültek a szülőotthonok minden járási székhelyen, ezzel lecsökkent európai szintre a gyermekágyi és csecsemőhalálozás.

Lehet szidni, persze, a komcsikat, de vannak dolgok, amiket nem lehet elvitatni tőlük.
Ja, és tessék Erdei Ferencet, Féja Gézát, Illyést olvasgatni. Móriczról nem is szólva.
@a szív fészkei: mert itt üldögélsz egész éjjel nemhogy kocsmáznál oszt csinálnád a forgalmat...
@a szív fészkei:
Igaz!
Ha már itt tartunk, Sztehlo Gábor is beletartozik a képbe, akit nagyjából a kutya sem ismer. Evangélikus lelkész volt (ha jól tudom), és zsidók sokaságát mentette meg, akárcsak Wallenberg. A kölyköm gimijét nevezték el róla. Az általad ismert előzményeket most hagyjuk az a ma szennyese. Ennek a kőszáli poloskának (kövér), semmi keresnivalója egy Wallenberg megemlékezésen.
@épészmérnök: A hálapénzre értettem. Az azért eléggé fertőzött, ha a tébécé akkor nem is.

De igazad van, ez a mai helyzet sem csak a Fidesz sara, isten tudja mióta kumulálódik. DE bírnak rajta talán rontani.

Akkor viszont a Tanácsköztársaság szegény gyerekek ingyenes balatoni nyaraltatását vastagbor.blog.hu/2011/06/05/akik_meg_sose_nyaraltak_a_szuleikkel, tejakcióit meg ilyesmijét említsük meg, mint embermentést.
@dr. Bubó: Életem, én egy pohártól bealszok. Nagyon jó reklám lennék. :-D Fiamat küldöm magam helyett, teljesíti az abnormát.
ez nagyon SZÁNALMAS... egy teljes napig pakolta az M7es közepén vasárnap egész nap reggel 7-től este 19ig a káposztát 24 !!!! ember....

a qva rohat anyjukat má tényleg... ijen DEBIL hivatalok-intézmények...

a katasztrófavédelem nagyon HITVÁNY szar...

www.origo.hu/itthon/20120625-a-katasztrofavedelem-szerint-normalis-hogy-fel-napig-mentettek-a-felborult.html
@a szív fészkei:
Ez megtisztelő! De hogy-hogy csak államtitkár? Tárca nélküli miniszter nem lehetnék? Nem az anyagiak miatt...))
bocs este nyolc... és 6.30 tól...

rohat debilek má tényleg 14 h órán át takarítani és lezárni egy főutat CSÚCS napon...

állatok
@Knósszosz: Igen Sztehlo Gábor, róla mintázták a Valahol Európábant, Márai testvérének Radványi Gézának a rendezésében, ugye? Miért nem neki állítgatnak szobrot vazze percenként????

[..]"1944 márciusától kezdve Raffay Sándor püspök megbízásából elkezdte a zsidó gyermekek szervezett mentését. 1944 karácsonyáig 32 otthonban szervezte meg a gyermekek elhelyezését és ellátását a svájci Vöröskereszt támogatásával. Ezért a tevékenységéért kapta meg 1972-ben a Világ Igaza címet. Az ezerhatszáz megmentett gyerek egyike Oláh György, későbbi Nobel-díjas tudós volt. A gyerekek mellett az otthonok 400 dolgozója is menedéket, oltalmat talált.
1945 tavaszán a Weiss Manfréd által felajánlott területen megszervezte a Pax gyermekotthont."
rohatt büdös fidesznyik mafia banda...katasztrófavédelem az...
azt kell védeni... egy rakomány káposzta a katasztrófa nekik...

debilek
@Knósszosz: Én nem tudom, mi jó ezen a tárcanélküliségen? De felőlem legyél az, ha folyton elveszted azt a kurva brieftasnit, avagy hasitasit..

@dr. Bubó: Lányomék, meg a barátnőmék - külön-külön- négy órát álldigáltak tegnap a hőségben a dugiban. Gyerekek senyvedtek a kocsikban ital nélkül, senki nem jött osztogatni vizet.
De Agárdon félóránként járőrözött strandon a rendőrség, amikor Kuszaagyunk rabokat szemlézett a cigánymeggyesben.
Jó éjt a zéjszakai frontharcosoknak, meló reggel korán.
"Öreganyám"-nak külön!
@a szív fészkei: az egészségügyben is időutazás van... bár a Horthy-korszakban legalább az egyes szakmáknak volt saját egészség- és nyugdíjpénztára.
Volt ilyenje az újságíróknak is, emlékezetem szerint a rendszerváltás után szántották be.
@Knósszosz: Na vissza picit: a Valahol Európában, az engem nagyon megérintett. Nem csak azért, mert a szállóige minden egyes nap a fülemben cseng "könyörgöm akasszuk fel!" - mikor a kormányra gondolok, meg-meg állva. Félre a tréfát: nagy ember volt Sztehlo, és ezen az sem csorbít fikarcnyit sem, hogy mit műveltek a lányom sulijával. A katolikus iskolákat hagyjuk, arról szülő-sorstársaim tudnának mesélni, brrr..
Bocs, ha megsértek bárkit, de nekem ma egyetlen hiteles ember létezik egyházi berkekben: Iványi, oszt slussz.
Na, akkor újfent jó éjt, tartsátok a frontot!!
* BRÉKING *

- ZSIRÁF HARAPTA MEG VONA GÁBORT

Zsiráfsimogatásra tért be a Fővárosi Állat- és Növénykertbe a Jobbik elnöke, hogy képeket készítsen Faszbuk profiljához. A zsiráf megharapta Vona Gábort, amikor eledellel igyekezett hozzá dörgölődzni, hogy lekenyerezze a fotózás erejéig.

A Bar!kád merő véletlenségből helyszínen tartózkodó tudósítójának az eset kapcsán nyilatkozva a Jobbik elnöke leszögezte: "a zsiráfoknak rács mögött a helyük. - "Így jár az, aki zsiráfot melenget a keblén. Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a zsiráfok nem őshonosak Magyarországon, hogy egy másik kontinensről származnak, és hogy idegen közegben agresszívek. A tudósító kérdésére, hogy az eset kihat-e majd parlamenti munkájára, Vona elmondta: a Jobbik győzelme esetén szájkosár kerül a zsiráfokra.
@Pantagruel: Nem úgy volt! Én láttam! Vona harapta meg a zsiráfot, mert nem akarta odaadni a zsiráfcsemegét.:D:D:D
@sörtelen: Már vártam mikor bukkan fel. Kishazánkban marha népszerű lenne egy ilyen felelőtlen intézkedés. Az a gond, hogy az adósság elengedése és a gazdaság növekedésének nincs köze egymáshoz. Izlandon mindig magas volt a foglalkoztatottság, a lakosság túlnyomó részét mezőgazdaságban foglalkoztatják, ami azért jó, mert a képzetlen réteget is tudják foglalkoztatni. Ami miatt nővekednek, az pont a magas föglalkoztatottságnak köszönhető.
Annak árát pedig, hogy mit tettek a devizahitellel, azt hosszú távon fogják megszívni. Ki fog ugyan ott bankolni, ha bármikor kimondhatják a hiteléről, hogy törvényellenes, mert külföldi?!
Mindenki alszik, vagy mindenki dolgozik?!:O
www.napi.hu/magyar_gazdasag/veszelyben_a_napi_gyogyszerellatas.523386.html
Miért van az, hogy pont ott vágnak vissza legjobban ahol nem kéne, és ott nem vágnak vissza, ahol meg nagyon kellene?!
@dr. Bubó:
Na csak vigyázz azzal, hogy a kocsmázást ajánlod :D
"Orbán Viktor a parlamentben, egy LMP-s képviselőnek szánt válaszában nemrég beszélt a "romkocsmák félhomályában" üldögélő állástalan diplomásokról, akikkel „Dunát lehetne rekeszteni.”
magyarinfo.blog.hu/2012/06/26/romkocsmak_nepe
@Knósszosz: Nézd, én is bíztam Vargában, de most már úgy vagyok, hogy kezdek nem bízni.
@Pantagruel:
alternatív megoldás -GARGANTUAN- bilincset a Vona Elvtársra, hogy ne tuggyon gyanútlan zsiráfokat taperolni...és rács mögé vele a zsiráf melletti kalickába sok banánnal és mókás játékokkal

brühühühühühühühühü
@Penivaldes: penny-ke a varga miért különb a többi lopós narancsbuktástól? másképpen kopaszodik? nem hord lila nyakkendőt...nem tart rabokat a sublótban? mongy má' valamit amiben a bizalmadra méltónak találtatott? csak nem az eseteted? akkor meg tegyél neki kéjes ajánlatokat de hagyd ki a magyarok többi részét ebből sem nem csontváz? sem nem vempájer, sem nem farkasember (farkatlan?) szóval mióta nem találta meg a csontvázakat...azóta levizsgázott csontvázdoktoriból is, megbukott
@Knósszosz: Igen, Sztehlo Gábor evangélikus lelkséz volt.
Árva gyerekeket mentett 1944 márciusától 1944 karácsonyáig. 32 otthonban helyezte el a gyerekeket a svájci Vöröskereszt segítségével. Ezért kapta meg a Világ Igaza címet.
Svájcban halt meg.
Az egyik megmentett gyerek Oláh György volt, aki később Nobel díjas kémikus lett.
@rodeo36: a csontvázkeresése óta vált nálam senkivé.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_nyulna_a_devizatartalekhoz_a_kormany_varga_.523489.html

Feltöltötték a saját strómanjaikkal a monetáris tanácsot, igazán lehetnek nagyvonalúak igaz? Pláne, hogy a jegybankelnök személye fél év múlva megváltozik.
@sanyoka: Csak nekem van az az érzésem, hogy a kádári megnézzük ki fia borja vagy mielőtt felveszünk egyetemre köszönt vissza?!
@Interlock: @'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Először: nem receptet ajánlottam.
Másodszor: Nekem már felbukkant David C. Korten: Tőkés társaságok világuralma. c. műve.
(Kapu, 1995)
Nekem igen tanulságos volt.
Harmadszor: "...a lakosság túlnyomó részét mezőgazdaságban foglalkoztatják, ami azért jó, mert a képzetlen réteget is tudják foglalkoztatni. "
Elgondolkoztató gazdaságpolitikai cél.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Valószínűleg nem csak neked:)
Megjegyzem, hogy az anyám egyszerű adminisztrátor volt aki egyedül nevelt, a pártból 56 után lépett ki és mégis simán felvettek :DD Igaz, felvételiznem kellett mert nem volt szochazás rokonom mint egyes mai "politikusoknak".
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

+1.

A "nejazemberekkelfizettessékmeg" izlandi verziója.
Amikor népszerűséget növelek, azzal, hogy na le a devizahitellel. Megmentelek, mert hülye voltál és felelőtlenül vettél fel devizahitelt.

Igen, és ezt nem lehet az oktatásra verni. Szerintem ha valaki nagyberuházást tervez (jövedelemtől függően 20.000-től a csillagos ég határig), annak nézzen utána. Melyik a legjobb "termék" (elektronyos, vagy használati cikk, lakás, stb.), ezt hogy finanszírozom, MIJAZHOGY devizahitel, mijalényege, mik a kockázatai és hasonlók.

Ha még nem tudtam, kitanulom, mert elemi érdekem. Azt pedig, ha valaki a 150k-s jövedelmére felvett egy 100k-s hitelt akkor, amikor 140-150 forint volt a CHF és nem gondolt bele, mi van, ha gyengül a forint... és még az apróbetűst se olvasta el, hanem jó emberi szokás szerint agyatlanul aláírta, hát...

Azt szokás mondani, hogy a törvény nem ismerete nem mentesít a következmények alól.

2005-2006 tájékán rajtam is erős nyomás volt a szülém és nővérem oldaláról, hogy adósodjam el devizában, valszeg kaptam is volna, de nem mertem bevállalni. Mert deviza. Mert a forint sose volt az a stabil pénznem. Így aztán inkább óvatoskodtam.

Mindenki mondhatja, jaj, nekem könnyű, én duplán-triplán tanultam gazdálkodási ismeretet. De - KÖNYÖRGÖM. Nem létezik, hogy annyival nincs tisztában egy síma érettségizett mondjuk, hogy 1 darab CHF - NEM MINDEN IDŐPILLANATBAN annyi HUF, amennyi most. Lehet több és lehet kevesebb. A kevesebb nem ügy. De mi van, ha több?

Ha meg nem tudom, a banktól kérdezek.

Azokat tudom a LEGINKÁBB megérteni, akik felelősen vették fel a hitelt és önhibájukon kívül kerültek bajba, például lettek állástalanok.
@sörtelen: Bocsi Interlock, "hozzád" indultam, de 'Queenpin' beugrott eléd.
Szóval. Ha az ember tudomásul veszi, annak a kábé 10 házi kommentelő egyéni poszthasználatát ( és miért is ne?) akkor, Varánusz simán használható a számunkra is. Kétségtelenül gyakran befülled, de akkor átlépek más blogba.
@sanyoka: A szochazásoknak is kellett felvételizniük. És a szochaza már az első kollokviumnál sem volt szempont. Aki végzett egyetemet, tudja, hogy bejutni és bennmaradni (elvégezni) az két dolog.
@sörtelen:
Emlékezetem szerint (bár már régen volt) a jelentkezési lapon volt olyan kérdés, hogy milyen kitüntetései vannak a szülőknek.
"Aki végzett egyetemet, tudja, hogy bejutni és bennmaradni (elvégezni) az két dolog"
Erről talán Tompika tudna mesélni :DD
@sörtelen: "Elgondolkoztató gazdaságpolitikai cél."
Elgondolkodtam. Izland lakossága 300 ezer fő. Nálunk meg közel 10 millió. A magyar mezőgazdaság a gdp 3.8%-át adja. Szerintem nem jó gazdaságpolitikai cél.
A tőkés társaságok világuralma helyett meg lehet proletárdiktatúrát választani, vagy törzsi/ősközösségi társadalmat. A 20. század történelme egyébként erről szólt. Mennyire volt sikeres a szocialista társadalmi forma (ideértve a bolsevik- és a nemzeti típusú szocializmust) és mennyire volt sikeres a kapitalista. A kettő elemeit nem lehet kombinálni. Nincs kapitalista jólét szocialista felelősség(nem) vállalással kombinálva.
@rodeo36: ezt hogy látod összefüggéseiben, globális pénzpiaci köntösben, kibontva közép és hosszú távra:

2012. június 26., kedd 9:08 portfolio.hu
Akár 400 milliárd fölé emelnék a tranzakciós adót
Több társadalmi csoport számára is érdemi tehercsökkenést szeretne elérni a Fidesz frakciója - hangzott el Rogán Antal frakcióvezető tegnapi sajtótájékoztatóján. Az Origo és az Index információi szerint a tranzakciós adótól várt bevételek további növelésével érnék ezt el.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/akar_400_milliard_fole_emelnek_a_tranzakcios_adot.523520.html
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
"... Azokat tudom a LEGINKÁBB megérteni, akik felelősen vették fel a hitelt és önhibájukon kívül kerültek bajba, például lettek állástalanok."

Csak "leginkább"?
Különösképpen, ha úgy lettek állástalanok, hogy törvények SORÁT változtatták meg _visszamenőleges hatállyal_, s szüntették meg tízezrek fizetőképességét. Amely természetesen nem tekinthető "vis maiornak" ugye. Itt kezdődött a bank-kormány összefonódás, összekacsintás stb, s ami miatt hiteltelen minden banki reakció a kormányintézkedésekre.
A sokdiplomás képzett köz- és egyéb gazdászok valahogy mindig elfelejtik bemutatni, miért tisztességtelenek a bankok _eredendően_. Jönnek a "senki nem kényszerítette őket hitelfelvételre" című seggséggel.
@sanyoka: Tompika nem végezte el az egyetemet. Az egyetem parancsot kapott az államvizsgáztatásra, a diploma kiadására, cserébe a vizsgabizottság elnöke lett az Alkotmánybizottság elnöke. Klassz.
Bár nem világos hogy kerül ide példaként, mert ha a kommunisták alatt kezdte is az egyetemet, alig valószínű, hogy szüleje szochazás lett volna.
Az pedig, hogy nem csak a kommunista szochazás kölke lehetett diplomás Magyarországon, ne hozzunk példát, mert meginog a rohattrendszer immanens egyedisége melletti érvrendszer.
fizetni és megint nekünk, a sokadik fszságért:

Nagy pofon lehet a boltadós eljárásból
Mivel a különadót már beszedték, így alkudozni sem lehet róla: ha Brüsszel elmeszeli, fizetni kell.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F06%2F26%2Fa_boltado_vizsgalata_tunik_a_legrazosabbnak%2F
@sörtelen: "A sokdiplomás képzett köz- és egyéb gazdászok valahogy mindig elfelejtik bemutatni, miért tisztességtelenek a bankok _eredendően_."

Tízcsilliószor bemutattuk. Mint a falra hányt borsó. Odáig jut az átlag magyar, hogy akkor megszavazzuk hogy ne kelljen visszafizetni.
Had meséljek egy sztorit.
Ne adja Isten - megbetegszik a gyermeked. Rohansz fűhöz fához, mit lehetne tenni, de a szükséges kezelést nem támogatja a TB. Most mi legyen kérded, és a biztosítási ügynököd válaszol: Törd fel az életbiztosításodat, abból intézd a kezelést. Hurrá. Törjük. Mondod erre. De van egy kis baj. Portfóliód jelentős része izlandi, görög és magyar befektetésekben van. Ezek a jónépek meg épp most szavazták meg, hogy rühös külhoni spekulánsok ott elhelyezett pénzét nem adják vissza. Amikor geotermikus fűtésű óvodát, télikertet (Izland), plazmatévét, új autót (Magyarország) úzót, rakiját, 17. havi nyugdíjat (Görögök) "kellett" venni a külföldiek pénzén, az jó volt, az ellen nem kellett törvényt hozni, népszavazni. Csak a visszafizetéssel van baj. Most hirtelen milyen szemetek a bankok, meg a közgazdászok. Miért nem szóltak előre.

Amikor összeomlik nyugdíjrendszer fogsz-e emlékezni arra hogy szóltam, szóltunk? Amikor 5,5-6% helyett 9%-ért százalékért lehet államkötvényt eladni, akkor emlékszel-e hogy szóltam, szóltunk előre? Amikor szóltunk, hogy a végtörlesztés sokba fog kerülni az adófizetőknek és azoknak akik forinthitelt vettek föl, arra emlékszel-e?
Hogy minden, amit nem vagy hajlandó kifizetni, devizahitel, vagy rezsiköltség "megállítása" az mind "ki lesz számlázva" az országnak, az adófizetőknek, a költségvetésnek? Mindenbe beépül a plusz kockázat? Erre fogsz-e emlékezni, vagy egy év múlva ez is olyan dolog lesz amit nem mondtak a szemét közgazdászok?
@Penivaldes: dud meg én sekiben se pisszom meg!
@Penivaldes: Köszi, én is utánanéztem tavaly. Kíváncsi voltam, hová is jár(t) a kölök suliba.
oops, nem semmi kommunikáció :D
mint tudjuk egy telepulés nem tud hazudni, tehát=

E-Star: Hódmezővásárhely hazudik

A társaság azt állítja, hogy nem történt sem törvényszegés, sem zsarolás.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F06%2F26%2Fe-star_valotlansagokat_allit_hodmezovasarhely%2F
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Ezekszerint nem. Még a sima áruhitelek 25%-át se törlesztették, mert nem gondolták úgy hogy azt fizetni kéne. De az áru, a lakás, a nagy tv, az új kocsi az kellett. De kifizetni, na az már nem.
@sörtelen: Nézd meg iskolai végzettség szerint a munkanélküliséget és/vagy foglalkoztatottságot. Aztán nézd meg a GDP növekedését. Nálunk és az EU-ban. Cseppet sem fog meglepni, hogy azok az országok könnyebben növekednek, ahol a szakképzetleneket is tudják foglalkoztatni. Nálunk ez az egyik óriási fékezőerő. Sok a szakképzetlen és ők olyan helyen élnek, ami amúgy is lemaradt térségek.
A bank lehetőséget adott felnőtt, saját életéről és pénzértől (elméletileg) dönteni tudó embernek. Akik viszont felvették, mert ócccsó a devizahitel, jou a kamata, de abba már nem gondolt bele, hogy azt akkor is fizetni kell ha van munkája, akkor is ha nincs. Akkor is ha olcsó a frank, akkor is ha drága. A bankot nem kell hogy érdekelje te miből fogod kifizetni, téged se érdekel, hogy teremti elő hónap végén a munkáltató a béred. A lényeg nálad is, náluk is, hogy megfelelő időben megfelelő összeg a számlán legyen.
Ez nem bonyolult, nem kell nobel díjas közgazdásznak lenni.
Mikor hitelt veszel fel, gondolom, tartalékolsz arra is, hogy 3-6 hónapig tudd fizetni a hitelt, ha állás nélkül maradsz.
Vagy tényleg azt hisszük, hogy csak akkor kell a hitelt visszafizetni, ha van munkánk? Szerinted ki engedne téged egy lakni bárhol, ha hónapokig nem fizeted a lakbért?! Te engednél bárkit is 3 hónapig, 6 hónapig ingyen lakni, mert nincs állása és nem tud fizetni?
Azt pedig ha azt mondod, hogy igen, az hülyeség, mert 2-3 hónap után kivágnád, mint macskát szarni és keresnél olyat, aki fizet.
@Penivaldes: Tuti, már most biztos híznak Kubatovnál. A fideszhez hasonló paranoid jobbos pártok imádják.
@sörtelen: Izland természeti adottságaiból adódóan az. Ha belegondolsz, kis picsa helyen vannak, se bánya, se semmi, a nyersanyagot importálniuk kellene, ami túl drága, stb, stb.
A mezőgazdaság az, ahol könnyű elsütni a képzetlen munkaerőt. Én erre gondoltam mindössze. :D Nálunk, ahogy más is írta, a mezőgazdaság kis hányadát adja a gazdaságnak, ami nem baj, sőt, mutatja, hogy nem elmaradott ország vagyunk, aminek se ipara, se szolgáltatási szektora nincs.
Ez a mi bajunk, mert oda már nem elég a szakmunkás, nem elég a 8 általános.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": bizony..
le kellene mar szokni arrol, hogy egyesek a hulyeseget erenykent probaljak kommunikalni es azt varjak, hogy barki is ertekelje...

leegyszerusitve ugy csinalnak paran, mintha penz jarna nekik azert, mert gazdassagi seggfejek.
@sörtelen: "Különösképpen, ha úgy lettek állástalanok, hogy törvények SORÁT változtatták meg _visszamenőleges hatállyal_, s szüntették meg tízezrek fizetőképességét. Amely természetesen nem tekinthető "vis maiornak" ugye"

nem hat

a szavazopolgarok felelosek a kormanyukert.
magyaran ha ekkora faszokat valasztunk akkor szivni fogunk.

ez a tarsadalomban eles egyik hatranya:-)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Erre?

Az amit az előbb írtam és amit mondanak sokan. A pénzforgalom egy része egyszerűen el fog menni innen, aki pedig nem tud elmenni az összeszorítja a fogát és fizeti, legfeljebb beépíti az áraiba. Tehát egy ilyen jellegű adónak első körben van egy gazdaságfékező hatása, második körben meg egyszerűen költségnek tekinti mindenki, és beépíti. Kész. Ugyanaz lesz, mint a játékgépadóval. Azt is megemelték, annyira, hogy a témában utazó vállalkozások egy csomó gépet kivontak. Mostanra annyit, hogy a ténylegesen befolyó adó összege kisebb(!) mint annak előtte, a kisebb adókulcs mellett volt. Járulékos jelenség, hogy jópár embert leépítettek emiatt, ők most munkanélküliek.
Nem lehet a gonosz kapitalista nagytőkét megadóztatni, az embereket meg ebből megmenteni/eltartani. A társadalom egy gazdasági egységként funkcionál, nem külön szektoronként, hogy az egyik majd eltartja a másikat. A bankszektor, a nagyvállalatok, a multik részei a rendszernek. Ha túlterheled őket, lelassul, megáll, majd recesszióba süllyed kezd az egész.
@sörtelen:

Óóóóóóó, én nem féltem ám a bankokat! Nyomnák neked a hiteleiket orrba-szájba, csakhogy te vagy az ember, te döntesz. Nyilván ezek szerint én messze nem vagyok egy hétköznapi ember, mert én, ha valami tartós cikket veszek, gyakorlatilag kitanulom.

Kitanultam a bringákat, hogy melyiket érdemes venni, miért. Kitanultam a matracokat szintén, hogy milyenek vannak, melyik miért jó, és társai. Nyilván így tettem, amikor a lakáshiteleket nézegettem, pedig nem is gondolkodtam rajta komolyan, illetve amikor mégis, elvetettem a devizát - túl rizikósnak találtam. A forinthitelt meg k.va drágának.

Nyilván van a bankoknak egy komoly érdeke: a hitel kihelyezés. Neki ez a terméke, fogyasztói társadalomban élünk. NEKÜNK lenne a dolgunk, hogy ésszel éljünk, hogy utánanézzünk, hogy nekünk mi a jó.

ALAPVETŐEN nekünk jó, ha vannak hitellehetőségek, ha tudjuk, mit mivel kellene, hogy jó legyen. És igen, sarkítok, amikor ezt mondom, mert tudom, hogy sokan nem értenek hozzá, hogy működik. De ekkor kell KÉRDEZNI. A bankban, bárhol, utánanézni.

Erre mondtam, hogy a törvények, törvényszerűségek viselése alól nincs mentesülés. Nincs az, hogy jaj, most nincs pénzem, fizetek máskor. SZÁMÍTÁSBA KELL VENNI egy esetleges tartós munkanélküliséget egy 30-35 éves hitelnél. A jelentős forintgyengülést sem lehet figyelmen kívül hagyni. Tehát úgy okoskodni: nem veszek fel hitelt, amíg nincs annyi pénzem biztonsági tartaléknak, hogy tudom fizetni cca. egy éven keresztül, ha nem kapok is pénzt melóból. Nem veszek fel devizahitelt úgy, hogy a jövedelmem nem bír el egy minimum 40%-os hiteltörlesztő részlet emelkedést.

NEKEM ez alapvető. Egy ekkora döntésnél rohadtul meg kell fontolni a dolgokat, azokat meg, akik lába alól ilyen aljas rohadékul, visszamenőlegesen és mindenhogy kihúzta a kormány a talajt, valóban sajnálom.

Nem kellett volna rájuk szavazni. ILLETVE: el kellett volna menni szavazni! Mert a passzívok többen voltak, mint ahányan a Fideszre szavaztak. EZ is szégyen. És most gondolom nekik is rí a szájuk, hogy jobban jártak volna még az újabb szoci érával is.

Mindannyian jobban jártunk volna. Ehhez a pokolhoz képest újabb négy év teszetosza szoci vezetés maga lett volna:
- a gyorsnaszád
- a Hungarian Fairytale.
oops, kútúra narancs módra:

Ókovács meztelen futballhuligánhoz hasonlította Tokodyt Ilonát

Az operaénekes váratlanul színpadra ment, hogy a miniszternek mondja el a véleményét a leépítésekről.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2012%2F06%2F26%2Fmeztelen_futballhuliganhoz_hasonlitotta_tokodyt_okovacs%2F
nahhh, öveket bekötni, már egyre többen látják, hogy a megeggyezés csak PR vezénylóéknál:

11:24 Súlyos árat fizethet Magyarország - nem lesz IMF-megállapodás az idén

www.napi.hu/magyar_gazdasag/sulyos_arat_fizethet_magyarorszag_nem_lesz_imf-megallapodas_az_iden.523528.html
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: emesztgetjuk...

ez nagy baj lesz, bar ne mmodnom, hogy nem szamitottam ra a pavatanc es "ha az imf jon, en el" kijelentesek fenyeben.

amig orban van addig nem lesz imf.
nincs szukseguk egy olyan szervezetre aki ugy ad penzt, hogy csak legalisan kotlheto.

a kamatokat meg ugyis mi fizetjuk, nem a kozgep es nem simicska, orban, nyerges vagy elsimon.. mi lenne az okossag az olcso imf hitelben, ha nehezebb ellopni?
Most olvasom, hogy veszélyben a szolnoki kínai citromsav-beruházás. 1000 munkahely, kukorica-felvásárlás stb. Lehet, hogy Belgiumba mennek. Miért? Mert a magyar fél nem teljesítette a vállalásait! Még a kormánydöntést se.

Más siker meg nyomokban sincs.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Azért ismerd el, hogy azért nem kis teljesítmény kell ahhoz, hogy nem ójrós országként sikerült alulmúlni a görögöket és a spanyolokat. A teljesítményt értékelni kell.:D:D:D
@saravad: Haragszunk amiért ujgur tezsvéreinkkel cudarul bánnak. Csak ez lehet az oka. Vagy tán változik a széljárás, már nem keletről fúj?!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: De nézzük a dolog jó oldalát. Nem esik az eső, süt a nap.:D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Nekem egy ici-pici halk kérdésem van. Ha az 1-es terminál nem üzemel, és a 2-es terminál közelében sincs a síneknek, akkor mi a búbánatos lótüdőnek kell gyorsvasút oda?!
@Knósszosz: Megértem. a mai viszonyok közt nem bízhatunk meg akárkiben.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": szerinted??? a kínainak valami kell, szóbeszéd volt a lezárt terminal logisztikai központá alakítása, természetesen okosba, lehet erre gyúrnak a rizsák keményen, csak még a közelbe van a német érdekeltség, és azt valahogy ki kell éheztetni, na szerintem ez zajlik most, és ennek része volt a Malév kinyírása is
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "mi a búbánatos lótüdőnek kell gyorsvasút oda?! "

a koncepcioddal van a baj.
azthiszed az a fontos, hogy ertelme legyen. nem, a fontos az, hogy munka legyen es a kozgep csinalja:-)

nem baj, hamarosan majd atkepeznek es eszedbe sem fog jutni feltenni a kerdest, hogy "ennek mi ertelme", helyette rogton azt nezed, hogy mekkroa jot tesz ez a fidesz hazipenztaranak es a kedves vezeto es baratai ismet kiprivatizaltak maguknak nemi kozpenzt.

hat te mar semminek nem tudsz orulni??!:-)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: te figyu..
ha ez igaz es tenyek bizonyitjak ala nincs az a poltpeti amelyik leimadkozzak ezekrol a vasat,

de legalabb igen konnyen lehet belole eu-kina konfliktus..

gyakorlatilag most kiskapuzzak ki az eut, az eus erdekeltsegeket kinanak.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
:) Jaj már ezekkel a nem MER-kompatibilis, reakciós kérdésekkel. A lényeg, hogy közmunkásaink túrhatnak-fúrhatnak napestig. Mi meg bírjuk adóval, nem?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Szerintem arról van szó, hogy keleten és nyugaton is szeretnek megbízható, szavatartó társaságokkal biznicelni. Orbánék jelenlegi szövetségeseink, az eu megállapodásait és szabályait is felrúgják. A kínaiaknak se tartották be az ígéreteiket. Az ilyen bagázst senki nem veszi komolyan.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Valaki brutál gazdag lesz, abramovicsi értelemben 2014-re. A mi kárunkra, a mi verejtékünkből. Ez a négy év a fideszeseknek tényleg tündérmese.
Ha ezt összevetjük a spanyolok bénázásával kommunikáció és egyéb szintjén, nem csoda, ráadásul nekünk jól jön a görög kormányalakítás és a benyújtott félnormális jegybanktörvény.
Nincs is jobb, mint a felmelegített káposzta, nem igaz? Talán terem egy kis apró az ingatlan mellé kiflicsücsök barátnénknak is.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: A francba! Mindig elfelejtek nerül. Stupid me. Most megyek, és megrendelem a kövér szignálta alaptörvényt büntiből, hogy legyen mivel fejemet püfölni.:D:D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: kínaik nem hülyék, ha ezt el tudják játszani a környező országokkal is, lásd orosz-ukrán-szlovák-osztrák vasútvonal minket kikerülő kiépítése és szerződés kötése, vagy a fenti sav gyár bedölése stb-stb, akkor nem fognak ezzel az idiótával szenvedni, és szórni fölösbe a pénzüket, hitelességük vezénylóéknak 0, ezt meg a kínai sem szereti

- bankadóhoz, még néhány szösszenet:

inforadio.hu/hir/belfold/hir-504489
@Knósszosz: hja a debreceni kisvezér döntögetése után, az ív, csak felfelé vezethet, annál csak jobb jöhet ;)
egy két törés még bele fér, de a szárnyalás adott ;)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

"magyaran ha ekkora faszokat valasztunk akkor szivni fogunk."

No nem, a választás nem legalizál/legitimál bármit. A választás a jogállamiság kvintesszenciája, amely nem használható fel a jogállamiság megszüntetésére. A jogállamiság a társadalom "teste". (Nem pedig valamiféle "ruha" aminek ez a takony volt már szíves nyilvánosan minősíteni. Ekkor kellett volna az ELTÉ-nek azonnal visszavonnia a diplomáját.) A visszamenőleges hatály - a fizetőképesség megszüntetése pl.- nem lehet "választási eredmény".
Erre nem lehet jogállamban jogszerűen szavazni. Erre nem is szavazott senki. Ha igazad lenne, akkor pont ezzel "legalizálnád" orbán minden tettét.
Más kérdés, hogy ez a jogkontár pont ezt hiszi/teszi.
@Penivaldes: szegény gyermekem kicsit nehéz helyzetbe lesz, ha az említett két egyén szóba kerül a ziskolában, alkalmazhatja és megtanulhatja a kettős beszéd és újmagyar formulákat...
a hungarikum dakota unortodox kormányzásra van szép magyar kifejezés...

C I G Á N Y K O D Á S
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Úgy van, úgy! Ehhez járulok most hozzá én is, megyek melózni cseppet. Szorgos népünk győzni fog, meglásd!
@Pantagruel: :-DDDDDDDDD És harapás közben azért még idézte a szökött népi mély bölcsességű igazjómagyari parasztbácsi aranyköpetét, hogy "ilyen állat pediglen nincs is!"
szokott akarna az lenni, de Freud kivihogott belőlem: remélem, Vona egyszer szökni fog a csipetcsapatával együtt innen, anyira nem lesz tere.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Pláne!!! DE rúdugróléccel volt felszerelve, amikor odament, úgy tudta megharapni??? Akkor mehet is az olimpiára egy unortodox műsorszámmal: Valerij Brumel alapú zsiráfharapás.
@Penivaldes: Ez a legtutibb út megutáltani egy életre őket. Kötelezővé tenni, basztatni vele a diákokat. Szerbet, Rejtőt meg a többi idegenszívűt olvassák csak magukért, pont azért mert nincsenek bent a tananyagban. Én is így szerettem beléjük.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Lginkább ő telíti meg őket, amikor aszonypajtival cipőt mennek oda venni. Havonta, hetente?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Azt a szép képeset lécci 10 ezerért. Ne szarozz tanügyérkém, neked ezt kívülről kéne fújnod! Sőt magadra tetkóznod egy-egy szebb festményt belőle.
@a szív fészkei: a kötelezőket mindig hülyeségnek gondoltam.
@Knósszosz: Ja, ha lenyomnak a Mariana-árok mélyére és valahogy két év alatt felkapaszkodsz a peremig, akkor tényleg kurvajól teljesítettél ahhoz képest, hogy nem vagy elásva még lent.
@a szív fészkei: Hát a zsiráf lehajolt a csemegéért. Hát úgy.:D Tán kételkedsz szavamban?!:D:D:D:D
Ilyen nyilas söpredék kerül be Petőfi, Arany, Balassi, Radnóti, Móricz, Mikszáth stb. mellé, az nem büfé. Szégyen gyalázat, akkor is, ha nem olvassa el egy diák sem.
@Penivaldes: Ahogy itt irodalmat tanítanak, az botrány a köbön és minden olvasás meggyűlöltetése.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ezeket kell ellensúlyozni a söpredékkel. Hogy ne "zsidó" írta vers által legyen hazafi valaki a Nem tudhatommal pl.

Hogy ne Móricz-cal, Mikszáth-tal - akik keményen csesztették a nemesi Magyarország züllöttségét - döbbenjenek rá arra, hogy jézusmáriaszentjózsef, ma is lápvilágban fuldoklunk, mint anno!!

Ez nagyon is koncenpció, hidd el!
@sörtelen:
mit gondolsz, mikor dől rájuk a kártyavár?

meddig lehet kiszipolyozni a magyarokat?

a rab munka után az a költő/államtitkár/adócsaló mennyi extra adót fizet az extra profitja után amit a minimálbér töredékével és költségeinek nullázásával ért el? legalább 200%-os plusz adóval kellene sújtani az ilyen extraprofitot, akkor majd normális munkásokat szerződtetne vagy felgyújtaná az ültetvényét....nem akarjátok rágyújtani? akkor mi lenne? kis baleset

brühühühühühü
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ez gyakorlatilag komplett beismerő vallomásuk arról, hogy ja, ja, igazatok van: mi tényleg azt a molyos levitézlett világot akarjuk vissza és nagyon is sorry, hogy a mai nemzetközi helyzet, a gazdasági, politikai viszonyok nem kedveznek annak, hogy "tiszta" Magyarhont teremtsünk a magunk módján by Horthy.

Akkor legalább eszményítsük azt a kort, azt az "oly kort", amikor mindezt simán megtehettük mások kárára! Az akkori németek bezzeg támogattak ebben, ellenbógen Merkellel.

Ez erről szól, sima kútmérgezés.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Tegnap írtál a wannabe koszorúslányruhádról. Ez megfelelne? www.facebook.com/photo.php?fbid=10150967286037918&set=a.10150967284562918.406287.49501042917&type=1&ref=nf

Bár ez már nagyon patás cipi azért. Hordtam ilyet Kr. e 1000-ben persze, minden visszajön akkoriból.
@a szív fészkei: az, és szép irodalmilag, rohadjanak meg, igaz én a fasorban sem vagyok az új cigánymeggyes fűzfapoétához képest :D
Szóval tényleg ellopják az árvák uzsonnáját, a csecsemők alól a pelust, mindent: www.vg.hu/penzugy/befektetes/az-allam-viszi-a-babaszamlakat-is-378430

Mattolcsyra bízni????? [..]"Jövőre viszont már csak a Magyar Államkincstárnál (MÁK) nyithat bárki egy gyerek számára babaszámlát, sőt ha nem elégedett a jelenlegi szolgáltatójával, és át akarja vinni a számlát máshová, az egyetlen szolgáltató, akit választhat, a MÁK lesz. Ha a korábbi start-számlán a megtakarítás befektetési jegyekben vagy lekötött betétben volt, akkor az értékpapírokat el kell adni, a lekötést pedig meg kell szüntetni, és a számlakövetelést állampapírban, valamint készpénzben kell majd az államkincstári számlára utalni. Ez vélhetően azt is jelentené, hogy a korábbiakkal ellentétben tőke- és hozamvédett befektetési alapban, valamint lekötött betétben nem tarthatnák a szülők a gyerekük számára félretett pénzt, csak állampapírban."
@a szív fészkei: főleg a Petőfi kultuszuk megy az ember agyára.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Biztos az agárdi meeting a Boss-szal megihlette egy újabb klotyórohamos himnuszra.[..]"régészeti kutatásaim során
egyszer egy marék végbélkúpot találtam
egy megfejthetetlen feliratú régi
agyagcserépben
az első lépés
a világ természetes megértése
gondoltam rágás közben" Valami ilyesmit vérnék el a téma magasztossága okán. Innen: magyar-irodalom.elte.hu/prae/pr/200206/24.html
@Penivaldes: Mikor pedig Petőfit ez épp meghamisítja. Hisz látod, két éve őt is cenzúrázták március 15-én!
@Penivaldes: Koszorúslány mióta megy fehérben? Még a vendégek közt se illő ilyenben lenni, az csakis a menyasszony - azé az ártatlan, hatszor felcsinált, ill. épp szülés előtt álló fátyolban oltár előtt hasig kimetélve iruló-piruló liliomszál - színe. "Ártatlanság képe".
@a szív fészkei: én alapból frászt kapok a Petőfi rajongástól. Elvesz csomó időt az irodalomórákból. mintha nem lenne más csak Petőfi.
@a szív fészkei: az én esküvömön fehérben lesznek. hosszú fehér ruhában.
sosem érdekeltek a hagyományok.
@a szív fészkei:
/ide illik, pedig csak a véletlen műve, és a többi néma csend/

SEM EMLÉK, SEM VARÁZSLAT

Eddig úgy ült szívemben a sok, rejtett harag,
mint alma magházában a négerbarna mag,
és tudtam, hogy egy angyal kisér, kezében kard van,
mögöttem jár, vigyáz rám s megvéd, ha kell, a bajban.
De aki egyszer egy vad hajnalon arra ébred,
hogy minden összeomlott s elindul mint kisértet,
kis holmiját elhagyja s jóformán meztelen,
annak szép, könnyüléptű szivében megterem
az érett és tünődő kevésszavú alázat,
az másról szól, ha lázad, nem önnön érdekéről,
az már egy messzefénylő szabad jövő felé tör.

Semmim se volt s nem is lesz immár sosem nekem,
merengj el hát egy percre e gazdag életen;
szivemben nincs harag már, bosszú nem érdekel,
a világ ujraépül, - s bár tiltják énekem,
az új falak tövében felhangzik majd szavam;
magamban élem át már mindazt, mi hátravan,
nem nézek vissza többé s tudom, nem véd meg engem
sem emlék, sem varázslat, - baljós a menny felettem;
ha megpillantsz, barátom, fordulj el és legyints.
Hol azelőtt az angyal állt a karddal, -
talán most senki sincs.

1944. április 30.
@a szív fészkei: csakhogy megértsem, mi a különbség a babaszámla és egy bankbetét vagy életbiztosítás között amit akár külföldön is megköthet, mi az előnye a babaszámlának?
Basszus! tenytar.blog.hu/2012/06/26/kozoktatasi_torveny_javitgatasa_atgondolatlan_allamositas_es_totalis_centralizacio [..]"A „javítócsomagot" megvizsgálva, arra következtetésre juthatunk, hogy a változások tovább erősítik a centralizációt, az állam és a miniszter hatalmát. A magán-(!), és egyházi(!!) iskolák igazgatóit az állam nevezi ki, tankönyvet(!!!) a miniszter választ![..]Az államosítás kiterjed a magán- és az egyházi intézményekre is. Innen kezdve, ezekbe az intézményekbe is a miniszter nevezi ki az igazgatót, sőt ,az intézmények léte és működése is a miniszter által elfogadott tervtől függ. Kíváncsiak vagyunk, hogy a jogaikra olyannyira kényes egyházak mit szólnak ehhez a megoldáshoz.

Az állami irányítás rendszere a szakmai tartalom szempontjából szintén tovább erősödik. Az állam mostantól központilag szabályozza még a diákönkormányzatok, szülői szervezetek és diáksportkörök tevékenységét is. Nyilván a demokratikus állampolgári nevelés jegyében.

Miniszter által választott tankönyv

Bár már ez is épp elég elborzasztó, sokkal komolyabb hatása lesz annak, hogy egy másik, kapcsolódó törvényjavaslat szerint, a miniszter azt a jogot is megkapja, hogy egy pályázaton – minden előzetesen meghirdetett szempont és szakmai kontroll nélkül – kiválassza évfolyamonként és tantárgyanként az egyetlen kötelező tankönyvet. Ez a könyv lesz egyedül használható. A megoldás nemcsak szakmailag aggályos, de azt is jelenti, hogy a miniszter választottjai verseny és kontroll nélkül jutnak majd sokmilliós üzlethez."
@rodeo36: Nekem nagyok a gyerekeim, de úgy tudom, a mocsok szocik minden csecsszopónak nyitottak babaszámlát, ahogy kibújt anyukájából. www.babakotveny.info/ Itt biztos találsz infót.
@sörtelen: nemn legalizalom.
en azt mondom, ami a valosag. amik a tenyek. a valasztas kovetkezmenye, felelossege az allampolgaroke. pont. az osszes tobbi nyavajgas, kifogaskereses.

nem lehetseges sem jogilag, sem fizikailag, hogy a rossz vezetok valasztasat ne az allampolgarok igyak meg. utana lehet esetleg a jog eszkozeivel, de akkro mar megszopta a kedves ppolgar, torkig, a fulen is az folyik ki.

szoval igy tessek gondolkodni valasztasok elott, hogy mindenkeppen az egysegsugaru polgar lesz szopoagon ha rosszul valaszt (fidesz szavazok), vagy hagyja, hogy a rosszat valasztok tul nagy tobbsegbe keruljenek (passziv szavazok, akiknek a ketharmad koszonheto)

a tobbi suket duma.
@Penivaldes: Oksa. Úgy csináld, ahogy neked jó! Nekem nem is voltak, pedig kétszer is neki futottam a témának. De egyszer sem voltam fehérben, viszont terhesen igen. Az akkor még unortodox volt, ma meg követelmény szinte, De nem is templomban igeneltem.
@a szív fészkei: én ezzel úgy vagyok, hogy nem érdekel, hogy mit vár el a Mariska néni.:)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Kicsinálni tudja őket, persze,t naná. Úgy értem, nagyságukhoz és egyediségükhöz méltóan nem tud bánni velük. A költők, írók még kiszolgáltattobbak, mert a szavaikat egyszerűen meghamisítják a maguk érdekei szerint.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Hát tán nem rágta-e el már ez a kártékony banda az egészet? Agyon is csaphatná őket végre az eredményük...

Amúgy ezt Németországból tették fel. És rólunk jutott eszükbe ott.
@Penivaldes: Persze, kivéve, ha ő a legnagyobb nászajándok-adományozó... :-DDDD Akkor azért meghallgatnám.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Fehér ruhás szüzet ledöfő Szent Gyuri rendőrt se??? De finnyásak lettünk.
:D

Ez a tartalom jelenleg nem elérhető.A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni.
■Vissza a kezdőlapra.
@a szív fészkei: én akkor sem. :)
ha nem tetszik ne jöjjön el.
-no komment-

Felmentették Budaházyt

A Kúria kedden a korábbi jogerős elmarasztaló ítéletét megváltoztatva!!! felmentette Budaházy Györgyöt az alkotmányos rend erőszakos előkészületének vádja alól, mert nem követett el bűncselekményt.
@a szív fészkei: en nem latom, mert nincs facse accom..:-)

tudod, van egy olyan nezetem a vilagrol, hogy az ember az it vilagaban ket dolgot kerul el mindenkeppen, az egyik az apple termekek, a masik a facse...:-)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: igazabol csak bombat csinalt, politikusoka megolesere tett elokeszuleteket es be is vallotta...:-)

na most mossa le orban magarol, hogy budahazy nem az o megrendelesere csinalta a balhet:-DDD

ebbol meg nagyon csunya baja lesz a kurianak....
gyakolatilag most mentettek fel egy terroristat politikai keresre...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Igen, olvastalak erről. Én meg máshogy gondolom, mondjuk Apple-m nincs, az igaz.

Ha engem lekövetnek ez alapján, leszarom; amennyire érdekel a Face, annyit ott vagyok és kész. Van, akikkel azon az úton kommunikálok csak, néha jópofa hülyeségekbe futok, oszt annyi. Van barátnőm, akit a Facebooknak köszönhetek, miért rekeszteném el magam ettől? Se Kubatov se más genya nem fogja ezt elérni. Ha megunom, nem megyek oda többet és kész. Ahogy az iwiwre se már mióta. De valamire anno az is jó volt.

Én már nem az ismerősi kör nagyságára hajtok, van vagy 35 ember, abból kontaktusban vagyok rendszeresen vagy hárommal. Ez csak egy csatorna az élethez számomra. Neked meg nem az.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Összenő, aminek össze kell. Hídfoglalás is saját ötlete alapján volt, mi????
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: akkor ezen apropón, csak ennyit, tudom még ez nem az a kor, még .... de ha marad a tendencia, és maradnak a hortista ideák, akko hamar eljön, és még 10 év sem kell hozzá, mint akkor.....

TÖREDÉK

Oly korban éltem én e földön,
mikor az ember úgy elaljasult,
hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
befonták életét vad kényszerképzetek.

Oly korban éltem én e földön,
mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,
az áruló, a rabló volt a hős, -
s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,
már azt is gyűlölték, akár a pestisest.

Oly korban éltem én e földön,
mikor ki szót emelt, az bujhatott,
s rághatta szégyenében ökleit, -
az ország megvadult s egy rémes végzeten
vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.

Oly korban éltem én e földön,
mikor gyermeknek átok volt az anyja,
s az asszony boldog volt, ha elvetélt,
az élő írigylé a férges síri holtat,
míg habzott asztalán a sűrű méregoldat.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Oly korban éltem én e földön,
mikor a költő is csak hallgatott,
és várta, hogy talán megszólal ujra -
mert méltó átkot itt úgysem mondhatna más, -
a rettentő szavak tudósa, Ésaiás.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1944. május 19.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Na ezt is ott találtam most:"„A romkocsmák félhomályában merengő, állástalan diplomásokkal ma Dunát lehet rekeszteni, de ez sem nekik nem jó, sem az országnak.”
(Orbán Viktor a Parlament tegnapi ülésén)"

Ő csak tudja, mi a megfeszített munka - látja a rabokon a cigánymeggyesben...
@a szív fészkei: persze, vannak elonyok csak nem eri meg imho.

olyan szinten adathalasz a facse es adja ki az adataidat harmadik felnek, amit nem ad ki arr ameg nem tud vigyazni. ezen kivul vegleges a dolog, soha tobbe nem tudod torolni, minden egyes leutott karakter, minden egyes feltoltott kep, komment rogzitve van es lesz.

konkretan ezert keszult. a social network a csali. az adataid, az informacio a fogas:-)

es tudod, azert hivjak a jelenlegit informacios tarsadalomnak, mert az informacio a legdragabb dolog jhelenleg:-)
@a szív fészkei: kédem én, és nem is olyan rég, a messzi Albion-ban őkigyelme miket is csinált ifjonti korában a füstös Pub-okban, jahh hogy talán ugyan ezt, tekintetes vérbíróság, nincs több kérdésem...
@a szív fészkei: ezert egyebkent megterdemelne, hogy ugy rugjam szajba sipcsonttal hogy ne legyen az a szajsebesz aki 10nel kevesebb mutetbol rakja ossze....

pedig nem vagyok diplomas, allasom is van es nem jarok romkocsmaba, de orbannak a barcabitrolo, paraszt kurva anyjat, aki pont egy voros partitkarnak tudott szulni egy ilyen murtans kis rosszindulatu gorcsot....
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "s ki néma volt netán /s csak lelkesedni rest, már azt is gyűlölték, mint a pestisest." -ez már pipa, megvan.

"mikor ki szót emelt, az bújhatott,/s rághatta szégyenében ökleit" - erről Szalma, Ángyán majd mesélnek, ha még tudnak.

A kéjjel ölés lassan már folyamatban lesz.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "de ha marad a tendencia, és maradnak a hortista ideák,"

elobb fogjuk leusztatni oket a dunan, ebben biztos vagyok:-))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Épp tegnap hallottam, a külföldieknek - akik még itt élnek és undorodnak Orvbántól és bár kedvelik BP-et, de nem mernek miatta venni itt semmit és hosszabb távra tervezni se magán- se közcélokra - a romkocsmák nagyon is vonzóak és jópofák. Gazdag, jó állással bíró,nem is fiatal emberekről beszélek.

Ez van, látod, mindig felfeslik a mátrixa: véres kétségbeeséssel irigyli a szabad légkörű emberektől ezt a hangualtot és érzést. Mert ő csak egy nyomi görcs, jól írtad.
@a szív fészkei: ponmtosan
orban egesz eletet, politikai palyafutasat a kisebbsegi komplexusa es az irigysege motivalta.

valamint afelett erzett duhe, hogy egy botlabu fasz, nem focista...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: úgy legyen

@a szív fészkei: igen, sajnos a lépcsők fogynak, és a szőrnyű cél, már oly közel...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Tudom,látom, mire használja Zuckerberg - volt pár etűd erről kedvencemben, a Férjem védelmében címűben. De vállalom a felelősséget minden leütésemért és képemért, pont mert tudom.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: én Sipivel hiszem és remélem, hogy őrá fog ez az egész tetves trágyadomb, - amit összehordott itt - ráomolni előbb.
A következő lépcsó talán a Levente képző, tudom még nincs ilyen, de megint a folyamatok:
-kötelező torna óra,
-kötelező honvédelmi ismretek,
-kötelező magyarkodás,
-kötelező ideológiák /költőnek erős jóindulattal nevezhető írók, költők/
-kötelező állami ideológia, retrográd fejlődés
-butítás, bezárkózás, harc, gyűlölet, megosztás

hvg.hu/itthon/20120626_minden_napos_testneveles_ora
@a szív fészkei:
kösz, megértettem, kinyitottam...ez olyan nesze semmi fogd meg jól...szerintem nem kell igényelni, basszák meg és nyitni egy életbiztosítást 20 éves kinyithatósággal...amire egy svájci vagy osztrák bank olyan kamatokat tud fizetni, hátha még kombinált életbiztosítás és vagyonbiztosítás meg minden egyéb, hogy amikor a kedvezményezett kinyitja, akkor az egyetemi költségeit, diplomáig állja belőle, vagy lakást szerez és maga fizeti az egyetemet ha akar egyáltalán ...
szóval az összege a babának nagyon nem "baba"

brühühühühühühü
Brühühühühü ott az új post. :)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: A kötelező torna óra és honvédelmi ismeretekkel mi a szar bajod van?? ;)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
ezt egy szóval a francia: PARVENŰ-nek az angol meg: SNOB -nak nevezi

a semmitsemérő, tehetségtelen, felfelé nyaló lefelé taposó senkiházi, akit lakájnak sem alkalmaznak csak sarki fakabátnak

a cigánygyerek arra sem jó nem jól áll rajta a fakabát

brühühühühühühü
@Gábriel angyal: köszi, megadtad a választ, itt is, meg a másik poszton is
@Gábriel angyal:
találd ki...ha nincs hol tornázni csak csuklólazítást és a honvédelem a törpe védelmét jelenti akkor elbaszott idő a gyerek életéből

te matek helyett is eztetetetetet tanítanád hadd edződjön az ülőizma és a zagya minél zagyvább legyen

brühühühühühühü
@rodeo36: Na persze ha Fidel javasolná a tornát a gyerekeknek az frankó lenne. Ép testben ép lélek nem? ;) Egyébként tanuljanak matekot és egyéb fontos szellemei és lelki tananyagot de igenis edzék a testüket is a lurkók.
@shinichi: Hátugyi, ez sokoldalú választ igényelne. De őszintén bevallom, igazából nem érdekel annyira, hogy összeszedjem magam, mivel egy blog nem a dolgok érdemi kifejtésének helye, a nick felpuhítja (nem zárja ki, de lehetővé teszi) a szólás felelősségét és az érvelés logikai kötelezettségeinek érvényesítését, stb. Én nem hogy nem vagyok jobb Deákné vásznánál, de magam vagyok Deákné vászna.
A (Kelet - Európában) parttalanná engedett bankmechanizmusok (ennek mikéntjéről és okairól szóló belső információim közreadástól most eltekintenék) és a szabályozott bankrendszeri működés ég és föld. De bankok kötelezettségei helyes megközelítésére hadd idézzem egy fárosz példáját egy másik blogból:

@Mészáros Laci:
"a világ nem úgy működik, hogy a villanyszerelő a bankár lakásában csak összesodorja a vezetékeket a kötéseknél, mert így olcsóbb, és az apróbetűs részben felhívja a kockázatokra bankár figyelmét, majd mossa kezeit. A villanyszerelő ugyanis NEM TEHETI MEG ezt, személyes büntetőjogi felelősség terheli -- a bankár miért állna efölött?"
/Örülünk, Vincent? Egy bankár naplójából./

Amúgy miért is hörög a világ a globalizált pénzmechanizmusok feletti szabályozási jog megteremtéséért?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Miért szerinted a fiatalság legyen fűves cigis lekvár testtel?? Ne légy lütyő. Azért mert a fidesz javasolja a tornát akkor az már nem kell??? :)
@Gábriel angyal: szétrepedt a segged? egyseggel két blogot?
@Gábriel angyal: te is tahó...edzzék és nem edzék mert az múltidő egyes szám első személyben

te is inkább tornáztál meg kilengtél, mint tanultál

brühühühühühühü
@rodeo36: Óóóó bazz na csak írj majd el te is egy betűt a jövőben. Egyből külföldre szakadt magyar tahó leszel. :)
@Gábriel angyal: sarkítasz, így NEM kell, kötelezően NEM kell, háttér nélkül NEM kell, hazafiaskodó mázzal leöntve NEM kell, túlszabályozva NEM kell,

folytassam, vagy sikerült megérteni? ez megint csak arra jó, hogy leplezzük a rothadó szart, és nekem nagyon nem tetszik az a vonulat amit látok, és leszarom hogy ez miatt, lelügyőznek, hülyéznek, barmoznak, idiótáznak

Gyözzenek meg, hogy rosszul látom, de amíg ez nem történik meg, addig úgy tekintek rá, mint a mindenkori hatalom elnyomási, megtörési törekvéseire.
@Gábriel angyal: fidel megtanította írni olvasni a 98% analfabétát és ellátta orvossal annyi orvost képzett, hogy minden körzetben van egy orvos aki ott lakik, mert ad neki egy kétszintes házat ingyen ezért ellátja a betegeket...torna is van egészen a halálig de azt csak részben kötelezően és nincs honvédelmi ismeretek mert van népi fegyverkezés és állandó ügyelet éjjel nappal...tudtommal nincs olyan tantárgy hogy hazaszeretet meg izé mert ...vidámak a tengerészak irány a bodega

brühühühühühühü
@Gábriel angyal: és akkó' mi van? múlt időben? brühühühühühühü
@sörtelen: a bankar nem villanyszerelo...

a bankar az aramszolgaltato. a villanyszerelo az a befektetesi szakember, akit a kedves eladosodott felkert es megfizetett, ha nem ertett a penzugyekhez, de megis peznt akart kezelni. jahogy ilyen szakembert senki nem bizott meg?

na ezert baszta agyon a sok hulyet az aram.
@rodeo36: Nézd, ahogy én értelmezem, egy alanyi jogon járt minden honi újszülöttnek. Most mit kavarnak vele, az más tészta, gondolom, lenyúlnák ezt is valahogy maguk alá gyűrve az egészet, meg az állampapírkáikat akarják bebetonozni. A szociknál nem volt megkötés, adták, hogy szaporodjon a nemzet!

És ez nem a jövőről gondoskodni tudóknak - gyereküket ab ovo egyetemre küldőknek - szólt elsősorban, hanem olyan kölykeknek, akiknek tán az életkezdéshez majd ez lesz az első és utolsó fogódzójuk.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: De nézd meg, ez a nagy sportoló hogy néz ki a meggyesben! Pláne, hogy cári vasgolyós módszerrel fogyasztják állítólag!!!! www.168ora.hu/itthon/golyokkal-fogy-orban-viktor-81270.html Nem látszik a hatása, mit mondjak.
@Gábriel angyal: Cica, van olyan kábszer is, hogy kigyúrt testtel önti magában a szteroidos szarokat, amitől akkora a karizma, mint a Gellérthegy, csak kicsinálja ezzel mindenét, de külsőre maga a robbanó erő. Na bazz.

Gyere Orvbáncsek füstös romkocsmás faszságával meg a pehelysúlyú nyápic bölcsésztoposszal, oké!!

Közlöm baba, hogy a fiam 186 magas, focizik, sok évig úszott, vízipólózott, nemsokára evezni megy majd, bicaj, sí sem idegen tőle - de romkocsmázik, ha teheti. Haverjai hasonló paraméterekkel, ugyanígy. Ja dolgoznak is keményen ellenbógen Orvicsekkel és banditáival... Na ezt kapd ki Krapky!

Legyen mozgás persze de értelmes: pl. úszni minden büdös kölyket tanítsanak meg hatévesen, mert minden nyáron teli vízihulákkal minden part!!!
jav: magába önti

ba-be , ban-ben, Hommáge á Grétsy Tanár Úr!
@rodeo36:
Talán érdekel, témádba vág:
magyardiplo.hu/archivum/2012-januar/663-a-bermaximalas-amerikaban

Továbbgondolva: meg kellene alapítani a Polgári Szocialista Pártot.

Mielőtt mindenki jatagánt vagy egyebet ragadna, javallom:

Tütő László: "Kik a marxisták, és miért nem akarnak kommunizmust?" (In.: eszmélet, 93. szám, 2012 tavasz., p. 149-159.)
index.hu/belfold/2012/06/26/bozotvagoval_kaszaboltak_le_egy_hajlektalant/
Ez nem véletlenül a mi inkább öljünk hajléktalant mint magzat haverunk pár héttel ezelőttről? :O
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"... akit a kedves eladosodott felkert es megfizetett,..."
Tátongó lyuk a logikai sorban. :)
@sörtelen: nincs ott semmilyen tatongo lyuk...

tudod, normalis emberek ELOSZOR gondolkodnak..

ami neked tatongo lyuk az mashol be van fedve az elore gondolkodas suru szovetevel...

koszonom, hogy ramutattal, hol van rettenetesen elkurva ez az orszag:-)

koszonom, hogy demonstraltad azt a gondolkodasmodot, amit le kellene vetkoznunk vegre.

koszonom, hogy demonstraltad, milyen koncepciotlan viselkedes vezetett a jelenlegi helyzethez:-)
@sörtelen:
amíg profittermelés megy és nem a jólét bővített újratermelése addig kár dolgozni

tegnap elfogadta az USA legfelsőbb bírósága az arizonai bevándorlási törvényt, bárkit aki illegális azonnal deportálhatnak

most meg az van onnan másik államokba mennek vagy haza vagy nem emigrálnak sem legálisan sem illegálisan és akkor az amerikaiakat meg kell fizetni mert az meg nem megy bizonyos szint alatt, nem éri meg neki...úgyhogy meg lehet azt is baszni, amit addig egy emigrás csinált azt mont 3 vagy 4 őshonos fogja drágábban és nem fogják a terméket venni mert szar minőség és akkor az amerikai mezőgazdaságot is meg lehet baszni mert az is emigránsok éhbérére épült, azok visszamentek Mexico-ba bye bye

brühühühühühühü

ez lesz a magyar helyzet is ha nem lehet puskával sem munkára kényszeríteni akkor megbaszhattya a tudományát a TEK is ma már nem érdemes semmit sem dolgozni Magyarországon többe kerül dolgozni, mintha nem csinálnál semmit

számoljál
@sörtelen: félreértetted a cikket...jövedelem maximálás az nem bér maximálás

és olvasd a másik bejegyzésemet
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: vagy gördeszkázzanak, menjenek ki a térre. az mindig jobb, mint a tornaóra.
:)
@Penivaldes: jah

en masfajta tekeresre gondoltam..:-)

egyebkent jah, nem a tornaoratol lesz sportos az ifjusag. attol csak tobb lesz az alkoholista, egykor szepremenyu bukott sportolo az iskolakban, akik meg akarjak kurni a 14 eves kiscsajokat:-)

legalabbis akiket en ismertem tornatanarokat ket kategoriabol kerultek ki, az egyik a katonas aki azt hitte a seregben van, amasik meg a bukott sportolo, vagy elsportolo arnyekaban felnott kevesbe tehetseges testver:-)

felkre ne erts, en sportbarat vagyok, eletembol 27-28 ev ment el kulonbozo sportok muvelesevel..

de a tornaora egy faszsag ami pont arra jo, hogy akinek lenne kedve a mozgashoz, na annak is elvegyek.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: látod egyetértünk.
főleg, hogy nagyrészt gimnasztikából, meg bordásfalra mászásból áll az egész tornaóra nagyrészt. nem veszik figyelembe az adottságokat.
@rodeo36:
Mit értettem félre???
"Felix Adler, aki a huszadik század elején az Országos Gyermekmunka Bizottság (National Child Labor Committee) alapítójaként és elnökeként vált híressé, fogalmazta meg elsőként ezt a követelést. Mint kifejtette, a munkavállalók kizsákmányolása révén egyesek hatalmas vagyonokhoz jutnak, amelyek az amerikai politikai életre korrumpáló hatással vannak. E hatás korlátozása érdekében igen erősen progresszív adórendszer bevezetését szorgalmazta, amelynek kulcsa elérné a száz százalékot annál az összegnél, „amely a kényelmes és minőségi élethez bőségesen elegendő”.
Ha nem csak a címet olvastad volna - mint felteszem -, hanem magát a cikket, akkor már az elején olvashattad volna, hogy a címmel ellentétben nem a bérek, hanem a jövedelmek maximalizálásáról van szó. (A magas (munka)_bérű_ ember nem képes kizsákmányolni, csak a magas (tőke)_jövedelmű_.)
Nem bánsz te egy kissé lazán a minősítgetéssel? Há?

Melyik másikat?

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Az önelégültség a hübriszhez vezető út kockaköve... Aztán jönnek az erinnüszök és nézhetsz :)
A lyuk a bankár és a hitelfelvevő közé beépített "villanyszerelő". Nincs ilyen a példa szerint: a bankár köteles a feladatát úgy ellátni, hogy a hitelfelvevő valamennyi lényeges szempontot _minden előtanulmány nélkül_ ismerjen és mérlegelni tudjon.
Az adósság devizában- törlesztőfedezet forintban" kockázatra _nem hívták fel a szerződésben_ a figyelmet. (Az a sok "brókernek" nevezett bohóc aki a "terméket" értékesítette a hitelfelvevőnek, annyit se tudott a hitelezésről, mint hajdú a harangöntésről. A banki felelősséget pl. erről az oldalról is vizsgálni lehetne. A biztosításoknál vajon miért lett OKJ-hoz kötve?
Tessék utána nézni. Egyúttal annak is célszerű lenne, hogy mit is kell, és kiknek levetkőzniük.
@rodeo36:
"... ma már nem érdemes semmit sem dolgozni Magyarországon többe kerül dolgozni, mintha nem csinálnál semmit."

Nem lehet ennek az oka az, hogy a vállalkozások ügyesen lerázták magukról pl. a munkába járással összefüggő közterhek viselését (MÁV, BKV csőd?), hiszen az ebből fakadó terheket a munkavállalókra lökhették anélkül, hogy emiatti profitnövekményük adóterhét (MÁV, BKV) a kormányok növelték volna? Hogy ez jogos lenne a részükről? Akkor a termelőeszközöket is lassan a melós vigye magával?
És mennyi minden löktek még le magukról...
"Csökkenteni kell a tőke munkával kapcsolatos terheket..." Persze. Meg a közkiadásokat, ugye.
A magyar tőke versenyképességét növelni a magyar munkás versenyképtelensége árán.
Egyszerű ez, mint a fagolyó.
@sörtelen: Bkv?! Ezt sosem értettem, egy ilyen nagy városban, mint Pest, vagy vezetsz, vagy bkvzol, vagy órákat gyalogolsz. Ezt ugyan miért kellene a munkáltatóra strófolni?! A máv, volán az természetes, ezért nem is vesznek fel senkit, akinek fizetni kellene a bérletét. De a bkv, az max kedves gesztus egy budapesti lakosnak, de nem elvárás.
@sörtelen:
elolvastam a cikket, pont jövedelemről beszél és nem bérről mialatt a cím bért mond (önellentmondás)... te és én mind a két megközelítésben egy véleményen vagyunk, ha nem duzzognál jobb lenne...a magyarok problémáját a magyaroknak kell megoldnai és nem hivatkozni galaktikus problémákra...én régóta mondom, hogy egy teljes munkabeszüntetés megoldaná a gondot ..."forradalom" nélkűl
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Mellé beszéltek megint. :)

youtu.be/-CtFr-NEnEs

Persze ha nem mentették volna fel akkor na ugye megmondtuk, meg jogállam stb. Az igazi terrorista pedig kúrcsány és társai. Eljön az idő, amikor ő is a méltó helyére kerül. :)
@a szív fészkei:
Akkor magyarázzad megfele, hogy én itt Budipesten, a nagyjából 150 méteres tengerszit feletti magasságon, mitől kaptam el a keszonbetegséget?
Ne húzd a klavit pötyögésközelbe, a kérdés Radnótias volt csupán.
@a szív fészkei:
Haha-hűha! Irigyled az esti kávémat? Mé kell a monyitorra köpetned velem-:D:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
"... Ezt sosem értettem ... "
Talán az iparűzési adó jogalapja felől kellene közelíteni.

@rodeo36:
A magyarok problémáját _nem_ a magyarok okozzák. A magyarok csak - egyedülálló módon - ellehetetlenítik a megoldás(uka)t.
Persze ez sem semmi...
@Knósszosz: Gyere át a másikra. Ahol Viktornak a romkocsmák léte és közönsége fáj. Nekem meg ő, de egyre jobban.
@a szív fészkei: Benézek, de most éppen hamburgert főzök, saját (hentesi) darálású marhahúsból. Hagyma, fokhagyma, só, bors, ragasztónak pici tojás, puffancs, saláta, paradicsom, csípős keccsup estébé.
brühühühühühü
@Penivaldes: csak azé montam, mer kezdő séf koromba pici vizet öntöttem alá, má hogy párológgyon:) nem köllött volna, olyan lett mint egy elbaszott bolognai alap, iz&bűz nélkül. mentünk jíroszt zabálni utánna... de a haverom azóta ba...ogat vele, melesleg igaza is van. Má tom hogy sütni köll-:D
@sörtelen:
azt vedd figyelembe, hogy a magyarok ugyanazon körülmények között léteznek mint a többiek, mint a Naprendszer a Tejútban....semmi kivételezés...csak -ahogy látod- öntökönszúrás, hacsak nem töketlenítés...
@Knósszosz: eztet fasírozottnak híjjuk és kell bele liszt meg egy kis prézli a tojás mellé és alaposan össze kell gyúrni valamint nagyon forró olajban gyorsan kell kisütni, kívűlre is jó ha beleforgatod a prézlibe...a hamburgert csináld túlfűtött sütőben egy jó vastepsiben a kolompérral egyszerre és hagyma darabokat is közé kell pukkasztani alaposan bezsírozott tepsiben...

brühühühühühü
@rodeo36: az ám! vas tepsi de még inkább vaslap, és a többi amit montál!
az usát nem komázom, meg nem is azék a hamm bereger mer az ugye áthajózótt az óceánnon mint német izé. zusa lófasz. a hamberger jó eledel mer marhahús, zőccség, meg kinek mi hozzá-bele az nem rossz
csak a mk'donelsz szar de az nagyon
én imádok zabálni meg a szart is meg tom különböztetni az értéktől, ezé
asszem te is ínhjenc volnál fost nem eszel
én se
csak saját készítésü pogácsát marhábul
az nem ámerikai, az ehető
@Knósszosz: hát még ha félkövér gyesznóból darálod, oldalast és tarját kell megdarálni és utána összegyúrni a fokhagymával, fekete borssal, sóval tpiros csípős paprikával zsemlemorzsával és liszttel meg persze tojás hogy jól összeálljon, majd amikor jól meg van gyúrva kiformázni megforgatni morzsában és forró zsírban kisütni...serpenyős krumplival és kovászos uborkával tálalod meg sörrel...vasserpenyőben sütöd...hát ha még lenne sparherted jó akácfával begyújtva és levéve a karikákat nyílt tűzön a serpenyőt ...az a vidám

az amcsik hembörger-nek hívják és amikor lebaszom őket hogy az hamburger mert németűl Hamburg "oo" val és nem u ugye mert a "sure" azt pontosan úgy ejtik mint te otthon a "SÖR"-t brühühühühühühühühü
@rodeo36: Ne kínozz!! Amúgy én nem vagyok otthon, ha ki is közösítenek innen, akkor se nem. Én Madridban, Barcelonában, Palermoban, Iraklióban vagyok otthon. Elvették tőlem a mocskok az érzést, ami ide köt. Ezt tartsd szem előtt, ha kérhetem! Persze nem van elen érzetem panóniával szembe, de most mégis van. majdha lesz normális élet errefele akkor rendbe jövök. de addig a harmincévig nem akarok várni
ha lesz lehetősség elhúzok inenenen a p-haszra
@Knósszosz: Hú, erre most megéheztem. Volt uram szerint ebbe a masszába belekeverni márványsajtot, az valami isteni, ott kint ők így csinálják.
@sörtelen: "Nincs ilyen a példa szerint: a bankár köteles a feladatát úgy ellátni, hogy a hitelfelvevő valamennyi lényeges szempontot _minden előtanulmány nélkül_ ismerjen és mérlegelni tudjon."

roviden lofaszt:-)

majd ha hentes koteles lesz sutesi tanacsokat adni, hogy bena mrcsi oda ne egesse a flekkent. na akkor:-)

te csak szeretned, ha ingyen kapnal penzugyi tanacdsot, de ingyen az sem jar. meg kell fizetni a tudast.

hagyjuk mar abba a hulyenevelest. elkurtak a hitelesek. nem kicsit, nagyon. jo lenne tudatositani bennuk, mert ha nem verjuk bele az idiota fejukbe azt, hofgy elbasztak es szenvedjenek, mert elbasztak akkor olyan kolykoket fognak a vilagra potyogtatni akiknek azt tanitjkak, hogy baszd csak el nyugodtan, legyel egy elhetetlen balfasz, majd az okosak penzebol kisegitenek.

annak meg az lesz a vege, hogy az elet lesz a fedezet, mert elobb--utobb kihuzzuk a belet annak, aki a mi pocsunket veri a csalanosba. erted, ugye?:-)

mert abban az esetben, ha nem tehet rola a csorinbger rongyrazo balfasz, hogy elzalogositotta a jo edes anyjat is a egy kanari nyaralasert, akkor nekem jutalom jar haverom, mert nem tettem ezt..

szoval szeretnem tudni, hogy hol a 10 milkam amit _nem_ buktam el azzal, hgy nem vettem fel agyatlanul chf hitelt? ki fizeti ki nekem?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
A harag nem jó tanácsadó.
A hitelszerződés két -egyenrangú !- fél közötti megállapodás, ahol a gazdasági célok tisztázottak, szövegszerűen rögzítettek és aláírással elfogadottak. Az egyik fél helyzetéből fakadó gazdasági erőfölénye nem fejeződhet ki abban pl. hogy a jog szerint az előre nem látható esetekben kötelező közös kockázatviselés (mértéke a szerződésben rögzítetten oszlik meg, de értelemszerűen nem lehet 100 - 0 %)kizárólag az egyik fél kötelezettsége. Ha tehát az egyik fél erre irányuló gazdasági szándékát elhallgatja, az szerződéses _partnerét_ megtéveszti.
Innentől kezdve rakásnyi kötelmi jogelv (például a jóhiszemű joghasználat) sérül, és egyáltalán nem a hitelfelvevő az élhetetlen balfasz hanem a hitelnyújtó csaló szemét állat.
Befejezésül: vajon miért csak magyarországi leányoknál lehetett ilyen visszaélés-szerű szerződéseket kötni?
Az pedig, hogy a "csorinbger rongyrazo balfasz" mire veszi fel a hitelt, a hitelezőnek (fogyasztási hitel esetén) semmi köze. Ha a visszafizetést nem
látja biztosítottnak - ne adjon hitelt.
De itt ez a bankokat egyáltalán nem érdekelte, mert akár a lakást is elvehetik a fejük fölöl - ez tökéletesen kielégítette őket a hitelfedezet érdemi - és szakmai! -- vizsgálat helyett.
Abból, hogy a hitelfelvevő "hülye", egyáltalán nem következik jogszerűen, hogy a hitelező azt tehet (vele) amit akar. Azért nem mert, mert valóban okos emberek becsületesek is, és a jogszabályok megalkotásának elvei tartalmazzák _törvényes követelményként_ az erkölcsi vonatkozásokat is. Olyannyira, hogy ha nem érvényesíti a szerződésben, akkor ez birói úton _kikényszeríthető_.
Szóval csak óvatosan a csalánnal és a faszveréssel.
@sörtelen: forditva ulsz a dakota lovon, az a baj..

tudod en szocialdarwinista vagyok. hulljon a fergese. akinek annyi esze volt, hogy nyaklo nelkul vette fel a hitelt, az szopjon. ne en szopjak es ne a bankok - es azon keresztul ismet en, mert az ne legyen ketseges, hogy az ilyen patrazitak altal okozott kar az en koltsetgeimben fog jelentkezni...

tehat konkretan az ilyen biroi kenyszeritesek tolem fognak lopni. ugyhogy dupla belkihuzas:-)

es ez nem harag kerdese. ez olyan, mint amikor az ember csotanycsapdat helyez ki. a sajat erdekeimet kell megvedenem a sajat szferamba betolakodoktol. egyszeruen lehet tekergetni jogilag ahogy tetszik, de mindenkeppen az tortenik, hogy valaki balfasz, nem fizeti meg a szakembert, agyatlanul koltekezik majd mason akarja behajtani. ennyi.

azert, mert nehanyan nem mtudjak felfogni azt a tenyt, hogy kurvara nem jar a sajat tulajdonu lakoingatlan, kurvara nem jar az auto es kurvara nem jar a kulfoldi nyaralas mindenkinek, csak aki eleget keres hozza. es aki nem keres eleget ahhoz, hogy osszegyujtse az annyit sem fog keresni, hogy a hitelt kifizesse. a banknak viszont nem dolga fogni a sok idiota fasz kicsi kezet. a banknak nem dolga gondolkodni helyete, nem dolga ingyen befektetesi tanacsokat osztogatni. a bank egy penzintezet, ahol abbol indulnak ki - mert masbol tilos nekik -, hogy felnottek teszik be a labukat, akik felelosok a donteseikert, nem szabadjaraengedett hulyegyerekek akik a elboltolnamk az anyjukat is egy fel kakasosnyalokaert csak azert, hgogy lenyugozzek a szomszedot, akinek nincs kakasos.

hianyolod a szolidaritast? szolidaritok en..
szolidaritok azokert, akik gondolkodnak es tesznek magukert, nem pedig zsebreteszik alovet aztan nyignak, hogy valaki mentse ki oket. veluk nem szolidaritok, mert parazitak. ingyenelok. a tarsadalom ballasztjai. ostoba emberek, akiknek jelentos reszuk van abban, hogy bizony ennyire ulunk a szarban. felelosek, ha ugy tetszik....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Oké,
kívánom, hogy életed minden helyzetét oldd meg egyedül. (Legyél képes.)

De nyigásról majd szó se essék. Gyanítom, fogsz te még csodálkozni, de nagyon...
@sörtelen: te figyelj mar..
balfasznak lenni nem dicsoseg.
ne akarjuk legitimizalni a masok faszanak csalanosba martogatasat. tudod, ahhoz agenitaliahoz tartozik egy ember, aki meg tudja oldani a problemajat. es ha a paraztiak valnak problemava, azt is meg fogja tudni oldani.

es 40 eves vagyok. ennyi ido alatt boven megtanulja az ember, hogy senki masra ne biuzza a problemait, mert el lesz kurva. ahogy te kurod el most pl a devizahitelesek problemajat, mert bena balfaszbol most allitod at a statusukat tolvaj paraztitara, ami elegge komoly minosegi eses es akar vascso is jarhat erte:-)

tehat te nem megoldod ezzel a problemajukat, hanem elmelyites, mert a hozzam hasonlo, onallo, problemajukat megoldani es eletuket managelni kepes emberek azt fogjak latni, hogy a nyakukba ultetnek semmirevalo csocseleket, hogy szivjak a veret. tehat igy csinalsz a hulyekbol ellenseget a szamunkra.

nem kellene ebbe belefolynod szerintem. azt felejtsd el, hogy egy pillanatig is onkent segitek ezeknek az embreknbek. ha viszont kenyszeritesz, az ellensegemme teszed oket es magadat is. a kontraszelekcio ugyanis rossz megoldas, ez bebizonyosodott a cuclizmusban.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Fejezzük be, nagyon nem egyformán látjuk a dolgokat.
Lendületes és zürzavaros balfaszozásba kezdesz, meg a te véredet szopó hülyékről, parazitákról írogatsz, stb. anélkül, hogy csak egyszer is azt olvasnád amit írok.
Ki a franc beszélt arról, hogy a felvett hitelt kamatostul nem kell visszafizetni? Én nem.
Én csak azt a tényt állapítottam meg, hogy az árfolyamkockázat terhét jogtalan és becstelen egyoldalúan a hitelfelvevőre hárítani, (hiszen ellentétes deviza-árfolyamváltozás esetén a bank baszna csökkenteni mind e tőke, mind a (jogtalanul) devizában terhelt költségek összegét.)
Az _sehol a világban nincs_, hogy egy hitelfelvétel "nyílt végű" csak itt ebben a korrupt és tolvaj országban. Alapdolgokat nem tudsz, csak hőbörögsz. Tedd a továbbiakban egyedül, ehhez én nem kellek.
De tényleg zárjuk le, a banki árfolyamnyereségek képződésnek folyamatát tessék szakirodalomból begyűjteni. Az meg külön téma, hogy a hitelfelvevő fasz, élősdi és ne kapjon közpénzből támogatást, a nemzetközi bankszektor pedig (amely szerinted nem faszok gyülekezete, sőt) Euró-billiókat kap a minden szakmaiságot nélkülöző működése veszteségeinek fedezetére, NB a hülyék költségvetési befizetéseiből...
Over.
@sörtelen: "Én csak azt a tényt állapítottam meg, hogy az árfolyamkockázat terhét jogtalan és becstelen egyoldalúan a hitelfelvevőre hárítani, "

nem jogtalan es nem becstelen.
ugyanis a spekulacioban benne van a "rabaszol" faktor is.
a chf hitel pedig nem mas, mint valutaarfolyammal torteno spekulacio.
nem jott be a balfasozknak. ennyi tortent. annyi agyuk nem volt, hogy ok maguk fogjak felverni az arat azzzal, hogy tomenytelen sok frankott vasarolnak. ugyanis igy mukodik a piac. es nincs az a birosag, vagy torveny aki ebbe beleszolhat. nem fog maskent mukodni barmennyire is szeretne nehany idealista torvenyekkel a vegletekig szabalyozni a piac mukodeset. nem lehet. ki fog torni. sikerult az alkoholfogyasztasrol leszoktatni az embereket? azt nem, de sikerult a szervezett bunozes alapjait megteremteni a torevenyhozasnak. sikerult a drogfogyasztasrol leszoktatni az embereket? azt nem, de sikerult mar tobbtizmillio halottat produkalni droghaboru cimen 60 ev alatt es sikerult nehany pszihcopata gyilkos kezebe olyan hatalmat adni, mint egy-egy kozepes allam.

nem lehetsz a hulyek megmentoje, mert csak meg melyebbre lokod oket, mert onnantol helyesnek erzi ha hulye. hiszen legutobb is milyen jol sikerult - masnak.. - megoldani az altala generalt problemat...

ertem en, hogy a pillanatnyi jocselekedet lehetosege elvakit. de ez nem mentseg a kovetkezmenyekre nezve....

a pokolba vezeto ut is joszandekkal van kikovezve.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
nol.hu/gazdasag/futotuzkent_terjed_a_brit_bankbotrany

A szociáldarwinista dinoszaurusz sóhajtott, és eltöprengett azon van-e összefüggés e kijelentés :"annyi agyuk nem volt, hogy ok maguk fogjak felverni az arat azzzal, hogy tomenytelen sok frankott vasarolnak. ugyanis igy mukodik a piac." és a bankközi irányadó kamatláb csaló manipulálásával felhajtott devizaárak hiteltörlesztésre gyakorolt hatása között.
Majd a dakota lova fara felett a lemenő Napra pillantva kihalt.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Sipi nem szórakozok, de gyűjtsük egybe az érveket.
Nem a hitelfelvevők hülyesége miatt tart ott a pénzrendszer, ahol tart. Íme egy újabb tétel a minden szakmaiságot nélkülöző bankokról:
www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/a-bankokat-mentik-az-adofizetok-penzen-172-duhos-kozgazdasz-379552

Különösen felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy a bankok adóssága ötszöröse, mint az államok adóssága... Nyilvánvaló, hogy valami nagyon mocskos "bankgyakorlat" folyt itt.
Nem a pénzpiac szabályai működtek, hanem folyamatosan megkerülték azokat.
@sörtelen:
Csak több,mint háromszorosa. Bocsi.
süti beállítások módosítása