Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Édesdrágakincs, szív szakad őt hallgatva és látva... www.youtube.com/watch?v=rRAOmbVHHiw A sok sz... (2024.03.18. 23:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.25. 05:52 Fabius

A jobbikos is ember: a melegben neki is bepállik a segge

Címkék: jobbik vona gábor szegedi csanád

Nagy újság van kedves Feleim, rám cáfolt a Jobbik. Az Emberarcú Vona Gábor portfólió első darabjai - Vona Gábor megsimogat egy őzikét, Vona Benedek roma kisfiúval játszik - után azt találgattam melyik emberarcú orca bemutatása lesz/lehet a következő menetben. És bár a nyugdíjasok biztos szomorúak azért, mert Magdi anyust a várakozásokkal ellentétben nem támasztotta fel a mi Gáborunk, utólag bevallom, a kivitelezett projekthez képes az én ötletem a kanyarban se volt. 

 Ugyanis a Jobbik fényképpel bizonyította, hogy Vona Gábor ember. 

 Nagy szó ez ebben a mai világban, ahol az ördöggel azonosítják őt sokan. De most itt a cáfolhatatlan bizonyíték: Vona Gábornak is bepálik a segge a hőségben. Ergo ördög nem lehet, mert a pokolbéliek jól bírják a meleget. Maga a Patás negyven fokban, szabadidejében a szőlőhegyen is hosszú farmerban nyomja, ehhez tessék a jövőben viszonyítani. Amíg a hölgy rajongók feleszmélnek Gábor térd, vádli villantásának letaglózó hatása alól, addig próbáljuk meg kitalálni mi lesz a következő projekt: én a bulihuligánkodásra szavazok. Mert Kusza Szem óta tudjuk, ez itt egy tündérmese, és aki nem akar a licitbörzén alulmaradni annak legalább egy ponyvaregényt villantani kell. 

vona-gif.gif

Apró szépséghiba, hogy amíg Vona a meztelen lábikrájával igyekezett elkápráztatni a nagyérdeműt, addig maga a párt minden botrány ellenére  Szegedi Csanád kezére játszotta borsod megyét. Ennek leginkább a szocialisták örülnek önfeledten, mert eddig senki nem hitte igazán, hogy a vasi tagbotrányukat alul lehet múlni, de a Jobbiknak csak sikerült. Külön bája a dolognak az ellenvetés és ellenjelölt nélküliség, Szegedi egyedül indulva 92%-os győzelmet aratott. Éljen a Radikális Népfont, vagy mit kell ilyenkor mondani. A friss elnök mindjárt szónokolt is egyet, hogyaszongya:

 "egy éven belül megkétszerezik a megyei szervezetek számát azért, hogy a megyének ne legyen olyan szeglete, ahol nincs magyar érdekképviselet".

 Fene tudja, én 35 évet éltem a megyében, de nekem valahogy nem tűnt fel, hogy ne magyarok képviseltek volna minket. Sebaj. Ha már ekkora a lendület, akkor javaslom először a  rakacai Jobbik alapszervezet felállítását, mert arrafelé akad egy kis probléma, amit képviselni lehetne. Ha nem világos segítek: a képviselet nem egyet jelent azzal, hogy 500 rendőr sorfala között elgaloppérozik 30 pucsító oroszlános, mintha a mélyszegénység ezzel meg lenne oldva. Helyette várják sok szeretettel a segítő jobbot, még ha rövidgatyóban érkezik is. Őzikét, simogatni való nyugdíjast, dömperezni vágyó gyereket játszópajtásnak biztosítunk, csak szóljatok.

 

904 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr384609204

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.25. 09:06:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Basszus! tenytar.blog.hu/2012/06/26/kozoktatasi_torveny_javitgatasa_atgondolatlan_allamositas_es_totalis_centralizacio [..]"A „javítócsomagot" megvizsgálva, arra következtetésre juthatunk, hogy a változások tovább erősítik a centralizációt, az állam és a miniszter hatalmát. A magán-(!), és egyházi(!!) iskolák igazgatóit az állam nevezi ki, tankönyvet(!!!) a miniszter választ![..]Az államosítás kiterjed a magán- és az egyházi intézményekre is. Innen kezdve, ezekbe az intézményekbe is a miniszter nevezi ki az igazgatót, sőt ,az intézmények léte és működése is a miniszter által elfogadott tervtől függ. Kíváncsiak vagyunk, hogy a jogaikra olyannyira kényes egyházak mit szólnak ehhez a megoldáshoz.

Az állami irányítás rendszere a szakmai tartalom szempontjából szintén tovább erősödik. Az állam mostantól központilag szabályozza még a diákönkormányzatok, szülői szervezetek és diáksportkörök tevékenységét is. Nyilván a demokratikus állampolgári nevelés jegyében.

Miniszter által választott tankönyv

Bár már ez is épp elég elborzasztó, sokkal komolyabb hatása lesz annak, hogy egy másik, kapcsolódó törvényjavaslat szerint, a miniszter azt a jogot is megkapja, hogy egy pályázaton – minden előzetesen meghirdetett szempont és szakmai kontroll nélkül – kiválassza évfolyamonként és tantárgyanként az egyetlen kötelező tankönyvet. Ez a könyv lesz egyedül használható. A megoldás nemcsak szakmailag aggályos, de azt is jelenti, hogy a miniszter választottjai verseny és kontroll nélkül jutnak majd sokmilliós üzlethez."
@rodeo36: Nekem nagyok a gyerekeim, de úgy tudom, a mocsok szocik minden csecsszopónak nyitottak babaszámlát, ahogy kibújt anyukájából. www.babakotveny.info/ Itt biztos találsz infót.
@sörtelen: nemn legalizalom.
en azt mondom, ami a valosag. amik a tenyek. a valasztas kovetkezmenye, felelossege az allampolgaroke. pont. az osszes tobbi nyavajgas, kifogaskereses.

nem lehetseges sem jogilag, sem fizikailag, hogy a rossz vezetok valasztasat ne az allampolgarok igyak meg. utana lehet esetleg a jog eszkozeivel, de akkro mar megszopta a kedves ppolgar, torkig, a fulen is az folyik ki.

szoval igy tessek gondolkodni valasztasok elott, hogy mindenkeppen az egysegsugaru polgar lesz szopoagon ha rosszul valaszt (fidesz szavazok), vagy hagyja, hogy a rosszat valasztok tul nagy tobbsegbe keruljenek (passziv szavazok, akiknek a ketharmad koszonheto)

a tobbi suket duma.
@Penivaldes: Oksa. Úgy csináld, ahogy neked jó! Nekem nem is voltak, pedig kétszer is neki futottam a témának. De egyszer sem voltam fehérben, viszont terhesen igen. Az akkor még unortodox volt, ma meg követelmény szinte, De nem is templomban igeneltem.
@a szív fészkei: én ezzel úgy vagyok, hogy nem érdekel, hogy mit vár el a Mariska néni.:)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Kicsinálni tudja őket, persze,t naná. Úgy értem, nagyságukhoz és egyediségükhöz méltóan nem tud bánni velük. A költők, írók még kiszolgáltattobbak, mert a szavaikat egyszerűen meghamisítják a maguk érdekei szerint.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Hát tán nem rágta-e el már ez a kártékony banda az egészet? Agyon is csaphatná őket végre az eredményük...

Amúgy ezt Németországból tették fel. És rólunk jutott eszükbe ott.
@Penivaldes: Persze, kivéve, ha ő a legnagyobb nászajándok-adományozó... :-DDDD Akkor azért meghallgatnám.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Fehér ruhás szüzet ledöfő Szent Gyuri rendőrt se??? De finnyásak lettünk.
:D

Ez a tartalom jelenleg nem elérhető.A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni.
■Vissza a kezdőlapra.
@a szív fészkei: én akkor sem. :)
ha nem tetszik ne jöjjön el.
-no komment-

Felmentették Budaházyt

A Kúria kedden a korábbi jogerős elmarasztaló ítéletét megváltoztatva!!! felmentette Budaházy Györgyöt az alkotmányos rend erőszakos előkészületének vádja alól, mert nem követett el bűncselekményt.
@a szív fészkei: en nem latom, mert nincs facse accom..:-)

tudod, van egy olyan nezetem a vilagrol, hogy az ember az it vilagaban ket dolgot kerul el mindenkeppen, az egyik az apple termekek, a masik a facse...:-)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: igazabol csak bombat csinalt, politikusoka megolesere tett elokeszuleteket es be is vallotta...:-)

na most mossa le orban magarol, hogy budahazy nem az o megrendelesere csinalta a balhet:-DDD

ebbol meg nagyon csunya baja lesz a kurianak....
gyakolatilag most mentettek fel egy terroristat politikai keresre...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Igen, olvastalak erről. Én meg máshogy gondolom, mondjuk Apple-m nincs, az igaz.

Ha engem lekövetnek ez alapján, leszarom; amennyire érdekel a Face, annyit ott vagyok és kész. Van, akikkel azon az úton kommunikálok csak, néha jópofa hülyeségekbe futok, oszt annyi. Van barátnőm, akit a Facebooknak köszönhetek, miért rekeszteném el magam ettől? Se Kubatov se más genya nem fogja ezt elérni. Ha megunom, nem megyek oda többet és kész. Ahogy az iwiwre se már mióta. De valamire anno az is jó volt.

Én már nem az ismerősi kör nagyságára hajtok, van vagy 35 ember, abból kontaktusban vagyok rendszeresen vagy hárommal. Ez csak egy csatorna az élethez számomra. Neked meg nem az.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Összenő, aminek össze kell. Hídfoglalás is saját ötlete alapján volt, mi????
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: akkor ezen apropón, csak ennyit, tudom még ez nem az a kor, még .... de ha marad a tendencia, és maradnak a hortista ideák, akko hamar eljön, és még 10 év sem kell hozzá, mint akkor.....

TÖREDÉK

Oly korban éltem én e földön,
mikor az ember úgy elaljasult,
hogy önként, kéjjel ölt, nemcsak parancsra,
s míg balhitekben hitt s tajtékzott téveteg,
befonták életét vad kényszerképzetek.

Oly korban éltem én e földön,
mikor besúgni érdem volt s a gyilkos,
az áruló, a rabló volt a hős, -
s ki néma volt netán s csak lelkesedni rest,
már azt is gyűlölték, akár a pestisest.

Oly korban éltem én e földön,
mikor ki szót emelt, az bujhatott,
s rághatta szégyenében ökleit, -
az ország megvadult s egy rémes végzeten
vigyorgott vértől és mocsoktól részegen.

Oly korban éltem én e földön,
mikor gyermeknek átok volt az anyja,
s az asszony boldog volt, ha elvetélt,
az élő írigylé a férges síri holtat,
míg habzott asztalán a sűrű méregoldat.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Oly korban éltem én e földön,
mikor a költő is csak hallgatott,
és várta, hogy talán megszólal ujra -
mert méltó átkot itt úgysem mondhatna más, -
a rettentő szavak tudósa, Ésaiás.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1944. május 19.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Na ezt is ott találtam most:"„A romkocsmák félhomályában merengő, állástalan diplomásokkal ma Dunát lehet rekeszteni, de ez sem nekik nem jó, sem az országnak.”
(Orbán Viktor a Parlament tegnapi ülésén)"

Ő csak tudja, mi a megfeszített munka - látja a rabokon a cigánymeggyesben...
@a szív fészkei: persze, vannak elonyok csak nem eri meg imho.

olyan szinten adathalasz a facse es adja ki az adataidat harmadik felnek, amit nem ad ki arr ameg nem tud vigyazni. ezen kivul vegleges a dolog, soha tobbe nem tudod torolni, minden egyes leutott karakter, minden egyes feltoltott kep, komment rogzitve van es lesz.

konkretan ezert keszult. a social network a csali. az adataid, az informacio a fogas:-)

es tudod, azert hivjak a jelenlegit informacios tarsadalomnak, mert az informacio a legdragabb dolog jhelenleg:-)
@a szív fészkei: kédem én, és nem is olyan rég, a messzi Albion-ban őkigyelme miket is csinált ifjonti korában a füstös Pub-okban, jahh hogy talán ugyan ezt, tekintetes vérbíróság, nincs több kérdésem...
@a szív fészkei: ezert egyebkent megterdemelne, hogy ugy rugjam szajba sipcsonttal hogy ne legyen az a szajsebesz aki 10nel kevesebb mutetbol rakja ossze....

pedig nem vagyok diplomas, allasom is van es nem jarok romkocsmaba, de orbannak a barcabitrolo, paraszt kurva anyjat, aki pont egy voros partitkarnak tudott szulni egy ilyen murtans kis rosszindulatu gorcsot....
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "s ki néma volt netán /s csak lelkesedni rest, már azt is gyűlölték, mint a pestisest." -ez már pipa, megvan.

"mikor ki szót emelt, az bújhatott,/s rághatta szégyenében ökleit" - erről Szalma, Ángyán majd mesélnek, ha még tudnak.

A kéjjel ölés lassan már folyamatban lesz.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "de ha marad a tendencia, és maradnak a hortista ideák,"

elobb fogjuk leusztatni oket a dunan, ebben biztos vagyok:-))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Épp tegnap hallottam, a külföldieknek - akik még itt élnek és undorodnak Orvbántól és bár kedvelik BP-et, de nem mernek miatta venni itt semmit és hosszabb távra tervezni se magán- se közcélokra - a romkocsmák nagyon is vonzóak és jópofák. Gazdag, jó állással bíró,nem is fiatal emberekről beszélek.

Ez van, látod, mindig felfeslik a mátrixa: véres kétségbeeséssel irigyli a szabad légkörű emberektől ezt a hangualtot és érzést. Mert ő csak egy nyomi görcs, jól írtad.
@a szív fészkei: ponmtosan
orban egesz eletet, politikai palyafutasat a kisebbsegi komplexusa es az irigysege motivalta.

valamint afelett erzett duhe, hogy egy botlabu fasz, nem focista...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: úgy legyen

@a szív fészkei: igen, sajnos a lépcsők fogynak, és a szőrnyű cél, már oly közel...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Tudom,látom, mire használja Zuckerberg - volt pár etűd erről kedvencemben, a Férjem védelmében címűben. De vállalom a felelősséget minden leütésemért és képemért, pont mert tudom.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: én Sipivel hiszem és remélem, hogy őrá fog ez az egész tetves trágyadomb, - amit összehordott itt - ráomolni előbb.
A következő lépcsó talán a Levente képző, tudom még nincs ilyen, de megint a folyamatok:
-kötelező torna óra,
-kötelező honvédelmi ismretek,
-kötelező magyarkodás,
-kötelező ideológiák /költőnek erős jóindulattal nevezhető írók, költők/
-kötelező állami ideológia, retrográd fejlődés
-butítás, bezárkózás, harc, gyűlölet, megosztás

hvg.hu/itthon/20120626_minden_napos_testneveles_ora
@a szív fészkei:
kösz, megértettem, kinyitottam...ez olyan nesze semmi fogd meg jól...szerintem nem kell igényelni, basszák meg és nyitni egy életbiztosítást 20 éves kinyithatósággal...amire egy svájci vagy osztrák bank olyan kamatokat tud fizetni, hátha még kombinált életbiztosítás és vagyonbiztosítás meg minden egyéb, hogy amikor a kedvezményezett kinyitja, akkor az egyetemi költségeit, diplomáig állja belőle, vagy lakást szerez és maga fizeti az egyetemet ha akar egyáltalán ...
szóval az összege a babának nagyon nem "baba"

brühühühühühühü
Brühühühühü ott az új post. :)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: A kötelező torna óra és honvédelmi ismeretekkel mi a szar bajod van?? ;)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
ezt egy szóval a francia: PARVENŰ-nek az angol meg: SNOB -nak nevezi

a semmitsemérő, tehetségtelen, felfelé nyaló lefelé taposó senkiházi, akit lakájnak sem alkalmaznak csak sarki fakabátnak

a cigánygyerek arra sem jó nem jól áll rajta a fakabát

brühühühühühühü
@Gábriel angyal: köszi, megadtad a választ, itt is, meg a másik poszton is
@Gábriel angyal:
találd ki...ha nincs hol tornázni csak csuklólazítást és a honvédelem a törpe védelmét jelenti akkor elbaszott idő a gyerek életéből

te matek helyett is eztetetetetet tanítanád hadd edződjön az ülőizma és a zagya minél zagyvább legyen

brühühühühühühü
@rodeo36: Na persze ha Fidel javasolná a tornát a gyerekeknek az frankó lenne. Ép testben ép lélek nem? ;) Egyébként tanuljanak matekot és egyéb fontos szellemei és lelki tananyagot de igenis edzék a testüket is a lurkók.
@shinichi: Hátugyi, ez sokoldalú választ igényelne. De őszintén bevallom, igazából nem érdekel annyira, hogy összeszedjem magam, mivel egy blog nem a dolgok érdemi kifejtésének helye, a nick felpuhítja (nem zárja ki, de lehetővé teszi) a szólás felelősségét és az érvelés logikai kötelezettségeinek érvényesítését, stb. Én nem hogy nem vagyok jobb Deákné vásznánál, de magam vagyok Deákné vászna.
A (Kelet - Európában) parttalanná engedett bankmechanizmusok (ennek mikéntjéről és okairól szóló belső információim közreadástól most eltekintenék) és a szabályozott bankrendszeri működés ég és föld. De bankok kötelezettségei helyes megközelítésére hadd idézzem egy fárosz példáját egy másik blogból:

@Mészáros Laci:
"a világ nem úgy működik, hogy a villanyszerelő a bankár lakásában csak összesodorja a vezetékeket a kötéseknél, mert így olcsóbb, és az apróbetűs részben felhívja a kockázatokra bankár figyelmét, majd mossa kezeit. A villanyszerelő ugyanis NEM TEHETI MEG ezt, személyes büntetőjogi felelősség terheli -- a bankár miért állna efölött?"
/Örülünk, Vincent? Egy bankár naplójából./

Amúgy miért is hörög a világ a globalizált pénzmechanizmusok feletti szabályozási jog megteremtéséért?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Miért szerinted a fiatalság legyen fűves cigis lekvár testtel?? Ne légy lütyő. Azért mert a fidesz javasolja a tornát akkor az már nem kell??? :)
@Gábriel angyal: szétrepedt a segged? egyseggel két blogot?
@Gábriel angyal: te is tahó...edzzék és nem edzék mert az múltidő egyes szám első személyben

te is inkább tornáztál meg kilengtél, mint tanultál

brühühühühühühü
@rodeo36: Óóóó bazz na csak írj majd el te is egy betűt a jövőben. Egyből külföldre szakadt magyar tahó leszel. :)
@Gábriel angyal: sarkítasz, így NEM kell, kötelezően NEM kell, háttér nélkül NEM kell, hazafiaskodó mázzal leöntve NEM kell, túlszabályozva NEM kell,

folytassam, vagy sikerült megérteni? ez megint csak arra jó, hogy leplezzük a rothadó szart, és nekem nagyon nem tetszik az a vonulat amit látok, és leszarom hogy ez miatt, lelügyőznek, hülyéznek, barmoznak, idiótáznak

Gyözzenek meg, hogy rosszul látom, de amíg ez nem történik meg, addig úgy tekintek rá, mint a mindenkori hatalom elnyomási, megtörési törekvéseire.
@Gábriel angyal: fidel megtanította írni olvasni a 98% analfabétát és ellátta orvossal annyi orvost képzett, hogy minden körzetben van egy orvos aki ott lakik, mert ad neki egy kétszintes házat ingyen ezért ellátja a betegeket...torna is van egészen a halálig de azt csak részben kötelezően és nincs honvédelmi ismeretek mert van népi fegyverkezés és állandó ügyelet éjjel nappal...tudtommal nincs olyan tantárgy hogy hazaszeretet meg izé mert ...vidámak a tengerészak irány a bodega

brühühühühühühü
@Gábriel angyal: és akkó' mi van? múlt időben? brühühühühühühü
@sörtelen: a bankar nem villanyszerelo...

a bankar az aramszolgaltato. a villanyszerelo az a befektetesi szakember, akit a kedves eladosodott felkert es megfizetett, ha nem ertett a penzugyekhez, de megis peznt akart kezelni. jahogy ilyen szakembert senki nem bizott meg?

na ezert baszta agyon a sok hulyet az aram.
@rodeo36: Nézd, ahogy én értelmezem, egy alanyi jogon járt minden honi újszülöttnek. Most mit kavarnak vele, az más tészta, gondolom, lenyúlnák ezt is valahogy maguk alá gyűrve az egészet, meg az állampapírkáikat akarják bebetonozni. A szociknál nem volt megkötés, adták, hogy szaporodjon a nemzet!

És ez nem a jövőről gondoskodni tudóknak - gyereküket ab ovo egyetemre küldőknek - szólt elsősorban, hanem olyan kölykeknek, akiknek tán az életkezdéshez majd ez lesz az első és utolsó fogódzójuk.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: De nézd meg, ez a nagy sportoló hogy néz ki a meggyesben! Pláne, hogy cári vasgolyós módszerrel fogyasztják állítólag!!!! www.168ora.hu/itthon/golyokkal-fogy-orban-viktor-81270.html Nem látszik a hatása, mit mondjak.
@Gábriel angyal: Cica, van olyan kábszer is, hogy kigyúrt testtel önti magában a szteroidos szarokat, amitől akkora a karizma, mint a Gellérthegy, csak kicsinálja ezzel mindenét, de külsőre maga a robbanó erő. Na bazz.

Gyere Orvbáncsek füstös romkocsmás faszságával meg a pehelysúlyú nyápic bölcsésztoposszal, oké!!

Közlöm baba, hogy a fiam 186 magas, focizik, sok évig úszott, vízipólózott, nemsokára evezni megy majd, bicaj, sí sem idegen tőle - de romkocsmázik, ha teheti. Haverjai hasonló paraméterekkel, ugyanígy. Ja dolgoznak is keményen ellenbógen Orvicsekkel és banditáival... Na ezt kapd ki Krapky!

Legyen mozgás persze de értelmes: pl. úszni minden büdös kölyket tanítsanak meg hatévesen, mert minden nyáron teli vízihulákkal minden part!!!
jav: magába önti

ba-be , ban-ben, Hommáge á Grétsy Tanár Úr!
@rodeo36:
Talán érdekel, témádba vág:
magyardiplo.hu/archivum/2012-januar/663-a-bermaximalas-amerikaban

Továbbgondolva: meg kellene alapítani a Polgári Szocialista Pártot.

Mielőtt mindenki jatagánt vagy egyebet ragadna, javallom:

Tütő László: "Kik a marxisták, és miért nem akarnak kommunizmust?" (In.: eszmélet, 93. szám, 2012 tavasz., p. 149-159.)
index.hu/belfold/2012/06/26/bozotvagoval_kaszaboltak_le_egy_hajlektalant/
Ez nem véletlenül a mi inkább öljünk hajléktalant mint magzat haverunk pár héttel ezelőttről? :O
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"... akit a kedves eladosodott felkert es megfizetett,..."
Tátongó lyuk a logikai sorban. :)
@sörtelen: nincs ott semmilyen tatongo lyuk...

tudod, normalis emberek ELOSZOR gondolkodnak..

ami neked tatongo lyuk az mashol be van fedve az elore gondolkodas suru szovetevel...

koszonom, hogy ramutattal, hol van rettenetesen elkurva ez az orszag:-)

koszonom, hogy demonstraltad azt a gondolkodasmodot, amit le kellene vetkoznunk vegre.

koszonom, hogy demonstraltad, milyen koncepciotlan viselkedes vezetett a jelenlegi helyzethez:-)
@sörtelen:
amíg profittermelés megy és nem a jólét bővített újratermelése addig kár dolgozni

tegnap elfogadta az USA legfelsőbb bírósága az arizonai bevándorlási törvényt, bárkit aki illegális azonnal deportálhatnak

most meg az van onnan másik államokba mennek vagy haza vagy nem emigrálnak sem legálisan sem illegálisan és akkor az amerikaiakat meg kell fizetni mert az meg nem megy bizonyos szint alatt, nem éri meg neki...úgyhogy meg lehet azt is baszni, amit addig egy emigrás csinált azt mont 3 vagy 4 őshonos fogja drágábban és nem fogják a terméket venni mert szar minőség és akkor az amerikai mezőgazdaságot is meg lehet baszni mert az is emigránsok éhbérére épült, azok visszamentek Mexico-ba bye bye

brühühühühühühü

ez lesz a magyar helyzet is ha nem lehet puskával sem munkára kényszeríteni akkor megbaszhattya a tudományát a TEK is ma már nem érdemes semmit sem dolgozni Magyarországon többe kerül dolgozni, mintha nem csinálnál semmit

számoljál
@sörtelen: félreértetted a cikket...jövedelem maximálás az nem bér maximálás

és olvasd a másik bejegyzésemet
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: vagy gördeszkázzanak, menjenek ki a térre. az mindig jobb, mint a tornaóra.
:)
@Penivaldes: jah

en masfajta tekeresre gondoltam..:-)

egyebkent jah, nem a tornaoratol lesz sportos az ifjusag. attol csak tobb lesz az alkoholista, egykor szepremenyu bukott sportolo az iskolakban, akik meg akarjak kurni a 14 eves kiscsajokat:-)

legalabbis akiket en ismertem tornatanarokat ket kategoriabol kerultek ki, az egyik a katonas aki azt hitte a seregben van, amasik meg a bukott sportolo, vagy elsportolo arnyekaban felnott kevesbe tehetseges testver:-)

felkre ne erts, en sportbarat vagyok, eletembol 27-28 ev ment el kulonbozo sportok muvelesevel..

de a tornaora egy faszsag ami pont arra jo, hogy akinek lenne kedve a mozgashoz, na annak is elvegyek.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: látod egyetértünk.
főleg, hogy nagyrészt gimnasztikából, meg bordásfalra mászásból áll az egész tornaóra nagyrészt. nem veszik figyelembe az adottságokat.
@rodeo36:
Mit értettem félre???
"Felix Adler, aki a huszadik század elején az Országos Gyermekmunka Bizottság (National Child Labor Committee) alapítójaként és elnökeként vált híressé, fogalmazta meg elsőként ezt a követelést. Mint kifejtette, a munkavállalók kizsákmányolása révén egyesek hatalmas vagyonokhoz jutnak, amelyek az amerikai politikai életre korrumpáló hatással vannak. E hatás korlátozása érdekében igen erősen progresszív adórendszer bevezetését szorgalmazta, amelynek kulcsa elérné a száz százalékot annál az összegnél, „amely a kényelmes és minőségi élethez bőségesen elegendő”.
Ha nem csak a címet olvastad volna - mint felteszem -, hanem magát a cikket, akkor már az elején olvashattad volna, hogy a címmel ellentétben nem a bérek, hanem a jövedelmek maximalizálásáról van szó. (A magas (munka)_bérű_ ember nem képes kizsákmányolni, csak a magas (tőke)_jövedelmű_.)
Nem bánsz te egy kissé lazán a minősítgetéssel? Há?

Melyik másikat?

@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Az önelégültség a hübriszhez vezető út kockaköve... Aztán jönnek az erinnüszök és nézhetsz :)
A lyuk a bankár és a hitelfelvevő közé beépített "villanyszerelő". Nincs ilyen a példa szerint: a bankár köteles a feladatát úgy ellátni, hogy a hitelfelvevő valamennyi lényeges szempontot _minden előtanulmány nélkül_ ismerjen és mérlegelni tudjon.
Az adósság devizában- törlesztőfedezet forintban" kockázatra _nem hívták fel a szerződésben_ a figyelmet. (Az a sok "brókernek" nevezett bohóc aki a "terméket" értékesítette a hitelfelvevőnek, annyit se tudott a hitelezésről, mint hajdú a harangöntésről. A banki felelősséget pl. erről az oldalról is vizsgálni lehetne. A biztosításoknál vajon miért lett OKJ-hoz kötve?
Tessék utána nézni. Egyúttal annak is célszerű lenne, hogy mit is kell, és kiknek levetkőzniük.
@rodeo36:
"... ma már nem érdemes semmit sem dolgozni Magyarországon többe kerül dolgozni, mintha nem csinálnál semmit."

Nem lehet ennek az oka az, hogy a vállalkozások ügyesen lerázták magukról pl. a munkába járással összefüggő közterhek viselését (MÁV, BKV csőd?), hiszen az ebből fakadó terheket a munkavállalókra lökhették anélkül, hogy emiatti profitnövekményük adóterhét (MÁV, BKV) a kormányok növelték volna? Hogy ez jogos lenne a részükről? Akkor a termelőeszközöket is lassan a melós vigye magával?
És mennyi minden löktek még le magukról...
"Csökkenteni kell a tőke munkával kapcsolatos terheket..." Persze. Meg a közkiadásokat, ugye.
A magyar tőke versenyképességét növelni a magyar munkás versenyképtelensége árán.
Egyszerű ez, mint a fagolyó.
@sörtelen: Bkv?! Ezt sosem értettem, egy ilyen nagy városban, mint Pest, vagy vezetsz, vagy bkvzol, vagy órákat gyalogolsz. Ezt ugyan miért kellene a munkáltatóra strófolni?! A máv, volán az természetes, ezért nem is vesznek fel senkit, akinek fizetni kellene a bérletét. De a bkv, az max kedves gesztus egy budapesti lakosnak, de nem elvárás.
@sörtelen:
elolvastam a cikket, pont jövedelemről beszél és nem bérről mialatt a cím bért mond (önellentmondás)... te és én mind a két megközelítésben egy véleményen vagyunk, ha nem duzzognál jobb lenne...a magyarok problémáját a magyaroknak kell megoldnai és nem hivatkozni galaktikus problémákra...én régóta mondom, hogy egy teljes munkabeszüntetés megoldaná a gondot ..."forradalom" nélkűl
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Mellé beszéltek megint. :)

youtu.be/-CtFr-NEnEs

Persze ha nem mentették volna fel akkor na ugye megmondtuk, meg jogállam stb. Az igazi terrorista pedig kúrcsány és társai. Eljön az idő, amikor ő is a méltó helyére kerül. :)
@a szív fészkei:
Akkor magyarázzad megfele, hogy én itt Budipesten, a nagyjából 150 méteres tengerszit feletti magasságon, mitől kaptam el a keszonbetegséget?
Ne húzd a klavit pötyögésközelbe, a kérdés Radnótias volt csupán.
@a szív fészkei:
Haha-hűha! Irigyled az esti kávémat? Mé kell a monyitorra köpetned velem-:D:D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
"... Ezt sosem értettem ... "
Talán az iparűzési adó jogalapja felől kellene közelíteni.

@rodeo36:
A magyarok problémáját _nem_ a magyarok okozzák. A magyarok csak - egyedülálló módon - ellehetetlenítik a megoldás(uka)t.
Persze ez sem semmi...
@Knósszosz: Gyere át a másikra. Ahol Viktornak a romkocsmák léte és közönsége fáj. Nekem meg ő, de egyre jobban.
@a szív fészkei: Benézek, de most éppen hamburgert főzök, saját (hentesi) darálású marhahúsból. Hagyma, fokhagyma, só, bors, ragasztónak pici tojás, puffancs, saláta, paradicsom, csípős keccsup estébé.
brühühühühühü
@Penivaldes: csak azé montam, mer kezdő séf koromba pici vizet öntöttem alá, má hogy párológgyon:) nem köllött volna, olyan lett mint egy elbaszott bolognai alap, iz&bűz nélkül. mentünk jíroszt zabálni utánna... de a haverom azóta ba...ogat vele, melesleg igaza is van. Má tom hogy sütni köll-:D
@sörtelen:
azt vedd figyelembe, hogy a magyarok ugyanazon körülmények között léteznek mint a többiek, mint a Naprendszer a Tejútban....semmi kivételezés...csak -ahogy látod- öntökönszúrás, hacsak nem töketlenítés...
@Knósszosz: eztet fasírozottnak híjjuk és kell bele liszt meg egy kis prézli a tojás mellé és alaposan össze kell gyúrni valamint nagyon forró olajban gyorsan kell kisütni, kívűlre is jó ha beleforgatod a prézlibe...a hamburgert csináld túlfűtött sütőben egy jó vastepsiben a kolompérral egyszerre és hagyma darabokat is közé kell pukkasztani alaposan bezsírozott tepsiben...

brühühühühühü
@rodeo36: az ám! vas tepsi de még inkább vaslap, és a többi amit montál!
az usát nem komázom, meg nem is azék a hamm bereger mer az ugye áthajózótt az óceánnon mint német izé. zusa lófasz. a hamberger jó eledel mer marhahús, zőccség, meg kinek mi hozzá-bele az nem rossz
csak a mk'donelsz szar de az nagyon
én imádok zabálni meg a szart is meg tom különböztetni az értéktől, ezé
asszem te is ínhjenc volnál fost nem eszel
én se
csak saját készítésü pogácsát marhábul
az nem ámerikai, az ehető
@Knósszosz: hát még ha félkövér gyesznóból darálod, oldalast és tarját kell megdarálni és utána összegyúrni a fokhagymával, fekete borssal, sóval tpiros csípős paprikával zsemlemorzsával és liszttel meg persze tojás hogy jól összeálljon, majd amikor jól meg van gyúrva kiformázni megforgatni morzsában és forró zsírban kisütni...serpenyős krumplival és kovászos uborkával tálalod meg sörrel...vasserpenyőben sütöd...hát ha még lenne sparherted jó akácfával begyújtva és levéve a karikákat nyílt tűzön a serpenyőt ...az a vidám

az amcsik hembörger-nek hívják és amikor lebaszom őket hogy az hamburger mert németűl Hamburg "oo" val és nem u ugye mert a "sure" azt pontosan úgy ejtik mint te otthon a "SÖR"-t brühühühühühühühühü
@rodeo36: Ne kínozz!! Amúgy én nem vagyok otthon, ha ki is közösítenek innen, akkor se nem. Én Madridban, Barcelonában, Palermoban, Iraklióban vagyok otthon. Elvették tőlem a mocskok az érzést, ami ide köt. Ezt tartsd szem előtt, ha kérhetem! Persze nem van elen érzetem panóniával szembe, de most mégis van. majdha lesz normális élet errefele akkor rendbe jövök. de addig a harmincévig nem akarok várni
ha lesz lehetősség elhúzok inenenen a p-haszra
@Knósszosz: Hú, erre most megéheztem. Volt uram szerint ebbe a masszába belekeverni márványsajtot, az valami isteni, ott kint ők így csinálják.
@sörtelen: "Nincs ilyen a példa szerint: a bankár köteles a feladatát úgy ellátni, hogy a hitelfelvevő valamennyi lényeges szempontot _minden előtanulmány nélkül_ ismerjen és mérlegelni tudjon."

roviden lofaszt:-)

majd ha hentes koteles lesz sutesi tanacsokat adni, hogy bena mrcsi oda ne egesse a flekkent. na akkor:-)

te csak szeretned, ha ingyen kapnal penzugyi tanacdsot, de ingyen az sem jar. meg kell fizetni a tudast.

hagyjuk mar abba a hulyenevelest. elkurtak a hitelesek. nem kicsit, nagyon. jo lenne tudatositani bennuk, mert ha nem verjuk bele az idiota fejukbe azt, hofgy elbasztak es szenvedjenek, mert elbasztak akkor olyan kolykoket fognak a vilagra potyogtatni akiknek azt tanitjkak, hogy baszd csak el nyugodtan, legyel egy elhetetlen balfasz, majd az okosak penzebol kisegitenek.

annak meg az lesz a vege, hogy az elet lesz a fedezet, mert elobb--utobb kihuzzuk a belet annak, aki a mi pocsunket veri a csalanosba. erted, ugye?:-)

mert abban az esetben, ha nem tehet rola a csorinbger rongyrazo balfasz, hogy elzalogositotta a jo edes anyjat is a egy kanari nyaralasert, akkor nekem jutalom jar haverom, mert nem tettem ezt..

szoval szeretnem tudni, hogy hol a 10 milkam amit _nem_ buktam el azzal, hgy nem vettem fel agyatlanul chf hitelt? ki fizeti ki nekem?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
A harag nem jó tanácsadó.
A hitelszerződés két -egyenrangú !- fél közötti megállapodás, ahol a gazdasági célok tisztázottak, szövegszerűen rögzítettek és aláírással elfogadottak. Az egyik fél helyzetéből fakadó gazdasági erőfölénye nem fejeződhet ki abban pl. hogy a jog szerint az előre nem látható esetekben kötelező közös kockázatviselés (mértéke a szerződésben rögzítetten oszlik meg, de értelemszerűen nem lehet 100 - 0 %)kizárólag az egyik fél kötelezettsége. Ha tehát az egyik fél erre irányuló gazdasági szándékát elhallgatja, az szerződéses _partnerét_ megtéveszti.
Innentől kezdve rakásnyi kötelmi jogelv (például a jóhiszemű joghasználat) sérül, és egyáltalán nem a hitelfelvevő az élhetetlen balfasz hanem a hitelnyújtó csaló szemét állat.
Befejezésül: vajon miért csak magyarországi leányoknál lehetett ilyen visszaélés-szerű szerződéseket kötni?
Az pedig, hogy a "csorinbger rongyrazo balfasz" mire veszi fel a hitelt, a hitelezőnek (fogyasztási hitel esetén) semmi köze. Ha a visszafizetést nem
látja biztosítottnak - ne adjon hitelt.
De itt ez a bankokat egyáltalán nem érdekelte, mert akár a lakást is elvehetik a fejük fölöl - ez tökéletesen kielégítette őket a hitelfedezet érdemi - és szakmai! -- vizsgálat helyett.
Abból, hogy a hitelfelvevő "hülye", egyáltalán nem következik jogszerűen, hogy a hitelező azt tehet (vele) amit akar. Azért nem mert, mert valóban okos emberek becsületesek is, és a jogszabályok megalkotásának elvei tartalmazzák _törvényes követelményként_ az erkölcsi vonatkozásokat is. Olyannyira, hogy ha nem érvényesíti a szerződésben, akkor ez birói úton _kikényszeríthető_.
Szóval csak óvatosan a csalánnal és a faszveréssel.
@sörtelen: forditva ulsz a dakota lovon, az a baj..

tudod en szocialdarwinista vagyok. hulljon a fergese. akinek annyi esze volt, hogy nyaklo nelkul vette fel a hitelt, az szopjon. ne en szopjak es ne a bankok - es azon keresztul ismet en, mert az ne legyen ketseges, hogy az ilyen patrazitak altal okozott kar az en koltsetgeimben fog jelentkezni...

tehat konkretan az ilyen biroi kenyszeritesek tolem fognak lopni. ugyhogy dupla belkihuzas:-)

es ez nem harag kerdese. ez olyan, mint amikor az ember csotanycsapdat helyez ki. a sajat erdekeimet kell megvedenem a sajat szferamba betolakodoktol. egyszeruen lehet tekergetni jogilag ahogy tetszik, de mindenkeppen az tortenik, hogy valaki balfasz, nem fizeti meg a szakembert, agyatlanul koltekezik majd mason akarja behajtani. ennyi.

azert, mert nehanyan nem mtudjak felfogni azt a tenyt, hogy kurvara nem jar a sajat tulajdonu lakoingatlan, kurvara nem jar az auto es kurvara nem jar a kulfoldi nyaralas mindenkinek, csak aki eleget keres hozza. es aki nem keres eleget ahhoz, hogy osszegyujtse az annyit sem fog keresni, hogy a hitelt kifizesse. a banknak viszont nem dolga fogni a sok idiota fasz kicsi kezet. a banknak nem dolga gondolkodni helyete, nem dolga ingyen befektetesi tanacsokat osztogatni. a bank egy penzintezet, ahol abbol indulnak ki - mert masbol tilos nekik -, hogy felnottek teszik be a labukat, akik felelosok a donteseikert, nem szabadjaraengedett hulyegyerekek akik a elboltolnamk az anyjukat is egy fel kakasosnyalokaert csak azert, hgogy lenyugozzek a szomszedot, akinek nincs kakasos.

hianyolod a szolidaritast? szolidaritok en..
szolidaritok azokert, akik gondolkodnak es tesznek magukert, nem pedig zsebreteszik alovet aztan nyignak, hogy valaki mentse ki oket. veluk nem szolidaritok, mert parazitak. ingyenelok. a tarsadalom ballasztjai. ostoba emberek, akiknek jelentos reszuk van abban, hogy bizony ennyire ulunk a szarban. felelosek, ha ugy tetszik....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Oké,
kívánom, hogy életed minden helyzetét oldd meg egyedül. (Legyél képes.)

De nyigásról majd szó se essék. Gyanítom, fogsz te még csodálkozni, de nagyon...
@sörtelen: te figyelj mar..
balfasznak lenni nem dicsoseg.
ne akarjuk legitimizalni a masok faszanak csalanosba martogatasat. tudod, ahhoz agenitaliahoz tartozik egy ember, aki meg tudja oldani a problemajat. es ha a paraztiak valnak problemava, azt is meg fogja tudni oldani.

es 40 eves vagyok. ennyi ido alatt boven megtanulja az ember, hogy senki masra ne biuzza a problemait, mert el lesz kurva. ahogy te kurod el most pl a devizahitelesek problemajat, mert bena balfaszbol most allitod at a statusukat tolvaj paraztitara, ami elegge komoly minosegi eses es akar vascso is jarhat erte:-)

tehat te nem megoldod ezzel a problemajukat, hanem elmelyites, mert a hozzam hasonlo, onallo, problemajukat megoldani es eletuket managelni kepes emberek azt fogjak latni, hogy a nyakukba ultetnek semmirevalo csocseleket, hogy szivjak a veret. tehat igy csinalsz a hulyekbol ellenseget a szamunkra.

nem kellene ebbe belefolynod szerintem. azt felejtsd el, hogy egy pillanatig is onkent segitek ezeknek az embreknbek. ha viszont kenyszeritesz, az ellensegemme teszed oket es magadat is. a kontraszelekcio ugyanis rossz megoldas, ez bebizonyosodott a cuclizmusban.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Fejezzük be, nagyon nem egyformán látjuk a dolgokat.
Lendületes és zürzavaros balfaszozásba kezdesz, meg a te véredet szopó hülyékről, parazitákról írogatsz, stb. anélkül, hogy csak egyszer is azt olvasnád amit írok.
Ki a franc beszélt arról, hogy a felvett hitelt kamatostul nem kell visszafizetni? Én nem.
Én csak azt a tényt állapítottam meg, hogy az árfolyamkockázat terhét jogtalan és becstelen egyoldalúan a hitelfelvevőre hárítani, (hiszen ellentétes deviza-árfolyamváltozás esetén a bank baszna csökkenteni mind e tőke, mind a (jogtalanul) devizában terhelt költségek összegét.)
Az _sehol a világban nincs_, hogy egy hitelfelvétel "nyílt végű" csak itt ebben a korrupt és tolvaj országban. Alapdolgokat nem tudsz, csak hőbörögsz. Tedd a továbbiakban egyedül, ehhez én nem kellek.
De tényleg zárjuk le, a banki árfolyamnyereségek képződésnek folyamatát tessék szakirodalomból begyűjteni. Az meg külön téma, hogy a hitelfelvevő fasz, élősdi és ne kapjon közpénzből támogatást, a nemzetközi bankszektor pedig (amely szerinted nem faszok gyülekezete, sőt) Euró-billiókat kap a minden szakmaiságot nélkülöző működése veszteségeinek fedezetére, NB a hülyék költségvetési befizetéseiből...
Over.
@sörtelen: "Én csak azt a tényt állapítottam meg, hogy az árfolyamkockázat terhét jogtalan és becstelen egyoldalúan a hitelfelvevőre hárítani, "

nem jogtalan es nem becstelen.
ugyanis a spekulacioban benne van a "rabaszol" faktor is.
a chf hitel pedig nem mas, mint valutaarfolyammal torteno spekulacio.
nem jott be a balfasozknak. ennyi tortent. annyi agyuk nem volt, hogy ok maguk fogjak felverni az arat azzzal, hogy tomenytelen sok frankott vasarolnak. ugyanis igy mukodik a piac. es nincs az a birosag, vagy torveny aki ebbe beleszolhat. nem fog maskent mukodni barmennyire is szeretne nehany idealista torvenyekkel a vegletekig szabalyozni a piac mukodeset. nem lehet. ki fog torni. sikerult az alkoholfogyasztasrol leszoktatni az embereket? azt nem, de sikerult a szervezett bunozes alapjait megteremteni a torevenyhozasnak. sikerult a drogfogyasztasrol leszoktatni az embereket? azt nem, de sikerult mar tobbtizmillio halottat produkalni droghaboru cimen 60 ev alatt es sikerult nehany pszihcopata gyilkos kezebe olyan hatalmat adni, mint egy-egy kozepes allam.

nem lehetsz a hulyek megmentoje, mert csak meg melyebbre lokod oket, mert onnantol helyesnek erzi ha hulye. hiszen legutobb is milyen jol sikerult - masnak.. - megoldani az altala generalt problemat...

ertem en, hogy a pillanatnyi jocselekedet lehetosege elvakit. de ez nem mentseg a kovetkezmenyekre nezve....

a pokolba vezeto ut is joszandekkal van kikovezve.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
nol.hu/gazdasag/futotuzkent_terjed_a_brit_bankbotrany

A szociáldarwinista dinoszaurusz sóhajtott, és eltöprengett azon van-e összefüggés e kijelentés :"annyi agyuk nem volt, hogy ok maguk fogjak felverni az arat azzzal, hogy tomenytelen sok frankott vasarolnak. ugyanis igy mukodik a piac." és a bankközi irányadó kamatláb csaló manipulálásával felhajtott devizaárak hiteltörlesztésre gyakorolt hatása között.
Majd a dakota lova fara felett a lemenő Napra pillantva kihalt.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Sipi nem szórakozok, de gyűjtsük egybe az érveket.
Nem a hitelfelvevők hülyesége miatt tart ott a pénzrendszer, ahol tart. Íme egy újabb tétel a minden szakmaiságot nélkülöző bankokról:
www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/a-bankokat-mentik-az-adofizetok-penzen-172-duhos-kozgazdasz-379552

Különösen felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy a bankok adóssága ötszöröse, mint az államok adóssága... Nyilvánvaló, hogy valami nagyon mocskos "bankgyakorlat" folyt itt.
Nem a pénzpiac szabályai működtek, hanem folyamatosan megkerülték azokat.
@sörtelen:
Csak több,mint háromszorosa. Bocsi.
süti beállítások módosítása