Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.24. 04:21 Fabius

Közgép: a szopóroller hajtányon érkezik

Címkék: fidesz közbeszerzés közgép

Zakatol a vonat, utazik az állomás,

belebuktok Lajos, bele, mint még senki más! 

(via)

 Visszajött az OLAF, mert kíváncsi lett Irén. Ja, az Oli Rén. A Népszabadság információi szerint az Európai Csalás Elleni Hivatal nem haverkodni jött, hanem százmilliós uniós pénzköltésnek a körmére nézni. Két beruházás iratait kérték be, mindkettőhöz kapcsolódik a Közgép.

 Csak feltűnik lassan ezeknek a vizsla tekintetű embereknek, hogy nálunk minden infrastrukturális beruházás olyan furcsán sokba kerül. Az M6 autópályához olcsóbb lett volna egy hegyet venni az osztrák Alpokból és abba alagutat fúrni, mint a löszös talajjal szarakodni a síkság közepén, és amennyiért itt vasútvonalat újít a Swietelsky a Közgéppel haverságban, annyiból a horvátoknál megcsinálná a magyar határtól Dalmáciáig.

 Tündérmese! - mondjuk mi itt erre - mert épül szépül Nerország, - az meg kizárólag a véletlenek különös együttállása, hogy nálunk a közbeszerzési pályázat harmadik helyezettje nyeri a pályázatot, némi kormányzati forródrótot sejtető áremelés után. Lárifári - mondta erre Viktor - labanc az ki gáncsot vet a Nemzeti Közbeszerzéseknek! Most meg fejben készülhetnek ellenforradalomra az OLAF ellen, mert a végén kiderül: 

 Oligarchák mégiscsak vannak.

434 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr414607382

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bűnözők és rendőrök – tényleg vége? 2012.06.24. 17:47:27

Orbán Viktor: "Vége a bűnözők és a rendőrség összefonódásának". Hmm... Tényleg vége?  

Trackback: KÖZGÉPTÁRSASÁG 2012.06.24. 16:44:27

Államformája:                          nemzeti oligarchia Államfője:                                Lali király Politikai berendezkedése:         alkotmányos fővállalkozás Területe:                                  65 ezer hektár haszonbérlet Közig...

Trackback: Orrbavág a begombázott gyorsnaszád 2012.06.24. 16:03:03

A birodalom odabasz: ütőképes államot vizionál Balog Zoltán, bármi legyen is az, vagy ha nem a birodalom, akkor a 93 ezer négyzetkilométeren vívott, fülkeforradalommal legitimizált kétharmados szabadságharc lesz az, ami oda fog baszni, de nagyon. Egyre...

Trackback: Betiltanád? Orbán Viktor ezer neve A-tól Z-ig összegyűjtve 2012.06.24. 16:01:54

Az Alcsúti krisztustól a Zsugorított fideszjézusig. És te hogy nevezed Magyarország miniszterelnökét az internetes fórumokon? Összegyűjtöttem a közösségi portálokon, fórumokon, kommentlistákon előforduló 100 leggyakoribb ragadványnevet, amelyet Orbán V...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ahaha, jo gyerekek ezek a fidesznel, leszamitva, hogy hulyebbek, mint a segg. Elobb elbasszak a gazdasagot (nehez munkaval), lerantjak a forintot, most meg ra kell jonniuk, hogy az eurot nem lehet csak ellopni, mert seperc alatt bevarrjak a penztarcat szep kek EU zsinorral, oszt jonapot. Jah, es nem jon tobb kohezios cucc sem majd, aztan lehet korbeadogatni a romlott adoforintot egymaskozt, meg a kozmunkasok kozt, majd ajvekolni nagyon, hogy nabazdmeg, ez elrohad itt a korforgasban, uj meg nem jon.
Uj adoforint sem igen lesz, matolcsi szemei meg ket kulonbozo tunderorszag ket szelso hatarara tolodnak majd, hogy hu a kurva eletbe, pedig de kibaszott okos vagyok.
Nembaj viktorka, nincsen baj, agyad nincsen, torpe is vagy, szegyen a tarsasagodban is lenni, de legy ra buszke: egymagad szetkurtad egy orszag 20 eves fejlodeset es kulkapcsolatait. Na bravo. Sok sikert az adoforintokhoz, a nemletezo EU forrasokhoz, aztan pakold lassan a koffert oreg, mert az osztrakok sem sokaig kezelnek mar.
De termeszetesen hajra ner, hajra nenyi, hajra fulkeben hasznalatos diszpapir!
holnap a kivert fogú selmeci fog nyilatkozni:

-igen, av olafok itt fivgálódnak, de evek av olafok nem av olaforfági olafok, hanem a fvéd olaf johanfon, akit a fvéd kormány küldött, hogy a köfgéptől fegítséget kérjen alagutépítéf ügyében. efért kértek tőlük mindenféle iratokat.
ninf több mondanivalónk, köfönjük.
@Secnir:

ezzel szemben én büntetőjogi felelősségem tejjes tudatában kijelentem, hogy nálunk itten észak-svédországban egyetlen oli nevű rén sincsen, a zoli nevű is kimúlt tegnap, amikor a részeg mikulásról regéltem neki, aki ugyanis kezzé hugyozta a hóangyalkát. a zoli sokkot kapott és fölzabált egy komplett púpos fóka telepet. a jegesmedvék följelentették azon a címen, hogy a zoli egy garcha, pedig csak a közgépesítettségi igazolványa nem volt nála, asztán kémeim jelentették, hogy a zoli estére már delirált és igen, selmeczigabriellát látott közvetlen az infarktusa előtt.
@Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva): Te meg mikor trágyázod az istállókat, ha már reggel van időd kommentelgetni? Nem lennék az állataid helyében, mert szegények valószínűleg nyakig állnak a saját mocskukban, míg te a Varánuszt figyeled.
a számok nem hazudnak...a kommunikáció hamis!

ha a beruházásokért kifizetett összegeket nem gazdaság fejlesztésre használja -mindegy kinek, minek hívják, közgép, alfarhang, fingásügyi lélekvesztő stb.- akkor az a pénz hiányozni fog, és minél nagyobb ez a hiány annál kevésbé lehet eltüntetni

ma már egy teljes GDP összegéről beszélhetünk, ami cca: 34000 milliárd HUF de valószínűleg a hiány ennél nagyobb

ekkora összeg eltünése már nemzetközi vízeket zavar fel és akár rén akár nem oli meg fogja látni pontosan, kizárásos alapon, melyik irányban folyik el...és van erre -akár fegyveres erő is- hatalom, hogy büntessen, lassú volt de ma már olyan gyorsulást érhet el, hogy akár napok alatt is világos képe lehet

fejek fognak hullani

brühühühühühühü
Az a baj ,hogy nem ők vannak szarban,hanem nekünk loptak el az életünkből 22 évet,ők már megszedték magukat jó előre és ha nem kapnak évtizedeket,csak jót röhögnek rajtunk!
Az uniós pénzeket, aminek nagy részét le se hívjuk a bénázás miatt, "lenyúlhatta" volna az ország is. Pl. 5-10x-es áron benyújtott pályázatok - amiről Fabius is többször írt - csakhogy úgy, hogy jó magas béreket fizetnek közben, meg drágán hazai szolgáltatásokat a magyar alvállalkozóktól. Akkor a forrásokat tényleg szétteríti (nem mint az egykulcsos), a fogyasztást meg pórgeti, vállalkozások prosperálnak. Mer azér az emberek a jövedelmüket elköltik. Nem tudom, hogy hatna az inflációra, de az így is rekord.

Mondjuk, ha nem szervezett bűnözésről lenne szó.
@rodeo36: Azért adták vissza a fejlesztési pénzeket, hogy ne politikai okból, hanem lopásért zárolhassák újra. Világos ez az egyhangú, könnyű döntésből. Mondtam, hogy az olaf nem szarozik.
@miva?: Igazad lehet. Arrafelé is értenek a pávatánchoz.
Jó reggelt lököttek! Mirôl maradtam le?
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: Reggelt? Már lassan ebédhez ülnek Simicskáék. Az aranytojást tojó tyúkból készült leves vasárnapra.
Buli volt nálunk napok óta... tegnap egész nap vámpírnak sminkelve rohangáltam és evezetem. :) Ismerôsök simán nem ismertek meg, úgy kidekoráltak a csajócák a sárkányhajócsapatban.
@Fabius:

Az nem százMILLIÁRD? Én legalábbis annyit olvasok a Népszabi cikkében... gondoltam is, hogy a milliós nagyságrend sántít. :)

Aztaaa...! Ez nagyon durva!
MINIMUM 20 milliárd forintnyi adópénzzel fog hízni a Fidesz bankszámlája? Ennyivel emelték meg a költségkeretet.

Rajtunk be akarnak hajtani jövőre 500 milliárd forintot, mindenféle szar adókkal, meg banki tranzakciós izével. És itt szórják a MILLIÁRDOKAT. Csak úgy, a behajtandó összeg cca. 5%, na nesze Közgép!

Eszem-faszom megáll, komolyan.
Ha megcsinálják a bankadót, úgy húzok a pénzemmel együtt Párkányba, hogy csak porzik. Ha még valamivel drágábban is csinálják (mert esetleg az országon kívüli utalások drágábbak - vagy a SEPA-ban nem?), akkor sem fizetek ezeknek a farkaknak egyetlen fillért sem.

És mivel ez egy elég kis ország, sokan fogják vállalni a kb. 50 km-es utat valamely határmenti bankhoz. Internetbanking meg már van otthonról is.

Teljesen durva. Emberek milliói éheznek itthon, ezek meg dobálják ki a pénzeket, mintha legalábbis Németország lennénk. (Mondjuk ilyen nagyberuházásoknál a szocik is megcsinálták a hülyeségeiket, rendre rohadt drágán építtették az autópályákat, a NÉGYES METRÓ költségvetése meg már nemtomhányszorosa az eredetinek.)

Még egy érdekesség, különbség Abszurdisztán és - teszemazt - az USA között. Folyt egy nagy projekt 2004-2009 között arról, hogy a Hoover gát tetején futó kétsávos utat mentesítsék a forgalom alól és kiiktassák az oda vezető szerpentineket. Ezért építettek egy elkerülő négysávos utat és egy gyönyörű völgyhidat. Láttam róla doksifilmet, elképesztő.

Namost. Az egészben az a döbbenet, hogy nemcsakhogy költségvetésen belül voltak, de még időre el is készült a híd az úttal. Döbbenet, mi? Persze tucatjával hozhatnánk a külföldi példákat, fél év-egy év alatt épült komplett metróktól kezdve vasútig, utakig.

Máshol egy ilyen 300 km/h-s terhelésű sínszakaszt se építenek ilyen drágán...!
@Stefánia kisasszony (lánctalpas germán kurva):

kapát rakd vissza a szádba.
Fabius éjjel alszik. Blogmotor meg akkor rakja ki a posztot, amikorra a bloggazda felprogramozza.
sajnos ezt nem tudom tehenes-trágyás hasonlattal elmagyarázni, hogy te is megértsd, de fogadd el, hogy így van.

ja, most látom, 3 kommentes vagy, akkor te nem is az igazi stefánia vagy :)
@Megdobbent:

A múltkor olvastam, hogy banyeg, az mekkora már, hogy a leendő új dunai hajós tömegközlekedésre a lóvé 90%-át az EU adta.

Ahhoz mekkora pofa kell már, hogy pofázom, sőt százezreket fizetek meg, hogy hangoztassák, nem leszünk gyarmat, aztán meg persze elfogadjuk a pénzt...

Nincsenek rá szavaim, mennyire utálom ezeket. Már 2000 óta utálom, de ez - ha lehet egyáltalán - megsokszorozódott azóta.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): az mennyire ízléses, hogy '89 után a nyugati egyházközségek küldték a lóvét meg az eszközöket az itthoni hitélet+vidéki infrastruktúra (pl. számítógépek az iskolába) felfuttatására, ma meg az egyházfiak prédikálnak a nyugat ellen.
No majd ha a nemzetközi elfogatóparancs várja a választási eredményeket, az lesz a szép világ :D
@saravad:

Nem volt pontos, amit írtál.
Egy bizonyos jövedelemhatár felett az emberek már nem költik el az összes pénzüket.

Ha Viktor nem lenne az, aki, és TÉNYLEG fel akarta volna pörgetni a gazdaságot, akkor olyan adótörvényeket hoz, ami, bár hiányt okoz (ennyit kb.), de az a pénz ott marad a kisembernél. (Teszemazt a minimálbért adómentessé teszi, nagymértékben csökkenti a 200k és az alattiak adóterhét, mondjuk havi 12-20 ezer forinttal növelve a bevételeiket.)

Ugyanis ebben a jövedelemsávban (és a valamivel magasabban is) teljes egészében elköltik a pénzt, ritkán tudnak félrerakni. EZ növelte volna a keresletet.

Az más kérdés, hogy az emberek általában import cuccokat vesznek, pl. TV, DVD lejátszó, stb., ezért romlott volna valamennyit a külker mérleg, de a gazdaság - ideértve a hitelezést, bankokat - nem áll le.

Míg egy kb. nettó 300 ezer feletti jövedelemnél JELLEMZŐEN félrerakják a többletet, egyszerűen nem élik fel. Ezért IS állt le a gazdaság. A kisembertől elvették, ő nem fogyasztott, sőt visszafogott, drasztikusan, a jobbmódú (aki a legtöbbet kapta), az meg pihentette a bankszámláján.

Nem vagyok én, csak egy kis közgazdász, kevés makrogazdasági tanulmányokkal, ismerettel, de ESKÜSZÖM, Tündér Keresztapánknál 100000000x jobban tudnám csinálni. De ha beültetném Józsi bácsit egy pár hónapos tréning után, ő is jobban csinálná, Feritél Dzsordzsnak még a józan paraszti esze sincs meg.
@miva?:
Reméljük a rablott pénzzel együtt kiadják ôket! :)
az OL Irén vicc az qva jo... annyira hogy akár én i sírhattam vona ...
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Csak 2000 óta? Az 1989-ben elmondott felelőtlen beszéde óta tudható volt, hogy csak a hatalom érdekli.
@Secnir: Az igazi én vagyok, ez a mocsok lopja a nickem. :-((
@saravad:

Ez az a bizonyos, kb. 60 éve haldokló nyugat? :)
Meg haldokló kapptalizmus. Ja.
Itt meg most megint prosperáló szabadrablás van.

ERRŐL beszéltem akkor, amikor mondtam: KÉTHARMADDAL kell jönnie egy demokratikus erőnek. Máshogy nem fog menni.

Ne áltassuk magunkat azzal, hogy jön egy vadiúj garnitúra kétharmaddal és csupasz seggel és érdekében áll majd ezt megváltoztatni, ami van. Gondoljátok át, mi van most:
- saját jövedelemsávjukban jócskán megemelték a lóvét
- olyan törvényeket hoztak, amiben úgy osztogathatják a pénzt, mintha végtelen mennyiség lenne belőle. Ja, bocs - mindezt különösebb ellenőrzés nélkül!

És ez csak a pénzügyi cucc. Egyszerűen senkinek nem érdeke, MINDENKI megszédülne (including me) egy ekkora pénzkeresési - rokon kistafírungozási lehetőségtől.

Ezért szoktam a vesszőparipámat hangoztatni. Kettő formációban bízom most:
- Az egyik a Bajnai féle Haza és Haladás, ami vagy párttá alakul, vagy nem, nem tudom.
- A másik az MSZP. Mert őróluk TUDJUK, hogy bár MESSZE nem tökéletesek, de demokraták és azon lesznek, hogy az intézményrendszert és a bizalmat az országunk iránt helyreállítsák.

(Persze amilyen hülyék, még kétharmaddal se azt csinálnák, mint Viktor, hanem egyeztetnének meg tárgyalnának és szabályosan játszanának. Ki érti eztet...? Pedig kétharmaddal az elején a rendrakást erővel kellene megcsinálni szerintem. Az egész fidesznyik-brancs kirúgásával kezdeni, visszacsökkenteni az AB bíróinak számát a legfrissebbeket leléptetni... és akkor még mindig ott van Káderjani, a francba. Skiccpalika kihúzhatta volna még - mert akkor csak két év megy gallyra a köv. kormányzásból, nem három... :((( )
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Igen, tudom, hogy nem voltam pontos. A többség költi el a pénzét. Az import cikkekben is igazad van, bár én világ életemben hazai piac-protekcionista voltam, de csakis szabad verseny helyzetben.

Ha hagyták volna, hogy a tudatos vásárlás civil ösztönzői függetlenül működjenek tovább, esetleg némi támogatással, arrogancia nélkül... akkor nem ők lennének, ugye.

Az szerintem biztos - de érdekel a véleményed - hogy többet a lakosság nagy része nem tud fizetni. Ha idióta szabálysértésekkel veszik el tőle, akkor nem fogyaszt máshol. Gyuri csak rakosgatja a golyókat kosárból-kosárba, de nem lesz több.

Én nem vagyok közgazdi, inkább olyan idealista fölösleges humánizé.
@Stеfánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

Igazad lehet, sokan látták már benne a gonoszt akkor is, de nekik már megvolt a magukhoz való eszük. :)

Én viszont - sajna vagy szerencsére - ifjú voltam és bohó 14 amikor az ominózus beszéd volt.

94-ben és 98-ban is a Fideszre szavaztam, ez van. Aztán 2000-ben kiábrándultam. De végleg.

Azóta büdösrohattszoci szavazó vagyok. :)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Nem tudom, hogy szembesül a jobboldal azzal, hogy Horn a legdemokratikusabb kormányfő az utóbbi 22 évben. Ezt még én is nehezen láttam be, mert persze pufajka, meg minden. De! Ha rencerváltás volt, az volt. Diplomáciával többet elért a határon túl, mint a paprikajancsik a hülye performancaikkal. És én nem is vagyok baloldali.

Az ellenzéknek már most 1000-el azon kéne dolgoznia, hogy a feldúlt közjogi rendszerből hogyan lesz békés kilépés.
Érdekük ez? Míg azon vitázunk, hogy 47-ből meg lehet-e élni, elsiklunk afelett, hogy a miniomálbér NEM csökkenthető. Nem beszélünk arról, hogy egy tevékenységet adóztatnak meg a 2 Ft telóadóval, ami teljesen jogtalan. Aztán majd csökkentik, hogy örüljünk, pedig ez olyan, mintha nem naponta, csak hetente kevernék le egyet.

Stockholm szindróma.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
a bevételek határosak, egy bizonyos mennyiségen túl már csak egymástól tudnak lopni...és már ez megy kb 3 hónapja, ha nem értenéd ez a gond nincs több zsé amit el tudnának osztani...tehát egymást lopják...és ...a többit remélem tudod

brühühühühühühü
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: Kormányalakításból, tessen körülnézni a másik poszton.:D Ja, meg Stefke gyöngéd érzelmeket táplál Fabiusunk iránt. Figyeled, aggódik az alvása miatt, ez tiszta szerelem, én mondom neked.;))
Hogy ment az evezés?
@Secnir: Ne bántsd már, nem látod, hogy igaz szerelemből aggódik?! Három-négy felé tépte magát a nagy érzelemben.:D
@saravad:

Igazából azzal, hogy elvesznek az emberektől - mert ha növelik az adókat, szintén tőlük vesznek el - azzal csökkentik a fogyasztást. Ezzel csökkentik a beruházásokat... de nézzünk egy nagyon is konkrét példát, a telkom cégeket.

A magyar lakosság nagy része igen-igen árérzékeny. Ezért aztán ha jövőre bevezetik a - minő csoda - az adóval épp megegyező kapcsolási díjat, azt fogja csinálni, hogy kerülőutakat keres. Például inkább leköti magát két évre, de szerez a családnak olcsóbb androidos telefont, felrakja a Vibert, vagy a Skype-ot, és inkább mobilnetre fizet elő.

Vagy egyszerűen nem kommunikálnak telefonon. Kerülőutat keresnek.

Mi ennek az eredménye? Hát az, hogy nemcsak a kapcsolási díj (adó) nem folyik be, de még a cca. 30 forint percdíj se. Ennek az a következménye, hogy a telkom cégeknek kevesebb bevételük lesz. Vélhetően TÖBBEL kevesebb, mint ha nem vetik ki az adót.

Emiatt aztán nem fognak fejleszteni (emlékeztek, hogy idén például tizen x év után nem volt Kapcsolat koncert sem?), vagy csak tűzoltás-karbantartási szinten.

De a költségvetés sem jár jól!
Ugyanis nemcsakhogy nem fog befolyni a telkomadó a percenkénti díjjal, de még ÁFA bevétel kiesés is lesz, mert a 30 forint utáni ÁFA picit több, mint a két forint utáni.

Tehát hatásmechanizmus kb. ez.

És - hidd el nekem - ÉRZÉKELHETŐ lesz a pénzkivét az országból, már csak dacból is. Én már dacból is kiviszem a számlámat Szlovákiába, hogy ezeknek ne fizessek egy fillért sem. Dacból maradtam és maradok MANYUP tag is, mert inkább az ügyintéző kislány vigye haza a pénzem egy részét és költse albérletre vagy bulira, minthogy SimLicskához menjen. (Hozzátéve, hogy azért remélem, hogy xyz dátumTÓL a havi befizetéseket a következő kormány visszaadja - már csak 80k-n vagyunk, talán belefér.)

Szóval hidd el, kimegy az ember, kiviszi a pénzét, ahogy teljes iparág épült már Ausztriában és Szlovákiában is ránk (vajon a Szlovák GDP emelkedése hány %-át visszük mi?).
@saravad: Ahogy attól sem lesz jobb semmi, hogy már nem 8 órában gályáztatnak közmunkában, hanem részmunkaidőben. Lehet, hogy statisztikailag csökken a munkanélküliség, de máshogy már nem.

@Fabius: az első 2 link nem működik nekem, hibára fut.:(( De a lényeg lejön. Nem pár hete jártak erre és akkor is pont irántuk érdeklődtek? Akkor az volt a hivatalos mese, hogy rutineljárás volt és azért érdeklődtek?
De milyen szépen összecseng ez a vizsgálat Tündérkirályfink minapi elszólásával, hogy a támogatások a zsebünkben vannak.
Érdemes lenne kiszámolni, hogy a következő kormánynak hány milliárdot kell majd miattuk visszafizetni. Különadótól kezdve ilyen pénzekig. Ha még marad párt aki mer indulni, az egy hős.
@saravad:
Én sem vagyok közgazdász, és csak ugatom a nagy politikát. De azt már az első pillanatban tudtam, hogy az egykulcsos szja-val dögre vágják a gazdaságot. Na, meg a pálinkafőzés kiütötte a biztosítékot. Ez a majom nem tudja, hogy a pálinka a legkeményebb drog. Nemcsak az agyat teszi tönkre, hanem az egész szervezetet, mert minden sejtben rombol.
Ezt a kutyakomédiát csak az Unió állíthatja le, ha nem ad pénzt. Mert mi, magyarok tűrjük. Fizetjük szó nélkül az ÁFÁ-t, meg a többi rengeteg csip-csup adót, egy soha nem látott nagyságú söralátéten.Mikor a MANYUP lenyúlása nem verte ki a biztosítékot, akkor azt mondtam, ezzel a birka néppel mindent meg lehet csinálni.
@saravad:

Horn kétharmaddal nyert '94-ben.
És nemcsakhogy nem gyengítette a demokratikus fékek és ellensúlyok rendszerét, de a saját mozgásterét szűkítette, szigorított.

Ezért látom biztosítva a visszaállítást, ha az MSZP jönne kétharmaddal. Már bizonyítottak.

Hogy őszinte legyek, az újaktól parázom. De nagyon. Nuku kormányzati tapasztalat, EZ a szabadrablási rendszer... beszarás. Semmi nem változna.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Arról ne is beszéljünk, hogy csak egy olyan szolgáltató van, akit nem fog érinteni az új teladó. Az új, államit. Azt majd jól meg mentesítik alóla, meg adópénzeket ölnek bele. Amikor meg megcombosodik, olcsón elbugázzák a havereknek.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Csókolom Drága! Végigpörögtem három napot, ma kis pihi van. Küldök képet... :)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): No, én is így látom, csak máshogy fogalmazom. Ha valamihez értünk, már csak a rutin miatt - az a passzív ellenállás.
Kivisszük a megtakarítást, bármi csekély. nem megyünk cba-ba. Én nem leszek állami mobilos.

De: aki nem ilyen, az se tud többet fogyasztani. Én ződ vagyok, már mondtam, a fogyasztás nüvelése nálam nem a fokozott pöttyöslabda-vásárlás, de mindegy. Nem működik!!! Lássa be!!
Nem kell aggódni a nyugdíjasok számának növekedése miatt. Itt az ujabb ötletük:
"Az egészségügyi államtitkárság szerint nem jelent hátrányt az infarktusos betegeknek, hogy júliustól ők is központi várólistára kerülnek. "
6 éjjelest húztam le, ezért mutatok dysgráfiás tüneteket, de a Ti szövegértési képességeitekben töretlenül bízom!
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):

a maszopba mán nincs horn gyula. mégcsak hasonló se. mondhatnám a kultúra távozott a vodkával együtt, úgy en bloc (ez rénül van) a politikábul, de eszt még a török gábor se merte elemezni, pedig csak nyáron ciki a pufajka. bezzeg a fejen hordott gumicsimma!
@sanyoka: panaszkodni nem fognak :(
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
ott a pont, ketten vagyunk.
vezetékest lemondom, előfizetek egy voip-ra, folyószámla megy ausztriába, manyup maradt -és maradni is fog-, mobilok közül az egyiket felfüggesztjük. autó pihen, helyette megcsinálom a robogómat. fűteni nem tölgyet veszek hanem szürke nyárt. cigiről leszokom (vagy lejjeb), izzókat led-esre cserélem. szélkerék-projekt prioritást kap. meg a kútfúrás viztisztítóval is.
oszt bekaphattyák.
köz(gép)európai adórencer

ojan mintha vizet gyüjtenéd tésztaszűrőbe... hiába hordod... töltöd...
ha mindent ellopnak nincs se pénz se szolgáltatás...
a közgép+drpintér+stb fides mafia gazdagodására megy el minden adóforint...

kár (lenne) befizetni....sőt állampolgári kötelesség hogy megakadájozzuk (alkotmány) a hatalom koncentrációt...

adót fizetni BŰN, amikor mafia pénzelésére megy...
@sanyoka: hejes.... előre be kell jelenteni írásban a szívinfarktus pontos idelyét !
@Secnir: Tudod, én kb. 25 éve vagyok ilyen öko-hippi, vagy melyik skatulya. Még örülhetnék is a mérséklődő energia és matéria-fogyasztásnak. Lázadnom se kell, nálam ez az alap.

Azt' mégis hogy rühellem ezeket!
@hacsaturján: Ó ugyan már divatnagyhatalom vunk. Még Hermione Granger is kalocsai mintás blúzban mulat. Meglátod, a döntőn mindenkin rajta lesz a gumicsicsma:)))
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): @saravad: Érdekes dolog. Ha tényleg félrerakták volna (magyar bankba), akkor azt a bank kihitelezhette volna, és elindult volna a gazdaság. Tehát: vagy
- külföldi bankba rakták (go to end - ez azért kicsit túl egyszerűnek tűnik)
- az állam visszaszedte árfolyamrögzítéssel, előtörlesztéssel, bankadőval, és figyelembe véve a tartandó tőke-mérlegfőösszeg-arányt simán leblokkolta,
- a többletadókkal visszaszedték a gazdaságból, és ezáltal akkor sem élénkített volna, ha elköltötték volna (ez elég nagy részben belejátszott)
- emellett a szabadságharcos retorikával, további különadókkal, gazdasági környezet bizonytalanná tételével tovább fékezték a gazdaságot
Vagy mindez együtt.
@saravad:

A fogyasztást JÓCSKÁN lehetne emelni, az alacsonyabb keresetű emberek jövedelmének az emelésével (no és jogbiztonság, a bankok élni hagyása...).

A poén, hogy az emelések jó része visszafolyik a költségvetésbe, mint ÁFA bevétel...
Holnap Selmeci Gabi majd azt fogja nyilatkozni, hogy az egesz Gyurcsany es a volt balszoclibzsido elmultnyocev muve.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): A fogyasztás talán az egyetlen amit lehet és érdemes még errefelé növelni.
@Stеfánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): Ugye most nem arról beszélsz, aki gyerekként simizte a fejedet?! Ejnye már, tessék jobban figyelni a stefikére, így kibukik a csalás.;))
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Pár hónap múlva meg itt egy újabb össze(vissza)esküdözős könyv, hogy hogy akarták külföldön tönkretenni a mi jól menő hazai büszkeségünket, mindenféle kitalált ügyekkel.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Ugye???? Aztán én még nem is kóstoltalak! Pedig az a híres fahéjasod... :DD
@Kuviklacz: hát... ez így mindez együtt, nem?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): én az unortodoxiát nem látom a Matolcsynál sehol se.
Ugyanúgy növekedés alapú, csak varázspálcával materializálja a forrást?
E jóóó: stop.hu/belfold/ahogy-orban-kepzeli-boldog-munkasarcok-fordulnak-az-uj-hajnal-fele/1056187/

Kár, hogy a baracskai rabokat nem fotózgatták, jól jönnek majd a reklámhoz két év múlva, Irma néne mellé, aki négy éve rosszabbul élt sok pénzért hazudva ezt.
www.hir24.hu/belfold/2012/06/24/orban-vege-a-bunozok-es-a-rendorseg-osszefonodasanak/~~fokusz

Bulvár, meg minden,
csak arra hívom fel a figyelmet, hogy most van állítólag 92 komment. 9 olvasható.
@hacsaturján: Selmeczit látni már maga infarktushoz vezető körülmény! Vigyázhattál volna jobban a rénedre, a Mikulás most gyalog viszi ki a csomit???!!
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: Te lettél az árnyékkormányunk vízügyi minisztere! Már megvannak a pénzjegyeink is - én rajzolom, nyomtatom - lesz ChT-es is, mondd meg milyen címleten legyen. Van 54 és 47 ezres, de nyitott vagyok másra is. A tegnapi posztban alakultunk, és dolgozunk a Duna Nagykörúton való hosszában végig folyatásán, amit a Kétfarkúak is akartak, sőt megígértek az ingyen sör és örök élet mellé.

Volt a családodban valami vizes múlt? Az azért kéne ehhez.
@Secnir: A zárójeleiből látni, melyik van épp hatalmon benne. Stefi-forradalom zajlik a fülkében.
(drz)"Orbán: Vége a bűnözők és a rendőrség összefonódásának"

ez mekkora po:cs... nem érzi hogy ha befojással lehet a dolog "végére", akkor végig befojásolni tudta?
azaz mi a lóf@sz köze vane gyes bűncselekményeknek a mini elnökhöz, egyálztalán hogyan mondhat ojjat hogy egy bűncselekmény típus egycsapásra azonnal mexűnik...

HAZUDIK

C I G Á N Y K O D I K
"Orbán: Vége a bűnözők és a rendőrség összefonódásának"

miért? kikapcsolja a mobilját?
@Secnir:

A pincében fúziós erőművet állítok be, a fáskamrában jakokat tenyésztek, a hátsó kertbe olajkutat fúrok!

No pasaran! :D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):

És nem csak a 30 forintot nem fizetik be, hanem ugye ennek az áfa tartalmát sem. Én nem hinném, hogy ezt az egészet komoly, vagy akár bármilyen hatástanulmány megelőzte volna.

De én azon sem csodálkoznék, ha az induló új állami mobilcég (ha lesz belőle egyáltalán valami) mentességet kapna x évre ez alól az adó alól és így próbálna előfizetőket szerezni. Gondolom ez a törvénygyár hamar kitalálná a megfelelő (számukra) jogi formulát és akkor ezt ki is pipálhatják... ja, hogy később az eb majd elkaszálja? Kit érdekel?....
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Mi már november óta kivettük a pénzünket. Ez ugyanaz, amikor a népség haldokló nagymamástul kivonult a Mariahilfer strassera Trabiban aludni és Gorenjét venni.

Itt mindenki a bukszájával szavaz. Akkor is megrendült valami a magasztos cucilizmusból a sok mikro, videolejátszó, mélyhűtő hatására. Majd most is ez lesz, Ausztria és Szlovákia felderül kölcseysen. Itt meg le lehet oltani a vellanyt az utolsónak..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Állj össze Hacsaturjánnal, jak és rén megférnek, nem? Te vagy a biológus! Neked is kéne valami kormányzati pozíció, vagy nem? Mije volt a családodnak? Aszerint osztogatunk, aztán hatalmon végre fosztogatunk.
@a szív fészkei:
Nem mondod! Feltörtem, mint a talajvíz? Vizes múlt?
Igen, szeretek evezni és van otthon vízcsap, fürdőszoba, ásványvíz a hűtőben. Ennyi elég hozzá? :))
@a szív fészkei: Mindenkinek van vizes múltja, magzat korától.
@pumukli 12: A MANYUP azért nem országosan érintett mindenkit, mint a telóadó. A manyuposok elit fajta voltak sokak szemében, nem? De telefonyítani már mindenki akar, megszokta és nem sokkal többért csörgetne meg másokat.
@a szív fészkei: Az örök élet az én asztalom nem?? ;)
@Kuviklacz:

A válasz benne van a kommentedben:

"Vagy mindez együtt."

@Secnir:

Ábszolúte.
Ha meg kertes házad van, irány a beruházás.
Két dologgal szinte letizedelheted a rezsidet:
1.) Napkollektorok a tetőre.
2.) Hőszivattyú beépítése, vagy olyan rendszer, ami tárolja a nyáron leadott hőt télire. Láttam lakóparkot, amit ilyennel szereltek fel.

Megy a hidegvizes vezeték a falban nyáron, ami ugye felmelegszik, és valahogy (nemtom, hogy) tárolják a nyári hőt, amit télen leadnak, csökkentve a fűtés költséget.

Jóóóóó, ez önmagában is egy töbmilliós beruházás, de tippem szerint cca. 10 év vagy kevesebb elég, hogy megtérüljön. :)

MANYUP: iszonyat szívás a 3 milliónak. Nekem a számlám LÉTE a lényeg, mert még egy MANYUP rendszer nem lesz. Az egyik haverom maradt tag 2011-ben, most meg a második hullámban azért lépett vissza, mert a pénztára kért volna hozzájárulást. Hiába mondtam neki bármit.

Én berizikóztam, abban a reményben, hogy a következő kormány ha az eddig ellopottakat nem is, de a rendszeres havi befizetéseket visszaadja majd... igazán nem maradtunk sokan. :)
@saravad:
Ó, tényleg!!!

@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: Meg a magzatvíz, ahogy saravad lényeglátóan rámutatott. Oké :-))) De kormányülésre csak vámpíroskásan jöhetsz. Mert mellesleg te fogod szívni nevesítve hivatalosan a lakosság vérét is.
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: ;))Pedig mindenki dicséri aki kóstolta.
@a szív fészkei: Környezetvédelmisünk van már? Mert az is kell. Mi nagyon zöldek vagyunk, ugye tudod?:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kertben olajkut, bah, kezdő vagy hozzám képest. Én az étolajos üvegbe fúrtam és eddig minden próbafúrásom jó lett! Csak úgy tört fel az olaj.:P
@Gábriel angyal: Csak ha valamely felmenőd katolikus pap vagy apáca volt.:P Addig marad a PR. Mondanám, hogy tervezd meg a lógónkat, de rajtunk semmi sem lóg, peckesen áll.;))
@Gábriel angyal: csak ha az ingyen sör-tárcát is bevállalod.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Az legyen az Egér. ChT-s pénzért mindenre hajlandó lesz, Penikéje a pénzügyér, majd elmolyolnak a beruházásokon az egérlyukban.:-DD
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Tavaly órákon át hallgattam egy vazsi gyereket - korombeli volt ;-)) - ahogy előadta Hrabal Pepinkéjét megszégyenítő módon az életét. Hallották a szomszéd megyében is, nem fukarkodott hangerővel. :-DDD
Nos ő mesélte, hogy vastag rántotthússzag- csíkot húzva menetel a traktorja mindig, mert ő azzal az olajjal eteti. Hetedhét határban tudják, mikor gyün Pepínke, előre szaglik már.
@Gábriel angyal: Rossz biznisz, ha ingyen cucc, akkor vagy bor vagy sör, de lehet baileys is, és akkor nem tud annyi pénzt rajzolni Szív, hogy elég legyen.:P
A sör, brrrrrr ördög itala, fúj.:P
@a szív fészkei: Szerencse, hogy Peni lány, így az egérlyukat senki se érti félre.;))
@a szív fészkei: Nagy az isten állatkertje és már nincsen kerítés.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Sajnos én nem származom ilyen tökéletes katolikus családból. Logóban mi legyen? ;)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Mutattam tegnap vaterás linket All Star tornacsukára kézzel hímzett matyómintásan. Miből áll a gumicsizmát is megbolondítani?
@Gábriel angyal: Jó kérdés. Mi tudná a legjobban tükrözni önző, nepotista, lenyúlós énünket? Elvégre viktort mégsem tehetjük meg logónak, félreértenék.:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": A sört én sem szeretem. ;) Édesszájúként a Bailey's viszont jöhet. ;)
@Gábriel angyal: Juj, azt én is szeretem! Akkor alkossunk Lindt és Bailey`s frontot. Spanyolországban láttam - sajna nem ettem - Bailey`s-es palacsintát, azt tudna Peni sütni is.
@a szív fészkei: Egy felnőtt férfit és egy felnőtt nőt látok a képen és semmi megbotránkoztatót. Nagyon perverz lehetek!

(meg is kérdezem a párom, ha hazajön)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Azért volt olyan a hajdani daliás időkben pl. katonaságnál, iskolákban, koleszokban fűtőként dolgozóknál, hogy kertben olaj: vitték haza a munkahelyről lefejtett fűtőolajat kis kannákba a házi "medencéjükbe"...

Az autópályaépítkezéseknél is lehetett jó áron kapni még manapság is. Valami tehát csak visszafolyt a lakossághoz...
@saravad: Na de a felnőtt férfi éppen a cölibátust aktívan megkövetelő egyház püspöke! [..]"A cölibátus célja, hogy az áldozópap minél tökéletesebben tudjon ragaszkodni Krisztushoz és a szent szolgálathoz (vö 1Kor 7, 32-35). A Tridenti zsinat (1545-63) dogmát fogalmazott meg, miszerint a nőtlen és szűzi állapot jobb és boldogabb (értsd: a vallásgyakorlás szempontjából), mint a házas állapot (DS 1810)." wiki
@saravad: Ja, hogy a "víz alatt, a víz alatt" mi zajlik, az tényleg nem látszódik a képen. :-D
@a szív fészkei: Nagyon környezetbarát.:D Nagyon bio meg minden:D:D
Ami azt illeti a cölibátus nagy baromság, most már elég felnött a katolikus egyház ahhoz, hogy ne a gyerekeknek passzolják le a címeket, nem igaz? Tüntetnünk kellene a katolikus papok szexhez való jogához. Ők a vallás homoszexuálisai. Csinálják, de megvetik érte őket.:S
@Gábriel angyal: Nagy jó pont oda.:D
"terroristákra nincs szüksége ojjan országnak ahol a törvények és a hivatalok ennyire HITVÁNYAK... saját vörös szarunkba majd belefulladunk egyedül..." (dr bubó)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Támogatom a tüntit! Addig is nézegess szexi naptárdivo papokat: hvg.hu/panorama/20111226_calendario_romano

Tényleg, ki lesz naptárfiú és -lány a kormányból? Az is forgalomnövelő!!!
@leonito77:

Ofkórz.

Hatástanulmány? Te jól vagy? Szerinted tudja Mr Fairytale Dzsordzs, hogy mit jelent? A TELJES Fidesz hülye hozzá!

Ezt már láthattuk volna 2002-ig, amikor fogták és 20k-ról 40k-ra csak úgy felemelték a minimálbért. És ezzel aztán mindent elintéztek - gondolták.

Most is azt mondják - "szerintünk emelni kellene a minimálbért - és ön szerint?" jah. Éljen a nemzeti inzultáció!

Ez az egy "bajom" lenne a szocikkal kétharmad esetén. Ők nem így erőből csinálnák, nehogy azt hidd! Egyeztetnének, tárgyalnának, előkészítenének, és ami a legfőbb: LEHETŐSÉGET ADNÁNAK AZ ELLENZÉKNEK. Vikike ezt ki is használja majd.

KOMOLYAN nem védeni akarom a szocikat, gyerekek, de azért nagyon durva, hogy állandóan kizárólag őket hibáztatjuk, hogy nem tudtak tenni érdemben a dolgok ellen, és itt kihagyjuk az ellenzéket, azaz Viktort, aki:
- megszavazott minden plusz kiadást, amit nem kellett volna
- ágállt minden racionalizálás ellen, amit pedig támogatnia kellett volna.

Eredmény? Xxxxar költségvetés, teszetoszáskodás. Vagy annak látszó vergődés. Széllel szemben nem lehet pisilni, vagy igen, de akkor az eredmény... (Ne feledjük, hogy a szociknak volt 50, de a Fidesznek is kb. 50%-a!)

Nagy itt a baj, és én is tisztában vagyok vele, hogy MESSZE nem tökéletesek a szocik, távol vannak tőle nagyon, de mivel most ahhoz tudnám hasonlítani a helyzetét az országnak, mintha szomjazók lennénk a sivatagban, akik találnak (?) egy kis vizet, ami nem épp tiszta, de VÍZ és iható...
@a szív fészkei: Micsoda génpocsékolás! Ez a naptár pont a papi cölibátus ellen szól.:D
Nem értem miért kellett belekeverni Istent és Jézust. A cölibátusnak a papok túlkapásai voltak az oka, nem holmi vallásgyakorlás. Az egyház elszegényedett volna, ha a pulyák között szétosztogatják.:D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Egyet értek azzal, hogy orbánt már az ellenzékben elkövetett bűneiért is bíróság elé kellett volna állítani. Remélem, hogy lesz még egy forradalom, ahol megfizetünk neki, a magyar ügyészség és bíróság helyett. Én erre készülök. Mondjuk ki nyíltan és őszintén: köztörvényes bűnöző miniszterelnökünk van és mi meg hagyjuk. Meddig még?
@a szív fészkei: Tényleg jóképűek. Itt van néhány esztergomi szeminarista a magyar felhozatalból. :)

youtu.be/H_N84u4zEkk
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": NA, azért lehet hogy a génecskék jó helyre mennek, csak te arról nem tudsz... :-DDD
@Peripetia: az még haggyám... de

C I G Á N Y K O D I K
@Gábriel angyal: Ők még meggyőzhetőek a szaporodjatok és sokasodjatok alapigazságáról?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ők egy más atyaságra készülnek, segítve sokak lelki újjászületését.
@Gábriel angyal: Pedig te első kézből tudod, hogy a fiziai apaság se semmi, és nagyon kielégítő egy új élet elősegítését.:D
@Gábriel angyal: Most ez itt off lesz, de hát Simlicskát már nem lehet eleget ragozni a kártékonyságát leírva. Újat se tudunk nagyon hozzátenni.

Szóval megnéztem a videódat és nem értem: ha isten teremtette a nemiséget is, mint minden mást is, tehát a különbözőséget, ami egybeforrva létrehoz egy új minőséget, azt miért kell elnyomni? A teremtés benne van a szexusban, abból lesz és nem másból az élet. Az miért olyan bűnös tevékenység, hogy életerős fiatal embereket attól el kell tiltani egy életre? Miért nem fér bele az imádság mellé a testi öröm is, ami igenis lehet isteni? Miért vagy-vagy? Kétezer éve nem sikerült ezt maradéktalanul megoldaniuk.

Persze, hogy praktikus oka volt az, hogy maradjon az egyházé a hatalmas nagybirtok, de akkor is: miért nem ezt mondják, ami akceptálható volt anno is, miért kell a természetes vágyakat bűnnek feltüntetni? Nem megy a testiség átkonvertálása egy egész életen át szellmiekbe, erről szólnak a most kiderült szörnyűségek sajnos. Miért nem képes ebből levonni a katolikus egyház a tanulságot és végre reformálni? Csak nyerne vele. plusz olyan adna életvezetési tanácsot rendszeresen a szószékről, aki esetleg meg is éli az élet legnagyobb kraváljait és ettől hiteles.

Minden gazdasági kérdés, tudom, de így alárendelni a pénznek az életet, abszurd és mindig tévutakra vivő.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Azt mondta, ha jól emlékszem, hogy Ausztria egy nagy cseréptál, és abban belül nekünk is megvan a helyünk és lehetőségünk, de ha szétrúgjuk a cserepet, akkor nekünk is annyi lesz.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Rotschild pénzén, na pláne! Bojkottálni kéne a hidat, hisz nem is jaumagyari építette fel!!!
akkor most a pálinkás szabaccság harcot is elvesztettük?
a labancok nyertek? a kurucok meg nagyot szíftak...
@dr. Bubó: Beszívtak talán. Hogy még mindig hisznek ennek a falábú focistának. Az utcaátnevezések mennyi pénzbe fognak fájni?
@saravad:

De... hogyhogy nem látod?
Nála a növekedés a csökkenés, a csökkenés a növekedés.

...

Neked ez nem elég unortodox? :D
@a szív fészkei: "A marhák, és ezt az embert tették meg logójuknak"

Miért, mi nem működne érdemben az "aljas propagandában", ha mondjuk Micsurin, vagy Kun Béla,vagy Cunimund gepida király, esetleg pókember vagy Xenu lenne orbánék emblematikus arca?

A hívőknek mindegy, ezt látjuk.
A többit meg még nem érdekli, csak amikor már késő.

De jól tudott erről írni Ady és József Attila!
na.ekkora márka lett a Stefi? már hamisítják? :)
@saravad: Ha Lombroso tanulmányozná a a pofikáját neki, biza jutna valamire... olaszforum.blog.hu/2009/12/12/lombroso_a_bunuldozo_ember_1

[..]"Csak röviden, nézzük át, mik azok az alapvető kategóriák, amiket Lombroso felállított, de amelyeknek ma már nincs hatásuk a kriminológiára.
A született bűnöző ismérvei a következők: az arc aszimmetrikus, az orr és a száj ferde, a homlok szűk, a szemek kicsik, bozontos, sokszor összenőtt szemöldök, majomszerű, határozott állkapocs, ritkás szakáll, és sűrű, általában sötét színű haj, sok és abnormális forgóval." Hááááááááááát, izé...
@dr.kakaósbögre: De mennyire! A Rolex sehol sincs hozzá képest!
@Peripetia:

Tényleg nem tudom.
Nem tudom, meddig tűrünk. De ahogy érzékelem, ekkora elégedetlenséget csak a 90-94-es MDF kormánynál éreztem.

Orbánnak azért ott volt még a 2002-es TF-es beszédének a bűne, a magyar jelképek kisajátításának a bűne, annak, hogy kettészakította az országot, annak a bűne, hogy mennyire lerombolta a társadalmi morált, és így tovább.

Aztán a 2006 bűnei. A szélsőjobberek megfizetése a köztulajdon rongálására, randalírozásra. Az emberek agymosása, Gyurcsány Ferenc démonizálása, az MSZP démoniázálása, ami most is tart (sokaknál még mindig tisztább a Fidesz erkölcsileg, mint az MSZP). Az 56-os forradalom 50. évfordulójának teljes tönkretétele.

És 2006 legaljasabb tette: a SAJÁT HÍVEINEK veszélybe sodrása, hogy a szélsőjobberek közé tereltette őket, így ártatlan áldozatok is voltak - Viktor leszarta őket, mert így legalább démonizálhatta azt a rendőrséget, amelyik csak a köztulajdont védte.

Orbán Viktornak egyszer s mindenkorra el KELL tűnnie a közéletből. Mindörökre. ENNEK a Fidesznek törpepárttá kell zsugorodnia, mint az MDF-nek anno. Nem lehet olyan súlyos büntetést kiszabni rá, ami akár csak a töredékét fedezné a társadalmat ért kárnak. Mármint az anyagi és lelki kárnak. Szerintem.

100 év olyan szoci kormányzás, mint amilyen az a bizonyos 8 év volt SEM okozna ekkora károkat az országnak se anyagilag, se jóhír-ileg, se lelkileg.
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor: Az a baj, hogy Széchenyi nevével és életművével élnek vissza.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): + 1 Minél rosszabb, nekem annál jobb! - ez a jelmondata. Mindig is ez volt. Velejéig romlott bűnöző.
A Fidesz oligarchàk híznak, míg a szegènyek szàma ugràsszerûen nô. :(
mondjuk szerintem amíg a metró történet létezhet úgy, ahogy létezik, szerintem kurvára kussolhatnak akkor is ha a következő 100 évben mindent orbán és baráti köre épít. nem mintha tetszene, de mégiscsak bazmeg már. az nem volt probléma amikor olyan idióta projektet kezdtek finanszírozni aminek tulajdonképpen egyetlen értelme hogy eu cégeknek és a helyi elitnek lehetőség szerint minél több pénzt síboljanak ? nem, válaszolok is magamnak azonnal, addig nem.

de miért ?
@dr. Bubó: az még hagyján, hogy C I G Á NY K O D I K,
de a mi pelyhes állú szélső jobbunk (polgárikörből és MSZMP-ből nevelkedett) jómunkásembereinek meg nem csavarja a "kifinomult orrát" ennek a bűze?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):

A szocik 8 év alatt nem tettek keresztbe annyit a magyar embereknek, mint a Fidesz kormàny 1 hónap alatt, a 2 év antidemokratikus, inkompetens és korrupt kormànyzàsàròl nem is beszèlve. :(
@873ujr3rk: index.hu/belfold/budapest/fidprbp765/

[..]"Egy másik meglévő metrót is meghosszabbítana a Fidesz: a 2-es, vagyis a piros vonalat Gödöllőig terjesztenék ki.

Mindemellett szerepel a párt programjában a négyes és az ötös metró. A négyes Dél-Budától húzódna Északkelet-Pest felé, az ötös pedig a szentendrei és a csepeli HÉV-et kapcsolná össze."
Az index.hu címlapjára eleve cenzurázott, megrendelt írások kerülnek fel "blog"-ként.

Ez is.

Az origo.hu-n szintén.

A főoldalon kiugróan magas számban jelenítik meg ezeket.

Látszatkritikák, amelyekkel más, fontosabb témákat el lehet tüntetni, álnaív, álbuta vélemények, amelyekre minél többen csapnak le, annál kevesebben írnak lényegi véleményeket.

Vannak fizetett hozzászólások, amelyekkel lehet terelni: ál-buta, primitív, durva, közerkölcsromboló, másságellenes, szélsőségesen reagáló megnyilvánulások.

Ezek íróit vajon miért nem szűrik? Mert rájuk hivatkozva lehet a blogolást zárt, ellenőrzött keretek között tartani.

És miért nem lehet a szerkesztőségi cikkeket (Belpolitika, magyar külpolitika, társadalomtudomány, tudomány, kultúra (Amelyekből egyre kevesebb van)) és egyre több, hasonló témájú blog-ot kommentelni? Mert a hatalom a más véleményt el kívánja zárni. Mert az index.hu cikkei nyelvtanilag, tartalmilag rendszeresen a béka feneke alatt vannak. Vannak tárgyi tévedések, újságírói egyoldalúságok, vélemények tényként kezelése, szűklátókörűségre alapozott "világ legjobbja, az év legnagyobbja" minősítések stb.. Az adott kormány álláspontjainak, a jelentősebbnek tartott pártok véleményeinek tényként, minimális újságírói kritikai munka nélküli közlése. Amíg lehetett hozzászólni, gyorsan kiderült egy-két hozzászólásból. A Pulitzer díj-hoz kapcsolódó újságírás szakmai és etikai szintjének a közelében sincsenek. Így lehet egy nagy halomból kiragadva például a csökken = zuhan, a munkával kapcsolatos szerződés megszűnése = kirúgás.

Az origo.hu-n döntőrészt most már előre szűrik a hozzászólásokat. Nem a hozzászólót, végleg, hanem az adott véleményt szűrik. Egyenként. Az a T-Mobil, amely, állítólag, igen nagy érdeksérelmet szenved el a kormány adópolitikája miatt.Az index címplapjára rendszeresen kitett Véleményvezér szintén egyenkénti szűréssel működik. Cikkenként 0-2 hozzászólással.Szigorúan az eredeti álláspont leírójának világnézetéhez igazítva. Szintén az indexen lehet “tahótlanítani”. Ilyenkor nem a blog szerkesztőjének megy jelzés, hogy véleményem szerint ez a hozzászólás nem felel meg a deklarált feltételeknek. Aki tudna intézkedni a köz törvényességének fentartása érdekében. Helyette a tahótlanító szeme elöl tünteti el a rendszer az adott hozzászóló bejegyzéseit.

A blog a vitatkozás vagy az informálás internetes formája. Az angol nyelvű wikipédia szerint. Nem több és nem kevesebb.

Ezek itt pankrációs mutatványok. És az út Kelet-Európa Svájcából a "Dél-Balkánra".

Egy kis ízelÍtő egy elmúlt másfél óra indexes “országos jelentőségű” kiemelt hírek címeiből: leszúrta, lőtt Moszkvában, visszaélt a génteszttel, tűz Moszkvában, Loeb nyert, Kozák ezüstérmes, amerikai anyahajók elhelyezkedése a jövőben, drogos hétköznapok az amerikai flottánál, Orbán: magasan iskolázott embereket látnak a rendőrökben, Eusebio korházban, Paraguayon nyomás, Portugália ellen még jobbak leszünk, Várjunk-e a tankolással, Kell nyári szünet az óvodákban, Van elég óvoda, csak nem jó helyen, ezeket gyűlöljük majd meg, terjed a műpinagomba

Végül, néhány, országos jelentőségű megnyilvánulás a címlapra kiválasztott cikkekből: basszátok meg, telibeszartátok, inkább egymást gyilkolták volna le, tenyerébe szartunk volna, egy hónapig (!) közben vizet ne lássanak, kurvára frusztrált.

Méghogy nincs sajtószabadság!
@873ujr3rk:

Te biztos soha nem jàrtàl Budapesten. A 4-es metró kell a vàrosnak. Ha jàrtàl màr Budapesthez hasonló vàrosban külföldön, akkor azok metróbehàlòzottsàga sokkal jobb. Kell Budapest fejlôdèsèhez az infrastruktúràt fejleszteni. A nagy része a beruhàzàsnak meg EU-s pénzbôl èpül, aminek külön örülhetünk. Az màr màs kèrdés, hogy lehetne esetleg hatèkonyabban, gazdasàgosabban megvalòsítani a projektet.

Inkàbb 4-és metròt èpítsünk, mint felesleges, kihasznàlatlan futball stadionokat. :(
@a szív fészkei: "
Mindemellett szerepel a párt programjában a négyes és az ötös metró. A négyes Dél-Budától húzódna Északkelet-Pest felé, az ötös pedig a szentendrei és a csepeli HÉV-et kapcsolná össze."

és ez szerinted azonos azzal a gyakorlatban megvalósított csővel amit a szadesz meg a szocik ástak a város alá. hát bazmeg mi a faszról beszélünk, ha írástudók ilyen szinten mosnak össze tényeket és terveket ????
@a szív fészkei:

Kàr, hogy ez csak duma volt, mint a Fidesz konkrètumok nèlküli programjànak 99%-a.
@873ujr3rk:

Nèha vegyèl levegôt 2 Fidesz seggnyalàs között. ;)
@Lacdelo: "Te biztos soha nem jàrtàl Budapesten. A 4-es metró kell a vàrosnak. Ha jàrtàl màr Budapesthez hasonló vàrosban külföldön, akkor azok metróbehàlòzottsàga sokkal jobb. "

hogyne pl a 67/4 villamosok kiirtása, a thököly járhatatlanná tétele már megérte. semmiképpen nem lett volna értelmesebb a villamosvonalakat korszerüsíteni, lecserélni a buszokat, újrabootolni a bkv-t és UTÁNA építeni olyan hatalmas beruházást mint a metro. igazad van. jobb ez így.
@Lacdelo: gyűlölöm a fideszt. gyűlölöm az mszp-t. gyűlölöm a politikai elitünket.
\o/ üdv a qrmánytagoknak, remélem az k.üllései pöpec helyen lesznek, valami exotikus trópusi szigetekre gondoltam, mert mint tudjuk, aki megérdemli :-)
Csak azt nem értem, hogy amennyiben magyar zsebeket kell tömni, akkó mé nem az enyémet?? Ha kell még egy bt-t is alakítok, hogy legyen hová. Persze a nokiás doboz módszer is jó lehet, csak azzal meg az a baj, hogy manapság már kicsi lenne. Úgy látom a 240 literes lehel doboza kell. Megy egy vasvilla, hogy legyen mivelé forgatni. Bár ha tudom előre, matolcsi mit talál ki, akkor egy rövidet sortolva máris háromszor anyi lehet. Gratulálok nektek, megválasztottátok őket, csak manapság már senki nem meri bevallani.
@a szív fészkei:

Szèchènyi forogna a sírjàban, ha tudnà mit mûvel a Fidesz a jó hírnevèvel. :(
@Lacdelo: lol igen. ez bazmeg nagyon gyengusz volt :)))
@873ujr3rk:

Az egyik nem gàtja a màsiknak. Egy Budapest mèretû vàrosban szüksègszerû a metróhàlózatok bôvítése. A Fideszes vàrosatyàk szèthùzàsa és kompromisszum kèptelensège a legfôbb akadàlya a tömegközlekedés korszerûsítésének Bp-n. Na meg a Fidesz pénz elvonàsa a fôvàrostòl. Tarlós is nyíltan beismeri, hogy a Fidesz teszi tönkre Bp-t.:(
@873ujr3rk: Hátbaszd meg arról a faszról van szó, hogy még a szent Fideszed szerint is kellene ennyi metró egy világvárosban, ahol a fél ország dolgozik. További baszdmeg, hogy ha ők építik meg, is ilyen vagy ennél - láthatjuk a Margit hídnál, ami közgépes projekt és kicsit megszaladt a cerka a végénél - sokkal nagyobb pénzszivattyú működött volna!

De pöfögj csak tovább, hátha alkalmaznak a csodás vasútjaikon majd nekik lihegőnek!
@873ujr3rk:

Kik àllnak hozzàd legközelebb? A kommentjeidet elolvasva Jobbik, esetleg Fidesz.
@Lacdelo: Igen, másodjára is golyót röpítene a fejébe, hogy ezekkel kerül egy gyékényre valamiben is, akárcsak a szómágiában...
@a szív fészkei: Nem baj, hogy felhoztad a témát.

Személyes élményeim kapcsán én úgy látom, hogy Isten ezt nem nyomja el azokban akik cölibátusban élnek.

Itt egyrészt arról van szó, hogy a katolikus papok és szerzetesek egyfajta jellé válnak, hivatkozva Krisztus kijelentésére mondván: "ahol már nem nősülnek és nem mennek férjhez, hanem élnek, mint Isten angyalai a mennyben”. Másrészt ez ugyanaz mint bárki másnál az udvarlás és a szerelem. Ugyanolyan személyes szeretet, ami olyankor kizár másokat az életünkből. Akit elér Istennek ez a hívása ugyanezt éli át.

Természetesen lehet ezt a gyakorlatot bírálni, lehet különböző pszichológiai, szociológiai és egyéb érveket felhozni ellene, azt azonban nem szabad megkérdőjelezni, hogy a cölibátus eredete elsősorban teológiai, mert isteni elrendelésből fakad, és a teljes önátadás életformájává alakulva az életszentség kiváló útja.

Persze az ember gyarló, és a pap is követ el bűnöket, akár a hatodik parancs ellen is, de Boldog John Henry Newman bíboros érve ma is áll: a házasságban élő protestáns lelkipásztorok ugyanolyan és legalább annyi bűnt elkövettek a hatodik parancs ellen, mint a katolikus papok. Vagyis nem a cölibátus ezeknek a bűnöknek az oka, hanem az áteredő bűntől megsebzett emberi természet rosszra való hajlama, és nem is a cölibátus eltörlése a megoldás, hanem Isten akaratának, hívó szavának hűséges követése. Ezt egyébként már statisztikák is igazolják.

velemenyvezer.blog.hu/2010/03/22/vatikan_pedofilia

Azt hiszem, hogy a gyöngeségünk az, hogy nem a szentségre törekszünk. Nem azt keressük, hogy mi az Isten akarata, és ha az Isten akaratát keressük, akkor sohase felejtsük el, amikor ezt mondjuk, legyen meg a te akaratod, akkor gondoljuk hozzá: üdvözítő akaratod. Az Isten csak jót akar nekünk. Mi meg úgy éljük meg, hogy az valami olyan, amibe én beleütközök, ami valami nehéz. Amikor megtesszük az Isten akaratát, az ám az igazi csoda, nem az, amikor az Isten teszi meg a mi akaratunkat.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):

Ezért látom biztosítva a visszaállítást, ha az MSZP jönne kétharmaddal. Már bizonyítottak.

Mi a faszt bizonyítottak?????
MICSODÁT??MIT???Hol éltél te eddig az előző 8 év alatt?
Képes lennél te újra arra a senkiháziakra szavazni?Ilyen gyorsan felejtesz?

"Hogy őszinte legyek, az újaktól parázom. De nagyon. Nuku kormányzati tapasztalat, EZ a szabadrablási rendszer... beszarás. Semmi nem változna. "

Az nem szabadrablás hogy 22 évig ott voltak és szabad-raboltak?

Te normális vagy?
az összes párt fidesz mszp lmp(szdsz) dk mind egy szarrágó komcsi hatalom átmentett párt.

Meg ne szavazd mégegyszer te agyalágyult
@873ujr3rk:

A Fidesz és a Jobbik 2014-és koalíciójàt bàrmi àron meg kell akadàlyozni a magyar nèp èrdekèben. Ugyanis nehéz lesz az Eu-ba visszalèpni, miutàn kirùgtak minket. :(
@Lacdelo:

+1.
Ehhez nincs mit hozzátenni.

Keresztülesik a szívem minden emberkén akiket ezek "nem hagytak az út szélén".
Az ember csak kapkodja a fejét két éve már... és sikítani szeretne a tehetetlenségtől.
csak nem főcím? néhány egyszerit vélek látni :-)
@pukancs:

Emúttnyócév már meg is volt: "Hol éltél te eddig az előző 8 év alatt?"

Az emúttnyócévből kettő a Fideszé, hahó!

Azért nem kezdem el neked magyarázni, mik az érveim, mert már kismilliószor leírtam, és azt gondolom abból, amit nekem leírtál, hogy egyszerűen képtelen lennél magasabbröptű érvrendszer befogadására.

A kommented alapján nem hinném, hogy én lennék az agyalágyult. Valszeg te voltál a legnagyobb, hogy a kedvenceidet a nyakunkra szavaztad.
@Lacdelo: Nem fognak kirúgni. Csak egyszeruen eltuntetik oket, ha túl meszzire mennek.
@Lacdelo: 1. 2014-ben a jobbik nem lesz a fidesz koalíciós társa.
2. A mostani EU előbb fog szétesni, minthogy kirúgnának minket onnan.
Igaz hogy több mint 110 éve írták, de ma is aktuális van ami nem változik.

"Szeretett úri véreim: a serleg tele. Nincs már itt nekünk semmi keresnivalónk: gyerünk vissza Ázsiába!… Egy kis helyet talán kapunk, persze lehetőleg távol még az ázsiai kultúrára hajlandó népektől is. Bejöttünk – agg krónikások szerint – hős Álmossal s Árpáddal és társaival. Menjünk vissza Rakovszky Stefi, Lengyel Zoltán, ifj. Móricz Pál s a többi nyomában. De menjünk, míg – lehet…"
....

"Ha ugyan így is lehet. De aligha. Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni, zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk, rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége, szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék, s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit, aki különb, mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen, mintha itt sem lettünk volna.

Legyünk ez egyszer számítók. Kerekedjünk föl, s menjünk vissza Ázsiába. Ott nem hallunk kellemetlenül igazmondó demokratákat. Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról.

Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!…

Ady Endre

NN 1902. január 31."
@leonito77:
A közszolgák és családjuk máris 30 % kuncsaft.
Fabius én úgy általában szeretlek téged mint szerzőt - és tudom, hogy a Közgép egy pénzmosóhely, DE:

"Az M6 autópályához olcsóbb lett volna egy hegyet venni az osztrák Alpokból és abba alagutat fúrni, mint a löszös talajjal szarakodni a síkság közepén"

1.) Gyaloggalopp - Mocsárvár
"A vár toronyszobájában ketten álltak az ablaknál: a zömök szakállas várúr és - fehér tógában, aranypánttal szőke haján - álmodozó tekintetű, leánylelkű elsőszülöttje.
- Egy szép napon ez mind a tiéd lesz, fiam! - emelte fel karját az atya.
- A függöny? - bámult maga elé az ifjú, mire az apja fejbevágta:
- Nem a függöny, hülye kölyök, hanem amit itt látsz: a hegyek, a völgyek, meg mindaz, ami a képhez tartozik, egykor a királyságod lesz.
- De anyám!
- Apád. Apád vagyok.
- De apám, értsd meg, ez nekem nem kell!
- Idehallgass, az egész királyság az én művem. Amikor nekikezdtem, mindenütt csak mocsár volt. Mondta is a többi király: a bolond épít ide várat. Én mégis felépítettem, hogy megmutassam nekik. De elnyelte a mocsár. Tehát építettem újat. Az is elsüllyedt. Építettem egy harmadikat, az leégett, összedőlt, aztán süllyedt el. De a negyedik, az megmaradt. Ez az ami majd a tiéd lesz fiam. A legerősebb vár közel s távolban"

2.) Kőmíves Kelemen
tudod
"Annak gyenge hamvát keverjük a mészbe."
hiába, no - kell bele az anyag

3.) Dunaföldvár, Paks, Dunaszekcső, Fonyód, stb. - megindul magától is a lösz anélkül, hogy hozzányúlnának

Mindezzel csak azt akarom, mondani, hogy az osztrák alpok kemény dolomit a lösz az meg folyós szar. Nem csináltam autópályát sem autópálya költségvetést, de biztos, hogy ára van annak, ha löszre alapoznak, fúrnak, stb.
Továbbá az M6-ot határidőre megcsinálták, átadták (csoda) nem értek rá szarakodni.
@pjm:

Te ezt nem érted.
Tehát elmagyarázom: nem vagy Simlicska, Orbán vagy bármelyik maffiózó puszipajtása, rokona, ismerőse stb. Érted már? :)

És már megint, TE IS alábecsülöd a lopás mértékét? A 240 literes doboz kevés. Ők már nagyban játszanak. Nekik már tanker hajó kell ehhez a mennyiséghez.
@pukancs: Abszolút normális. Csak egy hozzád hasonló gondolja azt, hogy ha a köldökét nézegeti a megváltó pártra várva, vagy heilezik és irodaházat rohan le csendőrruhában az jó megoldás.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Nagyon egyszerűek. De tényleg.:D A qrmányülés stílszerüen legyen a Kajmán-szigeteken.:D
Lehet reklamálni autópálya ügyben az SZDSZ-nél.

(Vasúti "ügyekben" is)

Meg is nézem, volt e AKKOR poszt.
@Gábriel angyal: Jaj kérlek. A mások döntését, hogy csinálja vagy sem, azt elfogadjuk tiszteletben tartjuk. De ne gyere azzal a béndzsa szöveggel, hogy azért van a katolikus egyházban a cölibátus, mert annak a hithez van köze. Mikor a jó öreg nepotizmus volt a fő mozgató rugó és az, hogy az egyházi vagyon egyben maradjon.
Ennek semmi köze se Jézushoz, se a papájához.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": bocs hogy közbeszólok, de a cölibátus a legnagyobb marhaság amit kitaláltak.
Vannak, akik szerint Orbán Viktor a Legnagyobb Magyar, míg mások szerint 165 centiméter. Ön mit gondol?
Vannak, akik szerint Simicska Lajos a legzseniálisabb üzletember, míg mások szerint csak Orbán Viktor barátja. Ön mit gondol?
@wanekus: azt hogy magyarok közt nagy dakota... dakoták közt ő a kiráj...

de mindenképp gebeggyen a dög...
Vannak, akik szerint Matolcsy a legnagyobb pénzügyi géniusz, míg mások szerint a Matolcsyné férje. Ön mit gondol?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):

te tényleg ilyen hülye vagy?
ott van az a szó hogy az "előző" 8 év alatt
ráadásul az mszp-ről van szó

szöveg értelmezésed bukós. Hohó agyalágyult...

Akik az mszp fidesz féle egyik kutya másik eb pártokra képes szavazni, azok nekem ne pofázzanak arról, hogy nem tudnám a magasabb röptű érvrendszert befogadni.

Érte vagyok mszmp-s.

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Abszolút normális. Csak egy hozzád hasonló gondolja azt, hogy ha a köldökét nézegeti a megváltó pártra várva, vagy heilezik és irodaházat rohan le csendőrruhában az jó megoldás.

Normális? nem hiszem, nem tudom hol élt az elmúlt 4év mdf 4 év mszmp 4 év fidezsnyik
majd 8 év maszop időszak alatt, de úgy tűnik hogy fülét szemét befogta az országrombolás közben (korrupció nokiás dobozok maffia)..és ezek után képes rájuk újra szavazni...és csodálkozik hogy minden szar, majd kesereg.

Nem akarom fényezni a fidesz(épp olyan szarrágó tettűk mint a többi) , de a maszop 8 év tett be igazán az országban (az azt megelőző 12 volt se volt semmi persze)
De az alatt a 8 év alatt eljutottunk az abszolút 24. órába. innét már nehéz visszakormányozni.
De azért mert a fidesz kormányzása a sityik szintjét, se éri el(mit is várhatunk kisztagoktól és besúgóktól) az nem jelenti azt hogy újra kell szavazni az mszp-t
@Penivaldes: Egyetértek.:)Nem egészséges, fusztráló és a bőrnek sem tesz jót.:D
@pukancs: A rossz hír az, hogy nem ők a rossz választás. Nézz körül mit tett a fidesz '98-02 és 2010 óta. Korrupció, dilettantizmus, felelőtlen és megalapozatlan gazdaságpolitikával. Hála imádott fideszednek több ezer milliárdot kell a következő kormánynak kifizetnie imádott matolcsyd gazdaságpolitikája miatt. Nem tudom milyen ostoba az, aki képes volt az 1. orbáni országdúlás után rájuk szavazni, azt gyámság alá kellene helyeztetni.
@Penivaldes: Ha pedig csinos és jóképű, hát az isten ellen való vétek a cölibátussal.:D
@Penivaldes: Szerintem is, de az, hogy pont Stefike aggódik, hogy alszik-e eleget a mi Fabiusunk, hát az már szerelemre utal.:D
"Zuhantak a hazai panzióárak - már nézelődnek az arab és görög befektetők"

ha-ha-ha-haaa..... ERRE KÖLTÖTTÉK AZ UNIÓS MILLIÁRDOKAT, A NÉP MEG ÉHEZIK ???! :o
@Penivaldes: Csodálod? A stefike szerűek megvesznek az erős, parancsoló férfiakért.:D Fabius stílusa időnként igazán katonás.:D
@Gábriel angyal: Én nem vagyok teológus és tiszteltben tartom mások hitté, de szerintem Isten - ha van - a szexualitást nem bűnnek foghatja fel, hisz minden alapja ez. Na mindegy, te hidd ezt, én hiszem azt - elragadtatva lenni egy ügyért és annak szolgálatában állni lehet boldogan élve is, amikor nem kell alapigényekről lemondani.

Amikor a kiegyensúlyozott párkapcsolat épp, hogy megsokszorozza az erőket és tenniakarást - hisz, amikor az ember szerelmes, az egész világot ölelné magához.

Egy jó kufircot is megköszön az ember - istenem, de jó volt!-tal - fentieknek, szóval nem veszne el a hála meg a többi, ha a papok is megtehtnék legálisan. :-DDD
"Az évtizedes termálmúlttal és kialakult külföldi vendégkörrel rendelkező Sárvár és Bükfürdő vagy a 30 éve egy gyógymedencés faluból az ország egyik legismertebb fürdővárosává alakult Zalakaros kivétel - igaz, e helyeken is megérzik a fizetőképes kereslet csökkenését. Nagy visszhangja volt télen az egyik zalakarosi wellness-szálloda akciójának, amikor 300 ezer forintnyi ötszázas, ezres és ötezres bankót szórtak a medencékbe a fürdőző vendégek közé. A közvéleményt megosztotta e szokatlan lépés, ám a szálloda igazgatója sikeresnek ítélte, és azt mondta, rendszeressé teszik a pénzszórást.

Míg az évtizedek alatt fürdővárosi arculatot öltő régi fürdőhelyek lépésről lépésre fejlesztettek és korszerűsítettek, a szempillantás alatt felzárkózni kívánó társak többnyire pórul jártak: az alapos gazdasági-hatékonysági számítások nélkül indított, átgondolatlan fürdőfejlesztés miatt számos település került a csőd szélére. A csábító uniós források megvoltak, csakhogy a megnyert pályázathoz akár 50 százalékos önrészt is fel kellett mutatni. A nehéz sorsú falvak és városkák, amelyek önmaguk fenntartását is alig bírják, emiatt kezdtek sok százmilliós hiteleket jegyezni - a fürdőépítés minimum milliárdos befektetés. A bankok pedig fizettek és jutalékot kaptak; olyan kistelepüléseknek is juttattak akár a település éves költségvetéséhez közelítő összegeket, amelyekről tudható volt, hogy nem lesznek képesek a hitel törlesztésére.

Az első Orbán-kormány idején életre hívott Széchenyi-terv pénzeiből egyre-másra nőttek ki a semmiből a hatalmas fürdőkomplexumok. A szocialistákhoz köthető Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében a vidékfejlesztési előirányzattal együtt több mint 316 milliárd forint állt rendelkezésre turisztikai célú fejlesztésekre. Az egészségturizmussal foglalkozó kormányzati elképzelések abból indultak ki, hogy Európa egyik legnagyobb kínálatát nyújthatnánk, hiszen hazánk termálvízvagyona Izland után a második legnagyobb a világon."

:))))))))))))EZ A VILLA-PANZIÓÓÓÓÓÓ ELADÓÓÓÓÓ !!!
A NÉP MEG AZ OTTHONI FÜRDŐKÁDBAN NYARALGAT !:o)))))
ANYÁÁÁÁM ! ÉN NEM ILYEN LOVAT AKARTAM !!!!!
NEMZETI VÁÁÁGTAAAA !!!!!!
HÁÁÁÁ...MERJÜNK MÁÁÁÁNAGYOK LENNI...HÜLYÉNEK IS ! :)))
@Penivaldes: Na hol voltál eddig? Már kiosztottunk egy csomó posztot, megvannak a pénzeink az apróig bezárólag. Egered a környezetért felelős _ még ugyan nem jelzett vissza, hogy kell-e neki - mehettek is költségvetni kettesben az ökó egérlyukba.

Van államelnökünk is, mivel maga repül, nagyon költséghatékony madár... Arra nem kell sarcot szedned.
De majd kéne Bailey`s-es palacsintát sütnöd, profilbővítésként, páran szeretjük.
@Penivaldes: Nem mindig a szex az első. Most komoly dolgok vannak soron. Sőt Stefike valamelyik - kapott kormányposztot is.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Na, ami képet tegnap küldtem neki Thor isten megszemélyesítőjéről - izmos, szőke, kékszemű, magyar a neje - az meg túl deltás nekije. Hát nagyon kacifántos fehérnép.
@Penivaldes: Ő a vízügyesünk. És pénz+vérszívó vámpírunk, most belejött ebbe is.
@Spániel: Most szerintem mindent megnyer - még a Miss World-öt is - , aztán utána lesz valami látszat tevésvevés az IMf-ért. De a pénz addig legyen a spájzukba már.
@a szív fészkei: hol lettem volna?
sajtért rohangáltam.
ok, ok. már megvan a gyár alapköve, elkezdtük építetni a közmunkásokkal. szerintem pár nap múlva állni fog. akkor megindult a palacsinta termelés.
Egérel majd átbeszéljük, hogy neki mennyit jutattunk.
@pukancs:

Ezt írtad, észkaszácskám: "Hol éltél te eddig az előző 8 év alatt?"

Nekem az előző 8 év az a 2011 és megelőző éveket jelenti. Nem azt írtad, hogy a szoci kormányok 8 éve.

De mindegy, ne menjünk ebbe bele, te kergesd az álmaidat, élvezd az újabb Fidesz-uralmat 2014-től, amit a szavazatoddal vagy a passzivitásoddal hozol a fejünkre ismét.

Addig van szerencséje a Fidesznek, míg ilyen "értelmes" állampolgárok szavaznak rájuk (vagy maradnak otthon, az eredmény ugyanaz).

"Érte vagyok mszmp-s."

Nocsak, kőkemény kommunistát üdvözölhetünk körünkben. MSZMP-s vagy? És kiért vagy MSZMP-s? És egyáltalán: mivel nincs már MSZMP, hogy lehetsz MSZMP-s? :D

A témát veled itt lezárom, mert semmi értelmét nem látom a lóval való imádkozásnak. :)
@kvadrillio: Rodeo kettővel ezelőtti posztban fejtegette, mennyire drága a magyar ár ezekért, ha a világ valóban kurrens helyeihez mérjük. oké, hogy van ilyen-olyan terápia, csillióért, de aztán? Ha kijön a víz alól kiázva, mit csinálhat? Végiglejt a főutcán és snitt?

Szerintem elkalibráltak az árak.
@Penivaldes: Népszaporulat, CSekk adta neki, mert jelentkezett valamelyik énje: talán az egyik ellenstefi, már nem ismerjük ki magunkat köztük.
@a szív fészkei: vízügyes? ok, ok. az neki jó lesz. remélem nem kezdett el felelőtlenül igérgetni, hogy több pénzt fogunk költeni a vízügyekre. ott most sajnos meg kell szorítanunk egy kicsit.
@Penivaldes: Mi az, hogy közmunkásokkal? Mikor vannak rabok is. Miért nem bírsz trendi lenni???
@a szív fészkei: oké, oké. majd kérem a terveket a népszaporulatra. van egy új eljárás, szerintem alkalmazhatnánk. rövidebb ideig tart mint a 9 hónap, és sokkal nagyobb volumenben lehet termelni vele.
@a szív fészkei: talán azért a közmunkásokkal, mert a rabok azok mást építenek! ami sokkal nagyobb, és egyelőre titkos.
@Penivaldes: Már megígértem neki, hogy a Duna lesz a Nagykörút helyén. És Martonyi becsatornázza ide a Nílust is, ha végez Egyiptomban. Azt fújjuk le?

Az apróinkra közfelkiltásra férfiszínészek popsiját kell rajzolnom, majd ráverni domborítva, mert Csekkék szerint az boldogan fogdossa a jónép. DE talán női is kell, hisz pasik is csak forgassák! Szóval pénz állni fog hegyekben! Nyugdíjasok nem csak az orrukat tisztícccsák majd közmunkában - na látod itt helye van - hanem a sok önfeledt simizéstől berozsdásodó aprókat is.

Szóval mi sem tétlenkedtünk.
@Penivaldes: Aha, szóltam amúgy tegnap, hogy a fiamnak kéne pár stadion és normális focisták bele. Minden falábú hülyével nem áll majd le dekázni.
@Penivaldes: Fordulj Stefihez, tegnap úgy aludt el, hogy nyeles gránát volt a lábai közt. Unortodox a javából. De ma írt ide, tehát nem robbant fel még. Pl. lehetne fogadásokat kötni a Szerencsejátéknálerre a gránátos dologra, az is növelné a bevételt, nem?
@a szív fészkei: a Nagykörutat le kell fújni. a Nilus jöhet.

a pénztisztitás az jó.
a domborműveknél még annyit, hogy úgy kéne megoldani, hogy a pénz felsimerje hogy férfi vagy nő tartja e a kezében, és ennek megfelelően váltzona a dombormű.
Tájékoztatom a kormánytársakat, hogy lobbizásunk eredményeként Kimi megnyerte a dobogó 2. fokát
@a szív fészkei: azért ezt a férfisegg dolgot alaposan gondoljuk át, pl. szavazással döntsünk, nehogy két fonnyadt aszaltszilva szerű hátsót nézegessünk évekig! Itt van ez a Hasselhoff Dávid isteni felsőtesttel és fejjel, de saját bevallása szerint is deréktól lefelé pálcikahorror.
@Penivaldes: Upsz, kéne pár olcsó kocsi is: Audi - az a külügyérünk, keresztanya kosztümjeihez menjen színben - Citroen nekem és Csekknek Volvo. Csak a számolgatásaidhoz.
@Spániel: Te, én igazi honleányi buzgalmamban ajánlottam Nagy Ervinét. Amikor lefilmezték - 2004 -, az biza jó volt. A többi ötlet nem az enyém. Kurt Russel és Sly - valamikor biztos jót hordtak magukon, majd azt az állapotot rögzítjük.
@Penivaldes: Na jó vagy! :-)))

Tehát egy aprópénzen két popó van, ami nemtől függő simizésre az ellenkező neműére - vagy ha olyan, akkor hasonlóéra - fordul? Akkor kell női név is valamelyik elhivatott hormonegyházastól, kiké legyen csereszabatos Russelékével. Papírpénzre van már Monica Bellucci és ChT-javaslat. Egy barna, egy szőke, ahogy pasiban is, mindenki kedvére. A lakosságunk testi-lelki komfortjáért mindent!

Erre jött nekem Stefi/valamelyik, hogy ő a vöröseket szereti...
Hát igen!
Ha nem tudtátok volna a KÖZGÉP, kimondottan FIDESZ érdekeltségű cég, így másnak nincs esélye vele szemben.
Sajnos nálunk is Ők dolgoznak, vagyis dolgozgatnak!
Nagyon jók az Uniós támogatások, mert sok százmilliót lehet belőlük bezsebelni!!!
@keresztanya fabi(en): Éljen, látod, neked kell kézbe venni a küldolgokat!
@dejani: Ezért kell Lászlóné a kormányba. Nála landolnak a pénzek, ő meg Lajos embere.
@Penivaldes: figyu, kocsira én is jelentkezem. Mert megérdemlem és mi most ugyis megtehetjük.
@a szív fészkei: Előre a megkezdett úton! Hol van Knósszosz? Csak nem megviselte a siker?

Hajjaj! Egy nagyon fontos dolgoról megfeledkeztünk!!! Ki lesz az elszámoltatási kormánybiztosokat elszámoltató kormánybiztos????
@Spániel: Emlékszel? :-))) XM, kösz vagyogat - sajnos a ti emberetek - nagyon becsületesen - nem vállalta el. Most valami klímát kell bele lehelni majd, ui. valahol szökik a gáz, azt pont ilyenkor nem hűt.
@a szív fészkei: ööö, nem érintettség okán, de nemi kirekesztés pronlémája okán, szabadon válaszható tomporkapcsolót javallanék, tisztelettel :-)
@keresztanya fabi(en): Én rohadtul tudok számon kérni, de számolni már nem annyira. Egyáltalán kell az is ehhez?
@dejani:
Te egy picit eltévedtél az időben. Azok a százmilliók a 98-2002-s időkben és előtte voltak. Közben fejlődés volt és ugrottak a helyiértékek:DD
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Minden apróra kapcsoló????? Mennyi lesz az? De akkor legyen neve is női tompornak, akit magatoknak kapcsolgatnátok.
@Spániel: Neked is jó lesz az új bazi nagy Citroen? tokkal-vonóval 10 milla, de nagyon zöld. A turul mögött van egy elektromosautó- töltőállomás az istenhegyi elején.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: elmagyarázom, hogy miként lesz.
a pénz felismeri, hogy férfi vagy nő fogja a kezébe, és azt is felismeri, hogy mit fogna szívesen. ennek megfelelően fog váltani.
@Gábriel angyal:

Te eltudod kèptelensège, hogy a Fidesz és a Jobbik ne lèpne koalícióra, csakhogy az Mszp vissza ne kerüljön a hatalomra.

A Fidesz és a Jobbik ideológiai szövetsèget kötött. :(
@Spániel: akkor a tengeralattjárókat pihentetjük.
kocsik? ok. kinek kell?
@a szív fészkei: sok? a nemzetünk bódogsága mindent megér :-)
és 21.század van vagy miszösz, IT rulez, GPS, nyomkövető és más finomságok, tudni kell merre jár a pízünk ;-)
@a szív fészkei: ha ingyér van, bármi jó a régi szépkorú helyett. Lóvé meg ugyis lesz doszt, elmegyek tankolni akár a horvát tengerpartra is.
Sajnálom, hogy a szerelőnk nem vállalta. A mi rettenetünkben klima sincs. Pécsig halálnak halálával halok ilyen időben, nem mindíg tudok vonattal menni.
Azért azt szeretném megélni, hogy Simicska egy vádalku keretében bevallja, hogy hogyan risztelt kollégiumi szobatársával az ellopott tízmiliárdokból.

Csak sajnos nem fogom, mert ahhoz jogállamban kellene élnünk.
@Lacdelo:

"Te eltudod kèptelensège, hogy a Fidesz és a Jobbik ne lèpne koalícióra, csakhogy az Mszp vissza ne kerüljön a hatalomra."

A régi választási rendszer szerint nem. Csakhogy az új, egyfordulós szerint a demokratikus ellenzék - ha lesz összefogás - 40% fölötti eredménnyel elviheti az egyéni helyek nagy többségét.

A fiúk ezt elkúrták. Nem kicsit, nagyon.
@keresztanya fabi(en):

"Ki lesz az elszámoltatási kormánybiztosokat elszámoltató kormánybiztos???? "

Remélem a Texasi Láncfűrészes...
@Penivaldes: jaj, már megint ez a tengermánia. De ha már van tengeralattjárónk, tengernagy is kell. Vagy ellentengernagy. Vagy fehérló. A lepukkant gyorsnaszádot is kell valakinek kezelni.
@Spániel: nem érted. nem lesz semmi tengernagy meg ellentengernagy meg fehérló..
nem kell. csak tengeralattjáróink vannak. (hogy mire használjuk az titkos)
@a szív fészkei: "vitték haza a munkahelyről lefejtett fűtőolajat kis kannákba"

Na ezért lehet olykor megfagyni télen a magyar vonatokon... az ingerült vasúti hazaviszi a fűtőolajat, mert megérdemli.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Az egyház elszegényedett volna, ha a pulyák között szétosztogatják.:D"

Ajánlott olvasmány Diderot Az apáca - három éve újraolvastam egy csomó könyvet, amit nem tudtam kihozni. Az apáca - gyomron vágott. Akárcsak a Germinal. Tudtak ezek a franciák...
@Penivaldes: Értem. Nem értem. Most mlt szarozunk egy rongyos tengernagyon. Ezen akarsz spórolni?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

"az én matolcsim????!!!???"

Hát komolyan mondom
rajtatok csak röhögni lehet, szánalmasan dilettánsok vagytok, a választó jogot vissza kéllene adnotok érettségivel együtt.

bemásolom jó?

oké?

légy-szíves olvasd végig:
"De azért mert a fidesz kormányzása a sityik szintjét se éri el (mit is várhatunk kisztagoktól és besúgóktól) az nem jelenti azt hogy újra kell szavazni az mszp-t "

Nem jött volna még le, akkor szólok a dunába lövetném a 22 év maffia politikusait?
rendőrkapitányostul bíróstul
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
sokáig

22 év politikai patkány maffia megedzi a józan logikusan gondolkodó paraszt embert.
@pukancs: logokusan gondolkodó paraszt? Naneeee!
Ez a sok józan logikus mind beszopta, hogy gyurcsány a patás és egyemberként szavazott a fideszre. Köszönjük parasztok! Sajna, már elmult az az idő, amikor a földből élő vidéki emberek tényleg józanul és logikusan tudtak gondolkodni, támaszkodva az időjárásra, az évszázados tapasztalataikra, a jég hátán való megélésre. Most csak az érdekeikre támaszkodnak meg a zsebükre.
@pukancs: pilitikusok olyanok mint az egész társadalom, és ha nincs ellenőrzés, akkor elszállnak, párttól függetlenül, sajnos az hogy ilyenek lettek, mi is sokat hozzá tettünk
@béla a görög: Nem érdemes szakmai alapon urban legenddel vitatkozni. A köztudat szerint drága és hibás az M6 kivitelezés, és kész. Az, hogy a konkurencia szerint is így kellett megcsinálni, technikailag és anyagilag is ez volt a jó megoldás, igazán nem számít. (Az már már kérdés, hogy miért pont ez a nyomvonal készült el, de a szocik nagyon nyomták, hogy időben Pécsre érjen az autópálya, több idejük nem volt tökölni. Pedig tökölésben verhetetlenek.)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):

"Érte vagyok mszmp-s."
Hát öcsém ezt nem tudom, hogy sikerült oda írni. 2002-ben szavazram az mszp-re (jobb hijján sajnos) hogy a fidesz eltűnjön..azóta egyik volt komcsi utódpártra se.

Szerintem valami mondatot nem fejeztem be

Csak hogy tiszta legyen a kép gyűlölöm
a fideszt az mszp-t az szdsz-t az lmp-t
az mdf-et a dk-t
mindet egytől egyik.
Az összes szarrágó férget. Egy szarházi maffia az egész banda.
az 1990-es rendszerváltás egy előkészített hatalom átmentés volt, tökéletes alkalom a zavarosban halászásra.
Minden párt minden embere nyakig sáros, ezért is nem akaródzik megnyitni semmilyen ügynök listát..és ezért kell mindent 70-80 évre titkosítgatni.

Hazaárulásért lehetne elítélni mindet.
@Kandaláber:

Te teljesen hülye vagy aranyapa. Vagy ez most a legfrissebb beszaráselmélet?

No akkor tisztába teszlek, mint türelmes szülő opni érett ostoba gyerekét:

1: Az én írásaimat nem cenzúrázza senki. Se az index, se senki más. További rossz hír, hogy poszt megrendelésre sincs mód. Azt küldök el a picsába akit akarok. Mint most téged.

2: A leghülyébb idióták képesek először azért nyígni, hogy a véleményeket nem szűrik, aztán meg azért, mert van ahol előmoderációhoz kötik a kommentelést.

3: Nem az Indexen lehet tahótlanítani, ezt a funkciót kizárólag ezen a blogon hívják így, itt pedig a közösség igénye volt, hogy legyen. A blog szerkesztője - én - nem látom ki kit tahótlanít magának.
Ha nem világos: ez nem az Index blogja. Itt lap alja, és megtalálod mi az Index blogja, és mi nem az:

blog.hu/

4: Van sajtószabadság, meg kommentszabadság is. Az összes paranoiás kiélheti magát, és gyárthat mindenféle csodálatos elméletet. Mert az megy, de hogy Pulitzer gyanús írásokat rittyentsen egy blogon magának, ha igénye van rá, faszozás, pinázás és bazmegolás nélkül, az már kevésbé.
@Spániel: Igazad van. a logikusan gondolkozó józan ember kinyírta volna már réges régen orbánt gyurcsányt meg a szarrágó haverjaikat
@pukancs: egy józanul és logikusan gondolkodó parasztember nem vattába csomagolva fogalmazná meg, hogy miért és hogyan basztak ki vele a pályázaton, hanem kiegyenesített kaszával zavarná végig a falun a mészároslőrinceket meg a helyi simicskalajosokat.
@pukancs: egy párt kimaradt, véletlen, vagy kinyilatkoztatás? ;)
@keresztanya fabi(en):
- nem így terveztük, de ez se rossz – mondá Kimi a lényeget, a mai futam összegzéseképpen.
Na, ja-:) Én meg azt tudom mondani erre: végre! Mindenképpen a legjobb futam volt ebben az évben, de még hozzácsaphatjuk a tavalyi szezont is. Amúgy grazie mille Alonso! Mert őt is kedvelem. No, akkor mielőtt kapnánk egy „benzingőz homokozót”, zárom az offot. Azé hallyrá Kimi!
@Fabius:

Az Index-címlapos összes blogra beírta. :)
@Lacdelo: "Inkàbb 4-és metròt èpítsünk, mint felesleges, kihasznàlatlan futball stadionokat. :("

Budapestnek olyan különleges szerencséje van, hogy a vasúti hálózata majdnem körbeér. Mindössze kb. 9 kilométernyi sínt kellene lefektetni, és Budapestnek komplett körvasútja lenne, egy metróberuházás költségének a töredékéért. A 4-es metróról készült hatástanulmányok kimutatták, hogy az utasok utazással töltött idejét nem lerövidítette, hanem meghosszabbította volna.
Erről régesrégen elkészültek a tanulmányok, csakhogy a 4-es metró volt a szadesz "kifizetőhelye", ezért ezeket ignorálták.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: ".üllései pöpec helyen lesznek"

Ez magától értetődik, mindenképpen valamilyen szigetet kellene vásárolni, azt jobban lehet védeni is. A minisztériumok 24 órán belül dolgozzák ki a javaslatokat, megvitatásra!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
cicamica!!! nekünk nem flottánk lesz! világos?
hagyjuk már ezeket az elhasznált dolgokat..flotta! jó, hogy nem lovagpáncél!
nem háborúra meg felvonulásra vettem a tengeralattjárókat!!
:D
@épészmérnök: én az állatügyis vagyok. Mindenből kettőt? Szúnyogból is?
@épészmérnök: az egész ország a fidesz kifizetőhelye, ezért ignorálják
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ahogy korábban, úgy most is az a véleményem, hogy a hithez és a Jézushoz való szeretetkapcsolathoz van köze ennek az intézménynek.:)
@Penivaldes: kár, mert most egy életre meg lehetne oldani a szúnyogírtást. Mennyi spór. Persze, volna még pár ötletem, mit vagy kit nem kéne a szigetre vinni...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
és mindezt a Velencei tavon Agárd és Gárdony térségében, kijárással a Sió folyóra, nehéz tutajok úsztatása tilos...ha a ponty háta kiláccik a vízmélység okán akkor visszatolatni, és 424-es gőz horgonyt leereszteni, vigyázva nehogy felkavarja aziszapot és a sukorói polgármester lelkivilágát, mert akkor a zelempé feljelenti nádtalanításért

brühühühühühühü

brühühühühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és a békák kórusának a véleményét megkérdezni, mennyire érzik lelki világuk megrövidítésének hogy a nádasban USS Enterprise landol valamint leereszti horgonyát ami Sukoró és Gárdony között acélhídat képezne és akkor a Hummerek is átjárhatnak rajta a 12 kilós aranyláncos sofőrökkel csempészve a barkát, na nem a Ben Ibn Al Ullah Barka-t hanem a Tavaszi-t

brühühühühühühühü
Emlékszem...micsoda sírás-rívás volt a maszoposok- eszdéeszesek pár milliója miatt,...nesze nektek , itt már milliárdokat dömpereznek ki... talicska helyett .... Úgy-e milyen szép is lenne , ha megint csak 6 nulla lenne általában az ellopott pénz számjegye után ?!
@rodeo36:

Én inkább a Parlamentet támadnám be... :)
@a szív fészkei: "Szerintem elkalibráltak az árak."

Addig volt buli, amíg a német egészségpénztárak teljes árban megtérítették az ázolgást. Ez azonban megszűnt néhány évvel ezelőtt, már nem buli idejönni.
@a szív fészkei: Szív, te egy Díva vagy, neked négylovas hintó jár, nemzeti ünnepeken kiemelt rabok húzzák, O, S, és M betűvel kezdődők. A negyediket még nem döntöttem el.
OFF: Most nézem, hogy Egyiptomban végül a muzulmán testvériség jelöltje lett az új elnök. Gondolom nemsokára Egyiptom is terrorista ország lesz sanyoka szerint is. :)

index.hu/kulfold/2012/06/24/mohammed_murszi_az_uj_egyiptomi_elnok/
Az nem úgy van, hogy flotta, hanem melyik flotta? Vagy számmal jelöljük őket (első-második, stb.) vagy hogy merre járnak (hol a támaszpont)éppen (Csendes-óceáni, stb) vagy igazán komoly lehetünk, ha kombináljuk, például az igazi hatalom az, aki úgy tudja hívni, hogy "Csendes-óceáni 2. flotta", az igen.

Egyébként nem kell akadékoskodni, úgy kell megoldani a helyzetet, ahogy Moldova megírta: vazelinnel bekenni a Rákos-patakot és máris fel lehet vontatni a csatahajókat.
@Spániel: "Mindenből kettőt? " Noé bárkájára gondoltál? Nem rossz, nem rossz! Dolgozd ki a projektet, és terjeszd elő.
Rozmárlaci is ül rendesen a szopórolleron:
atv.hu/cikk/20120624_breaking_news_a_nyiro_ugy_miatt_lemondtak_kover_izraeli_utjat?source=hirkereso

@épészmérnök: minek dolgozzam ki, ez egyszer már bevált, csak előveszem a bibliát és noénál kinyitom, kikopizom és benyújtom, mint sajátomat. Ki van ez már találva.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a Parlament-et szupertitkos akcióval, annyira titkos, hogy te sem tudod milyen...a szellőzőrendszeren nano támadás minden koromrészecskére ráültetni egy ninja-t amely azután elvagdossa a laptopokban a kommunikációt a pornóoldalakhoz megbénítva ezzel a kádéenpét és a fidesset mert nem tudnak felállni enélkül így a ninják ülve találják őket lankadtan és könnyen halálra csiklandozzák mindet...

brühühühühühühü
@Gábriel angyal:
Kedves vagy, hogy ennyire adsz a véleményemre de azért szerintem akkor lesz egy ország terrorista amikor engedi, hogy a területén terrorista bázisok működjenek és segítik őket. Amennyiben a Muslim Brotherhood lesz hatalmon akkor igen nagy esélye lesz ennek. Ti pedig örülhettek, hogy sikerült ujabb muslimnáci országot magatok mellett tudnotok. Azért annyit megjegyeznék, hogy a nyugati szélsőjobb már régen nem Izrael hanem muslim ellenes. Egy picit el vagytok maradva mint sok mindenben:D
@tucano:
Callao helyett Sukorót javaslom és Valparaiso helyett Gárdonyt Flotta 1 és Flotta 2 ha Sukoróról nézem 1-es ha Gárdonyból 2-es közöttük a békák kórusa riogattya a tuggyukkiket

sikló egységeket is be kell vetni azok könnyen közlekednek a nádasban ahol a USS Enterprise gondban lehet a nagyobb békák miatt

brühühühühühühü
@Kandaláber:
Phüü, azért ez gyomron vágott, a vasárnap délután ( majdnem ) közepén.
Érthető, hogy a közeledő hidegfront egyes egyedeknél nem kívánatos biológiai reakciókat képes generálni, nem kímélve, akár a központi idegrendszer működését sem. Betudom a közeledő időjárási anomália előszelének, a következő megállapítást:
„Így lehet egy nagy halomból kiragadva például a csökken=zuhan, a munkával kapcsolatos szerződés megszűnése=kirúgás.”
Azért van igazság abban, amit írsz. Nem lehet ebben a mai világban sarkosan, szalonképtelenül fogalmazni, hogyaszongya: „beleszartam a kútba testvérem!” Mennyivel cizellálltabban hangzik, ha azt mondom: „dehogy kuláztam bele, csak a szélére, onnan meg belepiszkáltam tesókám.” Minőségi retorikai különbség, nem? Aztán a liberálbolsevista médiumok működésének elemzése során eljutottál addig a pontig, ahol általában a jobboldali analizálóknál rendre bekövetkezik az ejaculatio praecox, mint konklúzió:
„És az út Kelet-Európa Svájcából a Dél Balkánra” Ebben a stádiumban javallott orvoshoz fordulni, mielőtt a szövődmények oly mértékben elhatalmasodnak, amelyek kezelése komoly nehézségekbe ütközik. A harmadik színes ásítás a végére sikeredett:
„Méghogy nincs sajtószabadság!”
A sajtószabadság nem azt jelenti, hogy itt és most elküldelek a picsába. A sajtószabadság azt jelenti, hogy elküldi szarosbajuszt a picsába XY bíró, és nem kell fosnia attól, hogy holnap kirúgják. Meg a vicces BKV-sofőrnek sem kell fosnia.
Gondolkozz!
Már kaptál választ, de Fabius leütései gyorsabbak.
Viszont ha már leírtam, akkor nesze baszdmeg!
@Spániel:
Ne gondold, hogy marhára izgatja:D Most próbálják, hogyan kell "rugalmasan elszakadni" hajdani barátaiktól. Úgy, hogy majd őket teszik bűnbaknak. Figyeld meg az EU lesz a következő "rugalmas elszakadó". Persze majd ha lehúzták az összes lét amit csak lehet tőlük.
@sanyoka: tudom, hogy nem izgatja, de engem igen, hogy pl. az általad is vizionáltak szerint mibe rángatják bele az országot.
@a szív fészkei: amint az eddigi tapasztalatok mutatják, elég komolytalan volt eddig
@a szív fészkei: szép az az autó, egy általam konfigurál A3 is kb annyiba kerül
@rodeo36: Nem szabad lebecsülni a magyar tengeri flotta értékét, hiszen mi adtuk a világnak az első mozgófilmet egy hadihajó elsüllyedéséről:
www.youtube.com/watch?v=j1STsyp1jOQ

Illetve van egy kormányzónk, aki maga az "Otrantói hős"
Igaz, hogy a három (vagy4) csatából egyet nyert meg, ami azt jelenti, hogy több hajót süllyesztett el, mint amit ő vesztett, viszont egyetlen célt sem tudott elérni, azon kívül hogy kinyíratott nem kevés embert. Viszont így elfelejtettük a valódi otrantói hőst, Magyar Balázst, aki 300 vitézzel visszafoglalta a várat a törököktől.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na akkor szólok valami fejvadásznak, hogy keresse meg a megfelelő embert
helyesbítek: volt egy kormányzónk, de úgyis annyi szó esik róla, mintha még mindig az estorili kaszinóban dobná az escudót a rouge-ra.
@sanyoka: Jaja ez a Breivik is cionista, szabadkőmüves és muszlim ellenes "széljobber", aki a palesztinok elűzését szorgalmazta Ciszjordániából és a Gázai övezetből is.

Nos ezen eszmék mentén valóban csak "haladóvá" lehet válni. Ezt a norvég ifjú szocik is megtapasztalhatták, miután voltak olyan csúnyanácik, hogy a mészárlás előtt 1 nappal merészeltek "Bojkott Izrael" akciót hirdetni Utoya szigetén is.
@Knósszosz: én is kedvelem Alonsót is. Jó kis dögös csávó és érti a versenyzést is.
@keresztanya fabi(en): Azt érti:))) Csak a vas legyen jó alatta! Mingyá jön a mai másik esemény, Forza Italia! Szarban lesznek az Angolokkal szemben, de hajrá mediterráneum!
Nem megyek a szurkerszobába, nem.
atv.hu/cikk/20120624_breaking_news_a_nyiro_ugy_miatt_lemondtak_kover_izraeli_utjat?source=hirkereso

A témához tartozik, hogy vasárnap 19.25-kor Elie Wiesel megszólal az ATV Szabad szemmel című műsorában.
Nem csak gazdasági, de diplomáciai sikereink is vannak ám:
nol.hu/belfold/atv_a_nyiro-ugy_miatt_lemondtak_kover_izraeli_utjat
Tudjuk mi, mitől döglik a magyar légy.
Ha volt már, bocs!
@keresztanya fabi(en): Huuu csüngeni fogok a képernyőn. Úgyis imádom azokat, akik telehazudják a világot és még jól meg is élnek belőle. :)

www.nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=101356&offsetlo=0
mindjárt ki leszel csukva a ketercedbe
@Gábriel angyal: amúgy meg felesleges nézned, úgysem hiszed el, maradj a jobbikos sajtónál neked az a szent
@épészmérnök: Na, akkor bukovári a lavórprogram. Tényleg van gyógyvíz - orica lett a balneológiai felelős Pokornival az oldalán,csak hogy tudd - de ez a fajta "minden csapnál wellness-szállót nyitunk" már szerintem nem jön be.

Most van épp az ATV-n Mészáros Antónia műsora a korrupcióról. Rodeo kedvence Rétvári Bencus csiripel az ellenzékkel való konszezusukról. Nyehehehe... Jézus, szegény anyukája, de jó, hogy nem az én fiam!!! Minél többet egyeztettek, hacsak úgy nem. CSíksomlyói búcsú miatt nem egyeztettek tovább, hisz aki szent,az szent!
@keresztanya fabi(en): Igen már a magyar vándorban is ez volt a helyzet. :) Szólj igazat és betörik a fejed.

Amúgy meg miért lennék kicsukva? Itt mindenki elég sokat szokott beszélni ilyen-olyan hazudozókról, gondolom én is megtehetem.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Azok aztán még a pénz szótól is irtóznak,nem tudtad? Főníciaiak tiltólistán a tudjukkikkel, hisz kagylópénzekkel fizetünk, ha Jobbik lesz hatalmon. És csereberefogadom-kereskedelem lesz.
@tucano: tudod mennyire kedvelem a magyar military felsőbbrendűséget és a győzhetetlenséget...soha senkit nem lehetett meggyőzni arról, hogy a magyar történelemben a kalandozások kora után egyetlen nyert csatájuk nem volt és bárki akarta elfoglalta leigázta és kifosztotta...manapság ezt nem hagyják külföldiekre, a magyarok maguk megoldják, és lehet hogy olcsóbb is

az anortodox hadviselés

brühühühühühühühü
@keresztanya fabi(en):
Ki ne felejtsd Lipócia új boldogságát, szent ottokárot!
A Szabad szemmelben a blogok is napirenden lesznek most, 8-10 percben. Elvileg.
@Spániel: Ez a Rétvári, húhaaa. Miért nincs korrupciós ügy a Fideszben? -kérdezi. Én meg azt: Miért van Polt Péter a főügyészségen? Iszonyúan hazudik, anyám borogass! Most fényezi magukat mint a 10 milliós közjóért harcoló Grál lovagok. A nagy cégektől ők veszi el a pénzt, a nép nem érzi meg a megszorítást Bencuka szerint.Ő nem is... Jaj istenem.
@Fabius: Nézem. ;-)))) Most Tóbiás beszél a Közgépről.
@a szív fészkei: Na ja. Ha Lindt csokit viszek majd mit tudsz adni cserébe az új felállás szerint?? :)
@a szív fészkei: az a buzi úgy beszél félre, hogy ihaj!
@rodeo36: A Benci baba azt mantrázza, hogy azért bánccsák a Közgépet, mert magyarként kiszorítja a nagy nemzetközi cégeket. Na most már tudjátok!!
@Gábriel angyal: Meg kell gondolnom: ugye én lennék a MNB maga - karvalytökeként - és nyomtatnám a pénzt. Amit véres verejtékkel megterveztünk, megrajzolnám és akkor nem használhatom miattad. Ez azért kicsit necces nekem...
@rodeo36: Mosmá jizraelnek is hadat fogunk üzenni, mer bajusz nem haggya szó nélkül, hogy a menórafényezőknél /szonka non gratulának aposztrofálták a lényit. Megyünk a grippenekel, oszt szarrá lőjük azideológiájukat?
Ezt bírják habanába:
www.youtube.com/watch?v=Gt0taRu0dE0&feature=related
Tennap hallotam a nevit egy műűsorba, ott nagyonjó zenét nyomott igazi latin vót.
Ez nem olyan hangulatú de azé csak latin nem
@a szív fészkei: mééé, ennyit, még a legegyszeribb droid is ki tudna préselni magából, ezek ottan a "csúcson" alkothatnának jobb szövegeket is :D
@Knósszosz: Bocs, de ez a Lehel már Angyalföld, nem is New Lipy; Lipócia az Rogánia, az ötkerben.
oops, mi lesz ott, móka kacagás, és új világmegváltás, esetleg tündérek:

Hétfőn meghallgatják Matolcsyt
2012. június 24. | 07:15

A Parlament gazdasági és informatikai bizottsága hétfő délelőtti ülésén hallgatja meg Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert.

www.portfolio.hu/gazdasag/hetfon_meghallgatjak_matolcsyt.169161.html
@a szív fészkei:
Még szarabb lesz a környék. Az a kapitális giccshalmaz, amit odahánytak a Lehel térre, azt nem lehet minősíteni. Hozzá egy náci szobor, az már nonpluszultra! Melyik sarkába tervezik a tetűt, nem tudod? Ha északra fossák oda, akkor délen lehetne szójay, nem?
Miféle ország ez?
Vicc... megyek a Taljánok meccsét nézni, nekem ők valók.
@a szív fészkei: Egyszer én is eltéveszthetem, nem? Amúgy Angyalföld nekem a hangérijen körúttól kezdődik, mint autentikus Vámosi-föld. De ha nem, hát nem. Nehogymá veled különbözzek össze, he-:DDD
@Knósszosz: Bárcsak mindenki olyan "tetű" lehetne mint Prohászka. Egyébként ha jól tudom a Lehel-téri templom kertbe akarják, amely emlékezetes helyszín. Állítólag a munkatábortól rettegő, gyorsan kikeresztelkedett zsidók a szovjetek bevonulása után oda szórták egy kupacba a hirtelen feleslegessé vált, de WC-papírnak még felhasznált keresztleveleiket.

Prohászka Ottokárról tárgyilagosan

www.youtube.com/watch?v=Ts7w49C1Fu0
www.youtube.com/watch?v=9uBofrbaIus

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=26450
@Knósszosz: Viszont ma este én is a digóknak fogok szurkolni. :)
@épészmérnök: Ibrahimovics, a focista most vett szigetet, hogy vadászhasson. Akkor már nekünk is lehessen - nem öldösni az állatokat - csak úgy pihizni... Pardon,kormányülni!
@Knósszosz: Csak, mert Tóth Józsi-landet nem kell Rogániával keverni. :-))
Vitézy nem áll ki a dugódíjról beszélni.

A csattogóslepke lovagja bekaphatná....

Plusz hídpénz is legyen - de hitelből lenne csak 15 milliárdért - mondja Tarlós
Putyi... Kurvajó.
most gyün a bloggerrész az ATV-n! ;-))
Jajj, hol vannak a maszopos infók, vagy a 4-es metró, ami drágább, mint az LHA...
Ja akkor még nem létezett ez az agitprop bog...
@Gábriel angyal:

A Jobbiknàl gusztustalanabb pàrt mèg nem volt a Parlamentben a nyilasok óta. :(

Ha a Fidesz-Jobbik koalíció megalakul 2014-ben, akkor Magyarorszàg tönkre megy. :(
@Gábriel angyal: "Állítólag a munkatábortól rettegő, gyorsan kikeresztelkedett zsidók a szovjetek bevonulása után oda szórták egy kupacba a hirtelen feleslegessé vált, de WC-papírnak még felhasznált keresztleveleiket." - Hogy te egy mekkora mocsok vagy! Mit kellett volna tenniük? Egy görény vagy. Anyád miért nem nyelt le?
@röhögő: Mivel mit kellett volna tenniük??
@Lacdelo: Nyugi majd az ejú megment minket és kolbászból lesz ismét a kordon kerítés. :)
A Jobbik kormànyprogramja a magyar emberek anyagi tönkretètele és függôvè tètele. A nincstelen embereket könnyebb irànyítani egy fasiszta rendszerben.

Melyik orszàgba fogunk mi exportàlni? Irànba?

Egy Obama, Merkel, Hollande, Cameron nem fog üzletelni Vonàval és Gaudival. A nemzetközi és magyar tôke kimenekül. Vona is megmondta, hogy se a pènz, se a tôke, se a demokràcia nem èrdekli. Egyik se lesz egy Jobbik kormànyzàs alatt. :(
@Lacdelo: Ízirájder. Rettegni és hülyeségeket beszélni, bőven ráérsz 2014-ben is. :)
@Fabius:
Elég langyos kis műsor volt. A gépnarancsos dologgal mi a helyzet?
Komolyan mondom, hogy lehetne úgy tahótlanítani, hogy a náciknak adott válaszokat se lássam?
@Gábriel angyal:

Csak sajàt magunk menthetjük meg az orszàgot, senki màs. Kell egy normàlis, ortodox bal-jobboldali (én baloldalit preferàlok) kormànyzàs, együttmûködve az EU-s szövetsègeseinkkel, kihasznàlva a közös piac elônyeit. Invesztàlnunk kellene a minôsègi oktatàsba és kutatàsba, egy normàlis èlhetô orszàgot kellene lètrehozni, ahol a politikai pàrtok nem mint ellensègek tekintenek egymàsra, hanem mint ellenfelekre és kèpesek nemzeti konszenzust kialakítani legalàbb a legalapvetôbb kèrdèsekben.

Amíg erre a jobboldal nem kèpes addig Magyarorszàg mindig a perifèriàn fog vergôdni, gazdasàgi kàoszban. Habàr ez a Jobbiknak és Fidesznek a politikai stratègiàja.
@tucano:
Magadat is le kell akkor nyomnod... :))
@Friss fahéjas Boli - Ch.T. is még mindig...: :)
:) Ja, ezen én is gondolkodom, de ugye ha az interneten adatainak fele pornó a világon, akkor a magyar net jó negyede nácizmus.
@tucano:
Az elsô verzióra történô igény még oké, de a második már zavaró, mint minden élôsdi.
Elpilledt itt is mindenki a melegtôl.... felétek bezzeg stabilan jó idô van! :)
@Lacdelo: Én "baloldalit" annyira nem preferálnék, bár gondolom nem okozok vele nagy meglepetést. A fidesz, ahogy korábban úgy most sem jobboldali kormány csak szavakban és retorikában. Ők a maszoppal közösen felelősek azért, ahová az ország jutott az elmúlt 22 évben. Anyagi, erkölcsi és szellemi pusztításuk elképesztő mélységbe vitte hazánkat.

Mi mindig európaiak leszünk de ez csak úgy lehet hosszútávon fenntartható, ha kölcsönös megbecsülésen és az országok önrendelkezésének tiszteletben tartásán alapul. Ha nem ez lesz az európai államok egymáshoz való viszonya akkor jön az ahol most is tartunk.:(

A minőségi oktatást és a kutatásfejlesztés támogatását én is kiemelten támogatom. Ezt egyébként a jobbik is így látja és pont a humán területbe tennének ők is forrásokat.
@sanyoka: Te nem vagy valami túl okos, igaz?
@tucano: Nem olyan vészes, ha néha beszűrődik másfajta fény is a falaid résein. :)
@tucano: ragyogó villanyszerelőitek lehetnek, a képen teljes a kikapcs...addig romantikus gyertyafény, ez kellene a kádéenpének is, akkor kevesebb rétváribencéjük lenne és nem lenne paralmenti viviszekció minden nap csak, száraz napokon, meg amikor Józsi a kábelfiú megcsinájja...

brühühühühühühü

ilyen helyzetben próbálna meg a levédiai törpike 368 törvényt meg 3 alaptörvényt és egy kotlást létrehozni...ugye az elemek is kimerülnek 24 óra alatt...

postagalamb?
érdekes, szerintem ez még nem a szopó ág...
sorra nyeli be a köz(gép)pénzt... KÖZ(pénznyelő)GÉP, ezért lett közgép a neve...

www.napi.hu/magyar_vallalatok/a_kozgep_megint_milliardos_tendereket_nyert.523216.html

amugy érdekes hogy külföldi tendereken nem enynire sikeres...
lesz heppiend?
és mindezt pont Franciaországban?? :))

Teljesen eltüntetné a prostitúciót a női jogokért felelős miniszter Franciaországban, ahol jelenleg csak a kerítőket és a bájaikat az utcán árulókat bünteti a törvény.

atv.hu/cikk/20120624_mernek_nagyot_almodni_kormanyzati_szandek_a_prostitucio_megszuntetese?source=hirkereso

Nekem ez valóban merész baloldali álomnak tűnik. :)
@dr. Bubó: annyira sírni tudnék miatta, de sebaj
majd Áder ismét megy kanosszára mint a múltkor. :)
Most ez miért a mi problémánk legyen már hogy hogy szopik a közgép?
Oldják meg,az ő bajuk konkrétan és nem az enyém.
Majd ha közgépes főmufti leszek,akkor majd érdekel,de addig...
@épészmérnök: Na, ilyen bókot még a büdös életemben nem kaptam! Tervezek neked külön pénzt cserébe! :-))) Chilei cseresznye lesz az illető fülében rajta, csak mondd meg, ki legyen az!
@Gábriel angyal: Jelzem,amikor 07-ben ott voltunk - és a Rue St. Denis-in láttuk is hazánk lányát, Michelle Wildot beetető képen valami pornovics moziba hivogatni - csak nagyon lepattant asszonykákat láttunk hatvan és halál között strabancolni, em túl lelkesen és pláne nem hatékonyan.
Utcán tehát már öt éve friss hús egy se volt, szóval csak ezeket a öreg csatahajókat - ha már tengeri hatalom leszünk - kell majd eltüntetni, ezt meg elvégzi a természet, mint olyan.

A pipik nettel vadásznak és nem utcán ténferegnek.
@a szív fészkei: "csak mondd meg, ki legyen az! "

Megmondom, ha elárulod, hogy kik húzzák majd a hintódat.

Emlékszel arra, mikor Tolnay Klári x-ik születésnapján a rajongók hintót szereztek, és előadás után befogták magukat a hintóba, úgy húzták haza a művésznőt? Vajon a CH.T-különítmény képes lenne egy ilyenre?

Előveszem a csipkés zsebkendőmet, és brühühühü...
@Gábriel angyal: Ne sírj miatta, de azért onnan jött is pénz, nem csak oda ment a kilopott petpalackos vizünk meg a zsebkendőben elhordott termőföld földalatti bázisokról reptetve.

Na megnyugodhattok, kevesebb izraeli zászlót kell venni égetésre.
@épészmérnök: Kik legyenek a rabok? Elég szélessáv van erre, gyakorlatilag majdnem az egész parlament adja magát. De én szeretem a szépet, ezek a fő maffiózók viszont olyan kis görcsök: pohosok, randák - sajna, nem mutatnának jól az utcán. Az én dívaságomat meg ne rontsák el ugye és meg sem érdemlik a szabd levegőt még így se...

A ChT-sek leginkább ChT-t huzivonnák, na meg talán Penit vagy Csekket. :-DD

Hallottam a Tolnay-hintóról, de annyira már nem emlékszem rá. De szép gesztus volt, biztos örült neki.
@dr. Bubó: Nézd, azért tényleg elég ízléstelen, hogy elmenne épp ő, épp oda, épp Wallenberget ünnepelni,mint a magyar állam képviselője, mikor pár hete a Wallenberg felkarolta üldözötteket elítélő és fikázó, azokat kiirtó nácik előtt hajbókoló hamujával handlézott Románia-szerte.

Volt szegény Wallenbergnek elég baja ugye, nem kell, hogy a centenáriumát és a köszöntését ilyen ember szennyezze be. Az hiszem, a svédek se Kövérrel álmodnak holdvilágos Szent Iván-éjen, ha szépre akarnak gondolni...
@a szív fészkei:
Lisszabonban melóztam egy olyan negyedben, ahol csak kifejezetten öreg ribékek voltak 60 és halál között, nem volt ritka a 80-as sem. Nagyon nem értettem a dolgot, de aztán rájöttem (nem mertem megkérdezni), hogy az egy olyan pár utca volt, ahová azok járnak, akik öregasszonyt akarnak és nem kevés kocsi állt meg alkudozni.

@rodeo36: Kéne a parlamentbe olyan zen pap, aki a bambusz karddal odab, ráver az elalvó képviselők hátára, mit a rendes zazen meditációk során, így nemcsak éberek lennének, de az is lehet, hogy megvilágosodnak.
Ebben az a legviccesebb, hogy amikor az volt a menő, hogy "izraeli vállalkozók" vásárolják fel az országot, azok ugyanazok a kgb-s formák voltak, mint most, csak akkor a nemzetközi problemek miatt jobb volt nekik rejtőzködni és hirtelen bevándorolni Izraelbe, mint Mogiljevics. Most pedig ismét lehet orosz néven vásárolgatni Magyarországon (is). És milyen igazuk van, mert van egy jelenős réteg, akik csak zászlót látnak maguk előtt, mint bika a posztót, mindegy hogy milyen a színe, csak lobogjon a szeme előtt és akkor rámegy.
@Gábriel angyal:

Erkölcsi és szellemi pusztítàst hazànkban csak a jobboldal vègez.A Jobbik soha sem lesz szalonkèpes pàrt. Humàn és a Jobbik oximoron szavak :(

Ha nem akarod, hogy màs orszàgok beleszóljanak az ügyeinkbe, akkor ki kell lèpni az EU-bòl és le kell zàrni a hatàrainkat és elkergetni a nagyköveteket.

Jobbik egyenlô az idiotizmussal.
@a szív fészkei: hálistennek épp nem is érrá.... így ha könyörögnének se menne...
@tucano: Hát mamahiányuk volt, persze.

De amit én láttam - ill. épp, hogy nem láttam - Párizsban az a technika diadala volt,mert anno, húsz valahány éve, ott bizony a Rue St. Denis-in gyönyörű babákat láttunk télvíz idején is egyszál kombinéban. Szóval az nem spéci igényű utca,hanem A híres kurvautca. És onnan mára kikoptak a fiatalok,mert már nem így halásznak.
@dr. Bubó: Juj,ahhoz nagyon sok kóser szilvát kéne inniuk, hogy épp Kövéért könyörögjenek!!! :-D
@tucano: :-)))

Szeva bácsi? Nem csak nekünk lehet Donunk ugyebár...

Azt mondták az ATV-n - Fabiusék előtt - hogy megint lesznek bandaháborúk és robbantások. Hálaistennek, uncsi itt az élet.
@tucano: Vagy kiszórná őket az ablakon, utána rájuk ugrana, üvöltene velük - mert mint mondják, van, amikor már csak ez használ, a hirtelen sokk...
Azt még valahogy megértem és logikusnak tartom, ha valaki az első milliárdját lopja össze? De a sokadikat már minek?
@a szív fészkei: hát...ezért Nobel irodalmi jár: a kövér mint handlé sőt hamuhandlé

brühühühühühü

közben a zinglisekmegazolaszok blasz 3-st jáccanak kibaszott unalmas
@tucano:
a Boli rendezne nektek ott derótok között regattát a krokodilokkal és sucurukkal versenyezve nem hiszem, hogy a regatta nyerne...még jó, hogy piranha nincs arrafelé...
@a szív fészkei:

akkor most a Kövért lehet Hamu Rábbi-nak hívni?

brühühühühühühü
@rodeo36: Jáccunk Nobel-pongot :-DD: szerva ott, a Hamu-Rábbiért...
@tede: Te hanyadiknál bírnál leállni,ha lophatnál orrvérzésig? Direkte rád szabott törvényi háttérrel, és egyebekkel? Meg éhes kis párttal a hátad megett?
Szóval visszajönnek, mi? És, akkó' mivan?

Az a baj, ugyanis, kedves blogtársak, hogy ennek tökéletesen nincs semmi, de semmi jelentősége.

Aki csak egy kicsit is ismeri a magyar viszonyokat - és feltételezem, hogy az EU tagországok diplomatáikon keresztül képben vannak -, azok tudhatják, hogy Magyarországon irtó régi hagyományai vannak a mutyinak - ez nálunk ugyanis nem újkeletű, de még csak nem is a kétévtizednyi demokráciánkkal egyező korú dolog.

Nagyon is jól tudja az OLAF bizottság, hogy mi folyik itt - de miért is ne tudná?
Hiszen ebben az országban az elmúlt 22 évben most van először nem koalíciós kormányzat (tekintsünk el a bohózatnak is gyenge KDNP-től), amelyik gyakorlatilag bármit lenyomhat az ország torkán, s ugye ezé a poltikai erőé az önkormnyzatok döntő hányada is. A Kasszakulcs (és a teljes kassza is) tehát náluk van, s ha csak extrapoláljuk mindazt a mutyihalmazt, ami eddig ebben az országban fejlesztés/állami beruházás/stb. címszó alatt történt (ti: M7, M1, M3, M5, M6-os autópályák építése, Paksi Atomerőmű építése, lakótelepek építése, stb.), akkor nem kell nygító ahhoz, hogy visszaélést találjunk.
Ez ugyanis része a rendszernek egy olyan országban, ahol NINCS átlátható pártfinanszírozás, és ahol kvázi MINDEN politikai erő sunnyog, ha az ügynöklisták nyilvánosságra hozásáról van szó.

Az EU-ban és annak szerveiben pedig egy fabatkát érő se, annyi bizalmam sincs. Egy olyan szervezet, amelyik éveken át hagyta a görögöknek azt, amit (kreatív állami könyvelés) és ebbe senki, ismétlem, senki nem bukott bele, attól én jót nem várok.

Még valami: ezeknek a fhasza kis nyugati országoknak a meghatározó cégei voltak azok, akok komcsi és posztkomcsi segédlettel olyan patent módon privatizálták ezt országot, tehát nagyon is jól tudhatják, hogy mostanra az éhes, magyar szájak betömésének ideje jött el.
Nincs ebben semmi meglepő, így működik a demokrácia - mindig zűrrel indul (lásd: USA vs indiánok).

Nálunk ez az egyedfejlődés 22 éve kezdődött, míg a Nyugat ezt Tordesillas-sal és a napoléoni háborúkkal kezdte - van tehát pár évszázad (és földrészeket átölelő) fórjuk, így talán hagyni fogják nekünk, hogy saját magunkat lopjuk meg - ahogy szoktuk, as usual.

Még akkor is így gondolom ezt, ha most történetesen EU pénzekről van szó - elég sok dolgot feladtunk már az EU miatt (pl. cukorgyártás), most legfeljebb ők is félrenéznek kicsit, oszt' jónapot.
Orbán, Kövér, Simicska és Nyerges urak pedig köszönik, jól vannak.

Bocs, ha nyers voltam.
@tucano:
los azzuri ganharon 4 a 2 pelos penaltis rsrsrsrsrsrsrsrsrsrs
@Gábriel angyal: Megnyugtatlak, rengeteg olyan tetű van, porhászka. Sajnos. Amúgy meghellgettatott az imám, a Taljánok nyertek! Akor te is örömködj-:)))
@Zébácsi: Szerintem nem nyers voltál, hanem lényeglátó. ;)
@a szív fészkei: Bocs, néztem a meccset. Most jól vagyok, a mediterrán csöcsöm élvezkedik-:D
Azt a nevet le se írd, hogy roggyant, jó? Amúgy elnéztem ezt a szerencsétlent az ő nagy boldogságában, hát, nem fog megöregedni Cilike mellett. Az a csaj szopó utcába fogja terelni, szerintem. A nyálas szar persze megérdemli, de annyira politikus, hogy nem láttya brühühühühü
@Zébácsi:

Egy apróságot nem vettél figyelembe: az EU egy ideig leszarja a kiosztott pénzek sorsát. Tagállam befizet-tagállamnak visszaosztanak amit felhasználhat ahogy tetszik.

De amikor az egyik országban 200 millió egy vasútfelújítás kilométer, a másikban meg 2,3 milliárd, azért a mellékelt ábra szerint már ők is csak megkérdezik: mi az apátok fasza?!

Ez pedig így van jól.
@Zébácsi: megvagy bo csátva...nem mondtál semmit...sok bötű vó't

brühühühühühühü
@rodeo36: BRAVO, Forza azzurrrri!!!
@Gábriel angyal: t emeg kangyal...brühühühüh még jó hogy e gye tértetek

brühühühühühühü
@Fabius:

Így legyen!
Kíváncsi vagyok a végeredményre, remélem, neked lesz igazad és dugába dől a MÁV-mutyi.
@Zébácsi:

Meglátjuk mit hoznak ki. Ha semmit, az egyben azt is jelenti, hogy az OLAF-nál is komoly bajok vannak a számok-szabályok ismeretével.
@Fabius:

Nagyon fontos lenne, hogy ténylegesen legyen egy határ (mondhatnám: zéró tolerancia), ami kizárja a közpénzek (és persze magánpénzek) elmutyizásának lehetőségét is.
Minden szervezet, emi e célból, ennek vizsgálatára jött/jön létre, nálam teljesen zöld utat kap - csak az a baj, hogy irtó szkeptikus vagyok mindennel, ami nem civil és nem független. Ha az OLAF bizottság független, akkor máris van egy kis esély arra, hogy helyre tegye a MÁV-buli ügyét.
De mint írtam, szerintem egy ejnye-bejnye lesz maximum, mert összefüggéseiben lehetnek olyan tényezők, amik felülírják a józan észt. Nagypolitika.
Remélem, nagyot tévedek.
Hát ez a szokásosnál is gyengébb.

Lehet nem kéne minden napra 2 poszt, csak heti 1.
Én azt mondom: ne a zemberekkel fizettessék meg!

A többi nem számít.

Lajos (meg Zsolt, Don-Sándor, meg a többi maffizó) előbb-utóbb úgyis ott végzi, ahova való. Az ilyen töménytelen mohósággal megáldott emberek bizony nagyon boldogtalanok. Ráadásul ugyanúgy fognak kinyúlni, mint a többi ember, csak kurvára magányosan, mert egy igaz barátjuk sem marad. Ha volt nekik egyáltalán.

Olyan messze vannak ezek az élettől, hogy hihetetlen. Szánjuk őket együtt..
@Zébácsi: elkaptad a lényeget: szarva közt a tőgyit

brühühühühühü
@Fabius:
kurvára útálom, amikor a szomszédnénitől, aki egyébként 92 éves és van elég gondja magának is, várjuk el, hogy takarÍccsa ki a mi lakásunkat, mossa ki a szennyest, a csetzrest, almozza ki a gyesznókat és fejje meg a kecskéket...

mi magunk mikor a kurva anyánkba fogunk csinálni valamit

csak nem az Ohli Rehn a hibás, hogy rablókat választotattatok kormánynak? meg a az OLAVF abban, hogy semmilyen magyar jog nem képviseli a magyar ember jogait csak a rablókét?

még majd lebasszátok őket? ott Brüxel -ban

hinnye a bidesch lófasz
Nagyon jó.... Telik az idő, Orbánék egyre méylebbre ássák magukat. Nagyon jó....
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
figyu, kb 2008 közepén jött el az idő, amikor a legelvakultabb szoci/gyurcsány hívők is belátták, hogy bizonyos kérdésekben nem lehet védeni a mundért. Pontosan az ugyanilyen undorító korrupciós ügyek miatt, mert mindent ki lehet magyarázni de az enyves kezet nem. Tantusz esik? Kávé lefő?
Na, ez hátha érdekes lehet, ingyenesen letölthető e-könyvek a Cato Intézettől (bárcsak a zsoldjukban állnék:), ők a legkomolyabb szellemi kombinát szerintem az USA-ban
www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.cato.org%2Fstore%2Ffree-ebooks&h=rAQEdOBTW
@rodeo36:

"mi magunk mikor a kurva anyánkba fogunk csinálni valamit"

Egy apró kérdés: te személyesen mikor is fogsz?

Ja, várjál, tudom már, most épp nem érsz rá, mert a szomszéd néni erkélyén lefőtt az almapálinka. (gy.i.k. = calvados)
@Fabius:
ragyogó -bármit csak ezt nem vártam- probléma megoldva...nincs miről beszélni
@rodeo36:

Ja, pont annyi van megoldva, mint a büdöslófaszos kurvaanyázással.
a következő kormány pedig Simicskáékat fogja börtönbe csukni. jó kis körforgás lesz :)
@tucano: "Na, ez hátha érdekes lehet, ingyenesen letölthető e-könyvek a Cato Intézettől" Köszönöm!
Lajosom mondtam mar teneked, nemi nyerjuk a legtobbet , mert nemkell mindig beluga kaviar!
@www.Bisex.hu: Nem fogja. Az oligarchák nem mennek börtönbe.
Ugyan már!Nem kell őket félteni!Itt ők csak akkor lesznek szarban ha lesz itt egy igazi forradalom.A pénzük mit sem érne ha a lámpavason himbálódznának!:))
@www.Bisex.hu: @Apeiron:

Szomorúan írom le,

hogy ebben az országban a valódi bűnösök (azok, akik az igazán nagy pénzket mozgatják, s akik jelentős szerepet játszottak/játszanak abban, hogy kiakalt/kialakuljék a felső magyar tízezer, ha úgy tetszik a felső magyar gazdasági elit /még véletlenül sem intellektüell, sem pedig kulturális, s ez fontos/), nos ezek a fazonok általában nem úgy végzik, mint ahogyan egy mezei bűnöző végezné.

Nem kell hirtelen új börtönt/fegyházat építeni.

Észre kellene már végre venni (sajnos), hogy az eredeti tőkefelhalmozás korát éljük -esetleg csak az fordulhat elő, hogy oppardon, az egyik holló egy másik varjúnak vájja ki szemét (mert bizniszére fáj a foga, pont folyik egy ilyen ügy)- de az véletlenül sem, hogy tömegesen vonulnának az adócsaló, olajszőkítő, zsebbe privatizáló, grippent-Combino-t occsóér' beszerző hölgyek/urak a hűvösre.

Nincsenek ügyek, minden szép és jó. Jujj, de jó!

Szabadi Béla, Zuschlag, Hagyó, Kulcsár, Hunwald esete csak statisztikai hiba, mondhatni egy igen aszimetrikus eloszlás, és jelentős háttéralkuk eredménye: kis cirkusz a kevés kenyeret kapó plebsnek.

This_is_not_Sparta.
Az emeszpé ezekhez képest kispályás bűnözők gyülekezete. Ha egyszer itt jogállam lesz, zorbánék - minimum - életfogytiglant kapnak.
@Parajpuding: nem kapnak... Nem kapnak, mert egy jogállamban stabil bizonyítékok alapján, az elkövetéskor érvényben lévő törvények szerint ítélnek. Egy, csak egy olyan vádpontot mondj, de őszintén, ami stabilan megállna ellenük egy normális, független bíróságon. Nem tudsz ilyet mondani, és, ahogy elnézem, senki nem tud annál többet mondani, hogy hazaárulás, meg közpénzlopás, ésatöbbi. Bíró előtt is bizonyítható tények? Azok sehol, vagy csak ilyen Hagyó-szintű nyallerekre terhelően.
Az "elitünk" elítélésében reménykedni kábé ugyanaz a szitu, mint este a gyereknek felolvasni egy mesét, amiben letűnt korok (sosemvolt) igazságosztó parasztgyerekei jól helyretesznek mindent, kinyiffantják a sárkányt, és a végén megdughatják a királylányt is: valamennyire segít feldolgozni azt az érzést, hogy a helyzet szar, de túl sok mindent nem tehetünk ellene. Ennyi.
Nem akarlak lelombozni titeket, de az EU nem fogja helyettünk eltakarítani őket. Ha úgy is lenne, jönnek helyettük mások. A szisztéma marad.
@Zébácsi:

Nagy pénz vagy kicsi, a gondolkodásmóddal van gond. A legkisebb falusi önkormányzatnál is bevett módszer a közpénz kisíbolása. Mitől lenne jobb az elit? Annyi a különbség, nagyobb pénzekhez férnek hozzá, más módszerekkel.
@Husz_János_Puszita:

Aha, igen.

Jó napot kívánok, meg is érkeztünk, kérem.

Pár éve egy este a Szt. István körúton sétálva mondtam is kedves legjobb barátomnak (aki séf, és tisztességes, jobboldali gondolkodású gyerek, egyébként), hogy ne nagyon szidja már oly csúnyán a szocis meg a fideszes lopókat.
Kérdezi, hogy, "de Zé, már miért ne? Hiszen mennyit lopnak! Téged nem bosszant?"
De igen, Szabcsikám - mondom erre - bosszant, de áruld már el nekem, hogy te mennyit viszel haza? Úgy saccper-cirka?
Megmondta. Cirka.
- És mennyire is vagy bejelentve?
Megmondta. Konkrétan.
Volt közöttük 2 kilo. Persze netto 2 kilo.
- Látod Szabcsi, amit te csinálsz (illetve veled csinálnak) itt lent kicsiben, azt csinálják ők ott fent nagyban. Ha itt lent senki nem csinálná, akkor lehet, hogy ott fent is más lenne a hozott attitűd. De mivel már lent és ifjúkorban beindul a kondicionálás, mire fent a nagy húsosfazékhoz érsz (mit fazék, kondér az, jókora), már csak az a vágy fűt, hogy meríts belőle, de jó nagyot.
Ilyen a rendszer. Lent is, és fent is.
Magyar Ugar.
A kivételeknek tisztelet, maximális riszpekt.

Értette.
Ebben maradtunk és ittunk pár sört. Világosat, az ő szürke pénzéből...
@Zébácsi:

Mégis csak felülről lehetne elkezdeni rendbe tenni a dolgokat, ott példát mutatni. Mit tehet egyedül a séf barátod? Mit tehet egyedül a munkáltatója? Nagy versenyhátrány a becsület egy hazug és velejéig korrupt rendszerben.
@Husz_János_Puszita:

Igen, de a fent lévőket a lent lévők választják, e kettő hatása viszonylagosan együtt mozog, s kölcsönös.
Mondandómban (csak) ez az összefüggés.
@Zébácsi:

Gőzöm nincs, hogyan lehetne ebből kikeveredni. Tényleg.
@Husz_János_Puszita:

Nagy dilemma, annyi szent.

Szerintem, egy lehetséges verzió:
Amint véget ér a nagy tőkefelhalmozás kis magyar korszaka, rögvest fontos lesz, hogy a második milliárdot (és a többit, amiket persze rendre az első, nem vegytiszta milliárd alapoz meg) már tisztának lássa a plebs.
Szerintem ettől a perctől lesz üldözött minden szinten és mindenki, aki nem tiszta eszközökkel próbál érvényesülni.

Talán közismret mondjuk a Kennedy-klán vagyonának eredete: rossz nyelvek szerint a nagy alkoholtilalom idején alapozták meg, Kanadából szállították a jóféle bourbont, hogy kicsit megzsírozzák a családi bevételt. Lehet, ez csak legenda, de nem zörög a haraszt... Európában a Fuggerekről, Rotschlidokról, Habs- és ilyen-olyan burgokról már ne is szóljunk (bár mondjuk köztük már vannak "ősi" nemesi családok is).

Egy szó mint száz, ki kell alakulnia a felső tízezernek, hogy aztán az ő utódaik (kiknek kezéhez már nem tapadnak piszkos ügyletek) már vigyázhassanak a morálra.
Nem tudok jobbat.
@Zébácsi:

Jó akkor 300 év múlva ugyanitt. :D
süti beállítások módosítása