Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.23. 05:27 Fabius

Matolcsy: a Számvevőszék hülye

Címkék: gazdaság fidesz állami számvevőszék domokos lászló matolcsy györgy

Palotaforradalom van Tündérországban! Az Állami Számvevőszék gyakorlatilag kettéhugyozta a költségvetést, mint részeg mikulás a hóangyalt. Igen, ez az az Állami Számvevőszék, amelynek élére Domokos László egykori fideszes honatyát nevezte ki a Nemzeti Együttműködés kormánya. Ezt azért nem árt hangsúlyozni, mielőtt újabb ballib összeesküvést és a tudjukkik összehangolt támadását haluzná megint valami félbolond, és könyvet találna írni róla. 

 "A jövő költségvetés adóbevételeinek 58 százaléka megalapozott, 12 százaléka részben megalapozott, 30 százaléka pedig nem megalapozott, vagyis nem alátámasztott és becslésünk szerint az előirányzat összegében nem is teljesíthető"

 Ezt találta mondani Tündérország legfaszábbfasza költségvetéséről ez a pernahajder. Biztos nem értesült róla, hogy körülöttünk mostan' "nagyon komoly szövetségi, baráti háló alakult ki", úgyhogy nem volna illendő belefingani a nullás lisztbe. Mert Tündérkirályfi éppen most váltja apróra amit összehozott, és ha az Ecofin előtt kiderül, hogy a költségvetésünk ismét egy nehezen megvalósítható tündérmese, akkor pofára találunk zuhanni. Pedig a héten már Varga Mihály is elkezdte mondogatni amit két hónapja mondunk páran: a tranzakciós adóval lesznek bajok, kalandba veri magát aki tényleg elhiszi, hogy a vállalkozói és a magánszféra nem fog  megmozdulni, pláne, hogy a SEPA rendszerrel lehetősége is van rá. Erre még kiküldték az egyik talpast a nyilatkozattal, hogyaszongya: Szingapúrban adót optimalizálni az iparbárók kiváltsága, a kkv szektornak meg a Kegyelmes Vezérelnök Úr majd jól megtilccsa, bibi, de most meg jön ez a mifiúnk Domokos, és kezdi elölről a piszkálódást. Pedig ez a Laca csak jót akar, és éppen a legcélravezetőbb eszközt választotta: Tündér Gyurci a hónapok óta tartó sallerosztást - amivel az ésszerűség irányába terelték az Unióból - értékeli szövetségesi-baráti gesztusnak, gondolta néhány gyomrossal hátha neki is sikerülni fog ugyanez.  matolcsy---domokos---tündér.gif

Tündér Gyuri Tündérálom Gyárában persze megsértődtek most is, és haladéktalanul közölték: Domokos hülye, az ÁSZ hanyag, és ráadásul unortodoxul számolni se tudnak. Mire ezek visszaszóltak, annak kell fölényeskedni, aki képes összerántani olyan költségvetést, amelyikben nem lóg a levegőben az adóbevételek egyharmada. 

De gond egy szál nincs, mert Tündér Gyuri fejében megszületett már a következő Grandiózus Tündérmese.  Azt csak remélni tudjuk, hogy a Luxemburgban előadott beszédnek és ennek nem lesz közvetlen köze egymáshoz. Mert a kohéziós pénzek felszabadulása fölötti örömködésben kiszalad félmondat - "a pénz a zsebünkben lesz, és remélhetőleg rövid időn belül a gazdaságban is" - alapján vélhetően csak a közbeszerzési értesítőt kell majd lapozgatni ahhoz, hogy megértsük: hogy is lesz ez a pénz egyszerre a zsebetekben és a gazdaságban.

 

 

979 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr874605834

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Így hazudott napról napra a kormány az IMF-tárgyalások megkezdéséről 2012.06.23. 10:03:00

A “Kipateroltuk az IMF-et” hazugságától a “Bármelyik pillanatban elkezdhetjük” ígéretéig. Zseniális, pontos és korrekt animgif, köszönjük, Vincent! * *...

Trackback: Védjen meg téged az Orbán Viktor! 2012.06.23. 09:58:03

Míg a 2010-es kormányváltáskor 190 forint, a 2011-es Szociális Konzultáció idején pedig “csak” 217 forint volt egy svájci frank, 2012 nyarán az Új Nemzeti Konzultáció alatt már 252 forintot kérnek érte. A nemzeti konzultáció növekvő sikerén...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@keresztanya fabi(en): Ó, jönnétek tesztelni, amilyen elhivatottak vagytok, öröm lesz együtt dolgozni! A modelleket beavatjuk? Bár már ők is rozik sajna. Romlékony a férfipopsi is.
@Fabius: Szerintem azért tűrik meg őket, hogy megmutassák ország-világ előtt, milyen elfogulatlanul helyt adnak a kormány kritikáinak.
@épészmérnök: Rendelj, sokat dolgoztál. Telik az IMf-ből majd! Azért veszed fel, nem?
@a szív fészkei: A Ho't-tenger jó leszen? :)
Az ölég sós. Meg, bizti, a szél (szigorrrrrúan 1 r-rel!) is jú'.
Oszt', majd jómagyar virtussal fölélesztyük. :D
@a szív fészkei: Úgy tünik, az őseink nem fejlesztgettek semmit:S
Senki őse nem importált rattan bútorokat?!
@épészmérnök: hát akkor az F1-ről le kell, hogy mondjak Knósszosz javára. De Kimit megtartom.

Akkor külügy de csak tolmáccsal, mert hottentottául még olvasni sem tudok.
+ a jószolgálat. Többet nem tudok bevállalni.
Németországgal veszem fel elsőre a kapcsolatot, legalább sűrűbben láthatom a gyerekemet. Lehet külügyminiszter-helyettes?
@Marcellusca: Na, mán fáradok. :)
Szóval: szél - szigorúan egy l-lel!
Na.
:D
@épészmérnök:

Tányér? Az nincs, nálunk dróton dzsal a Kívánságkosár. De társasház, én meg olyan ékes magyar nyelven tudom mondani: einstand, hogy a főccintig lehallani.

Szóval megoldom.
@a szív fészkei: Majd elküldjük nekik a mintapéldányt. Esetleg az előoldali tervezéshez kérhetjük Brigitte Nielsen és Goldie Hawn segítségét, ők tudják milyen volt ifjú korukban
@a szív fészkei: Akkor először is megtartanám az összes egyháznak menő pénzt, majd természetesen feláldoznék egy-két politikust. A maradék, akik túlélték, zombiként ledolgozhatják az adósságukat a társadalom felé. Nagyon érdekes dolgokat tanultam mostanában a zombisításról, szívesen kipróbálnám.
@Gábriel angyal: uncsiak a francok voltak, lefagyva lebénúlva és szétzilálva, a spanyoloknak nem volt kivel játszani

brühühühühühü

most a zangolok mutathatnak valamit remélem az olaszok szétcincálják őket

kár, hogy a portugálok ki fognak esni -bár ki tuggya még?- jó döntő lesz...én a németeket untam kurvára a görögök 42 percen át lebénították a BUNDESLIGA-t és utána sem voltak rosszak, a hisztérika teutonoknak szerencséjük volt

még semmi sincs lejáttszva

nagy dolgok várhatók bár Winbledon is hétfőtől
@keresztanya fabi(en): Vagy lerohanjuk hollywoodot, tuti meglesznek az előlről vett kópiák:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Persze. Meg tájföld meg havaj, dídzsé, pálmafák, tibicsoki ... :D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Szerintem ez nem így van. Turul akkor is elmondaná amit gondol, ha nem tűrnék. Sőt, annál jobban mondaná.
@keresztanya fabi(en): Egy ilyen lépés megfelel a szellemiségünknek, rajongunk a nepotizmusért.:D
Ja , elnézést, jut eszembe, lesznek stadionok!! Mi az hogy! A fiam szeret és tud is focizni. És félre kell tenni pár csilliót a csokifiúból megfelelő játékosokra.
@a szív fészkei: szépen hangzana, csiklandozza a hiúságomat, de sztem rossz ómen
@Fabius: igen, ez az! A híres magyar leleményesség! Tudtam én, hogy számíthatok Rád! :-)
@keresztanya fabi(en): Ki lenne helyettes? A gyereked? Persze,legyen - az enyém kap pár rongyos stadiont, épp most jutott eszembe, hogy mennyire élvezné. Fájt volna neki, ha így elfelejtkezek róla.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ja, és tessen letrágyalni a pézügyér asszonysággal, mer a háborúskodás nem óccsó játék! :)))
Amire adik pézet - lehet az ájemefhitel is - aztatat támaggyuk meg. :D
@Fabius: Persze, de az imázsuknek job, ha náluk mondja el.
@Marcellusca: Barnára sült, jóképű pasik...
@keresztanya fabi(en): Jó. De szebb kosztümökben kell járnod, mint annak a szegény Hillarynak!
@Marcellusca: Megfenyegetjük őket, hogy vagy átadják a kópiát és a bevételek 80%-át, vagy matolcsy fog nekik könyvelni. Ha ettől nem adnak meg bármit, amit akarunk, akkor egy vasuk sincs, akkor meg nem érdekesek számunkra:D
@a szív fészkei:
"A fiam szeret és tud is focizni." - Kizáró ok. Végeztem! :DDD
@tucano: Jó, tetszik! De remélem, tudod fegyelmezni a zombikat, nehogy nekem randalírozzanak összevissza! Fairy tale-eset játszva...
@Marcellusca: DE nem volt igazolt BLASz III-as, csak hobbiból játszik. Naaaaaa.... Vizipólózni is tud.
@keresztanya fabi(en): Igen, stadion sörrel, abból már valahogy csak kijövünk... Mondjuk kell pár profi játékos is, mintha igazi sportélet zajlana.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Hol vannak a barnára sült pasik? Azokat kell leigázni vagy mi van? Férfirablás lesz?
@a szív fészkei: majd a stylistom megtervezi
van szép kosztümöm néhány és önmagában eleganciát sugalmazó igazgyöngysorom, karkötővel
@Marcellusca: Jó, arra még nem voltam. Nekem elég lenne Rovinj is vagy Abbázia, nincsenek nagyra törő vágyaim.
@a szív fészkei: Vizipólózni? Én is. Félóra foci után. :)
Meg a t.keim is. Ebben a qrva melegben. :DD
@a szív fészkei: majd adsz rá pénzt és veszünk, vagy addig verjük a csutit, amíg meg nem tanul focizni
@keresztanya fabi(en): Oké, szegény Hillary mekkora hisztiket fog kiverni, ha veled kell vacsiznia... Na mindegy, Amerika lealázva, slussz.
@Fabius: Hogy kik vagyunk, az oly mélyen beívódik személyiségünk (esetemben: személyiségeink) mélyén, hogy onnan előbányászni Fabius legyen a talpán, aki tudja.

Hát én vagyok az EGY. Egy mindegyik Stefánia felett. Azok mind névbitorlók, mind a hárman, de még van egy, mert öten vagyok.
@keresztanya fabi(en): Ne hari, de ő nehogy már focihoz közelítsen!

Majd itt szavaznak a pasik, ki jöjjön, oké adok én rá, legfeljebb lesz miatta valamilyen új adófajta, majd Peni kiötli. Palacsintaadó, mondjuk.
@a szív fészkei: Az melyik énem volt? Mostmár rendet kell vágnom köztük. Hiszen én vagyok az egy, az originál, én vagyok a forrás, az élet.
@épészmérnök:

Oszt székház kell-e? Mert van itt egy éppen. Szociké. Még. Ha nem az sem baj, troli megáll előtte, úgyhogy közlekedési minisztériumnak ideális.
@a szív fészkei: jó lesz, ha visszafogja magát, mert nem szeretem a hisztis nőket
@Stefánia Kisasszony (nordic-teuton parasztlány): Mint a rendőröknél: Kovács 13 János szolgálatra jelentkezem! Kezdd feldolgozni magadat eszerint.
@Stefánia Kisasszony (nordic-teuton parasztlány):

Nem is tudom. A bányászás munka - ráadásul ötszörös - a tiltás szórakozás.

Melyik legyen...melyik legyen...melyik legyen....
@Fabius: és a troli nem szennyezi a környezetet, éppen ideális
@keresztanya fabi(en): Lerendezed, nem féltlek. Már így is, úgy is hadüzenet lesz nekik - vagy leszarja a Bubó az elnököt vagy a hadügyér küldi meg őket - szóval, ha szóban kicsit helyre rakod a nőt, már se nem oszt, se nem szoroz.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Bábolnát nem adom, mert ott az én nagyapám volt főugrimókus. Keress másik gazdaságot.

Dédi emlékére igényt tartok a vallásügyi tárcára.
@a szív fészkei: majd kérek Bolitól egy összecsukhatós tábori ásót, ami belefér az LV táskámba, ha esetleg nem menne szép és csúnya szóval
@Fabius: Székház? Azt mondta épészmérnök, nem kell párt. Jó jézus a jégen, közlekedési tárcatulaj, egy saját Vitézynk sincs???? Húha, felfeslik a mátrixunk itt.
@saravad: mikor mókuskodott ott a nagypapád?
@keresztanya fabi(en): Nézd, Miországunk külügyérjének a tetves LVMH tervezzen már személyre szabott, brillekkel kirakott összecsukható, apart kis ásót! Mindig a kosztümöd színéhez illó bőrtokkal a nyelén!

Mert őket is ledózeroljuk ott a Champes Elyséen! Tudom, hol laknak!!!
@a szív fészkei: és nincs lézerünk, trubadúrunk, segabikánk, ki lesz a faszocska miklósunk
@a szív fészkei: ááááááááááááááá, meg az audim bőrülésének a színéhez is menjen
@saravad: Na sajna, azt lestoppolta már tucano, aki zombiologiát tanul kint Brazíliában. Beláthatod, ez ütős.
@keresztanya fabi(en): Ja nehéz kenyér ez a személyzeti politika. Még egy Mikolánk se nincs, ahogy Lézer János se, Selmeczi, Rogán, Szijjártó fájóan hiányzik - mire jutunk így?
@keresztanya fabi(en): Na, jó hogy szólsz! Hogy mecsoda égés lenne, ha nem...
Javaslom, a hiányzó beosztásokat holnap rendezzük le, hogy hétfőn indulni tudjunk.
Jó éjszakát, álmodjunk nagyot!
@a szív fészkei:

A mi Vitézynk Boli legyen. Ő ért a vízhez, ammeg mostanság előny. Vitézy csinált dunai békávét, mi csinálunk express sárkányhajó flottát Szigetmonostortól Ráckevéig. Ex nyugdíjas rendőrök lesznek a dobosok, a közmunkások eveznek. Ezzel megteremtünk kétmillió munkahelyet egy lapátcsapással.

De ezt egyeztetnem kell még az emberi erőforrás miniszterrel. Tényleg, ki az?
@a szív fészkei: a barátnőm fogorvos, biztos vállalná a turizmusos ellátás/ért járó pízeket
@saravad: @keresztanya fabi(en): De mondjuk Audiban ásni??? Strapás, kanyar közben vigyázz majd!! Majdnem olyan veszélyes, mint Stefikének dugás közben a himbilimbi vaskereszt a szeme előtt.
@a szív fészkei: Olvastam a programját. Szerintem jól együtt tudnánk működni, támogatom a reformtörekvéseit.
@Fabius: A se nincs. Úgy amúgy magyarul az mit csinál tulképp?

Bolié a nagykörúton hosszában átfolyó Duna, remélem elég lesz neki addig , amíg a Nílust ide nem vezetjük - Martonyi csak elintézte már. Legalább azt az egyet.
@Fabius: Te leszel, már intézheted is a 2 milla munkahely feltöltését, ha szív tud erre pénzt csinálni
@keresztanya fabi(en): azt hiszem pl. '56-ban is. 3 napig nem jött elő a kukoricaföldről...
@saravad: Na, hogy te milyen kooperatív vagy! Plusz utazhatsz állandóan hozzá egyeztetni - tudod elég tangás hely az, nincsenek túlöltözve a lakosok. Remélem, túlteszed ezen a megrázkódtatáson magad a hazádért.
@a szív fészkei: a franc akar abban ásni, de akkor már mindenütt passzoljanak színek, legyen meg az összhang. és a recsit is olyan színűre kell festeni, ha azzal megyek, mint az ásónyél, kosztüm, táska
Most már tényleg elköszöntem
@a szív fészkei: a hazáért bármilyen áldozatra kész vagyok. A költségeimet nemzetbiztonsági okokból kérném titkosítani.
@saravad: Ja, cserébe megmondhatod, milyen címletű pénzünkben kapd a napidíjat. Lehet Charlize-os, belluccis, csokifiús, redfordos pénzből választanod, amik 54 és 47 ezres papírpénzek és kacsintósak.. Aprópénzen viszont színészfenekek domborodnak - közfelkiáltásra.
@keresztanya fabi(en): Jó éjt, megnyugodtam hogy jó kezekben a hazám!!
@a szív fészkei: mindegy, csak sok legyen :-)

A színészfenekekért hajlandó vagyok képességeimet aprópénzre váltani.
@a szív fészkei: Tulajdonképpen most is zombik, lobotómia meg minden, de kényszeresen hangos hülyék. Majd ha ilyenek lesznek, akkor szép csöndben teszik a dolgukat:
1.bp.blogspot.com/-6NS-rebpJA0/Te_8KFAWVUI/AAAAAAAAAKM/lu4UIuFErTo/s1600/fzjvdywa.jpg

Bízd csak rám:)Még nem próbáltam ki senkin, de azt mondja a pai do santo, hogy be lehet lőni a dolgot, hogy hetekre, hónapra vagy akár egy évre is zombuljon az ember, túl bonyolult munkát nem lehet rájuk bízni, de talán jobb is (az előéletüket ismerve).
@tucano: Azta. Te lehet, hogy ezt már elvégezték rajtuk valakik???? Csak mégis rájuk bíztak nekik túl bonyi melót, ez a pech. Mert most már értem őket, hogy zombik és kész.
Látom, mán a szolg. gk. kérdése is felmerült. :)
Néköm nem köll olyan ódi, mint a parasztpárizsi gyeröknek!
Megelégednék egy Lexus GS450h-val ... ja, nem is, LS600h-val.
Mer legalább a zén ótóm legyn környezetkímélő hybrid, hanám a (nemlétező) tankjaim okággyák a füstöt. :D
@tucano: ajusteno bem, se não vai contra de ti...rsrsrsrsrsrs
Na ezt pedig még nem is mi intéztük el: sportgeza.hu/2012/london/london_halhatatlanjai_lettek_darnyiek/ Egy Balczó ilyet miért nem tud megvárni???? [..]"A legendás öttusázó, Balczó András az ötödik még élő magyar a tizenhárom kitüntetettből, ő is ott volt az eseményen, de az átvetélt már nem várta meg."
Na, léptem, er rendezni köll soraimat meg térképeimet a nagy haditervekhez. :)

Jóéjt!
@rodeo36: Most vannak ellenünk, ezen csak javítani lehet kkkk
atv.hu/cikk/video-20120622_bocsa_viktor

Nekem is van egy jelöltem vicces sofőrségre: ha átvettük a haltamat Gézát megkoronázzuk! ezt is visszavesszük sorhajóhadnagyi rangban.
@a szív fészkei: Óvastam, néztem du.
Millen figyelmesek, hogy a (nemisolyanrégenmégdr) smittet kihagyták. :D
@Fabius: "Oszt székház kell-e? Mert van itt egy éppen. Szociké"

Ahogy gondolod, a te tárcád, gazdálkoggy. Maj' bérelik tőled, te meg home office-ból dolgozol. De kell ám rovásírásos számítógépbillentyűzet is, az ellenzéknek, mert mi ám nem vagyunk szűkkeblűek.
@rodeo36: Régi vagy új?
Mer újban ülni, vezeti még csak kurvákokat láttam. :)
hatalmat - akartam volna írni

Én kérek egy Citroen DS hybrid-gáz szuperságot!! www.youtube.com/watch?v=WxGAe2IRGUE&feature=fvwrel
@épészmérnök: Na mielőtt víz alá menek ennyi megfeszülés után a hazáért, kérdezem tisztelettel, a rovásolást el is tudják majd olvasni?

Mondjuk a fizetési cetlijüket add olyanban, sose tudják, mi van rá írva és mennyi járna nekik!!! :-DDD
@a szív fészkei: "Mondjuk a fizetési cetlijüket add olyanban, sose tudják, mi van rá írva és mennyi járna nekik!!! "

Ez egy magasztos gondolat! Esetleg elvállalnád-e a munkaügyet is?
@Marcellusca: vadi új brühühühühühü

mi bajod a kurvákkal? a kormány jól fizetett kurvák gyülekezete semmi több...
@Fabius: Egyértelmű. Majd én megmondom melyik nick az igazi, te meg az letiltod.
@Stefánia Kisasszony (nordic-teuton parasztlány): Ez például hamisítvány.
@a szív fészkei: Dehogy is! Épp fordítva.:)))
@Marcellusca: Én Volvo xc90-eset akarok.:D
@keresztanya fabi(en): Szerintem csőstől tolonganak a munkaadók is és a munkavállalók is hogy dolgozzanak. Ugyan ki ne szeretné kurt fenekét fogdosni?!
@épészmérnök: Van bennem hajcsárvér, az kétségtelen, uram beszámolhatna.. Viszont inkább megcsinálok mindent, minthogy magyarázgassak. De végül is, ha belegondolok, azért parancsolni menni fog...

És látom, Csekk szerint a fenékformájú pénz stimulálja majd a munkakedvet. Bár akkor némi női tompor is kell a filléreinkre - mert az óccó munkaerő a jó munkaerő, mondja Demján, vele mi lesz alattunk? - , ne csak a nők hajszolják agyon magukat a férfipopós apróért. Bár Lennon is megmondta már mikor, hogy ők a világ négerei, teszem hozzá a világ sherpái is...
@rodeo36: Ja és előre megmondják az árukat és hogy azért mit szolgáltatnak.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Beleszédülök, ha elgondolom milyen távlatokat nyitottunk meg. Nők teljes foglalkoztatottsága, beindul a pavlovi reflex alapján a nyálelválasztás, nő a fogyasztás, beindul a kismamáknál a tejelválasztás, csupa szoptatott tápszermentes egészséges baba, felszabadulnak a hormonok, beindul a hormonegyház, szaporodunk, sokasodunk soha nem látott mértékben...
süti beállítások módosítása