Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.06.01. 05:25 Fabius

Szakított a zuglói Batman és Robin

Megtörtént az elképzelhetetlen: szakított Zugló álompárja, a Zuglói Bevándorló Fideszesek Egységfrontjának két vezéralakja, a Sötét Lovag polgármester Papcsák Ferenc, és hű vazallusa fegyverhordozója, alpolgármestere, Kovács Balázs. Csak semmi nevetgélés, kedves Feleim, a helyzet drámaiságát leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, mikor Molnár F. Árpád és Soós Titán József eljutott a Végleges És Drámai Szakításhozpapcsák-várnai.jpg

Pedig olyan szépen indult ez is. Két férfitenyér egymás markába csapott az önkormányzati választások után, és egységbe forrva megvívtak száz kemény csatát. Először leverték a helyi fideszesek lázadását Kovács személye ellen, búcsút intettek a vele együttműködni nem akaró - a választáson egyéni mandátumot nyert - Garaba Imrének, majd a még akkor kitartó választási lendület segítségével egyéni képviselőt csináltak Kovácsból az időközin. Ezzel beállt a rendszer, Papcsák adta a kottát, Kovács meg kíntornázott belőle. 

Hol került szar a palacsintába? Ki tudja. Zugló az a kerület, ahol a hivatalos indoklás szerint soha semmi nem függ össze semmivel. A kötvénykibocsátás és eladósodás szabotálása sem függött össze ifj. Harrach Péter fideszes frakcióvezető lemondatásával, miért éppen Kovács alpolgármester lemondása függene össze mondjuk a Vagyonkezelő helyzetével, a kommunális adó elleni demonstrációval, a pécsiről fénymásolt zuglói költségvetéssel vagy éppen a Hermina rendelő megtartásáért szájaló zuglóiak hangoskodásával? Az egyetlen ami nyilvánvalóan összefügg, hogy a Papcsák harsonában megjelent cikket, (ezt itt, nagyításhoz katt) 

néhány tucat zuglói választó élőszóban igazította tegnap helyre a testületi ülésen, miszerint: nem azt mondtuk polgármester úr, fatorlasz, hanem azt latorfasz, teccikéteni? Mert a Zugló vagyonával gazdálkodás maradt ahogy volt, de 20 millióért veszünk nyaralót Erdélyben, a közpénzköltéseket firtató kérdésekre érdemi válasz meg nem nagyon érkezik. Ezen kívül egyéb összefüggés nincs, Papcsák is összefüggéstelenül szajkózza Orbánnak hónapok óta, hogy oszlassad már fel a zuglói Fideszt, de máris, léciléccilécci. Ilyen alapon az is elképzelhető, hogy az import alpolgármesterről mostanra derült ki, az általános agymosás nála kudarcot vallott.  papcsák agymosás.jpgLegyen bárhogy, azért annak csak van jelzésértéke, ha az öribarik közül az egyik felrúgja az alpolgármesteri széket, és a következő pillanatban random ellenzékként viselkedve vitába keveredik a múlhatatlan libling alpolgármester kollégával, Rozgonyi Zoltánnal. Ezek után nem lennék Kovács Balázs mostanában. Ha Orbán fülébe jut, hogy felütötte fejét a nyílt belső ellenzék párton belül, annak jó vége nem lesz. 

 

Hacsak előbb nyilvánosságra nem kerül, hogy alpolgármesterként egészen pontosan mihez nem adta a nevét...

 


424 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr474558458

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.06.01. 16:24:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Az érett narancs 2012.06.01. 15:10:34

Beérett a Fidesz tízéves munkájának gyümölcse. Gyönyörű, érett narancsként mosolyog ránk mindannak az eredménye, ahogyan ez a párt az elmúlt tíz évben működött. Ültettek egy fát, és most zavartan mustrálják a hatalmas gyümölcsöt. Az első lépés - a nar...

Trackback: Főúr, három tenger és egy Nagy-Magyarország rendel! 2012.06.01. 11:08:50

Miért veszélyes a revizionista romantika? Miért nagy probléma, ha államtitkárok asszisztálnak vagy tesznek úgy, mintha asszisztálnának egy olyan halott író hamvainak a szomszédos országba történő becsempészésében, aki 1944–1945-ben a nyilasp...

Trackback: Vörös heringgel etette a fideszcsürhét a Parlamentben Navracsics Tibor 2012.06.01. 10:34:01

Csürhe módon viselkedett a Fidesz-frakció Vadai Ágnes felszólalása alatt, amire Navracsics a “red herring” nevű manipulációval válaszolt. Ha az ellenzék viselkedne így bármelyik fideszes képviselő beszéde alatt, Kövér László tombolva hívná ...

Trackback: Egyetért-e Ön azzal, hogy a fideszes képviselők napi 60-70.000 forintot keresnek, miközben a nettó minimálbér 3 éve változatlanul havonta 61.000 Ft? 2012.06.01. 10:30:41

Subba Vipera 16 pontos nemzeti inzultációs kérdőíve: 1. Örül-e Ön annak, hogy a Fidesz kampányban ígértünk “egymillió Új munkahelyet”, de összesen “csak egymillió munkahely lesz”? 2. Örül-e Ön annak, hogy “egyszeri, radiká...

Trackback: Egyetért-e Ön azzal, hogy a fideszes képviselők napi 60-70.000 forintot keresnek, miközben a nettó minimálbér 3 éve változatlanul havonta 61.000 Ft? 2012.06.01. 10:30:40

Subba Vipera 16 pontos nemzeti inzultációs kérdőíve: 1. Örül-e Ön annak, hogy a Fidesz kampányban ígértünk “egymillió Új munkahelyet”, de összesen “csak egymillió munkahely lesz”? 2. Örül-e Ön annak, hogy “egyszeri, radiká...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fütyiszék nem szeretik a belső lázongásokat,vajon mit lépnek? A miért is ki fog derülni előbb-utóbb.
fel kell oszlatni a helyi fidest... az mindig megolgya a problémákat...
@Fabius: kicsit csalfa a kép, a párhuzamosított karakterek, a jókat támogatták, és védték, mig ezek a naridroidok...
Hogyan is volt a másik bolsevik párt történetében a belsô ellenség keresése? Ejj, csuda idôket élünk, rövidesen Trockij emigrációba vonul... oppá elvtársak, ne szaladjunk annyira elôre, elôbb még lesznek éhséglázadások is.
Azért reményt kelt kicsi szívemben, hogy egyre több helyen feslik a nemzeti együttműködés szövete.

Jaj, de kellemetlen. Ugye nem üt el senkit a troli. Vagy hosszú betegség után fog elhunyni valaki holnap?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: @miva?: hát kérem, röviden és tömören: érdemei elismerése mellett, más fontos beosztásba helyeződött :-)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Lesznek szép napok. Mert az ugye azért megvan, hogy elvtársaink erőteljesen gyűjtögetik egymásról a bizonyítékokat. Ki tudja, egy szép esős napon, jól jöhet az még... :)
@miva?:
Gyönyörű temetések hosszú sora. Nincs is szebb egy szép koszorúnál, amit a párt ajándékoz, a díszsírhelyre! :))
@Gábriel angyal:
végtelenített körforgásban... a nép meg örüljön...
Sajnálom én mindkettőt. Ez igaz barátság múlik itt el kéremszépen.

Most akkor az akollakók is aggódhatnak?
9999000 aggódó országa leszünk?

A maradék meg agódjon OV-ért, nehogy nyilvánosan is produkálja az őrültség tüneteit, nem?
Közben meggyes is aktivizálta magát Esztergomban, mikor rádöbbent, hogy elzavarták a kondér mellől:
"http://index.hu/belfold/2012/05/31/meggyes_tamas_nem_keresi_felelosoket/"
mivel:
"Fideszes forrásokra hivatkozva a lap azt írja, hogy Meggyes azon kevés parlamenti képviselők közé tartozik, akikkel a kedden távozó frakcióvezető, Lázár János nem ült le egyeztetni a 2014 utáni tervekről."

szakadok és repedek
naponta megedzenek
ha egyszer majd szétesek
hangfalba temessetek!
OFF. Hát igen az élet mindig más mint amit elsőre gondolni szoktunk róla. Vona kisfia az egyik barátjával játszik együtt az oviban. :)

"A tegnapi ballagás után délután persze jött a nagy játék is, amelyről szintén készült egy kép, amelyet ajánlok liberális jogvédők figyelmébe. A képen Benedek Dávidkával, a nevelőszülőknél élő cigány kisfiúval játssza kedvenc játékukat, melynek során egymást tologatják a műanyag teherautón. Nem tudom a Lauder Javnéban hány ilyen kép készülhet?"

www.facebook.com/photo.php?fbid=10151028997619623&set=a.10150160184994623.341499.247920204622&type=1&theater
Jéééé. Néha azért kiderül, hogy a ballib média is hazudozik, főleg ha a jobbikról van szó?? :)

Bocsánatot kért a 168 óra Zagyva Gyulától

www.168ora.hu/itthon/zagyva-gyula-helyreigazitasi-kerelem-97019.html
@Gábriel angyal: Nocsak. Én már vagy 10 éve csak egyszerre veszek újságokat. Persze a demokrata már úgy sem fér bele, de HVG HetiVálasz, 168 óra, stb csak egyszerre érdekesek. Ugyanígy a napilapok.

A ballibek tagadhatatlan előnye a helyesírásban rejlik, ami a Nemzeti oldallal szemben meglepő, bár kb 4-5 éve ők is meredeken zuhannak etekintetben.
Akkor ez az jelenti, hogy felforrt a víz?
@Gábriel angyal:
tudod, mi a különbség a 168 óra és a magyar nemzet között?
az, hogy míg a 168 óra egy levélre (zagyvától) reagálva helyesbít, önként, addig a magyar nemzet mondjuk a bajnai-féle libásozást csak bírósági határozatra hajlandó helyreigazítani - és utána is folytatja azt. hírtv dettó.
Ittend a Nagy Örvendezés közepette,feltűnt-é valakinek,hogy minap az egykori Vörös Báró / mára csak simán Pláza-herceg / veszteségei pótlására,megrendelte a 310-315 forintos Euró árfolyamot?
Nem?
Igaz,ez nem akkora szám,mint a "fidesz,kinevet a héten" házibajnoksága.
OK: Papcsák a Denevérember, Kovi Vörösbegy - de kicsoda Dzsóker?

---
@Gábriel angyal: mééé nem hiszed el, h ásítóan uncsi és lapos ez az egysíkú, monoton antiszemita propaganda; rosszabb esetben olyan irritáló, h viszketegséget kap tőle a zember, és nem győz vakarózni. szted izgi? ki is vered rá, hogy Vona gyereke cigókkal játszik? értem én, h jobbikos vonalon ez már hírértékű. összecsokizom magam mingyá
Most, hogy az MSZP szép lassan kezdi megelőzni őket (ehhez mérhetetlenül gratulálok), kezd széthullani a NER.
@kormányzó: Ott a pont. Viktor egyből meg is kezdte a hadműveletet, a szárnyakon Kusza Szem támogatja. Pár órával a Bizottság kedvező döntése után mindkettő megszólalt, és lerombolt mindent. Véletlen?
Vitya tényleg azt hiszi, hogy az EB-nél nem tudják, hogy mit mondott az IMF-ről, az EU-ról, meg a tárgyalási stratégiáról?
Ha igen, akkor tök hülye.
Ha nem, akkor meg ezt elmondani az értelmi képességek súlyos sorvadására utal.
Ha meg egyik sem, akkor meg a nem oligarcha nyilvános megrendelésére a szemünk láttára tesz tönkre mindannyiunkat.
Dániel Péter köztörvényes szoborrongálót védi a rendőrség az adófizetők pénzén. Járőrkocsi a házánál.

barikad.hu/rendoroek_vedik_daniel_peter_hazat-20120531

Miféle aljas világban élünk?
@Azúrkék égbolt: Tényleg jobb lenne hagyni meglincselni?
Az aztán sokkal szebb világ lenne. Tudtommal a Hatvannégy Vármegye vezérének lakhelyét nem kell védeni, mert a másik oldal nem agresszív. Pedig oka lenne bőven, pláne manapság.

Segítek: legalább 2 lépésig gondolkozz, azzal már egy kutya színvonalát is elérheted :D
@miva?: Akkor te fizess külön, ha félted a mocskos férget, de ne az én adómból védjék a bűnözőt. Az az ember úgyis hulla. Erkölcsileg mindenképpen.
@Azúrkék égbolt: Gratulálok! Akkor a bűnözőket egyből verjük agyon, ugye?
Az én adómból inkább ne lopjanak simicskának, ha kérhetem. Az is erkölcsi hulla, és pár nagyságrendel többe kerül. Mi a véleményed?
@Azúrkék égbolt: Ha nem kellene tőled félteni - mellesleg joggal -, akkor nem lenne ott az az autó.
@Azúrkék égbolt: Egyébként milyen foglalkozás után adózol? Nyilván te is igazgató vagy. Nálatok mindenki az valahogy :D
Ez a helyi fideszeseket kirugjuk a Kozpont utasitasara mar nem az elso eset. De Zugloban az SzdSz is sz.rra lopta magat a Papcsak elott. A Fabius errol is irhatna!!!
Amugy meg Zuglo legalabb hires lett a polgarmestere miatt. Eddig max. annyi, hogy itt lottek le Tisza Istvant meg volt egy zugloi nyilasper. Most legalabb hires pogaarmeater is lesz.
@miva?: Akinek félnivalója van az féljen is!

@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Rád? Ugyan, szerintem a szüleid is szégyenlenek.
:)
zagyva gyula zsidovedo lett? na ne bassz..!:-DDDD

kepmutato, gerinctelen szarok....

dehat kis orszag vagyunk, meg csurhebol is ilyenb szarra telik csak:-D
@Azúrkék égbolt: Miért kellene rám büszkének lenned? Vagy már a nárcisztikus éned ennyire eluralkodott rajtad?
@Azúrkék égbolt: hat ez van

ti meg egy daniel peternel is rosszabbak vagytok...

olyan vilag ez, amikor ugy elszaporodtatok, hogy mar a pszichopatakat is vedeni kell toletek.
Nemzeti Inzultáció 2012

1. Örül-e Ön annak, hogy a Fidesz kampányban ígértünk "egy millió Új munkahelyet", de összesen "csak egymillió munkahely lesz"?
2. Örül-e Ön annak, hogy "egyszeri, radikális és azonnali adócsökkentést" ígértünk, de eddig csak adókat emeltünk és terveink szerint minden héten új adókat vezetünk be?
3. Támogatja-e hogy az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt kivetett banki különadót továbbra is Ön fizesse meg?
4. Támogatja-e hogy az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt kivetett energetikai különadót továbbra is Ön fizesse meg?
5. Támogatja-e hogy az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt kivetett szupermarket különadót továbbra is Ön fizesse meg?
6. Támogatja-e hogy az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája miatt kivetett telekommunikációs különadót továbbra is Ön fizesse meg csak már telefonadó néven?
7. Támogatja-e hogy bevezessük az adófizetés megadóztatását?
8. Egyetért-e Ön azzal, hogy Orbán-kormány hibás gazdaságpolitikája miatt július 1-től bevezessük a sárgacsekk adót?
9. Örül-e Ön hogy miközben nincs pénz gyermekétkeztetésre, idősek gondozására, egészségügyre addig a kormány milliárdokat költ stadionokra és a saját maga népszerűsítésére?
10. Támogatja-e Ön hogy a TEK (Orbán Viktor személyes testőrsége) újabb páncélozott audikat és milliárdokat kapjon, miközben romlik a közbiztonság, és a rendőreink nincsenek megfizetve?
11. Támogatja-e Ön, hogy a miniszterek és államtitkárok és más hasonló milliós fizetéssel rendelkezők a gyermekeik után és az új adótörvények miatt 2-300000 Ft adókedvezményeket kapjanak pluszba, miközben a családi pótlékot nem emeltük?
12. Egyetért-e Ön azzal a FIDESZES kijelentéssel, hogy "meglehet élni havi 47000 Ft.-ból"?
13. Egyetért-e Ön azzal a FIDESZES állásponttal, hogy "akinek nincs semmilye az annyit is ér"?
14. Egyetért-e Ön azzal, hogy a Fideszes képviselők Napi 60-70000 F t.-t keresnek, miközben a NETTO minimálbér 3 éve változatlanul 61000 Ft?
15. Támogatja-e, hogy továbbra is a Fideszes képviselők rokonaiknak és ismerőseiknek szerezzenek meg jól fizető állami állásokat, miközben 600000 ember nem talál magának munkát?
16. Támogatja-e Ön a KÖZGÉP, és ezáltal Simicska Lajos, Nyerges Zsolt, Mészáros Lőrinc, Orbán Győző és más Fideszes oligarchák gazdagodását az előre eldöntött állami közbeszerzési pályázatokkal?
___________________________________________________________________________
Amennyiben az ön válasza (nagyon helyesen) mindenre IGEN (na csak azért!) kérjük gyorsan küldje vissza ezt a kérdőívet aláírva.............(mondom GYORSAN!)
A meglehetősen eklektikus Zuglóban ("Pest Rózsadombja" + szlömös közös udvaros munkáslakások + tisztviselő/munkásőr telepek + panelrengetegekkel súlyosbítva) mindig is vörös túlsúlyú volt, ezt az 1-2 "kisiklást" majd korrigálja a jövő... Azt hiszem nagyon is helyénvaló lenne valamiféle bp.-i közig reform. :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Tőlünk? Én még nem bántottam senkit. :)
Pedig provokálnak rendesen!
@Azúrkék égbolt: Locke 308 éve halott.
Még nem jutott el azóta sem hozzátok az, amiért én tudok róla?
@Azúrkék égbolt: Jöhetne már a váltás, mert Stefikén edzett társasághoz szólsz. Egyébként zsidó vagy!
@Gábriel angyal: Annyira gyönyörű!
Köszönöm néked, Gábriel arkangyal, hogy a meghatottságtól bepárásodott szemmel autózhatom át fél Magyarországot, büszkén a nemzetre, mely oly gyermekeket nevel, akik képesek válságtól és nemzetközi haduraktól sújtott hazánkban játszani.

Büszkén gondolok továbbá a blogon kialakuló progresszív, előremutató és a problémáinkat gyökereinél megragadó vitára is, melynek részese sajnos nem lehetek.
@miva?: Hasznos gondolatok egy kifosztó, gyarmatosító hatalom polgárától. Egyéb világmegváltó gondolat? :)
@Azúrkék égbolt: persze, hogy pont ugyanolyan mocskos alltok vagytok, mint szogi lajos gyilkosai.

ebbol is latszik, hogy ez nem faj kerdese. a pszichopata allat az daniel peternek is pszichopata, lincselo ciganynak is pszichopata es antiszemita kommentelonek is pszichopata.
@Habakuk999: Ne csüggedj, hol vannak még a választások!
Azért figyeled, ugye?

Papcsák lop -- Dánielt rendőrök őrzik

Melyik fáj neki?

Ráadásul mi van, ha csak a sarki pékhez ment reggeliért rendőr? Ki kellene írni, hogy a pecó előtt rendőrautóval megállni tilos :D

Ezt már nem is hiszem el.
@Azúrkék égbolt: Feltételezem az, hogy magyarok is szálltak meg más országokat, az nem éri el az ingerküszöböd.
@miva?: "Jöhetne már a váltás, mert Stefikén edzett társasághoz szólsz." Nem hozzátok szólok, eszetlen biorobotok. Szerencsére sok ember is olvassa a blogokat, akik nem szólnak. Szép csendben elraktározzák a tényeket.
@dr. Bubó: Az igazi megoldás a teljes Fityesz feloszlatása lenne. Ha még a kivégzések is elkezdődnének az lenne az igazi rencerváltás
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nálatok kötelező szemitának lenni, sipikém? Akkor te legyél az, én nem kedvelem őket.
:)
@Azúrkék égbolt: "Szép csendben elraktározzák a tényeket. "

helyes..
engem el ne felejtsetek megekeresni:-)

kifejezetten varom mar a megtorolo brigadot....
nagy sajtohir lesz belole:-D
@Azúrkék égbolt: Operáljuk ki azt a szívcsakrát, és falatozzatok belőle jóízűen. Megismétlem a tegnapit. A hozzád hasonló fajgyűlölő éppen olyan, mint a gyerekorvos, aki meg akarja nyúzni a bárányhimlős gyereket. A kiütéseket radikálisan eltávolítaná, nem?

A te álláspontod kettő dolgot jelenthet:

1. Valami pszichés sérülésből fakadó céltalan gyűlölet végre célpontot talált egy közösséghez való csatlakozással.

2. Hihetetlenül buta vagy.

No melyik? És mit tettél az országért a meneteléseken kívül?

Na lehet menni sebet nyalogatni!
@miva?:
Nyilvános megrendelésre!
Mert megteheti.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.):
Ne akarjuk azt a részt. Az a balkán legalja. Ha csak a politikus csürhe kerülne kiírtásra rendben, de azon kívül kár lenne mindenkiért!
feloszlatni ugyan már.....küggyék rá a TEK-et oszt majd megjavul a kis renitens
@Azúrkék égbolt: hat inkabb vagyok zsido, cigany, bantu, roman, tot, rac, barmi, minthogy veled jatszak egy csapatban..
ha eljon az ideje, ott talalsz engem is a barrikadon, ne aggodj.

szemben:-)

a zsidok, ciganyok, romanok, szlovakok, unios orszagok oldalan. mert nektek keves volt egy trianon.

mert barki vagyok. barmilyen identitast vallalok. egyet kiveve. a hozzad hasonlo, fajgyulolo onkentes untermensch identitasat soha nem fogom felvenni:-)
@anyósnyelv: Sok a vadasz es keves a foka.
Nem jut eleg manna, Don Luigi es Tsa. tul sokat foloz le a nagyoknak, mert ugye azoknak a jolet ki kell tartson akkor is, ha mar nem lesz meg a penzfolyam...
Igy aztan eloszor a fotisztek, utana az altisztek kezdenek morogni a zsoldert...majd vegul a katonak.
Romaban a pretorianusok valasztottak gyakran csaszart...meg itt is megeshet.
@tomwar: Máshol is előfordul mai napig. Csak ma katonai diktatúrának nevezzük és jobb szélről támadnak.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Belőled nagy hír? :)) Álmodj királylány, kis pondró!
@miva?: Nagy sebeid vannak, igaz? Sebaj, majd egy újabb szép összeg begyógyítja, hullarabló. :)
@Azúrkék égbolt: Az en adombol orzik azt a balfaszt, akinek a Horty-korban megoltek a nagyszuleit, s talan igy ertheto a felhaborodasa.
Ezzel nem felmentem, csak a motivaciot ertem meg.
De egye fene, allitsunk szobrot Kadarnak, es lassuk, hogy mi lenne rola a velemeny? Esetleg Rakosi-Gero-Farkas szoborcsoport...biztos van, aki szerint nagyszeru emberek voltak...
Csak egy adalék: Hollande korlátozza a külföldi egyetemisták diploma utáni munkavállalását.

Baloldal :D

Közben nincs elég mérnök, gazdaság zuhanni fog.

Betartott választási ígérettel nyírja ki a népét. Akkor most haragudjanak rá, akik megválasztották? Minket olyan dolgokkal nyírnak ki, amikre nem is szavaztunk. Akkor mi haragudjunk?

Vagy teremtsünk társadalmi feszültséget szélsőjobbról pl Bajszos Laca segítségével, és amíg Azúrkékék romát koncolnak, addig vigyünk minden mozdíthatót?

Vagy micsoda terv lehet itt?
@Azúrkék égbolt: Frappáns visszavágások nagymestere, kik járnak térítésért balhézni?

Jajmá
@Azúrkék égbolt: Bazdmeg a Viktort is védik és a Morcos Bajuszt is, mégsem sír senki.
@tomwar: Simán megférnek. Van annyi elcseszett embernek. Mondjuk egy Hitler, Mao, Mussolini, Sztálin szoborpark érdekelne.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Mekkora lenne a sírás, ha a 49% elkezdene jobbikos házakat gyújtogatni! Akkor persze tudná egyből, hogy mi lenne a rendőrség feladata :D

A természetes jogodról lemondtál, hogy a jövő héten téged se üssenek agyon. Ez minden társadalom alapja, rendpártikám.
@miva?: "Betartott választási ígérettel nyírja ki a népét."

Ezt már Medgyessy is tudta. A fityisz után ő is eltapsolt 300 GFt-ot.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Jelen halyzetben kepletesen ertettem, nem a valodi katonakra.
A katonak az egyszeru es (meg) elvakult narancsdroidok, az altisztek az alsos partfunkcik es tisztsegviselok, a fotisztek meg a kozep- es felsokategoriaju vezetok, akik szepen le is adjak a fizujuk 2%-at halabol a Partnak, hogy zsiros allashoz juttatta oket...
@kormányzó: DE feltűnt. Meg a kínaival vetekedően olcsó rabszolgákat is.

@Pantagruel: , 1@Secnir: + 1 Falra borsó.
@miva?: + 1 A kutyákat légy szíves ne alázd ilyen hasonlattal. Köszöntem.
@tomwar: Hidd el nagyot lendítene a turizmuson. Akkor zarándok hely lenne Magyarország, hogy Mekka kis putri lenne hozzá képest.
@miva?: Biztos nagyvállalatnál és mivel roppant sikeresek, kőgazdagok is, az ő adójukból él az ország. Azért van idejük ide dumálni ennyit és ilyen magas nívón...
@miva?: Ezt erősen kikérem magamnak a kutyám nevében. Ezek - soha!;)
@Gábriel angyal: ""A tegnapi ballagás után délután persze jött a nagy játék is, amelyről szintén készült egy kép, amelyet ajánlok liberális jogvédők figyelmébe. A képen Benedek Dávidkával, a nevelőszülőknél élő cigány kisfiúval játssza kedvenc játékukat, melynek során egymást tologatják a műanyag teherautón. Nem tudom a Lauder Javnéban hány ilyen kép készülhet?"

Mekkora egy utolsó szarházi ez a Vona... :DDD
@miva?:
Ne sértegesd a kutyákat. Azok okos értelmes állatok:)
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Rankferne...lassan csak a Bear Grylls fele tulelotaborokat lehet nalunk szervezni. Havi 47.000,-Ft-ert.
@Rokkantnyugdíjas tragédiák jönnek!: Ezekkel sajnos mindazok egyetértettek bianco, akik ezekre szavaztak.

Ha ez mind valakinek szőőőőőőőőőőőőrprájz!!-kategória, az a hülyekérdőív visszaküldésénél még sokkalta gyorsabban rohanjon elmeorvosához.
@Rokkantnyugdíjas tragédiák jönnek!: Ezt palizáltam, és már teszem is be a megfelelő helyre:) Köszi:)
@empatikus pszichopata: Na ugye. Fényévnyi difi van a kutyák és minden lelkes lény - beleértve a csigákat, gilisztákat, stb. - javára.
@Azúrkék égbolt: Tőletek? Vicc. Dánielt csak nem hagyják mártírrá lenni, mert annak a nagyon hülyének ez a legnagyobb vágya. De még ahhoz is hülyék vagytok, hogy ezt a glóriát ne adjátok meg neki.
@Gábriel angyal:
" Ez a tartalom jelenleg nem elérhető
A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni.
Vissza a kezdőlapra"
Lehet, hogy rájött nem jó propaganda ez a bandájának? :))))))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azért remélem, kisuvickiolták rendesen azt a is játszópajtit - ahogy a nagy vezérek közelébe engedett PR-kölykeket szokták - mielőtt a véletlenül elcsattantott fotó elkészült...

És milyen fontos hangsúlyozni, hogy cigánygyerekkel játszott a Vona-ded. Mert abban a nagy önfeledt játékban ez volt PR-szempontból a lényeg. Na ez a rasszizmus. Gyerekével kampányol, piha.
@sanyoka: @empatikus pszichopata: @a szív fészkei:

Ezt csak mint lehetséges maximumot, elméletileg közelíthető szintet értettem. Kb mint a fénysebességet egy elektron számára. Végtelen energiával alulról igen közel kerülhet hozzá :D
@Gábriel angyal:
Hát, lehet, hogy szövegkörnyezetéből kiragadva közölték az apját, anyját kiválóan szerető képviselő mondandóját, de alapvető értelmét illetően nagy különbséget nem látok.
@TrueY:
"Ezt már Medgyessy is tudta. A fityisz után ő is eltapsolt 300 GFt-ot. "

mennyi az a 300 GigaForint?
ja, megvan, IT-s vagyok: 1G=2 a 30-on= 1.073.741.824. Ebből 300, az annyi mint:
322.122.547.200 Forint.

akkor írd ezt.
@Secnir: Exa Peta Tera Giga Mega Kilo ... a 10 hastványai

mellé ment sajnos, gigatonna pölö, csak a kedvedért
@Secnir: A G a milliárd rövidítése. Mi is használjuk egy két helyen, persze forintra pont nem.
@Gábriel angyal:
"A képen Benedek Dávidkával, a nevelőszülőknél élő cigány kisfiúval játssza kedvenc játékukat, melynek során egymást tologatják a műanyag teherautón. Nem tudom a Lauder Javnéban hány ilyen kép készülhet?"

erről az jut az eszembe:
amerikai iskolában a fiúk beszélgetnek:
-Nekem nem tudom, hogy mi a bajotok a négerekkel. Nekem is volt egy néger barátom.
-És most mi van vele?
-Nem tudom. Apukám eladta.
@sanyoka: Ha van facebook hozzáférésed meg tudod nyitni. A képen az látható, ahogy a kis Vona egy cigány ovistársával játszik együtt. Gondolom ez legalább akkora skandallum, mint amikir mekibe mentek hepimél menüt enni. ;))
@sanyoka: JA, tényleg nem elérhető, pedig itt vár a bekészített 100-as pézsécsomag, hogy a meghatottságtól kizúduló könnyáradatom felitassa. Basszus, le a FB-kal, le a zsidó Zuckerberggel, akárhol is nászik!!! :-DDD
@Gábriel angyal: nem tudod megnyitni, csak ha ismered a fb-on vonát
@Penivaldes: De tegyen mellé még delfint és kutyát is. Az az amerikai tuti filmrecept. Nem tudom, Kazahsztánban - kedvenc bezzeghelyük - mi megy a mozikban, de a mocsok nyugat erre hüppög. Ha ez a 3 in 1 megvan.
@Secnir: Aztaaaa én meg eddig azt hittem az ő adóforintjaik tartanak el minket. ;)
@miva?: Ja, épp ezt akartam mondani. Én sajnos ilyen isteni kegyben nem részesülök. Még csak az kéne.
@miva?: Hát a faszom fogja bejelölni ismerősnek.

@Secnir: Én úgy ismerem, hogy nekem sok néger barátom volt gyerekkoromban, csak apukám mindet eladta.
@miva?:
"Exa Peta Tera Giga Mega Kilo ... a 10 hastványai"

informatikával ne foglalkozz, ez csak jótanács. nem nagyon van ugyanis használatban a 10-es számrendszer.
@a szív fészkei: Én meg tudtam nézni. Csak be kell írni a Facebookon, hogy Vona Gábor, és kihozza.
@Secnir: ott, de máshol használják

van még kémia, fizika, matek stb

nem azt mondom, hogy azt nem jelenti, hanem azt, hogy ne gondold azt, hogy csak azt jelenti
Amúgy gratulálok magunknak, megint sikerült Gabriel APO-harcosnak tematizálni a blogot: Papcsákról, genyaságairól lófütty se, csak újra és újra Vona, zsidók, cigányok.

Hát ez mekegtem tegnap: hogy mindennap fegyelmezetten jönnek, beírnak és attól fogva azon pörgünk, amin ők - Azúrkék Gábrielék - akarják. És ezáltalál rendesen bele is lesz sulykolva a népbe, hogy Vona édibédi apuka, dánielre megy az adófizetők pénze, nem is a Papcsák hawaii-ra - már megvan a mai eredmény.
@Penivaldes: Kurvára nem érdekel. És itt ez abszolút az offok offja.

De persze mindenki szíve joga elalélni , meghatódni, gyönyörködni. Addig se a Papcsák randa pofáját kell nézni, ez igaz. Bár biztos kicsinek ő is édibédicsek volt, jele az özönvíz.
@a szív fészkei: nyugi, maholnap elkeni a vitya száját az eu meg az imf, lesz 330 a forint kilója, akkor majd ez nem megy ilyen szépen.

Viktorka úgy kib@szott velünk újra, hogy áldani fogja a nevét minden nyaralást még megfizetni tudó honpolgár
@a szív fészkei: Nem szokásom ellalélni, pedig mindennap megnézem a Vona profilját..
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: @miva?:
annyi, hogy azzal kezdtem a kommentemet (ezt: @Secnir: ), hogy:
"ja, megvan, IT-s vagyok: 1G=2 a 30-on"
vicc vót. humoros felfogása egy értlemezhetetlen kijelentésnek. ha ő írhatja, hogy 300GFt, akkor én kiszámolhatom magamnak -mint IT-s -, hogy mennyi, nem?

na, hagyjuk. sosem fogjátok megérteni. sosem fogjátok fel, hogy egy kilométer = 1024 méter.
@Secnir:
Te kötöttél bele egy viccbe.

"kilométer = 1024 méter. "

Remélem ezt is humornak szántad.
@Secnir: ja, eladta, a gyaloghintóval együtt. fura volt, hogy téli gumi nem énekel, mikor apa láncot cserél rajta.
@a szív fészkei: Azt hallottad, hogy néhány hibbant fajvédő zsidó azt követeli cukibergtől, hogy váljon el az újdonsült ázsiai származású feleségétől? ;)
@a szív fészkei: Ezért nem ajándékozom meg ezeket azzal, hogy akár még csak lecsótányozzam-patkányozzam őket. Méltatlanok rá:)
@kormányzó: No én is valami ilyesmin gondolkodtam. Hogy valaki itten most shortolni akar. Csak a személyre nézve volt több jelöltem.
azért már renceresen kifütyülgetik a vezért... a fides mafiát...

ha elhallgatyák az kinek rossz? szerintem magukat csapják be...

www.hir24.hu/belfold/2012/06/01/kifutyultek-orbant-kosat-%E2%80%93-eddig-futyultek-ra/
@a szív fészkei: Most miért vagy féltékeny? ;)) Itt mindenki más is csillió egyéb témát szokott bedobni és azt sem mondhatod, hogy én lennék itt a legaktívabb kommentelő. Ja és tegnap Habakuk is arra bíztatott, hogy törekedjünk egyre inkább emberiek és vállalhatóak lenni. ;)
@Gábriel angyal: Ha olvastál, soha nem mondtam, hogy nincsenek hibbant zsidók. Ha egy zsidó hülye, akkor nagyon hülye. (áll Dánielre is)

Ezzel nekem te nem mondtál semmi újat. Régebbről ismerek őket, hidd el. IRL, nem csak cikkekből.

És esetleg vissza lehetne kanalazni a csodálatosan fajtiszta árján barom Papcsákhoz is már , nem?
@Penivaldes: Neked milyen egy gusztusod van. De te tudod, miért is jó neked.
@miva?: Mivel euróban van, amim van, nekem jót tesz vele. Mindjárt rohanok is a Cinegébe kézcsókra. Azt szereti.

Lehetne rögtön öccá is egy euró.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:

hazamegy az it-s, tanál a konyha asztalon egy cetlit a nejétül: hozzál margarint, ha van tojás tizet!
hazaér az asszony, tanál az asztalon tíz margarint meg egy cetlit az urátul: vót tojás!
@a szív fészkei:

nu, ezé nem szokok sürün erre járni.
@hacsaturján: Ipponnal győztél mára nálam.
KB-t és feleségét kifejezetten jófej embereknek ismertem meg. Éppen ezért nem tudtam hova tenni a Papcsák-féle berendezkedéssel való kapcsolatukat. De éppen ezért örülök is annak, hogy Balázs végül borította a bilit. Remélem, hogy a jóslat ellenére nem lesznek nagy problémáik.
Nem kellene Budai Gyulának esetleg meglátogatni Papcsákot? Csak egy kósza ötlet. Tanulhatnának egymástól. Tapasztalatcsere.
@komment1: Hát 2 év bűnrészesség nem múlik egy nyom nélkül.
@miva?:
Nem bizony, nem múlik el nyom nélkül, de ők is nézik a pártpreferencia-elemzések eredményeit. Nem lennék meglepne, ha a jelenleg a FIDESZ-t "erősítő", a hierarchiában alul helyezkedő politikusok 2014-ben függetlenként, vagy ennél is keményebben jobbosként indulnának.
Megélhetési politikus nem elvhű...
@a szív fészkei: igazad van
a zsido angyalt mar ignoralom egy ideje, meg kellene tanulni a tobbi haso0nszoru neonaci ganert is...

csak igazabol en is hulye vagyok, szeretem provokalni oket, hatha egyszer nem csak a pofajuk jar es tenyleg megkeresnek egy kis "elbeszelgetesre"...:-)

de igerem, utana megosztanam a kepeket roluk...;-)))
@blog
Muhaha, ez pont olyan, mint a nyóckerben. Kocsis Máté kiebrudalta hű (vazallusát) fegyverhordozóját és magyar hangját, Szabó Gábort, az meg most az mszp fórumon sírja tele a netet meg fenyegetőzik, hogy "ha én egyszer kinyitom a számat".
Szóval üzengetnek egymásnak, pedig itt aztán tényleg nemzeti rendszerileg működött együtt a zország, hiszen Kocsis a MIÉP-esből lett Fideszes, Szabó pedig SZDSZ-es úgymond rendszerváltó létére lepaktált az MSZP-vel.
És most vége van a nagy együttműködésnek. Ahogy Hobo énekelte:
"Meg kell a szívnek szakadni"!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Kár lenne érted. Meg tartok tőle, hogy amikorra ennyire felbátorodnak, akkor már senkit sem fog meglepni, ha bármelyikünket megverik...
mindenki adózzon az egyenlő KÖZgépTEHERVISELÉS szellemében...
@tanaruhr: szajkarates kis bithuszarok ezek...

de hidd el, nem nagyon van miert felnem toluk. nem vagyok egy atlagember:-)
Láttátok, hogy ezt az idióta dánielpétert rendőrökkel őriztetik? De nem ám a sitten, hanem otthon a szentendrei házában!
Érdekes, a zsidó és szovjet emlékműveket megrongálókat azonnal lesittelték, ezt meg védik?!
Nem leszünk izraeli gyarmat, mert már az vagyunk.
@Frizuravarjú:
És ez most hogy jön a zuglói poszthoz? Vagy magának már mindenről "az" jut az eszébe?
@tanaruhr: Hát az egyszer biztos, hogy KB nem indulna széljobberként. Már csak a felesége miatt sem. Szerintem csak elege lett. Nagyon régi fideszesek, mindent végigcsináltak, azt is, amikor cseppet nem volt előny fideszesnek lenni.
Szerintem Viktornak nulla fogalma van arról, leszámítva a Simicska-vonalat, mi történik Magyarországon, és a Fideszben. Így Zuglót sem ismeri.

Egyszer nekifutottam, hogy megszerezzem Papcsák polgink mobilját egy ütős helyi társasházi panama ügyében, amelyben nyakig benne van L. Katalin társasházügyi főéceszgéber, és az derült ki, hogy a polgink havonta váltogatja a mobilját. Valszeg nem küldi el az aktuális számát a pártközpontba.

De szép lenne, ha egyszer dőlne az egész engedélyeztetési biznisz, és L. Katalint bilincsben vinnék el. Tudnánk mesélni pár zuglói társasház engedélyeztetési procedúrájáról.
Egyébként pedig Garaba királycsávó volt játékosként, nagyon szerettem, pedig nem Honvédos vagyok:)
@komment1:
Ebben az esetben tisztelem az illetőt, csak akkor meg azt nem értem, hogy milyen elvek mentén cselekszik. Mivel a FIDESZ az elmúlt 20 évben - angolszász értelemben véve a politikai irányultságot - minden volt.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Biztos vagyok benne, hogy amikor - a közhangulat okán - eléggé bátrak lesznek tettlegességig fokozni a gyűlöletüket, teljesen mindegy lesz, hogy Te vagy én milyen fizikai állapotnak örvendünk. Ez sem a 9mm-es, sem a .45-ös, sem pedig a 7.62-es lövedéknek nem számít.
Azért felfoghatnák a szalonnácik, hogy könnyű a fegyvercső rosszabbik végére kerülni.
Zuglóban lakom. Sajnos nincs elég pénzem, hogy a társasházunkat megvegyem, és külön hercegséget kiáltsak ki monacói mintára. Pedig oda kizárólag én adhatnék vízumot. És ha úgy tartaná kedvem, bárkit bezárathatnék az alagsorba 20 évre.
@HgGina:
Ha beveszed a hercegségbe a Kövér Lajos utcát is, akkor támogatom az elszakadást. Ha a szomszéd utcáknak is szólsz, lehet, hogy semmit nem kell megvenned.
Valahogy kéjes érzésem támad, mikor az ilyen nagyszerű emberek kétségbeesésére utaló dolgok történnek. Majd de feledjük arról az erkölcsi magaslatról értelmezni a kapállódzást, amiről alig 2 éve naponta háromszor agymosás és szájöblögetés céljából szózatokat intéztek hozzánk.

Gyorsul az önlejáratás, az eddigi fontolva haladást ( :D ) is kapkodás váltja fel. Mi lesz itt a nyári uborkaszezonban?
@tanaruhr: igazabol az a helyzet, hogy a kezi lofegyverek hasznalata sem teljesen ismeretlen a szamomra...:-)

sot..:-)

tudom, hogy ez nem tesz golyoallova es senki sem olyan eros es ugyes, hogy a ketcollos savallo acelcsovet hatulrol, fejre kibirja.

de ez egy ilyen sport. egyre kevesebb a veszitenivalom. ergo egyre keveseb dolgot kell feltenem egy lehetseges konfliktusban.
@tanaruhr: Én csak arról tudok, hogy azóta biztosan fidesz tagok voltak, mióta jobber a párt. Elég fiatalok ugyanis, Orbánék utáni generáció.
euró 305,37

matolcsipszilon nem enged a külföldi nyomásnak

ó, a spártai formáját!

itt is, ott is 300. tuti ezért csinálja

pontagyú
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Bízom benne, hogy mindig marad mit vesztened, különben igen szomorú jövő elé nézünk.
@komment1:
Ebben az esetben sajnálom KB-t, mivel itt ér véget a politikai karrierje. A FIDESZ-ben nem tűrik az ellenszegülést, mint ahogyan a saját gondolatokat sem. A mai politikai elitünk felettébb kontraproduktív, ez a "kézivezérelt" FIDESZ-re fokozottan igaz.
@dr. Bubó: Sajnos én sem, pedig én is fütyültem volna egy jót. Szerintem nálam felért volna egy fél gyógyulással.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Miért, Te hogy írod a milliárd forintot??? ;)

@Secnir:
"mennyi az a 300 GigaForint?
ja, megvan, IT-s vagyok: 1G=2 a 30-on= 1.073.741.824. Ebből 300, az annyi mint:
322.122.547.200 Forint."

Kicsit le vagy maradva! A 'G' SI prefixum, ami 10^9-ent jelent! Az IT-ben manapság már a KiB, MiB és GiB dívik a 2 hatványainak jelölésére! ;)
@TrueY: Ne precízkedjünk, mert azonnal jön a Zorn-lemma, aztán megesz!
@miva?: Mélyen tisztelt népbíróság! Velem szenyóztak! Én csak megvédtem magamat! ;)
ÁLÁSHIRDETÉS

drsimicska hejére pártpénztárnokot keres a fides...
nyelvtudás előny... (legalább magyar)
doktori kell, disszertáció nem fontos...
bérezés: az álamháztartás hejzete szerint, de a mindenkori éves kölcségvetés minimum 10%-a... (ez fojóáron kb 1,3 billió)
fontos a jó kamunikációs képesség
jelige: nem elég hüjének lenni, annak is kell láccani

jelentkezni: drorbán +36 30/0 000 007
@miva?: És együtt kéz a kézben menjenek a Wizzairben. már Oszkótól se félniük.
@tanaruhr: Azért megélhetési. Az erszénye az erogén zónája. Az pedig csak sok nullával birizgálható a magömlésig. Bülbülszavakkal kevésbé.
@HgGina: Nem lenne kicsi a pincéd??

Ha kerítesz magatok köré tengert is, azért szóljál, jövök elkölteni nálad a pénzem. Ami rengeteg lesz,köszönhetően orvbán csodás egyéb helyen való regnálásának. Előre az öccázas eurórért!!!
Végtelen cukiság: Keleti parkolóban Jobbikos pólóban két suhanc ausztriai metálfeszt belépőre koldul. Ha adtam nekik egy ezrest akkor az ifjuság művelődését támogattam, vagy geci liberálisként kivásároltam két radikálist az országból erre a hétvégére?

Jelzem bármelyik, kurvára röhögtem :-D
@Fabius: Van metálfeszt Ausztriában a hétvégén??? Basszus, utána kell gugliznom...
Gabi cica, a szolireklámok réme nagyobb tétben játszik,mint Papcsi: "El a kezekkel a nyugdíj-megtakarításoktól
34 perce
18 milliárd forintot bukott az állam a magánpénztáraktól átvett vagyon kezelésén.
És már nincs nyugdíjvédelmi kormánybiztosunk sem!
(Selmeczi utolsó szereplése kormánybiztosként.)" FB-ról.

De ő jó magyari menyecske, Abádszalók úrnője egyenlito.blog.hu/2010/11/29/fel_abadszalok_selmeczi_gabriellae, isten mentsen, hogy a haza kiárulásával vádoljam!! Ő csak ennyire szösszentyű, igenyös vérvonalasan.
@Fabius: Metállra????? Azt támogatja pápa? Éneklik-e a végén Székelyhimnuszt ott a labancoknál?

Te kérlek alássan, a hedonista rohattnyugat diktálta erkölcsi hullamerevséget - valahollegyenekmár azok - okozó bűn mélységes fertőjébe taszajtottad szegényeket.
@dr. Bubó:

En is kacagtam rajta, de ugyanakkor valahol siralmas is a sztori.

Ugyanis ok azert futyultek ki Lali kiralyt, meg a Vezenylot, merthogy meg a mai napig nem epitettek meg nekik a STADIONt. Ami pedig, gondolom, JAR nekik.

Normalis helyen azert kellene kifutyulni oket, mert eppen arra akarjak kolteni a milliardokat holott igazan volna mire ertelmesebb modon elkolteni....
@csizsikpizsik - pique takarodj!:
2012 június 8-10.
A nickelsdorfi Novarock fesztivál :))
Gumicsizmás buli szokott lenni, jó cuppogós...
@simple observer 1.0: Miért nem adnak nekik öt sor hokkedlit egy mező, amit a másik csapat drukkereihez hajigálhatnának és akkor helyreállna a lelki békéjük. 15 milliárdos stadionok berendezését fogják majd szétbarmolni nagylöttyösükben? Kösz.
@dr. Bubó:

Gondolod, hogy a Fidesz keresne Simicska helyére valakit és nem fordítva? ;-)
@a szív fészkei:
Igen... A Spiegel egyébként mérsékelten liberális újság, mely a hidegháború idején heves antikommunizmusról tett bizonyságot.
Most majd az lesz, hogy tudjuk megvették a kicsodák... :))
"A német lap szerint "egyre magabiztosabbá válnak Magyarországon a szélsőjobboldaliak, akik ceremóniákkal, szobrokkal és emléktáblákkal ünneplik az antiszemita kormányzót, Horthy Miklóst, valamint ugyanezt teszik a náci korszak írójával is."
Na ha már gumicsimmma: pestisracok.hu/a-kecsken_tul/

Kis kutatkodás: "A KECSKÉN TÚL – SIMICSKA LAJOS ÉS A KÖZGÉP-KÖZELI ÜZLETTÁRS TERJESZKEDÉSE A BAKONYBAN 1
A PestiSrácok.hu körülnézett Simicska Lajos és neje leendő hárskúti kecskefarmján."
@a szív fészkei:
Ki tudja, mire készülnek ezek azokkal a szerencsétlen kecskékkel...
De mint a mondás is tartja, "Ba...a meg a kecskéjét!" Simicska elvtárs. :D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Megszállni a Bakonyt. Előretolt kecskékkel. De látod, honnan van középesítve a Lalibaba: kicsit elzabrálták a MÁV-tól, amit érdemes volt - tökingyér. És most minden munka náluk landol tökre nem ingyér hanem az ár sokszorosáért.

Ezentúl kecskesajt is lesz a CBA-ban.
@a szív fészkei:
Még beleszagolnak a falusi, burgenlandi hangulatba és ott akarnak maradni. Ne akarj te rosszat sógoréknak, amúgy is Ausztria legszegényebb része Burgenland. Össze-vissza fognak ezek attól is sápadozni. :))
A Speigel egy szélsőséges nemzet- és családellenes liberális lap, amely folyamatosan hazudik és félretájékoztatja a német közvéleményt a magyarországi állapotokról. A Magyarországgal foglalkozó cikkeik hihetetlen mértékben elfogultak, Dalos György, Kornád György, Fischer Iván, Schiff András, Debreczeni József és Paul Lendvai beszámolóira épülnek. Engem azonban az sem lepne meg, ha ezeket a Spiegel-cikkeket budapesti balliberális véleményformálók írnák, a Spiegel hamburgi székházában pedig csak megformáznák és lefordítanák őket.

Ebben a Speigel-cikbben azonban vagy egy égbekiáltó hazugság, ami mellett nem lehet elmenni. Azt írják, hogy Nyirő (rövid i-vel kell írni!) a Nyilaskeresztes Párt tagja volt. Ez nem igaz.

A Spiegel hazudik.

Ti is hazudtok.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ja, nekem legyen mondva és hozzám vágva az a szegénység...

Mostantól gyűjtök nekik, jó, hogy szólsz!!!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: mindegy is, mitől sár van. és piszkos lesz az ember ruhája. ilyen helyekre nem jár kinek esze van:)
@a szív fészkei: Én is. ezentúl a 10 forintosokat kis üvegbe rakom, majd amikor megtellik elviszem az Osztrák Nemzeti Bankba.
@Gábriel angyal:
Megnéztem a képet és láttam egy érdekes megjegyzést hozzá: kb az volt az értelme, hogy 10 év múlva ez a kis pajti "eltologatja" az autóját akkor is ilyen édesen fogjátok reklámozni a Facebookon?
Valami hörgés van a lefolyó felől... Ja, csak a szar tolakszik, a rettenet IQ-jával.
A sötétségben úgy látszik tombol a tudás...
Azért aranyos, amikor önjelölt baranyai parasztlányka kifejti valamiről a röfögését, aminek kb. annyi köze van a valósághoz, mint neki a kultúrához...

No, akkor gyengébb képességű narancsbolsevikoknak ajánlom:
"A Der Spiegel (magyar fordításban: A tükör) egy német hetilap Európa legnagyobb hírújságainak egyike, Németország legbefolyásosabb és legolvasottabb lapja. A magazint hetente, több mint egymillió példányszámban adják ki Hamburgban.
A Spiegel-Online honlapját is egyre többen olvassák, havi szinten ötmillióan látogatják meg, ennek hozzávetőleg 15%-a külföldi felhasználó."

Szóval komcsik, libsik,... Persze, az elmebetegeknek! :))
@Penivaldes: Te egy szent vagy! Kapsz majd érte egy szép vadiúj dirdnlit. Nekem volt kislánykoromban, ahogy matyó papucsom is. Magam voltam a két lábon járó medencés multikulti román hímzett inggel, sokác parasztblúzzal, erdélyi rakott szoknyával...

Mindezt a agybalökött kádáriban hordtam.
@Azúrkék égbolt: elraktároztam a tényeket, és az eredmény ez lett: tahótlanítottalak.
@Secnir: ennek fuss neki még egyszer, de előbb vegyél vissza az arcodból, mert így égő.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Biztos Gyurcsány szerkeszti itthonról a blogjáról. Csak odavakkant nekik, hogy Tschüss !és már közlik is a hazaáruló oldalait szó szerint. Így megy ez ott, ahol amúgy a piac és az pénz az úr. Nem is Széles úr a sajtócézár, látszik rajtuk...
@a szív fészkei: na az én multikultim nagyobb volt
Krétáról hozott póló, mexikói melegítő, izlandi kabát, maláj rövidnadrág:)
@Penivaldes: Na várj :-DD: görög érmes kendőm még volt, de a maláj rövidnadrág az mindent visz, kapitulálok, kész. Izland, Mexikó se semmi. Két nyamvadt valódi japán kimonót tudok csak felmutatni.
@a szív fészkei:
Ja, majdnem olyan hitelesek és felkapottak, mint a Heti Válasz! :))
@a szív fészkei: úgy néztem ki mint egy nemzetközi szerződés:DDD
@a szív fészkei: így van, ahogy mondod. a honi balliberálisok írják egy pincében. tudjuk mi ezt.
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): te nyiltan antiszemita es naci vagy, aki orban intezkedeseit es kormanyat tamogatja, mivel orban intezkedesei tetszetosek szamodra.

ezek utan ki hazudik?
Kusza Szem csinálja a nehogymá kibasszatok szegény nyomorult Plagival!- törvényt.

index.hu/belfold/2012/06/01/ketharmadba_foglaljak_schmitt_palt_fizeteset/

Nem is értem miért nem nyalja ki valamelyik prominens nyilvánosan azt a fonnyadt seggét.
@Fabius:
Ki mondta, hogy nem nyalják ki? Hisz narancsbolsevikok nyalják azt, fényezik rendesen! :)
A Fidesz örül a közgépes sikernek! HVG-videó: hvg.hu/

Micsoda pofák! Rogán különösen aranypofa.
@a szív fészkei: ez rendkivul tanulsagos tortenet....:-)

ha jol ertem a fo problema az, hogy a klubradio kinyirasara hozott torveny kinyirja a szt istvan radiot is...:-DDDD

a masik pedig, hogy valoszinuleg a csuhasmajom is latta a tegnapi kozvelemeny kutatasaokat es ezek a gerinctelen csalok mindig hiresen jo utemerzekkel nyaltak/atkoztak ki/tamadtak be/hagytak cserben..:-)

1200 eve manipulaljak europat.. van rutinjuk a gerinctelen intrikalasban:-)
@Penivaldes: Nem pincében, ezt kikérem magunknak! Nyiltan emelt fővel diktálunk a hülye németeknek,(angoloknak, amcsiknak,franciáknak - nem kívánt törlendő) bár én speciel nem,mert nem tudok németül.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: ő volt a magyar hozzáadott érték. ;-)) Érdekel kis Charlize-infó?
@Fabius:
Kivásárlás -:D-:D
Egy ezresért kettőt? Ha kilóra adták őket, nem lehettek vastag gyerekek.
Metál meg lesz itthon is, némi pol aktualitással, ami azért nem volt jellemző, de ha mÁkos arra, akkor Ők meg erre mé ne? M.A.F.V. Orczy kert, VI.16. Ha már elbaszták a rohadékok a ZP-tet.
@a szív fészkei: te is diktálsz akár tudsz németül, akár nem:)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Nem, csak olvastam, hogy nagyon boldog anyaként és nincs pasija!!! Amúgy a mamáját akarta nagyivá tenni, de már nembánja az adoptálást. Szóval,ha nem akadály neked egy kis - néha síró-rívó - csokibaba, akkor szabad a pálya.
@a szív fészkei: valami malakias nevu figura szerint ez a papa csunyan bukni fog a kovetkezo meg csak addig lesz papa, amig feloszlatja a katolikus egyhazat...:-)

kar, hogy nem hiszek a joslatokban...
@a szív fészkei: Az anyukája mondta neki, hogy fogadjon örökbe, mert kifut az időből. Még segít is neki, hogy Charlizenak csak a békés rész jusson.
@Penivaldes: Na te is abból a tiszta forrásból kortyolsz,mint én. :-DDD
@Penivaldes: Jelzem így gyereket nevelni egy faszság. Mert olyan nincs, hogy csak a cukimukiságot kapjuk a gyerekből, ha nyíg, beszarik vagy ilyesmi, akkor sikítva átdobjuk anyunak.. Ekkora őrültséget!

Vagy vállalja mindennel együtt a kicsit, vagy hagyja inkább. Lesz annak a kissrácnak elég baja még.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Pedig lassan a maya világvége itt lesz Mattolcsy celebrálásában csak nekünk, csak ma.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Na, ha az öreg is csúszdázva került oda, akkor jó kis váll- és nyakizmai vannak a dudás hölgynek...
@a szív fészkei: Nekem is fura. Az is, hogy állitólag Theron mama odaköltözött a lányához, hogy segítsen a gyereknevelésben. Csak nekem is az jött le a cikkből, hogy teljesen tehermentesíti a lányát. Látszik, hogy nagyon vágyott már unokára.
@a szív fészkei: az az öreg szerintem már nem tud csúszdázni..
@a szív fészkei:
Neeeee.... Attól a nőtől kiráz a hideg! Én a kis formás, tenyerembe simulót kedvelem! :)
@Penivaldes: Én is nagyon vágyo kmár arra. De az nem megoldás, hogy piszkos melót elvégzem,aztán a konyhakész gyereket átadom kis bubisimire, pusszanatra. Mert ha elpatkolok, mi lesz?
Remélem,a két nő normálisabb, mint a cikk sugallja.

Anyám is sokat segített, de a nagyját mégis mi végeztük el felkelésektől kezdve a szarból kimosásig. Mert az a teljes élet.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Neki is olyan állítólag Komár szerint Kr. e. 500-ban. Csak valamelyik férje kedvéért berakatta a hálószobabútorral együtt a cihát is. Aztán a pasija így is meglépett az erődítménnyé lett emlői közül. Neki maradt a hátfájás.
@a szív fészkei: na most olvastam, hogy pelust már tud cserélni.
meg a kutyusok is segítenek neki
a terrierje, és a pit bullja.
@Penivaldes: Komoly valóban, -DDD !! Minden kezdet nehéz, majd belejön.
@Penivaldes: Hogyan segítenek? Pelenkázásban? Nem akarom elképzelni. :-DDDDDD
@a szív fészkei: nem ott.
a terrierje mindig elviszi a baba cumiját. (ez kissé aggasztó)
a pit bull meg jelez Charlizenak ha etetni kell, vagy tisztába tenni.
@a szív fészkei:
Hogyan, hogyan? Ahogy jelenlegi bolsijaink fényezik a volt komcsik hátsóját!
Csak igazam lesz abban amin tegnap vitatkoztunk: Káder János tendenciává fogja tenni, hogy az utolsó pillanatban szétmódosítózás megszűnjön:

index.hu/belfold/2012/06/01/ader_a_mediatorveny_csak_a_kezdet/

Vessetek a vérmókusok elé, de ez akkor is piros pont.
@Fabius: Főnök mit szólsz? Mert hogy ezt ő találta ki,nem? Vagy megkezdődött a visszaszámlálás??? Tényleg Graz lesz a végállomás, kiszállás?
Jó, Orvbán nem fog válaszolni, tudom. Még levelet se kűdött.... Engem valamiért nem szeret, ki ért???
@Fabius: nem vetünk vérmókusok elé.

egyébként Áder követi a szerepét.
@Fabius: :-DDD Én azért jobb szeretném, ha a hazai élfaszok ülnének már. Sokat.
jav. Ki érti?

Ez meg itthon - vigarázás - akkora nemzeti probléma? Ennyien vevők rá? Mert az olaszoknak Berlusconi legalább ebben példát mutatott. De ez a mélyerkölcsös punnyadt banda?
@a szív fészkei:

Valahogy az ősfideszes - Káder, Puki, Morci - trió elfelejti kérdezgetni mostanában a Törpit, hogy mihez mit szól :-))

Cseppet se bánnám, ha a csornai Cárlszbronzon Viktorral ellentétben tényleg történelmi lehetőségnek fogná fel a posztot amit kapott, és belekomolyodna úgy rendesen.
@Penivaldes: Úgy látszik éles piacfelosztási harc van. Nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen kelendő itthon. Eme csodás és legnagyobb farkak irigyelt országában. (lásd pénisztérképen ugye az a büszke sötétzöld pacni mi vogymuk!! subba.blog.hu/2011/03/20/a_vilag_peniszterkepe)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: a füledet Boli. aztán vakkantsál ám, meg ne marakodj Blueval, meg Berkleyvel!
@Fabius: Oké, hajrá! Vele az erő. Vagy ellene a TEK, ha elszállna.
@Penivaldes:

Legfeljebb annyiban nem, hogy te se örülnél, ha a levédett termékedet Punivaldes néven árulnák a szlovákok.

Mert a Viagra-Vigrande esetében erről beszélünk.
@a szív fészkei: ah! és még nem tették nemzeti jelképpé?!
egyébként a melltérképen is előkelő helyen végeztünk.
@Penivaldes:
Szétcincálnám őket! Loholnék lobogó nyelvvel és lelkesen...
@Fabius: persze, de ez egy jogi kérdés.
én viszont a kézzel fogható oldalát ironizáltam. :)
@a szív fészkei:

Izé...hogy is mondta Viktor? Az elnök személye sérthetetlen. Szóval...:-)
@Penivaldes:

A tabletták kézzel megfogható oldaláról nem tudok nyilatkozni, még nélkülük is megy :-D :-D
@Fabius: én sem tudok, mert én meg nő vagyok:DDDD
@Penivaldes:

A nagy mell szerintem nem előnyös, mert:

1. hamar megereszkedik
2. melltartóval kell támogatni
3. sportolás és munka közben zavaró lehet

A "nagymellű nő" a perverz fantáziájú férfiak találmánya, és szerintem nagyon sértő.
Hát, papcsák is megérdemelne egy fasz obrot!;)
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): @Penivaldes:

Tévedtek mindketten: a "nagymellű nő" a kismellű nők testképzavarának inkább eredménye, mint a férfiak elvárásának.

antalvali.com/comment/19430/a-mellnagyobbitas-es-a-megbanasi-statisztikak
@Fabius: én nem azzal a résszel értettem egyet, hanem, hogy könnyebben megereszkedik, állandóan melltartót kell hordani.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
na én ebbe nem férnék bele. az antropólogusok engem szemétbe vágnának:)
@Fabius: persze. csak annak oka van, hogy az egyébként normális mérettel megáldott nők kés alá fekszenek.
@Fabius:

Ebben is lehet igazság, de szükség volna a kis mell pontos definiálása. Mi számít kicsinek? Teljesen érthető, ha egy "deszka" mellű lány szélsőséges önértékelési zavaroktól szenved és mindent megtesz, hogy megnagyobbítsa a melleit, akár extrém módon is. De én például a mellem állapotával és jellegével tökéletesen meg vagyok elégedve. Nem nagy, de nem is fog ráncosodni rajta a bőr 30 éves koromra.
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): Ez olyan, mintha azt kérnéd, hogy definiáljuk a szépet. Mindenkinek más. Valakinek a D kicsi, de van olyan is akinek a B pont megfelel.
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):
szerintem az AA a nagyon kicsi.
az A és B ami normál
a C már nagyobbacska
a felett meg már nagy.

szerintem, ja és a kosárméreteket adtam meg.

egyébként meg ebben szerepe van a testalkatnak. nem arra gondolok, hogy valaki duci, hanem arra, hogy nem mindenkinek van keskeny dereka (nem kövér derékre gondolok, csak nem törékenyre) így nekik a méretük is mást fog mutatni, vagy a fontosabb, a hátméret. az is változó.
Háziasítottátok Stefikét?
Én nem leszek semmi jónak az elrontója! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Dehogy! Be van szarva, hogy kibasszák pillanatok alatt. Ha provokálod, pláne gyorsan megy... :))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Tegnap minden különösebb ok nélkül lettem kitiltva. Fabius még arra sem vette a fáradtságot, hogy rövid indoklást csatoljon hozzá...

Szerintem kezd rajta elhatalmasodni a hatalmi téboly.
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): A nácik miatt lettél kitiltva. Ha nem megy az olvasás, az 1. osztályban lehet találnak neked helyet.
Honi ízeltlábú a régi búvár zsbkönyv szerint a piros pöttyös nagy faszú
\o/ ahóóój, mi volt ma? kicsit elvesztem a kibertérben, így kiestem a fősodorból :D

van valami érdekes, vagy csak a szokásos?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: semmi különös

Off: végre találtam egy normális fényképet a kokainról.
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): ráadásul jó helyen is van? micsoda mázlista vagy :)
(én például a mellem állapotával és jellegével tökéletesen meg vagyok elégedve. Nem nagy, de nem is fog ráncosodni rajta a bőr 30 éves koromra.)
@glaci ph 5.5 álompolgár: azért azt ne feltételezzük, hogy a hátán van:)
egyébként én is meg vagyok elégedve:)
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány):

Ez a definíció lehetetlen, meg felesleges is. A deszkaság nyilván komplexus forrás, esetleg a formátlanság és az asszimetria is. De ezektől eltekintő "normális" esetben semmi szükség arra, hogy az A-B kosaras lányok felkeressék a szilikongyárat, hogy akkor kétszer négy deci rendel bőr alá.

Szerintem.
@Fabius: nincsen normális eset sem. mindenkinek más.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Viagra háború és Plagi bácsi elvehetetlenné tett sarkalatos nyugdíja volt. És nem, nem azért lesz sarkalatos a nyugdíja, hogy elég Viagrát tudjon venni :-)
Meg az, hogy milyen méretűt kell venni részben testalkat kérdés is. ha valakinek nincs nagy különbség a mellmérete és a mell alatti méret közt annak nem kell C, D méret.
@Penivaldes:

Szerintem a 70-A - ha nem deszkaság, hanem tényleg A - már normális eset.
@Fabius: azt, hogy érted, hogy nem deszkaság?
a 70 A az egy törékeny hölgyet jelent.
@Fabius: férfiaknál?

:D

Ismerek pár urat minimum c mérettel.

Kéremszépen, ez már politika a javából!
@Fabius: :-D Aztán van, aki kismellűből lesz anyává válás után nagymellű. Már persze, mi számít annak: E, F kosár, amire Zalatnay fújatta fel a magáét?

Női blogon nagyon sokan panaszkodtak, hogy kamaszkorban nekilódult eme testrészük és azóta cepelik, hacsak nem futja kisebbítőre. Szóval az ilyen nők, nem pornóipari termékek, hanem valóságosak, - na persze vannak, akik extrém háromfejűt varázsoltatnak magukból, szegények...
@a szív fészkei: nekem nem lódult meg kamaszkoromban. de a többieknek igen.
@Penivaldes: Nekem sem, pedig már akkor is a nagy tejcsárdákra csorgattak nyálat a srácok, ez nem változik semmilyen divattal. Akkor volt nekik igazi hawaii, mert a hetvenesekben dobták el a nők - nem a kapát-kaszát - hanem a bögytartót. Hát az nekem sem volt, mert minek meg ugye a közhangulat... ;-DD

De a terhesség megugrasztott rajtam három méretet. Akkor meg azt kell szeretni és kész. Nem minden nagyobb lesz ormótlan és randa. Lehet ápolni , stb.

De ha valaki alapból kisebb mellű, mint a Cini nagysád, hirtelen pár óra alatt szétfeszítteti a bürkéjét, hogy valami hatalmasat beleszuszakoljon, akkor annyi neki már a továbbiakban. Viszont jót kaszált ezekkel a Pléhbojban anno. Ha már a hangja nem tejelt, hozott ez a konyhára.
Emberség, hol vagy? ataszjelenti.blog.hu/2012/06/01/a_kormany_tovabbra_is_elzarna_a_fogyatekosokat

Pedig a legtöbb szellemi-lelki fogyatékos épp a kormányban ügyködik. És nem elzárva sajnos, mert a parlamentből ki-bejárhatnak. Elég baj.
@a szív fészkei: érdekes. per? ez (még) csak egy feljelentés. az viszont poén, hogy "irodalmi nagyságához méltatlan": az a jelenség, ami nem érett meg a paródiára (karikatúrára), szóra sem érdemes.
@a szív fészkei: beleillik a namzetieskedó sorba, pont mint a szoborgyalázásos kettős mérce, ennyit tudnak, ezt értik az egyszeriek

-lassan jönnek a méglyák, és a könyv égetések /biblia, talmud, korán már ég/ szép jövő /persze, ha megint homokba dugjuk a fejünket/
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: azért ne keveredjünk meg. Arc ábrázolása a muszlimoknál nagyon tilos. Éppen Mohamedét meg rettenetesen tilos.

A jobbikosok itt csak szimplán hülyék. Senki nincs sértve a világnézetében.
www.vg.hu/lapokkepek/kepgaleria/17000/17254__DAK3244.JPG

Erről Németh László regénye jut eszembe, ahol a Corvin-láncos prof - Bessenyei játszotta - a vécében tartja a cuccot, annyira értékeli az egészet. Nem jut eszembe a címe.
@Pantagruel: Oké, "csak" feljelentés. Máris megnyugtatóbb.
@miva?: Mintha a humorérzékük is hiányzott volna. És Dánia tudtommal nem muszlim teokrácia még. Ott azt rajzolnak, am/kit akarnak.
@a szív fészkei: így szocializálódtak, a feljelentgetést családi hagyomány. nem Bud Spenceren és Terence Hillen nevelkedtek. Azért ezen tarkómra szaladt a szemöldököm:

"a magyarság egyik legnagyobb íróját" JÉÉEEEJZUS MÁRIA!! :D Micsoda aránytévesztés!...

Na mindegy, erről eszünkbe juthat, micsoda adok-kapok ment Csokonai temetése kapcsán a sírfelirat körül. Igaz, hogy nem szívelhette, de azért mégis, ugye, "egy Csokonairól van szó", a kor stiliszta guruját, Kazinczyt kérték föl, hogy találja már ki, mire az öreg elő is állt a nagy ötlettel: "Árkádiában éltem én is", mintegy önmaga számára is rehabilitálva az alpárisága miatt kárhoztatott szerzőt - mire! :) Fazekas közbevágott, hogy Állj! Tudjuk, mire megy ki a játék: hiszen egész Árkádia egy nagy marhalegelő!... Furkók tanyája.

hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81rk%C3%A1dia-per

Jobbik contra NOL-karikatúra: gigászok csatája.
@miva?: Amúgy szoktad nézni a South Parkot? (jó rég láttam én is.) Ott, amit adtak Mózesnek ábrázolatban - uramatyám, de kurvajó volt - az nem volt semmi, de mintha nem akarták volna ezért lekaratéjozni a stábot. Míg a mohamedesnél komoly hiszti tört ki.

A menstruáló Mária miatt is.
@Pantagruel: Ezek lesznek a legnagyobb íróink. Kösz. Móricz pesti szobráért meg ott kell pogózni, hogy egyáltalán Tarlós meghallgassa az író fogadott fiát erről....

Hányok.
Emberek!!!! Tegnap a Vezér szülinapja!!!!!!! Jövőre az ötvenediket visszafogottan ünneplő szerény, jóságos de szigorú Atyánknak integethetünk fel a tribünre vidám mars közben. Aj be jó lesz!!!
jav: tegnap volt - itt helytelenkedek ilyen szent dolgokkal, bocs. Köpöm magam lefelé.
@a szív fészkei: nekem / nekünk ugyan nem. máskülönben _nekik sem_, mivel nem olvasnak kuruc infós, meg bar!kádos publicisztikákon kívül semmit, pár olyan téma számukra a világ, amik „egy-egy valamennyiünket fogva tartó fantazmagóriát idéznek fel, egy-egy olyan mítoszt, amelynek a modern életben ki vagyunk szolgáltatva”, és itt véget ér számukra az írásbeliség
@a szív fészkei: a plusz 3 méretet hogy érted?
tehát pl A.-ból lesz D?

mert az elég ijesztően hangzik.
.)
@a szív fészkei:
Az Déry Tibor regénye, a címe: A befejezetlen mondat.
Vagy nem?
@a szív fészkei: azért Mohamed más. ott tényleg sértés volt.
@Penivaldes: ha nem tornász vagy, vagy traktoros nem igaz. Pont a támasztás árt. Napi úszás mellett meg főleg nincs probléma. Kivétel extrém adottság. Azért 30 évesen ne álmodj 15 éves koroddal.
@anyósnyelv: én ezt nem tudom, mert nem hordok.
tudom, hogy 30 évesen nem álmodhatok 15 éves korommal. de azért még rám jön az a felső, amit 11 évesen kaptam, csak rövid. viszont nem vág be.:)
Sziasztok!
Én a következő verziókat tudom:
- cickó
- cici
- mell
- csöcs
- húúúúúbaz.eg!

:D
@Stefánia kisasszony (baranyai sváb parasztlány): nagyon nem csíplek,de olvass! 1x kaptál figyelmeztetést,hogy másodszor nem fog. Nehogy válaszolj!
@a szív fészkei: Jaja, az kúl. Ami a muszlimokat illeti, ők meg alkalmazkodjanak az őket befogadó kultúrához.

De azt mégiscsak jobban megértem, mint ezt a nácihisztit.
@miva?: azért szrrintem a kölcsönös tisztelet az alap. most a muszlimokról beszélek. vagyis ők fogadják el ezt a kultúrát, viszont mi se sértsük meg őket abban ami nekik fontos. provokálni nem kell.
a South Park meg jó
@Penivaldes: Egyetértünk. Van egy török srác. Szobatársak voltunk Nagyon megszerettem, és kicsit beleláttam az életébe. Tükrön imák. Kicsi szőnyeg imához. Foci ezerrel, alkohol zéró. Soha úgy nem fogok tudni nőt a tenyeremen hordozni, mint ő a csaját. Egyszóval igazi török, mint mondta. Másrészt nagyon érdeklődő és értelmes ember. Na a dán szitutól ő kicsit szomorú lett. Sajnálta a szélsőséges választ is, de bunkóságnak, és nagyon bántónak találta a karikatúrás sztorit.

Nem örültem annak, hogy így megbántották.

Egyébként egy náci fürdésképtelen föciszakos volt a harmadik a szobában. Vicces volt :D
@miva?: fürdésképtelen??? az milyen már?:)))
svájcban a muszlim közösség felemelte szavát, hogy szeretnének építeni egy mecsetet. erre a sajtfejű közösség azt felelte, mi azt szeretnénk, ha nem szeretnétek. ezzel le volt zárva az ügy
@AKIsTUDATLAN: Lehet, kösz!

Pedig azt is olvastam, de nagyon régen. És feldolgozásban Bessenyei volt a prof, Esztergályos talán a női főszereplő, de most eléggé homályos sajnos.

Minden a vécé stimmt szerintem. ;-)
@Penivaldes: Hát én sem hittem volna. De írtam, hogy átmentem ideiglenesen Riskába... :-DD

És már nem voltam többet 48 kg. Valamit valamiért, de nagyon senkim nem reklamált a változás miatt, sőt.
Szép estét! Mik a hírek? Lemaradtam valamiről?? :)
@anyósnyelv: Ja minden változik, mondja kínai. Meg a görög. Meg én.

Ha most lennék 48 kg, úgy néznék ki, mint a tavalyról ott felejtett rántott hekk az almádi strand pultján. Brrrrrrrrrr. Ezzel együtt nem hömpölygök ki magamból.

De a sport az apaszt a zsírból, ergo a mellből, Rubintos Réka is azért varratta be magának a külön életet élő emleit. Hát nem könnyű nőnek lenni, de pasinak se. Lásd Viagra-harc háttere. Nekik folyton naggyá kell lenniük.
Szerintem a következő választásokon is ez lesz a helyzet. :(

kepfeltoltes.hu/120601/igaz_hamis_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

émég csodálkozunk, hogy a politikusok hazudnak ;)
@glaci ph 5.5 álompolgár: Svejc egy röhelyes ország. Teljesen hülyék!
@Gábriel angyal: hát a béke, a tradíciók láttatják a hatásukat az biztos
@glaci ph 5.5 álompolgár: Hát nem is akarta egy kisebbség sem szétdarabolni, majd kiirtani az őslakosokat.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Egyszer voltam életemben de nagyon szép emlék. Olyan mint egy ékszerdoboz Európa közepén.:)
@miva?: Én olyan kuvaitiakat láttam - anno kiadtam nekik a lakásomat - hogy érkezésük estéjén már úszott a ház a whiskyben, a felcipelt kurvákban, kotonban. Tehát már az első nap, ahogy kitették apuci figyelő szeme elől a lábukat ide. Allahot kurvára nem félték, mit gondolhattak, Pestig nem lát el? Ez is egy vonulat, meg a te barátod is.

A dán épp a kevésbé tiszteletreméltó trendjük ellen rajzolt: [..] "Tavaly szeptember végén jelent meg Dánia legnagyobb példányszámú napilapjában, a konzervatív Jyllands-Posten című újságban Mohamed arca címmel tizenkét karikatúra; az egyiken a próféta feje látható bomba formájú turbánnal, égő kanóccal." belfold.ma.hu/tart/rcikk/a/0/140243/1

Ahogy a kereszténység és más vizetg prédikál, bort iszik-mód ellen is fel szokott lépni a karikatúra. A torzíts, a rosszra fókuszálás kifigurázással. Lásd Brian élete. A legtalálóbb jellemzés a zsidókról. Nem lett megfenyegetve a Monty Python erőszakos cselekményekkel emiatt tudtommal, ahogy SP sem.

Ahogy az arab világ reagált rá, igazolta a rajzot.

Ők persze rajzolhatnak szabadon, amit akarnak www.antiszemitizmus.hu/kitekintes/arab+antiszemitizmus/antiszemitizmus+az+arab+sajtoban.html sőt Irán egyenesen karikatúra pályázatot rendelt zsidókról állami hátszéllel. Érzékenyek csak ők lehetnek Mohamed miatt.
@Gábriel angyal: jártam abban a kisvárosban ahol roger moor lakik, hát az egy másik dimenzió
@Gábriel angyal: Ez nem a piacgazdaság bűne, hanem az elcseszett alkalmazása.

Mondjuk mondhatnál alternatívát.

Állítsuk vissza a komcsi, vagy a céh rendszert, ahol mások mondják meg, hogy mit kell termelnem?
@glaci ph 5.5 álompolgár: Hát szinte az egész ország egy másik dimenzió. :) Ott a vízesés alatti kis faluban kempingeztünk. Csúnya nem?? :)

sas2.elte.hu/bp/sva/lauterbrunnental.jpg
@glaci ph 5.5 álompolgár: És abba a másik dimenzióba áradnak a magyar kurvák, 80 %-ban ők látják el a megfáradt svájciak kényeztetését. Szóval csak betörtünk egy ilyen elegáns piacra!

Ezek szerint valami csak hiányozhat a patyolat kis tüchtig életükből szegénykéimnek, ha már ilyenre vannak rászorulva. Már nem dubajozás dívik, hanem svájcozás. bulvar.hunvista.info/2012/03/nem-dubajozni-svajcozni-jarnak-a-magyar-lanyok-1164185
De Lindtéknek még mindig megadnám magam, csak vonuljanak be már ide! :-DD
@a szív fészkei: Lindték rohamainak én se sokáig tudnék ellenállni. :)
Észak-Magyarország végre tiszta - fideszes - forrásból értesülhet mindenből az éterenát. Halleluja. hvg.hu/itthon/20120601_mediatorveny_radio_modositas

Vannak érdekes dolgok a nagy melleken túl is, valóban. ;-DD
@a szív fészkei: láttam olyan lindt csoki reklámot, hogy felöltöztem és elmentem a bótba venni narancsos étcsokit, mert úgy éreztem, meghalok ha nem eszem azonnal abból , amit a spotban láttam.
montreauxban a casinótól 5m-re van a magyar kupi csak akkor még nem voltak kiskorú lányok hamisított papírokkal
Lehet, hogy érdemes lenne ezt a könyvet is olvasgatni? :)

Állj félre saját utadból!
sikerterkep.hu/webaruhaz/termek/11
@Knósszosz: Svájcban olyan lazák, hogy szilveszterkor egyenest a porszívóba öntik a konfettit, ugye.. a kabarétréfa szerint :)
@Gábriel angyal: Az má biztos:)) Akkor szeressük ketten és repüljünk!!
@whatsoever:
Te hol jártál?
Szia!-:))) ... nem mondom, mert kibeszélnélek.
@Knósszosz: Sziasztok! :) Dög fáradt vagyok.. Q* sokat nem olvastam a kommentekből, úgy éreztem, nem is tudok olvasottságotokkal lépést tartani, ráadásul a közélet hangulata sem hiányzott, úgy is jut belőle bőven, azújesztendőben, pff... Azé olvastam nolt meg galamust meg mifenéket, bárha nem bíron most mind demonstrálni... ja és varanust is olvastam! :)
Jó, hogy vagytok! :))
@a szív fészkei:
te mit olvastál nyírő kartárstól? és mitől nagy író?
@rodeo36: Nem tudom. Nem volt rá érkezésem, én nemt udom elváalsztani a politikai meggyőződést, a tetteket, szavakat és regényeket. tehát ezt a fajta irodalmat nem nekem találták ki.

A Fekete kolostort elolvastam régen az erdélyi Kuncz Aladártól, az - ahogy emlékszem rá - valami gyönyörű és megrendítő volt. Tudtam sírni rajta, pedig nem az a könnyvadászó stíl. De persze nem annak hájpolnak. Olvastam Móriczot sokat, őt is szeretem. Most neki sem hájpolnak.

Nincs időm olyanra, ami nem érint meg. Most látom, hogy a férjem hazahozta Eco prágai regényét. Annak ma nekiugrok. A rózsa nevét és a Foucoult-ingát szerettem.

Olvasd ezt: [..]" Nézzük, ahogyan Orbán végleg elveszett, ahogy megszűnt européer, felelős politikusnak lenni: kormánya tagjainak egyike egy nyilas hamvaival bújócskázik, legfőbb szövetségese a románokkal veszekszik ugyanabban az ügyben, pártjának tagjai Horthy-reneszánszra bólogatnak, a KDNP elöljáróinak egyike megalkotja a három fiú egyenlő öt lánnyal egyenletet, ami cáfolhatatlan bizonyítéka annak, hogy a felvilágosodás mégsem olyan sikeres projekt, mint például a Közgép." magyarorszagon.hu/hirek/2012-06/sport/peto-peter-nol-orban-viktor-alkonya/hir
@whatsoever: :-) Pihend ki magad. Rég voltál, hiányoztál.
@rodeo36: Nekem ez az egyik kedvencem.

http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Nyiro_Jozsef_Halhatatlan_elet&id=4152&type=250

Ez pedig egy egész normális összeállítás róla.

youtu.be/JxKcXmYlJOw
@glaci ph 5.5 álompolgár: Pedig kismamák szoktak ilyen kívánósak lenni. ;-) Igaz, akkor az urukat ugráltatják a vágyott kaja után.
@Gábriel angyal: Együtt esnénk el hősies nemharcban. :-D Még szerencse, hogy számomra lassan aranyárban lesz itthon, tehát a csábítástól, elég prózai okból, de ki tudok szakadni.
Na most a felheccelt románokkal milyen esély van normálisan tárgyalni erről??? index.hu/kulfold/2012/06/01/mar_iden_elindulhat_a_verespataki_banyaberuhazas/

Nem fontosabb, mint ez a szemforgató cirkusz?
@Gábriel angyal: Sajna, nem minket lőttek be a svájciak célközönségnek.
@a szív fészkei: Hát nem sajnos. Kukkants ebbe bele. Itt jártam én is. :)

youtu.be/CVTvmfSH02c
@a szív fészkei: Köszönöm... Nagyn örülök neked.. :) Tényleg hiányoztam volna? .. Jól esik, ha igen... Elvont a való való világ.. így magyarázom, legalábbis... több összetevős amúgy.. Egy érdekes cikk, "by the way":
cspg.nolblog.hu/archives/2012/05/24/Osszeszoritott_combokat_feszeget_atizzadt_szerelemmel_-_Radnoti_Miklost_perbe_fogjak_az_Ujmodi_paszt/

Jó éjszakát Mindenkinek!
@Gábriel angyal: Klassz lehetett, kösz! A sok emberi lehelettől nem olvad az a jégfal?
@a szív fészkei: Úgy tűnik nem. Bárcsak megint kimehetnénk. :)
@whatsoever: Köszönöm szépen!! Radnóti néz rám itt folyton - képesalbum róla, ez a címlapja - , ezen a képen pont szembe az objektívvel. :-)) Szerbe pedig csecsemőként nevet mellette. Votl a Petőfi Irodalmi Múzeumnak egy olyan vállalkozása, hogy kis tejcsokikat - ha már a Lindtnek megadnánk Gábriellel együtt magunkat - forgalmazott a borítón nagy írók pici kori fényképeivel. Mehetne ilyen szállítmány sulikba, lehetne ennek örvén a kisdedekről és későbbi nagy műveikről mesélni, de nem ilyen érában és Hoffmann-módra persze.

Kicsit közel hozni az irodalmat, mint ez a blogszöveg, hogy ne legyen az egész ország tufa, amibe azt ver bele Orvbán, amit akar, az ósdi vackait.

Na, bilibe ér a kezem, ébredek...

Neked viszont jó éjt!
@Gábriel angyal: Vagy ők jöjjenek be. Jungfraut idetolják, nagy dolog: logisztika és kész. :-DD
@a szív fészkei: ez beképzeltebb, mint amilyen ravasz. A diplomáciai tárgyalási taktikát nem szokás a bulvársajtóban, és egyáltalán, kibeszélni.
Nem bírja befogni a száját. Igen nagyon hülye. A Bem rakparton vajon milyen piával fognak koccintani az örömünnepen, amikor eltűnik?
@épészmérnök: Nem irigylem őket.
Amúgy én ezt az Orvicseket sosem tartottam se különösebben ravasznak se okosnak. Ez valami urbanlegend, egy okos politikus NEM ILYEN.

Ilyen csak a magától elszállt, minden féket vesztett, aki azt hiszi, teheti, mert mindig ő marad az úr...

hvg.hu/velemeny/20120531_eichmann_100_lenne
Nem csak Bolinak és Habakuknak de szeretettel.

youtu.be/S0zG5WLDkNA

Nekem ez már extázis közeli. :)

Jó éjt mindenkinek
@a szív fészkei: Jó érzés, hogy emlékszel rám... Nekem is hiányoztál.. A Radnótis cikk elég pontosan fedi, mi a rettenetes ma... (A vers pornográf, miközben napi szadizmus és érzéketlenség van.. Nem olvasták Pál apostolt pl.?? Hogy ha részvét nincs bennem, semmi sem vagyok?) Amúgy mindig elakadok itt, mert valahogy mindig többnek látom a dolgot, mint az aktuális hatalom butasága és gátlástalan szemétsége... Az emberi butaság tűnik áthatolhatatlannak... És néha félek, hogy ez eredendő.. Úgy értem, magából az állati életösztönből fakadhat, győzni kell és uralni? És nincsenek más minőségek, amiket hazudunk, hogy vannak? És azon is elakadok, hogy ez a minőség mért van egyedi kapcsolatokban és emberekben, csak a tömegben, vagy általában véve nincs? Sokszor arra jutok, hogy én vagyok buta, és nem látok valamit.. Vagy, hogy nem vagyok igazi hívő, és azért.. Persze van hitem, de az összefér a letűnő galaxisokkal, letűnő emberekkel... Nem etika és transzcendencia nélküli a világ nekem, de nem menekít meg mindenkit... Talán így van? Ezt egyébként nem hirdetem, hanem próbálom képviselni az empátia, együttműködés, többszempontú mérlegelés attitűdjét.. (Amelyben Józsi, Juci és Micimackó nem gondolja, hogy ő mindent jobban tud, hanem nyitott új szempontokat megérteni, és nem csak ÉN-ben gondolkodni..) Már magáért ezért is csodabogárnak nézik az embert... Nem fényezem magam, lehet, olyan pályát kellett volna választanom, ahol több a bölcsész, és akkor több megértő fül lenne... Bár az egyéneket sokszor sokszínűen potensnek találom, és kevesebbszer rossznak...

Attitűdöket kéne oktatni, a nyitást, megismerésvágyat, alkalmazott együttműködést (közlekedést, egészségmegőrzést, mifenét, nem harcászatot és vallási kánont, ami nem is vallási, hanem politikai manipulációs bázis... ) ... Verseket kriminalizálni? A kriminális darwinizmus gyakorlatával? Keresztényi köntösben? Ha eltekintek a dolog hányingert keltő önellentmondásától, akkor is antikersztényi... Semmiképp sem öltöztethető keresztényi jelmezbe...
Radnóti csak annyit ír, hogy "A költő ír, a macska
miákol és az eb vonít s a kis halacska
ikrát ürít kacéran" - és József Attil azt írja, "Látom, mit ők nem láttak, mert kapáltak,
öltek, öleltek, tették, ami kell.
S ők látják azt, az anyagba leszálltak,
mit én nem látok, ha vallani kell."... Nem tudok mit mondani, transzparens a dolog eléggé, el lehet dönteni, hogy akarunk e elvben vagy gyakorlatban kirekezsteni másokat... @Knósszosz:
@whatsoever: "az állati életösztön"

A biológusok kimutatták, hogy az "életösztönnek" része a részvét is, az is szükséges a csoport túléléséhez, mert részvét nélkül mindenki mindenkivel harcolna, és a csoport/horda szétesne.

A részvét neurobiológiai alapját az ún. tükörneuronok adják, amelyek a homloklebenyben találhatók. Éppen tegnap olvastam egy kutatási eredményről, a King's College kutatói kimutatták, hogy a szociopata erőszakos bűnözők agyának éppen az a része fejletlenebb...
@Gábriel angyal:
kimaradt az életemből, nem hiányzik, és nem pótlom e hiányt, miután kövérlaca betette a lábát nekije azóta meg el is van ásva...a Szőr Államtitkár is hasonszőrű

marad helyette gárdonyi/móra/móricz...és sorolhatnám DÉRI TIBOR...
@épészmérnök: Köszönöm.... mert még nem hallottam erről ilyen konkrétan... Jó lenne nyilvánvalóságnak érzékelni ezt a részvét-kémiát..
@whatsoever: mindannyian kémia vagyunk, és fizika, energiák és anyagok áramlása. A világegyetemben a legbonyolultabb létező szerveződés az ember. Emiatt a meghibásodás lehetősége is nagyobb - Rodeo, mit szólsz ehhez?
Már nem emlékszem, melyik író írta, hogy a világegyetem/isten azért fejlesztette ki az embert, hogy az ember megalkossa a (valamilyen) koktélt :-)
@épészmérnök:
pontos meghatározás...valahogy nem fér bele vagy nincs helye ebben semmilyen istennek

az anyag önmaga, végtelen és idő sincs mert az örökkévalóságot nem lehet felmérni, és a végtelent nem lehet felfogni, tehát az örök mozgás létrehozta az embert...is
pupu-tól: részlet /nagyon jó megint...
"Most, miután népét már teljesen sínre tette, és ezt minap deklarálta is, eljárta a pávatáncot, mely leginkább az eperfa túlérett termését felkapkodó libák alkoholos befolyásoltság alatt álló tanácstalan toporgására emlékeztetett.
Ennek utána rajtaütésszerűen külpolitikai – mit külpolitikai - világhatalmi tényezőként kezdett viselkedni, mindannyiunk rettenetes ijedelmére.
Miután ismerjük, tudjuk, hogy mire képes, de most szerencsénk volt, mert nem üzent egyszerre hadat az oroszoknak és az amerikaiaknak, megelégedett azzal, hogy – egyelőre verbálisan – nekiment Oroszországnak.
Azt találta ki ez a lepisilt lángelme, hogy a közép-kelet európai országok a Baltikumtól az Adriáig valamifajta biztonsági, katonai, kereskedelmi, energetikai biztonsági zóna kiépítésén dolgozzanak, - természetesen az oroszokkal szembeni védelem okán.
Hogy miért éppen most tört rá erre az idiótára, hogy tökönrúgjon egy grizzlyt, mely egyébként a 2014-ben lejáró gázszállítási szerződés mellékletét képező csapon üldögél, békésen majszolgatva a szamócát.
Persze tudni kell megválasztani az ellenfelet, és akinek Oroszország nem elég, annak kell másikat is választania, - jöjjön hát a rongyos régi, az Európai Unió.
Hogy tagjai vagyunk a politikai közösségnek, az senkit ne zavarjon, a Vezér olyan, mint a szovjet hajóorvos, aki saját kezét amputálja, hogy megmeneküljön a cápa szájából, nem riad vissza semmitől.
Tegnapi diplomáciai sikere után most ehhez az ötletéhez várja azokat, akik az ő vezérletével hajlandók lennének harcba szállni, merthogy azért hallott valamit arról harangozni, hogy a kockázatot porlasztani kell.
Így aztán most porlasztott, ami nem is baj, csak a kockázat helyett állandóan maroknyi székelyt követelt.
Sokan azt mondják, hogy a gázegyezmény csak 2014-ben jár le, addig pofázzon, amit akar, ami egy nagy tévedés, mert az oroszok bürokratikus népség, és minden tartozást feljegyeznek rovásírással.
Majd küldenek nekünk erről levelet az igluba, mikor a gázcsap elzárása mellett eltárgyalgatnak velünk, nekik van idejük…
A mi Vezérünk kedveli a kihívásokat, így az oroszok mellett egy nekifutásból belerúgott egyet az Unióba is, ami valóan technikai bravúr, és tulajdonképpen megoldja a problémáinkat, hiszen nem fogunk megfagyni jégkunyhóban, mert mire megfagynánk, éhendöglünk…"
@épészmérnök:

még annyit azért tegyünk hozzá: jelenlegi ismereteink alapján...ne legyünk olyan önzők és zárjuk ki azt, hogy a végtelenben a végtelen idő azaz időtlen idő alatt ne jöhetett volna létre más még nálunk is komplexebb létező egy olyan ponton amit még elképzelni sem tudunk...és egy távoli időben

a görögök voltak tréfásak ezzel kapcsolatosan (Niebelung éneknek is része Freia az örök fiatalság istennője akit Fasolt és Fafner árként követelt a Walhalla megépítéséért) az istenek mannát ettek hogy örökre fitalaok maradhassanak és rettegtek Krónosz-tól...
Az volt a jó a zuglóiaknak, amikor a szadesz érában Tétényi Éva tanácsadó volt...
@Kandeláber: így van. Bárcsak minden településnek ilyen felkészült vezetője volna:

Városépítő- és városgazdasági szakmérnök 1997.
Műemlékvédelmi szakmérnök 1992.
Budapesti Műszaki Egyetem Építészmérnöki Kar okleveles építészmérnök 1985.
@whatsoever: :-):-) Te figyeltél fel a Petri versre. Na képzeld, azt ma előadni!!! Ne sajnáld, hogy nem bölcsészkörökben mozogsz, hisz látod: jogászok, társadalomtudósok, stb., hová kalibrálták az országot!

Apám mindig kurvabüszke volt arra, hány nagy ember volt ügyvéd, mert az ugye neve szerint is véd, annak akinek a római jog a zsinórmérce, az nem tévedhet jó és rossz között, stb. stb. Sőt eleinte még az itteni rendszer-gatyaváltott, sok jogásszal kisámfázott parlamentünkre is büszke volt - szegény, a régi ethoszával elég naiv volt - aztán Torgyán doktoról kinyílt a szeme. (ismerte áldásos újpesti működését.) Na meg a többi jogvégzettől. És mivel kilenc éve halott az igazi ótvar dolgokat már nem is érte meg, bár a végére totál kiábrándult az imádott és igazi szenvedéllyel végzett szakmájából.

Szőcs Géza irodalmár, költő ugyebár és mire nem adja busa fejét? Á, a szavak mesterei is aljasok tudnak lenni, sőt, még kontroll nélkülibbek, mint azok a műszakiak, akiknek a 2x2 mégis mindig 4.

Bele lehet kötni csodálatos kifejező verssorokba csak a szavak primer jelentésén ugrálva, mert el sem jut a jégszívükig a többi réteg. Pláne lehet jóerkölcsöt mutogatni ilyen kivagyi módon, hogy a saját mélyen romlott valójukat takargassák ezzel. Azért az mennyire szimbolikus is, hogy Nyírőt egy Takaró Mihály nevű mosdatja...

Én is hiszek valami univerzálisban, abban, hogy nem lehet ennyire kisszerű és lábszagúan reménytelen az életünk, ha már itt vagyunk és éljük; hiszem, hogy ezek a tetvek valami tanulást indukálnak Magyarországnak nehéz és szomorú leckék során át, node végre bele kell verni a fejekbe, hogy a hazugságok hová vezetnek... És legkevésbé Gyurcsányt tartom hazugnak ezek közül, mit mondjak.

A vallás, a tételes vallás semelyik formája nem vonz, noha lenyűgöz egy szép építészeti teremtés, ha templom, ha más célt szolgál, + a hatalmas európai festészeti, szobrászati kincs erről, de hogy hetente olyan valaki megmondja a tutit a nagy morális tisztaságról ,parancsokról egy oltárnál, aki lehet, hogy előtte öt perccel ugrott ki a házvezetőnő pinájából, miközben a szüzességről papol, nanemáááááá. És még jó, ha felnőtt ivarérett nőből ugrik épp ki...

Gondolom, Radnótit, József Attilát, Adyt nem kell ezektől félteni, mert mindig utat találnak majd az emberekhez. Hisz ezeket az új-régi undokokat pont az bántja, hogy nekik el sem jut el a felismerés a versekből, mert annyira elromlottak már. És a hiányt pótlandó, keresik az ilyen pántlikás külsődlegeseket, akik pusztán nagy löttyös indulattal - Karinthyy zseni volt, ez nem kérdés!! - operálnak, mert nincs

Mindenhol vannak az iparosok és a géniuszok. Na most az iparosságot kenik fel szentté és kötelezővé (legalább utálttá is). Géniuszhoz túl törpék ott Aprajafalván. Ezért vicsorognak és kapnak a nagyok bokájába mondvacsinált baromságokkal.

Ahogy ismerősünk saját - az amúgy édes, Humphrey Bogart-szemű, okos - tacsi kutyáját elnevezte: ő a Virslidiktátor. Kicsi, ezért azonnal mindenkibe beleköt az utcán hörögve. A bazi nagy dogok meg nem is értik, mivaaaaaa, mivaaa, történik a lábuk körül valami?????????
@épészmérnök: Lehetne itt is tanulmányozni a lobotómiás agyakat. Nem véletlen jutott Mattolcsy eszébe az az ősmagyar agymetszési izémizé a Selyemúton balra, a banán alatt.... Freudi elszólás.
@anyósnyelv: :_)) De múltkor épp befelé indexelt Putyin valagába, ahonnan fúj a kedvelt keleti szele... Akkor most ezt hogy????
Olyan viszonylagos az idő. Jó lenne tudni, egy állat hogyan éli meg, aki egy a természettel. Nekem néha elrohan, mint a gyerekeim születése óta a harminc év egy perc alatt - és ez nem közhely -, máskor meg éveket várok arra, hogy elalhassak végre éjjel.

Hányódok folyton a két véglet között. Sürgetem, hogy múljék már, és tudom, azzal lököm magam közelebb a halálhoz, De néha nagyon nehéz kibírni azt az egy percet is, amin túl akarok lenni. Nagyon régen nem is hordok órát. És mégis pontosabban odaérek bárhová, valami működni kezdett bennem.
Hajrá! www.hirado.hu/Hirek/2012/06/01/21/Eltunhet_a_boltokbol_ez_az_olcso_elelmiszer.aspx?source=hirkereso Forza Ungheria, hogy kik isszák meg a levét??? Ki nem szarja le.

[..]"Az üzleteinben most még megtalálhatóak ezek a külföldi termékek, de ahogy kifutnak a készletek, kizárólag magyar árucikkeket fognak találni a vásárlók - mondta a híradónak Fodor Attila, a CBA kommunikációs igazgatója." Na majd kevesebben járnak oda.
Szössz a "milyeníróvoltnyírő?" oldalgondolatsorhoz: olvastam tőle nem egy könyvet. Pölö a "Kopjafák"-at, mely - a cím ellenére - egy betűnyit nem szól az übermagyarságról. "Szimpla" novellasorozat, egyszerű falusi emberekről. A nyelvezete, az, ahogy mesél - szvsz - varázslatos. Tény, hogy az életrajzával kicsit sem vagyok tisztában, de az írásai alapján nem találom "nyilasabbnak" mondjuk Tamási Áronnál.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: "És kb az ország 15-20% érti."

Ha beleolvasol egy kicsit a blog-omba, akkor megérted, hogy én az 5%-nak írok. :)
süti beállítások módosítása