Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.05.31. 05:21 Fabius

Ennyien utálnak, Viktor?

Címkék: gazdaság fidesz eu orbán viktor kohéziós alap

Divatja van így a ciklusfelezőn valamiféle mérleget vonni az aktuális kormány eddigi teljesítményéről. Megmondom ahogy van, én nem terveztem ilyet. Minek? Ha kiteszem ezttáblázat fidesz.jpg

meg ezt:  

táblázat orbán.jpg

akkor is csak az derül ki, amit eddig is tudtunk: a teljesítményről beszélni alig lehet, és ezt a közvéleménykutatók adatai szerint már a választók is tudják. Kedves Vezetőnk vághatja a centit, mert ha valakinél Mesterházy Attila népszerűbbnek számít, az ettől nagyobb bajban már nem lehet. 

 Amiért mégis érdemes beszélni erről annak oka Viktor tegnapi győzelmi tánca a Királyi Tévén. Mert a látottak szerint ő nem ebben a valóságban él, és lehet nem is érzékeli, hogy az egy szál pöcsben előadott rituálé nem a Fidesz Szittyák Győzelmi Tánca, hanem valós koldusopera. És a Trubadúr segge kilógna a gatyából, ha meglenne még az a gatya.  orbán-selmeczi.jpg

Ha a koalíciós kényszerházasok között volna egy Horn Gábor, akkor a kohéziós alap felszabadítása mellé tűzött cetli láttán bizony lehűtené a beteget egy nem azt üzenték, baszod, hanem, hogy csináljad már mert tönkre mész! -szel. Valami hasonlót fejtegettek a jobboldal közgazdász ikonjai is, de ez a féleszű csak rángatja a köcsögdudát, hogy öt év múlva legyorsuljuk a németeket, és a tömegével elvándorolt fiatalok a röhejes túró rudi kampány helyett a pénz szagára jönnek haza azoktól a csóringerektől.

 No, ha valamiben akkor ebben egy tipegésnyit sem haladtunk előre a két év alatt. Végül is mi sokat nem vártunk azok után, hogy a válság közepén annyi volt a gazdasági elképzelése, hogy odament Barrózó Józsihoz és aszonta: idesecsém, mink mostan elkűggyük a hiányt olyan 7% környékére, illetve tudod mit, legyen inkább nyóc az a százalék, abból pár új stadion is kijön. Namitszósz, jól kitanátam? Mire kapott akkora sallert, hogy azóta is azt hiszi a fehérvári Bazilika Béla király harangja költözött a hallójáratába. De abban azért még én is bíztam egy ideig, hogy a kísérletezést csak felülírja az eredménytelenséget látva a valóság. Majd jönnek a jobboldal gazdasági szakemberei, akik suttyomban elmondják mit kéne tenni, és végre valahára majd irányba fordulunk és úgy teszünk, mintha mindig is erre akartunk volna menni. Mé', ha az IMF-fel ment, akkor menne mással is. 

 De nem. Chikán, Mellár, László Csaba és Bod Péter Ákos is hiába mondja a magáét lassan egy éve, Orbán fürdik a nem tudjuk minek a győzelmi mámorában, a gazdaság meg az utóbbi egy évet recesszióban töltötte. Normális helyeken az ilyen tanácsokat papírra vető fétis jobb kéz már levágva és kiszögelve kornyadozna az államkincstár ajtaján, mementónak, és kevésbé látnok, ám a gazdaságot közelről ismerő jómunkásemberek tennék végre amit kell. Helyette Egyenes Út nagyfőnök a sámándobbal a hóna alatt jár még mindig vitustáncot a gazdaság romjain. 

 Pedig, ha ránézne a fenti két táblázatra akkor talán világos lenne, számára hová vezet ez az egyenes út. A probléma annyi, két évig még mi is elkísérjük.

 

 

 

755 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr564556326

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pohárköszöntő 2012.05.31. 13:37:39

Az Orbán kormány első két évének tiszteletére Max Lamertől, az Elvarázsolt Kastély legújabb rovatában, az Agymelegítőben. Ha már nem bírja hideg fejjel elviselni a világot, de nem akar forró fejjel a falnak rohanni, ne hagyja ki ezt a páratlan lehetősé...

Trackback: Önfelszopás Fidesz módra. 2012.05.31. 05:46:34

Kedves Rózsa! Ezt durván beszoptátok.   Kis visszatekintés. A közoktatás pénzbe kerül. Most és mindörökké. Ámen.   Annak idején a mostani „koalíció” erősebb tagjának vezérének szájából hangzott el: csuhások, térdre, imáh...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kevesen lepődnek meg ezen az eredményen, legfeljebb ő maga!

A gond ezzel csak az, hogy pl. a coci vezérkar most elégedetten hátradől: ugye megmondtuk, hogy így lesz.
A megelégedettség pedig a politikában egyenlő a semmittevéssel!
és ez most vagy nem jó nekünk...

egy szintem van a szar...szuper
shakespeare-i mélység...tudod a Hamlet Dán királyfi amikor a Yorik koponyájával a kezében lenéz a sírba ahol a sírásó még tevékenykedik

és mongya:

régen vó't mosoly is de ma már csak a sírok néma éje

ez meg máshonnan:

pace pace orrenda pace la pace dei sepolchri
@felebarát: ja, pontosan. Tegnap, mikor olvastam a Tárki közvéleménykutatás eredményeit, egyrészt örültem, hogy a fidesz lejtmenetben van, másrészt rémülten láttam, hogy a szocik (meg a jobbik) jönnek fel, és az új választási tv miatt ugye 30%-kal is lehet 2/3 a parlamentben.
Szóval vagy a fidesznek, vagy a szociknak lesz 2/3-a, vagy! lehet még fokozni, a fidesz+jobbiknak lesz 2/3-a. Tehát szépen körbeértünk, és ugyanott leszünk, mint voltunk az I.vh elvesztése óta mindig:(((
Sehol egy VALÓDI jobbközép párt, mint mondjuk a Tusk pártja, és sehol egy VALÓDI liberális párt, mint a Palikoté.
Csak borzalmasabbnál, borzalmasabb, rémesnél rémesebb, a történelmi múltunk legocsmányabb jelenkori kitüremkedései ülnek a parlamentben, és közülük választhatunk:(((
a fidesnek egyelőre egy ellensége van csak: önmaga...

szerintem ideje hogy a szeretet a nép "orbántakaroggyal" is kifejezze...
@aritus: nem csoda, hogy 49% nem tud vagy nem akar választani.
lehet hogy Viktor keresztapa csak a köz(gép) gazdasági adatait és mérlegeit láttya...

mafiakormányzás... végülis ijjen értelemben sikeres nagyon
Nem igazán szivem csücske az lmp, de mégiscsak az egyetlen párt a mai magyar parlamentben, akik a demokratikus értékek, az emberi jogok, az állami túlhatalom korlátozásának következetes képviselői, ő rájuk is kevesebben szavaznának. És közben tör előre az ifjú sereg(ek), az mszp és a jobbik, brrr!
@felebarát: Sajnos a H&H nem párt. Pedig lenne egy biztos szavazójuk.
itt is rossz, rosszabb, még rosszabb opciók, a franc essen belé már
Liberalbolsevik propaganda, a tenyek meghamisitasa.

A majmok jutnak eszembe a reklambol, akik forditva nezik az eredmenyeket.
@Gecc: hallod már Budán is orditanak az emberek, sok majom :)
jelzős szerkezet nem kell, a hamisítás mértékétől függ a minősítés, nem a világnézettől, mint ahogy látjuk itt is, meg máshol is
@felebarát: fogalmam sincs, sőt azt se tudom, hogy mit keres Oszkó, akár hol is van:)), mert a wizzairből kiszállt.
@shinichi: ha a dk-t arra írtad, hogy ők még a másik, valódi demokratikus párt, ezzel sajnos vitába kell szállnom. Egyrészt nem tényezők, szinte biztos, hogy nem jutnak be a köv. parlamentbe, másrészt élén Gyurcsánnyal, aki, hogy eufemisztikusan fogalmazzak, nagyon elhasználódott figura. A dk, élén Gyurcsánnyal hiteltelen.
@felebarát: szegény Budai, megfosztódott a legütösebb érvétől, amit bárhol, bármikor előránthatott, mint a fénykardot: De mit keres Oszkó a wizzairbe?
Most már a filózofusokkal is befürdött, a gazdák se szeretik, mi lesz veled emberke?:))
@dr. Bubó: nem értek egyet. számtalan ellenséget szerzett a számos ellenlábasa mellé, a legnagyobb ellenfele pedig a valóság.
@aritus: az mint lázárral, elcsendesitik..
@aritus: az mint lázárral, elcsendesitik
@aritus: az MSZP mitől ifjú sereg?? :)
@aritus: és ebből a 49%-ból mennyi lehet a konzervatív jobbos érzelmű?? :)
@Gábriel angyal: és a jobbik, a legócskább, legavítabb ideológiájával? Hozzá képest az mszp is ifjúbb és korszerűbb.
Egyébként irónikus és átvitt értelemben utaltam a közismert szovjet csasztuska kezdő soraira.
@Gábriel angyal: ezzel most mit is akartál mondani?
Én csak annyit állítottam, ami az adatból bizton tudható, hogy 49% nem akar vagy nem tud választani.
Lehet, hogy a 49% mind kommunista vagy náci érzelmű, de ez nem valószínű. Inkább olyan politikai árva, mint ennek a blognak az írója és törzsközönsége. Ha engem kérdeznének, én is nem tudommal válaszolnék, mert nincs olyan párt ma Magyarországon, amire szavaznék. De se kommunista, se náci nem vagyok.
Ha a kettő közül valamelyik lennék, akkor lenne kire szavazni, sajnos. Náci és komcsi párt van. Az egyik bent ül a parlamentben, és a te pártod, a másik alig mérhető és tudtommal legalább 3 van, Thürmer és társai.
Ne felejtsetek el tartós élelmiszert felhalmozni! Igaz, akkor majd a kiskereskedelmi forgalom élénküléséről beszél majd ez a majom, de hát enni akkor is kell, ha nagy a baj.

Fabius: a szlovén választásokat egy pár hónappal a választások előtt alakult formáció nyerte. A Fidesz olyan instabil környezetet teremtett, hogy itt simán előfordulhat bármi. Sajnos rossz értelemben is.
@aritus: ideológiai vitába inkább ne menjünk bele.:)
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem a szocik lettek ennyivel népszerűbbek, hanem a fidesz lett ennyire népszerűtlen.

És ez még csak a félidő.
@aritus:
Szépen látszik, hogy az emberek legalább a felének tele van a töke az egész csürhével - mindegyik oldali politikus csürhével.
Az azért az egyik legszánalmasabb az ellenzéki pártokban, hogy a saját sikerükért semmit tenni nem képesek, csak a másik balfaszságából tudnak profitálni. Az külön érdekes, hogy ez a taktika mondjuk a választási kampányban édeskevés lesz, bár a narancsos bolsevik elvtársak amilyen kártékonyak...
Egyébként tegnap megint GYŐZTÜNK! Mármint a vezénypóni szerint. Siker, győzelem, kaczagány...
"Helyreállt a bizalom a magyar gazdaság iránt - így értékelte Orbán Viktor miniszterelnök az m1 Az Este című műsorában az Európai Bizottság szerdai döntését a magyar kohéziós pénzek felfüggesztésének feloldásáról. Arra a kérdésre, hogy szerinte Magyarország meddig képes IMF-védőháló nélkül megállni a saját lábán, azt felelte: bármeddig."
index.hu/belfold/2012/05/30/orban_barmeddig_kepesek_vagyunk_megallni_a_sajat_labunkon/

t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwnJWhFftgB85U1nZ25Q2QETNVkbnvN4a6WWh3Q66DFyv3VPH5RA
Azon kívül, hogy tök hülye a csóka, a végén ez a pöcsfej még ezt is felböfögte: "Magyarországnak kell még néhány év, öt-tíz év, és jobb ország lesz, jobb életet nyújtó, boldogabb ország lesz, mint azok, ahová most elmennek a fiatalok, és akkor vissza fognak jönni" - fejtette ki véleményét a sok fiatal által tervezett elvándorlással kapcsolatban."
Ezt a szar, mocskos komcsi dumát legalább 50 éve nyomják az elvtársak. Semmi újdonság, még mindig a KISZ titkár képző anyagából él meg I. Viktor, a minipóni.
Persze ennél a gumicsizmás tahónál már csak azok szánalmasabbak, akik napi szinten még mindig beszopják az agiprop dumát, Habony művek átlátszó szemetét. Igaz, kell is ez. Hisz ezáltal "Boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa." :D
@miva?: A Hungaristák biztos nem fognak a választások előtt néhány hónappal pártot alapítani, a jobbik meg marhára nem az csak mondják rájuk. :)

www.jovonk.info/2010/01/22/hungaria-vagy-kretenia
@aritus: sajnos így van. rémes társaságok vannak csak.(((
@miva?: pártok ???? MAFIÁ k...

miniszterelnök"választás" nem is lesz... KERESZTAPAVÁLASZTÁS....
@aritus: talál más játékot magának. csörgősipka fel a buksijára.
hirek.msn.mainap.hu/itthon/150-ezres-birsag-piszkos-utcanevtablaert-15592/

ne már az utcanév táblát nem a közterületnek kell felügyelni, ami kilóg a keritésen kivülre, az nem közterületesek dolga, a ház szám meg birtokon belül van, úgyhgy semmi köze hozzá?
annyira meglepődnénk ha a határontúliak zavarnák el :D
Én azért a DK-t nem írnám le teljesen. Lehet hogy Gyurcsány elhasználódott és sokak számára hite3ltelen, de ha Orbánnal összehasonlítom még mindig százszor különbnek tartom mint embert. A legnagyobb hibája, hogy amikor látta hogy az MSZP sem támogatja, nemcsak orbán támadja minden oldalról az elképzeléseit nem adta át mindjárt a kormányzást Bajnainak. Én Bajnait nagyon is értelmes embernek tartom és a mai választék közül a leghitelesebbnek. A cikk íróját pedig nagyon kedvelem. Sok mindenben egyetértek vele, ha nem is mindenben, de tiszteletben tartom mindenki véleményét.
@dr. Bubó: Ne félj, most már nem mernek új "békemenetet" szervezni, mert a biztosításához a TEK teljes állománya is kevés lenne, beleértve a takarítónőket és az udvarosokat is.
@kirsten: fleto keresztapa és orvbán keresztapa BUKOTT senkik...

plusz mesterházi keresztapa is... vona keresztapa is, siffer keresztapa is, hál isten...
@miva?: Ha ilyesmi itt is előfordulna, két napon belül hoznának egy törvényt, hogy a választásokon csak olyan párt indulhat, amelyik már legalább egy naptári évet működött...
@felebarát: viszont a lényeg, hogy a melegek vonulhatnak továbbra is az Andrássyn. :)
Még szerencse, h Viktorinogsz nem egy svájci bicska, ami mindenre alkalmas. Ha csak a fele eszközkészlete jól működne tényleg 20 évig nyöghetnénk őkelmét.
Így kicsinálja magát meg az "ideológiáját". Közben persze mindent lerohaszt, de ha nekünk Mohács (ez) kell, ahhoz h észre térjünk egyszer végre, hát legyen..
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): pedig kell a BÉKAmenet...

én nem teszek egy keresztülvaló szalmát sem...
maguk a fides zombirkák kell hogy elzavarják a dúcséjukat...

addig semmi értelme bármit tenni... míg van 800 ezer vadbarom...
majd ha ezek felkoncolták a saját vezérüket...
majd akkor segítek építeni országot...

nyilván ez várható is mert a fides szavazó nagyon buta-lusta... így őket érinti a LECSÚSZÁS is... viki a pánk nem ezt ígérte nekik... nem óriáscsúszdát...
@Gábriel angyal: és? akkor mi van? egy délután, ha nem tudsz róla észre sem veszed, a meleget a gárda zavarja, a gárdát a cigányok, a cigányokat a fehérek...szép kör nem
@kirsten: Gyurcsány elhasznált ember. Bajnai meg nekem necces.
@felebarát: kövi lépés, a kötelezően szabadon kirakandó cimeres ászló, a cimeres ökör vezényló stilizált képével :-)
természetesen legyek sem szarhatnak rája büntetlenül
@dr. Bubó: Bubó keresztapa meg itt agitál...
@tinca: Paks bizottságban is benne van, Kusza Aggyal, lehet ezért ment az agyára a taktikai atom? :-)
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: lenne atombombájuk a magyaroknak, azt itthon vetnék be...
ha jobban megfigyelem a dógot, akkor aszt látom, hogy akár van rajtam lila sapi, akár nincs, a csudálatos vezető szarik az egészre és vadul kommunikál. jobb helyeken mán rég elzavarták vóna a francba ezzel a dumával. svalbárdon pl. még labdába se rughatna.
@aritus: Semmi probléma, szavazz a Fideszre. Hogy Fabius szavaival éljek, elolvastad a programjukat, megnézted mit gondolnak a jogállamiságról, magántulajdonról, demokráciáról? Ezt kell összevetni többi lehetőséggel.
Az, hogy jelentéktelenek mit számít? Félsz hogy elvész a szavazatod? Mert akkor szintén nem sok lehetőséged van választani. Ha úgy érzed más nem arra szavazna amire te, akkor inkább te sem? Ezzel el is veszett a demokrácia.
Gyurcsány elhasználódása pedig egy frázis, fidesz-propaganda. Mitől használódott el? Attól hogy életében egyszer igazat mondott (ellentétben más politikusokkal, akik jellemzőn életükben egyszer sem tesznek ilyen disznóságot), mert sokan azért haragszanak rá. Vagy attól hogy nem volt elég erős megreformálni ostoba őskövületekből álló pártját? Ez utóbbi esetben ki a hülye? Az aki mindenáron a langyos szarban akar továbbra is tapicskolni, vagy aki nem tudta őket kihúzni a pöcegödörből?
Hihetetlen, hogy van aki úgy gondolja, hogy az MSZP egy mikronnal is hitelesebb entitás mint Gyurcsány. Még hihetetlenebb hogy sokan összevethetőnek tartják az ő disznóságaikat, hülyeségüket akár mennyiségileg, akár minőségileg azzal amit most a Fidesz csinál.
Nem vagyok Gyurcsány-fan, tőlem odaragasztószalagozhatnánk egy űrrakétához és kilőhetnénk, hogy vissza se essen soha. Nem érdekel az a bohóc. Megöregedett, megbolondult, vonuljon vissza, éljen kecskepásztorként valami nagyon távoli hegyen. De legyen már valaki aki előáll egy non-kádárista programmal, könyörgöm. Amíg nincs más, addig ő van. Kurva nagy pech.
@Penivaldes: Megint jól lejárattalak az egyetértésemmel?? ;)
@shinichi: mind az mszp-t, mind a belőle kiszakadt dkp.-t odakell ragasztani az űrrakétához, és kilőni. marhára elegem van abból, hogy ők az alternatíva.
@Penivaldes:

és ha lila sapit öltenek, akkor se?
@shinichi: Azért fletóka állítólagos őszinteségi rohamával kapcsolatban érdemes fölidézni Gyurcsány Ferenc elhíresült őszödi beszédét, de nem a gyakran elhangzott, közismert részeit, hanem azokat az elejtett mondatokat, amelyekről a lejátszott, összevágott elemekkel el kívánták terelni az emberek figyelmét.

Két részlet is érdekes ebből a szempontból: amikor a volt kormányfő arról beszél, hogy valójában 15-16 ember találja ki és dönti el mi történjen, valamint mikor azt mondja, van pár száz ember, amelyik akkor is a helyén marad, amikor a miniszterelnökök jönnek-mennek.

Ebben az esetben vélhetően a szocialisták háttérbázisára és kádereire gondolt, amit az egyszerűség kedvéért nevezhetünk „A csapatnak”, a Fidesz-féle „B csapat” alternatívájaként, de a gyakorlatban az A és B csapatok között a közös összefonódásokat is figyelembe véve nincs antagonisztikus ellentét, sőt, amikor nem a 'közönségnek játszanak', teljesen egylényegűnek, homogénnek tekinthetőek.

Az egyes személyek akár az A, akár a B csapatban játszanak, bekerülnek abba a belső, rossz kifejezéssel élve elitnek nevezhető körbe, amelyet már az országgyűlési választásokkal - a demokrácia egyetlen törvényes eszközével - leváltani nem lehet, mivel a választások során csak a képviselőket – katonákat – lehet cserélgetni.

Ennek a nyugati típusú politikai váltógazdaságnak legjobb példája az Amerikai Egyesült Államokban, vagyis a legnagyobb szabadkőműves mintaállamban valósult meg, és amelynek hazai gyakorlatba ültetésében Soros Györgynek és az általa finanszírozott 'projekteknek' elvitathatatlan szerepe van.

A két csoportos - A-B - változat természetesen a magyarországi szociokulturális igényeket is figyelembe vevő A-B-C-D résztvevős változattá is bővíthető, a rendszer rugalmassága ezt minden nehézség nélkül lehetővé teszi.
@Gábriel angyal: hagyguk má ezt a kamu ködösítést ez a téma kuka...

hogy melyik a keresztapa a jobb orvbán vagy a pápaitáncos?

mindkettő BÖRTÖN ! vagy halálbünti !

dehogy még közpénz közelében lehetnek ez nagyon nagy szégyen nekünk...
"orban: bármeddig képesek vagyunk megállni a saját lábunkon "

Mint az igazi hungarikum:
egylábon ácsorgó magyar gólya,
- a produkciót az IMF mosolyogva nézegeti a netkamerán keresztül.
@Penivaldes:

akkor marad a lila sapi. fej nélkül. rá lehet húzni a koronára, oszt hajrá!
nemzeti konzultáció:

Vannak akik a közpénzeket elsíboló politikusokat halállal büntetnék, hogy a büntetéssel se terheljék tovább a közkasszát, míg mások szerint elég lenne egy életfogytig börtönbüntetés.

Ön szerint?
@dr. Bubó: Szerintem ez marhára nem arról szólt, hogy melyik keresztapa a jobb de mindegy. :)

Inkább nézd ezt a képet és lazulj. :)

www.facebook.com/photo.php?fbid=319189531491620&set=a.176944259049482.43046.176877015722873&type=1&theater
@Silverhaar:
de aszt ugye tudod, hogy mér áll a gólya egy lábon?
@Silverhaar: "orban: bármeddig képesek vagyunk megállni a saját lábunkon "

csak az nem a lába amin áll, hanem az orra...
@hacsaturján:
A Te ismereteid szerint miért ?
hit gyülié lett a suli...
@Penivaldes: Rendben, vázold föl mit szeretnél, mik az elvárásaid.
-alkotmányosság?
-jogállam?
-arányos közteherviselés?
-fenntartható költségvetés, gazdaságpolitika?
-kiszámítható jogi háttér?
-magántulajdon tisztelete?
-korszerű oktatáspolitika?
-öngondoskodás ösztönzése?

Ki áll ehhez a legközelebb? És ki áll ettől fényévekre? Tök egyszerű választani.

Három lehetőséged van:

1.) Alapíts saját pártot, Szentek és Tiszta Kezek Pártja (SZÉTKP) néven.
2.) Szavazz a Fideszre.
3.) Szavazz az olajfára, ha egyáltalán lesz.

Amennyiben nem lesz képes elég ember rávenni magát a harmadik megoldásra, úgy előre megjósolom mi fog történni: A Jobbik kívülről (vagy belülről) meg fogja szavazni a Fidesz kormányprogramját. Mert nem legyen kétséged afelől, hogy Áder nekik ad először kormányalapítási megbízást. Mert valószínűleg ők lesznek a legnagyobb párt akkor is, ha nem szereznek többséget. Ideje nekiállni felkanalazni a kisebb kupac szart, vagy ihatjuk örökre a fostengert.
@Silverhaar:

szerintem azé, mer ha aszt az egy lábát is fölhúzná, akkor pont hanyatt esne.
@shinichi: Jobbá kéne tenni a jobbikot. :)
@Kijelölt Felelős: Én meglepődtem. Mesterházy a legnépszerűbb?:D Kúl, pedig igazán sótlan a többiekhez képest.:D De hogy még Viktornál is népszerűbb lesz. Szerintem, ha márciusban ezt mondod, akkor mindenki körberöhög.
@felebarát: ezt is köszönhetjük a kilóra megvett fityeszeseknek. :(
Off... legalább egy kis marhaság:

hircsarda.blog.hu/2012/05/30/roman_dzsanki_szivta_fel_nyiro_jozsef_hamvait?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_05_31&utm_campaign=index

"ROMÁN DZSANKI SZÍVTA FEL NYÍRŐ JÓZSEF HAMVAIT"

:DD

On...
Szóval ideje lenne a komplett politikai elitet arra a rakétára rákötözni és lehetőleg egy másik naprendszer irányába elküldeni... :)
@shinichi: én szivesen felkanalazom a kis kupac szart, majd beleöntöm a lefolyóba, és lehúzom. ez vonatkozik a fostengerre is. lefolyóba kerül az is. ezt követően megmosom a kezem szappanos vízzel.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Mesterházy egy sótlan alak. észre sem veszed az utcán. ha ő a népszerű, akkor én feladom a küzdelmet:))
@Penivaldes: Ne add fel te is a másik 49%-ban vagy. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Szerintem azért népszerűbb a Mesterházy, mert Ő a legjobban húzó magyar ló.
Könnyű Orbánnak a gyorsnaszáddal szelni a vizet, nem nagy teljesítmény.
Míg Mesterházynak egy pocsolyába ragadt szekeret kell(ene) kirángatni, amin túl sokan ülnek, és csak nézegetik, kibírja-e ez a ló, -vagy keressenek másikat.
@Gecc: Az a kép pont Kuszaszemről szólt.
@Gábriel angyal: ok, majd ezen a néven alapítunk egy pártot. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Lehetetlen, hogy Mesterházyval a cocik győzzenek. Szerintem egy tipikus csinovnyik, lehetetlen, hogy mint egy klasszikus vezető jelenjen meg, akár majd mind minielnök funkcionáljon. Erőtlen és képtelen szerintem nagyobb tömeg mozgósítására és befolyásolására. Nem sírok értük, megérdemlik a sorsukat. MAx. az a vicc, hogy nem bírnak tanulni a narancsbolsik média és marketing gépezetétől. Egy középfokú marketing képzettséggel szarrá lehetne dönteni a narancsbolsika.
Persze túl sokat ne nézzünk ki a másik bolsikból se.
Egy igazi, közép párt kéne, mindenféle hülye oldalsallangok és álruhák nélkül, a gazdaságra és az országért. Ez a sok ilyen-olyan ideológiától, mint az a felmérésekből is látszik, k.rvára elegük van az embereknek.
Orbán elvtárs mindig munkáról, teljesítményről prédikál, csak épp a saját háztáji Tárkija is azt mondja, hogy már a kutya se vevő az öntömjénező prédikációira.

De mi lenne, ha a teljesítménye alapján végrehajtana nála a birkaparlament egy egyszeri nagyarányú 70%os fizetéscsökkentést?

Hátha beszűrődne valami a bárányfelhős, rózsaszínű pihe-puha színes-szagos álomvilágába?
A könyvelője, Simicska elvtárs csak szólna.
Az pedig Orbán elvtársnál felér egy nekifutásból kiosztott seggberúgással!
@Gábriel angyal: Nem lenne ellenemre egy klasszikus, nyugati értelemben vett konzervatív párt színre lépése, de a Jobbik jelenleg nagyon nem az. Egy olyan párt gazdaságpolitikai programjától neked is, meg a Jobbik szavazók nagy részének is szétrobbanna a feje.
@Penivaldes: Ok, mi a pártod neve, számlaszáma, hova lehet küldeni a támogatást? Melyik logó mellé rakjuk az X-et? Link a programotokhoz? Jelöltek listája?
Mióta ilyen sokan örülnek az ország sikerének,
sokat javult az életszínvonal és a közmorál, - a házaink portájáról már csak a tyúkokat viszik el, - a fejét otthagyják.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Pont ezért meglepő Mesterházy népszerűsége. Annyira se hús se hal ember, ráadásul az mszp elnöke. Milyen a politikai felhozatal, ha egy ilyen nem karakteres fószer a legnépszerűbb pártvezető?:D
Hozom a kötelet, amivel rákötjük őket.:D
@shinichi: most megadnám a számlaszámom:)))) küldenétek a pénzt, én meg lógathatnám a lábam:))

a viccet félretéve nekem nincs pártom. épp ez a baj.
Érdekesek a szimpatizánsok megnyilatkozásai.

Szerintem nem sok örülni való van abban, hogy a narancs csúszott le a többihez.

Én akkor lennék hajlamos lelkesedni, ha a többi nőne fel a választáskori fidesz támogatottságához.

Gondolom, ellenzékiék elégedetten dőlnek hátra és kezdik betervezni a két év múlva becsorgó lé elköltését. Korai még kalkulálgatni.
index.hu/belfold/2012/05/31/eljarasi_hiba_miatt_visszakuldte_a_mediatorveny_modositasat_ader/

Látom magam előtt, amint majd a választásokon azzal érvelnek, micsoda fasza kis köztársasági elnököt tettek a régi helyére, hiszen hány törvényt vissza fog küldeni, eljárási hibára hivatkozva.
Azért a gonosz kisördög bennem csak megkérdezi halkan, hogy az eljárási hibás költségvetési törvényt vajon visszaküldte volna -e aláírás előtt. A kisangyal pedig azt mondja, hogy nem, mert az nem holmi közönséges médiatörvény...
Huuu ez hogy fog majd tetszeni Fabiusnak is. :)

"Matolcsy szerint tehát országunk számára kedvező a békés, amerikai világrenden alapuló korszak, bár azt hozzáteszi, hogy az euró ellen valutaháború folyik, amelyből Magyarországnak ki kell maradnia. Vagyis nem szabad belépnünk az eurózónába, ez pedig szerinte úgy lehetséges, hogyha sikerül elkerülnünk, hogy az Európai Unióból "Európai Birodalom" váljon. A miniszter fejtegetése szerint a birodalom rákényszerítene bennünket a belépésre.

Az EU birodalmi központosítása, tehát Brüsszel további megerősítése a gazdasági felemelkedéshez szükséges önrendelkezés elvételét jelentené a magyar államtól, ami nem érdekünk - írja cikkében a nemzetgazdasági miniszter, aki szerint vissza kell térni a "nemzetek Európája" gondolathoz.

A miniszter cikkében azt írja, hogy az EU központi megerősítése 2008 után nem járt sikerrel, az uniós rosszul kezeli az euróövezeti válságot, és nem képes megállítani Európa globális gazdasági súlyának gyors hanyatlását, úgy véli, az "Európai Birodalom" még a létrejötte előtt megbukott."

hvg.hu/gazdasag/20120531_matolcsy_heti_valasz
Vicces a nol.hu címlapja. Egyik hír: záródik az olló a fidesz és az mszp között. Rögtön utána: harc a viagra piacáért...:D:D
@aritus:

A JELENLEGI igen szar helyzetben azt mondom, még mindig, hogy szoci (MSZP) kétharmad kell 2014-ben.

KELL, hogy visszaállítsák:
- a demokratikus intézményrendszert (A VALÓDIT!)
- a jogbiztonságot
- jóvátegyék a külföldi pofaégést és elszigeteltséget.

Jelenleg az MSZP az egyetlenegy olyan párt, amelyik már bizonyította: ha kétharmaddal is választják meg, a hatalmát nem arra használja, hogy VISSZAéljen vele (legalább, és ez már nagy szó!).

(IGAZ ugyan, hogy élni se élt vele 94-ben, amikor pedig szintén megkapargathatta volna az inaktívak / nyugdíjasok / EÜ témát... de jelenleg olyan szarban vagyunk, hogy már ha a fenti hármat megcsinálnák, már jóval kijjebb lennénk a szarból.)

És ezeket nem azért írom, mert elvakult szoci vagy balos lennék, hanem ezek tények. Látom én azt is, hogy ugyanúgy nem voltak képesek normális gazdaságpolitikát csinálni, meg a fentiekhez hozzányúlni, de gyerekek... annyira szeretnék azon sírni, hogy jaj, a gazdaságpolitikánk...

... miközben ülök a jogbiztonságban, egy olyan országban, ami nincs elszigetelve (és röhög az egész világ a vezetőin), és működnek a demokratikus fékek és ellensúlyok.

Nem bíznék 2014-ben senki másban. Senki nem tud jönni, akármilyen ígérettel, hogy én elhiggyem neki, hogy ezeket megváltoztatja. Egyedül a szociknak, mert ők már megtették.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Kötelet... Drága az! :) Most vettem a hajók kikötéséhez pár métert, majdnem arany árban mérik!
A szerszámos táskámban van ragasztószalag. Meg kétoldalas ragasztó is. Ha leszakadnak róla, akkor meg pech... :))
@aritus:

... párszor kinyalja közben a Fidesz seggét, a Jobbikkal is kokettál, de tényleg igazad van, ők a szuperszentek.

(Csak épp kifordul tőlük a gyomrom, de nem gond...)
@shinichi:

Tényleg azt hiszi valaki az országban, hogy a Jobbik képes lenne valamire?

Ennyire elfelejtkezett mindenki az elmúttnyóccév Orbáni-Fideszes műsorairól?

Oszt mire is jutottak az elvtársak a csodavárással, a Kárpátok felcsúti Géniuszának zsenialitásával?

Kiderült, hogy Orbán elvtárs IMPOTENS, és tavaly november óta már csak a pártállami klientúrája zsebének megtömése és bebetonozása mozgatja.

Ugyanezt csinálná a Jobbik is.

Ezen az országon csak egy elitellenes forradalom segíthet.
Csak épp nem budi, hanem véres.
A nemzeti vagyon közel 50%a kevesebb mint 1000 ember kezében van.
Maguktól nem fognak lemondani róla, sőt, keveslik és még többet akarnak.
EZÉRT NEM JUT MÁSNAK, MÁR ZABÁLNIVALÓ SE!

Övék a valódi hatalom, Orbánt a birkaparlamentjét csak dróton rángatott bohócnak használják és legfeljebb löknek neki a tőlünk elvett javakból egy kis koncot.
Simicska és Nyerges kapott tőlük egy hitbizottmányt, cserébe kínai-afrikai szintűre fokozhatják a kizsákmányolást.

Amúgy egy jó cikk, egy kutatás, hogy mi mozgatja a gazdagokat:
"Aki gazdag, könnyebben csal
Sokan gondolják, hogy a pénz rombolja a személyiséget. Vajon a gazdagok valóban önző, mohó, kapzsi emberek, akik már hírből sem ismerik az együttérzést, a szánalmat? Ha ez igaz, vajon van rá tudományos magyarázat?"
nol.hu/lap/tudomany/20120530-aki_gazdag__konnyebben_csal
@Gábriel angyal: Akkor ezekszerint te is ezt a választ adtad volna?:D
Megint a németeket basztatjuk?! Ennyire bosszantja őket, hogy nekik megy a szekér. Amúgy látom magam előtt, ahogy a basáskodó európai birodalom a romló gazdasági mutatókkal rendelkező hülye magyarokat euróra kényszeríti... Hülye ez a fószer.
:))))))
Szép napot nektek manócskák:)
@aritus: A jobbik erősödése nem meglepő, vidéken már azért a pár filléres segélyért meg a harc roma és nem roma között, hála nekik. Az lmp és a dk meg szép visszajelzést kapott arról, hogy vélekednek a választók róluk. Az lmp semmit sem csinál, így nem is jut sehová.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Ha van egy párt akiben sohasem bíznék meg az az MSZP és különféle csökevényei. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Jól látod!

Szerintem a nyaloncsajtó is meg fogja támadni kÁder Janit, hogy gonosz Gyurcsányista szoclib, és Ő A PÁRT ELLENZÉKE.

Navracsics ugyanezt a műsort játssza el a Kúrelós Darákkal.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Bedobom a közösbe a pillanatragasztómat és a papírragasztómat. Ártani nem árthat.:D
@Penivaldes: :D Végül is mindkettő öregecske, impotens pasikból állnak. Így érthető a második cikk.
@Gábriel angyal: Én meg a jobbikra nem bíznék egy csésze kakaót. A végén még kiöntenék, mert nem fehér...
nol.hu/archivum/brutalis_visszaeses_a_beruhazasoknal

Mert a hüjjje németek beruháznak. Mit tudják ők azt, hogy unortodixiában ez recesszióhoz vezet.

Mi nem beruházunk, úgyhogy növekedésnek indulunk, mint állat, akárki meglásssa.
ne is csatlakozzunk az Euró övezethez !

bár nem hiszem hogy aktuális lenne a kérdés, nincs választásunk...
@Putyilov gyári melós: Á, a sajtójuk majd veri a mellét, hogy micsoda demokrata a fidesz, mert lám, igenis tökös köztársasági elnököt szereztek, és nem igaz, hogy ez is mindent aláír olvasás nélkül.
De egyetlen kérdés még ott motoszkál bennem. Hogy vajon mit felejtettek le, ami miatt most visszaküldi.
@Habakuk999: erre mondaná egy "tökös" ellenzék, hogy

ha kormányváltással hiteles kormányunk lenne, azonnal erősödne a forint és elindulnának a beruházások...
Ott van alul: tahótlanitok.
Ennek szinonímája: Orbántalanítok.

Ez egy barom, méltó párja Slicc Plaginak aki szintén szórta a fasságokat.

5 kulcsos ÁFa.
Mé nem 10?

A sávos szja tette tönkre a gazdaságot!
Fogjatok le!
Ez a balfasz nem normális!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Ha ismered Fideszék észjárását, akkor tudhatod.
Valszeg van benne 1 azaz 1 darab vessző hiba.

A titkárnő kap egy irgumburgumot(plussz egy kéthetes fizetett nyaralást, hogy meg ne sértődjön). A PÁRT belenyom valami extra módosítót, ha már visszakapták és Jani házhoz megy aláírásra.

"A miniszterelnök úrral beszélek pontosan a járandóságomról. Tudom, hogy néhányan mondják, még a fizetésemről is, mindenről mondjak le. Nem tudok hirtelen mindenről lemondani. Ami jár az jár, ami nem jár, az nem jár – nyilatkozta akkor."
index.hu/belfold/2012/05/30/schmitt_allami_villat_igenyelt_maganak/
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Annak azért örülnék ha a szocik meg narancsék eddig csak egy kakaókiöntésnyit ártottak volna az országnak. Bájos, hogy ők baszták szét az országot de azért a jobbiktól kell rettegni. :)

Tartok tőle, hogy sokan már csak bosszúból is rájuk fognak szavazni.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
Háááát... nagyon nem értek egyet veled! :))
A coci vízfej még mindig él, a Puch féle polip ott ül mögött, a pártstruktúra csak arra vár, pl. Kovács elvtárs és hasonlókkal, hogy ilyen indokokra alapozva vissztérhessen és újra indítsa a töketlenkedés és bénázás kurzusát.
Meg lehet nézni a Gy.F. alatti kormányzásban lévő tendenciákat, lopásokat, tesze-toszaságot.
Impotensek voltak. A viktori ellenzék pedig sikeresen fúrta és gátolta még a jó ötleteket (azért annyi nem volt!) és mozgósította ellenük a zembereket.

A JELENLEGI igen szar helyzetben azt mondom, még mindig, hogy szoci (MSZP) kétharmad kell 2014-ben.

Igen, kell:
"- a demokratikus intézményrendszert (A VALÓDIT!)
- a jogbiztonságot
- jóvátegyék a külföldi pofaégést és elszigeteltséget."

A cocik képtelenek szerintem erre a feladatra, a sok kiéhezett tolvajuk csak az újabb pénzesőt látná.
Ha pedig rendelkezik olyan gárdával, akik képesek az ország rendbetételére, mind gazdasági, mind jogi, erkölcsi megújítására, akkor tessék letenni ezt a programot, idetolni az orrunk alá és akkor erre hivatkozni, hogy igen, itt van, ezt tennénk mi, szavazzatok ránk. Nem általánosságban nyomni a bullshitet, azt már láttuk ezektől is... :))
Van ilyen? Nincs! Akkor meg miről is beszélünk? :(

(IGAZ ugyan, hogy élni se élt vele 94-ben, amikor pedig szintén megkapargathatta volna az inaktívak / nyugdíjasok / EÜ témát... de jelenleg olyan szarban vagyunk, hogy már ha a fenti hármat megcsinálnák, már jóval kijjebb lennénk a szarból.)

Max. Bajnainak lehetne esélye, de egyenlőre nem látjuk még azt sem...
@Putyilov gyári melós:
"Ezen az országon csak egy elitellenes forradalom segíthet."

Jó reggelt. Két éve megy a "kizsákmányoló, karvalykapitalista elit" elleni forradalom. Pontosan ugyanazt produkálta mint az összes bolsevik jellegű forradalom a történelemben. Kaptunk egy még erőszakosabb, mindenhez hülye elitet, akik agyonb@szták a gazdaságot, akik belemásznak az ember magánszférájába, szabadságába is. Hagyjuk már ezt a proletárdiktatúrás marhaságot. Mindig ugyanaz a vége. Mindig. Tanulmányozzátok már egy kicsit a XX. század történelmét. Minden kollektivista, bolsevista, szocialista táradalom széjjelrohadt. Csak a demokrácia, a kapitalizmus hoz prosperitást. Mikor fog az én hazám úgy "hanyatlani" mind Dánia, Németország? Mert a Kambodzsai, Észak Koreai, Szovjet jellegű "diadalból" és "fellendülésből" kurvára elegem van már.

Egyébként nem gondolom, hogy a Jobbik bármit meg tudna oldani. Attól még, hogy egy bolsi cigányozik, meg zsidózik tehetetlenségében, attól még bolsi.
@citromfiu:

Nem ő a fő baj, hanem az őt futtató totálisan elborult agyú Orbán.
Ez a hülye csak azt teszi, amivel megbízta a Gazda, szolgál, csahol, túlliheg, fényez.

Ja, amúgy én azon röhögök, hogy bemosott a napokban egy nagyot a Vargának azzal, hogy kvázi benyögte, hogy nem is akarnak IMF megállapodást.
Még ki se volt nevezve a kis hülye és máris helyre tette a Szent Jobb.
A Baloghot legalább személyesen Orbán alázta meg az első héten, hogy csak Macskajancsinak van felvéve, Vargához elég volt a segédje.
Én egyetlen mondatot hallottam a műsorból, egy véletlen odakapcsolás nyomán, hogy cél továbbra is a teljes foglalkoztatottság, hogy mindenki tudjon dolgozni, aki akar. Ehhez igazából kommentár sem kell, kb. annyi a realitása, mint hogy még a idén felrúgok egy labdát a holdig. A legfejlettebb országokban is probléma a munkanélküliség, majd pont mi oldjuk meg mi? Mindez persze nem volna probléma, ha az ilyen műsorok előtt bejátszanák a Tv Macit, mert akkor helyén kezelné az ember a mondanivalójukat.
"A JELENLEGI igen szar helyzetben azt mondom, még mindig, hogy szoci (MSZP) kétharmad kell 2014-ben."

Bakker lehagytam azt a kurva idézőjelet... Azért ne!
Helyesen: "hogy szoci (MSZP) kétharmad NEM kell..."
@garrett27: azért a LEGNAGYOBB HAZUGSÁG, az messze nyilvánvalóan hogy

5 év múlva lehagyjuk és jobb lét lesz mint Németországban...

mongyuk remélem orvbán jobblétre (szenderül) jut még akár hamarabb is

a farok megelőzi a kutyát ? hm eséjes... ha tolat pl.
@Gábriel angyal: Szocik és narancsék is kiöntötték a tejet és a kakaót, de azért mert hülyék, és nem a színe miatt. Az azért nagy különbség.
@Putyilov gyári melós: De mari néninek és pista bának bivalybasznádon tökéletesen megfelel majd, és továbbra is mondhatják, rendes fiúk ezek és nem komenisták...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Félsz, hogy valóra válik?:P
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Nekem tökéletesen tetszik a barna kakaó is de nem azért mert kedveltem az SA-t. :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Bizonyítottak! Ha egyszer belelépek a szarba, legközelebb kikerülném...
Egyébként nagyfokú naivság azt hinni, hogy lesz még egyszer 2/3 bárkinek. Ezt ez egyet nem akarja majd senki. Amíg nagykoalíció nem lesz az ország érdekében, addig marad a ""brezsnyevi egyhelyben topogás". :(
Nesztek vazze. Ismét egy "értelmes" és "fontos" beruházás. :((

Lázár és Orbán együtt „krampácsolja” az első vonatvillamos-pályát

„Van itt néhány beruházás, ami meg fog valósulni, akármilyen nehéz is lesz az országban a helyzet” – ígérte meg a Szeged és Hódmezővásárhely közötti városközi villamos megépítését Orbán Viktor múlt pénteken, miután a város képviselő-testületétől teátrálisan „kikérte” a miniszterelnökségi államtitkárnak kiszemelt vásárhelyi polgármestert. Bár ezzel a gesztussal a vonatvillamos ugyanabba a kirakatba került, amelyikben például a kormányfői hobbi miatt a fontossági lista élére ugrott debreceni stadionprojekt is pompázik, a két közlekedési mód összeházasítása valóban előremutató megoldás.

hvg.hu/hvgfriss/2012.22/201222_a_hodmezovasarhelyi_villamos_kotott_palya_a
@shinichi:

Ne a műsort nézd, hanem a forgatókönyvíró röhögését.

Hol látsz te itt valódi elitellenes forradalmat?
Semmi sem történik, csak bevettek maguk közé egy két kisstílű szélhámost.
Ráadásul ezt se most kezdték el.
Simicska és Nyerges nem a semmiből bukkant elő, az első milliárdokhoz a szocik juttatták őket.

Az ország nemzeti vagyonának közel 50% 1000nél is kevesebb ember kezében van.
Ezt cáfold meg!
Ha tudod!
Aztán ha rájössz hogy nem tudod, akkor gondolkozz el azon, hogy hogyan jutottak hozzá.
ÁLLAMI ÚJRAELOSZTÁSBÓL!

Aztán nézd meg, hogy mit képzelnek magukról.
Mind azt hiszi, hogy szuperokos, szupretehetséges, Isten kiválasztottja és azért lett a vagyon cirka 20 év alatt.
Mi 9 millió kis szarjancsi meg mind lusták és élhetetlenek vagyunk, nem akarunk dolgozni, képtelenek vagyunk az ő példájukat követni.

Naponta megkapja ezt a pofájába 9 millió ember! Te is.

Az alapvető baj az, hogy ezek az emberek túl könnyen jutottak vagyonhoz. Fingjuk nincs arról, hogy mi az hogy küzdeni, SOHA NEM HALLOTTAK ARRÓL A NÉMET MONDÁSRÓL, HOGY A VAGYON FELELŐSSÉGGEL JÁR!
Az USAban, Németországban generációk kellettek ahhoz, amit ők 20 év alatt megszereztek, és kevés nekik, mert ők már a német, amerikai dollármilliárdosokhoz szeretnének tartozni, azokhoz, akiknek 2-300 év kellett a vagyonhoz.

1989 előtt MINDEGYIKNEK KILÓGOTT A SEGGE A GATYÁBÓL, aztán hirtelen Főistenek lettek, bennünket meg életképtelennek minősítve dobálnak le a Taigetoszról!
@Putyilov gyári melós: a

LÁZárMÉRŐ ről beszélsz... ami megmutattya hogy ki mennyit ér... milliérdok vannak a skáláján...

ki menynit lopott annyit is ér...
@dr. Bubó:

Ő kispályás, most nyalná fel magát a nagyfiúkhoz, csak tavaly ünnepelte azt, hogy megvan a második milliárdja.

Én a Csányikról, Demjánokról, Szélesekről beszélek, no meg olyanokról, akikről nem is nagyon hall az ember, mert okosabbak náluk és nem reklámozzák magukat.

Az oktatási rendszer pont úgy lett átalakítva, ahogy Demján évek óta követeli.
Az örökösödési adó eltörlését, szinte szó szerint Demján diktálta.
Mindegyik törvénynek megvan a diktálója: Miszter 100 milliárd feletti vagyon.
@Putyilov gyári melós:
"Hol látsz te itt valódi elitellenes forradalmat?"

Sehol. Nem volt ilyen soha a világon sehol. Ez a nagy trükk. Csak a gengsztereket váltogatjuk. A probléma az, hogy a "nemzeti" és/vagy "népi" gengszterek azt is meg akarják szabni hány gyereket kell csinálni, és utána azokat kötelező jelleggel melyik egyház papjával kell s3ggbedugatn1 színvonalas oktatás helyett.
Az igaz, hogy a tőke felhalmozásához normál esetben generációk munkája szükséges. Az is igaz, hogy ezek 20 év alatt harácsolták össze a sajátjukat. De ne az legyen már az Ő büntetésük, hogy 20 évente államosítja valaki az ÉN megtakarításaimat. Így nem jön össze soha a három-négy generációnyi vagyon. Ha állandó forradalmat, meg proletárdiktatúrát csinálunk magunknak, állandóan csórók leszünk, mint a proletárok.
@Gábriel angyal:
Akkor ehhez a műsorhoz rendelt a MÁV 1000 munkavédelmi szalmakalapot :O)))
Engedjetek meg, hogy a poszt elejere hivatkozva, es korabbi dolgokra visszautalva egy kicsit hosszadalmasabban irjak, bar aki, olvasgat engem az talan nem lepodik meg nagyon.

Ugy cirka hete volt egy vita, ahol sokakkal szemben (plusz valaki tamogatasaval) amellett erveltem, hogy a demokratikus ellenzek leheto legtobb szavazoja - legyen az LMP-s, 4K!-s, vagy mittudomen.. - fogadja el az MSZP-vel valo, a '14-es valasztasra torteno kiegyezesnek, akar koalicio kotesnek szuksegszeruseget, illetve szerintem elkerulhetetlenseget.

Akkor sokat kaptam a fejemre, pedig csak racionalisan mertem fel a helyzetet.

Nos azota kijott a Fabius altal is linkelt kutatas, ami alapvetoen valtoztat a helyzeten. Ami bizonyitja, hogy az elet a legnagyobb rendezo.

Feljebb egy hozzaszolasban aritus mar szoci 2/3-ot is el tud kepzelni, de azert szerintem az meg messze van.

Lassuk mi is a helyzet:

Mar maga az index cikk cime is felemas, hiszen azt elhallgatja, hogy habar valoban a Fidesz 1 honap alatt esett 7%-ot, akozben a szocik szereztek 6%-ot. Ugyanez, ha tendenciat nezunk, akkor az elmult 2 honapban -13% illetve +10% !!!
vagyis itt finoman elhallgatasra kerul, hogy az MSZP igenis szerzett plusz szavazokat.

(Itt csak nehany dolgot emlitenek:
En nem hiszem el ezt a nagy es parhuzamos valtozast, ezert kivancsi is vagyok mas cegeknel a hasonlo tendencia nagysagrendjere.
Szerintem a Fidesz foldugye nem tud ennyit rontani rajtuk, plane nem javitani majd' ugyanannyit az MSZP-n.
Lehetne vekengeni, hogy ezek a szazalek ertekek is valtozo nominalis erteket kepviselnek, hiszen maga az alap - a magukat biztosra mondok aranya - is csokkent, de azert ettol tekintsunk el.
Vegul pedig szerintem a biztos partvalasztokat kellene nezni, es nem az osszlakossagra nezve vettet.)

Az oka, hogy ezt a temat most ujra felvetem, az hogy tezisem valtozason ment keresztul:

Az LMP-nek mar maganak is elemi erdeke lenne, hogy kiegyezzenek, es mihamarabb elkezdjenek egy – az esetleges koalicios kormanyzas idejere szolo - minimalis elvekrol valo vitat, targyalast.

A kutatasi “adatok” azt mutatjak, hogy az MSZP – ugy hogy gyakorlatilag vegig semittette az elmult 2 evet, akarcsak az utobbi 2 honapot – erdemi novekedest tudott elkonyvelni. Mikozben a szerintem is legagilisebb, legaktivabb LMP – hibahataron belul – nott 1%-ot, meg 2 honap alatt is “csak” 3%-ot.

Aki ismeri az amerikai elovalasztasi rendszert, az tudja, hogy van ott egy nagyon fontos fogalom, ami ha direktben nem is, de lefordithato a mai magyar helyzetre. Ott minden jelolt-jelolt igyekszik maximalisan kihasznalni ezt a dolgot, ennek IS koszonhetoen az USA-ban bo fel ev alatt 6 !!! republikanus favorit volt.

Ez a fogalom a MOMENTUM.

Vagyis szavazok jelentos retege szavazna, az eppen lenduletben levo jeloltre, vagy partra. Az mar csak a hazai helyzet faramucisaga, hogy eppen a tehetetlen, es lathatoan erdektelen MSZP vett (kapott) lenduletet. Az egyszeri szavazo pedig ha mar annyit hall, hogy a ket nagy part egalban van, hajlamos maris az MSZP kormanyvaltasara gondolni, vagyis jo eselye van az MSZP-nek a kovetkezo honapokban tovabbi szavazok szerzesere.
(Azt persze kevesen gondokjak vegig, hogy meg egy minimalis (akar 5%-os) MSZP vezetes mellett is a Fidesz nyerne.)

Vagyis jelen helyzetben ugy gondolom, az LMP-nek maganak kellene a kozeledest eroltetnie. Ezzel azt az oldalat is felmutathatna, hogy hajlando targyalasokra, kompromisszumokra az orszag erdekeben. Mert igy csak az SZDSZ-es kep alakul ki az emberben, hog ok a kicsik mindenkinel mindent jobban tudnak. Senkivel, semmilyen temaban nem hajlandoak targyalni, egyezkedni. Marpedig ha az orszag jovoje nem eleg fontos, akkor mi az?
Masreszt egy ilyen targyalast addig huznak, amig akarnak, mikozben fontos tematizalasi potencialt szereznenek. Vagyis idorol idore - a koalicios targyalok - apropojan olyan temakat dobhatnanak be a koztudatba, amik valoban fontosak. Es a Nyiro, vagy eppen Lazar kikeresenek ugyehez hasonlokkal nyilvan tovabbra is probalkozik majd a Fidesz, az LMP is erdemi ugyeket vethetne fel, illetve targyalhatna ki nyilvanossag elott a velemenyet. Ebben a tekintetben tehat az egesz folyamatot hasonlithatnank az amerikai elovalasztashoz.
Harmadreszt pedig kulfoldon (EU parlament es szervek)is komoly reputaciot szerezhetnenek az elozoleg felvetett 2 okbol kifolyolag.

Amennyiben a tendenciak valtozatlanok maradnak, elofordulhat, hogy az LMP tul keson kap eszbe. Ezzel pedig beragadhat egy kis (kozep?) parti letbe.
@Putyilov gyári melós: Basszus tényleg. Köszi, hogy összeraktad a puzzle darabjait. :)
@shinichi:

Te kinézed ezekből a mentálisan sérült vagyonosokból, hogy megszavaztatnak maguk ellen a birkaparlamentjükkel egy vagyonadót?
Vagy azt, hogy önként és dalolva lemondjanak arról, hogy kevesebbet kapjanak az ÁLLAMI ÚJRAELOSZTÁSBÓL, mert mások ebbe beledöglenek?

Ez nem fog menni békés módon.

Nyugaton is kényszer hatása alatt jött létre a jóléti állam, a vagyonosok lemondtak a profit egy részéről, csakhogy ne csináljanak a zEmberek forradalmat!
Fostak a kommunizmustól, fostak a Szovjetúniótól.
Nem akartak mindent elveszíteni, hát élhetőbb világot teremtettek.
@dr. Bubó: Az ellenzék most pezsgőzik, ünnepli, hogy Orbán megcsinálta!
Ő is ugyanolyan utált, mint a többi.
Szánalmas bagázs mind egytől egyig.

Más:
Mai napon izzanak a telefonjaim, ma van az élelmiszerlánc felügyeleti díj bevallásának határideje, sokan érdeklődnek, ez tényleg nem vicc, hogyan lehet megvétózni, hogyan kell Brüsszelbe menni?

A legfinomabb és a kormánnyal leglojálisabb vélemény a következő, a többi ettől radikálisabb:

"Ha megyek az utcán és találkozom egy fideszessel, szembeköpöm".

Ez a díj nagyobbat fog pukkanni, mint a földbérletek, ha csak nem változtatják meg.
@Putyilov gyári melós:
"Az oktatási rendszer pont úgy lett átalakítva, ahogy Demján évek óta követeli.
Az örökösödési adó eltörlését, szinte szó szerint Demján diktálta."

Nem ertek egyet.
Erre szoktam hebe-hoba leirni, hogy ezt csak mondatjak Demjannal. Ugyanis nem neki van erre egeto szuksege.

Korabban epitgetett, de ott is a troger munkas X-edik alvallalkozo volt, vagyis elsodlegesen nem Demjant erintette a munkas "tul" nagy fizetese. Maximum nagyobb arajanlatott adtak, kisebb mozgasteret adtak a valodi kivitelezonek...
Ezert is probal mostanaban bankolni, mert ebben van viszonylag jo penz ugy, hogy nem kell a paraszttal, vagy eppen prolival (agazattol fuggoen) veszodnie.
Azert vannak paran, ha nem is sokan, akik probalnak gyartani, termelni...
Amennyire latom Demjan nem tipikusan ez a fajta.

Nem tudom Demjan utan hanyan orokolnenek.
Ez a dontes masnak sem jott rosszul am...
@Putyilov gyári melós:
"Fostak a kommunizmustól, fostak a Szovjetúniótól."

Pontosan, ahogy irod.
A rendszervaltassal aztan huss mind vitte a munkat olcsobb rabszolgat nyujto telephelyekre, es akkor mar az otthoni emberek nem is szamitottak. Ez lett az USA es NY-Europa veszte.
(Ork bán) "Közölte, ma körülbelül 3 millió 750 ezer ember dolgozik és adózik, míg amikor a kormányzást átvette, 2 millió 600 ezren fizettek adót. A folyamat Orbán Viktor szerint jól halad, de még több értékteremtő munka kell."
@Putyilov gyári melós:

Ugy tunik egy kommentem eltunt, ha duplan megy bocsi...

"Nyugaton is kényszer hatása alatt jött létre a jóléti állam, a vagyonosok lemondtak a profit egy részéről, csakhogy ne csináljanak a zEmberek forradalmat!
Fostak a kommunizmustól, fostak a Szovjetúniótól.
Nem akartak mindent elveszíteni, hát élhetőbb világot teremtettek."

Pontosan. A '90-es evektol aztan vittek is a munkat olcsobb helyekre, az otthoniak meg mar egyaltalan nem szamitottak.
Ez lett az USA es NY-Europa veszte.
@simple observer 1.0:
Papaaaam! Most meg csodalatos modon elokerult.
@simple observer 1.0: Mókás, hogy a jobbikról egy szót sem írtál a terjedelmes elemzésedben. :)
@Habakuk999: Nekem úgy tűník meghosszabbították.

"A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) június 30-ig - mulasztási bírság kivetése nélkül - elfogadja az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallásokat, illetve ugyanezen időpontig lehetőséget biztosít a már beküldött adatok módosítására is - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) kedden az MTI-vel."

www.napi.hu/magyar_gazdasag/meghosszabbitottak_az_elelmiszerlanc-felugyeleti_dij_bevallasanak_hataridejet.520736.html
LOL, ezt a grafikont tegnap be akartam linkelni! :DDD Szépen leküzdötte magát a Focista...

Más:
Vicsápi Bugyi Natália pozsonyvezekényi (Vozokany) nyomdatulajdonos lett az év nője Szlovákiában. (Index)

Istenem, Hrabal, Menzel, hol vagytok, amikor Európának szüksége lenne rátok??? :D
@simple observer 1.0: Teoretice igazad van. Akkor nincs csak igazad, ha egyszer végre kiderül, hogy minden pártunk pártállami, egy ideje többpártállami "kreálmány". A most szigorított választójogi törvény, a jelölés egyre antidemokratikusabb volta mind arra utal, a demokráciánk csak látszat. Ezt érzi, tudja, látja már egy éve minden második magyar választókorú.

Árulkodó eltolcsy Eu ellenessége, a kormányzati agitPRopaganda "Eu válságozása". Ezzel szemben a tények. Eu a világ legnagyobb gazdasága, 2. legnagyobb lakossági megtakarítással rendelkező régiója, 1. földgáz importőre, ...

www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ee.html

Ahogy valaki találóan fogalmazott, de szeretnék én is pl. egy "dániai szintű válságban" élni.

Hogy eddigi szabadon? választott kurmányaink nem minket szolgáltak, az már tisztán látszik. Eu ellenesség Eu érdeke? Nem.

Az oroszoknak és az amiknek viszont lehet az érdeke.

Szojvet megszállásunk nyomorult állami és önkormányzati struktúráit tovább éltetik a minden oldali eftársak, újabban a kistérség és a régió mellé a járást is visszahozzák. A megszálló szojvet eftársak helyébe megkaptuk a kollaboráns "politikai elit"-ünket.

www.origo.hu/gazdasag/20120531-moszkvai-fantomplazat-finanszirozott-az-eximbank.html

A gazdaságban megy a szabad rablás, a komisszárokból kictitkárokból oligarchák lettek.

A rabláson túl már csak a romboláshoz értenek az eftársak.

holvoltal.postr.hu/notuntetes-a-vizlepcso-ellen-ott-voltal

Rombolják a népképviseletbe, a magyarságba, a polgárságba, a szolidaritásba, a nevelés-tanítás-oktatás fontosságába vetett hitünket. Rombolják egészségünket, és folyamatosan butítanak minket.

Ez a "mi elitünk". A leváltásukhoz annak az 50%-nak, aki nem tudja, nem megy el, nem válaszol, el kell mennie szavazni. És mindre szavazni! Vagy graffittivel szavazni. Mindenkinek vérmérsékletére van bízva ez a jelentős döntés.

Politikus és sajtómunkás eftársak! Elég volt. Ugyan menjetek már! El a közéletből! Keressetek megélhetést valódi gazdáitoknál.

Ja? És a távozás előtt a portán kéretik leadni az elsíbolt lét!
@simple observer 1.0: Te ebbe nem esel bele??

"Mentesül a felügyeleti díj bevallása és megfizetése alól az a kistermelő, akinek személyi jövedelemadó-köteles éves jövedelme nem haladja meg a 8 millió forintot."

Egyébként milyen területen tevékenykedsz?
@dr. Bubó: Hát azért arra kiváncsi lennék, honnan tett szert 1 millió munkavállalóra fél év alatt, kb, mikor a ksh szerint pont ennyivel voltak kevesebben...
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/gyor/let/let21111.pdf
Ez a legfrissebb amit találtam.:D
@Gábriel angyal: Ez egy vicc.

Ma reggel nem kis cég vezetője, kb 50 milliárdos -lehet-, csodálkozott, hogy ez meg mi a lófasz?

Visszamenőleges, igazságtalan pénzrablás.

És mindenkit érint, hasonlóan az áfa emeléshez.

Kivéve a napfény evőket, bár Matolcsy zsenialitását figyelembe véve előbb utóbb napsütés adónk is lesz.
Az is fogyasztás típusú.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": senkit nem érdekel a valóság...

teljesen nyilvánvalóan hazudik...

érzi a buktát... már nem is probál ember módjára viselkedni...
@dr. Bubó: Te nem is értékeled a kirobbanóan sikeres gazdaságpolitikát, ami 7 hónap alatt megteremtette azt az egymilliós munkahelyet, amit elvileg több év alatt akarta megtenni?! Ejnye, azt a hitetlen mindenedet!:D:D:D:D
@rdos: Az EU akkor lenne erős és prosperáló ha nem a vízfejű bürokratikus eu egyesült államok felé haladna. Ez kezd most egyébként összeomlani. Tetszik vagy nem meg kéne keresni a normális önellátás módjait és korrekt szövetségesek felé sem ártana nézni.
@simple observer 1.0:

Na most ezzel nem egyet érteni kell, hanem utánanézni a Demján által pénzelt neoliberális Reformszövetség téziseinek, programjainak.

Amúgy Demján konkrétan soha nem épített semmit, hiába hívja magát "egyszeri építőmunkásnak". Általában csak állami csöcsre kapcsolt projekteket indított. Még az elhíresült kereskedelmi beruházásai java részénél is megtalálható az állami csöcs.
A West Endet pl. Peter Munk a fillérekért megkapott Expo telkekért és a később odahelyezett Nemzeti Színházért, MÜPAért és az ez által megemelkedő ingatlanárakért cserébe építette.

"Nem tudom Demjan utan hanyan orokolnenek.
Ez a dontes masnak sem jott rosszul am..."
Nem biza, konkrétan Orbán Viktor is épp akkor lett egy milliárdos vagyon örököse.
@Gábriel angyal:
"Mókás, hogy a jobbikról egy szót sem írtál a terjedelmes elemzésedben. :)"

Ertem a viccet. Ha nem lenne smiley, akkor is annak vettem volna.
De azert bitos, ami ziher le is irtam, hogy a demokratikus ellenzekrol irtam...
@Gábriel angyal: Ezt tőlem kérdezed?
Nem, nem esem bele nekem ez a díj 10 millió forint befizetési kötelezettséget jelent.

Visszamenőlegesen, úgy, hogy semmit nem tudok átterhelni belőle. Mert ugye majdnem másfél évvel ezelőtti szerződések és szállítások alapján kell most bevallani.
@Habakuk999: Figyu. Röviden le tudod írni mi a fő gond vele szerinted? Ahogy én látom arra hivatkoznak, hogy az élelmiszerlánc-felügyeleti díj célja, hogy az élelmiszerlánc szereplői között arányosabb legyen a teherviselés.

"A fennálló rendszerben van olyan szektor (pl. a kereskedelem), amely – miközben a hatóság jelentős erőforrásait köti le – , nem járul hozzá az ellenőrzés költségeihez. Más szereplőkre viszont aránytalanul nagy teher nehezedik (pl. a hússzektorra, a vágóhidakra).

A Vidékfejlesztési Minisztérium felülvizsgálja a jelenlegi élelmiszerlánc-felügyelet igazgatási, szolgáltatási díjait, ennek következtében kevesebb díjtétel lesz, és egyes területeken csökkennek a díjak. Összességében a vállalkozások terhei tehát nem növekednek."

www.agroinform.com/aktualis/Agroinform-Hirszolgalat-Elelmiszerlanc-felugyeleti-dij-Mindenki-egyforman-fizet/20111028-17634/
@simple observer 1.0: ők is azok csak nem abban az értelemben mint a többiek. :)
@Habakuk999: Meddig szól a visszamenőlegesség hatálya?
@Gábriel angyal: Csak úgy viszonyításként, ez a 8 millió nagyjából 2 4 autó olajos mag vagy búza, kukorica, nagyjából 3 autó műtrágya.

A piacon áruló nénik, bácsik esnek ebbe bele.
@Gábriel angyal: Basszus Angyal, április 27-én kimondják, hogy a díj mértéke a tavalyi árbevételed 1 ezreléke.

Mindenkinek, aki kapcsolatba kerül élelmiszerrel. Forgalmazó, gyártó, takarmányos, állatfestéket forgalmazó, étterem.

Multi, nem multi, mi mindnyájan. Te is, mert még Te sem tudsz életben maradni tiszta napenergiából.
@simple observer 1.0:

Most, hogy az oroszok, kínaiak megerősödtek és kezdik hegyezni a karmocskáikat, hoznák vissza a zsét!
ÉS EHHEZ TEREMTIK MEG A KÍNAI, OROSZ KIZSÁKMÁNYOLÁSI FELTÉTELEKET!

A neoliberális, kozmopolita tőke kis országokat keres, és szépen rákényszeríti ezekre az országokra ugyanazokat a viszonyokat, amelyeket megkapott Kínában.
Miközben ezerrel harsogott a "Nem vagyunk gyarmat", valójában gyarmati viszonyokat teremtett az Orbáni birkaparlament és ugyanúgy adja el a magyar munkavállalókat lábon a tőkének, mint ahogy eladta a Kínai Kommunista Párt is a saját népét.

Ezért kell leépíteni a szociális rendszert, ezért kell lenullázni az EÜt, oktatást és ezért kell a reálbércsökkentés.

Különben Orbán már tavaly év közepén megmondta, hogy nemcsak Kínával, de Afrikával is versenyképes akar lenni.
Afrikában 200 Dollár a szegénységi küszöb, a bruttó 47 ezer nettója ezzel versenyképes.

Hja, hogy ez afrikai nyomorral jár?
Tetszettek volna máshova születni...
Viktor sosem fogja beismerni, hogy tévedett, ez a vérében van.

Mindazonáltal, "Viktor tegnapi győzelmi tánca a Királyi Tévén" egy miniszterelnöknek, vagy magas rangú politikusnak nincs joga azt mondani, hogy bajban van a gazdaság. Sajnos ezt felejtette el kedves polgármesterem. Remélem azt is elviszi mint a Janit.
@Habakuk999: Nem a 0,1 %-át??

"A felügyeleti díj mértéke alapesetben a törvény hatálya alá tartozó tevékenységből származó jövedéki adó, illetve népegészségügyi termékadó nélkül számított előző évi értékesítés nettó árbevétel (SZJA köteles természetes személy esetén az előző évi jövedelem) 0,1%-a."

Néztem a táblázatot de azért saját magamat nem igazán tudtam sehová sem besorolni. :)

www.nebih.gov.hu/data/cms/146/553/UgyfeltajekoztatoTEAOR_v3.xls
@Gábriel angyal: Nincs vele gond, csak visszamenőleges hatályú, göngyölítődő, és emellett ugyanúgy fizeted az eddigi díjakat is.

Inflációt gerjeszti, fekete gazdaságot úgyszintén, mert megnézem azt a parasztot, aki árbevételt fog csinálni.
Éttermet, zöldségest dettó.
Az élelmiszer-ipart vérezteti kifelé szépen.
Ez ugyanolyan, mint a tranzakciós adó, vagy a telefonadó, azzal a különbséggel, hogy nincs felső limit.
És egy ezreléket elvileg ki lehet bírni, összességében két három ezrelék viszont már elfogadhatatlan.
@rdos:
"A most szigorított választójogi törvény, a jelölés egyre antidemokratikusabb volta mind arra utal, a demokráciánk csak látszat. Ezt érzi, tudja, látja már egy éve minden második magyar választókorú. "

Ezzel egyet is ertek, am az tunik tenynek -legalabbis a kutatasok alapjan - hogy mindent egybe veve, meg mindig tobben ertekelik remenytelibbnek a nem reg alaposan leszerepelt, es elpaholt es azota is tetszhalal allapotban vegetalo MSZP-t, mint az ujakat pl.LMP.

A tobbire ugy reagalnek, hogy ilyenkor altalaban a hanlon borotvaja elvet szoktam emlegetni:
hu.wikipedia.org/wiki/Hanlon_borotv%C3%A1ja

Masreszt szeretnem azt hinni, hogy ennyire durvan meg ok se tudatosan csinaljak mindezt. Bar ketsegtelen, hogy egyre tobb jele mutatkozik a szandekossagnak.
Szerintem az Eu-val valo birokozas is csak okozat, mert nagyon siman ellennek ok anelkul is, hazon belul szuttyogtatva az MSZP-t, DK-t.

Vagyis alapvetoen van az emberi onzes, es emiatt - parosulva a fenti elvvel - valahogy mindig a tobbseg szamara rossz dontes szuletik.
A volt szoci orszagok fenyesen bizonyitjak (nem is annyira letuk alatt, bar az is megerne egy miset, hanem ahogy felbomlottak, es az utozongekkel), hogy az emberiseg nem keszult meg fel a szocializmus-kozeli rendszerre. Talan sosem fog...
@Gábriel angyal: Angyal a 0,1 % az hány ezrelék szerinted?
@Gábriel angyal:
"Mentesül a felügyeleti díj bevallása és megfizetése alól az a kistermelő, akinek személyi jövedelemadó-köteles éves jövedelme nem haladja meg a 8 millió forintot."

Ez most egy eufemizmus, arra hogy paraszt vagyok? ;)

Amugy kutatas-fejlesztes.
@Putyilov gyári melós: Eppen az altalad is leirtak miatt celoztam ra, hogy neki annyira nem nagy gond, hogy mennyit keres egy melos. Ha Viktorek nem huzzak at a kormanyzati negyed projektet akkor abbol is siman jol jar.

Lehet, hogy most meg a muzeum negyed epitesere acsingozik, es mond ki minden hulyeseget, amit a Fidesz elvar tole. Mert, mint mar parszor leirtam itt, egyszeruen nem ertem mi mas oka lehet ilyen nepszerutlen nyilatkozatokat tenni.

Ha egy politikus mond nepszerutlen dolgokat, meg hagyjan, de ha egy milliardos igyekszik vizala nyomni a szegeny embert, akkor az rossz szajizt kelt bennuk...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Pontosan erről van szó. Egy olyan képpárt kellene aki nem billeg se jobbra, se balra, és vannak kvalitásai legalább ahhoz hogy milyen tudású embereket ültessen pozíciókba. Olyanokat akik értik a rájuk bízott bizony nehéz feladatot, és ne az döntse el hogy melyik párt felé szimpatizál. A szimpátiáját félre kell tenni és az ország és a benne élő emberek javát kéne szolgálnia. Tudtok jelen pillanatban ilyen embert ? Már az szánalmas volt, hogy az emberek az LMP népszavazási kezdeményezését leszarták. Pedig azok azért fontos kérdések volta, és a legtöbb embert érintették. Nem tudom hogy egy ilyen hozzáállású néppel mihez lehetne kezdeni.
Tényleg birkák vagyunk ? Nagyon remélem hogy az a 49% nem mind passzív. Inkább csak kivár, vagy nem meri megmondani a véleményét mert félti az állását. Sajnos most ilyen "demokrácia" van.
@Gábriel angyal:
"ők is azok csak nem abban az értelemben mint a többiek. :)"

Tudom. Vona volt szives kozolni, hogy ok nem azok, vagy lebalabbis nem olyan ertelemben...
télleg nem kéne már basztatni a budai gyulát!
@Gábriel angyal: Nem a tevékenységi körödre gondolta, gőzöm nincs, mivel foglalkozol.

Hanem, mint fogyasztóra. Ha akarsz enni egy rántott húst, kedvező becsléssel is 0,5 -1 %-al drágábban fogod megkapni.

Tedd mellé a legmagasabb áfánkat, egyéb nyalánkságunkat, ezt követően jusson eszedbe a vicc a papagájról és a közgazdászról, tudod kereslet-kínálat....

És büszkén gratulálhatsz unortodoxiának, mi úgy növekedünk, hogy csökkentjük a keresletet.

Ez megér egy Nobel díjat. lehet kettőt is.
Tudom hogy unalmas már.
De hol tudunk ásni akkora gödröt ami a felcsúti rohadék a családjával meg sleppjével együtt belefér ???
@Putyilov gyári melós:
Az utobbi HSZ-odbol sokmindennel egyetertek, de sokmindennel nem. Ugy gondolom, hogy eppen hogy NEM a kinai, orosz tokenek valo megfeleles az alapelv. Ez csak kovetkezmeny.
A Mercedes meg szoci idoben az akkor igert nem olyan nagyon kemeny kizsigereles igeretere mar minket valasztott.

Szerintem a Fidesz alapbol sajat maga akart minden (vagy a legtobb) poziciot elfoglalni sajat emberei szamara. Ezert volt az agazati kulonadoknal pl a Tecso eseten a CBA-val kivetelezes. Es ezt parlamentben nyiltan kimondtak, hogy itt bizony a kulfold serelmere hazai terulet foglalas lesz.
A gond "csak" az, hogy az orbani kontraszelektalt tarsasag es az altaluk kepviselt multszazadi (vagy megkorabbi) gondolkodas mod egyszeruen nem kepes lepest tartani a mai vilaggal. Lehetet volna egy skandinav, vagy koreai iranyba vezetni az orszagot, csak hat ahhoz olyan tudas is kellet volna. Az hogy rovid utan gallyra vagtak, az amugy sem tul erosen atvett gazdasagot, mar egyenes kovetkezmeny.
Most pedig mar nem tud mast csinalni, mint adoztat, es a bereken at igyekszik a versenykepessegunket novelni.

A befektetesek alacsony szintjebol latszik is, hogy a kozmopolita nagy toke vette is a lapot, es addig az orszagba penzt nem igen hoz, mig azt a Fidesz maganak akarja fialtatni...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Kolontár mellett van egy nagy vörös építmény. Az jó lesz? ;)
-no komment-

Kövér: A regisztráció jó a kocsmai szavazás ellen

A Fidesz-elnökség!!! politikai döntése lesz!!!, kötelezővé teszik-e a szavazási szándék előzetes bejelentését.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2012%2F05%2F31%2Fa_valasztoi_regisztracio_lehet_ader_es_orban_elso_csataja%2F
@Habakuk999: Várj, bocsi hogy beleugatok de étterem, büfé és cukrászda is beleesik???
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Mindenki, aki kapcsolatba kerül az élelmiszerrel.

Pl van egy műtrágyagyár az országban, kb 140 milliárdos árbevétellel. A belföldi forgalma után ő is. 140 millás ajándék.

A NÉBIH ismételten felhívja az élelmiszerlánc valamennyi szereplőjének figyelmét (legyen szó akár termelőről, feldolgozóról, kis- vagy nagykereskedőről, szállítmányozóról, vendéglátóról), hogy a jogszabályok és a Hivatal honlapján elérhető információk alapján ellenőrizzék, hogy nem tartoznak-e a díjfizetésre kötelezettek körébe.
További információk: www.nebih.gov.hu, illetve felugyeletidij@nebih.gov.hu.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Innen látszik, hogy milyen mélyre süllyesztették az országot Vityáék. Mert én boldog lennék, ha visszaállítanák a fenn felsorolt három dolgot.

A gond ott van, hogy hogy a picsába lehet kirúgni az ÖSSZES fideszbérenc szaralakot, élükön Tündikével meg Pornómarival? És ha kirúgják, mennyire lesz gáz MÉGIS a kormányzásuk szinte egész ideje alatt Káderke?

Boli drága, szép dolog a fotel-filozofálgatás, csak most nem az van (SAJNOS), mint 2010-ben volt, hogy a szép nyugis jogbiztonságból meg demokráciából osztjuk a szocik gazdaságpolitikáját (ami még mindig 10000000000x jobb volt mint ezeké), hanem most az van, hogy demokrácia nuku, jogállamiság nuku, mindenütt haverek vannak, olyan jogi környezetben, ami engedi a szabadrablást.

Most diktatúra van, ezt kell(ene) lebontani - ha lehet, békésen, ártatlan áldozatok nélkül.

Hahó! NEM 2010 van.
@Gábriel angyal: "Az EU akkor lenne erős és prosperáló ..."

Bocsi, azt nem állítottam hogy erős és prosperáló, pusztán csak annyit állítottam hogy nagy és gazdag. Még velünk csóringerekkel megterhelten is.

Abban egyetértünk, hogy vagy szorosabb együttműködés kéne az Eu-n belül, vagy szétzilálják az ellenfelei (USA, Oroszország, Anglia, esetleg Franciaország?). Amúgy ha sikerül is felbomlasztaniuk az Eu-t, az a dán gazdának, munkavállalónak kevésbé fog fájni mint a magyarnak. Amúgy a mostani görög fejlemények mögött orosz befolyás vélelmezhető.

@simple observer 1.0: "Masreszt szeretnem azt hinni, hogy ennyire durvan meg ok se tudatosan csinaljak mindezt."

Nyilván a gondos kontraszelekcióban kinevelt túlnyomó többségnek fogalma sincs ezekről a sötét "konteós" háttér dolgokról. Így rájuk a borotvás hasonlatod nagyon is ül. Ezért joggal és őszinte átéléssel kérik ki maguknak (ha szembesítem őket teóriámmal) a versenyszférát soha ki nem próbált életútjukkal, ők "igaz magyar emberek". Legfeljebb annyit ismernek el az eftársak, vannak még hibák, de alapvetően jó irányba megyünk (ez is régi lemez).
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

A kisördög az kisördög, de...

Ha ez a gesztus nekünk szól, hogy Káder János nem lesz egy SkiccPál, akkor részemről vettem, és még tetszik is.

Ha tényleg komolyan gondolja, hogy kifogástalan munkát vár el, és ami nem ilyen azt eldobálja, azzal sincs bajom, sőt.

Konkrét esetben úgy látszik gyakorlattá válik, hogy az utolsó pillanatban ne lehessen szétmódosítózni semmilyen törvényt. Ha csak ennyit elér máris többet tett, mint Skicc tehetett volna a maradék éveiben.

A többit majd meglátjuk.
@Putyilov gyári melós:

Jó helyen voltak, jó időben. Tetszik-nem tetszik, ez van. Irigykedhetsz, irigykedhetünk, gyűlölhetjük őket emiatt.

Ahogy Hofi mondá: korrupció az, amiből téged kihagynak!

És akkor kisfiam, egy lecke: nézz utána, hogy a VILÁG össz vagyonának a 90%-a az emberiség hány százalékának tulajdonában van - csodálkozni fogsz.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
De még nem is 2014.

Ha már most iga alá hajtod a fejed, azzal, hogy "gyerekek én rátok szavazok, mert a fideszt jobban utálom", az esélyét is elveszted, hogy a szocik a tenyerük dörzsölgetésén kívül foglalkozzanak mással is.

Ez a két év kiváló arra, hogy minden fórumon minden nap tökön lehessen rugdosni őket, gyerekek, ez kurva kevés és nem kelletek, ha nem csináltok valamit.

Szavazatokat számolgatni nagyon ráérünk két év múlva is.

A grafikon azt mutatja, hogy a gondolkodni nem tudó ( minden fajta színű )híveken kívül mindenki elutasítja az összes bagázst.
@rdos: stimm, osztom, szorzom, és az eredményem azonos a tiéddel

Közbevetem a csoportosulások mindenhol, pénz, nyersanyag, munkaerő, ezek mozgatják a világot, nincs kivétel, aki kimarad, lemarad és elpusztul, a mostani világban a gyenge különcködőknek nincs jövője.

már becitáltam 1-2 hete:
/és gond mindenhol van, és ezeket egyik ország sem tudja egyedül megoldani, még a legnagyobbak sem/

Az indiai gazdaság növekedési üteme kilencéves mélypontra lassult.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/viharfelho_a_keleti_egen_mi_johet_meg.520943.html
@Fabius:

Abban igazad van, hogy Káder LEGALÁBB EGY TÖRVÉNYT VISSZAKÜLDÖTT, mindegy, milyen indokkal.

Skicc Plagibá természetesen aláírta volna - zokszó nélkül.

(De ettől még simán lehet, hogy nem lesz jobb, hidd el, az összes nemzetrontó törvénysalátájukat alá fogja írni. BÁR NE LENNE IGAZAM!)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
Drága! Nagyfokú naivság lenne annak a feltételezése, hogy ezt egy 2/3os coci rabló társasággal, Puch business elvtárssal és érdekköreivel megoldható lenne. Akkor inkább... na innentôl nehéz, mert max egy Bajnai-Oszkó párosban bízhatnánk. A cocik mögé sokan nem állnánk be. Nem lehet oldalak alapján ma pártot választani. Amúgy van a cociknak egy konkrét cselekvési terve? Semmi. Ennyit is érnek. Kevés lesz a narancsbolsik ellenni haragra építeni. Számonkérhetô és kiutat mutató programot tessék letenni. Aki ilyent tud, az lehet csak az ország jövôje. Mindenki mással ide jutunk csak. Itt a viktori demagóg példa.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
Biztosan csak azért, mert kifelejtették belőle az ATV-s fejezetet.
@Gábriel angyal:

A "nemzetek Európája" modellben két dolog biztosan nem lenne:

1: a görögökre nem költötték volna el eddig a magyar GDP háromszorosát, hogy ne haljanak éhen,

2: a magyar gazdáknak éves szinten szétosztott 626 milliárd, kötelezettséggel nem járó, egyszeri, vissza nem térítendő földalapú támogatás helyett azt kéne nézni, mit tud adni nekik a magyar kormány.

Ezt a sort hosszan tudnám még sorolni, de ez a két tétel is pont elég Kusza Szem hülyeségének szemléltetéséhez.
@Fabius: Pont ez a baj. Ezért kellene egy olyan európai közösség, ahol mind a kettő megvalósul. Egyébként amikor megálmodták akkor sokkal inkább erre gondoltak.
@Habakuk999: Szóval egy kisbüfé még ezzel is szarozhat aki mondjuk 10-20 millát kapar össze egy évben? Zseniális...
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Ugyanakkor megnyugtató, hogy a parlamenti menza is.

Bár ők biztosan kapnak valami mentességet.
@Habakuk999:

"A grafikon azt mutatja, hogy a gondolkodni nem tudó ( minden fajta színű )híveken kívül mindenki elutasítja az összes bagázst."

Bocs - ezt kikérem magamnak.
Senkinek nem vagyok a híve úgymond. Igaz, baloldali vagyok, de a tények makacs dolgok. Ők már bizonyították, hogy nem leépítik a demokráciát, hogy nem égetnek külföld előtt és bizonyították a jogbiztonságot is.

Sőt, azt is, hogy ha már a teszetoszaságukkal a szakadék szélére sodorták a gazdaságot, akkor:
- mindkét alkalommal tudták mondani: bocs, elbasztuk, gyere Bokros, gyere Bajnai / Oszkó, léccilécci, tegyetek rendet!
- VOLT ELÉG HITELESSÉGÜK, hogy kapjanak hitelt.

Nem sok ez a teljesítmény, elismerem. De NAGYSÁGRENDEKKEL több, mint amit ezek felmutatnak és ég és föl a helyzet a két évvel ezelőtti meg a mostani között.

Amikor éhezel, a kicsit is megbecsülöd.

(Ezzel együtt valahol igazad van abban, hogy ne kényelmesedjenek bele az elvtársak abba a helyzetbe, amiben én például látom őket - de az általad említett 49%-nyi kiábrándult, passzív ember nem is fogja hagyni őket.)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):

Simán lehet bármi, de.

Arra felhívnám a figyelmet, hogy a visszadobás indoka koránt sem piszlicsáré. Eddig gyakorlat volt, hogy egy törvényt az általános vita után, - képviselői vélemények, sajtónyilvánosság, köznéphörgés - módosítóztak szét végszavazás előtt, és csak a közlönyből derült ki mi is lett a végül elfogadott változat.

Ha ez megszűnik akkor sokkal átláthatóbb lesz a törvényalkotás, és eggyel kevesebb lehetőség lesz mondjuk a salátába utolsó pillanatban bedugott passzusokkal sunnyogásra.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: nem védelem, de egy tervet már az emeszpé lerakott az asztalra, azt hogy milyen nem minősítem, valamit összelapátolt a másik két párt is, kb olyan spam halmazok azok is, sajna a társadalom kis része, nézi, vagy olvassa ezeket a doksikat. Zsigeri a döntés a legtöbbekben, vagy valami vélt előny megálmodása. Igérgetni mind tud, realitással szembenézni, és őszíntén elmondani kevesek.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Nem bántani akartalak, bocs.

Csak arra céloztam, hogy a legkitartóbb hívek azok, akik tudnak pártpreferenciákról nyilatkozni.

A szocik tevékenységének eredménye pedig az orbáni 2/3. Nem érdemes ezt sokat csócsálni.

Ismételten elnézést, ha bántva érezted magad.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
Amúgy diktatúra nincs, próbálkozások vannak diktatúrához hasonló korlátozások bevezetésére, amitől szégyen, de az EU-nak kell megvédenie bennünket!
Magyarország lakosságát, saját kormányától! Remek...
Ez így van. Viszont ezt egy birka néppel lehet csak megtenni. Ezek szerint tűri a nép. Akkor meg?
Én a mai napig megmondom bármely oldal köcsög parasztjáról a véleményemet. A helyi narancsbolsikról is, fideszes közegben is. Nem is szeretnek, rendszeresen megkapom, hogy coci vagyok. :))
Ja, a coci ismerősöktől rendszeresen megkapom, hogy fideszes vagyok... Köszi... Ha valakivel nem értek egyet, az még nem azt jelenti, hogy a másik szekértáborba tartozom. Nem vagyok hajlandó sehová sem tartozni. Nagykorú, önálló ember vagyok, saját véleménnyel, felelősséggel, saját magamért.
Nagy ívben leszarom a cocik és a narancsosok érzékenységét is. Manapság sokan viszont félnek, féltik az állásukat. Négyszemközt köpködi a narancsot, de 6 szemközt már sok ember nem vállalja fel a véleményét.
Ez viszont a cocik alatt nem volt jellemző, ez tény! :(
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Azért azokra a förmedvényekre te sem mondod komolyan, hogy bármiféle TERV szó ráillik? :))
A minimum egy olyan "üzleti terv" lenne, mint amit egy profi cégnek le kell tennie ahhoz, hogy elinduljon. Amíg ilyen nincs addig csak halandzsa és parasztvakítás az egész. Az LMP féle cucc is olyan volt, mint az ementáli sajt. Fércmű... Szóval akkor be kellene érnünk bárkitől ilyen igazi "magyarosch" szarral, ne akarjunk többet? Ez édes kevés lesz egy fejlődést és nyugalmat igénylő Magyarországnak. Ez csak az ilyen fideszes förtelemhez, rögtönzéshez elég, amit manapság is látunk. Ebből sokan nem kérünk!
@Fabius: Szuper, akkor lesz egy sor eljárásjogilag kifogástalan törvényünk, ami tovább rombolja az amúgy sem erős demokratikus intézményeket. Végül is ennek is lehet örülni. Hogy egy alapjában nem túl jelentős, ajánlásokat zömmel figyelmen kívül hagyó médiatörvény módosítást azért dobunk vissza, mert eljárásjogi hiba történt. Nem mondom, hogy nem fontos. De az üzenet amit közvetít az az: én nem vagyok a nemzet tolla, én úgy csinálok, mintha teljesen pártsemleges lennék, és igenis vissza tudok küldeni törvényeket.
Biztos vagyok benne, hogy pár, hasonlóan piszlicsáré jogszabályt vissza fog küldeni, de az igazán fontosakat csont nélkül alá fogja írni. Efelől ne legyenek kétségeink.
@Gábriel angyal:

Ezt mi basztuk el a lassan évtizedes túlzott deficit eljárásunkal, meg a görögök, olaszok, írek, spanyolok a maguk hülyeségeivel. Nincs kire mutogatni. A jelenlegi modell - ami ugye létkérdés mindegyik államnak - meg csak a monetáris unióval tartható fent.

Álmodjunk nemzetek Európáját, de tudjuk már azt is, ehhez a lépéseket a saját portánkon belül kell megtenni először.
@Fabius:

Én úgy emlékszem, káder azt mondta, ez a médiatörvény a világ legjobb médiatörvénye, egy apróbb technikai málőrt leszámítva, egyébként pedig alig várja, hogy aláírja.

Értem, hogy ahogy a hónapok telnek, egyre kevesebbel is beérjük, na de ennyire???

Mondjuk jövő ilyenkorra a legkisebb bajunk a médiatörvény lesz.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
"Amúgy diktatúra nincs, próbálkozások vannak diktatúrához hasonló korlátozások bevezetésére, amitől szégyen, de az EU-nak kell megvédenie bennünket!
Magyarország lakosságát, saját kormányától! Remek..."

Vagyis diktatúra van, hagyjuk már a szómágiát.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Félúton vagyunk egy diktatórikus és egy félnormális kezdetleges demokrácia között. Ami fejlődést elértünk a rendszerváltozás óta, azt két év alatt visszabontották. A folyamat pedig még közelről sem zárult le, csak lassulni látszik. Végül is rohammal bevették a stratégiailag fontos területeket, megvetették a jogszabályi alapjait a saját hatalmuknak. Most már egy kicsit pihenhetnek, hiszen gyakorlatilag már nem maradt olyan terület amit nem bombáztak szét, vagy káderekkel vagy szponzoraikkal nem ültettek tele.
Ha pedig ők továbbra is ilyen tempóban népszerűtlenednek és az mszp pedig jön fel, és/vagy nő a bizonytalanok száma, akkor életbe léptetik az alkotmányba beszúrt szocik a hibásak és az előzetes regisztrációt. Emellett pedig a nyírőhöz hasonló elmebeteg akciók rendszeressé fognak válni.
@Habakuk999:

Nem vagyok ilyen érzékeny, de sért, ha egy kalap alá vesznek a gondolkodni nem tudókkal. :)

Mindenesetre most megint picit úgy érzem magam (már csak Mr. Boli reakciói miatt is), mintha én lennék a bérrettegő, aki látja, mi megy most, miközben a többiek filozofálgatnak.

Most még nincs ezzel gond, csak elkezdtem félni attól, hogy nem lépnek, szavaznak azok, akik csalódottak - ezzel pedig megint a Fidesz nyert.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: bakker, ugyan azt írtam mint te :))

jahh az "üzleti tervet" te elolvasod meg még néhányan, a többi 99,9% meg nem, szerinted ki a pártok célközönsége? ;)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): "Ők már bizonyították, hogy nem leépítik a demokráciát, hogy nem égetnek külföld előtt és bizonyították a jogbiztonságot is."

"Demokráciánkat" kik építették? Maszop, aztán a jogutódja? az emeszpé, fityisz, szadesz, madöf, kisgazdák, annácska, bocs, ha valakit kihagytam. A három oldalú kerekasztal (rabló)lovagjai-közül.

Nem kell azt leépíteni, ami nincs. Nem volt itt demokrácia. Csak a rablás. Egy példa. A linkelt rablást nem lehetett volna az átkosban megcsinálni:

hvg.hu/gazdasag/20120531_korhazi_korrupcio_orvosbarok

Ezért az eftársak csináltak egy kapitalizmust (alapjai 1978-88-ban lerakva), és egy népképviseletnek mondott "többpártosdit". Ahol el vannak az eftársak egymás alpári anyázásával (mitkeresazoszkópéteravízérben), és mindeközben működik a 60-40, vagy 70-30 %-os köztörvényes lopás.

Csak kezdik elszámolni magukat az eftársak, mert a "politikai kínálatra" nem vevő a magyarok fele (erről szól Fabius remek írása), és egyre többen figyelünk a közpénzre.

Fabius címbeli kérdésére válaszolva; meglehet még ennél is többen, ami attól függ, ki menyire reprezentatív mintán méri.

Holnap hányan fognak nem kedvelni, Viktor?

Megmondom. Még többen. Hacsak meg nem embereled magad (ilyen opcióra fogadó irodákban nem lehet fogadni).
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez a médiatörvény az eredetinek erősen kiherélt és normaigazított változata. Az eljárásjog jelentőségét meg feljebb kifejtettem.

Nem bánom, utáljuk Kádert, de utáljuk már akkor, ha hülyeséget csinál. Mikor nem, akkor meg ne. Nem érjük be kevesebbel, mert ez amit most csinál már több, mint amit Skicc csinált másfél évig.
@Gábriel angyal: eheheh, és miért nekünk mondja? mondaná inkább a miniszterelnökének: "A magyar elnökség munkája beérett: az EU erősebb, mint valaha." - Ovi, 2011. június, Brüsszel

www.eu2011.hu/news/orban-hungarian-presidency-resulted-stronger-eu
Visszatértem.

Célom: Fabius véleménydiktatúrájának megdöntése

Eszközeim: józan ész, választékos és előkelő stílus, sziklaszilárd érvrendszer.

Hitvallásom: békésen harcolni és harcosan érvelni, vitatkozni és meggyőzni, sohase' személyeskedni és mindig kimondani az igazságot.

Stefi
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): Egy másodpercig nem vettelek egy kalap alá. Még krampácsolós szalmakalap alá se.:)))

Szerintem komoly baj, ha az ellenzék megnyugszik, hogy megoldják ezt a Viktorék saját maguk.

Sok idő még ez, mintha aktivizálódna a Haza és Haladás is, bár lehet, hogy csak szeretném azt látni...:)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Keblemre cica! :)) Egyetértek Veled!
Sajnos ez van. Csak azt nem értem, hogy az ellenzéki pártok ezért minimum naponta verhetnék az asztalt, odabent a kupolás cirkuszban, mégsem teszik. 1x elmondják és akkor letudva?
Mert 4 éve egy ellenzéki párt ennek a töredékéért naponta borogatta az asztalt, kommunikálta a baromságaival együtt - sikeresen - a nép felé és vette el a szavazatokat a cociktól. Ezek szerint ők ügyesebbek voltak... Értem!
Bár akkor ugyan oda kanyarodunk vissza, hogy a mai ellenzék ritka impotens... :(
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
"Azért azokra a förmedvényekre te sem mondod komolyan, hogy bármiféle TERV szó ráillik? :))
A minimum egy olyan "üzleti terv" lenne, mint amit egy profi cégnek le kell tennie ahhoz, hogy elinduljon. Amíg ilyen nincs addig csak halandzsa és parasztvakítás az egész. Az LMP féle cucc is olyan volt, mint az ementáli sajt. Fércmű... Szóval akkor be kellene érnünk bárkitől ilyen igazi "magyarosch" szarral, ne akarjunk többet? Ez édes kevés lesz egy fejlődést és nyugalmat igénylő Magyarországnak. Ez csak az ilyen fideszes förtelemhez, rögtönzéshez elég, amit manapság is látunk. Ebből sokan nem kérünk!"

Mar bocs, hogy belekotty.
10:32-kor irtam egy vitainditonak szant dolgot, es abban eppen azt is irom, hogy egy valamifele kiegyezes, a targyalasok kozbeni onreklamozassal, es a tarsadalom reakciojara epitve, vagy sok esetben azzal szemben de ertve, hogy mit kell megertetni a neppel, lehetne egy szinvonalasabb tervet megirni barmely part altal.

Amugy lehet kovetelni a jobbat, szinvonalasabbat:
"Amúgy van a cociknak egy konkrét cselekvési terve? Semmi. Ennyit is érnek. Kevés lesz a narancsbolsik ellenni haragra építeni. Számonkérhetô és kiutat mutató programot tessék letenni. Aki ilyent tud, az lehet csak az ország jövôje."

Am a multkori vitahoz kepest engem igazolt a teny, hogy az elegge erdektelen szocik jonnek fel mint kibaszott higany (Zolee utan szabadon), kozben te meg csak hianyerzetednek adsz hangot.
Az LMP meg megint csak az ellenzeknek dobott gumicsontokon ragodik (Nyiro ugy, valasztasi regisztracio).

Nem jobb lenne ennel egy folyamatos vita fontos sorskerdeseinkrol???

Amugy meg a belinkelt eredmenyt kapod, hogy az emberek lassan szallingoznak vissza a semmit sem tevo szocikhoz.
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): @Fabius:
Most komolyan, egy ilyen náci kisköcsög röfögését kell itt majd hallgatnunk, mint ez a biStefi?
Takarodj anyádba Stefke! Húzzál vissza az ólba, várnak a legyeid!
@Habakuk999: Melyik hazának a haladása végett aktivizálódnak?? :)
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Az lmp semmit sem csinál"

Mit kellene szerinted csinálnia, amit nem csinál?
@Gábriel angyal: Nem tudom.
Teljes kétségbeesés, hogy mást nem látok a porondon.:)
@simple observer 1.0:

"Vagyis jelen helyzetben ugy gondolom, az LMP-nek maganak kellene a kozeledest eroltetnie. "

Ezt a közeledést - most - nyugodtan kizárhatod. Erre szándék nincs, és a belátható időben - következő hónapok - nem is lesz.

Egyébként pedig a szocikra nézve egyetlen közvéleménykutatásra alapozva messzemenő következtetéseket nem vonnék le. Ha tendenciává válna ez az erősödés, akkor talán.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Ez aztán a demokrata magatartás! Tapossuk el a másként gondolkozókat! Tiltsuk ki őket!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: "nagyfokú naivság azt hinni, hogy lesz még egyszer 2/3 bárkinek"

Az új választási rendszert pont erre tanálták ki.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Hagyd, a náci elvtárs szerepeltetése a nevébe kíváncsi kísérlet, hogy elsőre vágom ki érte, vagy csak másodikra :-)

De engem most jobban érdekel a deklarált választékos előkelőség, a finom elegancia, a vitakészség és meggyőzés mibenléte. Mert ezen éppen kurvára röhögök :-D
jaj dr. Lévai Anikó mikor lesz már szabad ! ojjan hejes özvegyasszony lenne...
@Penivaldes: Nézd meg a Haza és Haladás Alapítvány honlapját, ott a Bajnai és az Oszkó olyan értelmesen beszélnek a gazdaságpolitikáról, hogy csak na. Ha a mostani bagázsnak csak negyed ennyire kidolgozott kormányprogramja lenne, akkor jobbról előznénk Európát, Amerikát és a Távol keletet.
@simple observer 1.0:
Csalóka ez az érzés. Nem a cocikhoz szállingóznak, hanem el a narancstól. Ez pár százalék, ami ott megjelent, simán statisztikai hibahatár is lehet. Erre alapozni nagyon nagy könnyelműség lenne!
Semmit nem tette le a coci társaság ami ennek a növekedésnek betudható lenne. Gyenge terv az, hogy majd akik a fidesztől el, azok... Azok nagy része amúgy is a jobbiknál fog majd éles helyzetben megjelenni. Az indok: "... mert a cocik már bizonyítottak." Látom, hallom a környezetemben.
@Gábriel angyal:
Maradnék a jól bevált ernyőnél... :) Bár a térdem miatt már inkább az sem. :(
@Fabius:
Ki fog türemkedni a csillogó humora és éles észjárása - a kreténsége mellett, növényi IQ alatt. Vérpatak mellett, jobbra, nyakig beásva...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Buzizol, drága demokrata barátom? Ez egyáltalán nem meglepő. Szerintem zárt ajtók mögött zsidózni is szoktál. A szélsőjobboldali körökben a Fideszt "zsidesznek" hívják, kevesen vannak azonban tisztában azzal, hogy ez nem szélsőjobboldali találmány. Kiss Péter és a KISZ-es-MSZMP-s elvtársak találták ki és alkalmazták először.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: "Bár akkor ugyan oda kanyarodunk vissza, hogy a mai ellenzék ritka impotens... :( "

ez felig igaz

a masik fele az, hogy nincsennek felkeszulve bunozok kezelesere. az a rendorseg dolga lenne, de ott is egy bunozo ul a fonoki szekben.
érdekes, kérdés valóság-e, vagy csak PR, az üzenet értéke azért jelentős, és csak alig kell átültetni a hazai viszonyokra:

Furcsa jövőt írt le egy öngyilkos görög nyugdíjas búcsúlevelében
Görögországban felakasztotta magát egy eladósodott nyugdíjas, aki búcsúüzenetében megjegyezte: országát csak egy Margaret Thatcherhez hasonló politikus mentheti meg - közölte csütörtöki összeállításában a The Daily Telegraph című brit napilap hírportálja.

hvg.hu/vilag/20120531_ongyilkos_gorog_nyugdijas
@Fabius:
"Ezt a közeledést - most - nyugodtan kizárhatod. Erre szándék nincs, és a belátható időben - következő hónapok - nem is lesz."

En szoltam elore...

"Egyébként pedig a szocikra nézve egyetlen közvéleménykutatásra alapozva messzemenő következtetéseket nem vonnék le. Ha tendenciává válna ez az erősödés, akkor talán."

Mint abban a szosszenetben en is utaltam ra, hogy ez igy rendben is van, de van egy olyan sejtesem, hogy a Tarkinak nem volt erdeke, szandekosan ennyire eltulozva a 2 havi valtozast az MSZP-t a Fidesz szintjere hozni.
Vagyis gyanitom, hogy a tobbi kutato is valami hasonlo tendenciat fog hozni. De ha a meresnek mar csak a fele is igaz, akkor is tobbet hozott az MSZP szimpla 0 munkaval, mint az LMP, ugy hogy kozben volt egy Karacsony-Orban csorte, valamint a fold- es Simicska-vonalra is radolgoznak...

Attol meg az arnyekboksz, meg az a cizellalt politika amit csinalnak nem fog sok jora vezetni.

lehetmas.hu/sajtokozlemenyek/33918/az-lmp-nyiro-jozsef-ujratemeteserol/

Szerinted a valasztok mekkora reteget erdekli ez a finom kulonbsegtetel a ket ugyben (temetes elmaradasa, Kover kozremukodese)?
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝):
Már megint nem nyert... Csak az ilyen magamutogató buzeránsokat szoktam lebuzizni, mint te vagy.
Arról pedig, hogy ezt "KISZ-es-MSZMP-s elvtársak találták ki és alkalmazták" inkább Piktorodnál kéne érdeklődnöd, ő tudna az ilyen jellegű élményiről beszámolni neked, mint volt KISZ titkár és Ifjú Gárda parancsnok. Mi anno ezeket a bolsi hülye gyerekeket eléggé nem szerettük. Te igen. EZ a te személyes problémád, te vonzódsz ennyire a Viktor féle bolsikhoz és a Peiper féle nácikhoz. Kicsit fura az ízlésed.
Amúgy sikerült a föld ügyletekben oligarchává válnod már? :))
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Egy halk kérdés. Amikor ők voltak hatalmon miért nem előztük őket? ;) Ja már hallom a választ, hogy csak 1 évig uralkodtak. Bezzeg ha még most is ők lennének az már akkor 3 és csak úgy hasítana a pannon puma. :)
Valóban feledékeny a népség ,de a szococlib vircsaft rendkívüli méretű országrombolását, normáis emberi lény nem felejti ,ezért aztán a jelentős többség minden hamis hisztéria keltés ellenére továbbra sem várja a hazug ,árokásók visszatérését ,sőt írtózna tőle!
Jelenleg nem látszik egytelen egy alkalmasabb csoport sem, akit képesnek tarthatnánk a szoclibek által gödörbe taszított ország ,mélyből való kievickélésének lebonyolítására ,az egyszer már sikeresen kormányzó jelenlegieknél! Nincs is okunk félni hogy megszakad az ország újra felzárkoztatása Európához mivel valójában nincs igazi kihívója ebben a rendkívül nehéz helyzetben a kormánynak.
Hajrá magyarország!
@épészmérnök:
"Az új választási rendszert pont erre tanálták ki."

Ez igy kis tulzas. Bar teny hogy a 201-es eredmenyek meg tobb parlamenti mandatumot adnanak a Fidesznek az uj rendszerben. Ha jol emlekszem tan epp Bajnaiek csinaltak egy ilyen modellezes par honapja....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: némi naivság, és túlzott jóhiszeműséggel karöltve, lefagytak mint egy gagyi pc, aminek még a bios-a is ósdi, és az eszközkezelői is avittak, csak a TCO miatt kérdéses a javítás ésszerűsége is :D
@Megfontolt: Ugyan az a gazdasági romlás mint az MSZP, csak pluszban megutáltatta a magyarokat Európával. Ebben mi is olyan hatalmas siker? Ennél még a szocik is jobbak voltak.
@Fabius: "Ha tendenciává válna ez az erősödés, akkor talán. "

azzal annyi lesz a baj, hogy lehet, akkor meg mar nem kellenek....

akkor az fog tortenni, hogy eltunik az lmp es puccslacibacsi megint szabad kezet kap, mert nincs koalicios kontrol...

nekem azert lenne fontos a koalicio speciel, mert

- szeretnem, ha tobb velemeny, meglatas utkozne a kormanyzasban es ezekbol kristalyosodna ki egy optimalis, kozos megoldas
- a szocikat folyamatosan szemmel kell tartani. ertem en, hogy majd jol megbuntetjuk oket megint negy ev mulva egy orbanviktorral, de talan egyszerubb lenne felugyelni es kezelni oket....
Valaki egy fogadásra?
Stefke bocink eléri-e a 10 hozzászólást, mielőtt Fabius kibassza? :))
2 söröm van rá, hogy nem... :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: tenyleg igy valahogy

egyszeruen nem jutnak szohoz. nincsennek tisztaban vele, hogy ezekkel a gumnicsizmasokkal az tud erdemben targyalni, akinek nagyobb mucsocsu csaja, nagyobb kaliberu "sportlofegyvere", nagyobb felnis bmwje van. vagy aki leveri oket egy ketccollos savallo acelcsovel. tehat valamiben erot kell mutatni, vagy szintiszta tesztoszteront, vagy nagy vagyont.

egyszeruen nincsennek pariban ilyen nehezfiukkal. mintha bodzapuskaval harcolnanak a megszallo csapatok ellen...
@épészmérnök:
Pedig szerintem nem lesz meg. Sokan protest szavazók az országban. Csak azért is, hogy büntessenek, másra fognak szavazni. A pénztárcájuk majd meggyőzi őket.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Tény, hogy a narancsbolsi köztörvényesek mindenkit, még felkészült jogász ismerősöket is meg tudják lepni. Akkor anyázásra mentem egyik nap egy jogi irodába... :))
Minden volt ott Viktor, csak szent ember nem!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: nem tudod, mibol sulhet most ki a ketharmad....

a fidesznek ha jol tudom most 53%bol lett. ezt atvarialtak, ergo alacsonyabb lesz a ketharmadhoz szukseges szazalek...
@kirsten: "szánalmas volt, hogy az emberek az LMP népszavazási kezdeményezését leszarták"

Gyanítom, hogy ugyanazok lassítottak le, majd fejüket idegesen elfordítva mentek tovább az LMP népszavazási vasalódeszkáinál, akik nem merik megmondani a véleményüket a kérdezőbiztosoknak.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Egy fasza kékcédulás bolsi trükkből. Ezekből kinézem, már csak a hagyományaik miatt is! Simán...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): "hol tudunk ásni akkora gödröt ami a felcsúti rohadék a családjával meg sleppjével együtt belefér ???"

Lenin-e vagy? aki a cári családot cuzammen kinyírta. Inkluzíve kisdedek.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: 2010-es...
"Csalóka ez az érzés. Nem a cocikhoz szállingóznak, hanem el a narancstól."

NOs teny, hogy szamszaki adatokat a megkerdezetteket illetoen nem ad a Tarki, de azert nem olyan nehez am szamolgatni.

Azt mondjak, hogy 5%-kal 49%-ra nott a partot nem valasztok aranya. Ugyanakkor 6%-kal nott az MSZP. Az elso esemeny meg nem magyarazza egeszeben a MSZp novekedeset...

Es ez meg akkor is igaz, ha pl. a Szondanal egy 3%-os novekedessel, eppen a korabbi szintre jott fel a szocipart....
megzuhantam, elment az agyam, leestem a székről, OPNI pozitív, a következményeket vázoljuk csak sorban:

index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/31/matolcsy_megmondta_mit_ert_kozeposztaly_alatt/
@Interlock:
Miért? Majd Viktor megkoronáztatja magát, dinasztiát alapít - szigorúan a népigénynek engedve! :)
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:

Talán érdemes lenne utána néznie az adatoknak,mert véleménye azt tükrözi hogy halvány fogalam sincs ezekről és nem összetéveszthető a kártékony és az értékteremtő működés !
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "A regisztráció jó a kocsmai szavazás ellen"

A regisztrációt, amely a Pinochet-diktatúra öröksége volt Chilében, idén januárban törölték el, és a demokrácia kiteljesedéseként ünnepelték. És - figyelem! - most éppen jobboldali pártszövetség van hatalmon.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Olvastam... Egyre jobban elhatalmasodik a csavarlazító mellékhatása Matolcsyné férjén. Valami light-abb drogra kéne átállnia!
@Megfontolt: Jó, tudjuk a FIDESZ csak jót tett eddig az országgal, csak mi hülyék nem vagyunk hajlandóak megérteni. Béges csak tovább kicsi narancsbari.
@épészmérnök:
Cseresznyéért is mehetünk még oda... :)) T.J. után, szabadon.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"akkor az fog tortenni, hogy eltunik az lmp es puccslacibacsi megint szabad kezet kap, mert nincs koalicios kontrol..."

Na megint megleltuk egymast...

Epp ezt mondom, hogy ha valoban az MSZP 0 munkaval szerez annyit, mint az LMP ha megfeszul, akkor az mar gond. Egy-egy kutatasi eredmenynek mar a hire is hozhat annyit a szociknak, mint az LMP egesz havi kemeny munkaja...
Egy szoci egyeduli 50% eseten gyanusan valoszeruen hangzik a felvetesed....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
"a fidesznek ha jol tudom most 53%bol lett. ezt atvarialtak, ergo alacsonyabb lesz a ketharmadhoz szukseges szazalek..."

Elvben ez igy van, am a korzethatarok modositasaval (le 106 egyeni korzetre) jopar varosi, vagyis inkabb hagyomanyosan szocibb kornyek is kapott falusi szavazokat, vagyis a szociknak magukban a 2/3 meg igen messze van, meg a Tarki "eredmenyei" mellett is...
@rdos: "Nem kell azt leépíteni, ami nincs. Nem volt itt demokrácia. "

Na ez gáz.

Mármint, hogy összemosod a demokráciát azzal, ami most van. A fidesz-éra nem demokratikus? Nem baj, a korábbi sem volt demokratikus.

A fideszt fényezed.
@Gábriel angyal: Angyal nem feltételezem rólad, hogy olvasol ilyen oldalakat, pedig érdemes. Bajnaiék nem fekete kakast áldoznak krétakör közepén és egyéb vudu okosságokban hisznek, mint Kusza Szem főnök és a vezényló, hanem mivel közgazdászok, és sem fantaszták, ezért az alatt a nem egész egy év alatt többet értek el, mint a Bonsai Duce és Szent Jobbja két év alatt.
Csak ők nem különböző nagyívű terveket jelentettek be és nemzeti konzultáltak, hanem azt csinálták amihez értettek , a gazdaságot próbálták meg talpra állítani.
Szóval olvasgasd az említett weboldalt, és tájékozódj. A kuruc.infon kívül is van élet.
@simple observer 1.0: @Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
A kalkulációkból kihagyjátok a most következő osztogatásokat, amiket a narancsosok elkezdenek a választások előtt. Hatalmas marketing dumák lesznek. A mosópor mintájára a 80-as IQ-ra belőtt kommunikáció pedig működik, keményen hat.
Mellé még pénzt és látványt is fognak adni. Újabb büntetőeljárások és tárgyalások lesznek a választásokra időzítve, mert kellenek a szélsőjobb szavazói, keménységet kell majd felmutatni, Kövér elvtárs tündökölni és fröcsögni fog rendesen.
Hol fogják az emberek megérteni és felfogni, hogy ez miről is szól? Sehol... :)
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): "A szélsőjobboldali körökben a Fideszt "zsidesznek" hívják, kevesen vannak azonban tisztában azzal, hogy ez nem szélsőjobboldali találmány. Kiss Péter és a KISZ-es-MSZMP-s elvtársak találták ki és alkalmazták először."

Honnan tudod? Ott voltál?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: "Csak azért is, hogy büntessenek, másra fognak szavazni. "

Valószínűbb, hogy nem fognak elmenni szavazni. Pláne, ha regisztráció is lesz.
@épészmérnök:
A zsinagógában mondták neki. Ha nem provokátor, akkor meg tök hülye szegényke.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: hééé ne palizálj mán, teee :D

egyet erre, egyet arra, hol egy volt miniszterelnök, hol egy alig náci író, hol egy fehérlovas qurmányzó:

Tisza István lesz a debreceni új körút neve

Tisza István volt miniszterelnökről nevezik el a Debrecenben nyár végén átadandó új kiskörút egyik szakaszát - döntött csütörtöki ülésén a városi közgyűlés.
@épészmérnök:
Nem kérdés, hogy a fidesz egyetlen esélye, ha minél több embert távol tud tartani a szavazásoktól!
Ezért meg fog tenni mindent, minden taktikát be fog vetni ennek érdekében, a lejáratástól kezdve, bármit. Létkérdése, különben borítékolható a buktájuk.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: édesek a szerkesztők, a cikk törzse fölé beraktak egy reklámot, "Magyarországon minden 30-ik cég 1 éven belül bedől"
@épészmérnök:
Egyébként...

"Kövér László házelnök, aki tagja a Fidesz elnökségének, az Indexnek azt mondta: személyes véleménye szerint az előzetes regisztráció mellett az szól, hogy az eljárással meg lehet akadályozni a választási visszaéléseket, többek között a „kocsmai láncszavazásokat”. Kövér ezzel arra utalt, hogy a korábbi választások idején többször felmerült a gyanú, hogy szavazás napján különböző ajándékokkal bírták rá a választókat a voksolásra. A házelnök szerint azonban ügyelni kell arra is, hogy az előzetes regisztrációval senkit ne rekesszenek ki a potenciális szavazók közül."
Kövér elvtárs azt mondta, hogy "ügyelni kell arra is, hogy az előzetes regisztrációval senkit ne rekesszenek ki a potenciális szavazók közül"...
Tehát akkor az ellenkezője az igaz, arra megy ki, hogy elrettentsenek sokakat. Ezt már megszoktuk a narancsbolsi kommunikáció során, az a hülye lóláb nagyon kilóg - ahogy a kapanyél is Kövér elvtárs felyéből.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: más is hasonlóan látja:

Majdnem kétmillió embert vesztett a Fidesz

Kétéves tendencia eredménye, hogy a Fidesz támogatottsága a Tárki legújabb felmérése szerint mára nagyjából hozzásüllyedt az MSZP-éhez. Bár a pártot választani nem tudók aránya régen volt ilyen magas, ők nem nagyon jelenthetnek tartalékot a mostani ellenzéknek.

hvg.hu/itthon/20120531_tarki_fidesz_mszp
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: közvetlenül a választások előtt lesznek még azért olyanok, akikre jól rá lehet ijeszteni a visszatérő MSZP-vel, tehát aktuális érdekességen túl nem érdemes sokat foglalkozni ezzel az elemzéssel.
Látja a Fidesz is, hogy szarban mocorog, de van két évük, meg jókora hátterük a javításhoz.

Kulcskérdés: mit kell tennünk ahhoz, hogy olyan párt lépjen színre, amelyikre érdemes szavazni?
Szóval, ha két félidő között vagyunk, akkor most éppen gyúrják a fiúkat az öltözőben, hogy mentálisan és fizikailag is megerősödve fussanak neki a következő halftájmnak? Akkor szar ügy ez a meccs, mert ha újult erővel vágnak neki a következő játékrésznek, nekünk harangoztak. Azért ha volna eszük, fél szemmel ránézhetnének a közvélemény-kutatási adatokra a szünetben. Nyilván azért nem teszik, mert azokat az adatokat nem ők hamisították. Ha már ennyire finnyásak, akkor máshol is csekkolhatnák a népszerűségüket. Teljesen felesleges a konzultációnak álcázott izé, bőven elég, ha belenéznek ebbe:
privatbankar.hu/karrier/ujabb-5190-magyar-kert-tb-szamot-nagy-britanniaban-247595
Persze nyilván csak azért távoztak ideiglenesen, hogy tanulmányozzák, miként nem szabad egy ország ügyeit intézni. Nyilván hasonló okok miatt ment ki negyvenezer kutató Merkelékhez is, hogy alaposan megvizsgálják azt a röhejes csődtömeget, amit arrafelé életszínvonalnak hínnak. Baromi kíváncsi lennék, hogy ezeket a tényeket mivel magyarázná meg Kusza Szem? Nyilván javaslatot tenne a Briteknek például, hogy tessenek szívesek lenni kussolni, vagy ez nem megy akkor nem hazudozni.
„Chikán, Mellár, László Csaba és Bod Péter Ákos is hiába mondja a magáét lassan egy éve”
Na ja. Ortodox hülyék. Abban meg nem bíznék túlságosan, hogy előfordulhat nálunk is olyan helyzet, hogy a választások előtt pár hónappal kisarjad egy új erő, ami mögé tömegesen oda állnának az emberek, mint azt feljebb említette volt valaki. Persze itt az LMP, akik maguk sem hitték el, hogy bekerültek a homokozóba. De sajnos a fidesz simicskával a háta mögött, komoly anyagi potenciállal rendelkezik, hogy nagy számban, kilóra vegyen szavazatokat. Pénz nem számít, van dögivel.
Érdekes két év lesz ez.
@Interlock: nekünk nem sokat, a célközönségnek a 99.9%-nak kell tenni, mert mi messze vagyunk a kritikus tömegtől sajnos, ami mi tudunk azt már tesszük, beszélünk, vitatkozunk, véleményeket ütköztetünk, és próbáljuk megszüntetni az apátiát, fásultságot, közönyt, ami a mostani politikai "elitnek" a lételem :)
"Kulcskérdés: mit kell tennünk ahhoz, hogy olyan párt lépjen színre, amelyikre érdemes szavazni?"

Figyelni, mit tesznek azok, akikben van szufla, és nem kíméletlenül földbe döngölni azonnal, ha nem tökéletesek.
Megfogalmazni, és elmondani nekik, mit várunk el tőlük. Mi az a minimum, amit mindegyiktől elvárunk. Kommunikálni velük. A szemükbe nézni.
Elolvasni, amit írnak, és kommentálni.
@épészmérnök: Nem látok különbséget parlamenti pártjaink között (70-30%). Ez fényezés?
OPNI a köbön:

Orbán: A középosztály olyan, mint a pornó
Nehéz definiálni, de aki látja, tudja, hogy ez az. Hegedűs Zsuzsa szerint szociológiailag nincs ilyen

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F05%2F31%2Fkozeposztaly%2F
@rdos: "Nem látok különbséget parlamenti pártjaink között (70-30%). Ez fényezés?"

Azt állítottad, hogy a fidesz előtt sem volt demokrácia. Egybemostad azt, ami most van, a korábbi kormányokkal. Ezzel lenulláztad a fidesz demokráciaellenes lépéseinek a jelentőségét, közvetve tehát a fideszt mentegetted, "fényezted".
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "Hegedűs Zsuzsa szerint szociológiailag nincs ilyen" - mármint középosztály.

Ebben egyetértek Hegedűs Zsuzsával. Az amerikai szociológiai osztályozás valójában semmitmondó, és elfedi a társadalmi mozgások dinamikáját. Nem figyelem a hazai szociológiai kutatásokat, ezért nem tudom, hogy van-e jelenleg érvényes, elméletileg megalapozott társadalmi struktúra-leírás. Korábban volt ilyen, Kolosi Tamás vezette a kutatásokat a nyolcvanas évek elején, az MSZMP KB megrendelésére/engedélyével (nem kívánt törlendő). Nehéz elhinni, de a "komcsikat" érdekelte a valóság...
@épészmérnök: célközönség beazonosítása egy eladandó termékhez, mivel a fidesznek már mindenki célközönség per pillanat, így érthetően és fogyaszthatóan nem definiálhatnak társadalmi csoportot, mert azzal szűkítenék a saját bázisukat.

Ez jelenik meg a különböző megfogalmazásokban is, ki mennyire szeretné szélere venni a célcsoportot.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "érthetően és fogyaszthatóan nem definiálhatnak társadalmi csoportot, mert azzal szűkítenék a saját bázisukat."

Ez érthető. Az már kevésbé, hogy akadémikusok, magukat kutatónak tartó emberek hogyan adhatják ehhez az arcukat...
@épészmérnök: hja, van az a pénz/hatalom, amiért korpásodik az ember feje ;)

fidesz PR-ban és reklámban, mindig is nagy volt, most is az, egyszerű fogyasztható szöveg, élőkép, biodiszlet. Csak ha tényleg baj van/jön/lesz akkor az már kevés, és a baj közel:

Lázadozás Borsodban: rendőrök védték meg a polgármestert
Csütörtökön az edelényi kistérséghez tartozó Rakacán „éhséglázadás közeli állapot” alakult ki, mert egy inkasszó miatt az önkormányzat nem fizette ki időben a segélyeket - közölte az atv.hu
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: „éhséglázadás közeli állapot”

Nem azért mondom, de a szadesz szociológusai már tíz évvel ezelőtt figyelmeztettek erre. De ki figyelt oda?
"A szegénység nem új keletű probléma, de 2007-ben sokan, sokféle szempontbólhasonlították össze az egy helyben toporgó Magyarországot és a bátor reformokatvégrehajtó és dinamikusan fejlődő gazdasággal rendelkező Szlovákiát. Nem tagadjuk a szlovákiai gazdaság eredményeit, mégis fontosnak tartottuk, hogy bemutassunk egy másfajta szempontot is: Mészáros Magdolna és Mózer Péter a szegénység ésa munkanélküliség mértékét, a romák helyzetét és a problémákra adott válaszokatelemzi a két országban, Hídvégi Balogh Attila pedig felidézi a szociális ellátások megkurtításanyomán 2004-ben kitört kelet-szlovákiai éhséglázadásokat."

www.eokik.hu/id-145-ciganynak_lenni_magyarorszagon_jelentes.html
@Megfontolt: Ez zseniális volt. Regisztrálni kell valamelyik minisztériumnál, mint hithű Fidesz önkéntes, és SMS-ben kiküldenek ilyen szösszeneteket bizonyos időközönként? Vagy hogy? :)
@simple observer 1.0:

Nem túlzott el a Tárki semmit, szerintem az kb a valóság amit mérnek.

De.

Ne felejtsük el, hogy új adókivetés közben, IMF tárgyalás csúszás mellett, Simicskaközgép nyilvánosság és földbalhétól terhelt környezetben volt a mérés. Ami a pillanatnyi hangulatnak meg is felel, de tendenciát építeni rá még nem lehet.

Az igaz, hogy az LMP gyakorlatilag nulla eredménnyel veri a huppot. Csinálják ők amit most kell, a szociktól sokkal aktívabbak, de nem tudják lekommunikálni az emberek felé ezt rendesen.
@épészmérnök: igen, akkor is olvastam ezeket a véleményeket, látható és érezhető ez a folyamat, a jelenlegi hatalom itt is a bizonytalanság, és a félelem fenntartásában érdekelt, lehet riogatni a radikálisokat elutasítókat a jobbikkal, a radikálisoknak meg látszat engedményeket tenni az álságos fűnyíró szerűen elvont, beszabályozott, koncepciótlan segélyezési rendszerekkel.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Nyugi amikor a magyar kisnyugdíjas mamóka hal éhen az nem fog éhséglázadást okozni. :(
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ezek szerint a rendőrök nem csak Dániel Pétert védik.
@Fabius: A jobbik is veri a huppot talán még jobban is mint az lmp, de ők nyilván nem a mi kutyánk köjke, a médiában pedig a használhatóbb ötleteik és karaktereik enyhén szólva sem reprezentáltak.
@Gábriel angyal: ne gondold, azért a legtöbb kisnyugdíjjasnak is van családja, és azok nagyrésze nem vak
@épészmérnök: Kétségtelen igazad van abban, hogy a narancsbolsik kevésbé ügyelnek a látszatra. Mind a törvénykezésükben, mind a személyzeti politikájukon ez jól kitapintható.

Bizonyítani állításom, miszerint a módszerváltásunk után nem volt demokrácia, nem tudom. Ettől még állításomat azért nem vonom vissza, mert rengeteg olyan furcsa kényelmetlen kérdésem van, amire az éppen aktuális szabadon? választott közszolgáinktól, szabad? sajtónktól nincs válasz.

Egyetlen példa Jakab Andor 1 hetes, leleplező írása. Piszok nagy csönd van körülötte.

jakabandor.blog.hu/2012/05/24/allamadossag_11

Elismerem, a lehetettvolnamás és a jobbklikk eddig még nem korrumpálódott. Félelmem, csak azért, mert nem volt rá alkalmuk. Megalakulásuk körülményei számomra azt sejtetik, hogy ők is "dróton rángatott" szervezetek. Bábuk.

Engem az érdekel, ki rángatja őket?
@Gábriel angyal: Annyiszor mondtuk már, finnyásak vagyunk.

Amíg egy Haza és haladás bejegyzést azzal tudsz kommentálni, hogy kinek a hazája, amíg Stefikével német náci képeken maszturbáltok, ( amit elég nehezen értek meg ) nehéz szóba állni komoly képpel.

Nem mellesleg a Jobbik programja is megérne egy misét. Ma 2012-t írunk, nem 1896-t.
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝):
"Eszközeim: józan ész, választékos és előkelő stílus, sziklaszilárd érvrendszer."
-úgy legyen

"Hitvallásom: békésen harcolni és harcosan érvelni, vitatkozni és meggyőzni, sohase' személyeskedni és mindig kimondani az igazságot."
-na látod.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
"Kövér ezzel arra utalt, hogy a korábbi választások idején többször felmerült a gyanú, hogy szavazás napján különböző ajándékokkal bírták rá a választókat a voksolásra."

hát meg kell nézni, hogy melyik párt nyert, biztosan az volt az...
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): Kedves Stefi, ha képes leszel arra, hogy józan ésszel nézd a világot, és nem vakon, ha képes leszel választékosan fogalmazni, és nem véresen, ha békésen fogsz harcolni azért amiben hiszel, és nem személyeskedni, akkor minden oké.
Csak az eddigi tapasztalatok mást mutatnak. De bizakodjunk.
"Bonyolult taktikai akciósorra" van szükség Orbán szerint: "a saját utunkat kell járni", és ellen kell állni azoknak a nyomásoknak, amelyek a magyaroknak hátrányos intézkedéseket akarnak bevezetni az országban. Példaként említette az ingatlanadó bevezetésére tett javaslatot. Hangsúlyozta azonban, hogy a diplomácia "táncrendje" miatt az elutasítást úgy kell előadni, "mintha barátkozni szeretnénk".

hogy mennyire igaza van, és mennyire ezt is teszi, hihetetlen :D
Mikor ilyeneket olvasnak, talán még többen utálnak, Viktor.
index.hu/gazdasag/vilag/2012/05/31/villanykortezes_miatt_rugtak_ki/
Tudod, az annyitisér, meg a negyvenhétezres cimboráid... Na, látod.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: És két év alatt a jóléti államból munkaállamot csinál.
Na, ebben legalább nem hazudik.

Amúgy kurvára nincs gőze, mi is lesz velünk holnapután.
@Habakuk999: 304 ft az euró.
Köszönjük Kedves Vezérünk!
@Habakuk999: hát nem:
/még ha ebben benne vannak mások is/

Nem kellettek a magyar kötvények délután

hvg.hu/gazdasag/20120531_kotvenyek_akk
-----------
A forintnak sem tett jót az ECB kritika

www.napi.hu/tozsdek-piacok/a_forintnak_sem_tett_jot_az_ecb_kritika.520987.html
-----------

EUR/HUF -0,87% (303,61)
CHF/HUF -0,84% (252,77)
sokadik siker:

Chipsadó: nem hozza a bevételt

A chipsadó vesztesei leginkább a sós snackek, az ételízesítők és az üdítőitalok gyártói.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: örendezzünk a sikernek! kivetettünk egy adót ami nem hoz pénzt. ez szuper. előre továb.
@Habakuk999: "Nem mellesleg a Jobbik programja is megérne egy misét."

Nem védeni kívánom a jobbklikket, de a 2010-es választási programjuk szerintem jó volt. Annál mindenképpen jobb, mint amit 1990. óta csinálnak az éppen aktuális eftársak.

Gazdasági, környezetvédelmi, szállítási fejezetét olvastam el, az nekem bejött. A kampányban valamelyik szadeszes? azt találta mondani a jobbklikk 2010-es, választási cigány politikájára, hogy teljesen rendben van.

A nagyobbik gond, a jobbklikk a parlamentben a programjáról elfeledkezett. Ebből arra tudok gondolni, hogy társadalmi munkában a szimpatizánsok összeraktak egy vállalható programot, aminek egyetlen célja volt. Hogy a fityisz "középen" maradhasson.

A megismerés 3 fokozata.
1. hogy néz ki.
2. mit, hogyan beszél.
3. mit tesz.

A jobbklikk a 3. fokozatban bukott meg előttem.
hja:

LMP: Bács-Kiskunban két család nyerte a legtöbb földbérlet pályázatot

hvg.hu/itthon/20120531_lmp_foldberlet_palyazatok
@Gábriel angyal:

A Jobbik az én kutyám kölyke sose lesz. Ettől függetlenül asszem el szoktam ismerni, ha elfogadható dolgot mondanak. Tán' egyetlenként erről az oldalról.

De azt látnotok kell, hogy ezzel a retorikával bizony egyedül maradtok akkor is, ha időnként mond a Jobbik vitára érett dolgokat.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Ne menjünk messzire, szlovákokat, letteket érdekli különösebben az az egész hercehurca?
Persze, érdekli, de tud tervezni, tud gondolkodni.
A Mercivel együtt van 8 %-s beruházás csökkenés.

Nagyon nagy baj.
Tíz évvel leszünk elmaradva a szomszédoktól nemsokára.
@aritus: Az van, hogy napi 72 ezerből nehezen de megél.
Olvassatok véleményvezért, meg hasonló oldalakat és látni fogjátok, hogy az ország szekere hónapok óta kifelé tar a gödörből.
Érdekes dolog, bár nem a reklám helye, hogy van oldal ahol két hete moderálják a szerkesztőknek lehet, hogy nem tetsző hozzászólásomat.
Nem ismétlem a címét....
Mostanában lusta voltam a billentyűzetet használni, ezért csak egy kérdés:ezeket a kétharmadosokat mikor furikáztatják meg ágyutalpon?
Ezek valóban nem kétharmadosok hanem ötven százalékosak, népiesen félkegyelműek
@Habakuk999: igen, de nem is értem, mi ez a felvetés :D

Orbán Viktor értékelése szerint kormánya legnagyobb eredménye a stabilitás megteremtése.
@Secnir:
Kövér elvtárs beismerős sorain szerintem már meg sem lepődünk.
Itt, a felénk dolgozó székely atyafiak nyíltan megmondták, hogy 10.000 forintért voltak tüntetni a kormány mellett - igaz ki is röhögtek bennünket, hogy "ennyit miért ért meg ez nekünk"... A híradó láncukon mennek a hasonló üzenetek, hová, mikor, mennyiért lehet menni, hová érdemes. :)
@házelnök: ott csak meghívottak kommentelhetnek egy ideje "mezei" kommenterek nem ;)
@Gábriel angyal: a Jobbikkal az a baj, hogy komolytalan. rosszul alkalmazott radikalizmus, akkor is ütne mikor nem kéne. ha erről nem szoknak le, akkor megmaradnak a maguk szintjén, és nem lépnek előre.
Ezt Török Gábor fogalmazta meg nemrég egy Barikádos interjúban.
@Putyilov gyári melós: Azért Demján Csányi valahol a cuci érában kezdhették páratlan szárnyalásukat.Skála kópé, megvan??? "Bemegyek, de milyen jól kijövök, ha bemegyek..." Hát Demján bemnet, nem is volt ellenálló ugyebár. És milyen jó kijött.
Akkor, a most de nagyon visszarítt kádáriban kezdődhetett ilyen vagyonosodás. Szélesről nem is beszélve.
@rdos: A szimpatizánsok összeírták az álmaikat, ebből lett a program.
Én is hallgattam, olvastam őket, nagyon okos, mindenki számára vállalható célokat vázoltak fel.
Csak ott a hogyan kérdése.
Az, hogyan is lesz megvalósítva, kit érdekel.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ekkora infláció van? én a 06-os balhét 4500/napi tarifában tudtam.

Vagy a székelység már eleve árfelhajtó erő???
@a szív fészkei: biztos nagy a kereslet a derék székelyekre, és ezért minden pénzt megér az alkalmazásuk.
@Fabius: Steficsek nem bírja ki nélküled. A képen Orvbán csak szeretne ilyen testet.

Off: voltál ma a önkoris gyűlésen? Uram elment Nagy Navarrot támogatandó, hát nagyon elszörnyedt a Papcsákotoktól... De legalább nem mint a zsír nyúlhatják le azt a rendelőt, ha jól értem, elnapolták. Kell az ingatlanvagyon onnan is? Naná, majd nem. Spájzolnak.
@Penivaldes: Ja, ilyen díjért fasza HAZAFFYASSNAK LENNI.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Egyébként tényleg olyan dolgokat ígérgettek, amik hasznosak lennének. Csak.....
a puding meg az evés ugye...
@a szív fészkei:
Erdélyből is megérte eljönni, ennyiért+teljes költségtérítés... Viccelsz? Sokan lesznek ennyiért máskor is tüntibe. Egy nap nem keresnek ennyit, tehát mennek!
@a szív fészkei: jövedelem kieészités magas fokon. egyesek hétvégén irodai munkát vállalnak, mások menetelnek.
agitprop kiadott ukásza, vezényló után előadja nagy köteles laca

hvg.hu/itthon/20120531_kover_hatalmas_ero

Kövér László úgy fogalmazott, a csaknem egy ezredév számvetésre késztető idő, ezért ez a nap különösen értékes, mert arra figyelmeztet: 920 évig megtartani a kultúrát és a nyelvet, magyarként megmaradni a hazában nemcsak kivételes teljesítmény, hanem különös kegy is.
Először a Véleményvezér szüntette be a kommenteket, mert a meghívott kommentár az nem ugyanaz. Most meg Török Gábor teljesen.
Mi van itt?
@Penivaldes: "egyesek hétvégén irodai munkát vállalnak, mások menetelnek."
És mennyivel egészségesebb a friss levegőtől kipirultan, jókedvűen gyalogolni, mint bent puhulni a sötétben, rossz levegőn a számítógép előtt. Politikai velnessz.
@Habakuk999: oops:

A jegybanktörvénnyel kapcsolatos kötelezettségszegési eljáráson túlmutató lépések szükségesek - reagált Gerry Rice, az IMF nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója ma délutáni washingtoni sajtótájékoztatóján a legutóbbi fejleményekre egy újságírói kérdésre válaszolva.

www.portfolio.hu/gazdasag/megszolalt_az_imf_is_ennel_tobb_kell.168042.html

------------------

A Nemzetgazdasági Minisztérium reakciójában azt közölte, hogy jelenleg is tartanak az ötoldalú egyeztetések a jegybanktörvény finomhangolásáról.

www.portfolio.hu/gazdasag/beszolt_az_ekb_reagalt_a_miniszterium.168029.html
@épészmérnök: hát igen. a békemenetelés, és a mindenéle politikai séta remek edzés a lábnak. főleg ha nem csak úgy össze meg vissza csinálják, hanem láb fel, és lép, és most oldalra, és vissza.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Jó rendőr - rossz rendőrt játszanak az EU és az IMF :-)
@Habakuk999: Ha ugyanolyan hülyeséget akarnék írni mint te akkor írhatnám esetleg, hogy te meg Bajnai és Oszkó képre maszturbálsz.

A programról meg annyit, hogy abba még Fabius is talált több használható elemet, azt meg én teszem hozzá, sokkal előrébb lennénk ha főbb pontjai megvalósultak volna. Az elmúlt 22 év rablóbandája pedig akkor is leszerepelt ha egyik részük épp Haza és Haladásnak aposztrofálja magát, mások pedig újabban már Kossuth címert aggatva magukra hirdetik a haza "megmentését". :(

Egyébként furcsa, hogy mindenki másról azt hiszed csak látszólag az ami, na de egy "Haza és Haladás" az már döfi. Ennyi idősen szerintem nem muszáj hinned a dajkamesékben. :)
@Gábriel angyal: nem védem, majd megvédi magát, de te sarkítod és egyszerűsíted a dolgokat, én nem látok olyat, hogy ő hinné az egyedüli üdvözítőt bárkiről is, ellenben veled ;)
@Penivaldes: és én mást mondtam?

soha nem hittem az egyetlen igaz üdvözítőben, sem emberben, sem pártban, sem eszmében ;)
@épészmérnök: Beszarás és készülés a jövőre. Egy politikai elemző ne a tömeg szeretetére és megértésére áhítozzék - mint egyesek szerint akarta volt Török - hanem igazítson el a mérhetetlen sok eszével(ha olyanja van). Jobban belelát a politikai fortyogó katlanokba, a boszikonyhákba, az a minimum, hogy ad valami támpontot: mégis mia jó fene folyik itt, miért és mit tegyünk, hogy ez a szar már ne folyjon tovább, stb. stb.... Szerintem ezt Török nem tette meg és megunták a népek.

Nincs egyenlőségjel a Fidesz-ámok és a többi között, hiába akarta 0 szaldóra kihozni az eredményt.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: + 1 Sőt, ah valaki ezt állítja magáról, az az igazán veszélyes elmeroggyant!
@a szív fészkei:
Ha így megy tovább, akkor majd a Facebookon is beszünteti... :)) Ott is be fognak szólni neki!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: A szavak, valójában az érzelmek, a tömegeknek, végső soron a szavazatoknak kellenek. Ezért nem is nagyon figyelem mit mondanak. Igaz, ilyen erővel a programjuk is csak szó. Mondjuk írott, számon kérhető szó.

@Habakuk999: A megvalósítás módjára ott vannak a szakemberek, a technokraták. Mondjuk a vízi energia, a folyami szállítás (jobbklikkes) álma, nagyon is zöld. Csak nálunk setétzöld.

Ha már álom. Nekem meg az az álmom, hogy 2014-ben aki indulni akar az ogy. választáson (meg aki eddig volt ogy. képviselő), azt egy életre kizárnánk a "választható" kategóriából. :-). Gonosz. Ugye?

Aztán a maradék választható népesség között, jelölés nélkül sorsolnánk ki a vesztest, aki tehát a közt fogja szolgálni 4 évig. Valóban szolgálni. Tudom, álmom abszurd, de az elmaradt nagytakarításon túl még akár működhetne is.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: hogy mint mondtál az számomra titok marad:))) nem követem életed minden mozzanatát:))
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Figy én egyébként leszarom a kurucot. Nekem az általad hájpolt szakértők és közgazdászok "teljesítményében" a legemlékezetesebb az volt, amikor Bajnai 2009-ben kijelentette a következőt:

"úgy fog elmenni mellettünk a válság, hogy még a szelét sem fogjuk érezni"!

Tevékenysége tehát hasznosnak nem, de károsnak inkább mondható! Az ő minisztersége alatt süllyedt a magyar gazdaság olyan mélyre, amelyben a világgazdasági válság érte. Ennyi hozzáértéssel már akkor le kellett volna mondania!

Ha te mindezek ellenére továbbra is beszopod a nagy Haza és Haladást az elég gáz. :) Tudom, hogy nagyon akarsz már találni magadnak egy "megváltót2 de jobb jársz ha tovább keresgélsz.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
"A kalkulációkból kihagyjátok a most következő osztogatásokat, amiket a narancsosok elkezdenek a választások előtt."

Amiket irsz benne van a pakliban. Am azt hiszem (legalabbis szeretnem azt hinni), hogy 3.5 ev ilyen vilag utan, egy felevig edesgetessel nem lehet megnyerni egy valasztast. Tukeppen 2002-ben is valami olyasmi folyt, am megis bukta lett belole. Teny, hogy '14-ben sokszor nagyobb penz lesz kint maganzsebben egy Fidesz kampanyt tamogatni, de ha ennyivel kormanyon lehet maradni, akkor azt meg is erdemli az orszag.

Egyetertek, hogy szel fele megy majd meginkabb a Fidesz. (bar hova lehet meg szelebbre menni a Nyiro ugynel?)
Mindenesetre erdekes jatszma lesz, hogy a Fidesz hogyan igyekszik majd magahoz csalogatni a Jobbikos szavazokat, merthogy sok Jobbikos (kozep)vezeto pozicioja/penze banna, ha a Jobbik felajanlkozna a valasztas elott.
@Penivaldes: ööö izééé, akkor mire is válaszoltál, vagy csak sodródva az áramlatokra bízva küldtél útjára egy palackban üzenetet? :D
Na mi van sztrovacsekek? Ezt a blogot még nem rondítják tele a sűtnemzetyiek.....
Székelyekre visszatérve:
Az ősrobbanásra mondom, nem akarok senkit a kétharmadosokon kívül bántani, de:
Kíváncsi lennék, hogy milyen városi legendák keringenek arról, hogy a nyolcvanas évek végén, kilencvenes évek elején mi támogatást kaptak azok az emberek(lakhatás-munkahely), akik délkeleti szomszédunkból emigráltak ide.
Tud valaki valami okosat?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: na igen az áramlatok viszik szavaimat a világban, neked is jutott:))

arra válaszoltam amit leírtál.)
@simple observer 1.0:
Az menni fog ott. Azok meg eladják úgy is magukat. Legalább is felénk ez már megtörtént. Itt összenőttek már rendesen, csak papírkutyák! :))
@Penivaldes: ok, feladom, nem értem és kész, de hát ez van, még én sem érthetek mindent ;)
@épészmérnök: Ezt a náci propagandistát hu.wikipedia.org/wiki/Joachim_Peiper kicsit már unom.

Most ez a trend, különböző germán "hőseit" népszerűsíti? Értelmeset nem írt,még mióta idetolatott. De ha azt akarja igazolni, hogy a Fidesz ezek mentén a náci elvek mentén építkezik,akkor igaza lehet és beismerő vallomásnak veszem.
@házelnök:

Én tudok valami okosat: kevesebbet kaptak, mint a "holokauszt" "túlélők"...
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): Drága Stefi, kérlek ne lapátolj el a témától, amiről szó van. főleg ne provokálj.
@Gábriel angyal: Állandóan ezen pattogsz. De amellett mégis csinált olyasmit, hogy mégsem dőlt be az egész ország. Még Vikibojt is elismerte BX-ben az eredményeit, amiket aztán boldogan szétrontott azóta.
@Penivaldes: Neki egy témája van csak, lásd a nicknevét. Mit várnál el tőle mégis?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: volt egyszer egy csóka, úgy hítták, hogy Kónstantinos Porphyrogennétos. na ennek a csókának a beszámolójából véljük tudni, hogy a magyarság már a X. században sem volt egynyelvű, a sajátja mellett beszélte a kazárok nyelvét, és még legalább egy másik török nyelvet. ma meg beszéljük a magyartot (szinkront a tévébe!), oszt jónapot. vess öszve jelenkort: az EU-ban funkci analfabétának számít az, aki egyebek közt nem beszél az anyanyelve mellett legalább két másik uniós nyelvet. ergo ha sikerülne valahogy visszakapaszkodnunk kulturáltság terén a X. század szintjére, egyúttal feljönnénk Európára, mint Óbudán a talajvíz. ehhez képest valódi progresszió a szabolcsi zsinat, ahol az addig európai viszonylatban kirívóan toleránsnak számító Árpád-ház és a Magyar Királyság történetében először sikerül bevezetni az első hazai zsidótörvényeket. micsoda nap volt! hej-haj
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): "Én tudok valami okosat: kevesebbet kaptak, mint a "holokauszt" "túlélők"..."

Most mentél a levesbe.
@Penivaldes:

Ez a szemétláda azzal a nyilvánvaló szándékkal tette fel a kérdését, hogy Romániából Magyarországra áttelepülő magyarokat valamiféle ingyenélő, potyautas népségnek tüntesse fel, holott köztudott, hogy az erdélyi magyarok a magyarság legbecsületesebb és legszorgalmasabb fajtájából valók. Ez a szemétláda szemtelenül folytatja azt a régi liberálbolsevik lejárató taktikát, mellyel a liberálbolsevikok megpróbálnak éket verni az anyaországi magyarság és az elszakított nemzetrészeken rekedt nemzettestvéreink közé.
@Gábriel angyal: Akkor lécci ne írj hülyeségeket.
Szerintem nem én voltam, aki általam nem ismert német katonák képeivel szórakozott.:) Na ugye, hogy utólag Te sem érted?
Megzavarta a fejed Stefike.:)
Nem is ez a lényeg amúgy.

Feljebb írtam, teljes kétségbeesés, hogy nem látok mást, csak a Haza és Haladást.
Ez van, ezt tudja a hazai politika kitermelni magából.

A programokról meg annyit, vettem a fáradtságot, hogy elmenjek gyűlésetekre, olvastam is, meg is néztem, amit küldözgettél, nem hiszek bennetek. Mint ahogyan a fideszben, MSzP-ben, LMP.ben DK-ban sem.

Egyébként a H&H-ban sem, de most nem tudok mást tenni, bennük bizakodom.

Mellesleg azt is írtam, a céljaitok logikusak vállalhatók, csak kurvára nem látom az utat, amin haladtok.
Illetve másik utat látok, ez nagyobb baj.

Utoljára írom, mint ahogyan néhány hete bombázlak folyamatosan, változtassatok a magatartásotokon, mert közönséges földi halandónak vállalhatatlanok vagytok.
Hiába vagytok a legkevésbé nyuszi ellenzék. Nem lehet vérvádas beszédet mondó mellé állni, se Gazsis vicceket mesélő mellé se.

És ezt komolyan gondolom, ne csupán afféle városi értelmiségi dumára gondolj.
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): Keedves Stefi, az Erdélyből jövők közt vannak tisztessések és vannak nem tisztességesek. mindkettőhöz volt szerencsém. találkoztam olyan erdélyivel, aki szeretettel közeledett, és találkoztam a pénzéhes fajtával is.
"aszály volt, víz volt, árfolyammozgás meg minden"
www.origo.hu/itthon/20120531-fideszes-kepviselok-reagalasa-a-tarki-kozvelemenykutato-legfrissebb-adataira.html
Kincstári optimizmus, vagy tényleg bíznak magukban?
@Habakuk999: hagyjátok már azt a H&H-t a francba... Amíg ők megelégszenek azzal, hogy egy blogba írogatnak, addig nem tényezők, nem számítanak. Ugyanolyan mezei bloggerek, mint akárki más, csak nem használnak csúnya szavakat.
@rdos: Ez a folyami szállítás nagyon jó példa. Akarjuk, ugyanakkor Bős-Nagymarost beállítjuk, mint a kommunizmus állatorvosi lovát.

Nem kell szabályozás, nem kell a Duna Alsó-Magyarországi szakaszával semmit se tenni, de gyüjjenek már a hajók.

Ha nincs víz a Dunában, Tiszáról nem is beszélve, hogyan akarsz szállítani?

Én kurvára megtanultam, mi az, amikor negyedévet kell várni a vízre, amikor ki kell rakodni az uszályokat félúton öngyulladás miatt.
A raktárak meg tele, pénz meg ablakban várja a vizet.

Jó a példád, egy valóban nagyszerű ötletet a második mondatában megcáfol.
Akkor hadd ne legyek meghatódva a programtól.
@Interlock: Hagyjuk, én azt a brigádot látom jelenleg tudatosan készülődni a fidesz utáni időszakra. - aztán, lehet kurva nagyot koppanok.

Én szeretnék egy olyan olajfát, melynek szakértői stábját, s gazdasági irányítását ők adnák.

Mert a jelenlegi felhozatalból nem látok mást.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Minden józanul gondolkodó látja, mi történik a magyar gazdasággal.

Amíg 8,5 - 10 %-os kamatlábakra látnak fedezetet, hagyják az ámokfutást.

Orbán ott téved kurva nagyot, hogy van mozgástere. Nincs. Egyszerűen ki fognak éheztetni bennünket. A mediterránok miatt időnként bedobálnak három tyúkot, de éhen fogunk halni, kétségünk ne legyen.
@Gábriel angyal:
Angyal, miért félsz a H&H-tól?
Végigolvastam a kommenteket, kifejezetten vadul reagálsz rájuk.

Szerinted ők az igazi ellenfél?
@Habakuk999: Ismétlem, nem védem a jobbklikket. Oda nőtt, ahova tartozik.

A folyamhajózást hasonlóan látjuk. A Dunán több mint 2000 "erőmű" van, továbbiak építését tervezik a román-bolgár határszakaszon, síkvidéken. IZé figyelmébe ajánlom.

Kicsit Off, de ahogy valaki fentebb említette, X. század óta csúszunk vissza európai szintről, a nagyvilágra is érdemes figyelni.

Japán és Kína elutasítja az USA $-t (holnaptól)!
hungarian.ruvr.ru/2012_05_26/76029909/

Szakad az olaj ára.
stooq.com/q/?s=cl.f&c=1y&t=l&a=lg&b=0

Biztos nincs összefüggés. On.

@Interlock: "Kincstári optimizmus, vagy tényleg bíznak magukban?" Valahol, tán pont itt olvastam, egy zárt csapat ha ugyanazt hallgatja, mondja egymásnak, egy idő után elhiszik.

Mint Pelikán József; "Az a gyanús, ami nem gyanús!"
@Habakuk999: rengetegen azt hiszik, hogy törvényszerű egy vállalható csoport megjelenése a választásokig, pedig hát, hol van ilyesmi deklarálva? Hol van az kimondva, hogy nem a most ismert katyvaszból kell összekaparni valamit '14-ben? Sokan fognak koppanni, attól tartok.
Én amúgy nem hiszem el, hogy a bedarálás miatti félelem okán ne lehetne itt és most kiállni egy ütőképes csapattal és tervvel. Persze, hogy támadná a Fidesz, de a támadások mindig csak kezdetben nagyon erősek, aztán - főleg, ha ok se nagyon van rá - kifulladnak (két év hosszú idő), és lehet babért aratni. Ilyenkor kell kiállni, mert a Fidesznek még legalább egy évig kormányoznia is kell (utána úgyis rááll a választási kampányra), nyitni kell felé egy újabb frontot, hagy darálja őt magát az erők kényszerű megosztása. Kampányidőszakban 100 % idejük lesz ellenfelet nyírni, és ott lehet hozzá épp elég lendületük is. Most kell megerősödni ellenük, népszerűséget, tartalékokat gyűjteni az utolsó évre, mert akkor elkezdeni már késő lesz.
A Fidesz ugyanis tud valamit, amit a többiek nem: osztani. Kihirdetheti, hogy vége a szűk esztendőknek, köszönjük a részvételt, tessék, egy kis jutalom, innentől fölfelé visz az utunk; négymillió létminimum körüliből / alattiból nagyon könnyű egymillió hálás embert összeszedni, akik úgyis csak utána értik meg (ha...), hogy át lettek verve.
@a szív fészkei: szvasztikás sormintát? szorgalmi végén jár érte piros szívecske az üzenő füzetbe.
@Penivaldes:
Ejnye bejnye! Nem tetszett megtanulni, hogy Stefkével nem lehet ilyen szépen beszélni.
Höööö, Stefke hüccs a helyedre az ólba. Na, ő ebből ért. Még lehet egy kicsit neki mondani, hogy "Múúúúúúú..." evégre, mégiscsak, a hazai hangok ismerősek neki.

Amúgy a megint GYŐZTÜNK újabb eredménye:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/31/forint/
"Január óta nem volt ilyen gyenge a forint"
Gratulálunk Pártunk és Qrmányunknak, tudjuk, a gyurcsányahibás, de azért már égő egy kissé ez a szar duma...
No meg, a többi sikeres és "egész Európa ezt utánozza" című maszlag eredménye:
hvg.hu/gazdasag/20120530_Neta_nem_hozza_a_vart_valtozasokat
hvg.hu/itthon/20120531_tarki_fidesz_mszp

Még egy jó hír és... :)) Viktor, Viktor, Te szopni jársz ... valamerre!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
"Szakmai nonszensz, hogy ezzel együtt végül mégis a chips lett a zacskóba bújtatott ördög" – mondta Szabó Gábor, aki azt is kiszámolta, hogy az idei évre fizetendő 2,9 milliárd forintnyi netával szemben az ágazat akkor másfél milliárddal többet fizetett volna az államkasszába (áfa, járulékok stb. formájában) a jelenleginél, ha a kormány ki sem veti a népegészségügyi programja alapelemét képező adót.

Így lesz a telefonnál, tranzakciósnál, élelmiszerlánc díjnál is.

Hajrá unortodixia!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: én egy kedves nő vagyok Boli, nem szokásom istálló stílusban társalogni. meg különben is a szeretet ami mozgatja a világot. :)
@Interlock: Nem fog tudni osztani, mert már nem lesz mit.
Mai partnerekkel folytatott beszélgetéseim közben a különböző fideszesekkel szembeni javasolt magatartási formák két legszelídebbje a szembeköpés és gázpisztoly-használat.
A javaslatok javát nem írom le, mert úgy járnék, mint Stefi, Fabius kizárna.

Elfogynak a pénzek, erősödik a fekete gazdaság.
Mert Rózsa Sándor népének lesznek ötletei a túléléshez.
@Penivaldes:
BiStefke soraiból is ez a szeretet szokott kiviláglani. :)
@Habakuk999: ez akkor azt jelenti, hogy lényegesen kevesebb chips-et zabáltunk meg? Mert ha igen, akkor mintha rémlene is ilyen szándék a kormány részéről. Hogy mennyire lehetett őszinte, ki tudja, de ha valamennyire akarták, akkor most örülniük kell.
A kiesést a többi pótolja...
@Habakuk999: "Nem fog tudni osztani, mert már nem lesz mit."
És ha most képez tartalékot - plö a Közgépnél? Egy kis segítség innen oda, aztán onnan ide, mikor mi az aktuális...
@Interlock: Korainak tartom. Én kivárnék a helyükben, hogy mindenkiben tudatosodjon az ellenzék tehetetlensége.
A fidess az, ami, játszadozik majd az újratemetésekkel, s a nagymagyari honfiúi érzésekkel.

Nem maradt meg semmi tegnap bennem Orbán beszédéből. Ma olvasva posztokat, úgy tűnik másban se nagyon, nincs már mondanivalója. Kész. Vége.
Nem eltűnik, csak kifárad és nem tud megújulni.
A hosszú, eseménytelen ostrommal nem tud mit kezdeni. Nincs akció, építkezni kéne már, az meg ugye nehéz.
Nem a fidess a fontos most. Hanem az ellenzék.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ne mérd hozzám Stefit!:)) nem méltó egy parasztlányt hercegnőhöz hasonlítani.
bizony:)))
@Interlock: Pár milliárd.
Abból nem lesz nyugdíjemelés, nem lesz a négymillió szegénynek egyhavi plusz segély.

Baromság lesz. Minimumbér emelés, amit már talán Erzsike takarító néni se hisz el, hogy ezt személyesen Viktor harcolja ki neki.

Amikor tudatosul a népben, hogy szemérmetlenül hazudnak a szemébe, akkor már nehéz a bizalmat megszerezni.

Orbán annyival ügyesebb, mint Gyurcsány, hogy neki hazugságkampány nélkül, pusztán saját erőből sikerült e nemes cselekedet.
@Penivaldes:
Hencegnő? Egérkéd tudja?
Apropó!
Hogyan állunk a szakdolival? Ki vagyunk vesézve rendesen??? :D
@Habakuk999: "Én kivárnék a helyükben, hogy mindenkiben tudatosodjon az ellenzék tehetetlensége"
Bakker, 50% körüli passzív szavazó, 20% alatti kormánypárt, és ezek mellett enyhén is alig erősödő ellenzék mellett mi kell még? Paródia ez az egész.

"Nem a fidess a fontos most. Hanem az ellenzék."
Várni, hogy föltámadjon? Vagy az is elég, ha - mint eddig - karosszékből nézik, hátha alájuk csúszik a Fidesz? Szavazatgyőztes ellenzék lehet, de lesz-e így hiteles és elfogadható is? Vagy az kit érdekel, csak nyerni kell?
Félelmetes. Régi jó tanárom kedvenc mondása jut eszembe, matekdoga feladatsorát döbbenten bámuló arcunknak mondogatta mindig, gúnyosan mosolyogva: "Ne veszítsétek el a csüggedéseteket!"
"A várható menetrend szempontjából egyelőre még bizonytalan, hogy az IMF megvárja-e az EKB hivatalos állásfoglalását a hétfőn megszavazandó jegybanktörvényről (az EKB következő véleménye akár 1 hónapot is igénybe vehet). Mivel azonban sürgető kérdésről van szó, gyorsabb válasz is valószínű, ami akár egy rövid közlemény is lehet az EKB részéről, miután a magyar parlament megszavazta a módosítást és az EKB jelzi, hogy további módosításokra van szükség a hivatalos tárgyalások megkezdése érdekében - írja Gárgyán. Az elemző szerint az a legvalószínűbb, hogy az IMF megvárja az EKB hivatalos állásfoglalását a megszavazott módosításról, és nem fogja puhítani álláspontját, ezért a labda a magyar kormány térfelén fog pattogni. A parlamenti ülésszak július közepéig tart, tehát addig van idő a további módosításokra, ez azonban csak akkor következik be, miután növekedett a piaci nyomás - vetíti előre."
www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/megkapta_az_utolso_figyelmeztetest_magyarorszag_uj_forintmelypont_jon.168044.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
Jó irányba megyünk... Marhára... :(
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Mindig csak az Egér!:)) Boli ez nekem gyanús. téged felbéreltek az erők.)
Egér vérbeli lovagként áll mellettem minden helyzetben. tekintetétől megnyílik a föld..és a többi, és a többi.))
KIRÁLYNŐM!
(Csekk, most ne figyelj egy kicsit! :D )
www.origo.hu/filmklub/blog/kritika/20120531-charlize-theron-zsenialisan-gonosz-hofeher-es-a-vadasz-kritika.html
Egér fél kezét odaadnám a hölgyért! Mindegyik Királynőmért! :)) :P
@Interlock: Tisztelt Uram!
Négy évig a fideszt választotta meg az ország népe.
Hányhatjuk a cigánykereket, attól még ez így van.
Az ellenzék szerepe az lenne, hogy ne hagyja az ámokfutást. Látod, hagyja.

Megette a fene, de ez a demokrácia. Nem gyors, de nagyon lassú.
Ha szerencsénk van, megéljük, hogy tényleg normálisan kiépüljön.:)
Előbb a tévében Viktorunk...
"mi nem élünk mások pénzén..." Nekem erről pl. Anglia jut eszembe, ahol Soros Gyurka pénzén éldegélt valaki. Meg a mi pénzünkön élő politikus csürhe, akik olyan szépen meg tudják szavazni a saját fizetésemelésüket.
No meg az EU befizetések és kivétek.. Viktor, Viktor a Te k.rva nénikédet! Idióta!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
szerencsére én nem Csekk vagyok, így én figyelhetek.
2 apró dolog
1. a film minden bizonnyal nagyon jó, Theron meg jó szinésznő. Egy mosógépet is képes eljátaszani,.

2. Egérnek lassan nem lesz keze.
@Penivaldes:
Milyen erők? Könyörgöm, valaki már béreljen fel, jó pénzért! Majdnem mindent elvállalok! ;)
@Penivaldes:
Legalább jó cél érdekében ajánlom fel! :D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: hát nem tudom Boli. Ma olvastam, hogy szegény Charlizenak a mamája segít a kisfiú nevelésében.
Te meg nem veszel részt a gyereknevelésben
ennyit rólad:DDD
@Penivaldes:
Nono... Csak szolíd bérgyilkolászást, elásást és hasonló nyalánkságokat! Azért nekem is vannak gátlásaim! :D
Pl. politikus sosem lennék!
@Penivaldes:
Bakker, nem vagyok csokifiú! Olyan fehér bőrű vagyok, hogy... :))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
attól még résztvehetnél a baba körüli teendőkben.
én is világos bőrű vagyok, és mivel nyár van az orrszeplőim is előjöttek:))
@Penivaldes:
Most mit tegyek? Szétszednek a nők! Te is, Charlize is nyafog... Szörnyű ez! :)
Na, a felcsúti beteg totál megzakkant. Ideje lenne megint egy nagygenerálra, in Österreich, mert egyre debilebb őkelme:

"A miniszterelnök a telefonadóról azt mondta, "majd meglátjuk", hogy áthárítják-e az egyes szolgáltatók a terheket az emberekre, de mint fogalmazott, a 2010-ben bevezetett szektorális különadókat sem tudták a bankok és a multik áthárítani, "most is találunk majd olyan megoldást, hogy ezt se lehessen áthárítani"."
hvg.hu/itthon/20120530_orban_viktor_m1

"Orbán arányosnak és igazságosnak nevezte az egykulcsos adórendszert, mint mondta, a kormány azoknak az embereknek akar kedvezni, akik az "átlag magyarok", vagyis akik dolgoznak, munkából élnek és gyereket nevelnek. A miniszterelnök szerint a többkulcsos adó már bizonyította, hogy rossz, az egykulcsos adó pedig azt, hogy működik."

"A legfőbb gond a miniszterelnök szerint az, hogy az elmúlt nyolc év alatt felvett hitelek kamatai 500 milliárdba kerülnek évente, emiatt a 2013-as költségvetésnek 2,2 százalékos hiánya lesz, míg a hitelkamatok nélkül 1,8 százalékos többlettel zárnánk a költségvetés."

"Bár a meghirdetett tévéműsor szerint szerda este 20:10-kor kezdődött volna az M1-en Az Este extra kiadása, a nézők először a Marslakók című szappanopera aktuális részét nézhették végig, és csak 20:45-kor kezdődött az interjú a miniszterelnökkel." Ez meg végképp no comment! :))
@Fabius:
"Ne felejtsük el, hogy új adókivetés közben, IMF tárgyalás csúszás mellett, Simicskaközgép nyilvánosság és földbalhétól terhelt környezetben volt a mérés. Ami a pillanatnyi hangulatnak meg is felel, de tendenciát építeni rá még nem lehet. "

Egyetertunk, hiszen a januari panik utan egy kicsit visszaerosodott a Fidesz, es most onnan gyengul. DE...
A dolog akkor is legalabb jelzeserteku.
En - aki egyebkent (foleg Schiffer miatt) kicsit fentartasokkal vagyok iranyukban - is azt mondom, hogy valojaban az LMP kikaparta a gesztenyet a szociknak. Es a fontos uzenet peldaul az LMP-nek; hogy sokan, ha nagyon tele van a hocipojuk, meg az elmultnyolcevvel terhelt es teljesen impotens MSZp-t is szivesebben vallaljak be az uj, friss es meg szeplotelen LMP-nel. Es nagyon valoszinu, hogy ha ezek a szavazok kesobbiekben ujra biztos partvalasztok lesznek, akkor bizony ismet az MSZP-t fogjak tamogatni.

"Az igaz, hogy az LMP gyakorlatilag nulla eredménnyel veri a huppot. Csinálják ők amit most kell, a szociktól sokkal aktívabbak, de nem tudják lekommunikálni az emberek felé ezt rendesen."

Eppen amellett igyekszem ervelni, hogy amit, es ahogy az LMP tesz nem eredmenyes, vagyis valtoztatni kellene.
Nem tudom mekkora szerepe van ebben annak, hogy az LMP eppen azt teszi, amit a Fidesz 4 (8)even at. Vagyis rugjak, utik, vesezik a kormanyt. De
azt mar nem tudjak eladni, hogy ok az uj, kicsi part aztan tudjak a tutti varazsiget, ugyhogy szavazz ram!
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lWiyGuJzvH4

Ez mar a korabbi kormanyzati tapasztalokkal rendelkezo Fidesz eseten sem jott be. Es most jatszak el ugyanazt az LMP-vel?

Most mar lassan erdemi szakpolitikai kerdesekkel kellen probalkoznia az LMP-nek, illetve barki probal majd kormanyvalto helyzetbe kerulni. Raadasul az utolso felev sokszor kemenyebb lesz, mint a 2010-es Gyurcsanyozas farvizen beevezni a Parlamentbe. Tovabba a maradek 1.5 ev alatt is kemenyen fogja tordelni a jatekot a Fidesz, ha erdemi kozvita alakulna ki valamely temarol. Vagyis, ahhoz hogy egy part politikaja (barmely szakterulettel kapcsolatban) tobbszori nekifutasra, a tema tobbszori felvetesere lesz szukseg. A Fidesz ugyanis minden esetben igyekszik majd terelni valamilyen szimbolikus politikai uggyel, vagy eppen valamifele botrannyal.

De hogy lasd velem lehet egyezkedni; ha az LMP annyira nem akar partnerkent feltunni, a kozvelemenyben, akkor hirdessenek vitasorozatot!
A vegeredmeny ugyanaz, elmondhatjak allaspontjukat az egyes temakorokben, es raadasul meg az MSZP-vel ill. DK-val szemben pozicionalhatjak magukat...

Es ugyanez igaz a DK-ra is, mert ertem en, hogy partepites videki alapszervezetek, de lassan mar tenyleg arrol kene beszelnunk, vitaznunk, hogy melyik part mit, hogy szeretne, kepzel el csinalni....
Utálom, hogy a kedvenc közéleti műsoraim egy időben kerülnek adásba, így nem tudom eldönteni, hogy mit nézzek este: a Péntek8-at Csermely Péterrel a HírTv-n, vagy a Korrektúrát Bayer Zsolttal az Echón.

Nehéz döntés.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: dilinya mazoista :-)
nekem oflájn olvasni is sokk volt ez a zakkant, mellétársítva kö.laca és kusza agymenésével
elektrosokk
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): Vedd fel!
És így napközben, amikor itt szörnyülködsz liberális tévelygésünkön, gyorsan lejátszod, s nemzeti energiával feltöltődve próbálhatsz újult erővel kirántani bennünket a sötétség poklából.
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝):

Tök mindegy, mind a kettő ugyanolyan szervilis seggnyaló patkány.
Csermely talán egy fokkal elviselhetőbb, mert ő nem is csinál titkot belőle, hogy csak pénzért játssza a hülyét.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
"Az menni fog ott. Azok meg eladják úgy is magukat. Legalább is felénk ez már megtörtént. Itt összenőttek már rendesen, csak papírkutyák! :))"

Nem ketlem, hogy volnanak sokan, akik befekudnenek a Fidesznek, csak hat a Partnak, nem kell am annyi Jobbikos kozepkader, maximum ingyenes aktivistanak, es szavazonak...
Vagyis sokan lesznek erdekeltek a kulonindulasban...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Gondolj bele... Stefke is micsoda dilemmában van! Nehéz a döntés.
Egyik kretént, vagy a másik kretént nézze a tévében. Azért csak a svábhoz húz a szíve... Mint egy rendes, igaz magyarnak! :)
Na dolgozok még, hajrá. A tehénkével nem tárgyalunk...
Stefke ist ein Arschloch! Natürlich ein echte Sväbische Arschloch.
@Habakuk999: ne tisztelj, nem vagyok úr. Mérges vagyok, borzasztóan mérges vagyok minden egyes kihagyott napért, mérges vagyok a lavina bamba bámulásáért, mérges vagyok azért, mert ül száznál is több ellenzéki képviselő abban a kibaszott kupolás épületben, de pár elhaló felvillanáson kívül nem képesek arra, hogy valami attraktívat csináljanak. Kurva életbe már, ha önálló gondolat nincs, felszólaláskor magasba kell emelni egy kurva laptopot, és teljes hangerőn lejátszani Orbán akármelyik, ellenzékből elkövetett vádaskodását, szembesíteni ezt a kurva kormányt önmagával, a hazugságaival, a hagymázas őrültségeivel, mindennel, minden nap, minden lehetséges alkalommal, odabent, idekint, kifulladásig. Vagy legalább csendben nézni azokat a kurva videókat, hátha felfogják belőle, mit jelent a kormányt akadályozni szándékozó ellenzékiség.

"Az ellenzék szerepe az lenne, hogy ne hagyja az ámokfutást. Látod, hagyja."
Értettem. Vegyük be mi is a leszarom-kapszulát, éljen a nép, egyszer tán még dönthet jobban is, addig is friss levegő, vidámság, csoki, pia, olimpia. Tök jó, meg is nyugodtam. Nem is tudom, mi a büdös lószarért idegesítem magam ezen a tétova, mindig bízva várakozó, felkavarhatatlanul poshadt kurva magyar belpolitikán, az önmagába szuggerált tehetetlenségén, a kisemmizettség siránkozásán, a szende gátlásosságon, meg a többi faszságon. Picsába is, gyerünk a levesbe, én betűtészta leszek, és mielőtt lenyelnek, csupa nagybetűvel csakazértis kiírom annak az istenverte tányérnak az aljára, hogy BASZÓDJON MEG A KÉS, A FAKANÁL, MEG AZ IS, AKI BEZABÁL.

index.hu/belfold/2012/05/31/hallo_gyengult_a_fidesz/
@simple observer 1.0:
Erre, a nyugati határszélen, nálunk, összeborultak, legalábbis kis városunkban. Amúgy itt a helyi jobbikos csávó akkora cigó forma, barna, hogy amikor elkezdett cigózni egyszer, egy rendezvényen, egyik ismerős felnyerített és inkább kiment... :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Tán nem olvastak ezek Adyt?

Minden a Sorsé, szeressétek,
Őt is, a vad, geszti bolondot,
A gyujtogató, csóvás embert,
Úrnak, magyarnak egyként rongyot.
Mert ő is az Idők kiküldöttje
S gyujtogat, hogy hadd hamvadjon össze
Hunnia úri trágyadombja,
Ez a világnak nem közösse.

magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/ady/rohforr.htm
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝):

Ez lenne a "csak semmi személyeskedés", te ostoba csüngőhasú disznó? :DDDDDDD
@Habakuk999: Az idezett chipsel kapcsolatos resz sajnos annyira jellemzo.

Nincs hatastanulmany semmire, es aztan csak lesnek ki a fejukbol, hogy megint hogy elbarmoltak valamit...

Es johet a kovetkezo mento otlet, hogy kijavitsak az igy altaluk eloallitott problemat...
@Interlock:
A zabálásról és a mai sajtos témáról jut eszembe. Vettem echte magyar sajtot, füredi trappistát.
Hát, bűn rossz volt! Fehér, se íze, se bűze, ízetlen szar, mint egy darab puha műanyag!
Vegyél Te is magyar terméket!
Megbántam.
Ennyiért kapok a Lidl-ben német Tilsitert, finom, ízletes, semmivel sem drágább! Köszönöm, mindig tanulok valamit!
Hazai... tényleg jó... egye, vegye akinek két anyja van!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hülye vagy? Bemutatkozott csak.
Aki eddig nem tudta volna, ő a "Faszkalap".
A minimum, hogy te is bemutatkozol neki, mint Dr. Gy. Dr. Fűegér.
Ejjj, egér, olyan udvariatlan tudsz lenni azért!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne sértegesd a csüngőhasúakat!! az egy aranos állat. :)))
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): Jó leülhetsz kedves Faszkalap!
dillemádhoz
20-20:30 közt nézd a Csermelyt
20:30-21 között Bayert.
@simple observer 1.0: "valojaban az LMP kikaparta a gesztenyet a szociknak"

Arról az apróságról ne feledkezzünk meg, hogy az LMP feneke alatt nincs ott a Népszabadság...
@Penivaldes:
Dinnye! Most feloldottad a dillemáját! Bár, magától erre sosem jött volna rá... szóval nem egy IQ bajnok... :))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Na, jól belenyúltál, a füredi a legszarabb trappista... :(
@Penivaldes:
Jajj, ne! Ennyire nem lehet Stefke aranyos!
Különben is, Stefke egy böszme tehén! Nem malaczka...
t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSivwxFqYyk3YH4moxjyrm-Mm6TuNpcBzrgSseeBWUYTxu040DU

Ez Stefke, randin! Épp... álmodozik! :D
www.rtlhirek.hu/cache/leadimages/178713_1215700438_411x310.jpg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Utolsó emlékeim alapján még jó volt... :(
Ennél szarabb csak az volt, amit nálunk gyártanak! :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): pedig ez a megoldás szerintem.
mert Péntek8 tart 20-21
Korrektúra: 20:30-21

fele-felében kell nézni.
@Interlock: Szeretem a stílusod.
És hasonlóképpen érzek, ugyanakkor tudomásul kell venni, ezeknek a barmoknak négy évük van.
Hiába vagyok türelmetlen és hiába látom nap mint nap, érzem a saját bőrömön, mennyi kárt okoznak a hülyeségükkel.
Te teszel valamit, írsz, nem hülyeséget, hanem megfontolandó dolgokat, ami szerintem nem kevés, mert azért sokan olvassák a hozzászólásokat.
Nem vagyok abban biztos, hogy rossz amúgy a kurva nagy tehetetlensége az ellenzéknek, hátha eljönne egy valódi tisztulás.
Alulról jövő elemi ráhatásra.
@Penivaldes: Eccerűbb, ha két tévén nézi a két köcsög műsört, nem? Sztereóban élvezhet--i!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Malacka a Micimackóan egy lúzer volt. Tigris voolt a lrgjob meg Zsebibaba:))

mindenkit elér a szerelem...:))
@Penivaldes:
Te egy LÓ vagy! Ja nem, az a mamitirtok sír derék csávó! :))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Helló! Helyzet? Most akkor jössz, vagy nem? Fabius szervezi a csapatot én meg a túrát!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Nem tudtam végignézni teljes egészében a Focista interjúját, de amit láttam, az elég vérfagyasztó. Nem tudom, ez ennyire tényleg nem vágja, mi van, vagy tudja, de fütyörészik a sötétben...

Ez meg LOL, hogy ilyen szinten be van szarva, hogy még a királyi tévében sem mer vállalni egy élő "interjút". Azért a kivágott részekre kíváncsi lennék...
@Penivaldes: én bírom az ürgét. Sokszor ekézi a fideszt is. Csodálkozom is, hogy Széles még nem baszta ki.
@Penivaldes:
Igen, Tigris a nagy kedvenc! Magyar hangjával sikerül beszélgetnem még jó pár éve. Hatalmas fazon! :D
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): sztem olvasgass Goebbelst. megtudhatod belőle, hogy a nemzeti szocializmus nem exportcikk. nem ránk szabták. sry. ennyit erről. köszönjük. jó ötlet volt, de elvetettük.
@Gábriel angyal: "Akkor már inkább Szaniszlót az Echo-n."

Na, a másik elmebeteg... (mármint Szanisz Ló)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szánalom az a fazon! Egy ennyire beszari és mesterkélt, álszent szar alakot még nem hiszem, hogy egyet tudnék említeni. Ferenc ehhez a csigához képest gerinc... :(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): mindenki ezt mondja..aztán nem figyelnek, és megtörténik a baj.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: dög vagy, most nem volt felkészítve a dublőr, meg a plé bekes ember, ezért nem volt élő :-)
@Penivaldes: Asztat Piccard említette utólyára memo árjaiba
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

Őszintén szólva, én a Fűrész II után elveszítettem az érdeklődésemet... :D

Orbán teljesen készen van, épp ezt kérdeztem a múltkor, talán Fabiustól, hogy most megvárjuk, amíg dühöngeni kezd, vagy amíg be nem vonul a NATO, vagy most mi a teendő?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
"Az azért az egyik legszánalmasabb az ellenzéki pártokban, hogy a saját sikerükért semmit tenni nem képesek, csak a másik balfaszságából tudnak profitálni. Az külön érdekes, hogy ez a taktika mondjuk a választási kampányban édeskevés lesz, bár a narancsos bolsevik elvtársak amilyen kártékonyak..."

Azért ezzel vitatkoznék.
2006-ban a kampányban mindig az került hátrányba, aki éppen megszólalt, akkora baromságokat mondtak.
"Gyurcsány bemutatott", "...meg kell adni a választójogot és 20 évre..."
Az ember a hasát fogta volna a röhögéstől, ha nem éppen a bőrére ment volna a kreténkedés.

A fityisz ebből tanult, 2010-ben már nem mondott semmit - ergo nem is tudott hibázni.
Mesterháziék meg - khm - hábazmegijennincsésmégisvan.
Nem tudom, ha ez a kis pinaszájú pöcs lenne a minielnök jobban érezném-e magam, valószínűleg nem.
Bár ez nem érv ovi mellett.
Az összes banda gyűjtögeti a monogramos töltényeket, nem lesz ennek jó vége.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "Biztos nem Zsebi babával?:P "

Értem, mire célzol, de csak azért sem sértődök meg.
@Penivaldes: Ki van csukva.:D Tigris inkább. Közülünk te szeretsz a legjobban ugrálni:P De ki Micimackó? Boli?:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): De akkor Peni ki? :O Zsebi baba nem lehet, az inkább Egér.:D Malacka?
@akela_a_hun:

Nézd, nálam jobban kevesen utálják a maszopot, de a pinaszájú kis pöcs minden pöcs-sége ellenére valószínűleg nem csinált volna mondjuk Baja Ferenc nejéből Legfőbb Bírót, és nem hirdetett volna szabadságharcot a művelt nyugat ellen, amit ráadásul az ő pénzükből szeretne finanszírozni.

És, de ez talán mellékes, valószínűleg ritkábban használta volna az egyes szám első személyt. (megnyitottam, átadtam, felemeltem, bevezettem, elhatároztam, feljöttem keleten, lementem Nyugaton)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem jól tolja. Ezek pld. kifejezetten fidesz rajongóknak valók. :)

Mennyi a vektor viktor. :)
www.youtube.com/watch?v=4IQS32Kss6g

A fülke-forradalomról és ketrec-szabadságharcról
www.youtube.com/watch?v=GdYkL5e4VEI
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": az nem leszek! az egy izé..Malacka. ha Tigris nem lehetek akkor Zsebibaba leszek. :))
malacka legyeél te! úgyis Boli a Micimackó.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Nekem mindig Micimackó volt a kedvencem. De ha nem, hát nem...
@akela_a_hun: Csak nem azt néznéd szívesebben, hogy önjelölt csendőrök, meg gárdisták zargatnának mindenkit, mert gabika meg akarja hálálni nekik az áldozatos ténykedésüket?! Hogy a hűűűűűű de kibaszottul szar mindenből, istenem, bárcsak szíriában lennék érzésre váltsunk?! Kösz, de kösz nem.
@Penivaldes: Nyuszi? Mostamikó úgy emekedünk minta diszóveri? N-kább thurul, az lyellemzi a magyart mostanság
@Penivaldes: Szerintem Malacka cuki, szívesen elvállalom. Bár Micimackó poszt még üres.:((
Zsebibaba?! Az inkább Egeres, nem? A cuki füleivel, a lelkesedésével.
-no komment-

Előállították Harrach Péter fiát
Index
2012. május 31., csütörtök 18:43 |

Előállították Harrach Tamást, Harrach Péter KDNP-s frakcióvezető fiát a Gárdonyi Rendőrkapitányságon.

Németh-Kész Mónika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre elmondta, szerdán a gárdonyi rendőrség a város belterületén ellenőrzés alá vont egy 33 éves férfit, mert az általa vezetett autó egyedi azonosító jelével kapcsolatban „problémák merültek fel", ezért a férfit előállították, majd tanúként kihallgatták.

Az ügyben büntetőeljárás indult, de hogy pontosan milyen problémák merültek fel az azonosítóval, arról a szóvivő nem adott bővebb tájékoztatást.

Harrach Tamás az Indexnek elmondta, az autó nem az ő tulajdonában áll.

index.hu/belfold/2012/05/31/eloallitottak_harrach_peter_fiat/
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Érted bevállalom, bármit! :)
Húúú, lóg a nyelvem, nagyon? :D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Jóvanna!
Micsinájjak, ha a hírektül insomniás leszek néha estvén? Különbe a bagoj a történetbe az a okoskodó, tán az vónék?
@Penivaldes:
Talán maci, ha a szenvedélye tárgyát ki lehetne cserénni komló szűrletre. Lehet?
@Knósszosz: Nem, hanem a bölcs, felnőtt. Mivel fiú vagy, Kanga nem lehetsz. Persze, lehetsz ha akarsz, miket beszélek én itt. A végén Gábriel nem hiszi el, hogy libsi vagyok...:D
@Knósszosz: Persze Fabiust se nevezném ki Kangának. Nem hinném, hogy valaha visszaengedne, gyorsabban kivágna innen mint stefikét bármikor:D:D
@Penivaldes: Reméljük elvállalja. De ki lesz Róbert gida? Fabius?
@Pantagruel: Úgy szeretném megérteni, hogy a tanácsadók miért ezeket az elavult, majd minden ország által megvetett ideológiát találják fel számunkra?
Ennyire hülyék vagyunk? Vagy ők ennyire hülyék? Vagy nincs más a magyar történelem tarsolyában?

Lesznek még a zsidó törvények bevezetésének napjai állami ünnepeink?
A szabolcsi zsinatról mit tudhatott Kövér? Hogy megszabályozták a zsidókat? Vagy nem volt szép pap feleségét a szolgálójával lecserélni?

Vagy ha már ízléstelen kabaréba fulladt a Nyírő temetés, a zsinatos megemlékezésbe nem lehet belekötni?

Nem értem.
@Penivaldes: Már alig várom, hogy azt mondja Bolinak, hogy csacsi öreg medvém....:D:D:D:D
@Habakuk999: Itt a trianosos busongás a kulcs és horty. Trianosos nyafogással jól lehet kampányolni, és az románok amúgy is véressegűek, mert ügyesebben csinálták a jó helyre állást nálunk.:D
Bonszoár

Én a helyetekben népszavazást kezdeményeznék a karakterek kiosztását illetően. Nyuszi és ürge szerepét mindenképpen adófizetőre osszátok lécci!

De ki a menyét?
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
"Elég fura így, akarom én a csokit?:P"
Hááát, amíg nem próbálod ki, nem tudhatod... :)
@Penivaldes: Majd megkérjük RG-t, hogy mondja majd időről-időre.:D:D:D Aztán meglátjuk mit mond erre Boli, akarom mondani Micimackó. :D:D
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Csacsi öreg medve... Mivanmivanmivan? Így nem lesz csoki! :) De dörmöghetek, ha akarod...
@Penivaldes: Akó: Huhuhuúúú.
-mekkora de szarba vagyunk-:)))
Egyébként tudom ám, hogy hogyan nyerhet vitya választást a posztban foglaltak ellenére: meg kell keresni a legutóbbi villámcsapást túlélő hazafit, és rávenni, hogy nyilatkozza azt a királyi tv-n, hogy abban a pillanatban, amikor rosszat gondolt! a vezérről rögtön belécsapott a ménkű
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": amit kis hijja, hogy malacka és mackó meg nem fogtak
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Azé mer vár az igazira az nem indok, én is remélem, hogy gyön az ántipiktor...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Micimackó a kedvenc, RG legkedvesebb állatkája, az talán smafu? Az nem éri meg?! Gondolj bele, hogy mindenki sárgulni fog az irigységtől, hogy te vagy Micimackó.:D
@miva?:

Ürge??? Menyét??? Miva'?
Még jó, hogy alieneket nem akarsz tenni a Micimackóba... :D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Egy ilyen kis állat mint én?:D
Ráadásul Miva? máris irigy rád. Gondolj bele, Gábrielt megüti majd a guta.:D Arról nem is beszélve, hogy Stefike szemében mekkorát fogsz nőni.:D:D
@miva?: De gonosz vagy.:D:D:D:D:D:D:D:))))))))))
@Fabius: Jó teste van ennek a Viktor gyereknek ;)
@Penivaldes: Akkor már csak RG-t kell rávenni.:D:D
@Fabius: lécci, lécci, írd meg Bolinak, amit Róbert Gida szokott mondani Micimackónak:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ürge: nincs is benne a mesében - mondja is a filmben

menyét, benne van, őt hajszolják a bokor körül a hóban. Igaz, hogy csak a képzetes részét
@miva?: Biztos lelkifurdalása volt, hogy tegnap kivágta stefikét. Akárhogy agyaltam rajta, nincs rá magyarázat.:D
Nem tom vót-e, de ínyenceknek érdemes benézni:
www.gemenc.hu/sajtoklub/
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":
Hűűű, vannak érveid! A legütősebb és legmeggyőzőbb a Stefkés volt... :X
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Pedig stefit kívül- belül aranyba kellene önteni
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Igen láttam magam előtt, ahogy a monitor előtt felsóhajt, júj de cuki, ölelgetni való maci!:D:D:D:D
Én kérlek? Malacka egy erősen önbizalomhiányos kis állat, akinek egyetlen barátja Micimackó, nem mondhat ilyet...:D:D
Ki is a Füles? Fülest is mindig szerettem, lehet hogy azért, mert olyan kis szerencsétlennek néz ki.
off

gyerekek alszanak, sörözök a teraszon, és nézem, hogy a kutya hogy kidöglött az úszástól, hanyatt fekve alszik a fűben. Asszem fogok még erre a 4 évre úgy gondolni, mint valami aranykorra. A boldog emlékezetű Orbán II. idején....
@miva?:

Tényleg, bár akkor elefánt is van! :D

@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": "lécci, lécci, írd meg Bolinak, amit Róbert Gida szokott mondani Micimackónak:D:D "

- Micimackó, hol az anyag?
- Betettem a szajré alá, Gida, és az egészet letakartam a cuccal!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nemsis. A csacsi öreg medvémet kell mondania, olyan cuki ahogy mondják a rajzfilmben.:D
Egyébként ha lehet választani mesekaraktert, én Fonák Tamás lennék szívesen
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Én meg megyek. Holnap korán kell kellnem.:(((
Legyetek jók és szépen játszatok egymással a százholdas pagonyban:D:D Ja és ne dúljátok fel Nyuszi veteményesét.:D
@Habakuk999: én se. fideszes fejjel, vagy egyenesen Kövérével kéne gondolkodni. megkísérlem. alszom rá egyet, és reggel megírom :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: most az okosságról van szó, ami a srenkből maradt motyó?
@Pantagruel: készülj fel rá, rejtelmes és borzalmas mélységek várnak majd rád
Férfiak! Tessék választani!

Íme, így néz ki egy egészséges nemzettudatú, keresztény, heteroszexuális lány:

i.imgur.com/OP9lq.jpg

És így néz ki egy...urbánus, liberális, baloldali, kozmopolita "lány":

i.imgur.com/C2t1X.jpg
Most így visszaolvasva felmerül a kérdés: milyen forgatókönyvek is voltak?

Vagy Vitya valóban államférfi, és lógó orral elismerjük, hogy a kormány jó kezekben van, vagy nagyon nagyot hasal, és tönkremegy az ország. Az elsőben reménykedtem.

Az idő gonosz dolog. Nem megy gyorsabban akkor sem, ha kellemesebb lenne. Az ellenzék jelenlegi formájában kalap kaki. Ha majd lesz igény ré, lesznek, akik rendbeteszik a hont. De a politika kereslet - kínálat alapján működik.

Annakidején az első választások előtt úgy 14 éves voltam. Feltették a kérdést A. József úrnak, hogy mikor lesz itt jó. Aszonta, hogy olyan 30-50 év, és ebben nem csak a piszkos anyagiak vannak ám, hanem a politikai kultúra is. Érdekelne a pontos szöveg így 22 év után. Asszem előkeresem.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: ha pont erre gondoltam, bad trip.

A nevüket már tudtam, megtanulván
szavukból, amint hítta egyik ördög
a másikat, ujjal feléje szurván.
"Úgy, úgy Vörös, vágd a hátába körmöd,
vágd a hátába! nyúzd, ha nyúzhatod!"
a kárhozott nép kárörvendve fölnyög.
És én: "Ó, mester, tudd meg, ha tudod,
ki légyen e szerencsétlen, ki itten
ellenséges kezek közé jutott?"
És hozzá lépett a vezér, helyettem
kérdé, hová való? s az válaszolta:
"Navarrai királyságban születtem.
Anyám tevé, hogy lettem úri szolga;
apám nagy korhely volt és oly pazarló,
hogy ráment földje s minden földi dolga.
Tibáld királyt szolgáltam én, de gyarló
csalással csak magamnak raktam félre -
s itt főlök mióta elvitt a sarló."
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....":

azért BAGHEERA-ságomat semmi pénzért fel nem adnám

egyébként a Micimackó-ban a legjobb szerep a Köcsög mézzel amibe a Micimackó feje beleszorúl és utána Főköcsögként battyog a 100 Holdas Pagony-ban, brummogván
Nekem a honi cigány meg zsidógyűlölő népek olybá tűnnek, mit az orvos, aki a bárányhimlőt nyúzással akarja gyógyítani
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): fantasztikus. ilyen volt, ilyen lett? Éva a Paradicsomban az almával, és kész a baj.
@Penivaldes:
csak ne passzold el Kangát, jó? Kanga pontosan neked való, te magad vagy Kanga
@rodeo36: Sam bácsi a szuperbusszal?
@Pantagruel:
és a nagy heteroszexuális kélgyó hol marad? anélkűl nincs Éva sem heteróság

az a legjellemzőbb mert tetőtől talpig tuggya csóválni magát

és eztet még a Mindenek Ura alcsútbasznádról sem tuggya, pedig impotens a drágám
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
olyan csábosan néz ott a lapszélén mint a szélsőbori?
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:
Az izraelieknek van igazuk, amikor levadásszák az ilyen tetveket. Támogatom. Lesz még munkájuk. Aki ilyen tetteket elkövet, annak be kell nyújtani a számlát. A többi meg kezdjen remegni... :)
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝):
Kedvenc sorozatom jut eszembe rólad, abból is egy idézet:
"Teljesen hülye vagy Teddy!"
@Knósszosz: Ez bele sem gondol, hogy valamiért Rommel is ki akarta nyírni Hitlert :D
Ugye, a kapitány azt bátorkodta mondani, hogy szarunk a feltételeitekre, kedves segghizlaló brüsszeli bürokraták, de közben azért mi majd úgy csináljuk ezt az egészet, hogy benyaljátok ezt egy dörgölődzésnek, amit a magyar mangalica is szokott csinálni az ólat kerítő decckákon, ha viszket az oldal(as)a. Ráadásul úgy, hogy még lájkolni is fogtok bennünket. Ezek után hülye az, aki csodálkozik Réveteg Tekintet beröfögésén:
ecoline.hu/makro/2012/5/31/Kamu_a_nyari_IMFtargyalas_RRKVRQ#rss
„Álmában csönget picit”
@miva?:
Rommel egy zseni és igazi katona volt! Az egy dolog, hogy melyik oldalon harcolt, de igazi német és igazi katona volt. Rá fel tudok nézni. A másik zseni Canaris volt. Hihetetlen egy figura volt.
@miva?: Hahaha! Szerinted mivel tudna "bele gondolni"
Amúgy tök átlátszó a szerepe, Dörner írta neki, Szamóca rendezte. Szar nagyon:((
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Tudok róla. Az egész hadigépezet azért működött, mert ők hagyták a fontos dolgokat azokra, akik értettek hozzá. Egy ideig. Aztán a fűrer nagyobb hadvezér lett még XII. Károlynál is, és bebukták a meccset.
Ha nem haragudtok meg érte, egy kis görög saláta.

Soros György szerint Németország nem is érdekelt a görögök megmentésében. Saját magát menti.

Jó ideje kering egy tézis, amely Soros György pénzügyi guru nevéhez köthető. A befektető már jó ideje mondogatja, hogy véleménye szerint Németország a közhiedelemmel ellentétben valójában nem is érdekelt Görögország tényleges megreformálásában, megmentésében, helyzetbehozásában. Ezzel szemben inkább időt kíván nyerni, amíg a német bankok és befektetők megszabadulhatnak görögországi (és összességében dél-európai) kitettségüktől. Soros meglátása egyre inkább bizonyosságot nyer.

Angela Merkel első nyilatkozatai a görög válsággal kapcsolatban még arról szóltak, hogy nem lesz mentőakció, a stabilitási paktum világossá teszi, hogy a turbulenciába került eurózóna tagok ilyenekre nem számíthatnak. Sőt, mondott cifrábbakat is:

German Chancellor Angela Merkel criticized market speculation against the euro, saying that financial institutions bailed out with public funds are exploiting the budget crisis in Greece and elsewhere. In a speech in Hamburg, she hit out at currency speculators, who she said are taking advantage of debt piled up by euro-area governments to combat the financial crisis. “The debt that had to be accumulated, when it was going badly, is now becoming the object of speculation by precisely those institutions that we saved a year-and-a-half ago. That’s very difficult to explain to people in a democracy who should trust us.” (Forrás: Bloomberg)

Pár héttel később azonban Merkel kancellárasszony, miután a német bankok vezetői egyeztettek vele, kijelentette, hogy mégis lesz mentés. Azóta pedig folyamatosan növekszik annak összege. Mindebből azonban kevés érte el valójában a görögöket.

Az UBS bankház becslése szerint azóta Görögország 229 milliárd dolláros adósságának háromnegyede ma már a trojka (Európai Bizottság, Európai Központi Bank, IMF) kezében van, amelynek fő hitelezői Németország és az északi uniós tagállamok. 2010 májusa óta 177 milliárd támogatást küldtek Görögországnak európai adófizetői pénzekből. Ezen pénzeknek kétharmadát Görögország kamatok formájában visszaküldte az államkötvények tulajdonosainak, és így elsősorban a trojkának. Csak egyharmada került be valamilyen formában a görög állam finanszírozásába, és ennek is csak egy apró töredéke valamifajta növekedésösztönző beruházásba. Azaz a görög kormányoknak csak megdöbbentően kevés forrás állt rendelkezésére a növekedés beindítására, az eddigi német és egyéb északi segítség leginkább az adósságszolgálat biztosítását szolgálta. Nem csoda, ha a befektetések nélküli megszorítások katasztrofális válságot hoztak létre, és a görög választók az ezzel szembenálló pártokra szavaztak.

Az elmúlt hónapban a trojka 31 milliárd dollárt küldött Athénnak a négy legnagyobb görög bank kimentésére - immáron másodszor. Amiben az az ironikus, hogy miközben a görög állam köztisztviselőket bocsájt el és béreket csökkent, a magánbankjait megmenti. Az erre fordított állami kiadások pedig innentől az államadósság mutatójában jelennek majd meg. Pár év múlva egy 23 éves "londonielemző" ezt is annak a jeleként látja majd, hogy a görög állam hatékonytalan...

pogi.blog.fn.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=175057&bejcim=A_nemetek_magukat_mentik&todo=%2F
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Ne tégy arról itéletet, amihez nem értesz. Ne próbálj szakértőnek látszani olyan témakörben, amiről csak felszínes ismeretekkel rendelkezel.

A második világháború legzseniálisabb német tábornokai:

1. Erich von Manstein
2. Heinz Guderian

Rommelt a német propaganda fújta el, valójában elfért volna Manstein vezértábornagy farzsebében...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Na majd Habakuk megírja neked is, hogy náci katonákra maszturbálsz. :)
Nem volt annyira magas rangú, de őt ismered? A teljesítménye tényleg kiemelkedő volt.:)

youtu.be/9FD7MvO7fww

Nem hiába kapott olyan kitüntetést amelyet rajta kívül senki más.
@Gábriel angyal: Tévedés, nem írom meg.
Más, ha katonai zsenialitást elemeztek, és más ha régi fényképeken elcsöpögtök.

Ettől függetlenül továbbra is tartom a kisebbrendűségről a véleményemet.

Beteg dolog német katonákért rajongani magyar embernek.
@Gábriel angyal: A mi Gyurink még mindig él? Senkinek nem volt még kedve agyonlőni?
@Habakuk999: Ezekben a katonákban a kiemelkedő hősiesség és katonai teljesítmény a becsülendő. Ezek után jön az, hogy milyen nemzetiségű volt az illető.
@Gábriel angyal: Nácik voltak egyáltalán? Rommel és Mannstein?
@Habakuk999: Majd mindjárt jönnek hazánk hős megmentő, fejlett, okos, magukat baloldali értelmiségnek nevező rétegek, és elmondják milyen kirekesztő, antiszemita, embergyűlölő, náci vagy. Mi az, hogy nem lehet magyarnak német katonát szeretnie, és mi az, hogy magyar?

Mint tudjuk nemzetiség csak akkor számít, ha másról van szó. A felvidékiek szlovákok, az erdélyiek románok stb.
Heisenbergről is szólnak történetek, meg az arrébcsúszott tizedesvesszőről. Egy olyan időszakról, amiben a naplókat is öncenzúrával írták, soha nem lesz valós képünk.
@Gábriel angyal: Szép, ahogyan mondod, csak nem így van. Érdekes módon mindig német tisztek kerülnek szóba a "kiemelkedő hősiesség" témakörben.

Ergo, irigylitek őket. Magyarul: kisebbrendűségi érzés van bennetek, hogy nem vagytok árják, "csak" magyarok. Ez pedig nem valami fényes jövő egy nép-nemzeti fickónak.:)))
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝):
Nem veled fogom megvitatni. Olvasottságban lehet, hogy többet olvastam tőlük és róluk, mint te. Amúgy ha meg szövegértési gondjaid vannak, azzal kapcsolatban, amit írtam, leírhatom németül is neked, hátha... Ha nem érted, amit írtam, minek ugatsz bele? :)
@Habakuk999: Ez a mag 70 éve el lett ültetve, azóta él. Ha a németek nyernek kiirtják az alacsonyabb rendű fajokat (zsidó, cigány, néger), a többi nem németet pedig germanizálták volna. Ezt láttuk a rómaiaknál, ahogy megtérítették a "barbárokat", persze azért éreztették velük, hogy ők azért nem teljes rangú polgárok,m de hasonlóak mint ők. Persze ha úgy is viselkedtek.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Akkor nem állok messze a valóságtól, ha azt mondom egy "újrómai" áhítatával imádják őket?
@Habakuk999: "Beteg dolog német katonákért rajongani magyar embernek."

Az ilyen kijelentésekre ugrani szoktak. Persze nem pont az ilyenekre. Elmondják, hogy te milyen fejletlen, visszamaradott ember vagy, hogy ilyeneket mondasz.
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝):
Ne aggódj, nem lenne rá időd, pláne, hogy el lennél foglalva időpont kéréssel a szájsebészetre...
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): Köpd le magad addigis. nem mindegy ám, hogy melyik testrészét köpnéd le, meg hogy milyen kontextusban :D

Azért ez erotikus volt tőled, mint a már-már nőies fószer ajkai :D
Na jó' van, megnyugodtam, ez az a Stefi, akit én ismerek: józan ész, választékos és előkelő stílus, sziklaszilárd érvrendszer.
Miért fut ki rendre arra dolog, hogy elkezdjük méltatni a harmadik birodalom ’géniuszait’?
Küldjetek a francba, de én akkor sem vagyok hajlandó egyetlen seggfejet sem magasztalni – ha még oly nagyság is volt mint hadvezér – ha azon az oldalon csillogtatta a tehetségét. Ugyanabba a gyűjtőedénybe való mindegyik, amit lakótelepi guruló szemeteskonténernek lehet aposztrofálni.
Lehet 1-et nem érteni, ebben nálam nincs pardon.
Pol-Pot is lehet szimpatikus, mert véletlenül megsimogatta egy gyerek buksiját, de attól ugyanúgy szarházzy volt, mint az összes náci gépezetet kiszolgáló mosladék.
@Habakuk999: Ez nálam nem így van. Én speciel a többi nemzet fiainak a katonai teljesítményt is elismerem. Mivel a repülést különösen is szeretem ezért linkeltem Bolinak Rudelt. Nagyon sok más kiváló ász volt de ő valóban kiemelkedik közülük, pedig nem is vadászpilóta volt.
@Knósszosz: Az bezony. A málta meg a sörhöz kell az ilyenek szerint, nem? :D
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Hülyeség ez. Sokszor megfigyeltem vitákat olvasva, hogy az oldal alapideológiájából eredően értelmetlen túlzásokba esnek a vitázó felek mereven ragaszkodva felturbózott tézisekhez.
A vita hevülete okozza.
@miva?:
Ez a bi faszkalap? Még Pécset sem tudja...
Csak a paraszt stimmel belőle.
@Knósszosz: Vagy mint a második vh-ban résztvevő többi ország. Itt nem voltak jók meg rosszak, csak győztesek meg vesztesek.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Megalakult a Charlize melletti Micimackó egyház is?

Imádom, de azért a csacsi öreg medvét úgy hurcolászta Róbert Gida, hogy a feje - mármint a medvének a - mindig beleverődött a lépcsőbe... Ha az Bolinak jól esik, felőlem... Lehet kapni kétnyelvű Micimackó-Malacka szakácskönyvet is receptekkel...
@Knósszosz: Ez a véleményed történelmi és némi emberismeret hiányra vall..)
@Habakuk999: De tényleg vannak olyan legendás hadvezérek, mint XII. Károly, svéd király, vagy Rommel, vagy éppen Hamilkar, a Barkasz
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Lehet, hogy félreérthetően írtam, de mindenesetre nem azt akartam kifejezni, hogy a pinaszájú pöcsnél még a focista is jobb.
Nem.
Ebben az a szörnyű, hogy nincs alternatíva.
Cezaromániás elmebeteg versus "pöcs".
Kész, itt a vége, jegyárat vissza nem térítünk.
Két dologban hasonlatosak:

- mindkettőnek etetnie kell(kéne) a sleppjét és ezirányban holmi aggályok fel sem merülnek

- mindkettő kibaszottul nem ért semmihez, és ezt holmi szakemberek távoltartásával axiómává nemesíteni igyekszik (megjegyzem sikerült)

Szóval én nem azt mondom, hogy de jó: a viktor van a pöcs helyett, hanem ha a pöcs lenne, akkor sem lennénk sokkal előrébb.
Max nem az egész, csak a fél világ röhögne rajtunk.
@Habakuk999: Hát amit mostanában látok tőlük sajnos nem ezt érezteti velem. Olyan minősíthetetlen kirohanásaik vannak a nemzetükkel szemben, hogy az ember esze megáll. Persze a nemzetállamok elavultsága is mindig szóba kerül, de felvidéknél azért megy rendesen a szlovákozás.
@Gábriel angyal:
Jó pár éve már, hogy végig olvastam a német és amerikai pilóták harcait. Nem semmi idők voltak. Nekem a P-51 volt a kedvenc... Gyönyörű darab!
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Füles és az ő farka. Hát ha fel van rá csak szögezve, érthető a szerencsétlensége ugyebár.

És ki a Bagoly?
@Pantagruel:

Hogyan tárgyaljunk a dílerünkkel?

"- Te figyelj már... megkérdezted a gyerektől, hogy mit szólna ahhoz, amit mondtam neked, hogy kérdezzed meg tőle, hogy mit szólna hozzá?"

:D
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝):
Lányt, nőt soha...
Te egy lófasz vagy, nem nő. Hülyegyerek vedd észre már magad, én megértem a kettősséged, de szánalom vagy te szerencsétlen majom...
Na én nézegetem egy kicsit a szemhéjam belsejét. Csak szorgalmasan, mert ellenőrizni fogom!
@Gábriel angyal: Ne magyarázkodj, egyébként is csak cikizlek.:)))

Attól függetlenül kereshetnétek magatoknak Botond vezéreket.:)

Azon viszont valóban el lehetne gondolkodni, hogy ezek a jeles katonák hogyan viszonyultak a nácizmushoz.

(Azért a tegnapi képmutogatás elég nyálas volt.)
@akela_a_hun:

Olyan értelemben van alternatíva, hogy ha lehet választani egy dühöngő őrült, és egy vödör sár között, akkor, ha nagy duzzogva is, de még mindig a vödör sár.

Nem azért, mert ért hozzá, hanem mert még mindig kevesebb kárt okoz.

Nekünk ez jutott.
@Habakuk999: A bálványimádást nem tudod kiirtani az emberekből. Bár az iszlámnak van némi sikere ezen a téren, de az se sok. Ez az emberi természet része, így el kell fogadni.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Nana! Nem tetszik a stílus és a hangnem! Én mindig a legmagasabb tisztelet hangján beszéltem veled, és ugyanezt várom el tőled. Válogasd meg a szavaidat, ha velem beszélsz!
@a szív fészkei: "És ki a Bagoly?"

dr Gyros Sz. dr András
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): Te figyi, az egyik harminc év múlva úgy fog kinézni, mint a másik. A nemzettudatod pont olyan beteg, mint amilyen ótvarul Orvbánod kinéz szegénykém.

Te meg, ha ne adj isten, tényleg nőnek születtél - elég kétséges - és fiatal vagy még, akkor mint Mátrai Mátra, a szőke beton. Vagy Hoffmann Rózsa. A Fidesz Gogolák elvtársnői.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Nem tudom Boli.
Közvetlenül az ostrom után jártam Szarajevóban, többször is, nekem nem a gyönyörűség jut eszembe a háborúról.
Pedig gyönyörű skandináv katonalányok mászkáltak jobbra balra...
Akkor sem, ha tudom, milyen magabiztos tud lenni az ember egy betárazott csúzlival a vállán.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azt beveszik a Pagonyba? Akkor az már kurva snassz lesz. A Bagoly szerethető azért.
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝): Az anyázás (általános kifejezés, mielőtt belekötnél degenerált) mióta is számít a legmagasabb tisztelet hangjának?
@Habakuk999: Egyébként az egyik tegnapi Stefi kép (Hans-Joachim Marseille) szintén egy kiemelkedően nagy vadászpilóta volt.

hu.wikipedia.org/wiki/Hans-Joachim_Marseille

Bár nekem a korán elhunyt Mölders a kedvencem a vadászok közül. Hogy miért az ebből kiderül.:)

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=53809

Na de, hogy a magyarokról is szót ejtsünk ezen a téren a legendás Puma század volt a legeredményesebb.:)

www.pumaszallas.hu/puma-tortenelem/Puma_tori_8old.html

Szentgyörgyi Dezsőt még édesapám is ismerte. :)
@miva?: @73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Persze, van nagy csomó kiváló katona, Sándortól Rommelig.

De a nemzeti fickók - akik oly nagy előszeretettel utálnak más népeket, nemzetiségeket - fantáziáját valami okból mégsem Zsukov marshall vagy Nagy Sándor mozgatja meg, hanem a Wermacht tisztjei.
És ez tényleg beteges.
Vissza a rögvalóságba. :(

Latin-amerikai társadalmat épít a kormány

barikad.hu/latin_amerikai_tarsadalmat_epit_a_kormany-20120531
@Gábriel angyal: B+ Gábriel, odáig nem süllyedek, hogy német fényképeket nézegessek.
Jóccakát!
@Habakuk999: Zsukov egyértelmű. Az meg hogy miért a nácik? Talán az ideológiai közelség.
@Knósszosz: Kösz, én sem értem, és rohadtul undorítónak tartom. ezek arra vállalkoztak hogy kiirtanak embereket minden ok nélkül, mert csak, mert annak születtek, hgoy zsidók, cigányok...

Lehet, hogy sok mostani magyart ez nem zavar, sőt igényelné. A római birodalommal összevetni ezt a metódust azért kicsit erős.

Az összes kiba nagy katonai tudományukat ennek szolgálatába állítva öltek és öltek. Ja aztán az ázsiai horda meg a többiek leverték őket és akkor megy a zokogás Drezdáért persze.
Stefi jó munkát végez parasztlányként vagy he/a/ccként, mert mindig idefuttatja, nagy echte náci hozsannává ezt a blogot. Azért én Fabius helyében ezen hangyafasznyit eltűnődnék már... Hogy erről szóljon-e mindig, amibe annyi melót fektet?

Akkor ünnepeljétek a haláltáborok kitalálóit, azt a hideg és pontos mérnöki zsenialitást - mert az volt - ők is nagyon büszkék voltak magukra, hiszen rengeteg embert feldolgoztak pikk-pakk.
@Gábriel angyal: Most kaptam kölcsönbe a Gede Testvérek által kiadott könyvet. (2007) Nagy meló lesz elolvasni, de némiképp érkel az a nagy harc. Ormostól olvastam már a szar manifesztációjáról, meg ezt-azt másoktól. De ne haragudj, leszarom nagy ívben az egész történetet. Pusztán a tájékozódás okán büntetem magam ilyesféle szarokkal.
Lazulj inkább, ha szereted a repülést (mint mondtad), a lajstromjel az oké:
www.airliners.net/photo/Aeroflot/Antonov-An-2/2101132/L/
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝):
Te majom, kérd ki magadnak nyugodtan. Olyan segg vagy picinyem, hogy az már negatív érzéseket szülne minden jóindulatú bérgyilkosban is. Na szokj le rólam, felejt el. Társalogj a birkáiddal.
@Knósszosz: Köszi. Elég sokat repültem Ancsával is. :)
@a szív fészkei: Namostakkor mér is mondtam, hogy ezen a blokkon Te vagy a zanjám?
Ezé is:))
@akela_a_hun: "mindkettőnek etetnie kell(kéne) a sleppjét "

A múltkorában meg éppen amiatt kritizálták Gyurcsányt, hogy elvi okokból nem finanszírozza a pártját.

Nem vagyok egy fan, de ez pont a kettő összemosása.
@a szív fészkei: Te egyértelmű, hogy minden nácit elítélsz. Viszont mások nem abba a helyzetbe vannak mint te, így képesek valamilyen szinten tisztán megítélni ezt a dolgot.

Másfelől nem a haláltáborok kiagyalóiról volt szó. Ezenkívül a zsidók között is találnánk szociopatáékat, tehet ezek alapjáén felesleges az ilyen megítélés.

Ha a római hasonlatot nem akarod megérteni, az a te bajod.
@Gábriel angyal: Tőle még nem láttam olyan erős komcsi kirohanásokat. Lehet bamba vagyok. :)
Alig várom, hogy az ilyen inkompetensek hatalomhoz jussanak. :)

"A Jobbik ezzel szemben az ipart, a mezőgazdaságot és az idegenforgalmat erősítené, és arra szólítja fel a kormányt is, hogy az elérhető erőforrásokat ezekbe a szektorokba összpontosítsa, mert ezek a területek alapozhatják a magyar gazdaság újbóli növekedését."

barikad.hu/latin_amerikai_tarsadalmat_epit_a_kormany-20120531
@a szív fészkei: Azért Ágnes művésznő van olyan barnában, mint Gabika primadonna szőkében.
@Knósszosz: Elszállt, amit az előbb köszöntem. Úgy látszik, másnak nem zavaró, hogy Stefike - lányként vagy heccként de - folyamtosan echte náci parádét tart itt Fabius blogján. Ájulva a csodás katonai teljesítményüktől csatlakoznak mások is. Tehát sikeres, minden poszt a náci páratlan teljsítményre fut ki..

Baszom alássan, ezzel együtt kikaptak, szarrá lettek verve, ázsiai hordák által is, de szarrá! És én május 9-ének örülök, nem annak, hogy jaj de szépen röpködtek a a pilótáik, amíg röpködhettek és gyilkolhattak Hitler dicsőségére.

Amelyik katona ennek a eszmének áldozta tudását, tehetségét, az egy genyaféreg, legyen bármilyen kiállású, tehetségű, stb. Csodáljátok akkor már ennyire fennhangon a német mérnökök teljesítményét is, hiszen ennyi embert bedarálni, eltüntetni csak egy kiváló logisztikai és műszaki bázis tudhatott. Büszkék is voltak rá nagyon. Csak azért picinként mégis álcázták, lásd Terezin...

Igaza van Orvbánnak, hogy erre játszik rá, hisz ezt olvasva, ami itt folyik, ezek szerint egy náci ország még mindig Magyarország. Csak most azokról az elvekről kicsit hallgatva.
Bocs, undorom. Lehet, hogy kétszer megy el.

Neked Knósszosz még egyszer kösz.
@Gábriel angyal: Azért a mi viktorunknak kijárna egy bizniszdzset. Igaz, egyenlőre egy A 318-as, de később jöhet a brunei szultáné is, állítólag 380-asra fáj a foga. Addig is jó lesz ez szeretett vezetőnknek:
www.airliners.net/photo/AJA---Al/Airbus-A318-112-CJ/2072076/L/&sid=29601ba7cdb0a8d1177c28b7cf5fe7d1
@a szív fészkei: Nácik a háborút amiatt veszítették el, hogy egy szociopata irányította őket, meg 2 nagyhatalommal küzdöttek egyszer. Ezt semennyi nagyszerű képességű ember sem tudja kompenzálni.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: TE meg ne ítélj el minden nácit. Neked így jó, az a te dolgod. Kurvára nem szeretnék a helyedben lenni. Te vagy itt a helyi Török Gábor: minden viszonylagos, minden lehet jó is, csak úgy kell nézni.
@a szív fészkei: Nem, én a kollektív bűnösséget, és a fekete-fehérben való gondolkodást ítélem el.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:
Akkor Te nyilván tisztán ítéled meg ezt a 'dolgot'? Bazz, ne csináld már! A fost mivel lehet emészthetővé tenni? Ennél többet feltételeztem Rólad.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Figyelj, hanyagolj, hányok ettől. Értsed meg nácikat, simizd a bukójukat - ne foglalkoztasson, mi volt az alapideológia, amiért nekimentek két nagyhatalomnak - csak nekem ne magyarázd a bizijüket.

TE biztos elviselted volna alattuk a csicskalétet, ha már a szerinted alsóbbrendűeket - ahogy fentebb írtad - kiirtották és szép rendet tettek a világban.

Azt hiszem, nem tudok veled zöldágra vergődni - egyszerűen riasztó vagy számomra.
@Knósszosz: Nem látom tisztán, csak jóval kevésbé vagyok érintett a dologban. Itt most nem arról beszélünk, hogy a haláltáborok építői mekkora zsírkirály emberek voltak. Hanem arról, hogy egyes hadvezérek miket értek el.
@Habakuk999: Ne foglalkoztat a maszopos, vagy DK-hölgykülönítmény, de Stefike visszafogottan árjázó képeiről az jutott eszembe, hogy egy, ma szép fiatal barna fiatal lány még nyugodtan hízhat zsírdisznóvá húsz-harminc év múlva és lesz olyan, mint Vadai. Na és ez nem jelent sem tiszta nemzettudatot, sem mást, holott erre dobta be a képét példának.
@a szív fészkei: Nem azért támadtak meg két nagyhatalmat mert a németek mindenkivel háborúzni akartak. Itt egy ember elmebeteg kirohanásairól beszélünk.

"TE biztos elviselted volna alattuk a csicskalétet, ha már a szerinted alsóbbrendűeket - ahogy fentebb írtad - kiirtották és szép rendet tettek a világban."

Nem tudom mivel lesz jobb, ha letagadod az igazságot.

"Figyelj, hanyagolj, hányok ettől."
Felőlem, ha gondolod.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Ítéld el azt.

Tényleg a nácik együtt nem is csináltak semmit. Külön-külön meg pláne nem tehettek semmiről, hiszen mind azt makogta, hogy á, nem is tudtam, mi folyik itt, parancsra tettem - ergo nem bűnösök, hanem sőt, őket illeti a brühühühü a nagy gyásznapjukon.

Na, akkor ezzel tényleg leszakadok rólad, számomra követhetetlen minden szavad. Gyakorlatilag a kifárasztás technikáját űzöd, és én kifáradtam beléd.
@Knósszosz: @a szív fészkei: @73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Ez nagyon bonyolult kérdés.
A Wermacht tiszt nem SS, SA vagy SD legény.

Hanem hivatásos tiszt, aki felesküdött Németországra.

Ezen már gondolkodtam, - mivel nekem is van tiszti rangom is, nem nagy dicsőség előfelvételisként egyetem után fél évre adtak -, hogy mi a fenét csinálnék, ha ilyen Viktorhoz hasonló barom miatt mondjuk menni kéne a Vajdaságba.
Amikor minden idegszállal gyűlölnéd, de benne vagy a rendszerben.

A szüleim is azt mesélték, a német tisztek gyűlölték Hitlert, tanárok, értelmiségek voltak.

Ez nem tud fehér vagy fekete lenni.
@a szív fészkei:
Figyu, én undorodom ettől az egész szaros magasztalástól, meg a szájon b@szott retek fényezéstől, ami azt sugallja, hogy voltak becsületes nácik. Ja, voltak, Dél-Amerikáig szaladtak a becsületességük okán, oszt még mindig van belőlük, akik nem döglöttek meg.
Mit lehet egy ilyen beszólásra mondani (kiragattam a kohn-texatúrábul): „TE meg ne ítélj el minden nácit” – báj Vladys.
Itt az eleje, meg a vége!
@a szív fészkei: @Knósszosz: De egész Németország nem volt náci. Mint ahogyan egész Magyarország sem.

Van kollektív bűnösség?
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝):

Így meg az néz ki, ha kibaszlak innen megint.

Hupsz.

Jelzem ezt szó nélkül teszem legközelebb, ha megint valami náci faszsággal jössz vissza. Mert ezzel anyádat szórakoztatod ezentúl.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Aszt hiszem, hamarosan véget ér a mi kommunikációnk minden szinten. Nem érdekel, hogy szarsz rá, de nekem az akkori német hadi sikerekről csak a pusztulás jut eszembe. Tudod, ha Te erre büszkén tekintesz, akkor szarházi vagy.
@Habakuk999: Igen, sajnos ezt nem értik meg sokan. Két lehetősége volt, vagy támogatja névleg Hitlert (persze az agymenéseit nem követi) és ezzel tovább szolgálhatja hazáját, vagy disszidál. Annyira szeretik leegyszerűsíteni, hogy mindenki aki német katona volt, az megérdemelte a halált, mert miért nem fordult ellenük. Az meg már a röhejt képezi mikor minden németre rá akarják verni a népirtást. Érdekes viszont spanyolok/britek/USA ellen soha nem látok ilyen kirohanást. Az oka meg nagyon egyszerű, nem veszítettek.

@a szív fészkei: Hát legyen. Csak leírtam a véleményem, de rendben.
@Knósszosz: Sajnálom, ha azért mert le merem írni, hogy nem volt minden német egy szociopata népirtó, akkor neked/nektek ez azt jelenti, hogy egy holokauszt támogató ember vagyok. Ha te meg képtelen vagy felfogni, hogy a világ nem 1+1, akkor hülye vagy.
Izgis fejlemények Fabius háza tájáról. :)

Lemondott Papcsák bizalmi embere

hvg.hu/itthon/20120531_lemondott_papcsak_embere_kovacs_balazs
@Habakuk999: Nincs! Ahogyan a cigányok mindegyike sem mocsok. Ne csináld már, én nem a német népről beszéltem, pusztán azokról, akik a birodalmi törekvéseket tevőlegesen támogatták. Le van szarva, hogy mekkora katonai géniusz volt, ha köze volt ahhoz a tetű ideológiához, amelynek következtében milliókat irtottak ki. Én spec. erre gondoltam.
@Knósszosz: Nem tisztem védeni Vladyst, de ebbe a storyba csak belecsöppent, mint Pilátus krédóba.

Pont nem azt mondta, ami miatt neki estetek.
@Knósszosz: Csak valakinek ez egyenlő a hazája ellen fordulással. Ekkor két lehetőség marad, vagy támogatja tovább, vagy öngyilkos lesz.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Ja igen még egy kimaradt. Megpróbálja likvidálni Hitlert. Páran próbálkoztak vele sikertelenül.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Te írtad:
„TE meg ne ítélj el minden nácit” Akkor erre mit lehet mondani? Ez világos, félre nem érthető fogalmazás. Akkor írtad volna azt, hogy: 'németet'! Akkor semmi félreérthető nem lenne a dologban és okod sem lenne lehülyézni.
@Knósszosz: Baszdki, a német hadsereg elég hatékonyan támogatta a birodalmi törekvéseket.
Ettől függetlenül nem voltak mindnyájan nácik és nem voltak az összes katona háborús bűnös.

És igaz, ami igaz, lehet találni kiváló német katonákat, tiszteket, tábornokokat, - bár ezt félve írom le, mert Gábriel ezen felbuzdulva rögtön elkezd szép árja fényképeket linkelgetni-.

Ugyanakkor felvetődik a első háború győzteseinek felelőssége is, a békekötés feltételei ugyanis magukban hordozták a második nagy háború kitörésének szükségességét is.
Bonyolult ez.
@Habakuk999: O.K. Épp most próbálok békülni, utálom az erőszak minden megnyilvánulását, verbális szinten is. De azt nem tudom elfogadni, hogy a nyilvánvaló szart fényezze valaki. Náci ideológia fos. pont
@Habakuk999: I jönnek be a komteok. Mennyire volt vajon szándékos. Ilyen alapon mondjuk szépen el lehetett volna tüntetni Németországot 100 év alatt.
@Knósszosz: Már ne haragudj, de mikor mondtam olyat, hogy a náci ideológia jó?

Idióta-e vagy?
@Knósszosz: Vladyssal békülj, nem vagytok messze egymástól.:)
A nácizmus egy nagy rakás fos.
A magyar hungarizmus meg a faszssetudjamilyen izmus meg a fosnál is fosabb, mert nem még eredetiség sincs benne, csak a nácizmus majmolása.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Hát akkor ki a lófasztól kopiztam be? Aki tud olvasni visszakeresheti. Amúgy ez az egész jó náci/szar náci dolog nem érdekel. Aki hozzájárult bármilyen formában a mocsokhoz, annak azt tudom ajánlani, hogy nyissa ki a kazán ajtót, aztán zárja be. Belülről.
@Knósszosz: Elbuktad a békülést, mert Vladys szeret kakaskodni, hajdú ősei lehetnek, most már magyarázkodhatsz.:)))
@Habakuk999: :D

@Knósszosz: Ezt: @a szív fészkei:

Most már magyarázd meg kérlek kik voltak a nácik? Nem az ideológia, hanem a konkrét személyek (nem név szerint).
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Húú, egyszer összerúgtuk a port, de én nem vagyok egy agresszív csóka. Szóval miért is ez? Egy megjegyzésed alapján szállt el az agyam, azt pedig akkor Te fogalmaztad félreérthetően. De az nekem vörös posztó, próbálj egy nyolc elemit végzett módján kommunikálni, hogy én is megértsem. Ha szabad kérnem...
@Knósszosz: Akkor leírom én. Minden ember aki tagja volt a pártnak, vagy a hadseregnek, az náci volt. Mivel nem volt külön német és náci hadtest, és nem lehetett dönteni, hogy ki melyikbe akar tartozni, ezért számomra elfogadhatatlan az a felfogás, hogy minden náci szemét. Azért mert a hazáját akarta szolgálni és védeni szerintem nem elítélhető senki. Arról nem is beszélve, hogy sokan nem önként léptek be, főleg a háború vége fél, vagy a hitlerjugendesek. Aki viszont vallotta a náci ideológiát azt egyértelműen elítélem.
@Habakuk999: A hungarizmus pont nem a fasizmus majmolása, de már úgyis lefeküdtél. Ha érdekel máskor kifejtem, bár nem tartom valószínűnek, hogy érdekelne más vélemény ezen a téren. :)
@Gábriel angyal: Ugyan az a nemzetiszocialista, csak jó adag kereszténységgel nyakon öntve.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:

Nekem egy 5 mp kidobni innen. Neki valamivel több új nicket csinálni. Meglátjuk ki unja meg hamarabb.
@Fabius: Az ilyenek sajnos rendelkeznek 524 másolattal, de legalább meglesz a reggeli programod. Felkelés, Stefike kirúgása, reggeli.
@Gábriel angyal:

Ettől érdekesebb, hogy a Hermina rendelő ügyét elnapolták, vagyis egyelőre marad. Gondolom ehhez semmi köze annak a ténynek, hogy ma a testületi ülésen a zuglóiak kifejezték nemtetszésüket :-)) Papcsák egy újabb petíciót is kapott.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: Ebben az eszmefuttatásodban több ütközőpont is van. Beszéljünk erről, de holnap/ma. Az egyik állításod kirúgja a másik alól a mankót, érthetetlen ellentmondásokkal igyekszel operálni. Érdekel a véleményed (ezt ne vedd cinizmusnak), de rohadtul álmos vagyok és megyek is dögleni. Legyél itt holnap és folytassuk. Azt előre bocsátom, hogy egyetlen bitem sem fogja majd be a tízből azt, amit műveltek hazafias meggyőződésből, a nemnácinémetek. Se.
Szabadna kérnem holnapig ideiglenesen visszavonni a "hülye" titulust?
Ha nem, hát nem. Jó éjt
@Gábriel angyal: Végigolvastam a múltkori linkjeidet róluk, a pontjaikról, valami baj lehetett velem.:(

Foglalkoztat, mert fel nem tudtam fogni, hogyan lehetett meghülyíteni egy egész népet.

Most kezdem látni, nem is kell hozzá sok minden, csak egy kis rosszindulat és jó adag ostobaság.

S hozzá egy kilátástalanságot sugalló társadalom, gazdaság.

Orbán Magyarországában mindez adott.
@Habakuk999: Sajnálom, akkor amikor nem lehetett mást látni, mint karok erdejét és zúgott a Heil Hitler, akkor nehéz másra gondolni. És igen, tudok az ellene lázadókról , de valahogy soha nem ezekről esik szó itt.

Addig míg futott a szekér, nem utálhatták oly nagyon... Csak aztán fordult a kocka. És ez a félelmetes a csalódott Fidesz-hívőkben is: amíg jól megy a műsor, addig ahoj Viktor, te vagy az istenünk, mindegy milyen ocsmány, aljas módszerekkel éri el. Csak akkor nyílik fel a szemecskénk, ha már nekünk se megy jól, ha már mi is megszívjuk?? NA tudod, ez azért nekem szánalmas. Én akkor sem állok ilyen mellé, ha effektív hasznom származik belőle, mert undorít ezen az áron.

A férjem ingyen bérmentve rohant húsz évig plakátot ragasztani a szadesznek, de sosem pogózott a Mérleg majd Gizella utcában előnyökért, amikor pedig el sem fért a sok szimpatizáns ott. Soha hasznunk nem volt a választásunkból. Aki csak ezért szavaz és ezért csinál vagy csalódottságában ezért fordul el, az nekem nem tényező emberileg annyira. Én ilyen végletes vagyok.

És biza a németek igen nagy része nem emelt Hitler ellen kifogást, ahogy az osztrákok se. Nem tudom egyenként kiszálazni őket, de biztos voltak ellenállók és bátor, tiszteletreméltó emberek köztük, akik életük árán is szembeszálltak. Akkor nekik is legyen egy link: mult-kor.hu/cikk.php?id=6076
@Fabius: Na ezen volt a férjem reggel. És azt mondja, még a szót sem adta meg Navarrónak Papcsák, végig pofázott, míg Balázs beszélt. De legalább nem tudták keresztül verni töksimán a rendelőtök lenyúlását.
@Habakuk999: Alszol, szép álmokat, de majd felébredsz.

Felvetődik az első világháború kirobbantóinak is a felelőssége. Vilmosnak hívták az egyiket, rémlik???

És mehet a láncolat egészen Cro Magnonig. Ki miért és hogyan indukált véres háborút. É hogy igenis meg kénebecsülni, hogy most az Eu ina szakadtából ezt meg akarja akadályozni, ha egy mód van rá. Lehet belebuzulni fegyverekbe, harci repülőkbe, anyahajókba rakétákba, bármibe, amivel életet lehet kioltani, mert arra tervezték, nem rotációs kapának krumplihoz - szóval bazi férfias hősiességbe, csak mindig gondoljon bele az, aki ezt ennyire hájpolja, feláldozná-e a kölykét ezért? Nyelné-e a könnyét a katonai tisztességadáson?

Mert ne a máséval verjük a csalánt. Hát én nem adnám a fiamat. És Ady, akinek nem volt gyereke is háború ellenes volt, hülyének is tartották.

Ady Endre -

Üdvözlet a győzőnek

Ne tapossatok rajta nagyon,
Ne tiporjatok rajta nagyon,
Vér-vesztes, szegény, szép szivünkön,
Ki, íme, száguldani akar.
Baljóslatú, bús nép a magyar,
Forradalomban élt s ránk hozták
Gyógyítónak a Háborút, a Rémet
Sírjukban is megátkozott gazok.

Tompán zúgnak a kaszárnyáink,
Óh, mennyi vérrel emlékezők,
Óh, szörnyű, gyászoló kripták,
Ravatal előttetek, ravatal.

Mi voltunk a földnek bolondja,
Elhasznált, szegény magyarok,
És most jöjjetek, győztesek:
Üdvözlet a győzőnek.
@Fabius: "gy meg az néz ki, ha kibaszlak innen megint."

Előbb kellett volna.
@a szív fészkei: Lehet azért nézték hülyének, mert eleinte háború párti volt. Szép meg hősies dolog, aztán kiderült a valóság. Halomra gyilkolják az embereket.

I. vh.
A gyarmatok miatt nagyon valószín, hogy kirobbant volna. Ezt közösen sikerült összehozni, ez mindenki bűne volt.

Az elbaszott békeszerződések viszont konkrét belépőjegy a 2. vh-ra, és így közvetve a holokausztra. Nem csoda, hogy elég sokan ellenezték.

A konkrét kirobbantó ok:
Egy trónörökös megölés casus belli, azt pedig nehezen tudom elképzelni, hogy ha ma Szíriában vagy Jemenben vagy más gyengébb közel-keleti országban lelőnék Obamát akkor nem lenne megtorló csapás.
@a szív fészkei: "És biza a németek igen nagy része nem emelt Hitler ellen kifogást, ahogy az osztrákok se. "

Nem tudom, ki hogy van vele, de én privátim bojkottálom a volt jugoszláv államokat.

Kifordul a gyomrom a gondolattól, hogy egy háborús bűnös porolgassa a széket alattam, és szervírozza a kávét. Pedig esély van rá.
@épészmérnök: Jaja, legjobb lenne kiirtani mindent, akkor nem lenne probléma.
@a szív fészkei: "És mehet a láncolat egészen Cro Magnonig. Ki miért és hogyan indukált véres háborút. É hogy igenis meg kéne becsülni, hogy most az Eu ina szakadtából ezt meg akarja akadályozni, ha egy mód van rá. "

Egyetértek. EZ a civilizáció. Ha úgy tetszik valakinek, a kereszténység. A többi balkáni vérbosszú. Abból nem kérek.
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos: "Jaja, legjobb lenne kiirtani mindent"

Nem értelek. Mire válaszolsz?
@épészmérnök: Ezek háborús bűnösök, csúszómászó fajták. A gondolat is elborzaszt, hogy esetleg egy ilyen alfajjal kellene együtt dolgoznom. Legjobb lenne gettóba zárni mind, esetleg kiirtani, ha van rá lehetőség. Ha nem cselekszünk gyorsan ellepik az országot és akkor már képtelenek leszünk ellenállni nekik.
@épészmérnök: Én néha a joviális német nyugdíjasokat nézegetem itt, járt-e vajon régebben is errefelé?
@73. Vladys - Vonajugend által kiképzett fényharcos:
Fantáziálsz.
Tény, hogy a jugoszláv háborúban szörnyűségek történtek. Sokan a felnőttek közül ebben aktívan részt vettek. Gyerekeket gyilkoltak, nőket tömegesen erőszakoltak. Ugye, katonák voltak, parancsot hajtottak végre. Most lehetnek vendéglősök, boltosok, szállodások.
Még a megbüntetésüket sem követelem. De engedtessék meg nekem, hogy elkerüljem a társaságukat.
Nagyon vérszomjas kívánság?
@épészmérnök: Túl laza vagy, szelektálni kell ezt a réteget végre, kivonni a társadalomból, mert elfog pusztítani mindent amihez köze lesz. Most még megállíthatjuk ezt a fertőt, de gyorsan kell cselekednünk.
@épészmérnök:

0-24 azért nem ülök itt fölöttetek.
@a szív fészkei:

Papcsák egy kimosakodott szalonparaszt, ezt tudjuk régen. Szerintem be voltak szarva Navarrótól, mert Rozgonyi nem éppen a szíve csücske mióta összeszólalkoztak a rendelő előtt.
@Fabius: ne is ülj fölöttem, ha szabad kérni :-)
@épészmérnök: :))
Mondjuk pont pont NEM a saját zsebéről van szó egyiknek se.
@a szív fészkei: Nézd, a háború szörnyű. Tök mindegy, hogy milyen.

A veszteseket belevinni hülyeségbe nagyon könnyű, itt tátjuk a szánkat immár nap mint nap.

A XX század nem csupán a németek felelőssége, kellettek hozzájuk a többiek is.

Az, hogy lehetőség szerint mindenütt fel kell lépni a háborúnak még a lehetősége ellen is, az pedig alapvető.

Ha ehhez az kell, hogy támogassuk az EU-t, akkor támogassuk.
Ha az, hogy naponta hányjuk a falra a borsót Angyal linkjeinél, akkor hányjuk, bár unom már erősen.
És azért nagyon bízom abban, hogy van bennül önkontroll.
@épészmérnök: Igazad van, a náculás nem vicces. Persze csak ha zsidókról, cigányokról van szó.
De ha magyarokról, németekről, iszlámról, és mint megtudtam délszlávokról van szó, akkor teljesen jogos.
@Fabius: Épp azt kérte Navarro, hogy aki tud, menjen, hogy legyenek sokan. Persze, hogy nem pofázik bele az uram a ti dolgotokba, - de ugye az ingatlan himihumi budapesti lakos lévén, az ő ügye is , ahogy a hatodik kerületi cirkusz is az volt - ám figyel, mert ő a lakosság, mert az ő pénzét is elveri ez a ti barmotok és az ő életét is szétszarják ezzel a hatalmi ámokkal. És ha kell, megint menni fog.

És publikálhat is róla, újságíró. Ha máshol nem, a FB-on.
@Habakuk999: Soha nem írtam, hogy csak a németek felelőssége. De ahogy apám mindig kétségbeesve kérdezte - kedvenc nyelve a német volt, lévén Boli városában nőtt fel - hogy juthatott egy híresen magasan kvalifikált kultúrnép idáig?

Egy őrült hagymázának a bűvkörébe, egészen a borzalmas vesztésig?

És ez megy ma itthon, ne tagadjuk. Egy másik őrült hagymázát szolgálja az ország, kerítik köré az ideológiai kerítést egyre szélesebb, már nyilas írókból, szisztematikusan elrekeszteni próbálva az országot Európától. Nem is titkolják, abszolút arra játszanak.

Csak a gazdasági kényszer nem engedi meg az ebből való teljes kiugrást. Ez tartja vissza Orvbánt, nem más, szíve szerint már rég kívülről acsarogna és valakivel háborúzna a szomszédból. Csak erre mondjuk ez az ország minden szempontból alkalmatlan és nem áll úgy a történelmi zászló. De nem rajta, a hívein, az ide delegált őrültjein múlik. ők szívest-örömest. akár Hende Csaba vezetésével is, ami azért már tényleg súlyos.

Figyeld meg, hogyan adagolják a nyilas-náci éra relativizálását, lassan már dicshimnuszát, bármi a téma egyébként. Minden a szavakkal indul. És azt a hadviselést már elkezdték.
Felfuvalkodott, pöffeszkedő pávián:
www.es.hu/-el;orban_uszik;2012-05-30.html

Egyben javaslom ezt a posztot állandó orbánekéző (v.ö.: orbánozás) posztnak! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Részemről rendben. Lehet ez a viktorbajok gyűjtőhelye.

Ha ki tudom silabizálni az új admin felületből, hogy hogy kell kitenni oldalra külön dobozba ezeket, akkor ezt, a textilpetting szobát meg a szögesdrótosat kirakom állandó helyre.
@Fabius:

Az jó lenne, mert az a problem, hogy ha egy kicsit nem figyelsz, a poszt kimászik alul. :D
49% várakozóra csak alakul egy új párt, ha nem, megérdemeljük a sorsunkat, tényleg.
@Husz_János_Puszita: Ez tényleg nagyon durva, hogy egy parlamenti helyek 2/3-át adó rétegnek még nincs képviselete.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Sukár gyerek ez a viktor, a kis gáré meg nagyon raj!
Mi a faszt vigyorognak ezek, túl tiszta volt a kokain? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

No, a játszószobáknak állandó doboz készült ide oldalra, használjátok, egészségetekre :-)
@Fabius:

Zsír!

Napi Orbán... vesszen a Focista! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tegnap az ATV-n valami kósza riportba bejátszották piktort - előzőleg valami szabadidős felcsúti(?) focimeccsen rúgta a bőrt többek közt a k.áderrel -, majd a korcsmából nyilatkozott egy nagyot, de hőőőőwazeg, úgy be volt állva a kötsög, hogy csak folytak a szájában összevissza az álmombólfelébredekakkorislököm a nemzetiessüketdumát sokközpénzen vett szavak. Rizsa nélkül majdnem olyan emberi lett volna, mint amilyen a béközép meccs előtt beténtázva a Népligeti metró aluljáróban.
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák: "Az önkény rendszerint karöltve jár az ostobasággal"! Széchényi 1856
@73. Vladys - Az antiszemita libernyák:
Tovább a lenini úton:
Trockíj jövőképe!
Válasz Lenin Mi a teendő? Brosúrájára! 1903
Ön a pártot a proletáriátus helyébe foglya tenni, aztán a központi bizottságot a párt helyébe, a párt főtitkárát a központi bizottság helyébe, így a proletáriátus nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
Ön a FIDESZT az egy párt helyébe foglya tenni, majd a kollégiumi brancsot a párt helyébe, a pártelnököt a kollégiumi brancs helyébe, így a FIDESZ nevében egyetlen személy hatalmát fogja elérni!
„Játszom egy gondolattal, játszik velem egy gondolat!”
@Stefánia kisasszony (✝ Joachim Peiper 1915-1976 ✝) Érik a hatalom bukása

Érik a hatalom bukása,
Kiderül minden hazugsága!
Amivel nap, mint nap, untatnak,
Folyton-folyt, és mindig becsapnak!
Újra szép a polgár, azt dicséri
Egyedül, csak ő kinek megéri!
Többi meg koldusa, menekül,
Hol tudna megélni, legvégül?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nem értem mi a bajod azzal, hogy idén jobban teljesítünk.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Mintha lenne egy szobor a Lenin bácsiról, amelyiken ugyan így fogja a kabátot.:D
süti beállítások módosítása