Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.05.22. 05:20 Fabius

A gesztuspolitika ára

Címkék: fidesz korrupció pártfinanszírozás

 Orbán Viktor a kasszához fárad és fizet. A vicc az, a számlát magának írta, az árat magának szabta, az ügy mégis tiszta ráfizetés. 

Mert az úgy megy, hogy ha valaki teljesítmény helyett gesztusokkal kormányoz, akkor minden döntése mögött a gesztust keressük. Ha éppen akkora paraszt, ahogy most a földbérletet intézik, akkor biztosan van a háttérben egy jelképes felkapált homokozó óvodai jel. 

Ilyen alapon én bizony gesztust érzek abban, hogy Simicska bizottság nincs, nem is lesz soha, de cserébe Lázár János személyesen járja ki akár "Orbánnal szemben" a pártfinanszírozáshoz szükséges lóvét. Ez a hagyjátok Lajost, inkább adunk pénzt gesztus egy újabb szög a NER koporsójába. Végül is Lajosba belebuktatok már egyszer, de ahogy elnézem semmit nem tanultatok, és ezúttal is menni fog. 

347 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr584530808

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az újbeszél, a duplagondol, a múlt változtathatósága és az oligarchák – Mi köze van Orbán szómágiájának az orwelli diktatúrához? 2012.05.22. 12:40:45

“A mi fölfogásunk szerint oligarcha az a milliárdos, aki…” – fejtegette Orbán Viktor. Na de kit érdekel, hogy mi ennek a pimasz arcú, gátlástalan, cinikus kis méregzsáknak a “felfogása” egy évszázadok óta azonos érte...

Trackback: Lőjjé’ nekem Gyurcsány Fletót! 2012.05.22. 12:38:24

A Heti Válasz céllövöldés oligarcházós címlapját látva simán el tudom képzelni, hogy “ezek” éles lőszerrel sorozzák Gyurcsány, Mesterházy, Schiffer és Vona életnagyságú papírképeit a részeg bulikon. * *...

Trackback: Most végre visszaszivároghatnak a kicsorgatott milliárdok a pártkasszába 2012.05.22. 12:18:00

Orbán Viktor 2009-ben elszámoltatást ígért, 2012-re leszámolás lett belőle, de nem az addigi kormányzati erők ellen, hanem minden olyan párt ellen, aki hatalomra jutva még nem szedte meg magát eléggé a túléléshez... Így épül a demokrácia, így óvják az ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ezek köztörvényes bűnözők

levadászhatók, bárki teszi bűntetlenséget érdemel

gond van otthon: a hívők lengetik a zászlókat és a sok lófaszt mint a magyar emblémát és attól nem látnak semmit csak hisznek

a többi elfásúlt meg retteg vagy próbál asszimilálódni

az ellenzéki politikusok a DK kivételével kiszámíthatatlanok, ők maguk sem tudják mit kellene mert ők is gyagyák gazdaságilag és csakis sekélyes politikai maszlaggal operálna

egyetlen egy sem állt fel soha, hogy itt ezek a számok helytelenek ezért meg ezért és leválattani a felelőst a számokat nem lehet cáfolni

de tudni kellene használni azokat
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
a Biszku egy jótét lélek ezekhez képest
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: valószínűleg nincs megdönthetetlennek vélt bizonyítékuk, vagy félnek attól, hogy Orbánék sarát turkálva az ő lábnyomuk is előbukkanhat.
Ha kiadnának egy ilyen nyilatkozatot, egyből jönne a gőgös válasz: jelents fel, bazmeg. És ha ez (bármi okból kifolyólag) nem sikerül, ha visszakozz van, akkor az újabb kemény égés lenne az ellenzéknek.
@Penivaldes:
Akkor halgass cincogásot:))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Az mi?
Robanó szar? Esetleg duranó gász?
Én a fásli mulattatón cocializálóttam, ne bombáz ilyenekell jó?
@Knósszosz: jaj de Knósszi, hisz én nyakadba borulva hízelgek...)))
hihi, néd mán a bolhát :D

Kövér: Magyarország minden támogatást megad Németországnak

hvg.hu/vilag/20120522_magyar_nemet
@Penivaldes: Ahh...
Ma este biztosan jól alszom.
Azért ilyet nem mindenki kap Penitől.
Köszönöm, ez jó éjszakát feltételez, de ne felejtsd ki a párodat sem.
Még majd meghaxik:DD
@rodeo36:
Sajnos igazad van! Ez az ország halálos ítélete!
A nemzetközi piacok leírtak bennünket, lehet számolgatni a ... nullát. Végünk.

A pasi nem hülye, nem véletlenül a Morgan Stanley fő stratégája. A szavára figyelnek a világban, a nagy befektetéseket ehhez igazítják. Egy nagy befektetés nem Orbán Viktorunk cinikus mondandójára és vigyorára épül, hanem az ilyen és ehhez hasonlók szempontjaira.
A gyengébb képességű narancsbolsiknak ajánlom a karrierlehetőséget, egy nagy befektetési bank és tanácsadóház, pl. a Morgan Stanley fő stratégájává lehet válni és bizonyítani a világban.
De addig kuss és lehet csinálni, amit mondanak...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):Tezsvír, tiltakozzá mán, ha szabanna kérnem. Maj de nem öszetévesztetelek egy avatar mijat.
Olyan, hogy szerzői jog az s-maffu?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

melyik rák? garnéla, languszta, homár, gamba?

a rák egye meg a májadat sem ezekre vonatkodzik bár ki tuggya?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

az a tréfa, hogy lehet egy másik trendet felmutatni vele szemben, és minden bizonnyal nyílt "fülekkel" hallgatná, de amit a romacsávó kiötöl (mindíg az jut eszembe miket körmicélt a diplomamunkájába -ami nemd oktori egy sima egyetemi záróvizsga tétel- és előtte meg utána mit össze kavargott mint az ördögszekér a Hortobágyon februárban havatlan télen, és 11 évig 1987-1989 között kavarogva semmiféle karrier lehetőséget nem kapott baszták félre mint lócitromot a gittegyletével együtt, valakik felkarolták 1997 körül személyes érdekből mivel demagógia máxima-ra volt szüxégük? vagy ki ja fasz tartotta értékesnek az elheverő szárított lószart az árok szélén, na az a bűnös)

ti meg nyögtök

borzalmas
@rodeo36: Getár nőjön a hasadba és a rák pengesse rajt' a húrokat..asszem, így heles!:-)
gesztusok és gusztusok

ezért kell bukniuk, de nem választáson hanem LÁMPAVAS on....

mijjen lakás ami 58nm ferencvárosban és 230 ezer /hó ????

ja hogy épp a max? ha a max 900 ezer lenne akkor anyniér bérelné ?

ROHATTT TOLVAJ BANDA - MAFIAKORMÁNYZÁS -CIGÁNYKODÁS

"Havi 231 ezer forintért bérel egy ferencvárosi 59 négyzetméteres lakást Halász János parlamenti államtitkárnak az Emberi Erőforrások Minisztériuma... Az állam havi maximum 231 900 forintot fizethet az állami vezetők lakhatására, vagyis Halász és Hoffmann épphogy csak belefér a keretbe."

www.origo.hu/itthon/20120522-havi-231-ezer-forintert-berel-lakast-halasz-janos-allamtitkarnak-az.html
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem mindenki olyan mint sokan. Knósszosz nagyon kedves, tele szenvedéllyel..stb.
A biztos pártválasztók 63%-a nem a Fideszre szavazna, míg a teljes felnőtt lakosságnak csak 16%-a voksolna a kormánypártra a Szonda Ipsos szerint:

mariablogja.wordpress.com/2012/05/18/abiztos-partvalasztok-63-a-nem-a-fideszre-szavazna-mig-a-teljes-felnott-lakossagnak-csak-16-a-voksolna-a-kormanypartra-a-szonda-ipsos-szerint/
@a szív fészkei: "Jaj, de szörnyű volt!!!"
Azért a byc moze se volt kutya :-), a lengyel kölnivízgyártás remeke
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Most, hogy így ki van vesézve a lelki világom, adjatok ötleteket, mi a szart írjak ide!!
Peni: kösz!!
Tezsvír, Te meg érted a zironllyát.
Peni is, de üzenem: hudeszar ez.
A barmoknak mit tartogatsz?
Peni: nagy lájok:)))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
'szad meg, mos e za trend? Basztatni enkem?
Me azé me kedveleek itten esztetasztat?
Jó, oribánt akkor lájkolni fogom, osztaz alaptya lesz az utálásomnak.
Jó?
Nehogy komollyan vegyed b+!
@dr. Bubó: a TÁRKI-nál 21% a teljes népességben. Az is ölég alja. Ha hozzávesszük, hogy 45% nem tudja, vagy pláne nem akarja, nem meri megmondani, hogy kire szavazna.
Egyszer erre már ráfázott a fidesz, az emberek 92-ben nem szívesen mondták meg, hogy mi van, mert a fideszesek minden bokorban ott voltak. Emlékszem, hozzánk Balassagyarmatról küldtek középiskolásokat, akik, a maflák, becsöngettek a parasztokhoz, és egyenesen, bele az arcukba megkérdezték, hogy melyik párt a kedvencük.
Én meg visszakérdeztem, hogy akkor most ő kicsoda, és ki küldte. Jólnevelt gyerek volt, mert megmondta, hogy a fidesz bégyarmati kirendeltsége. Na mondtam, akkor kisfiam, most szépen menj haza.
Kasza, mondjuk, nem volt éppen nálam, mert még nem nőtt ki annyira a fű. (Én egy olyan fazekasos csaj vagyok, aki tud kaszálni, és még meg is tudja fenni a kaszát. Kikalapálni, azt már nem, ezért nem vagyok tökéletes.)
@dr. Bubó:
ha csak havonta egyszer kétszer üléseznének -ami úntig elég- akkor minek neki a bérlakás a fizujából nem tud elmenni hotelba vagy a szeretőjéhez?

a kiflicsücsköt is a nép fizeti nekik azután jól kibasznak a néppel
@dr. Bubó: "Havi 231 ezer forintért bérel egy ferencvárosi 59 négyzetméteres lakást Halász János "

Aranyból van a klotyó?
@épészmérnök:
ha nem volt lábszaga már jó volt

a 4711 meg a hasonlók és a Kölnischwasser amit literszámra hordtunk haza a zendékából, meg esernyőt...más nem volt persze sör, meg a kaja csaka generálszószt tudnán felejteni meg a knédlit vagymijafaszt de Lipcsében voltak jó helyek de azt zsebből kellett fizetnünk

az idők változnak

levédiai meki és ócska pizza
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Aranyból van a klotyó?"
Nem. A tulaj nyilván a spanja.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Nyugi, meglátod, nálunk Matolcsy (mikazokaszámok?) György és Bogár Pénzszivattyú László megmutatja!

Jövőre, egy eddig elképzelhetetlen növekedés vár ránk. (mínusz 138%)
Most komolyan.
Hátborzongató, hogy csak ülünk, és várjuk, a nem tudjuk, mit, mikor, és hogyant.
@épészmérnök: NEM MONDOD! Pedig azt hittem, aranyból van a klotyó... :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a klotyó talán nem, de a lotyó lehet, hogy sokat ér. (bocs)
@épészmérnök:

Ugye? Tök izgi...

MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!

:(((((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem ér, előre bocsánatot kértem :-(
@épészmérnök: ma beszélgettem ezekről a dolgokról a kollégákkal, és ... és hát úgy tűnik, egyedül vagyok tízegynéhány emberből, akit valamennyire is érdekel ez az egész. Legyintenek, hazamennek.
@Gábriel angyal:

nem pontosan, a turultöpörtyűt hiányolom,
Pista bá' jó pofa...én nem megyek közelébe sem mekinek, KEF-nek és hasonlóknak...jófajta Churrasqueira házi vörösborral, adok a szívemnek (a sajátomnak)
@Interlock:
tudod ez a tipikus: tudatlan, felkészületlen aki önállóan pisilni sem tud vagy a faszát vagy a pisszoárt esetleg egyiket sem találja meg időben de lehet, hogy belegabalyodik a zippzárba mire kideríti, hogy gombos

na ezekre épűl a orbániáda

AKI NÁLAM BUTÁBB ANNÁL ÉN OKOSABB VAGYOK
(Dr C. Parkinson)
@rodeo36: "na ezekre épűl a orbániáda"
Épül? Terjeszkedni terjeszkedik, de hogy épülne, azt kétlem; számomra az épülés valami pozitív felhangot hordoz. A terjeszkedés meg az, ami.
Na de kit érdekel ennyi elvont faszság, be is fejeztem.

Töröm a fejemet (én, aki 2009 előtt csak a pártok neveit tudtam, de ennél többel nem is foglalkoztam), szóval töröm a fejemet azon, mire volna szükségünk, és - elvileg - rájöttem. Nekünk egy erőteljes vezető kell.
Nézem az ellenzéki aktivitást (oké, túloztam, de hívjuk így), néha-néha szimpatikusan viselkedik valamelyik, de általánosan és nagyon hiányzik belőlük a kraft. Június 13-án vitanap lesz a Parlamentben, címe: "Az Orbán-kormány két éve". Könyörgöm: mi a büdös, búbánatos kurvaeget kell erről vitanapot tartani??? Ráadásul azt is a kupola alatt, szégyellik tán nyilvánosan?? Legszívesebben verném, de szó szerint verném az "ellenzéket", mert ennyire töketlen, balfasz, nebáncsvirág bandát életemben sem láttam még.
Kellene egy - egész pontosan egy - vezető. Egy profi. Egy olyan, mint - lehet megkövezni - Orbán, csak ugye a másik oldalon. Legyen képes tízezer ember előtt csípőből, papír nélkül olyan beszédet mondani, hogy a Föld megáll a forgásban, és hallgatja. Legyen képes szépen kérni, de tudjon kurvaanyázni is, ismerje fel, mikor melyik hasznosabb; legyen elégséges mértékben demagóg, savként marjon, ha gúnyolódik, ébresszen büszkeséget azokban, akikért szól. És menjen, vigyék, mindenféle lehetséges posztról megfeledkezve és lemondva vigye, segítse a mozgásban az összes ellenzéki párt, lelkesítse az embereket akár program nélkül is, ha ez jön be a sok hülyének, csak mozduljunk már meg valamerre.

Vagy hagyjuk a picsába. Dolgozgatunk, blogolgatunk csendesen fortyogva, elszalasztott lehetőségeken sóhajtozva. Pár év múlva talán Fabius és a többiek is kötelezően használják majd azokat a szűrőket, amik gyűjtik / letiltják a kritikus hozzászólókat, posztolni is csak "rohattusa krumplibogár", meg "magyar égre magyar ufót" témákban lesz engedélyezett. A gyerek egyszer megtalálja majd a pincében a hajdani történelemkönyvemet, és amikor csodálkozva megkérdezi, hogy "Apa, mi az a demokrácia, meg a jogállam?", akkor elmesélem neki ezt a viccet:

Szűzlányt vesz el a vénember, nászéjszakán zavartan mondja neki:
- Na, gondolom, édesanyád kioktatott arról, ami most lesz...
- Nem - mondja pirulva, lesütött szemekkel az ifjú ara. Mire az öreg:
- Picsába is, én meg már elfelejtettem...
@Interlock: vitanap mi az, ami vita tárgyát képezi a fitymáék tevékenységében? a hozzáértésük, tisztességük, jó szándékuk, szavahihetőségük valamint az elért sikerek önmagukért beszélnek és megkérdőjelezhetetlenek. vagy rosszul látom?
az sem ártana, ha szalonképes lenne az új vezető.
lenne stílusa, nem úgy állna rajta az öltöny, mint patkányon a hátizsák. nem viselne ízléstelen nyakkendőket... akkor a belsőről még nem is beszéltünk, csak a külcsínyről
@Interlock: Szerintem egy ilyen típus elég szalonképes lehetne nem?? :)

youtu.be/YMZGie45ojw
@Interlock: Fogadjunk, hogy Chuck Norris-ra gondoltál. :)
@glaci ph 5.5 álompolgár: szerintem nem látod rosszul.
Szerintem pont ők, képzelt ellenzékiek látják rosszul: áldozatos munkának hiszik a nyilvánvaló ismételgetését, mintha attól változna valami. Szinte látom magam előtt:

"
- Orbán Viktor kormánya a magyar haladás ellensége! (büszkén körbenéz, megmondtambazmeg, süt a szemeiből)
- Elmúttnyócév... (ásít)
- Önök, tisztelt Fideszes képviselőtársaim, szétverték a jogrendet; oligarchák támogatásával, a saját tetszésük szerint igazított választási körzetekkel és törvénnyel, a média befolyásolásával, a fékek és ellensúlyok felszámolásával...
- (Kopp-kopp) Figyelmeztetem a képviselő urat, hogy tartózkodjon a szélsőséges vélemény-nyilvánítástól, nem kocsmában vagyunk! (házelnök)
- Értettem, elnök úr, elhatárolódom magamtól. Folytatnám. Nem lett rend két hét alatt, továbbra sincs ügynöktörvényünk...
- (Kopp-bamm-bammm) Képviselő úrtól megvonom a szót, és ne, ne nevetgéljen, ne mutogasson, mert így is percenként teszek erőszakot magamon, hogy ne küldjem Önöket az iratmegsemmisítőbe. Miniszterelnök Úré a szó.(házelnök)
- Nem lőttünk ki szemeket, és nem is fogunk. Nem tőzsdéztük el, a nemzeti kormány ilyet sosem tenne, és olyat sem tenne, semmi nem nemzetit nem tenne. Elmúttnyócév, nem lehet elégszer mondani. Gyurcsányahibás. Is. Kivizsgáljuk, megszüntetjük, strukturális változások, igazi rendszerváltás. Ez a választópolgárok kétharmadának és az azóta csatlakozó 146 %-nyi támogatónknak a véleménye, ez az emberek véleménye, és ezt tudomásul kell venni akár tetszik, akár nem.
---
Aztán ebédelnek egyet, együtt, sajtósok előtt azért morogva. Végül hazamennek. Mindig hazamennek. Holnap június 14., csütörtök, munkanap. Pihenni is kell valamikor, kemény nap volt...
"
@Interlock: Kommented kapcsán nekem ez a videó ugrott be. Nézd meg, szerintem tetszeni fog. :)

index.hu/video/2012/05/22/itt_a_voros_csillag_szuletik/
@Gábriel angyal: fogadjunk, hogy nem emlékszel arra, hogy nem egyszer mondtam már, nem nézek videókat :-)
Chuck Norris :-)
"Nincs evolúció, csak azon élőlények listája, akiket Chuck Norris élni hagyott"

Ha elvonatkoztatunk a filmes marhaságoktól, akkor viszont igen, ez a fajta kitartás, akarat, és erő kellene.

@glaci ph 5.5 álompolgár: én azt is leszarom, ha sosem hord nyakkendőt, nincs él a nadrágjába vasalva, vagy karika van a cimpájában. Kevés emberben bíztam meg idáig, de azt sem a külcsín miatt tettem.
@Interlock: Ne mááár ez egy tuti mókás index videó. Semmi jobbernáci cucc. :)
@Gábriel angyal: tényleg nem nézek videókat (már tévét se), nem akartam itt célozgatni semmire. Nálam tiltva van mindenféle lejátszó, flash, még az anim gif is, ez egyfajta mánia, és nekem így megfelel. Az írás bőven eleget mond :-)
@Interlock:
ez valami hatalmas empátia képességet feltételez!

remélem kurva sokat olvasol? mi az ami mond neked valamit?
@Penivaldes: Nehéz lehet neked mostanság. Én imádom: a látványát, a szagát, az ízét is. Tahitótfalun van Eperfesztivál, el ne menj!!! ;-))
@Penivaldes: Na, akkor meg felém ne gyere! :-DD Én imádom a vadállatmintásat - ja vénkurvás, de akkor is. Mindenféle van, szerintem szépek és állandóan nyomatja a divat.

Hú, de nem vagy egyszerű eset... Ennyire határok közt élni szerintem nehéz.
@épészmérnök: Azt nem ismertem, a köreimben - szerkesztőség - a Charlie volt a menő. Én speciel apukámtól már akkor is Diorellát kaptam , mert utáltam, hogy ugyanolyan szagom legyen, mint a többi ötezernek. ;-) Terhesen meg semmilyen szagom - hogy legalább magamtól ne vukozzak.

Lengyel kapcsolatom nem is volt - tudom, hogy lehetett náluk kék Niveát kapni - az is státuszszimbólum volt a strandokon, pláne a vastagdobozos.

Régi szép idők: Palmolive, Lux szappanok, Créme 21, Frottee, Fenjal meg a többi érték, amiért az ember lánya éhezett, kuporgatott, csak hogy elmerülhessen a talmi fogyasztói mocsárban. Piha!!!
@épészmérnök: Taníthatnád az uramnak. ;-)) Mikor jársz erre?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Biztos valamelyik felkapott überloftot. Kiskorában asztal körül kergették, ha nem ilyen trendicsekben húzta le magát.
@rodeo36: három évesen már olvastam, igaz, csak a nagybetűket ismertem, de azokat aztán Szabad Földtől Nők lapjáig mindenhol gyakoroltam :-) Kár, hogy nem volt időm megköszönni nagyanyámnak a tanítást.
Óvoda nagycsoporttól általános végéig rengeteget olvastam, a községi könyvtár kb. 1500 kötete megvolt, anyámék pár száz könyve szintúgy, meg a Népújság (később Hírlap), a szomszéd csaj Hahota-gyűjteménye, több tucat mesekönyv Benedek Elektől Andersenig, akármi. Ráértem: nem vagyok barátkozó típus, és nem tudtam / nem szerettem focizni sem, szóval cimborák híján vagy tanultam, vagy olvastam.
Középsulival elkezdett redukálódni a dolog, az egyre kevesebb könyvből egyre több lett szakmai, ma meg már csak adatlapok léteznek, gépkönyvek, és programsorok tízezrei, mindenféle masinákban. És a net, az írott net.
Ami mond nekem valamit? Voltak "kedvenc" íróim, de a könyveket úgy általában imádtam. Egy-egy bekezdés fölött akár órákig is ültem, átgondoltam, lejátszottam magamban, kiértékeltem, de azt nem merném meghatározni, hogy egy könyv vagy egy író munkássága mit és hogyan alakított rajtam. Hülye kifejezés, de nekem az írás a mozgókép: sorokat olvasva képek ugranak be, egyszer a témát, másszor az írót, máskor meg valami egész mást "filmesítek meg", élek át. Elszórakoztatja magát az agyam, biztos unalmas neki a sok csont között :-)
És ami a legfaszább: még mindig nem kell semmiféle szemüveg, a látásom töretlenül kiváló :-)
Uhh, de jó enyém az egész játszótér!! Na akkor: scheiringgabor.blog.hu/2012/05/22/vadbarom_e_vagy

És: magyarnarancs.hu/belpol/megbecstelenitettek-raoul-wallenberg-szobrat-80136

Erre volt jó a baromarcú Dániel hőzöngése. De aki ezt csinálta , az is leköpheti magát. Legalább a svédeket is megsértette Wallenberg 100. születési évében. Grat a nagymogyoróknak!
@Interlock:
amikor felébredsz:

CNN néhány -különféle vallás- papja prédikált -milyen hangnemben- az elnök határozata ellen miszereint mindenkinek egyforma joga van attól függetlenűl hogy milyen a sex orientációja

ezek az egyházak elveszítik egyház státuszukat és adómentességüket erre törvény van...randa egy történet a babtista prédikátos 90 percig ordítozott a szertartáson erről nyomdafestéket nem tűrő hangnemben
@Interlock:

hát igen, erre gondoltam hasonló eset vagyunk

az olvasás vezetett be engem a többi kommunikációba

és én magam is a tudományra exact dolgokra koncentrálok, felhívom figyelmedet ESA eredményei de ott nem fogod megúszni képek nélkűl
@a szív fészkei:

emlékeztetnélek rá, hogy nem más a drága aranyos jobbik és náci fasiszta tagjai kezdték a fidesz narancsszínű zászlói alatt amit a többi mindenféle rongyokkal kevernek meg turulfing griffmadárszar és a többi

most nem azokat kell elítélni akik meg akarták mutatni hogy a leszbikus írónőt Tormay Cecil, és fasiszta háborús bűnös Wass-t is le lehet szarni... most a barmok folytatják tehát ennek nem lesz vége...hacsak...

és nincs hacsak mert orvbán van
@rodeo36: a képekkel semmi bajom, és mivel mindig is szerettem volna űrhajós lenni, a világűr képeit kifejezetten szeretem :-) Még a fantáziaképeket is, ha tetszetősek.
Mindig bacogat az asszony, ha azt merem mondani, hogy megnyugtat a rengeteg csillag látványa, pedig de, nekem nagyon szépek :-)

Egyházak? Nekem nem "partner" egyik sem, és a véleményem az (bármennyire is nem divatos ez mostanság), hogy a technikai civilizáció háttérbe fogja őket szorítani. Már fenn van a SpaceX, szép lassan beindul a világűr maszek meghódítása; némelyik vallásnak maga az űrutazás is istenkísértés, mi lesz velük akkor, ha elkezd "kiszóródni" az emberiség? Márpedig ki fog, olvasok én még űrbe temetett, sőt űrben született emberekről is, ebben biztos vagyok. Ilyen változásokhoz túl földhözragadtak az egyházak, egyszer le fog járni az idejük. Na de ez nem az én dolgom.
@Interlock:
találékonyak a drágák, most a Higgs Basszameggel, meg a Zintelligens Design-nal és ahasonlókkal és az egész CERN a Big Bang-gel a zistenké/ke/t keresgéli de addig is kurva sok rablómese elhangzik és sokan megeszik

ekkora üzletet nem lehet csak úgy feladni, a híveiket kell kiütni alóluk
@a szív fészkei:

a fidesz lebontotta és elhordta bulldózerrel az öntődébe a Károlyi szobrot a József Attila szobor sem maradt a helyén és hogy hova kerül a jövő zenéje

újságírásban és könyvkiadásban meg egyáltalán kommunikációban mindenbe beleszarnak

és ezt kell tűrni mert demokrácia lenne mert nincs, ugye csak mi akarunk demokratikusan, mint a lengyelek a háborúban lóháton a Tigris tankok ellen
@a szív fészkei: hát, mostanában nem. A kertünket - fél hektár - az önkori kaszáltatja kötelezően, kemény 25 rugóért. Nem óccsó jánosok.

A kaszálást a fiamtól tanultam, a fiam meg szegény, megboldogult Sági Jani bácsitól, isten nyugosztalja. A kikalapálást meg a hat elemis András bácsitól, akinek óriási humora volt, és történelemórákat tartott a hallgatóságának. Járni már nemigen tudott, de a szerszámainkat szépen rendbentartotta. Többet tudott a magyar történelemről, mint én. Üldögélt a háza lépcsőjén, és folyton csak olvasott. A házban is: a felesége a tisztaszobában tévét nézett, ő a konyhában olvasott. Tőlünk is kért könyveket. Kiskatona volt a jugó határnál az ötvenes évek elején. Sajnos, nem vettem fel a szövegeit. Már ő is meghalt.
@rodeo36: "ezt kell tűrni mert demokrácia lenne mert nincs, ugye csak mi akarunk demokratikusan, mint a lengyelek a háborúban lóháton a Tigris tankok ellen"

A magyarok Stockholm-szindromában szenvednek. Azonosulnak azzal, aki gyötri őket, és megvédik a szadistát.
Hozzá még Magyarországon nem az a hibás, aki valamit elkövet, hanem az, aki ezt felhánytorgatja. Ezért nagyon nehéz szembeszállni. "Ne szólj szám, nem fáj fejem."
@épészmérnök:

ezt úgy mondjuk, hogy: HÜLYÉK

a csehek, a lengyelek és a többiek akiknek van focijuk építettek stadionokat mint a Bayern München...a dakota meg van őrülve, hogy neki csak alcsút jut dehát focizni sem tud

a Drogba megy Kínába 30000000 dollár évente (azaz harmincmillió 450000 hetente) van ilyenünk nekünk ma kinövőben? bármilyen területen?

nincs, ugye csak a hatalmas nemzeti önteltség és a butaság
@a szív fészkei: tévedés. nagyon is könnyű, csak tudni kell amit tudni kell. pontosabban mondva nekem könnyű, mert én ismerem minden hülyeségemet, a másiknak már nem annyira, de belejönnek:))
@rodeo36: Unom, hogy ki kezdte. Dánielt nem tudom miért véded,ő Orvbán makkban, hidd már el. Olvastam a FB-os kirohanásait, fenyegetőzéseit, letiltásait azok - eszmetársai - ellen, akik merték finoman kritizálni. Ez egy szintén hatalommániás őrült, ráadásul eléggé primcsin az.

A baloldal ne öntözzön szobrokat semmivel, mert én nem akarok a jobbik szintjére süllyedezni. Ha nem érted, nem érted. Nekem Dániel nem a hősöm, a szégyenem, ha balodalinak mondja magát.

Horthy, Tormay ellen nem festékkel kell küzdeni, ez óvodás tempó. Tormay nem érdekel, mit ugrálsz a leszbiségén, nem az határozza meg. Hanem az, hogy megjátszós, mint annyian az ő full erkölcsös oldalukon, tehát hiteltelen.
@Penivaldes: Engem nem zavar, de szerintem te mesterségesen versz le cölöpöket egy épp most kibontakozó élet köré azzal, hogy ezt utálom, azt nem bírom, ettől hányok...

Ha neked jó, felőlem még ötven ilyen dolgod lehet, hidd el! :-DD
@épészmérnök: De te is azt mondod, hogy rontsuk fegyverrel a parlamentnek? folyjon a vér, a gyerekeim vére? Mert akkor mi lesz? Bejön a NATO - amit Rodeo szintén gyűlöl - bejön a szerb hadsereg, az orosz, vagy valaki eldönteni a kérdést? Jugó nem mond semmit? Ott megoldódott a halálokkal valami?

A vér után mi jöjjön? Bajnai lovagoljon be a vértől iszamos utcákra? Vagy hogy képzelitek?

Itt folyamatosan szembe sz állunk. Kis dolog, nem kifent kaszálva megyünk ellenük persze, de naponta mondjuk, hogy ez szar, és tudjuk, hogy szar. Nem hiszek a vérben, sajnálom. A háromajtós szekrénnyi itteniek se hisznek az erőszakban, mint egyetlen megoldásban. Bartus és Rodeo hisz az erőszakban, de Bartus, miután halálosan és nagyképűen lefinnyázta a tavalyi Milla-tüntit, hogy az milyen békés babazsúr volt, rohant a reptérre, e ne késse a párizsi járatot. Basszus.
@a szív fészkei: én zöld vagyok, és ha volna itt meeting, akkor kvéker. Eszem ágába sem jut erőszakra buzdítani.
Éppen azt próbáltam elmakogni, hogy Magyarországon a feje tetejére áll a világ, az erőszaktevőnek van igaza, a megerőszakolt pedig a hibás. Ez történt Zsanett esetében, és még ki tudja, hány esetben.
Az pedig, ami korábban elképzelhetetlen lett volna, ma egy végiggondolandó verzió, hogy éhséglázadások törjenek ki (Szlovákiában már voltak!), és elszabaduljanak az indulatok.
Csapdában vagyunk, mert békés eszközökkel az orbán-rendszer megdönthetetlennek tűnik, csak majd valamikor összeomlik magától.
@épészmérnök: Akkor jó, ha így látod, mert Rodeo és Bartus csak arra buzdít. És az szerintem megoldás. Ezért sem bánom, hogy nem vérben gázolva lett rendszerváltás, akármilyen is az eredménye. (az az antalli frech duma, hogy tetszettek volna forradalmat csinálni! is sima önámítás, mert mi lett volna? sima polgárháború két napon belül. És valószínűleg ez a banda lett volna - BM-háttérrel - akkor is megtámogatva, csak kicsit csúszkáltunk volna a vérvelőben előtte.)
@a szív fészkei: bocsika. de amitől hányok, attól kiskorom óta hányok. és nekem jó, hidd el.DDD
@a szív fészkei:

A Horthy szobor leöntése után elég világos volt mi következik. Mert nem az, hogy akkor a gój motorosok nyomorékká verik Dánielt és végre mártírrá válhat. Borítékban volt egy "Wallenberg szobor" jellegű valami.

Tényleg ez kellett?

Én tüntetek Wass Albert ellen azzal, hogy nem adok pénzt a köteteiért, nem olvasom, mert egy középszerű túlhájpolt írónak tartom. De nem tépem ki senki kezéből a metrón, nem verem szét a fején ordítva, hogy ne ilyen szart olvass baszki, majd én megmondom mit olvassál. Ha neki az tetszik olvassa, engem a borító látványa nem zavar.

Ezen kívül a Horthy ügyből az kerekedett, hogy a Jobbik máris Horthy évet akar, mert Dániel nem volt képes leszarni azt a kurva szobrot, és kell a populizmus akár egy falat kenyér.
@Fabius: Ezt mondd el Rodeonak, mert ugyanígy gondolom, mint te. Dániel olyan kártékony: magától ilyen hülye, hacsak nem az ő ügynökük...
@Penivaldes: Te vagy a Borsószem királykisasszony. Az érzékenység bajnoka. :-DD
@a szív fészkei:

Dániel mostani formáját amúgy Szanyi Tibornak köszönhetjük. Mikor az Erzsébet téren lett volna a kaszinótojásos NENYI performansz, akkor a jó Kapitány szokásához híven kiment és ellopta a show-t. Ott alakult ki Dánielben a kényszerképzet, hogy ordítani minél hangosabban, minél nagyobb hülyeséget csinálni, mert mindenkit túl kell licitálni.

Azóta mondjuk belelovalta magát faszául.
@Fabius: Nézd, a kaszinótojatos műsor egyszer szellemes és megfelelően pimasz volt. Illett ahhoz a bornírt baromsághoz, amit összekent vele. Itt kellett volna megállnia, és - csendben, értelmesen, nem leugatérozva mások haját - gründolni egy baloldali szocdem pártot, mert az a van neki állítólag. Keresni társakat, szövetségeseket s amikor ez kb. megvan, elkezdeni akciózni de már nem így.

Nem szanyisan, nem jobbikosan.

Most egy komoly tehertétel, mindenhonnan eltanácsolják már, csak a teljesen elvadultak rajonganak érte. Amellett, hogy kiváló táptalaj a jobberbandának minden ocsmányságot megint kajabálni fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash2/149743_386871111349672_169854769717975_1053530_2060740503_n.jpg - ők úgy érzik, tök legálisan..
@a szív fészkei:

Szocdem pártja nem neki van, hanem Kapolyi energiaoligarcha ex-kádári ipari miniszter elvtársnak.

hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gi_Szoci%C3%A1ldemokrata_P%C3%A1rt

De képviselőjelölt volt nála, ez tény.

kobanya.info/index.php?option=com_content&view=article&id=824:ismerjuek-meg-dr-daniel-petert-az-mszdp-jeloeltjet&catid=42:kozelet&Itemid=76

Aztán az annyira nem jött be, most meg a hülyesége miatt nem kell sehova.
@Fabius: Ah so, bocs. Na valahol elkezdte, aztán átvette volna a vezetést, mert nagyon ambiciózus a lelkem. Kapolyi, na az a másik jóarcú.
[..]" továbbra is következetesen szeretnék kiállni és tenni a hazai kisebbségek jogainak védelme, a különböző szélsőséges szervezetek jogsértései ellen, illetve a Magyar politikai élet megtisztítása és a társadalmi fejlődést szolgáló felelősségteljes politizálás érdekében." Ez ő írta a linkedben. A felelősségteljes szót nem magyarázták el neki a Móriczban. A magyar meg sima jelző, ergo kisbetű. Jogsértéseket ő is követ el.
@Gábriel angyal: "Elsétáltunk a meggyalázott vizafogói emlékműhöz, hogy megnézzük, mi a helyzet, és letegyünk egy virágot. Szépen letakarították.
Ám útközben belebotlottunk egy másik háborús emlékszoborba, amire a következők voltak fújva: "köszönjétek dánielnek", "juden raus" és "röf-röf" egy malacfejjel. Az egész kompozícióból egyértelműen kiderült, hogy a srácok elég messze vannak Banksytől. Aztán a bicikliúton egy elhagyott "mocskos zsidók" feliratot is találtunk, de az valószínűleg már magától csepegett ki a festékszóróból.
Mindenesetre dolgos éjjelük volt a náci bajtársaknak.
Tarlós István főlopgármestert és Orbán Viktor minielnököt viszont nem nagyon hallottuk megnyilatkozni. Nektek nem hiányoznak?"
(via facebook - Nevezzük át Tarlós Istvánt csoport)

Az én hozzáfűzni valóm: valahogy nem hallom a feldühödött Jobbik reakciókat sem. Dánielt a teljes ballib média egész pályás letámadással kiközösítette. Ezek a (feltehetőleg) fehér-cigányok meg agyon vannak hallgatva, és kvázi köztiszteletnek örvendenek.

Erről szólt az analógiám! Ezt hiába is magyaráznád!
@Fabius: Dániel Péter gyalázta meg a Mártir emlékművet is !
süti beállítások módosítása