Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.05.20. 05:09 Fabius

Jobbikos Törpapa és a többiek

Címkék: jobbik tisztújítás aprajafalva

Tisztújítás volt Aprajafalván. Jajgatörpöt ismét elnöknek választották, a falu bölcse Törpapa, Okoska, Dulifuli, Törpicúr, Lusti és Törperős pedig alelnökök lettek. A tisztújítás egyetlen meglepetése, hogy Törpojácát kivonták a közvetlen forgalomból.  jobbik aprajafalva.jpg

Nem tudom mennyire hatásos, ha egy pártvezér a pártja egyik konzervatívnak mondott tagját egy mesefigurával azonosítja. De azt mindenképpen cukinak találom, ha a: - nevezz meg egy bölcset! felszólításra Törpapa az első aki beugrik neki. Ezek után vártam valahol a tudósítás végén eldugva a kétsoros bejelentést, hogy a Jobbik párthimnuszává választotta és együtt énekelte a Kék a feje, arca csupa derű kezdetű slágert. Ha Vona Gábornak szándéka volt, hogy a hétvégén híreket olvasó közönség negyedórás röhögés közben a pártvezetés tagjait belehelyezze a mese karaktereibe, akkor jelentem bejött.

A nap egyéb asszociációkra is okot adott, legalábbis nekem. Jajgatörp egyetlenként indulása a pártelnökségért, és az aratott siker nekem Kádár János egykori, és Orbán Viktor jelenlegi pártbéli sikereit juttatja eszembe. A törésvonalak és repedések szabad szemmel is láthatóak a párton belül, mégsem akadt kihívója Vonának. Azt még valahol megértem, hogy a Jobbik igyekszik egységes párt képét mutatni kifelé, csak kérdés mennyire hiteles ez, mikor a párton belüli marakodástól, a kiszivárgott belső levelezés tartalmától hangos a sajtó.

A tisztújítás egyébként papírforma szerint zajlott, ha leszámítjuk, hogy Szegedi Csanád nem lett megint alelnök. A borsodi Törpojáca renoméját ezek szerint megtépázták az események, én már csak arra lennék kíváncsi, elnökségi döntés, vagy a tagság szavazat vonta-e vissza őt közvetlenül az élvonalból? Jajgatörp sikere után elnyomta a "a Jobbik képviselőcsoportja a legszorgalmasabb és legegyenesebb frakció az Országgyűlésben" című beszédet, és ami az egyenességet illeti akad itt egy aprócska probléma: a frakció alakulásakor a képviselők szent esküvéssel fogadták - állítólag - hogy visszahívhatóak lesznek amennyiben nem teljesítik a magukkal szemben támasztott szigorú követelményeket. Ehhez képest a kizárt Pősze Lajos le primitív bolsevikozta a többieket, Endrésik Zsolt pedig bár emlékszik az esküvésre, alkalmatlannak nyilvánította a pártvezetést, és ahogy Pőszének, neki sem volt esze ágában sem visszaadni a mandátumot.

Mondjátok, ha egymásnak egymásközt is hamisan esküdöztök, az már maga az egyenesség?

Mert innen nézve ahol ülök ez bizony csak a gerinc meghajlásának, a segg székre tolásának, és annak két kézzel való markolásának látszik. Két év alatt két eset világosan megmutatja, hogy a radikális képviselők sem különböznek semmiben a többiektől: a moslékosdézsa csábító szaga felülír bármilyen esküt, a kampányban lángoló szavakkal harsogott "becsületbeli ügy" nem létezik.

Ez pedig elég nagy tanulság a ciklusfelezőn.

 

 

 

230 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr994526794

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A biztos pártválasztók 63%-a nem a Fideszre szavazna, míg a teljes felnőtt lakosságnak csak 16%-a voksolna a kormánypártra a Szonda Ipsos szerint 2012.05.20. 21:27:35

  Ha most vasárnap lennének a választások, az összes választásra jogosultaknak csak 16%-a szavazna a Fideszre, míg 54%-uk nem jelölt meg pártot a Szonda Ipsos május 5-12 között végzett felmérésén. * Mit tudhattunk meg a teljes választókorú lakossá...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó írás. A mesefigurás hasonlat a célközönség szellemi nívójához van belőve. Például akik elhitték a mandátum visszaadásos esküt. A rothadó nyugat, karom mondani eju is milyen jó hogy bőkezűen fizeti képviselőit. Azt sem akaródzik a jobbikosoknak az utolsó centig felajánlani mondjuk a Menhely Alapítványnak, vagy legalább az Államadósság Csökkentő Apostoli-Királyi Alapba.
az igaz magyarok szent kátharmada is dzsobbikos kijelentés is mesés, de csak várjátok, lesz itt törpáradat védeni apraja falvát :-)
ok, de a sztoriban kicsoda Hókuszpók?
@Secnir:
Ott vigyorog hátul. Hisz honnan is jött VonaTörp? Persze, hogy abból a fészekből, ahol ViktorPók szőtte a hálót. :))
Az a "Kék a feje"... :DD

"Kék a feje, arca csupa derű,
Nála szöveg hódít, ha meseszerű,
És a keze, néha a vállamra kerül,
A szövegemtől megkergül.
Jó a zene, táncol minden velem,
Nem is történt még soha-soha ilyen,
Csak tudnám, hogy hol jár az eszem,
Tele van a t.k.m vele."
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Majd jön a Gábriel angyal, és egy személyben 2/3-os többséggel úgy megvédi Aprajafalvát, hogy csak pisloghatunk, mint hal a szatyorban.
@Secnir: Természetesen őfelsége a Vezényló Tábornok személyesen, még ezt sem tudtad? Ő szeretné megszerezni a Dzsobbik szavazatait 2014-ben. Mert addigra a saját tábora már nem lesz elég az ámokfutás folytatásához.
Hogyan lehetne definiálni a jobbikot?
A Párt Munkásőrsége?
orbán-bán SA-ja?
Az IQ hanyatlásának kirívó példája?
A konzerv jobboldal csődje?
@Secnir: csakis a patás gyurcsány lehet.
dr selg*ci lehet a TÖRPILLA ugye ?

ki Hófehérke...

azt már tuggyuk hogy a fiúk a bányában dolgoznak...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: @Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.):
Egyre egyértelműbb, hogy 2014-ben ezek összeborulnak, mint kocsma előtt a bringák. Egy szempont lesz, a hatalom bármi áron. Vona kap valami posztot, posztokat, ŐViktorsága meg eddig is az ő retorikájukat és programrészleteit használta. Az emberek kiábrándultsága a jobbiknak kedvez, oda tolják csak át a narancskomcsi szavazókat. Éljen a Párt!
@kormányzó: így egyben, na majd te is kapsz, te is látens jobbklikkes vagy, azé szapulod őket, mint itt mindenki :-)
ehh, nem tudok leakadni a látens 2/3ról, olyan vezénylós :-)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: ezt vaúzom a születésük óta, még azt iseo tudom képelni, hogy a fékentartásuk miatt került egy két dolog a törvényekbe
ha a dzsobbik törpök megígérik hogy dr orvbánt és a fidest felkötik... akkor rájuk szavazok...

de ha átb@sznak akkor ők fognak lógni !
@dr. Bubó:
Sejtheted... Amúgy megígérni? Itt? Bármit, bárkinek!
Hisz ez pl. a NEM MEGSZORÍTÁSOK KORMÁNYA, AZ ADÓCSÖKKENTÉSEK KORMÁNYA. További kérdések?
" A törésvonalak és repedések szabad szemmel is láthatóak a párton belül, mégsem akadt kihívója Vonának."

A kisebb-nagyobb platform vezetők lehet, hogy csak kivárnak: már a ciklus felénél járnak, megvárják a választásokat és annak eredményétől függően aktivizálódnak. Ha nem javítanak a 2010-es eredményhez képest, buktathatják vonát, ebben az esetben valszeg szétesik a Jobbik. Ha javítanak, meghagyják golyófogónak, hioszen a hatalomba kerülve a többieknek is jut majd elég lopnivaló.
Tanulságos mese: Hupikék törpikék - A királyi törp

"Belátom, hogy ahhoz, hogy valaki igazán jó vezető legyen, nem elég parancsokat osztogatni." - Okoska

www.youtube.com/watch?v=mAMD1zbvDb8&feature=related
Annyi történik a jobbikban mint minden szélsőjobbos pártban. Szétesik, mert pszichológiailag erre van determinálva. Nem kár értük. Esetleg tudunk valamit tenni, hogy segítsük a gyors kimúlást?:D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: "egyre egyértelműbb, hogy ezek 14-ben összeborulnak. Ja. De éppen ezen agyalok jóideje, hogy mi a lófasznak akarnának még négy évig vesszőt futni, szarakodni egy maguk által legyalult országgal, amikor bebetonozottságuk okán a legközelebbi kétharmadig csak hátra kell dőlni és élvezni a jól megérdemelt átmeneti sziesztát. Sztem ezek a bátor harcosok elengedik a választást, kívülről levezetik a most felgyülemlő feszkót, hátrahagyva a ránkszakadt adósságot, lepusztult kultúrát, oktatást, eü-t, stb-t, - már vállaltan együtt. Miközben jókat röhögnek a markukba egy-gy randalírozás után a közben egymást szétmarcangoló akkori kormányon. Lóvéjuk lesz doszt. Aztán majd újra visszaköveteli őket a nemzet.
Én ilyen szép új világot vizionálok, sajna.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Frank Herbert: Dűne isten-császára

"A kormányzás művészete megköveteli, hogy sose engedjük át a kezdeményezést radikális elemeknek" - mondta.
Milyen pedáns. Radikálisok minden nemzedékben akadnak, és ez ellen nem szabad tenni. Ő pedig ezt érti a "kezdeményezés átengedése" alatt. Szét akarja zúzni, el akarja nyomni őket, irányítani akar, elébük vágni, ő az élő bizonyítéka annak, hogy alig van különbség a rendőri és a katonai észjárás között.
Én azt mondtam neki: "A radikálisoktól csak akkor kell félni, ha megpróbáljuk elnyomni őket. Demonstrálni kell, hogy fel akarjuk használni mindannak a javát, amit felkínálnak."
"Veszélyesek. Veszélyesek!" Azt hiszi, az ismételgetéstől igazabbak a szavai.
Lassan, lépésről lépésre vezetem be a módszerembe, és ő még úgy is néz ki, mint aki figyel.
"Ez a gyengéjük, Duncan. A radikálisok mindig túl egyszerű fogalmakban látják a világot feketének és fehérnek, jónak és rossznak, mi-nek és ők-nek. Ha összetett dolgokra próbálják ezt ráhúzni, akkor megnyitják az utat a káosz előtt. A kormányzás művészete, ahogy te nevezed, nem más, mint a káosz feletti ellenőrzés.
"Senki sem tud elbánni minden meglepetéssel."
"Meglepetés? Ki beszélt itt meglepetésről? A káosz nem meglepetés. Előre látható tulajdonságai vannak. Példának okáért elsöpri a rendet, és megerősíti a szélsőséges erőket."
"Hát nem éppen ezen fáradoznak a radikálisok? Hát nem éppen felforgatni akarják a dolgokat, hogy ők ragadhassák magukhoz az irányítást?"
"Csak hiszik, hogy ezt csinálják. Valójában új szélsőségeseket teremtenek, új radikálisokat, akik aztán folytatják az egészet elölről."
"És mi van akkor, ha egy radikális átlátja az összetett problémákat, és így fordul ellened?"
"Akkor az nem radikális, hanem rivális a vezető helyért folytatott versenyben."
"De akkor mit teszel?"
"Magam mellé állítom vagy megölöm. Ez minden hatalmi harc alapja, a dagonya szintjén."
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": volt egy cikk elemzéssel, hogy tényleg törvényszerű ezeknél a szétesés, amikor az erőszakos radikális, nekiesik a szolidabb radikálisnak, aki a fegyveres ellánálást és az agyament katonáskodás nem annyira szeretné a fősodorban, mert nyitni szeretne a közép felé.

Sajnos siettetni nem lehet, csak reménykedni abban, hogy az extra agresszív erőszakosak nem érnek el egy kritikus tömeget, mert akkor újra eljön az SA-SS kor, és annak minden "áldásos" hozadéka...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Azért nem minden szélsőjobbos párt hullik szét magától. Mussolini pártja, vagy NSDAP(egyszerűség kedvéért tekintsük annak) se magától hullott szét.
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: Valószínű nem jutottak el arra a pontra, mikor már egymást aprítják.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Meg imádkozni, hogy az erőszakosabb sodort már nem tűri meg a társadalom.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Ha ebből indulunk ki, akkor minden szélsőséges pártnak szét kellene hullania idő előtt. Ezzel ellentétben elég sok él tovább mint más nem szélsőséges párt. Semmivel sem instabilabb egy ilyen párt, mint egy mérsékelt.

Ide is lehet hozni egy egyszerű evolúciót. Amelyik párt (legyen szélsőséges vagy mérsékelt) képes alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez, képes megújulni és választ adni a problémákra az fent marad, amelyik pedig erre képtelen az széthullik.

Hitlernél is voltak ilyen hangok. Majd széthullik, meg eltűnik. Aztán meg néztek mikor nem. Felesleges és hülyeség ebben reménykedni.
@73. Vladys-Vonajugend tiszt, FIDESZ meg baloldali: Mindig van utánpótlás, valóban. A Hitleres példa is jó, ld. "Hosszú kések éjszakája" tán?
a hírcsárdát cáfolja az álamtitkár... NEM LESZ TÖBB ADÓ !!!!

"Új adók már nem lesznek - ígérte Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára az MTI-nek adott interjúban. Hozzátette, ha lesznek is adóváltozások, azok a terhek csökkenését jelentik majd."

www.origo.hu/gazdasag/20120520-csefalvay-zoltan-interju-uj-adok-mar-nem-lesznek.html
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Ott volt személyesen vajon a 98,9%-os választáson? Árpádsávos volt a szavazócetlijük is? Remélem, ahogy a klopapírjuk, ha igazzmagyaroschak.

A törpök édibédik - csak kár, hogy kékek a cionista ármány folytán - , őket is meg kéne védenem a hasonlítgatásoktól.... Bár a Sinkovits család sarja nem áll távol a Jobbiktól, talán ezért ugrott be Vonabasinak a Törppapa-hasonlat.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Hali, merre jártál? Engem itt baszgat Rodeo tegnap, hogy Bruce Willisbe bízva várom a játékfegyvereket a kivívandó kis vérgőzös forrcsinkhoz(ami a külföld annyira óhajt from NY és az óceán partja). Na mert ugye forradalom szó, mint olyan már kopirájtolva van Orvbánnál, valahogy
meg kell különböztetni - te meg sehol... :-DD

Elfoglal a Csokifiú Klub?
Tóta:"Wblog
Kitűnő hangulatú estét töltöttünk el Amszterdamban, ahol Magyarországról rendeztek kerekasztalt, hogy akkor most mégis mi a bajunk. Jelen volt Schöpflin György, Ertsey Katalin, Szánthó Miklós (Jobbklikk), Thomas Escritt (Reuters), Dennis de Jong (Holland Szocialista Párt) és szerénységem. Alapvetően teoretikus vita volt, amit sejtettem előre, ezért inkább egy óriási Simicska-képet vetítettem a falra, ismertettem a Közgép-sztorit (The Public Machine) és légitámogatást kértem a megjelölt célpontok ellen, az előző cikk nyomdokain. Rendkívül hazafiasnak éreztem magam közben.
http://www.debalie.nl/artikel.jsp?articleid=451484"
@Secnir:
Ne röhögtess. Nem látod a képet? Ki uralkodik mindenek felett? Na. Ő a Hókuszpók. Gonosz is, ostoba is, és üldöz mindent és mindenkit. Aztán mindég porúljár. Meg mink is.Rajta jót nevetek, de amit itt összegonoszkodik, hát hol az a bunkósbot? Ha addig csak úszkálunk a löttyben ellenállás nélkül , 2014-ben a szavazóhelyiségben a helyem.
oops:

Csak a csődközeli görögök és portugálok vannak mögöttünk a növekedésben. Matolcsy György szerint példa nélküli, amit csinálunk. /hát az :D/ A reálbérek estek, a söralátét adóbevallás szinte nincs, de új adó van.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2012%2F05%2F20%2Fhatulrol_hajtjuk_europat%2F
@pumukli 12: Pedig az igazi mesefilmben tényleg Hókuszpók volt a legjobb fej, nem beszélve a macskájáról! :-DDD
@dr. Bubó:
Ez a hazudozás már lételemük. Ha igazat mondanának fejgörcsöt kapnának a kokiktól, meg a salleroktól. És azt ugye senki nem akarhatja.
Na ez a zigazi tragédia! www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/korda-gyorgy-nincs-tobb-poker-2089212 Pedig ő állítólag értett ehhez... Akkor mit akarunk mi a szerencsétlen Mattolcsytól????? Ő deklaráltan semmihez sose, ahogy főnöke se.
@pumukli 12: de tök felesleges... ez már túl van azon a ponton ahol az ő szavuk számítana... valamit is...
Ahogy elnézem ez a Szegedi Csanád eléggé beszopta a párton belüli furkálódást. Balczóba is beleállt, aztán hogy, hogynem Törpapa lett alelnök, Törpojácának meg magyarázkodni kell a manipulatív hangfelvételről:

mandiner.hu/cikk/20120519_kiszivargott_felvetel_balczot_is_kitennek_a_jobbikbol
pofa az van, ugye nagyon nem kell kibontanom a hátteret, szerencsére az ottani kommentelők is leírták a rögvalót:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_magyarorszag_jovoje_a_mernoki_vilag_iranyaban_talalhato.519895.html
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: huhh... videon se tuggyák kiretusálni a ragyás szakatt képét ????
@a szív fészkei:
Na persze. Csak a mi Hókuszpókuszunk nem akarja kiírtani a törpöket, inkább dédelgeti őket. Még szüksége lehet rájuk, ha kitörne a vihar. Pedig azt ígérte még szűzies korában, hogy ad neki két pofont és elzavarja őket. Mármint a képen látható törpöket.
@pumukli 12: Persze, azért mondom, legalább a filmben érthető volt minden, tiszta viszonyok, ki kivel és ki ki ellen. Itt meg a mi Hókuszpókunk varázsolt magának egy Aprajafalvát tokkalvonóval.
Ő halt meg tegnap a Sacra Corona Unita miatt Brindisiben. www.borsonline.hu/20120520_diaklanyt_olt_meg_a_maffia_bombaja

Ma meg földrengés Bologna mellett. Szegények, rájuk jár a rúd.
@a szív fészkei:

...Már amennyiben magyarosnak vesszük, hogy egy társaságot képes szétverni az anyagi féltékenység egy fos könyvpromó miatt.
@Fabius: Hát itt azért erősen létezik az egy kanál vízben...-szindróma, nem? Miken mentek már együtt keresztül - épp egy társuk halála után vannak most is - és akkor tessék.

Akkor csodálkozik itt valaki a Jobbik marakodásán a koncon? Mert mi másról szólna ez az egész, amit írtál? Orvbán Simicskának - és a húsz év laufjának - köszönhetően(és hogy juttatott belőle a vazallusoknak is valamicskét, lásd most a földbérletes varázslata) hogy ott nincs hallható morgás a zsákmányosztáson. Evidens ki kap az elejtett gazella húsából először. A Jobbikban ezt most tanulják a Vonabasi körül.

A maszop és a szadesz "demokratikusabban" osztott el talán, ezért volt körükben annyi gyűrődés és hercehurca.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Jövőre egy ma még elképzelhetetlen növekedés fog bekövetkezni!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: kimongya? a sámán ? a a félszemű ?

a látó ?
@dr. Bubó:

Vicces ez a matolcsy. Mintha az ország tartana valami egzotikus, kibaszott drága trópusi állatot, ami semmire nem jó, de lehet mutogatni, mint az Eiffel-tornyot.

Trópusi óriás-matolcsy. Nagyon ritka.

Végül is az USA is megtehetné, hogy PR szempontokat figyelembe véve, miniszteri tárcát ad Paris Hiltonnak, bár gondolom, ők olyan helyre raknák, ahol azért viszonylag kevés kárt tud okozni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szerintm nevetségesebb mint snittpálesz...

mégse látom azt a felhőtlen kacagást... a zemberek 99%utálja...

csődbe viszi a zországot a félszemű aki a szentjobbja a féleszűnek
@a szív fészkei:

Megvan erről a saját kis véleményem, de nem akarom Erőss Zsoltot ekézni még én is.
@Fabius: Persze, nem látunk bele - te ha sokat tudsz, az más - , csak amennyit hagynak és azt lehet manipulálni, de akkor is jellemzőnek érzem.
Kurvára nem tudok olyant ebben az országban, ami nem esett szét a pénzszagra, ami azonnal érdekellentéteket generált felbukkanásakor. Csak a teljhatalom éli túl - ebben igaza van Orvbánnak -, mert itt nem lehet megegyezni, megbeszélni, stb.

Hát ha nem is igaz a turáni átok, hatni hat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lefelé. Pl nekem abszolút jó egyrészről azt öccázas euró is.
@a szív fészkei:

Konkrét tudás nincs, de 20 év csapatvezetői gyakorlat van. Azt pontosan tudom mikor mi megy végbe egy csapaton belül, és a megnyilvánulásokból most is le tudom szűrni. De ehhez inkább a pszichológiának van köze, mint Orbánnak vagy a mentalitásnak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: TE ne szidalmazd Paris Hiltont! Az igenis nagyon jó bizniszvúmen: noha Hilton nagypapi a sok kufircos botránya miatt kitagadta de a nő megcsinálta magát kurvagazdagra még így is.
Először a kis jajistenemkikerültanetrevéletlenül pornóvideóval - dőlt rá a pénz - aztán eladta magát mindenféle boltnyitásra és egyéb eseményre celebnek - itt is talpát nyalták a Coinban három éve, a Barbie-picsarózsaszín trónja körül tipródott a magyar cölöpvilág és az nagyon nem ingyér` volt - pezsgőmárka, olasz tévéshow,mindegy neki: mindenhol forog, ahol fizetik. És az árat jól szabja meg.

Nekem kint élő barátom - és nem mosogatásból él, hanem súlyosan üzletember ő is sok évtizede ott - írta, hogy Paris Hilton igenis lenyűgöző anyagi teljesítményt tud felmutatni. Magát árulja, de legalább jól.

Orvbán a tíz ujját - plusz Parisét - is megnyalhatná, ha egy ennyire hozzáértő ember kezelné a zsét. Ha akarná persze, lenne neki is valakije, aki kettőt meg kettőt összead szorobánon, de ő nem akarja ezt, csak Némethnét. A "minél szarabb az országnak, annál jobb nekem"-elve eddig még mindig bejött neki.
"De Matolcsy elhozta azt az időt is, hogy egy rendes konzervatívnak, olyan közgazdászokkal kell egyetértenie, mint Petshnig Mária Zita vagy Vértes András. De nincs mit tenni, hiába szeretném Petshnig véleményét leszólni, nem tehetem, mert a helyzet az, hogy az ő magyar gazdaságról vallott helyzetértékelésével jobban egyetértek, mint a kormányéval."

hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/5/17/Miert_kell_nekem_sajnalnom_a_Klubradiot_Y3C4RK
@Fabius: Nézd, én ezt a részét nem tudom, engem vasvellával se tudnak nagyon hegynek felfelé kergetni... :-DD
De ahogy a marketing, az imázs belépett, borult a bilijük. A marketing meg pénzről szól, eladja őket, termeli a köv. utakhoz a zsét, nem? Valamiből fizetni kell, olcsónak nem olcsó sport ez, nem a martinászok játéka...

Orvbán érintőleges itt persze, de egyet tud: mindent magának és akkor nincs cirkusz, hisz mindenki tőle függ. Na, azt megnézném, ő hogy mászna ilyen attitüddel... Mert egy focista írta, hogy se vele, se ellene nem jó játszani, mivel a világ legkellemetlenebb játékosa, annyira önző.
@Fabius: Vértes irritál, de Petschnig miért olyan borzasztó, hogy ekkora áldozat - kávi idejutott a jobberság - vele egyetérteni? Nem vagyok közgazda, nagyon nem, de ahányszor hallottam a nőt, mindig higgadt és érthető értékelést adott, teljesen követhetően.

Vagy a feleségmivoltja azvaró?
miért nem játszották le a törpdalt????
www.youtube.com/watch?v=F2ar9all8Xs

egyébként kösz Gábor!
:)))
jav: azvaró=zavaró

Amúgy én agyömlést és idegrohamot kapok a Klubrádiótól, és kitüntetetten Bolgár úrtól. A férjem ezt bömbölteti napjában, így ha belépek valahová és ez szól, már tépem is ki a dugót a falból, annyira idegesít. És nagyon nem vagyok konzervatív jobbos.

Miért kéne imádnom? Amit vele művelnek, az nettó genyaság, így voltam is az érte tüntetésen februárban, noha a hátam közepére sem kívánom az egészet. Bolgár tényleg hajmeresztő.
@a szív fészkei: nekem hála az égnek sosem kellett hallgatnom. de a tévében már láttam a Bolgár urat..hát elég rossz volt.
@a szív fészkei:

Paris visszaszívva, akkor Fekete Pákó! :D
Ez is érdekes: kekpont.hu/blog/2012-05-17-nyomravezetoi-dij-az-iskolai-prevencio-felkutatoinak/ Legyen bűnöző a mariskázó diák azonnal, de megtudni dolgokat a suliban értő előadóktól, esetleg így megelőzni, azt már neeeeee.

Majd a szenteltvíz segít.
@a szív fészkei:

A feleség voltnak semmi köze ehhez. Inkább kicsit a részlehajlásnak van. Voltak pillanatok Zita pályafutásában mikor a vitát is vitatni kellett.

www.es.hu/petschnig_maria_zita;vitathato_koltsegvetesi_vita;2003-11-10.html

Szóval ha úgy alakult a fingreszelés nem állt tőle se távol.
Szegény Bolgárúr, mindenki utálja. pedig hát sajnos többnyire igaza van, és egyre inkább igaza lesz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tudod, múltkor még őt is megvédtem. Ő is egy közgazdász-gigajelenség Mattolcsyhoz képest. :-DDD
@a szív fészkei:

Kifejezettem rühellem Bolgár Györgyöt. Ha a műsorával nem, de a Klubrádió létével és az ügy szimbólumával zavart okozott a zerőben, akkor törlesztett valamit felénk :-))
@a szív fészkei: hanyatlunk emberkék! Paris Hilton meg Fekete Pákó..lassan Kiszel Tündi és Donatellácska is előbújik?
@Fabius: Gondolom, egyik szerzőtől se, pláne ha valahol leütésre fizettek. ;-))
Az hogy melyik oldal szimpi neki, tényleg tudható, de nekem nem tűnt soha vérnőszőnek. Persze nem a munkásságával keltem, feküdtem. :-D
@Penivaldes: Na, ha beleolvastál volna a pornóregényébe! OMG!!!!!!!!!!! Fel nem foghatom, mi vezette erre. Mert nem robbantott azért könyvpolcokat az bestsellerlistákon, hiába írt mindenféle marhaságot.
@Penivaldes: Kiszel is remekül megél abból, hogy ő a Kiszel. Semmi mása nincs, csak ez a kóttyonfitty jelensége és működik...

Akkor pedig okosabb, mint egy ötödikes , főleg, mint Mattolcsy.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Valami miatt ezt váltja ki. Amit képvisel, hogy Orvbán meg a diktatúrája szar, egyre szarabb és veszélyesebb, azzal persze egyetértek, de ne az ő hangján, ne az ő kenetes stílusában kelljen erről hallanom.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A lófaszt van igaza. A rettegésre buzdítástól igaza nem lesz senkinek. Őt kifejezetten azért utálom, mert a rettegj paraszt, kurvára, rohadtul és mocskos módon rettegj, mert csak akkor láthatod az igazvalót, ha lehetőleg már be is fostál - stílt nyomja.

Ez legalább annyira szánalmas, mint a közmédia hírmanipulálása.
@a szív fészkei:

Vele rettentő bajom nekem sincs. Csak szemléltettem M. Kovács miért írta, amit. Az meg jogos.
@a szív fészkei: ???? mivan?? a Bolgárnak pornóregénye volt???
@a szív fészkei: "azzal persze egyetértek, de ne az ő hangján, ne az ő kenetes stílusában kelljen erről hallanom."

Hanem mondjuk:

"Kedves hallgatóink, mai témánk a magyar demokráciadeficit, valamint a kormány elhibázott gazdaságpolitikája.

A stúdióban: Jézus, Harrison Ford, Frank Sinatra, Charlize Theron és Barbra Straisand, illetve a személyes megszólítottság okán Ludwig van Beethowen."
:D

@Penivaldes: "hanyatlunk emberkék! Paris Hilton meg Fekete Pákó..lassan Kiszel Tündi és Donatellácska is előbújik?"

Sőt:
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=steiner%20krist%C3%B3f%20blog&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CGAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fsteinerkristof.com%2F&ei=c9y4T-2sPMPEtAa3x4GWCA&usg=AFQjCNGpf1VdYq4qQE49oAAsMfLcFBybVA&cad=rja

:DDD
@Fabius: Így van, csak sokakra még hat a bolgárhatás, és azt hiszik, hogy rettegéssel jobb lesz. nem lesz jobb, de ezt mindenki tudja..majdnem mindenki.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: miket meg nem érünk:)))

hát én a rádióadásodba azért még beraknék másokat, miután kivettem egyeseket....DDDD
@Fabius:

Bolgárnál stílusról, az állami média esetében meg szimpla hazudozásról van szó.

Az egyik mennyiségi, a másik minőségi különbség. Ettől még abszolút megértem, hogy sokakat irritál Bolgár. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lájk :-)
meg egy két szagértő aki megszólal, azoknak lehet adni a véleményére
@a szív fészkei: és a győzike nyomora neked smafu, csak a kordagyurié? Ennyire nem lehetsz rasszista!
Enwww.pink.hu/hot/gaspar-gyozike-szegeny-nincs-penze-2166781
@Spániel: szegény Győzike...a zebrűk is sírnak..
@Spániel: múltkor pl. az elöző kormány mezőgazdasági minisztere /nevekben szr vagyok, ne kérdezd :-) / korrekt és tárgyszerű volt amit mondott
@Penivaldes: "kik lennének azok a szagértők..."

Kedves hallgatóink, ma este élő közvetítést adunk "A demokratikus alkotmányok jellege" címmel tartott pódiumbeszélgetésről.

A vendégek: Thomas Jefferson, George Washington, Abraham Lincoln, Konrad Adenauer, Selmeczi Gabriella és Lázár János.

Jó szórakozást!
akkor vissza az eredeti kérdéshez:
ki Hókuszpók?

Definiáljuk Hókuszpókot: ugye a törpökkel szembenálló, őket állandóan vegzáló személy, mivel időnként álcában jelenik meg, ezért (különös tekintettel a mesei elemek alapjaira) akár több személy egybegyúrt alakjaként is megfogalmazhatjuk. Önerőböl nem képes elfogni egy törpöt sem, állandóan külső erőket (személyeket) hív segítségül - vagy a gonosz mágiát. Amit természetesen Törpapa is jól ismer, de ő a jó oldalát (tökéletes gonosz-jó párhuzam).
tehát összefoglalva:
Hókuszpók egy olyan személy (csoport), aki a törpök elpusztítására törekszik, külső erők behívásával.
namármost
viktorra nem igaz, hiszen ő teremtette a törpöket, többször segített nekik, jóban van Törpapával, sőt mi több! Időnként a segítségüket kéri a gonosz, külső erők elleni harcban. Amit Törpapa és a törpök szívesen megadnak, bármikor.

szóval kicsoda Hókuszpók?
@Secnir: vagy kicsodák a Hókuszpók? mert lehet hogy többen alkotnak egy hókuszpókot...
@Secnir: Lenyúltad Night Shyamalan naplóját, amiben benne volt a legújabb filmötlete?
Elcsúsztam. @Spániel: peninek ment volna, nehez ha a telefonom okosabb mint én :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez már Monty Python-i (sosem írom le kisbetűvel) magasság!
@Penivaldes: Megyek napozni, mert kidöglöttem a ház tartásában, de addig is legen olvásmányélményed! index.hu/velemeny/jegyzet/bolgargy/

Ezek megengedőbbek vele: magyarnarancs.hu/konyv/konyv_a_hosszutavfuto_dagalyossagabolgar_gyorgy_vagy_-_kesz_regeny-56773

Azért :Henry Millertől - legalábbis az a részlet, amit voltam szerencsétlen elolvasni - fényévekre van.
@Secnir: Ez a mi unortodox Hókuszpókunk, nekünk még rendes Hókuszpókunk sincs. Rodeo klasszikusát idézem: brühühühühü.
"Két év alatt két eset világosan megmutatja, hogy a radikális képviselők sem különböznek semmiben a többiektől: a moslékosdézsa csábító szaga felülír bármilyen esküt, a kampányban lángoló szavakkal harsogott "becsületbeli ügy" nem létezik."

Már megint az általánosítás... Nem lesz ennek jó vége, ha még te is en bloc vagy a képviselők ellen.

Volt már olyan képviselő a mostani parlamentben, aki lemondott a mandátumáról, és visszaadta a pártjának. Találd ki, melyik pártból?
Az viszont tuti, hogy Okoska Novák Előd, Törpilla az Túró Torta, Törperős Zagyva Gy.

@tucano: Megtisztelsz. :D

@Secnir: Az Ájemef!

www.hocipo.hu/images/stories/napirajzok/2012-05-17.jpg
(Ballner Péter rajza)
@a szív fészkei:
-Egy hallgató a vonalban, halló!
-Jó napot kívánok Bolgár úr, Sanyi bácsi vagyok Bázakerettyérül. Mi a zinterneten tuggyuk fogni magukat, oszt mindig is csak magát hallgassuk, oszt ezé is örülök, hogy bejutottam. A jobbikos témához szeretnék hozzászólni.
-Értem, szóval ön azt akarja mondani, hogy a szélsőséges nézetek megjelenése-előtörése a magyar politikai közéleletben, vélhetően valamiféle színfalak mögötti titkos paktum eredményének a következménye, amelyet a Fidesz kötött a Jobbikkal?
-Hát, ööö…
-Egyetértek önnel, valóban van valami ételszagú realitása az ön megközelítésének. Szóval úgy gondolja, hogy (hogy is mondjam csak) Vona Gábor - khmm - valamiféle politikai kitartott státuszt tölt be Orbán Viktor oldalán?
-Én…
-Ön igazán blikkfangosan fogalmaz, de a hallgatóink is tudnak olvasni a sorok között, szóval értjük mi a finom iróniát. Gondolom a földbérleti szerződésekkel kapcsolatos anomáliákra is reagálni kíván?
-Azt akartam mondani…
-…hogy természetesen ez az egész jelenség, egy panama szagú, az emberek által mélyen elítélt oligarchikus hatalom működéseként láthatott napvilágot, melynek beláthatatlan következményei lehetnek. Ráadásul, borzasztó károkat okoz, Magyarország morális megítélésében. Önnek igaza van, és nyilván arra akart utalni, hogy ez tarthatatlan állapot, melyet demokratikus eszközökkel kell megoldania a társadalomnak, a következő választás alkalmával.
-Szerintem…
-Ez jó végszó volt, hallgasson bennünket (engem) továbbra is, köszönöm szépen, viszonthallásra!

Bolgár műsora nem a rádiózás csúcsa szakmailag (szerintem), mert a riporternek nem az a dolga, hogy meg is válaszolja a saját maga által feltett kérdéseit. Azért szoktam belehallgatni, mert megfordulnak nála valódi(!) közgazdászok, politológusok, szociológusok, akik véleményére érdemes odafigyelni. Gyuri meg a stílusa merőben más kérdés, a sok almafabéta betelefonálóval együtt.
Tisztelet a kivételnek!
Adjon Isten szép napot mindenkinek! Csak épp beugrottam, mivel gyönyörű az idő és rohanok is tovább. :) A post mókás. Azt, hogy ők se szentek azt eddig is tudtuk, mint, ahogy a többi politikus sem az. Bár szerintem a frakcióban van azért olyan képviselő, aki adott esetben lemondana a mandátumáról.

Viszont annak örülök, hogy Szegedi helyett Volner került be az elnökségbe. Ő egy valóban nyugodt és kiegyensúlyozott politikus és gazdasági kérdésekben is elég jó szakember.

Szaladok tovább este majd még leszek. Addig is üdv mindenkinek. :)

Ui.: Remélem már nem marjátok egymást. :)
@Knósszosz: ezért megérdemelsz egy hordó vörös csillagost
@Knósszosz: Akkor ott biztos magasszintű megszólamlások vannak!
Vajh, miért is hányok én ettől a betelefonálásitól, ki érti?
Na szóval voltam bringázni Óbudán és képzeljétek ki cangázott velem szemben a rómainál?? Nem fogjátok kitalálni. Simor András az MNB elnöke.:)) Később gondolkodtam, hogy esetleg utána kellett volna menni, de aztán mégsem. Ti mit kérdeztetek volna tőle?? :)
"Ezzel szemben én azt mondom, és gondolom, hogy az Orbán-kormány első számú bűne - ha ugyan ez a szó megfelelő rá - az eredményesség elmaradása. Szabadságot és jólétet ígértek, a szabadság eddig rendszerét szétcincálták, nem értjük merre tart, a gazdaság felemelkedés elmaradt. Felépítettek egy rendszert, amit egy nagyon válságos helyzetben - bizonyos kompromisszum-készséggel - akár el is fogadhatna az ember, ha eredményes.

Mert lehet azt mondani, hogy rendben, bár nem szeretem az ízléseteket, a stílusotokat, a nosztalgiáitokat, de próbáljátok meg. Most ti. Egyszerűbben fogalmazva: felőlem lehetne Wass Albert szobrokat állítani, temetgessék újra Horthyt ahányszor akarják, tőlem lehet minden hazai termék magyar és nemzeti, higgyék azt, hogy az egyházaknak vissza kell kapniuk az iskolát. Még azt is lenyelem, hogy beleugatnak abba, hogyan kell élni, hány gyerekem legyen, mivel a saját plebejusságukból fakadó frusztrációból idealizáltak egy hamis keresztény középosztályi mítoszt és abba álmodják vissza magukat, Ezt mind el lehet viselni, tudok ellenzékben élni - amin a vélemény-kisebbséget értem -, de akkor legyen eredmény. Dübörögjön a gazdaság és a többség érezze jól magát. Nekem ennyi elég lenne. De így, hogy nincs eredmény, ez nagyon kínos, mert rossz folyamatot indít el. Ha még tébolyultabban ebbe a mostani irányba megyünk, duma, demagógia, parasztvakítás és cirkusz lesz a kenyér helyett, akkor az élhetetlenné teszi az országot.

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=551462
@Gábriel angyal: ismeretlenül, utcán leszólítva SEMMIT, mert az én értékrendem szerint bunkóság
@Fabius: Nem kell izgulnod. :) Szabó Gábor azt is megmondta, hogy mostantól rágyúrnak a minőségre. :)

barikad.hu/szabo_gabor_ragyurunk_a_minosegre-20120519

Egyébként szerintem a jobbik az egyetlen párt, ahol a gyerek a saját apja főnöke. :) (Szabó Gábor és Szabó György) :))
Jut eszembe. Az egyik hungarista csapat ezzel kommentálták Szegedi kihullását az elnökségből. :)

Jobbik tisztújítás: egy zsidó mínusz

www.jovonk.info/2012/05/19/jobbik-tisztujitas-egy-zsido-minusz
@Gábriel angyal: "hogy mostantól rágyúrnak a minőségre. :)"

A zsidó vámpírok után jönnek a zsidó farkasemberek is? :D
Jut eszembe. Erről hallottatok már?? :)

Zsidó belügyér: Az afrikai menekülteket deportálni kell

A nyugaton jellemző problémák hatása alól Izrael sem kivétel, az afrikaiak megjelenésével párhuzamosan itt is egyre inkább elszaporodnak a rablótámadások és nemi erőszakok, azonban a zsidók ezeknek kezelése terén nem a nyugati típusú liberális elhallgatást és félrebeszélést választották, módszereikkel kapcsolatban viszont az ilyesmire roppant érzékeny jogvédők teljesen elnézőek.

Miután a napokban Dél-Tel Avivban elfogták és letartóztatták azt a négy afrikai négert, akik kiraboltak és brutálisan megerőszakoltak egy 19 éves lányt, az izraeli belügyminiszter olyan kijelentést engedett meg magának, amit, ha kollégái Európában vagy Amerikában nyilatkoznak, garantált a politikai földindulás.

Eli Yishai azt mondta, a legtöbb afrikai bevándorlót letartóztatni, majd deportálni kell. A liberális fülnek horrorként ható kijelentés dacára, a nemzetközi sajtó őbenne nem látta meg a "náci ördög" reinkarnációját.

Az izraeli parlament likud párti képviselője, Danny Danon, Facebook-üzenőfalán hasonlóképpen érvelve kijelentette, mielőbbi lépéseket fog tenni annak érdekében, hogy az illegális afrikai bevándorlók kitelepítése megkezdődjön: "Ezek az emberek veszélyt jelentenek a nemzet biztonságára. Ez a mostani eset pedig tűrhetetlen. Ki kell toloncolni az összes az illegális bevándorlót, mielőtt túl késő lenne."

A Haaretz részleteket is közölt a minisztériumi szintű tervekből, amelyben javasolják mindenek előtt a Tel Aviv déli körzetében élő, közel 2 ezer dél-szudáni néger kitelepítésének megkezdését.

www.jewishpress.com/news/interior-minister-we-must-deport-african-refugees/2012/05/16/
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Az egész klubrádiós balhéban nem Bolgár, vagy Vicsek, vagy Dési személye a lényeges, maga a jelenség a gyomorforgató, hogy taccsra lehet(?) tenni ma 2012-ben Ajrópában, egy ellenzéki sajtóorgánumot. Lett-légyen az újság, TV, vagy jelen esetben egy rádió. De nagy ívben le van xarva az egész, mert mára odáig jutottunk, hogy a látszat sem érdekes. Amúgy már megizenték annak idejin Clintonné őnagyságának, aki kritizálni merészelte ezt az egész rádiós őrületet, hogy két választása van:
-söprögethet esetleg a saját szaros portáján, vagy
-tehet nekünk egy olyan szívességet, mint Lulyinszi kisasszony a férjének
Ezek után, felmerülhet még a kérdés??:
„Frekvencni, vagy nem frekvencni”…?
Hát majd nem...
@Knósszosz: igen, erről van szó, és a másik rádiós pályázatban is kinyírták az infó rádiót, kíváncsi leszek, ott mi lesz a végjáték, meg jogbiztonság sem erősödik, ezekkel az izmozásokkal.
Nem értem mire ez a földbedöngölés és a jobbklikk média mentalitás nyomulása, vagy tudom, de nem is ragozom, mert minek...
@Gábriel angyal: ""Ezek az emberek veszélyt jelentenek a nemzet biztonságára. Ez a mostani eset pedig tűrhetetlen. Ki kell toloncolni az összes az illegális bevándorlót, mielőtt túl késő lenne."

Az illegálisokat máshol is kitoloncolják, nem? Egyébként meg az ember azt hinné, nagyon is egyetértesz vele... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Lelke rajta!
Viszont én nem vagyok hajlandó elviselni, hogy:
„beleugatnak abba, hogyan kell élni, hány gyerekem legyen, mivel a saját plebejusságukból fakadó frusztrációból idealizáltak egy hamis keresztény középosztályi mítoszt és abba álmodják vissza magukat”
Nem, lófaszt! Én nem vagyok mazopista. Ha neki ez megfelel, szíve joga seggfejnek lenni.
A többi részét el lehet fogadni a mondókájának, de kéretik a csalánt ne az enyémmel!
Bandika…
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
"Ragozare necesse est" - mert ha nem, akkor megint következik a pofára esés, oszt b@szhattyuk megen. Pofázni kell, egyre hangosabban és menni majd ixelni. Két év múlva nem járhatunk megint úgy, mint ahogy jártunk. Ha nem emeli fel mindenki a seggét amibe mintát nyomott a rattan garnítúra és hagyja ott a kedvenc török sorozatát a tévében egy órácskára, az már nem lesz mentség, hogy nem szartunk a kútba csak a szélére, onnan meg belepiszkáltuk.
Fabiusnak igaza vagyon...
@Knósszosz: nagyon inteligens ember...

amikor még csak a mszop komcsikat utáltuk akkor még én se halllgattam, de a narancskomcsikhoz képest már egy nagy nemzetmentő hazafinak láccik... 2010-től fojamatosan sokat halgattam...

viszonyítás kérdése minden... ahogy nő a hitványság...
Ez jó cikk, tegnap reggel óta vártam, hogy neten is legyen:

nol.hu/lap/hetvege/20120519-osszehasonlito_oligarchologia

"Mivel a hazai nagytőke mégoly jelentős koncentrációjából is csak gazdasági törpék születhettek és születhetnek, az oligarchikus államirányításnak ezektől nincs oka tartani. Egyedül a globális gazdaság multinacionális szereplőitől kell tartania. Az oligarchikus államhatalom szuverenitását ezek a globális gazdasági szuverének kétségkívül korlátozzák, jóllehet sem a magyar gazdaságot, sem a magyar demokráciát nem fenyegetik, és esetleges túlterjeszkedéseiketminden további nélkülmeg lehet akadályozni a jogállam és a demokrácia eszközeivel. Éppen a multinacionális óriásokat nevezi az oligarchikus hatalom oligarcháknak, a helyi gazdasági törpéket pedig mint nemzethű „nagytőkéseket” a Haza nevében az állam keblére öleli.

Azokat a gazdasági szereplőket − a multikat, a transznacionális óriásokat −, amelyek fölött nem gyakorolhat kontrollt, és amelyeknek nem veheti közvetlenül anyagi és politikai hasznát, egyszerűen kiszorítja a gazdasági versenyből, tőkebefektetéseikkel egyetemben. Lehet, hogy ez gazdaságilag ésszerűtlen, de a politikai tőke oligarchikus eredeti felhalmozása szempontjából nagyon is ésszerű: nem függeni sem benn, sem kinn senkitől és semmitől (ezért lett a szuverenitás az oligarchikus hatalomgründolás ideológiai varázsszava), és aztán e parlamenti kétharmaddal alátámasztott függetlenségben építeni ki az oligarchikus államkapitalizmus korporatív modelljét.

Összefoglalom: Magyarországnak nincsenek gazdasági oligarchái, de vannak (és még inkább lesznek) politikai oligarchái, akik saját uralmi rendszerük gazdasági megalapozására gyors ütemben igyekeznek új, erős gazdasági szereplőket létrehozni a régiek mellett, hogy rajtuk keresztül gyakoroljanak − szükség szerint − ellenőrzést, nyomást, befolyást a piac összes szereplőire. A gazdaság túlságosan autonóm, az autokratikus hatalom számára potenciális veszélyt jelentő (de korántsem oligarchikus) szereplőinek lecserélését (vagy legalábbis blokkolását, kiegyensúlyozását, sakkban tartását) készíti elő az erős személyes és politikai szálakkal az oligarchikus pártállami korporációhoz kötődő üzletemberek felfuttatása, vállalkozásaik állami pénzekkel való kistafírozása. Így alkot előbb-utóbb egyetlen oligarchikus korporációt az új rendszer politikai és gazdasági elitje a politikai oligarchia által véghezvitt 2010-es rendszerváltás alapzatán."

Off ugyan, de a zsidózás is az.
repül a... repül a ... bagoj!
repül a... repül a ... a sas!
repül a... repül a ... veréb!

és még mi repül?

ITT-AZ-IDŐ... OTT-A-FIDES...
@dr. Bubó:
Én nem őt, hanem a műsorát szoktam néha hallgatni, fent említett okokból kifolyólag. De valahogy tele van skárplim avval az elvvel, hogy a kevésbé szar, az jó szar. Büdös mindkettő, szóval kellene új médiahang, ebben a katyvaszban.
Na, az az ami nem lesz belátható időn belül.
@Habakuk999:
Gőzgép, Tesco & CBA?
A jó, a rossz és a csúf...
@keresztanya fabi(en):
Már is jobban vagyok, ahhhh-:D-:D
@Knósszosz: és mi az MVM-Posta új mobil, a MOL, Rába, OTP, Takszöv, az új állami agrárbank, a vissza államosított szolgáltatók, új Közig. egyetem, stb.
@Knósszosz: "kellene új médiahang, ebben a katyvaszban."

Honnan lennének lyól képzett, és etikus úlyságírók? Csak nem a kommunikációs szakok termékeiből? Lya, és ki financírozná az új médiahangot?
@épészmérnök: rájarímelve offolva, avagy még sem:
/má ide sem kő dugnyi a zorcát nekijek, csak iksz oszt levposta, micsida nyú édzs, ez köll nekünk, és semmi más/

Orbán levélben szavazásról beszélt Chicagóban

hvg.hu/itthon.kormany/20120520_Orban_es_a_levelben_szavazas
@anyósnyelv: b�, Cs�it kit�k �rendesen, m�ha egy r�e az �atteny�� bev�rl�i miatt m�re�s is lehet, de valahogy kompenz�i kell a banki szivat�t...
\o/ éljen a döglődő kódkészletem a gépen...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Vannak itt még nyitott kérdések, de meg fogod kapni rá a választ, ha olcasol. FT-t, vagy Neue Zürcher Zeitungot etc...
Amúgy az állami Lózungfon, igazi konkurenciát jelent majd a piacon, miután szarba szíveskednek taposni a fiúk, a még ki nem talált sarcokkal a többi szereplőt.
Csapong a fantáziám.
Vagy mégsem?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "Hamarosan megszületik az a törvény, ami lehetővé teszi, hogy levélben is szavazhassanak a kettős állampolgárok a magyar parlamenti választáson - közölte Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Chicagóban, helyi magyarok előtt tartott beszédében. "

Obamával találkozott? Hillary-val? Legalább Obama kutyájával? :DDD
@épészmérnök: A választ megadtad, magával a kérdéssel:(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A kutya intelligens állat. Ráadásul a gerincesek osztályába tartozik, nem áll szóba ízeltlábúakkal. Ott a difi az egészben; miből gondolja a cár atyuska, hogy a tengeren túlon mindenki hülye? Ezt a logikát évek óta nem tudom követni. Lehet, hogy tengeren inneni vagyok, azért?
@keresztanya fabi(en): @Knósszosz:

Ennél egyértelműbb jelzést esetleg akkor kaphatott volna, ha a CIA felrobbantja a kocsiját. :D
@épészmérnök:

Nem találgatok, Kaufer Virág adta vissza. A párhuzam ott sántít, hogy tőle nem kérték. Akitől kérték vissza, az ott se adta, inkább független lett.

Javíts ki, ha tévedek.

Egyébként az utolsó, aki azt mondta nem értek egyet azzal amit a pártom képvisel, ezért nem kívánok mandátummal a parlamentben ülni az Fodor Gábor volt.
@Gábriel angyal:

Ezzel azt akarod mondani, hogy jobb minőségűek lesznek a kiszivárgott hangfelvételek és kevesebb helyesírási hiba lesz a levelezésben? :-))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ugyan miért utálná mindenki Bolgár Györgyöt ? Én és a környezeteben élők igenis szeretik és nagyra tartják. Én ugyan ritkán hallgatom, mert nem érek rá, de ő legalább újságíró nem úgy mint bayerzsótika. A Jobbik meg egy kész paródia.
@Knósszosz:

Szerintem nem adta meg. Az átlátszó Bodokyval, Ferenczi Krisztával és Mong Attilával pont lehet ilyen hang.
@Knósszosz: csapong? nem tudsz te annyira agyament lenni, mint amennyire vezényló és zrt-je, tud lazába csuklóból
Sejthető volt, hogy nem fogják tudni tartani magukat az elveikhez, ez mondjuk eleve következett abból a merev hierarchikus társadalomfelfogásból és a morális felsőbbrendűség érzésből, amit diktálni próbálnak. Ha kormányra kerülnének, jó eséllyel csak a szín változna, de a Fidesz módszereit vinnék tovább.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: orbán ezzel az ellenőrizhetetlen levélszavazással el is intézte a '14-es választást, annyi levelet hazudnak amennyi kell a 2/3 hoz
lehet csomagolni
ha a következő választást dr zorbán

-a kinyírt ellenfelek,
-és a nagyon erősen lejtős pája,
-plusz az összes intézmény mexállása után

sem nyerné meg...
-nagyon csodálkoznék
-és viki a pánk a kargyába dőlnne...
Lehet hogy Szegedi azért nem lett alelnök, mert EUparlamenti képviselő....csak eszembe jutott.
@Fabius:
Pont hallottam ezt a beszélgetést:
galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=132785&catid=69&Itemid=106&limitstart=1
A rédijóban, lájkolták sokan. Orbán szana-szét lopta a kincstárat a maga javára, luxuskégli, meg a ’tom is én mi. A másik oldal meg hehahehahahaha… volt olyan is. „Ha…” Na itt van a probléma, mert nem lehetne „ha”!
„Ha” halálra rugdos valaki egy cigányt (pusztán azért mert cigány), az rendben, de ha Vona hívőt illet a fartövén, az égbekiáltó bűn?
Nagy szarban vagyunk mi, legalábbis morálisan biztosan.
Buzik kuka, cigányok kuka, arabok kuka, van még?
Kell Vona? A barmoknak!
Remélem ezt a szart lehúzzuk a klozeton 14-ben.
Ha nem, akkor költözöm. Hamuban sült pogácsával, sátorral, de innen el.
(Csak óhaj…)
Én megyek szavazni, idealista vagyok, hátha…
Viszont hülye nem. Szkeptikus viszont igen, az vagyok. Pláne azért, mert ha kitalálja valaki, hogy szarunk mi a jogaitokra, és azt reggelre törvénybe is iktatjuk (ez a mai magyar valóság), akkor engedd meg, hogy kurvára ne higyjek egyetlen politikusnak sem.
Szomorú, de ez a valóság ma, itt.
Megyek tépni a számat a fülkébe, meg ha lesz értékelhető megmozdulás a trágyadomb ellen, oda is.
Én basztatom a környezetemet, hogy ne legyenek közönbösek, ha még úgy is utálják a politikát. Tedd azt Te is, és mindenki aki élhető életet szeretne magának, meg a gyerekeinek!
Na, bagoly mondja verébnek mi?
De akkor is!
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Nem akarnék "felnőni" hozzájuk.
Mélyre kellene ásni, kedvem sincs hozzá, meg lapátom se.
@Knósszosz: Ne legyetek közömbösek, költözzetek már a vérbe...:DXD
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: "má ide sem kő dugnyi a zorcát nekijek, csak iksz oszt levposta, micsida nyú édzs, ez köll nekünk, és semmi más/
Orbán levélben szavazásról beszélt Chicagóban"

A legcukibb ebben az, hogy a maszopos Balázs Péter ágyazott meg ennek, amikor az összes létező konzulátust és nagykövetséget bezáratta, alig néhányat hagyott meg.
Ezért nem tudtunk mi szavazni, mert egy buenos aires-i kirándulás hármunknak, bármennyire is kő gazdagok lettünk (egyesek képzeletében), nem jött ki a konyhapénzből. Mivelhogy egész Latin-Amerikában kizárólag Buenos Aires-ben, Brasilia városban, a dzsungel közepén, és Havannában van követség. Még a sao paolo-i konzulátust is bezárták. Ami emberi ésszel felfoghatatlan. Meg Sidney-ben, és még akárhol. Minél fejlettebb egy (feltörekvő) ország, annál biztosabban kifaroltak onnan a szocik. Ki érti ezt?
@épészmérnök: `14-ben, sem kell törnöd magad, nagyon nem leszel célcsoport, Magyar o. környéke a kedves, ott kedvezőbbek az arányok fideszileg, dzsobbikileg

micsoda szerencse lenne az országnak, ha valaki az eszét is használná
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jogos, végül is a bibliában sincs benn a négyévenkénti választás szükségszerűsége, sőt a szent koronába sincs bevésve
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
és ki adott neki túrista vízumot? és a maximum 175 dollár költőpénzt ki finanszírozta neki, csak nem a Soros? má' megint? az a templom az a nyomortelep közepén egy bontásra ítélt negyed szélén omladozik kurva sok egér lehet benne

meg a nyomor

kubatov elvtárs már nyomtattya a leveleket? nehogy lekéssenek velük
Ilyen undorító genetikai hulladéknak tekintett néppel minek akartok együtt élni? Fasiszták, nácik, gój disznók. Megáll a jóérzésű rettegő szíve a rémülettől, ha rájuk gondol.
De akkor miért éltek még mindig itt?
@keresztanya fabi(en):
csodálatos agyficamai vannak a zalcsútbasznádinak:

ha -szerinte- 2010-ben mínusz 12%-on voltunk

akkor a mai 2012 május 20-iki MíNUSZ 1.65% hatalmas fejlődés

hát nem cuki

ott csikágó szélsőn a kutya nem foglalkozik ezzel csak a hagyományos pörkölttel és nokkedlival néha gulyással és isszák a kislánypisi budweisert és bámúlják a basszamegbólt...

ha a törvénybe nem írják be, hogy a levél csakis kézzel írott és közjegyzőileg hitelesített lehet akkor a kubatov elvtárs annyit fog hamisítani amennyit nem szégyell azaz a pofátlan szépen megnyeri a választást

persze ha lesz választás
@rodeo36: nem értem miért nem lehet ÍRÁSBELI ELŐZETES FELHATALMAZÁS

mint a társasházi közgyűlésen... pl meghatalmazzák drOrvbánt hogy szavazzon hejettük, vagy drkubatovot

akkor már most elhozhatott volna egy rakás felhatalmazást...
@rodeo36:

Na AZZAL nem fognak késni! Nálunk a csalás és a lopás mindig flottul megy!
:D főcíny, és az egyszeriek meg is jelennek, még így vasárnap este is, a tervhivatal és az agitprop, mint az ördög, soha sem alszik :D
@rodeo36: az agyán kívül más is kificamodhatna
dr bajnai nem komfirmál hetente mint a párttársai? pedig a vagyonával kapcsolatosan lenne mit meggyónni....

index.hu/belfold/2012/05/20/pere_elott_lett_egyhaztag_hagyo_miklos/
@Knósszosz:

Jobbik addig van amíg az emberek szavaznak rá. Én nem kívánom meghatározni senkinek kire KELL szavaznia. A radikálisok minden társadalomban ott vannak, de amíg többségében annyi telik tőlük amit itt látsz, hogy az ellehetinnenmenni szöveget is Gyurcsánytól lopják, mert saját kútfőből még ennyi sincs, én addig nagyon nem aggódom.

Gábriel üdítő kivétel a maga vitaképességével.

A kitalálom - reggelre törvénybe iktatom dologra és a betonfeltörésre van jogi alap és jogtechnikai megoldás. Azt csak Orbán szereti terjeszteni, hogy nincs.
Szó se róla ahogy mennek a dolgok semmi vidámságot nem érzek.
Kivéve amikor benézek valami indexhedlájnos blogba.
Na itt 150 nick-en 30 hóhmec osztja az észt.
S ez egy kicsit jobb kedvre derít.
Szinte már alig áll valami a MiZo egykori csarnokából, melyet a Pécsi STOP információi szerint a drámaian megemelt ingatlanadó miatt bontott el a tulajdonos. Az egetverő sarc miatt a vállalkozók tüntetésre készülnek a baranyai megyeszékhelyen.

Még áprilisban számoltunk be arról, hogy több pécsi vállalkozás is ingatlana lebontásába menekül az idei évben drámaian megnőtt adók elől. Úgy értesültünk, hogy a bőrgyár egyes épületei és a MiZo csarnokai is erre a sorsra juthatnak az ingatlanadó miatt, de rajtuk kívül más, korábban jól működő cégek is ezt tervezik, sőt, van, aki már a bontási engedélyt is megkérte. A bontás nem mentesít a 2012-es adózásról, a jelek szerint a cégek inkább bevállalják a bontási költséget és csak egyszer fizetik ki az adót, minthogy hosszabb távú működésbe gondolkodjanak.
A MiZo egykori telephelyén már szinte semmi sem áll, előző cikkünk óta csak a kapu feletti cégfelirat emlékeztet már arra, hogy itt egykor komoly munka folyt. Eltűntek az épületek, a markoló szombaton is gőzerővel dolgozva küzdött a volt csarnok megsemmisítésén. (a jelek szerint manapság sajnos jobban megéri rombolni, mint építeni.)

A gyárvárosi Rácz Bútorház tulajdonosa, Rácz Károly is lehúzza a rolót az ingatlanadó miatt. Korábban úgy nyilatkozott: a város 2,6 milliós adófizetésre kötelezte, de nincs ekkora bevétele. Úgy döntött, felajánlja a városnak a bútorházat a 8000 négyzetméteres területtel együtt a legalacsonyabb, egy igazságügyi ingatlanszakértő által megállapított árért cserébe.

De "köszönjük" az új nemzeti egyetemet, a csodaszép kerényi festményeket, az új veszteségre ítélt nemzeti mobilszolgáltatót, a csillagászati euró és benzinárakat...meg a jó édes anyátokat!

Ébredj magyar, itt az idő, hogy ezek is eltakarodjanak!
@Fabius:
Sokan húzzák a klozettba, de ha Ő lenne a jobb, akár ki is egyeznék vele.
Holnap meg odabaszom, oszt megszavazzuk elvtársak-ra, azt tudom mondani, hogy aki ezt nem érti az hülye, aki meg érti de elfogadja, az meg szarházi.
Ez persze az én véleményem, van egy fórum ahol ezt leírhatom.
Na, ezért jó ide járni.
Nem piszkálódok tovább, van Neked is jobb dolgod...B+!
De azert az emberek valamiert csak 2/3ot adtak a viktornak nem? Ha olyan kurva jo volt a maszop mint ahogy itt egyesek visszasirjak, akkor az emberek miert kuldtek el oket ennyire a picsaba?
@teve1977: idézz egy kommentet ahol visszasírják a maszopot
Tegnap megbasztam Szegedi Csanádot
@Szekeres Imre:
gratulálok.
a majomházban mit szólt hozzá a többi csimpánz?
@Fabius: vitaképes? mármint mire gondolsz, hogy offtopic cikkeket másol be, vagy kedvenc együttesének dalait. mutass egy vitát, lécci, hogy képben legyek, miről van szó!
@h.kovacs: figyelj, ekezik itt a viktort - oke van miert - ekezik a jobbikot... ha ok rosszak akkor mi marad? GyF meg a tettestarsai.
Amúgy... Jó estét!

Most nem azé, de tanulság a ciklusfelezőn? Ennyit nem kellett várnom. Miről van szó, miben kéne gondolkodnom, és kiknek kéne hinnem, minek kéne örülnöm? A Jobbik 46 (47) országgyűlési képviselője urbánus figura - értsd: városi, ergo... Nagyítóval kell keresnem a vidéki arcokat. Pest (csak nem "Judapest" az otthona... hány képviselőjüknek is, vagy tucatnak?) + szocialista iparvárosok: Tiszaújváros, Miskolc, Ajka, Kazincbarcika, Tatabánya stb. - mit tudnak a vidékről? A Jobbik ogy képviselőinek földhöz, _a magyar földhöz_ fűződő kapcsolatát, viszonyát ezek alapján megsaccolhatom? Hadd ne kelljen...! :D A hírportáljaikat jobban érdekli Izrael bel- és külpolitikája - zsidó-e vagy, bazze -, mint Magyarország, a zsidó vallás a magyar mitológiánál, néprajznál, és -hagyománynál, a palesztinok sorsa a magyarokénál. Majd ha úgy érzem, tényleg azzal foglalkoznak, ami engem is érdekel, netalántán még érint is, esetleg eltöprengek azon, hogy jobbikos vagyok-e. Bajkeverők.
@teve1977:

És akkor most az a megoldás, hogy inkább Orbán kúrjon el és lopjon, ne a Gyurcsány, mert csak? Mi lenne, ha egyik se lopna, vagy ti is szóvá tennétek ami nem tetszik?
@Pantagruel:

Azért a kopipészt mánia mellett én speciel vitatkoztam vele gazdaságtól Unióig mindenről. Nem védem, de ez tény.
@rodeo36: nem tom, máshol hogy van, de itt, errefelé délen ugyan sorbanálltak-állnak a népek a konzuloknál a magyar passzusért, de nem ám azért, hogy Visszamehessenek Az Óhazába Szavazni, hanem az EU szabad mozgás miatt. Szal a szavazatukra nem vehet mérget zorbán.
Jó éjt a kitűnő társaságnak, mérsékelt anyázást kívánok holnapra.
Nekik.
Magunknak meg beszélgetést:))
@Fabius: gazdaságról, tényleg? :) link? majd jobban figyelek, előveszem a jobbik énem. arra emlékszem, amikor tájékoztatásul beszóltál, hogy nem érzed feladatodnak a jobbikos hírportálok összes hülyeségét kommentálni. EU?

„A magyar társadalom nem egyetlen népszavazáson, hanem egész történelmével választotta Európát.”
- Mádl Ferenc az EU-csatlakozás ünnepségén, 2004. május 1.

Erőről ennyit. Ja, igen: Vona töritanár. Mwuhahah.
@Pantagruel:

Eszemben sincs visszakeresni a sokezer komment közül mikor vitáztam vele gazdaságról :-D Kénytelen leszel elhinni, hogy volt ilyen ha ezt állítom. Annyit elértem vele, hogy megnézte azokat az adatokat amiket linkeltem neki. Azóta ritkábban vitázik erről és nem annyira akar már kilépni sem, mint eleinte.

Az Unió meg nálam se kérdés.
@Fabius: ja, emlékszem, hogy megtért, mikor a Jövőnk kiokosította. ahogy Rózsa Gyuri mondaná: ezt még elfogadom...
@Fabius: "Az Unió meg nálam se kérdés."

/ja,/ ezt a tényt én soha nem kérdőjeleztem meg
@épészmérnök: hááát igen. ennek a legnagyobb előnye, hogy belépő az EU-ba.
@Pantagruel:

Ebben a nagyobb meglepetés, hogy a jovősök is elkezdtek közelebb jönni a földhöz :-)) Mondjuk ideje volt.
@épészmérnök:
őszintén, nem nagyon figyelem ezt a részét, ami errefelé tudható, hogy igazad van akit érdekel az EU szabd mozgás, esetleges munka vagy üzlet lehetőség az kiváltja akit ez sem az meg hanyagolja...egy darab sajtpapírral több vagy kevesebb...és egyre kevesebb dicsőséget jelent...egy lett a sok jellegtelen között: ja? persze ott van Ausztria mellett és Románia szomszédja

engem azért azért bosszant ez az uccsó 23 év mert kurva sok és jó melóm volt a korábbi eredményekben ezek meg szétbasszák és semmit sem tesznek a helyére csak az olcsó agitprop duma megy és egymás hülyítése ki nagyobb magyar a világ lagnagyobb magyarországán így kisbetűvel

levédia meg turulföld meg kijafasztuggya mi még már egyre kevésbé érzem odatartozónak magam...sikerült nekik elérni ezt is
@Fabius:
magam részéről nem lenne hiányérzetem elvesztve gábrielségét...ami nála 3 sornál hosszabb azt és mindíg lapozom és semmiféle linkje sem érdekel, link az egész...a korához képest gyermeteg és valahol megrekedt a fejlődésben

én meg maradok aki vagyok ilyen színed úgysincs a palettádon és legalább lehet hivatkozni rám hogy már megint: (ittakármi)...brühühühühühühühühü

azon szoktam mosolygani amikor citáltok, főleg olyankor amikor 333x körüljárjátok a lószart -befogott orral- és amikor új lószar pottyan ugyanazt csináljátok de a lószarok mindíg ottmaradnak csak ti köröztök arrébb

néha sikerül a bilit felrúgnom akkor arrébb ugortok, miután lebasztatok érte szmájli...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ez a selejt focista mit nátódzik? azt még nem rángatta? vagy remél valami pénzmagot valami befogadásáért? tudod azoknak jó nagyok vannak kéznél és vazelin nélkűl kínálják, igaz megfizetik, a kurvaság mértékében hát ha még ilyen hímringyó is valami nagy néger buzinak csak gusztusa támad rá...van az a píííííízzz űcsagduggya
@rodeo36:

A kopipésztjei nem szoktak érdekelni. Ha van saját véleménye vagy vitatkozni akar, esetleg a véleményem kéri arra nyitott vagyok.

Amúgy meg bírlak a színeddel együtt. Akkor is, ha a bili felrúgását időnként kevered a demokrácia határainak feszegetésével, és lebaszlak szmájli.
@Gábriel angyal: Mit keresett Oszkó a Wizzairben régen, mert már nem keres ott.
@Fabius:
kösz, hosszú évek után először tegnap éjjel sikerült kiütnöm magam, Stella erősebb lett mint én....nagy party volt...ezért későn ébredtem és csak későn tudtam beszállni ide...a törpök nagyon jól jellemzik ezeket a jobbalosokat csak nem kékek hanem rózsaszínűek a szó mindenféle értelmében meg titkos szivárványosok...kurva üres demagógusok és ügyesen rágják a csepűt ha a zalcsútibalfaszfocista kiosztja nekik gáborzsazsa aktuálist...akkor elprimadonnázzák majd tartyák a markukat törpapinak

hogy melyik törpibb ...hát nem vagyok illetékes de mikroszkóp kell lassan hogy láthatóak legyenek a kicsiség csimborasszói és a senkiháziságé

én azt vettem észre a gábriel tollfosztóba jár kurva sok idegen toll ragad rá és azt itt rázza le
@rodeo36: "főleg olyankor amikor 333x körüljárjátok a lószart -befogott orral- és amikor új lószar pottyan ugyanazt csináljátok de a lószarok mindíg ottmaradnak csak ti köröztök arrébb"

www.youtube.com/watch?v=oAIowovQv5U
@Fabius: Na a vitaképességen az irdatlan mennyiségű, csodás helyekről kukázott idézetgyűjteményét érted?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
+1

még Bajnai előtt mondtam hasonlót: lehet akár diktatúra is ha dübörög az ország és el kezdik irígyelni

de most kiröhögik és befogják az orrukat a lábszagtól

a ködmönös és jobbalalsósbetlisbuzik meg aggyák alá a lapot a terített betlihez

és kurva sok vak meg hívő van akik cum trucc mno-t olvasnak és abban olyan dübörgés van, hogy meg is lehet tőle siketülni...az egész olyan gáborzsazsás: sohasem jáccott semmit de kurva nagy díva lett belőle, ő lett a valah élt legnagyobb gáborzsazsa

ugyanez vonatkozik levédiára is vagy orbániára
@Occam beretvája: És hála annak a magasságos kegyelemes jóistennek, megjöttél végszóra 31-nek.

150 nicken a jobb oldal oszloposai szokták osztani, mert lehet, hogy nickszámra fizet a Lendvay utca, de ezt te talán jobban tudod.
@teve1977: Akik szelíd-málé ipari tanulók se lehetnek az Orvbán maffia mellett.
@Pantagruel:
kösz ezek az amerikai monthy pythonok

a geekség csimborasszói...mind a négyen...én kiütéseket kapok tőlük

ez -a linken- mintha egy magyar kormányülés másolata lenne? őfőtörpesége és matt olcsy

most megnéztem a Chelsea ismétlését, tegnap elpartyztam, hálistennek a római döntő -eső miatt- holnap lesz
@a szív fészkei:
NAGY SZMÁJLííííííííííííííí
Magyar Népköztársaság
Magyar Köztársaság
Magyarország
Magyar KözGÉPtársaság...

KKÖZpénznyelőGÉP
@rodeo36:

Szerintem az itteni Aprajafalva szorgos kis vezetői között is fellelhetőek a mesebeli karakterek. Különböznek ők is annyira egymástól. Jajgatörp - Vona, Dulifuli - Novák, Okoska - Szabó Gábor, Törperős - Schneider Tamás és satöbbi.
@a szív fészkei:

Legközelebb ha ilyenbe keveredek vele bizisten szólok, hogy kitűnjön a kopipészt erdőből :-)))
Az a jajde boldog, mert mindentől - főleg a józan észtől - független É-Korea: www.borsonline.hu/20120520_kannibalt_itelt_halalra_kim_dzsong_un

ahol jobb híján eymást eszik: [..]" a 22 milliós sztálinista államban mintegy kétmillió ember halt éhen az elmúlt években, több millióan napjainkban is az éhhalál küszöbén állnak."
Orvbán álma a hiperszapora - igaz arafelé nem kísért a Mattolcsyja: www.borsonline.hu/20120520_30_gyereke_van_a_33_eves_ferfinak

Kis bulvármerülés ;-)))
Emberek, ez nem igaz!! Vettem a lányomnak szülinapra egy elég - nekem drága - kozmetikumot, a most megnyílt eső üzletükben. Olvasgatom a blogokon, amit a boltról, márkáról tudni kell, na és kibe futok bele egy full nőknek való kis pletyiblogon??? Kara kánunkba!!!! neszeszer.blog.hu/2012/03/06/the_body_shop_nyilik_nalunk

:-DDDDDDDDD

Há` minek megy valaki a pofonfa alá? Én osztok észt autós blogon?
@a szív fészkei: ott is olyan közönséges volt, vagy csak itt éli ki magát?
@anyósnyelv: Bekopiztam: csak heccelte a csajokat, hogy gázszámlát odahagyva rohan drága kencét venni... Nem, zsidózni csak itt bír jóízűen. :-DD

De minek megy olyan helyre, ahol rohadtul nem neki szóló tartalom van, de ha odaeszi a fene, akkor meg minek piszkálódik? Ezt sose értettem a nethuszárokban. Na mindegy. Szép álmokat! Nem kell korán kelned a kutyuhoz?
@a szív fészkei: ez nagyon szomorú. Nem csak arra emlékszem, hogy Torgyi szkinheggyei kifütyülték Gönczöt, de még arra is, hogy bizony nem a mostani az első badisop, mert a kilencvenes években már volt egy, az Andrássy és a Madách tér közötti részen.
Bár minden vicc új lenne még nekem... Vagy a fene tuggya.
@épészmérnök: Mondjuk, a Dr. Boross szkinjei - Torgyi nem ebben volt nagy - szomorúbb emlék nekem, pláne, amióta szépen kifejlődtek párttá. Én nem emlékszem az "ős"Body Shopra - persze, nem én vagyok és voltam a célközönsége. Ennyit se fair trade-ért, se kurva természetes anyagokért nem adok, mert szerintem ebben azért a 80 % a marketingrizsa.

Ahányszor nagy és híres márkák verték szét a bürkémet, a no name tökolcsók meg abszolút jót tesznek vele! Szóval - ez lehet viszont, hogy az én korommal jár - a reklámhabzásnak: nanotechnológiás liposzómás a bőr mélyrétegeibe is bejutó blabláknak :-DDD nem ülök már fel.
DE ugye a csecsemőknek minden vicc új, hát fussák meg a köreiket a kozmetika meg a fogyasztás világában!

De ez az én elrugaszkodott véleményem csak.
Az kétségtelen tény, hogy van annak egy feelingje, hogy körül ugrálnak és a segged kinyalják, amikor kifizeted a cechet, tehát értékes embernek vagy nézve. Mert itthon már csak ez számít rengeteg helyen. A külső máz.
süti beállítások módosítása