Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.05.07. 05:23 Fabius

Hány III/III-as ül ma a parlamentben?

Címkék: fidesz boross péter ügynöklista

Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Az Orbán kormány folytatja kommunista múlt takargató hagyományát, mert az olyan nemzeti - oppardon, Nemzeti - mint minden amihez nyúlnak. Oszoljunk, mint az  utolsó hitelességmorzsa emésztése után keletkezett fideszes fingfelhő, nincs itt semmi látnivaló. És nem is lesz. Csak a büdös marad, de az még sokáig.

Hacsak az nem számít látnivalónak, hogy az ügynöklisták nyilvánosságát eddig támogató MSZP és DK is beállt inkább az óbazmeg, dehogy kell ez a népnek, frászt, még a végén tényleg lezárnánk a kommunista ügynökmutyit tisztességgel. Hogy mitől a pálfordulás ötletem nincs. Illetve van, ahogy mindig minden olyan alkalommal, amikor valahogy valakinek egyszerre nem lesz ez fontos. Már a vitanap kitűzése is bohózatba fulladt, mert a fideszes honatyáknak annyira nem akarózott akkor sem a pártállami múltról és a besúgókról, ügynökökről vitatkozni. De azt még a szocialisták is támogatták, ami péntekre megváltozott. Az LMP kezdeményezte ( a Jobbik frakció és 3 független, Ivády, Molnár, Szili - támogatta) bizottság felállítását arra, hogy derüljön ki: a rendszerváltás illetve a Duna-gét óta ki fért az állambiztonsági iratokhoz, és kinek volt módja esetleg megsemmisíteni azokból azt ami kényelmetlennek bizonyulhatott. Ez viszont már nem smakkolt se a szociknak, se Gyurcsányéknak, se az addig velük szavazó Turi Kovács Bélának. Miért, gyerekek? Csak nem ügyes és szorgos mancsok mazsoláztak azokból az iratokból, és a végén ki talál derülni? 

 Eddig is megvolt az embernek az az érzése, hogy Orbán játssza az élő paraván szerepét, legfeljebb a válla fölött sandítva maga mögé, elmúlt-e már az emberekből a megismerés iránti hőzöngés. 

De péntekig még élt/élhetett benne a kétség, hogy éppen lehet a kuruc infón megjelent állambiztonsági anyag ügyes hamisítvány, a Hetek cikke merő kitaláció. De mit mondjunk most, mikor ismét csak a maszatolás megy, mikor az ördögbotosokon meg a radikálisokon és függetleneken kívül senkinek nem áll érdekében az ügynöklisták körüli dolgokat rendbe tenni? Ráadásul ahogy ilyenkor mindig, megjelenik az ügynöklisták további titkolásának apostola, Boross Péter, és gyakorlatilag hűségesküt tesz újra: tőle bizony senki egy szót meg nem tud arról amit olvasott az aktákban. Nem kell izgulni, ő a sírba viszi magával a titkokat, a jóistenke őtet' úsegélje'. Azt a titkot is, hogy a jelenlegi parlamentből vannak vagy nincsenek szereplők azon a bizonyos III/III-as listán. 

Egy ilyen kijelentés után azért csak adja magát a kérdés: ha nincsenek a jelenlegi parlamentben ügynökök, akkor mire fel ez a holtig tartó titkolózás? Akkor miért nem lehet kijelenteni, itten kérem ügynök az egy szál sincs? Mert Boross nem akar hazudni? 

Így még érthetőbbé és egyértelműbbé válik amit a gáncsoskodást és maszatolást látva mindenki sejt. Az egykori besúgók ma is köztünk járnak - pontosabban az akolmelegben közpénzen odabent ücsörögnek-  amíg le nem buknak, mint az MTVA vezető Nádasdy ügynök Böröcz István. Engem, és a közvéleményt meg talán az eddiginél is sokkal jobban érdekel, ki volt "Győri Gábor", mi mese és mi valóság.

Viktorkám! Naivak nem vagyunk, lusztrációs törvényt nem várunk, hisz úgy kiürülne a kétharmad, mint a felrúgott hugyos bögre a reggeli kapkodásban, és lehetne parlamenti választásokat kiírni azonnal, amit nem kockáztatnál. De azt sem gondoltuk, hogy te leszel a kommunisták védőszentje. Vágyad teljesül, bekerülsz majd a történelemkönyvekbe. 

Ezzel a címkével.

 

 

794 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr504492574

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Füredi Anna Szilvia, felköpnek és aláállnak 2012.05.07. 13:42:49

 A Demokratikus Koalíció (DK) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) fordul a Hír Tv Célpont című műsora miatt, a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc pedig több, a szakdolgozatával foglalkozó lappal szemben jogi eljárásokat kezdeményezett....

Trackback: Füredi Anna Szilvia, felköpnek és aláállnak 2012.05.07. 13:42:46

 A Demokratikus Koalíció (DK) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) fordul a Hír Tv Célpont című műsora miatt, a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc pedig több, a szakdolgozatával foglalkozó lappal szemben jogi eljárásokat kezdeményezett....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Interlock:
Egér kollégával együtt, (igaz-e?) tiltakozom ezen értékelésed igazságtartalmának, általad vizionált aposztrófja ellen! Peni egy aranyos jelenség, aki a korából fakadóan idealista is. Egérrel mi ketten, nagyon haragosak leszünk, ha továbbra is ezt a metodikát követed az Ő értékelésének tárgyában!
Grrr!
No, remélem érted az iróniát, az írásaid nekem rendkívül szórakoztatóak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne kapd fel a vizet, nem hülyegyerek!
Most küldtem Neki valamit.
Szerintem meg fogja magyarázni, már ha van kedve.
Ne ásd el, nem kara intelligencia!
Na...
@Interlock:
Hűűűűűűű.... :))
Erre egerünk szava is elakadt. Döbbenetében leblokkolt. Ha formában lett volna, már a beutalódat is megírta volna a Birodalmi Csillagflotta valamelyik büntetőhajójára, alvécépucoló segédnek, az Alien részlegre. :)
(De jóóóóóóóóóóóóóóó volt, akkor is!) :)
@rodeo36: "nem kezdünk mondatot "hát"-tal"

ezt elültették bennem is, mint a szorzótáblát, ennek ellenére kedvelem. háttal ült nekem a moziban. háta legszebb a nőknek. szóval ja. nincs mit. vagyonom rád bíznám, bár nincs. van más, ahogy neked is. Másik téma: hát :) a zsét azt lehet, hogy le lehetne gombolni, ráverni az utódokra, mint tartozást, ki lehet számolni (villany, fűtés, oktatási óraszám stb., vannak erre módszerek). nem két fillér
@simple observer:

Szerintem nem én vagyok aki benéz. Én ott voltam (borsodban) a hétvégén is, tapasztaltam, láttam és hallottam a hangulatot. Lehet azt csinálni, hogy göbbelszi propagandának minősítünk, meg politikai haszonszerzésre hivatkozunk, csak csodálkozni nem kell majd, ha a liberális értelmiséget pofánszarja a borsodi paraszt. Mert hol volt mikor az ég zengett? Sehol.

Igen, vannak pillanatok amikor nyelni kell egyet, és oda kell menni. Igen, azoknak, akik ugranak, ha Gyöngyöspatán felsír egy cigányasszony.

Vagy meg kell elégedni az önigazolás kereséssel, és elég lesz csodálkozni a radikálisok erősödésén. Csinálni akartok ez ellen valamit? Emeljétek meg a seggeteket. Mert azzal nincs elintézve semmi, ha gárdisták levonulnak. A helyzet és a probléma ottmarad.
@Knósszosz: á, csak gondoltam, kicsit "letörök már az arcából", ha lehet ezt így mondani :-)
Egér, tudom, hogy nem lehet, de akkor is ez van. Nálunk a cégnél (a közvetlen kollégák esetében) alapdolog a beszólogatás, ha elkap minket a lánc, észre sem vesszük, hogy 10-12 órán keresztül szívunk a melóval. Nehéz levetkőzni ezt a hajlamot, ha magas labdát lát az ember :-)
Penit sem akartam bántani. Na de:

Bárdolatlan, sértő viselkedésemet követő tiltakozásodnak ezennel helyt adok, tessék, üljön le. Jóllehet már zuhanyoztam, fejemre cserfa hamuját szórom ujjnyi vastagon, hogy szégyenemet eltakarja, és így próbálom elijeszteni a pince előtt ücsörgő macskát az egérlyuk elől.
...
Nos, a ropogtatást fülelvén azt hiszem, ez utóbbival már elkéstem :-)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Alien? Olyanokat szoktam reggelizni... Csak legyen hozzá erőspista, azzal kenem a kenyeret, amivel a kénsavas vérüket tunkolom :-)
"A mindennapok küzdelmei között talán fel sem tűnik, talán nem is tudatosul sokunkban, de azért a világ változik. Ha belenézünk a híradókba, ha fellapozzuk a hírportálokat, akkor azonnal láthatjuk, hogy az európai társadalmakban zajló új folyamatok, mégha egyelőre nem is annyira látványosak, de már mindenképpen egy irányba mutatnak, egy üzenetet közvetítenek: a jelenleg fennálló, liberális alapokon nyugvó rendszer sokáig már nem tartható fenn, sem gazdaságilag, sem értékrendileg. Európa népei között folyamatosan nő a társadalmi elégedetlenség, a változásokra való igény. A végjáték elkezdődött. A hatalomért való küzdelem pedig újabb szakaszába lépett…

A felvilágosult európai liberáltak látva kialakuló a veszélyt, a már jól ismert és eddig mindig bevált forgatókönyvhöz nyúltak: amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére! Így aztán a napokban Daniel Cohn-Bendit és Ulrich Beck német társadalomtudós tollából megszületett egy új kiáltvány, mely az Európa mi vagyunk! címet viseli. Az írást egyszerre jelentették meg a vezető balliberális európai lapok, így a Die Zeit, a Le Monde, az El País, a The Guardian, a La Repubblica, a Gazeta Wyborcza, a Politiken és a Respekt is. Magyarországon pedig a Népszabadság hozta le öles betűkkel az új kommunista kiáltványt.

A kiáltványt kilencven európai értelmiségi írta alá, köztük Helmudt Schmidt volt nyugatnémet kancellár, Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke, Javier Solana volt NATO-főtitkár, Jürgen Habermas, a 68-asok egyik vezető filozófusa és Anthony Giddens, aki Tony Blair vezető ideológusa volt. Magyarországról az elsők közt csatlakoztak a felhíváshoz az SZDSZ-árvák, így Demszky Gábor, Magyar Bálint, Haraszti Miklós, Hodosán Róza, de azonnal aláírt Esterházy Péter, Fischer Iván, Iványi Gábor, Schiff András és Kertész Imre is.

Kísérlet járja be Európát, az elbukott liberalizmus feltámasztásának kísérlete.

A maoistából piacpárti neoliberálissá, bankárbaráttá változók most megint fordítanának egyet a köpönyegen, hogy egy ”új eszme” nevében továbbra is felül maradhassanak, hogy a valóságos európai népmozgalmi igények élére állva, majd továbbra is ők befolyásolják a történéseket. Jöhet a megújult marketing, jöhetnek az új hívószavak, az új csomagolás, és ne legyen kétségünk afelől, hogy jön majd egy új szervezet is, ami természetesen a legalkalmasabb lesz arra, hogy a változásokat levezényelje.

Azonban az elnyomott nemzetek ébredeznek, és ha lassan is, de eljutottunk oda, hogy az emberek ma már nem dőlnek be olyan könnyen a jól hangzó szlogeneknek, és elsőre felismerik, hogy csak porhintés, hogy csak álszent propaganda az, amelyik alulról szerveződőnek akarja mutatni magát, miközben az egészet a felsőbb hatalmi körökben találják ki.

radicalpuzzle.blogspot.com/2012/05/lejart-az-idotok.html

Jó éjt mindenkinek. :)
@simple observer:
Szerintem nem benézés volt. A Jobbik kapaszkodik minden fűszálban, hogy a cigánybűnözést (amely létezik, akik tagadják, kicsit költözzenek oda) "népszerűsítse" - a kommunikációjában. Természetesen kihasználja a propagandájában, ellentétben az általad is említett "magyarbűnözéssel" szemben, amikor lapít, mint nagy barna a fűben.
Az ilyen élethelyzetek azonban nem elhanyagolható mennyiségű híveket szereznek a jobbiknak. Azok a szerencsétlenek észre sem veszik, hogy kihasználják és mire használják ki őket.
Azt is tudjuk, ha mondjuk az LMP, vagy valaki más odament volna, a jobbikosok provokációnak tekintették volna a jelenlétüket, hisz ez az ő "bulijuk", amit már sajnos sikeresen kisajátítottak.
Az ellenzék csak kullog az események után, a rendőrség szánalmasan impotens - keménykedik helyette a nyugdíjas nénivel a Suzukiban, aki 55-el hajt, vagy lejárt az eü. doboza.
A jobbikosok a fideszes kliséket és ötleteket egyrészt ellesve, a demagógia szélsebes terjedését kihasználva, ügyesen lavíroznak. Másik kérdés, hogy mennyire gyomorforgató a dolog. Mert az, hisz ösztönökre épít...
Akkor és ott, hidd el, egy olyan életszituációban viszont ez fel sem tűnik az érintetteknek, elsőre ők csak a szánakozást és a kiállást értékelik és látják meg saját irányukba. Valaki felkarolja őket. Nagyrészt dumában, esetleg valamilyen felajánlásban. Viszont az állam és a társadalom nemtörődömsége olyan mértékű ma már, hogy minden ilyen, akár aprócska kiállás, segítség egy családnak, egy közösségnek azt mutatja meg, hogy lószart sem törődik Veled senki, csak ezekre számíthatsz.
Ami persze nem igaz. De akkor, ott, abban a helyzetben ezt nem látod át, pláne, ha közvetlenül érintve vagy.
Ezért veszélyes. Ezek a legcsúnyább és legszemetebb átverések és kihasználások. :(
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ez most lehet hülyén fog hangzani, de én lennék a legboldogabb ha nem is kéne jobbik. Ha nem kéne rámutatniuk - sokszor akár bénán vagy szánalmasan - a meglévő és húsba vágó problémákra.

Viszont én sokszor azt láttam, hogy alapvetően jó szándék vezérli őket, csak ők is gyarló emberekből állnak, akik miatt joggal érheti kritika őket is.

Ettől függetlenül ha a hatalmon lévők érdemben tudnák kezelni az általuk feszegetett problémákat, akkor valóban jócskán visszaszorulnának.

youtu.be/6gSx5pJAZm4
A minap egy másik blogra tévedtem,

írtam pár sort, majd találkoztam egy hülyével, konkrétan egy komplett idiótával - illetve dehogy, ő akaszkodott rám.

Régóta vallom, minden mindennel összefügg.

Meg tudja-e nekem valaki mondani, hogy:

- kik és hányan lehetnek a a III./III-as zügyosztály pribékjei?
- kik akasztották be őket a szervezetbe?
- ha fenti két kérdésre pontos választ kapnák (t.i. a zügynötörvény által), akkor vajon a tisztább viszonyok miatti emberibb politikai szféra kevesebb idiótát eredményezne-e?

Mert ha igen, akkor íme, egy újabb érv a besúgók és pribékjeik nevének kiadása mellett.

Tiszta fejű embereket csak tiszta ország tud kinevelni. Ott, ahol már a föld is tarackos, a búzatábla is gyomosabb lesz.

Ki kellene végre gazolni...
OFF: Úgy emlékszem vannak itt cicabarátok is. Nekik küldöm ezt :)

youtu.be/598IdFlOXcQ
@Fabius:
Jomagam is borsodi paraszt kolok lennek, szoval van nemi selytesem nekem is a helyzetrol. Masreszt nem vagyok ertelmisegi. Normalis es ertelmes korulmenyek kozott az ertelmiseginek mondott (mi csak bolcseszmernokoknek hivtuk oket) szakok keretszamainak szukitesevel is egyetertenek, mint ahogy ezt mar Hillerek is megprobaltak anno finoman a felsooktatas profiljat a termeszettudomanyok, es a mernoki/gepeszmernoki iranyba eltolni. Mert pl. a Boscht se Viktorek szerveztek be a Miskolci Egyetemre. Akkor is egyetertettem az elgondolassal, csak akkor eppen a Fidesz horgott nemzethalalt...

"csak csodálkozni nem kell majd, ha a liberális értelmiséget pofánszarja a borsodi paraszt."
Es akkor ezt ugy kellene elkerulni, hogy a nacikhoz hasonlo modon, ovodas szinten gugyogunk a zembereknek? Akkor minden szoci-libsi partnak a jobbikkal kene versengeni demagogiaban, hatha el lehet csipni eloluk 1-2 szavazatot?
Ezzel azt sem mondom, hogy a jogvedok, es roma- es/vagy polgarjogi aktivistak sok sikert tudnanak felmutatni. Meg csak az sem biztos, hogy mindegyik komolyan veszi a temat egyaltalan. Ezzel egyutt is aligha hiszem, hogy a balliberalis oldalnak ilyen terepen, ilyen eszkozokkel kellene harcba szallni a szavazok voksaiert.

"Mert azzal nincs elintézve semmi, ha gárdisták levonulnak. A helyzet és a probléma ottmarad."
HIsz epp ezt mondom en is.
@Gábriel angyal:

"Azonban az elnyomott nemzetek ébredeznek"

Ez speciel igaz. A franciák és a görögök is felébredtek. Őőőőőő...segíts, melyik oldal is nyert mindkét helyen tegnap?

Az mikor lesz, hogy aki ennyire nem érti európát, az nem igyekszik megmagyarázni? :-))
@Interlock:
Én azt gondolom, hogy tökéletesen helytálló, amit írtál. "Bárdolatan viselkedésed" elfér itten. Szerintem. Az erőspista, az nekem is kedvenc, meg az olyan is, akik félre teszik a hülyeséget, és avval foglalkoznak, ami a dolguk.
Ez egy szar megközelítés, mert tudjuk, hogy ez pffff...
Majd holnap, ez lesz a megoldás...
@Gábriel angyal:
Alapvetően a liberális szót sem érted és te is csak szitokszónak használod.
A liberális nézetek és rendszer nélkül sejted, hogy hol tartana a "keresztény európa"?
A sötét középkorban. Az általad néha annyira magasztalt katolikus vallás az egyik legkártékonyabb, leggyűlöletkeltőbb és legálságosabb valami. A vallás nevében ezeknek az áldozatául esett emberek száma többszöröse, mint amit a nácik, a komcsik valaha is lemészároltak.
Az, hogy a liberálisoknak milyen képviselői voltak, vannak, pláne nálunk ilyen címszó alatt, nem kíván minősítést, még tőlem sem.
Liberálisnak szeretném magam vallani, de sokszor olyanok a nézeteim, amik simán konzervatívnak felelnek meg.
Anno a fideszes legények a szememben hiteltelenek voltak, hisz én is tudtam, honnan jöttek. Egy ismerősöm a volt SZDSZ-ben sertepeltélt, az elején. Ő is '93-ra már kiábrándult belőlük, de a fideszből meg végképp. Akkor megmondta, hogy olyanok, akik maguk is KISZ és egyéb komancs funkcik voltak, majd váltogatják a köpönyegüket, neki ne ugassanak!
Kiszorították ezek a volt pártcsicskák azokat, akik tényleg konspiráltak, szamizdatoztak, elutasították a beszervezésüket (mert voltak olyanok!) és a coci rendszerben segédmunkások lehettek csak, mert sokan még iskolába sem járhattak az ellenzéki nézeteik miatt.
Ma meg azon megy a vita, hogy melyik pártitkár elvtárs és Pozsgay seggnyaló a magyarabb és ki, minek állt ellen? Vicces... A régi, az ős liberálisok, azok a fideszesek, akik anno egy tényleges rendszerváltást akartak, mind otthagyták a PÁRTot. Miért is?
Ahogy egy ismerősöm mondta a rendszerváltás után a templomba járásról a lelkésznek:
"Nézze, nem fogok járni ezek után, mert a templomból és a padból szinte kilöknek a volt munkásőr és párttagok, akiket eddig itt soha nem láttunk. Én otthon is hívő maradok, azok meg az első padsorban sem."
@Fabius: Nézd, engem nagyon sokáig rohadtul nem érdekelt, mi vagyok, hogy vagyok. Tudtam a családomat ért borzalmakról - amikor elmondták, mert mi vagyunk az a generáció, aminek nincsenek nagyszülei és ez nekem anno természetes volt, aztán mondták el, hogymiért nincsenek - de azt gondoltam huszonévesen, hgoy rég volt, anyámék nem őrültek bele, hát foglalkozzunk mással. És akkoriban azért nem ment ez, ami most.

De amióta ez megy - köszönhetően Hóbagolynak, az őt ezért akkor ellenző Orbánból mára Orvbánná lett Vezérnek - neem fontos lett a zsidóságom. Már csak amiatt is, hogy hány ember a családomból lett ennek a mártírja. És itt tudtommal én vállalom, hogy igen, ez vagyok, aki ellen Gábriel a maga lassú víz partot mos módján meg Stefike - a fene tudja milyen identitásával - , meg Kara kán, néha a Zűrhajós annyira de annyira nekimegy.

Aki azért a bőrén érzi, amit ezek idehánynak különféle hangszerelésben. Hogy a zsidó itt ezektől szitokszó. És akkor sokan leírják, hogy ezt kikérik maguknak, pedig nem zsidók. ami nagyon szép és emberi gesztus és jó ezt olvasni. De engem, illetve, akiket én próbálok - elismerem néha hülyén, rosszul - képviselni ez mindenképp gyomron vág. Próbálom megérteni az ilyenre indítékokat, a szadesz elviselhetetlen gőgje engem is kiborított - anyám mindig mondja, hogy az ilyen attitűd miatt vitték őt el (ami nem igaz, de valami kis mag van benne) - de amíg ez a vezérszólam a jobb oldalon, addig nekem oda nincs toleranciám. Ahogy Európa kultúrállamaiban ez a mentalitás.

Sárközy nem kunyerált Le Pennél szavazatokat, pedig nyert volna velük, hisz kurva szoros volt a meccs. Van egy stílus Európában és nekem az az etalon. Nemcsak mert érintett vagyok. Olvashattad, mit írtam a homokoskról - egyet nem ismerek - abban semmi személyes érdekem nincs, de akit bántanak, ok nélkül, aljasul, én azokkal szeretnék lenni. Én nem akarok olyan Magyarországon élni, ahol a Jobbik ideológia nyerő. Még ha vannak esetleg elfogadható ötleteik: hol és mik azok??? Na pl. írtam éjjel az Anyácska néven elhíresült tiszadobi kirúgott nevelőintézetis igazgatónőről: őérte szólt jobbikos, jobbos, hogy ó, ez a hölgy tudja/ná a cigányhelyzetet kezelni, mentsük meg, ne dobjuk ki a tapasztalatát, sok évtizedét?

Erről - a linkbeli gyilkosság - emlékszem, aritus is írt meg páran. Én felháborodtam Olaszliszkán is, felháborodtam Cozma megölésén is - nem találtam mentséget a romák számára erre. Nem értem, hogy miért nem mentek oda akkor a jogvédők, a szadeszosok, most az elempések, miért hagyják ezt jobbikos kampányfogásnak. mert ne tévedjünk, ez az. Én egyik pártnak sem vagyok a tagja de te ismered Várnait. Kérdezd meg, mi a véleményük erről.

A cigány maffiát is el kell kapni, fel is háborított az enyhített Cozma-ítélet, de ha elolvastad Anyácskával a riportot éjjel, láthattad, hogy milyen heroikus küzdelmet folytatnak a gyerekmentésért az elhivatott és a hatalom által semmibe vett szakemberek. Mert ez a példa ilyen gyilkosokat termel és most az ő - Anyácska - kezéből is kiverték a lehetőséget, hogy megfogjon pár kölyköt az ide vezető úton. A brutalitás, az oktalan bántás - mert más nincsen az életükben - gyerekkortól kíséri ezeket a nyomorultakat és dobja ki futószalagon a gyilkosokat.

De az, hogy odamennek demonstrálni sávos zászlókkal egy temetésre mit old meg? Részvétet ad a gyűlölködés eszkalálódása? Miért nem mennek a rendőrségre demonstrálni, hogyan hagyták idáig fajulni a helyeztet? Miért nem interpellálják naponta Pintér Sándort ezért?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Teljesen egyetertek. Kiveve a "benezest" En ezt az ingyenreklamra ertettem Fabius reszerol. A problema felveteseben neki sok igaza van, csak azt tartottam kisse ongol izunek (micsoda szep kepzavar), hogy meg reklamoz is egy tomeny gemagogiaval operalo oldalt.
Irtam is, hogy az asszonykat a felarva lanyaval, meg valami 4-5 millios hitelevel, amit nem lesz kepes fizetni, teljesen megertem. Ilyen helyzetben pedig alapveto emberi dolog, hogy barkitol barmilyen segitseget elfogad.
A dologban az az igazan erdekes, hogy egy cikkben meg olyat is lenyilatkozott, hogy sok helyi cigany (nyilvan nem a ket szemben allo familiabol) fejezte ki reszvetet, es ezt o pozitivan ertekelte, nem is volt benne tuske ezekkel szemben. Am megis a Jobbiknak eleg egy helyi fevonulas, 1-2 beszed, es maris megint ciganybunozesrol beszelunk...
Holott ha szigoruan vesszuk maga az ugy nem is tipikusan ciganybunozos, hiszen egyik roma familia akart leszamolni a masikkal. A szerencsetlen aldozat pedig tukeppen rosszkor volt rossz helyen.
@Fabius: Egyébként Hollande apja széljobbosként indult választáson az ötvenes években, míg anyja baloldali katolikus volt.
Ő 54-ben született. Érdekes mixtúra.Hát biztos nem fogja kivezetni az Eu-ból Franciaországot.
@Fabius:
"Ez speciel igaz. A franciák és a görögök is felébredtek. Őőőőőő...segíts, melyik oldal is nyert mindkét helyen tegnap?"
Frappans. Vedes visszaszuras, hogy plagi bacsi szellemet ideidezzem...
@simple observer:

Értelmiségi tán' nem a bölcsész diplomától lesz valaki. Ha mégis, akkor sürgősen be kell iratkoznom valahova :-)

Ha eltekintünk az emberi tragédiától, és kizárólag a politikai PR-t nézzük is adott a helyzet: el kell dönteni mindenkinek, akarnak-e ezzel a réteggel szót érteni, akarják-e megszólítani őket? Ha igen, akkor pedig igenis ilyenkor oda kell menni. Kálinak, Mile Lajosnak semmiből nem tartott volna reprezentálni, hogy igen kérem, az MSZP-nek és az LMP-nek sem mindegy ez, és igen kérem, a hasonló eseteket mi is elítéljük és nagyon sajnáljuk. Ennyi, még csak cigányozni sem kellett volna, vagy ölelkezni a jobbikos kollégákkal. Ez nem demagógia. Ez beszéd azon a nyelven, amit a választópolgár megért. Mert azt kurvára nem érti, meg le is szarja, mit kerestünk január másodikán az Operánál, és az neki miért jó.

Így most az van, hogy a borsodi-berzéki paraszt azt látja, Gyöngyöspatára rohan mindenki, hozzájuk meg csak a Jobbik. Ezen kell(ene) elgondolkodni erősen mindenkinek.
@simple observer:

"En ezt az ingyenreklamra ertettem"

Ezek szerint nem tudod kié az a mikroblog. Ha ezt azon a felületen írja meg, ahol egyébként melózik, nagyságrenddel olvassák többen, mint a Varánuszt. Ez figyelmeztetés volt a részéről, ahogy az idecitálás is az enyémről.
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi):

Ilyen értelemben a közéletünk legfeljebb kihalással lesz kigazolva. Évtizedek múlva.
@keresztanya fabi(en): igen ám, de ebből - miután már a legnagyobb cégesekről lemondanának,emiatt nincs meg a terv, jön a nyj.csökk.,amit 14 előtt nem akarnak, de fognak...
@a szív fészkei: "Miért nem interpellálják naponta Pintér Sándort ezért?"

Hát ha naponta nem is, de elég sokszor megtették már. Persze tudom, hogy erről nagy kuss van vagy jön a "jobbik a fidesz pincsije" szöveg.
gyáva magyar parasztok szalattok nemsoká innét
@a szív fészkei:
Az egész cigánymaffiás dolog a rendőrség, a hatalom félrenézésével zajlik. Nálunk a városban rendszeresen látok cigányokat falkában járni, takarókat, késeket, parfümöket, zoknikat, "Hilti" (szerű) fúrókat árulni. Meg rendőrautókat is látok. Azt is amikor elmegy mellette. Ha én látom, ő is látja. De nem akarja. A rendőrök miért nézik mindezt el?
Hisz tudja mindenki, miről szól. Tenni ellene? A boltost megbüntetik, ha nincs engedélye, ha egy kiflit számla nélkül ad el. Ezeket? Miközben egy része a házakat is felderíti...
Amikor ismerőst a rendőr a főúton lemeszelte, ellenőrzés, kekeckedés, minden akkor is rendben. Ismerős búcsúzásnál csak nem bírt magával beszólt a zsarunak, hogy ott, 10 méterre tőlük a cigánygyerek Mercédesze a tilosban áll. Mire a zsaru: "Az nem az ő dolga!"
Értem én! Értem én? Apeh (NAV), arrafelé is annyit jár???
A hatalom elnéz dolgokat és fenntartja a feszültséget. Érdeke!
Remek táptalaj és lehetőség a játszadozásra, politikusoknak.
@király vagyok:
Nicsak, egy faék! :)
"A fogaid épségét a legjobban ugy őrizheted meg, ha nem szólsz bele mások dolgába."
@a szív fészkei:

Sarko ugyanabba bukott bele amibe Orbán is fog: a felső rétegnek kedvező, egyébként nem működő gazdaságpolitikába. Hollande rögtön benyomja a felső adósávot, ezzel megemeli a minimálbért, amivel kicsit meglöki a belső fogyasztást és a GDP-t, levegőhöz jut, és lesz ideje kidolgozni a válságkezelést.
@Marcangoló Korelnök: Méltó utódjává nőtte ki magát Vitézy Dávidka.
@király vagyok:

Rossz hír: utálok szaladni. Úgyhogy:

1: megvárom amíg ideérsz és összetéplek, mint egy papírkutyát,

2: meg akarod úszni és te szaladsz.
@Fabius:

"Így most az van, hogy a borsodi-berzéki paraszt azt látja, Gyöngyöspatára rohan mindenki, hozzájuk meg csak a Jobbik. Ezen kell(ene) elgondolkodni erősen mindenkinek."
Ezzel viszont egyetertek. 23:42:49-ben probaltam is ennek a velemenyemnek is hangot adni.

"Ezek szerint nem tudod kié az a mikroblog."
Nem, nem tudom, es az az erzesem, hogy a jovoben sem fogok tul sokat arratevedni. Van jopar blog, amiket viszonylag rendszeresen olvasok, de azt hiszem ennek a titokzatos szerzonek a munkahelyi oldalara se tul surun vetodhetek.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: mit erösködöl csira már leoltotalak régen megin okoskodol

@Fabius: na másik erös majd hamarst meglátol ki szalad nem kel soká várnotok már csirák
@Fabius:

Ebben van valami (hiszen pont ez látszik körvanalazódni).

Csak egy a baj: nekem nincs egy évem se arra, hogy megvárjam ezt. Normális országban szeretnék élni.

Illetve: ez magától nem múlik el, mert minden öröklődik, ugyanazok a családok-pereputtyok kendőznek és mismásolnak el majd mindent, mint most teszik, és mint ötven-húsz éve tették az elvtársaik.
@Fabius: De ugye miután elégedetten lapozol egyet, azért te is belátsz a kulisszák mögé.

Pld, hogy Holland milyen szólamokkal nyert, stb. A görögökről már nem is beszélve. Ami most történik az csak a kezdete azoknak a nagy változásoknak, amelyek európára várnak.

Bár lehet, hogy egy radi blogger mellet már ők sem értik Európát. :)

Elfogyott a társadalmi támogatás

„A helyzet mutatja, hogy a politika kezdi elveszíteni a kontrollt Európában, a szakadék a politikusok és a szavazók között egyre szélesebbé válik. Ezt látjuk Görögországban és ezt látjuk Franciaországban is” – mondta Sten Jakobsen, a Saxo Bank vezető közgazdásza a Reuters kérdésére. Szerinte ez azt jelzi, hogy a választók „szerte Európában elkezdtek üzenni a politikusoknak: »nem vagyunk hajlandóak végrehajtani a reformokat«, és ez aggasztó”.

index.hu/gazdasag/vilag/2012/05/07/gorogfrancia/

Egyébként én lennék a legboldogabb ha igazad lenne és minden olyan egyszerűen szólna, ahogy írtad "melyik oldal is nyert mindkét helyen tegnap?":)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Moszkva téren - akkor is az ! - elférni se lehet a tévéshopos melltartót "bugyikót" áruló asszonyoktól. Szerintem még csak nem is honiak, hanem Romániából jöttek. Régen sokszor futottak, mert jött valami ellenőrzés, ma már ők a többség, a villamoshoz jutva állandóan cselezni kell őket, hogy kikerüld. Nem tudom, ez mi és miért van, hogy lehetne valami legális útra terelni a dolgot - mert mégis valamiféle munka - de azt én is láttam, hogy áradnak be a házakba.
@király vagyok:

Te nem király vagy, hanem egy tapló. Plusz még bunkó is.

/Finom voltam és légies./
@király vagyok:
Akkor is szopni jártál ide, ecceri!
Szopjál csak még, ha ezt te élvezed.
"A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen."
@a szív fészkei:

Én ezt megértem és respektálom is. Ezért írtam, hogy nem neked szól, hanem általában elgondolkodtató figyelmeztetés amit linkeltem. Mert amiről szól, az tőled és Gábrieltől eltekintve is tanulság, ennek miértjét observernek kifejtettem.

Az Anyácska ügyhöz nem fűzök semmit. Őt is, az előző főnökét is ismerem személyesen, van véleményem, de mivel nem akarom az embert bántani még én is ezért megtartom magamnak.
@Fabius: De rejtélyes vagy. Ez egy politikus, akit így, erről szövegről fel kéne ismernünk éhgyomorra rögtön? Fogalmam sincs róla, ki ő. Biztos én vagyok a kőbunkó, hogy ilyen nagyságot nem tisztelek.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: @Elhárított királycsel (ex-Zébácsi): tik aszt jól beszéltek csak ne felejcsd el hogy vanmikor nem beszélni kell hanem szurni meg ütni
na tik ehez gyáva fosok vagytok mink meg utolsó vérig kiálunk egymásér ezér pusztultok innén a gecibe hamarst hazátlan gyáva parasztok
@a szív fészkei:
Ezek lopott, vagy hulladék, hamis cuccot árulnak. Pár pénzes cigó bérli őket, ezek meg terítik a hulladékot.
@Gábriel angyal:

De ugye majd veszed a fáradtságot egyszer - meg a radi blogger is - és elolvasod mivel kampányolt Hollande. Meg fogtok lepődni: a progresszív adózás erősítésével.

Hoppsz.

Szólam lenne? És ha a Jobbik mondja? :-D
@Fabius: Hát ezzel sem vagyok előbbre. Ha ez neked személyes dolog, az oké, de amit én tudhatok az ügyről az az, hogy ez a nő valamit fel tud mutatni ezekkel a neveltjeivel.

És mégsem maradhat helyzetben. Ha jól értlek, van ennek egy őbelőle fakadó oka. ami ezek szerint nem pozitív. Ergo megérdemli? Kurvára nem jók ezek a találgatások, de persze te nem vagy hivatásos feltáró újságíró, hogy legyen kötelező neked mindent előhozni, azt írsz és kommentelsz, amit akarsz.

Csak ugye akkor meg megy a szöveg, hogy hülye tápos - nem te mondod, de azért vannak ilyen hangok - pesti-rózsadombi semmit se tudó libsik belepofáznak mindenbe, oszt pedig nem tudnak semmit.
@király vagyok:
India? Vagy hol a hazád?
Nekem itt!
Provokátor kisköcsög vagy, vagy tényleg ennyire ecceri? A "hejjessíráss" ellenőző nem jelölt meg? Tudsz rendesen magyarul? Olvasni is?
Ángolul? De sejted ezt...
atoast2toast.files.wordpress.com/2009/12/fuck-you.jpg
@a szív fészkei:

Nem vagyok rejtélyes :-) Csak nem fogom senki nicknevét kidobolni, hogy háhá, ő XY. Amúgy nem egy nagy titok, kis keresgéléssel megtudható.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Odáig nem jutottam, hogy meg is nézzem. Leesett cucc a kamionról, értem... :-DD

Na de ez már a Moszkván effektíve rendszeres nagyüzemben megy fényes nappal. És sehol senki hivatalosság, pedig ugye a közterületesek talpig egyenruhában mennek a combinora állandóan a jegyellenőrökkel szivatni a jónépet. Közöttük törnek utat a villanyoshoz. De meg sem rezdítik az árusbagászt.
@a szív fészkei:

Maradjunk abban, hogy Anyácska nevelő munkássága kifogástalan, de egy akkora intézmény igazgatása neki nagy falat. Egyszerűen nagy rá a kabát. Ennyi.
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi):

Pedig sajnos ez se a mostani, se a következő ciklusban megváltozni kevés eséllyel fog. A potenciális orbánváltók sem törik össze magukat ahogy az látszik, hacsak nem gondoljuk, hogy a Jobbik vagy az LMP fog kormányt váltani.

De azt sem hiszem, hogy a gyerekek fognak vezekelni az apák bűneiért. Ha kipusztul a Böröcz korosztály, akkor indul el a megtisztulási folyamat magától.
@a szív fészkei:
Találgassunk, miért nézik el, miközben a boltban ha nem kapsz blokkot egy csokiról, már pár százezres bírsággal is meg lehet úszni! :(
Vendéglátóhelyekre szálltak rá most.
1 kávé, németül(!) rendelték meg a NAV ellenőrei (párocska) a délutáni rohanásban, dinnye pincér nem adott róla blokkot... Szerinted mennyi lesz ez a vendéglősnek?
@Fabius: De a nevelői munkásságát nem kéne kidobni az ablakon, hanem valahogy kompromisszummal adni mellé egy segítőt, aki csapatot alkothat.

Hát nézem ezt a blogot, valami arc van ugye keresztben, fogalmam sincs ki az. Stílusáról fel nem ismerek senkit.

Hülye vagyok felderítőnek, ez kiderült legalább. ;-)))Nem születtem Dr. Zergének. Sem.
A cukiság netovábbja: kibasztam ezt a királycsávót, mert belezavart a felnőttek beszélgetésébe. Mire jött ez privát:

"rohagyon ki a gyomrod te tetves féreg
mostan usába leszek pár hétig de megjövök te féreg és nézzé hátra
nem felejtlek geci mit képzesz magadról senki vagy"

Egyszer érném meg, hogy egy ilyen kis köcsög tényleg megkeres :-D :-D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Kérlek, esek ki a padból, úgy y jelentkezek, mert tudom!!! Mivel nézem a Barátok közt-öt, kiváló esti agymosoda: és abban biza Barta Zsotti vendéglőjében sem adtak a hivatalos párocskának blokkot a kávéhoz. Két hét vendéglőbezárás...
@Fabius:
:)) Idegességében már nem is olyan cigós a stílus.
Ejj, ezt a trollkodást még gyakorolnia kell!
Ezek szabadon járnak-kelnek. Hazatalál a bicaja nélkül?
@a szív fészkei:

Nevelőként továbbra is igényt tartana rá az intézmény. Tudtommal ő van megsértődve, hogy vagy a nagyfőnökség, vagy semmi.
@a szív fészkei:
Es muß nicht immer Kaviar sein - volt a címe. Mit keresem máig. Németektől rendelhető, de valami 150 € áron, DVD-n.
@a szív fészkei:
Lehet, hogy egyből deportálnák ezt az Isten barmát...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Szegénykém még ahhoz sem elég kitartó és tehetséges :-D
@Fabius:
:D Na, aluka, jók legyetek. Mindjárt jön rodeo és főzhettek!
@a szív fészkei: Ha en ezt a klubban egyszer elmeselem....
@Fabius:
"Nem vagyok rejtélyes :-) Csak nem fogom senki nicknevét kidobolni, hogy háhá, ő XY. Amúgy nem egy nagy titok, kis keresgéléssel megtudható."
Raneztema blogjara, es mostmar igazabol arra vagyok kivancsi, hogy munkahelyen mekkora nezettsege lehet? Mert ugyan en is megnezem neha a videoikat, de a blogja elegge eklektikus, hogy finoman fogalmazzak...
no, ennyit mára. agyam 0. jó munkát, aki bírja.

www.youtube.com/watch?v=NWJyhRKmpZ0
@simple observer:

A napi 1,5 millió látogatásból származó 11-12 millió kattintásból gondolom jut azért.
...és királycsávó nem unja :-D

"ám kiteted asz geci mit irtam de leszen maj mikor én mondom meg beszélsz e! engem kussoltatol csicska
majd csak nézel geci és könyörgöl
soknak volt már nagy pofája de mindegyik a temetőbe szoszi"
@Fabius: A "kiralycsavot" be kene venned szerzotarsnak, mert van olyan vicces, mint a te posztjaid (ha nem veszed sertesnek).
Annyi apro kulonbseggel, hogy az o eseteben nem vele nevetunk, hanem rajta.
@Fabius: Amugy a vitankat indito posztot en is beneztem kisse, de azzal egyutt ugy gondolom o se lehet igazan buszke a posztra.
@simple observer:

Hááát, mit tudom én. Azt szoktam mondani, hogy ha valami átesik az emberek ingerküszöbén, nem intézik el egy legyintéssel, akkor az ér valamit.

Ez meg olyan. Hisz vitatkoztunk róla. És nem csak mi.
@simple observer: Te tudod, kiről van szó? De jó nektek, csak én halok meg hülyén. :-(
@Fabius: En szerzotarsnak a neked privatimban irogatot ertettem...

A blogolos fiu megitelese eddig szamomra semleges volt, de a blogja miatt (es nem kifejezetten az adott poszt miatt, hanem a kusza dolgainak kavalkadja miatt) most kapott nalam egy fekete pontot.
Na jo elismerem; neha online kozvetiteseibe is bele-bele olvasok...
@Fabius: "index.hu/belfold/2012/05/06/magyar_holokausztot_hirdetett_a_jobbik/"
Na latod ezert kar, hogy kozben sajat blogjan meg olyan minosegben irta a posztot, amilyenben, merthogy ezt a cikket napkozben hamarabb olvastam, mint az altalad linkeltet. Es ez egy korrekt cikk. Ugyhogy nem ertem, hogy akkor sajat oldalara miert olyan modon tette fel a "tudositast" (?), mint ahogy...
@simple observer:

Hmmm :-)

Erre mondtam feljebb, hogy ha figyelmeztetni akarsz akkor azt úgy kell, hogy átessen az ingerküszöbön. :-)

Ez a cikk is volt linkelve, nem lett vita. A posztot linkeltem, lett vita. Ilyen egyszerű ez. Elérte amit akart.
@Pantagruel:
hát a Myata feladta a leckét -ma nem vagyok hangolva semmire- mondd neked mit ad ez a -nekem úgy tűnik pentaton- dallam?

azt hiszem maradok csendben ma...
@Fabius:
nagyon régen találkoztam -csak egyszer- egy ilyennel...még mindíg szalad zokogva ha még él? brühühühühühü
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

amit ma ozsonnáztam úgysem tudod sohasem megcsinálni...-ma ilyen napom van- isteni finom lágytojás volt pohárban

ez olyan komplikált, ne is próbálkozzatok....
@Fabius:
lesz ott más is, olvastad a linket WP? tőlem korábban ma?

ezt nem mindenki tuggya megtenni ...to'dd kire gunulok? GOP-jük van teával, és nem tuggyák írtani
@Fabius:

nekem már régóta motoszkál az a fejemben, hogyha valaki elég ügyes, akkor a válság megoldja önmagát és még csak az ördöggel sem kell szövetkezni hozzá, csak firnyák közgazdák akik ragyogóak adó és pénzügyekben meg vámokban...a többi jön magától
@rodeo36:

Ha erre gondolsz, igen:

www.washingtonpost.com/world/europe/european-voters-say-no-to-austerity/2012/05/06/gIQAUx4g6T_story.html?hpid=z1

A görögök külön tészta, ők nem hasonlíthatók össze senkivel. A csigaevők meg pont azt fogják - Hollande programja szerint - csinálni, amit nekünk is kéne: progresszív adó felső sávját megnyomja, kispénzűeket támogatja, és a belső fogyasztást erősítve igyekszik időt nyerni.

Ha a Dél-Amerikai szabadkereskedelmi egyezményre gondolsz azt is olvastam, de szerintem az nem egy nagy újság.
@rodeo36:

A válságkezelés a jó közgazdák dolga lenne. Nem Kusza Szemé. Bajnai is elindított minket fölfelé, és sokkal kevésbé volt szar a kimondott és véghezvitt megszorítások ellenére.
@rodeo36: azt, hogy elkezdek figyelni rá, elhallgattat. egy idő után már csak a muzsikára figyelek, vagy semmire, nem zaklatnak gondolatok.
@Fabius: sztem az indexes poénabb, azon szétröhögtem az agyam, k.jó

1) cigánybűnözés = cigányterror = magyar holokauszt
2) tagadod a cigánybűnözést = holokauszttagadó vagy
3) www.origo.hu/itthon/20100913-buntetnek-a-ciganybunozes-tagadasat-jobbikos-kepviselok.html
4) íme, a Jobbik holokauszttagadást büntető törvénye :D

áá, nagy genyó ez a párt :D
@Azúrkék égbolt:
Értem. Ne rágódj ezen. Nem tehetsz róla. Vérprofi, nagyon erős és embertelen erőkkel viaskodtál.

Esélyed sem volt.
@Gábriel angyal: Én azt sem tudom igazán elfogadni, nem is megyek rá. Bennem az rossz érzéseket kelt amikor egy politikai csoport (álljon bármely oldalon) emberi tragédiákból akar hasznot húzni.
@király vagyok:

"hazátlan gyáva parasztok".

Az ángyod térgyekalácsa, az.

Kissé túl sok adót fizetek ebben az országban, hogy szó nélkül menjek el fröcsögésed mellett.

Mellesleg 3 klassz kis emberkét nevelek e hazának, úgyhogy lapos a pofád kispajtás.
@rdos: Esély lett volna, ha kollektív akarat van a gengszterek leváltására. De a magyar társadalom túlnyomó része vagy nagyon buta vagy nemtörődöm ember.
Összefogva minden bizonnyal sikeres lett volna egy tiszta országot létrehozni, de így maradt a mocsár.
Persze mit várunk ott, ahol a tettre kész lakosság 56-ben elűzetett, a többit halálra kínoztatott. A beletörődők pedig őszinte lelkesedéssel jelentgették fel a szomszédaikat vagy éppen még rokonaikat is.
Már nem fognék fegyvert ezekért az emberekért.
@Azúrkék égbolt: Megértelek. Mondtad:

"Már nem fognék fegyvert ezekért az emberekért."

Nem is kell. A szónál, a kimondott, érvekkel alátámasztott gondolatnál nincs veszélyesebb fegyver. Ezért van nálunk (is) nagyon komoly tudatmódosító ipar. Ezért dolgoznak az agitPRopos eftársak nagyszámú "hadai" ellenünk.

Aztán majd csak kiderül a többség számára, a király (m)esztelen.

Érvelni, lényegeset kérdezni. Ez már elég lehet.
@rdos:
Ugyan már... A narancsbolsevik elvtársak saját spiclijei azok jó spiclik voltak... Csak a másik bolsevik csürhe volt a rossz! (Azon kívül, hogy ezek kifakultak, miben is mások???)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

"...miben is mások???"

Semmiben sem voltak mások. Ma már viszont, hogy az "én kutyám kölykei" (na jó, tartótisztjei) teljesen mások :-(. Ez a szomorú rögvalóság.
"Az LMP pénteken újra benyújtja az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételérol szóló törvényjavaslatát - jelentette be Schiffer András. A lépést azzal indokolta, hogy a kormány ígéretével ellentétben nem nyújtotta be május 15.-ig a Nemzeti Emlékezet Bizottság felállításáról szóló javaslatát.

Schiffer szerint, habár a bizottság felállítását önmagában még kevésnek tartották volna, de az a pofátlanság meg sem fordult a fejében, hogy a kabinet még az önmaga által állított határidot sem fogja betartani."

index.hu/belfold/2012/05/18/az_lmp_ujra_probalkozik_az_ugynoktorvennyel/

Na. Csak kezdi megtalálni a helyét, szerepét az LMP. Gratulálok.
Bunkó vagy varánusz!! És ostoba!
süti beállítások módosítása