Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.05.07. 05:23 Fabius

Hány III/III-as ül ma a parlamentben?

Címkék: fidesz boross péter ügynöklista

Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Az Orbán kormány folytatja kommunista múlt takargató hagyományát, mert az olyan nemzeti - oppardon, Nemzeti - mint minden amihez nyúlnak. Oszoljunk, mint az  utolsó hitelességmorzsa emésztése után keletkezett fideszes fingfelhő, nincs itt semmi látnivaló. És nem is lesz. Csak a büdös marad, de az még sokáig.

Hacsak az nem számít látnivalónak, hogy az ügynöklisták nyilvánosságát eddig támogató MSZP és DK is beállt inkább az óbazmeg, dehogy kell ez a népnek, frászt, még a végén tényleg lezárnánk a kommunista ügynökmutyit tisztességgel. Hogy mitől a pálfordulás ötletem nincs. Illetve van, ahogy mindig minden olyan alkalommal, amikor valahogy valakinek egyszerre nem lesz ez fontos. Már a vitanap kitűzése is bohózatba fulladt, mert a fideszes honatyáknak annyira nem akarózott akkor sem a pártállami múltról és a besúgókról, ügynökökről vitatkozni. De azt még a szocialisták is támogatták, ami péntekre megváltozott. Az LMP kezdeményezte ( a Jobbik frakció és 3 független, Ivády, Molnár, Szili - támogatta) bizottság felállítását arra, hogy derüljön ki: a rendszerváltás illetve a Duna-gét óta ki fért az állambiztonsági iratokhoz, és kinek volt módja esetleg megsemmisíteni azokból azt ami kényelmetlennek bizonyulhatott. Ez viszont már nem smakkolt se a szociknak, se Gyurcsányéknak, se az addig velük szavazó Turi Kovács Bélának. Miért, gyerekek? Csak nem ügyes és szorgos mancsok mazsoláztak azokból az iratokból, és a végén ki talál derülni? 

 Eddig is megvolt az embernek az az érzése, hogy Orbán játssza az élő paraván szerepét, legfeljebb a válla fölött sandítva maga mögé, elmúlt-e már az emberekből a megismerés iránti hőzöngés. 

De péntekig még élt/élhetett benne a kétség, hogy éppen lehet a kuruc infón megjelent állambiztonsági anyag ügyes hamisítvány, a Hetek cikke merő kitaláció. De mit mondjunk most, mikor ismét csak a maszatolás megy, mikor az ördögbotosokon meg a radikálisokon és függetleneken kívül senkinek nem áll érdekében az ügynöklisták körüli dolgokat rendbe tenni? Ráadásul ahogy ilyenkor mindig, megjelenik az ügynöklisták további titkolásának apostola, Boross Péter, és gyakorlatilag hűségesküt tesz újra: tőle bizony senki egy szót meg nem tud arról amit olvasott az aktákban. Nem kell izgulni, ő a sírba viszi magával a titkokat, a jóistenke őtet' úsegélje'. Azt a titkot is, hogy a jelenlegi parlamentből vannak vagy nincsenek szereplők azon a bizonyos III/III-as listán. 

Egy ilyen kijelentés után azért csak adja magát a kérdés: ha nincsenek a jelenlegi parlamentben ügynökök, akkor mire fel ez a holtig tartó titkolózás? Akkor miért nem lehet kijelenteni, itten kérem ügynök az egy szál sincs? Mert Boross nem akar hazudni? 

Így még érthetőbbé és egyértelműbbé válik amit a gáncsoskodást és maszatolást látva mindenki sejt. Az egykori besúgók ma is köztünk járnak - pontosabban az akolmelegben közpénzen odabent ücsörögnek-  amíg le nem buknak, mint az MTVA vezető Nádasdy ügynök Böröcz István. Engem, és a közvéleményt meg talán az eddiginél is sokkal jobban érdekel, ki volt "Győri Gábor", mi mese és mi valóság.

Viktorkám! Naivak nem vagyunk, lusztrációs törvényt nem várunk, hisz úgy kiürülne a kétharmad, mint a felrúgott hugyos bögre a reggeli kapkodásban, és lehetne parlamenti választásokat kiírni azonnal, amit nem kockáztatnál. De azt sem gondoltuk, hogy te leszel a kommunisták védőszentje. Vágyad teljesül, bekerülsz majd a történelemkönyvekbe. 

Ezzel a címkével.

 

 

794 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr864492574

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Füredi Anna Szilvia, felköpnek és aláállnak 2012.05.07. 13:42:49

 A Demokratikus Koalíció (DK) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) fordul a Hír Tv Célpont című műsora miatt, a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc pedig több, a szakdolgozatával foglalkozó lappal szemben jogi eljárásokat kezdeményezett....

Trackback: Füredi Anna Szilvia, felköpnek és aláállnak 2012.05.07. 13:42:46

 A Demokratikus Koalíció (DK) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatósághoz (NMHH) fordul a Hír Tv Célpont című műsora miatt, a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc pedig több, a szakdolgozatával foglalkozó lappal szemben jogi eljárásokat kezdeményezett....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alusztok? lusta banda, már nincs egérszar, meg sajtszag és máris hortyognak?

vagy...lejárt sárközy és semmi sem fog változni?

valahogy azt látom, hogy a politikai jellegű problémákat könnyebb kreálni és sokkal könnyebb megcsócsálni és kiköpni vagy kihányni mint a gazdaságiakat, utóbbiakhoz senki sem ért de mindenki szenvedi...hát legyen másik gumicsont...fleto meg a környéke, a hülye lömöpös volt frakciózó és mindenki más olyan jó felhőt enni és bárányfelhőt szarni mint a Vidámpark vagy csak annak kedves része a Zelvarázsolt kastély de az is normálisabb, mint a magyar gazdasági élet

de ti tuggyátok mi kő nektök...tök tök tök brühühühühühühühühü
Vannak-é besúgok,tartók stb a bolondházban?Naná!
Ez miért lenne kérdés?A zembereket nem váltotta le senki.Ugyanazok élnek most is,akik az átkosban már éltek.
Az információ hatalom,amivel a "nép" úgysem tud mit kezdeni,ők annál inkább.
A II.orbán bán qrmány, törvényi szintre emelte a szabad rablást,és történt valami reagálás a "nép" részéről?Most mond, kijafaszt érdekelnek épp az ügynökök?
@ex Dr Kormányzó Dr.: pl engem, nem is annyira az, hogy kik voltak a besúgók, bár az is lényeges, de maga az egész állambiztonsági múlt érdekelne. Mert Boross Péter belügyminiszterként legfőképpen azt akadályozta meg, hogy a szocialista titkosszolgálat, állambiztonsági hivatal egésze kerüljön nyilvánosságra, kutatható legyen stb. És ezzel azt tette lehetővé, hogy az EGÉSZ átmentődjön a rendszerváltás új Köztársaságába, és ugyanazok vannak vígan ma is az NBH-ba, akik akkor.
Fabius a Hetek cikke épp azt bizonyítja, hogy Orbán megfigyelt volt, nem pedig besúgó. Kurucot meg nem olvasok, ajánlom te se tedd.
@rodeo36: és igazuk van. Olyan gazdasági szabályzókat, törvényeket, adótörvényeket kell hozni, ami a jövedelmi ollót kissebbíti, nem szélesíti.
De ezt csak akkor lehet, ha Európa, Usa, Kanada, Japán stb egyszerre változtat, hoz ilyen szabályzókat, törvényeket. Nem a szegények tökit kell tovább szorongatni.
egy megjegyzés a franc változásokhoz, nagyon megfontolandó:

HGF78
5/6/2012 11:02 PM EDT
What we have just gone through was the takeover of by the financial industry of worldwide governments. Credit downgrades threats to do what the banks wanted was like the mob saying they were going to take a baseball bat to your knees if you didn't pay. Problem is that their plan is falling apart. You can only take so much from the people before they sharpen their pitchforks and start a revolution. What was one of the results of the French Revolution? Droit au travail - the right to work. Same p...See More
Nézzük csak, akik érintettek lehetnek benne - mondjuk az utolsó szakaszban hány évesek is: kb. 50 körül.... Akkor még legalább 20 évig nem történik itt semmi, ha nem ülnének benne a sz..ban, akkor már néplélekemelőnek is bedobták volna, hogy mi itt is rendet csináltunk! Hip-hip-hurrá.... Azonban erről szó sincs, kiderülhetne, hogy a szamizdatokat gyártó, tele ifjúi lelkesedéssel rendszerváltást követelők is szépen húzták a szekeret,s ejnye-bejnyét sem kaptak akkoriban..
@aritus:

ez most olyan jobbikosan hangzik, de valahol a lényeg az, hogy kinek is és miért tartoznak a népek, nemzetek?

egy válaszom van: mint ahogy a magyarokat tök sötétben tartják és költenek mint bolondok, ahelyett, hogy több értéket produkálnának és azt használnák

a magyar GDP 34000 milliárd forint és ez egy nevetséges szám egy 10 milliós lakossághoz

ezt a számot több, mint meg kell duplázni és nagyon gyorsan és akkor a tartozás sem meg a személyi anyagi fejlődés sem lesz probléma és a szociális védőháló is fenntartható

és van piaca a több terméknek de az nem megoldás, hogy mint a törpe körbekoldulja a világot és kunyerál ahelyett, hogy tenné a dolgát és gazdasági növekedést hozna létre

a részletekben van a kisördög de azért fizetünk egy magyar kormány és egy sereg seggfejet velük együtt, hogy ezt megoldják vagy el kell zavarni őket a halál faszára
@aritus:
kiegészítésképpen: a lopós politikust le kell fejezni annak sorsa vérpad...most látszik még ígérni sem ígértek semmit, mert buták de lopni jól megszervezték magukat, halál rájuk
@rodeo36: Szép jó reggelt!. :) Mármint nekünk errefelé. Ezt láttad már?? Drámai adatsorok. Elképesztő látlelet az elmúlt 22 év kormányzati teljesítményének "eredményéről". :(

Mi lehetünk Európa szegényháza

www.portfolio.hu/gazdasag/mi_lehetunk_europa_szegenyhaza.166764.html
@Gábriel angyal:

hogy hogy lehetünk, vagyunk és csúszunk azért mert a vezetők olyanok amilyenek és én ehhez semmi többet nem teszek hozzá, mert már mondtam, ENNEK A KORMÁNYZATNAK A JOGOS JUTALMA VÉRPAD

a többi a jog meg a duma és esetleg karattyolni a következő újfent meghamisított választásokon

MEGGYŐZŐDÉSEM, HOGY 2010 HAMISíTOTT VÁLASZTÁS VOLT ÉS A GYŐZTES CSALÓ

varrjál erre gombot
@aritus:
Meg ha ertheto modon, a kuruc.info-t kerulod is es "bizonyitekait" nem is tekinted perdontonek, a Hetek cikke meg nem cafolja Orban esetleges beszervezettseget.

A rendszer logikaja viszonylag egyszeru:
Egy besugo jelent (a helyi ugynokok es megfigyeltek szamatol fuggoen) tobb szemelyrol is. Ugyanakkor ugyanarrol a megfigyeltrol tobb besugo is. Es minthogy egy "tisztesseges" konspiracio mellett kulonbozo beszervezettek nem tudnak egymasrol - hiszen a tartotiszttel tartjak a kapcsolatot - igy aztan a celszemelyek kozott nyugodtan lehetnek mas besugok is.
Ezaltal a Ceg olyan jelentes-, es adathalmazhoz jutott mely alapjan osszevetve kulonbozo besugok jelenteseit egyazon szemellyel kapcsolatban, kiderulhetett hogy esetleg valamely jelentes "hibas". Vagyis pl a beszervezett elhallgat informaciokat, netalan eleve hamis, vagy kitalalt informaciot kozol.
Ezaltal mind a megfigyeltrol pontosabb es biztosabb informaciot lehetett nyerni, masreszt maganak a besugo munkajanak "minoseget", megbizhatosagat lehetett nyomonkovetni.

Tehat attol hogy a Hetek cikk nem bizonyitja meg nem is zarja ki a besugo voltat...
@rodeo36: Hát tudod ezek az EU statisztikák is megerősítik bennem azt a gyanút, hogy tök mindegy ki van épp vezető szerepben a nagy parlamenti bábszínházban. :(

Inkább én is vigasztalom magam közös kedvenc zeneszerzőnkkel. :) Az ilyen muzsikák igazán fel tudnak emelni.

youtu.be/mmMx0zSJxMU
@rodeo36: azért hangzott jobbikosan, mert nagyon általánosítva, leegyszerűsítve írtam, amit írtam. De! Én éppen, hogy a globalizációban hiszek, vagyis ez is hülyeség, hogy hiszek, tudomásul veszem, hogy van (a jobbikkal ellentétben), és azt mondom, hogy a globalizációt felhasználva lehetne olyan gazdasági szabályzókat hozni, ami a jövedelmi ollót szűkíti. Abban tényleg nem hiszek, hogy külön külön az országok, egymástól elzárkózva bármire jutnak.
Azt a trendet kell megfordítani, hogy a fejlett világból csinálnak Kínát, lásd pl Demján hirhedt mondatát, hogy a szegénység az, ami motivál, és erre úgy módosítják a törvényeket, akár a munkatörvénykönyvét, akár az oktatásét stb, hogy Mo kis Kína legyen.
Kőkemény büntető vámokkal, egyéb gazdasági szabályzókkal kellene megakadályozni, vagy visszafordítani azt a folyamatot, hogy a termelés kimenjen a fejlett világból Kínába, Pakisztánba stb.
Rögtön nem lenne akkora munkanélküliség, a multik akkor is keresnének (keressenek is), csak nem akkorát, mint így. Valójában hosszabb távon nekik is ez lenne a jó, ez egy öngyilkos folyamat.
Ezt az ügyet már vagy 20 éve kellett volna megcsinálni, és most már nem ezzel kéne foglalkozni.
@simple observer: én láttam Vargával azt a beszélgetést, amire a Hetek cikke is hivatkozik, de kizárja. Ezt Varga (aki ennek szekértő kutatója) expressis verbis kimondja, hogy abból a kartonból, amit a kuruc köröztet a neten, az derül ki, hogy Orbán nem volt besúgó. Orbánt utálom, mint a szart, de azért mindent nem hiszek el róla, mégha jólesne is:))
Sokkal inkább hiszem azt, hogy Orbán azért nem akarja, hogy az állambiztonsági múlt feltárható, kutatható, nyilvános legyen, mert az NBH-ban és UD zrt-ben ugyanazok a pofák vannak, mint Kádár idején. Valamint, akkor a zsarolhatóság, mint eszköz nem állna rendelkezésére.
@aritus: "maga az egész állambiztonsági múlt érdekelne"

Nem tartom jó ötletnek a kíváncsiságod!

Nem hiszem, hogy rettegni akarsz egész életedben!
@Penivaldes: de nagyon is ezzel kell foglalkozni. Amíg ebben nem láthatunk tisztán, nem ismerhetjük meg, addig itt nem lesz semmi. Változás, meg transzparencia végképp nem.
@aritus: mondom már rég túlkéne lenünk az ügyön! Rég ki kellett volna vágni a francba azokat akik szerepet játszottak az elmúlt rendszerben, és nem hülye törvényekkel védeni őket.
@aritus: "Orbánt utálom, mint a szart, de azért mindent nem hiszek el róla, mégha jólesne is:))"

Látom, hosszú életű szeretnél lenni!
Így helyes!
Hinni kell! Benne is! :(
@aritus:
En ugyan nem lattam az emlitett beszelgetest, es nem is irtam a "kuruc"-os anyagrol. En csak azt irtam, hogy attol hogy bizonyos jelentesek alapjan "csak" megfigyelt volt, meg nem lehet kizarni, hogy o is irt volna hasonlokat.
Szemely szerint ugy gondolom, hogy neki valoszinuleg nem kellett irnia ilyen jelenteseket.
A Horvath-Stumpf vonal mar regota ismert dolog, es nekem ezert fixa ideam, hogy Viktor(ek) valoban kulonelbanasban reszesulhettek mar a 80-as evek vegen. En peldaul azt a sokat emlegetett, marcius 15-i rendoros, gumibotos kepet/sztorit se veszem hitelesnek.
@simple observer: Tehát szerinted az egész rendszerváltás környéki ellenzék, fideszestől, szdszestől csak az mszmp kreálmánya?
@simple observer:

teccene, amit írsz, ha az a fránya ékezet nem hiányozna annyira! :)
@aritus:

kurva nagyokat tévedsz abbeli igyekezetedben, hogy "megvédd hazádat" ugyanakkor kibaszol vele

paradigma váltást kell csinálni -vérpadra a magyar politikusokkal ha eltünnek majd lesz helyettük másik de ezek szarok, mind-

a világon él 7 milliárd ember, ebből 800 millió viszi a primet a többi különböző szinten a halálos nyomorig tengődig remény sugara nélkül mert ezt teszik velük

a 800 millió sem igaz 100 milliót abból is kivonnék az újonnan euba belépetteket

egyszerű a matematikája a dolgoknak, 500 éves feladat fel kell emelni a maradékot a globalizáció útján úgy, hogy sohasem lesz mindenki teljesen egyenlő csak jogai szerint de mindenki fejlődik

ezt én itt nem részletezném próbáld felfogni

a világ előállított értékét meg lehet soxorozni anélkül, hogy bárkinek baja esne

DE EHHEZ PARADIGMA VÁLTÁSRA VAN SZÜXÉG AZONNAL KEZDVE
@rodeo36: Hogy egy konkrét példát is mondjak, hogy miket kéne csinálni.
Ma már a tudományos folyóiratok, kiadványok néhány hatalmasra duttadt kiadó kezében van. Na most, az egyetemek, a kutató intézekek akkor kapnak pénzt a kutatásaikra, fejlesztéseikre, ha kellő számú cikkük jelenik meg ezekben a folyóiratokban. Ez ma úgy megy, hogy a cikkírójának fizetnie kell(!), hogy megjelenjen az írása, a lektorokat ingyen(!) foglalkoztatják ezek a folyóiratok. Az egyetemeknek meg "csomagban" adják kurva drágán az előfizetést ezekre a folyóiratokra. Tehát a szegényebb egyetemek nem tudnak előfizetni, a kutatóik, tanáraik nem tudják olvasni, valamint emiatt is drágul az egyetemi képzés. Valamint azt a kutatót, tanárt, aki a saját kutatásáról szóló cikkét kiteszi ingyen a netre is, azt megbüntetik, a szerző jogokra(!) hivatkozva, mert az a kiadót illeti meg!!!!!
És most Angliában egy olyan tv módosítást nyújtottak be, hogy az egyetem a kutatásra kapott pénzből fizessen a kiadónak(!), azért, hogy a netre is kirakhassa az erről szóló cikket.
Ahelyett, hogy úgy módosítanák a tv-t, hogy a kutató, egyetem szabad szellemi tulajdona a cikk, a kutatás, és azt csinál vele, amit akar. Kirakja a netre és kész.
Azaz, a mostani szabályozással csak a hatalmasra duzzadt néhány kiadó jár jól, mindenki más szív, és sikeresen akadályozzák meg, hogy a tudás bárki számára hozzáférhető legyen.
Vagy az USÁ-ban most azon akarnak módosítani, hogy a közkönyvtárak számára a kiadók egy köteles példányt kellett, hogy adjanak ingyen. Azaz, ha ezt megváltoztatják, megint csak a tudáshoz való ingyenes hozzáférést szűkítik, akadályozzák.
Na erről beszélek, hogy az ilyen tv-ken, szabályzókon kellene változtatni, pont ellenkező értelemben, mint ahogy most megy.
@Gábriel angyal:

én maradok a Trisztán kromatikájánál
@rodeo36: szerintem te értesz félre teljes mértékben engem. Mi van, elfelejtettél magyarul? Hol védtem én a szaros kis hazámat? Pont ugyanarról írtam, amiről te:
"egyszerű a matematikája a dolgoknak, 500 éves feladat fel kell emelni a maradékot a globalizáció útján úgy, hogy sohasem lesz mindenki teljesen egyenlő csak jogai szerint de mindenki fejlődik"
én:
"Azt a trendet kell megfordítani, hogy a fejlett világból csinálnak Kínát, lásd pl Demján hirhedt mondatát, hogy a szegénység az, ami motivál, és erre úgy módosítják a törvényeket, akár a munkatörvénykönyvét, akár az oktatásét stb, hogy Mo kis Kína legyen."
@Penivaldes:

ti hülyék vagytok drágám, az előző rencerből nőtt ki a mostani, annak léte nélkül te sem meg mások sem léteznének, olyan életet kell létrehozni, amelyben nem a múltba révedés és az agnoszkálás meg a nagymama lábnyomának keresése foglalja el a napjaitokat menjetek szeretkezni és dolgozzatok meg tanuljatok, alkossatok valamit és akkor nem kell azzal foglalkozni hogy mi tett nagyanyád vagy apád anyád azért hogy te létrejöhess és mennyit dolgoztak hogy ne dögöölj éhen
űmenjetek a picsába dolgozni és ne tépjétek a pofátokat a szárított kutyaszaron ami még elhever az uccán

NEM FOGTOK EZZEL SEMMILYEN PROBLÉMÁT MEGOLDANI ESETLEG ANYÁD EMLÉKÉT KELL LEKÖPDÖSNÖD KÖTELEZŐEN
@rodeo36: szóval szerinted az, hogy a tudás ingyenesen hozzáférhető bárki számára, vagy pedig kurva sok pénzért lehet csak hozzáférni, az zsemlemorzsa, azaz lényegtelen. Gratulálok, te teljesen hülye vagy.
Hogy az egyetemek, kutató intézetek néhány kiadót gazdagítanak, ellenben a diákoknak, többi tanárnak kutatónak megnehezítik a tudáshoz való hozzáférést szerinted bakfitty, aha.
@Penivaldes: Nem, nem ezt irtam. Sot!
De ha itt a fenykepes kiszolasom alapjan ertettel felre akkor csak gyorsan. Nekem ugyanis nem logikus, hogy marc. 15-ere - ami akkor mar a demokratikus ellenzek szimbolikus tartalommal biro kiemelt unnepe volt - egy rendezvenyre ahol pl TGM -ki tudja hanyak altal megfigyelt celszemely - es masok is reszt vesznek, akkor a rendorseg kikuld egy olyan reszleget, amelyik ennyire amator modon - nyakhoz szoritott gumibot - intezkedik. Ha pedig meg azt is feltetelezzuk, hogy ez a Horvath-Stumpf informacios csatorna ketiranyu volt, akkor sima ingyenreklamnak is felfoghatjuk Orban ilyeten publikus "befenyiteset". Es ilyennel akkoriban nem kellett, es nem is lehetett jobb reklam.

De ugyanakkor mint abban szinte mar minden hitelesnek tartott szakerto is egyetert, szerintem is beepultek minden szervezetbe, partba.

Ugyanakkor a kinai pelda, ahogyan a politikai hatalmat kivalasztottak "felepitesevel" gazdasagi hatalomma mentik at, igenis elgondolkodtato. Es nem lehetunk bizonyosak afelol, hogy nemely part nem eleve ilyen celzattal szerveztetett az MSZMP altal.
@aritus: a te szöveged az inverze az enyémnek...

gondolkodj először
@Penivaldes: ebben nincs vita közöttünk, de mivel nem bagyunk rajta túl, még el se kezdtük, ezért fontos az állambiztonsági múlt megismerhetősége.
@rodeo36: akkor írj érthetően.
@aritus: és most érünk azzal valamit?! kérdem én. ezt elszúrtuk de nagyon.
@simple observer: Demszky Gábor....egy beépülő, szerintem. meg jó néhányan a demokratikus ellenzékből..
@aritus:
én arról beszélek, hogy paradigma váltás, és abba az is belefér, hogy meg tudják fizetni

és akkor bakfitty

nemdebár

egyelőre a pénzt nem érdemes megszüntetni azt Che Guevara megtette Cubában 1962-ben(???)
@Kijelölt Felelős:
En amikor cirka 20 eve elkezdtem emailezgetni, meg magyar billentyuzet nem volt. Tapasztalatom szerint eleg gyorsan hozza lehet szokni az ekezetek hianyahoz, legalabbis nekem nem esett nehezemre.
Az iagasag az, hogy amikor valamilyen irathoz magyar ekezetes betuk kellenek, az mar lassabban megy mert, a betuket nehezen talalom, hiszen az angol 101 billentyuzethez vagyok szokva.
Szoval bocsi ha kellemetlen miattam a beirasaimat olvasni...
@aritus:
tanulj meg olvasni??? brühühühühühühüh
@anyósnyelv:

volt valaha orbáncsoda? mi az? mivel irtyátok ?
@Penivaldes: Nem tudom. De barmi lehetseges. Manapsag mar semmin nem tudok meglepodni.
@Penivaldes: tehát az egész egy nagy moslékosláda ellenzékestől mindenestől.
@simple observer:
gombnyomásra váltok nyelvet ugyanazon a billentyűzeten mint most is arra van az emberi agy, hogy ilyen apróságokra emlékezzen, mint pont pont vesszőcske
@rodeo36:
"vérpadra a magyar politikusokkal ha eltünnek majd lesz helyettük másik de ezek szarok, mind- "

Ugyanezt mondtuk 1989-ben. Jöttek újabbak, ha lehet, még rosszabbak.

1945 - 1990: FASZOK.

1990-1994: Az előzőek mégsem akkora faszok.

1994-1998: De.

1998-2002: Új faszok.

2002-2006: Két fasz közül maradjon aki már itt van.

2006-2010: Ezeket a faszokat most már tényleg nem lehet überelni!

2010-: De.
@rodeo36:
"én arról beszélek, hogy paradigma váltás"

Jelen helyzetben ezt zarandokhelyen valo csodavarashoz tudnam hasonlitani. Nem fog megtortenni.
Az utobbi 1(-2?) evtizedben ujra egyre jobban elnyomo tokes reteg ugyanis tanulhatott volna legalabb 1789, vagy 1917 uzenetebol. De ezek meg arra se voltak kepesek, vagy csak szimplan hajlandoak.
@simple observer:

ha jól emléxem 1789-ben nem kérdezték meg őket, hogy értik-e?

guillotine, lecsapom, lehullik, jöhet a következő, kosár kérdése

kosár van bőven
@rodeo36: Nekem meg eppen az nehezkes, hogy a valtaskor a nem azonos karakterek hova kerulnek. Es nagyon tudom utalni a z-y cseret...
@Kis ember: ki volt új 1989-ben, ha idesusognád a fülembe?

lécci

a III/III-as Orbán? vagy az MSZMP KB-s Kövér?

brühühühühühühühühühühüh
@simple observer:

hiányoznak neuronjaid, nekem van néhány flesleges a polcon tartalékban, ha kell küldök belőle

8 nyelven pont pont vesszőcske
@rodeo36:
Az SZDSZ-ben és a FIDESZ-ben is voltak új arcok
Akik vagy leléptek 4 év múlva vagy hozzákurvultak a többihez.
@rodeo36:
"ha jól emléxem 1789-ben nem kérdezték meg őket, hogy értik-e?"

Pontosan. Es jelenleg is eppen ebbe az iranyba tartunk. Egesz Europaban a szelsojobbos eloretores ennek egyik legjobb jelzese. Mert a paraszt csak egy bizonyos pontig hatralhat. Egy hatar utan mar nem kolthet kevesebbet etelre, futesre, villany-, vagy gazszamlara, mert ehen hal, vagy megfagy. Az ilyen kilatastalan helyzetbe sodrodott emberek pedig hajlamosak a jogrendszert, a torvenyeket figyelmen kivul hagyni, hiszen abbol egyebkent sem szarmazott szamara semmi jo. Es minel inkabb no az ilyenek szama annal jobban no egy szocialis alapu megmozdulas eselye. Ami pedig logikusan nem lenne erdeke a gazdagoknak...
@rodeo36:
"hiányoznak neuronjaid, nekem van néhány flesleges a polcon tartalékban, ha kell küldök belőle"
Ugy sejtem, hogy ez a helyzet mar csak romlani fog. Az igazi kerdes, hogy milyen tempoban es milyen mertekig...
@simple observer: kar erted mar valami seggitseggen gondokodam ala vala benne tovig
Pupublogja.hu
ballagás-jövőkép...
"Ami nekem személy szerint legjobban fáj, az, hogy olyan emberek rugdalják vissza az átlagembert a nyomorba, akiket azok az évek és az a társadalom taníttatott és emelt fel a nyomorból, melynek szidalmazásából élnek ma, pedighát egy-két dolgot azért el lehetett volna tanulni a nagy forradalmárkodás közben.
Volt egyszer egy Állami Áruház című film, abban énekelt Glauziusz bácsi, akit Feleki Kamill játszott egy optimista és később igen népszerűvé váló betétdalt, az volt a címe, hogy "Ember lesz az én kisunokám".
Tudatom mindenkivel – Glauziusz bácsi eltépte a kottát, a földre dobta, kis ideig páros lábbal ugrált rajta, majd kissé lihegve megállt és elgondolkodott.
Aztán felvette, leírta újra, csak a szövegben az „ember” szót kicserélte a szolga szóval.
Így már stimmelni fog…"
@simple observer:

nézd a francok tennap váltottak paradigmát meg bugyit és zoknit

hátha hunturul-ban is lehet ilyet? vagy nem?
@anyósnyelv: Ez csak a vége a cikknek... Olvassátok el.
@Kis ember:

szóval kurva egy banda, gyógyszer: guillotine jégbehűtve, vagy lámpavas kötéllel és horoggal hajnali fényben
@rodeo36: Az hogy 4-5 %-kal nyert egy szoci meg nem garancia semmire. Ketsegtelen erdekesebb lehet a dolog jovore, ha esetleg Angela is bukik Fritzeknel.
Nekem bizonyitek kell nem igeret... ;)
@rodeo36: Persze kosár az van elég. A kérdés csak az, hogy utánuk ki jönne és hogy azok mennyire kosaraznák ki ismét a jó népet. :)
@Gábriel angyal: a faszomat érdekli ki jön...ezek menjenek anyjukba

majd lesz szelekció és akkorra már lehet, te is felébredsz tavaszi fáradtságodból
@rodeo36: Közben azért biztos ami biztos gyorsan alakult egy új cigány párt is. :)

atv.hu/cikk/video-20120505_romak
@rodeo36: Csak olvasnivalót hoztam, következtetést levonni a te jogod!
@simple observer:

te megfigyeled es nem teszel semmit? csak nezel mint kuki a moziban...ez is egy otlet de teljesen eredmenytelen
@Gábriel angyal:

mi a neve? leszoplak? vagy esetleg kibaszok veled is?
@anyósnyelv: lapozgatunk az levelek meg hullanak a hullákkal együtt?
Szerintem inkább csináljuk úgy, hogy igazságos legyen, és a jobbik is beszálljon a nagy tagadásba, hogy a besúgók listáját egész 2012-ig tárjuk fel. Mert hogy ma is vannak ilyenek, az tuti.:D:D Akkor láthatjuk a nagy Nemzeti Összefogást a nyilvánosság ellen.:D
@Gábriel angyal: Nem macerás megoldás, ha használni is akarod?;)))))))
Egy önálló etnikai párt, ha tudja mozgósítani a szavazóit nagyon odabaszna a jobbiknak. Előbb ülnének bársonyszékbe, mint ők. Hű, azt a vinyogást meghallgatnám.:D:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem kéne módosítani a törvényt? Hogy idő előtt távozott elnöknek lófasz jár?:D
@rodeo36:
Az elmult cirka 15 evben sosem menekultem el egy vitatol, sot sokszor magam kezdemenyeztem. Es ismerve az atlag ember tajekozatlansagat, elhiheted, sokakat hoztam egy-egy ilyen esetben kenyelmetlen helyzetbe.
Am elofordul, hogy egy ido utan kieg az ember. Nalam ezt a 2006 utani orjonges felgyorsitotta. A 2010-es valasztas pedig teljesen kiolte a tuzet. Ide ugy egy eve jarok szinte nap mint nap, de CSAK olvasni (kb 2 hettel ezelottig). Ez egy jo hely fontos, vagy "csak" erdekes cikkek linkjei, vagy eppen hozzaszolasok miatt. Elotte eveken at olvastam az origo polblogjait, es ahhoz a vegefele mar gyomor kellett. Latvan a korulmenyeket, mara mar nem akarok senkit meggyozni igazamrol, vagy az o tevedeserol. Egyszeruen leirom a velemenyem, passz. En nem vagyok egy velemenyformalo, mert en az ertelem embere vagyok. A magyar - es ugy tunik a legtobb nep ugyszinten - erzelmi alapon politizal...
a poszthóóó csak ennyit:

hirek.msn.mainap.hu/itthon/athelyezik-a-titkosszolgalat-felugyeletet-14292/

@rodeo36: elsikkadtál a múltheti kérdésemen, de nem menekülsz ;)

- onnan tefelőled/tefeléd, hogyan látszik a délamerikánosok új államosítása? mennyire tendencia, és mennyire lesz nyúédzs a világban, különösen ennek fényében:

index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/07/martha_imre/
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Annyiszor nem lehet módosítgatni, itt kérem elvek vannak!
Jár, hát jár, de ha nem jut? Nekünk legalábbis, mert majd kivetnek nemújadót, erre is..
@Penivaldes: na többek között ezért is nyilvánosságra kell hozni a múltat, mert akkor ez megy, hogy kinek ki az ellenszenves, és akkor róla tejesszük el, hogy besúgó volt. Persze Demszky, mert neked ő nem szimpatikus, vagy mi alapján? Mert amit tudni lehet róla, az éppen az, hogy a fasz rosszabbik végén volt.
1789, fejek, kosarak, forradalmak kérdéskör.

Egyes vélekedések szerint (társadalmi) forradalom még nem volt a történelem során!

Amit mi forradalomnak tanultunk, az a (titkos) szolgálatok által kitervelt és levezényelt puccs volt.

Hát ezért titkolóznak olyan nagyon az eftársak. Rendszerváltásunkról is kiderülne, hogy az csak módszerváltás volt (átkosbeli pártunk és kormányunk helyett lett többpártunk és kurmányunk). Ezek a szolgáltok és bábjaik olyan mértékig manipulálják a közéletet, a gazdaságot, a kultúrát, a tudományt, hogy azt elképzelni sem tudjuk.

Ami a legszomorúbb, mindezt nagyhatalmi érdekek miatt, ellenünk, hétköznapi magyar állampolgárok ellen teszik! Cserébe egy keveset lopikálhatnak maguknak az eftársak (nagykutyák), és üdegélhetnek kényelmes, jól fizető, semmittevő állásaikban (kiskutyák).
@rodeo36: de mi a fasznak kell duplán, triplán megfizetni a kiadót? Én meg erről beszélek.
És ugyanez megy minden téren.
hány ügynök van? szerintem kb mind az...

rohat büdös komcsi fidesznyikek stb belügyesek...

mafiakormányzás....
tessék az egyik fődakota főügynök... besúgó g@ci...

snittpálesz szeretné beharácsolni a sokadik állami ajándékot is...

ami jár az jár... van egymilliárd értékben ingatlanya... de még kéne egy villa...

én azt mondanám mint szerény eccerű adózó pógár... hogy majd ha meg lesz a PhD

index.hu/belfold/2012/05/07/schmitt_szeretne_az_allami_lakast_maganak/
@aritus:
365 új törvény született 2010 március óta

azok között egy sem szabályozza ezt? kár...nem kell ilyen kormány!
@rdos: ellenség betette a lábát...ha nincs ellenség akkor hol a picsába' keressük, hogy miért vagyunk kapzsiak, buták, önzők, lusták, tanulatlanok? tucc erre valamit? gyógyír vagy bölcsőzsír?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Új adó, ugyan már. Majd tollával rámutat a kiszemelt villára, és a tek kisajátítja neki.
@Gábriel angyal: Cigány. Gondolj bele, elég ha csak a jobbik ellen kampányolnak, még én is rájuk szavaznék.:D Kis túlzással, de ja.
@rdos:
"Amit mi forradalomnak tanultunk, az a (titkos) szolgálatok által kitervelt és levezényelt puccs volt."
Ugye ha Lenin tenyleg ugynok volt, akkor akar a francia forradalom is lehetett "szimpla" puccs.
Am aki egy fejjel rovidebben kerult ki a zurzavarbol, annak vegulis mindegy volt minek nevezzuk az esemenyeket...
Es mindket emlitett idoszakban a nagyon gazdagok halalozasi rataja tusket mutatott...
tanszékvezető/zsűritag/építész az ócs(k)ai telepról meg mikovecről...

penzcentrum.hu/lakas/filleres_lakopark_bukott_devizahiteleseknek.1032482.html
ez első részből:)

építészképzés LAKÓÉPÜLET TERVEZÉSI tanszékvezetője:
"10 új építésű ingatlanból 9 irgalmatlanul rossz építészeti színvonalú"

ő má csak tuggya... ők tanítják:)))

penzcentrum.hu/lakas/lepusztult_panelbol_meregdraga_lakopark_nem_lehetetlen.1032425.html
@rodeo36: ami konkrét példát leírtam, az kivételesen nem a magyar parlament tv gyárától függ. Ezért mondom azt, hogy a globalizációt globalizált módon lehetne csak szabályozni.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
az indexcikkre:

baromság gumicsont

megfelelő magyar törvénykezés adó és vámügyben megoldja a gondokat ha a fentebb általam írtak megvalósúlnak és a GDP 34000-ről 95000 milliárdra emelkedik

ezek az emberek el vannak tévedve vagy szimplán buták
@aritus: ti magyarok bele vagytok pistulva a szabályozzuk má' ha még nem szabályoztuk eleget

dolgozni kellene és sokkal többet valamint sokkal több értéket adni hozzá mint manapság a többi magától megoldódik

ne csámcsogjatok
@Gábriel angyal: űjraértelmezése a "nagyot akart a szarka, de nem bírta a farka" mondásnak.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

ja és lámpavasra azokkal akik a magyar adók 85%-át hazahordják
@Gábriel angyal: Nehéz dilemma, egy falukban vonulgató, cigányok kiírtják a magyart pártra szavazzak, vagy a sajátra. Komolyan mondom, ez kemény dilemma.
@simple observer: "Es mindket emlitett idoszakban a nagyon gazdagok halalozasi rataja tusket mutatott..."

Igen. Járulékos veszteség csupán.

A lényeg, aki erőszakra buzdít, az (szerintem) provokátor.

Egyetlen szerencsénk van, ebben a nagy átverésben, demokráciát, szólásszabadságot hazudnak nekünk. Ami a fősodratból kimarad, az legalább néhány blogon olvasható, kibeszélhető. Nincs más lehetőségünk, mint egymást tanítani. A nagyon is helyes észrevételed szerinti elterjedt, és káros "érzelmi politizálást" érvekkel megváltoztatni.

Ami azért nehéz, mert iszonyú erős gépezet butít, terel minket. Pl. az hogy lehet hogy a bolseViki (rabló) gazdaságpolitikát folytató fidesz még az Eu néppártjának a tagja? Megy itt az ámítás sok szinten! Eu-t bántani nem akarom, de éppen ők sem szabadok. Csak történelmi szerencséjük, hogy más, gazdagabb bázisról indultak.
@rodeo36: "ti magyarok bele vagytok pistulva"

Te nem magyar vagy?? Ha nem akkor micsoda?? ;)
@simple observer: "Az ilyen kilatastalan helyzetbe sodrodott emberek pedig hajlamosak a jogrendszert, a torvenyeket figyelmen kivul hagyni..."

Nálunk ráadásul még a törvényhozók és jogalkalmazók is figyelmen kívül hagyják.
Van ember aki komolyan hiszi, hogy valaha is megismerhető lesz kis hazánkban bármi is az előző rendszer besúgó hálózatáról?
Egyik párt sem szeretné, csak terelnek 20 éve.
Ma ott tartunk, hogy nemrég még üvöltve kommunistázó távoli ismerős közölte, nincs is szükség ilyen törvényre. Már nem fontos ki kit jelentett fel.
???
Jaj, de naiv kérdés! Volt egy csomó, biztos ma is van. Ami gáz, hogy mindről Kövér hivatalból tudott és a Fidesz és Orbán ezzel együtt együttműködött velük. Ez még 1998-2002-re visszamenőleg is gáz.
@aritus: "Mert amit tudni lehet róla, az éppen az, hogy a fasz rosszabbik végén volt. " - Hát, azért jó lenne látni azokat a jelentéseket, amik Demszki úr maoista tevékenységét elemzik. Ha ez időben előkerül, talán sosem lesz polgármester.
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": - No pont ez mutatja a cigányság gyengeségét. 800 ezer cigány képtelen egy saját pártot a parlamentbe juttatni.
bűnöző az összes politikus... gebeggyenek meg !
@belekotty: Lehet amiatt, mert mással vannak elfoglalva a drágáim. :)
@belekotty: vélhetőleg 1,2 millió dakota van kishazánkban...

1970 300 ezer
1990 600 ezer
2010 1,2 millió
2030 2,5 millió
2050 5 millió...
Kedves Rodeo! Róla mi a véleményed?? :)

Milliárdos Hugo Salinas Price az elit világuralmi terveiről

idokjelei.hu/2012/05/milliardos-hugo-salinas-price-az-elit-vilaguralmi-terveirol/
@belekotty: Mert úgy gondolják, hogy a nagy pártok többet tehetnek értük, mint egy esetleg be se kerülő cigánypárt.
@dr. Bubó: "hány ügynök van? szerintem kb mind az..."

Sanszos, megjegyezve, azért lehetnek (nyilván kisebbségben) erkölcsi alapon politizáló ogy. képviselőink is. Pl. Dr. Ángyán.

@rodeo36: "ENNEK A KORMÁNYZATNAK A JOGOS JUTALMA VÉRPAD"

Indulataidat megértem. Szerintem az erőszak semmit sem old meg, elismerve, néha jól esik :-(.

A "lámpavas" alkalmazása esetén olyan jómadarakkal kerülsz egy szintre, mint Obama, vagy Putyin. Mindketten kilövési engedélyt adtak a rossz fiúkra (ez eddig sajnos nem új), amiben az a gáz, hogy büszkén világgá is kürtölik! Mi van? Jogállam van, de az nem vonatkozik mindenkire?

A másik, pragmatikusabb ok a "lámpavas" elkerülésére, az a "lé". Az ellopott, az elkótyavetyélt közpénz és közvagyon visszaszerzését nem kicsit nehezíti meg, ha a tettes(eke)t (megengedve, esetleg jogos) indulatból felkötöd!

Nem mellékesen, ha nem sikerülne a közpénz visszaszerzése (globalizált társadalmunkban van néhány törvények feletti kaszt /pl. bank-, energia szektor/ aki ezt megakadályozhatja), akkor még mindig ott a lehetőség, hogy élete végéig a tettes ledolgozza tartozásának nyilván csak egy piciny hányadát.

Békés és jogos megoldást tudok csak támogatni. Ha még nem olvastad, ajánlom Bereznay András remek írását, amiből a megoldás is kiderül:

www.kibulizottorszag.net/tartalom.html
@rdos: "erkölcsi alapon politizáló ogy. képviselőink is. Pl. Dr. Ángyán"

:)))))))) ahhha lehetnek...

ha átjutnak egy 10szeres szűrőrendszeren... próbákon
-először az anynyukat kell +qrniuk
-aztán ellopni egy nagyobb céghet
-majd hónapokig a tv kamerákba hazudozni...
stb

aki mégis átjutna úgy hogy erkölcse (gerince) maradt...
azt utólag korrigálja a rencer (kiveti magából)
@rdos: mindnek meg kell halnia... ezt csak a vér mossa le !!!!

mafiakormányzás büntetése mi más lehet mint a halálos ítélet ?
Nekem az tetszik az ügynökösdiben, amikor az ügynökök helyett elkezdenek a megbízókra koncentrálni, mondván, azok az igazi felelősök. Ami persze igaz is lehet, de a vége az lesz, hogy húsz év után konszenzussal sikerül majd megnevezni az egyetlen felelőst: Kádár Jánost.
@rodeo36: "tucc erre valamit? gyógyír vagy bölcsőzsír?"

Persze. Az az ellenség, aki "árkot ás".

Esetünkben, fogyatkozó kishazánkban a politikumunk, és a medeja szinte egésze. Az az ellenség, aki azt vizionálja, hogy a maszop, a fityisz, a jobbklikk, a déká, a lehetettvolnamás, a tanár, a diák, az orvos, a beteg, a munkás, a paraszt az értelmiségi (de jó, itt már 3 törésvonal is van) ... a kibékíthetetlen ellenfele.

Pedig a képlet piszok egyszerű. Csak fent és lent van!
@nu pagagyí: belülről bomlasztották a rencert...

ahogyan két év mulva is azt foglyák mondani, hogy most is belülről bomlasztyák a fides rencert...

és ez valamijjen értelemben igaz is...
ezek az elmeháborodott gerinctelen alkalmatlan emberek bármihez nyúlnak az tönkremegy...
@rdos:
"Járulékos veszteség csupán."
En a magam reszerol nem is szeretnek proletardiktaturat. De a peldamat ugy ertettem, hogy egyetlen nagyon gazdag sem tudhatja, eppen nem o lesz-e az utjaban valakinek, es aztan odadobjak aldozatnak, hogy a lazongok sikerelmennyel unnepelhessenek. Lasd mar Csanyi sem szent tehen, es Lazar multkoriban ugy beleszallt, hogy focistat ilyen utan vegleg eltiltanak a sport gyakorlasatol...

"káros "érzelmi politizálást" érvekkel megváltoztatni"
Nem latom sok eselyet. A vilagvalsag eppenhogy ossza kellett volna rantsa az embereket, hogy segitsenek egymason, hogy szolidarisabbak legyenek. Vagyis egy balra tolodast vartam volna. Ehelyett az irigysegre, az onzesre, a masok/idegenek yuloletere erosen alapozo jobboldal tudta megszolitani az embereket erzelmi alapon.
A mostani balra sodorodas pedig szerintem egyszeru kovetkezmenye a jobboldal valsaggal kapcsolatos tehetetlensegenek. Vagyis erdekes modon eppen abba buknak bele a jobbos kormanyok, hogy annyira nagy eselyt kaptak a problemak megoldasara, am azzal sokra nem mentek.

"fidesz még az Eu néppártjának a tagja? "
Nehezen bizonyithato, de azert szerintem ott is vannak paran akik maguk is szeretnenek valami hasonlo rendszert kiepiteni sajat hazajukban. Ha emlekszel, Sarkozy 5 eve erosen megkornyekezte Le Pen Nemzeti Frontjanak szavazoit , az akkori fokent arabgyokeru lazongok lecsocselekezesevel pl. Iden is pedalozott a fiu, de most mar nagyobb volt az iranyaba az ellenszenv jobbszelen, mint anno.
Masreszt pedig egyszeruen csak ilyen jol el tudtak adni Orbanek nyugatfele a jofiut.
Ezt en sem ertem hogyan, mert a wikileaksesektol tudjuk, hogy voltak akik a 2006-os lazongas alatti gyanus Fideszes szereprol tudositottak haza.
@Gábriel angyal: Szinesfém gyűjtésre gondolsz? Egy színesfémgyűjtő pártnak is simán meglenne az 5 százalék.
Ezt jó lenne tudni...
Járni sem képes, mégsem rokkant a felbérelt fideszes orvosok miatt!
Egyedül még öltözködni sem tud Kovács József (57), járni is csak nagy fájdalmak kíséretében, felesége segítségével tud. Most mégis munkára köteleznék.

A volt favágót 11 éve százalékolták le súlyos ízületi gyulladása miatt.Azóta kezét és térdét is többször műtötték. Ma már nem tudja mozgatni csuklóját, bal térdében protézis van, jobb térdét pedig már csak a csont tartja, az ízületeit teljesen kipucolták. Újabb protézisműtéte jövő áprilisra van kiírva. Józsefet kéthavonta viszi a mentő Budapestre vizsgálatra.
Segítség. Felállni, mozogni is csak felesége segítségével tud Kovács József.
A márciusi szakvélemény szerint romlott a térde állapota, kezét pedig csak otthoni életvitelre használja, állapota végleges. Ám alig telt el három hónap, és „csoda történt". József meggyógyult, legalábbis a kötelező rehabilitációs felülvizsgálatot végző orvos szerint. Rokkantságát visszaminősítették 40 százalékosra, vagyis az eddig munkára alkalmatlannak talált férfit most dolgozni küldenék. – 27 évig dolgoztam az állami erdőben vibrációs fűrésszel, aminek az ízületi gyulladásomat köszönhetem. Majdnem beleőrültem, amikor munkaképtelenné váltam. Egy évembe telt, mire lelkileg rendbe jöttem.

Most pedig azt állítják, nem is vagyok beteg – értetlenkedett József, aki szerint mindösszesen 5 percig tartott a felülvizsgálata. – A mostani határozat szerint az eddig kapott 86 ezer forintos rokkantnyugdíj helyett 27 ezer forintos segélyt kapok, amennyiben jogosultnak ítélnek rá. Ám három hónapja semmilyen pénzt nem kapok – tette hozzá a volt favágó, aki nem érzi a csodás javulás kedvező hatásait, ezért fellebbezést nyújtott be, ám ezúttal is „gyógyultnak" minősítették.

– A munkaügyi bíróságon nyújthat be keresetet, illetve kérheti, hogy helyezzék hatályon kívül a korábbi határozatokat. Ehhez azonban egy új, független szakértői véleményt kell kérni – tanácsolta Kamarás Péter ügyvéd. Szerettük volna a Nemzeti Rehabilitációs Hivatalt megkérdezni, mi alapján döntik el, hogy egy rokkant újból munkaképes, de a Nemzeti Erőforrás Minisztériumhoz irányítottak bennünket. Ám tőlük is csak egy szűkszavú levelet kaptunk, amelyben a válaszukkal a kormánydöntésig türelmünket kérik. – Eddig sem volt könnyű az életem, mostanra pedig minden kilátástalan lett – sírta el magát a férfi.

10-20 éva kiestek a szakmájukból ezek a szerencsétlenek. Ebben a hatalmas munkanélküliségben hova a jó anyádba tereled őket vissza a munkába?
Az eddigi alig megélhetésük helyett a halál vár rájuk és a családjukra!

Sunyi egy aljas szemét vagy O. Viktor!
@saravad: Igen, csakhogy ezek nem kenyszerusegbol, a letfentartas okan.
Úgy hivatkozol a cikkre, mintha tartalmazna terhelő adatot:

"a Hetek cikke merő kitaláció"

Ezzel ellentétben:
„Vagy dilettáns, vagy tudatosan próbált feszültséget gerjeszteni" - találgat Vadaival kapcsolatban Varga. Hiszen az Értesítésből egyértelműen kiderül, hogy „Győri Gábor" nem lehet azonos Orbán Viktorral.

A „Bojtár"-dossziéból mindemellett az is kiderül, hogy az Orbán Viktor elleni nyomozati anyagokat a „Viktória" fedőnevű dossziéban gyűjtötték. Orbán 1985. május 17. és 1986. november 14. között, tehát másfél évig bizalmas nyomozás alatt állt. Korábban még beszervezésével próbálkoztak, és ennek során, mint minden ilyen esetben, „környezettanulmányt" is készítettek róla. Ez megtalálható Lévai Anikó aktájában.
A dokumentumokból azonban az is kiderül, hogy a titkosszolgálat végül elállt a beszervezéstől.
@rodeo36: nem érdekünk hogy dolgozzunk - az az érdekünk, hogy nyomorogjunk

van egy csomó oka, mondok hármat, ami először eszembe jut

1 mondjuk, hogy egymillió éhező elkezdi háztájon gazdálkodni, zöldséget-gyümölcsöt termeszteni, és pukkadásig jóllakik, az komoly kiesés, nem forog a pénz, visszaesnek a kereskedelem, azon van a haszon, nem jó

2 mondjuk, hogy elkezdenek fát ültetni, erdősíteni, hogy kiváltsuk a gázt, ehhez sem kell sok ész, kétkezi munka, az a gázszolgáltatóknak kiesés, az meg nagykutyák és a politika kezében van, akiknek a fogyasztás az érdeke, és az, hogy megvásárolható legyen a szavazat az alacsony gázárral, aminek az árát Bandi termeli ki, nem jó

3 mondjuk, hogy elkezdjük komolyan venni az oktatást, az azonban csak 20-30-50-150 év múlva hoz hasznot, akkor hol leszünk mi már, mi most akarunk új autót, nem jó
@belekotty: Na majd viktorék erre is ráteszik a kezüket. Akkor lesz csak igazi lázadás a cigánysoron. :))

Gyűjtsd a vasat és a fémet - újabb állami monopólium?

www.heol.hu/heves/gazdasag/gyujtsd-a-vasat-es-a-femet-ujabb-allami-monopolium-441044
@Hány rokkantnak kell még meghalnia Orbán miatt?:
Apámnak az MSZP-SZDSZ alatt kétszer kellett felülvizsgálatra mennie, mint rokkantnyugdíjas.
Nem részletezem, de láttatlanba és vizsgálat után bármelyik orvos megadná neki a megfelelő százalékot.

Gyurcsány orvosai nem adták meg neki.
Fellebezés és kész. Megkapta.

Ezt kell tenni most is, ezt javaslom neked is.
Ezt a lépést meglépte az MSZP is, és most a Fidesz is (felülvizsgálat).

Ha azt gondolod hogy ez oldal függő, akkor vagy tájékozatlan vagy, vagy hazudsz.
Szerintem azért vannak az ügynöktörvény ellen, mert így elvesztik a zsarolási potenciáljukat! Szánalmas és 2színű!
Na jöttök a jobbik pride felvonulásra??? :)

Vonulásos tüntetést tart a Jobbik a Széll Kálmán Terv 2.0-nak nevezett, brutális megszorítások ellen május 12-én, szombaton 15 órától Budapesten. A nagyszabású demonstráció az MSZP székházától (Jókai u. 6., az Oktogon közelében) indul, a menet célállomása pedig a Fidesz székháza (Lendvay utca 28., a Hősök terénél), így fejezve ki a megszorítások kormányokon átnyúló folytonosságát. Mindkét helyszínen színpad lesz, a Teréz körúti-Andrássy úti vonulást pedig teherautó kíséri, hangosítással.

www.jobbik.hu/rovatok/k%C3%B6zlem%C3%A9ny/t%C3%BCntet%C3%A9st_szervez_az_mszp_%C3%A9s_a_fidesz_sz%C3%A9kh%C3%A1z%C3%A1hoz_a_jobbik
Amíg az ügynöklisták és az azt működtető rendszer nincs nyilvánosságra hozva, 100%-osan, "feltételek" - azaz eltakarás - nélkül, addig nem beszélhetünk renszervált(oz)ásról.

Miért?

Mert mindenki, aki akkor érintett volt, a mai napig zsarolható, más érdekek képviseletére használható.

Zsarolható belső és külföldi érdekek képviselete érdekében.

A jelenlegi állás szerint, nagy valószínűséggel, a jelenlegi politikai döntéshozás, államigazgatás tele van ilyen emberekkel.
Engem az egyszerű ügynökök nevei helyett sokkal jobban érdekel, hogy az egész "ügynökség" szervezői, használói, működtetői kik voltak.
Ez lenne az igazi áttörés.
Amíg az ügynöklisták és az azt működtető rendszer nincs nyilvánosságra hozva, 100%-osan, "feltételek" - azaz eltakarás - nélkül, addig nem beszélhetünk renszervált(oz)ásról.

Miért?

Mert mindenki, aki akkor érintett volt, a mai napig zsarolható, más érdekek képviseletére használható.

Zsarolható belső és külföldi érdekek képviselete érdekében.

A jelenlegi állás szerint, nagy valószínűséggel, a jelenlegi politikai döntéshozás, államigazgatás tele van ilyen emberekkel.
@Gábriel angyal:
ócska és olcsó konteo teljesen infantilis
@Gábriel angyal:
Magyarországon születtem

brühühühühühühühü
@Trompf: "Gyurcsány orvosai ..."

apádnak ugyanazok a kezelőorvosai, mint Gyurcsánynak? ki vagy te? :D
Kövér éppoly álszent, sunyi pofával magyarázza, hogy a zembereket "nem érdekli", ki volt ügynök és ki nem, mint Horn 1994-ben vagy Kis János 1991-ben.
Undorító. Tőle a legundorítóbb.
Fidesz toborzó..:)))

Dakota lovas katonának,
de jól megyen dolga,
Egyik birtokról a másik
nemzeti föld korrupcióba,
csak erre van gondja,.
Hej élet Fidesz élet,
ennél szebb sem lehet,
Segget nyalni és bólogatni,
csak így szép az élet.
Nemzeti szarban turkálni,
harácsolni és csak lopni,
ás a százalékot leadni,
barát, sógor koma ,
és fidesz katona,
ilyen a Dakota lova:)))
@belekotty: így van. Demszky újabban nagyon eltűnt, olykor valamit tanácsol Tarlósnak, legutóbb meg alulról kezdeményezte Európa spirituális megújulását. Igen. Ő.
@is: Gondoltam, ha az előzményezett "fideszes orvosokról" beszél, akkor ez is belefér.
Persze te azt nyilván nem kifágosoltad, de ez azonnal szemet szúrt.
@Marcangoló Korelnök: miért is undorítóbb Kövértől? Vagy inkább: miért meglepő? Csak mert Fideszes és veri a mellét, hogy "fujj komenisták!" :D Ne röhögtess! :) Szerintem Gyurcsány, mint K(r)ISZ tetkár, sokkal hitelesebb alak, mint a legtöbb melldöngető, rohadtkomcsizó Fideszes, ez persze nem Gyurcsány erénye, hanem a Fidesz szegénységi politikája, hogy egy volt KISZ titkárhoz mérten is szánalmasak...
@-- dr kotász --: ez persze pont' így van.

Az a gyakori érvelés, hogy a III/III maroknyi csapata volt a kommunista ártány, míg a III/II a Nemzetet Védte, őrületes hamisítás. A III/II hatalmasra duzzadt apparátus volt, feladatai közé tartozott többek között annak felderítése, kit kell további megfigyelésre utalni a III/III-hoz. A III/III nem is nagyon a feljelentő besúgásokkal foglalkozott, azt a III/II kapta "hivatalból". A III/III a már kiválasztottak megfigyelését végezte, a megfigyelőhálózat jelentései rájuk koncentráltak.
@hattyú: Kövértől nem meglepő, nem ezt mondtam. Te ne csúsztatgass itt, nem áll jól.
@hattyú: Az persze ne zavarjon, hogy a nyilvánosságra került iratok szerint Orbánt, Kövért, és Lévai Anikót figyelték meg épp a besúgók.

Az olyan besúgók, mint pl Gyurcsány aki a Pécsi Dialógus csoportról jelentgetett, és ezért cserébe az MSZMP KB leszólt Melláréknak a vizsgáira.
Nem az előző rendszer agyonátdolgozott ügynöklistáit kell forszírozni, hanem a jelenlegi rendszer politikusait, rokonait, és állami pénzek felett döntő embereit kell összeírni. Mehetnek a levesbe.
Egyáltalán van bármilyen elv, cél, tett vagy szó, amit a Fidesz még nem árult el?

Amikor még jó tíz éve számon kérték Orbánon, hogy liberálisként indult, aztán lett konzervatív, majd szociálpopulista meg minden és mindennek az ellenkezője is, akkor azzal jött, hogy ő mindig is antikommunista volt, és ez a lényeg. ma ő a legnagyobb kommunista, a régi és új értelemben egyaránt.

dobjunk már össze neki 30 ezüstöt...
Amíg a HIVATÁSOS (tehát nem osztály- vagy esetleg középiskolai tanulói) KISZ- és MSZMP titkárok és egyéb HIVATÁSOS funkcik nem tűnnek el ÖRÖKRE a parlamentből és általában is a közéletből, addig nemcsakhogy értelmetlen a III/III-as ügynökökről beszélni, hanem egyenesen aljasság, az áldozatok szembeköpése. Mert a III/III-asok legnagyobb része kényszer alatt cselekedett, míg a fentiek, azaz pl. Gyurcsány, Lendvai, Szekeres stb. ÖNKÉNT csatlakoztak az elnyomógépezethez, tudva és akarva ELNYOMÓK lettek.
@hattyú: akinek ez a véleménye, mint neked, az nem demokrata. Gyurcsány alapból hiteltelenebb, mint az összes Fideszes, aki nem volt HIVATÁSOS Kisz- vagy pártvezető.
Mivel a fideszben nem lehetnek ügynökök (keresztény, magyar, a hazát képviselik, bla-bla), egy ötletem marad csak, hogy az mszp-s kollegákat védik (hazaáruló, mszmp-s múlt, elmúlt 8 év, stb, stb). Lehet, hogy mégis ugyanaz a cég? A kiszben / mszmpben volt idő haverkodni. Vagy nem csak őket védik? Fidesz szavazók segítsetek, ti biztosan értitek.
@Arbet: úgy örülök, hogy megint szaporodott eggyel Kövér tábora, méghozzá veled, aki megtanítja nekünk, hogy a listák tanulmányozása értelmiségi nyavalygás.
@sárkányfő: az, hogy ki miként indul, természetesen Lendvai, Kiss, Kis, Demszky, Horn stb. esetén is bír jelentőséggel, nem is csekéllyel.
@pirosfeherzoldezamagyarfold: Akkor még egyszer, csak neked, amíg a HIVATÁSOS KISZ- és PÁRTTITKÁROK, mint pl. Gyurcsány, Lendvai vagy Szekeres nem tűnnek el ÖRÖKRE a közéletből, addig nincs miről beszélni. Ha ők maradhatnak, akkor maradjon csak az összes III/III-as ügynök is. Ilyen egyszerű.
@KG2000: ez igaz, persze abban az értelemben, hogy szegény Visszarionovics elvtárs is áldozat, a saját pszichopátiája áldozata.
@Trompf:
"A dokumentumokból azonban az is kiderül, hogy a titkosszolgálat végül elállt a beszervezéstől."

és itt a kulcsszó: 'elállt'
egy titkosszolgálat három esetben áll el a beszervezéstől: ha a beszervezendő
-meghalt
-rászólnak, hogy ne!
-már beszervezte egy társszolgálat (pl a III/III be akarja szervezni, de kiderül, hogy a III/II már beszervezte)

beszervezésnél a következő variációk vannak:
-megpróbálják de nem jön össze (akkor azt írják bele)
-megpróbálják és összejön (akkor azt írják bele)
-nem próbálják meg, mert okafogyott (meghal)
-nem próbálják meg, mert letiltják őket (akkor azt írják, hogy elállnak)
válassz.
@KG2000: Ez nyilvánvaló, a balos komcsik maguktól csatlakoztak, a jobbos komcsikat zsaroltak. :)
@KG2000: ez igaz, csak most nem ez a téma.
@KG2000:

nagyon jól mondod! egyetértek! de, hopp, álljunk csak meg... ugye nem csak ürügynek mondod? ugye nem csak terelni akarsz? ugye nem csak el akarod bujtatni Orbánt a felelősség elől?

hol is van a lusztrációs törvény? én már 22 éve várom... miért is nem nyújtja be Orbán? Tán kevés hozzá a 2/3? Nem valószínű... Csak akarnia kéne, és 5 perc múlva ott lenne az elfogadott törvény...

és miért is rehabilitálta Orbán Szűröst és Pozsgayt?
miért is lehetett egy exkommunista miniszterhelyettes Magyarország álamfője?

Antikommunista ügyeben ma csak az LMP-nek és a Jobbiknak van morálisan tartható, becsületes álláspontja. A többi párt mind seggszáj.
Összenőtt ami összetartozik, szép ez a nagykoalíció: Orbán-Mesterházy-Gyurcsány.
@Secnir: azért el ne vakuljunk már, Az "elállásnak" ezernyi oka lehet.
@Marcangoló Korelnök: Kis János és az szdsz éppen hogy az ügynökakták nyilvánosságát szorgalmazták.
@sárkányfő: ez az "álamfőzés" egy ideje kifejezetten undorító...
@KG2000:
és mi újság pozsgayval, szűrössel, pintérrel?
@hattyú: @sárkányfő: @pirosfeherzoldezamagyarfold:
@-- dr kotász --:
1 Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke — volt egyetemi és gimnáziumi KISZ-titkár;

2 Matolcsy György, nemzetgazdasági miniszter — volt MSZMP-tag, III/2-es ügynök

3 Varga Mihály, a Miniszterelnökség vezetője — volt KISZ-titkár

4 Martonyi János, külügyminiszter — volt MSZMP-tag

5 Pintér Sándor, belügyminiszter — volt párttitkár

6 Kövér László, parlamenti házelnök — volt KISZ-titkár, az MSZMP Központi Bizottsága alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa

7 Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője — volt KISZ-titkár

8 Stumpf István, alkotmánybíró, az első Fidesz-kormány minisztere — volt MSZMP-tag, a Hazafias Népfront egykori alelnöke

9 Orbán Győző, Orbán Viktor apja — volt párttitkár

10 Pozsgai Imre, a Fidesz Orbán Viktor által vezetett Nemzeti Konzultációs Testületének tagja — az MSZMP Központi Bizottságának egykori tagja

11 Járai Zsigmond, az első Fidesz-kormány pénzügyminisztere — az utolsó kommunista kormány államtitkára, volt MSZMP-tag

12 Mikola István, az első Fidesz-kormány egészségügy-minisztere — a Hazafias Népfront volt alelnöke

13 Chikán Attila, az első Fidesz-kormány gazdasági minisztere — volt MSZMP-tag

14 Fónagy János, az első Fidesz-kormány közlekedési és vízügyi minisztere — volt MSZMP-tag

15 Vonza András, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági és vidékfejlesztési minisztere — volt MSZMP-tag

16 Ligetvári Ferenc, az első Fidesz-kormány környezetvédelmi minisztere —volt MSZMP-tag

17 Szabadi Béla, az első Fidesz-kormány mezőgazdasági államtitkára — volt MSZMP-tag, volt munkásőr
@KG2000: A "kényszer" alatt csatlakozó III/III-asok gondnélkül feladták ismerőseiket, barátaikat, mert ha már beszervezték, valamit azért kellett produkálni. Mindenki nézzen szembe saját gerinctelenségével ahelyett, hogy mentségeket keres. Nem tartom véletlennek, hogy mekkora tábora van az olyanok pocskondiázásának, akik börtönt, vagy egzisztenciális ellehetetlenülést is vállaltak elveikért, esetleg még halálra is ítélték. Akkor kell bátornak lenni, amikor tétje van.
@KG2000: egyébként te is ilyen 3/3as voltál? olyan nagyon rejténed őket. itt elmondhatod, senki nem tud beazonosítani.
@sárkányfő: dehogy.
1) Virtigli antikommunista lózungokkal jutottak a Parlamentbe 90-ben.
2) Ott aztán pillanatokon belül azon munkálkodtak, jó hangosan, hogy "ne bolygassuk" a listák ügyét, "ne üldözzünk boszorkányokat", ne legyünk antikommunisták (sic!).
3) Miután kihaltak vagy lelepleződtek az ő ügynökeik (jó hosszú idő), ismét fordítottak a köpönyegen, megint hangos szószólói a "tiztázásnak", mint ahogy 30 év múlva a Fidesz is az lesz.
@Marcangoló Korelnök: nem, nem az. tudod mi az undorító, hogy Schmitt most bejelentette, hogy igény tart az állami villájára is. Na ez undorító. az álamfőzés meg legfeljebb téged undorít valamiért ha szembesülni vagy kénytelen azzal, hogy alázta meg Orbán Magyarországot azzal, hogy egy ilyen hitvány minőségű ember nevezett ki a nyakunkba.
@pirosfeherzoldezamagyarfold: a helyzet persze az, hogy a mocskos spicliknél bűnösebbek azok, akiknek leadták a jelentéseiket.
@Marcangoló Korelnök: ez így mind hazugság.
de arra jó, hogy eltereld a figyelmet Orbán aktuális árulásáról, ügyes vagy.
@Marcangoló Korelnök: Olvass és értelmezz. Aztán szó'jjá. Én a listára Fideszt, MSZP, DK-t LMP-t, SZDSZ-t, Jobbikot, MDF-et is rátenném. Nem az ügynökmúlt miatt, hanem az elmúlt 22 év munkásságuk, hazugságuk, lopásuk alapján.
@Marcangoló Korelnök: ez igaz, pl. Pozsgay valóban bűnösebb a spicliknél.
De ezzel jönni ilyenkor: terelés és relativizálás.

valamiért te nagyon nem akarod hogy a lényegről menjen a csevej....
@sárkányfő: hitvány volt szegény Árpi bácsi is a maga jó okból alakított szolgalelkűségével. De az igaz, hogy teljesen szubjektív, kit mi undorít, úgyhogy bocs. Téged nem undorít a gyűlöletmantra, engem igen. Alkati kérdés, úgy látszik.
@KG2000: milyen megbocsato lesz rogton egy fideszdroid, amint a fideszes ugynokokrol van szo....

mar-mar keresztenyi aljassagokba lathatunk betekintest...

te figyu... mi lenne, ha orban siman csak meggyonna baloghnak, hogy ugyok volt. 2 miatyank, 3 udvozlegy penitencia, oszt jonapot.

igy megy ez a ti kornyeketeken...
ugye?

na? tetszik az otelt?
@sárkányfő: Ez mind csak szájkarate. Mondja mindenki, hogy nyilvánosságra kéne hozni, de senki sem hozza, mert a jelenlegi politika semmiben sem más mint ami akkor volt. Jobban át tudják verni a választókat. Max annyi.
@sárkányfő: a jó ócska "elterelés"-blöff... Most az egész világnak Orbán szemétségeiről kellene beszélnie éjjel-nappal ahhoz, hogy végre kielégüljél? Amúgy az SzDSz álságos viselkedése, amit leírtam, közismert tény, és nem kis részben járult hozzá, hogy Soros megvonta tőlük a bizalmát. Ez pedig (természetesen) a végérvényes bukásukkal egyenlő.
@sárkányfő: szerintem azért terel mert neki is van takargatni valója. vajon hány embert jelentett fel? mondjad korelnök hányat? csak egy számot írj?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

A listád már első ránézésre is hiányos, nincs rajta pl. Schmitt Pál kommunista miniszterhelyettes és Rogán Antal,a Kommunista Ifjúsági Szövetség titkára sem. És mások sem.
Az ügynökök a paradicsomba mennek... a paradicsomlevesbe...
@pirosfeherzoldezamagyarfold: DEHOGYNEM!!! De a tartótisztek listáját is hozzák nyilvánosságra! És pl. Göncz Árpád dossiéját is! Manipulálatlanul!
@Marcangoló Korelnök:
hm, jól kigyűlölködöd magad Gönczzel, majd egy mondattal később engem vádolsz (hamisan) gyűlölködéssel.

ócska seggszáj-alkat vagy.
@Marcangoló Korelnök: ok legyen nyilvános. de a fidesz miért nem akarja? 2/3al már rég meglenne.
@Secnir: volt, vagy még most is a BM-HM közelében lévő fószerek is ezeket a lehetőségeket vázolták, tehát nagyon nagy eltérés nem lehetett a valósággal ;)
/ismerősök, és ismerősök ismerősei :D/

Tisztelt TEK-MBH-AVH és társ szervek, mindennemű hasonlóság a valósággal, csak a véletlen műve :D
@sárkányfő: igen, az első és a harmadik periódusban. Közte meg ordítva leparasztozták azokat, akik ezt tették.
@pirosfeherzoldezamagyarfold: mi lenne? Az első kettő szemét komcsi. Pintér meg klodóista.
@Marcangoló Korelnök: igazad van, most, hogy Orbán, a 2/3 királya Szűrössel és Pozsgayval az oldalán nagykoalíciót kötött Mesterházyval és Gyurcsánnyal a kommunista spiclik védelmében, és egyben tovább zülleszti Magyarországot a poszt- és neokommunizmus bűzös mocsarába, most gyorsan szdsz-ezni kell.
logikus.
legalábbis számodra....
@Marcangoló Korelnök:
oké, linkeld be a bizonyítékaid.
@Marcangoló Korelnök: ez a kérdés:
a fidesz miért nem akarja a nyivánosságot? 2/3al már rég meglenne.
@sárkányfő: ja, azoknak az időknek szerencsére végük, amikor te döntötted el, mi a "lényeg"...
@pirosfeherzoldezamagyarfold: mert kínos lenne neki. Nem? Van jobb magyarázatod?
@pirosfeherzoldezamagyarfold: hát mocskos családból jöhetsz, ahogy elnézlek...
Sajnos 22 éve kellett volna nyilvánosságra hozni az aktákat és örökre megtisztítani a közéletet a kommunista diktatúra működtetőitől (ügynökök és tisztségviselők egyformán). Ma már csak tippelni lehet, hogy a politikusokra vonatkozó aktáknak a felét vagy a háromnegyedét semmisítették meg...
Az utolsó remény a Kenedi-bizottság által helyreállított mágnesszalag, amin elvileg a megsemmisített papírok tartalmának is szerepelnie kell. Persze 2010-ben megtiltották a további kutatást és az ígérettel ellentétbe természetesen törvény sem készült, mint tudjuk.
@Marcangoló Korelnök: ok. egyetértés. a 3/3 kérdés visszavonva. a jó oldalon állsz.
@Marcangoló Korelnök: sose én döntöttem el mi a lényeg, de úgy látom te igényt tartasz rá, hogy Orbán árulása kapcsán is meghatározd, hogy most az szdsz-ezés a lényeg.
@Marcangoló Korelnök:
" Az "elállásnak" ezernyi oka lehet. "

na, mondj még akkor négyet az én négyem ellenében.
az hogy eláll a füle, az nem jó. komolyat, érdemit.
@sárkányfő: hogy mikor szdsz-ezhetek, nem egy ócska kis patkánytól fogom megkérdezni.
@pirosfeherzoldezamagyarfold: én is visszavonom a sértegetéseimet, automatice.
@Marcangoló Korelnök: látom miután felsültél és nem marad egy érved sem, az alpári stílusú személyeskedés maradt neked.

magadat minősíted.
@sárkányfő: ki sem ejtem azt az ócska, manipulatív szót az ajkamon, hogy "lényeg" - ezt meghagyom a nyomoronc zsurnalisztáknak.
@Secnir: volt pl. olyan, hogy az adott környezetben nem volt szükségük buzi spiclire. Még hármat guglizz hozzá.
@Marcangoló Korelnök: Mindig szép jelenet, amikor áldozatból próbálnak bűnöst fabrikálni. Ezt a sportot azok szokták űzni, akik maguk felelősek az áldozatok szaporításában. Göncz lehúzott hét évet börtönben, halálraitéltként. Nem kibekkeléssel erősítette a rendszert, nem csinált úgy, mintha még tetszene is. Nekem igazából, azokkal sincs bajom, akik őszintén hittek az "eszmében", most sem tagadják és persze ténylegesen nem követtek el ennek jegyében semmi disznóságot. Az emberek közt nem a világnézet tesz különbséget, hanem az, hogy emberek tudnak-e maradni különböző kényszerek között is. Akkoriban akár egy párttitkár is tudott ember lenni, manapság viszont aki bőszen kommunistázik, nem biztos, hogy az.
@Marcangoló Korelnök: valóban, a te csak valamiért erőből szdsz-ezel ha bárki szóba meri hozni Orbán koalícióját a szocikkal és Gyurcsánnyal.
@sárkányfő: rendben, innentől te meg minősítsd magad. És akkor jól elvagyunk.
@sárkányfő: most épp ezt a mesketét barkácsolod? Miközben a spiclitörvény mai állásában az SzDSz is szügyig benne van.
@nu pagagyí:

Úgy bírom amikor fideszesek azzal jönnek, hogy Göncz áruló volt, de Schmitt, aki miniszterhelyettesin szintig nyalta fel magát, vagy Mikola és Stumpf, akik a Népfront alelnökei voltak, vagy maga Pozsgay, na ők rendben vannak :DD

Istenem, a fideszes agyfaló drog így csinál szánalmas idiótát az emberekből...
@nu pagagyí: nem 7 év volt az, de mindegy. Hol a Göncz-dosszié? Belinkelnéd?
@sárkányfő: Te eleve ennek a rendszernek a kommentügynöke vagy. Remélem rajtvagy valami listán te is. Sajnos az állapotok normalizálása ellen uszítasz, így féreg vagy az ország testében.
@sárkányfő: lehet, hogy ők azzal jönnek, én nem. Sunyi kis patkány vagy.
@Marcangoló Korelnök:

Na végre! csak kimondtad az igazságot! Nem Orbán és a Fidesz, hanem az Szdsz tehet arról, hogy most, a Fideszes 2/3 idején az állampárt sikerrel gátolja a spicli-listák nyilvánosságát!
Hé, hitvány nagyurak, simlis jogász népek!
Meddig lehet még szemétkedni néktek?
Ugyan mit gondoltok, meddig tűr még e nép,
Hiszen elveszitek már szinte mindenét!

Az elődeitek sem voltak angyalok,
Hozzátok képest csak piti tyúktolvajok!
Majd mind a "vörösöktől" kaptatok diplomát,
Így nektek sem nehéz eladni a hazát!

Azok negyven évig szívták a vérünket,
Ti másfél év alatt hozzátok végünket?
Volt nyolc évetek ígérni, mesélni,
De a népnek már nincs miből megélni!

Mára millióan vannak munka nélkül,
És ez a szám napról napra bővül!
Aki még dolgozik, az se sokra halad,
Fizetéséből semmi se marad!

Biztosan nem volna ekkora már a szátok,
Ha néha napján a nép közé járnátok!
Másfél évi kontárkodást belátva,
Gyorsan elhúzhatnátok, van hely a kukákba'!

Létminimum alatt milliók tengődnek,
Míg zsebetekben milliárdok gyűlnek !
Mit csináltatok őseitek országából?!
De majd kiráz benneteket a nép a gatyából!

Hiszen jól tudjátok, az elmúlt húsz év alatt,
A szegény népnek semmije sem maradt!
Dúsgazdagok lettetek és tudhatjátok,
Igazságról szólok, becstelen kontárok!

Az elmúlt másfél évben is hazudtatok sokat,
Trónra ültettétek dicső "bajnok" urat.
Ezt nem én mondom, hisz nem oly régen,
Ő állította magáról a Hazug TV-ben.

Így aztán kibővült, nagy lett az "Orbánság",
A sok államtitkár, miniszter s a Rokonság!
Vannak épp elegen benn a kabinetben,
Erre mondták régen "kutya van a kertben"!

Elég rég kezdődött - ORszágBÁN - ja munkássága,
A Média törvény, az alkotmány lett a fő tákolmánya!
A 2/3-dal őszerinte szabad kezet kapott,
Népünk még sose volt ily kiszolgáltatott.

Figyeljetek ide újdonsült gazdagok!
A nép nem felejt - tűr, de már acsarog,
Nincs több mit veszteni keserűen, csendben,
Nem lesz már helyetek az új parlamentben !

Felnőtt egy nemzedék, itt áll munka nélkül,
Sok szegény nyugdíjas is éhségtől szédül!
Ha beteg a gyerek, nem tud gyógyszert venni,
Nem tud fűtést, villanyt, netán hitelt fizetni.

Most lett csak igazán gyarmat Magyarország,
Mert a törvényeket gazemberek hozzák!
Miért kell uszítani itthon s idegenben?
Csak élni szeretnénk, békességben, csendben !

Örülhettek, hogy még nyugton vagyunk,
És hogy már nem lesztek, azért imádkozunk:
Ments meg Uram minket Orbántól, Lázártól,
Semjéntől, Schmittől, sok sunyi dilettánstól...
@sárkányfő: olvasni se tudsz, kis szerencsétlen? Vagy tudatosan hazudozol?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Két pontosítás.:)

1. Én a kereszténységből sokkal több jóságot tapasztaltam mint aljasságot.

2. Orbán nem gyónhat Baloghnak, mivel református lelkész ilyen szentséget nem szolgáltathat ki. Szóval a reformátusoknál nincs gyóntatás.
@Marcangoló Korelnök: egyszer már bemutatkoztál, felesleges ismételned magad.

@Arbet: ja, ja persze, te csak tudod...
@Marcangoló Korelnök: Te meg a másik.

Ahelyett, hogy civilként elutasítanátok egészében a korrupt hazug politikai rendszert, leálltok pártoskodni és elsikkad a lényeg. A rendszer eszközeiként fenntartjátok ezt a látvány pártharcot. Magyarul te is ugyan úgy káros hatást érsz el azzal amit írsz.
@sárkányfő: mintha fidesznyik ügynökként akarnád roncsolni a baloldalt, épp akkora tahó vagy.
@Arbet: ez igaz, csak olyan jól esik rugdalni az ostobákat :)
@Gábriel angyal: de papok megjelenése a világi politika élén (Tiso, Péter János...) eleddig veszedelmes volt :)
@Marcangoló Korelnök: figyel, három lier pálinkára már nem kéne beszedned még két doboz gyógyszert is, mert már magadat sem fogod tudni követni.
@Marcangoló Korelnök: a legutobbi bukasnal az szdsz hany szavazatot adott le a lusztracios torveny ellen?

szoval ne szdsz-ezz.
felesleges.

nem ment fel benneteket semmi alol.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
kár a gőzért, a fideszkomcsi elvtárs szerint most, amikor már két éve nincs is szdsz, na most szépen rá kell kenni az szdsz-re Orbán árulását.
és tudod mit? Szerintem komolyan gondolja :D
Megvezethető, ostoba és gyáva népnek ilyen vezetőség jár. Nem?
@sárkányfő: van szdsz, kispatkány, élén Szabadai Viktor elvtárssal. Persze - szavad járásával - "lényegében" nincs.
@Marcangoló Korelnök: tökmindegy! akkor is az szdsz a hibás! Éljen Viktor, éljen POzsgay, és éljenek az örökké titkosított ügynökakták!
@Marcangoló Korelnök: csak ugye ők hála Isten, marhára nem egyenlőek a kereszténységgel ugyebár. :)
@Marcangoló Korelnök: ..ne feledd, hogy a családja nyakig volt az MSZMP-ben, amelybe ő is belépett. (mármint Kövér )
@simple observer: Már ez maradjon a oligarchák személyes problémája.

Érzelmi politizálással az a baj, hogy pont a narancs, veres, zöld, .. színben pompázó többpártállami eftársak azok akik ezt gerjesztik. Hogy nekünk az un. jobboldali erősödés jutott? Ezt kotyvasztották ki számunkra a titkos laborban. Nekünk nácikká kell válnunk! Valószínűleg ez a forgatókönyv :-(.

@-- dr kotász --: "Engem az egyszerű ügynökök nevei helyett sokkal jobban érdekel, hogy az egész "ügynökség" szervezői, használói, működtetői kik voltak."

A lánc legvégső pontja CCCP, Moszkva, Ljubljanka (kágébé székház) volt. Kádárjanibá "külön útja" dekagramm pontosan Moszkvában volt kimérve. A magyar szolgálatok mindenben a kágébének voltak alávetve. Vagyis bár elmentek a szojvet tankok, de a kágébés függés maradt? Mivel az akták titkosak, így nem tudhatjuk. Azért találgatni szabad:

Orosz piacainkat elvesztettük? El. Energiaimportunk változatlanul Oroszországból származik? Igen, még fokozódott is a függés.

Bp Airport, Malév, MOL, székházügy Moszkvában, ... van egy pár orosz vonatkozású ügy, ahol érdekes módon mindig veszítünk. Biztos véletlen.

Ami sokkal nyugtalanítóbb, a NATO fő erejét adó egybesült, akarom mondani Egyesült Államok elfogadja ezt a számunkra tisztázatlan, eszerint az USA számára megfelelő, hazugságon, átverésen, embertelenségek garmadáján alapuló helyzetet.
@sárkányfő: nem baj..
ha ok nem vallaljak a felelosseget, majd mi rajuk fogjuk tenni. meguszni nem fogjak, csak annal fajdalmasabb es veresebb lesz, minnel kesobb es nehezebben kovetkezik be...
Ha lett volna rendszerváltás Magyarországon, akkor a parlamentben a jelenlegiek közül körülbelül húszan ülhetnének.

De nem volt. Nem csináltunk. Tehát a kontraszelekció üzemel továbbra is, ennek érezzük keserédes gyümölcsét.

Gyáva népnek ez jár.
@butus: nincs mit felejteni ezen. Nem is lenne jó elfelejteni. Mint ahogy Körmös Bauert és Pető Kárpitost sem az alhadnagy feleségével.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

a fideszkomcsik soha semmiért nem vállalják a felelősséget. mindig mindenért más a hibás. ez alap.
Varangy..én a te aktáidat is szívesen megnézném.Vagy a faterodét..
@nu pagagyí: ....örülök, hogy vannak még, akik józanul látják és értékelik a világot.
@Hány rokkantnak kell még meghalnia Orbán miatt?: egyértelműen mindenkit ki kell "nyírniuk" a nem eü, hanem munkaalkalmassági - nem én találtam ki - szempontból felülvizsgálóknak, mert nem lesz ki a létszám különben. Fejükkel felelnek érte. Megvárom míg behívnak, oda már nem érek. Legjobb esetben is 47e. amit kapnék, az pont elég vill.+közös ktg. marad 7e mindenre.....
@butus: Csapatjátékosok itt nyalják egymás seggét? nu pagagyí is egy ügynök aki rajta van a listán. Mehetsz mellé ha akarsz.
@anyósnyelv: mindenesetre azzal kellett kezdeni valamit, hogy háromszor annyi volt itt a rokker, mint Szlovákiában.
@Arbet: nálad régóta evidencia, hogy mindenki ügynök aki nem azt mondja amit te, vagy csak az agyvérzésed óta?
@Azúrkék égbolt: "Megvezethető, ostoba és gyáva népnek ilyen vezetőség jár."

"Gyáva népnek ez jár. "

Tisztelettel. Ezt az életérzést pont az a kollaboráns "magyar értelmiség" terjeszti, aki a legnagyobb kárt okozta a népének.

Amúgy a közvélemény kutatási adatokból lassan egy éve az látható, a nem tudja, nem mondja meg, nem megy el, nem ... több mint 50%.

A választásra jogosultak több mint fele látja, nincs kik között választaniuk. Egyik kutya, másik eb.

Ajánlom figyelmedbe, ha még nem olvastad volna:

www.kibulizottorszag.net/tartalom.html
@sárkányfő: na jó, a gyurcsányizmusnak is van egy olyan foka, kispatkány, ahol én már elunom magam. Cső!
@anyósnyelv: Elég szomorú egy rokkant ember lehet az, akinek nincs családja aki nem segít rajta. Legalábbis felént az igazi rokkantnyugdíjast aki 50ezret kap havonta azt a család segíti. Nem is az államtól várjuk a sültgalambot.

Nyomorék egy ország ez.
@Arbet: ..honnan tudod, hogy ki volt ügynök? Te is az voltál és nálad a lista? (szerencsétlen)
@KG2000:
"..míg a fentiek, azaz pl. Gyurcsány, Lendvai, Szekeres stb. ÖNKÉNT csatlakoztak az elnyomógépezethez, tudva és akarva ELNYOMÓK lettek."

Addig rendben van, meg kell ismerni pontosan a III-a ügyosztály viselt dolgait, már csak a pontos történelmi ismeretek miatt is.
De, sokan csatlakoztak a fideszhez is, és a mostani demokrácia megcsúfolás, megfélemlítő rendszer tevékeny résztvevőit sem ártana.
Sőt a mostani besúgókat is, mert ne legyenek illúziói senkinek, azok is vannak.
@Arbet: ..mellékesen, én ebben a csapatban játsszom:
www.kibulizottorszag.net/tartalom.html
Tudom a volt párttitkáromról hogy engem jelentgetett és a rendszerváltásután hithű katolikusvolt.Miként tudhatom meg ,hogy miket irkált rólam? Valaki mondjameg. Köszi előreis.
@sárkányfő: Nem agyvérzés, tény. Nincs olyan civil ember aki ennyi energiát fektet abba, hogy a pártoskodás látszatát fenn tudja tartani. A rendszer kártékony kiszolgálója vagy. Akár mit is írsz, hazudsz, az alap igazság nem fog attól még megváltozni.
Idegen érdekek... Értem én! :(
"Utazzon vonattal a bécsi reptérre, mert a schwechati a régió legnagyobb repülőtere, sokkal jobb, mint Ferihegy, mert onnan számos olyan városba elrepülhet, ahová Budapestről nem – ezt üzeni a magyar utazóknak a MÁV új akciója, amit a magyar kormányportálon is hirdetnek.

A közlemény elvileg ugyan arra hívja fel a figyelmet, hogy naponta kilenc vonatpár közlekedik a magyar és az osztrák főváros között, ám a címe mégis az: Vasúton a bécsi reptérre. A közlemény külön ki is emeli: „a Flughafen Wien-Schwechat (VIE) Bécs és egyben a régió legnagyobb utasforgalmú nemzetközi repülőtere”, ahonnan „számos olyan célállomás közvetlenül elérhető, amelyre Magyarországról jelenleg nem indítanak járatot a légitársaságok”."
index.hu/gazdasag/magyar/2012/05/07/a_kormanyportal_a_becsi_repteret_reklamozza/
@wagem: a te patkanysagodbol kiindulva apad lehetett valami voros geci mert tulkompenzalta, hogy a nagyapad zsidokat vagonirozott:-)
@Marcangoló Korelnök: na most már előhúztad a gyurcsány-kártyát is? :DD
egyre viccesebb vagy, azt hittem az szdsz-ézést már nem lehet überelni, de mindegy, igazad van bárkit elő lehet húzni, csak a drága Orbánodról ne eshessen szó :D

@Arbet: úgy van! ha te ráfogod valakire hogy ügynök, akkor az már egy tény. pont. az orvosod nem mondta hogy sűrűbben kéne kezelésre járnod?
Ez a Boross is elmehetne végre a picsába. Ez az én olvastam, én mindent tudok, de szart se mondok mert minden renccerben a zsíros nyugdíjhoz nem árt a zsarolási potenciál hozzáálás leköpni való.

Érdekes az is, Magyarországnak minden szimbolika „jár” , kifestőzött altokmánytól a nemzeti pántlikás CBA új kenyérig, de tisztesség, a lusztráció még szimbolikusan se.
Remélem ezt Rodeo is olvassa. :))

Az FBI lehallgatná az egész internetet

index.hu/tech/2012/05/07/az_egesz_internetet_lehallgatna_az_fbi/

Lehallgatásra alkalmas hátsó kapukat építene egy sor webes alkalmazásba a Facebooktól a Skype-on át a Google-ig és a webalapú levelezőprogramokig egy amerikai törvény új kiegészítése, ami mellett a szövetségi nyomozóiroda lobbizik a Fehér Háznál.
@Trompf: Végre egy jól használható térkép. Magyar jányok asszonyok oda gyűljetek. :)
Schmitt ügynök volt. Erről szólt a Mátrix.
@Trompf:
Végre az élen valamiben!
Bakker, a szudáni négerekkel egy szinten vagyunk... :)
A politikusaink magasságát is beleszámolták?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

hajajj, de milyen igaz.
Nagyapám mondta, hogy a "jó" nyilasokból lettek a "derék" ávósok.

A falujában és a környéki kisvárosokban mindenki tudta ki volt az nyilas és ki lett ávós.
Ugyanazok a nevek tértek vissza, de csak ritkán beszélték, tabu volt.

Szóval ez nem holmi szóbeszéd, városi legenda.

Ami furcsa, hogy én nem hallottam, hogy ezt valaha is valaki kutatta volna.
Ne bazzzz. :)))

Balog egy Európában példátlan minisztérium élén

index.hu/belfold/2012/05/07/balog_egy_europaban_peldatlan_miniszterium_elen/

A szociálpolitika nem lehet egyszerűen szegénypolitika, mondta a szociális bizottság előtti meghallgatásán Balog Zoltán, aki az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője lesz. Felkérte Farkas Flóriánt államtitkárnak, de nem vállalta. A bizottság támogatta a kinevezését.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Pláne, hogy Boross őkelme, hivatalból nyomta a jelentgetést, ezerrel.
Ő a tipikus példája azoknak, akik a rendszerváltás előtt vígan és dalolva együttműködtek - pénzért, hatalomért, befolyásért!
Szóval tőle, végképp szánalom ez a röfögés...
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor:
Tetszenek emlékezni a Tanú klasszikusaira?
Nem véletlen! :)
@Trompf: LOL. Ezt bemondásos alapon mérték.
Aki a legnagyobbat hazudja, az mit kompenzál vele? A bunkóságát?

Amúgy figyelemre méltó, hogy a banánköztársaságokban, ahol dúl a nyomor és a kissebségi komplexus, ott laknak a világ legnagyobb farú emberei. :-)

Kis ember nagy bottal jár na...
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor: ...esetleg nem "farkú"-ra gondoltál? Csak azért, mert amit leírtál, az teljesen más, mint amire gondoltál!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nektek is ott lett volna a helyetek.Pajeszos gecik.
"Az igazi sipi-Citizen of Israel"
Metszett tanyasi kutya vagy.
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor:
No de kérem!
Aki nem üti meg a MAGYAR szintet, az most ne reklamáljon, lapítson!!! :))
"ha nincsenek a jelenlegi parlamentben ügynökök, akkor mire fel ez a holtig tartó titkolózás?"
Még az is lehet, hogy a Parlamentben nincsenek. Minek is, hiszen oda be kell járni, meg macera.
Egyszerűbb a háttérből mozgatni a szálakat...

Persze az a valószínűbb, hogy jutott belőlük az ország házába is.
És az a valószínűbb, hogy nem véletlenül zártak össze.
Különben lesz*rnám, ki mit csinált 1989 előtt. De tényleg. Ha legalább látnám az igyekezetet, hogy a hazájukért vannak ott.
@Gábriel angyal: LOL, és erről megkérdezték a kínaiakat is? :D
@Gábriel angyal:

szóval úgy kért fel nyilvánosan valakit államtitkárnak, hogy előtte nem is egyeztette vele hogy az vállalja-e, és bevállalta a nyilvános felsülést.

profi politikus ez is, biztos be fog válni, akárki megmondja.
@rdos: Nekem hiába mondod. Mert mikor rendszerváltani mentem (akasztani, gyújtogatni, elűzni a mocskot), akkor randalírozó csőcselékké avanzsáltam, amely köztudottan olvasni sem tudó kőbunkó.

Megvédte a többségi társadalom a "rendet". Akkor tessenek élvezni.

Bő nyállal.
@Trompf:

Én mindig tudtam, hogy Magyarországon vannak a legnagyobb faszok.

A Focistát valszeg 165.5 cm-nek vették, így jött ki ez a szép átlag.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

A nemzeti ügyek kormánya melyik nemzet ügyeit képviseli? Az osztrákot? Aligha. Megtudjuk, mikor Liszt Ferihegyi repteret eladják bagóért valakinek, mert hogy lám-lám, nincs is itt utas.

A vevő nemzet ügyeinek a kormánya kurmányunk. Az én tippem a vevő nacionáléjára az orosz.

Más.
Franciák 5,7 %-a elment szavazni, de a választékból, köszöni szépen, nem kért. Ha majd 57 % lesz az érvénytelen - protest szavazat, az lesz a szép világ.

index.hu/kulfold/2012/05/07/2_1_millio_ervenytelen_francia_szavazat/
mégsem VÁ, mondom kőbunkó. bocs.
Ize, itt most nehany nick mogul meg kevesebb ember addig fog ordibalni, amig le nem kerul indexcimlaprol a cikk?

Nem hiszem hogy el fogjuk tudni oket nyomni, de kotelessegunk probalkozni, itt a lenyeg az en meglatasom szerint:

- Hiba volt nem nyilvanossagra hozni mindent. Igy most mindenki zsarolhato, politikusok, privatizatorok es szakszolgalatosok. Ezzel a zsarolasi kepesseggel oriasi hatalmat kaptak azok, akik a diktaturaban hozzafertek az adatokhoz.

- Az volt az erv, hogy potolhatatlan lenne a szakszolgalatoknal ha ki kellene rugni az osszes profit. 22 ev eleg kellett volna legyen, hogy lecsereljek oket. Mar csak azert is eroltetett utemben el kellett volna oket tavolitani, mert zsarolhatoak.

- parlamenti 2/3-al, alkotmanymodositas kozben, uj titkosrendorseg felallitasa kozben senkire es semmire nem lehet kenni. Orban maga nem akarja a nyilvanossagot, vagy csak egyszeruen nem erdekli a tema.

- Nemreg kiderult, hogy a tagan ertelmezett csaladomban volt tartotiszt, meg tagabban ertelmezett ismeretsegi koromben meg egy. Az kulonbozteti meg oket az osszes tobbi rokontol es ismerostol, hogy jol eltek, rendszervaltas elott es utan is. Lehetett valaki annakidejen gazdag beszervezetlenul? Es hires? Aczel Gyorgy megis hogy dontotte el, hogy az Illes meg az Omega letezhet, 98 masik zenekar meg nem? Csak azert kerdem, mert ha Brody "Artisjus" Janos sokat sertepertel az LMP korul, akkor azok sem lesznek sokaig tul lelkes a nyilvanossagpartiak.
Inkább leírattam a titkárnőmmel még egyszer:

@rdos: Nekem hiába mondod. Mert mikor rendszerváltani mentem (akasztani, gyújtogatni, elűzni a mocskot), akkor randalírozó csőcselékké avanzsáltam, amely köztudottan olvasni sem tudó kőbunkó.

Megvédte a többségi társadalom a "rendet". Akkor tessenek élvezni.

Bő nyállal.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
:) Viktor, 1 db méretes kékeres...
Te meg egyből rohantál a centiért? Kisebbrendűségi érzések, mi???
@ColT: Mármint akik finanszírozzák az USA-t??? :))
@Azúrkék égbolt: ...azért elsődlegesen nem "akasztással, gyújtogatással" kell rendszert váltani! Legalább is nem így kell kezdeni.
Tudod, nem csípi mindenki, a mindenáron történő vérontást. Ezért lenne ajánlatos mégis elolvasnod Bereznay András javaslatát.
@sárkányfő:
"profi politikus ez is, biztos be fog válni, akárki megmondja."
Hiszen pap a szentem! Tehat politikaban 1.5 evezrednyi tapasztalat all mogotte.
@butus: :-D elírtam...
Na most törhetem a fejem ezzel mit kompenzálok, bár a Csúti Nagykorút elnézve, ez is megállja a helyét.
@Azúrkék égbolt: Sajnos: "...langyos a sör, ha nekünk így is jó"

Bár hiszem, hogy más nemzetek politikusai sem kisebb gazemberek a mieinknél, de azért díjazandó az a karakán kiállás, ahogy grósz és antall a műugrótorony tetejéről vizeltek a medencébe: " A politikus szava nem úri becsületszó, hogy mindenképpen tartani kelljen". Mondták ezt egymástól függetlenül, de mégis egybehangzóan. És ezen senki nem lepődött meg, sőt, az utóbbi rövidesen szobrot is kap, ha nem jön addig egy újabb gengszterváltás.
Ha nyolcvan évre lehet ügyeket titkosítani, akkor legalább száz évig nem kéne közterületet elnevezni, vagy emlékművet állítani politikusnak. Kellene az a húsz év a történészeknek is. És ha azután is tisztességesnek látszik, ám legyen; tőlem akár lehet városnév is. Ha a hálás utókor is úgy látja.

Csak az elmúlt évtizedekben milliárdok mentek veszendőbe; szobrok, utcanévtáblák,
okiratok, igazolványok, bélyegzők és sok-sok más egyéb kellékei a bürokráciának. Tegnapig április 4-ét kellet teljes odaadással ünnepelni, ma október 23-át, holnap meg valami mást. Tegnapelőtt hitler, tegnap sztálin, holnap esetleg horthy. Hogy a többi várományosról már ne is beszéljünk, akikről talán egyenlőre inkább végbélkúpot vagy piszoárt nevezzenek el. Ha már annyira sürgős.
@rdos:
Szerintem is rövidesen valamiért felbukkan egy orosz érdekeltség és ajánl majd valamit... :)
Viktorék mintha kissé az oroszok zsebében lennének.
A MOL-on mennyit is kaszáltak a ruszkik? :(
Ügyes gyerek ez a Viktor, neki biztosan megéri.
@butus: Foggal-körömmel hatalmukba kapaszkodó proletárok bárki szerint önként és dalolva át fogják adni a vérrel verítékkel, rablással és gyilkolással szerzett vagyonukat?

Szeretem a vicclapokat, de nincs időm ilyesmit olvasgatni!

:)
@Gábriel angyal: Ja, ennyire nem részletezve, csak tkp. ott úgy szarnak mindenre, ahogy akarnak :D
@Trompf: ekkora f...ok vagyunk/tok/? Hiába, ezért nem jön össze összefogás, vagy tolul a vér,s megáll az ész, vagy irigyen lessük/sitek/ a másikét.
@agyameldobom42:

Az MSZP-ről nem kérdéses, hogy kötődik az MSZMP-hez és az előző rendszerhez. A Fideszről szintén nem kérdéses, mert ott is ott ülnek az MSZMP-sek. Az LMP szintén MSZMP, DK, 4K, Milla úgyszint, MDF, SZDSZ szintén. Jobbikot meg ugyan ez a rendszer hozta létre, hogy a nagymagyarok pártosodva, irányítva puffogjanak.

Az ország milliárdosai jórészt állami újraelosztásból lettek, az adófizetők és az ország kárára. A magánszféra pedig úgy el van nyomva ahogy lehet. Az állam mindent kisajtol belőlük és minden szinten próbálja korrumpálni és kisajtolni.

Ezt kéne megváltoztatni.
@ColT: Lehet, hogy ezt akarja utánozni viktorunk is??? :)
@belekotty: "jó lenne látni azokat a jelentéseket, amik Demszki úr maoista tevékenységét elemzik. Ha ez időben előkerül, talán sosem lesz polgármester."
Húszévesen maoista volt? Nagy ügy. A nemzedéke legjobbjai eleinte azok voltak, amíg gyorsan észhez nem tértek.
Viszont arra varrjál gombot, hogy Szita Károlyról, Kaposvár polgármesteréről tizenévvel ezelőtt kiderült, hogy ügynök volt, a saját szomszédairól, a vendégeiről, sőt, a családjáról is jelentett - és mi történt, drága barátaim? Hát semmi. A népet ez egyáltalán nem zavarta, azóta többször újraválasztották...
@Gábriel angyal: Lehet, csak eléggé el van tévedve, mert mi nem vagyunk akkora halak :D
@épészmérnök: """A népet ez egyáltalán nem zavarta, azóta többször újraválasztották..."""

A sz@r mindig a víz tetején úszik,.
@Azúrkék égbolt: ...csak tudod, amit Te írsz, azt diktatúrának hívják, azt már nem hiszem , hogy sokan vissza kívánnák.
@Arbet:

Az LMP-4K-Milla vonalról mondasz nekem egy MSZMP tagot? Mert amíg a Jobbikban is tudok mutatni egy Nyikost, addig közük én egyet sem találtam. De lehet te többet tudsz, mint én.
Persze nem kell IQ bajnoknak lenni ahhoz, hogy lássuk/értsük ez a süketelés miért van pl. ügynökkérdésben is.

A dolog úgy nézett ki, hogy a "rendszerváltás" paktumának megszületése után megszerveződött "a baloldal" -> az Mszp-Szdsz másik oldalon -> a Fidesz. Nagyjából ezek "fedik le" vagyis szalámizzák le a társadalom akaratnyilvánítására létrejövő formációkat.

Tehát látni, hogy itt nem történik semmi véletlenül.

Ezek a "kis szemét szarháziak" természetesen komoly külső támogatással a hátuk mögött igazi színházat csináltak/csinálnak a magyar választópolgár etetése céljából.
Ez nem csak nálunk van így hiszen "modern európai" politikai rendszer és államigazgatás erről szól.
Akkor van gáz, ha nincs elég erőforrás a díszletek felállítására. (Nos ennek lehetünk most tanúi Görögországban és másutt.)

Persze Viktor avatott figura akinek ki kellett egyeznie mindennel amit a "békés - átmentett - átmenet", nemzetközi és helyi akarói szerettek volna.

Ezért maradhatott a helyén.

Most azonban rezegni látszik a élc, mert a díszletre nincs elegendő pénz és az kissé rongyos... így aztán a lyukakon aki akar betekinthet.

***
... hát ezért nem lehet rendezni, mert a III/III-as operatív tisztek felismerték, hogy életben maradásuk záloga, ha a tudást tovább viszik, minden párt és gazdasági holduvara mögött megjelennek vele és folyamatosan egyeztetnek, ami a "védelem" során tudomásukra jut ... ez, e következőkből kiolvasható, kihallható ...

Vadai Ági kérdésére Orbán:
"Biztosíthatom, ezzel szembesülni, újra átélni azt a fenyegetettséget, nem kellemes élmény - öt, tíz, huszonegynéhány év távlatából sem"

... akkor ez az érzés sarkallta arra, hogy Horváth József dandártábornokot, a MK Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgató-helyettesévé nevezze ki, az UD zrt "tulajdonosi" székéből, szolgálatai elismerése mellett, akiről Dávid Ibolya, a maga igazságügyi minisztere, élő tv közvetítésen mondta, volt III/III-as operatív tiszt, előző kormánya idején pedig az NBH polgári titkosszolgálatokat irányító igazgatóhelyettes volt ... értem ... azaz nem értem ... valaki esetleg? ...

hir6.hu/cikk/63594/orban_viktor_kiteregette_a_szigoruan_titkos_aktakat

Az UD Zrt-től érkezik a katonai elhárítás helyettes vezetője

www.origo.hu/itthon/20100604-horvath-jozsef-az-ud-zrt-vezetoje-lehet-a-katonai-biztonsagi.html

... aki összefüggést mer emlegetni az UD és a fidesz között, bíróság előtt fog felelni ...

www.youtube.com/watch?v=8LM96N8hZjU&feature=related

Készült: 2012. január 27. péntek
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem alapító ünnepsége

Egyetemünk alapító ünnepségére 2012. január 11-én került sor a Parlament Felsőházi termében.
.
.
A hivatásrendek országos szervei is szép számban képviseltették magukat: az ünnepségen megjelent ...
Horváth József dandártábornok, a MK Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgató-helyettese.

uni-nke.hu/index.php/osszes-cikk/89-egyetem/157-a-nemzeti-kozszolgalati-egyetem-alapito-unnepsege

... bíróság előtt felel, aki összefüggésre utal az UD ZRT és a fidesz között ...

www.youtube.com/watch?v=uEraHENtJ7U&feature=related

www.youtube.com/watch?v=lnXO2zvE9k4&feature=relmfu

www.youtube.com/results?search_query=januspannonius68&oq=januspannonius68&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=youtube-reduced.12...0.0.1.1255.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0.
... persze, csak ha kiteszed, nem megfelelő helyre továbbítod ... ott már nem először olvassák tőlem ... és persze kinyalhatják ... fűzd hozzá ...
@épészmérnök: "Viszont arra varrjál gombot, hogy Szita Károlyról, ..."

Erre vannak tartva az agitPRopos eftársak. Szerencsére egyre kevesebben veszik be ezt a demokráciának, népképviseletnek nevezett dágványt.

@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: "Ügyes gyerek ez a Viktor, neki biztosan megéri."

Nem biztos. Lehet hogy nem tehet mást. A kágébével "üzletelni" az átkosban nem volt egy életbiztosítás.

konteo.blogrepublik.eu/2011/02/02/a-seuso-ugy/

Azóta ugyan Efeszbé lett a nevük, módszereik (hírek hiányában gondolom) sokat nem változhattak.

@Azúrkék égbolt: "Nekem hiába mondod. Mert mikor rendszerváltani mentem, ..."

Hát ha valóban te csináltad a módszerváltást, akkor neked valóban hiába mondom. Mert pontosan tudod, micsoda átverést valósítottatok meg. Engedd meg hogy ne gratuláljak hozzá.
Boros Peti bá tényleg egy fedező csődör, ez mindenki tudja.

+ A komcsik amúgy mindig is hamisítottak diplomát:
index.hu/tudomany/tortenelem/lnin080422/
@Amatőr:
"A szar valóban - nálunk hatványozottan - a víz tetején úszik"

A Pozsgai és a tahó Gyurcsány - kisztitkár - Feri, Vitányi és Lendvai (Pali és Ildikó) stb. mind megérdemeltek volna minimum egy 10 év közügyektől való eltiltást...

Ehhez képest itt okoskodnak morális, erkölcsi, jogi és közgazdasági kérdésekben.
Persze megáll az ész.
De már a hülye Fidesz szavazó is látja - remélem, - baszottul átverték, mert itt semmi nem az aminek látszik.

Ez az ország ilyen.

***
@ki kicsoda:

Ez itt nem kiteszem-nem teszem kérdése.

Bloghu rendszer aranyszabály: az a komment ami 5-nél több linket tartalmaz automatice moderálásra megy a spam jelleg miatt akkor is, ha a poszt egyébként nem előmoderált.

Figyeljetek erre és akkor nem kell megvárni amíg kézzel beengedek valamit.
" Címlap
Belföld
Külföld
Gazdaság
Tech
Hoaxkábel|
Mobil|
Szemlemorzsa|
Anonymous|
Windows 8|
50 éves a videojáték
Tudomány
Kult
Sport
Vélemény
Videó

RSS
Tech
Az FBI lehallgatná az egész internetet

Index

2012. május 7., hétfő 11:01

|

Lehallgatásra alkalmas hátsó kapukat építene egy sor webes alkalmazásba a Facebooktól a Skype-on át a Google-ig és a webalapú levelezőprogramokig egy amerikai törvény új kiegészítése, ami mellett a szövetségi nyomozóiroda lobbizik a Fehér Háznál. "...

:O)))))))))))))))))))))))))

...namost télleg ! AZ AMCSIK MÁR BEGOLYÓZNAK ABBA, HOGY A LEHALLGATÁSOKAT IS LEHALLGASSÁK, MEGFIGYELJÉK, FELTÉRKÉPEZZÉK.., MOBILOKAT, INTERNETET..KAMU-SZUTRÁT..EGYEBEKET...:D..MI MEG MÉG ENNÉL AZ ÓSDI III/III-AS KIS LISTÁCSKÁKKAL JÁCCOGATUNK A MINI-HOMOKOZÓNKBAN ! .)))))))
@Gábriel angyal:

Lusztráció-ügynöklista vonalon nem ekéztem a Jobbikot. A posztban is benne van, hogy ők, a függetlenek és az ördögbotosok támogatják feltétel nélkül.

Mindössze annyit mondtam, van köztük is 1 db egykori MSZMP tag. Ez meg tény.
EZEKKEL AZ ÓSDI LISTÁCSKÁKKAL ! :O)))
Nekem lenne egy kompromisszumos javaslatom (ultimátumom?) az igen ... azaz nem ... vagyis, jobbára sehogy sem tisztelt képviselők, pártemberek felé az ügynöküggyel kapcsolatban.

Láthatóan két dologtól lesz féknyom a gatyájukban: attól, hogy valakiről megdönthetetlenül kiderül annak mocskos múltja, illetve (még inkább) attól, hogy emiatt meghurcolás, megszégyenülés, szerencsés... akarom mondani, legrosszabb esetben büntetőeljárás is sújtja az illetőt. Nem mondom, hogy át tudom érezni félelmeiket, mert hogy - szerencsére - nem tudom, ettől függetlenül eszembe jutott valami.

Én, mint a nyolcmillió választópolgárnak, azaz mint képviselőink nyolcmillió főnökének egyike ezennel felhatalmazom a pártvezetőket arra, hogy saját soraikból a múlt rendszer kiszolgálóit, és egyéb, kétségbe vonható erkölcsiségű embereket egyszer s mindenkorra eltávolítsák. Intézkedésük során a korkedvezményes (később megnyirbálható) nyugdíjtól kezdve a (később felülvizsgálható) leszázalékoláson át a tökélyre fejlesztett karaktergyilkosságig bármilyen eszközt igénybe vehetnek, módszereiket illetően különösebb megkötéseket nem támasztok.
A személycserék során indoklás adható, de nem szükséges. Így minden érintett személyt személyes adatainak maximális védelme mellett lehetne eltávolítani a hatalom, a döntéshozás közeléből; akiről a média nem tud valami kompromittálót összekaparni, az élhet a lelkiismerete árnyékában, ám tőlem háborítatlanul, amíg csak tud.
Határidő: 2012. augusztus 31., péntek 18:00.
Fenti határidőn túl a nem, vagy nem elégséges módon végrehajtott intézkedések következtében az aktív politikai életben maradó személyek összes múltbéli és jövendőbeli cselekedetéért a pártvezetőket teszem felelőssé akár azért, mert szimplán szartak rá, akár azért, mert bűnpártolóként rejtegették.

Fenti intézkedések elmulasztása, vagy következetlen betartása esetén a köztünk fennálló, 2014-ig érvényes próbaidős szerződés meghosszabbítását garantálni nem tudom, ezen túlmenően minden olyan lehetőséget támogatni fogok, ami az intézkedéseket megvalósítja, tekintet nélkül azok személyi, erkölcsi, vagy anyagi jellegű vonzataira.

Trógerland, 2012. május 7., Interlock s.k.
@épészmérnök:
Én is voltam húsz éves, nem sokkal lihegtem Demszky mögött...de eszembe sem jutott...hogy maoista legyek.
Igaz, nem is vittem semmire az életben.
@butus: mind a kettő igaz. A szépség náluk a tompor méretében testesül meg,s nem véletlenül, jólétre utal. Persze alkati is - tartalék a rosszabb időkre.
mi van..itt ?
a FIDESZ ÁVÓ moderál????????????????????
@Arbet:

Schiffer nem volt MSZMP tag. Az Új Nemzedéknek tagja volt, az ifjú szociknak is, de nem az volt a kérdés, hogy baloldali-e, hanem a párttagság. Mellesleg az új nemzedék létrejöttekor már a KISZ-nek és a Demisznek is régen vége volt, a MISZOT-ról nem is beszélve.
A cikk szerzőjének tudnia kell, hogy a boros ezredes alias hóbagoly medgyesi kollégája volt azaz tartó tiszt! Persze, hogy védi saját magát és az embereit!
@bruhahahahihihi:

Nem moderál senki, úgyhogy a komplett posztot kimásolni is bekommentelni értelmetlen.
@ki kicsoda: Ez az egykori III/III-as Horváth József (UD, most KBH) már az első Fidesz-kormány alatt is NBH-nál serénykedett, a nagy kommunistafaló Kövér elvtárs, a titkosszolgálatokat felügyelő miniszter kézivezérlése alatt. Már akkor is UD-szerűen működtek, Kövér megrendelésére például önmerényletet szerveztek a később blöffnek minősült megfigyelési ügy igazolására. Ugyanolyan csúnyán felsültek vele, mint mostanában a Dávid Ibolya elleni akciójukkal.

tamastibi.nolblog.hu/archives/2012/04/11/Nyissuk_ki_Kover_Laszlo_dossziejat/

Kövér kiválóan hasznosította (hasznosítja) az egykori III/III-as szaktudást, pont úgy, mint azok az elődei, akik létrehozták a szolgálatot. Nem véletlen, hogy foggal-körömmel védi őket.
Hát, nekem is furcsa ez a FIDESZ hozzáállás.

Vannak ugye a rossz KISZ-esek. (Fiatalabbaknak: KOMMUNISTA Ifjúsági Szövetség) Például Gyurcsány.
Vannak a jó KISZ-esek, például Orbán.

Vannak a rossz MSZMP-sek. Például, Horn Gyula.
Vannak a jó MSZMP-sek, például Kövér László, vagy Matolcsy György.

Miért nincs ügynök ügyben megoldás?

Nos, ENNYIRE, nem lehet hülye még egy Fidesz szavazó sem, nemhogy az író... De, mégis, jó megközelítése ez a témának...

Bár, úgy vélem, ez a fajta irónia, úgy megy át a fanatikus agyhalottakon, mint libán a fos.

De nézzük másképp: Igaz, hogy ugyanazokat az előnyöket élvezte. Igaz, hogy ugyanazokat a seggeket nyalta. Igaz, hogy a többiek hátán mászott be a budai öröklakásba. Igaz, hogy az életben nem kellett dolgoznia. De mégis:

"A mi kommunistánk a jó kommunista!" A Vezér megmondta! A Vezér bízik bennük!

Bravó, fülkeforradalom!
@Gábriel angyal: FBI-nak már eddig is volt kémprogramja, egy vírusirtóra konkrétan emlékszem, ami széles körben elterjedt, egy kalap trutyi volt, a nevére sem emlékszem, de ha mondtok régieket, beugrik
@Interlock: Ez jó. :)

"a múlt rendszer kiszolgálóit"

Definiálnád?
@ki kicsoda:
"aki összefüggést mer emlegetni az UD és a fidesz között, bíróság előtt fog felelni"

Legyunk korrektek es ismerjuk el ez igy is van rendjen! Az UD mogott ugyanis az "Elnok ur" allt. Ha valaki hallgatta a felveteleket, akkor tudhatja. Eppen ennek kiderulese miatt kellene most bunhodnie David Ibolyanak, meg Herenyinek....
Vagyis amikor Fidesz-kozeli emberek megkerestek az UD-t, hogy dolgoznanak mar ra David Ibolyara, akkor meg mindig csak egy szolgaltato - ugyfel jogviszonyrol beszelhetunk. Vagyis a Fidesz csak igenybe ohajtotta venni egy tole FUGGETLEN ceg szolgaltatasat.
NEKEM PÉLDÁUL BELE OLVASHATNAK AZ E-MAILEZÉSEMBE, BELE LIHEGHETNEK A MOBILOMBA, BEFIGYELHETNEK A HAJAM KÖZÉ ÉS REMÉLEM FARBA-VÁGÓ PROFILT TUDNAK KÉSZÍTENI A MILLIÓ KÉMSZOFTVERÜKKEL ARRÓL MI ÉRDEKEL, MI NEM, MERRE JÁROK, HOVA NEM, MIT CSINÁLNÉK ÉS MIT NEM, MIRE GONDOLOK ERŐSEN TÖBBSZÖR IS NAPKÖZBEN...ÉS TUDJÁK AZT IS, HOGY MIKOR VINNÉK EGY FÉLTÉGLÁT MAGAMMAL, HA ÉRTELMES HÍVÓ SZÓ HÍVNA MAGÁVAL, ...BIZONY...BIZONY.......

...gondolom nem vagyok egyedül.....gondolataimmal....mert egyre többször nyargalnak mostanában......

Nu, MEG A: jön a GONDOLAT-RENDŐRSÉG IS ! .O)))))
@Fabius: Igen ezzel én is egyetértek. :)
@Pantagruel: ugyanolyan szintű főnökük vagy, mint én: definiáld hát te :-)
@töreki: Azt hiszem osszekevered Boross Petert es Boros Imret...
@negondolkozz!majdénmegmondom!: az zavar, hogy ebben a baszott nagy fideszes együttműködési rendszerben vannak ilyen seggek akik ezt így kijelenthetik, és vannak az agyatlan faszkalapok, akik tapsolnak is ennek.
Ötlet: Nekem ugyan nincs elég türelmem hozzá, de, ugyan valaki szedje már össze, hogy a most hatalomban lévők, milyen köztisztségeket töltöttek be a rendszerváltás ELŐTT az államigazgatásban, és mire vitték MÁRA.

Hatalmas ugrások lesznek, vagyonban, rangban, hatalomban.

Ha valakinek kétségei lennének, hogy MIÉRT is csinálják, (és miért kell ehhez több millió magyart átkurjantani) akkor, tekintse majd meg ezt a listát.

Ahhoz már rettenetesen hülyének kell lenni, hogy bárki ez után azt hihesse, csakis a haza javáért dolgoznak....

:)))

Volt MSZMP-s idők és a kormány? A legtöbbjük, pont ugyanazokat az előnyöket élvezte, pont ugyanazokat a juttatásokat kapta, SŐT, ugyanazt is TETTE érte, mint a többiek, akiket most lefikáz.

Legfeljebb, korábban kezdett el másfelé is nyalni... Bejött. De, attól még ugyanazon az ajtón jött ki, mint akik később indultak.
@butus: Tessék? Mit írok? A diktatúra alapembereit és kiszolgálóit kellett volna elzavarni, felkötni, bezárni. Nem hatalomban tartani.
De ehhez ész és bátorság kellett volna.
@rdos:
Nem csináltam rendszerváltást, csak indultam. De levertek, mint vak a poharat. A többség akaratából és egyetértésével.

Akkor most tessék örülni, megvan amit akartatok!
@Penivaldes: Nem mondom, hogy így van, de nem lennék meglepve, ha igaz lenne.

Lévén a Hazafias Népfront írta az új kotmányunkat is, elég nehéz olyan érvet mondani, mely szerint az MSZMP megszűnt, vagy "csak" az MSZP-ben él tovább...
@Fabius: Ez csak a szavakon lovaglás. Ugyáan olyan MSZMP leszármazott. És ha nem vigyázunk a most tömörülő új pártok is ugyan ennek a brancsnak a leszármazottjai lesznek. Engem nem a párttagság érdekel, hanem az, hogy olyan politika alakuljon ki, aminek már köze nincs a jelenlegi elosztó/lopó rendszerhez.
@csárli hárper (nyikhaj, tollforgató terrorista): És tessék mondani, az agyatlan faszkalapokat miért zavarja, ha egy fennhangon magyargyűlölő és magyarokon gúnyoló, zsidóságát ordítva hangsúlyozó zsidót zsidónak nevez bárki is?

Még ha büdösnek is.
@Azúrkék égbolt: amennyiben szerinted egy rednszerváltást így kell véghezvinni ahogy Te írod, akkor abból köszönöm nem kérek. Az ugyanis nagyobb diktatúra, mint amilyen a Kádáré volt!
@Interlock: az MSZMP párttagsága 1986-os csúcsán 883 131 fő. kis híján 1 000 000 ember
@Pantagruel: akkor pont joooo....

megvannak a fidesz szavazó zombirkák...
@butus: Erről beszéltem. Köszönöm a megerősítést.
És további kellemes élvezkedést kívánok Önnek.
Mondom: bő nyállal.
@Azúrkék égbolt: ..még van egy kérdésem. Amennyiben akkor benned és társaidban az ész és a bátorság uralkodott és határozta meg a cselekedeteiteket, akkor az az ész és bátorság azóta hová tünt? Vagy szerintetek ez a mai már kész kánaán? Az elmúlt két évben egyetlen egy tüntetésetek nem volt. Szépen beálltatok a Fidesz soraiba, oda, aki létrehozott titeket.
@Azúrkék égbolt: ..a feltett kérdésemre várom a választ! Avagy most Ti a Fidesz seggét nyaéjátok "Bő nyállal"?
@Azúrkék égbolt: Menjetek vissza a fradi pályára és azt verjétek szét, ne az országot. Már úgyis a "főnökötök" ott is az úr!
@butus: Engem nem motivál már semmi utcai harcra. Kiöregedtem az ilyesmiből, ott lennének a fiatalok.
Akkor leverték a többség bólogatása mellett a lázadást. A reményt, az esélyt egy józanabb és jobb életre. Mi, kiknek volt vér a pucájában elmentünk, mint 56-ban. A birka meg azóta is bólogat és örül.
Ehhez kívántam további sok örömöt.
@Azúrkék égbolt: ..látom, hogy változatlanul nem tudsz különbséget tenni rombolás és építés között.
Azért, mert valaki gyűlöli a rombolást és a vérontást szerinted már birka, vagy a régi, mostani rendszer híve?
Rendszert váltani nem csak rombolva és gyilkolva lehet!
@butus: Tényleg? Akkor hogyan lehet még másként? :)))
Okoska.
Szólj nekik, hogy: cúnya bácik! Adjátok vicca amit loptatok és menjetek el a hatalomból, ejnye!
Bugyibuci.
index.hu/belfold/2012/05/07/szdsz-es_budos_zsidot_nem_hivhatnak_egerbe/

Pataki Zsuzsa 1:03-tol, de kulonosen a lenyeg 2:02-nel...

"Ne! Virág elvtárs én elismerem, hogy egy elmaradott hülye pasas vagyok, de ne tessék megöngyilkolni magát! Inkább tessék egy kis szemináriumot tartani, amiből legalább megtudom, hogy miről van szó!"

"Pelikán József: Virág elvtárs, de hát én jó előre megmondtam, hogy én ideológiailag nem vagyok elég képzett. Mert ha például Bástya elvtárs tábornoki egyenruhában úszkál abban a medencében, csak megismertem volna, a vörös stráf miatt, és akkor megóvtam volna a sprickoló tömegektől. De így abban a gatyában olyan furcsán nézett ki, hogy hát… talán a fénytörés miatt. Ugye?
Virág Árpád: Bástya elvtárs már megbocsátott. A jegyszedőt internáltuk. Ő felel az egész incidensért.
Pelikán József: De hát ő nem tehet semmiről. Én nem tudtam a vonalat."

2011 Magyarorszaga:

"Pataki Zsuzsa: En kertem is Csakvari kepviselo urat, hogy igazan megkonnyitene a munkamat, a szakmai "(?)" munkamat, ha esetleg egy listat allitana ossze arrol, hogy kik azok az eloadomuveszek, akik nemkivanatosak Egerben, es en komolyan mondom, hogy tenyleg szeretnek egy ilyet, mert akkor ilyen hibat nem vetunk tobbet."

Csak nekem van deja vu erzesem?
Vacsira nehéz, de hátha rajtam kívűl is van, aki nem ebédelt: imagerz.com/QEAXWUtvAwMHBw8eQAVR
Nem is az lenne a fő baj, hanyan ülnek közülük még ma is a parlamentben...

Ott már nem sokan, lehet, hogy senki.

A nagyobb gond az, hogy mennyire tartják kézben még ma is az ország politikai és gazdasági életét.

Megfelelő információkkal a kezükben ahhoz, hogy bármilyen színű hatalom a tenyerükből egyen - a póráz végén.

Az persze nem lep meg, hogy narancsvidék birkái most (is) mit bégetnek, vezéreik meg mennyi szart okádnak a szájukon.

A recept egyszerű: nem válaszolunk a kérdésre, hanem visszakérdezünk: és Göncz? És Pető? Slusszpoénnak meg mindig ott lesz: és a Gyurcsány?

Ha most vitya ellenzékben izgágáskodna, hogy "mosmá aztán elég, elő a nevekkel!", rohanna a sereg a Kossuth térre, felszedné az utcaköveket, felgyújtaná a fél várost, míg valaki ki nem lövetné a szemét.

A szemét...

És fél szemmel még tisztábban látnának!

Azt gondolom: a múlt tisztázása alapos ok lenne egy népszavazásra. Az azt követő (vagy megelőző?) felháborodás pedig egy valódi rendszerváltásra.

Mit szóltok, civilek?

Még nem késő...
@aritus: ez most már sajna olyan, mint amikor a majdnem megsült kalácsot akarjuk feljavítani...
@Azúrkék égbolt: Rombolással, gyujtogatással, csak még mélyebb szegénységet lehet elérni, mert az is tönkremegy ami most van! A másként:
..az emberek felvilágosításával, azzal, hogy ne legyenek lusták a mellékelt linkeket elolvasni, ne legyintsenek egy komoly történész munkájára úgy, hogy már kiöregtem a mesék olvasásából. Uram bocsá, amennyiben egyetért az illető a leírtakkal, akkor azt terjeszti, hogy minél több ember világosan lássa a helyzetet, és ezekkel elérni, hogy a mostani pártok egyetlen szavazathoz se jussanak!
@simple observer: Nem csak neked! Még akkor nem éltem, de a Tanút már 76 körül láttam zártkörű vetítésen.
@Azúrkék égbolt: Nem volt az "lázadás"! Karika volt ott több orrban!

Nézd, nem akarlak megbántani, a jó szándékod sem vonom kétségbe, de tegyük fel, eléritek, hogy Orbán, AZONNAL bejusson a hatalomba.

Látva, az elmúlt két évet, tedd a szívedre a kezed és válaszolj: Szerinted, menyivel változtak volna a dolgok?

Hamarabb kaptak volna földet a cimborák?
Korábban nevezik át a tereket?

Nem sorolnám, MIÉRT is mentetek oda, de biztosan NEM ezért.

Egy csomó embert megvezettek akkor.

MOST már az is látszik, hogy mi lett, és ez KINEK lett volna jó. Egy okos ember, ebből, már csak tud dönteni.
@aritus: nézd arra írtam, hogy valaki szerint Orbán volt besúgó. Egyik állításnak sincs alapja.
@Azúrkék égbolt: Látom már feleslegesen pazaroltam rád egy pár sort. Persze, ha valaki nem akarja megérteni a józan szót, az nem is fogja!
@Trompf: SŐT MÉG AZ ÉLEBBEN!! VAN 160 VALAHÁNÁNY CENTIS FASZ IS ITT A RÓNÁKON VIRULVA.

Ekkora Guinness-rekodrot csak üvöltve lehet üdvözölni. :-DDD Jó nekünk magyari lányoknak-asszonyoknak! De a kis kínaiak a minimal artjukkal azért elég rendesen be bírják teríteni a földet. Már csomót kell kötni rájuk.
Elég volt
A szavak, a magyar szavak a hatalom és lihegő kiszolgálói szájából nem azt jelentik, amit valaha jelentettek. A hazugságra azt mondják, igazságbeszéd. A pénzbehajtásra hogy reform, a rombolást építésnek ejtik. Az adócsökkentés az adók emelését és új adókat, a szociális juttatás pedig szociális elvonást jelent. A torz, megerőszakolt magyar nyelvezetben nincs hát jó és rossz, mert nem lehet, nincs bűn és erény, nincs helyes és helytelen, nincs igaz és hamis, nincs szép és csúnya. Nem csoda, ha a fél ország fuldoklik, mert így se beszélni, se szót érteni nem lehet.
Elég volt. Elég volt a rombolásból. Mindannyian tudjuk, hiszen ismerjük magunkat. A magyar ember nem szeret asztalt borogatni. Mi, magyarok nem egy könnyen veszítjük el a fejünket. Meg tudjuk várni, amíg betelik a pohár. Hát most betelt. Hiába a hatalom lekezelő, kioktató pökhendisége. A cukormázban úszó ígéretek garmadája. Hiába az őket szolgáló bértollnokok hada, a teljes állami gépezet. Hiába a számolatlanul sorakozó pénzeszsákok. Mindez ma már hiába, akinek van füle, hallhatja a föld alatti vízáramok hangját. Azt dobolják mindenhol, széltében-hosszában, Battonyától Nemesmedvesig, hogy elég volt. Most már többről van szó, tisztelt hölgyeim és uraim, mint a gazdaság, a közbizalom vagy a pénzügyi mutatók hanyatlásáról.
Szociálisan rombolják le Magyarországot, módszeresen verik szét a szociális biztonságot, a szociális ellátást. Módszeresen széttépik a szociális hálót, és ez sokkal nagyobb bűn, mint bármi, amit eddig tettek. A szociális biztonság, amely szolidaritásra épül, az ország egyik legfontosabb összetartó ereje. Ezt szaggatják most szét, és ebből volt elég.
Elég volt, hogy a beteg embereket, a súlyos sérülteket ellátás helyett ide-oda küldözgessék az országban. Elég volt az elszegényedésből, hogy az emberek milliószám nem tudják hó végén kifizetni a számláikat. Elég volt abból, hogy a kormány nem veszi emberszámba az időseket, a betegeket, a diákokat, a rászorulókat. Elég volt a kíméletlenségből, az érzéketlenségből, elég volt abból, hogy egyre nehezebb megélni, miközben egyre többet dolgoznak az emberek. Elég volt, hogy egyre kevesebb jut azoknak, akik gürcölnek, gyereket nevelnek, egymásról gondoskodnak, becsülettel próbálnak fennmaradni, miközben egyre több jut a léhűtőknek, a hazudozó milliárdos szélhámosoknak, az állam védelmét élvező ügyeskedőknek. Elég volt abból, hogy mindent elvesznek, amiért az emberek megdolgoztak, és mindent eladnak, ami az emberek közös vagyona. Elég volt abból, hogy egy kiváltságos csoport agyalágyultnak nézi az embereket, és azt vágja a képükbe, nem jár nektek semmi. Gondoskodjatok magatokról, és fizessetek többet és többet. Elég volt abból, hogy az emberek mindig rosszul járnak, miközben a hatalmon lévők egyre több luxust, egyre nagyobb gazdagságot, egyre több kiváltságot szereznek maguknak.
Igen, kedves barátaim, mert a hazugságnak ára van. Ára van, mert akik ismerték az igazságot, ismerték a bajt, akik tehettek volna, hogy időben orvosolják a saját maguk által elkövetett hibákat, felelős kormányzás és cselekvés helyett hazudoztak, hamisítottak és csaltak, csak ki ne derüljön, milyen állapotba sodorták az országot. A baj pedig nőttön-nőtt, s ma már lehetetlen tovább takargatni, s most fizetni kell. Ezért tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, a hazugság ára ott van minden bezárt munkahelyben. Az állását vesztett családfő tehetetlenségében, a lelakatolt iskolában, az elbocsátott tanárnők kilátástalanságában, a gyerekét a tandíj miatt iskoláztatni képtelen szülő szomorúságában. A kilátástalan itthoni helyzet miatt külföldre készülő fiatal lemondásában, s ott van a nyugdíjak megkurtításával szembe néző idős emberek csalódottságában is. Igen, a hazugság ára ott van, a szánk széléig érő eladósodottságban, az égbe szökő gáz- és villanyszámlákban, az elmaradó nyaralásban, az egyre soványabb ebédekben, az egyre ócskább és foltosabb ruhákban.
A megszorítások mára megfojtották a gazdasági növekedést, és fojtogatják a háztartásokat is. Ha ebbe a sokszorosan sebzett országban megszűnik a szociális háló, ami minden hibájával együtt is védelmet nyújtott a társadalom számára, abból nagy baj lesz, nagyobb, mint most bárki közülünk gondolná. Ha nem fékezzük meg a kormányt a szociális vívmányok szétverésében, akkor azután nem lesz megállás. A mai szociális válság újabb és újabb családokat, nyugdíjasokat és dolgozókat ránt majd magával. Lássuk be, hogy ez a kormány szociálisan érzéketlen, és azokat a szociális értékeket, vívmányokat, amelyeket a magyar emberek hosszú évtizedeken át felépítettek, és a rendszerváltás viharai közepette is átmentettek, most kész esztelen módon lerombolni.
(Részletek Orbán Viktornak az őszödi beszéd évfordulóján elmondott beszédéből. Elhangzott a 2007. szeptember 18-i Fidesz-gyűlésen, elolvasható Orbán Viktor honlapján.)
@butus: "ezekkel elérni, hogy a mostani pártok egyetlen szavazathoz se jussanak!"

Álmodj királylány! De azért drukkolok, sok sikert a békés rendszerváltoztatáshoz még a dédunokáidnak is!

:)))
@anyósnyelv: Ez jó.

Igen,hányszor írtamén is,hogy ezeket beengedték a Gellérthegy legszebb részére, a seggüket fényesre nyalták és most mit adnak vissza a következő generációnak??? Azt, amitől Kádárék az ő szüleiket megmentették. A szolgaságot, ja. Tetvek ezek a legrosszabb, járványterszető fajtából.
@Pantagruel: ezzel kapcsolatban csupán annyit mondhatok, hogy sem apám, sem anyám nem volt az. Sem előtte, sem utána. Akkor sem, ha ennek ittuk a levét néha. Csakazértsem.
Ha a szomszéd traktoros súgott rólunk a körzetesnek, a tanácselnöknek, akárkinek, azt leszarom, mert ő ma is ugyanakkora tényező az ország életében, mint az elgázolt lepkeszar. Na de aki tényező, aki még ma, 22 kibaszottul elfecsérelt évvel a gengszterváltás után is részt vehet döntések előkészítésében, meghozatalában, véghezvitelében, az pusztuljon a politikából, veszítse el minden tisztségét, és, basszameg, a jövőben verjék vasra az olyan politikust, aki ezektől segítséget kér, tanácsadóként alkalmazza őket, vagy éppen fizeti valamiért. És engem nem különösebben érdekel, hogy ki súgott kicsit vagy nagyot, ki súgott és ki dolgozta fel, nem érdekel ennek az egésznek a háttere, rágják a történészek, ha akarják; engem az érdekel, hogy tisztuljon a mocsok. Mindegyik mocsok.
@anyósnyelv: Az '50-esekben meg en sem, de azert eleg sok film keszult arrol az idoszakrol, hogy el lehessen kepzelni.
A film meg egyszeruen brilians.
@Napkutya: Bocsánat, de én nem "narancsos" tüntetésekre jártam. Már akkor is világosan látta sok ember, hogy ki is valójában Orbán és csapata.

A harc, a rendszerváltás elmaradt. Most is ugyanazok az arcok virulnak és gyarapodnak. Mindegy, hogy vörös/kék vagy narancs. Csak színjáték, pár paraszt áldozattal. De a második sor köszöni, jól van.

Nekem ebből már évekkel ezelőtt elegem lett és szánalommal tekintek szegény gyáva "békés rendszerváltókra", akik még mindig hisznek a mesékben. Gyávaságból vagy butaságból?
@Interlock: És meddig számít a mocsok mocsoknak, hányadik generációig? Mert az én legnagyonn félelmem ebben ez, hogy egyesek vérszagor érezve fognak holtak sírján táncolni, és az élőket zaklatni.
@Penivaldes: Nem jó ez a te teljesen összemosómasamosodád: Demszkyék akarták első perctől a listák nyilvánosságra hozását www.origo.hu/itthon/20020620azugynoktorveny.html, eleinte hatalom közelébe se jutva a Fidesz is, ott terpeszkedve meg már Orvbán nem tett érte hatalmon semmit.
Azért nem ugyanaz a szitu, hogy Demszkyt vádolja bizonyos Lakatos Pál ügynökmúlttal, vagy Orvbánt. Demszky -akármilyenné lett mostanára - kockáztatott és vesztett az ellenállói tevékenységével állást, megélhetést, családi életet, stb. - Orvbán meg semmit.
@a szív fészkei: Lenn voltam a Spárba,pont egymás mellett volt kitéve a Becherovka és az Unicum 100 Ft eltéréssel... Talán 2 éve egy ezressel volt kb. olcsóbb a Becherovka,mint most.
"Hány III/III-as ül ma a parlamentben?"

A kérdés ily módon történő feltevése vagy amatőrség, vagy terelés.
NEM a parlamentben ülnek az igazi régi jó elvtársak, még csak nem is a pártok szürke eminenciásai között, hanem azokon a pártokon kívüli (pontosabban pártokon felüli) pozíciókban, amelyekből a mindenkori (és teljesen mindegy, hogy melyik oldalról jövő) kormány távvezérlése (nyomás alatt tartása) történik.
Márpedig ha valaki olyan magasba mer nyúlkálni, annak igen hamar bibis lesz a kezecskéje - és ezt az összes kormány jól tudja.
@a szív fészkei: nézd szív nekem a volt szdsz.-es rendszerváltók ugyanúgy gyanúsak mint sokan mások. Bocs de bennem nem okoz romantikus érzést 1989 tekintve hogy a világon sem voltam.
@Ormi: "Én is voltam húsz éves, nem sokkal lihegtem Demszky mögött...de eszembe sem jutott...hogy maoista legyek.
Igaz, nem is vittem semmire az életben."
Ez így nagyon szépen hangzik, te a mennybe mész, amiért nem vitted semmire, és közben még sározod egy kicsit Demszkyt. Ennek semmi értelme egyébként. Demszky nem azért lett polgármester, mert maoista volt. A hatvanas évek első felében ugye, emlékszünk, volt a "konszolidáció". Az első repedés az olvadáson (jó kis képzavar, mi?) az volt, hogy ezek a lelkes, igazhitű fiatalok maoizmus címén szembesítették a "létező szocializmus" lózungjait a valósággal. És amit találtak, az nem tetszett nekik. Ezt persze nem lehetett sokáig csinálni, a béem elkezdte basztatni őket, REF-esek lettek, hetenként jelentkezniük kellett a rendőrségen, meg fene tudja még, hogyan piszkálták őket. Erre belehúztak, és túllépve a maoizmuson, elolvasták titokban azt a sok csúnya könyvet, amit most a jobbikosok legszívesebben elégetnének, és liberális lett belőlük.
Miért érdekes ez most? Ha a "maoizmus" egyenlő a propaganda és a valóság szembesítésével, akkor itt mi legtöbben maoisták vagyunk...
(Az a szomorú, hogy lesz a tisztelt olvasók között olyan, aki ezt szó szerint fogja venni, édesanyám...)
@simple observer: Akkor még létezett olcsó diákbérlet,s környékünkön a Toldi, Puskin, Művész,sorolhatnám, amit 18 alatt meg lehetett nézni, meg is néztük,amire nem volt érvényes,azt villamospénzből,kajapénzből összeraktuk. Jó volt az első sor is, bár utána nyakmerevedést kaptunk...
@épészmérnök: hát túl sok köszönet nem volt Demszky főpolgármesterségében, de ez más téma..
@Interlock: arra gondoltam, hogy ez a szám csak a párttagság, ami már önmagában is túl sok, vagy se kicsi, ugye; ez a szám arról árulkodik, hogy a többség érintett, így vagy úgy, papa, mama, keresztapa, gyerekek, unokák. mindenki érintett így vagy úgy. a barátainak, rokonainak úgyis hajlandó megbocsátani az ember, és egy ilyen tömeggel nehéz mit kezdeni

rólad (meg Rodeóról) eszembe jut, hogy ismertem valaha egy japánbuzi csókát, vhol megrekedt a gyerek a 16. századi Japánban, ő arra az álláspontra helyezkedett '89 környékén, mindenfajta indulat vagy gyűlölet nélkül, puszta meggyőződésből (félelmetes), hogy a tabula rasa megköveteli, hogy "a múlt rendszer kiszolgálói" kövessenek el harakirit vagy segíteni kell nekik, és persze, hogy ne legyen, aki bosszút állhat (kinek kell egy polgárháború, jöjjön a sógunátus), a kollaboránsok családjára is ez a sors kell várjon (mittomén, talán hetedíziglen). az ő szülei se voltak párttagok, de később elmesélte, hogy mint megtudta, az egyik nagybátyja munkásőr volt, tehát ő neki magának is veszni kell, vagyis miután harcos demokrata szamurájként kiirtott mindenkit, beleértve a saját családját is, dolga végeztével - jó mulatság, férfimunka volt - rituálisan felmetszi a hasát. a srác ekkor volt kb. 13-14. azóta lehet, hogy észre tért, és kevésbé radikális, de ha belegondolok, hogy a korral csak megcsontosodik, szikárabb lesz a jellem, tartok tőle, ma már nem ennyire elnéző se a világgal, se önmagával szemben (ha ugyan még él)
@a szív fészkei: "Vátesz a baba: magukról delirált."
Projekció.
Amit valaki nem bír önmagában elfogadni, azt kivetíti másra, és mást vádol vele.
Ha valaki nagyon sokat beszél egy bizonyos témáról elítélőleg, azzal valójában önmagát árulja el...
Ugyanaz a mechanizmus, mint a buziverőknél.
@anyósnyelv: En nem laktam ilyen szerencses helyen. Nekem szinte minden tv-n at jott. Maig emlekszem, pl. ahogy az Istvan a kiraly tv-s osbemutatojan a papos kezdesnek is koszonhetoen, unalmaasaga okan ugy 10 perc utan bealudtam. En hulye...;)
@Pantagruel: Nagyon fontos dologról beszélsz. Arról, hogy kell a fiaknak felelőséget érezni az apák tetteiért. Szerintem nem kell. Csak sokak szerint meg kell, és itt van a nagy bibi.
@Penivaldes: "hát túl sok köszönet nem volt Demszky főpolgármesterségében, de ez más téma.."

Ebben mélységesen egyetértünk!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jaj te már lelőtted az én poénom?? Grat, ez van,ha az ember utólag kezdi visszaolvasni a termést.
@épészmérnök: aki ezzel nem ért egyet..hát azt inkább hagyjuk:)
@simple observer: "10 perc utan bealudtam. En hulye...;)"

Többször nekifutottam, de annyira, annyira ótvarosan giccses és dilettáns az egész, hogy nem bírom elviselni.
@épészmérnök: én is unni szoktam, de időnként felriadok, amikor valami harsányabb dalra kezdenek. De szerintem is sokat szenvednek benne.
@Penivaldes: Romantika egy dolog,a tények meg a másik.
Mivel még nem vagyok szenilemilné, mondom, amire emlékszem és amit tudok. Végülis azt sem lehet tudni, a szülők milyen szerepet játszottak, nem?
Hisz Esterházy is az apja halála és az ő bátor ki- és ellenállását ünneplő könyve után tudta meg, hogy az örege már évtizedek óta jelentett, a végén önként dalolva és ennek öngyilkosok, állástalanok lettek az eredményei...

Én, mondjuk belenéznék, ha van rólam valami aktácska az exem miatt. Mert hiába dolgoztam a MNemzetnél, hiába végeztem el az egyetemet, a diplomámat kézhez kapva azt mondta a főszerkesztő, hogy ja nem én oda nem kellek, pedig ismertek,tudtommal semmi bajuk nem volt velem, jelent is meg egy-két cikkem már előtte. DE egy olyan ember felesége voltam, akivel már volt a rendszernek. Franc se tudja, de épp Orvbánék nem engedik a tisztulást ugyebár. Valamiért.

Azért akik állást, pénzt, megélhetést kockáztattak, mint a szadesznyikek egy része - most halt meg Orosz István, aki nyomtatta a szamizdatotkat - , tán csak nem egy lapon említendő azokkal a besúgókkal,akiknek semmi bajuk nem volt, sőt kurvajól éltek, előnyöket élveztek....
Hogy lett ez a komment így agyamenten összefacsarva? Én elég normálisan írtam meg.
@a szív fészkei: Az első bekezdésben foglaltak érdekesek. Mert szerintem nem vethetjük Eszterházy szemére, hogy mit tett az apja. Neki ahhoz nincs köze.
@Penivaldes: "És meddig számít a mocsok mocsoknak, hányadik generációig?"
Nálam mindig az adott személy ítéltetik. Nem a gyereke, nem a felesége, hanem az adott személy - az viszont élete végéig.
@épészmérnök: Maoista már lett szitokszó, ezzel nyálazzák Barrosót is, de Kína az a mi legnagyobb barátunk, befekszünk a talpuk alá nyaldosni, csak adjon zsét... Beszarok ezen a konzekvens magatartáson!

Az én boldogult lánykoromban pl. mindenki Che Guevara-fan volt,minden habosbabos lányszobában volt egy marconán néző plakát róla - nekem nem, túl szépfiú az ízlésemhez - aztán mégsem robbantotta ki itt senki a nagy gerillás cirkuszt. Mao meg sosem volta szívem csücske, pláne, hogy elolvastam a Vadhattyúkat.
@Napkutya: ...egyet tudok a mostaniak közül. Ugyanis gazdasági területen dolgoztam, és sokat jártam annak idején a Pénzügy Minisztériumba, no és sokakkal ismeretségem alakult ki. Így tudom, hogy Matolcsy György az elején független KISZ titkára volt a minisztériumnak, megspékelve egy kis besugósággal is. Így rendkivül nagy a valószínűsége, hogy a blog címében szereplő litán megtalálható! Semmihez nem értett, nem is bíztak rá semmi érdemi munkát. A későbbiekben a "sok jó cselekedetéért" kapott valami formai beosztást is, de szakmai feladatot akkor sem bíztak rá.
@épészmérnök: Pontosan. Figyelni kell a szavaira, de alélás, hanem előrelátás miatt. Ezért nem értem azokat, akiket meglepett, mire is használta a kétharmadját.
@épészmérnök: En szeretem az egeszet, es meg az elejet is elviselem, mert a konfliktus bemutatasahoz kell. Meg a "Da pacem, Domine"-t is inkabb hallgatom igy, mint misen.
Ugyanakkor mukedvelokent nem tudom megitelni mennyire volt szukseg a keresztenyseg/egyhaz ilyen foku reklamozasara.
@Interlock: Nálad igen, de másoknál?..
és a halála után? Alba hercegeként követeljük, hogy vessék máglyára a csontokat?
@Pantagruel: egyik nagybátyám munkásőr volt, sőt, '67-ben örömmel vonult Csehszlovákiába, és haláláig sajnálta, hogy nem tudott lelőni senkit. Még kisgyerek voltam, amikor apám (az ő testvére volt) elhidegült tőle, kapcsolatunk az egész családdal megszűnt, és tulajdonképpen azóta sem tudom, élnek-e még, kivel mi történt. Nem is érdekel.
Ezzel az egésszel én úgy vagyok, hogy vannak az országban nem kevesen, akiknek egyszerűen ki kell halniuk a rendszerből. Nem siettetem, kivárom. Csak azt kellene elérni, hogy haljanak ki elfeledve, nullaként.
jav: NEM alélás

@épészmérnök: Sőt óriási birtokai vannak, bele nem szegényedett a dologba sem akkor, sem ma. A hatalmat kiszolgálni neki jó. Bármelyiket. Tényleg, miért csak Demszkyn ugrálnak a harcos erkölcsi fároszok?
@simple observer:

Egyáltalán nem keverem a két férget!
Az első "szabad" parlamentnél "díszőrséget" állt neki az msz(m)p! ők tudták, hogy ki is valójában! Ha csak egy kicsit is tájékozódtál arról, hogy mint első számú vezető (országos kupleráj főnök) munkahelyi kötelessége volt a jelentés! Több vonalon szolgálta a bolsevik rendszert, a másik gazember az imre kismiska volt hozzá képest!
@Penivaldes: "És meddig számít a mocsok mocsoknak, hányadik generációig?"
Ha a szeretetet hrideto egyhaznak hinni lehet - es hat vajon miert ne hinnenk? - akkor heted iziglen.
@Penivaldes: nem felelhetek mások tetteiért, gondolataiért, így nem értem, miért tőlem kérdezed ezt. Én csak azt tudom (többé-kevésbé biztosra), hogy én mihez tartanám magam.
Aki meghalt? Az már nem él, földet rá. Tegyen rá koszorút az, aki szerette, akinek fontos volt; én nem teszek senkire, akire szerintem nem kellene. Ennél jobban nem érdekel a holtak sorsa.
@simple observer: vallási kérdéseket ne vegyünk ide, mert az a bizonyos Mózes 2, 20,6 nem csak ennyiből áll. Van ott ezeríziglen.. csak arról valamiért nem beszélünk. A megbocsátás az nem szerepel a szavaink közt.
@Penivaldes: De megtette, hogy vallott helyette és az eről szóló, kurvaőszinte regényével valahogy elégtételt adott az apja által megsebzetteknek, tönkretetteknek. Míg egy Oscar-díjas rendző máig hamukálha, ocsmányul maszatolhat, ha a saját ügynökmúltja kerül szóba.

Tar Sándor - nagyszerű író volt - belehalt abba, hogy szégyellte a saját besúgó korszakát. Beismerte és belepusztult.

Egy fiú nem tehet többet, mint Esterházy. Gondolom, ő is csak azért lépte ezt meg, mert az előző könyve épp arról zengedezett,mennyire karakánul ellenállt a papa fizikai erőszaknak is, nem alkudott meg, példakép lehet. Hát nem az volt, tehát ezt is meg kellett írni.

De azárt akik gyerekként nagyon is kivételezett helyzetbe kerültek a besúgások révén, ami a szülők követtek el, tán ma ű, felnőtt fejjel mondhatnának egy bocsikát. Mert az a jólét mások élete árán teremtődött számukra.
Olyan nem volt, hogy á, semmi fontosat nem mondok, csak úgy kis hülyeségekkel etetem a tisztem, tehát bűnt se követek el. Nem lehetett ilyesmi: többfelől ellenőrizték a mondandót, a besúgót is megfigyelték és komoly, zsarolásra alkalmas tényeket akartak hallani. Nem volt mese...
@töreki: En a "medgyesi kollégája" - marmint a penzugy miniszteriumbol - resz alapjan gondoltam a keveredest. Ha a kollegasagot az ugynoki munkara erted, meg akkor is keteselyes a dolog, hiszen Boros Imrenek is volt valami D... szama.

Az altalam helyesbitesnek szant hsz-ban azonban egy pillanatra sem probaltam mentegetni Boross Petert. Ugyanis valoban sok dolog kering rola, es ha azoknak csak a fele igaz, mar nincs ok nagyon fenyezni az oreget.
@a szív fészkei: Én nem hiszek a vezeklésben, abban, hogy mások bűneiért vezekelni kelljen. és nem hiszek azokban a bocsánatkérésekben amiket nem a tettesek mondanak ki. Sem az ügynökkérdésben, sem más kérdésben.
és akkor most kiderült, hogy hány tégla van a parlamentben?
@Interlock: "Tegyen rá koszorút az, aki szerette, akinek fontos volt; én nem teszek senkire, akire szerintem nem kellene. Ennél jobban nem érdekel a holtak sorsa."
A Zorba, a görög végén van egy jelenet. Meghal az öregasszony, és Zorba, meg a fiatalember sürgősen meglógnak a lincselő tömeg elől. Zorba visszafordul, felkapja a halott asztaláról a kanárit kalickástul, és rohan ki az utcára. Tépnek lefelé a tengerhez a napsütésben. Zorba egyszer csak lekanyarítja a válláról a kabátot, és oda se nézve, ráteríti a madár kalickájára, megy tovább.
Ennyi.
@Penivaldes:
En nem vagyok hive az apa-fiu komcsizasnak, vagy ugynokozesnek. Pokorninal is, ha nem o horgott volna olyan nagyon, akkor egyaltalan nem zavarna, hogy volt egy "Pakozdi" is a csaladjaban.
Viszont erdekes modon eppen a szeretetet hirdeto egyhaz illetve azzal tuntetoleg kerkedok (Lazar es Schiffer) azok, akik szeretnek az ilyen ugyeken rugozni. Szoval csak amolyan finom utalas akart lenni az egyhazra a reszemrol.
@Penivaldes: olvastad a két könyvet? Akkor értenél. Írt egy hozsannát: a régi ősök nagyszerűségéhez mérve és méltatva a papát, akit szarrá vertek, akit kitelepítettek,akit mindig a származása miatt elnyomtakde aki - az egész család így tudta - ellenállt a komenyista ármánynak és hű maradt a fúri ethoshoz. Ahhz, ami az őseik közül Esterházy
Páltól a Harmonia Caelestist eredményezte. www.youtube.com/watch?v=gs1pZhTfAeI

Ezután a nemzetközi siker s dicsfény után jött a hidegzuhany: a papa nemhogy ellenállt, de ótvar besúgó volt. Ezt fel kell dolgozni fiúként, íróként, krónikásként. me3gtette, szerintem nagyszerűen.

És ha valakit zavar, hogy a szülei mit követtek el, joga van a nevükben elnézést kérni a lelki békéje érdekében. www.c3.hu/scripta/thalassa/95/12/15harmbi.htm Hellinger azt mondja, valóban hetediziglen hat ránk az előző nemzedékek tetteinek utórezgése. .
jav. : elnyomtak, de akit, főúri ethosz
@a szív fészkei: én nem hiszek abban, hogy lelki békét ad. és abban sem hiszek, hogy azoknak kéne megbocsátani akik a megfigyeltek leszármazottai. Ezek csak körök, amiknek értelme a semmi.
@hdo: "és akkor most kiderült, hogy hány tégla van a parlamentben? "

úgy emléxem hogy kb 40 millió nagyméretű tégla....

de ha pontosan kell utána nézek...
@dr. Bubó: ..és van még jó pár még nagyobb méretű is! (olyan 70-100 kg közötti)
@a szív fészkei: a hetedíziglen kérdésre, és az utórezgésekre meg a kérdésem annyi: "Most szakadjak ketté?" Mert a visszaemlékezek az ősökre, akikről tudok akkor vannak olyan emberek , amik a pólus két különböző oldalán voltak.
Az a lényeg, hogy béke legyen és barátság. Nem kell a hangos szó és a lázadozás, mert a tömegbe lövetnek a hadurak.

Emberek, "merjetek kicsik lenni!!"*

*Gyurcsány Ferenc (ex-)miniszterelnök
@Penivaldes: hát igen, most, hogy mondod, így belegondolva, tényleg. mert ha úgy érzed, hogy a fiúk-lányok felelősek, akkor lehet, ha kiderül a turpisság, kevésbé fogod szívelni azoknak a kölykeit, akik nyomorékká verték a kulák nagyapádat, csak hogy lépjen már be a téeszbe. adott esetben visszaélhetsz az információval. bosszú, kis elégtétel, vérbeli tradíció.

@Interlock: "haljanak ki elfeledve, nullaként..."

Ááá, a nullaként oké, de azért csak emlékezzünk rájuk, jegyezzük fel a nevüket! Pl. Hegedűs István.

@a szív fészkei: az öreg Esterházy inkább áldozat, nem? ronccsá törték azt az embert lelkileg-szellemileg. persze, könnyű mondani, hogy hallhatott volna vértanú-halált, mint az ősei, de azért az sem olyan egyszerű
Hörr-tévés módszerek: atv.hu/cikk/20120506_gyurcsany_fele_plagiumvad_megszolal_a_volt_pecsi_iskolaigazgato?source=hirkereso

Biszkunál, ennél a pasinál is sunnyogtak - végtelenül "kreatívok2 a szakmai etika terén...

[..]"Nem tudom, hogy ezt ki vette. A televízióban hallottam – legnagyobb meglepetésemre. Nem fedte teljes egészében a valóságot, amit a Hír TV leközölt” – mondta Jedlicska.

Az ATV munkatársának kérdésére a volt iskolaigazgató azt felelte: „Rejtett kamerával vették föl, amin nagyon föl is vagyok háborodva. Negyvenéves pedagógus munkásságom után ezt kellett megérnem.” További érdeklődésünkre hangsúlyozta: nem tudta, hogy a Hír TV fölvételt készít róla. „Nem is mondták, hogy a Hír Televíziótól vannak itt nálunk” – tette hozzá.

A titokban készült fölvétel közzététele az igazgató családját is fölháborította. A családot leginkább az zavarja, hogy a nyugdíjas igazgató tudta és hozzájárulása nélkül használták föl az általa elmondottak egy részét úgy, hogy abból bármilyen következtetést is le lehetett vonni. A család egyébként gondolkodik azon, hogy följelentést tesz a fölvétel készítője ellen."
Nem tudom, említették-e, de III/III nincs és nem is volt. Amiről a poszt szólna, az ismereteim szerint III/3 volt. De mindegy.
@Pantagruel: és főleg akkor nehéz a kérdés, ha a családodban volt olyan is akit majdnem véresre vertek, hogy lépjen be, és volt olyan is aki kiszolgálta a rendszert. Ebben az esetben komoly fejfáját kaphatsz.
@a szív fészkei: a kiszivárgott Gyurcsány beszédnél valahogy elfelejtettek felháborodni. :DDD
Kedves volt 3/3-as besúgó vamzer szenny. Amennyiben olvasod eme sorokat, csak reményem szeretném kifejezni irányodba, mely szerint minden áldott nap végén anyád szájába szarsz, majd óvatos mozdulatokkal jóízűen elfogyasztod saját fekáliád egy kiskanál segítségével. (A többiektől elnézést). Köszönöm.
@Azúrkék égbolt: Sosem hittem, hogy mindenki rosszat akart ott, és akkor, mindazok közül, akik nem csak egy rózsaszín lufival vonultak fel 2006-ban. Vitte őket az indulat, és eközben többekkel, elszaladt a ló. (-vagy, szaladt feléjük. Rendőrrel a hátán. :))
Csúnyán. Innen is onnan is.

Ugyanakkor, lássuk be, Fidesz részről most épp "veletek" fenyegetnek mindenkit, -ti lettetek, a "nálunk is rosszabb", -és ez most jól is jön kormányzati oldalon. Bele is ad ebbe a kommunikációjuk, apait-anyait.

Ezen a blogon, alighanem, magamra borítom a bilit, de én többekkel beszélgettem, akik azokon a tüntetéseken is ott voltak, ahol közvagyonban esett kár.

Nem büszkék rá.
Ma már, a legtöbbjük másként cselekedne. Látva az eredményt, talán ki sem mentek volna.

Ugyanakkor, ezt a véleményüket, SZINTÉN elnyomja a hivatalos kommunikáció.
Jobban lehet őket használni fenyegetésnek. Egész egyszerűen KELL valaki, aki rosszabb mint Ők.

Most mondjam csúnyán?

Felmásztak rajtatok a létrán. Sőt, másodlagos haszonként, lehet mutogatni, hogy ti vagytok a rossz létrafok.

Hát, ennyi. Mindenki okosabb lesz, ahogy öregszik.
@butus: hát ha arra gondolsz...

akkor a nagy magyar komcsi fal(los) az 386 téglából áll...

plusz van benne még a személyzet... több száz fős... szerintem az is mind tégla... csak nincsenek jól kiégetve... ideje lenne...

"70-100 kg közötti"... ből jól kilógott egy nagyon nagy tégla kb 500 kilós rapcsák... meg a 40 kilós szíjgyártók...
Az örökzöld gumicsontokkal azért ilyesmiket is el kell feledtetni: egyenlito.blog.hu/2012/05/07/hazudik_a_bkv_a_metrora_szakadt_ra_a_mennyezet_foto Gyakorlatilag döglődik a főváros közlekedése, én mondjuk a bőrömön érzem a havi 10 ezremért.

De tűnődjünk tovább is azon, ki volt ügynök a parlamentben. Vegyük úgy, hogy a korukból adódóak kivételével mindenki. Akkor nem kell izgulni tovább. Ha ez dehonesztálás szegény árva képviselők számára, akkor pereljenek: a bíróságon csak ki kell rukkolni a farbával, legalább az ítéletből megtudható lesz valami...

Boros meg egy sötét figura. Vendéglátós főfaszi volt az
átkosban 1960-tól, pdig 56-ban eléggé előtérben volt - , hát akinek ez nem gyanús, az keresse fel orvosát, gyógyszerészét újabb álomporért.
el innen minél gyorsabban... a süjjedő gyorsnaszádról...

okosak a fiatalok... itt meg marad a legjobb dr zorbán...

index.hu/video/2012/05/07/minel_gyorsabban_elhagyni_az_orszagot/
@dr. Bubó: ...valahogy így képzeltem én is.
@Pantagruel: Effektív ronccsá. Alkesz lett, nagyon komoly alkesz, emlékszem rá, előttem van a figurája. Kicsit olyan Willy Loman-os jelenség volt a nagy aktatáskájával, amibe kapaszkodott mólésan...

Aki együtt dolgozott vele a Budapester Rundschaunál, azt mesélte, hogy zseniális koponya volt amúgy.
@Penivaldes: Majd megérted talán később. Nem mindenkinek olyan 2x2=4 az élete, mint neked. Szerencsés vagy, hogy ilyenek nem zavartak bele a gyerek-kamasz-fiatalkorodba, de nem tudhatod, másoknak mi hoz enyhet.
@a szív fészkei: Nekem ezek komoly kérdések, amik nem hagynak nyugodni, és oka van, hogy nem hagynak nyugodni. Nem ügynökkérdés, nem arról van szó. De nem 2*2=4 az életem, és főleg nem ami az őseim élete. Főleg, hogy bizonyos dolgok fehér foltok.
brutálisan értelmes berzsenyisek... 18évesen ijjen okosak...

f@sz fődakota meg mijjen hüje... hány éves is?

nem neki kéne elhúzni minél előbb a vérbe?
Tahó csuti(orbán)kommenyistázásáról annyit:
A kultúrált EU pénze nem jó, de a diákokra tankokkal rontó kínai kommunistáknak manduláig felnyal alulról
Nem tudom hogy vagytok vele,de szerintem az egyik legmocskosabb ember a jobboldalon az a Boross Péter! A múltkor hallottam egy beszélgetést vele az ATV-n és büszkén mesélte, hogy egyik vezetője a Politikai Üldözöttek Szövetségének. Mondjátok már meg, ki a f@sz üldözte ezt a szemetet, amikor évtizedekig volt a kispesti vendéglátóipari vállalat igazgatója. Ami ugye párttagság nélkül nem nagyon lehetett. Hogy csak a legalapabb dolgokról beszéljek. Rendszerváltás után ha jól emlékszem az Antall-kormány belügyminisztere is volt. Bármihez hozzáférhetett ez a gennyláda.
Na ilyen emberek kellenek orbánnak!
Fújjj!
@a szív fészkei:

Kíváncsi vagyok, a Focista meddig akar bekkelni puszta szómágiával.

Simicska nagytőkés, de bezzeg gyf oligarcha.

LOL
@a szív fészkei: főúri ethosz, egyik kedvenc sztorim a magyar töriből:

www.erdelyert.hu/kinalat/termek/5392/Cs%C3%A1mpai+Ott%C3%B3-N%C3%A9gy+Esterh%C3%A1zy+egy+hull%C3%A1sa+

Az Esterházyaknak még az öreg megtörettetésével együtt is pozitív a mérlege. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hát, ha már a hasonlatoknál tartunk: Melyik az a csapatkapitány, akiről minden csapattársa tudja, hogy ELTÖRI a lábát, ha nem kap gólpasszt?

(Nem a pályán, az öltözőben.)

:))
hivatal.pecs.hu/polgarmesteri_hivatal/hatosagi_foosztaly/
IGAZGATÁSI OSZTÁLY
ÁLTALÁNOS IGAZGATÁSI CSOPORT
Mártonné Dr. Rozs Beatrix, csoportvezető 72/534-059
A Magyar Ember genetikai alkalmatlan arra, hogy hogy a saját fajtájának ártson. Amennyiben mégis erre kényszerül, feltételezhető, hogy a háttérben fajidegen elemek munkálkodnak.
@Hertelendi: mit vélekedtél róla, amikor Orbánt ekézte? Tudod, amikor a baloldal dédelgetett kedvence volt...
@Napkutya:

Viktor nem igazán tudta kinőni a hisztit, meg a dackorszakot.

Sírva még nem fakadt dühében valamelyik sajtótájon, de valahogy úgy érzem, ez is csak idő kérdése.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): ne játsszuk má' el ezt a "hülye náci" kópiát... Unalomig ismerjük, piszok átlátszó, bébi...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: most pl. a gyűlölet dőlt belőled. Nem elegáns.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):

Ne dumálj bele a genetikába légyszi, mert hülye vagy hozzá, mint egy disznósegg.
@a szív fészkei: kár volt milliárdokat kilopni... Szalainé Szilágyi Eleonórára emlékezz, elvtárs!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ennek spontánnak, természetből fakadónak kell lennie, nem célnak.
@a szív fészkei:
de a legszebb viktorka válasza volt:
by index

"Arra szeretném kérni, hogy ha tudomása van bármilyen jogsértésről, önnek kötelessége, hogy a jogi eljárásokat megindítsa" - válaszolta Orbán Karácsony Gergelynek. "Oligarchák a nemzeti együttműködés rendszerében nincsenek és nem is lesznek" - mondta Orbán, majd úgy definiálta az oligarchát, hogy olyan gazdasági ember, aki politikai tisztséget is be akar tölteni. Például pártelnök, vagy miniszterelnök. Azaz Simicska és Nyerges nem felel meg az orbáni oligarchadefiníciónak, ők Orbán szerint nagytőkések, és nagytőkésből Orbán többet akar.

"Engem már tettek lapátra a választók" - tromfolt Orbán, aki szerint lesz is még ilyen, és akkor a választók cifrábbakat is fognak mondani rá, mint most Karácsony. Nagytőkésekre, milliárdosokra pedig szükség van. "Ha ön a magyar tőke ellen beszél, labancpolitikát folytat, amit én elutasítok".

ha tudom, hogy nincs következménye, akkor ott helyben az ilyenekért úúúúúúúgy szájbavágnám egy szívlapáttal, hogy eltörne a nyele.
@Secnir: talán nem kéne ebben a stílusban. A Dániel-félék már hatalmasat amortizáltak Gyurcsány táborán.
@Marcangoló Korelnök:

Ezt csupán azért tartottam fontosnak, mert rendkívül felháborítónak és ártalmasnak tartom az ügynökügy körül kirobbant látszatvitát. Meggyőződésem (és ebben tökéletesen egyetértek Kövér Lászlóval), hogy ez csupán figyelemelterelés. A Magyar Ember lelkivilágával és gondolkodásmódjával nem összeegyeztethető az ügynökösködés és a besúgás. Egy Magyar Ember csak akkor tesz ilyet, ha rákényszerítik a háttérben megbúvó fajidegen elemek. Az Fabius-féle rohadékok most már csak büdös kis blogokat írnak, de csak azért, mert már nem írhatnak jelentéseket...
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):
nem értem, mi bajod a genetikával, amikor ilyen csunyán elbánt veled..
@Secnir: ha karacsonynak lennenenek tokei, akkor az angyan-interju alapjan tehetne ismeretlen tettes ellen...
@házelnök:
ezt most miért kaptuk?
:D
@Marcangoló Korelnök:
és ennek mi köze gyurcsány táborához? nem értelek...
@Marcangoló Korelnök: milyen szitán? most ne kezd el magyarázni a szólás értelmét, mert nem arról van szó..de ettől a magyar ember genetikája ügytől mászok a falra, főleg ha egy állitólagos sváb mondja. hagyjuk már ezeket a hülyeségeket!
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): közlöm veled, Stefi, hogy engem nem zavar, ha te fórumprovokációból írod a szakdogádat. Sok sikert! Mondom, nem zavar, de engedd meg, hogy észrevegyem. Nagyon átlátszó vagy és szellemtelen. Az a típus, aki a pirézkérdést felvetette.
@Secnir: hogy ami kritikát meg lehet és KELL fogalmazni Orbán rendszere ellen, az ne legyen szellemtelen, alantas, durva és színvonaltalan, mert ez a józan kritikának is árt.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: nem játszom a te csapatodban, lóbélgiliszta. Keversz valakivel.
@Secnir: pedig világos. Gyurcsány első neje a szélsőjobb pécsi apparátus vezető üdvöskéje. Szerintem cseppet sem érdektelen.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): "Ezt csupán azért tartottam fontosnak, mert rendkívül felháborítónak és ártalmasnak..."
Ha tudnád mennyire nem érdekel itt senkit, hogy te mit tartasz fontosnak és felháborítónak!

Apropo: nincs kedved szopni?
@Hertelendi: ha már hülye vagy és nem veszed észre, mi Stefi célja, legalább trágár szanyista bunkó ne legyél, te hervadt, frusztrált szájfarkú.
@Marcangoló Korelnök:

Mi a fasz vagy te, tánc és illemtanár? :DDD
@Marcangoló Korelnök: marmint torvenytisztelok... amit angyan elmondott, az alapjan az ugyeszsegnek hivatalbol kellene vizsgalatot inditani
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: itt pl. stilárisan helyénvaló volt a trágár szóhasználat.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: jelentsd fel az ügyészséget, ha bűnt követett el, ne a szádat jártasd. Az könnyű.
@Marcangoló Korelnök: Ok, ha nem akarod, hogy Stefike szopjon, akkor neked is megengedem.
Ne erőlködj a válasszal, mert tahótlanítottalak, te kis buzi.
@Hertelendi: igazi köztársasági vadbarom, dániel-típus...
@Marcangoló Korelnök: ti osztottatok fel az orszagot "magunkfajta es magukfajta" szerint. csak a te ertekrended szerint kommunikalok, hogy ertsd:-D
@Marcangoló Korelnök: nyugi, gyulik mar az interpolnak:-D mert ugye nem gondolod, hogy don pinternel fogunk kopogtatni...
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):
Tisztelettel érdeklődöm, hogy a kis pinájának a kinyalásával kapcsolatos megbeszélésünk aktuális-e még. Privátban is válaszolhat naccsád!
@Marcangoló Korelnök:

Megjegyzem, mikor regisztráltam, utána vagy két hétig én is rettentő fontosnak és komolynak gondoltam magamat is, meg a kommentelést is.

Nyugi, el fog múlni. :DDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ne csak a strigulákat huzigáld a cellád homályában, jóember... Állj ki a szavaid mellett, ne légy hitvány gyurcsány!
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): De pontosan te ajánlgattad a fentebb említett cselekményt. Most ki vagy elégítve, azért vagy ilyen elutasító?
Múltkor kiéhezve nem győzted ajánlgatni magadat.

:O
@Pantagruel:
amíg neked eszedbe jutnak dolgok, addig több száz millió forinttal lesznek gazdagabbak a magyar tolvajok...

a kamikáze az hülye, engem megesz a kiváncsiság hogy megtudjam te hogyan oldanád meg azt, hogy az ország tönkretevői (kizárólag a jelenleg regnáló rendszer urai) ne tudják a továbbiakban tönkretenni és vissza lehessen szerezni a lopott holmit

halálra simogatod őket vagy szétpuszilod?

mesélj...itt ülök gatyában és várom
@rodeo36: Elszámoltatási tervek megvitatása egy szál gatyában. Jó mókának ígérkezik.:)
@Hertelendi: "ha jól emlékszem az Antall-kormány belügyminisztere is volt."
Sot meg miniszterelnokseget is orokolt...
Ejnye kisasszony, miféle alpári beszéd ez?!
Nem tudom eddig miféle nemi szervekhez szokott, de garantálhatom, hogy az enyém nem túrós. Sőt, kifejezetten illatosnak szokták találni a kisasszonyok, ezért bátran ajánlhatom kiskegyednek.
Na azt hiszem a két kis köcsögöt el is intéztük:))
@a szív fészkei:
"Kicsit olyan Willy Loman-os jelenség volt a nagy aktatáskájával, amibe kapaszkodott mólésan..."
Kivancsi volnek vajon ez csak egy freudi "elszolas", mert bar a Miller mu eredeti cime pontosabb, de a magyar cim miatt viszont erdekes a hasonlitott szemelye.
@simple observer: Antall halála után ő lett a miniszterelnök. Csak azért írtam a belügyminisztert, mert akkor jobban hozzáfért a titkos dolgokhoz
Posthoz kapcsolódik. :)

Fideszes ordítozás közepette szembesítette Novák a saját körének besúgóival Orbánt - hiába

youtu.be/6pOVI-uX6SM
@Hertelendi:
Ha jol emlekszem, az I. Orban krmany idejen meg valami idevago poziciot is alkottak neki. Konnyen lehet hogy tevedek, de valami itt van a fejemben, hogy a fotanacsadoi cimen kivul, volt valami egyeb dolga a titkosszolgalatokkal, es a leveltari aktakkal kapcsolatban....
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): A keresztény magyar ember. Ez jól mutatja mennyire keresztény vagy. Az nekünk meg egy szégyen ha tényleg magyar, de szerintem inkább román cigány.
@simple observer: Na látod, ezt nem tudom...ma orbán egyik fő tanácsadója
@nu pagagyí:

... 2009 óta írok erről folyamatosan ... www.youtube.com/results?search_query=januspannonius68 ... innen, egyenes ágon az következik, hogy nem Kövér, vagy Demeter védi Horváth Józsefet és csapatát, hanem Horváth József és csapata "szed védelmi pénzt", - tartja az élet (ütőerén helyett) torkán mocskos mancsát - politika és annak holdudvara körül ... a kérdésre a válasz - miszerint miért nem lesz lusztrációs törvény kis hazánkban - ebben rejlik ... amit felsoroltál, többek között, olyan teremtett politikai botrány helyzetek, amivel, a politika lejáratása folyik, hogy ne kerekedjenek a politikusok erkölcsileg abba a helyzetbe, hogy fölébük kerekedhessenek ... ezeknek ez a helyzet teremtés, a lejáratás, amivel az ember hatalmuk alá hajtható, tanult szakmájuk ... nem simán sz@r emberek, mocsokká képezték őket/magukat ... gerinc nélkül nem szabadulhat tőlük senki ... ez a magyar ember tragédiája ...
@Gábriel angyal: orbán viktor a mellébeszélés bajnoka. Idézve egy hozzászólást a Youtube-ról:

"Ha kapunk felhatalmazást... bla, bla,bla.
Kitőt? Soros(Schwatz) Gyurkától????"

Jogos.
@Kockagolyó - a legjobb csúszógömb: Nagyon nem vagyok elájulva Nováktól, de itt most a mi magasságos viktorunk nem tudott semmi érdemit válaszolni a mindenlében kétkanál jobbikosnak. :)
egyebkent nem tudom, hogy mi a meglepo az egeszben.
viktorek teljesitik a rajuk bizott feladatot. azert hoztak ossze kadarek a fideszt kadergyerekekbol (besugok, munkasor parancsnokok, partitkarok kolykei) egy megbizhato fiatal kommunista (kover) es az akkori belugyminiszter vejenek (stumpf) felugyeletevel.
@ki kicsoda:
"hanem Horváth József és csapata "szed védelmi pénzt", - tartja az élet (ütőerén helyett) torkán mocskos mancsát"
Ez igy talan kicsit eros megfogalmazas. Az elhiresult UD-felvetel ugyanis eppen arrol szol, hogy Toth Jozsef a kello tisztelettel es alazattal beszel az Elnok urral arrol, hogy van egy terv az Almassyval kapcsolatban, es hogy majd eppen Horvath fog vele talalkozni. Vagyis az alarendelti viszonyok meglehetosen masok. Horvath pedig "csak" kvazi kifutofiukent funkcional. A nagyok pusztan kihasznaltak tudasat, kepessegeit, kapcsolatait, majd pedig alkalmas idopontban (kormanyvaltas), ujra a "helyere" tettek.
jah kovács lászló és lendvai pártállami múltjára én is kíváncsi vagyok
@Gábriel angyal:

Jó sok kocka dolgozik a jobbiknak, és mintha te is a szokottnál talán kissé komolyabban vennéd a hittérítést... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én annyira szeretném, ha egyszer megakarnának téríteni..annyira:DDD
@Penivaldes: Minket inkább térítgessen Pál Feri nem?? Bár vannak mások is akiknek szívesen hagyom. :)
@Gábriel angyal: engem inkább ne, de annyira szeretném ha egyzer megszólítanának az utcán..:)))
@Gábriel angyal:
"De én nem is vagyok kocka.:) "
Dehogynem. A borgok mar teged is sikeresen asszimilaltak...
@Penivaldes: "én annyira szeretném, ha egyszer megakarnának téríteni..annyira:DDD"

Barátkozzál jehova tanúival:))))
@rodeo36: háááát... a történelmi tapasztalat azt mutatja, hogy nem lehet megakadályozni. és nem lehet visszavenni.

pl. azért sem, mert a közvetett károk - kiszámíthatatlanság, létbizonytalanság, növekvő közterhek = esély, tervezhető, biztonságos jövőkép eltűnése - is óriásiak. például hogyan szerzel vissza 7000 orvost családostul? tehát nem töröm rajta a fejem.
@Gábriel angyal: Elájulni nem is kell senkitől. Viszont értelmes, egyenes beszédet kizárólag a Jobbik soraiból hallani manapság.
Akár sajnos, akár nem.
@Penivaldes:

Engem jehovisták már szólítottak le, nem nagyon érdekes, és nem kicsit fárasztó.

Bár az "Őrtorony" című színes kiadványon jókat szoktam mulatni, főleg amikor a négy elemit végzett John Redneck tiszteletes három sorban megcáfolja Darwin-t és Einstein-t.
@Gábriel angyal: ezt velem bárhogy meg lehet vitatni, mert nem hiszek benne, hogy lehetséges érdemi elszámoltatás
@Penivaldes: Figy szokott lenni Óbudán nemzeti est. Ott dumcsizhatsz az egyik legjobb parlamenti képviselőjükkel. :)
@rodeo36: ja, egyébként a reggel megfogalmazott két hozzászólásoddal, amelyekben szofisztikáltan adod értésünkre, hogy _dolgozni_ kell, maradéktalanul és messzemenőkig egyetértek (bár asszem, ezt tudod jól. a többi süket duma, de arra is vevő vagyok)
@Pantagruel: "a többi süket duma, de arra is vevő vagyok"

Már értem, hogy miért szoktál engem is meghallgatni. :))
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):

Fajidegen elemként a magadfajta sváb parasztra céloztál, gondolom.

Bár nem. A te fajtád az egybites kielégítetlen rohadt barom. Akkor nyilván erre.
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=547241#null

Novák Előd mai felszólalására a válasz:

" Orbán Viktor erre azt mondta: helyes lenne megkövetelni a parlamentben is azt, amit otthon meg szoktak követelni, hogy mindenki adja meg a kellő tiszteletet, ha valakinek a jelen nem lévő hozzátartozóiról, szüleiről beszél,."

Érdekes, hogy csak most veti fel OV a kellő tisztelet megadását, - pedig nemrég Lázár volt, aki Schiffert támadta a családja múltja miatt a parlamentben eléggé durván.
@Fabius:
"Ha nincsenek a jelenlegi parlamentben ügynökök, akkor mire fel ez a holtig tartó titkolózás?"(index kiemelés)

jogos kérdés.

a válasz egyértelmű........
@Silverhaar: Úgy bizony. Gyorsan elfelejtette a kedves vezető amikor Schiffer apucit emlegette a parlamentben. Viszont ha más is ezt teszi akkor az már pofátlanság. :)

Én még azt nem értettem viktor válaszában, hogy miért mondta kétszer is, "hogyha kapnak szélesebb cselekvési lehetőséget, akkor szélesebben, mélyen és hatékonyabban fognak eljárni ügynök ügyben mint, ahogy az ma történik". :)

Bazzzzz. A kétharmadnál is szélesebb cselekvési lehetőség kell nekik??? Pofám leszakad.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: de legalább leszólítanak. :))
Őrtorony..na az egy újság...a jehovák különben is veszélyesek. nem engedik a vérátömlesztést, és volt hogy a fanatikus hülye hívük hagyta meghalni a gyerekét.
@Gábriel angyal:

Orbán: "ha kapunk szélesebb jogköröket...blablabla...."

Nem menjen az anyjába.
@Gábriel angyal: miért nem elég széles neki? kétharmadja van! vagy az már nem elég?!
@szorokin:
A sok stiklis narancs színben pompázó komancsot szarul érintené a leleplezés, hogy semmivel sem különbek a coci elvtársaknál.
Ennyi! Ezért azután bármit megtesznek, hisz agyhalott híveik bármilyen szar magyarázatot lenyelnek!
"Boldogok a lelki szegények..."
Máté 4,18-25
@Gábriel angyal:

Nem tudom még milyen szélesebb, hatékonyabb mélységre várnak, -lehet, hogy egy új ügynöktörvény elkészítésére, amiben az elévülési idő 20 év.
@Gábriel angyal:
Mi akar ennél szélesebbet?
Hisz ha valamit ma kitalál, a biorobotok holnap simán megszavazzák!
Statáriális bíróságokat? Végül is.
Kezdhetnék a volt komancsokkal, KISZ és MSZMP funkcikkal... :)
@Gábriel angyal: hát nem emlékszem, hogy hagytad volna valaha is, h kihozzanak a sodrodból, és ha vmit értékelek, az az önuralom. szóval jó arc lehetsz. na meg, aki a kutyákat szereti, rossz ember nem lehet stb-stb. persze, ahogy a megoldóember mondja:

www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8
@Pantagruel: Szerintem jó dolog ha van az embernek egy jó nagy adag öniróniája, humorérzéke és e mellé még empátia is társul. :)
@simple observer: @Silverhaar:

... akkor azt mivel magyarázod, hogy az UD botrány ellenére, nem tudtak lemondani, Horváth József dandártábornokról, a MK Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat főigazgató- helyetteséről "tudása" okán ... látom, nem rágtad át magad ... www.youtube.com/results?search_query=januspannonius68 ... nem beszélve azokról a felvételekről, amik azóta "megegyezéssel" lekerültek a Youtube-ról ... ha tudnád, a magyar kormány egyetlen kérését/követelését sem teljesítette a video-megosztó portál, csak az veheti le, aki feltette
@Gábriel angyal: az jó dolog. kár, hogy belőlem hiányzik.. főleg az utolsó..:))
@Gábriel angyal: aláírom, h ezek nélkül nehéz létezni
@ki kicsoda:
Csodálkozni való?
Amikor Kövér elvtárs demokráciafelfogása valahol egész furcsán hangzik.

www.youtube.com/watch?v=xBNgo7MegRk&feature=related
@ki kicsoda:
Nem kapott gellert a címzésed?
Én a mai parlamenti Orbán-Novák , majd a korábbi Lázár-Schiffer tiszteletlen szócsatáról írtam.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):

... te genetikailag vagy szellemi járókeretes, vagy hülyére vert a szláv/török ősöktől származó apád és nem védett meg a sváb/lengyel ősöktől származó anyád, téged a tiszta fajú árja magyart ... annyira szánalmasan kretén vagy, mert történelemből képességeid okán fel kellett menteni ... járd körül a problémát u.m. betelepítések/kitelepítések
Kedves Keresztény Magyar Ember!
Először is fontosnak tartom rögzíteni, hogy semmi bajom az állítólagos sváb származásoddal.
Van nekem vecsési sváb kollégám, aki igen korrekt, általam nagyrabecsült srác. Figyelembe véve a tényt (és azt meg is erősítendő), hogy a fideszre szavazott, ám nem hülye és beismerte a tévedését. Késő bánat, ebgondolat! De tanulni sosem késő és felettébb szimpatikus, ha valaki képes a hülyeségét elismerni. Viszont bogozzuk már ki az identitászavarod, most akkor sváb vagy, vagy magyar? Persze lehetsz sváb származású, Magyarországon született anomália, de egyszerre sváb meg magyar, az valamiféle képzavarra utal. Az a kurva szövegértés... Ne rágd magad, nem csak Neked nem megy.
Esetleg felvehetnéd mellé a viking és a hindi jelzőket is, ha Bajnai, legyen kövér ugyebár, a felettébb cizellált retorikátok szerint. Nem röhög, nekem sem megy, Na!
Nem boncolgatnám tovább a titulusod, de tégy meg valamit nekem, csak nekem; ne nevezd magad parasztnak! A paraszt, az egy olyan dolgos ember, aki a szájadba rakja a mindennapi élelmet, amitől másnap tele tudod fingani az ilyen szaros blogot, mint ez. (Ez a Te aposztrófod) Szóval, Te nem vagy paraszt, ezt néhai nagyapám nevében is kikérem magamnak! Te egy virtigli gyökér vagy, aki ha felbukkan itt, a behányásától olyan többszörösen összetett, jelzős szerkezetekkel gazdagon díszített mondat hagyja el a számat, ami a szikvíz gyártó és forgalmazó szakmai tömörülés himnusza is lehetne.
Azt gondolom, elég szalonképes voltam, nem anyáztam, csak megkértelek az illendőség okán, hogy húzz már innen a picsába!
Ekszjűz: Knósszosz
@simple observer: Már az én freudi elszólásom? Nem tudom, neked ebben mi a freudi: ahogy visszaemlékszem rá, ez a kép ugrik be mindig be Esterházy papáról. Az elnyűtt aktatáskájába fogódzó szemüveges, nem túl egyenesen lépő-álló elnyűtt ember. Nem tudtam róla sokat - a fia sem volt még az, aki ma:hisz korosztályosom és ez huszonéveim elejének emléke - csak hogy grófi család, Esterházy és lám, mire vitte, hogy néz ki. Sajnáltam nagyon.

Ügynökölt végülis, ha belegondolok, infókkal, hírekkel,bizalmas értesülésekkel, /el/árulta a barátságokat, rokonságot, mindent.
Ormány és az oligarchák:

"Karácsony Gergely is a miniszterelnököt kérdezi: miért a Fidesz közeli oligarchák érdekeit képviseli a kormány, miért nem a magyar ember érdekeit? Ezután Simicska Lajost, Nyerges Zsoltot és a Közgépet emlegeti.

Orbán Viktor szerint ha bármilyen jogsértésről tudomása van Karácsony Gergelynek, akkor kötelessége a jogi eljárások megindítása. "Oligarchák a nemzeti együttműködés rendszerében nincsenek és nem is lesznek" - véli, majd elmagyarázza az oligarcha fogalmát, de a magyar nagytőke képviselői jelen vannak.

Karácsony szerint naiv a miniszterelnök, ha azt hiszi, hogy Simicskát az emberek nem a Fideszhez kötik."

No comment! Illetve, de... Viktor a te édes anyukád.
Viszont örülhetsz, a zombi fidesznyik olyan ecceri, hogy ezt is elhiszi!
@Silverhaar:

... de bizony! nem tudom mi okból fűzött oda téged, hiszen én,
csak simple observer 2012.05.07. 18:42:01
nekem címzett válaszára kattintottam, bocsi :(
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): A Magyar Ember jelentett a legtöbbet a Gestaponak, erről volt ismert birodalomszerte. Rákényszerítette erre persze a a fajidegen , az a büdös zsidó szomszédja,mondván: te Keresztény Magyar Ember, azonnal köpj be engem, vigyenek már el a lágerba megdögleszteni, mert különben nem lesz a tiéd a boltom, a lakásom, az értékeim!!!

Hú, ha stíluspadia is vagy, azért nem százas, az biztos.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Kezdhetnék, de nem kezdik..Gyurcsány az ellen, akire lesújt a NER ökle!
Aztán sorban a szocdemek (na, azok meg kik, mi:-), a zsidók, és végül megtalálják önmagukat is, de akkor már mindegy is..
@Knósszosz: jó tanács lehet, hogy én is megfogadom...))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Minek annyit pöcsölni? Kezdjék magukkal! A komcsikkal - ja, az ugyan az! :)
@simple observer: Jaj, fáradt vagyok a strabancolástól, ezért most esett le, amit írtál, bocs. Igen, tökigazad van. De szép a magyar nyelv, hisz ügynök: mi mindennel lehet ügynökölni....

@Pantagruel: Te is érdekes jelenség vagy. Megdicséred a jobbikos ügynököt, Gábrielt - aki méteres szarokat kopizik be hónapok óta zsidó- és cigánysimfelés okán, reklámozni a pártja szellemi potenicálját. Hogy hű de fasza gyerek, nem jön ki a sodrából, higgadtan teszi a dolgát, miért itt van...

Tudod, ő hozza ide szakmányban azokat a rizsákat, amire te is írtad, hogy a picsába küldenéd érte azt, aki neked ilyet adresszálna. De te nem vagy érintett, hát megértem, hogy nem is érdekel a dolog, teht nem hoz ki a sodrodból - bár ugye te világítottál rá, hogyan csúsztat Liszt állítólagos antiszemitizmusával kapcsolatban - hát élvezd a munkásságát! Mi egy páran kicsit lúdbőrzünk a módszerétől. Mosolyjellel ezt a sok taknyot nem lehet eltüntetni, noha a kutyikat - sünöket, delfineket, stb. - én is imádom, de se gyerek-, se állatimádat nem ment fel bizonyos dolgok alól. A nácik is imádták a kutyákat, jól is állt nekik a fess németjuhász ugye a sínpárok mellett szelektálni, imádták a saját kölykeiket, Goebbels egyenesen mintaapa volt a ciánkapszulák beadásáig.

Ja megint nem vagyok higgadt, bassza meg a ló! És remélem, lesz még pár ember, akit a mosolyoffenzíva azért nem téveszt meg. Ki mire zizzen és mit tart fontosnak.
"Orbán Viktor nem lát oligarchákat"
Erről egy vicc jut az eszembe!

Jenő a éjszaka arra ébred, hogy valaki azt kiáltja: Jenő ....k az asszonyt,
Jenő fölpattan, magamellett látja az asszonyt, megnyugszik alszik tovább!
Kis idő múlva újra, és megint újra!
Az ötödik után kiugrik az ablakon, (közben a kiabáló beugrik és .....) körbajárja a házat, az ablakon benézve mit lát!?- elkiáltja magát, az annyát, hát innen tényleg úgy látszik!

Hát ez van velünk is? Ki kellene ugorjon, és meg kellene néznie, mi folyik az országában!"
@Penivaldes:
Peni, Neked én ilyet sosem tanácsolódnák-nék.
Most mé'?
@anyósnyelv: :)))))))

jaj gyerekek ne legyetek már ennyire..hát tudjátok ti jól, hogy Oszkó, Bajnai=oligarcha.
Simicska és haverok: nemzetvállalkozó.
Smaragdváros ez, ahol Óz zöld szemüveget adott a helyiekre akik egy idő után el is hitték, hogy a városuk zöld.
@Knósszosz: csak arról jutott eszembe, hogy Stefi döntse el, hogy magyar e vagy sváb..
tudod én is beírhatnák pár dolgot:))
@a szív fészkei: soha nem kellene megfeledkezned arról, hogy ha elismered valakiben egy jó tulajdonság meglétét, vagy elismered egy korrekt megszólalását, az még egyáltalán nem azt jelenti, hogy mindenben egyetértesz vele, netán támogatod is. Nem. Ez csak azt jelenti, hogy tényszerűen értékelsz az alapján, ami ott, akkor előtted van.
Tudom én, hogy nehéz - de ugyanolyan hasznos :-)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Na, ezért nem kezdik velük! Inkább mindenki mással, mert a bolsevik Párt így akarja!
@Penivaldes:
Stefke csak simán egy tehén, a böszmébbik, kevésbé jól tejelő fajtából.
Szellentésen kívül alkalmas valamire?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Akkó 1-et értünk, Te is fel szoktad szólítani, hogy hagyja abba eztet a szisztematikátot.
De ez mazopista (mer nem nő), amiket szokott böffenteni, olyat egy hölgy nem tesz.
A posztról se feledkezzünk meg; a hipergusztustalanságnak nincs határa, mint azt az ügynökösdiben olvashatod-olvashattuk. Én skiccre gondoltam hirtelen. Pont ez a szarjancsi asszósuszter lenne becsületes? Neki is ügynöknek kellett lennie, mert akkoriban nem lehetett az Astoria szálló igazgatója akárki! Az bizalmi állásnak számított, mivel az arab és nem csak az arab világ fontos emberei, mind ott (is) szálltak meg. Ez a poloska meg szépen jelentett, annak rendje és módja szerint. Szóval miért is nem fontos az a kibaszott lusztrációs törvény? Hát ezért bazmeg! Rohadt besúgó volt ő is meg a parlament fele (legalább), most meg nyalogatja a keresztet, kamuimádkozik és négy kézzel lop. Amíg ezekből egy is életben van, nem lesz itt semmilyen változás.
A szarházisága bizonyítéka, hogy van pofája ingyen villát igényelni. A három mellé, ami van nekije. Egyet én is adok neki, a saját készletemből, de én mint a főnöke (meg Ti is), van egy kikötésem. Naponta üljön bele, amit élőben közvetít a királyi kanális!
Ez egy ilyen ember, egy szar. Jöhet ezek után bárki, aki fényezi. Álljon ide, a csula cunamiból nem mosakszik ki egy hét alatt sem, amit kap!
@Penivaldes: Eszkimó jobbos.
Meggyőződésból irtja a fókákat.
Rasszista bajszosok, brrr...
Egy kicsi szétestettek, gyerek...

Úgy látom, érveim tomboló tornádója apró darabokra tépett benneteket.
@Knósszosz: csúnya eszkimó! Peni nem szereti az olyan eszkimót.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Stefi hagyd már ezt az érveid tornádóját..:))
A te érveid nem tornádót okoznak, hanem a Beaufort skálán is alig érik el az 1.-t (szél alig érezhető)
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Ja, szétestetTünk, mint terhes koca szarja az udvarotokon..malacok közé vettetik, ki díszló!
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Most szedegetjük össze a mozaikokat, Te otthon vagy a puzzle-ben? Segíts már lécci, esünk szét-fele.
HELP!!!
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): nem annyira, mint az első mondatod..tükör, vax, penge, gyémántfényességedre hivatkozva nem értem a villanófényes, sziporkázó, napkitörést megsemmisítő észjárásommal, hogy mit írtál
@mamitirtok sír derék (kommensevik): szétestünk, nincs mese. szedjük össze a tertrészeinket..
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):
"Múúúúúú..." Stefke, húzzá a helyedre!
Tornádó? Nálatok, az istállóban?
Nono... Szerényebben, ekkora szellentő nem vagy te.
@Knósszosz: szerintem rossz helyre rakná a kezeket és lábakat..
@Penivaldes: bakker, nem találom a szüzességemet és az epehólyagomat
@keresztanya fabi(en): mert nem figyelsz rá. rá kell írni a neved, hogy tud, hogy a tiéd:))
@Penivaldes: Agyakkal nem lenne gondja.
"Mi az bazmeg?"
@keresztanya fabi(en):
Hahahaha... az epehólygját Blöki kérdezte Mézga Aladártól, ha emlékszel rá!
@Penivaldes: Vigyázz, Penike, Te is megkaphatod, hogy nem vagy igaz magyar, mert nem tudsz hejjesen írnyi!
Csak hogy tudD!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Te vagy a Cserényi doktor? mert sztem ő látta utoljára
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Kurvára unalmas ez a tehenezés, ráadásul a legkisebb mértékben sem idegesít, tehát az eredeti célját sem teljesíti (ami nyilvánvalóan a keresztény női mivoltom megbecstelenítése).
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Kaliszpera Efendi!
Felétek épül már a sztadhión?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): anélkül is megkapnám..))
írni hejjesen meg tényleg nem tudok, sőt írni sem tudok..az a kriszkraszk ami az én kézírásom..hát az sem nyerne szépségversenyt:))))
Tényleg nem kéne tehenezni. A boci az egy aranyos állat, ne bántsuk.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: aranyos vagy, már olyan régen volt. de még emlékszem kinek adtam. Aki keres, nem talál.
@Knósszosz: arra speciel nem, de az egy forintért megmondom-ra igen
@Knósszosz: Jasu, Urambátyám!
A Kerület pálya nem épül újjá a panelproliknak, állíthatom!
Franc se érti eztet, há'még az madzsar!
@Penivaldes: amíg el tudod olvasni, addig nem baj
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):
"Múúúúúú...." Stefke maradj már! Hööööö...
Rossz hírem van! Nem vagy az esetem! Engem (tudod, ezt már mondtad, a fajtámra izgulok) a legkevésbé sem érdekel, hogy keresztény, vagy nem keresztény MAGYAR, meg nem magyar lányokra.
Téged bízzunk inkább valami bikára. Az elintéz majd. Egyszer. Talán. Reménykedj csak... :D
@a szív fészkei: "Megdicséred a jobbikos ügynököt, Gábrielt..."

Reflektáltam, hogy mi késztet a jelenség (miért, nem az?) megértésére: sok egyéb plusz1 személyes indíttatás: múltkor kiderült, hogy óbudai, én is megfordulok néhanap arrafelé (korábban évtizedeken át éltem ott, most is oda vagyok bejelentve, érintett vagyok az ottani ügyekben), tett egy gesztust, hogy fussunk össze, ő kezdeményezett, szal felkeltette az érdeklődésemet (a személye iránt, emberekkel nem vagyok elutasító alapból, azok nem eszmék, idológiák), egy lépést tett, sorvezető Weöres (A teljesség felé), ha egy lépést tesznek feléd, az illem és a törvény, az út azt diktálja, szal az a direktíva, hogy teszel egy lépést te is. Így érthető, nem?

"Tudod, ő hozza ide szakmányban azokat a rizsákat, amire te is írtad, hogy a picsába küldenéd érte azt, aki neked ilyet adresszálna."

Követem vmelyest.

"De te nem vagy érintett, hát megértem, hogy nem is érdekel a dolog, tehát nem hoz ki a sodrodból..."

Ellent kell, mondjak: érintett vagyok. Aki nekem számít, az a vérem. Mondtam is, hogy kényelmes helyzetben vagyok, mert Rodeo megteszi helyettem. Ő a törzsfőnök, mert ő a legidősebb (asszem). Te is aláírtad, hogy jól csinálja. Legyek papagáj? Flood lenne.

"- bár ugye te világítottál rá, hogyan csúsztat Liszt állítólagos antiszemitizmusával kapcsolatban - hát élvezd a munkásságát!"

A tudatlanság / tájékozatlanság nem bűn, csak nem frankó - a szememben. Na ez van: az ítéletem nem egyezik az aktuális írott joggal.

"Mi egy páran kicsit lúdbőrzünk a módszerétől."

Tényleg félelmetes. Csöppet gépies.

"Mosolyjellel ezt a sok taknyot nem lehet eltüntetni,"
Az sztem is túl sok.

"Ja megint nem vagyok higgadt, bassza meg a ló!"
No problemo.

"És remélem, lesz még pár ember, akit a mosolyoffenzíva azért nem téveszt meg."

Megtévesztett kapitalistaként mondom: ha összefutnánk, névjegyet cserélünk, és gyorsan elválunk.
@Penivaldes:
Ööööööö.... izé... hát merek én? Amikor Egér is lehet a lyukban... :))
@keresztanya fabi(en): én eltudom, de hogy mások is..hát abban nem lennék biztos..
@keresztanya fabi(en):
:(( Pedig itt olyan lelkes emberek vannak! Segítőkészség, lelkesedés, tapinnnn...tat.
Minden megvan bennünk! De tényleg! :)
@a szív fészkei: Szív. Ne legyen már ekkora paranoiád lécci lécci. Mikor fogod már elhinni, hogy nem küldött ide senki, és nem vagyok jobbik ügynök sem?

Egyszerűen én is létezem, bár sokszor azt érzem, neked jobb lenne ha nem így lenne. :(

Én is ugyanúgy megírom a véleményem, vagy hozok linkeket, ahogy mindenki más. Nincs ebben semmi rossz szerintem, egyszerűen csak közösen megvalósítjuk a kiegyensúlyozott tájékoztatást és vélemény cserét, ahogy azt a demokrácia értékei is kívánják tőlünk.

Én mindig arra törekszem, hogy csak az érvekkel vitatkozzak és ne az azt közvetítő személlyel, vagy az azt leközlő médiummal lehetőleg úgy, hogy a minősítéstől is tartózkodjak.

Az sem lehet érv egy konkrét témában, hogy azért mert itt vagy ott jelent meg, akkor az már csak marhaság lehet. Ebben az esetben is magával a témával érdemes foglalkozni és annak érveit cáfolni vagy elfogadni.

Ezt javaslom neked is. Szerintem érted mire gondolok. Azzal hogy bizonyos témákban nem értünk egyet, nem kell hogy jelentse egymás létének megkérdőjelezését is.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Bocsika, nem akartalak lebuktatni!
Jelentem alássan, megkóstoltam a Becherovkát, tényleg fincsi. Hiszek Neked, jól körülírtad az ízét!
@a szív fészkei: ja, ha már ilyen hosszas, még vmi: annak vagyok a híve, hogy ha van ellenérv, inkább azt, mint egy anyázást. hatásosabb. pl. Liszt / Aquinói / Cicero / Diodórosz kapcsán értelmesebb elmondani hol nem stimmel vmi, mint melegebb éghajlatra küldeni.
@keresztanya fabi(en): Első írott élményem volt. El is loptam a könyvtárból:))
Pfújj, most akkor lehetnék én is kéBvisellő?
@Penivaldes:
Na, mindjárt jönnek páran, akik egerek szeretnének lenni... :)
@keresztanya fabi(en): Cred mihi experto Roberto!
Másrészrül Bolira is támaszkodhatsz pi.aügyben, szakértő!
Csak vigyázz vele, ajánlom! Ja, meg Knósszosszal is..:-P
@Knósszosz: hát lehetnél.. de én az Ivan Iljics halálát csempésztem ki a könyvtárból.. az meg mégiscsak több!!:DDD
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Rossz helyen lakozol. Merre isch? Itten felénk Szmólpesten van a Bozsik sztadhión. A kihasználtsága 100%-os, most hétvégén is ki volt töltve, friss tavaszi levegővel. Köll ez, higgyed el.
@Knósszosz: az én első írott élményem a Pöttyös Panni volt, első lopásom pedig egy gyönyörű elefántos Koh-I-Noor radír! Olyat kaptam érte, hogy elvette a kedvem a további próbálkozásoktól.
@Knósszosz: jó estét mindenkinek! valamint megkülönböztethetelülmély tisztelet Knoszzosz kollégának !
@Knósszosz: a levegő nem veri szét a berendezését..
@Penivaldes: Le vagyok maradva, az meg ki a pló??
@Penivaldes:
Kussolunk... Még jön valami VérEgér! aztán... :))
@Knósszosz: itt lakott a szomszédban:))) egy öreg ószeres volt, és erős dohányos.
@a szív fészkei:

Vonatkoztassunk el Gábrieltől de maradjunk a "jobbikos szimpatizánsnál":

Olvasd el ezt:

everywherewithhelicopter.tumblr.com/post/22505884430/kedves-belvarosi-liberalis-olvasoim-amennyiben

Nem akarok én ezzel személyesen neked mondani semmit. De általában azt gondolom kurvára el kell gondolkodni azon amit ír. Különösen, ha radikálisok társadalomra gyakorolt hatásait érteni akarjuk. Én azért beszélek az itt lévő "jobbikos szimpatizánssal", mert érteni akarom mit gondol a világról, mert a totális elutasítás és ignore itt lehet megoldás, de odakint a mellékelt ábra szerint nagyon nem az.
@keresztanya fabi(en): Most evvel elástad magad. Komenista tempónkból fakadóan, mindegyikünk lopott. Ez genetikailag van kódolva bennünk, jöhetnek a trollok ostorozni. Hja... könyvet mi? Igénytelenek vagyunk. Loptunk volna MALÉV-et, az valami!
A kur........
Azt!
@Penivaldes: "egér a lyukban:)))) csináljuk meg! "

Szolgálatra jelentkezem! :D
@glaci ph 5.5 álompolgár: Szja, kolléga!!
Hogy 's mint szolgál az kedves egészséged?
@Knósszosz: valahol el kell kezdeni, nem? Aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli. Én nem a MALÉV-ot loptam volna el, valami mást, régebben
Boli! Léccike ááássssááál ki!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): @keresztanya fabi(en):
Csak én nem voltam ilyen? :)
Illetve volt ilyen kalandom... Katonaként kenyeret loptunk, mert olyan éhesek voltunk mint az állat. Az alföldön voltunk Csornapusztán. A táborparancsnok lopta a kajaadagunkat, olyan éhesek voltunk, hogy esténként mindent megettünk, ami mozgott - a sikló (SIKLÓ - nem félreért!!!) pl. egész jó volt, SÜTVE!
Egyszer, amikor a kenyeres autó beállt a raktárhoz és a sofőr bement, átrohantunk 4-en a kis mocsaras részen, ami elválasztott bennünket a raktáról, fel a platóra és dobáltam le kenyereket a srácoknak, majd futás vissza a sátrainkhoz. :)
@Penivaldes: Az semmi, az ügyeletes tiszt most tett jelentést Neked...
Illetve szolgálatra jelentkezett:DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ülj a "rökaméra":)))))
mindjárt megsimizem a lábujjacskáid..
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Cintányér, dob, hárfa? Már mind megy? Akkor meg??? :))
@Knósszosz: neked is szorítok helyet. te menj a fali órába..:))
@Penivaldes:
Nem gázoljuk le, csak azért mert kicsi! Gyámolítjuk a kicsiket és a gyengeelméjűeket is! Az utóbbiakra példa Stefke és a kánkánuszos csávó is.! :)
@keresztanya fabi(en):
Mert hülyék vagytok.
Nézzétek meg Viktort és csürhéjét, mit loptak, oszt még nektek van lelkiismeret furdalásotok?
Na jó, hozom a cuccost, kiás, kiás, kiás... Máskor figyeljetek oda, mielőtt elássátok magatokat, kiás, kiás, kiás... :(
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Ez nem volt szép, ezt nem szabad. Egeret bántani, ez nem szép dolog. irány a sarok és le a kukoricára!
Kánkánuszt meg ne emlegesd mert bosszúból sikitozni fogok!!!
@Penivaldes:
És kakukkoljak minden fertályórán, mikor sikeredik abszolválni egy organiszmoszot? ( a takarítónőnek...természetesen, hogy sikerült a porcicákat likvidálni) Az én fandhaszíám nem mocskos.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: télleg hülék vagyunk. DEEE BEVALLOTTUK!!!!!!!!!
KÖSZ, HOGY KIKIÁSÁSOLOL BENNÜNKET
@Penivaldes: Perverz vagy, igazán, mindig is tudtam, ezzel a kukoricázással!:-D
Azért ha valakinek kétsége lenne, hogy a muníció honnan van a jobbiknak és a fidesz mennyire is zsidesz...
"http://index.hu/belfold/2012/05/07/szdsz-es_budos_zsidot_nem_hivhatnak_egerbe/"
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Peni szűziesen tiszta. el is takarom a kivágást a ruhámon!
"Ha nem lenne a telefonadó, a nyugdíjakat, béreket kellene csökkenteni, vagy elbukhatjuk az uniós támogatásokat."
Hát csak úgy megjegyezném, hogy már megint kinek a bérét csökkentenék, hisz nemrég még meg kellett emelni
privatbankar.hu/makro/15-milliard-euros-imf-szerzodes-kellene-vagy-telefonado-lesz-vagy-nyugdijcsokkentes-246942
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Igaz, igaz..Vánnyadt Vánnyadtovics...
Arra nem is gondolt, hogy a franczb kakukkoljak, ha nem tudok kapaszkodni a fatörzsbe, merugye nincsenek karmaim. Majd vernyákolok a fa alatt, legfeljebb kihangosítóval teszem, amíg Ők elvégzik Egérrel a fajfenntartás ösztönei által diktált kötelességüket. Hát nem!
Enkább iszom egy Sztellaártoizét, nagyon finom.
@Penivaldes: Ne is, Te csak foglalkozz a rökaméddal!
@Penivaldes:
Nono, te kis huncut. Én nem játszok ilyeneket. Egérrel játszhattok ilyent, meg Birodalmi Csillagrombolós elrablósat, de én nem... :))
@Fabius: Hmmm. Valóban tanulságos írás, sok megfontolandó gondolattal.
Nekem ez a rész tetszett a legjobban. :)

"..ha valaki mellé odaállsz élete legsúlyosabb tragédiájában, és ha valakik mellé odaállsz, akik félnek és dühösek, akkor egy idő után ők is melléd fognak állni. Nem azért, mert gyerekkoruktól kedve horogkereszt alakban tették le a kamrába a szalonnát, hanem azért, mert az embernek jó, ha azt érzi, valaki egyáltalán figyel rá és foglalkozik vele."
@Knósszosz: az agyvélzés kelülget:)
nem tudom megnyitni a gmail-eket :) holnap délelőtt felhíjjhatlake?
@Knósszosz: hüle vagy. van fotel a kakkukos órában. le tudsz ülni.
csak kakkukolnod kell. ha jól kakkukolsz akkor szeretni foglak.
@Fabius: hát erről eszembe jutott vmi, s bár még nincs késő, ezer dolgom van még (na jó csak tucatnyi), még lehet bepötyögöm, ha vmelyest végiggondoltam. érdekes poszt, de azért csak nem (2014-es választási eredmények)
@Gábriel angyal: nekem is, bár én gusztustalannak tartom amikor a gyászt szavazatszerzésre használják.
@Penivaldes: Khmm, khmmm... Hu-hu-húúú, ja nem, kakukk, de kakukk. Tiszta volt az intonáció? Beleadtam mindent.
Szerecc??
@Knósszosz: persze de most elmegyek aludni a kisegeres párnámmal.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ígyá 1 Sztellát! Ne foglalkozz a világ hülyeségivel...)
@Penivaldes: Na, ez az én formám. Mindjárt tíz, Peni a kispárnája csücskivel elvonul. Akkor jó éjt, holnap hétkor nem zavarlak, az meg a vacsi idő.
Szia!!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ha bevágást írt volna, akkor meg az lett volna a gond... :))
@Knósszosz: átküldtél egy számot,arra a fiókra, amit nem tudok megnyitni :)
@Knósszosz: Most Penike hülesége foglalkoztat inkább, mert úgy tűnik, azt hiszi, hogy körülötte forog a kakukkos-óra meg a pasik nyaka.
Peni pedig téved, állítom!
@Penivaldes: Így is lehet nevezni, de az egészben az a hihetetlen, hogy nem csak az. Nem fogod elhinni, de van benne tényleg részvét és segíteni akarás is. Sőt úgy tudom anyagilag is segítették az apa nélkül maradt családot.

kuruc.info/r/2/95766/

Tehát ha itt kettősséget látunk, akkor mondjuk az élet menetén is láthatjuk ugyanezt. Biztos, hogy az ott megjelent politikusoknak szintén szavazatszerzési céljaik is voltak de ugyanakkor fellelhető az őszinte gyász és emlékezés is az áldozatokra.

Ha ezen az oldalon el tudjuk ezt fogadni, azt hiszem mások gyászában is el kell fogadnunk.
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Mi ez a nagy panaszkodás? Nyertél a lottón?? :))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Én kedvelem a naivát, télleg.
Esmét visza a posztra; van itt sok szar ügynökileg, meg amiről sosem fogunk tudni, az aztán olyan, mint Kzahsztán...
Boross volt méltatva ma, sok alkalommal.
Kedvelem, akár csak az egykori MDF szellemiségét és főként annak tagjait.
Herémnyi karcsi igazán karizmatikus egyéniség volt, Lezsákkal egyetemben. Nem beszélve Balsairól és Demeterről, akik mindig tudták a fasz melyik végére kell állni. De a feltétlen kedvencem Ibolya. A magyar közélet, legundorítóbb politikai prostituáltja ő volt a szememben. Lefeküdt mindenkinek, akitől várhatott valami centrum víziós támogatást. Nem jött össze, most kapirgálhat a szemétdombon. A baj az, hogy azt a luxus szemétdombot is mi hordjuk össze bazmeg! Szóval röhög, mi meg perkálunk.
Mondd, mit lehetne csinálni?
Nekem van elképzelésem, de az olyasmi, amit nem illik ide lényegíteni.
@Penivaldes: "most elmegyek aludni a kisegeres párnámmal. "

Mindenki látta, remélem! KISEGERES párna, lúzerek! :DDD
@Pantagruel:

hát (nem kezdünk mondatot "hát"-tal, legyen homlok...) szóval kösz..."törzsfőnök" az utóbbi napokban újonnan szerzett ismerőseim mondtak hasonlókat, az egyik egyenesen belemagyarázta a szömömbe, hogy: "tudod én bízom benned, mert olyan becsületes pillantásod van..." és akkor láttuk egymást először életünkben...és volt más is hasonló...tény, rámbízhatod a vagyonodat, mint egy másik barátom tette, külföldre utaztak hosszabb távra és felhívott, mi lenne, odaköltöznék arra az időre: egy 12 szobás 3 nappalis 2 ebédlős, mastersuite-es és belső uszodás házikó 3 autóra szóló garázzsal és ami benne meg persze egy ilyesmi az 25 hektáron hever saját tava van és csak annyit kért, hogy figyeljek ne szoruljon be a kutyakijárati csapóajtó a kertre (erdőség) néző ebédlő ajtó alján mert akkor a Bundi nem tud ki és bejárkálni (olyan játszótéri keverék drótszőrű volt és kurvára összaheverkodtunk) szóval kimentünk a reptérre ott odaadta az autókulcsot és lakáskulcscsomót és minden rendben lett

ez nem mindenkire igaz...ezt máshol is lejátszottuk, sikerrel

szóval akkor nem kell guillotine, pedig van hozzáférésem és diszkonton, házhoz szállítják

brühühühühühühühühü

maradjunk:

www.youtube.com/watch?v=DwdYZWFrBBM&feature=results_video&playnext=1&list=PLB493A2C799C493B0

hátha eccer
@Knósszosz:

Asszem, Ibolykából annyit fog megjegyezni az utókor, hogy "Nem értek a focihoz!"

Többet nem is ér.
@Penivaldes: az is. Viszont:
- ki lehet állni a tévében, és elmondani szívhez szóló beszédeket az emberekhez, de ha nincs esélyed tévében beszédet mondani, akkor ez nem fog eredményre vezetni
- szerepelhetsz köztereken, rendezvényeken, de ott mindig csak egy szűk kör lesz elérhető, azok, akikhez még talán szólhatnál, nem
- marad a postaládákba gyömöszölt röplap, a buszmegállókban, oszlopokon kiragasztott hirdetmény - és őrjáratok, árvízi mentésben való részvétel, távoli vonításra sokszoros hangerejű visszaugatás, na meg pár temetés.

A Jobbik azok közül gyűjt szavazókat, akik közül a legkönnyebb, és ebben nem is akadályozza semmi, hiszen csak ők vannak ott. Százával tudnék olyan embereket (== egy-egy szavazatot) mutatni, akiknek már az sem számít, hogy tényleg tesznek-e értük (majd) valamit, ehelyett megelégszenek annak kinyilatkoztatásával, hogy akarnak, és "Addig is itt vagyunk, tessenek minket hívni, ha baj van"; megelégszenek a reménnyel pusztán amiatt, mert egyebük már nincs. Valami vélt fennsőbbrendűség okán sokan butának, nem kevésszer szimplán nácinak tartják ezeket az embereket, holott ők csak egy eléjük tolt, ámde ugyanakkor egyetlenként eléjük tolt lehetőségbe kapaszkodnak, és minél inkább le vannak csúszva, annál görcsösebben teszik ezt.

Lehet velem vitatkozni, lehet ócsárolni, ha valaki mindezt úgy értelmezi, szépen legitimáltam a Jobbik létezését; nem, eszemben sem volt ilyet tenni, a róluk bennem kialakult összkép nekem nem tetszik. Viszont tényleg ne csodálkozzon senki, ha az ezer bajjal megvert "senkiföldje" vidékek képesek tömegesen olyan emberek mellé állni, akik melléjük is odaállnak.

A Jobbik szavazótáborát hetek, hónapok alatt erodálná töredékére egy olyan belügyminiszter, aki gumibotos rendőröket / katonákat állítana a kertek alá, és kérdés nélkül fejbeveretne mindenkit, aki ráemeli a szemét mások kerítésére. Belügyminiszter van, rendőr / katona van, még tán gumibot is van - döntse el mindenki magában, miért is nem történik semmi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: láttuk :-) Arra csorgatja a nyálát, miközben Knósszoszról álmodik... :-D Aztán reggel bevágja a mosógépbe a büdös zoknik közé, az Ariel mikrobaszkuláris ereje után 900-on kicentrifugázza, és a fülénél (farkánál) fogva kiakasztja a napra szikkadni.
Még valami kérdés...? Lúzer :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És még semmi máshoz sem, ezt tedd hozzá!
@Pantagruel: főhajtás, egyetértés de legalább a zsét?
@Fabius:
"everywherewithhelicopter.tumblr.com/post/22505884430/kedves-belvarosi-liberalis-olvasoim-amennyiben"-ugyben

Nincs itt semmi kulonosen megerteni valo. Amit, es ahogy irja szintiszta demagogia. Es minthogy szelsojobbon ezzel mar szavazokat lehet szerezni, nem is cizellalja tul a dolgot; 4 bekezdesben le is tudja a mondanivalojat. Ez is csak a goebbelsi propaganda egyik megnyilvanulasa.

Merthogy ott vannak a hatterben a Jobbikosok, mig a millasok vagy eppen GYurcsany nincs. Ez olyan nagy durranas?
Mert ugye 2 lehetoseg van.
1. vagy legyen ott minden reklamalt szemely, csoportosulas es altalaban minden part minden temetesen, es valamilyen anyagi tamogattasal is jaruljanak hozza az erintettek gondjainak megoldasahoz. Ezt szerintem nem kene. Amellett hogy teljesen ertelmetlen, meg lehetetlen is.
2. csak a problemas eseteknel, de akkor viszont szinte kotelezo jelleggel ezek a szemelyek mozgalmak legyenek kepviselve a temetesen. Ezzel viszont attetelesen maguk is a Jobbik ciganybunozeses propagandajahoz allnanak diszletet. Hiszen minden a Jobbik altal felfujt ugyben nekik is mutatniuk kellene magukat, hogy hat nincs is ciganybunozes, hisz eppen ezert vagyunk itt. Mikozben CSAK es KIZAROLAG cigany-vonatkozasu temetesen jelennenek meg, hiszen a Jobbik csak azokon rugozik.
Vajon a machetes gyilkos, a pecsi lovoldozo, a nagymanyoki vagy epp a debreceni darabolos gyilkosok aldozatainak temeteserol miert nem csinalt ilyen performance-t a Jobbik?

En tokeletesen megertem az asszonykat a lanyaval es a nagy tartozasaval, hogy szamara most minden segito kez szamit. De ezek a Jobbikos segito kezek hol voltak a mar emlitett esetekben, es meg szamos egyeb gyilkossagi, vagy eppen fagyasi ugy aldozatai eseteben?

A dolog pedig lathatoan mukodik, mert egyebkent egy kevesse ismert oldalt (tegnap osszesen 1079 latogatoja volt) linkelsz be ide te is ingyenreklamot adva neki.

Szerintem ezt most kisse benezted...
@Interlock:

Van. Te menstruálsz, vagy mi bajod van?
@Interlock:
Egér kollégával együtt, (igaz-e?) tiltakozom ezen értékelésed igazságtartalmának, általad vizionált aposztrófja ellen! Peni egy aranyos jelenség, aki a korából fakadóan idealista is. Egérrel mi ketten, nagyon haragosak leszünk, ha továbbra is ezt a metodikát követed az Ő értékelésének tárgyában!
Grrr!
No, remélem érted az iróniát, az írásaid nekem rendkívül szórakoztatóak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne kapd fel a vizet, nem hülyegyerek!
Most küldtem Neki valamit.
Szerintem meg fogja magyarázni, már ha van kedve.
Ne ásd el, nem kara intelligencia!
Na...
@Interlock:
Hűűűűűűű.... :))
Erre egerünk szava is elakadt. Döbbenetében leblokkolt. Ha formában lett volna, már a beutalódat is megírta volna a Birodalmi Csillagflotta valamelyik büntetőhajójára, alvécépucoló segédnek, az Alien részlegre. :)
(De jóóóóóóóóóóóóóóó volt, akkor is!) :)
@rodeo36: "nem kezdünk mondatot "hát"-tal"

ezt elültették bennem is, mint a szorzótáblát, ennek ellenére kedvelem. háttal ült nekem a moziban. háta legszebb a nőknek. szóval ja. nincs mit. vagyonom rád bíznám, bár nincs. van más, ahogy neked is. Másik téma: hát :) a zsét azt lehet, hogy le lehetne gombolni, ráverni az utódokra, mint tartozást, ki lehet számolni (villany, fűtés, oktatási óraszám stb., vannak erre módszerek). nem két fillér
@simple observer:

Szerintem nem én vagyok aki benéz. Én ott voltam (borsodban) a hétvégén is, tapasztaltam, láttam és hallottam a hangulatot. Lehet azt csinálni, hogy göbbelszi propagandának minősítünk, meg politikai haszonszerzésre hivatkozunk, csak csodálkozni nem kell majd, ha a liberális értelmiséget pofánszarja a borsodi paraszt. Mert hol volt mikor az ég zengett? Sehol.

Igen, vannak pillanatok amikor nyelni kell egyet, és oda kell menni. Igen, azoknak, akik ugranak, ha Gyöngyöspatán felsír egy cigányasszony.

Vagy meg kell elégedni az önigazolás kereséssel, és elég lesz csodálkozni a radikálisok erősödésén. Csinálni akartok ez ellen valamit? Emeljétek meg a seggeteket. Mert azzal nincs elintézve semmi, ha gárdisták levonulnak. A helyzet és a probléma ottmarad.
@Knósszosz: á, csak gondoltam, kicsit "letörök már az arcából", ha lehet ezt így mondani :-)
Egér, tudom, hogy nem lehet, de akkor is ez van. Nálunk a cégnél (a közvetlen kollégák esetében) alapdolog a beszólogatás, ha elkap minket a lánc, észre sem vesszük, hogy 10-12 órán keresztül szívunk a melóval. Nehéz levetkőzni ezt a hajlamot, ha magas labdát lát az ember :-)
Penit sem akartam bántani. Na de:

Bárdolatlan, sértő viselkedésemet követő tiltakozásodnak ezennel helyt adok, tessék, üljön le. Jóllehet már zuhanyoztam, fejemre cserfa hamuját szórom ujjnyi vastagon, hogy szégyenemet eltakarja, és így próbálom elijeszteni a pince előtt ücsörgő macskát az egérlyuk elől.
...
Nos, a ropogtatást fülelvén azt hiszem, ez utóbbival már elkéstem :-)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Alien? Olyanokat szoktam reggelizni... Csak legyen hozzá erőspista, azzal kenem a kenyeret, amivel a kénsavas vérüket tunkolom :-)
"A mindennapok küzdelmei között talán fel sem tűnik, talán nem is tudatosul sokunkban, de azért a világ változik. Ha belenézünk a híradókba, ha fellapozzuk a hírportálokat, akkor azonnal láthatjuk, hogy az európai társadalmakban zajló új folyamatok, mégha egyelőre nem is annyira látványosak, de már mindenképpen egy irányba mutatnak, egy üzenetet közvetítenek: a jelenleg fennálló, liberális alapokon nyugvó rendszer sokáig már nem tartható fenn, sem gazdaságilag, sem értékrendileg. Európa népei között folyamatosan nő a társadalmi elégedetlenség, a változásokra való igény. A végjáték elkezdődött. A hatalomért való küzdelem pedig újabb szakaszába lépett…

A felvilágosult európai liberáltak látva kialakuló a veszélyt, a már jól ismert és eddig mindig bevált forgatókönyvhöz nyúltak: amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére! Így aztán a napokban Daniel Cohn-Bendit és Ulrich Beck német társadalomtudós tollából megszületett egy új kiáltvány, mely az Európa mi vagyunk! címet viseli. Az írást egyszerre jelentették meg a vezető balliberális európai lapok, így a Die Zeit, a Le Monde, az El País, a The Guardian, a La Repubblica, a Gazeta Wyborcza, a Politiken és a Respekt is. Magyarországon pedig a Népszabadság hozta le öles betűkkel az új kommunista kiáltványt.

A kiáltványt kilencven európai értelmiségi írta alá, köztük Helmudt Schmidt volt nyugatnémet kancellár, Martin Schulz, az Európai Parlament elnöke, Javier Solana volt NATO-főtitkár, Jürgen Habermas, a 68-asok egyik vezető filozófusa és Anthony Giddens, aki Tony Blair vezető ideológusa volt. Magyarországról az elsők közt csatlakoztak a felhíváshoz az SZDSZ-árvák, így Demszky Gábor, Magyar Bálint, Haraszti Miklós, Hodosán Róza, de azonnal aláírt Esterházy Péter, Fischer Iván, Iványi Gábor, Schiff András és Kertész Imre is.

Kísérlet járja be Európát, az elbukott liberalizmus feltámasztásának kísérlete.

A maoistából piacpárti neoliberálissá, bankárbaráttá változók most megint fordítanának egyet a köpönyegen, hogy egy ”új eszme” nevében továbbra is felül maradhassanak, hogy a valóságos európai népmozgalmi igények élére állva, majd továbbra is ők befolyásolják a történéseket. Jöhet a megújult marketing, jöhetnek az új hívószavak, az új csomagolás, és ne legyen kétségünk afelől, hogy jön majd egy új szervezet is, ami természetesen a legalkalmasabb lesz arra, hogy a változásokat levezényelje.

Azonban az elnyomott nemzetek ébredeznek, és ha lassan is, de eljutottunk oda, hogy az emberek ma már nem dőlnek be olyan könnyen a jól hangzó szlogeneknek, és elsőre felismerik, hogy csak porhintés, hogy csak álszent propaganda az, amelyik alulról szerveződőnek akarja mutatni magát, miközben az egészet a felsőbb hatalmi körökben találják ki.

radicalpuzzle.blogspot.com/2012/05/lejart-az-idotok.html

Jó éjt mindenkinek. :)
@simple observer:
Szerintem nem benézés volt. A Jobbik kapaszkodik minden fűszálban, hogy a cigánybűnözést (amely létezik, akik tagadják, kicsit költözzenek oda) "népszerűsítse" - a kommunikációjában. Természetesen kihasználja a propagandájában, ellentétben az általad is említett "magyarbűnözéssel" szemben, amikor lapít, mint nagy barna a fűben.
Az ilyen élethelyzetek azonban nem elhanyagolható mennyiségű híveket szereznek a jobbiknak. Azok a szerencsétlenek észre sem veszik, hogy kihasználják és mire használják ki őket.
Azt is tudjuk, ha mondjuk az LMP, vagy valaki más odament volna, a jobbikosok provokációnak tekintették volna a jelenlétüket, hisz ez az ő "bulijuk", amit már sajnos sikeresen kisajátítottak.
Az ellenzék csak kullog az események után, a rendőrség szánalmasan impotens - keménykedik helyette a nyugdíjas nénivel a Suzukiban, aki 55-el hajt, vagy lejárt az eü. doboza.
A jobbikosok a fideszes kliséket és ötleteket egyrészt ellesve, a demagógia szélsebes terjedését kihasználva, ügyesen lavíroznak. Másik kérdés, hogy mennyire gyomorforgató a dolog. Mert az, hisz ösztönökre épít...
Akkor és ott, hidd el, egy olyan életszituációban viszont ez fel sem tűnik az érintetteknek, elsőre ők csak a szánakozást és a kiállást értékelik és látják meg saját irányukba. Valaki felkarolja őket. Nagyrészt dumában, esetleg valamilyen felajánlásban. Viszont az állam és a társadalom nemtörődömsége olyan mértékű ma már, hogy minden ilyen, akár aprócska kiállás, segítség egy családnak, egy közösségnek azt mutatja meg, hogy lószart sem törődik Veled senki, csak ezekre számíthatsz.
Ami persze nem igaz. De akkor, ott, abban a helyzetben ezt nem látod át, pláne, ha közvetlenül érintve vagy.
Ezért veszélyes. Ezek a legcsúnyább és legszemetebb átverések és kihasználások. :(
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ez most lehet hülyén fog hangzani, de én lennék a legboldogabb ha nem is kéne jobbik. Ha nem kéne rámutatniuk - sokszor akár bénán vagy szánalmasan - a meglévő és húsba vágó problémákra.

Viszont én sokszor azt láttam, hogy alapvetően jó szándék vezérli őket, csak ők is gyarló emberekből állnak, akik miatt joggal érheti kritika őket is.

Ettől függetlenül ha a hatalmon lévők érdemben tudnák kezelni az általuk feszegetett problémákat, akkor valóban jócskán visszaszorulnának.

youtu.be/6gSx5pJAZm4
A minap egy másik blogra tévedtem,

írtam pár sort, majd találkoztam egy hülyével, konkrétan egy komplett idiótával - illetve dehogy, ő akaszkodott rám.

Régóta vallom, minden mindennel összefügg.

Meg tudja-e nekem valaki mondani, hogy:

- kik és hányan lehetnek a a III./III-as zügyosztály pribékjei?
- kik akasztották be őket a szervezetbe?
- ha fenti két kérdésre pontos választ kapnák (t.i. a zügynötörvény által), akkor vajon a tisztább viszonyok miatti emberibb politikai szféra kevesebb idiótát eredményezne-e?

Mert ha igen, akkor íme, egy újabb érv a besúgók és pribékjeik nevének kiadása mellett.

Tiszta fejű embereket csak tiszta ország tud kinevelni. Ott, ahol már a föld is tarackos, a búzatábla is gyomosabb lesz.

Ki kellene végre gazolni...
OFF: Úgy emlékszem vannak itt cicabarátok is. Nekik küldöm ezt :)

youtu.be/598IdFlOXcQ
@Fabius:
Jomagam is borsodi paraszt kolok lennek, szoval van nemi selytesem nekem is a helyzetrol. Masreszt nem vagyok ertelmisegi. Normalis es ertelmes korulmenyek kozott az ertelmiseginek mondott (mi csak bolcseszmernokoknek hivtuk oket) szakok keretszamainak szukitesevel is egyetertenek, mint ahogy ezt mar Hillerek is megprobaltak anno finoman a felsooktatas profiljat a termeszettudomanyok, es a mernoki/gepeszmernoki iranyba eltolni. Mert pl. a Boscht se Viktorek szerveztek be a Miskolci Egyetemre. Akkor is egyetertettem az elgondolassal, csak akkor eppen a Fidesz horgott nemzethalalt...

"csak csodálkozni nem kell majd, ha a liberális értelmiséget pofánszarja a borsodi paraszt."
Es akkor ezt ugy kellene elkerulni, hogy a nacikhoz hasonlo modon, ovodas szinten gugyogunk a zembereknek? Akkor minden szoci-libsi partnak a jobbikkal kene versengeni demagogiaban, hatha el lehet csipni eloluk 1-2 szavazatot?
Ezzel azt sem mondom, hogy a jogvedok, es roma- es/vagy polgarjogi aktivistak sok sikert tudnanak felmutatni. Meg csak az sem biztos, hogy mindegyik komolyan veszi a temat egyaltalan. Ezzel egyutt is aligha hiszem, hogy a balliberalis oldalnak ilyen terepen, ilyen eszkozokkel kellene harcba szallni a szavazok voksaiert.

"Mert azzal nincs elintézve semmi, ha gárdisták levonulnak. A helyzet és a probléma ottmarad."
HIsz epp ezt mondom en is.
@Gábriel angyal:

"Azonban az elnyomott nemzetek ébredeznek"

Ez speciel igaz. A franciák és a görögök is felébredtek. Őőőőőő...segíts, melyik oldal is nyert mindkét helyen tegnap?

Az mikor lesz, hogy aki ennyire nem érti európát, az nem igyekszik megmagyarázni? :-))
@Interlock:
Én azt gondolom, hogy tökéletesen helytálló, amit írtál. "Bárdolatan viselkedésed" elfér itten. Szerintem. Az erőspista, az nekem is kedvenc, meg az olyan is, akik félre teszik a hülyeséget, és avval foglalkoznak, ami a dolguk.
Ez egy szar megközelítés, mert tudjuk, hogy ez pffff...
Majd holnap, ez lesz a megoldás...
@Gábriel angyal:
Alapvetően a liberális szót sem érted és te is csak szitokszónak használod.
A liberális nézetek és rendszer nélkül sejted, hogy hol tartana a "keresztény európa"?
A sötét középkorban. Az általad néha annyira magasztalt katolikus vallás az egyik legkártékonyabb, leggyűlöletkeltőbb és legálságosabb valami. A vallás nevében ezeknek az áldozatául esett emberek száma többszöröse, mint amit a nácik, a komcsik valaha is lemészároltak.
Az, hogy a liberálisoknak milyen képviselői voltak, vannak, pláne nálunk ilyen címszó alatt, nem kíván minősítést, még tőlem sem.
Liberálisnak szeretném magam vallani, de sokszor olyanok a nézeteim, amik simán konzervatívnak felelnek meg.
Anno a fideszes legények a szememben hiteltelenek voltak, hisz én is tudtam, honnan jöttek. Egy ismerősöm a volt SZDSZ-ben sertepeltélt, az elején. Ő is '93-ra már kiábrándult belőlük, de a fideszből meg végképp. Akkor megmondta, hogy olyanok, akik maguk is KISZ és egyéb komancs funkcik voltak, majd váltogatják a köpönyegüket, neki ne ugassanak!
Kiszorították ezek a volt pártcsicskák azokat, akik tényleg konspiráltak, szamizdatoztak, elutasították a beszervezésüket (mert voltak olyanok!) és a coci rendszerben segédmunkások lehettek csak, mert sokan még iskolába sem járhattak az ellenzéki nézeteik miatt.
Ma meg azon megy a vita, hogy melyik pártitkár elvtárs és Pozsgay seggnyaló a magyarabb és ki, minek állt ellen? Vicces... A régi, az ős liberálisok, azok a fideszesek, akik anno egy tényleges rendszerváltást akartak, mind otthagyták a PÁRTot. Miért is?
Ahogy egy ismerősöm mondta a rendszerváltás után a templomba járásról a lelkésznek:
"Nézze, nem fogok járni ezek után, mert a templomból és a padból szinte kilöknek a volt munkásőr és párttagok, akiket eddig itt soha nem láttunk. Én otthon is hívő maradok, azok meg az első padsorban sem."
@Fabius: Nézd, engem nagyon sokáig rohadtul nem érdekelt, mi vagyok, hogy vagyok. Tudtam a családomat ért borzalmakról - amikor elmondták, mert mi vagyunk az a generáció, aminek nincsenek nagyszülei és ez nekem anno természetes volt, aztán mondták el, hogymiért nincsenek - de azt gondoltam huszonévesen, hgoy rég volt, anyámék nem őrültek bele, hát foglalkozzunk mással. És akkoriban azért nem ment ez, ami most.

De amióta ez megy - köszönhetően Hóbagolynak, az őt ezért akkor ellenző Orbánból mára Orvbánná lett Vezérnek - neem fontos lett a zsidóságom. Már csak amiatt is, hogy hány ember a családomból lett ennek a mártírja. És itt tudtommal én vállalom, hogy igen, ez vagyok, aki ellen Gábriel a maga lassú víz partot mos módján meg Stefike - a fene tudja milyen identitásával - , meg Kara kán, néha a Zűrhajós annyira de annyira nekimegy.

Aki azért a bőrén érzi, amit ezek idehánynak különféle hangszerelésben. Hogy a zsidó itt ezektől szitokszó. És akkor sokan leírják, hogy ezt kikérik maguknak, pedig nem zsidók. ami nagyon szép és emberi gesztus és jó ezt olvasni. De engem, illetve, akiket én próbálok - elismerem néha hülyén, rosszul - képviselni ez mindenképp gyomron vág. Próbálom megérteni az ilyenre indítékokat, a szadesz elviselhetetlen gőgje engem is kiborított - anyám mindig mondja, hogy az ilyen attitűd miatt vitték őt el (ami nem igaz, de valami kis mag van benne) - de amíg ez a vezérszólam a jobb oldalon, addig nekem oda nincs toleranciám. Ahogy Európa kultúrállamaiban ez a mentalitás.

Sárközy nem kunyerált Le Pennél szavazatokat, pedig nyert volna velük, hisz kurva szoros volt a meccs. Van egy stílus Európában és nekem az az etalon. Nemcsak mert érintett vagyok. Olvashattad, mit írtam a homokoskról - egyet nem ismerek - abban semmi személyes érdekem nincs, de akit bántanak, ok nélkül, aljasul, én azokkal szeretnék lenni. Én nem akarok olyan Magyarországon élni, ahol a Jobbik ideológia nyerő. Még ha vannak esetleg elfogadható ötleteik: hol és mik azok??? Na pl. írtam éjjel az Anyácska néven elhíresült tiszadobi kirúgott nevelőintézetis igazgatónőről: őérte szólt jobbikos, jobbos, hogy ó, ez a hölgy tudja/ná a cigányhelyzetet kezelni, mentsük meg, ne dobjuk ki a tapasztalatát, sok évtizedét?

Erről - a linkbeli gyilkosság - emlékszem, aritus is írt meg páran. Én felháborodtam Olaszliszkán is, felháborodtam Cozma megölésén is - nem találtam mentséget a romák számára erre. Nem értem, hogy miért nem mentek oda akkor a jogvédők, a szadeszosok, most az elempések, miért hagyják ezt jobbikos kampányfogásnak. mert ne tévedjünk, ez az. Én egyik pártnak sem vagyok a tagja de te ismered Várnait. Kérdezd meg, mi a véleményük erről.

A cigány maffiát is el kell kapni, fel is háborított az enyhített Cozma-ítélet, de ha elolvastad Anyácskával a riportot éjjel, láthattad, hogy milyen heroikus küzdelmet folytatnak a gyerekmentésért az elhivatott és a hatalom által semmibe vett szakemberek. Mert ez a példa ilyen gyilkosokat termel és most az ő - Anyácska - kezéből is kiverték a lehetőséget, hogy megfogjon pár kölyköt az ide vezető úton. A brutalitás, az oktalan bántás - mert más nincsen az életükben - gyerekkortól kíséri ezeket a nyomorultakat és dobja ki futószalagon a gyilkosokat.

De az, hogy odamennek demonstrálni sávos zászlókkal egy temetésre mit old meg? Részvétet ad a gyűlölködés eszkalálódása? Miért nem mennek a rendőrségre demonstrálni, hogyan hagyták idáig fajulni a helyeztet? Miért nem interpellálják naponta Pintér Sándort ezért?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Teljesen egyetertek. Kiveve a "benezest" En ezt az ingyenreklamra ertettem Fabius reszerol. A problema felveteseben neki sok igaza van, csak azt tartottam kisse ongol izunek (micsoda szep kepzavar), hogy meg reklamoz is egy tomeny gemagogiaval operalo oldalt.
Irtam is, hogy az asszonykat a felarva lanyaval, meg valami 4-5 millios hitelevel, amit nem lesz kepes fizetni, teljesen megertem. Ilyen helyzetben pedig alapveto emberi dolog, hogy barkitol barmilyen segitseget elfogad.
A dologban az az igazan erdekes, hogy egy cikkben meg olyat is lenyilatkozott, hogy sok helyi cigany (nyilvan nem a ket szemben allo familiabol) fejezte ki reszvetet, es ezt o pozitivan ertekelte, nem is volt benne tuske ezekkel szemben. Am megis a Jobbiknak eleg egy helyi fevonulas, 1-2 beszed, es maris megint ciganybunozesrol beszelunk...
Holott ha szigoruan vesszuk maga az ugy nem is tipikusan ciganybunozos, hiszen egyik roma familia akart leszamolni a masikkal. A szerencsetlen aldozat pedig tukeppen rosszkor volt rossz helyen.
@Fabius: Egyébként Hollande apja széljobbosként indult választáson az ötvenes években, míg anyja baloldali katolikus volt.
Ő 54-ben született. Érdekes mixtúra.Hát biztos nem fogja kivezetni az Eu-ból Franciaországot.
@Fabius:
"Ez speciel igaz. A franciák és a görögök is felébredtek. Őőőőőő...segíts, melyik oldal is nyert mindkét helyen tegnap?"
Frappans. Vedes visszaszuras, hogy plagi bacsi szellemet ideidezzem...
@simple observer:

Értelmiségi tán' nem a bölcsész diplomától lesz valaki. Ha mégis, akkor sürgősen be kell iratkoznom valahova :-)

Ha eltekintünk az emberi tragédiától, és kizárólag a politikai PR-t nézzük is adott a helyzet: el kell dönteni mindenkinek, akarnak-e ezzel a réteggel szót érteni, akarják-e megszólítani őket? Ha igen, akkor pedig igenis ilyenkor oda kell menni. Kálinak, Mile Lajosnak semmiből nem tartott volna reprezentálni, hogy igen kérem, az MSZP-nek és az LMP-nek sem mindegy ez, és igen kérem, a hasonló eseteket mi is elítéljük és nagyon sajnáljuk. Ennyi, még csak cigányozni sem kellett volna, vagy ölelkezni a jobbikos kollégákkal. Ez nem demagógia. Ez beszéd azon a nyelven, amit a választópolgár megért. Mert azt kurvára nem érti, meg le is szarja, mit kerestünk január másodikán az Operánál, és az neki miért jó.

Így most az van, hogy a borsodi-berzéki paraszt azt látja, Gyöngyöspatára rohan mindenki, hozzájuk meg csak a Jobbik. Ezen kell(ene) elgondolkodni erősen mindenkinek.
@simple observer:

"En ezt az ingyenreklamra ertettem"

Ezek szerint nem tudod kié az a mikroblog. Ha ezt azon a felületen írja meg, ahol egyébként melózik, nagyságrenddel olvassák többen, mint a Varánuszt. Ez figyelmeztetés volt a részéről, ahogy az idecitálás is az enyémről.
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi):

Ilyen értelemben a közéletünk legfeljebb kihalással lesz kigazolva. Évtizedek múlva.
@keresztanya fabi(en): igen ám, de ebből - miután már a legnagyobb cégesekről lemondanának,emiatt nincs meg a terv, jön a nyj.csökk.,amit 14 előtt nem akarnak, de fognak...
@a szív fészkei: "Miért nem interpellálják naponta Pintér Sándort ezért?"

Hát ha naponta nem is, de elég sokszor megtették már. Persze tudom, hogy erről nagy kuss van vagy jön a "jobbik a fidesz pincsije" szöveg.
gyáva magyar parasztok szalattok nemsoká innét
@a szív fészkei:
Az egész cigánymaffiás dolog a rendőrség, a hatalom félrenézésével zajlik. Nálunk a városban rendszeresen látok cigányokat falkában járni, takarókat, késeket, parfümöket, zoknikat, "Hilti" (szerű) fúrókat árulni. Meg rendőrautókat is látok. Azt is amikor elmegy mellette. Ha én látom, ő is látja. De nem akarja. A rendőrök miért nézik mindezt el?
Hisz tudja mindenki, miről szól. Tenni ellene? A boltost megbüntetik, ha nincs engedélye, ha egy kiflit számla nélkül ad el. Ezeket? Miközben egy része a házakat is felderíti...
Amikor ismerőst a rendőr a főúton lemeszelte, ellenőrzés, kekeckedés, minden akkor is rendben. Ismerős búcsúzásnál csak nem bírt magával beszólt a zsarunak, hogy ott, 10 méterre tőlük a cigánygyerek Mercédesze a tilosban áll. Mire a zsaru: "Az nem az ő dolga!"
Értem én! Értem én? Apeh (NAV), arrafelé is annyit jár???
A hatalom elnéz dolgokat és fenntartja a feszültséget. Érdeke!
Remek táptalaj és lehetőség a játszadozásra, politikusoknak.
@király vagyok:
Nicsak, egy faék! :)
"A fogaid épségét a legjobban ugy őrizheted meg, ha nem szólsz bele mások dolgába."
@a szív fészkei:

Sarko ugyanabba bukott bele amibe Orbán is fog: a felső rétegnek kedvező, egyébként nem működő gazdaságpolitikába. Hollande rögtön benyomja a felső adósávot, ezzel megemeli a minimálbért, amivel kicsit meglöki a belső fogyasztást és a GDP-t, levegőhöz jut, és lesz ideje kidolgozni a válságkezelést.
@Marcangoló Korelnök: Méltó utódjává nőtte ki magát Vitézy Dávidka.
@király vagyok:

Rossz hír: utálok szaladni. Úgyhogy:

1: megvárom amíg ideérsz és összetéplek, mint egy papírkutyát,

2: meg akarod úszni és te szaladsz.
@Fabius:

"Így most az van, hogy a borsodi-berzéki paraszt azt látja, Gyöngyöspatára rohan mindenki, hozzájuk meg csak a Jobbik. Ezen kell(ene) elgondolkodni erősen mindenkinek."
Ezzel viszont egyetertek. 23:42:49-ben probaltam is ennek a velemenyemnek is hangot adni.

"Ezek szerint nem tudod kié az a mikroblog."
Nem, nem tudom, es az az erzesem, hogy a jovoben sem fogok tul sokat arratevedni. Van jopar blog, amiket viszonylag rendszeresen olvasok, de azt hiszem ennek a titokzatos szerzonek a munkahelyi oldalara se tul surun vetodhetek.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: mit erösködöl csira már leoltotalak régen megin okoskodol

@Fabius: na másik erös majd hamarst meglátol ki szalad nem kel soká várnotok már csirák
@Fabius:

Ebben van valami (hiszen pont ez látszik körvanalazódni).

Csak egy a baj: nekem nincs egy évem se arra, hogy megvárjam ezt. Normális országban szeretnék élni.

Illetve: ez magától nem múlik el, mert minden öröklődik, ugyanazok a családok-pereputtyok kendőznek és mismásolnak el majd mindent, mint most teszik, és mint ötven-húsz éve tették az elvtársaik.
@Fabius: De ugye miután elégedetten lapozol egyet, azért te is belátsz a kulisszák mögé.

Pld, hogy Holland milyen szólamokkal nyert, stb. A görögökről már nem is beszélve. Ami most történik az csak a kezdete azoknak a nagy változásoknak, amelyek európára várnak.

Bár lehet, hogy egy radi blogger mellet már ők sem értik Európát. :)

Elfogyott a társadalmi támogatás

„A helyzet mutatja, hogy a politika kezdi elveszíteni a kontrollt Európában, a szakadék a politikusok és a szavazók között egyre szélesebbé válik. Ezt látjuk Görögországban és ezt látjuk Franciaországban is” – mondta Sten Jakobsen, a Saxo Bank vezető közgazdásza a Reuters kérdésére. Szerinte ez azt jelzi, hogy a választók „szerte Európában elkezdtek üzenni a politikusoknak: »nem vagyunk hajlandóak végrehajtani a reformokat«, és ez aggasztó”.

index.hu/gazdasag/vilag/2012/05/07/gorogfrancia/

Egyébként én lennék a legboldogabb ha igazad lenne és minden olyan egyszerűen szólna, ahogy írtad "melyik oldal is nyert mindkét helyen tegnap?":)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Moszkva téren - akkor is az ! - elférni se lehet a tévéshopos melltartót "bugyikót" áruló asszonyoktól. Szerintem még csak nem is honiak, hanem Romániából jöttek. Régen sokszor futottak, mert jött valami ellenőrzés, ma már ők a többség, a villamoshoz jutva állandóan cselezni kell őket, hogy kikerüld. Nem tudom, ez mi és miért van, hogy lehetne valami legális útra terelni a dolgot - mert mégis valamiféle munka - de azt én is láttam, hogy áradnak be a házakba.
@király vagyok:

Te nem király vagy, hanem egy tapló. Plusz még bunkó is.

/Finom voltam és légies./
@király vagyok:
Akkor is szopni jártál ide, ecceri!
Szopjál csak még, ha ezt te élvezed.
"A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen."
@a szív fészkei:

Én ezt megértem és respektálom is. Ezért írtam, hogy nem neked szól, hanem általában elgondolkodtató figyelmeztetés amit linkeltem. Mert amiről szól, az tőled és Gábrieltől eltekintve is tanulság, ennek miértjét observernek kifejtettem.

Az Anyácska ügyhöz nem fűzök semmit. Őt is, az előző főnökét is ismerem személyesen, van véleményem, de mivel nem akarom az embert bántani még én is ezért megtartom magamnak.
@Fabius: De rejtélyes vagy. Ez egy politikus, akit így, erről szövegről fel kéne ismernünk éhgyomorra rögtön? Fogalmam sincs róla, ki ő. Biztos én vagyok a kőbunkó, hogy ilyen nagyságot nem tisztelek.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: @Elhárított királycsel (ex-Zébácsi): tik aszt jól beszéltek csak ne felejcsd el hogy vanmikor nem beszélni kell hanem szurni meg ütni
na tik ehez gyáva fosok vagytok mink meg utolsó vérig kiálunk egymásér ezér pusztultok innén a gecibe hamarst hazátlan gyáva parasztok
@a szív fészkei:
Ezek lopott, vagy hulladék, hamis cuccot árulnak. Pár pénzes cigó bérli őket, ezek meg terítik a hulladékot.
@Gábriel angyal:

De ugye majd veszed a fáradtságot egyszer - meg a radi blogger is - és elolvasod mivel kampányolt Hollande. Meg fogtok lepődni: a progresszív adózás erősítésével.

Hoppsz.

Szólam lenne? És ha a Jobbik mondja? :-D
@Fabius: Hát ezzel sem vagyok előbbre. Ha ez neked személyes dolog, az oké, de amit én tudhatok az ügyről az az, hogy ez a nő valamit fel tud mutatni ezekkel a neveltjeivel.

És mégsem maradhat helyzetben. Ha jól értlek, van ennek egy őbelőle fakadó oka. ami ezek szerint nem pozitív. Ergo megérdemli? Kurvára nem jók ezek a találgatások, de persze te nem vagy hivatásos feltáró újságíró, hogy legyen kötelező neked mindent előhozni, azt írsz és kommentelsz, amit akarsz.

Csak ugye akkor meg megy a szöveg, hogy hülye tápos - nem te mondod, de azért vannak ilyen hangok - pesti-rózsadombi semmit se tudó libsik belepofáznak mindenbe, oszt pedig nem tudnak semmit.
@király vagyok:
India? Vagy hol a hazád?
Nekem itt!
Provokátor kisköcsög vagy, vagy tényleg ennyire ecceri? A "hejjessíráss" ellenőző nem jelölt meg? Tudsz rendesen magyarul? Olvasni is?
Ángolul? De sejted ezt...
atoast2toast.files.wordpress.com/2009/12/fuck-you.jpg
@a szív fészkei:

Nem vagyok rejtélyes :-) Csak nem fogom senki nicknevét kidobolni, hogy háhá, ő XY. Amúgy nem egy nagy titok, kis keresgéléssel megtudható.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Odáig nem jutottam, hogy meg is nézzem. Leesett cucc a kamionról, értem... :-DD

Na de ez már a Moszkván effektíve rendszeres nagyüzemben megy fényes nappal. És sehol senki hivatalosság, pedig ugye a közterületesek talpig egyenruhában mennek a combinora állandóan a jegyellenőrökkel szivatni a jónépet. Közöttük törnek utat a villanyoshoz. De meg sem rezdítik az árusbagászt.
@a szív fészkei:

Maradjunk abban, hogy Anyácska nevelő munkássága kifogástalan, de egy akkora intézmény igazgatása neki nagy falat. Egyszerűen nagy rá a kabát. Ennyi.
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi):

Pedig sajnos ez se a mostani, se a következő ciklusban megváltozni kevés eséllyel fog. A potenciális orbánváltók sem törik össze magukat ahogy az látszik, hacsak nem gondoljuk, hogy a Jobbik vagy az LMP fog kormányt váltani.

De azt sem hiszem, hogy a gyerekek fognak vezekelni az apák bűneiért. Ha kipusztul a Böröcz korosztály, akkor indul el a megtisztulási folyamat magától.
@a szív fészkei:
Találgassunk, miért nézik el, miközben a boltban ha nem kapsz blokkot egy csokiról, már pár százezres bírsággal is meg lehet úszni! :(
Vendéglátóhelyekre szálltak rá most.
1 kávé, németül(!) rendelték meg a NAV ellenőrei (párocska) a délutáni rohanásban, dinnye pincér nem adott róla blokkot... Szerinted mennyi lesz ez a vendéglősnek?
@Fabius: De a nevelői munkásságát nem kéne kidobni az ablakon, hanem valahogy kompromisszummal adni mellé egy segítőt, aki csapatot alkothat.

Hát nézem ezt a blogot, valami arc van ugye keresztben, fogalmam sincs ki az. Stílusáról fel nem ismerek senkit.

Hülye vagyok felderítőnek, ez kiderült legalább. ;-)))Nem születtem Dr. Zergének. Sem.
A cukiság netovábbja: kibasztam ezt a királycsávót, mert belezavart a felnőttek beszélgetésébe. Mire jött ez privát:

"rohagyon ki a gyomrod te tetves féreg
mostan usába leszek pár hétig de megjövök te féreg és nézzé hátra
nem felejtlek geci mit képzesz magadról senki vagy"

Egyszer érném meg, hogy egy ilyen kis köcsög tényleg megkeres :-D :-D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Kérlek, esek ki a padból, úgy y jelentkezek, mert tudom!!! Mivel nézem a Barátok közt-öt, kiváló esti agymosoda: és abban biza Barta Zsotti vendéglőjében sem adtak a hivatalos párocskának blokkot a kávéhoz. Két hét vendéglőbezárás...
@Fabius:
:)) Idegességében már nem is olyan cigós a stílus.
Ejj, ezt a trollkodást még gyakorolnia kell!
Ezek szabadon járnak-kelnek. Hazatalál a bicaja nélkül?
@a szív fészkei:

Nevelőként továbbra is igényt tartana rá az intézmény. Tudtommal ő van megsértődve, hogy vagy a nagyfőnökség, vagy semmi.
@a szív fészkei:
Es muß nicht immer Kaviar sein - volt a címe. Mit keresem máig. Németektől rendelhető, de valami 150 € áron, DVD-n.
@a szív fészkei:
Lehet, hogy egyből deportálnák ezt az Isten barmát...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Szegénykém még ahhoz sem elég kitartó és tehetséges :-D
@Fabius:
:D Na, aluka, jók legyetek. Mindjárt jön rodeo és főzhettek!
@a szív fészkei: Ha en ezt a klubban egyszer elmeselem....
@Fabius:
"Nem vagyok rejtélyes :-) Csak nem fogom senki nicknevét kidobolni, hogy háhá, ő XY. Amúgy nem egy nagy titok, kis keresgéléssel megtudható."
Raneztema blogjara, es mostmar igazabol arra vagyok kivancsi, hogy munkahelyen mekkora nezettsege lehet? Mert ugyan en is megnezem neha a videoikat, de a blogja elegge eklektikus, hogy finoman fogalmazzak...
no, ennyit mára. agyam 0. jó munkát, aki bírja.

www.youtube.com/watch?v=NWJyhRKmpZ0
@simple observer:

A napi 1,5 millió látogatásból származó 11-12 millió kattintásból gondolom jut azért.
...és királycsávó nem unja :-D

"ám kiteted asz geci mit irtam de leszen maj mikor én mondom meg beszélsz e! engem kussoltatol csicska
majd csak nézel geci és könyörgöl
soknak volt már nagy pofája de mindegyik a temetőbe szoszi"
@Fabius: A "kiralycsavot" be kene venned szerzotarsnak, mert van olyan vicces, mint a te posztjaid (ha nem veszed sertesnek).
Annyi apro kulonbseggel, hogy az o eseteben nem vele nevetunk, hanem rajta.
@Fabius: Amugy a vitankat indito posztot en is beneztem kisse, de azzal egyutt ugy gondolom o se lehet igazan buszke a posztra.
@simple observer:

Hááát, mit tudom én. Azt szoktam mondani, hogy ha valami átesik az emberek ingerküszöbén, nem intézik el egy legyintéssel, akkor az ér valamit.

Ez meg olyan. Hisz vitatkoztunk róla. És nem csak mi.
@simple observer: Te tudod, kiről van szó? De jó nektek, csak én halok meg hülyén. :-(
@Fabius: En szerzotarsnak a neked privatimban irogatot ertettem...

A blogolos fiu megitelese eddig szamomra semleges volt, de a blogja miatt (es nem kifejezetten az adott poszt miatt, hanem a kusza dolgainak kavalkadja miatt) most kapott nalam egy fekete pontot.
Na jo elismerem; neha online kozvetiteseibe is bele-bele olvasok...
@Fabius: "index.hu/belfold/2012/05/06/magyar_holokausztot_hirdetett_a_jobbik/"
Na latod ezert kar, hogy kozben sajat blogjan meg olyan minosegben irta a posztot, amilyenben, merthogy ezt a cikket napkozben hamarabb olvastam, mint az altalad linkeltet. Es ez egy korrekt cikk. Ugyhogy nem ertem, hogy akkor sajat oldalara miert olyan modon tette fel a "tudositast" (?), mint ahogy...
@simple observer:

Hmmm :-)

Erre mondtam feljebb, hogy ha figyelmeztetni akarsz akkor azt úgy kell, hogy átessen az ingerküszöbön. :-)

Ez a cikk is volt linkelve, nem lett vita. A posztot linkeltem, lett vita. Ilyen egyszerű ez. Elérte amit akart.
@Pantagruel:
hát a Myata feladta a leckét -ma nem vagyok hangolva semmire- mondd neked mit ad ez a -nekem úgy tűnik pentaton- dallam?

azt hiszem maradok csendben ma...
@Fabius:
nagyon régen találkoztam -csak egyszer- egy ilyennel...még mindíg szalad zokogva ha még él? brühühühühühü
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

amit ma ozsonnáztam úgysem tudod sohasem megcsinálni...-ma ilyen napom van- isteni finom lágytojás volt pohárban

ez olyan komplikált, ne is próbálkozzatok....
@Fabius:
lesz ott más is, olvastad a linket WP? tőlem korábban ma?

ezt nem mindenki tuggya megtenni ...to'dd kire gunulok? GOP-jük van teával, és nem tuggyák írtani
@Fabius:

nekem már régóta motoszkál az a fejemben, hogyha valaki elég ügyes, akkor a válság megoldja önmagát és még csak az ördöggel sem kell szövetkezni hozzá, csak firnyák közgazdák akik ragyogóak adó és pénzügyekben meg vámokban...a többi jön magától
@rodeo36:

Ha erre gondolsz, igen:

www.washingtonpost.com/world/europe/european-voters-say-no-to-austerity/2012/05/06/gIQAUx4g6T_story.html?hpid=z1

A görögök külön tészta, ők nem hasonlíthatók össze senkivel. A csigaevők meg pont azt fogják - Hollande programja szerint - csinálni, amit nekünk is kéne: progresszív adó felső sávját megnyomja, kispénzűeket támogatja, és a belső fogyasztást erősítve igyekszik időt nyerni.

Ha a Dél-Amerikai szabadkereskedelmi egyezményre gondolsz azt is olvastam, de szerintem az nem egy nagy újság.
@rodeo36:

A válságkezelés a jó közgazdák dolga lenne. Nem Kusza Szemé. Bajnai is elindított minket fölfelé, és sokkal kevésbé volt szar a kimondott és véghezvitt megszorítások ellenére.
@rodeo36: azt, hogy elkezdek figyelni rá, elhallgattat. egy idő után már csak a muzsikára figyelek, vagy semmire, nem zaklatnak gondolatok.
@Fabius: sztem az indexes poénabb, azon szétröhögtem az agyam, k.jó

1) cigánybűnözés = cigányterror = magyar holokauszt
2) tagadod a cigánybűnözést = holokauszttagadó vagy
3) www.origo.hu/itthon/20100913-buntetnek-a-ciganybunozes-tagadasat-jobbikos-kepviselok.html
4) íme, a Jobbik holokauszttagadást büntető törvénye :D

áá, nagy genyó ez a párt :D
@Azúrkék égbolt:
Értem. Ne rágódj ezen. Nem tehetsz róla. Vérprofi, nagyon erős és embertelen erőkkel viaskodtál.

Esélyed sem volt.
@Gábriel angyal: Én azt sem tudom igazán elfogadni, nem is megyek rá. Bennem az rossz érzéseket kelt amikor egy politikai csoport (álljon bármely oldalon) emberi tragédiákból akar hasznot húzni.
@király vagyok:

"hazátlan gyáva parasztok".

Az ángyod térgyekalácsa, az.

Kissé túl sok adót fizetek ebben az országban, hogy szó nélkül menjek el fröcsögésed mellett.

Mellesleg 3 klassz kis emberkét nevelek e hazának, úgyhogy lapos a pofád kispajtás.
@rdos: Esély lett volna, ha kollektív akarat van a gengszterek leváltására. De a magyar társadalom túlnyomó része vagy nagyon buta vagy nemtörődöm ember.
Összefogva minden bizonnyal sikeres lett volna egy tiszta országot létrehozni, de így maradt a mocsár.
Persze mit várunk ott, ahol a tettre kész lakosság 56-ben elűzetett, a többit halálra kínoztatott. A beletörődők pedig őszinte lelkesedéssel jelentgették fel a szomszédaikat vagy éppen még rokonaikat is.
Már nem fognék fegyvert ezekért az emberekért.
@Azúrkék égbolt: Megértelek. Mondtad:

"Már nem fognék fegyvert ezekért az emberekért."

Nem is kell. A szónál, a kimondott, érvekkel alátámasztott gondolatnál nincs veszélyesebb fegyver. Ezért van nálunk (is) nagyon komoly tudatmódosító ipar. Ezért dolgoznak az agitPRopos eftársak nagyszámú "hadai" ellenünk.

Aztán majd csak kiderül a többség számára, a király (m)esztelen.

Érvelni, lényegeset kérdezni. Ez már elég lehet.
@rdos:
Ugyan már... A narancsbolsevik elvtársak saját spiclijei azok jó spiclik voltak... Csak a másik bolsevik csürhe volt a rossz! (Azon kívül, hogy ezek kifakultak, miben is mások???)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

"...miben is mások???"

Semmiben sem voltak mások. Ma már viszont, hogy az "én kutyám kölykei" (na jó, tartótisztjei) teljesen mások :-(. Ez a szomorú rögvalóság.
"Az LMP pénteken újra benyújtja az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételérol szóló törvényjavaslatát - jelentette be Schiffer András. A lépést azzal indokolta, hogy a kormány ígéretével ellentétben nem nyújtotta be május 15.-ig a Nemzeti Emlékezet Bizottság felállításáról szóló javaslatát.

Schiffer szerint, habár a bizottság felállítását önmagában még kevésnek tartották volna, de az a pofátlanság meg sem fordult a fejében, hogy a kabinet még az önmaga által állított határidot sem fogja betartani."

index.hu/belfold/2012/05/18/az_lmp_ujra_probalkozik_az_ugynoktorvennyel/

Na. Csak kezdi megtalálni a helyét, szerepét az LMP. Gratulálok.
Bunkó vagy varánusz!! És ostoba!
süti beállítások módosítása