Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.27. 05:25 Fabius

Magyar földre fidesz parasztot!

Címkék: fidesz mezőgazdaság oligarchák földbérlet

Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál,
Legel a nyáj, a juhász a fidesszel hál,
Nincs baj, budaigyula ébren vár.

Van közöttük számos szép, narancsos birka.
Van közöttük számos szép, narancsos birka.
Több, mint ami a mesében elő van írva!

(via)

Miről ismered föl a fidesz parasztot? Nem arról, hogy szép, mint Szijjártó Péter, és okos, mint Selmeczi Gabriella, nem. Arról, hogy rokon. Vagy koma. Esetleg sógor. De mindenképpen valakinek a valakije, tagja az ángyáni értelemben vett mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportoknak, maffiacsaládoknak, akik vinnének a földtől, az erőforrásoktól a támogatásokon át a piacokig mindent. 

A Fidesz kapcsolati hálójának felderítéséhez nem a Ki kinek a kicsodája nagylexikont kell felütni, hanem a nyertes földbérlet pályázatok győzteseinek listáját nézegetni. Impozáns, mit ne mondjak, itt aztán gazdálkodó lesz a felcsúti polgármester összes rokona, a felcsúti Fidesz elnök rokonsága, és az egyéb közelálló haverság egytől egyig. Szerencséjük, hogy nem akadt a földek között se kavicsbánya, se szőlőhegy, se tőzegláp, így nem kellett az Orbán családdal közvetlenül konkurálni, szépen lezsírozva megosztozhattak a most odaítélt 5 ezer hektárnyi földön. 

Ha volt is valakiben kétség Ángyán lemondásának okait illetően, akkor azok most elmúltak. Szerencse, hogy az oligarchákkal leszámoltunk, a komasógor mutyivilág is elmúlt, mert mi lenne, ha még mindig lenne. Így legalább Orbán az alapoktól építheti fel a modern hűbérrendszert, nem gátolja semmi. A feudalizmus korában is így ment ez, az is a hűbérurak és vazallusok közötti kölcsönös magánjogi kapcsolatok rendszerére épült, csak ezt itt Nemzeti Együttműködés Rendszerének hívják. Vissza a középkorba, legfeljebb Lambo traktorból építünk fluxuskondenzátort. De legalább megéri. Legalábbis a hűbéres Viktornak és vazallusainak, a környékbeli kisparaszt meg majd elmegy napszámosnak/közmunkásnak a nem 20 kilométeren belül élő, gépekkel és felszereléssel sokszor nem rendelkező földesúrhoz.

Hogy mire jó ez a vircsaft azt sokan leírták már, tessék például az Index cikkét olvasgatni. De azért többről van itt szó, mint hogy most harmadáron juthatnak hosszútávra földbérlethez Orbán vazallusai. Nyilván nem véletlenül adta címnek januárban az egyik témával foglalkozó szakportál a támogatásokat látva, hogy "Az első negyedévben pénzeső várható". Ezek a jómunkásemberek csak várják a pénzesőt, és ciszternákba gyűjtenék az égi mannát.Mit tesz Isten, idén a pályázatokra május 15. a beadási határidő. Szerencse, mi? Ti is izgultatok, hogy fidesz parasztok lecsúsznak a lóvéról, én annyira majréztam, hogy álmatlanul hánykolódva aggódtam szegény Mészáros Lőrinc és becses családja sorsáért.

 A SAPS támogatásról tudni kell, hogy területalapú, vissza nem térítendő támogatás. Fejér megyében külön fórumon magyarázták el mit és hogyan kell csinálni, hogy biztosan jusson. De ezen kívül egyéb más jogcímeken is osztanak uniós és kincstári pénzt, ebben ez évben 626 milliárd forint összértékben. Csak a nagyságrend szemléltetésére mondom, hogy ez pont annyi, mint amit a Széll 2.0 új adóival tőlünk beszednek. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter szerint ez 30%-al több, mint tavaly, hektáronként idén 56.911 forint jut. Hurrá, így az egyharmad áron bérelt föld mellé még 68 millió vissza nem térítendő támogatás is leesik - ha két részletben is - a Mészáros famíliának a frissen elnyert 1192 hektár után. De ne akadjunk le itt, az agráriumban további jó hírek is vannak:

- Idén ingyenes a csapatépítő trénin, 150 millióig. A cégek nyilván pályázhatnak, de nem kell túl gazdag fantázia ahhoz, hogy Mészároséknak elképzeljünk egy sikeres elbírálást. 

 - Idén új támogatási rendszer lesz a tejtermelőknek, köztük 13 milliárdot osztanak szét. Szerencse, hogy újbérlőéknek állatokkal is foglalkozni kell. 

- Százmilliós támogatáshoz jutnak az eper és málnatermesztők, ami szintén újdonság.

Ha végiglapozzátok a sok belinkelt cikket akkor az világos kell legyen: ezeknek a pénzeknek a túlnyomó többsége uniós támogatás. Igen, annak az Uniónak a pénzét osztjuk szét, akinek gyarmata nem leszünk, nem-nem soha. Talán az is látszik, hogy van itt miért kaparni a vazallusoknak akkor is, ha csak a támogatási pénzekről beszélünk, és a földbérlet egyéb előnyeit nagyon nem is feszegetjük. Így nem csoda, ha az Ángyán helyére kinevezett Budai Gyula lázas sietséggel igyekezne "visszaszerezni" az osztrákok által bérelt földeket. Mégiscsak sokkal szebben mutat, ha magyar földön fidesz paraszt szorgoskodik, ha bérli is, mintha a fránya sógorok fölözik le a hasznot. Akkor legalább csak egy dologért kéne idegeskednie, de az már egy másik történet. 

 

 

 

1503 komment · 8 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr514475819

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Viktor szappanoperája és az IMF-hitel 2012.04.27. 13:07:07

Lehet valamit rosszul csinálni és csendben maradni, hiszen érzi az ember, a párt, a tábor, hogy vannak dolgok, amikről jobb lesütött szemmel hallgatni. Meg persze lehet valamit rosszul csinálni úgyis, hogy közben ezerrel bömböljük, hogy minden milyen f...

Trackback: Viktor szappanoperája és az IMF-hitel 2012.04.27. 13:06:05

Lehet valamit rosszul csinálni és csendben maradni, hiszen érzi az ember, a párt, a tábor, hogy vannak dolgok, amikről jobb lesütött szemmel hallgatni. Meg persze lehet valamit rosszul csinálni úgyis, hogy közben ezerrel bömböljük, hogy minden milyen f...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.27. 11:54:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Matolcsy György életrajza 2012.04.27. 10:29:48

Unortodox nemzetromboló gazdaságpolitikusunk soha nem dolgozott a versenyszférában, ám MSZMP-s és “demokrata” múltja alatt is sokat igazgatott, elnökölt, kurátorkodott. Hogyan irányíthatja egy ország gazdaságát az, akinek egyetlen nap munka...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.04.27. 10:28:21

  Egy évnyi szociológus gyakornoki szakmai gyakorlata van, 24 éve megélhetési politikus, aki 1990 óta ki se tette a lábát a Parlamentből, hogy körbenézzen a magyar valóságban. Szónoki képességei rendkívüliek, a politikai marketing és a tömegmanipu...

Trackback: Mennyibe került nekünk a Fidesz szabadságharca? 2012.04.27. 10:26:26

Naponta 700 millió, hetente 5 milliárd, havonta 20 milliárd, éves szinten pedig 250 milliárd adóforintba. Fejenként naponta több, mint 70, hetente 500, havonta 2000, éves szinten 25.000 forintjába kerül minden egyes magyar adófizető polgárnak a Fidesz ...

Trackback: Mennyibe került nekünk a Fidesz szabadságharca? 2012.04.27. 10:26:26

Naponta 700 millió, hetente 5 milliárd, havonta 20 milliárd, éves szinten pedig 250 milliárd adóforintba. Fejenként naponta több, mint 70, hetente 500, havonta 2000, éves szinten 25.000 forintjába kerül minden egyes magyar adófizető polgárnak a Fidesz ...

Trackback: Az IMF jön – Orbán marad? 2012.04.27. 09:36:34

Miután az Európai Bizottság szabad jelzést adott, a jelek szerint elhárultak az akadályok a magyar kormány és a Nemzetközi Valutaalap között újrakezdendő tárgyalások elől. Kérdés azonban, hogy mindez milyen mértékű változtatásokat tesz szükségessé a ko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@rodeo36: Öngyilkosok tőletek?? Tényleg szép dolog a duzzadó önbizalom és a szépen belakott meszelt sír. ;)
@Knósszosz:

Még egyszer mondom, jól jegyezd meg: semmi közöm nincs ehhez a buziköcsög Kánhoz, KánKán-hoz.
@Penivaldes: JA volt 14 kölyke. De cserébe gyönyörűen lefestette őket. És nem nősült meg. :-DD

Na, heteró volt, ünnepelni kell, igazán mindent megtett a jó kis génjei terjesztéséért.
@a szív fészkei: pedig a képek alapján elég szakadt pasas volt..:DDD
@Penivaldes: Ki csinálna belőle asszonyt? Orbán is csak addig mutyulgatta amíg gyerek volt.
@rodeo36: Ne legyenek öngyik, tanuljanak meg másokat is élni hagyni. Nekem ők az Amerikai szépség tengerészgyalogos apucija, aki szétver mindent - főleg a nyomorult kölykét - maga körül, mert nem élheti azt az életet és szerelmet, amit igazán szeretne. Az egy mekkora film!
@Penivaldes:

Van egy kedvemre való szekszárdi fiú, aki nagyon tetszik. Csak a származásában nem vagyok biztos... A családneve Rauch, ami akár askenázi származásra is utalhat.

Nem merem megkérdezni...
@'Queenpin' lecsekkoltam "All in the game yo....": Kösz, napozok, ha már itt a nyár és koraeste turistát játsszunk a városban: ma a Vár volt soron.

Tegnap a Szent István park volt soron, jelentettem is már, hogy New Lipy köszöni, remekül van, épül, szépül és gyarapodik gyerekekben.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Stefi. ha tetszik és szimpatikus akkor szerintem azért ne utasítsd vissza mert a neve askenázi. legyetek egyűtt boldogok, szaporodjatok, meg ilyenek.
@Penivaldes: A tehetség nagyon meg tud szépíteni valakit. Én, mint az ágyú voltam belezúgva egy - ma már nagyon híres - festőbe, amikor együtt rajzoltunk a szakkörben Kr. e 2000-ben. Mint pasi abszolúte nem volt jóképű, jótestű, semmi, aranyos esetlen nagymackó volt. (aki mellesleg eléggé meredeken le is szarta 16 éveds forró plátói rajongásomat.)
@rodeo36: Elképzelehtő, hogy a kurvakeménység a belső lágyságot ellensúlyozza és fedi. Azért mondom, nagy lélektani dráma volt az a film.
@sörtelen: miért ne állnék szóba veled? Asszem te nem álltál szóba velem:)))
De már csak homályos emlékeim vannak, oly régen volt, néhány hete?:)))
De le is írtam, hogy csinálom a májas zsírt.
@a szív fészkei: Azt még mindíg nem értem, miért ne örülhetnék én is ha egy trad. zsidó környék épül ès szépül? ;)
@aritus: amiből én mindig kieszem a májat...:DDD
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Fabius, bár igazán nem szorul megvédésre, valószínűleg kurvajól érzi magát a kis nyaralójában családostul, barátokkal vagy valahol járva az olasz sajtparadicsomot büdösnél is bidesebbekre vadászva, esetleg hazatért szülőföldjére és báránnyal főzőcskézik.
Kisebb gondja is nagyobb annál, hogy ezt a mi játszótéri, általa készített homokozónk homokját frissítse most.

Süssünk a régi - csak nem teliszart-pisált, azért uralkodunk az ösztöneinken, nem? - homokból pogácsát és rágcsáljuk, amíg elő nem kerül. :-D
@a szív fészkei: az úri utcai prímási palotánál jártatok? ;)
@Gábriel angyal: Ha örülsz,. akkor jó. Mindenkit szeretettel várnak augusztusban a
Pozsonyi Pikniken. Egész napos hepaj van.
@Gábriel angyal: Most azt hiszem, nem arra mentünk, hanem a sétányon, majd megnéztünk egy svájci üdülőházat, az az utolsó foghíjtelek beépítése. De szépre sikerült, stílusban van tartva.
Jó éjszakát nektek, és szép holnapot..
@Knósszosz: akkor sem kell egy nővel így beszélni...
@a szív fészkei: jaj, nem érted te ezt. Látom már, hogy el kell magyaráznom. A jogkiterjesztés jobbikul azt jelenti, hogy KÖTELEZŐ. Ha a buzik is házasodhatnak, akkor ezentúl kötelező lesz buzinak lenni. Ha a buzik egyenlő jogokat akarnak, akkor REKLÁMOZZÁK a buziságot, és ha nem lennének résen ami drága erkölcsőreink, akkor holnap már kötelező lenne buzinak lenni. És így tovább, a végtelenségig.
De Gabriel is csak az orráig lát. Most tetszik neki ez a rendeletmódosítás, mert ami ellen irányul (feltehetőleg, mert nincs benne expressis verbis, hogy a buzik ellen) azzal ő egyetért. Csak azt nem látja, hogy egy ilyen szabály, ami az éppen kormányon lévők világnézetén és izlésén alapul, bármikor bárki ellen bevethető. Na mindegy, nem ismétlem magam:(((
@a szív fészkei: mert az egért a blog törzsközönsége örökbefogadta, ő már a mi egérkénk!:)) És nem adjuk oda senkinek!
@rodeo36: te szegény Rétvárit miért buzizod le folyton?
@Penivaldes: hát ez az én bánatom:((, de nagyon uralkodok magamon és ezerrel szublimálok:))
@Penivaldes:
F-16 Fighting Falcon, az ámerikai Lockheed Martin által gyártott röpülőgépp ami vadász. Na, selemecci gabirella mikó senator aszonyság vót titulusilag az 1-ső zormánykormány idejin, azé lobbizott, hogy ez legyen a Gripenek helyett. Megjegyzem; kompatibilesebbek lettek volna, mint a JAS 39-es Gripenek, a NATO kötelékében. Egyik hobbim a repülés, igyekszem figyelemmel kísérni. Na, ennek a madárnak a lábáról beszéltem volt.
@a szív fészkei: Néhány éve voltunk arrafelé CSíK koncerten.
@Penivaldes: Egy nővel nem. Beszéltem én Veled így?
@Knósszosz: szép a lába szerintem...nem olyan 2 nyaláb, ami nékem van..:((((
:DDD
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):
Ez mi ez?
Kiderül, hogy nem vagy szájtépős agyhalott?
Én csak üdvözölni tudnám, de azért fura ez, így hirtelen. Holnap reggel engem nem tudnának abba a kibaszott teplonyba beterelni, mikor ma este antipópischta vónék.
Szal?
@Knósszosz: mindig helyrerázzátok az önbecsülésem.)))
@Penivaldes:
Nem tunnád +mutatni, persze csak ha közöttünk maranna?
mindig magamra húzok egy zsákot..:))
@Knósszosz: Szerintem is jobbak lettek volna a 16-osok. ;) Emlékszem még amikor Taszáron előszőr láttam a Thunderbird köteléket repülni. Ennél már csak a Blue Angels show volt nagyobb élmény Niagarában. ;)
@Penivaldes:
Jóvanna, Egértől meg még várhatom a...
Na!
Szóval inkább saljlynájjá mint leb...
@aritus:

én nem buzizom le, az egy buzi, pont kérdezd meg tőle...hahahahaha egy fórumon a ziksz-ben
@Knósszosz: jólelkű vagyok, különben is ma találtam a fiókban egy képet, amin olyan vagyok, mint akit kinyújtottak. válltól lábig szinte egy vonalban lefelé.. símán lehettem volna ceruzareklám..
Egér?? ó, én édes drága Egerem:))
@a szív fészkei: vicces, hogy már az oroszok támogatják és védik Orbánt a gonosz, gyarmatosító Eu-val szemben:)))
Pár év, és a Nagy Imre újratemetésén mondott Orbán beszédre már úgy kell emlékezni, hogy nem az oroszok kimenetelét követelte, hanem bentmaradásukat:)))
@Penivaldes: na ezért dolgozom megint, hogy megint lehessek ceruzareklám. :)))
@Gábriel angyal:
Ezt is elbaszták!
A kecskeméti repülőnap sztornó.
Miért?
Szekeresimi odarotorizálta magát egy vodka meghajtású heliokopáterral, aztán beszédet mondott. A fenét se érdekelte, inkább vártuk Topit, meg Bagirát, akik még a szarosch MIG 29-es gépekkel sorra hozták el a trófeákat Fairfordból. Ma meg?
Repülőnap nincs. Csak a nem kussoló közalkalmazásosoknak, akik verik a nyálukat.
Azok interceptor nélkül fúródnak a fődbe, egy féltégla vertikális süllyedési sebességinek a mutatólyival. Ha csak nem kussolnak.
Szép új világ ez.
És még a buzik is...
@rodeo36: de te ezt honnan tudod? Mivel nem coming outolt, honnan lehet valakiről tudni, hogy az? Én az ilyet sose értem, netán a vesékbe látsz? Kicsit nyálas, de az szerintem nem azt mutatja, hogy buzi, hanem csak azt, hogy olyan nyálas jófiú, mint annak idején a kisz titkárok.
@rodeo36:

Szeretnéd, ha Rétvári megkukizna, mi? Te kis buzi...
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Én szeretném, ha Rétvári megkukizná, hogy becse szófordulatoddal éljek..akkor Rodeo is és te is igazolást nyernél, addig azonban annak tartalak, aminek mutatod magad..

Nemigazán dísz teleddel

Te ló!
@a szív fészkei:
kurva nehéz a téma maga a tengerészgyalogosoknál is de az egész military-ban, nem hiszem, hogy követni tudtad a Kongresszus vitasorozatát és a borzalmasabbnál borzalmasabb politikusi álláspontokat, amíg a Legfőbb katona -persze Obama sugallatra- elő nem állt egy teljesen kétértelmű megoldással a másik kétértelmű helyett, hogy beléjük hasítson a tudat...és ez a nőknél sokkal másképpen vetődött föl bár ugyanaz a kategória...az tény, hogy ma van törvény ami védi őket és lehetnek nyíltan is...de ezt még mindíg egyes személyek minden pillanatában és különféle viszonyokban kell megélni, a hülyék tudják, hogy nem szólhatnak és tehetnek még tréfát sem de egy pillantás egy elejtett mosoly néha ölni tud és tönkre tud tenni egy életet...azután náluk vannak az életveszélyes he3lyzetek amikor a bajtársiasság életet ment és a "nem vettem észre" meg halottat hagy hátra

nekem a legnagyobb továbbra is a Legyek Ura marad emberi viszonyokról (az nem gay)

de ezek a katonásdi izék borzalmasak lehetnek

a Rejtő légiós karakterei is beleillenek szép vidáman abba amiről mi most beszélünk és ott a sok rejtett és komplikált viszony lélektani tanulmány...

Olvastad az Oscar Wilde Őrgróf szeretőjének naplóját amit Wilde halála után sokkal, és az ő életének végén írt le?

az egy döbbenetes a Viktoriánus éra és a rettegés meg az egyszer élünk
@a szív fészkei:
kurva nehéz a téma maga a tengerészgyalogosoknál is de az egész military-ban, nem hiszem, hogy követni tudtad a Kongresszus vitasorozatát és a borzalmasabbnál borzalmasabb politikusi álláspontokat, amíg a Legfőbb katona -persze Obama sugallatra- elő nem állt egy teljesen kétértelmű megoldással a másik kétértelmű helyett, hogy beléjük hasítson a tudat...és ez a nőknél sokkal másképpen vetődött föl bár ugyanaz a kategória...az tény, hogy ma van törvény ami védi őket és lehetnek nyíltan is...de ezt még mindíg egyes személyek minden pillanatában és különféle viszonyokban kell megélni, a hülyék tudják, hogy nem szólhatnak és tehetnek még tréfát sem de egy pillantás egy elejtett mosoly néha ölni tud és tönkre tud tenni egy életet...azután náluk vannak az életveszélyes he3lyzetek amikor a bajtársiasság életet ment és a "nem vettem észre" meg halottat hagy hátra

nekem a legnagyobb továbbra is a Legyek Ura marad emberi viszonyokról (az nem gay)

de ezek a katonásdi izék borzalmasak lehetnek

a Rejtő légiós karakterei is beleillenek szép vidáman abba amiről mi most beszélünk és ott a sok rejtett és komplikált viszony lélektani tanulmány...

Olvastad az Oscar Wilde Őrgróf szeretőjének naplóját amit Wilde halála után sokkal, és az ő életének végén írt le?

az egy döbbenetes a Viktoriánus éra és a rettegés meg az egyszer élünk
@aritus:

te meg szakmásítod a másságot?

vannak jelek, én tudom olvasni és maradjunk ennyiben, jó...és fenntartom még a miskolci alpolgi esetén is és még sorolhatnám sokáig meggyőződésem, hogy a kövér is az a semmilyenke meg szadomazó hahahahaha
@Penivaldes:Tíz elmúlt, Te meg ilyenkor alszani szoktál. Figyellek:)
Akkor meg?
Call sign: Mouse, czunczi.
Erre talán...
Jó éjt!
@aritus: a dajcstami az bájszex és a szijjártó meg a szeretője de nem kizárólagosan...

engem csak annyiból érdekel, mert jártattyák a koszos pofájukat ahelyett, hogy kussolnának és legalább a munkájukat elvégeznék amiért a nehéz milliókat leakasztják de nem csak a pofázás meg az undor
@Penivaldes:
Az biztos, hogy már jól fogok aludni:)))
Kösz!
De előtte megeszem a maradék pacalt.
Anyósnyelv meg nyáladzzon:DD
@rodeo36: Én ezt meglehetős "bátorságnak" tartom, hogy így benyomás alapján mondjam meg, hogy kinek milyen a sex. irányultsága. Amúgy meg nem is érdekel. Egy politikusnál nem az számít buzi-e, hanem, hogy mint politikus milyen.
@a szív fészkei:
Gorgonzola, ahh...
Az valami! Jamon Serrano (igazi), Prosciutto Crudo, és ne beszéljünk már ilyesmiről, tennap főzőcske volt.
Nekünk mit főztek?
Majd a sárga csekken megláttyuk, meg a "nem egyedül álló a világon" tele de perc adóban.
Zsidótempó mi?
Menjen mindenki a francba, aki ezt beveszi! Ha hülye, hát hülye. De meggyőződésből baromnak lenni, az gyalázat.
Jahh.. a zsidó kultúra az létezik, ellenben a turulszaros, neoszittya szarral. Az szar!
Nem vagyok érintett ebben ( már mint a zsidó kulturában ),csak olvastam róla. De ha zsidó lennék, én nem szégyellném. Sokkal inkább az árpádsávos kötődésemet, ha lenne. De nincs. A sok balfasz jobbos nem tudja miről röfög. Szánalmas az egész létük.
Na, jó éjt, holnap meló. Nekem nincs ünnepnap.
@aritus: És nyilván most beokádják ide Sándor Klára nevét.
A kérdés csak az, mikor?
@Penivaldes: Ezt nem mondod komolyan. :-) Én meg azt nem értem, hogy ez nem természetes veleljáró, pláne huszonévesen. :-DD

Belehaltam volna, ha enélkül kell élnem.
@Knósszosz: Van, ami abból fontos nekem, van, ami nem érdekel. Ha túlhajtják, hogy csak a zsidó az értékes, az baromság.
Én nem eszerint értékelek. Hanyatt estem az Alhambrában a mór teljesítmény előtt, a világ legtermészetesebb módján elismerve azt a hihetetlen értéket. Szerintem ez ilyen egyszerű. Ami jó, az jó.
@a szív fészkei: Penike zárkózott, de szeretetre éhes és rajong Egeréért. Majdcsak beindul, tán nem fog elbuzulni itt nékünk, bízzunk ebben, az Úr helyett, akinek ippeg lehet, máshol akadt dúga!
@Knósszosz: ???? Miért is, Sándor Klára politikus? Én úgy tudom, hogy nyelvész.
@Knósszosz: Figyellek ám! A fene egye meg nem beindultak megint a gyomornedveim? Várjál csak, kapsz Te még olyan receptet,hogy a fülikéd ketté áll.
@aritus:
Bocsi, a keresztneve vitt tévútra. Ungár, nem Sándor.
És? Ki a lófaszt érdekel, hogy Ungár az? Nagyon értelmes nő, én kedvelem a megszólalásait. Persze nagyon ritkán tesz ilyesmit mostanában. Lebuzizzák, mert ugye a köröszttyén magyari ember az nem olyan. Az nyalogattya a monstranciát és soha nem dug seggbe ministráns gyereket. Ez alap. De rohadt álságos szar ez az egész.
Szóval félre írtam, bocsi!!
@rodeo36: Nem, de a kedvenc sorim most épp egy női katona kálváriáját járta körbe.

Én nagyon örültem, hogy a fiam nem volt katona. És nem a fizikai részétől óvtam volna - hisz járt vízipólózni, és az nem kisasszonysport, most is focizik rendszeresen - hanem a lélek megtöretésétől. Ami valahol evidens ott, hisz gondolkodás nélkül el kell fogadni a felettes parancsait. Azt nem élte volna túl és én se, ha látom, mit csinálnak belőle és vele.

De azt el tudom képzelni, hogy egy látens homoszexuális beleveti magát az erőszak kultuszba, mert azzal bizonyíthatja önmaga vívódó énjének, hogy ő a maximális férfiasság maga. És addig se vágyik arra, ami egyrészről szerinte bűn és borzalom, de számára mégis a legakartabb dolgok egyike lehet. És ez a düh transzformálódhat másokat kicsináló/írtó indulattá. Talán egy ilyen jobb katona valahol, mert stimulálja a sok vágyott férfi, de tiltja is magát tőlük, tehát forr benne a düh. Az a családos, vagy simán heteró, aki vágyna a sok pasi közül vissza a csajához, meg letudná az egész szarságot, csak már mehessen haza...

Aki meg vállalja ott magát homoszexuálisnak, az nem tudom, menyire bírja kezelni a helyzetéből adódó kihívásokat. Spárta ezt szinte kötelezővé tette, bajtársiasságá is transzformálva a testi kapcsolatokat.

Na ez meg a "nem semmi"-kategória, sajnos nagyon igaz: hvg.hu/velemeny/20120429_orban_populista_konszolidacio
@aritus: Ő foglalkozik a rovásírással tudományosan elég régóta.
@a szív fészkei: Már megen hispánia.
De én imádom, jöhet bármi! Csuda az!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Egér is érte. Tehát nem kell éhezniük a szeretetet, hálisten. Happy end!!
@anyósnyelv: Ne kímélj! Imádok zabálni!!
De a nyáltermelő írásaidért még számolunk!
Terrorista!!:D
@aritus: Az Amerikai szépség. Nekem hatalmas élmény, zseniális színészekkel persze.
@Penivaldes: Ezt bocs, de nem értem. Már biztos alszol, de majd megmagyarázod holnap. :-))
@Knósszosz: Sándor Klára is SZDSZ-es politikus volt.

Ez az Ungár Klára sógornője Schmidt Máriának, a Terror Háza nagyasszonyának. Valaha gyönyörűszép volt - mármint Ungár, mert Schmidt, na hagyjuk - engem kicsit irritál a stílusa, de ez nem a leszbisége miatt van, akkor is zavart valahol, amikor semmi ilyet nem tudtam róla.
@a szív fészkei:
hát ha valaha nagyot akkor MEZEI MÁRIA VOLTAIRE APÁCÁJÁBAN A FŐNÖKASSZONY

azt látnod kell

Puccini Angelica nővér

minden szegregáció -bizonyos idő alatt de tévedhetetlenűl bizonyosan ide vezet- és a zártság valamint az azzal járó el sem tucc szökni helyzet: Boccaccio Decameronja és még sok sok mű megörökíti

nagyon igazad van fiaddal kapcsolatosan bár a magyar katonaság nem olyan, mint a hivatásos amerikai gépezet ami tényleg egy gépezet ott robotokat termelnek nem is ajánlom, hogy megnézd bár ha láttál katonanők történetét akkor már van róla fogalmad

egyébként nem véletlen, hogy csillagokat neveztek el Patrokloszról és Achilleuszról érdekes módon Nagy Sándor és szeretője mint történet fennmaradt de a szerető neve nem annyira...persze -mint te is többször írtad: Zeusz és Ganymédes- sok sok...és a magyar művészek között akikről sokan még sejteni sem sejtették...
@a szív fészkei: Ungár szép volt, én is így emlékszem. Nem érdekel, hogy kinek a kije. Értelmes, nem selmeczi-féle szar alak. Ja, zsidó meg buzi? Szánalmas ez a szaros megközelítés, nem? Ez valahol köszönhető a törpének. Sikeredett neki szana-szét szakítani a magyar társadalmat. Vagy Te és vagyok én. Az anyja picsája, az! Vagy Te, aki ellenség, mert szarod le a politikáját. Vagyok én, aki szintén leszarja. Akkor?
Az a sok barom, aki ma is lájkolja, mi a lófaszt mond erre?
Innen menekülni kell(e)ne!
Gyurcsányinak igaza vót ; el lehet menni, vagy ilyesmi.
Mennék is, ha adódna rá lehetőség.

Jó éjt!
@a szív fészkei:

igen, igaz engem a vélemények és azok földbutasága keserít el...ez lenne Magyarország? a 70-es évek elején jártuk az országot keresve parasztembereket akik a tsz mellett másodállásban/háztájiban a garázsaikban vagy pajtájukban alkatrészeket tudtak összeszerelni, mindent megkaptak hozzá csak a munkájukr volt szükség, hát a paraszt versenyzett ki tud többet mert látta micsoda üzlet van benne és persze volt...ezt a rendszert azóta amerika és mások alkalmazzák hatalmas méretekben miközben nálunk meggyilkolták a bölcs magyarok

dögöljenek meg
@Knósszosz: A sógornőség csak azért érdekes, hogy egy alom voltak - a Schmidt kamaszkora óta járt az Ungár bátyjával, aki jó pasi volt - jóformán együtt szocializálódtak, aztán kinek merre vitt az útja...
Szégyen azoknak, akik ebben részt vettek: nol.hu/belfold/jakso_laszlo_megtalalta_a_valodi_bunost

Ha tényleg ennyit bírnak tenni, mondani ezzel kapcsolatban - meg azzal, hogy azzal a Böröcz ügynök Istvánnal ünnepel Jáksó, aki ellen hamisítás, egyeduralom,s t. miatt hetedik hónapja tüntetnek a Kunigunda utcaiak - akkor Hajós, Kern, Hernádi, Gálvölgyi és többiek végleg leszerepeltek.
@a szív fészkei:

mondd ezeknek nincs mád dolguk?

a sliccpaját a zorbán saját maga buktatta le csak nem sikerült olyan simán mint gondolta, tehát átment megint gyurcsányozásba ami kurva unalmas és újabb gumicsont a hírcsárda meg rosszabb mint a valóság azon nagyobbakat lehet fingani a röhögéstől ezek olyan bugyuták mint alsótagozatos óvodások...ezért is fognak rábaszni nagyon hamarosan és valami olyan apróságon amit ők maguk is csodálni fognak...valami khullik majd a szemétből és valaki lecsap rá mint a tyúk a....szóval lesz nagy kalamajka és bukás

persze ezt a széthúzást amit ez a tetű létrehozott nem tudom valaha lehet e rendbe tenni? ez a nagyabbik kérdés
@rodeo36: És ez így megy: www.blikk.hu/blikk_aktualis/szegyeneben-vegzett-magaval-2087335

Ezért kell menet, ezért kell megértetni, hogy ez nem olyan dolog, amiért valakinek - sőt az apjának is - így kell meghalnia. Pláne, ha nem is gay.

Írt Fabius most a Gyurcsány-doliról.
@a szív fészkei: azt értem alatta, hogy ha valaki barátságos azt szebbnek látjuk szerintem:))
@Penivaldes: Ja, igen. Meg ha valakinek humora van, öniróniája sármja - erről szól a Cyrano. É szeretem a szépet mindenben, de 1 nagyon szabályos, tiptop ámdeviszontdeazonban buta, humortalan és ráadásul önmagától eltelt faszi két mp alatt a sírba kergetne.
@a szív fészkei: engem is, bár az unalmas, önmagától elszállt pasikkal kegyetlen tudok lenni.
@a szív fészkei: készűlt egy nagyjátékfilm amiban a bully-zásról -ez a linked neve hivatalosan anglosaxon-ok közt- ez a fidesz azaz a romacsávó módszere...az tény, hogy a legnagyobb bully-zók között vannak olyanok akik attól való rettegésükben lesznek bully-vá, hogy ne ők legyenek a cél

és a törpe esetében ennek csilliárd valós oka létezik...a nagy lélekbúvárok erről nem írtak, még???

kár pedig az a megoldás

az ürge retteg és szorongásos és abbeli rettegésében, hogy valaki elordítja magát: A KIRÁLY MEZTELEN mindenkit tönkretesz
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Hát igen, a mai világban óvatosnak kell lenni. De akkor kezdjél komolyan gyanakodni, ha ezzel a névvel szefárd. :)
süti beállítások módosítása