Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.25. 04:51 Fabius

Viktor, iszol te rendesen?

Címkék: fidesz eu orbán viktor imf

Kedves aranyos Viktor, Szeretett Vezetőnk! 

Staubinger néni vagyok, Nemzeti Konzultánsod. Levelemmel csak azért zavarlak ezekben az adókivetéstől súlyos időkben, mert aggódom, Viktor. Érted. Úgyhogy ez így nem mehet tovább. Követem minden léptedet bárhol is jársz a világban, olvasom remek beszédeidet és sajtótájékoztatóidat, mert kell a remény a magunkfajtának. Most is nézegettelek a hírügynökségek beszámolóiban, lapozgattam a megjelent képeket és megrémültem attól amit láttam. 

Hogy nézel ki mostanában? Mintha nem is a Nemzetünk Vezetőjét, az életerős Férfit látnám, hanem egy szottyos vénembert, akinek becsúsztak hátulról a tizenhatos előtt, és stoplissal rajzolt az arcára névjegyet a Fideszoton öregfiúk védősora. Drága uram nézett így ki mikor bemondta a rádió, hogy győzött a horngyula, hiába volt nyaka köré tekerve az a rothadt kandeláber. Mondjuk Bélám bele is halt. Nem a horngyulába, hanem a bélhurutba. Bár sokan azt mondták szétfosta az életét, mert visszajöttek a kommunisták, de ez azért nem igaz, mert Pozsgay is velünk van és nekem semmi bajom. De mondd csak, te látod magad kívülről? Hanyag vagy, rosszul van megkötve a nyakkendőd, ráadásul félre is csúszott, hajad áll összevissza, mint a Fluor kölyöknek, és a testtartásod, háááát, arról jobb nem is beszélni. Meg ez a nyáladzás amit műveltél, borzasztó. Tudtad, hogy a szomszéd Margitka szerint férfi ember csak akkor nyalakszik, ha a) smárolni akar, b) maga se tudja zavarában mit hazudjon? Margitka velünk van, testbeszédtolmácsként dolgozik a Girószáz Bandikának. Most is a tegnapi Gyurcsányt fordítja le táncoskomikusból fideszpropangandára, úgyhogy vedd komolyan.

Szívem minden melegével könyörgök, ne csináld ezt! Kiadod magad a népeknek, elárulod gyengeséged a rohattellenség Barrózó Józsinak, oszt' mindjárt a Simornak sem kell megfogadni statáriális esküvéssel, hogy az alaptörvény szolgája, istenuccse úsegélje. Fáradt voltál vagy mi volt veled? Csináltak ezek a fiúk egy kis lazítást a találkozó előtt, és túl jól sikerült? 

 

A Szijjártó Petikéből meg a izé, ni...mindjárt megvan, ne segíjjél, szellemileg friss vagyok, na, várjál már...pinagyárpinagyárpinagyárpinagyár - megvan(!!) a habonyárpiból simán kinézem, hogy képesek túl lőni a célon, te meg jelenhetsz meg kialvatlanul, mint a felcsúti pálinka másnapos, kiszőrösödött reklámarca a házi lepárló mögül. Mondtam már neked, ha a Szűröst bevetted a brancsba akkor a Pinológus Lacit is átigazolhattad volna amazoktól. Nem szép ember, de a lehetőségért hűséges gavallér. Mi nagyobb lelkesedéssel jártunk volna a pártirodára jelenteni - akarom mondani, konzultálni nemzetilleg - neked meg most lenne egy embered, aki rendesen is meg tud kötni egy nyakkendőt.

Remélem tanulsz az esetből. A Nemzet Forradalmárja nem nézhet ki így egy fontos tárgyaláson. Ne nyald a szádat, nem a micsoda méltóság meneten vagy! Még azt hiszik a végén, hogy kuncsorogni mentél oda, és ez megengedhetetlen. Európa és az IMF nem lehet ellenzékben! Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, hajrá Vezérem!

Ölellek, csókpuszi, Staubinger néni. 

 

ui: Viktorkám, édesem, ugyan szólj már azoknak a bigottaknak, akik a házasság előtti szekszet el akarják törölni, hogy ha a házasság utánihoz hozzányúlnak, akkor az épségük megóvásához kevés lesz egy harrachpéter!!!

 

 

 

 

622 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr494471954

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ungarische szabadulóművész 2012.04.25. 12:03:08

Oda a Nabucco, oda az egykétkulcsos SZJA-tól remélt gazdasági növekedés, oda az álom, hogy valaha is jóléti társadalomban élhetünk. Mindez természetesen Brüsszel miatt, amely mindenáron kényszerzubbonyt akar szeretett miniszterelnökünkre ölteni, rajta ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Valakinek már kilóg a nyelve.
ha főcím lesz, akkor lesz is nemulass és troll özön ;és fenségsértés szapulás :-)
Ez elég kifejező kép:

kep.index.hu/1/0/284/2844/28446/2844680_59dcb490e1f82a40f5fe56f0a75ecf29_wm.jpg

Elég bili füle... Mint akit lebasztak?
Vagy csak simán gyomorbajos a csávó!
"A kedd esti nyilatkozatok alapján a jegybanktörvény ügye nem kerül az EU Bírósága elé, ami kedvezõen értékelhetõ a hitelkeretrõl szóló tárgyalások szempontjából"

Így kezdődjön minden napotok, ti libsibolsi disznók!
mivel olyan orvbánundoritiszem van, hogy nem sok képet nézdegélek rulla, hun a faszban van ez amiről beszélsz? (emléxel én hívtam fel a figyelmeteket a gallérjának több napos koszosságára és összetört voltára...le is lettem baszarintva, hogy nemá' mikor az rossz megvilágítás meg szar kép pedig csak a zorvbán szar rajta és a több napig hordott inge meg a vászonnyakkendője...elhanyagolják otthon vagy Anikóka már sohasincs otthon amikor a férjeura arrajár? és a gyerekek meg rettegnek tőle? hogyisvan ez valahol ki kell tombolnia magát ha már a bömböldébe nem viszik párnázott falak megé akkor valahol le kell vezetnie a hatalmas fruszrációit és a kényszer megalázkodás gyötrelmeit...de szeretném megfigyelni amúgy titokban amikor egymaga van és önmag
ával tárgyal tudod a zikrek mindíg ketten vannak jelen és sohasem értik meg egymást érted? SOHA ez a szóciópatás skizódilinyós fő jellemzője...ilyet láttam kifejlett formájában élőben 40 perces a jelenet egy asztalnál "űlnek" és egyre hevesebben veszexenek egymással amíg kitör a zokogás meg a hajtépés majd mintha misem történt volna felkelnek és elmennek csak a szemetet hagyják maguk után mert a papírpoharak és csikkek meg papírszalvéta darabok ott hevernek szerteszéjjel ez meg elbattyog és hátras sem néz a következő rohamig hatalmas dolog csak skizóikrekkel történik )

szóval hol lehet látni a hivatkozott képanyagot hátha lementem mint történelmi emléket lehet, hogy már nem sok ideje van hátra? megvalósúl valahol nyílvánosan is?
@Kara kán:

aztatatatatat súgd bele ide a fülembe kankara, hogy ki és mikor valamint hogyan fogja a 20 milliárd Euro kölcsönt téríteni ami 6000 milliárd forintocskácska mai árfolyamon plussz kamatok és felár és a csomagolópapír ami összesen 13000 milliárd forintocskácska

ja és mire fogják elbaszni?

mert eddig felvettek kamatos kamatok és felárak, költségek általa megfejelve már a mai napig ugyanígy 18000 milliárd forintnak megfelelő pííííízzzt amit szintúgy elbasztak mert ugye a gazdaságban nem könyvelték el sehol de elfogyott

hát nem egy rejtély az egész anortodoxia?

mesélj nekem erről van időm látok is hát rajta dugd ide nyelvedet és csapkodj vele bucika
@Kara kán:
Te, ostoba! Szerinted a jegybanktörvény ügye miatt harap mindenki ezerrel?
Hülyébb vagy, mint gondoltam! :) Stefi haverod méltó párja.
@Penivaldes:
Ti lesztek el velük. Én napközben nem érek rá, kivéve, ha benti munka van.
Ezt szeretettel küldeném kormánypárti képviselőinknek, akik ma reggel ásítozás közben bekapcsolják a gépet, hogy lássák, miket ír róluk a nép a Varánuszban:
www.facebook.com/photo.php?fbid=10150718082722252&set=a.10150682788392252.402240.58652792251&type=1&theater
@Fabius kösz már kinyittam a zó'dalt meg is néztem

szóval a párnapos felfedezésem ül...rohamosan örexik, fárad, koszos, büdösch is??? mosdatlan? de annyi bizonyos elhanyagolt

a döglött dakota ló esettye?
köcce Fábius... címlapos halálhír nem volt? pedig elég szarul néz ki ez a nemzetvesztő/hazaáruló csótány...

reményt acc a nagy nap közeledtére...

a dakota varázsló megmonta, egy napon a megváltótok elmene a füstbe... az összes tervével

újabb adókat találtak ki? Kusza Szem és Málé Száj ?

nem tud magának hazudni egy normális arcot? de akkor a mája mijen ráncos lehet...

van egy dakota mondás... minden fájdalma megszűnik egy napon... mindenképp a lova mellé temessétek !
@dr. Bubó:
Lova mellé? Alá... Izgalmi állapotban.

Egyébként kb. itt tartunk.
www.facebook.com/photo.php?fbid=10150711425362252&set=a.10150682788392252.402240.58652792251&type=3&theater

Legalábbis a narancskomcsiknak erre ajánlom elhúzni...
@Penivaldes:
Tegnap mintha beremegett volna a szája széle, amikor piszkáltam... :D
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: nem tudom megnézni ezeket a f*szbukkos képeket...

pedig minden érdekel ami az egészségromlásáról ad hírt !

tudod mijjen nagyon aggódom az egészségéért...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: miért piszkáltad szegény kis Cincogit?:) Tudod hogy nem szabad bántani a kisebbeket!:)
@rodeo36: Óvatosan, el ne kezdjük támadni a brigádot azzal, hogy de drágába fog kerülni az imf hitel. Eddig az volt a duma hogy olcsóbb lesz. Egyébként nem ténylegesen felélendő hitelt akarnak, csak biztonsági tartalékot. Nem olcsóbb finanszírozás ez,hanem eszköz a piaci finanszírozás olcsóbbá tételére.
Azt kell az orruk alá dörgölni, hogy ha nagy diadalmenet közepette létre is jön a megállapodás (diadalmenet pedig lesz, olyan mintha legalábbis a világot mentették volna meg, majd csak figyelj), helyre is áll valamelyest a bizalom, normalizálódik az állampapírok kereslete, elindulnak az árfolyamok visszafelé, akkor a legjobb, legoptimistább esetben 2013 közepére, végére lehetünk ott, ahol Bajnai átadta az országot. Mínusz nyugdíjmegtakarítás, mert annak ugye annyi, meg az életünkből elpazarolt két év, meg olyan demokratikus kényelmi apróságok mint pártatlan bírói eljárás, normális sajtótörvény stb.
Ezt kell világgá kürtölni majd, ha meglesz a megállapodás. Hogy két éves kemény munkával sikerült visszacsinálni azt, amit anno egy nap alatt leromboltak, egy laza "kiebrudaltuk őket"-el.
Majd azt a képet tablózom ki,amelyiken már ráhűlt a bőr!
egyébként is nem Málé Száj mája a főkérdés...

hanem, mi lenne ha a fődakota itt hagyná a szeretett népét?
mi lenne velünk? káosz és rettegés?
vagy úgy járnánk mint a smitpalibával? akit a méltatlansága/hitványsága ellenére vagy épp azért már anynira megszerettünk...

jönne rosszabb hejette? a lézerdzsonnni??? az biztos nem iszik...

remélem amikor meggebed a fődakota majd még akkor is hazudgálnak, hogy nem is.... csak pihenteti a SZEMÉT... aljas ellenzéki rágalom, hogy meghalt... nézzék, felemelem a kezét, na ugye hogy mozgattyya...

hm akkor mégse stadion hanem mégis lélegeztetőgép kellett vóna?
@shinichi:

akkor a számokat:

ugye felvettek 13 vagy 14 milliárd forintot 2 év alatt de a kasszából 18000 vagy 21000 milliárd hiányzik

és mindezek megett nincs egy fikarcnyi beruházás vagy pozitív izé csak elköltöttem, eltünt, pont

ez a fenti 21000 milliárd azért mert olyan szabadpiaci körülmények csinálták amit ők basztak el saját maguknak a hepciáskodásukkal 6000 és 8000 milliárddal több, mintha ugyanazt az IMF/EU-tól vették volna fel

de eddig

az egész csak pénzkidobás mert eredménye nincs az adósság 90% fölöttre mászott vissza pedig aszongyák fizettek valamit???kijafasztuggyamennyit és kinek?

most akarnak backup-ot 6000 milliárdot ami persze 25 évre költségekkel és kamatos kamatokkal 13000 milliárd még ilyen kedvezőbb kamatozás esetén is

ha beteszik a MNB trezorjába mint egy váltót akkor mi lesz ????

szóval

ha ezek nem tudnak országot irányítani azaz a miniszterelnök képtelen miniszterelnökként viselkedni kizárólag mint egy nagyon rossz, buta és tehetetlen maffiózó, és

NEM EMELIK A GDP-T 34000 MILLIÁRDRÓL 80000 MILLIÁRDRA A KÖLCSÖNK ÉS FEDEZETEK SEGíTSÉGÉVEL AKKOR A KÖVETKEZŐ 2 ÉVBEN ESÜLLYED A GYORSNASZÁD A MARIANA ÁROK MÉLYÉRE

pont pont vesszőcske
Valamiért mindenki abból indul ki, hogy tekintettel arra, hogy Viktor azt mondta:

Orbán szerint mindenesetre "nagyon közel kerültünk ahhoz, hogy lényegében áttörést érhessünk el". Szerinte ez "napok, legfeljebb hetek kérdése". Kiemelte, hogy az év eleje óta megoldott kérdések száma messze felülmúlja a még meg nem oldott ügyekét.

ez azt jelenti, hogy áttörést értünk el, és amennyiben valóban elértük, akkor megkezdjük a tárgyalásokat.

Nem ezt jelenti. Egy: még a mai nap hátravan. Vannak még vitás ügyek. Kettő: Viktornak nem nagyon fűlik a foga a hitelfelvételhez.

Úgyhogy a medve bőrére való ivással még várnék.
@DarthVader: ? miért? mikor nyer a szorgos bajszos népünk?

a szabaccságharc mikor sikeres?
ha felvesszük a hitelt vagy ha nem ?
jómagam a száj nyalogatás praktikumát vettem figyelembe, hiszen szaros szájjal ölég röhejes lehet a kamerák kereszttűzébe majdnem sikerrül hadoválni, tekintetbe véve az elmúlt napok történéseit széllkálmán 2.0 ügyben. most mán csak szopni köll néhány hétig, hónapig, osztán majd meglássuk.
\o/ EUR/HUF 0,28% (293,31)

/lesz itt még pofára esés, és fogak csikorgatása, jól esne, ha nem lenne igazam..../
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Legalább tudjuk, ki lektorálta. Álamfői segítséggel borítékolható a győzelem.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

ez póker, a csúnyábbikból és lélektani ismeretek a Templeton közel 200 éves története alátámasztja, hogy ő sikeres

egy 6.00%-nál kisebb részesedésű váltó elfogadása nem okoz gondot neki, pláne ha van valahol az orbánnak egy hatalmas de csendes ellensége, aki aláírja (azaz elfogadja) a zorbánváltókat

állandóan eladnak sok kicsi sokra megy alapon az állandó eladási hírek magasan tartják a hozamot, és egy országot nem lehet bebörtönözni??? dehogynem a saját magába beleneki telibe

a számaim -fentebb írtam- bizonyítják, hogy valaki titokban már birtokolja MAGYARORSZÁGOT szőröstől bőröstől orbánnal és anélkül

az összes tartozás az utóbbi 2 évben meghaladta GDP-t azaz a valóságban az ország 110%-on tartozik azaz valaki birtokolja mert ezt nem lehet sohasem kiegyenlíteni

emléxel a Wei látogatásra és a kínai mosolyra? mindent megigért és semmi sem történt de...kié lettek a magyar váltók? csak nem a KINAINEMZETIBANK trezorjában pihennek?

és alkalmanként meglengetik a törpének, hogy most ezt majd azt de azonnal vagy eladom felárral és akkor te mész a húsdarálóba...

lehet, hogy megvárják amíg behatol a MNB trezorjába és a 30000 milliárd valutatartalékot is elbassza és

akkor jön egy delegáció Shanghajból, hogy új kormányt akarunk ez a listánk

ha a számokat bátrabban mozgatom, mint a magyar statisztikusok de pontosan akkor 2013 végére azaz választás előestéjére Magyarország teljes tartozás állománya elérheti a 65000 milliárd forintot és a forint 450 euro ellenértéjke mellett is ez NEMZETHALÁL AZAZ VALAKI TÉNYLEG BEVONUL A PARLAMENTBE ÉS A MAGYAR TÖRPÉT FOGJA MOZGATNI MINT EGY KESZTYŰBÁBOT HACSAK

KI NEM TÖR RAJTA A BETEGSÉGE ÉS LE KELL CSERÉLNI, DE ARRA AENNEK A TITKOS SZERETŐNEK MÁR VAN JELÖLTJE A JELÖLT SEM TUGGYA

HAHAHAHAHAHA

mondjuk egy olyan vállalat is megveheti -állami- az egész pakettet, mint a HUAWEY és akkor magánútra terelődik az ügy

ez röviden, van e ötleted?
hííínye, ilyen gyorsan ne igazoljon a zélet:

Júliustól mehetnek
a segélyek az Erzsébetre

A birtokunkba került törvénytervezet szerint idén 8,5 milliárd forintnyi segélyt utalványban kapna meg több százezer rászoruló. A gyes és a családi pótlék készpénzes maradhat. A kormány szerdán dönthet

index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/25/segely_erzsebet-utalvany/
---------------------------------------
Nem tűzi napirendjére a BKV pénzügyi stratégiáját szerdán a kormány - értesült a hvg.hu, bár fővárosi forrásaink még szerda reggel is abban bíznak, hogy erre mégis sor kerül. Ez azt jelenti, hogy noha a finanszírozáshoz szükséges pénz megvan, a közlekedési társaság nem tudja újrakötni a hétvégén lejáró közszolgáltatási szerződést, ezért májustól kérdésessé válik a cég működése. Ráadásul a hétfőn nyilvánosságra hozott Széll Kálmán-terv 2.0 újabb lyukakat üt a főváros büdzséjén, de egy kormányzati forrásunk szerint egy IMF-hitelmegállapodással még nehezebb helyzetbe juthat a BKV.

hvg.hu/itthon/20120424_BKV_szerzodes
@rodeo36:

Pont azért nem kapják meg a pénzt, mert az EU és az IMF látja, hogy mi megy itt. Hogy már eddig is sok-sok milliárd, sőt ezer milliárdok úsztak el.

Látják a diktatúra építést is, pont ezért van az a követelésük, hogy Viktorkáék csinálják szépecskén vissza az összes kétes dolgukat törvénykezésileg, rendelkezésileg (EU) és akkor kaphatnak pénzt (IMF).

Én csak aztatat neeem ééértem, hogy... na. Szóval hogy ha a hitelfelvétel a Törpeduce szerint a Sátántól való, nem Istentől és nem adósítják el az országot: MIÉRT pitizik nekik. (Jó, én értem, miért kell(ene) a hitel...)

(Egyébként egyetértek a közgazdászokkal, addig húzzák az időt, amíg koppannak. A falig. Az Olgánál jártak közgazdák és elég jó elemzését adták a helyzetnek.)

Csak... az a bibi, hogy minden nap szarakodás valami 100 millát húz ki a zsebünkből, ennyivel több az ország finanszírozása?! Gáz!

És még a szocik a nemzetrontók, akik, ha szarban voltunk mégiscsak a lehető legolcsóbb finanszírozási lehetőséget keresték...!

Amit az egészben a LEGSZÖRNYŰBBNEK gondolok, hogy ezt a szart, hogy a 2008-2009-es válság idején se voltunk gazdaságilag ekkora szarban, nem a külföldi gazdasági helyzet okozta, hanem a SAJÁT KORMÁNYOM SZÁNDÉKOS BALFASZKODÁSA. Ez döbbenet.
Igazad van Fabius, ez nem szinészkedés.
Ki van purcanva a pali. A Barrozó meg rászól, hogy gyüjjékmá kend erre. Tegye má egyiket a másik után.
@rodeo36: a gondolat menetedet erősíti ez is:
/valaki, valahol rángatja a vezényló tökét, igaz ha már rángatja valaki, én a nyugati világosoknak jobban örülnék, de hát nem én, és még csak nem is a vezényló dönt és választ/

index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/24/kinaiake_lehet_az_e-utdij/
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

mit mondott WEI a látogatásakor?

Magyarország európai stratégiai pont logisztikai PARADICSOM, (hátha még hejreállítják a Duna-Tenger hajózást is, nézd meg mit építenek LIMÁ-ban az egyetlen CSENDESÓCEÁNI KIKÖTŐT AMI MINDEN TECHNIKÁT MEGKAP ÉS VALPARAISO MELLETT MEGSZÜNTETI A PANAMA CSATORNÁT MERT GAZDASÁGTALAN LESZ, AZAZ A DÉLAMERIKAI NAGYSEBESSÉGŰ ÉS NAGYTEHERBíRÁSÚ VASÚTVONALAK VILLAMOSíTVA ÉS AZ AMAZON PARANÁ FOLYAMI HAJÓZÁS KIVÁLTJA PANAMÁT AZAZ AZ USA KAP EGY HATALMAS POFONT és ez már befejezés előtt áll)

na ezt akarja Európában Fekete tenger-Transszibériai vasút, Mediterrán kikötők a Hamburggal és Rotterdammal folyam/tengerjárókkal elérhetősege...ehhez Magyarország birtoklása nélkülözhetetlen

a Templeton megbízást teljesít és nem hülye a veszteségeit fedezik előre ha egy Templeton olyan hülye lenne mint amilyennek hisszük???hahahahahaha

a nagy nemzeti hős egy hazaáruló=orbáncsicska a kínaiak ingyen kapják meg azt amit ez a barom drága pénzért akart eladni nekik, mert nem üzletember hanem egy maffiózó a hülyébbik változatból

erre varrjál gombot
@Kara kán: Bazzeg mekkora sikerélmény! 20 EU-jogsértési eljárásból van EGY, ami nem kerül az EB elé... Ez már a siker? De hisz annak láthatatlannak kell lennie, 'iszen Kusza Szem is megmondta! :P
@shinichi:

Ezzel a gazdaságpolitikával NEM lehetünk ott, ahol Bajnai átadta az országot - legfeljebb statisztikában, számokban.

Egyébként NEM CIKI??? 3 évnek kell eltelnie ahhoz, hogy ott tartsanak, ahol, ha nem basszák el, átvették az országot?!

Nekem még az a ciki, hogy ha bevezetik ezeket az adókat, olyan mérvű fogyasztás szűkülés lesz, ami nem -1%-os GDP esést eredményez, hanem mondjuk 2-t. És ebben az a ciki, hogy 3-4-5%-kal előz minket a szomszédos, sokáig lenézett országok csoportja (CZ, SK, RO, PL). Már most is, a háromból kettő a szememben már nyugatnak számít, és ha így halad, hamarosan RO is leelőz minket...
Orbán még nyúzottan is Magyar Embernek néz ki. Ugyanez nem mondható el a galiciáner, gyapjas hajú, kilincsorrú liberálbolsevik csürhe tagjairól.
@rodeo36:

logisztika:

Csendes Óceán Vladivosztok-transszibériai vasút villamosítva-Fekete tenger-Irán- Perzsaöböl-Nyugatafrika/Fekete tenger-Márványtenger Mediterráneum- Gibraltár-Északafrika-Fekete tenger-Constanza és a Duna (tengerhajósítva) Duna-Rajna-MajnaHamburg-Rotterdam folyamtengeri hajózás

és mindehhez Magyarország egy nagy raktártér és olcsó összeszerelő kézműves műhely adómentesen

világtérképen játtszd ezt le
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
logisztika:

Csendes Óceán Vladivosztok-transszibériai vasút villamosítva-Fekete tenger-Irán- Perzsaöböl-Nyugatafrika/Fekete tenger-Márványtenger Mediterráneum- Gibraltár-Északafrika-Fekete tenger-Constanza és a Duna (tengerhajósítva) Duna-Rajna-MajnaHamburg-Rotterdam folyamtengeri hajózás

és mindehhez Magyarország egy nagy raktártér és olcsó összeszerelő kézműves műhely adómentesen

világtérképen játtszd ezt le
@Kara kán: tahat ha van egy tomeggyilkos es a 20 rabizonyitando gyilkossagbol csak 19 all meg az hawaii, dizsi, napfeny, meg sandokanpolo, mi, te diszfasz?:-)

az a szerencsenk, hogy hozzad hasonlo szellemi egytaletelek alkotjak a fidesz maradekat.
konnyen keresztulgazolunk rajtatok:-)
@rodeo36: Hát ez rémisztő perspektíva. Pláne, ha tudjuk, hogy a kínaiak az USA állampapírjainak több mint 1/3-át birtokolják.
Ez a keretén már két pofonnal akarta elzavarni a szélsőjobbot, az képzeli a csuhásokat is kézben tartja, és majd a sárgákat is "kezeli" - ekkora hülye még nem országolt a Kárpát medencében.
Hol van ez a csúti bolond a geszti bolondtól...
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
ha egy szóval akarom mindezt a fentiekben részletezettet, akkor:

a törpét WEI megvette kilóra úgy, hogy egy bidesch vasat sem fizetett érte, a kínainál nincs jobb üzletember a FÖLDÖN

gombvarrás gyün
@Fräulein Stefanie:

így is van, csillagom! az igazi Magyar Ember nyúzott és szaros a szája széle. hogy ilyen legyen direkte galiciáner, gyapjas hajú, kilincsorrú, liberálbolsevik smink mestereket alkalmaz. most gondolj bele, mire menne a Magyar Ember nélkülünk?
@sörtelen:

drágám ez a poloska életében nem alkotott semmit, csak liopott és kasppanhangon kotkodácsolt amit a hívei benyeltek mint tyúk a taknyot és most hisznek

bruhahahahahaha
@nemecsek ernő áruló: Azért majd szembeállítjuk a Nagy Tárgyalássorozat eredményeit az EU-s követelményekkel, hogy lássuk, mit "csikart ki" ez az állat Magyarország "javára". Rodeó meg bemutatja, hogy az az eredmény mennyibe került Ft/fő/nap. Aztán már csak a röpcsit kell mindössze egy számmal kinyomtatni.
Tudja valaki, mi Nürnberg magyar testvérvárosa?
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás:

Mert aki szegény, az csakis iszákos lehet, aki a pénzét a gépekbe dobálja be, mi????
Mert a zsákfalvakban nincs hol elkölteni, mi???
Mert aki segélyes az NEM FIZET REZSIT, mi?????

A jó édes kurva anyucikájukat, azt.

Bazmeg! (Bocs.)
Ülnek a villáikban, mindegyik már többszörös milliomos, szerintem a svájci bankszámláikon, offshore-cuccaikon már állami milliárdok ülnek, és bazmeg a szegények pár tízezer forintjával szórakoznak!!!! PONT NEKIK megszorítanak, miközben saját maguknak nem csökkentik a bérüket (KDNP-s hiszti)!!

Hátbazmeg! (Bocs.)

HA ÉN JOGOSULTSÁGOT SZEREZTEM EGY BIZONYOS SEGÉLYRE, AKKOR BASSZÁKMEG, NE MONDJÁK MEG NEKEM, MIRE KÖLTHETEM EL!!!
Nem elég, hogy nyomorgok és amúgy sincs pénzem??

A SZEGÉNY EMBER, AKI SEGÉLYEN ÉL, MIBE ÖLTÖZTETI A GYEREKÉT???? ERZSÉBET UTALVÁNYBA???

Eszem-faszom megáll!

Eddig kevés esélyét láttam annak, hogy tényleg igaz lesz a jobbikos retorika, miszerint polgárháború lesz, de ha ezt megcsinálják, ahogy egy polgármester is mondta, ott lázadás tör ki.

BEZZEG azt leverik keményen, mi? Hiszen nem Gyöngyöspata, ahol nem csinálnak rendet...

NAGGGGGYON durva!

És még a barátnőm mondta azt, hogy itt nincs diktatúra.
boli, cirbi, rodeo es a tobbiek: basszatokmeg nem unjatok meg? Minden poszt alatt ugyanaz a garda loki gyakorlatilag ugyanazt a szoveget a poszt tartalmatol fuggetlenul. Ellentabor mar reg nincs, stefania, karakan konkretan idiota, ergo maximum mosolygasra erdemesek de valaszolni, plane vitazni mar nem.

Mindezek ellenere erdekelne, megis mi motival benneteket, hogy nap mint nap ugyanazt a pocsolyat bugyborekoltatjatok magatok korul?
@Fräulein Stefanie:
Miért kell kifigurázni és szidni D.Tompikát?

Amúgy Viktor jól van? Szarul néz ki!

Te nem voltál ott?
t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQHubk7C-LftBq5ABcxxf1WopqhlrOCUHn1ToLtEAhzdDBtNsWmyQ
@melchi zadok: joreggelt hadnagyúr !

jo észrevétel! küldhetnétek pár fizetett dísz fidesznyiket (céltáblának)
de valami képzettebbeket...
mert karakán meg stefike nagyon unalmas győzike szint
@sörtelen:

hahahahaha

712 forint (lefelé kerekítve) 25 évre és naponta fejenként 10 millió lakossal számolva,

ha ezt az adófizetőkre interpolálom,

akkor

2693 forint naponta, adófizetőnként 25 évre

van cérnád?

mehecc gombot rá varrni jó szórakozást
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró):
Szociális érzékenység és szoc.háttér szinte nulla már.
Az állam pedig tovább kotorászik a zsebünkben.
Ezt bírták összedobni a kurva nagy tehetségükkel. Építeni képtelenek, csak rombolni tudnak.
@melchi zadok:

hogy legyen bugy neked a szádból kimosni az kakit amit a beletojtak a narancsosék?

vagy valami más?

mondd ide bele telibe
Csók mindenkinek! Ja és csak, hogy tudjuk mi is. :)

"Ez nem megszorítás" - fideszesek a mobiladóról

hvg.hu/video/20120423_mobilado_megszoritas
@Gábriel angyal: nem nem mexorítás

maszop-szadesz stb adó = mexorítás

a fides adó = igazságos társadalmi rendszer átalakítás
@dr. Bubó: szia!
küldenék én fidesznyiket, de hol találok? az interneten már rég kihaltak.
@melchi zadok: azt hittem ti az ügyészségen termesztitek őket vagy klónozzátok... vagy nem?

nem kedvező az időlyárás ?
+ nemfides adó = mexorítás, népnyúzás

@melchi zadok: importálni sem lehetne?
@Gábriel angyal:
:))
A csúcs benne, amikor azt mondja a kreténje, hogy "az ellenzék találmánya".
Valld be baszod, Ti voltatok? Vagy a cocik? Netán a Gyurcsány?
Ejj, azt a gombnyomogató narancsmajmát! Anyuka jól lehet ott? Hülye gyermeke kevésbé...
@rodeo36: ja hogy maga a másik oldal karakánja, értem.

FYI: ki nem állhatom a fideszt, orbán viktort magyarország legnagyobb tragédiájának tartom, de ez ne zavarjon meg.
bazze egy egyszerű kérdésre sem tudsz válaszolni normálisan?
Ez az ember tele van tömve antidepresszánssokkal. Az arckifejezése teljesen tipikus.
@melchi zadok: így van... az antifid eszesekből jelöljünk ki akkor céltáblákat...

@sópipa: ne má... hát foccista a lelkem... majd kicsattan az egészségtől;)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (Hejje Síró): "Eddig kevés esélyét láttam annak, hogy tényleg igaz lesz a jobbikos retorika, miszerint polgárháború lesz, de ha ezt megcsinálják, ahogy egy polgármester is mondta, ott lázadás tör ki.'

szerintem a pitbull feladata lesz kirobbantani, viktor meg majd rendet tesz es nemzeti hosse avanzsal. az nem jut eszebe, hogy a kirobbano polgarhaboru eseteben neki verdij lesz a fejen...:-)

utana meg ot es pintert is az interpol fogja kerdezgetni a viselt dolgaikrol.
@dr. Bubó: akkor vanmórtájm: ki nem állhatom a fideszt.
tehát ennek ismeretében tudtok válaszolni az első kérdésemre, vagy inkább hagyjuk, mert most sokkal fontosabb dolgotok van?
@dr. Bubó:
Másodosztályban? Bolond vagy Te? Az elsőben is hullanak, mint a légy...
@melchi zadok:
Mindig felbukkannak idióták, akik ezt vetik a szemünkre! :)
Ezért - no meg itt jó a társaság, agyhalottak hamar kihalnak. Gond? Nekünk nem...
@melchi zadok: akkor én válaszolok, szigorúan a magam nevében. Én azért járok mindennap erre a blogra, mert jól esik olvasni, hogy mások is hasonóan gondolkodnak sok mindenről, mint én. Lehet, hogy ez nevetséges, szánalmas ok, de ez van. És jól esik nevetni is, bár tudom sírni kéne.
Valamint sok mindent linkelnek be, ami érdekes, egy ember nem tudja az egész magyar blogszférát, újságokat végig olvasni, de sok ember már majdnem.
Valamint amiben nem értünk egyet, mert ilyen is van számtalan esetben, akkor normálisan lehet vitatkozni.
Az egybites droidokkal én nem foglalkozom, azókat mind tahótlanítottam, mert teljesen fölöslegesnek tartom, válaszolni nekik, etetni meg nem fogom őket.
Na kb ennyi.
Kollégák!
Belterjesek vagyunk. Legalábbis ezt vetik a szemünkre!

Tisztelt Lendvay utca - Fidesz székház.
Kéne vérfrissítés trollilag, mert amiket nekünk kiutalnak már mások szerint is tök nullák és hiteltelen seggarczok. Szóval kérhetünk újakat??

Tisztelettel
vitéz Boli

Éljen a Párt! Csak a Fidesz! (Hol lehet belelépni a Pártba?)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Azért az sem volt semmi, amikor Patay Vilibá pár másodperces fejszámolási szünetet tartott, amíg kitalálta, hogy mennyi a 2x10. :))
@Gábriel angyal:
A NER-ben? Viccelsz? Amennyinek a VIKTOR (Istencsászár és Vezényló) akarja! :)
Ezek a gecik már 2014-re készülnek. velemenyvezer.blog.hu/2012/04/25/pofatlan_vegkielegitesek_a_fideszeseknek_mar_szabad?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_25&utm_campaign=index Mert ne legyen senki eltévedve, ők maguknak ki fognak osztani 100 milliós vagy még magasabb végkielégítéseket, és azok nem fognak a "pofátlanul" magasnak számítani.
Ez a bíróság még mindig nem az igazi, még nem eléggé szorongatják a tőkét:
index.hu/belfold/2012/04/25/felmentettek_szilvasyt_az_ud-ugyben/
index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/25/segely_erzsebet-utalvany/
A tervezett változtatásról így nehéz azt mondani, hogy nem erősíti tovább az állami utalvány-kibocsátó már most is meglévő kvázi monopolhelyzetét. És a kormány még azzal is nehezen tud érvelni, hogy csak a kártya szociális jellegét érvényesíti, mivel az előterjesztés szerint az „utalvány felhasználásának módját [...] már az első ütemben szükséges kiterjeszteni az élelmiszeren túl, tanszer, iskolai felszerelés és ruházati cikk vásárlására is” "– vagyis nem lehet azt mondani, hogy csak alapvető élelmiszereket szabad megvenni utalványokból. Ráadásul azt egyáltalán nem lehet garantálni, hogy a segélyt csak ezekre a termékekre költenék, mint ahogy azt sem, hogy az utalványok valóban az arra jogosultaknál maradnának. Hiszen a papíralapú utalványokat, ahogy ez már az üdülési csekkek idején kiderült, könnyen lehet adni-venni, általában a névértéküknél olcsóbban."
@melchi zadok:
Komoly egyházi élet zajlik itt is néha (Hormon Egyház) továbbá épp a világot váltjuk meg!
Ez neked semmi?
Tudod bammeg, ezért tart itt az ország, mert NEKTEK semmi nem elég!
Pedig nézd meg, mit meg nem tesznek ÉRTED is a narancsosok!
Eddig a cocik tettek meg mindent, de amióta a Viktorék vannak már minden szép és jó! :)
Ha nem leszel NER kompatibilis elvisznek...
@melchi zadok: lásd mint fennt, ha csendesen magunkban duzzogunk, akkor jobb lenne, itt legalább meghallgatjuk egymást, néha egyeljük egymást, de hát ilyen egy működő iözösség :-)
A sajókazai dr Ámbedkár iskola 3,2 milliós bírságáról:
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=541650&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201204#null
Erre a konzervatórium blogon ez a "válasz" született. Ha tényleg ilyenek a magyar konzarvatívok, akkor nekünk asszem tényleg végünk:
konzervatorium.blog.hu/2012/04/24/hulye_magyar?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_25&utm_campaign=index
@Le_Penseur:
Végre! Már nyugodtan tudok aludni! :)
fideszkapuvar.extra.hu/belepes/belepes.htm
Most tényleg, ha belelépek, akkor
- olyan lesz a lábam?
- gerincemet ki kell operáltatnom?
- agyamat lezsírozva biztonságba helyezi a Párt?
- olyan hülye birkának kell lennem, mint a többiek?
- ha nem teszem ki otthon a házioltárra az Ormány képet, akkor átnevelőtáborba kerülök?
- a tévécsatornák közül speciális előfizetési csomagra kell átállnom, amiben csak az Echo és a Hörr TV van és ünnepnapokon Duna?

Szóval lenne még néhány kérdésem ezen kívül...
@aritus: egy komment onnan jól összefoglalja a lényeget:
AlerTomi 2012.04.24. 10:57:18
Ennek az írásnak mi köze van a konzervativizmushoz?
Ha valaki jobboldali, az tényleg ennyire rosszkedvű és boldogtalan életet jelent mint amennyire a szerzőé lehet?

Drága holdudvar, kormányon vagytok két éve. Nem a Népszava, hanem Ti magatok vagytok a saját magatok akadályai.

Őszintén remélni merem, hogy a pl. Kommentárban ilyen stílusú és lelkületű gondolatok nem jelennek meg.
@aritus: aztkrva...

ezek konzervativok lennenek??

maradok liberalis, az is biztos:-D az ilyen emberekkel minden joerzesu ember kovetkezetesen szemben helyezkedik el.
@rodeo36: Miért akarnék gombot varrni rá? És egyáltalán nem szórakoztató. De egyszer valakinek tényleg ki kell számolnia.
@shinichi: Mindenesetre - pinagyápinagyáros spindoktor pörgése dacára(az egész úgy, ahogy van zseniális, Fabius!), az is érdekes, hogy Bugyula ide, vérügyészek oda mire ébred ma is a magyar? hir6.hu/cikk/64028/ud_zrtugy_felmentettek_a_megvadolt_politikusokat

Valami nagy Gellérthegy csúszott a bírósági mátrixukba, mert ez nem járja: sehol egy keresztrecelluxozás - lásd a képet - sehol felnégyelés, karóbahúzás, csak az égés szaga, de az is narancsban. Ahhoz képest írom, hogy se Dávid Ibycy, de a Karak-képű Szilvásy nem a szívem csücske-fészke, nagyon nem. De akkor is, valahogy a csodás vádak omladoznak összevissza.

Hát csoda, ha Vezénylő tényleg úgy néz ki még külföldre kiengedve is, mint egy benyomott falusi erődkerülő, akinek sztrájkol a felesége és már régen nem mos-vasal? Pláne nem szop, nyal, gombot varr? Habony Árpi meg a Zsókája úgy láccik erre alkalmatlanok.
@aritus:

@melchi zadok kérdésére válaszoltál :
"Mindezek ellenere erdekelne, megis mi motival benneteket, hogy nap mint nap ugyanazt a pocsolyat bugyborekoltatjatok magatok korul?"

Én nem vagyok törzstag, de ez a bugyborékoltatás tetszik.

Nekem jacuzzi, információkkal, véleményekkel ( + vagy - ), - de vannak akik a kommentelésükkel pocsolyává tennék.
@aritus: Látod ez a most kifejlődött médium lényege. Nem véletlenül akarták megtámadni a sajtótörvényben a blogolást.
@hacsaturján: Szopás meg színtiszta fehérje. Ki is fog csattani tőle.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
Ha a konzervatív ezt jelenti ezek szerint, akkor leszek én komcsi is.
Liberális(?)létemre egy csomó dologban konzervatív vagyok, de ha ezek szerint ez a konzervatív életérzés, akkor keverik a szezont a ló....al.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ha hirtelen kapnál egy mélt a lehetőségről, (amit "automata által generált válaszként" juttatnak el hozzád) arról légyszi' értesíts minket.
@rodeo36: Azt biztosra hiszem, hogy ezzel az eszementtel Kína sem fog vakolódni, ha tényleg a zsebében vagyunk.

Kiszámíthatóbb figura kellhet nekik, ha úgy van, ahogy írod meg pláne olyan a képviseletükben, akit nem vihognak ki, néznek le és utálnak Nyugaton. Ez meg persona non grata, de hát Barrosoéknak volt gyerekszobájuk, még nem rúgják ki csak fintorognak...
@a szív fészkei: kattints a youtube linkre...
es hallgasd vegig. ezek utan nem az a fura, hogy felmentik szilvassyekat. az a fura, hogy kosa, kover, orban, csanyi nem rohad a sitten allamellenes buncselekmenyek miatt.
@sörtelen:
Nem kell aggódni, tudni fogjátok! Ha sokáig nem írok, akkor csak sejteni... :((
@Fräulein Stefanie: Ja, szétbaszott fejű, rosszul öltözött, stílustalan, tohonyára hízott, elhanyagolt ápolatlannak. Sajnos a Magyar Ember legrosszabb vonásait egyesíti. Ha utána ítélik meg a magyarokat, kezdenek szappanra, fésűre gyűjteni az Üdvhadseregnél. Kösz. Remélem a te copfod rendesebben van elkészítve.
@a szív fészkei: "Sajnos a Magyar Ember legrosszabb vonásait egyesíti."

magyar ???? dakota ! da, kotta... (vö: Hofi: "velencei tükör")
@hacsaturján: :-DDDDDDDDDDDD Stefike odaadó Fabius-rajongó a maga böszme tenyeres-talpas paraszti módján, mert nem is címlap a post, de mégis idejött sarabolás előtt beköszönni a gazdának.

Valahogy mindig csak ezzel a zsidózással bír kedveskedni neki. Ovisok meg egymás haját húzzák, ha a tetszésüket akarják kifejezni. Stefi megrekedt kicsit ezen a szinten, Baranyában is létezik nehéz gyerekkor...
@aritus: Ezeknek nagyon súlyos kompenzálási gondjaik vannak. Attól, hogy magyarok - Stefikénél nagy betű - már mindennél előbbre valónak hiszik magukat. Mit is írt Örkény, tegnap beadtam: mivel csak azzal foglalkoznak egész nap, hogy magyarok, másra nagyon nincs is idejük. Ez a tzeljesítményük és slussz.
ezt a sok f@szságot még az OPNI-ban se hallottam
@aritus: DE én már tegnap linkeltem, bebeebíííííííí :-DDD

A téma már nem vicces.
@lüke:
Pedig aztán szép társaság lehetett ott. Kivel voltál együtt? :)
Picit OFF. Fabius múltkor hiányolta a tényfeltáró videókat. Itt a következő darabja.:(

Valóságsokk Berzéken
youtu.be/2J7PSybrYes
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Maradj is. Ez a gyomorbeteg, keserű és emberutáló banda csak a snassz elbaszott élete savanyúságát akarja mindenkire rákényszeríteni konzerv értékek címen (amit legelőször maga hátát). Utálja, aki nem parancsra lép eccerre a szaros egyenrétesért, akinek nem kell Vezénylő ugatása reggel-délben-este ahhoz, hogy szarni merjen, (mert ahhoz is gyávák), aki éli az életét, ahogy akarja, úgy, hogy másokat ne zavarjon vele.

De a liberális rákényszeríteni senkire nem fog semmit, amíg őt magát békén hagyják. Ám ezek nem bírják békén hagyni sose, mert miazmá, hogy nem mindenki áderjámnosos pofát visel? És összevissza vihog, humorizál, tesz-vesz csak úgy bele a világba?
Annyira irigyek erre, hogy ez belőlük meg ez bugyog örök jacuzziként.
@melchi zadok: TE mit mondasz ellentételezésül a mi hülyeségeinkre? Lebaszo, hogy unod és minden mindennap ugyanaz. Cáfolod a mostani poszt témájánál maradva, hogy ORvbán isonyú szarul, sőt elhanyagoltan nézki? Akkor tedd. Cáfolod, hogy teljesen tarrá és tökrevágta a gazdaságot, az országot? Akkor tedd pontos számokkal, ahogy Rodeo szokta. Stb. Stb.

Te nem unod, hogy minősítgesz itt -, ahová nem kötelező bereggelned, nem kell elolvasnod és felmondanod - embereket, aki beszélgetnek, felháborodnak, hülyéskednek, ahogy kedvük tartja, közben vitatva a dolgokat?

Megint gondolatrendőrséget játszik itt valaki, aki semmi magasabbrendűt nem tesz le ide nálunk. Csinálj saját almot, osztán ott rendelkezz, mint a keresztőzédesben a rendőr, ki merre mit tehet!
@rodeo36: Na azért már van egy számítás.
mariablogja.wordpress.com/2012/04/25/mennyibe-kerul-nekunk-a-fidesz-szabadsagharca/
Igazolva egyidejűleg @aritust a blogolásról.

70/Ft/fő/nap.

Lesz ez még több is.
@Gábriel angyal: elmeszte a picsaba, rasszista majom..

az nem zavar, hogy az elmult idokben egy feher kiirtitta a csaldjat, egy masik elutotte a feleseget, majd szmebe ment a busszal, megsebesitve 7 embert es megolve magat es ket gyereket, egy masik soretes puskaval lkotte le a haverjat a nyilt utcan...

azokrol miert nem keszitetek videot?

egyet tudj. en a ciganyok mellett fogok allni, ha harcolni kell. abban biuztos lehetsz, hogy =elobb fogom jobbikosfejjel disziteni akeritesemet, mint ciganyfejjel./ mert a cigany lehet rendes ember. a jobbikos semmikeppen, mert a jobbikos tudatosan valasztotta, hogy szociopata mocskos allat lesz. a cigany meg vagy ilyen, vagy olyan. de a jobbikos kiszamithatoan bunozesre hajlamos. mert o valasztotta, hogy a tarsadalom sopredeke lesz.
jav: kereszteződésben Nehéz szó, még az útelágazásnál is nehezebb. :-DDD
@Gábriel angyal:
Cigány, nem cigány... Győrben a csóka puskával lelőtt 2 embert. Nem volt cigány...
Akkor most magyarbűnözés van erre meg?
Az adott településen nem kérdéses, hogy a kisebbség el van szemtelenedve. Erre nem a gárda, hanem a rendőrség a megoldás.
Tudod, Pintér úr 2 hét alatt rendet tett! Nem tűnt fel? Pedig azt mondja...
A cigányoknak amíg a saját vezetőik (vajdáik) nem mutatnak példát, nem zavarják ők el a balhék közeléből és nem tiltják meg nekik a "gádzsók" kifosztását, addig a rendőrség sem lesz hatékony! Lehet szépítgetni, lehet okoskodni. Nem a gárda a megoldás. Max. az ilyen helyeken megemelt rendőri készültség és annak a szarkeverő 2-3 köcsögnek a kiemelése, elrettentése.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "cigany lehet rendes ember. a jobbikos semmikeppen,"

Sipi, Sipi ennyire ne légy agyhalott. :)
Ma eladtam egy madárpókot 3 ezeré'
Csak azért se adózom le. Szopdki Matolcsy!
No pasaran! :DDD
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Arról már nem is beszélve, milyen érdekes lenne ha én is elkezdenék úgy beszélni veled, ahogy te énvelem.:)
@a szív fészkei:
"Ez a gyomorbeteg, keserű és emberutáló banda csak a snassz elbaszott élete savanyúságát akarja mindenkire rákényszeríteni konzerv értékek címen "

A balatoni szabad nyári pihenés, szórakozás, kikapcsolódás korlátozásár itt egy jó példa:

index.hu/belfold/2012/04/24/bezar_a_siofoki_coke_club/

9 óráig lehet zenélni, 11-kor elsötétül a város.

Nesze neked idegenforgalom.

De Dajcs Tominak sem teszik legalább.
@aritus: Ismerem személyesen is Derdákékat régebbről. Ők tényleg erre tették föl az életüket, sok év tapasztalat és sok siker áll mögöttük.
Rémes ez az ország.
@Gábriel angyal: leszarom. ugy beszelsz velem, ahogy akarsz. jobbikos vagy, mint ilyen, kartekony allat. kicsit tanultabb, kicsit intelligensebb mint stefike, de ugyanaz a szardarab.

neked van eleg eszed beepulni ide. stefikenek nincs. de ettol te csak veszelyesebb es kartekonyabb vagy. stefikerol tudni lehet, ha meglatod, akkor nezni kell a kezet, hogy elobb tepje ki az ember a torkat, mielott a keshez nyul. de te sunyi vagy. az embernek mindig a hata moge kell nezni ha a hozzad hasonlok vannak a 100 meteres korzeteben.
@sörtelen:

Máriánál a számolásos módszer 15 millió magyarra vonatkozik?

Mert Rodeo36 számításában 712Ft/nap/fő jött ki.
@Fräulein Stefanie: "Orbán még nyúzottan is Magyar Embernek néz ki. Ugyanez nem mondható el a galiciáner, gyapjas hajú, kilincsorrú liberálbolsevik csürhe tagjairól. "

Ez így van, én spec 3 napos züllés után se nézek ki ilyen szarul. :DDD
@a szív fészkei: Az a baj, hogy még csak első mentették fel őket. Másodfokon majd a bíróság úgy fog viselkedni, hogy Vlad Tepes hozzájuk képest pajkos óvóbácsinak fog tűnni.
@a szív fészkei: Figy persze, hogy nem a gárda a megoldás. Ők arra kellenek, hogy félhülye Pintérék esetleg odafigyeljenek. Tudod volt már olyan eset, hogy valaki betelefonált, hogy a cigányok randalíroznak. Fakabátkám a vonal másik végén szart az egészbe. Panaszoskám erre ismét telefonált, megemlítve, hogy atyavilág már itt vannak a gárdisták is. 5 perc múlva a rendőrök ott voltak a helyszínen. Kezded már kapizsgálni a lényeget?? ;)
@aritus: "Én azért járok mindennap erre a blogra, mert jól esik olvasni, hogy mások is hasonóan gondolkodnak sok mindenről, mint én. Lehet, hogy ez nevetséges, szánalmas ok, de ez van. És jól esik nevetni is, bár tudom sírni kéne.
Valamint sok mindent linkelnek be, ami érdekes, egy ember nem tudja az egész magyar blogszférát, újságokat végig olvasni, de sok ember már majdnem."

Azt hittem, azért, mert olyan szexik vagyunk, mint Han Solo, mikor sikerül átlépnie a Hipertérbe! :D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Most írjam azt, hogy te meg egy paranoiás büdös ballib komcsibolsi vagy, akivel csak annyi a baj, hogy otthon mindent megengedtek neki csak a gázt nem?? :)
@Gábriel angyal: mondom, azt irsz, amit akarsz.
csak ne gondold egy pillanatra sem, hogy jo erzessel turlek meg a kozelemben. mert te magad valasztottal egy ordas eszmerendszerrt magadnak, amelyik a halalos ellensegemnek kialtotta ki magat. nem nagyon erdekel, mit mondasz es mit gondolsz. az altalad tamogatott politikai ero altal deklaraltan az ellensegem vagy. nem is szeretnek olyat tenni, amirol te elismeroleg nyilatkozol.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Ezt nem értem, hogy a legborzasztóbb öldökléseket fehér, jól szituált, tanult fiatal férfiak követik évek óta szinte már szakmányban és erről nem mekegnek semmit. Pénzszállítóakt se annyira romák szoktak kinyírni.. Lásd skálás eset meg a többi.

Hetente most már szinte családirtás van részükről, vagy más családjának - Kulcson, Sopronban, Győrben, ahol nem a gettófalvak kilátástalan nyomora az indok - a legyilkolása. Arról, hogy mi ennek az oka, semmi gárdahíradó nincs.

És volt ugye két vagy három éve az a kimondottan gazdag láncfűrészes családnyíró, aztán az a srác nemrég, aki öngyi előtt még anyját, testvérét megölte, majd apját is megszurkálta, volt, aki sátánistaként a testvérét fejezte le, gimisek - legalább két, három esetben, akik a társaikat mészárolták le a legkegyetlenebb módon - mind, mind fehér jómódúak. Két lány, akik a taxisofőrt vágták hókon teli kólásüveggel és ellopták a kocsiját 15 éve?
Két másik, akik azt a Dézike escortlányt küldték hiperkegyetlen módon a másvilágra, aki a haverjuk volt? Most hirdettek ítéletget. Fehérek, mint, mint a hó bőrileg.

Erről miért nem csinál a jobbikos hírharsona valamit?

Persze, hogy van bűnözés a romák közt,persze, hogy nagyon is félelmetes, ha bandákba verődve terrorizálnak, de az a rendőrség sara, ha nem lép és nem mutat erőt. Nem a romaság miatt, hanem a bűn miatt kell az erő.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): De első fokon volt legalább valami kurázsi a bíróban. Mindet, aki hozzá hasonlóan nem lát bűnt ott, ahol a Fidesz akar, kiszórják a MÉH-telepre ezentúl?
@Silverhaar: HA meg akarnak halni pénzügyileg, a legjobb úton vannak efelé. Siófok ebből él, konzumparadicsom, kommerszmennyország,. ami hangos. TEhát ez nem a nyugdíjasok tyúkokkal fekszünk-világa. Aki itt vesz házat, ezzel számoljon, ahogy Marbella se a visszafogott csendjéről híres.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Én a szüleimmel együtt liberálisnak valljuk magunkat. Náluk elfogadóbb embereket nem ismerek. A Jobbikkal kapcsolatban teljesen igazad van. Orbánnak csak azért kellettek-kellenek, hogy legyen egy bármikor mozgósítható szabadcsapata. Gábriel arkangyal, most ne gyere azzal, hogy ők is szoktak a kormány ellen beszélni a parlamentben, mert ha szavazni kell, akkor majdnem mindig a kormánnyal szavaznak.

@a szív fészkei: De akkor minek megy olyan messze? Egy kis orális szexre nálam és szerintem sokunknál jelentkezhetne. Az én pélómat bármikor lecidázhatja a vezényló tábornok, csak előtte mossa ki a száját.
@a szív fészkei: plane az ne ugasson, akinek a jogsertesek halmaza a politikai programja, mint a jobbiknak:-)
A csávó teljesen szét van esve. Készen van.
nepszava.com/files/2012/04/img_606X341_2403-orban-barroso-eu-hungary-qpr.jpg

Úgy vigyorog, mint egy elmebeteg.
A sok nemmexorítás és tragédiák mellé egy kis lazítás: tündéri ősmagyar kisállat, se füle, se szeme ( s a szerző szerint még ez sem politikamentes ) :

index.hu/belfold/2012/04/25/magyar_sot_osmagyar_a_vilag_legaranyosabb_allata/
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): lehet, hogy para, de imho angyalnak es a tobbi hasonlo, stefikenel intelligensebb keves jobbikosnak feladata beszivarogni es a lehetseges olajfat mergezni es a kulonbozo ellenzeki osszefogasokat megakadalyozni, feszultseget szitani.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: DE a Barrosonak már erőteljesen a hypo jár az eszében, amivel a kezét fogja fertőtleníteni utána.
nóóóórmmmális, neki vanik olyannya?????

2012. április 25., szerda 11:03 (NAPI)
Orbán "úri becsületszavában" bízik az Bizottság

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_uri_becsuletszavaban_bizik_az_bizottsag.517530.html
kupec vagy nepper szavában megbízni, legyünk már eszünknél :D
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Sipi. A te olajfádat még bottal sem piszkálnám nyugi. :)
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): "mert ha szavazni kell, akkor majdnem mindig a kormánnyal szavaznak."

Súlyos tárgyi tévedés ez is. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a mellette lévő, meg mint akinek 380V-os kábelt kellene szorongatnia
"hős vagyok, erőt vettem magamon" :D
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: ahha
leforditom neked, jo?:-)

"ide figyelj, viktor. itt vannak a kifogasok. te szepen teljesited. mivel szarban a kurva orszagod, nem hagyunk megdolgleni benneteket, bar megerdemelnetek, mert az a nep is meger egy miset aki ekkora gengszterre szavaz, mint te.. de mi civilizaltak vagyunk, mindenki hibazhat, a nemeteket sem irtottuk ki hitler miatt, a magyarokkal sem basuznk ki veresen miattad. de... tudd, hogy ez az utolso eselyed. ha egy hangyabokanyit is elkurod, a nemet es francia titkosszolgalatok - tudod, akiknek a dt, sodexho, cheque dejeuner miatt ki van adva a vadaszengedely rad - szet fogja szedni az eletedet es evekig attol lesz hangos a sajto, ahogy te felkapaszkodtal ide. mert tudjuk. mind tudjak. na viktorkam, akkor most kimegyunk a kamerak ele, kezet fogunk es azt mondjuk uri becsuletszavad adtad. de ne felejtsd el azt, amit most itt, negyszemkozt mondtam neked. ez az utolso eselyed..."
@Silverhaar:
Vak és süket is? Narancssárga? Rákérdezhetek?
@Gábriel angyal: miért van olyan olajfa amit megpiszkálnál? az olajfa már alapból gyanús nekem, mindig is utáltam a nagy mindenki mindenkivel összefog ügyeket.
@Gábriel angyal: nem nagyon akarlak tahotlanitani, mert mint mondottam volt, okos ember a hozzad hasonloknak nem fordit hatat. de ez nem jelenti azt, hogy kommunikalnunk is kell.
ennyi remek hirrel régen találkoztam egy nap...

egy tv jobb mint a másik, ők ezt nem akartáks, mi van még, jah leállhat a bkv elsején...

csupa jó és kellemes dolog...

jah a coke club se nyit ki...bazzeg a fiatalaok lassan már nem tudnak mit csinálni, legalább a kisz táborokat nyissák újra
@Penivaldes:
A gruppen, azon jár az agya. . Gyanus...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: 3 napos zűllés????? Ember mit csinálsz te magaddal?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Kikérem magamnak! Nem vagyok se jobbikos, se fideszes. Én nem pártokban gondolkozom. Én Keresztény Magyar Ember (KME) vagyok.

Egy baranyai evangélikus parasztcsaládban születtem. A második világháború után a mocskos judebolsevikok elvettek tőlünk mindent, családom nagy részét kitelepítették, az apai nagyapámat elhurcolták az oroszok, Pedig a családom tagjai közül senki sem lépett be a Volksbundba! A vérük német volt, de a szívük magyar!

A svábok jól illeszkednek a magyar nemzettestbe. De a zsidó mindig zsidó marad, hiába magyarosítja a nevét és keresztelkedik ki!

Gyűlölöm a mocskos hazátlan, sorstalan, gyökértelen fajtátokat!!!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: kifejezetten gyanús. tömeggruppen.. ki van zárva, nincs engedélyzve.
@Silverhaar:
Mit nyertem? Csekk macsek kacsóját? ;)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:
jahhh, ez diplomáciai nyelven meg így hangzik:
/azaz, szeretném remélni :)/

A műsorváltoztatás joga fenntartva

Brüsszel mindezekkel együtt mégsem töltene ki teljesen "biankó csekket" Magyarország számára - írja a Bruxinfo, ugyanis nyitva hagyja a tárgyalások megszakításának lehetőségét, amennyiben Budapest nem venné komolyan a vállalásait és főleg nem tenne elég lépést a fejekben továbbra is létező második hiteltárgyalási előfeltétel, a "stabil jogi környezet" létrehozása felé.
/forrás: napi online/
@Penivaldes: erre majd a sárkányprojekt keretében térjünk vissza. 4 napos is lehet...
@a szív fészkei:
A fertőtlenítő kézmosás lehet,hogy csak a hungaro-influenza terjedésének megelőzése érdekében fontos.
@Fräulein Stefanie: Az őseid szíve és vére magyar volt, de a tiéd nem kedveském. Ha ugyanis az lenne, akkor hanyagolnád a mocskos sítlusod. És ez a kereszténységedre is vonatkozik Stefike.
@Penivaldes:

Az régen volt. Akkor még ifjú voltam és bohó...

(Fiatal voltam... kellett a pénz...)

Mára megkomolyodtam. :D
@Fräulein Stefanie: ÉN ebbe a nemzettestbe nem illeszkedem, tehát ne általánosíts kérlek

köszönet
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de a mostanában is eleresztett stílusod alapján, nekem sokkal több okom lenne tahótlanítani téged. :)

Hab még a tortán, hogy itt állítólag te vagy a felvilágosult demokrata én meg az egybites jobbernáci ugyebár.:) Büntiből írd le százszor nagy szellemi elődötök mondását.

"Semmiben nem értek egyet veled, de az életemet adnám azért, hogy elmondhasd a véleményed." (Voltaire)
@Fräulein Stefanie: egyebkent a keresztenyseghez semmi kozod, szuka. egy mocskos pszichopata vagy. jezus egyszeruen agyonvert volna egy menoraval...
@Fräulein Stefanie:
Anyád miért nem nyelt le inkább, a ráknak veszôdött ennyit veled...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: most visszaemlékezzel??
kellett a pénz.. megértem, velem is volt ilyen, de én nem léptem rossz útra:))
megkomolyodtál...ja, persze én is:)))
Ez a Stefánia min dig elrontja az örömöm!!!!
@Gábriel angyal: elmondom utoljara, jo?

amit ti csinaltok, az nem velemeny. ti masok szabadsagjogait akarjatok korlatozni. az nem velemeny, hanem jogsertes. ezt kellene felfognod vegre, csicsoka. ti alapveto emberi jogok megserteset akarjatok jogkent kezelni.
de nincs jogotok ciganyozni, nincs jogotok a liberalisok, zsidok jogait korlatozni. aegy liberalisnak a hozzad hasonlok ellen harcolnia KELL es toletek megvedeni azokat, akiket jogtalan es nemtelen modszerekkel tamadtok.

ugyhogy ne gyere nekem ezzel az alsagos szaral, ha nem akarod, hogy elhajtsalak a demagog, penzert szerelmet arulo noi felmenodbe.

es nyugodtan tahotlanits. nem fenyeget a dolog kulonosebben, mert az a feladatod, hogy szemmel tarts minket, ergo nem tahotlanithatsz. amit en mondtam az mindossze annyi, hogy nem tahotlanitalak, mert a hozzad hasonlokat nem szabad szem elol teveszteni, mert soha nem lehet tudni, mikor szur hatba.

jobb, ha figyellek. biztonsagosabb.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Ha Őt választanád szívesebben, legyen, - de kérj Tőle elsőbbségi beleegyezést.
@Penivaldes:
Régen még szabad volt gént manipulálni, nem ?
@Silverhaar: nem tudom, de ha így folytatja, akkor karmok nőnek ki belőlem és visítani fogok meg vagdalkozni.
@Penivaldes:

Ma már csak itthon ücsörgök, horgolok, hallgatom a Bartók rádiót, a drogkereskedelemből származó kis mellékesemet pedig a Vöröskeresztnek adományozom... :D
gyarmat lettünk, a bizottság engedélyezi a tárgyalások megkezdését...hurrááá

elmebeteg hülyék
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Te rohadt faszszopó geciláda! Már kurvára elegem van belőled, az összes rohadt blogon ott bűzölögsz, te szar! Ki a fasz vagy te, Dobrev Klára abortált magzata??? Te nekem ne ugass, mert megkereslek és kibelezlek! Feloldalak salétromsavban, te metszettfaszú féreg!
@Gábriel angyal: szintén tőle:

Az, akit önkívület és víziók kísértenek, aki az álmokat valóságnak érzi, az rajongó. Az, aki az őrületét gyilkolással táplálja, az fanatikus.
@a szív fészkei: Szerinted mire volt jó a bírók nyugdíjazása 62 éves korban? Hogy az esetleg fejüket is használó régi gárdától megszabaduljanak. Most majd jöhetnek a Handó Tünci által kinevezett ifjú törökök, akik nulla gyakorlattal, és jogismerettel kezdhetnek bíráskodni, de legalább a vezényló szája íze szerint fejezik be az eljárásokat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tudsz horgolni? ó te, az nagyon jó. kötni is tudsz?
és olyan jólelkű. :)))) meg egyéb is, de azt nem írom le, mert mocskos.
@Fräulein Stefanie:

Stefániakauszt. Megint.

*ásít*
@a szív fészkei:
Ha így folytatódik a kommentelés, előbb-utóbb a baranyai fräulein is beilleszkedik a bűnügyi hírsorozatba, mint salétromsavas támadó.
@Silverhaar: neki csak a szája nagy. szerintem a gyilkosok csendes emberek.
@Fabius:
Mert mindig kihozzátok belôle az állatot... :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Igen persze. Nagy elődeid, a libsi komcsi bolsik még inkább arról voltak híresek, hogy segítettek mindenkinek kiteljesíteni a szabadságjogait. :))

Azt viszont igazán sajnálom, hogy eközben áttétes paranoiában is szenvedsz. Amikor én kritizálom valamelyik csoportot a tettei alapján, akkor te egyből jössz a süket vakerral, hogy "csúnya nácik korlátozni akarják" a szabadságjogokat. Heveny agybajodra utalhat még az is, amikor arról értekezel, "hogy mikor szúrlak hátba, jobb, ha figyellek, biztonságosabb stb." :)

Végül - biztos ami biztos - még eleresztesz egy burkolt lekurvázást édesanyám irányába is. Szép teljesítmény meg kell hagyni. Jó kis referencia hab vagy a ballib kommentelők népes tortáján.:)
@Kara kán: De azt azért remélem, figyeled, hogy azért, mert Viktor lement kutyába, és minden létező módosítást visszavon. :D
A Fidesz figyelmébe: további adóemelési ötletek :)

youtu.be/S7j8yVlBcfI
@a szív fészkei: ez nem neje hatásköre - ha egyáltalán van is valami szava - stylist-je van, gondolom ingeit sem otthon tisztítják, ha mégis, az ciki... Múltkor viszont táskából pakolta ki az "egyinges,kétinges,hárominges" tárgyalásokhoz és nem égett! Lehet az jólvasalva, ha táskába vágják...
@Penivaldes: igen, és tök normálisnak néznek ki....grrrhhhááááá :D
@a szív fészkei: "...Karak-képű Szilvásy..." ez qrvajó!
@Gábriel angyal: Ez valóban ütős ötlet. :)

"A gazdaság fellendítése érdekében adót vetnék ki minden külföldire, aki külföldön él." :))
@Gábriel angyal: oke
tenyleg utoljara.

dekralaltan a halalos ellensegeim vagytok. nem en mondom ezt, hanem az altalad preferalt politikai ero. akit sozlgaltok, az szo szereint kijelentette, hogy jobb szereti a halott ellenseget, mint a sebesultet. mit szeretnel ezek utan, baszod? fustot, fenyeket, tuzijatekot ha meglatlak?
@Silverhaar: Gyanítom, Rodeó számaira azért nem szabad hitelt felvenni.
Már megy a melldöngetés a kommentelésnél .

hvg.hu/gazdasag/20120425_bizottsag_hitelmegallapodas_orban

"Az euró már csak 289,33
Mit szólnak ehhez a HVG Savanyú Jóskái?"

Micsoda dicsőség és sikerélmény!

Végre nyújtanak egy szalmaszálat, ha már a magyar nép ennyire beszakadt a feketelyukba, de lehet, hogy a melldöngetők ezt is csak szívószálnak használják fel .
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Amely Vlad Tepesról tudni kell, hogy élete utolsó éveit a rokonynál, a magyar királynál (I. Mátyás) húzta le....
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: az esetleg eszedbe jutott már, hogy én nem tartalak a halálos ellenségemnek?? :) Főleg mivel marhára nem is ismerjük egymást, csak néha írogatunk egy netes felületen. :)
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: lájk:))
Bár én ennél finomabban fogalmaznék, de a lényeggel, hogy cigánynak lenni nem választás, jobbikosnak meg választás kérdése, teljesen egyetértek. Meg azzal is, hogy ha az elkövető nem cigány, akkor a jobbikot egyáltalán nem érdekli, pedig az elmúlt hetekben néhány elég sokkoló gyilkosságról adtak hírt, ezek közül egy volt az, amit Gabriel belinkelt. És itt mentek tovább és egy cigány családot is ki akartak nyírni, a gyerekeket a pincébe menekítették, de szerencsére addigra odaértek a rendőrök. És a kocsmában a vendégek végignézték, ahogy agyonverik azt a szerencsétlen embert, egy se segített a segítségére.
@aritus: sietett a segítségére
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: jaja, akkor otthon este megnézem, a munkahelyemen nem tudom:))
@Silverhaar: konszolidáció, csak ennyit mondok, minden forradalom és ellenforradalom után kell jönni ilyennek is, ettől még a lényeg nem változik, csak az egyszeriek ezt hihetik legalább ;)
@a szív fészkei: szív a munkahelyemen nagy sikert aratott a viktorfaktor:))) a kávéhoz való tejet is ez savanyította meg.
@aritus: Igen. Akik a kocsmában agyonverték azt a magyar embert azok is cigányok voltak. Viszont az, hogy senki nem avatkozott közbe szégyen és gyalázat. A saját fajtájukért való kiállásban sok magyar, példát vehetne a cigányoktól.
@aritus: "És a kocsmában a vendégek végignézték, ahogy agyonverik azt a szerencsétlen embert, egy se segített a segítségére. "

ez a leggazabb..
hogy senkinek nem jutott eszebe tarkonvagni a korsoval a mocskokat.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Boli, a vajdák SOSE voltak a cigányok saját vezetői, ezt tudjad. A vajdaság intézményét a Mária Terézia kori intézményi hatalom találta ki,. és akkor is, azóta is a mindenkori hatalom jelölte ki, ki legyen a vajda. Aki nem a cigányokhoz, hanem az őt kijelölő hatalomhoz volt lojális, a hatalom érdekeit képviselte a cigányokkal szemben. A cigányok besúgónak nevezték.
Ráadásul 1856-ig működött, tehát már több, mint száz éve nincs vajda, akik annak nevezik magukat, azok önjelöltek, nincs valódi felhatalmazásuk, se legitimitásuk se a cigányok felől, se a mindenkori hatalom felől.
@Gábriel angyal: számodra nagyon elkeserítő dolgot fogok mondani. A cigányok is a mi fajtánk, mivel az ember egy faj, nincsenek fajták, mint a kutyáknál pl. Ráadásul azok a cigányok, akik elkövették ezt a gaztettet, és készültek a következőre, egy cigánycsalád kiírtására, amit a rendőrség akadályozott meg, szóval ők is magyar állampolgárok, mint te, én és még sokan. Ez van.
Gabriel egy vérből valók vagyunk, mind a 7 milliárdan! És ebbe benne vannak a cigányok és a zsidók is:))
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: azért én nem lennék ennyire sommás. Könnyű innen úgy gondolni, hogy közbe kellett/lehetett volna avatkozni, nem tudom. Én is azt gondolom, hogyha a vendégek mközül többen odamennek, és sörösüveggel megdobják őket, valamelyik közben hívja a rendőrséget, még most is élne szerencsétlen ember. De lehet, hogy nagyon félelmetes volt a helyzet.
@Fabius: Büszke vagyok magamra megálltam, hogy ne válaszoljak vissza egy istennek sem tetszőt.
@aritus: jaj, pasaran! úgylátszik a viktorfaktor megfertőzött, segíccség!!!
@aritus: Persze, hogy benne vannak. Én továbbra is a tettei alapján akarok mindenkit megítélni, de mindenféle kettős mérce és pozitív diszkrimináció nélkül.

Az egy vérről meg csak ennyit. :)

youtu.be/alhauVGdsow
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jó, azt mégse írhattam egy idegennek, hogy miattad járok ide:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: milyen ördög is? Rémjól néz ki.... éjszaka felsírok...
mutassatok egy politikust ma Mo-on...létezik?

olyan aki tényleg az
Brrr, az utolsó kép olyan Dexteres. Csak nem fog odakerülni az asztalra a mi viktátorunk (is)?

A pszichiáterek biztosan tudnának jó analízist készíteni a képek alapján. Már 49 éves, nem ránctalan, persze; de valahogy az egész, a self, olyan ijesztő. Rá van írva minden. A szeme, a szájnyalogatás, a nyelvcsücsörítés, meg amikor szónokol. Nekem mindig az az érzésem, hogy kívülálló, nem azonos azzal, amit mond. Hogy csak egy kötelező penzumot teljesít, de nem ő maga, és ezért teljességgel hiteltelen. Miért? A karjait kényszeresen emelgeti, mintha szárnyra akarna kapni.
Na, most majd a személyi dizájnerek(nem jut eszembe a szakszó)kéz közé kapják. Lesz makulátlan divatos öltönye, nyakkendője, inge.
Az a töméntelen kommunikációs tanácsadó is legalább megszolgálhatna a pénzünkért.

De vajon őt magát lehet-e javítani? És az igazi lesz?
@anyósnyelv: meg van: tasmániai a lelkem, nálunk már van magyaroschsvábos.
@aritus: oke.
ahol en felnottem megtanultam, hogy nincs felelmetesebb helyzet, mint amikor lefagysz es varod a csapast.

elmeselek egy ma hajnali sztorit, ok?:-)
tegnap megyek csjaomhoz es eszreveszem,hogy akapu nem zar vissza - belvarosi berhaz. felmegyek, mondom is neki, hogy nem mukodik, majd ezzel a lendultettle elcseszem es nem zarom be a bejarati ajtot..

hajnali fel4kor ebredek arra, hogy a csajom ramult hangon suttogja, hogy "szivi.. valaki va a lakasban". na kb egy masodperc volt sleep mode-bol warrior mode-ba kapcsolni, ugy, ahogy voltam, egy szal faxban, vicsorogva, uvoltve ugrottam az agybol a szoba kozepere. meg lattam a ficko kezet, ahogy becsapja a szoba eloszobaba vezeto ajtajat, tepem fel, "megollekakurvaanyad" szofordulat hangos kifejtese kozben tepem fel a bejarati ajtot is, de addigra mar volt vagy fel emelet elonye, nem akartam vegiglobalni a muszert a huvos lepcsohazban, ezen kivul jogi szempontbol ha eltorom a labat es a kezet a lakasban az jogos vedelmi helyzet, de ha a lepcsohazban teszem, uldozes kozben az mar razos...

de felleptem. nem gondolkodtam. nem volt idom megijedni. nekiugrottam egybol. az ilyen helyzetekre meg kell tanulni, hogy nincs gondolkodas, vagy te, vagy ok...

ha ugy viselkedek, mint a kocsma kozonsege, lehet, ma ujsaghir vagynk a csajommal.

oke, en azert olyan kornyeken nottem fel, ahol verekedni tudni annyira volt erdemes, mint szigetlakonak uszni...
meg tanulgattam ezt-azt az elmult evek alatt. mentalisan is fel voltam keszulve. de fel kell keszulni.

en mindig azt mondom, hogy azert jarok majd' 40 evesen meg mindig heti 3x edzoterembe, hogy ha egy ilyen sutyerak bemaszik a kertembe, hogy agyonverjen egy szelet kenyerert akkor en verjem agyon ot.

egyszeruen ez nem az a vilag, amikor megtehetjuk, hogy nem keszulunk fel. es egyre inkabb ez a vilag jon.
@anyósnyelv: ezt jól elírtam... megálltam, hogy válaszoljak... így jobb.
@Gábriel angyal: enyhén felhívtuk a figyelmüket mindenre és igen megindul ez is...minden..kellett nekünk hangosan üvültenük, a hüyleségek miatt..közben le sem szarják a szlovák nyelvtörvényt, tetszettek volna okosabban vitázni és politikusnak lenni, majd jön minden szarság...sajnos ez van, kihivtuk a sorsot magunk ellen
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: azért nem hülyék, ne aggódj, itt a lényeg:
"Brüsszel mindezekkel együtt mégsem töltene ki teljesen "biankó csekket" Magyarország számára - írja a Bruxinfo, ugyanis nyitva hagyja a tárgyalások megszakításának lehetőségét, amennyiben Budapest nem venné komolyan a vállalásait és főleg nem tenne elég lépést a fejekben továbbra is létező második hiteltárgyalási előfeltétel, a "stabil jogi környezet" létrehozása felé."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/orban_uri_becsuletszavaban_bizik_az_bizottsag.517530.html
@sörtelen:
szóval te nem tudod számolni ezért mindenféle adatokat összelapátolsz és narancsot a krumplival hasonlítasz???

a magyar GDP 34000 milliárd évente

a tartozás állomány ma (vegyük 80%-nak ami nem igaz mert ennél nagyobb a valóságos)

=27200 milliárd

elosztva minden élő magyar számával 10000000
=2720000/fő/év

osztva 365

=7452 Ft/fő/nap

de mindezt 2.3 millióan fizetik azaz fel kell szorozni egy 4.3478-as szorzóval ami

=32400 Ft/adófizető/nap

és akkor nem számoltam azzal, amivel korábban, hogy a tartozás növexik a felveendő hitelekkel és azok költségeivel ami ezt a számot megduplázza (a legjobb esetben!!!)

ezért írtam máshol, hogy a zorbán kormánynak azzal kellene foglalkozni, hogy a magyar GDP-t 80000 milliárdra növelje és akkor az egész ugyanannek mintegy 38-42%ává minősülne ami világszinten hatalmas eredmény

LENNE!!!

DE NEM TESZIK CSAK LOPNAK MUNKA HELYETT

A KÉT SZÁM KÖZÖTTI BÁRMILYEN EREDMÉNY JOBB MINT A MAI ÉS EBBŐL LÁTHATÓ NEM KÉPESEK ORSZÁG KORMÁNYZÁSRA 2 ÉV ABSZOLÚT HATALOM UTÁN SEM

A többit rádbízom
www.portfolio.hu/tozsde/index_frame.tdp?t=1&8432750
na hát igen, így is teljesíthetett volna a BÉT az egész nemzetgazdaság az elmúltkétév folyamán, nem lennének százmilliárdos nagyságrendűek a veszteségeink
Na most mit is kellett tenni Barosso úr micsodájával a négyszemközti "megbeszélésen a szobában" ami után nyalogatni is kellett a szája szélét? /csak nem kellett lecidáznia?/

Elnézvén a fotókat a tárgyalásról... mint két meleg... vajon mi történt abban a szobában? :)
@Gábriel angyal: Budaházy szerintem egy tipikus médiasztár. a kutya ne foglakozna ele, ha nem reklámoznák nap, mint nap.
@Gábriel angyal: ez megint egy urbanlegend, nem Voltaire mondta, majd megkeresem, hogy ki. Azonkívül, amikor ez elhangzott, akkor még a fajelmélet nevében elkövetett népirtások előtt voltunk. Tehát ne keverjük már a szezont a fazonnal.
@aritus: amit írsz az múltidő azaz nem mentek át
a jövő idő amiben használni kell az

no pasarán

tanulj t...ó ö...kör lesz belőled
@sörtelen: egy cikkből idézte, ma már olvastam is Napiban v.HVG. nem tom.pontosan, majd berakom,ha rábukkanok.
@felebarát: Már megbocsáss de elmennek a p...ába. Egy csomó ország próbálja így preferálni hazai termékeit. Ezek a faszok meg ilyet írnak:

"az Európai Bizottság szerint a magyar termék felirat lebeszélheti a vevőt az importcikkekről, vagyis megpróbálja előnybe hozni a hazai árut."
"Túlságosan befolyásolja a vásárlót az élelmiszerek csomagolásán található magyar eredetre utaló jelzés"

Ezek a sárga-kék csillagosok is valóban meggágyultak már.:(
@Gábriel angyal: akkor nem érted amit irtam,

csak mert, azért, mert csak...ennyi

igy jártunk
@felebarát: Még nem jártunk sehogy és állítólag van kiskapu is. Itt egyszerűen csak ismét kiütközött a méretes EU vízfej.:(
@anyósnyelv:
Tasmán ördög (Sarcophilus harrisii)

@aritus: Tudom én azt! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: uhh, ennek a ksi gorcsnek csak a hangja felelmetesebb..:-D

mint az elatkozott lelkek sikolya a gyehenna tuzerol:-D
@Penivaldes: Mindig ez van, ha állatok jönnek szóba! :D
Az elmúlt 20 év legnagyobb megszorítása vár ránk

"A Széll Kálmán 2.0-ra keresztelt tervezet az elmúlt 20 év legnagyobb megszorítását jelenti – szögezte le a politikus. Szerinte fordított Robin Hood csomagnak, vagy „Orbán Hood” csomagnak is neveztető. Ugyanis nem a gazdagoktól vesz el, és ad a szegényeknek, hanem épp ellenkezőleg. Ezek az intézkedések beleillenek az Orbán-kormány eddigi gazdaságpolitikájába, hiszen az egykulcsos adó bevezetése is a magas keresetűeknek kedvezett – vélekedett Vona.

A Jobbik elnöke felháborítónak tartja, hogy míg a bankadó megfelezésre, a különadó kivezetésre, továbbá a pofátlan végkielégítéseket terhelő 98 százalékos adó megszüntetésre kerül, addig öt új adónemmel sújtják a társadalmat. Úgy véli, hogy a végkielégítéseket terhelő adót azért kellett eltörölni, mert a 2014-ben az országgyűlési mandátumukat tömegesen elvesztő fideszes képviselőknek ez az érdeke."

www.barikad.hu/az_elmult_20_ev_legnagyobb_megszoritasa_var_rank-20120425
@Gábriel angyal:

Nem az EU-tehet a mexorításokról, hanem az elmebeteg focista, meg Gyagyás Tódi.

Az egykulcsos, meg a többi baromság legkevesebb mínusz ezermilliárd/év.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ezzel akarsz bevágódni?:))) és így lépsz félre?:))
A bűnözési miheztartás végett kis hír megint a fejlett, gazdag nyugati régióból: vasnepe.hu/hirek/20120425_ujabb_gyereket_tamadtak_meg_szombathelyen#s=rss
És kit keresnek bőszen? [..]"Sőt: az egyik bejegyzés személyleírást is ad az erőszakos támadások feltételezett elkövetőjéről. Azt írják, egy szőke, kékszemű, tüsihajú férfitól kell óvakodni, aki általában fekete bőrdzsekit, kék farmert és fehér cipőt visel, és a Bercsényi iskola környékén szokott feltűnni. Szerettük volna erről is megkérdezni a rendőrséget, de nem nyilatkoztak." Rendőrség mély kussban, visszavonta az interjút, polgárok meg állna,mint Bálám szamara, hogy mit tegyenek a bűnöző ellen, ne ők kerüljenek sittre. Megy a Gárda rendet tenni???
,
@a szív fészkei: miért menne? nem alacsony barnabörű az elkövető.
@a szív fészkei: "Azt írják, egy szőke, kékszemű, tüsihajú férfitól kell óvakodni,"

Szőke cigány. Vagy zsidó.

@Penivaldes:

Én minden módon próbálok bevágódni! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: persze csak másoknak és nem nekem.))) pedig én itt rajongok irántad, te meg..zomorú agyok.))
@aritus: Kösz, nem éltem hiába! Ab csak az, hogy lassan más se nincs itt, mint ez a viktorfaktor,mindenünk át van itatva vele, bűzlünk tőle, páriák leszünk és így tovább...

Őrajta külsőleg is kiütközik ez, mi remélem, megússzuk. A humor erős védőháló és szépészeti eszköz. Forrón imádkozzunk Karinthyhoz, Rejtőhöz, Örkényhez , Hofihoz meg a többi szemtelenhez! Hálisten Fabius elég jó kis izműmos vénát örökölt tőlük. :-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ja anyám is szőkén, zöld szeműen nyaralt Auschwitzban, a lányom is szőke, zöldszemű. Fiam is kékszemű, aranypihésen indult 0 km-esen, de mára besötétült a haja. Férjem is kékszemű.

Biztos ezt az erőszakolós rablót is kitenyésztettük a titkos laborunkban, ahol a vízkincs ellopásához szükséges szívószálakat és a kiszíváshoz szükséges zsidó tüdőkapacitást is legyártatjuk.
@Gábriel angyal:

Vonának a parlamentben kell előadnia ezt a Robinhood-Orbánhoodozást és a fideszes képviselőket felszólítani, hogy fejezzék már be ezt sok, -mindennel egyetértek gombnyomogatást amikor a családok zsebéből szivattyúzzák ki a pénzt, és akkor amikor egyesek zsebébe meg beszavazzák a milliókat.
@anyósnyelv: Ugyan már millió üzletember él bőröndből, mert szanaszét repüli az agyát. És így nem nézhetnek ki! Mi sokszor megaludtunk az erdő szélén kocsiban, mert nem telt szállodára kint nyugaton. Akkor esetleg -igaz nem IMF-hez mentün seggcsókra pénzért - esetleg kinézhettünk kicsit gyűrötten, de még akkor se így,mint ez a tahó tahonovics atyuska.
Ő azért min. 6 csillagosban heverteti el a pohos pocakját, ott meg fullszervíz van, nem?
@Fräulein Stefanie: Jaj, milyen jómodor, büszi lehet rád valóban Fabius mester! Mert tényleg rozsdás kapával fejbevágás most nem szerepel a műsorodon Setétke. (bocs, Krúdy, erre véglányra nem a te értelmezésedben használom.)

Tőled undorodna a salétromsav,az biztos.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: hahahaha - vizuális típus vagyok! Jó, hogy észnél voltál.
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): Tudom, de egyelőre még van valami virtus bennük Szájerné tündöklése ellenére.
@a szív fészkei: pont erre gondoltam, csak nem írtam végig. Kaptam egy noszogató fekete nedves nózit a könyökömhöz, jó hogy csapot-papot le... igaza volt megest.
Gyerekek, a mi történt a Mandinerrel? Értelmes bejegyzés van rajta, nem a szokásos kormánypropaganda. Lazul a rezsim? Én már semmit sem értek. mandiner.blog.hu/2012/04/25/adok_paradicsoma_magyarorszag?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_04_25&utm_campaign=index
ha za imf jön, én megyek
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
itt általában te meg a hússzavas nickhaverok bukkannak fel, ezért volt a kérdés, de kösz nem zavarnálak tovább, további kellemes bugyborékolást...

idióta.
@melchi zadok:

Többen is elég értelmesen elmagyarázták, de ne zavarjon.
@aritus: nem nevetséges, és nem szánalmas. csak unalmas. nekem. félre ne értsd, tőlem nyomhatjátok nyugodtan tovább, nem zavar.
de hogy egy szimpla kérdésre egy-két haver csak primitív ostoba ösztönreakciót tudott felmutatni az persze egy másik kérdés.
a következtetések levonása helyett itt bőven elég egy sikeres tahótalanítás.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem zavar, szépen sorban olvasom. mivel most végeztem a melóval most van rá időm. de kösz, hogy figyelmeztettél.
@melchi zadok: én meg találom itt, a napi aktuális híreket :D eszmefuttatásokat, ki mitn gondolkodik róla, és mivel nem egy táborból valók az emberek, más és más oldalról közelitik meg a dolgokat...

mandineren sokkal jobb a helyzet? ott vagy barom vagy, vagy libbsi vagy a ménykű tudja még mi :D

és amúgy lehet értelmesen beszélgetni egy témáról, nem kell hadakoznod ostobákkal...
@a szív fészkei: beillesztem a válaszodat, mert ezt tényleg látni kell:

"TE mit mondasz ellentételezésül a mi hülyeségeinkre? Lebaszo, hogy unod és minden mindennap ugyanaz. Cáfolod a mostani poszt témájánál maradva, hogy ORvbán isonyú szarul, sőt elhanyagoltan nézki? Akkor tedd.

-miért tenném? nem ez volt a témám.

Cáfolod, hogy teljesen tarrá és tökrevágta a gazdaságot, az országot? Akkor tedd pontos számokkal, ahogy Rodeo szokta. Stb. Stb.

-eszembe sincs cáfolni, mint mondottam: orbánt magyarország legnagyobb tragédiájának tartom.
ő a felelős az ország tudatos megosztottságáért, primitív, csak feketében és fehérben gondolkodó politikai közéletért, a demokrácia totális lezüllesztésért.
orbán viktor a rendszerváltás utáni magyarország legnagyobb tragédiája

"Te nem unod, hogy minősítgesz itt -, ahová nem kötelező bereggelned, nem kell elolvasnod és felmondanod - embereket, aki beszélgetnek, felháborodnak, hülyéskednek, ahogy kedvük tartja, közben vitatva a dolgokat?"

-nem minősítettem, kérdeztem. semmilyen minősítés nem volt a szövegben mi ez a paranoia?

"Megint gondolatrendőrséget játszik itt valaki, aki semmi magasabbrendűt nem tesz le ide nálunk. Csinálj saját almot, osztán ott rendelkezz, mint a keresztőzédesben a rendőr, ki merre mit tehet"

most minősítek: ez itt fent egy értelmezhetetlen, irreleváns hőzöngés. amolyan szíjjártó petis stílusban.
@felebarát: még egy félreértést szeretnék eloszlatni.
a posztokat kedvelem, és semmi bajom azzal, ha a kommentekben egyesek minden egyes nap leírják, hogy orbán egy barom. nincs vele bajom, mert egyfelől teljesen igaz, másfelől én is így gondolom.

a mandinert meg hagyjuk, oda röhögni járok :))
viszont ha már szóba hoztad, a kérdésem után rögtön megkaptam a saját oldali wmikinktől, hogy egy fideszes barom vagyok, aki azt szereti hogy ha egyenesen orbán a szájába szarik. (nem pontosan így fogalmazott, de ennek nincs jelentősége) most akkor mi is a különbség? a velem hasonlóan gondolkodók primtívsége oké, a mandíneres droidoké meg szánalmas?
hmm? ez olyan fideszes gondolkodás nem igaz?
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ne legyen legközelett, mert még hozzáteszem, nem tudhattad nem áll-e még 1-2 lesben,s akkor ide orangután-üvöltés, oda megvédem magam. Én az Országháztól 5 percre laktam,de anyu mindig figyelmeztetett, ahogy hazaértetek,láncot beakasztani,s meghúzni, hogy fog-e. Ajtót, ha muszáj láncig nyitni, másik kezedben legyen a fakalapács. Ha megpróbálja betenni a lábát, ne sajnáld, sózz oda egy nagyot! Mit ad isten, tényleg volt rá példa... Kifigyelték, hogy két kislány megy haza a suliból,s azt hitték,hogy átvernek minket.
@felebarát: jólképzett jogász, hazugságból tette le a szigorlatait,s írta a diplomamunkáját.... - bár az állítólag egész jó lett. /anyagot hozzá Mo-n csak két kollégium kapta meg, az egyik a Bibó volt/.
@a szív fészkei:

"a vízkincs ellopásához szükséges szívószálakat és a kiszíváshoz szükséges zsidó tüdőkapacitást is legyártatjuk. "

Bazz, kiköptem a kávét! Ilyet figyelmeztetés nélkül ne!
@melchi zadok: én nem kezellek sehogy, az hoyg más hogy kezel, az az ő dolga...
@melchi zadok: hát wmikinek is van egy stílusa.
@melchi zadok: Akkor miért pazarlod rám az idődet, sőt válaszolgatsz is? Egy ilyen sovánka szijjártós bon mot-ért? Szegényes élveid vannak.

Sosem értettem, miért zavar valakit,ha mások valahogy - akár egymással marháskodva - jól érzik magukat? Belterjes és uncsi neked, oké: akkor miért nem mész a blogtér ezeregy másik helyére? Ahol színvonalat találsz, ha itt nem. Igenis minősítettél, miközben semmi de semmi mást a témában ide nem írtál. Kérdeztél, de a kérdésedben ott volt a válasz.

Itt, ha nem tűnt volna fel,híreket cserélünk, vitatunk meg, próbáljuk egymást megérteni - még néha a nagyon különálló világúak is tesznek erre kísérletet - ebbe belefér filmmel, könyvvel,kutyával és és mindenféle mással kapcsolatos élmények kicserélése is.
Aritusnak és másoknak igaza van: kurva sok fontos infót osztunk miközben vihánc is megy.

Ha ez ellen Fabiusnak, mint gazdának lesz kifogása, megírja, nem szívbajos.

Megkülönböztetett tisztelettel: Szijjártó II.(az, amelyik nem tud futsalozni. Szemüvegem van.)
@felebarát: nem, nem:

"Ha a zájemef visszajön, én el."

Kiváncsian várjuk, mi lesz az "el"? Esetleg elélvez? :)
@felebarát: Írtam, hogy lóhalálában tegnapelőtt hívott barátném, hogy héjhó, nézzük a lejáratot, mert sokért szivatnak a rendőrök. Patikák kifogyva, egyenként kell vadászni a csomagba mindent sok helyen. nekünk jövőig van időnk. De mi járhat le? Gééééz?
@a szív fészkei: ott van leirva a cikkben...a fertőtlenitő...és igen a gézt se tudod használni, mert elkezd málani, nem tudom, nem értek hozzá...

én csak idehoztam eme cikket, olvassátok, és ha van tapasztalat osszátok meg...ne kérdezz vissza nem értek hozzá :D
@aritus: TE közös agytörzsünk van? Ugyanezt ugyanígy én is... Hoch belterjesen, ahogy szoktam. Azt készséggel elismerem, a törzsből nálad van a több! :-DD
@melchi zadok: az igazsághoz hozzátartozi, én szeretek provokálni, van hoyg direkt képviselni a másik oldal mondani valóját, brahiból és a nyuszi kiugratása miatt...felvállalva hoyg el kezdenek köpködni az emberek...én élvezem
@a szív fészkei: "Írtam, hogy lóhalálában tegnapelőtt hívott barátném, hogy héjhó, nézzük a lejáratot, mert sokért szivatnak a rendőrök. Patikák kifogyva, egyenként kell vadászni a csomagba mindent sok helyen. nekünk jövőig van időnk. De mi járhat le? Gééééz? "

A kötszerek és egyéb steril dolgok drága! A sterilitást csak bizonyos időszakon belül garantálják, ha lejár elvileg ki kell dobni, mert nem steril!

D:
@felebarát: Na, annyira antik kocsija kinek van, hogy a géz el kezd mállani? Mi 25 éve lakunk ott, ahol, és költözéskor beraktam egy spulni gézt egy pipereszekrénybe. Azóta se kellett használni. Az égegyadta világon semmi baja.

Ja fertőtlenítőlejárhat, és akkor mit csinál? Járványosít? Eddig miért nem tört ki ilyesfajta kórság, mert ennyire nem zoomoltak erre, mint most?
@a szív fészkei: mit lázadsz ez van :D

elolvastad a cikekt, a rendőr autóban 83-as volt a doboz...

és most akkor mi lesz...ha gyorsan mész megbüntetnek, ha ennek lejárt a szavatossága, akkor megbüntetnek...ennyi a lényeg

ezen nem lehet mit agyalni
@Squid: és ahoyg a cikk is írja, ha artériás vérzés van, ki nem szarik a sterilizált dogokra, mikor a pólóddal próbálsz nyomókötést csinálni...
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Én is vizuális típus vagyok. :-DD

De hogy zárni kell a lakást mindig, arra, mint anyósnyelvet, engem is már kiskoromban figyelmeztettek apámék, amikor Kádár áldott országában szinte ugye nem is volt bűnözés. Papíron. Ez New Lipyben történt, tehát nem a sötét Csikágó és egyéb bűnfertőzte helyeken.
@felebarát: Ja, egyenlőbbek: rendőrt bekötve még egyszer sem láttam. Nem lázadok, tudom, ez is sarc a köbön.
@Squid: Jó, vettem, kösz. Istenem,ha ennyire figyelnének a sterilitásra,tisztaságra a kórházakban is!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ja, de most látom, hogy ez rengeteg! melyiket érdemes meghallgatni?
@felebarát: @a szív fészkei:

Tökmindegy! Ez a szabály és joguk van betartatni az más tészta, hogy van e értelme vagy nem. A lényeg az, hogy (elvileg) megvág pénzre a fakabát ha nincs rendben! :D

Foglalkozzunk inkább a jövő szempontjából fontosabb dolgokkal:

1. Mi lesz ha az EU elkaszálja a telefonadót és a tranzakciós adót!

2. Mi lesz ha nem kaszálja el, és nem fogják hozni ez elvárt bevételeket (ami 80-90%) és tényleg baj lesz.
@Penivaldes: sajnos koromnál fogva már csak anyai érzelmekbe szublimálom:))))
Patikák felpörögtek! www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=140957 Ki mondja, hogy nincsen fogyasztás?????????? Remélem, Mattolcsy se Bécsben veszi meg,ha igaz hazaffy.
@a szív fészkei: "Jó, vettem, kösz. Istenem,ha ennyire figyelnének a sterilitásra,tisztaságra a kórházakban is! "

Ebbe bele se kezdjünk! Anyám kemoterápiára jár, és az egyik kezelésre megjelenvén közölték vele, hogy elfogyott a kemo lötty és legyen szives hazafáradni, és jövő héten visszajönni. (meg a 30-40 többi szintén kezelésre várakozó is)
Hurrá! Hozhatjuk a talicskát, már nem kell 98 %-ot 2M felett fizetni, juhéééééjjjj, jól megszavaztuk magunknak: 26.media.tumblr.com/tumblr_m30efl27Cb1r9fro5o1_400.gif
@anyósnyelv: az en elveim szerint nem szabad felni. tobbtol sem. a 90es evekben portaztam kulvarosi diszkokban...

megvan ennek a lelektana:-D
@Squid: Igen,itt már nincs helye poénkodásnak, csak tengermély szégyennek,hogy idejutottak a kórházak ma Magyarországon. Jobbulást mamádnak!

Férjem azt mondta, amikor széttörte a csontját és fiam levitte így a Jánosba, hogy Biafra-Alsó kikérte volna magának,amit ott volt. (az orvosok küzdöttek a betegekért, nem azzal volt a baja)

És ez egy elegáns kerület patinás kórháza!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Hűha! Pedig még a Növényit is megharapták ilyesmi feladata közben... :-DDDDDD
Erre még emlékeztek?

hirszerzo.hu/velemeny/2011/11/16/Ha_az_IMF_jon_Orban_megy_Jo_otlet_8W4GMZ

Viktor, ha menni kell, akkor menni kell... :(
Amúgy is egy kis generálozás aktuális lenne.
@aritus: gyakorlatilag barmelyiket:-)

ezek a felvetelek bizonyitjak, hogy az ud zrt a fidesz es kore altal uzemeltetett/megbizott illegalis titkosszolgalat, ami allamellenes hirszerzoi tevekenyseget folytatott magyar politikusok ellen.

ezert is titkositottak le az egeszet, csak ezek a diszafaszok mar megint nem szamoltak azzal, hogy ez a XXI. szazad:-)
@a szív fészkei: köszönöm, ez így teljesen korrekt válasz volt. csak azt nem értem ez alapján mi szükség volt valóban szíjjártói magasságokat (vagy inkább mélységeket?) ostromló korábbi hülyeséghalmazra?

a kérdés természtesen költői...
@a szív fészkei: Ami a kórházaknál van az egyszerűen szólva is szégyen. az, hogy lassan már szike sem lesz a sebészeten
@a szív fészkei: @Penivaldes:

Mielőtt elfelejtem ezt az Országos Onkológiai Intézetben (!!!)sikerült előadni, miközben az épületeket éppen olasz márvánnyal burkolták kívülről mert az létszükséglet.
@melchi zadok: abban igazad van, hogy kicsit mindenki paranoid már, és Magyarországon nincs a kérdezésnek kultúrája. Az iskolában sem, sőt az egyetemeken se kérdeznek a diákok! Így aztán, ha valaki feltesz egy kérdést, azt nagyon sokan már úgy értik, hogy minősít, sőt véleményt is mond.
Azért az is igaz, hogy ahogyan a kérdésedet feltetted, könnyű volt úgy érteni, hogy ez a kérdés egyben cikizés is:)))
Amúgy te mit várnál egy ilyen blogon lévő kommenteléstől?
@DarthVader: igen, szívvel vigyázni kell, mert csuklóból nyomja az ilyeneket:)))
@Squid: Igen az kell, a márvány. de arra már nem adnak pénzt, hogy normális gépeket lehessen venni, és a kemoterápia folyamatosan tudjon működni. Apám betegségénél is az orvosokkal nem volt baj, ők dolgoztak tisztességesen. kezdve az idegsebészettől egészen a radiológiáig. csak a körülmények azok amin változtatni kéne, de sürgősen
@Penivaldes: csipesz, már egy éve sem volt, volt szerencsém tapasztalni varratszedésnél a sotén, úgy hogy javulunk
@a szív fészkei: nem kell ennyire harciasnak lenni, tényleg csak kérdezett, kicsit értetlenkedve, de azért az még nem bántás.:)) Lehet, hogy irigykedik egy kicsit, hogy mi itt milyen jól elvagyunk, ő meg kívül van.
nna, jol van holgyek-urak

engem var a boxzsak es a sulyaim:-)

tovabbi kellemes napot. ha agyutalpas unnep lesz mindenkeppen szoljatok!!!

:-DDDD
@a szív fészkei: most sértegetsz?!:)) Majd idehívom bolit az ásójával!
@a szív fészkei: Persze, ekitenyésztettük. új modell. szőke kékszemű cugány.. ellenség megtévesztése.

Akkor ti vagytok a kékszemű család?
@felebarát: tervgazdálkodás van, és elő van irányozva (jaj, de szép, régi kifejezés:DD), hogy mennyi büntetést kell összeszedni a rendőröknek ebben az évben.
Tehát szegények igyekeznek, hogy teljesítsék a tervet, különben jön a bünti.
@aritus:
Kit kell elásni? :)
Ma már tartottam ott, hogy egy számítógépet kiviszek ide hátra, az udvarba és elásom... :(
De megoldottam... Szerencséje.
@komment terrorista_Cirbi_vytézy és nem a parittyás: szerencsére nekem még nem kelltt igénybe venni a kórházi szolgáltatásokat. utoljára újszülőttként voltam kórházba....
meg egyszer majdnem sikerült odajuttani néhány éve, amikor penicilinérzékenyként penicilin tartalmú gyógyszert írtak fel. a gyógyszerész visszaküldőtt a dokihoz, hogy írjon fel másikat..nagy nehezen felírt.
@rodeo36: Csillapodj, értek a hétköznapi hangodon is. Fene tudja, néha úgy érzem, mintha nem is egy ember használná ezt a nicket.

Nem ugyanarról beszélsz, amiről én. Én ugyanis az orbán ostobaságából és féktelen hatalommániájából fakadó többletteher fajlagosát kerestem. (Miként arra a linkelt cím is utal.)
A GDP 80 %-a azért nem számítható ebbe.
"Nagy valószínűséggel áfa terheli majd a Széll Kálmán Terv frissítésében található 2 forintos tételes távközlési adót, írja Kalocsai Zsolt, az RSM-DTM elnök-vezérigazgatója a cég blogján. Szerint ezért „az adókivetés logikája alapján minden esély megvan arra”, hogy a fogyasztókra háruló végső teher valójában 2,54 forint legyen (az adóra rakódó 27 százalékos áfakulcs miatt)."

A cégnél majd visszaigényelhetem?

"A brutális gyilkosságokat a közösségek széthullása is magyarázza"
hvg.hu/itthon/20120425_brutalis_gyilkossagok_aprilisban_szakerto
Azért ezen is el lehetne gondolkozni!
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: mondjuk számomra egyértelmű volt ez már annyiból is, ami akkor nyilvánosságra került, de mindenki számára le kellett volna esnie a tantusznak akkor, amikor Tóth Jánost nevezte ki a kormány azonnal az NBH élére. Aki egyébként már a kádári időkben is ott volt díszfőfasz. Nem véletlen, hogy a fidesz nem akarja az állambiztonsági múlt feltárását. Sokkal nagyobb a folytonosság, összefonódás a pártállami múlttal, mint az, hogy néhány besúgó is ül a fidesz padsoraiban.
@aritus: a kérdés jogos. nem is tudom. talán ami többszörös áttétellel egy kicsit zavart, hogy hiába pofázunk, hiába a teljesen vállalhatatlan kormányzás, hiába a gyurcsányt mindenben alulmúló, önmagát szégyenletesen jobboldalinak tituláló második kádár rendszert építő hatalommániás rezsim összes piszka, jelen pillanatban annyi ütnivaló idióta imádja ezt rakás fekáliát, hogy belátható időn belül esélyem sincs arra, hogy egy vállalható országban éljek.

sokat járok külföldre, ahol tágranyílt szemmel kérdezik a kollégák, hogy ti ezt hogy a faszba nyelitek le? hogy tehetik ezt veletek? hogyan lehetnek ezek még mindig népszerűek?
egyszerűen elegem van, hogy emiatt a csürhe miatt nekem kell szégyenkeznem.

és ez kurvára frusztrál. és talán emiatt sem értem, (és erről szólt volna az első kommentem) hogy a pofázáson kívűl nem teszünk (nem is nagyon tehetünk) semmit. magamat is beleértve.
@melchi zadok: nem kéne hagynunk, hogy a fejünkre nőjjennek.
@Penivaldes:
Miért már olyan öreg vagy? :DD

Milyen ellenséget? Egér rendes volt?
Nem ellen? Egyes darabjait?
Fabius meg láttam dél körül elásta Stefit. Egyszer pofával lefelé kéne már, mert ez kiássa magát.
@Penivaldes: ennél sokkal súlyosabb a helyzet:((
Kolléganőm anyja agyvérzéssel került a Honvéd kh intenzív részlegére, kicsit jobban lett, áttették egy másik osztályra, majd megint rosszabbul lett. És felhívták a gyerekeit, hogy keressenek gyorsan egy intenzív osztályt (!), mert náluk nincs hely. Az orvos még a pénzt is visszadta nekik!
Végül heppienddel (?) végződött, mert valahogy csak visszavitték az intenzívre.
Teljesen szét van esve már az eü. Ez most a héten történt, Budapesten.
Mi lehet vidéken?????
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: szivet, mert aszonta, hogy ő okosabb, és az apukája erősebb, mint az enyém!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: napról napra öregebb leszek. lassan beszerzek egy járókeretet:))
Egér nem volt rendes, vagyis amjdnem az volt, de mégsem.
Stefitől nem lehet megszabadulni, kissé perverz a nőci.
@melchi zadok: Ma ebédeltem, egy svájci és egy német itt dolgozó barátommal.

Kvázi lebasztak, hogy ezt hogy lehet így tűrni és nem az utcán lenni!! Még egyszer mondom Német és Svájci !!!! nem valami Francia vagy Olasz mindenérthőbörgős banda!

Megpróbáltam elmagyarázni nekik, hogy nincs aki szervezze és a baloldal mellé értelmes ember nem áll/nem vállal velük közösséget.

Erre rám nézett mindkettő és azt mondták, "Hmm nektek miért kell mindig valaki mögé beállni? Menjetek és kezdjétek el, a többiek jönni fognak"

Vicces és igaz
@aritus:
Vidéken?
Nem szeretném megtapasztalni! Taigetosz 2.0.

Amúgy a jövő héttől kiemelten ellenőrzi a NAV a szolgáltató szektort (ezúton is csókoltatom őket!), megemlítették az ügyvédeket, orvosokat, fogorvosokat, klinikákat. Az ügyfélköröm... :) Lesz meló!!! :)
@aritus: Vidéken? kb ugyanaz mint amit leírtál.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egér, drága Egér. ne sírj, megfájdul a szemecskéd.
Köszönöm a virágot, már vázába raktam
@melchi zadok: igen, ezen én is ki vagyok akadva, de nem nagyon tudom, hogy mit tehetnék.
Eddig majdnem minden tüntetésen ott voltam, de amíg ilyen kevesen leszünk, szart se fog érni.
Madridban 1 millióan mentek tüntetni a szakszervezetek felhívására, Barcelónában 500 ezren.
A felsőoktatási tv ellen jó, ha voltunk ezren.
Ha a diákok ennyire leszarják, vagy nem értik, hogy mi készül ellenük, ha ennyire nem aktívak még ők se, akkor mit várjunk?
Na erre jó itt a blogon kommentelni, hogy amikor már úgy érzem az agybaj határán vagyok, és azért mégse kéne, hogy felemésszen ez a fasz Viktor és társai, akkor itt kiereszthetem a gőzt.
Nekem azért az megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül azzal, hogy kurvára nem tecc ami itt van, és nagyon veszélyesnek látom a folyamatot.
És az is jó, hogy itt ki is lehet röhögni.
Mit gondolsz pl a május 1-i tüntetésről?
@Squid:
Igazuk van! Birka nép vagyunk, a hatalom megosztó technikái pedig jól működnek.
Sokan bíztak anno tavaly, hogy a Szolidaritás mozgalom képes lesz kinőni magát.
Sokan támogatták volna őket, radikálisabb megmozdulásokban is.
Viszont valószínűleg ott is ügyesen bomlasztottak azok, akiknek az volt a feladata.
Ki fog tudni kiállni ezek ellen?
Gyurcsány mellé nem fog oda állni az, aki reálisan gondolkozik. Ő már lejáratta magát.
Én szívesen kiállnék egy olyan formáció mellett, akik nem valami ellen, hanem valamiért, értelmes célért és ezért az ORSZÁGÉRT akarnának tenni. Eleve az oldalakat felejtsük el, hisz egy baromság.
Támogatni tudok bárkit, aki szélsőséges nézetek nélkül, célokért akarna tenni, nem ideológiák mentén!
@Penivaldes: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Vázába a virágot... Egérkével kapcsolatban meg elás, elás, elás... :)
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: ha Egérkét elásod akkor engem is el kell ásnod. :))
vázába a virágot, és szagolgatni.
@Penivaldes:
Milyen romantikus... Együtt, egy sírban... :((
Komolyan! :) Dinnyék!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na látod, nem kell feszkóznod, mély lélegzés, szeretet:))
@Penivaldes:
Mondja a járókeretes bige? :))
Amúgy ezt olvastátok?
www.szakszervezetek.hu/index.php/koezlemenyek/7631-a-magyar-szolidaritas-mozgalom-csatlakozik-a-majus-eljesei-demonstraciohoz

Május 1. Milyen szép is, virágzó fák, napsütés, romantika,... Egérrel nem terveztek semmit? (Csak azért mondom, hogy indiszkrét legyek!!)
@Penivaldes:
TE ÍRTAD BESTIA!
"napról napra öregebb leszek. lassan beszerzek egy járókeretet:))"
Most akkor? Már porcosodik a szürkeállomány is? :DD
Nem kék, sárga tablettát kell bevenni!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: én is ezt kérdezem itt a fóromtársaktól, nem tervezitek, hogy május 1.-én tüntettek?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: én nem szedek tablettát, nem vagyok olyan öreg mint te Boli:) .DDD
arra meg nem is gondoltál, hogy a járókerettel nem csak járni lehet.
@aritus: én nem fogok aznap tüntetni. inkább fekszem és nézem a plafont, vagy elmegyek sétálni.
Na Stefánia is itt van, akkor már beszélhetünk a hüvekygombáról..
@aritus:
Őszintén szólva én mennék, de a család mást tervezett.
Én izgága vagyok, benne lennék apránként már egy kicsit harapósabb tüntiben is.
Ha Pesten lennék, akkor nem hagynám ki. De majd 400 kilométert csak ezért autókázzak, no nem... Inkább kimegyek végre evezni.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: én nem szeretem ha sok ember kiabál mellettem:)) ez a legfőbb indokom.
@Penivaldes:
Vele kapcsolatban beszélgessünk az agyrákról! Fabius direkt nem zárja ki a kreténjét végleg, hagyja kaparni a marháját, ez meg nem veszi a lapot... Ecceri.
@sörtelen: én inkább arra gondolok, hogy felfogni, mindenkinek hogy nem én vagyok a politikusért, hanem ő értem, és ha nem úgy teszi ahogy kéne a dolgokat akkor elküldhetem a mamájába.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: arról ne beszéljünk.. az agyrák nekem rossz emlék. maradjunk a gombáknál.
@a szív fészkei:

Majd ha lesz kifogásom szólok. Mer'ojjan vagyok :-)

Egyébként meg teljesen normális, ha egy blognak kialakult olvasó/kommentelő közönsége van. Semmi belterjes nincs abban, ha az idők folyamán megismerjük egymást, mert azért egymással is vitába keveredünk napról napra. Orbánnal szemben állunk mindannyian, de az árnyalatok és különbségek megvannak bal-ballibtől ördögbotosokon, libkonzin keresztül a radikális Gábrielig.

Ha volt valaha bármi célja ennek a blognak a grafomániám kielégítésén kívül, akkor ennek a párbeszédnek a kialakítása volt az.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
No de Egér! Ennyi karakter pazarolni erre az izére...
@Penivaldes:
Mi az a hüvekygomba? Tényleg nem tudom! :)
Méltánytalannak és igazságtalannak tartom, hogy ez a faszparaszt Fabius mindig csak engem tilt ki, amikor mások sokkal súlyosabb megjegyzésekre ragadtatják magukat. Egyesek nemritkán még a fizikai bántalmazásom/megsemmisítésem részletekbe menő ismertetésétől sem riadnak vissza.

Fabius, te buzi!
Ez nagyon jó!
nol.hu/velemeny/20120425-panem_et_circenses_a_bucsuban__quo_vadis_samantha_fox__
"A hiteltelen kül-, bel-, gazdaság- és hintapolitika eredményeként elszigetelődött egykori bezzegország súlyos társadalmi és gazdasági válsága tovább mélyülhet külföldi segítség híján, miközben holland nyugdíjasok véreznek el az EU diktátumai miatt. De mindez csak merő figyelemelterelés, hiszen a háttérben folytatódik a jogállam obskúrus szétszerelése, hazahordása, pormentesítése, lakkozása, polírozása. Szívós munkával még megteremthetjük a lekicsinylés közhangulatát ügyes figyelemelterelésként, mert az elnökségre készülő Áder János szülővárosában rövidesen százezres horgászstadion és egy horgászakadémia alapkövét rakják le, és egy készülő törvénymódosítás szerint áfamentes lesz a csontkukac, a 40-esnél nem nagyobb pergetőorsók ára pedig leírható a sárgacsekk-adóból.
De mindez pusztán figyelemelterelés."
Új Péter
@Fabius:

Pááárbeszéd?!
Hozzád hasonló elmebeteggel?
Na, ne!

Valld be őszintén, hány libsibolsi segget nyaltál már ki?
@Penivaldes: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Most nézzétek meg, megjött kákános csávó és leánykori neve Stefike.
Hiába no, összenő, ami összetartozik! Szépek ezek együtt!
@Kara kán:
Hülyegyerek, most már bevallhatod, hogy másik éned, leánykori neved Stefi. Nem szégyen, csak kellemetlen!
@Squid:

A tranzakcióadó a SEPA miatt már most halott. 2014-re egységes díjszabást KELL bevezetnie minden EU pénzintézetnek, magyarul az átutalás annyiba fog kerülni portugál bankból hazai szolgáltatónak, mint az OTP-ből.

A telefonadó is necces, az EU jogszabály szerint telekom ágazatot adóztatni csak úgy lehet, ha a beszedett sarcot annak fejlesztésére fordítod az utolsó fillérig. Ezért van kasza a mostani válságadónak is.

Úgyhogy ezek szerintem max 2013-ban lesznek életben, akkor is úgy, hogy megint baszogatni fog az Unió érte.

Legalábbis elvileg.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: akkor Stefánia már nő? múltkor írta, hogy amíg nem csinálja meg egy deli magyar legény, addig nem nő. lehet, hogy Kán az a magyar legény??:))
Nézzétek meg a két kretén sítlusát. Kánkános hülyegyerek másik énje Stefike. Csak ott radikálisabban adja elő.
Kánkán, eddig is tudjuk, hogy egy hülye buzi vagy, de most már bizonyítottad is. GRATULA!
@Kara kán:

Beszélgetni nem veled faszorrú. Te a bohóc vagy akit nem beszélgetésre hanem az úri közönség mulattatására tartok. Bár mostanában már geciunalmas vagy, úgyhogy lehet átgondolom ezt is.
@Penivaldes:

Ezt már egyszer megbeszéltük. Én még nem vagyok nő (asszony). Nekem még nincs bekötve a fejem. A paraszti illendőség a nagylányoktól a hajadon fővel járást, leeresztett, befont hosszú hajat, az asszonynéptől pedig a konttyal bekötött fejet követeli meg.

Lehet, hogy a Lipótvárosban minden kis 18 éves bölcsészkurva nőnek tartja magát, de Baranyában nem...
@Penivaldes:

Befutott a másik szellemileg halmozottan katasztrófasújtott is... :DDD

Mint egy állatkert, csak nem olyan aranyosak, mint mondjuk

a tapír!
www.metropol.hu/uploads/tiny_mce/Image/tapir.jpg
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember):

Orbán Viktor arcon kent háziparasztja nehezményezi a diktatúrát? Ejnye, szólók a főnöködnek, hogy lázadsz jobbágy :-D

A határaidat kijelöltem, ha átléped kibaszlak. Te döntesz.
@Penivaldes: Osztán kiderül, hogy attól olyan mísz, hogy prosztatanagyobbodása van,s nem tud pisilni, de akkor mért xarik ide......
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): de Stefi attól, hogy még nincs bekötve a fejed még nő vagy. csak nem asszony. egyébként meg te skanzenben élsz?
Igen a Lipótvárosban máshogy van.
@Fabius: szerintem nekem a legszórakóztatóbb, én mind kánt, mind stefi összes megnyilvánulását (neki is 32 neve van, mint Ságvári Endrének) tahótlanítottam, így csak a ti reakcióitokat olvasom:)))
@Fabius: Tudom, hogy elvileg (!!) a SEPA miatt meghó 2014-re, de ez akkor lenne jó nekünk, ha Euronk lenne mert a SEPA-ban az "E" az Euro-t jelenti, mi meg ugye forint lennénk :D

Plusz, 2 év pont elég lenne nekik a választásokig kihúzni, DE!! viszont adót adóztatni nem lehet valamit a tranzakciós adó NEM EU konform ebben a formájában. Értem én hogy Tobn adó lenne, de sajnos annyira Anti-Tobin adó amennyire csak lehet talán emiatt kaszálhatják el.

A Telekom adó más tészta sajna, mert nem a telekomoktól szedik be hanem a felhasználóktól! Ezzel ugye kikerül a fejlesztési kényszer esernyője alól. Kitalálták a fijjuk ezt szépen, csak a népharag akadályozhatja meg.

És innen jön az érdekes rész! Mi van ha NEM sikerül bevezetniük? Mi van ha sikerül és mondjuk csak 50%-a jön be az elvárt összegeknek?? A hatalmas rés attól még ott lesz és pénz meg sehol!

Ez az igazi felelőtlenség!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ne izgulj,nálad nem okoz általában panaszt, max. közvetíted.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az is lehet, hogy keményitett alsószoknyában jár..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mordor alsó mellett, egy tanyán lakik. Ahogy Szív is írta, rotációs kapával a szájában...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Elsőre én is annak néztem... Alul a videokat is érdemes megnézni, állat!
@Fabius: Kösz, már olyan rosszkedvű voltam, de ezen nagyon jót nevettem.
@aritus:
Kár kihagyni! Amúgy egyből megélénkül a blog. Gyanús nekem Fabius is, lehet, hogy ezekkel pörgetteti fel??? :)))
@Squid: Fabius! Ettől beszartam. Hallottál már róla?? :)

"Eljárást indított dr. Bodonovich Jenő média- és hírközlési biztos a Magyar Telekom Nyrt. által ez év májusától bevezetendő tranzakciós díjjal kapcsolatban.

A Magyar Telekom hírlevelében arról tájékoztatta előfizetőit, hogy környezetvédelmi okokra hivatkozva a postai utalványon - azaz sárga csekken -, valamint a személyes ügyfélkapcsolati irodákban befizetett T-Home- és T-Mobile-számlák után 142,24 forint tranzakciós költséget számít fel. Tekintettel a fogyasztói panaszok jelentős számára, valamint a hivatalból is érzékelt érdeksérelemre, a biztos egyeztetési eljárást kezdeményezett a szolgáltatóval - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság szóvivői irodája.

privatbankar.hu/fogyaszto/vizsgalat-a-magyar-telekom-sargacsekk-dijaval-kapcsolatban-245961

Szóval rendben én is azt mondom, hogy tékom menjen az anyjába ezzel, na de miközben állam bácsi az egyik oldalon eljátssza a nagy fogyasztóvédőt, a másikon meg odabassza majd mindenkinek a sárgacsekkadót tékomtól függetlenül??? Tényleg ennyire hülyék lennénk vagy ez csak a jobbikosokra vonatkozik?? :)
@Squid:
Márpedig ebben a szektorban dolgozók szerint ez remekül csökkenti a beszélgetéseket. Ebből adódik, hogy a csökkenő fogyasztás, csökkenő bevételeket, áfát eredményez. Tehát...
Anyám, ezek tényleg ennyire hülyék!
@Squid:

Hiába jelöli az E az eurót, attól még egységes lesz eurocentben meghatározva, mint ahogy pl tagállamokon belüli sms van már most is. Árfolyamkockázat oké, de eurocentben meghatározott egységárnál elhanyagolható. Amúgy legkevésbé Tobin adó, mert a jelenlegi formája szerint 30 millió (100 ezer euró) fölött nem lesz kivetve. Úgyhogy pont az a pénz nem fog adózni, ami a Tobin elve szerint köteles lett volna.

A telekom adó nem esik ki semmi alól. Ugyanis a kivetése és beszedése a telekomok üzleti forgalmára lesz kihatással, és ezért az elbírálás ugyanaz, mintha magát a telkom céget adóztatná, ahogy eddig.

A két év sincs, és pont rá is basznak: 2013-ban, a kampányév előtt lesznek kénytelen ismét kiváltani ezeket, és új formában máshogy kivetni-beszedni.
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): "Egyesek nemritkán még a fizikai bántalmazásom/megsemmisítésem részletekbe menő ismertetésétől sem riadnak vissza."

Nos, én pl belöknélek az Elhagyott Hajóba
do-while.com/img/weird/biomechanic-by-h-r-giger/biomechanic-by-h-r-giger54.jpg
és rádhegeszteném a zsilipkaput.
:D
@aritus:
Há' mé' 'hótlanítottál ingöm, te gyesznyó?
Ahelyett, hogy tanulnál?!
Ilyen sikeres karbantartás volt a blog.hu-n?
Ügyes! :)
@a szív fészkei:
Sajnos ez nem eleg a megkulonbozteteshez, mert az "eredeti" Szijjarto sem tud focizni.
www.youtube.com/watch?v=bTU7ivYpdW0
Az "igazi" Szijjarto megmozdulasa 0:52-nel...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Összeeresztenénk a Nyolcadik Utassal?
Valamelyik csak megeszi a másikat!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: legjobb lenne ha mindkettő megenné a másikat.
egyébként ne Stefivel foglalkozzatok, hanem velem!
@simple observer:
Falábú is a csávó! Viszont elég jó "gólpasszt" adott! Hiába no, a tehetség az kitüremkedik! A sport az már csak ilyen, könnyű ott bizonyítani.
Viszont utána szerintem megdumálta, hogy az ellenfél játékosa volt a hülye!!! :)
@Penivaldes:
Persze, hogy azután meg Egér haverom itt hisztizzen! Hülye vagy!?? Más csajára nem hajtunk! (Amikor ennyien látják...)
Csekkelős macsek volt már? Érte vívok!!! Én vagyok a lovagja, azt mondta... :))
A namitirokos csóka meg csak a ló!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: én Egérre gondoltam és nem rád, te csak kísérő vagy:)))
nem Csekkmacs még nem volt.
Egér meg ne hisztizen nekem, mert kénytelen leszek lekötni valamivel.
@Penivaldes: Én olyan sötét vagyok, mint az iccaka. A kórházban sem értették ezt hogy hozhattam össze??? :-DD Kétszer is.
@Gábriel angyal:

Úgy látszik a Szalai Anomália hivatalt se értesítették időben, hogy oppardon, új adó lesz tesók, nehogy hülyét csináljatok magatokból :-D Második Széll Kálmán annyira titkos gyerek volt, hogy a keresztszülőknek se szóltak a jöveteléről :-))
@Fabius: Hát elégítsd is ki a grafomániádat, mert eszméletlenül jó a stílusod. :-DD Láthatóan nagyon beviszed a gyomrost vele a szent keresztényi középosztály futóblondjainak.
@sörtelen:
Par napja eppen ezt probaltam en is kepviselni, hogy attol, hogy valaki nem megy el szavazni az ugymond "kisebb" rossz mellett (ha mar csak ez adatott meg nekunk), akkor azzal egyutt meg neki is felelossege van abban, hogy 2010-ben (esetleg 2014-ben is) Orban nyert (nyer majd), illetve, hogy 2006-ban pedig Gyurcsany.
Sokan ugy gondoltak/gondoljak, hogy a nemszavazas mentesiti oket a felelosseg terhetol. Pedig dehogyis...
@simple observer: persze, csak nálam nincsen kisebb rossz ha a mostani felhozatalt nézem.
@Silverhaar: :-DDDDDDD De egy baranyai, se egy sváb nem kéri ki ezt a inszinuációt magának?
@simple observer:
Erre a passzív rétegre, a távol maradókra alapoz a Fidesz is. Igyekszik egy olyan kommunikációt nyomni, hogy az ő hívei mindenképp elmenjenek, a másikak hívei pedig távol maradjanak. Ebben sikeresek is.
A destruktív modellek üzemeltetése sikeresen zajlik a spindoktorok irányítása alatt, de a kormányzás és építés hatékonysága a töredékét sem éri el ennek.
Viszont a népek ezt a stílust zabálják!
@melchi zadok: Előcsalogattad a szijjártói énemet. Ezek szerint olyanom is van. Mondjuk jöhetne az Audija is a seggem alá, ha már...
@Penivaldes:

Ó igen! Ó igen! Köss le valamivel! :D
@Squid: Nézd, biztos csókos haver olasz márványburkolatban és nem gyogyókban utazik. Katasztrófa.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
De legalabb van annyi esze, hogy minthogy o remenytelen eset, legalabb nagypajas es futsalos valogatottakkal tele rakja a csapatot, velhetoen sajat zsebbol, es az igy mar azt is elbirja ha o nehany percre palyara lep es ilyen apro golpasszokat ad.
Amikor eloszor lattam a jelenetet hosszu percekig rohogtem. De aztan elszomorodtam, hogy ilyen rendszer van nalunk. Ha Viktornak lehet egy csapata, meg sajat 3000 fos homokozoja (lasd uj stadion), akkor bizony neki is jar egy csapat amely (mert ugye tudjuk, hogy "kell egy csapat!"), bajnokot csinal belole.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: és a másik oldal miért nem akarja megszólítani őket? kérdem én.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te akartad.)) először a lábacskáid, aztán a karod.. és mivel egér vagy, így kénytelen vagyok a farkincád is lekötni...:DDDD
ha szeretnél valamit akkor cicncogj:))
@Fabius: Ez már örkényi. És valahol erre játszanak. Mikor pedig Mattolcsynak és bandájának kéne a falra kenődni, nem egészen úgy, mint Kósalala huszárkirálynak, hanem igazibul.

Az a Rétvári Rodeo személyes kiskedvence - abban a horror hvg-s vieóban bemondta büszkeségtől elfúló hangon, hogy a csipsz adót már másolják szerte a világban! Nagymagyari találmány, Rubik a fasorban se, erre legyünk rátartiak!!
@a szív fészkei: Nem inszinuáció, hanem inszemináció, kérlek, fejezd ki pontosan a lehetőségeket!:-D
@Penivaldes: Na te jóisten, micsoda zsizsegés van itt hormonilag. De csak hajrá, én nem irigykedek! Megmondta Mattolcsy, hogy az ő ötleteitől szaporodni vágyik a magyar.
@Penivaldes:
Mutass olyant, aki kiáll és finanszírozza egy ellenzéki csoportosulás létrejöttét? Óvatos számítások szerint 500-600 millió kell az induláshoz, az országos arculat és a minimális alapok kialakításához. Egy év alatt minimum ennyit kell még belenyomni utána. Ki vállalja ezt be?
Anno Orbánék pénzelését Soros György végezte. Az sem 2 forintból állt össze.
Ma Soros ide már nem ad pénzt.
@simple observer:
Amúgy jól láttam, ez a falábú a kapitány? Vicces... :))
@a szív fészkei: igen, mindent Kusza szemnek köszönhetünk:)))
@a szív fészkei: Szaporodni? Az övétől legszívesebben a kardomba dőlnék, ha lenne..
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Igy van, de azert ehhez sajnos az MSZP is rendesen hozzajarult, mindazokkal a dolgokkal amit tettek, es meginkabb, amiket nem tettek.
Pl. az egeszsegbiztositai torveny. Ugy 1.5 evet vitaztak rajta, mar vagy 3x majdnem meg is egyezett a koalicio, majd vegul megszavaztak. Es vegul a "szocialis" nepszavazas utan a megkonnyebbules sohajaval vontak vissza sajat torvenyuket.
Hadd ne minositsem a torvenyt. Szamomra az alatt a ket ev alatt, amig csak otleteltek rajta majd a cirka 3 honap mig hatalyban volt, nem volt elegendo ahhoz hogy el tudjam donteni, hogy jobb vagy rosszabb lett volna mint a mostani helyzet. De hajlok arra, hogy a jelenlegi allapotoknal aligha eredmenyezett volna rosszabbat.

Jo vagy rossz, hadd ne minositsem
@a szív fészkei:
Sőt! A Kusza Szem Nagyfőnök nézése miatt hirtelen azt sem tudom, melyik nőre vessem magam! :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Melyik szerencsétlen bikát kényszerítené valaki erre?

@Penivaldes: Huba a második neve. Lehetne utána elnevezni is a dedeket.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Elég jó a te felhozatalod, ne panaszkodj! Vagy ez már dicsekvés volt? :-))
@a szív fészkei: Huba? á, az olyan gumicukor reklámos. pudingnév.:))
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Na ezt akartam kérdezni: C a csapatkapitányi jele? Azért kurvagáz szegény többieknek, nem? Most képzeld el, ha hajózni szeretne és evezhetnél vele...

Biztos jön a pénz is utána, elviselik hát. Ha már így felfedezte magában a focistát. Szalonnamária is női focista volt.
Mekkora a ti lelki nyomorotok, hogy ilyen posztokat nyomtok ki ... :D
@Penivaldes:
Az ki van csukva! Egyikünknek mennie kell. :)
Nem én leszek az!
@a szív fészkei:

Öhhh...:-D

Nem tudok Rétváriról röhögés nélkül még írni se :-))

Szóval: mióta elbüszkélkedett vele a Helyi Témában, hogy ő biza alkotmányt cserélt Fluor cd-re a hülyegyerekkel, azóta nem tudok szabadulni a képtől, hogy időnként magára zárja az irodaajtót, leteszi a szemüveget, fel a fülhallgatót, előjön belőle az elfojtott énje és néma pléjbekkel tolja Fluorral a gecigránátot:

"Ez egy gecigránát, hé’, ne cibáld má’,
Nagyot robban, tudom, hogy lecidázná’,
Ha szőrös a picsád, akkó’ epiláljá’,
Kicsit büdös vagy baby, bepisáltá’?"

:-D :-D :-D
@Penivaldes: Nem vagyok vitézi, ami meg van, nem saját magam lebökésére való, mert nem böllérkés, kérem!:-P
@Penivaldes: Nanana, vigyázz, Stefi lecsap, mint a mákgubót Afganisztánban az amik (vagy, nem, hanem sőt): "Huba, az egyik honfoglaló magyar törzs vezére"- mi az hogy gumicukor reklámos pudingnév????????
@simple observer:
Igazad van, de az a töketlenkedés nem menti fel a cocikat. Az a béna Gyurcsány is már ott tartott, hogy hetente új reformot hozott, ami a következő hétre már nem volt aktuális, helyette ... és ezt így nyomatták évekig. (A frakcióját és a szadeszt szívesen minősíteném, de felesleges, hisz saját maguk elintézték magukat, amihez pedig nem semmi tehetség kellett!)
Komolytalanná vált még a jó és hiteles ötlet is ezzel a magatartással! Magyarán alkalmatlanok voltak a feladatra, hisz mindig az eredmény számít. Az pedig...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Remek eszrevetel! Ez elkerulte a figyelmem. Bar korabbi jelenetekben jol latszik a nagy "C" a jobb karjan, de amikor aztan "remekel" akkor mar nincs rajta a karszalag.

Vegtere is ertheto, hogy magara vallalja a csapatkapitanyi terheket, hiszen gondolom a csapatot eltarto szponzori penzek nagyresze is allami helyekrol erkezik.
@a szív fészkei:
Képzeld el Gábrielt, vagy egy jobbikost, amint meglátja rajta a C jelet. :)) Most akkor gonosz vagyok???
@tcpip:
Na, már csak te hiányoztál?
Semmi dolgod? Szaros gumicsizmát nem kéne letakarítanod?
@Fabius: Jaj szegényt hagyd, ő csak a Rogánék reszlije a klónfutószalagon. Pedig hát Tonyó se egy Adonisz, pláne kontaktlencséstül.

South Parkban Mefityiszto laborjában - ma ilyen laboros hangulatom van - nőttek ilyesmik, nem? Akkor is, ha szegény Mefityiszto nem akarta....
hazugságadó? nahhhhhh
@simple observer:
Ja, pont akkor ment el alvázmosásra a blog, amikor neheztelőleg (van ilyen szó?) fogalmaztam meg, hogy az, aki nem ment (megy) el szavazni, az előre elfogadta (elfogadja) a más szavazatát. A most agyonfikázott jobbos fagolyóval is mély egyetértést tanusított.
Azoknak pofa be és mélyre nyelni a kanalat!
Ha undorodom a pelenkamosásától és nincs papírpelus, akkor a béjbi a szarban fürdik?!? A sok nagy ego, aki akkora arc, hogy neki (mutatis mutandis) minimum csak JC a megfelelő jelölt, de ha lehet akkor a Szentháromság...
@Gábriel angyal: a Telenor már régen felszámolja csekkes befizetésnél
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nekem tetszik, hogy így szendvedtek, végül is, kezdetnek megteszi.
@tcpip: Ki szenved itt, vadparaszt?
Én nem, megkerülöm őket, mint Stefikét a helyi bika! Azokat sarcoljátok, akiket tudtok, mi? Labancz-vírtus, nem kuruczos, de majd a Tenkes kapitánya ad nektek, csak lehet, nem köszönitek meg!
@a szív fészkei: pedig az.)) és nem is vaníliapuding, hanem puncspuding.
@simple observer:
Te, én, Mi finanszírozzuk ennek a falábú faszkalapnak a hobbiját. Tényleg jó!
Haverok, Buli, Fidesz!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): :DDD

"Egyszer a szász marsall s a büszke Pompadour
Aranyhintón kocsiztak vidáman, hanyagul.
Frelon meglátja, s ordít, mint bírja tüdeje:
Nézd, nézd! a király kardja és - a hüvelye!"
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Két jó webmesterrel, egy épkézláb, kreatív píárossal, néhány agilis, eszes aktivistával ennek a töredékéért a köztudatba lehet kerülni.

Sokkal nagyobb probléma egy nem elrugaszkodott, komolyan vehető tervet felvázolni, vállalható, beszélni, megnyilvánulni tudó arcot találni, és a szervezetet kiépíteni. Ezt viszont nem tudod megvenni pénzért sem.
@a szív fészkei:
Miért ti nem szoktatok olyanok lenni? Engem ki húzott a Renault jellel??????????????? :DDD
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Én nem vagyok olyan, én mindig illően viselkedem. nem kezdek ki senkivel. .)
@Fabius:
Ez így van. Egy jó kreatív csapattal sokat lehet megtakarítani. Az LMP máig nem bírja magát rendesen összerakni... :(
Arcok is lennének, csak sokan elmenekültek a politika közeléből is, mert kevés ember gyomra fogadja be azt maffiaszerű tevékenységet amit a gerinctelen és elvtelen "nagypolitikusok" eljátszanak.
Egy ilyen tetű, mint amit látunk naponta cinikusan vigyorogva a televízióban, a neten, nekem nem ugatna, mert felkelnék és otthagynám. Akkor pedig nyugodt is lennék, ha nem, akkor valamit bevágnék még az irodába...
@Fabius: szerintem a második lépcsőfok a nehezebb, amikor már ki kell alakítani egy konkrét tervet
@a szív fészkei:

South Park utalásokkal nálam nem sokra mész, sose néztem :-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Figyelem, figyelem!
Homoerotikus álmaikkal kérem fáradjanak át egy másik blogra! :))
Esélyed sincs nálam, csúnya fiú...
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Nem ezért kérdeztem, hanem azért, hogy el ne kapjak netán valamit a lyuksógornőtől, te!:-P
@Penivaldes: Olyanok, biza, de nem válogatás nélkül és Viktor szóba sem jöhet!:-D
@Fabius:
Kb. 2 részt láttam abból. Majd rájöttem, hogy ha Hofit hallgatok, azon 20 év után is röhögök, ez meg már most is fáraszt!
@Penivaldes:
Figyelj, ha Egér ennyire hanyagol.... Jólvanna!!! Befogtam! :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Persze, mert kettős fedezékbe húzódott óvó szárnyaink alatt!
Üdv a fedélzeten!
A klubtagokat kérem a szeparéba átfáradni és itt csak az esedékes kormány(gy)alázást folyatni, lyó?
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ha csak ennyi kell a boldogsághoz, az egyik szereplót fejreállítod, s copfja a helyire kerül,s máris megvan.
static9.origos.hu/i/0907/20090716gallerosp5.jpg
@Penivaldes:
Majd csendben, titokban megbeszéljük itt, hogy.................................................. Na!

t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRaFYVzDkmpaOT_vXttoEPQvQid7_C-Zi05DsbXPoIf4JpOQvoAow
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Az LMP-nek tenger más baja is van az ötlettelen píáron kívül. Elméleti szinten a helyiekből - és itt nem csak Várnait értem - fasza pártot össze lehetne hozni, de ha az országos egészet nézem akkor meg se próbálnám.

A "televíziós arcostetű" nekem való kihívás lenne, remekül szórakoznék miközben ízekre szedem.

@Penivaldes:

Szerintem ez az első lépés lenne nem a második. Terv és jövőkép nélkül is le lehet kezdeni, de azzal úgy lehet járni ahogy a Seres Mária CM-je, meg a 4K. Azt tudják mindketten mit nem akarnak, de alternatívát nyújtani nem képesek. Az meg ahogy látszott a CM-nál is kevés volt a bejutás közelébe kerüléséhez is.
@Fabius: igen nem azt kéne hangsúlyozni, hogy mit nem, hanem hogy mit.
@anyósnyelv:
:)) Megismerem! A kánkános csávó pofija!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): @vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Na, skacok, akkor megkérjük szívet, hogy legközelebb magyarázza bővebben körbe a példát :-))
@a szív fészkei: Jellegtelen képéhez adott valamit a szemüge, legalább nem láttuk közvetlenül a vizenyős tekintetét - tényleg nekem valami m.csiga érzésem van, ha ránézek... Operettszínházban nyomta a nyuggereknek, hogy tisztes nyugdíjat kapnak...
@Fabius: Nagy kár, rezonálnál velük. :-DD Szerintem zseniálisak és halál pofátlanok!
@a szív fészkei: Részleteiben én is láttam, a szakács bácsi és a kanadaiak a kedvenceim, no meg a Real!:-D
@a szív fészkei: A Renault-jel mindig jól áll, kérem, állva és fekve is!
Női nemi szerv, négy bötű..
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: hiába a természet utánozhatatlan.... /Marha jó, egyszer még felhasználom, ha nagyon pipa leszek valakire/
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ez már személyi szabadság korlátozása,sőt életveszélyes fenyegetés... mindezt egy kis féltékenységből? hihihi
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
"Igazad van, de az a töketlenkedés nem menti fel a cocikat."
Maradektalanul egyetertek. Ezert irtam, hogy nem csak a tetteik miatt lehet rajuk haragudni, hanem azert is amit nem tettek meg holott mar a '98-as kormanyvaltas ota valakinek meg kellett volna. Itt az amugy is sokat emlegetett nagy rendszerekre gondolok; egeszsegugy, oktatasugy, munkaugy, nyugdijak...

En Gyurcsany helyzetet, es szerepet maskent latom, mint itt eleg sokan. Nem is emlitve a sok-sok szavazot, akik szamara eppen o a patas.

- Mivel hal' Istennek nem vagok jogasz, igy nem tudok errol erdemben nyilatkozni, de konnyen el tudom kepzelni, hogy a foleg a '90-es evekben tortent meggazdagodasa soran elkovetett ugyei miatt valoban borton jart volna neki. Akar 10-20 ev is, nem tudom megitelni (most gyorsan hadd jegyezzem meg, hogy keves olyan parlament kornyeken, vagy a politikaval valamilyen kapcsolatban levo figurat latok, akire ne lehetne hasonlo modon kiosztani nehany evet alaphangon...Persze az LMP kivetelnek tunik, de latszik mire futja tudasukbol, erejukbol, lelkesedesukbol).
Az MSZP torteneteben jol latszik, hogy a vezeto garda meg mindig a kadari rendszerben el. Lassan araszolgatnak elore a rangletran, tenni szinte semmit nem kell, csak ugyesen kell lobbizni/ pacsizni, a tobbiek meg elobb-utobb kidolnek a sorbol. Bizonyara meg sokan emlekeznek a viccre "Kovess engem Andropov"...
Kozuluk talan az egy Kovacs Laszlo kivetel, akinek hatalmas szerepe volt a 2002-es gyozelemben, de amugy szinte nem latni embert aki, odatette volna magat, es beleallt volna a kuzdelembe plane 2006 utan. Bar mar maga a 2006-os kampany is javareszt egy one-man-show volt. A szisztema mukedesere a legjobb pelda Silly Katika, aki ugy erezte, hogy annyi ev hazelnokseg utan "jar" neki a kozt. elnoki pozicio. Kesobb megsertodott es meg a partbol is, es ezzel gyakorlatilag a politikabolis vegre-valahara) kilepett. Vagy Kiss Peter, aki Medgyessy lemondasa utan (nem volt ott semmilyen puccs!) egy ideig kvazi-minielnoknek erezhette magat.
A part korifeusai tehat ugy ereztek es gondoltak, hogy ok hatarozzak meg a part politikajat, es az orszag iranyvonalat, amikor eppen hatalmon vannak. Ezekbe az ugyekbe pedig nem igen hagytak beleszolast oligarchaknak (ezert vesztettek, es nyert a Fidesz), illetve outsidereknek, mint Medgyesst es Gyurcsany.
Gyurcsany helyzete teljesen kulonbozik Orbanetol. Viktor bulgar nyaralasbol, levelben "javasolhatta" az orszaggyulesnek, hogy szerinte kit kene valasztani "alamfo"-nek. Egyetlen megcsak kozel hasonlo esetet mondjatok Gyurcsannyal. Szamara a kormanyzas allando kuzdelem volt az MSZP belso (vele szembeni) ellenzekevel. Mint ahogy mondja is az elhiresult beszedben, hogy minden dontesnel, agyalasnal 10-15 ember ulte korbe az asztalt, mert annak mindnek meg kellett egyeznie abban, hogy a vegso dontes samukra (platformjuk/klikkjuk/lobbijuk) is elfogadhato.
Gyurcsany az ujabb, es ujabb reform-otletekkel gyakorlatilag a vegso eselyet probalta ki, hogy hatha ezekkel ujabb lenduletet adhat az egyeztetesi es donteshozatali folyamatnak. Am mint tudjuk, ezek rendre elhaltak az MSZP ellenallasan.

Persze Gyurcsany maga is sokmindenben hibaztathato. Annak idejen ugyanis a "mi Gyulank" meg egy Bokros-csomagot is at tudott hajtani a parton, mig Gyurcsany, aki a valasztasok utan is meg jo ideig kivetelesen nepszeru volt a part megmaradt szavazoi/tagjai koreben, nem tudta meg az alaposan ategyeztetett donteseket sem elfogadtatni. Bizonyara ebben vannak a szemlyisegebol fakado okok, esetleg amit szinten a hirhedt beszedben mondott, hogy o nem politizalni akar(t) (egyezkedni kepviselokkel megvenni tamogatasukat), hanem ugyeket vinni, megoldani. Pedig aki csak egy nehany reszt latott az Elnok emberei-bol (West wing), az tudhatja, hogy a politika/kormanyzas mashol is igy megy. Es nem utolso sorban maga az oszodi beszed nyilvan sokak szamara tuske volt, ami sokaig ott maradt a korom alatt es az idok folyaman csak gennyesedett. Pl. Lampert Monika, aki nem csak elvallata a miniszteri poziciot, de egy kormany-atalakitaskor (evszamra nem emlekszem) nem szivesen valt volna meg attol. A bukasuk utan viszont hirtelen rajott, hogy azt a hangnemet, banasmodot akkor ott Oszodon nem szabadott volna elfogadniuk.

Gyurcsanynak, ugyanugy mint barmely mas embernek, rengeteg hibaja van, de szerintem erdekes modon amiket a leggyakrabban felronak neki, azok nem igazan jellemzoek ra, vagy nem az o hibai...

Ez a velemenyem.

UFF en beszeltem...
No, máris akadnak gondok a telefonadóval:

index.hu/tech/cellanaplo/2012/04/25/a_telefondij_44_szazaleka_is_az_allame_lehet/

Amúgy meg szopjon le Matolcsy keresztbe:

"A Vodafone előfizető a legtöbb percet vagy sms-t vehetik igénybe" - igen bazmeg, ezért vagyok Voda ügyfél - "de az új adó miatt nem érdemes kihasználniuk a díjcsomagjukat, mert rengeteget fognak adózni."

Faszabazmeg. Sokat beszélek-sokat fizetek-a percdíjam mégis olcsó-de ha kihasználom a csomagom mert szükségem van rá a melóhoz akkor az áfa+adó rész 41%-ra jön ki.
@simple observer:
Polmarketing. Az ellenfél hibáit nagyítsd fel, a sajátjaidat bagatelizáld el. Ha jól csinálod... :)
Egyszer menni fog érted a neoAVÓ kocsi, ha ilyeneket irkálsz népünk megmentőjéről, a haza hőséről.
@Fabius: Bocsánat, de egyoldalú szerződésmódosításra kötelezhető az előfizető, esetleg, ha három év hűséget vállalt?
Szerintem nem..erről ennyit, ezt semelyik bíróság nem nyelné be, Európában persze..
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: Ez teljesen logikus, de azert az sem artana, amit Fabiud reklamal folyton, hogy mert az adott partnak valamilyen (komolyan veheto) programja, megoldasi javaslati is illenek legyen. Ilyenekkel pedig kishazankban csak nemely lelkes kis csipet-csapatok allnak elo.
Az egesz egy amolyan 22-es csapdaja. Amig egy adott part nem er el egy bizonyos szintet (moralban, politikaban, szavazoszamban), addig ertelmes, alkalmazhato programot kitalalni kepes emberek sem fognak nagy szamban a holdudvarukhoz csatlakozni. Am egy legalabb minimalisan is hiteles program hianya eppen az elobb emlitett kriteriumok magvalosulasanak eselyet csokkenti. Vagyis uj es/vagy kis partnak lenni szornyen nehez.
@simple observer:

Két dolog:

1: Megyót megpuccsolta az SZDSZ Csillag és a pozíció miatt, ez tény. Ha szépítjük akkor is.

2: Az MSZP-Gyurcsány viszonyban van igazság, de. Az a miniszterelnök-pártelnök, aki semmit nem tud keresztülvinni a pártjában, frakciójában, az alkalmatlan a kormányzásra a gyengesége miatt. És ennek nem sok köze van az őszödi beszédhez. Bajnai színrelépésével kiderült gyorsan az is, van/lett volna mód az általad is felvázolt szoci mamutokat a megfelelő irányba terelni. Bajnai képes volt rá, Gyurcsány nem.
@simple observer:
Ez egy ilyen mûfaj. Orbánék programja? Sehol nem volt. A tévés vitára ki sem mert állni. A népek mégis beszopták. A plebs ecceri, mint a faék. Annyit is kapnak...
@Squid:
Tudjuk kik és miért kapják? Hallgatási pénz. Máshol 20 év börtön jár érte!
Vicces. Fábius itt szopatja a fél baloldalt :D
Ezek komcsiznak?
Ügynökakták? Hiteles emberek!
Boross és Balsai. Gyönyörű...
hvg.hu/itthon/20120425_draghici_antall_boross
"Elképzelhető, hogy Alexandru Draghici olyan titkok tudója volt, ami nem tartozik a pórnépre? Márpedig, aki idős korában joggal számíthat életfogytiglanra egy bíróság előtt, könnyen válhat bőbeszédűvé. Egy politikailag érzékeny tárgyalás - különösképpen, ha nyilvános - mindig kiszámíthatatlan. Jobb tehát nem kockáztatni.

Ki volt ebben az időszakban a magyar belügyminiszter? Boross Péter (1990. december 21. - 1993. december 12). Külügyminiszter: Jeszenszky Géza (1990. május 23 - 1993. dec. 12). Igazságügyminiszter: Balsai István (1990. május 23. - 1993. december 12.)."
@Fabius:
1. Szerinted igen szerintem nem.
A jelek szerint tehat az SZDSZ-nek akkor MEG volt olyan zsarolasi potencialja, hogy akar Medgyessyvel (minelnok) szemben is megtartsak Csillagot. Nyilvan Medgyessyn nem segitett, hogy alappal vagy alaptalanul magat az egesz SZDSZ-t lekorruptbandazza. Nyilvan ilyen beszolas utan a kulonbozo tarca- es szemelycseres megoldasokat korabban is elfogadni vonakodo part mar semmikeppen nem engedhetett. Ugyanis Medgyessy aduasznak gondolva meglebegtette a lemondasat. Ugy gondolta ezzel, hogy az MSZP felol egy kemenyvonalasabb jelolt reme, a kesobbi egyezkedesek megnehezulesenek eselye, talan majd meggyozi az SZDSZ-t hogy inkabb engedjek el Csillagot, es akkor vele meg tudnak majd targyalni a kesobbi kozos kormanyzas soran. Ez hibas gondolat volt, hiszen mara mar tudjuk, hogy evekkel kesobb az SZDSZ ugyanezt a gondolatmenetet felvallalva jatszott az akkori MSZP egyik legliberalisabbjanak (Gyurcsany) megbuktatasara.
Masreszrol Medgyessy ugy gondolhatta, hogy esetleges lemondasaval megremisztve aZ MSZP-t, azok is engedekenyebbek lesznek (tarcak, szemelyek tekinteteben), illetve a targyalasok soran jobban fogjak ohajtani az SZDSZ-szel valo megegyezest. A maig nem ertem ugyan milyen alapja volt erre. Talan azt gondolta, hogy az MSZP nem szivesen vallana be egy kormanyfo valtast, hiszen az akkor mar amugyis alacsony nepszerusegu MSZP esetleg meg veszithetne szavazokat egy ilyen herce-hurca okan. Ebben persze van valami, ami beigazolodott a Gyurcsany lemondasa utani, Bajnai "megtalalasaig" tarto tragikomedia eredmenyekent jelentkezett nepszerusegcsokkeneskor.
Medgyessy alaposan mellenyult. az SZDSZ tehat semmikeppen nem engedhetett, barmilyen engedmeny a korrupcios vadak elismeresevel lett volna egyenlo. A szocik pedig gyakorlatilag csak a kedvezo alkalomra vartak, hogy vegre elengedhessek az akkor mar szamukra is kolonc D209-est. Nem is veletlen, hogy szinte orakon belul a partelit, egy szukkoru targyalas soran elfogadta a lemondast, es fene tudja milyen jogi alappal, megneveztek Kiss PEtert, mint a leendo uj Minelnokot. Gyurcsany pedig, aki nyilvanvaloan maga is komolyan akarta a pozociot, csak ekkor lepett, amiben segitsegere volt a "talpas" szocik felhaborodasa, az "elmultketev", es Kiss Peternek az "elit" altali megnevezesenek modja miatt.

2. Fura ez a velemeny eppen toled, aki mindig a hiteles politikat, emberi hangot/ tisztesseget, es egy normalis programot reklamal a partokkal kapcsolatban. Nem azt irom, hogy Gyurcsany ezeknek az ertekeknek mintapeldanya lenne. Sot!. De abban szerintem egyetertunk, hogy nelkule az MSZP ezen jellemzok tekinteteben bizony gyengebb lett. Jelenleg ugyan tapossa a vizet az MSZP de nem azert hogy goltokat szerezzen (fohajtas polosaink elott), hanem hogy egyaltalan a feje a viz felett legyen, es kihuzza valameddig.
"Bajnai színrelépésével"... A kep jo, de ehhez az is hozzatartozik, hogy Gordon ekkor mar javaban ott volt a szinfalak mogott, ugyanis eloszor onkorm. es terfejl., majd kesobb fejlesztesi es gazdasagi minisztere volt Gyurcsanynak. Vagyis nem csak ugy FELTUNT A SZINEN, hanem csak elorebb lepett a rivaldafenybe. Bajnai jelenlegi, MSZP-vel kapcsolatos viszonyabol/hozzaallasabol jol lathato, hogy o akkor nem ugy kerult az aktualis kormanyokba, mint Lampert, Kiss, Veres, vagy eppen Szekeres. Ot Gyurcsany lelte/emelte be a kormanyzasba.
Amit Bajnai tudott, de Gyurcsany nem:
Emlekezetes, hogy Bajnai csak ugy vallalta minelnokseget, hogy elotte minden szoci kepviselo, amolyan "husegnyilatkozatot" iratott ala. Melyben azok vallaltak azt, hogy bizony barmilyen dontest hoz Bajnai es gardaja, azt ok a parlamentben meg ha anyazva is, de megszavazzak. Ugyanakkor szerintem az sem vitas, hogy amit vegul Bajnai erdemi lepesekkent atvert a a szocikon, azt gyakorlatilag mar Gyurcsany is szerette volna, csak neki ezt a szocik MAR nem voltak hajlandok. Eppen ezert igenis fontosak, de legalabbis erdekesek azok a lehetseges indokok, hogy a szocik milyen ok(ok)bol kifolyolag fordultak egy Gyurcsanytol, ha ugyan valaha is volt nagy tamogatottsaga a frakcion belul.
Hoppá, most olvasom, Fábius mekkora tolvaj, meggyűlt a baja a lopások miatt. D: Vicces.
@tcpip:

Mesélj faszorrú, milyen lopásokkal gyűlt meg a bajom?

Arra vigyázz, nehogy te is lyukra fussál, mint előtted annyian.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Melyik szolgáltatónál lehet 3 év hűséget vállalni? Amúgy érdemes ránézni a szolgáltatók ASZF oldalára, a Vodánál pl két változás is lesz, egy most, egy harmadikán.

http://www.vodafone.hu/vodafonerol/aszf;jsessionid=hXy7PYpNG4shk2ck1tQGXd14ycMQRL5ywTh1xGcbhBNcvfQptJ09!-878928139!1335388429788
@simple observer:

1: Az biztos, hogy Megyó elmérte a saját jelentőségét nem is kicsit. De tény az is, Csillag szájából esett ki a mondat:

„Természetesen felelős vagyok, hiszen egy koalíciós kormányzás során, ha valaki kormánytag és nem lép ki a kormányból, akkor magától értetődően felelős. Szerencsére ennek az időszaknak a kormányüléseiről már készültek jegyzőkönyvek”

Sokat elárul annak a korszaknak a viszonyairól Csillag önkritikája:

hvg.hu/velemeny/20081114_csillag_valsag_koltsegvetes

2: Ez addig stimmel, hogy Gyurcsány volt aki próbálkozott a válságkezeléssel, és a frakciója aki rendre elgáncsolta ebben.

De.

Miniszterelnökként és pártelnökként - elvileg - rendelkezésére állt minden eszköz a helyzet kezeléséhez. Ember ettől se több hatalmat, se több befolyást nem szerezhet. Ha ezek birtokában erre mégsem képes, akkor alkalmatlan arra a szerepre.
@tcpip:
Csodálatos bölcs lenne az, ki ostobát
a józanságra tudna kényszeríteni.
Kakósz kakó szisztétiken.
Akár csak Te, szar a szarral egybeolvad.
Arisztotelész jáccik?
Vagy csak a főnököd nyomta a zsebedbe a csekkadó mentes apanázst?

Csicseregj és verdess a szárnyaiddal Te narancsárpádos kolibrim!
Mondd!!
Iszom a szavaid!
megtaláltam, ezt még reggel akartam

index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/24/kover_rakenyszeritettek_minket_erre_a_gazdasagpolitikara/#

"Kövér László szerint a mostani kormányoldal nem úgy indult neki a jelenlegi parlamenti ciklusnak, hogy tengelyt akaszt a fél világgal, de olyan gazdaságpolitikai stratégiát kényszerítettek rá, amely ezt eredményezte."
@melchi zadok:
nem kérdés volt...itt egyetlen ember kritizálhattya amit én beírok az @Fabius, mégpedig illik nem illik alapon,... egyébként útálom a hisztériádat

ha nem akarsz valakit olvasni ott a gomb és eltünök számodra...én megtettem mással

mi is a gondod bucika?
@felebarát:
Ez bajuszólógiailag azt jelenti, hogy mi nem akartuk szopatni Barroso-t, csak az a fasz nem értette miről beszéltünk, oszt jáccotta az eszit, mi meg nem akarunk konfliktust, osztán megsimogattyuk a beteg buksiját és eltekintünk a szanak cijóktól?
Ezt így lehet értelmezni?
Vagy hogy?
@rodeo36: szégyeld össze magad :D no te preocupes
@Knósszosz: ez már késő bánat, ezzel lehetett volna kezdeni..miután visszajöttek brüsszelből, hoyg vazze nép ez van és szopni fogtok, mert ott kinn ezt akarják
@anyósnyelv: Rá mondják, hogy csipás macskaszemű - és telitalálat. Imádom a népnyelvet!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Szakács bácsi is elég komolyan foglalkozott Renault-jellel. Imádtam! Meg az összeset. Mindig elképzelem, mit és hogyan rajzolnák meg Orvbán eme ámokját. Ha ilyen itthon megszületne, a graziak mehetnének azonnal egy talpas temetésre, mert össze nem rakják utána a drága paciensüket.

Nem tudok olyat, akinek ne adtak volna kemény gyomrost.
"Az IMF többet gondolkodott a kormányprogramon, mint a Fidesz nyolc év alatt, így megjelenhet az ország ügyeiben valami, ami eddig tabunak számított: a logika. Nem lesz sem pihepuha, sem édes, de hát várat nem unortodoxiából építünjk, hanem kőből."

Tóta formában van :-D :-D

hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/4/25/Vegre_gyarmat_leszunk_P52178
@felebarát:
Ez a Barroso egy rohadt komenista, én már látom.
Stefinek mi a vélemínye errűl?
Liberáliss fogalmazásilag értem, de mit szól ehhez egy tenyeres-talpas nádvágó szösszdemössz?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Kurvajó! Na ezt akarta elérni az a Fabius-hülyeségdíjas Pata vagy milyen Vilmos. Ő Dombóvár polgármestere, ettől ilyen bazi empatikus a lelkem. Hisz emberekkel foglalkozik másodállásban. Az a szemügés, aki vakerálta a " csóri szegények jáj de mennyit pofáznak telefonon"-dumát.

Hírcsárda a Bibliám.
@Fabius: :-DD Na, le vagyunk igázva, heuréka! Kitelik még egy Békemenet a stelázsiban őrzött forintocskákból ez ellen, vagy most a dulifuli Bencsik már nem szervezi spontán? Pedig azért orgonaillatú májusban jobb sétifikálni szabiharcos dumával, Némethné arcképével díszített(??) molinóval, mint hidegben.

Most lesz akkor csak igazán - a jó Staubinger néni szívét facsarva - pocsékul kinéző Viktor, aki pedig bojt volt mennyi de mennyi ideig az Eu papucsán! Hősleg libegett vadul ide-oda toi-toifülkeszagosan, és mégsem sikerült kivívnia a nemtommit.

Magyarul mégsem teheti zsebre azt a manit, amit úgy kinéztek maguknak nyárra. Mibul megy ezentúl Bulgáriába???? Onnan tud a legjobban kormányozni. Maradhatna végleg. Sopszkán tartva le is fogyna.

Bár szerintem eltakarodik kicsit az EB-re hű csatlósaival, mint Polt, Csányi meg a többi nagy drukker.
@a szív fészkei:

Bencsik harcos obsit nélküli mártírja a NERnek, a békamenet szavatossága lejárt. Mostan a hajrá, itt az IMF menet ideje jött el, ami tulajdonképpen győzelem :-D

Viktor végre abbahagyhatja az asztalnál kuporgást.
@a szív fészkei:

Szép számsor. Majd rálegyintenek erre is, há'ez nemigaz, ilyen cudar világ itt nincs.
Unalmas már ez a gyurcsányozás.
Kedves blogszerző.
És már 6%-on a DK.

Lehet rettegni.
Hoppácska! www.blikk.hu/blikk_aktualis/felmentettek-david-ibolyaekat-2086941

[..]"Most javarészt bűncselekmény hiányában mentette fel a politikusokat a bíróság. Vasvári Csaba bíró többször kiemelte, hogy törvényesen, az alkotmány szellemében jártak el a vádlottak, ugyanakkor élesen bírálta az ügyészséget, szóvá tette, hogy a megvádolt politikusok egyes riválisai, illetve azokkal együttműködő személyek, sértettek, feljelentők, illetve terhelő tanúk kifogásolhatóan jártak el, és szavahihetetlennek bizonyultak a büntetőperben.
Kapcsolódó cikkek

Gyanúsítottként hallgatták ki Dávid Ibolyát

A volt MDF-elnököt már nem védi a mentelmi joga

Vádat emeltek Szilvásyék ellen
A több órás - egy rövid szakaszában minősített adatok miatt zárt ajtók mögött zajló - szóbeli indoklás során a bíró hiányosnak, pontatlannak és egyoldalúnak minősítette a vádiratot, felhívta a figyelmet arra az ősi jogelvre, amely szerint a jog betűjéhez való ragaszkodás súlyos jogtalanságot eredményezhet."MTI

Na őt, e nevesített és eléggé bátor bírót kifilézi majd Szájerné nagysád?
@Fabius: Szálka mehetett a seggébe. De amilyen párnásra hízott, meg sem érzi a fűtött Vidi-páholyban.

Ennyi szív-&farfájdalomra kell az a pici stadionocska, amit úgy irigylünk, mi szemét acsargó kutyák tőle!
@Fabius: DE ez ugye a bulvár mélye, ami eljut még a népekhez. És ha a Bors megírja, hogy halott öregasszonyban felfedezték a G-pontot - szegény sokra megy vele, hogy most szólnak neki róla! - akkor ez is tuti a nép szerint.

Mert ez eljut hozzájuk. És számolni rezsi-, kaja-, gyógyszer, sulibefizetéskor mindenki bír. Akkor kiderül, a Bors vagy az Orvbán hazudik-e? pláne,ha nem is mentelenek ezentúl, ahogy mondod...
@Andráska8: Itten mi be is szartunk.
Azon még vitázunk, hogy mitől, de Te majd megvilágosítod a mi tudatlan elménket.
Szóval?
@Fabius:
1. Ez egy meglehetosen korrekt velemeny, hiszen az orszag dolgaira jol ralato kozgazdaszkent nyilvan tudnia kellett, hogy a 2 100 napos program eleg rizikos. Az abban reszvevo (a Fidesz is nagy buszken megszavazta) es annak korrekciojan a kovetkezo evekben ugykodo kormanyzati pozicioban levo embernek nyilvan van felelossege a kialalkult helyzetben.
Ezzel egyutt is a Medgyessy lemondasa(nak felajanlasa es annak MSZP altali elfogadasa) utan mindossze 4(!) nappal megnevezett uj kormanyban az SZDSZ mar nem ragaszkodott Csillag szemelyehez. Nem mintha Koka jobb szemelyzeti dontes lett volna...
Az SZDSZ "pusztan" igyekezett vedeni pozicioit, amit jol mutat a megtartott tarca elere kinevezett uj arc. Vagyis valamelyest megfogadtak a kritikat, es valtoztattak, meg ha nem is lehet azt oszinten pozitivnak nevezni.
De mindenesetre Csillag onkritikaja sem bizonyit semmifele SZDSZ-es puccsot, mint ahogy Horn Gabor vegtelen bunkosaga, es Fodor Gabor tinedszer-szintu naivitasa sem nevezheto Gyurcsany megpuccsolasanak, meg ha nyilvan kozre is jatszottak a dolgok kimeneteleben.
Szamomra a cikk is es az altalad is kiemelt resz, eppen azt bizonyitja (kulonosen az utalassal a jegyzokonyvekre), hogy szerinte azert megiscsak a szocik voltak inkabb a ludasak, es az o igazi felelosseget inkabb a le nem mondasban latta. Vagyis, hogy a tortentek ellenere megis a nevet adta mindahhoz.

2. "Miniszterelnökként és pártelnökként - elvileg - rendelkezésére állt minden eszköz a helyzet kezeléséhez."
A kulcsszo amit azert te ugyan csak kozbevetoleg irsz; elvileg.
Ugye ismert a bena kacsa kifejezes, amit meg anno az ereje teljeben levo USA elnokeire mar elkezdtek hasznalni.
Egy elnok vagy epp min.elnok lehetosegeit sok minden befolyasol(hat)ja.
Pl. Tony Blair utolso valasztasi kampanyat is megnyerte, meg ugyis, hogy az utobbi idok egyik legjobb gegjevel nezett szembe (Tony Bliar). Megis, a fokent az iraki haboru megitelesenek megvaltozasabol fakado belso nyomasra le kellett mondania.

Egy min.elnok csak annyit tud elvegezni, megcsinalni, amely kerdesekben a frakcioja, a kormanyt ado partok kepviseloi tamogatjak. Nos ez a tamogatas hianyzott. Hogy ez mely kepviselonel miert kovetkezett be (irigyseg, sertodes foleg az "elit", mig valoszinuleg foleg a szegyen, es testi epseg/csalad feltese a "talpasok" eseteben) tulajdonkeppen reszletkerdes. Kepviselokent az orszag ugyei feletti felelosseget kaptak, mellyel egyutt anyagi biztonsagot is. Ok ez alol a felelosseg alol kifaroltak, meghatraltak, beszartak. Ezzel nem akarom azt irni, hogy akkor az osszes kormanyparti kepviselo felelossege azonos, hiszen ott is rengetegen voltak, akik valojaban csak ugyanugy a szavazogep szerepet jatszottak, mint most a Fidesz frakcio javaresze. De azt igen, hogy a helyzet ilyeten alakulasaban szinte mindenkit terhel valamekkora felelosseg. Nyilvan Gyurcsanye egyszemelyi felelossege hatalmas, de ha aranyositani akarnam, akkor a frakciojanak egyuttesen mar nagyobb felelosseget tulajdonitok. Ugyanigy komoly tenyezo az a negativ kampany, amit a Fidesz nyomott, a media pedig javareszt kritikatlanul kozvetitett, az emberek pedig tobbsege gondolkodas nelkul elfogadott.

"Ha ezek birtokában erre mégsem képes, akkor alkalmatlan arra a szerepre."
E definiciod alapjan Bajnait, akit en jobb min.elnoknek tartok, sem lehetne alkalmasnak nevezni, merthogy o sem kepessegei, vagy a kormanyzati eszkozoknek/lehetosegeknek koszonheti viszonylagos nyugis, sikeres(?) idejet. Bajnai egy olyan idoszakban vette at a kormanyzast, amikor a kormanyt, es annak partjait is hatalmas nyomas erte kulfoldrol. Joforman mindenki minket szuttyogtatott hala tobbek kozott a Fidesz majd' mindennapos brusszeli performanszainak, es bemoszerolasanak. Mikozben szamos makromutatonk meg/mar akkor is jobb volt mint a nagyon lapito gorogoke, ireke vagy eppen olaszoke. Valamit tehat csinalni kellett, es surgosen. A szocik igazan meg a Fideszre se szamithattak, mert ok akkor mar a majdnem biztos 2/3 tudataban hatradoltek es hagytak oket fonni a levukben. A szociknak kellett tehat valaki aki a szukseges dontesek legalabb egy reszet bevallalja. A celszemely (Bajnai) feltetelenek megfeleloen a korulmenyek kenyszerenek engedve ehhez alairasukat is adtak. Csakhogy ezek a figurak korabban bizalmi szavazason tamogattak Gyurcsanyt is, a parlamaneti donteshozatal soran viszont mar nem.
@felebarát: Akartak volna rakenyszeriteni, lett volna a helyes mefogalmazas. Merthogy latszik, hogy meglehetosen (gazdasag)politikat folytatott a kormany az elmult 2 evben, mint amit "ra akartak volna kenyszeriteni".
Kover csak hozta a formajat...
@Knósszosz:
Mitha valahol azt olvastam volna, hogy fiatal koraban Maoista volt.
De valaki nyugodtan helyesbitsen ha tevedek...
@a szív fészkei:
Szerintem Bencsik ugy van a spontaneitassal, mint ahogy anno egy Ricse koncerten hallottam Ferotol:
"Egy spontan taps kialakulasat kerem kialakulni"

Valszeg neki is szoltak felulrol, hogy kene valami spontan, alulrol szervezodo rendezveny...
@Andráska8: Es bar most eppen en vitazom vele , vagy legalabbis eszmet cserelunk ez ugyben, de azert nem hiszem, hogy Fabius nagyon gyurcsanyozna. Az ketsegtelen, hogy nem szive csucske az urge, de azert a hozza meglehetosen kozelallo LMP-t is osztja azert ha gondja van veluk.
@simple observer: Ebben nem tévedsz, a hetvenes évek közepén, valóban egy ilyen akármiben vett részt, lejáratva magát.
Nincs már egyetlen politikus sem, aki hiteles lenne Európában....
Szomorú ez. Ki a fenében lehet hinni ezek után?
Számomra csak egy maradt a vártán, de mielőtt elküldenétek a... oda, elköszönnék; jó éjt mindenkinek!
@Knósszosz:
Ja, ha megengedsz egy utolsó mondatot, Barroso nekem hitelesebb mint szarosbajusz, meg a szarházy bagázsa.
Csak az én szubjektivitásom okán...
Jó éjt!
@Knósszosz: A fentebbi bejegyzes nekem szolt, vagy mar sajat magaddal is vitaban allsz? ;)
@simple observer: Ja amugy meg jo reggelt, mert ha legkozelebb meg idelatogatsz, akkor az mar valszeg reggel lesz.
@Fabius: Tényleg vizuális vagyok, rögtön egy kép ugrott be ennek t...akárminek a képével "ékített" golflabda, amint kap egy akkorát a vassal,hogy elszáll - egyenesen lyukra!
@Andráska8:

Nabazz, én meg aszittem Orbánról írtam posztot. Ekkorát tévedtem?

Mondd, most, hogy 6%-os lett a Feri (nem lett) lehet még róla önálló véleményem, vagy már tilos?
@simple observer:

Gyurcsány lesz lassan a Megemlíthetetlen Ember. Egy normális eszmecserét nem lehet folytatni róla anélkül, hogy bele ne okoskodna valaki.
hvg.hu/gazdasag/20120426_deak_daniel_interju_adopolitika
"És mivel nem tud megtakarítani, a fogyasztási jellegű adókkal büntetik őket. Ennek ellenére azt gondolom, hogy nincs más út, az előző kormányok sem követhettek másféle fiskális politikát. Csak a mostani sokkal látványosabban halad ezen az úton. Ugyanakkor az lenne a tisztességes, ha ezt a politika az embereknek nagyon világosan és becsületesen elmagyarázná. Vagyis, hogy igen, ez igazságtalan politika, ami erősen privilegizálja a megtakarítani képes és hajlandó tehetőseket. De ez csak azért van, mert a hazai kapitalizmus nem kerülheti ki azt az akár két-három évtizedes átmeneti időszakot, amíg olyan viszonylagos tőkebőség keletkezik, hogy erről a nagyon éles megkülönböztetésről le lehessen mondani. Nemcsak a mostani kormány, hanem az összes elmulasztotta, hogy nyílt kártyákkal játsszon."

Ekézés helyett, ma reggelre..
@Fabius: ennek az lehet az oka, hogy sokak szerint gyurcsany sokkal inkabb aldozata a simicska-puch tengelynek, a magyarorszagi korrupcionak, mint mozgatoja.

ez nem azt jelenti, hogy o nem felelose a helyzetnek, amibe kerult. hiszen a victimologia alaptetele az, hogy az aldozat sajat viselkedese reven valik aldozatta.

furan fog hangzani, de engem is irrital a ficko. csak egyszeruen az igazsagerzetem nem hagyja, hogy valakit bunbakkent kezeljenek. tuldimenzionaljak a szerepet, lehetosegeit csak azert, hogy rosszabb szinben tuntethessek fel.

te mindig azt mondod, hogy part- es mniniszterelnokkent kellett volna annyi erejenek, hatalmanak lenni, hogy atverekedje az akaratat a part es mindenki akarata ellenere. en azt mondom, hogy ilyen ember mar van, aki ezt meg tudja csinalni. ugy hivjak, hogy orban viktor.

nekem neha olyan erzesem van, hogy azt kered szamon gyurcsnayon, hogy nem olyan, mint orban.

mar ugye ha lehet ezt a temat tovabbfeszegetni...;-)
hacsak nem valami olyan, amit nem lehet megemliteni;-)))
@Fabius: épp elég, hogy kiderült rólad, nem vagy jobb Plagibánál, lopsz mint a gép, de azért eladod magad szentként. nagy kujon vagy, a kis kerti törpének dolgozol te ezzel a bloggal, lófaszt vagy te ballib. valszeg még szentélyed is van odahaza Orbánképpel :Dpp
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ti mindannyian egypótorbánt kerestek magatoknak. azt hittétek, hogy gyurcsány lesz olyan karakteres államférfi, mint orbán. de csak egy gyatra klón - ferikét nem az ország érdeke, csakis személyes hatalma vezérli.

feri a ti karmátok :p
@tcpip: nekem nem karmam, te fasz.
eb efgyszeruen nem biurom a hozzad hasokn lo kopkodo fergeket es a hozzad has0onl9o alljnaneppel szemben meg egy gyurcsanyt is megvedek. ciganyokat, zsidokat, plane.

tehat itt a hangsuly azon a metelyen van, amit ti jelentetek. veletek szemben mindenki vedelemre szorul. mindenki szovetsegesem, aki a ti ellensegetek. mindenki a baratom, akit gyuloltok. cigany, zsido, gyurcsanyfleto..
egy a fontos. a fidesz-jobbik gengszterkoalicionak es a hozzad hasonlo csocseleknek csipje a szemet. az mar nekem eleg, hogy tamogassam.
@tcpip:

Elkövetted azt a hibát, hogy csak a nagybetűket olvasod, vagy annyira hülye vagy, hogy a szövegértéssel állsz hadilábon.

A bravúros oknyomozás eredménye ezek szerint nincs meg, de segítek: az ügynökség visszaigazolta, hogy a kriminalizálni kívánt karikatúrára történt vásárlás. 1 db. Honnan tudtam, hogy egy amerikai karikatúraügynökség ezt fogja visszaigazolni? Onnan, hogy azt én vettem tőlük. Számlával, kisbuzi.

Sebaj, megtanulod te is ahogy előtted már páran, hogy nem vagy névtelen, a hülyeségednek következménye van, és sokkal olcsóbb lett volna unalmadban a faszoddal szórakozni.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: ideges vagy? már gépelni se tudsz. :)p

mi nem gyűlölünk senkit - ergo, ha nincs ellenségünk, akkor neked nincs szövetségesed: Te csak az önmagadban levő férget gyűlölöd. ezért vagytok önpusztítóak, ezért is lenne felesleges az eltakarításotokkal foglalkozni. kell nektek adni elég drogot és eltakarítjátok saját magatokat - evolúció rulez :P
@Fabius: Szóval megvetted, az helyes dolog. Írhattál volna erről eleve is, hímezés-hámozás, fenyegetőzés helyett.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union:

Nehogy azt mondd te is, hogy a béna kacsa és Orbán közötti két véglet között csak a semmi van.

Nem várható el egy miniszterelnöktől, hogy amikor mellig ér a szar akkor a válságkezeléshez szükséges lépesék megtételét keresztül tudja vinni a pártján? Hogy ne szopja be újra és újra ugyanazt? Akkor mi várható el tőle? Hogy mosolyogjon szépen, mint a jogkör nélküli köztársasági elnök, és Puccs Laci bácsi irányítsa az országot?
@tcpip:

Ha a véleményemért leanyáznak azt leszarom. Mindenkinek joga van hozzá, hogy hülyének tartson.

De aki lopással vádol az nézzen szembe a következményekkel. Most két választásod van:

1: egy szorrival elintézed és nem haragszom,
2: megtanulod mennyibe kerül egy ilyen a bíróságon.
@Fabius: Már elnézést kértem tőled, fentebb. De ha neked az kell, hogy megismételjem, akkor megismétlem és elnézést kérek. Tőled.

(Viszont valahol hirdetned kellene a tényeket, látható helyen is - hacsak nem direkt játszol arra, hogy embereket hurcolj meg, mert most van egy ilyen olvasata. És az csalódás.)

Szóval, elnézést, ha megvetted a karikatúráidat. Az dícséretes dolog, példaértékű. Sőt, akkor még példálózni is fogok veled.

Remélem, ez megfelelő "kompenzáció".
@Fabius: "Nem várható el egy miniszterelnöktől, hogy amikor mellig ér a szar akkor a válságkezeléshez szükséges lépesék megtételét keresztül tudja vinni a pártján? "

de igen. egy olyan orszagban, ahoil enp nem cseszi az anyjat nyilvanosan a szavazofulkekben 300 forintert. egy olyan orsazagban, ahol a demokraciaval elnek es nem visszaelnek. egyszeruen gyurcvsanynak csakis antidemokratikus es a jogallamisaggal nem osszeegyeztetheto eszkozei maradtak.

es igen, azt vartak tole, hogy mosolyogjon es puccslacibacsi iranyitsa az orszagot. nem ment bele. es ezert volt az, hogy az mszp es a fidesz kozos erovel utalatos kepet csinalt belole. mondom, nekem nem haverom a ficko. csak egyszeruen ha elutasitom a puch-simicska tengelyt, akkor nem tehetem meg, hogy torokra veszem a propagandajukat. mert ha a kozos karaktergyilkossaguk aldozatat en is tovabb gyilkolom, akkor oket szolgalom. ilyen egyszeru ez. gyurcsany messze nem tokeletes. irritalo figura. tipikus affektalo eminens.

de ahogy nem vagyok meleg, de kiallok a melegek jogaiert, ahogy nem vagyok cigany, de k8iallok a ciganyok jogaiert, ahogy nem vagyok no, de kiallok a nok jogaiert ugy nem vagyok gyurcsanyiusta, de kiallok egy karaktergyilkossag aldozataert. ennyi. nekem az basza a csorom, hogy ertelmes emberek aszisztalnak a puch-simicska tengelynek. azzal, hogy ragjak, ragjatok tovabb a gumicsontot. de a fidesz mar tudja, amit lehet hogy te, meg meg paran nem fedeztek fel. azert eklezik gyurcsnayrt, mert o egyfajta szimboluma lehet az osszefogasnak es a fideszellenes eroknek. nem vezetoje. csak szimboluma, mint a marcius 15-i esemenyeknek tancsics. ha meg tudtok vegre bekelni gyurcsannyal, akkor lesz osszefogas. akkor ertitek meg, mit jelent az osszefogas es a demokracia vedelme.

lehet gyurcsanyra haragudni. csinalt elementaris faszsagokat, raadasul mint irtam fentebb, iriitalo egy ficko. de o a fidesz modszereinek allatorvosi lova, akin az osszes szemetseget es aljassagot bemutattak a fideszesek es kutyaik orban szemelyes felelmei okan. o az, aki elsznevedte a karaktergyilkossag osszes modszeret es tipusat a fidesztol az illegalis hiresztelestol kezdve az okosan osszevagott nyilatkozatokon, beszedeken at a kozpenzbol lejaratsig - gyurcsnayhibas plakatok megvannak?

gyurcsnay vedelme reszemrol nem mas, mint ezeknek az aljas modszereknek a teljes elutasitasa.
@tcpip: te azert nem kicsit vagy gerinctelen, hallod-e...

beszolsz, mert a sajat ertekrendedbol indulsz ki aztan amikro kiderul, hogy mas bizony kifizeti amit te ellopnal meg neked all feljebb, mieert nem irja ki nagy betubel, hogy ez nem lopott aru...

azert bakker, mert az normalis. tudod? a mi koreinkben ab ovo azt feltetelezuk a hozzank hasonlo ertekrendu emberekrol, hogy NEM LOPNAK.

de legalabb tanujelet adtad annak, hogy te milyenkorokben mozogsz...
@tcpip:

Megfelelő, el van nézve.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Nézd, Fabiusnak hirdetni kellene, hogy megveszi ezeket, viszont azt sehol se láttam még itt (ált. csak végigpörgetem az írást) - utána pedig egyből perrel fenyegeti, ha valaki téved, noha nem is lehet tisztában ezzel. Egy másik blogban pedig azt írták, hogy lopja, akkor hogy legyél képbe? A fene se olvasta el az összes ottani bejegyzést, mint ahogy az ittenit sem olvassa el - de erre nincs kötelezettség, hogy minden blog minden bejegyzését el kell olvasni, ha egy bejegyzést valahol már elolvastál.

Ha Fabius példát akarna mutatni a jobboldalnak és nem csak kritizálná, akkor jobbra, felülre nagy lóméretű betűkkel betenné, hogy a rajzokért fizettem, azok az enyémek, aki pedig ezt nem hiszi el, szarrá perelem. Ez fair play és ezzel is példát mutathatna.
Tévedek ezzel, Sipi? Aligha.

Szóval, amit te gerinctelenségnek akarsz láttatni, az csak annyi, hogy egy blog - szerintem - nem arra való, hogy egész álló nap olvasgassam és percre pontosan minden pillanatát nyomon kövessem. Lehet, hogy néhányan itt ültök és lesitek a hozzászólásokat, de mások meg nem. Van, hogy hetekig nem olvasom, pl. mert nem kerül ki címoldalra. Magamtól meg nem olvasom azért.

Akkor csak azért, mert hetekig nem olvasom és nem ismétlem meg az elnézés kérést, meghurcol Fábius? Ez érdekes logika, tkp. köteleznél arra, hogy állandóan olvasni kell egy blogot, ha megszólaltál ott. Márpedig ez nem teljesíthető, sőt: akkor sehol sem szólalsz meg inkább, amivel fordított célsz érhetsz el.

Na, ennyi. :)
@Fabius: OK :),köszi. Most már majd napi szinten olvaslak, le ne maradjak valamiről. És példálózok veled, végül is Plagi bá ügyével rengeteget használtatok nekem, nekünk és többet értetek el, mint gondolnátok. :)
@tcpip: ertem
tehat a kocsimra ragasszam ki az adasvetelit, hogy a hozzad hasonlok fel ne jelentsenek lopasert. az ingatlanomra is. most veszek okostelot, hogy ne kelljen telefonadot fizetnem, szoval annak meg a hatuljara ragasszam fel a szamlat. ja bazzeg, az nem jo, mert nem latszik. ravarratom a homlokomra, jo?
es akkor biztosan tudni fogjatok, hogy nem loptam, vettem...

ismered a jogallamisag egyik alappilleret, az artatlansag velelmet? nem vedelmet, mint az a diszfasz hitte koztarsasagi elnok letere..

ajanlom figyelmedbe ennek a kifejezesnek, valamint az "eletszeru"-nek a tanulmanyozasat.
@simple observer:
@simple observer:
Néhány dolgot, kiegészítésként.
Távolabbról kellene kezdeni.
A Szocialista rendszert feladó középkorú és fiatal MSZMP vezetőgárdája simán levajazta a hatalomátadás árát. A valamelyest is ismert MSZMP politikusoknak eltűnésük esetére büntetlenséget, az aprajának privatizálható javakat ígértek. A megelőző 40 év össznépi munkáját vihették a nyugati demokratikus emberbarátok vagy termelőpotenciálként (reális piaci értékük megállapíthatatlansága miatt a VEVŐ által megállapított értéken !!!), vagy konkurrencia-kiiktatás miatt, vagy egyszerűen csak a gyártelekért.

Az MSZP-be a fentiek miatt első és másodvonali vezető nem került. (Horn KB osztályvezető, Csintalan alelnök és dr. Kiss Péter/Fabriczki András pártpénztárnok angyalföldi pártmunkások. A vákuumba természetesen gravitáltak a kiszfiúk. Akikről minden pártember tudta, hogy semmi politikai súlyuk nem volt. A politikához és a rendszeres napi munkához meg annyit értettek, mint hajdú a harangöntéshez. Az 1994-es győzelemhez meg semmi közük nem volt. Miként az SZDSZ-nek sem. Vajon kik ellen kellettek a kormányba Hornnak?
2002-ben sem nyertek, orbán veszített.
Elgondolkodtató, hogy a2012 –es választások nyertes pártjában nincs miniszterelnöknek alkalmas személy, majd még tragikusabb tényként kiderül, hogy pártelnök se. Hiszen Gyurcsány egyszerűen csak bevásárolta magát a győri pártszervezetbe, s lett pártelnök!
Akkor mi a kanalat vártak ettől a nímand-tömörüléstől? A kisszerű karrierista, közgazdásznak meg silány Medgyessytől? A tinédzserként miniszterelnökségről álmodozó, eszmeileg kiforratlan, emberismeret-híján a felszínen molnárpókként rohangáló, voluntarista, a vakok félszemű császára Gyurcsánytól? Aki a mai napig gyanús módon gazdagodott, éppúgy lenyalva a mézet a közvagyonról, az országeladás körüli jogviszonyokat kihasználva, mint oligarcháink mindegyike?
Bajnai is csak azért működhetett, mert zsaroló pozícióban volt. Az 52 képviselőhellyel mindössze!
Erkölcsi tartás nélküli paprikajancsik és paprikajuliskák. Csodálkoznak, hogy az emberek zöme még arra is sajnálja a nyálát, hogy köpjön egyet.

Semmi közük a baloldalhoz. Jelszavak, meg Internacionálé-éneklés, elvtársozással. Slussz. Azzal hogy Horn elfoglalta a jobbközepet 1994-ben átpenderítette orbán a jobboldalra. Aki az állami/önkormányzati/nagytőkés pozíciók újraosztásával most szorítja ki őket onnan. Itt a bebetonozás a polgári demokráciák váltógazdálkodását iktatja ki, hiszen nem lesz (nincs!) a váltóoldalnak gazdasági alapja. (Gyurcsány bukását az idézte elő, hogy a koalíciós partnerével nem tudott megállapodni a pártoligarchiák kérdésben. Mint Medgyessy sem. Tehetségtelenek voltak. Orbán nem véletlenül nem engedi a kezéből soha a pénzosztó szerepet.))
A világgazdaság pedig nagyot fordult. A magát kommunistának nevező, undorítóan cinikus, embertelen Kína lépésről-lépésre nyúlja le a világgazdaságot. Pontosabban a világtőkét. Európa tőkéje (is) hanyatt-homlok rohant Kínába, a munkásai meg itt állnak letolt gatyával. A világtőke-tulajdonos kontinens-országok meg izélnek Európát fenntartani. (IMF-tagok követelése az IMF hitelek irányultságának megváltoztatására pl.)
A bérrabszolgaság mint gazdaságpolitikai koncepció, a tőkétlen Európa, fenntarthatatlan közkiadási rendszer, a legélesebb munkabér-verseny elkerülhetetlenségének víziója. orbán megpróbál elébe menni a legrosszabb európai forgatókönyvnek. Az már a mi tragédiánk, hogy súlyosan beteg személyiségű ember.
Stratégiailag a legszükségesebb azonban Európa kontinensországgá válása. De itt lépjünk a könyvespolchoz, vegyük elő és mélyedjünk el Huntington „ A civilizációk összecsapása és a világrend átalakulása” című írását. Ezzel elérhetjük, hogyha kéjes elképzeléseink lennének a folyamat súlyáról és hosszáról, akkor jólinformált optimistává váljunk...
Gyűrtarcú orbánimitátorrá.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Érdekesek a példáid, de azok nem internetes ügyek, hanem tárgyi eszközök. De a jogászkodást meghagyom másoknak.
Az ártatlanság vélelmének elvét viszont már Árpi bácsi erősen erodálta, Kunczéval együtt. :(

Ezért is mondom, egyáltalán nem gyűlölöm a liberálisokat, csak szimplán csalódtam bennük, hiszen már ez a két ember, már a Gyurcsány előtt elásta a liberalizmusba vethető bizalmat.
@tcpip: a liberalizmus nem masok fuggvenye. a liberalizmus sajat. egyenisegbol fakado. sajat ut, sajat elet, sajat kuzdelem. szabadsag es azzal jaro felelosseg. sajat dontesek es azok kovetkezmenyeinek vallalasa.

ha vezetotol varod a liberalizmusod kiteljesedest, akkor nem sok kozod van hozza.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Az a baj, hogy ezzel a megközelítéssel akkor elfogadod a kommunizmust, a nemzeti szocializmust, de a maoizmust is. Az ideológiák lehetnek ilyenek, olyanok, értelmezhetőek - mindaddig, míg testet nem öltenek személyeken át és társadalmi vetületben meg nem jelennek.

És a liberalizmus testet öltése ezeddig a legdurvább, ami volt (az egész bolygó ökoszisztémáját nyírja ki, gyakorlatilag a teljes emberiség kiirtásával együtt), hiába szép és jó, mint ideológia.

A tények nem igazolták az elméletet a liberalizmus esetében, miként a kommunizmusnál, a nemzeti szocializmusnál vagy épp a maoizmusnál sem.
@tcpip: a fent felsorolt ideologiak a liberalizmus ellensegei. a fent felsorolt ideologiak a liberalisokat munkataborokba szallitottak es/vagy kivegeztek.

a liberalizmus nem nyir ki senkit es semmit. a liberalizmus egyszeruen szabadsagot ad, mert ezt jelenti. az, hogy mikent tudsz elni a szabadsagoddal a te felelosseged. de inkabb kovessen el valaki szabadasagaban hibakat es tanuljon belole, mint hogy egesz eleteben masok mondjak mit tegyen es mit ne.

mit szolnal hozza, ha felnott letedre a szuleid akarnak megmondani, hogy neked mi a jo es mi nem?
a liberalizmus a sajat labadra allas, annak buktatoival es oromeivel. a liberalizmus az, hogy magad hozod a donteseidet es magad vallalod erte a felelosseget is, annak negativ v pozitiv hozadekat. a liberalizmus az, hogy az allam a szolgad es nem te vagy az allam szolgaja, hiszen te finanszirozod a mukodeset az adodobol.

igen, tudom, hogy egz egyeseknek felelmetes lehet. de a liberalizmus azoknak is megadja a lehetoseget akik nem kepesek onalloan donteni vagy vallalni a felelosseget. hogy gyermek modjara elje le az eletet, masok mondjak meg mit tegyen es mit ne, ha erre van szuksege. egyet viszont nem tur. hogy akarata ellenere raeroszakold masra az ertekrendedet addig, amig a maga eletevel, ertekrendjevel masok jogait aranytalan mertekben nem korlatozza.
@Fabius:
Hm.
"Sebaj, megtanulod te is ahogy előtted már páran, hogy nem vagy névtelen, a hülyeségednek következménye van, és sokkal olcsóbb lett volna unalmadban a faszoddal szórakozni."
Mi minősül "hülyeségnek"? Ki minősíti? Ha egy blogger rágalmazásért bíróság elé állíthat számára nem névtelen kommentelőket, akkor ki állít kit - az itteni szinte állandó becsületsértésért, rágalmazástömegért - bíróság elé?
Mert gondolom ez nem üres fenyegetés volt:
"2: megtanulod mennyibe kerül egy ilyen a bíróságon."
@sörtelen:

Az interneten és bárhol máshol is ugyanazok a szabályok vonatkoznak mindenkire: a BTK és a PTK.

Nekem is be kell tartani ezeket posztírás közben, ha nem teszem felelősségre vonható vagyok a szolgáltatótól kikért adatok alapján. Vagyis nevesedek azonnal.

De ez rátok kommentelőkre is igaz. Itt is megesett már, hogy közéleti személyiség kommentelőn kérte számon a jó hírneve megsértését, aztán a kiegyezés vége a jogi eljárás elkerülésére a kriminált komment törlése lett. De az is megesett, - az nem itt - hogy "tölgyesnek" vállalnia kellett a felelősséget a leírt szavaiért, aminek speciel munkajogi következménye lett. Úgyhogy aki abban a tévhitben él, hogy a neten ő csak egy nick, és mindent megtehet következmény nélkül az álomban ringatja magát.

Azt meg nem hiszem, hogy szó nélkül tűrnöm kell, ha valaki letolvajoz. Más kérdés, hogy ellentételezésként egy bocsesszel is beérem.
@Fabius: Köszi, ezt fontos volt láttatni.
De utáltam, hogy félelemkeltésnek minősülhetett az óvatosságra intő többszöri bejegyzésem. Mert minden kedves és naiv kommentelőnek tudnia kell, hogy a becsület és sok minden egyéb fontos dolog érdekében joggal fenntartott nevesedési lehetőséggel vissza is lehet élni. Itt és most. Mindenki legyen bátor, s ne vakmerő mint a roma lova...
Azonnali és korrekt válaszod meg pont azt a biztonságot adja, amiért itt írunk jónéhányan.

Amúgy pedig persze, hogy nem.
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: A liberalizmus istene a profit, ennek jegyében az egész bolygó ökoszisztémáját tarolja le a világméretű liberalizmus. Ezzel kinyírva az emberi fajt (is).

Azaz: már csak ökológiai alapról is el kell utasítani, mint az eddigi legkárosabb, legpusztítóbb ideológiát. Még eddig egyetlen ideológia sem akarta - sem célzatosan, se áttételesen - a földi életet megsemmisíteni. Csak a liberalizmus.

Amiről te írsz, az nem a liberalizmus, az értékelvű konzervativizmus. A liberalizmusban nincsenek értékek, mindent helyettesít és helyettesíthet is a pénz.
Persze ezt csak hiszitek, a valóságban a pénzt nem tudod meginni, megenni, belélegezni.

Fentiekből adódik, hogy a leginkább nevetséges és legkönnyebben lebukik, amikor a liberalizmus ökológiai papírba akarja magát csomagolni. Lásd: LMP. Még a leg liberálisabb ismerősök, haverok is kiröhögik őszinte pillanatukban.
A politikusokra kellene kivetni hazugságadót!!!
Nagyon sok mindent elolvastam. F. tényleg saját magával vív belső háborút, esélytelenül. Varánusz? Ez csak a tünet. B...szus, mennyire nem érti a sok kommentelő - csak a felszínt látják. Vagy még azt se.
Ez van. Kemény az élet. :S
@tcpip: S te pont ebbe a keménybe ütötted bele a fejedet. Nem kicsit, nagyon.
@tcpip: az lmp nem lioberalis.

az lmp balos zoldpart. nem sok koze van a liberalizmushoz, inkabb ilyen grinpiszes hippigyerekek.

de ugy latom, te is liberalis vagy, csak megfertozte a fidesz az agyadat es azert hazudod konzervativizmusnak, mert azt hiszed, a liberalis valami szitokszo...

de hagy idezzek neked valakit, akire egykoron felneztem es tamogattam...

"A populizmus élő klasszikusai szájában a "liberális" szó káromkodás, szitok. A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson. A populisták ellenben fel akarják emelni a népet... Ezért vonzódtak a populisták mindig az állam gyámkodó hatalmához"

kitalalod ki mondta ezt?:-)
@sörtelen: Szerencsére semmit se veszel le a történetből, sőt, nem is látod azt, mi a valódi történet. Neked és sok más varánusz olvasó jól el van a Mátrix világában. És ez a jó. Így a jó.
Jó helyen vagytok, maradjatok is csak szépen ott. Ez a mi érdekünk. Fábius jól csinálja. Ügyes - mondaná még Kohn bácsi is. Hagyjuk hát dolgozni, fontos és nagy feladatot végez.
süti beállítások módosítása