Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.20. 05:02 Fabius

Ördögbotos lecke jobbikosoknak

Címkék: fidesz jobbik közpénz elszámoltatás markó elemér

MarkóPista mi a fasz van veled mondd csak?
Beteg vagy, vedd észre, remeg a lábad!
Semmi okom nincs rá, hogy pezsgőt bontsak,
Mer' amit látok meg amit hallok az gyalázat!
(via)

Egyszer volt, hol nem volt, a Wass Albert téren túl, de a rovásírás táblán innen, élt egyszer egy ellenzéki képviselő, bizonyos Markó Elemér István. Radikálisnak mondta magát ez a vitéz, utóbbit előnevének is használta bőszen, míg nem egyszer a zuglói választók kegyelméből az önkormányzati testületben találta magát, jobbikosként egyedül. Gondolták azok a szerencsétlenek, hogy ő majd most ellenzék lesz, meg majd odafigyel az önkormányzat széthányt százmillióira. Picit csalódniuk kellett, mert kérdezősködés helyett befészkelte magát Papcsák Ferkó ölébe, és három gesztusért boldogan mosolyogva az ujját szopja csöndben.

Az idillbe némileg belezavart, hogy a zuglóiak egyre hangosabban kérdezgették, mire fel a kivetni szándékozott új kommunális adó, mire fel a tervben volt bölcsődei hozzájárulás, mikor a kerület médiaköltése a 2010-es 45 millióról mára 240 millióra ugrott, 20 millióért vesznek Papcsákék nyaralót csíkban, hogy csak a felszínt karcolgassuk kicsit. Az elégedetlenség összefogást szült, az ellenzéki pártok összefogtak a kerületi civilekkel, és az utcán fejezték ki nemtetszésüket. Jól tippelitek, egy, csak egy párt hiányzott az esztergomihoz hasonló szimbolikus összefogásból, csak egy volt amelyiknek a közpénzzel elszámoltatás, a felelős gazdálkodás emlegetése nem volt fontos: az országszerte elszámoltatással haknizó Jobbik.

Aztán a tüntetés napján mit tesz Isten egy alakra lesz figyelmes a szemlélődő a tömegben.
 


Talán a megszólaló lelkiismerete, talán a kerületben szállongó elégedetlen hangok csalták ki a tömegbe Markó vitézt, mindenesetre mi, akik felismertük elégedetten konstatáltuk: megjött, nekik sem tetszik ez ami itt folyik, a kör bezárult, az összefogás teljes. Aztán, hogy, hogynem a tegnapi testületi ülésen Markó vitéz nyilvánosan elhatárolódott saját bátorságától, és visszaült Papcsák ölébe.

A miértet legfeljebb találgatni lehet. Én arra tippelek, összetalálkozott a helyszínen biztos távolságból a tömegben feltűnő nerellenségekre vadászó alpolgármesterrel, Rozgonyi Zoltánnal. Aki bevett szokása szerint legazemberezhette fennhangon, ahogy azt tegnapelőtt a Hermina úti szakrendelő bezárása elleni demonstráció szervezőjével, Nagy Navarró Balázzsal - zuglói választópolgárral - is megtette. Markó pedig hű vazallus módjára hamut szórt a fejére, és nyilvános oppardon, nemisúgyvót, inkább lennék mégis mag a narancsban stílusú politikai seppukut végzett magán: (olvasható méretért katt) Azt hiszem az első ránézésre is látszik, hogy Markó vitéz SkiccPalihoz járt nyelvtanórára. Lehet könnyebben menne, ha rovásírással vetné papírra az ilyesmit, mert el nem tudná olvasni senki és nem lenne ennyire kínos. Olyan érzése van az embernek, hogy a "nemzeti oldal" direkt pukkaszt minket a kettős mássalhangzók, rövid és hosszú magánhangzók és igekötők szimbolikus, de legalább következetesen rossz használatával. Bár könnyen elképzelhető akár az is, hogy Plagi iránti tiszteletük és szolidaritásuk vezeti a tollukat, és szándékosan gyalázzák a hejje sírást. Legalább hazudjátok, hogy direkt van, lécci.

A tartalmi rész azonban még ennél is izgalmasabb. Markó vitéz ugyanis nem ismeri fel a zuglói választópolgárokat. Szerinte a tüntetésen felszólalók nem ők voltak, hanem civilnek álcázott balliberálisok. A rohadtak. Remélem a tegnapi, Hermina úti szakrendelőért felszólalóknak nem kell igazolniuk, hogy tényleg látássérültek, Markó vitéz esetleg hajlandó lesz nekik elhinni enélkül is. Egyébként is röhejes, ha bármilyen képviselő pártszimpátia alapján igyekszik felcímkézni a neki éppen nem tetszőket, majd négyévente indul kunyerálni, és céduláért meg szavazatért benyalni a meleg szarig. Amikor a moslékosdézsához igyekszik a jóember, akkor válogatás nélkül szép vagy, jó vagy kedves választópolgár.

Markó vitéz ezen kívül kéri az ellenzéki oldaltól, hogy nyugodjon bele a választások eredményébe, legyen ő a példa a belenyugvásba. Ne baszogassák már ezt a derék vezetést, Várnai ne szívassa őket a szerződések kikérésével, mert a hangoskodás kurvára zavaró mutyizás közben. Ezek szerint Markónak továbbra sem világos, hogy a választások eredményét eddig sem kérdőjelezte meg senki. Javasolnám a zuglói vagy fővárosi Jobbiknak, hogy rendeljenek ki vitézünk mellé egy gyámot, - akarom mondani - állandó szinkrontolmácsot, mert szegény összezavarodott ember nem tudja milyen rendezvényen volt, nem csak a választókat nem ismeri föl, de a közpénz elherdálását és az ezért tüntető tömeget sem. Ő belenyugszik abba ami van, oszt' jónapot. Végül is miért ne nyugodna, mikor saját magát a következő mondatban egy kalap alá helyezi a Fidesszel mikor Tétényi Évát fikázza: Esztergomban a gengszterváltás óta mindig a nemzeti oldal győzött, igaz, hogy az ottani jobbikosok egy emberként álltak ki Tétényi mellett a város szétrohasztó Meggyessel szemben, de ezt a hibát többet nem fogják elkövetni. Gondolom ez azt jelenti, hogy Esztergomban is visszatolatnak Meggyes mögé, ahogy azt egy szervilis kistestvérpártnak kell.

Kedves elszámoltatás iránt nem feltétlenül elkötelezett Jobbik! Számotokra nem kibaszott kínos, hogy ez az ördögbotos izgága faszi, ez a Várnai leckéztet titeket ellenzékiségből?  Ha ránéztek a blogjára a jóember most is tele van közpénzt érintő kérdésekkel, ellentétben veletek. Mert ti inkább foglalkoztok valami szellemtudományos akadémiával, példálóztok Moszkvával, miközben a közpénz folyik a csapból kifelé, és szólás helyett belenyugvás kampány van.

Váltópárt? Mulattatsz? Ellenzék? Röhögtetsz? A Fidesz vazallusa, a pénzkeresztények melletti radikáliskeresztény kistestvér. Ennek látszotok.




 

959 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr454462250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Holnap összehívnak egy gyors pártegyeztetést, ahol felkészülnek a mocskos cionisták elleni háborúra.
Kicsit elefántkóros egér, van ez így...
jó stét
ez a levélke mindent megmagyaráz.
külalak: igénytelen, slendrián
helyesírás: elégséges (egy kubikusnak)
az aláírás: kiforrott kézírás, magabiztos
véleményem: ez egy igaz butyok
Tényleg nem tudjátok, hogy hol lehet letiltatni a személyes adataim kiadását? Ha a min.elnökség érdeklődne utánuk, hogy egy újabb nemzeti konzultációval lepjen meg, most már névre szólóan, én ebből szeretnék kimaradni.
hvg.hu/itthon/20120420_szemelyes_adatok_fidesz
"A Miniszterelnökség kérésének teljesítését abban az esetben kellene megtagadnia a nyilvántartónak, ha az adatok kiadását az állampolgár letiltotta "
@a szív fészkei: tiszta????, jól csináltad!
@aritus: akár úgy is
mindkettőtöknek:
atv.hu/videotar/20120420_oszko_peter

össze lehet hasonlítani a fasztolcsival
kicsit hosszú, de érdemes megnézni a stílust
Nem hackelik hanem DDOS-ják, így néha elérhetővé válik.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: te ez vmi szoftvereket gyártó, áruló oldal. Ezzel mit kezdjek?
@aritus: "A Miniszterelnökség kérésének teljesítését abban az esetben kellene megtagadnia a nyilvántartónak, ha az adatok kiadását az állampolgár letiltotta - kivéve, ha az adat kiszolgáltatására eseti engedélyt adott -, ha a kérelmező az adat felhasználásának célját, illetve jogalapját nem vagy nem megfelelően igazolta."
Ha igazolják mire kell, akkor nem tilthatod le.
Én így értelmezem
@aritus: kaptam karira egy házi dokudarálót, úgy hogy jöhet a konzultáció :-)
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás:
Csak hosszában, vagy keresztbe is darál? NER kompatibilis? Biztos?
Aloha!

Volt ma valami amiről tudnom kell? Vendettázni való, Stefi hátszíjkészítős, pusztakézzel belezős bármi?
@a szív fészkei:
Ennyire azért nem durva! Ez egy hormonzavaros egér! :)
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: egyszer a férjem kitöltötte és vissza akarta küldeni. Mivel mindig van nálam írószerszám, rögtön leszignáltam. Na azóta én nem is látok ilyet, megy miszlikben a szemétbe, télen a tűzbe
@Fabius:
Ááááá, megjött a gazdi! :) Lehet árulkodni! Ki volt rossz??? :|
Stefike nem nő, őt ne emlegessétek.
@Fabius: Kedves idős hölgyeket akart lefejezni a megvadult horda.
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!: pöpec ő ner kompatible, én nem :-)

@Fabius: csak a szokásos, főcímnél droid özön, azután csend és kömény mag
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:

Szólni lehet, ha úgy gondoljátok tudnom kell valamiről. Aztán én eldöntöm igényel-e retorziót :-))
@Fabius: volt új stefike, de belezés nem
@egy mind felett?_ Cirbi_vytézy és nem a parittyás: Jaj tényleg, emlékszem, hogy felvágtál vele. :-DD Miket darálgatsz mostanában??

Mi mondjuk eltüzeljük a kandallóban a szemetet a több tonna meccsek közben keletkezett szotyihéjjal együtt, de engem nem szert a NER és Orvbán, mert sose kapok semmit tőlük. :-(((
@Fabius:
Á, nem kell, leverjük a parasztját magunk is! 8-)
@Fabius: Stefi most az érveivel hadakozott, így rozsda eszi a rotációs kapáját a szájában. Mondjuk a nyálban sok, a vasra káros anyag van, nem kéne ott hordania, de baranyai parasztgörlöknél szériatartozék, ha kilóg.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Mivamivamiva??? 8-) Melyik előnyös oldalamról is beszélgetünk? Centiben is méreszkedünk?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:
Schmitt Pál a román államelnökségről is lemondott:
26.media.tumblr.com/tumblr_m1ywporY9r1qzc1tfo1_400.jpg

(forrás:Napi fix)

:DDD
@a szív fészkei: de majd most, ha megsavazzák, és miért ne tennék ezt a tv módosítást, akkor mindenki személyre szólóan kap invitálást a nemzeti konzultációra. Aki meg nem válaszol, azért meg megy a tek. Egy kis elbeszélgetésre. Egy kis hazafias elbeszélgetésre.
@aritus:

Sajnos ezúttal Scheppele asszony nem naprakész, amit ír marhaság. Volt ilyen terv, valóban, NIBEK vagy mi a frász lett volna a neve, viszont megszavazva nem lett. Azokkal a jogokkal amiről a cikkben szó van, ma Magyarországon senki nem rendelkezik. a TEK sem.
@aritus: Hinnye de jó hír! Életemben másodszor fogok Audiban ülni!!! Naaaaagyban. Remélem, szép függönye lesz.
@Gábriel angyal: Ja ja, úgy létom kezdik megerősíteni a rendszert, vagy fogynak a támadók. Egyre gyakrabban elérhető.
@Fabius: Amúgy komolyra fordítva a szót. Pár 1-2 óráig nagyon haldoklott a blogmotor.

@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
Az EU polgártárs jelentette ki, hogy minden királyt ellen lázadni kell és megölni. Meg pengeélezésről beszélt, és nem átalkodott bözsinénit is bántani.
@aritus: Csak ne túl korán jöjjenek értem. Akkor kurvára nem vagyok magamnál.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Apránként baszki te is letagadhatod!
Javában ciki Budapest, Hungary, Orban.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Bözsit nem bántjuk, szereti a Waczak Szállót. Márpedig aki aztatat szereti, rossz asszony nem lehwt.
@a szív fészkei: akad dolga, a pusztítás kéjje az kell, utána hamvad atyámék kazánjában :-)
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:

Tudom, útközben rátok akartam nézni, de a bloghu sünetel üzi jött minden alkalommal.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
Ha az angol királynőt bántja, legfeljebb kiválasztják vele az első éjszaka jogára. Többet nem merészeli senki! :)
Na megtaláltam, hol lehet letiltatni a személyes adataim kiadását:
www.nyilvantarto.hu/hu/adatletiltas
Igaz, a felsorolt "harmadik fél" között (akiknek nem adhatják ki) nincs a nemzeti konzultáció.
csak: közvetlen üzletszerzés (direkt marketing)
piackutatás
tudományos kutatás
közvélemény kutatás céljából.
mondjuk a közvélemény kutatásba beleérthető
@Fabius:
Aranyos süni!
Pedig azt is mondták, hogy annyi a Fabius rajongó, hogy azért omlott be a blog.hu! :))
@Fabius: de amit belinkeltél az dec.20-i cikk, ugye azt írja levették a napirendről a tv tervezetet, de:
"NIBEK ettől még lehet - csak egészen másképpen, "fideszes módra", egyéni módosító indítvánnyal."
És Scheppele azt írja dec.30-án szavazták meg saláta tv-ben. Szóval lehet, mégiscsak ő tudja jól.
@aritus: onnan kimagyarázzák úgyis, ne bizakodj
Hogy tovább izzítsam a parazsat, - ami miatt el lettem küldve ma az anyámba - kedveskedek nektek:

youtu.be/SOjwBmdSiKQ
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
No, azért, mert azt hittem, hogy kedvenc dokinénimmel pimaszkodsz! Szerencséd! :)
Húztam alukálni, jóóóóó rosszak legyetek!
@vitézzy Boli - Ch.T. is, meg'há! Vitéz Módra!:
nem lehetek nélküle rossz, nem tudtad?.-D
jój'cak, hátha Knósszosz pajtás előkerül még..
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): kubatov úr iskolai végzettsége is érdekes, ám rövid olvasmány lenne :)
@aritus:

Biztos lehetsz benne, ha a dec.30-i salátatörvényben lett volna ilyen, akkor ezzel búcsúztattuk volna az óévet.

Scheppele ezúttal csak a NIBEK szóig olvasott, - mert a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ valóban létezik - de a jogörökkel amiről szó volt nem lett felruházva.

De ha nekem nem hiszel, itt a törvény. Nem sok, 70 oldal:

www.parlament.hu/irom39/05004/05004.pdf
Jó éjt, nehogy szörnyekkel álmodjatok!
@Fabius: A 70 oldalas amit linkeltél az még csak a törvényjavaslat. Az elfogadott törvénymódosítás végül "csak" 22 oldalas lett, amelyben egy árva szó sincs már a NIBEK-ről még jogkörökkel felruházva sem. Ezek alapján Kövér valóban lenyomta Pintért.

www.parlament.hu/irom39/05004/05004-0046.pdf

Ugyanez a Magyar Közlöny 41634. oldaltól itt:

www.magyarkozlony.hu/pdf/11546
@Fabius: akkor itt van ez:
hvg.hu/itthon/20120419_allami_foldek_titoktartas
ez is megér egy misét, és az is, hogy az ellenzéki képviselők aláírták a titoktartást.
Hasznos infó a bérrettegőknek. :)

Az ügyészség nem minősítette bűncselekménynek Baráth Zsolt felszólalását

szentkoronaradio.com/belfold/2012_04_18_az-ugyeszseg-nem-minositette-buncselekmenynek-barath-zsolt-felszolalasat
@Gábriel angyal:

Jogos, így jár aki melózik, biztos az igazában és nem figyel mit linkel :-))

Kösz.

Lényeg, hogy mi tudjuk jól, és Scheppele téved.
@Gábriel angyal: Rettegnék én feszt, ha valaki még lenne olyan barom, hogy fizet is érte!
Most szósz, hogy pízér is lehetne?.-(
@aritus: Ehhez kapcsolódva érdemes tudni, hogy a lakájellenzék ugye ebben az ügyben sem csinál semmit, amolyan szervilisen. :)

barikad.hu/ujabb_zsebszerzodesek_derueltek_ki_foelduegyekben-20120419

Szövevényes céghálót derített fel a Vas megyei földügyekben a Jobbik. A nemzeti párt közölte, nemcsak ügyvédek, jegyzők is érintettek a külföldiek jelzálogjogainak bejegyzésében.

Az országban a Jobbik javaslatára Vas megyében sikerült először a megyei közgyűlésben egy ideiglenes Földvédelmi bizottságot létrehozni. Ennek megalakítását már megelőzte az Őrségben tavaly, a párt földrazziáján különféle lehangoló adatok feltárása, valamint egy korábbi, külföldi gazdához köthető zöldség-gyümölcs termelői botrány.

Bana Tibor, a Jobbik országgyűlési képviselője a párt szombathelyi sajtótájékoztatóján elmondta, csak az Őrségben több ezer hektár magyar termőföldre jegyeztettek be külföldiek zálogjogot, azaz a hazai földek 2014-ben lejáró védelme esetén rájuk száll a termőföld. A párt politikusa közölte, ezekben az ügyekben az a gyakorlat figyelhető meg, hogy azt egy magyar strómanon vagy cégen keresztül jegyeztetik be az adott földterületre.

„A Kaschaex Alto Kft., Real LFC Kft., Szép föld Kft. mezőgazdasági és szolgáltató társaságok esetében több száz hektár terület esetében találtunk külföldiek nevére bejegyzett jelzálogjogot. Sőt az Őrségi Nemzeti Parkban és Natura 2000 területekre is találtunk bejegyzett jelzálogjogot. A cégek esetében gazdasági és rokoni összefonódásokat is találtunk. Az ügyekben nemcsak ügyvédek, hanem jegyzők is érintettek” – jelentette ki Bana Tibor.

Magyar Zoltán, a Jobbik parlamenti politikusa elmondta, képviselőtársával, Varga Gézával javaslatot nyújtott be, amely lehetetlenné tenné a jelenleg még törvényes keretek között végrehajtható jelzálogjog-bejegyzéseket magyar termőföldekre. A jobbikos javaslatot a kormánypártok is támogatták, így az Országgyűlés minden bizonnyal napirendjére tűzi ennek megtárgyalását.

„A földek alkotmányos védelmét szorgalmazta korábban a Jobbik, ám a kormánypártok ezt nem támogatták. Jelenleg több mint egymillió hektár termőföld van valamilyen formában külföldiek kezében. Emiatt indítottuk tavaly országos földrazziánkat. A munka hatékonnyá tételéért az ország összes megyei közgyűlésében szerettünk volna földvédelmi bizottságokat létrehozni, ám ezt csak négy megyében támogatta a fideszes többség” – közölte Magyar Zoltán.

A politikus hozzátette, a másik problémát a hazai földpályázatok körül kialakult ügyek jelentik. Ahogy Ángyán József, korábbi államtitkár is kijelentette - némelyiküket meg is nevezve - azokat Fidesz-közeli nagyvállalkozóknak ítélik oda, több esetben a hatályos szabályokat sem betartva.

Rába Kálmán, a Vas Megyei Közgyűlés jobbikos tagja közölte, a mostani eredmények agrárpolitikai szempontból hatalmas jelentőségűek. Mint mondta, alternatív munkacsoportokon keresztül tartják a kapcsolatot a gazdákkal, falugazdászokkal. Országosan jelenleg ötvenezer hektárról érkezett bejelentés a Jobbikhoz.

„Célunk, hogy minél több ügyre hívjuk fel a figyelmet. A magyar föld védelme kiemelt jelentőségű nemzetstratégiai szempontból is” – szögezte le Rába Kálmán.
@aritus:

Lesz föld poszt nemsokára, mert a múltkor felbuzeráltatok a hiányosságaimmal, de még infót gyűjtök hozzá.
@Gábriel angyal: és te ennek örülsz. De tudod, hogy minek? Itt nem az volt a kérdés, hogy bűncselekmény-e a parlamentben egy parlamenti képviselőnek előjönni egy avitt, ultragáz vérvádas dumával. Azt se tudtam, hogy az ügyészségnél van az ügy.
Tudod, hogy ez az ócska duma mennyit árt Magyarországnak?
És te ezen mosolyogsz. Szánalmas.hu.
@Fabius: Ez jól hangzik. Ha én írnék föld posztot ezt a videót tuti belinkelném az írásba. :))

youtu.be/-03dhJlmNjQ
@Fabius: az jó lesz, de mondom, engem ebben a legjobban az ellenzék dühít. Hogy belementek, aláírtak. Nem verték ki a balhét, nem csináltak ebből ügyet, nem próbáltak harcolni. A fideszen nem csodálkozom, se ahogy a földeket kiosztották maguknak, se azon, hogy titkosítják a jegyzőkönyveket.
Az ellenzéknek, ha másért nem, a saját politikai hasznuk miatt kellet volna balhézni. De ilyen töketlen faszok, még ehhez is. Hogy lesz ebből kormányváltás?
@aritus: Látod milyen jó hogy itt vagy és okosodsz?? :)
@Gábriel angyal:

Leszarom ki minek minősíti. A Jobbik hivatalos állásfoglalása:

"a Jobbik frakcióelnöksége értékelte a helyzetet és levonta a konzekvenciákat. A párt a jövőben „jobban odafigyel arra, hogy mi hangzik el és mikor hangzik el" – mondta Farkas Gergely."

Tartsd magad ehhez, mert egyszer már szóltam, hogy ezt a faszságot nem akarom itt látni, és nem mondom el többször.
@Gábriel angyal: @aritus:

Föld ügyben mindenki sáros, a volt és a mostani kormányzók is. Lesznek érdekes dolgok, de csak úgy írok meg valamit, ha közzétehető dokumentumokon, linkelhető nyilvános adaton alapszik. Meg lesz ez így is.
@Fabius: amúgy érdekelne, hogy neked mi a véleményed a földvásárlási moratóriumról?
@Fabius: én nagyon nem értek hozzá, de valahogy úgy tünik nekem, hogy a fürdővízzel együtt a babát is kiöntötték.
@Gábriel angyal: És csodálkozzak? Még jó, hogy te viszont örülsz.
@aritus:

Azt támogatom, hogy a földtulajdon lehetőleg hazai kézben maradjon. Az uniós állásfoglalást ismerem, ha valamiért harcolni kéne akkor a mostani szarpaskolás helyett lehetne a korlátozott tulajdonszerzésért. Magyarul lakóingatlant, ipari parkban üzemi felhasználású ingatlant vásárolhasson uniós állampolgár, termőföldet meg ne.

De kötelezővé tenném a művelést, és alapjaiban alakítanám át hozzá a mezőgazdaságot és annak támogatását. Ha rajtam múlna megszűnne a támogatásmutyin alapuló földbiznisz két perc alatt.
@aritus: Megint a fejemből szóltál. Az a röhej, nem is az, nagyon szomorú ennek az országnak a szellemi, erkölcsi állapotára nézvést, hogy ennek tényleg örül, mert mintegy igazolásul látja a szennyes teóriáihoz. Amire én ugrálok foxiként ugye, mert olyan hülye izgága vagyok.
Sose fogja megérteni, hogy ez a legsötétebb középkort idézi, ennek hájpol és gyúrja csak gyúrja a mocskot. Nem engem bánt ezzel, nem a zsidókat - Magyarországot.
Magyarország büdös lábszagú lápvidék a nyugat szemében ezek miatt. Ja de onnan úgyis kivezet a Jobbik és akkor lehet ezerrel ilyesmiket terjeszteni.
@Fabius: :DDD nem akarsz indulni a 2014-es választáson? Én tuti rád szavaznék:)))
@Fabius: Igen, ne a toportyánoknak foglalják le, ha már annyira szent a fődünk! Mert nem adni de szarba hagyni, az egész országot egy bazi nagy gyomos prérivé hagyni veszni, az azért nagyon szegénységi bizi, lásd be!
@Fabius: Egészen összecseng a véleményed a jobbikéval. Kb. mint a progresszív adónál. Bár gondolom, hogy azt mondod, inkább a jobbik hajaz rád. :)
@aritus:

Nem akarok. Én élni akarom ezt az országot, és nem irányítani. :-)

De tanácsot, véleményt adok bárkinek aki kéri.
@a szív fészkei: azért nagyon jó, ahogy Fabius kezeli ezt (most nyalok ezerrel, figyelsz Fabius:DD), mert nem közösíti ki a jobbikot, se Gabrielt, de nagyon világosan és határozottan jelzi, hogy hol a határ, mi elfogadhatatlan, ezzel kényszerítve, hogy a válalhatatlan dolgoktól szabaduljon meg. Tehát párbeszédben marad a jobbikkal. Szerintem ez kurva fontos. Ha kezdetektől ilyen egyértelműen reagált volna a politika, a közbeszéd ezekre a dolgokra, tehát a gondolatot kiközösítve, de nem a személyt, a pártot, akkor a jobbik nem ilyen lenne.
Én ezt nem tudom megcsinálni, mert engem elönt az indulat, és legszívesebben csak anyáznék. Tehát amit itt előadok, az nagyon moderált:))
Tudod, mint a gyereknevelésnél. Nem a gyereket utasítod el, minősíted, hanem csak azt a tettét, amivel nem értesz egyet.
@Fabius: na ez a baj, hogy a normális fazonok nem akarnak politikusok lenni. Csak a kontraszelektált nyomingerek.
@Gábriel angyal:

Hát nem is én a Jobbikra :-))

Mellesleg ha normális dolgot akarnak normális hangnemben akkor nem anyázza őket se senki. Többször leírtam, a választási programjukban leírt nyugdíjrendszer koncepciójuk sem volt rossz, sőt. Az speciel "eredeti" nem hajaz senki véleményére, az enyémre sem.
@aritus: Ez hasznos infó, ami persze fordítva is igaz. :)
@Gábriel angyal: mi a hasznos infó? Hogy moderálom magam:)))
Na jó éjt mindenkinek.
@Fabius: Azok az elképzelések nekem is tetszettek, kiemelten pld. ez az ötlet is.

"A Jobbik régi javaslata a szülői életjáradék bevezetése is. Ennek lényege, hogy a gyermekvállalást és nevelést tegyük nyugdíjszerző tevékenységgé, vagyis a felnőtt és munkába állt gyermekek jövedelemadójuk egy meghatározott százalékát közvetlenül szüleik nyugdíjának kiegészítésére ajánlhassák fel. Ezt a rendszert a Jobbik a tervezhetőség miatt alkotmányban garantálná, vagyis nem csupán a mostani nyugdíjasoknak segítenénk, hanem egyúttal ösztönöznénk a mai párokat is a felelős gyermekvállalásra és nevelésre, mint idős éveik öngondoskodásának legbiztosabb forrására."

www.vonagabor.hu/content/vona-g%C3%A1bor-gondolatai-n%C3%A9pesed%C3%A9spolitikai-vitanapon
@aritus:

Ha nem állunk szóba egymással azzal nem oldunk meg semmit. Itt élünk mindannyian, kell, hogy legyenek közös pontok. Ha csak annyit csináltunk, hogy a közpénzlopást mindannyian elítéljük, akkor máris közösen tipegtünk egy lényegeset a korrupciótól mentes országkép irányába.
@aritus: Jó, ez a te véleményed.

Sajna én nem bírom ártatlan, de a határait pimaszul feszegető gyereknek látni ezt a csak ilyenekkel élő bandát, bocs. Felnőttek, akik valamiért ezt és csakis ezt választották, hogy minden problémát így és csak így akarnak kezelni.

Ha ez uszkve hetven éve nem abban végződött volna, amiben, akkor is undorító lenne, erre jött rá, ez ellen küzdött Eötvös, Krúdy, szóval a jobbjaink, mert hálisten voltak, vannak és remélem lesznek ilyenjeink. Ezek miatt nem szégyellem, hogy magyar volnék.

DE azután ezzel élni, ami akkor volt, már túlmegy a gyerekcsínyen az én szemeben. Ez kőkemény elkötelezettség a részükről, így nem tudom, Fabius miben bízik veled együtt? Hogy ha néha dádát mond, akkor Gábriel felülvizsgál dolgokat? Oké, itt nem engedi majd ki, máshol - millió ilyen fórum van ugyebár - igen és még ő érzi korlátozva magát. A hozzáállása jottányit sem fog változni. A vele egyetértő többieké sem.

Ne tiltsa ki Gábrielt, senkit se, mert még mindig azt vallom, aki ilyen mentalitást hirdet, mint ő meg a Stefi-félék, az legjobban magának árt.
@Gábriel angyal:

Ugyanezt a részt emeltem ki mikor a választási programjukat szemléztem itt.
Na ettől padlót fogtok az tuti. :)

Kövér László ideiglenes köztársasági elnök elismerte, hogy húzódozott az esetleges köztársasági elnöki jelöltségtől. A politikus a HírTV Péntek8 című műsorában erről azt mondta: "hál' Istennek, nem én leszek a köztársasági elnök". Az MSZP-t nem látja szívesen a Parlamentben, és szerinte Áder János beiktatására sem kellene eljönniük.

Arra a kérdésre, hogy felkészült-e a jelölő pártszövetség, hogy megvédje Áder Jánost, úgy válaszolt: "Áder Jánossal szemben is, nem tudom, hogy mi fog előkerülni, hogy valakinek megette a tízóraiját az oviban, vagy családon belüli erőszakot követett el, amikor megverte a húgát, vagy nem tudom, miről lesz szó a következő hónapokban".

Mindenkinek végig kell majd gondolnia, aki hasonló pozícióra pályázik, hogy az egész életét, életpályáját felteszi-e, "csak azért, hogy néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista, az úgy gondolja, hogy rajta keresztül lehet a legtöbbet ártani a politikai ellentábornak" - mondta Kövér László Schmitt Pál ügyére utalva.

mno.hu/pentek8/a-pentek8-vendege-kover-laszlo-1070051

index.hu/belfold/2012/04/21/kover_ne_rontsa_az_mszp_a_beiktatas_unnepet/
@Fabius: A közpénzlopást mindenki elítéli persze, mert ahogy Hofi mondta, korrupció az, amiből engem kihagytak. Azért ne legyünk naivak. Addig ítéli el mindenki nagyon de nagyon, amíg meg nem csapja a lehetősége, hogy esetleg ő is szerezhet.

Írtam múltkor, hogy ez a világ legfejlettebb régi demokráciáiban is akkora csáberő, hogy mindig bebukja valahol valaki.
A lelepleződés sebessége majd az ELKERÜLHETETLEN következmények, azok viselése, a közvélemény ereje, az a nem mindegy. Hogy két, frissen a parlamentbe került párt nem lopott még - vagy nem tudunk még róla - azért engem nem ráz meg annyira, hogy bennük lássam az új Grálokat.

Majd ha normális lesz a pártfinanszírozás és nem lesz természetes Kósa Mr. 20% jelzője, akkor... De eddig ilyen mindig megtört az egybesült akaraton, hogy maradjon a zavaros. Sőt legyen még többjük, egy ilyen kifosztott tarrá vágott országban. A szolidarítás nyomait se látom.

Szóval akarjuk együtt a tiszta helyzeteket - erre jött létre a Tiszta Kezek by Nagy-Navarro - , de a puskaport szárazon kéne tartani.
@Gábriel angyal:

"csak azért, hogy néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista,"

Volt egy kis lelkiismeret furdalásom a holnapi/mai poszt képeit illetően. De már elmúlt. Kösz, Bajusz.
@a szív fészkei:

Frászt ítéli el mindenki, nariéknál most a kuss! - most mi lopunk szöveg megy, relativizálva mindent.

Eszemben sincs megvédeni Gábrielt, védje magát ha úgy érzi, de tény: korrupció ügyben ugyanott áll, ahol mi. Az pedig a posztban mellékelt ábra szerint is fontos, hogy a jobbikosok közt is legyen olyan, aki nem csak pofázza ezt. Mert ha nincs, akkor csak a felesleges Grál hit marad, aminek törvényszerű csalódás a vége.
süti beállítások módosítása