Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.15. 03:16 Fabius

300 a forró lángos, éljen soká Káder János!

Címkék: fidesz áder jános köztársasági elnök

Ünnepeljünk Feleim!

Orbán Viktor eldöntötte: Áder János lesz a NER államfője. Igen, a jelölés kicsit másképpen néz ki a nerenkívüli államokban, ott a frakcióvezetőknek előbb szokás szólni egy ilyen volumenű dologról, mint a sajtónak, de ne piszkáljuk már ezt az apró hajszálat a Nemzeti Takonypüré tetején. Végül is örülhetünk, mert a legmorbidabb eshetőséget elkerültük, az eskütétel után nem kell pogány szertartáson kivárni, amíg Kövér a Barbár kiadja magából az ikszfaktort:

Véres kardot hoztam!!!!
Őseink véres kardját!!!!
Bajszomról csöpög már a vér!

Megvédjük orbánságunk,
Gyurcsánynak ellenállunk,
Nem kell a sápadt isten még!

IMF szabad pénze,
Honfoglalóknak bére,
Kezünk nem tűr meg kalodát!

Álmunk valóra válik,
Ahogy ellopjuk egy szálig,
De inkább halál, mint (köz)szolgaság!
(via)

Ehhez képest Káder János mindenképpen előny. Vele maximum a fapofaügyi államtitkárságnak lesz apró baja, mert nehéz lesz azt a bánatos boxer kutya ábrázatot mosolygós Jokerré botoxozni egy évben kétszer, szilveszterkor és augusztus huszadikán. Ha ezt leküzdik onnantól minden Káder mentalitásán múlik. A múltban rendelkezett saját értékrenddel és önálló gondolatokkal, amik időnként nem voltak összhangban az Orbánéval sem. De a Szeretett Vezető második eljövetele óta új alaptörvény van, új rend, - ja, az mondjuk nincs - új szelek, még a régi, felülmúlhatatlannak hitt gátlástalanság is új mértéket öltött. Kérdés, hogy Káder János mennyire tud azonosulni ennyi újdonsággal maradéktalanul Brüsszelből hazatérve.

Sok választása nincs. Egyrészt lehet ő a Nemzet Szabó Bakterja, aki a bakterházban tisztában van mindennel, a hibákkal, hiányosságokkal főleg, időnként beszólogat a méregkeverőknek, hogyaszongya kevesebb darabosat a hánytatóba hékás, nekünk meg szomorú tekintettel igyekszik megmagyarázni az egészet mikor ordítva kérdezzük: miért kell lehunyt szemmel és befogott orral falatozni?

 

Másrészt lehet ő Patás Miska, a lókupec, ha a SkiccPali hagyományoknak megfelelően asszisztál szó nélkül bármihez. Együtt letörik az ország vászontarisznyájáról a lakatot, vigyorogva kitúrják belőle azt a keveset ami még megmaradt, és ha a kánaán felé félúton valahol megdöglik az ország, akkor ordítva rínak egy kicsit, de elküldik Martonyit az Unióba bicskáért, mert a bőrét még lenyúznák róla, ha már.
Nem túl vonzó kilátások, lássuk be. De igazán szomorú az, hogy azt is csak találgatni lehet legfeljebb, hogy a bakter szerepet be meri-e vállalni Káder egyáltalán. Lehet legyinteni, hogy  bármelyik ex Fidesz alelnökből csinálhat Orbán közjogi méltóságot, Káder vagy Skicc tökmindegy. De ez talán ennyire nem így van. Paligtól azt az elvtelen seggnyalást vártuk amivel az összes rendszert kiszolgálta Kádár óta, és nem okozott csalódást: megfelelt a várakozásainknak, és Orbán minden elvárásának. Kádernál viszont más ez is: az rendben van, hogy alapító tag, végigélte Orbán mellett az első kormányciklusukat, kitrükközte Sólyom megválasztását, de az emberben csak ott bujkál a gondolat, rendszerváltó politikus ő is. És a nagy számok törvénye alapján legalább egyről derüljön már ki az eltelt 22 év alatt, hogy hisz is benne, és időnként a haverek túlkapásait látva tudja azt mondani: elég, vagy ezt azért mégse. Akkor talán végre nem érezné a paraszt kiüresedett üres faszságnak ha mantrázza valaki, rendszert váltottunk itt nemrég.

Tudod, kedves Káder János, vagyunk itt még néhányan akik szeretjük Bendegúznak álmodni magunkat. Aki nem csak nézte, hanem olvasta is az tudja, Bendegúz is álmodott egy világot magának:

"- Figyelmeztetlek – mondom a bakternak – hogy a magas kormánnyal szemben ne koministálkodj, mert úgy váglak bagótartón, hogy lenyeled a bagólevet… – Aztán, hogy kétszer-háromszor nyakcsigán tenyeröltem hátulról, a bakter letérgyelt előttem, aszongya, hogy ő egy nyomorult féreg, szegény meg szerencsétlen…
- No, látod, hogy észretértél – mondom a bakternak -, így köllött vóna kezdened rögtön.”


Igen, ezzel pont azt akarom mondani. Most van lehetőséged elgondolkodni, neked hogy kéne kezdened.


 

739 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr214435731

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A gyermekkori stressz rejtett tünetei 2012.04.15. 13:47:01

Azért lett alkoholista mert a játszótereken betiltották a dohányzást. Figyelem!8 éves kor alatt kizárólag a háziorvos javaslatára, receptre felírt cigarettát adjon a gyermekének!

Trackback: Pitbull vagy palotapincsi költözik a Sándor-palotába? 2012.04.15. 13:26:30

Nagy a titkolózás a Sándor-palota új kutyájának a kinevezésével kapcsolatban, akinek az alaptörvény őrzése és megvédése lesz a dolga. Pitbullt vagy pincsit válasszon Orbán a feladatra? Az [origo] értesülései szerint Orbánék már egy héttel Schmitt lemon...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.15. 12:12:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Miért nem állt szóba Obama elnök Schmitt Pállal Koreában a nukleáris biztonsággal foglalkozó csúcstalálkozón? 2012.04.15. 10:53:25

Állítólag ez a beszélgetés történt Obama és a titkára között, amikor közelített feléjük  Schmitt Pál: Titkár (súgva): – Ő a magyar köztársasági elnök (president of the republic). Obama: – A Magyar Köztársaság elnöke? (president of the Hunga...

Trackback: Döbbenet! A Wikipedia már beszerkesztette Kövér László nevét Magyarország államfőinek a listájára! 2012.04.15. 10:45:42

  Lehet, hogy Áder János nevének a kiszivárogtatása arra volt jó, hogy az ellenzéki média és a bloggerek a hétvégén ízekre szedjék a szakmai szempontból fajsúlytalan jelöltet, majd Orbán egy elnéző félmosollyal tolhassa le a tényleges befutó nevét...

Trackback: +48 A Jelölt 2012.04.15. 08:07:33

- Miniszterelnök úr! Miniszterelnök úr!- Ne rohanjon, fiatalember, ez a Nándorfehérvári terem, itt méltósággal kell mozogni! Ha a Mohácsi teremben ülnék, ott izgágáskodhatna! Egyébként mit találtak meg? A Videoton legjobb összeállítását?- Nem egészen.....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábriel angyal:
Khmm....
Rájapin(á)tottál...
@Knósszosz: Gratulálni, és rácsodálkozni, hogy minden szülői nevelés ellenére felnőtt!
Huszonéves, remélem!:-) Bódogabbat, sokat!
Ez az Áder egy eléggé Savanyú Jóska típus, de ez lenne a legkisebb baj!
Az egész ember egy schmittpalis úton menne tovább. Nincs egy önálló gondolata, Ovi kinyújtott jobb keze...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
TEK jú!
Háá...én se hiszem el.
De mosmá vigyázok, hogy ne pofázzon. Tuggya isten...
Volt probléma, ennek ellenire sikerült neki.
Hát, Te milyen roszindulásos vagyol! Nézé má magadba! Ott aztat látod, amit akarok mondani.
Azt, hogy köszi!
Gyójéjt!!
@Knósszosz: Csak arra vigyázz(on), hogy akarata ellenére ne lépjen bele semmibe!
Kaliszpéra, meg szép nagy bazi lagzit is majd!:-)
pupublogja.hu
"Ma úgy tízezren vonultak a Budapesten az Élet Menetében, hogy emlékezzenek és emlékeztessenek a holokauszt magyarországi áldozataira.
Nagyon szép – lassan tradíciónak - mondható rendezvény ez, a résztvevők száma is gyarapodik évről évre, mégis, számomra zavaros a kép.
Azért zavaros, mert olyanok is vannak a résztvevők között, akiknek élete, tevékenysége egyáltalán nem indokolja jelenlétét"
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Kaliníhta, oszt maj' tumoró itten. Má ha gyössz erre fele.
Adio!
hirszerzo.hu/velemeny/2012/4/15/szego_peter_valasz_LEMOHB

"Ténykérdés, hogy törvényi szinten az 1990 és 2010 közötti húsz évnek van minimum négy súlyos hiánya: a párt- és kampányfinanszírozás megoldatlansága, egy a pártpolitikát a médiától távoltartó médiatörvény, egy, a választói akaratot torzításmentesen visszaadni képes választójogi törvény, végül a múlttal – beleértve nemcsak az 1947 és 1989 közti negyvenkét évet, de az 1938 és 1945 közötti hetet is – való szembenézés."
index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2012/04/15/3d-ben_faj_igazan_a_titanic_katasztrofaja/
"A Titanic 3D tehát egyáltalán nem jobb, mint az eredeti Titanic, ami meg ugyebár rossz."

Nu, jó éjt mindegykinek..jó, hogy megint nem láttam, csak részleteket beüle, úgy tnűnik. Visszatérünk rá a következő 100-asnál?
@Fabius: Mi itt váltogattuk otthon a csatornákat, az egyiken ippeg baltával verte le a bilincset Leoka kezéről a csuromvizes Kate Winslet a Titanicot. Oké. Gyalogolnak a szerelmesek, mikor megyek a másikra, aholis Cameron diaz meg Jude Law mellett megint Kate Winslet de már tökszárazon szerepel valamiben. Mondja is a tévén leginkább bealvó uram felriadva, hogy jé, már ki is menekült???
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Én, amikor beültem megnézni Vanessa Redgrave, Meryl Streep meg ezek kedvéért Koltai Lajos kiba` szar rendezését, az Estét, bezony láttam sűrű tömött sorokban kimenekülni az amúgy is szellős moziból embereket. Létezik az életösztön.
@a szív fészkei: Titanicon

Én azt nem értem ezeknél a könnycsapokra nyíltan hajtó filmeknél, hogy miért nem visznek bele egy ici-pici humort, iróniát. Valahogy attól, hogy nem akarna annyira bazi megható lenni, sokkal ütősebb a tragédia is.

Amikor ezerrel csenget a pénztárgép, hogy bőgés lesz, akkor nekem már nem tetszik az egész, holott püffedtté bírom magam zokogni amúgy. Tegnap megint a Millió dolláros bébin sikerült. Eastwood tudja ezt arányt. Cameron nekem borzasztó hatásvadász, egyben meg sem néztem..
@Knósszosz: Ünnepelj!! Grat neki mégegyszer, tudod, már megszereznádoztam a Joe Cockerral múltkor, Rodeo rendesen ki is borult tőle. :-DDD
"Paligtól azt az elvtelen seggnyalást vártuk amivel az összes rendszert kiszolgálta Kádár óta..."

Óriási tévedés, kérem. Skicc Idegen Toll Palinál ugyanis kevesebb elvhű ember él e hazában.
Ő az elvtelenségéhez hű, ebbéli tulajdonságában gyakorlatilag megingathatatlan. Ha ezt a gondolati simulékonyságot elvnek tekintjük, akkor ő nagyon is elvhű, nagyon is egyenes.

Lám, még egy bukott köztársasági elnöknek is van mire büszkének lennie...

"Most van lehetőséged elgondolkodni, neked hogy kéne kezdened."

Ha el is gondolkodik rajta, nem fog ő itt egy fecskeként nyarat csinálni - asszem, ez világos. Nem véletlen, hogy Áder neve szóba jött. Ő pártember, nem fog merni ellentmondani.

*****

Engem egyébként megdöbbent, hogy kis hazánkban kikből lehetnek nagyemberek. Áderről keveset tudok, de eme kevés tudás alapján nem hiszem, hogy ő egy KE-i kaliberú, nagyformátumú, a nemzet egységét megtestesítő ember lenne. Sokkal inkább technika tanár feje van.
@Gábriel angyal: Én még egyetlen egy rendőrt nem láttam a kocsijában bekötve. Egyszer az uram, írt kedvenceteknek, a nyakkendőbuzi Gergényinek, hogy ez hogy is van: azt írta vissza, hogy köszöni és megvizsgálja a kérdést. Azóta se látok bekötve egyetlen egy rendőrt se soha.
@a szív fészkei: Egyes rossz nyelvek szerint Kertész Imre elaludt a Sorstalanság vetítésén. :-))) Ezt nem tudjuk überelni...
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Ja. Én mondjuk abszolút de semmire nem emlékszem Jancsó Miklós Még kér a nép-jéből. :-DDDDDDDD Színes film volt, mert azt hiszem tán a főcímet még néztem, onnantól szakadás. :-DDDDDDD pedig azt nem is klasszikus zsöllyés moziban, hanem a régi Egyetemi Színpadon láttam (volna).
@a szív fészkei:

A Millió dolláros bébit nem lehet egy kontextusban emlegetni Cameron egyik filmjével sem. Sehogy.

Cameron vadássza a hatást, a jó öreg Dörtiherri meg megszólít, és mond valamit. Amire nem figyelsz, vagy nem úgy figyelsz, ahogy lehetne/kellene.
@a szív fészkei: @szerénységem:

Milyen igazatok van...

Koltai egy jó operatőr, van is neve a szakmában. Valaki viszont szólhatna neki, hogy a rendezést azonnal hagyja abba - ebben ugyanis pocsék.

Vajon Kertész Imre mit gondolhatott?....
@szerénységem: Az direkte nem néztem meg. Koltai operatőrnek világklasszis, a Malena meg a többi fényképezése is elementárisan szép és kifejező. De nem tud rendezni, sőt ami nagyobb baj, nem képes ezt belátni. Féltékenységnek véli, ha valaki ezt pendíti, kurvára besértődött, hogy itthon ezt megírta pár kritikus.

Miért nem becsüli az istenáldotta képalkotó tehetségét, miért kevés az neki, hát nem értem, de az az Este bűnrossz volt, pedig két percre is világsztárokat szerződtetett.

Szomorú, amikor valaki elfordul az útjáról és bukik, csak bukik.
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi): Megelőztél. érdekes ez a hierarchia a filmeseknél, hogy csak a rendező a zigazi, mert egy operatőr felemelhet és tönkre tehet művet.

A szakmát nagyon jól művelni, az hatalmas adomány! Miért nem lehet ez megbecsülni? Kertésznek nem kellett volna engedni azt a könyvet megfilmesíteni, szerintem nem filmalapanyag.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Lófaszt. Ha majd tekintetes és méltóságos Tilki Attila főispán úrnak a helyszínen ugrik a kibaszott jogsija ittas vezetés+szalagkorlát zúzásnál, majd akkor.
@Fabius: Épp ezt mondom., Hogy mi a bizniszember és a művész közti difi. Hát ez. És bizony kéne filmesztétika vagy valami - ami nekünk az agyba baszott kádáriban volt - mert meg kéne tanítani a műveket jól nézni. Nem agyon magyarázni, dehogy, hanem rávezetni a kölyköket, hogy ne a giccsbe fulladjanak bele, ha igazi érzelmeket akarnak látni.

Ahogy nem Danielle Steel a Regényíró ugyebár.
@Fabius: Na de ő érted sietett!! Szalagot átvágni!! A hazáért!!
@a szív fészkei:

Én meg direkt megnéztem, és szar film. Az a baj, Az élet szép súlycsoportjában kellett volna versenyeznie a könyv fogadtatása alapján, és a közelébe nem jutott.
@a szív fészkei:

Úgy van, sőt, tovább megyek: mit tud tenni egy filmmel egy rossz/jó vágó? (nem az István)

A szakmai tudás nagyon fontos, illetve az is, hogy ezt a tudást elismerje a szakma többi szereplője is - Koltai esetében ez megvan, neki már nem kell bizonygatnia senkinek (még magának) sem, hogy "hűűű, vazze, de jó filmes vagyok".
A Sorstartalnság rendezésével Koltai irányt és arányt tévesztett - ráadásul ezt nem ismert fel és másoknak sem hitte el.
Szomorú és nem elegáns viselkedés, de hát, "művész a lelkem, meg kell érteni".
@a szív fészkei:

Én azon röhögtem ahogy a volt neje, Kathryn Bigelow a Bombák földjénnel hazavágta az Oscaron az Avatarját :-))
Mondjuk a Bombák földjén szólt valamiről az Avatarral szemben.
@a szív fészkei:

Túrót, ő bebaszott a kormányülésen a többiekkel, és másnap reggel sem találta az utat.
@anyósnyelv: Azt ne felejtsd el, hogy a párnás nők arcbőre mindig szebb, kisimultabb mint az aszottaké. A fogyás pl. az én koromban már durván arcra és mellre megy, szárított tücsökfeje lesz az embernek és löttyedt egyebe. Tehát aki dagi, az azért nem ráncosodik.

@Fabius: Amikor kurva jól táplált foglyokat láttam a standfotókon, meg hallottam, Morricone milyen szívfakasztó futamokat írt hozzá, tudtam, hogy ez nem kell nekem.
Viszont Beningit imádom Jarmusch óta, szerettem azt a filmjét is és kellett bele a röhögés, a chaplini csetlésbotlás.

Megint néztük a Férjem védelmében. Ami kurvára neki megy Amerikának is. Atyaúristen, ha lenne itthon egy tökös stáb és tévé, miket lehetne itt laza kis ügyeinkről ennek szellemében leforgatni! Már jobb ország lennénk.
@Fabius: Ja ne törd össze az illúzióimat a felelősségteljes, értünk hajtó, minden ballépését emelt fejjel azonnal vállaló politikusról!!!

Amilyen ugye majd elnöknek Áder is leszen. Más nem is lehet.
@a szív fészkei:

"szárított tücsökfeje lesz az embernek"

Majd ha abba bírom hagyni a röhögést hozzászólok érdemben is :-D :-D :-D :-D :-D
@Fabius: Avatart néztem az Arénában - szülinapomra vitt el a barátnőm - , rosszul is lettem, lévén az ilyen tüneteket produkáló 15 % tagja...

Ez a pasi nagyon tudja a hatást vadászni és a technikai trükköket megcsinálni. Snitt. De megél belőle. Odarak masninak erre technikai katyvaszra nagy nevet, pl.Sigourney Weaver és kész, csenget a pénztárgép. Az a rossz pasi benne a Jóbarátokban Phoebe öccse volt, aki elveszi a háztartástan tanárnőjét - na abban nagyon bírtam. :-))
@a szív fészkei:

Az élet széptől jobb, kifejezőbb film nem készült a témáról. Legalábbis szerintem.

Nekünk itthon a bariközt meg a marslakók jut, nem ilyen sorozat. Cserébe jó hír, hogy tökös oknyomozóink már lesznek: Mong Attila is átnyergelt Bodokyékhoz az átlátszóra május elsejétől.
@Fabius: Hát vizslass meg egy-két korombeli szépasszonyt, aki sikeresen lefogyott. Rékuci már jól halad azon a rovari úton pl., pedig hol van korban még!
@Fabius: Az jó. Itt voltak amcsi rokonok - pasi FBI-os, asszonyka ügyész. Férjem kérdezte, mennyi a Férjem védelmében-nek a valóságalapja. Nő nem nézi, de ahogy mesélt az uram pár sztorit belőle, jelezte, hogy hát hümm-hümm, vagynak ilyenek bizony,bizony a hátérben. Ridley Scott azért nem senki.

Mondjuk megrendezni - mert színészeink vannak, operatőrök vannak, rendezők vannak - egy ilyen laza elnökválasztás I-et. Ahogy Orvbán Bulgáriából odaképeslapozik egy nevet a vazallusoknak, miközben Dél-Afrikában vuvuzelázik a VB-n (állítják sokan, hogy ott volt.) Kis flashback Slicc múltjáról.

Vagy mit rajzolna Áderról a South Park csapata! Hisz Al Gore-t is tökre kicsinálták.
@a szív fészkei:

Akinek Cameron filmjei bejönnek az nézze, nálam a Terminátor I-II-vel kifújt.
@a szív fészkei:

Ámerikában teljesen máshogy értelmezik a szólás és véleményszabadságot. No, meg a fikció fogalmát is. Nyúljorkban élő haverom mondta, a sok fikciós krimi, a nyomozós sorozatok miatt az amerikai átlagember szerint ez mind csak jól megírt mese.
@Elhárított királycsel (ex-Zébácsi): Csak az a baj, hogy ő egy világhírű, elismert csodás operatőr volt. Most meg egy - némileg - lesajnált, semmilyen rendező.

Ez olyasmi, ahogy Markó Iván szétesett a szemem láttára. Imádtam fiatal táncosként, a Győri Balettnél az első időkben, de mostanra k.o. És ha merik figyelmeztetni, akkor, mint Koltai hisztériázik, perel - ezt Koltai azért nem tette - sőt Markó már segget is nyal. Egy tehetséges embernél szar ezt látni, nem így kéne lennie.

Magyar betegség ez? Állandóan arányt téveszteni?
@a szív fészkei:

Ja, és itt sokkal komolyabban veszik magukat, mint sem viccőni lehessen velük. Lassan olyan érzésem van, Kádár és a slepp lényegesen rugalmasabban állt ehhez Aczél elvtárs ellenére. Akkor Hofi ment a tévében, ma egyik humorista se nagyon mer közéleti dolgokhoz nyúlni.
Na a gaz imprista gyarmatosítók viszik haza hasznot: www.narancsjuice.hu/cikk/kecskemet-hetfon-tavozik-az-elso-mercedes-szallitmany

Még ez is: atv.hu/cikk/20120414_kormany_alakitas?source=hirkereso Elveszteni Hoffmann Rózsát!!! Mi lesz Mattolcsyval? Varánuszdíj-esélyes kérdés.
@Fabius: DE azért múltkor a Bődöcs meregetett. Aczél egyébként pofára nagyon emlékeztet Áderra. server2001.rev.hu/oha/media/b_pict/00005139.jpg
@Fabius: De legalább a blogokon lehet röhögni, ebben nagy érdemed van neked is, kösz!
@Fabius: tudod kurvára jó látni, ahogy növexik a blog és egyre inkább azzá válik amivé kell: "AGORA" te ugyan nem mérsz se sört se ruszlit de ez az egész egyre zamatosabb...@szívemcsücske bizonyosan örülget neki és meg drukkolok, hogy ne csökkenjen vagy pangjon...
Nem, szerintem nem magyar. Csak nálunk jobban kitűnik.
@a szív fészkei:

Hoffmannért ugyan ki fog egy könnyet is ejteni? A Fideszben éppen úgy utálják, mint mi. Gyurci meg végleg nem mehet nyugdíjba, ő biztosan marad valamilyen formában, mint hídfőállás. Szőcsért nem kár, szart se csinált, és én bizony Cséfalvayt is kidobnám a francba Czombával együtt, ha rajtam múlna.
@rodeo36:

Az agóra zsibvásárnak te is része vagy, kedves Rodeó, a meglátásaiddal, a néha sarkos-karcos véleményeddel, a hihetetlen műveltségeddel és élettapasztalatoddal.
Brazíliában naponta buknak le botrány korrupt tisztviselők, sztem legalább egy tucat/nap az elmúlt 3 hónapban. Van még mit tanulnunk. Most ment a tv-ben, hogy a faluban, ahol laktunk havi 1 millió reált fizettek ki nem létező embereknek, az havi 120 millió forint egy kisközségben. A polgármester azt nyilatkozta, hogy a visszaélések még azelőtt kezdődtek, hogy hivatalba lépett volna (4 éve) és mindent meg fog tenni, hogy felszámolja az ilyen szabálytalanságokat. Szerintem lelövik.
@Fabius:
hozzá szoktam tenni ami tőlem telik :-)))

sok sikert és ragyogó egészséget hozzá a többit te is tudod magad erejéből
@tucano:
O Globo ou Mundo está cheio de paneleiros pra o bem dos creentes e pra abrílos olhos de tudos
@a szív fészkei: Én szeretem a Titanicot, a kedvenc részem amikor elindul a hajó, az nagyon méltóságteljes, és akkor nyelem a könnyeim.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Hamvazószerda volt. Nekem mint evangélikusnak nem volt ugyan kötelező, de aznap úgy döntöttem meghallgatom, hogy mit mondanak. egyébként nem unatkozott az ember, vagy nézte a szobrokat, üvegablakokat, vagy azt nézte, hogy a mellette ülők, hogyan amőbáznak a pad alatt, voltak akik mocorogtak, voltak, akik szinkronban beszéltek a pappal. tehát zajlott az élet..
a hamuval keresztet rajzoltak a homlokunkra, hogy így kezdjük a Nagyböjtöt.
@Penivaldes: Nekem too much minden benne, és szerintem pont, amiért a Titanic, ez a film is azért süllyed: minden túlméretezett és cicomás benne.

Nekem az az ideálom, hogy ne "üvöltve" hasson rám, hogy tessék mán bőgni kérem szépen, hanem olyan hatása legyen, hogy ne akarjam, de induljon el a könny, mert nem lehet mást tenni. Ha nálad kiváltotta ezt Cameron, oké, nekem nem.

Lánykorom legbőgetősebb filmje volt a Love story: szerelem,rák, halál, blabla. Gyönyörű fiatalokkal, meg amit akarsz...
Minden létező ember taknyát-nyálát nyelte azt nézve, engem kivéve, pedig én halálra sírtam magam egy sima gyerekfilmen, a Hugó, a vízilovon is. :-DD Tehát nem vagyok érzéketlen. Csak ezt a látványos vadászatot nem csípem a csurgó sós vizemért.

DE pl. Dylan Thomas eszméletlenül gyönyörű szerelmi történetét, a Tombol a holdat - könyvben is - meg filmen végighüppögtem, pedig rendkívül finom, mondhatni visszafogott eszközökkel dolgozott végig a rendező. www.imdb.com/title/tt0067357/ Na ehhez persze olyan zseni is kellett, mint Malcolm McDowell. Mert azért a Titanicban Leo még csak egy szép sima pofika volt, semmi más.

Ahogy ragoztuk éjjel Fabius-szal, Clint Eastwood pl. tudja ezt. A Szív hídjaiban, a Millió dolláros bébiben is hihetetlen érzékenységgel mutat be apró rezzenéseket, amitől benned is felszakad minden. És már nem a szereplőkért sírsz, hanem magadért. Na ez azért nem volt nyomokban sem a Titanicban, Avatarban. Cameron ügyes hollywoodi mesterember, tudja recepte, mg is látszik a bankszámláján. Eastwood meg géniusz.
@rodeo36: Igen örülök nagyon, és ez már közszolgálat a javából!
@tucano: Olaszoknál is áll a bál a Bossi pártját is elérte a korrupció de nagyon nagy volumenben, ám a másik oldalon is ment a pénz síbolás...
@a szív fészkei:
Köszönöm, Te aztán tudod mitől döglök!!!
Igen, ez valami és az ember gyereke a legfontosabb!!
Mit mondhatnék...
nyit csak, hogy köszönöm!!!
(amúgy is összehoztak minket)
Na, tényleg kösz!
Te vagy az, aki...aki.
@Habakuk999: Igen, emlékszem. Kitántorognak és milyen sorsra... Elhiszem, hogy zavaró lett JA szobrára nézni a Nádorfehérvári teremből.
@a szív fészkei:
Hát, mit is mondhatnék... a csajszi nevében is köszönöm!!
Ez igazán kedves!
Kösszz!!!
@Knósszosz: Te ne itt köszöngess, amikor a nemzetközi helyzet fokozódik, jó?:-)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
A leghatározottabban tiltakozom, a szeméjiségi lyogaim megsertésedése ellen!
Mi az, hogy csak úgy orvul beletekintessz a zén magán levelezésembe?
Van ojan, hogy főlyelentés. Jó lesz ha eztet szem előt tartod!
Namán…
@Knósszosz: Minnyá ki nyom tatt atom és felchip tetem a szem üregemre, lyó?:-P
@Knósszosz: Fordulj jogvédő szervezetekhez! Szervezz fáklás felvonulást.
@anyósnyelv: Ne is legyél. Rossz vicc volt (de úgy, hogy megkaphatjuk, nem jött volna ki).
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Akkor az Amnesty Internationalhoz fordulok! .))
Csorbítani kívánják a jogaimat!
@a szív fészkei: Én eddig egy filmam hatódtam meg: Philadelphia. A többin valamiért nem.
@Penivaldes: A zene teszi, az, zseniális, maradandó! Az Aids gyorsabban végez, vigyázz!:-D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): amikor Tom Hanks nézi az utcán a gyerekeket, és közben megy a zene, akkor folynak a könnyeim.
Az AIDS kegyetlen:(((
@Penivaldes: Egyszer felhasználható, mindenre jogosító kártya, őrizd, mint a szűziességed!:-)
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Szerintem az Egeret többször is lehet használni... de Ő egyébként sem tárgy, hanem lelkem szelete.))) a vállamon ül, hogy lásson.
@Penivaldes: Nyugat-magyarországon meg Egér! Kinek, miljen csokifijjú jut!:-D
@Penivaldes:
"Véres kardot hoztam!!!!
Őseink véres kardját!!!!
Bajszomról csöpög már a vér!"

Kinek, mi jut, kinek a fertezés, kinek a nélkülözés!:-)
@Penivaldes: Hogyne hiányozna, csak nem úgy, ahogy Neked! Bírom a csákót, na!
Füredezz..csak!:-)
@Penivaldes: Az szép is volt. :-) Én sokon bírok. Gyerek- és rajzfilmeken szemérmetlenül bömböltem sokszor, már nem akartam a kiskölykeim moziba jönni velem.

A Némón már itthon zokogtam, mert bőgve kimondottan kurva randa leszek feldagadt szemmel és orral. :-DDD
süti beállítások módosítása