Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.10. 05:21 Fabius

A Csornai Csárlsz Bronzont elnöknek?

Címkék: fidesz áder jános köztársasági elnök

Török Gábor a többieknél hamarabb ébredt a húsvéti sonkakómából, és a Véleményvezér miért ne legyen rendszerhuszár álamelnök posztjára reagálva megindokolta miért legyen: mert a rendszerhuszár kiszámítható, üzembiztosan hozza amit várnak tőle, nincs ugrabugra, nincs meglepi, és ez az egész talán többet ér egy Kövér Lászlónál.

A két véleményt olvasva olyan mittudomén hangulatom lett: a VV álláspontját osztom elvileg, de a jelen körülmények között annak a lehetősége, hogy független, pártok felett álló köztársasági elnöke legyen Magyarországnak a nullával egyenlő. Ilyen tekintetben TG közelebb van a valósághoz, de meg kell jegyezni, hogy a rendszerhuszár kiszámíthatósága csak az orbáni abszurdisztánban előny, meg érdem. Áder János - és a többi fideszes pártember - jelölésével kapcsolatban leggyakrabban fölmerülő kritika, hogy a civil életben semmilyen tiszteletreméltó eredményt fölmutatni nem tudnak. Aztán a múlt héten előbb Szily László, majd Uj Péter hozta elő, hogy Áder tulajdonképpen mekkora horgász, én meg elkövettem a hibát, hogy egy pecalistással mentem szombaton magyar - lengyel hokit nézni. Hazafelé a kocsiban előkerült Áder, a horgászat meg az lelkesedés: baszki mekkora szám lenne, ha végre egy horgászember lehetne a köztársasági elnök?! Mindjárt kijárna egy kis pénzt a versenyhorgászatra meg satöbbi. Hiába oltottam le, hogy nézzen rá az autósportra, ahová pártember beteszi a lábát ott mindjárt csak négy futamos lesz az ORB és vadul anyáznak a szurkerek, a szemén láttam, hogy nem győztem meg.

Ebből leszűrhető, hogy a társadalom egy civil csoportja jobb lehetőség nem lévén hajlandó lenne - legalább hallgatólagosan - támogatni Ádert. Az tény, hogy a Csornai Csárlsz Bronzonnak megvannak a maga előnyei:

- Tud olyan szúrósan nézni egyenesen bele a naplementébe, hogy a cserzett arcán megcsillanó napsugarak hatására simán elhiszed: a gyarmatosító vadnyugatot múltidőbe tesszük. Ha a herflizés nem is megy, majd elfújja a taktust a gazdátlan tárogatón.

- Képes lehet ezekben a kemény időkben csapásokat adni és kapni.

- Orbán reményei szerint benne is olthatatlanul ég a bosszúvágy, ha ellenzéki/ új kormányzati költségvetés elfogadásáról van szó.

 

További előnyei:

- Sokkal nehezebb kiröhögni, mint SkiccPalit.

- Sokkal kevésbé karaktergyilkolható, mint köteles Laci bácsi, a szocialista tagadó.

- A legnagyobb faszságot is képes olyan üdvözült mosollyal fogadni, mint análféreg gyulladásból alkotmány végszavazásra felépült fideszes képviselő az igent nyomj, baszod! - frakkervezér utasítást.

Ilyen szempontok alapján Áder János esélyes jelölt lehet, aki pillanatnyilag a legkisebb rossznak látszik. De a kérdés valójában az, hogy megelégedhet-e Magyarország a ténnyel, hogy a legkisebb rosszat jelölje ki, és tegye meg Orbán Viktor köztársasági elnöknek? Mert azt úgyis megszoktuk, hisz szavazni is mindig valaki ellen, állandóan a "legkisebb rossz"-ra hivatkozva szoktunk.



 

610 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr734374591

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Pokorni: Kövér és Áder is kiváló jelölt 2012.04.10. 12:12:02

A Fidesz alelnöke a TV2 Mokka című műsorában kifejtette: az államfői posztra Kövér Lászlót és Áder Jánost is kiváló jelöltnek tartja. Pokorni Zoltán elmondta, van favoritja, de nem árulja el, hogy Kövért vagy Ádert részesíti előnyben.

Trackback: Hoffmann Rózsát államfőnek! 2012.04.10. 09:35:34

Ha a Fidesz és Orbán Viktor túl hosszúra nyújtja az államfőkeresést, hát számíthat arra, különböző jelöltek megjelenése-eltűnése országos derültséget vagy épp felháborodást idéz elő, a casting pedig kommunikációs káoszba, azaz bohózatba fullad. Vann...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.10. 09:09:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Orbán feje csúnyán eltorzult az elmúlt 20 év alatt 2012.04.10. 08:26:53

Hogyan lett a huszonéves, a diktatúra ellen lázadó srácból hatalommániás, acsarkodó diktátor? Az ilyen volt – ilyen lett fotó nem tudja a választ, csak a kiinduló állapotot és a végeredményt mutatja. (Kép: esbalogh.typepad.com)   Update 04. 09-én...

Trackback: Schmitt Pál lenne a sándorpalotai Jézus? 2012.04.10. 08:25:09

Baljában a Szentírás helyett a disszertációját szorongatja, jobb kezével áldást oszt azokra, akik képesek hinni az ártatlanságában. Vizuális típus vagyok, elképzeltem és megszerkesztettem az ex-elnök képét :) “A húsvéti ünnepek közeledtén a KDNP ...

Trackback: Turza Károly (KDNP): Köszönjük Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úrnak, hogy a saját becsületének védelmével együtt kiáll az igazságért és az igazságosságért 2012.04.10. 08:23:28

  Remélem, hogy az isten példát statuál azokon, akik akár politikusként, akár felszentelt papként politikai manipulációra használják a Szentírás szavait. Ahhoz például, hogy Schmitt Pál bukott köztársasági elnök szennyesét mossák a Bibliából idéze...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): abszolút!!!! És nemcsak azért, mert én is félek.. :)( És attól is hüjét kapok, h Günter Grass szemita v anti... Basszus: pacifista, csak úgy globalice, fajra tekintet nélkül... ld Bádogdob, és 5-ös sz. Vágóhíd... (tudom, az nem Grass, hanem a fegyvertârsa) ... szóval igen, a gumicsontok és a tendenciózus magyarázatok.. :(((
@whatsoever: Ez firtattam ma reggel én is. Mert jó-jó fontos, hogy új palikánk legyen akinek bájos gyomorbajos képe lesz, de valljuk be, fontosabb dolgok történnek mostanság.:D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Peace! Hare Krisna!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): ez a netes blogos csetes dolog, amit csinálunk, szelep, sztem... közösség, referencia, identitás, jóérzés, tisztelhetõ, azonosulható gondolatok és emberek..
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Igaz, igaz... Vánnyadt Vánnyadtovics...
Szelep ma nincs. Van blog, van csett+ kurvaanyázás. Szabad még. Nekem nem szelep a mai humoristák egyike sem. Nem mondom, van pár jó poén, de a legtöbbje szánalmas. Géza az más volt. Most mi a ...szér magyarázzam, ha Te is kedveled?
@Knósszosz: Nekem ne magyarázd, akiknek kellene, azok meg nem értik, úgy tűnik!
Vik-tor, Vik-tor!
@Knósszosz: jah, ez is: :) hogy ugatni még szabad............ (elveszett az i ...)
@whatsoever: Az az I-gazságból!
Már 'gazságminiszerünk sincs, elfogyott a doktoranduszok közül?
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Neked én nem magyrázom, de az tcik, hogy Vik -tor. Ha van házi sváb hurka, egye fene. Temetés ide-oda, azt megenném.
@aritus: Na épp ezt akartam. Ezt a szerencsétlent csak és kizárólag a pénz mozgatja.

És még sincs semmi öröme benne, nemcsak a Simicskának való leosztás miatt. Nagyon akar bizonyítani a vagyonával, de látszatra is csak harmadosztályú maffiózónak látszik. hiába.
@AKIsTUDATLAN: Tudod, ez olyan, mint a zsidózás. Primcsi dolog. Lealacsonyítónak vélik, holott szerintem a homokosoknak lenne nagyon dehonesztáló, ha lekósáznának őket.
Ajvé! Megjött Szív, levonja a mai nap kvinteszencájit..Knósszosz Uram, lehet tunkolni!:-D
@AKIsTUDATLAN: Ez a Steffl egy tesztvicc. Népdalosan kuruclesi. Várom már a megfejtését.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Menjek el?? Mi az, hogy ajvé??? :-)) Még jó, hogy van, aki örül nekem, mert most elkeserednék ilyen fogadtatás után.

Mit vonok én le? Gyököt se tudok.
@whatsoever: Akkor még lehetett ugatni, ma jobb ha maga alá húzza az ember. Ide jutottunk. De én bizakodó természet vagyok, javaslom Neked is, hogy a hited ne veszítsd sosem! Igen is lesz jobb, lesz sokkal magasabb életszínvonal, amit egész Európa irigyelni fog a Norvégoktól.
Mi akkor is szeretni fogjuk őket, ha Kusza Szem másolt gazdaságpolitikájának alkalmazásaként lesznek sikeresek. Az EU egy nagy család, ahol mindenkinek azonos az érdeke.
Az, hogy viktorék menjenek már a picsába! Ez az, ami hosszútávon összetartja ezt a zejugalaxist.
"Vadászott rám spicli, firkász,
Nem sejtették, ki vagyok én,
Gyűlöltek, míg meg nem tudták,
Szelep vagyok,
Szelep vagyok az ország fenekén,
Szelep vagyok az ország fehenehekén.

Csak könnyedén, trallalla,trallallala,
Csak könnyedén, trallalla."

Trallala, ki tanálja ki először?
@a szív fészkei: Te szoktál ilyenkor megjelenni, és reggeli híreket és beszólásokat kommentálni, nem?
Én szeretlek, érted aggódom, nem ellened!:-D
@a szív fészkei: örülünk. :) én tuti, de nemcsak én, azistuti :) nnna.
@Knósszosz: Én azt vallom, hogy integráció mindig valami ellen jön létre. Eddig azt hittem, hogy a teljes ejú az oroszok, kínaiak vagy usákok ellen fog létrejönni. Azonban lehet a Viktorka lesz a katalizátor. Nem tudom, hogy sírjak- vagy nevessek, az biztos, hogy ebben az esetben biztos helye van a tankkönyvekben.
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
Bár nem én szólíttattam meg, de remélem, hogy a "tankkönyv" elírás és nem komoly!
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Hónál nem szégyen leragadni, az művéssz baz m g
@Knósszosz: hât, remélem, statisztikai alapon lesz még jobb, ha mást nem, emberibb, kersztényibb, meg demokratább, de olyan igaziból... és mindenki tud ötforintért kuglert venni majd :). Ámen.
b ó lemaratt
Miknem vannak..
@Knósszosz: Jobb, hogy nem tetted bele, Szívtől/ből árad az ellenszenv iránta!
@whatsoever: Bődöcs nagyon jó, nekem is ő a kedvencem.

@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Nem értlek: van időkorlát, hogy mostanában - 22. 53-kor - csak már a délutáni híreket lehet kommentelni? Én írok vers, ahogy jön - a Bródy Sándor utcai bolgárkertész zöldséges aranyköpetét palizálva,- tehát, ha most jut valami eszembe, akkor hajrá! Ez zavar valakit?

Ha visszanézed ezt ma itt, már eléggé ott voltam a szeren délelőtt is, de CSornao Csárlsz Brunzóról mi a farkat lehet még írni a feketefejű koporsószögszámolásán túl?????

Dögunalom, Áder a neved, tovább kár vele foglalkozni, Pokornit mára is kiosztottam, meg hát van egy életem is, én mobilra nem folyatok netet, mert akkor teljesen függő lennék és azt nem akarom. Anyámhoz jövet-menet azért kikapcs Köbüki. És ha meggyüvök, mint az a pirospozsgás stílusvicc Steffi görlice a sarabolásbul, akkor ontom a hülyeséget, ja. Bocs, ha ez zavar bárkit is. :-DD

De Hofit ma én dobtam be ide délelőtt. Plö.
@a szív fészkei: Igazad van, sehol nem volt egy holaferidolgozat, manyup, gyarmat, e'mútnyócév, Oszkó mit keres a wizerben, vagy egyéb nyalánkság.
@a szív fészkei: Engem nem zavar, sőt! Csak megjegyeztem, hogy összefoglalod a napot, ahogy szoktad! Ne legyél már ilyen kishítű, hogy az én véleményemre is adsz!:-P
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Frajdi elszólás, erre mondják, nem?:-D
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali:
Ha velem együtt fújod a Duna partról a Gellért-hegyet, elmondhatjuk, hogy egy kövületet igyekszünk eltávolítani, már ha vitya a tövében dekázik. Én avval is egyet értek, hogy a kémia tudományának tankönyvei tegyenek róla említést, mint hidrogén-peroxid katalizátorról, ami a fidesz égését segíti plusz zoxigénnel. Tökéletesen osztom véleményed, a hülyeségen kívül is.
Lályk!
@Knósszosz: Vánnyadt Vánnyadtovics Vinyov az
Alfonzó gegje. Hogy kekeckedjek már, ha ilyen veszett hírem van. ;-DDDD
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): TE meghatározó vagy. Növény-, kisállat és szívmeghatározó, ahogy látom. ;-)
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: És a napi bulvárszenyát is tálaltam Slicc szegényke lakáskiutalási canossájáról. Ahelyett aggódnátok egy emberként érte, hol lészen szállása csehtamásosan....
@a szív fészkei: Nem is palitorálásilag raktam ide, csak mert szó volt Gézáról! Ki vagyunk beszélve.. ááá. Fogalmuk sincsen a mediterrán konyhárul:))
@a szív fészkei: Bödõcs egy egyetemi prof könnyedségével kapcsol össze tâvolinak tûnõ dolgokat, vilâgképivé emelve apró dolgokat, nagyzolva mondva, de ilyesmi... az olyan intellektuális lélegzetelállítást idéz elõ... de zsigerileg mer baromkodni, mégsem lesz öncélúan altesti és nem röhög senkin... õ is mindig a kisember, aki nem mellesleg nem hülye... Nemtom, szelep-e, de Tibike endorfint termel..
@a szív fészkei: Én remélem egy szegedi egycsillagos szállodában, mondjuk úgy 2-5 évig.
@Knósszosz: Hofit nagyon szeretem. Menj a Tahi Kert Vendéglőbe - Szentendrei úton a Tahi-híd előtt van nemsokkal - az az ő érdekeltsége volt, kint van a fényképe is, odajárt mindig zabbantani. Volt mit, eszelős adagok olcsón finoman. Két igen miniszoknyás pincérnő leisztol ott - nem modelli alkatok és nem is mai csibék, de nagyon öntudatosan hordják magukat. Amikor ott voltunk, klassz volt minden. Remélem, nem romlott el.
@whatsoever: Imádom a tájszólását, a valóban fergeteges asszociációit, a megjelenítési erejét, a frisseségét, a naprakészségét. Hadházit is bírom, ahogy a többit is (van, azért erőltetett köztük, de nem jut eszembe a nevük), Mogácsot megválasztanám elnöknek, rohangáljon csak az anyja hálóingben Erzsébet összes össezenyitot gangján, de Bődöcs nekem a legjobb.
jav.: frissességét
Slicc továbbra is abúzálja a hejje sírásomat, ha számra veszem a nevét.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Most már nem ússza meg ennyivel, hagyni fogjuk, hogy jöjjön. A magyar föld káros kipárolgása mely csak a magyarokra nem hat, lesz csak elegendő bosszú erre a sértésre és gyalázatra.
@whatsoever: Szx kjúz, én is kedvelem. Nahát má
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Hát lobog ott sok minden...
Szegény lovak, azért csak szelídebb a humánus "migrénem van, ma neee"-szöveg, minthogy pofán csapja a patájával...
@a szív fészkei: A tájszólâsát direkt nem is említettem, mert az nekem életrajzi okból kedves... :) de behalok tõle.. :)) ("gyerer-gyere" :))) Vki írta a fészbukon, h a bucsuszentlászlói kocsmában találkozott a szobafestõ Lalival... :))) egyszer én is elmegyek oda.. :)
@a szív fészkei: Csak kelleti magát, hulljon a fél vese!
Emlékeztet pár Hölgyre..a ló meg nem én vagyok, jó?!:-D
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Kis szerencsével KAP szervezhető a Volutára. Bolit noszogatni kell :-))
@Knósszosz: Gondoltam, egy moldovás realista mér ne kedvelné.. :) naná. Hát! :) Megyek koránkelésileg aludni. Nagyon örültem! :) Jó éjt néktek is!
@Fabius: Én őt bírom tán a legjobban, megtisztelő lenne a jelenléte!
Sziporkázhatnánk együtt, vagy külön-külön tán még inkább!
A vécédeszka-lehajtatása a Hölgyekkel választási programom része!
@a szív fészkei: Én nem voltam még ott. Ma már nem is teheem -töm-, nem tom, meg. Hoffmann a ooktatási meséivel elintézte, hogy csak arra tudjak koncentrálni, hogy kibírjuk az érettségiig hátralévő időt, különösebb cumi mellőzésével, ha már érted. Miért ne értenéd, Ez megint Hofi:
"Dumálós elvtárs (akarom mondani; polgártárs), hamm, kuss, gyerünk dógozni (tanúni)!
Most én akkor szar egy alak vagyok, belátom. Fel sem tűnik, micsoda erőfeszítéssel dolgoznak ezek, az oktatásügy szarráverésén. De megköszönöm, ha végre meg lesz a bizi, bizi isten.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

Lehet :-D KAP-nak legalább lesz megint poénja, mint legutóbb "életem legrészegebb emberét egy evezős versenyen láttam" - és ez szó szerint :-D
@Knósszosz: Ha olyan, mint volt két éve, amikor utoljára jártunk arra, akkor ahhoz képest, hogy lavórnyi kurvafinom kaja, fillérekért adják.
@Fabius: Hadházi régi.

@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):
Nála is megvan a Freudi elszólás.
"Manapság olyan színes tolvajok vannak akik mindent lopnak"
@a szív fészkei: Akkor talán jáccik:)) Jó éjt Neked és mindenkinek! Gyanútlanul rákattintottam egy mél csatolmányra az imént, ezért muszáj mielőbb vízszinbe kerülnöm. Áder páter volt, de nem a meséből, a való világból.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított):

8-10 jegyest te is fölszedsz a Moszkva téren? :-D
@vladys73 - Nem, a FIDESZ nem jobboldali: Na, így kell kisebbségezni, nem?
@Fabius: És milyen aktuális, ugye?
Gyüjjék hát, ha gyünnie lehet! (bár én inkább a szójátékok kedvelője lennék:-)
@Fabius: :-DDDDDD Én is. Ezt még nem láttam, kösz!
jójszakát a népeknek, ideje, hogy álmom elaltasson! Köztársasági elnöknek továbbra is Ciccolinát jelölöm, Ő már bizonyított!
@a szív fészkei: Curva jó írás!:-)
"Nekik nem elég a havi 750 000 Ft-os fizetés megtámogatva egy kis benzinpénzzel és szállodai vagy albérleti költségtérítéssel. Nekik nem jó az, ha a parlamenti képviselőségükön kívül az összeférhetetlenség miatt le kell mondaniuk más búsás jövedelemről. Nekik nem felel meg, hogy a parlamenti frakció-alkalmazottak száma nem haladhatná meg a képviselők számát. (Hogy is felelhetne meg, akkor hova tennék a most ott dolgozó hitveseket, rokonokat, komákat, barátokat?)"
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Hát nem jutottak elégszer szerintük - a gőzölgő teli moslékos dézsához a Fidesz miatt, most meg már el is zárnák előlük. Ez égre kiált, vaklóban!! (valóbant akartam írni, de a lovas videóhoz ez az elütés jobban passzol)

Annyi seregély és pacsirta összvisz nincs, amennyit ki kéne hagyniuk lőni az olaszoknak Tömjén engedélyével, hogy valami pénzecske pótléknak ezután befolyjék nekik.
@mamitirtok summa rum (álompaligár-talanított): Egyetértek, bár a szemöldöke elég áderes. De a melle jobb, mint a Brunzóé... Amennyibe kerülhetett, legyen is.
Már hat az áder-féle cefre erjedésének hatása, de azt még szeretném megkérdezni, hogy a Madách kamara akkori direktora nem-e véletlenül-e volt-e Hofi sikereinek idején azonos avval a Kerényivel, aki mostanság összeszarozza a magyar kulturális életet a snassz marhaságaival?
A dájrektor úr az 1400-ik előadásának végén, forró szeretettel köszöntötte Gézát, mint a színház kimagaslóan (egyik) legnagyobb egyéniségét. Verset is fabrikált az alkalomra. Az esemény apropóján készült lemezen meg lehet hallgatni, és bármennyire ellenérzései is vannak az embernek a mai Kerényivel kapcsolatban, akkor szerintem őszinte megnyilvánulás volt a részéről Hofi méltatása. Ma meg… na.
Szegény Géza ha még élne, most szembesülne avval, amit még akkoriban sem tettek meg vele. Szárnya lenne, mint a Malév Boeingjeinek, és slotot sosem kapna egyetlen színház kifutópályáján. Kerényi lakásában van tükör?
Ha van, az a pofás oldalán is foncsorozva van.
Szarházy

Jószakát!
hvg.hu/itthon/20120409_mti_kommentek?FullComment=true#comments

Ezt olvastátok? Az milyen már, hogy eleve csak igazi lakájok maradtak ott, de még az ő szájukat is befogatják. Komolyan kérdezem, hogy meddig lehet alázni azt a néhány szerencsétlent?
@tucano:

szerintem ez oka lehet annak, hogy a munkatársak bármilyen fórumon bármit véleményezzenek és kiprovokálják azt, hogy ezért kirugdossák őket megnézve hányan maradnak, be kell e zárni az MTI-t munkaerő hiány miatt, ezen kívűl bíróságra vinni a kérdést egyenként és hagyni, hadd csámcsogjanak rajta

vagy ilyen tetvek ezek akik ott maradtak és akkor megérdemlik hogy felmossák a szart velük
@tucano:

A véleményszabadság orbáni értelmezése. Ha a Központi Hírgyár kenyerét eszed a véleményed szorítkozzon a hivatalos kommüniké ismertetésére, de lehetőleg még arra sem.

Szégyen.
@rodeo36:

Te könnyen beszélsz onnan, meg én is a biztos egzisztenciámmal itthonról. De ezek az emberek be vannak szarva. A családot etetni kell, a részletet fizetni, médiamunkást meg nem igényel a piac, zömmel azok se tudtak elhelyezkedni, akiket eddig kirugdostak.

Nekem is jobban tetszik a Mong Attila féle tökösség, de a jobb nem lévén csöndesen morgolódókat is megértem. Ha nem lett volna véleményük eddig, ez a felszólítgatás se lenne.
@Fabius: ez azért elég durva. gyereked van, hiteled van? ne politizálj! :)
@Fabius: Kivételesen nem értek veled egyet. Akinek egyetlen egyszer be tudják fogni a száját, az nem újságíró, hanem mocskos kurva. Ma már teljesen megszokott, hogy a firkászok így viselkednek. Nem vagyok túl öreg, de azokban a szerkesztőségekben, ahol én dolgoztam, nem kellett ellen állni, mert kizárt volt, hogy bármilyen nyomásra fejet hajtson:
a gyakornok
a firkász vagy riporter vagy szerkesztő (ahogy tetszik)
a napos szerkesztő
a főszerkesztő.
KIZÁRT.
Meg sem próbáltak komolyan manipulálni, pedig volt közöm 1-2 igen "forró" történethez.
Na, ez a hozzáállás tűnt el teljesen, vele a magyar sajtó is, mint olyan. Ez mondjuk csak felerősített egy folyamatot, amelynek az eredménye az, hogy itt beszélgetünk és a megjelent cikkekkel legfeljebb alátámasztjuk a mondanivalónkat. De az esetek nagyon nagy részében ezek az idézett cikkek is vélemények, nem klasszikus hírek. Mert már semmit sem hiszünk el. Érdekes, de egyben undorító fejlemény, mármint az, hogy felszámolta magát a hírműfaj. Nemhogy a politikai híreket nem hisszük el, de semmit sem, a tőzsdét sem, az értékeléseket sem, egyszerűen semmit, ha magyar forrásból érkezik.
@tucano: +1 tőlem egy az egyben...és mindez egyúttal oka is az egész szarnak ami ma van és annak ami ebből ki fog még fejlődni...még az én dús fantáziám is szegényes hozzá, hogy megaszongyam...egy bizonyos beteljesedik az ország sorsa és nagyon hamar és ez lesz jó mint Hofi mondta anno:
" sebész, az igen, levágtam kész! "
@Fabius: drága barátom, paradigma váltás, mint már írtam...otthagyni a picsába ezt a szart és elmenni bárhová bárminek én nem mondtam, hogy médiamunkásnak...egy képzett fő talál valamit ha nem a határon belül, kívűl...de ennek nincs vége ezeket be lehet dunsztolni, mint a kép amit gábor küldött sorbatérgyelni a fasz előtt és sorbaszopni de az sem elég ez a "bully"-zás alapja addig amíg iszonyúan nem baszod pofán a bully-t addig basztat, én saját tapasztalatból beszélek és ismétlem önmagam...12 éves volotam és elég lett egy pillanat alatt és ha nem fognak le vér folyita volna magát de a "bully" elrohant és talán még most is zokog vissza sem mert nézni...hát ennek ez a vége...mindenképpen .... nem lehet elkerülni, egyik kiesik

marad a fele ország? 3.5 m illió magyar állampolgár csecsemőtől nyanyáig?

ez5t akarják? vagy csak rabszolgákat ingyen? mondd meg te itt és most
@a szív fészkei:
az a rohadt kommenyizmus, beeresztette a Hilton -t, benyalt neki...és milliárdokat kaszált a Hilton hátán lovagolva meg a design alapján...ami azóta is 1977!!! világszenzáció a Hilton-ok között is a legocsmányabb ládaszerű hoteljeik az olcsó kategóriába tartoznak, tömeg...a magyar design adott nekik kincset a kezükbe meg az a szar kommenyista rencer ami lehetővé tette

monggy egyet 1989 után hasonlót!!!???????? vagy csak egy Rubik kockát...amit most magéáévá akar tenni a rencer 40 év történelmi távlatából???

nem kellene a matolcsynéférjét és a zalcsútbasznádilógecitdisznópásztortakarizmájávalegyütt gipszbe vagy bronzba önteni és kiállítani a Kossuth tér romjain?

a kurva anyjukat
@Knósszosz: Testvér! Én is tisztelem és kedvelem Hofit, de szerintem az amit a 90'es években csinált, az már nem ér fel ahhoz, amit a Kádár rendszerben csinált.
az amerikai tini vígjátékokról meg a véleményem.......
@Penivaldes: azért voltak nagy mondásai is a 90-es években, szerintem semmit nem vesztett napi aktualitásából.
Lásd pl. röhögény-kacagány, Mit keres a mi Gyulánk a sok frakkos ember között ... pufajkában, Viktorka kimérten megalakította a visegrádi egyeket, stb.
Magam részéről még két nevet mondanék a múlt századból, akik a nyelv zsonglőrei voltak és igen sokat "sertepertéltek" a humor körül: Karinthy Frigyes, Romhányi József. Ők is pótolhatatlanok.
Keljfeljancsi, Áder Jancsi!
Magyar fejlesztésű játék promóciós videója, jobb, mint a Barbie!
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2054_keljfeljancsi_ader_jancsi
Nem talpra, magyar!
@Knósszosz: Mondom, AZ a Kerényi rendezte Hofi temetését, aki Kerényi imádott Orvbánja miatt halt meg megnézve a TF-es beszédet, éjjel infarktust kapott.
@Penivaldes: Azért a kilencvenesekben mondta azt az örökbecsűt, hogy pénzért??? Hát szopok, nyalok, gombot varrok!

Voltunk akkoriban - kurva nehezen lehetett jegyet szerezni évekkel előre - az egyik estjén a Madách Kamarában, a csilláron is lógtak és fájóan talált minden mondata. Sírva röhögtünk hasfájásig.
Ahogy a végén elpoénkodta, a legközelebbi választáson indul ő is. 1260 előadása nézője, ha mind rá szavaz, - ahogy mondta: TE, megnyerem Ausztriát is!"
Török Gábor semmit sem csinál Orbán engedélye nélkül.
Aki Ádert a legkisebb rossznak tudja tekinteni, rögtön vonuljon orvoshoz! :(

Ocsmány maffiózó banda.
@rdos: Az LMP liberálisként indult, most próbál a polgári értékek felé dörgölőzni. Koncepció nélküli, kapkodó, súlytalan párt. Bp-en is alig van tömegbázisa. Impotens próbálkozásának kudarcán nincs mit csodálni.
Szerintem is az LMP egyenlő a nullával. A 2010-es választásokkor egy kicsit felkapott volt, de a 2014-esen kiesnek a parlamentből!!!
süti beállítások módosítása