Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.04.05. 05:23 Fabius

A Nagy szakdolgozat háború

Címkék: fidesz szakdolgozat gyurcsány ferenc orbán viktor

SkiccPali meg sem próbál szépen csöndben, hóna alatt a méltóságmaradékával kivonulni a közéletből, ami éppenséggel kapóra jön a mindenféle spindoktoroknak. Meggyőződésem, hogy maga Orbán Viktor volt a legjobban megkönnyebbülve, hogy nem kell már szaladoznia a parlament és a Sándor Palota között, mintha ő lenne a nemzet intézményesült libegője, nem kell már a szakember hadat bevetni - akik lemondásról győzködik Plagit - spindoktoroktól pszichiátereken keresztül a tévés ráolvasás csillió danos nagymesteréig, gyúrcsókjózsiig.

 


De a hiúságában megsértett és énképébe menthetetlenül szerelmes Skicc csak nem tűnik el a balfenéken, így minimális elvárás egy VendettaPál stáb felállítása, ami haladéktalanul meg is kezdi ügyködést: megszellőztetik, hogy Gyurcsány diplomamunkája körül sincs minden rendben. Gyurcsány véd, közzéteszi az indexeinek képeit, és ígéretet tesz a teljes szakdolgozat nyilvánosságra hozatalára, majd a baloldal spindoktorai visszaszúrnak: háhá! - éppenséggel az is lehet, hogy az Orbán szakdolgozatával nincs minden rendben! Viktorunk persze azonnal hárít, itt a szakdolgozatom egészben, gyorsabban tettem közzé, mint ahogy szoci képviselők elfoglalták a rendőrbuszt láncolós performansz idején, bebebeee, focista voltam vagy mijalófasz, most aztán büszke lehet sportmúltamból eredő mozgékonyságomra a Nemzet Tévétornatanárja.

Magyarország homokozója, középső csoport. Nem unjátok?

Nem sikerült még eljutni a felismerésig, hogy ez a szakdolgozat háború kurvára felesleges? Viktor dolgozatát nyilván elolvastam, mert kíváncsi voltam, de se formailag, se tartalmilag nem tudtam belekötni. A Plagi kisdoktorijával ellentétben erre nyugodtan kijelenthető, hogy "tisztességes férfimunka" volt. Az egyetlen észrevétel amit tenni lehet a sajnálkozás, hogy a mostani Orbán Viktor a szakdolgozatot író Orbán Viktornak kiüresedett és megfakult halvány árnyéka, ami csak nyomokban emlékeztet az eredetire. De éppen ez a baj SkiccPalival is: a múlt dicsőségével takarózni az elmúlt évtizedek viselt dolgai után élethosszig nem lehet. Egyszer volt egy olimpiai bajnokunk, akiből a sikerei után lett egy csúfosan megbukott álamelnök. Egyszer volt egy fiatal politikuskezdeményünk, aki a komcsi világot döntögette volna a liberális demokrácia felé, és lett belőle egy liberális demokráciát autoriter kormányzásra cserélő, konszenzusképtelen akarnok. Plagi bukása az olimpiai dicsőségből nem von le semmit, Orbán kormányzása sem csökkenti a 25 éve írt szakdolgozata értékét önmagában, még akkor sem, ha 2014-ben megbukik ő is. De ez a tény a jelen valóságán nem változtat.

Éppen ezért ideje lenne elengedni mindenkinek ezt a helyzetet, mert csak küszködtök vele, mint anyóka a csapágyas banyatankkal farhátakció idején. Győzött a szabad sajtó, hurrá - tényleg - a jobboldal nyelje le a békát, engedje a feledés homályába veszni az általa sem túlságosan kedvelt SkiccPalit, a baloldal meg engedje lenyelni nekik. Mert ez a se eleje, se vége, le lényege huzakodás lassan kezd kínosabbá válni, mint a  lábmosólánnyá hitványult Obersovszky Péter. Arról nem beszélve, hogy a döglött oroszlánt rugdosni nem túl elegáns. Gondolom akartok különbözni valamiben Orbán Viktortól. Vagy nem?

 

 

 

625 komment · 9 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr204364601

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyurcsány szakdolgozatát várja a Fidelitas 2012.04.06. 12:57:02

A Fidesz ifjúsági társszervezete, a Fidelitas kíváncsian várja, Gyurcsány Ferenc hány nap alatt lesz képes egy szakdolgozatot prezentálni.

Trackback: A sport és a környezetvédelem kapcsolata 2012.04.05. 14:40:22

 Erről fogja írni Schmitt Pál a következő PhD dolgozatát.Három napa lemondott Magyarország államfője. Schmitt Pálnak nem volt tiszta az 1992-ben írt doktori disszertációja, ezért a SOTE visszavonta a kisdoktori címét. Az ügy miatt keletk...

Trackback: Lemondott és perelni fog 2012.04.05. 09:10:34

A hétfő reggel frakcióülésre érkező Orbán Viktor még azt mondta: ha Schmitt Pál köztársasági elnök úgy dönt, hogy az igazságáért harcolni akar, akkor ezt a jogot senki sem veheti el tőle. A kormányfő kijelentette továbbá, hogy azt az ellenzéki javaslat...

Trackback: Már nem fair play a fair play 2012.04.05. 09:08:29

Ismét terítéken vagyunk a nemzetközi sajtóban. No, nem az orzságimázsért felelős épp ki tudja hova tartozó hivatal rendelte meg a kampányt és egyelőre nem is úgy néz ki, bárki is egy lépést is tenne a kormányzat részéről a tűzoltás érdekében. Most ...

Trackback: Amikor a fejek a porba hullanak 2012.04.05. 09:07:53

Ütött az óra. Kiknek? Ezt még nem tudjuk, de hamarosan minden napvilágra kerül. Vajon milyen hévvel és kik ellen rajtol a plágium-ügy miatti leszámolás? Kik adhatják vissza funkciójukat és vele együtt párttagkönyvüket? És kiknek a kiiktatásától lesz ha...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.04.05. 08:51:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Az [origo] képben közölte le Schmitt Pál lemondólevelét 2012.04.05. 07:50:55

Kép lentebb. Van ez annyira perverz, mint amikor Orbán Viktor felrakta a Facebookra a hurghadai buszbaleset áldozatainak a koporsóiról készült fényképeket? Van ez annyira ízléstelen, mint amikor közlekedési balesetről szóló híreket az elhunytak letakar...

Trackback: Kövér László szerint a szocialistáknak nincs helyük a parlamentben 2012.04.05. 07:48:00

Ezt mondta Schmitt lemondása után: “… az önmagában méltatlan, hogy a tőlem balra helyet foglaló képviselő hölgyek és urak egyáltalán itt ülhetnek ebben az országgyűlésben.” Mit lehet erre válaszolni? Talán azt, hogy az MSZMP Központi ...

Trackback: Adolf Hitler szerepében: Orbán Viktor 2012.04.05. 07:46:16

  Schmitt Pál: A Bukás. Itt az első Hitler-paródia Schmitt Pál lemondásáról....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@aritus: Könyörgöm olvassátok el az NGM sajtóközleményét, amit a balliberális magyar hírlapos gazdasági újságíró cikkére adott ki.
Bazmeg erre már tényleg nincsenek szavak, tényleg visszamentünk az időben kb 40 évet!
Ilyen mondatok vannak benne, a magyart a szocialistával kell csak lecserélni és tökéletes időutazásban lesz része a nyájas olvasónak.
"A pozitív adatok lesajnálásával a magyar emberek erőfeszítését, a magyar vállalkozók munkáját értékteleníti el – amely egy magyar újságírótól tiszteletlenség a hazájával szemben is."
Szereti a kormány a kritikát, bírja is, de csak az építőkritikát. Anyám borogass!
@Kara kán: Neked a húsvét tapsifüles, erről szól. Én ehhez nem tudok lenőni, mondd, hogy csinálod?
@aritus: Igazából minden diktatúra ugyanolyan...
Hazaáruló újságírók, imperialista bajkeverők...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: látom ám, hogy más blogokon is rendetlenkedsz. Kurva nagy ötlet a robbanó nyakörv, amit a magyaremberek szókapcsolat kiejtése aktivál:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nohát, Übesovszky aztán nem haza(pál)ruló nemde?
@aritus: Ez az átka, ha valaki otthon is meg a melóhelyen is netközelben van.

Előbb...

Utóbb...

Trollá változik. :D
@Knósszosz:

Tudod mi lenne érdekes? Egy Überszopdki interjú. Hogy mégis hogy? Miért? És ezek után, most merre? Hogy: "Fiatal voltál, kellett a pénz?"
Engem egyáltalán nem érdekelnek ezek a szakdolgozatok, de még az sem, hányan, és kik lopkodták össze a kisdoktorijukat.
Utóbbiak közül ugyanis egyik sem köztársasági elnök, és a csalás kiderítése techikailag sem lenne könnyű, és főleg nem olcsó.
Kit érdekel, hogy Gyurcsány főiskolás szakdolgozata éppen nincs meg az illetékes pécsi könyvtárban? Lehet, ellopta valamelyik jobber hőzöngő. Azoknak életcélja Gyurcsány kinyírása.
GUMICSONTOK!
nol.hu/velemeny/20120405-gumicsontok
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te legfeljebb krokodillá, trollá soha!
@aritus:

Szajlai ahogy kihúzza nyelvét Matolcsy seggéből máris kap akkora sallert, hogy nemzetrontó perpetum mobile módra körbe tántorogja a földet :-)))

Gondolom az Überszopki hatást elkerülte volna, tán életében először. Mert eddig szinte alélt volt a gyönyörtől.
@Dr. néma bárány: és azt nem lehetne megoldani, hogy csak a nyelve lenne bent, a többi része meg szabadon vándorolna?
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: Jól értelmezem, hogy ez a közszférában dolgozókra vonatkozik?
Ha részükre automatikusan szlát nyitnak, akkor azt is láthatják, ki az aki vesz, hűséges alattvaló?
Itt van a kutya elásva:
"„Csak egyvalamiről nem hallunk semmit: hogyan állunk az unióval és az IMF-fel, holott ha nincs új hitel, jövőre behorpadunk. Alig három hét van hátra addig, hogy a kormány hiteles költségvetési programmal (megszorításokkal) vegye elejét az uniós támogatások részleges elvonásának, erről se tudunk semmit. A szavak fölröppennek, majd elszállnak. Orbán azt mondja, két hónapja ül és várja, hogy az IMF elmondja neki, mit akar, amire az IMF budapesti képviselője tapintatos, de fűszeres kritikával visszavág: a magyar kormány pontosan tudja, mit akarnak ők. Nyilván elmondták Felleginek többször is. Kövér László kijelenti, „botrányos”, hogy az IMF-tárgyalásokat politikai feltételekhez kötik. Mintha nem tudná, hogy politikai feltételeket nem az IMF, hanem az unió szab.
Navracsics „óvatosan optimista” az uniós megegyezés tárgyában, de hogy miért, az titok. Nem halljuk meg, hogy az IMF komoly részvényesei közül többen hevesen ellenzik „európaiak” kimentését,mondván, legyen ez az unió dolga. Vagyis komoly uniós „beszállás” nélkül nem lesz hitelcsomag. Nem merik kimondani, hogy az egykulcsos adórendszertől nem pörgött föl a magyar gazdaság, sőt. Azt sem, hogy a recesszió árnyékában egy ponton már kitermelhetetlen hozamok mellett finanszírozzuk magunkat a pénzpiacokon. A legnagyobb slamasztikában ülünk, s közben pirosló arccal magyarázza az egyik magyar polgár a másiknak, hogy miért Kövér volna jobb, mint Áder”
Aczél Endre
Ferencünk szakdolija nincs meg :D

Hova járt a ferigyerek?
@AKIsTUDATLAN: jaja...

nekem is van ojjan érzésem hogy a katasztrófa előtti nagy felhőtlen "Nemzeti Együtt Röhögés" (NER) részesei voltunk...

nagyon szomorú és vészterhes időszak jön... és anynira mindegy lesz kinek van vagy nincs doktorija... és hogy ki a zálamfő...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne má!
Mit tudna felhozni mentségére?
A kényszernyalást, mint betegséget?
Ha a bíbíszí székháza előtt sétálna, lefagyna az egész wi-fi hóbelevanc, mi meg megint csengethetnénk.
Közszolgálat... mama jól van?
Az övé...
@miva?:
Ha meglesz, egy ország fogja körömrágva olvasgatni... :)
Az egyetem kettőt tutira megtart
Ha az otthoni nincs meg, az nem jelent semmit. Az a gáz, ha az egyetemen tűnik el. Én riasztottam a pöstieket, hogy nézzék meg az enyémet. Ha eltűnik, még el kell mennem politikusnak.
@miva?: de most eltűnt? pedig létezik, a tanárira 4.-est, a közgázosra kettest kapott.
@Penivaldes: na de mellik begyetemre járt?
pécsen valaki battyogjon már be az egyetemi könyvtárba!
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: érdekes, Kiváló Magyar Élelmiszer díjazás 1998 óta van, illen sürgős lett nagy hirtelen?
www.kme.hu/termekek
@AKIsTUDATLAN: Igazad van, de ebbe mától bele lehet bukni. Ez az egyetlen ilyen dolog van kishazánkban :D
@Penivaldes: Ok, ezek szerint pécsi vagy.
Jó neked. Nagyon faja hely.
@Dr. néma bárány: és akkor most mi történt vele, mitől világosodott meg?
Bár a vastagbőr posztja nem róla, hanem az ngm reakciójáról szól.
@Boli - Ch.T., FTP, SMTP, POP3, TCI/IP,... dr. nem!: kurva jó, 2 milliárd már megint marketingra, közpénzen:((
És a "közbeszerzési" eljárásra van 9 nap. Ebből az egyik szilveszter, a másik a kijózanodás, tehát volt egy hét. ha-ha
Csak nekem az a gyanúm, hogy most mindenki mellékszálon közhírré teszi, hogy ő aztán nem is gondolta komolyan azt a NER-t?

Matolcsy cikkére gondolok hirtelen :D

Süllyedő hajó, patkányok :D

Kedves nézőink, dőljenek hátra, és élvezzék az előadást!
@aritus: nézd meg a gyorsított eljárás indokát, erről írtam feljebb
@keresztanya fabi(en): hát hiába nézem, az indokot én nem értem, csak azt a 2 milliárdot látom, ezt is hozzátesszük boli listájához.
Nem akarom én az eredeti témát uffolni, csupán azt nem értem, hogy ez az újabb (tervezett) áfakulacs dolog, senkinél nem indít be egy „mennyetekapicsába” című reflexiókényszert?
Ennyire okos a viktor? Nehogy már ez is sikerüljön neki! Rendben van, hogy palibácsi története igen fontos és egyenlőre nem lehet levenni a napirendről. Már csak ezért sem, mert nem egy piszlicsáré tyúklopásról van szó, ezt már tudják a ruandai őslakosok is. De Skicc megtette a magáét ( seggberúgták érte ); szik tranzit glórilya mundi, pont, új fejezet. Ezt rágjuk, közben meg Jön szembe velem/Veletek, a harminc százalékos áfa kulcs? Ez meg mi a bánat?
Megártott neki a hanyagságból nem hermetikusan visszazárt, erjedt narancslekvár szaga, azért vizionál ilyen baromságot? Nem vagyok közgazdász, nem értek hozzá, egyet viszont biztosan tudok: mióta az Áfa meg lett emelve, azóta olyan szintre emelkedtek az alkatrész árak, hogy nem javítanom kellene, hanem gyártani. Persze nem tudom, mekkora kereslet lenne a harminc évvel ezelőtt forgalmazott centrifugák cuppanós lábaira, de lehet, hogy most kellene belevágnom ebbe a kétségkívül nagy anyagi haszonnal kecsegtető projektbe. Ma ehhez minden feltétel adott (…)
Valaki aki ért hozzá, mondja már meg, ez megint mekkora szívás lesz?
Már a harminc százalékos adókulcsra gondolok. Biztosan azokat a termékeket fogják sújtani vele, amelyekből a legtöbb fogy. Akkor mennyi puha forintba lesz a benzin? Itt nem is érdekel már tovább, menjenek a picsába. Inkább exportáljuk a mi szagértőinket a Szkipetárok földjére, csak menjenek már innen a picsába! Persze nem akarok én kiszúrni az Albánokkal, dehogy… De ezeknek ott jó dolguk lenne. Tirana foglalt, de például állíthatnának szobrokat ezeknek a seggfejeknek az elbaszáni főtéren ( tekintettel a munkásságukra ), arrafelé ez amúgy is nagy divat volt. A Laokoón csoport fő orbán figurája, oldalán két fiával hadakozik, a gyurcsányista lernai Hüdrával. Melocco Miklós meg majd bronzba önti.
Aztán Delhusa Dzsoni, meg leperimenózza a komenistákat a Müpa díszelőadásán, függöny...
hogy ha horn nem kómában feküdne akkor
fides álamfő jelölt lenne...
ő is belülről bomlasztott mint pozsgai elftárs...

+smitt+kövér+pintér+matolcsi+martoni+orbánpapa+kövér papa+pokorniapuci stb

mostmár elhiszem hogy bomlasztottak mind mind...

ezzel a szellemi és erkölcsi színvonallal

ezek a fidest és belülről bomlasztyák... amihez érnek az szarrá vélik... szar emberek...

@miva?: igen megtagaggyák a NER-t... de lesz hazaárulózás egymásra...

álamcsőd szele üti meg őket... dr.matolcsi már kapott is Széllütést
@dr. Bubó:

Ha Horn nem kómában lenne, már feltörölte volna az országot a focistával.
Agyhalottaknak szeretettel... :))

hvg.hu/itthon/20120405_schmitt_pal_nefmi_se
"Schmitt Pál köztársasági elnök hétfőn az Országgyűlésben, napirend előtti felszólalásában jelentette be lemondását. Ezt megelőzően viszont azt közölte, hogy fellebbez a Semmelweis Egyetem szenátusának döntése ellen, amellyel a testület megvonta doktori címét. Az egyetem eljárását etikátlannak és jogszerűtlennek nevezve úgy vélte, oklevelét csak a bíróság vonhatta volna vissza.

Hétfőn Balázs Ervin, a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) elnöke azt közölte, jogszerűen járt el a Semmelweis Egyetem, kedden pedig az egyetem 117 professzora kinyilvánította: kiáll a szenátus döntése mellett. Szerdán a 127 tagtársaságot tömörítő Magyar Orvostársaságok és Egyesületek Szövetsége (MOTESZ) közölte: meggyőződésük, hogy az egyetemi testületek és a rektor tettei "jogosak és szükségesek voltak a magyar tudományosság hitelességének és a Semmelweis Egyetem hírnevének a megőrzéséhez és megvédelmezéséhez"."
Tényleg... A sikeres és hiteles emberünk perelni akar. Aha...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az azért, hogy pl. a végtörlesztéses mókabókából jól jönnek ki, ha megszavazzák, egyből felfogták.
@aritus: Nebassz, ez már durva! Mikor jön a láncos kutya-idióma??? Már nagyon arrafelé tiperésznek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mikor mész boldogítani a csúnya Csányi bácsit? Belülről bomlasztod maj, remélem.
@Penivaldes: Nem azért , de ez már nem az a bizonyos textiles cucc? Amire van külön piros bársonyfüggönyös budoár Fabius jóvoltából???
@miva?: Túl értelmes lennél, kigolyóznának, vagy befognának nagy pénzt síbolni.
@a szív fészkei: május közepéig lehet pályázni az állásra, utána bírálják el. Amúgy gagyi, de hát ez a kóceráj meg ...inkább nem várnám meg, amíg a fejemre szakad.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": Nem tudom, meddig akarják eljátszani a hülyegyereket, mi lassan már nem is szerep...

Még kirohanhat ellenük párszor Kövér meg a többi szakócával agytalanított, de láthatóan az IMf rendíthetetlen.
@Knósszosz:

Azért nincs hörgés, mert a saját minisztériuma cáfolta meg Kusza Szemet:

index.hu/gazdasag/magyar/2012/04/05/ngm_nem_lesz_30_szazalekos_afa/
@Fabius:

Nem tudom, nekem ez a Lászlóné-Matolcsy-Fellegi-Varga Bermuda-paralelepipedon(?) kezd kissé zavaros lenni.
@a szív fészkei: Remek szülői vénával kezelik a világ hülyegyerekét. :))
@Fabius: Politika első szabálya, addig ne higyj el semmit, amíg hivatalosan meg nem cáfolják (Igenis, miniszter úr!)
@Fabius: ja... nem lesz 30% az ÁFA... csak 29,9% ...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Most kezd zavaros lenni? Há'ippeg most tisztul:

- Lászlóné a zúniós forrásokat elosztja a Simicska birodalomnak okosba,

- Matolcsy eljátszotta, így Varga kezébe adták a pórázát,

- Fellegi tanár úr meg adja a konszolidált úriembert, aki még nem sáros, így tán hitelesebb a többinél az IMF tárgyaláson.

Amúgy meg kurvára be vagyunk fosva mikor jön már a kes, és Viktorbán mikor hagyhatja abba az asztalnál kuporgást.

Minden más csak mese. A 30% áfa is.
@sine dr lecsekkoltam "All in the game yo....": @dr. Bubó:

Nem lesz 30% áfa, mert ez nem Kusza Szemen múlik, hanem az EU-n.
@a szív fészkei:

Megvan már a textilpetting definíciója, vagy magyaráznom kell? :-)
Ha megengeditek OFF egy picit, ezen az éjszakáján.

Nagycsütörtöki Himnusz

Epeital elepeszti, vérzi testét szeg, tövis; lándzsa forrást nyit szívében: ömlik drága vér s a víz; ez a szent hab mos fehérre eget, tengert, földet is.

Hű keresztfa, minden fánál százezerszer nemesebb: virág, lomb, fa, drága termés erdőn nem nő becsesebb. Édes ág te, édes szeg te, de a terhed édesebb.

Hajtsd meg lombod, ó, magas fa, nyisd ki védő ágaid. Születtél bár oly keménynek, most az egyszer légy szelíd, és öleld át puha-lágyán nagy Királyod tagjait!

E világnak áldozatját méltón csak te fogtad át, hullámhányta életpályánk révbe rajtad át talált, s mert a Bárány vére mosta, le is győzte a halált.

Jézust, Atyját és a Lelket szent himnuszunk zengje meg, Hármas-Egynek dicsőségét énekeljék mindenek, mert az ő nagy kegyességük a világnak üdve lett!

Áldást és békét mindnyájatoknak! :)
@Fabius: A textilt belőle igen. Én még a pleisztocén korszak szülötte vagyok, a textil meg a petting nekem érdekes emlékeket hoz fel így egybeírva. :-DDD De lehet, hogy tökmás a definíció, és én ide tanulni is járok.
@Fabius: DE akarná, és azért sok minden lett, amit ő meg Kusza Agy akartak. Eu ellenére.
@a szív fészkei:

Azóta látom bárány felvilágosított :-D

Matolcsy csak ismételgeti a faszságait, aztán megdönti a saját elméleteit és izmusát is:

hvg.hu/gazdasag/20120405_matolcsy_nekiment_maganak
@Fabius: Engem? Hol???

Mattolcsy egyet dönthetne meg, azt megköszönném! Haverját, a zellerlevesest. Azt megenni, nem csodálom, minden másra is képes!!!
@Fabius:
Ez mekkora segg...
Mikor esik le neki, hogy hiába harcol, a feltételeket nem Ők diktálják.
Barom. Volt egyszer egy MALÉV, röpködtek ide-oda, aztán jött csőd Elvtárs. Hofi mondta, minden szava igaz ma is.
Szerinted eljön az idő, amikor a hülyék veszik a kalapjukat és elmennek a picsába?
Nem vagy naív, ezért nem gondolom, hogy ilyesmit gondolsz.
Ömlik a szar, mi meg álljuk a sarat. Meddig?
Humorral lehet, de az sem tart a végtelenségig.
@a szív fészkei: Ó de kedves és szakszerű definíció - akkor jó, mégsem távolodtam annyira el a világ folyásától, mert erre gondoltam ill. rémlett fel ködös múltamból :-DD - kösz neki!! Valahogy elkerülte erre a tudásra szomjazó figyelmemet, vagy nem jelezte a mail...

Na akkor szex pipa, Mattolcsy is pipa, megyek nézni a Tudorokat. :-))
@Knósszosz: Nem, amíg Orvbán a bán, addig épp a hülyeség belépő a pixisbe.
apropó ma sem volt címlapos halálhír?

a fődakota nagyon rossz bőrben van... nagyon sajnálnám ha vmi baja esne...
@Knósszosz:

Az nem, mikor maguktól elmennek, az igen, mikor mi zavarjuk el őket a faszba. Addig meg humorral és cinizmussal túléljük valahogy.
@Knósszosz: @Fabius: +1

tökéletesen egyetértek...
mondtam, hoyg ezt a szürke po:cso:t fogják... dr kötél elftárs után örülhetünk...

www.origo.hu/itthon/20120405-kover-az-en-jeloltem-ader-janos.html
@a szív fészkei: Orv még Bán lesz. Nem tom meddig, de a pükszosz nem ismeretes nekije. Abba max a vazelin fér bele, amit tárol laca haverjának, ha elgyön az idő, hogy s... na. Köztársasági elnökileg, de csak ha muszáj.
@Fabius:
Meddig lehet még röhögni ezen?
Én próbálok, mert valóban nem lehet másként túl élni. Kell egy csipet cinizmus is, de azt meg is kellene érteni odaát. Nem mindig megy nekik. Nem baj, tejesícsük a küldetést és hangoztassuk nap mint nap, hogy menyenek a picsába! Ez a minimum...
@dr. Bubó: Akkor képben vagyol, kösz!
@Knósszosz: így van... Sitt Písz már elűűűnt... örökre...

hitvány gerinctelen alkalmatlan ZÉRÓ volt... nem kár érte

a népítélet megvolt...

a többi fides doktor sem ér többet...

de ahogy Al Caponet sem a gyilkosságokért hanem adóbűnökért...

így a politikai elitet sem a milliárdos közpénz herdálásért hanem egyéb "kisebb" bűneikért lehet levadászni egyesével...
@dr. Bubó: A baj az, hogy a főszarházit nem tudja becserkészi a jog. Az igazság talán igen, a jog nem. Azt megoldották. Jó éjt, kevesen maradtunk. Meg álmosak is vagyunk. Holnap itt!
@Knósszosz:
Nem azért, mert görög az apropója, csak úgy:
www.youtube.com/watch?v=g4jjb1S5NTU&feature=relmfu (01’:22”)
Jójélyt!
@Fabius: Hát egyre több párhuzamot látok, csak ugye a képességek meg a lehetőségek kicsit mások voltak ott és itt...

Egy vállaltan senki hirtelen Canterbury érseke lesz és mit tesz isten, azonnal a királynak kedvező döntést hoz.
@egy mind felett?_ Cirbi_semleges PH_dé: már fél évvel ezelőtt utaltam rá ismerősömnek, hogy csak várd ki a végét, lesz itt még új ruhába öltöztetve. Akkor viszont a háborús károk helyreállítása volt a cél. Most a saját pusztítás javítása.... Fedezzék a sajátjukból.
@Fabius: Szia! Képet hogyan tudok ide behozni? Ha ráérsz egyszer írd már meg. Köszi.
@anyósnyelv: kimásolod a cimsort és beilleszted ide...
@Szabó Zoltán fél évet kapott: Esetleg nekiállhatunk egy polémiának a reaktorfizikáról vagy a termodinamikáról és akkor megtudod.
De a szuperszámítógépekről is vitázhatunk.
Ha esetleg kifejtenéd a negyedik generációs atomerőművekkel kapcsolatos műszaki problémákat, mind a 6 féléről csak egyetlen sorban, vagy az úgy IBM szalagrobotok technológiáit, akkor szívesen reagálok neked a témákban és eldöntheted ér-e valamit. :-))
@belekotty: hűűbazzz, ez nem volt gyenge téma felvetés, félek megszólalni ezek után ;)
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos: "Azért a Jobbik bőven jobbra áll tőle."
Ebben azért én nem vagyok biztos. A Jobbik ugyanazt az antikapitalista, tőke ellenes bullshit-et nyomja, mint a fityisz. Ez pedig erősen balos duma. A nemzeti szósz kicsit több, az biztos.

"Az viszont igaz, hogy ő van legjobban középen. Sőt simán lehet őket baloldali középpártnak hívni."
Én is valami ilyesmit érzek, de bizonyítani nem tudom, mert van benne némi zöldesség is.
Visszaterve az alaptemahoz:

Mi az, hogy a FLETO-bak nincsen meg egyik szakdolgozata sem??????
@Bicepsz Elek77: azzal számoljon el a szakdolgozat alapján diplomát kiállító intézmény, az ő saruk.
@Bicepsz Elek77:

Csak nekem tűnt fel, hogy az egyetem sajtósa KOTTÁSZ Gergely? :-D
@Fabius: Ja en is erre gondoltam tegnap..
Dr. Kottasz! Dr. Kottasz!!!!!
.....
-Maga nincs is rajta a listamon!!!
süti beállítások módosítása