Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/korhazi-kommando-egeszsegugy-betegellatas-takacs-peter-mobil-team-munkaido.... (2024.04.19. 13:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.24. 04:41 Fabius

Mivel etetne a kedvenc képviselőd?

Címkék: lmp népszavazás 2012 aláírásgyűjtő maraton

Népszavazás maratont rendez ma a Lehetünk Megint Pancserek párt a Kossuth téren. Egy héttel a határidő lejárta előtt, a szükséges mennyiség felével a hónom alatt én is megpróbálkoznék valami mozgósítással, csak én biztos kitenném ezt az infót a pártom honlapjára is. Mit lehet tudni, talán nem minden szimpatizáns faszbúkbuzi, és esetleg a pártom eseményeit a pártom honlapján keresik először a tucatnyi ilyen olyan faszbúkos üzenőfal helyett. Ezzel szemben a lehetmas.hu-n a poszt születésének pillanatában erről egy hang sincs.

Mindenesetre aki kedvet érez harcba szállni a nyereményekért, - bringavásárlási utalvány, vacsora a kedvenc LMP-s képviselőddel - az ballagjon ki egyre a Kossuth térre. A játék pontos szabályait itt találjátok.

A bringautalványhoz sok kommentár nem kell, viszont talán nem árt egy kis iránymutató a vacsora kedvenc kiválasztása előtt. Nézzünk ki az elempé húspiacára, és gusztáljuk az esetleges jelölteket.

1: Schiffer András

Előnye: Szeret beszélni, és szemmel láthatóan erőssége a jó megjelenés. Ha úgy ítéli nem öltöztél az alkalomhoz illően akkor mindig van nála egy szörprájz póló amibe simán átöltöztet. A képek tanúsága szerint is faszául számol fejben - bonyolultabb blokk esetén az ujjaival besegít - így garantáltan nem verhetnek át a számlával, ha vele vacsorázol.

Hátránya: Kedvenc témái a jogállam és a demokrácia, szívesen is beszél róluk, viszont okvetetlen kérdéseidre körmönfont, negyedórás körmondatokban fejti ki miért neki van igaza. Ha nem aludtál el közben, tereld másfelé a beszélgetést, mert garantáltan vesztésre vagy ítélve.

2: Vágó Gábor 

 Előnye: Őszinte és van humora, nem mentes az önkritikától sem. Igaz, a beszélőkéje olyan, mintha egy szörpbe áztatott magnószalagot igyekeznél száradás után lejátszani, de ha megszoktad a sebességét akár szórakoztató is lehet. Ügyesen szerel, ezért vacsi előtt egyedülálló hölgyek a frissen vásárolt Ikea tálalószekrény összeszerelésére is igénybe vehetik.

Hátránya: Idegesítően sokat babrálja a telefonját, és nem szabad felülni a hivatalból hordott kivert kutya tekintetnek sem: ha untatod vacsora közben menthetetlenül tumblr posztként végzed.

3: Jávor Benedek

 

Előnye: A megelevenedett plakátfiú szereti, ha imádkoznak hozzá a nők, cserébe önkezével dugítja el a beszélőkéjét, hogy megfelelő figyelemmel követhesse amíg ajnározod. Nem veti meg az alkoholt, akár meg is fürdik benne.

Hátránya: Szeret mezítláb járni, így fennáll a veszélye, hogy a ruhába száradt pezsgő és az állandó rohanástól bepállott láb keveredő illatanyagai sajátos bukét kölcsönöznek a vacsorának.

4: Ertsey Katalin

Előnye: Harcos nőjogi aktivista, az LMP családügyi témafelelőse, így témahiányban szenvedni nem fogtok. Vacsora előtt a bólogatóizom bemelegítése ajánlott a későbbi izomlázat elkerülendő. Mellette biztonságban érezheted magad, mert úgy küldi el a francba az oktondiakat, ahogy a kisanyámozó fidesztahó Tasó Lászlóval tette.

Hátránya: A Pató Pál idézetekre érzékeny, a citátumokat rosszul tűri, és ha felbosszantják képes számonkérni a pincéren az étteremben alkalmazott női kvótát.

5: Kaufer Virág

Előnye: Szívesen köt. Hol magára kötelet, hol pulcsit a parlamentben, egyre megy. Mivel saját bevallása szerint képes többfelé figyelni, a legjobb választás is lehet. Vele egyszerre lehet enni és beszélgetni, a diskurzus végére nem csak egy élménnyel leszel gazdagabb, hanem egy sállal is.

Hátránya: Ő szívesebben van kint az utcán, mint bent a házban, ezért célszerű mobilgrillel készülni a vacsorára. Legfeljebb te sütsz valamit a járdán, amíg SzuperFonalWoman a legeslegújabb ellenállás szellemében az útközben megkötött hágcsó segítségével felmászik, és kötőtűvel rögzíti a húzzál vissza a balettbe ugrálni Viktorka molinót a Nándorfehérvári terem ablakai elé kívülről.

Nem mondhatjátok, hogy nem elég széles a választék az LMP húspiacán. Úgyhogy a kérdés csak az, lesztek-e elég éhesek.

 

658 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr44336387

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Navracsics: Schiffer nem tehet a nagypapájáról 2012.03.24. 13:36:02

Magyarország 120 éve küzd azzal, hogy reménytelenül rossz híre van – emlékeztetett Navracsics Tibor a Fidesz újbudai közéleti estjén pénteken. A miniszter a közigazgatás átszervezéseinek eredményeiről, valamint arról is beszélt: Schiffer András nem tehet…

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.24. 10:33:00

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Trackback: Ügynökkérdés: rég volt, felejtsük el? 2012.03.24. 09:31:55

Sokszor megtapasztalt igazság,  hogy a múltban elkövetett hibák arra jók, hogy tanuljunk belőlük, hogy később ne kövessük el ugyanazokat még egyszer, azonban sajnos az is sokszor megtapasztalt dolog, hogy sokkal kényelmesebb dolog lehet, pláne a p...

Trackback: Ügynökkérdés: rég volt, felejtsük el? 2012.03.24. 09:31:43

Sokszor megtapasztalt igazság,  hogy a múltban elkövetett hibák arra jók, hogy tanuljunk belőlük, hogy később ne kövessük el ugyanazokat még egyszer, azonban sajnos az is sokszor megtapasztalt dolog, hogy sokkal kényelmesebb dolog lehet, pláne a p...

Trackback: Ügynökkérdés: rég volt, felejtsük el? 2012.03.24. 09:31:07

Sokszor megtapasztalt igazság,  hogy a múltban elkövetett hibák arra jók, hogy tanuljunk belőlük, hogy később ne kövessük el ugyanazokat még egyszer, azonban sajnos az is sokszor megtapasztalt dolog, hogy sokkal kényelmesebb dolog lehet, pláne a p...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az a baj velük, hogy nem igazán lehet őket komolyan venni, a választások előtt elolvastam a párszáz oldalas programjukat, de valahogy egy összehányt katyvasznak tünt, igaz ők legalább írtak programot a fidesszel ellentétben
(a preambulum óta megváltozott a véleményem az összehányt katyvasz mibenlétéről)
aműgy aláírtam az ívüket, a millára is kimegyek, de csak azért mert olyan szánalmas, ha kevesen vannak ( az országra nézve leginkább )
most annak drukkolok, hogy ne legyen meg a szükséges aláírásszám, mert komoly esélyt
látok a lista alapján egy fideszes bosszúra
ha a narancsosokat emiatt megüti a guta már nyertünk... és várható, mert látva a vasalódeszkát az Örsön az mindent vitt nálam, van egy voksom számukra, szerintem vitaképesek és menet közben lehet velük dumcsizni arról, hogy az ajtórés helyett ki kell rúgni az ajtót és bedzsalni rajta ordítoözva, azt többen hallják...infantilitásukat majd kinövik vagy belehalnak...ja...és kéne nekik egy jópofa sponzor sok sok zsével
Nekem nagyon vegyesek az érzéseim az lmp-vel kapcsolatban.
Annak örülök, hogy nekik fontos a jogállam, meg a demokrácia, meg az esélyegyenlőség, meg emberi jogok. Szóval csupa ilyen haszontalan, ma Mo-n nem népszerű, vagy egyenesen lenézett dolgok. Mit tegyek, én ilyen hülye vagyok, hogy ezek nekem is fontosak.
Bízom abban, hogy a fenntartható város modellt(by Jamie Lerner) komolyan gondolják, és ha erősebbek lesznek, akkor tényleg tesznek is érte.
Ők voltak az egyetlen párt, akik Gyöngyöspatán, mikor hetekig masíroztak ott a faszok, lementek, próbáltak vmit tenni. Pedig ezzel is inkább szavazókat vesztettek sajnos.
De, én ezzel az elvakult, greenpeaces zöld izével nagyon nem vagyok kibékülve. Nyilván nagy hívei a bullshitt globális felmelegedésnek.
És nekem nagyon baloldaliak, úgy látom ők is a gondoskodó államban hisznek. A plázastopot kifejezetten károsnak tartom, arról nem beszélve, hogy a fidesz ezt meglovagolva csinált egy lex cba-t.
De a mostani kínálatból ők a legvállalhatóbb arcok.
Az ívet meg aláírtam, ugyanazért, amiért a milla tüntetésre is elmegyek. Hogy látható legyen egy NER ellenes tömeg. Mert ennek talán bátorító üzenete van, hogy még nem mindenkit daráltak be.
Mintha valaki kiábrándult volna...
Hát, nem valami nagy felhozatal. Újíthatnának ők is, mert ilye választékból az ember nem szívesen válogat.:D
@dr lecsekkoltam: Fabiusra gondolsz? Szerintem ő sose volt lmp fun, de ott Zuglóban van egy önkori lmp-s képviselő, aki tényleg keményen, komolyan csinálja. Róla szokott irogatni. Ő miatta borulnak ki a disznóságai Papcsáknak. Az tényleg jó arc.
@dr lecsekkoltam: azt láttad tegnap, hogy egy kommentben említett meg téged szívet és engem Fabius?:D Én nagyon örültem neki, mi vagyunk a hölgykoszorú itt a varánuszon, akik a sötét erőkkel felveszik a harcot:DD
Tegnap aláírtam Szabó Rebekának Esztergomban. Igazán szimpatikus volt, közben pár mondatot társalogtunk politikáról meg Tóta W-ről :) Remélem összejön nekik a szükséges aláírás mennyiség, meg az esztergomi népszavazás is érvényes lesz. Jó lenne.
@aritus: Nekem úgy tünt,hogy ha nem is fun, de velük szimpatizál.
@dr lecsekkoltam: hát abból a választékból ami van, kivel mással lehetne?
Fentebb leírtam én is, hogy vagyok az lmp-vel, de a mostani kínálatból még leginkább ő.
Amíg nem lesz nekünk saját Palikotunk.
lengyelorszagma.blog.hu/2011/10/04/palikot_a_kapuk_elott
hvg.hu/cimke/Palikot+Mozgalom
bár azt nem tudom, hogy a hvg miért baoldali liberálisnak írja?! Ezek a felosztások egyre értelmetlenebbek, meg semmitmondóak. Palikot éppen hogy a kisebb államért küzd többek. között
Hát, elég silány kis poszt.
Többet nem foglalkozom vele, csupán annyit jegyzek meg, hogy Kaufer Virág hónapok óta nem képviselő.
@aritus: ezzel a kommenttel nem fogok kivívni Gábriel angyal szeretetét. Tudod, a Jobbik az egyetlen értelmes alternatíva szerinte.
@dr lecsekkoltam: bravó:(((, de a lényeg, hogy nem leszünk gyarmat és nem jön ide a külföldi mocsok.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: hát nem esem ettől kétségbe, hogy finoman fogalmazzak:)) Most coming out következik! Nem is vágytam arra, hogy elnyerjem a szimpátiáját. Szerintem ez kölcsönös:))
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: lassan leesik a befektetőknek is, hogy ne azt figyeljék, amit Orbán mond, hanem amit tesz. Az meg a nagy semmi. Utána meg a vízözön:((
Na megyek kutyuzni, aztán meg pogácsát sütni, anyám 89!!!-ik szülinapja lesz:DDDD És ő meg sütemény süt, bizony ám!!!!
@aritus: Fantasztikus, hogy van elméletileg egy kormánybiztosunk, neki elméletileg tudnia kellene mi vonzana be egy nemzetközi produkciót ide...
Hali mindenkinek, és Scheiring Gábor hol marad?
@aritus: Istenke éltesse!
Fabius, egyre többször vagy hivatkozási alap másoknál, és egyre többször címlapos, gratula!
Jobbik reggelt! (ezt Gábrielnek ajánlanám főleg:-)!
sportgeza.hu/mindenidok/2012/03/23/a_borat-fele_kazah_himnuszt_jatszottak_a_gyoztesnek/
"Jöjj velünk és ragadd meg a Vezér hímvesszejét
A zacskós-szőrös tövét és a túrós-lila hegyét.

(A fordítást a Varánusz blogon láttuk.)"

Na, itt is, ott is Varánusz, ez a talán(y) igazi, nem?
index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/24/hungarikum_lehet_a_kenguruhus/
Egy ilyen szabályozás biztos jót fog tenni, mikor a tokajit kell megvédeni és a páleszt, mint hungarikumot.
Ezekszerint a strucctojás is echte magyar?!
Még csodálkoznak, hogy sehol se vesznek minket komolyan?!
Szerintem jó kis vacsora lesz az, kár hogy nem tudok elmenni, hogy megpályázzam...
Az viszont nem derül ki a posztból, kinek kell majd a vacsora után fizetni a számlát :)
Az én abszolút kedvencem Szabó Tímea: amikor magyar emberek érdekeiért áll ki, jön az „így kell ezt!”, meghívnák a Jobbikba, „milyen helyes magyar lány”, amikor cigány emberek jogaiért, akkor küldik neki szeretettel a „vesszenekacionisták” ajándékkosarat:

www.youtube.com/watch?v=DcYpm_Cx2wk&feature=related
www.youtube.com/watch?v=lJ6B_OgfHnA&feature=related
@dr lecsekkoltam: És a MAgyar Narancs hol marad, mint unikum? Nem csak kormányszinten kedvelt, de még Zwack Úr is a repertoárba vette a Next-tel, ha minden igaz! (engem a Hubertusra emlékeztet, St. előtag nélkül,másfélszaros árszorzóval:-)
video.filmkultura.hu/vetito.php?film_id=48
Hát erre befizetek.
Szívesen kipróbálnám mindet...

-------------
Mosógépszerelés MA: mosogepszerelok.eu/
@don brada: Valamit félreérthettél, a Mosógép szeretők lájkolják a Mestert, vélhetőleg!
Hogyhogy kimaradt a listáról Szabó Tímea? Ő az, akire még a szittya gárdisták is azt mondanák, hogy "s+".
@mamitirtok dr.: Hát, elég levitézlett gárdista lány feje van, nem tagadom.:D:D
@mamitirtok dr.: De legalább a Next iható, a sima uniqum-mal szemben...:D
gyerekek, az a lényeg lebabázott a szomszéd tizenéves ci** így már összesen tizenketten élenk egy összedőlőfélben lévő átázott vályog kunyhóban, ami nem sz övék (elfelejtették kifizetni a tulajnak még annó)

e örö e bódottá

felhalmoztak már némi építési hulladékot, bővítik az "egyszoba magában komfort nélkül" lakot

hamarosan indul a gázolajos buldózer

a neszűrfelelős csóválja a fejét rendesen
@aritus: Még sok egészségben eltöltött évet kívánok neki!!!
@dr lecsekkoltam: Ízlések és Unikumok különbözőek, már látom. Nem mondom, hogy nem innám el előleg -a vacsora során-, de ha Te nem szereted, lelked rajta, jogodban áll!
Iszik vagy vezet? -ez itt a kérdvény!
Válasz: Iszom, az olcsóbb!
:-D
LMP = Lehet az MSZMP-ből mégegy Párt?

Az LMP azért van az arcunkba nyomva, hogy továbbvigye az elmúlt 23 év örökségét, a politikai mutyit. Ha gyurbán, bajncsány, orbnai már nem tudja hitelesen átverni a jónépet, akkor más képébe kell bújtatni a farkast. Most ez a Milla, LMP, DK, Jobbik.

Ön megette? Mert hülye azé nem vagyok ugye? Meddig hagyjátok még magatokat átverni?
@mamitirtok dr.: Mi a baj a benzinnel? 7 tojásból már van egy liter...:D:D
Tiéd az uniqum enyém a pálesz. Deal?
@Arbet: A legtájékozatlanabb fideszes kommentelő címét ma te nyerted meg. Gratulálunk.
@dr lecsekkoltam: A Dr.-okhoz szokott beszűkült pártkaránba terelt kommenthez volt szerencsénk. Egy igazi civil nem áll be egyik párt mögé sem, mert okosabb annál, és átlát a szitán.

Te meg maradsz mindig is agynyomorék. Remélem nyugger vagy és nem rontod sokáig a levegőt.
@dr lecsekkoltam: Ezt a rossz angolból származó "fun"-ozást hagyjátok már abba, köszi.

Ha mindenáron használni akarjátok, akkor maradjatok a helyes "fan"-nél. Előre is köszönöm.
@Arbet: Bocsi, nem nyert. Fiatal és virgonc vagyok, az agyam köszöni jól van. A tiéd szabira ment végleg még születésed előtt? Egy igazi civil, te?! Na ne nevetess. Te az orrodig sem látsz, nemhogy a szitáig és azon át. Tájékozatlan vagy, ez ordít a kommentedből. Fáj picim az igazság?
@órarugógerincű felpattanó: LOL, ez fun volt.
A fun és a fan nem ugyanaz, ezt te is tudod.;)
Politikai "mutyi" az mindig lesz és minden országban van. Ez nem magyar specifikus jelenség. Másrészt miért pont a politikában ne lenne "mutyi", amikor az asztalos nem ad számlát, a boltban átvágnak 10 dekával és 200 forinttal, és bizonyos rétegek életmódszerűen elcsalják a közterheket?
A honlap szerkesztői valószínűleg olvasták a posztot és feladva faszbúkos elfogultságukat, feltették a lehetmas.hu oldalra is. :P
@Zoltanius: Mert sokan vannak akik azt a vágyálmot kergetik, hogy lehet más a politika... És itt nem a pártra értem. Hanem egy szent és folttalan pártra várást, amíg pedig ez nem jön el, nem hajlandóak pártot választani. Utána meg csodálkoznak az eredményen.
Szánalmas egy banda.(Tizenvalahány fős ünnepi demonstráció a Pilvax közben. Személyzettel együtt)

De a legszánalmasabb, hogy valakik komolyan pénzelik őket a sötétből. (Na kik?)
Meg az szomorú, hogy a kilincsorrú médiában itthon, és külföldön is elsöprően nagyobb súllyal szerepeltetheik a magyar nép megmondó emberenként ezt a pár sunyi hazaáruló bérsemmirekellőt, mint a 2/3-os, vagy a 20 %-os pártok képviselőit.
(persze hát ezért pénzelik őket)
@nyekk: Te vagy szánalmas, apukám. A Pilvax közben nem demonstráció volt, hanem megemlékezés, meg se volt nagyon hirdetve, ugyanis a március 15-ét is azzal töltötték, hogy aláírásokat gyűjtöttek a városban szerteszét.

Pénzelni meg nem pénzeli őket semmi, az állami támogatásból és magánadományokból tartják fenn magukat, ami a Fideszhez de még az MSZP-hez képest is elhanyagolható.

A "kilincsorrú média" kitétel meg mindent elárul rólad. Hazug minden szavad.
@aritus: "Faszok" mi? Azt nem mondták miért kellett lemenniük, arra már az LMP sem volt kíváncsi. Milla színvonal...@komment1: ...Tóta W... a "hiteles", meg is érdemled
@nyekk: látom, annak akik pénzért is megveszik az átkot ...
szép tiráda ... másol-beilleszt mindenhova?
@iii: nyekk-nek teljesen igaza van... az LMP egy főtámogatója Field "más" úr, aki a gyöngyöspatai balhét is kavarta a Vöröskereszten keresztül...
@dr lecsekkoltam: Valóban. De valakinek a fun-ja nem lehetsz, csak fan-je. Annyira azért nem bonyolult.
Én azért Kaufer Virággal vacsiznék szívesebben. Bár ő még ott van egyáltalán? Nem ment el akciózni?
@miro1: Nem mondod, hogy ő pénzelte a neonáci söpredéket akik ott randalíroztak?! Meg a jobbik-gárda összeröffenést? Én azt hittem ők azt szeretnék ha az abroszos urak kenegetnék őket pénzért, némi zsidózásért cserébe...
Virágot szúrnám:D
@órarugógerincű felpattanó: Valóban, de valami lehet fun, és nem lehet fan. Ez nem annyira fun, hogy erről vitakozunk, és nem vagyok ennek fan-ja.
Nem akarok kötekedni, de legalább annak utánanézhetett volna a posztíró, hogy Kaufer már nem képviselő, helyette Széll Bernadett korábbi szóvivő dolgozik.

Másrészt meg 100 000 aláírással fakultatív népszavazás még kiíratható, ne legyünk már demagógok. Igaz, a fidesz azt nem lesz köteles figyelembe venni, de mivel nincsen kiírva a kötelező legkésőbbi kitűzés, el is húzhatják a végtelenségig.
Hát a két Szabó lány hol marad?

Ha velük lehetne vacsizni megmozdulna az ország :D
@Member: Ha 100k jön össze, akkor napirendi pontig se fogja vinni, nemhogy szavazzon a 2/3-os fidesz frakció igennel, hogy legyen népszavazás. A 200k aláírás őket kerüli meg.
"Egy adott játékos a játékban eredményt akkor ér el, ha a kitöltött íveket leadja a játék szervezőinek a játék időtartama alatt bármikor az LMP központi irodájában (1065 Budapest, Bajcsy Zs. Út 37. 1. emelet)"

Ennyit az LMP országos beágyazottságáról. Soha nem fog eredményt elérni ha csak a belvárosi hippik a célközönsége.
@dr lecsekkoltam: Ha ezt a Fidesz meglépi, eléggé elássa magát a bizonytalanok szemében, még mélyebbre. Persze majd jön az érv, hogy "fú, ilyen gazdasági helyzet mellett népszavazást!", miközben a március 15-ei beszéd többe fájt nekünk!
@miro1:
"az LMP egy főtámogatója Field "más" úr, aki a gyöngyöspatai balhét is kavarta a Vöröskereszten keresztül... "

Nem az a gond hogy pénzelte őket, hanem hogy egy zöldpárt elfogad egy olyantól pénzt, aki egy erdős zöldterületet akar kiírtani hogy oda lakóparkot építsen. Field úr azért támogatta őket, mert 2 éve még esélyük volt hogy a fővárosban az LMP legyen a mérleg nyelve így átmínősítették volna a területét beépíthetővé. (persze a többi párt ill. támogatóik is ezt csinálják, csak akkor ne nevezzék magokat másnak)
@miro1: Assetudod miről van szó. W masszívan belekötött Szabó Rebekába, aki kemény cikkel válaszolt az úrnak, amivel én totál egyetértettem. Erről váltottunk szót.
Szánalmasak ezek a pólóosztogató, jópofáskodó, szerepjátszó performanszok, dolgozzanak inkább.
jó cikk :)
két darab negyvenezres biciklivásárlási utalvány a leglelkesebbnek, zseniális fricska.
@miro1: Hát egyrészt Field csak volt támogató, másrészt nem ő kavart Gyöngyöspatán, hanem a Jobbik és még szélsőségesebb elvbarátai. Ő mindössze túllihegte a dolgot és tett egy túlzó kijelentést, amit az LMP nem is helyeselt.
@Asztalos Gábor 2: Szerintem erdős területen nem lehet sehol az országban lakóparkot építeni, ilyet ha akarna se támogatna az LMP. Field a parlamenti kampányt támogatta, abból pedig az égvilágon semmi haszna nem származhatott és nem is származik.
@iii: Dehogynem pénzeli őket a nagy politikai mutyi. Ne mond azt, hogy egy olyan szerveződés ami választás előtt egyedül még a kopogtatókat sem tudta összegyűjteni, rendelkezik akkora pénzmaggal, hogy választásokkor mindent LMP színbe plakátoljon, fizesse a médiát, hogy állandóan vele foglalkozzon és két választás közötti időszakban még népszavazgatásra is legyen kerete.

Magánszemélyek támogatása? :D Hol van az országban olyan gazdag magánszemély aki nem köthető az eddigi politikához, nem állami mutyiból gazdagodott meg és szívesen támogat kezdő pártokat? :D

Ha kicsit átgondolnád hamar megvilágosodnál.

Az LMP sem más minta többi párt.
@johevi: A politikában ez is munka és erre is szükség van.
@Arbet: Az LMP az ELTÉ-ről indult bölcsészek gyülekezete, nem voltak tagjai az MSZMP-nek, és Orbánnal ellentétben egyikük sem volt ügynök.
Látom, főcímes, hiénakommandó beindult!
És mi ez a germanizmus itt:
index.hu/

Valami német nemzeti ünnep lészen? És meg sem hívtak tüntetgetni, milyen ez már?
Mostanában állítólag százezres tömegek voltak az ellenzéki dzsemborikon. Kint voltak ezeken a millás aláírásgyűjtők is. (Azt most felejtsük el hogy márc. 15.-én újságírók nélkül nyolcan voltak az elempé "megmozdulásán".) Hogy a pékben nem tudtak összeszedni vacak 100e aláírást? Ennyire erőtlen az ellenzék? Ha még ez se jön össze lehet abbahagyni a zorbánfasizmus leváltásáról szőtt álmodozást.
@Arbet: ez nem is kérdés (számomra). a kérdés az, hogy mennyiben kezdenének el önjáróak lenni komolyabb támogatottsággal. mert hogy más a habitusuk, mint a többi képviselőnek, az érzékelhető, nem?
@Arbet: Apádfüle pakolt mindent LMP színben, független elemzők szerint tizedannyit költött a kampányra (jórészt hitelből), mint a Fidesz.

A médiát egyrészt nem fizette, másrészt éppen hogy sokkal kevesebbet szerepelt, mint más pártok, ezt megint csak a Médiahatóság statisztikáiban meg lehet nézni. Az internetet jól használták ki, mert az nem került semmibe, talán ezért volt az optikai csalódás.

A magánadományok jellemzően kisösszegűek, tehát nem a gazdagok adakoznak jellemzően. Ez nagyjából ugyanaz, amit Obama csinál, amúgy a választások óta jelentősen lecsökkent, érthető módon. Az LMP-nek ott van a honlapján még a bankkivonata is.

Nekem nem kell megvilágosodni, mert én nem hiszek, hanem tudok.
@iii:
"Szerintem erdős területen nem lehet sehol az országban lakóparkot építeni, ilyet ha akarna se támogatna az LMP. Field a parlamenti kampányt támogatta, abból pedig az égvilágon semmi haszna nem származhatott és nem is származik. "

Bárhol lehet építeni, ha a területet átminősítik. (a terület nem sűrű erdő, hanem fás-ligetes zöldterület, amihez hasonlókat százszámra építettek már be, de lápon is lehet építeni, lásd auchan)
És a parlamenti kampányt azért támogatta, mert bejutás esetén a helyi választáson is jóval nagyobb esélye. Más pártoknál is gyarkan az országos kampányt támogatja valaki de helyi szinten kérnek cserébe valamit.
Field jó üzletember, mert a legolcsóbb megoldást választotta, a két nagy párt támogatására nem volt pénze, az lmp meg olcsón méri magát. Persze a sok naív lmp-s erre nem fog rájönni, aki meg rájött az átmegy tagadásba mint te.
@nemecsek ernő áruló: Ja persze.. csipkerózsika pedig örök álmot alszik, hófehérke törpkét lát, Münchausen báró a saját hajánál fogva húzza ki magát a gödörből stb stb..

Schiffer meg véletlen volt Gyurcsánnyal, Bajnaival együtt az új nemzedék mozgalom résztvevője, meg véletlen volt az ifjú szocialisták ügyvivője. Ja és családja is véletlen volt MSZMP-s.

Komolyan annyira naívak vagytok, hogy megérdemlitek, hogy ilyen könnyen döntsenek titeket nyomorba. Ha pedig valaki segíteni akar rajtatok akkor nem hisztek neki.

Üljetek csak a gödör alján és mondogassátok, hogy szeretem a gilisztakakit zabálni ahelyett, hogy elkezdenénk mászni az EU felé és közeledni a nyugat-európai színvonalhoz.
@iii:
"
Nekem nem kell megvilágosodni, mert én nem hiszek, hanem tudok. "
Mit tudsz?
Azt tudod hogy véletlenül pont az támogatta a legnagyobb összeggel őket, akinek komoly anyagi érdeke fűződik ahhoz, hogy baráti erő kerüljön döntési helyzetbe a fővárosban, azon a településen, ahol az lmp-nek a legnagyobb a támogatottsága.

@Chicano:
"Hogy a pékben nem tudtak összeszedni vacak 100e aláírást? Ennyire erőtlen az ellenzék? Ha még ez se jön össze lehet abbahagyni a zorbánfasizmus leváltásáról szőtt álmodozást. "
Fárasztóbb aláírni egy papírt mint egy gombnyomással lájkolni. Másik lehetőség hogy kevés ember szereti a demagóg kampányokat
@Arbet: Mondom: de legalább Orbánnal ellentétben nem volt ügynök egyik sem. És Schiffer=/=LMP.
@h.kovacs:
"most annak drukkolok, hogy ne legyen meg a szükséges aláírásszám, mert komoly esélyt
látok a lista alapján egy fideszes bosszúra"

te vagy hülye vagy fideszes provokátor.
/a "bosszúhoz" már rég meg van nekik az IP címed, másrészt az aláírók 90% már sajnos tényleg "csak a láncaikat veszthetik"/
@akimellon: Az a lista tényleg nem lesz új, szerintem jónehányan itt már be vagyunk skatulyázva, mostanság már Nemzeti Konzultációt sem kapok, pedig úgy várom,brühühü!
@iii: Használd a google-t, legyen a barátod. És saját magad tudnád megcáfolni azt amit írtál. Keress rá, hogy hány cikk foglalkozik az LMP-vel az MNO-n a Népszavában a Népszabadságban.

Kicsit több mint a Fidesszel, 4-szer annyi mint az MSZP-vel, Jobbikkal.

Ez a gond, hogy úgy gondolod tudatában vagy annak, hogy mi zajlik, de sajnos közelében sem vagy.

Ha nekem nem hiszel akkor nézd meg saját szemeddel a tényeket.
@Asztalos Gábor 2: Ennél nagyságrenddel olcsóbb lefizetni néhány illetékest. Az LMP semmilyen területen nem kerülhetett döntési helyzetbe várhatóan, tehát Field csapnivaló üzletember, ha ebben bízott.

Amúgy meg a ligetes rész az nem erdő, nem egy olyan nagy csoda, hogy egy városban ilyet beépítenek. Egy ilyen döntésről az önkormányzat dönt, az ottani képviselők az LMP-nél meglehetősen függetlenek és leszarják, hogy Field mit fizetett és mit nem. És tisztában vannak azzal is, hogy pont Field miatt ez egy kényes kérdés. De mondom, ez max. 1-2 szavazat lehet, tehát teljesen értelmetlen lett volna erre bazírozni.

Szóval ez egy hibás összeesküvési elmélet.
@akimellon: maradjunk a hülyénél ha lehet
az ország 90%-a már csak a láncait vesztheti oszt mégse írják alá, vajon miért ?
az IP címmel egyébként kitörölhetik
@nemecsek ernő áruló: Orbán, Bajnai, Gyurcsány, Schiffer, Vona mind egykutya, mind egy rendszernek a fogaskerekei. Aki civilként elveszik ezeknek a neveknek a bűvkörében az sosem fogja objektíven reálisan elemezni a politikát.

Civilként a politikát egészében kell nézni nem pedig pártokra darabolva.
@Arbet: "Keress rá, hogy hány cikk foglalkozik az LMP-vel az MNO-n a Népszavában a Népszabadságban. Kicsit több mint a Fidesszel, 4-szer annyi mint az MSZP-vel, Jobbikkal. "

Te meg vagy zakkanva. Mire alapozod ezt?
@Asztalos Gábor 2: Lehet agyalni a dolgon, én például azt találom furcsának hogy ha valaki annyira utálja a kormányt hogy veszi a fáradtságot és kimegy tüntetni és ott van egy ilyen aláíró stand, akkor miért nem veszi azt az egy percet hogy aláírja az ívet ami siker esetén minimum kellemetlen lenne a kormánynak? Azt nem fogadom el hogy azért mert nem szereti a demagógiát, mert ezek a millás bulik 90%-ban a demagógiáról szólnak. Szerintem az ok az hogy még soha nem voltak közelében sem a 100e-nek, és minden bulira ugyan azok az arcok járnak. Ez azt jelenti hogy ma van Magyarországon kb. 50e, zömmel budapesti radikális ellenzéki a milla mögött. És ez nagyon-nagyon kevés ahhoz hogy komolyan lehessen őket venni.
@h.kovacs: Te tényleg elhiszed, hogy szükségük van bármilyen egyéb információra, bármilyen aláírás-gyűjtő ívről, vagy csak nem hallottál Kubatov Gáborról?
Most akkor ez is vehető "kettős beszédnek", hogy a párt honlapján "nem vállalják fel" ezt a népszavazást? Ez csak amolyan utcai "csináljunk valamit, hívjuk fel magunkra a figyelmet" politizálás, de az LMP, (érstd.: mint párt) elhatárolódik tőle?
Csak kérdezem (hogy ebben az esetben is kell-e olvasni a sorok között), nem ítélkezem!
Vacsora helyett én gyomorrontást kapnék ezektől. Náluk már csak azok alábbvalók akik ilyeneket írnak róluk!

És tényleg vegyék már észre, hogy nem kellenek a magyar embereknek!
@Arbet: Igen. És Schiffer valamiért pont nem az LMP harciasabb politikáját képviseli, gyakorlatilag egyedüliként nem állt ki a leláncolós lánglelkűek mellé a térre. Ezen el kéne gondolkozni.

Nézd, én nem vagyok LMP szavazó, az aláírás-gyűjtő ív tartalma miatt szerintem nem is leszek, de az tény, hogy még mindig az LMP a leghitelesebb (ha lehet ilyet mondani) az MSZMP utódpártok mellett.
@Arbet: add fel, hogy megértesd ezt bárkivel is. Már vagy 3 különböző nicken papolom ezt több hónapja, de semmit se' érek.

@nemecsek ernő áruló: az LMP két sör között jött létre brahiból, 3 sörben fogadtak, hogy bejutnak a parlamentbe. Legalábbis amilyen komoly párt...

@h.kovacs: persze, de amúgy sincs élő ember, aki LMPt komoly pártnak gondolná

Ui.: Fidesznyikek számára: nem vagyok MSZPs, MSZPsek számára: nem vagyok Fidesznyik, LMPsek számára: nem vagyk Jobbikos, Jobbikosok számára: nem vagyok LMPs.
hu.wikipedia.org/wiki/Kubatov_G%C3%A1bor

"Kubatov Gábor (Budapest, 1966. február 17.) magyar politikus, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség országos pártigazgatója, országgyűlési képviselő. Nős, három gyermek (Emma, Marcell és Olívia) édesapja. A Ferencvárosi Torna Club elnöke."

És ez minden, amit ezzel kapcsolatosan elmondhatok, Tisztelt Kúria, az ürgebőrbe öltözött Schifferen kívül..
@Arbet:
igen, az MTV-ben is majdnem ugyan annyi van a fideszről és az mszp-ről, csak nem mindegy,hogy az a hír mit tartalmaz.
ha naponta 100-szor elmondják,hogy "elmúltnyócév" akkor naponta 100 hír foglalkozott az mszp-vel.
@iii: Kettőnk közül az van megzakkanva aki képes használni a keresőt és a találatokat hasznosítani is tudja? :D

Baszkikám.. ha ennyire analfabétagamma vagy, hogy nem tudod mit kezdj a google-al, akkor minek akarsz itt vitatkozni bárkivel is?

Keress rá a Magyar Nemzet cikkeire, keress rá a Népszava cikkeire, keress rá a Népszabadság cikkeire, válaszd ki vizsgált időszaknak az elmúlt hetet vagy hónapot és nézd meg a találatok számát.

Böszme.
@00000000000000000000000000000000000000000000000000: Nem is, tán be(a)lga lehetsz, vagy a neved alapján az sem!
index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/24/iden_mar_nem_lesz_uj_malev/
"A Malév február 3-i váratlan és kaotikussá vált csődjével a létező legrosszabb forgatókönyv valósult meg: a nemzeti légitársaság gépei úgy álltak le, hogy nem volt lehetőség azonnali újraindításukra. Holott ezt tartotta a lehetséges legjobb – és lényegében egyetlen működőképes – forgatókönyvnek a cég 2010-es visszaállamosítása előtt készített tanulmány (nem mellékesen: a mostani kormány úgy vette át a Bajnai-kabinettől a kész tervet , hogy az abban foglaltakat a Fidesz ellenzékben még támogatta).

Majd eltelt másfél hónap, és úgy tűnik: nemhogy gyorsan, lassan sem sikerült senkinek új nemzeti légitársaságot alapítania."

Na, mivel is etetnek minket, és kik?
De mitkeresokszópéterawizzerbe'?
Ja és egy kérdés. Ez a blog világ mér liberál mindig? Amikor a magyarok meg nemigen liberálok?
@reálisan: a TVk 90%-a miért Fidesznyik, amikor a magyaroknak max 50%-a?
@iii: 1-2 szavazat is döntő lehet a fővárosi közgyűlésben főleg hogy 2010 tavaszán még semmi sem volt eldőlve. A kerület már támogatta az átminősítést, de az MSZP-SZDSZ vezette főváros nem (nem kaptak elég kenőpénzt) így a befektető megkereste a 2 kispárt egyikét aki a mérleg nyelvét jelentheti. A Jobbik-MSZP koalíció kizárt volt, de a Fidesz-Lmp ill.Mszp-lmp akkoriban még lehetséges volt.
Kicsit nézz utána mielőtt összeesküvés-elméletnek minősítesz egy pártfinanszírozási ügyet! Vagy szerinted a párfinanszírozási botrányok nem is léteznek, mindenki csupa barátságból támogatja a pártokat?
@nemecsek ernő áruló: szerintem az lmp listája sokkal egyértelműbb személyi számmal, aláírással, lakcímmel, mint a kubatov listák, amiket ellenőrizhetetlen módon állítottak össze és ki tudja mit tartalmaznak
@h.kovacs: sajnos azért,mert:
1. nem is hallottak még róla

2. ha hallottak is, hamarabb ért el hozzájuk a fideszes terelés.

egyébként meg van még egy hét a végéig, és mint tudjuk a magyarok mindig mindent a végére hagynak
/ja,és nem véletlenül emelte a fideszparlament az aláírások számát a duplájára, az időt pedig csökkentette a felére, asszem../
@Chicano:
"Ez azt jelenti hogy ma van Magyarországon kb. 50e, zömmel budapesti radikális ellenzéki a milla mögött. És ez nagyon-nagyon kevés ahhoz hogy komolyan lehessen őket venni. "

Ez így van, ugyanaz a liberális réteg van a milla, lmp és a többi hasonló mögött ami anno az szdsz mögött volt. Országos szinten semmi beágyazottságuk nincs, megmaradnak egy fővárosi rétegpártnak vagy beállnak az MSZP mellé.
@Asztalos Gábor 2: Az a legdurvább hogy az elvakult rajongók nem látják hogy a saját pártjuk ugyanazt csinálja mint az összes többi.
@Arbet: Szerintem legalább annyira értek ehhez, mint te, baszki. Mivel értelmetlennek találom a dolgot, javaslom, csináld meg te, te akarsz bizonyítani és számolj be róla.

Amúgy meg semmit nem jelent egy-egy szóra rákeresni, hiszem az LMP-ről szóló cikkek a MNO-n egyértelműen negatívak voltak, de máshol is szép számmal arról szóltak, hogy nem fog sikerülni. A pozitív és negatív cikkek aránya kb. 1: 10-hez volt.

Ennél nagyságrenddel fontosabb egyébként az elektronikus média, ahol viszont jelentősen el volt nyomva az LMP, ezt a Médiahatóság statisztikái bizonyítják. Úgyszintén a nagy pártok hatalmas fölényét bizonyítja a reklámstatisztikák.
@reálisan: A blogvilág nem igazán liberál, csak az a része amit kitesznek a nagyobb portálok a kezdőlapra. Mert hogy a hírportálok nagyrészt liberálok. Csak akkor lóg ki a lóláb amikor az egymillió sajtószabadságért aggódóról kiderül hogy kb. 70e facsebúk tag lájkolja, a dzsemborijaikra meg elmegy 30-40e ember. No, ezek közül való az a sok harcos liberél-blogger aki itt a blogszféra akol-melegében azt hiszi hogy már annyian vannak hogy mindjárt le is fogják váltani a zorbánfasizmust. Aztán jön az idióta elempé egy ilyen hülye aláírásgyűjtéssel és kiderül az igazság. Gáz...
@mamitirtok dr.: innen nem maradt le a link?

Ja és köszönöm a jókivánságokat!
@Asztalos Gábor 2: Nyilván létezik pártfinanszírozási botrány, csak épp nem derülnek ki. És ez meg nem is az volt, ahogy leírtam.

Akkor tessék előjönni, majd ha LMP-s képviselő megszavaz bármit is ezzel kapcsolatban, ami elítélhető. Ilyen pedig nincs.
Szívesen köt. Hol magára kötelet, hol pulcsit a parlamentben, egyre megy.

:-)
@iii: Korrigálok: persze néha kiderül, mint a Tocsik-ügyben is.
@Asztalos Gábor 2: Bizony, és most láthatja a nagyérdemű hogy szó sincs itt semmilyen erős ellenzékről. Jó nagy öngól volt az elempé részéről ez a népsavazási kísérlet, nem csak magukkal csináltak ki hanem a teljes ellenzékkel. Gratula!
@Arbet: No, de hogy lökjek neked valami kis csontot is:

mno.hu, 2010 jan.1-ápr.11:

157 találat lmp
2694 találat fidesz

mno.hu/kereses/?search_txt=fidesz&ujkeres=1&mire=cikk&to_y=2010&to_m=04&to_d=11&from_y=2010&from_m=01&from_d=01

Akkor miről is beszélsz, jóbarát?
index.hu/belfold/2012/03/24/a_magyar_nemzet_szerint_az_imf_magyarorszag_gyengulesere_spekulal/
"A lap nem tér ki rá, de épp szerdán, tehát a miniszterelnök-helyettes nyilatkozatával egyidőben a budapesti IMF-képviseletvezetője, Ivascsenko a Reutersnek azt mondta, azért nem készülnek új tárgyalásra, mert „január óta nincsenek új fejlemények. Akkor azt mondtuk: ahhoz, hogy a Valutaalap dönteni tudjon, hogy egyáltalán elkezdődhetnek-e, és ha igen, mikor a hivatalos tárgyalások egy készenléti hitelkeretről, ahhoz előbb az kell, hogy kézzel fogható eredményeket és erős elkötelezettséget lásson a magyar kormány felől arra, hogy az minden, a makrogazdasági stabilitás szempontjából fontos vitatott területen változtatni kíván”.

Nem értem, nem elég, hogy Vikktorunk ott ül és vár, mint kezdő sakkozó a nagy meccs hajnalán?
@Chicano: Te már aláírtál? Gyűjtöttél 5 aláírást?
@iii: Gyűjtött, bezony, még 2006-ban, ennél többet is, úgy vélem!
@h.kovacs:
azért ne becsüld le a fideszt:
egy kb. 70 éves fidi képviselő sztorizta egyszer, hogy neki a lakása környékén minden ház kapukódja megvan,így könnyebb pl. a szórólapozás. képzeld el, hogy egy fidelitas-os mivel könnyítheti a munkáját....
@iii:
"
Akkor tessék előjönni, majd ha LMP-s képviselő megszavaz bármit is ezzel kapcsolatban, ami elítélhető. Ilyen pedig nincs. "
Mivelhogy az LMP nem került döntési pozicióba, a fidesznek nélküle is többsége van, ezért nem került sor döntésre.

A párfinanszírozás már csak ilyen kockázatos dolog, a fideszt is 2x kitömték pénzzel mire a 3. alkalommal mostanra sikerrel jártak. Vagy azt gondolod hogy mivel 8 évig nem nyert a fidesz attól még erkölcsös lesz az hogy azon idő alatt is tömték beléjük a pénzt.

"Ennél nagyságrenddel fontosabb egyébként az elektronikus média, ahol viszont jelentősen el volt nyomva az LMP, ezt a Médiahatóság statisztikái bizonyítják. "
De még ilyen elnyomással is 5x annyit szerepel mint a 3x olyan erős Jobbik. Ha már a médiaelnyomásról beszélünk.

@Chicano:
"hogy szó sincs itt semmilyen erős ellenzékről. "
Én azt hittem hogy simén sikerülni fog a gyűjtés, hiszen a kispártok szavazói általában sokkal lelkesebbek (lásd pl. anno a Miépet)
@Asztalos Gábor 2:
"De még ilyen elnyomással is 5x annyit szerepel mint a 3x olyan erős Jobbik. Ha már a médiaelnyomásról beszélünk."

A Jobbik valóban el volt nyomva, de messze nem ennyire, emlékeim szerint kb. ugyanolyan nagyságrendben szerepeltek, mint az LMP.
off, mert unom a címlap miatt iderepült döglegyeket
index.hu/tudomany/2012/03/24/a_megafauna_kihalasakor_felborult_ausztralia_novenyvilaga/
"Az üledékes kőzetekből vett magfuratok arról tanúskodnak, hogy az elmúlt 80 ezer évben Ausztrália két nagy klímaváltozást élt át, ami az éghajlat hidegebbre és szárazabbra fordulását eredményezte, azonban egyik sem volt kihatással a Sporormiella gombaspórákra. Abban az időszakban viszont, amikor a spórák eltűntek, semmiféle jel nem utal a klímaváltozásra."
Nyilván az elmúlt 80 ezer évben is a káros emberi tevékenység miatti széndioxid kibocsátás miatt volt 2x is klímaváltozás:DDD
@aritus: 80 ezer éve még alig volt ember, a károsanyag-kibocsájtása nagyságrendekkel erősödött a Fidesz-megalapításával! Erről ennyit..
@Asztalos Gábor 2: Kik tömik ki a pártokat pénzzel és miért?

Eddig úgy vettem észre, hogy mindig mi adófizetők tömjük ki a pártokat azért, hogy mégjobban átverhessenek minket.
@mamitirtok dr.: hát látod ezért vár hiába, pedig ezzel a várakozással Orbán már mindent megtett, amit megtehetett, mer az a gaz imf spekulál a forint gyengülésre, hogy aztán jól gyarmatosíthassanak minket!
De szerencsére a Ma nem hazudunk többet tényfáltáró újságírója jól leleplezte őket.
Én a kis pipsi rányit sunáznám.Virágot.Akár az utcán is,leláncolva.
Vagy a bajszost..:-)
@mamitirtok dr.: nem jól tudod, a Gyurcsány meg azelmút8éév tehet erről is!
@mamitirtok dr.: ez a károsanyag kibocsátás is a kedvencem, mivel belevették a széndioxidot, mint mérgező anyagot:((
@Arbet:
"
Eddig úgy vettem észre, hogy mindig mi adófizetők tömjük ki a pártokat azért, hogy mégjobban átverhessenek minket. "

A költségvetési támogatás nem sokra elég, sok cég és magénszemély tömi őket pénzzel hogy utána nekik kedvező döntéseket hozzanak (amelyek nem mindig illegálisak, hanem a törvényes mérlegelési lehetőségből a támogatónak kedvezőbb mellett döntenek).

Ezt persze általában 10x szorzóval fizetik vissza az államon, vagyis az adófizetőkön keresztül.

@iii:
"
A Jobbik valóban el volt nyomva, de messze nem ennyire, emlékeim szerint kb. ugyanolyan nagyságrendben szerepeltek, mint az LMP. "
De a támogatottságuk az MPSZ szintjén áll, ami pedig még mindig sokszorosan annyit szerepel.
@aritus: Én sem értem, növeli az üvegháztartást, a növények is jobban nőnek, az emberek is, mi ezzel a baj?
Ennél már csak az ózon a kérdésesebb, hol jó, hol rossz, nem úgy, mint az ólom, amiről még mérgezésfajtát is elneveztek!
@Asztalos Gábor 2:
Ebben az országban ez úgy működik, hogy a milliárdos és gazdag cégek mind a privatizációból vagy a állami megrendelésből gazdagodtak meg. Ezt nem az LMP adta nekik, így miért támogatnák az LMP-t pl vagy a Jobbikot?

Adófizető befizeti a pénzt a fazékba, állambácsi kiadja a pénzt állami beruházásora amiket uram-bátyám cégek megcsinálnak kétszeres áron aztán visszatolják a pénzt a pártokba. Ebből pedig az összes párt részesül, mert a pártok között nincs verseny.

Az LMP-re egyedül azért van szükség, hogy a besározódott politikusok tiszta pártban folytathassák a mutyit és a lenyúlást.
@Member: Pedig meglépik, hogy ne járjanak úgy, mint Gyurcsány, hogy azt mondja neki semjén, hogy téged küldtek el a picsába.
@mamitirtok dr.: reálisan sosem hallott róla:D:D
@dr lecsekkoltam: Ezt emlékeim szerint nem Semjén mondta, hanem Horn Gábor, hogy "ezek téged küldtek el a picsába", és persze vette a kamera is.
@aritus: Uyanezt akartam. Ez a rajzás a sok hülye dögre unt mantra ismétlésével - valamelyik be is nyögte fentebb , a soknullás , hogy három nickje is ráment már az észosztásra - megpunnyasztja ezt az egészet. Na allatbarat-blog.hu/wp-content/uploads/2012/03/373985_412074112143428_400403169977189_1834107_1809228708_n.jpg ezt a taliga majmot ossza be mindenki, bár a közmondást nem alkalmaznám rájuk, mert aranyosak ellenbógen a politikusokkal.
@dr lecsekkoltam: Hali, balátom!
Landi a Lómain, felni fellininek vetve, ma délután?
Nem bánom, aláíróívet is hozhatsz, én meg viszem a pennám!
@aritus: :-))Nix zsandárok, csak a Zsándárkok...
@dr lecsekkoltam: Tegnap gondoltam rád, Jamie Foxx vállait elnézve... Profi amerikai focistát játszott a kis csillag Al Pacino mellett.
Épp csak elolvastam a posztot.
Schiffernek súlyos és gyógyíthatatlan Gyurcsány-fóbiája van. Legyen szó bármiről, ő művészi módon oda tereli a beszéd sorját, hogy asszondja: GYURCSÁNY A HIBÁS. Most és mindörökké, ááámen.
@AKIsTUDATLAN: Cēterum censeo Gyurcsányinem dēlendam!
Lefjordítva:A Fidesz jól alkalmazza az argumentum ad nauseam tekknikát, én miért ne próbálnám meg, hátha beválik?
(nausea latin szó jelentése: ’tengeri betegség’, ’okádhatnék’[1]) olyan érvelést jelent, ami az állítás igaz voltáról úgy próbál meggyőzni, hogy gyakran elismétli ugyanazt, sokaknak (szó szerint: ’érvelés a rosszullétig’, ’amíg el nem kezd forogni a hallgatóval a világ’)

Forrás. Schiffer Cató
Mi van posztíró, netán rettegsz, hogy a beteg vezérednek lehet kihívója? Minek jópofizol? Gondolom te nem bérből és fizetésből élő, keveset kereső dolgozó vagy, hanem az ingyenélő, ócska Orbán seggnyaló. Mert ha nem ez utóbbi volnál, akkor nem bohóckodnál az LMP aláírásgyűjtésének kifigurázásával. Nem mondanám, hogy profik az LMP-sek, de ez nem jelenti azt, hogy a profin hazudozó és az emberek többségét ellehetetlenítő kormányt szemétségei ellen ne lehessen népszavazást kezdeményezni. Ha ez nem tetszik, akkor kedves posztíró, te csak egy ócska kommunista fasz vagy.
@dr lecsekkoltam: nem, és ha nem tudsz olvasni azért ne csak Magyar Bálintot okold
@a szív fészkei: :D Jamie Foxx méltó a Csokiklub panteonba. Al Pacino pedig nemcsak jó színész, de szexi is(volt fiatalabb korában:D)
@iii: Na!! Ki is menekítette, miket is írok táboroztatta a cigányokat, és a világ meg evakuálásról beszélt...
@fg56: Tessen tájékozódni behányás előtt, ha kérhetem!
Fabius kint volt, megnézte, élcei a képviselőkre és a nyereménykiírásra szorítkoznaik, amiként azt meg is érdemlik az LMP-s passzivisták tán, nem?
@Member: Pont azt nem akarja viktorunk, hogy semjén egy népszavazás eredményét ily módon kommentálja.
@miro1: A tapasztalat azt mutatja, hogy az idekeveredő magadfajtának van gondja. Sosem láttam ennyi funkcionális analfabétát.
@mamitirtok dr.: Na de balátom! Kéhlek nem vagyok én aktivista (nem olyan aktivista vagyok).
Lómain találkozó? Csak nem az ottani éttelmeket teszteled?:D
@iii: Na!! Ki is menekítette, miket is írok táboroztatta a cigányokat, és a világ meg evakuálásról beszélt...
@miro1: Ja, hogy te cigányozni jársz ide. Netán csak nem azt vitatod, hogy a magukat magyaroknak beállító nácik masírozgattak-lődözgettek-hugyozgattak ott össze-vissza?!
@dr lecsekkoltam: Hát Semjén eleve a Fideszen belülről élesztett újjá a KDNP-t (pontosabban csinált egy gyenge utánzatot) és eddig sem éppen egy szókimondó egyén volt, akkor már inkább Ángyántól várnék ilyesmit, de ő is csak mezőgazdaság terén radikális, egyszerű pártpolitikai kérdésekben hárít.
@dr lecsekkoltam: Nem, csak tavasz van, virágoznak a mellbimbók és luxuspanelem kis-szobabiciklijét valódi velocipédre cseréltem!
@miro1: Csak nem az ingyenutazás zavart?! Hogy neked nem volt benne részed?! Randa dolog az irigység, szegény Bálint nem tehet róla.
Az Országos Választási Bizottság (OVB) jogellenesnek találta az LMP szombatra meghirdetett akcióját, melynek során értékes ajándékokat ígértek annak, aki a legtöbb aláírást gyűjti össze az általuk kezdeményezett népszavazáshoz 24 óra alatt. A testület ezért eltiltotta a pártot az akciótól.

Na jön már a szavazat vásárlás... Nem lehet más a politika?
@dr lecsekkoltam: Azt se tudod miről, komolytalan vagy. Ha valaki ellenvéleménnyel van az már fasiszta.
Opssz, repedés NER-ben?
A levélíró azt várja Orbántól, hogy tegyen azonnali intézkedéseket annak érdekében, hogy "a hazugságokat és a forrásellopásokat a tisztesség és az erkölcsösség váltsa fel a vidékfejlesztésben, és az Ángyán József által képviselt igazság meghatározóvá váljon Magyarországon".

index.hu/belfold/2012/03/24/nyilt_level_videkrol_orbannak_megalazva_erezzuk_magunkat/
@Member: Ez egy költői kép akart lenni. Bemutatván, hogy miért tart a fidesz ettől a népszavazósditól és nem engednék át ha csak 100k aláírás gyűlik össze.
@miro1: Mi pl? Volt jobbik, véderő, meg gárda. Csupa-csupa nemzet szégyene.
@miro1: Kérdés, kinek mi az értékes, nem?
Mondjuk én sem erőltetném ezt az ajándékozósdit, nyilvánosan semmiképpen, ahogy lengyel balátaink szolidalitás-gyűlését is ekéztem kicsinyt.
@miro1: Ha valaki úgy beszél mint egy neonáci, az neonáci. Nem bonyolult, ezt még te is érted. Nem nehéz, mert egyszerű szavakat használok. Ja, és benne maradok az 5 mondatban. Ennyi a kapacitásotok- ennyire vagytok hitelesítve.
"Mindenesetre aki kedvet érez harcba szállni a nyereményekért, - bringavásárlási utalvány, vacsora a kedvenc LMP-s képviselőddel - az ballagjon ki egyre a Kossuth térre. A játék pontos szabályait itt találjátok."

Odafentről. Azért járok én ide, mert hellyel-közzel együtt tudok érteni Fabius-szal.
Most akkor konzervatív lennék, tényleg?
@miro1: Két évvel a választások előtt?! Ha szavazatot vennének, akkor azt nem most tennék, és nem ilyen semmi ügyre.
@mamitirtok dr.: Mi is visszük pumpáltatni a kerekeit. Idén is akarok menni vácra és még messzebb is:D:D
@mamitirtok dr.: Konzerv vagy ja, csak konzervbontóval tudunk hozzádférni.:P
@miro1: Az tényleg bűnös dolog, táboroztatni a cigány gyerekeket. Ellenben fekete egyenruhában, bakancsban masírozni a faluban az derék, humánus cselekedet. Plusz utána a köztéren hugyozva hergelni a cigányokat, az szintén nagyon is nemzetmentő tevékenység.
@dr lecsekkoltam: Pumpáltatni? Nincs férfi a családban, vagy legalább egy pum(b)pa?
www.youtube.com/watch?v=esw3aEbLR84
A hiénákok ne vegyétek el a kedvedet!:-)
@miro1: Milyen szavazatvásárlás, te nagyon hülye? Egyrészt nem szavazat, másrészt a gyűjtők kapják, nem az aláírók. Az OVB-nek ez a döntése súlyos melléfogás, hogy finom legyek. Hogy a Fidesz által kitömött OVB megpróbálja ezt elmeszelni, azon persze nem nagyon lehet csodálkozni.

Most már csak a Handó Tünde irányította Kőriában lehet bízni.
@iii: .. Kúriában persze.
@iii: Kúlia, a Kudlik és a Júlia kelesztnevekből összegyúlva!
@iii: A választási törvény a népszavazásra is érvényes, és a kérdés a jövőre vonatkozott, de az LMP-sek, meg a Millásoknak ez magas...
@iii: A bűnös dolog az, hogy mindezt evakuálásként állították be...
@miro1: Az nem kérdés volt, hanem alap nélküli gyanúsítgatás. Persze az indoklással nem foglalkozol, nagyon helyesen, mert esetleg kiderülne, hogy hülyeségeket irogatsz be.
@mamitirtok dr.:

index.hu/belfold/2012/03/24/nyilt_level_videkrol_orbannak_megalazva_erezzuk_magunkat/

A levélíró azt várja Orbántól, hogy tegyen azonnali intézkedéseket annak érdekében, hogy "a hazugságokat és a forrásellopásokat a tisztesség és az erkölcsösség váltsa fel a vidékfejlesztésben, és az Ángyán József által képviselt igazság meghatározóvá váljon Magyarországon".

Szijjártó Péter nyilatkozata:
www.youtube.com/watch?v=ca9GuwuOVZc
@miro1: Valamit evakuálásnak beállítani az roppant bűnös tevékenység, tényleg.

Ennél csak picivel bűnösebb a cigányokat hergelni masírozással egy faluban, valamint egyetlen eset kapcsán egy amúgy normális falu életét feldúlni és egymásnak ugrasztani az embereket.
@iii:
"egy amúgy normális falu életét feldúlni és egymásnak ugrasztani az embereket. "

Ja, normális falu.
Kérdezd meg talán az ottélőket is erről.
Folyamatosan lopták és rabolták ki az ott élő embereket, amiket a kormányok évek-évtizedek óta magasból leszarták.
@mamitirtok dr.: Az ima sem segít balátom.
Minek pumpáljunk magunk, ha más megcsinálja? :D
@miro1: @Pantagruel: @Asztalos Gábor 2: @wip: @iii: @mamitirtok dr.: @dr lecsekkoltam: @Member: @Arbet: @a szív fészkei:
Nagyon jók a bejegyzések ! De most ajánlanék mást. Itta tavasz, irány a szabadba, mezitláb ha lehet További szép napot !
@kela-bá: Nem lehet, kezdődik a meccs!
Nem a libakelgetők-nemzetianyázók, hanem a Chelsea-Tottemham!
Hogy pont ilyen szép időkre rakják ,ez árulás a magyarok ellen, nem?
@dr lecsekkoltam: Lehet, másnak az a szakmája, elismerem!:-D
Csak nehogy magatokat pumpáltassátok fel, ha nem alapvetőleg szükséges!:-D
nagyon punnyad a zuzmó vetés, itten svalbárdon is kevés az eső, kaptam is ma nyílt levelet a rudi rénszarvastul, hogy a rozmárok is rájárnak, mondom, rozmária, idesanyám, akkor necesse delandam (a púpos bálnák is mindig eszt mongyák, hiszen azok is délrül gyünnek), apropos offsiderul mekkérdem tőletek, miszerint tán bezárt a tudományos akadémia, hogy ennyi okos bukkant elő ebbe a szolíd diliházba vagy csak divat lett az ejakuláció prékox, mer én má kezdek nem érteni.
"Az aláírásgyűjtőkre is vonatkozik

A bizottság tagjai az ülésen arról folytattak vitát, hogy a paragrafus csak az aláírókra, vagy az aláírásokat gyűjtőkre is vonatkozik. Utóbbiaknak ugyanis nem tiltja semmi, hogy munkájukért pénzt, vagy bármi mást kapjanak. Végül az az álláspont kapott többséget, hogy a jogszabály az aláírásgyűjtésben részt vevőkre is érvényes, tekintettel arra, hogy a meghirdetett akcióban bárki részt vehet."

Ez mekkora! Értelmezzük a magyar nyelvet kicsinyt, ha lehet! Vagy a szellentését a törvénynek legalább!
Másrészt: felesleges magas labdákat adni, nem?
@kela-bá: Hamarosan megyek dolgozni, de addig azért monitorozom a politikai palettát véleményezőket, ha lehet.
@mamitirtok dr.: :D
Kb 1 perc alatt megvan egy bringa szervízben, nekünk több időbe kerülne.:D
Hál istennek semmit nem kell pumpáltatni magamon:D:D
@mamitirtok dr.: Kösz a választ! De ajánlatom tegye el későbbre, és másnak is mondja el, mert hasznos mindenkinek ! Jó meccsnézést !
Virág eléggé domina alkat, most ez csak így eszembe jutott.
@AKIsTUDATLAN: "Schiffernek súlyos és gyógyíthatatlan Gyuircsány fóbiája van."
Nahát, éppen ezért nem írok nekik alá, mert aljas dolognak tartottam feljelenteni gyurcsit Sukoró miatt úgy, mintha őt már tisztán láttak volna az ügyben. Egyébként is döglött oroszlán bajszát cincálni nem túl elegáns.
Másik ok pedig, hogy megszavazták a 2006-os rendőr-basztatási agyrémet a jobbikkal és a fidesszel. Nálam annyi az lmp-nek, pedig a választásokkor dobtam Scheiring Gáborra egy szavazatot.
@kela-bá: köszi. :) te valami urbánus arc lehetsz. cipő ma még nem volt rajtam. festegetéshez /nem művészi, csak ápolóolaj kerti cuccokhoz/ egy szál fürdőnacinál nem volt egyébre szükségem. mi az, hogy szabadba? itt csak az előkert fél hektár /sok száz parkolóhely, ha így érthetőbb, egy kisebb futballpálya/, utána kezdődik a „szabad”: erdő, mező stb. hová kéne mennem? amúgy szép napot neked is
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Már csak az kell, hogy letiltsák a cikket, ahogy tették egy időközi választás esetén.:D
@mamitirtok dr.: ne hülyéskedj, irány a Serengeti!
@Pantagruel:
Kösz a választ! Te szerencsés ember vagy, hogy a természetközelben vagy. Igen ki a szabadba, és lehetőleg mezitláb, mert igy az ELEKTROSZMOG ellen hatásosan védekezel, ami bizony kárositja mindnyájunk egészségét. (Tv,rádió,mobil telefonok,számitógépek,mikrósütők, stb.stb. Szóval: További szép napot !
@kela-bá: Véleményem szerént a mezitlábkodás nem vég az elektroszmog ellen, ahhoz minimum szkafander kell, meg az, hogy a Hold túloldalán legyen a telked!:-( a mezítelenkedés más dolog, de az nem az elektroszmog, vagymi miatt célszerű, hanem Egér favorizálja, női egyedeknél, kor-és szépségfüggetlenül!:-D
Most csináljak, mit csináljak? Jön az Arsenal meccs, kint pedig tavasz van. Köztes megoldás, elmegyek bringázni, legurítok közben egy korsó Pilsenit, majd vissza. Azt hiszem, ebben kompromisszumot kötöttem magammal....
index.hu/kulfold/2012/03/24/fico_valtoztatna_az_allampolgarsi_torvenyen/
„Remélem, hogy Orbán úrral normális kommunikációs módot találunk, noha más világlátása van, mint nekem. Partnerként fogunk tárgyalni.”

Szerintem twitterezzenek, dajcstomi adhatná a tanácsokat, lehetőleg jó zsíros díjért, nem?
Nekem ezek közül a Jávor tetszik leginkább.
@mamitirtok dr.: Igaza van ! Lehet !
Jó egészséget !
@mamitirtok dr.: Virág, no! Aki a Virágot szereti, kielégít..izé,elhízott nem lehet, nem?
@mamitirtok dr.: Van benne valami, bár én személy szerint nem szoktam dominákkal barátkozni, de ahogy elnézem Virágot, valóban olyan..
@iii: igen, a köz rádiójában is mennyit vitatták, bulvár hangnemben, h ki finanszírozta a kimenekítést - míg az fel sem merült témakènt, ki pénzeli a terrorcselekményeket elkövetõ neonácikat. A rendõrség a mai napig csak garázdaságért emelt vádat, holott a megfélemlítès, a valós tényállás terrorcselekmény. Éljen a nagy magyar kereszyényi közerkölcs!
@mamitirtok dr.: Bizonyára a kilincsorrú keshedt ballibsik DIREKT széttologatták a fölhõket, hogy napsütéssel sújtsák az õsi ösztönöknek engedelmeskedve meccset nézõ magyart... skandallum..
@Penivaldes: hát, Schiffer is egy nagy Master lehet, mert Virág a roppant egyéni gondolatai közt úgy idézi szó szerint Schiffer Gyurcsányellenes dumáit, mint egy idomított kisangyal.. vegyes érzéseim vannak lmp ügyben (nem Gyurcsányért, kedves lekomcsizó-ügyeletes eftársak)
Jól eldumcsizok magammal.. :)
@whatsoever: Én csak azt figyeltem meg, hogy a bátyám egyre jobban hasonlít a Scheiring Gáborra..:DD
@Penivaldes: igeeen? :) az jó, nem? ez a Gábor gyerek nagyon okos gyerek..
@whatsoever: én inkább külsőségekre gondolok. :)))
De igen, okos gyerek a Gábor gyerek
@Penivaldes: már kezdtem spekulálni, hogy lehet, hogy a te neved igaziból Scheiring Penivaldes... Mér, a Gölöncsèr Dzsenniferek korában...
@whatsoever: nem az én való nevem az annál azért normálisabb:)))
@mamitirtok dr.: Állítólag ezt nem is engedik, mert jutalomért nem kóser aláírást kérni. Én lent voltam, - jelentem Kubatov elvtársnak szeretettel - aláírtam a Moszkván, nem is köll senkinek ennie emiatt velem, azért ez nem sokban különbözne a lejárt babkonzerves metódustól. Csak azt más vidékeken osztogatják.
@mamitirtok dr.: Hú de beindult a hormonháztartásod, hallod! Én ma le-meg hazafelé tipegtemben nem annyira mellbimbókat láttam (hidegen hagy, bár a hatoson valami ebből élő macának akkora cihát raktak be alája, hogy a fejemnél nagyobb emlőket cepelt a két nagy szatyra mellett, ez miért jó??), hanem huszonévesek iszonyat rengő háját, meg olyan lábakon cicanacit, hogy az kész katasztrófa.

Manapság már nem lakás-szériatartozék a fali tükör???
@kela-bá: Kösz, de nem vagyok egy Zola Budd. (tudd ugye, ő ki volt?) Belelépek valamibe, amit a drága emberek elszórogatnak a zédes anyatermészetben és kapom a vérmérgezést.
@a szív fészkei: Nem a falitükör nem széria tartozék a házakban. Én is láttam olyat, hogy a lány, aki finoman fogalmazva is elég duci volt, csőtopban és szük szoknyában és magassarkúban próbált egyensúlyozni...
@hacsaturján: Doktorálj te is le izibe, márcsak 28-áig van aktualitása, aztán a Nemzet mindenki előtt nyitott(életű) Slicce talántán meg is leszen fosztva tudós bizottmány által az ebül szerzett doktorijától. Gondolom a percben itt is mindenki visszaminősül mezeivé.

De lehet szavazni is Varánusz-díjért hárommal régebbi posztban: hogy ad.1. elmeszelik a lopós Sliccet, avagy ad. 2. szemük se rebben a némettől-bolgártól lopott 5 eredeti mondatot se tartalmazó doktorinak látszó izéjétől, ha pediglen ez lesz, akkor ad. 3. mégis mivel indokolják ezt a justizmordot?

Aki eltanálja, rettenetkék szemű gumivaránusz tulaja leeend.
@whatsoever: Egyetértek veled; aláírtam, mert ha basztatják őket emiatt, akkor naná hogy, de amúgy nem nagyon azonosulni velük sok mindenben.

Inkább irritálnak, mint nem. Kukorellyről még senki nem írt?
@mamitirtok dr.:

Remek érzékkel megint sikerült kiválasztani az egyetlen megoldást a sok közül, amivel a tegnapi posztban taglalt érzéseket leginkább generálni lehet.

Könnyen meglehet, hogy az újabb baszogatás több aláírást hoz, mint a nyereményjáték.
@kela-bá: Használj sólámpát! - mondják az okosok. Nekem is ég egy a gépemnél. A terméseztben - a kibelezett és kidobott masinákat nem számítva - hol van elektroszmog? A mobiltelefon meg akkor ott van mindenkinél ha az egyetlen rajta való.... :-DD Ki lehet bírni nélküle?
@Fabius: Egyébként a Moszkván ebédidőben kvázi sort álltak a standnál aláírni a népek. De a jutalomjáték szerintem is gáz.
@a szív fészkei:

Kukorelly nem vált olyan markáns karakterré az elempében, mint vártam tőle. Nálam ezért maradt ki.
@a szív fészkei:

Az lehet, hogy gáz, viszont nem ütközik törvénybe. Meglehetősen sajátos az értelmezés és indoklás.
@Penivaldes: Akkor régimódi történet vagyok. Én még meg szoktam vizslatni magam á-tól zettig.

Vállalja mindenki magát és le a szépség- és fittness-fasizmussal is, de azért van egy általános esztétikai kiskáté szerintem, amit jó lenne nem annyira túllendülni.
Azt a két görbe lábat tényleg nem hittük el a férjemmel: komplett lovarda fért volna közibük - amúgy is egy dundus és alacsony nőhöz tartoztak hihetetlen combokból kiindulva. Mindezt halálszűk fekete tapadós gatyesszal viselve.
@Fabius: Ah so. Lehet. hogy nem akarja erodálni totálra magát, mégis író, annak nem rossz.

Ha nem ütközik törvénybe, akkor nem - az ízlésembe igen, de az még nem törvényerő, mint a fenti cicabugyis bejegyzésmből látszik. :-DD

Mondom volt pezsgés - semmi atrocitás - hárman négyen vártak türelemmel (egy hölgy kérdezte, miért is kéne aláírni). Anyámat most homályosítja fel a férjem, lehet, hogy ő is aláír. Habony Árpi nemcsak a Marslakókkal fürdik be, hanem a csodás PR- és egyéb tanácsaival is.
@a szív fészkei:
Ha a fidesz ajándékoz, letagadva, sunyin, az rendben - ha ezt maffiaholdudvar finanszírozza, az is rendben - csak pont az lmp akciója jogellenes, még ha vannak is ellenkezõ értelmû precedens ítéletek... pff... az ovb is fel van töltve fimesszel?
@Penivaldes: Sajna, egyre több. Pedig ha valaki a szépet hangsúlyozná magát - és mindenkinek van valami, ami az - kellemesebb lenne a látvány mindenkinek.
@a szív fészkei: persze csak ahhoz, el kell először fogadnod magad minden hibáddal együtt. És az nagyon nehéz, én tudom sajnos..
@whatsoever: A Fidesz maga a jogellenesség, rájuk nem pazarlok szót. De ha Lehet Más a Politika, akkor legyen más és ne jutifalatokra ugrókra bazírozzanak, hanem öntudatos és értelmes állampolgárokra. Szerintem.

Mondom, nem tudok odalenni értük - rájuk szavaztam, aláírtam, teszem, amit kell, hogy segítsek, de... Van egy DE. A plázastopos marhaságuk meg amiről Fabius is írt, eléggé elidegenítenek. Schiffer is, mit csináljak. Nem rajonani akarok hüppögő tiniként, de legalább kicsit felnézni rájuk vagy valami.

Még Politikai Árvaházban vagyok, ja. Hol vannak a Kétfarkú Kutyák?
@a szív fészkei: a "nem fogunk össze a dk-val" is zavar - a matek makacs dolog, technikailag és a gyakorlatban 60% kell ov leváltásához - ha a nyakunkon marad, esetleg egy fidesz-jobbik koalával, a hatalmát biztosítandó, akkor az a pár millió ember igenis joggal fogja az ellenzéket megbocsáthatatlanul felelõsnek érezni. Az a pár millió, aki q*ára nem él meg Gyurcsány utálatából és abból, hogy a pártoknak arculatja van.
@Penivaldes: TE teljesen úgy tűnsz nekem - nem tudom, hány éves lehetsz, de biztos fiatal és üde - mint aki kiegyensúlyozott és elfogadta magát, sőt tudja az viselni is. :-)

Amúgy én kb. 50 körül kezdtem magammal megbarátkozni - belátva, hogy az van, ami van - addig mindig voltak hemungjaim. Aztán visszanézve az akkori képeimet, megadnék mindent, hogy úgy nézhessek ki, mint amikor legszívesebben a föld alatt kúsztam volna, annyira elégedetlen voltam magammal huszonévesen.
@whatsoever: Ja, meg kéne mondaniuk, mi az az ősbűn, amiért ennyire engesztelhetetlenek. Schiffer egyébi lelkibajai nem érdekelnek. Ő nyomta fel Sukorót is, mesélhetne jogászként, hogy most mégis mi van,mivel a vasból való szimatszörény Bugyula sem talált eddig fogást a dolgon, pláne nem Gyurcsányon?
@a szív fészkei: igazad van. Mindazonáltal most nem a gondolkodókra bazíroznak, hanem a protest-re, szerintem Mert átgondolva tényleg a szakszerû szerkezeti reform és folyamatszabályozás, ja, és a finanszírozást lehetõvé tévô kiszámítható gazdasàgpolotika lenne megoldás... mondjuk a munkajogi pontokkal egyetértek, több okból is..
@a szív fészkei: Hát fogjuk rá.. néha rám tör az önbizalomhiány:(((
@a szív fészkei: pff, képzeld / képzeljétek, voltam színházban, évek óta elôször, juhhéé :) és ott volt Bugyula, és õ is 160 cm magas.. Bocsánat, mert nem szép ez, és egy pasinak olyqn rossz lehet picinek lenni... de az jutott eszembe, hogy direkt a frusztrált, kompenzáló stöpszliket gyûjtik..?
@a szív fészkei: még az se érdekel, mi az ôsbûn. Csak ezt az armageddont tüntessék el. (ordít, toporzékol, fél is)
@Penivaldes: Itt pedig körül vagy rajongva!! Csupa kényes ízlésű által, látod ki az anyaszentjük? :-)) Az már minőség.
@a szív fészkei: Itt minden nő körül van rajongva aki nem zombi mód szól hozzá:)) Igen, itt igen, de a való életben szürke vagyok, észrevehetetlen..:(((
@whatsoever: El tudod képzelni Orvbánt egy Kukorelly vagy hasonló szálfa mellett? :-DD Ez mindenben törpicsek. Kellenek mellé az ilyen bokába kapó kaffogó ölebek.
@a szív fészkei: Peni húsz-1-2 éves, én is asszem.. lehet, itt olvastam? Átérzik a természetes magabiztosság, a fiatalság öntudatlan életöröme.. öntudatlant úgy értem, belülrõl jövõ
:)
@a szív fészkei: ja, ezért külön is utálja gyurcsányt, mert magas.. bokrosban is van anyag, õ is magas.. Bajnait kisebbnek gondolom, bár most már bizonytalan vok..
@whatsoever: Mit láttál? Én utoljára a Szkénében a Szutyokot. A címszereplő, Szamos Zsófi most lett Jászai -díjas. port.hu/pls/th/theatre.directing?i_direct_id=15179&i_city_id=-1&i_topic_id=&i_county_id=-1 Hát az kemény.
@a szív fészkei:

Szimpla gecimatek ez és semmi más. Lett ítélet amivel ma nem kezdhetnek semmit, dzsembori elmarad, hétfőig fellebbezés, mondjuk keddre oppardon-tévedtünk döntés, de csütörtökön 29-e, és van kérdés amihez gyűjteni csak eddig lehet.

Vagyis az utolsó hétvége akcióját ezzel technikailag kilőtték, akár jogszerű, akár nem.
@Penivaldes: Figyelj, azért ha egy nő ismer el, az már valami! :-)) Teljesen csak a szövegeid alapján írunk rólad, soha nem láttunk, nem ismerünk és mégis hasonlóan vélekedünk rólad.

Akkor kicsit higgy nekünk!
@a szív fészkei: Hát ha nő ismer el, az igen:))
Egyébként rátapíntottál a lelki bajom lényegére.
@Fabius: Azért Fidesz-erőszakolta jogállamban/?/ élve nem hiszem, hogy ez meglepetés nekik. Tudták, hogyha belecsapnak a lecsóba, megjön a retorzió. Tegnap látod, csak itt a blogodo, mit össze nem nyüzsögtek a hivatalos dehonesztálók emiatt a tény miatt. Na ebből látszik, hogy mekkora beszarást okoztak az elempések a narancsos drágáknak ezzel. Tehát jó irány a Flórián
!- ha ettől ennyire fosnak, ezt kell nyomatni...
@Penivaldes: Az mi? A kishitűség?

Ki nem az ilyen-olyan fokon? Most épp országos méretekben szívunk ilyesmi miatt, mert az illető kórosan egónövelő műsora neki nem hoz megnyugvást, minket meg elveszejt... És Európa megvetett hülyévé tesz.

Te majd kinövöd biztosan. :-))
@Penivaldes: ilyenkor idejössz és mi, pasik helyreállítjuk az önbizalmadat, Egérrel az élen!
Kész klinika, doktorok, Egerünket meg felterjesztem Peni-vígaszoló érdemérem közép-fokozatára, jó?
@mamitirtok dr.: Most igazat mondtál:)) mert van amikor azért jövök:))))
@Fabius: Semmi gond, ha mégis tévedtek, kitolhatják az időpontot egy héttel. Demokráciában ez így menne, de itt is?
@a szív fészkei: Balfácánt vacsorára - Józsa Ïmre szuper volt, bár én eddig csa Hókuszpók és mások hangjaként ismertem... Mennem kell, írtam Neked a másikon a Petrire.... Minden jókat, viszlát!
@Penivaldes: De látom, már a csajok is körbenyaldostak, csak nehogy elszálljon az önbizalmad és bebuzulj itten!:-P
(bár utóbbit mondjuk megtekinteném okulárisan..vagy lag!
@mamitirtok dr.:

Itt nem így lesz :-)) Itt egy szaros időközin is eljátsszák ugyanezt, akkor is ha a tét a nagyjából senkit nem érdeklő helyi lapban történő megjelenés. A legapróbb részletekig menő genyózás folyik, és ez lesz a választások előtt-alatt is.

Készüljön fel mindenki.
Komolyan, unazkozom!
Senki sincs, aki szórakoztasson vagy legalább beszóljon?
Akkor menek, megnézem, hogy veri a Milan a Romákokat, mert én már ilyen kis befogadó vagyok!
@mamitirtok dr.: nem vagyok egyáltalán híve annak, amikor lányok leszbishowt rendeznek. Az más amikor tényleg azok, de amikor azért, mert az mennyire tetszik a fiúknak, arra azt mondom, hogy hányinger.
@Fabius: Oh, tempora(nem festék), oh, mores!(nem népcsoportjeleggel!)
Cegiskedést nem lehetne indítani az olimpinán? Biztos favoritok lennénk!
@Penivaldes: Hány, mennyi? Mindig az a lóvé, a szerelem már smafu? (tömeg, hát tömeg, legalább nem fáznak:-)
@a szív fészkei:

Gondolj bele: a tüntetések létszáma az elenyészőtől a végtelenig terjedhet, attól függően ki számolja, hogy magyarázza.

De 200 ezer névvel-címmel ellátott aláírást nem lehet magyarázni csak egyféleképpen. Ez meg éppen két békemenetnyi ember. Naná, hogy ott tennének keresztbe ahol lehet.
@mamitirtok dr.:

Viktor a fedettpályás kisstílűség örökös bajnoka lenne :-D Egyenlőtlen küzdelem volna, a világ többi részének hendikepje behozhatatlan.
@Fabius: Ha én százszor, száz helyen aláírom, akkor utána genyózhatunk esetleg?
Vagy annyiszor kerülök a rosszak listájára?
Nem elég a mostani csapásszámom egy jó kis NER-vizslatásra?
@Penivaldes: Régen hallottam ilyen becézést, utoljára sem vettem komolyan, de jólesett! Kösz!
@Penivaldes:

Most jut eszembe, gr Kolompár Jávor Benedek Oszkó Péter Wizzair vagyok!
@mamitirtok dr.: már leírtam, hogy nem vagyok híve a sok azonos nemű ember meztelenségének egyszerre:))
@Fabius: "Viktor a fedettpályás kisstílűség örökös bajnoka lenne"

Valószínűleg a lelke mélyén tisztában van a képességeivel.
@mamitirtok dr.:

Kubatov listáján már az annul rovatban vagy te is :-)
@Penivaldes: Ne járnál annyit uszodába, nem undorodnál meg a csöcsök látványától!
Én sem járok oda, nem is teszem!:-P
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szerintem nincs. Ő maga előtt egy végletekig furfangos és aprólékos ember.

Igaz, ez egy normál közegben vérgecit jelent.
@Fabius: Ez megtisztelő, legalább nem kell végignéznem, míg mindenki kiszenved!
Akkor mégis jobb, ha leszúrnak, mint a kereszthalál, nem?:-D
@Fabius: azért ezt egy másik szemszögből is érdemes megvezsgálni? ugyanazzal azaz a saját genyóságukkal kell ellenük menni

a lömpöpö bugyuta, a maszop már kezdi adni a szüxégest, a jobbik mindíg is egy genyó volt mikor melyik oldalukat mutíttyák annál genyábbak csak még annyit:

az oszd meg és uralkodj elvét velüxemben alkalmazni és szétgórni a ködmönösöket és a jobbosokat a narancshordáról van erre elég féltékenységi faktor és utána csak piszkálni kell a mekfelelő pillanatban hadd mekegjenek
@mamitirtok dr.: halál és halál között nincs különbség...hahahaha utólag nincs lehetőséged összevetni
@Fabius: komoly bajom veled, hogy azt hiszed 2014-ben tiszta választás lesz
@Rodeo36: "a maszop már kezdi adni a szüxégest"

Lemondott a vezetőség? Nem olvastam...
@Rodeo36: Hogyne lenne, Egér is itt van velünk és életvidám, nem? pedig, ha tudná, hogyan végezte elébb..
www.youtube.com/watch?v=WgMurbEriIk&feature=related
@h.kovacs: Tiszta sor: Indulnak:
Fidesz, KDNP, Nemzetfias Négyfront..több ló nem indul..
@mamitirtok dr.:

Asszed ennyivel megúszod? Naív...:-D

Először is Selmeczi Gabirexia Salome táncával kiégetik a szemedet, Demjén Raúzsi "Kell még egy szó, mielőtt mennél??? " kezdetű nótájával megsiketítenének, majd a parlament pincébe vetnének, és enni annyit kapnál minden hónapban, amit az eltartásodra fordítható nyugdíjminimumból meg tudnak venni a cébéában.

:-D
@h.kovacs:

Pedig lesz. Viktort azzal baszogatja a külföld, hogy diktatúra van. Márpedig ez addig nincs, amíg titkos választások vannak. Ezért lesz.

De ahogy írtam feljebb az összes genyóság bevetésével.
@Rodeo36:

A visszagenyózás hatástalan a jómunkásemberekkel feltöltött OVB esetén.

Egyetlen dolog segít, ha a lehető legtöbben elmennek szavazni.

Amúgy én nem látom a maszop bármit is adna.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az gyün magától időben, figyeld majd, most a genyózásról és a szurkapiszkáról van szó, nem csinálni dolgokat hanem basztatni a másikat

eze narancsosok taktikája: az állandó vegzálás...ezt kell velüxemben alkalmazni...

egyébként a fiatalság fog dönteni, bármi legyen is az
@Fabius: Nem dumálhatom ki magam, a fleedomot nem éltik? Vagy éltik, csak nem szeletik?
www.youtube.com/watch?v=arwZcw0Ejcc
Balbálok!
@Fabius: ja, titkos választással szerez lukasenki is 99 %-ot
@Rodeo36: Vagy döntögetni! De köll az nékünk, munkával eltöltött hosszú évtizedek után, hogy ez mind (ami maradt) veszendőbe menjék?
Ezekélt, ezek miatt?
Kételkedem, tehát ..listára kerülök!
@Fabius: És éjjel nappal hallgathaná végtelenítve szíjjártó aranyköpéseit:D
@dr lecsekkoltam: Ne kínozz, ha már faképnél hagytál!
Ott vártalak, mindhiába, de nem vertem (gyökeret:-)!
@Fabius: én a genyózást arra értem, hogy a kampányig terjedő időt megmérgezni genyósággal és lecsapni a szavazóikat...és botrányt csinálni a voksoláskor megóvgva bármit amire egyetlen lehetőség van, hacsak azért nem hogy megismételjék és akkor már új eredmény

elvtelenek ellen elvtelenséggel gecik ellen geciséggel naponta és percenként soha meg nem állóan

ez olyan, mint a GOP assziszik a kandidátusok, hogy a sok füst és felhő és fing amit eregetnek el fog vezetni bármi máshoz mint kibaszott nagy leégéshez?a romney-nak kevesebb mint a fele szavazata van mint a minimum az hogy a gingrich-nél többje van az nem jelent semmit...talán nekem is több lenne vagy a gyevibírónak...

ez az én alapállásom a magyar szittya kalamajkára is

kell egy sorozatos botrány újra meg újra és hadd ébreggyen a szavazó meg únja meg
@Fabius:

Ha Belaruszban tiszta választások lettek volna, és azt a faszt nem 80, csak 72%-al választották volna újra, attól az még diktatúra lenne. A diktatúra ellentéte a demokrácia, aminek van pár formai ismérve, már mindjárt kezdetnek a jogbiztonság, a magánvagyon szentsége, a hatalmi ágak tényleges szétválasztása ésígytovább. Szerintem.
Abban legyen igazad, hogy a focista talán a választásokat nem meri elcsalni, de attól, hogy 4 évente szabadon pottyanthatsz, ez még nem lesz demokrácia.
@Rodeo36: Demokratikusan, mi? Én nem élnék ezzel, kösz. Az más, hogy a farokságaikkal nap mint nap kellene szembesíteni őket, azzal egyetértek, de amit itt felvázoltál, azzal nem!
Bocs,nem vagyunk egyformák! És én itt élek, elég mérgező(ett) a levegő így is Butapesten pl.
@mamitirtok dr.: az csak addig veszteség amíg vagyonelkobzással meg nem oldod utána

leszarni a narancstörvény gyár termékeit úgy ahogy vannak mind a tákolmányt is és semmisnek tekinteni kibaszni a politikából őket és új dolgokat csinálni...semmit sem veszítesz nyersz!!!
@wagem:

Eltévedtél, jobbágy?

@h.kovacs: Telepátia.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ácsi, Te most kétségbevonod hazánk demokrati kusságát?
És még lehet, igazad is van? Nemán..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pardony, lennének szívesek az Urak eligazítani, hogy merre is van Buda? Mely lik út vezetend a keráli pallotába?
@mamitirtok dr.: attól, mert valaqmi seggfej 16000 évre van kinevezve az nem jelenti azt, hogy a következő rezsim ki ne baszná mint macskát szarni 2 perc után...ez a betonozási aggodalom meg egy hülyeség, ha megsemmisítem az összes hülyeségülket -és megteszem- akkor mind megy a levesbe, persze demokratikusan, hogy senki se aggóggyon

hahahahaha
@mamitirtok dr.: Ez most konkrét randi volt valahol valamikor délután a rómain? :O
Tényleg, szerdán lehull a lepel Plagi bácsiról! Ti is izgultok?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jobbágy az a nyomorult anyád aki kiszart proli.
@mamitirtok dr.: csalók ellen csalással az a játék

Naszreddin Hodzsa vagy az Ali baba és a 40 rabló őket is kirabolták...!!!demokratikusan!!!??????? nem! ALAPOSAN a picsába
@wagem: Használd a mellékhelyiséget kis és nagy dolgod elvégzésére. És hagyd békén az itt jelenlévő tisztességes polgárokat:
@wagem: Ez egy mindent elsöprő intelektuális érv volt. Hol tanultál vitatkozni? Disznóólban?
@Penivaldes: Dehogynem. Megállapítják hogy eredeti az elsőtől az utsó betűig.
@Rodeo36: Ezt majd a kétharmados (50%+1 a szavazókat tekintve) győzelem után beszéljük meg, jó?:-D
@Penivaldes: Hehe..tisztességes??Beleszarok a szádba nagyon tisztességes pedofil.
@dr lecsekkoltam: Én ott voltam, tekergettem is, lehet, láttalak, lehet, más szépségeken legeltettem..
@mamitirtok dr.: EGYÉBKÉNT AZ ÉN MEGLÁTÁSOM -INNEN A TÁVOLBÓL JOBBAN LÁCCIK- ez a narancsos izé egy kindergarten és infantilidad

elszedni a másik kölök pöttyös lasztiját és kigúnyolni, hogy beeeeeeeeeeee most ez is az enyém neked meg nincs

nem eléxel erre az oviból? ezeket a kölkeket csak azzal lehetett megnevelni, hogy elvettük tőlük és ugyanazt megcsináltuk velük hadd bömböljenek és kurvára bömböltek anyuk meg gyüttek mi folyik itt? hát kibasztak a kibaszóval az történt és most hisztérikus

na ezt szeretném én látni élőben, amint...
@wagem:

Nem te vagy "nyugi" a Mandinerről? :DDD
@mamitirtok dr.: Tekergetted?! Nem vittek el közszemérem sértésért?:O
@mamitirtok dr.: nem jó!!! meg kell szerezni a hatalmat ha másért nem, hogy demokratikusan kibasszunk ezekkel a hülyegyerekekkel és a kiscsoportos óvodájukkal
@wagem:

Kicsit olyan Elvarázsolt Kastély fíling lehet ez most neked...:D

@Penivaldes:

Nem is tudtam, hogy pedofil vagy! :D
@wagem: Köszönjük, hogy megmutatod milyen egy jóravaló polgári jobbos. Mi lenne ha vidéki paraszt lennél?!
Ti kivel beszélgettek?
Viktorunk leeresz(kede)tett volna, álruhában, hozzánk?
@wagem: Ha most azt hiszed, hogy összepisáltam magam, akkor tévedsz:)) Olyan vagy te mint a légy, mely darázs akar lenni.
@dr lecsekkoltam: Kik te nagy tudású??Méltatlannak tartalak benneteket arra h érveljek.Röhögni jöttem ide,nem temetni.
@wagem: te mi vagy? walagamban ??? tetű!!! az csak nehogy a tetvek meksértőggyenek
@wagem: akkor ki is vagy röhögve, tetű röhögj tovább szarosszájú
@dr lecsekkoltam: Bevetnélek tavasz buzinak.
Búzának..bocs. :-)
@wagem: Szépen bemutatkoztál kiművelt szókincseddel. Megmutattad műveltséged üveggyöngyeit. Beleremegett a térdünk bűbájos stílusodba.
@wagem:

Amúgy két tök jó nővel ugattál össze, baromarc. De hát ennyit tudsz MEG A NEVEDET NYOMTATOTT NAGYBETŰKKEL. :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ne tarcsál...hanem betarcsál...minden percben, mindenhol
Na, úgy látom wagemnek mindegy, kecske is jöhet... :DDD
@dr lecsekkoltam: Ennyit érdemeltek.Még ez is sok Einsteikém.
@wagem: Sajnálom, bár a fiúk örülnének egy leszbishownak itt, de nem a lányokra bukom. Úgyhogy szerintem is marad a földművelésnél, hátha megtalálod illő társad.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ezért hal ki a magyar. Szerinted ki áll le vele? Még a birka is nagy ívben elkerüli.:D
@wagem: nem hiszem, nincs is faszod csak egy kis csiklód amit nyaljon a kutyu és kasztráltak mikor leestél a megygfáról, nem eléxel? pedig láttalak amint sajgott a helye ott a lábad között
@Penivaldes: Én nem vagyok olyan lány, nekem sokat kell udvarolni. Egy buzizástól még dőlök hanyat:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Zsidókám..ha ismered őket,cumiztasd.Szerintem te ratyi vagy,Fogalmad sincs a nőkről.Nagybetűkkel.Itt huszárkodsz,a fiúd meg tárt seggel vár.Naa..mozgás..
@dr lecsekkoltam:

Egy mordorbasznádi trollbüfében viszont ott lenne a csávó! :DDD
Árnyékboxoltok? Én meg még nemrég panaszkodtam, hogy unatkozom..de már nem! Köszike, puszika!
@dr lecsekkoltam: hát ha egy ilyen neked udvarol, akkor inkább vágd fejbe egy fűrésszel.
:)
Hogy rólam mindenki azt hiszi, zsidó vagyok... kezdek gyanús lenni saját magamnak. :D

@wagem: Lehet, neked nem tűnt fel, de itt viszonylag értelmes beszélgetés folyt, amíg a patádat be nem tetted. De mi is faszok vagyunk, hogy reagálunk.
@Rodeo36: Olvasd már vissza magad tudóskám.Kicsit zavaros.Nekem..
Neked normál..
Mi az a megygfa??Beszéld meg a srácoddal..
@wagem: No lám, azt hiszed, hogy most célt érsz a buzizással? Vagy ez felkínálkozás? Násztánc részedről?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem már ott van:D:D
@mamitirtok dr.: Kimaradt.
@wagem: Inkább menj ki az erkélyre, tudod jó levegő, hát ha kitisztul a szervezeted. Hidd el én jót akarok neked:)
@Penivaldes:

Így is lehet udvarolni. A hím a földre hugyozik, és a nőstények egymást ellökdösve hemperegnek meg a tócsában.
Bár, mondjuk ez jávorszarvasoknál van.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igazad van.Faszok vagytok.
Erről beszélek.
Végre valamiben egyetértünk.
Meleg klubban vagytok??Cool..:-)
Tartalmas estét.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez az alak nem jávorszarvas!!! azok ugyanis nem pofáznak bele nagy hangon mások társalgásába!
@dr lecsekkoltam: Tolerálom a másságot.
Miért??Már ez is baj?Ezen a fórumon ez mindennapos.
Lehet rossz helyen vagyok??Basszameg..akkor lépek az ATV-re
@wagem: Hőőőőőőőőő...
A tejhozam indexed mutatója is olyan konstans értékű, mint a szádból kifolyó ürülék, köbméter/sec állandója? Lassíts, a túlhajszolás árt a motornak és a zsaruk is fényképeznek, ha ilyen sebességgel haladsz a pöcegödör felé! Aztán fizethetsz.
Én már nem kellek ehhez. Sok lúd disznajt győz, már látom!
Viszonthányásra, nyasgem, vagyki!
@wagem: Látod mi is toleráljuk a másságot. Sőt, keresztényi kötelességünknek érezzük hogy szociális munkában fogyatékosokkal foglalkozzunk e blogon.
@wagem: olyan zavaros mint te magad, buzi e vagy vagy csak impó? kiskappan nagy hanggal?

mi9 a bánatos büdös lófasznak gyüttél ide beleszarni a blogba? szarjál otthon vagy a pelenkádba
Na, csak kibújt a szög a zsákból: egy öngyűlölő meleggel állunk szemben...

Gyorsan csináltam is egy tejszínes hibiszkuszteát, buzi-e vagyok?
@Knósszosz: Hehee..strandpapuccsal csaptam a szarba.Fröccsent is.
Ennek örülök.
Ti meg örüljetek egymásnak,és rugózzatok a plágiumon.
Később randizhattok is,van itt két kurva jó nő.Valaki szerint.
Háát rajta.
Majd kedden minden kiderül,izguljatok,és izgassátok egymást.
Have a nice ewening for eweryone.
@dr glaci ph 5.5 D: Navégre, egy igazi párbajhős, aki eddig mindig nyert (mert még itt van:-)!
@wagem: "Ti meg örüljetek egymásnak,és rugózzatok a plágiumon."

Szerdán lebuktok, mint Rottenbiller! :DDD
@dr glaci ph 5.5 D: doktor.
Jó hogy jön. A betegnek krónikus mocskos szája, jól fejlett homofóbiája van és agresszív(nek képzeli magát).
Terápiás javaslat?
honnan jön ez a sok barom? minden napra jut belőlük!@mamitirtok dr.: én inkább kitartónak, mint nyertesnek mondanám :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mi örülünk egymásnak:D:D Én örülök neked is meg mamitirtoknak is, meg Peninek is, meg glacinak is:D:D Akkor én most biszex vagyok?:O
@wagem: A ragyásírás is úgy megy mint az ángliss? Csapj bele abba is, szeretném látni hogy írod le: liberálbolsevista. Hajrá! Ja, és a: Kövér KISZ-es múltja is érdekelne neoszittyailag.
Cupp!!
@dr lecsekkoltam: egészen biztos, hogy az vagy:))) ezek után, nem is lehetsz más. .D
sportgeza.hu/kezilabda/2012/03/24/navracsics_levelet_ir_a_himnuszenekles_miatt/
"Ha a veszprémi szurkolók el akarják énekelni a Himnuszt, tegyék meg! Amennyiben ezért büntetés jár, vállaljuk, és gyűjtést szervezünk az összeg befizetésére" – tette hozzá a miniszterelnök-helyettes."
De ne az én pénzemből énekelgessenek, ha kérhetem! Én sem a Himnusszal kelek-fekszek, lehet, nem vagyok igaz magyal?
@dr lecsekkoltam: "Akkor én most biszex vagyok?:O"

Remélem! :DDD
@Penivaldes: Most gondolj bele, szegény még a melegek gondolatától is kiakadt. Mit fog vele tenni a biszexualitás gondolata?!:D:D
@dr glaci ph 5.5 D: Ja, mazochista. Úgyhogy a picsán rugást élvezi:D
@dr glaci ph 5.5 D: Javaslom a testületi tahótlanítást, ha az sem válik be, akkor, de csak akkor jöhet a guillotine, vagymi..magyarul: zsilett!
@mamitirtok dr.: Alla válhatnak dhlága bahlátom. Az adósságunkla is gyűjtenek, mégis egyle több lesz, nem kevesebb. Gyolsan adósok böltönében fognak kikötni és elmegy a kedvük navlacsics kolléga tanácsainak követésétől.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Még jó hogy lány vagyok. Nem lennél ilyen lelkes ha fiú lennék:P
@dr lecsekkoltam: Nekem az a bajom, hogy sokszor méltatlanok, méltatlanul képviselik hazánkat, ráadásul ahogy éneklik a Himnuszt sokan, attól befogom a fülem. Nem meccsre való, amikor íródott, másról szólt ezen pátosz!
Tiszteletem a veszprémi kéziseknek, nem mellesleg!
@Penivaldes: Vigyázni kell a csirkékre, még elcsavarják más kakasok fejit, nem?:-D
@dr lecsekkoltam: na ez volt az a pillanat, amikor a földön fekszem a nevetéstől.DDDDDDDDDD
@Penivaldes: Nem vagyunk mi homoszexuálisok, elfogadjuk, de nem tesszük fiúnak a szépek!
Igaz, Egér-pajtás? Apropó, Boli még mindig fjordítgat?

Boli, punci, Boli, gyere!
@mamitirtok dr.: Nekem az, hogy minden más nemzet be tudja tartani ezt a szabályt és nem lesz tőle kevesebb. Ezek meg úgy vergődnek, mintha kevesbé lennének ha nem énekelhetnék el 5 percenként a himnuszt.
@mamitirtok dr.: a jelszó " a kankalin sötétben virágzik".. hozzá a bugris neve és mindenki letahózza.
@Knósszosz: Ki z a Roten biler és mit keres a... ott?
Wagem, hol wagy?
@mamitirtok dr.:

De ha elhitetnénk velük, hogy buzik vagyunk, azt lehet, hogy kihívásnak vennék, érted...
@Knósszosz:

Ettől a vogontól még a fejem is megfájdult...
@Knósszosz: Amit oszkópéterawizzerbe, nem többet, nem kevesebbet, igaz, már csak jogdíjas a lelkem!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ma még szerintem Boli is fejfájásra hívatkozik...:D De amíg nincs a topon mit kezdünk vele Penivel?!
@Penivaldes: Felkínáltad magad Egérnek? Hú, mit kapsz ezért a nagymogyoróktól, zs..ók..va, meg minden..
@dr lecsekkoltam: hát igen, elvégre ez nem ápolda, hogy Bolit ápoljuk:)))
@mamitirtok dr.: Purgáljuk meg? Ki tudja, de szerintem van két bestiája akik megpurgálják:D:D
@mamitirtok dr.: Pfhhh... oszkó a kor most halyléktalan lesz, mer a ljövedelme lecsökenet? ' százalékot lehet ajálani neki? Mindegy, azért azt gondolom, hogy hitelesebb próféta a közgazdaság területén, mint K. Szem. Megint bolsi leszek-vagyok. De nem?
@Penivaldes: A végén még sört kérne, hogy vigyünk neki!:O
Nagy vagyok! Hallottátok! Laposkúszás innentől... :DDD
@Knósszosz: De igen, mer nyakkenddő-pufajkás ember, deha nem hord vállapot télen, akkor körgalléros szipolyda!
Ki vele (meg a pízzel) az MNB-bűl!
@Penivaldes: Nem ,Te felmentést kapol, izületileg!
Ne (itt) offoljatok, jó?
@mamitirtok dr.: Az hagyán, de velem meg a nyukdij rencerbül.
Ezt kaptam, mehetek kapálni.
Hetvenesen, ha megérem.
Nem fogom, tesznek rúla.
@Knósszosz: Védi a dógozók (kis csúsztatás, mert megvédik) pénzét, tőled, nemzetáruló gaz impiri pistátul!
Éljen a Párt, éljen a megbonthatatlan!
@mamitirtok dr.: De ugye elhiszed, ha azt mondom, hogy nagykorú vagyok? Bármit mondjon kunatov elvt.:D
Szép jó estét mindenkinek. Lemaradtam esetleg valamiről?? :)
@Gábriel angyal: Megtudtuk, hogy Egér nagy. Más érdemlegesről nem.:D
@mamitirtok dr.: Éljen-éljen, a nemzeti turhás szotyolahéjgyűjtő mittoménhánymilliárdos foci stadilyon, (a majd a fene tuggya hol), meg az amnézi bizottság, meg a médiahatóság, meg dajcstamás, a NER verbálisan pofánkba hányt borsófőzelékével! "Magyarország egy jó hely!"- mondta a cár atyuska, valamikor az első országlása alatt. Tényleg jó, de azt is megmondaná végre, hogy rajta kívül nekünk mikor lesz az?
Beszorul egy zetorba, ahonnan nincs kiút?
www.youtube.com/watch?v=I2gPWpp-Zag
Zetorhungária vs. Jurópp..
(nem az én műfajom, csak úgy...)
@dr lecsekkoltam: Nem kunatov, nem punakov, hanem Kubatov, igaz magyar (ja, bulvár) ember, nemzetünk apostola, a Fradi megmentője, a NAGY Ember!
@dr lecsekkoltam: Meg azt is, hogy Kugatov nertárs (áldassék a nagy esze+szeme) figyel minket!
A Lyelentésről semmi vélemény?
Csajócák, csajócabevizsgáló dogtorok, Gábriel, mint Isten izéje?
@mamitirtok dr.: Big brother díjat neki! Ezt díjazni kell!
A lyelentés tul lyol sikerűlt, élet szagu.
Gabriel jobbosként adja elő. Nehezen ér a lényeghez és gyorsan elmegy.:D
@dr lecsekkoltam: Én ezzel pályázok a Nagy Variáns díjra, egye penész, lehet, megnyerem?!
@mamitirtok dr.: viktorral és kusza szemmel kell megküzdened. Gondolod van esélyed?:D
@dr lecsekkoltam:
"Merhogy a hazza árullók eszt a kuplunk dolgot egy gyékényen nem nézték lyó szemmel de majd kibököm a szemüket nekik is osztakko megnézhetik ők ismagukat kifojó szemmel. akál kuszaszemivel isch!"
Na, ennyi uff, beszótam!
Viktorné Őasszonyságnak meg kézcsókok özöne, finom volt a bágjli Jom Kippurra, amit süttetett, a kiskezivel intvén a szakátsoknak!
@mamitirtok dr.: Pogány vagyok, nem tudhatom. De nem az lesz, elvégre húsvét lesz, nem lagzi:D:D
De nagyságának bort nem kell szaporítani, van szőleje elég:D:D
@Rodeo36: Héjjááá.
Köszi a tegnapi linketeket, okosodtam belőlük. Már bizonyos szintet figyelembe véve. Szeretem a zenét, de sajnos nem vagyok szakértője olyan szinten, hogy cödúroznák, meg fiszelnék. Irigyellek érte, hogy ezt Te tudod. Szakácsnak készültem annak idején, de a lábast is ki kellett basznom az első paprikás krumplim készítése okán, mert az is szarrá égett. Próbáltam zenélni is, de nem jutottam tovább annál, hogy meg tudom különböztetni a versenyzongorát a pikulától. Szóval nekem ez nem megy, azóta sem tudok megfőzni egy besamel múcsót kottából. Ezért reszelek mosógépeket. A zenék viszont tetszenek, amiket küldtél. Mondom: minden jöhet, minden műfaj. Tanktól Orff-ig. Fülem van, csak nem értem a szakmai értékeléshez.
Hááá, köszi!
@Penivaldes:

Neked nem kell kúsznod, én kúszok! :DDD
index.hu/belfold/2012/03/24/asszonyok_a_nemzeti_egyesules_szelen/
Egyházunk igencsak el van maradva a titkos vágyak ilyentén életrekeltésével. Szégyeljük magunkat.:D
@dr lecsekkoltam:

Hoffmann milyen gyorsan rátalált Istenre... Komolyan mondom, úgy is, mint technikailag és meggyőződésileg is felekezeten kívüli, hogy, ha van, én nyugodtabban fogok az Úr színe elé állni.
@dr lecsekkoltam: Natessék, megemlítetődtem!
A"z Index tudósítóját pedig egy különösen aljas ismerőse Római-parti, biciklizéssel összekötött sörözésre kezdte csábítgatni."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Isten a lelket nézi, és nem azt, hogy minek voltál itt tagja. Lesz ott pár meglepetés azt hiszem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az nem lesz nehéz.:D Még egy al-kaidás is nyugodtabb lesz.:D
@mamitirtok dr.: Nekem is te jutottál eszembe. Látod, minden cangáról és római partról te fogsz eszembe jutni.
@dr lecsekkoltam: Amint eljutunk arra a szintre, hogy a csokifijókról is, lehet, elhagylak?:-D
Mi történt? Nézem a Meryl Streeppel azt a fimet,amiről múltkor valaki írt - hogy má` milyenek a zsidók, ha még a pontyot is megeszik - aztán itt felfordul a blog egy fizetett hülyétől. :-DDD

Eszem megáll, mindgi idevetődik egy ilyen lendvays csekken tartott bérbarom, aztán indul a menet! Ma is címlap van? Nem, ez most csak úgy, sztahanovistaként küzd itt az elemekkel. :-D

Ez viszont címlap @Dr. Gy. Dr. Fűegér: mindenamimese.blog.hu/2012/03/24/charlize_theron_vagy_julia_roberts_ordogibb?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_24&utm_campaign=index
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na, már megint ez a komenista szoborparkszökevény?
Like, vagyis kedvelem, de nagyon!
@a szív fészkei:
"És ki tetszik jobban gonosz királynőként: Charlize vagy Julia?"
Nem lehetne mindkettő, lehetőleg egymás után, mert félek kikaparnák egymás szemét,ha együtt jönnének, amiért szemet vetettek rám!:-D
@a szív fészkei:

Na jó, nem akarom Julia Roberts-et megsérteni, meg ugye még csak az előzeteseket láttam, de Ravenna Királynő mellet mindenki úgy tűnik el, mint szürke szamár a ködben.
@mamitirtok dr.: Nem, arról még nem. Ki tudja, lehet hogy egysmás stimmel rajtad és lehet hogy róla is te jutsz eszembe:
www.imdb.com/media/rm3266417664/nm2342614
@dr lecsekkoltam: Anyaég! De szalonnamariska milyen kis mondén egy ilyen sorsrengető konferencián. A szentlélek is félre néz ilyenkor, gondolom.
@mamitirtok dr.: Jövő héten viszik Károlyit Siófokra. Teljes lesz a felégetett puszta, nézegetheti a banda a művét a parlamentből. Batu kán ipari tanuló lassan ezekhez.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Julia Roberts azért egy bizony figurára van rákattanva és slussz. Kis aranyos vihogósra. Eddig nagyon másban nem láttam.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A fülünk már hasonlít, nekem is kettő van belőle!
A farkát meg nem látom, de nem is vagyok kíváncsi rá!
@a szív fészkei: Most mondd! Még viktort is meglepték. Ez már valami.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Próbáld elmagyarázni nekik. Jönnek, köszönnek, elmennek. Se puszi, se bimm-bumm.:D:D
@mamitirtok dr.: Téháiksz, én is!
De ha így van, miért büntetsz ilyen sokkoperával? Most utálsz, vagy beleférek a haver státuszba?
Én szeretek jól aludni, és a rántott húst nem kiokádni hajnalban. Hát, nem is fogyasztom ezt a ... ezt, de lévén, hogy felhívtad rá a figyelmem, megnéztem. Nem kellett volna. Zene ide-oda, mindenkinek más az ízlése. Legyen, mert ettől demokratikus a mjúzikí élet. Van cimbalom és van buzúki. De én a nemzeti híg szartól (fos), egyszerűen hányok. Sasvári is beállt nyalni, ahogyan Pataki. Edda... valamikor kedveltem, de akkor csuktam rá a virtuális klozett ajtót, mikor Fásy műsorába elment bazseválni. Egy rocker?? Hová vezet ez - gondótam. Hát ide, hogy bérmenetelt orvbán segg arcú felvonulóinak élén. Kész, Edda kuka! Meg Ákos is kuka, meg Demejánrósi is. Én maradok mondjuk Takáts Tominál, meg Lukács de Laczinál. Jó, nem mindenki szereti a műfajt, én igen.
De kösz még 1- szer, nem fogom fogyasztani, ez biztos!!
@dr lecsekkoltam: Látom megfogott a bunkója? Te ilyen keményen szereted?
Az én cizellált lelkem ezt nem bírja..
@a szív fészkei: Szerencs, hogy Boli nem látta. A végén még tovább hányna szegény...
most csinálom a hagymalekvárt! az illata bitang
@dr lecsekkoltam: Ameddig csak ilyen "nőket" lát maga akörül ez az ámokfutás nem fog végetérni.
@mamitirtok dr.: Dehogy is. Butaságokat beszélsz. Én a határozott, aranyos fiúkat szeretem mint ti vagytok. De azért pár poént a terhére el lehet sütni, nem?:D
@a szív fészkei: Jut eszembe. Azért az a költői kép, amint nyugdíjas nénike lehuppan a repülőn viktor mellé és dumcsizni kezdenek megfogott.:D
@a szív fészkei: Az "Összeesküvés-elmélet"-ben egész jó volt, de persze abban Mel Gibson volt a legjobb, olyan hitelesen hozta a paranoid pszichopatát, hogy pár év múlva meg sem lepődtünk, hogy tényleg paranoid pszichopata. :D
@Knósszosz: Pataky Attesz ausztráliás magyarokat boldogított. Legújabb szíveszottyával. Jó jézus a jégen, elmennek ebből aszarból odáig és egy Patakynak csápolnak sikongva. Ízléstelenség netovábbja.

Mit néztél meg?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mel Gibsonról nekem már mindig csak a South Park jut eszembe. Tűpontos volt.

Jó a Julia Roberts, de nekem kicsit kiszámítható. Persze abban, amit írsz, nem láttam.
@dr lecsekkoltam: Túl sokat foglalkozol az ilyenekkel, állítom! Miránk meg kevesebb marad. Féltékeny lennék máris,. a beteljesülés előtt?
Hallgass Tunyót, én (is) benne vagyok, mármint aki voltam, vagyok!
@dr lecsekkoltam: Viktort is. :-DD Én huppannék mellé, lenne csodálkozás.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Erin Brokovich-ban színésznő volt, nem egy mórikáló satrafa.
valamikor elmehetnénk enni egy pacalt :)
@Rodeo36:

Ahham. Vagyis Orbán Viktor ellen váljunk Orbán Viktorrá.

Megalófaszt.

Átgondoltad te ezt?
@mamitirtok dr.: Húúú....
Szeretem-e? Ezen nőttem fel. Meg coccializálódtam! Kurva jó!!
@mamitirtok dr.: Ne legyél féltékeny. Bolondulok a pasikért akik értenek a tekeréshez....;))))
@a szív fészkei: Hát még én. De ki a franc akar ingyen olyan közel kerülni hozzá?!:D
@dr glaci ph 5.5 D: A pacaltól nem kellemes borzongás fut rajtam végig.:S
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A diktatúra és a demokrácia között vannak fokozatok. Nem mondom, hogy ez jó, de vannak.

Orbán autoriter faszságait most szálazza szét az Unió egyesével. Mák, hogy tagok vagyunk, és rá vagyunk szorulva a pénzükre. Csak Orbán kontrolljára bízva lenne ez igazán izgalmas.
@Fabius: Pedig milyen formás vén tyúkok huppanának melléd a repcsin, és csak mosolyogva csodálkoznál, jééééé a fél kormány megy beszámolni nyugdíjas pipiknek, hogy nem tudtam én erről?! Hiánypotló!
@dr lecsekkoltam: Igen, az jó volt, de ott sem haladta meg az énjét azért. Van egy típus, amit nagyon jól alakít. Szerintem nem annyira sokarcú. Ahogy ma megint eldobtam magam Meryltől, az a nő egy zseni, de hát ez nem újság.

Ma a Viasaton éjjel megint adják a tegnapi Al Pacino-Jamie Foxx filmet a mostani Ördög ügyvédje után. Ha sok kigyúrt csokibabát akarsz látni, ott a helyed!
@dr lecsekkoltam: Félreértetted, Fabius Borneo, vagyis Rodeo hagymázas ötletére hümmögött, mármint, hogy Orbánc ellen orbánczfűvel kellene küzdeni, és ebben teljesen egyetértek vele!
@a szív fészkei: Ördög ügyvédje? Az jó film és Keanu is szexi benne. Ma éjjel nem alszom, azt már látom:D:D
Robertsben ez zavar, hogy mindig ugyanazt a csinibabát adja. Az ízek imák szerelmek kb olyan vacak lett mint a könyv, csak szebbek a képei.
Meryl igazi színésznő, nincs még egy ugyanolyan gesztusa két filmben. Nem magát, a karaktert játsza.
@mamitirtok dr.: Ejnye, hát te vagy ittenke testőre?:) Gondolj bele, milyen borzongás vesz erőt rajta ha belegondol abba amit leírtam.:D:D Szegény Bolit nem rázta úgy a hideg, pedig neki inluenciája volt:D:D
@a szív fészkei: Jojestétet! Igaz, igaz. Patakk-y egy szarházi. Nekem. Az első három lemeze a zedának tetszett. Aztán nem annyira. És jött a fidesz. Olyan gusztustalan szarházivá avanzsált, mint a Kokó, akit pedig kedveltem. Szar ügy, őt pofán verte a Chacón, kiesett. Minket meg ez a szarházi ver pofán, nap-mint nap. Kokóra rászámoltak, ránk már nem fognak, a mi sorsunk le van szarva. Nem kell ide bíró, kirepültünk a kibaszott ringből, ha vissza akarunk kapaszkodni, akkor meg Handótünci rúg le bennünket a szponzorok által stafírungozott pástról. (Fabius paliga...ekszjűz moá) Menjenek a francba, MOST!
@dr lecsekkoltam: Meryl a ma élők közül a legnagyobb, sokoldalú.
@dr lecsekkoltam:

Van amibe nem szeretek belegondolni :-D Ez is ilyen.
@Penivaldes: Ahogy a nővérem mondja, igazi nagyasszony. A szó legjobb értelmében.
@Knósszosz: Tunyó jöhet még? Mert van itt pár hallgatható, meg bugyinedvesítő is!
Hölgyeim, fogadjátok szeretettel, akárhol és akármerre:
www.youtube.com/watch?v=Z3dWQOijIHg&feature=related
@Fabius: Csekk perverz, vagyis inverz, Te nem olyannyira, a szarkazmusnak is van határa, nem?:-D
@mamitirtok dr.:

Azért legyen már az alapelv, hogy igyekezzünk különbözni attól amivel leginkább nem értünk egyet.
@Fabius: Bezzeg ha ChT huppanna melléd, azt nem bánnád:P
a héten két ismerősöm húzott el külföldre végleg. ill. mostanában nem akar hazajönni
@mamitirtok dr.: Mi az, hogy jöhet még? Már csak miattad is kényszerem lesz idejönni mindennap! Azt aaa...!!!!
Van füled és hallasz is!!!
@dr lecsekkoltam: Na ez lesz éjjel: www.youtube.com/watch?v=oDvkPMOVrcM Lehet, hogy elejét megnézem, arról lemaradtam...

Meryl a Színésznő. De még jó sok tehetségesük van. Pasiban is. Én nagyon megszerettem Julianna Margulist a Férjem védelmében-ben. A másik hiperzseni volt a Maffiozókban a feleséget játszó Edie Falco Szirtes Ági hangjával. Meg Gandolfini, hú eszelős!
@Fabius: Rodeo elszáll mindig. A cél nem szentesít minden eszközt. Ezért írom, hogy lehetőleg tisztának kell maradni és úgy kivárni, hogy ez a tetű bukjon. Mert egyre aljasabb játszmákba fut bele, annyira be van szarva.

Idegileg kell kicsinálni, hiába veszik körül a körösztény mamákok babusgatólag... El van ez már veszve.
@a szív fészkei: Háza van (biztos), de attól még puhatestű. Szarházi! Tekintve a fajtájuk szaporodóképességét, hánydék hatványra emelnéd a jelenlegi létszámukat?
Nem vagyok matematikus, mindig utáltam a suliban, azért (is)kérdem.
Költői vót, ez nem lehet kérdezés tárgya.
@a szív fészkei: A férjem védelmében az nagyon jó kis sorozat volt, meglepődtem, jé még vannak jó sorozatok.
@mamitirtok dr.: Perverz?! Fabius ennyit igazán megérdemel. Ücsörög az Olümposz tetején, és nem ereszkedik le hozzánk szegény alázatos egyházfikhoz.:D Egyedül álljuk a sarat.
@dr lecsekkoltam: Te csak hiszed ezt, kiscsillag, szeme és füle, mint Panasszuszé, vagy legalábbis Kubatov Gáboré!
Csak a Fagyi!
@mamitirtok dr.: És még én szeretem keményen. Egész este ezt a lohasztó kubatovot tolod ide. Fáj a fejed, vagy csak nincs kedved hozzám?:D
@dr lecsekkoltam: Mi az hogy volt? Van! Holnap a Universalon este 10-től. Aztán ugyanott hétfőn este 9-kor ismétlik.
@mamitirtok dr.: Jóvammá!! Kébbe vagyok, csak erre nekem is...
Mongyuk nem ottan, kicsit fejjebb. A szemem páráschodik ijesmire.
Nobutyi, szarú néznék ki tangába, szivattyút cserélve vör-pullba. na...
@a szív fészkei: Még megy? Már nem emlékszem mikor láttam utoljára, de szerintem megnézem.
@Knósszosz: Szóval veled lép félre mamitirtok?!
@Knósszosz: Unatkozó perverz háziasszonyok, (nem csekk, Ő még lyány állítólag)lehet, felárért hínnának, nem?:-D
@dr lecsekkoltam: 4-ig ismételték az előző évadot, most kezdték az újat.
@mamitirtok dr.: A hormonegyházra esküszöm, hogy megőriztem lyányságomat. Fogja vissza magát uram, csúnya célzásai sértik lányos füleimet:D
@a szív fészkei: Ha azt várják egy mosógépszerelőtől, hogy tangában cseréljék a csövet nekiek, akkor az nálam kimeríti a perverzség fennforgatását!
@a szív fészkei: Akkor remélem nem maradtam le semmiről.
@Gábriel angyal: Jobb helyre került, mint a fluor tomi lakásvásárlásával kombinált stúdió. Ezt az egyet hidd el nekem.
@dr lecsekkoltam: Vele nagyon állat! Verbálisan hosszan bírom, amúgy meg... háát. Imádom a hölgyeket, nem csak azé...
Thüneménjesek, télleg.
@Fabius: Rodeo bizonyos kérdésekben érdekes keresztmetszetét adja a Fidesznek és a Jobbiknak: genyózás, elszámoltatás, halálbüntetés. (Halálbüntetés persze most is van, csak ezt a piaci szegmenst a magánszektor tartja kézben. Maszek meló.)
@mamitirtok dr.: én a mosógép szerelőtől azt várom, hogy szerelje meg a gépet. ezt tőlem akár tógában is teheti..
@dr lecsekkoltam:

ChT művésznőt a huppanásával meghagyom az egyháztagoknak :-) Nekem más típusú lyányok jönnek be.
@mamitirtok dr.: Szerinted ha aszt mondom búgó hangon: - drága, magának csak nyolcezer a kiszállás haveri alapon - maga fölé teperne az izgatottságtól?
Én nem tapasztaltam még ilyet.
Asszem nem is fogok...
@Fabius: Na és, ha már itt tartunk, milyen lyányok?:)
@Fabius: Szerencséd van, hogy ittenke vagy és Boli beteg. Erre biztos ásót ragadna.:D
@Knósszosz: Ezért kell a tanga? Úgy könnyebben tejelnek az otthonragadt Hölgyek? Amikor mélyen vagy, akkor rakj be egy Tunyó-számot, vagy Zámbó Jimmyt, valamelyik bejön majd, igaz, utóbbira veszélyességi pótlékot számolnék a helyedben!
@a szív fészkei:

Egyetértünk. Ezért vitatkozok Rodeóval az ilyen elszállások alkalmával.

Tök furcsa egyébként, hogy a kint élők sokkal türelmetlenebbek és lényegesen nehezebben tolerálják Orbánt, mint mi. Ami csak azért furcsa, mert ha Ámerikában vagy Kanadában kezdenék el mondani az ottani rendszerre megoldásként azt, amit nekünk javasolnak azért pislognának néhányan érdekesen.
@Gábriel angyal: egyszer évekig éltem egy városban, majdnem minden nap átgyalogoltam a főterén a könyvtárhoz. egy nap összefutottam pár ismerőssel, akik egy több mint száz kilométerre lévő városból érkeztek, csak azért, hogy a helyi „Mekiben” haraphassanak valamit. kérdezem, és hol van itt Meki? kiderült, hogy a főtéren, csak nekem nem tűnt fel évekig. akár a bringások némely autósnak. :) nagy a vonzereje, ha nem vagy rá vak. persze Vona Úr rá a legjobb példa.
@dr lecsekkoltam: Azt a csávót max. kutyaeledelnek tudnám elképzelni. :) De félre a tréfát ezt tényleg érdemes átfutni a mekis balhéval kapcsolatban.:)

vastagbor.blog.hu/2012/03/23/hamburgerado_helyett_mekitamogatas
@mamitirtok dr.: Tanga, az Fabius becsípődése, nem? Elfelett elsiklottam, bocs.

Kevés idegesítőbb ruhadarab van a tangánál, azt biztos, de szép popsin jól mutat - én csak hordtam darab ideig, másokról nem hámoztam le. Pláne nem szerelőkről. Húsz év alatt egy mosógépes volt nálam, nem az a tangára érett fazon, de értett a szakmájához, ami akkor fontosabb volt.

Őszintén, én a Chippendale-fiúknál is röhögőgörcsöt kapok, ha látom mozgalomban őket. Filmen vagy tévében, élőben nem volt szerencsém, nem dolgozom önkormányzatnál ugyebár...
@Penivaldes: Ha gondod van a makkinával, majd írj. Tóga nem a stílusom, de esetleg bekopogtathatok egy egy kalotaszegi muszuly szkafanderben, olyan férfias lesz mint Jenson Button a magyar nagydíjon.
Húhhh
@Gábriel angyal: Bennem van a hiba, hogy ez nem akaszt ki? Mármint annyira nem akaszt ki. Van benne egy debreceni szál, amiről nem tudjuk köze van-e politikushoz.
Itt viszont megcsinálták amit kellett, nem egy 30 centis dombbal szúrják ki a szemed.
@dr lecsekkoltam:

"Ücsörög az Olümposz tetején, és nem ereszkedik le hozzánk szegény alázatos egyházfikhoz.:D "

Elképzelni nem tudod milyen jó ez. Csak ülök és játszogatok a technológiai haladáskísérletekkel. Az elempének turhaálló kabátja már van, most kiderült, hogy az egyháztagokat sikerült sárállóvá tenni. Nem is tudom mi hasznosat teremthetnék még?

:-D :-D
@Fabius: Igen, milyen lyányok?
@a szív fészkei: Fiúkon tanga, brrrrrrrrrr.:S
@Gábriel angyal: Neked van tangád?
@Fabius: Ezért őrülök meg Bartustól és a lenéző stílusától, ami néha Rodeonak is sajátja a Tom Collinsa mellett az óceán partján...

Haza lehet jönni, megszervezni egy tökös-ütős - de törvényesen működő - Millát, mást; nem tudom, mire várnak. Vagy NY és az óceán túl jó ahhoz, hogy ott hagyják?
@Knósszosz: tőlem akár csipketeritőben is szerelhetnek.)
@mamitirtok dr.: Menj már... én meg a csábító donhuján? Legfeljebb az állítható villáskulcsomtól kaphatnak a háziasszonyok röhögőfrászt, mert a tangámtól inkább lemennének hídba. Még hetven évesen is.
@Pantagruel:

Rodeónak annyi előnye van az emlegetettekkel szemben, hogy nála ez időszakos rohamokban tör elő, és lehet vele beszélni.
@Knósszosz: Táncos-komikusként is felléphetsz, bár hallomásból úgy gondolom, hogy a szexi mosógépszerető fiúk kelendőbbek!
Legalábbis bizonyos tematikus csatornákat álnyálazgatva így tűnt! (azóta letiltottam ezeket, csökkentették az önbecsületem:-)
@Fabius: "A diktatúra és a demokrácia között vannak fokozatok. Nem mondom, hogy ez jó, de vannak. "

Szerintem vannak mennyiségi, és minőségi fokozatok. Szerintem, minőségileg ez diktatúra. Jó, lehet, hogy most nem visznek el a gép mellől, de pl a nyugdíjpénzemet már ellopták. Én továbbra is azt mondom, hamis illúzióba ringatja magát, aki azt hiszi, Orbánék nem fogják a választást is megbundázni, hiszen miért pont ezt ne bundáznák meg. De mondom, remélem, neked lesz igazad.
@Fabius: Vigyázni sáros teremtményeidre. Időnként egy-két villám hiányzik, sok itt az ittentelen.
@Knósszosz: Kalotaszegis tógád nincs? Bolondulok lómaiakélt és a tógáélt balátom. De nagyon dulván:D:D
@Penivaldes: 9700 a kiszállás (!!!) egy márkánál, nem mondom melyiknél. Dolgoztam nekik, no bejelent, no sorolhatnám. Csipketerítő helyett büdös zokni, izzadt póló és a piaci hurkazabálás után a nadrágba törölt zsír. Ungarische márkaszerviz.
Ejróp, na az van kurva messze.
@dr lecsekkoltam:

Aligha.

Egyrészt ő ismer irl is, és ha mást nem azt tudja, kibaszott nagy gödör kéne az elkaparásomhoz :-D
@dr lecsekkoltam: A Meki a hanyatlók legborzasztóbb szimbóleuma gugyerákosan mondva... Az amerikai mocsokkaja, de zabálja két pofára jobbos-balos. Én nem szeretem, - bár mondjuk Prágában azt a csirkenuggets-et tudtuk csak megfizetni a Vencel téren, Krakkóban a fagyhalálban reggel az nyitott ki legelőször,így odazúdultunk meleg teázni. És külföldön az ingyen vécé se mindegy, ami benne van...
De hogy lehet azt az édeskés szar bucit megenni, nem értem? Colát is utálom.

De van rá igény, és ha belefeccölik a pénzt, az legalább tényleg követhető. Majd a várbeli CBA-s óccóság az lesz a magyarok igazi zarándokhelye. Próbáltak paprikamekit gündolni, nem ment.
@Penivaldes: @dr lecsekkoltam:

A nagyon magas, barna, nagyszájú lyányok jönnek be. Hosszas válogatás után a feleségem pont ilyen.
@mamitirtok dr.: Na nem minden ötvenes nő Jimmy-sérült!!!! Olyan degradáló vagy, mint az étlapon felkínált Ertsey Katalin, aki nyugdíjast csak háborút megjárt ősöreg anyókában látott, aki nem akarhatja, hogy az utódainak nála jobban menjen...
@Fabius: időszakosan? amióta nyomon követem a hszait, pogromokra buzdít. nos, lehet, hogy nem követem elég figyelmesen. :)
@dr lecsekkoltam: Háaz nem van, esetleg 1 fidesz zászlót köcsönkérek a szomszéttól, annak van jónagy. De kiábrándúná mer azt nem veném a szivemre (magamra) ezé meg köllene küzdened a sokkal, hogy naturiális szereléset vagy kénytelen e-viseni.
Hid el, inkáb vené úly gépet!
@a szív fészkei: Ne bántsuk a Mekit, mert ő bizony tápláló édesanyánk olyan gasztronómiai katasztrófa helyeken mint skócia és anglia:D
Nekem nincs velük bajom, se a többivel. Szerintem sokkal több magyar kaját eszünk az igazmagyaroknál.
@Fabius: Ha jól értettem, akkor jó söröd van, ami gyakorlatilag sérthetetlenné tesz téged. Júniusig mindenképp:D
@Fabius: Nagyszájú angelinás-paplanosan vagy ahogy itt értjük: nagypofájú? Már bocs. Magas, az gondolom 180 felett.

Húha, attól rá felnézve már szédülök. :-DD
@mamitirtok dr.: sosem támadt nemi vágyam, amikor jöttek a szerelők.
@Gábriel angyal: Hagyjuk, perverzkedik, Te, mint istenfélő, nem is hallhattál ilyetén elferdülésről..
@a szív fészkei:

Bartus egy fasz.

Ezenkívül az indulatot és a türelmetlenséget értem, de azt nem, a demokrácia közepén ülve honnan származnak a rendre felsorolt megoldási javaslatok. Mintha nem azt látnák maguk körül, hogy Obamát sem zavarják el ukmukkfukk csak azért, mert Mitt Romney mennyivel snájdigabb gyerek.
@Penivaldes: Én meg már azt hittem, erre buksz:
"büdös zokni, izzadt póló és a piaci hurkazabálás után a nadrágba törölt zsír"

Meglepődtem magam is, Egér cizellált nyalintásai után..:-)
@Knósszosz: Nekem kalotaszegi kell. Másla nem dobban meg a szívem:D
@Gábriel angyal: Tanga. fiúknak való.:)
@dr lecsekkoltam: Én nem bántom, mondom: nyugaton két kölyökkel leginkább ilyenekbe bírtunk beülni meleg kajára, mert nem futotta a Chez Maximra és egyéb kulináris eseményre. Plusz pl. a Champes Elysée-n ott ülve kimondottan szép kilátás is volt.

De azzal együtt nem értem azt az ízlésficamot, hogy sült marhahús meg ilyesmi burgerek egy édeskés, foghoz tapadó szarba vannak gyömizve, mikor pedig egy friss roppanós ciabattába, császárzsömibe szerintem sokkal fincsibb lenne mindegyik.
@Penivaldes: Hát nekem sem. Miért nem szexik a szerelők?! Nem tudják hogy ők szolgáltatnak, nem mi?!
@dr lecsekkoltam: Nem bántom én. Van amikor én is szoktam ott kajálni, de nehogy már egy évi 20 milliárd forint feletti bevétellel rendelkező céget támogasson állambácsi némi EU-s aprópénzzel. :((
@mamitirtok dr.: Cöcö, én szoktam fürödni, ezek a 'kollégáim (1) volt. De tízezerért szagolhattad. Baró...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Aljas és a végtelenségig kicsinyes, semmilyen eszköztől vissza nem riadó kampányunk lesz, de a választás nem lesz elbundázva. Én a választási törvény állandó kritikája után a megfigyelők jelenlétén sem lepődnék meg. Azt nem szabad hagyni, hogy a voksolástól elriasszanak. Most nem lehet eljátszani nagyon, hogy nem megyek mert leszarom.
@a szív fészkei: Ezeket nem tudhatom, én jellemzően délre vagy még délebbre járok, de ezt már kibeszéltük. Mondjuk egy ír steak még ott is megfizethető volt, Guinessel vagy Murphyvel megöblögetve, úgyhogy a fish&chips-et dugják fel maguknak, lehetőleg szájjal előre!
@Gábriel angyal: A vicc, hogy nem. Csak egy mohó magyar vállalkozó aki franchise-ban mekit üzemeltet. De a csaj önmagában nem izgi, egy noname senki. De a meki név már vonz, azt ismerik a népek.
@dr lecsekkoltam: ha szexik lennének, akkor sem törödnék velük. nem azért hívom őket, hogy kamatyoljak velük, hanem hogy szereljék meg a gépeket.
@mamitirtok dr.: Cincin Lovag egy félisten, egy hérosz. mi hozzá képest csak senkik vagyunk.DD
@mamitirtok dr.: Nana! A fish&chips-et csak jó helyen kell enni! Jelenleg ez az egyetlen forma, ahogy hajlandó vagyok halat enni. Portee-ben.... mmmmmmmmmmmmm.......... ó te jó ég.:D
@Pantagruel:

Azért állandóan nem csinálja, és már a lámpavasozásról is leszokott :-)) Ilyenkor büszke vagyok magamra.

Amúgy bírom, ha komolyabb vitába belemegyünk össze kell rántanom a műveltségemet, hogy a hasonlataival partiban legyek.
@dr lecsekkoltam: Hozzánk egyszer jött egy meglehetősen mutatós vízszűrőt beszerelő srác.

De azon túl, hogy kellemes volt ránézni - amúgy is a férjemmel csevegték meg a dolgot - nem nagyon érdekelt volna. Már az nagyon szép olt tőle, hogy jól dolgozott normális árért. :-DD
@Penivaldes: De nincs hervasztóbb egy olyan mosógépszerelőnél aki el van plöttyedve, de közben a vadiúj elég drága ágyneműdet menti ki az elromlott mosógépből. Ilyenkor egy hős, de nem úgy néz ki:((
@dr lecsekkoltam:

Önjáró szervízbusz, mobil sörhűtővel és sörcsappal. Asszem meggyőző érv :-D
@Fabius: "Most nem lehet eljátszani nagyon, hogy nem megyek mert leszarom."

Hát pedig az összes közvélemény kutatás azt mutatja, hogy egyre nagyobb a tábora azoknak, akik csakazértis beleszarnak majd.:)
@dr lecsekkoltam: Najó, chips nélkül beszélgethetünk róla, vagy ezt is csak kesztyűben, hm?:-P
Jó éjt a hölgyeknek (ma este ez feminásos blog lett de nem baj... sőtt), tök jó.
Ha meg beszarik a gépetek, híjjátok a dzsodzsklúnit szűrőt pucóni, vagy a mittoménkit. Pacsinnót esetlek. Nem komoly, csak ironizátam, imádok mindenkit.
@a szív fészkei:

Angelinás érzékiség nagypofával, a magasság stimmel :-))
@dr lecsekkoltam: én valamiért nem figyelem, hogy milyen a szerelő külseje. szereljen aztán kész
@Gábriel angyal:

Az alacsony részvétel Vityát konzerválja. Aki változást akar - bármilyet - annak el kell mennie szavazni.
@Fabius: "Most nem lehet eljátszani nagyon, hogy nem megyek mert leszarom."

Most? Úgy ildomos, hogy 4 év után értékeljünk egy ciklust. :)
@Fabius: Hát jó lehet nektek ott a magaslatokon... :-DD Mondom a 164 cm-mel. Néha patacipővel kicsit csalhatok, klassz érzés lehet ellátni a fejek felett.
@Fabius: Én már 10-ben is elmentem. Muszanyag, ja.
@Fabius: Mindent vivő érv.:D
@mamitirtok dr.: Holnap folytatjuk a beszélgetést erről.:) Szerénységem elnyugtatja testét ágyikóján és igyekszik nem erről álmodni:
www.imdb.com/media/rm2537141760/tt1935929

Jó éjt mindenkinek!
@a szív fészkei: Nem a méret számít, Neked ecseteljem?
Látod Ferkót, hová küzdötte le magát, majd "Győzőnk" is járhat így, bár ő mindig is "örökös" miniszterelnök marad, úgy vélem!
@dr lecsekkoltam: Megyek én is csucsukálni arról nem is beszélve, hogy holnap 1 órával kevesebb marad tovább alvásra. :)
@Fabius: Rodeo különleges, az tuti. Úgy kezdtünk barátkozni, elküldött a sistergős Semjénbe Tótánál. Tökre félreértve, amit Tömjénről írtam. :-DDD
@dr lecsekkoltam: Gonoszkodj csak, kerülsz még a kezem közé, alá, vagy valami ilyesmi..tested fáradalmait kipihenvén várom felfrissítő szellemed esmét!:-)
@Pantagruel:

Szerintem is úgy ildomos, de sokan legutóbb sem gondolták így. 10-ben borítékban volt az eredmény előre, most meg minden szavazatra szükség lesz.
@Penivaldes: Stimmel, ez csak filmekben van így. Hidd el, mi sem (én) azért megyünk ki valamit összedrótozni, mert a hormonháztartásunk éppen ordít. Ebből élünk, oszt jónapot. Persze van egy-két kollégám, aki ezért választotta a szakmát. Barom, most meg kétszáz trófea és semmi más. A másik, hogy ehhez kell a másik oldal primitívsége. Aki beengedi a duguláselhárítót, aztán ráizgul a szaros kezére, annak a coitus interruptus 'élménye' akkor érje, amikor a párja benyit a konyhába a munka dandárjának közepén.
Télleg jó éjt hölgyeim!
és uraim is
@Knósszosz: A munkát sohasem jó összekeverni a hormonizálással, mert ha jól sikerül, akkor az a baj, ha meg nem, reklamálnak így is, úgy is, nem?
Kalinyikta, dugulás-elhárító, máma már nem zenélek tovább én sem!
@mamitirtok dr.: Van, amikor igen, számít. Nekem volt alacsony, volt átlagos, van jó ideje daliás, - szóval én "mindenevő" vagyok, tényleg nem cm-re hajtok férfimagasságban. De azért nem zavar, ha valaki kellemesen sudár mellettem és elviseli a tűsarkat. Annak is örülök, hogy a fiam is inkább a 190 felé tendál. Valahogy azok, aki nagyot hasítanak ki a térből kiegyensúlyozottabbak. Nemkell annyit pattogniuk, hogy észrevegyék őket. Nyugisak.

Akinek mázlija van, ha pici, annak bazi sok öniróniát és humort adott tündérkeresztanyja. Akkor édesek a kicsik és elsöprőek, döglenek utánuk a nők. De mi most nagyon nem ilyent látunk és nyögünk.
@a szív fészkei:

Mindentől függetlenül bírom Rodeót :-) Sokat látott ember, jelentős műveltséggel és időnként sajátos vitakultúrával.
@mamitirtok dr.: az nem lehet, hogy a kisebb, 199 fős parlament felrobbantja a Céget? családi vállalkozás, most még ülnek a tutiban, aztán a Keresztapa egyszer csak elkezdi szalámizni a saját pártját. érdekes szituációnak ágyaztak meg.
@Fabius: "Aljas és a végtelenségig kicsinyes, semmilyen eszköztől vissza nem riadó kampányunk lesz, de a választás nem lesz elbundázva. Én a választási törvény állandó kritikája után a megfigyelők jelenlétén sem lepődnék meg. Azt nem szabad hagyni, hogy a voksolástól elriasszanak."

Eddig sem riasztottak el, de az már régen rossz, ha EU-s megfigyelőkben bízunk... Amikor én voltam szavazatszámláló bizottsági tag, még nem így mentek a dolgok.
@mamitirtok dr.: Kikérem magamnak, én nem szarthárítok el!! Jó éjt!
@dr lecsekkoltam:

Soha nem felejtem el, hogy mire kényszerítettél! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tavaly 300 törvény született orbáni szellemben. Ehhez már nem lehet semmit mérni ami egyszer volt valahogy máshogy.
@Fabius: mintha mon'tam vó'na má', hogy tietek a vár enyém a lekvár, magatoknak építitek vagy bontjátok, én azért szólok be -nagyrészt- hogy felbosszantsalak benneteket, mert amit össze vissza panaszkodtok, mint fürdős kurvák, azt röhögés nélkül nehéz megállni, miután látom, hogy abszolút semmi sem történik a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, a hazai meg méginkább, és tul'képpen 24 éve van ez a szar amiben ügyesen dagonyáztok, és a legjobb megoldásotok az, hogy:

nem láttok, nem hallotok, és hallgattok mint szar a fűben mint mikor volt a holokauszt: mindenkit elvittek, addig amíg rátok került a sor, a rákosi rendszerben mindenki hallgatta az amerika hangját meg a SZER-t, de ha valakinek szebb kabáttya volt akkor a szomszéd bizonyosan bejelentette, hogy ellenség mert utána megkaphatta a szép kabátot...most nem kaphatod meg de még ki is röhögnek, a jellemző: ESZTERGOM aranyapám, sem demokratikusan semsehogyan sem tuggyátok megoldani de már a verebek is azt csiripelik, hogy ki mit és mennyit lopott és hová rakta és mitől büdösch a lába de semmi sem tzörténik, a budapesti ugyanez, megy a város szétrohasztása -mindíg bekenik valami csillogóval a szart benne, hogy ne legyen legalább szarszíne- de valahogy semmilyen módszeretek nincs rá...

és ha mint a szerencsétlen lömpöpösök kiraktya a vasalódeszkát akkor kiröhögitek bár te -mint írod- vittél lista izét hogy gyüjtsél, de kurvára kiröhögöd őket, és a kedvesek a blogon -az én kedves barátaim is- meg veled röhögnek rajtuk, pedig ezek kiköttették magukat oszlopszent helyett a parlamenti homokozó elé is és akkor is kiröhögtétek őket, pedig mi más marad? a GÁRDA??? meg a vityátok, vigye már haza valaki és bassza meg vagy szívja ki a nyakát vagy akármi, de semmi csak...

megy a dagonya és a cigánygyerek meg kiröhög benneteket a kappanhangján baromságokat dumcsizik és kirabolja az egész bandát...132000 milliárdot vettek el tőletek 24 év alatt csak úgy a hogy neked ne legyen csak nekik...

egyébként tényleg mi is az a demokratikus megoldás ami sem nem fáj sem nem okoz aranyeret és a szádszéle sem marad szaros? van olyan? és ha van mi az, ide súgd bele a fülembe, most nem Tom Collins most Calvados és Gay rum na mit szóttok hozzám?
@Pantagruel: Nem robbantja fel, van a tekintélyelv, meg időben kinyírják a trónkövetelőket, ebben van gyakorlatuk. Mi meg itten maradunk a hőbörgésünkkel és pár egymással szóba sem álló pártocskával, szégyenszemre..nem vagyok bizakodó abban, hogy le lehet ezt a setétséget gyűrni, a jelenlegi színvonallal semmiképpen sem!
@Rodeo36:

Most dicsértelek meg több kommenten keresztül, erre tessék :-D
@mamitirtok dr.: ja, én sem vagyok biztos benne. nem is nagyon gondolok rá. :) (lehet, hogy kéne?) ha le lehet gyűrni, le fogják.
@a szív fészkei: na akkor ez kölcsönös, maradok szeretettel közöttetek, már hetek óta nem nyitom ki a többi blogot néha a w.-t de na pila pok sem igen kellenek, maradtatok ti...még a "w."-szintjét nem értük el de ami késik nem múlik?
@Rodeo36: hát akkor akarj jobban felbosszantani :), a többit nem vettem magamra.
@Rodeo36: "@Fabius: mintha mon'tam vó'na má', hogy tietek a vár enyém a lekvár, magatoknak építitek vagy bontjátok, én azért szólok be -nagyrészt- hogy felbosszantsalak benneteket, mert amit össze vissza panaszkodtok, mint fürdős kurvák, azt röhögés nélkül nehéz megállni, miután látom, hogy abszolút semmi sem történik a nemzetközi helyzet egyre fokozódik, "

Erről van szó. Erről van szó basszameg.
@mamitirtok dr.: Mindenkinek akkor, amikor elő rá a Zidő!! Aminek a vasfoga repülni szokott, mint tudhasssuk-láthasssuk.
@mamitirtok dr.: Bocs, részedről ez nem nyalás, csak dicséret lehet! Van bennem tisztelet iránta(d), ha nem is tűnik így mindig!
Akiket tisztelek és szeretek, azokat bántom meg legtöbbször, ellenségeimnek hízelgek, mert őket nem magam választom!:-)
@Fabius: én köszönöm a dícséretet már ki van akasztva a kéményben, hogy mindenki láthassa...aranyapám, én veletek vagyok...a meggyespiskótátesztergonyból mikor lövitek ki, mint a csabakirályfi a csoda hogy szarvast...azóta is repül a HADAK ÚTTYÁN

persze olvasván a blogot úgy tűnik nem vagyok egyedűl ezzel a nézőpontommal hogy márpedig jobb arról vitázni hogy mjiért jó a vita a vitában és újabb érveket felsorolni a vitázásügyitanmeséről a következő vitához hogy legyen még mindíg valami amiről lehet vitázni

elkű'ttük a sunyiba a "wagem"-ot assetomkijapicsa, de egyetértettünk elkűldésében

most mé esztergonyban kéne rendet csinyányi csak egy icci picci-t

pusszantlak benneteket, jó erőt és egészséget és fel vörösök proletárok...vörös csepel zúgjon a hangod ZÚGLÓ meg felel neki...egy a jelszónk a konyha, melybe korgó nyomorral megyünk és mekit zabálunk (én életemben a közelükbe sem mentem mert a szagától hányok)

szóval:

éljen viktororbánésamagyarnemzetlobogóstúúúúúúúúúúúúúúúúúúúl...vagy ??????????????
@a szív fészkei: Nem az idő szokott repülni, hanem a vasfogú bálna, vagy bába, meg Viktor, mint a győzelmi zászlaja, reménylem!
@Rodeo36: Pont az a jó, hogy lehet röhögni a bénázáson, még akkor is ha sok mindennel egyetértünk. Most már őket se lehessen kritikával illetni???? Mindenki istenüljön meg??? Na ne máááááááááááá...

Miért ne röhöghetne bármin Fabius vagy én, vagy akárki más? LMP van értem és nem én az LMP-ért. amúgy mentem, írtam. Fabius itt veri a habot nekik. Nagyobb reklám ez, mint bármi másuk.
előre...vagy hátra...mindegy csak mozgás legyen
@mamitirtok dr.: Nem szoktál megbántani, vagy legalábbis nem érzem úgy, hogy direkte tennéd. Meg mivel is tennéd?

Eljő a Zidő -akartam volna írni, ha tudok írni.
@felebarát: Az nem úgy vagyon! Fel-le, fel, le, miként Staller szenátor asszony nyilatkozá az ő kis bugyingájábul..
@mamitirtok dr.: az a méásik oldal...akkor most morzsolj egy két szemet.-..
@a szív fészkei: Nem, de seggnyalással Téged nem illethetlek, főként, mert oly kevéssé szolgáltál rá!
Csakhogy: Megjelent Rodeo-Video pár keményebb beírogatása, amelyet többen is kifogásoltunk, mire megjött, mindez dicséretté szelidült!
Ezt kívántam megjegyezni mindösszesen!
@felebarát: most láttam 1 filmet a lipcsei gyárról, ahol a porsche panamera-t szerelik össze. hát örülhetünk, ha a gyarmati státuszt meg tudjuk tartani és nem süllyedünk fekete afrika legsötétebb gödrévé. fényévekre vagyunk a németektől, is. nagyon rossz irányba megyünk, viszont gyorsan
@felebarát: Kuszát vagy lehet nem emberi szem is?:-P
Na, feleim a Zűrben, jój'cak, ideje, hogy álmom elaltasson!
@Rodeo36: árulj el nekem két dolgot. vagy inkább kettő. ha az ellenérzéseid ilyen mélyen gyökeredzenek, és olyannyira odáig vagy a Monte Christo grófjáért, akkor miért favorizálod a lámpavasat, ahelyett, hogy a bukásukat és a megszégyenülésüket üdvözölnéd? a másik dolog: mi az az ital, amit reklámozol? Hatüeley, vagy hogy hívják? kerestem a neten, de nem találtam.
@mamitirtok dr.: számolj egy kis államadósságot...
@Rodeo36:

Esztergom népe holnap népszavaz, ahogy olvasod mi is támogatjuk aláírásunkkal az LMP népszavazását.

Magyarul játsszuk a demokrácia nevű játékot azok mentén a szabályok mentén, aminek csorbítását sérelmezzük fennhangon. Mert nem leszünk orbánviktorabbak Orbán Viktornál.
@Fabius: még apró gyerkőc vó'tam társasjátékot játszottunk -nem eléxem miért nem bringázni voltam- és az egyik csinált egy csiki csuki-t, én meg felborítottam az egészet -látva a vigyori pofáját, hogy most azt csinálok amit akarok és nem csináhacc semmit, - és akkor otthagytam a táblájával meg a gombokkal és tényleg el mentem bringázni, mert az akkor nekem Verne nyomán világkörüli út volt...az meg ott ült a hülye vigyorával

na ezt a vigyort szeretném én látni még idén!!!! a vityátok pofáján, hogyan ugyan hol is basztam el a csiki csuki-t

hát akkor amikor csináltál egy csiki csuki-t...beeeeeeeeeeeeeeeeee
jóccakát jányok és nem jányok
@Pantagruel: én az intelligens akciókat favorizálom, a lámpavas az olyan snassz, de hatásos...HATÜEY az egy cuba-i sör van 4 alapváltozata a legerősebb 21 fokos és barna, azon kívűl a Tom Collins, ami semm más mint egy limonádé porrá darált jéggel (jégparfait) és kurva sok Gordon Gin-benne egy hatalmas pohárban (fél liter, jégbehűtve felhasználás előtt) vagy: Calvados francia vagy spanyol eredetű alaesetben almapálinka de ennél sokkal komplikáltabb és Gay rum amit a Gay nevű vállalat párol: MOUNT GAY EXTRA OLD Barbados, de a Guiness nevű ír söert bírom jégbehűtve ami nem ír nem olvas de olyan kellemes...a Monte Christo tényleg szuper intelligens és kurva jó dolgokat csinált egyetlen filmben sem tudták azt a cizelláltságot visszaadni ami a regényben benne van...dehát, hogyan akarod ezt alkalmazni egy cigánysurmóval aki a Monte Christo Andrea-jánál is lejjebb leledzik, pedig ott van olyan mint Danglars és a többiek, de ahogy a Villefort-ral kibaszik az eszméletlen a Mondego grófocska az lehullik mint buta őszi falevél, és persze az szép benne, hogy Mercedes is megkapja a magáét...
@dr glaci ph 5.5 D: ha eléggé eltávolodunk, egy idő után már közeledünk (a glóbusz gömbölyded), csak meg ne rekedjünk :)
@Fabius: pedig akkor majd gyün a zaljas cigánytempójával hátúlról mellbe, a szokásos, ezt a tetű-t csak a saját eszközeivel lehet megbuktásítani és akkor fáj majd neki igazán...a 8 év őrjöngés a hatalomvesztés a háromszor leszavazott szarfaszú senkiházi megmaradt pártvezérnek, minek hagytátok ott? onnan a 8 év alatt kellett volna megsemmisíteni és nem adni neki sanszot sem, mennyen gyesznóólat szarozni...vagy dögöljön meg...éhen
@Rodeo36: ezt a pángalaktikus gégepukkasztó kislexikont elmentettem. egyébiránt akkor egyetértünk: az intelligens, tiszta, tapintatos megoldások vonzóbbak, rokonszenvesebbek. ha valami hibádzik, arra elfogadható egy intelligens, világos, udvarias magyarázat. minden egyéb radikális, ha nem is feltétlenül kizárható megoldásnak tűnik. kár, hogy a fidesz e tekintetben teljes csőd az egész vonalon. :)
@Rodeo36: "dehát, hogyan akarod ezt alkalmazni egy cigánysurmóval"

hát, erre van egy sztorim, de lehet, hogy hosszú, az a konklúziója, hogy túl vagyunk szocializálva.
@Rodeo36: a lázadás és az ellenállás jelképe, pöpec. hogy lehet piálva lázadni és ellenállni? ha még egy tévét is hozzácsapsz, kész temető, a diktátor örök.
@Pantagruel: azért 24 palack Hatüey negra után nem igen tudna panaszkodni...ha én iszom a Hatüey-t és ez kapja a "választ" tv -t nem dobálunk, kikapcs...
@dr glaci ph 5.5 D: neveletlen vagy! és a többieknek mit kívánsz?
@mamitirtok dr.: Én bírom őt, de meg szoktam írni neki is, hogy patakvérrel Torgyi szórakozott, nem én, aki nem is akarok pl. És azt is meg szoktam írni, onnan nem túl bonyi ilyen hisztit kiverni. Ezért és ezen már vesztem össze egy jó barátomma is tavaly, aki Spanyoloszágban is él, és nagyon berágott erre. Szerinte én még Dantét is eltiltanám Firenze kritizálástól, csak mert máshol él. Pedig nem erről van szó, csak ez a Bartus-Rodeo-féle tüzelés nem visz sehová.

De a temperamentumán nem tud változtatni,én meg annyira nem tudom komolyan venni, mert értelmetlen lemenni Orvbán limbóléce alá. Ez olyan dolog valahol, mint Gábriellel, szépen mondogatjuk a magunkét, amennyit akar felfog belőle.
@a szív fészkei: ...mert nem viszitek csak hisztiztek hahahahahahaha
@a szív fészkei: drágám azon röhögsz amin akarsz, vagy azon amin hagynak...hahaha

de azon túl. hogy mindenre van valami ecetes megjegyzésed, semmi más nem történt, ecet ráborítva, berzenke, kigúnyoljuk, és ami -szerintem itt a kuty elhantolva- a kritika tényleges tárgya nem változik jottányit sem, mint anno a cucilizmusban, kedves munkatársaimmal szoktuk mondani: nehogy má' megolgyunk valami problémát, azonnal adnak helyette másikat, míg ha a mexokott problémán csámcsogunk akkor mondhattyuk, hogy dolgozunk -igaz semmi sem készül, de kurva nagy füstye van...minden ilyen helyen mint szittyafő'd, ha láttyák hogy valamelyik hülye dolgozik, minden munkát ráraknak és és büdös vassal sem kap többet míg a többi megbeszéli meg agyondumálja a jólismert problémát ami ha önmagát nem olgya meg akkor nem is érdemes vele foglalkozni

na ez megy ma szittyafő'dön is...a ribancok meg kibasznak veletek, dehát ezek is a ti ribancaitok, nemdebár? mexoktátok erről legalább tuggyátok hogyan fog kibaszni veletek és ha gyün egy új...na rról nem és mire me gis me ritek...na addigra lejár a cucilizmusz
@Rodeo36: Tudtommal te eléggé meg voltál elégedve a kádárival, most is imádod Castrot,Chavezt - szóval ne engem basztass a cucilizmus-mániámmal, aki mindig leírtam, hogy az mennyire embert próbálóan szar volt.

Akkor sem tartom Fabiussal egyetemben jónak a te és Bartus terroros-véres hagymázaidat, ha ötször ennyien megvetően ecetezel le. Nem vagyunk a pusztában hálisten, kikötve Orvbán kutyafájához; egy olyan konglomerátum tagjai vagyunk - és nem véletlen, hogy igyekszik innen kiszabadulni a tetűje - ami megvéd a legvadabb túlkapásaitól. Én nem tudok lámpavasban, kiontott, gőzölgő belekben gondolkozni, az én őseim múltjában túl sok a vér, a halál, az őket gyilkolás, és az semmit nem oldott meg soha. Csak borzasztó emberi kataklizmákat okozott.

Orvbát kinyírjuk, a bandáját kinyírjuk, hajrá!!!!!!!! - és rajtunk a vére? Ez kinek lenne jó, titeket kivéve ott a messzi luxusban?

Olyan megvetendő sakálcsapat lennénk, mint ők, ha vitatnánk a választás jogosságát, mert az sajnos jogszerű volt, ha az azóta megtörtént dolgok már nem is. Erre naponta figyelmezteti az Eu, az itteni bloggerek, nota bene még politikusok is, sőt a tüntetések,- elég hisztérikus ettől, mert fél - akárhogy lenézitek a faszkalap uszító Bartussal megintcsak a kibic kényelmes pozíciójából.. Az, hogy te csak vériszamot akarsz látni, az téged minősít. A forradalom mindig felfalja saját kölykeit is, itt a gyilkosságspirálnak nem lenne vége. Más se hiányzik már ide.

Onnan Tom Collinsot szopizva könnyű ám erre hajszolni a vérmesebbeket, de az évtizedekig tartó vendettákat megélni nem ti fogjátok.

Nem a merés a nagy cucc, hanem az ésszel és etikával élés.
Azért durva hogy van majdnem 600 komment és mindössze 5-ször említik meg a Szabó lányokat, akik kimaradtak a cikkből, pedig vacsora szempontjából azért elég vonzóak lehetnének.
süti beállítások módosítása