Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.23. 05:23 Fabius

No.1. NERellenség: az aláírásgyűjtő

Címkék: aláírásgyűjtés lmp népszavazás 2012

Párhuzamos univerzum igenis létezik. Az egyik Kedves Vezetőnk retináját kápráztatja álságos valójával, a másik, a szürkébb, nyomorúságosabb, hányingerkeltőbb meg a mi rögvalóságunk. Talán nem kell hangsúlyozni, hogy a két valóság nem is hasonlít egymásra. Csak a főszereplő csepűrágó azonos, de például a szájából kiszédülő mondatoknak más jelentése van a 300 bajor meghívott és a 10 millió hazai honpolgár előtt.

"Nekünk egyetlen barátunk van a mai világban, a valóság és a tények. (...) Egyúttal emlékeztette hallgatóságát, hogy 1990 óta tagja a magyar parlamentnek, és az azóta eltelt időszakból 16 évet ellenzékben töltött, így szerinte ha van valaki, aki tudja, mi a demokrácia, mik az ellenzéki jogok, az ő. "

Ha már ennyire kenyerespajtásaink a valóság meg a tények, akkor vessünk egy pillantást rájuk, meg az ellenzéki jogokra, és ezen keresztül az orbáni demokráciára. Pont abban az időben, mikor értetlenül állva igyekezett megmagyarázni a bajor befektetőknek, ő mennyire nem érti mitől lett Európa csulatartálya, itthon éppen az ellenzéki jogokat meg a demokráciát értelmezték egyesek a NER szellemében. A II. kerületben a kivezényelt közteresek a rendőrségi engedéllyel rendelkező ellenzéki aláírásgyűjtőket baszogatták, mert gondolom ez a demokrácia szerves része. Jó, ne sírjunk pár rendszerhuszár tahóságán, inkább értékeljük, hogy nem küldték a nyakukra a Nemzeti Aláírás Elrettentő Különítményt, hogy az alkotmányos jogukkal élni kívánókat ha másképp nem megy, személyes varázsukkal tántorítsák el nevük alákanyarításától.
Azt is mondta a Nemzeti Bullshitgenerátor, hogy "a magyar az angolszász után a legindividualistább nép, ezért ha megmondják neki, mit gondoljon, hogyan éljen, egy idő után fellázad ellene." Ez az én valóságomban azt jelentette, hogy ha megmondják nekem mit írhatok alá, és erről mit gondolhatok, akkor fellázadok ellene. Magamtól elücsörögtem volna a seggemen, legfeljebb polemizáltam volna az LMP viselt dolgairól tovább, így viszont elmentem megnézni, hogy zajlik az aláírásgyűjtés itt nálunk Zuglóban.

Az Őrsre kitelepült helyi brigádot faggatva kiderült, őket leginkább a Papp László aréna telekhatárait sajátosan értelmezők baszogatják, a közteresek nem. Viszont jó, hogy a deszépződ egyenkabát turhaálló, mert némely kulturált honfitársunk szájából úgy hullik a felturbózott nyálpermet, mint Selmeczi Gabriella szájából a faromizmás aforizma. Az ácsorgás alatt szerzett tapasztalatok is érdekesek. A népszavazás kezdeményezésének elfogadottsága vegyes, jobban jellemzi az általános oldal, mint a pártszimpátia. Vagyis az aláírók többsége inkább rúgná seggbe szívesen Orbánt, és késztetné megállásra, gondolkodásra a saját eszközével, mint szimpatizálna az LMP-vel magával. Az elutasítók ugyanez pepitában: nem az LMP-vel, mint párttal van bajuk, nem is a kérdésekkel, hanem a jobboldal általános összezárása jellemző.Az aláíróktól leggyakrabban hallott szó az összefogás, elutasítóktól az eszdéeszeszsidók, a legnagyobb epic pedig a szinte futtában odavetett utálom a szlovákokat! - morgás egy segghomlokú fiatalembertől. Ottlétem alatt nem sikerült elirigyelni tőlük a szerepkörüket. Kiállnak céltáblának közterületre, messziről nézve süt róluk a pártjuk ágrólszakadsága - a rögtönzött asztalkának bevetett vasalódeszkán negyedóráig röhögtem - mosolyogva kell viselniük minden elutasítást vagy éppen a feltételekkel támogatók kioktatását. Ehhez az alaphelyzethez kapják bónuszként a portyázó köztereseket, az igazoltató rendőröket, vagyis a NERt minden bájával együtt.

Ez ma a valóság, ezek a tények, így érvényesülnek az ellenzéki jogok, és ilyen körülmények között élhetünk mi az alkotmányos jogainkkal. Annyit sikerült elérned ezzel, szeretett Vezérem, hogy ugyan se tagja, se aktivistája nem leszek semmilyen pártnak az életben, de tegnap hoztam haza magammal pár aláírásgyűjtő ívet.

Mert ezzel a mentalitással elmehettek a picsába. Azért.



 

895 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr64334318

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Te, aki a Fideszre szavaztál! 2012.03.23. 13:34:36

Hozzád szólok, aki a Fideszre szavaztál. Nem kérdezem miért szavaztál rájuk. Tudom előre a választ....

Trackback: Te, aki a Fideszre szavaztál! 2012.03.23. 12:53:13

Hozzád szólok, aki a Fideszre szavaztál. Nem kérdezem miért szavaztál rájuk. Tudom előre a választ....

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.03.23. 09:57:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 08:57:02

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

És tegyük hozzá, hogy vidéken is baszogatják, fenyegetik őket.
index.hu/belfold/2012/03/22/lassan_gyulnek_az_lmp-nel_az_alairasok/
Valamint nyilván sokan nem merik aláírni, meg kell adni lakcímet, személyi számot, és a NER senkit nem hagy az útszélén, mint tudjuk. Mindenkit figyel.
Érted jöttünk elvtárs, nem ellened.
háááááááááá tigen...elmehetne a picsába...de nem késő? már 22 évvel ezelőtt elmehetett volna és akkor ma egészen más szar lenne...persze, ha antalljózsika a hisztérikus picsa nem veszi szárnyai alá a kádárutódlók szárnyai alől kikandikáló szarosseggűeket, akkor ma szegényebbek lennénk NER-rel, és nádi hegedűvel és gazdagabbak 132000 azaz Egyszázhaerminckettőezer milliárd forinttal amit szépen elsinkófáltak a pártocskák és hol dudvaraik a néptől, azaz tőlünk és sohasem fogják visszaadni hacsak nem vesszük el erővel csakúgy neresen a kurva anyjukat
-ez az ország menthetetlen, mi leszünk europa albániája
-a keresztényi szeretettel átitatott mélymagyarok őszinte, szívből jövő gyűlölködéseit pedig soha nem fogom megérteni
@aritus: A megfigyelés a félelem jele, úgy tűnik, hogy megvan a legújabb ellenség. A toll
Már alig várom, hogy a jobbik is gyűjtsön valamilyen ügyben. Akkor Fabius tőlük is elhozhatna aláírásgyűjtő ívet. :)
Eddig nem akartam aláírni a népszavazás kérdéseit, mert nem akartam ugyanabba a demagógiai csapdába besétálni, mint a sok magát okosnak hívő birka tette 2008-ban, de most protest aláíróként keresek egy aláírásgyűjtő helyet és dafke alá fogom írni a kérdőívet.
Egyébként a "nagy" Fidesz-KDNP kormány meg egy pitiáner, kicsinyes bagázs. Ha 2007-ben az ő aláírás gyűjtőiket baszogatták volna hasonlóképpen a szocik, akkor rég Strasbourgig rohantak volna sírva-zokogva, hogy emberi jogok meg minden.
Most, hogy övék a hatalom és a dicsőség, most nem kellenek azok a rohadt emberi jogok és a többi ezzel kapcsolatos hülyeség. Ámen. Ez az igazi kettős mérce.
Off: www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/bajnai_sosem_fenyegetett_meg_ennyire_tarsadalmi_robbanas.164668.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox. Érdekes, a Bajnai nem csak pofázik, arról, hogy ő készen áll a kormányzásra és programja is van, csak nem árulja el, mert a kormány lenyúlja (ismerős, nem? Valakiktől hosszú ideig csak ezt hallottuk, és most láthatjuk is a programjukat) hanem inkább sajtótájékoztatón nyilvánosságra hozza.
Én is inkább orbán saját módszerét akarnám lenyeletni vele, én is azért írtam alá. :D:D
sok rendszer ellenes lázadó :D
tippeket kérnék, összeszedik a szükségeset, és ha igen, mennyit szórnak majd ki belőle, és ezek után szinten maradnak, vagy NER-esen leamortizálja a renccszer az elégedetlenkedést?
@Penivaldes: :D Persze, azt már lefoglalta a Nemzet Tolla.
@Rodeo36: Ez a szám honnan való? Őszintén érdekelne.
Amúgy: menjen az édesjó kurva anyjába minden baloldali. Akik nem képesek felfogni, mit kell most tenniük. Azt kapják amit megérdemelnek. Az MSZP is képtelen 150 000 mbert előállítani? Orbán már 700 000 -nél tartana, büszkén fényképezkednének az standoknál és szülinapi ajándékként küldözgetnék egymásnak. (A Millán egy éles hangú leányzó kiabálta a lelkeset és a boldogságost a Hallgatói Hálózat nevében. Vajon gyűjtenek-e aláírást? Vagy izmosabb tagjaik ott állnak-e a standok mellett, megtalálni a köpködőket?) Az LMP honalapon ma elérhetetlen a népszavazás 2012 oldal! Hová lehet menni? Dilettáns "pártok" sunyító, gyáva szimpatizánsokkal. Azt hiszik, hogy Európában csak Orbán hazug, csaló és tolvaj diktátorságát látják, ezt a minősíthetetlen, seggfej baloldalt nem? "Azt kapják, amit megérdemelnek" mondják. És nem minket féltenek Orbántól, hanem saját magukat.
És ezt az "genetikusan alattvaló" dolgot is át kell gondolni. Mert nem igaz, hogy minden magyar az. De hogy a "baloldali" öröklötten az, az most már nyilvánvaló. Cselekvésre képtelen, másodrendű emberek. Csinálják meg neki a szocializmust, kapitalizmust, bármit, tökmindegy. De hogy lemenjen az utcára és a lehető legminimálisabb tettet megtegye - azt már nem! A mai napig nem értik mi is történt 1990-ben! Hadd vigyék a gyárat, földet, jogot, mindent, majd kapok helyette villát úszómedencével, havi milliós zsebpénzzel! Aha! Nem igaz, hogy a magyar összefogásra képtelen. Csak a baloldal alkalmatlan genetikusan erre. "Ébresztő!" meg "Összefogni!" - röhejes és siralmas.
Na, Orbánnak tökigaza van. Éljen Orbán!

MENJ LE ÉS ÍRD ALÁ BAZDMEG, HOGY NEM VAGY GENETIKUSAN ALATTVALÓ! Akinek nincs ott az aláírása AZ AZ! Értéktelen söpredék.
@sörtelen: sok mindennel egyetértek, csak az osztályozásodat nem értem. Azt mondod, Kertész szavai csak a baoldalra igaz. Azt mondod, hogy a baloldal szar, gyáva, várja a sült galambot az állam bácsitól, a jó uralkodotól. Ez így van, csak az a bibi, hogy ma Mo-n csak BALoldali párt van, ez az egyik tragedy. Tehát ez a mentalitás a többségre jellemző:((
Én jó kislány voltam, már aláírtam, sőt a családom is!:D
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:
www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/ujabb_tamadasra_keszulnek_a_forint_ellen.164662.html

Itt az idő a mostani piaci környezetben újra a gyenge láncszemnek számító feltörekvő piaci devizák ellen fogadni és ebből a szempontból a forint ideális célpont lehet - hívják fel ügyfeleik figyelmét a Nomura londoni elemzői a tegnap délután kiadott ajánlásukban. Megjegyzésük szerint a február közepi próbálkozás után most érdemes újra a forint elleni pozíciót felvenni, ezúttal a devizapiacon, mivel az euró árfolyama bőven a 300-as szint fölé ugorhat. Múlt héten pénteken egyébként az UniCredit szakértői adtak 220-nál a forint gyengülésére irányuló ajánlást a dollárral szemben 235-ös célárral
@sörtelen: Valaki egy másik blogban írta egy kommentben, hogy a magyarokat a Kádár rendszer tette tönkre, tette igaz alattvalókká. A gulyáskommunizmussal, a legvidámabb barakkal egyrészt megvásárolta az együttműködésüket, másrészt rászoktatta őket, hogy mindent az államtól várjanak. A többi szoc. országban mind gazdaságilag, mind elnyomásilag szarabb, élhetetlenebb volt a helyzet.
@sörtelen: 1./ nem írok alá semmit,
2./ kurva anyádat,
3./azt sem tudod mi a bal meg a jobboldal, genetikusan
4./téged és a hozzád hasonló tetveket kell először is DDT-vel kezelni
5./ neked csak fél oldalad van, de az sem nem bal sem nem jobb
6./ neked ez -ami van már 24 éve- megfelel? akkor baszd meg és fogd be a kereplődet
@aritus: Semmítsünk meg minden Tollat! Veszélyeztetik az Egységét Nemzetünknek.
Hogy mennyire szeretik Kétharmad Tábornokot, mutatja, hogy tegnap 40-50-en szimpátiatüntetést tartottak mellette Münchenben. Gondolom, nem is ő szervezte oda őket.
Majd véletlenül ott termett, és lepacsizott velük.
@P.mester: Virágot adtak neki:O Nagyon megy a párt propaganda.
@P.mester: Ha Münchenben élnék lehet én is elmennék tűntizni, mivel annyira irreleváns a dolog. :)
@Penivaldes: Csak egy toll maradhat talpon a vidéken! A Nemzet Tolla, az ugyanis NER kompatibilis, a többi gaz haza ellensége.
@Rodeo36: szerintem azért nem kéne sörtelennek ennyire neki menni, valszeg félreértetted ami írt. Szerintem saját maga is félreértette, amit írt:))
@aritus: Mo-n csak BALoldali párt van,...
Ezt nem értem. Kifejtést igényel.
(A nem gondolkodó, ám érző reagenseket igen)
@dr lecsekkoltam: Kérlek olvasd el mégegyszer. Bízom benne, hogy érthető lesz.
@Rodeo36: Mondd, most azt hiszed jót tettél? Irigyellek. Jó lehet az olyanoknak mint Te. De hiszen már a Bibliában is utalás van arra, kiké a mennynek országa.
@P.mester: ja, annyira véletlen, spontán lehetett, mint amikor asszem Svédországban volt a balhé valami előadás körül, és érdekes módon a köztévé vagy a hír? (mindegy, nincs különbség) stábja valahonnan tudta, hogy lesz balhé, mert ott voltak. Telepátia, csak az lehetett. Mert maga az esemény semmenyire nem volt fajsúlyos.
@sörtelen: Miért, szerinted melyik jobboldali a 4 parlamenti párt közül? Van egy nemzeti szocialista állampárt (fidesz), egy nemzeti radikális baloldali (jobbik) egy zöld baoldali (lmp) és egy magát nyiltan megvalló, coming out:D baloldali (mszp)
@aritus: Most itt van előttem is egy toll.. lassan megfogom, óvatosan, nehogy megvaduljon...
muszáj mennem dolgozni, délután jövök! Addig okosak és szépek legyetek.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:
A cikkben is említett Scharle Ágotával a mostani Mancsban van egy jó riport.
@aritus: az mszp az egy vicc, és nem baldali. a fidesz egy kádertemető, a kdnp egy parazita, a jobbiknak nagy a hangja, az lmp meg halványzöld. ja és vannak a független dkp.-k az meg egy galeri.
@sörtelen:

Tahótlanítás ON.
Eléggé alul lehet tervezve az IQ-d, ha még tapsolsz Viktornak, de egészségedre. Még mindig a számháborúnál tartasz?

Szánalom.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista:
Azért nagy találmány volt az a gomb! :)
Amikor azért a szaros 300 forintért rendezték a hisztit, akkor mekkora pofával voltak. Amikor most év elején még rápakoltak az eü.pénzre vagy 5000 forintot, egy agyhalott narancszombit sem láttam reklamálni. Kettôs mérce? A fenéket, a qva anyukájuk...
@Dr. Boli Ch.T: Üdvözlöm önt Uram! Hová dugtad a társad? Egér pajtást?
@Penivaldes: A felsorolásodból nekem az jön le, hogy a jobbik és az lmp a leginkább elfogadható. :)

nagy hang, halványzöld VS. kádártemető, parazita, és galeri
OFF: Érdekes cikk. :)

Orbán: Melyik dőljön hamarabb, a tömegközlekedés, vagy az ellátórendszer?

Jelenleg ennyi a kormány mozgástere. Bár Orbán mindig is a mozgástér növelésére törekszik - elvégre az ilyen mondvacsinált diktátoroknak szokása az ilyesmi. Most Brüsszel szankcióit kihasználva akarnának újabb bevételekhez jutni, a kérdés csak a hogyan. Erre egyelőre a Policy Agenda jelentéséből lehet következtetni, de nem tartjuk elképzelhetetlennek, elvégre Orbán mindig szívesen lát újabb 150 milliárd forintot. Az új gyakorlat szerint Brüsszel kijelenti, hogy elvesszük a semmit, erre az Orbán-kormány pedig azt válaszolja, hogy jó, de akkor mi majd elvesszük a valamit a néptől, hogy ellensúlyozzuk ezt a pótolhatatlan veszteséget.

A kohéziós források befagyasztása annyit jelent a gyakorlatban, hogy Magyarország csak a rendelkezésre álló keret 71%-át hívhatja le. Mivel a kormány tervei szerint a legrosszabb esetben is csak 29%-át használnák fel az elérhető pénzeknek, ezért ez pontosan nulla forint veszteséget jelent. A Fidesz ennek ellenére ezt szörnyűséges veszteségnek kommunikálja, amit bizony ellensúlyozni kell egy 150 milliárdos kiigazító csomaggal. Ez a csomag újabb adóemeléseket, más célra elkülönített források zárolását tartalmazza. Miért is? Hogy ellensúlyozzák azt a nulla forint veszteséget, amit a brüsszeli szankciók okoztak.

Világos. A nép vállán a terheket növelik, de az uniós forrásokat azt a világért sem használnák fel. Pedig felhasználhatnák, arra van. No de akkor miből éhezne a nép?
Ez a kép gyakorlatilag azt mutatja, hogy nem tudják kifizetni se a "béremeléseket", se a BKV kimentését, ezért mondvacsinált indokkal azonnal pénzhez kell jutniuk valamilyen úton-módon. Természetesen nyár elején kell költségvetési kiigazítást csinálniuk. Miért akkor? Mert akkorra van betervezve az orvosok érdekképviseletének felajánlott béremelés, addigra lejár a BKV több hitele is, amit nem tud kifizetni, és a kormány átvállalja. Ha nem vállalja át, leáll a tömegközlekedés. Ha az orvosok nem kapnak béremelést, tömegesen mondanak fel, és az egészségügyi rendszer omlik össze.

A kormány nyaka körül szorul a hurok. A kohéziós források csökkentése csak ürügy, mert amennyit fel akarnak használni, az továbbra is elérhető, és szó nem volt az elvételéről. Egyébként nem árt megemlíteni, hogy a kormány már másodszorra használja fel ürügynek a kohéziós források csökkentését. Mikor Brüsszel bejelentette a szankciót, azonnal el is fogadtak egy 30 milliárd forintos "kiadáscsökkentő" csomagot.

Ezúttal a kiadáscsökkentés elmarad, ugyanis a kormány már így is 6700 kormányzati alkalmazott elbocsátásával nyitotta az évet. Egy biztos: a kormányszóvivőt fogják utoljára leépíteni. A többi kormányzati alkalmazott pedig számoljon azzal, hogy ő előrébb van a listán!
@Penivaldes:
Az a macska lehetett. Én begyûjtöttem egy csúnya influenzát, 2 napja fekszem, még a sz.gépet sem kapcsoltam be. Ritka szarul vagyok...
@Dr. Boli Ch.T: Ó szegény:(((( Az rossz lehet.. nem tudom, mert én még nem voltam influenzás 22 év alatt.
Boli, gyógyulj meg!
@Penivaldes: köszi.
Egyik ügyfélnél 2 gyerek leköhögött, tüsszögött.
@Penivaldes: Túl langyosak azokat meg ugye az Úr is kiköpi. :)
aki azt hiszi hogy a fides mafiakormányt az ő szabájaival le tuggya váltani választáson, az naív (lusta és buta)...

márpedig az ország nagyrésze ijjen... tehát megyek beépülök a NER-be nagy fizu, korrupcsió, haverok, vadászat stb... aztán majd 20 év múlva azt mondom bomlasztani léptem be... a magyar parasztok nem gondolkodnak, mindent beszopnak...

ez a Meggebedeusok fölgye:

alkalmatlan hivatalok, elavult-használhatatlan jogszabályok (azaz hitvány politikusok), bűnöző rendőrök...

szép kép... de ez van...
sose kerülj a bűnöző rendőrséggel kapcsolatba, akiknek a feje maga a maffia
ha tudod tarcsd magadtól távol a mafiaálamot... ha rád talál neked anyni...
a fides ügyészség/bíróság kinyír...

és még dakota szál ebben az ügyben nem is volt... döbbenet !!!

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5q1wQtUXQZo
@Dr. Boli Ch.T: Lebetegedtél?! Jobbulást. Délután még beszélünk, most indulunk vissza pestre.
Látszik hogy Orbán beszédein amerikai szakértők is dolgoznak. Ez a duma, hogy
"Magyarországnak nem a világlapokban kell nyernie, hanem a valóságban", ez lényegében plagizálás (smittelés) Sarah Palintől.

Sarah Palinről annyit kell tudni, hogy ő az amerikai Republikánus Párt Selmeczi Gabikája. Amikor a párt nagy szarban volt 2008-ban a győzelemre álló Obama ellen, akkor kétségbeesésükben őt kapták elő alelnökjelöltnek. Ezt aztán nagyon megbántak mert sokszor leégette őket.

Sarah Palin a Republikánus Párt 2008-as konvencióján elmondott beszédében pont arra kapta a legnagyobb ovációt, amikor azzal jött, hogy a média milyen csúnyán bánik vele, de ő nem azért dolgozik, hogy az megnyerje a médiát magának, hanem hogy szolgálja a csodás Amerikát, balbala.
Persze már a "hajrámagyarokhajrámagyarország" is smittelés volt, az speciel az olasz csődör, berlusconi jelszava volt (persze olasz verzióban).
Na, ez a buli nálunk lesz.
Lemil.blog.hu MakettShow
Nem tudom, én még mindig filózok hogy aláírjam-e és ezzel nem Orbán fenséges seggét akarom védeni (védje azt Kövér László). Inkább nem igazán tudok odaállni az LMP mellé, mert mindig amikor kijönnek valami nagyon jóval és én már egy pillanatra elhiszem hogy lesz belőlük valami utána mindig csinálnak valami faszságot amitől a hajam égnek áll.

@Dr. Boli Ch.T: Egy hétig fog tartani, én februárban átestem rajta. Az első 3 nap papot kértem olyan mocskosul voltam, jobbulást!
"Kiállnak céltáblának közterületre, messziről nézve süt róluk a pártjuk ágrólszakadsága - a rögtönzött asztalkának bevetett vasalódeszkán negyedóráig röhögtem - mosolyogva kell viselniük minden elutasítást vagy éppen a feltételekkel támogatók kioktatását. Ehhez az alaphelyzethez kapják bónuszként a portyázó köztereseket, az igazoltató rendőröket, vagyis a NERt minden bájával együtt."

Pontosan innen indul az igazi demokrácia, az igazi szólásszabadság. Ez az a pont, ahol még hiszel abban, amit csinálsz, bárki próbál is megfélemlíteni.
Ahol még nem az a fontos, hogy karcos-e a szolgálati Audi.

Kár, hogy Orbán Viktor már elfelejtette ezeket az időket. Pedig ő is így kezdte.
sőt még békementes támogató demonstrációt is tartanak melletünk (fides mellett)
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:
köszi... ez még csak a második nap. Tényleg állatul érzem magam.
"A diktatúra is háború, csak ott a kormány visel hadat az alattvalói ellen." - Joris Luyendijk
@Gábriel angyal: én a média nélkül is idegenkedem, nem azért mert azt mondta a Bolgárgyörgy..
@sörtelen:
Nem söpredék az aki nem írja alá, sokkal komolyabb érveik is vannak bizonyára arra, hogy miért nem teszik.
Szerintem ha Te valóban elvárnád az emberektől, hogy tegyenek valamit a cél érdekében,nem fröcsögnél mocskolódva, sértegetve.
Talán a "söpredék" számára elveszett a mondanivalód ?
" ..Akik nem képesek felfogni, mit kell most tenniük. Azt kapják amit megérdemelnek.
Az MSZP is képtelen 150 000 embert előállítani?

Orbán már 700 000 -nél tartana, büszkén fényképezkednének az standoknál és szülinapi ajándékként küldözgetnék egymásnak.

(A Millán egy éles hangú leányzó kiabálta a lelkeset és a boldogságost a Hallgatói Hálózat nevében. Vajon gyűjtenek-e aláírást? Vagy izmosabb tagjaik ott állnak-e a standok mellett, megtalálni a köpködőket?)

De hogy lemenjen az utcára és a lehető legminimálisabb tettet megtegye - azt már nem!

Nem igaz, hogy a magyar összefogásra képtelen.
"Ébresztő!" meg "Összefogni!" - röhejes és siralmas.

MENJ LE ÉS ÍRD ALÁ…… "

Vagy vigyél haza magaddal egy aláírásgyűjtő ívet…

TEGYÉL valamit, ne csak szövegelj !
@Penivaldes: "még nem voltam influenzás 22 év alatt"
Szeretném eltanulni tőled! Nem nyitsz egy egyházat? ;-)
@dr. Bubó: De egészen véletlenül 2000-ben történt a dolog, akkor emlékeim szerint a fődakotát még nem Bonsai Ducének nevezték, de ő volt uralmon, és hatalmon Pintér Sanya belügyérségével.
@Penivaldes: Ha most kellene szavazni, akkor én legszívesebben Bajnaira és Oszkóra szavaznék, ha nem indulnának, akkor bajban lennék, de talán a DK-ra adnám a voksomat. Magyarázatul csak annyit tudnék hozzátenni, hogy Gyurcsány így-vagy úgy de legalább már dolgozott a versenyszférában szemben a Fidesz "prominenseivel" (Orbán, Lázár, Matolcsy, Rogán, és társaik), még ha Gyurcsány is lop, bár ő személy szerint nincs rá szorulva, akkor is legalább minimális fogalma van egy vállalat irányításáról, amit a sok Fideszes majomról nem lehet elmondani.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Én sem szeretem az LMP-t, ezzel a népszavazással sem igazán tudok mindenben egyetérteni, de valahol valamikor meg kell mutatni a jelenlegi uralkodóknak, hogy ácsi hátrább az agarakkal, mert nem minden van úgy ahogy ők azt elképzelik.
@Dr. Boli Ch.T: Nem akarlak idegesíteni, de mióta SM beteg vagyok és hetente kapom az Avonex injekciót (nem akkora jóság, de ez van) még csak náthás sem voltam. Pedig influenza ellen soha nem kaptam védőoltást.
Jól hangzik:
ecoline.hu/hirek/2012/3/22/Orban_Magyarorszag_sikertorteneterol_irnak__TU9T9S#rss

„Orbán Viktor újra mókás nyilatkozattal rukkolt elő…….. A miniszterelnök ugyanakkor arra számít, hogy a következő évek Magyarország sikertörténetéről szólnak majd a nemzetközi lapokban is.
….a magyar gazdaságnak sikeresnek kell lennie, jönniük kell az eredményeknek" - hangoztatta.

Műköggy !!
PKI-val tartva, (kb. az LMP a legelfogadhatóbb "arc" a Parlamentben, jóllehet szinte semmiben sem értek velük egyet) mégis aláírtam az íveiket, mert bár igen, végig kell gondolni, h evvel nem ugyanazt csináljuk-e, mint anno a fidesz, egyszerűen úgy érzem nem lehet mást tenni, mint az orruk alá nyomni egyet.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Na akkor ebben nagyon nem értünk egyet. Én ugyanis annak örülnék leginkább ha Gyurcsány menne a levesbe a bandájával egyűtt. Ez vonatkozik Viktorra is
@sörtelen: te olyan mértékben vagy tetű, hogy nincs szó rá, nyasgem...kérj segítséget @aritus-tól hátha kiment a lószarból ahol lax
@aritus: ne védd, majd megvédi magát ha tuggya, egyébként dögöljön meg, egy tetű a mennyek országába ahová mennyen ő én ne mennyek mivel nincsenek mennyek...sem, csak idióta sörtelenek
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Igen, de annyira nem tudok egyetérteni azzal, hogy valami/valaki ELLEN protest aláírni, beikszelni. A kétharmadot így sz.ptuk be, hogy valami/valaki ELLEN egy halom nem Fidesz szavazó a Fideszre szavazott.
Egyelőre nem látom hogy miért kellene az LMP-t támogatnom, ugyanakkor utálnám a passzivitásommal tűrni/támogatni a Fideszgyüli eddigi-mostani-jövőbeni ámokfutását.
Lehet hogy tényleg a kisebb rosszat kellene választani és aláírni. Mert végül is ha kussolunk akkor minden rendben ugye...
Lisztferihegyen is gondok vannak....

www.origo.hu/itthon/20120322-lobbicsata-a-budapest-airport-telekadomentessegeert.html

Megrepesztette a kormány egységét a reptéri lobbi
Joó Hajnalka|2012. 03. 23., 7:09|Utolsó módosítás:2012. 03. 23., 8:35|
5 komment
Címkék:Orbán-kormány, Hochtief, Liszt Ferenc repülőtér

Több levélben és személyes találkozón győzködte a Budapest Airport vezérigazgatója a Nemzetgazdasági és a Fejlesztési Minisztérium képviselőit arról, hogy mentesítsék a céget egy milliárdos nagyságrendű helyi adó megfizetése alól - derül ki az [origo] birtokába került dokumentumokból. A kormánypártok tavaly év végén meg is szavazták a mentességet, amit egy fideszes képviselő most visszavonna. Az adómentesség felszámolását Orbán Viktor és a Fidesz vezetése is támogatja, a gazdasági minisztérium viszont ellenszegült akaratuknak.
KORÁBBAN

Milliárdos reptéri lobbi után kutakodik Orbán Viktor

"Az új jogszabályok értelmében a Budapest Airport Zrt. telekadó-fizetési kötelezettségei a jelenlegi évi 700 millió forintról több mint 200 százalékkal, körülbelül 2,2 milliárd forintra emelkednének. Egy ilyen hatalmas és rendkívüli pénzügyi teher jelentős versenyhátrányt jelent a reptérnek, de a magyar turizmus-vendéglátás, valamint a vagyonkezelési és privatizációs szerződések szempontjából is kritikus" - ezekkel a szavakkal érvelt a repülőtéri területek telekadó-mentességének megszüntetése ellen Völner Pálnak, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infrastruktúráért felelős államtitkárának írt levelében december 22-én a ferihegyi repteret üzemeltető Budapest Airport (BA) vezérigazgatója.

Az [origo] birtokába került dokumentum szerint Jost Lammers addigra már többször tárgyalt a cég által kifogásolt adóról a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adóügyi helyettes államtitkárával, Balog Ádámmal. A levél folytatásában a BA vezérigazgatója arról ír, hogy "a helyettes államtitkár úrral kiváló együttműködésben" elkészült annak a törvénymódosításnak a tervezete, amely fenntartja a reptér speciális területeinek adómentességét.

Orbánnál is kiakadt

A levél arról a törvénymódosításról szólt, amelyet az Országgyűlés a tavaly év végi törvényhozási hajrában, december 23-án szavazott meg. A formálisan Papcsák Ferenc fideszes képviselő által jegyzett módosító javaslat - a vezérigazgató kívánságának megfelelően - kivette a helyi adók hatálya alól a repülőterek "szilárd burkolatú mozgási területeit", vagyis a kifutópályákat, gurulóutakat, műszaki és forgalmi előtereket, illetve azok biztonsági sávjainak földterületeit.

A Budapest Airportnak (pontosabban a tulajdonos német Hochtiefnek) kedvező változtatás több százmillió forintos bevételkiesését okoz annak a három önkormányzatnak - a XVII. és a XVIII. kerületnek, valamint Vecsésnek -, amelyek közigazgatási területén a több mint 1500 hektárnyi reptér elterül, ezek ugyanis számoltak a telekadó bővítéséből befolyó, önkormányzatonként akár 500 millió forintot is elérő bevételekkel. A törvénymódosítást ráadásul alig egy hónappal az után fogadták el a kormánypártok, hogy az adóztatás lehetőségét a novemberben elfogadott 2012-es adócsomag megteremtette.

A módosítás az [origo] információi szerint utólag a miniszterelnököt is felháborította, Orbán Viktor azt is felvetette, hogy ki kell vizsgálni, hogyan, kinek a javaslatára és közreműködésével kerülhetett a parlament elé olyan indítvány, amely több százmillió forintot vesz el a forráshiányos önkormányzatoktól, és ugyanennyit hagy a reptér-üzemeltető német cég zsebében.

Nem lobbiztak kifejezetten

Papcsák Ferenc az [origo]-nak azt állította, hogy azért ő nyújtotta be a javaslatot, mert a Fidesz jogi kabinetjének vezetőjeként ez az ő dolga, de a kormányfőt is felbosszantó előterjesztés szerinte a Fidesz gazdasági kabinetjétől érkezett. A gazdasági kabinetet vezető Rogán Antal viszont azt mondta, hogy hozzájuk a gazdasági minisztériumtól érkezett a javaslat, amelyet a fejlesztési tárca kérésére nyújtott be az alaptörvény karácsony előtt elfogadandó 150 oldalas módosító csomagjába építve az NGM.

Forrás: Budapest Airport fotó
Behavazott kifutópálya Ferihegyen - adómentes marad?

Hardy Mihály, a Budapest Airport szóvivője pedig szerdán azt mondta az [origo]-nak, hogy "nem lobbiztak kifejezetten", csak felhívták a döntéshozók figyelmét, hogy milyen nehéz helyzetbe hozhatja a társaságot, ha az új szabály alapján kivetik az adót a kerületek.

Nem kívánt állami kockázati esemény

A birtokunkba jutott dokumentumok - köztük a fent idézett levél - szerint azonban a BA jelentős energiákat mozgatott meg, hogy elkerülje a milliárdos adóterhet. A Budapest Airport vezérigazgatója a birtokunkba jutott dokumentumok szerint már november 8-án - a cégnek még hátrányos adócsomag megszavazása előtt - levelet írt a nemzeti fejlesztési és a nemzetgazdasági miniszternek, arra kérve, hogy tekintettel a reptér-üzemeltetés sajátos területi igényeire vonják vissza a cég árbevételének öt százalékát is elérő többletterhekkel járó, az adóztatást lehetővé tevő jogszabályi változtatásokat.

A kérést és a panaszt egy másik levél tanúsága szerint Jost Lammers november 25-én, a módosítások megszavazása után is megismételte, azzal a kiegészítéssel, hogy "tisztelettel felajánljuk kollégáink megjelenését bármely egyeztetésen, amennyiben ez elősegítené a kétségkívül egyik fél által sem kívánt Állami Kockázati Esemény bekövetkezésének elkerülését".

Azt a levélben nem fejtette ki a vezérigazgató, hogy mit ért "állami kockázati eseményen". Más forrásból azonban tudni lehet, hogy Lammers mire gondolt: Riz Levente, XVII. kerületi polgármester és fideszes képviselő februárban, a Malév-privatizációt vizsgáló bizottság felállításáról szóló vitában idézte a privatizációs szerződés vonatkozó részét. E szerint az állam köteles megtéríteni azt az összeget, amely az üzemeltető számára kedvezőtlen jogszabályi változás miatt esik ki a reptér bevételeiből.

Hallgatott a jó tanácsra az államtitkár

A cég vezérigazgatója személyes találkozókat is folytatott mind az NGM helyettes államtitkárával, mind a nemzeti vagyonkezelő (MNV) társasági portfólióért felelős főigazgatójával, Polacsek Csabával, és közösen dolgozták ki a javaslatot. Az idézett levélben ezekre a tárgyalásokra hivatkozva kért Jost Lammers december 22-én megerősítő nyilatkozatot a fejlesztési minisztérium helyettes államtitkárától, és azt is jelezte Völner Pálnak, hogy a módosítást mindenképpen még december 23-án - vagyis másnap - el kell, hogy fogadja a parlament.

A kérést egy ugyancsak birtokunkba jutott másik levél tanúsága szerint Völner Pál megszívlelte: Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek és az adóügyi helyettes államtitkárnak írt december 23-i keltezésű levelében ugyanis a repterek telekadó-mentességének eltörlése miatt az üzemeltetőkre háruló aránytalan többletteherről ír, és jelzi, hogy a jogszabály olyan módosítását tartja szükségesnek, amely fenntartja a korábbi mentességeket.

Mást akar a kormányfő, mint az NGM

Bár a cég az év végén megúszta a fizetést, most rosszabb helyzetbe kerülhet. A Malév időközben bekövetkezett csődje miatt csökken a reptér forgalma, és ezzel a bevételei is, ráadásul Riz Levente, a XVII. kerület polgármestere nemrég benyújtott egy javaslatot, amelyben a reptéri lobbi befolyására visszaadott adómentesség megszüntetését kezdeményezte. A helyi adókról szóló törvényhez benyújtott javaslatot információink szerint a Fidesz és a KDNP frakcióelnöksége jóváhagyta, és a miniszterelnök környezetéből származó információink szerint Orbán Viktor is kifejezetten azt képviseli, hogy a német reptér-üzemeltető cég (illetve általában a külföldi cégek) ne kapjanak a decemberben elfogadotthoz hasonló mértékű adókedvezményeket.

A Nemzetgazdasági Minisztérium ugyanakkor a jelek szerint továbbra is a BA telekadó-mentessége mellett áll: a parlament költségvetési bizottságának hétfői ülésén a tárca képviselője nem támogatta a XVII. kerületi polgármester indítványát, és a bizottság kormánypárti többsége emiatt le is szavazta a javaslatot. A bizottság alelnöke, a KDNP-s Seszták Oszkár az [origo] kérdésére azt mondta: nem meggyőződésből szavaztak Riz Levente indítványa ellen, hanem azért, mert látták, hogy az NGM véleménye nem esik egybe egyes kormánypárti képviselőkével. A javaslat ugyanakkor nem bukott el teljesen, mivel a szükséges egyharmadnyi támogatást megkapta a kormánypárti képviselőktől, ami azt jelenti, hogy a módosításokról tartandó parlamenti szavazáson még egyszer a képviselők elé kerülhet. "Ezzel időt adtunk a frakciónak a javaslat átgondolására" - mondta Seszták Oszkár, hozzátéve, hogy "az ügyben addig nemcsak az NGM és a frakció közötti, de a kormányon belüli nézetkülönbségeket is tisztába kell tenni".

Az adóztatási lehetőség esetleges újbóli bevezetéséről a Budapest Airport szóvivője szerdán azt mondta, aggódva várják a fejleményeket, a telekadó-mentesség ismételt megszüntetése szerinte ugyanis végképp tönkretenné a Malév megszűnése miatt amúgy is túléléséért küzdő repülőteret. Eddig azonban Hardy Mihály állítása szerint még nem egyeztettek újra a gazdasági és a fejlesztési minisztérium vezetőivel.

Az új helyzetről szerettük volna megkérdezni az NFM infrastrukturális államtitkárának véleményét, aki az idézett decemberi levélben személyesen kérte az NGM-től a reptér-üzemeltetőnek kedvező módosításokat. Völner Pál azonban külföldi tárgyalásaira hivatkozva elhárította megkeresésünket, és későbbi tájékoztatást ígért a decemberi közbenjárásáról, mondván "az olyan régen volt, hogy arra nem emlékezhet".
@Penivaldes: Nem védeni akarom magam, én a Bajnai-Oszkó párosra szavaznék elsősorban. Második helyen jönne esetleg a DK. De ez is csak azért, mert a maradék pártok (MSZP, LMP, Jobbik) még vállalhatatlanabbak.
Az MSZP az elmúlt évek miatt, az LMP a reális gazdaságpolitika totális hiánya miatt, a Jobbik, pedig a teljes politikája miatt.
Szóval nem Gyurcsány miatt szavaznék rájuk.
@dr. Bubó: Megnéztem a videót. A Polt Petya is büszke lehet magára az ügyben viselt szerepéért. Most már büntetlenül használhatná szegény ember a fegyverét, mert a 2010-es törvénymódosítással a magyar rendőrség (és Pintér Sanya) elismerte, hogy sem a tudása sem az intenciója nincs meg az egyszerű állampolgár megvédéséhez. A TEK, a parlamenti őrség és a többi magánhadsereg az nem azért kerül felállításra.
@Penivaldes: @aritus: @dr lecsekkoltam:

Kézcsókom... remélem senkit nem hagytam ki...♥
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Mint korábbi kommentemben már írtam, nem szavaznék automatikusan rájuk, de ők még a lehetséges legjobb rossz, a Fidesz leváltására a mostani pártok közül.
Bocsássatok meg, de full félreértettétek Sörtelent. Rodeón nem csodálkozok, a sok csavarlazító ugye... :DDD
@P.mester: Nézd meg ez elmúltnyócévet és láthatod a programjukat. :)
@P.mester: Münkenba volt ez a Nagy Ember tegnap? Ha én ezt tudtam volna, csak elmentem volna, hogy kezet foghassak vele. Esetleg még a fenséges Tojásokat is megsímogattam volna......hátha sikerült volna fölnyomni a torkára, hogy megfulladjon végre!

Amúgy meg milyen aláírásgyüjtés, bérgyilkosra gyüjtenek? Hol kell aláírni? XD
@Dr. Boli Ch.T: Szia! Jobbulást... Menj ám dokihoz, ezek az újfajta influenzák nem múlnak el 2 nap fekvés-házi kúrálástól, több hetes szövõdményeket lehet összeszedni... Bocs a kéretlen tanácsadást, én múlt héten feküdtem, nagyon levert... Antibiotikum, gyömbér, méz, fokhagyma, forró leves, szundi, ez segített.. Jobbulást mielõbb!
@whatsoever:

Vírus ellen baszhatod az antibiotikumodat. :D
az a két pult úgy kb 70ezer foint lehet. ami minek oda vasalódeszka?
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Lehet, h érdemes lenne néha nem 1 komment alapján ítélkezned. Múltkor nekem is írtál, h " jé, felébredtél, jó reggelt!!!" - holott kb. 1998-ban eszméltem, csak te pont 1 db kommentemet láttad, és abból sem néztedki, h ironikus is lehet, nem csak direkten egyszerû. Sztem érdemes néha kérdezni, vagy 1-nél több felszólamlást is meghallgatni ítélet elõtt / helyett.. ( a közéletben szintén a legnagyobb probléma, h az eszmecserét az ítélet, sommás leegyszrûsítések nyertek tért...)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen, az antibioa bakteriális szövõdményekre jó
@whatsoever:
Köszi! Egér meg itt negatívoskodik... Reggel elmentem dokihoz, Ciprinol nevű dilibogyót kaptam. Szerda du óta olyan szarul vagyok, hogy ihajj... :(
Hulladékországban mit vársz? A magyarság elmaradott, mentálisan sérült csürhévé degradálódott. Hozzá kell tennem, nem vagyok se szoci és libsi. Minden normális országban "konzervatív" szavazó lennék. Itt nálunk nincs rá lehetőség. Nálunk a jobboldaliságnak csúfolt borzadalom jobban illik egy banánköztársasághoz, mint Európához. Hányingerem van, amikor a XXI. században a homopedo papok akarják oktatni az erkölcsöt, amikor elvárják, hogy egy "jobboldali" a templomban bégessen, higgyen a zavarodott meséikben, amikor divat az eltorzított történelemutazás, amikor az összes paraszt bocskaiban rohad, amikor a birkák hisznek annak a féregnek, aki az ifjúkommunistáktól kezdve az antiklerikális radikálliberáson át az ókonzervatívig befocizta az egész pályát.
A magyarság többségét egy büdös, elmaradott, gerinctelen, agyatlan csürhe alkotja, akik ezerszer inkább tartoznak Dagesztánhoz, Fehéroroszországhoz, Oroszországhoz, mint Európához.
Azért a nyugati kultúrkörben mégis sokkal jobban lehet élni. Nem csak anyagilag.
Persze nekem se tetszik sok dolog, amit a mai konzervatív jobboldal művel. Nem tetszik, hogy ott libegnek a homokosfelvonulásokon elején -ha valaki az, akkor legyen a zárt ajtók mögött az-, nem tetszik a túlzott Izrael-barátságuk, nem tetszik, hogy nem lépnek fel kellő erővel a "spekulánsok" ellen, stb..
De ennek ellenére Nyugat ezerszer élhetőbb, mint ez a trágyadomb, a nyugati konzervativizmus mégis sokkal egészségesebb, mint a magyarországi borzadalom.
@külvárosi: A vasalódeszka azért kell, hogy többen odaférjenek aláírni.
@whatsoever: mármint as eszmecsere helyett... össze szavakat a kevertem... amúgy megbecsüléssel olvaslak, Kismac - mellesleg..
mindjárt besírok. igazoltatták szegényeket. meg csúnya emberek csúnyákat mondanak rájuk. jajjdeszörnyű. és persze zorbánahibás :)
@ökörpöröly: szabad a határ. nehogy már itt lezüljél a hulladékország szintjére, mert ha jól értem te tartod magad :D
@Dr. Boli Ch.T: Remek.. mármint, h kaptál célszerszám-bogyót :) Akkor pár nap és szárnyalhatsz a tavaszba bele! :)
@iii: jah.. ha nem elég az a 150 pult :)
Ez olyan, olyan alantas már megint, Varánusz.

Vedd már végre észre, hogy mindkét szekértábornak van teteje és alja. Amit ti permanensen műveltek, az, hogy a "köztársaságiak" krémjét hasonlítgatjátok az "szdsz-es zsidó"-zókhoz. Ilyenkor jusson eszetekbe (olykor) Föld S Péter, Dániel Péter, a Kertészek, meg hogy ipics-apacs, ki is a genetikailag szolgalélek, moslékzabáló disznó.
@Disintegrator Rising: hát gáz is, érvényes engedély mellett... amikor egyébként mindent tudnak rólunk, simán kapsz.levelet a viktortól nem bejelentett tartózkodási helyre.. csak a betiltott betyársereg masírozhat., engedélyes lmp-s nem.. én is sírok!
@ökörpöröly: "A magyarság többségét egy büdös, elmaradott, gerinctelen, agyatlan csürhe alkotja, akik ezerszer inkább tartoznak Dagesztánhoz, Fehéroroszországhoz, Oroszországhoz, mint Európához. "

+1... pontos leírás... kompország, magyar ugar... stb

kőkemény nagyon sötét középkori hűbéri rencerű feudalizmus...

+mafiakormány
@ökörpöröly: tudj róla, hogy a rabbik között is szép aránynak örvend a homopedóság. A szóösszetételed sérti a politikai korrektség eszméjét, hiszen pedónak lenni a legalantasabb bűn, míg homónak a legbüszkébb dicsőség dolga.
@külvárosi: A 150 pult az országban van szétszórva, bizony volt úgy, hogy a vasalódeszka is kevés volt.
@Disintegrator Rising: Köszi szépen! Neked pedig jó döngést a felcsúti kancigány szarhalmán, kedves Döglégy! :) Kinek-kinek igénye szerint! :)
Aki itt gyűjtögeti az aláírást az valahol valószínűleg azért teszi hogy előbb vagy utóbb csengő kis forintokra válthassa az ellenzékiséget. Ha Demszkynek, Orbánnak bejött ez a dolog, akkor nekik miért ne ? Más kérdés, hogy az efféle kis wannabe politikusok közül hánynak jön be a dolog.
@whatsoever: A II. kerületi önkormányzat szerint az LMP aktivistái nem politikai rendezvényt tartanak a helyszínen, hanem aláírásokat gyűjtenek. Ez utóbbi foglalatosság bejelentés köteles és közterület-foglalási engedély megléte szükséges hozzá. Miután az LMP nem kért ilyen engedélyt, a kerületi önkormányzat városrendészeti irodájának a munkatársai jogosan ellenőrizték a területen illegálisan tartózkodó aktivistákat - áll az önkormányzat közleményében. A párt képviselői utólag, a mai napon területfoglalási engedélyt kértek – és kaptak. Miután a jogszabályokat az LMP a mai naptól ebben a kérdésben betartja, a városrendészet munkatársai a jövőben természetesen nem fogják ellenőrizni őket - ígéri közleményében az önkormányzat. A II. kerületi önkormányzat nem akadályozza az LMP aláírásgyűjtési akcióját, de a jogszabályok betartása mindenkire vonatkozik - zárul a reagálás.

sírjál. diktatúra van :)
olyanok vagyunk, az istennek nem akarunk kuszaszem és vezényló kedvére tenni, számon leszünk kérve, mindenki meglássa:

www.portfolio.hu/gazdasag/egeszsegugy/meg_mindig_nem_latszanak_az_egykulcsos_bebik.164689.html
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Tudom. A Talmud egyes részei szerint természetes dolog akár a saját lánygyerek megerőszakolása is. De ez nem csak a zsidóknál van így, Afrikában, Indiában, Pakisztánban, Kínában, stb. bevett dolgok ezek, sajnos.
Engem nem érdekelnek a homokosok, ameddig a zárt ajtók mögött csinálják a dolgaikat. De nem szeretnék olyan társadalomban élni és gyereket nevelni, ahol ez a deviancia divat. Mert minden libsi hazugság ellenére divattá lehet tenni.
@iii: oké.
csak már kezd idegesiteni ez a csóró kis párt imidzs, igazából akkor kezdett amikor a kampányköltséget hazudták 2010-ben. a nagyságrendet sem sikeül bevallani, nem hogy a pontos számot.
"Nekünk egyetlen barátunk van a mai világban, a valóság és a tények. (...) "

Úgy úgy! Itt van mindjárt bizonyítéknak ez:

ittazido.fidesz.hu/

Tele van ténnyel és valósággal...

Az utolsó mondat nagyon nagy! Egyetértek! :-)
@Dr. Boli Ch.T:

"Ki az abszolút negatív személyiség? Aki, ha betoppan egy buliba, az emberek összenéznek és megkérdezik: Ki ment el?" :DDD
@klarky:

A fityisz kormánynak csak négy ellensége van: a tavasz, a nyár, az ősz, meg a tél.
@stupsi: kell némi segítség? letépni a fenséges tojásokat? van neki egyáltalán? a hanghordozása alapján teljesen herélt vagy heretikus (melyik a helyes?)
@külvárosi: A csóróság az relatív dolog, a Fideszhez és MSZP-hez képest bizony csórók. Az imidzs engem is idegesít.

A 2010-es kampánnyal kapcsolatban meg tévedsz, talán ha 20% eltérés volt a kalkulált érték és az LMP által megadott költség között, ami teljesen elfogadható.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ld. Békemenet. Tudod, az a jelentéktelen kis összeröffenés.
@ökörpöröly: nem annyira egyszerű ez. Korról korra, helyről helyre valóban nagyon el tud burjánzani a homoszexualitás, tudjuk jól a történelemből, de ezek mögött a "felvirágzások" mögött sohasem nyálas, gusztustalan propagandahadjárat állt.
@dr. Bubó: Az a baj ezzel, hogy volt ez másképp is valamikor. Az erdélyi udvar minden nehézsége ellenére Európa egyik szellemi és kulturális központja volt. A magyar nép alapvetően buta, irányítható, könnyen befolyásolható. Ezt jóra is ki lehetne használni, de nem ez történt.
A rendszerváltás óta még inkább kifosztották, megalázták, szembeköpték, majd pedig ócska demagógiával meghülyítették.
A lakosság többségének nincsenek alapvető politológiai, történelmi, gazdasági ismeretei. Érzelmileg dönt. Azt mantrázza, amit fel tud fogni. Nem utaznak, nem merülnek el más közegben, ezért nincs összehasonlítási alapjuk se. Sötét többségű nemzetnek ez az átka. Én régen imádtam (még most is) a történelmet, gyerekkoromtól kezdve rengeteget olvastam. Beleéltem magam a sokszor kellemesre hamisított történelemkönyvek, mondák, regék, regények, novellák világába, kifejezetten büszke voltam a maygarságra. Aztán minél racionálisabban, józanabbul ítéltem meg a dolgokat, annál inkább elkezdtem távolodni ettől a mesevilágtól. Már régóta "szégyellem", hogy magyarnak születtem. Látom, hogy a magyar társadalom mennyire elmaradott, lezüllött, primitív, kulturálatlan a természetesen szintén nem tökéletes nyugati társadalmakhoz képest. Óriási különbség van az emberek egymáshoz való hozzáállásában, a tisztesség, becsület kérdésében.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na, na, doki, és a bakteriális utófertőzés?
@halihó, gábor, szemétkedsz?:

Ja, amikor X-százezer ember felvonult "Hülye vagyok, mint a segg!" pólóban? :D
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ezzel azt akartam írni, hogy az említett dolgok divatossá és elfogadottá tehetők, sőt, akár társadalmi elvárássá is. Itt van például Spárta, ahol minden fiatalkorút megerőszakolt egy nála idősebb katona, aki a "nevelője" lett. Vagy az, hogy elvárt dolog volt az, hogy fegyvertársak ne csak azok legyenek. Lásd például a thébai Szent Sereg. Ugyanilyen divat volt az, hogy az apák a barátaiknak odaadták szexuális szolgáltatásra a gyerekeiket. lehetne még sorolni.
Ezért engem határozottan zavar, hogy ilyen szinten viszik ki a gyerekek elé ezeket a deviáns dolgokat. A fiú legyen fiú, a lány legyen lány. Ha mégse úgy sikerül, azt meg rendezzék le a társadalom látótávolságán kívül.
felhők...

Közgép, fides, Közgép, CBA, Közgép, Szíjgyártó,Nyerges, dr. Orbán Viktor, Közgép, Nyerges, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Scmitt Pál, Simicska, fides, Pintér, Makovecz, Futó, dr. Polt Péter, Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, dr. Pintér Sándor, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, Kósa, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, dr. Polt Péter, Közgép, dr. Kövér László, fides, Szíjgyártó, Rogán, Közgép, CBA, Közgép, Nyerges, fides, CBA, Szíjgyártó, Demján, Futó, Közgép, fides, dr. Handó Tünde, Közgép, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, Simicska, dr. Scmitt Pál, Kósa, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, fides, Közgép, CBA, Közgép, Szíjgyártó,Nyerges, Közgép, dr. Pintér Sándor, Nyerges, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Scmitt Pál, dr. Kövér László, Simicska, fides, Pintér, dr. Orbán Viktor, Makovecz, Futó, Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, dr. Kövér László, CBA, Közgép, Nyerges, dr. Handó Tünde, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, dr. Polt Péter, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, dr. Handó Tünde, Kósa, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Sárhegyi és tsa., Közgép, dr. Pintér Sándor, fides, Szíjgyártó, Rogán, Közgép, CBA, Közgép, Nyerges, fides, CBA, Szíjgyártó, dr. Kövér László, Demján, Futó, Közgép, fides, dr. Pintér Sándor, Közgép, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, Simicska, dr. Scmitt Pál, Kósa, dr. Orbán Viktor, dr. Simicska, Közgép, fides, dr. Szájer, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, fides, Közgép, CBA, Közgép, dr. Orbán Viktor, Szíjgyártó,Nyerges, Közgép, Nyerges, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Handó Tünde, dr. Polt Péter, dr. Scmitt Pál, Simicska, fides, Pintér, Makovecz Imre, Futó, Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, dr. Orbán Viktor, Nyerges, kayaibrahim, dr. Pintér Sándor, Lázárok, josziftot, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, Kósa, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, Sárhegyi és tsa., fides, Szíjgyártó, Rogán, Közgép, CBA, Közgép, Nyerges, fides, CBA, Sárhegyi és tsa., Szíjgyártó, Demján, Futó, Közgép, fides, Közgép, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, Simicska, dr. Scmitt Pál, Kósa, Simicska, Közgép, Szájer, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, dr. Orbán Viktor, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, dr. Polt Péter, fides, Közgép, CBA, dr. Pintér Sándor, dr. Orbán Viktor, dr. Handó Tünde, Közgép, dr. Polt Péter, Szíjgyártó, Nyerges, Közgép, Nyerges, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Scmitt Pál, Simicska, Sárhegyi és tsa., fides, Pintér, Makovecz, Futó, Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, Kósa, dr. Orbán Viktor, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, fides, Szíjgyártó, Rogán, Közgép, dr. Orbán Viktor, CBA, Közgép, Nyerges, fides, CBA, Szíjgyártó, Demján, Sárhegyi és tsa., Futó, Közgép, fides, Közgép, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, Simicska, dr. Pintér Sándor, dr. Scmitt Pál, Kósa, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, Szájer, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, fides, dr. Pintér Sándor, Közgép, CBA, Közgép, Szíjgyártó,Nyerges, Közgép, dr. Handó Tünde, Sárhegyi és tsa., Nyerges, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Scmitt Pál, Simicska, fides, Pintér, dr. Polt Péter, Makovecz, dr. Futó Péter, dr. Orbán Viktor, dr. Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, dr. Pintér Sándor, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, Sárhegyi és tsa., Kósa, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, fides, Szíjgyártó, dr. Rogán Antal, Közgép, CBA, Közgép, Nyerges, fides, CBA, Szíjgyártó, Demján, Futó, Közgép, fides, Közgép, CBA, CBA, Közgép, dr. Polt Péter, Nyerges, Simicska, dr. Scmitt Pál, Kósa, dr. Handó Tünde, Simicska, Közgép, fides, dr. Pintér Sándor, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, Szájer, CBA, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, fides, dr. Abay Péter, Közgép, CBA, dr. Orbán Viktor, Közgép, Szíjgyártó,Nyerges, Közgép, Nyerges, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Orbán Viktor, dr. Abay Péter, dr. Scmitt Pál, Simicska, fides, Pintér, dr. Abay Péter, Makovecz, Futó, dr. Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, dr. Pintér Sándor, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, dr. Handó Tünde, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, dr. Polt Péter, Kósa, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, fides, Szíjgyártó, Rogán, Közgép, CBA, Közgép, Nyerges, fides, CBA, Szíjgyártó, Demján, Futó, Közgép, fides, Közgép, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, Simicska, dr. Orbán Viktor, dr. Polt Péter, dr. Scmitt Pál, Kósa, Simicska, Szájer, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, dr. Orbán Viktor, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, dr. Orbán Viktor, fides, Közgép, CBA, Közgép, Szíjgyártó,Nyerges, Közgép, dr. Handó Tünde, Nyerges, dr. Abay Péter, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Scmitt Pál, Simicska, fides, Pintér, Makovecz, Futó, Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, dr. Polt Péter, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, Kósa, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, fides, Szíjgyártó, Rogán, dr. Polt Péter, Közgép, CBA, Közgép, dr. Abay Péter, Nyerges, fides, CBA, Szíjgyártó, Demján, Futó, Közgép, fides, Közgép, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, dr. Simicska, dr. Abay Péter, dr. Scmitt Pál, Kósa, dr. Handó Tünde, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Szájer, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, fides, Közgép, CBA, Közgép, Szíjgyártó,Nyerges, dr. Orbán Viktor, Közgép, Nyerges, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Scmitt Pál, Simicska, fides, Pintér, Makovecz, Futó, dr. Polt Péter, Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, dr. Pintér Sándor, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, Kósa, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, dr. Polt Péter, Közgép, dr. Kövér László, fides, Szíjgyártó, Rogán, Közgép, CBA, Közgép, Nyerges, fides, CBA, Szíjgyártó, Demján, Futó, Közgép, fides, dr. Handó Tünde, Közgép, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, Simicska, dr. Scmitt Pál, Kósa, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, fides, Közgép, CBA, Közgép, Szíjgyártó,Nyerges, Közgép, dr. Pintér Sándor, Nyerges, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Scmitt Pál, dr. Kövér László, Simicska, fides, Pintér, dr. Orbán Viktor, Makovecz, Futó, Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, dr. Kövér László, CBA, Közgép, Nyerges, dr. Handó Tünde, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, dr. Polt Péter, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, dr. Handó Tünde, Kósa, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Sárhegyi és tsa., Közgép, dr. Pintér Sándor, fides, Szíjgyártó, Rogán, Közgép, CBA, Közgép, Nyerges, fides, CBA, Szíjgyártó, dr. Kövér László, Demján, Futó, Közgép, fides, dr. Pintér Sándor, Közgép, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, Simicska, dr. Scmitt Pál, Kósa, dr. Orbán Viktor, dr. Simicska, Közgép, fides, dr. Szájer, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, fides, Közgép, CBA, Közgép, dr. Orbán Viktor, Szíjgyártó,Nyerges, Közgép, Nyerges, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Handó Tünde, dr. Polt Péter, dr. Scmitt Pál, Simicska, fides, Pintér, Makovecz Imre, Futó, Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, dr. Orbán Viktor, Nyerges, kayaibrahim, dr. Pintér Sándor, Lázárok, josziftot, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, Kósa, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, Sárhegyi és tsa., fides, Szíjgyártó, Rogán, Közgép, CBA, Közgép, Nyerges, fides, CBA, Sárhegyi és tsa., Szíjgyártó, Demján, Futó, Közgép, fides, Közgép, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, Simicska, dr. Scmitt Pál, Kósa, Simicska, Közgép, Szájer, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, dr. Orbán Viktor, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, dr. Polt Péter, fides, Közgép, CBA, dr. Pintér Sándor, dr. Orbán Viktor, dr. Handó Tünde, Közgép, dr. Polt Péter, Szíjgyártó, Nyerges, Közgép, Nyerges, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Scmitt Pál, Simicska, Sárhegyi és tsa., fides, Pintér, Makovecz, Futó, Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, Kósa, dr. Orbán Viktor, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, fides, Szíjgyártó, Rogán, Közgép, dr. Orbán Viktor, CBA, Közgép, Nyerges, fides, CBA, Szíjgyártó, Demján, Sárhegyi és tsa., Futó, Közgép, fides, Közgép, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, Simicska, dr. Pintér Sándor, dr. Scmitt Pál, Kósa, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, Szájer, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, fides, dr. Pintér Sándor, Közgép, CBA, Közgép, Szíjgyártó,Nyerges, Közgép, dr. Handó Tünde, Sárhegyi és tsa., Nyerges, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Scmitt Pál, Simicska, fides, Pintér, dr. Polt Péter, Makovecz, dr. Futó Péter, dr. Orbán Viktor, dr. Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, dr. Pintér Sándor, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, Sárhegyi és tsa., Kósa, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, fides, Szíjgyártó, dr. Rogán Antal, Közgép, CBA, Közgép, Nyerges, fides, CBA, Szíjgyártó, Demján, Futó, Közgép, fides, Közgép, CBA, CBA, Közgép, dr. Polt Péter, Nyerges, Simicska, dr. Scmitt Pál, Kósa, dr. Handó Tünde, Simicska, Közgép, fides, dr. Pintér Sándor, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, Szájer, CBA, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, fides, dr. Abay Péter, Közgép, CBA, dr. Orbán Viktor, Közgép, Szíjgyártó,Nyerges, Közgép, Nyerges, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Orbán Viktor, dr. Abay Péter, dr. Scmitt Pál, Simicska, fides, Pintér, dr. Abay Péter, Makovecz, Futó, dr. Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, dr. Pintér Sándor, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, dr. Handó Tünde, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, dr. Polt Péter, Kósa, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, fides, Szíjgyártó, Rogán, Közgép, CBA, Közgép, Nyerges, fides, CBA, Szíjgyártó, Demján, Futó, Közgép, fides, Közgép, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, Simicska, dr. Orbán Viktor, dr. Polt Péter, dr. Scmitt Pál, Kósa, Simicska, Szájer, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, dr. Orbán Viktor, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, Közgép, dr. Orbán Viktor, fides, Közgép, CBA, Közgép, Szíjgyártó,Nyerges, Közgép, dr. Handó Tünde, Nyerges, dr. Abay Péter, Rogán, Kósa, Simicska, dr. Scmitt Pál, Simicska, fides, Pintér, Makovecz, Futó, Simicska, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, dr. Polt Péter, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, dr. Scmitt Pál, Nyerges, Kósa, kayaibrahim, Lázárok, josziftot, Közgép, fides, Szíjgyártó, Rogán, dr. Polt Péter, Közgép, CBA, Közgép, dr. Abay Péter, Nyerges, fides, CBA, Szíjgyártó, Demján, Futó, Közgép, fides, Közgép, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, dr. Simicska, dr. Abay Péter, dr. Scmitt Pál, Kósa, dr. Handó Tünde, Simicska, Közgép, fides, Heppiend, CBA, CBA, Közgép, Nyerges, CBA, Közgép, Szájer, Nyerges, kayaibrahim, Lázárok...
@sárkányfő: 2002-ben pedig Kovács Laci bácsi mondta: "Nem közvéleménykutatást, hanem választást akarunk nyerni". Nem kell olyan messzire menni az előképért.
Fábius, olybá tűnik a poszt alapján, mintha most lettél Orbán Fóbiás, és most hirtelen, eme szent pillanattól teszel be neki ahol tudsz.

Nem pedig évtizedek óta anyázod a jobboldalt a Fideszt és Orbánt, és nyalod a szocik seggét, mint az az összes bejegyzésedből kiderül.

A posztról is valami:
A közteresek az önkormányzat hatáskörében (területfoglalási engedély hiányában) intézkedtek, amit mellesleg az önkormányzat azonnal megadott, és azóta a kutya nem szól hozzájuk.
Az önkormányzatnak meg vajmi kevés köze van a NER-hez.
Csak ezt persze el felejtetted leírni, ahogy szoktad.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: "...tudjuk jól a történelemből,..."

most arra gondolsz, hogy biszexuális lesz a társadalom elfogadott szexuális hozzáállása, vagy azt próbálod mondani, hogy a homoszexuálisok aránya a heterok javára megváltozik? ez utóbbi elég furcsa lenne, és kérnék példákat.
@Trompf: "Nem pedig évtizedek óta anyázod a jobboldalt a Fideszt és Orbánt, és nyalod a szocik seggét, mint az az összes bejegyzésedből kiderül."

Egybites vagy. Nyilván, akinek nem tetszik Orbán, az mind a szocik seggét nylja. Mint az az összes kommentedből kiderül.
jó kis felütés, csak kár hogy fals, de nincs baj, egyszeriektől ne várjunk mást :D
@dr. Bubó: rengeteg az önismétlés, pl. Nyerges. Manipulálsz, füles...
@iii: egészen egyszerűen nem voltak benne tételek. az óriásplakátolás az úgy ahogy van kimaradt, csak a nyomdai munka volt emlitve. na de a felület bérlése? talán ezek a pultok sincsenek benne, pedig gyors számolás után diszkont áron is 4,5 milla netto...ezek a pultok közel 10%-a a költségnek
@Penivaldes: Tudod azok a pártok akik részt vettek az elmúlt 20-22 év országvesztésében azokra alapból nem tudnék szavazni. Az elempé szellemiségében pedig szdsz 2.0, amely szintén elfogadhatatlan.

Így maradt a parlamenti pártok közül a jobbik. Nem azért mert mindenben egyetértek velük, sokkal inkább azokért a céljaikért amelyeket támogathatónak látok a nemzet minden tagjának érdekében.
@is: kérlek. Három leghíresebb.

1. A dór invázió után görög földön lábrakap a homoszexualitás. Ne keresd az okok között az szdst-es vinnyogást.

2. Bulgária, VIII. sz. Itt igen érdekes, hogy a vezérek közt is elterjedő "szodómia" az üldözést teljesen ellehetetlenítette.

3. Törökország, XX. sz. Itt az állatokról tértek át egymásra.
Kösz Fabius, eldöntöttél számomra egy kérdést. Látom a Moszkván őket, kellemes srác, helyes csajjal gyűjti, annyira nem izgatott, de most akkor aláírok, ha arra megyek.
@Gábriel angyal: Céljaik, na azok aztán szépek. A megvalósulást is láttuk Gyöngyöspatán.
@is: az egész dilinek a társadalmi eredetét felejtitek ki, a biológiában ezzel nincs probléma, olyan amilyen és ez csak akkor derül ki amikor műxik (bár nagyon korai felismerések lehetségesek és nincs mód a változtatásra egyszer mexületett valamilyen módon olyan marad) a társadalom fennmaradásának problémáját belevarrják vallási meg erkölcsi köntösbe és persze ezzel hazudnak de a mai társadalomnak semmi szüxége sincs ilyen negatív kihangzásra, szaporodik és fennmarad többen is vagyunk mint kellene hagyni kell mindenkit békén...isten vagy istenek léte is társadaLMI SZÜXÉGLET AZAZ A TÁRSADALOM HOZZA LÉTRE ISTENEIT bruhahahahaha
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nyilvánvalóan. Te olyan okos vagy, hogy még a seggedben is fej van, míg az ellenfél hülye, idétlen moslékzabáló. Nem unjátok még ezt a moslék köztársaságpárti vakert? :)
@Gábriel angyal: Ja Pősze Lajos pont akkor született, amikor belépett a Jobbikba? Balczó talán nem a Kádár dicsőségéért is öttusázott és volt kinyalva a segge a komenyisták által (megérdemelte, de pont annyira élvezte az élsportoló státuszt, mint az ezerszer kiröhögött Slicc.)?
Na ne mesélj már szűztiszta pártkatonákróla Jobbikban, mert aki nem huszon-harminc éves ott, az bizony kiszolgált rezsimeket...
@Disintegrator Rising: értem... ez teljességgel megmagyarázza a betyársereg nem piszkálását és a gyöngyöspatai terrorfenyegetõk max garázdasággal vádolását is.. valamint ov is biztosan kért kordonbontási engedélyt anno... ej, ezek a mércék, és az ál-európaiság, ál-patriótaság , az eszközzé tett nemzetérdek és keresztényiség.. Amúgy mindegy, milyen gumicsontot rág a sok kommentelõ, mi csak költsük el unokáink minden pénzét 9%-os kamatra, amíg cégeink a fejlesztési banki keret harmadát egyedül megkapják.. éljen a haza érdeke! Majdcsak leölik egymást az onokák valamely kirekesztõ ideológiánk szellemében, ha már nem lesz mit enniük..
@a szív fészkei: volt egy dokumentumfilm Balczóról, még Kádár apád alatt forgatták. Abból nem az jött le, hogy Balczó úgy nyalta volna Kádár seggét, mint te Gyurcsányét. Igazíts ki, ha tévednék, bár nem szoktam.
@ökörpöröly: rossz lehet neked hogy ennyire nem képes megfelelni neked a társadalom :)
@aritus: Én céloztam erre, hogy miért vannak előttünk a csehek, szlovákok. Amúgy ez nem az én kútfőm, hanem nálam okosabbaké, de a józan ész is ezt mondatja...

Igen sokkal jobban éltünk, ennek most nyögjük az árát.
@a szív fészkei: "ennek most nyögjük az árát" - már aki, én sortoltam.
@h.kovacs: "-ez az ország menthetetlen, mi leszünk europa albániája"

Nem, mi vagyunk az EU "cigányai". Nem tartjuk be a szabályokat, ha ezért szólnak még mi vagyunk felháborodva, de a pénz az kéne ...
@a szív fészkei: Hát a többség huszon-harminc és ez a jövőben pláne így lesz. Akik meg részt vettek az ország tönkretételében semmiképp sem méltóak a bizalmamra. Szűz tisztaságról meg mind a ketten tudjuk, hogy nem létezik, pláne egy hazaéshaladásos Bajnai esetében.:)

Csalódásaink meg mind a kettőnknek vannak. Neked mondjuk az szdsz miatt nekem meg mondjuk a fityesz miatt. ;)
@halihó, gábor, szemétkedsz?: "Te olyan okos vagy, hogy még a seggedben is fej van, míg az ellenfél hülye, idétlen moslékzabáló."

Nagyjából pontosan foglaltad össze a lényeget.
ritkán írok ilyet, de ez a halihó egy orbitális fsz, valami szuperfószer reinkája, de az biztos, hogy tahótlanító érett :D
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Nem azt mondtam , hogy Balczó nyalta , hanem hogy ő sem volt kirekesztett, és élsportolóként elég sok kiváltságban részesült. Igen Kósa Ferenc forgatott róla. Jaj de kis eccerű vagy drága, ha Orvbán ellen vagyok, már Gyurcsányét nyalom, grat neked!

www.youtube.com/watch?v=aLXszvzNjyE Ezt azért leforgathatták állami, aczéli pénzből a bazi nagy elnyomatás idején ugyebár, 76-ban, Játszották a mozik, a tévé.
mellesleg 67km 162 milliárd... FELÚJÍTÁS (nem új pálya)

az évezred lopása... ehhez képest a völgyhíd és a ráhordott földes alagút....

itt van rá egy javaslat...

jakabandor.blog.hu/2011/06/01/magyar_vasut_felujitas_az_europai_unioban
@whatsoever: bocsánat, de kommunistákkal nem szívesen beszélgetek.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Szív egy cseppet elfogult a "bal"-nak nevezett oldal irányába. :)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: És az az érdekes, hogy ebből a fazonból kifogyhatatlan a spejzuk a Lendvayban.
@Gábriel angyal: DE édes vagy, megvédesz és megmagyarázol? Gondolod, hogy ez ilyen véglény véleménye érdekel? Ő állít ki magáról bizit, kérlek hagyd kibontakozni.

De igazad van: balos vagy és libsi. Ja és zsidó. Három főbűn egyben.
Bocs, Gábriel, ÉN VAGYOK 3 in 1.Isten mentsen, hogy rád írjam ezt!!!!!
162 Milliárd/67 km= 2,42 milliárd / km

"Horvátországban is újítanak fel vasútvonalat, mégpedig a Križevci - Koprivnica szakaszt. Érdekesség, hogy ott is a Switelsky nyert, de a 28,5 km-es vonalat ... a 28,5 km 6,7 milliárd forint, 1 km így 237 millió forintra jön ki ...."

10szeres különbség.... és ott is lopnak... ugyibár...

tehát a valós ár 20szorosa lehet... de a magyar az BIRKA...

vastagbor.blog.hu/2011/05/23/autopalyaepites_helyett_vasutfelujitas_a_tuti_biznisz
@Rodeo36: Félreértettél, én nem akartam letépni öket, hanem alulról felnyomni a gigájába.XD Állj készenlétben, bár a "zundorom" és utálatom akkora eröt ad, hogy lehet nem állnának meg a torkában, hanem a szemei helyére kerülnének.;D
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Akkor remélem, van LED-tévéd is belőle, mint szellemi rokonodnak, az idejáró-hányó Kara kánnak. Az is oly elégedett a világgal.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na én már Bástya elvtársnő se vagyok a szemedben. :-(((
@a szív fészkei: Hát a balos még elmenne, csak az a kár hogy nálunk nem nagyon van igazi baloldal. :(

A zsidóságod nekem nem főbűn, max. nem értek egyet sok olyan eszmével, amit képviselsz.
Bár tudom, hogy ezzel már megvalósítom az új holokauszt előkészítésének tényállását. ;)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: feltétlenül. Éljen a "demokrácia" - ahol csak a hozzád hasonló moslékok beszélhetnek. Mint a Véleményvezérben vagy az Amerikai Népszavában.
@Dr. Boli Ch.T: Gyógyulj, becsszóra nem én küldtem rád. DE ha azod van, mint egy hete nekem volt, az tényleg kurvaszar! Még most is krahálok, francba.
@Gábriel angyal: Kevesen lennétek ti kis cserebogár ahhoz. DE rugózz még rajta, minden második szavad a holokauszt. Valami becsípődött? Érdekes, hogy mindig mindenről ez jut eszedbe.
@Kompli: "Nem tartjuk be a szabályokat, ha ezért szólnak még mi vagyunk felháborodva,"

Meg szerencse, hogy 2002 es 2010 alatt be voltak tartva a "szabälyok". Belegondolni is szörnyü, mi lett volna Orbännal, ha meg igy is regios ellovasbol a görögök, egy csödbement orszäg kivetelevel mindenkitöl lemaradtunk.
@a szív fészkei: irigykedsz? Akkor, gondolom, nemsokára már le is zsidózol.
@Disintegrator Rising: :) az érvek elfogtával marad a komcsizás... a differenciálatlan, árnyalatlan megbélyegzés.. ne haragudj, de ezt most nem én állítom, hanem te demonstráltad, mintegy bizonyítva, amit az elõbb a kirekesztõ taktikákról ìrtam. Amúgy le kell lombozzalak, egyebek közt keresztény vagyok, csak nem úgy, mint a kdnp, vagy az elszegényedõ milliók 1%-ainak csökkenésén aggódó, kampányoló papok. Szép jövõt neked is, elhúztam dolgozni, amíg még van hová.
@dr. Bubó: Orbán Viktor sk.

Ott rendelkezik a haverja pénzeléséről.

Ez nem fél, hogy számonkérik.
Egyébként a libsiknek meg a zsidóknak az sem lenne elég, ha viktátor vagy bárki más rajtuk kívül történetesen kánaánt csinálna idehaza.

Nekik az igazi fő bűn és kibírhatatlan az amikor épp nem ők vannak hatalmon és nem ők fújják a passzátszelet. :) Mivel kiválasztottnak hiszik magukat azt sem nagyon tudják elviselni, hogy ne ők mondják meg mindenkinek, hogy mi a jó és mi a helyes.:)
@dr. Bubó: Mondták, hogy a vidéknek is akarnak metrót.

Nagy ám a tömeges ingázás Szajol és Püspökladány között.

Már nem bírják a dugókat.
D_rögtú cyrbinek: előre is elnézést, ha nem reflektálok a további ótvarkodásaidra. Kipróbáltam a tahótlanítót, és te kívánkoztál a balegérklikk alá.
@a szív fészkei: Ebből a hozzászólásodból az derül ki, hogy nálad is becsípődött, pld. az, hogy úgy hiszed a jobberek újat szeretnének belőle.
@Gábriel angyal: meglepően igaz. Antallt is gyűlölték, kimondhatatlanul.
@sárkányfő: hu.wikipedia.org/wiki/Sarah_Palin Jobb nő, mint a kalapácsfejű és gereblyefogú (bár az legalább szabályos) Gabika. Agyilag ott van mellette a célszalagnál, plusz szeret vérengzeni és mély katolikusságában tetszelegni,miközben a lányát elég ifjan felcsinálták.

McCaine miatta vesztett sokak szerint.
@Gábriel angyal: Te mindig ilyen nyomi voltál, csak nem figyeltem rád ?
na, most olvasom hogy 88ezer aláírást már sikerült összegyűjteni. grat. ha a 18éves tankötelezettség kérdés nem lenne benne, talán összejönne a két igen. a szabis kérdés eleve baromság persze, mert bármi is lesz az eredmény, a gyakorlatban semmi sem fog változni tőle.
@Gábriel angyal: Igény sokatoknál lenne rá. De marad az Eu-zászló meg az IMF-iroda égetgetni.
@Dr. simonmondja.: ez is ojjan menetrenddel fog járni mint a 2es metro...

közgép ellopja a 20szoros árat... 162 milliárd
és nem fizeti ki a valós tripla díjat ami persze "csak" 40 milliárd...
így lopnak el 200 milliárdot
a dühös alvállalkozók a biztosítóberendezéseket hazaviszik...

így lesz is pálya meg nem is... mindenki jól fog járni kivéve a vonatokat... a vonatok nem fognak sehogy járni
@Dr. simonmondja.: ez a magyar siker recept... a dakota

HUNGARIKUM: a cigánykodás magasfoka
@a szív fészkei: Tévedsz. Nem erre lenne igény, de ez már az a terület, ami egyik füleden be, másikon ki. :(
@Gábriel angyal: Te nem vagy elégedett Viktorral? Mit nem hallok? Ti akarjátok fújni a passzátszelet? Csak nem fertőzött meg valami zsidó vírus?
@halihó, gábor, szemétkedsz?: ezért kell a vonat... a fődakota a beruházással cigánykodik... a többi dakota meg a vonaton fog cigánykodni...

a rendőrség meg a topon van, átadja az ügyeket egy magán védelmi cégnek a fekete seregnek...

cigánykodás minden szinten, szinte minden
@Gábriel angyal: Röviden? Hát röviden annyit róla, hogy a zöld vonal az tetszik rajta, az jó.
@a szív fészkei: nem tudom. Kegyetlenül sok rosszat, ennyi biztos.
De az a pimasz tetű aljaskodás, ahogy az egykori szadesz elbánt vele, nem mindennapi. (Ma már. Hogy Gyuri bácsi pénze nélkül szétfoszlottak a jóbüdös francba, ahová valók.)
@dr. Bubó: csak nem arra célzol, hogy a verőlegények cigányok voltak? ;)
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Antalt ugyanúgy Horthizták, meg diktatúrázták, mint most a Fideszt.

Az MSZP-SZDSZ és talpnyalóik minduntalan diktatúrát óbégattak rendszerváltás óta, mikor épp nem kedvenckéik voltak hatalmon.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: De azzal, hogy rájuk szavazol, azzal Ferencet emeled magasra, még, ha nem is akarod.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: miért céloznék cigányokra????

nyilvánvalóan ÁLLÍTOM, hogy azok... ki más...
@ökörpöröly:

"Nem tetszik, hogy ott libegnek a homokosfelvonulásokon elején..."

Ami írsz azzal nagyjából egyetértek, a fenti idézet kivételével.

A melegfelvonulás fontos dolog. Lemérhetőek belőle egy ország közállapotai. Népünnepély-e mint Londonban, vagy szétverik-e mint Moszkvában. Minden évben szavaz a társadalom. Nyugati-e a mentalitásunk vagy keleti. Minden évben letesszük a voksot. És mivel a mentalitásunk balkáni, az életünk is az. És itt csatlakoznék ahhoz, amit a helyünkről írtál a nemzetek között.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: nekem büff, kis csillag, vagy csak valami perisztaltikus mozgás hangját hallom?

örülj akkor annak kedves, hogy mindenben az ellentetted vagyok, és szidhadsz és gyűlölhetsz, na izzítsd az irodalmi szókincsed ;)

/első és utolsó neked címzett szösszenetem/
@ökörpöröly: Akkor meg nem nyugat felé kéne menned - Berlinben a főpolgármester vállaltan az, Izlandon a miniszterelnöknő - hanem Belgrádnak, Moszkvának és hasonló tiszta helyeknek.
@Trompf: pontos meglátás. Ne is csodálkozz, ha ezek után a köztársaságpárt egy emberként, bőgve fogja követelni a kitiltásodat. A "demokrácia" jegyében.
@Trompf: "Antalt ugyanúgy Horthizták, meg diktatúrázták, mint most a Fideszt. Az MSZP-SZDSZ és talpnyalóik minduntalan diktatúrát óbégattak rendszerváltás óta, mikor épp nem kedvenckéik voltak hatalmon."

én egyszerűen nevetségesnek és butának látlak...

akinek ez egy logikai lánc: fides diktatúrát mond, tehát komcsi-libsi...

ki kell zökkencs elek ! én a mafia kormány, diktatúra mondó vagyok, tehát utálom a fides komcsikat, de ennél is jobban gyűlölöm a mayszop komcsikat a szadesz komcsikat, és a dzsobbikos komcsikat...
@ob.szerver: Biztos hogy Angliában is papi ruha rózsszínan bugyiba, kerszttel a nyakban, bibliával a hónuk alatt vonulnak a buzik, mint nálunk ?
@Trompf: ott nem. De vigyázz, ezért feljelentenek.
@Gábriel angyal: ó be szép szavak, most hogy véleménytársak a színen vannak, egész karakteres lett a te stílusod is ;)

nosza akkor társulj be halihóhoz, olyan magasztosan szép a stílusa neki is ;)
@halihó, gábor, szemétkedsz?: hogyan kell fogalmaznom hogy az érzékeny (hegyes) bagojfüledet ne zavarja...

az egész ország cigánykodik... miért pont a cigányok ülnének otthon csendben... amikor börtönbe is lehet menni...
@a szív fészkei: te kezdted firtatni a vagyontárgyaimat, pocegér.
@dr. Bubó: értettem én elsőre is, csak hüledeztem.
@halihó, gábor, szemétkedsz?:
Hát ja.. Ez a diktatúrázás olyan náluk, mint a náci kártya ( hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A1ci_k%C3%A1rtya ).

Avagy
hu.wikipedia.org/wiki/Fasizmus
"A Szovjetunió által megszállt országokban, ahol meghonosították a kommunista diktatúrát, fasisztának (vagy reakciósnak) neveztek gyakorlatilag mindenkit, aki szembehelyezkedett a pártállami rendszerrel;"

Csak itt rendszer alatt a ballibeket kell érteni.
Aki nem elég ballib, az náci, fasiszta, és diktatúra párti.
Ennyit tudnak szerencsétlenek meg a nevüket.
Ezt tanulták a kommunizmus alatt, ezen szocializálódtak.
Ne haragudjunk ezért rájuk.
@a szív fészkei:

Lecsekkoltam doktornéni gyanúsított meg héberséggel, de szerintem csak meg karja nézni a fahkinczámat... ♥
@halihó, gábor, szemétkedsz?: én rendes árja magyarnak vallom magam... semmi bajom a zsidókkal cigányokkal sem a kínaiakkal... lakjanak nyugodtan saját országukban...
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Jaj, hogy bánt el vele? És ő az országgal? Azzal a bazi nagy tudásával ugyebár. De megvan az a szent,akire ráhagyományozta szellemi örökségét: Orvbán Viktor, lehet ünnepelni, mivé fejlesztette az antalli életművet. Horn Gyula pénzelte a szadeszt? De okos egy ember vagy.

Naaaaagyon megdobod itt a színvonalat, hiába vágyódsz a kitiltás mártíromsága után. Fabiusnak jó idegei vannak.
@Gábriel angyal: Téged nem az zavar, hogy te nem vagy kiválasztott, és az ebből jövő frusztráció miatt villantod elő időnként a cápafogad?
@Trompf: haragudni nem kell, tisztes küzdelemben le kell győzni őket, a tisztességtelen hazaárulókat.
@a szív fészkei: Gabrielnél látom beakadt a lemez, lelkesen libsizik:D:D
Miről maradtam le?!
@a szív fészkei: szerinted hol írtam, hogy Gyugyó pénzelt benneteket? :D Sorosról beszéltem, gyakorold a betűvetést.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem zsidóztalak, az nekem mindegy is lenne, csak engem már meg sem említesz kisztihandjainál. Ere utaltam, hát Bástya elvtársat már meg sem akarják merényelni-féle humorral...
@dr lecsekkoltam: na látod, ez az ótvarkodás. Harmadik személyt becsmérelni egymás közt. Az ehhez hasonló moslékságok miatt szűntetek meg... :P
@Trompf:

"Biztos hogy Angliában is papi ruha rózsszínan bugyiba, kerszttel a nyakban, bibliával a hónuk alatt vonulnak a buzik, mint nálunk ?"

Nézd meg, hogy hogyan vonulnak. Még annél is különben.
Mellesleg, a korábbi atrocitások miatt, nálunk az utóbbi időben visszavettek a külsőségekből. Gondolod, hogy a náci csürhe előzetesen megvizsgálja az öltözéküket és ennek alapján döntenek arról, hogy örjöngésbe kezdenek-e.

Különben inkább egy melegek akik felvállaják és nem ártanak senkinek, mint pedofil, csecsemőtolvaj, velejéig züllött katolikus egyház.
@a szív fészkei: Hogy nem vagyok megelégedve viktorékkal azt te már rég tudod, így nem értem ezen miért lepődsz meg?? :)

Ami meg a passzát szél fújást illeti a különbség tételhez vegyük mondjuk az általad korábban favorizált SZDSZ-t. Emlékszel még erre ugye??

„Jöjjön el az én országom!"

Ezzel szemben én vagy a jobboldal maradunk a "Legyen meg a te akaratod"-nál.

Remélem látod pontosan a két szellemiség közti különbséget. Nem a két tábor emberállományára gondolok, mert az sehol sem tökéletes, sokkal inkább a gyarló embereknek felmutatott eszmeiségre. Úgy is fogalmazhatnék, kinek mi az érték amit követni akar az életében.

Van ezzel kapcsolatban egy mondás, amit nagyon kedvelek.

"Útja végén az ember arra fog eldőlni, amerre életébe hajlott"
A legszörnyűbb az egészben az, hogy a késő Kádár-kori gazdasági, kulturális, politikai elit, illetve utódai vannak elsősorban a hatalomban. Szétspricceltek az összes pártba, bejátsszák a teljes politikai palettát a szocialistáktól kezdve a Jobbikig. A buta, ostoba nép meg hol az egyik, hol a másik ócska marketingdumáját veszi meg.
Többek közt ezért kellett volna rendezni a "kommunisták" kérdését azonnal a rendszerváltás után. Hogy ez nem történt meg, annak több oka van. Az egyik oka, hogy Magyarország kísérleti laboratórium volt. A "reykjaviki találkozó" után Gorbacsov és Reagen megegyezett, hogy nálunk próbálják ki a szocializmusból a kapitalizmusba való átmenetet. Viszont a SZU kiharcolta, hogy a kommunistáknak ne eshessen bántódása, illetve gazdasági és politikai pozíciókat kaphassanak. Németh, Horn és a többiek nem demokrata reformkommunisták, hanem végrehajtók voltak. Hozzá kell tenni, nem is éppen ingyen. A másik probléma az volt, hogy a új demokratikus elit kezdetektől fogva ezer szállal kötődött a múlt rezsimhez, ezért egyik pártalakulatban se volt igény az elszámoltatásra. A tömeg meg akkor is ostoba volt, mert nem harcolt saját érdekéért.
Szánalmasnak tartom, hogy a tömeg elhitte, hogy a késő Kádár-kori MSZMP-elit, amely már akkor is velejéig korrupt és rohadt volt nyugat-európai szocialistává válhat, a KISZ-tagokból verbuválódott, CIA által kiképzett, antiklerikális, radikálliberális, MSZMP-sekkel megtömött FIDESZ valaha is igazi nemzeti -jó értelemben vett-, európai konzervatív párt lehet.
A tömeg elhitte a kommunista Sesztáknak, Stefkának, Pálfy G. Istvánnak, Kerényinek, Szentmihályi Szabónak, Bencsik Andrásnak, az ifjúkommunista, népszabadságos Bayer Zsoltnak, a kommunista-moszkovita Szaniszlónak és társaiknak, hogy a kommunizmus propagálása után lehetnek hiteles konzervatívok. A tömeg ostoba, tudatlan, műveletlen, tájékozatlan, unintelligens ezért könnyen megvezethető, rángatható. A magyarság ma Európa legalja, a jövő se tartogat túl sok jó dolgot.
Nem tudom, hogy sírja vagy nevessek-e, amikor a kommunista pártitkárból, SZT-tisztből a privatizáció során többszörös milliomossá vált Boros Imre a szintén kommunista Bogár Lászlóval -aki az MSZMP megszűnéséig párttag volt-, illetve a Népszabadságban a liberalizmus és a baloldaliság elleni irtóhadjárat miatt jó pénzért siránkozó Bayer Zsolt osztja az észt. Felfordul a gyomrom, amikor a Moszkvában végzett, a Magyar Hírlap moszkvai tudósítójaként -egy ilyen helyet nem kaphatott egyszerűen egy jobboldali :P- dolgozó Szaniszló őshunszittya táltossá válik.
Amikor az a Bencsik András játssza a nemzetért aggódó médiagurut -szintén milliárdos lett véletlenül-, aki a Népszabadság politikai rovatának újságírója volt, aki a "Munkásőr" c. újság főszerkesztőjeként tekintélyes pénzeket tett zsebre, aki még 1985-ben is arról értekezett, hogy milyen kiemelten fontos szerepe van a Magyar-Szovjet Baráti Társaságnak az ifjúság kommunista nevelésében.
A sok buta, magát nemzetinek hívő ember ezeknek a baromságain műveli magát. Ezek az emberek minden rendszert kihasználtak, minden rendszerben értékteremtő munka nélkül éltek nagyon messze az átlagon felül -több közülük milliárdos, több százmilliós vagyonnal rendelkezik-, nem mellékesen mindig az adófizetők pénzéből.
Ébresztő!
A "baloldali" újságírókról is hasonló szépeket lehetne írni, csak most nem ők vannak hatalmon. Ugyanúgy felfordul a gyomrom, amikor őskommunista tolvajok demokrácia féltenek.
@ob.szerver: ne légy demagóg. Ha nem gyaláztátok volna a keresztény vallást, senki nem igazított volna helyre benneteket. Ha malacrózsaszín tüllben is vonaglottatok volna.
@ob.szerver: Ha annyira nyugat után vágyakozik valaki, akkor a mentalitása miért nem az? Hogy elviseljen egy évben egyszer egy menetet, amit máshol az egész város ünnepel önfeledten Londontól Bécsig. Legyen nyugati pénz, lehetőségek de balkáni hozzáállás ebben, és akkor jó helyünk lenne a nemzetek közt?

Amúgy 2006-ig simán lehetett menetelni az Andrássyn, akkortól kezdett hirtelen nagyon erkölcsös lenni a magyari nép.
@ob.szerver: Értem a problémádat.
Ha csak fele annyira utálnám a melegeket, mint te az egyházat, akkor érteném is a kritikádat.
@a szív fészkei: hát legalább megpróbálnál ebben felzárkózni a magyar néphez :P
@ökörpöröly: Volt egy elírás. Boros Imre nem többszörös milliomos, hanem többszörös milliárdos. Panzió- és étteremhálózat tulajdonosa, jelentős földvagyona mellett több különböző profilú cég tulajdonosa.
@Gábriel angyal: Én tökéletesen tudom, merre hajlok és nem biztos, hogy dőlök.
@a szív fészkei:

Óbasszameg! De mikor beköszöntem, még nem voltál! Vagy igen? Természetesen legmélyebb hódolatom! ♥
@Trompf: Ha olvastad volna az index cikket akkor nem égetnéd magad. Volt engedélyük, amit be is mutattak. Felkészületlen vagy.
@ob.szerver: "Különben inkább egy melegek akik felvállaják és nem ártanak senkinek, mint pedofil, csecsemőtolvaj, velejéig züllött katolikus egyház."

Ez kb. ugyanolyan általánosítás, mintha én azt mondanám, hogy minden cigány bűnöző, ami ugye abszolút nem igaz. :)
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Arról mi a véleményed, hogy a Svéd Evangélikus Egyház megáldja a meleg párokat?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szia cincogi. Te merre kolbászoltál mikor a szél fúj?
@ob.szerver: amúgy hallottál a pedofil rabbik botránysorozatáról? Két fröcsögés közben tájékozódj, mert ronggyá égeted magad :(
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Van problémád az erkölcseimmel? Mert mit tudsz rólam? Ha az az erkölcs, hogy kimegyek és ártatlan embereket tojással, sósavval egyebekkel dobálgatok fröcsögő őrjöngésben, akkor kösz, nem.

De mivel gondom szál sem, nem kell üvöltve bizonyítanom, hogy mennyire hetero vagyok, hiszen ez természetes; nem mások verése, gyalázása révén kell fennen mutogatnom. A látens szerencsétlen buzik meg ott tombolnak évente.

Se az erkölcseidet, se a vagyonodat, sem a nézeteidet nem irigylem, nézlek, mint egy különleges rovart ebben a Fabius-rendezte gyűjteményben. Van ilyen is, elfogadom, és örülök, hogy nem vagyok még csak hasonló sem.
Ha szembe jönne velem egy ív, akkor szívesen aláírnám. Pont azért, amiért a népszavazási bojkott-felhívása miatt Gyurcsány a szememben kiírta magát a demokraták közül. Pont azért, amiért a választani nem járók is kiírták magukat a szememben a demokraták közül.
@Penivaldes: ideje eldönteni, hogy ha egy pap homokos, az hurrámilyenpompás, vagy undorítóaljasság.
@dr lecsekkoltam: Érdekes.. Ezt képzeld abban az index cikkben találtam, mait szerinted nem olvastam el:

"A II. kerületi önkormányzat szerint az LMP aktivistái nem politikai rendezvényt tartanak a helyszínen, hanem aláírásokat gyűjtenek. Ez utóbbi foglalatosság bejelentés köteles és közterület-foglalási engedély megléte szükséges hozzá. Miután az LMP nem kért ilyen engedélyt, a kerületi önkormányzat városrendészeti irodájának a munkatársai jogosan ellenőrizték a területen illegálisan tartózkodó aktivistákat - áll az önkormányzat közleményében. A párt képviselői utólag, a mai napon területfoglalási engedélyt kértek – és kaptak. Miután a jogszabályokat az LMP a mai naptól ebben a kérdésben betartja, a városrendészet munkatársai a jövőben természetesen nem fogják ellenőrizni őket - ígéri közleményében az önkormányzat. "
@a szív fészkei: pajtás, a te "erkölcseidben" mint nyitott könyvben lehet olvasni a gyűlöletteli beírásaidban. :( Erre vigyázz, ha ez kínos nektek.
@Mezőbándi: 1990 ben voltam először és utoljára választáson (ogy)

győzz meg
ad1) minek mennyek...
ad2) és kire szavazzak...
ad3) és miért nem vagyok ettől demokrata...
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Így figyelemmel kísérsz? Végtelenül megtisztelő. Tán csak nem pimpalini reinkarnációja vagy? Ugyanazokat mantrázod rólam is.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: ezek nagyon végletek. nekem a melegekről az sem véleményem, hogy hűdenagyonpompás, és legyen mindenki meleg, mert az a legjobb, és az sem, hogy undorítóaljasság, koncentrációs táborba velük.
a véleményem az, hogy ők ugyanolyan emberek, mint a heterok, csak más az érdeklődésük.
@a szív fészkei: nem kell nagyon koncentrálnom, milyen lehet a jellemed. Dől belőled.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nagyon köszönöm, egy Bástyának is vannak érzései... :-DDDD
@a szív fészkei: Hát életed végén nem hiszem, hogy ki fogod tudni kerülni a dőlést.:) A hasonlat erről szól, de nyilván ezt te is láttad elsőre.
@Penivaldes: no én ezt értem. Csak az lep meg, amikor a legszirénázóbb, legtüllösebb malacrózsaszínek bömbölve buziznak le papokat.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: DE összezár mögött az egész zsidóság és titkosítja és védegeti és áthelyezgeti mindig új és újabb helyekre?

De ez is ismert módszeretek, keress még, volt Brooklyban is, remélem azt is iderángatod.
@dr. Bubó: Csóti Makovecz mit keres a felhőben? Ő volt az akit propaganda célra felhasznált a Fidesz, majd használat után rögtön kukázta. Annak idején a kiállásáért pár sportoló kapott ajándék éttermet és pizzériát, mivel hülyék voltak hozzá később a csőd elkerülése végett 10-12 milliós vissza nem térítendőt is kaptak mellé. Philipke egy egész MTVA-t kapott ajándékba homokozónak. A Makovecz meg biztos be lett etetve, hogy a kismillió gyönyörű terveiből párat megépítenek, aztán magára hagyták amikor a cége becsődölt és ebbe bele is halt. Ő volt az egyetlen normális értelmiségi az oldalukon, de a példáját látva szerintem több ilyen nem lesz ...
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Mindössze bemutattam, hogy egy olyan takonygerincű, mindent rendszert kiszolgáló figura, mint Boros Imre, az állítólagos jobboldaliaknak "etalon" lehet. :)
Nem azt sajnálom, hogy gazdag. Hanem azt, hogy a nemzeti vagyon ellopásából lett az, hogy egész életében pártaparátcsikként és tolvajként élősködött rajtunk, most pedig a ossza az észt és az erkölcsi moralizálását.
Hulladékországban minden lehet. Ameddig a sötét magyarok tűrik ezeket, addig ez a hulladéknemzet halálraítélt. Őszintén szólva, én annak örülnék, ha sikerült volna megszüntetni a magyar nemzetet, II. Józsefnek sikerült volna az elnémetesítés. Maximum egy-két ember megtartotta volna a hagyomány egy részét -mint a kunok, besenyők-, de az ázsiai deviancia kipusztult volna. Egy alsóbbrendű nemzet csak úgy tud fejlődni, ha a magasabb rendű társadalomba integrálódik. Semmi szükség nincs a magyar nemzetre, mert több kára, mint a haszna.
@Trompf: az LMP is éppúgy tiporja lábbal a törvényt, mint elődpártja.
@Gábriel angyal: Kicsit magyarázd meg légy szíves a dőlést, mert akkor nem értem. Életem végén majd rájövök, hogy rossz lóra tettem, vagy mi van?
@a szív fészkei: százával voltak ilyen esetek. Összezártatok, amíg lehetett.
@a szív fészkei: "Mert Isten megítél minden tettet, minden titkolt dolgot, akár jó, akár rossz az."

"Mert mindnyájunknak leplezetlenül kell odaállnunk a Krisztus ítélőszéke elé, hogy mindenki megkapja, amit megérdemel, aszerint, amit e testben cselekedett: akár jót, akár gonoszat."

Szóval nincs pardon, tök mindegy milyen mezben vétkeztünk.
@a szív fészkei: A dőlés a halált jelenti ebben a hasonlatban.
@ökörpöröly: D-209? Róla is egy pár kedves szót, ha kérhetnénk... Meg a sokmilliós karórájáról.
@dr lecsekkoltam: "Te merre kolbászoltál mikor a szél fúj? "

Orbán elkúrta tegnap a netemet. :D
@halihó, gábor, szemétkedsz?:
Hát ha buzik, akkor nem mondhatják rájuk, hogy heterok...
na, a melegfelvonulásról annyit, hogy az miért zavar egyeseket? Vagy ha zavar, akkor miért kell odamenni? Mert direkt odamennek, hogy ott sírjanak, emlegessék a régmúltat. Könyörgöm Budapest nem csak az Andrássy út! Lehet máshová is menni, de nem mennek az ellenzők, nem, mert őket valamiért vonzzák a rózsaszintangás férfiak..
@Trompf: "Több mint fél órán át autójukkal blokkolták a II. kerület közterületesei az LMP aláírásgyűjtő standját – állítja a párt kerületi önkormányzati képviselője. Püspöki Gábor, aki egyben az LMP I.-II.-XII. kerületért felelős népszavazási kampány koordinátora is az Indexnek elmondta, hogy az önkormányzat emberei szerdán többször is visszamentek a Lövőház utcában felállított aláírásgyűjtő helyhez annak ellenére, hogy az aktivisták rögtön megmutatták a rendőrség által kiadott, politikai rendezvény megtartására szóló engedélyt.

Püspöki szerint a közterületesek elkérték a két aktivista iratait, és felírták az adataikat is, majd pedig az érvényes engedély ellenére távozásra szólították fel őket."
Upsz.
@Gábriel angyal: Ja, szóval azt mondod,akkor majd kollégád, Mihály arkangyal megméri a szívemet és dönt a további sorsomról? Hát állok elébe,biztos hamarabb sor kerül rá, mint nálad.
@Penivaldes: a vallásgyalázás bűncselekmény. A libbantaknak is bevett szokásuk, ha egy tüntetésben törvényelleneset vagy akár csak nekik nem tetszőt orrontanak, akkor odasereglenek tiltakozni (mind a harmincan).
@a szív fészkei:

Azért ezeknek a szüleit sem értem. Minimum, hogy Vulcan-gépágyúval megyek a következő szülői értekezletre.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez már a szabad vallásgyakorlás megbecstelenítése! Megyünk Strasbourgba!:D:D
@Kompli: ne provokálj... Makovecz tényleg kilóg... ő nemcsak szimplán lopott... hanem a legkeményebb FEUDÁLIS ELŐJOGOK megtestesítője volt... építészete/elvei hót sötét középkor...

eszmét is adott a politikának: brüsszeliták/moszkoviták stb és a vikit felkenni tejhatalmú ormányzónak...

a szakma pedig neki köszönheti (a fentiek eredője) hogy éven át nyílt tervpáláyzat nem volt... minden közberuházást "felkentek" tereznek... lásd országos főépítész/ócsa/kolontár/bereg stb

szánalom... ő maga a hínáros mocsár... a delejes táltos dumával... maga az ördög... lehet izzik a sírlya...
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Te, fideszparaszt, tudsz olvasni? A te sötét fajtád az oka, hogy ilyen lerohadt társadalom lett Magyarország.

"Szánalmasnak tartom, hogy a tömeg elhitte, hogy a késő Kádár-kori MSZMP-elit, amely már akkor is velejéig korrupt és rohadt volt nyugat-európai szocialistává válhat"

"A legszörnyűbb az egészben az, hogy a késő Kádár-kori gazdasági, kulturális, politikai elit, illetve utódai vannak elsősorban a hatalomban. Szétspricceltek az összes pártba, bejátsszák a teljes politikai palettát a szocialistáktól kezdve a Jobbikig."
@dr lecsekkoltam: így kell elbánni a törvénysértőkkel. Sőt.

(Ja, a demagóg hazudozást felfüggeszthetnéd a kedvemért. Az a bizonyos "engedély" másra szólt.)
@Trompf: " Antalt ugyanúgy Horthizták, meg diktatúrázták, mint most a Fideszt."

Nem tudom kinek a sík-részeg belügy minisztere akart a taxis blokád idején tömegbe lövetni.
Másrészt ott volt nekik egy fasza csávojuk, egy privatizációs szakértő, olyan bájosan tudtak jól prosperáló nagy és híres ipari cégeket csődbe vinni és kilóra eladni tized áron. Hogy is hívták a faszit? Ja, Matolcsy.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Az igazság viszont szabaddá tesz. Ugyanis ha egy papról kiderül, hogy meleg, vagy ne adj isten pedofil, vagy veri a sekrestyést, arra nem mondhatjuk azt, hogy szent ember.
Erről ez a véleményem, 9 év egyházi iskolákban való tanulás után
:D
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Szóval ha a fotelnácik sereglenek oda ordítani ellentüntetés címen, az már másnak nem lehet?! Csak nem tetszik ha veled csinálják meg ugyanazt?! Vagy jó dolog neked a náculás itt-ott, de az már nem jó, ha a képedbe kiabálják?
@Penivaldes: Mennyire igazad van!! Odamennek, sokan gyerekkel a nyakukban, hogy nehogy a kicsi valamiből - főleg apja/anyja gyűlölettől eltorzul műsorából - kimaradjon, aztán cirkuszolnak, hogy aze rkölcseiket megzavarják ezek a menetelők. Akik mosolyognak, és semmit nem csinálnak mást.

Amikor még műsor volt - én pl. soha nem láttam, mert annyira nem érdekelt, hogy odáig elfáradjak - akkor egy farsangi baromkodást prezentáltak; maguknak egy nap örömünnepet, amit kibír NY, London, Párizs vagy Bécs népe simán. Ott többszázezer - hetero és meleg - ember együtt mulat és van egy jó napjuk,másnap meg kezdődik a dolgos munkáséletük.
@Kompli: nem volt "sík-részeg", ezt is csak az aljadék szdsz terjesztette. És azt, hogy lövetni akart, azt meg imádott Eörsi Matyitok, aki nevét Rákosiról nyerte és a körmös Bauer társa volt. Aztán mikor megszorongatták, beismerte, hogy ő azt csak úgy "gondolta" a hájas, aljas fejével.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ha a katolikus egyház nem gyalázott volna meg még elég kisgyereket akkor nem szégyellném hogy én is katolikus vagyok. Nagyon mocskos dolgokat műveltek és művelnek már évszázadok óta.
Nyugodtan hivatkozz csak rájuk. Biztos nincs lelkiismereted.
Egyébként a cikkhez hozzászólva a héten egyik nap egyik rokonom azzal jött haza, hogy a Határ úti metró megállónál az LMP aláírást gyűjtött.
Ő mint normálisan gondolkodó ember természetesen aláírta. Erre egy 60 év körüli nyilván fidesz droid nő nekiesett és mindennek lehordta. Ő teljesen lebénult a váratlan támadástól és csak azt sajnálta hogy nem voltam vele. Tudta ha én ott vagyok az öreglányt úgy picsán rúgtam volna hogy a Cinege utcában a Fényességes házában kötött volna ki. Ez demokrácia ? Nem dönthetem el hogy mit írok alá anélkül hogy fideszesek ne háborgatnának ? Persze hozzánk csak egyszer jöttek fideszesek ajánlószelvényt gyűjteni, mert amit kaptak azt nem tették zsebre. A kubatov feketelistáján úgyis rajta vagyok. Na de szarok rájuk. A vezérükre meg főleg.
@halihó, gábor, szemétkedsz?:

"Ha nem gyaláztátok volna a keresztény vallást, senki nem igazított volna helyre benneteket."

Gyaláztátok, benneteket. Az ige- és névmásragozásod mellément. De ki szoktam menni nézőként és viszem a fiaimat is, hogy tanuljanak és okuljanak a kordonon kívüliek viselkedéséből és megalapozott döntést tudjanak hozni, ha már majd megválaszthatják, hogy egy normális országban kívánnak-e élni vagy ezen a szemétdombon.
@Penivaldes: Ennek hiába beszélsz! :) Úgy látszik, az anyját a vándorcirkusz csimpánza csinálta fel. Pont megfelel fideszparasztnak! :)
@Penivaldes: lett légyen akár rabbi az illető. A teljesség kedvéért.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Hazudozás?! Nem kellene magadból kiindulnod. Csúnya képet festesz magadról. Demagóg, hazudozó.
@dr lecsekkoltam: Ez egy díszpéldány, igazán megtisztelve lehetünk, hogy ideküldték címlapra azonnal. Ezek szerint ennyire fontos fideszéknek ez a dolog.
@ökörpöröly: Ne bántsuk meg azokat az értelmes emlősöket ilyen gyanusítgatással.
@a szív fészkei: Nem is arról van szó, hogy együtt kéne mulatni. És arról sincs szó, hogy mindenkinek tapsikolni kell a melegfelvonulás miatt. De akkor nem kell odamenni.
@a szív fészkei: Érzékeny pont. Hogy bár tegnap ők voltak a demokrácia és ellenzéki jogok bajnoka ahogy viktor mondta, lám, mégis vegzálják az lmp-t.
@dr lecsekkoltam: fordítva, doki. Nekem nyóc. Ti üvöltöztök, ha jobboldali ellentüntetők akarják megfékezni a mocskos törvénysértéseiteket.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: "nem volt "sík-részeg", ezt is csak az aljadék szdsz terjesztette. "

Azért integetett tévedésből a kormány ellen tüntetőknek a ballonkabátos "éljen a kormány, éljen az áremelés!" arcok helyett, mert nem volt bebaszva napokig mint albán szamár? Mert egyetlen híradó képkockán nincs rajta a kivirult feje és homályosodott szeme, mi?
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ha rabbi csinálja ezeket, arra is azt mondom, hogy ez azért elég rossz dolog. igyekszem nem alkalmazni a kettősmércét.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Horváth gyakorló alkesz volt, még belügyminisztersége előttről. DE istenítsd, illik hozzád, remélem, az ő képmásával díszített pénzzel fizetsz, amikor az ömlik hozzád a sortolásaidkor.
@kirsten: ja, ezt biztos a fodrászod postásának sógora írta meg olvasói levélként a Népszavába.
És amíg előkeresed, gondolkodj el a töméntelenül sok pedofil rabbin.
@ökörpöröly: Na, azért nem kell a másikat leszólni, mert más véleményen van.
@a szív fészkei:

Próbálna meg valaki a Soho-ban aláírást gyűjteni a Meleg-parádé ellen...
@ob.szerver: "el is lehet innen menni" (Nyavalyatörős Fletó)

:D
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Mocskos törvénysértés?! Ugyan, ne használj kérlek olyan szavakat amiket nem értesz.
Ha majd tudod mi az a törvény és mi az a törvénysértés akkor majd beszélgetünk.
Addig is szorítkozz az időjárásra, az még menni fog ugye?
@Kompli: Hagyd már, ezt szegényt nagyon komplikált feladattal bízták meg: az egész csodás rendszerüket kell most védenie egyszemélyben húsz évre visszamenőleg. Nem tudom, hol van mellőle Kara kán meg a többi izmos hátvédjük...
@dr lecsekkoltam: Hasonló lehet az extrémsportokhoz a melegfelvonulásra járás.
@ökörpöröly: szadesz-stílus. Kicsit megkésett, már szétrohadtatok :))))
@dr lecsekkoltam: ez a "magából kiindulás" a színtiszta libernyák színvonaltalanság.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: 50.000 cég el is ment, igaz jelen kormány alatt és/vagy kemény munkájának köszönhetően. Tudsz számolni az hány munkahely mínusz?
@ökörpöröly:

Vagy rosszat sejtő szülei kirakták az erdőbe még pendelyes korában, és lomizós trollok nevelték fel Észak-Mordor hegyei között. :D
nem volt részeg, nem ám, nem látszott a tv-ben, és sok értelmes összefüggő mondatot is ki tudott izzadni magából :D
@Kompli: hiába kepesztesz, a történelem szemétdombjára kerültetek. Irrevocably.
@Penivaldes: örülök, ha segítettem a megvilágosodásodban.
@dr. Bubó: Nem akarlak én győzködni. Nem veszel részt a demokrácia működtetésében, tehát per definitionem nem vagy demokrata, hanem az idiotesek táborát gyarapítod.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Több százezer ember munkahelyét nyírták ki, külön hely van a számukra a pokolban. Most és akkor.
@Trompf:

"Ha csak fele annyira utálnám a melegeket, mint te az egyházat, akkor érteném is a kritikádat."

Nem utálok senkit. Csak tetszik, amint a katolikus egyház, amelyet számtalan kollektíven elkövetett bűn terhel, erkölcsi alapon ítéli el a melegeket, akik ilyesmit, (kollektíve, mint egyfajta szexuális preferenciával rendelkező közösség) nem követtek el.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na de kedvesaranyosfűegér, hát most miért bántod ezt a szegény orkot, aki eltéved, és véletlenül ide vetette a Sors, vagy a Szél..:DD
@a szív fészkei: ami azt jelentené, hogy akkor részeg, amikor ráfogjátok?
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Szomorú hírt kell közölnöm veled. Nem segítettél, ugyanis már túl vagyok rajta. :)
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ami még mindig magasan veri a te színvonaladat... Keress új sértést. Itt a libnyák, libsi, stb jelzők bóknak számítanak.
@dr lecsekkoltam: jó lenne, doki, ha valaki téged csekkolna le... :P
@Penivaldes: Azt nem fogják ezek fel az ilyen rabbizós dumával, hogy pedofil llat sajnos mindenhol ott terem, ahol kölykökkel találkozhat, ez ellen nem véd vallás, semmi. DE hogy a felsőbbségük hogy kezeli a kérdést, az a nem mindegy. Eltusolja, rejtegeti, áthelyezi, megfélemlíti-e a panaszt tevőket, vagy kivizsgálja, megbünteti átadja-e a világ hatóságoknak...

A katolikus egyház az előzőeket mívelte egészen máig. Ez a botrány oka. De jobb megint zsidózni, holott lehetnek pedofil ulemák, görögkatoilkus papok, bárki sajnos. Ám a nagyüzemi megrontás - holland kisfiúk kasztrálása meg ez az osztrák botrány, Magdolna nővérek, Jersey-szigeteki gyilkosságok - azért nem mindennapi jelenségek más vallásnál úgy , mint a római katolikusnál... Egy olyan egyháztól meg pláne nagyon visszás, amelyik mindenbe beleszól az emberek életébe a világban gyakorolt súlyánál fogva, nálunk meg már azokéba is, akiknek köze sincs hozzájuk.

Lásd Tóta írásait erről. Tőle vettem az osztrák cikket is.
@Mezőbándi: :) Olykor vannak jó meglátásai is a fülesnek.
@Penivaldes:

Amúgy az orkok eredetileg tündék voltak, csak Victor Orban megrontotta őket... :DDD
@halihó, gábor, szemétkedsz?:

"amúgy hallottál a pedofil rabbik botránysorozatáról?"

Hallottam. És ez most hogy jön ide? Vagy még nem zsidózott senki a kommentekben és hiányérzeted volt?

Megnyugtatásodra: nem vagyok érintet, sem pedofil, sem rabbi vonatkozásban.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: SZDSZ-stílus? :) Te sötétebb vagy, mint hittem. Nem csak funkcionális analfabéta vagy, hanem a pár perce olvasottakra se emlékszel.
Az SZDSZ vezetését szinte kivétel nélkül rákosista kommunisták kölykei alkották. A rózsadombi zsidó-kommunisták fattyaiból nem lesz szalonna. Mindig is hazugságnak tartottam az "antikommunizmusuk".
Nem úgy, mint FIDESZ, akik az SZDSZ szatelitpártjaként tevékenykedett, akik együtt ültek az SZDSZ-szel a Liberális Internacionáléban -2000-ig Orbán-Orsós-Olstein Viktor a szervezet alelnöke volt-, akik választási szövetségben együtt indultak az SZDSZ-szel. :)
Fideszparaszt, nekem nem kell Cavinton, én sok mindenre emlékszem. :)
@ob.szerver: De arról nem hallottunk, hogy a rabbik jó pénzért 50 éven keresztül gyerekkereskedtek...
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Erre a szegényre semmit nem kellett fogni. Magáért beszélt minden szava és tette, akárcsak nálad. Kösz, gy megvilágosítasz magadat illetően minket.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Vagy szimplán fajtáját szégyellő zsidó-cigány keverék, mint Orbán-Orsós-Olstein Viktor. Gondolom ez a primitív tetű is bejárta a politikai palettát a kommunistáktól az ókonzervatívokig. :)
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ezt csak az Úr tudja, én azt tudom, amire otthon neveltek a keresztény-konzervatív szüleim. Ők neveltek toleranciára.
@dr lecsekkoltam: mint kik? Az amerikai rabszolgakereskedők és Voltaire? :P
@ökörpöröly: Azért ne süllyedjünk le a Szint alá!
KöszI:)
@a szív fészkei: jaja, az szegény, akire ráfogod. Jó kis göringi definíció.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Engem le szoktak csekkolni.;) Jobb lenne ha nem kezdenél ki velem, mert a csekk-osztag szétkap.
@Penivaldes: kevéssé hatékonyan. Majd én folytatom be nem fejezett művüket.
@dr lecsekkoltam: Félek Csekk, hogy egyedül kell felvenni a küzdelmet nekünk, mert az osztag szétesett.
@dr lecsekkoltam: húha, most megijedtem. Dupla fizut kérek mindjárt Kubaszovtól.
@Penivaldes:

Mindenről Orbán tehet! Arról is, hogy 5 milliárd év múlva a Nap vörös óriássá dagad, és végre elpárologtatja ezt a bolygót. :D
@dr lecsekkoltam: Kivont lézerkarddal foglak védelmezni! :D
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Nincs okom miért szégyenkezni.
Dehogy is. Tanultak a jó öreg Franco tábornok módszeréről. Hogy erőre kapjon az egyház szép pénzért eladták híveknek a babákat. Szülőnek behazudták, hogy a baba halott, ők meg egy lakás áráért eladták a gyereket.
www.dailymail.co.uk/news/article-2049647/BBC-documentary-exposes-50-year-scandal-baby-trafficking-Catholic-church-Spain.html
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Kedves barátom, én igyekszem mindennap tanulni a toleranciát, mert van, amikor én is kibillenek az egyensúlyból, és csúnyákat gondolok másokról. De úgy általában rendben vagyok. Elfogadom, hogy neked adott témáról ez meg ez a véleményed. Nem akarok senkit erőszakkal átnevelni, mert nem hiszek benne. És nem szokásom mocskos nácit kiabálni az utcán, nem köptem le egyetlen embert sem, aki a másik oldalon áll. Még akkor sem, ha kedvem lenne hozzá.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ennyi jött ki? :P Ciki amikor szembesítenek a valósággal? :) Mondjuk a vastagbőrű, takonygerincű, primitív ázsiai fajtádnak mindegy. Se értékrended, se érzésed, se értelmes gondolatod. A FIDESZ gyűjti a hozzád hasonló, egysejtűek szintjén megragadt söpredéket. Szargyártó Péter és Madame Kuszafog Kiflicsücsöktolvaj Selmeczi szenátorasszony a te szintedhez szól! :P
Sötétebbek vagytok, mint azok a lumpenprolik, akik Rákosinak tomboltak. :) Orbán-Orsós-Olsteinnek az volt a legnagyobb felismerése, hogy az alsóbbrendű magyarságnak nem értelem kell, hanem a kétbites agyuknak megérthető egy-két, demagóg hívószó. Ha ez megvan, akkor ki lehet fosztani, szembe lehet köpni őket. :)
@dr lecsekkoltam: Rendőrségi engedélyük volt, önkormányzattól terület foglalási nem volt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tudom;)) Tudtam, hogy te nem hagysz magamra.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Legyen tripla.
@Penivaldes: Elbántunk már több és nagyobb gonddal mint ő. :D De jó felvágni a pasiainkkal.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És velem mi lesz? Engem ott hagysz a farkasoknak??
Tessék szépen engem is védelmezni!
:DDD
@Mezőbándi: "Nem veszel részt a demokrácia működtetésében"

ha nem megyek, azt jelzem, hogy nincs választási lehetőségem, tehát nincs demokrácia...

nem lehet hogy én demokrata vagyok, csak az ország nem az és a választási rencer?
@Trompf: Gondolom ezért vegzálták őket, nem pedig eltávolították őket... Logikus.
@Penivaldes: Ugyan már, ezek olyanok, mint az állatok. :) Ha kiderül, hogy nem értenek a szóból, akkor kell a bot! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De mi akkor már az Örök Mezökön fogjuk szedni a mennyország virágait:))
@dr. Bubó: Mindig van választási lehetőség. A nem szavazás is egy lehetőség. Így van demokrácia is.
Na, magatokra hagylak titeket! További jó fórumozást! :)
@ökörpöröly: Az állat az állat, az ember az ember. Említett hősünk ember.
@dr lecsekkoltam: el vagy maradva, a Daily Mail elvesztette a pert, mert rágalmazott.
@Penivaldes: ez igazán rendes tőled. Ugye ferencvárosi vagy?
@ökörpöröly: jó, egy kicsit valóban bonyolult paraszt vagy. De azért nem túlzottan.
@Trompf: és ezzel próbálkoznak a nyomoroncai.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Nem vagyok Franczstadti! Ilyet ne gondoljatok rólam!
na:)
@dr lecsekkoltam: a törvénysértés törvénysértés, ha Kamcsatkátó a Fokföldig be is szirénázod vele a légteret.
Nekem a "valóságnál" és a "tényeknél" több barátom van...de a fent említett 2 fogalommal OV egyáltalán nincsen baráti viszonyban, mert egyiket sem érzékeli ez a baromállat.
@dr lecsekkoltam:

Fűegér megmenti a kissé alulöltözött Lecsekkoltam nénit:
www.youtube.com/watch?v=UvUtXFg65Cs&feature=related

A jelenetben feltűnik Mádl Ferenc is! :D
@Penivaldes: furcsa, mert az egyetlen toleráns libernyák, akiről hallottam, franzstadti.
Ezt megjegyeztem Cincogi! A farkadnak annyi!
:DDD
@halihó, gábor, szemétkedsz?: na, akkor most találtál egy nem ferencvárosi toleráns libernyákot is:))
@dr lecsekkoltam: megúszták mint jóhiszemű utánközlők.
@dr. Bubó: "nem lehet hogy én demokrata vagyok, csak az ország nem az és a választási rencer? "

De, lehet, hogy mindenki szembe jön a sávomban.

"ha nem megyek, azt jelzem, hogy nincs választási lehetőségem"

Hogy mivel indokolod a távolmaradásodat, az a te egyéni ízlésed dolga. A rendszer működésének szempontjából indifferens, hogy miért nem mész el.

Ha egy rendszer lehetőséget ad arra, hogy a polgárok többségének akarata kifejezésre kerüljön és a döntéshozatalban is érvényesüljön, akkor az a rendszer demokratikus.

Ennek mértékén persze lehet vitatkozni, de egy abszolút távolmaradás semmilyen mértékben nem csökkenti az esetleges demokrácia-deficitet, hiszen legjobb(?) esetben is a rendszer teljes elutasításáról szól, a maga ilyen-olyan szintű demokratizmusával egyetemben.
@Penivaldes:

Mindenkit kicsinálok, aki beszól! :D
@Penivaldes: és életedben nem is jártál a Ferencvárosban? Nehezen hihető...
Eddig nem akartam alairni, de most hogy ennyire felhivta ra a fidesz a figyelmemet, lehet hogy megis alairom...
@dr lecsekkoltam: nem feltétlenül, első két állítás igaz, de a szavazásra való jog és lehetőség már ugye igen régen nem jelenti magában a demokráciát. Köszönhetően sok beteg lelkületű idióta diktátornak, akiket anno megválasztottak. Az sem mindegy utána mit tesz a törvényhozással, végrehajtó szervekkel, stb.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Frady Endre csak szívében franzstadti, de nem libernyák!
Amúgy olvastok ti elég Frady Endrét? ;-)
fradyendre.blogspot.com/
:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Remélem is, hogy nem hagyod, hogy gonosz arcok bántsák Penit, aki most fürdöt meg:))
@dr lecsekkoltam: egyre jobban besülsz ezzel a hülyeséggel. Beragadt a lemez? :(
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Pedig én csak a Terézvárosban, Erzsébetvárosban és a Lipótvárosban jártam:))
@Penivaldes: neked elhiszem. Én meg csak a Rózsadombon.
@Kompli: Van sok-sok párt, közülük kb 4-5 képes indulni a választásokon. Ha ez nem demokrácia, akkor ugyan mi?
Attól még, hogy nem tetszik a választék az étlapon nem jelenti, hogy nincs választék. Csak az, hogy válogatsz.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Nem tudsz nevelni, de ne búsulj. Biztos lesz neked is saját pasi falkád, mint nekünk.
@Mezőbándi: hát... sajátosan látod...

ha lenne rubrika: hogy EGYIK SEM... akkor egyértelműen látnád, hogy sz@rból nem választott tudatosan a társadalom zöme... eddig ez 30-40% volt... de fel fog nőni 50-60-70%-ra...

szóval nyerne az EGYIK SEM...

ha a társadalom 2/3-a azt mondja hogy nincs demokratikus választása... akkor szerinted minden rendben van?

pl az új fides rencer szerint a lakosság 25-30%-a megy el majd, és az összklakosság 8-10%-a foglya megválasztani a fidest akár 2/3-ra is újra...

szerinted ez a demokrácia? mijjen többség a lakosság 8-10%-a?

korábban sem volt sokkal jobb a hejzet a lakosság harmada adta kétharmaddal...

ez a magyar demokrácia ugye???? mert szerintem ez a balkán ahol szándékos kinyírják a potenciális ellenfeleket (lásd poszt) és a szavazókat távol tartyák a választásoktól...

egyáltalán az az érdekük hogy buta lusta népséget "neveljenek"
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Csak nem bosszant, hogy valamit rosszul tudsz?:O Vagy angolul nem tudsz?
@dr lecsekkoltam: kár a gőzért. A padlón fetrengsz, miután lelepleztem a hamisításodat.
@Penivaldes:

Életemet és farkamat a kezedbe ajánlom! (Meghajol) :DDD
@dr lecsekkoltam: nézd, azt nem hinném, hogy hozzátok buzdulnék.
@Penivaldes:

És most egy szál törölközőben kommentelget... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A Farkad az bőven elég lesz:))))
Én szoktam a padlón fetrengeni:)) Komolyan:)
@dr lecsekkoltam: Jó, de maga a választás csak egy része a demokráciának.
teszem azt ha hiába szavazol valakire, de vicces választási törvényt hoznak vagy simán csalnak egy választáson (ruszkik), ha a pártszimpátiád vagy kormánykritika alapján elveszheted az állásod, de úgy, hogy ne is kaphass másikat, ha olyan törvények vannak érvényben amivel hónapokra leültethetnek pusztán mert csak, és még ügyvédet sem hívhatsz ...
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ez nem hangzik jól, de hogy ne legyen félreértés: mit értesz buzduláson?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Padlón? Egy kényelmes heverőn vagyok elnyúlva, miközben fél szemmel a tv-t nézek és veled csetelek.;)))
@Kompli: Én nem is az összképről mondtam. Csak amit bubó mondott, hogy mivel ő nem tud a pártok között választani, így nincs demokrácia. Ami ugye nem igaz, ebben a formában.
hol vagy Angyal?

kuruc.info/r/26/93826/

ez most komoly?...arra buzdit a jobbik, hogy a tiltás ellenére énekeljék el újra és újra a Magyar Himnuszt, ezzel jó pár milliós büntetést is felvállalják a képviselők?...

miért kell ez, ez kupa mérkőzés, nem válogatott...énekeljék el a végén zárásként...
@Penivaldes: Neeem, nagyon is figyelek. Figyeled hogy a fiúk váltott műszakban bírnak el velünk gyenge lányokkal?! Tegnap mamitirtok, ma Egér farka, holnap majd Boli?:D:D
Milyen jogon nevezel te "segghomlokúnak" bár kit is,de fartúró??
@felebarát: Ha már a jobbik olyan szabálykövető, ez is belefér nekik. Csak fát ne hagyjatok szabadon.:D:D:D
@Penivaldes: És törölköző nélkül? Na, írj egyet törölköző nélkül... :D
@felebarát: Mondjuk az nem egészen világos, kinek mi köze van hozzá, hogy mit énekelnek a szurkolók...
@halihó, gábor, szemétkedsz?: nem erről van szó, te hibbant...

hanem arról, hoyg ez egy kupa szereplés, ahol feszített tempojú az esemény, ahol előírás, hoyg nem énekelheted a nemzeti Himnuszt, mert súlyos büntetéseket kapsz...érted?...
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Nem a Himnuszt gyűlöli, csak szétbüntetik a csapatot, Okoska.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:

Érdekes dolgok vannak benne. Aszondja:

"Az egészségügyi ellátást és a nyugellátást a társadalombiztosítás és államilag szabályozott magánbiztosítók útján kell finanszírozni. Az egészségügyben, a felsőoktatásban és a legfontosabb kulturális intézmények működtetésében fenn kell tartani a vegyes finanszírozást az igénybevevők általi részfinanszírozással, megszüntetve a jelenlegi rendkívüli különbségeket az igénybevevők saját hozzájárulásában. Az egészségügyben elkerülhetetlen a vizitdíj és a kórházi napidíj ismételt bevezetése. A felsőoktatásban a jelenlegi rendszer helyett, amikor a diákok egy kisebb része semmit sem fizet, a nagyobb része pedig kifizeti a képzés teljes, sokszázezer forintos, olykor milliós költségét, a nagy többség számára megfizethető egységes tandíjat kell alkalmazni, miközben a szociálisan rászorulókat mentesítik a tandíj fizetése alól, a kiváló teljesítményt nyújtó hallgatók pedig a tandíjat meghaladó ösztöndíjat kaphatnak. ...
A személyi jövedelemadó általános kulcsa ne térjen el a vállalkozások társasági adójának egységes kulcsától, e kulcsot 16 és 20 százalék között indokolt megállapítani. Az évi 6–10 millió forint fölött keresőkre vonatkozzék magasabb, kétszeres személyi jövedelemadó-kulcs. ....
Az 50 millió forintnál értékesebb ingatlanokra vagyonadót kell kivetni, amely az önkormányzatok bevétele. Az örökösönként 20 millió forintot meghaladó hagyatékra vissza kell állítani az örökösödési illetéket.....
előbb-utóbb újra napirendre kell majd tűzni a tőkefedezeti elvű kiegészítő pillér fokozatos újjáépítését, és addig is ösztönözni kell az időskori megélhetést szolgáló öngondoskodást. ....
Sajnos illúziónak bizonyult, hogy lehetséges „ingyenes, magas színvonalú, mindenkit megillető egészségügyi ellátás mint alkotmányos jog”. Ha magas színvonalú ellátást akarunk mindenki számára, akkor ennek költségeit is viselni kell.
....
Az igénybevevők érdekeltségének biztosításához nélkülözhetetlen a vizitdíj, a kórházi napidíj. "

Vissza 2007-hez. Hát, nem egy választási program. Úgyhogy plussz egy szavazó. (Csak a 2008-2012- közötti időszakot kéne valahogy kitörölni. ) Nyilván ilyen programmal még az se biztos, hogy bejutnak a parlamentbe, előre megmondják, hogy tandíj meg vizitdij lesz - de lehet hogy "hazudik", és mégse vezetik be :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az egy másik dolgo, hoyg ez miért tartja fel a menetet...vagyis hol befolyásolja, vagy emiatt nem tudnak tovább lépni...

ismétlem nem a Himnusszal van a gond...énekeljék, csak ne akadályoztatva mentet...bár hoyg akadályozz ez bmit is?
@felebarát: na, ezt az előírást is a libbantak maradékának köszönhetjük.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Én csak nem szeretném ha félreértés lenne. Szóval mit értesz buzdulás alatt?
@halihó, gábor, szemétkedsz?: menj már te a picsába...te nagyon hülye...

melyik foci meccsen hallod a nemzeti himnuszokat...Bl ?
itt az ellenkampány:
facebook.com/elobblesz
@dr lecsekkoltam: tedd fel újra a kérdést Pisa-teszt formájában az alternatív lehetőségekkel.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ezt nem értem. De sejtem, hogy a buzdulás nem azt jelenti nálad, amit egyébként jelent. Szóval, mit értesz buzdulás alatt?
@dr lecsekkoltam: sorold a választási lehetőségeket, doki. Biztos tudod, mit jelent, csak hülyéskedsz, mintha tüllben lennél, kis dévaj.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Valaminek nagy lelkesedéssel nekilátni? Én ezt szoktam buzdulás alatt érteni. Biztos a klasszikus neveltetésem teszi. Szóval, neked mit jelent a buzdulás?
@Penivaldes: Ezt akarom kideríteni.:d
Jó reggelt Doktorok!
szolgálati közlemény : kellene a hagymalekvár szerintetek legjobb receptje :) köszi :)
@dr lecsekkoltam: Ahaaa! De lehet, hogy közös barátunk mást gondol róla, lehet, hogy neki a buzdulás az amikor kikened a tepsit. sosem tudni..
@halihó, gábor, szemétkedsz?:

Elég érdekes lenne, ahogy az Arsenal meccsei előtt eljátszanák a "God Save the Queen"-t...
@halihó, gábor, szemétkedsz?:

Nem, én a funkcionális analfabétákat gyűlölöm.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pedig azt van, amikor még éneklem is, mikor játszák.
@h.kovacs: arra gondolsz, hogy azért, mert itt ilyen népszavazási kérdéseket egyáltalán még fel lehet tenni? Akkor egyetértünk...

@kirsten: ebben a harciasságodban az sem zavar, hogy a SZADESZMP visszatéréséhez asszisztál aki aláírja? Mert hogy az LMP társadalmi beágyazottsága egyenlő a nullával, ők esetleg 1-2%-kal többet kaphatnak, ha jól sül el nekik a dolog. Ez nyilván meggyengítené a kormányt, és utat nyitna a Gyurcsány-félékenk a hatalomhoz. Azok a rémtettek, amiket Gyurcsányék elövettek, nem zavarnak benneteket? Nem zavaró, hogy még egy SZADESZMP uralom az ország fizikai végét jelentené?
Hát már nem emlékeztek, hogy mit műveltek?
@Hohó60:

Felőlem jöhet a Magyar Alien Párt is, csak a focista meg a rablóbandája takarodjon.
@Hohó60: nem zavarna és nem emlékszünk, más kérdés???
fidesz bagázs úgy is tökéletes országot teremtett, úgy hogy a visszatérők már nem tudják elrontani a dicső művet amit a vezényló és zrt-je alkotott ;)
@dr. Bubó: "pl az új fides rencer szerint a lakosság 25-30%-a megy el majd"

Továbbra is az megy el, aki el akar menni (és van választójoga, természetesen).
@dr lecsekkoltam: szervusz kérlek! én most a legdulvábbat kiplóbálom :) további ajánlatok megfontolás tálgyát képezik :)
@Penivaldes: Amilyen ez, látod, adok neki esélyt, nehogy egy félreértés közzén álljon, erremit csinál? Megszökik.
@Penivaldes: elég szar a frizurám, gondoltam feldobom kissé
@Penivaldes: Kipróbálni. Bár lehet hogy inkább készen kéne venni:D:D
Szerintem gáborka rájött, hogy mellényúlt és elsompolygott:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát, ez gáz. Megmondom őszintén, erre nem számítottam. Álmomban sem gondoltam arra, hogy itt még vannak olyan emberek, akik akár még a SZADESZMP-t Gyurcsányostul, Bauerestül, Debreczenivel is el tudják képzelni a hatalomban.
Lelketek rajta, csak aztán majd nehogy a falba verjétek a fejeteket...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bajnai már melegit...az a kérdés, két fronton indulnak harcba Orbán ellen, vagy egymás mellett...

és lesz e a haza és haladásból párt?
quart.hu/cikk.php?id=7221

Ni már, a kossuth-díjasokat benyomják potyázni mások fesztiváljára?!
@Hohó60: Nem rohad le az agyad? Mennyi időbe került, mire kisütötted ezt a frappáns szdsz-gyurcsányozást? Eredeti vagy apukám, mint a kínai adidas.
@Hohó60: de.csaképp látjuk hogy a jelenlegi férgek mit művelnek.
@Hohó60:

Speciel Debreczeni elég jól eltalálta, mi lesz itt, még ha ez nektek fáj is.
@kitiltott bögre: Mit művelnek? Segíts ki...

Azért sok ám a különbség: náluk nem a börtönben kell a frakcióüléseket összehívni, mint a SZADESZMP-nél, és vezetőjük nem azért van szabadlábon, mert már elévültek az általa elkövetett bűncselekmények.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: szerintem meg D. még a klotyón a lyukat se tudja eltalálni, nem hogy hagymázos rémálmaiban. Abból is látszik, hogy ki mellett áll most...
@Hohó60:

nem hogy hagymázos rémálmaiban...

az igazságot.
Ezt a marha amcsit. :)

Nem sikerült a helikopteres menőzés az Afganisztánban mészárolgató jenkinek

youtu.be/yN54bKvKFzY
@Hohó60:

Akkor mi most egy hagymázas rémálomban élünk? Mondjuk nagyon úgy fest.
@Hohó60: pofátlanul lopnak,hazudnak,és ha épp megbuknak nemhogy szégyellnék magukat még pofátlanul a szemedbe mondják hogy idegenszívű vagy vagy elmúltnyócév.
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf:
"Érdekes, a Bajnai nem csak pofázik, arról, hogy ő készen áll a kormányzásra és programja is van, csak nem árulja el, mert a kormány lenyúlja"

Csak az baj, hogy a Bajnai programja +240 milliárdot igényel, ennyivel kell növelni a segélyezési rendszert.

Gondolom adóemelésből...
@Penivaldes: @dr lecsekkoltam:

Ebből kászálódnék ki Móváron, mindjárt milyen jóképű gyerek lennék, mi?

Csak a tuning 100 millió azon a kocsin. De még egy Merci is úgy néz ki mellette, mint egy rakás szar.
@kitiltott bögre: hagylak benneteket, mert ennek semmi értelme. Én tényket mondok, Ti meg írjátok itt a ballib propaganda kliséket. Jó szórakozást hozzá.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kedves Egér, te RR nélkül is jóképű gyerek vagy, szerintem. Mivel szép a lelked:)) Már pedig kinek lelke szép, az lehet bármely görbelábú, az szép lesz:))
Miért akarsz te Móváron kikászálódni?
@Penivaldes: Óh, köszönöm! Amúgy Boli szervez oda nyárra valamit...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ja a Boli, akkor már tudom:))
Ne köszönd!:DDD Hidd el, hogy szép vagy!!!!!:)
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Nem fogok veled barchóbázni. Én elmondtam, hogy én mit tudok erről. Most te jössz. Nagy lány vagyok, bármi legyen is, nem fogok sírva fakadni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem kell ilyen drága autó. Engem már egy volvo xc90-essel le tudsz venni a lábamról.:D De RR-el nem dobnálak ki;)
@VT Man: No lám. Bízom Bajnaival, ha azt mondja, meg lehet csinálni, akkor meg lehet csinálni.
@Hohó60: milyen tényekről beszélsz? simán csak gyurcsányozol.kösz,de ezt nap mint nap megkapjuk a tévéből.
@dr lecsekkoltam: ja, hogy lány vagy. Akkor te tényleg máshogy buzdulsz a témára, mint Lukács János.
húha, tahótlanítottam, és szinte nem maradt senki
@royslade: Magányos vagy a nyeregben, most hogy meghalt a ló?
@Penivaldes: Én egészen jól viselem már több, mint 24 éve. Már egész jól összeszoktunk.:)
@VT Man: Ha a jelenlegi elkefélt 16%-os egykulcsosnak csúfolt adót felváltaná a világon mindenhol működő sávos progresszív adórendszer, akkor meg is lenne a fedezete a 240 milliárd Forintnak. De ehhez gondolkozni kellett volna, és nem a haverokat helyzetbe hozni egy alkotmányba foglalt adórendszerrel.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Nyugi, nagykorú vagyok.:D Ja és tényleg, van itt 3 vagy 4 pasim.... Szóval ne kötözködj velem:P
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: Így lehet alkotmányosan kirabolni az országot... Ezt nehéz nekik elmagyarázni, nem?
@dr lecsekkoltam: ojjé, akkor visszavonom pár bírálatomat.
@dr lecsekkoltam:

Életemet és véremet a Varánusz Hölgykoszorújáért! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ámen. És most elteheted a lézerkardot.:D:D
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ejnye, hát te a hölgykoszorú alatt dagadt nőket értesz?! Fura gusztusuk van a konzervatív pasiknak.
@dr glaci ph 5.5 D: Egér tud főzni?! Ha ezt Peni megtudja, el fog olvadni.:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szólni kellene az ásófelelősnek, hogy lenne itt elásnivaló...:D:D
@dr glaci ph 5.5 D: És valaki lenyalja majd róla? Én most néztem alapanyagot hozzá, hát a hanyatló német lilahagymából csak fél kilóm van.
Azzal nem érdemes elkezdeni, ugye?

Viszont nagyon finom - köményes is, én mindig tanulok itt - paprikás krumplit rittyentettem az elébb. Pedig a krumpli már nagyon a végét járja, magyari vagy nem magyari, de felét megint dobhattam ki
@dr lecsekkoltam: hát ha egymagad körbe tudod állni a hatalmas rajongói táborodat...
@dr lecsekkoltam: A nagy konzerv idol 50 milláért kap nulladik napot a Szigeten. Hát rohanjon érte, akinek két anyja van! Brrrrrrrrrr.
@a szív fészkei: fészek, örülj, hogy nem ő dobott ki téged, amilyen magyargyűlölő lettél.
@dr lecsekkoltam: Imádlak! Adidosék rendesen nyomulnak ma, valahogy a tyúkszemük lett ez az alálírósdi...
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Te új vagy itt, igaz?
@a szív fészkei: Nagyon úgy tűnik, hogy az empirikus tapasztalat azt mutatja ennyit nem tudna összehozni önerőből. Gerendásnak sokba kerül hogy legyen neki engedélye...
@dr glaci ph 5.5 D:

Nem volt időm tegnap főzni, majd holnap! Nyugi, elmesélem... :D
@dr lecsekkoltam: "empirikus tapasztalat" - okés, innentől tényleg elhiszem, hogy nő vagy...
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ha olvasnád, és értelmeznéd a kommenteket, rájöhetnél, hogy elég sok hölgy van a Varánusz blog kedvelői között. De ez neked még nem jutott el a tudatodig.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ahogy az is akit sértegetsz. Úgyhogy több tiszteletet nekünk.
@dr lecsekkoltam: Na legfeljebb egy évvel öregebb lesz az Aston Martinja, mire lecseréli. Ákosért mindent!
@Assoc.prof.prof.h.c.mag.Dr. the lonewolf: ami nem meglepő, hiszen (vitapartnered lévén) én lábon hordom ki az agyhalált.
@a szív fészkei: Vagy inkább viktorért. Ákos önmagában nem lényeges.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Annyira szuperzöld, hogy nem tudja mit jelent a hölgykoszorú:D Ezért mondtam az ásót:D
@halihó, gábor, szemétkedsz?: A szegény krumpli lelkészek seggében szokta végezni, ha nem vigyáz, tudod. Kidobni az ilyen vérmogyorók, mint te, szeretnek másokat. Idejössz címlapra és mást se csinálsz, mint minősítesz.

Magyargyűlölő sajna te vagy, ahogy itt rongálod a magyar imidzset a beszólásaiddal. Aki rólad általánosítana, szomorú képet kapna.
@dr lecsekkoltam: Ásófelelős maródi. Remélem, sportos szervezte hamar felgyógyul. De randa vírus kering, az már igaz.
@dr lecsekkoltam: be akartam másolni a hagyma lekvár receptemet, de nem engedelmeskedik a rohadt gép:((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Feletted meg áldón lebeg ChT lelke - viszonylag alul öltözve, gondolom... :-DD
@a szív fészkei: Azt hiszem én is ilyesmit kaptam ki, csak sokkal enyhébbet. Többnyire lábon sikerül kihordani.:) Remélem felgyógyul, a hormonegyház nem a régi nélküle:((
@a szív fészkei: de érdemes, én sose csinálok sokat, csak amennyi az ebédhez kell.
@a szív fészkei:

Alul sem öltözve, frissen borotválva, jajj a szívem...
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Inkább itt kit nem.
@a szív fészkei: No igen, Egérről el tudjuk képzelni, hogy ő van alul:D:D
@dr lecsekkoltam:

ChT-ról messziről látszik, hogy ő szokott felül lenni... :D
@dr lecsekkoltam: Hát hogy miért vannak bűnösök a különböző egyházakban is. :)
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Csak mi lányok. Hozzá vagyunk szokva, hogy aki idetéved az tisztelettudó a lányokkal.
@dr lecsekkoltam: anélkül, hogy tudná, ki lány és ki nem. Nehezítő fokozat.
@dr lecsekkoltam:

Vagy csak nagyon belém égtek azok a királynős jelenetek...
@Gábriel angyal: Vannak. De hogy tehet bárki ilyet gyerekekkel?! Rájuk bízza a szülő ami a legértékesebb számukra, ők meg .... Az hogy tanárként és papként az még rosszabbá teszi az egészet.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ezért kell óvatosnak lenni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ráadául fekete babája van.:D Egyre szimpatikusabb lesz.
@dr lecsekkoltam: azért alkalomadtán döntsd el, mi vagy inkább: egyenértékű a férfiakkal, vagy többlet-gyengédséget kierőszakoló nő.
hosszú, de szokás szerint kurva jó, Hont András:
hvg.hu/velemeny/20120323_csonkamagyar_ontrianon
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Na ő tényleg sokat jár Ausztriába, milyen igazat szólsz. Ha már, tankolhatna is ott, legyen nekik legalább valami jó belőle. A kis üzemanyagárak itthon csak neked klappolhatnak, te biztos hálás vagy érte. Még jó, hogy ilyen Kánanánt hozott el.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Eddig nem kellett kierőszakolnom semmit senkitől. Tudok egyenértékű lenni a férfiakkal, ez általában nektek okoz gondot, nem nekem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: [..]".
A miniszter azt mondta: a vallásoktatás célja, hogy az „átprogramozza életünket a hétköznap szentségeivel”, a többi között a létezés örömével, az alkotás, a nevelés, a szépség, a hasznosan eltöltött idő értékének és az egyes emberekben rejlő értékek szentségeivel." ez azért mind látszik is rajtuk, nem? Az átprogramozottság ,az azért mindenképp.
@kitiltott bögre: olyan tényekről beszélek, mint Hagyó, Zuschlag, Hunvald, Gáll, autópályák rekord áron, négyes metró 600 milliárdért, telekcsereberék, stb, stb, stb...

Olyan tényekről, hogy annak idején Gyurcsány számos ügye közül az egyikkel kapcsolatban kijelentette az ügyészség, hogy azért nem vizsgálható, mert elévült.

Tudom, hogy zavaró, de ezek TÉNYEK, amiket Ti balliberálisok írkáltok itt, azok vélemények. Azt hagyjuk, hogy milyen indíttatásból születtek...
@aritus: a szokásos semmitmondó, sz@r liberálfasiszta gyűlöletbeszéd :(
@a szív fészkei: Nem is meséltem. Ma hazafelé az autópályán láttunk egy kisbuszt. Ukrán rendszám, teleragasztva hátul árpádsávos és nagymagyarországos matrincákkal:D:D
@a szív fészkei: súlyos, és találó megjegyzésed után nem marad más választásom, mint elmenni focizni.

Veletek ballibekkel ez a baj. Vitatkozni nem tudtok, csak a másik embert személyében támadni. Bravó! Csak így (ne) tovább.
@a szív fészkei: Ez az az atitüd amivel simán elvinném a gyereket külföldre ha iskolaérett lett.
@Hohó60: Bagoly mondja verébnek. Egyfolytában személyeskedtek. Ha visszakapjátok akkor megszeppentek, kikéritek magatoknak és behúzott farokkal elkullogtok. Ahogy most te is.
@dr lecsekkoltam: mesterséges jogokat vindikálsz magadnak. Na ez minden, csak nem egyenértékűség.
@dr lecsekkoltam: Teljesen egyetértek veled. Ez borzalmas és elfogadhatatlan. Az ilyenekre mondta azt Jézus, hogy

"Aki pedig megbotránkoztat egyet e kicsinyek közül, akik énbennem hisznek, jobb annak, hogyha malomkövet kötnek nyakába, és a tenger mélyébe vetik.....jaj annak az embernek, aki által a botránkozás történik.“

Ezekben a botrányos bűnökben az a csapda, hogy aki nem lát a dolgok mélyébe az ilyenkor mindent elvet az egyházból, pedig ezektől függetlenül az Isten által adott kegyelmi adományok ugyanúgy megmaradnak tiszta forrásként. Van egy olyan rétege az egyháznak, amely sosem mocskolódhat be.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Népszavának" már rég elgurult a gyógyszere. :)
@Hohó60: Azért a manyup pénzek lenyúlása és elszórása, az imf pénzén mol részvényt venni, majd jó nagyot bukni rajta. Azért van még mit tanulnia hagyónak és a többieknek. Igaz a mondás, lopni nagyban érdemes...
Ja és ne feledkezzünk meg az értékes felmérésekről 2 milliárdos keretben... Hogy aggódott a vezetője, vajon ki tudnak-e annyit számlázni.
Vagy erről itt ne is beszéljünk....
http://nezopontintezet.hu/files/2012/03/Népszerűek-Orbán-Viktor-üzenetei-a-Nézőpont-Intézet-legfrissebb-közvélemény-kutatása.pdf
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hogy a faszba képesek még mindig erkölcsről papolni?! Komolyan az eszem megáll. Ahelyett, hogy a küszöb alatt laposkúszásban jönnének bocsánatot kérni?! Én a híveket se értem. Most már évek óta derülnek ki az újabb és újabb botrányos pedofil, gyerekkinzó ügyek, és képesek még mindig katolikus intézményekbe adni a gyermekeiket?!
@dr lecsekkoltam: rámutatnál, hogy mit is kellett nekem "visszakapnom"?
Melyikőtöknek írtam én személyére szóló kritikát?

Most már tényleg indulok, de ha megmagyarázod miről van szó, később látni fogom.
@Gábriel angyal: Hiány lenne papokból tartok tőle. :D
Állítólag egy pedofil évente akár 68 gyermeket ronthat meg. Vajon az apát úr abban a cikkben mennyit?!
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Egyik bejegyzésedben nem, a másikban simán.
@aritus: Kösz, tényleg az. De akiknek szólna, nem értenek belőle semmit. Csak hogy bánccsa a gyimesi gazdát...
@halihó, gábor, szemétkedsz?:

Hát, fater, ma nem nagyon fogsz a hölgyeknél bevágódni...
@dr lecsekkoltam: bocs, arra gondoltam, hogy elkergethető vagyok-e én is.
@aritus: Olvashattad: de bezzeg a rabbi is... Ezzel el van intézve. Hát tudod mit? Rongálják az ő kölykét, ha nem hisz senkinek, mert ez szerinte nettó keresztényüldözés.
@Gábriel angyal: ne haragudj, de ezekből az esetekből az látszik, hogy rendszerszintű a probléma a katolikus egyháznál. Nem egy-egy megtévelyedett papról van szó. Az egész rendszer egy totális intézmény, amelyből a kontroll ki van iktatva, és a bűnökkel amit a rendszer tagja elkövetnek, nem szembeszállnak, hanem rejtegetik, takargatják, tagadják.
@Hohó60: kár a fáradságért. Ha valamelyik libernyák rád zúdít egy hordónyi gilisztát, az "válasz" volt valamire. Eszméletlen unalmas az "érv"-rendszerük.
@aritus:

Tóta elég pontosan látja a szitut: bármely más szervezetben, ideértve a maffiát is, elképzelhetetlen, hogy ilyen állatokat szervezetten fedezzenek.
@Gábriel angyal: Az a rétege meg vesse ki maga közül ezt a szörnyű bandát.
@Hohó60: Senki sem személyre szabott kritikáról beszél. Nem is tudnál ilyet ismeret hiányában, nem igaz? Személyeskedésről beszéltem. Az más.
Ha arra vagy kiváncsi mit kapsz vissza, olvasd el a bejegyzéseidet.
@aritus: az utóbbi idők fejleményei egész mást mutatnak. Úgyhogy rátérhetsz a pedofil rabbik tömegére.
@Disintegrator Rising: Aki csak kommunistázni képes az látogassa a kurucinfót, a barikádot. Ott aztán fröcsöghetsz rendesen. Magas színvonaluk van, neked való.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: De akkor miért itt szenvedtek? Vannak helyeitek, ott mínusz libernyák, csak a saját nyákotok, miért nem ott élvezkedtek?

Komolyan,ennyit szenvedni reggel óta,te a Munka Hőse vagy! Stefi meg a többi eddigi élmunkás nem ért rá, hogy neked kell sichtában lenned egész nap?
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Tömege? Az az egy, akit ideszenvedtél?
érdekesen számolsz, Rákay-díjas vagy?
@a szív fészkei: leszarom a pedofil rabbit is, meg a pedofil lelkészt is. Meg hülyeségnek tartom a vallást is:)), de azért a katolikus egyház ügyei a leggázabbak, mert az a legjobban központosított egyházi szervezet, a leggazdagabb is. És a legnagyobb is, tehát a legtöbb embert érintő. Nekik van a legjobb érdekérvényesítő képességük, a legnagyobb kapcsolati hálójuk. A többi keresztény vallás, és pláne a zsidó vallás ebben az értelemben elbújhat a katolikus egyház mellett.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Csaj nélkül marad, egyedül lukáccsal:D:D
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ha mindenkit elkergetnénk aki nem ért velünk egyet, akkor nagyon uncsi lenne ez a blog.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bár az ellenük való harcban lennének ilyen szervezettek.
@a szív fészkei: ne etesd a trollt:))
Látszik, hogy címlap volt, megszállták a blogot a trollok, most már csak ez a szerencsétlen küzd:))
És fantasztikus volt látni, ahogy Gabriel kivirult egy rövid időre az övéi közt érezvén magát.:))
@Hohó60: És ez nem dob fel? Te ömlengesz itt a Fidesz nagyszerűségéről. Hát nem a legnagyobb dicséret, ha a CSODA megtestesülésének látlak??? Még focizni is mész. Tökéletes.
@aritus:
Persze, csak szánalmas ez a válaszuk a felfedezett hatalmas visszaélésekre, regimentnyi borzasztóan tönkretett emberi életre és válogatott kínzásra és abúzusra.

Mutatja, hogy sehol a tisztázás igénye.
@aritus: Annyira édesek, ahogy egy perc alatt kiderül, mit miért... Te kikérnéd magadnak, ha egy általad nagyszerűnek vélt dologhoz hasonlítanálak?
@aritus: De ez a szegény Stefit alakító minket tesztelő hogy eltűnt a sokác sokszoknyájával! Ahogy pedzegettük, hogy ő már kimondottan megfejtendő rejtvényünk...
@aritus: Igen, mostanság ritkábban jön, és gyorsan elmegy. Ez valami jobbikos férfihiba?:D
@Gábriel angyal: nem hiszem. Böjte Csaba a kivétel, a rendszer maga szörnyű.
@a szív fészkei: a mindmegette-én :) van 5 féle más-más darabszámmal
Ha meg akarjátok érteni mire gondolok, nézzétek meg ezt a két rövid részletet, életem egyik meghatározó filmjéből. :)

youtu.be/EcKvIP0og5U

youtu.be/DTHr05qN5kA
@Gábriel angyal: minden totális intézmény szörnyű, pont a totalitása miatt, azaz nincs kontroll, van viszont kiszolgáltatottság. Ilyen a hadsereg, a börtön, az iskola is (igen, nem tévedésből írtam, az iskola is) a pszichiátriai intézetek stb. Az egyházak által fenntartott intézmények is ilyenek, csak azok azért gyomorforgatóbbak, felhábirítobbak, mint a többi, mert közben még erkölcsről is papolnak.
@Gábriel angyal: Kevesen vannak, több a rothadt gyümölcs az egyházon belül. Gondolj csak a hűtlen kezelésekre két érsekségnél is. Vagy adócsalás volt az?
@a szív fészkei: azt hiszem, te többet szenvedtél a sallerjeimtől, fészkicsek.
A szemétkedő halihó gábornak ajánlom. Remélem nem csak olvasni tud hanem érti is amit olvas, amiben kételkedem. Ezt kell terjeszteni az ájtatos szentfazekaknak.
www.origo.hu/nagyvilag/20120323-szexualis-zaklatasok-es-sulyos-bantalmazasok-tortentek-a-kremsmunsteri-apatsagban-egy.html
@a szív fészkei: Jómagam is egyetértek vele, hogy ezeket ki kellene vetni az egyházból.
@a szív fészkei: ha százharmincnyolcat teszek ide, akkor azt énekelnéd friderikuszi hanglejtéseddel, hogy nem százharminckilencet. Egyet tettem ide, a ti lapotokból, a százezerből.
@Gábriel angyal: Ez egy gyönyörű fim, imádtam, főleg a Donovan-számokat. És szerinted ide tendált ma a dolog? Ferenc ma ehhez mit szólna? Aki akkor!! - amikor csak megölendő, kínozható, felzabálandó lélektelen lényeknek hitték őket - az állatok védelmét tűzte ki célul, mit szólna gyerekek ilyen meghurcoltatására? Nem szállna szemben értük minden hatalmassággal, magával az egyházi hierarchiával is, ahogy anno?
@dr lecsekkoltam: hát sajnos adócsalás nem lehetett, mert nem kell adót fizetniük, nem?:(((
@aritus: ja, tehát ezért gyűlölöd. Merő irigységből.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: TE hallod így neten át a hangom? Friderikuszi hanglejtésem lenne? Te nem vagy parafenomén is? Rákay fejszámolóművészségeden túl persze.
@Gábriel angyal: de értsd meg, hogy ez maga az egyház. Saját magát hogy tudja kivetni?
@dr lecsekkoltam: pedig a legtöbb helyen ezt csináljátok, aztán csodálkoztok, hogy unalmasak vagytok egymásnak is.
@aritus: Sőt, a mindenkire kötelező - lásd Réthelyi-szöveg a népszavában - erkölcsről van pofájuk beszélni. Aztán van, ami van a bokruk mögött... De bele avatkoznak mások magánéletébe ezek után is.
@aritus: mi a helyzet a pedofil rabbik baromi tömegével?
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Gőz a benned van. Örülök, hogy ha így látod, tetőled ez így nekem dicséret.
@halihó, gábor, szemétkedsz?:

Mert, mi a helyzet a pedofil rabbik baromi tömegeivel?
@dr lecsekkoltam: Szerintem sokkal több a jó gyümölcs mint a rohadt. Találomra menj rá itt bármelyik névre a listában. :)

www.ilyenazenpapom.com/customPages/index?subSiteId=1
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Én kulturáltan és bájosan vitázok. Bármilyen modortalan bunkóval fussak össze.
@a szív fészkei: az se volt rossz, hogy ti, akik a demokráciáért óbégattok éjt nappallá téve, csalással Dopemant hoztátok ki Moslékfőző Bartos Cs. István helyett alternatív elnöknek. Még Tóta W-nek is feltűnt.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Akikhez a magyar gyerekek baromi tömegét kötelező ezentúl járatni????????????
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát az, kéhlekaláhssan, hogy róluk mintha nem pofáznátok ;)
@Gábriel angyal: Több évszázados bajom van a katolikus egyházzal. Mióta a szélsőjobbal kokkettált a református egyház azóta sajnálom, hogy református vagyok.
@halihó, gábor, szemétkedsz?:

Mi a helyzet a pedofil zöldufók baromi tömegeivel? És mit keres a pedofil Oszkó Péter a WizzAirbe'?
@a szív fészkei: Valahol éreztem, hogy ez a film neked is tetszett. :) Azt akarom csak éreztetni, hogy ahogy Ferenc annak idején, úgy mondjuk egy Böjte Csabának sem jutna soha eszébe, hogy az egyházból kilépjen. Sőt, ahogy a film végén is láttad, elmegy a "bűnösnek" mondott pápához, annak áldását kérni az új Ferences rendre. Ez nagyon fontos momentum.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ez tény. Ha megfigyeled nem szoktam anyázni, meg hasonlók. Méltóságon aluli. Itt akkor fenyeget veszély minket hogy magunk maradunk, mikor egy bizonyos mindenek felett álló egyház tagjaiként szokásos rituálénknak hódolunk...
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Baba, én járok Milla-tüntetésekre, de ebben nem vettem részt. Na ezt kapd ki Krapky: nálunk ballibeknél szabadság - liberté, a szó, amitől úgy undorodtok - van, ergo azt csinálunk, amit akarunk, nem az alcsúti Főnök mondja meg, mit kell tenni,gondolni.
Marhák voltak, elbaszták, leírtam, kész. Túl lehet lendülni. Sliccnél semmi esetre se nem kínosabb, de azt meg ti zabáljátok lelkesen, mint a moslékot.
@aritus: Pedig valahogy megrövidítették az államot, ha polt petikével az élen vádat emeltek a pécsi egyházmegye jónéhány embere ellen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kiskorú pilótákat. Tudod, akik brrrr meg bzzzzz hangokat hallatva karjukat széttárva és billegtetve keringenek az óvoda szőnyegein.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Dopeman az államférfi mintaképe smittecskéhez képest. Egy ok miatt nem támogatnánk a leváltását, hogy nem lenne bohócunk. Kapnánk valami gyomorbajos párthuszárt és vége a poénkodásoknak.
@a szív fészkei: Megértem, hogy félnek az LMP-től, meg a népszavazástól. De Dopemantől miért?!
@Gábriel angyal: Ne lépjenek ki, de tegyenek róla, hogy ők legyenek többen és arról szóljon az egyház - főleg az Engedjétek hozzám a kisdedeket! része - amit Böjte tesz és ne másról, a horrorról! Indítsanak belső tisztító mozgalmat, mittomén mit, de ne hagyják, hogy ettől a pedofil és kínzási metódusról legyen hangos és híres az egyházuk.
@aritus: Semmiképp sem akarlak térítgetni vagy győzködni, de most regényeket írhatnék mindarról a rengeteg csodálatos élményről, adományról, kegyelemről, amit 1986 óta kaptam a Katolikus Egyházon keresztül. Én nem keresztény családba születtem, hanem egy könyv hatására indultam el ezen az úton,

www.konyvbuvar.hu/index.php?page=product&PRID=10050

amelyet mind a mai napig életem legjobb döntésének és ajándékának tartok.

Sok-sok remek atyával hozott össze a sors. Több évig dolgoztam olyan egyházi helyen is, ahol én is láttam vagy tapasztaltam visszás vagy erősen kritizálható dolgokat. Viszont mindezek ellenére a tiszta forrás végig elkísért az egyházon belül.
@dr lecsekkoltam: Karakánabb ember, mint Sliccecske, az a nyitott. Elég nagy pofával mondogat oda és ő már mikor megmondta, hogy mentt loopni, őt nem lehet már zsarolni.
@a szív fészkei: Szerintem egy canossa járás ráférne a katolikus egyházra.
@Gábriel angyal: Mint említettem, apám a piaristákat emlegette leteé végéig - elég soká élt, hálisten - hozzád hasonlóan legnagyobb tisztelettel. Épp ezért kéne értékmentésként azt követelni nektek a híveknek, hogy ez a mocsokság legyen végre felszámolva, a bűnösöket adják át a világi hatóságoknak és tisztuljon meg tőlük az egyház, mert ez mindenkire ott rossz fényt vet.
@a szív fészkei: te úgy szoktad, hogy hatalmas tömegű gyereket hágsz meg a többiek szeme láttára?
@a szív fészkei: akárcsak azok a lebukott pedofil rabbik, akiknek Izrael állam nyújt menedéket.
jav: élete végéig, és egy tével ment Dopemen loooooopni. Pedig csórhatott volna még egyet.
@dr lecsekkoltam: igazad van, jobb volt egy tőről metszett spicli tíz évig a nyakunkban.
@a szív fészkei: Igen ebben én is egyetértek, hogy az egyházon belül is elkelne egy szíveket és lelkeket tisztító változás. Viszont az is igaz, hogy a botrányok túl vannak spirázva a főleg média által. Még azt sem mondom, hogy jogtalanul és akár egy ilyen eset is felháborító.

Viszont akik makulátlanok és csak jót tesznek mindenképp megérdemlik az elismerésünket. Én tudom, hogy ezek vannak sokkal többen, de sajnos a média a jó példákról sokkal kevésbé számol be mint az elítélendő esetekről.
A botrányok természetesen mindig többet hoznak a nézettségi konyhára, amiből ugye ezek az "intézmények" is élnek.
@dr lecsekkoltam: nemcsak anyázással lehet aljaskodni. Pl. ezért becsülöm még mindig többre Bayert Bolgárnál. Mert kendőzetlen, nem pedig egy vigyori, nyálkás meztelencsiga.
@halihó, gábor, szemétkedsz?:

Ja, Göncz a spicli, Plagibá meg a faszagyerek, mi?
@a szív fészkei: tévedsz, mi nem a szabadságtól undorodunk, hanem tőletek - amiért torz fogalmaitok vannak a szabadságról.
@dr lecsekkoltam: mindjált a padlóla löklek dulván, ha keveled a fogalmakat.
@Gábriel angyal: Bármikor belinkeled Böjte Csabát szívesen elolvasom, én ellene soha nem írtam. Ahogy Várszegi Asztrik ellen sem. De az ilyeneknek kéne a leghangosabban tiltakozni az egyházi anomáliák ellen.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Ha undorodsz, az nekem dicséret, mint mondám, de akkor hanyagolj, vagy mazochista vagy?
Emlékeztek pld. az 1989-ben készült játékfilmre „Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag"-ra? Főhőse a Szent Grált keresi, amelyet sok más kehellyel egyetemben meg is lel egy barlangban. De senki sem tudja, melyik az igazi, és aki rosszul választ, az nem az élet, hanem a halál vizét ihatja belőle. Az egyik kalandor így is tett: kiválasztotta a legtetszetősebb, legdíszesebb serleget, ivott belőle, majd kimúlt. Dr. Jones ellenben a legegyszerűbb ivóalkalmatosságot választotta („egy ács serlege"), merített a vízből és életben maradt.

Valahogy így vagyunk mi is a vallások, hitek és hiedelmek, életfilozófiák modern zsibvásárával, mint a film hősei a több tucat csillogó serleggel. „Mi az igazság?" - kérdezhetnénk Pilátussal (Jn 18,38), melyik az igaz vallás a sok közül? „A vallás nem csupán és nem elsődlegesen érzelmi, hanem szellemi (értelmi és akarati) kérdés az ember oldaláról nézve.

Így a vallásnak van objektíválható, megismerhető oldala, a vallásnak igaznak kell lennie.

Nehéz kiválasztani, hogy melyik lehet az igazi, melyik rejti az „örök életre szökellő vízforrást" (Jn 4,14). Az ember hajlamos a legtetszetősebbet, a legkönnyebben elérhetőt választani, az igazság mellett pedig elmenni. Hiszen az nem olyan egzotikus, nem trendi, nem hízeleg az egónknak, nem csiklandozza a fülünket (2Tim 4,3), az „igen igen, a nem nem" (Mt 5,37) dísztelen őszintesége pedig kevés teret ad a szellemi önkielégítésnek és tulajdon bölcsességünkben való jóleső tetszelgésnek.

Az igazság mindezek mellett kizárólagos volta miatt (nem lehet igaz egyszerre egy állítás és annak ellentéte) a szép új világban nem tekinthető politikailag korrektnek, ezért néha kellemetlen, áldozatot, lemondást kíván. Rázós dolog ez - ahogy már az első században is az volt: „A zsidók csodajeleket kívánnak, a görögök bölcsességet követelnek, mi azonban a megfeszített Krisztust hirdetjük. Ő a zsidóknak ugyan botrány, a pogányoknak meg balgaság, a meghívottaknak azonban, akár zsidók, akár görögök: Krisztus Isten ereje és Isten bölcsessége." (1Kor 1,22).
@dr lecsekkoltam: különösen az LMP-től kell rettegni. Olyan baromi jól áll az aláírásgyűjtésük, hogy csuda! ;)
"A francia elitkommandót meglepte a Toulouse-ban agyonlőtt merénylő heves támadása, "
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2012%2F03%2F23%2Fharcterre_valtoztatta_a_lakast_a_toulouse-i_merenylo%2F

Mit mondjak, érthető. Ha egy agyonlőtt merénylő hirtelen hevesen rám támadna, csak-csak meghökkennék én is.
@mamitirtok dr.:

Képzeld, Peni írt nekem meztelenül kommentet! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: De csak, ha elitkommandós vagy! Itthon ebben semmi csuda nem lenne!
A TEK fiai holmi halottól nem félnek, nem Gábrielek, hogy "halottakkal" beszélgessenek, nem?
Ezt még szeretném veletek megosztani, mivel jól érzékelhető belőle mire is gondolok igazán. :)

Jézus talán nem csak saját kora farizeusaira utalt, amikor azt mondta: „Mózes tanítói székében ülnek. Tegyetek meg és tartsatok meg ezért mindent, amit mondanak nektek, de tetteikben ne kövessétek őket, mert bár tanítják, de tetté nem váltják." (Mt 23,2). Egy állítás igaz volta ugyan nem függvénye az azt kijelentő erkölcsi állapotának, így kétszer kettő akkor is négy, ha egy gyilkos mondja, viszont a templomok padsoraiban nem filozófusok ülnek, hanem hétköznapi emberek, akik okkal várják el, hogy az igazság hirdetője az igazság szerint is éljen.

De ezt várja tanítványaitól maga az Üdvözítő is: „a ti világosságotok is világítson az embereknek, hogy jótetteiteket látva dicsőítsék mennyei Atyátokat!" (Mt 5,16). Krisztus nem véletlenül figyelmezteti követőit: „Ti vagytok a föld sója. Ha a só ízét veszti, ugyan mivel sózzák meg? Nem való egyébre, mint hogy kidobják, s az emberek eltapossák." (Mt 5,13). Ahogy nem csak a laodiceai híveket inti és korholja a következő szavakkal, hanem az összes hasonló cipőben járó keresztényt is, minden korban: „Ismerem tetteidet, hogy se hideg, se meleg nem vagy. Bárcsak hideg volnál, vagy meleg! De mivel langyos vagy, se hideg, se meleg, kivetlek a számból.

Azt mondod: Gazdag vagyok, dúsgazdag, nincs szükségem semmire. - Nem látod, hogy nyomorult vagy, szánalomra méltó, szegény, vak és mezítelen? Azt tanácsolom neked: Végy tőlem tűzben kipróbált aranyat, hogy meggazdagodj; fehér ruhát, hogy felöltözz, s ne lássék szégyenletes meztelenséged; kenetet, hogy megkend szemedet és láss." (Jel 3,15).

Mindezekről óhatatlanul Szent Péter tagadása juthat eszünkbe, aki előbb égre-földre esküszik, hogy a halálba is követi mesterét, a főpap udvarán mégis inkább az emberekre van tekintettel és „elhatárolódik". De Péternek legalább nyomban utána „eszébe jutott, mit mondott neki az Úr: »Mielőtt ma megszólal a kakas, háromszor megtagadsz.« Kiment és keserves sírásra fakadt." (Lk 22,61). Megtért és megerősítette testvéreit is (Lk 22,32), ahogy az Üdvözítő megjövendölte, majd később tényleg követte Urát a kereszthalálba (fejjel lefelé, mert méltatlannak tartotta, hogy úgy haljon meg, mint a mestere).

Főtisztelendő és tiszteletes urak - tisztelet a kivételnek -, mikor veszik észre, hogy az a bizonyos kakas már rekedtre kukorékolta magát?

Az egyes egyházi vezetők politikai csetlés-botlásai, megfelelési kényszertől fűtött közszereplései valamint politikailag korrekt „harminc ezüstös" benyögései még keresztény testvéreink némelyikében is képesek megingatni a hitet.

Más kérdés, hogy milyen hit az, amelyet néhány hitvány ember képes megingatni. Aki mások bűneire, hiteltelenségére hivatkozva fordít hátat Istennek és a keresztény közösségnek az valószínűleg maga is rendelkezik jó néhánnyal - de másra haragudni mindig könnyebb, mint magunkba nézni.

„Ti is el akartok menni?" - kérdezhetnénk Jézussal a politizáló egyházon megbotránkozó, hitünkben megingó testvéreinktől. De mi erre a jézusi kérdésre csak azt válaszolhatjuk jó lelkiismerettel, amit Szent Péter mondott:

„Uram, kihez mennénk? Tiéd az örök életet adó tanítás." (Jn 6,68).

Számunkra az Egyház isteni eredetét semmi sem bizonyítja ékesebben, mint éppen gyarlósága, hibái, esetleges bűnei. Ha bármely emberi alapítású szervezetnek ennyi rossz, illetve bűnös, alkalmatlan vagy egyenesen áruló vezetője lenne, két hónapig sem tudna fennmaradni, szükségszerűen és menthetetlenül omlana össze.

Krisztus egyháza viszont mindezek ellenére fennáll már kétezer éve.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Az Ő esetében ez objektív akadályba ütközne, kvízbajnok. A hölgyeknek hódolatom!
@a szív fészkei: Donovan? Ne is mond. Nekem ez volt a kedvencem belőle. :)

youtu.be/QQ80Zj3Oqkc
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én magas vagyok szőke, gazdag, nőtlen :)
ebből természetesen egy hang sem igaz
Krisztus egyháza nem Krisztus egyháza, vagy ha igen, szégyen hulljon fejére!
Egy álságos, bálványimádással eltelt, ereklyeimádó Egyház nekem ne papoljon, akkor Ferenc testvér egyháza százszor, ezerszer!
A korai (tán még zsidó) keresztényeknek nyomába sem érhet cicomás házatok bár jómagam szívesen szemlélem, igaz, művészetcsodáló szemmel, mert egyes művészek valóban Istenit alkottak házaitokba, de nincs meg ezen Isteni minden virágszálban a mezőn tán?
@a szív fészkei: A Csillagban volt?
Elengedték a fijúk csinos görög popsikájával?:-P
Kaliszpéra, fogadd Adidas köszöntésit!:-)
@a szív fészkei: holnap lesz, bayor csülökkel, utána somlói g.
@dr glaci ph 5.5 D: Hát ezek után áradni fognak hozzád nők, akár szőke vagy, akár nem. Így főzni!!
@mamitirtok dr.: Naaaa. Írta, hogy mennie kell oda, de Szeged csak a Csillagból áll szerinted? Az igaz, Vácott is csak a börtön van nagyon kivilágítva este...
@a szív fészkei: Én is ennék a főztjiből, párbaj után, Hölgyeinkkel cseverészve, Ouzo és bouzuki hangja melett!
Knósszosz meg szavalna nékünk!
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Egyre hülyébb vagy. Fárasztó napod volt, nehéz itt vitézkedned szál egyedül. Fáradsz.
@a szív fészkei: Meg a cementgyár, de az ítéletvégrehajtó-hely szintén, nem?:-)
Aloha!

Történt valami az elmúlt két napban az egyházi textilpettingen és az általános vitatkozáson kívül?

Kell rituálisan kitépnem valaki szívét?
@mamitirtok dr.: Hát inkább Dr. Kotásszal incselkednék, mint evvel a jó emberrel. Érdekes a jobberek hogy zizzennek a Gábor névre, ami pedig nagyon szép... És pláne zsidó eredetű.

De hát fájóan hiányoztál itt mostanáig, ez meg ide van küldve címlapra.
@mamitirtok dr.: ma jártam a kőhídnál, átalakították , nagyon csinos
index.hu/belfold/2012/03/23/az_ugynokmultat_vegkepp_eltorolni/
"A Fidesz végül úgy döntött, hogy nyárra alakulhat meg a Nemzeti Emlékezet Bizottsága nevű intézmény, amelynek feladata az állampárti múlt feltárása lesz. Ungváry Krisztián történész szerint azonban nem bizottságra van szükség, hanem továbbra is törvényt kellene módosítani.

Látható, hogy az ügyben eddig felállított bizottságok egyike sem hozott különösebb eredményt, és a rendszerváltás óta a témát lezáró törvényeket sem volt képes az országgyűlés megszavazni."

Csak ez az arc, csak ezt tudnám feledni, mielőbb, ha lehet!
@dr lecsekkoltam: oké, csak azt írtam, hogy sajnos adócsalás nem lehetett, mert adót nem kell fizetniük.
És azért az hosszú menet volt, egész a vatikánig felért, ahol természetesen először eltussolni próbálták szokas szerint a disznóságokat. Mert ott ugye nemcsak sikkasztás volt, hanem sex is. És Wildmann János szívósságán múlt, hogy végül kiderült, Mayer Mihály püspök és Wolf Gyula gazdasági igazgató belebukott.
@Fabius:

Volt itt valami majom, de levertük, mint vak a poharat.
@mamitirtok dr.: Ennél már csak az lenne jobb hír ha az elmúlt 20-22 évben szétrabolt nemzeti vagyon visszaadásáról tudósítanának.
@Fabius: Ciao!
Ötleteim lennének, de sajnos erősen védik őket, sőt, még jobban fogják, mert annyira szereti őket a nép, hogy meg kell védeni ekkora szeretettől őkelméket!
@Gábriel angyal: Nézd, ezért megszolgált a miniszter Úr, ez abból is látszik, hogy jóhiszeműen síbolta volna el, nem?
@Fabius: Írtam neked egy privet, majd nézz rá esetleg. :)
magyarinfo.blog.hu/2012/03/23/atalusszak_e_a_szakszervezetek_a_nepszavazast

A Ténytár blog szerint ez lehet hosszú idõre az utolsó népszavazás... és munkajogi kérdésekrõl szól.
Elnézést mindenkitől, akit esetleg sértene az előző, nem ide szántam-bántam!
@mamitirtok dr.:

Átrakni nem lehet, de innen kivettem. Linkeld ott újra :-)
@dr lecsekkoltam: hát ahol nincs adó, ott adócsalás sincs. Sikkasztás -azt eltussolják.
@Gábriel angyal:

Még délután ment válasz a címre amit megadtál.
@mamitirtok dr.: ez mazo... ennyiben nen üt el a topictól, lásd halihógábor, stefi..
@a szív fészkei: hm, hogy kényszeríthette? "Ha ellenkezel, mondogatom közben, hogy 'Kamcsatka-Kamcsatka'!!!" ?? (Mint a régi viccben..)
@a szív fészkei: Az ausztrálok bűnözőnemzet. Itthon senki sem merne engedély nélkül sz@opni, itt ehhez legalább aljegyzői határozat szükségeltetik!
Napi Hírcsárda-ajánló következik:
hircsarda.blog.hu/2012/03/22/kiakasztottak_az_antiszemitizmus_metert_a_magyar_valaszadok
@whatsoever: Én csak bulvárhíradózok .... :-DDD Elképzelni se tudom... DE a Kamcsatkát sem ismerem. Abszolút hátrányos helyzetű vagyok, látod.
@whatsoever: Vigyázni kell, ki kit enged maga köré!
Egy igaz aboriginál lehet, étkezési célokra vette volna szájába, max. a fűszerezést hiányolva, nem?
@Fabius: Hmm. Nem jött meg, pedig elvileg működik a cím.:( Esetleg az itt regisztrált emilre?
@Silverhaar: Tettem. Már rég aláírtam, s akit tudtam rábeszéltem.

@Rodeo36: Passz. Attól, hogy valaki felismeri a betűket, még nem tud olvasni. Az olvasás gondolkodás, intellektuális folyamat. Vagy feléri valaki ésszel, vagy nem. Kár is gyakorolnod.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pfűűű. Azért már aggódtam kicsit.

@a szív fészkei: Kedves Szív, csak lassan. Ez a Balczó a tesó. András az öttusázó, aki az egyik legnagyobb magyar sportember volt. És antiszemitizmusa is csak mély vallásossága miatt van. Sokat mesélhetnék, de ez nem az a fórum. Nem szerette a rendszert, és az sem őt. De a "Balczó" című filmben igen sok volt a valótlanság. Egy tény volt: csodálatos sportteljesítmény volt az övé, és az emlékezetes budapesti VB-n egy egész ország bőgött az örömtől.
Bulvárosodás zavartalanul folyik tovább: ahogy a gyarmatosító Brüsszelben főznek www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/lesley-ann-poppe-test-meztelen-kep-114393.html

Hát nem csoda, hogy Orvbán minden erejével ellenáll ennyi erkölcsi hanyatlásnak.
@a szív fészkei: (A viccben 1 hölgy kap tanácsot, hogy férjét boldogítandó mondogassa KÖZBEN, hogy Honolulu. De eltéveszti, Kamcsatkára. :)) aranyos, sztem..

gepnarancs.hu/2012/03/orban-idegen-test-az-eu-ban/ Ez nem off.. állítólag a bajor tv-nél sem fogadták a fõbejráratnál.. lapátol is rögtön, hogyaszongya Magyarország a délnémet régió része gazdaságilqg, és összenõ Németo-ggal... pff..
index.hu/kulfold/2012/03/23/gyasszunetet_rendelt_el_a_gyilkos_emlekere/
érdekes, ezek a nácik mind pszichológiai kezelés alatt állnak/álltak, Breivik is, ez a Merah is, és ez a "szegény" angoltanárnő is.
Pascal Bossuyt az illetékes pedagógus szakszervezet szóvivője utóbb közölte: "nem egy szélsőséges politikai akciójáról van szó, hanem egy egészségügyi gondokkal küzdő kollégáról, aki pszichológiai kezelés alatt áll".
@mamitirtok dr.: hacsak így nem.. nagyon valószínü...
@whatsoever: Összenő, ami összetartozik!
Csak az a flánya Búvár Kund, az a nemzetáruló ne lett volna!:-D
@a szív fészkei: Há' meg, köszszií! A Csillagot meg az ilyen intézményeket kerülöm, bár nem ártana környezettanulmányt végeznem, hogy hová is kerülök, ha itten antizorbá(n)ozok. A zegyházasos téma az nekem is szív(!) ügyem. Naszóval, a nyóc elemimmel nekem az a véleményem, hogy nehéz azt a mocskot értékelni, amit elkövettek a kereszt szentsége alatt. A holokauszt (tanult beokádók által nem létezőnek aposztrofált akármi) nem követelt tizedannyi áldozatot, mint amit sikerült a Qr-va egyháznak produkálnia. Melyiknek? Mikor melyiknek. Változnak az idők, ezért evvel párhuzamosan a zsarnokok is. Egy valami örök; azannyja(!) szentegyház. Most épp a keresztényhipokrita vonal a menő, ez a nagy büdös szabaccságharccal kompatibilis szarhalmaz. Nem akarom senki vallási meggyőződését degradáln, ha ez olvasható ki belőle, akkor bocs. Csinálja mindenki a maga szája íze szerint. De akkor az enyémet se irányítsa senki abba az irányba, amit mondjuk a cáfolhatatlan Nemzeti Mindentudás Egyetemének rektora igyekszik lenyomni a torkomon, mint az egyetlen adekvát lehetőséget. Pláne ne Pálffy ossza nekem az igét, aki a marxizmus-alkoholizmus szakon végzett sumák-kum-laudetour...
(paliga Moldovától)
Mos mé piszkának, énemis azé mentem Szegedre...
@whatsoever: Ezért nem szabad keverni a fajokat, veszélyes lehet altájt!
Csak ezt lecsekkoltam meg ne lássa..:-P
@aritus:

Mit akarsz, a Mandineren egy barom azt fejtegette, hogy Breivik-nek igaza volt: egy kommunistát nem lehet elég fiatalon agyonlőni...
@sörtelen: Balczó teljesítménye előtt mindenki tisztelgett akkor és most is. Mi volt Kósa Ferenc rendező részéről az a valótlanság? Ő sem volt a rendszer kiskedvence, de a filmjeit megcsinálhatta, amik Cannes-ig juttatták. Ő készítette Dr. Béres Józsefről is azt a sok port felvert doksifilmet és nem úgy emlékszem rá, hogy hazudott volna orrba-szájba megrendelésre.

Tudom, hogy a testvére van a Jobbikban előtolva, de nem hallottam, hogy Balczó András azt mondta volna bárhol, hogy bocs, nem osztom a bátyus nézeteit. És mély vallásossága miatt hogy lehet antiszemita, amikor ezt már II.János Pál is elítélte?

Nagy sportoló volt , de hát azt azért ne mondd, hogy hátránya származott bármiből a kádáriban emiatt. Ahogy Sliccnek se, mint tudjuk és másnak se.
@mamitirtok dr.: Mos mé? Há' baj az ha más kuturátot is szeretekk? Köll józenérő ling?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: lehet, hogy ő is pszichológiai kezelés alatt áll?
@mamitirtok dr.: "Ezért nem szabad keverni a fajokat, veszélyes lehet altájt! "

Már hogyne lehetne, a legszebb madárpókom egy Grammostola spatulata - Prixotrichus chilensis hibrid! :DDD
@aritus:

Blogen? Ő bizos, hogy nem százas...
@mamitirtok dr.: Tipikus történet; azé ment szét me te ilyen, meg én amolyan. Ismerős? Nem kell megbeszélnem, na!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jóhogynem lódarázs! Na, húzz a vérbe ezzel a libsi dummával, majdnem bevettem!!:-D
@mamitirtok dr.: hm, tohuvabohu, az a vége felé adekvát? Ez a mai kedvenc hírem, a reálkeresetek növekedése!!! Érdekes, a benzin, meg a parizerem 30%-ot dtágult, minimum!

nol.hu/gazdasag/ngm_szerint_ez_komoly___jobban_eltunk_2011-ben__mint_2010-ben
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ja, blogen:DDD az hirhedten bolond és antiszemita. Olyan, mint Móricka, neki is mindenről az jut eszébe. Vagyis rosszabb, mert Mórickának mindenról jó dolog jut eszébe, ennek a szerencsétlennek meg mindenről a zsidók.
@Knósszosz: Én magammal megvitatom, igaz, általában konszenzus van köztem!:-)
Fő a Démok lész!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: arról nem beszélve, hogy keveri a szezont a faszommal, a komcsikat a szocdemekkel.
@whatsoever: Kösz!Ugye az m bilabiális - két ajakkal képzett - mássalhangzó, de azért ott van benne kis dentális is, vagyis a fogak - de legalábbis az íny - az ajkak mögött. Hát egy hangsúlyos m-zés a KaMcsatkában, hmmm... Szegény férj.
@mamitirtok dr.: Szegedire gondolsz? Tsch-anáddra? A nevét sem vagyok hajlandó leírni. Ilyenét nem!
@Gábriel angyal: mindez már azután történt, hogy átestél a kanadai transzvesztita parádés, pornós korszakodon, vagy még előtte? :) (csak cukkollak)
@whatsoever: @aritus: Mert azoktól egyszer nem kapott jót???

Ovi már megszokta a cselédlépcsőt Svarciéknál, ahová Vajna lopta be.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és h ki kommunista, azt "én" döntöm el.. taníthatatlan egy állat az ember.. Lars von Triert is belerángatták, pedig 1-2 filmje épp a részvét, szuverenitás és szeretet ad absurdum vitelével próbál figyelmeztetni..
Mi történt ma emberek? Valami extra?
@mamitirtok dr.: Damu kléssz? Én nem ütötem...
@Pantagruel: Volt, de kitölöltettem, nem illett a zsidó-libsi-nemzetáluló kombóba bele..
@a szív fészkei: igen, a bilabiálisból nem feltétlen lesz erotikus explozíva ;) (hû, boccs, ez kicsit erõltetett.. :))
Na kezdik a rossz rendőr-jó rendőr játékot, most Navracsics a jó rendőr:
index.hu/belfold/2012/03/23/navracsics_higgadjunk_mar_le/
"Navracsics maga valóban hisz Európában és az EU-ban, "még ha a mostani helyzet nem is ideális". De az unió nélkül nem megy és nem is lát másik utat."
@Pantagruel: Igen, nemrég még ott rázta beszívva Király Andrással meg a homárokkal, de azóta megvilágosodott! :D

@mamitirtok dr.: Pedig igaz.
@a szív fészkei: Valaki itt már elmulasztotta, aztán melyakupázott, én nem fogom: Jójestét! Na, majd megkapom, hogy...
@aritus: Esetleg szólhatna a főnöknek...
@aritus:
"A miniszter szerint Magyarország nem összeesküvés áldozata. Nehéz kérdés, miért van Magyarország a világ figyelmének középpontjában, "de ez nem új, körülbelül 120 éve küzdünk azzal, hogy reménytelenül rossz hírünk van". "Olyan, mint a délszláv háború idején Horvátországnak" - mondta."

Amiben nekünk is volt szerepünk egy kicsinyt, nem? Ki szállított fegyvereket nekik? A csehek is,biztos, ők is renegátok, de legalább viccesek, nem?
@Gábriel angyal:

Elküldtem az itt regisztrált méledre.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Latinnal nálam el nem érsz semmit, a "Romanes ite domum"-ot is alig lehetett a fejembe verni!
De tényleg a szakszervezetek nem gyûjtenek aláírást? Vagy csak nem publikusan, h ne csesztessék õket? Mit gondoltok?
@whatsoever: nálunknál ellenzéki, szakszervezeti összefogás nem létezik, ezt is sikerült jól elérni!:-(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: de épp ez a lényeg benne, az egyik szabadságharcot játszik az itteni híveknek, a másik meg szépeket mond az uniónak. És így marad a rajongó tábor is, meg adnak pénzt is. Hiszik ők.
@mamitirtok dr.: fel is kéne írni ezerszer... bár hát felírjuk, de néha úgy érzem, ez a tûrt szféra a ttt-bõl, és csak hizlaljuk kubatovot, és ezen túl...

Fabius, tényleg, te hiszel az eszmecsere erejében, úgy értem, abban, h vkiket megvilágosít, érdemi hatással informál, a kormányhûk közül? Gondolkodtam már, mi a missziód, mért írsz... Megtisztelnél, ha elmondanád, akár itt, akár privátim, 1-2 mondatban..
@aritus: Minden relatív!
"Ortodox zsidó fiatalember készül az esküvőjére. Megkérdezi a rabbit:
- Rabbi, igaz, hogy tilos az esküvőn a férfiaknak a nőkkel táncolni?
- Igen, mert ha együtt táncolnának, az kísértésbe viheti őket.
- Én sem táncolhatok a saját feleségemmel?
- Nem - mondja a rabbi.
- És mi a helyzet a szexszel a nászéjszakán? Azt szabad?
- Hát persze, a házasság célja az utódok nemzése.
- Mindenféle pózban?
- Hát persze!
- Úgy is, hogy a nő van felül?
- Persze, miért ne?
- Teljesen meztelenül is szabad?
- Természetesen!
- Még az asztalon is?
- Miért ne?
- És állva?
- Ó, NEM, azt nem szabad!
- Miért nem?
- Mert az tánchoz vezethet."

Csak nehogy megtáncoltassanak minket, mert azt a szégyent nem viseljük el!
@mamitirtok dr.: és csak úgy nem összefogva, sutyiban, a vállalatba' uzsiszünetbe' a kollektívába'? Vajon? (Egyáltalán nem lenézõleg ba-be-zek, imádom a vazsi dialektust pl., ma reggel volt egy csodálatos interjú nyelvrõl Nádasdy Ádámmal...)
@whatsoever:

De gyűjtenek. A Szolidaritás is gyűjt országosan. Azt még nem tudni mennyit tudnak hozni, mert egyelőre folyamatban van. 88 ezer csak az ami már le van adva.
@whatsoever: Én meg ki nem állhatom a -ba, -be-zést, lehet, azért, mert nem vagyok vazsi?
Ennél jobban csak a helyiség kihasználatlansága és a sanszozás idegesít, bocs!:-)
@mamitirtok dr.: :)) ezt a viccet nem ismertem
@aritus: aért ez a Mátyás királyos tempó hamar kiismerhetõ, fõleg, ha közben így nõ a reálkeresetünk.. ennyiben sérülékeny taktikának tûnik, vagy ilyen tájékozódási szociológia mellett nem?....
@mamitirtok dr.: a vazsiban csomó szép hangulatfestõ szó izs van, nemcsak ba-be.. másrészt a ban-bent csak az elmútpárévtized kanonizálta.. de én is használom, mer.. így alakult. Ja, a kihasználásra került hekyiségek, pff..
@whatsoever: a rajongóknál szerintem nem, de az eu nyilván nem dől be, meg egyébként is leszarják mit mondanak, azt nézik, hogy mit csinálnak. És látják, hogy a nagy semmit.
@Fabius: Köszi... remélem, egyszercsak lepakolják, amit gyûjtöttek... A másik kérdésemre, esetleg..?
@whatsoever: Le emúttpárévtized. fetisizáltál, vazsi?
Még egy pár baj készül, úgy tűnik, nem elég az eddigi. A három tertőr villant be egy pillanyatra..:-)
@whatsoever:

Nincs itt semmiféle misszió. Van véleményem és azt kiírom magamból. A párbeszédben hiszek, abban, mond és mondhasd el amit gondolsz akár a közéletről, akár Sarka Kata melléről. Meg és felvilágosítani sem akarok senkit. Inkább lenne cél, hogy a napi témák alatt kialakult viták tanulságaiból mindenki alkossa meg a saját véleményét.

Ne Viktor, Gyurcsány, meg a többiek mondják meg miről mit kell gondolni. Megy az mindenkinek magától.
@aritus: igen, a velencei bizottság nyilatkozott, h szimbolikusak a változtatások (még mindig)... Megint svájci frankra fogok költeni, úgy tûnik.
@Fabius: Köszönöm! Ilyesmit véltem, de kíváncsi voltam..
A poszthoz egy gondolat. -- Azt is mondta a Nemzeti Bullshitgenerátor, hogy "a magyar az angolszász után a legindividualistább nép, ezért ha megmondják neki, mit gondoljon, hogyan éljen, egy idő után fellázad ellene." --

Szóval van egy oldal, a www.cfr.org/ itt szoktam elemzéseket olvasni „külföld” témában, hogyan látnak minket (európaiakat, keleti blokkosokat) mások. 2010 szeptemberében megjelent egy esszé (én kicsit később 2011 januárjában olvastam), amelyben a szerző az EU jövőjéről értekezett, számba véve mindazokat a nehézségeket, amelyekkel szembe kell majd néznie a közeljövőben. Az egyik ilyen aspektus az volt, hogy a frissen csatlakozott közép-európai tagállamok, akik csak a kommunista blokk összeomlása óta élvezhetik a teljes szuverenitást, nem szívesen mondanak majd le róla újra, tiszta sor, ez még nem lett volna annyira érdekes, viszont a mondat ezzel még nem ért véget, inkább idézem: And the new members from Central Europe, who have enjoyed full sovereignty only since the collapse of communism, are none too keen to give it away again—even to consensual institutions in Brussels rather than autocratic ones in Moscow. Ami elgondolkodtatott, hogy ez vajon így Brüsszel és Moszkva összehasonlítása előkerülhet-e egyáltalán, és ha igen, vajon mikor kerül ez terítékre a magyar politikában. A valóság a legmerészebb várakozásokat is felülmúlta. Szóval lehet, hogy a társadalmunk individualizálódott (szociológusok szerint igen, nem is vitatatom), de hogy ettől még kiszámítható tömeg vagyunk, az biztos, és ha kiszámíthatóak vagyunk, akkor manipulálhatók, és ha tömegesen manipulálhatók, akkor megette a fene az individualizmusunkat és szabadságszeretetünket (aminek létét amúgy erősen kétségesnek tartom, de most nem fejtem ki, miért).
@mamitirtok dr.: jaja, pár szép élõ dolgot fetisizálok, köztük a nyelvet, amúgy a pécsi keta tétó dumákat is szeretem, nm vagyok vazsi, inkább munkaerõpiac dobálta sehonnai bitang (fõlg ember :)) észak fok, titok, idegenség, meg ilyenek) - na bocs, ez kicsit grafomán és off..
@Gábriel angyal:

Nincs is annál kellemetlenebb, mint ha nem jön meg... :D
@Fabius:

Hogy kerülhet IDE Sarka Kata???
hirszerzo.hu/szemle/2012/3/23/Hont_csonkamagyar_ontrianon_7JDQFX
"Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy amit Ceaușescu, Mečiar vagy a délszláv háború megkímélt, azt a tömény műveletlenség, a frusztráció és dögunalom szülte legújabb keletű szittyadivat fogja tönkretenni; és ha határon túli véreink közül némelyek jelét adják, hogy mégsem lelkesednek annyira a silányságexportunkért, akkor az új magyar nacionalizmus (amely a tízemeletes panel garázsában berendezett „Árpád” presszó úri közönségének világlátásán és érzelmi stabilitásán alapszik), tombolni kezd."

Itt tartunk, már Trianon is a miénk, a NER szellentésében?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hirtelen nem találtam más, a közéletéhez mérhető dilettantizmussal bíró párhuzamot. Úgy.

:-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát a vêleményszabadság miatt, hogy bálmilõl, bálki a véleményét írhassa a lézelkaldjával akál!
A politika mocsadékán túl is van élet.
A mediterráneumban tudják hogyan kell élni. Mi miért nem? Pedig nekünk is megadatott, ,hogy felhőtlenül élvezzük az életet, csak elmegyünk mellette. Pedig elég ha süt a nap, virágzik minden virág. Idézet, nem tom honnan... és akkor nem is beszéltünk arról, hogyúÚgy tűnik, az ifjabbik Gáspár Győző visszatér a gyökereihez. Feladta koporsós álmait és végre valahára megbeszélték a régi sérelmeket a Romantic-os lányokkal. Nem lehetett kis probléma, hiszen az elmúlt öt évben ez nem sikerült a korábban közkedvelt triónak.

Most azonban – a pletykák szerint – szent a béke, mi több, a Romantic ismét összeáll és új lemezt is készít. Győzihez közel álló források szerint a banda nem csak haza, hanem külföldi koncertekre is készül. **

A baj az, hogy a ZP nyitóbuliját már lestoppolta a Tankcsapda. Nem is megyek, mert ki kell fejeznem a szimpátiámat a távolmaradásommal, a szemét-rasszista tempóval szemben. Mi az, hogy nem a romantikális zenekar nyittya a szezont? És az öreg hol van? Adrijánó Csel&Tánó például? Jó, olasz, és? Inkább Ő, mint Győzike! De tovább megyek, helyette akár elviselem a korda-blamázs házaspárt is. Bár az sem gyenge, ha két számot végig kell hallgatnom tőlük.

**forrás: -www.kiskegyed.hu/sztarok/magyarsztarok/nem-usszuk-meg-gyozike-ismet-szinpadra-lep-114415.html
Minden hölgynek jó éjt, és a sörkedvelőknek is!
@whatsoever: na, mintegy alátámasztottam Fabius minõsítését, a plebejus dilettáns válaszommal..:)
@mamitirtok dr.:

Úgy se jó, mert akkor meg a Cutty Sark ugrik be róla, ami megint csak más minőség...
@Knósszosz: Nem hisszük el a politikának, hõ az alfa és az ómega! Jó éjt, viszont!
@Knósszosz: Kali..izé, laku nóc!
Köszönöm a zeneajánlót, bár ma este nem lesz tini-disznó, megígértem!
@mamitirtok dr.:

Melyik barbár faszfej képes ilyesmire...
Jó éjt kívánok én is Mindenkinek, örültem. :)
@whatsoever: Kellemetes Karácsonyt és magömlést az Uraknak, ugyanezt kívánom a Hölgyeknek is!
Dovidenja!
@Fabius: De, Te liberálbolsevista vagy!
Persze nem ugrottál a barom kommentre. Én is leszarnám... Aki hülye, az barom (is).
Jobb oldalon miért érzem azt, hogy a hülye náci érveiken túl nincs normális hangnemű vitakészség, konstruktív nemanyázás? Talán sarkoskatika csöcse homályosítja el a tisztánlátást? Nem mondom, ha a pofám elé rakná őket, én is törölgetném a párás szemeimet. De a lényeg mégiscsak az, hogy három, avagy négy csirkefarhátból főzöm az 'autentikus' gulasch-löttyöt. Na erre kellene rágyúrni ezeknek a seggfejeknek, nem a németeknél, a sikerszájtépés propagandára.
Ez szubjektív vélemény a részemről, akinek meg nem inge, az használjon fékezett habzású mosópor, ha ki akarja mosni a pofámból ide szart nem tetsző mocskot.
Hajrá matyarok!!!
@Knósszosz: Exjűz... ma ittunk pár sört a kollégákkal, ezért a nemzeti heljes iráss.
@mamitirtok dr.: Van pasi is, aki jó...gorog. maly+nézed egyszer. Iyenkor már Te is álmos vagy?
pfhhh én má' igen.
@Knósszosz: semmi gond.. amit Fabius írt, a párbeszéd készsége.. és amit én (is) írok, a részvété, a részvételé, nem véletlenül azonos a szó.. ami az összefogás eszköze lehetne.. az összefogás meg az eredményesség és értelmes köz- érzet kulcsa lehetne.. ezért horror, ahol tartunk.. ha jól értve csatlakozom hozzád.. na tényleg off lassan..
@Knósszosz:

A jobboldal sem egysíkú, vannak árnyalatok. Én pl remekül elvitatkozom a Turul féle konzilibet képviselő vonallal, sokszor egyet is értünk. Ha meg nem, akkor is meg tudjuk hallgatni egymást.

De angyallal is elvitázok gazdaságról, Unióról, ha tények mentén haladunk és nem hitkérdést csinál belőle.
@whatsoever: Lehet, néha nem egyértelműen fogalmazom meg, amit gondolok. Most nem is tudom itten kifejteni, mert volt egy kis party és... na. Szóval azért ez a blog, és nem turulszaros, mert az nekem nagyon nem. Itt értelmes emberek anyáznak (néha), de az is belefér. Karakum nem, de majd elmegy a francba.
Jójjcaát!
@whatsoever:

Az előbbi kérdéshez: Hubáék kirakták ki mindenki gyűjt még a népszavazáshoz:

magyarinfo.blog.hu/2012/03/23/atalusszak_e_a_szakszervezetek_a_nepszavazast
@Fabius: Persze, hogy nem egységes a jobb sem.. nincs is igaziból ilyen, hogy oldalak, csak különféle hátterek és motivációk mentén azonosulást és jövõképet keresõ Emberek, akik manipulálhatók, és így oldalakra rendezték õket, visszaélõk.. Bárcsak újra divat lenne tisztelni a másikat annyira, hogy meg akarjuk érteni, õ mit és mért tud hozzátenni... újra kommunikálni és nem gyõzni és kinyilatkoztatni.. Nem akarok balek lenni, csak mert ebben hiszek.. "De hisz lehet talán még, a hold ma oly kerek..." :(
@Fabius:

A franciáknál már lángolna Párizs, mi meg pár szaros aláírást nem tudunk összeszedni...
@Fabius: Köszönöm..ezt olvastam.. részben innen a kétely.. bár a kommentek tendenciózusak sztem, a mettõs mércére állított bloggergézák.. a munkavállalókat nem reprezentálják sztem..
@whatsoever:

Balek dolog lenne meghallgatni a másképp gondolkodókat? Szerintem nem az. Pont ez hiányzik a politikai életből is: egyáltalán nem, vagy elbeszélnek egymás mellett. Ettől még az is sokkal jobb, ha szív, csekk és aritus naponta az őrületbe kergetik Gábrielt, és fordítva.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @whatsoever:

Nem kell még eltemetni az aláírásgyűjtést. Ahogy közeleg az idő, egyre többen írnak alá. Tegnap megnéztem, ezt láttam.
@Fabius: Ezt a vonalat kellene vinni amarról is, nem? Nekem is van haverom, aki vallja, hogy igen is vannak a jobboldalnak használható (sőt), kívánatos értékrendje, amiből egy-s mást be kellene illeszteni a "szarokrá éntudomatutit,
pöffeszkedek, tehát vagyok"
-kihaénnem retorikába. Talán profitálhatnának is belőle, de arra megint mi faragnánk rá. Kell még nagyobb támogatottság?? Na ne! Ez a hozzáértés nem manifesztálódik például a cigány-kazán metaforában, ahogyan azt sokan képzelik és szarok a másik oldal baromságaira is, hogy; ha szembe fing a turul, az maga a posztbesenyő mivoltom megtestesülése.
Lesz itt egyszer normális, élhető országunk?

Van itt kérdés bőven, mi meg ketrecileg a tojásra gyúrunk húsvét közeledtével, hogy lesz-e?
Hatvané lesz!
Sonka meg Knorr-porból, kelesztve a konvektoron... fasza
@Pantagruel: Hát ahogy láttad a kezdetek 86-ra nyúlnak vissza. Később 98-ban jártam Kanadában de olyasmi felvonuláson nem voltam. :)
Viszont szuper jó Niagara repülőnapra vagy torontói Indycar futamra azért kilátogattam. :)
@Fabius: Engem már nem lehet őrületbe kergetni, immunis vagyok. :)
@Fabius: persze, hogy nem balek dolog, csak azt mondják, hogy balek vagyok, undorodnak, komcsi, stb... elviselem, csak kár, hogy így van.. legalább a számokra hallgatnának, hogy pl a 34 kamat jobb, mint a 9, és a kevésbé racionalizálható nemzeti jellegünk is jobban finanszírozható, ha közben nettó kiveszünk az unióból, és ha az oktatásügyünk korszerübb.. lásd a best practice-eket, Finnország, stb... a számszerûséget, szakmai minôséget úgy hiányolom... Persze világméretekben is épít a fogyasztásgerjesztõ gépezet a tájékozatlanságra.. szóval globálisan nem reménykedem az értelmes párbeszéd térnyerésében..
3% kamat, nem 34, pardon
@whatsoever: tkp lehet, h ellentmondásba került a gazdasági növekedés általi "élhetõ"-ség az emberileg élhetõvel.. és ezt a lok2lis és idõleges politikai hercehurcák csak elfedik
Na tényleg szervusztok, elfáradtam.. (ringass el, ó, halál.. mert rossz kapitány rabja lett a jó.. Jó fej volt ez a Sekszpír Viliem)
@whatsoever: Sekszpír rendben.
De én mint ős komenista, szoktam volt Moldovát is ... olvasni. Na nem csak most, akkor is. Az átkosba. Hagyjuk Kádárt ( a jelzőket majd majd máshová ), de az nem semmi, hogy a szatírái ültek a nyolcvanas években és ma is! Akkor ki a komenista? Moldova akkor, most meg mi van?
Semmi baj, csak gondolkodtam, jó éjt!!!!
@Knósszosz:

A Beszélő disznón majd beszartam. Van még egy kurva jó könyv a cucilizmus végnapjairól: Köves József: A Griff-licenc
Jó éjt Szív!
Nem tom mé piszkának azé, mer köszönök.
Az nyilván egy magasabb kultúra, amit nem értek.
Köszönni ha elmész...?
Nem hallottam még ilyet.
Ja, de; tegnap iccaka Tőled. De szar, hogy baszik mindenki ilyen alapvető emberi megnyivánulásokra.
Jó éjt!
A sok hülye gyátya csak a marhaságait!
Hehe, barmok!!!
"A Fábry nézettségét vélhetően rontotta a március elején indított napi szappanopera, a Marslakók gyenge szereplése is. Az éves szinten hozzávetőlegesen 1,7 milliárd forintba kerülő Marslakók csütörtökön sem tudott bejutni az öt legnézettebb köztévés műsor közé, mindössze 222 ezren nézték (az éppen tévét nézők 4,4 százaléka)." Népszabadság

EGY-EGÉSZ-HÉT-TIZED-MILLIÁRD-EGY-SZAROS-SOROZATRA-AMIT-A-LŐTÉRI-KUTYA-SEM-NÉZ-BASSZÁTOK-MEG.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kezdhec beszarni, majmég elő leszel kaparva. Te rencrelenes cincogó és különbekomenista. Hogy gondolod, hogy vanagyad hozzá, hogy tudodki aza Moldova? Evvel elástad magad!!! Hameg tudod, akkor van a véged!! Fhideszileg.
De szerintem azért mi jól alszunk, nem? Hát, nincs okunk szarakodni, az idő jó, paplan seggrehúz, orvbán elhúz.
Az még utópia, sajnos.
Jó éjt!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Bejön a kemény szatíra? nekem is. Gyuri nem gyenge ebben a műfajban.
De akkor én most egy tetű komenista vagyok, mert Moldovát olvastam? Tényleg, nem szarakodok, komolyan kérdezem! Húzzam le magam a kövér klozettjén? Hát nem fogom, ha a pöcegödörbe valók nem teszik, akkor én miért tenném?
Mondjuk; menjenek a picsába!
Szerintem ezért Fabius sem küldene a francba.
Menjen mindenki( narancs ) fasz, a ...oda!!!! Mondta valaki, ha én kilépek, jöhet a keményebb fogalmazás. Jó, én cizellált vagyok. Voltam... szóval; menjen az összes politikus, az ... nem megy.
Nem tudok lesüllyedni a színvonalukra.
Jó éjt mindenkinek!
@Pantagruel: mikor éjszaka van, A NAGY ÉJ!!! a 14. dimenzió ott van és érzed, és a kérdésedre válasz érkezik onnan a 14. dimenzióból egy fraktál firnyák kanyarjából és ...megérted...
www.youtube.com/watch?v=2romy9t85t4

nem mindíg adódik
@Rodeo36: Ez rendben!
Kösz! Én szeretem a zenét, annak minden szeghmesét...
Lehetek ettől büdösebb, tudélékosschabb paraszt?
Nem? Akkor jó.
ááá mondtam: Te aztán nem varilyálsz mondod amit gondolszkendőzetlenül ostmég a fabilynusz aszmontahogy lehet veledvitaszkoni mer nem hülyevagy.
Szeritem se és baz+ regel nyomjá dógokat mer ma is is szartam rajta!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Józsi, a kurva anyádat!" Ettől télleg be lehet... röf-röf
@Knósszosz: most ide belinkelek valamit, van ugyanott sok minden más is de ez a NAGY MÁGUS AKI MINDENT TUD, ÉS A HŰ KíSÉRŐJE AKI LEZONGORÁZZA A CSILLAGOKAT AZ ÉGRŐL és 8 perccel hosszabb mint bármelyik másik felvétel, azaz lubickolnak a rohadtak az örökkévalóság fényében, még akkor is ha árnyékos

www.youtube.com/watch?v=M6clckVtMqo&feature=related

a következő egy másik felvétel vége III. tétel nem akármi...

www.youtube.com/watch?v=2romy9t85t4
@Pantagruel: ez a gigabájtjaidhoz, ha esetleg ott sincs meg...szégyen lenne

www.youtube.com/watch?v=M6clckVtMqo&feature=related

a nagy felvételek között is kolosszus CMG!!!
@Knósszosz: ebben a megoldás is benne van erről fogunk reggel beszélgetni de matematika és zeneelmélet kell hozzá meg filozófia Arisztótelész és Lukács...gondolj a mimézisre!!!!

www.youtube.com/watch?v=M6clckVtMqo&feature=related

de csak ha ezt 3x meghallgattad
Kaptam: "TANÁCS A NEMZET GOJOSTOLLÁNAK!!
Ha gondolkodtál(?), ne mondd el!
Ha elmondtad, ne írd le!
Ha leírtad, ne írd alá!
Ha aláírtad, ne csodálkozz...
:))

"Ha a pofázásra generátort lehetne kötni, a Fidesz egymaga kiválthatná
a paksi atomerőművet"
:))

Magyarországot már megszállta tatár, török, osztrák, orosz, német, de
most viszont először, hogy egy megszállott szállta meg.
És nincs három, szakmájához értő pszichiáter, aki lemerné írni róla a
diagnózist, - azért ez is szomorú...
:))

- Mi volt régebben, tojás vagy tyúk?
- Régebben minden volt: tojás is, tyúk is!
:))

Szabad-e a Fideszt bírálni?
- Elviekben igen, de ez olyan, mint az oroszlán seggét nyalni.
Nem valami nagy élvezet, viszont roppant veszélyes...
:))

FIDESZ MUNKAHELYTEREMTÉS!!!
Két ügyvezető igazgató beszélget:
- Te fizetsz az embereidnek?
- Én nem.
- Én sem. És bejárnak?
- Be.
- Az enyémek is. Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni?"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: DE Habony Árpádé - ahogy Tóta írta a Wblogon. Csak Jáksó a négere ebben, az ő neve alatt fut. Megvették kilóra, mint egy rezgő cupákot.
@Knósszosz: a holnapi beszélgetésre: c-moll=a HALÁL megérkezik és... DE ÉLET NÉLKŰL NINCS HALÁL...Oyá az ő 77 színű szoknyájában a halált hozza és nincs ki ellene szól...de előtte volt valami ami miatt és amiért halál van!!! értékékek mint a VILÁG KINCSEI GYÉMÁNTOK ÉS ARANYAK NEM RAGYOGNAK ÚGY mert ez emberi és emberi érték ott Oyá előtt kinyúlva hidegen de büszkén én voltam mindez és akkor Oyá meglebbenti szárnyait és fátylait és a fekete égbolton arany sugárzás lesz...nincs az emebri alkotásnál nagyobb és sohasem lesz és ezt t3emeti Oyá és ez a zene a c-moll néha párjába megy át Esz dúrba ami a fennség és nagyság hangneme és az örök ragyogásé a NAP maga de csak egy pillnataig a halál elviszi ami az övé
@Knósszosz: Kösz, hogy gondolsz rám! Neked is viszont.

Mostanáig néztem - kis megszakítással, mert néha már túl durva volt - Oliver Stone filmjét Al Pacinoval, az egyik gigamágusommal, A minden héten háborút. www.port.hu/minden_heten_haboru_any_given_sunday/pls/fi/films.film_page?i_film_id=11774

Hát tud rendezni, Al Pacino egy külön fejezet az ember és a színész műfajában, meg a többiek is, az operatőr is zseni, csak még mindig fel nem tudom felfogni az amerikai focit. Hogy miért football, ha a kezükkel végzik meg egyáltalán...

Lehet, ha ez a mi megszállottunk ilyenben játszott volna, kicsit más lenne a környülállása. De ahogy ő játszott - írták itt is - már darabja se maradt volna, bedarálták volna rég. Na meg ilyen kis önmagában pattogi seggdugasz ugye oda, hát nem kell.
@Fabius: Nem voltam, elpunnyadtam az időt, de holnap lemegyek.
@Fabius: Őrülteknek tűnünk? :-)) Néha én nagyon szomorúnak. De nem őrülök meg ettől, csak sajnálok dolgokat, hogy ide jutottunk. DE látod, Donovanban egyetértünk.

www.youtube.com/watch?v=GX3AnhefltM
@whatsoever: :-DDD

Jaj mindig az a Petri vers jut eszembe a kurváról. Úristen, borzalmas és gyönyörű.

www.sztaki.hu/~blb/irodalom/petri/ismeretlen/napsutottesav.html
@mamitirtok dr.: Drága jó Antallt meg a csodás külügyérét, a Mekk mestert kéne kérdezni erről.
Orosz falusi asszonykórus Beatlest danászik www.youtube.com/watch?v=SVpEP8FgM7U&feature=share

Nó vúman, nó krájjj! Szóval ez se egyedi magyari találmány... Keleti szél fúúúj.
index.hu/tudomany/2012/03/23/a_rendet_keressuk_a_kaoszban/ Nem Orvbánról van szó, hanem a matematikusról, aki Orvbánnal ellentétben elismernek.
Hát ez egy tünemény![..]"Viszont első év végén Gelfond professzor Debrecenbe jött egy kongresszusra, és engem mint oroszul tudó diákot kirendeltek mellé. Na most, én oroszból az egyetemen kétszer is megbuktam. Nehezen tanulok, és egyáltalán nincs nyelvérzékem. A harmadik vizsgán átmentem ugyan kettessel, de megmondom őszintén, úgy mentem át, hogy volt egy tanárnő, akinek a grúz piacon vettem harminc szál rózsát.

Tehát itt volt velem Magyarországon Gelfond, akit végre megismerhettem, még ha nem is tudtam rendesen oroszul. Őt megbízták a felesége és a lányai, hogy vegyen Magyarországon ruhákat és cipőket – mert akkoriban a Szovjetunióban nagyon nehéz volt például magas sarkú cipőt venni –, és Gelfond bevásárolt Budapesten. Segítettem vásárolni neki, pedig a magassarkú cipőkhöz nem értettem, és így nagyon megbarátkoztunk. Azt mondta, ha visszamegy, elintézi, hogy hozzá menjek tanulni, de sajnos két hónapra rá meghalt szívinfarktusban, így én már maradtam Gelfandnál."
@Knósszosz: volt e valaha olyan érzésed, hogy valaki nagyon távolról érkezett?

itt most valaki a végtelenből érkezik, figyeld a nyitó hangokat és utána a 13 dimenziós fraktált amint közeleg (ez bonyolultabb a zenében de legyen neked ez elég, ma)

ez egy objektív megvalósítás

www.youtube.com/watch?v=pf4UNJqv_-A
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: allatbarat-blog.hu/index.php/2012/03/orias-isopod/ Valakire rohadtul emlékeztet, csak annál sokkal ártalmatlanabb.

Amúgy volna számára kajatippem... Egyensen onnan a naszádról.
@Knósszosz: ez XX század az idő előtti 4000-ből

meg kell hallgatnod az egészet ahhoz hogy megértsd a 12. meghallgatás után

www.youtube.com/watch?v=uSC4w-fvojA

szegény orbán hahahahahaha
@Pantagruel: itt kaptalak el:

a gigabájtjaidhoz és+++
www.youtube.com/watch?v=uSC4w-fvojA

ha valaha
Szegény pici babák, szar helyekre kell utazniuk közpénzből atv.hu/cikk/20120322_ujabb_fideszesrol_derult_ki_vitt_magaval_kiserot_az_azori_szigetekre?source=hirkereso ahová még a nejeiket is viszik magukkal szenvedni. Értünk sínylődtek ott, ne feledjük!!! Hát ja, meg a romákért főleg.
@a szív fészkei: Ezt ismerted? Sose voltilyen olcsó a tojás. 7 db 1 liter.
@halihó, gábor, szemétkedsz?: Abban ugyan mi vicces van, hogy kiáll egyet nyiltan anyázni? Jobb szeretem, ha valaki szellemes és be tudja csomagolni a sértést.
És igenis, itt csak litlán laccsolunk, de annak meg van az oka.
@Rodeo36: Rodeó! Gondolkodtam a hsz-eden. Valszeg tartozom egy bocsánatkéréssel.
Mielőtt kivágott volna a biztosíték bennem, egy számra kérdeztem rá, Nálad. (Nem válaszoltál, nem csodálom.)Majd minden külön értesítés nélkül átváltottam általánosba, majd a felszólításnál vissza egyesszám második személyre. Persze nem Neked írtam a felszólítást! De simán olvashattad annak.
Úgyhogy bocsáss meg, kérlek.
Ja, és honnan a szám?
@Knósszosz: :) igen.. Az Õrség panasza se tudta elveszteni az aktualitását pl.. Meg az utóbbiak közt A tékolzló koldus .. Sokszor eszembe jut, hogy az áldott szuper Hofitól is napi jelleggel lehetne idézni.. pl a bérkompenzációs sztori olyan, mint a pártutasításra 14-et fialó disznó esete...
@a szív fészkei: húú.. nem ismertem, köszönöm!! (Petritõl a Sziszifosz visszalép is eszembe jut... még populáris is lehetne, amilyen tömör...

fenteslent.blog.hu/2011/04/24/sziszifosz_visszalep )

attól meg rosszul vagyok, mikor ov Attilát használja: "Szabadság, te szülj nekem rendet"... grhhhh... te meg szüljél sünt, gondolom..
@a szív fészkei: elolvastam még egyszer.. úristen... milyen borzalmasan valóságos... valóságra ébresztô.. és " a fölèny, amit nyomorultak közt" gyarlón érezhetünk néha.. és " a fogyni nem akaró mínusz-emeletek"... :(((((( hány szegény embernek.... :( ...

Ma de ismételték az inforádióban (Arèna) Herczog Mária szociológus interjúját: a gyerekre felkészületlen anyák nem felvilágosításáról, a gyerekjogokban valò általános tájékozatlanságról, az élethosszig tanulási készséget nem oktató szakoktatásròl... fogékony vagyok èn a depire mostanában, szubjektíve is, de itt objektíve is a 6-millió esélytelen nyomorult országát "építjük" épp...
@whatsoever: Nem gyakran olvasom, mert szégyenlem magam, de van bennem is ez a fölény és elhúzódás, amikor ilyennel utazom a buszon. Mikor ott maradok a helyemen, próbálom elviselni a szagot, mindent, hogy ne legyek lenéző meg ilyesmi, aztán van, hogy mégsem megy...

Hát ő meg ugye mit meg nem tett.

Éles szeme volt 89-ben. Amikor én még vakogtam.
@whatsoever: Üdv a Bolsevik Kibeszélő Klubban! Merthogy aki Moldovát olvas-olvasott és fog, az egy tetű kádárista csökevény. Na, már ketten is vagyunk hirtelen. Akik ezt állítják (a fidesz (és)-náci jobb oldalon), azok három csoportra oszthatók:
1: Nem olvastak Tőle semmit
2: Olvastak két oldalt (esetleg hármat), de komoly problémájuk van a szövegértelmezés terén
3: Nem tudnak olvasni
Az utóbbi nem lehetetlen gárdáséknál.
Ha valaki odavert a harminc akárhány évvel ezelőtti rendszernek, az pont Moldova volt. A szatírái kurva jók voltak, csöpögött belőlük a maró gúny, az akkori rendszer 'méltatása' okán. A mai könyvei is jók, ajánlom figyelmébe a cigánykérdést tanulmányozóknak, az Érik a vihar című, Borsodról szóló könyvét. (Leírtam a 'cigányt', mi lesz ebből...?) Pont leszarom minek aposztrofál és ki azért, mert nekem több mint három évtizede a kedvenc íróim közé tartozik. Ja, és Hofi... hát igen!!
@sörtelen: rendicsek...melyixám? én mindíg adok linket (legtöbbször)
@Rodeo36: "ma szegényebbek lennénk NER-rel, és nádi hegedűvel és gazdagabbak 132000 azaz Egyszázhaerminckettőezer milliárd forinttal amit szépen elsinkófáltak ..."

Erről lenne szó.
@Knósszosz: :) Szia.. :) Hát ja, bolsi vagyok Moldova miatt, debezzeg Orvbán nem bolsi, mert ô Wassabert olvas, ugye. Az is tetszik Moldovában, hogy igazi publicisztika, a ma hiányzó oknyomozó újságírás, a nyelvi igényesség mellett az összefüggésekre és a szociológiai folyamatokra is érzékeny ... szóval az igényessége is.. és hoh sose csúzik populizmusba, bár adódna...
@a szív fészkei: én is leszoktam a 24-es villamosról, mert túl tömény a nyomorúság rajta.. de máshol is, általában azt látom, h szinte alig vqn egészséges, perspektivikusnak és kiegyensúlyozottnak látszó ember - mondjuk a fiatalok egy része, a jó szülôkkel megáldott yuppie-k... Más mindenki betegséggel, korlátaiból adódó korlátoltsággal, szegénységgel, szorongásos kórképekkel küzd... és még nincs vége, bôven lefelé megyünk..

A versrôl nem is bírok beszélni.. az a margarin.. leszámol illúziókkal.. nem is tudom, hogy lehet vers.. talán csak amiatt, mert egyetlenegy illúziót meghagy még: hogy ezt érdemes, van kinek elmondani.. remélem, ezt is jobban látja Petri..

Szilágyi Domokost olvastam sokat... 89-ben is.. gimiben :) Jó ilyen vájtfülû Emberrel beszélgetni, mint Ti itt néhányan.. reménykeltô... Fiatalokkal dolgozok, és az ifjú kollégák véleménye ilyesmi: a hajléktalan mért ül le a villamoson, nem lehet utána fehér szoknyában leülni, és ezt tekintetbe vehetné - és aki nem tud elhelyezkedni, az mind oldja meg, senkinek nem kell segélyt adni (mi meg nyafogunk, ha kifogy az ingyenkávé az automatából).... Diplomások! Keresztények! Én meg engedékenyen érvelgetek, hisz ki akar a munkahelyén konfliktust - és érzem, hogy nem korszerû és hatékony az önérvényesítô készségem, hisz nem nagyon tudok átgyalogolni másokon.. Köszi, hogy meghallgattad.. ilyesmik miatt látom a jövôt sötétnek, élhetetlennek..
@a szív fészkei: mármint nem az emberszag a bajom a 24-esen, azt megbocsátom magamnak, ha arrébb kell mennem, ha ezt a legkisebb megalázás nélkül teszem.. és a jövõt meg úgy értem, emberi minôségében élhetetlen.. néha arra gondolok, ha egyedül maradnék, elmennék valami vallásos vagy akármilyen segítõ közösségbe koszt-kvártèlyért.. hogy érezzem azt, amiért èrdemes itt lenni. Na abbahagyom.. csak nehéz néha ilyen dolgokról chat terjedelemben... Ha vanvéleményed, szívesen hallom... minden jót! :)
@whatsoever: Végülis szerintem ennyit elbír ez a Varánusz itt offban. Ha ez az, off... Mert pont a - volt egyáltalán? - szolidaritást baszta szét az orv tetű ezzel a hihetetlen érzéketlen tankraranka stílussal, amit körösztény mázzal tesz még elviselhetetlenebbé.
Emellett csak azt felejtik el a fiatalok, hogy ma te, holnap én - bizony megint Niemöllert kell mondanom...

Az én fiam is kipottyant seperc alatt a neki álomvilág állásából és oka annak ő nem volt - leépítés, fűnyírás. Ill. egy nála sokkal régebben ott dolgozó, gyerekét nevelő anya javára döntöttek kettőjük közül. Abszolút elismerte, hogy ez így korrekt... Ám valami megtört benne azóta, noha van másik melója meg minden, de mégis. Bárkire bármikor rákerülhet a sor önhibáján kívül, de csak akkor hiszi el valaki, ha megtörtént.

Őszintén valahol megértem azt az igényt is 10 ezres bérletár mellett, hogy tényleg ne legyen teliszart és -hugyált + tetves a busz, a villamos ülése. Én is mindent mosok egy nap használat után, ja.

Most jött meg lányom barátja Csehországból, azt mondja tavalyhoz képest egységekkel több ott is a csöves, koldus. Ugyanannyi a bolti ár, mint nálunk, egy rendőr keres - aki elmesélte neki - 120 ezer forintnyi összeget és nem vagy alig tud megélni belőle. Szóval ők se happyk, sőt... Én már 06-ban Prágában halál bisszig népeket láttam, egy fekete srácon túl - karlstejni kristályboltban volt eladó - kedvessel nem is találkoztunk. És akkor itt mindig bezzegprágázás van.

Szóval talán kell mondogatni mindenhol, ha itt, akkor itt, hogy lehetne emberségesebben is, ha már közös nagy szopásban vagyunk.
De persze én se adok állandóan, mert nincs miből és unom a koldusmaffiát. A Bécsi utca sarkán van egy nagy BÁV. Mindig ott ül egy széparcú öregasszony szolídan koldulgatva. Sokszor adtam neki, míg meg nem láttam, hogy számoltatja el a bevétellel a "főnökasszonya". Anyámhoz menve át kell dzsalnom naponta a kurva- és a csöviplaccon a Nyugati aluljáróba, férjem interpretálásában Calcutta-alsón. Hát immunis vagyok már lassan, mert mit csinálhatok?

Petri ezt ugye hatvanasok elején írta. Akkor elméletben nem is lehetett szegény...
@whatsoever: "a hajléktalan mért ül le a villamoson, nem lehet utána fehér szoknyában leülni, és ezt tekintetbe vehetné "
Ha jól számolom, max. 41 éves lehetsz.
Nos legjobb korban levő és kedves Hölgy azért nem, mert a leüléskor az jár fejében: ha az nem szempont, hogy ő miért hajléktalan, akkor miért legyen szempont a fehér szoknya.
Gondolom én, aki nem hajléktalan és nem hord fehér szoknyát.
@sörtelen: Te most nekem magyarázod, hogy a fehér szoknya mért kisebb súlyú szempont, mint az, hogy a hajléktalan nem tud pihenni, nem jut lehetõséekhez és minimális szolidaritáshoz? Akkor légy szíves, olvad el még egyszer. És a korom mért érdekes? Hacsak nem azért, mert az ifjak tényleg nem fogják fel, hogy a szolidaritás hiána mindenkit súlyt, ha elõbb nem, utóbb. "Keresztény" ország, undorító.
süti beállítások módosítása