Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: mandiner.hu/kulfold/2024/3/amerika-arra-keri-az-ukranokat-hogy-ne-bombazzak-az-orosz-olajfinomitok... (2024.04.16. 11:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.14. 11:00 Fabius

Bullshit Bingó

Címkék: játék

A közösségigények kielégítésére itt a tavaszi Bullshit Bingó. Kedves Vezetőnk megszólalása alkalmával várhatóan ismét próbára teszi rekeszizmainkat, ti pedig tegyétek próbára fantáziátokat: igyekezzetek megtippelni milyen mélyen nyúl a bullshit példatárba, és mit bányászik elő belőle.

A játék menete:

- Mindenki tetszőleges számú tippet adhat. Ha az eredetit átgondolod, újraírod, kiegészíted, mindig vedd hozzá az előzőt, és az aktuális véleményed egy kommenten belül legyen.
- A legtöbb jó találatot elérő tippelő nyer.
- Tippelni 15-én 15 óráig, a hivatalos ünnepség kezdetéig lehet.
- Viktor beszédéről lesz videó, abból válogatom ki az elhangzott bullshiteket.
- Eredményhirdetés 16-án este lesz.
- A nemes versengés az iszonyúan kék szemű, borzalmasan piros nyelvű fétistárgyért, a Nagy Gumivaránuszért zajlik, ezért itt ni: A Hormon Egyház tagjai lehetőleg a napi posztot enyelegjék szét, ezt hagyjátok meg a játéknak, hacsak nem akartok ti nyertest hirdetni ezer komment tételes átnyálazása után :-)

Jó mulatást!

* a kékszemű iszony Rodeó (itt)hagyatéka, a nyertes majd dobjon neki egy köszit.

157 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr974315588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sajnos én nem nevezhetek. Én írtam a beszédet. Így tisztességtelen lenne. De a gumivaránuszra igényt tartok. Oszt jónapot:-)
@a szív fészkei: Én sem igazán tudtam velük mit kezdeni, olyan jól elvoltak a fiúk magukkal, kár lett volna zavarni őket.
@orbánmentesítő: Még.
Egyet azért elárulhatok: Lengyel szolidáris barátainkra tekintettel mikrofon helyett vodkafonba fog a Nagyvezír beszélni:-)
off: csak csendben kérdezem: van valakinek infója arról, hogy Bullsmhitt Pál fogja majd tartani a mikrofont?
Dragi tovarasi si pretyini!

..ja nem, ezt mindig Ceausescu mondta, na mindegy, lengyel elvtársaink talán így is megértik.
Elmúltnyolcév!!!

Kérem a díjat. Egyébként az inkább egy agáma. Ha már.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én is írtam, ennél több kell.:D Ne legyél félénk kisegér, állj elő egy rendes listával:PP
A 2012-e év nagy napja október 23-a lesz. A Nagy Bejelentés akkor hangzik majd el. Martius Idusán csak fenyegetőzni fog, meg az önálló magyar véderőre tesz utalásokat. Hiszen a NATO-kordonokat is le kell bontania előbb-utóbb.
És Schmitt elnökre is mint Főparancsnokra van szüksége. Ezért lesz március 28-án a Tudós Bizottság ítélete az, hogy a pontatlan forráslista az nem szép ugyan, de az egyetemi autonómiába (nopláne visszamenőlegesen) nem lehet beleszólni - ha ők akkor megadták, akkor nincs mit tenni...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @a szív fészkei:

Nem henteli a díjat, örvendez!

Különben is: mikor vettem az volt rájaírva, nagy gumivaránusz. Ki merészeli felülbírálni a fröccsöntő kisiparos biológiai szaktudását, he?

:-D
@dr. ph.med.univ. De bill vérmókus:

A KEH szerint a zászlófelvonásnál lesz szélfogó és biodíszlet. További jó hír, hogy az ünnepre való tekintettel írásban nem idéznek a Himnuszból.
@Fabius: Dehogy merészelek ilyet! Csak megnéztem, mijaza zagáma. Különben is a magyar fröccsöntők a legnagyobbak!
Előző kormány , (bonus: elmútnyócév - ami 12)

Megvédjük.., (-tem, -em, szabadon ragozva, de E/1 és T/1 között váltakozva szigorúan)

Harcolunk (-tam, "mein kampf" stb. náci áthallások feldolgozása),

Legyőztük, ( "ez a harc a végső" és egyéb kommunista szlogenek feldolgozása)

Liberális támadás,
Baloldali összefogás ellenünk,

Külföldi támogatás - ellenünk,

Nemzetközi összesküvés,

Ősmagyarság, fehér ló, sámán, táltos stb.

Siker, prosperitás, fejlődés,

Vannak hibáink, hibáztunk (szigorúan többesszámban, majd E/1-ben rögtön hozzácsatolva valami ártaltan melléfogás, beismerésként tálalva, pl.: lám a ti vezéretek milyen tökéletes, hisz beismeri, hogy hibázott amikor pisilés után egyszer nem mosott kezet)

"Vannak olyanok" akik... szófordulat.

Mű-közmondások, sok sok közhely, minden 3.-4. mondtat után. Olyanok amiket az ideges orbán-fiúk a pálesz vedelés közben vihognak.

Latin közmondás még nem volt, erre is tippelek, egy biztosan lesz.

"lengyel barátaink" ( + bónusz: legyel közmondás )

A többi ön-tömjénezés, manipuláció, hazudozás, manipuláció, propaganda, üres lózungok, hülye vihorászás a saját favicceken, újabb manipuláció, propaganda, további manipuláció, trükkös érvelés, ellenség keresés, még több manipuláció, vezér pozitív tulajdonságainak mé, újabb manipulációk.
@Fabius: infot kérek:
a nagy gumivaránusz tud köpni is?(gyerek vízipisztoly helyett húsvétkor használhatja?)
magyar vagy kínai termék?
nyereményadó mentes?
van-e benne extra, pl. kutya gerjesztő síp?
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor:
agyon komplikálod, ez ugyanaz a varánusz -alter ego- amely a Nagy Rudi-n űdögel a Kerényi festményen ahol a Nagy Gőzeke elmondta amit nem kellett volna de beleadták nekije az szájába, mint minden egyebet azóta is a nevelőtisztje és a kapcsolata a III/III-nál nagyon meg volt vele elégedve, még olyasmit bevett -csak úgynyeldekelte- ami nem volt kötelező, és ez a tulajdonsága azóta is meg van nekije...először berzenkedik, mert attól felizgul a partner majd rákap és akkor már csak állkapcájának és nyelvének ritmikus mozgása lásd még közhelyek -helyek ahol közösűlnek- szóval a mi varánuszunk egy Nagy Varánusz Gummy változtatva az színjeit mint tömjénelvtárs és a többiek két gittrágás és egy orvvadászat között

vidám kis szinehagyott lett belőle és kurva sok biodíszlet kell hozzá, hogy ne láccon mennyire retteg, csak a rezgése az hangjának a nem tudná leplezni...kukorikúúúúúúú és máris meggyütt a tafasz és bimbasznak a képviselői
@Kara kán: Akkor hirdess róla tippversenyt a blogodon.
@Dr. simonmondja.:

Nem írtad ki, de ezt a beszéded vitéz nagybányai Horthy Miklós mondta el 1938-ban, Ausztria Németországgal való egyesülése után. Amúgy remek beszéd és elemzés.
@prof. DR. Igaz Magyar doctor professor:

A Nagy Gumivaránusz teljesen gyerekbarát, extráktól mentes, letisztult és külön funkció nélküli magyar termék. Köpni nem tud, hogyan is tudna mikor közismert, hogy a varánusz a nyálával öl.
Mivel ti már mindent elmondtatok, amit ő elmondhat, nekem a legrosszabb tipp címe juthat csak, úh. lássunk valami klasszikust...mmm... Megvan!
pénz, pénz, pina
@ámbátor: azért azt jó lenne tudni, hogy mi történt a tömeggel, hogy lett a fújolásból csend, majd lelkes éljenzés. Mert akkor a kamera nem mutatta a tömeget, csak amikor már tapsolt és éljenzett. Mondjuk, amikor a fizetés emelést, meg gyerektámogatás emelést igért, én úgy láttam akkor kezdett éljenezni a tömeg:((
@Kara kán: szép kiránduló idő lesz, s meg lehet nézni a város nevezetességeit, úgymint FIDESZ-KDNP képviselők házait kívülről, mert nem hiszem, hogy utcán találkoznál velük,de próba szerencse.
@tinca: Pénz stimmel, de itt nem pinázhatsz. Hát te el se olvasod a bejegyzést?!
Gondolom már az elején elmondja a nagy magyar nemzethy - persze országhatárokon túlnyúló - összefogás szükségességét, üdvözlet, nyali mindenfelé...
utána -
Már nem kettős mércével mérnek minket, s "legyőztük" az IMF-et,s csak júniusban kell bizonyítanunk /persze kimarad, ha bármit is csináltak volna, akkor nincs felfüggi,s szeptemberig lett volna haladék/, de állnak elébe /addigra már mindenkit elzavarnak nyusziba, akit csak tudnak,s rohammal indulnak a kinevezések/

Odafigyelünk az emberekre!

Támogatjuk a rászorulókat!

Ragaszkodunk a 16 %-os adókulcshoz /jól megnézzük hány is az a mennyi?/

Javítjuk az oktatás minőségét! /Ettől félnek a fiatalok ma is/

Az egészségügyben dolgozók javadalmazásának javítását elősegítjük /kis mani, nagy fizetetlen berendelés,ügyelet stb/

na egyelőre több hülyeség nem jut eszembe, sok minden volt már ma reggeltől máshol.
Még nem is gondoltam rá:

Rendbe kell tenni a tömegközlekedést, de ebből ki kell vennie részét a dolgozóknak és vállalkozóknak is!

Vigyázunk a gyermekek erkölcsi fejlődésére...
@anyósnyelv:

Látod abban igazad van, hogy nálunk minden fordítva van.

Nálam például csökkentették az adót, de mégis minimum negyedével kell több adót fizetnem, mint egy évvel korábban.

Ez amúgy az abszurd matematika: úgy csökken valami, hogy közben növekszik.
@Fabius: hihihi, már az első általam olvasott felajánlásnál is elbűvölt a szépsége. Gyermekkorom lövöldéit juttatta eszembe, mikor /légpisztoly elállítva, kissé a cső elhajlítva,épp csak..../ mondtam Apának, én nem ülök most semmire, mert vagy félek, vagy únom, vagy szédülök, amit rászántál kérem, kettőből belövöm a puskát, utána lenyerem a fejét, hát nézett egy nagyot a manusz a végére. /Nem tudta, hogy előző évben váltás volt, a fiúk épp hímezni és vasalni tanultak, mi meg lőni,s kikapcsolódásnak kicsi tekézés belefért, ha már ott vagyunk. Egyébként akkor még nem volt ez a minőség, akkor még a kemény műanyag,oldalt hegesztve volt a divatos.... hihihi. Varánuszodnak még stílusa is van! Le lett finomítva: véres száj helyett helyre kis piros nyelv, sárga-zöld szemek helyett tükröződik benne a tenger,s a kék ég... nem magasztalom tovább, mert holnapra még elbízza magát,s szárnyat is növeszt, lángot lövellve, mert ő a legjobb sárkány.
@Kara kán: Szeretem a matekpéldákat, de azt, hogy Te 25%-kal saját személyed! után, ugyan arra a jövedelemre többet fizetsz, mint a sávosban, az még az én közgazdi-stati gyomrocskámat is megfeküszi. Az, hogy a vállalkozásod,s gépkocsid, meg a benzined mibe kerül -qvára nem érdekel, a saját fizetésed után.... Nekem ez bűzlik, pedig már voltam kinn,s kuty is.
Something, Something, Something, Dark Side
@Kara kán: egyet nem vettem figyelembe: lehet, hogy kívűlről osztod az észt? Akkor nem a Te gondod, ami miénk! Viszont, ha innen ovis szerinti után, akkor ugyan már példát!
@dr lecsekkoltam: Na jó. A Hormon Egyház a vakfoltra esett ;-)
Tisztelt Egybegyűltek, Barátaim!

Azért vagyunk itt néhányan (mórikálva, pici mosoly jobbra, enyhe fejtartással, jelezve: dehogy néhányan), hogy ünnepeljünk.

Ez az ünnep mindannyiunk ünnepe, a nemzet ünnepe.
Ezen a napon ünnepeljük azt, hogy kiálltunk magunkért, megvívtuk a magunk harcát. Ez volt az a nap, amikor büszkék lehettünk magunkra. És most erre kellene emlékeznünk.

De, tisztelt barátaim, a mai csillagállás azt mutatja, hogy sokan azt gondolják, a Magyar Nemzet nem érdemli meg a tiszteletet. Sokan vannak még, akik azt gondolják,.....úgy gondolják, hogy nekünk, magyaroknak felejtenünk kéne!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Most már látom (eddig sem kételkedtem), sokan vagyunk. Ez engem megerősít. Tudom, hogy jó úton járunk. Tudom és hiszem, hogy ez a kormány képes továbbvinni 1848 szellemét.

Kedves Barátaim, tisztelt egybegyűltek!
Mit is mondhatnék még?

(Elfáradtam, feladom, asszem hazamegyek)
@tinca: A másik bejegyzésnél lehet hormonálisan elszabadulni. A fiúk már ajaj.....
@Fabius: Szia Fabius! Nagyon remélem, hogy nem értettem félre a bullshit-bingo-t. Ugye, ez arról szól, hogy nagyjából el kell találni, mit fog mondani az, aki tuggyukki!? Mert ha nem, akkor nagyon beégettem magam megint. (Már megint.)
@a szív fészkei: jesszum pepi, majd nyitok magamnak egy naplót,mert már majdnem rinyáltam.
@tinca: ebbe nem folytam bele, csak görgettem, görgettem - közben rötyögtem,rötyögtem - de, hogy ennyien sem találták meg a "g"-t.... Látszik, hogy nem volt zongora órájuk, akkor álmukban is.
@anyósnyelv: Szia! De jó, hogy itt vagy! Légy szíves, mondd meg: félreértettem a bullshibingot?
@n.i.era: én is úgy értelmeztem a kérdést. Írtam is még dél körül, hogy inkább azt írnám, hogy ezen a nekem kedves ünnepen, mert mi óvis korunk óta,nem ma volt mentünk a Március 15.-e térre kis zászlóinkkal, fehér zokniban,blúzban-ingben,rakott sötét szoknyában-rövid sötét nadrágocskákban énekelni,s megemlékezni az ünnepről. Aztán teltek-múltak az évek... sarkon állt a szép csukott fekete autó,s vitték,akiket ismertek, én akkor is ott voltam a kis zászlómmal, bár már nem zokniban,s rakott szoknyában, s elmentem meghallgatni a Talpra Magyart a Múzeumnál, s tudtam, hogy pár ismerős fiatal egyetemistát már előző nap beidéztek egy 24-48 órás elfoglaltságra a nem tudom hová, mert az nem volt téma... Zöme jó darabig nem tudott elhelyezkedni később.Na erről sem fog beszélni... Miért is kellett kivágni a fákat? - átláthatóbb a terep nemzetbiztonsági szempontból, minek ott park? A sivatag belátható.
Kicsit kusza volt, de megrohantak az emlékek...

Jól értelmezted: nagy vezírünk mit is fog csicseregni,kiabálni.... mit tudom én milyen hangon papírból előadni, nem is fogom megtudni, mert TV-m olyan nincs,amin fogni tudom,s a lényeget úgyis felteszik a You toube-ra.
@anyósnyelv: Nehéz elolvasni, amit írsz, mert ömlesztve írod. (Bocs)
Hol vágták ki a fákat? Kossuth-tér Bp.?
Egyébként: Mi van Csillebérccel? Hol van a régi tábor? A régi jó kis kajáldák? Az alvóhelyek?
- Első intézkedéseinkként az eu háborúban visszaadtuk a magyarok pálinkafőzési jogát, amelyből önkéntes adományozásbul személyesen Bayerzsóti nemes kezeibül a minyisztériumokban kóstolót nyújtunk lengyel barátainknak.

Mi olyan jó haverok vagyunk, hogy mi adtuk a lengyel elnökséghez is a borokat, a fene a belükbe a büdös gyarmatosítóknak,
Azon kívül már régen is szentet adtunk len.bar-nak Nagy Lajos lánya Hedvig személyében, aki azóta is Jóistenkének sugdosódik nap mint nap, hogy vigyázzon a len.magy nép szabadságharcos dicsőségére, meg Semjénzsóti vadászpuskájára.

Báthory erdélyi vajda is a len.rendekkel küzdött a gyarmatosító Habsburgokkal meg németek és svédek ( biztosan dán volt már akkor is a pénzügyérük ) ellen védte a lengyel hazát.

Bem apó, Bem apó meg Bem apó.........

Már kiskorunkban is Deutsch Tomival gdanski hajógyári munkásnak álcázva vittük 48 és 56 szellemét személyesen Walesának, hogy tudja, milyen is az az igazi szolidaritás.

Megvédtük a világháborúban is a német-orosz ellenségtől a lengyel hazafiakat, akikkel aztán még szorosabbra vontuk az együttműködést a lengyel piacokon vállvetve küzdöttünk a kommunyizmus ellen kis Polskiból kicsomagolt orosz fúrógépek segítségivel.

Baltic vodkával és Pitralonnal feloldottuk a kommunizmus maradék erejét, majd nagy gyorsan a hidegháborút a szabad világ számára megnyertük.

Na oszt mi a hála? Mit kaptunk ezért cserébe?
Semmit, még egy ócska császári koronát se tettek a fejünkbe. ( Lehet, hogy ezt nem fogja mondani, csak gondolja)

Mai napig lengyel magyar munka tartja életben a lélegeztetőgépre kötött eu gazdaságot.

Csak len-magy elmék képesek ezt az öreg, eltunyult Európát vezetni, irányítani, nert ezeket senki nem választotta meg, mi meg most aztán kikiáltjuk a perszonáluniót.

Az imf pénze helyett elzálogosítjuk a szepességi 13 várost, ez már Zsigmond óta megy nekünk, ha Fico ellenkezne, akkor azt a pár szoci irányítású települést, ami maradt ebben a hazában.

Bulibólgyerekhazaszállítás miatt a mára és a boldogságosközösjövőre nem maradt idő.:(
@anyósnyelv: Na! Ezt legyél képes követni, kéhlek alássan, amikoh itt van a Habakukk is és beleih.
@Habakuk999: Szia, jó estét!
Ez túl jó! (Első Habakuk, aki tudja, ki volt Első (Nagy - innen a vezetéknevem :D) lánya).
Ez annyira jó - akadémiai székfoglalónak. De bullshit győzelemhez kevés ám!!! És az a Valami!
Úgyhogy: tessék belehúzni!
2012. Március 15. A Nagy Népi Hurál Legfelső Vezetőjének Díszbeszéde az Ő Nemzetéhez (mi eccerűek csak a legújabb nemzeti bullshit gyűjteményként tartyuk nyilvánosan, mint a kurvákat)

III. változat azaz TÖLTÖTT GRIFF (nyelvőr továbbra is műxik)

Hölgyeim és Uraim, Kedves testvéreink a Szabadságból és Szolidaritásból, onnan ahonnan a Zuborówka gyű (ide lengyel megszólítások…) Tisztelt Barátaim e Viharzó és (néha) Ellenséges Nagy Világban, Népeken és Országhatárokon átívelő Nemzeti Naccságunkat jöttünk, íme, ünnepelni.

Jelzi ezt az a Hatalmas nagy Tény is, hogy nem csak a Kis Szétzilált, Megtrianonosított kis országunk bír hatalmassá válni, mint lángcsóva a Nemzetek Egén, de eljöttek a Nagyvilágból barátaink is, akik velünk kart karba öltve uniszónóban a Függetlenséget és a Nagy Nemzeti Önrendelkezést harsogják.

Barátaim megmutattyuk, hogy eme Nagy Nemzet mily Óriássá vált a 2010-es Nagy Tavaszi Forradalommal, mely megadta nekünk a Felhatalmazást nem csak a 2/3 hanem mindannyiunk lelke mélyén rejtező akarattal, hogy ez a Nemzet újra nagy legyen és egységes Isten vezet bennünket és mi követjük az Útat melyet az Ő Nagy Ujja kijelöl, mert a hit az ami feltölt bennünket, ha már minden veszve láccik is ez a szilárd hit mely erőt és megingathatatlan akaratot ad, és Isten ki Szent István királyunkat trónra emelte, és dicső történelmünk során a Szent Lászlók, a Mathias Rexek, a II. Rákóczy Ferencek, Kossuth Lajosok isteni szóval a független nagy Magyarországot akarták és ebben hatalmas segítséget adtak testvéreink, szövetségeseink és belőlük vezéreinkké vált Nagy Magyarok mint Bem Apó, hogy csak egyet emeljek ki.

Önök felruháztak bennünket a joggal és kötelességgel, hogy elérjük közös céljainkat és most arrafelé száguld a Gyorsnaszád, erőt kíván megmaradni rajta, de mi összetartunk.

Hatalmas reformokat vezettünk be és azokat törvénybe iktattuk, hogy a harcos jelenből a boldogabb jövőbe érkezzünk közösen.

Mi vezetésünkkel mely vezetést Önök alkottyák, Munkát adunk a dolgozni akaróknak, akik felismerik hogy munkájukkal tudnak résztvenni e forradalomban, és mi megteremtettük –a törvények szigorával- a munka feltételeit, megkérdeztük Önöket, hogyan előre és Önök megmondták akkor amikor visszaküldték kérdéseinkre adott válaszaikat, mi meg teljesítjük.

A magyar nép demokráciában él eltökélt abban, hogy e demokráciát megvéggye minden ellenséges támadástól, a múlt retrográd erő támadnak de mi –ÖNÖKKEL KARÖLTVE- legyűrjük őket.

Megmentjük azokat akiket a téveszmék és félretájékoztatás a devízahitelezés ingoványos mocsarába vezetett és ez hatalmas eredmény.

Önök akik most itt és otthon és szerte e Nagy Világban most is velünk kiáltják: ez az út a mi utunk a Világ viharzó tengerein a mi gyors naszádunk a hullámok hátán jelzi, sohasem süllyed el az, aki bízik, a Nemzetközi Karvalytőke feladta harcát mert látta, hogy bennünket legyőzni nem bír mi Nagyok és erősek vagyunk, most kaptuk a jó hírt, gazdasági irányunk helyes, a korrekciókat, amikre a napi változások miatt van szükség azonnal megvalósíttyuk és ezen az úton felmutattyuk a többieknek is hogyan lehet Nemzeti Boldogságot és Nemzeti Akaratot kinyilvánítani.

Ezt mind alapvető törvényekben Új Sarkalatos Törvényekben és a Nemzet Nagy és Ragyogó Új Alaptörvényében rögzíteni, ahogy azt Önök a Nép akarta és amely Nagy Akarat elsöpörte az elmúlt nyolcévet, az elmúlt 40 évet, a kommunizmus és nemzetközi baloldal ármányait és most már együtt vagyunk képesek a Nagy Cél Érdekében együtt gyalogolni, de ébereknek kell maradnunk, mert az ellenség nem alszik és irígyeink nem bírják elviselni ezt a hatalmas sikert, tehát a fokozódó nemzetközi helyzetben haderőnk és ébeerségünk készen áll a Nemzet megvédésére.

Kitartva eme Nagy Eszmék mellett, és megmutatva, hogy mi nem leszünk Rabok sohasem mi megtartyuk gerincünket és egyenesen, felemelt fejjel kiálttyuk a Világba, Éljen a Nagy Magyar Forradalom mely utat mutat a tévelygőknek sikereink eltántoríthatatlanul mellénk állíttyák a világot, ahogy ez láccik eredményeinkben, legyőztük a tartozás nagy Fekete Sárkányát, mederben tartyuk gazdaságunkat és mindenki megkaptya azt, amit érdemel, mert Önök így akarják és ez nekünk szent parancs, így a nagy Nemzeti Lobogók Óceánja alatt kiáltjuk a Világba Éljen a Magyar Forradalom.

Nemzetünk Kíválóságai ma megkapják elismerésüket, nézzünk fel rájuk ők a mi fiaink lányaink, akik belőlünk nőttek ki, mint cserjéből a Nagy Tölgy, és a Nagy Kőris.

Köszönetet mondok itt az Önök nevében is külföldi testvéreinknek, akik munkájukat és egyéb kötelességüket félretéve eljöttek, hogy megosszák e hatalmas örömöt velünk, a győztes forradalom lángjai elsöprik a gonoszt, aki ellenünk van, és mi Győzünk, most a győzelem úttyán, előre, ÉLJEN A MAGAYAR NEMZET, ÉLJEN MAGYARORSZÁG!
@Kijelölt Felelős: azért én megnézném meddig polgármester a faszi, ki választotta meg? és milyen erényei vannak mindehhez? vannak erényei? vagy csak egy fíkusz?
@anyósnyelv:
Olyan buta vagy.

Vegyünk egy öreg nénit, akinek nincs más jövedelme, csak egy lakást ad ki bérbe havi 70 ezerér.

70x12= 840k /év.
Régen adó max.: 18% = 151.200 ft.
(ha költség van, akkor kevesebb)

Most adó: 16% = 170.688 ft.
(ha költség van, akkor kevesebb)
Az utóbbi szám úgy jön ki, hogy ÖNKÉNYESEN kiegészítik az adóalapod.

()
@Rodeo36:
És ha fikusz?
Van hozzá közöd?

Nézd meg pozitív példának Dr. Tilkit!
Addig uralkodnak, amíg akarnak!
Elvtársak!...sak...sak
Győztünk!...tünk...tünk
Mert én...én...én...én...én...én...én...én...
Igazam volt!...volt...volt (húúú de rég volt, akkor még a libsi internacionálé alálnokaként, echte libsiként...ként..ként)
A nép!... anyá....anyá....anyá.
Az a gaz imprleiastazsidókapitalistaföldbirtokosistaorligarchistabankárpista...ta...ta
Na azokata is legyőziztuk, izombú...zombú...zombú
Kisajátítottuk...tuk...tuk...tuk
Államosítottuk...tuk...tuk...tuk
Bepereltuk...tuk...tuk...tuk
Elveszettuk...tuk...tuk...tuk
De megoldjuk...dottuk...dottuk...okosba...kosb...ügyészséggel...Don Pintérrel...
Győztünk!...tünk...tünk
Birkák!...kák...kák
Az egész rothadó junijóóóóó...óóóó...óóóó
Mert én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én..
A zelmúttnyócév...amikor alig tudtunk lopni...mert a cocik 70%, nekünk csak 30% jutott...szörnyű...szörnyűűű
Na csak azért!...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...
Hisz megmutattuk mekkora...kiröhögtek érte...kiröhögtek érte...kiröhögtek érte...kiröhögtek érte...
Példát mutattunk ejrópának...nagyon...nagyon...
Világhíresek vagyunk - elqrásban...qrásban...qrásban...qrásban...qrásban...qrásban...én...én...én...
Mert én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én..
Lengyeleknek is megmutatjuk...azok is röhöhetnek...nek..nek
Ott is megmutatták a hasonlók...lók...lók...lók...lovak
Mert én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én..
A nehezén már túlvagyunk! ...gyok...gyok...gyok
Kis sárga házikó...házikóm...házikóm... (sárga tabletták,lovak,hidegvizes fürdők,dokibácsik,ápolók...)
De most még nehezebb lesz...nektek...nektek...nektek...(nem baszki, majd nekünk mi!)
Csapataink harcban állnak!...a józan ésszel...a józan ésszel...a józan ésszel...a józan ésszel
A világ összeesküdött ellenünk!...nünk...nünk
Csak mi vagyunk az okosak!...mindenki hülye...mindenki hülye...mindenki hülye
Csak én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én..
Kuszaszem is micsoda remek volt...volt...volt...amikor még III/II-es volt...amikor még III/II-es volt
A zelmúttnyócév!...2 év...2év
Nekünk sikerült, ami másoknak nem!...hülyének néznek mindenhol...hülyének néznek mindenhol...hülyének néznek mindenhol
De nem adjuk fel!...le...le...
Bekap6ja mindenki!...ti is...ti is...birkák...
Mert én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én...én..
Bezzed cocik mégjobban elqurták volna...ennél?...ennél?...ennél?...ennél?...ennél?
Emlékezzetek, amikor a cocik majd 8 évig hülyék volt!...tak...tak...tak
Akkor mi is lehetünk!...tak...tak...tak
Lophatunk és lopunk is ezerrel...pofátlanul...pofátlanul...pofátlanul
Soha többet!...sörbet...sörbet...sörbet...sörbet...sörbet...sörbet...sörbet
Behányunk a tengeren!...tőlem...tőlem...tőlem
Hisz megcsináltuk!...tuk...tuk...tuk
Kaptatok új tákolmányt!...mányt...mányt
Egy echte, prosztó, írástudatlan, hazudós KöztársassággiEnökött...csökött...csökött
De minden agyon szép, minden nagyon jó, mindennel kurvára elégedettnek kéne lennetek!...ti meg fanyalogtok...ti meg fanyalogtok
A kis sa.zom nem kéne...kéne...kéne...a vacogó fogú nilusi krokodilnak...kéne
Dakota tengerészekkel ne szórakozzon a világ!...csak szánja...csak szánja...
Megreformáltuk!...lehet, hogy beledöglötök!...nagyon úgy néz ki, hogy beledöglötök!
De jól élünk!...mi...mi...mi
Nektek is jobb lesz...soha napján, vagy külföldön...soha napján, vagy külföldön...soha napján, vagy külföldön
Mert a zelmúttnyócév!...anyá...anyá
Most mi szabadságharcunk óriási dolog!...arcunk még nagyobb...arcunk még nagyobb...arcunk még nagyobb
Az unijó úgyis szétesik...esik...esik...esik...a forint
De erősebbek lettünk...dollár...euró...svájci frank...minden...
Csak a fidesz...gazdagodott...gazdagodott...gazdagodott
Többet kerestek...nem pénzt, hanem ilyen bullshitet...nem pénzt, hanem ilyen bullshitet
Hatalmas állami beruházások...lesz piramisépítés...közmunkaprogram...középosztály 47.000 forintból...remek...remek
Hát hülyék vagyunk mi?...ti igen...ti igen...ti igen...ti igen...ti igen, ha ezt a szart beszopjátok!

Végezetül BARÁTAIM (legyen barátod a Simicska, baszod édes egykomám) egy tanulságos kis vicc, mindenki okulására és a NER működőképességének a bizonyítására:

Egy fiatal (ártatlan, tiszta, magyar, 18 feletti, nem dubajos) lány naplója a tengeri luxusutazásáról:
HÉTFŐ: Minden olyan gyönyörű itt, biztosan jól fogom magam érezni. Mindenki olyan kedves velem, a kapitány például meghívott, hogy vacsorázzak az asztalánál.
KEDD: A kapitány ma felhívott a hajóhídra és megmutatta azt a sok bonyolult műszert. Az egész délutánt ott töltöttem, nagyon érdekes volt.
SZERDA: A kapitány ma olyanokat mondott, hogy kezdek kételkedni abban, igazi úriember-e.
CSÜTÖRTÖK: Ma éjszaka a kapitány mindenféle mocskos dolgokat suttogott a fülembe, és azt mondta, elsüllyeszti a hajót, ha nem teszem meg neki. Nagyon félek.
PÉNTEK: Ma délután nagyon hősies cselekedetet hajtottam végre: megmentettem 1600 ember életét!

Hajrá Magyarország, hajrá MAGYAROK!
Hőgyeim, uraim, barátaim, trianoni, lengyel estébé!

"Március 15-e mindig és helyesen nagy nemzeti ünnep a számunkra, mely élénken őrzi emlékeinket. Ezen a napon kezdte a magyar nemzet csodálatos menetelését a győzelem felé, és a 2010-es forradalom során elértük, hogy a kormányunk a nemzet a vezető szereplőjeként a magyar nép sorsát végre... Ez a nap egy nagy nap nekem is. Ritkán fordul elő, hogy egy politikai vezető ismét a magyar nemzet élére tud állni, noha az elmúttnyócév során regnáló kormányok mindent megtettek az ellen, hogy Magyarország elveszítse szuverenitását! Ritkán adódik lehetőség egy miniszterelnöknek még egyszer, hogy ugyanazokat az elveket hirdesse, amelyeket már 1998-ban megfogalmaztunk, és azokat a gyakorlatba átültessük tíz éves várakozás után. Mára ez sikerült! A magyar nemzet ismét egységes, és mi ezért dolgoztunk!..."

A fiatal demokraták mozgalmának a rendszerváltás után az volt a szándéka, hogy semmi ne maradjon a kommunista párt káros tevékenyéségből, és mára törvényerőre emeltük, hogy se az MSZP, se más utódpártja soha többé...

Így indult el egy heroikus küzdelem 2 éve...
Világos és egyértelmű a célunk, amely nem az egyéni érdekeket képviseli, hanem a magyar nemzet egészét szolgálja, függetlenül a pillanatnyi széthúzástól vagy zavaros gondolatoktól. Így ma, 2 év után, ismét állok önök előtt." stb.

by www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/Holocaust/hitler02241941.html
Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet a kommentekben, akkor bocs:
Szerintem lesz egy erőteljes,keresztényi színezete is a beszédnek. Isten,lélek, áldás, megbocsájtás,bűnbocsánat,szeretet,hazaszeretet,honvédelem, tűrés, alázat, önkéntes felajánlás, együttműködés keresztény nemzeti hagyományok,stb.
Nem merek tippelnyi, mert Úriember biztosra nem fogad!
Így:kiegyezés, béke, megnyugvás, Európa, közös múlt, demokrátzia, szabadság, testvériség, egyenlőség!
...ezen vezény(ló)szavak elhangzatán esmét büszkék lehetnénk Magyarságunkra!

...aztán felédredék, és mit láták?

"Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett, s nem lelé
Honját a hazában,
Bércre hág, és völgybe száll,
Bú s kétség mellette,
Vérözön lábainál,
S lángtenger felette."

részlet, Kölcsey Ferenc, Himnusz
@mamitirtok dr.:
Most, hogy a csajok leléptek, beszélgessünk a fagombáról!
Végre komolyak lehetünk, nem az az örökös erotika, meg offolás!
Viktor még mindig jól van???
@Dr. Boli Ch.T: Azt üzeni, elvan, ahogy ellehet, most, hogy a szerelem ismét kitört a lengyel csajokkal!:-D
1. Tákolmány.
2. Elmútnyócév.
3. Bezzegmost.
4. RohattEU.
5. Lengyeltesók.
6. Rohattbankok.
7. Márciusifjak. (Csak mer' muszáj.)
8. RohattEU.
9. Szabadságharc. (I. vityáé, természetesen.)
10. Rohattellenzék.
11. Megmentettdevizahitelesek.
12. RohattEU.
13. Magyarcsaládok.
+1 RohattEU.
@Cartman (ex Cartman):
13+1.

Köszöntemszépen! (Bár tény, hogy ehhez nem kellett nagy tehetség...)
@Cartman (ex Cartman):

És 19,933 milliárd adósságot örököltünk!

Bezzegmost!!!

20,600 milliárd...
@Cartman (ex Cartman): Ha csak 1 Rohatteut hagysz bent, meglett volna az új 12 pont.
ez már beteges.

itt nézem meg először a mai nap történéseit!
@MolnarErik:
Ez nem márciusi, hanem NER-szellemben íródot... :)
@Kijelölt Felelős: ebben sincs igazad, a zorkídea is csak addig él amíg fel nem emészti a fát amin élősködik, akkor vége a fának is meg a zorkídeának is ez a lehetőség még adott...hacsak a fa nem gyantázza le a zorkídeát...akkor lesz belőle trágya, ami lényege
@Fabius te ott voltál, te láttál és mint mondád körbe is jártál, magam részéről a mandínerem felbosszankodtam és 3x nekifutásra sem tudtam megnézni a kibaszott szar technikával leadott ünnepi hordószonoklatot, hangot levettem, mert nem bírom füllel a törpe hangját, mióta előszőr meghallottam azóta tudom, hogy abszolút hamis ember, hosszú életem során kevés ilyen hamis embert láttam, a biodíszlet bevonúlt majd zárták a soraikat ez meg nem tudott egy kevesebb mint félórás hordószónoklatot fejből elmondani tapadt a papírhoz mint a köpés...

ezt itt kiemelem tőled ez együttal válasz is arra, amitől tartasz, hogy kevés lehet az infantilis tiltakozás, nem hiszem borulóban van a bili és ez a bili nagyon nagy és nagyon tele van

"Ha egy idegen turistát megkérdezne most valaki, hogy milyen apropóból menetelt tegnap a főváros, sokféle választ adhatna. Az egyetlen ami nem jutna eszébe, az az 1848-as forradalom. Idén az aktuálpolitikáról szólt minden, a látszatát sem igyekezett ennek elkerülni senki. Így megy ez Forradalmárországban, ha a Félnótaforradalmár "idegeneket hív, magyarok ellen segítségül", és az ország népe minimum kétféle képpen érti, hogy "talpra magyar, hí a haza!" És ahogy az nálunk minden másnap lenni szokott, ma is beindul a Népnemzeti Legyen Ön Is Milliomos, vagyis találgatjuk a nemzet Rákay Kálmánjai hova láttak milliós tömeget."

nem érdekes hányan voltatok, sokan és elő fog pattanni az aki vezeti...júniusig nincs sok idő, utána meg már nincs duma

amit én látok -ameddig bírtam idegekkel- a droidok=hívők egyre gusztustalanabbak mert először önmagukat kell meggyőzniük, hogy még!!!??????????
a számháború el van aknásítva? nem veszi a hsz-emet...idetettem
@Rodeo36: Varánusz megint az egyedül üdvözítő fideszhatalmon mereng.

Én is írtam volna rá egy-két keresetlen szót.
Fabius!
Bár sem a játék feltételeit nem én dolgoztam ki, sem a játékban nem vettem részt, de nem lehetne a miniszterelnöknek adni a díjat? A tegnapi igehírdetése értékelhetetlen, sok rekesz sörök után sem tudnánk ennyire debil szöveget kidolgozni. :)
@egyfejű:
Ez igaz! :) Pedig igyekeztem én is, dehát a valóság...
Kedves mindenki!

Kedves Vezetőnk annyira felülmúlta az összes várakozásunkat ezzel a beszéddel, hogy bevallom férfiasan: képtelen vagyok egyértelmű győztest hirdetni. Zömmel a tippek mellé mentek, a 2-3 panel amit mégis elsütött az meg szinte mindenkinek megvolt. Úgyhogy most szerintem két verzió lehet:

1: Ti ítéljétek oda a díjat valakinek mondjuk a legjobb komment alapján.

2: Írjunk ki újabb - könnyebben kiszámítható - fordulót a varánuszért.

Nekem bármelyik megfelel, döntsetek.
@Fabius:

Maradjon benn a gyík a következő versenyig. A "Legjobb Komment" túl szubjektív.
@Fabius: Én már kapituláltam tegnap a béka előtt, eszembe nem jutott, pláne Krasznahorkával egy lapon.

Ezért a páratlan gumialapú díjért fogalmam sincs mi a megfelelő kiírás. Megtippelni, mégis mikor lesz -hónap, nap - IMf-megegyzés?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azt a múltkori Animaniacs linkkel elvinném:P
Snitt palika nem fog valahol beszédet mondani?:D
@Fabius:
Szerintem meg legyen egyszerűen az enyém.

Ha a képviselőink megszavazhatnak maguknak költségtérítést, és fizuemelést, nomegpláne komplett adórendszert a fizetésükhöz optimalizálva, akkor én miért ne szavazhatnék meg magamnak legalább egy kínai(?) gyártmányú gumivaránuszt? :)
Maradjon benn tényleg!
Lecsekkolós dokinéni egy linkkel, lenyúlná? Lógós!!! Lustaság!
@Kara kán: majd, ha elolvasod a többi ehhez tartozó törvényt, adórendelkezést,csatolt fizetnivalókat, műszaki vizsg. díjakat, akkor csipogjál... Ha nincs más jövedelme. bele sem tud kezdeni Amit Te írsz az csak képviselőink, helyettük mi,azaz a nép fizeti a csatolmányokat...
Maradjon az a szépség, sajnos tartok tőle záros határidőn belül lesz mire újból felajánlani.
@Fabius: lesz egy másik alkalom, nemsokára, amikor ki akarja rángatni seggének gyökereit a székből amin székelve várja a zsét, ami nem jön -ez az egyetlen megmentő akció ami lehetséges- és akkor már nyílvánosan is kell szólniuk valamit

rohammal beveszik az MNB trezorját

rohammal lelövik őket az igaz forradalmárok

az ürge kappanhangon üvöltözve körbe körbe rohangál a város ban és akkor végre lehet kényszerzubbonyt rárakni és

ágyulövések mellett bekasznizni

és akkor a gumivaránuszt szentté avattatjuk a fősámánnal Esztergomban aki érsek is kijafaszisaz?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ezt nem lehet kimagyarázni.

Már csak ezért az egy dologért el lehetne zavarni a büdös p-ba,
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez azt jelenti, hogy fő'ddel fog téíteni a Templeton-nak, a kis hamis austrál most betart nekijek a focista meg beszarik a bugyijába erőlködés közben

-:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hülye vagy! Rohadt eju kényszerít, pedig mi...
@a szív fészkei: nap, hónap, év sohanapján semmi perc alatt
@Dr. Boli Ch.T: tudod a habanai mondást?

el hombre blanco no se olvide jamás, tanto como el elefante

a zejúúúúúúúúú most azzal, hogy semmit sem tesz többet árt a zalcsútbasznádirémnek aljas nyomorbán-nak mintha NATO teljes fegyverzettel a zanyahajókkal a Dunán felvonulna

-:)))
@dr. ph.med.univ. De bill vérmókus: ha csak ennyire fussa, még büdös farkincájának végét sem érdemled. Egy csomó eddgi hozzáakármit odaasz gyereknek ollóval, lehet, hogy jobb montázst hoz létre.
@anyósnyelv:
Látod, ezért imádom ezeket a libsi blogokat.

Mond valamit, megcáfolom, de erre jön a kontra, hogy akkor sem úgy van, ahogy mondom.

Akkor mondok mást, egy abszurd példát: van egy szerencsétlen kosárfonó cigány, aki már szégyelli, hogy az adófizetők tartják el, és vállalkozást alapít. Kosarat fon, amely havi 100 ezer forintot hoz a konyhára. Nem nagy pénz, de több, mint a 25 ezer ft. szociális segíly, és még az önbizalmát is növeli.

Erre jön a magyar állam, aki azt mondja, hohó, nem úgy van az, hogy te a kosárfonással 100k-t kersel, mert te valójában 165k-t keresel, de a többit elcsalod, ezért fizess csak adót és tébét 165k után. Erre fogja magát a jó szándékú cigány kosárfonó és teknővájó, és odabassza a kosarakat a földhöz. Ha nektek nem elég, hogy én fizetek be pl. 50k-t, nektek 75k kellene, amit én nem tudok kiteknővájni, akkor visszaadom a vállalkozási engedélyt, és tartsatok el a purdékkal együtt, az anyátok istenit!

Na, ez józan paraszti ész. Ennyit nem képes megérteni a két egyetemet végzett törvényhozó. Tudniillik, aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot nem érdemli. Ezért tart itt Magyarország ahol.

Dixit!
No, akkor közmegegyezés szerint elteszem a fétistárgyat a következő alkalomra. Valami azt súgja a tippelős borzongásra lesz apropó elég a közeljövőben.
@Fabius: Figyi, mindjárt lejár a borzasztóan körültekintő vizsgálódás Slicc alig feltűnően ellopott doktorija miatt. Annak eredményét megtippelni?

Március 28-án kiderül, hogy a régholt bolgár, a német és az egész világmindenség lopta Slicctól a todományt nem pediglen fordítva.

De az indoklásra lehetne varánuszozni...
@a szív fészkei:

Jahóóóó, stipistop! :-D Ötletet megvettem!

Lehet majd tippelni, hogy akkor elbukja-e a doktorit, mivel indokolják, hogy nem, és mennyire lesz gecikínos az egész :-D
nem bukja, emút8év, rohadt gyurcsány eu, nekünk kínos, ők nem tudják mi is az az érzés, hít hit csóka, vak vajlucska

majd bővebben is, ha időszerű lesz :-)
@Fabius:

Annál inkább, mert legalább az összeollózást ő csinálta volna, ne egy néger... Az még legalább valamennyi munka lett volna.

Megj: igény volna egy állandó chat-posztra, hogy legyen hol trollkodni... :D
Tartok tőle, nem fogja bukni. Vagy úgy bukja, hogy végülis még neki lesz dicsőség, ezek mindenre képesek a seggük mentése miatt. Törzsanyagozni fognak, mint állat és hivatkozni a német-bolgár-magyar barátságra, amiről épp csak a németek és bulgárok nem tudnak, mert annyira szánalomhülyék, hogy észre se veszik, mikortól haverkodott velük a Slicc.

Meg Krasznahorka büszke várára hivatkozhatnak majd, végülis annak is több köze van a doktorihoz, mint Sliccnek magának...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Chat posztnak mamitirok elkérte a dugni vagy nem dugnit, én meg odaadtam. Csak nem használjátok :-)
@Fabius:
Ne'ba! Lemaradtam arról!
mamitirok meg ott trollkodik? Csajok tudnak róla? :)) Egér végre szabadon puncizhat... ejj, de szép is...
@Kara kán: Némán, nemcsak beszél, de még egyet is tudom érteni (ebben legalábbis:-)!
@dr lecsekkoltam: Ti itten bújdostok, elllnforradalmárok, az árkok meg betemetetlenek?
Szép is, mondhatom!:-(
süti beállítások módosítása