Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.09. 05:29 Fabius

Orbán asztalánál

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor imf

Ülök asztalomnál, búsan, egyedül,
És a fájó múltra gondolok.
Agyamban is lassan, a fény feldereng,
De az órán pereg a homok.

Szeretném a homokórát megállítani!
Szeretném a hárombetűst elfelejteni!
De a homokóra csak pereg, pereg...
Napról napra szegényebb leszek.

Krisztin drágám elhiszed-e még,
Hogy fájó szívem örökké tiéd?!
Álmaimban téged látlak
Országomba téged várlak(!!!)
Nem tudom, hogy elhiszed-e még!

(via)
Há'ménem jön ide senki? Két hónapja itt pucsítok, mint az Unió kiszeltündéje aláírásra készen, hol késnek a pénzvonatok és kamionok? Nem tudják ezek, hogy "a magyar gazdaságnak ma az az érdeke, hogy megállapodjon?" Mondjuk amilyen slendriánság megyen abba a zúnióba nem csodálnám azt sem, ha elfeledkeztek volna rólunk. Ez a Barroso se lenne Felcsúton polgármester ezt Semjén Zsolt szüzességére mondom! Ennek hiába ordítana Lali a zőccséges kikönyökölve a Merdzsó ablakból, hogy mi van gecc, te vagy itt a bakter? Na akkor adjál pénzt izibe, mert tönkrementem, különben olyan sallernak leszel gazdája, hogy agyvízzel fogod öblíteni homloküregedből a taknyot kifele!

Nem értenek ezek semmit. "A megsértett munkacsoportokkal ki kell egyezni", ennek meg legjobb módja, ha újra és újra elküldjük a francba őket. Ez a NER szelleme, a Bankszövetség is hogy megtanulta mi itt a módi. A gazdasági növekedésnek mondjuk nem tesz túl jót a hitelkihelyezési hajlandóság nagyságrendű csökkenése, de majd küldünk nekik egy dedikált Matolcsy György Baklövései kötetet, aztán legfeljebb megint államosítunk valamit, mert a reformoknak még nem értünk a végére, sőt, akad amibe bele sem fogtunk.Hajh, ha belegondolok milyen szépen indultunk! Újranyitottuk a szárnyvonalakat, most meg ki kell jelentenem, hogy hátba szúrtuk a MÁV-ot, de még a bicskánk is beletört? Dávid öcsém is csak bénázik a BKV-val, hiába igyekeztünk minden módon a cégekre terhelni valahogy a közlekedési vállalat megmentését, nem ment, most meg a kormány készfizető kezességéért Tarlós aratja le a babérokat. Nincs igazság ezen a földön! Illetve van, de rohadtul utálnám, ha ennél jobban kiderülne, mert csak pislogna itt mindenki a valóságra, mint busmanok a hóekére. Úgy hiányozna ez is, mint az állandó brüsszeli számolgatás!

- Miniszterelnök úr, záróra.
- Ma sem keresett senki, Lalikám?
- Nem, miniszterelnök úr.
- Há'ménem jön ide senki?
- Talán, mert a szemöldökfába százasszöggel bevert PR üzenet riasztja őket. De mit értek én a politikához, miniszterelnök úr!

 

690 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr64299004

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Varánusz és a plágium 2012.03.13. 10:11:48

A Varánusz blog (amellyel korábban már többször foglalkoztunk karikaturisták szerzői jogainak tömeges megsértése miatt), januárban harcias hangú bejegyzésben állt ki Schmitt Pál disszertációja kapcsán a plágium ellen. “Lehetséges az, hogy a Nemze...

Trackback: Lopott karikatúra II. 2012.03.12. 19:43:58

Mindennapi érdekvédelem A napokban kiváló szlovák kollégánktól, Shooty-tól (Martin Šútovec) eltulajdonított és barbár módon átalakított karikatúra kapcsán már foglalkoztunk egy rövidke bejegyzés erejéig a Varánusz című politikai bulvárbloggal. Az ügybe...

Trackback: Orbán: A vállalkozásoktól lehet sikeres Magyarország 2012.03.09. 16:06:01

A vállalkozások támogatását és a munkahelyteremtést nevezte az ország sikeressége zálogának Orbán Viktor, aki a Linamar Hungary Zrt. új üzemcsarnokának átadásán vett részt.

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.03.09. 09:36:01

A bejegyzésed bekerült a Mandiner blogajánlójába.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ahogy ezt így elnézem, ez már orvosi eset, OPNI zárt osztály, örökre bezárva puha párnás falak és ajtók mögé, a mosoly országa...na nem az amiről annyit álmodott, hanem ez ahol mosolyog, míg meg nem hal..

egyébként az jutott eszembe a dezorientált kurvák mikor rossz helyre állnak és nem gyün a fasz...semmilyen fasz...és a striciknek felkoőpik az álla még akkor is ha a kurvát megverik nagyon és soxor...ez lesz most?
jol van Viktorka, nincsen semmi baj, majd jonnek a feher koppenyes bacsik, es segitenek
A tragikus az, hogy miközben tényleg tönkreteszi az országot, sivataggá változtatja, ahol csak a neki kedves gazdasági szereplőknek terem pénz, mindenki tehetetlen ezzel szemben. Itthon se látom azt az erőt, akaratot, ami ezzel szembe száll, alternatíva tud lenni, és az Unió is csak néz ki a fejiből, hogy ez igaz? Ez tényleg egy ekkora fasz, és tényleg egy rohadt bünöző. Orbán meg szépen szervezi a második békemenetet (ahova most már vidéki iskolásokat is kötelezően felhoznak, ezt olvastam valahol, szóval tömeg kipipálva), oszt jó napot. Marad a hatalomban és tovább rombol, lop, csal, hazudik.
Amikor ezt olvasom:"komoly feladatok egy részét még nem vittük végig, egy másik résznek pedig meg nem fogtunk hozza”. összeszorul a gyomrom, hogy mit fog még tönkretenni, szétverni. Például a szociális intézményhálózathoz eddig nem igazán nyúltak (családsegítők, gyerekjólétik, idősgondozás, fogyatékos otthonok stb). Talán most ezek következnek. Létrehoztak egy tajszám alapú országos nyilvántartást (nem egészségügy!), amibe 24! órán belül jelenteni kell minden klienst. Kb 2 hétet adtak, hogy ezt megcsináljuk (egy családsegítőben dolgozom), miközben az derült ki, hogy a rendszer még nem működik igazán, és maguk a kitalálók se tudják pontosan, hogy mit és hova.
Szegény kódis ül és tartja a markát.

Nem tehet róla, ha nem dobnak neki alamizsnát.

Ő mindent megtett.
Szidta az anyjukat is...

Most ül és várja, hogy dobjanak neki.

Ez a népség felelős érte, ha az ölében kinyúvad a csecsemő.

Mert nem dobtak neki pénzt.
Fábius.
Azt kell mondjam hogy a felcsúti focista még annyit sem ér mintha Gyurcsány fingana egy jót.

Van-e még lejjebb? Sajnos van :(
"a gonosz győzelméhez csak annyi kell hogy a jók tétlenek maradjanak"
Micsoda egy kódis népség, akinek ezt a dumát kell eladnia.

- Koki, saller, aztán ülünk otthon és várjuk a segélyt. -

A választóinak muzsikál.
Ilyenek a választói.
@Dr. simonmondja.: Kár, hogy hozzászólásra nem lehet "lájkot" nyomni! :)
A kormányra kerülésük után nem sokkal kidolgozták az NSZK-t, Nemzeti (mi más is lehetne) Szociális Konzultációt, ami lényegileg arról szólt, hogy szétverik a szociális intézményhálózatot. Különböző "részfeladatok" lennének (mint az egészségügyben, sebész, belgyógyász, vérvétel stb), ezekre pályázni(?) lehet majd, és az egészet 1, azaz egy darab ember "fogja" össze, és küldi a klienst a különböző helyekre, mondjuk, mint a körzeti orvos. tehát, ha van egy díjhátralékos kliens, akinek az egyik gyerekével bajok vannak az iskolában és a házassága romokban, akkor azzal nem egy szociális munkás foglalkozik, hanem legalább 3, és hogy ők, hogyan, milyen módokon, csatornákon tudják egymásról, hogy ki mit csinál, arról egy kukk se volt. Szóval teljesen értelmetlenül szétaprózta, széttöredezte volna a szoc.munkát. Aztán szerencsére ezt elfelejtették, azt aki ezt kidolgozta, kirúgták a minisztériumból, pedig régi fideszes volt, a kerületünkben kezdte, ezért tudom. Az egész tervezetből egy valaki volt biztos, az a személy, aki az önkormányzatban döntött volna a kliensről, hogy hova küldi tovább. Szóval nekem már akkor az volt a gondolatom, hogy a kormány a szoc. int. hálózatot egy emberre akarja cserélni. Lehet, hogy most fognak ebbe bele kezdeni, ez a félelmem.
nahát, új poszt itt, is W-n is, a kuruc info újra él (fel-támadás!), kapkodom a fejem, mit olvassak, mindenki szorgalmas volt az éjjel :) hurrá!
Amikor elôször olvastam a mélynövésû dumáját... na akkor nekifutottam mégegyszer, azután megnéztem a fejlécet, nem e Hírcsárdás cikk.
Ba.zod, és nem. Ez tényleg ennyire hülye és még hirdeti is! Ha valaki ennyire hülye, legalább üldögélne otthon, húzná meg magát a sarokban és kussolna. Különben nagy az esélye, hogy hülyébbnek nézik, mint eddig. Pedig azután erre sem lehet panasza, hisz nemrég is azért rinyált a szerencsétlen, hogy milyen szörnyû stílusban kezelik ôfelcsútiságát abban a mocsok euban. Az a kis apróság parasztunk figyelmét elkerülte, hogy valami ecceri kis fasz, képzeletbeli kokikat és sallerokat osztogatott, Bud Spencernek képzelve magát, miközben nyüzüge létére örülhetett, hogy leesett néhány morzsa és pár percre odapillanthatott a nagyok asztalára. Most pedig a nagyok meglegyintették hülyegyereket, ô pedig itt remeg és nem érti mi van, egyáltalán, hol van? A felcsúti pálya szélén lévô trágyakupac, na az ismerôs neki...
@Dr. Boli Ch.T: az a baj, hogy nem remeg:(( és nem is kell neki remegnie. Mitől kéne? Ki tudja őt megfosztani attól, hogy Magyarország élet-halál ura?
@aritus:
Tudod, AZOK A BIZONYOS pénzügyi körök. :) No meg ha kell kisegítik infókkal mások is pl. a Gripen és egyéb témakörben.
Viszont az tény, narancszombiknak tetszik, hogy tök hülyének nézi ôket! :D
Hogyhogy senki nem jön ide? Jönnek a lengyel elvtársak tüntetni:
www.origo.hu/itthon/20120308-tobb-ezer-lengyel-jon-orban-mellett-tuntetni.html
Most tanítgatják nekik, hogy:gyurcsányeemútnyócévíemeftakaroggy!
@Dr. Boli Ch.T: de azok a biz. pénzügyi körök miért akarnák megbuktatni? Övék az ország és az összes pénze. Ilyen jól nekik sose menne, ha más lenne és másképp hatalmon.
Nekem a legviccesebb ez:
Hazánk 2010-ben egy süllyedőfélben levő ország volt, ahol havi 750 euró volt az átlagjövedelem, „amikor ezt a számot mondom európai vitapartnereimnek, azok általában hátrahőkölnek”
Mert azért arra kiváncsi volnék, ha most bedobná az átlagkeresetet, akkor a hőkölés már hátraszaltóba megy át. De erről bezzeg nem beszél.
@aritus:
Sulykolni kell, hogy csak a Viktoron múlik, hogy nem tudják megtenni. Ô a megmentô. A bástya. A védelmezô. Na azért támadják csak a Vezénylót! :)
index.hu/belfold/2012/03/09/elkeszult_az_uj_orszaggyulesi_torveny/

Nem értem az LMP-t. Itt baszakodik avitt kérdésekkel. Ha már népszavazás, miért nem arról népszavazunk, hogy ne lehessen 2/3-os és költségvetést érintő törvényeket egyéni képviselői indítványként benyújtani.
Ezt aláírnám, ráadásul aktuális.
@aritus: Egy részéhez már hozzányúltak, de abban sincs köszönet. Receptet a krónikus betegek is csak egy hónapra írathatnak. Pontosabban írathatnak három havi adagot, de egyszerre csak egy havi adagot válthatnak ki. A mozgássérültek parkolási kártyájával kapcsolatban senki nem tud semmit (milyen papírokkal lehet kiváltani és hogyan?), ugyanez vonatkozik a gyógyászati segédeszközökre is. Szóval teljes munkát végeznek, Ez tényleg szomorú.
Most pedig a Bonsai Duce látva, hogy a nemzet géniusza már az unokák pénzét is eltapsolta ebben az évben könyörög az EU-nál és az IMF-nél, hogy adjanak még eltapsolni valót.
Normális pénzügyi programja persze nincs (soha nem is volt, mondjuk meg nyíltan), és nem is töri magát, hogy csináltasson egyet, valamilyen hozzáértő pénzügyessel.
Most már szerintem nyíltan a túlélésre és az államcsődre játszik. Egyéb lehetősége már nem nagyon maradt. Nagy arcvesztés nélkül ebből már nem lesz képes kiszállni.
@dr.the_lonewolf:
Az éves hiányt láttátok? Ezek egyszerûen zsenik! Csak titkolják...
erről a "me-úr, záróráról" Cohen "Closing Time"-ja jutott eszembe, eddig aszittem, bigékről szól, de most egészen politikai töltetet-értelmet nyert. a magyar változat munkatársai:

www.youtube.com/watch?v=lWyK5jcymbA

do yourself a favour and go find the original:

www.youtube.com/watch?v=Ao0BdtZr2_M
@dr lecsekkoltam:
Bellácska jól van? Amúgy a ventiilátorát egy kompresszorral tessék évente portalanítani. Meghálálja a kicsike! ;)
@Fabius: +1!

Én nem értem. Elmagyarázná valaki nekem, hogy ha egyszer mi KÉRÜNK, akkor miért ilyen a kommunikáció?!

Jó, az a tippem, hogy ismét a belső, itteni, növényi intelligenciával rendelkező szavazópolgároknak szól, hogy lássák: mi erősek vagyunk, határozottak! Nos... itt az a állati nagy tragédiája van Viktorunknak, hogy ezt kívül is hallják.

És igazából ha belegondoltok, ez rohadtul sajnálatra méltó. Van még cca. 1 millió híve, zömmel a hülyébb vidéki, illetve az, aki nem politizál ÉS jól járt...

Két okért, bazz, beáldozza az egész országot:
- a nagy arca miatt a demokráciát
- a szavazói maradékáért bármit
+1: a haverek és a Fidesz miatt az egész gazdaságot.

És bazz, a fidesz hívek MINDENT meg próbálnak megmagyarázni, és mentik a menthetetlent...

OFF:

Március 15-én nem akarunk találkozni? Van itt jónéhány jófej, akit nagyon-nagyon szívesen megismernék személyesen...

ON
@Dr.Zomboss: Ha a néppárti képviselőknek sikerült megtanítani, nekik könnyebb lesz. Ugyan ki nem szeretne egy budapesti potyautat, cserébe tapsért és haza nem eladó kiáltásért?! Angela Merkel nem szervez taps utat berlinbe? :D De tőlem lehet Párizs is. Na jó, Moszkva is belefér, az úgyis drága.:D:D
@aritus: több "körök" vannak és keresztezik is egymást...az eredőjükben süllyed őfőtörpesége...emlékeztetlek a hoppon maradt striciejire?
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Te magad adtad meg a választ. Viktor nagy arca miatt. Mert érzi mekkora gáz, hogy a kárpátok géniusza, matolcsy lobotomiájának egyetlen túlélője arra kényszerül, hogy kuncsorogjon.
Jó ötlet.:D
@dr lecsekkoltam:
Mocba érdekelne engem is. Ha már 8 évig tanultam azt a k.oroszt...
@Dr. Boli Ch.T: hmmm, ellenszolgáltatás nélküli tanácsok, béfújlak a NAV-nak :P
@dr lecsekkoltam: Sajnos már késő. Az összes 2/3-os ilyen törvényt meghozták már. Ha pedig mégis szükség lenne ilyen törvény meghozatalára, akkor villámgyorsan hoznának egy alaptörvény módosítást.
@Dr.Zomboss:

Épp ma mondtam a húgomnak, hogy a lengyeleket nem tudom vádolni úgy, mint a kibic külföldieket (na kikre gondolok?!).

Ha mondjuk nekem David Cameron azt mondaná: gyere, tüntess mellettem, fizetem az utazást, a szállást meg a kaját, naná, hogy elmennék Londonba, hülye nem vagyok! :)

(Megjegyezném, hogy ez még mindig a legalja, undorító féreg módi, NEM TANUL a faszi! Esküszöm, ha lenne ott 10 ezer ember, aki ingyen, fizetség nélkül jönne, jobban be lehetne tojni, mint ettől a fizetett 100 ezres statiszta tömegtől. És még erre mondták, hogy jajdesokanvannak! F@szom (pedig nincs is)...)
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: mert nem akar megegyezni, még nem, még szabadon akar "alkotni" fékek nélkül, valamit nagyon terveznek a nyárra, ez az érzésem....
@Rodeo36: bocs: jav.: stricijeire...már plagizálódok
siker, siker hátán, most a tápszerek, korábban a gyógyszerel és a kutatás, az elött a fejlesztések /MT, közműcég, szolgáltatás, ügyfél központ stb./

2012. március 9., péntek 7:41 MTI
Orvosi tápszereket vonnak ki Magyarországról

www.napi.hu/magyar_gazdasag/orvosi_tapszereket_vonnak_ki_magyarorszagrol.513034.html
@Dr. Boli Ch.T @Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: :) Jó biznisz lenne, már korábban néztünk repjegyet meg szállást oda, de nagyon drága. De ha putyinnak megér ennyit, üsse kavics, lehet róla szó.
Szerintem viktornak utazási irodát kellene nyitnia, az már jól megy neki. Feltéve, hogy a rábízott előleget nem sikkasztja el. Mert az a valószínűbb.:D:D
a jóóóó qrva édes anyucikáját, ennek a sok telibszott fszkalapnak, hogy tesztelnék a gammakitöréseket közvetlen közelről
/felbsztam az agyam....................../

hvg.hu/itthon/20120309_bkk_uj_iroda

Évi százmillióért költözik új irodába a BKK
2012. március 09., péntek, 07:55
Szerző: hvg.hu
@dr.the_lonewolf: Ha fidesznek megadatott a vizitdíj és a tandíj gumicsontja, akkor egy ilyen minden ellenzéki pártnak kijár. Ez olyan lenne, amit kétharmados többséggel szavaznának meg. Akkor kellene előjönni a zemberek akaratával meg a kétharmaddal...
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
;) ki mondta, hogy ellenszolgáltatás nélkül... Dokinéni! Figyeled?irigykedik...
Ezen a híren én is halálra röhögtem magam és arra gondoltam ha ebből Fabius nem ír postot akkor semmiből :)

Azért abban bízom, hogy nektek nem ő a jelöltetek. :)

index.hu/belfold/2012/03/09/dopeman_az_alternativ_koztarsasagi_elnok/
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Akkor ezért a bkv megmentése. Mert ha bedől a bkv, akkor nehezen magyarázható az új székház.
De ha már van új szolgálati ótó, meg van új csilli-villi székház, mi lenne ha már dolgoznának is?! Mert még szalai annamari is többet tett hivatalban, mint vitya rokona.
@Dr. Boli Ch.T: igen, irigykedem, mert én nem futottam még ilyenbe bele :D
@Gábriel angyal: Szerintem ez az egész alternatív elnökösdi rossz vicc volt. Baromi rossz vicc. Utána meg csodálkoznak, ha nem veszik őket komolyan. Azt hiszem a millásokat is utolérte a politika pestise. Igéretes kezdet után sity-suty hülyének nézni azokat akik csatlakoznak.
@Gábriel angyal: Off: Jut eszembe, te merre csámborogtál?! Nem volt egyetlen igaz magyar sem aki erre tévedt, hogy kinyögjön egy boldog névnapot minden magyar kislánynak-ot. On
@Dr. Boli Ch.T: Mert feltűnöen hanyagolod. Le merném fogadni, hogy ezelőtt neki csaptad a szelet.:P
www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/a_gorog_fiatalok_tobb_mint_fele_munkanelkuli.164051.html?utm_source=hiraggregator_landing&utm_medium=cikkajanlo_popup&utm_campaign=hiraggregator_cikkajanlo
Csak nem ez a magyarázat arra, hogy az ottani fiatalok kukákat és parlamenteket borogatnak?!:O
Adtunk kokit, sallert, nyaklevest és kizavartuk az "ájemefet", majd egy kóceráj vezetésére is alkalmatlannak tartjuk az "unijót" és akkor sirunk, mint a fürdőskurva az esőben, hogy nem akarnak kölcsönt adni.
Talán ezen nem kéne csodálkozni.

Miközben a gazdaság a béka segge alatt, emberek százezrei szegényednek el, a MKIK elnöke--akit az adófizetők és a vállalkozók tartanak el--büfögi a baromságait és nyalja a kormány seggét--fényesre.

Ez magyar politikai és gazdasági "elit". Lopni, csalni, hazudni azt tud.Meg talán a nevét leirni. Ám azt sem mindegyik.
Vajon ez a sok gerinctelen mikor akar végre tisztességesen dolgozni?
Meg lehet próbálni a gombaszedést, vagy a közmunkát, mert ugy látszik máshoz nem értenek.
@dr lecsekkoltam: Én Prágába mennék bérenctüntetőnek, meg is van a stöveg, amit skandálnék: proszím jedno prazdroj (nálunk pilzner néven fut)!
Schmitt Pál mosakodik, de hiába - íme, az akkori szabályok
2012. március 09., péntek, 06:30
Szerző: hvg.hu

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: Schmitt Pál; államfő; köztársasági elnök; plágiumgyanú; Schmitt doktorija; Nikolaj Georgiev; kisdoktori disszertáció; Klaus Heinemann; Schmitt disszertációja; Testnevelési Főiskola;

Kinyomtatom • Elküldöm •Hozzászólások (#14)
A köztársasági elnök a BruxInfónak adott szerdai nyilatkozatában „messzemenőkig” visszautasította a doktori értekezésével kapcsolatos plágiumvádakat!!!!. A nyilatkozat alapján, úgy tűnik, az államfő nincs tisztában a plágium fogalmával.!!! Hiába hivatkozik arra Schmitt, hogy a dolgozata megfelelt a 20 évvel ezelőtti elvárásoknak, mind az akkori törvények, mind az egyetem akkori szabályzata a tudományos fokozat megszerzésének feltételként szabta az önálló kutatást, a tudósok, akadémikusok pedig 1992-ben is a legsúlyosabb vétségnek tartották a plagizálást

hvg.hu/itthon/20120308_Schmitt_interju_plagium_csusztatasok
Ahogy tegnap mondta Parragh az Egyenes Beszédben menjünk dolgozni vagy gombát szedni. Csak egy probléma van nincs munka illetve nincs gomba. De azt hiszem le lehet vonni azt hogy ez a fidesz hivatalos programja mert nagyon sok csótány ismételi./ 47000ft ,kecske,gomba stb.
@dr lecsekkoltam: 1000 bocs de magas lázzal ágynak dőltem. :( Most már kezdek azért éledezni.
@Dr.Zomboss: Prága is jöhet. De nem lennék morcos ha Amszterdam, Párizs, Róma, Stockholm, London, vagy mondjuk New York lenne az ahol bérskandálni kellene.:D:D
@jános515: Szerintem alkalmazzuk hegedüs zsuzsa módszerét és küldjük őket külföldre, mondjuk kínába bejárónősködni.:D
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: én azt hallottam, hogy vidékről iskolai osztályoknak kell feljönnie önként békemenetelni.
@Gábriel angyal: Szerintem jobban oda kellene figyelned magadra. Szemlátomást tudatalatt már tiltakozol a jobbik ellen, belebetegedsz a vidéki járkálásba. Szerintem váltanod kellene, már az egészséged érdekében is.;)
@aritus: Mint anyáink idejében május 1-én mindenki önként vonulgatott a felvonulási téren?! Iskolai osztályok?! De durva.
@Dr. Boli Ch.T: Te is belebetegednél ha állandóan másokat kellene félelemben tartanod, meg vidéken masírozni, és mindig parancsra utálni amit mások kitalálnak.:) Ezért mondom az angyalunknak, hogy hagyja a fenébe őket. Nem véletlen hogy a hétvégi vidéki hepöningbe belebetegedett.:D
@aritus:
off

Arról mit gondoltok, hogy kötelező lesz a hittan vagy az erkölcstan? Igazából mindegy mert az erkölcstant is ugyanaz a pap / egyházi ember fogja tanítani.

és még senki nem jelentkezett, hogy megy az Alkotmánybíróságra, Strasbourgba, Brüsszelbe.....
Én szeretem Orbán Viktort. A tegnap este pár perces videóbejátszás volt az atv-n, amelyben az EB-t bírálta, teljesen jogosan. (A klip címe "Vidéki kóceráj" volt.)

Amúgy érdekes, ahogy a senki által meg nem választott, csak kinevezett brüsszeli kockafejű bürokraták adják a nagyokost - mint e fórumon is sokan, amúgy! - közben meg szétrohasztották maguk alatt a nagy reményekkel indult EU-t.
Sajnos az EU a világ csúfja lett, rajta röhög minden kontinens.
@Kara kán: Kapaszkodj, te választottad őket. Szavaztál (szavazhattál) európai parlamenti képviselőre, ők pedig mint ahogy kormányt alakítunk, megszavazták a brüsszeli kockafejű nagyokosokat.
@Kara kán: Én meg a rántott csirkecombot szeretem uborkasalátával. Mellékesen a kockafejű eu bürokratákhoz neked is közöd van, ahogy azt fennebb dr lecsekkoltam írta.
@Penivaldes: Felelősségvállalás nem erős oldaluk, nem igaz?:)
Mostanra már nagyon időszerűvé vált ez a dalocska: www.youtube.com/watch?v=aazVwvIbmao. Eddig lehetett mindenre hivatkozni, Nemzetközi összeesküvést vizionálni Magyarország ellen, de most már egyértelművé vált a hozzáértés teljes hiánya. Illetve csak egy dologhoz ért a Bonsai Duce, hogy miképpen szedjék meg magukat minél rövidebb idő alatt.
Neki sikerült az ami a Gyurcsánynak sem. Nem egészen két év alatt sikerült a nemzetközi tekintélyét és elfogadottságát a teljes nullára redukálnia. Ezzel a mindenkinek beszólok és én vagyok a világesze és mindenki vegye ezt figyelembe, ha velem beszél, csak egy dolgot ért el. Most már egyetlen komolyan vehető politikus sincs aki szívesen mutatkozik vele.
Nem baj, maradnak partnernek az olyanok, mint Kim Dzsong Un, Hugo Chavez, a kubaiak, ha még van köztük megjelenni képes emberke, és a többi vállalhatatlan európai és ázsiai diktatúrák.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Fogkefe, háromnapi hideg élelem, zokni, gatya.
Mindenki Fabius 15m-es körzetében legyen, megyünk.
megértetteTEK?
@Dr.Zomboss: Hogy klasszikust idézzek, ezt most így hogyan? Minek jönnek a lengyelek? Bem apónak tisztelegni? Vagy Viktor mellé állni?
Mert ha ez utóbbi én nem vagyok irigy, a lengyel testvérek vigyék csak magukkal Viktorunkat ha annyira szimpatikus, mi csak meg leszünk nélküle...
@dr lecsekkoltam: csak akkor ha valami jól megy, abban az esetben ütögetik a mellüket, hogy igen, ők bizony ott voltak.
@Gábriel angyal: Szóval az influjenzának azé vagynak jótékony hatásai!!!! DDD
@Penivaldes: Akkor senki más sem volt ott, csak ők.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Szerintem olcsóbb lenne egy vonatjegyet venni viktornak, felzsuppolni a vonatra, az elvtársak meg várják a vasútállomáson. Költséghatékonyabb. Csak pöcsételjük a homlokára, hogy a határon való áthaladása után reklamációt nem fogadunk el, és hibás árut sem veszünk vissza...
@dr lecsekkoltam:
Kézikönyvből tanít a pap erkölcstant. Azt katekizmusnak hívják.

Ez így rendben van? Csak nálam veri ki a biztosítékot?
@quendelapo: Nem, nálam is kiver minden biztosítékot. Szerencsések lennénk, ha katekizmus lenne. De valószínűbb, hogy a minisztériumi okosok dobnak össze baltával egyet. Utána pedig sírva könyörgünk a vallásoktatásért.
@aritus: Szörnyű nézni, hogy jól szituált nyugdíjas arcpirulva - figyelve, ki az akitől nagy nehezen oda mer menni - próbál pénzt kérni, mert hiányzik a családból valakinek a gyógyszere.
2012.március megyeszékhely sétálóutcája.

Ne legyen kétséged egy szem se, ami pénzt ki tudnak húzni a szociális rendszerből, meg fogják tenni, ha összedől a rendszer, akkor is.
Mert a csúnyák ott nyugaton nem adnak.

Egészségügy dettó.

Nézd meg, mit művelnek a cukorbetegekkel.
Pedig vannak vagy nyolcszázezren ők is.

És egyre kevesebben lesznek olyanok, mint Kánunk, aki életét és vérét áldozza az eszméért, mint tegnap megszelídítve végre kifejtette.

Mert az eszméért lehet a vérünket áldozni, de a kajánkat, gyógyszerünket már nem.
@dr lecsekkoltam: Menjen repülővel, minél gyorsabban kint van az országból nekünk annál jobb :)
@Gábriel angyal: a kötelező kamarai regisztráció címén a nagyfőnök megdobta Parragh Úr gittegyletét évi szűk egymilliárddal. Azóta ő is megvilágosodott és rájött, hogy a jelenleginél frankóbb gazdaságpolitika nincs.
Szerencsére a barátok és a rokonok jóltartására van még pénz: index.hu/belfold/2012/03/09/szazmillio_forintert_berel_irodat_a_bkk/. Ez is olyan fölösleges szervezet, mint kandisznón az emlőbimbó.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: @Dr.Zomboss: @Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista:

A lengyel szervezők oldala:
www.wielkiwyjazdnawegry.pl/

Ha köztetek van valakinek olyan barátja, akivel le tudna fordíttatni egy meleg hangú levelet és több lengyel oldalra is fel tudná tetetni, nem lenne káros!
@Tűzfal: Pontosítok.

Ha valaki a fentiekre tud időt szánni, akkor a kész levelet ide is feltehetné, hogy akinek módjában áll, az terjeszthesse lengyel oldalakon!
Jobb reggelt!
Látom, Nemzetünk ellenzéke (mind a 15 fő) megjelent ma is itt és csócsálja azt, ami ellen nem tudja, mit tehetne a csócsáláson kívül (velem együtt, bevallom férfiasan!:-)
Nos, egyéni képviselői indítványom szerént a házőrség vigyázhatna képviselőinkre, hogy ne hagyják el a "bunkert", amit ippeg építgetni kezdtek (természetesen a rombolással kezdve, mint minden rendes forradalomban!
A javadalmazásukat tekintve egyszerűsítenék, a mindenkori 47 ezer Forint /hó (nem nap!) meg is felelne munkájuk ellenértékének, bezáródásuk okán a lakhatási és közlekedési támogatás okafogyottá válna értelemszerűen!
Ha megválasztották önmaguk közül a pápát (mind a 199 fő egyetértésével), felszálhatna a nemzeti színű füst (nem a kéményekből, egyrészt, mert azok nincsenek a parlamentben, másrészt negatív asszociációk kizárása okán), akkor végre fellélegezhetne az ország, mert eljött Szűz Mária és Orbánia országa, ami nem evilágból való, mint tudjuk!
Az iskolások az erkölcs- és vallástan órákat innen kezdve "erdei iskola" pogromként a szintén felállítani kívánt látogatóközpontban oldanák meg, természetesen golyóálló üvegfelület mögött! (a képviselőket etetni szigorúan tilos, ők mannával, fénnyel és a parlamenti büfében maradt csipszkészlet felélésével és Viktorunk mennyei szavaival táplálkoznának!:-)
Eddig tartott az álmom, aztán elvitte a cica, meg az adójóváírás...
index.hu/belfold/2012/03/09/elkeszult_az_uj_orszaggyulesi_torveny/
Fabius Uram!
Beindult az előzetes moderácijó vagy Bolit kell mondanom, mint a lovagok ott az erdőben?
Boli, Boli!
@mamitirtok dr.: kiváló gondolatok. meg is írom mindjárt Szijjártónak.
Utóbbi, úgy tűnik.. a bötűhibákér' köve(ss)zze meg orvosát, álamfőjét!
@Penivaldes: Nem gondolat, mert azért az azért felelős rend- és gondolatőrség még átnevelő/képző-intézetbe küldenye, csak álom, azért már mégsem lehetek felelős, mint az álamadós(s)ágért, ugye?:-)
@Penivaldes: Értékes nedű, az igaz.
Habár tegnap a Parragh interjút nézve az ATV-n erősen elgondolkodtam rajta, milyen jó is lenne egy borbély, hogy gyorsan eret vágjon rajtam, mielőtt megüt a guta.

Márciusi kötelező céges regisztrációstól, befizetéstől. A mocskos nénikéjét a trógernek, ha be kell fizetnem pénzt a kamarának, akkor ne papolja a mantrát és ne mondja meg, mikor menjek gombázni, kedvenc időtöltésemet ne vegye a ragadós szájára.

Hanem vegye rá a főnökét, hogy teremtsen jogbiztonságot, mert a gazdaságnak az kell.
@Penivaldes: Egy ügyeletes t(sz)űzmentő ne aluggyék az én pénzemér'!
Egyhetes alkoholmegvonás előzetesbe helyezvén
kelt, mint fenn
Székes(fejér)válában, anó a ZorbánÚr eljövetelének kettedik szakaszának kettedik esztendejibe
@mamitirtok dr.: tévedés! majd pártunk és kormányunk kitalálja, hogy csak orbánról lehet álmodni:) aki máshogy tesz, annak masnit kötnek a kezére. :)
@Habakuk999: senki nem ér annyit, hogy miatta felizgassuk magunkat
de lassan nekem is hiányzik a Hódító.
@Penivaldes: Ez jó, átveszem!
15-étől minden tetves nemzetáruló köteles légyen a coccardát (ami az olasz nemzeti színeket tartalmazza) jobb kézfején elhelyezve (csuklóra erősíttetvén gombos- vagy zichereist-tűvel)hordani, minimum 10 centiméretes átmérővel! Azért nem a szűve felett, mert aztat csak IGAZ Magyar (igazolások átvétele a helyi Nemzeti Finesz irodában) tehesse!
Coccarda-minta:
us.fotolia.com/id/30650162
@Penivaldes: Ezzel a mondásoddal nem értek egyet. Van néhány dolog, ami megérdemli, hogy felizguljunk.
@mamitirtok dr.: jó, jó, de létre kell hoznunk mozgó irodákat is
@Habakuk999: nem hinném, a felesleges izgalom árt. mindig meg kell őrizni a távolságtartást.
@Habakuk999: Én eddig abban a (úgy tűnik, téves) hitben éltem, hogy Peni miatt érdemes felizgatni magam!
De most lelohasztotta kedvem!(nem laccsoltam itt, jelzem:-)
még a asztal foglalása sincs meg a partnerral, hát még a nász, ez az ara nem akar gerincre vágódni a vezénylónak :D

2012. március 9., péntek 9:48 portfolio.hu
IMF-tárgyalások: újabb előfeltételek lesznek?

www.napi.hu/magyar_gazdasag/imf-targyalasok_ujabb_elofeltetelek_lesznek.513043.html
@mamitirtok dr.: dehogy, csak arra utaltam, hogy magányos farkast játszom, és, hogy kemény dió vagyok
@Habakuk999: az egyik családi águnknak, még van olyan ládája is, hátha dogoznak bennem a gének ;)
index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/09/nyugdijugy_nem_lehet_okosan_donteni/
"A meglehetősen furcsa kérdés tehát az: a pénztártag a törvény betűjét vagy a Nemzetgazdasági Minisztérium szakértői álláspontját tartsa-e irányadónak."

Döntsd a tökét, ahol éred, ezzel is a bék(á)ét véded!?
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Milyen láda családilag örökölvén?
Frigy? Mennyibe kerül, megveszem?!
Tsók by Róka
@mamitirtok dr.: lófszt, akkor áldozati pénzt játszom a tőkémmel, úgy hogy bekaphatják
@Penivaldes: Nú, én meg addig, kajabáltam, hogy: farkas! farkas!, amíg megjelent, kemény dijó formulában!
a három kismalac egyike
Ennél mocskosabb dolgot el se tudok képzelni, mint hogy a lengyel-magyar barátság nevében idecsődítenek nemtomhányezer lengyelt - nyilván amúgy nem kevés pénzért, de van miből, hisz mostanában hallhattuk, hogy a "külföld felé szóló hatékony kommunikációra" a napokban különített el a z ormány 1.2 milliárdot. Ettől kezdve Magyarországnak már lengyel barátai se lesznek! I. orvbánlás alatt sikerült a Visegrádi Négyekből visegrádi egyeket csinálni (by Hofi), a II. orbánlás alatt az európai 27-ekből európai "ülj le, egyes"-t, valamint tökéletesen megosztani határon belüli magyarokat és túli magyar ajkúakat, most meg immár hadrendbe álltak a lengyel nacionalisták is - bráááávóóóó.
@mamitirtok dr.:
Mivan wazzze? Korán de. szapulod a rendszert? Nem lesz jó véged! :)
@Kara kán:

Milyen szép lesz, amikor a "vidéki kóceráj" a szart is kikokizza a focistából.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Elkárhozol, meglátod!
A búcsúcédula megvásárlásával tudod,Te, mennyi megváltást tudnál vásárolni a purgatóriumból?
Hiteltelen gyaúr!:-)
@mamitirtok dr.: borbély láda, sajna örökésileg nem hozzánk került, de megvagyon :D
@mamitirtok dr.: kismalacokról nem volt szó.
magányosan sétáló macskákról viszont lehet. engem a magányosan sétáló macska testesít meg.
na, megjöttek a lovagok (és egyben malactezsvíreim), akik eddig azt mondták: Ni!, de már aztat, hogy: jekijeki, jekijeki, prapang!
Jól elvagytok, látom, és szívből örülök is ennek. De nem kellene valamiféle csoportosulás-szerűség oda március 15-ére, ahol orvbán fogja fényezni magát, hogy lássák a lengyel elvtársak, nem annyira jó magyarnak lenni, mint az a majdan odavezényelt kisdobosok és úttörők, valamint fényesresuvickolt nyuggerek ragyogó arcán fog látszani?
Bazzzzzzeg!
@Penivaldes: Kedves macska(nő)!
Tessen tsak magánnyossan sítálgatnyi, mi maj' távolról csodáljuk járásidat! (mint közizgatási rencer egy sé(g)get!:-)
Egér! Mi a pöcs az a fekete szív? Pennike mindig bealél tôle... :)
Itt egy újabb gyöngyszem az "ez nem a megszorítások kormánya" áldásos tevékenységéből: index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/09/ennel_tobbet_adoban_mar_nem_lehet_elvonni/. Nem érdekes, hogy még pár millió ember élete lehetetlenül el, az a lényeg, hogy a mi (a Bonsai Duce és kegyeltjei) jobban éljünk. A többi meg le van szarva.
@mamitirtok dr.:
Valami rossz fát tettetek a tûzre... nyaltok kutyák ezerrel! :)
@Dr. Boli Ch.T: "Mi a pöcs az a fekete szív? Pennike mindig bealél tôle... :) "

A Sötét Oldal olyan képességek birtokába juttat, amelyek egyesek szerint természetellenesek. (Palpatine kancellár)

Én a Titkos Tűz szolgája vagyok. Én őrzöm Anor Lángját (Gandalf)

:DDD
@Penivaldes: Ha nem lenne nedves, akkor kidörzsölődne még valami, nem?
A szemünk is könnyes funkcionálisan, nem csak a csudálattól, hidd el!
..és Isten megalkotá a Férfit, az Ő (szőrös)képire emlékeztetvén, és megalkotá a Nőt, a férfi oldalBurdájának örömire!"
mamitirtok 1.8.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szerepjátékos egér! Penni macskája szétcincálllll....
@mamitirtok dr.: igaz, amikor pislogunk könnyezünk, meg hidegben is, akkor válik a szemem kékessé.
@Dr. Boli Ch.T: nem tehet róla, sza(g)kértő) Egér, szereti, ha a szájuk(b)ra veszik a Nők!
@Tűzfal: Nekem van néhány lengyel partnerem. Barátomnak is mondhatok párat közülük.

Nem szívesen tenném meg, minek rongáljuk el a jó viszonyunkat.

A lengyelek egyébként tapasztalatom szerint sokkal jobban tarják a magyarbarátságot, mint mi a lengyelt.

Ezt kihasználni alantas célokra? Minősíti a szervezőket.
@Habakuk999: szeretjük a barátságot rosszra használni
@Habakuk999: Penipotentia lánykori neve exMaria?
Óh, Uram, el na hagyj(on az férfiErő.-)!
@Penivaldes: Hidegrázás kerülget, az a flánya Egér tehet róla? Nem nyal megfelelően?
Akarsz erről beszé(ó)lni?
Csak reményleni merem, hogy szárnyvonalakat nem zárnak be, mer'aztat megígérték és mind jól tuggyuk, hogy amit ígérnek, annak betartanak!

„vélelmezhető, hogy elkerülhetetlenné válik a közforgalmú közlekedési szolgáltatások teljesítmény-kibocsátásán keresztüli költségcsökkentő intézkedések bevezetése”

Valaki lefordítaná, mert még félreértem Nemzet- és pízmentő igyekezetüket?!
..és végszóként, -mivel távoznom kell álamadó(s)ágot csökkentenyi-:
"A most megjelent tervezet azért is meglepő, mert Orbán Viktor miniszterelnök épp tegnap beszélt arról, hogy a kormány nagy kudarca a közösségi közlekedés átalakítása. „A MÁV átalakításába beletörött a bicskánk, vagy ha bele nem is törött, benne maradt” – mondta, hozzátéve, hogy most már nem csodálkozik, hogy annyi próbálkozás ellenére, eddig senki nem járt sikerrel, de „nekünk azért még talán van rá esélyünk”.
-Piszkáld ki, piszkáld ki, piszkáld ki belőle!
Nem piszkálom, egye meg a fene, hadd maradjon benne!"
Mer'van itten műveetsíg, dögivel!
@empatikus pszichopata: Volt már olyan, hogy ennek a fasz TEK-nek összejött valami?

"Orbán nem ért egyet azokkal, akik szerint a külföldi érdekcsoportokkal szemben kizárólag radikális módon lehet fellépni, szerinte időnket nyílt vitára, máskor cselre van szükség."

Kíváncsi vagyok, van-e még egy politikus Európában, aki nyíltan ki meri jelenteni, hogy nála az átbaszás a tárgyalás magától értetődő, szerves része. Mordor.
@Penivaldes: "nem most melegem van "

Akkor vetkőzz! Amúgy is ki mászkál otthon ruhában...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: GY.F. Gandalf Uram!
A Jobbrog elé fogsz vettetni, nem nehéz megjósolni, a Kassz(andr)át firtató kérdéseid láttán!
Hol a HIT a Vezírben, hol a bízvány?
@Penivaldes: címet, oszt megyünk, ha ilyen látványos a kép arra feléd :D
@Penivaldes: Hol laksz, cica? Amsteldam(m)ban?
(Fülét-farkát behúzva el, meg sem várva a következdeményeket:-)
@mamitirtok dr.: mocskos piszökos szennyes és még más vagy!:
@Dr. Boli Ch.T: mindjárt hétvége, aztán mehetsz kirándulni meg horgászni
@Penivaldes:
? Hahó! Horgászni? Cica, keversz valakivel... :)
@Penivaldes: Akkor húzd be a függönyt. Majd meglátod, milyen jó meztelenül kommentelni. :D

@mamitirtok dr.: Hogy beszélsz, jobbágy???
@mamitirtok dr.:
valahol tr k.rva bátor ember vagy... valahol messze...
egyébként te meztelenül kommentelsz Egér?
ehh, nem is írok semmit, ez nekem már magas, a spineket jobban ki lehet követni az anyagban, mint ezeket....

-----------
"A mérés alapelve, hogy az elektron spin szerint degenerált energiaszintjeit a minta külső mágneses térbe helyezésével megszüntetjük, és az energiaszintek között átmenetet hozunk létre egy mikrohullámú sugárzással. Ezzel a módszerrel nagy érzékenységgel tudunk információt szerezni a párosítatlan elektron közvetlen környezetéről, amely az energiaszintek módosításán keresztül befolyásolja a spektrumot.
"

2012. március 9., péntek 11:30 (NAPI)
Akár napokon belül indulhatnak az IMF/EU-tárgyalások
Nátrán Roland, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára a Gazdasági Rádiónak adott interjúban elmondta, hogy a döntés csak egy "felsővezetői döntéstől" függ. Az IMF-nél mindenesetre ez a "felsővezetői" döntés még nem született meg.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/akar_napokon_belul_indulhatnak_az_imf/eu-targyalasok.513053.html
@Dr. Boli Ch.T: nem képet kértem, csak érdeklődtem:) ez érdekel
@quendelapo: Kósa Lajos szerint nagyon is rendben.
Habár az interjú végére nemigen tudta, Lajos-e vagy Lujza. ( egyenes beszéd a héten valamikor )

Dolgozik az agit.prop.

Nagyon nagyon szeretném megtudni, mi is Viktor víziója az ő országáról.

Valami iszonyatos katyvasz látszódik az intézkedéseiből vagy pedig teljesen tudatos hatalmi monopólium szerzés nemzeti szocialista módra.

Úgy szeretnék bízni benne, hogy csak simán hülyék.
Máskülönben kivisznek minket az unióból.
Ha hagyjuk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Van, ld. Cirbi napi.hu-linkjét. Vagyis bocsánat, ez is egy orvbán-féle "csel".
@Habakuk999: én is a hülye faktort szeretném, de nem vagyok ennyire optimista
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista:

Én néma báránnyal megyek, aki akar csatlakozhat.
@Fabius:
vigyétek gábrielt is! :) Szerintem nagyon élvezni!
@Kara kán: Akkor biztosan viccelődni zarándokol Európába minden kontinensről - Antarktiszról csak a pingvinek - sok sok százezer ember. A többi meg reménykedik otthon, hátha már velük is viccelődne valami multi.

Vezíred gazdasági példaképeinek dolgozói abszolút kizsákmányolva nyomják a gazdasági növekedést. Azoknak a randa multiknak, na.
@Tűzfal:

Felesleges a lengyel fordítás, Csizmadia László, a 3 milliárdos főcivil magyarul írva is megérti, ha a lengyel szervezők oldalán elküldöd az anyjába.

Kíváncsi leszek lesz-e a pofáján bőr ezúttal is azt állítani, ő se plakátot se lengyel tüntetőket nem bérelt a civilszervezeteknek szánt közpénzből. Mindenesetre a screenshotot eltettem erről, elszámolásnál még jól jöhet.
@Dr. Boli Ch.T:

Felőlem jöhet ha van kedve :-))
@Fabius: elszámoltatás, ó csak igazad lenne, ás nem 10-20 év múlva, amikor már elévül szinte minden.....
@Fabius: Elszámoltatás, ühüm. Aszem Hitler előbb fog Sztálin balzsamozott testében reinkarnálódni és zsinagógaépítéseken kubikosnak állni emberbarátságból, illetve Mourinho előbb varrat Barca loggót a farkára minthogy ebben az országban bárkit bármiért is elszámoltatva legyen...
@mamitirtok dr.:

Ez mondjuk nem egy nagy dilemma: aki maradt, az maradjon továbbra is pénztártag. Az éves 3-4 ezer tagdíj kacagva vállalható, ebből a pénztár működése is fenntartható.
@Penivaldes: Egen, amikor nagyapád rezignált mondatai még mindig igazak és rájössz hogy Hofi még mindig aktuális akkor azért nagyon lelombozódsz...

@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Hiába, a péntek délutáni kreativitás :)))
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: @csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

A 70-30 felborult Orbánékkal, így van esély arra is, hogy kormányváltás után ne csak a megszokott budigyuszis, kellerbigottságos maszatolás legyen megint.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

A Stabilitás szerint lesz választható alternatíva.
@Fabius: igen, ezt is, azt is, amazt is tudom, de az utóbbi években, nagyon szkeptikus lettem, lassan már azt sem hiszem el, amit látok, hallok, tapintok, hála a politikai elitünknek és különösen a vezénylónak és zrt-jének
@Fabius: A próféta szóljon belőled, de tényleg, csak tudod én már nagyon régen elvesztettem minden reményemet :/
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:
Attól tartok, minden egyes napon tudnád használni azt a ládát.:(

Feldühít az arrogáns ostobaság, a gyűlölködést, uszítást is nehezen viselem.
Pedig első körben próbálok mindenben keresni pozitívumot.

Egészen odáig, hogy - noha világéletemben nem csíptem ezt a Viktort -,Fletó után megfordult a fejemben, hogy rosszabb ez nem lehet.
Odáig fajultam esélynyújtás céljából, hogy tavaly nyomtam entert az államadósság csökkentésbe is, mert az akkori szövegek egy részében volt fantázia.

Életemben nem láttam még olyan sötéten a világot, mint ma.
@Gábriel angyal:

Ez tényleg jó lett, meg jogos is.
@Habakuk999: Igen ez a két magyarázat van. Tényleg bunkók vagy csak úgy csinálnak. Lehet persze finomítani, hogy "játsszák a bunkót, de nem nehéz nekik", illetve a hívek szerint ez a sok marhaság összeáll egy rendszerré és előkerül Viktor csodafegyvere is.

De szerintem nem is ezek az igazi kérdések. Hanem hogy miért tűrjük ezt? Miért dobták oda az emberek szó nélkül a maynup megtakarításaikat? és miért hagyjuk, hogy a gyerekeink agyát mossák?

Pedig most megesküdhetnénk, hogy rabok tovább nem leszünk!
ezek a lengyelek, a jobbszélső szerepét töltik be?...őket fogják neki vezényelni a millásoknak?
és utána majd felemelik a kezüket, hoyg boccs
@Habakuk999:
Ja és ez nem Viktor országa, hanem a miénk. Ő csak visszaél a felhatalmazásával.
@Fabius: Ezekkel a külföldről importált tapsolókkal Viktor alighanem rekordot döntött. Amellett, hogy újradefiniálta az "übergáz" kifejezést, elmondhatjuk, hogy ilyet még rákosi se csinált.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Akkor fog majd síni-ríni, hogy a felcsút sc-t nem ér bántani. De akkor már késő lesz. Azt vezesse el vidéki kóceráj stílusban ne ezt a szerencsétlen országot tegye még jobban tönkre ez a büdös lábú vidéki Bonsai Duce.
@quendelapo: Én még azt hiszem, demokráciában élek.
Szerintem nem lenne jó fölégetni azt a Duna parti házat, noha nap mint nap megteremtik a kedvemet hozzá, most is viszket a tenyerem.

Várom a választást és drukkolok, minél kevesebb legyen a visszafordíthatatlan folyamat.

S közben elmeditálgatok azon, a szüleim életét meghatározta a háború és a szocializmus, az enyémet az erjedt szoc és a rendszerváltás vadnyugatja vagy keletje, de nagyon AKAROM, hogy a gyerekeim európai demokráciában éljenek.
Nézd meg a különböző külföldi politikusokat. Ott ragyogott az arcukon az értetlenség egy jó ideig.

Ma már tudják, ki várja két hónapja, hogy leüljenek hozzá. Alkalmazkodnak, azt teszik, amit egy jó tárgyalónak tennie kell.

Meg kell tanulni az országban is a fideszt. Meg fogjuk.
@empatikus pszichopata: Már gondolnak a jövőre, mi lesz, ha már nem lesz szükség TEK-re, mert ez a képződmény csak a skizofrén paranoiás Bonsai Duce miatt kellett. Érdekes módon Gyurcsánynak eszébe sem jutott ilyen TEKi katonákkal védetnie magát, pedig neki nem volt ez az örök hivatkozási alap 2/3-os támogatottsága. Csak nem fél a Mr. Paranoiás? Kitől félhet, amikor egy ország szereti? Szereti?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mondjuk arra kíváncsi vagyok hogyan fogják megoldani hogy lengyel barátaink értsék miért vonulnak-tapsiznak. Kap mindegyik egy részletes programfüzetet? Vagy olyan kis ketyerét amivel a múzeumban haladhatsz és az nyomja Viktora Orbana-t lengyelül? És ha ennek vége egy sátoros lengyel nemzeti ünnepre majd elmennek a Fidesz hívők felvonulnak cserebere alapon? Megannyi kínzó kérdés...
címlapos halálhír? még ma sem volt?

legalább egy kis szalagcím? valami mellékdakotáról? vagy icipici kis doktorról?

semmi? na jó. nem baj. akkor talán holnap...
@quendelapo: Igen, ez a mi országunk. Pontosan ez a probléma, a fejében a mi országunk az övé. Erre lennék kíváncsi, mit is lát magában arról az országról...
@aritus: hvg.hu/w/20120309_moslekorszag Sajna igaza van, mint legtöbbször. Én nem követtem ezt az alterelnökválsztást, de ennyire levinni kutyóba...

Ez meghirdetésekor értelmes ötletnek látszott.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ti tuggyátok milyen címen hívják meg a lengyeleket? mit mondanak nekik miért van a különvonat -nem ütközik semmivel?- és ingyen ebéd meg vacsora és sátoros ünnep? vagy nem tuggyák? de akkor mi a fasznak gyünnek? mit fognak csinyányi és miért? lesz előtapsoló meg előordító és a tolmácsok? vagy a kutya sem kíváncsi a bonsaidúcse szavaira?

teljes a zavar és hogyan adják ezt be a külföldi sajtnak, azok itt lesznek és majd fotózzák meg filmezik...nagy só lesz
@Fabius: Csak attól félek, hogy ez a sok jogász kotonszökevény úgy körbebástyázza jogilag az általuk elkövetett gazdasági panamákat és jogi lépéseket, hogy ezzel teljesen megakadályozzák az elszámoltathatóságukat. Ezért kell ide majd nem fülke forradalom, és a forradalmi hevületben teljes vagyon elkobzás mellett felakasztani ezeket a mocskos görényeket.
Elnézést a stílusért, de kicsit elgurult a gyógyszerem.
@Dr. Kismac Ph.D - Puccsistapista: Hogy úgy tűnjék a síkhülyéinek, hogy az Eu és IMF kuncsorog az ajtónk előtt. Ő meg hessenti őket, de a nagy bolond jószívével mégis megengedi, hogy adjanak, ha már annyira karnak adni. Ő nem ám Gyurcsány, hgoy befegyelmezheti holmi nyugat!

a lengelek meg azért kellenek, mert a Milla - tegnap is írtam - elhozta ide ellene Adam Michniket hu.wikipedia.org/wiki/Adam_Michnik a szabadságidolt, a hőst, aki kurvára legyalulta őt. A baszott hiúság működik most is, azt hiszi, lengyel=lengyel, ki nem szarja le, hogy hívják és mit csinált? Mellette is fognak menetelni onnan ez a lényeg.
@zsaruvér: Egyék a légyölő vagy a gyilkos galócát két pofára!
Hát a nótácska nagy szar, az biztos!
@dr lecsekkoltam: Nekünk még tornászni is kellett Kádár tribünje előtt.
@Kara kán: ÉN NEM VÁLASZTOTTAM MEG ORBÁN VIKTORT!!!! SE SLICCET!!! Hol volt ilyen rubrika kérlek alássan? hagyd már a benyalást, a nyelveddel már trágyázni lehetne, éled a föld, menj a határba, akkor hasznosulnál!
Összefoglalom: még nem döntöttetek meg senkit. A kormányt sem. De kiderült, hogy az imf nem áll szóba velünk, pedig a minisztérium szerint már holnap nekiállunk tárgyalni. A máv lett az új bkv, úgy látszik, nem restire kellett volna az adóforintjainkat elverni.
Peni nem akar pucéron kommentelni, de Egér nagyon szeretné ha felfalná. Bolinak és mamitirtoknak nem terem babér;), gabriel pedig fél tőlünk, így karakánt játszik, csak már nem káromkodik. Fabius pedig visszatért közzénk.
Kihagytam valakit?:D:D
@a szív fészkei: A légyölőtől csak transzba esnek, mint régen a sámánok.
Nem félsz Te attól, ha azok a bennük lévő minimális gátlások is eltűnnek?
@a szív fészkei: A mamáméknak csak fityulában masírozni. Üdv, látom, egyszerre értünk ide:D
@Kara kán: Amúgy minden kontinens a disznópásztornak is szar embereden röhög, be se engedik jobb helyekre. Ahová ige, vegyvédelmiben csipeszel érintkeznek vele és utána hosszasan szellőztetnek. Avétos bűze van.

Szeretnéd te az Eu szétrohadását, de egyelőre Orvbán totális szétesését élvezzük, csak kár, hogy vele rohasztja a hülye, neki még mindig hájpoló bandája az országomat is. Vigyétek a tajgára, táncoljátok naponta körül és imádjátok. De ott, messze minden emberei civilizációtól!
@narmer: Ne kritizáld nagyvezírünket, viktort! Ismerd el feltétlen isteni teheccségét, mely zseniálisabbnál gigantikusabb elbaszásokban nyilvánul meg.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

Van itt minden, részletes útmutatástól ideológiai fejtegetésen keresztül a provokátorok elleni tanácsadásig:

www.wielkiwyjazdnawegry.pl/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=7&cntnt01origid=15&cntnt01returnid=18

Ryszard Kapuscinski konkrétan hazudik és megvezeti a lengyeleket mikor azt mondja: a legnagyobb nem kormányzati, civil szervezettel CÖF működnek együtt. Ahha, csakhogy Csizmadia és a 3,5 milliárdos Nemzeti Civil Alapprogram sajnos kormányzati szerv az adófizetők pénzéből.

De kiderül a lengyelek programjából valami jó is: déltől kettőig a Várhegy oldalában lesz kaja-pia a mi költségünkre. Szerintem aki éhes az álljon be a sorba, tegyen úgy, mint aki nem beszél magyarul és lakjon jól, ha már egyszer van Budán ingyenebéd.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: értem... szürke 7köznapok

csak úgy normálisan zajlik az élet/lopás

a bűnszervezetben elkövetett hazaárulás/nemzetvesztés...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Viszont ezek leülnek legalább az asztalához szegénynek. Igaz, pénz nem hoznak, hanem visznek, de legalább Vezérünk nem érzi magát egy délelőttig kínosan egyedül.
@dr lecsekkoltam: :-) Én negyedikes koromban valami É-Koreára hajazó tornamutatványt kellett, hogy bemutassak sokezermagammal a Felvonulási téren. Emlékszem, hosszas ráéhezés után akkor lőttem egy kurvajó sárga cipőt a Luxusból (félévben egyszer leehtett normálisat kapni), naná hogy abban mentem gyakorolni - hetekig ki kellett járni órák után, dögöltek volna meg! - és véresre törte a lábam.

Kádár meg a darvadt bandája ott integetett a nagy napon. Anyjukat!
@Fabius: Ha annyit mondogatok, hogy dobzse, dobzse az elég lesz?:D Üdv néked, ittenke, hiányoltunk. A fiúknál nagyon hullámzanak a kedélyek.
Merre lesztek néma báránnyal?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lengyelek, akik idejönnek kicsit vigasztalódhatnak Kacinsky pofáraesése miatt.

Megnézhetik - kifizetve mindent nekik - a magyar hasonmás hülyét működés közben. (Sajna még nem a panoptikumban.)
@a szív fészkei:

Ez a meghirdetése pillanatában is hülyeségnek látszott. A Csekknorriszhíd országában azért a néplélekről ennyit tudni kellene mindenkinek.
@dr lecsekkoltam: kezcsok holgyem, ciao bella...;-)

az a baj, hogy nekunk azert nem lesz soha ilyen beosztottunk, mert a probaido alatt zavarnank el az ilyet a halal retekes f...

oppardon!;-)
ne baj, ha nincs orszá/gomba, van mááásík:
daath.hu/showSubstance.php?id=10
@dr lecsekkoltam: Legyenek a Jégbüfénél, rendszabályozni a pici édes, oly ártalmatlan, jó zsidómentő (by Gábriel és amikor ilyet bead, még csak láza sincs) Szálasijukat imádó hungaristapistákat.
@aritus: külföldre ne számíccs... sose volt érdemi segíccség, de ne is legyen...

"Itthon se látom azt az erőt, akaratot, ami ezzel szembe száll"

én érzem azt hogy a mafia jellegű "bűnszervezetben elkövetett ormányzás" ellen és általában a pártokkal szemben finoman szólva nő a bizalmatlanság...

a pártoknak anyni... csak a "mi lesz akkor" az nehezen alakul ki... és ez nem is baj... hagy nőjjön a gondolkodó emberek tábora... ráérünk. az idő nekünk dolgozik...
@a szív fészkei: :) A férfiaknak fogalmuk sincs arról, hogy nekünk nőknek milyen áldozatot kell hozni a szépségünkért.
@a szív fészkei:

A Mandi kommentelőinek tömör véleménye Fischer Ivánról: Büdös hülyezsidó:
mandiner.hu/cikk/20120309_tota_w_arpad_moslekorszag

Csapataim harcban állnak.
@dr lecsekkoltam:

Bárány a Jégbüféhez akar menni fotelnácit nézni, de ha felmerül igény a találkozóra megbeszélhetünk valaki konkrét és konszolidált helyet.
@Fabius: Én sem értettem de horror lett. tényleg nem nagyon konyítanak a néppszichohoz sajna.
"A köztársasági elnök beszédét azzal kezdte, hogy megjegyezte, "jó lenne itt fiú diáknak lenni", hiszen csak lány hallgatókat lát. "

index.hu/belfold/2012/03/09/jo_lenne_itt_fiu_diaknak_lenni/

hehe
ez micsoda egy szexista uberparaszt, bakker:-DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mit vártál? Tényleg meg vagy lepve ettől??? Erre írja Tóta, hogy a mandiner közönsége jól képezi a Fidesz-törzset, még ha a posztok néha színvonalasak is szerinte...
@Fabius: Tudok lengyelül káromkodni felsőfokon, kár hogy 15én dolgoznom kell (ugye multinál nincs ünnep, mert a világ gazdasága és tőzsédi üzemelnek Petőfi-napon is) mehetnék ingyen enni :/
Azért mondjuk külföldről hozatni a nyelvemen nem beszélő nekem tapsoló brigádot...ez tényleg mindennek a legalja. Ilyen tehetségtelen vérostoba kiskirályt, a vakond segglyuka hozzá képest maga a fényesség birodalma...
@Fabius:
jóu napot...
ses?
kicsit érteni madzsar...
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Én egészen borzasztót hallottam Sliccről. Hogy kit kapart be az ágyába, melyik kis, anno hamvas olimpiai bajnokot.

Senki nem maradt tőle szárazon az edzőtáborokban.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ahogy a mamám mondja nehéz igazán élni de jó.
@a szív fészkei: Nem az ÁNTSZ-re tartoznak, mint fertőző anyag?
@dr lecsekkoltam: Hidd el, tudjuk!
Sokan forint fillérre is.:)
@dr lecsekkoltam:

Gábriel nem Kara kán, ebben nagyjából biztos vagyok :-)
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

ide találtál :D picsku materi :D co to kurva je :D? pizdole kurva :D
@Dr. simonmondja.: "Szegény kódis ül és tartja a markát... Ő mindent megtett."

na ez nagyon jóóó... ül és a "tárgyaló asztalnál" készen várja a pénzt... ez jobb poszt illusztráció lenne...
@dr lecsekkoltam: Ez mondjuk az én überhülyedségem volt, de annyira megörültem neki, hogy telt rá meg ugye a barom tornázgatás után mentem volna hódítgatni, hisz van élet Kádár után is. Sőt!!!

Akkora áldozatot azért én nem szoktam hozni, ha valami nem megy, nem megy. Saját alapanyagaimmal nyomultam mindig - akinek bejött, bejött, akinek nem, nem. Hogy festessem a hajam, meg szenvedjek, éhezzek, lemondjak bárm/k/iért, az fel sem merült soha.

Mondjuk menni pasi nélkül is kell az utcán, és az új cipők meg törnek. Akkor meg órákig basztattak a tűző napon valamilyen formáció betanításával. Like É-Korea.
@Habakuk999: Ez az anyatejjel szívta a légyölőt ezek szerint magába. Essen szét atomjaira, ha már!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nekünk Ganxsta Zoli hidunk van, majd ha a szlovákoknak lesz Marika Gombitová hídjuk, majd akkor szóljanak :-D
@dr lecsekkoltam: Gőzborotva? Vihetnék is a Kossuth térre, ha a Felszabot megtisztították.
@Fabius: Mi is fotel nácit, békemetet ilyesmit. Katasztrófa túrizmusnak hívjuk. Elnézünk ide-oda, fényképezünk, és jót röhögünk jobbikékon és fidesznyikéken.:D:D 2010-ben a rohamrendőrök nagyon cukik voltak a Hősök terén, lehetett velük fényképezkedni, meg minden:D:D A jobbikosok áhítata ahogy hallgatják az igét, kb 5 percig bírtuk, el kellett menni onnan röhögni. A fidesznél meg a plakát osztogatás, meg a júj a fiatalok, ez az, ez kell nekünk, hadd egy fotót.:D:D
@Fabius: Hol van a híd? És kijaza Marika? És miért nem Karel Gott-híd?? Jaj, de irritáló figura az is szegény!
@felebarát: Nem, ordítottam vérvörös fejjel dührohamokban fetrengve, ha azt az 5öt egy-egy döntetlenen megrúgja most 4 ponttal megyünk a Real előtt, szóval ahogy haver fogalmazott, nekem semmi sem jó :)

És jól nyomod, ehhez mehetsz ingyen enni, csak figyelj rá hogy ha alkoholt látsz azonnal nyúlj érte, nincs piáért nem tolongó lengyel :D
összefoglalom.

dr vitya, a pánk ül és hetek óta várja az IMF-et, de nem jön...

pedig arra járhatnának, bedobhatnának vmit szegény kódis kalapjába...

simonhoz: mijjen duma ez? ? ennyire debil szavazókhoz kell szólnia?

jaa és hogy egy vidéki kócerájt sem tudna az EU vezetés eligazgatni...

mijjen színvonal ez máá??? indul a békamenet ?
@a szív fészkei: Azért az szerintem két dolog. Plázacicává válni egy pasi kedvéért, vagy beleszeretni egy cipőbe akkor is, ha véresre töri a lábunkat.:D:D Tök normális a nőknél, hogy egy cipő felülírja a józanészt.:D:D Van egy körömcipőm, minden évben sántává tesz, de mégis mindig bepróbálom, mert annyira gyönyörű.
Hajrá Viktor! Hajrá magyarok!

Nem kell törődni minden hülyével. :-)
legalább egy kamion arra járhatna... egy "IMF" rencámú...
@a szív fészkei:

A Mandi posztok nem csak Tóta szerint színvonalasak, hanem szerintem is. Az Ilyen ország márpedig nincs sorozat nem szakadt meg, a kritika pedig ritka vendég a jobboldalon.

A közönség olyan amilyen, de ezt azért ne vegyük el turuléktól.
végre vmiben elsők vagyunk... ettől műxik ijjen jól a gazdaság...

velemenyvezer.blog.hu/2012/03/09/state_capture_fidesz?
@Kara kán: Ez a mi filozófiánk is, nem kell törődni minden hülyével. Csak mi kihagyjuk az első sort.
Nem bánt téged, hogy nem vagy elég hajrázni viktornak? Hogy importra szorul?
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

Esetleg egy lengyel káromkodás nyelvleckével hozzájárulhatnál a köz szókincsének bővítéséhez, hátha könnyebben megy az ingyen kajáért vegyülés :-))
@Fabius: A kritika szó szerint sokba kerülne nekik. Ők sem hülyék, Krisztus koporsóját se őrizték ingyé. A kritika azt jelentené, hogy elzárják a pénzcsapot.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: @Fabius: Azt hogy mondják lengyelül, hogy én csak egy bájos lengyel lány vagyok, aki csodálja a magyar fiúkat?:D:D;)
@dr lecsekkoltam: Na ugyi...:-))) Bár ha mindig a cipő győz, akkor végül feladom, mégis csak két lábam van, azon más nem jár helyettem...
Tavaly is vettem Vaterán ez JLo szandált - és addig meg utána mindig be is váltak az így vett lábbelik - jó áron, szép is, de az nem látszott, hogy mivel rohadt súlyos darab, ettől instabillá lesz minden lépés benne, mert persze magassarkú. Csak támogatóval lehet benne elindulni, ha élve akarom a penzumot teljesíteni, ez meg így kicsit körülményes. De majd lengyel híveket szerzek, azok végig kísérgetnek, mibe van az nekik, nem?

Megpróbálom eladni. Hátha van legalább még egy ilyen hülye a világegyetemben, mint én. :-DD
@dr lecsekkoltam:

No, akkor majd csütörtök reggel csinálok egy info posztot, oda mindenki beírhatja hol jár és mit tervez, igény szerint lehet talizni is akár.
@dr lecsekkoltam:
A múltkor is 400 ezer ember tüntetett a kormány mellett, tehát importra nincs szükség, de a barátoknak mindig lehet szorítani helyet. Sok jó ember kis helyen is elfér.
@dr lecsekkoltam: Ilyenek számosan voltak a hetvenesekben ott, akkor a magyar srácok úgy jártak ki tömegével csajozni, mint ide a digók.
@dr. Bubó: nem vagyok meglepve..
egy hollandiaban elo magyar szarmazasu ujsagiro azon kesergett a multkor, hogy a fidesz ahelyett, hgoy felszamolta volna azt a beteges, korrupt rendsszert ami itt mukodott evtizedeken at inkabb elfoglalta a harcallasokat ebben a rendszerben es sajat szolgalataba allitotta azt.
számháború, jahh Kossuth téren meg 1.5 millán voltak,hüm-hüm, biztosan azt is unortodoxul számolták :D
@a szív fészkei:

Zolee híd:

www.bama.hu/baranya/kultura/ganxsta-zolee-hidat-avattak-gorcsonyben-335325

Karel Gott cseh, te...echte szlovák kell mostanság, annak meg a turányi születésű Gombitová tökéletesen megfelel :-)
@dr. Bubó: "végre vmiben elsők vagyunk..."

Bár nem volt olcsó! :DDD
@dr lecsekkoltam: Biztos ezért kap valami APAnázst Cáratyuskájától. ezek ilyen kis elárvult lelkek, tülekednek apuci térgye köré.
@Kara kán: hat eleg kevesen maradtak a kossuth teri 2 millerbol...:-D

ha jol szamolom, az 1.6 millio bukta;-)
www.bud.hu/budapest_airport/media/hirek/budapest-athen-uj-jarat-az-aegean-airlines-szineiben-9618.html

az aegean...új repcsije...hoyg is van ez...csődbe menő görögöknél új repcsi van :D
Hú de idegesítő hangfekvése van ennek a jó szlovák asszonynak!!! Fáj a fülemnek. Gott meg, mein Gott; nem tudom, Korda vagy ő a szörnyűbb?
"Az államfő... valamennyi magyar köztársasági elnöke akar lenni, ezért – mint fogalmazott –, "ha az egyharmad fütyül, akkor arra én nem fütyülhetek"

ez a debil? akkor lemond? mert én meg nem akarom hogy egy gerinctelen bűnöző alkalmatlan csaló képviseljen engem...

nagyszerű akkor ebben meg is egyeztünk....

index.hu/belfold/2012/03/09/jo_lenne_itt_fiu_diaknak_lenni/
@Fabius:
Viccesnek tűnik ez a lengyel babazsúr, pedig egyáltalán nem az.
Ezzel szétvágják az utolsó esélyét a visegrádi elveknek, mellesleg a feltörekvő balkániakra is csak ácsingózhatunk, szervezzük gyönyörűen magunk ellen az antantot.
BX meg vigyázó szemeit az asztal alá szegezi.

És a minipartizánt a sarokba térdepelteti.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Ez egyszerű matematika.
Csak azt kell alapul venni, hogy mit mondotok ti, hányan voltatok január 2-án az Opera környékén. Ugyanis a Békemenetben kb. tízszer annyi ember volt, mint amennyit a ballib az Opera köré össze tudott csődíteni.

Tehát, ha ti azt hangoztatjátok, hogy az Opera környékén 40.000 hívetek tódult össze, akkor a Békemenetben 400.000 derék jobboldali menetelt. Ha ti aszongyátok, hogy 100 ezren tomboltatok ott, akkor mi azt mondjuk, hogy a Békemenetben 1 millió hazafias érzelmű magyar vett részt. Ez ilyen egyszerű! :-)
@a szív fészkei:

Én sem azt mondtam, hogy énekeljen, hanem, hogy nevezzenek el róla hidat :-D :-D
@Kara kán: 5 ember volt az operánál..hülye
@Habakuk999:

Nincs ennek ekkora jelentősége. A lengyel lapkiadó lepacsizott a magyar közpénzcivilekkel egy kis apróért. Van az a pénz, amiért a Milla tüntetésre is eljönnének, csak azt nem fizeti senki.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Apropó!
Ma olvastam, hogy a szalaiannmaria.com honlap szerzőjét kicsit megkérdezték. Te vagy az?
"I will take another question online, on Hungary. Where do things stand with the IMF, including on proposed amendments to the central bank law? What I can say on Hungary is that we are expecting a visit from Mr. Fellegi next week and he will meet with our Mission Chief here. That is not going to be a negotiation of a program; it will not be that. It will be a broader discussion. And no meeting with management is anticipated.
And what we have said in the past on Hungary, including the Managing Director in January, is that we’re looking for sustained commitment on major policy issues before proceeding with discussions on a program, the major policy issues including the issue of the central bank law. Let me take another question from the room."
@felebarát: Hagyd, ez benne ragadt az óvodai - kicsit telibeszart - homokozójába. Kár leállni vele, retardált, kór neve orvbánitis.
@Kara kán: nem, nem envagyok az, sajnos:-)

de a nemzetkozi birosag neki fog igazat adni, ti meg fujhattok egy kilo tollat a seggebe:-DDD
meg fizethettekl par miller karteritest, mint hunvaldnak.

lassan ideje lenne felfogni, hogy minden ilyen jogellenes lepes 3szor fog az arcotokba froccsenni:-)
@Kara kán:
De ha úgy jársz (index.hu/kulfold/2012/03/09/eljenzo_tomeg_varta_a_kiszabadulo_bosnyak_haborus_bunost/), ígérem, hogy 10 év múlva várni foglak egy fehér, telesírt papírzsepivel a börtönkapuban. Ha ez vigasztal... :-))))
Ezt is párás szemmel üdvözli a Kara kánsereg: velemenyvezer.blog.hu/2012/03/09/state_capture_fidesz

A törvények vannak a tolvajokra szabva, a főügyész rájuk vigyáz, stb.
@Kara kán: nagyon ra fogtok erre baszni, uzenem a fonokeidnek:-)

nem gyozhetitek le az internetet. mit gondolsz pl az ud zrt betiltott felvetelei vegleg elvesztek?
tudod milyen buntetoeljaras lesz meg abbol..?:-DDD

itt is szivozhattok, megserthetitek a blogger alapveto jogait, de ezzel csak tovabb razzatok a pofonfat. a vegen el fogtok bukni. es minnel tobbet szivoztok, annal nagyobb lesz a veres:-D
@Kara kán: Miért sittelnék le Szalai leghűbb rajongóját?!
@felebarát: That's cute (a'la Lorraine). Pedig az államtitkárbácsi azt mondta, hogy pár nap és tárgyalunk:O
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Nincsenek főnökeim, szabad vagyok, mint a madár.
De rám azért ugye nem haragszol? Mert én szeretlek téged is, tudod. És segítek neked a jó útra térni. :-)
@Fabius: Nono.
Ez az EU szövetség újragondolása.
Keressük a haverokat az unortodox világuralomra, mert a magyar lé nem elég.
Súlytalan a partizán, de kézzel lábbal kapálózik, hogy valakivel összekapaszkodhasson.
Össze fogja gyűjteni az összes hülyét, ha megteheti.

Nagyon gyúlékony gyufával való játék ez kiszáradt fenyő alatt.

Szerinted a közpénzvezérnek lehet egy önálló gondolata? Legfeljebb, hogy a bal vagy jobbfenékkel kezdje a csókolgatást.
@Kara kán: ahha
hat ugy teritgess, hogy en maga vagyok a satan:-DDD

ha beferkozok a soraitokba, belulrol fogom szetrothasztani az egeszet:-D
Drágim felütötte fejét a magyar tudomány és lesöpör mindent majd! Érik a magyar Nobel-díj: www.borsonline.hu/news.php?kelemen-anna-700-kobcentis-mellekre-valtott&op&hid=54422

[..]" minden vágya, hogy megjelenjen a könyve.


– A kézirat már elkészült, társadalomelméletről, társadalomtudományról szól. A címe: Monitorvilág. Szeretném, ha másik oldalamat is megmutathatnám, és ha nem is megy el ötvenezer példányban, mint a Méhkirálynő, csak ötezerben, de valaki elgondolkodik rajta, már megérte – tette hozzá Annácska." Mit sírunk mi minden hülyeségen, amikor ekkora mű van készülőben????
AVON: Halász Pálma, aláírásgyűjtés családon belüli erőszak elllener törvényhez. Heti 1 nő, havonta 1 gyermek hal bele bizonyíthatóan.... Ez persze jéghegy csúcsa, még Albániától is le vagyunk maradva.
@Habakuk999:

Ebben nem értünk egyet. Uniós állampolgár ott tüntet az Unió területén belül, ahol neki tetszik. Az erre ösztönzést - akár a költségek térítését, de még a munkavállalásként szerződést sem - nem tiltja semmi.

Magyarul foglalkozzunk vele, de ne lássunk bele többet, mint ami.
Drágáim, kimentem. Majd este megint jövök, addig írjatok érdekeseket, jó?
@Kara kán: Hggy bírjuk nélküled? Számolom a perceket.
@Penivaldes: Hát aki mindenféle kínzóeszközzel rubintrékásítja magát, orrba-szájba futkorászik, berak más színű kontaktlencsét, magára eriszt hidrogénperoxydot, nem eszik, csak nyúlkaját hószámra, zsírt leszivat, pilinckázik tűsarokban, noha utálja, stb.

Nem tudom, megéri-e??? Talán erre gondolt a doktorissza.
@anyósnyelv: Ennek már tavaly vagy mikor egyszer nekifutottak.
@Fabius: Nem láttunk bele egy éve az alkotmányozásba se többet, aztán milyen jóra sikeredett. Hadd ne soroljam amibe szintén nem láttunk bele.

Tőlem annyi lengyel tüntet az országban vagy akár St Tropez-ban, amennyi csak akar.

A problémám az, hogy az eu ellen harcoló Viktor mellett teszik.
Ami szívük joga, tegyék, de a levét mi fogjuk meginni.

Ez az ember előre menekül. Tekintet nélkül a hatásaira.
atv.hu/cikk/20120309_haz_garazs_kutya_jonnek_az_ujabb_helyi_adok?source=hirkereso

Minket - mivel itt már mióta van garázs- és kégliadó - most telekadóval akarnak még sarcolni. Most mérik fel.
@dr lecsekkoltam: Különös..mert, én nálam még egyetlen cipő sem írta felül a józanészt. Először is az anyagiak. ha valamit nem tudok megvenni, mert nincs rá pénzem, akkor nem veszem meg. a másik, és ez lényegesebb a kényelem, a tartás. erre külön tesztem van. minden cipőre érvényes a tornacipőtől kezdve egészen a magassarkúig. az egy helyben szökdécselés. nagyion jó módszer. persze a szépségről sem feledkezhetünk el.
@a szív fészkei: Tegnap bőszen magyaráztam Kánnak, mennyivel is jobb, ha nem oly bunkó, de ez kedvessége sem az igazi.
Nem jó nekem semmi se. :)
@Penivaldes: magassarkúban szökdécselni...elmebeteg :D bokád mg nem ment ki?
@a szív fészkei: hogy megéri e? ha önmagáért teszi, akkor igen. ha viszont egy férfiért akkor már nem. ugyanis akkor már túlzásokba esnek.
@felebarát: nem ment ki. egyébként azért máshogy szökdécselem, nem olyan magasra, mint egy sportcipőben, de elvégzem a tesztet. nálam fontos a cipő tartása, hogy együtt éljen velem. mivel elég lendületesen és gyorsan megyek.
@Penivaldes: tartóssága, upsz letörött a teszt közben a sarka..fenébe egy 20 ezres cipő volt :D
@felebarát: látod ezért kell a teszt:) mert ha már ott letörik, akkor nálam nem sokáig él, tekintve hogy nem tippegve megyek.
@a szív fészkei:

Csöndben jelzem - visszakanyarodva pár nappal ezelőtti diskurzusunkhoz - most tessék hangoskodni. Itt a kommunális adó is a bevezetjük!-ről beszéljük meg-re változott. A Zuglói Lapokban kérik a tisztelt lakosságot, a konzultacio@zuglo.hu címre írja meg véleményét, döntés március végén lesz.
@Penivaldes: igy is úgy is fizetheted ki...hisz tönkre tetted :d
@a szív fészkei: Szivás, szerencsére itt vidéken ilyen nem történt eddig. Itt csak a szemétszállítás az, ami nem tetszik. minden hónapban 2000 ft, és egységesen, nem nézve, hogy van e szemetünk, vagy nincs.
@felebarát: de nem teszem tönkre, óvatosan ugrálok, nem úgy mint egy nikkel bolha
@felebarát:
Aztakuuuuva... Te is olyan magassarkút hordasz, mint Penni? :))
Hírszerző megvolt? :))

"Megtudtuk végre, hogy miért szavazta le két hete a Fidesz az LMP által benyújtott, az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát javasló törvényjavaslat tárgysorozatba vételét. Azért, mert az „hiteltelen, farizeus és szakmaiatlan, így azt a Fidesz és a KDNP nem támogatja”. Ezt közölte a Fidesz parlamenti frakciója az MTI-val a mai napon. Továbbá azt, hogy március 19-én majd közös frakcióülésen megvitatják a dolgot, hogy a későbbiekben "szakmailag valóban megalapozott döntés születhessen".

Hát, köszönjük szépen. Huszoniksz éve tologatják az ügynökaktákat, és most hogy az LMP javaslatát harcos antikommunistaként leszavazva egy méretes sallert osztottak ki saját maguknak, megint sikerült eljutni oda, hogy majd később tárgyalnak róla, hogy még később szülessen valami javaslat."

hirszerzo.hu/nyuzsi/2012/3/5/Cuki_amikor_a_Fidesz_farizeusozik_ugynokugy_M50H10#utm_source=hvg.hu&utm_medium=listing&utm_campaign=crossmarketing
@a szív fészkei: tizenéve nem megy át - sajna, míg nagyjaink is "pénz számolva, asszony verve jó" vallják, s 10 % alatt a honanyák száma, nem is lesz más!
@Dr. Boli Ch.T:

Viktor sosem fogja már megtanulni, hogy "csakazenyimeknekbeszélek" nem létezik. Az asztalnál kuporgás időtartama megint kitolódott, asszem.
@Fabius:
A legnagyobb gond, hogy ez a majom az asztalon kuporogva odaszarik, majd szeretne ott megteríteni...
@Penivaldes:
Lehet, hogy felebarátnak is bejön... ;))
@Dr. Boli Ch.T: ebben nem lehet rossz strandolni, egy jól célzott rúgás, aztán minden ok. bár a strandon az öreg gazdag nénik a legjobbak az arany, ezüst bikiniben, és általában sárgás barna-bőrrel...)
Komolyan mondom eszem-f.szom megáll :/
Nem azért fizetünk Viktorom hogy kiéld a hamvába holt focista/focirajongó béközép álmaidat te szerencsétlen kreatúra, te...

pfla.hu/?q=news/2618
Ezentúl járjon mezben dolgozni.. értitek, tehát abban menjen be a Parlamentbe
@Dr. Boli Ch.T:

Ez gyakorlatilag már tényleg az "EVÉS ELŐTT MOSSÁL KEZET, MERT NYAKONBASZLAK ÉDES FIAM!!!" szint.

Parlagfűben sakálok
Ezzé lett magyar hazátok

hogy magamat idézzem (Csak tiszta forrásból!) :DDD
levelet kaptam, lájf:

részlet:

A VDSZ ezt az állapotot tarthatatlannak és igazságtalannak tartja, ezért – az Önök megbízása alapján - folytatja a befizetések védelméért indított harcot. Minden további fejleményről a jövőben is tájékoztatjuk Önöket.

Üdvözlettel:

Székely Tamás
elnök / President / Vorsitzender

VDSZ
1068 Budapest Benczúr u. 45.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: -erről jut eszembe:

Állandó rovatunk ma játékos fejtörővel jelentkezik! Kedves gyerekek, nézzétek meg figyelmesen az alábbi két futballrajongóról készült fotót, és karikázzátok be a különbségeket!

1. fotó:
m.blog.hu/pi/piroslapok/image/Orb%C3%A1n_viktor_fidesz_minisztereln%C3%B6k_focista.jpg

2. Fotó:
images2.fanpop.com/images/photos/7200000/Charlize-2009-World-Football-Challenge-charlize-theron-7237252-500-800.jpg

:DDD
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Kikérem! Amúgy rohamosan kacsinszkisedik viktor.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hűha, a másodiknál tudnék mit bekarikázni az egyszer biztos :))))
@Penivaldes: széééppp?? ezt pont te mondod, egyik képest sem ismered fel, ez a nem szép :D
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!:

Én csak szeretnék szimplán az a mikrofon lenni.

@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Kár lenne a pilótákért! :D
@Habakuk999:
Szerintem is kockázatos lengyel "barátainkat" hívni tüntetni.
Még ha nagyobb baj nem is lesz, nem tudják, hogy mit cselekszenek. Másrészt képzeljük el fordítva! Ki menni ki pl. Palikot mellett tüntetni?
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: hát mit tudjam kik ezek! az elsőn egy pasi van a falnak támasztva, a másikon meg egy szőke nő, aki nagyra nyítja a száját. fogorvosnál lehet..:)))
@Penivaldes: pasi??? jól vagy??? ez még egy bandzsa női szemmel is erős túlzás!!! :D
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: hát nőnek nem nevezhettemm az sértés lenne a második képen szereplővel szemben:))
egyébként élőben hasonló az első képes..
posthoooo:

Orbán hiába vár, az IMF tartós elkötelezettséget akar látni
2012. március 09., péntek, 17:13
Szerző: MTI

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: IMF; Orbán Viktor; IMF-tárgyalások; Gerry Rice; IMF/EU-tárgyalások; Iryna Ivaschenko;

Kinyomtatom • Elküldöm
Az IMF továbbra is tartós elkötelezettséget várnak a főbb politikai kérdésekben, mielőtt megkezdenék a tárgyalásokat a programról, és a fő politikai kérdések közé tartozik a nemzeti bankról szóló törvény is - mondta Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) budapesti képviselete vezetője.

hvg.hu/gazdasag/20120309_orban_imf_iryna_ivaschenko
@Penivaldes:

Penike, el lesz verve a kis popsid az ilyen megjegyzésekre! :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na de Egér. drága Egér, én nem mondtam rosszat a hölgyre. Csak azt, hogy ügyel a fogaira!
Egy nőt meg nem szabad megverni, hanem szeretgetni kell és megsimogatni. bizony, ti férfiak!:)
ilyenek vagytok, ti férfiak, ilyenek!:)
@Penivaldes: Van egy bizonyos cipőtipus, magas sarokkal, egyszerű, elegáns, gyönyörű. De ez a fajta cipő utál engem, akárhányszor próbálkozom mindig visszautasít.:( Egyébként én is a kényelmet szeretem, ha tehetném mindenhová a strapabíró túracipőmben mennék.:D
@Penivaldes: ehe...iylenné tesztek tik nők :D ha ilyenek vagyunk az a baj, ha olyanok, az a baj...nesztek nektek kutya...az llegalább hűséges :D muhahaha
kicsit mashol utom az ellent es mire visszajovok majdnem szexblog lesz belole...:-DDD
@dr lecsekkoltam: én meg a lábamon mennék:)) na jó ez gonosz volt egy kicsit. a kedvenc cipőmet amikor már nem volt jó, beraktam egy szatyorba és kiraktam egy kuka mellé, egy idős bácsi elvitte..:))
@felebarát: tévedés! mi nők nem, de ti férfiak igen!:D
@Penivaldes: :) Kényelmes cipőben mindig a nővéremre hagyatkozom.:D Én tartogatom, tartogatom, aztán mikor már nincs helyem akkor rakom ki. Kicsit nehezen válok meg tárgyaktól, pláne ha jól beváltak.:D
@Penivaldes: No igen, azt mondják a tudósok, hogy egyre kevesebb van belőle....:D:D
@quendelapo: Innentől nem magyar belügy, hanem európai.
Első a tegnapi "vidéki hodály irányításos beszéd", másodjára rögtön demonstráljuk is, nem csak a "népem" tart velem tűzön-vízen át.

Ez bizony nagyon tudatos erődemonstráció az EU felé.

Viktor nem hétköznapi ember. Sok sok év után sem tanuljuk meg.

És itt ismét felmerül az ellenzék szerepe. Ma ugyan sok volt a dolgom, nem hallottam híreket, de visít valaki, hogy ez nem az egész Magyarország?

Nem a lengyelek ellen beszélek, jöjjenek, Bem apó is lengyel volt, de nagyon nagyon nem szeretném, hogy aljas hatalmi játszmák miatt ugyanolyan visszafogottan kelljen tárgyalnom velük, mint anno a felvidéki magyarokkal.

Nem az EU alá akarok feküdni, hanem partnere lenni. Vezírrel csak a hülyegyerekei leszünk.
@dr lecsekkoltam: néha meg kell szabadulni a múlttól amit a tárgyak képviselnek:
@dr lecsekkoltam: látod, ezért kell nekünk nőknek védeni, ha már férfiak pazarolják. pedig a spermium a jövőnk záloga:)
Ezért szaporodjunk kedveskéim, tegyük naggyá az országot!
@Penivaldes: Bezony, mi lenne itt, ha hagynánk, hogy felelőtlenül elpocsékolják.:D
@dr lecsekkoltam: csúnya világ. ezért nem hagyjuk, hogy elpocsékolják mindazt ami férfivá teszi őket. ez a mi feladatunk, az óvás, a védés, mert a nő óv! :)
@Penivaldes: Ellentmondásba keveredtél, szaporodni és óvni is egyszerre azért nem olyan egyszerű.
De ha megmutatod, hogyan kell, szívesen tanulok vén fejjel is.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: nem jó nicknevet választottam.
Habakukk prófétának általában bejöttek a sötét látomásai.:(
@Habakuk999: a kormányunk nem fogja engedni, hogy nem szaporodási céllal csináljuk, erről van szó. ez nem kérdés.)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Csak akkor csinálunk szexblogot a Varánuszból, ha úgy van, és általában úgy van! :D
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: látod, ez is a túlzásba vitt nemi élet következméyne, a memória probléma:))) szerencsére itt vagyok én nektek, hogy segítő kezet nyújtsak:)
@Habakuk999:
Nem hallottam én sem, hogy emiatt bárki is visítana a provinciában. Szerintem nem értik az egészet. Amúgy is a magyarok többsége számára a lengyelek csórók, kispolszkival járnak és sztrájkolnak, mert nem szeretnek dógozni. Nem hiszem, hogy ismernék a valós helyzetet.
Orbán ezt azért tudja megtenni, mert Kaczynski hívei legalább annyira fanatikus, párhuzamos valóságban élő társaság, mint a mi viktoriánusaink. Igaz ők legalább az unortodox gazdaságpolitikával nem kísérleteztek.
@Penivaldes: Távnézéssel, mint a Solárián?
És neked kell vigyázni rá?
Éreztem én, hogy a kormány embere vagy, elveszed itt a hőzöngő legények háborús hajlamait.:)

Na akkor, a reggeli link egy kicsit szűziesebben:
www.youtube.com/watch?v=WbKWk6RzaiM

mamaitirtoknak annyi.:(
állam kontra főváros:

Beperelte a fővárost az MKB Bank
A CET beruházás miatt 7,5 milliárd forint és kamatait követelik.

hvg.hu/itthon/20120309_mkb_fovaros_per_cet
@Habakuk999: kormány? :))))))))))
Én magasabb helyről jöttem közétek.D
@Habakuk999: bizony távnézéssel, az én tekintetemnek nem lehet ellenállni:)
@quendelapo: Tátva maradna a szájuk Lengyelországban. Az autópályájuk kevés, ipar, mezőgazdaság, kereskedelem pörög, pontosan fizetnek.

Éttermek tömve.

Elhiszem, hogy Viktor úgy érzi, már nem állhat meg, de tartok tőle, erősen fizetjük az árát.

A nyugattal való szembenállás általában felnégyeléshez vagy török száműzetéshez vezetett.
A keleti tönb pedig abszolút nem egységes, a baltikumiak köszönik jól vannak, szlovákoknak, szlovéneknek, cseheknek elegük van belőlünk,horvátoknál sem érzem azt a marha nagy hálát az elnökségért.

Olyan lesz ez, mint a lengyel lovasság tankok elleni rohama.:(

Nem győzöm hangsúlyozni, nem a lengyelekkel van a baj, mielőtt számon kérné valaki rajtam a barátságot.:)
@Habakuk999: nekünk sem, de szerintem a többség, pont így gondolja ahogyan le is írtad
@Spániel: Ne hallgass Sipire. Persze, mindkettőn. De mi lányok hiába próbálkozunk, a piszok fiúk csak kajtatnak minket.
:) Szóval ne kímélj minket, komolyak vagyunk.
@felebarát: ezek a lengyelek valószinűleg a Kazinski féle jobbszélső párthívek (az ottani fidesz kb) közül lesznek.
jó híre a tudjuk kinek:

Bebizonyosodott: a Merkel-kabinetnek is baja van az Orbán-kormánnyal
2012. március 09., péntek, 18:30
Szerző: hvg.hu

--------------------------------------------------------------------------------

Címkék: velencei bizottság; Orbán Viktor német kormány; Fidesz német kormány; Orbán Angela Merkel; EU kötelezettségszegési eljárások;

Kinyomtatom • Elküldöm
A hvg.hu birtokába jutott a német kormány válasza egy februári parlamenti interpellációra „Az emberi jogok korlátozása Magyarországon” címmel. A szövegből kiderül, hogy a Merkel-kabinet számos ügyben komoly aggodalommal figyeli a magyar törvényhozásban történteket.

hvg.hu/itthon/20120309_menet_kormany_orban
na, akkor még egy asztalos blog...
kikellennekjonni.blog.hu/2012/03/08/antiszemita_e_orban
@dr lecsekkoltam: addig örülj, amig kajtatnak téged a fiúk, mert ha már azt sem...
@Dr. Boli Ch.T: ez nagyon jó kép, mintha szorongatnák a tökeit még jó, hogy nincs hozzá hang
@istvankah: kb így:

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) győri elnöksége eljárást kezdeményez egy tagja ellen, annak civil szervezeti fellépése miatt - közölte Pergel Elza városi elnök pénteken. Herkely Ákos szerint ki fogják zárni annak a vitának a folyományaként, amelyben ő civilként ellenzi, hogy mélygarázs kerüljön egy középkori várrom területére.
@Spániel: Nem panaszkodom:D Alapjában rém ártalmatlanok, zömmel csak szájalnak.:D
@dr lecsekkoltam: Rám mondták már, hogy japán túrista vagyok cipő miatt. 5-6 cm-nél magasabb sarkúval nem merek próbálkozni (pedig van a szekrény aljában), volt már bokaszalag szakadásom, elég volt 1x hallani, hogy reccsent. Nekem is inkább a kényelem, én úgy hívom, hogy szartaposó
@Spániel: És a legújabb orbitális seggberúgás ki is maradt. Az egyik az, hogy az imf nem érti mit ül az asztalnál, mikor még nem mondták, hogy jönnek. A másik seggberúgás meg az eb-től, akiket hál istennek még mindig jobban érdekel a jegybank és az igazságszolgáltatás függetlensége, minthogy pénzt dobjanak a táncoló medvének.
@dr lecsekkoltam: már a 4. őszi-téli-tavaszi szezont taposom es 5 dkg-os Rieker bokacipőben. Vásárlás után otthon felvettem, abban rohangásztam fél délutánt, este megkérdezte a férjem, hogy ebben fogsz aludni is?. Mivel a talpa megkopott, csak száraz időben lehet használni, mert csúszik, minden nap ki akarom dobni és rögtön meg is kegyelmezek neki.
@dr lecsekkoltam: csak attól tartok, hogy a legnagyobb, hétmérföldes seggberúgás minket ér rövidesen, hogy arról koldulunk.
@a szív fészkei: ja nekem is tetszett, aztán nagyon érdektelennek tűnt és eljutott az űbergázig:(((
@dr lecsekkoltam: Akkor, amikor történt, nem. Reccsent, aztán mintha lefagyasztották volna az egészet. Próbáltam ráállni,ment, próbáltam lépni, járni, ment, nem fájt. Végigtrappoltam anyukáméknál a disznóvágást, este sem fájt, kb.egy órát aludtam, amikor arra ébredtem, hogy forgatják a kést a bokámban, még levegővételre is. Reggel 5-kor szóltam a férjrmnek, hogy vigyen az emergency service-be. 3 hónap múlva kezdtem leszokni a sántításról. Igazából nem is bokaszalag szakadás volt, hanem az ínszalag szakadt le a lábfejemről. Szerencsére csont nem jött vele, így a bicska elmaradt, gipszelni meg nem engedtem, (jó hülye fakír voltam, vagyok) nem bírom a gipszet. Kezemről is levágtuk 10 nap után, mikor volt rajta
@a szív fészkei: nem, dehogy, nem egy közismert ember, én csak azért tudom, mert mondom, a kerületből indult, ahol dolgozom, a népjóléti iroda vezetője volt (az lényegileg a családsegítő felettese) és már ciklusokkal ezelőtt is fideszes volt, meg is kapta hűségéért a jutalmat. Mondjuk az az NSZK borzalmas "szakmai" anyag volt, amit már mint államtitkár hozott össze.
@Spániel: Kár, hogy mi is megérezzük, de a tasli és a beszéd nem használ viktorunknak. Ő csak abból ért, ha elverik mint a kétfenekű dobot.
Ááá ettől behalltam.:)

Virtuális popsztár hódítja meg Japánt

nonstopmobil.hu/virtualis-popsztar-hoditja-meg-japant-20101115.html

Nem értem a Fideszt. Igazán csinálhatnának ilyen virtuális kivetített viktort. Így egyszerre több helyen is oszthatná az észt. :)
@dr lecsekkoltam: egyre inkább az az érzésem, hogy addig taknyolnak, míg le nem jár Simor mandátuma, aztán szabadabb a rablás
@dr lecsekkoltam: előttem van a kép, ahogy agyalják, remélem baseballütővel.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: asszem erről van szó:
29.media.tumblr.com/tumblr_ldqyf3PwWg1qedtl6o1_r1_500.jpg
ezt akkor csinálta a blogger, amikor arról volt szó, hogy a blogokat is regisztrálják.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: egyébként hihetetlenül szánalmas ügy, ezért 1,5 éve nyomoznak! Bazmeg ez mennyi rendőrt foglal le?! És ezt is közpénzből fizetik. A kurva anyjukat!
@Gábriel angyal: hülye-e vagy-e? Egy is sok belőle!
Azért ez egy kicsit érdekes lesz ha elveszik a vonatokat. Buszos bejárós vagyok, így is annyian vagyunk reggel, hogy el sem tudnánk dőlni, mi lesz, ha jönnek a vonattal utazók? Ráadásul a szép új autóbuszok, amiket nem kis hazánkra terveztek, mert akváriumok. Ablakot nem lehet kinyitni, klíma max. az ülőhelynyi embernek elég, tetőablak max., nyáron 30 fok melegben, ha még bejön egy-két illatminta, akkor ájulás, rogyhatsz össze. Többször számoltuk, hogy el sem indulhatna a busz, annyian vagyunk rajta. nol.hu/gazdasag/mav__a_terv_eredete_-_nemethne_csak_vegrehajto_
@Dr. Boli Ch.T: kurva jó a kép Orbánról, mintha Fabius csinálta volna:)))
@quendelapo: Én! Én! Én! imádom a pasit!:)))
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: ez ismerős, végén majdnem hanyatt estem, de akkor is kipucoltam, ragasztottam rá tépőzárat, s könnyes szemmel búcsúztam tőle.. Ha tudtam volna, hogy mennyire megszereti lábam, legalább kettőt veszek - még jó ára is volt.
Mi ez itt lányok, a babostorta.hu? :DDD
Arról volt már szó, hogy mit keres Gyurcsány, Dobrev, Kóka és Oszkó Bulgáriában??? :)
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: fél évig gipszeltek, minden másnap-harmadnap sziszegve fájdalomtól, szétvertem az ágy szélén... Viszketett.... Végén kompromisszum alsó fél gipsz, kötőtű kötés.
@Gábriel angyal: volt. Ők semmit, illetve pénzt keresnek ott, de csk1 is a pénzt keresi, de wízeres válaszolt szépen a rádióban
@dr lecsekkoltam: Sajnos azt már elbaltázták, egy idő, megfelelő mennyiségű/?/ verés után keményebb lesz, mint a gyémánt,/abszolut antiszociális, érzelemszegény/ s csak a gyűlölet élteti... Ráadásul volt ilyen emberrel dolgom, sajnos nem eggyel, bár tévednék!
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Két lehetőség volt, vagy megtartom, véresre szorítom nővérke kezét,harapdálom a fadarabot, vagy levágják.... köszi azóta eltelt már több, mint 40 év /én voltam az első,kit megmentettek/, s egész jól elvagyunk így a lábamon.... Már megbocsátotta a tűsarkút is, s nem gágog.... Igaz, hogymikor csak lehet mezítlábazok, de anno tényleg sokszor üvöltöttem a fájdalomtól, viszont remek lábmasszőr lettem - magamnak... Múltkor mindkettő cserbenhagyott, jól letoltam őket, két hónap után már jó útra tértek.
@aritus:

Se szalonnamária személyét se a hivatalát nem tisztelem, ki is gúnyoltam elégszer. Viszont ilyet egy nővel nem csinálunk. (nem kell megmagyarázni, hogy de, ha beleegyezik, értitek amit mondok)

Más kérdés, hogy a renoméjának ausztriai nagykövetünk buzgósága sokkal többet ártott, mint ez.
@Gábriel angyal: ha nem tételezném fel tőled a kérdésed mélyén rejtező sandaságot, még talán filóznák is, de úgy sem bírod ki, beülök,mint pók a sarokba, s megvárom a farbát!
@Gábriel angyal:

Gondolom kiépítik ott is a mobilparkolás/autópálya matrica rendszert, hátha ott nem államosítják, mint itthon.
@anyósnyelv: még szerencse, hogy happy enddel végződött
@Fabius: én csak valami utalást találtam, majd rábukkanok. Egy, ami nálam jancsiszeg: igaz az, mi megjelent,bíráink már nyuggerek kell, hogy legyenek, s ez a "hölgy" állítólag 62 után már szenior korba lépők táborát erősíti már legalább 2 éve. Hogy is van ez?
Megálltam ma pofázni a helyi elempésekkel a Mexikóin, ott gyűjtötték az aláírást.

1: meglepően sokan írnak alá, maguktól, rábeszélés nélkül.

2: elég markáns véleménye van az embereknek Orbánról, meg az irányról.

3: akik kérdeznek, azoknak elég furákat sikerült, mintha valami párhuzamos univerzumban élnénk. Azon meg sem lepődtem, hogy a nyugdíjas tanár szerint 14 évre kéne a tanköteles korhatárt levinni.
@anyósnyelv:

Szalonnamária messze még a hatvantól, 61-es születésű.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Ritkán van-volt mázlim az az volt! Azért tízévesen megtapasztalhattam az orvosi hivatásszeretetet, meg a szülőket sakkbantartó vezető-hiénák mohóságát.
jó éjt, majd reggel jövök kis szellemi táplálékért.
@Fabius: én csak belinkeltem, amiről itt Karakán beszélt. Nekem se az ízlésem szerint való ez a kép. De! A média tv se az ízlésem szerint való, az a terv, ami szerencsére nem vált valósággá, hogy a blogoknak is regisztrálni kell, az meg pláne nem. Ez a kép első indulatból született, erre a hírre. És az se az ílésem szerint való, hogy egy fiatal srácot ezért a képért a rendőrség vegzálja, és 1,5 éve! ezen nyomozzon. Szóval az egész történetből ez a kép a legkevésbé gusztustalan, szerintem. És ha nem szállnak rá rendőrileg, akkor a kutya se tudna róla, azaz a hatása életünkre a nullához közelít, ellenben Szalai Annamária és a Médiatanács, média tv. nagyon nagy hatással van az életünkre.
@anyósnyelv: Én meg a sandaság, viccelsz??? :)
"Ülök asztalomnál, búsan, egyedül,"

Mi van megjött a háborúból?

Egy aranyos versike, ami A Bazár című újság, 1917. junius 17-i számában jelent meg, írta Pollák ( Polgár ) József tanár:

A kis huszár

Magyar huszár vagyok én,
Megyek a csatába,
Ugyis vár a muszka rég,
Ne várjon hiába.

Puskát teszek vállamra,
A fejemre csákót,
S fölnyergelem lovamat,
Pejcsikómat, Rárót.

Kardot kapok kezembe,
Vágok, szurok véle,
- Mind levágom a muszkát -
Had kopják az éle.

Ráró lovam nosza hát
Vágtass az ellenre, -
Vitéz leszek s csillagot
Kapok a mellemre.

A csizmámon sarkantyu
Csörög-pörög szépen,
Hej, - ily vitéz, mint én, nincs
Az egész vidéken.
@Fabius: 1. Gondolom, Bp.-en lazán összeszedik, a 200e aláírást, erre felénk még nem hallottam róluk, hogy gyűjtenék
2. Vélemény az van, meg hozzá az elfásultság, beletörődés. Vidéki emberek elvárják, hogy a "pestiek" lerendezzenek helyettük mindent, akikkel ma is beszéltem, hogy jöjjenek, csak húzzák a szájukat, hááát elmegyünk valahová kirándulni, sok a kerti munka, inkább pihenek stb. Viszont volt aki, azt kérdezte, mivel menjünk, ha ellenük mégy, akkor lehet, hogy mi is csatlakozunk.
3. A kérdések lassan már hülyébbek lesznek a megnyilatkozásoknál. Főleg az aláírásgyűjtésnél. Pedagógusok ne sértődjenek meg, amit én a 2 gyerekemmel, meg a saját bőrömön tapasztaltam - tisztelet a kivételeknek - külön állatfaj. Elég kemény pályaalkalmasságinak vetném alá őket.
@Fabius:

Én az Astoriánál álltam meg. Itt is sokan voltak, mindenféle korosztály. Egy helyes huszonéves srác csak annyit kérdezett: Orbán ellen? Máris írom.
@aritus:

"a hatása életünkre a nullához közelít"

Az megvan, hogy emiatt a kép miatt kötött ki végül Tóta a HVG-n, és a pletyka szerint közvetve ez okozta a népvándorlást az Indexnél?
@Fabius: szerintem ez nem igaz, nem ezt a képet rakta ki Tóta, és biztos, hogy nem ez okozta a "népvándorást" az indexnél. Ennél sokkal nyomosabb oka volt. Odarakták a nyakukba a Csányi (otp) nőjét cenzornak. Ezt közvetlen forrásból tudom. A Szalai meg amúgy is szop, a hatalom farkát, és ez a kép csak a valóságot ábrázolta. Sajnos, ilyen durva és gusztustalan a mai magyar valóság.
@Dr. Boli Ch.T: a mellékelt fotó mintha éppen bekapta volna a legyet és "ízlelgetné"

kac kac
@aritus:
Aham!
És még miattam huzigálta pár nőci itt a szájacskáját, hogy mocskosul beszélek. Nesze neked ballib erkölcs! (oximoron)

Na, nem ezért gyűttem, hanem, hogy megdöbbentselek tikteket, hogy üssön meg a guta az 1,7%-os növekedésen, bár én ezt a hírt nyugodtan vettem, hisz tudtam előre:
mno.hu/gazdasag/dobbenetesek-a-magyar-gazdasagi-adatok-1058584
@Fabius: kicsit keresgéltem a neten, lehet, hogy tényleg ezt a képre hivatkozott Tóta. De pontosan abban az értelemben, hogyha jön a cenzúra, akkor nem marad más, csak ez.
@Kara kán: a mono-adatait el kell osztani 10-zel és utána megfontolni

kara kánkán, tutu és tüllfátyol?
Sándor György az MTV-ben.

Kimegyek az utcára és megkérdezek egy járókelőt.

- Messze van?

Micsoda?

- Honnan tudjam, hisz azért kérdezem. :))
Szebb estvét!
Összefoglalná valaik, mi törpént, míg nem voltam, mint egy ötödikesnek?!
@Rodeo36: én azért nem válaszoltam neki, mert nem tudtam volna ilyen kultúrált módon, mint te:))
@dr glaci ph 5.5 D: Egyáltalán nem teccik, nekem az ódi a3 Sportback teccik. Éppen most konfiguráltam magamnak egyet. Ollan szíp lett a piros bőr ülésekkel, hogy csak na!
@mamitirtok dr.: volt szex, de szigorúan 18 év alatti:)), és próbáltunk az ország ügyeivel is foglakozni eközben:))
Volt egy bátortalan szervezés, hogy a millás tüntetésen találkozzunk.
Röviden ennyi:))
Jó estét! Végre gép előtt. Miről maradtam le? Trollfelhozatal?
Lecsekkoltak dokinéni (:)), Pennike drága, Szívünk csücske,.... a többieket, a lökött fazonokat nem is sorolom, hisz egér alkatrészeit is már többször elajándékoztam, illetve feláldoztam volna... :)) Mi volt? Jók voltatok?
@aritus:
Akkor mi meg hívjuk meg őt (Palikot-ot), dobjuk fel a Millásoknak!
@mamitirtok dr.:
Halihó szesztestvérem! Te is eme költői kérdésnél rekedtél meg??? :))
@mamitirtok dr.: cipőztünk kicsit, pia. pi.a nem nagyon volt
@aritus: Akkor idejében jöttem, hogy felkorbácsoljam a ..mitis, elfeledtem..ja, a zekszhormonyokat?
@aritus:
No de Rituska, Te ilyen kis pedo csaj vagy? Kisegeret rongáltad? :)
@Dr. Boli Ch.T: Látom eccerre érkeztünk, Peni(i)g nem is eccerre mentünk el!:-)
@aritus: És..megoldottátok? Kara szerént fellendült a gazda(g)ság, eljő a Kán a (i)án, csak győzzük kivárni!
Peni előnyben, mert még majd'kiskorú:-)!
@mamitirtok dr.:
Pennike drága nem lesz megértő, mostanság nagyon összebútorozott egerentyűvel. Ott már komoly románc van, valamikor pucéran blogoltak ma... :))
@mamitirtok dr.: Clara Zetkin, minden nőnapon emlegetem a nevét
@Dr. Boli Ch.T: Foci még lehet a téma, nem?:-P
Felépül(TEK) már a stadijinyok, ahol jó kis p(r)ogromokat lehessen rendeznyi közpénzen?
@Fabius: te nem tucc valamit tenni a blogmotor baromságai ellen? kurvára unalmas elveszíteni a szövegemet az utolsó szó előtt, mert éppen frissít vagy anyját bassza meg...

a vasút elhalasztása gazdasági öngyilkosság -megérne egy blogot tőled- minden nagyobb gazdasági egységet be kellene kötni a nemzetközi hálózatba teherszállítás gyorsabb és olcsóbb vasúttal de meg lehet oldani hogy az legyen adó és vámpolitikával...ehelyett bezárják mert Mari néni közlekedése drága hát nem az termel hasznot azt a teher fizeti ingyen de ezek barmok...itt láccik milyen seggfejek
@mamitirtok dr.: én magamat nem gondolnám baloldalinak, de menjenek a picsába azok, akiknek az érdekérvényesítése nagyon jó, azaz politikusok, gazdaságban toppon lévők, döntési poziciókban vannak, hogy csak azt tudják kitalálni, hogy a munkavállalóknak kuss. Miközben a mostani válságnak az az egyik oka, hogy túl nagyra nyílt a jövedelmi olló, azaz nagyon keveseknek nagyon sok, nagyon soknak meg nagyon kevés. Szóval ne szopassák még jobban a kiszolgáltatott munkavállalókAT, mert ennek nagyon rossz vége lesz.
@Dr. Boli Ch.T: Összenő, ami összetatozik, valami ilyesmit regéltem reggeltájt..bajuszakasztgatás is szerepelt benne, emlékeim szerént!
@quendelapo: én boldog lennék, ha idejönne Palikot. De hiányzik nekünk egy ilyen fazon!
@mamitirtok dr.:
Fellendült kánkán? Hová? Max.a fára, hogy lecsalogassuk egy kis banánnal...
Érezhető a fellendülés felénk is... Zsinórban zárnak be az üzletek, húznak külföldre ismerősök dolgozni. A fizetőképes kereslet meredeken le. Honnan szalajtották kánkán értesüléseit? Netán vmi Demokrata statisztika? Churchillt idéznék akkor neki: "Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok"... :)
@aritus: Valami (rém)álmom rémlik, melyet tán meg is osztottam hajnaltájt, de nem talált visszhangra! Az Echo-t már egy ideje száműztem éltemből, igaz, ami igaz!
@Dr. Boli Ch.T: én?! ebben teljesen ártatlan vagyok, mondhatni passzív elszenvedője a tavaszi hormonkiáradásnak, ami miatt nem lehet komoly, felnőtt dolgokról eszmét cserélni, mint például: a kurva anyját ennek a lorrupt kormánynak.
"A korrupció minőségileg új szintre lépett. Az állami döntéshozót már nem kell megkenni, hogy félretegye a közjó szempontját: eleve azért került pozícióba, hogy egy magánérdeket szolgáljon." idézet a véleményvezérről velemenyvezer.blog.hu/2012/03/09/state_capture_fidesz
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: megijedtem,de már jobban vagyok. A3 jó ízlésre vall.
@Dr. Boli Ch.T: Ebben lehet valami, mert má'majd' leütek Viktornak!...a lengyelek!
Polski-wegry dva bratanki, vagy mija szösz?
@aritus: új szót alkottam:)) a korrupt és a tolvaj együtt: lorrupt
@mamitirtok dr.:
Ugye milyen megnyugtató, amikor az ember kibassza a csatornák közül a Hörr TV-t, az Echot, az ATV-t! Mégis marad még 60 csatorna + a műhódvevő. :))
@aritus: Arra már van! Korvaj a jiddishben!
vagy tolrupt, de ez valami északi nyelvben, tán a Walhalla felé fél úton, mint Kán méltán emlegeté!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Szegény... Hogy viseli a rágcsálót? Valami cicamicát készült rádküldeni de. :)
@Dr. Boli Ch.T: Az ATV-t nem, legalábbis, amíg Olgácskánt ott mereszti szemeit! (azok az érett negyvenesek is gyengéim, többek közt, csak a stylistját kéne herén kezelni, mint sokaknak máshol is!:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te már csak erre tudsz bejelentkezni?! Cin-cin nőt akarok!!!!! Ha láttad Fellini filmjét, akkor tudod, mire gondolok:))
@Dr. Boli Ch.T: Zoécska, ugye milyen szép neve van?
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:
ZOE?
Te kis disznó! Hogy neked mindenről AZ jut az eszedbe! Mert ha még én lennék ilyen kis nagy malacz... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Cseréltesd ki a pollenszűrőt, az én kis aranyos roncsomnál bevált a 2A ellen!:-)
@Dr. Boli Ch.T: én ha tv-t nézek, csakis a paprika tv-t! Annak tényleg van értelme.
@Dr. Boli Ch.T: Akinek nem inge, miért veszed magasra?
@Dr. Boli Ch.T: Három a kis..malac,ebből nem engedek!
Egér, Boli, valamint én, mint tartalék, ha befuccsolnának, aminek igen nagy az esélye!
@mamitirtok dr.:
Neten szoktam megnézni Olgácskát, a web-en. Egyébként egyik régi ismerős szobatársa volt a koleszban, Szombathelyen. Állat jó fej csaj volt ott is! :)
@aritus:
A Renault új villanyos autója. Ezek a dögök meg a JEL-el húznak... Mert ezeknek mindenről AZ jut az eszükbe! Csak mert p----------
@Rodeo36: a zusáskában a vasút és folyó a teherfuvarozásra van fenntartva és azok finanszírozzák a személyszállítást is bár nem olcsó és sokan soxor meggondolják...de vannak vonalak ahola teher és személy külön síneken bonyolódik ilyen és ennyire fontos a vasút és persze egészen a hálószobáig beviszik és a rollonrolloff módszer teljesen gyors és pontos automatizálható

na ezt magyarárzd el a lászlónénak meg a focista főnökének
"Feminista jogvédők gyakran hangsúlyozzák, hogy a munkahelyi zaklatásnak legtöbbször semmi köze a szexhez, hanem „pusztán hatalmi kérdés, más alárendeltségével történő visszaélés”."

Ebből is látxik, hogy a homocekcualitás elfogadottsága igen csekély jelenleg társadalmunkban, miként jómagam is példa vagyok rá, reménylem!
@mamitirtok dr.:
MIVAN, MIVAN, MIVAN??? Ki fuccsol be aranyapám? Egér lehet, mert múltkor is letépték a farkát a csajok, de nekem még bírj a ... :))
@Rodeo36: én is ezt mondom már jó ideje, hogy a teherszállítást egész ejrópában vasúton kéne, nem kamionokon.
@Rodeo36: itt már nem lehet visszahozni a vasúti teherszállítást, hiába olcsó és környezetbarát, amikor kimentek az oroszok, elmúlt a KGST, kipriviztek mindent, megszűntek a nagyvállalatok, meghalt, nincs mit szállítani, kamion telephelyről telephelyre megy az ajtóig
@Dr. Boli Ch.T: Vigyázz, ha Varánusz kollega is beszáll az adomázásba, hallasz Te még visszanövő farkakról is, ha biológia tanárom nem vert át!
@mamitirtok dr.: te drága, hogy jött ide a homosexualitás? A hatalomhoz, és a hatalommal való visszaéléshez?
@Habakuk999:
Én inkább valami igazi szabadságharcos befejezést várnék: az Euro 450 forint, a benzin 560, a parlament megközelíthetetlen. Viktor Lengyelországba utazik segítséget kérni. Úgy tűnik számára jól alakulnak a dolgok, Varsóban bratyizik Putyinnal, szerveződik a labancellenes koalíció. Eközben itthon Navra belátja, hogy a helyzet tarthatatlan, tárgyalásokat kezd Bajnaival és megalakul a szakértői kormány. Lajos szabad elvonulással távozik. Viktorunk pedig hosszú vándorlás - Moszkva, Kína, Teherán - után a Szaudi focicsapat mellett lesz pályakarbantartó.
@mamitirtok dr.:
Vegyééé vissza! Ha így folytatod, nem kapsz malátát, baszki!!!! :)
@mamitirtok dr.:
Na azt próbáld ki te! :))
Kedvenc dokinénimet nem láttátok??? :D
hvg.hu/itthon/20120309_menet_kormany_orban
Megdőlt a Fidesz és az Orbán-kormány tagjai által előszeretettel hangoztatott érvelés, miszerint alapvetően pártalapon érik bírálatok a kabinet tevékenységét, az egyes kormányok - ezek közül is a konzervatív vezetésűek - nem ítélik meg negatívan a Magyarországon történteket. Erre a legismertebb példa az volt, amikor a luxemburgi külügyminiszter többszöri kritikáját is azzal utasította vissza Szijjártó Péter, hogy "a luxemburgi külügyminiszter az ottani szocialista munkáspárt tagja". A kormányfő szóvivője később "az európai politikában jelen lévő forradalmi romantika hevületéről" beszélt a médiatörvény nyomán.

A kabinetet német részről is rendszeresen érték bírálatok. Így például Guido Westerwelle német külügyminiszter már 2010 végén arra figyelmeztetett, hogy "Magyarország nem sértheti meg a jogállami elveket a médiával szemben" és jelezte azt is, hogy "a következő EU-elnökség miatt természetesen különösen nagy Magyarország felelőssége azért, hogy milyen kép alakul ki Európáról a világban".

Na, majd jön az a faszkalap káncsorogi és közli, hogy hihetetlen gazdasági fejlődésünk igazából a németek baja! Biztos is!
@dr glaci ph 5.5 D: képzeld lemennék vele a piacra és a mockvicsos mama rá.aszná az ajtót, hát ott halnék meg. A jó öreg Nisssanért is majd letéptem a fejét
@quendelapo: szóljál időben, mikor lesz ennyi az euro, mert akkor be kéne spájzolni
Amúgy a csajok azt a megaszar izézmizét nézik? KÖRÖMRÁGÓSZAKKÖR???
@Dr. Boli Ch.T: én is csaj vagyok! és én nem nézek semmit.
@dr glaci ph 5.5 D: @keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:
A cementeszsákot hova tenném bele? :) Az ásóról nem is beszélve...
@aritus: azért a wc papírt nem szutykolnám vele össze
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: ez a gazdaság halála, azaz öngyilkosság és szakmai hozzá nem értés, teljes analfabétizmus,

csak ez 2000 milliárd Forint évente a GDP-ből kidobva elpazarolva, a VEKE mennyit cikkezett a budapesti villamosvonalak visszaállításáról és gazdaságosságukról a Vitézy nagy volt ezzel...is és most? se busz se villamos menjünk gyalog? az csak kenyérgáz...van még kenyér?
@Dr. Boli Ch.T: A3-ban elfér, meg a pözsó206-ban is, abba még a 3 ajtós szekrény is
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:
Maradok a Berlingónál. Még ha FABIUS ki is figurázta! :))
@mamitirtok dr.: "ha befuccsolnának, aminek igen nagy az esélye! "

Nagy ügy. Akkor nyalok.
@Dr. Boli Ch.T: ez most köszönés vagy elköszönés volt?
@Rodeo36: tudod én ott voltam a RO-LA indulásánál, de azóta sem fejlődött sokat, a Szeged-Bp. vonalon most is csak tranzit forgalom van, magyar kamiont nem látok rajta sosem. Nagyobb távolságoknál persze más a helyzet, de kis ország vagyunk, belföldi forgalomra hidd el, nem éri meg, ugyanúgy veszteséges lenne. Hacsaknem kötelezővé tennék, viszont akkor időben is elúszna minden, a MÁV-nak nincs hozzá megfelelő kocsiparkja
@Gábriel angyal:
Mi a buli a "kékorrban"? Melyik oligarcha kap méretes állami támogatást erre majd? :(
@Dr. Boli Ch.T: A kezdés jó vót, kollega:
"Megdőlt a Fidesz és az Orbán-kormány"

és itt abba is hagytam ábrándozásba merülvén, az olvasgatást..
Basszátok meg vagy a tavasz, vagy a foci, vagy az autók! Egyikhez se értek:))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Végre egy igazi ínyenc! :))
Bizony, jóóóóóó is AZ! :D
A csajok sóhajtozása olyankor meg utolérhetetlen!
@aritus: Megtetted, bevállal Fűegerünk, kizárólag nyalásos tekknikával innentől!
A többit elvitte a cica, de lehet,hogy a nyelvét is!?:-)
@aritus: Azt, azt! Sóhajtozzál és Boli felavat, mint Ganxta Zolee következő hídját!:-)
@Dr. Boli Ch.T: Én is sóhajtoznék, bár a frekvencija csak akkor emelkednék, ha valami jófajta itókával fűszereznéd a cselekményt!:-D
@mamitirtok dr.:
Csajokkal... Még mielőtt nagyon beleéled magad... :)
@Dr. Boli Ch.T:
A nap bölcsessége: "A nők, fiam, olyanok, mint a tenger. Sok van belőlük és nincs igazuk." - Konfuciusz

Te nem tartod igaz mesternek?
@mamitirtok dr.:
Az a jó! Én imádok nők közt, tudod, csurran-cseppen... :) A szendvics meg valami isteni! :D
@aritus: Mesélj Te is, Se here, se Zádé, isszuk (söre..)szavaid!:-)
@mamitirtok dr.: hát látom, hogy te is a tavasz csapdájába estél, mindenről csak az jut eszedbe:))
Ismered a viccet?
A pasi a pszichológusnál van. Mutat neki egy háromszöget, kérdi mi jut róla eszébe? egy sátor, amiben basznak. Mutat neki egy négyszöget, mi jut róla eszébe? Egy ház, amiben basznak. Mutat neki egy kört, mi jut róla eszébe? Egy barlang, amiben basznak. Kifakad a pszichó, magának mindenról AZ jut eszébe? Na ja, feleli a delikvens, ha csupa disznó képet mutat.
@Dr. Boli Ch.T: ha csurran-cseppen mindösszesen, mindjárt feltűnik valami doktor és felajánlja szolgáltatásai, de lehet, nem nő lesz?:-P
@mamitirtok dr.: én itt csak az ország súlyos dolgaival foglalkoznék, tudod, mikor 4-5 magyar összehajol.
@aritus: nem estem bele, oda születtem!
Valamelyik nap ecseteltem Casanova kartárs képességeit, nem fed(d)ő módban!
De csitt, ez titokos, mer' elmar a konkurrencija!
@mamitirtok dr.: a nő olyan, mint az őszibarack. Jóízűen beleharapsz és kitörik a fogad.
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

nem akarok hosszas fejtegetésbe kezdeni -logisztikai szakértő is vagyok- az egy vontatott tonna/köbméterre eső energia és úthasználat költségét számítva a vasút verhetetlen, a kamion szükséges de komplementer...a 2000 milliárd egy töredéke annak ami ténylegesen elpazarlódik a hülyeségük miatt, a Dr Csanády György akadémikus tanulmánya ma is érvényes de folyamatos fejlesztés nélkül nincs gazdaság, azzal, hogy 35 éve nem ruháztak be autóbuszokba a BKV részére a gazdaság elveszített 150000 munkahelyet és 15000 milliárd forintot első nekifutásban és ez a kormányok bűne osszák el egymás között de amit ma a törpe csinál az gyilkosság népírtás!!!!
@mamitirtok dr.:
Van az a dokiNÉNI, akinek hagynám magam! :))
Ha csini, akkor megérdemel engem! ;)
Jesszus, most esett le, itt csupa nőgyűlölő van. Konficiusz idézet, meg csábítóan ropogós, oszt beletörik a fogad stb.
@aritus: Súlyos dolog, hogy fogy a magyar, mivel nem edz eleget, így aztán nem csoda, hogy a nagymértékű, ecceri adócsökkentés sem hajtja tettekre!
De majd, ha végre betilccsa a Jobbik (áldassék a neve, de csak az!)a Zertéelt meg a PaprikaTívít, meglásd jó nem lesz kell félneTEK!
@Rodeo36: Az a baj, hogy itt már senki se akar ezzel foglalkozni, pedig igazad van.
@aritus: Istennőnk is nő (kivéve a csajokat), így ezt testüregileg kell kikérnem!
@mamitirtok dr.: a paprika tv-t nem engedem! Csak a testemen keresztül!
@mamitirtok dr.: Akkor mi ez a Konfíciusz idézet?! Majd jól megmondalak az istennőnek!
@aritus: Havas Tanár Úrral vigyázz! (javallom:-)
Hamarost dél-ugandai nyelven kezd el karattyolni, mer'aztat itt senki sem érti, se gyerek, se nő, se férfi!
@aritus: Ugye, hogy Tégedet is lehet ispirrázni egy jól megválasztott dezinformáci jóval?
Új vagy, bedőltél! (szerencséd, hogy nem Egérnek, mert azt nem kultiválnám olyannyira!)
@mamitirtok dr.: és a törpök élete sem csak játék és mese, hallottál a gonoszról, a csúf Hókuszpokról?
@aritus: Tsak bevezetés akart lenni a Kán asz ultra relytelmeibe!
hircsarda.blog.hu/
"- 1442-ben találta fel a francia de Saire márki a mobilvécét."

Újabb részfeladvány!
@mamitirtok dr.: miva? Már nem is vagyok új, már legalább egy (most zavarban vagyok, mert nemtom mióta) ideje itt lógok. És mivel dezinformáltál? A manyup ellopása miatt voltunk kb 1000-en, de ha paprika tv-ről van szó, olyan békemenetet szervezek, hogy a Bayer Zsolt is megirigyli.
@aritus: Horus pók? Tennap a maradandó zeneművekről beszélgettünk, na, ez nem biztos, hogy az!
www.youtube.com/watch?v=wrprNhHMOeY
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: Pjotrzselymet, mi mást?

Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő.
Fellép és lelép: s mindenkit sok szerep vár életében.

Shakespeare: Ahogy tetszik
@mamitirtok dr.: nem hun hanem magyar! magyar magyar
@mamitirtok dr.: Bakker a Hírcsárdától lefagytam, újra kellett magamat indítani.
@mamitirtok dr.: de szeretem ezt a darabját. Láttam egyszer a Katonában, még nagyon nagyon régen, egy messze galaxisban, hihetetlenül jó előadás volt, a legjobb Shakespeare amit láttam.
@aritus: van ez így!:-)
Miután megéltem koromat, nap mint nap gyakorlom ezen tekknikát!
mek.niif.hu/05500/05552/html/av0082.html
"Nincs semmi már, csak: a Bizony,
Az ős Bizony, a biztos romlás.
Ne igézz, ne bánts, ne itass.
Uram, én többet nem iszom.”
„Van csömöröm, nagy irtózásom
S egy beteg, fonnyadt derekam.
Utolszor meghajlok előtted,
Földhözvágom a poharam.
Uram, én megadom magam.”
@dr. Bubó: nem magyar, hanem MAGYAR
@aritus: ja, a rengeteg hülye Pató Pál úr, tömi a gyomrát amíg van mivel és baszik ha feláll és megdöglik mikor sorra kerül közben van VV meg a többi és a törpe ingyen cirkusza meg a hit bruhahahahahaha
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus: no, ezért lehet, beperellek?
Dolly (Roll) nálam tiltólista első tíz helyezettjébe simán befér!
@aritus: dr. lecsekkoltamra ez nem áll! (ellentétben itt némelyikünkkel:-), szerencsére!
ájróper jogász, nemmellesleg IGAZ nő! (elmondása szerint:-)
@mamitirtok dr.:

Zoltán Erika? "Casanova, én nem szeretlek MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR! :DDD
@mamitirtok dr.:
"„Uram, én szegény, kósza szolga,
Elhasznált, nagy bolond vagyok.
Miért igyak most már rogyásig?
Pénzem nincs, hitem elinalt,
Erőm elfogyott, meghalok.”

Itt tartunk most...
@keresztanya doktor fabi(en) kandidátus:

Bad Boyz Blue? "Your a women, I' a man" hát nem eredeti?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: van aki übereli Dolli Rollt?:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Most ez a válasz férfiasságod megkérdőjelezésére?
Atombombát dobsz arra,ki vetéjtársad a balyban?:-(
www.youtube.com/watch?v=cUenXhQabcI
@mamitirtok dr.: az összes mocskot ismered, és iderakod?!
@aritus: Viktor monológja ugyaninnen?:-)
„Uram, van egy anyám: szent asszony.
Van egy Lédám: áldott legyen.
Van egy pár álom-villanásom,
Egy-két hívem. S lelkem alatt
Egy nagy mocsár: a förtelem.”
@aritus: Tennap nőnap volt, ma gennynap, nem baj?:-P
Teccett Vóna koránban felkelnyi, most virágözöny árasztanya el!:-P
@mamitirtok dr.: ja és csak ül és várja pénzt, de csak nem jön:))
@aritus: ez biztos nincs a tiltólistáján
És a Gainsbourg+Birkin?
@mamitirtok dr.: ha tudnád, hogy mennyire leszarom a nőnapot:)) Nekem az már örökre a Kádár rendszerrel forr össze. Meg az anyák napját is de utálom! Annak örültem, mikor a gyerekeim már akkorák lettek, hogy nem kellett az óvódai, iskolai anyák napját végig szenvedni.
@mamitirtok dr.: te nagyon mókás fiú vagy:))
@aritus: képzeld, én is útálom a nőnapot, pont ezért. Anno a főnököm, vörös dipós foxi-maxi-s mindig a Clara Zetkint hozta fel, hogy mennyit harcolt a nők egyenjogúságáért, na sztem szűzen halt meg. Herótom van attól a nőtől
@mamitirtok dr.: "Je t'aime..Úristen!"

Ne sértődj meg, de ezzel a számmal szerintem patkányt lehet irtani.
@aritus: Nem, csak mívelem anya(szülte) nyelvem, nem középiskolás fokon!
Baj lönne? S.P. beperel magyar nyelv-használatér', mer'Ő, a zálamfő 6 (six, zeksz, seszty, arbaa) nylven töri a magyart (kerékbe):-?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: najó, az igaz, de megfektetni pár ÚriHölgyet is, nemdebár?
Munkás dolog, de tán csak megéri, nem?:-P
@mamitirtok dr.:

Nem egyszerűbb altatót rakni a pezsgőbe, aztán lekötözni?
@mamitirtok dr.: Igen, úristen, nagyon beletaláltál:))) 13 éves koromban a szülinapi zsúromra fiúkat is meghívtam, és ezt a lemezt tettem fel, és igazi lassút táncoltunk a fiúkkal!
@mamitirtok dr.: lecsekkoltam meg hanyagolol minket, le kell taszítanom, hogy visszahíjjon?:-(
@mamitirtok dr.: a zsötem után képes vagy a Neotont???????
@mamitirtok dr.: télleg vót ez is, csak nem hagyott bennem mély nyomot
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A pezsegő mainapság ismét Úri huncutság, mármint árát tekintvén (igaz, a Hölgyek kedvelte Doux, ejtsd= Dugsz) még tán megfizethető, de az igazi?
@aritus: én meg belöktem a magnóba a kazettát, bár már több voltam mint 13
na mindenkinek jóccakát, köszönöm a zsötemet, ez nagyon jól esett:))
és remélem találkozunk 15.-én a békemeneten:)))
www.youtube.com/watch?v=pUUfN9u2MXc&feature=fvsr
és ez hogy jön ide?
Még mindig sokkal egészségesebb, mint Ákost hallgatni az ATV-n, nem?
(meg csokifijjú, na!:-)
@mamitirtok dr.: MTV-n, no!
Jó éjt a korán (le)fekvőknak, éljen a békemenet! (hogy min, azon még elmonfordírozhatnánk, vagy mi:-)
@Penivaldes: Azért van olyan, hogy szökdelsz, meg minden, lépegetsz, de a fránya feltörés, nyomásgyakorlás csak mondjuk a harmadik hordásnál jön elő.

Drágát nagyon régen nem veszek, vatera, turka baráti árakon kínál. Az a szandál, amiről írtam is kb. 4000 volt és mégis egy komoly márka. Bár szerintem Jennifer Lopez is személyesen a jóformált seggére huppanna benne. :-DD Én állva maradtam a csatában, amit a szandival vívtam, de hát kényelmestől nagyon odébb van. Na majd feldobom a netre, csak elkel.

És igen, ha valaki magáért csinál/tat/ valamit, az jó - bár embertelen méretű cihát tömni magába, meg ilyesmi: hülyeség. Az alap lényét senki nem tudja átugrani, ezért nem leszek én szőke-veres dajmon - hiába mondják, hogy minél vénebb vagy, annál világosabb haj kell - mert én lelkem legmélyéig sötét vagyok. :-DDD Na, aki akarja lecsaphatja a magas labdát.
@mamitirtok dr.: Na kösz, rólam még senkinek eddig nem Jimmy jutott a zeszébe. Jaj istenem, hová ássam magam, mert ez már az a kategória!
@aritus: Jaj, Erdős doktor csapata, huhh, de gáz volt. Ginsbourg meg... www.youtube.com/watch?v=Ij0qjrwjnYs Ez az én dalom.:-DDD
@a szív fészkei: bocsesz, a mai (tennapi) nap az elmúlt X év gagyijairól szólt!
Nem Rólad jutott eszembe, Rólad most tán off lenne!
De talán ez, ha nem veszed sértegetésnek (ma más napra virradunk, lehet, jobbra, lehet, közepesre netán):
www.youtube.com/watch?v=Zq65g0poCzg

(najó, részben magamról is, mint akit tán kissé jobban esmernők!:-)
@mamitirtok dr.: :-) Nyugodtan asszociálj, amire csak akarsz. Van, akiknek Jimmy a Király! Lehet, hogy neki meglenne a kétharmada.

Én leragadtam egy stílusnál, az nekem jó azóta is. Aki hasonlít hozzá, az megérint, aki nem, az nem. De mindenki azt hallgat, amit akar. Csak ne mellettem bömböltesse, ha kérhetem.
Azért hangilag ez is ott a szeren, nem?:-)
www.youtube.com/watch?v=T-zd6ePstyc&feature=related

Viktorkánknak pedig ezt üzenném, ha venné az adást, nem bánnánk páran!
www.youtube.com/watch?v=3RAYUPKG30M&feature=related

"Engem ne faggass, engem a múlt nem érdekel!
Többé nem maradok, engem, engem ne várjatok!"
@Dr. Boli Ch.T: Szereted a Kacsát? A világ legzseniálisabb autója!!!! Jaj, hogy nem sikerült vennünk! :-((
@a szív fészkei: Én is. Proligyerekként ilyeneken nőttem fel, azóta sem nőttem fel ismerőseim szerint!
www.youtube.com/watch?v=LALGl81KrZs&feature=related
De ezt csak bőgetve (lehet elviselni), nem?
Ők aztán elmentek egy másik, általam nem kedvelt irányba vagy csak én nőttem fel mégis?:-D
@mamitirtok dr.: Nem nagyon ismertem őket. Őszintén a KEX után nem is érdekelt senki, minden lázadás ahhoz képest nekem csak műmájernek tűnt. Korlátoltság lehet, de ez van.

Van, amiben nem kell felnőni.
Szervusztok. Érdeklõdõm, h a márc. 10-i, azaz mai Szolidaritás tüntetésre jõn valaki? (Nem olvastam az õsszes hsz-t.) KÕszõnõm. Szeretnék kimenni, de kicsit félek, h megvernek a neonácik, vagy mittudomén. Mi a véleményetek, megint engedik keveredni õket? Sztem igen, koncepciózusan...
süti beállítások módosítása