Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: A magánba irányítását az sztk-s betegnek tb fizetése mellett kellene megoldani. Vagyis fizeti a tb... (2024.04.16. 08:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.03.04. 05:14 Fabius

Seggbe lehet rúgni Orbánt a saját módszerével?

Címkék: nyugdíj népszavazás lmp

Ez lesz a tavasz és a nyár kérdése. Az LMP holnap nekikezd a népszavazási aláírásgyűjtésnek, vagy fogalmazhatunk úgy is, beindul a legeslegújabb ellenállás Elég a kiszolgáltatottságból jelszóval. A hivatalos álláspont szerint az akció három lábon áll, stabil, mint lézer trafi az emhetesen, de nekem csak eszembe jut az is, hogy könnyen úgy járhatnak, mint egyszeri cigánygyerek az aranyhallal, meg az érjen földig a tököm kívánsággal.A 4+1 kérdés viszonylag jól eladható a népnek: A tanköteles korhatár maradjon-e 18 év, az álláskeresési járadék folyósításának időtartamát emeljék-e vissza 90-ről 260 napra, a próbaidő legyen-e maximum 100 nap, és rendelkezhessen-e szabadon a munkavállaló a szabadsága kétharmada fölött. Az ötödik kérdést - a már megszerzett nyugdíjjogosultságot ne lehessen elvonni - még az Alkotmánybíróságnak jóvá kell hagynia, de ha sikerül akkor ezt is a csomaghoz csapják.

Az LMP a saját érdekében nyomulni fog kitelepüléstől faszbúkig mindenhol. Jávor Benedek és Vágó Gábor elmondása szerint céljuk felrázni az embereket az apátiából. Magyarul felülnek a létező társadalmi igényre, és bár hivatalosan azt mondják, ti holnaptól foglalkozhattok közvetlenül is a munka világával, az oktatással és a nyugdíjak biztonságával, de azért inkább a ki nem mondott, kikacsintott cinkosságra invitálás a lényeg: akarjátok seggbe rúgni Orbánt a saját módszerével? Jó lenne valahogy fejvakarásra késztetni a NER-t? Igen? Akkor először itt írd alá!
Az aláírásgyűjtés nem csak az LMP próbája lesz - bár kétségkívül az is - hanem az elégedetleneké és az ellenzéki pártoké is. Előbbiek, ha nincsenek kétszázezren, -kérdésérvényességet érő két békemenetnyi számban - akkor tulajdonképpen itt minden jól van úgy ahogy van. Ezt akarjuk, ne sírjunk, és pláne ne kritizáljuk a kormányt. Utóbbiaknál kérdés, hogy felül tudnak-e emelkedni önmagukon, és legalább a gáncs szándéka nélkül hagyják-e a szimpatizánsaikat aláírni, vagy, ha már nem mi találtuk ki, akkor dögöljön meg a szomszéd lova is alapon igyekeznek hazavágni az egészet az LMP renoméjával együtt.

A kormányoldalnak se a választott fegyvernemmel, se a sikeresség esetén felmerülő költségekkel nem lehet baja a 2008-as népszavazás után. Gondolom nem akarja senki bizonygatni, hogy ha a Gyurcsány kabinet ki tudta gazdálkodni a referendum utáni oldd meg! dolgot, akkor ez gondot és zavart pislogást fog okozni most, mikor Európa Gazdasági Géniusza ül a pénzes ládika tetején. Ha mégis, akkor egyértelműen kimondják: hülyébbek vagyunk, mint Veres János.

Ettől függetlenül gondolom, hogy felelős politikai párt úgy kezdjen népszavazásba, hogy a megfelelő számú aláírást tartalmazó ívekkel együtt egy javaslatcsomagocskát is letesz az asztalra, amiből szerinte ezt majd finanszírozni lehet. Addig lehetne részletes, megnyugtató magyarázatokba bonyolódni arról, hogy ugye az LMP sem szeretne negyvenéves nyugdíjasokat látni, ahogy azt sem, hogy a Magyar Állam önkényesen felbont teljesített szerződést a védelmére szegődöttekkel, és ennek a helyzetnek a rendezését törvényjavaslat formájában is be fogja nyújtani. Mert szép dolog a hit, meg az adott szó, csak a magyar közéletben szar sem ér. Biztos az ami leírva és benyújtva van. Ha a kezdeményezés a felelősség vállalásával is együtt jár, akkor lehetne más, mint a 2008-as referendum volt.

Ha nem, akkor a népszavazás és a kormányváltásról álmodozás is felesleges.


 

809 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr764287408

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Újabb Békemenet indul március 15-én 2012.03.06. 15:57:02

Bayer Zsolt, a Békemenet Magyarországért Egyesület egyik alapítója kedden bejelentette: március 15-én újabb Békemenet indul a Kossuth térre. Bencsik András, az újabb Békemenet másik szervezője úgy fogalmazott, hogy egy „körül nem írható gazdasági, pénzügy…

Trackback: Seggberúgni Orbánt 2012.03.05. 09:39:01

Az LMP nekikezd a népszavazási aláírásgyűjtésnek; beindul a legeslegújabb ellenállás.

Trackback: Akasztható-e a hóhér? 2012.03.04. 15:13:13

Szkeptikus vélemények szerint kemény fába vágta fejszéjét az LMP, amikor nekiindult a 4 hét alatt 200 ezer aláírás összegyűjtésének országos, ügydöntő népszavazás kezdeményezésére. A feladat azonban messze nem olyan nehéz, mint a majdani országgyűlési ...

Trackback: A népszavazás rendszeridegen marad 2012.03.04. 15:11:59

Az Országgyűlés hamarosan elfogadja az új népszavazási törvényt, ami a referendum megtartásáról rendelkezik, a tartalmi kérdéseket az új alkotmány rendezi. A régihez hasonlóan rosszul. Pedig itt lett volna az alkalom a valódi reformra, "az ország ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A fideszt ismerve alkotmanyba fogjak irni a nepszavazas tiltasat.
csak emlékeztetőül:
ahhoz, hogy el birják lopni a 3000milliárdot kétszer módostítottak alkotmányt
a fidesz meg készen kap egy listát névvel, lakcímmel, aláírással, hogy pontosíthassa a kubatov listákat
ki mer ilyet aláírni ?
jó hogy nem olyat iratnak alá, hogy igen büdös szájú komcsi vagyok
a válasz a címbeli kérdésre nem, a fideszt csak az utcán lehet megdönteni
van őfőtörpeségének bármilyen "módszere"? tudtommal nincs, az amit el lehet érni az "őmódszerével" az az, hogy mától kezdve nem mehet be a parlamentbe és mától kezdve nem ő a miniszterelnök és berakni egy mentőautóba és zártelmegyógyintézetbe szállítani, párnázott falak közé és ott ráhagyni mindent: "igen császárom elfoglaltuk a légypapírt, te vagy a császára"

Lord of the Flies!
Egyetértek az LMP népszavazási kezdeményezésével.

Habár a kérdéseknél sokkal fontosabbak is vannak. Gondolom a biztonságra törekedtek, hogy ne legyen megállíthatók.

Szükséges hogy a szavazásra képes polgárok 1/3-val választott Orbán kormány érezze, hogy a társadalomban már a kezdetektől sem volt 2/3-a.
seggbe- kultúrország
egyre jobb a hangvétel,egyenes arányban van az erölködéssel
ilyen betett képeken! mindig csodálkozom, pláne a montírozáson,hogy mekkora lajbija van a szerzönek
dehát Munch is egy képes festö:akár szerelmespárról, akár aktról, akár hóról van szó
img.artknowledgenews.com/files2009nov/Edvard-Munch-Winter-Night.jpg
Tessék emlékezni kollégák, hogy a 300 forintért micsoda hisztike és anyázás zajlott. 300 forintos vizitdíjért a narancskomcsi elvtársaink rendeztek egy 5 milliárd forintos népszavazás! A hülyének is megérte!

Azokról a pénzekről beszéljünk, amit az akkori ellenzéki párt a médiában, a saját kampányában erre fordított?
Vagy kell a fenéket, hisz a narancskomcsi centrumokban élők nagyon is jól tudhatják, hogy nem a térkövezésre költötték a városi hiteleket a fidesznyikek, hanem a pártkasszába kellett ilyenekre berakni - ha újat mondtam nekik, akkor meg így jártak. :(

Miért is volt anno a hiszti és fröcskölődés:
2007. február 15-én bevezették a vizitdíjat, a beteg-orvos találkozások csökkentésére és a társadalombiztosítás biztosítási körének csökkentésére, a költségek részleges áthárítására.

Összege alkalmanként 300 forint.
A népszavazáson a szavazópolgárok 50,1%-a vett részt, és a szavazók 82,62%-a a vizitdíj eltörlésére, a teljes körű társadalombiztosítás visszaállítására szavazott.
A kormány a népszavazás eredményének ismeretében 2008. március 31-ével megszüntette a vizitdíjat. A népszavazás következményeként az egészségügyi minisztert is menesztette a kormányfő, 2008. április 30-i hatállyal. Az egészségügyi miniszter menesztése az MSZP-SZDSZ koalíció felbomlásához vezetett.
Ez volt a kulcsa és a lényege szerintem a szavazásnak, ami a narancskomcsiknak minden pénzt megért!

Azóta nem hallom mégsem vergődni az agyatlan nethuszárokat, pedig kaptunk a 300 forint helyett több ezret, amit akkor is fizetni kell eü címén, ha nem vagy beteg. Valahogy mégsem vonyítanak rajta. Hol is van a nagy igazságérzetük ilyenkor?
Azt sme értették meg, hogy nem kevesen anno a vizitdíj alól mentesültek:
- minden 18 év alatti
- tartós orvosi kezelés esetén
- a Honvédség, hivatásos katasztrófavédelmi szervek, a rendvédelmi szervek
- azon véradók, akik legalább 30 alkalommal adtak teljes vért
- a tüdőszűrés
- a hajléktalanok, amennyiben saját háziorvosuknál vették igénybe a kezelést, ezen felül rájuk is érvényesek voltak a térítés kötelezettségei
- sürgősségi vagy kötelező gyógykezelés
­- ha ugyanazon szolgáltatónál egy nap több járóbeteg-szakellátást vesz igénybe

Szóval a narancskomcsi médiagépezet eladta az ecceri népnek a mosóport. A hülyeség tombol, a dokik meg külföldön...
Remek, CSAK A FIDESZ, MEGCSINÁLTÁTOK VIKTOR!
2008-ban a Fidesz is csak annyit tett, hogy megkérdezte a dolgokat. Akarsz 300,- Ft-ot fizetni, amikor orvoshoz mész? Akarsz X Ft-ot fizetni amikor kórházba mész? Akarsz tandíjat fizetni? A Fidesznek még csak lövése sem volt, hogy mi legyen a fentiek helyett, nem hogy megoldási javaslatuk. Akkor kár ezt most számon kérni az LMP-től. A populista demagógia legjobb ellenszere a populista demagógia. Majd ráérnek a következményekkel foglalkozni, majd ha kormányra kerülnek. A Fidesz sem törődött a következményekkel, most szívják is a fogukat rendesen.
@dr.the_lonewolf: Bocs az évet elírtam egy évvel, de Dr. Boli Ch. T már előre kijavított. A vizit díjat egyénként az akkori körzeti orvosom is pártfogolta, több okból is. Az egyik, több lett a pénze. A másik, az unatkozó öregasszonyok nem ültek be hozzá mindennap az apró-cseprő nyavalyáikkal őt boldogítani. De emlékezzünk a dobozdíjra is. A Fidesz gyönyörű hisztit csinált, hogy ez csak az első lépés, és majd a népnyúzó szocik csökkenteni fogják a gyógyszertámogatást. Érdekes módon a Bonsai Duce emberei csökkentik drasztikusan a gyógyszer és gyógyászati segédeszközök támogatását.
@dr.the_lonewolf:
Agyatlan droidok mégsem verik magukat...
Erre mondtam nemrég, ha Viktor a fejükre szarna ezek tapsikálnának is még a kéjtől. Hisz a Viktor szara.
Miután felszólítanák őket, hogy kenjék szét magukon, ezek élvezettel el is dolgoznák magukon.
Ha arra szólítanák fel, hogy zabálják meg, ezek kétpofára tömnék magukba, hisz a Viktor szara!
Most egyébként a "már zabálják, kéjjel és átszellemülve" fázisnál vannak. :)
szkeptikus vagyok, látva az országban az agyatlanságot...
A fidesz népszavazása jobb volt.

-Az 5-12 milliós tandíjat vezették be utána.

-A 300 forint helyett pedig a rákbetegeken spórolnak...

nol.hu/belfold/kevesebb_kezeles_jar_a_daganatos_betegeknek_
A rákbetegektől veszik el a kezelést.

70 ezer iskolást rúgnak ki...

...ez a rendelet.

És közben még nőtt is a járulék.
Az 1 000 000 munkahelyet adja Orbán

a munkanélkülieknek
az iskolából kirúgottaknak
a nyugdíjtól megfosztottaknak

Ott az egymillió új munkahely - vegyék el a fideszesektől...
Egyet értek, megoldással együtt lenne érdemes. De ha nagy tanítómesterünket a fideszt vesszük alapul akkor nem. 8 év alatt megtanulhattuk, hogy elég milliárdokat belefeccöltetni népszavazósdiba, hogy kiderüljön hogy kormányon pont azt tesszük, ami ellen népszavaztattuk a népet.
" céljuk felrázni az embereket az apátiából. Magyarul felülnek a létező társadalmi igényre,"

Hát ezen még dolgozni kell... ennek semmi értelme. Ha egyszer apátiában vannak, akkor nincs igényük.
@h.kovacs: Ki mer ilyet aláírni ?

Akitől elvették a megélhetését ?

Akit már mindenhonnan kirúgtak ?

Akinek kidobják a gyerekeit is a suliból ?

Akit dögrovásra szántak.

Vannak páran.
És lesznek még többen is.
Ja a javaslatcsomag meg már korábban megszületett: az egykulcsos adó helyett normális, progresszív adózást kell bevezetni, ahogy kultúrországokban szokás. És nem kell focira meg stadionokra költeni milliárdokat.
@szoja122: Nem, sajnos. Negyvenvalahány kérdés volt benyújtva, ezeket engedték át.
Azt nem értem minek van köztársasági elnökünk mikkor csak magyarország vagyunk csak azért hogy vigye a pézt, pedig elégé nyomorgatják már a kisembereket könnyen döntenek a sorsunk felöl a millios fizetéseikböl szemetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"kitelepüléstől" ??

netán: kis_településtől ?
"Biztos az ami leírva és benyújtva van."

Höhö. És ha szétbombázzák módosítókkal az utolsó percekben??? :-)
@Pantagruel: Jobb napot!
Nem, kitelepüléstől. Elsőre nekem is furán csengett, de belegondolva a kitelepülés (ha még engedélyezett az ilyen) sokkal értelmesebb, mint a kistelepüléseken felsülés, az LMP esetében mindenképpen, akiknek a támogatottsága tudomásom szerint pont a kis településeken a legkisebb.
A "kitelepülés" főként a nagyvárosokban meghozhatja a kívánt eredményt, a "kitelepítés" is hozhat aláírásokat, ellentétben az általad leírttal!:-)
Az aláírással legalább végre tehetünk valamit.
Nem vagyok hajlandó félni, még akkor is ha időnként lehet rá ok!

Valahol összeérnek a hírek:
nepszava.com/2012/03/magyarorszag/kertesz-akos-kanadaba-emigralt.html
@szerénységem: No, ezért nincs konkrét értelme az egésznek, egy közvéleménykutatás és kubatovi címgyűjtés közpénzen szintjén mozog az egész szerintem.
Ennél sokkal meghatározóbbak lesznek az Ünnepek körüli tömegrendezvények és megmozdulások a továbbiakra nézvést..kimennek-e az emberek az utcára és mi történik akkor, ha kimennek? Ha nem mennek ki, az is egy jelzés, az apátia és a beletörődés fokmérője lészen ez!
Hamár hivatkozás volt reá:
index.hu/belfold/2012/03/03/kikerult_netre_a_pedagoguselbocsatasokat_latolgato_hatastanulmany/
Hogy millen kis kukacos a Zindex is!
"Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár korábban azt mondta: ez annyira titkos hatástanulmány, hogy ő sem tud róla. Később kiderült, hogy a dokumentumon Hoffmann Rózsa láttamozó aláírása is szerepel."

Láttam, de nem olvastam, ez szerepelhet alant, nem?
Írhattok, amit akartok, csinálhat mindenki mindenféle "nem tetszik"-et. Itt semmi más nem segít, csak, ha elzárják az unióban a pénzcsapot. Az egyetlen, ami változtatni tud ezen a rohadt helyzeten.Különben nekem is az a véleményem, hogy ezt az LMP azért csinálja, mert Orbánéknak változtatni kell majd több mindenen a tárgyalások kapcsán. Így aztán elmondhatják, hogy azért csinálják, mert a nép akarta így.Szó nem lesz arról hogy el kurták. A nép akaratát meg tiszteletben tartják. Úgy gondolom, az LMP-t is Orbánék mozgatják, meg pénzelik. Már a kopogtató céduláknál látható volt. Azért lett elnökcsere is, mert ezt lehet ráncigálni, ahogy a Fényes Tekintetű céljainak megfelel.
@pumukli 12: Kicsit konteósan hangzik, de sajnos akár hihető is.
@a szív fészkei: Mán megen'? 10.47-kor is.
Ez az Ákos gyakorlott emigráló lett, mióta "meggyalázta" az MAGYAR NEMZETET!:-D
@mamitirtok dr.: hazánkban, már az a furcsa, hogy,ha valaki nem a képedbe hazudik, minden lelkiismeretfurdalás nélkül,nyílt színen saját aláírását is látva akár!
Ja látom, már bent van a link. Na mindegy. tanulságos.

Én is azt hallottam tegnap, hogy jobb lenne ha nem adna az IMF pénzt - amire már két klán is kihegyezve vár - mert akkor a legdroidabb szottyadt narancskommunista is megérezné a bőrén a nyomort, amit ez a baromállat hozott rá. (ha hajlandó megérezni.)

És az elsöpörné a bonsaiok fura urát. Vagy nem, kiszámíthatatlanok sajnos a fanatizáltak.
@a szív fészkei:
"Remélem, hogy egy demokratikus és toleráns, emberséges Magyarországra egyszer még visszatérhetek” – mondta az író, aki e közleményen túlmenően egyelőre nem kíván nyilatkozni."

Csatlakozom reményéhez, részemről ennyit.
@a szív fészkei: Lehet, hogy elsöpörné, hogy a narancsuralmat a barnáké váltsa fel?
Fortélyos félelem igazgat..minket, rettegőket!:-(
@iii:

Jól mondta Vágó pénteken, nektek ez a mindenre ráhúzható gumiválaszotok. De ahogy neki, úgy neked is elmondom, ha tudod valamiről, hogy eleve esélytelen, akkor az nem válasz.
@szerénységem:

Ha szétbombázzák, vagy napirendre sem veszik az a Fidesz felelőssége. Abban igaza van Fabiusnak, hogy aki belefog egy ilyenbe az adja hozzá a megoldó kulcsot is. Elvileg nem akarunk már a következményekkel nem számoló politikusokat, vagy még mindig igen?
@iii: "Itt a kormány titkos hatástanulmánya a tankötelezetségről!"

Ezt, kérlek, javíccsátok mán ki, mer' báncsaja a szömöm!

Köszönettel:

én, valamint jómagam:-)
@tinca:

+1

Én sem vagyok hajlandó félni. Amúgy szerintem Kertésznek se volt mitől. De emigráljon Orbán innen, mert én nem fogok.
@Dr. néma bárány: "szerintem Kertésznek se volt mitől"
Az írás szerint fizikailag is inzultálták.
Ezt fiatalabb korban is nehéz lehet tolerálni...
@tinca: Bár gondolom, h a mindenfelől áramló gyűlölködés fizikai aktus nélkül is megteszi idővel a magáét.
@tinca: Magyarország 2011-12.
Vége a Köztársaságnak, jöhet bármi és annak az ellenkezője is!
Ha lennének politikusi ambícióim, akkor...vagy nem, perpill. nincs hová (mire)még(!) emigrálnom!:-D
@mamitirtok dr.: nyilván fontos nekik a kérdés. koncentráltak a témára, és lezsibbadt az agyuk
újságírók, nem életrajzírók. "kicsire nem adunk"
@mamitirtok dr.: Én sem tudom, mi lenne a jó. Nem vagyok pénzügyér, iszonyúan nem áll rá az agyam, sajna - de sokkal több szenvedést se akarok senkinek - szóval beismerem teljesen tanácstalan vagyok. Mint itt pár millióan.

Meglátom, mi lesz jövő héten közepén. Hányan, kik és hová állnak.
@Dr. néma bárány: Nézd, 80 évesen már máshogy látja a dolgokat, mint te, aki - ha jól emlékszem - nem a filigránságodról és ennyi évedről vagy híres... :-D

Ja, lehet azt mondani, minek rázta a pofonfát. De hogy ne lehessen véleményt megfogalmazni, mert akkor beindul a kuruc fenyegetőgyára - és emiatt akarták lekapcsolni: hogy effektív létében riogatott sokakat, akik nem tetszettek nekik: lásd bírákat, újságírókat, stb. kiadott adatokkal egyebekkel - az ma Európa közepén botrány. ez olyan, mint a Mohamed-karikatúrák retorziója és az nem civilizált megoldás. Ha Ady ma élne és írna ostorozó verseket, őt is kiszerkesztené Novák?
@a szív fészkei: Ez nem kérdés. Lesz 100-200 ezres ellenzék, külön-külön összesen, 30 ezres "állami", majd, ha az ellenzék túl nagy lenne odakint, annak dupláját kitevő "kormánypárti" tömeg!
Megvédik Magyarországot, de kitől, vazze?:-(
Idetartva:
www.origo.hu/itthon/20120304-uj-szovivokket-valasztott-az-lmp-kongresszusa.html
Oszd meg és uralkodj, vagy mi van, már az LMP is Oslóban ülésezik legközelebb?
Szalámi, igaz madzsar termék!
@Pantagruel: Semmi gond, ha kiemelt téma, kb. egy perc lehet a javítása, ha meg csak úgy odavágtam, akkor nem kiemelt, nem?:-(
pesszimpisták vagytok? vagy rea listá-nak nevezitek magatokat?

mindkét verzió rossz, nektek...bruhahahaha ugye most aszongyátok -Fabiusszal együtt- hogy itt demo krácia van hát ez nem igaz csak demo van a bambaság bemutatása ami ellen a tehenet véditek a vágóhídon nehogy már stresszes legyen mikor a bárd lecsapja, mintha az bármi különbséget is jelentene arra 3.5 percre a tehen életében? meg a húsának az zamatában?

ti is csak anda log tok befelé a bárd alá, zsebeket kiürítve

persze nem mondtam semmi rosszat és gonosz aki rosszat gondol de azért valahol megérdemlitek ezt a kedves vezetőt ti teremtettétek vigyétek haza és főzzétek ki ecetben hogy tovább elálljon és boldogítson benneteket vagy hagyjatok békén a sirámmal, hogy: ANYÚ BÁNT A BÁCSI...ácsi, a te bácsid
@mamitirtok dr.: Ezért kell itt megemlékezni erről. Ma az újságírás, hát mit mondjak...

Amikor az igazságérzetet megbassza a jog: www.blikk.hu/blikk_aktualis/breivik-megussza-2082194 Ha elmebeteg, zárják el örökre! ezek nooormálisok ott?
@a szív fészkei: Simán! Pont ezek ellen kellene fellépni, de nem megy.
A közöny és a szélsőjobboldali gondolatok országa lettünk, egyszerre, sajnos!:-(olvasmányaim szerént most tartunk 1938-39 környékin, de lehet, tévedek)
@Dr. néma bárány: "Én sem vagyok hajlandó félni. Amúgy szerintem Kertésznek se volt mitől. De emigráljon Orbán innen, mert én nem fogok. "

Nyilván nem attól félt, hogy agyonverik, de ha nincs egy rohadt nap, hogy úgy el tudj menni a közértbe, hogy legalább egyvalaki be ne szóljon, azt azért kurvára meg lehet unni.

Nekem volt egy zsidó kolléganőm, de akin tényleg durván látszott is, ő mesélte, olyan nincs, hogy legalább napjában egyszer ne "büdöszsidókurvázzák" le.

Amúgy már családostul Izraelben vannak, persze nem állítom, hogy csak ezért.

Orbán meg nem fog emigrálni, azt lesheted.
@Rodeo36: Jaj ezt ár annyiszor elsütötted. Igen, mi vétkünk, mi igen nagy vétkünk - és ezen túl van még valamid?

Húsz tetves szaros év nem elég demokráciára, de valahol el kell kezdeni. Minden országban - tegnap levezettem, felületesen, igaz - van ilyen szarcsimbók a levesben. Mi megkaptuk, szembesültünk vele, valahogy ki fogunk ebből mászni, ahogy a lengyelek is megbírták tenni nagyon katkó ellenszélben ikertestvérrel súlyosbítva.

Orvbán abszolút a kádárinak a végterméke. Talán vele véget ér az is végre.
@Rodeo36: B@szod, a Tied, nem az enyém!
Itt itthon dumálok ellene, még mindig! (jó, teheccségtelen vagyok kimenni, az igaz), de akkor is!
nézem a cénönőt mutíttya a tornádós haláleseteket, meg a ripityára szétgórt házakat...pedig ezt is ők maguk csinálták

az egész usáska középső részén kiírtották az erdőket mert füvet ültettek hadd legeljen a marha és ültettek kalászosokat mert azt jól el lehet adni

pedig sok szép hatalmas erdősáv nem tenné lehetővé a tornádó kialakulását, és ha nagy erdőfoltokat ültetnének akkor soha többé nem lenne ilyen

de ahol van erdő ott évente rendszeresen felgyújtják ahol meg nincs mert felgyújtották ott sírnak, hogy meghalt anyú elvitte a tornádó ja és persze nem kellene kártyavárakat építeni ház helyett amire ha valaki erősebben elfingja magát szarás közben rádűl a budi azaz a háza...de erről nem beszélnek

ti sem? arról ami okozza hogy van nektek őfőtörpesége meg a zérsekseggsége, ti csináltátok egyétek meg késsel villával persze demokratikusan bruhahahahaha
@a szív fészkei: Egyetértek, remélem, hogy velük lezárul és lesz még utánuk is élet!
@mamitirtok dr.: ja, semmi gond. próbálja meg eladni Kanadában ezt a szöveget, aztán úgy jár, mint a quebeci liberális Pierre Laporte, aki kritizálta a Duplessis-kormányt, nem esett bántódása, csak amikor legközelebb megtalálták egy kocsiban, már nem vett levegőt
@mamitirtok dr.: Kb. ettől kapok Bartustól is agyfaszt. Onnan heccelni konstruktív dolgok nélkül, nagyon könnyű. NY-ból véres felkelésre hívni és lenézni mindent, ami itt történik. Ő is hiszterizál rendesen.

És nema hiszti vezet eredményre, mert elsöpörni oké, vérben tocsogni (nem annyira oké - és utána? Miből és ki építhet fel valami újat, Nem biztos, hogy a Nagy Francia Forradalom a pozitív példa annyi felesleges, bosszúszomjból elkövetett vérengzésre. Mert a forradalom felfalja saját gyermekeit is.

Valami értelemesebb kéne, ha már emberek volnánk, akik állítólag tudnak tapasztalatokból tanulni.
@a szív fészkei: én is megírtam, hogy nevetségesek vagytok, akkor van demokrácia amikor a diktátort kéne picsán rúgni és még meg is ideologizéled kackac

arra várni, hogy elmúljon mint a tavalyi hó az nagyon szép és demokratikus de akkor ne sírjatok, hanem pusszantsatok nekije...amúgy demokreténikusan
nepszava.com/2012/03/velemeny/kertesz-akos-az-elet-kertesz-akos-nelkul.html

Kedves Mónika!

Innen üzenem, hogy egyetértek Veled (ott nem tehetem, mert -még- nem regisztráltam és nem is áll szándékomban.)!
És én sem/is:
"Nem akarok olyan országban élni, ahonnan most Kertész Ákos megy el, aztán mindenki, akinek esze van.
Nem akarom tudni, milyen lesz Magyarország Kertész Ákos nélkül.
Ákos, nem megyek utánad.
Nekem itt van dolgom.
És nekem van – te már megtetted a magadét.
Most rajtunk a sor."

De üzenem a szerkesztőnek, hogy a Mónika hosszúó "ó" bötű egy ideje, ha meg amerikaiul van, akkor a Török ékezetek nélkül, mer' nem ösmerik!
@a szív fészkei: már 100000000000000000x kérdeztem tőled milyen ötleteid vannak demokreténikus megoldásokra amiben se takony se vér se pisi se kaki nem folyik és mindenki boldog két puszi közt a tőgye és vidám népi rigmusok meg nemzeti fohász és halk sikolyok, hogy még nincs benn érdekes kinn sincs...hát a házasság helyetti némi szexuális élet mint a hírcsárdában ami egészségtelen és nem ajánlott meg van nektek márfi mariska érsekseggetek is akimegaszongya és rétváribencécskecskemegzsigamarcellecskesckécske csináltok méga buzigyárban ilyeneket amúgy demokratikusan?

mert olyan szépek, mikor a bence mogya akkor ...nahát az demo krati kusch
@Rodeo36: Mé', má' sírni sem szabad, gazsuláljunk vagy meneküljünk "előre"?
Egyelőre még szabad legalább írni arról, ami nem tetszik és igen, NEM TETSZIK A RENDSZER, na!
Demokratikusan nem tetszik, nem kívánok sem gyújtogatni, sem annak drukkolni, hogy a Zájemef ne adjon pízt, mer'akkó majd megtuggyuk oszt magunkhó' térünk!
Dehogy térünk, a fijjúg megoldják okosba', a szélsőjobbnak (is) meg megen' lenne témája, nem?
@Rodeo36: "ti csináltátok egyétek meg késsel villával persze demokratikusan bruhahahahaha"

Rodeo, te minek hergelsz minket? Én nem kértem ezt a kaját, de lefognak és nyomják le a torkomon. Eddig majd minden menzai tiltakozáson részt vettem. Ha majd lehet többet is tenni, megteszem.

Hagyjad már azt a süket dumát, h mi akartuk. Nem. Ők...
@tinca: Komolyan, jobban fel tud bosszantani, mint a jobbikosok.
Na, L, foglalkozzunk értelmesebb dolgokkal (szép az idő) Ósztrálijában meg lehet, szélvihar tombol ippeg?:-D
@tinca: egy a jelszónk a konyha, melybe korgó gyomorral megyünk egy nagy cél érdekében vonúl ifjú seregünk éljen a bableves vagy a sólet vagy amit akartok Shakespeare után szabadon

vagy a kedvencem a szentivánéji álom amikor a tit
ániát a szamár magáévá tette és még nyögött is hozzá és jilyen csinos volt amikor leporolta magáról a szamarat és mintha misemtörténtvolna továbbraisfőistennő volt...csak kicsit porosan meg szamarasan bruhahahahaha

na ilyenek vagytok ti is

és persze cukkollak benneteket mert ...csak ahogy imádott őfőtörpesége mondja nektek hogy ő jót akar és jót tesz ti vagytok a hálátlan dögök hogy a nyelveteket nem mossátok elég sűrűn

kaba RRRRRÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
@a szív fészkei:

Bartus a következőket állítja:

1. Magyarország nem demokrácia.
2. Ha Magyarország nem demokrácia, akkor a vezetőt demokratikus eszközökkel megbuktatni nem lehet.
3. Ha a vezetőt demokratikus eszközökkel megbuktatni nem lehet, akkor maradnak az egyéb megoldások: az általános sztrájk, állampolgári engedetlenség, végső soron a felkelés.

Ez nem lázítás, pusztán egy logikai levezetés.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ha valakinek jó nagy logikája van és odateszi akkor lehet, hogy összedől a digdadúra?

le fognak baszni ha így folytatod
@mamitirtok dr.:
"Nem vagyunk a népek Krisztusa. Magyarok vagyunk, a svájciak és a románok között, és ebből következik pár kellemetlen dolog. Eldönthetjük, hogy akkor most erre menjen rá az egész életünk, vagy talán azért mégse. És én az utóbbit javaslom. "

no comment
@Rodeo36:

Akárhogy fikázzák, de Bartusnak abban teljesen igaza van, hogy óriási hiba úgy tenni, mint ha a Fidesz szimplán csak egy párt lenne, amelyik épp szétnyerte magát.

Arról meg, hogy a teljes nyilvánosság és a létező összes, elvileg független hatalmi ág totális lerohanása után ez az ország demokrácia-e, arról pont a Varánuszon elég vicces lenne vitát nyitni. Lászlóné, Szájerné, Polt és Domokos László után.

Hacsak be nem érjük annyival, mint a jobber droidok, hogy: ugathattok a neten, demokrácia van!

Na, ne viccelődjünk. Emigráció vagy felkelés, hiába cuki az LMP.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

És akkor a Tekintetes Médiahatóságot még ki is hagytam.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azért jó tudni, hogy nem vagyok egyedül a padon pedig már ott is tilos, vagy csak a nyócckerben?
@Rodeo36:

Életvitelszerűen nem lehetsz a padon, csak rendeltetésszerűen. :D
A Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitungnak nyilatkozott viktor.
Arra kérdésre válaszolva, hogy miért éppen a nacionalizmusból merítve erősödhet meg az európai szellemiség, Orbán kijelentette: "karakter és ambíció nélküli nemzetek nem tudják naggyá tenni az európai közösséget".
Azért vona minimum küldhetne neki egy üdvözlőkártyát.
Tejjes cikk a zatévén.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Bartus egy fasz.

Ha logikailag levezetem akkor egy díszfasz. De fogalmazhatok úgy is, hogy rodeó a köbön. Csak amíg utóbbival lehet szenvedélyes vitába bonyolódni, és meg lehet győzni arról, hogy a demokráciáról nem pofázni kell, hanem művelni - mert elég okos hozzá az időnkét elöntő indulaton túl - addig ezt Bartussal nem lehet.

Mellesleg nincs igaza. A Fidesz csak egy párt ami szétnyerte magát, és most uralmának megtartásán dolgozik minden elképzelhető és elképzelhetetlen eszközzel. Viszont az egészet ahogy van haza lehet vágni. Igen, neked is. Igen, jogszerű eszközökkel. Csak élned kell a lehetőségeiddel, ahogy mindenki másnak is, ha arról van szó, hogy el kell menni szavazni.
Csemegézzetek a kommentekben! :DDD
A kedvencem, amelyik emigrációra szólítja fel az évtizedek óta Amerikában élő Bartust. :DDD

mandiner.hu/cikk/20120304_bartus_laszlo_ime_a_tukor_lehet_belenezni
@Fabius: "Mellesleg nincs igaza. A Fidesz csak egy párt ami szétnyerte magát, és most uralmának megtartásán dolgozik minden elképzelhető és elképzelhetetlen eszközzel. Viszont az egészet ahogy van haza lehet vágni. Igen, neked is. Igen, jogszerű eszközökkel."

Bocsáss meg, de itt bizony ellentmondás van. A demokráciában "elképzelhetetlen eszközöket" antidemokratikus eszközöknek nevezzük, ide lehet sorolni azokat, amiket eddig felsoroltam, + az új választási törvényt, és még amit később fog csinálni: szavazás előtti regisztráció, megfélemlítés, a külhoni szavazatokkal való manipuláció, választási csalás, potenciális ellenfelek bebörtönzése, vagy legalább kompromittálása, esetleg a pártjuk adminisztratív betiltása: Gyurcsány, Bajnai, Oszkó, Árok, Milla, stb. folytassam? Oroszország megvan? Pontosan hogyan is akarsz itt nyerni demokratikus eszközökkel?

Nézd, én itt legutóbb idegbeteg, bedrogozott rozsomáknak neveztem Bartust, de azzal a kis hárompontos tétellel valamit kezdeni kéne, mert az kevés, hogy Bartus egy fasz.

Könyörgöm: EGY ANITDEMOKRATIKUS RENDSZERBEN NEM NYERHETSZ DEMOKRATIKUS ESZKÖZÖKKEL, MERT EGY ANTIDEMOKRATIKUS RENDSZERBEN (leánykori nevén: diktatúra) NINCSENEK, HANGSÚLYOZOM, NINCSENEK DEMOKRATIKUS ESZKÖZÖK.

Ha tudsz olyan diktatúráról, amit a polgárok demokratikus módszerekkel megdöntöttek, szólj. Én csak olyanokról tudok, ahol az elit "önként átadta a hatalmat" magát többé (Magyarország), vagy kevésbé (Csehország) átmentve, vagy amit külső, belső, vagy külső és belső ellenzéki erők fegyverrel megdöntöttek.

Peace and Love! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Én csak olyanokról tudok, ahol az elit "önként átadta a hatalmat"

Ebben például bízhatunk, ezért dolgozhatunk, de ez nem ugyanaz, mintha egy ellenzéki párt tiszta versenyben legyőzné a fideszt, olyan itt ugyanis nem lesz.
@Fabius: +1

Olyan mint egy fasz. Csak kisebb.

Disco Express:
www.youtube.com/watch?v=0p6Wv6VGrsQ
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Tévedsz.

Egyrészt elégszer leírtam én is, hogy sérültek demokratikus jogok, sérült a jogállam. Viszont ha megfigyeled amit írtam abban is JOGSZERŰT írtam és nem demokratikust.

Mai állás szerint 2014-ben szabad és titkos választások lesznek. Az új választási törvény szerint jogod és lehetőséged van elmenni és ott úgy szavazni ahogy neked tetszik. Rettegés és denemlehetúgccseúccse hajtogatása helyett azt kell tudatosítani mindenkiben: ha tenni akarsz valamit, akkor megemeled a segged és odamész, húzol egy ikszet, mert kicsit megverni Viktort nem lesz elég.

Ha a feles többség megvan, jogszerű eszköz van akár az egész fideszes betontenger feltörésére is. De ezért tenni kell. A befosás ahogy mindig kevés lesz.
@Fabius: "csak el el kell menni szavazni"
Egy demokráciának szükséges, de nem elégséges feltétele a szavazás lehetősége.
(lsd. diktatúra vs díszellenzék)

Tök mindegy, milyen definíciókat ízlelgetünk arra nézve, h most akkor mi van itt. Egy biztos, még ha sikerül is "demokratikusan" leváltani őket (sajnos nem sok jóval kecsegtet minket a jelen), hosszú-hosszú időre szétrombolták a magyar társadalmat. A gazdaságot hamarabb helyre lehet rakni, mint a megmérgezett, megsebzett lelkeket.

Sima választásokkal leváltva kb. X év a rendrakás, "forradalommal" X/2. Sajnos épp ésszel mégsem lehet az utóbbit kívánni. Viszont, mivel ez utóbbit nem lehet tervezni, ha mégis megtörténne, hát legyen...
@a szív fészkei:

Igaz, fele annyi idős vagyok, és a méretemből 4 Kertészt ki lehetne faragni. De nekem csak furcsa, hogy a Kertészt ért inzultusokról nem hogy egy feljelentés, de még egy cikk sem született. Te elhiszed ezt kétségek nélkül? Én nem nagyon, ismerve a kör sikoltozási hajlandóságát és rettegésre késztetési mutatóját.

Azt elhiszem, hogy a baszogatást meg lehet unni, lehet méltánytalannak tartani. De a menekülés és a kintről szájalás is ősi magyar szokás a maradás és cselekvés helyett.
@tinca:

"ha mégis megtörténne, hát legyen... "

Nem, ne legyen. Vagy innentől azt játsszuk, hogy kétévente forradalommal "demokratikusan" elzavarjuk aki éppen nem tetszik?

Ha erőt akartok mutatni akkor itt a lehetőség: alá kell írni az népszavazás ívet. Máris van 4-5 dolog amit le lehet vele nyomni Viktor torkán, teszik neki vagy sem. A 102 ezer manyup maradótól is be vannak szarva, mert elfelejtettek megrémülni a zsarolástól. Mit fognak kezdeni kétszázezerrel?
@a szív fészkei:

Igaz, fele annyi idős vagyok, és a méretemből 4 Kertészt ki lehetne faragni. De nekem csak furcsa, hogy a Kertészt ért inzultusokról nem hogy egy feljelentés, de még egy cikk sem született. Te elhiszed ezt kétségek nélkül? Én nem nagyon, ismerve a kör sikoltozási hajlandóságát és rettegésre késztetési mutatóját.

Azt elhiszem, hogy a baszogatást meg lehet unni, lehet méltánytalannak tartani. De a menekülés és a kintről szájalás is ősi magyar szokás a maradás és cselekvés helyett.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: közben elolvastam azt is amit ezután izéltek fabiusszal, hát neked segítve de fabiusznak üzenve innen a padról: (asszemezkarinthy)

kiszeraméravabávatag

a karakteresésambíciózus "nem" zetek (=újmagyarúl akik meg vannak nemzve, azok a nem "zetek" de kik azok akik nemzették? kérdeméninnenapadról?)
@Dr. néma bárány: Miközben úgy tűnik, Kertész Ákos kb. annyi figyelmet és törődést igényel, hogy még a saját sajtója se tudja, who the f* is Alice?, és keveri Kertész Imrével? Ne izéjj má'!
@a szív fészkei:

Kertész véleményével nem értettem egyet akkor sem amikor megírta:

varanus.blog.hu/2011/09/15/lehet_e_velemenye_egy_kossuth_dijasnak_abszurdisztanban

Szerinte genetikusan alattvalók vagyunk. Most akkor mi meg mondjuk, hogy nem csak alattvalók, de genetikusan menekülők is? Szagtávolságon kívülről mutogatni a szarhalomra és fintorogni bartusi mentalitás. Ehhez fog csatlakozni Kertész?
@Fabius: Nem vagyok a "forradalom" mellett, mint írtam fentebb, megyek szavazni, bár egy későbbi konteós vélemény miatt akár ez is gyanús lehet...

Sajnos a manyuposoktól jelen állás szerint nem félnek. A jelenlegi szabályozás alapján a manyupok maguktól kimúlnak, pénz automatica megy a kisgömböcbe, a volt tulajok meg mehetnek ahova tudnak. Itthon gyak sehova. Mire kint bármi történne, pénz eltűnt, marad az erkölcsi elégtétel. Ez a "tömeg" pedig a fél fogukra sem elég...
Mit kezdenek 200E-rel? Felvonultatnak ők is annyit és akkor az ügy kipipálva. Ezt már láttuk.

Elképesztő bagázs.
@Fabius: "Szagtávolságon kívülről mutogatn"
Tehát aki nem itthon szenved (lsd. még EUs akárkik), az nem mondhat semmit?

Ez baromság. Véleményt akárhonnan megfogalmazhat, akárki.
@tinca: kerényiimereutánszabadon "úszva jövünk" soksoksok képpel

bruhahahahaha
@Rodeo36:

Ha már Karinthy...

"Ismeritek azt a gyötrő és butító állapotot, mikor az ember kínlódva elismétel magában egy szót, mondjuk "Orbán", és a végén már nem tudja, miről van szó, és csak ezt tudja: "Orbán", és nem lát semmit, és végre már nem biztos abban se, hogy mondják: "Orbán" vagy "Orbán"."
@tinca:

Véleményt bárki mondhat bárhonnan. Én fogadom el a szarhalom melletiekét relevánsabbnak. Mert a szar képen nézve messziről is szar, meg a lapát nyelét markolva elhányás közben is szar, csak az élmény nem ugyanaz.
@Fabius: izé...vonjál magadból köbgyököt és emeld a 12. hatványra azt amit én mondok itt és most:

2010-es vákasztások hamisak -erre varrjál gombot isch!!!- vokstúrizmus és egyebek miatt és ez még csak nem is konteo

azaz következésképpen a közben a torkotokon lenyomott -pedig ti nem is vagytok libák és még nincs olyan szép tollatok a májatok értékéről nem is szólva- kukurúza miatt már a hamis választás lesz mindenki elmegy választani? és mindenki vixel? és akkor mi van

a zországos izé is narancsszínű és akik számolják azok is

a többire meg vegyél gombot mielőtt rá is varrod

alias gomperechidalgó
@a szív fészkei: A rendőrautó milyen verda volt? Pobjeda fekete tüllfüggönnyel?
ez gyenge lesz... a diktatúra ellen... sz@rt se ér...

lemp = fides tartalék... fides lóbálja... aki hisz nekik az buta...
@Fabius: Én erre válaszoltam, hogy Adyt parafrazálta. ehhezjoga van, író, sokat tett a magyr irodalomért, ő kritikus volt Kádárral is. Más is írt vadakat, Esterházy, Spiró. A jószefattilai "érted haragszom,nemellened" szellemében. ezt is lehet értékelni,mert mint akkor beadtam, a genetikus és a genetikailag nem ugyanazt jelenti. www.nyest.hu/hirek/mit-allitott-kertesz-akos

F..G"A probléma onnan ered, hogy Kertész nem azt írta, hogy genetikailag, hanem azt, hogy genetikusan. Az előbbi jelentése egyértelműnek tekinthető, az utóbbi – mint az elmúlt hetekben kiderült – nem.
Kössük tehát az ebet a karóhoz, és nézzük meg, közhasználatú szótáraink milyen jelentéseit ismerik a genetikus szónak.
Bárczi Géza és Országh László főszerkesztette, hétkötetes A magyar nyelv értelmező szótára (röviden: ÉrtSz.) II. kötetében (1960) ezt írja:
genetikus [e-e v. ë-ë] mn -an (Tud)
Származást, eredetet, fejlődést feltüntető; a megismerendő tárgyat, jelenséget keletkezésében, eredetében bemutató. ~ definíció; ~ módszer: származtató, történeti, oknyomozó m.
A Magyar értelmező kéziszótár Pusztai Ferenc főszerkesztette 2. kiadása (röviden: ÉKsz.2, 2003) így szól:
genetikus  I. mn Tud | Eredetet, fejlődést feltüntető. | Történeti, oknyomozó <módszer>. II. fn A genetika szakembere.
Végül a Bakos Ferenc nevéhez kötődő Idegen szavak és kifejezések szótára (röviden: IdSz.) legfrissebb kiadása (2002) ezt mutatja:
genetikus gör–lat I. a genetika szakembere II. 1. keletkezési, fejlődési 2. eredetet, fejlődést feltüntető 3. származtató, fejlődést vizsgáló, oknyomozó; genetikus módszer származtató, eredeztető, a történeti fejlődést vizsgáló módszer 4. gen öröklötten meghatározott
Mi ebből a tanulság?
A szótárak római számokkal jelölik az egy szófajhoz tartozó jelentéseket (a Magyar értelmező kéziszótár ki is írja, az Idegen szavak és kifejezések szótára esetében kitalálandó, hogy az I. szófaj a főnévi, a II. a melléknévi). A mondatban egyértelműen melléknév áll, tehát ’a genetika szakembere’ jelentéstől nyugodtan eltekinthetünk. A melléknévi jelentésekből világosan látszik, hogy hagyományosan a genetikus szónak alapvetően a történetiségre, a fejlődésre utal a jelentése."

Tehát a történelmi fejlődés hozta létre ezt a mára - itt is sokak által flyton - elítélendő magatartási módot, ezt a mindenbe beletörődést, a hajbókolást, a fensőbbség (ha az egy kalap genny is) kritika nélküli elismerését és kiszolgálását. És ebben ő nincs egyedül, hogy kárhoztatja a népét.
@tinca:

"Sajnos a manyuposoktól jelen állás szerint nem félnek."

Biztos? :-)

Jelen állás szerint a sokat hangoztatott megszerzett jogosultságot elvenni nem merték. Továbbra sem kötelező visszalépni az állami rendszerbe. A hogyan tovább még képlékeny, de ahogy most kinéz lesz olyan fennmaradó pénztár, ahová havi plusz pénz fizetése mellett viheted a megőrzött manyup pénzed.
Dr. Boli Ch.T 2012.03.04. 07:27:05
eg dolgot még elfelejtettél: ha egy orvosnál összejött 6000 Ft vizitdíj, az afölöttit a beteg VISSZAKAPTA az önkormányzattól!
Bocs, megint ragad a klavim, már úgy csapkodom pedig, hogy külön álló szavakat hozzon létre, mintha a drága kormányt püfölném...
@Dr. néma bárány: "a menekülés és a kintről szájalás is ősi magyar szokás a maradás és cselekvés helyett"
kérdezd meg szöcs gézától, mi a lófaszt keres itt, mért nem a népét segíti otthon. igaz ez tgm-re meg keresztes ildikóra meg a többi ide "menekült" székelyre is.
a fidesz európa egyik legsikeresebb üzleti vállalkozása. ne pártként nézzétek. le sem szarja a véleményeket. tőkét halmoz pár ember. ennyi. a párt a kulcs a léhez.
@a szív fészkei:

Ez ilyen szinten is mindegy: én nem érzem magam alattvalónak, se genetikailag, se genetikusan, se sehogy. Nem szoktam hajbókolni se beletörődni semmibe, a kritika nélküliséget meg szerintem ne is emlegessük :-))

Ezért amikor elolvastam Kertész mit írt rólam - mint nép tagjáról - akkor bizony kiszaladt a számon egy apádfasza. Igaz nem kezdtem hadjáratba, nem mondtam, hogy ezért vissza kell vonni díszpolgári címet és Kossuth díjat, de a véleményem megvolt.
@Rodeo36:

Ne fárassz. Most linkeljem ide Szanyi kapitányt meg a voksturizmust? Egyenlő mérce ha kérhetem.
Orbániai Viktatúra = menny ország !

trollok írják nekem, hogy nincsenek is nácikok meg diktatúra... ja szerintem is, mert...

itt van a világ legszebb demokráciája... ez a világion az egyetlen hely

-ahol számos párt és civilszervezet és nagyon sok önálló polgár áll ki a zemberekért...

-ahol tisztességes egészséges verseny van a gazdaságban...

-ahol a lehető legtehetségesebb alkalmasabb tisztességes emberek képviselik a KÖZt és kapják az állami állásokat...

-ahol a magán tulajdon és a jogbiztonság szent és sérthetetlen...

-ahol ha egy párt azonnali radikális adócsökkentéseket ígér, akkor azt nem saját jövedelmeire érti csak. vagy ha igen akkor FELELŐSSÉGE és BŰNTUDATA súlyától önként lemond...

-ahol mindenki egységesen és arányosan tisztességesen adózik, kivételek nélkül...

-ahol a közpénzeket fillére pontos körültekintéssel a leghatékonyabban költik el...

-ahol egyes lobbik vagy egyes emberek miatt jogszabályok nem születnek...

-ahol úgy általában a zemberek többsége szerint jól mennek a dolgok...

-ahol nem a rendőr hanem a tanár a fontosabb, több és jobban megbecsült

-ahol a jogszabályokat szakmai konszenzussal hozzák, és így tökéletes szakmai autónómiákat jelentenek, azaz működnek...

-ahol a zemberek unokáinak jövőjét nem adósítják el, mert nem deficites a költségvetés...

-ahol az oktatás a jövő záloga...

-ahol a hatóságok nem a hatalmon lévő párt ellenzéke ellen lépnek fel...

-ahol sokszínű és tárgyilagos a tájékoztatás/média, főleg az adópénzekből működők...

-ahol boldog demokratikus békés éveknek nézünk elébe...
@Dr. néma bárány: Fentebb írtam, ő kritikus volt a Kádárral, amikor pl. egy ma mennybe menesztett Csurka szőnyeg alatt cilinderbenb csúszott-mászott, - pedig ő se volt kicsike ugye - onnan nyalta Aczél mancsát.

Kertész meg soha. Tudom, éltem itt akkor, és olvastam fő művét, ami kurvaszép és kemény hangú könyv, nagyon nem örültek a Pártbizottságon neki.
Tehát, hogy ő csak szájhős, beszari vén szidó, ezt kikérem magamnak. Igen, 80 évesen mások lesznek a dimenziók, látom anyámon, látom másokon,pláne,ha déja vu-jük van a csodás visszaállítani kívánt negyvenes évekből mára.
Azt, hogy valaki naponta baszogat esetleg az utcán - ahogy fűegér írta a kolléginája esetére célozva - lemocskoszsidózva, meddig tűrendő? Ezzel te mehetsz a rendőrségre? Komolyan vesznek? Na neee.

Te így látod,én máshogy. Szomorú ez, - mint már sokszor írtam, szartak is itt rá, Rómában nagyobb visszhangot vetett - hisz ugyanez a tankaranka tiporta el Cs.Gyimesi Éva marosvásárhelyi prof.-ot. Szólni mert a széljobb ténykedése, Wass irodalmi nimbusza, az egész Erdélyt leigázni s megosztani akaró Orvbán-bagázs ellen és olyant kapott a pofájába, HOGY UGROTT MÁJUSBA A SZAMOSBA, KÖVEKKEL TELI HÁTIZSÁKKAL. Ja, fel is jelenthette volna Jobbikot,amelyik hazaáruló kártékony mindennek kajabálta ki a drága fórumain.
Igen, ő is egy 64 éves, gyenge idegzetű - hisz vegzálta a szeku, millió más szemét élete során - asszony volt. Lehet ezt lenézni 40 évesen telefonfülkényi méretekkel úgy, hogy nem ér el ilyen atrocitás csak azért, mert vagy és olyan vagy, amilyen...

De mindenki azt gondol erről, amit akar. A jobberek most boldogak, és ennyi, ez legyen legnagyobb örömük. Más író meg majd nagyon megfontolja mit és hogyan ezentúl eről a gusztustalan éráról. Én is azt vallom,hogy itt kell mondani, de ő igenis megpróbálta és nem ment. Itt csak benyalni lehet mai napság veszély nélkül.

De remélem, egy szintén telefonfülkényi ember,mint pl. Závada Pál,jobban bírja a kiképzést és marad szólni, énekelni, írni ezek ellen, ahogy a pici de lélekben tényleg nagy Parti Nagy is. És velük itt marad Esterházy és marad Spiró. És Kukorelly is,aki szintén szép nagyra nőtt a sok spenóttól. És LMP-s, és talán színre lép végre.
@Fabius: Plusz pénz befizetése mellett???

Fabius! Te bármit elhiszel ezeknek? A jogszabályokkal olyan helyzetet teremtettek, mikor 30 pénztárból talán megmarad 1-2 (fogadjunk, h az OTP lesz?), s akkor fizessek be havi kemény 30-40 ezret, h majd 1-2 év múlva kicsinálják őket, vagy maguktól is kifekszenek, és akkor a pénzem ELVÉSZ?
A bizonytalansággal PONTOSAN arra játszanak, h senki nem mer plusz befizetést vállalni, hogyan is merhetne így? Tehát "maguktól" kipurcannak a tetves pénztárak. Mi lesz a lével, na mi?

Az pénztáramtól most kaptam a kimutatást és "útmutató" levelet (részben a kurmány működésének hála, jelentős veszteségű évvel). Gyakorlatilag nincs semmi, ami alapján eldönthetném mit tegyek.
Ill. egyetlen, amit nem lehet racionálisnak nevezni. Az utolsó lehelletemig kitartok...
@Knósszosz: Kérdezd meg Tóth Imrét, aki gyalogolt a mínusz húszan onnan ide és akinek a jóságos-empatikus Zsiga Marcell szerzett kertészi állást ott, ahol évek óta nem keresnek kertészt. Na de előtte lecsekkolták ezek szerint.
néha kell kis összefoglaló... jön a tavasz... a pontokhoz kell muníció... egy évet kell még kibírnunk... és átvészelni...

ja pár fontos kimaradt, de kell máskorra is...

utóirat: az IMF nek és az EU nak üzenem, hogy a diktatúrákban nem a nép dönt... így a hitelfelvétel miatt aggódhatnak... amit a fides egypárt vesz fel, azt ők fogják visszafizetni...

a fidesnek pedig: pl. a bűnszervezetben elkövetett álamosítást a törvény ÉLETFOGYTIGGAL bünteti

a következő (fides utáni) népképviselet a megelőző diktatúrákkal semmilyen tekintetben nem jogfolytonos....

más. anonymus viccel a doktor ormánnyal...

index.hu/tech/2012/03/04/az_anonymous_atirta_az_alaptorvenyt/

apropó a fődakota reggel óta is jól van? az anyja is? nem csuklik nagyon?
Teljesen ON:
Megnéztem a Ch. T. Képet, amit tegnap belinkeltetek. Ezt: cdn.hollywoodgrind.com/images/2009/4/charlize-theron-nude-naked-in-the-burning-plain-nsfw-1.jpg

Tudom, hogy most egyszerre leszek liberálfasiszta és narancskomcsi, de nem annyira jó csaj ez a nő. Az asszony otthon sokkal szebb. Elnézést. :)

@poszt
"Utóbbiaknál kérdés, hogy felül tudnak-e emelkedni önmagukon, és legalább a gáncs szándéka nélkül hagyják-e a szimpatizánsaikat aláírni, vagy, ha már nem mi találtuk ki, akkor dögöljön meg a szomszéd lova is alapon igyekeznek hazavágni az egészet az LMP renoméjával együtt. "
nos, ismerede a viccet a pokolról meg az üstben fövő emberekről? Mikor mindenhol akadályozzák, hogy kijöjjenek a bűnösök, csak a magyar üstnél nem, mert ott minek, ha valaki ki akar jönni, úgyis visszahúzzák a többiek? Úgyhogy ne reménykedj.
@Fabius: Ahhoz jogod van, hogy apádfaszázz és - mint én szoktam tök feleslegesen Gábriellel - leállj másik véleményt formálni. Mert ő pl. lazán előadhatja az évezredes baromságait a Zsidóról, meg kellhallgatni demokrácia, meg minden, joga van ezt elmondani, Napjában ötvenszer,itt is.

kertésznek joga volt elmondani. Neked jogod van ellenvetni.De meghurcolni érte nem. Ahogy én sem üldözöm Gábrielt és a csodás szellemi udvarát, csak szánom és próbálom megvilágítani a dolgokat. Nem megy,ezt látom.

Valaki vette a fáradságot és pontról pontra cáfolta Kertészt/Adyt? Kiközösíteni, fenyegetni az nem vitakultúra. Amúgy elnézést is kért, amit széljobberektől zsidóként én még nem hallottam.

Amikor itt birkanépeznek mások, az nem zavar?
@tinca:

A megmaradó pénztárak csak a működés fenntartásának költségeit igényelnék, ami elég kis százaléka annak a havi 30-40 ezernek. De pontos szabályozás még nincs, megrémülni akkor is elég, ha lesz. Aki eddig kitartott az már ezt a kicsit kihúzza szerintem.
@Fabius: Nyugodj meg.
Ne vedd magadra.
A magyar nép tagjaként lehet még az is, hogy nem vagy genetikusan alattvaló.

Például, ha baloldal vagy.

Mert a baloldal genetikusan rátör nemzetére.
Orbán Viktor)

Úgyhogy az alattvaló az nyilván a jobboldal lesz.

Ezért van, hogy a baloldal ezen a Kertészen nem is agyalgat egy percig sem.
@Rodeo36: Drága braziljaid mit csinálnak az esőerdőkkel, ami az egész glóbuszt befolyásolja? Nekik szabad pillanatnyi érdekikre hivatkozva kivágni mindent? Őket miért nem egyeled?

tudatosvasarlo.hu/cikk/dramaian-felgyorsult-amazonas-pusztulasa
Utálom, ha hülyének néznek!
Annak ellenére, hogy az LMP az egyetlen párt, amely nem lopta ki a nemzet szemét, nem nyomorította meg az ország felét és -talán- a szélsőségektől is képes magát távol tartani, ez a népszavazás nagyon amatőr kísérlet! Tényleg, csak arra alkalmas, hogy nyomuljon, azt is nagyon amatőr módon. Ugyanis, egyszerűen nem érdekelnek a kérdései! Jelentéktelen buta kérdések, melyek felhasználásával el akarják hitetni, hogy alkalmasak az ország irányítására. De az akció pont az ellenkezőjét mutatja. Az igazán fontos kérdések, hogy hogyan számolható fel a szegénység, hogyan biztosítható mindenki számára az elégséges egészségügyi ellátás,és a színvonalas alap- és középfokú oktatás. Ha az LMP bizonyítíni akarja politikai alkalmasságát ezekre a problémákra kell válaszolniuk! Pontosan, részletesen, végrehajtásra alkalmas országépítő program szintjén. Nem is kell a nulláról indulni, megfelelő alapokat találnak, pl. a gyorsposta.blog-on.
@Fabius: Bartus vagy alapból őrült vagy jól alakítja. Ne felejtsd el, nyolc évig beszopta a hitgyülis Németh őrülményeit. Aztán valamiért borított.
tehát valami zakkantság van benne, mert épelméjű, tanult újságíró - tehát a valóságot ab ovo feltárni,megismerni és megismertetni akaró ember -nem lehet Némethék csicskája,bennfentje. Hacknál sem értem ezt. ez a prófétai hév, a mindent én tudok,mert én vagyok a felkent-póz most ebben a NY-i szalonforradalmár stílben csúcsosodik ki.

Ebből néz le mindenkit, uszít és vadul ott a biztonságos kis szerkiszobában valahol valamelyik számos utcában.

Idegőrlő,na.
@Kis ember: Hinnye: a feelséged megkapta Nobel-díjat tőled,irigylem! :-))
@tinca:
Most őszintén! Mi különbözteti meg a coci rablóbandától ezeket? Legfeljebb annyi, hogy azok kisinasok a lopásban ezekhez képest.
Hisz ezeknek az sem elhihető, amit kérdeznek. A kérdésfeltevések és jogászkodások csak arra szolgálnak, hogy át.urjanak, bepalizzanak bárkit, saját elvakult híveiket is. Hisz ezeket az átveréseket mindenki érzi a bőrén, azok is, akik a cocikat favorizálták, azok is, akik ezeket a balfaszokat. Én már úgy látom a környezetemben, hogy a volt fideszhívő ismerősök gyűlölik egyébként a legvadabbul őket. Engem meg mindig leszóltak a narancshívők, hogy miért nem tetszik a duma, hisz nekem is jó, amit a Viktor ígér. A cocik meg a másik beteg társaság volt. Oszt most...
Igazából a két agyament banda között csak annyi az eltérés, hogy narancskomcsiknál valami hihetetlen személyi kultusz van. Olyan amit tudatosan építettek ki. Ez alkalmas arra, hogy amikor észérvek és indokok nincsenek, a vakhittel átsegítsék a trollokat és azok HIGGYENEK! Miben is? CSAK IS A VEZÉRBEN. Majd a Viktor... Érdekes a troll lélektan. Talán Csau hívei tudnának erről mesélni.
@Fabius: "Mai állás szerint 2014-ben szabad és titkos választások lesznek."

Na, egyetérteni nem fogunk, de eljutottunk a nézetkülönbség gyökeréhez. :DDD Nem is értem, mire alapozod az optimizmusodat? Ahonnan én nézem, és végigtekintek a 2010 májusa óta a mai napig tartó szakaszon, és azokon, amik történtek, akkor azt látom, hogy MAI ÁLLÁS SZERINT NEM lesznek 2014-ben szabad és titkos választások, hiszen mitől is lennének? Miért tartanák Viktorék pont a választásokat tabunak?

De én nem azt mondom, hogy adjuk meg magunkat, csak azt, hogy azt el lehet felejteni, hogy a választásokon nyer az ellenzék, Viktorék meg elhúznak.
Amúgy eddig minden választáson részt vettem, a '94-esen speciel szavazatszámláló bizottsági tagként is. :D
A magyar nem genetikusan gyáva, hanem beleégett a gyávaság. A pszichológia ezt pesszimista-depressziós beállítottságnak nevezi. Ki lehet belőle jönni, és a "jobboldal" ki is jött belőle. A "baloldal" (értsd. demokratikus, köztársaságpárti rész) viszont fülig benne van.
Egyszerűen szánalmas, hogy karácsonykor nem mertek az ellenzéki mozgalmak tagjai csatlakozni az LMP leláncolásos bulijához, mert az nem törvényes! Az még szánalmasabb és fájdalmasabb, amit a diákok egyetemfoglalás címén csináltak.
- Bácsi kérem, szabad itt egyetemet foglalni?
- Nem, kisfiam, az nem szép dolog. Jön a rendőr bácsi, és elvisz.
- Jó, akkor hazamegyünk.
Az ellenállásnak, a polgári engedetlenségnek ezer formája van. A "baloldal" lusta ahhoz, hogy tanulmányozza, és alkalmazza mindezeket. Ez a végtelenül elkeserítő.
@Fabius: OK, mégegyszer megnéztem és félreértettem, ill. csak erre a magas értékre emlékeztem, ami tagdífizetés esetén lenne. Amit írsz, a fenntartási költséghez hozzájárulás valóban megoldásnak látszik.

A most kapott pénztári papíromban persze egy szó sincs még erről a lehetőségről...
@Fabius: Azért az is igaz, hogy elég kevéssé tudom elképzelni más népekről,
hogy ha 12 évi nyugdíjelőtakarékukat elrabolja tőlük a kormány,
akkor még békemenetet is tartsanak, hogy szeretetüket kinyilvánítsák.

Biztos van ilyen csicska társulat még egy, de nem lehet sok.
@a szív fészkei: a norvégok is ki vannak borulva ezen
@a szív fészkei:

A birkanépezés is zavar, szóvá is teszem rendszeresen. Az apádfaszázás mellett a meghurcolásáról is elmondtam a véleményem ugyanabban a posztban.
@Dr. simonmondja.: :)))) nagyon buták és lusták a magyarok...

de a gondolkodás hiánya szerintem azért nem genetikus...

"tanult", vagy a nagy tanító által "tanított" "viselkedés"
@a szív fészkei:
Megérdemli. :)
Bolinak javaslom, hogy inkább az ő kezdőbetűit tegye a nevébe, igaz, neki nincs ilyen romantikus "I love you so" angol, csak szimpla magyar neve. :)))
@Fabius: nem is szabad birkázni... ZOMBIRKA fidesznyikk sereg...

de jó érzéssekl tölt el, hogy ők gebednek meg leghamarabb mert a legbutábbak (no ne a pártra gondolj) csak a buta-lusta-agyatlan szavazóira...

2 706 292 (-1 mert mikovec igazoltan távol)
Kisembert kibaszni a gecibe! :DDD
@dr. Bubó:
Török Gábor azt mondja, hogy - gondolatmankót - ad.

Mert elég mozgáskorlátozottak, ha gondolkodásról van szó.
Úgyhogy alájuk teszi. -ezeket már én mondom.

Szijjártó is ahol tud segít.
@Kis ember:
Ez nem így történik kérem...
Nekem speciel az ilyen kis helyes cicis csajok a gyengéim. :))
2.bp.blogspot.com/_BYU8JmbCVM8/THnU6A4-QmI/AAAAAAAAAjw/DDfDODS2BBk/s1600/aaaa.jpg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igen, ezzel is bizonyítanánk demokrati kuss, még nem al(ku)vóságainkat!:-P
Én s(ze)rényen megkérdezném azt a monogramot, hátha S.K., ami pont odaillene a nevem végire!
@Dr. Boli Ch.T:
Az enyém még ennél is szebb. :)

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Egér, ne légy diktátor, mert jön a másik oldal és kettősmércézni kezd. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Az nem baj, ha nem értünk egyet, csak ne légy olyan mint a maja naptár: 2014, az apokalipszis és a világvége jön, forgassunk róla filmet, rettegjünk cudarmód, aztán meg legfeljebb az apokalipszis érdeklődés hiányában elmarad. :-))

Magyarul féljünk már a tényektől, és ne találgassunk.
@Dr. simonmondja.:

Ahogy a békemenet összetételét elnéztem, őket a nyugdíjelőtakarék probléma nem nagyon érintette :-))
@a szív fészkei: valakik Brazílián kívűlről a zusásákából ajánlottak nekik -15 évvel ezelőtt- nekik hatalmas dollármorzsákat ha termelnek szeszt kukoricából és a barmok asszitték, ha őserdőt kivág akkor ott termőtalaj marad, hát tévedtek csak egy évre elég utána sivatag meg fű...úgyhogy a kapitalizmusz ami kiírtja saját magát bruhahahahaha már tilos mióta Lula meg a Delma erre varrjál gombot
@dr. Bubó:

Szeretve Tanító Népi Vezető éppen akad, aki szereti megmondani miről mit kellene, illene, wázze kötelező lenne gondolni :-D
@Rodeo36: Ilyen kis pondrók minden politikus seggében tenyésznek a világ bármely pontján.
Nem tudok mást, mint menni és mondani.
@Fabius: Jahogy nem.

És hol menetelt az a 3 millió, akit érintett ?

Esett volna Viktor népszerűségi indexe egy pöttyet ?

Tán még az se.

Taps és megintcsak taps az ilyen - büszke népnek.
Ahogy Orbán atyuskánk mondaná.
@Rodeo36: Ja persze, a gonosz USA megint. Gyütt a Cijáí és nekiállt dózeroltatni.. Brazílok ott se voltak, megvezették őket, brühühü. Na neee.
@aritus: Nem, ezt nem leht hagyni. Ez égre kiált; ha kiengedik, ez megint ölni fog sőt toborozni is maga mellé még ilyen faszokat, hisz lehet irtani, mi történik?? Akkor legyen vele jogtiprás, vazze azzal, hogy elítélik talpig vasban, ameddig létezik. Vagy üljön a gumidominóban élete végéig. De kiengedni???????
@a szív fészkei: Az a szomorú, hogy mindig van, aki kiszolgálja a tőkét. Najó, nálunk most nem,legalábbis kormányzati szinten saját magunkat folytjuk a kakába, de hogy a színfalak megett mi történik közben, ki tudná megmondani?
@Fabius: ez most narancsra sikeredett, revideáld plíííízz tunniillik eztet én nem szanyielvtárstól vettem, hanem saját kútfejemből még a znap éjszaka a hírek alapján...vettem részt valódi demokratikus választáson és ott ha ilyennek a szaga is megjelenik szétverik az egészet és újra kell csinálni te tucc matekot? akkó' csinyáld magad és kigyün

kiszeramérabávatag
@Leslie Frank:

A nyomulás dolgában egyetértünk, viszont amit te fölvetsz annak választási programnak kell lennie, nem népszavazási kérdésnek.

Nem fogom megvédeni az LMP kérdéseit, azt csinálják maguk, ha akarják, csak érdekel: szerinted miért gyenge, ha az iskoláztatási korhatárról, a szabadságod feletti rendelkezésről és az álláskeresési járulék időtartamáról közvetlenül, Orbán kihagyása nélkül dönthetsz?

Azért érdekel, mert visszakerestem tavaszi posztokat mikor ezek még eldöntendő kérdések voltak, és akkor jókora volt ellenük a hörgés. Mi változott?
@a szív fészkei: de igen ...brühühühühü...otthon miért nem csinálják, csak californiai erdők égnek és az egész középnyugat le van dózerolva a nagytavaktól a caribtengerig brühühühühü ja és cija hapcija
@Fabius:

Igazad van, a szakadékba majd akkor ugorjunk bele, ha odaérünk! :D
Olvassatok az Indexet. A Viktor adott egy FAZ interjut.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: bartus hiszterizál és vért akar. ahogy én olvastam. Magyarország de jure még demokrácia. De facto... Mivel csak kóstolgatja a demokratikus alapokat, mint egy veszett rágcsáló - elnézést a tisztességes rágcsálóktól :-DD - el-elfűrészelgetve a stabil pontokat, nem fog Magyarország érdekében senki beavatkozni, ha vérbe borulunk. Bartus nem fog jönni vérét hullatni.
Általános sztrájk: oké, tessék szervezzék meg, vagy jöjjön ide logisztikázni. De neki rontani a parlamentnek nem lehet szerintem erőszakkal, mert ara erőszaka válasz és polgárháború. Orvbán erre is játszana, nem kétséges, ilyen hadseregparancsnokkal, mint a nyitott Slicc.

És nem jönne senki segíteni, megint mondom.
allitolag elvittek a Karolya szobrot...feltorte az Anonymous azt is ;)
hacsaknem.blog.hu/2012/03/04/kertesz_akos_magyarorszaga_ahol_a_diktatura_pocsolyajaban_rofogve_zabaljuk_a_moslekot?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_03_04&utm_campaign=index

Ha a stílussal tán nem is, a lényeggel egyetértek, sajnos:
"„Ami engem még érdekel, az a baloldal. (...) És engem ennek a közösségnek a folyamatos árulása érdekel, mert ha nincs ez az árulás, Fidesz sincs. Ezen a jobboldal röhög, a baloldal elereszti a füle mellett, mert pillanatnyi érdeke, hogy ne hallja meg. Amúgy persze létérdeke volna, hogy odafigyeljen, de addig ez a banda nem bír fölemelkedni, ezek is magyarok. Percemberkék.”

Nem lesz itt összefogás, lóf@sz lesz itt, csikánók! (Bocs, megint idéztem, de a lényeg itt is benne)
@Rodeo36: Vannak őrültek ott is, meg úgy tudom, a fenyők magvai úgy kelnek ki a tűzvészben, valahol az természeti rend is. Égnek a dalmát erdők - csikkek kipöckölése a kocsiból és hajrá rézimizi,ég a fél hegy - a Cote d`Azur, égnek a portugál falvak határai. Sok ingatlanpanama miatt, naná. Kinőttük a földet.
De a brazilok elég szisztematikusan nyűtték el a Föld tüdejét, ahogy anno a Szaharát is virágzó területből változtatták azzá, ami: sivataggá az ott élők. Rövid távú terveik miatt.
Amerika is megéri a pénzét, de mondjukmásik kedvenced, Kína is pont leszarja a saját és Afrika környezeti gondjait. Sőt gyártja nekik az újabbakat. A fejlődés ezzel is jár, ha vadkapitalista. Még ha vörös zászló alatt folyik is..

A jajde izémizé zsidók ültették be és tették virágzóvá a szarrá hagyott pusztát a szerinted nem is volt őshazájukban. Lehet követni a sziszfuszi melójukat.
@Rodeo36:

Pedig éppen pont Szanyitól is vehetted volna, elmondta ő a saját szájával: voksturizmusra fel, elvtársak. Minő pech, hogy valaki felvette.

nol.hu/belfold/szanyi_tibor__tiszta_a_lelkiismeretem

Vagyis, ha Szanyi elvtárs csinálja az nem csalás, ha Orbán elvtárs csinálja az meg csalás.

Minnyá revideálom magam ígérem, ahogy abba tudom hagyni a röhögést.
@a szív fészkei: A Szahara tönkretétele biztos? Adnál rá valami konkrétumot? (amellett, hogy jórészt bólogatok a hozzászólásaidra:-)
@Fabius: Szanyi kapitány állítólag éppen nem volt beszámítható, Orbánról folyamatosan ezt állítgatják, Breivik szabad, alakulgat ez...:-(
@Dr. simonmondja.:

Viktor népszerűségi mutatója azért elérte történelmi mélypontját. A szomorú az, hogy akik alatta vannak azoknak ez nem mentség.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nincs is szakadék, mocsár van, a jóslatomat Shakespeare-től a Macbeth:
kit anyaszűlt néked nem árthat, amíg a birnami erdő el nem indúl ellened addig ember fia le nem győz...

Banco-nak: királyok atyja léssz!

és kuncogva elmerűltek a boszorkák a mocsár gőzeiben

én is elmerülök a gőzeimben de nyavajgó demokratának álcázott gazdasági emigránsokkal nem igen érdemes vitatkozni (emigráltak kiskunlacházáról nagybürgözdre mert arra görbébb a fű te mint fűegér tudhatnád?)

hagyni kell őket, semmi sem jó nekik az sem mit ők maguk mon'tak 2 perccel korábban de mindezt demo kratikusan és kerényiesen képekben...nekem égnek áll a hátamon a szőr és akkor ...

összekeverik a zingó firmát a fingó irmá-val de megoldást már órák óta egyik sem tudott csak a demo kráciáról álmodnak ott ahol az sohasem volt...csak a krácia és mindíg másnál volt a jobbik vége és úgy tűnik ez az egyetlen bajuk nekijjek izs
@Kis ember: Alélok tőled! Ilyen egy Férj! Olvassa majd ezt a nejed? :-))
@mamitirtok dr.:

Breivik messze még a szabadságtól szerencsére. Meg ahogy elnézem a norvégokat, ha kiengedik is napokban mérhető maximum az élete. Úgy elássák, hogy sose lesz meg.
@mamitirtok dr.: Hogy őszinte legyek ezt valahol nagyon régen olvastam, vagy láttam,nem tudom. Próbálok kurkászni , de csak később. Vagy félre hallottam. Mondjuk azt tudom, hogy Dalmácia kopár hegyei ugye a drága Attila hunjai miatt lettek ilyen kopárok,mert Velence cölöpjei onnan kerültek ki - az meg a hunok miatt menekült a vízre. Gyönyörű, meseszép, de azt a vegetációt, amit feláldoztak érte már vissza nem hozza semmi.

Szóval mit miért elég régen téma lehetne.
@a szív fészkei: "Vannak őrültek ott is, meg úgy tudom, a fenyők magvai úgy kelnek ki a tűzvészben, valahol az természeti rend is."

A mamutfenyők. De nem akkor, ha tíz évig oltogatják a tüzeket, hogy aztán egyszerre lobbanjon lángra a méter vastag tűlevélréteg.
@Fabius: akkó' röhögés közben egyetértesz a vokstúrizmussal mert ...ha mindenki aztat teszi akkó' nincsen jogtiporás csak tipródásch?

bruhahahahahahaha

csilicsalbácsicsodáikicsaltöbbet új magyarössznépimonoplyjátékok a parlamenti homokozóban kiskorú magyaroknak lapos tv-t 12 szeres áron venni nagy buzinicc lásd még devízahitelek című mesemesemátka szarik a madárka című össznépi homokozda amiben demo a krácia de csak ha nálad van ha ellopják akkor megy a sírás anyúúúúúúúúúellopták a kráciámat kislányom loptyál másikat, bruhahahahaha
@Fabius: De érted, hogy ez nem megoldás, hogy valaki lelövi. Mert a jog nem képes szankcionálni,amit elkövetni merészelt, hanem sőt... Pedig azt kellett volna.

Most a szemet szemért,fogat fogért-elv lép lép gyakorlatban érvénybe ott, és akkor minek 6000 év jogszolgáltatása?
@a szív fészkei: A Wikipedia szerint:
Kr. e. 3400 környékére a monszunhatár körülbelül mai helyére vonult vissza,[12] a Szahara területének fokozatos elsivatagosodását okozva.[13] A Szahara ma körülbelül ugyanolyan száraz, mint 13 ezer évvel ezelőtt volt.[8] A szaharai pumpa elmélet az ezen éghajlati hullámzások következtében lezajlott flóra-, fauna- és emberi vándorlásokat írja le.

A Szahara ma a Föld egyik legmostohább éghajlatú területe az élőlények számára. Az uralkodó északkeleti szél gyakran okoz homokviharokat és porforgókat.[14] A csapadék ritka, de nem ismeretlen. A Szahara fele kevesebb mint két centiméternyi esőt kap évente, a maradék kevesebb, mint 10 centimétert.[15] Ritkán esik az eső, sok helyen akár többéves szünetet követően, akkor viszont általában felhőszakadásszerű.

A Szahara csapadékmennyiség alapján mért déli határa 1980 és 1990 között előre és visszafelé is mozgott. A száheli szárazság következtében összességében dél felé mozdult el mintegy 130 kilométert.[16] A legutóbbi években az elerdőtlenítés is hozzájárul a Szahara déli irányú terjeszkedéséhez, mivel az itt élők továbbra is tüzelőnek használják a fákat és bokrokat.

Tehát van abban valami, amit mondasz, bár a Wikipedia ehhez nem elég azért, de ismerve valamelyest az emberiséget, a további elsivatagosodás valóban nem kizárt!
@Rodeo36:

Mesebeszéd. Nem értek egyet vele csak azért, mert veled ellentétben hajlandó vagyok észrevenni, hogy mindkét oldal ugyanazt csinálta :-))
@mamitirtok dr.:

Ez poén, nem is kicsi. A reakció meg...ajaj...:-D :-D
@Fabius: Minden múlandó, az ezeléves lómai bilodalom is az volt, igaz, ami utána töltént, hát..
@Fabius: A szomorú az, hogy

300 forintért népszavaz és kormányt buktat,

de egy szó nélkül válik meg 12 évnyi nyugdíjmegtakarításától - ha a vezére veszi el.

És még ezt a vezért szereti a világon mindenkinél jobban.

Hát akkor minek is nevezzük az ilyen népet ?

Hogy még szép is legyen az a szó...
Bocs, h off leszek, de ez annyira szívet melengető, itt meg egy jó fórum van :-)

nol.hu/belfold/20120302-a_hejokereszturi_csodaiskola
@a szív fészkei:

Az a legszebb az egészben, hogy nem. :)

A titok, hogy betartom az aranyszabályt:

Az egyszeri ember annál kevesebbet törődik a nővel, minél régebb óta ismeri.
Egy úriember annál többet. :)
@a szív fészkei:

A jog mindenhol kényszergyógykezelést állapít meg ha kiderül, az eljárás alanya a tett elkövetésének pillanatában nem volt beszámítható. Eddig két orvos is ezt mondja.

Az a norvég igazságszolgáltatás furcsasága, hogy náluk egy max büntetési tétel is 21 év, a kényszergyógykezelésből meg három év után kiengedhetik a kezeltet.

Hogy ez nekik mennyire jó, azt csak ők tudják. Viszont 77 áldozat után egy ilyen ítélet Breivik likvidálást magával hozza, efelől kétségem nincs.

Mondjuk azért az érdekes, hogy a norvég sajtó csak a pszichiátriai megfigyelésről, annak körülményeiről ír, és a szabadulásról meg nem.

www.norwaypost.no/news/forced-observation-of-breivik-started-26530.html
@Dr. simonmondja.: Csodaváró!
Volt rá sok példa, így elsőre kettő:
Izráel (nem a mostani) és Németország 1936 körül...szándékosan párhuzamban..
Visszatérve a poszt kiinduló kérdéséhez: "Lehet-e seggberúgni Orbánt a saját módszerével?" - a válasz: igen, ha a népek kommentelgetés meg kommentelve fanyalgás helyett kimennek aláírásokat gyűjteni. A lényeg ez, a többi smafu.
Amíg mindenki csak ül, meg áll, és közben borzasztó okos, nem fog semmise történni. Rodeo rulez.
@épészmérnök: A kommentelgetők jobbik része már így is gyűjti vagy támogatja, de ők a társadalomnak igen kis szelete. Amit a híradóban meg a szomszédoktól hall az egyszeri ember, annak hisz. Ha azt látja, hogy valaki(k) elindultak a rendszer ellen, lehet, megmozdul, addig nem.
Ez így volt, van. lesz?
@Dr. simonmondja.:

Nem mondom, hogy nincs némi igazad, de...azért erre a népre Szeretett Vezetője sem merte rábízni csudálatos alkotmánya népszavazás általi legitimálását.
@Rodeo36:

Mi és?

Azt állítottad a Fidesz elcsalta a választásokat a voksturizmussal. Én meg azt, ha így volt akkor a szocikkal együtt csalták el, vagy nem csalt el senki semmit, mert az OVB végül mindent jogszerűnek talált.

Válassz, melyik volt.
@a szív fészkei:
Kína american-european outsource

a szaharából nem tanulnak pedig secc pecc vissza lehetne nyerni, amibe a lybiai és tunéziai meg egyiptomi háború került már nem is lenne szahara

anno a zusáska találta ki, hogy letarolták a földet, 80 cm vastagon cca 3 láb mert metrikusan nem tuggyák...és reptéri betonnal lebetonozták, majd újra terítették a termőtalajt hogy ne pazarolja vizet és ültettek rövidgyökerű gyökereket a gyökerek majd rájöttek, hogy már középtávon baromság de a betont nem lehet felszántani...otthagyták

ahogy a magyar sívó homokot is meg lehetett kötni secc pecc úgy a szaharát is meg lehet meg a nevadai-t is

dehát pénzt akarnak nem életet, profit a zúr
@Fabius: A csodavárókat nem szokták megkérdezni a csodatevők.

Volt egy rosszemlékű eset, amikor Barabbást kiáltottak.
@Fabius: Jogszerű, de nem korrekt. Várhajuk, mi lett itt két év múlva, ahhoz ezek a kis stiklik semmiségek lesznek, mert valószínűleg nagyüzemben megy majd ez!
lassan egy elszigetelt ország leszünk, a LAjtán túl meg van élet...lol...és olcsóbb szinte minden
@tinca:

A KIP valóban jó és eredményes módszer. Csak Hoffmann számára ez ki ne derüljön, mert ilyen nem fér bele a köznevelés mostani, kokiosztásról álmodozó tervei közé.
@Fabius: 51.2%-kal a fidesz 2/3-ot csinált ez lett!

a többi engem hidegen hagy tolvajtól lopni nem bűn

engem az egész lófasz nem is érdekel mert nem lesz megoldva de sok sok üres duma lesz róla meg blogok közben a magyar fidesz és Co. jól műxik lopja a nemzet pénzét

de nem szabad bántani őket mert olyan szépek meg demo kráciásak meg a ...szomtuggya mi

beszéljünk ma többet mint tegnap és a haza fényre derűl bruhahahahaha
@Dr. simonmondja.:

Bezony, ez a mi KúrJézusunk meg nem kockáztat.

De ezzel egyben elmondjuk azt is, a népe mégse egészen olyan, mit a szóbeszéd tartja.
Ha valaki még nem olvasta...
"Nem is értem, miért kell itt finomkodni, március 14-én be kell vinni az egész ellenzéki bagázst 72 órára, nehogy megzavarják a Miniszterelnök Úr pártállami-állampárti ünnepségét, melyet remélem az összes televíziós csatornának kötelező jelleggel közvetíteni kell.

Éljen március 15!
Éljen a szabadságharc!
Éljen a Párt!"
vastagbor.blog.hu/2012/03/02/hol_a_youtube_rekl#more4283851
@Rodeo36:

Persze persze, aki a tolvajtól lop az nem tolvaj, hanem egy szent. Mellesleg egyik sem a másik tolvajtól lopott, hanem mindkettő tőlünk.

Úgy látom a "jelenlegi helyzetben a türelem a bölcsek erénye" két napig se tartott.
@mamitirtok dr.:

Azt nem állítottam, hogy unalmas lesz a következő választás, csak azt, lesz :-))
@Fabius: Azért Viktorunk párhuzamba állítása ezzel a jött-ment Jézussal, vagykicsodával szemérmetlenség és magyarellenes, ezt nyugodtan kijelenthetjük a klérus által támogattatván!
Vajon seggbe lesz rúgva az oszkópéter a wizzairbe???
@Fabius: Kb. mint példaképénél!
index.hu/kulfold/2012/03/04/webkamerak_elott_zajlik_az_orosz_valasztas/
"Egy ukrán mozgalom, a Femen három női aktivistája félig meztelenül tiltakoztak abban a szavazóhelyiségben, ahol azelőtt nem sokkal Vlagymir Putyin kormányfő, az elnökválasztás nagy esélyese adta le voksát. A fiatal lányok testükre azt írták, hogy "Lopnék Putyinért, "Tolvaj". A meglepő akcióikról ismert mozgalom aktivistáit a rendőrök és a biztonsági erők gyorsan őrizetbe vették őket. Erre az is indokul szolgált, hogy a lányok el akarták vinni azt a szavazóurnát, amelybe Putyin szavazatát bedobta."
Remélem, hogy a webkamera felvételét közzéteszik bizonyításképpen!
@Dr. simonmondja.:

"A magyar egy keleti nép. A magyarnak Vezérre van szüksége, különben felfalja egymást. Én felesküdtem orbán viktorra." (by by mikovec)

feudalizmus dúl... és pont az ijen senkik miatt akik felesküdnek
Mondjuk ez azt is bizonyítja, hogy voksturizmus arrafelé is működik, nem?
tenytar.hu/hantameter/nem_tudott_hoffmann_rozsa_kozoktatasi_koncepciohoz_tartozo_hatteranyagrol

shalal..nem történt semmi a hétvégén..méár megnyugodtam..minden ugyanolyan szar mint volt D
@mamitirtok dr.:

Há' a zisten fiait csak össze lehet hasonlítani egymással, vagy nem? :-D
@Fabius: A balkézről valókat nem kellene emlegetni azér'!
Ippeg a Bánk bán-t tanulmányozom idézgetés végett, ne zavard köreim!:-)
@mamitirtok dr.:

A Femen aktivistáknak csak az a céljuk, hogy beszéljenek róluk. Az bejött.

"A választások tisztaságára 685 külföldi és több tízezer hazai megfigyelő ügyel. Hatezer újságíró, köztük nyolcszáz külföldi követi figyelemmel a szavazást."

Valami hasonló el fog férni itt is.
@Fabius: soha nem mon'tam, hogy szent -:)))

a türelem nem terem rózsát viszont bőrkeményedést a seggeden

a sok haszontalan duma a dumáról meg felhólyagosíttya a nyelveket azután mivel nyal a delinkvens? (megjegyzésem a hiányzó "n" betűért én ölni tudnék, olyan szó ugyanis a latinban sincs mint delikvens az eredeti az: delinquent és bűnözőt jelent spanyolul: delincüente) lécci tartsd magad ehhez
@felebarát: Akkor mán itten a baj, hogy:

index.hu/kulfold/2012/03/04/elloptak_dublin_vedoszentjenek_a_szivet/

nem állítom, hogy mi voltunk, de Hoffmann Rózsa ezt is cáfolni fogja, hidd el!
@Fabius: Tőlem, ellenőrizhetik.

De ha a határon túli névtelen választóktól beérkező szavazat bele lesz számolva az eredménybe,

akkor én csalásnak fogom nevezni az egészet.
Már előre megmondom.
Hol hazánk egyik legelső
Vára, ősz Partiscum álla -
Hol Zalán első futása
Győzedelmi halmot ása
Ung-urinknak; hol a hála
Szent helyét adó Gemelső -
Hol keverve nincs be még a
Szentkori
Pásztori
Kún magyar szív
...na, eddig jutottam, lehet elemezgetni, Rodeo máris levonhatja a végkövetkeztetést, mint érdekelt deliNkvens, ipse facto!
@dr. Bubó: Akinek vezérre van szüksége az mi is ?
Nem alattvaló, hanem - csodaváró.
@a szív fészkei: Igen, de a lengyeleknek ott volt a Tusk féle normális jobboldal. Nálunk ez az egyik tragédia, hogy nincs ilyen. Meg semmilyen, akire jószívvel szavazni lehetne most.
@Dr. simonmondja.:
Vagy csak sima birka... Kolomp után ballagó.
ez a Fico mizéria érdekes lesz...kiváncsi leszek ki fog előszőr támadni...
@a szív fészkei: Rodeó néha tényleg úgy adja elő, mint valami csiricsáré bohóc a heti Disneyland-műsort, de a valóság az előadásánál sokkal rosszabb
@Rodeo36:

A kedvedért megnéztem, nincs bőrkeményedés a seggemen. :-D

Mellesleg a delikvens szó nem latin eredetű, hanem fhanszia:

www.kislexikon.hu/delikvens.html

De ne tartsd vissza, gyilkolj az n betűért. 65 millió fhansziával mire végzel azt megvárom :-) Bár nem egészen értem hogy jön ez ide.
@Dr. simonmondja.:

Ha a határon túli szavazatokkal együtt is megy a levesbe a Fidesz, akkor röhögni fogok, nagyon.

Közkeletű tévedés, hogy minden határon túli Orbán szimpatizáns. Aki így gondolja az nem sokat járt a Felvidéken mostanában.
@pumukli 12: Hát ez marhajó, a térdemet csapkodtam a röhögéstől! Tehát ha a kormány ellen gyűjt aláírásokat, akkor is a Fidesz pénzeli meg ha nem, akkor is. Orvos látott már?

Milyen ajánlócédulákról beszélsz, tudsz bármilyen konkrétumról? Nem tudsz okoskám, mert ilyen nem létezik, csak az otromba gyanúsítások minden oldalról, mert képtelenek elviselni azt, hogy nem csak a maffiózók által pénzélt nagy pártok tudnak részt venni a választásokon. Miért nem arról beszélsz, miből finanszírozta a több milliárdos kampányát a Fidesz meg az MSZP? Miért csak a közismerten visszaélések tucatjait biztosító ajánlószelvényeken lovagolsz? Az LMP 7%-os eredménye visszamenőlegesen is nevetségessé teszi ezeket a vádakat.
@Fabius: Meg Erdélyben. Ismerek egy erdélyi lányt, Kolozsvári. Ő mondta, hogy a fiatalok közt, meglepően sokan vannak, akik balosok.
@Penivaldes: nem balosok, szerintem behatárolhatatlanok, inkább elégedetlenek, és mivel fidesz van hatalmon,akkor balosoknak mondják, hisz eszemben állnak velük,de lehet jobbosok is..:CS
@Fabius: A Fidesz nem megy a levesbe, csak koalícióra kényszerül a Jobbikkal, Vona Nemzetve(s)zető parancsnoksága alatt!

Kasszandra meg bekaphassa, előre is
@Fabius: Mi az eleve esélytelen? Mivel nem az LMP van kormányon, hogy tudnánk bármit is mondani, ami esélyes lenne?

Például a vállalati nyereségadó is nevetségesen alacsony, nem ezzel kellene versenyezni, hanem a munkaerőre rakodó költségek csökkentésével. Amelyek nem hogy csökkentek, de nőttek. Csakhogy a nagy cégek érdekei nem ezek, hanem a profitra rakodó adók csökkentése. 19% helyett lazán lehetne 25% adó, még azzal is bőven az EU átlag alatt lennénk. És még több ötletem is van.
@Fabius: Hagyjátok már azt a qurve kűfődi szót! Elkövető, oszt jóvanna!
"Latin szó (delinquens), a delinquere (‘vétkezik’) folyamatos melléknévi igeneve a de- (‘el’) és linquere (‘hagy, elhagy’), a delinquens tehát az, aki elhagyja a helyes utat. A ~ből ejtéskönnyítés okából eshetett ki a n hang. Ma csak a második értelemben használatos, amely úgy vonatkozik pl. egy vizsgázóra, ahogy az ítélet előtt álló vádlottra. Lásd még deliktum."

Ejtéskönnyítőként kérem..
Felváltva olvasni Borges és Casares "Hat fejtörő don Isidro Parodinak" című elbeszéléscsokrát és a Mandiner kommentelőit, egészen különleges élmény, egyszer próbáljátok ki! Intellektuális hullámvasút. :DDD
@felebarát:
Ez részletkérdés. bizonyos nézőpontból lehet, hogy igazad van, bár nálam a balos nem egyenlő az mszp. dkp, és egyéb nyugdíjas klubbal.
@Fabius: a fhanszia, az nem latin eredetű :D?

sebaj, legyen kunsaft D:
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ebből egyelőre az egyiket ismerem. a másikat még nem.
@Penivaldes: nekem a jobb meg nem egyenlő a fidesszel, inkább a balos szó lassan egyenlő a fidesszel
@felebarát: mindig is utáltam ezeket az akadályokat, amelyeket szerintem felkéne égetni. na jó nem kell. de ezek csak szavak, fogalmak. amiket meg kell tölteni élettel.
@mamitirtok dr.:

Állítólag van a windows-nak latin nyelvű változata is.
@Penivaldes: jah tudom :D gondoltam provokállak egy kicsit :D
@Fabius: Ez nagyon kétélű, olvastam olyan megközlelítést, hogy világszégyene az országnak, hogy "értelmes" állampolgáruk ilyet tesz, tehát ha terhelt - az nem az állam hibája,meg nevelésé stb.... tehát evidens, orvosi eset...
@Penivaldes:

Imádom, ha valaki megtölti a szavakat élettel...:D
@felebarát: azt hitted kiprovokálsz?:DDD hehehe (ez kicsit hosszabban szok menni, bármint a nevetés)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Új- avagy ólatin?
Nem mindegy ám! (ki a tökömet érdekel, mikor párt-és családalapításon elmélkedék..:-)
@Penivaldes: jah most nem, feladtam, fárattabb vagyok annál most...meg megsajnáltalak :D

te kis balos :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az te szoktál lleni te siketfajd :D éppen párzol :D?
@felebarát: megsajnáltál? ki gondolta volna..
én nem vagyok balos, se jobbos. felette állok ezeknek. :)
@mamitirtok dr.: "(ki a tökömet érdekel, mikor párt-és családalapításon elmélkedék..:-) "

Vond össze a kettőt, anyagilag az a legkedvezőbb!
@felebarát: a turul az egy réti sas fajta tudtam meg nemrég. hátulrul, meg nem jó, mert akkor félnék.
És akkor nagyjából itt temeti Fabius a tenyerébe az arcát. :D
@Penivaldes: meg fáradtságot...a teniszcsukló komoly betegség, nem szabad vele viccőni!:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem elkezdheti írni a holnapi adagot, azért akad csemegéznivaló, sajnálatos módon..
@Penivaldes: réti sas?...kerecsen sólyom
@Penivaldes: uh felettem állsz :D szoknya?
@Penivaldes: "hátulrul, meg nem jó, mert akkor félnék. "

Pont, hogy akkor nem félnél, mert legalább nem látnád a fejét.
@Penivaldes: Egyebeket? Ne válaszolj, rakd ki az üzenőfalra a leleteid a pozitívízmus és a nyitottság jegyében!:-P
@mamitirtok dr.:

Vona nemzetvezető társasága szeletelésre van ítélve, nem koalícióra. Velük a következő két évben megpróbálják eljátszani a MIÉP szindrómát.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: épp azért félnék, mert nem látnám a fejét. utálom ha közelről követnek!.
@Penivaldes: követés..te fóbiás :D ez már más D:
@felebarát: szoknya? :)) milyen egy elmaradott, szexista, és más egyéb gondolkodás!:D
inforadio.hu/hir/belfold/hir-485412
"Arra felvetésre reagálva, hogy a 2010-es választások óta jelentősen csökkent a kormánypárt támogatottsága, és sokan utcai tüntetéseken adtak hangot elégedetlenségüknek, a miniszterelnök kifejtette: a keresztülvitt szerkezeti reformokhoz, átalakításokhoz képest "sokkal jobban állunk, mint ahogy bármikor is gondoltam volna".

Hozzátette: néha valóban tízezrek gyűlnek össze az utcákon, ezek a megmozdulások azonban "klubrendezvények" a jobboldali demonstrációkhoz képest. A március 15-i nemzeti ünnepre előre tekintve jelezte: "nem kérdés, hogy sikerrel mozgósítjuk támogatóinkat".

Na, erről (is) vakertam ma..
@Penivaldes:
Molesztálnak? :) Vagy még normálisak azért? :D
@felebarát: az ember lányának óvatosnak kell lenni.:DD
@Fabius: Lelked rajta!
Mondhatnám úgy is: Ámen, de inkább ígyen: Uff, én beszóltam!:-)
@Dr. Boli Ch.T: azt próbálják meg!!! azt hiszem levágnám a micsodájukat:DDD
@Dr. Boli Ch.T: Csak a dürrögés megy, tavaszodik..fürdőruhás fénykép(friss:-)és szintén friss leletek én sem mernék kétes kalandokba bocsátkozni!
nélkül.. elmaradt, mint a delikvensből az első N a történelmi fejlövés során!
@Penivaldes:
Azért látom nyomulnak...háturul...
@felebarát: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egyébként mit akartok ti hátulról? Előröl, szemből nem megy? Csak a doggy? :)
Érdekes módon nikki cicánál/val nem ilyen fordulatot vett az eszmecsere!:-P
Vagy nem vágnám le. ez attól függ, hogy milyen érzések kelnek bennem.
@mamitirtok dr.: "miniszterelnök kifejtette: a keresztülvitt szerkezeti reformokhoz, átalakításokhoz képest "sokkal jobban állunk, mint ahogy bármikor is gondoltam volna"."

Ez elmebeteg bazmeg, ez nem vitás.
@Dr. Boli Ch.T: Tapasztaltak!
Ha nem megy hátulról, kezdik elölről! Fordítva már cekcuális támadás lenne, nem?
@Penivaldes: farkatlan egér, az akkor már pocok, vagy hörcsög :D
@Dr. Boli Ch.T: nem félek, egy hideg mosoly mindent megold:DD
@Penivaldes: Nem miről, kiről! Megjelent a konkurencia, de ezek itt mind rasszisták és magyargyűlölők, valamint buták is! (jómagamat is beleértve a Hölgy osztályozása szerint:-)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: szerintem azoknak is van farkuk. bár nem tudom, mert még nem láttam közelről, igaz egeret sem láttam még közelről...:DD
@Penivaldes: Na, ezért kezdik hátulról. Van itt logika!
Vagy esetleg akváriumtulaj lennél?:-P
@Penivaldes: neeem??
hol élsz te, patkányt se??? tudod olyan mint az egér csak nagyobb ;)
@épészmérnök:
Biztos, hogy a saját módszerével kell seggberúgni?

Biztos, hogy akarunk 40 éves nyugdíjast és biztos, hogy a 290 napos szociális segély a legjobb megoldás?
@mamitirtok dr.: konkurencia?? ugyan!! :)))
de úgy láttam nem nyerte el a tetszést. rossz helyen kopogott a lába...
@Penivaldes:
Mintha -10 fokban akarnának. Ügyes csaj! :)
@mamitirtok dr.: engem sem, vagy ki tudja, nem lehetett követni szegényt, túl magas intelektüél vót nekem :D
@Dr. Boli Ch.T: semmi kedvem a hőmérséklet ingadozásokhoz...
@mamitirtok dr.:
Hihetetlen, milyen sötét lyukak bukkannak fel néha. Amikor azt hiszed, hogy már ez az alja, jön egy újabb kretén, aki alulmúlja a mélységi bányászbéka seggét is.
Komolyan támogatnám, hogy netezetni csak ülhessen gép elé, akinek van egy pozitív IQ tesztje. :)
@Penivaldes: Ezt hívják edzésnek a fizikában, ha még jól emlékszem...ki-be, hideg-meleg.
@Penivaldes: szerencsés ember, seprűs, górés, ragacsos, kutyás, fogós bulikból kimaradtál, pedig olyan szép a vadászat, olyan ősi és magasztos, pont mint a semijen lűdöző etárs a zállatok nagy barátjánál :D
@Penivaldes:
"ha hátulról,kezdenék, akkor sikitoznék."
Nana... akkor még tapasztalatlan vagy! :DD
Vagy csak rosszkor, rossz helyen voltál...
@Penivaldes: Vigyázz, Nikki cica szerint nomen est omen, vagymi..hijányos a képzeltségem óflanszijából..
@mamitirtok dr.: akkó nyomjuk a vas-szén állapot ábrát is, nosztalgiázva dicső középiskolára :D
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: de lehet, hogy láttam, csak nem izgatott fel a látványa.DD
én lepkékre szoktam vadászni, anno, kivéve ha repülni tanultqam:DD
@mamitirtok dr.: szeretem, amikor kijönnek a múzeumi tárgyak...:D
@Penivaldes: hehe, jönnek a feladások rendesen, ez így nem kihívás kérem szépen ;)
@Penivaldes: Lepkékre?
Az nem vadászat..pénztárca és gusztus (nem Péter) dóga!
@Dr. Boli Ch.T: kezd hátulrul, ha elrontanád, kezdhesd elölről :D
Gyerekek, a Mandi tényleg érdekes, agyturkászoknak és hányingerre vágyóknak kifejezetten ajánlott!:-(
@Penivaldes: Meddig érsz rá, kicsim?
Mert lassan gyorsítanunk kellene a csapásszámon, ha ma még politizélni is akarunk!:-P
@mamitirtok dr.:
Meg sem hallom becsmérlő szavaid! :)

A mocsok blogmoci meg állandóan 118 hibát produkál. Mondjátok, hogy nem csak nekem...

@Penivaldes:
Mi volt az a repülés? Vezetted, vagy ejtőernyőzés? Az buli... :))
@mamitirtok dr.: amíg nem leszek álmos, és nem megyek el fürődni.
@Dr. Boli Ch.T: az nem 118, hanem 1, 18-as karika :D
@mamitirtok dr.:
Mit láttál a mandin? Kreténtalálkozó van? :)
Basszus, leblokkoltam. Én, korunk egyik legkarakterisztikusabb gondolkodója. :(
@Dr. Boli Ch.T: Ne is törődj vele, mi már lefoglaltuk a Hölgyet szövetségi célokra.
Bár úgysem tudod ezt elolvasni, ha mégis, akkor ..!%+&@!
@Dr. Boli Ch.T: dehogy, néztem a felhőket és szálltam. :)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szer vizeld le magad, pörög a topik!
Szigorúan Nemzetszaporítási céllal..
@Dr. Boli Ch.T:

Ott mikor NINCS kreténtalálkozó?
@Fabius: @Rodeo36: Kedves fijjug!

A „delikvens” latin szó latin eredetű, (különben is, mi az, hogy francia?? francia = latin + ógörög) , szóval delinquens, tehát igaza van Rodeónak: volt „N” betű, minthogy a a delinquere = vétkezik folyamatos melléknévi igenév, ahol a de- = „el” igekötőből és a „linquere” hagy{ni} igéből keletkezik a „delinquens”: tehát az, aki „elhagyja” {a helyes/arany utat}. Ugyanakkor nincs igaza Rodeónak, aki ölni tudna a hiányzó „N”-ért, amennyiben egy egyszerű nyelvi tényező az ún. „ejtéskönnyítés” okán kiesett nazális(?) - kiesett, fiNgom niNcs - „N” hangot kéri számon.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem blokkoltál le! nem blokkolltál le! megcsinálod!
Adam Sandler egy far@k, nekem való (nézni), állapítom meg ismét!
@quendelapo: igen a saját módszerével...ha nem lopnák el a politikusok a pénzt akkor a 40 éves egészségügyi nyugdíj nem lenne probléma sőt, a munkanélküli segély meg legyen minimálisan 290 nap és attól függően milyen a gazdaság állapota legyen több

ha a kormány nem tud gazdálkodni -nincs IQ-juk nem 0 nem 1 hanem negatív- bye
@mamitirtok dr.:
DÖGÖK! Ne rongáljátok szegényt! :)

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egér baszki, kapd össze magad, döntsd el, hogy élni akarsz, vagy nyavajogni! :o
@felebarát:
Mivel már 19 is vagyok, megnézhetem... :)
@mamitirtok dr.: elhagysz minket, elhagyod az űrhajót? csalódás...
@Dr. Boli Ch.T: jojó, de ő agyi szintre mér :D
@Dr. Boli Ch.T: hol hol :D merre :D nálam elcsendesettek...valamiért :D már értelmes beszélgetés folyik meglepő módon, vagy lötték a pizsit :D
@Penivaldes: Első számú indok a szerelmeskedésre! Apropos:
Mi az, hogy ilyenkor???
Nem szombat este van?
@Dr. Boli Ch.T: Én lassan csak benned bízom. Védj meg!
Kérlek szépen, még szélpen is nézek rád!
@Rodeo36: osztrákiában ez mükszik..hmm..hoi sincs...azaz hajléktalan...fura...
@mamitirtok dr.: vasárnap este van nálam.
szaporodjunk és sokasodjunk!
@mamitirtok dr.: nem téged b-tatlak, hanem Fabiust, aki ragaszkodott a fhanszőzischez :)
@Penivaldes:
Milyenkor? Valami zavar van a gépezetben? Ne tessék marháskodni, vagy csak én vagyok ilyen telhetetlen? :))
@Penivaldes: Tömegszexet nem vállalok, elveszem benne! (A kibuc is ezér' nemgyerebe..:-)
@Pantagruel: akkor írjatok helyette bűnözőt és hagyjatok békén...tegnap egy kedves blogtárs kurvára lebaszott holmi nagybetűk meg vesszők és mitto'ménmimiatt -valószínűleg igaza van- akkor vagy ne használjatok idegen eredetű szavakat vagy ne feszítsétek őket is keresztre te meg GARGANTUAN-kám vigyázz ne nyelj annyit -:))))
@Dr. Boli Ch.T: Te csendes és visszafogott vagy ma, ezért! (tudod, ahogy megbeszéltük, ma Te vagy a jó zsaru..:-)
@Penivaldes:
Na jó! De csak mert egy igazi férfi kell!

Hééé, lököttek, lehet elhúúúúúzni, a védelmem alatt áll a csaj!
Aki szemtelenkedik, annak lófej kerül az ágyába, végső esetben pedig ások... :D
@Penivaldes: Jó, vasárnap este nálam nincs senki. Ezt is megbeszéltük, jó Veled dumcsizni!:-)
@Penivaldes: "Én lassan csak benned bízom. Védj meg!
Kérlek szépen, még szélpen is nézek rád! "

AHA!!! MIND EGYFORMÁK VAGYTOK!!!

@Pantagruel:

Aki még egyszer előhozakodik a delikvenssel, arra bombát dobok"
@Dr. Boli Ch.T: na nem kell bántani a többieket. az nem szép dolog.
@Pantagruel:
Mi a gond a franciával? Nincs is annál jobb, mint egy jó francia! ;))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: frászt, hazudik: "gondolta" ez az abszolút lehetetlen akinek nincs agya az nem tud gondolkodni

:-)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ennyit a türelemről...a Hölgy elkelt, néger szolgát keres ippeg, jelentem!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te vagy Peni valdez esta chica leendő delinkvense :D?
@Dr. Boli Ch.T: őő ne keverd a franciát a franciázással...

mert megkergetlek :D
Pedálozok, idehozom, bevezetem egy, akkor még azt hittem, jó társaságba, és akkor ilyen kétes egzisztenciákkal...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ne tedd ezt velem. tudod, hogy én téged mindig is csodálni foglak.
@Penivaldes:
Ez még nem a bántás! Ez csak az elrettentés...
Ha bántás, akkor tök hülye leszek és olyan vérben forgó szemeim lesznek, mint egérnek...
Kb. ilyen leszek akkor:
t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQWZTxTlXK454I9m12CHnLqnSiiDOWTf_Wci-lBSO4uRrXcGAm6
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a kemény munkának mindig van eredménye egyszer.
@Dr. Boli Ch.T: átmész piros szemű nyúlba :D?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az egzisztenciámmal semmi gond, ma kétszer is megmostam!
Ki leszel innen tiltva, külfődiszó használása okán!
@Penivaldes: de csak az első művelet munka, uátna élvezet :D
@mamitirtok dr.: nem keltem el. nem vagyok tárgy. nekem lelkem is van.:)
Ptyin nyert elvileg...ez most jó Viktornak, vagy oda se fogják beengedni?
@Penivaldes: Az elkelés népies szóhasználat, az urbános a foglalt lenne!:-)
"Selmeczi: nagyhatalmú gazdasági érdekcsoportok befolyásolják az uniót"

ledobtam az ékszíjjat...na megyek rágyujtani
@felebarát: Ja, a vetkőztetés!
Pedig milyen izgalmas is az, főleg, ha burkába burkolózik a deliNquens!
Az eredeti kérdés ez volt: seggbe lehet-e rúgni Orbánt a saját módszerével (mármint a népszavazással).
Szekszeltek itten, meg mindenféléket beszéltek, szerte száll a reszelt körömpor, de a kérdésre még senki sem próbált válaszolni.
@mamitirtok dr.: csak nehogy fasza legye a mennyászónynak, izé a delinkvensnek...
@Penivaldes: Sőt, klozett (ismét egy flanszia eredet)sem, pedig a napokban a MAGYAROK annak nézték az ittvést!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jaj te:)) nem szabad megrémülnöd holmi hímneműektől..:D
@felebarát:
Kac, kac... Az vagyok, aki elás!

@Penivaldes:
Én is így vagyok ezzel! A "lelkét" szeretem egy nőnek a legjobban! DE TÉNYLEG! KOMOLYAN! :)
@épészmérnök: Lehet ugyan, de készen van az ellenlépés!
Részletekről Selmeczi Gabika szolgál..
na jól van, akkor ezt túltárgyaltuk

Ha valamelyik delikvens még1X megszólal, basszák meg... :)

www.youtube.com/watch?v=K3NOgZIChjQ&t=4m27s
@Dr. Boli Ch.T: én is azért fogom a mellehusát, mert az van legközelebb a lelkéhez :D
@Dr. Boli Ch.T: Jó. Addig mi elmegyünk élvezkedni, repűnyi kicsinyt.
Addig foglald le a lelkét. Köszcsi!:-)
@mamitirtok dr.:

A külföldi szavakról annyit, hogy nem tudok mindig lemenni a szintetekre. :D
@felebarát: a lélek nem egy helyen van, úgyhogy taperolhatod életed végéig a nőket.DD
@felebarát:
Nagyhatalmú??? Csak az a bajuk, hogy nem CBA-s csoport az, Svájcban... Ez a S.Gabriella nevű idióta önmagától ilyen hülye, vagy leírják neki?
@felebarát: Te buta, a lélek nem ott lakik, hanem a G-pont mellett!
Keresgéld szorgalmasan és meglátod..
@Rodeo36:
A 40 éves nyugdíjasok tűzoltók, katonák és rendőrök. Életerős fiatalemberek.
A 290 napig folyósított segély pedig nem túl hatékony módszer, vannak ennél jobbak.

A haramiakormányt és vezérét seggbe kell rúgni nagyon, de ha ugyanazzal a módszerrel történik, akkor ugyanaz lesz a következmény is. A következő kormánynak meg lesz kötve a keze, és gyakorlatilag az LMP köti meg ezekkel a betarthatatlan és értelmetlen ígéretekkel.

Szociális népszavazás 2.0 - mit szólnátok, ha ezt a hardcoe maszop kezdeményezte volna?

Így Magyarország szépen belesüllyed az anarchiába, mint Mohács előtt, vagy a 18. századi Lengyelország. Megérdemelnénk az ország felosztását!
@mamitirtok dr.: jah odaszokott elmenekülni :D bújócskázik :D
@Penivaldes: Mondtam én, de nem hitte! Ezért alkalmaztam kűfődi szakkifejezést!:-)
@Penivaldes:
Ezért igyekszünk folyamatosan nyomozni, tapogatózni! :) Néha sikerül, de néha elkél egy kis segítségetek... :)
@quendelapo: Kérlek, ne adj tippeket, mert meglovasítják még!
iii, mitet teccik szóni ehhez?
@Dr. Boli Ch.T: vannak olyan emberek, akik kézimunkázni akarnak.)))
@épészmérnök:

Nem biztos, hogy seggbe lehet, de ha ezekkel a kérdésekkel sikerül, akkor megint bukunk 4 évet.

Nem lehetne, hogy jön egy mérsékelt konzervatív vagy konzervatív liberális, vagy mérsékelt jobbos párt ezek helyett a populista csürhék helyett?
@Penivaldes: enyveskezűék..khm..politikusok
@Penivaldes: Jó, akkor súgd meg, de úgy, hogy más ne hallja, mermég ellopják a tudástot!
Másrészt -ha nő vagy-, nem illik helyzeti előnyöddel visszaélned!
@quendelapo: de..csak nem erősen tapossák agyon egymást a jelentkezésben
@mamitirtok dr.: de néha az se rossz ha visszaél vele :D mi csak segitő kezet nyujtunk ebben, vagy mást :D
@quendelapo: Tennap jártak itt, de már nincsenek. Feloszlottak, heveny könyörgésünkre!
@épészmérnök:

Hagyjál már ezzel a kurva politikával! :D

Basszus, nem lehet tőletek rendesen olvasni...
@Penivaldes: megint belekötöttél egy sapkát?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tahótlanitalak a végén :D te marha :D
@felebarát: néha az én kezemhez is hozzáragadnak dolgok..pl egy tű.
@Penivaldes:

Kézimunkázni nem tudok, de kiskoromban ügyesen horgoltam! :D
@mamitirtok dr.: egyébként az miért van, hogy az orvosnál simán levetközik az ember, anélkül, hogy zavarban lenne?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: elalélok a gyönyörtől. horgolás. ágyterítők:D
@quendelapo:
Egy normális és TÉNYLEG jobboldali párt olyan messzinek tűnik itt, hogy előbb lesz belőlem az USA elnöke...
A korrupció olyan szintű és olyan szekértáborokat alakított ki önnön védelme érdekében, hogy képtelenek a belátásra és az együttműködésre bárkivel. Itt csak gazdasági zsarolások és ügyeskedések zajlanak, gazdasági érdekek politikai elfedése zajlik pártoskodásnak álcázva. Sokan nem akarják belátni, ezért van a narancskomcsiknál kreálva a VAKHIT A VEZÉRBEN! HIGGY! Ne akarj értelmet és igazságot keresni. Gazdasági érdekcsoportok csatáznak, politikának álcázva az egészet.
@Penivaldes: Mert, ha zavarban lenne, rászólnának, hogy ne szöszmötöljön!
Pont, mint otthon!
Vagyis: Otthon érzi magát az ember nála!
Logika. Megvizsgáljam a Hölgyet?
Irtó diszkr..izé..titoktartó tudok ám lenni, ha megfizetik!
@mamitirtok dr.: nem arra gondoltam. hanem, hogy fel sem merűl benned a zavar, a szégyen.
@Penivaldes: uh..voltál törülközős relaxálós szaunában..ööö...nahaz a nem mindegy...
@Penivaldes: mert nem feltételezed, hoyg rád mozdul..
@felebarát:
Hűűű... bakker... ebből gruppen lesz gyerekek... A csaj nem ilyennek tűnik viszont! :)
@quendelapo: feloszlatni nem az országot, a fideszt kell még ma
@Penivaldes: Erről azért egy-két playmate, vagy hogyishíjják magyarul?..celeb..ez az!..dámát is meinter...megkérdezhetnénk!
De minek?
@Dr. Boli Ch.T: mi van veled, hogy jutottál az orvostól a gruppenig? te beteg állat :D
@mamitirtok dr.: fogorvosnál,? nyissa ki a száját a deli..izé kliens..ne ne térdeljen..
@felebarát: Az. Mindig tömeges ágyjelenetről álmodik, biztos kórházigazgató civilben!
@felebarát:
Köszönöm! Megtisztelsz! :)

@Penivaldes:
Nem szaunáztál még sosem??? Nem tudod, mit hagytál ki!
@Penivaldes: Nem látni jól a mondat végén az írásjelet! Felkiáltójel akart lenni?
@Penivaldes: hagyd rá, csak ő álmodozik ilyenről..na jó...eltévelyedett..delikvens :D

@Dr. Boli Ch.T: most irta a szaunát hagyta ki :D
egyébként, ha már itt össze-vissza offoltok, meg nyelvi bizbasz, feltehetek egy kérdést? ja, ez már egy kérdés, szóval egy másikat - feltennék: sose boldogultam két szóval a magyarban: az egyik a „kurva”, a másik a „szép”. persze használom őket állandósult szókapcsolatokban (jelzőként pl. kurva szép stb.), de pl. a szépet (és a másik szinonimáit: rüfke, céda, lotyó, ringyó) csak óvatosan. ezek mit jelentenek? azt tapasztaltam, hogy a magyar többnyire a szépet tárgyakra használja (szép a nő, szép a fogsorod), míg én (persze én is magyar vagyok, csak zavart) csak fogalmakra (szép a becsület, szép a kompozíció), nem értem. komolyan. azt most nem mondom, miért van, mert tökmindegy. vmi 5let?
@mamitirtok dr.: kijelentés...próbáljuk meg..hmm
@Penivaldes: Nem tudom, én csak olvaslak meg írok, a többieket nem tudom. Állítólag valami gruppen-buliba mentek, de nekem tömegiszonyom van
@felebarát: nem kötelező a szauna. különben is ruha nélküli emberek vannak. nem szeretem ha sok meztelen ember van egy helyen.
@Penivaldes: nem mindegyik..és nem ruha nélkül vannak, azok a rohangáló trollok, és a ki vagyok a fasza gyerekek..amúgy törülközőben...
@Pantagruel: Tárgyakra és szép a nő? Menekülj, amíg teheted, itt széplelkek tanyáznak!
Boli, fend az ásót!
@Pantagruel:
Este 9kor ezt Te komolyan gondolod?
Mégis csak dolgozok inkább... Pláne, hogy mennyi IRIGY KUTYA van az itt kommentelők között! :DD
@Pantagruel: nem teljesen értem...

a kurvát, már átvitt értelemben is használod, ezért rakod mögé a jelzőt...szerintem...mint, hogy nagyon szép
@Penivaldes: Ha még mindig a szaunáról beszélünk, akkor a válaszom:
Egészséges (ha nem ellenjavallott, pl. szívprobléma), felüdíti a lelket (ami, mint tudjuk, a női nemi szerv része) és a testet (ez utóbbit nem taglalom),

és még az orromat is tisztíccsa!
Tényleg, szerintetek az intim-fodrásznál mi az etikett? Mert ha nem áll fel, miközben ott matat körülötte, akkor ugye vagy buzi vagyok, vagy nem találom elég vonzónak a hölgyet. Ha meg igen, akkor meg egy bunkó vagyok, aki képtelen magán uralkodni.
Súlyos kérdések ezek.
@felebarát: Curva jó, curvára, curva szíp..szinonímája lett a nagyon-ak a szlengben és sajnos a közhasználatban is!
Kielégítettelek?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Menj férfi fodrászhoz, akkor az utóbbi kizárva!
Vagy borotváld magad, kis szégyellős!
@mamitirtok dr.: én is ezt írtam, és nem engem kell kielégítened :D maradok heterónak :D

kiakarta javítani a nyelvellenorzó a heterónak szót, heretónak-ra..hmm kik írhattak ezt...
Na, kihagytam egy n bötűt, ezért megköveztek, mi, genyákok?
Jehova, Jehova!
@Pantagruel:

Több kérdés is felmerül a kommenteddel kapcsolatban:

1. A nő szerinted tárgy?
2. A kurvának a jelentését nem vágod? Nem világos, mi a probléma?
3. Mint mondasz egy szép fogsorra? Tetszetős?
4. Császármetszéssel születtél?
ez a komment :D

"Szólt a házmester, hogy tán nem kéne összeszarni a lépcsőházat.

A lakó azt mondja, hogy az ő kultúrájába ez simán belefér, bár ha ez nem tetszik akár el is költözhetne. Aztán rájön, hogy ahová innen költözhetne az a legfeljebb egy faluszéli putri lehetne.

Most azon gondolkozik, hogy próbál lakótársakat szerezni maga mellé, hogy ők is szarjanak a lépcsőházba, hogy ez legyen az uralkodó viselkedés ezentúl a társasházba.

Bravó.......igazán remek gondolatokat lehet néha olvasni a Magyar Hírlapban."
@felebarát: Homokosok bizonyára, azok isteni programozók, nem szőröznek!
Elnézést, mellément!:-P
most már homokoztok? hanyatló népség.
@Penivaldes: Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét, olvtársát..megvizsgáljalak?:-D
@mamitirtok dr.:

Neked nem mondom el, hogy oldom meg, mert az buzulás lenne.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egyszer egy szaunában (pucér, külföld) egy bombázó német csaj jött be utánam. Ketten voltunk, a csaj laza terpeszbe vágta magát velem szembe, majd rövidesen vigyorogva kérdezte, hogy beszélgessünk, mert látja, hogy "zavarban" vagyok... Mondtam, még ha csak zavarban lennék, de kezd kurva égő lenni... a méretnövekedés! És valami állat azt mondta egyszer nekem, hogy nem fog felállni a szaunában ekkor... Mert nem! A csaj viszont jól vette a lapot, de a végül csak a hidegvizes medence segített. Még jó, hogy csak ketten voltunk ott! :))
@Dr. Boli Ch.T: Főleg ha azt egyszál tűsarkon egyensúlyozza... :-DD
@Penivaldes: Tényleg! A nőknek nem áll fel?
Mellesleg dícsértem homocekceuális honfitárainkat, ha nem is szeretem őket biológiai értelemben, krisztusiban mindenképpen!
@Dr. Boli Ch.T: nehéz bombázó...fura az ízlésed :D
@Penivaldes:

Így van, a dekadencia betette a lábát a Varánuszra. Mit szólna ehhez Semjén Zsolt.
@Dr. Boli Ch.T: Szauna sok mindenre jó. Ha a szíved bírja, a többid is. :-)
@Dr. Boli Ch.T: Télleg, németül hogy mondják?
Ich bien grosse izé..ennek még utána kell néznem, de csak 11 után!:-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Semjén könyvét az éjjeliszekrényen tartom. elűzi a szellemeket.
@a szív fészkei: Végre, itt a felmentő sereg! Te is válaszolhatsz ám felhomályosító jelleggel kizárólag politikai és szociológiai célzattal felvetett kérdéseimre!:-)
mikor jön a térdepelés az imf előtt, Palika előtt vagy után?
@mamitirtok dr.: szóval te egy nagy izé vagy...értjük mi ezt :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ma villamoson két nálam is idősebb!! - pasi, nő - azt ecsetelte végig, hogy a természet szava a hím meg a nőstény, és csak az a házasság, ami közöttük jön létre. Ehhez képest most röhögtem halálra magam a Csengetett Mylord azon részén, ahol Lady Lavender megesketteti a papagájait a rendőrrel, és épp a nászéjszakájuk elhálásakor kapja a hírt, miszerint sajna hím papagájt küldtek neki a saját hímje mellé. Meghökken kissé, majd alánéz a díszes takarónak, amivel letakarta őket, és boldogan közli: áh, gond egy szál se, megoldották! :-DD

De ezek ott velem szemben nagyon önelégült pofát vágva ültek ott, mint akik megmentették a tévelygő emberiséget a kinyilatkoztatásukkal. sok Tömjén Zsoltok járnak köztünk álruhában.
Hát, gyerekek (és egerek, valamint emberek)ez a nem semmi!
sportgeza.hu/sport/2012/03/04/magyar_a_fitneszbajnok_az_arnold_classicon/
Boli nehézbombázónak nevezné őket, én csak szimplán az esélytelenek nyugalmával figyelem tevékenységüket!
@Penivaldes:
"Semjén könyvét az éjjeliszekrényen tartom. elűzi a szellemeket." Meg a józan észt...
MÁR NE IS HARAGUDJ, DE TUTTI PERVERZ VAGY!!!!!! :)) Még ilyent!
@mamitirtok dr.: De mondjuk a szaunához több tapasztalatom van. :-DD
@felebarát: Bevallom, német szótincsem a Kusturica "Az élet egy csoda" és "Macskajaj" című világnézészeti remekművein alapul mindösszesen..
@a szív fészkei: Akkor a női fellációról (nehéz szó ám, főleg, körülírva) ne is kérdezzelek?:-)
@Dr. Boli Ch.T: Ez az, csak nem voltam tisztában az sch-k számával és nem akartam lebőgni!:-D
@Dr. Boli Ch.T: egyre jobb lesz az a mondat :D szóval ő egy nagy farok :D
@Kis ember: Akkor jó nálad feleségnek lenni, Csak így tovább a lennoni úton, ő i szerette a sajátját.
na szaunázzatok, meg egyebek. én inkább hálok egyet.
két fordulós lesz 14-ben a választás..na ott lesz akkor a kétforduló között felláció-.--
@Penivaldes: hálni nem ketten szoktak :D? minimum
@Penivaldes: maradsz szeretői státuszban?
Na, Uraim, most, hogy távoznak a csajok, beszélhetünk a..jaj, a szív még itt, csitt!:-)
@mamitirtok dr.: Na most ez nem Veres Pali bácsi emlékchatszoba, ha jól tudom. ;-)

Minden jó, ami mindkét félnek jó és kész. ennél részletesebben itt nem mennék bele.
@felebarát: Elhálni igen, meghalni nem, meghágni meg sokan, de ezt kikérem helyette is!
@Penivaldes: Mihez? Lady Lavender papagájaihoz, a villamoson észt osztókhoz vagy hozzám? :-D

A Csengetett Mylord-t végtelenítetten tudnám nézni, pedig nem ma kezdtem.
@felebarát:
De nyomul, de nyomul! Mi van, nincs otthon... :)
@Penivaldes: Mikor, hogy, kinél. Én megvagyok úgy 32 éve és semmi bajom tőle. Mi a problémád a státusszal?
@Dr. Boli Ch.T: jaj bocs nem is figyeltem, hoyg itt vagy, visszavettem aza ercomból :D
@a szív fészkei: Átnevezzük, visszamenőlegesen, egyéni beleszólói indítvánnyal, ha kell!
Uraim, 3/4?
szeretlek titeket:)))))))))))))))))))))
@Penivaldes: Hát így boldogok, hogy ki van fejtve és rájuk van tetkózva, ők mennyire normálisak. Most nem hangoskodtak vagy ilyesmi ezzel, de annyira volt hangerő, hogy én minden szót hallottam. Igyekeztem üvegesen nézni, mintha nem is figyelnék oda, pedig de.... :-DD
@Penivaldes: Ezt tudom. Valami más, jóéjtpuszi vagy valami biztató?
Hajrá, Kovács néni, vagy ilyesm.
@a szív fészkei:

Ismerem ezt a fajtát. Nekik ez olyan, mint az ima. Minden nap nagy nyilvánosság előtt hitet kell tenniük erkölcsös, keresztény stb életmódjukról.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és mindenki megy az útjára :D a szeretőhöz :F
@Penivaldes: Jézus Velünk van, Jézus Vélünk van..mingyár' táncra is perdülünk, dobok és sípo kíséretében..
@Penivaldes: Köszönöm, ez szép volt!
Jó éjt, szép álmokat, cicabogár!
@Penivaldes: De takarékos vagy - velem, szófósókával ellentétben - a szavakkal. Mi benne a veszély? Hogy benn ragadsz egy szituban, tutira veszel mindent, elengeded magad és aztán koppansz, mert nem tudsz megújulni a pasi szemében és ezt druvn hozza a tudomásodra?

Vagy zavaró, hogy leköt ez a helyzet és már nem "vadászhatsz cirmos kis álmokat" ahogy a költő mondá? :-))

Nem tudom, engem ezek sosem izgattak ezek és feszélyezett, hogy mi a státuszom a világ szemében. Valakinek a felvállalt társa vagyok, pont.
@Penivaldes: Nem is, jöhet még olyan is, hogy: Dögölj mán le, te részeg díszló!
Bár ehhez több éves együttélés kellene..
Na. Most hogy a lányoktól a legnagyobb szeretetben elbúcsúztunk, mi tárgyaljuk meg, hogy hogy robbantjuk fel a Kossuth-téri törökfürdőt az egész mocskos politikusbűnöző bandával együtt! :D
@Penivaldes: Nem voltál nudistrandon? Hát nudi kempingben? Pedig jó. :-DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én segíteni akarok nektek. mindoig a rendelkezésedre állok:D
@Penivaldes: Ne is legyen rá szükség!:-)
Na, kislány, bárányos jóccakát, irány a sarokszámolás, de csak azután, hogy megfostad a mogadat!:-)
@felebarát: Szerintem is, azért küldték, hogy szétzilálja sorainkat, de legalább jól esik!
@Penivaldes: :-D

Tűsarok egyáltalán nem kényelmetlen, sőt. Én a lapost nem szeretem, csak nagy hóban indulok el benne, mert különben az lenne az utolsó utam.
@Penivaldes: mata hari...valami spanyol..hmm, az nem ugrik be...lehet kurtizán
@a szív fészkei: nem kényelmes..de a látvány :D és amit okoz, ama jótékony hatás :D már ha a nő képes benne vonulni
@Penivaldes:

Tényleg, hogy szoktál aludni? Már ruházatilag. Nekem ezt tudnom kell.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: És mi a francnak kell odamenned? ChT arcképet vágatsz bele, vagy mire kell az idegen dolgos asszonykéz? Nem bírod kezelni magadnak? :-))
@Penivaldes: akkro vagy kisebb vagy nagyobb
orbán kifejtette, van egy rejtett eu..hol az a Fasz cikk?
@Penivaldes: Ja futni utálok. De b usz után szoktam néha 12 cm-esben is.

@felebarát: Már hogyne lenne képes. Semmi különös nincs benne, ha jó felépítésű cipő,abszolút kényelmes.
@a szív fészkei: én inkább azt mondanám túlzottan őszinte a nudistrand, nemdebár?
@a szív fészkei: láttál már tramplit? a cipő jó felépitésű volt, csak a csaj képtelen volt menni benne...
@Penivaldes: hogy jön ide ha nem 41-es a lába? nagyobb? akkor már pasi :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen, egy stáll semmiben alszom:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@mamitirtok dr.: nem a mata , hanem az ő neve spanyol...
@felebarát: Trampli mindenben trampli. Én pl. laposban érzem magam annak. Van, aki meg abban is gyönyörűen jár. Én pont azért szeretem a tűsarkat, mert abban nem lehet annyira eltramplisodni.

Meg guszta nekem és tetszik, a többit leszarom. Hálisten van akkora férjem, hogy nem eszem le a habot fejétől, ha ilyenben közlekedek mellette... :-D
@a szív fészkei: figyi aki magassarkúban tanult járni, az laposban is úgy próbál menni és ezért, vonulósabb :D és tetszetősebb :D
Boli, holnaptól Te leszel a Rossz, én meg az aranyos, megértő, jó?
@felebarát: a magassarkú cipő arra jó, hogy kényszeríti az egyenes gerincet, nem fárasztja menés, és legfőképpen elegáns...próbáld ki
@felebarát: nem láttál még néger csajokat 43-as lábbal?
@Rodeo36: tarja a segget és a combot :D erősiti a vádlit..igen?
@Rodeo36: Mán megen' ez a buzulás!
Én megértő vagyok, de egyben vizuális típus is, hááát..
@mamitirtok dr.: nőkről van szó, az hoyg rodeo hord ilyet , az más téma :D
@felebarát: No, most már tényleg beszéljünk a prosztataproblémákról, jó?
Rólatok ez jut eszembe:

- Aztán a részegességgel hogy vagyon az Úr?
- Mert?
- Mondják, részeges vagyok.
- Az Úr Krisztus rendelte, hogy…

…Mindig is legyen a részeges embernek mér berúgni.

- No?

- Egyszer nagy sár vót, minden lépésnél süppedt, megállt a ló. Nem bírta sehogy se kihízni a szekeret, amin ült a Krisztus. S akkor találkozott három emberrel…
…Jó emberek, legyenek szívesek, segítsenek ki ebbül a sárbul, nem bírja a lovunk már tovább.
Mondta a Krisztus.

Nem érünk rá mink. Van nekünk más bajunk-dógunk.
Mondták neki.

Akkor találkoztak három részeg emberrel. Hát azoknak akkor szótak…
…Emberek, gyüjjenek minket kisegíteni ebbül a sárbul!

Hát egyszóval-lélekkel, mind a három nyomta-húzta. Ki is húzták a sárbul. Hát akkor továbbmehetett a Krisztus is az útjára. Akkor mondta az Úr Krisztus, hogy mindig is legyen a részeg embernek mér berúgni, mert azok, szívvel-lélekkel húztak ki minket. S a józan emberek nem értek rá, nem vót annyi idejük.
Sose legyen nekik annyi idejük, mint a részeg embernek!

Hát. Akkor mégis csak derék ember a zisten, bátyám...
@felebarát: Prosztatám? A múltkor még megvót, ne ijesztgess! Mingyár' csinyálok egy leltárt!
Pill. jövök, szünetben reklám!
@Pantagruel: Ámen. Mondtam én, hogy a Jóisten mégiscsak jó ember, mer' megteremté a pályinkát és a pin..kódot!
hmmm...

A konzervatív liberalizmus vagy jobboldali liberalizmus az az irányzat, mely összeegyeztethetőnek tartja a hagyományos, konzervatív, jobb oldali értéket - úgy mint hazaszeretet, család, vallási értékek tisztelete, a meglévő intézmények iránti tisztelet - a liberális eszmékkel. Tehát a liberális elveket lassan, konzervatív módon akarja érvényesíteni, ahogy a közfelfogás változik.
@Pantagruel:

-Aztán maga mit szeret, öregapám?
-Hát, én a kolbászt, meg a bort. Mert a kolbásztól nem rúgok be, a bor meg nem ragad be a fogam közé.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez utóbbi tévhit!
Kérdezze meg fogorvosát, háromból kettő nem ajánlja!
www.napi.hu/magyar_gazdasag/miota_csattan_magyarorszagon_az_ostor.512429.html
"Az elemzői vélemények elég vegyesek az idei évi gazdasági kilátásokkal kapcsolatban, ezért beszélnek sokan a fentieknél nagyságrendileg nagyobb megszorításokról."

Na, frankó lesz félnetek nem kell ha mindenki benne lesz én nem ellenzem.
@felebarát: De nem változik, a fenének sem (legalábbis nékem elfogadható irányban),ez itten a gond!:-(
ti találkoztatok már a mai faz cikkel?
@felebarát: nyilván él :) azért félreértés ne essék, ezt a sztorit nem én találtam ki, csak nem emlékszem, honnan toltam be. asszem, nem a Parasztbiblia, tehát vmelyik térségi mondagyűjteményünk, most meg nem mondom, melyik, de utána nézhetek
@Pantagruel: igy forrás nélkül semmi értelme nincs :D ahogy szokták volt mondani :D

amúgy meg lehet az alkoholisták bibliája is :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ezzel magam is így vagyok. azt a gyümölcsöt szeretem, ami nem reked meg a fogaim között. mértékkel :p
@Rodeo36: magassarkút...csak feltételezték, hoyg eme cipellőről beszélünk, már homo-k vagyunk és én csak a saját nevemben tudtam beszélni...
@mamitirtok dr.: pedig milyen jól festene rajtad egy tűzpiros aranycsattos 12 cm-es sarokkal és miniszoknya, meg rövidrevágott lila trikó hogy a köldököd kilátszon és hatalmas rézpénzek a füledben, andalogva Madách téren késő délután
@felebarát: ja, engem egyébként a pap ragadott meg, aki meggyőzte a csávót. nem gyenge atya :) kívül marad a sztorin, de ő a narrátor, aki elsimítja az ürgében, hogy no problemo :)
@felebarát: engem ez nem zavar, kis búzulás sohasem árt attól még semmi lényeges sem változik...pávatollat nem tolok a seggembe mert nem tudom csóválni

egyébként hogy van a prosztatád?
@Rodeo36: mamitirtok, innentől mami-nak van vele gondja :D
@Rodeo36: ki, mire :D? neki van problémája..., nekem semmi :D
@Rodeo36: A világ legaszexuálisabb helye. Mi voltunk az akkori Jugóban - és akkor még 28 meg 36 évesen nem is voltunk kellemetlen látványok - semmi izgalom nnekin nem látszott. Vonultak álomgyönyörű fiatal lányok, pasik és 100 éves néemt, olasz mamókák, papák. mindenki, ahogy volt egyszálban. Az volt furi, mondhatni gyanús, akin gatya volt, - egy magyar srác, le is nyúlta végleg a kölcsönkért gázrezsónkat, pedig figyelmeztetett az olasz barátnőnk, hogy aki ide ruhában jön, az simlis, vigyázzunk vele!
@felebarát: mamita rád? vagy rám? vagy csak a tűsarokra?
@Rodeo36: jah, nem tom..tőle kérdezd :D
@felebarát: Én magassarkúban , sőt csótányroppantóban szocializálódtam - ó boldog és azóta is mindig előrángatott hetvenes évek!! - jártam a ma ritmikus sportgimnasztikának nevezett sportra is, aztán mégsem vonulok szépen sajna. De tűsarkúban azért valahogy csak-csak elkavircolok.

Úgy, mint Marylin Monroe, soha nem tudtam seggriszálni, de azért az már egy 12 cm-esben nagyon kurvás is lenne, hogy Pantagruelhez térjünk vissza. :-DD
„Ott, ahol zúg az a négy folyó”

pl, ha ezt a számot hangosan kezdeném el hallgatni, azt mondják magyarkodok, pedig csak egy szép szám..és ez a kellemetlen...hoyg már nem fér meg ez semmivel..

csak úgy nem hallgathatpd meg, mert már kötik valamihez...
@a szív fészkei: pont ezért említettem valami lelombozó borzalmas élmény marad bennem, én is déljugóban voltam...hát...na jó én nem láttam senkit ruhában, ja dehogynem a fagylaltárús kiscsajt hát az volt az anakronizmus csúcsa...sorbaállni fagyiért
@felebarát: Nem annyira erősíti, mint kihangsúlyozza, ha van. Ha nincs, akkor kisnyúl. :-))

És ja, igaza van Rodeónak, nem lehet nagyon roggyasztva járni benne, bár a csontira fonnyasztott biofogasok a catwalkon meg bírják azt is csinálni.
www.youtube.com/watch?v=Pg39JWgBSt0&feature=related

de lassan megint betiltják :D

mert hazaszeretet és zsidó szerzők :D
@Rodeo36: Mi kérlek a kempingközértbe is egyszál fémkosárba mentünk. Csak a személyzet volt felöltözve, szemük se rebbent.

Az maga a szabadság, hogy a napba, tengerbe, szélbe öltözök és kész.. Úgy úszni pláne mámor.
Van,a kinek ez az érzés bejön, neked nem.

Ja voltunk 2000-ben is az Adrián, de az csak egy elhagyatott partszakasz volt, mindenkinek volt egy placca és kész. Nem konkrét strand volt, de le lehetett dobni a textilt. Mennék bármikor.
@iii:
A kultúr országokat arról lehet megismerni, hogy tisztelik a magántulajdont, a sajtószabadságot és kormányaik nem basz@gatják napi politikai érdekeik alapján az alkotmányt.

Az adórendszer koronként változik, más volt megfelelő a nemzeti kapitalizmus korában, amíg nagy volt a munkásosztály és kicsi a tőkekivitel, kevés a nemzetkozi adótanácsadó és más a globális kapitalizmusban. Más rendszer kell egy olyan országban, ahol kicsi a szürkegazdaság és más ott, ahol a gazdaság kifehérítése a legfontosabb cél.
@felebarát: Az egyik szerző konzlágerben halt meg. Csak súgd meg Gábrielnek, ha ere jár és jómagyarozik megint..
@a szív fészkei: csak nagyapám hallgatta Ottiliát még a szocializmusban...és akkor nem volt ez nagy magyarkodás, csak imádta a hangját...

most ezt kirakod egy arckönyvre, vagy neked mennek, mert magyarkodsz,vagy oh végre te is...
@felebarát: Nézd nekem a Szép vagy gyönyörű vagy... se a számom. Én nem szeretem ezt a fajta műdalt, akárki is írja.

Túl geil és cukros, műmájer számomra. Van viszont pár népdal, amit nagyon szépnek találok, pl. a Lovamat kötöttem piros almafához-t, A csitári hegyek alatt-ot meg ilyeneket.

Én pl. azt hallottam, anno gimis koromban a társadalom tudomány című tantárgy tanárától, - nagyon jófej nő volt - , hogy az akácos út, ha végig megyek, stb. -t, minden magyar nóták überallesét a román királyné költötte. Lehet, hogy nem is igaz, de poénos volna. :-DD
Na ez az igazi nudizmus: pucéran kiviláglik, miért is kell körbevenni, fát irtani, stb. a Kossuth téren: egyenlito.blog.hu/2012/03/04/breaking_levagtak_a_karolyi_szobrot_foto

Végre elvihették a fémtelepre Károlyi szobrát. Na - kéz leporol - ezzel is végeztünk, mondhatják. Jobbik beír Orvbán ellenőrzőjébe egy kövér piros pontyot. Mama aláírhatja büszkeséggel, mire vitt szép okos fia. Blöááááááá.
@a szív fészkei: állitólag nem igaz és még a helyén van...ezt valahol máshol cáfolták fotóval...de már nem tudom, majd holnap meglesem
@a szív fészkei: én nem mondtam, hogy nekem nem elemem a ruha nélküliség a látványra mondtam, hogy túl őszinte, azután képzeld el, hogy az autónk beásta magát a homokba és ketten nem bírtunk vele és jöttek segíteni és amint tolták csak úgy neglizsében nekiveselkedve, na akkor kitört belőlem a röhögés de ők is felismerték, hogy bizonyos szögből...hozzátartozott az élményhez
@felebarát: Lehet, hogy volt a királynénak négere erre. :-DD Juj, én félek, hogy hozzáragadok ahhoz, ami ezt lejátssza, nekem túl sok.

Én azon nem tudok sírva vigadni, vagy sírva sírni, ami ennyire kierőszakolja azt hatásaiban.
@Rodeo36: Szerintem ez az igazság pillanata. És vállalta ott magát a csodaszép 18 éves - naná tökélets testtel-bőrrel nem nehéz, bár ilyen korban mindig van valami hemungja az embernek: csak most látom én is régi fotókon, hogy néztem ki és az mennyire nem volt hibás ;-) - meg a lottyadt 88 éves is. ugyanazzal a mosollyal mentek, senki nem szégyellte magát: se kicsi vagy farkát, feszes vagy gravitációnak megadó melleit, semmit.

Nekem tetszett ez a hangulat, na.
jav: kicsi vagy nagy farkát

@felebarát: hát fenekedtek rá elégszer, az igaz. Lehet, hogy ara megyek én is. Az egész átalakítás - pont most ebben a córeszben és pont arra az időszakra hajazóan - agyrém, na. Pláne pályázat, kontroll nélkül ennyit belefeccölni egy mélygarázsba.
OMG: www.nepszava.hu/articles/article.php?id=527382#null

[..]"Arra felvetésre reagálva, miszerint a 2010-es választások óta jelentősen csökkent a kormánypárt támogatottsága, és sokan utcai tüntetéseken adtak hangot elégedetlenségüknek, a miniszterelnök kifejtette: a keresztülvitt szerkezeti reformokhoz, átalakításokhoz képest "sokkal jobban állunk, mint ahogy bármikor is gondoltam volna". Hozzátette: néha valóban tízezrek gyűlnek össze az utcákon, ezek a megmozdulások azonban "klubrendezvények" a jobboldali demonstrációkhoz képest. A március 15-i nemzeti ünnepre előre tekintve jelezte: "nem kérdés, hogy sikerrel mozgósítjuk támogatóinkat".

A jobb- és baloldal közti küzdelem társadalmi okairól szólva kifejtette: a nagytőke egy "igen kíméletlen része" megszállta a pártok egy részét, mindenekelőtt a szocialista pártot. Így szövetség jött létre a nagytőke és a legszegényebbek között, és kialakult egy hatalmas tömeg, amelyet az állam tartott el. Ez a folyamat a középosztálytól elszívta az erőt és elvette a teret, és az ország eladósodásához vezetett, aki pedig eladósodott, az nem szabad. "Ebben az értelemben a magyarok nem szabadok és Magyarország nem szabad ország" - jelentette ki.[..] "Egy nemzetnek is van méltósága. Az emberek egyetértenek abban, hogy nem lehet rólunk és velünk úgy beszélni, mint ahogy az Európai Parlamentben, vagy ahogy a baloldalon és a liberálisoknál teszik" - mondta Orbán Viktor."
@felebarát: Igen, azt írja aki feltette a FB-ra, hogy utánanézet és hamis a kép. De elképzelhető, hogy ez a jövő, mert mi lenne más? Körbekerítve, tarrá vágott építési területen nem marad szobor meg. Pláne nem Károlyié.
www.szeretlekmagyarorszag.hu/a-titokzatos-jotevo/

Simicska mikor fog borítékokat dugdosni szegények postaládájába, lábtörlője alá? Egyelőre mindenkit szegény lábtörlőjévé tesz, még ott tart, sajna. A lelkiismereti lázadása még odébb van. Kb. annyira, mint tőlünk Németország szintje...
@a szív fészkei:
ez milyen nyelven van?

ezt ez a seggfej érti?

tehát a nagytőke összefogott a legszegényebb rétegekkel, a középmezőny tönkretételére és mindezt szoci segítséggel...hát ez olyan konteo, hogy bűzlik de az ürge teljesen meg van gárgyulva és vannak akik ezt el is tuggyák hinni sőt elismételni
@a szív fészkei: hát igen, erre mondom, hogy őszinte...
@mamitirtok dr.: Ahogy a képet elnézem, Ő még lehetett Monika, valamikor a hatvanas évek közepe-vége felé lett hosszú ó-s a név.
@Rodeo36: Néha jó az őszinteség, amikor a legszebb színésznék idomai is a méregdrága brandruhákban push uptól, leszorító bugyitól, alakformáló fűzőtől kívánatosak, mert semmi sem az, aminek látszik.

Na úgyis szétoffoltuk, válaszolj már nekem pasiként!

Nem nagyon lehervasztó nektek az, ha egy gyönyörű nőt kicsomagoltok, és kiderül: a melle csupán felpolcolt nagy adag szivacsból türemkedik ki - nem kapni normális melltartót, mindenben csak ez az atomkilövésre is alkalmas kemény kínai szivacs van, hogy visszapattansz róla - , a dereka Triumph összeszorító bodyba van szuszakolva, hogy legyen egyáltalán, a feneke, combja szintén valami bazierős gumis izébe nyomorítva, amit ha lehámoztok, széttottyan az egész. És akkor van még kedvetek hozzá?

Hát nem jobb látni, mit kapsz a placcon??? :-DD
@Penivaldes: 164 cm. Középkategória, bár össze fogok menni biztos, egyre csak vénülve.

Ha 180 cm-s lennék is viselném, mert tetszik.

Ja és lehet futni tűsarkúban: velvet.hu/trend/2009/05/24/stiletto_run_14.65_masodpercert_egymillio_forint/
@a szív fészkei: először is útálom a csomagolást...ha a kicsomagolás nem oda vezet ahová szánva van akkor én el szoktam menni...sétálni...még olyan erős...nem voltam, hogy bármi áron...ezt néhányan gyengeségnek nevezték -másik hímek- mondván az a hím aki bármit ami nőstény magáévá akar tenni és meg is teszi...hát ez nálam vita alap illetve a fenti az a családjogi tanácsadósok szavait idézi bennem és...hát szóval jobb nem erőltetni, egy jó könyv is jobb meg egy laza séta vagy egy jópofa hideg sör, mint ritmikus gimnasztikát gyakorolni arra várva, hogy...
@Rodeo36: Az érthető, hogy mindenki a legjobb formáját szereti futni - és régen rossz, ha valaki leszarja, hogy néz ki és milyen hatást vált ki másokból - de szerintem átverni minden firlefranccal a másikat, nem korrekt.

Műhaj, műmell, műszáj, műfar meg a segédeszközök, hát férfi legyen a talpán, aki utána is teljesít rendületlenül. Akkor már jobba nudi, ott látod, mi van, mi nincs, mi lóg, miből van több, mint kellene - és dönthetsz, hogy így is menjen-e?

Jó el vannak hülyítve és maszkírozva a népek - persze ez már mióta így megy! :-))

De te - ha jól értem - a megjátszásból nem kérsz ugye? Egyébként erőszakkal megkapni valakit, az nem tudom, miért jó a férfinak? Oké legyőz valakit, pláne nála gyengébbet és? Ezzel mit bizonyít?
Ez is szánalmas nagyon. De az is, ha valaki csak cukkol, heccel és annyi. De erőszakra az se indok. Ez vagy páros tánc vagy kár a gőzért.
címlapos halálhír nem volt? reggelre sem? no nem baj...

nemzetvesztő hazaáruló "doktorok" ámokfutásának minden perce évekkel veti vissza a zországot...

itt már a LÉT A TÉT... a puszta(i) megmaradás....
@a szív fészkei: Biztos nagyon szép cipőid lehetnek:)) Nálam viszont a kényelem alap, és eszem ágában nincs hétköznapokon egy tűsarkúban szenvedni. Inkább egy szép edzőcipő:))
@dr. Bubó: Ugye milyen fura? Az mszpnénél a lé volt a tét, náluk meg a lét a tét.:D
dilinyákok, szétszana estem az esti szösszeneteket olvasva :D
@Fabius: Az a bajom, hogy nem hiszek a sikerében. A 200 000 aláírást még összeszedik, de meggyőződésem, hogy a szavazás érvénytelen lesz. És az LMP teret veszít. Ez baj, mert a kormánnyal szemben veszít teret, és ez a teljes polgári ellenállásnak árt.Egyébként sem látom, hogy 2014-re olyan erő jönne össze, amelyik képes lesz a fordulatra, de az ilyen akciók - szerintem - tovább rontják az esélyt.
De azt szeretném, hogy ne legyen igazam!
@Penivaldes: Miért, Neked nem az? Körbedöngicséltünk, mint méhecske a hasadt dinnyét, mint kolibri a nőszirmot!:-D
@mamitirtok dr.: ezeket a hasonlatokat még nem hallottam, de bájosak. .D
@Penivaldes: A második az első finomítására született, mégiscsak egy karcsú, elbájoló Hölgy lehetsz, mert a "hasadt dinnye" még téves asszociációkra serkentene egyeseket!:-)
index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/05/aranyarban_lehet_husvetra_a_tojas/

Levágjuk az aranytojást tojó tyúkokat?
Mán csak azt nem értem, hogy miért 27%-os az Á-fája a tojásnak, mint élelmiszer-alapanyagnak és ha a "tojástermelők" egyharmada még nem teljesítette a Zúnijós feltételeket, akkor miért is a drágulás?
Holokauszt lészen ebből, mondám...nehéz mainapság tyúkként élni, se ülőfa, se Kárpátia üvöltve a ketrecben, aminek hallgatása közben tojhatnának Magyarországra utódkezdeményeket!
@Leslie Frank: Ha összeszedik, az már óriási siker. Azok után már nem lehet legyinteni rájuk. Még ha nem is lesz érvényes, az eredménye akkor is intő jel lesz mindenkinek.
@mamitirtok dr.: hasadt dinnye nem vagyok, de nőszirom sem. :)
@Penivaldes: Mindegy is jelenleg, az udvarlás szakaszában minden hímnek ChT, vagyki a kiszemelt, bármit is állít a KDNP!:-D
@Penivaldes:
Még a barackot és a szilvát is kedveljük! ;D

@mamitirtok dr.:
Korán nyomul a kolléga! Semmi dolga??? :))
@Dr. Boli Ch.T: Ökölpacsi, vál(l)táska!
Mint a wrestlingben, ahugy megdumáztuk, jó?
@Penivaldes: Folyadék-utánpótlás rendben? Fontos ám a lédússág, főleg serdült korban!:-P
@Penivaldes:
Csak hiszed! :) Hidd el, szeretnéd... :))
@mamitirtok dr.:
A szikkadt csajok nem finomak! :(
A friss, lédús barack viszont... hmmmm!
@Dr. Boli Ch.T: száraz nők, azok olyanok mint a száraztészták....
@Penivaldes:
Nono, az még nem biztos! :) Egér ha meglátja, elszáll, mint a zászló és itt fog robbantgatni!
@Penivaldes: A száraz nő a férfi hibája, mindig is mondtam..sokat kell gyúrni...és drága a tojás!
Durumtészta rulez!
@Penivaldes:
Csak bólogatok! Bezony, bezony...
Humor nélkül meg aztán mint a citrom.
@Dr. Boli Ch.T: miért robbantgatna az Egér? Ő egy nagyon kedves ember, és szeretetreméltó
@mamitirtok dr.:
Ez viszont nagy igazság! Ha nem megy, akkor meg hagyni kell a francba, csiholja más! :)) Legfeljebb szikrázni fog! :DD
@Penivaldes:
... de ha elborul, akkor lehet, hogy sámánjeleket fest a levágott fejekre! :)
@mamitirtok dr.: egészen biztos vagyok benne:DDD
de a férfiak közül sem mindenki olyan, mint amilyen.
@Penivaldes: Nem, csak felrobbantgat, Boli meg elás (végülis csak a munkáját végzi) és egyesülünk a Mindenségben!
Isa pur und humusz vogymuk!
@mamitirtok dr.:
Gy. F. - Bele sem szeretnék gondolni, hogy itt szórakozik velünk! :))
@Penivaldes: Az lehet, de itt már többen szertnének eldurranni!
Na mentem, L, építem a ...mit is ippeg? Nemzetgazdagságot, ha igaz..
@Penivaldes:
Ha nem félsz tőle, Te bátor vagy! :))
@Dr. Boli Ch.T: egy Egér nekem nem ellenfél:))) főleg egy farkatlan egér:))))
@Penivaldes: Kit kell megcsinyálni? (pfúj, ez vulgáris vót, vissza is vonnám, de mennem kell!:-)
@mamitirtok dr.:
Lehet, hogy én is új nevet választok! Ormányos Varázsló! :D
@Penivaldes:
Akkor légy ilyen bátor és emlegesd a farkatlan egeret, ha itt van... Nagyszájúúúúú! :)
@Penivaldes:
Kicsit bizalmas, de legyen... :)) Bár ezt csak akkor szoktam megengedni, ha már...
Hűűűű... nekem is rohannom kell ügyfélhez! Na majd... :))
@Penivaldes:
Na én sem annak! Jobb ezt négyszemközt játszani! :))
@Dr. Boli Ch.T: annyira aranyos vagy Boli, és igazi férfi, tele energiával. leszakítod a hozám hasonló virágokat.)))
@Penivaldes:
Igyekszik az ember! Ami jó, az jó! Viccelsz??? :))
@Penivaldes:
Bizony, ábrándosan... Nemrég is volt egy csaj itt az üzletben, olyan dekoltázzsal, hogy győztem máshova nézni, de mégse ment... :)
@Penivaldes:
TÉVEDÉS! NEM!!! Az azutáni ábrándos tekintetre! ;D
@Penivaldes: Vadvirágot nem szakítunk, a vágott meg nem az igazi!
Minden úgy és ott szép, ahová a Jóisten teremté az Ő nagy jóságában! (ősi dakota közmunkás:-)
@Penivaldes: Rövid élet, de tel(v)e élménnyel!
Bolinak való, jómagam maradnék teknőc!:-P
Na belerandítok az frissen kialakult "itt tavasz, dagad a..." (többi rímet a hajdani még fideszes Magyar Narancs hasábjain lehet múzeális kutakodással megtalálni húsz évre visszamenőleg, amikor még nekik is az volt a fontos)-hangulatba, bocs!

De írták itt, hogy már mé ment el rohanva az öreg Kertész, ki bántotta itt? Hát mit mondjak: www.hir24.hu/belfold/2012/03/05/kertesz-akost-vizbe-akartak-fojtani/~~fokusz
Amúgy www.teol.hu/tolna/kozelet/nagyszeru-hir-a-hetvegen-vegleg-bekoszont-a-tavasz-431117/lp lehet élvezkedni. Bár szerintem ez nem időjárásfüggő, pláne nem szaunában. Viszont Bolinak jó hír, hogy előgyünnek a dekoltázsok, mert azok már csak ilyenek... :-D

Azért zárójelben: ChT templomában eléggé szentségtelen dolgokról esik szó, csak róla nem. Jó kis egyház, két perc villantás mástól és szarnak a névadóra...
@a szív fészkei: ugyan, a dekoltázsok nem mozognak szabadon, úgy hogy Bolinak nincs élvezet.
@Penivaldes: Meg főleg csizmák. :-) De sajna valóban függő vagyok ilyenben is meg táskában is. Viszont occón szerzem a jót. Most már csak ki kéne gányolni a Parlamentet a sok felesleges hülyétől, mert ott talán elférnénk: én meg a cumóim.

Edzőcipőm is van vateráról, egyetértek az is lehet szép, csak nem mindennapra hordanám.
@Dr. Boli Ch.T:

já, tafasz fan tafasz fan bimbasznak a rauzsák
@Penivaldes: Tény, mindegyikhez tartozik egy nő is, akivel foglalkozni kell - lélek, stb. -, és az már a legtöbb pasinak strapa.

Férjemnek volt egy öreg de aranyos kollégája, Laci bácsi, az hogy felvillanyozódott ilyentájt a miniktől meg a lengébb holmikba burkolt nőktől! Mint a pákosztos macska járta a várost, üdvözült mosollyal. :-DD
@a szív fészkei: mi folyja magát itten? csak nem bevezetitek amit mi csináltunk a w.blogon? minden off de jó, natyon jó

végre...olyan családias...beletúrkálnak a dekoltázsokba meg a...cipőkbe és a tafasz me gillatozza magát
@Penivaldes: Hát ezt írtam az elején, nincs mese: lányom bájos megjegyzése nyomán túlkoros barbie. (bár nem vagyok szőke, már darázsderekú sem annyira és két m hosszú lábam sincs, meg abban a rá jellemző picsarózsaszínben sem tartom az életem, de válámi ván benne azért. :-DDDDDDDD)
@Penivaldes: Hát ilyen alapon nekem is lenne kedvem pár hazagyalázó hülyét kezelni -nekem zu zammen a kormány az meg a kapcsolt részei - , de mégsem teszem, ahogy más se errefelé. Országimázs rulez megint.
@a szív fészkei: én nem hiszem, hogy ennyire be kéen tojnunk, mert Akos Kertesz elhúzott innen.
@a szív fészkei: "Azért zárójelben: ChT templomában eléggé szentségtelen dolgokról esik szó, csak róla nem. Jó kis egyház, két perc villantás mástól és szarnak a névadóra... "

Mert mostanában divatba jött, hogy rendszeresen beugat valami troll, és nekem ez szarul esik. :(
@Penivaldes: :-) Laci bácsi már régen felülről szemlézi az aktuális mell-popsi-lábfelhozatalt, de biztos örül majd idén is a látványnak.

@Rodeo36: Ja, elkanyarítjuk a vérkomolyat, de hát mit lehet arról még, népszavazás? Az élet él és élni akar! - mondja a közhely, legyen ez igaz Orvbán darvasztó sivatagában is.
@a szív fészkei: eszerint indiánná vált az örök vadásznmezökön. nem hiném, hogy az égiek a nőket nézik.
@Penivaldes:

Szerencsére Viktor Orbán itt maradt nekünk.
@Penivaldes: Nézd,, nem jó jel. Ahogy tegnap bátorkodtam, megint egy szájkosárral többet raknak magukra az írók, ettől meg ez a felfuvalkodott focista azt hiszi, hogy tényleg minden rendben van a kis letarolt világában.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tőlem Victor Orban is elhúzhatna. Nem esnék kétségbe.
@a szív fészkei: megérdemlik egymást. a Kertész és aZ Orbán. egyformák mindketten.
@Penivaldes: Mi néznek akkor? Sokak szerint dögunalom van ott fent, egy-egy angyal plömplömözik a hárfáján, oszt annyi.

Még az iszlám is a hurikkal csábítgatja a jótét lelkeket a mennyekbe. :-)) Gondolom, mindenkinek az a mennyország, amit életében legjobban szeretett csinálni.
@a szív fészkei: ó, akkor én ülni fogok egy kövön, és ártatlam mosollyal gondolok huncut dolgokta...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egy férje azt mondta, hogy a neje neki szebb, mint ChT. Az azért nem akkora sértés. Jön a nőnap, olcsóbb ez, mint a csokréta.

ChT itt nagyon is tisztelve van.
@Penivaldes: ???? Hát azért ezt így konkrétan nem értem. Kertész nem gyalulta le az országot, nem lopta el emberek pénzét, kölykek jövőjét, csak indulatosan - elismerem - megírta, hogy sajnos rengetegen hagyják ennek a tankarankának ezt a gyalulást, mivel ilyen mentalitás történelmi súlyos örökségünk, és ez nagy baj. Mert ebből nem lesz változás.

Ezt olvashatod itt is különböző hangfekvésben.
@a szív fészkei: Utálom Kertészéket egytől egyig. nem érdekelnek.
Másoknak is fogy a türelme, akik Kertésznél kicsit többet tehetnek ellenünk vagy értünk: www.mfor.hu/cikkek/Megutottek_a_forintot_reggel___Fogytan_a_piac_turelme_.html
Na meg ugye ez www.vg.hu/vallalatok/kereskedelem/8-9-szazalekos-varatlan-tobbletteher-a-cegeknek-370240 is betesz majd a cégeknek, nem egymillió munkahely teremtődik, hanem lassan vész el. Erről se az öreg Kertész bá tehet ugye.
@Penivaldes: Kik a Kertészék? A családja? Nem ismerem őket, volt egy élettársa, azt sem tudom megvan-e még. Másik Kertészt is utálod?

Szíved joga. De azért mondhassák már a szarra, hogy szar.
@a szív fészkei: lüke vagy, a Kertészhez hasonlókat ugyanúgy utálom, mint a vadmagyarokat. mondtam már ezeket ledobni a folyóba.
tőlem azt mond amit akar, de a másik is mondhassa a Kertészre hogy szar.
Selmeczi is meg tudott élni napi 47 ezerből még kismamaként is: www.femina.hu/hirhatter/selmeczi_gabriella_kismama

Szegény gyereke, kemény karma ennél felnőni és az ő képességeit/??/ örökölni...
@a szív fészkei: én a helyükben menekülnék onnan, hátha még menthetők. Legyünk képviselők, aztán szüljük tele az országot.
@Penivaldes: Persze! Csak ugyanazzal a lendülettel ne fojtogassa meg köpje le és inzultálja. Ennyi.

Mivel ez így történt, megunta. Bayert hány balos fojtogatta? Mondjuk, vegyvédelmiben csipesszel se közelíteném meg, az is igaz. Radnóti bon mot-ja illik rá: "Féreg vagy s férget irtani undorom." És azért mégsem ugyanazt mondják Bayer és Kertészek. Szerintem.
@Penivaldes: "Utálom Kertészéket egytől egyig. nem érdekelnek. "

ha utalod, erdekel.
ha nem erdekel, semleges.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Igen az utálat, gyűlölet a szeretet ellentetje. Erős kapocs, nagyon erős.
mi történt ma?..ez mind..na az nem sok :D
@Penivaldes: ha de mit utálsz bennük? miért kollektiven utálod őket?
@felebarát: nem jott be az imf-eu atcseszesere tett probalkozas, a befektetoi turelem elfogyott, utik a forintot, esik a bux.

kb ennyi:-)

ja..
es remek az ido, vegre tavasz van:-D
@a szív fészkei: "A képviselőkre ugyanis nem a Munka Törvénykönyve vonatkozik, hanem a képviselők jogállásáról szóló törvény, amiben viszont nincs meghatározva, hogy meddig lehet valaki otthon a gyermekkel, ahogy az sem, hogy a gyerekneveléssel töltött időre mennyi fizetést kaphat."

Kurvára elég lenne egyetlen törvény: miszerint rájuk semmilyen törvény nem vonatkozik.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: az jó hír, mármint hogy tavasz van, de azt hallottam, korai volt az öröm, jön még kutyára dér...
@felebarát:

Mindegy mi ugat Ungváry Krisztián, mert a kurvaanyázó komcsi Ungváry Rudolf fia. (ismeretlen narancsdroid)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: há most olyan voltál, mint a mandineri egybitesek, ennek és ennek a fiűnak, az anyjának a kuvaanyjának, a kiskutyájának a dadája...igen és?
@felebarát:

Bazmeg, hát még oda is írtam: "ismeretlen narancsdroid" :DDD

Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy többek közt miért tartunk itt, begyulladt az iróniamirigyed bazeg? :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: reggel van még :D nem volt benne smájli...semmi iróniára utaló jegy...vazzeg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az az érdekes az egybitesek érdekesen egyetértenek ama irással...fura...
@Penivaldes:
A mellette lévô követ foglald le! :)
A Kertész féle dolog egy szinten még elmegy, egy szint után nem tudom eldönteni, hogy provokál, hülye, vagy túlreagálják. Igazából már fárasztó volt, úgyhogy ha valaki azzal akar kitûnni, hogy mocskolódik, akkor miért nem mindjárt kurvaanyázott le mindenkit az elején, vagy régebben? Eddig tetszett a vilá, csak akkor csömörlött meg tôle? Vagy csak elhülyült? Minek aprózta el? Ha Németországban minden németet egy német lehulladékozna, akkor azért ôt sem pajzsra emelnék. Igazából lehet persze írogatni ilyeneket, csak ne csodálkozzon, ha nem fog mindenki ezzel egyetérteni. Nem volt rossz az az írás, lehetett nem egyetérteni benne dolgokkal, de végül egy ilyen általánosítást beleröffenteni baromság volt. Onnantól engem meg Kertész nem érdekelt, evégre a hülyeségért meg kell dolgozni.
@a szív fészkei:

Szentségtörésnek számít, ha én ezt így nem hiszem el szó nélkül? Tudod, hogy az aránytalan verbálattakot is elítélem amit Kertésszel szemben nyomtak, de...Azért van itt pár furcsa apróság:

1: az oké, hogy ha leköpnek nem kiáltasz rendőrért, de úszómesterért se, ha az uszodában fojtogatnak?

2: százból hány magyar ismerné föl Kertészt, ha szembe úszna a medencében?

3: ki az aki az utcán kerget egy 80 éves aggastyánt és nem éri utol?

4: ha fizikai bántalmazás érte, a tendenciát és attitűdöt ismerve hogyhogy nincs erről még egy cikk sem akkor, mikor a nem verekedő, de a Corvinuson megszólaló jobbikos képviselők ellen féltucat cikk íródott?

A lelki terrort és a verbális üldözést készséggel elhiszem, de ez, ebben a formában nem. És őszintén szólva nem értem mi szükség van erre.
@Fabius:
Sántít a történet, de 80 évesen ki is lehet már szinezni... Kicsit más dimenzióban él, szerintem lehet, hogy a para bogyókat nem akarta csak bevenni. Ennél kisebb dolgokon többet csámcsognak azonnal.
@tinca: pki utolso ket mondata remekul osszefoglalja az en erzeseimet is az lmp-vel kapcsolatban

"Összességében azonban még mindig a legkevésbé kínos pártját alkotják az Országgyűlésnek. Kár, hogy nem értek velük egyet szinte semmiben."
Ja, én is így vagyok vele. Talán pont ezért is raktam ide.
@Fabius: Nem tudom,nem voltam ott, idéztem. Ha túloz, akkor vonjál köbgyököt a cikkből és Kertészből.

Én marha rég nem voltam uszodában, fogalmam sincs, mi van ott. Őszintén, amikor még viszonylag kapós szirénként hasítottam ezeröccá éve a Lukácsban, már akkor sem sertepertélt ott annyira úszómester, hogy mindenre odafigyelt volna...

Végülis felismerhetővé tették,hisz teli volt a fényképével a net és a sajtó akkkoriban, s azért a kurucnak megvan az a jó szokása, hogy rámozdul neki nem tetsző emberkék elérhetőségére: kiszerkeszti őket névvel,képpel,pontos címmel, telefonszámmal. Aztán persze mossa kis mocskos kezeit, ő ott se volt, naná, ha valami esetleg megtörtént.

Nem tudom, mi volt, de az tény, egy asszony öngyilkos lett a jobbikos nyomulás miatt. Lehet azt mondani, hogy hja, kis ideggyengék, hulljon a férgese... De mindenki a maga batyuját cipeli és ha nem bírja, hát nem bírja. És Orvbánbéjbi tesz róla, hogy a vele kritikusak batyúja hangyafasznyit nehezebb legyen, mint kéne...

Én nem tudom megítélni a félelem s üldöztetése fokát, de akkor is azt vélem, hogy írhassa, amit akar fenyegetettség nélkül. Na mert Bayertot se kergette senki sokkal aljasabb és szemetebb szövege miatt. Vagy mindenkinek jár a véleményszabi vagy senkinek. Nincs mazsolázás, hogy ballibsi kritika hazaárulás, jobber őrjöngés pántlikás szívmelengetés. Én nem ilyen országot akarok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igen, de ilyen a büdös életben itt meg nem születik. Ebben hihetetlen mély egyetértés van minden pártdelegált között.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: 3 fok reggel, kösz. Majd hétvégén ünnepeld, akkor már végre meleg is lesz és tartósan az.

Szép lesz az idő március idusára egymásnak esni.
@felebarát: Elég hooorr mindkét link. De Ungváry valahol nem azt fogalmazza meg, mint Kertész? Hogy ilyen csicskamódon lehet velünk elbánni,holott mindenütt, ahol keményebb is volt a besúgási késztetés _NDK - meg bírták oldani és szembenéztek a múltjukkal.

És nem is ezzel vannak elfoglalva éjjel-nappal, hogy aki nekik nem tecc, azt ezzel dehonesztálják, vagy épp mentegetik, de MINDENKÉPP ZSAROLÁSRA HASZNÁLJÁK ANTALL ÓTA.
Oppácska, Putyin cár nem felejt,sőt: nol.hu/kulfold/putyin_bosszura_keszul_magyarorszag_ellen

Nem lesz a cimbink???? :-(( Vikiboj megint elszámolta magácskát?
@Dr. Boli Ch.T: Nagyon igaz. Kertész írt egy provokáló, általánosító cikket. Ezek után nem kéne azon csodálkoznia, hogy vannak olyanok, akik sárral dobálnák, vagy az utcán beszólnak neki. ez egyébként is személyiségfüggő. én pl nem tennék ilyet. bár rólam elsőre nem lehet gondolni semmi rosszat. rólam lehet megmintázni az ártatlan tekintetű sorozatgyilkost...
na de témához vissza. Ezt Kertész vagy elfogadja vagy kimegy az ajtón. Kertész az ajtót választotta. Viszontlátásra.
@a szív fészkei:
Szia Szív!
Itt tényleg nem járt senki 15.52 óta, vagy csak megint a laptopom fos?!
Megjöttem a dolgozdából, elolvastam a bejegyzést (jajj: posztot!), átfutottam a hozzáírásokat (bocsesz: kommenteket!) nagyjából és itt vége nekem.
Mi van? Nem ír senki du. 4 óta?
@n.i.era: Új poszt van, oda várunk minden kedves ellenzéki Hölgyet ismerkedés és konspirácijó ügyibe'!
Már megint a szociális demagógia. Hát semmit nem tanultak az elmúlt 22 évből???? Mitől más ez a politika???
Anyádat rúgd seggbe te tetves zsidó.
Ni, betört a kultúra.
süti beállítások módosítása