Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.21. 05:29 Fabius

Szájer: Kroes gyarmatosító!

Címkék: fidesz eu olaszország sajtószabadság szájer józsef neelie kroes

Amíg kormányunk itthon csatlakozik a fiskális unióhoz, addig Szájer József Európában folytatja a szabadságharcos hakniturnét. Olyan érzése van az embernek, hogy Szájer csak fut az események után, és amíg az iPadjával szöszöl a vonaton addig nem figyel az odakint változó tájra. Megérkezik Rómába, és még mindig azt hiszi az összekacsintós Berlusconia fővárosába jött, holott az már néhány hónapja a technokrata Monti birodalma. Senki nem szólt szegénynek, hogy a megszokott retorikával olyan állasba lehet újabban belehajolni, hogy a Lunacek féle övalatti is tompán sajgó emlék lehet mellette.

Pedig olyan szépen indult. Szájer kritikája, miszerint Orbán nem Szupermen még igaz is volt valahol.A félmosolyokat aztán letörte ennek indoklásával: azért nem, mert ha elfogy a kriptonit ő is téved, de tévedéseit belátja és kijavítja. Helyette csak a hallgatóság tette ehhez fejben hozzá, hogy persze, ha már elégszer kérték, majd követelték, szankcióval rémisztgették, majd a megfelelő ember rátette kezét az pénzcsapot elzáró kallantyúra, akkor. Talán. Duzzogva előbb, majd kis idő múlva ujjongva: nézzedmá', győztünk, az Unió ugyanazt akarja amit mi a megváltoztatott nem-igen-talán-igen hozzáállásunkkal! Másolnak ezek, követnek minket!

A hangolás után belecsapott a lecsóba: tudjátok drága olaszok, a bírósági rendszer feje nem azért lett ám a feleségem, mert Orbán Viktor egy diktátor, hanem azért, hogy funkcionális legyen a jogállam. Ő a garancia arra, hogy minden funkcióba megfelelő funkcionárius kerüljön, és így az általunk elvártaknak megfelelően funkcionáljanak a bírósági egységek. Ezt mi nem a diktatúra kiépítésének és a bíróság felügyelet alá vonásának nevezzük, hanem funkcióharmonizációnak. Értitek, kedves pasztazabálók? Ha nem, akkor vegyétek tudomásul a mindenre ráhúzható gumiválaszunkat: a sajtóahibás!

Bizonyám. Mert a nemzetközi sajtó összeirkál mindenféle véleményt, azok a fránya EP képviselők meg elolvassák és megtévednek, mint egyszeri Matolcsy a lobotómia klinikán, aztán elszenvedjük, hogy Neelie Kroes olyan kemény szegény Navra Pótviktorral, mint a kádszéle. "Neelie Kroes uniós biztos és Navracsics Tibor találkozója is nonszensz volt: Kroes túllépte hatáskörét, nem volt pártatlan és gyarmatosító mentalitást követett”

Ezek szerint Szájer nem csak az alkotmányhoz, a joghoz és a bírósághoz ért, hanem a gyarmatosításban is otthon van. Gondolom az igazmondás követelése ilyen ősi gyarmatosító szokás lehetett, és Hernán Cortésnak is első szava volt a partraszállás utáni legelső szembejövő aztékhoz, hogy szevasz tesó, légyszi mondj igazat, hogy gyarmatosítani tudjalak.
Szerintetek mekkora tájékozottságra utal, és mennyire célszerű sajtóahibásozni abban az országban, ahol az Olasz Nemzeti Sajtószövetség egységes szakszervezete már tüntetést is rendezett a római nagykövetségünk előtt? “A magyarországi események veszélyes példát mutatnak arra, minek nem szabad megtörténni Európában. A magyar, az olasz és az európai civil értékek, a szabad hírszolgáltatás érdekében vagyunk itt” - mondták, és az Enzo Carra - Savino Pezzotta páros a Kereszténydemokrata Unió (jobbódal, teccikéteni?) képviseletében felhívást intézett az Európai Néppárthoz Orbán kizárására:

“Mi nem kérdőjelezzük meg Magyarország autonómiáját, de a nagy történelmű Magyarország ma bepiszkítja az egységes Európa képét. A jelenlegi válságban az európai kormányok ilyesmivel nem törődnek, de az információszabadság és az alapvető európai értékek tiszteletben tartása legalább olyan fontos, mint a gazdasági stabilitás”

Ezek után Szájernek sajtóahibásozással odaszarni a kanapéra szerintem kontrapruduktív, de mit értek én a szabadságharc diplomáciájához. A beszéd hatására az FNSI máris az olasz kormányt noszogatja, "fordítson jóval nagyobb figyelmet az alapvető szabadságjogok tiszteletben tartására Magyarországon".

Ügyes voltál Jocóka, ismét szereztél magatoknak pár barátot, akik csőre húzták a csulaágyút.



 

357 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr14153171

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lopott karikatúra II. 2012.03.01. 09:22:51

Mindennapi érdekvédelem A napokban kiváló szlovák kollégánktól, Shooty-tól (Martin Šútovec) eltulajdonított és barbár módon átalakított karikatúra kapcsán már foglalkoztunk egy rövidke bejegyzés erejéig a Varánusz nevű politikai bloggal. Az ügyben felv...

Trackback: KacsaLeaks: Kövér László dubajozik, aztán meg rijadozik 2012.02.22. 14:11:39

Kiszivárogtatott információk szerint a parlament házelnöke, a gazdasági válság elmélyülése okán, oly sok hazánklánya hazánkfia nyomdokaiba lépve, Dubajba indul. Mint megtudtuk, ez a dubajozás, nem az a dubajozás. Azután meg rijadozni is fog Kövér Lászl...

Trackback: De akkor ki lehet Superman??? 2012.02.22. 14:11:24

Szájer József kimondta azt amitől számosan magukba roskadtak: Orbán Viktor nem Superman! Hosszas kutatások zajlottak már eddig is Superman kilétének felderítése érdekében, és már az is nagy eredmény, hogy kimondhatjuk valakiről, hogy nem Ő az. - Sejtet...

Trackback: Kis sértett járja be Európát 2012.02.21. 13:22:19

Hiába flangál Orbán Viktor egy szál önelégült mosolyban, az azért látszik az arcpíren, hogy szégyelli magát a külvilág előtt. Egy konzervatív kormánytól egyébként nemhogy elfogadható, elvárt az önérzetes kiállás a külföldi intervencióval szemben, és ná...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mi van?

most fogadták, el a csatlakozást, nem szóltak neki?

ugyan ekkor itthon

"Az Országgyűlés többsége elutasította az állambiztonsági múlt átláthatóvá tételéről szóló LMP-s törvényjavaslat tárgysorozatba vételét. Az indítvány tárgyalását az ellenzéki pártok támogatták, a kormánypárti képviselők többsége azonban ellenezte. Tizenkilenc fideszes és öt kereszténydemokrata politikus (köztük Balog Zoltán, Bencsik János, Gulyás Gergely és Hoffmann Rózsa) ugyanakkor igennel szavazott, 28 kormánypárti politikus (mások mellett Halász János államtitkár és Wittner Mária) pedig tartózkodott. Az LMP képviselői tiltakozásul fideszes kötődésű közéleti személyiségek és kormánypárti országgyűlési képviselők egykori fedőnevét mutatták fel tábláikon."

mocskos kommunista mind...még Wittner se mert igennel szavazni, ezek után maradjon csendben ő is...
szerencsétlen Handóné...mé gez hiányzott a magyaroknak

és:
“Mi nem kérdőjelezzük meg Magyarország autonómiáját, de a nagy történelmű Magyarország ma bepiszkítja az egységes Európa képét. A jelenlegi válságban az európai kormányok ilyesmivel nem törődnek, de az információszabadság és az alapvető európai értékek tiszteletben tartása legalább olyan fontos, mint a gazdasági stabilitás”

gennygóc kivágni, kidobni, bevarrni, pont...pénzcsapot elzárni rablók nyalják a kifolyót
amúgy szánalom, hogy tényleg ott tartunk, amitől fateromtól csak egy fülest kaptam...hogy bezzeg a pisti is egyest kapott...piff...de, a jancsi is...piff...engem nem ők érdekelnek, engem te érdekelsz...ők le vannak szarva, neked nem kell olyan hülyének lenned...piff :D csak a miheztartás végett
Szájernak nem szóltak, hogy óvatosan arrafelé, mert a ratyik háta mögött összemutatnak és kiröhögik az ilyen fartúrókat? Most már késô, mert szopni fog... :) Majd jön legfeljebb karakánkán és megvédi a másságot, két vv rész között.
Mibôl gondolják komcsijaink, hogy ha langyijocit kiküldik egy haknitúrára, akkor majd szép, verôfényes és diadalmenet lesz a szopásuk? Bár az igaz, a hazai zombiréteg a seggét veri a földhöz örömében, hogy Jocibubus felfedezte Rómában a helyi "ÔRÜLT NÔK KETRECÉT". Legalább ô jól érzi magát... :) Végül is most irigykedhetnek rá... :D pussz...
@felebarát: eztetet nálunk másképpen csinálták, kismagam a ziskola üdvöskéje voltam sohasem tudtam 4-es alá süllyedni, csak ha én is akartam és nem írtam meg a dolgozatot vagy hasonló, de minek...szóval otthon az volt a szózat, hogy azt csinálsz amit akarsz a te életed, hétvégeken meg iskolai szünetekben elkísértem ősömet munkájába ami 36 órás szolgálat a fekete vonaton vagy Hálókocsin Budapest Pécs vagy Nagykanizsa esetleg Nyíregyháza és egyebek ott megtudtam...dolgozni kell azért hogy és otthon is...én "játékból" mindenben részt vettem...persze ennek az ára is nagy volt csakis az iskola ismerte el nagyságomat oklevelek tömegével otthon én voltam a Pajti tulajdonosa akinek kötelessége a Pajti és sok minden más...azaz a kitűnő bizonyítványaimat kizárólag én értékeltem meg a környék irigyelte...otthon azt értékelték amikor résztvettem a 135x75 cm és 70 méter hosszú árok kiásásában amibe a vízvezeték került...így lett vizünk csapból és nem a kútból és sok minden cipelni kellett a venyige kötegeket februárban ha szőlőt akartam zabálni...a kövér ezt nem csinálta sem a vitya?
@Dr. Boli Ch.T: dehát már mióta szopnak? a Handóné elvtársnő meg utazgat mert ő a BOLYGÓFÜTYI de nem E dúrban hanem cisz mollban hahahahaha
@Rodeo36:
"...szerencsétlen Handóné..."
Né má!
Ez jó. Még egy szőke fiú a fideszben?
@jenőke:
Azért olyanok ... vagyunk! Semmi tolerancia a másság iránt? ;) Hisz anno libsik voltak ezek is... mármint a komcsi múltjuk után... mármint a polgárságuk felfedezése elôtt... ami meg a néppártiságuk elôtt volt... ami mára... :)) hülyeség, meg ha már az ecceri narancshívô sem tudja követni, akkor én minek próbálok itt küzdeni ezzel... gonoszak vagytok na! :)
@jenőke: lassan fel kell varratnia a ráncait amit legutoljára láttam képen...hát nem egy mai bakfis a Handóné, a zutódjai a Rétvári Elvtársnő, Zsiga Marcella, Szijjszaggató Petronella, és még akik bennragadtak a klozetekben ahonnan majd ezek gyünnek ki csontvázak helyett minő GAYPARADE lesz 2012-ben a NÉPKÖZTÁRSASÁG ÚTON?
@Dr. Boli Ch.T: hát még a dajcstami meg a szijjgyártóka titkos párisi légyottjait tudnád amit állami pénzből fenntartott lakásban bonyolítanak lila bőrtangák és sok sok pezsgő Maupassant A Szépfiúja kutya füle ezekhez képest pláne nem olyan szőke és nem olyan lakkozott
@Rodeo36:
Csúnya nagy buzizsúr van itten kérem - orrmányzati szinten! Ráadásul elég magamutogató bagázs, ezeken még röhögni sem lehet... :)
@Rodeo36: ... viszont szívnak, mint a búvárszivattyú! :)
@Dr. Boli Ch.T:
Szóval tolerancia és másság?
Másként látom.
Olyan ez az Eu-s gyerek, mint a bableves, ezért furcsán szól.
Otthagyták [(f)elejtették] Brüsszelben és megbuggyant.
Most irányítás nélkül tör "fény" felé.
Keresi a helyét.
Addig nyomják ezt a jajjveszékelést a Zorbánék, amíg nem cserélhetik le az EU minden politikusát a rokonyaikra.

A parlamentben se tudtak együttműködni itthon.
20 évig csak hazugoztak meg megfigyelőztek.

Egészen pontosan addig érzik magukat elnyomva, amíg nem a rokonság van minden poszton.

Ez a Fidesz egy nagy család, ahogy Orbán mondta Egerben.
Cosa Nostra.
És a Keresztapa nem szereti, ha

kézcsók nélkül szólnak hozzá.

Bandaháborúnak látnak mindent a világon.
Mert ők egy - banda.
Egyenlőre még nem kapott kellő nyilvánosságot a civilizált világban Kövér Laca bon mot-ja - hogy ugyanis a parlament részletekbe menő törvényalkotásának terhére - nem lenne-e hatékonyabb nagyobb teret adni a mindenkori kormánynak a jogszabályalkotásban - de szerintem ez is fog némi szélsőballiberálistelavivnyujorktengelyes támadást generálni a magyar emrberek - különösen ezeknek a magyar kormányban előforduló csekély hányada - ellen.
@Rodeo36:
Bennragadtak a klozetekben?
Maradjunk inkább a kabinnál. Konszolidáltabb és átöltözésre is jó. Át is öltöztek.
Ha sokan vannak, kabinet is van.
Más: bakfis helyesen bakfisch, és Józsit tekintve rendben is vagyunk.
@Dr. simonmondja.:
Szerintem kivénhedt kurvák lettek, fogatlanok, szúvasak, mint a királykobra a Dzsungel Könyvében, pikkelyük hullik, ha most nem kapnak pénzt és nem fognak kapni akkor mit fognak ellopni? A vezír vagy keresztapa már pocakos és mindenki únja le kéne lőni és másikat a helyére de még várnak egyre kevesebb elosztható izéjük van, bár az egyetlen lehetőségük, a magyarok olyan hülyék, hogy csak a koporsóban vagy az árokparton megdögölve ébrednek fel…most márciusban már lehet majd tudni valamit? Vagy tényleg 40 év és akkor …hát azt nem merem lefesteni
közben Bulgáriában...érdekes...

kitekinto.hu/europa/2012/02/21/europai_unios_eljaras_indult_bulgaria_ellen/

"Az Európai Bizottság eljárást indított Bulgária ellen adminisztrációs mulasztások miatt. A miniszterelnök azonnal elbocsátotta a felelős vezetőket."
@Rodeo36: Mindig ilyenek voltak. Nem változtak semmit se.
Csak az változik, hogy a nagycsalád a kerítésen kívül, vagy belül van.
Amikor már berendezkedik a házadban, akkor már nem olyan vicces, mint amikor még az utcán randalírozik.
Mikor veszitek már észre, hogy itt nincs jobb vagy bal csak lent és fent, és az EUban is ez a helyzet, NYugat fent van, MO. a lentbe került és csak a morgás joga marad meg neki vagy az sem, mint itt nekünk. Legfeljebb nagyot ütünk a szamár fejére, vagy egymáséra. Miközben 4 évente legyalázzuk egymást és újabb és újabb seggeket juttatunk biztos megélhetéshez naivan, aztán csak csudálkozunk 1000 rel, hogy abból a seggből is csak a szar fröcsög ránk, De az helyett, hogy azon vitatkoznánk, hogy melyik segg kit és hogyan szart le és milyen volt a szar állapota, el kellene gondolkodni, hogy nem lenne-e jobb ezt félretenni és nekifutásból a seggeket, úgy anblokk elzúgatni a K.A.-ba mindörökre.

Ámen,Áldás békesség, Shalom ( שָׁלוֹם ), no pasaran, kitartás és szebb jövőt, ha értitek mire gondolok.
Délután remélem csüngeni fogtok a képernyőn. ;)

atv.hu/cikk/20120221_gyurcsany_nyolcadik_evertekeloje_eloben_az_atv_n?source=hirkereso
@Gábriel angyal: nincs tv-m :D de online késleltetéssel biztos nézni lehetne..de lesz jobb dolgom :D
@felebarát: Soha nagyobb boldogsága ne legyen Deutsch Fürné Tamásnak, mint hogy

ellógta a szavazást
és az eredményért pedig másokat hibáztatott.

Annyira fideszes ez a kis hímribi, hogy még egy gombot se nyom meg a milliós fizetéséért.

A Hankiss Ágnessel együtt Orbánt leszarták.
@felebarát: "Az Európai Bizottság eljárást indított Bulgária ellen adminisztrációs mulasztások miatt. A miniszterelnök azonnal elbocsátotta a felelős vezetőket."

Bakker! Talán OV csak nem bocsátja el saját magát! Mi lessz akkor velünk?
@Dr. simonmondja.: de mindenki ugatott az eélején, én meg kértem a jegyzőkönyvet, most meg van...lehet szemezgetni...
@Gábriel angyal: Asszem, leírom most papírra, miről fog beszélni, aztán délután lecsekkolom! :D
Amíg a DAX emelkedik és az EURO erősödik, addig Orbán vitézkedik, aztán ha jön a korrekció, lesz majd sírás-rívás és fogaknak csikorgatása.
@felebarát: na akkor lehetne már egy kicsit b..tatni a 4 távollévőt is kedves Pné Ildikó
Mondhattok, amit akartok.Olyan jelzőket használhattok, amilyen tetszik. Akkor is ők rángatják a zsinórokat, amin az ország rángatódzik. -Na, ezeket a zsinórokat kellene elvágni, vagy a a kezükre csapni egy bunkósbottal, hogy elengedjék a madzagokat. Hej te bunkócska, te drága.
@Dr. simonmondja.: a Fides Család (Cosa Nostra) 10 parancsolata...

"1. Senki sem mutathatja be magát közvetlenül egy másik családtagnak, egy harmadik személynek kell megtennie azt.
2. Soha ne nézz más családtag asszonyára.
3. Soha ne mutatkozz rendőrökkel.
4. Ne járj kocsmákba és klubokba.
5. Mindig állj szolgálatára a családnak, még akkor is, ha a feleséged gyermeket szül.
6. Mindig tiszteld a döntéseket.
7. Az asszonyokat kezeld tisztelettel.
8. Mindig az igazat válaszold, amikor kérdéssel fordulnak hozzád.
9. Ne vegyél el pénzt, ha az más taghoz vagy más családhoz tartozik.
10. Azok, akik nem tartozhatnak a maffiához: bárki, akinek közeli rokona a rendőrség tagja, bárki, aki rokonságban áll a család tagjának szeretőjével, bárki, aki nem tiszteli az erkölcsi értékeket."
Dajcs Für Tomi, Hankiss Ágnes meg Morvai Krisztina és még egy jobbikos okoska..
..
Hát istenkém, valami fontosabb dolguk volt a szavazásra járásnál.

Költötték a pééénzt...
@Dr. simonmondja.: "Dajcs Für Tomi, Hankiss Ágnes meg Morvai Krisztina"

dr. dajcs denemfür !!!

akkor is hazaárulók, az ijen vankondok áskálódnak a vezír ellen... példát kell statuállni ! a statuálás a lényeg

egy szép gépelt komoj névetelen feljelentést kell küldeni dr. szájer jóskának !
@quendelapo: Az igazi sírás-rívás néhány év múlva jöhet.
Jelenleg olyan győzelmi jelentéseink vannak, hogy pl. az építőipar nincs recesszióban, hanem stagnál.
Vagyis elértük a mélypontot, ennél lejjebb már nem lehet csökkenni. ( Bár ezt unortodixában csak reménykedve és halkan szabad mondani, hátha sikerül még lejjebb.)
A NAV tervei szerint 1.000 milliárd forinttal többet fog beszedni, mint tavaly. Ez az jelenti, a még fizetőképes cégeket kezdik kivéreztetni, mert ezeket a pénzeket nem a csalóktól szedik össze, nem úgy szokták.

A sok sivatagi kirándulásból termelőberuházás nemigen várható, legfeljebb el lehetne passzolni a Videotont vagy a Fradit az araboknak. Azért ezt kétlem.

A görögökkel megszületett az egyezség, teljes kontrollal és megszorításokkal. ( Ehhez hasonló a mi vezíreink hátsó udvarának nem hiszem, hogy túlságosan megfelelne, mert ugye hol maradna a sok busás állami megrendelés.)
A túléléshez ez jó, hiszen stabilizálódhat a forint tőlünk függetlenül is, de a hosszú távú játékból egyre inkább kiesünk.

A 2014-től induló 7 éves ciklus fejlesztési pénzeiről az év végi szabadságharcban mondtunk le önként és dalolva hirdetve az unortodoxiát.
Mert nem nagyon kell csodálkozni azon, ha nem olyan országnak osztják szét a komolyabb pénzeket, aki egyébként büdösbunkógyarmatosítónak fröcsögi a döntéshozókat, a fejlesztések helyett ráadásul a holdudvar lenyúlja.

Holnap meglátjuk, kap-e még egyszer utoljára haladékot Viktor, hogy van-e, aki még elhiszi, hogy komolyan gondolja, változtatni fog.

Mert az alapkérdés továbbra is az: ki fog beruházni olyan gazdaságpolitikai rendszerben, amely nem tiszteli a magántulajdont és saját törvényeit sem?
@Habakuk999: fogadunk? vagy esetleg egyetértünk?

oda ahol az a törvény, hogy nincs törvény, én mint nemzetközi vállalkozó (USD500,000,000.00-ig kipróbálva és sikerrel) nem szoktam elutazni tárgyalásra sem

mások is így csinálják

mi lesz?
@Habakuk999: akkor a vargamisi igazolt engem, ahol nem lehet egy gentleman agreement-et megkötni oda élő üzletember nem utazik
@Habakuk999: ez a vargamisi is egy a sok dilettáns közűl! az adóharmonizáció azonos feltételek közötti játékot jelent ami megkönnyíti az EU-n belüli kooperációt és az EU-n kívülieknek is egységes képet mutat ugyanarról

de ehhez minden tagállamnak ki kell alakítania egy működőképes adó és vámrendszert ami ma Magyarországon nem létezik sőt ami törvényben van rögzítve az öngyilkosság

bye bye
@Rodeo36: Jönnek majd a lovagok. Háromszoros pénzért. Harmadannyi költségvetéssel.

Valami nagy baj van itt. Az európai gazdaság már régen nem arról szól, hogy melyik országbeli varrónőnek kell kevesebb bért fizetni.

Gazdasági, technikai kultúra, K+F, ez most a verseny tárgya szerintem. Szolgáltatások. Kereskedelem.
Pénz, tőke.
Egy-két hónap alatt szétvertük. A röghöz kötéstől nem lesz jobb az oktatás sem.

Nem növök én fel az okosokhoz, nem értem a koncepciójukat.
Kínát tenni meg példaképnek legalábbis furcsa.
@Rodeo36: azert az rettenetesen durva, hogy odaig jutottunk, hogy varga "keteveskoltsegvetes" mihaly komoly szakembernek tunik..:-)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

ebben a gittegyletben még a magyar oligarchák sem komoly szereplői a nemzetközi gazdasági életnek!!! a Róna az egyedüli és talán a Gyermekorvos fia (nem ugrik be a neve) több nincs és ez látszik a mindennapokon

ugye az értékteremtés egy nagyon bonyolult folyamat de becsület, akarat, és hosszútávú célkitűzések rugalmas megvalósításával lehet megoldani, a rugalmasság nem fejetlenség hanem előre betervezett operációs és minden egyéb összetevőt magukba foglaló változók azonnali alkalmazása, azaz a sokváltozós függvényt előre beállítom nagy szórású határértékek közé és beindítom, majd ezt a rendszer maga korrigálja menet közben ez az országra is érvényes!!!! ilyen nincs kidolgozva van viszont rablás adófizettetés címén ...eredménytelenség

úgy tűnik a mezőgazdaságot egy kicsit magára hagyták mindjárt jobban termelt
@Rodeo36: Vigyázó szemeiket már rávetették.:(
Annyi annak is.......
@Gábriel angyal: bolond vagy te!! Az a másik dumagép, akit nem hallgatok meg! :)
@Gábriel angyal:

Nem, a jó kép az lenne, hogy ha a békemenetben sétáló sok jobbikos szimpatizáns jelképesen visszaballagna a Kossuth térről a Hősökre :-))
@Fabius: Beiktatva egy koncertet az Arénában.
@felebarát: ha már tv, akkor a kánkános csávót buzdítsátok 3ds onanizálásra... :)
@Dr. simonmondja.:

Dajcs és Hankiss hazaáruló lesz nyilván. A kérdés csak az, a Vitézy gyereknek milyen gyorsan kell összepakolni anyu hűtlensége miatt a BKK éléről.
@Fabius: Dupla pénzért?? :)

Jut eszembe. Ez is elég jó a letoltgatyás akcióról. :)

radicalpuzzle.blogspot.com/2012/02/gyurcsany-megnyugodhat.html

"Az ifjú idióta aztán Kajmán Olgának elmondta még azt is, hogy az alapötlet Kanadából származik, amit ők átültettek a honi viszonyokra:

„Egyszerűen csak a szórakozás kedvéért, a jópofaságért flashmobszerűen sokan utaztak az ottani metrón - ha jól emlékszem Torontóban - nadrág nélkül. Valószínűleg a humorérzékkel rendelkező utasok meg is mosolyogták és annyiban maradt. Mi pedig még politikai tartalommal is megtöltjük…” [a teljes interjúért katt IDE]

Megtöltöttétek. Ez nem is lehet kérdés.

Azt hiszem, Gyurcsány megnyugodhat. Aggodalomra semmi ok. A megfelelő minőségű, a hozzá méltó, a hozzá mérhető utánpótlás minden kétség nélkül megérkezett.:))
@Habakuk999: jaja
ha valami beindul es megjelenik egy kis penz, a fidesz rogton ott terem es megmenti...:-)

volt mar barhol europaban ennyire nyiltan szervezett bunozoi csoportkent tevekenykedo kormany weimar ota?:-)
@Habakuk999:

Ja, nyomhatná mondjuk a Kárpátia, hogyaszongya:

Mindig van még egy utolsó lépés,
Egy utolsó szó, egy hang,
De nem látta, nem hallota ezt már senki,
Olyan lassú volt, olyan halk.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Majd bocsánatot kérnek ők is, mint Bayer Zsóti Lunachektől, oszt jó napot!
@Gábriel angyal:

Dupla pénzért? Lófaszt! :-D

Az egyszeri napidíjat összegórni csinos hármas halomba a Hősökön, üzenettel Selmeczinek: jöhetsz megmenteni babám :-)
@Fabius: a vitezy gyerek szegeny
mar teljesen megkattant...

beleropant mentalisan ebbe a bkv sztoriba.
@Fabius: A perselypínz se nagyon csörgött.
Pedig úgy drukkolok már majdnem egy éve, hogy valaki fizetne még be egy kis pénzt az államadósságcsökkentőbe.

Napról napra hülyébbnek érzem magam, hogy Matolcsyval meg még egy pár majommal osztozom ebben a dicsőségben.:(
@Fabius: na most büszke vagyok magamra, V. Reding visszaigazolta, hogy megkapta és elolvasta amit küldtem a kedves vezetőről bruhahahahaha
kivancsi vagyok, ha az unio megvonja a kohezios tamogatasokat mi lesz itt...

tobben josoljak orban meglincseleset - a sajat csocseleke altal:-D
@Fabius: Vakond lesz belőlük. Természetesen le kell majd fordítani az EU összes nyelvére. :-)
Mondott egy - a valóságtól messze nem álló - véleményt, ennyi.
@Rodeo36: Bakker én csak kicsiben játszok itt, üzletelek, dolgozok a számítógépes piacon. Viszont olyan bizalmi munkáim, ügyfeleim vannak, szerzôdés nélkül is, adott szóra és kézfogásra, hogy csak töredék ilyen magatartással azonnal elveszíteném ôket. Viszont bennem fel sem merül a visszaélés lehetôsége ezekkel, vagy a cigánykodás, mint amit pártunk és ormányunk bemutat. Ilyen hiteltelen, szar alakok képviselik Magyarországot külföldön. Annyira, hogy már egy hiteles fordítást sem fogadnak el ezektôl... Az azért valamit jelez. Csak a bizalmat nem! Neked van igazad, hogy messze kerülöd az országot.
@jenőke: Rájöttem. Ez ám a világméretű összeesküvés. Az egész EP hecc mögött a fidesz levitézlett, ep parkolópályára tett politikusai állnak. Gondolj bele, ezeket meghalni küldték oda, szép csendben rúgnak párat, visszavonulnak, oszt jó napot. De ezek nem, ezek verik a tamtam dobot, mert rájöttek, hogy így nem kellenek a kutyának sem, ha senki se emlékszik rájuk, hogy lesz zsíros képviselői állásuk az ep-ben?! Így twitterelnek, ipadoznak, egyetemen szjupörmeneznek, és keresik a rivalda fényt. Ők a politika kiszely tündéi. Csak azt hiszik, hogy az ország az ő donatellácskájuk.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: És még fizetnie se kell érte, grátisz megszámolják, kijön a békemenetes fizuból.:D
@Gábriel angyal: Örülj annak, hogy az ifjúsági és nem a nyugdíjas tagozat csinálta.
Brrrrrrrrrrrrrr.........
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:
Jó pénzért hülyének lenni. Van ilyen. Itt...
Nem is értem, miért nem halad az ország? Illetve haladunk, masszívan a szakadék felé. Varga baromságát olvasva az indexen pláne!
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: megcsinaljak szepen kommunista muszakban....;-)))
OMG!
Őrizetbe vették DSK-t!
Most sírjak vagy nevessek?
Szerintem, inkább egyezzünk ki: én nevetek, ti sírtok. :-)))

Ilyeneket ír az újság, Lujza:
"...Carlton-ügyben szereplő párizsi és washingtoni szexpartik... a szexpartikat és a nők utazásait az Eiffage és a BTP nagyvállalatok számláiról fizették.
Az ügyben eddig nyolc ember ellen emeltek vádat, köztük Jean-Christophe Lagarde, Lille rendőrfőkapitánya ellen."

Lagarde, Lagarde... honnan olyan ismerős ez a név nekem???
@Kara kán:
Honnan? A TVben láttad! Lagarde lovag kalandjai. :) Szagosfilm volt... :)
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Igazad van. Az még brutálisabb lett volna. :)
@Dr. Boli Ch.T: "fel sem merül a visszaélés lehetôsége ezekkel, vagy a cigánykodás, mint amit pártunk és ormányunk bemutat."

Akkor a kormány fehérgalléros cigánybűnöző??? :))
@Kara kán: ez a dsk valami nagyon nagyot tudhat a francia jobboldalrol es sarkozyrol...
mindenfele bizonyitek es egyebek nelkul csak azert, mert bent lehet tartani 48 orat..

azert, mert szexpartin kefelt.

hat...

a multkor is kiderult, hogy elore felbereltek "valakik" azt az iszlam kurvat.

valami nagyon durvat tud, ha ennyire nyilvanvaloan koncepcionaljak.
hvg.hu/itthon/20120221_Fidesz_jarasi_hivatalvezetok

Az egri frakcióülést követő sajtótájékoztatóján Lázár János, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetője azt mondta, tisztázni kell, hogy miért van szükség az önkormányzatoktól újabb feladatokat átvállaló járások kialakítására, milyen célt fognak szolgálni,

Zajlik a reform ezerrel, utána a konszolidáció, majd a vízözön.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Na, de mi az a nagyon durva, amit tud?
És kik koncepCIONálják?
Tán nem adott elég pénzt Irán megtámadásához?
@Habakuk999: És még próbáljuk megérteni a miérteket.
Nincsenek miértek, csak pénz- és hataloméhes narancsapparátnyikok.
@Kara kán: nem tudom, de ennyi kamut felhozni, hogy egy embert elintezzenek..

mert ugye tisztaban vagy vele, hogy szexpartiban dugni NEM buncselekmeny es a tarsadalomra valo veszelyesseg foka sem az, hogy mindenfele birosagi hatarozat es vademeles nelkul benntartsanak valakit 48 oraig, hacsak nem a karaktergyilkossag a cel...

ugye a hozzad hasonlo egyssegsugaru plebsnek eleg hogy zsido es sitten van.

az mar a hozzad hasonlo onkentes untermenschnek lenyegtelen, hogy a zsido szarmazasa semmit nem szamit es igazbaol nem is kovetett el semmit...
@Habakuk999: "Nincsenek miértek, csak pénz- és hataloméhes narancsapparátnyikok. "

jaja
en baromallat meg megy egy idoben azt hittem, hogy igazabol csak maskent gondoljak a boldogulas utjat - ahogy az ugye egy normalis orszagban mukodik..

de nem. ok siman a maguk utjat latjak az orszagon keresztul.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Már ritkán borul el az agyam, de most a hvg cikk után ismét.

Bassza meg, az önkormányzati reformot kurva régen meg kellett volna normálisan csinálni.

Ezek meg listákon lévő faszokhoz igazítják a járásokat, ilyen a világon nincs.
@Habakuk999: szegény Dr PhD Cecyl Northcott Parkinson Professor Cambridge mennyire örülne, ha látná fityiszt akcióban, az összes törvénye egyszerre megvalósúl ezzel a fityisz megnyerhetné az ABSZOLÚT SEGGFEJSÉG GALAKTIKUS NAGYDíJÁT ja és azonnal mindet főbe is lőnék, LOL
@Fabius:
Ti tudjátok hogy mit csinál a BKV-nál Vitézy Super Dávid....
@Rodeo36: Tényleg, ismer valaki a narancshoz hasonlító csoportosulást valahol a nagyvilágban?

Vagy hungarikum?
Már nem azért de ilyen csapatot még Rejtő vagy Örkény sem tudott kitalálni.
dr.Plagi bá, Kusza Szem, Viktor, aki sosem hazudott, Navra aki mást mond négyszemközt és mást nyilvánosan,Szájer aki meleg, mint a kályha, de legalább sík hülye, a neje (uram ne hagyj el!), mint főbíró stb., stb.
Komolyan nem hiszem el, hogy ez igaz lehet.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

DSK Sarkó Gyurcsánya, és hát a jobboldal már csak ilyen, legyünk a világon bárhol. Kara kánnak is elég, ha a lille-i rendőrkapitány vezetékneve egyezik az IMF vezérével, legyártja a koncepciót. Pedig, ha beszélne valami nyelvet és olvasna puccs sajtót tán nem csinálna ekkora hülyét magából :-)

www.dailymail.co.uk/news/article-2049779/Police-chief-Jean-Christophe-Lagarde-organised-orgy-Dominique-Strauss-Kahn.html
@Kara kán:

Apóca, az egyszerűségeddel csupán elfogultságod vetélkedhet, és eme párharc kimenetelének eldöntésére még a célfotónak is okkal támadhatna kisebbrendűségi komplexusa...
@quendelapo:

Tudjuk: közlekedési káoszt Budaörsön, levezényelt flottabérlést, és változatlanul hagyott jutalomosztást.
@Kara kán: Aranybogaram, sírjon az amerikai szobalány, akinek fatökű ügyvédjei nem tudták elkapni... Meg sírjon viktor, most ő kurválkodik az imf-nél....
@Dr. Boli Ch.T: az éltanuló Mo-n ok nélkül büntizik, mert az eu-nak példát kell statuálnia... Szóval nevelő célból szavaztak igennel a néppárti képviselők?:)
@Rodeo36:

:-D mennyire volt kompromittáló amit közöltél Redinggel?
@dr.maybach: Kihagytad tompika tamást, lézer ki a jani jánost, 0 bites petikét, kiflilopó nyugdíj mentő selmecikét...
@Fabius:

"és változatlanul hagyott jutalomosztást."

No, esetleg némi jutalomnövelés belefér stikában... :o)
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

"Meg sírjon viktor, most ő kurválkodik az imf-nél...."

Asszem azt is lehetne gruppennek nevezni... :o)
@Habakuk999: nem nagyon..
igazabol ha politikai part lennenek, mar kinyirta volna oket a tisztesseges politika, ha maffia, akkor meg mas csoportok.

csak azert vannnak meg eletben, mert ilyen elbaszott mutansok a bunozok es a politikusok kozott. meg nincs ellenuk meg a mereg. de mar keszul:-)
@Gábriel angyal: Na most gondolj bele. Persze ha van eszük, akkor főiskolásokkal csinálják, enyhe időben és csupa vonzó csinos nagykorúval, mert arra felfigyel a nép. De mivel balosok, nem értenek ahhoz, hogy vonzóan csomagolják a mondanivalót. Hidd el, mérhető módon emelkedne a támogatottságuk napok alatt. Ugyan mit tud viktor, vona, schiffer, mesterházy?! Csupa uncsi, lejárt lemez. De a DK, csupa csinos, fiatal, vonzó, bevállalós ember, kinek kellenek az uncsi középkoruak?!:):)
@Fabius: Narancsdroid, genetikailag kódolva van, hogy hülyét csináljon magából...
@Fabius: szerintem végzetes, gyorsan meg fogjuk látni
@Dr. csaknézek...: Ezt a szado-mazo pornófilmet decemberben már dvd-n is kiadják, és jelölik majd viktort sok kategóriában a pornó oszkárra.:D
@Habakuk999: unikum, csak nem olyan zamatos
@Dr. csaknézek...: Most gondolj bele, mennyit fognak szétosztani maguknak, ha a bkv-nál kb 10%-át maguknak osztották le, és szerintem visszafogták magukat válság meg miegyébb.
@Fabius: de mekkora gyoker egy vilag ez..

annyira nyilvanvaloan buzlik a politikai megrendelesre rendezett szinhaz..

nem tudtuk elkapni az arab kurvaval? akkor most kapjuk el mas kurvakkal!
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Az Öszvér is elfoglalta az Alapítványt.

Aztán jött Dayta Darell, ha jól emlékszem. Jöhetne már ide is, a franc egye meg.
Fehér ing, színes kockás mellény, sötét, csíkos zakó és világosszürke nyakkendő??? Akkor mégsem meleg.
@Rodeo36: Képzeld el őket kereszttel a hasukon.
Sokan félreértenék szerintem.:)
@quendelapo: sok pénzt saját magának és egy curriculumot

bruhahahahaha
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

"és jelölik majd viktort sok kategóriában a pornó oszkárra.:D"

Az esélyeket elemezve sanszos következménynek látszik, hogy markáns váltás elé nézhet Szeretett Vezérünk.

Vagyis kiszélesíti a lészerző felületet, és Viktor et. Co. helyett KoViktor néven a pornó műfajban is céget alapít... :o)
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

"Most gondolj bele, mennyit fognak szétosztani maguknak"

Ez az a gondolatkísérlet, amit egészségügyi okokból és jogos önvédelemből nem vagyok hajlandó véghezvinni...
eztigyhogy.nolblog.hu/archives/2012/02/21/Mr_ezt_is_tz_vre_titkostotta_az_Orbn-kormny/

Ez igaz lehet? Hogy az önkormányzati szakértői anyagot tíz évre titkosították?
@Habakuk999:

"Az Öszvér is elfoglalta az Alapítványt."

Sajnos a mi regényünket nem Asimov írja.

Nálunk úgy műxik, hogy elfoglalta az Alapítványt és megtette magát Első Szólónak.
Nincs Dayta Darrel, de még csak egy Han Solo sem...
@Dr. csaknézek...: Már meg is van. Szerinted a malév miatt ment dubajozni kövér?! Ugyan már.
Azt hittem eddig hogy csak bennem működik ez az ösztön.:D
Off:

na, így dolgozik éjt napallá téve egy igazi elszámoltatási biztos:

"Újabb feljelentést tesz Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos Török Zsolt ellen, mert álláspontja szerint az MSZP szóvivője hétvégi sajtótájékoztatóján valótlan kijelentéseket tett."

hvg.hu/itthon/20120221_budai_gyula_torok_zsolt

Nagy összegben fogadnék, hogy mi lesz a nyitómondata...

Tippeljetek! :o)
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

"Már meg is van. Szerinted a malév miatt ment dubajozni kövér?! Ugyan már."

Híjnye, igazad van!

Gyorsan levédetem KoViktor elnevezést... :o)
@Dr. csaknézek...: Ittenke akárhová tesz, de hol itt a rágalmazás?! Meg mikor fogják kiemelt ügynek nyilvánítani és leosztani teszem azt a táblabíróságnak, mert ott sok fidesz párti bíra ül...
Biztos vagy benne, hogy vityáék nem védették már le? Biztos csak 10 évre titkosították és nem tudsz róla...
mennyi Asimovos fószer van itt, és mennyire jól kiosztva a szerepek :D
@Habakuk999:
Beruházni nem fog itt senki, de amíg a tőkepiacokon boldogság van, a forint is erősödni fog és a bóvli kötvényeinket is megveszik. Addig Orbán és a 40 rabló bátran játszhat szabadságharcosdit. Ha ez a tőkepiaci hossz véget ér - ami lehet néhány hét, de néhány év múlva is - akkor a mi papírjainkat dobják majd el először. Kőként zuhan majd a forint és rakétaként emelkednek a kötvényhozamok. Kérdés, hogy akkor lesz-e valaki, aki Ovi után kap, hogy ne essen a szakadékba.....
Szegény agyára ment sok minden,talán a falházasság látszatának a fenntartása is.

Amíg a kint hülyék szájhabzanak, itthon se tétlenkednek:e ilyesmivel szórakáznak a doktori címet t használo áldoktor hivatalában sok-sok közpénzért: hvg.hu/itthon/20120220_schmitt_pal_keh#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_2_20
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

"Biztos vagy benne, hogy vityáék nem védették már le?"

Hát, őőőő, azt nemtom.
De nem tuttam levédetni.

Aszonták ez a nick foglalt. :o)
--------------------------

Nem érted Te a Biztos urat!
Szegényt megen' a sajtó mártotta be előre megfontoltan és galádul!

Ő abban az ominózus mondatában csupán Oszkó egészsége miatt aggódott!
Oszt jól félremagyarázták.

Aszonta:
"De mit keres Oszkó a vízérben?"

Ugye, hogy egészen másként hangzik? :o)
Kúrcsányi előadja, hogy létrejött ez Ellen-Magyarország és majd nekik kell meggyőzni minket, hogy milyen jót akarnak nekünk és ők elhozzák majd a békét a köztársaságpártiak és azok között, akik a nemzetnek mondják magukat.

Le vagyok ismét nyűgözve. :)

index.hu/belfold/2012/02/21/gyurcsany_is_evet_ertekel/
@a szív fészkei:

Ezek szerint képesek cáfolni.

Felkészül: HVG! :o)

Mert velük kapcsolatban valahogy nem sikerült a KH-nak azt a szót leírnia, hogy "cáfolják"...

Vajh miért?
Mintha ilyesmiről korábban Fabius már írogatott volna. :)

foenix.blog.hu/2012/02/21/breking_tanult_gyurcsanytol_a?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_02_21&utm_campaign=index

"Úgy tűnik, az LMP mostanra érett meg arra, hogy ugyanolyan gerinctelen, cinikus seggfejek alkossák csapatát, mint a paletta többi tagjának."
Off:

Vesszőparipámmá kezd válni, de nem kellene megvárni az első tragédiát:

"Hétfő délután a Batthyány téren a peron mellett elfüstölt egy metrószerelvény, az oltásban segítséget nyújtott a beépített vízködoltó berendezés, az állomást gyorsan ki tudták üríteni. A Budapesti Metróért Egyesület szerint nem lesz mindig ekkora szerencse: a 3-as vonalon nincs vízködoltó, az alagútból pedig szinte lehetetlen a mentés.
...
Bíró Endre, a szervezet elnöke elmondta, hogy a 3-as metró vonalán viszont nincs vízködoltó berendezés, amit a 2-es vonalra a felújításkor építettek be. Ezért az egyesület ismételten felhívja a döntéshozók figyelmét, hogy a metró járműparkja jelen állapotában nem garantálja az üzembiztonságot és az utasok biztonságát.

Félő, hogy az igen gyakran bekövetkező rendkívüli események nem minden esetben lesznek következmény nélküliek, amelyek egy utasokkal teli jármű kiégésekor – a szinte lehetetlen mentés következtében – felmérhetetlenek, mondta."

index.hu/belfold/budapest/2012/02/21/metrotuz_az_alagutban_csak_az_ima_segit/
Ki kell ugrani az EURÓPAI UNIÓBÓL.
NEM KELL TOVÁBB
@a szív fészkei: Rádtromfolok:
hvg.hu/itthon.bunugy/20120220_fideszes_lopas_tesco
Gondolom emlékszünk még rá, lehet hogy pont te linkelted be. Szóval a lopás a vidéki fidesznél egy kis tréfa...
@Dr. csaknézek...: Biztos a wizzerei miatt aggódott, nehogy kizáródjon a wizzeréből, akarom mondani elzáródjon a wizzere.
@Gábriel angyal: Rosszabb. Gyurcsány odament, nem sminkelte magát lmp-snek szegfűvel a gomblyukában hogy úgy mondjam. Odament, azt mondta, helló, feri vok, csá, tetszik amit csináltok skacok, utazzunk járőrautóban, kúl.
Az lmp viszont sunnyogot úgy, hogy direkt megkérték, hogy ne menjenek oda. Ráadásul a túlmozgásos szocik is meg bírták állni érdekes módon...
@centenárium:

Bosszantó, hogy milyen feledékenyek ezek a nővérek!

De sebaj!

Figyu, nézz körül, találni fogsz a közeledben egy csengőgombot.
Nyomd meg, és hamarosan hozni fogják a nyugiadagodat.

Addig is lélegezz mélyeket!

És javaslom, tartsál hódot, az is használhat.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

"ugorj mondjuk fereroroszorszag iranyaba...
mi maradunk."

Sajna éppen itthon tartunk erőteljesen abba az irányba perpill...
@Dr. csaknézek...: marmint orbanek probalkoznak..

pont ezert akarnak kimaradni az eubol, mert akkro meg tudnak tenni. igy nem tudjak. pont azert van szukseg az eura, hogy az ilyen orbanfele gengszterek ne tudjak sajat hatsoudvaruknak nyilvanitani az orszagot.
@Dr. csaknézek...: "És javaslom, tartsál hódot, az is használhat."

Úgy érted, megnyugtató látvány, amint a nagymami biedermeier-éből meg a fikuszokból gátat épít a fürdőszobában? :D
@Dr. csaknézek...:

Az mosómedve volt, ember. Vagy csak a magyar szinkronban?
@Dr. csaknézek...: A pravda írása szerint nem. A hajléktalanok kriminalizálására hivatkozva azt írják az ecoline szerint hogy még a pokolban is jobb mint kishazánkban. :D Orbán kormányzásáról pedig, hogy a kapitalizmus csődjének szép iskolapéldája.:D Nem tűnik közeledésnek véleményem szerint.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Én az ablakot javaslom. Teljes élményt nyújt, milyen lenne kiugrani az unióból:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Puff nek!

Örexem!

Kösz és sorry! :o)

--------------------

Őőőőő, de miket is mondok!

Nem, nincs igazad!
Félrefordították!
A Zeuban!

Eredeti nevén hód (europaea hodus maximus) volt a filmben, de Zeus nyomásra megmedvésítették (mackus kurvanagy), és még gúnyorosan mosóstátuszt is kreáltak nekije.

A nemzeti együttműködés kormánya mély megdöbbenéssel értesült Általad arról, hogy az elnyomó karvalytőke (lé de griffus) által manipuldegenerált sajtózmány milyen rút filmtörténeti hamisítványokat próbál eladni, ami által súlyosan kedvezőtlen színben tüntetik fel hazánkat!

NA! :o)))
@Dr. csaknézek...: Tegnap rábasztam a sompolygásra, mert - akkor ugyan épp baleset miatt - nem járt 3-as metró és késtem, naná. Ahogy lehet, kihagyom a földalatti élveket, máshogy akarok meghalni.(persze nem én döntök,de akkor is. 10ezerért ez várjon az emberre!) Süljön oda Orvbán,aki teljes kifektetésre játszik a fővárosnál a gyerekes gyűlöletéből kifolyólag.

Hány ember hullájánál nyugszik majd meg?
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

"Nem tűnik közeledésnek véleményem szerint."

Hurrá!

Őket is megelőztük!

Töretlenül előre a nertársi úton!
@a szív fészkei:

"Hány ember hullájánál nyugszik majd meg?"

Attól tartok, nem is erről van szó.

Hanem a szokásos vabank stílus: kockáztat.
És szintén szokás szerint: más bőrére...
@quendelapo: "Ti tudjátok hogy mit csinál a BKV-nál Vitézy Super Dávid...."

Tudjuk. Úgy tesz, mint(ha értene hozzá) a kormányzat sok más tagja, osztán felveszi a havi zsozsót.
@Dr. csaknézek...: Ne, csak va bank: gyűlöli a fővárost, ott mindig vesztett, mindig import hülyékkel kell turbóznia az itteni híveit. És amúgy sem utazgál metrón. Szájert és Répássyt legalább egyszer-egyszer láttam a hatoson ill.a kettesen.
@a szív fészkei:

Igazad van, a durci-morci is komolyan benne van.

A következő kormányülést igazán megtarthatnák a metrón... :o)
Mi van DSK-nal? Volt szexpartiban részvevő, meg mintha nagyon is jóban lett volna a kurvákat - köztük magyari szépasszonyokat - felhajtó, menedzselő magyarul futtató jóemberrel.

De most lesittelték ezért? Nem találok semmit erről. Ha vádolják, akkor biztos nem a félre szexpartiban dugásért, mert akkor egész - oké háromnegyed - Franciaország ülne a kóterben, hanem esetleg a prostitúció elősegítése lehet a vád, mint Keleti Györgyi esetében.
@Gábriel angyal: Ő és megfelelő minőségú hozzászólás Kajmán Olgázással. Csakis így érthető ez az erkölcsi fölényetek, naná.

A zászlóégetésnél repeső arcok a Lövőház utcában a seggnél is szánalmasabbak voltak,csak szólok.

És segg nem is látszott, valaki nagyon gajdulna a friss fiúkákra...
@látjátok feleim szümtükkel: a vitézy családból egy másik ominózus is vitézkedik álami cég élén... lásd HVG legutóbbi száma...
@dr. Bubó: Látom Te már hejjesen használod az újj magyar álami szókincset! :))
@Dr. csaknézek...: nem lesz semmi gond...

akkor fognak emberek meghalni a BKV miatt amikor piros hó fog esni...

(pl. Kolontáron... uppsz ki is a felelős??? csak nem a jógazda álam nagy felügyelete alatt van... áhhh biztos elmúttnyóccév, ki is kéne vizsgálni... a 2002-2010 es időszakot!)
@Dr. Boli Ch.T: a következő a taktika...

beépülök a NER-be... mint egy igazi fid eszes... úgy írok hejesen...

aztán ha kijövünk illegalitásból akkor hirtelen visszaváltok az Ó magyar ORTODOX heLYesírásra...
erre a fid eszesek képtelenek persze... így majd tudjuk kit kell szívlapáttal tarkón csapni
@a szív fészkei: Szerintem kissé rosszul huzalozták karakánt. Mert összemosódik benne. DSK=IMF=gyurcsány a hibás. Az hogy most viktor térdel, és ha csak nem a fiúkat szereti áldja szerencséjét, hogy az imf élén most nő van...
@Dr. csaknézek...: Már csak kínát kell beelőzni és szuper klaffa hatalom leszünk. Ha még leszünk.
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Buta vagy, mint mindig!

Képzeld, ő kérte, hogy kihallgassák, mert uncsizza a pletykalapok írásait.
Na, varrod a sok gombokat, mi?
@Gábriel angyal:
Szerinted??? Szerintem simán csak az öreg maf meg a fijja! :) Olaszországban, Szicíliában van még mit tanulni! Amatőrök azok... :(
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Ilyesmikkel azért Vonáék is tudnának tarolni nem?? :)

vasihazafi.hu/images/stories/195.2012.jan/arja.jpg
@a szív fészkei: Ebben szerencsére nem értünk egyet.:)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: ez titkos infó volt... titkos (Ó magyar ortodox) írással írtam, hogy ne ércsék a fidesznyikkek... pszt!
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

A politikusok 90%-a fogható a tökén keresztül. Nézd meg az amcsi szexbotrányhullámot csak az utóbbi 3 évből :-)
@Habakuk999:

Simán. A kihulló káderek ölik egymást a járási pozíciókért, el kellett tüntetni az egyébként semleges anyagot ami alapján az egész rendszer felépült volna.

Nem tudod, nem háborogsz. Tíz év múlva meg már mindegy.
@Fabius: mert az emberek vevok ra..

mintha nem mindenki ugy szuletett volna, hogy apuci a pompolojet belenyomta anyucinak a nunusaba...

en nem is ertem a szexbotrany kifejezest. az a botrany ha valaki nem szexel. na AZ tuti beteg.
@Gábriel angyal: A karlendítés és az idétlen haj, meg a totál pucérságot leszámítva. Tudod, el kell találni a megfelelő arányokat, csak ízlésesen és spontán. Egy ordítóan szélsőséges megmozdulás max csak a maradék hetero jobbikosokra hat.
a sok egyszeri meg beveszi, anyám, mennyi korlátos ember van

483 ezret keres majd a váci iskolaigazgató
Joób Sándor
2012. február 21., kedd 16:19
|
Email
Az új köznevelési törvény hatályba lépésével alig változik valami az iskolákban szeptembertől: intézményi tanácsokat kell alakítani és el kell kezdeni a mindennapos testnevelést, még ha nincs is mindenhol tornaterem, mondta Gloviczki Zoltán helyettes államtitkár a váci Madách Imre Gimnáziumban tartott fórumon. Kiderült még, hogy az állam nemcsak iskolákat, hanem tetemes adósságokat is kap, a követelményekre igenis szükség van, és megtudhattuk azt is, mennyit keres majd a Madách igazgatója 2017-ben. :O !!!!!?????

index.hu/belfold/2012/02/21/vacon_reklamoztak_a_koznevelesi_torvenyt/
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: A lombik bébi nemsis úgy, ott nem teszi be apu a kukacát anyu cúnájába, tudd meeeeeeg.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Nekem nem annyira megmozdulás jönne be. :) Egyénként mi ez a "maradék hetero jobbikos" szöveg? A végén még azt is kideríted, hogy a gárda szervezi az andrási úti pride-ot a jobbik meg a meleg olimpiát? :)
mijeza track back dolog...ki osztotta meg?

te fűegér a mandiren oszd már meg a varánuszt, vagyis ajánld :D
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Minő pech, hogy az IMF misszióvezetője egy nagy és csúnya férfi, ráadásul házhoz jön :-))

index.hu/gazdasag/magyar/2011/12/08/kedden_jon_budapestre_az_imf_magyar_missziovezetoje/
@Fabius: De ez tavaly decemberben volt nem??
@Fabius: "Ne vetkőzz! Szopni fogsz!" :-)
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Amíg a politikusnak - a saját csapdájában - erkölcsi példaképnek is lenni kell, mert többnyire ezt hirdetik magukról, addig ez így marad.

Te megdughatsz bármilyen kurvát akár déli tizenkét órakor a Hősök közepén úgy is, hogy a hátára felírod alkoholos filccel mennyiért van ott veled, de...DSK és mondjuk Kiss Róbert gárdakapitány sem kúrhat összevissza csak úgy :-) Az erkölcsi mércét ők állították maguknak, és ha leverik háááát, nem tudom őket sajnálni :-)
@Gábriel angyal:

Na és? Christoph Rosenberg jött és fog jönni a főnöki igen után kidolgozni a részleteket, és ő fog jönni ellenőrizni a betartásukat is.

Minden hiedelemmel ellentétben nem Lagarde asszony az, akit nyalintani kell, hanem Rosenberg urat kell szájjal illetni.
@szerénységem:

Ömm...a medve házhoz jön a vadászhoz :-)
@Dr. csaknézek...:
De mit keres Oszkó A WizzAirnél?
@Fabius: Na hadd ne írjam le, hogy Rosenberg "urat" mivel kéne illetni. :)
- jó reggelt felség!
- kávém?
- venezuelai import.
- köszönd meg szépen Chavez elvtársnak. Hírek?
- Lézer James beterjesztette a Népnemzeti Trafik törvényt. Jövőre már csak állami trafikban lehet majd cigit venni.
- cigit? A magyar pipázik, de minden esetre, szív.
- A Szálljel nagyon megvédte a NAVracsicskát az Unióban, miközben támadják a kúriát a felesége miatt.
- Miért? mert a Szálljel kúrja? Mindenért a ballibsi sajtó a hibás, amint német-római császár leszek, Anne Marynek egész jurópot felügyelnie kell. Mennyien voltak az összefogás koncerten?
- 300-1000 ember, ha a fellépőket és a technikusokat is számoljuk.
- akkor háromszázezer. Más?
- az egyetemisták tiltakozásul a keretszámokért, elfoglaltak egy előadó termet.
- ezek a mai fiatalok. Mi egy egész országot foglaltunk el. Amúgy nem számít, három év múlva már úgysem lesznek egyetemisták csak fiatal adósok. Más?
- nagyon morgolódik a Sarlós Pista a BKV miatt.
- kitaláltam a megoldást. Hogy a nyugdíjasok megkapják a kedvezményes utazást, a reggeli csúcs idején ők tolnák a buszokat. Kevesebb üzemanyag, jobb levegő és egészségesebb öregek.
- nagyszerű ötlet felség, majd valamelyik civil szervezet szájába adjuk. Közben a parlament megszavazta az Uniós paktumhoz a csatlakozást.
- persze, a mi intézkedéseink szerint írták, így inkább juróp csatlakozott hozzánk. Más?
- a filmbemutatón osztott szórólapunkért megkaptuk a Berlini filmszemle citromdíját.
- Citrom? Az jó. Az a magyar narancs.
Na ez munkalehetőség jól hangzik. Nálunk mikor fog elterjedni?? :)

www.profession.hu/cikk/20120221/uj_szakmak_hoteltesztelok_es_alkollegak/784

"A kínai nagyvárosokban keresettek az "álmunkatársak" is, a vállalatok, irodák által csak egy-egy napra, estére, társasági eseményre fizetett "kollégák". A jól szituált, rokonszenves fellépésű álalkalmazottak gyakran külföldiek és azért bérelik fel őket, hogy jelenlétükkel hangsúlyozzák alkalmazójuk nemzetközi elismertségét. Egy-egy pár órás eseményen való részvétellel akár 300-500 jüant (10-17 ezer forintot) is megkereshetnek a szerencsések."
@Gábriel angyal orbánc mit hozott el , A szolgaságot, hűbérességet. Hát éljenek az ilyen droidok mint te az ő szándékai szerint. Szerintem lassan az ősközösségbe akarnak minket visszavezetni, nem a középkorba. Remélem te már önellátó vagy. Megtermeled a kajádat, az asszony megszövi a ruhátokat. Mert nektek csakis ez való, de vannak normális igényű emberek is nemcsak agymosottak.
@kirsten: Na ezt most mire fel írtad?? :)
@Gábriel angyal: Nem rossz ötlet, de nem. Én csak arra a számomra felettéb szórakoztató paradoxonra, hogy a melegeket szevedélyesen utáló jobbosok (fidesztől a betyárseregig) között időről-időre felbukkanó meleg, pride-on melegekkel füvező, homopornózó botrányokra.
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer: Így jár az aki nem elég erős és liberális korpa közé keveredik. :)
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Király András az "Amszterdami Célszerű" tesztelése közben:
m.blog.hu/pi/piroslapok/image/kiraly_andras/Kiraly_Andras_Jobbik_szovivo_fu_marihuana_drog.JPG
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Andrásnak most problémái lennének, ha fejből el kéne danolnia a Székely Himnuszt. Lehet, hogy már akkor is, ha csak a nevét kérdeznék.
@Gábriel angyal: Ó menj már, teljesen normális, hogy a jobb oldal bármely palettáján megjelennek a melegek, házasságtörők, kábszeresek. A nem normális ezeket az emberi gyarlóságokat liberálisokra fogni.
Persze ha nem lenne ilyen éles a szembenállás, akkor nem lenne annyira fergetegesen jó, mikor 1-2-3 ember ilyennel bukik le.:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: No és a pornókirálynő a gárdánál? Fő a nemi egyenlőség:D:D:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez csak liberális ármány, nem tudtad?! Az előbb írta angyalka.
"Nem lesznek megszorítások!" "Több pénzt kell hagyni az embereknél!"
Tök hülye, aki ezt nem érti!

"Tovább szorít a kormány a gyógyszerkasszán is: Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszternek február végéig kell kidolgoznia Matolcsy Györggyel egy javaslatot az idei és a jövő évi gyógyszertámogatások további csökkentésére. Pedig a 2012-es költségvetésben a Széll Kálmán-tervnek megfelelően már 83 milliárd forinttal csökkent a gyógyszerkassza a 2010-es előirányzathoz képest. Jövőre már az eredeti tervek szerint is 120 milliárd forinttal lenne kevesebb a gyógyszertámogatás, ami a 2010-esnek a harmada.
Németh Lászlónénak Matolcsy Györggyel és Pintér Sándorral közösen szintén február végéig kell megterveznie a BKV 2013-as támogatásának csökkentését. A fejlesztési miniszternek emellett március közepéig javaslatot kell letennie a kormány asztalára az elektronikus útdíj 2013. július 1-jei bevezetéséről."
hvg.hu/gazdasag/20120221_ujabb_megszoritas_gyogyszerkassza
"odaszarni a kanapéra" : ez itt a liberó-reklám helye?
@Dr. Boli Ch.T: Lassan már kézrátétellel műxik a gyógyítás. Van amire éppen jó.
Mán megin bevezetik a beszerzési tilalmat? Mi lesz az összekarmólt ódival???
@Gábriel angyal:

Várj, segíts kérlek...mivel is...mivel is...ja, megvan, mindenképpen köszönettel, mert egy ekkora kókler brigáddal még szóba áll.

Nem irigylem a munkájáért.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Marháskodsz?? Jó pízért újrafényedzik, vagy kicseréli! BudiGyuszi minden pízt megér!
Éljen a Párt!
Nekem a Vezér tablettái minden pénzt megérnek! :)
Csak vegye be... Bár egyesek szerint bekap6ja...
@Fabius:
Pedig aztán ezekhez gyomor kell... :))
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:

Ja, értem. András most éppen Erdő Pétert hallgatja a Bazilikában, Kanadát, valamint a két fiatalkorú virággyermeket meg Oszkó Péter fotosoppolta mögé, hogy lejárassa.
@Fabius:
Viktorék azért nagy tételben vásárolhatnak ott! :)) Bár így elnézve őket, néha a fejükön is van!
@Dr. Boli Ch.T: Hát a fényezés az sokba kerül, utána meg kideról, hogy valakinek a dereka kidörgölte a bőrülést, ah sztem érdemes inkább egy újat venni.
" Elképzelhető, hogy az országimázst szeretnék nagy PR-akciókkal javítani külföldön, mint amire már volt utalás."
Hát volna mit, de arra egy kicsit kevés lesz.
hvg.hu/gazdasag/20120221_kormanyzati_kommunikacio_koltsegvetes#utm_source=20120221_onkormanyzatok_adossagallomanya_megoldas&utm_medium=ScarabFlyer_RELATED&utm_campaign=hvg.hu
@Dr. Boli Ch.T: h biztos, hogy nem depresszió ellenit szed, mert akkor már rég öngyilkos lett volna
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
"Mit keres Oszkó Péter a WizzAirben?"
Dödöljön meg Gyulus, akkor sem mondjuk meg neki! Hülyén kell meghalnia! :))
@Dr. Boli Ch.T:

Nem is annyira gyomor, mint idegrendszer. Most gondolj bele: neked kell Matolcsy fejébe a gazdasági összefüggéseket és a szorzótáblát betáplálni valahogy...
@Fabius:
Hülye vagy??? Egy egysejtűt felprogramozni? :))
Annál a feladatnál visszaadnám a programozói papíromat, mert reménytelen vállalkozásnak tűnik!
A kutyát, vagy a lovat megtaníthatod kunsztokra, de egy Matolcsyt? Még az eldobott köbgyököt sem tudná visszahozni! Valahogy a csókának még a szeme sem áll jól...
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

"Hát volna mit, de arra egy kicsit kevés lesz."

Eccerű az!

Példuálul:

Magyarország szép ország.
A miniszterelnök nem superman hanem annál is több!
A köztelnök példaképe Kazinczy.
Itten jól élnek az emberek, különösen a romák!

A bennszülöttek érdekes szokásai közé tartozik, hogy spontán ünneplik a kormányukat, annyira elégedettek az ország vezetésével.

A gazdasági minisztériumban több zseni is van.
Az alagsorban a karbantartók között, ez egy ennyire frankó ország!

Az igazmondást nagyon nagyra tartják Magyarországon, ezért evvel kapcsolatban alkalmazzák azt a törvényszerűséget, hogy "amit gyakran használsz, az gyorsan elkopik".
Legjobban a politikusok vigyáznak a kopásmentes igazságra.

A helyi népszokások közé tartozik, hogy sokan úgy tesznek, mintha nem lenne elég pénzük. Felhívjuk az országba látogatók figyelmét, hogy ne dőljenek meg az efféle megtévesztésnek!

A magyar nagyon vendégszerető nép.
Óriási hangsúlyt fektetnek az odalátogató külföldiek jó hangulatának erősítésére, és sokan beszámoltak már arról, hogy magyarországi látogatásuk után még pozitívabban látták saját otthoni viszonyaikat.
Mert rájöttek, hogy mennyire jó dolguk van a saját országukban!
Picit OFF. Kedves Fabius! Van kedved picit szakmázni? Kíváncsi vagyok mi a véleményed az alábbi felszólalásról, amely a mai devizakölcsönök törlesztési árfolyamának rögzítéséről szóló törvényjavaslat vitájában hangzott el.

youtu.be/MtE-UfY1vDc

Szerintem elég jól összeszedett mondóka, nyugodt és higgadt módon.
@Dr. csaknézek...: Kommentedet továbbküldöm az embernek, aki a büdöséletbensohasemhazudott, ő lelkiismeret furdalás nélkül elő tudja adni BX-ben. És akkor helyrehozza a mundér becsületét, mint már tette legutóbb.
Megszavaztatom Neked a 600 millát közbeszerzés kiírása nélkül. Meghívásos pályázat, Téged hívtunk meg.
Újabb nemmegszorítás, má' megint győztünk...
(Magyarország testvérvárosa Pürrhosz?)

"Orbánék döntöttek: rendkívüli megszorítás jön

Máris kiigazítják a költségvetést, tovább szorítják a gyógyszerkasszát, megvágják a BKV támogatását, csúszík az e-útdíj - írja a keddi Magyar Közlöny. Varga Mihály élet-halál ura lett, már ami a költségvetési felügyeletet illeti. Legalábbis ez olvasható ki a vonatkozó kormányhatározatból."

hvg.hu/gazdasag/20120221_ujabb_megszoritas_gyogyszerkassza
@Gábriel angyal: mivel a magyar adófizetőnek már minden mindegy és egyetlen megoldás számára ha adót csal azaz egyáltalán nem fizet adót ez a világ átverése, hogy a szegényekkel és a becsületesekkel fizettetik ki a gazdagok milliárdos kölcsöneit hát ez a Pokol még nem a legalsó bugyor de zuhan befelé...ez a rendszer önmagát emészti fel -mint már írtam egy országos általános sztrájkkal térdre lehet őket kényszeríteni- idő kérdése de kiszámítható...2014 előtt jóval összedől azaz rájukdől az egész katyvasz, már lassanként ott tartanak, hogy már csak egymástól tudnak lopni
Fabius, legyél rá büszke, hogy még a jobbikosok is idejárnak, hogy pár emberi szót halljanak! :DDD
@Dr. csaknézek...: Nem elég a kórházakat megszüntetni? Majd hozzák a még több generikus gyógyszert, amiről az orvosok is tudják, hogy NEM UGYANAZ. Sok esetben kidobott pénz az ablakon. Már arra sem fogja futni nagyon sok embernek. Biztos sokan vannak már a nyugdíjasok
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:

:o(
Igen...

Ehhez képest a Tajgetosz legalább őszinte dolog volt (nem mintha ezen kívül bármi pozitívumot tudnék arról írni).
@Dr. csaknézek...: "...tovább szorítják a gyógyszerkasszát..."

Én ezt nem értem. Azt nem értem, hogy ha a gyógyszerkasszát szorítják, miért tűnnek el egyre másra, régóta forgalmazott, és nagyon jó, recept nélkül kapható ( magyarul térítés nélkül, saját pénzemen veszem meg) gyógyszerek. Ez is a megszorítás része?

Aztán azt sem birom érteni, hogy miért kell egyes gyógyszerekhez recept akkor, ha azt én a saját pénzemből, támogatás nélkül akarom megvenni. Pl. Algopirin. Az orvos akkor is felírja ha szükségem van rá, ha nincs, viszont ha receptre is csak térítés nélkül kapom meg, akkor meg miért kell az orvosok ideját a gyógyszerfelírással elb*ni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Gábrielünk is szeretethiányban szenved??? :))
@Dr. Boli Ch.T: Ugyanmár. Nézzétek meg a felszólalást, amit küldött
@látjátok feleim szümtükkel: Az Algo nagyon rossz példa... Bebizonyították, hogy nagyon "veszélyes" gyógyszer. Szabadon veheted a paracetamol tartalmú fájdaloncsillapítót, ami megöli a májat, ibuprofén tartalmút, amitől kilyukad a gyomrod. Természetesen tucatnyi variánsban, mint név, hatóanyag mennyisége stb. Az Algo-ért meg állj sorban az orvosnál, ha éppen munkaviszonyban vagy, akkor vegyél ki rá egy nap szabadságot. Ilyen egyszerű ez.
@Gábriel angyal:

Higgadt, nyugodt addig stimmel. De.

1: az első másfél percben kideríti a Nagy Titkot, hogy a bankok leginkább a saját törzstőkéjükből és a betétállományból hiteleztek, alig szorultak a hitelkereslet függvényében maguk is hitelre. Aztán meg a rosszcsúnyák kamatra adtak hitelt, ami skandallum, mert dolgozni ingyen szokás, befektetni meg pláne. Hasznot azt nem várunk ilyenért, ahogy munkabért se, ugye?

2: gyakorlatilag levezeti, hogy a Bajnai kormány nem szopóágon és nem szopó árfolyammal adta át az országot. Orbánékat okolja az árfolyamok elszabadulásáért, aminek a szar gazdaságpolitika az oka. Jó reggelt, másfél éve pofázzuk, örömmel tölt el, hogy a Jobbiknak is leesett végre.

3: a kötvénykockázatokban tárgyi tévedés van, az olasz államkötvények sokkal kevésbé kockázatosak, mint pl a mieink, és a hozamuk is lényegesen kisebb. Meg kell nézni a CDS felárakat, az átlaghozam szintjét, és mindjárt világos lesz miről beszélek. Mellesleg a hozamok elszabadulása miatt mondott le Berlusconi, pedig a miénket még akkor sem közelítette meg.

4: a hitelkamatok valóban magasak, de ezért nem a kormány, ők, a szocik vagy bárki mások a hibásak, hanem mi, az emberek. Ugyanis a piac ökölszabálya, hogy minden annyit ér amennyit adni hajlandóak vagyunk érte. Ha a magyar honpolgár felveszi a hitelt ilyen magas kamattal, akkor ilyen magas lesz a kamat. Te odaadod a munkád fél fizetésért, mikor tudod, hogy a dupláját is kifizeti a főnököd érte?

Ha valamit, akkor ebben helyzetben azt kéne tenni, hogy a magyar honpolgárok mondjuk két hónapig nem vesznek fel hitelt, ha lehet egyáltalán. Állítom, hogy a piaci önszabályozás helyretenné a kamatszintet egy hét alatt.

Viszont legyen világos: aki hitelt vesz fel az előre gondolkozzon, előre mérje föl mit bír, mit kockáztat, és ne utólag anyázzon, mikor a bank pénzét már elköltötte.
@Rodeo36:
Tényleg fizetem az összes járulékos cuccost rendesen, de egy agyrém... Köcsög narancskomcsik hisztikét és óbégatást rendeztek 300 forint vizitdíjért, ha beteg volt valaki...
Most egy ilyen faszkalapot sem látok óbégatni, amikor 5100 forintot kell havonta befizetni mindenki után, ha beteg, ha egészséges, az eddigi eü hozzájáruláson felül MÉG, PLUSZBA! Köcsögök most valahogy nem zizegnek...
Ecceri agyatlanok csak az ilyen fidesznyikek.
HIT? A szart! Primitívség és lelki szegénység. :)
@Dr. csaknézek...: milyen élet ura lett a vargamisi? a halál sincs rendben annak sem lehet ura mert a Halál nőnemű: "Oyá"

azért ezek olyan szerencsétlen idióták, mit akarnak, pénzt már csak nyomtatni tudnának mert a többi elfogyott, de a Simor nem hagyja őket most kölcsönért ácsingóznak de nem kapnak...nagy kecmereg lesz ebből és nagyon hamar
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ehhe...mikor Gábriel közölte itt feljebb a szexuális khhm érdekességekre, hogy jár aki liberálisokkal keveredik, akkor olyat röhögtem, hogy kiborultam a fotelból :-D

De járjanak csak. A beszéd még senkinek nem ártott meg.
@Fabius: kinek magyarázol? angyalkának? hát az jobbikosch!

ne mondj neki semmi mást, mint az alapigét:

CAVEAT EMPTOR

a többit vagy tuggya vagy nem tunnya

a személyi hitelezés -normális országokban- parlamenti törvényekkel szabályozott és az adórendszer szerves része bruhahahahahaha valamint a vámrendszeré isch! meg még sok minden másch isch csak a törpe meg a balfasza nem tunnya eztet mert amikor tanították volna nekijjek eztet akkor éppen berúgtak és részegen basztak a Ménesi Úton
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Na de azért nem mindegy, hogy elégíti a szexelhetnékségét. Ha esetleg kurvapiacozással, nemi erőszakkal, vagy a nője aránytalan dotálásával közpénzből(ezzel is vádolták DSK-t, amikor pénzügyminiszter volt) - pláne főbenjáró , ha kémribancokkal fekszik össze és közben ellihegi az államtitkokat - akkor azért dádá jár.
Amúgy meg azt csinál, amit akar, valóban. De ha félrekúr, ne játssza meg a szentéletűt, mert kiderül, hogy hamis a baba.

Nehéz kenyér a politikusé, ha.
@Fabius: Nekem is ez a véleményem, csak nem tudom ilyen szépen leírni.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Ó, hát a zsibin gyógyszereket is lehet venni! Vaterán is- kicsit lejárt,na und?

Az egészség nem üzlet! Ők csak tudják, nekik VIP ellátás jár.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Máshogy nem lehet, lásd be végre. Hiszen pötty nélküliek ők, hibátlanok, überdenemmensek ők. Akik annyira lengnek ni, hogy neonáci pucérnak tűnő náci karlengetést végző néniket nézegetnek, és megesküsznek csurka sírjára, hogy attól és nem a george clooney-ra áll fel nekik....
@Fabius: Na jó de a hitelkamatok erősen a jegybanki alapkamattól függnek, azt meg ugye ha jól sejtem nem az emberek meg a piac ökölszabálya határozza meg.
@Gábriel angyal: az emberek tényleg nem, de a piac annál inkább. Már ha piaci ökölszabálynak tekintjük azt, hogy kockázatos ország állampapírjait a kutya se fogja megvenni alacsony kamatszintnél.
@a szív fészkei: Hát, ha csak kicsit lejárt, azzal még nincs baj. Úgy tudom, hogy kb. 1 évig még lehet használni. Mikor anyósom meghalt, a kimaradt inzulinját elvittük a háziorvoshoz, hátha tud olyat, akinek szüksége van rá, mit mondjak, kidobták a hűtóben tartott bontatlan fiolákat.
Az előrecsomagolt kajákon is van +1/3 szavidő. Azt is nyugodtan megveheted, ha éppen lejáratos. Húsféléknél csak akkor gáz, ha nem tartották be a hűtőláncot. Én már évek óta így vásárolok húsfélét a METRO-ban. 2 csomag összeragasztva féláron. Csak 1x b..tam rá, elég jó az arány, még nem ment el a kedvem tőle.
VIP ellátásban még csak egyszer részesültünk az életben, az is hitel volt. A gyerekemet vágták át, kocsit vett és a szerződésben havi 4ezerrel több lett a havi törlesztőrészlet, mint az ajánlatban volt. "ha ismeri a számítógépet, akkor biztosan tudja, hogy éppen csak mellé kell nyúlni, és máris hibázhat az ember". Na jó nagy húsdarabok jöttek ki a számon, másnap 14 óráig kapott a kereskedés határidőt, akkor kaptunk VIP hitelt, hogy ne legyen botrány.
Na aki mazohista nézze most élőben a parlamenti közvetítést. Épp Szalai Annamária tartja expozéját. :))

www.parlament.hu/internet/plsql/ogy_naplo.naplo_ujnapok_ckl
@Gábriel angyal:
Te perverz! És még a libsiket izélgeted? Ez sokkal dúúúúrvább! :)
@Fabius: "Orbánékat okolja az árfolyamok elszabadulásáért, aminek a szar gazdaságpolitika az oka. Jó reggelt, másfél éve pofázzuk, örömmel tölt el, hogy a Jobbiknak is leesett végre."

Ők is elég rég óta pofázzák ezt, csak nem nagyon figyeled a megnyilatkozásaikat. :) Bár fair, hogy most időt szakítottál rá.
@Fabius: És amikor a zagyuk szivárog? Arra is rászerelhető?
@Gábriel angyal: Hát a piac nincs a ringben, de a kormány vs józan ész kemény meneteket fog rendezni egymással.
@Dr. Boli Ch.T: :D Ugye, a kis perverz, este 10-kor szalait nézi. Kész kis magyar pornográfia:D:D
@a szív fészkei:
Az eleve kizárt! Ezeknek olyan szervük nincs, csak nyelv és segg...
@dr lecsekkoltam palihd agár & 'gazságügyi miniszer:
21-es frászkarika kint volt? Szerintem kéne!
@Gábriel angyal: És hogy szeretenek keveredni!! Kis szóvivő gyerek jobikos szóvivése előtt, eléggé összevackolt minden libsi fújcsúnyával a kanadai melegfesztiválon. Csak aztán esett rá a szittyabutik, ahogy Tóta írta tavasszal..
@a szív fészkei:
No de kérem! Egy fajmagyar olyant nem tesz! :))
@Fabius: És pláne, hogy azt a magas erkölcsi mérvét mivel verik le! :-DDD

Bár ugye mit mondott P. Auguste Renoir??? "Sose higgy az olyan embernek, akit nem hat meg egy szép női kebel." Na DSK hitele ezek szerint 10000 százalékos.
mérvét=mércét

@Dr. Boli Ch.T: Akkor már erősen mindegy volt neki, ahogy elnéztem a képeit. Asse tutta, fiúj vagy lyány. DE ez akkor mondjuk ott mindegy is volt. :-DDDDD
Nem figyelte meg senki, hogy bármilyen látszólagos visszavonulást, engedékenységet, normálhangnemet akar mutatni a fütyeszormány, mindig - MINDIG! - valamelyik agyalágyult fideszes belesz*rik látványosan a ventilátorba egy-egy szájrángásával? Hol a büdösszájer, hol a slejmgeci, hol a szargyártó, hol a töcstompika, hol a ratyirogi, hol a vargapotter, hol a lázálomjani, hol éppen a csutibolond? Szándékosan nem lehetne egy ilyen debilidióta örsöt összeszedni a világon. Nekünk sikerült.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Ez jó. A lányomék a sárgacimkés hajtanak gyarmattartók szimbólumában a tecsóban. És akkor azt lefagyasztjuk és kész. Még nem volt probléma.

Egyszer volt dráma a lejáratból a férjem baromkodása miatt: szereti az érett francia sajtokat, mitől én már kanadai vízumot kérhetnék, annyira abuzál a szaguk.
Na és hogy ne nyafizzak ezért, levitte érni a pincébe. Kicsit elfeledkezett róla - ami nála könnyen megy - és amikor eszébe jutott, a sajt már saját lábán jött fel: mozogtak benne a sajtkukacok. Váááááááááááá.
@Dr. Boli Ch.T: A zagy létező szó: hu.wikipedia.org/wiki/Zagy

A szilárdság ezek esetében a betonbiztos butaság - hogy alliteráljak gyönyörű anyanyelvemen.
@a szív fészkei:
""Sose higgy az olyan embernek, akit nem hat meg egy szép női kebel." Ezt már egyszer régen hallottam - kedvencem... :D
Akkor nekem nagyon lehet hinni!!!!!!!!!!!!! (Álmatagon elmereng...)
@Gábriel angyal: Nem jön be az oldal, hogy lesz most nekem szalonna nélkül? Sírok vigasztalanul.
@Dr. Boli Ch.T: Kell kép is anyszentetekről, vagy megy memóriából? Gondolom nélküle fel van töltve a tárad. (mármint a memória) :-DD
@a szív fészkei:
Nézd, valamire legalább építhetnek! Ez a butaságuk. Az is valami, bár nem sok... :O
nélküle IS. Hisz volt idő, amikor még nem mesefilmeken nőttél fel, ugye?

en.wikipedia.org/wiki/File:Charlize_Theron_@_2010_Academy_Awards_crop2.jpg Elég érdekes egy ruhamegoldás.
@a szív fészkei:
Imádom az olyan szép kis formásakat! (Elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng, elmereng...) Ajjé...
@a szív fészkei:
A rágcsáló ilyenkor csatol be olyan ugatós és vonyítós képeket... :))
@Dr. Boli Ch.T: Hát nem emlékszel? Otthagyta a hátadban. Hová dugtad az ereklyéket? Méghogy árulás, ájulás. Romlik a memóriád?
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Arrafelé ez nem dívik. Sok hanyatló nyugati kezét megnéztem - régi szép időkben még a Vogue is járt nekem -- egy darabot nem láttam rajtuk. Nekem sincs :-). A lakkot se bírja.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Csodálod?? Az egész világ ellenem van... (Bakker ez olyan ismerős duma... Nem védette le egy mélynövésű falusi csávó még?)
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: :-DD @Dr. Boli Ch.T: Benned hagyott ereklyéi köré tetkóztass valami egyházi motívumot. Kérd meg a "Szent György leszúrja a fehérruhás szüzet a 06-os rendőrrohamnál" c. kép festőjét, tervezze meg jó kis ikonosra. És legyen neked is körmenetelés felmutatni.
@a szív fészkei:
Igazán rendes vagy velem... Még a végén Szent Bolivá avat majd a pápa! Akkor aztán imádkozhattok hozzám! :)
@a szív fészkei: @Dr. Boli Ch.T: Szó szerint jó kis ikonosra, mert 10 tetkó az már helyet foglal.
Elfér a hátadon, vagy esetleg jutott belőle máshová is? Mármint a körömből
@Dr. Boli Ch.T: Tényleg nagyon szép csaj, nekem a hófehérke királynős koronás képe az ütős
@Dr. Boli Ch.T: Ezt küldd a fűegér hitsorsosodnak, ő jobban értékeli. Azt viszont díjazom a csajban, hogy nem cihával tömi ki magát és megmaradt természetes arányainál.

Na ez például a Szent Charlize mennybe megy képhez jó téma. Mintha épp rugaszkodna elfele..
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus:
Nekem meg amikor egy székben, egy szál aranyfestékben ül...

Na jó, megyek csicsi, mert már 3 napja éjjel fél egyig dolgozok. Ma korábban aluka... Rosszak legyetek! :))
Jó éjt, álmodjatok szépeket
@Dr. Boli Ch.T: Nem tom, de hogy nem köztévébe való az hótziher. Elvégre mégiscsak a közszolgálati (hihi) tévéről beszélünk, aminek óvnia kell a mi kis lelkünket. Elvégre nem vághatnak oda elénk este egy levitézlet pornóamazont, mintha a való világ kiszavazósós-párbajozóst néznénk az elfajzott kereskedelmi tévén! Ráadásul a mi adóforintjainkból megy ez az erkölcstelenség! Fel vagyok háborodva! Irok is az illetékes hivatalnak!
T. Szalai A.!
2012. 02. 21-én botrányos közvetítést láttam a www.parlament.hu weboldalon. Olyan dolgokat közvetítenek élő egyenesben, amely súlyos lelkisérüléseket okoz 0+ életkorokban! Egy magát volt pornósnak beállító nő volt a főszereplő, aki számos férfival verbális kontaktust teremtett, mely olyan mértékig botrányos volt, hogy kénytelen voltam kihúzni az internet dugóját a gépemből és lekapcsolni a routert is! A magát politikusnak álcázó nő szalai annamáriának nevezte magát! Kérem az inkriminált adás azonnali beszüntetését, a forgatás helyszínét -további bűnös dolgokat megelőzendő- kérem felszántani és sóval beszórni! A szereplőket pedig nem megbüntetni, mert a perverzek élveznék!
Tisztelettel:
nagyon ostoba állampolgár akinek annyi esze sincs, hogy való világot bámuljon
:D:D
Nehogy azt higgyétek, hogy nem figyelek, baszki.
@Gábriel angyal: ez nem ilyen egyszerű, mert a jegybanki alapkamat is változik aszerint, hogy a zisten barmai a kormányon éppen mit basznak el vagy nem bruhahahahaha

caveat emptor
@Rodeo36:

Jobbikos, és? :-)

De legalább kíváncsi. Foglalkozzanak csak a gazdasággal, törődjenek vele mi miből mi a valóság.
@Gábriel angyal:

A hitelkamat és a jegybanki alapkamat között van összefüggés, de ez csak egyik tényezője a hitelkamat megállapítás mértékének. Az erős gazdaság mellett alacsonyan tartható jegybanki alapkamat is fontos, de legalább felerészben ugyanilyen fontos a piac ökölszabálya.

Nyilván a hitelkamatot nullára vinni nem lehet. Viszont csökkenteni egy tendenciává váló hiteligény csökkenéssel hónapok alatt - a mozgásterén belül - igen.
@a szív fészkei:

Nem, akkor tamponálni próbálnak kevés sikerrel :-D
@Fabius: Na de náluk a tampon is beszél. :-)) Viszont azt ha nem cserélik gyakran, akkor bebüdösödik és mérgező lesz. Itt meg mindig ugyanazok dumálnak és mérgeznek is.
most mi van...TAbajdi mi ellen tiltakozik?

meg megszorítás, meg Varga jön...csak sörözni voltam...mi történt itt addig ?
Na ugye, hogy állami vállalati számláról fizetett kurvák miatt baszgatják, nem a sima dugványozás miatt. Ő kívánt erről beszélni, azért hallgatták ki. Amúgy 8 ember ellen emeltek vádat.

atv.hu/cikk/video-20120221_prostitucio_es_szexpartik_ismet_orizetbe_vehetik_strauss_kahnt
@a szív fészkei:

A sajtok élvezeti értéke egyenes arányos a szagukkal :-D

Az olaszoknak van olyan, amit a légmentesen záró speciális sajtos dobozon keresztül is megkönnyezel :-D De az íze....mmmm....:-)

Európa - szerintem - legjobb sajtfesztje minden év áprilisában:

www.diariodiballabio.com/2011/04/fiera-del-taleggio-tour-goloso-di.html

Ez meg itt a kilátás, ha már ott vagy:

www.paolo-sonja.net/lecco/bike/ontheroad/lecco_ballabio/lecco01.jpg

www.flickr.com/photos/62011393@N00/701196765/
@Fabius: már anno az athen-i agorákon is döntések születtek a hosszú szájtépések utan de ezek csak tépni tudnak olyanok mint a Himnusz-ból a régentép
@Fabius: a tájjal nem tudok versenyezni...de a sajtokat "csak kint kell hagyni szabad levegőn de jobb pincehőmérsékleten egy párnapig, hétig és utána tálalni...bizonyos camember-ek akkor jók ha elindulnak maguktól...de van más is a Rockfort is mikor könnyedén kenhető a vajas piritósra és a füstölt lazac jól fest rajta göngyölve
Varánuszok!
Most mi lesz Varánusz Xavérrel?
Jaj, mindig elfelejtem:

Ha megkérlek szépen, az Örülünk, Vincent! blogot elkülditek a nevemben az anyjába? mert kitiltott a galád, így nem tudom nála tiszteletem tenni. :-(
@Fabius: Domaso-ban a Como-i tó parti sétányon rengeteg apró étterem van közöttük egy ragyogó cukrászda az összes olasz akármivel amitől a nyál csurog persze a második utcában fenn a dombon már terméskő házak gyönyörű kilátással a tóra meg ezekre a hegyekre amit te a képen behoztál de körbe kell autózni a tavat ...de megéri
@Fabius: elment, amit írtam?

Na mindegy noheimal: szóval nem bírom a szagukat, ez van. Nemrég valami piroskérgű franciát hozott, hogy ez zseniális, csodás: hát az íze nekem olyan volt, mintha a kínai mosodát ettem volna mosodástul. Az ilmicinél vége a toleranciámnak. :-))

Kösz a sajttúra ötletét, majd jelzem az illetékesnek, Budai Péter sztárséf mesélte, hogy van egy sajtbaráti köre, a tagokkal valami kocsmába vannak száműzve a hét egy napjára a nagyon büdös sajtjaikat enni. Szóval nemcsak én borulok ettől el.

Szakirodalom, KEX: www.youtube.com/watch?v=aiuliRc2t0I

@Rodeo36: Örültél volna nálunk, kánkánoznak a sajtok.
Ó, bocs, nem ám úgy egyszerűen az anyjába, hanem a k. anyjába. Úgy az igazi!

(Bár lehet, hogy nem kellene mindjárt ilyen sokat kérnem...)
@Rodeo36:

Szakember, jóvan...:-)

Ezeket a fogásokat ismerem és alkalmazom, de hidd el, Ballabioban a tájat is elfelejted ahogy a sajtokat megkóstolod :-)
Sajtbuziként végigettem amire módom nyílt bárhol jártam, de állítom, az a sajtkultúra összehasonlíthatatlan mással.
@a szív fészkei: van villám és villám sebesen belecsap és elkapja meg a sajtkés és pirítós kékfrankossal jó és prosciutto-val
@Rodeo36:

Én ott gyakorlatilag otthon vagyok :-)

Remélem, ha már ott jártál a kettévágott hegy is megvolt Bellanoban, meg a kolostor Abbazia Piona-n :-)

mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/23220726.jpg

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/2e/Orrido_di_Bellano3.jpg

www.comersee-info.de/see_schoenste_orte_comer_see_bellano.shtml
@Fabius: tudod e hogy a Svejk-ben -ha még???- Prágában ilyen egyszerű kvárglit is lehet kérni apróra vágott zöldhagymával és sok minden mással és baguette-tel vagy piritóssal a 2 literes sörhöz?

de igazad van ezek tudják hogyan kell érlelni a boros (sajtpincében) forgatják, mozgatják és babusgatják együtt a prosciutto-val ott lógnak meg az összes füstölt árú

de azért Andaluzi-ába sem akármi lekeveredni egy régi kastély borpincéjébe és ott aztuttán főleg füstölt és pácolt gyesznót zabálni millió féle pékárúval és amilyen bort kiválasztasz...ott még én is elfelejtettem a tenger gyümölcseit...és persze olyan becsiccsentve mentem ki a napra februárban ingujjban, hogy azóta sem felejtem...ők is tudják a sajtokat...és arrafelé kell paella-t enni
@a szív fészkei:

Nincs messze, Milano vagy Bergamo megvan óccsóér Wizairrel vagy Ryanairrel, onnan meg csak egy ugrás. Bár kocsival is max 8-9 órás út (nekem) egy seggel, pálya van végig.
@felebarát:

Én absztinens vagyok, de igen, a jó borral lehet fokozni az ízt és a hangulatot is. Néhány pohár után a szag sem zavar :-)
@Fabius: akkor akár találkozhatsz a George Clooney-val ott van "háza" vannak ilyen helyek ha nem is sok
@Rodeo36:

Tudod azért annak örülök, hogy itthon is fejlődik lassan a sajtkultúra. Vannak ígéretes próbálkozások, helyek, ahová már érdemes elmenni ha jót akarsz enni-venni.

HA egyszer hazakirándulnál mutatnék pár ilyet, ahol lenne hasonló élményed :-)
@Fabius: Kösz, de most Vecsés is kihívás lenne :-DD
@Kara kán: írjál nekik privátot, baszod.
Ja, hogy azt nem mered :-)
@Fabius: Menj a Lehelre a cicabenzineshez (földszint+emelet), akcióznak olaszt, dánt, franciát mindig. Nem mindegyik van állandóan, de valamelyik igen és ahhoz képest szinte fillérekért. Mert azért vagyonokat nem tudok adni értük. Hála Orvbánnak.
@Rodeo36: Te már láttad ott a váltakozó nőivel?

Amúgy van eszük: Woody Allen megvett egy lazazaza Rialtora néző palotát - olyat azért én is elviselnék - Brangelináék egy Cote D`Azur-i kastélyt, Cloony ugye Comon nyomul, Ophar vett egy visszafogott kis palotát Dubrovnikban is - csak visszaszivárognak a jó öreg, hanyatlóba...
@a szív fészkei:

Köszi, megnézem, mert ha a Fóti Corát megveszi a madaras teszkó lehet a sajtosom is ugrik. Tényleg, az ósanban van külön sajtpult?
@Fabius: érdekes módon a zabálós magyarból egyszercsak gasztrofil lett? nagyon örülök, nagyon régen még a Népköztársaság útján nyitottak egy helyet ahol nagy garral tengeri rákokat hírdettek, volt is nekik garnéla rákjuk szép tigershrimp azaz garnálarák a nagyobbikból, de én gambát akartam, az sem volt meg atlanti languszta a la tournédo sem és szerencsétlen pincér pont velem leállt vitatkozni, hogy mi és hogyan, nem tudta, hogy két nappal korábban Lisszabon legjobb éttermében 50 cm-es langusztát ettem parázson sózott vajban izzasztva fehér borral és előételnek gambákat hozott a pincér (az akkora mint egy jól megtermett banán) mélytengeri garnéla rák... jó tudni, hogy már vannak helyek és hozzáértő gasztrofilek is
@Fabius: Corás dolgok kaphatók ott többek közt.

Auchanban? Megkérdem a lányomékat, én évek nem voltam ilyen igázósokban. Bár halvány emlékeim szerint igen, elég nagyszabású.
@Rodeo36: Csillagom Lisszabon és Budapest közt van egy hangyafasznyi difi: minket a hülyeség most és nyaldos körül, nem a tenger... Na most azért a te nyamijaidat ideröptetni, ;-)

Mi bacalaut ettünk és közben csontra kirámolták a főútvonalon, lámpa alatt, villamosmegálló közelében hagyott kocsinkat. Lisszabont nem szerettem meg nagyon.

A gambák viszont nagyon fincsik voltak Tarifában egy családi kifőzdében. Valami lavórban szolgálták fel akkora adag volt.

De ne fikázd a magyar konyhát. finom az nagyon! Fiam barátai - spanyolok - megőrültek a nokedliért.
@Rodeo36:

Ja, ilyen zabálós gasztrofil :-))

Viszont egyre több ilyen hely van már az országban, mint ezek:

www.bukkisajt.hu/

varkapu.info/kozelet/20110201/borosjenoi-kecskesajt-borosjenoi-piacon
@a szív fészkei:

Oks, köszi. Import sajtokért eddig oda jártam, viszont az ósan teljes homály.
@a szív fészkei: nézd egy olyan országból, ahol egy lerottyant fakalyiba a semmi közepén történelmi objektummá van nyílvánítva és 800 mérföldet kell Arizona sivataán át autózni azaz a semmin át és ott olasz pizzát zabálni persze sem nem olasz sem nem jó és a sör meg kisüveg 3 dcl, amit normális férfiember nem vesz a kezébe és ilyen túrákat hírdetnek 9000 kilóméteren át és lehet elhagyott ugyanilyet találni ahol valaha egy részeg cowboy azaz tehenpásztorból lett rabló elfingta magát és ez még ki van firkantva az ajtófélfára mint sliccpaja mosonmagyaróváron és el vannak tőle ájúlva...

persze nem véletlen amikor ugye a milliárdos amerikai megkérdezi az angol lordot hogyan csinálja a golfpályán a gyepet? és az meséli meséli és minden ugyanaz csak a pázsit nem zöld, de a végén a lord csendben megjegyzi de el ne felejtsd locsolni 500 éven át naponta

hát ezeknek a NYNY kisbüdösdei után még a Greenich Village után is egy üdítő momentum mikor egy eredeti izébe mennek be és az tényleg 1500 éves, vagy mikor levittem valakit a Várban Budán a legalsó színtre mondván ez a kő itt van kifaragva 50000 éve akkor nézett rám és elolvastattam vele...persze a Hortobágyra sohasem mentem de Sopronba hazajártam mert a fél család odavalósi
@a szív fészkei: a nokkedlit én is szeretem de az művészet csirkepaprikással...én imádom Lisszabont kevés olyan vendégszerető helyet találtam igaz egy helyi lakos barátom hívott meg és ő volt a Cicerone én akkor Afrikából érkeztem, és ez a harmadik anyanyelvem...végig látogattam az országot többször is és a magyar konyhával sok rokonságot mutat
@a szív fészkei: las batatitas com bacalhaú-val az egy másik művészet valószínű nem tudod hogyan készűl? az is egy egész napig mint a piláf...hahahaha de a bacalhaú milliószor jobb (remélem újkrumplival tálalták és a többi hozzávalóval és vinho verde-vel)
@Fabius: ja a kecske és a juhsajt az külön tálcákon szerepel és feliratozva még a franciáknál is, azok az istenek eledelei...ha még egyszer találnék errefelé egy jófajta liptói túrót a többiről csak álmodom, mert amerika mindent megbasz és elbasz és a legfinomabb kecskesajtot úgy el tudják baszni, hogy se íze se bűze de kenhető és nem hízlal mert mindent ami jó lenne benne azt kivették a kurva anyjukat...itt csak champion gombát árultak mert az nem mérges!!!!!! amíg egy manager (egy nagy vállalat managere) barátomnak el nem magyaráztam az erdeigombákat és a többi gombákat amiket otthon pincében termeszthet...két hét múlva eltűnt, majd a piacon 4 hét múlva megjelent az első gombaszállítmány...kurva nagy siker de elfelejtette elküldeni a commissiómat de így is büszke vagyok magamra
@Fabius: Ó, nekünk a szomszédasszonyunk - a nyaralónké - készíti a saját kecskéi tejéből. Annál autentikusabb nincs, az a Micisajt. (Mici a tejdonor. :-)))
@Fabius: az a hegyvidéki félkemény és a kemény az csodálatos lehet, mindkettő reszelhető is és ha hagyják érni akkor olyan buké-ja lesz, hogy ihaj, én a túrókat és krémsajtokat nem igen kedvelem még makarónira is Rockfort-ot zúzok vagy ementhal-it, Gouda-t (Rembrandt szülővárosa) és Trappista-t amikor én tudom, hogy legalább már 4 napig nálam ért!!!
@Rodeo36: Biztos jó, ha van aki vezet és beszéled a nyelvet. De első este gatyáig kifosztva lenni - csak az maradt meg a cuccaim közül(és elég telipakolt bőröndökkel utaz9k :-)) ami rajtam volt - ne jó ómen, Persze a rendőrök szartak ránk másnap, ömlött az eső, huhh.

Na akkor kiírtam a szótárból - képzelem milyen nyelvtannal: már akkor Slicc volt a portugál mentorom, 10 éve!! - a betört kocsiablakra, hogy kösz szépen, mi már ki vagyunk rabolva, tovább nem kell fáradni ezzel. Legalább minden piros lámpánál nagy együtt érzően nézegették a csini OBI-s zacsekkal beragasztott kocsit meg minket.

De egy délutánra megálltunk, csak akkor meg zárva volt az a tengerparti torony. Hát nem tudom, Spanyolországban jobban éreztem magam. Nem voltak túl barátságosak a luzitánok.
@Rodeo36: Csirkepaprikás, ja, azt jól csinálom. :-) Azt is.
Liptói körözöttnek? :-)
@a szív fészkei: ez a bisex ribanc nem mérvadó, pont.
@a szív fészkei: bizony...egyébként a toronyban nincs semmi különös jobb átmenni a Tejó-n és bemenni a Jézusba és főleg a belváros azon részén ahol a legjobb és nem drága hanem jól főző éttermeik vannak meg a Porto-i borpince a 300 féle portó-i borral (ugye a portói az nem bor az portói) de portó-ban készűl bor is! és megkeresni a CHURRASQUEIRA-kat ott azután betegre zabálhatod magad szinte ingyen, ott a házi konyha műxik...utána érdemes elhagyni a várost és északra menni Batalhas-ba meg Coimbra-ba Európa egyik legrégibb és legkultúráltabb egyeteme is!!! és: "O Porto" ejtsd "u portu" azaz A Kikötő ...Braganza is méltó és megnézni hogyan tudnak mindent beborítani az azulejó-kkal és zenét hallgatni a churrasqueira-ban a: FADO-t
"FRISS HÍR: Budai Gyula elbénázta a legújabb "elmúltnyolcév"-bizottság megalakítását.

A Fidesz egy olyan MALÉV vizsgálóbizottságot állított volna fel, amely csak a 2002-2010 közötti kérdéseket vizsgálta volna - mintha végül nem a Fidesz közel két éve tartó regnálása után ment volna csődbe a cég.
Csakhogy az előterjesztő Budai lusta volt benn ülni az ülésteremben, így az ülést levezető Ujhelyi István a házszabály értelmében közölte, hogy az expozé nélkül nem lehet a vitát megtartani, így nem tudott felállni a bizottság. "

azl még igy estére is van valami mosolyogtatni vagy sirni való
"Az 1943-44-es napló végén írja Márai: "Ha vége ennek a háborúnak, a feladatok mérhetetlen sora vár reánk, el kell temetni a halottakat, el kell takarítani a romokat, kenyeret kell adni az éhezőknek, valamilyen államfélét kell építeni a cserepekből, amit a rablógyilkos horda, amelynek nagy része megszökött már, ránk hagyott. De ez a kisebbik feladat. Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban; ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből, a "jobboldaliság" címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint "keresztény magyar ember" előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert "keresztény, magyar úri ember", joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem "keresztény magyar", vagy "úriember", tartani a markát s a keresztény-magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidó birtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a "jobboldaliság" igaz értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves és ebben a szellemben, légkörben nevelkedik, reménytelen: talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt: de szíve mélyén örökké visszasírja a "jobboldali, keresztény, nemzeti" világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. S lehetett "előkelő közhivatalnok"-nak lenni és sérthetetlen, páncélinggel védett katonatisztnek; s mindezért nem adni semmit, csak becses létezés tényét. Ez a fajta sohasem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van, vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet.""
@felebarát: ugye az inga kileng mindkét irányban

SZVSZ a rákosi rendszer nem csinálta annyira mint a hortysta de megközelítették azaz mindkettő pofánbaszta a nem a nyájba tartozókat igaz rákosi nem csinált holokausztot de volt recsk meg hortobágy és egyebek

de valahogy kielégűlhettek sokan, vagy azn igazi emberi értékekkel élők nem hanem réműlten nézték mivé pervertálódnak emberi lénynek születettek

és ma van orvbán és bandája és minél előbb lesznek a halál faszára felfűzve annál egészségesebb
@Rodeo36: lassan tulajdonképpen tökmindegy, kit hová, mire fűznénk fel. Kezd egyre magasabbra kerülni a mérce, sokunknak már nem elég az, hogy jobbak legyenek, mint Orbánék, Gyurcsányék, már nem relatíve jót szeretnénk, hanem tényleg jót, működőt. Mármint országot, államot.
A vezetésre "jelentkezők" felhozatalát látva, kezdek kételkedni abban, hogy foglalkozni kellene ezzel az egésszel...
@Interlock:
A blogmotor elvitte a hosszú szövegemet, lényeg az 1988-as kollégisták elvisznek mindent és nem hagynak senkinek semmit városközpontok díszburkolatai és hírdetőoszlopok milliárdokat tesznek a zsebükbe és a többi állami beruházás csakis az övéiknek a többi megy külföldi bankszámlákra
@Interlock:
A blogmotor elvitte a hosszú szövegemet, lényeg az 1988-as kollégisták elvisznek mindent és nem hagynak senkinek semmit városközpontok díszburkolatai és hírdetőoszlopok milliárdokat tesznek a zsebükbe és a többi állami beruházás csakis az övéiknek a többi megy külföldi bankszámlákra

Hiányzik ma 16000 milliárd forint ami sohasem fog előkerülni és ez az összeg óránként milliárdokkal nő mialatt egyre fogy az emberekre forgatható és semi termeláés meg innováció csak a rablás meg mindent pénzért…amíg ezek hatalmon vannak addig itt job nem less teljes vagyonelkobzás bebörtönönözni őket mind kb 1000 személyt a családok ezen felül nem ártatlanok nem kell kímélni őket a kobra gyereke nagy kobra lesz… és utána teljes sztrájk leállás és utána meglátjuk mi lesz
@Rodeo36: "teljes vagyonelkobzás bebörtönönözni őket mind kb 1000 személyt a családok ezen felül nem ártatlanok nem kell kímélni őket"

Te is tudod, hogy ez nem megy, nem fog menni. Még az általános sztrájk sem; sokat gondolkodtam rajta, de még magam sem tudom eldönteni, hogy mit támogatnék: a helyi viszonylatban jól fizető munkahelyemet, vagy a bizonytalan kimenetelű sztrájkot. Sokan vagyunk úgy, hogy morgunk, anyázunk, de a "gazdánk" mégiscsak egy multi, és ha keresztbe teszünk neki, akkor szarni fog az ország érdekeire, lelécel innen egy életre, mi pedig nézhetünk bambán a gyerek éhes szájába.
És, bármennyire is radikálisan tudnék néha hozzáállni a dolgokhoz, a megtorlás-jellegű leszámolás még annyira sem fog menni. Ha a kezembe adnák a kötelet, mondván: itt van Vitya, fújjon a talpa alatt a szél - nem tudnám megtenni, én nem fogom egy életen át szégyellni magam amiatt, mert foglyokat, legyőzötteket öltem. A vagyonelkobzásban simán benne lennék, de ahhoz először kellene egy pártatlan, igazságos döntéshozatal, nem lehet következmények nélkül kifosztani mindenkit, akinek az elmúlt akárhány évben megismertük a nevét. Ilyen döntéshozatalra meg nem is lehet számítani, aki ebben az országban igazán pártatlan, annak le van szarva a véleménye.
Ha itt egyszer balhé lesz, afölött nem lesz kontroll, és azok is kapni fognak, akiknek nem kellene. Úgyhogy inkább ne legyen olyan balhé.
@Interlock: tehát jöjjön aminek jőni kell a kisszerű undorító és lassú halál...vagy akármi...az akármi neve: hátha én is bekerülök a pixisbe és akkor nem fogok sírni hanem én is a jók és nagyok közé tartozom, és

az ára: eltaposni a tegnapi önmagadat azaz anyád apád és testvéreid mert ők már nem fértek bele a pixisbe...

mit mond Jézus az Utolsó vacsorán? aki...és az aki...nincs az a hatalom mely megmenthetné ég nem fogadja pokol nem fogadja az árulót

ezt én soxor elolvastam...és mi marad az árulónak ???
@Rodeo36: No de kérem! SP nem nálunk volt kifirkálva a falra, hanem Hegyeshalomban, a Paprika Csárdában, amit ne hagyjatok ki, ha arra jártok, ha már kulináris élvezetek.
Amúgy pedig magam is soproni vagyok, Paprét, Halász u. környékrôl...
Ha viszont M.óvár felé jártok, akkor a felüljáró mellett (ahogy a pályáról bejöttök a városba) van mindjárt egy étterem, aminek búbos kemencéje van és ott készülnek még érdekes harapnivalók. :)
valami bűzlik Mániában... csak nem sajt...
@felebarát: Ez még mindig nagyon aktuális, sajnos. Pedig már jó hatvan éve...
@Rodeo36:
Te vagy a Bede Márton öregbátyja?
Honnan van nektek ennyi pénzetek utazgatni a világban? Hol loptatok?
@Fabius: Állítólag áprilistól madarasodnak meg. Itt kalászon azt mondogatják.
@a szív fészkei:
Mibe fogadjunk, hogy a kocsidat ott garázdálkodó kelet-európai cigányok rabolták ki?
@Interlock:
Látod, ezek vagytok ti!
Állítasz valamit, általában egy hazugságot, és amikor kiderül, hogy hazugság, egy viccel próbálod elütni, vagy esetleg szitkozódsz.
Erre szoktátok nagy hangon rikácsolni, hogy aszongya: Szááánalmas!!!
@Rodeo36: én azt nem tudom, hogy Jézus miket mondott, túlzottan nem is érdekel. Ha ma élne, netán még gyereke is lenne, vagy gondozásra szoruló hozzátartozója, akkor alighanem vakarná a fejét, hogy mit is tegyen.
Sok olyan nap van, amikor eltapossuk tegnapi, sőt, aznapi önmagunkat. Van, aki a hőn áhított nyaralásról mond le (már megint), van, aki a heti egy kakaós csigáról, és olyan is, aki a gyógyszereiről, fűtésről, villanyról. Annyi mindenről lemondtunk már az évek alatt, hogy inkább a maradék keveset becsüljük, abban több öröm van, mint a sajnálkozásban. És ezt a maradékot nem szívesen kockáztatja az ember valami homályos célért, nagy emberek őszintének hazudott kinyilatkoztátasaiért, vagy épp szégyellnivaló bosszúállásért. Ezért szoktam én azt mondani, hogy ha mi, senkik egyszer mégis megmoccanunk, akkor már nagyon nagy baj lesz: elfogytak a veszítenivalók.
Könnyen mondod te, hogy akasztgassunk... Ha megtesszük, és "győzünk", akkor tán hazajössz büdös sajtot enni, de ha nem győzünk, akkor tovább eszed más ország büdös sajtját. Nem valami etikus dolog ez, na.
@Kara kán: én hazugságot állítottam? Szó sincs róla. Azt feltételeztem, némi gúnnyal, hogy nem mersz írni nekik; te azt mondod, írtál (fasztuggya, lehet, éppen hazudsz?), és ha elhiszem, hogy írtál, akkor nem történt semmi rossz, cáfoltad egy feltételezésemet. Az meg, hogy ők nem válaszoltak, éspedig pont neked, nos, egyáltalán nem elítélendő cselekmény a részükről, úgy is mondhatnám, bloggazdaként simán megtehetik. Tiltsd ki őket te is a magadéról, és egálban vagytok. Ja, hogy ők nem járnak a tiédre, hogy szétbasszák... Szar ügy, te tudós kán.
Én sosem rikácsolok, pláne nem ilyen dedós szarokat. Szánalmas amúgy az, hogy kibasznak téged egy homokozóból, erre átrohansz a másikba, hogy dobáljuk meg amazokat a vödreinkkel. Nos, lófaszt a seggedbe, meg egyet a kezedbe, hogy el ne felejtsd, mi van a seggedben.
Veheted szitkozódásnak, nem zavar :-)
@Interlock:
Nem veszem szitkozódásnak, de azt nem bántam volna, ha fejbe vered őket a kis lapátjaiddal.
@Rodeo36: Mi Franciaországon keresztülcsalinkázva mentünk Spanyolországba - ez 01 szeptember 11-e után volt - és onnan át Portugáliába. Braghába, Portóba, Coimbrába - ott álltunk sort félnap az zuhéban, hogy bejussunk a gönyörűszép könyvtárba - és úgy mentünk a rohadt Lisszabonba. Onnan ezután eldzsaltunk némileg összetörve minden értelemben, majd mentünk Evorába (ott meg egy mocsok rendőr baszogatott és fosztott ki tök értelmetlen bírságokkal: na akkor megátkoztam őket zu zammen. Hát nem is nyertek foci VB-t, nagy erdőtüzeik voltak és kicsit szarrá ment a gazdaságuk. Nem jó velem kikezdeni :-DD)

Bizony isten, ahogy átléptük megint a spanyol határt - poros vörös földje volt, - hát majdnem megcsókoltam, mint a pápa szokta. Akkora megkönnyebbülés volt. És ott nem is volt baj, a világ legrendesebb Citroen-műhelyét is megismertük. :-DD Meg minden klappolt már, ott kedvesek voltak a népek. Elismerem, hogy Portugália szép - folyton zuhogott és hideg volt - de úgy vagyok vele, mint Petőfi a Kárpátokkal: tán csodálom ám de nem szeretem.

Innen tudom, hogy azért az első benyomások mennyire fontosak a turistáknál: itt ha rögtön átverik a palimadarat, lehúzzák, akkor a büdös életben nem jön többet, lehet ez a világ hetedik csodája.
@felebarát: Na, ők más szőkeségre rezonálnak - de arra nagyon! Ma van Hertz szülinapja, hát nem tudom, hogy lehetne Boliék hullámzását leírni... :-DDDDDDD Selmeczi ellenkezőleg hat minden épeszű emberre.
@Kara kán: na, most mi legyen... Tudod, mit? Valamikor a mai nap folyamán úgyis megyek még budira, ott lesz egy kis időm, és egyből megsajnállak, jó? :-)
Szerintem amúgy rosszul csinálod. Le merném fogadni egy üveg romlott sörbe, hogy olyanokat írtál nekik, mint: buta, hazug libsibolsik, kónbanditának bezzeg dupla posztot is engednének, ésatöbbi. Ez nem jó, tutod, ők az ilyesmiért többnyire haragszanak :-) Tégy még egy próbát: írd meg nekik, hogy hálásan köszönöd, amiért egy ősellenség baloldali megmutatta neked, milyen a folyton a szemükre hányt következmények nélküliség ellentéte.
Na, ahhoz meg bocsánatot kérni kellene tudni. De hát, ez már csak egy ilyen vad világ...
@Interlock:
Nem kell sajnálnod, csak egy kis tükröt akartam tartani a nagy demokratikus gondolkodásotok elé.
Ne is zavartasd magad, aggódj csak tovább a magyarországi sajtószabadságért, szidjad csak teli szájjal a korlátozásokat.
@Kara kán: keresd meg azokat a hozzászólásokat, ahol én ilyeneket mondtam, ahol aggódtam, ahol korlátozásokat szidtam. Találj akár csak egyet is, és akkor beszélgethetünk róla.
A blog amúgy sem sajtó, hiába ugyanolyan betűkből áll össze. És a sajtószabadságot sem szabadna összekeverni a korlátlan belepofázás lehetőségével. Senki nem várja el tőled, hogy egyetérts a posztok tartalmával, de senki nem is fog kizárni, ha ellenvetéseidet normálisan, beszélgetésre alkalmas módon előadod.
Amennyiben azt szeretnéd, hogy minden egyes ökörségedet kénytelenek legyenek végighallgatni az emberek, választasd meg magadat miniszterelnöknek.
A tetves komcsi Andor vagy ki a f...m még
egyet is ért velük. Úgy ezeket meg kell semmisíteni.
@centenárium:
Értem én, hogy gondolkozni és szöveget értelmezni nehéz, különösen, ha az ember agyának a helyén narancslé lötyög...
Nálad már sikeres volt a megsemmisítés. Nem sok agysejt maradhatott a szövegeid alapján...
Mit akartál egyáltalán ideböfögni, egysejtűkém???
Komcsikat én is látok speciel jelenleg, rengeteget! Kormányon vannak MAGYARORSZÁGON és fa.zságokat művelnek, elba..zák a maradék jövőnket is! Gratulálok!
@Dr. Boli Ch.T: Ti jellemtelen magyartalan
dr.SENKIK. Igen teszünk azért,hogy nektek itt
ne legyen sem mátok,sem jövőtök.
Ezt kiérdemeltétek, tettetek érte. Ti nem kerültök kormányra soha mert a varánusszal azonos szinten vagytok.Egyébként KI FOGUNK LÉPNI
AZ UNIÓBÓL. Ez bizalmas forrás.
Ha nem tetszik ..........akkor..........
@centenárium:

Hamarosan bajba kerülsz, mert az internetes elérést legalább húszas IQ-hoz fogják kötni.
Ez is bizalmas forrás.
@centenárium:
Szerencsétlen ecceri narancskomcsi vagy... Speciel én magyar vagyok, őseimmel együtt, de azért erőlködj. Ha egy ilyen hülyegyereknek, mint te, a Bárdossy név mond valamit (tudod, ott a B, mint...), akkor gondolkozz, melyikünk is magyar. Nagyapád beszélt már magyarul? Mert nekem már valamivel régebb óta itt éltek és haltam az őseim, ezért az országért. Magyarul, lépj ki hülyegyerek Európából te. Majd rájössz...
@Dr. Boli Ch.T: 1400-as évek közepére vezethető
vissza a családfa egy a törökök által elpusztított Kiskunhalas melletti helyiségbe
majd Jász-Nagykun Vármegyében is nyomonkövethető. Ja és még annyit,hogy a diplomamunkám egyetlen sora sem más könyvből
másolt. kiszenvedtem igen ki, internet nélkül
is marhabőgés mellett kishaver.
@centenárium: "Ti nem kerültök kormányra soha mert a varánusszal azonos szinten vagytok"

Ez aztán a kristálytiszta, támadhatatlan logika, aztakurvaéletbe :-) Fideszes szóvivő tetszik lenni? Neeem??? Hijnye, micsoda emberek hevernek parlagon...

"Egyébként KI FOGUNK LÉPNI AZ UNIÓBÓL. Ez bizalmas forrás."
Elmehettek a halál náthás faszára az idiótaságotokkal. Ez meg publikus forrás. Tudom, hogy nem tetszik, csak leszarom.
@centenárium:
Akkor meg minek játszod itt a vérmagyart? Azt szokták mondani, hogy az kiabál a leghangosabban, akinek ég a ház!
Nem kéne nyomni a fidesz agyatlan és álságos propagandadumáját. Vagyunk még néhányan magyarok, akik nem értünk egyet Pártunkkal és Ormányunkkal - pláne ha ennyi komcsi üldögél benne! :)
süti beállítások módosítása