Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.02.20. 05:15 Fabius

Kövér: nagyobb hatalmat Viktornak!

Címkék: fidesz kövér lászló rendeleti kormányzás

Azért szeretem Kövér Lászlót, mert egy kivénhedt bajuszmetált nyomó rockert juttat eszembe. Aki már ugrálni nem bír, egy rendes szólóhoz már nem elég fürgék az ujjai, de a régi idők kedvéért még a gitárt a színpad széléhez verdesné, - ha lenne hozzá közönség - és hörögné a mikrofonba: üdvözöllek a rémálmomban! Pont, mint a MISZOT farsang Alice Cooper hasonmásverseny győztese.
Bajuszhősünk az MTI-nek fejtette ki vasárnap délutáni álláspontját: először is kéne egy saját gárda a parlamentbe. Az se baj, ha előnyugdíjazott őrezredesek pucsítanak a mellény hátulján, csak legyen szélesebb a jogkörük, mint a mostani bohócligásoknak:

"Kell lennie egy olyan rendvédelmi szervnek, amely garantálja az Országgyűlés és a képviselők biztonságát, amelynek irányítási viszonyai speciálisak, elválnak a végrehajtó hatalomtól"

Érted, elválnak a végrehajtó hatalomtól és Laci bácsi felügyelete alá tartoznak. Széles jogkörrel, ami mittom a morzsázó képviselők eltángálásától az index videó stábjával fogócskázásig terjed. Inkább éhségsztrájk legyen, mert a vicc és a humorérzék nem keresztény konzervatív szokás, és az ilyesmi különösen nem harmonizál Kövér László gyomorbajos ábrázatával.
Beszélt még néhány mondatot a hogyan szívathatnánk meg Gyurcsányékat témáról, mert azért attól is sokaknak felállna, majd előjött a farbával: szélesebb jogkör kéne ennek a kormánynak, mert a kétharmad korlátozó hatása lassítja a törvénygyárat. Nem dübörgünk eléggé, helló, észre kéne venni! Úgyhogy a képviselők mondjanak le szépen a kormányt korlátozó bizbaszokról, mert úgy lenne célszerű, ha Viktor telefonon is bemondhatná, ettől a másodperctől mi változott, és majd, később, utólagos jóváhagyásra terjesztené hirtelen született gondolatait a ház elé.

És ezt a magyar országgyűlés elnöke komolyan gondolja.

Nehéz küzdelem lehet egy életen keresztül elnyomni a benne szunnyadó Lázár Györgyöt. Néha nem sikerül, istenem, van ilyen. De nehogy azt gondoljátok, hogy csak az ellenzék gátja a gördülékenységnek, frászt. A kormánypárti, Hoffmann tervet alulról fúró vakondok is csak hátráltatják a NERt. Úgyhogy jó lesz vigyázni, mert a Kövér Gárda ellenőrizheti majd azt is, a Fidesz frakcióban ki köpött a földre, és kik miatt volt kénytelen Viktor magából kivetkőzve átordítani a törvényhozáson a köznevelési tervet. De amúgy Kövér nyugodt, hisz az emberek mérvadó többsége békemenetelni hajlandó értük, legfeljebb összefogni és pénzért együtt dizsizni nem. Hiába, ha lankad a Fidesz Tourist akkor könnyen lájkoló csápolók nélkül marad az ember.

Kéne még egy poén a végére, de a saját kútfőből merítés helyett inkább megosztom szó szerint Kövér Laca SkiccPaliról és a palizálás megítéléséről alkotott véleményét, ettől ütősebbet úgysem tudnék kitalálni:

"Ettől az ügytől függetlenül Schmitt Páltól nem lehet elvenni mindazokat az érdemeket, amelyeket az életpályája során akár a sportban, akár korábban a közéletben, akár az elmúlt másfél-két esztendőben szerzett. Az is nyilvánvaló, hogy legyen bármilyen kimenetele ennek az ügynek, az nem Schmitt Pálról szól, még csak véletlenül sem szól Schmitt Pál tudományos teljesítményéről, az ennek a kormányzó erőnek a lejáratására irányuló szándékról szól"

Hajrá Magyarország, hajrá doktorok! A tudományos élet szégyenpadján még nem ülünk!

394 komment · 6 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr274139626

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A 47000-es csapdája 2012.02.20. 15:18:09

A kormánypárti képviselők komoly ellentmondásba keveredtek a, 47000 forintból meg lehet-e élni? szinapszist bizsergető, lassan kardinális gondolati zsánerképzavar kapcsán. Lázár János minden eddigi alapos háttértanulmányt és kutatómunkát, nyilatkozato...

Trackback: A 47000-es csapdája 2012.02.20. 15:17:30

A kormánypárti képviselők komoly ellentmondásba keveredtek a, 47000 forintból meg lehet-e élni? szinapszist bizsergető, lassan kardinális gondolati zsánerképzavar kapcsán. Lázár János minden eddigi alapos háttértanulmányt és kutatómunkát, nyilatkozato...

Trackback: Kacsaleaks: Pécs leszállófénnyé változhat. 2012.02.20. 12:31:58

Megdöbbentő információ szivárgott ki ma a délelőtti órákban:a Mecsek-Öko Zrt. és a Mecsekérc Zrt. együttműködési megállapodást kötött külföldi cégekkel az uránérc újra termeléséről, Pécs mellett.A kiszivárgott adatok szerint az idegenek így próbálnak l...

Trackback: Kacsaleaks: Az idegenek már manipulálják az adósságcsökkentését is 2012.02.20. 12:31:47

Vasárnap szörnyű felismerésre kellett jutnunk: az adósságcsökkentést elősegítő Összefogás koncert kudarcba fulladt, mi több az előzetes számítások szerint még növelte is az állam adósságot!Kiszivárogtatott információk szerint a földönkívüli megszálló a...

Trackback: Államadósság növelő koncert 2012.02.20. 12:28:10

Félreértés ne essék, én is szeretném, ha csökkenne az államadósságunk. Sőt! Tovább megyek, igazából azt szeretném, ha egyáltalán nem lenne. De ahhoz, hogy csökkenjen az adósságunk, nem ilyen baromságokat kellene kitalálni és finanszírozni, mint ez a ko...

Trackback: Pávatoll, avagy kivéve a gyevi bírót 2012.02.20. 09:14:53

Kövér László vasárnap nyilatkozott köztársasági elnökünk plágiumügyével kapcsolatban: "Ettől az ügytől függetlenül Schmitt Páltól nem lehet elvenni mindazokat az érdemeket, amelyeket az életpályája során akár a sportban, akár korábban a közélet...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ami késik, nem múlik, majd fogunk ott csücsülni!
Ezeket tényleg nem a kommunizmus zavarta, hanem az, hogy akkor nem ők voltak hatalmon.
Tényleg mennyivel jobb lenne, és több értelme lenne a parlament működésének, ha a kormány hozná a törvényeket, és utána a parlament jól megvitatná, elvtársi és baráti szellemben:)))
Bár eddig is szinte így működtek, az egyéni képviselői indítványokkal, plusz ugye most már azt is lehet, hogy a szabazás előtt 1 peccel úgy módosítják a megszavazandó tv-t, hogy az anyja se ismer rá. De Laca szerint ez még nem elég, több kell!!!!! Hajrá fidesz, hajrá Vityka!
Most volt az egyik híradóban szó hitler fiáról.
Biztos csak egy volt neki ?
Azért van önmérséklet a fijuknál:))
"felvetődött, hogy nem kellene-e azon országok a példáját követni, amelyek ismerik a sürgősségi kormányrendelet műfaját, vagyis, hogy adott esetben egy sürgető jogalkotási teendőt a kormány ideiglenesen elvégez, és utólagos jóváhagyásra terjeszt az Országgyűlés elé"
De! És most jön az önmérséklet!
"Végül, mint mondta, az ügyet elvetették mert "világos volt, hogy ebből olyan politikai támadások sültek volna ki, hogy már a törvényhozás kompetenciáját is el akarjuk orozni, és rendeleti kormányzásra akarunk áttérni"."
hááát, hogy maradjak a kövérelvtárs stílusánál:

hát a faszom nem kellene?

egyébként -ahogy ez eddig mente magát- nem csak parlametárosdira nincs szükség hanem kormányosdira sem, a törpe majd elintézi az egészet egy 3 fős gépírónős irodában ott a nándorfehérvári teremben rohangálva körbe körbe a banánfákon és kurjongatva banánnal a praclijában és vakargatva a zódalát és elcsippentve a tetveket és bolhákat...ez lenne ASTíLUS kövér szerint szabadon de ehhez akövérre sincsen szükség csak egy jó kemény ápolóra aki időben beadja a banánt a ketrecbe és a tálcán kihúzza szart mielőtt újra megeszi a NEMZETIBÖLCS
nem ertem miert kell mindig meglepodni, amikor ujabb adagok derulnek ki, hogy az egesz orban diktaturajanak epiteserol szol.

tevedhetetlennek hiszi magat, a talp/seggnyaloi is annak hiszik, nyilvan az o ertelmi szintjukon az a legjobb, ha orban onkenyuralkodoi jogositvanyokat kap.

agyilag egyik sem eri fel esszel mik lehetnek a problemak. ha meg tortennek orban ugyis kidumalja, hogy vilagmeretu osszeskuves az oka nem az ő balfaszsaga.

rohadna le mindenkinek a keze, aki a fideszre szavazat
Laca, mint a legszebb komcsi családi hagyományok ôrzôje és az MSZMP közp.biz. egykori munkatársa, mégis mire lenne képes? Szerintem nem kéne ennyit bohóckodnia, kérjen statáriális jogot és közvetlen fegyverhasználatot mindenkivel szemben, aki nem ért egyet vele. Ez is tök demokratikus lenne, ô már csak ehhez szocializálódott...
Ekkora beteg és pofátlanul hazug csürhe nincs még egy Európában. Ezek ha tehetnék, holnap a Fehérorosz mintára térnének át.
@aritus: Nem önmérséklet ez.

Kövér földobta a témát, hogy barátkozzunk a gondolattal.

Most a sok jobboldali majd egy hétig arról írogat, hogy..

-Mé, mi a baja a rendeleti kormányzással ? A történelemben ekkor, meg akkor is volt és milyen jó volt....

Aztán mikor már mindenki kiugatta magát, akkor csendben bevezetik.
Én a magam részéről támogatom a rendeleti kormányzást, sőt továbbmegyek, mit szőröznek az utólagos parlamenti szavaztatással? Francot. Az országgyűlésre nincs szükség, oszoljunk, emberek, nincs itt semmi látnivaló. Mennyi pénzt meg lehetne takarítani, képviselői tiszteletdijak, választások négyévenként, stb. Ezt a zsozsót inkább kéne költeni egy aranyoozott Orbán-szoborra, amelyik mindig a Nap felé mutatva forog a Kossuth téren. Máshol már bevált.

www.hetek.hu/kulfold/200701/aranyember_a_sivatagban
@Dr. Boli Ch.T: Kolléganőm munka mellett főiskolára jár, jövőre nyelvvizsgáznia kell. Nem tudja, hogy melyik nyelvet válassza. Merhogy azt tanítják velük, hogy az EU széthullik, az orosz vagy a kínai nyelv felé forduljanak, arra lesz majd szükség. Amikor mondtam neki, hogy akkor már őrá, meg a diplomájára sem lesz szükség, eléggé lehangolódott.
merhogy cuciális gondozó félénak tanul
Tényleg súlyos hiba volt felszámolni a zárt osztályok nagy részét.
@Dr. simonmondja.: irónia, tetszik ismerni?:)) Egyébként én is pont ezt gondolom, hogy most csak "úgy" bedobták, megnézik a reakciókat, aztán lehet, hogy egy picit "pofásabbra" igazítják, és akkor mindenki megnyugszik, hogy milyen rendesek, pedig lövethettek vóna is.
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: de melyik főiskolán, amelyik ennyire a vezér agymenését mondja fel?!
@Rodeo36: ez azért nem lenne jó, mert akkor micsinálnak a rokonokkal, haverokkal és üzletfelekkel? Azokról is gondoskodni kell egy jó zsíros, közpénzes állással! Hát van nekik (fidesz) szociális érzékenységük, és az első a család! A Jézus is aszonta.
Úgy látom, lassan selmeczizellálódik az egész fidesz-bagázs. A kognitív hiányosságokat pszichózissal próbálják kompenzálni. A végkifejlet bekerül majd a tankönyvekbe, e felől nincs kétségem.

Jut eszembe, gyorsan le kéne kötni a filmjogokat! Nem tudjátok, hol lehet az ilyesmit intézni? Már a castingra is vannak ötleteim. Pl. orbán szerepére Mike Myers tökéletes választás lenne.
@házelnök: Ez a pucok meg az onoka. Más nem lehet.
@aritus: Az irónia egy jobber trükk.

Egyébként bevezeti a sztálinfejű Kövér Laca a hülyeségeit.

Majd ha egy vakond nem nyomja jól a gombot, elvezetteti a fegyveres ajtónállóval.

A Zorbán bulgár képeslapon küldött elnök-jelölése pedig jó példa

a flottul működő távirányításos törvényhozásra.

és milyen jól bevált.
A kétharmados fideszfrakció dicső tette lett.

Viktor a fékezhetetlen agyvelejű - nagy ötlete Schmitt.
Éhes disznó makkal álmodik...nagyobb hatalom, könyörgöm, ENNÉL? Megvan a kétharmad, a pallosjog, a röghöz kötés, a vidékre való deportálás...mégis mi maradt ki?
@Dr. simonmondja.: jaj, ne csináld már! az irónia a saját túlélésem egyik eszköze. Nehogy azt mondd, hogy az iróniával elbagatelizálom ezt az újabb rémséget, vagy netán legitimálom!!!
@Dr. simonmondja.:
Az a nagy baj, hogy nem értitek ti ezt az egészet. A Főméltóságos megdöbbent, hogy a frakciójában vakondokok vannak. És ez félelmetes, mert lehet, hogy osztódással szaporodnak is, mert félnek a népharagtól, ami azért bekövetkezhet. És a mezei képviselőket ki védi meg a retorziótól? Na. Hát ezért kellene ez a "mindenben dönt a kormány és azután viszi a képviselők elé a már kész törvényeket."
Különben is a parlament ellenzék nélkül is működik. Most kiderül, hogy a kormány a parlament nélkül is működik. Tulajdonképpen mindegy is, hogy melyik úton megyünk csődbe.
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: igen, igen, de most még néha magyarázkodásra kényszerülnek az elvtársak. Az olyan macerás. Na ezt kell kiiktatni. Magyar ember evés közben nem beszél, nem magyarázkodik és szabadságharcol!
@pumukli 12: ja, a parlament az ócska, komcsi trükk. Volt a komenyisták alatt parlament? Na ugye!
@aritus: bocsánat, javítom: itthon nem magyarázkodik, külföldön ezerrel. Nagyköveti levél, KIM akció stb. Mert a külföld még a ballibsi ármány által meg van tévesztve, nem úgy, mint itthon. Itt már mindenki kussol.
@Dr. Boli Ch.T: nem kell Belaruszig elmenni. Magyarországon 40 évig az Országgyűlés évente max. négyszer ülésezett, ha a kormánynak szüksége volt törvényre (főként nemzetközi szerződések érvénybeléptetése volt "fontos"), ott volt a "kormány felett álló" Elnöki Tanács
@aritus: ja, jó örmény szokás szerint
@aritus: Tényleg, erre nem gondoltam :/
És hát még ajándékot sem kell küldeni Viktor szülinapjára, meg a felségsértés miatt sem landolsz Szájerné őnaccsága bíróságán, szóval nagyobb hatalmat a disznóknak! Négy láb jó, két láb jobb!
@aritus: Csaxólok, hogy - nono.
Mer jólesz vigyázni azzal a nyegléskedéssel.
@pumukli 12: Egy jónagy békemenet lenne a megoldás.
Ez már tisztán látszik.
Aztán a többit majd Viktorunk elintézi kéz alatt.
@aritus: Ez egy demokrata ország.

Demokrata az, aki Viktort akarta, mert az sokan volt.

Úgyhogy mostmár Viktor évmilliókig eljár tengelyén, míg egy porcelánfogát újítni kell.
@Dr. csaknézek...: Az nem maradt ki.

" a nők teste egy nemzeti vagyon " (Schmitt Pál)
"a kormányzó erőnek a lejáratására"
ismét nyíltan vállalja, hogy palika nem független hatalmi ág, hanem része a kormánynak...

de persze ha azt mondja valaki hogy palika egy függetlenséget hírből sem ismerő kesztyűbáb, akkor is fel vannak háborodva...

mindegy, a mosottgyúakat ez nem érdekli (azok nem is értik miabaj), a többieket meg leszarják.
@aritus: Károli Gáspár Református Egyetem és Főiskola
@aritus: Na most olvasom: atv.hu/cikk/20120219_hitlerfia?source=hirkereso HItler magzatty is a papa ellen harcolt - bár nem is tudta, hogy ennek a féltökűnek a gyereke. Hátha a fidesznyikbimbók is fellázadnak egyszer ennyi vértolulásos faszság ellen.

De legalább ez a molyos Pumukli elárulja, hogy semmi más, mint a diktatúra nem kell nekik. Nincs melléduma, ez van.
@aritus: És ahogy Lenin bácsi a labdázó gyerekek közé, közénk is lövethetnének, de mennyire aricukik, mert nem teszik. Hálás hódolat. Cejizem őket nagyon - hogy plázacicásan mondjam. Van az is annyira értelmes újmagyar, mint Slicc tudományos nyelvezete.
@Dr. csaknézek...: Fiúknál vagy lányoknál? Csak hogy tisztázzuk előre, mert az a keresztény-konzervatív csürhében igencsak sok a gyanús alak :))))
@"b.a."(bejegyzés alatt) doktor fabi(en) kandidátus: Bocs, off, de nem tudsz itt BP-en egy elviselhető minőségű idősek otthonát? Ahová ti vittétek volna, az hol van és mi a lényege? Római barátnőnek kéne sürgősen, és amiről mi tudunk, ott telt ház van. Megírnád a mailemre, ha valami erről eszedbe jut, előre is kösz!!
Kezdek félni. Ezek után, hogy fogok gárdamellényben bemenni a parlamentbe?? :)
Ja és ezt ismeritek?

Menj a Google fordítóba, állítsd Angol-Magyarra, és írd be: barmok

http://translate.google.hu/#en|hu|barmok

:))))
@Dr. simonmondja.: De mennyire élvezte is ezt! Főleg a sportolónők testét kezelte annak.
@a szív fészkei: Én óbudán tudok egy elég normálisat. A 3. kerületben elég jó a szociális ellátás, dacára annak, hogy itt is fideszes a polgármester.
@DarthVader: "- A birodalmi szenátussal nem lesz többé gondunk. Az uralkodó feloszlatta.
- De hát ez képtelenség! Hogyan fogja ellenőrizni az államapparátust?
- Ezentúl a helyi kormányzók közvetlenül gyakorolják a hatalmat. A félelem fogja fenntartani a rendet. A félelem ettől a bázistól."

Nicked alapján neked nem kell megmondanom, honnan idéztem! ;)
@csizsikpizsik - pique takarodj, evra te meg tövig!: Avagy éhes makk mivel álmodik??? Nagyon nagy az orgazmushiány arrafelé, ahogy elnézem a pótcselekvéseiket.

Tényleg már csak ilyen gárdázásra áll fel, ha egyáltalán. Vagy a békementes felszopásra kicsit.
@Gábriel angyal: A 13. kerületnek meg nincs adóssága. Habár, vagy éppen azért, mert szoci a polgármester.
de látom, más is javasolta ...
egyébként meg vissza nekünk az Elnöki Tanácsot
@Gábriel angyal: Kösz, majd átnézem a kínálatot, de nem tudom, a kerületek között van-e átjárás. (mondj a Tóth Józsién túl egy helyet, ahol nem fideszes a polgármester. Tudom, Óbudán Bús Balázs regnál.)
@a szív fészkei:
számomra már meglehetősen régen ez tisztán orvosi eset, bár lehet, hogy gyagya vagyok de egyáltalán nem látom mi lehet a valós céljuk a minden szétverésével és a pótcselekvésekkel, valamint miből akarják fenntartatni önmagukat...régóta mondom -szintén- hogy egyetlen dolog állíthatja meg ezeket állampolgári engedetlenség és általános sztrájk...addig nem felvenni a munkát amíg ezek léteznek...mit tudnának csinálni nem lehet munkára kényszeríteni senkit maximum el kezdhetik egyenként lelődözni...de ki lő és kire? ha a rendőr is sztrájkol meg a katona is meg a kormányőr...kirúgja? és akkor mi van megdöglik

amikor látom a kövér pofáját kinyílik a bicska a zsebemben
@nemecsek ernő áruló: Na de mit meg nem tettek, hogy eltüntessék! Indítottak egy vele azonos nevűt. Hoztak voksturistákat.

Ahogy elnéztem, Józsi bírja a gyűrődést (adj a isten), és a kerülete a legfelkapottabb, ott pörög még a darvadt ingatlanpiac is. Mintha csökken a kutyaszar is....
@a szív fészkei: Ott lakom. Az előző választás körül kiküldtek Spallerék egy levelet, amiben vagdalkoztak, hogy így lop a polgármester, meg úgy rossz, meg hú, és egyébként is gyurcsányahibás.

Tóth József ezek után kiküldött egy "válasz" levelet, amiben nem hivatkozott az előző levélre, csak leírta minden kertelés nélkül, milyen fejlesztések történtek az elmúlt ciklusban.
@nemecsek ernő áruló: Milyen kár, hogy kúrcsányék sem utánozták országos szinten a 13. kerületet.
@Gábriel angyal: Akarták. Csak volt ilyen szociális népszavazás, amit... ki is kezdeményezett, és vitt végig? Ja, igen: azt hiszem, az, aki ezzel egy időben 1000 milliárd forintnyi fejlesztési pénztől akarta megfosztani a magyar kistérségeket, és vállalkozókat. Ilyen csúszómászó mellett Worluk mester szavaival élve az MSZP még ministrálni sem képes: www.figyelo.hu/uzlet/20061025/orban_elzarna_unios_penzeket/
@nemecsek ernő áruló: Őőőő akor lehet valamiről lemaradtam, amikor a ötvenvalahányról most már nyolcvanvalahánynál tartunk. Félreértés ne essék a fityesz is lyukas zsákba tömi a zsét, de azért remélem abban egyetérthetünk, hogy az eladósítási bajnoki címet ők vitték el. :(
@Rodeo36: Ja kérem szépen tetszettek volna forradalmat csinálni ugyebár. :)
@nemecsek ernő áruló: Tudom, anyám él a WestEnd közelében. És egy ismerős nő mesélte, hogy kisebbe akarnak menni a Kresz Géza-Csanády sarokról, ennek kapcsán minden ingatlanos azt állítja, hogy ide áradnak a népek venni és bérelni is, lehet jó árat kérni... ami valamit visszavet, az a távfűtött kégli, de mondjuk nekünk nem olyan van.

Igen ez a Józsi szimpi. Egyrészt szóba áll a civil mezeivel - ezt már írtam: szóltunk neki nyáron egy Szent István parki spanyol fiestán (nem is csürdöngöltek, a rohadt New Lipyben ez jellemző), hogy szemetes a nemrég átadott Hollán utcai kis csobogó környéke, megköszönte, másnaptól minden rendben lett - másrészt tényleg fejlődik a hely. Saját pénzből csinálták a RAM-ot is ugye? Meg alanyi jogon jár net és angol az ott lakóknak, ha jól értesült vagyok.

Lehetett elérni a hivatalnokaival is valamit: be akarták záratni állítólagos lakossági panaszra a Figarot, azt a jó kis kertes kiülőst a katona József utcában. Irkáltam valamilyen Ildikónak a tanácsra, hogy na nemáá, nincs ott zaj, kellemes üde színfolt és sokkal jobb, mint amikor csövitanya volt húggyal-szarral, törött üveggel, balhéval. És visszavonták.
@Gábriel angyal: Kösz szépen! Ott laksz? Vigyél teát a Kunigunda utcaiaknak. Már tettél Orvbán ellen.
@a szív fészkei: Szerintem írj skicc palinak is, hogy vonjon vissza néhány aláírtat. :)
"Az EPP egyértelműen megmondta, hogy nem ért egyet azzal, ahogy Magyarországon cselekszenek. Az EPP egyértelműen és világosan tagpártja ellen foglalt állást" - mondta Viviane Reding. (...) "Az uniós jog érvényesítéséről, és nem pártpolitikáról van szó" - tette hozzá.
index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/19/gyors_valaszt_iger_brusszel/?rnd=918
Még vasárnap. Kövér okfejtéséről még akkor nem is volt tudomása.
Wblog
Mivel folytatódik a hazaárulók utáni hajsza az EP-határozat nyomán, szeretnék beszállni. Egy minden eddiginél ocsmányabb mocskos férget, egy elképesztően aljas csúszómászót, egy mega-hazaárulót észleltem ugyanis, és remélem, ebben a felfokozott hangulatban elnyeri méltó büntetését. Szóval ez az utolsó senkiházi nem holmi 7. cikkellyel fenyegetőzött 2006-ban, hanem ezermilliárd forint értékben szüntetett volna meg fejlesztéseket és munkahelyeket csupán a maga kicsinyes belpolitikai érdekei miatt. Azt hiszem, jól látszik a különbség, a szocialisták egy ekkora szarzsák mellett ministrálni is kevesek. Ja, még annyi különbség van, hogy őt szerencsére körberöhögték.

Hát igen, szelektív memória rulez! Kitakaríthatná már őket Herr Alzeheimer magukból is. Vegetáljanak spenótként valamilyen elfekvőben. (amit ők építenek le az egészsség nem üzlet-alapon!)
@Gábriel angyal: Egyelőre még igazad van. Egyelőre. De messze még 2018.

Viszont én minőségi különbséget látok abban, hogy azért nő az államadósság, mert autópályák épülnek, és végső soron ezzel növeljük a potenciális munkahely-lehetőségeket a kistérségekben, ergo befektetünk a jövőbe, vagy azért, mert balfaszok vagyunk, és elkeseredetten küzdünk azért, hogy nehogy ellent kelljen mondanunk az elmúlt években kommunikált demagóg marhaságainknak.

Lásd még tandíj kérdése. Gyurcsányék hogyan kívánták bevezetni? Mindenkinek általánosan fizetendő viszonylag alacsony tandíj (évente 125ezer BSc, és 150ezer MSc szakon). Karonként szelektálva a legjobban teljesítő 20%-nak megemelt ösztöndíj a tandíj-mentesség mellett.

Ez a tanulást ösztönzi, és azokat jutalmazza, akik a tudásért mentek az egyetemre, egyszersmind megszünteti az ingyenes felsőoktatás látszatát. De mint tudjuk, ez rossz, le kell szavazni - pedig hogy segíthette volna a főiskolákat, megszűnt volna a pénzhiány.

Ellenben a teljes önköltséges egyetem, és emellett a röghöz kötés végzetes adósság-csapdába tereli a fiatalokat, amit majdnem biztos, hogy egyikük sem lesz képes visszafizetni, miközben a tapasztalatok szerint jobb módúak továbbra is az állam pénzén kokainoznak a kollégiumban.

Vizitdíj: a mi orvosunk csak a vizitdíból ki tudta termelni a fizetését neki, és az asszisztensének. A TB-járulékból gyakorlatilag csak a rezsire kellett igényelni pénzt. Hosszú távon ez megszüntette volna az ingyenes egészségügy illúzióját, csökkentette volna a várakozást, és megoldotta volna az egészségügyi intézmények anyagi gondjait, úgy, hogy egy krónikus betegnek is évente 6000 forintba fájt volna maximum. De ez rossz.

Erre Szócskáéknak még mindig nincs megoldásuk, csak átrendezések útján küzdenek hasztalan az orvos-elvándorlás ellen, humanitáriánus katasztrófa felé kormányozva az országot, csak hogy fenntarthasság "az egészségügy nem üzlet" demagógiát, ami már a gyógyszergyárak, és orvosi fizetési papírok szintjén megbukik.
@Gábriel angyal: Nem hiszem, hogy tud olvasni. És akárkivel nem állok szóba. :-)
@Gábriel angyal: És azt se feledjük már, hogy volt közben egy gazdasági világválság nevű izé, ami arányait tekintve ránk hatott a legkisebb mértékben. A maastrichti kritériumokat a válaság előtt röhögve teljesítő országok éves hiánya, és adósság-állomány a magyarral megegyező szint közelébe esett vissza, esetenként mélyebbre (lásd még Franciaország)
De jó lesz a Matolcsyra felhorgadt házaspárok gyerekeinek! www.femina.hu/hirhatter/ovodai_programok_problemak

Mint a szardíniák, de nem baj, idén Dickens-év van,lehet őt twistolivéresen ünnepelni.
atv.hu/cikk/20120217_palffy_istvan?source=hirkereso

Pálffy: meg kéne tudni, mi folyik itt, - nos belé a kocsisirma. Mert minőségi bortól nem nézhet kis ennyire szederjesen felpuffadt alkesznak. A gondolatai is kb. ott, azon "szellemi" színvonalon rögződnek: tegnap utaztam egy ilyen párral - isteni élmény a 10 ezres bérlettel - ennél még az is magvasabb volt, amit végigüvöltöztek a végállomástól végállomásig.
@Gábriel angyal: A spirál nagyon nem biztos módszer. Szültem olyannal, aki azzal együtt esett teherbe.
www.blikk.hu/blikk_aktualis/schmitt-dontott-visszavonul-2080968

De nem annyira: a hullámzó bőrtömlős mozgásával (by Tóta) kevesebb osztályfőnöki órát tart majd. Ennyi.
@Link Elek: MIért lenne diktatúra...most elkezdhetnék a 8 évvel jönni...hogy akkor mi volt...de Veletek nem lehet vitatkozni...
@a szív fészkei: ki kell vele baszni, most lesz V.Reding' meghallgatás és válasz...piros durchmarsch elküldve, csak le kell csapni :-)))
www.noltv.hu/video/4183.html

Csak úgy érdekességként.
Kíváncsi lennék, ide miért nem hozták a békés sétálókat? Itt is ki lehetett volna állni a gyarmatosítók ellen.
Ja nemmm lehet igaz!! "Stiklikkel működtette cégcsoportját Csurka István MIÉP-elnök. A hitelezőknek jó, ha fillérek jutnak."

Ez a szent, jau magyarságtól hevülő, minden rohadt bolsi-libsi zsidó ármányt - Brad Pitt - azonnal észrevevő hős??? Átbaszott mindenkit, mint dszart a palánkon? Egyilyen bocskays úr?hvg.hu/hvgfriss/2012.07/201207_kaosz_az_egykori_csurkacegeknel_szekhazmest#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2012_2_19

Mert így megyen ez"[..]" Az utóbb jogerősen megnyert pert azonban az MDF-es kurátorok döntése nyomán nem követte végrehajtás, mondván, ne lehetetlenítsék el „szegény Pista lapját”."

Jaj szegény, ja őt meg keleltt menteni, víz fölött tartani, hisz annyi szépet írt.... Verebes is krokodilkönnyeket hullat érte a Bestben, hol máshol. Soha jobb ne legyen neki, kívánom teljes szívvel! Embernek nagy marék szar volt ez a Pistánk, politikusnak kútmérgező, halottnak is csaló.
@a szív fészkei: Ezt az utolsó bekezdésedet ugye csak elütötted?
@a szív fészkei: :D kuszaszemről szó se essék

Chikán Attila: Nem haragszom Matolcsyra

Az első Orbán-kormány gazdasági minisztere szerint néha rossz látni, hogyan születnek törvények. Matolcsyra nem haragszik, a valóságtól elrugaszkodott gazdaságpolitikára viszont igen.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/20/chikan_ez_meg_nem_fegyverletetel/?rnd=806
@a szív fészkei: és a vágást nem plasztikázták a gömbök beültetése után :-)))

van ott minden még olyan is amit nem tucc elképzelni? de jó...egy erkélyes lakás a Copa Cabana-n egy hétre 12000 dollár de abban csak a fekvőhely meg a terasz van benne...a többi a bérlő dolga...Sao Paulo főuccáján a lakások erkélyeit bérbe adják órákra...saccold meg...
@a szív fészkei: olvastad, hogy mekkora leégés volt a pesti és a győri hirig az államadósság törlesztési alapra? üres volt a zizé hahahahaha talán a fellépti díjak sem térültek meg
@Habakuk999: nem vó't szendvics meg uzsi csomag és napidíj sem a busz is buszott odavinni ingyen mingyár' más a leányzó fekvése a forradalom ...krisztus koporsóját sem ingyér' na most orvbán van ki kellett volna tömni üveggyapottal és kiállítani hátha akkor többen mennek vagy mágnessel a hátán hogy a hűtőszekrényre kitűzhető legyen

egyáltalán van a vityának valami haszna?
@Rodeo36: Van.
Megmondom őszintén, én a naiv, ártatlan sajnálni kezdtem Varánuszt a nagy büdös konszolidációs haditudósításokat nézegetve, merthogy most már olyan jók meg demokratikusak meg mindenféle -kosok leszünk, hogy csak a komodói kendermagos és fehér tyúk íze közötti különbségről tud majd blogot vezetni.

De vezírünk és harcostársai megkönyörültek rajta.:)

Más haszon most nem nagyon jut eszembe, de majd töröm rajta a fejem erősen.
Ügyesen kiforgattad azért Kövér szavait egy viccesnek szánt bejegyzés kedvéért.:)
Törvényt hozni a hazaáruló mszp-s EU.képviselők börtönbe juttatása érdekében/göncz..patkány kinga,tabajdi ..patrióta..bokros cigány etc/
Mert ez nem fasiszta kormány!
Mondják.
"Ettől az ügytől függetlenül Schmitt Páltól nem lehet elvenni mindazokat az érdemeket, amelyeket az életpályája során akár a sportban, akár korábban a közéletben, akár az elmúlt másfél-két esztendőben szerzett."

Nagyon jót nevettem ezen! Főleg az elmútmásfélév-ezés teccett! :)
@Habakuk999: Nem. Elegem van a halottról vagy jót vagy semmit hazugságból. Ez az ember tőlem ezt érdemli. Majd ha Havelt is siratják itt akkora könnyekkel, mint ezt, akkor revideálok. Csaló, ez tény: olvasd el a cikket. Épp ő, aki annyira pofát nyitott a nagy magyar erkölcsökről, aki annyi mindennek hordott el nála ezerszer értékesebb embereket. Lehessen már kimondani.

Ha te futnál a pénzed után miatta, máshogy látnád. És ment rá elég szép közpénz is, amivel soha nem számolt el.

Amúgy, az mi, hogy szegény Pista lapját ne számolják fel már (ahol csak uszítani bírt, semmi egyebet.) Másnak a vállalkozása bedőlhet, azért a varjú se károg? Ne haragudj, unom a szemforgatást, az egyenlőbbeket.

És igen, most halála után kiderült, hogy minden vállalkozása simlis volt. Én nem kívántam a halálát, - jobban tönkrevágta, hogy életében ennyire semmi lett irodalmilag, amit szerintem tudott is - de jobb a föld egy kicsit azóta, hogy elment.
@wagem: "Törvényt hozni a hazaáruló mszp-s EU.képviselők börtönbe juttatása érdekében/göncz..patkány kinga,tabajdi ..patrióta..bokros cigány etc/"

Dehogy hoznak rá törvényt. Egy társaság ez. Pártfeladatot látnak el mind. Az a feladatuk, hogy acsarkodjanak egymásra (pofon nincs, csak uszítás). Azt akarják, hogy mi is acsarkodjunk egymásra. A választók többsége már ráébredt erre, tartósan és jelentősen 50% feletti a nem tudja, nem megy el, nem válaszol.

Onnan tudható hogy ez a feladatuk, hogy minden pártunk valamelyik másiktól 100%-osan elhatárolódik. Akkor sem szavaz mellette, ha véletlenül valami értelmes ötletük lenne.

Amúgy meglehetősen sok kormányrendelet van a módszerváltásunk óta (is).
nyelvészkedjünk: vakondok - egyes szám, vakondokok - többes szám. vakond - nem létező szó.

@poszt: Kövér akkor kurvára elítélheti a kisgazda 36-okat, akik azóta is az ő frakciójában ülnek. Nehéz lehet ilyen erkölcsi tartással ezekkel az emberekkel együtt ülni a hatalomban, dehát Laci bátyánk még ezt is vállalja. Nagyot köpött, és jól aláállt.

@wagem: és a hazaáruló FIDESZesek meg menjenek szabadon isten hírével tovább csinálni a hülyeségeiket? eszednél vagy?
@wagem: te vagy a példa hogy és miért kell hülyének nézni a választópolgárokat.
@Fülöp33: és ha nem forgattya akkor mást jelentenek, fülöpppp?
@wagem: váged vagy véged? mijafasz takarsz?
@wagem: és a nyomorbán 2006-os röfenttyűje a 1000 milliárd megvonásáért a magyar nemzettől? az mijalófaszhanemhazaárulás kötelet neki vagy lámpavasat
@kitiltott bögre: Te meg arra,hogy miért szarlak le.Majd a fartúró fesztiválon bizonyíthatsz.Lila boával a kukacodon.
@a szív fészkei: ki kell hantolni és a koponyájából kupát csinálni amúgy kurucosan ahogy az ő emberei csinálták a kádárral...az lenne jogos a hisztis rohadt hulla és akkor nem büdösch? dehogynem elment bye bye
@a szív fészkei: Mindenki úgy gyűlölködik, ahogy akar.
Csak nem kell csodálkozni, ha ezt esetleg mások is megteszik fordított előjellel.

Amit életében csinált, lehet kritizálni.
Halottnak nem csaló.
És be is fejezem.
Te is megnézhetnéd délután:
www.port.hu/110901_-_szeptember_11_110901_-_september_11/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=52367&i_city_id=3372&i_county_id=-1
@Rodeo36: Ezt a lóvét is a hibbant kormánya által felvett kölcsönök visszafizetésére kellett költeni.De neked hiába mondom.
@wagem: Pofádat befogod, bolsevista állat! Vezéred és bandája a legnagyobb komcsi bagázs 1956 óta. A nekik drukkoló fajtád pedig a véresszájú ex-nyilas ávós, munkásőrös, bolsevista agyatlan csürhe.
@kitiltott bögre: Szánd anyád hogy kiszart.
@pástétom: Nyugi fasszopó.Ebéd idő van.Bolsevista állat az anyád fartúró.
@wagem: ha termelő eszközre és termelésre vesz fel hitelt -infrastruktúra termelő beruházás!!!- akkor megéri kitermeli de amire nyomorbánod vett és vesz fel azt hazahordta és elbaszta baromságokra hát ezért jár a lámpavas hidegen...te meg egy majom vagy még jó hogy hámozva eszed a banánt mikor szökellsz egyik ágról a másikra egyébként higgyél nekik és nyald ki nekik még többször, seggfej
Ez lesz abból ha szellemi testvérek csak egymás közt szaporítják gondolataikat:
Torzszülöttek.
Komolyan régi uralkodócsaládok belterjes degenerált utódai vagy túltenyésztett idegbeteg kutyák jutnak eszembe az egészről.
ezeket a vágemes magasságokat honorálom akkor, klikk: Tahótlanítok
@wagem: Egy utolsó bolsevista véglény vagy, pluszban zsidózó-cigányozó neonáci, de semmi gond: köztudott, hogy a legjobb ávósok is a nyilas pribékek közül kerűltek ki.
Egyhez kellene nekik jogot adni: a kötélhez, amire fellógatják saját magukat.
@wagem: anyukádat kérdezted már, hogy miért egy nyilasról lepattanó ruhatetűvel csináltatta fel magát, amikor téged összehozott?
Tanulságos a video, miszerint az egész celebbanda nem volt tisztában azzal, hogy az államadósság csökkentéséért lép fel és éppen most készülnek egy horror összegű kölcsönt felvenni.Jó kérdések, kurva ciki megszólalások.
index.hu/kultur/zene/2012/02/19/nem_jott_be_az_osszefogas_koncert/
Ettől is behalok már. :)

egyenlito.blog.hu/2012/02/20/tudorakot_a_nemzeti_dohanyboltbol

"A Fidesz a kormányzása alatt rengeteg közintézmény neve elé odabiggyesztette a nemzeti jelzőt. Nemzeti a gazdasági, a fejlesztési és a Réthelyi vezette humán minisztérium is. A kormányprogram a Nemzeti Ügyek Politikája is csak azért tűnhetett el az orbanviktor.hu-ról, mert valószínűleg túl kevés valósul meg belőle.

Én eddig is azt éreztem, hogy elkoptatják a nemzeti szó minden ünnepélyességét azzal, hogy úton-útfélen használják, de ezen persze lehet vitatkozni. Lázár János azonban most szintet lépett. Módosító javaslata, amely elvenné a boltoktól a dohányárusítás lehetőségét, a következőt írja elő a létrejövő dohányboltoknak:

„A dohánybolt külső felületén mindössze a következőket lehet és kell jól láthatóan megjeleníteni: Nemzeti Dohánybolt"

Két hónapja még csak „Dohánybolt" lett volna feliratnak előírva, de miért épp ezt ne módosítanák, ha a téli szünet alatt rájöttek, hogy a dohánybolt is nemzeti érzelmű. A gond csak az, hogy itt a nemzeti jelzőt a visszaszorítani kívánt dohányzáshoz kapcsolják. Cipőt a cipőboltból, rákkeltő cigarettát pedig a Nemzeti Dohányboltból? Milyen intézmény lesz legközelebb nemzeti? Nemzeti hulladéklerakó? Nemzeti bonchivatal? Nemzeti sintértelep? Hol a határ a nemzeti szó mindenhová ragasztásában?"

Tragikus, hogy ezek a hülyék lejáratnak mindent ami még értékes.:(
@Gábriel angyal:
Kivételesen egyet is értünk! :))
Viszont a legnagyobb szégyen, hogy parlamentünkre sajnos továbbra sem lehet kiírni, hogy "Nemzeti" - már csak az ott fellelhető komcsi szemlélet és mentalitás miatt sem! Mindez 23 évvel az un. "rendszerváltás" után... Na ez a gáz! :(
Ezek szerint sokan nem tudják:
az Elnöki Tanács a mostani kormány megfelelője volt. Tagjai a miniszterek és a miniszteri rangú hivatalok vezetői (KSH stb.) voltak. Az Elnöki Tanács elnöke pedig megfelelt a mostani kormányfőnek. Tehát semmi új nincs. Már a korábbi kormányzás idején is elkezdték újra bevezetni a ritkított parlamenti ülésezést, és a rendeleti kormányzást. Ahogy az régi szép kádári és rákosista időkben volt!
EZ A MINTA!
@Gábriel angyal:

"Ebből nem kaphatnék egy darabot vagy legalább egy felet?? :)

http://www.hir24.hu/kulfold/2012/02/20/egymilliard-dollaros-bankokat-talaltak/~~fokusz
"
Szia,
félmilliárdért szerzek neked egyet ;)

bio
@is:

Nyelvészkedjünk:

Talpa europaea = közönséges vakond. Nem vakondok.
ebből is látszik hogy nincs új a nap alatt, kövér elvtárs jó elvtárs volt, és maradt is...
Bármit megtehetnek, vagonszámra hordják szét a közpénzt, a kitalicskázás a jelenlegi állapotokhoz képest bazári trükk volt!

Emberek!
2.8milliárd Ft / km áron megy a vasútfelújítás. Nem új vágány a pusztába? Csak felújítás.

De hát oda is kell kő a gánti családi bányából, viszik is tonnaszámra egész Kelebiáig....
@Fabius:

"Talpa europaea"

S még akkor mondják, hogy a Zeu-ban nem vakondok ücsörögnek... :o)
Kövér László egy igazi komcsi. Az MSZMP KB Társadalompolitikai intézet munkatársa volt 1986-ban. Mit csodálkoztok?

Még az is szép tőle, hogy nem akar a tömegbe lövetni.
malev vizsgalobizottsag...2002-2010-ig...mert ilyen orszag nincs...nem istudtam, hogy mar ket eve besolt a malev...
@Dr. csaknézek...:

Na, dereng már miért üldözik a vakondokat a frakcióban is? :-))
@is: "nyelvészkedjünk: vakondok - egyes szám, vakondokok - többes szám. vakond - nem létező szó."

Hmmm... találj nekem lécci még egy olyan, nem létező magyar szót, amire 465 000 találatot dob ki a gugli... ;)

Értem én, hogy eredetileg vakondok volt, és csak tévesen kezdték többes számnak hinni - de ilyen alapon pölö a "pír" szó sem létezik, mert ott meg a piros szóról hitték azt, hogy a - valóban nem létező - pír szóból képzett jelző, lásd. sár- sáros, kár - káros. Holott frászt, a piros volt az alapalak. (Hasonló történt az angol pease (borsó) szóval, arról is azt hitték, hogy többes szám, és utólag "megalkották" belőle a pea egyes számot - holott a franciából átvett pease egyes szám. Bővebben lásd a "back formation" nyelvi jelenséget, magyarul nem jut eszembe, ami ciki)

bio
@Dr. csárli hárper:
Tudod a "ku.va annya" az összes komcsinak! Kövér, Orbán, meg az összes ilyen volt komcsi tipikus példája, hogy a komcsi elvtárs milyen is. Nem bír leszakadni a hatalomról, mert tehetsége az nincs, hogy a piacgazdaságban érvényesüljön, ezért a politika védőernyője alól lop továbbra is, mint azt dicső őseik, elődjeik tették.
Persze ezek is odakötik a bolondok elé a nemzeti színű szalagot és hőzöngenek, hogy a baromja jobban húzza az igát és ne gondolkozzon el azon, hogy vajon miért ugyan azok a komcsik vannak jelen, amelyeknek az apja, anyja szintén komcsiként ezt művelte a szerencsétlen marhákkal.
Mint a példa mutatja, igény az van rá, a sok ecceri zabálja és isteníti a volt komcsi, besúgó palántákat, akik ma narancskomcsi színekben basszák át őket!
Hiába no, a leghülyébb állat az ember... :)
@Gábriel angyal: kicsit ellent mond a dolog annak, hogy vedjuk a nem donahyosokat , de nemzeti dohanyboltunk van ;) muhahaha

irjuk ki rak Nemzeti rakbolt segitunk meghalni ;) jo penzert drogot is adunk ;)
@Rodeo36: az általános sztrejk mega blockád - ezek valós lehetőségek, de sztem odáig még messze van - hiányzik a szervező erő (hm. maszop?, elempé? ugyan-ugyan)
@genyamagyar:
Tedd hozzá, hogy apuka a pápai párttiTkár, nappapa vöröskatona, az egész család vad komcsi volt... Szóval azok a gének... :)
@Dr. Boli Ch.T: Na igen. Épp most beszél az elempés Szabó Rebeka és minő csoda egyet is értek vele. Épp az agrárium elárulásáról beszél és arról, hogy túrták ki a szerintem is az egyik legértékesebb fidesz kormány tagot (Ángyán) az államtitkári pozícióból, aki még ellenállt a nagy és középbirtok lobbi előtt.:(
apok kornel is lemondott...

egyre izgibb lesz majd vegyepszer air ;)
@Shinigami Daiko:
Ezekkel a szakszervezetekkel? Hisz a vezetők a kormány tenyeréből esznek, még a látszatra sem adnak.
Amúgy is egy röhej a magyar szakszervezetek állapota és érdekérvényesítő képessége.
Sokat is dolgoztak ezen a politikusok, hogy így legyen. Ha fele annyi energiát fektettek volna az ország gazdasági felvirágoztatásába, mint a szakszervezetek szétverésébe, akkor már nem itt tartanánk!
@kormányzó: hát nem is. Ahhoz több szakértelem kéne ...
Kövér micsoda karriert futhatott volna be, ha Kubába, Venezuelába vagy a KNDK-ba születik. Kegyetlen és igazságtalan a sors, hogy egy ekkora elmének Európa közepén kell eltékozolni magát.
@Gábriel angyal: olvastad..az mszp tamogatja a jobbikos inditvanyt, hogy emeljek meg az egeszsegugyi dolozok fizeteset..en orulnek ha egymasra mutogatas nelkul ebben egyetertenenek es benyujtanak...
@Gábriel angyal:
A cocik úgy, ahogy voltak hülyék és tehetségtelenek voltak, ez tény! :)
De ezek szerintem szándékosan bas.nak tönkre dolgokat és lehetetlenítenek el ágazatokat, végső soron egy országot immáron x éve, kár szépítgetni, a rendszerváltás óta. Ez a hazaárulás és kiárusítás. Ezért kultúrállamban mi is jár? Idegen érdekek szolgálata? Az egyik gyönyörű példája a Dunakiliti Víztározó, melyben mely fidesznyikek is vették ki aktívan a részüket környezetvédelem címszó alatt? Azóta is kidobott pénz és győzünk fizetni a szlovákoknak, a környezetről pedig azóta kuss van... Akkora anyagi és erkölcsi veszteség az, amit sokan nem is értenek!
@Dr. Boli Ch.T: Apuci párttitkár? Jesszusom! Akkor jól szocializálódhatott Kövér Laca! Gondolom az oviban a jele egy Kalasnyikov volt.

Tényleg nem tudunk megszabadulni ezektől a vérkomcsiktól? Meddig tűrjük ezt??? (Márc. 15?)
A Hetek írása,( www.hetek.hu/kulfold/200701/aranyember_a_sivatagban ) szóról szóra a Bonsai Ducéről szól. Félelmetes, és ha a környezete (Kövér "MSZMP-ben Lendvai Ildikó munkatársa voltam" László) erre még rá is erősít, akkor ez már a vég, illetve a grazi klinika betegvárója.
@Dr. Boli Ch.T: a szakszervezetek eleve nem lehetnek ebben! a szervező erő. Nekik a munkahelyen kéne lenni, ez pedig már az utcai politizálás keményebb része - ez párt/mozgalmi munka. Amiből Mo.-n ma a pártirodaimunka rész van meg, a mozgalmi meg sehol
@Gábriel angyal:
Sok mindenről mást gondolok, mint te, de most a hozzászólásod minden szavával egyet értek!

Lehetne egyébként rosszabb is! A kormányablakok mintájára dohányablak! Persze címerrel, meg nemzeti szín lobogóval! :)
@Dr. Boli Ch.T: vágom, sajnos volt szerencsém az elvtárshoz még az "átkosban", semmit sem változott, vagyis de, még jobban hisz...
@felebarát: Ennek én is örülnék. Van egy parlamenti ismerősöm és ő mesélte, hogy a fideszesek sokszor jóval bunkóbbak mint bármelyik más frakció a patkóban.
@Gábriel angyal: nem csak a fideszesek, de a fidelitaszosok is
Off:
No, alig egy hét után már ki is alakult a központi verdikt!

A MSZMP Központi Bizottsága közleményében... ja nem, szóval:
"Nem lehet megélni 47 ezer forintból - jelentette ki újságírói kérdésre válaszolva a Fidesz frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján. Lázár János hozzátette azt is: 47 ezer forintot az a segédmunkás kap, aki egyedülálló."

Hurrá!

Most már megtudtuk, hogy nem lehet annyi zséből megélni!

hvg.hu/itthon/20120220_lazar_janos_47_ezer_forint

Lázár frakcióvezető úr azonban - szokásától eltérőn - némi alternatív valóságot is becsöppentett mondandójába:

"...sem Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, sem Zsiga Marcell fideszes parlamenti képviselő nem azt az egyszerű kijelentést tette, hogy "47 ezer forintból meg lehet élni", hanem ennél jóval kerekebb, "pázmányosan bővített" mondatban fogalmaztak."

Sajnos ez nem igaz.
Zsiga képviselő úr ugyanis igen egyszerű mondattal válaszolt az újságírói kérdésre.

Szó szerint:
Biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból, biztosan meg lehet élni 47 ezer forintból, igen, azt hiszem, igen".

Ebben szemernyi pázmányos bővítést sem bírok felfedezni.

S mily kínos, erről felvétel is készült, ami a mai napig megnézhető...
@felebarát: Enyhén bizarr és tragikomikus, hogy még az itteni nem igazán jobbernek monhatók közül is sokan több ponton visszasírnák az előző fityesz kormány teljesítményét a mostanihoz képest.
Lacit azért kell megbecsülni, mert ő az egyetlen Katona Tamás-imitátor a Házban.
kivancsi lennek a mini matador gyerekei velemenyere, lassan a beszamithato kategoriaba wsnek ok is...siman kommunistaznak es elmutnyoceveznek, vagy van egyeb velemenyuk is?
@Fabius: "Nyelvészkedjünk:
Talpa europaea = közönséges vakond. Nem vakondok."

hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B6z%C3%B6ns%C3%A9ges_vakond

A közönséges vakond vagy régiesebb nevén vakondok az emlősök (Mammalia) osztályába és a cickányalakúak (Soricomorpha) rendjén belül a vakondfélék családjába tartozó faj. A régebbi hagyományos rendszerbesorolások a rovarevők (Insectivora) rendjébe sorolták.
Most mi van? már a wikipédia is hülye?
Véleményem: ez nem más, mint a totális diktatúra kiépítése. Kinek-kinek megvan erre a feladata, aztán majd eltünnek a süllyesztőben. Nem ismerős a módszer? Ami a "nemzeti" jelzőt illeti, sajnos tragikus történelmi események jutnak eszembe róla. Ellenzék gyakorlatilag nincs. Egyelőre nem tudom elképzelni, hogy Orbán V. a választásokon veszítsen, mivel nincs vele szemben egységesen fellépő ellenzéki szövetség. Tehát "örökös" min. elnök, v. köztársasági elnök, esetleg király lesz. Hacsak ...
de vegre az allamdossag a Bajnai altal atadott szinten van...3 napos bekement fieszta ;)
@puszták éhes vándora: monarchia mi ? de sokan viziolnanak ilyet
@Rézfánfütyülő fűzangyal:
Ezek szerint te sem tudod, mi volt az Népköztársaság Elnöki Tanácsa... (LOL)
Tanulni soha sem késő:
hu.wikipedia.org/wiki/A_N%C3%A9pk%C3%B6zt%C3%A1rsas%C3%A1g_Eln%C3%B6ki_Tan%C3%A1csa

Amit te leírtál, az a Minisztertanács volt (a kormány).

@puszták éhes vándora:
Viktor for king...? Hehehe
Csak tán nem...
A magyar Szentkorona nagyobb fejre illeszkedik (pl. az anyémre...)
@Rodeo36: Igen, de nem fogok neked most szövegértésből órát adni, ha nem haragszol.:)
@a szív fészkei: Természetesen nem biztos a spirál, de más sem. Illetve egy mégis: felajánlani az életet az erkölcsi tisztaság csúcsát jelentő katolikus anyaszentegyháznak (ami alapból két ház), ui. a ministránsfiúk általában nem fogamzóképesek.
@dr. mesterseges szinezek: Na és akkor mi a helyzet Arnold Juniorral?? :)
@felebarát:
- Ráhel, most őszintén, ha ma volna a választás, kire voksolnál?
- Hát a Fideszre, apukám!
- Látod, Anikő, ezt modnom, az oktatásra fordított pénz ellenére hülye maradhat a gyerek.
nahhh, minden ilyen jól menne ;)

Az MSZP felborította a kommunista kerekasztalt
Index
2012. február 20., hétfő 13:43
|
Email

Csütörtökön főleg Schmuck Andor kezdeményezésére megalakult [1] a Parlament Café-ban az antifasiszta beállítottságú Baloldali Kerekasztal a Változásért, amelyhez csatlakozott a Magyar Szociáldemokrata Párt, a Magyar Kommunista Munkáspárt, a Magyarországi Munkáspárt 2006 és a Zöld Baloldal is, valamint a Magyar Szocialista Párt, amit Balogh András, az MSZP alelnöke képviselt.
@Gábriel angyal: Az Úr időnként ironizál a szaporodás és sokasodás 0. parancsolatával - de ezt arkságod első szárnyból tudja.
basszus lenyúlták az avataromat, ehh ezeknek semmi sem szent???

na mind egy, talán kegyet gyakorlok :D

kep.index.hu/1/0/269/2692/26927/2692772_145d32b4a64cfaaa6e31de11527639f3_wm.jpg
@Gábriel angyal: Nono, a szocik teljesítménye 1000 milliárd/ év, a 2011-es adat pedig 1500 milliárd forint/év.
foldmoratorium: aldasos tevekenyseg a fold aranak alacsony tartasara..ha parasztnak nincs kedve mulvelni es eldana, aronalul felvasaroljak, ha nem lenne moratorium, egy paran elgondolkoznanak , hogy megvegyek e... a masik veglet, hogy nem adja el, mert nem er sokat, de ezert nincs is megmuvelve es all parlagon
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé:

Pedig milyen gyönyörű demokratikus fordulatot vihetett volna végbe együtt Mesterházy, Szanyi, Thürmer és Schmuk... :-D
@belekotty: Szijjártó folyton mondta, hogy mindent jobban csinálnának - az 1500>1000 relációból 2 általánossal belátható, hogy nem a levegőbe veszélt.
@belekotty: Na jó de ők még "csak" 2 évet toltak a szocik meg ugye elmúltnyóccat. :)
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Hát neked tuti, hogy több közöd van a Kossuth címerhez mint szarházy attiéknak. :)
@Karipapa01:

Nem, a hülye én vagyok mert leállok vitatkozni róla.

zea mays = kukorica. Hívhatod régiesen tengerinek, törökbúzának, de attól még kukorica marad.
@Alamio: Hát még ha bevették volna a buliba dékás fletót a csipetcsapatával együtt. :)
Képzeljétek épp Némethné beszél a parlamentben.:) Felolvasni már tud a papírból.
Tudtátok, hogy Kövér László egyszer harmadik helyezést ért el egy Kövér László Hasonmásversenyen?
@Gábriel angyal:

És mivel kezdte? Tisztelt Bíróság? :DDD
bréking, kérdés mikor erősítik meg, ha igaz:

2012. február 20., hétfő 14:40 (NAPI)
Brutális fenyegetés érkezett Brüsszelből
Csatlakozásunk óta az uniós előírásnál magasabb a költségvetési hiányunk és mivel ezt az egyszeri intézkedések sem tudták tartósan feloldani, az Európai Bizottság már a héten javasolni fogja a kohéziós alapok felfüggesztését - értesült a Népszabadság. Több száz milliárd forintot bukhatunk csak jövőre.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/brutalis_fenyegetes_erkezett_brusszelbol.511159.html
Küldenék egy nótát kedvenc palyámnak:

totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2012/02/15/a_tanulovezetok_bosszankodni_fognak/

Hozzászólás: 2012.02.15 22:42:15
1. pont
--------------------------------------

Benn van még, vagy már kiküldték borér?

Hee, dobjatok már neki egy telefont, hogy ugorjon be visszafelé a szódáshoz, hozza el a két megtöltött palackot!

Fhhhh' áhh.. fröccsözni akarok a délután.
@Gábriel angyal: békekölcsön rulezzz:

Államkötvényben fizetné az állam a visszajáró adót
A költségvetési bizottság tárgysorozatba vette, és általános vitára alkalmasnak minősítette Rogán Antal (Fidesz) javaslatát a különadó törvény módosítására, amely szerint a vissza járó adót állampapírban utalhatná az állam a cégeknek.

www.napi.hu/ado/allamkotvenyben_fizetne_az_allam_a_visszajaro_adot.511163.html
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: mem tetszett nekik a valaszlevel...azer elegge durvulnak, biztos kell ennyire...az is igaz csokkent az allamadossagunk, befekudtunk az imfnek, de wzt akkor most miert?
azt meg megertenem, ha megigertuk "A"-t es a valaszlevelben mondjuk "B" valaszt adtunk, akkor lehet en is bazmegelnek...
@felebarát: mert a diplomácia etalonját sértik, nyíltan hazugoznak, ütnek, pocskondiáznak, ezért erre nem lehet más válasz, ha én meg akarok egyezni valakivel, akkor nem sunyiskodok, gáncsoskodok, titkolózom stb.

A pandamacis rizsáéknál is ebbe buktak bele a malévazásnál, az araboknál is, az oroszoknál is, a propagandához értenek, de tárgyalni azt nem tudnak....

pl:

index.hu/gazdasag/magyar/2012/02/20/ezert_nem_kellett_kinanak_a_malev/

Végül is azonban nem ezek az akadályok hiúsították meg az együttműködést, hanem a közösen elképzelt üzleti terv „túlzott optimizmusa”, és a csatlakozó járatok veszteségessége, írja a levél alapján az Átlátszó. Ezek összességében „Demján úrral és jómagammal is beláttatták, hogy elviselhetetlenek a Budapest, mint Európa kapuja projekt költségei és kockázatai”.
@felebarát: "az is igaz csokkent az allamadossagunk,"

Az a probléma, hogy attól, hogy olyan ember mondja, aki még sohasem hazudott a zembereknek, vagy olyan, aki az előbbi jobbkeze, még semmi semm lesz igazság, még az sem, amit nagyon szeretnénk, hogy igazsággá váljék.

Ez persze érthetetlen egy olyan országban, amit közvetlenül a Nagyboldogasszony patronál, de az elmúlt 500 évben egyébként is gyakran voltak bokros teendői, nem kell ezen fennakadni.
@felebarát: Ebben a maléves kínai lebőgésben az az igazi finomság, hogy Kína amúgy nem túl finnyás, ha olyanba kell pénzt ölni (legyen az ingatlan vagy éppen döntéshozó kilónkénti ára), ami csak hosszú távon hoz valamit a konyhára.
De ezt még ők se...
@Habakuk999: Te el vagy tévedve, de látom, szereted ezt rám sütni. Te dolgod.

Én tényeket mondok. Vannak emberek, akik a halálukkal teszik a legjobbat. Így döntöttek, hogy ezeket követik el, tettek érte, hogy ilyen hírük legyen.
Mondj jót Kim Il Dzsongról - pl. nagyon jó apa volt,hát miért basztatják? Goebbels is nagyon jó apa volt, Eichmann is. Haláluk után nemleht róluk rosszat mondani, vagyis az igazat?

Én közszereplőként, nagy hatású íróként nyilatkozom róla, úgy ítélem meg; és bizony, hogy kiderültek a mocskosságok most.

Akkor minden történelmi személyt hagyjunk békén, hisz halottak, ergo megilleti őket a legjobb vélekedés, mert nem tudnak védekezni már. Aztán miket írtak Agamemnonról pl, miket Dzsingisz kánról, Attiláról, VIII. Henrikről, stb. Ők is halottak és még mindig közszájon - és nem a legjobb színben - forog a nevük.

Itt írsz mióta arról, hogy micsoda körülmények vannak, micsoda politikai züllés tanúi vagyunk, mi lesz már, jaj mi lesz? De aki húsz éve elvetette ezt a sárkányfogveteményt - mert bizony ő írta le először ezeket a ma már szinte köznyelvi fordulatokat, amiken meg sem lepődünk, - azt most tisztelnem kéne szerinted. Nem tudom és legyen őszinte a beszéd. Róla is.

Tudod, minden vallásban el kell számolni a megélt élettel: megmérték négyezer év a szíved Egyiptomban vagy a keresztény hitben Mihály arkangyal és aszerint derül ki jó vagy rossz ember voltál-e. És az magával hozza a jutalmat vagy a büntit, de a megítélést mindenképp..

Tudod,nem is irígylem Csurkát, mert anno a legjobb haverja volt Kardos G. György, a vállaltan zsidó író (Avraham Bogatír hét napja, tán olvastad is.) És magyarázkodhat neki mostantól ítélet napig. Van olyan vallási fogalom, hogy Dies Irae=Harag Napja: [..]"Mors stupebit, et natura,
Cum resurget creatura,
Iudicanti responsura.." azaz "Csodájára a halálnak,
Aki rég por, talpra támad,
Számot adni bírájának."

www.youtube.com/watch?v=ZDFFHaz9GsY Tessék, szóljon érte.
@dr. mesterseges szinezek: :-DDD Ezt csak arra reagáltam gyorshadtestként,hogy reggel belinkelte Gábriel azt a FB-képet, miszerint valaki visszamenne az időben, ha Orvbán anyját rá lehetne venni a spirálra.
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: Már látom a napot, amelyen azért vetnek ki új adófajtát - a zalaptörvénynek megfelelően -, mert az állam elbukta azt a pert, amelyet azok a cégek indítottak ellene, amelyeket azért marasztalt el, mert a soron következő adóbefizetésüket részben a korábbi adóbefizetésükből visszautalásként kapott állampapírokkal kívántak rendezni.
@a szív fészkei: Láttam... de egy kitérőt megért a szent kormány szent istápolója és szent talpnyalója.
@Spániel: Nem az eszükért vannak tartva. De azért hogy ennyire nem? Jó a vastagbőr - e a Barbalics is mindig a puha talpacskájára esik. Pedig Dávid néni most nem is kedvenc és mégis...

Súlyosan hülyék ezek a pacsirták,ha téynyleg elhiszik, hogy ezért dől a népa torkuk szavára. Inkább csak a közpénz-lé baráti zsebekbe és még a benyalási faktora is magas a dolognak,hisz jól lehet kommunikálni a hívek felé: jönnek majd a megrendelések máskor is...
@belekotty: De Orvbán adósságából mit profitál itt bárki is rajtuk kívül? Autópályán mégis mozog pár jármű.
@dr. mesterseges szinezek: Többet is. :-D

Az adóssághoz: az autópályákból is most ők facsarnak ki még több pénzt a hülye heti matricájukkal.
Tonyóbaba nem szarozós típus, ha költeni kell.És tudjuk, honnan és hogyan költ, mint egy fiók Petőfi... atlatszo.hu/2012/02/16/belvaros-lipotvaros-szazmilliok-csokos-alvallalkozoknak/
most meginditják a tulzótt deficites eljárást?...

az most még 2006-ra vezethető vissza, amikor az akkori ellenzék kezdeményezte?
@Rézfánfütyülő fűzangyal: Ezt azért elég sokan nem tudhatták, többek között én sem.:)

A elnök jogkörét gyakorolták kollektív módon. Losonci Pál vezetésével.

Volt kormány is, tudod ilyen miniszterfélék, minisztertanácsnak hívták.

Egy érdekesség: miniszter nem lehetett az elnöki tanács tagja.
@a szív fészkei: Senki nem mondta, hogy ha valaki meghal, nem lehet rosszat mondani róla.
Természetesen lehet, sőt kell kritizálni.

Csak én speciel nem köpködném, ennyi az egész.

Mint ahogyan nem is anyáznám a komcsikat - piros, narancs, zöld, barna, milyen színűek is vannak még?
Mellesleg, kurva kíváncsi lennék arra, ugyan tudja-e még a mélyen tisztelt hősiesebb lelkületű kommentelők közül valaki, mi a kommunizmus.
Azzal a szép kis bársonyos fekete rágcsálóval is adódtak problémák.
@is: A vakond létező szó, rengetegen használják.
@Rézfánfütyülő fűzangyal:

Bocs: a Népköztársaság Elnöki Tanácsának elnöke a mostani köztársasági elnöknek felelt meg. Magának a testületnek, mint Elnöki Tanácsnak, ma nincs megfelelője.
Amiről írtál, az a Minisztertanács volt, ma úgy hívjuk: kormány. Annak elnöke volt a miniszterelnök, tagjai pedig a kormánytagok, stb.Na, de ki emlékszik már erre? Régen volt...:)
@Fabius: Reagálva önmagamra is, a vakondok is létezö szó, mert azt is rengetegen használják.
@felebarát:

Az nem vezethető vissza sehova, nem kérte senki, meg amúgy is automatizmus:

ec.europa.eu/economy_finance/economic_governance/sgp/deficit/index_hu.htm

Ellenünk gyakorlatilag belépésünk óta a levegőben van, de eddig - még - kitartott a türelmi idő.
@Fabius: nol.hu/belfold/nyilt_haduzenet_brusszelbol

Biztosan ugyanarra a fordítóirodára bízták a vezír könyörgésének fordítását a békekötésről, mint Balogh Zoltán berini filmmagyarázatát.

Fegyvert le helyett fegyvert vállhoz!
Engem is elszomorítanak a kegyeletsértő megjegyzések. :(
@tetovaoda: akkor még minisztertanács elnöke volt a neve (asszem)
@felebarát: A választék nagyobb, mint ahogy a cigisdobozokon is. Nemzeti Ön és Környezetkárosító Bolt. Nemzeti Korai Halál Bolt. Nemzeti Magzatkárosító Bolt. stb.
@dávidzoli: "Reagálva önmagamra is, a vakondok is létezö szó, mert azt is rengetegen használják."

A logikát kiterjesztve leszögezhetjük, a leglétezőbb magyar szó a pina.

@Habakuk999: "Azzal a szép kis bársonyos fekete rágcsálóval is adódtak problémák. "

Na most lehet, hogy nem figyeltem, de ezt nem értem.
@Gábriel angyal:
Engem 2011. szeptember 11 utáni napon is elszomorított valami vadparasztnak a kegyeletsértő megjegyzése! Azóta is úgy vagyok vele...
Pláne, hogy most derülnek a tartozások, adóstiklik, segélykék, "támogatások". Ez nem kegyeletsértő... Mindössze egy volt stiklis komcsi spicli pénzügyi dolgai. Hol a gond ezzel? Ha kimondom?? Viccelni tetszik?
@Habakuk999:

Nem, Viktorék még mindig nem értik, hogy a matolcsyzmus erőltetését nem kívánja finanszírozni senki.
@Habakuk999: "Hende szerint „nehéz, de sikeres” tárgyalást folytattak a svédekkel, amelynek eredményeként a vadászgép-képességünk nem csökken, "

A nulláról nehéz lenne még csökkenni, esetleg, ha elkezdenénk magunkat bombázni, mint A 22-es csapdájában.
@Fabius: Kedves vakond tbsz., ami ha vakondoknak írják, akkor a tsz. miatt kapnak még egy k-t, de o nélkül nem lehet kimondani.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te, neked is pina fóbiád van? Vagy csak mindenről a pina jut eszedbe? Evégre ha állandóan azzal jönnek! :))

"Azzal a szép kis bársonyos fekete rágcsálóval is adódtak problémák." - most magadra gondoltál??? :)) Nem... Sőt nem is pina! :)
@is: Szegény Kisvakond. Nem is tudja hogy ő nincs is.
@Dr. Boli Ch.T:

Bezzeg Settenkedő a szál kolbásszal! Ő volt ám a libsibolsi-bűnöző! :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :)
Jó is az!
A nyelvészkedésre gondoltam, egyébként így is úgy is helyes.
Fejlődik a köznyelv, 10 év múlva azon vitatkozunk majd, a plagizálás vagy a palizálás a helyes, s okos nyelvészek elmondják mindkettő, mert beépült a köztudatba.
Kedves Varanusz,
Hat persze ,hogy van sajtoszabadsag,amig a magadfajta teleokadhatja a nyilvanossagot.Mondjuk,en Teged mar buntetnelek es Rad is ferne.
Az egy dolog ,hogy fogalmad sincs a vilagrol,amiben elsz(szerintem arrol sincs,amivel peldalodzol).Biztos nagyon cool a csocseleknek , hogy hegyezheti a csoret a magyar orszaggyules elnoken.Rendes orszagban az ilyen ostobak kozmegvetes targyai,mondjuk szerintem nalunk is ...A mi oldalunkrol mindenkeppen
Az biztos,hogy hozzatok egy utas sem all a Fidesz tourist kozonsegebol...
@Dr. simonmondja.: a rendeleti kormányzást lehetne fejleszteni tovább...

de a képeslapos demokrácia nem ojjan korszerű... javaslom inkább

az sms kormányzást...

dr. Viki ír tájföldről: áfa +3% 2012.jan 1-től...
dr. Tóni abudzabiból: ingatlanadó 30% bevezetni 2011. jan. 1-gyel
dr. Lézer Dzsonni: AB eltöröl. Dohányipar államosít...

stb stb
@Dr. simonmondja.: "Egy jónagy békemenet lenne a megoldás."

május 1. ? mit szólsz? jó lenne? ugyis a munkabecsülete kormány
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mi'azhogy! Igazi nehézsúlyú keresztapa... Majdnem olyan, mint Don Pin.... na-na... fogadjunk neked megint a pina jutott eszedbe? :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az országból nem is tudnának kirepülni bombázni ilyen kerozinárak mellett.

Lassan eljön az ideje új egyenruhákat varratni. Ilyenkor mindig ez szokott következni.
@morgás joga mindenkit megillet: "vissza nekünk az Elnöki Tanácsot"

vagy a kisz kb, vagy mszmp kb ? fides kb ?
@puhosh:
Okos és értelmes hozzáböfögés volt. Kicsit IQ szegény és ékezethiányos.
Naridroid vagy? Szar lehet neked, de majd felnősz. Ha tanulsz, még pattanás is lehetsz - a komcsik seggén...
@Habakuk999:

Így már értem. Csak a kommunizmust meg a vakondot így hirtelen nem tudtam összekapcsolni. Akkor viszont hadd okoskodjak én is: a vakond nem rágcsáló, hanem rovarevő. :DDD
@genyamagyar: "Kövér László egy igazi komcsi. Az MSZMP KB Társadalompolitikai intézet munkatársa volt 1986-ban. Mit csodálkoztok? Még az is szép tőle, hogy nem akar a tömegbe lövetni. "

tartok tőle hogy ez nem az önmegtartóztatásán múlik...
sztem lenne rá igénye... lehet erre gonolt amikor
Kövér Kommandó felállítását kérte...
@Fabius: Az, hogy Viktor nem érti, elhiszem. Volt dolgom hasonló mentalitású emberrel.
Azt viszont, hogy a belső körben nem lázadoznak, nem ordítják a fülébe, nem tudom felfogni.
@Dr. Boli Ch.T:

Megnéztem, nem címlap. Akkor megnyílt egy dimenziókapu, azon át pottyant be a kis halmozottan katasztrófa sújtotta ostoba fideszkomcsi troll! :DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az igaz. Arra emlékeztem, ahogyan rágcsálva nyomott befelé valamilyen bogarat.:)
@dr. Bubó: Felvásárlós Simon Perecke meg ír sms-t, Soros Gyuri seggéből kibújt viktátornak hogy ül, áll, fekszik szépen kér és ő jó demokratához méltóan végre is hajtja azokat. :)
@Habakuk999:

Igen, egyenruhában mindig is határozottan ott voltunk a szeren! Ha már okosak nem lehettünk, legalább szépek, ugye...
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: "Államkötvényben fizetné az állam a visszajáró adót"

hejes úgyis terveztem hogy én meg a cégem tulajdonrészét ruházom át az álamra adó hejett és majd osztalékot fizetek a nyereséges működésre tekintettel...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azért a varroda tulajok nem voltak hülyék..
@Dr. Boli Ch.T:

Ugyan, hagyd. Rendeleti kormányzás helyett varázslati kormányzás lesz, valahogy így:

- mostantól tudjon beszélni minden tampon Orbán seggében! Abrakadabra!

És látod? Megjött az első, a csoda működik :-D

Most komolyan: akik a nickemet sem tudják megkülönböztetni a blog nevétől, azokról eleve nem feltételezem, hogy egy szót is megértettek a poszt tartalmából, a névelőket is ideértve.
@Gábriel angyal: az meg a következő... hogy dr. Vitya telcsójáról, dr. Simlicska írja az sms eket... ez fejlettebb nem is kell személyesen bajlódni... nem is ért a technikához... marad ideje focizni... vagy a homokozójában (a felcsuti akadémián) tenni venni, vagy csak szimplán kolbászt/páleszt főzni...
@dr. Bubó: hejes malyd mogyad, megg mi lessz a NAVvikkal, ha gyünnek :)
@Habakuk999: Köpködtem volna? Mindenesetre én tudom, mi az kommunizmus, amiben van szerencsém 53 óta létezni. És kaptam belőle eleget a pofámra, bár nem voltam ellenálló vagy ilyesmi. Csak kerültem helyzetekbe.

De én nem köpködtem arra se, és ha volt valami jó - akultúra olcsósága és színvonala - azt mindig elismertem.

Láttam Csurkát - újságnál dolgoztam - élőben ott és akkor a hetvenesekben a főszerkesztőhelyettes - cikkeknél élet-halál ura - előtt bokázni, viselkedni és elvtársozni bőszen naponta. Aczél is mesélt róla. Még nem vagyok szenilis, a környeztem sem. Emlékszünk mindenre. A Házmestersiratóra Tábori Nórával, nagyon jó volt.
Innen lezülleni, az a nem semmi. ezért szoktam mindig írni Hoffmann elvtársnő múltjáról is, mert onnan is vannak konkrét infóim. Hogy lássuk már meg, ilyen hitelességdeficittel küzdenek ezek.

Annyira ez a mai újundok világ nem lep meg. Csak tényleg még azzal se törődnek, mint Kádár, hogy legalább has legyen megtöltve, akkor kezesebb mindenki - ennyit ő is tudott. Mer`ugyi a lét határozza meg a tudatot. Ezeknél meg a lé.
@puhosh: "Rendes orszagban az ilyen ostobak kozmegvetes targyai,mondjuk szerintem nalunk is ..."

igen erről szól a poszt... jól látod... az ijjen debilek mint dr Kötél et. KÖZMEGVETÉS TÁRGYAI...

kiröhöglyük... nevetségesek... szánalmasak...
@D_rögtú_R_Cirby_semleges PH_dé: "mogyad"

kihagytál egy "N" betűt, hejesen: "mongyad"

de nem akarok nagyon szőrözni....
Kedves Fabius! Ez egy elég jó post a Vona-Pintér vitáról. Érdemes lenne egyszer erről is beszélgetni.

konzervatorium.blog.hu/2012/02/20/vona_gabor_a_corvinuson_avagy_mar_megint_a_jobbik?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201202

"Alapvetően nem szoktam egyetérteni sem Török Gáborral, sem pedig a Jobbikkal. Ebben az esetben viszont Töröknek adok igazat: én is úgy vélem, hogy mivel a Jobbik megkerülhetetlen erővé vált a magyar belpolitikában, nem szabad elszigetelni a véleményüket. Sokan attól félnek, ha a Jobbik túl nagy teret nyer a médiában, üzenetei napról napra eljutnak a választópolgárokhoz, akkor az emberek véleménye fokozatosan radikalizálódni fog. Én azonban úgy gondolom, hogy ha a Jobbik politikáját elszigeteljük és elhallgatjuk, akkor afféle “tiltott gyümölcs”-csé válhat, és ez is a Jobbik malmára hajthatja a vizet.

A Jobbik retorikájával nem kell egyetérteni (én is sokszor bírálom megnyilvánulásaikat), de meghallgatni mindenképp érdemes őket. Erősek Kelet-Magyarországon, mely területet a mindenkori kormányzat elhanyagolt a rendszerváltás óta. Lehetnek olyan meglátásaik, amik a tapasztalataikon alapulnak, s hasznosíthatóak lehetnek."

Neked mi a véleményed róla??
@Gábriel angyal:
Mit is csinált az első fidesz kormány? Kilőtték a Bokros csomagot, megúsztatták a koronát és hablatyoltak valamit arról, hogy 3 szoba 2 gyerek 4 kerék vagy mi.
Miközben a balti bevezették az egykulcsos adót ők megtartották a szocialistát a "vegyünk költségszámlát a számlagyárból" játékkal együtt. Amíg az egykor szovjet tagköztársaságok megreformálták a szociális rendszereiket, ők megtartották a régi osztogatóst, ami kiválóan alkalmas a nyomor bővített újratermelésére.
Ez volt az elkúrás 1.0.
@Habakuk999:

A belső kör réges régen ordít, emlékezz hány vésztanácskozása volt már a jobber elit közgazdászaival. Ennyit ért.
@Gábriel angyal: Mondd már meg mit vásárolt fel Simon Peresz? Téged a paneloddal tokkal-vonóval? A havat? (mert most az is van Izraelben? A toportyános anyaföldet és küldte direkte a topókat ide?

Az zavar, ha megvesz romos lakást, majd felújítja azt egy izraeli (legtöbbször magyar származék, ami persze nem olyan szívdöglesztő, mintha erdélyi lenne) befektető - munkát adva a magyar építőiparnak, a magyar ügyvédeknek (van csődközelben olyan iroda, ami erre állt rá és most huss, az eltűnt befektetők miatt a pénzének), magyar lakberendezőnek és aztán eladja (jézusmária!! haszonnal!!) vagy kiadja???

Láttál már izraelit kisbőröndben kilopva az aljasul megvett lakása tégláit, vagy hogy is képzeled ezt? Megvesz egy telket és lakóparkot épít rá, az is felháboríító! Kicsit megpörgeti a bizniszt. Most senki nem vásárol fel minket, mind hazamentek, jó is az építőiparnak.
Idézet Puhos kolléga legelső kommentjéből (2011. dec.):
"Nekem is vannak kifogasaim az Orban kormany ellen,de az ideologia tiszta es felreerthetetlen,Barmit felaldoznek abben a szabadsagharcban es szegyellem ,hogy ketelkedek a gyozelemben."

Akkor mégis inkább náci! :DDD
Ezt a kormányzó erőt(!) már nem lehet lejáratni a Schmitt üggyel, mivel saját magukat járatták le, amikor kinevezték. Csak tudnám, mi a fene az a kormányzó erő?
@Gábriel angyal:

Hehe. Mi a véleményem?

Nos, kedves Gábriel, téged itt emberszámba veszünk, linkelhetsz, idézhetsz, vitázhatsz szabadon, mert hagyom. Akkor is hagyom, ha rajtad és a Jobbikon olyan parázs viták alakulnak ki, mint a tegnapelőtti poszt alatt.

Tanulság: én régen csinálom amiről a többiek, a konzit és TG is ideértve most kezdenek beszélgetni. Kellemes jó reggelt minden most ébredőnek.
@a szív fészkei: Figyu. Én akármit írnék ez ügyben úgyis azt mondanád, hogy egybites jobber összeesküvés elmélet. Inkább kérdezd meg tőle, hogy pontosan mire gondolt, amikor ezeket mondta.:)
@a szív fészkei:
Nekem egy "echte" német mondta, hogy nem ért bennünket ezzel a zsidózással.
Nekik ott a távoli és kies Deutschland-ban mindegy, hogy izraeli-e a befektető, vagy szenegáli. Jöjjön oda, foglalkoztasson embereket, adózzon. Ennyi!
Majd hozzátette, hogy az izraeli befektetőkért összetennék a kezüket, hisz köztudottan egy csomó olyan high-tech cuccot és fejlesztést készítenek arrafelé, amit örömmel vennének arrafelé is!
Szóval, erre mit lehet mondani??? :)
@a szív fészkei Te ezt nem érted :)
A magyar anyaföldet akarják a szívcsakrával és az édesvízkészlettel együtt! A Kárpát-medence a Föld Istenáldotta termőföldje. Mózes eredetileg ide vezette volna népét, ha el nem téved a sivatagban.
@nu pagagyí: méér? a smitt ügy az nem elmút nyóccév???

álítsunk fel smit doktori palizálási bizottságot ami megvizsgálja az ügyet, feltárni a kormányzat felelősséget...... pl 2002-2010 között időszakra...
@a szív fészkei: Egyébként ha már itt tartunk nekem a gázai mészárlás alatt az "tetszett" még, amikor amikor Ehud Olmertnél csöngetett a postás anno és meghozta Mordehai Elijahu volt izraeli főrabbi levelét. Ebben az üzenetben a jeles teológus arról nyugtatta meg a lelkiismereti gondokkal egyébként nem sűrün küszködő akkori miniszterelnököt, hogy a palesztin civilek, gyermekek, asszonyok, öregek válogatás nélküli legyilkolása teljesen etikus. Bölcs szavait a Tórából és a Talmudból támasztotta alá. :(

Lenyűgöző volt látni, mily humánus gondolatokat dédelget keblében a bölcs nyugalmazott főrabbi. Aztán meg fel vannak háborodva amikor a nácikhoz hasonlítják őket. :)

youtu.be/WugXiYr4SMo

Ui.: Szolgálati közlemény: Amikor kritizálom a zsidó állam bizonyos lépéseit és eszmerendszerét akkor nem akarok új holokausztot és a kiírtásukat sem kívánom. :)
@Dr. Boli Ch.T: Jaja múltkor is repkedett itt két high-tech repcsijük is. :)
@Fabius: Finanszírozzuk mi. Te is. Csak nem kérdeznek meg.Elég sok rendeletet hoztak, ami útján vagy megteszed, vagy...
@Gábriel angyal:

Pont arra gondolt, amire Orbán szokott mikor a népéhez beszél hülyeséget: ettől mindjárt feláll a faszuk. És többnyire be is jön neki akkor is, ha köszönő viszonyban sincs a valósággal.

Engem a számok érdekelnek, ezért erre mondd, hogy Peresz felvásárolt minket, különös tekintettel a tőkebefektetés rovat adataira:

orszaginfo.itdhungary.com/?p=tarsadalmi_gazdasagi_helyzet&c=il
@Gábriel angyal: Gondolom cáfolhatatlan bizonyítékok is vannak. Egy politikus nem szokott lelkiismereti válságban fetrengeni, azt lépi ami célszerű, ráadásul ott egyedül ilyesmiben nem is dönthet. Izrael is megvédi magát, mint ahogy Magyarország is megtenné, ha terroristák fenyegetnék. Bár lehet, hogy mi szájkaratéval is el tudnánk simítani az ügyet.
@nu pagagyí: Ugye nem akarod azt írni most nekem, hogy akik meghaltak azok mind terroristák voltak? :(
@Fabius: Ez a hülye Perez miért nem olvas ilyen okos linkeket mielőtt faszságokat mond?? :)
@Gábriel angyal:
Nem arról van szó, hogy ne kritizáld őket, hisz bődületes baromságokat művelnek ott is mind a politikusok, mind a közemberek, a vallási fanatikusokról nem is beszélve. Az arab testvéreinkről pedig inkább no coment...
Te is tudod (ha akarod), hogy a vallási fanatizmus olyan messze van a tiszta vallástól és megbékéléstől, hogy...
Olvastad a Koránt? Én igen. Ott szó nincs arról pl. hogy ki kell irtani a más vallásúakat. Pedig mennyi arab "hittudós" erre szólítja fel a követőit...
Nem kell azzal jönni, hogy a zsidók a keresztények kiirtására szólítanak fel, hisz tudhatod, hogy ott is csak olyan fanatikus elszántak szólítottak erre fel, mint amilyenek az arabok közt is vannak és akkor még keresztyén testvéreinkről nem is beszéltünk, akik tömegével gyilkolászták az általuk hitetlennek minősítetteket, a mi vallásunk nevében.
Megértő, toleráns - elvileg minden vallás. Csak a félremagyarázó képviselői a gyűlölködők!
ezek mi a lóf@szt gondolnak... miér nem mondják hogy nekünk ez nem fog menni... bocsika debil párt+ bóvli kormány

hogy a lóf@szba lehetne 0,5% nál kisebb hiány...

"A strukturális hiány nem haladhatja meg a GDP 0,5 százalékát. Orbán eleinte tiltakozott, majd azt mondta, kedvező irányban változott a szöveg."
@quendelapo: Ahol direkte masíroztata 40 évig a drága népét. Kiszellőztetni a rossz emlékeket és bevésődéseket. Na ebből nekünk eltelt 20. Még van húsz évnyi sétagalopp.
két tével, fáradok és akkor megszáll a Slicc.
@Gábriel angyal:
Állítólag itt modellezték és tesztelték le az elektronikus felderítő gépeik hatósugarát és a köztes légvédelmi rendszerek felderítőképességét (ami sok hasonlóságot mutat egye arab rendszerekkel :))) - mindezt, mind utólag kiderült, NATO ellenőrzés és felügyelet mellett, megosztva velük a tapasztalatokat... Persze hőzöngeni akkor is egyszerűbb volt! :D
@Dr. Boli Ch.T: Egyetértek azokkal amiket írtál.
@Dr. Boli Ch.T: És mindig a kicsi különbözőségeken törnek ki a legnagyobb kraválok!!

Ti, ott a Szent Charlize Anyaszentenél erre ügyeljetek! Láttam mi ment műköröm-témában!!!!!
@Gábriel angyal: Melyik politikus olvas okos linkeket, mielőtt felrázó beszédet mondana a híveknek???

Tudsz ilyet? Szerezd már meg nekünk!
0,5% nál kisebb hiány ?????????? nem fognak lopni? vagy azt hiszik nem veszi ugyse senki komojan... mindenki debil EU ban? mijen szinten vannak ezek? vagy minden mindegy???? azt hiszik az EU érdeke hogy mi tagok legyünk??? ezek el vannak varázsolva...
@Gábriel angyal:

Őszintén leszarom miért nem :-)

Viszont a pofázás csak szájtépés, a szám meg adat, tény, amit nemigen érdemes vitatni.
@a szív fészkei:
Nézd, pár centi a nőknek sem mindegy... :D
Nekünk meg aztán pláne! Ego...
@Gábriel angyal: Majd mélyedj el a Fekete Szeptember, a Hamasz, a Fatah és egyéb baráti cégek mészárlásaiban is.

Vallási vezető is lehet balfasz, ahogy pár iszlám vallási iskolákban meg effektív ölni tanítják a kisklambókat a gyűlölet nevében. Ezt sem Allah és a Próféta eredendő ötlete.

Na de vissza tiszta naftalinforráshoz: www.blikk.hu/blikk_aktualis/kover-uj-orseggel-regulazna-2081040

Van Gábrielnek egy szép kép is benne a drága Zagyva Gyuláról, ki lehet tenni a szoba falára. :-)

Amúgy arról szól, hogy Kövér szereptévesztéseben van:
[..]" A házelnök nem főparancsnok, nem elöljárója a többi képviselőnek – hívta fel a Blikk figyelmét Kolláth György, aki szerint veszélyes az, ha az egyik oldal meg akarja regulázni a másikat. – A parlamentben időnként előfordulnak durva jogsértések, ekkor meg lehet róni a renitens képviselőt, vagy meg lehet vonni tőle a szót, de az, hogy erőszakot alkalmazzanak ellenük, eddig még nem merült fel – hitetlenkedett az alkotmányogász."
@Gábriel angyal: Természetesen nem, és minden életért kár, de tudjuk azért, hogy rakétákat lődöznek Gázából, melynek szintén vannak áldozatai. A válaszcsapás kiszámítható esemény a lövöldözőknek és őket sem érdekli, hogy civil áldozatok lesznek, esetleg a saját népükből is.
privatbankar.hu/makro/magyarorszag-rabolintott-europa-szigorara-244910
Kezdem azt hinni, nem is olyan lehetetlen a Pali bátya Viktor csere forgatókönyv.

Olyan szépen lavírozta magát zsákutcába, nem egyszerű már itt semmit sem csinálni.
@a szív fészkei: és akkor most hogy is lesz? Kövér Laca fogdmegjei majd térdelnek Zagyva meg Novák hátán?? :)
@nu pagagyí:
A kórházakból és iskolákból indított rakétákra a válaszcsapás problémás? Mert én is kiadnám a tűzparancsot, nem nagyon érdekelne, hogy miért onnan tüzelt az arab gyerek. Onnan többet nem fog, ahová az izraeli tüzérség bepörköl.
Ha szlovák testvéreink lőnének bennünket hasonló stílusban a határ másik oldaláról, akkor nagyon békés és nagyon arab barát jobbikosaink a békesség jegyében vissza sem lőnének, nehogy a civilek sérüljenek. JA, ÉRTEM ÉN! :)
@a szív fészkei: "Ti, ott a Szent Charlize Anyaszentenél erre ügyeljetek! Láttam mi ment műköröm-témában!!!!!"

Vallásháború. :)
@Habakuk999:

Frászt zsákutca. Győzelmi jelentés jön: Ejrópa végre meghajolt előttünk, és pont ugyanazt akarja amit mi!
@Fabius:

Amit megállítani nem tudsz, annak állj az élére!
Rég voltunk ilyen sikeresek. :)
@a szív fészkei:

Ez bizony így van, de őket szabályszegés esetén a világon semmi nem kötelezi erre. A válság közepén mi csak egy gonddal több vagyunk a problémasorban.
vastagbor.blog.hu/2012/02/20/osszefogas_producerek

Milyen szépségek vannak itt is.

Juhujj, Némethné Tisztelt Bíróság tud olvasni!
@Dr. Boli Ch.T:

"- Látsz rajta valamit, Frodó?
- Semmit... illetve... valami kacskaringós vonalakat. Olyanok, mintha betűk volnának.
- Tünderúnák, de a nyelv Mordor Fekete Nyelve, de én azon meg nem szólalok. Sauron Átkát vésték a Gyűrűbe, ami a Közös Nyelven valahogy így hangzik: DE MIT KERES OSZKÓ PÉTER A WIZZAIRBEN, ERRE VÁLASZOLJON URAM!"
@Dr. Boli Ch.T: Már látom lelki szemeim előtt, hogy fel lesznek majd háborodva a zsidók, amikor Irán - az ő támadásuk után - visszapörköl majd nekik nem is gyengén. Lesz ott olyan ájvékolás meg új holokausztozás hogy csak na.
@Dr. Boli Ch.T: @Dr. Gy. Dr. Fűegér: esküdjetek meg rá, hogy soha el nem áruljátok neki
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mint magánember szerintem azt csinál Oszkó, amit akar, tulajdonképpen kinek mi köze hozzá. Gipsz Jakab sem jelenti be a nyilvánosságnak, hogy holnaptól a Főkefénél fog dolgozni.
A kormánynak volt két éve, hogy kezdjen valamit a Malévvel, inkább az a kérdés, miért nem csinált semmit.
@Habakuk999:

Annyira geci dolog ilyenen röhögni, de...Lászlóné parlamentszüzességének elvesztésekor első kiejtett szava: mehet? :-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ilyen alapon van egy fék nélküli Railjetem, aminek élére kéne egy fasza masiniszta :-)
@Fabius: Ment is aztán a papírból felolvasás. :)

Itt az első szereplés:

youtu.be/s8djemPswKE
@Fabius: Ha megszokta. Utalásoknál is így csinálja, az enter gomb megnyomása előtt mindig megkérdezi a főnökét, mehet?

Lehet baj, datolyát fogunk enni fügével, amennyit kirándulgatnak nagyjaink.
A torgyáni út lehet a végső menedék.
@Gábriel angyal: Szerintem az irániak örülni fognak, hogy van valami esemény és gyorsan megszabadulnak, nem túl népszerű, kalandor miniszterelnöküktől.
@Fabius:

Lászlónéról valahogy azonnal Plagibá ugrott be:

"(...) rátérhetek végre a köztársasági elnökre, aki végre tényleg leképezi az egész magyarságot, megtestesíti mindazt, amit magunkról nem mertünk eddig elmondani, tehát most szerényen elbábozzuk - íme, ilyenek vagyunk, mint az elnökünk (...) a mostani helyzet ez, a költő szavaival: mindannyiunkban lakik egy kis Schmitt Pál (...). (Para-Kovács) Link nincs sajnos.
@Gábriel angyal:
Azért olvasgatva az izraeli rakéta elhárítórendszerekről, támadó rakétákról és hírszerzésről, ha fogadnánk, én a kisebbre tenném a tétet. Az arab mentalitást alapján pláne... :)
Hátha hallottál erről: :))
"A Gamal Abden-Nasszer egyiptomi elnök által összekovácsolt négyes szövetség tagjai (Egyiptom, Jordánia, Szíria, Irak) elkötelezte magát egy Izrael elleni nagy háborúra. Főként szovjet forrásokból több mint 1800 harckocsit, 660 harci repülőt és egy gigantikus, 364 ezer fős, jól felfegyverzett hadsereget állítottak föl határaikon. Az izraeli haderő ezzel szemben alig 800 harckocsival, 300 harci géppel, valamint 264 000 fős, francia-brit és kis részben amerikai forrásokból felfegyverzett, igen motivált haderővel készült a teljes megsemmisüléssel fenyegető háborúra."
@Dr. Boli Ch.T: "De mit keres Oszkó a WizzAir-ben?????"
Pénzt?
@Gábriel angyal:

Azért azt ott mélyen belül sejted azért, hogy az iráni hadseregnek úgy nagyjából mennyi esélye lenne az izraeli ellen... tudod, ma már komolyan vehető légierő nélkül nem nagyon lehet ugrálni.

Ez meg ugye:
www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/iranif5/

viccnek is rossz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Remélem azért azt te is sejted, hogy ez nem olyasmi háború lesz, hogy gyorsan odarepülünk, lebombázunk oszt jónapot és másnap már minden ok?? :)
@tinca:
Persze! Meg Budai elvtárs elgurult tablettáit... :)
@Gábriel angyal:

Hanem, mire gondolsz? Hogy Irán tényleg addig pattog, amíg kiprovokál egy nukleáris csapást?
Irán nem képes fizikailag Izraelt elpusztítani, mivel?
www.nepszava.hu/gallery/gallery.php?&database_name=articles&database_id=513182&median_code=10769312851213&category=rovat&subcategory=foto&relations=0&images=10&videos=0&title=B%E9kemenet%20a%20korm%E1ny%20mellett%20-%20Fot%F3gal%E9ria%21&id=391646&e

Túl jól sikerült ez a békemenet. Olli Rehn is nézegethette a képeket unalmában.
Ahhoz is kell arc, hogy valaki köszönjük az eurot, Isten fizesse meg táblával sétálgat.

Hol van most a meghatott milliónyi sétáló?
@Dr. Boli Ch.T: :-D
Igen, abban a parlamenti videóban elég kezeletlen benyomást tett a nézőkre.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért szerinted Izrael meg az USA be meri vállalni Irán teljes elpusztítását??? Ennek hiányában marad a hagyományos ökörködés, de ha már Afganisztánban is vereségre állnak mit gondolsz mi lenne akkor velük Iránban?? :)
@Gábriel angyal: Iránnak inkább Szíria miatt sürgős a Földközi tengeren hajókázni.
De ha már ott vannak, kettőt egy csapásra.
Az izraeli atombomba megjelenése után azért az arab szomszédoknak elment a kedvük a háborúsditól.
1600 km-t kell repülgetni, hogy elérjék egymást.
Irreális rendes háború, rakétázni lehet.
Vezírünknek erről többet kéne tudnia, ő volt Libanonban kongresszusozni.
@Gábriel angyal: Azt hittem, a perzsákról szól.
Tedd fel a kurucra, ott biztosan többen hajlandóak végigolvasni.
@Gábriel angyal:

Ki beszélt itt Irán megszállásáról??? Kicsit meg lesznek csapkodva, azt jónapot. Ami úgy tíz évvel visszaveti őket, azt kész. Te hadoválsz itt borzasztó Iráni ellencsapásról, amiről még mindig nem fejtetted ki, hogy hogyan nézne ki, meg főleg mivel akarnák végrehajtani... gondolom, a "Csodafegyverrel."
@Gábriel angyal: Olvasjattad: Zagyva borítta ki szamurájkarddal. Apropó, az ott nálatok szériatartozék, mint hajdan a farzsebben a nyelesfésű? Régi vicc: almásfüzítői gyerek anélkül egy lépést sem...
@Habakuk999: nézegetve a képeket, a gyerekeket kurvára nem érdekelte az egész kalamajka, olyan dolgokról hallottak amikre nem voltak kíváncsiak -mert a nagy bölcs acélbajúsz asszitte, hogy- és amit meg vártak nem gyütt...olyan életszagú volt: kibaszott szarszaga volt az egésznek abban a szép palotában ami nem ilyen hongatyákra vágyott...
@tinca: Az szörnyű eshetőség lenne!!! Budai Gyula, aki kénytelen napi 74 ezerből megélni, fel nem foghatja, hogy ilyen létezik!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mo'mmámeg mi a célja ennek a zúszításnak is még a perzsák nem voltak? azok senkit sem támadtak meg az utóbbi pár ezer évben, hogy otthon mi'csinyának legyen az ő gondjuk majd megoldják vagy nem mint a magyarok vagy hunok vagy avarok vagy szittyák a kurva anyját oszt káromkodik? remélem a zejúú beleszarik a nagy nemzeti trombonba
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: vagy -esetleg- az a probléma, hogy a forróarabok előtt 24 évvel maguktól elzavarták a halál faszára a sahot aki pucsított a nyugatnak, és azóta is kitartanak sah nélkül, pedig van elég eladó sah...csak vegyék be...de nem akarják bevenni...ehelyett a rengeteg eszükkel megoldhatnák a zara bizraeli konfliktust -amit ők hoztak létre- és akkor nem lenne hamász meg mamász meg hattuggyukmegkivót meg a JAVSZER ARA FATT és bandája és a Chrudinák Alajos...hanem béke lenne be is baszna ott NETÁN YAHOO -éknál nem lenne ki ellen kergetni a déli bábot sem a reggeli bábot és mint a zorbány a zellenségkészítés -kotyvaszt katyvaszt- mint nagyipari kergetődzösdi is véget érne és nem kapnának segííííílyt

egyébként úgy hallottam nagyon jól megvannak a zarabok meg a Nóéh népe addig amíg kívűlról nem dobják be a döglött macskát az ablakon mindegy kinek akkor dobálódzás esetje lesz és hajcihő
@Habakuk999: Mi az a kézben dobogó szív a plakáton? Ősmagyar szakócával metszették ki?
@Rodeo36: Családi hagyományt ápol Kövér: vöröskatona nagypapája is járta a sulikat és mesélt a már már neki is fújcsúnya Kun Béla-féle harcokról. Akkor az hozott a konyhára.
@Gábriel angyal:

A haderőt,szervezettséget, felkészültséget elnézve: de. Én fogadok veled, ha kitör a balhé, fog-e tartani ezúttal mondjuk öt napig.

Olvasgass a hatnaposról. Nem azért, mert a zsidók az istenek, hanem mert tananyag azóta hadviselés órán.

1 nap kinyírták az arab légierő 75%-át

2 nap szétbaszták a hosszú évekig tervezett és épített Sínai erődrendszert.

A 3. 4. 5. 6. napokon szép sorban belehugyozták az arabokat a homokba.

4 állam hadereje = 6 nap.

Az Irak-Iráni háború 8 évig tartott. Nem lényeges, csak úgy mondom.
@Habakuk999:

Bakker, hol lehet jelentkezni erre? A nagyobbik csemete éppen végzős, nekik is tarthatna Laci bátyó osztályfőnöki órát. Középsúlyos agyvérzés és oltári beégés lenne a vége.
@Fabius: harci technika ismert -biblikus- békejobb, közös vallás felvétele, körülmetélni az ellenséget -eddig nem sikerült legyőzni- majd éjjel, mikor lázálomban fetrengenek kinyírni őket = müezzin mexólal hasra imához bombázás és lövöldözés...sohasem schabeszkor...a 6 naposch-t azt ki kezdte? az első előtti nap? vagy Nasszer lehugyozta a siratófalat? hogy is vó't?
@Fabius:
:))
Az arabok dupla technikai fölénnyel és 100.000 emberanyag többlettel indultak neki annak. A zsidók megkapták a leselejtezett amerikai és francia cuccost, no meg amit sikerült összekémkedni technológiailag... Viszont sok orosz harckocsit "nyertek" az araboktól, amit átfestve visszavezényeltek ellenük... A Merkava pedig csak később jött, azóta pedig még nincs meg az ellenfele arrafelé!

Bár igaz, az araboknak volt egy hatalmas ellenségük még. A saját mentalitásuk... Na az viszont döntő! :)

Fennen már említettem kedves szárnyasunknak, hogy ha szlovák testvéreink lőnének bennünket hasonló stílusban a határ másik oldaláról, ahogy a baráti gázai övezetben teszik Izraellel, akkor a nagyon békés és nagyon arab barát jobbikosaink a békesség jegyében vissza sem lőnének arra, nehogy a civilek sérüljenek. ÉRTEM ÉN! DE TÉNYLEG!!! :)
@Fabius: vagy? fő a -na nem a fejünk, az nincs- a "preemptivity"

LOL kis móka és kacagás 100000 halottal nyersen
@Fabius:
Én is elkísérném a gyereket egy ilyen órára, legfeljebb kérdeznék közben egyet-kettőt, hogy a guta ütögethesse Kövér elvtársat... :)))
@Rodeo36:

Nasszer meg a haverok eldöntötték Izrael eltörlését a Palesztin felszabadítási háború nevében. Egyiptomi gépek berepültek izraeli légtérbe, és egy hét múlva nem győzött a komplett levert közel kelet sűrűn elnézést kérni érte.

Ami közte volt az tényleg tananyag lett azóta.
@Dr. Boli Ch.T:

Az arab mentalitással két dolog nem fér össze: a fegyelem és a kitartás.

A Gázai övezet dolgot direkt kerülöm. Szerintem mindkét oldal sáros, ezért nem tudom sajnálni egyiket sem.

A 6 napos is csak azért érdekel, mert az a maga hadviselési módján tényleg zseniális.
@Fabius: Figyu. Remélem arra azért figyelsz, hogy most már nem a 60-as 70-es években járunk.:) Szerencsétlen zsidókat az USA és nyugat felváltva próbálja lebeszélni egy Irán elleni esztelen támadásról.

Az is beszédes, hogy Izrael csupán nagyon aggódik a Szíria partjainál állomásozó iráni hajók miatt. A kormány ki is jelentette, hogy "közelről figyelni fogják" a hajókat, ha azok a partjaik felé veszik az irányt.

Ez az óvatos fogalmazás felettébb szokatlan a cionista államtól. A közleményben nem szerepel se az elsüllyesztjük, se az elpusztítjuk, se a megsemmisítjük szó. Talán mert a megfigyelésnél tovább nem mernek elmenni. Az iráni hajók nem csak továbbképzés miatt, hanem a béke őreiként vannak jelen a szíriai partoknál. Egy olyan béke őreiként, aminek az aláásásán a Moszad a nyugati titkosszolgálatokkal karöltve évek óta dolgozik.

Mégis, most ha Izrael tenné meg az első - a nyílt háborút kirobbantó - lépést, a világ közvéleménye teljes mértékben elfogadhatónak tartaná a válaszcsapást, ami esetleg porig rombolná a Palesztinában felvásárolt földeken létesített zsidó telepeket. Ezért Izrael csak aggódik, de lépni nem mer.
atv.hu/cikk/20120220_swoboda_orban_viktor_gyenge_ember?source=hirkereso

[..]"„Nem hallottam semmilyen, a miniszterelnök ellen tervezett puccsról. De úgy gondolom, az ehhez hasonló történetetekkel egyfajta hőst akarnak belőle kreálni. Európa számára ez a történet ismeretlen, és nem is hinném, hogy igaz lenne”- szögezte le az ATV-nek Swoboda.

Az európai szocialisták nem szankciókat akarnak - sőt Ausztria egykori példája miatt óvnak a sietségtől -, hanem azt, hogy a magyar törvények az európai alapelveket tükrözzék: A jogász és közgazdász végzettségű Swoboda szerint ezért helyeznek a Bizottságban lévő néppártiak és liberálisok is nyomást a magyar kormányra. „Orbán Viktor gyenge ember, mert csak a kétharmados többségével áterőltetett törvényekkel tud erős pozíciót elérni. Csak a gyenge emberek választják a tekintélyelvűség útját, az erős emberek demokratikus utat választanak” – tette hozzá Swoboda."

Ehhez a gyengeséghez bőven beillik Kövér kacorkirály tervezett őrsége, a x. TEK. Mennyiért is?
@Fabius: ez is valami világpolitikai stratégiai izé része volt? Szuez és környéke meg az örökké problémás Hormuz-i szoros amit védenek? kik és kik ellen?

azon a 6naposon sokat röhögtünk anno, mert távolról olyan cuki volt amint szétbaszták őket a KGST-nek ez sokba került, ugye?
Arról nem is beszélve, hogy dacára az Izraeli apartheidnek, az arabok igazából a bölcsőkben fogják megverni a zsidókat kb. ugyanúgy mint 20-30 év múlva sok európai országot is.

youtu.be/MeqQZHMkcgU
@Fabius: Mármint a Lacának lenne agyvérzés és égés, gondolom. Gyereked örökölte a humorod és debattőrséged? Akkor ereszd rá ezekre!!!
@a szív fészkei: ez a kövér pléhbajusz olyan seggfej, hogy követ lehet vele törni

basztatják a kedves vezetőt? majd megint az ország szoknyája mögé ugrik és onna rikácsolja, hogy anyú!!!!!!! bántanak a bácsik a kis buzi...vagy csak kappan? tud ez még baszni vagy csak húgymerevsége van ha ? van
@Gábriel angyal: Fabiusnak biztos bejön majd a videó mivel ő főleg a számok barátja. :)

ironicsurrealism.com/files/2010/06/suicide_of_the_west.jpg
@Gábriel angyal:

Ne áltasd magad: Irán parádézik a Földközi tengeren Izrael partjai előtt, és nem fordítva. Szerintem nyisd ki a szemed, és lásd meg milyen szemüvegen nézi a nyugati világ Szíriát és a népírtást:

www.cagle.com/news/syria-regime/

A ruszkiknak és a kínaiaknak megköszönhetik, hogy még nincs balhé. De ha Izraelt vagy a Holmuzi szorosban bárkit atrocitás ér, úgy hazabasszák Iránt Szíriával együtt, hogy nem fog hat napig tartani.
@Gábriel angyal:

A jpg mióta videó formátum? Ez van akiknél bejön? :-D
@Fabius: Azt csak kisérő képnek küldtem. A videó természetesen az előző posthoz tartozik. :)
@Fabius: Azt mondták, hogy mind egy szálig a tengerbe fojtják a zsidókat, d előtt kicsit kiszomjaztatnák, hisz el akarták terelni a Jordán folyót előlük.[..]"Az egyik legfontosabb az ivóvízellátás biztonságához kapcsolódott. A szírek és jordániai arabok a Jordán folyó vizének elterelésére készültek, mielőtt az még elérné Izraelt. ". biztpol.corvinusembassy.com/?module=corvinak&module_id=4&cid=83

Kicsit barátságtalan hangnem valahol. Rábasztak.

És pünkt a legnagyobb zsidó ünnepre, Jom Kippura - böjtölés a kiengesztelésért - időzítették a visszavágást 73-ban, amikor ott megáll az élet + Ramadan is volt (korrekt ez is, ilyenkor támadni)....[..]" Jom kippur ünnepén lényegében egész Izraelben megáll az élet, a katonák legnagyobb része eltávozást kapott. Mivel jom kippur ebben az évben a ramadánra, a muzulmán szent hónapra esett, senki nem számított harcokra. Szeptember 25-én Husszein jordán király titokban Tel Avivba repült hogy értesítse Golda Meir miniszterelnököt és a zsidó vezetést a várható támadásról, figyelmeztetése azonban süket fülekre talált.[..]Ez volt az a háború, amely végleg leszámolt az arab államok Izrael katonai megsemmisítésére irányuló törekvéseivel, mivel rájöttek, hogy ez kivitelezhetetlen, és egyben erősödtek a békepárti erők is."
@Rodeo36:

A 6 napos nem volt világpolitikai izé.

Szuez és a Hormuzi szoros az Ománi öbölben világkereskedelmi útvonal, amit megvédenek a nagyhatalmak, amennyiben olajat akarnak.
@Fabius: Nem basznak ők szét senkit, de Szíriában helyben vagyunk, hogy kezdjük megérteni a helyzet kulcsát.

Miért is lett Szíria világpolitikai tényező?

Kínán belül igen komoly alapvető változások történnek. Az állami politika és a népi politika kezd különválni. Az állami politika mindig tartalmazott valamennyi nacionalista elemet, de ezt eddig sikerült az internacionalista retorikával elfedni. A népi nacionalizmus viszont rendkívüli módon erősödik, jobban mint a gazdaságuk. A világ legnacionalistább állama lesz pár éven belül Kína, és az állam mérséklő törekvése lassan háttérbe szorul. A kínai társadalom fő ellenségeként az USA-t határozza meg, ezt a nyugati államokkal szembeni ellenséges magatartás követi. Évente egyre nagyobb propagandával tartják meg az 1899. május 4-i nyugati agresszió napját, amikor kifosztották a császári palotát, elszakították Hong Kongot és Macaót, és a kínai népet az ópium mámorába akarták fullasztani. Ezt az ópium háború utáni, félgyarmati időszakot a "megaláztatás idejének" nevezi a kínai társadalom.
A népi politika arra ösztönzi az állam vezetését, hogy óriási mértékben fokozza a katonai fejlesztéseket. A nacionalista közvélemény orosz-ellenessége az utóbbi időben kissé mérséklődött, de még mindig meghatározó. Kína 32 országgal határos és igen nagy a különböző nemzetiségek száma is. A Szovjetunió szétesése és Jugoszlávia szétdarabolása igen kedvezően hatott a népi, majd az állami nacionalizmus fejlődésére, mert minden liberális, nacionalizmus ellenes megnyilvánulást - teljes joggal - Kína hasonló jellegű szétforgácsolására irányuló ellenséges tevékenységnek nyilváníthatott. A népi nacionalizmus az állami akarattól függetlenül kiépíti helyi, térségi rendszereit, mely némely térségben már xenofóbiás jellegű megnyilvánulásokhoz vezetett. Az ujgur és a tibeti felkelések, melyeket a CIA pénzelt és pénzel, tovább erősítette a nacionalista gondolkodást népi szinten, mert bizonyítva látták a Kína-ellenes USA tevékenységet. A közvélemény gyengének tartja a lázadás leverésére irányuló állami válaszokat, és durvább fellépéseket követel.

Az USA stratégiai szervezői ha nehezen is, de megértették, hogy a kínai társadalom fellazítására szőtt terveik ellenkező hatást váltottak ki. Rendkívüli módon megerősödött a belső összetartás, a nacionalizmus jegye alatt. A számukra elképzelhetetlen és mind a mai napig érthetetlen óriási gazdasági fejlődés következményeit kiszámítani képtelenek, ezért minden eszközzel a fejlődést, illetve annak ütemét akarják lefékezni. A jelenlegi világhelyzetben a kínai modell a legeredményesebb, és ezért a legcélszerűbb is. Nincs már kapitalista-kommunista ideológiai ellentét, mert a kínai társadalomban olyan magántulajdon koncentrációk jöttek, és jönnek létre, melyről a klasszikus kapitalista államok már nem is álmodozhatnak.

Ez az eredmény az idegen elemek kizárásának a következménye. Az idegenek a kínai társadalomban már ma sem teljes jogú néptársak, de a jövőben még a maradék jogaikat is megvonják.
Kína látja, és örömmel látja azt a leépülési folyamatot, melyet az idegenek térnyerése következményeként a nyugati társadalmakat sújtja. Az etnikai feszültségeket csak egy népi nacionalista rendszer képes kezelni, könyörtelen eszközökkel. A liberális demokráciákban (diktatúrákban) ez a kérdés ma már kezelhetetlenné vált és a rohamos leépülés okozója is.

A nyugati tervezők tudják, hogy a saját etnikai alapú romlásukat se megakadályozni, se fékezni nem tudják, ezért akarják Kína fejlődését aljas módszereikkel akadályozni. A sikertelen belső felforgatási kísérlet után most a kínai fejlődés egyik tényezőjét, az energiahordozókat tették támadásaik célkeresztjébe. Irak, Líbia és Irán elleni terveik és műveleteik a kínai nemzetgazdaságot akarták a nyersolajától megfosztani. Irak és Líbia esetében még sikerült az épp kiépülő kapcsolatokat és szerződéseket egy háborúval megakadályozni, Irán vonatkozásában ez sikertelen lesz.

A Szíria elleni USA-NATO tevékenységnek az a célja, hogy az Irán elleni háború kezdetére minden veszélyt jelentő tényezőt kiiktassanak. A totális anarchia a legcélravezetőbb, mert ez felemészti saját magát, így nincs velük egy ideig semmi gond. De számításukat az orosz érdek keresztülhúzta. Az oroszok évszázadok óta tartanak országuk bekerítésétől, és amikor úgy gondolják, hogy valakinek a tevékenysége ilyen célzatú, nagyon keményen lépnek fel. A svédek, lengyelek, franciák, angolok, németek, törökök, kaukázusiak, sőt még a kínaiak is megtapasztalták az orosz brutalitást, mely minden esetben teljesen jogos volt. Honvédelmi és nemzetvédelmi célokkal végrehajtott kegyetlen válaszok sokaságát senki nem ítélheti el.

Szíria esetében az oroszok bekerítéstől való félelme és az erre adandó brutális válasz lehetősége találkozik a kínaiaknak az energiahiánytól való félelmével, és az erre adandó szintén brutális válasz lehetőségével. Kína igyekszik Szíriába áthelyezni a konfliktus súlypontját, és az oroszok szintén, bár más okok miatt. Irán ugyanezt szeretné, ezért már be is ígért 15 ezer önkéntest a szíriai rendszer megsegítésére. Kínától állítólag politikai menedékjogot kért egy szíriai politikus. Valójában katonapolitikai tanácsadóként teljesít küldetést. Kína ezt követően tényfeltáró küldöttséget vezényelt Szíriába. Stratégiai tervezők. Az oroszok cáfolják a speciális kommandósok küldését, de a politika világában a cáfolat kész beismerés.

Izrael óriási bajba kerülhet. Szíriában a közelsége miatt az atomfegyverei bevethetetlenek, hagyományos háború esetén totális vereségre számíthat. Már Libanonban is katonai és politikai vereséget szenvedett, pedig az nem is volt igazi háború. A palesztin felkelés teljes erővel fellángol, tehát ezt meg kellene valahogy akadályozni. Igen gyorsan le kellene rendezni a szír kérdést. De hogyan?

Egyetlen lehetőség volna. A NATO azonnali bevetése, a teljes erejével. Erre viszont nincs lehetőség. Így marad a politikai diskurzus, amire tesz mindenki. Lehet pofázni reggeltől estig az ENSZ-ben, vagy akárhol, ez csak kutyaugatás, mely nem befolyásolja a karaván haladását.

Második lehetősége a Nyugatnak Irán azonnali megtámadása. Erre viszont szintén nincs felkészülve, és könnyen egy újabb Vietnamot kontárkodhat magának. Ez viszont a mai világhelyzetben vagy világháborúvá eszkalálódik, vagy a nyugati világ teljes felbomlásához vezet.

Ennek a veszélyes helyzetnek az egyetlen okozója Izrael, illetve a cionizmus csapdába került. Halálos csapdába.
Na kicsit hazai vizekre vissza evezek: nyomorszeleblog.hvg.hu/hvg/273-az-igazgyongy-osztondija/ Soklszor írtam erről a rajztanárnőről és a romákkal folytatott melójáról. Ez, amit a HVG ír, jó hír szerintem és drukkolni kell a sikerükért.
@Dr. Boli Ch.T: @a szív fészkei:

A gyereknek tőlem függetlenül van véleménye, meg szája és bátorsága bekérdezni bárkinek. Arra neveltem mindkettőt, hogy legyenek udvariasak, de soha ne rejtsék el a véleményüket, és álljanak ki érte, ha úgy vélik igazuk van.

Asszem Lacusnak lenne pár izzasztó pillanata :-D
@Fabius: "a forró arab éjszakák" című arab tavasz nevű izé az most spontán vagy nem spontán? az már tisztán láccik, hogy a lybiai forró éjszakák kihűltek és már viszik is az olajat és kő kövön nem maradt...tolattak 2000 évet...egyiptomban most valószínű kivégzik Mubarakot a nyugat beépített emberét aki izrael hátvédje is volt, a libanoni és szíriai kávédarálás mögött is stratégiai érdekek mozognak amíg a törökök meg nem únják amúgy istenigazából az oroszokkal karöltve...felgyújtották a zizraellel határos összes országot ami sűlt izraelt csinálhat de nem lesz -ugyanúgy ahogy a jobbikék nagymagyarországa és trianonsiralom- nagyizrael mert már meglehetősen foglalt

azon csodálkozom, hogy mi a bánatos lófasznak nem költenek arra, hogy a homok helyett legyen sivatagmentes a térség? ezek bele vannak pistúlva a homokba egy hülye picsa a szomszédomban a Carib térségben kiírtatta a növényzetet a kertjében és beszóratta homokkal de nem tudta, hogy az 12 nap alatt újra nő csak vadabbúl és kibaszott randa lesz a homokozója és még csodálkozott...mi meg röhögtünk rajta

a zegész közelkeleten arra koncentrálhatnának hogyan lehet visszanyerni a sivatagtól minél több földet...a nagy usáska sem foglalkozik a Nevadával mert valami miatt talán szüksége van rá?
@Fabius: Just do it! De vedd videóra, ha egy ilyet becserkésztek családilag. :-DD
@Gábriel angyal:

Ne engem térítsél. Én leírtam mit gondolok erről.

Mellesleg a felvázolt teória teljes marhaság. Nagyjából annyit ér, mint az összes többi rettegéselmélet.

Nagyobb tétben fogadni is hajlandó vagyok, hogy nem így lesz.
@Rodeo36:

Az araboknak tele lett a tökük a saját diktátoraikkal, és az olajra ácsingózók segítettek nekik elzavarni a francba őket. Kadhfi és Mubarak is a kétkulacsosságára és a mohóságára faragott rá. Pedig Moamer tolt a népnek is a milliárdokból valamit.
@a szív fészkei:

Felesleges. Ha egy ilyen létrejönne, az benne lesz a híradóban :-D
@Fabius: DE azért az oroszok ott sertepertéltek, sőőt: http://www.mult-kor.hu/cikk.php?id=18235.[..]"Ezért is fogadták nagy örömmel Drobisevszkij kijelentését, amely az Orosz Védelmi Minisztérium honlapján jelent meg valószínűleg nem szándékosan, egy teljesen más szövegösszefüggésben, a berepülő pilótákat képző iskola évfordulóján. Közülük kerültek ki 1967-ben a Foxbatokat vezető pilóták.

"1967-ben A.S. Bezsevecs ezredes (a Szovjetunió hőse, tiszteletbeli berepülő pilóta, a légierő nyugalmazott vezérőrnagya) katonai hősiessége és magas színvonalú harci kiképzése nyilvánult meg az egyiptomi hadművelet során, és ezt tette lehetővé számára, hogy felderítő repüléseket végezzen Izrael területe fölött egy MiG-25RB repülőgéppel" - áll a Drobisevszkij-cikkben. A kijelentés alátámasztja Bezsevecs felettesének, Alekszandr Vibornov altábornagynak a személyes vallomását is, aki többször is említést tett a bevetésről."

Cuccal meg pláne megtámogatták arab és szír barátaikat, de gebasz:[..]"1967. június 8., csütörtök [szerkesztés]
Ezen a napon zajlott le a világtörténelem egyik legnagyobb páncélos csatája. 1000 tank vívott sorsdöntő ütközetet a kulcsfontosságú Mitle-szorosban. A több óra hosszat zajló csatánál csak a kurszki csata volt nagyobb. Nasszer itt vetette be a szovjet ipar egyik óriását, a T-55-öst, ám ezzel sem tudta megakadályozni, hogy az összehangolt izraeli légi és páncélos erők felmorzsolják tankjait és kiharcolják a teljes győzelmet. Az egyiptomi ellenállás ezzel gyakorlatilag megszűnt és egyiptomi katonák tízezrei adták fel a számukra kilátástalanná vált harcot. Nasszer rájött, hogy a harc elveszett és elfogadta a tűzszünetet."

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/00/6dayswar1.jpg/250px-6dayswar1.jpg
@Fabius: Drukkolok! :-)) Vagy aznap nem lesz híradó: emlékezz Lomnicira, meg a Kunigunda utcaiakra.
@a szív fészkei:

Csak egy megjegyzés: ezt nem a HVG, hanem Ritók Nóra írja. A nyomor széle átköltözött a figyelőről a HVG blogoldalára.
@Fabius: Ja bocs. Akkor is jó hír és szorítok neki nagyon. Mert vagy ez a megoldás vagy éhséglázadás és polgárháború.
@a szív fészkei:

Ilyen vagy olyan támogatások mindkét oldalon voltak. De azért nem világpolitikai izé, mert a háborúba magába nem avatkozott be direktben senki.
@Gábriel angyal: ha nem plagizáltad akkor egész izgis lett, van egy másik megoldás is -ugyanaz ami szittyáéknál- kibaszni a NETÁN YAHOO-t a picsába a héjáival együtt és létrehozni egy olyan zsidó államot amely együtt akar élni azokkal akikkel 6000 éve ott közösen legeli a homokot és megosztani a homokot is meg a Jordán-t is és egyáltalán csinálni egy egybesűlt kóser LEVANTÉ-t amely partnere lehetne a világnak...de ehhez az összes idegen ügynököt azonnal ki kellene baszni vagy csak egyszerűen lelődözni őket, ja és a MOSZATOT kiszárítani és csinálni belőle algasalátát sok citrommal és tarisznyarákkal
@Fabius: Hát ha jól olvasom ezt, akkor csak simán kirobbantatta és eltartott kiujjal figyelte a mészárszéket, amihez küldött - gondolom pénzért - darálót is... Vagy ez mind fikció. Én aztán nem tudhatom, az biztos.
Majd Putyin elsusogja legújabb kisnagy barátjának, Vonának egy bizalmas vodkás hajnalon. És azt úgyis rögvest megírja Gábriel. :-DD

Ez meg most robbant ki: www.blikk.hu/blikk_aktualis/magyar-toll-miatt-levetetnek-a-sztarok-dzsekijet-2081069
@Fabius: ” Középsúlyos agyvérzés és oltári
beégés lenne a vége.”

Meg egy akut hebegőroham, amit Laci bátyó nem heverne ki soha :- ))))

Kíváncsi lennék meddig hagynák elmenni azokat a diákokat, akiket nem kell agitálni a közélettel foglalkozásra, határozott véleménnyel bírnak és mernek kérdezni.
előzőmhöz: Trója óta nem volt a Levantén világhatalom és az ellen is össztüzet kellett csinálni majd 200 éven át mire mexüntették és mi maradt helyette? ugyanaz mint Karthágó helyett: semmi meg a római birodalom...a nagy levantei folyami kultúrák összezsugorodtak vagy felszítta őket a történelem Kharübdisz-e és maradt az ami ma van egy rakás kaka állandóan habosra kavarva kurva büdösen

Trója mintájára létrehoznának egy Levantei Egyesült államokat igaz, ez azonnal az USA és a ZEJÚ érdekei ellen lenne és kezdődne előlröl a dili vagy...lehet, hogy egyszer Európa a vén kurva is felismeri saját érdekét?
@a szív fészkei:

Ezt speciel megírhatná - szigorúan a tényeket - mert érdekelne :-)
Csillagbogyóknak, aki meg tudnának élni - csak kurvára nem akarnak - 27 vagy pláne 47 ezer havi fixből: www.borsonline.hu/news.php?boldogan-el-27-ezer-forintbol-ibolya-neni&op&hid=53567
Egy hétig legyen olyan állapotban az életük, mint ezé az asszonyé! És még finom voltam,pedig híresen gyűlölködő volnék! :-))
@Dr. néma bárány:

Szerintem az első meg és ledöbbenés után gyorsan kerülne valahonnan egy moderátor, esetleg Kövérnek valami hirtelen dolga akadna. :-)
@Fabius: a Gaddafy nagyobb volt és az volt a baj vele, hogy élére állt az Afrikai Egyesült Államok mozgalomnak és már nagyon előrehaladott állapotban volt, persze afrikai értelemben... na ez baszta a csőrit azoknak akik a zavarosban halászni járnak oda és a környékre, a zsidók sem ismerik fel az igazi érdekeiket a nagy eszükkel

mint a fityisz a bősnagymarosi bukással megalapozta az ellenségességet a szlovákokkal gazdasági alapon is és kidobott pénz lett 20 év kemény és jó munkája
@Fabius: Putyin mesélne? Hát KGB-sként nem kellett messzire mennie infókért. Finom módszerekkel szedtek ki emberekből mindent, az is biztos.
@Fabius: Vagy jönne a saját TEK-je - mindegyiknek lesz??? Olyan érzékeny lelke van, , láthattad, milyen félős lett.
@Rodeo36: Na, folytatod a tavaszi műsort. Hogy mekkora nagy ember volt Khadhafi.

Volt neki pár évtizede, miért is nem sikerált azalatt ez a frenetikus dolog? Pont most lett volna a finisben (ahol mocsok módon elgáncsolták CIA-tól lefizetett lakosokkal), amikor már látszott rajta a teljes elhülyülés? Na nee...

Még jó, hogy Khadhafi nem akart soha a zavarosban halászni. Az a habtiszta liliom...
@Rodeo36:

Frászt. :-)

Az egész Tunéziából, a közarabok körében uralkodó munkanélküliségből, rendőrterrorból, demokráciadeficitből és általános elégedetlenségből indult. A többi ország lakói a sikeren felbuzdulva ugrottak neki a saját elnyomóiknak.

Felesleges ebbe belekeverni bármi mást, pláne egy nemlétező afrikai szövetséget, amiről beszélni is csak egymással is veszekedve tudtak csak. A lázongások végkimenetelét segítették - főleg Líbiában - de a kirobbantásnak más oka volt.
@a szív fészkei:

Féljen is, van mitől. Bár amitől félnie kell az nem fizikai bántalom, és az ellen a TEK nem véd. Legfeljebb a zorrát tisztíccsa.
@a szív fészkei: előbb országot kellett csinálni a törzsekből és kialakítani az olajipart meg némi egyéb fejlesztést...egyébként neked mit ártott a hőscincér? mert nekem semmit és kurva sok magyar betegre kereste magát nála fincsi szerződésekkel...meg az országnak oylan bevételei voltaki amit máshonnan nem igen tudott a COCOM miatt ami nem is olyan régen még működött bruhahahahaha
@Fabius: és mit nyertek mindezzel?

mint ti a zorvbánt hahahahaha
@Fabius: kurva kibaszott nagy fejlődés lett az eredmény? nemdebár?
@Rodeo36:

És ez mióta probléma? Nem erre buzdítasz te is minden második nap? Utcára, lámpavasra, szarni a következményekre.

Itthon nemgáz, de bezzeg Líbiában igen?
@Fabius: látod...kenegeted...ami ott lett az nem lesz Magyarországon csak van valami intelligencia még a szittyák között? vagy beduinok újra és hátraarc van 2000 évre? mert ugye az van beduinéknál mindenki nagy örömére lehet horgászni a zavarosban

ha ennyire nem bízol a magyarokban akkor ....hát izé
@Rodeo36:

Nem kenegetek semmit, de nem hagyom, hogy kettős mércézz :-) Egy Líbia szintű belharc minket is hazavágna ahogy őket, és nekünk olajunk sincs.

Egyébként meg százszor átbeszéltük, hogy a demokráciában és nem a lerombolt országban hiszek.
Hát nem lennék annak az iráni hajónak a kapitánya. A Földközi-tengeren egymást érik a flották és az a szerencsétlen teknő, hát mit ne mondjak, nem igazán rúg a labdába, még akkor se, ha a teljes muszlim térség összes hajója csak rá vigyázna. Kb. az olasz vámosok búvárhajót csinálnak belőle, mielőtt lefő a paszta ebédre. Amikor a líbiai események voltak, akkor még a németek is eljöttek flottafelvonulásra. Addig sosem értettem, hogy miért paráztak anno annyira a Bismarcktól, de ott rögtön leesett a tantusz. Egyébként értem én, hogy egyesek szerint lobogó burnuszú testvéreink temetik el majd a kapitalizmust és együtt vágtázunk majd a végtelen sztyeppéken, ők tevén, mi lovon... De ehhez képest az lesz, hogy megint egy csomó szakadt ruhás véres szemű ember fog jajgatni a tévében amerikai zászlót égetve, miközben a halott gyerekeiket mutogatják a kameráknak.
@Fabius: tu'ttam, hogy kijössz a kettős mércével...de számomra Lybia az "ő" országuk, messze távol, míg szittyalandia valahogy az enyém, és mindenkinek a kurva anyját aki "báncsa" és ebből kifolyólag van a kifolyó véleményem is...te ismered a gyermek anyjáról szóló vitát Salamon előtt? nahát csak a bűnöst kell kikapni és megbüntetni és nem hagyni, hogy "gang"-ek alakuljanak ki a két párt híveiből és legyen polgárháború holott kristálytisztán két személyből az egyik bűnös a másik meg nem függetlenül a híveik számától...és ez engem kurvára kiborít
@tucano: a monoteista asztrofizika és részecskefizika fel akarja fedezni a sötét anyagot, mert kitaláltak valamit, hogy a monoteizmus nem tartható fenn a Big Bang= Teremtés mítosz nélkül azaz -mint Kövér Laca és Orvbán Vitya: vádlónk van, vádlottunk van nehogy már pont vádunk ne legyen!- gombhoz keresnek kabátot, egyébként egyébként az anyag jól van és nincs szüksége még több sötétségre mint amennyi már az emberben van...a kisördög röhögve kidugja a fejit és heccel: csak nem hiszed, hogy mindez pont ekkor és pont ott spontán volt? szükség volt Európa forrásainak és piacainak bedöntésére mert a vénkurva még nem dőlt be eléggé 2008-ban és ha másképpen nem lehetünk elsők vissza kell rángatni azokat akik előttünk vannak és kilökni a sorból...kis kalamajka sosem árt annak aki a zavarosban halászik...egyébként is nagyon tégen megingott bennem az úgynevezett magasabb rendű teljesen demokratikus izé mítosza-megtoszták- ott jó ahol én jól érzem magam és nem ott ahol azt mondják, hogy márpedig ott és mutogatnak...

mint a kiállításon: modern szobrászat, Szovjetunióban -őszinte, egyszerű emberek- egyik izé egy hatalmas gömb benne nagy lyuk és abban egy másik gömb, mindez gránitból, címe: ANYA Ivanuska beír a vendégkönyvbe: az lehet, de a tied...na minderről nekem is ugyanaz a véleményem
ja, @Fabius az előzőm neked is 05:45:48 nem kell elfogadnod de legalább fontolgasd amikor -mint engem- felbasz a düh a kövérféletetvek hallatán!
@Fabius: szirek egy kicsit mást mesélnek, főleg irán megtámadásának szándékából adódóan, hogy ki állhat az egész mögött...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: iráni ellencsapásnak kinát hivják és az oroszokat...
mijen egészségnek örvendünk a dakotáknak ? örexenek ? mikor gebednek meg?
@Gábriel angyal:

Azert en ebbe a forgatokonybe nem lovalnam nagyon bele magamat.

Kinaban es Oroszhonban is vannak ertelmes emberek a kulpolitikai donteshozok tanacsadoi kozott. Es nagyon jol tudjak, hogy ha Europa es az USA (+Kanada) "elesik", vagyis 50-100-200 ev mulva Iszlam tobbseg lakja, akkor azzal hosszutavra ugyan, de sajat biztonsagpolitikajukat vagjak haza.

1. Ugyanis 100-200 ev alatt ekkora teruleten, meg ha csak a mi 50-100 evvel ezelotti haztaji tipusu elelmiszertermelesunk szerint dolgozgatnanak is, tobb 100 millios nepessegrobbanast produkalhatnanak. Nagyon nem eroltetnek meg magukat, mint ahogy ez megy mar arrafele jo ideje. Ha ez a fogatokonyv valosulna meg, akkor nyilvan a 23 millios, am megis egy teljes kontinenst birtoklo Ausztralia sem erezhetne magat biztonsagban (EU ~ 500 millio, USA ~ 300 millio).
Es akkor meg nem erintettuk a most ~ 400 millios Del-Amerikat ahova a mexikoi hataron biztosan megfordulna a szemelyforgalom. Valamint a ~ 1 milliardos Afrikat, ahol a lakossag kb. fele maris muszlim. E ket utobbi kontinensen Kina hatalmas befektetesekkel szerez befolyast. Es az EU/USA kiesesevel az iszlam tovabbi terjedese nyilvan az o erdekserelmukkel jarna.

2. Az orosz/kinai akadekoskodas hatasara kiesne egy komoly nagysagu piac Kina kulkereskedelmebol, mert azert az szep, hogy az arabok adjak el az olajat, gazt Kinanak, de a kialakulo helyzet megis inkabb tobb negativummal jarna szamukra, mint amennyi pozitivummal.
a. Az amugy sem acelos muszlim kutatas-fejlesztes, es a szinten nem tul eros produktiv termelo munka nem tartana fenn olyan kereskedelmi rendszert/merleget a ket terseg kozott ami Kinanak, es Oroszorszagnak sokaig pozitiv szaldot mutatna. (Es meg nem is emletittem a ramadant amivel egy teljes honap kiesik a termelesbol, mert azido alatt joforman csak botorkalnak az utcan, vagy nemi szellemi munkat kepesek vegezni.)
b. Ha hallottal a Hubbert gorberol, akkor tudod a joval nagyobb problemat. Ugyan vilagszerte igyekeznek tartani, sot emelni az olaj es gaz kitermelest, de az mar elfogadott teny, hogy az "oil peak" (legalabbis a hagyomanyos crude olaj tekinteteben) mar mogottunk van. Ha annak a regionak a beveteli forrasa (mert azert a java megiscsak ezen energiahordozok exportjabol szarmazik) merseklodik, es akar egy 100 eves tavon radikalisan lecsokken, akkor Kina kinek fogja tudni eladni termekeit? Hazon belul meg persze bizonyara fejlesztenenek es termelnenek majd, de azzal gyakorlatilag csak egy vegetalos szakaszba kerulnenek.

Ahogy mondjak teves premisszabol csak teves kovetkezteteseket vonhatsz le. (Nem szamitva azt a szerencses esetet, hogy nem csak a premissza(ka)t valasztod tevesen, hanem a kovetkeztetesek levonasa soran is kovetsz el hibakat, ami vegul akar helyes eredmenyre is vezethet.)

Az altalad emlegetett Kina es Oroszorszag ugyanis nagyon jol tudjak, hogy szamukra a legjobb szcenario a kovetkezo (es amiket itt peldakent felsorolsz eppen ezt tunnek alatamasztani):
Riszalva keresztbefekszenek az europai es amerikai befolyasolasi kiserleteknek. Ezzel szamos pirospontot szereznek;
Fenntartjak a feszultseget a Nyugat es az Iszlam allamok kozott, igy roluk talan (akar evekre evtizedekre is) nem lesz annyira negativ velekedes az arab vilagban. Barmilyen gazdasagi, vagy akar fegyveres konfliktusbol kimaradnak, de a fegyverkereskedelembol szep extrabevetelt realizalnak. Esetleges osszecsapasok soran szinten minimalis anyagi- es embervesztesegekkel usszak meg a dolgot.
Kina es Oroszorszag elemi erdeke, hogy a jelenlegi helyzetet minel tovabb fenntartsa, illetve abbol minel nagyobb hasznot huzzon.
Sot! Meggyozodesem, hogy egy esetlegesen a Nyugat szamara nagyon rosszul elsulo haborus szituacioban mind Kina, mind Oroszorszag tevekenyen is resztvenne az Iszlam allamok elleneben. Ugyanis egy hihetetlen tempoban sokasodo iszlam tomb, egy maris csokkeno, jelenleg ~ 140 millios Oroszorszag szamara, es az "egyke" rendszert nem veletlenul fenntarto Kinanak akar mar nehany generacion belul is hatalmas kihivast fog jelenteni. Ugyanis az arabok az EU es USA szerepet akkor majd mar rajuk irjak.

Ennek az egesznek persze van egy Achilles-sarka, es pedig a rohamosan novekvo europai es eszak-amerikai iszlam populacio. Ezek alapjan ugy gondolom, hogy egy nagyobb osszecsapas, ha tetszik egy huntingtoni "civilizaciok harca" elkerulhetetlen, mar a nem is olyan tavoli jovoben. A demografiai trendek alapjan mar a 10 ev is tul tavoli lehet. Radasul egy ilyen osszecsapas foleg az eros gazdasaggal rendelkezo EU-s orszagok (D, F, GB) eseteben belso harcokkal is jarhatna (szerintem biztosan).

Am ugy tunik, a dolog egyre inkabb elkerulhetetlen.

Es vegul egy egyszeru peldan hadd szemleltessem mirol is irkaltam feljebb. Ha rizikoban van egy jatekos, aki szisztematikusan foglalja el egy masik jatekos teruleteit, akkor az a minimum, hogy egy harmadik jatekos az agresszor ellen lep fel. Meg ha nem is sajnalatbol, pusztan sajat jol felfogott erdeke alapjan is.
1. Lehet, hogy az agresszornak pusztan az a gyozelmi celja, hogy kiirtsa az emlitett jatekost...
2. Meg ha egy ilyen nepirtassal nem is gyoz azonnal az agresszor, am hosszutavon ez a muvelet megalapozhatja megerosodoset, amit a harmadik jatekos kesobb mar nem tud ellensulyozni.

En egeszen bizonyos vagyok benne, hogy az oroszoknal is es a kinaiaknal is a rizikonal komolyabb szinten muvelik a strategiai elemzest, es donteshozatalt. Ebbol kifolyolag pedig adott (remelem letre sosem jovo) esetben, szamukra kisebbik rosszkent az europai civilizacio megmentese melle allnak, mintsem egy agresszivan terjedo/terjeszkedo iszlam melle.
Fabius, bírom a tényszerű riposztjaidat :-)
@a szív fészkei: "..jó hír szerintem és drukkolni kell a sikerükért"
Ebbe kéne pénzt, energiát fektetni, nem RózsaViki koszhadt múltbarévedésébe.

Egy másik ilyen példa - igaz egészen más síkon - Snétberger tehetség-iskolája.

Erről jut eszembe, tegnap láttam a hvg videót az "államadósság" koncertről, benne neves romákkal. Éppen Szakcsi kezdte el bizonygatni, h itthon nincs romaüldözés, megkülönböztetés, meg ez meg az. Mire a riporter mondja, h de ez a koncert miért is van. Meglepett kifejezés Sz-tól: Ja..?
Bakker! Az egész NAGYON durva volt...
@Gábriel angyal: Tegnap mesélte ismerős, a húga az erősen keleti országrészben dolgozik egy fidesz-oligarcha baromfikombinátjában, reggel 5-kor indul, este 7-re ér haza. Tavaly még 110 ezret keresett, idén 70 ezret. A munkahelyén 5 fok van (az épületen belül). Ezeknek tényleg Kína a minta. És jól látod, ő meg a társai épp most készülnek ellopni a magyar földet. Majd kinevezik nemzeti nagybirtoknak. A sok hülye meg tapsolva megy napszámba.
@Gábriel angyal: Az ópiumháború előzménye a klasszikus újkori kereskedelmi háromszög - rabszolgált viszünk gyarmatokra, gyarmatárut Nagy-Britanniába, brit iparcikkeket cserébe -kínai kudarca volt. Kína fontos volt az angoloknak, ahol az ipar és az egész társadalom tea-meghajtással működött. Csakhogy a kínaiak nem kértek a brit iparcikkekből. Egyvalamire volt igényük: ópiumra. A "megaláztatás ideje"? Saját magukat alázták meg. Minde nacionalizmus melegágya az önkritika teljes hiánya.
Tartós Pista hejében, már tarlós tejet nem vennék... doktor dakota ormány kivégzi

velemenyvezer.blog.hu/2012/02/21/tarlos_helyzete_remenytelen?
@tinca: Hát épp Szakcsiról hallottam első kézből szintén durvát: aki mondta, fültanúja volt, ahogy Németországban nagyon pökhendien, nagyon frechül viselkedett egy bazi nagy bulin a személyzettel!! Ők voltak a meghívott zenészek, seggük kinyalva és olyan stílusban üvöltött a kvázi rangban alatta álló pincérekkel, hoszteszekkel, hogy a fia csitította már. Na szóval, a tehetség sajna nem minden, modor is kéne.

Snétberger egy csoda, imádom, nagyon tisztelem! www.youtube.com/watch?v=VgHUfsfyymI
@Fabius: Rodeo folyton ezt a konteost nyomja, Tótánál is ezen rugóztunk egész arab tavasszal...

Amúgy nekem az emberevő Bokassa se ártott,nem az én mélyhűtött seggemet harapdálta felengedve, nekem személy szerint Orvbán sem ártott, nem jött ide felpofozni - ilyen alapon üljünk békében, hisz másokat basztatnak!(Niemöller, orica ötvenedszer írom!! :-)) - így nekem gondom szál se! Kadhafi már csak Lockerbee miatt is megérdemli a poklok tüzét, az ápolónőkért, amit meg a sajátjaival csinált, khmm..
Hogy pl.Orvbán párttitkár papa jól keresett nála, az oké, mások is jól keresnek véreskezűeknél, semmi kétség, ha eladják magukat nekik.

Én is a demokrata, élhető és élni hagyó országokban hiszek, nem a jóságos diktátor atyuskákban.
@tucano: Ja. Amit előzőleg megbeszélnek az operatőrrel, hogy milyen fényszögben mutatna a legjobban az a holttest. Cinikus mocsok vagyok, igen, de volt már olyan, hogy a szegény kődobáló palesztin gyermekek sanyargatását vagy ötször felvették, mert nem volt annyira vérlázító elsőre...

Kell a hőzöngés, csak mire mennek vele?

DE az az édes, mint a jobbikosoknál: törüljük el a mocsok nyugati kapitalizmust, kizsákmányt (ahogy persze ők bánnak sajátjaikkal,az nem érdekes, mert pláne a náluk dolgozó Fülöp-szigetiekkel,indaiakkal az is megér egy misét) de mind Londonban luxusházakban tipródik, Chanelnál nagybevásárol asszonyaianak, Amerikában, Oxfordban, Hamburgban, stb. taníttatja a kölykét, hülye nyugati tervezheti a luxusjachtját, ötszázemeletes hoteljét, úszószigetjét ...

Hányok ettől a szemforgatástól, na. Arab testvéreik eléggé látványosan szarban hagyták palesztin testvéreiket, holott egy vagon Rolex árából - amit ugye ingyen osztogatnak egyes helyeken állampolgári jogként - szanálhatnák is őket.
mert=meg

@Fabius: Tunéziában úgy emlékszem lázongás tört ki a jobb keresetekért vagy miért és egy zöldségest lelőttek a rendőrök, nem? ez a tömeg - minden CIA-bizgatás nélkül - rossz néven vette. De Rodeo utálja Amerikát telje szívéből és boldogan konteozik tovább.
@kerecsen2010: És ezt a jóembert - van neve a tyúkbárónak? - nem libásozzák ugye? Nála öröm,bódottá megfagyva éhenhalni alamizsnáért ennyi időt beáldozva naponta az életből...
@simple observer: Huhh, grat! De GAirel csak azt látja bármiből, amit akar látni és ami egybevág a jobbikos tézisekkel. Ha Oroszország és Kína most épp esetleg megy a nyugat/zsidók ellen, akkor Oroszország (amúgy mocskos ázsiai gyarmatosító erőszakoló horda a II. vh után) és Kína (kis hülye vörös sárgák) aranypofák és haverok.

De én köszönöm!
@a szív fészkei: Sajnos az emberben egy személyben nagyon végletes dolgok is megférnek.

Köszi a videót, nagyon szép volt! Snétberger eddig kimaradt a jazz-látókörömből, de majd kezdek vele ismerkedni. Pl. evvel, minthogy Bona-t már ismerem és ez így érdekesnek ígérkezett. Hát majd' megkönnyeztem...

www.youtube.com/watch?v=YlJQEx-rkD0&feature=related
süti beállítások módosítása